Page 25 of 67 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 1005

Thread: Smoking ban update

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Ναι, και δεν έχεις απόλυτο άδικο. Μιλάς όμως εκ του ασφαλούς, αφού ήδη γνωρίζουμε πως οι χώροι των καπνιστών θα είναι οι χειρότεροι του μαγαζιού, συμφωνα πάντα με το νόμο.

Κι αν εσένα προσωπικά δε σε νοιάζει να σε στριμώξουν σε καμιά γωνιά, αρκεί να αναπνέεις καθαρό αέρα, και να αφήσουν τη μπάρα στους καπνιστές, άλλους τους νοιάζει και τους παρανοιάζει και δεν πρόκειται ποτέ να βγέι άκρη.
    Καλά, πρώτον αυτό σιγά μην εφαρμοστεί (σε τόση λεπτομέρεια), ήδη πχ στο μαγαζί στο Λουτράκι που λέω ότι έχει χώρο καπνιστών αυτός περιλαμβάνει όλη την μπάρα. Υποψιάζομαι ότι δε θα του κάνει κανείς καταγγελία γι'αυτό. Και τέσπα, αν θες ντε και καλά να είσαι και στο ΓΑΜΑΤΟ μέρος του μαγαζιού, όπως ξανάπα, κάτσε και πήγαινε μόνο για τσιγάρο στο καπνιστήριο. Ε αν θες και να το ανάβεις το ένα πίσω από το άλλο και να έχεις την καλύτερη θέση, αγαμήσου, τι να πω παραπέρα.
    Μη μου υψώνεις τη φωνή εμένα.

Αλλωστε η δική μου άποψη στο θέμα συνοψίζεται εδω:

Eμένα παιδιά στ'αρχίδια μου πάντως.
    και στο οτι, όπως λέει κι ο καρχαρτ, δε με χαλάει που κ που να μην καπνίζω. Κι όπως ακριβώς είμαι εγω πρόθυμη να σε σεβαστώ και να συμβιβαστώ, το ίδιο περιμένω κι απο σένα (μιλώ γενικά).

ROFLMAO @ FIXXXER

γκεστάλ nothingman's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Βάζελος.
    =(
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

cabrón Xtikio's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    το "ενοχλητική κατάσταση" όμως είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ υποκειμενικό ε.
    υποκειμενικότατη θα έλεγα. ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ψησου να φτιαξεις και κασκολακι καπνιστων ικονοκλαστ.

γκεστάλ nothingman's Avatar

εγώ πάντως να πω ότι είναι καπνιστής αλλά και καλό παιδί, δλδ δίπλα στο φίξξξερ δεν καπνίζω εκτός αν μου πει ότι δεν τον ενοχλεί οπότε θα καπνίσω. και μαζί σας σε όλα, δε θα ανάψω τσιγάρο μέσα στο jj το δεκέμβρη, θα περιμένω το ημίχρονο να βγούμε έξω με μπουφάνς και κασκώλς να ανάψουμε ένα και να αναλύσουμε λίγο το όβερλάππινγκ του γκιμπζ στο νασρί. και δεν το λέω με παράπονο, εντάξει. αλλά ρε παιδιά, αυτή την γκρίνια "τόσο καιρό σας τρώγαμε στη μάπα" και "τόσο καιρό καθόμασταν στους καπνιστές δέκα άτομα επειδή ο ένας κάπνιζε" δεν τηνεκαταλαβαίνω. α, και το κύρηγμα "χαχαχ, θα ψοφήσετε πονώντας και βρωμάτε και δεν πηδάτε καλά" τύπου ατομσμάσερ, λολ ρε παιδιά, τι κόμπλεξ είναι αυτά, κάμε τη δουλίτσα σου ας πούμε, απαπαπα.

δε λέω κάτι καινούριο απλά κάμω το μπρέικ μου από το διάβασμα και πρέπει να γεμίσω το χρόνο κάπως. θα μπορούσα να κάμω ένα τσιγάρο αλλά το πρώτο της ημέρας εδώ και δυο χρόνια είναι μετά το φαγητό, με ενοχλεί νωρίτερα.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

και στο οτι, όπως λέει κι ο καρχαρτ, δε με χαλάει που κ που να μην καπνίζω. Κι όπως ακριβώς είμαι εγω πρόθυμη να σε σεβαστώ και να συμβιβαστώ, το ίδιο περιμένω κι απο σένα (μιλώ γενικά).
    Εντάξει, κι εγώ σέβομαι το ότι μπορεί να θες πού και πού να καπνίσεις. Απλά όχι εκεί που αναπνέω εγώ, τόσο δύσκολο είναι; Τι συμβιβασμοί και μαλακίες τώρα, είναι σα να λέω ότι είμαι κλεπτομανής, δέχομαι να μη σε κλέβω μερικές φορές, ε κάνε κι εσύ το μαλάκα πού και πού να τα βρούμε.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

και αυτό

Quote Originally Posted by Dragonlord
    Σου λέω, εγώ θέλω να μπορώ να πάω σε ΟΠΟΙΟ μαγαζί γουστάρω και να μην υποχρεώνομαι να εισπνέω καπνό.
    είναι ό,τι πιο φασιστικό έχει ειπωθεί στο θρεντ, ίμο.

Και εγώ θέλω να πηγαίνω με πράσινο κασκόλ σε όποιο γήπεδο θέλω, αλλά αν πάω σε μερικά που δεν πολυψήνονται και τις μαζέψω, δεν θα δικαιούμαι να παραπονεθώ και πουθενά ε.
    Καλή φάση, να θεσπίσουμε και νομικά λοιπόν το δικαίωμα να σε δέρνουν μέσα και γύρω από το Καραϊσκάκη αν φοράς πράσινο κασκώλ αφού σου φαίνεται τόσο λογικό.
    Ναι, αφού το θέτεις έτσι, αυτό που έγραψα είναι φασιστικό. Εξίσου φασιστικό με το "θέλω να πηγαίνω ΟΠΟΥ θέλω σ'αυτή τη γαμημένη χώρα, με Ό,ΤΙ γαμημένο χρώμα κασκώλ θέλω και να μην τρώω ξύλο". Ζήτω η δημοκρατία.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Εντάξει, κι εγώ σέβομαι το ότι μπορεί να θες πού και πού να καπνίσεις. Απλά όχι εκεί που αναπνέω εγώ, τόσο δύσκολο είναι; Τι συμβιβασμοί και μαλακίες τώρα, είναι σα να λέω ότι είμαι κλεπτομανής, δέχομαι να μη σε κλέβω μερικές φορές, ε κάνε κι εσύ το μαλάκα πού και πού να τα βρούμε.
    Έλα, εχω δίκιο και το ξες.

Γενικά πολύ πλεονέκτες είστε εδω μέσα (εκτός απο φασίστες)

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    εγώ πάντως να πω ότι είναι καπνιστής αλλά και καλό παιδί, δλδ δίπλα στο φίξξξερ δεν καπνίζω εκτός αν μου πει ότι δεν τον ενοχλεί οπότε θα καπνίσω.

Δεν εχω κανει ποτε στη ζωη μου παρατηρηση σε καπνιστη και ουτε θα κανω. Εχω φυγει ομως απο μαγαζι επειδη δεν την παλεψα. Ασε τα σαπια, καπνιζεις και διπλα μου και δεν εχω κανενα προβλημα, εκτος κι αν το κανεις πριν τον αγωνα γιατι πανω απο ολα η ΟΜΑΔΑ.-

Το τραγικο δεν ειναι το να αναβει ο αλλος τσιγαρο καπου που ειστε μαζι, το τραγικο ειναι να ερχεται σπιτι μου ο αλλος και να του λεω οτι δε μπορει να καπνισει και αν θελει να βγει στο μπαλκονι και αυτος να με βριζει επειδη ειναι μια εθισμενη αμοιβαδα. Εκει ειναι που ακουει χριστοπαναγιες.

μπε το μαύρο πρόβατο Coroner's Avatar

Άμα όμως ένα βράδυ θέλω να βγω να κάτσω στο μπαρ και να καπνίζω όλη νύχτα, θέλω να υπάρχουν (ΚΑΙ) τέτοια μαγαζιά, τέλος, χωρίς να έρχεται ο κάθε Dragonlord να λέει πάνω στην πίκρα μου πως του καταπατώ και δικαίωμα, ενώ μπορεί να πάει στο δίπλα μπαρ, αλλά όχι, θα πάει στο δικό μου γιατί θέλει να μπορεί να πηγαίνει σε όλα και να νιώθει σαν να είναι σε λιβάδι στη νότια γαλλία.

Δεν είναι ωραίο να στριμώχνονται σε γωνιές de facto κάποιοι άνθρωποι, άσε που μια πλειοψηφία αντικαπνιστών θα την πατάει άσχημα έτσι, επειδή θα αναγκάζεται να ακολουθήσει την καπνοπαρέα σε ένα μικρό κλουβί που καπνίζουν Όλοι.

και αυτό

Quote Originally Posted by Dragonlord
    Σου λέω, εγώ θέλω να μπορώ να πάω σε ΟΠΟΙΟ μαγαζί γουστάρω και να μην υποχρεώνομαι να εισπνέω καπνό.
    είναι ό,τι πιο φασιστικό έχει ειπωθεί στο θρεντ, ίμο.

Και εγώ θέλω να πηγαίνω με πράσινο κασκόλ σε όποιο γήπεδο θέλω, αλλά αν πάω σε μερικά που δεν πολυψήνονται και τις μαζέψω, δεν θα δικαιούμαι να παραπονεθώ και πουθενά ε.
    Γενικά συμφωνώ με carheart. Και με μπερνι λίγο πιο πάνω. Να σημειώσω ότι δε καπνίζω, ωστόσο θεωρώ το ίδιο παράλογη την ολική απαγόρευση με την ολική μη-απαγόρευση.

Επίσης, πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα στη ζωή μας από το να ασχολούμαστε με καταγγελίες κτλ. Όχι ότι θεωρώ παράλογη μια καταγγελία, αλλά ρε πούστημ 2000 καταγγελίες σε ελάχιστες ώρες εφαρμογής του μέτρου δείχνει μια βλάκεία -βρήκαμε κάτι να ασχολούμαστε. Πόσες καταγγελίες έχουν γίνει για σοβαρότερα του καπνίσματος ζητήματα που έχουμε τη δυνατότητα να καταγγείλουμε;

Επίσης, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για τους χαρακτηρισμούς; Δηλ όποιος διαφωνεί με κάποιον είναι @@@%%$@!! ##$ (ξέχασα, στο ΕΡ γράφουμε);

Τέλος, ρε μινάρα dragon θα πρότεινα να μη χρησιμοποιείς τόσα πολλά παραδείγματα, γιατί κάποια από αυτά είναι άστοχα και κουραστικά. Πολλά πράγματα δε μπορούν να δοθούν στη κατάλληλη διάστασή τους με απλή αντιπαράθεση υποκειμενικά αντίστοιχων ιδεών. Επίσης, όταν τα χρησιμοποιείς συνέχεια είναι σα να θεωρείς ότι απευθύνεσαι σε χαζούς που δε μπορούν να καταλάβουν τι εννοάς -αυτό δεν έχει τόσο άμεση σχέση με την ύπαρξη ηλιθίων, όσο με τη θετική προδιάθεση απέναντι στον συνομιλητή.
    ...when worms are granted wings, angels have to crawl...

Senior Member atom_smasher's Avatar

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    τελος παντων αστεια τα μετρα. ακου 70τμ. εγω στηριζω ντραγκον. καπνιστε 1 πακετακι σπιτι σας να παρετε την δοση σας, οπως πχ πινουμε κανα μπουκαλι πριν βγουμε γιατι ειναι ακριβα, και μετα κανενα εξω απο το μαγαζι που μπορειτε να κανετε και ωραια κοννε με αλλες υποψηφιες καρκινοπαθεις και πιστευω οτι θα κανει καλο στην φυσικη σας κατασταση εμμεσως, αφου μπορει να γαμησετε οποτε και θα γυμναστειτε και λιγο γιατι απο το καφε και το τσιγαρο κινδυνευετε και με εμφραγμα κλπ. Αντε παλι καλο σας κανει το Κρατος και μιλατε και απο πανω. Αηδια.
    man, στα λεγα από τα παλιά, είσαι άνετα στους πιο καθυστερημένους εδώ μέσα.
    Ενας καθυστερημενος κομπλεξικος οπως λεει και η ντραμσικ ειμαι. Μην χαλιεσαι τωρα. τοσοι ειμαστε μαζεμενοι εδω. Κανε ενα τσιγαρακι και απολαυσε το. Αν παρολα αυτα εχεις ορεξη να το συζητησουμε το προβλημα μου. Εαν θες προτεινε μου και 3-4 βιβλια. Ντραμσικ μην με κατηγορεις ως ελιτιστη. Θα θιχθει η υπολοιπη παρειτσα.
    1) e4, c5
    2) Νf3

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Όσο δικαίωμα έχεις εσύ να μην εισπνέεις καπνό, άλλο τόσο έχει ο άλλος να τον εισπνέει, άσχετα αν η δική του εισπνοή επιβαρύνει άλλους.
    oti kai na lew kai na sthrizw , oso kai na prospathw na skeftw mia lush pou na mhn einai "fasistikh" gia th mia h thn allh omada anthrwpwn an thete(mou ti spane oi kathgoriopoihseis), to post emetos apo thn ...(as mh mpw se xarakthrismous den axizei) einai h tafoplaka tou thread
    apla emetos. osa tags kai na vazeis telika ta post sou einai 10 fores xeirotera
    apoxwrw oristika apo to thread suneidhtopoiontas to poso terastia einai h anthrwpinh vlakeia

oti kai na egrafa xtes tupakia san th x me kanoun na mathw to noumero katageliwn apexw e.

poio einai btw?

opoios einai sovaros as mou apanthsei sto post me ta ellhnika pou egrapsa

kai as mou pei kapoios to poio aplo. kapnizoume ssto gemato an , h oxi?

ps. h kathusterhsh sas exei xtupisei kokkino
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

μπράβο σας
    κάνατε το μπερνιν να έχει δίκιο

ΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Παίζει να είναι ο μόνος ουδέτερος άνθρωπος εδω μέσα και τελικα ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.. είστε απίθανοι.

edit: Α και μπέρνη, όσο κι αν με αντιπροσωπευουν τα "σκάσε πια εμετέ", δεν είναι δικά μου.
    Last edited by Drumsick; 06-07-2009 at 13:51.

Λοιπόν, επειδή ώρες ώρες σας χτυπά ο ήλιος στην κεφάλα και δεν είστε πολύ λειτουργικοί, ακούστε τι γίνεται. Θα πω τα αυτονόητα. Οι καπνιστές είναι μια τεράστια μερίδα πληθυσμού, για να την κατηγορήσεις για καπρίτσιο.

Και ως μεγάλη μερίδα πληθυσμού, φίξξξερ, έχει διαχωριστεί κάπως, έστω και για την συγκεκριμένη περίπτωση μόνο. Συγκεκριμένα δεν βλέπω μόνο "καπνιστές-αντικαπνιστές", αν κάποιος βλέπει μόνο τέτοιο διαχωρισμό, μάλλον δεν το ζυγίζει καλά το πράγμα. Υπάρχουν άνθρωποι που τους ενοχλεί ο καπνός, και άνθρωποι που δεν τους ενοχλεί ο καπνός, σε ανθρώπινα πλαίσια, είτε καπνιστές, είτε μη-καπνιστές.

Όταν θα παρθεί μια απόφαση, πρέπει να παρθεί έτσι, σφαιρικά ώστε να είναι ικανοποιημένοι όλοι κατά το μέγιστο δυνατό τρόπο, διότι έτσι ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπίζονται οι καταστάσεις γενικώς, στους κόσμους που ζούμε. Αν "η ελευθερία μας ξεκινάει εκεί που σταματάει του άλλου", δεν έχω να συζητήσω κάτι, ξεπερνάμε και sweet prince, αλλά δείτε το απλά : Έχουμε μια ενδοφορουμιακή μάχη μερικών ανθρώπων που γενικώς πιστεύουν πως πρέπει να αποκτήσουν παραπάνω δικαιώματα από κάποιους άλλους, για κάποιον λόγο. Ο Dragon λέει πως θέλει να πηγαίνει ΟΠΟΥ θέλει και να μην μυρίζει ΚΑΠΝΟ, ο άλλος χ θέλει να μπορεί να καπνίζει ΟΠΟΥ θέλει και να μην μυρίζει αντιρρήσεις.

ΚΑΝΕΝΑ παραπάνω δικαίωμα για ΚΑΝΕΝΑΝ.

Εγώ λέω να γίνεται άνθρωποι, και να δούμε πως γίνεται α) να προστατευτούν στο έπακρο όσοι ενοχλούνται με τους καπνούς, και β) να μπορούν να καπνίζουν σαν άνθρωποι όσοι θέλουν να καπνίζουν.

Αυτό γίνεται, αρκεί να φύγουν από τη μέση οι μικρονίκες "χαχα καπνιστές θα φάτε τη μπούτσα μου" ή "χαχα θα φυσάω τον καπνό μου στο μαξιλάρι σου", και κάτσουμε όλοι κάτω, ανάψουμε ένα τσιγάρο, και βρούμε την λύση που είναι ε-φι-κτό-τα-τη για να γίνουν όλα καλύτερα. Γενικώς η επιβολή συμπεριφοράς είναι πράγμα άσχημο για να μην μιλάμε για οποιαδήποτε καταπάτηση δικαιωμάτων.

Η αντικαπνιστική atom_smasher υστερία με εκνευρίζει λίγο περισσότερο, προσωπικά, ναι. Αλλά εμένα με εκνευρίζουν πολλά, μην ασχολείστε.