Πλάκα πλάκα, όσο σκέφτομαι σε πόσους λάτρεις της ψαροταβέρνας έχω πει ότι σιχαίνομαι τα ψάρια με πιάνει απελπισία με τη σκατοψυχία μου.
Printable View
Πλάκα πλάκα, όσο σκέφτομαι σε πόσους λάτρεις της ψαροταβέρνας έχω πει ότι σιχαίνομαι τα ψάρια με πιάνει απελπισία με τη σκατοψυχία μου.
Βασικά σε σκεφτόμουν επειδή πριν λίγο καιρό είχα πάει σε μια ψαροταβέρνα που την έλεγαν ΜΑΡΙΝΟΣ και παρότι είχε ωραία ψάρια, είχε πραγματικά σκατά φαγητό. Αν είναι δυνατόν είχε αλβανό σεφ, κριέιτορ, ραχμάνινοφ και ζαγοραίο. Δεν έχω πρόβλημα με τον Ζαγοραίο, αλλά ο Ραχμάνινοφ ήταν στα αλήθεια σκατά. Σκατά και στον Σπαθάνβιλ.
Καλα, οτι θελει ο καθενας καταλαβαινει.
1ον. Απο που βγαινει το συμπερασμα οτι νευριασα για το "σκατα στους ανβιλ"? Ακριβως το αντιθετο λεω. Δε τους γουσταρετε? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Λες να αλλαξει την αποψη μου για τη μουσικη τους αυτο?....
Τι να με νοιαζει ρε αν ο λιπς ειναι καμμενος ή κωλοχαρακτηρας? Τη κορη μου θα του δωσω? Μα πως τα βγαζετε αυτα τα συμπερασματα (ουπς βλεπε προηγουμενα ποστς μου για προκαταληψεις, καλουπια, ρατσισμους.)
Αν εβγαινε ο ρουθλες και ελεγε ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΝΤΟΝ θα γινοταν χαμος. Σκατα στους Ανβιλ, σκατα στους Μανογουορ, σκατα στους Μανιλα Ροουντ. Αυτοτσαντιζομε τωρα.
Μπορει να κανω λαθος αλλα αν θυμαμε καλα, δεν ειχες ασχοληθει μονο με τη ταινια αλλα ειχες κανει σχολιακια του στυλ "σκατα μουσικη παιζουν επαιζαν και θα παιζουν". Μπραβο σου, η αποψη σου ειναι αλλα ρε φιλε σε ενα τοπικ για αυτη τη σαβουρομπαντα που καποιοι καθυστερες μεταλοι τη γουσταρουν μπαινεις και το λες.... Τι περιμενεις? Να σου κανουν τεμεναδες που τους εδειξες το φως το αληθινο? Και ρε φιλε ειλικρινα σε εχω γραμμενο στ αρχιδια μου και σενα και το ιλουμινατι κυρηγμα σου κατα του μεταλ. Οταν τρολαρεις εσυ και καποιοι αλλοι "ανοιχτομυαλοι" ειναι απλα πλακα, οταν το κανει ο ρουθλες τον βριζετε.Quote:
στο τοπικ για τους ανβιλ δεν εκραξα την μουσικη τους αλλα το γεγονος οτι ειναι ενα ματσο καθυστερημενα γερικα κλαψομουνια
Φριζινκ μουν ειπες χοντρη μαλακια. Εθνικι δεν επιτρεπω σε κανενα να με πει. Ελπιζω να καταλαβαινεις τη μαλακια που πεταξες. Αν ειμουν εθνικι δεν θα ακουγα τιποτα αλλο εκτος απο μεταλ και θα ηθελα να στειλω στο αουσβιτς οσους δεν ακουν. Προσεχε τους χαρακτηρισμους που πετας.
κ
ο
υ
ρ
α
σ
η
.
warlord, σου υπενθυμίζω την ταβέρνα ZORBAS που έφαγες, που είχε αλβανό σεφ, αλλά δεν είσαι ρατσιστής, αλλά έκανε σκατά φαί.
Δεν λέω πως είσαι εθνικιστής επειδή είναι αλβανιάρης (λολ), αλλά τέτοιος τερατωδώς βλακώδης επαγωγικός συλλογισμός, διάολε, έρχεται γάντι σε εθνίκι.
Και ξεκολλάτε λίγο οι heavymetals πως μόνο αυτοί ακούνε μέταλ, έχει καταντήσει ανέκδοτο, σχεδόν αυτοτζαντίζομε.
Ε ναι, και οι οπαδοί Μπγιορκ έχουν δικαίωμα στο heavy metal. :thumbsup:
Πάντως ρε warlord τι κάθεσαι και τα αναλύεις τόσο; Λες και δεν ήξερες τι ήταν το ER πάντα, λες και θα αλλάξει. Θυμάσαι εποχές πριν από 4-5 χρόνια, που γράφαν εδώ τραμπάκουλες κλπ; Τότε μπορούσες(και άξιζε) να πεις και 2 σοβαρές κουβέντες περί heavy metal. Τώρα πάλι, άστα να πάνε. Άσε λοιπόν τους πάνκηδες και τους ποπάδες να λένε ότι θέλουν περί μου-σι-κής, γράφ'τους στα παπάρια σου, μην τους απαντάς και γενικά ξέχνα τα. Άλλωστε αν είναι να μιλήσεις σοβαρά για heavy metal υπάρχουν κι άλλα forums, που μιλάς με άτομα που είναι λίγο πιο σχετικά με το θέμα.
ΥΓ: Ο μεγαλύτερος χρήστης στην ιστορία του ER ήταν το ρετάλι. Γιατί είχε καταλάβει εξαρχής τι έπαιζε.
Ρούθλες το ότι ο warlord δηλώνει εν μέρει ΑΡΤ ΡΟΚΕΡ δε σε προβληματίζει καθόλου; Δηλαδή αισθάνεσαι ωραία να το παίζει μεταλλάς αυτός ο άνθρωπος;
Πιο πολύ φαίνεται να προβληματίζει εσένα . :!:
Αυτο και τελος.
Το σκατα φαγητο δεν εχει να κανει με το αν ειναι αλβανος τουρκος ελληνας κινεζος ο σεφ. Εχει να κανει με το ποσο καλος ειναι ο σεφ και μονο.
Το να εισαι στην Ελλαδα, να ονομαζεται η ταβερνα ζορμπας, να ειναι ολο το προσωπικο αλλοδαποι (αυτο εχει να κανει μονο με το οτι εγραφε η ταμπελα "παραδοσιακη ελληνικη κουζινα ε), να χρησιμοποιει αυτη τη κλισε εικονα του προ 40ετιας ελληνικου "κουτουκιου" που βλεπεις σε κατι ταινιες του ξανθοπουλου, να εχει χαλια φαγητο και σερβις και τσιμπημενες τιμες, μονο σε μενα φαινεται οξυμωρο, γελοιο και απαραδεκτο?
Αν σου αρεσει το παραπανω, αμα πας στη Σαντορινη σου προτεινω τον ΖΟΡΜΠΑ στο Καμαρι.
Ατυχης η εκφραση μου σε εκεινο το ποστ. Λαθος μου.
ΕDIT: προς dragonlord.
Προβλημα τετοιας φυσης στο κεφαλι μου δεν υπαρχει. Δεν εχω αφοσιωθει σε καμμια erαποστολη υπερ του μεταλλου. Σαν ανθρωποσς ειμαι πολυ υπομονετικος και ανεκτικος. Απλα οτι αγαπαω, το αγαπαω με παθος. Δεχομαι το δικαιωμα του αλλου να σιχαινεται αυτο που αγαπαω. Βρισκω ομως πολυ χαζο να μπαινει ο αλλος σε ενα τοπικ που αφορα κατι που αυτος σιχαινεται αλλα ειναι πολυ πιθανο να το παρακολουθουν ατομα που το αγαπουν και να τους λεει την αποψαρα του με το υφος του γαμια της γειτονιας. Εδω μεσα αυτο γινεται συνεχως. Απο μεταλλαδες και μη. Ελιωσε το θεμα.
προς reject:
Μπραβο ρε φιλε! απο 2 ποστ μου, μου εκανες ψυχαναλυση!!!! Ταλενταρα εισαι!
Προσπαθησε να καταλαβεις ομως οτι το "ειμαι μεταλας" δεν ειναι φωτογραφια της ψυχης και του μυαλου κανενος ανθρωπου. Αν εσυ εχεις φτιαξει στο μυαλο σου ενα καλουπι για τους ¨μεταλαδες¨ (προφανως επηρεασμενος απο τις εμπειριες σου), δεν σου φταιω εγω.
Κριμα ειναι να ταιριαζεις στο καλουπι που εχει ενας 16χρονος αναγωστης του χαμμερ για τον "χαζο" που λεω παραπανω.
ε ναι,αλλο η μουσικη,αλλο το ΑΝΩΤΕΡΟ ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ.
μια κατηγορια μονο του,δεν υπαγεται στην "μουσικη",υπαγεται στο δωρο των θεων προς τους ανθρωπους στην προσπαθεια τους να τους δειξουν το μονοπατι προς την θεωση :moutza:
warlord,τραγικος.αν ειναι να μην ξαναφαω τσιτσιλιανικη πιτσα στο ιταλικο μαγαζι που εχει φιλος μου απο το δημοτικο (και παιζει ΚΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ).Τον πουστη τον ελληνα,να παει να φτιαξει τιποτα ωτια ο βλαχοποντιος μου θελει και μιλανεζα!