Page 24 of 67 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 1005

Thread: Smoking ban update

A rock, an island Drumsick's Avatar

Ναι, και δεν έχεις απόλυτο άδικο. Μιλάς όμως εκ του ασφαλούς, αφού ήδη γνωρίζουμε πως οι χώροι των καπνιστών θα είναι οι χειρότεροι του μαγαζιού, συμφωνα πάντα με το νόμο.

Κι αν εσένα προσωπικά δε σε νοιάζει να σε στριμώξουν σε καμιά γωνιά, αρκεί να αναπνέεις καθαρό αέρα, και να αφήσουν τη μπάρα στους καπνιστές, άλλους τους νοιάζει και τους παρανοιάζει και δεν πρόκειται ποτέ να βγέι άκρη.

Senior Member atom_smasher's Avatar

τελος παντων αστεια τα μετρα. ακου 70τμ. εγω στηριζω ντραγκον. καπνιστε 1 πακετακι σπιτι σας να παρετε την δοση σας, οπως πχ πινουμε κανα μπουκαλι πριν βγουμε γιατι ειναι ακριβα, και μετα κανενα εξω απο το μαγαζι που μπορειτε να κανετε και ωραια κοννε με αλλες υποψηφιες καρκινοπαθεις και πιστευω οτι θα κανει καλο στην φυσικη σας κατασταση εμμεσως, αφου μπορει να γαμησετε οποτε και θα γυμναστειτε και λιγο γιατι απο το καφε και το τσιγαρο κινδυνευετε και με εμφραγμα κλπ. Αντε παλι καλο σας κανει το Κρατος και μιλατε και απο πανω. Αηδια.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω να καπνίζω όπου θέλω. Συγκεκριμένα θα κάθομαι στων μη καπνιστών και θα βγαίνω έξω για τσιγαράκι άμα το θελήσω. Αυτό επειδή :

α) θέλω να το μειώσω (έως και να το κόψω)

και

β) οι γωνιές καπνιστών (θα) είναι ως επί το πλείστον οι θλιβερές γωνιές του μαγαζιού, με αστείο εξαερισμό, οπότε δεν ψήνομαι για τεκέ σε άσχημο μέρος. Ναι, είμαι καπνιστής, αλλά ο πολύς καπνός ενοχλεί και μένα ώρες ώρες.

Άμα όμως ένα βράδυ θέλω να βγω να κάτσω στο μπαρ και να καπνίζω όλη νύχτα, θέλω να υπάρχουν (ΚΑΙ) τέτοια μαγαζιά, τέλος, χωρίς να έρχεται ο κάθε Dragonlord να λέει πάνω στην πίκρα μου πως του καταπατώ και δικαίωμα, ενώ μπορεί να πάει στο δίπλα μπαρ, αλλά όχι, θα πάει στο δικό μου γιατί θέλει να μπορεί να πηγαίνει σε όλα και να νιώθει σαν να είναι σε λιβάδι στη νότια γαλλία.

Δεν είναι ωραίο να στριμώχνονται σε γωνιές de facto κάποιοι άνθρωποι, άσε που μια πλειοψηφία αντικαπνιστών θα την πατάει άσχημα έτσι, επειδή θα αναγκάζεται να ακολουθήσει την καπνοπαρέα σε ένα μικρό κλουβί που καπνίζουν Όλοι.

και αυτό

Quote Originally Posted by Dragonlord
    Σου λέω, εγώ θέλω να μπορώ να πάω σε ΟΠΟΙΟ μαγαζί γουστάρω και να μην υποχρεώνομαι να εισπνέω καπνό.
    είναι ό,τι πιο φασιστικό έχει ειπωθεί στο θρεντ, ίμο.

Και εγώ θέλω να πηγαίνω με πράσινο κασκόλ σε όποιο γήπεδο θέλω, αλλά αν πάω σε μερικά που δεν πολυψήνονται και τις μαζέψω, δεν θα δικαιούμαι να παραπονεθώ και πουθενά ε.

@ ΑΡΧΙΔΟ_SMASHER

Καλά κάτι μπετόβλακες σαν τον παραπάνω που ξερνάνε ειρωνία και και καλά ανωτερώτητα πάνω στους καπνιστές, είναι οι χειρότεροι σ'αυτό το θρέντ.

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΜΕΣΑ.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

telika nomizw malakia pou apanthsa sovara exete oloi kalo ston egefalo e
    exw diavasei ena tono arxidies
    pwwwwwww
    paw na xesw se gualino klouvi na mh vrwmaei sthn apokatw
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    τελος παντων αστεια τα μετρα. ακου 70τμ. εγω στηριζω ντραγκον. καπνιστε 1 πακετακι σπιτι σας να παρετε την δοση σας, οπως πχ πινουμε κανα μπουκαλι πριν βγουμε γιατι ειναι ακριβα, και μετα κανενα εξω απο το μαγαζι που μπορειτε να κανετε και ωραια κοννε με αλλες υποψηφιες καρκινοπαθεις και πιστευω οτι θα κανει καλο στην φυσικη σας κατασταση εμμεσως, αφου μπορει να γαμησετε οποτε και θα γυμναστειτε και λιγο γιατι απο το καφε και το τσιγαρο κινδυνευετε και με εμφραγμα κλπ. Αντε παλι καλο σας κανει το Κρατος και μιλατε και απο πανω. Αηδια.
    man, στα λεγα από τα παλιά, είσαι άνετα στους πιο καθυστερημένους εδώ μέσα.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Drumsick, εδω που τα λεμε ειναι λιγο χαζο να νομιζεις οτι ξερω γω οι καπνιστες και οι μη καπνιστες ειναι δυο ομαδες ανθρωπων που κατηγοριουνται με βαση το αν καπνιζουν η οχι και πρεπει να εξετασουμε το αν εχουν τα ιδια δικαιωματα ή οχι. Σας λεει ο Ντραγκονλορντ σε 15 σελιδες τωρα οτι δεν ειναι το ιδιο να θελει ενας καπνιστης να παει να κατσει στη μπαρα και να καπνιζει ενοχλωντας τους γυρω του με το να παει ενας μη καπνιστης και να μην ενοχλει κανεναν, και δε λεει ΚΑΝΕΙΣ να το καταλαβει. Η εστω, κανουν οτι δεν το καταλαβαινουν. Ο αλλος εφηυρε μεχρι και υποκειμενικο ορισμο της υγειας ενος ανθρωπου προκειμενου να του πει οτι εχει αδικο ξερω γω. Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανεις οτι απο τη στιγμη που καποιος δημιουργει μια ενοχλητικη κατασταση για αλλους ειναι αυτος που πρεπει να χαλασει τη βολεψη του?

το "ενοχλητική κατάσταση" όμως είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ υποκειμενικό ε.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Drumsick, εδω που τα λεμε ειναι λιγο χαζο να νομιζεις οτι ξερω γω οι καπνιστες και οι μη καπνιστες ειναι δυο ομαδες ανθρωπων που κατηγοριουνται με βαση το αν καπνιζουν η οχι και πρεπει να εξετασουμε το αν εχουν τα ιδια δικαιωματα ή οχι. Σας λεει ο Ντραγκονλορντ σε 15 σελιδες τωρα οτι δεν ειναι το ιδιο να θελει ενας καπνιστης να παει να κατσει στη μπαρα και να καπνιζει ενοχλωντας τους γυρω του με το να παει ενας μη καπνιστης και να μην ενοχλει κανεναν, και δε λεει ΚΑΝΕΙΣ να το καταλαβει. Η εστω, κανουν οτι δεν το καταλαβαινουν. Ο αλλος εφηυρε μεχρι και υποκειμενικο ορισμο της υγειας ενος ανθρωπου προκειμενου να του πει οτι εχει αδικο ξερω γω. Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανεις οτι απο τη στιγμη που καποιος δημιουργει μια ενοχλητικη κατασταση για αλλους ειναι αυτος που πρεπει να χαλασει τη βολεψη του?
    Όχι φίλε μου, το χαζό είναι που δεν καταλαβαίνεις εσύ πόσο φασιστικά είναι αυτά που γράφεις.
    Όσο δικαίωμα έχεις εσύ να μην εισπνέεις καπνό, άλλο τόσο έχει ο άλλος να τον εισπνέει, άσχετα αν η δική του εισπνοή επιβαρύνει άλλους.

Λύσεις πρέπει να βρεθούν άλλου, κι όχι στο μαστίγωμα των καπνιστών επειδή η δικη τους απόλαυση βλάπτει άλλους.

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Ναι, και δεν έχεις απόλυτο άδικο. Μιλάς όμως εκ του ασφαλούς, αφού ήδη γνωρίζουμε πως οι χώροι των καπνιστών θα είναι οι χειρότεροι του μαγαζιού, συμφωνα πάντα με το νόμο.

Κι αν εσένα προσωπικά δε σε νοιάζει να σε στριμώξουν σε καμιά γωνιά, αρκεί να αναπνέεις καθαρό αέρα, και να αφήσουν τη μπάρα στους καπνιστές, άλλους τους νοιάζει και τους παρανοιάζει και δεν πρόκειται ποτέ να βγέι άκρη.
    Καλά, πρώτον αυτό σιγά μην εφαρμοστεί (σε τόση λεπτομέρεια), ήδη πχ στο μαγαζί στο Λουτράκι που λέω ότι έχει χώρο καπνιστών αυτός περιλαμβάνει όλη την μπάρα. Υποψιάζομαι ότι δε θα του κάνει κανείς καταγγελία γι'αυτό. Και τέσπα, αν θες ντε και καλά να είσαι και στο ΓΑΜΑΤΟ μέρος του μαγαζιού, όπως ξανάπα, κάτσε και πήγαινε μόνο για τσιγάρο στο καπνιστήριο. Ε αν θες και να το ανάβεις το ένα πίσω από το άλλο και να έχεις την καλύτερη θέση, αγαμήσου, τι να πω παραπέρα.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

lcsgp FIXXXER's Avatar

Γενικα συμφωνω με το ποστ που εκανες λιγα ποστ πιο πριν και μακαρι να μπορουσε να γινει ετσι. Απο κει και περα, αν πας να μου υποστηριξεις μια θεση λεγοντας για την σαγιοναρα του διπλανου, τι να σου πω, θα πρεπε να καταλαβαινεις απο μονος σου οτι ειναι αστειο επιχειρημα. Δεν ειναι ολα υποκειμενικα στη ζωη, υποκειμενη ειναι η ενοχληση που προκυπτει απο οποιαδηποτε αισθητικα κριτηρια. Κι εμενα με ενοχλει να παω σε οποιοδηποτε κλαμπακι παιζει μουσικη που γουσταρω κι εχει γαματες γκομενες να εχει διπλα τους και τον καγκουρα που ειναι στις PR με τη χαιτη και τα ασπρα απο πανω ως κατω, αλλα δε μπορω να κανω κατι γι αυτο, ετσι δεν ειναι?

εδιτ @ καρχαρτ
    Last edited by FIXXXER; 06-07-2009 at 13:10.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord
    Σου λέω, εγώ θέλω να μπορώ να πάω σε ΟΠΟΙΟ μαγαζί γουστάρω και να μην υποχρεώνομαι να εισπνέω καπνό.
    Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION
    exw diavasei ena tono arxidies
    Quote Originally Posted by atom_smasher
    Αντε παλι καλο σας κανει το Κρατος και μιλατε και απο πανω. Αηδια.
    ειναι λιγο χαζο να νομιζεις οτι ξερω γω οι καπνιστες και οι μη καπνιστες ειναι δυο ομαδες ανθρωπων που κατηγοριουνται με βαση το αν καπνιζουν η οχι
    Γελάω σα μαλάκας. Το πυροβολικό της ύστατης καθυστέρησης. Το quote φιχερ μπαίνει χαλαρά στο πάνθεον της Ανθρώπινης Βίας.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Όχι φίλε μου, το χαζό είναι που δεν καταλαβαίνεις εσύ πόσο φασιστικά είναι αυτά που γράφεις.
    Όσο δικαίωμα έχεις εσύ να μην εισπνέεις καπνό, άλλο τόσο έχει ο άλλος να τον εισπνέει, άσχετα αν η δική του εισπνοή επιβαρύνει άλλους.

Λύσεις πρέπει να βρεθούν άλλου, κι όχι στο μαστίγωμα των καπνιστών επειδή η δικη τους απόλαυση βλάπτει άλλους.

Σκασε μωρη ηλιθια που θα με πεις και φασιστα οταν γραφεις τετοιες αηδιες. Δεν ειναι κοινωνικες ομαδες με αντιθετα συμφεροντα οι καπνιστες και οι μη καπνιστες. Καταλαβε το. Μαστιγωμα λεει. Ρε δεν το καταλαβαινεις, ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ που θα πας να καπνισεις, κανε και 1000 τσιγαρα την ωρα και τρυπησουν κιολας αν θελεις αν δεν ενοχλεις εμενα.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ικονοκλαστ τι ομαδα εισαι

Δράκος ikonoklast's Avatar

Βάζελος.