Log in

View Full Version : Περί μεταναστών

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7

jack the ripper
20-09-2010, 21:38
δε ριχνεις ενα ακομα ρε ντραγκον στον απο πανω τωρα που ζεσταθηκες?

rat_poison
20-09-2010, 21:39
obvious sockpuppet is obvious

milko
20-09-2010, 21:41
epeixirimata parakalo

Nasum
20-09-2010, 21:43
epeixirimata parakalo

Κερασμένα.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:JmKo1-GpM59dgM:http://i214.photobucket.com/albums/cc46/myterror/gnwprealpic.jpg&t=1

tamagothi
20-09-2010, 21:46
δε ριχνεις ενα ακομα ρε ντραγκον στον απο πανω τωρα που ζεσταθηκες?
άσε και κάναν άλλο να διασκεδάσει.
banned.

jack the ripper
20-09-2010, 21:47
:D :D

KoiliaSamprela
20-09-2010, 22:21
epeixirimata parakalo

οι μετανάστες είναι καλύτεροι εραστές , οι Έλληνες είναι μίζεροι και γκρινιάρηδες , και από τότε με το χρηματιστήριο που έχασαν λεφτά τους σηκώνετε λιγότερο.
Αν στα Ελληνικά νησιά δεν υπήρχαν οι μετανάστες οι τουρίστριες θα το γύριζαν στο πλάκωμα
Beat That!!!!

~ladykiller~
20-09-2010, 23:15
να φύγουν τότε από τα ΝΗΣΙΆ ΜΑΣ

Tyler_Durden
23-09-2010, 22:42
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD

scarecrow
23-09-2010, 23:24
Και εγώ που νόμιζα ότι τα είχε βάλει μόνο με τα δέντρα.
Πρωκτογλύφτης του Καρατζαφύρερ ή είναι δική η του έμπνευση?

Esteban
27-09-2010, 21:27
http://www.tv2nyhetene.no/magasinet/flyktninger-kjeppjages-i-hellas-3292103.html

Sotos_The_Tequiler
21-11-2010, 23:30
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1224893

I Kveld
25-11-2010, 00:35
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1224893

Και που 'σαι ακόμα.. Έχουν να γίνουν πολυ χειρότερα μιας και ο αριθμος των μεταναστων αυξάνεται συνεχώς. Το κράτος αδυνατει να τους απορροφησει

locust
25-11-2010, 00:45
και γιαυτο τους πυροβολάνε?

I Kveld
25-11-2010, 00:49
Επειδή βρέθηκαν κάτι μαλάκες γι' αυτό. Εαν υπήρχε σωστό κράτος δεν θα φτάναμε ως εδω.. Δεν δικαιολογω κανέναν

Jangling Jack
25-11-2010, 01:31
μιασ που υπαρχει το thread ευκαιρια για μερικα μπαν ακομα, να ξεσκαρταρουμε τα φασιστοειδη απο το ερ

Dythor
25-11-2010, 14:54
Επειδή βρέθηκαν κάτι μαλάκες γι' αυτό. Εαν υπήρχε σωστό κράτος δεν θα φτάναμε ως εδω.. Δεν δικαιολογω κανέναν

Ώρες ώρες ξεχνάτε μια κασέτα να παίζει χωρίς να έχετε ιδέα ρε πούστη. Για πες μας ποιά ακριβώς ευθύνη έχει το ελληνικό κράτος γι' αυτήν την κατάσταση γιατί έτσι όπως το βλέπω εγώ όλη την ευθύνη την επωμίζεται η Ε.Ε. που δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την υποδοχή αυτών των ανθρώπων.

Rwxamhs
25-11-2010, 16:06
μιασ που υπαρχει το thread ευκαιρια για μερικα μπαν ακομα, να ξεσκαρταρουμε τα φασιστοειδη απο το ερ

Πεστα ρε φιλε, πεστα!

Neron
25-11-2010, 16:14
Ώρες ώρες ξεχνάτε μια κασέτα να παίζει χωρίς να έχετε ιδέα ρε πούστη. Για πες μας ποιά ακριβώς ευθύνη έχει το ελληνικό κράτος γι' αυτήν την κατάσταση γιατί έτσι όπως το βλέπω εγώ όλη την ευθύνη την επωμίζεται η Ε.Ε. που δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την υποδοχή αυτών των ανθρώπων.

Όχι ρε Dythor, όταν βλέπεις συνοριοφύλακες στο Κολωνάκι και στα Κιούρκα, δεν μπορείς να λες ότι δεν έχει ευθύνη το ελληνικό κράτος.
Όσο για την Ε.Ε. θα συμφωνίσω απόλυτα μαζί σου.

Jangling Jack
25-11-2010, 19:23

Πεστα ρε φιλε, πεστα!

εσενα σκεφτομουνα κυριως αλλα δεν κατονομασα για να μην το παρεισ κ πανω σου

Rwxamhs
25-11-2010, 19:52
Απο που και ως που "φασιστοειδες" :?:

Harbinger of Death
25-11-2010, 21:36

Το ότι η ΕΕ αφήνει εμάς να το παίξουμε πορτιέρηδες δε σημαίνει ότι δεν έχουμε ευθύνη που έχουμε πάρει τα γκλομπ και τους βαράμε, ε. Ούτε που τους στοιβάζουμε σε κρατηρήρια, που τους γκετοποιούμε και που κάνουμε θέμα περιφερειακών εκλογών το ΑΝ θα πρέπει να χτιστεί μουσουλμανικό τέμενος. Προφανώς ο αρχικός υπαίτιος είναι η ΕΕ που μας έγραψε στ' αρχίδια της αλλά κι εμείς δεν είναι ότι το χειριστήκαμε κομπλέ, ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και τα λοιπά.

I Kveld
26-11-2010, 01:06

Αν δωσουμε την ευθυνη μονο στην ΕΕ ειναι σαν να παραδεχομαστε οτι η Ελλαδα αλλά και άλλες χωρες δεν ειναι υπευθυνες για τη φυλαξη των συνόρων τους γεγονος που σημαινει οτι η εθνικη τους κυριαρχια διακυβεβεται.
Απο την αλλη ομως δεν σου λεω οτι ειναι μονο θεμα της Ελλάδας απο τη στιγμη που λειτουργει σαν κομβος μετακινησης των ανθρωπων στα ενδοτερα

ikonoklast
26-11-2010, 01:23

Αλήθεια τώρα, πώς γίνεται να μιλάς ΠΑΝΤΑ σα μαλακισμένο και να λες μαλακίες;

iKveld: πασπίτισα ε;

I Kveld
26-11-2010, 01:41
iKveld: πασπίτισα ε;

ikonoklast δεν μου κοβεται το χερι καλυτερα?

ikonoklast
26-11-2010, 01:46
Α σόρι μάλλον χτύπησε o parser κάπου στο "δεν ειναι υπευθυνες για τη φυλαξη των συνόρων τους γεγονος που σημαινει οτι η εθνικη τους κυριαρχια διακυβεβεται". Για κάνα κάνα edit να ξανασκανάρω.

I Kveld
26-11-2010, 02:02
Α σόρι μάλλον χτύπησε o parser κάπου στο "δεν ειναι υπευθυνες για τη φυλαξη των συνόρων τους γεγονος που σημαινει οτι η εθνικη τους κυριαρχια διακυβεβεται". Για κάνα κάνα edit να ξανασκανάρω.

Τι εννοεις? Δεν καταλαβαινω

rat_poison
26-11-2010, 02:05
εννοεί ότι αν δεν είσαι πασπίτισσα μιλάς σαν πασπίτισσα.

I Kveld
26-11-2010, 02:08
:bang:

Dythor
26-11-2010, 13:51

Μα ρε μαλάκα, ειδικά για το μεταναστευτικό (δες παλιότερα ποστς) πόσο πιο προφανές να γίνει ότι το έγραψα χιουμοριστικά; Το ΤΡΟΛΛΙΝΓΚ που λέτε κι εσείς.

Ώρες ώρες με τρομάζετε μαλάκες.

Shadowking
26-11-2010, 15:20
το er αναφωνεί: ΠΟΥΝΤΟΚΡΑΤΟΣ

Dythor
26-11-2010, 16:02
http://amadeusrentacar.com/eng/images/modeli/fiat_punto.jpg

ikonoklast
26-11-2010, 16:08
Μα ρε μαλάκα, ειδικά για το μεταναστευτικό (δες παλιότερα ποστς) πόσο πιο προφανές να γίνει ότι το έγραψα χιουμοριστικά; Το ΤΡΟΛΛΙΝΓΚ που λέτε κι εσείς.

Δεν έχεις ξαναποστάρει στο θρεντ, σιγά μη θυμάμαι τι μαλακίες λες σε άλλα ποστς σου σε άλλα θρεντς, δεν έχεις χιούμορ και κάλλιστα θα μπορούσες να λες κάτι τέτοιο στα σοβαρά. Εδώ που τα λέμε ακόμη δεν κατάλαβα σχετικά με τι "αστειεύεσαι".

Ace
26-11-2010, 16:17
Έλα, προφανώς και δεν ήταν χιουμοριστικό.

Dythor
26-11-2010, 18:37
Μπα, σοβαρά τώρα, επειδή δεν είναι αστείο το συγκεκριμένο θέμα: Από τότε που είδα το ΦΩΣ και άρχισα να κράζω τα φρικιά δεν έχω ξανακατέβει σε πορεία μαζί τους εξόν απ' αυτές για το μεταναστευτικό από τις οποίες πορείες του δεν έχω χάσει ούτε μία. Ούτε στην Πάτρα στο λιμάνι, από τις λίγες φορές (μπορεί και η μοναδική) που έπαιξε κυνηγητό με τα μπάτση εκτός από επετειακές. Ειρωνεύτηκα προφανώς το "αν υπήρχε κράτος" που εκφράζει την πίστη του άλλου ότι το ΚΡΑΤΟΣ θα τα λύσει αυτά. Το ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Αν ήταν αστείο ή όχι το κρίνει ο καθένας, μπορεί και μόνος του, δεν είναι ανάγκη να δίνεις ντιρεκτίβα και σ' αυτά ικόνοχλατς.

ikonoklast
26-11-2010, 19:57
Μπα, σοβαρά τώρα, επειδή δεν είναι αστείο το συγκεκριμένο θέμα: Από τότε που είδα το ΦΩΣ και άρχισα να κράζω τα φρικιά δεν έχω ξανακατέβει σε πορεία μαζί τους εξόν απ' αυτές για το μεταναστευτικό από τις οποίες πορείες του δεν έχω χάσει ούτε μία. Ούτε στην Πάτρα στο λιμάνι, από τις λίγες φορές (μπορεί και η μοναδική) που έπαιξε κυνηγητό με τα μπάτση εκτός από επετειακές.

Στο μπούτσο μας όμως; Πούλα και κάνα ποδήλατο να τα δώσεις σε πακιστανά.

Ειρωνεύτηκα προφανώς το "αν υπήρχε κράτος" που εκφράζει την πίστη του άλλου ότι το ΚΡΑΤΟΣ θα τα λύσει αυτά. Το ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

E, κάποιοι μετά σου εξήγησαν ότι λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις απο σένα απλά αμα είναι να συνεχίσεις να ποστάρεις κάνε ένα από τα δύο: Μην λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ, μην ποστάρεις σα ΜΑΛΑΚΑΣ.

Harbinger of Death
26-11-2010, 21:13

Η διαφορά ανάμεσα στο τρόλινγκ και το σοβαρό ποστ είναι κάπως θολή εδώ, δε νομίζεις;

Ή ίσως είναι το ότι εγώ πιστεύω ότι ένα ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (τα-τάν) θα μπορούσε όντως να αντιμετωπίσει καλύτερα το θέμα. Οπότε δε θα μπορούσα να καταλάβω την ειρωνεία.

Dythor
27-11-2010, 12:50
Μπα, σοβαρά τώρα, επειδή δεν είναι αστείο το συγκεκριμένο θέμα: Από τότε που είδα το ΦΩΣ και άρχισα να κράζω τα φρικιά δεν έχω ξανακατέβει σε πορεία μαζί τους εξόν απ' αυτές για το μεταναστευτικό από τις οποίες πορείες του δεν έχω χάσει ούτε μία. Ούτε στην Πάτρα στο λιμάνι, από τις λίγες φορές (μπορεί και η μοναδική) που έπαιξε κυνηγητό με τα μπάτση εκτός από επετειακές.

Στο μπούτσο μας όμως; Πούλα και κάνα ποδήλατο να τα δώσεις σε πακιστανά.

Ειρωνεύτηκα προφανώς το "αν υπήρχε κράτος" που εκφράζει την πίστη του άλλου ότι το ΚΡΑΤΟΣ θα τα λύσει αυτά. Το ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

E, κάποιοι μετά σου εξήγησαν ότι λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις απο σένα απλά αμα είναι να συνεχίσεις να ποστάρεις κάνε ένα από τα δύο: Μην λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ, μην ποστάρεις σα ΜΑΛΑΚΑΣ.

Καλά, ηρέμησε τώρα.

Η διαφορά ανάμεσα στο τρόλινγκ και το σοβαρό ποστ είναι κάπως θολή εδώ, δε νομίζεις;

Ή ίσως είναι το ότι εγώ πιστεύω ότι ένα ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (τα-τάν) θα μπορούσε όντως να αντιμετωπίσει καλύτερα το θέμα. Οπότε δε θα μπορούσα να καταλάβω την ειρωνεία.

Το κράτος-έθνος, ο εθνικός "άλλος", οι Έψιλον Έψιλον, όλη αυτή η βοθρολειτουργία που έχει κατασκευαστεί (μεταξύ άλλων) ακριβώς για να κάνει τους μετανάστες το κλωτσοσκούφι του κεφαλαίου μαθαίνουμε γνωρίζοντας πέντε πράγματα ότι είναι παντελώς αδύνατον να λύσει το μεταναστευτικό με τη φιλελεύθερη υπόσχεση της ευημερίας μέσα στη νομιμότητα της αστικής δημοκρατίας. Ανοίγουμε και κανά βιβλίο γενικά, εμένα μου τα 'μαθε ο Κάλκι στο πρώτο έτος.

skull
27-11-2010, 14:22
LOL
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Πουστάκος καὶ τσιμπουκογυιός, πίπες-γυαλάδα κάνει

Καὶ κάθε μέρα τὸ τηρεῖ τὸ κωλοραμαζάνι

Μεμέτικο κωλόπανο κλέβεις σ’ αὐτὰ τὰ μέρη

Μὰ ὅπως ὥρισ’ ὁ Ἀλλὰχ θὰ σοῦ κοπῇ τὸ χέρι

Κεμπὰπ κρεμμύδια μπαχαριὸ βρωμᾷς πουστολεχρέ

Κοῦρδε Ἰνδὲ καὶ Σύριε, βρωμοπακιστανέ

Πουστόσκυλο στὸ χῶμ’ αὐτὸ σκυφτὸ θἄχῃς κεφάλι

Γαμᾷ τὸν πούστη τὸν Ἀλλὰχ ἀνίερο τσακάλι

Γαμῶ καὶ τὸ Μωάμεθ σου τὸν πούστη τὸ γαμιόλη

Γαμῶ καὶ τὸ Κοράνι σου καὶ τὴν Τουρκία ὅλη

Τί μπεχροφάρες εἴν’ αὐτὲς οἱ ἀνατολικές?

Πουστάτζες ἀπολίτιστες πρωκτοϊσλαμικές

Ζέχνουνε σάπιο παστουρμὰ οἱ χυσομιναρέδες

Κόπρανα στὴ γκηδεία σας καὶ βλάσφημοι ἀμανέδες

rat_poison
27-11-2010, 15:01
όξω πούστη απ' την παράγκα
http://i659.photobucket.com/albums/uu318/skeleton359/STFU_and_GTFO.jpg

skull
27-11-2010, 15:24
ρε το βρήκα λεμε,δε συμφωνώ με όλα αλλα ντάξ' είναι λεχροί ρε γμτ.
ντάξ' μπουρδέλο είμαστε στην ελλάδα και οι έλληνες πιο μαλάκες απολους αλλα ρε φίλε είμαστε για πάρτη μας,δε θέλουμε κι αλλα παράσιτα.ασε μας εκει που είμαστε να τα βρούμε αναμεταξύ μας,τι θέλουν οι φανατισμένοι υπάνθρωποι εδω.
Δε σε πειράζει μωρη ξεκωλω εσενα ο μουσουλμανισμός ε? τοτε θα σε δέρνω και σενα και τη μάνα σου και θαχω και δικιο και θα με ευλογει κι ο αλαχ

rat_poison
27-11-2010, 17:07
Τώρα νομίζεις εσύ με το παραπάνω τρολλάρεις; Θες δουλειά ακόμα, δούλεψέ το λίγο. Ή είσαι τόσο βλάκας που τα λες σοβαρά;

I Kveld
27-11-2010, 18:22
ρε το βρήκα λεμε,δε συμφωνώ με όλα αλλα ντάξ' είναι λεχροί ρε γμτ.
ντάξ' μπουρδέλο είμαστε στην ελλάδα και οι έλληνες πιο μαλάκες απολους αλλα ρε φίλε είμαστε για πάρτη μας,δε θέλουμε κι αλλα παράσιτα.ασε μας εκει που είμαστε να τα βρούμε αναμεταξύ μας,τι θέλουν οι φανατισμένοι υπάνθρωποι εδω.
Δε σε πειράζει μωρη ξεκωλω εσενα ο μουσουλμανισμός ε? τοτε θα σε δέρνω και σενα και τη μάνα σου και θαχω και δικιο και θα με ευλογει κι ο αλαχ
Σε ποιον απευθυνεσαι?

skull
28-11-2010, 01:03
παρε θεση στο θεμα ρε μαλακα που θα με πεις και τρολ, σου ειπα γιατι δε γουσταρω λαθραιους μπιχλες στην ηδη γαμημενη χαβουζα που ζουμε.
φερε αντιλογο διχως να χαζοσνομπαρεις εξυπνακια.

κβελντ απευθυνομαι σε οποιο γυναιο θελει να μετατραπει σε ρες εν αγνοια της

rat_poison
28-11-2010, 01:09
δεν καταλαβαίνω. είσαι ενάντια στην εξαθλίωση, ή στους ξένοι;

skull
28-11-2010, 01:25
και στους δυοι, αλλα ειν αναποφεκτο να αποφυγουν την εξαθλιωση συν το οτι δεν μπορουν να ζησουν αρμονικά με αλλους λαοι κ το αντιστροφο+οτι οι λαθραιοι φερνουν και αρρώστιες(fact).στη θηβα το 04 που τους πηγανε γιόμισαν τον τοπο ηπατίτιδα θες λογω συνθηκών η λογω μπιχλας,οπως και ναχει δε πλερόνω για συνθήκες ρε αδερφε

KoiliaSamprela
28-11-2010, 01:43
έχεις φορολογηθεί ποτέ άμεσα που δεν πληρώνεις κιόλας ?

rat_poison
28-11-2010, 01:58
Κοίτα, για να δεις πόσο υπέρβλακας είσαι.

Ας αποδομήσουμε το post σου σε μικρές λογικές προτάσεις

Λες:
Είμαι εναντίον των ξένων και της εξαθλίωσης γενικότερα.

"Δε γουστάρω να πληρώνω για τους ξένους επειδή δεν μπορούν να αποφύγουν την εξαθλίωση. Επειδή οι ξένοι είναι εξαθλιωμένοι, δεν πληρώνω για να αποφευχθεί αυτή η εξαθλίωση με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης"
Σοφιστεία τύπου petitio principii. (κυκλική λογική - begging the question)
Η απουσία πρόνοιας και η εσκεμμένη καλλιέργεια ντροπιαστικών απάνθρωπων συνθηκών διαβίωσης (βλέπε ουρές για απόκτηση ασύλου) για τους μετανάστες είναι το αίτιο της εξαθλίωσης.

Δε γουστάρω να συνυπάρχω με τους ξένους γιατί δεν μπορούν να συνυπάρχουν μαζί μου και γιατί δεν μπορώ να συνυπάρχω μαζί τους.
Έχουμε λοιπόν μία θέση με 2 (δύο) αιτιολογήσεις.
Καλά, δε σχολιάζω καν την ταυτολογία στο δεύτερο αίτιο, αυτό κι αν είναι δείγμα σοβαροτάτης ελλείψεως εγκεφαλικής δραστηριότητας και ικανοτήτων γλωσσικής έκφρασης. Η πρότασή σου είναι τόσο πολύπλοκη για το μυαλουδάκι σου που στη δεύτερη αιτιολογία βάζεις ως αίτιο το ίδιο το πράγμα που θες να δικαιολογήσεις. Τσκ Τσκ Τσκ...
Όσο για το πρώτο αίτιο, απάντησέ μου σε παρακαλώ, πού το ξέρεις ότι δε γουστάρουν να συνυπάρχουν μαζί σου οι ξένοι; Μόνο και μόνο ότι ήρθαν εδώ σημαίνει ότι θεωρούν τη δικιά μας κοινωνία καλύτερη απ' τη δικιά τους. Αλλιώς θα κάθονταν σπίτι τους.

Οι λαθραίοι φέρουν αρρώστιες και αυτό είναι γεγονός + παράδειγμα
Για τη χρήση του μεμονωμένου παραδείγματος: Η ατελής επαγωγική λογική σου είναι ακριβώς λογικά αντίστοιχη του "το 2004 είδα στη θήβα καφέ αγελάδες, άρα όλες οι αγελάδες είναι καφέ"
Πέρα από το παράδειγμα περιμένω να μου παρουσιάσεις ένα επιχείρημα για την αιτιατή σχέση που συνδέει τη λαθρομετανάστευση με τις ασθένειες. Όχι, το να λες απλά "fact" δεν είναι επιχείρημα. Αν δηλαδή εμένα μου καβλώσει να αλλάξω υπηκοότητα και ξαναγυρίσω στην Ελλάδα λαθραία διατρέχω περισσότερο κίνδυνο για μολυσματικές ασθένειες; Εκτός αυτού, τη στιγμή που μπήκε η Βουλγαρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι Βούλγαροι λαθρομετανάστες μετατράπηκαν σε Ευρωπαίους πολίτες. Τι συνέβη μ' αυτούς; Έχασαν με κάποιον μαγικό τρόπο τη μολυσματικότητά τους με τη μετατροπή τους σε νόμιμους;

tl;dr οδηγίες:
Επειδή λοιπόν αυτό ήταν ένα παντελώς άχρηστο post γιατί κατά πάσα πιθανότητα ούτε ολόκληρο το διάβασες, ούτε ολόκληρο το καταλαβαίνεις, ξαναδιάβασε το #790 (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?9343-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD&p=1056118&viewfull=1#post1056118) και όξω πούστη απ' τημπαράγκα.

cancer
28-11-2010, 02:03
έχεις φορολογηθεί ποτέ άμεσα που δεν πληρώνεις κιόλας ?

..giati an ekanes diki sou forologiki dilwsi apla den paizei na diafwnousate.

skull
28-11-2010, 02:05
εχω εισόδημα και δουλευω και πληρώνομαι και πληρώνω αλλα να μη σε νοιάζει εκτός αν είσαι η εφορία και σε νοιάζει οπότε σου λέω οτι παίρνω κατι μαύρα και σε γαμάω κατι ψιλά.
όπως και ναχει γάμα τις προσωπικές μαλακίτσες γιατί για άλλο μιλάμε εξυπνάκια.στο επι τουτου: αν κάνεις κέφι λαθρό παρτους σπίτι σου.γαμάνε περισσότερο τη φαση γιατι ειναι και άχρηστοι και βάρος και επιβάλλονται σαν αρχίδια με τη σκοταδιστική κωλοθρησκεία και προσκυνάνε και γιωργάκη μαλακα μου.μηδεν αξιοπρέπεια.

GG*
28-11-2010, 02:06
παιδια εγω που κανω φορολογικη δηλωση καθε χρονο
συμφωνω με τον φασιστοκραουνακη στην προταση του "εξω οι ξενοι"
με μοναδικη προυποθεση να αρχισουμε απο τον βαλβερδε και τον φουστερ

atom_smasher
28-11-2010, 02:14
Μπα μας ξυνισε κιολας ξανα ο βαλβερδε; Οχι δεν ειναι προσωπικο σχολιο απλα δεν περιμενα τοσο γρηγορα αντιδρασεις.
Σε αλλα νεα, δεν πετατε εξω καναν φασιστα γιατι μαζευτηκαν πολλοι; Ας τους παρει η χρυση αυγη στο δικο τους φορουμ. Εμεις δεν τους θελουμε. Δεν τους ζητησαμε. Μας ειναι περιττοι. Μπουρδελο το κανουμε και μονοι μας. Εχουμε μπολικους μαλακες.
Φιλακια Σκαλ.

H.
28-11-2010, 02:57
Σκαλούκο αν σ' ενοχλεί τόσο πολύ η μυρωδιά τους, άνοιξε καμιά φορά το σπίτι σου και κέρνα τους κάνα ζεστό μπανάκι. Είμαι σίγουρος ότι ούτε όχι θα πούνε, ούτε θα σου γαμήσουν τη γυναίκα, ούτε θα σου κλέψουν τίποτα, το πολύ πολύ να ακούσεις κανένα ευχαριστώ. Been there, done that.

Επίσης, ποια είναι η σκοταδιστική κωλοθρησκεία που πιστεύουν μωρέ μαλάκα για να καταλάβω? Η επίσημη θρησκεία του κράτους μας δηλαδή είναι το φως το αληθινόν που αποβάλλει τις παρωπίδες από τους πιστούς της? Τι λες βρε γελοίαρε?

Πάρε χαμπάρι ότι όπου κι αν ήταν ο τόπος που μας πέταξε το μουνί της μάνας μας είμαστε ίδιοι, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, το ίδιο σιχαμερός που σου φαίνεται ο Αλβανός κι ο Πακιστανός εσένα, κάτι παρόμοιο εμπνέεις κι εσύ για έναν Σουηδό ή Νορβηγό. Μόνο που αυτός, εκτός βέβαια αν είναι φασίστας εκ παιδιώθεν ή λόγω σοβαρού κρανιοεγκεφαλικού ατυχήματος (αλήθεια, σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκεις?) δεν εκδηλώνεται έτσι. Χώρια ότι ορισμένοι βρωμιάρηδες λαθρομετανάστες κάνουν δουλειές που εκτός του ότι στηρίζουν τις ντόπιες οικονομίες, εσύ ας πούμε δεν θα τις έκανες γιατί θα φοβόσουν το μανικιούρ σου, όπως πχ να χώνονται σε μπετά για να φτιάξουν το διαμερισματάκι που θα αγοράσουν για το μόγγολό τους μεθαύριο οι χαροκαμμένοι γονείς σου.

Αυτά από έναν μη έξυπνο.

KoiliaSamprela
28-11-2010, 09:35
εχω εισόδημα και δουλευω και πληρώνομαι και πληρώνω αλλα να μη σε νοιάζει εκτός αν είσαι η εφορία και σε νοιάζει οπότε σου λέω οτι παίρνω κατι μαύρα και σε γαμάω κατι ψιλά.

δεν με ενδιαφέρουν τόσες λεπτομέρειες, ο σκοπός μου ήταν να δω σε τι βάση μπορώ να σου απαντήσω.
Τώρα αν νομίζεις ότι είμαι του γούστου σου και θες να με γαμήσεις αν κεράσεις και ποτό μέσα είμαι.

Στο θέμα λοιπών , με την ίδια λογική δεν γουστάρεις να πληρώνεις για υγειονομική περίθαλψη και για τους άπορους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες? που δεν έχουν πληρώσει τις εισφορές τους? Αν διαφωνείς τότε για πες μου σε τι διαφέρει ένας εξαθλιωμένος "μέσα" από τα σύνορα σε σχέσει με κάποιον που ήρθε "έξω" από τα σύνορα?
Αν πάλι συμφωνείς , με έχεις καλύψει δεν περιμένω κάτι άλλο.

asimoulis
28-11-2010, 12:29
το ίδιο σιχαμερός που σου φαίνεται ο Αλβανός κι ο Πακιστανός εσένα, κάτι παρόμοιο εμπνέεις κι εσύ για έναν Σουηδό ή Νορβηγό.

μια γκόμενα γιατρίνα ήταν ελβετία λόγω ειδικότητας και σαν κλασάτη σαλονικιά γκόμενα φρόντιζε να κάνει παρέα με ντόπιους. βέβαια τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο πετυχημένα και η γκόμενα έσπευσε να θεωρήσει τους κυριλέ ελβετούς σνομπ. η καημένη ξέχασε ότι στην θεσσαλονίκη δεν θα είχε πότε πάρε δώσε με αλβανό ή ρώσο...

Dythor
28-11-2010, 18:45
APO THN ELLADA MEXRI THN PALAISTINH-

http://vathiprasino.blogspot.com/2010/11/28112010.html

Rwxamhs
29-11-2010, 02:02
Σε αλλα νεα, δεν πετατε εξω καναν φασιστα γιατι μαζευτηκαν πολλοι; Ας τους παρει η χρυση αυγη στο δικο τους φορουμ. Εμεις δεν τους θελουμε. Δεν τους ζητησαμε. Μας ειναι περιττοι. Μπουρδελο το κανουμε και μονοι μας. Εχουμε μπολικους μαλακες.

ΛΟΛ?

enitharmon
29-11-2010, 02:45
θα συμφωνήσω με ποστ Η., καλα παμε

cancer
30-11-2010, 09:21
apospasmata aptin teleutaia ekpompi tou vaksevani edo (http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/2-10.html)

zolitas
30-11-2010, 10:13
καταρχήν δεν είναι η τελευταία, αλλά η προτελευταία. Έπειτα γιατί δίνεις λινκ για αποσπάσματα της εκπομπης από ενα μπλογκ τιτλοφορούμενο eglimatikotita-δύο-τελείες με σχολιασμό a la καλημέρα ζωή και όχι την εκπομπή ολόκληρη (http://vimeo.com/16767729)?

cancer
30-11-2010, 10:30
giati ekei to diabasa, pera apto oti eimai enas ftinos propagandistis.
protimisa na dwsw ta links apo olokliri tin ekpompi gia na mi dei opoios 8elei mia ora alla 10 lepta, opoios 8elei kserei to greek-movies.
fovasai oti 8a mpoun sto mialo sou kai 8a to elegxoun?

zolitas
30-11-2010, 11:15
ρε cancer να πούμε, ξηγίεσαι χυδαίο quoting out of contex. Η εκπομπή λέγεται "Μπίζνες, κραυγές και ψίθυροι στον Άγιο Παντελεήμονα" έχει αρχή, μέση, τελος και διαρκεί 57 λεπτα. Το ποστ παραθέτει τα 15 λεπτα που το βολευουν κάτω απο το tag Λαθρομετανάστες. Ε δύο τινά: ή εισαι ο αγαθιάρης βλάξ στον οποιό απευθύνονται οι eglimatikotites.blogspots ή όντως εισαι φτηνός προπαγανδιστής και περιμένω θυμωμένο ρατ ποιζον να'ρθει να καταστρέψει το fallacy που χρησιμοποίησες γιατι εγώ δε ξέρω πως λεγεται. Επίσης το να δώσεις λινκ απο greek-movies νομίζω είναι κατι παράνομο και απογορεύεται σαυτον τον ιστιοχώρο.
Τέλος τι είναι? Extractors για να μπούνε στο μυαλό μου? Βαράω 2 ώρες τη μέρα γίογκα δε φοβάμαι τπτ.
Κατατάλλα με συγκινισιακο λογο επιπέδου ' απλούς κατοίκους και καταστηματάρχες του κέντρου,που ζουν σαν έγκλειστοι στην Σπιναλόγκα.' δε πείθουν ούτε την 60χρονη γιαγια μου που έκλαψε χθές όταν πέθανε η Ελενιτσα μας (omg, spoiler!).

cancer
30-11-2010, 11:45
ego tin ekpompi olokliri den tin eida giati bariemai.
esi eides ka8olou ta video? ti 8a pei "ta 15 lepta pou to voleuoun"? ti misi ora milane ekproswpoi metanastwn. pos to voleuoun akribws?
episis poio fallacy? ena link edwsa. gia to greekmovies link de xreiazetai kaneis, kseroun oloi pou peftei.

Κατατάλλα με συγκινισιακο λογο επιπέδου ' απλούς κατοίκους και καταστηματάρχες του κέντρου,που ζουν σαν έγκλειστοι στην Σπιναλόγκα.' δε πείθουν ούτε την 60χρονη γιαγια μου
prosekses perissotero tin afigisi apauta pou lene oi katoikoi? tin opoia afigisi de thimamai kan. o vaksevanis einai poulimeno deksiomoutro kai den to ksero? h 8elei na sigkinisei me tin ekpompi tou kai na parei mia mera ti 8esi tis vikys xatzivasileiou/

Rwxamhs
30-11-2010, 12:12
Επίσης το να δώσεις λινκ απο greek-movies νομίζω είναι κατι παράνομο και απογορεύεται σαυτον τον ιστιοχώρο.

Καταρχην, το να δινεις link που εμπιπτουν στο fair use δεν ειναι παρανομο (1η ψωλια).
Το να ανταπαντας σε θρεντ με στιχακια "OMG εδωσε παρανομο λινκ, μα καλα αυτοι οι μοντζ τι κανουν επιτελους;" αφενος ειναι κωμικοτραγικο, γιατι δειχνει ελλειψη επιχειρηματων, αφετερου εχει διπλη πλακα απο "αριστερους" γιατι μου θυμιζει το "μα τι κανει επιτελους αυτος ο εισαγγελεας?"

Εισαι για γελια ρε φιλε στην καλυτερη περιπτωση, για κλωτσιες στη χειροτερη.

rage for order
30-11-2010, 12:16
ρή εισαι ο αγαθιάρης βλάξ
cancer αυξανόμαστε.

cancer
30-11-2010, 12:27
nia, o zolitas menei 8essaloniki kai leei vlakeies. great team there

to oti to er exei mpolikous aristerofasistes pou den antexoun na milisoun me kapoion an den ton exoun tampelwsei prwta einai gnwsto.
giati omws einai auto to blog ligotero antikeimeniko apta aristera site epikairotitas pou diabazete?

stin teliki opoios katalabainei ti ekproswpei ka8eti otan to diabazei an den einai xapato kai provato kserei pou einai h eidisi, pou to sxolio kai pou h martyria (opws sto gamimeno video pou edwsa). opote prixte mou tarxidia ligo akoma.

rat_poison
30-11-2010, 12:35
Το (άλλο) πρόβλημα με τους φασίστες είναι ότι σε αντίθεση με τους αριστεροπερίεργους, είτε δεν έχουν καταλάβει ότι είναι φασίστες είτε για κάποιο λόγο το αρνούνται πεισματικά. Όταν το κριτήριο για την άποψή σου για κάποιον διαμορφώνεται από την καταγωγή του δεν είσαι απλά βλάκας, είσαι βλάκας φασίστας.

Rwxamhs
30-11-2010, 12:46
Το (άλλο) πρόβλημα με τους φασίστες είναι ότι σε αντίθεση με τους αριστεροπερίεργους, είτε δεν έχουν καταλάβει ότι είναι φασίστες είτε για κάποιο λόγο το αρνούνται πεισματικά. Όταν το κριτήριο για την άποψή σου για κάποιον διαμορφώνεται από την καταγωγή του δεν είσαι απλά βλάκας, είσαι βλάκας φασίστας.

παμε απο τα βασικα:

Ο φασιστας ειναι οπαδος/ζηλωτης/αλλο (!) ενος ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΥ συστηματος. Καλο/κακο/εφαρμοσιμο/ανεφαρμοστο το συστημα ειναι μεγαλη συζητηση για αλλο θρεντ.
Ο "Φασιστας", οπως οριζεται απο κατι αριστεροπεριεργους και παρελκομενους, ειναι απλα οποιος διαφωνει με την ιδεολογια (οπου αυτη υπαρχει) και η λεξη χρησιμοποιειται καταχρηστικα.

rat_poison
30-11-2010, 12:53
Τεκμηριωμένου ως προς τι;

Και με τι κριτήρια; Να σε παραπέμψω στη φαντασιακή θέσμιση του Καστοριάδη, για την ορθολογική βάση του καπιταλισμού και των διαφόρων παρελκομένων του, ή το μόλυνε κι αυτό ο ΓΑΠ μόνο κ μόνο που το ανέφερε;

Θέλω να πω ότι οποιοδήποτε σύστημα βασίζεται αποκλειστικά στο φαντασιακό (το "έθνος", η "επανάσταση", το "προλεταριάτο") και αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με formal και όχι fuzzy logic είναι κάπως... γελοίο να το πω; παρωχυμένο να το πω;
Αν θες να το θέσω με όρους ασφαλείας, η βάση στο φαντασιακό είναι ένα ακόμα attack-vector για social-engineering exploits.

Rwxamhs
30-11-2010, 13:10
Απιστευτο γελιο γιατι μιλαγα irl με εναν φιλο αριστεροπεριεργο και οταν στριμωχτηκε αρχισε και αυτος τα "φαντασιακα". Κασσετουλα και αγιος ο θεος!

Λοιπον, περα απο τα "φαντασιακα" και τις πιπες, ο φασισμος ασχολειται ολιστικα, εχει προτασεις (ακυρες η εγκυρες, επαναλαμβανω, αλλη συζητηση) για οικονομια, παραγωγη, διακυβερνηση, εχει καμποσο θεωρητικο υποβαθρο, ειναι κατι συγκεκριμενο ρε παιδι μου. Το να λες συλληβδην φασιστα τον καθε δεξιο η "δεξιο" αμα προτιμας, εννοιολογικα ειναι ακυρο, ασχετος αν ενιοτε και μαλλον απο σποντα ο αλλος εχει ψηγματα φασισμου, δεν τον καθιστα και textbook φασιστα.

rat_poison
30-11-2010, 13:21
Κάνεις κάποια υποθέσεις που δεν ισχύουν
1.) ότι θεωρώ κάθε δεξιό φασίστα. Ο φασισμός (και το σοσιαλιστικό ξαδερφάκι του ο ναζισμός) είναι υποσύνολα της πολιτικής σκέψης, όχι κομμάτια διπόλων.
2.) ότι είμαι αριστεροπερίεργος. Δεν είμαι, είμαι αναρχικός. Η αναρχία δεν είναι αναγκαστικά ούτε αριστερή ούτε δεξιά. Κι αυτό το αναρχικός το λέω με ζόρισμα μεγάλο, γιατί πιστεύω περισσότερο στην απαλλαγή από ιδεολογίες, ή για να είμαι πιο ακριβής στον καθορισμό των πράξεών μας με λογικά και όχι ιδεολογικά κριτήρια.

Τηρείς ένα διπλό στάνταρντ
ενώ δε σ' αρέσει όταν όλοι οι δεξιοί αποκαλούνται φασίστες, όλοι οι αριστεροί είναι στο μυαλό σου αριστεροπερίεργοι

Στο εννοιολογικό που είπες, υπάρχει ο φασίστας που πιστεύει στο Φασισμό (αυτό το θεωρητικό κατασκέυασμα δηλαδή που λες) και ο φασίστας της καθημερινή χρήσης στη γλώσσα, που δεν ξέρει τι πιστεύει, απλά είναι ξενόφοβος, μισαλλόδοξος και "they tuk awr jawbzzzz"

Τώρα αυτό που λες "φαντασιακό και πίπες, όλοι οι αριστεροί τα ίδια λέτε"
θα επιτεθείς στο επιχείρημα, ή στη σύμπτωση απόψεων των ατόμων που το προτάσσουν;

Rwxamhs
30-11-2010, 13:32
Κάνεις κάποια υποθέσεις που δεν ισχύουν
1.) ότι θεωρώ κάθε δεξιό φασίστα. Ο φασισμός (και το σοσιαλιστικό ξαδερφάκι του ο ναζισμός) είναι υποσύνολα της πολιτικής σκέψης, όχι κομμάτια διπόλων.
2.) ότι είμαι αριστεροπερίεργος. Δεν είμαι, είμαι αναρχικός. Η αναρχία δεν είναι αναγκαστικά ούτε αριστερή ούτε δεξιά. Κι αυτό το αναρχικός το λέω με ζόρισμα μεγάλο, γιατί πιστεύω περισσότερο στην απαλλαγή από ιδεολογίες, ή για να είμαι πιο ακριβής στον καθορισμό των πράξεών μας με λογικά και όχι ιδεολογικά κριτήρια.

Τηρείς ένα διπλό στάνταρντ
ενώ δε σ' αρέσει όταν όλοι οι δεξιοί αποκαλούνται φασίστες, όλοι οι αριστεροί είναι στο μυαλό σου αριστεροπερίεργοι

Στο εννοιολογικό που είπες, υπάρχει ο φασίστας που πιστεύει στο Φασισμό (αυτό το θεωρητικό κατασκέυασμα δηλαδή που λες) και ο φασίστας της καθημερινή χρήσης στη γλώσσα, που δεν ξέρει τι πιστεύει, απλά είναι ξενόφοβος, μισαλλόδοξος και "they tuk awr jawbzzzz"

Τώρα αυτό που λες "φαντασιακό και πίπες, όλοι οι αριστεροί τα ίδια λέτε"
θα επιτεθείς στο επιχείρημα, ή στη σύμπτωση απόψεων των ατόμων που το προτάσσουν;

Πολυ περιληπτικα γιατι πρεπει να φυγω, θα επανελθω αργοτερα μαλλον:
1) αδιαφορο το τι πιστευεις, τι γραφουν οι αλλοι σχολιαζω.
2) αδιαφορο τι εισαι εσυ και εγω και ο καθενας. Οταν λεω αριστεροπεριεργος δεν βαζω απαραιτητα και σενα μεσα,
3) με το "αριστεροπεριεργος" βαζω συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων, η οποια ειτε το θες ειτε οχι ΥΠΑΡΧΕΙ. Και οπως εχω φαγωθει να λεω, οπως δεν ειναι ολοι οι δεξιοι φασιστες, ετσι δεν ειναι και ολοι οι αριστεροι αριστεροπεριεργοι.
Για το εννοιολογικο, κανεις ακριβως τη συγχυση που ανεφερα, αλλο ο φασιστας αλλο ο "φασιστας"

Δεν ειναι συμπτωση αποψεων, κατ' εμε, κασσετουλα ειναι

rat_poison
30-11-2010, 13:37
Μα και κασσετούλα να'ναι, είναι ανεξάρτητο γεγονός από το αν είναι σωστή άποψη ή όχι.

zolitas
30-11-2010, 14:01
cancer, έχεις πρόβλημα αντίληψης?

το λοιπον εχουμε:

Ποστάρεις ενα σκατα λινγκ σε σαητ που εχει 2 αποσπάσματα απο το κουτι της Πανδώρας out of context ( + χωρις λινγκ στην εκπομπη αυτη καθαυτή και χωρς να αναφέρει καν το ονομα της), screenshot με σκουρο και λεζάντα 'δεν αγαπαμε τη χώρα σας', εμετικο κείμενο με bold και χρώματα , tag ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και μπάνερ ανταλακτικα αυτοκινήτων/αξεσουάρ.
Ποσταρω τη πηγή (και οχι καπχιο αριστεροπεριεργο μπλογκ).
Μου πουλας ειρωνια.
Σου εξηγώ γιατι το λινκ σου ειναι σκατα και να πάρεις θέση.
Μου λες οτι δεν εχεις δει την εκπομπη γιατι εχεις ADHD αλλα μονο τα αποσπάσματα και με βγάζεις οτι λεω τον Βαξεβάνη φασίστα, ενώ δεν εχω πάρει θέση για την εκπομπή αλλα μονο για το ποστ στο μπλογκ. Ε παράνοια.
Που ξέρεις που μένω?

rwxamhs, προφανως και ηταν αστείο, χρησιμοποιήσα διπλα την λεξη ιστιοχωρος για ονομα.

enitharmon
30-11-2010, 15:57
κανσερ η μισή σχεδόν εκπομπή ασχολείται με τις τιμες των ακινήτων στον αγιοπαντελεημονα και τι παιζει με τις αγοροπωλησίες. Έχει επίσης κόσμο που μένει Φυλής και μιλάει για τους γείτονες τους Σομαλούς. Μιλάει ένα σωρό κόσμος για την κατάσταση από τη δική του οπτική γωνία. Τα δυο λινκ που πόσταρες αναπαράγουν μόνο τα κλισέ και το "δε χωράμε άλλοι"

Rwxamhs
30-11-2010, 16:15
κανσερ η μισή σχεδόν εκπομπή ασχολείται με τις τιμες των ακινήτων στον αγιοπαντελεημονα και τι παιζει με τις αγοροπωλησίες. Έχει επίσης κόσμο που μένει Φυλής και μιλάει για τους γείτονες τους Σομαλούς. Μιλάει ένα σωρό κόσμος για την κατάσταση από τη δική του οπτική γωνία. Τα δυο λινκ που πόσταρες αναπαράγουν μόνο τα κλισέ και το "δε χωράμε άλλοι"

Για να καταλαβω που κινεισαι, αν μπορεις απαντα δυαδικα (ΝΑΙ/ΟΧΙ) στο παρακατω:

Η Γερμανια, στην οποια νομιζω οτι ζεις μονιμα, εχει προβλημα με μεταναστες;

rat_poison
30-11-2010, 16:41
και τι θα καταλάβεις από μια ηλίθια μονολεκτική απάντηση σε ένα περίπλοκο ερώτημα;

Rwxamhs
30-11-2010, 16:43
και τι θα καταλάβεις από μια ηλίθια μονολεκτική απάντηση σε ένα περίπλοκο ερώτημα;

Μην πεταγεσαι σαν την πουτσα, εχουμε το διαλογο μας, θα σου απαντησω το βραδυ με το καφεδακι μου ηρεμα, αναλυτικα και ωραια

enitharmon
30-11-2010, 17:44
δεν απαντιέται μονολεκτικά. Περιοχές του Βερολίνου δεν έχουν πρόβλημα με τους ιδιους τους μετανάστες, αλλά με την άρνησή τους για ένταξη, σωστή εκμάθηση γλώσσας κλπ. Υπάρχουν βαυαρικά χωριά που δεν ξέρουν καν με τι μοιάζει ένας μετανάστης. Οπότε η Γερμανία ΓΕΝΙΚΑ δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα τώρσ, όχι. Δεκαετίες '50-'60 που κατέφθαναν κατα χιλιάδες είχαν έτοιμες δουλειές πουν τους περίμεναν και δε φυτοζωούσαν (και μπορούσαν να γυρίσουν και πίσω).

Συνέχισε τις ερωτήσεις να δω πως το πας

freak brother
30-11-2010, 18:07
καλα και πως να ενταχθουν οι τουρκοι στην γερμανικη μενταλιτε οταν ειναι πληθυσμιακά μια ολοκληρη χωρα , αυτο δεν προκειται να γινει ποτε , κυριως λογω θρησκειας. 4.000.000 ειναι.

enitharmon
30-11-2010, 18:11
φρηκ, οτινανε, δεν ξεκινάω συζήτηση καν, ένα σωρό Γερμανοί συγγραφείς, πολιτικοί, δημοσιογράφοι τουρκικής καταγωγής που μιλάνε γερμανικά καλύτερα από τους ξανθούς, γαλανομάτηδες άρειους, will prove you wrong

freak brother
30-11-2010, 18:26
ε αυτο ελειπε να μην υπηρχαν και αυτοι , τοτε θα μιλαγαμε για λαο καθυστερημένων .Αναλογικα με τα 4.000.000 τουρκων ποσοι ειναι αυτοι? το 35%? η το 5% ?Στην Ελλαδα πχ οι Αλβανοι που αρχισαν να μεταναστευτουν απο το 1990 και μετα , πιστευω ενα 85% μιλαει απταιστα ελληνικα και ειδικα τα πιτσιρικια που παιζει να μη ξερουν καν αλβανικα. Οι Τουρκοι ειναι εκει απο το 1950-60 ... αυτο ελειπε να μην υπαρχουν Τουρκοι συγγραφεις , πολιτικοι και δημοσιογραφοι .

υγ- δεν το παιζω ξερολας , ρωταω απλα

Rwxamhs
30-11-2010, 19:40
Μη λεμε οτι θελουμε, Αλβανοι συνηθως ειναι και γαμω τα ατομακια, μακαρι η Γερμανια να ειχε Αλβανους.

Εργατικοι, οικονομοι και μπεσαληδες ανθρωποι, ηρθαν και ενσωματωθηκαν, μαθανε γλωσσα σε τρεις μηνες, δε σκοτιζουν τα αρχιδια του κοσμακη. Υπαρχουν και κωλοπαιδα, οπως σε ολους τους λαους!

enitharmon
30-11-2010, 19:44
δε ρώτησες, είπες πως λόγω θρησκείας δύσκολα θα ενταχθούν. Δεν ήρθαν 4 εκ. μαζί και έφτιαξαν γαλατικά χωριά, σιγά σιγά ήρθαν. Το πρόβλημα ένταξης των μεταναστών στη Γερμανία δεν είναι μόνο η άρνηση των μεταναστών, αλλά πώς χειρίστηκε το θέμα η Γερμανία (κράτος και κοινωνία) τα τελευταία 50 χρόνια

Rwxamhs
30-11-2010, 19:48
δε ρώτησες, είπες πως λόγω θρησκείας δύσκολα θα ενταχθούν. Δεν ήρθαν 4 εκ. μαζί και έφτιαξαν γαλατικά χωριά, σιγά σιγά ήρθαν. Το πρόβλημα ένταξης των μεταναστών στη Γερμανία δεν είναι μόνο η άρνηση των μεταναστών, αλλά πώς χειρίστηκε το θέμα η Γερμανία (κράτος και κοινωνία) τα τελευταία 50 χρόνια

Συμφωνω 100%

Αφου λογω ενοχικων συνδρομων αφησαν τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ (λολ, μα καλα, πριν τους καλεσουν, ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ δεν ανοιξαν) και ανοιξαν την κερκοπορτα της Ευρωπης προς τον Μογγολο Εισβολεα, καλα να παθουν.

Δουλεψτε τωρα Γερμανακια (και κατ επεκταση, λοιποι Ευρωπαιοι) για τον καθε βρωμοΤΟΥΡΚΟ μεταναστη

enitharmon
30-11-2010, 19:52
ρε ρωχαμη, αμα δεν τρολαρεις, λες επισης οτινανε

Rwxamhs
30-11-2010, 19:57
Που "τρολλινγκ" μωρη λουλου;

Οι Αλβανοι ηρθαν και ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ.
Τους χειριστηκαμε καλα; Τους δωσαμε ευκαιριες; Η δεν τρωνε ρατσισμο νομιζεις; (αν και στα ΒΠ, δεν νομιζω να βλεπεις και πολλους Αλβανους η να χες τιποτα νταραβερια μαζι τους)

Τρωνε οι Τουρκοι τα λεφτα με τα 100000002 παιδια ο καθενας, γελανε εις βαρος των ενοχικων Γερμανων και αρνουνται να ενσωματωθουν.
Δεν ειδα καμμια διαφημιση στην Ελλαδα "μαθετε Ελληνικα παιδια", στη Γερμανια ειδα προσφατα ομως!

Τα παραπανω προφανως χωρις ιχνο τρολλαρισματος και περιμενω και αντιλογο!

Να το παρουμε πιο χαλαρα λιγο,

ρε παιδακι μου οτι ζουνε 20 ΧΡΟΝΙΑ σε μια ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ χωρα και αντι να ανοιξουν τα στραβα τους, κανουν οτι κανουν, δε σε προβληματιζει; Οτι οι Τουρκογειτονιες ειναι γκετο, δε σε προβληματιζει; Απαντα σε αυτο, αλλιως μην απαντησεις καθολου!

ubu
30-11-2010, 22:23
ρωχάμη, θεωρείς ότι οι μετανάστες χρήζουν διαφορετικής αντιμετώπισης από το κράτος που τους υποδέχεται με κριτήριο την εθνική ή/και φυλετική τους ταυτότητα. άρα είτε είσαι προβοκάτορας/τρολλ είτε εντελώς γελοίος.

inb4 ποστ περί αριστεροπερίεργων του φόρουμ και κασέτας και χίλια δυο άλλα προβοκατόρικα για να 'χουμε να λέμε και γιατί το 'χεις ανάγκη.

Harbinger of Death
30-11-2010, 22:57
καταρχήν δεν είναι η τελευταία, αλλά η προτελευταία. Έπειτα γιατί δίνεις λινκ για αποσπάσματα της εκπομπης από ενα μπλογκ τιτλοφορούμενο eglimatikotita-δύο-τελείες με σχολιασμό a la καλημέρα ζωή και όχι την εκπομπή ολόκληρη (http://vimeo.com/16767729)?

Να πω και κάτι οφτόπικ ρε παιδιά. Βλέπω αυτό και απορώ. Ο κύριος Δέλτα Μι γιατί δεν κατονομάζεται; Όχι για να αφεθεί στην Ιερή Οργή του Λαού, απλά αναρωτιέμαι με ποια λογική αποκρύπτεται το όνομά του.

KoiliaSamprela
01-12-2010, 00:38
ρε παιδακι μου οτι ζουνε 20 ΧΡΟΝΙΑ σε μια ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ χωρα και αντι να ανοιξουν τα στραβα τους, κανουν οτι κανουν, δε σε προβληματιζει; Οτι οι Τουρκογειτονιες ειναι γκετο, δε σε προβληματιζει; Απαντα σε αυτο, αλλιως μην απαντησεις καθολου!

εμένα με απασχολεί το πως είναι ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ η Γερμανία από την Τουρκία ...
Απλά οι σκέψης σου, αν γράψεις μεγάλο κείμενο ξέρεις ότι δεν το διαβάζω :oops:

phthoggon
01-12-2010, 01:44
λοιπόν, έχω να καταγγείλω ότι πριν λίγα λεπτά στον Άγιο Αντρέα στα κάτω πατήσια δεκαπεντάχρονο μαλακισμένο με μηχανάκι έκλεψε πακιστανό μικροπωλητή που μάζευε εκείνη τη στιγμή την πραμάτεια του. Τι θα γίνει με αυτούς τους μαλάκες τους έλληνες, θα τους απελάσουμε καμιά στιγμή?

dopefiend
01-12-2010, 13:53
http://www.salata.tv/πολιτική-κοινωνία/να-μην-περάσει-έτσι

Doom
04-12-2010, 00:51
Α.Δέν είμαι υποχρεωμένος να είμαι ανθρωπιστής απ τη στιγμή που βγάλαν τα μάτια τους μόνοι τους με τις κωλοπολιτικές και κωλοθρησκείες εκει χάμω.
αη νοου εμεις ειμαστε χειρότεροι και αυτη ειναι η τιμορία μας.

Β.Ειναι ΠΟΛΛΟΙ ρε φιλε,παθαν οτι παθαν επιδή γενοβολαν αρα ο υπερπληθυσμός μονον με πολεμο διορθόνεται,να φαν καμια μπομπα,τι μας τους φερνουν εδω.

Γ.Τα πολλα μεμονωμένα περιστατικά δημιουργούν ενα ΓΕΓΟΝΟΣ.Οπως εγινε αυτο που εγινε στη Θηβα,το ιδιο ησχυει και με τις αραπίνες τις λαθραιες πουναι μολυσμενες με χιλιαδυο.

Δ.Εχω να πληρώσω ΠΟΛΛΑ σπασμενα των προγωνων μου και δικα μου,δε θελω αλλα

Ε.Η Βουλγαρια τους εκανε νομιμους απο λαθραιους γιατι προφανως ΜΠΟΡΕΙ.κι ετσι περιθαλπόντουσαν γιατι ΕΧΟΥΝ η ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ βασεις πρόνοιας.Εδω ΔΕΝ εχουμε ουτε για μας.Και να υπενθυμίσω πως οι Βουλγαροι δεν ειναι και πολυ συμφιλιωμενοι με το γεγονος αυτο ουτε πολυ φιλικοι.Το ναζιλικι τινει να γινει το μεηνστρημ εκει οπως εχουμε εδω τον νεοφιλελευθερισμο κ τα μουσια.

Ζ.Οι Ελληνες μεταναστες πηγαν ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΙ και οπου πηγαν απρόσκλητοι η πηραν εναρχιδι η τους χώρεσε το συστημα προνοιας της εκάστοτε χόρας.

Η.εδω πρεπει να εξαλειψουμε τη δικη μας κωλοθρησκεια οχι να φορεσουμε μιναρεδες και εξτρα σκοταδισμό.Εμεις σταρχιδια μας στο φιναλε,και χριστιανος νασαι κανεις το σταυρο σου κ τελος.αυτοι ρε βλητα ειναι ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ,δεν εχει χριστοπαναγιες αναλογες.θα καιω κορανι οπως θα βριζω το γιαχβε,δε θα λυσσομαναει το καθε υπανθρωπο πακιτι,ο μπουλο απο δω.εδω γαμαμε ΚΑΙ χριστο ΚΑΙ αλλαχ.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΩΝ ΜΠΙΧΛΑ
Διάῤῥοιας δοκιμαστή, Ἀντώνη Σαμαρὰ

Ποὺ σοῦ γαμοῦν τοὺς ὀπαδοὺς τοῦ ᾍδη τὰ σκυλιὰ

Τὰ σύνορα τὰ ἄνοιξες, κατήργησες τὰ ὅρjα

Γιὰ νὰ φορᾷς στὸ γκῶλο σου ξένα πρησμένα μόρjα

Γελᾶν κατζίκια παρδαλά καὶ Τάπιροι μὲ ῥάστες

Στὶς ἐθνικὲς τὶς ἐκλογὲς ψηφίζουν μετανάστες

Σκυλοβρωμᾷ τὸ παραβὰν μπαχαροπατσουλὶ

Σἂ μπαίνουν μέσα λίγδουρες μπεχροπακιστανοὶ

Γλοιώδεις καὶ δουλοπρεπεῖς, παθαίνουν Δέος-Σὸκ

Τουρμπούκια χυσευλαβικὰ κάνουν στὸ ΠΑΚ-ΠΑΣΟΚ

Οἱ Ἀλβανοὶ καμαρωτοὶ ξεχύνονται στὶς κάλπες

Ὅμως θὰ φᾶν οἱ κόρες τους ΚΑΙ βιασμὸ ΚΑΙ μάπες

Κι ἐσὺ πουστάκο ψωλατζή, Τζέφρυ χυσοξεκούτη

Γαμᾶν τὴ Μάργκαρετ Ἰνδοὶ μέσα σὲ νεκροκοῦτι

Drumsick
04-12-2010, 12:34
Ψόφα ρε σιχαμένε.

FIXXXER
04-12-2010, 12:39
λοιπόν, έχω να καταγγείλω ότι πριν λίγα λεπτά στον Άγιο Αντρέα στα κάτω πατήσια δεκαπεντάχρονο μαλακισμένο με μηχανάκι έκλεψε πακιστανό μικροπωλητή που μάζευε εκείνη τη στιγμή την πραμάτεια του. Τι θα γίνει με αυτούς τους μαλάκες τους έλληνες, θα τους απελάσουμε καμιά στιγμή?

Ελπιζω να το γραψες για εντυπωσιασμο και μονο το μαλακες Ελληνες ε ή μηπως οχι?

sabbattack
04-12-2010, 15:26
DOOM!! :pink:

enitharmon
16-12-2010, 18:53
Οι Αλβανοι ηρθαν και ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ.
Τους χειριστηκαμε καλα; Τους δωσαμε ευκαιριες; Η δεν τρωνε ρατσισμο νομιζεις; (αν και στα ΒΠ, δεν νομιζω να βλεπεις και πολλους Αλβανους η να χες τιποτα νταραβερια μαζι τους)
στα ΒΠ ανόητε περίμεναν στους δρόμους κάθε πρωι ορδές για δουλειά. Κι ήμουνα μικρή τότε για να έχω προσωπικά νταραβέρια μαζί τους.

Τρωνε οι Τουρκοι τα λεφτα με τα 100000002 παιδια ο καθενας, γελανε εις βαρος των ενοχικων Γερμανων και αρνουνται να ενσωματωθουν.
Δεν ειδα καμμια διαφημιση στην Ελλαδα "μαθετε Ελληνικα παιδια", στη Γερμανια ειδα προσφατα ομως!
κάνεις ένα βασικό λάθος στο συλλογισμό σου. Η Ελλάδα είναι μεταναστευτική χώρα τα τελευταία 20 χρόνια, η Γερμανία τα τελευταία 60. Τα πρώτα 20 χρόνια η Γερμανία δεν είχε "πρόβλημα", οι μετανάστες της ζούσαν αόρατοι, μέναν στις εργατικές κατοικίες, δούλευαν, μαθαίναν κουτσά στραβά τη γλώσσα. Όσοι καναν οικογένειες ή ήρθαν με τις δικές τους, στείλαν τα παιδιά τους σχολείο, αυτά μάθαν τη γλώσσα ενσωματωθήκαν. Ό,τι έγινε και με τους Αλβανούς πρώτης γενιάς και ό,τι γινεται με τους Πακιστανούς πρώτης γενιάς που ΉΘΕΛΑΝ να έρθουν και ΘΕΛΟΥΝ να μείνουν Ελλάδα.
Τα προβλήματα ξεκινάνε από τη δεύτερη γενιά ελλείψη μεταναστευτικής πολιτικής. Αν η πολιτεία και οι πολίτες δεν αποδεχθούν τη δεύτερη γενιά ως ημεδαπούς, αυτοί είναι ξεκρέμαστοι, χωρίς πατρίδα / αίσθημα οτι ανήκουν κάπου και εκεί ξεκινάει η σύγκρουση. Επιστρέφουν νοητικά/πολιτιστικά στην εξειδανικευμένη πατρίδα των γονιών τους και προσπαθούν να βρουν εκεί αποδοχή. Ο,τι γίνεται τώρα με τους Τουρκοάραβες στη Γερμανία και ό,τι ίσως γίνει σε καμια δεκαριά χρόνια στην Ελλάδα με τους Αλβανούς.

μόνα τους γίναν τα γκέτο; Ξέρεις τι πρόβλημα είχε κάποιος με ξένο επίθετο να βρει διαμέρισμα τη δεκαετία του '80;

freak brother
24-12-2010, 14:15
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_24/12/2010_370180

freak brother
01-01-2011, 17:47
Την ανέγερση φράχτη στη συνοριογραμμή του Έβρου, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η εισροή μεταναστών, σχεδιάζει η κυβένηση σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο Χρήστος Παπουστής, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε ότι καθημερινά περνούν τον Έβρο περίπου 200 με 250 μετανάστες και ότι μέσα στο πρώτο εννεάμηνο του 2010, ο αριθμός των μεταναστών που συνελήφθησαν αυξήθηκε κατά 372%. (Ανήλθαν σε 31.219, αντί 6.615 την αντίστοιχη περυσινή περίοδο). Η δραματική αύξηση αποδίδεται στην καλύτερη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων από την ευρωπαϊκή δύναμη Frontex.

Ο κ. Παπουτσής, ανέφερε ότι «η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όριά της όσον αφορά στη δυνατότητα υποδοχής παράνομων μεταναστών. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στη χώρα μας θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου.

» Παράλληλα, θα δώσουμε ένα αποφασιστικό χτύπημα στα δίκτυα διακίνησης των μεταναστών που εμπορεύονται τους ανθρώπους και την ελπίδα τους για μια καλύτερη ζωή. Η κυβέρνηση του Παπανδρέου έχει ισχυρή πολιτική βούληση.»

atom_smasher
03-01-2011, 01:41
Την ανέγερση φράχτη στη συνοριογραμμή του Έβρου, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η εισροή μεταναστών, σχεδιάζει η κυβένηση σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο Χρήστος Παπουστής, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε ότι καθημερινά περνούν τον Έβρο περίπου 200 με 250 μετανάστες και ότι μέσα στο πρώτο εννεάμηνο του 2010, ο αριθμός των μεταναστών που συνελήφθησαν αυξήθηκε κατά 372%. (Ανήλθαν σε 31.219, αντί 6.615 την αντίστοιχη περυσινή περίοδο). Η δραματική αύξηση αποδίδεται στην καλύτερη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων από την ευρωπαϊκή δύναμη Frontex.

Ο κ. Παπουτσής, ανέφερε ότι «η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όριά της όσον αφορά στη δυνατότητα υποδοχής παράνομων μεταναστών. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στη χώρα μας θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου.

» Παράλληλα, θα δώσουμε ένα αποφασιστικό χτύπημα στα δίκτυα διακίνησης των μεταναστών που εμπορεύονται τους ανθρώπους και την ελπίδα τους για μια καλύτερη ζωή. Η κυβέρνηση του Παπανδρέου έχει ισχυρή πολιτική βούληση.»

Αηδιες. Αλλα απ οτι φαινεται η πολιτιστικη επαφη με το Ισραηλ μας εδωσε ωραιες ιδεες. Να χεσω σοσιαλιστικο πασοκ και εργατοπατερα παπουτση...

freak brother
03-01-2011, 02:08
καλυτερο απο τις ναρκες.

atom_smasher
03-01-2011, 12:17
γραφει πουθενα οτι θα βγαλουν τις ναρκες;

BibleBlackBird
03-01-2011, 16:36
νομιζω ειχε δωθει χρονια τωρα 'ευρωπαικη' εντολη να βγαλουν τις ναρκες. Δεν ξερω ομως αν υπαρχουν ακομα η οχι.

Inga Drive
03-01-2011, 19:16
ναι έχει πάνω απο δέκα χρόνια που υπογράφηκε συνθήκη για να τις βγάλουν,αλλά παπάρια.
κάθε χρόνο μαζεύουν 5-10 νεκρούς,χώρια από τραυματίες/πνιγμένους.
και έτσι όπως τα έχουν φτιάξει,τα ναρκοπέδια απλώνονται σε μεγάλη απόσταση απο το ποτάμι,με τις πλημμύρες παίζει να μεταφέρονται και παραπέρα,οπότε αν τις μαζέψουν ποτέ εμένα να με λένε γκιούλμπαχαρ.

MaX Payne
03-01-2011, 19:28
για τις ναρκες που λετε ειχα διαβασει παλαια σε εγκυρο ρεπορταζ οτι μετα την Κυπρο τις ειχαν βαλει με το κιλο και ουσιαστικα πανω κατω ελεγε οτι δεν ξερουνε ακριβως ποσες και που ειναι
και το κοστος να τις βγαλουνε ειναι μεγαλο οποτε ναι μαλλον παπαρια

Bl00dspill3r
03-01-2011, 19:43
Περί μεταναστών λοιπόν.Τί να πρωτοπούμε?Από τότε που άνοιξαν τα σύνορα και εδώ το ελλαδιστάν γέμισε με αλβανούς κυρίως και άλλους πρώην ανατολικού μπλοκ σε μια εποχή που τα μεροκάματα ήταν ψηλά εδώ ξαφνικά οι αλβανοί έγιναν ο αποδιοπομπαίος τράγος για τα πάντα και τα όλα.Μας παίρνουν τις δουλειές,ειναι εγκληματίες κουλουπού κουλουπού.Προσωπικά θυμάμαι συμμαθητές αλβανούς στο δημοτικό εκεί αρχές '90 και οι ελληνίδες μανάδες κάμανε λες και είχαν ψωρίαση,λέπρα και δεν συμμαζεύεται για να "προστατέψουν" τα ελληνομαμόθρεφτα.
Τώρα οι αλβανοί ενσωματωθήκανε κάποιοι έχουν παρεισφρύσει και σε Χ.Α. και τη νύφη την πληρώνουν πάκιζ,αφρικανοί και μουσουλμάνοι γενικότερα.Μια ζωή οι μετανάστες είναι το καλύτερο θύμα για εργασιακή εκμετάλλευση είτε μαύρη εργασία αλλά "νόμιμη", είτε μαφία π.χ. εμπόριο λευκής σαρκός,πλανόδιοι,μπράβοι,νταβάδες,πρέζα κουλουπού ενώ τα κεφάλια της μαφίας είναι συνήθως εγχώριοι.Οι έλληνες μαφιόζοι λοιπόν επειδή έχουν προφανώς δοσοληψίες με το κράτος,τους μπάτσους κουλουπού όποτε πιέζονται δίνουν συλλήψεις προφανώς από τους κάτω στην πυραμίδα δηλαδή οι μπάτσοι τραβάνε σύμφωνα με εντολές πάντα τους μετανάστες και τα ντρόγκια,τράφικιν καλά κρατούν.
Προφανώς δηλαδή το κράτος και οι επιχειρηματίες (παράνομοι ή πιο παράνομοι xD) θέλουν έναν εργάτη χωρίς εργατικά και χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα.

freak brother
03-01-2011, 19:53
γραφει πουθενα οτι θα βγαλουν τις ναρκες;

οχι αλλα με το τοιχος θα αποτρεψουν αυτους που θα θελουν να περασουν και να αναγκαζονται να πεσουν στις ναρκες .

~ladykiller~
03-01-2011, 19:55
ε ναι, ας τους αφήσουμε να πνιγούν

atom_smasher
03-01-2011, 20:01
ε τοτε προκειται για πραξη ανθρωπιας και ευγε στον πουστη τον Παπουτση και οποιον αλλον το σκαρφιστηκε.

freak brother
03-01-2011, 20:17
οκ η αλλη λυση ειναι να ανοιξουμε τα συνορα και να ζησουμε ολοι οπως ειπε ο Επικουρος η ο Χριστος κοινοβιακα και ετσι , αλλα μεχρι να εκλειψουν οι θρησκειες και να καταλαβει ο κοσμος οτι ο εχθρος ειναι τα αφεντικα και να ζησουμε ολοι αδελφωμένα και αγαπημενα , καλο ειναι και το τοιχος αν εχετε να προτείνεται κατι αλλο για την λυση της λαθρομεταναστευσης για πειτε . Εγω ανθρωπιστης ειμαι και τα ιδια θα κανα αμα δεν ειχα να φαω στο Αφγανισταν η με κυνηγαγαν να με σκοτωσουν στο Ιραν η στο Ιρακ δεν λεμε τα προφανη , αλλα η χωρα ειναι περισσοτερο μπορντελο απο ποτε οι πολιτικοι ειναι αχρηστοι η επανασταση αργει.. και οσο μεγαλωνει η συσσώρευση ανεκπαίδευτου εργατικου δυναμικου που δεν μπορει να βρει δουλειες τα πραγματα θα γινονται χειροτερα , και εμεις δεν μπορουμε να τους ανοιξουμε τα συνορα οπως οι Τουρκοι να πανε Ιταλια η καπου που η οικονομια τους χρειαζεται , οποτες γαμησε τα το μονο που θα γινεται ειναι να αυξανεται η ξενοφοβια και το φαινομενο του αγιου παντελεημονα και με την ανοδο της ακροδεξιας θα γινει εθνικο φαινομενο .

atom_smasher
03-01-2011, 22:33
Και η λυση ρε συ γλυκα ειναι να κλειστουμε στην φουσκα μας (η οποια παρεπιπτοντως εχει σκασει ηδη) και να κανουμε οτι δεν υπαρχουν τα προβληματα αυτα; Οι Ιταλοι αλλοι ανθρωπιστες απο εκει τους πεταγαν στην θαλασσα ή τους βυθιζαν. Οι Ισπανοι και οι Γαλλοι εχουν συμφωνιες πλεον με τους απεναντι να μην τους στελνουν. Απλα συνωστιζονται στην Αλγερια το Μαροκο κλπ. Ας κανουμε αρχικα αυτα που ειμαστε υποχρεωμενοι απο τις συμβασεις, απο τις συνθηκες, απο την Ε.Ε. την στοιχειωδη ανθρωπια μας και τον Δια, Μα τον Τουτατη!και μετα συζηταμε.

Jimmy
03-01-2011, 22:52
http://stokegeo.files.wordpress.com/2010/12/machete1.jpg

WE DIDN'T CROSS THE BORDER, THE BORDER CROSSED US

freak brother
04-01-2011, 05:47
Και η λυση ρε συ γλυκα ειναι να κλειστουμε στην φουσκα μας (η οποια παρεπιπτοντως εχει σκασει ηδη) και να κανουμε οτι δεν υπαρχουν τα προβληματα αυτα; Οι Ιταλοι αλλοι ανθρωπιστες απο εκει τους πεταγαν στην θαλασσα ή τους βυθιζαν. Οι Ισπανοι και οι Γαλλοι εχουν συμφωνιες πλεον με τους απεναντι να μην τους στελνουν. Απλα συνωστιζονται στην Αλγερια το Μαροκο κλπ. Ας κανουμε αρχικα αυτα που ειμαστε υποχρεωμενοι απο τις συμβασεις, απο τις συνθηκες, απο την Ε.Ε. την στοιχειωδη ανθρωπια μας και τον Δια, Μα τον Τουτατη!και μετα συζηταμε.
η λυση ειναι να βρουμε τον τροπο να αφομοιωθούν και να βρουν τροπο δουλειας ολοι αυτοι που ειναι ηδη εδω με ασφαλιση και οχι με μαυρα και μετα να βρει και το 14% των ανεργων δικων μας . και οχι να μπαινουν αλλοι 3-4 χιλιαδες τον χρονο καθαριστες παραθυρων αμαξιων και δημοσιων υπουργειων.

H.
04-01-2011, 14:13
Υπάρχει αλήθεια ακόμα άνθρωπος που πεινάει και θα έρθει λαθραία ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

ikonoklast
04-01-2011, 19:07

:moutza:

Inga Drive
04-01-2011, 19:57
σωστά, σ'αυτη την άνυδρη κόλαση εμφυλίων,ασθενειών και θρησκευτικού σκοταδισμού,που ακόμα και οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν πλέον μαντήλι να κλάψουν,ποιός σοβαρός και ενημερωμένος λαθρομετανάστης θα επιλέξει να έρθει;

H.
04-01-2011, 20:51
Εδώ ρε ΒΛΑΚΕΣ φεύγουμε εμείς οι ίδιοι οι νέοι και αυτόχθονες συνάμα, δεν είναι πιο λογικό να πάει κάποιος αν όχι στην Ιταλία ακόμα και στην Τουρκία η οποία γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη? Φαμφαρολογία και υπερβολές με ελονοσίες, πολέμους, παιδεραστίες και λοιπά υπερβολικά και γραφικά ενώ ξέρετε για τι πράγμα μιλάει ο άλλος ρε πούστη μου..

freak brother
04-01-2011, 20:54
εσυ φευγεις οχι γιατι δεν εχεις να φας και να πιεις νερο ουτε γιατι φοβασαι για την ζωη σου.

H.
04-01-2011, 21:36
Πολύ σωστό, όσο και άσχετο.

atom_smasher
05-01-2011, 03:29
εσυ φευγεις οχι γιατι δεν εχεις να φας και να πιεις νερο ουτε γιατι φοβασαι για την ζωη σου.

Ξαναδιαβασε το μπας και καταλαβεις την σχετικοτητα του.

sod1013
06-01-2011, 11:09
ρε σλιπνοτ ζησε στν κοσμαρα του πισι σου κ ασε το τι ειναι γραφικο κ τι δεν ειναι.

H.
06-01-2011, 14:23
"Μου κανε τα μούτρα κρέας", "αποχωρώ ηττημένος" και άλλα κλασσικά.

GG*
06-01-2011, 18:31
http://www.gazzetta.gr/all-news/item/127108-%CE%9A%CE%BB%CE%AD%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7%CF%84%CF%8C

:|

KoiliaSamprela
06-01-2011, 19:29
http://www.gazzetta.gr/all-news/item/127108-%CE%9A%CE%BB%CE%AD%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7%CF%84%CF%8C

:|

Πούστη Αλβανέ δεν θα κάνεις τον σκύλο μου μεζέ!!!
Mitsmann Remix Vol 1.0

Πούστη Αλβανέ τον ΓΑΤΟ του Σαμπρέλα πάρε για μεζέ!!!!!

Dragonlord
08-01-2011, 18:30
http://sekonline.gr/images/stories/Stili/keerfa%2015%20j%20b.jpg

Τελευταία έχει παραγίνει το πράμα με επιθέσεις φασιστών στην αθήνα, μόνο την τελευταία βδομάδα την έπεσαν 2 φορές σε παιδιά της ανταρσύα. Είναι σημαντικό να έχει κόσμο και στο συλλαλητήριο και στη συναυλία στην πλατεία αγ. παντελεήμονα. Θα προσπαθήσω κι εγώ να πάω, αν και θα παίζει τρέξιμο με το φεστ εκείνη τη μέρα :/

GG*
09-01-2011, 17:19
τι λεωνιδας μπαλαφας μωρε μαλακες
φολα κολετσα ειμαστε

http://www.magxone.com/uploads/2009/12/Christina-Koletsa-Esquire-4.jpg

freak brother
09-01-2011, 19:56

Τελευταία έχει παραγίνει το πράμα με επιθέσεις φασιστών στην αθήνα, μόνο την τελευταία βδομάδα την έπεσαν 2 φορές σε παιδιά της ανταρσύα. Είναι σημαντικό να έχει κόσμο και στο συλλαλητήριο και στη συναυλία στην πλατεία αγ. παντελεήμονα. Θα προσπαθήσω κι εγώ να πάω, αν και θα παίζει τρέξιμο με το φεστ εκείνη τη μέρα :/

ασυλο στους προσφυγες νομιμοι ολοι οι μεταναστες , αυτο θα λυσει ολα τα προβληματα!!!απτο ενα ακρο στο αλλο.

tamagothi
11-01-2011, 10:53

http://www.antistasi.info/forum/showthread.php?t=1956

Dragonlord
11-01-2011, 12:17
Α, 2 ώρες πριν είναι, προλαβαίνουμε να πάμε και σ'αυτό!

tamagothi
11-01-2011, 12:33
φοβάμαι μη δε μας μείνουν δυνάμεις να κάτσουμε να δείρουμε μετανάστες μετά!

freak brother
13-01-2011, 13:46
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/6-2020-20.html

6.000.000 και ερχονται αλλοι 20.000.000 .... αυτο θα πει ενημερωση.

12 stars circle your brow
13-01-2011, 13:51
ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΏΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ :

Drumsick
13-01-2011, 14:09
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/6-2020-20.html

6.000.000 και ερχονται αλλοι 20.000.000 .... αυτο θα πει ενημερωση.

tromaktiko

nikolasfluxus
13-01-2011, 14:14
sup guyz?

Dythor
14-01-2011, 22:23

Δεν το πιστεύω το αρχίδι. Ναι ρε ηλίθιε, θα έρθει γιατί αφενός εκεί είναι ακόμα χειρότερα, αφετέρου θέλει να περάσει στας Ευρώπας. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι οι φωτογραφίες από Άγιο Παντελεήμονα και λιμάνι Πάτρας είναι κατασκευασμένες για ν' ανέβει ο Καρατζάς ή κάτι.

Agenes Robot
14-01-2011, 22:26
Θα ποστάρω σοβαρά. Βλακα H. oι μετανάστες έρχονται καμμιά φορά στην Ελλάδα από Αραβικές χώρες και μη για να κινηθούν Βορειότερα ή Δυτικότερα αλλά επειδή οι άλλοι είναι πιο οργανωμένοι στα σύνορα τους, ξεμένουν εδώ και παλεύουν για το καλύτερο.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΠΟΥΝΙ (ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΣΑ)

atom_smasher
15-01-2011, 01:20
ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΚΙ ΑΓΕΝΕΣ ΡΟΜΠΟΤ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΟΝ Η ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
(κοψε τα σοβαρα κουκλε ή το τρολλαρισμα. θα καουν τα κυκλωματα σου)

Agenes Robot
15-01-2011, 03:17
Παρτο μπούλο ρε βλακα μινώταυρε

asimoulis
15-01-2011, 09:12

για punch line γαμεί πάντως!

H.
16-01-2011, 18:51
Και προφανώς όταν λέμε ότι έρχεται κάποιος μετανάστης σε κάποιο κράτος δε νομίζω ότι εννοεί κανείς το γεγονός ότι απλά το χρησιμοποιεί σαν πέρασμα για να πάει αλλού αλλά ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ εκεί. Και ναι, από τη στιγμή που νέοι Έλληνες (ακόμα και erίτες) φεύγουν πλέον μετανάστες στο εξωτερικό για να ζήσουν, θεωρώ ότι η Ελλάδα δεν είναι ο βέλτιστος τόπος για να μεταναστεύσει κάποιος. Σκεφτείτε το λίγο, μην κάνετε σαν κοινωνικοί ανθρωπολόγοι.

ikonoklast
16-01-2011, 18:57
Συνέκρινες μόλις το επίπεδο διαβίωσης του ανγκραφαν και του κάθε ανγκραφαν με μετανάστες και πρόσφυγες που έρχονται στην ελλάδα;

H.
16-01-2011, 19:06
Οι "ταυτισμοί" σου είναι σε επίπεδο αυτισμού.

warlord mkII
16-01-2011, 19:16
Στο Λίβανο πάντως που έχω δουλέψει εργοδηγός με συνεργείο 30 εργατών σε βαρειά και ανθυγιεινή εργασία, με μεροκάμματο εργάτη 12 δολλάρια (το οποίο το θεωρούσαν εξαιρετικά γαμάτο - με 12ωρη εργασία σε 40 υπό σκιάν, να αναπνέουν πετρέλαια όλη μέρα, να κουβαλάνε σα μουλάρια με 15 λεπτά διάλειμμα - και παρακαλούσαν μέχρι δακρύων να τους πάρουμε στη δουλειά), ναι όλοι τους είχαν όνειρο ζωής να έρθουν στην Ελλάδα.

Εντάξει, η πρώτη τους επιλογή ήταν το Βέλγιο, αλλά βλέπωντας εμάς τους Έλληνες νόμιζαν ότι εδώ είναι ο παράδεισος και πεζοπορούσαν μέχρι την Τουρκία για να πληρώσουν ένα μουνόσκυλο 3000 δολλάρια το κεφάλι για να τους περασει στην Ελλάδα (Γιουνάν μας λένε και σκάνε ένα χαμόγελο ποτ σε αφήνει μαλάκα) ρισκάρωντας τη ζωή τους.

Για ελάχιστα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου νιώθω περήφανος, ένα από αυτά είναι ότι πήγα εκεί και φέρθηκα ανθρώπινα σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη, που με αγάπησαν και μου άνοιξαν τα σπίτια τους και όταν έφυγα κλαίγαν (χαχα όταν γύρισα βέβαια γαμοσταυριζόμουν με το αφεντικό μου γιατί μου έκανε παρατηρήσεις ότι τους κακομαθαίνω και είμαι κομμουνιστής!!! - καλό ψόφο κωλόγερε, στους γιατρούς να τα φας τα κωλολεφτά σου).

ikonoklast
16-01-2011, 19:34
:touched:

FIXXXER
16-01-2011, 19:46
Στο Λίβανο πάντως που έχω δουλέψει εργοδηγός με συνεργείο 30 εργατών σε βαρειά και ανθυγιεινή εργασία, με μεροκάμματο εργάτη 12 δολλάρια (το οποίο το θεωρούσαν εξαιρετικά γαμάτο - με 12ωρη εργασία σε 40 υπό σκιάν, να αναπνέουν πετρέλαια όλη μέρα, να κουβαλάνε σα μουλάρια με 15 λεπτά διάλειμμα - και παρακαλούσαν μέχρι δακρύων να τους πάρουμε στη δουλειά), ναι όλοι τους είχαν όνειρο ζωής να έρθουν στην Ελλάδα.

Εντάξει, η πρώτη τους επιλογή ήταν το Βέλγιο, αλλά βλέπωντας εμάς τους Έλληνες νόμιζαν ότι εδώ είναι ο παράδεισος και πεζοπορούσαν μέχρι την Τουρκία για να πληρώσουν ένα μουνόσκυλο 3000 δολλάρια το κεφάλι για να τους περασει στην Ελλάδα (Γιουνάν μας λένε και σκάνε ένα χαμόγελο ποτ σε αφήνει μαλάκα) ρισκάρωντας τη ζωή τους.

Για ελάχιστα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου νιώθω περύφανος, ένα από αυτά είναι ότι πήγα εκεί και φέρθηκα ανθρώπινα σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη, που με αγάπησαν και μου άνοιξαν τα σπίτια τους και όταν έφυγα κλαίγαν (χαχα όταν γύρισα βέβαια γαμοσταυριζόμουν με το αφεντικό μου γιατί μου έκανε παρατηρήσεις ότι τους κακομαθαίνω και είμαι κομμουνιστής!!! - καλό ψόφο κωλόγερε, στους γιατρούς να τα φας τα κωλολεφτά σου).

respect apla

katwrimos
16-01-2011, 20:17
τα 3/4 των ιρακινών που γνορίζω στη σουηδία ήρθαν μέσω ελλάδας. Ενα μεγάλο κομάτι αυτών, εχουν μείνει ελλάδα καναδυό χρονάκια και οι περισσότεροι το έκαναν γιατί απλά στην ελλάδα είνα πολύ απλό να βρείς δουλειά και να πληρώνεσαι μετρητά (αυτό δεν παιζει απλα σε οποιαδήποτε βόρειοευρωπαική χωρα). Μόλις μαζέψαν ένα μικρό κομπόδεμα, την έκαναν για σουηδία όπου κάποιος γνοστός υπέγραφε οτι και καλά ήταν αδέρφια ωστε να πάρει άδεια παραμονής στη σουηδία και σε 5 χρονάκια υπηκοότητα.

Οι περισσότεροι έχουν καλλές αναμνήσεις απο τους έλληνες και μάλιστα ένας ιρακινός πολιτικός μηχανικός (στη σουηδία βέβαια ψήνει κεμπάμπ) κατεβαίνει για διακοπές ΚΑΘΕ καλοκαίρι και κάνει οικονομίες για να αγοράσει σπίτι σε καμια κρήτη για να μείνει εκεί μολις πάρει σύνταξη.

atom_smasher
16-01-2011, 21:49
Επειδη εχω ενα επιπεδο θα πω οτι ειναι κριμα να σαι τοσο βλακας ρε παιδι μου. Κριμα για την μανα σου που μεγαλωσε ενα ζωντοβολο. Κριμα για τα λεφτα που ξοδεψαν για σενα, θα μπορουσαν να θρεψουν 2000 ατομα που πεθαινουν απ την πεινα. Κριμα γιατι δεν εκτιμας οσα εχεις και με αναγουλιαζεις. Κριμα και για την φτηνη ειρωνεια που πουλας. Ευχομαι να μην βρεθεις σε αναγκη και να σαι παντα γαματος οπως και τωρα. Κριμα γενικα.
@ Η

H.
17-01-2011, 14:32
Δεν πα να γαμηθείς ρε ζωάδι που θα μιλήσεις για μένα και τη μάνα μου και λες ότι έχεις κι επίπεδο στην εισαγωγή? Δεν κοιτάς την πάρτη σου που δε μπορείς να συνδυάσεις παραπάνω από δύο λέξεις με συνοχή, εκφέρεις κι άποψη. Το κρίμα στους δικούς σου γονείς καθυστερημένο.

freak brother
17-01-2011, 14:36
flame on!!

οχι μανες

Amnesiac.
17-01-2011, 14:39
Προτείνω να μοιραστούν τα πινξ και οι μούτζες ανάμεσα σε Η. και ατομσμάσερ για να υπάρχει η αγωνία της τελικής επικράτησης στην κοινή γνώμη.

Ας πούμε, όσοι είναι από 24 και πάνω πινκάρουν Η. και μουτζώνουν άτομ και οι υπόλοιποι το αντίθετο.

atom_smasher
18-01-2011, 03:11
Δεν πα να γαμηθείς ρε ζωάδι που θα μιλήσεις για μένα και τη μάνα μου και λες ότι έχεις κι επίπεδο στην εισαγωγή? Δεν κοιτάς την πάρτη σου που δε μπορείς να συνδυάσεις παραπάνω από δύο λέξεις με συνοχή, εκφέρεις κι άποψη. Το κρίμα στους δικούς σου γονείς καθυστερημένο.

Χανεις το σημειο στο οποιο εστιασα και κομπλεξαρεσαι με την αναφορα στην μανα σου. Ε, καλα, επιπεδο ειπα οτι εχω. Οχι, υψηλο επιπεδο.χαχα. Ωστε δεν μπορω να συνδυασω 2 λεξεις; Και αυτος ειναι λογος για να μην εκφερω αποψη; Απο ποτε; Νομιζα οτι ολοι εχουμε απο μια. Πανεπιστημονες και βλακες. Αλλωστε στο ιαρ ειμαστε, μηπως θες να σου κανω και καμια περισπουδαστη αναλυση για το μεταναστευτικο; Αυτο για την συνοχη με πληγωσε να σου πω την αληθεια. Μαλλον εχει να κανει με το οτι δεν καθομαι να γραφω πολλα εδω μεσα και τα λεω οπως μου ρθουν. Για σενα ομως η γνωμη μου δεν αλλαζει. Αυτη η μικρη που εχει σχηματιστει απο τις αποψεις που εκφερεις με τοση σπουδη εδω μεσα. Και τελος παντων, σκεψου οτι μπορει να υπαρχει καποιος που να ξερει καλυτερα απο σενα καποιο θεμα. Αυτο για το καθυστερημενο ειναι επιπεδου νηπιαγωγειου και περιμενα τιποτα πιο σοβαρο για απαντηση.
Ρε αμνιζιακ καμια αλλη μαλακισμενη ιδεα εχεις; τελευταια δεν κατεβαζεις ιδιαιτερα εξυπνακιστικα σχολια και ανησυχω. Μπας και δουλευεις πολυ;

nothingman
18-01-2011, 12:56
Ένταση επικράτησε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας όπου συζητήθηκε η τύχη των συμβασιούχων.

Μία και μοναδική φράση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Μπέη, ήταν αρκετή για να «ανάψουν τα αίματα» με τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής.

«Κάποιος μου είπε ότι ο Μιχαλολιάκος έφερε οκτώ σωματοφύλακες» είπε ο κ. Μπέης ζητώντας από τον κ. Μιχαλολιάκο να μην μπαίνουν στο δήμο σωματοφύλακες, μιας και υπάρχει η Δημοτική Αστυνομία, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος πήρε το λόγο και διαμαρτυρήθηκε σε υψηλούς τόνους για το δελτίο Τύπου του Δήμου στο οποίο η πόλη της Κωνσταντινούπολης αποκαλείται «Ισταμπούλ».

«Είμαι άνδρας. Συνοδεύομαι από έναν-δυο φίλους. Δεν ξέρω γιατί γελάνε οι κυρίες απέναντι, ενώ αποκαλούν την Κωνσταντινούπολη, Ισταμπούλ», απάντησε μαινόμενος ο κ.Μιχαλολιάκος.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το BHMA online την έναρξη της συζήτησης για την ακυρωμένη συναυλία στον Αγ. Παντελεήμονα, ο Νικός Μιχαλολιάκος εξέφρασε την αντίθεσή του στο θέμα της συζήτησης, λέγοντας: «Οι κάτοικοι δεν ήθελαν να διεξαχθεί η συναυλία» και πρόσθεσε: «Καληνύχτα σας. Να χαίρεστε τους Πακιστανούς και τους Μπαγκλαντεσιανούς, που τους κάνατε Ελληνες και σας ψηφίσανε».

Στη συνέχεια, ο Π.Κωνσταντίνου από την παράταξη ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποκάλεσε τον κ.Μιχαλολιάκο «φασίστα» και εκείνος φεύγοντας απάντησε με ναζιστικό χαιρετισμό, προκαλώντας την αντίδραση των άλλων παρατάξεων.

Ο δήμαρχος Γ.Καμίνης αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι «είναι απαράδεκτο εδώ μέσα να γίνεται ναζιστικός χαιρετισμός. Δε θέλω να δώσω μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που εκ των πραγμάτων έχει και είναι σε συμβολικό επίπεδο τεράστια».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης κατήγγειλε την κίνηση Μιχαλολιάκου, τόνισε ότι μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, δεν πρέπει να γίνονται πράγματα που προσβάλουν το δημοκρατικό πολίτευμα.
από το in.gr (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231074912)

ikonoklast
18-01-2011, 15:03
χαχαχαχα κωνσταντίνου, μιχαλολιάκος, κωλοχανείο κανονικά.

Tyler_Durden
18-01-2011, 16:36
LGjo2PPm6z8

:?

Jimmy
18-01-2011, 17:10
trollarei o mixaloliakos kai frikarei to mega

redeemer
18-01-2011, 21:57
Μάλλον στην Κυψέλη που έχει σπίτι,δε μπορεί να εξωτερικεύει τις νεοναζιστικές του τάσεις το παιδί και τις εξωτερικεύει σε Δημοτικά συμβούλια.
Ειρωνικό πάντως που τονίζει την αποστροφή του στους κυβερνώντες (ή γενικά τα κόμματα που βρίσκονται από πάνω του) με επιμέλεια που θα ζήλευε αναρχικός.

carheart
19-01-2011, 09:33
O κακλαμάνης με το άλλο χέρι τον παίζει κανονικά μάλλον

Η διοίκηση των Αθηνών με μια συνεδρίαση της τελευταίας στιγμής καταφέρνει να πλησιάσει την πρωταθλήτρια χειμώνα διοίκηση του Παναθηναϊκού στον ένα πόντο. Μένει ένα στραβοπάτημα μόνο της δεύτερης, και ας μην ξεχνάμε την μετωπική τους σύγκρουση για το θέμα του γηπέδου. Με καλές μεταγραφές, η διοίκηση των Αθηνών φέτος έχει αναβαθμίσει τους στόχους της και οι αναλυτές την χρίζουν ακλόνητο φαβορί για οτιδήποτε μα οτιδήποτε επιχειρήσει να κάνει.

Candiru
19-01-2011, 13:35
ευτυχώς που εκδηλώνεται εύκολα και θα τον παρουν χαμπαρι όσοι αφελείς τον ψήφισαν

freak brother
19-01-2011, 13:43
ευτυχώς που εκδηλώνεται εύκολα και θα τον παρουν χαμπαρι όσοι αφελείς τον ψήφισαν

τους εχεις ικανους? αμα ειχαν κριση δεν θα χαν ψηφισει εξαρχης.

asimoulis
19-01-2011, 18:11
Ειρωνικό πάντως που τονίζει την αποστροφή του στους κυβερνώντες (ή γενικά τα κόμματα που βρίσκονται από πάνω του) με επιμέλεια που θα ζήλευε αναρχικός.

ποια η ειρωνία; αντιπολίτευση δεν κάνει;

Tyler_Durden
22-01-2011, 20:04
να χαιρόμαστε οι Λαρισαίοι τα ζώα που βγάζει η πόλη μας για βουλευτές:

http://news247.gr/ellada/politiki/voyleyths_toy_laos_arnhthhke_na_paradwsei_spiti_se_allodaph.756637.html

asimoulis
24-01-2011, 12:13
γενικά διαβάζω περί αντι-μεταναστευτικής πολιτικής του ελληνικού κράτους. το ελληνικό κράτος απαγορεύει σε πολίτη άλλου κράτους να ρθεί νόμιμα και να αναζητήσει δουλειά; δεν το ήξερα.

EDIT : δεν πρόκειται περί ειρωνείας. ομολογώ την άγνοια μου και θα ήθελα μια απάντηση. μιλώ για πολίτη εκτός Ε.Ε. κάνω αντιμεταναστευτική πολιτική σημαίνει ότι κλείνω τα σύνορα για άτομα που αναζητούν εργασία.

tamagothi
24-01-2011, 12:22
300 μετανάστες ξεκινούν την Τρίτη 25 Ιανουαρίου απεργία πείνας, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, απαιτώντας να νομιμοποιηθούν οι ίδιοι και όλοι οι μετανάστες και μετανάστριες που ζουν και δουλεύουν σε αυτή τη χώρα χωρίς χαρτιά και χωρίς δικαιώματα.

http://hungerstrike300.espivblogs.net/

atom_smasher
24-01-2011, 14:57
γενικά διαβάζω περί αντι-μεταναστευτικής πολιτικής του ελληνικού κράτους. το ελληνικό κράτος απαγορεύει σε πολίτη άλλου κράτους να ρθεί νόμιμα και να αναζητήσει δουλειά; δεν το ήξερα.

EDIT : δεν πρόκειται περί ειρωνείας. ομολογώ την άγνοια μου και θα ήθελα μια απάντηση. μιλώ για πολίτη εκτός Ε.Ε. κάνω αντιμεταναστευτική πολιτική σημαίνει ότι κλείνω τα σύνορα για άτομα που αναζητούν εργασία.

Το ελληνικο κρατος δεν εχει αυτη την στιγμη διαδικασια αναγνωρισης και αποδοχης αιτηματων για μεταναστες. Επομενως ολοι παρανομοι οσοι ερχονται.

HAVOC
24-01-2011, 16:12
+
http://www.cosmo.gr/Politics/Finland/306714.html

freak brother
24-01-2011, 16:32

Το ελληνικο κρατος δεν εχει αυτη την στιγμη διαδικασια αναγνωρισης και αποδοχης αιτηματων για μεταναστες. Επομενως ολοι παρανομοι οσοι ερχονται.

βρειτε το λαθος στην απο πανω προταση και κερδιστε μια εξεταστικη σκανδαλου!

asimoulis
24-01-2011, 17:37
άλλο πρόσφυγας, άλλο μετανάστης, άλλο τουρίστας.

sod1013
24-01-2011, 20:01
τι μαλακιες συζητατε 62 σελιδες τωρα για μεταναστευτικες πολιτικες και αρχιδια.ΖΩΑ σας μαθανε και τα συνορα.

gasp
25-01-2011, 01:59
Φίλε σοδ είσαι κουρασμένος.
Have a break, have a
http://mrmarkrobson.com/blog/wp-content/uploads/2008/12/kitkat.jpg

atom_smasher
25-01-2011, 03:10
άλλο πρόσφυγας, άλλο μετανάστης, άλλο τουρίστας.

μιλαμε για μεταναστες. ασε τους προσφυγες, ειναι μαλλον πιο πολυπλοκο και πιο ζοφερο το τοπιο γι αυτους στην Ελλαδα...

ikonoklast
25-01-2011, 03:36
μιλαμε για μεταναστες. ασε τους προσφυγες

Ποιά είναι η διαφορά αλήθεια;

Agoraphobic_S.I.
25-01-2011, 03:41
Kαμία, απλά για τους περισσότερος ο πόλεμος (και ο ιμπεριαλισμός) γίνεται μόνο με τα όπλα.

asimoulis
25-01-2011, 12:38
ο κάθε πτυχιούχος και μη που πάει Ε.Ε. ή αλλού για να βρει δουλειά δεν είναι πρόσφυγας. απλά δεν θέλει να κάνει μια άσχετη κωλοδουλειά. μαγκιά του. αλλά πρόσφυγας ποτέ.

gasp
25-01-2011, 15:25
Δηλαδή η διαφορά του πρόσφυγα από το μετανάστη είναι ότι ο πρώτος κάνει ό,τι δουλειά του κάτσει ενώ ο μετανάστης είναι επιλεχτικός;

Πρόσφυγας είναι ο εξαναγκασθείς να εγκαταλείψει τη χώρα του.
Ο μετανάστης επιλέγει να εγκαταλείψει τη χώρα του, κυρίως τροφοδοτούμενος από εργασιακά κίνητρα.
Αυτή είναι η σημασιολογική διαφορά σε λεξιλογικό επίπεδο. Δηλαδή, υπάρχει διαφορά. Τώρα αν οι λέξεις φθείρονται και καταλήγουν να ταυτίζονται από κακή χρήση ή απλοϊκή επεξεργασία των εννοιών, άλλου τραγόπαπα ευαγγέλιο...

freak brother
25-01-2011, 15:43
εμεις στην γειτονια εχουμε κατι αραβες μεταναστες με φερραρι και μπεντλευ , καλα παιδια , αλλα ξενοι και μελαμψοι.

Dythor
25-01-2011, 17:33
άλλου τραγόπαπα ευαγγέλιο...

και γελουσαμε

Phantom Duck
25-01-2011, 19:43
κανονίστε να βγάλετε τον φίξξξερ πρόσφυγα να κατεβάσω το φόρουμ.

atom_smasher
26-01-2011, 02:53
Δηλαδή η διαφορά του πρόσφυγα από το μετανάστη είναι ότι ο πρώτος κάνει ό,τι δουλειά του κάτσει ενώ ο μετανάστης είναι επιλεχτικός;

Πρόσφυγας είναι ο εξαναγκασθείς να εγκαταλείψει τη χώρα του.
Ο μετανάστης επιλέγει να εγκαταλείψει τη χώρα του, κυρίως τροφοδοτούμενος από εργασιακά κίνητρα.
Αυτή είναι η σημασιολογική διαφορά σε λεξιλογικό επίπεδο. Δηλαδή, υπάρχει διαφορά. Τώρα αν οι λέξεις φθείρονται και καταλήγουν να ταυτίζονται από κακή χρήση ή απλοϊκή επεξεργασία των εννοιών, άλλου τραγόπαπα ευαγγέλιο...
σωστος.
δεν ταυτιζονται σε καμια περιπτωση και μονο λαθος ειναι οταν τους βαζουν ολους στο ιδιο τσουβαλι.

ikonoklast
26-01-2011, 15:25
Αχα. Το thread άρα είναι για πρόσφυγες; Είσαστε 900 post off-topic; Βλαμμένα.

atom_smasher
26-01-2011, 16:57
Αχα. Το thread άρα είναι για πρόσφυγες; Είσαστε 900 post off-topic; Βλαμμένα.

E, εισαι μαλακας.

ikonoklast
26-01-2011, 17:07
:?:

asimoulis
27-01-2011, 17:40
τα ρέστα του παίζει ο σύριζα στη νομική. για να δούμε.

Esteban
27-01-2011, 20:15
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=55287&cid=118

freak brother
27-01-2011, 20:22
θα γινει το ντου , θα γινουν δημοσκοπησεις ,θα βγει οτι η κοινη γνωμη ηταν υπερ και θα κερδισει και κανενος ακροδεξιου τον ψηφο ο ΓΑΠ . Τον συριζα μαυτα και μαυτα τον βλεπω να χανει ψηφους οχι να κερδιζει.

Dragonlord
27-01-2011, 20:38
Κατεβείτε κέντρο μωρέ μαλάκες, τι κάθεστε ερ, εγώ είμαι κομμάτια από χτες που ανέβηκα, θα ανέβω και αύριο αλλά μάλλον θα ανέβω και σήμερα αργότερα και είμαι σε άλλη πόλη
έχουμε χούντα, θέλετε να σκέφτεστε κάποτε "ναι, ήξερα τι γινόταν αλλά έκατσα σπίτι μου";

12 stars circle your brow
27-01-2011, 21:16
Μισό κιλό εμετός στον παπαδημούλη.

Να μην παίρνει την ευθύνη το κόμμα μας λέει γαμώ τη μάνα του

Candiru
27-01-2011, 21:18
http://parekklisi.wordpress.com/2011/01/27/nomiki/

6 αλήθειες για την “κατάληψη της Νομικής από 300 μετανάστες”

nekrobutcher
27-01-2011, 21:33
εάν το έχει κάνει ο σύριζα τότε εκμεταλλεύτηκε πολτικά τους μετανάστες....οκ πες οι τελευταίοι δεν έχουν τίποτα να χάσουνε, ο σύριζα όμως γαιτί υποκίνησε τέτοια ενέργεια ακόμα δεν έχω καταλάβει..για να στρέψει ακόμη περισότερο την κοινή γνώμη εναντίον των μεταναστών?? για να μπεί πάλι στο τραπέζι -με μια πολυ καλή αφορμή- η κατάργηση του ασύλου?? για να κρωάζου ολημερίς οι δημοσιογράφοι και ο άδωνης??

Dragonlord
27-01-2011, 21:34
Μισό κιλό εμετός στον παπαδημούλη.

Να μην παίρνει την ευθύνη το κόμμα μας λέει γαμώ τη μάνα του

και στον τσίπρα, και στο βίτσα. μόλις παραιτήθηκα και από μέλος του σύριζα.

asimoulis
27-01-2011, 21:57
εάν το έχει κάνει ο σύριζα τότε εκμεταλλεύτηκε πολτικά τους μετανάστες....οκ πες οι τελευταίοι δεν έχουν τίποτα να χάσουνε, ο σύριζα όμως γαιτί υποκίνησε τέτοια ενέργεια ακόμα δεν έχω καταλάβει..για να στρέψει ακόμη περισότερο την κοινή γνώμη εναντίον των μεταναστών?? για να μπεί πάλι στο τραπέζι -με μια πολυ καλή αφορμή- η κατάργηση του ασύλου?? για να κρωάζου ολημερίς οι δημοσιογράφοι και ο άδωνης??

για να οξύνει τα πνεύματα με σκοπό την ανάδειξη του ζητήματος. μάλλον δεν τους βγήκε διότι το θέμα τελικά ήταν το άσυλο και όχι το μεταναστευτικό.

freak brother
27-01-2011, 22:02
σε αυτη την χωρα

Τρεις δημοσκοπήσεις δημοσιεύονται σε κυριακάτικες εφημερίδες για τον φράχτη στον Έβρο και το μεταναστευτικό. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των Public Issue, Alco και Marc, για λογαριασμό των εφημερίδων «Καθημερινή της Κυριακής», «Πρώτο Θέμα» και «Έθνος της Κυριακής», αντίστοιχα, το 60% έως 80% «συμφωνεί ή μάλλον συμφωνεί» με την κατασκευή φράχτη στον Έβρο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της «Καθημερινής της Κυριακής», στην ερώτηση «ποια η γνώμη σας για την ανέγερση τείχους φράχτη στον Έβρο», το 39% των ερωτηθέντων δήλωσε πως «σίγουρα συμφωνεί», το 20% δήλωσε πως «μάλλον συμφωνεί», το 21% δήλωσε πως «σίγουρα διαφωνεί», το 7% πως «μάλλον διαφωνεί», ενώ το 12% δήλωσε ότι «ούτε διαφωνεί, ούτε συμφωνεί».

Σχετικά με το «βαθμό ενημέρωσης για το τείχος φράχτη», 10% δήλωσε ότι είναι «πολύ ενημερωμένο», το 41% πως είναι «αρκετά ενημερωμένο», το 30% δήλωσε πως «δεν είναι και τόσο ενημερωμένο», το 17% δήλωσε «καθόλου ενημερωμένο», ενώ το 2% δεν εξέφρασε κάποια θέση.

Τέλος, σχετικά με την «αποτελεσματικότητα του φράχτη», το 15% δήλωσε ότι «σίγουρα μπορεί να εμποδίσει το μεταναστευτικό ρεύμα», το 41% ότι «μάλλον μπορεί», το 20% ότι «μάλλον δεν μπορεί» και το 23% ότι «σίγουρα δεν μπορεί».

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από τις 12-13/01/2011, πανελλαδικά, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων, με μέγεθος δείγματος τα 501 άτομα και το πραγματοποιηθέν τα 523 άτομα.

Στο 73% ανέρχεται το ποσοστό των ερωτηθέντων που συμφωνούν με τη κατασκευή του φράχτη, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ενώ κατά του φράχτη τάσσεται το 18%. Το 9% δεν έδωσε κάποια απάντηση. Η δημοσκόπηση της Alco διενεργήθηκε από τις 11 έως τις 13 Ιανουαρίου, πανελλαδικά, μέσω τηλεφωνικής συνέντευξης, σε δείγμα 1.000 ατόμων.

Τέλος, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», το ποσοστό που τάσσεται υπέρ του φράχτη ανέρχεται στο 80,3%, με το 18,6% να δηλώνει ότι τάσσεται κατά. Το 1,1% δεν έδωσε κάποια απάντηση.

Επιπλέον, στη δημοσκόπηση της Marc αναφέρεται ότι το 68,8% «συμφωνεί ή μάλλον συμφωνεί» με τη δημιουργία «κέντρων κράτησης μεταναστών σε παλιά στρατόπεδα», το 89,5% «συμφωνεί ή μάλλον συμφωνεί» με την «οικειοθελή ή αναγκαστική απέλαση των παράνομων μεταναστών» και το 86,5% «συμφωνεί ή μάλλον συμφωνεί» με τις επιχειρήσεις «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας.

Η δημοσκόπηση της Marc διενεργήθηκε από τις 11 έως τις 13 Ιανουαρίου 2011, πανελλαδικά, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων, σε δείγμα 1.014 ατόμων.

KoiliaSamprela
27-01-2011, 22:05
εγώ κρατάω και μια πισινή ... δεν τους εμπιστεύομαι και τους μουσουλμάνους ... την μια σου κάνουν τον φίλο και την άλλη για 5 φράγκα το γυρίζουν

http://stoixhma.betfair.gr/sports/football/2010/12/23/Djebbour.jpg

nekrobutcher
27-01-2011, 22:09

για να οξύνει τα πνεύματα με σκοπό την ανάδειξη του ζητήματος. μάλλον δεν τους βγήκε διότι το θέμα τελικά ήταν το άσυλο και όχι το μεταναστευτικό.

και είναι τώρα καλό που θέλουν να "οξύνουν τα πνεύματα" ειδικά για αυτά τα δύο θέματα που ούτως η άλλως δεν χαίρουν υποστήριξης απο την υπόλοι κοινωνία? μάλλον το πασοκ θα παίξει τα ρέστα του...

Dragonlord
27-01-2011, 23:34
Στη νομική, ενώ οι διαπραγματεύσεις φαίνονταν να πηγαίνουν καλά, ο εισαγγελέας τα γύρισε ξανά. Είναι πολύ πιθανό να τρώνε το χρόνο για να σπάσει ο κόσμος. Μου είπαν ότι είδαν 2 λεωφορεία με μπάτσους να φεύγουν από Κόρινθο για Αθήνα. Το νου σας!

Hellblazer
27-01-2011, 23:40
Παλι της πουτανας θα γινει.

animae
27-01-2011, 23:41
Στη νομική, ενώ οι διαπραγματεύσεις φαίνονταν να πηγαίνουν καλά, ο εισαγγελέας τα γύρισε ξανά. Είναι πολύ πιθανό να τρώνε το χρόνο για να σπάσει ο κόσμος. Μου είπαν ότι είδαν 2 λεωφορεία με μπάτσους να φεύγουν από Κόρινθο για Αθήνα. Το νου σας!

Γιατί? Δεν έχει αρκετούς η Αθήνα και θέλει και κορίνθιους?

Dragonlord
27-01-2011, 23:48
Αν κάνουν ντου και αν κρίνουμε από το δεκέμβρη, όχι, δεν έχει αρκετούς η αθήνα.
Είπαν στο ράδιο ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετανάστης πηδώντας από το κτίριο αλλά πρόλαβαν και τον κράτησαν

Moonspellheim
27-01-2011, 23:56
http://i133.photobucket.com/albums/q61/johngouf85/168493_10150093087007230_675527229_6160066_3542840_n.jpg

stam and the witches
28-01-2011, 00:25
έχουμε χούντα, θέλετε να σκέφτεστε κάποτε "ναι, ήξερα τι γινόταν αλλά έκατσα σπίτι μου";

Dragonlord ξεκινάω τώρα :touched:

Dragonlord
28-01-2011, 00:37
κάτσε, στο κόκκινο λένε ότι μάλλον υπάρχει τελικά συμφωνία για μεταφορά σε άλλο κτίριο :D
αλλά φυσικά ποτέ δεν ξέρεις μέχρι να τελειώσει
υγ: αυτό που είπα για κόρινθο επιβεβαιώνεται και από το newschios που λέει για 3 διμοιρίες
υγ2: μαλακία είπα με το "κάτσε" πιο πάνω, μέχρι να (και αν) συμφωνήσουν και να μεταφερθούν αλλού με ασφάλεια, όσο περισσότεροι είναι κάτω τόσο πιο δύσκολο θα είναι να γίνει ντου.

freak brother
28-01-2011, 01:22
οι κορινθιοι αστυνομοι απο την αρχαιοτητα φημιζονται για την σκληραδα τους !!

Phantom Duck
28-01-2011, 02:00
γελάω, ή μάλλον κλαίω. ήμασταν 6 ώρες σε καθεστώς πανικού για το αν μια καριόλα εισαγγελέας θα κάνει νόημα στους τσέους να το φωκώσουν το πράμα, ιστορική άρση ασύλου, ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΦΡΙΚΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.

και στο τέλος δέχονται τους όρους των μεταναστών από την αρχή- δηλαδή όχι μπάτσοι στο νέο κτίριο κι ελεύθερη είσοδος των αλληλλέγυων. και αυτό θα βγει σαν νίκη του ραγκούση-ΛΑΟΣ-ΔΝΤ-ζαλγκίρις κάουνας.

γαμάς καμιά μανούλα καναλάρχη για όχι;

rage for order
28-01-2011, 02:16
ήμασταν 6 ώρες σε καθεστώς πανικού

πανικοβλημένος από το σπίτι σου μωρή; να έκλεινες την τηλεόραση.

Phantom Duck
28-01-2011, 02:20
στη μία θα πόσταρα άμα ήμουν σπίτι ρε τρόμπα;

rage for order
28-01-2011, 02:23
στη μία θα πόσταρα άμα ήμουν σπίτι ρε τρόμπα;

μπορεί να διάβαζες φοιτητάντερ.

άντε μην τρολλάρουμε μέρα πούνε.

freak brother
28-01-2011, 02:23
και το 98 δεν ειχε γινει αρση ασυλου αν δεν κανω λαθος?

Dragonlord
28-01-2011, 02:27
85 95 (και 2002 ή 3 νομίζω στην κρήτη για τα χασίσια)

rat_poison
28-01-2011, 02:32
πείτε και για κηνυγητά με μηχανάκια πέρσι στο ΑΠΘ

rage for order
28-01-2011, 02:36
και στου ζωγράφου έχει γίνει.

Dragonlord
28-01-2011, 02:44
Επισήμως λέμε, άλλο στη ζούλα...

rat_poison
28-01-2011, 02:45
και η διαφορά είναι...;

rage for order
28-01-2011, 02:45
@dragon

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17533&subid=2&pubid=6237743

freak brother
28-01-2011, 03:10
το 1995 ειχα συνεχεια το μυαλο μου (θυμαμαι οτι στα ηχεια επαιζε αντιδραση και μπασταρδοκρατεια) εξαρχης αλλα νομιζα οτι δεν θυμομουν μεχρι τα 13 μου μπαχαλα και οτι εβλεπα χελονονιντζακια κυριως... και οτι αυτο που θυμομουν ηταν το 98 επι κλιντον... πωωωωωωωω . το 1998 ηταν παντως με τον τυπο με το πριονι για τους παλαιους χαχαχα

atom_smasher
28-01-2011, 04:25
http://i133.photobucket.com/albums/q61/johngouf85/168493_10150093087007230_675527229_6160066_3542840_n.jpg

Εδω ο κοσμος καιγεται και το χαζομουνο συγχιζεται...Αι στο διαολο ψοφα.

takuma
28-01-2011, 12:36
http://www.youtube.com/watch?v=dx3fFVDSiKA

Weiss
28-01-2011, 12:46

βέβαια για να αναδείξεις το ζήτημα πρέπει μετά να έχεις, δε θα πω κάτι άλλο, τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ θα πω, να βγεις και να πεις "ναι εμείς τους στηρίξαμε και τους οργανώσαμε για να γίνει κάτι με το μεταναστευτικό επιτέλους". Εξαρχής αποτυχημένη η ΑΝΑΔΕΙΞΗ άμα με την πρώτη αντίδραση κάνεις κοκοκο και εμείς δεν ξέρουμε τίποτα και όλοι οι άνθρωποι να χορέψουν αγαπημένοι γύρω από το γαϊτανάκι που έλεγε χθες ο εκπρόσωπος του συριζα και έκανε ΜΑΓΚΑ το Βορίδη χωρίς να χρειαστεί ο τελευταίος να ιδρώσει καν.

Dragonlord
28-01-2011, 13:05
Η πορεία σήμερα στις 6 θα ξεκινήσει σύμφωνα με το ιντυ από το μουσείο και όχι από τη νομική όπως ήταν προγραμματισμένο αρχικά

Leech
28-01-2011, 14:26

Εδω ο κοσμος καιγεται και το χαζομουνο συγχιζεται...Αι στο διαολο ψοφα.

http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2011/01/twitter.html

nekrobutcher
28-01-2011, 17:42
"Επίσης συμμετείχα ενεργά σε διεθνή forum για την ειρήνη και την ισότητα, σε αντιρατσιστικές συναυλίες και εκδηλώσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης."
Παράλληλα, εργάζομαι αδιάκοπα εθελοντικά σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις γυναίκες και τα παιδιά πρόσφυγες, καθώς και τις ευάλωτες ομάδες για την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), της οποίας ο Γιώργος Νταλάρας είναι από το 2006 ένας από τους επτά Πρεσβευτές Καλής Θέλησης σε όλο τον κόσμο.

Από τα χρόνια του Πανεπιστημίου έχω ενταχθεί στο φοιτητικό κίνημα συμμετέχοντας ενεργά στις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές κινητοποιήσεις."
http://www.annadalara.gr/about/

κυρία Νταλάρα είστε για τον μπέο

Shirime
30-01-2011, 04:29
http://www.youtube.com/watch?v=5uNpVHkVaDE

metamelia3
30-01-2011, 06:47
σημερα καταλαβα οτι καποια πραγματα λυνονται πραγματικα ΜΟΝΟ με βια.

freak brother
30-01-2011, 07:23
σημερα γνωρισα τον Ιμπραημ 23 χρονων απο την Αλγερια γαμω τα παιδια. Αλλα δεν ξεφευγουν αυτα που μου ειπε απο την προπαγανδα που καλλιεργουν media και ακροδεξια δυστυχώς .

Dragonlord
30-01-2011, 13:07
Ζούμε σε μία χώρα που κάθε χρόνο έχουμε 12 εκ. ευρώ έσοδα από τη φορολογία των εφοπλιστών και 50 εκ. ευρώ έσοδα από τις πράσινες κάρτες των μεταναστών.

freak brother
30-01-2011, 13:35
Ζούμε σε μία χώρα που κάθε χρόνο έχουμε 12 εκ. ευρώ έσοδα από τη φορολογία των εφοπλιστών και 50 εκ. ευρώ έσοδα από τις πράσινες κάρτες των μεταναστών.

http://www.greekopinions.gr/index.php/archives/6531

πολυ καλο αρθρο για την φορολογια.

Harbinger of Death
30-01-2011, 18:12

Για πες.

atom_smasher
31-01-2011, 01:33

Για πες.
θα βρεθηκε μπροστα σε καναν ζορικο γορδιο δεσμο..

metamelia3
31-01-2011, 15:49
οχι, απλα βρεθηκα να περναω προχθες το βραδυ απο το συνταγμα χωρις να ξερω οτι η συγκεντρωση των φασιστομουτρων συνεχιζεται. Επρεπε να δειτε φατσες. Πραγματικα, μονο θανατος, δεν υπαρχει κατι αλλο να τους κανεις.

Dragonlord
31-01-2011, 16:05
Για του λόγου το αληθές:

H-kX2NwLE38

metamelia3
31-01-2011, 16:17
θανατος.

nekrobutcher
31-01-2011, 17:30
Μια τρίτη μετανάστρια την οποία η υφυπουργός φαίνεται ότι εμπιστεύεται είναι η Γκλόρια, η οικιακή της βοηθός από τις Φιλιππίνες. Εργάζεται χρόνια μαζί της, την αποκαλεί αδελφή της και όπως αναφέρει δεν την άφησε ούτε μία ημέρα ανασφάλιστη: « Μια μέρα μού τηλεφώνησαν μάλιστα από το ΙΚΑ και με ρώτησαν γιατί της δίνω τόσο μεγάλο μισθό» δηλώνει υπερηφάνως για να δείξει προφανώς ότι εδώ και 25 χρόνια η Γκλόρια είναι ασφαλισμένη. Πώς διαφορετικά άλλωστε μπορούσε να γίνει τη στιγμή που είναι υφυπουργός Εργασίας; Αισθάνεται αλληλέγγυα με τους μετανάστες, παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζει πως η χώρα μας δεν αντέχει άλλους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=381281&dt=30/01/2011#ixzz1CchtoflT

katwrimos
01-02-2011, 02:19

εχμ, ναι και απο την εκκλησία 0. Δηλαδή πολύ παρακάτω απο το 0 γιατί πληρώνουμε και μισθούς παπάδων. Όσο για το συνασπισμό, βασικά εξακολουθώ να τους ψηφίζω οποτε καλός μαλάκας είμαι κι εγώ, αλλα γενικώς η κατάσταση είναι για κλάματα, μιλάμε για ενα κόμα που παίρνει τον Ζιζεκ στα σοβαρά, τι να συζητάμε δηλαδή...

ikonoklast
01-02-2011, 02:20
http://www.youtube.com/watch?v=5uNpVHkVaDE

Προσέχουμε τα λόγια των πασοκοφορέων και τα τοιαύτα. Οι άνθρωποι τα είχαν δώσει κυριολεκτικά όλα σε εκείνη την απεργία. Καταλήψεις στο δημαρχείο - μαζικότατες πορείες από έλληνες και μετανάστες. Είχε γίνει της κατακαριόλας. Η τελική έκβαση ήταν -χαριστική- νομιμοποίηση στους συγκεκριμένους 15.

Σήμερα το απόγευμα:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231076753

Αυτό θέλει ΜΟΝΟ βία.

Dragonlord
01-02-2011, 14:26
http://radicaldesire.blogspot.com/2011/02/blog-post_01.html

atom_smasher
01-02-2011, 15:05

εχμ, ναι και απο την εκκλησία 0. Δηλαδή πολύ παρακάτω απο το 0 γιατί πληρώνουμε και μισθούς παπάδων. Όσο για το συνασπισμό, βασικά εξακολουθώ να τους ψηφίζω οποτε καλός μαλάκας είμαι κι εγώ, αλλα γενικώς η κατάσταση είναι για κλάματα, μιλάμε για ενα κόμα που παίρνει τον Ζιζεκ στα σοβαρά, τι να συζητάμε δηλαδή...

Και η γνωμη σου για τον Ζιζεκ ειναι...;

Dragonlord
01-02-2011, 15:31
http://hungerstrike300.espivblogs.net/2011/01/31/%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5/

katwrimos
01-02-2011, 15:55
Και η γνωμη σου για τον Ζιζεκ ειναι...;

Η χειρότερη, όπως και για όλους τους υπερασπιστές του Λακάν και των υπολοίπων ευρωπαίων τσαρλατάνων ψευδεπιστημόνων. Αλλα το θέμα δεν είναι ο Ζίζεκ η ο Λακάν (Η κεντρική ευρώπη βγάζει τέτοιους ψευδοδιανοούμενους με το τσουβάλι απο τη εποχή του Χέγκελ, δεν είναι οτι ο Ζίζεκ κάνει κατι προτότυπο), το θέμα είναι οτι στο πρόβλημα "ο κόσμος πεινάει" ο συνασπισμός ψάχνει τη λύση στο Ζίζεκ και τους φίλους του. Δηλαδή σαν να σου λέω οτι χάλασε το καζανάκι της τουαλέτας και εσύ για να την επιδιορθόσεις διαβάζεις για το πως κάνεις φορμάτ στο σκληρό σου δίσκο... Μιλάμε για καμια επαφη με την πραγματικότητα, λες και μιλάς στον καντηρού ενα πράμα.

Phantom Duck
01-02-2011, 16:03
ναι ρε φίλε, οικονομικά vs. φιλοσοφία. για πες τι κάνει στο λακάν ο γκρίνσπαν και ποιος θα νίκαγε σε μονό χέγκελ-κρούγκμαν.

atom_smasher
01-02-2011, 17:16
ναι ρε φίλε, οικονομικά vs. φιλοσοφία. για πες τι κάνει στο λακάν ο γκρίνσπαν και ποιος θα νίκαγε σε μονό χέγκελ-κρούγκμαν.

Μην ριχνεις το επιπεδο. Ψευδοεπιστημονες δεν κερδανε... παιζουν με χαντικαπ...

enitharmon
01-02-2011, 23:22
Αντισυνταγματικό έκρινε το ΣτΕ τον νόμο για ψήφο στις δημοτικές από τους αλλοδαπούς

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231076931#ixzz1CjysWRMW

Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κατά τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες, αποκλειομένων των αλλοδαπών και τα αντίθετα που προβλέπει ο νόμος 3838/2010 περί ιθαγενοποίησης είναι αντισυνταγματικά, έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ειδικότερα, η επταμελής σύνθεσης του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο 3838/2010 που προβλέπει την ιθαγενοποίηση των αλλοδαπών που διαμένουν στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό παρέπεμψε το ζήτημα προς οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

:touched:

απομένει τώρα να ακυρώσουν τις εκλογές και να ξαναβγει ο Κακλαμάνης

katwrimos
02-02-2011, 12:38

Μην ριχνεις το επιπεδο. Ψευδοεπιστημονες δεν κερδανε... παιζουν με χαντικαπ...

Μικροί μου φίλοι, δεν πρόκειται για οικονομία εναντίον φιλοσοφίας, πρόκειται για φιλοσοφία εναντίον αμπελοφιλοσοφίας. Το παραπάνω δεν το βασίζω στο γρίνσπαν ή τον φρίντμαν. Το βασίζω στον Russell, τον Quine, τον Popper και τον Boghossian, δηλαδή σε κανονικούς φιλόσοφους και όχι απατεώνες. Για περισσότερα ξεκινάμε απο εδώ (http://www.amazon.com/Fear-Knowledge-Against-Relativism-Constructivism/dp/019928718X).

kas
02-02-2011, 14:55
http://i326.photobucket.com/albums/k411/olgara_2008/soli_poster-poreia-sunaulia.jpg

Aldrahn
03-02-2011, 01:40
Μικροί μου φίλοι, δεν πρόκειται για οικονομία εναντίον φιλοσοφίας, πρόκειται για φιλοσοφία εναντίον αμπελοφιλοσοφίας. Το παραπάνω δεν το βασίζω στο γρίνσπαν ή τον φρίντμαν. Το βασίζω στον Russell, τον Quine, τον Popper και τον Boghossian, δηλαδή σε κανονικούς φιλόσοφους και όχι απατεώνες. Για περισσότερα ξεκινάμε απο εδώ (http://www.amazon.com/Fear-Knowledge-Against-Relativism-Constructivism/dp/019928718X).

Σε είχα μυριστεί οτι είσαι τέτοιος.
Ε λοιπόν ο θετικιστικός σκοταδιζμός ΔΕΝ θα περάσει.
Δώστε διαλεκτική και φαινομενολογία στο λαό!
Και σφυριά!

katwrimos
03-02-2011, 01:41

Σε είχα μυριστεί οτι είσαι τέτοιος.
Ε λοιπόν ο θετικιστικός σκοταδιζμός ΔΕΝ θα περάσει.
Δώστε διαλεκτική και φαινομενολογία στο λαό!
Και σφυριά!

AΛΑΝ ΣΟΚΑΛ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΟΕ ΟΕ ΟΕ

Aldrahn
03-02-2011, 01:44
Ναι, αλλά αυτός ήταν μαλάκας. Ήξερε οτι δε κάνουν πηρ ριβιού και παρόλαυτά τόστειλε. Τι τον κάνει αυτό? Μαλάκα τον κάνει.

katwrimos
03-02-2011, 01:57
Ναι, αλλά αυτός ήταν μαλάκας. Ήξερε οτι δε κάνουν πηρ ριβιού και παρόλαυτά τόστειλε. Τι τον κάνει αυτό? Μαλάκα τον κάνει.

έλα τωρα, ήταν δεν ήταν πέναλτυ φάγατε το 5-0 και σας άρεσε. Μπορείτε να κλέγαιστε για το διαιτητή, να ωρίεστε οτι τα γυαλιά του επόπτη ήχαν κουτσουλιές και δεν έβλεπε, αλλα μια φορα μιλάμε για μια απο τις μεγαλύτερες ρόμπες του αιώνα, για τον απόλυτο εξεφτελισμό, δηλαδή πως να στο πω, μιλάμε για το μεγαλύτερο FAIL σε ακαδημαικό ίδρυμα απο την εποχή που οι Γερμαναράδες (πάλι αυτοί, θέλουν και πανεπιστήμια τρομάρα τους) κυνηγούσαν τον Καντορ.

Σόρρυ δηλαδή, δεν ξέρω τι κάνετε στον τρίτο κόσμο αλλα εδώ πέρα, μετά την υπόθεση Σόκαλ, τον Φουκώ και τον Ντεριντα και τον Ρορτυ τον διαβάζουν λιγότεροι ακαδημαικοί απο αυτούς που διαβάζουν οροσκόπια. Μόνο που τα οροσκόπια παίζει να πιστεύουν καναδυό.

metamelia3
03-02-2011, 05:44
αχαλινωτο φεησπαλμ.

ρε ευρωμπαστουνοβλαχε, τι σχεση εχουν ακριβως ο ποππερ με τον κουαην; να καταλαβω δηλαδη.

sod1013
03-02-2011, 11:55
α!αυτοι ειναι(ειμαστε) που θα κανουν πραξη το αυτοργανωση αυτοδιαχειριση κτλ.

metamelia3
03-02-2011, 14:23
δωσε σε μενα και το παρεακι μου μεσο παραγωγης να στο σενιάρουμε τσίτα!

Dragonlord
03-02-2011, 14:34
Δήλωση του Νίκου Γιαννόπουλου, μέλους της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας

Αποδέχομαι με μεγάλη υπερηφάνεια και πολλή χαρά την κατηγορία της «παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών» Γιατί αυτό σημαίνει την αμέριστη αλληλεγγύη μου στους μετανάστες που ζουν και δουλεύουν στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά, υφιστάμενοι υπ...ερκεμετάλλευση, ταπεινώσεις και καταστολή. Γιατί σημαίνει ότι ως μέλος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης εργάστηκα με αφοσίωση για την υποστήριξη του αγώνα των 300 απεργών πείνας, για την ασφαλή άνοδό τους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, για την νίκη του αγώνα τους για νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα.

Αποδέχομαι με μεγάλη υπερηφάνεια και πολλή χαρά την κατηγορία της «διατάραξης οικιακής ειρήνης». Γιατί τούτο σημαίνει ότι δεν θεωρώ το πανεπιστημιακό άσυλο οικία ούτε των πρυτάνεων ούτε πολύ περισσότερο της κυβέρνησης και της αστυνομία. Γιατί το άσυλο δεν χρειάζεται για τα μαθήματα και την έρευνα, αλλά για όλες εκείνες της κατηγορίες που όταν η νομιμότητα παίρνει διαζύγιο από το δίκιο χρειάζονται χώρο για να φιλοξενήσει την αγωνία και τον αγώνα τους. Γιατί στο άδειο κτήριο της Νομικής Σχολής δεν διακυβευόταν η ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου, αλλά αμφισβητούνταν ο κοινωνικός αποκλεισμός των μεταναστών, η αστυνομική και φασιστική τρομοκρατία σε βάρος τους, ο ρατσισμός και η εθνική καθαρότητα.

Αποδέχομαι με μεγάλη υπερηφάνεια και πολλή χαρά την κατηγορία της «φθοράς ξένης ιδιοκτησίας». Γιατί, ενώ το άδειο κτήριο παραδόθηκε πολύ πιο καθαρό απ’ ό,τι το παραλάβαμε, φθείραμε την ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχει η κυβέρνηση για τη ζωή μας, για την εργασία μας, για την καθημερινότητά μας, φθείραμε την αυθεντία αυτών που με θράσος χιλίων πιθήκων αναγνωρίζουν το δίκιο των «καημένων των μεταναστών», αρκεί αυτοί να μη διεκδικούν μια ζωή με αξιοπρέπεια, να μην αγωνίζονται.

Στην πραγματικότητα, όμως, η κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί για «παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών». Γιατί όταν ως μέλος της ΕΕ συμμετέχει στη λεηλασία χωρών του λεγόμενου τρίτου κόσμου και ως μέλος του ΝΑΤΟ συμμετέχει στις σταυροφορίες στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, ευθύνεται για τον εξαναγκασμό εκατομμυρίων ανθρώπων να εγκαταλείψουν τις χώρες τους για να ζητήσουν μια θέση στον ήλιο στην «πολιτισμένη Δύση». Αντί να ουρλιάζουν «μα επιτέλους πόσοι μετανάστες χωρούν σ’αυτή τη χώρα», ας απολογηθούν πόσους μετανάστες ακόμα θα δημιουργήσουν οι πολυεθνικές, το ΔΝΤ, όλη εκείνη η πολιτική που βασίζεται στην εξαθλίωση των 2/3 του πλανήτη για να νομίζει το υπόλοιπο ότι περνάει καλά.

Η κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί για «διατάραξη οικιακής ειρήνης» γιατί διαλύει χιλιάδες οικογένειες με τις απολύσεις, την ανεργία, τους μισθούς των 500 ευρώ και το κλείσιμο χιλιάδων μαγαζιών. Γιατί επιβάλλει στη νέα γενιά μια ζωή χειρότερη απ’αυτή των γονιών της, ένα μέλλον γεμάτο εργασιακή περιπλάνηση και κοινωνική ανασφάλεια.

Τέλος, η κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί για «φθορά ξένης ιδιοκτησίας» γιατί έπαιξε τα αποθέματα των ασφαλιστικών ταμείων, που ανήκουν στους εργαζόμενους, στο Χρηματιστήριο, γιατί παρέδωσε τη δημόσια Υγεία και Παιδεία στο μεγάλο κεφάλαιο, γιατί ιδιωτικοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και φτιάχνει δρόμους-καρμανιόλες στους οποίους πρέπει να πληρώνουμε φόρο θανάτου, γιατί ξεπουλάει το δημόσιο πλούτο, από το νερό και τα δάση ως την ενέργεια και τις παραλίες, στους μεγαλοεργολάβους και τις τράπεζες.

Συμμετέχω ενεργά στο κοινωνικό κίνημα επί 37 χρόνια και χωρίς οικονομία δυνμάμεων και συναισθημάτων αγωνίζομαι για την απελευθέρωση των καταπιεσμένων, για μια κοινωνία αλληλεγγύης, ισότητας και ελευθερίας. Όπως αντιλαμβάνεστε, με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι λεονταρισμοί μιας κυβέρνησης που φέρεται σαν μπράβος της νύχτας απέναντι στους μετανάστες, τους ανέργους και όσους αγωνίζονται και κλίνει ευλαβώς το γόνυ απέναντι σε υποκείμενα που ονομάζονται Ντομινίκ Στρως Καν και Όλι Ρεν.

Οι απεργοί πείνας θα νικήσουν.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Candiru
03-02-2011, 15:29
πιο γαμάτη και έξω από τα δοντια δήλωση δεν εχω ξαναδιαβάσει