Originally Posted by
carheart
Λοιπόν, επειδή ώρες ώρες σας χτυπά ο ήλιος στην κεφάλα και δεν είστε πολύ λειτουργικοί, ακούστε τι γίνεται. Θα πω τα αυτονόητα. Οι καπνιστές είναι μια τεράστια μερίδα πληθυσμού, για να την κατηγορήσεις για καπρίτσιο.
Και ως μεγάλη μερίδα πληθυσμού, φίξξξερ, έχει διαχωριστεί κάπως, έστω και για την συγκεκριμένη περίπτωση μόνο. Συγκεκριμένα δεν βλέπω μόνο "καπνιστές-αντικαπνιστές", αν κάποιος βλέπει μόνο τέτοιο διαχωρισμό, μάλλον δεν το ζυγίζει καλά το πράγμα. Υπάρχουν άνθρωποι που τους ενοχλεί ο καπνός, και άνθρωποι που δεν τους ενοχλεί ο καπνός, σε ανθρώπινα πλαίσια, είτε καπνιστές, είτε μη-καπνιστές.
Όταν θα παρθεί μια απόφαση, πρέπει να παρθεί έτσι, σφαιρικά ώστε να είναι ικανοποιημένοι όλοι κατά το μέγιστο δυνατό τρόπο, διότι έτσι ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπίζονται οι καταστάσεις γενικώς, στους κόσμους που ζούμε. Αν "η ελευθερία μας ξεκινάει εκεί που σταματάει του άλλου", δεν έχω να συζητήσω κάτι, ξεπερνάμε και sweet prince, αλλά δείτε το απλά : Έχουμε μια ενδοφορουμιακή μάχη μερικών ανθρώπων που γενικώς πιστεύουν πως πρέπει να αποκτήσουν παραπάνω δικαιώματα από κάποιους άλλους, για κάποιον λόγο. Ο Dragon λέει πως θέλει να πηγαίνει ΟΠΟΥ θέλει και να μην μυρίζει ΚΑΠΝΟ, ο άλλος χ θέλει να μπορεί να καπνίζει ΟΠΟΥ θέλει και να μην μυρίζει αντιρρήσεις.
ΚΑΝΕΝΑ παραπάνω δικαίωμα για ΚΑΝΕΝΑΝ.
Εγώ λέω να γίνεται άνθρωποι, και να δούμε πως γίνεται α) να προστατευτούν στο έπακρο όσοι ενοχλούνται με τους καπνούς, και β) να μπορούν να καπνίζουν σαν άνθρωποι όσοι θέλουν να καπνίζουν.
Αυτό γίνεται, αρκεί να φύγουν από τη μέση οι μικρονίκες "χαχα καπνιστές θα φάτε τη μπούτσα μου" ή "χαχα θα φυσάω τον καπνό μου στο μαξιλάρι σου", και κάτσουμε όλοι κάτω, ανάψουμε ένα τσιγάρο, και βρούμε την λύση που είναι ε-φι-κτό-τα-τη για να γίνουν όλα καλύτερα. Γενικώς η επιβολή συμπεριφοράς είναι πράγμα άσχημο για να μην μιλάμε για οποιαδήποτε καταπάτηση δικαιωμάτων.
Η αντικαπνιστική atom_smasher υστερία με εκνευρίζει λίγο περισσότερο, προσωπικά, ναι. Αλλά εμένα με εκνευρίζουν πολλά, μην ασχολείστε.