κασερινε άδειασε η θέση του ξερόλα του φόρουμ και κάνεις αίτηση;
Printable View
κασερινε άδειασε η θέση του ξερόλα του φόρουμ και κάνεις αίτηση;
ε καλά ο άλλος λέει ότι είμαι χορτοφάγος και απλά έχει κόψει το βουβάλι, δε φταίει
καλά λέει, τι σχέση έχουν τα θαλασσινά με τη χορτοφαγία;
άσε που τροφές όπως κινόα, κάνναβη, όσπρια, τόφου-τέμπε-σειτάν, ξηροί καρποί και διάφορα πράσινα έχουν περισσότερη πρωτείνη από το γάλα
Τα θαλασσινα γαμανε. Δε κοβονται.
Ονιμποτσε φαε ασ'τους να λενε.
Στο κατω κατω στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωνεις.
Αυτό γενικά μιλώντας δεν είναι απόλυτα ενδεικτικό, δε μας αφορά αποκλειστικά η ποσότητα της πρωτείνης που καταναλώνουμε αλλά και η σύστασή της. Σε πολλές περιπτώσεις (χωρίς να αναφέρομαι στα παραδείγματα που αναφέρεις) π.χ τα λαχανικά δεν έχουν το ίδιο προφίλ αμινοξέων που έχουν το κρέας και τα γαλακτομικά.
εγω δεν εχω πιασει κατι βετζετεριανς με κατι μπακες ως το πατωμα , τι φαση , που σκατα βρηκατε τοσο λιπος ασουμε ;
Οι καλυτεροι ειναι αυτοι <3
http://www.decibelmagazine.com/wp-co...13/01/CV07.jpg
ετσι το πα να προβοκαρω :p αλλα υποτιθεται οι βετζετεριανς ακολουθουν (λενε) εναν υγιεινο τροπο διατροφης :p
σωστός, γι'αυτό επιμένω να λέω να μην τρελαίνεστε με τους αριθμούς. μια συντηρητική μεσογειακή διατροφή (με ελαχιστοποίηση της ζάχαρης και του λευκού αλεύρου θα πρόσθετα) είναι ό,τι πρέπει για τον μέσο ερασιτέχνη αθλούμενο.
αν κάποιος κάνει καριέρα σε κάποιο σπορ ή ως μοντέλο ξέρω'γω ή στην τελική υπάρχει θέμα υγείας, μόνο τότε έχει νόημα η λεπτομέρεια.
Επίσης ΦΡΗΚ, κανείς δεν απαγόρευσε στους χορτοφάγους να τρώνε ΓΛΥΚΑ! Κατάλαβες κύριέ μου;:D Ή να πίνουν αλκοόλια, που μπορεί να μην ισχύει για τη δική μου περίπτωση, αλλά ισχύει γενικώς. Είναι πάντως εντυπωσιακό πως κάποιοι όταν ακούν "χορτοφάγος" σκέφτονται μόνο μαρούλια και βοσκή! :p
Όσο για τα θαλασσινά, μην τρελλαίνεστε, μιλάμε για μία φορά την εβδομάδα ή τις δύο εβδομάδες κι αυτό γενικά το κράτησα επειδή οι γονείς το έχουν μεράκι και πηγαίνουν για ψάρεμα. Κατ' επέκταση μιλάμε μόνο για φρέσκο ψάρι και στο τσακίρ κέφι και σε περιπτώσεις με καιρό όπως των τελευταίων εβδομάδων που ψάρεμα γιοκ, καμιά μακαρονάδα με σουρίμι καβουριού ή τόνο. That's all folks. (νομίζω πάντως ότι υπάρχει μια ορολογία που αναφέρεται σε αυτό το μοντέλο διατροφής, αλλά δεν την έχω συγκρατήσει)
Επίσης δεν υποστήριξα ότι αν κάποιος θέλει να διατηρήσει/αυξήσει μυική μάζα, να καταφύγει στα γαλακτοκομικά. Είπα τι ισχύει στη δική μου περίπτωση και προφανώς, αν ο asimoulis είναι κρεοφάγος, αυτό που τον ενδιαφέρει θα γίνει ευκολότερα. Και τέλος, όταν κάποιος μιλάει για γαλακτοκομικά δεν αναφέρεται μόνο στο γάλα, αλλά και σε γιαούρτι και τυροκομικά, για τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει πως οι light εκδόσεις τους, έχουν και περισσότερη πρωτεΐνη απ' τις πλήρεις.
τα γλυκα δεν εχουν ψυχουλα ;
οι χορτοφάγοι δεν έχουν ψυχούλα;;; :cry:
Χορτοφάγος είναι κάποιος που απέχει τουλάχιστον από το λευκό και το κόκκινο κρέας. Vegan είναι αυτός που απέχει από κάθε είδους ζωικό παράγωγο.
Δε χρειάζεται να φτιάχνεται μια λέξη για το τι τρώει/δεν τρώει ο καθένας, ο ονιμποτσο μπορεί να παραμένει καθυστερημένος χωρίς να παραβαίνει την εννοιολογία της λέξης χορτοφαγία.
Θενκς! Αυτό είναι! :)
Υπαρχει και αυτη εδω η (υπερ)τροφη
http://en.wikipedia.org/wiki/Salvia_hispanica
πρωτεινη αριστης ποιοτητας + ω3 + διαφορες βιταμινες και μεταλλικα στοιχεια
μη δεις salvia εσύ αμέσως να φας
Αν η σημασία των λέξεων προκύπτει από τη χρήση τους και συγκεκριμένα στο εκάστοτε πλαίσιο της κοινωνικής ζωής, τότε, στην Ελλάδα του 2015, το να πει κάποιος ότι είναι χορτοφάγος και να εννοεί ότι απέχει από το λευκό και το κόκκινο κρέας, όπως έγραψε ο ικόνοκλαστ, είναι αποδεκτή και σωστή χρήση της λέξης χορτοφάγος στο πλαίσιο της καθημερινής ομιλίας/γραφής. Στο Σίδνεϊ ίσως τον περάσουν για τρελό αλλά, εδώ, αν πας σε μια ταβέρνα, ή τέλος πάντων πεις σε κάποιον ότι δεν τρως κρέας, η αντίδραση μάλλον θα είναι κάτι σε στυλ: "α, χορτοφάγος είσαι;". Έτσι χρησιμοποιείται η λέξη συχνότατα, οπότε δεν την χρησιμοποίησε λάθος ο ονιμπότσο. Και δεν έχει άδικο ο ικόνοκλαστ να λέει ότι δεν χρειάζεται τόση σχολαστικότητα γιατί, ούτως ή άλλως, μάλλον ποτέ δεν θα μπορέσει να δοθεί ένας_κάποιος_απόλυτος_ορισμός.
Το ότι η λέξη είναι ΧΟΡΤΟφάγος, από μόνο του δε λέει τίποτα για τη σωστή χρήση της και για το τι αντιλαμβάνεται ο καθένας ως τέτοια. Αν ίσχυε αυτό, θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για όσους τρώνε αποκλειστικά ΧΟΡΤΑ (ούτε φρούτα, ούτε οτιδήποτε άλλο δεν είναι χόρτο). Αμφιβάλλω, ωστόσο, αν υπάρχουν τέτοιοι και επειδή, ευτυχώς, η σημασία καθορίζεται από τη χρήση και όχι από την ετυμολογία, η λέξη δε χρησιμοποιείται έτσι. Αν κάποια στιγμή υπάρξει η ανάγκη να μη συμπεριλαμβάνεται στη χρήση της λέξης αυτός που απλά απέχει από το λευκό και το κόκκινο κρέας, τότε θα σταματήσει να χρησιμοποείται με αυτόν τον τρόπο.
Ένα περιπτεράκι έχουμε, βοηθούν και τα πεθερικά μου, κουτσά - στραβά τα φέρνουμε βόλτα.
Αν θέλεις εξηγείς και τι εννοείς γιατί δεν εννόησα.
νέα παιδιά με ιντερνετική κουλτούρα είμαστε, ξέρουμε τη διαφορά του vegetarian από τον "δε γουστάρω τα ξίγκια" και του vegan από τον pescetarian (τι μαθαίνει κανείς). εντάξει καυλάντα στον ονιμπότσο κάνουμε δεν έγινε και τίποτα, αλλά το σωστό πρέπει να λέγεται.
Κάποιος μπορεί να ξέρει τη διαφορά και να μην έχει ιδιαίτερο λόγο να κάνει το διαχωρισμό. Αυτή η περίπτωση είναι μια τέτοια περίπτωση, τώρα αν θίχτηκε κάποιος πιουρίστας της τρου χορτοφαγίας ή οι onibotcho haters, όντως δεν έγινε και τίποτα, η χρήση παραμένει αποδεκτή.
εγώ νομίζω ότι το κουράζουμε
Βασικά, ό,τι ακολούθησε του ποστ μου ήταν εντελώς άσχετο με το ερώτημα που έθεσε ο Asimoulis. Από εκεί και πέρα, καυλαντίστε και μουντζώστε άφοβα, τζάμπα είναι.
είναι το αντίθετο του να εξασκείς έναν μυ κάθε φορά, πχ:
φαντάζομαι το πιο γνωστό compound (που δεν συμπεριλαμβάνεται στο βίντεο γιατί αυτό ασχολείται συγκεκριμένα με το κωλαρίνι) είναι το bench press.
γενικά είναι πολύ πιο ενδιαφέρον (και γρήγορο, αν αυτό σε ενδιαφέρει) από το να κάθεσαι να βαράς άπειρες επαναλήψεις σε κάθε ομάδα ξεχωριστά, θέλει ιδιαίτερη προσοχή στη φόρμα και να μην θεωρήσεις ότι κάποια στιγμή το έχεις και το κάνεις τέλεια και δεν το ελέγχεις μόνο του πάει.
Πέρα απ' όσα είπε η funishment, υπάρχουν προγράμματα σε αίθουσες που κατά κύριο λόγο δουλεύουν με αυτή τη λογική. Όπου βλέπεις ονομασίες τύπου "Total Body Workout" ή κάτι παρεμφερές, συνήθως είναι προγράμματα της μίας ώρας με μπάρες, όπου και με την βοήθεια steps και την καθοδήγηση του γυμναστή, το group δουλεύει με πολυαρθρικές ασκήσεις.
TRX
Κάπως έτσι. Έχω κόψει κι εγώ το κρέας εδώ κ κάποια χρόνια οπότε πάντα ενημερώνω ευγενικά από πριν αν κάποιος συγγενής θέλει να μας φιλοξενήσει για τραπέζι. Πρέπει να εξηγείς τι εννοείς με τον όρο τελικά. Σε μια επίσκεψη με περίμενε μια κοτόπιτα και κοτόπουλο με πατάτες με τον host να μου κλείνει το μάτι παιχνιδιάρικα για τις επιλογές.