View Full Version : Περί μεταναστών
katwrimos
03-02-2011, 20:02
αχαλινωτο φεησπαλμ.
ρε ευρωμπαστουνοβλαχε, τι σχεση εχουν ακριβως ο ποππερ με τον κουαην; να καταλαβω δηλαδη.
Eχμ, ο καθένας προσέθεσε κάτι στη μεθοδολογία της επιστήμης που εφαρμόζεται στην πράξη σήμερα, εκτός αν είσαι βλάκας Feyerabendικός. Αλλα στο προκειμένο παράδειγμα απλώς κουοτάρω κόσμο που κατά καιρούς τα έχωνε στους κοντινένταλς. Αν ψάχνεις να βρείς διαφορές ανάμεσα σε αυτούς για να τα χώσεις στον ευρωτσέλιγκα κατώριμο πιό εύκολα κάνεις το ποιντ σου με Ρουσσελ-Κουάην παρά με Πόππερ-Κουάην.
katwrimos
03-02-2011, 20:12
Γιατί όταν ως μέλος της ΕΕ συμμετέχει στη λεηλασία χωρών του λεγόμενου τρίτου κόσμου και ως μέλος του ΝΑΤΟ συμμετέχει στις σταυροφορίες στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, ευθύνεται για τον εξαναγκασμό εκατομμυρίων ανθρώπων να εγκαταλείψουν τις χώρες τους για να ζητήσουν μια θέση στον ήλιο στην «πολιτισμένη Δύση». Αντί να ουρλιάζουν «μα επιτέλους πόσοι μετανάστες χωρούν σ’αυτή τη χώρα», ας απολογηθούν πόσους μετανάστες ακόμα θα δημιουργήσουν οι πολυεθνικές, το ΔΝΤ, όλη εκείνη η πολιτική που βασίζεται στην εξαθλίωση των 2/3 του πλανήτη για να νομίζει το υπόλοιπο ότι περνάει καλά.
Πολύ καλό ποστ αλλα απομονώνω το παραπάνω κομάτι γιατι αυτά είναι μαλακίες, και δυστυχώς μαλακίες που επαναλαμβάνει σοβαρός κόσμος. Δηλαδή οι φιλανδοί που δεν καταπιέζαν ποτέ κανένα και μια ζωή τους παίρναν οι Ρώσοι και οι Σουηδοί τους φυσικούς πόρους δικαιούνται να πετάνε τους μετανάστες στις λίμνες ξερωγώ? Η μετανάστευση σε μια χώρα είναι απολύτως άσχετη με το τι κάνει η κυβέρνηση της χώρας (γιατι άμα το πάμε ετσι οι σουηδοί που δίνουν σε βοήθεια το 2% του ΑΕΠ τους και δεν έχουν πολυεθνικές που καταπιέζουν δικαιούνται να βιάζουν τις προσφυγοπούλες για να έρθει ισοροπία). Η μετανάστευση είναι καλό πράγμα για όλους μας γιατι μειώνεται το ποσοστό καθυστερημένων σε μια κοινωνία, ειναι εντελός άσχετη με την πολιτική των κυβερνησεων, την οποία ο μέσος κάτοικος της κυψέλης που έχει την τετραπλάσια πιθανότητα να πέσει θύμα ληστείας αποτι πριν 5 χρονια, ούτε έχει καθορίσει, ούτε εχει επωφεληθεί απο αυτή. Αμα είναι μάγκας ο τύπος να κάνει κατάληψη και να βάλει τους μετανάστες κάπου στην Κηφισιά.
Phantom Duck
03-02-2011, 20:23
επειδή η φινλανδία είναι γνωστό χώρος περάσματος και διαμονής μεταναστών από τρεις γαμημένες ηπείρους.
Dragonlord
07-02-2011, 10:48
Ενόψει της συναυλίας που διοργανώνει την Τετάρτη 9/2 στο Μουσείο (Πατησίων) η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας, ένας από τους συμμετέχοντες, ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Δεν εκπροσωπώ κανένα κόμμα και κανένα σχηματισμό, ερχόμενος ολόψυχα να συμμετάσχω σ’αυτήν την συναυλία συμπαράστασης. Η απόγνωση όμως των 300 αυτών ανθρώπων είναι κάτι που μπορεί να καταλάβει απόλυτα ο βαθύτερος εαυτός μου. Λυπάμαι πάρα πολύ που οι περισσότεροι συμπολίτες μας μπορούν να συγκινούνται από τους λεπρούς της τηλεοπτικής Σπιναλόγκα και όχι από ανθρώπους που ζουν δίπλα μας και που φτάνουν μέχρι τα έσχατα για να αξιωθούν μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια.
Μην ακούτε τους μεγαλοδημοσιογράφους και τα επίσημα media: οι 300 αυτοί δεν θα μπορούσαν να υποκινούνται από κανένα κόμμα, όταν δεν τους φοβίζει καν ο θάνατος. Θα έπρεπε να είμαστε όλοι κοντά τους, αλλά και να επηρεαστούμε από το θάρρος τους- ειδικά τώρα που κι εμείς ασφυκτιούμε από τις απαιτήσεις ενός χαλασμένου συστήματος που θέλει να επιβιώσει εις βάρος μας.
Μην αφήσουμε τον εντός μας φασισμό να αυταπατάται ότι αν εξαφανίσουμε τους εξαθλιωμένους μετανάστες (που το ίδιο το κράτος και οι λαμογιές του, κρατάνε στη χώρα μας) θα ξαναβρούμε εμείς τα «περασμένα μεγαλεία» μας. Ο μόνος τρόπος να αγγίξουμε πάλι οποιοδήποτε μεγαλείο, είναι να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μας και τη δύναμη να καταλαβαίνουμε τους άλλους.
Ελπίζω αυτή η συναυλία να βοηθήσει να συγκινηθούν όλο και περισσότεροι. Ας μη φτάσουμε στο σημείο να παρακολουθήσουμε αδιάφοροι τον θάνατο 300 ανθρώπων. Πρέπει να διαλέξουμε το ρόλο που μας ταιριάζει: αυτόν του Λεωνίδα ή αυτόν του Εφιάλτη;».
Drumsick
07-02-2011, 13:02
Ωραίος.
metamelia3
07-02-2011, 13:05
ευφυες το οτι απευθυνεται στις φαντασιωσεις κι εμμονές του καθε ανθρωπακίου ("Λεωνίδας ή Εφιάλτης").
Dragonlord
08-02-2011, 12:47
κατάληψη γσεε τώρα σε ένδειξη αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας
Φεβρουαρίου 8, 2011
πριν λίγα λεπτά έγινε κατάληψη της γσεε από την πρωτοβουλία αλληλεγγύης, αναρτήθηκαν πανό και μοιράστηκε δελτίο τύπου
’6 λόγοι για τους οποίους είμαστε σήμερα εδώ’
Είμαστε σήμερα εδώ, γιατί 300 μετανάστες εργάτες βρίσκονται ήδη στη 15η μέρα απεργία πείνας διεκδικώντας νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους. Οι 300 ούτε εκλιπαρούν για ελεημοσύνη ούτε απαιτούν κάτι παράλογο. Διεκδικούν, με μόνο όπλο το σώμα τους, όσα δικαιούνται, όσα είναι αυτονόητα για μια αξιοπρεπή ζωή. Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος, κανένας εργάτης δεν μπορεί να δουλεύει με σπασμένο μεροκάματο και χωρίς ένσημα, κανένας πολίτης δεν μπορεί να ζει υπό τη διαρκή απειλή της απέλασης.
Είμαστε σήμερα εδώ, για να σπάσουμε την εκστρατεία λάσπης που δέχεται εδώ και 15 μέρες ο αγώνας των μεταναστών από τα ΜΜΕ και το πολιτικό σύστημα. Οι ίδιοι που λεηλάτησαν τα δημόσια οικονομικά και τώρα καταργούν κοινωνικές κατακτήσεις δεκαετιών, κατηγορούν τους ξένους εργάτες ως απειλή για την κοινωνία. Οι λίγοι που πλούτισαν και πλουτίζουν από τη φτώχεια των πολλών, προσπαθούν να στρέψουν τους εργαζόμενους σε αλληλοσπαραγμό.
Είμαστε σήμερα εδώ, γιατί οι συνδικαλιστικές ηγεσίες και η ΓΣΕΕ τηρούν εδώ και 15 μέρες ένοχη σιωπή για τον αγώνα των 300. Δεν μίλησαν την ώρα που οι μετανάστες διώχνονταν από τη Νομική υπό την απειλή της αστυνομικής βίας, δεν έκαναν τίποτα για τις άθλιες συνθήκες του κτιρίου στο οποίο μεταφέρθηκαν, δεν τοποθετούνται ούτε τώρα, παρά το ότι το αίτημα για νομιμοποίηση όλων των μεταναστών έχει υιοθετηθεί από τα συνδικάτα εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια.
Είμαστε σήμερα εδώ γιατί οι μετανάστες δεν είναι γενικώς μια αναξιοπαθούσα ομάδα πληθυσμού, αλλά αναπόσπαστο τμήμα της εργατικής τάξης. Βρίσκονται στην καρδιά όλων των παραγωγικών δραστηριοτήτων εντάσεως εργασίας και αντιμετωπίζουν την πλέον στυγνή εκμετάλλευση, Τα αιτήματα τους πρέπει να αποτελέσουν μέρος των προτεραιοτήτων του εργατικού κίνηματος.
Είμαστε σήμερα εδώ γιατί ο αγώνας των 300 μεταναστών εργατών αποτελεί οργανικό τμήμα του κινήματος αντίστασης στην επίθεση εργοδοσίας, κυβέρνησης και ΕΕ, είναι ένα ακόμα μέτωπο των ευρέων αντιστάσεων εναντία στο Μνημόνιο και τη φαλκίδευση των κοινωνικών δικαιωμάτων. Η νίκη των μεταναστών θα είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης και θα βοηθήσει τα κινήματα να παλέψουν από καλύτερες θέσεις την επόμενη μέρα.
Είμαστε σήμερα εδώ γιατί τα μεροκάματα δεν τα ρίχνουν οι μετανάστες, αλλά ο ρατσισμός. Γιατί ο οχετός του εκφασισμού μας απειλεί όλους και όλες.
Πρωτοβουλία αλληλεγγύης
katwrimos
08-02-2011, 13:21
Συζητούσα το θέμα της μετανάστευσης με κάποιους φίλους και η αποψή μου είναι εξής. Επειδή δεν είμαι βέβαιος, πείτε μου αν βλέπετε κάτι λάθος στο σκεπτικό.
Ξεκινώντας, όπως γνορίζετε η γνόμη μου ξεκινάει απο το οτι οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιοδήποτε μέρος του κοσμου έχει δικαίωμα να εργαστεί στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι γιατι κανένας άνθρωπος δεν επιλέγει που γενιέται, ως εκ τούτου αν δεχτούμε οτι όλοι είμαστε ίσοι, δεν μπορεί κανεις να απαγορέψει την είσοδο στη χώρα σε κάποιον, με κρητίριο το που γενήθηκε. Απο εκεί και πέρα, προφανώς υπάρχουν όρια στο πόσο κόσμο μπορεί να χωρέσει η Ελλάδα βραχυπρόθεσμα. Οπότε νομίζω οτι ο καλύτερος τρόπος να συμβιβαστούν οι δύο αυτές αρχές είναι όποιος φτάνει στην ελλάδα να δικαιούται μια περίοδο Χ μηνών στην οποία μπορεί να ψάξει για δουλειά και να λαμβάνει κάποια κρατική ενύσχυση με τη μορφή παροχής βασικών αγαθών όπως στέγη και τροφή. Αν βρεί κάποια θέση, τοτε κανείς δεν δικαιούται να τον στείλει πίσω για να πάρει τη θέση του κάποιος ομόαιμος. Αν δεν βρεί τοτε πρέπει να φύγει γιατι προφανώς κάπως πρέπει να φάει και αν δεν έχει δουλειά δεν θα μπορεί να φάει, ενω απο την άλλη αν το κράτος του δώσει το αιώνιο δικαίωμα να έχει δορεάν στέγη και τροφή, στην ουσία το στερεί απο κάποιον άλλο μετανάστη γιατι υπάρχει πεπερασμένη ποσότητα σπιτιών και κοτετσιών στην χώρα. Αν κάποιος μετά το πέρας των Χ μηνών δεν βρεί δουλειά και γυρίσει στη χώρα του οικειοθελώς, τότε δικαιούται να επιστρέψει και να ξαναψάξει για δουλειά όταν η ανεργία είναι πχ 1% χαμηλότερα. Αν κάνει το βαρύ πεπόνι τοτε χάνει οριστικά το δικαίωμα επιστροφής.
Α και πλιζ, οταν αρχίσετε να με κράζετε γράψτε που ακριβώς είναι το λάθος? Πιστεύετε οτι είμαι αντίχριστο κουμούνι και προφανως ενας μαύρος δεν έχει δικαίωμα να συναγονιστεί για μια δουλειά με έναν ομοεθνή? Πιστεύετε οτι είμαι εθνίκι και προφανώς ο μετανάστης εχει το δικαίωμα να μείνει στη χώρα ακόμα και αν δεν μπορεί να βρει δουλειά? Πιστεύετε οτι τιποτα απο τα δυο δεν ισχύει απλώς η γνόμη μου έχει κάποια άλλη αρνητική συνέπεια που δεν πρόσεξα? πειτε. Χιερς γιουρ τσανς να τα χώσετε στον κατώριμο.
Το ωμεγα ειναι φιλος σου, μην το ξεχνας :oops:
12 stars circle your brow
08-02-2011, 14:15
ρε ποκεμον, ξεκινας με λαθος βαση. δεν μιλαμε για οικειοθελη μετακομιση στην ελλαδα, κανενας γνωστικος ανθρωπος δεν θα το εκανε αυτο. ας τους στείλουμε πίσω λοιπόν πισω στην χούντα της χώρας τους ή στις εμπόλεμες περιοχές.
η μεγαλυτερη ξεφτιλα των εργατοπατερων ειναι οτι εχουν περιπολικο να τους φυλαει το κτηριο
freak brother
08-02-2011, 14:37
ρε ποκεμον, ξεκινας με λαθος βαση. δεν μιλαμε για οικοιοθελη μετακομιση στην ελλαδα, κανενας γνωστικος ανθρωπος δεν θα το εκανε αυτο. ας τους στείλουμε πίσω λοιπόν πισω στην χούντα της χώρας τους ή στις εμπόλεμες περιοχές.
εγω λεω να ανοιξουμε τα συνορα σε ολους τους μεταναστες που ειναι σε χωρες με πολεμο που εμπλεκεται το νατο , υπογεννητικοτητα εχουμε!! να ανοιξουμε ομως και τπτ εργοσταστια-φαμπρικες να τους βαλουμε να δουλευουν να κονομαμε ομως ε! μη καθονται ολη μερα και προσπαθουν να φυγουν σε αλλες χωρες!!
atom_smasher
08-02-2011, 14:48
ρε ποκεμον, ξεκινας με λαθος βαση. δεν μιλαμε για οικοιοθελη μετακομιση στην ελλαδα, κανενας γνωστικος ανθρωπος δεν θα το εκανε αυτο. ας τους στείλουμε πίσω λοιπόν πισω στην χούντα της χώρας τους ή στις εμπόλεμες περιοχές.
Εσυ μπερδευεις τους μεταναστες με τους προσφυγες ή αιτουντες ασυλο που ειναι δυο διαφορετικες κατηγοριες ειπαμε.
Επισης κατωριμε το βλεπεις λιγο στεγνα. Καταρχην ποιος σου ειπε οτι οι περισσοτεροι απο αυτους τους ανθρωπους θελουν να μεινουν ελλαδα; Περασμα ειμαστε προς την δυση
08-02-2011, 14:48
@ φρηκ
πιωμένος θα 'σαι
καλα, τρεχα γυρευε, οτι του φανει του λωλοστεφανη κτλ
freak brother
08-02-2011, 14:52
αφου λες να μη τους στειλουμε , και εγω σου λεω να τους φερουμε ολους οσους θελουν!! ποιος ειναι πιο ανθρωπιστης? εσυ που θες να ταλαιπωρουνται σε βουνα και λαγκαδια η εγω που προτεινω να τους κανουμε πιο ευκολη την ζωη να γλιτωσουν απο την φτωχια την καταπιεση την μιζερια και τους πολεμους που εμεις οι δυτικοι ευθυνομαστε κατα βαση για αυτους? Γιατι ειμαι λαθος?
08-02-2011, 14:55
καλά τώρα σοβαρά θες να μιλήσουμε για μεταναστευτική πολιτική (που προφανώς είμαι άσχετος, αλλά) σε φόρμα καπιταλισμού-μετρων ΕΕ-ΔΝΤ;
τελείως ανθρωπιστική η δική μου οπτική (μπορούν να στα πουν άλλοι καλύτερα σχετικά με τις νομιμοποιήσεις κτλ) λέει οτι απλα δεν γινεσαι μαλάκας με ανθρώπους που έχουν ανάγκη, και προφανώς αυτοί δεν είναι οι φταίχτες για την δική σου ή την ευρύτερη οικονομική κατάντια. τα υπολοιπα περι ανοιγματος συνορων κι ας τους παρουμε ολους (σα να λεμε για παρτουζα), δικα σου παραλληρηματα ηταν
freak brother
08-02-2011, 14:56
@ φρηκ
πιωμένος θα 'σαι
καλα, τρεχα γυρευε, οτι του φανει του λωλοστεφανη κτλ
επισης δεν καταλαβαινω την ειρωνια , πες μου με απλα λογακια γιατι λεω μαλακιες και συ λες σωστα... δεν νομιζω να χουμε καμμια οικειοτητα να μου κανεις αστειακια.
08-02-2011, 14:57
μην τσιτώνεις, δεν το είπα ειρωνικά, όντως το πίστευα
freak brother
08-02-2011, 15:04
εγω δεν ειπα πουθενα οτι φταιει σε κατι ο μεταναστης σε σχεση με την ζωη μου και την οικονομικη μου κατασταση , ουτε με εχει κλεψει ποτε κανεις ουτε τπτ , για τους αλλους μεταναστες η ζωη γινετε δυσκολοτερη οσο περισσοτεροι ερχονται εδω . Το προηγουμενο Σαββατο γνωρισα τον Ιμπραημ απο την Αλγερια 23 χρονων που χει περασει απο αυλωνα 6 μηνες , και κλεβει τσαντες και κινητα για να παρει εκσταση και ζει με 5 αλλους σε ενα υπογειο στην Γλυφαδα..προσπαθει να φυγει Ολλανδια αλλα παπαρια ... , με κερασε και μπυρα :)
KoiliaSamprela
08-02-2011, 15:06
εγω δεν ειπα πουθενα οτι φταιει σε κατι ο μεταναστης σε σχεση με την ζωη μου και την οικονομικη μου κατασταση , ουτε με εχει κλεψει ποτε κανεις ουτε τπτ , για τους αλλους μεταναστες η ζωη γινετε δυσκολοτερη οσο περισσοτεροι ερχονται εδω . Το προηγουμενο Σαββατο γνωρισα τον Ιμπραημ απο την Αλγερια 23 χρονων που χει περασει απο αυλωνα 6 μηνες , και κλεβει τσαντες και κινητα για να παρει εκσταση και ζει με 5 αλλους σε ενα υπογειο στην Γλυφαδα..προσπαθει να φυγει Ολλανδια αλλα παπαρια ... , με κερασε και μπυρα :)
να έχεις το νου σου με τους Αλγερινούς ...
http://www.radioalgerie.dz/fr/images/stories/sport/foot_en/djebbour_olympiakos.jpg
08-02-2011, 15:09
κουλ, απλα απάντησες κάτι άσχετο σχετικά με αυτό που είπα στον κατωριμο. ειναι οντως αθλιες οι συνθήκες διαβίωσης τους εδώ πέρα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ν'αγωνιστείς μαζί τους για να τις καλυτερέψεις
σχετικά με την οικειότητα πάντως και για να μην κρατήσεις κακια, τα λεμε απο κοντά όποτε και αν θες σε πιο φιλικό επίπεδο γιατί το φορουμ δημιουργεί και παρεξηγήσεις (κερναω την μπυρα σου... μια απο αυτες τελος παντων)
freak brother
08-02-2011, 15:15
οχι ρε δεν τσιτωσα κουλ . peace love unity!
ολη μερα η τιβι για τους μεταναστες?τυχαιο?
Harbinger of Death
09-02-2011, 04:23
κουλ, απλα απάντησες κάτι άσχετο σχετικά με αυτό που είπα στον κατωριμο. ειναι οντως αθλιες οι συνθήκες διαβίωσης τους εδώ πέρα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ν'αγωνιστείς μαζί τους για να τις καλυτερέψεις
σχετικά με την οικειότητα πάντως και για να μην κρατήσεις κακια, τα λεμε απο κοντά όποτε και αν θες σε πιο φιλικό επίπεδο γιατί το φορουμ δημιουργεί και παρεξηγήσεις (κερναω την μπυρα σου... μια απο αυτες τελος παντων)
Θα με κράξεις γιατί είμαι του καναπέως, αλλά το κομμάτι του αγώνα που ζητάει από την κυβέρνηση να τους παρέχει καλύτερες συνθήκες κάπου χωλαίνει, δεδομένου του πλήθους τους και της περιορισμένης δυνατότητας της Ελλάδας. Προφανώς δε λέω ότι το κράτος κάνει ό,τι μπορεί, πιστεύω ότι δεν υπάρχει και θέληση και πως γίνεται ένα πολύ μικρό ποσοστό αυτών που θα μπορούσαν, αλλά και πάλι δε νομίζω ότι θα ήταν δυνατόν να παρασχεθούν ανθρώπινες συνθήκες ζωής σε όσους είναι εδώ και σε όσους έρχονται ακόμα. Τουλάχιστον όχι στην Αθήνα (που δεν έχω καλοκαταλάβει γιατί κι αυτοί στοιβάζονται εκεί αντί για άλλα μέρη της Ελλάδας - αν και μπορώ να σκεφτώ λόγους).
Επίσης, η γνώμη μου είναι πως δεν είναι δυνατόν να νομιμοποιείς εύκολα κόσμο. Η εντύπωση μου είναι βέβαια ότι το ελληνικό κράτος τουναντίον, κάνει πολύ δύσκολο το να νομιμοποιηθεί ο οποιοσδήποτε, αλλά και πάλι, δε νομίζω ότι είναι λύση να κάνεις πολίτες κόσμο εύκολα. Από την άλλη και η εκτρωματική ιδέα του ΣτΕ για τους 2ης γενιάς μου φαίνεται φρικαλέα, αν την έχω καταλάβει καλά.
Όπως φαίνεται δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, απλώς μου φαίνεται ότι και η συμπαράσταση στον αγώνα τους έχει μερικές γκρίζες περιοχές.
Ντισκλέημερ, αυτό δεν αναφέρεται αποκλειστικά στους 300, αλλά γενικά στο θέμα των μεταναστών.
Θα με κράξεις γιατί είμαι του καναπέως, αλλά το κομμάτι του αγώνα που ζητάει από την κυβέρνηση να τους παρέχει καλύτερες συνθήκες κάπου χωλαίνει, δεδομένου του πλήθους τους και της περιορισμένης δυνατότητας της Ελλάδας.
Γράφουμε την ελλάδα με μικρό, πρώτο έτος.
Harbinger of Death
09-02-2011, 11:25
Τι λες ΒΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.
freak brother
09-02-2011, 16:20
Εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία η επίθεση κατά του τέως υποψήφιου περιφερειάρχη του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική», Αλέκου Αλαβάνου, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.
Μετά από έρευνες, ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα, δύο άνδρες, δύο γυναίκες και ένας ανήλικος.
Οι δράστες προπηλάκισαν τον Αλέκο Αλαβάνο και υποψήφιους του συνδυασμού του, ενώ πέταξαν αβγά και άλλα αντικείμενα.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
nekrobutcher
10-02-2011, 00:00
Θα με κράξεις γιατί είμαι του καναπέως, αλλά το κομμάτι του αγώνα που ζητάει από την κυβέρνηση να τους παρέχει καλύτερες συνθήκες κάπου χωλαίνει, δεδομένου του πλήθους τους και της περιορισμένης δυνατότητας της Ελλάδας. Προφανώς δε λέω ότι το κράτος κάνει ό,τι μπορεί, πιστεύω ότι δεν υπάρχει και θέληση και πως γίνεται ένα πολύ μικρό ποσοστό αυτών που θα μπορούσαν, αλλά και πάλι δε νομίζω ότι θα ήταν δυνατόν να παρασχεθούν ανθρώπινες συνθήκες ζωής σε όσους είναι εδώ και σε όσους έρχονται ακόμα. Τουλάχιστον όχι στην Αθήνα (που δεν έχω καλοκαταλάβει γιατί κι αυτοί στοιβάζονται εκεί αντί για άλλα μέρη της Ελλάδας - αν και μπορώ να σκεφτώ λόγους).
Επίσης, η γνώμη μου είναι πως δεν είναι δυνατόν να νομιμοποιείς εύκολα κόσμο. Η εντύπωση μου είναι βέβαια ότι το ελληνικό κράτος τουναντίον, κάνει πολύ δύσκολο το να νομιμοποιηθεί ο οποιοσδήποτε, αλλά και πάλι, δε νομίζω ότι είναι λύση να κάνεις πολίτες κόσμο εύκολα. Από την άλλη και η εκτρωματική ιδέα του ΣτΕ για τους 2ης γενιάς μου φαίνεται φρικαλέα, αν την έχω καταλάβει καλά.
Όπως φαίνεται δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, απλώς μου φαίνεται ότι και η συμπαράσταση στον αγώνα τους έχει μερικές γκρίζες περιοχές.
Ντισκλέημερ, αυτό δεν αναφέρεται αποκλειστικά στους 300, αλλά γενικά στο θέμα των μεταναστών.
καλά εδώ δεν υπάρχει καν μεταναστευτική πολιτική! ας γίνει μια επίσημη καταγραφή πρώτα να δούμε πόσοι έχουν άδεια παραμονής και πόσοι δικαούνται άσυλο και μετά βλέπουμε τι δυνατότητες υπάρχουν για απορρόφησή τους...[και όταν μιλάω για μεταναστευτική πολιτική δεν εννοώ αυτή τη μαλακία στον Έβρο]
Kaserinos
11-02-2011, 19:27
http://www.youtube.com/watch?v=TitUaTsbH8A&has_verified=1&oref=http://www.youtube.com/verify_age%3Fnext_url%3Dhttp://www.youtube.com/watch%253Fv%253DTitUaTsbH8A
Kaserinos
13-02-2011, 15:03
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας από αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες. Μια ομάδα αλλοδαπών τον συνάντησε στην πλατεία Βικτωρίας την ώρα που ο ηθοποιός περπατούσε μόνος του. Δύο άτομα από την παρέα, τον πλησίασαν και προσπάθησαν να του κλείσουν τον δρόμο.
Μόλις ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι ....
κινδύνευε προσπάθησε να διαφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε.(Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει τρομερά επικίνδυνο».Δήλωσε )
Αμέσως οι υπόλοιποι νεαροί αλλοδαποί, της παρέας έτρεξαν καταπάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν. Ο ηθοποιός προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια των βίαιων νεαρών, χωρίς επιτυχία. Οι αλλοδαποί τον χτύπησαν τόσο πολύ που τον γέμισαν μώλωπες και τον άφησαν αιμόφυρτο και ανήμπορο στο δρόμο.
Ο Στέλιος Μάινας πριν από λίγες μέρες είχε τραγουδήσει σε συναυλία για τους μετανάστες και τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας.
Ο ηθοποιός ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από τον ξυλοδαρμό του. «Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που έζησα. Παραλίγο να με σκοτώσουν. Με χτυπούσαν αλύπητα γι αρκετή ώρα. Δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν τραγικό το συναίσθημα της απόγνωσης που ένιωθα εκείνη την ώρα. Δε θα 'θελα να συμβεί σε κανέναν αυτό που συνέβη σε μένα . Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει τρομερά επικίνδυνο».
γαυροι ηταν...θυμηθηκαν οτι επαιξε τον ΠΑΟΚτση στο Βαλκανιζατερ
freak brother
13-02-2011, 16:29
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας από αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες. Μια ομάδα αλλοδαπών τον συνάντησε στην πλατεία Βικτωρίας την ώρα που ο ηθοποιός περπατούσε μόνος του. Δύο άτομα από την παρέα, τον πλησίασαν και προσπάθησαν να του κλείσουν τον δρόμο.
Μόλις ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι ....
κινδύνευε προσπάθησε να διαφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε.(Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει τρομερά επικίνδυνο».Δήλωσε )
Αμέσως οι υπόλοιποι νεαροί αλλοδαποί, της παρέας έτρεξαν καταπάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν. Ο ηθοποιός προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια των βίαιων νεαρών, χωρίς επιτυχία. Οι αλλοδαποί τον χτύπησαν τόσο πολύ που τον γέμισαν μώλωπες και τον άφησαν αιμόφυρτο και ανήμπορο στο δρόμο.
Ο Στέλιος Μάινας πριν από λίγες μέρες είχε τραγουδήσει σε συναυλία για τους μετανάστες και τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας.
Ο ηθοποιός ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από τον ξυλοδαρμό του. «Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που έζησα. Παραλίγο να με σκοτώσουν. Με χτυπούσαν αλύπητα γι αρκετή ώρα. Δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν τραγικό το συναίσθημα της απόγνωσης που ένιωθα εκείνη την ώρα. Δε θα 'θελα να συμβεί σε κανέναν αυτό που συνέβη σε μένα . Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει τρομερά επικίνδυνο».
Παρ’ όλ’ αυτά, άξια θαυμασμού είναι η στάση που κράτησε ο γνωστός ηθοποιός μετά το βίαιο περιστατικό. Με περίσσεια ανωτερότητα, δήλωσε πως «δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους. Στη θέση του συγκεκριμένου μετανάστη θα μπορούσε να είναι ένας Έλληνας».
Μάλιστα, έσπευσε να δικαιολογήσει και τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, καθώς όπως είπε η συγκεκριμένη περιοχή έχει γκετοποιηθεί, με τους μετανάστες να καταφεύγουν σε ακραίους τρόπους ώστε να επιβιώσουν.
freak brother
13-02-2011, 18:20
Την αποχώρηση των μεταναστών από το μέγαρο Υπατία, και τη μεταστέγασή τους με ειρηνικό τρόπο, ζητεί με επιστολή του προς την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κυρία Άννα Νταλάρα, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αλλά και της εταιρείας δημοσκοπήσεων KAΠΑ Research κ. Κ. Ρουτζούνης. Την επιστολή κοινοποιεί παράλληλα σε έξι υπουργούς: Εργασίας κυρία Λούκα Κατσέλη, Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ. Παπουτσή, Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούση, Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο, Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Πολιτισμού κ. Π. Γερουλάνο, καθώς και στον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη.
Στο κείμενο, που φέρει ημερομηνία 4 Φεβρουαρίου, ο κ. Ρουτζούνης κρίνει ως απαραίτητη την εξεύρεση άλλης στέγης, καθώς «σε μία εβδομάδα (σσ: σήμερα, 10 Φεβρουαρίου) εκπνέει η συμφωνηθείσα προθεσμία», ενώ παράλληλα «υπάρχουν σοβαροί λόγοι υγείας».
«Το κτήριο είναι πολιτιστικό μνημείο της πόλης, ακατάλληλο για την απροσδόκητη αυτή χρήση, και αξίζει προστασίας», προσθέτει, τονίζοντας ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται από την Κυριακή 30 Ιανουαρίου - σε συνεργασία πάντα με τις Αρχές, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, και τις εμπλεκόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις-, δεν έχει ευοδωθεί. «Παρόλο που βρέθηκε κατάλληλο κτήριο, υπήρξε απροθυμία όλων των φορέων να υπογράψουν τη μίσθωσή του», επισημαίνει ο ίδιος.
Η παρέλευση του διαστήματος που είχε αρχικώς συμφωνηθεί, έχει θορυβήσει τον κ. Ρουτζούνη, που καλεί την Πολιτεία να αντιμετωπίσει το θέμα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της υφιστάμενης νομοθεσίας, και ιδίως τις δυνατότητες που εισήχθησαν εντελώς πρόσφατα, με τον νόμο που ψήφισε η Βουλή, για την καταγραφή και την εν γένει μεταχείριση των μεταναστών που διαμένουν χωρίς χαρτιά στη χώρα μας.
Διευκρινίζει, εξάλλου, ότι στόχος της παραχώρησης του κτηρίου ήταν η αποφυγή μίας ενδεχόμενης έκρηξης, ανάλογης με εκείνη του Δεκεμβρίου του 2008, «καθαρά και αποκλειστικά για λόγους δημοσίου συμφέροντος».
Στο αίτημα του κ. Ρουτζούνη, η κυρία Νταλάρα αντιτείνει ότι η στέγαση των 300 μεταναστών δεν υπάγεται στις δικές της αρμοδιότητες.
«Αναγνωρίζοντας τη συμβολή σας στην αντιμετώπιση του προβλήματος που προέκυψε από την είσοδο και την παραμονή των μεταναστών στο κτήριο της Νομικής Σχολής Αθηνών, θέλω σας διαβεβαιώσω ότι εκτιμώ την υπεύθυνη στάση που επιδείξατε και κατανοώ την ανησυχία σας. Ωστόσο, όπως γνωρίζετε, η στέγαση των ανθρώπων αυτών δεν εντάσσεται στις αρμοδιότητες του υπουργείου», τονίζει χαρακτηριστικά στη δική της επιστολή η κυρία Νταλάρα.
Διαβεβαιώνει, δε, ότι σε κάθε περίπτωση το υπουργείο Εργασίας, καθώς και όλα τα συναρμόδια υπουργεία συνεργάζονται και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ομαλή διευθέτηση του ζητήματος.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=383817&dt=10/02/2011#ixzz1Dqv8v2RR
freak brother
15-02-2011, 14:46
Το 10% των Αιγυπτίων που θέλει να μεταναστεύσει μετά τις πρόσφατες διαδηλώσεις εναντίον του καθεστώτος Μουμπάρακ προτιμά ως προορισμό την Ελλάδα ενώ στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκονται οι ΗΠΑ μ' ένα ποσοστό της τάξεως του 18%.
Ωστόσο, στο σύνολο των Αιγυπτίων το 73,1% επιλέγει να παραμείνει στη χώρα του, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο και το 13,5% θα ήθελε να μεταναστεύσει και να αναζητήσει την ...τύχη του σε μια άλλη χώρα.
Τα συμπεράσματα αυτά προκύπτουν από πρόσφατη έρευνα της Kapa Research που παρουσιάζει το «Βήμα online» και πραγματοποιήθηκε σε 518 άτομα στο Κάιρο και στην Αλεξάνδρεια μετά τα πρόσφατα γεγονότα με στόχο να διερευνηθεί η τάση μετανάστευσης στη χώρα.
Συμμετείχαν σε ποσοστό 52,1% άνδρες και 47,9% γυναίκες. Ανεργοι ήταν το 32,8% των συμμετεχόντων ενώ σταθερή εργασία είχε το 67,2%. Το 22,7% ήταν ηλικίας από 45 έως 54 ετών και το 21% από 35 έως 44 ετών.
Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (56,3%) νοιώθει ελπίδα μετά τις πρόσφατες διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις και μόλις το 24,8% φόβο.
Το 75,5% θεωρεί τη Δημοκρατία προτιμότερη από όλα τα συστήματα διακυβέρνησης.
Από όσους ερωτήθηκαν το 73,1% δεν θέλει να φύγει από την Αίγυπτο, το 13,5% επιθυμεί να μεταναστεύσει, το 9,2% μάλλον το επιθυμεί και ένα 2,1% μάλλον δεν το θέλει.
Εκτός από την Αμερική που την επιλέγει ως προορισμό ένα 18,2% όσων επιθυμούν να μεταναστεύσουν ακολουθεί σε ποσοστό 14,5% η Μέση ανατολή και η Αραβική χερσόνησος, η Τουρκία σε ποσοστό 12,2%, άλλες χώρες της Ευρώπης σε ποσοστό 11,8% και η Ελλάδα σε ποσοστό 10,2%.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=384619&dt=15/02/2011#ixzz1E1kOh8mX
καλως τα δεχτηκαμε!!!
atom_smasher
15-02-2011, 15:10
Ελα ηρεμησε. Αν δεχτουμε ως αξιολογη αυτη την ερευνα απο το 13% του γενικου πληθυσμου το 10% θελει να ερθει Ελλαδα. Δηλαδη ψιχουλα. Αλλα, πρωτον δεν μ αρεσει η ερευνα αυτη και μου φαινεται λιγο στημενη, οπως και ο τιτλος ειναι τιγκα αηδια στο αρθρο που παραθετεις. 2ον, ποσοι ηταν πριν απο τα γεγονοτα αυτοι που εξεφραζαν την επιθυμια να ερθουν ελλαδα...και ποσοι τελικα ερχονταν...Δεν γνωριζουμε ακριβως. Εχουμε καμποσους αιγυπτιους που δουλευουν στις τρατες κυριως. Οποτε θα ελεγα να παει να γαμηθει η καπα ρισερτς.
freak brother
15-02-2011, 15:25
ε δεν ειναι και λιγοι , ειναι καμια 800.000 , επισης ηρεμος ειμαι.Νεα δεν βλεπουν αυτοι εφημεριδες δεν διαβαζουν? χαχαχα εγω θα πηγαινα Ελβετια παντως :p
dopefiend
15-02-2011, 16:50
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/p2120026.jpg
dopefiend
17-02-2011, 14:42
3Dq3jC6nM78
metamelia3
17-02-2011, 16:18
μπαφο γυρναει η μεντη στον αλλον εκει στο 9ο-10ο λεπτο;
αν οι μεταναστες ηξεραν το μεγεθος ολων αυτων των γιγαντων-καλλιτεχνων που μιλανε για αυτους στο παραπανω βιντεο
ευκολα θα αυτοκτονουσαν μπροστα απο τα γραφεια του μιχαλολιακου
dopefiend
19-02-2011, 14:22
χαχαχαχαχα
nekrobutcher
19-02-2011, 15:25
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100036_19/02/2011_433266
enitharmon
20-02-2011, 21:20
πως γίνεται τώρα που πέφτουν τα καθεστώτα στη βόρειο αφρική και οι λαοί πανηγυρίζουν και επέρχεται "δημοκρατία" να τα μαζεύουν και να φεύγουν τόσοι μετανάστες;
nekrobutcher
20-02-2011, 21:33
μα ζουν σε ένα περιβάλλον "αποσταθεροποίησης" είναι ουσιαστικά μια μεταβατική περίοδος και γενικά δε ξέρουν οι άνθρωποι τι τους ξημερώνει...μπορεί να φοβούνται έναν εμφύλιο πόλεμο, ίσως και τον γείτονα ρουφιάνο ..είναι ρευστή η κατάσταση
metamelia3
20-02-2011, 21:38
και ολοι οι μαυροι και αραβες μενουν στην ιδια χωρα, ε;
enitharmon
20-02-2011, 22:04
μα ζουν σε ένα περιβάλλον "αποσταθεροποίησης" είναι ουσιαστικά μια μεταβατική περίοδος και γενικά δε ξέρουν οι άνθρωποι τι τους ξημερώνει...μπορεί να φοβούνται έναν εμφύλιο πόλεμο, ίσως και τον γείτονα ρουφιάνο ..είναι ρευστή η κατάσταση
κι εσυ τωρα δηλαδη πώς δε δίνεις επιχείρημα στο πιάτο στο φασιστα που λέει ότι τελικά τα δικτατορικά καθεστώτα και οι βασιλείες είναι τα πιο σταθερά πολιτεύματα;
Phantom Duck
20-02-2011, 22:43
η σταθερότητα είναι το ζητούμενο; η κίνα είναι το πιο σταθερό καθεστώς, δε νομίζω ότι ψήνει κανέναν. επίσης δεν ήρθε φυσιολογική δυτική αστική δημοκρατία στην αίγυπτο (ακόμα), να υπενθυμίσω ότι κυβερνά ο στρατός αυτή τη στιγμή.
enitharmon
20-02-2011, 22:50
ναι ρε παιδι μου, αλλα υποτιθεται οι επαναστασεις εγιναν για ενα καλυτερο αυριο και περισσοτερες ελευθεριες. Γιατι τα μαζευεις και φευγεις τωρα που τα πραγματα υποτιθεται θα καλυτερεψουν και δεν τα μαζευες τοσα χρονια που ειχες δικτατορα και καμια ελπιδα
nekrobutcher
21-02-2011, 00:06
γιατί δε το πιάνεις?? μέχρι να έρθει η "δημοκρατία" και όλα τα συναφή υπάρχει μια περίοδος επισφαλής...όταν τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους, θα πάρουν και οι πρόσφυγες το δρόμο της επιστροφής [τουλάχιστον έτσι έκανε ένας φίλος μου όταν έπεσε η ΕΣΣΔ]
stam and the witches
21-02-2011, 00:59
Ενίθαρμον, όσοι πάλεψαν προφανώς και θα μείνουν.
atom_smasher
21-02-2011, 01:54
γιατί δε το πιάνεις?? μέχρι να έρθει η "δημοκρατία" και όλα τα συναφή υπάρχει μια περίοδος επισφαλής...όταν τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους, θα πάρουν και οι πρόσφυγες το δρόμο της επιστροφής [τουλάχιστον έτσι έκανε ένας φίλος μου όταν έπεσε η ΕΣΣΔ]
Μιλάμε για μεταναστες φιλε. οχι προσφυγες.
nekrobutcher
21-02-2011, 02:10
και έτσι να το δεις ότι δηλ είναι μετανάστες λογικό δεν είναι να θέλουν να φύγουν μέχρι να στρώσουν τα πράγματα[τα οποία ήταν ήδη σκατά οπότε δεν ενδέχεται να αλλάξουν δια μαγείας ]
thymios13
21-02-2011, 03:23
κι εσυ τωρα δηλαδη πώς δε δίνεις επιχείρημα στο πιάτο στο φασιστα που λέει ότι τελικά τα δικτατορικά καθεστώτα και οι βασιλείες είναι τα πιο σταθερά πολιτεύματα;
to rixnei, alla poios tous gamaei autous.
nekrobutcher
21-02-2011, 03:34
άλλα ντ άλλα της παρασκευής το γάλα
Dragonlord
21-02-2011, 14:48
Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους 300 απεργούς πείνας καλεί σε διαμαρτυρία, σήμερα
Δευτέρα, Μεσογείων 107, 7 μ.μ.
ΟΧΙ άλλα σκουπίδια από το Μέγκα.
Καλούνται άτομα και σωματεία ή συνδικαλιστικές παρατάξεις με τα πανό τους
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το χώρο του λαθροδελτίου ειδήσεων του MEGA, Μεσογείων 107, Δευτέρα 21-2-2011, 7 μ.μ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 300 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ - ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
Ήρθαμε εδώ για να καταγγείλουμε τη διαστρέβλωση της αλήθειας σε σχέση με τον αγώνα των 300 απεργών πείνας μεταναστών, από τα δελτία ειδήσεων. Ο μαζικότερος και αποφασιστικότερος αγώνας που προέκυψε από το χώρο των μεταναστών και μεταναστριών τα τελευταία 20 χρόνια αντιμετωπίζεται ή με αποσιώπηση ή με περιφρόνηση, λοιδωρία, υπεροψία, καχυποψία, διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι και λαθραίοι μετανάστες. Υπάρχουν εργαζόμενοι και εργαζόμενες χωρίς χαρτιά και χωρίς ένσημα, που είτε δεν κατάφεραν να νομιμοποιηθούν ποτέ γιατί η πολιτεία αρνείται να αναγνωρίσει αυτό που συμβαίνει μπροστά της, είτε έχασαν τη νομιμοποίησή τους λόγω έλλειψης απαραίτητων ενσήμων.
Η «παρανομία» των μεταναστών και μεταναστριών συμφέρει το κράτος, τους εργοδότες μικρούς και μεγάλους, γιατί συνεπάγεται φθηνό, φθηνότερο και φθηνότατο μεροκάματο.
Δεν συμφέρει τους ντόπιους και ντόπιες εργαζόμενους/νες, γιατί όταν κάποιοι στερούνται ενσήμων και σωστών συνθηκών δουλειάς, αυτό ανοίγει την πόρτα για να συμβεί το ίδιο σε όλους και όλες.
Η σημερινή κρατική πολιτική, οδηγεί στην απαλλαγή ή μείωση του ασφαλιστικού κόστους των εργοδοτών, αποδυναμώνοντας έτσι περαιτέρω τους ασφαλιστικούς οργανισμούς με αντίκτυπο στις παροχές και στις συντάξεις. Αυτός που μας απειλεί δεν είναι οι διπλανοί μας εργαζόμενοι μετανάστες, αλλά η κυβερνητική πολιτική, το μνημόνιο, ο νεοφιλελευθερισμός και η επίθεση του κεφαλαίου εναντίον κάθε κεκτημένου, και κατακτημένου με αγώνες, δικαιώματος.
Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι: υπάρχουν λαθραία δελτία ειδήσεων που κατασκευάζουν την ενημέρωση στα μέτρα των αναγκών της κυβέρνησης και της τρόικα.
Όλοι οι κλάδοι μισθωτών ή αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων που βγήκαν σε αγώνες το τελευταίο διάστημα έχουν γευτεί τις επιθέσεις και διαστρεβλώσεις των υποτιθέμενων ενημερωτικών δελτίων ειδήσεων στα οποία εκτός από λαθρομετανάστες, ακούμε για κοπρίτες και τεμπέληδες δημόσιους υπάλληλους, συντεχνίτες φαρμακοποιούς, μηχανικούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, διεφθαρμένους συνδικαλιστές, ακόμα και εργαζόμενους που έχουν το «θράσος» να ζητούν συλλογικές συμβάσεις ή να «ταλαιπωρούν» το κοινό με τις απεργίες και τις διαδηλώσεις τους. Η επίθεση της «ενημέρωσης» εναντίον όλων των αγώνων, πρέπει να μας οδηγεί στην πεποίθηση ότι όλοι οι αγώνες είναι ενάντια σ' έναν κοινό εχθρό.
Αγωνιζόμαστε για:
κοινό μέτωπο αγώνων ντόπιων και μεταναστών
αλληλεγγύη στους 300 απεργούς πείνας και νομιμοποίηση μεταναστών-μεταναστριών.
Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης
στους 300 απεργούς πείνας
Αθήνα, 21-2-2012
Επικοινωνία: hungerstrike300@espiv.net
http://hungerstrike300.espivblogs.net/about/
enitharmon
21-02-2011, 15:18
άσχετο, αλλά τι 300 ρε, 227 είναι, τι επικοινωνιακά παιχνίδια με τον αριθμό 300, για να πέφτουν στο ίδιο επίπεδο με τους άλλοι
Phantom Duck
21-02-2011, 15:22
237 + 50 στη θεσσαλονίκη.
enitharmon
21-02-2011, 15:26
εντάξει, δε μειώνεται η αξία της απεργίας και 10 να ήταν μόνο, αλλά τα επικοινωνιακά κολπάκια με αηδίαζαν ανέκαθεν (και πάλι 237 + 50 = 287 =/ 300)
atom_smasher
21-02-2011, 17:34
εντάξει, δε μειώνεται η αξία της απεργίας και 10 να ήταν μόνο, αλλά τα επικοινωνιακά κολπάκια με αηδίαζαν ανέκαθεν (και πάλι 237 + 50 = 287 =/ 300)
ε μην ξεχνας και 13 οι επικρατειας! 300
KoiliaSamprela
23-02-2011, 10:44
το έχω αναφέρει και στο παρελθόν ... αν δεν ξέρεις την παροιμία μην την πετάς , γιατί ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ
nekrobutcher
23-02-2011, 15:50
το έχω αναφέρει και στο παρελθόν ... αν δεν ξέρεις την παροιμία μην την πετάς , γιατί ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ
για πες...για να δω αν εννοούμε το ίδιο
KoiliaSamprela
24-02-2011, 01:04
για πες...για να δω αν εννοούμε το ίδιο
το έχω ξαναπεί , πρόκειται για έναν παπά που του έστειλαν πεσκέσι μεγάλη παρασκευή γάλα, και επειδή δεν είχε που να το φυλάξει σκέφτηκε ότι είναι μεγαλύτερη αμαρτία να το πετάξει , άλλα τα άλλα και άλλο της μεγάλης παρασκευής το γάλα , και ήπιε.
Το ότι σας αρέσει σαν λέξεις δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό
Ευχαριστώ
μηπως είναι αλατα άλλα της παρασκευής το γάλα;;
και οκ που το χρησιμοποιούμε δηλαδή;
KoiliaSamprela
24-02-2011, 03:02
μηπως είναι αλατα άλλα της παρασκευής το γάλα;;
και οκ που το χρησιμοποιούμε δηλαδή;
"ναι μεν , αλλά"
εκεί
Dragonlord
24-02-2011, 21:15
για συντομία;
warlord mkII
25-02-2011, 00:43
http://www.santoriniosgatos.gr/2011/02/24/%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF/
nekrobutcher
25-02-2011, 03:48
όχι εγώ εννοούσα ---> ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! θενκς παντως είχε ενδιαφέρον
KoiliaSamprela
25-02-2011, 11:55
όχι εγώ εννοούσα ---> ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! θενκς παντως είχε ενδιαφέρον
το ξέρω, για αυτό και εγώ θεώρησα χρέος μου να στο πω :)
dopefiend
28-02-2011, 04:31
http://www.youtube.com/watch?v=a18Z4tBzYZU
........
έχουν μεταφερθεί πολλοί σε νοσοκομείο και ζητούν βοήθεια για εθελοντές για διανύκτέρευση και σε Θεσσαλονίκηκαι σε Αθήνα, ακόμα και αμάξια για μεταφορές στο νοσοκομείο
Dragonlord
02-03-2011, 13:33
http://ecd-hungerstrike.blogspot.com/
Έπρεπε να το είχα ποστάρει νωρίτερα γιατί ξεκίνησε στις 11 αλλά βάλτε το και τώρα, συνεχίζουμε
έχουμε ρίξει ήδη
www.ypes.gr
www.astynomia.gr
www.yptp.gr
www.minocp.gr
enitharmon
02-03-2011, 14:01
μλκ ριλι; και χλευαζετε τους ατενίστας μετά;
Dragonlord
02-03-2011, 14:02
Πραγματικά, ίδιο πράγμα το να παραλύσουν τα sites υπουργείων με το να ξεκολλάς τσίχλες από πεζοδρόμια
σόρι αλλά :moutza:
μου θες και επώνυμη αναφορά στο πάρτυ μετά!
enitharmon
02-03-2011, 14:20
μλκ, τι καθυστερημενο να αναφερεις το παρτυ, σοβαρα
στα υπολοιπα, θα φωναξω μπας και βρω δικιο
300 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΡΙΛΙ;;;
η συγκριση δεν ηταν επειδη οι δυο κινησεις είναι της ίδιας σημασίας, αλλά γιατί είναι και οι δύο ανουσιες και ακτιβιστικες της πουτσας (των ατενιστας ειχε αποτελεσμα τουλαχιστον). Δηλαδη συγκρινεις το "θα υπερφορτωσουμε τα σαιτ τους" με τη συγκεντρωση έξω από τη βουλή; Ή μια καθιστική διαμαρτυρία ξερωγω; Άλλο το ιντερνετ ως μεσο ενημερωσης και κινητοποιησης, κι άλλο να χρησιμοποιείται για "την καλη πραξη της ημερας"
02-03-2011, 14:22
βλέπεις μας είναι και πολύ χρονοβόρο το να αφήνουμε μια σελίδα ανοιχτή στον browser και μας απασχολεί από κάτι άλλο
enitharmon
02-03-2011, 14:29
νιωθεις γαματος; νιωθεις οτι βοηθησες τους ερμους σκουρους; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ
ντραγκο λες συνεχως οτι εχουμε χουντα. Η χουντα γελαει μεσα απ'τα μουστακια της οταν εχει να αντιμετωπισει τετοιες "αντιδρασεις"
02-03-2011, 14:31
η αλήθεια είναι ότι νιώθω μια ικανοποίηση που 3-4 σελίδες του ΚΡΑΤΟΥΣ είναι κάτω και το μόνο που έκανα είναι να κουνήσω το μικρό μου δαχτυλάκι. και κάποιοι μαλάκες σίγουρα θα τρέχουν. αυτό άμεση προέκταση στους μετανάστες δεν έχει τώρα, αλλά ελπίζω να υπάρξει ενημέρωση στους αρμόδιους και να ξέρουν ότι την επόμενη φορά θα τους κάψουμε το σπίτι.
enitharmon
02-03-2011, 14:34
θα τους το καψεις αφηνοντας μια σελίδα ανοιχτή στο browser ή θα σηκωθείς όντως να πας να ρίξεις μολοτωφ;
02-03-2011, 14:38
ειρωνικό ήταν καλέ κυρία αυτό το τελευταίο!
πάντως δεν το έχω τελείως απίθανο να γραφτεί σε καμια φυλλάδα "χάκερς της πρωτοβουλίας υπέρ των 300 κατέστησαν άχρηστες διάφορες ιστοσελίδες υπουργείων", εσύ το βρίσκεις; δεν λέω ότι είναι ιδιαίτερα δημιουργικό ε, σαφώς και υπάρχουν δεκάδες άλλες προσπάθειες που καταφέρνουν ή προσπαθούν έστω, κάτι. αλλά ρε παιδάκι μου, δες το απλά: δεν κάνεις τίποτα ιδιαίτερο και προξενείς ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, κάτι είναι κι αυτό.
Agenes Robot
02-03-2011, 14:38
Εγώ πάντως μαζι με τα site τους ρίχνω και ένα γρασσοφλόκι στην μύτη.
Dragonlord
02-03-2011, 14:45
πω, np anal cunt - se peirakse pou anefera to party, πες στο τελωνείο τώρα που γυρνάς αθήνα να σου επιστρέψουν και το γκρικ χιούμορ!
Επίσης δε σταματά το πράμα στο ότι έπεσαν τα σάιτς. Είναι ενέργειες που μαθαίνονται, μπορεί να παιχτούν στα μμε, γενικά δείχνουν ότι υπάρχουν αρκετοί που νοιάζονται για το θέμα (και θα το δείξεις και έτσι, και με πορείες, και με καταλήψεις σε κτίρια, με όποιον τρόπο σκεφτείς). Ναι, δε φτάνει ΜΟΝΟ αυτό, αλλά είναι δυο κλικ ξερωγώ, γιατί όχι ΚΑΙ αυτό; Τι σχέση έχει με τις τσίχλες; Με το ένα προσπαθείς να ευαισθητοποιήσεις τον κόσμο για την απεργία πείνας και γενικότερα για το ζήτημα των μεταναστών, με το άλλο για το πόσο κακό είναι να φτύνεις κάτω τις τσίχλες σου.
rat_poison
02-03-2011, 14:47
δεν μπορεί δηλαδή να κάνει κανείς και τα 2;
το DDoS attack ως μορφή ακτιβισισμού είναι το νέο hit που μας έρχεται από την κουλτούρα του ίντερνετ με σκοπό να παρακωλύσει και να ενημερώσει. Χρησιμοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για να ρίξει site όπως το paypal, η visa και διάφορα αμερικά κυβερνητικά και μέσα από αυτήν την κίνηση πληροφόρησε πολύ κόσμο για τα γεγονότα με το wikileaks, ενώ έδειξε ότι η δύναμη των πολλών έχει πεδίο δράσης και στο ίντερνετ. Το πρόβλημά σου είναι ότι δεν έχει "άμεσο" αντίκτυπο;
Μα ακόμα και οι πορείες ημίμετρα είναι, αν δεν καταλήξουν μέσα στη Βουλή ξερωγω να τα κάνουν γης μαδιάμ, "άμεσο" αντίκτυπο δεν έχουν, σκοπό έχουν να πιέσουν και να πληροφορήσουν. Αν στο δρόμο γεννιούνται οι συνειδήσεις, τότε γιατί όχι και στους δρόμους της ψηφιακής πληροφορίας;
Dragonlord
02-03-2011, 14:50
αγάπη.
ikonoklast
02-03-2011, 14:54
το DDoS attack ως μορφή ακτιβισισμού είναι το νέο hit που μας έρχεται από την κουλτούρα του ίντερνετ με σκοπό να παρακωλύσει και να ενημερώσει.
Μεταξύ μας, είναι τουλάχιστον 15 χρόνια παλιό και δε μπορώ να θυμηθώ ούτε ένα ddos, defacement, ή οτιδήποτε (ακόμα και τα google bombings που ήταν τρεντι μια περίοδο) που να προκάλεσε πολλά περισσότερα απο ένα screenshot. Αυτό για την ενημέρωση. Για την παρακώλυση μην υπερβάλλουμε κιόλας, οι ελληνικές web υπηρεσίες κάνουν καλύτερο downtime από μόνες τους.
Enitharmon παρ' όλα αυτά, μας έχεις σκοτίσει τα αρχίδια.
dreamweapon
02-03-2011, 14:54
Έπρεπε να το είχα ποστάρει νωρίτερα γιατί ξεκίνησε στις 11 αλλά βάλτε το και τώρα, συνεχίζουμε
έχουμε ρίξει ήδη
www.ypes.gr
www.astynomia.gr
www.yptp.gr
www.minocp.gr
παλιά ο κόσμος έβαζε γκαζάκια σε κρατικούς-κυβερνητικούς στόχους, τώρα υπερφορτώνει κρατικά-κυβερνητικά σάητ
Once_Emperor
02-03-2011, 14:55
Επίσης τα DDoS είναι παράνομα ε. Όχι πως θα ασχοληθεί και κανείς απλά να το πούμε.
Και σόρρυ κιόλας αλλά είναι λίγο παιδικό αυτό που προσπαθούν να κάνουν και σίγουρα δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, όποιος ενδιαφέρεται για τέτοιες ιστοριές web activism να διαβάσει τι έγινε με την HBGary πρόσφατα. Άκρως διασκεδαστικό σκηνικό και παραδόξως είχε και αποτέλεσμα αλλά κυρίως γιατί υπήρχαν και άλλες μορφές πίεσης σε εκείνη την περίπτωση.
enitharmon
02-03-2011, 14:57
καθε μερα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, γινονται αναφορες στα ΜΜΕ για τους 300, δεν εχει στηθει καν κυβερνητικη επιτροπη να αποφασισει τι θα γινει, θα πεθανουν αρκετοι. Τωρα θα ευαισθητοποιηθει ο κοσμος; Αν γινόταν κάπου στη βόρεια ευρώπη που το 90% της γραφειοκρατίας διεκπεραιώνεται μέσω ιντερνετ και απ'τα σαιτ, τότε θα είχε αντίκτυπο ναι. Εδώ ούτε ρανταβού στο ΙΚΑ τηλεφωνικώς δε μπορείς να κλείσεις ρε, τι ιντερνετικη επιθεση μου λες.
Και σοβαρα, αν ο αλλος μεσα στα σκατα που τρωει καθε μερα, παει να κανει καμια δουλεια στο σαιτ ενος υπουργειου (μια ελαχιστη εξυπηρετηση ισως) και δε φορτωνει και μετα μαθει οτι ευθυνονται οι υποστηρικτες των 300, τι νομιζεις οτι ειναι πιθανοτερο να πει "ναι, εχουν δικιο, πρεπει να μονιμοποιηθουν οι μεταναστες" ή "ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ"
μηπως να σου επιστρεψει λίγο ελληνική νοοτροπία εσένα το τελωνείο;
μη μου ξαναπεις για τις τσιχλες, θα αρχισω τα φεησπαλμ
dreamweapon
02-03-2011, 15:00
παει να κανει καμια δουλεια στο σαιτ ενος υπουργειου
ααχαχαχαχαχαα
αχαχαχαχαα
ναι, δε θα δουλεύει το σάητ του χ υπουργείου και θα σκεφτεί "γαμώτο! πάλι αυτοί οι web-activist nigga-lovers έκαναν το θαύμα τους!"
rat_poison
02-03-2011, 15:01
@ikonoklast
Ναι απλά κυρίως αναφερόμουν στις μεγαλύτερες διαστάσεις και την ευρύτερη δημοσιότητα που έχει πάρει το φαινόμενο από το Anonymous Horde κι ύστερα.
@enitharmon
Και αυτός ακριβώς είναι ο μοχλός πίεσης της απεργίας. Οι απεργοί προσπαθούν να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη γιατί η αδιαφορία σου για το πώς του συμπεριφέρεται η κοινωνία σου τους δημιουργεί πρόβλημα. Με το να απέχουν απ' την εργασία τους, σου προκαλούν ένα πρόβλημα που θα σε κάνει να δεις πόσο απαραίτητοι είναι.
Αν σε κάποιους οι απεργίες (και οι λοιπές κινηματικές δράσης μαζί με τις ηλεκτρονικές) ξυπνούν κοινωνικούς αυτοματισμούς, τότε δε φταίει το μέσο που αυτοί σκέφτονται κοντόφθαλμα και κατηγορούν το σύμπτωμα του προβλήματος κι όχι το πρόβλημα.
KoiliaSamprela
02-03-2011, 15:32
το DDoS attack ως μορφή ακτιβισισμού είναι το νέο hit που μας έρχεται από την κουλτούρα του ίντερνετ με σκοπό να παρακωλύσει και να ενημερώσει.
Γιαυτό και βάζεις ένα snort με Guardian και κάνεις τον μάγκα :)
enitharmon
02-03-2011, 15:52
@enitharmon
Και αυτός ακριβώς είναι ο μοχλός πίεσης της απεργίας. Οι απεργοί προσπαθούν να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη γιατί η αδιαφορία σου για το πώς του συμπεριφέρεται η κοινωνία σου τους δημιουργεί πρόβλημα. Με το να απέχουν απ' την εργασία τους, σου προκαλούν ένα πρόβλημα που θα σε κάνει να δεις πόσο απαραίτητοι είναι.
Αν σε κάποιους οι απεργίες (και οι λοιπές κινηματικές δράσης μαζί με τις ηλεκτρονικές) ξυπνούν κοινωνικούς αυτοματισμούς, τότε δε φταίει το μέσο που αυτοί σκέφτονται κοντόφθαλμα και κατηγορούν το σύμπτωμα του προβλήματος κι όχι το πρόβλημα.
ρε ρατ, δε διαφωνώ κάπου, σου λέω ότι αυτή η κίνηση απλά δεν έχει νόημα. Μια σωστή κίνηση δε θα ήταν καν η απεργία πείνας, αλλά να μαζεύονταν (ή να τους μάζευαν) όλοι οι μετανάστες από τα χωράφια, τις οικοδομές και όπου αλλού δουλεύουν και να απεργήσουν. Εκεί να δεις κινητοποίηση, άμα οι εργοδότες έχαναν κάθε μέρα λεφτά από τις σοδειές που σαπίζουν. Και να έβγαινε ένας υπεύθυνος της αλληλεγγύης και μπροστά σε κανάλια και μπλογκς να έκανε τους υπολογισμούς του, πόσα παράγουν οι μετανάστες, πόσους φόρους χάνει το κράτος επειδή είναι παράνομοι και δεν πληρώνουν φόρους, γενικά πόσο εξαρτιέται το κράτος από αυτούς και πόσο ωφελούν. Κι άμα ήταν μάγκες όσοι γκρινιάζουν ότι μας παίρνουν τις δουλειές, όσο καιρό κάνουν απεργία οι μετανάστες να πηγαίναν να δουλεύαν αυτοί στην οικοδομή, αλλά σιγά μην.
Γιατί τώρα το αποτέλεσμα είναι αυτό (τα σχόλια): http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4620537
και για όποιον βαριέται, τα κανω c/p:
δηλ θα πληρώνουμε και τα νοσήλειά τους τώρα ;;;
oracle 2/3/2011 12:18
Αντε πια μπείτε και μαζέψτε τους ! Αμα θέλουν ας πάνε στην πατρίδα τους να τα κάνουν αυτά ! Με ποιό δικαίωμα μας προκαλούν προβλήματα; Ποιά άλλη χώρα έχει δώσει τέτοια δικαιώματα στον καθένα που έρχεται ; Οι Ελληνες καθορίζουν ποιός μπαίνει στο Ελληνικό κράτος, όχι ο καθένας που μπήκε τη νύχτα με σχεδία ! Δεν καταργήθηκε η Ελλάδα ακόμη, ούτε έγινε ελεύθερη ζώνη μεταναστών ! Τί διαπραγματεύονται μαζί τους, την ελληνική κυριαρχία ; Ποιό άλλο κράτος θα είχε αφήσει μια τέτοια (επικίνδυνη) κατάσταση να εξελιχθεί εντός των συνόρων του ;
ΜΣ 2/3/2011 11:52
Τον σεβασμο δεν τον απαιτεις, το κερδιζεις. Και τον κερδιζεις οταν ο ιδιος σεβεσαι τους αλλους.
Οι παρανομοι που κανουν απεργια πεινας δεν σεβονται τιποτα.
Δεν σεβαστηκαν τους νομους μας ουτε οταν μπηκαν παρανομα στην χωρα μας, ουτε οταν δουλευαν παρανομα, ουτε οταν δεν πληρωναν φορους, εισφορες... Δεν σεβαστηκαν τους νομους μας ουτε και τωρα, που εισεβαλαν σε κρατικο κτηριο παρανομα. Και συνεχιζουν να μην μας σεβονται οταν με εκβιασμο προσπαθουν να μας κανουν να αποδεχθουμε τις παρανομιες τους, και να τους δωσουμε τα ιδια δικαιωματα με εμας, ενω δεν τα αξιζουν.
Δεν πρεπει να υποκυψουμε στους εκβιασμους. Δεν ειναι δημοκρατικο να υποκυπτει το κρατος σε παρανομες διεκδικησεις λιγων, βλαπτοντας τους πολλους. Δεν ειναι δυνατον να ευημερησει μια κοινωνια που δεν τηρει τους νομους, και που επιτρεπει σε μικρες μειοψηφιες που χρησιμοποιουν δυναμικα μεσα να παρακαμπτουν το Δικαιο και να κερδιζουν δικαιωματα σε βαρος των πολλων νομοταγων πολιτων.
Αν θελουν, ας αυτοκτονησουν. Δεν αφορα εμας, δεν ανηκουν στην κοινωνια μας. Εμεις θα επρεπε να τους στειλουμε απο εκει που ηρθαν, ή να τους βαλουμε φυλακη. Το οτι παραμενουν ελευθεροι και προκαλουν ειναι συμπτωμα μιας κοινωνιας προβληματικης...
Δεν ειμαι ρατσιστης, αντιθετα θαυμαζω και ευγνωμονω τον πολιτισμο των μουσουλμανων που αναβιωσε τον αρχαιο ελληνικο πολιτισμο. Δεν ειμαι κατα των μεταναστων, αντιθετα και ο ιδιος θελω να παω μεταναστης. Αλλα οπου παω θα παω σεβομενος τους νομους, τα ηθη και τα εθιμα του τοπου που θα με φιλοξενησει, και αντι να προκαλω θα προσπαθησω να συνεισφερω στην οικονομικη και πνευματικη αναπτυξη της χωρας που θα με δεχθει.
Αλεξανδρος Αθ. 2/3/2011 11:19
Καταρχήν η απεργία πείνας είναι μούφα-ψεύτικη. Στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα ο Μπόμπυ Σάντς και οι υπόλοιποι του ΙΡΑ είχαν μη αναστρέψιμες βλάβες και σε 10 μέρες πέθαναν. Οι μετανάστες είπαν ότι θα κάνουν απεργία μέχρι θανάτου. Ανταυτού μόλις λιποθυμήσουν πάνε στο νοσοκομείο για να γίνουν καλά. Με θυμίζουν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λ. Κωνσταντινίδη (σύζυγο της γραμματέας του Ανδρέα) που και καλά είχε κάνει απεργία πείνας όταν είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα ο Κοκός. Ο τύπος έκανε απεργία πείνας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσνίκης και αναγκάστηκε να την διακόψει όταν ο Ελεύθερος Τύπος τον φωτογράφησε να τρώει μια τεράστια φρατζόλα με κασέρι και ζαμπόν. Τα μαγουλάκια των μεταναστών και η άρνηση των δουλεμπόρων που τους κουβάλησαν εκεί να μπουν δημοσιογράφοι στον χώρο για κάτι τέτοιο με προδιαθέτουν.
Johnny 2/3/2011 11:06
Ρε κοίτα που θα περάσει ο εκβιασμός τους...!!! ο καθηγητής νομικής του Λονδίνου τους υποστηρίζει...........................ε και????? και εγώ ο περιπτεράς της γειτονιάς δεν τους υποστηρίζω...!!!! στα μάτια τα "δημοκρατικά" τα δικάς σας έχει αυτός μεγαλύτερη σημασία απο μένα??ή μήπως η δημοκρατίας σας σταματάει εκεί που σταματάν τα συμφέροντά σας και οι πολιτικές σας σκοπιμότητες??
τζον 2/3/2011 10:30
Οι λαθρομετανάστες να πληρώσουν τα νοσήλια όπως όλος ο κόσμος, όχι δωρεάν!
02-03-2011, 15:59
στ'αρχίδια μας οι αρχίδες μικροαστοί που σχολιάζουν στα Νέα, πάντα τις ίδιες μαλακίες έλεγαν/λένε/θα λένε
freak brother
02-03-2011, 16:01
ναι αλλα αυτοι ειναι και η πλειοψηφια ε.
ikonoklast
02-03-2011, 16:03
Μπα, σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή η πλειοψηφία είναι οι μετανάστες. :)
02-03-2011, 16:03
ε και τι να γίνει, κάθε φορά πλειοψηφία θα 'ναι, σιγά μην αλλάξει τακτικές ο κόσμος ή να κωλυσιεργεί σε πράγματα που καίγεται για να πείσει τον κάθε καθυστερημένο
freak brother
02-03-2011, 16:05
Μπα, σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή η πλειοψηφία είναι οι μετανάστες. :)
νταξει συμφωνα με την χρυση αυγη υπαρχουν 5 μυρια μεταναστες , θα ειναι πλειοψηφια "ετσι οπως γεννοβολανε" σε 5-6 χρονια. Μεχρι τοτε δυνατα και ελληνικα.
Harbinger of Death
02-03-2011, 16:36
Φαντάστηκα καμπάνια Χρυσής Αυγής υπέρ της δωρεάν παροχής αντισύλληψης στους άπορους μετανάστες.
asimoulis
02-03-2011, 16:43
Φαντάστηκα καμπάνια Χρυσής Αυγής υπέρ της δωρεάν παροχής αντισύλληψης στους άπορους μετανάστες.
καρατζαφερικός λαικισμός. η χρυσή αυγή θα έλεγε στείρωση.
http://www.report24.gr/wp-content/uploads/papandreou_giorgos12.jpg vs http://www.morethings.com/images/margaret_thatcher/margaret-thatcher-3900.jpg
Dragonlord
02-03-2011, 17:05
@eni:
Μερικές δράσεις αλληλεγγύης στους μετανάστες από τις 2 τελευταίες μέρες:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1268354
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1268423
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1268455
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1268472
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1268510
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1268620
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1268652
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1268668
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1268630
Το τελευταίο είναι απλώς ένα μέρος όλης αυτής της κινητοποίησης. Ένας από τους σκοπούς είναι μέσα από όλα αυτά να φανεί ότι γίνεται της πουτάνας από πράξεις συμπαράστασης και η κυβέρνηση ξύνεται. Αν θέλεις, δίνει και άλλοθι στην κυβέρνηση να δικαιώσει τους μετανάστες (τι να κάνουμε ρε παιδιά, αφού είδατε τι ξεσηκωμός είχε γίνει). Τώρα για τους πασόκους που γράφουν στα νέα, ε, και; Μιλάμε για τους ψηφοφόρους αυτής της κυβέρνησης. Όπως σου είπαν ήδη, και στις πορείες πολύς κόσμος λέει ότι ταλαιπωρείται και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει, οι δημόσιες υπηρεσίες είναι κλειστές και δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του κλπ. Ποιες μορφές διαμαρτυρίας που δεν προκαλούν κάποιο είδος διατάραξης της ομαλότητας έχεις υπόψη; Να βάλουμε μια κορδέλα στο πέτο; Οι βολεμένοι, οι αναίσθητοι και οι χαζεμένοι από τα μμε πάντα θα υπάρχουν - και ναι, θα είναι πολλοί, πιθανώς και η πλειοψηφία. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα παλέψεις γι'αυτό που θεωρείς σωστό, όσο κι αν "ενοχλούνται". Οποιοσδήποτε νορμάλ άνθρωπος δει ότι έπεσε το σάιτ του υπουργείου εσωτερικών θα πει χοχο καλά τους κάνανε τους πούστηδαι. Αν τώρα θες να με πείσεις ότι πρέπει να προσαρμόζω τη δράση μου για να πάρω με το μέρος μου τον τύπο που το πρώτο που σκέφτηκε να γράψει όταν άκουσε ότι μετά από 37 μέρες απεργίας πείνας κάποιοι συνάνθρωποί του είναι πλέον στο νοσοκομείο ήταν "τώρα δηλαδή θα τους πληρώνουμε και τα νοσήλεια;", ε, καλή τύχη.
enitharmon
02-03-2011, 18:16
δηλαδη αυτο που εγραψα ως τροπο αναδειξης του προβληματος πριν τα σχολια των νέων, δεν το διάβασες; Ή θέλει πολύ οργάνωση;
Dragonlord
02-03-2011, 18:18
http://www.tvxs.gr/news/%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B7-1%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7
Αλλά ναι, το να γίνει εδώ ευρέως είναι πολύ δύσκολο για λόγους που είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις και μόνη σου, μη με κουράζεις.
http://i13.photobucket.com/albums/a280/Caffrey_4/leandr.jpg
freak brother
03-03-2011, 00:00
http://img35.imageshack.us/f/zzzzz454.jpg/
rat_poison
04-03-2011, 04:45
https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/olimpion.jpg
από τη σημερινή πορεία
http://www.youtube.com/watch?v=vRVD65tbIRo
δεν μπορώ παρά να ταχθώ υπέρ του κόμμεντ περί ΚΑΡΚΙΝΟΥ.
Dragonlord
05-03-2011, 00:52
Λοιπόν, μόλις με έπεισε ένας φίλος για τη θεμελιώδη διαφορά ανάμεσα στις έννοιες του μετανάστη και του πρόσφυγα λέγοντάς μου το εξής απλό: δεν θα μπορούσαμε ποτέ να μιλάμε για λαθροπρόσφυγες.
atom_smasher
05-03-2011, 02:08
2 τελειως διαφορετικες κατηγοριες αλλα πινκαρω.
nekrobutcher
05-03-2011, 04:04
ναι είναι δυο διαφορετικές έννοιες...απο την άλλη όμως σκέφτομαι ότι και ο οικονομικός μετανάστης κατά κάποιο τρόπο "εκδιώχνεται" απο την πατρίδα του όταν δεν έχει να φάει συν ότι έχει την ίδια αντιμετώπιση -ουσιαστικά όχι τυπικά στην ελλάδα τουλάχιστον- με τον πρόσφυγα
Dragonlord
05-03-2011, 11:02
Ξερνάμε μαζικά με την απροκάλυπτη προπαγάνδα του σκάι:
UYzRTvhZmKc
http://hungerstrike300.espivblogs.net/2011/03/02/anakoinwsi-apergwn-33/
Και περί Νέων που είπε και η ένι πιο πάνω:
http://hungerstrike300.espivblogs.net/2011/03/04/kataggelia-xasan-arthro-nea/
http://www.tromaktiko.net/2011/03/03/mega-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%B7/
95 εκατομμύρια χάρισαν σε λαμπράκη και σία, όχι μόνο άρθρα με ό,τι θέλει η κυβέρνηση θα γράψουν, καμία εντύπωση δε μου κάνει αν έχουν γράψει και τα σχόλια μόνοι τους...
atom_smasher
06-03-2011, 20:36
ναι είναι δυο διαφορετικές έννοιες...απο την άλλη όμως σκέφτομαι ότι και ο οικονομικός μετανάστης κατά κάποιο τρόπο "εκδιώχνεται" απο την πατρίδα του όταν δεν έχει να φάει συν ότι έχει την ίδια αντιμετώπιση -ουσιαστικά όχι τυπικά στην ελλάδα τουλάχιστον- με τον πρόσφυγα
ρε αγορινα για την αντιμετωπιση των 2 κατηγοριων στην Ελλαδα και οχι μονο, να σε παραπεμψω στους αντιστοιχους νομους που διευθετουν τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις τους. Για την καταπατηση των δικαιωματων των προσφυγων και αιτουντων ασυλο και την εξισωση τους με τους μεταναστες τελικως ακομα και απο τους επισημους φορεις να σε παραπεμψω στα γνωστα φαινομενα, συμβαντα και αν θες και αλλα εχουμε. Επισης, αυτο περι εκδιωξης απο την χωρα τους το συζηταμε αν θες, αλλα αλλο να σε κυνηγανε να σε σκοτωσουν ε και αλλο να λες μωρε θελω ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια μου.
freak brother
06-03-2011, 20:40
Ξερνάμε μαζικά με την απροκάλυπτη προπαγάνδα του σκάι:
UYzRTvhZmKc
http://hungerstrike300.espivblogs.net/2011/03/02/anakoinwsi-apergwn-33/
Και περί Νέων που είπε και η ένι πιο πάνω:
http://hungerstrike300.espivblogs.net/2011/03/04/kataggelia-xasan-arthro-nea/
http://www.tromaktiko.net/2011/03/03/mega-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%B7/
95 εκατομμύρια χάρισαν σε λαμπράκη και σία, όχι μόνο άρθρα με ό,τι θέλει η κυβέρνηση θα γράψουν, καμία εντύπωση δε μου κάνει αν έχουν γράψει και τα σχόλια μόνοι τους...
στα νιατα της πρεπει να ηταν καλο γκομενακι.Το θεμα ειναι οτι η πλειοψηφια του κοσμου πιστευει ακριβως τα ιδια πραγματα.
freak brother
07-03-2011, 16:09
http://fileleutheros.pblogs.gr/2011/03/apokalypsh-bomba-stthn-realnews-oi-exetaseis-den-deihnoyn-peina.html
γιατι δεν φευγει καμια μηνυση προς real news μερια ?
Drumsick
07-03-2011, 16:17
Aίσχος.
γιατι δεν φευγει κανας ολμος προς real news μερια ?
freak brother
07-03-2011, 17:36
1270561
από τηλέφωνο
από ΤΩΡΑ 4:18μμ, Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011
Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίστηκαν πάνω από 100 μπάτσοι, ΜΑΤαδες, με μηχανάκια, απ' όλα. Έχουν αποκλείσει το κτήριο και ετοιμάζονται να μπουν! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ! ΔΕΝ ΠΡΠΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ!
απο indy
nekrobutcher
07-03-2011, 17:46
αποδείξεις γι αυτά που λένε έχουνε? atom smasher δε νομίζω ότι διαφωνούμε πουθενά....σου είπα ότι είναι δυο διαφορετικές έννοιες, επί της ουσίας όμως δε ξέρω σε τι διαφέρουν...καλύτερο μέλλον θέλουν και δυο και γι αυτο παλεύουν
VacuumInsulationPanels
07-03-2011, 18:02
παράσταση αλληλεγγύης στους μετανάστες απεργούς πείνας σήμερα στις 6 στην ελληνική πρεσβεία Παρισιού.
atom_smasher
08-03-2011, 03:21
αποδείξεις γι αυτά που λένε έχουνε? atom smasher δε νομίζω ότι διαφωνούμε πουθενά....σου είπα ότι είναι δυο διαφορετικές έννοιες, επί της ουσίας όμως δε ξέρω σε τι διαφέρουν...καλύτερο μέλλον θέλουν και δυο και γι αυτο παλεύουν
Δεν πολυδιαφωνουμε, αλλα οι μεν κινδυνεουν οι δε οχι. Αυτη ειναι μια ουσιαστικη διαφορα που αλλαζει πολλα πραγματα!
παράσταση αλληλεγγύης στους μετανάστες απεργούς πείνας σήμερα στις 6 στην ελληνική πρεσβεία Παρισιού.
Να μη λείψει κανένας.
ikonoklast
08-03-2011, 13:48
H κατάσταση είναι τραγική. Είναι απίθανο να μην έχουμε νεκρό μέσα στις μέρες που έρχονται και δεν ιδρώνει αυτί.
ikonoklast
09-03-2011, 04:11
http://www.stokokkino.gr/osoi-amfisbitoyn-tin-apergia-peinas-den-gnorizoyn-apo-iatriki./view
OI METANASTES VRWMANE !!!!!!!1 PERPATAW ANEMELA STO PEZODROMIO KAI MOSXOVOLAW (kings and queens Aztec king ) KAI PERNAEI ENAS PALIO PAKISTANOS KAI ANAGAZOMAI NA ANAPNEW APO TO STOMA. DEN PAEI ALLO!! OXW REEEEEEEEEEEEEEE.
Drumsick
09-03-2011, 18:26
Συνέχισε έτσι και θα σ'αναγκάσουμε να αναπνέεις από σωληνάκια μηχανικής υποστήριξης,
tha m klaseis mwrh kaltsa.
dopefiend
09-03-2011, 19:29
λένε ότι έληξε η απεργία πείνας:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1271338
δεν έχω βρει κάτι πιο έγκυρο. ξέρουμε κάτι;
too good to be true
Dragonlord
09-03-2011, 19:32
http://kepparou.blogspot.com/2011/03/blog-post_5774.html
http://cretalive.gr/new/27304/greece/Petuchan_nomimopoiisi_oi_apergoi_peinas_tis_Ypatias
http://www.stoxos.gr/2011/03/blog-post_4040.html
METAL UP YOUR ASS
menumission
09-03-2011, 19:33
tha m klaseis mwrh kaltsa.
σοκ και υποσμία. κόσμια
http://www.stoxos.gr/2011/03/blog-post_4040.html
Πριν λίγα λεπτά έγινε συνάντηση "αλληλέγγυων" επιτροπής των "απεργών" (που βρήκαν δύναμη να πάνε στη συνάντηση;;; )
''...oeo?''
Dragonlord
09-03-2011, 20:00
Η δικαίωση των 300 μεταναστών, ελπίδα για όλη την κοινωνία
Η σημερινή απόφαση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει μέρος των αιτημάτων των 300 μεταναστών απεργών πείνας, απέδειξε ότι ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται. Επίσης, έδειξε σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες ότι η κυβέρνηση του Μνημονίου δεν είναι ανίκητη. Το άκαμπτο αγωνιστικό φρόνημα και πλατιά κοινωνική αλληλεγγύη μπορούν να φέρουν χειροπιαστά αποτελέσματα.
Είναι προφανές ότι θα χρειαστούν μακροχρόνιοι σκληροί αγώνες για να αρθεί το απρατχάιντ σε βάρος των ξένων εργατών που ζουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ωστόσο, δεν πρέπει να χωρεί αμφιβολία ότι η αυταπάρνηση των 300 άνοιξε έναν καινούργιο δρόμο ελπίδας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι (και ήταν πολλοί...) στήριξαν αυτόν το δύσκολο αγώνα από τη Νομική έως τα νοσοκομεία. Μα πάνω απ' όλα, θα θέλαμε να χαιρετίσουμε με σεβασμό τους 300 αγωνιστές για τους οποίους μπορεί να περηφανεύεται όλη η εργατική τάξη.
Αθήνα 9/3/11
Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας
http://hungerstrike300.espivblogs.net/
εγω ξερω οτι....
http://2.bp.blogspot.com/-481kUh0D5NY/TW6eD_5u-_I/AAAAAAAAHEY/3SlwJ6G4w1k/s1600/484-3.jpg
...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Dragonlord
09-03-2011, 21:02
θεοί στον αντέννα, στις βασικές ειδήσεις της ημέρας δεν το ανέφεραν καν, στο μέγκα τώρα στην αρχή του δελτίου είπαν ένα "στα θετικά της ημέρας η απόφαση των μεταναστών να σταματήσουν την απεργία πείνας", θα έχει μετά ρεπορτάζ αλλά προφανώς προσπαθούν να το υποβαθμίσουν. Τον ήπιαν :D
freak brother
09-03-2011, 21:10
βασικα στο μεγκα θα πουν για την τεραστια νικη της κυβερνησης.. ειμαι σιγουρος
Dragonlord
09-03-2011, 21:11
που απέτρεψε τα χειρότερα με την υπεύθυνη στάση της κλπ
Drumsick
09-03-2011, 21:14
EΤΣΙ ΓΑΜΩΤΟ!
Dragonlord
09-03-2011, 21:31
αχαχα λέει ο καψής ότι είναι ικανοποιημένοι στην κυβέρνηση και ότι λύθηκε το θέμα λόγω της χτεσινής απειλής τους για απέλαση
H κατάσταση είναι τραγική. Είναι απίθανο να μην έχουμε νεκρό μέσα στις μέρες που έρχονται και δεν ιδρώνει αυτί.
Αναφέρεται πως όσοι απείχαν από το νερό αποδέχονταν κανονικά ενδοφλέβια χορήγηση υγρών. Παρεντερική (ενδοφλέβια) ενυδάτωση είναι πλήρες υποκατάστατο, ενώ δεν γνωρίζω αν υπήρξε και παρεντερική σίτιση. Στις πέντε μέρες το πολύ τα έχεις τινάξει χωρίς νερό, αυτοί απείχαν μια βδομάδα. Κάποιος να δώσει τα φώτα του. Κάποιος πρόχειρος ορισμός για την απεργία πείνας.
Dragonlord
09-03-2011, 21:46
Ενώ με ορό ζεις επ'άπειρον!
ikonoklast
09-03-2011, 21:50
Αναφέρεται πως όσοι απείχαν από το νερό αποδέχονταν κανονικά ενδοφλέβια χορήγηση υγρών. Παρεντερική (ενδοφλέβια) ενυδάτωση είναι πλήρες υποκατάστατο, ενώ δεν γνωρίζω αν υπήρξε και παρεντερική σίτιση. Στις πέντε μέρες το πολύ τα έχεις τινάξει χωρίς νερό, αυτοί απείχαν μια βδομάδα. Κάποιος να δώσει τα φώτα του. Κάποιος πρόχειρος ορισμός για την απεργία πείνας.
Ένας πρόχειρος ορισμός: Απεργία πείνας είναι οποιαδήποτε διαδικασία περιλαμβάνει μερική ή ολική άρνηση σίτισης και οδηγεί σε απώλεια σωματικού βάρους της τάξης του 20-25% προξενώντας μόνιμες βλάβες σε ζωτικά όργανα του σώματος ή θάνατο.
Έχω και πρόχειρους ορισμούς για την γελοιότητα, όποτε με χρειαστείς.
Dragonlord
09-03-2011, 22:00
quJkFlPM_bE
Dragonlord
09-03-2011, 22:01
ζεις
Μόνο υγρά έπαιρναν βλάκα, θες να υποστηρίξεις ότι η τροφή είναι κάτι περιττό;
ειπες για ορο ρε μπριτζολα
Dragonlord
09-03-2011, 22:04
Η οποία ενδοφλέβια παροχή υγρών λέγεται...;
ζεις
Μόνο υγρά έπαιρναν βλάκα, θες να υποστηρίξεις ότι η τροφή είναι κάτι περιττό;
με quote μπας και ξεμπλοκαρεις....
τα υγρα δεν ειναι σκετο νερο Λουτρακι
μεσα σε μια βδομαδα 3 κιλακια πηρα απο αυτα τον σεπτεμβριο
κανονικοτατη τροφη ειναι
Dragonlord
09-03-2011, 22:13
Τα υγρά ό,τι βάλουν είναι. Άλλο ο ορός που σου έδιναν, άλλο ο ορός της αλήθειας, άλλο ο ορός που λέμε εδώ (στο αμέσως προηγούμενο ποστ από μένα έλεγε για "ενδοφλέβια χορήγηση υγρών", εκτός αν πρέπει να το γράφουμε κάθε φορά όλο γιατί μπορεί να προσγειωθεί κάποιος ξεκάρφωτος σε ένα ράντομ ποστ χωρίς να παρακολουθεί τη συζήτηση και να λέει ότινάναι)
stam and the witches
09-03-2011, 22:21
Εμπρός καλέ μου εμφύλιε.
Ενώ με ορό ζεις επ'άπειρον!
Αυτό το είπες εσύ, όχι εγώ. Πίστεψέ με, το τελευταίο που θέλουμε να κάνουμε μερικοί είναι τον δικηγόρο του διαβόλου, αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα τα κατεβάζουμε όλα αμάσητα.
Επίσης,
Απεργία πείνας είναι οποιαδήποτε διαδικασία περιλαμβάνει μερική ή ολική άρνηση σίτισης και οδηγεί σε απώλεια σωματικού βάρους της τάξης του 20-25% προξενώντας μόνιμες βλάβες σε ζωτικά όργανα του σώματος ή θάνατο.
Dragonlord
09-03-2011, 22:26
Τι αμάσητα ρε μανάρι, ήταν σαφές σε οποιονδήποτε παρακολουθούσε έστω και λίγο την υπόθεση πως κάποιοι είχαν κόψει και το νερό και όταν ήταν στα όρια να τα φτύσουν τα νεφρά τους τους πήγαιναν νοσοκομείο και τους χορηγούσαν υγρά. Τίποτα δεν ήταν κρυφό ή κολπάκι.
ikonoklast
09-03-2011, 22:31
Επίσης,
Απεργία πείνας είναι οποιαδήποτε διαδικασία περιλαμβάνει μερική ή ολική άρνηση σίτισης και οδηγεί σε απώλεια σωματικού βάρους της τάξης του 20-25% προξενώντας μόνιμες βλάβες σε ζωτικά όργανα του σώματος ή θάνατο.
Είσαι γελοίος.
stam and the witches
09-03-2011, 22:34
Ρε Dragonlord, ηρέμησε λίγο, ψυχραιμία.
ντραγκον εχεις δικιο...αλλο ορο με βαλανε εμενα
τωρα που το καλοθυμαμε,ειχε και κεφτεδακια με σαλτσα μεσα ο δικος μου
ευτυχως εχω καλες φλεβες και δεν στουπωσαν
κάποιοι είχαν κόψει και το νερό και όταν ήταν στα όρια να τα φτύσουν τα νεφρά τους τους πήγαιναν νοσοκομείο και τους χορηγούσαν υγρά. Τίποτα δεν ήταν κρυφό ή κολπάκι.
Από την πρώτη του μηνός υπάρχουν δημοσιεύσεις που αναφέρουν πως 36 εξ αυτών εδώ και λίγες ημέρες απέχουν και από το νερό, ενώ αποδέχονται την ενδοφλέβια χορήγηση υγρών. Ότι τους χορηγήθηκε, τους χορηγήθηκε εξ αρχής και με τη θέλησή τους. Αν είχαν όντως φτάσει στα όρια τους εδώ και μια βδομάδα, οι μισοί θα μας είχαν χαιρετήσει (λίγους λέω).
Dragonlord
09-03-2011, 23:15
ντραγκον εχεις δικιο...αλλο ορο με βαλανε εμενα
τωρα που το καλοθυμαμε,ειχε και κεφτεδακια με σαλτσα μεσα ο δικος μου
ευτυχως εχω καλες φλεβες και δεν στουπωσαν
Λοιπόν εμένα μια φορά με ψέκασαν με σπρέι και ήταν αποσμητικό, άρα όλα τα σπρέι είναι αποσμητικά
κάποιοι είχαν κόψει και το νερό και όταν ήταν στα όρια να τα φτύσουν τα νεφρά τους τους πήγαιναν νοσοκομείο και τους χορηγούσαν υγρά. Τίποτα δεν ήταν κρυφό ή κολπάκι.
Από την πρώτη του μηνός υπάρχουν δημοσιεύσεις που αναφέρουν πως 36 εξ αυτών εδώ και λίγες ημέρες απέχουν και από το νερό, ενώ αποδέχονται την ενδοφλέβια χορήγηση υγρών. Ότι τους χορηγήθηκε, τους χορηγήθηκε εξ αρχής και με τη θέλησή τους. Αν είχαν όντως φτάσει στα όρια τους εδώ και μια βδομάδα, οι μισοί θα μας είχαν χαιρετήσει (λίγους λέω).
Βρε τους κερατάδες, μια χαρά ήταν τελικά!
Ρε Dragonlord, ηρέμησε λίγο, ψυχραιμία.
ΘΕΣ ΝΑ ΤΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ;
:pink:
phthoggon
09-03-2011, 23:21
http://www.inews.gr/20/kai-pali-proti-i-Marine-le-Pen.htm
ωραία πράγματα
ikonoklast
09-03-2011, 23:29
Υπάρχει ανακοίνωση των ίδιων των απεργών για την αποχή από το νερό. http://hungerstrike300.espivblogs.net/2011/03/05/anakoinosi-7apergon-dipsas/
«Εμείς οι 7 απεργοί πείνας που από την Πέμπτη 3 Μαρτίου ξεκινήσαμε και απεργία δίψας μεταφερθήκαμε σήμερα το απόγευμα στα νοσοκομεία Ελπίς και Αγ. Όλγα με νεφρική ανεπάρκεια. Αρνηθήκαμε να μας τοποθετηθεί ορός. Μετά από έκκληση των συντρόφων μας στην Υπατία και τη Θεσσαλονίκη, που μας ζήτησαν να μην ξεπεράσουμε το όριο καταστροφής των νεφρών μας, ανακοινώσαμε στους γιατρούς ότι δεχόμαστε να μας τοποθετηθεί μόνο ορός και δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε την απεργία πείνας και δεν δεχόμαστε κανενός είδος σίτιση.»
Dragonlord
09-03-2011, 23:32
Τι, έγραφε η ανακοίνωση ότι πήραν ορό; ΟΡΟ; Από αυτούς που τους παίρνεις και παχαίνεις τρία κιλά ε;
«Εμείς οι 7 απεργοί πείνας που από την Πέμπτη 3 Μαρτίου ξεκινήσαμε και απεργία δίψας μεταφερθήκαμε σήμερα το απόγευμα στα νοσοκομεία Ελπίς και Αγ. Όλγα με νεφρική ανεπάρκεια. Αρνηθήκαμε να μας τοποθετηθεί ορός. Μετά από έκκληση των συντρόφων μας στην Υπατία και τη Θεσσαλονίκη, που μας ζήτησαν να μην ξεπεράσουμε το όριο καταστροφής των νεφρών μας, ανακοινώσαμε στους γιατρούς ότι δεχόμαστε να μας τοποθετηθεί μόνο ορός και δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε την απεργία πείνας και δεν δεχόμαστε κανενός είδος σίτιση.»
Και το συμπέρασμά σου ποιο είναι;
Βρε τους κερατάδες, μια χαρά ήταν τελικά!
Από τη στιγμή που ξέρεις τι ορό τους χορηγήσαν δεν βρίσκω λόγο να μη σε πιστέψω.
Τι, έγραφε η ανακοίνωση ότι πήραν ορό; ΟΡΟ; Από αυτούς που τους παίρνεις και παχαίνεις τρία κιλά ε;
ξεκινησα να γραφω ενα σεντονι βρισιδιων αλλα θα σεβαστω τους υπολοιπους γιουζερς
καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να αυτομπαναριστεις...αλλα εχεις σοβαροτατο προβλημα κι εσυ κι αυτος που σε πινκαρε
Dragonlord
09-03-2011, 23:46
Από τη στιγμή που ξέρεις τι ορό τους χορηγήσαν δεν βρίσκω λόγο να μη σε πιστέψω.
Αν έπαιρναν θρεπτικό ορό, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί χτες-προχτές συνέλαβαν 2 φοιτήτριες επειδή τάχα δεν επέτρεψαν στους απεργούς να φάνε; Οι γιατροί δηλαδή, ενώ τους έθρεφαν με τον ορό, ήθελαν να τους ταΐσουν και από το στόμα, έτσι για το εφέ;
μινμίν πινκ
ikonoklast
09-03-2011, 23:48
Και το συμπέρασμά σου ποιο είναι;
Το συμπέρασμά μου είναι ότι μπροστά στο αδιάσειστο του αγώνα μερικών ανθρώπων κυριολεκτικά μέχρις εσχάτων υπάρχουν ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που μπορούν να σταθούν κυνικά πάνω στους «ορισμούς της απεργίας πείνας», στο αν κατα τη νοσηλεία τους και με εγνωσμένη νεφρική ανεπάρκεια και βλάβες τους χορηγήθηκε τροφή μέσω ορού, στο πως ακριβώς έκαναν απεργία δίψας. Θα έπρεπε να πεθαίνουν στο σαλόνι σου, μπροστά στα παιδιά σου 50 μέρες; Δε νιώθεις γελοίος που σου ήρθε βραδιάτικο να κάνεις τέτοια κουβέντα σε ένα φόρουμ;
metamelia3
09-03-2011, 23:49
YynYPQwtKD0
Το συμπέρασμά μου είναι ότι μπροστά στο αδιάσειστο του αγώνα μερικών ανθρώπων κυριολεκτικά μέχρις εσχάτων υπάρχουν ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που μπορούν να σταθούν κυνικά πάνω στους «ορισμούς της απεργίας πείνας», στο αν κατα τη νοσηλεία τους και με εγνωσμένη νεφρική ανεπάρκεια και βλάβες τους χορηγήθηκε τροφή μέσω ορού, στο πως ακριβώς έκαναν απεργία δίψας. Θα έπρεπε να πεθαίνουν στο σαλόνι σου, μπροστά στα παιδιά σου 50 μέρες; Δε νιώθεις γελοίος που σου ήρθε βραδιάτικο να κάνεις τέτοια κουβέντα σε ένα φόρουμ;
Τι να σου κάνω ρε μαν, κάποιοι είναι διατεθειμενοι να βάλουν το μυαλό τους να σκεφθεί απέναντι σε κάθε τι αδιάσειστο και να μοιραστούν την σκέψη τους με όσους περισσότερο γίνεται, όχι σε ένα αλλά σε δέκα φόρουμ, και εν μέσω προσωπικών χαρακτηρισμών και πρόχειρων ορισμών για το τι είναι ..νηστεία να προσπαθούν να βγάλουν μια άκρη με ανθρώπους που φοβούνται μη χαλάσει έστω και στο ελάχιστο η εικόνα για τους ήρωές τους. Τι να σου πω, βγες λίγο στην βεράντα, πάρε λίγο αέρα, και γύρησε στα σχόλιά σου για να διαβάσεις έναν άνθρωπο πανικόβλητο επειδή φοβάται μήπως κάποιος του χαλάσει έστω και στο ελάχιστο τη γιορτή. Κούνια που σε κούναγε.
Dragonlord
10-03-2011, 00:25
Αφού βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει όμως απάντα μου κι εμένα που σου είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο, γιατί δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι μας χαλάς την εικόνα για τους ήρωές μας αλλά μάλλον ότι πετάς αυθαίρετα συνομωσιολάγνα οτινάναι επί του θέματος.
metamelia3
10-03-2011, 00:32
πεινασμενοι ελευθεροτεκτονες;
ipositismenoi rodostavroi!
edit
να διαβάσεις έναν άνθρωπο πανικόβλητο επειδή φοβάται μήπως κάποιος του χαλάσει έστω και στο ελάχιστο τη γιορτή.
EIN H AGAPH ENA TAKSIDI APO GIORTI SE GIORTI
Επαναλαμβάνω: εσύ εξίσωσες τον ορό με την κανονική στερεά τροφή,όχι εγώ.
Και με την πρώτη ευκαιρία μας εξηγείς κάποια άλλη φορά πως κάποιος πετάει αυθαίρετα συνομωσιολάγνα όταν μπαίνει σε ένα θρεντ και ΡΩΤΑΕΙ.
Dragonlord
10-03-2011, 00:52
Φύσκο, έρχεσαι και μας λες ούτε λίγο ούτε πολύ ότι όσοι έκοψαν το νερό έπρεπε να έχουν πεθάνει ήδη, ότι μπορεί και να τους τάιζαν κιόλας ενδοφλέβια, ενώ στο τέλος ζητάς και ορισμό για την απεργία πείνας, προφανώς αμφισβητώντας το αν τεχνικά αυτό που έκαναν μπορεί να ονομαστεί έτσι. Και ενώ σου έχουμε απαντήσει και στα τρία, έρχεσαι και λες ότι εσύ βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί και ότι μια ερώτηση έκανα βρε παιδιά, όχι, δεν έκανες μια ερώτηση, ήταν σαφής η υπόνοια ότι μας ψιλοδουλεύουν άνθρωποι που είχαν να φάνε ενάμιση μήνα, λιποθυμούσαν, έφταναν στο σημείο να τους χορηγούν υγρά ενδοφλέβια για να μην καταστραφούν τα νεφρά τους, έπαιξαν με λίγα λόγια τη ζωή τους κορώνα γράμματα, ε και είναι ξεφτίλα να κάθεσαι στο πισί σου και να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις με αθώο ύφος, δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί όντως να μην καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου και να νομίζεις ότι δεν τρέχει μία αλλά μην απορείς κι όλας με τις αντιδράσεις.
Harbinger of Death
10-03-2011, 02:27
Για πείτε το άλλο τώρα, η περίοδος ανοχής αφορά σε όλους τους μετανάστες ανεξαιρέτως ή στους 300;
Α και κάτι άλλο. Μειώθηκε λέει σε 8 χρόνια εργασίας η απαιτούμενη για νομιμοποίηση. Για τους ανθρώπους που έχουν έρθει χωρίς χαρτιά και προφανώς δουλεύουν παράνομα, έχει καμία σημασία αυτό;
Και τρίτη απορία: οι 300, ήταν νόμιμοι, παράνομοι, και τα δύο;
Dragonlord
10-03-2011, 02:28
Ε λογικά τους 300, αλλά τα 8 έτη από 12 και τα 120 ένσημα από 150 είναι για όλους.
Harbinger of Death
10-03-2011, 02:31
Πες και για τις ερωτήσεις μετά το έντιτ που είναι πιο ενδιαφέρουσες.
Drumsick
10-03-2011, 08:04
Α και κάτι άλλο. Μειώθηκε λέει σε 8 χρόνια εργασίας η απαιτούμενη για νομιμοποίηση. Για τους ανθρώπους που έχουν έρθει χωρίς χαρτιά και προφανώς δουλεύουν παράνομα, έχει καμία σημασία αυτό;
Έχει σημασία, αφού υπάρχουν τρόποι να αποδείξει κάποιος πόσο καιρό βρίσκεται στη χώρα (παλιότερα πχ καλύπτονταν με την εγγραφή παιδιού σε σχολείο και τους ελέγχους κάθε χρονιάς).
Περισσότερη σημασία φυσικά έχει για μεγάλο πλήθος μεταναστών που αυτή τη στιγμή κοντεύουν να κλείσουν τα 8 χρόνια παραμονής. Απαντώντας και στο άλλο σου ερώτημα, τέτοιοι είναι και οι περισσότεροι απ'τους 300, απ'οτι έχω καταλάβει. Όσοι απ'αυτούς έχουν κλείσει τα 8 χρόνια, θα νομιμοποιηθούν αυτόματα, οι υπόλοιποι, μόλις τα κλείσουν.
Είναι θλιβερό που χρειάστηκε να κοντέψουν να χαθούν ζωές για να κερδιθούν αυτά τα πράγματα.
tamagothi
10-03-2011, 08:50
Είναι θλιβερό που χρειάστηκε να κοντέψουν να χαθούν ζωές για να κερδιθούν αυτά τα πράγματα.
ναι, αλλά έτσι ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
[ =) ]
KoiliaSamprela
10-03-2011, 11:48
εγώ θα σταθώ στην μαλακία της συζήτησης για το αν έτρωγαν τελικά ή όχι, και έχω 2 απαντήσεις.
Εριστική προβοκατόρικη με λίγο humor.
έχουν πεινάσει αρκετά στην ζωή τους για να τσιμπολογάν και κάτι αν τους κάτσει
Κανονική , επίσημη με βραδινό ένδυμα.
έχει σημασία αν τηρούσαν ευλαβικά την απεργία? , αν δεν είσαι ανθρωποφάγος τηλεκανίβαλος δεν έχει καμία , αν είσαι άντε γαμήσου
Harbinger of Death
10-03-2011, 13:52
Έχει σημασία, αφού υπάρχουν τρόποι να αποδείξει κάποιος πόσο καιρό βρίσκεται στη χώρα (παλιότερα πχ καλύπτονταν με την εγγραφή παιδιού σε σχολείο και τους ελέγχους κάθε χρονιάς).
Περισσότερη σημασία φυσικά έχει για μεγάλο πλήθος μεταναστών που αυτή τη στιγμή κοντεύουν να κλείσουν τα 8 χρόνια παραμονής. Απαντώντας και στο άλλο σου ερώτημα, τέτοιοι είναι και οι περισσότεροι απ'τους 300, απ'οτι έχω καταλάβει. Όσοι απ'αυτούς έχουν κλείσει τα 8 χρόνια, θα νομιμοποιηθούν αυτόματα, οι υπόλοιποι, μόλις τα κλείσουν.
Άλλο 8 χρόνια παραμονής, άλλο εργασίας. Προφανώς η εργασία πρέπει να είναι νόμιμη. Εάν ο άλλος έχει έρθει χωρίς χαρτιά, χωρίς διαβατήριο και χωρίς απόδειξη ταυτότητας, πως μπορεί να εργαστεί νόμιμα; Χωρίς γνώσεις, υποθέτω ότι δε θα μπορεί. Είναι επίσης θέμα κατά πόσο θα πρέπει να νομιμοποιηθεί χωρίς χαρτιά. Από την άλλη κάπως πρέπει να ζήσουν και όσοι ήρθαν απελπισμένα πληρώνοντας τους δουλέμπορους.
Γενικά προσπαθώ να καταλάβω τι ισχύει για να ξέρω προς ποια κατεύθυνση να προβληματιστώ περισσότερο.
atom_smasher
10-03-2011, 17:58
προβληματισου προς ολες ανεξαιρετως το ιδιο. Μην πεφτουμε στην λουμπα του τι ειναι πιο σημαντικο.
Drumsick
10-03-2011, 18:27
Κοίταξε, δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα τα πράγματα που ίσχυαν για τα μεταναστευτικά κύματα του '90, αλλά τότε η κατάσταση είχε ως εξής:
Ερχόμενος στην ελλάδα (παράνομα) έβρισκες μια δουλειά και δούλευες μαύρα, χωρίς ασφάλιση, χωρίς τίποτα. Κάποια φάση βγάλανε κάποια νομοσχέδια σχετικά με την απόκτηση άδειας εργασίας. Αυτό προυπέθετε πως θα έπειθες τον εργοδότη σου να τον πάρεις απ'το χεράκι και να πάτε να δηλώσει πως σε απασχολεί και σε ασφαλίζει. Μάζευες λοιπόν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και σου χορηγούταν άδεια εργασίας για 6 μήνες - 1 χρόνο, κάτι τέτοιο. Αυτό σου εξασφάλιζε και προσωρινή άδεια διαμονής για το διάστημα αυτό.
Όταν ερχόταν η στιγμή της ανανέωσης, έπρεπε να έχεις πάλι τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και έναν αριθμό ενσήμων. Εφόσον τα είχες, σου ανανέωναν πάλι για κάνα χρόνο κ.ο.κ. Αν δεν τα είχες, επειδή ασούμε δε σου φτάνανε τα ένσημα, είχες το δικαίωμα να αγοράσεις αυτά που σου λείπανε. Αν στο μεταξύ είχες χάσει τη δουλειά σου, πακέτο. Κρυβόσουν από τις "σκούπες" μέχρι να βρεις πάλι κάναν πρόθυμο εργοδότη για να ξαναρχίσεις τη διαδικασία μαζί του.
Μέσα σ'ολα αυτά, τους καύλωνε κάθε τόσο και τροποποιούσαν τα νομοσχέδια, με αποτέλεσμα να μην είναι ποτέ σίγουρο αν θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα χαρτιά σου ή όχι.
Ε, μετά από 10-12 χρόνια αυτής της ιστορίας, υποτίθεται χορηγούταν μόνιμη άδεια εργασίας και παραμονής και ησύχαζες.
Με κάθε επιφύλαξη αυτά, δεν έχω ιδέα τι ισχύει σήμερα.
Griffith
12-03-2011, 17:17
http://www.nooz.gr/greece/ragkoisis-i-kuvernisi-den-dinei-adeies-paramonis
freak brother
14-03-2011, 19:14
Τον νόμο στα χέρια τους πήραν οι κάτοικοι στο Σπαθοβούνι Κορινθίας, μια περιοχή που έχει γίνει αμέτρητες φορές στόχος αλλοδαπών αδίστακτων ληστών και διαρρηκτών...
, με αποτέλεσμα να κάνουν περιπολίες για να προστατεύσουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους. Μάλιστα, το μικρό αυτό χωριό θα μείνει αξέχαστο σε έναν επίδοξο κακοποιό ο οποίος είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια εξαγριωμένων χωρικών.
Οι ύποπτες κινήσεις τεσσάρων αγνώστων αλλοδαπών -όπως αποδείχτηκε αργότερα- που επέβαιναν σε ένα μαύρο όχημα έξω από ένα σπίτι του οποίου οι ένοικοι έλειπαν στην Αθήνα έκαναν έναν κάτοικο της περιοχής να σταματήσει το φορτηγό του και να τους ρωτήσει τι έψαχναν.
Οι θρασύτατοι δράστες όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά τον απείλησαν με ξυλοδαρμό και σπάσιμο του αυτοκινήτου του αν δεν έφευγε σύντομα. Αμέσως μετά, όμως, «κατάπιαν» τη γλώσσα τους, αφού ο οδηγός κατέβασε από την καρότσα δέκα εργάτες που εργάζονται για λογαριασμό του και οι οποίοι κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον των αγνώστων! Οι τρεις που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο πανικοβλήθηκαν και αμέσως πάτησαν γκάζι και έγιναν καπνός εγκαταλείποντας σύξυλο τον τέταρτο της ομάδας.
Αυτός ήταν που πλήρωσε τη νύφη και για λογαριασμό των συνεργών του, αφού οι εργάτες όρμησαν πάνω του και τον έκαναν μαύρο στο ξύλο! Κατόπιν τον έβαλαν στο φορτηγό και τον μετέφεραν δεμένο χειροπόδαρα με σχοινί στην πλατεία του χωριού, όπου τον έδεσαν στον κορμό ενός δέντρου μέχρι να μεταβεί στο σημείο η αστυνομία.
katwrimos
14-03-2011, 19:58
Τον νόμο στα χέρια τους πήραν οι κάτοικοι στο Σπαθοβούνι Κορινθίας, μια περιοχή που έχει γίνει αμέτρητες φορές στόχος αλλοδαπών αδίστακτων ληστών και διαρρηκτών...
, με αποτέλεσμα να κάνουν περιπολίες για να προστατεύσουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους. Μάλιστα, το μικρό αυτό χωριό θα μείνει αξέχαστο σε έναν επίδοξο κακοποιό ο οποίος είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια εξαγριωμένων χωρικών.
Οι ύποπτες κινήσεις τεσσάρων αγνώστων αλλοδαπών -όπως αποδείχτηκε αργότερα- που επέβαιναν σε ένα μαύρο όχημα έξω από ένα σπίτι του οποίου οι ένοικοι έλειπαν στην Αθήνα έκαναν έναν κάτοικο της περιοχής να σταματήσει το φορτηγό του και να τους ρωτήσει τι έψαχναν.
Οι θρασύτατοι δράστες όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά τον απείλησαν με ξυλοδαρμό και σπάσιμο του αυτοκινήτου του αν δεν έφευγε σύντομα. Αμέσως μετά, όμως, «κατάπιαν» τη γλώσσα τους, αφού ο οδηγός κατέβασε από την καρότσα δέκα εργάτες που εργάζονται για λογαριασμό του και οι οποίοι κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον των αγνώστων! Οι τρεις που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο πανικοβλήθηκαν και αμέσως πάτησαν γκάζι και έγιναν καπνός εγκαταλείποντας σύξυλο τον τέταρτο της ομάδας.
Αυτός ήταν που πλήρωσε τη νύφη και για λογαριασμό των συνεργών του, αφού οι εργάτες όρμησαν πάνω του και τον έκαναν μαύρο στο ξύλο! Κατόπιν τον έβαλαν στο φορτηγό και τον μετέφεραν δεμένο χειροπόδαρα με σχοινί στην πλατεία του χωριού, όπου τον έδεσαν στον κορμό ενός δέντρου μέχρι να μεταβεί στο σημείο η αστυνομία.
Ο οποίος έκανε το φοβερό αδίκημα να αρνηθεί να απαντήσει στον οδηγό του φορτηγού τι κάνει έξω απο το σπίτι? Ψόφος στα φασιστοηδή βλαχαδερά.
Agoraphobic_S.I.
16-03-2011, 18:00
Εδώ ακριβώς είναι το ποιντ του όλου θέματος. Αριστερά σιχάματα-νταβατζήδες, από δω και πέρα μόνο χλέπες. Θα τις σκουπίζετε και θα λέτε και φχαριστώ.
Phantom Duck
16-03-2011, 22:16
τι εννοείς; δε συμμετείχαν αναρχικοί/αυτόνομοι/ΑΚ/ αναρχοσταλίνες στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης; ή υποννοείς κάτι άλλο μεγαλοφυές που αδυνατώ να αντιληφθώ;
Agoraphobic_S.I.
17-03-2011, 03:33
Δεν απαντώ σε μέλη οργανώσεων που την έκαναν Πέμπτη βράδυ με ελαφρά γιατί οι 300 ήταν αλλουνού μαγαζί, οι αναρχοάπλυτοι που συμμετοίχαν στην "πρωτοβουλία" πάντως ήταν ΑΚ και μόνο.
Πόσες γκόμενες έβγαλε ο Γιαννόπουλος τον καιρό της απεργίας λέτε;
ikonoklast
17-03-2011, 03:44
Εσύ πάντως μάλλον όχι πολλές γιατί σε βλέπω προβληματισμένο.
Phantom Duck
17-03-2011, 03:53
Δεν απαντώ σε μέλη οργανώσεων που την έκαναν Πέμπτη βράδυ με ελαφρά γιατί οι 300 ήταν αλλουνού μαγαζί, οι αναρχοάπλυτοι που συμμετοίχαν στην "πρωτοβουλία" πάντως ήταν ΑΚ και μόνο.
Πόσες γκόμενες έβγαλε ο Γιαννόπουλος τον καιρό της απεργίας λέτε;
πώς είμαστε νταβατζήδες τότε ρε ΜΑΝ αφού δε συμμετείχαμε; επίσης τι ήταν πέμπτη βράδυ και πού ήμασταν για να την κάνουμε;
μην απαντήσεις, συζήτα με τα μέλη του ερ που ήταν στην περιφρούρηση!
freak brother
17-03-2011, 03:58
http://bp2.blogger.com/_-AEc53NfCwg/SFrI96vzqdI/AAAAAAAABgQ/AAAKWrdOkPI/s400/%CE%95%CE%A5%CE%91%CE%93%CE%93.+%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3+1.jpg
Agoraphobic_S.I.
17-03-2011, 10:59
Ήταν μια Πέμπτη βροχερή, 27 Γενάρη. Μόλις έφτανε κάποιος στην Πανεπιστημίου έβλεπε τα ένδοξα ΕΑΑΚ μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να υψώνουν το κόκκινο λάβαρο της επανάστασης, έχοντας πρώτα σιγουρευτεί ότι τα παιδιά τους στα Προπύλαια ήταν ασφαλή. Έμενε λίγη ώρα να κοιτάξουν τα παιδιά των Άλλων.
Είναι πολλοί οι μετανάστες, φτάνουν για όλους (σας).
Griffith
17-03-2011, 11:34
λολ
Phantom Duck
17-03-2011, 21:27
Ήταν μια Πέμπτη βροχερή, 27 Γενάρη. Μόλις έφτανε κάποιος στην Πανεπιστημίου έβλεπε τα ένδοξα ΕΑΑΚ μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να υψώνουν το κόκκινο λάβαρο της επανάστασης, έχοντας πρώτα σιγουρευτεί ότι τα παιδιά τους στα Προπύλαια ήταν ασφαλή. Έμενε λίγη ώρα να κοιτάξουν τα παιδιά των Άλλων.
ήσουν νομική;;;
Agoraphobic_S.I.
18-03-2011, 16:58
ήσουν νομική;;;
Πέρασα λίγο απέξω, μετά πήγα για καφέ στα φλο γιατί η φάση δεν με εξέφραζε!!!1~
ikonoklast
19-03-2011, 15:03
λολ, o ΑγοραφοβικΣΙ έγινε πρώτο έτος!
Katsaloupardos
25-03-2011, 17:16
http://pinnokio.blogspot.com/2011/03/blog-post_5968.html
Κατά 99% είναι μπούρδες αυτά που γράφονται,μιας και το είπαν και σε εμένα και κάθε φορά αυτός που μου το είπε το άκουσε από τον κολλητό του,που του το είπε ένας ξάδερφος του,που του το είπε η μάνα του και πάει λέγοντας,αλλά απ'ότι ακούω έχουν αρχίσει να γίνονται επιθέσεις σε πακιστανούς
πεθαίνω με τα σχόλια
http://img96.imageshack.us/img96/7774/dsc00521er45y.jpg (http://img96.imageshack.us/i/dsc00521er45y.jpg/)
de ftani po0 to0c kAname evropeo0s mas viazo0n k ta koritcia mas
Dragonlord
25-03-2011, 19:03
3ypnhste....kalytera dolofonos para me xartomanthla......
E, νομίζω ότι αυτό δεν το πολυπιστεύεις ούτε ο ίδιος :P
sabbattack
25-03-2011, 22:39
ο tempora o mores, πίνκαρα Η. ...
Agoraphobic_S.I.
29-03-2011, 01:01
λολ, o ΑγοραφοβικΣΙ έγινε πρώτο έτος!
Σε λίγα έτη θα γίνω κι εγώ φλωράκος με καρό πουκάμισα! =)
freak brother
29-03-2011, 01:21
οταν τελειωσεις το λυκειο?
Agoraphobic_S.I.
29-03-2011, 01:32
Το γυμνάσιο βασικά. Το λύκειο με αγχώνει λίγο, είναι δύσκολες πολύ οι πανελλήνιες;
metamelia1
29-03-2011, 01:37
νομιζω πως ηρθε ο καιρος να εκφρασω και γω την αποψη μου
ειναι απλη και λιτη
απορω με τις 80 σελιδες του θρεντ
Οι μεταναστες λοιπον
Ουτε προσφερουν κατι, ουτε καταφερνουν κατι για τους εαυτους τους, και ΑΠΑΙΤΟΥΝ να εχουν και δικαιωματα γαμω την ουγκαντα τους.
ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ
Που να ΨΟΦΟΥΣΑΝ και οι 300 και να μας αφηναν ησυχους :!:
29-03-2011, 01:40
trololololololo
Kaserinos
29-03-2011, 12:36
Οι λιστες των μπεστ σελερ που δημοσιευονται καθε τοσο μπορει να κριτικαρονται και να αμφισβητουνται με διαφορους τροπυς - και πολλες φορες δικαιως -, αλλα αν τις κοιταξει κανεις απο μια διαφορετικη πλευρα μπορει να βρει ενδειξεις για το τι απασχολει σημερα συγκεκριμενες κοιωνιες και να καταληξει σε διαφορα σοβαρα ή και αστεια συμπερασματα.
Εδω διαβαζουμε με παθος την "Εξομολογηση ενος οικονομικου δολοφονου". στην Αγγλια προτιμουν να αγοραζουν βιβλια με συνταγες μαγειρικης. Στην Γαλλια ανακαλυπτουν ξανα τον Μαρξ. Στην κραταια Γερμανια τα βιβλια που βρισκονται στην λιστα των ευπωλητων εχουν το ιδιο περιπου θεμα και μιλουν για προβληματα που προκαλουν οι μεταναστες, οι Τουρκοι, κυριως, αλλα και ολοι οι μουσουλμανοι.
Ενα μονο βιβλιο διαφερει και παρολα αυτα πουλιεται σαν ζεστο κουλουρακι: μια μαρτυρια για το πως εξελισσεται το Αλτσχαιμερ! Δεν μοιαζει πολυ λογικη η ανησυχια των Γερμανων για την απωλεια μνημης, αν συνδεσει κανεις τις ξενοφοβικες τους επιλογες με την ιστορια της χωρας τους?
my soul has been fucked up by the power of steel :moutza:
Shadowking
30-03-2011, 18:06
firestorm, σόρυ που στην χαλάω αλλά ούτε και συ προσφέρεις τίποτα σ'αυτόν τον κόσμο και σίγουρα δεν καταφέρνεις κάτι για τον εαυτό σου, παραμένεις βαρετός, χλιαρός και κομπλεξικός.
Θα σου 'λεγα να γυρίσεις πίσω στην διαδικτυακή σου κωλότρυπα αλλά και στο internet άχρηστος και αδιάφορος είσαι. Μπορείς εναλλακτικά να σκεφτείς και την αυτοκτονία ή το να γραφτείς σε κάποιο άλλο φόρουμ προσπαθώντας να κάνεις φίλους.
edit
Ουπς, λάθος σε κάνανε και mod, τελικά καταφέρνεις πράματα, keep up the good work:moutza:
Marillion
30-03-2011, 18:16
firestorm δίνω ενα 95% στην περίπτωση που το σπίτι που μένεις, η κουζίνα που τρως και η τουαλέτα που χέζεις να χτίστηκαν/τοποθετήθηκαν από μετανάστες. αυτά στα περί προσφοράς τουλάχιστον.
αν τρολάρεις κάντο με το αλλο ακκαουντ γιατί θα χαλάσεις το balance σου σε αυτό
Phantom Duck
30-03-2011, 18:37
ποντάρω σε αποτυχημένο τρόλλινγκ πάντως.
Shadowking
30-03-2011, 18:41
και γω, αλλά η αποψή μου για τα επίπεδα ηλιθιοτητας του φαιρστορμ παραμένει ίδια. αυτό είναι το ερ σας κύριοι.
atom_smasher
30-03-2011, 23:40
και γω, αλλά η αποψή μου για τα επίπεδα ηλιθιοτητας του φαιρστορμ παραμένει ίδια. αυτό είναι το ερ σας κύριοι.
Μην μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι. υπαρχουν και αγνοι τρολερς εδω μεσα περα απ τους μαλακες.
metamelia1
31-03-2011, 00:00
ποντάρω σε αποτυχημένο τρόλλινγκ πάντως.
Αυτό.
Σαντοουκινγκ σορι αλλα και το μουνι της μανας σου χλιαρο και αδιαφορο ειναι =/
BibleBlackBird
31-03-2011, 17:00
στην Αγγλια προτιμουν να αγοραζουν βιβλια με συνταγες μαγειρικης.
Γιατι δεν ξερει τοτε κανεις τους να μαγειρευει καλα γαμω το κερατο μου;
Kingdom Gone
04-04-2011, 16:16
http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=393433
enitharmon
04-04-2011, 17:04
αυτοί είναι οι πνευματικοί από τους οποίους περιμένουμε να πάρουν θέση; που παλιά λέγαν να μπούνε όλοι και τώρα έξω όλοι; μάλιστα (τον αποκάλεσαν και πούστη, τςτςτς)
mourning apocalypse
04-04-2011, 17:15
Γενικά οι πνευματικοί χρειάζονται ένα γερό χέρι ξύλο προτού πάρουν θέση.
Dragonlord
04-04-2011, 17:23
Σούργελο, από τον θίασο που έχει μαζέψει ο Μίκης.
Α, και πούστης.
nekrobutcher
04-04-2011, 17:58
αυτά δεν είναι επιχειρήματα είναι η άποψη κάποιου μετά από ένα συγκεκριμένο συμβάν που προκάλεσε φόβο, οπότε δε μπορεί να είναι αντικειμενικός..κουτί πάντως της έπεσε της εφημερίδας, πολύ πιασάρικο
rat_poison
04-04-2011, 18:01
κι άμα τον δέρναν έλληνες θα έλεγε τ' αντίθετα;
freak brother
04-04-2011, 18:06
Υπάρχει επίσης μία ακόμη στοά μασόνων,οι μεσάζοντες ανάμεσα στους Αμερικανούς και στους Ισραηλινούς
freak brother
04-04-2011, 18:07
ε τον δειραν , αλλα ηταν δεξιοι
nekrobutcher
04-04-2011, 18:07
αν τον έδερναν έλληνες μπορεί και να συνειδητοποιούσε ότι η εγκληματικότητα δεν έχει να κάνει και τόσο με την εθνικότητα..αν ήταν έλληνες πρεζάκια θα έβριζε τα πρεζάκια ίσως..όταν ο άλλος βρίσκεται σε σύγχυση περιμένεις να μιλήσει λογικά? εκτός και αν είναι φασίστας ούτως ή άλλως
enitharmon
04-04-2011, 18:25
μετατραυματικό σύνδρομο μπορεί να έχει ο καθένας που του συμβαίνει αυτό και είναι λογικό. ηλίθιο είναι να θεωρείς τις παλιές σου απόψεις εφηβικές (ρίξαμε και τη σπόντα μας για τους νέους) και να το γυρίζεις εντελώς μετά, χωρίς να τα βάζεις κάτω να δεις τί είναι λογικό και τι πιστεύεις πραγματικά και τι όχι.
LokiTricksterGod
04-04-2011, 18:36
κι ο μάινας έφαγε ξύλο από αλλοδαπούς αλλά δε βγήκε να λέει τέτοια σιχαμένα αν θυμάμαι καλά
τα έχει όλα το κείμενο, ρατσισμό, σεξισμό, μικροαστική κακομοιριά, αντισημιτισμό, δεν άφησε τίποτα απέξω.
enitharmon
04-04-2011, 18:40
άφησε τους χιπστερ
LokiTricksterGod
04-04-2011, 18:42
για να φόραγε καρώ ο ληστής θα σου 'λεγα γω
εντωμεταξύ πεθαίνω με την απορία του που τον είπαν πούστη, σε ένα σουρεάλ παράλληλο σύμπαν θα μπορούσε να παραπονιέται για το σεξισμό των μεταναστών :S
KoiliaSamprela
04-04-2011, 18:54
http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=393433
Νίκος Κούνδουρος:
μέχρι εκεί διάβασα .... πραγματικά δεν έχει να μου πει τίποτα
Harbinger of Death
04-04-2011, 21:55
"Έξω οι Έλληνες! Να φύγουν όλοι! Εγώ από τη μέρα του συμβάντος άρχισα να μαθαίνω Ούρντου."
totos571
04-04-2011, 23:33
Αν θέλει να το συζητήσει κανείς...
Προβολή-συζήτηση με τον Νίκο Κούνδουρο
Time 08 April at 21:30 - 09 April at 00:30
Location Κινηματοθέατρο "Ίριδα"
Ακαδημίας 55 και Ιπποκράτους 15
Created by: Κινηματογραφικός Τομέας Π.Ο.Φ.Π.Α.
More info Αυτή την Παρασκευή 8/4 στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί στην Ίριδα προβολή της ταινίας του Νίκου Κούνδουρου " Ο Δράκος ", παρουσία του σκηνοθέτη.
Θα ακολουθήσει συζήτηση του σκηνοθέτη με το κοινό.
είσοδος ελεύθερη
www.kinimatografiko.gr
asimoulis
05-04-2011, 04:03
Τέσσερα κτήνη, τέσσερις βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα».
http://www.gameandplayer.net/images/inset/inset1_10_0107_madmoxxi.jpg
Sotos_The_Tequiler
04-05-2011, 20:14
nxfV0kxCPgU
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=308924&cid=4
freak brother
12-05-2011, 18:18
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=85&playerType=flash
σπανε μαγαζια αλλοδαπων
Kaserinos
12-05-2011, 18:32
στο chat του zougla.gr :
"ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΨΗΤΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ"
καταδικαζουμε εκτος αν ηταν πογκρομ εναντιων βαζελων
atom_smasher
12-05-2011, 19:46
καταδικαζουμε εκτος αν ηταν πογκρομ εναντιων βαζελων
Ε δικαιολογημενα. Ευρωπαιοι πλεον με 6 αστερια, οχι παρακατιανοι ελληναραδες!Πουτσα και ξυλο λεμε!
freak brother
13-05-2011, 13:26
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/226201_10150195963414797_723644796_6913168_349100_n.jpg
υπανθρωποι ρε πουστη μου
tamagothi
13-05-2011, 13:45
εντωμεταξύ στον Έλληνα εκειπίσω μπορεί κανείς να διακρίνει τα χαρακτηριστικά περίπου όλων των φυλών που έχουν περάσει απ' τη γειτονιά τα τελευταία 3000 χρόνια.
enitharmon
13-05-2011, 14:00
λολ, ελληνας ειναι αυτος; για σκουρο που τρεχει να κρυφτει τον περασα
εντωμεταξύ (ακολουθεί κυνική δήλωση, δεν το εννοω σοβαρα ffs, εκει φτασαμε να εξηγώ) είναι τόσο άχρηστοι, που με τόσους μαχαιρωμένους δεν κατάφεραν να σκοτώσουν κανέναν.
freak brother
13-05-2011, 14:17
προφανως δεν μαχαιρωνουν να σκοτωσουν αλλα να τραμπουκισουν , αυτοι συνηθως μαχαιρωνουν στα κωλομερια.
nxfV0kxCPgU
Αυτοί δεν είναι "μεμονωμένοι φασίστες". Είναι η "εργατική τάξη" που πεισματικά αρνείται ο α/α χώρος να δει ότι ναι, μπορεί να είναι τα χειρότερα βλαχοφασισταριά του κόσμου ετούτου.
rage for order
13-05-2011, 15:28
Αυτοί δεν είναι "μεμονωμένοι φασίστες". Είναι η "εργατική τάξη" που πεισματικά αρνείται ο α/α χώρος να δει ότι ναι, μπορεί να είναι τα χειρότερα βλαχοφασισταριά του κόσμου ετούτου.
ο ίδιος χώρος που τον κατηγορούν ότι φτύνει την "εργατική τάξη" με κάθε ευκαιρία; αποφασίστε επιτέλους.
Harbinger of Death
13-05-2011, 15:58
εντωμεταξύ στον Έλληνα εκειπίσω μπορεί κανείς να διακρίνει τα χαρακτηριστικά περίπου όλων των φυλών που έχουν περάσει απ' τη γειτονιά τα τελευταία 3000 χρόνια.
http://i.imgur.com/fTbAb.jpg (http://imgur.com/fTbAb)
KoiliaSamprela
13-05-2011, 17:36
αν έβαζε Σουηδός θα ήταν ψέμα
LokiTricksterGod
13-05-2011, 22:46
Στην Γ' Σεπτεμβρίου, φασίστες σταμάτησαν ένα λεωφορείο, κατέβασαν τους περισσότερους επιβάτες και ξυλοκόπησαν όσους φαίνονταν μετανάστες.
το μετέδωσε και το σκάι
Καλά τους κάνουνε για μένα.
-Γιατί;
-Ε γιατί νταξ' κι εγώ υποστηρίζω λίγοοο... φασισμό.
http://www.youtube.com/watch?v=5w4s1Ls2fyw#t=12s
(@0:12)
scarecrow
14-05-2011, 12:21
Η χήρα του 44χρονου επέστρεψε τα λουλούδια που της έστειλε η «Χρυσή Αυγή» (http://www.polispress.gr/lang/gr/archives/65567)
Doomsayer
14-05-2011, 12:36
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους εντελώς ηλίθιους αναφερόμενος στους ακροδεξιούς.Με τη λογική και μόνο πρέπει να είσαι ΒΛΑΚΑΣ για να μισείς κάποιον επειδή έτυχε να γεννηθεί με διαφορετικό χρώμα δέρματος.Ακριβώς και όσοι π.χ γεννήθηκαν Έλληνες δεν το επέλεξαν,πέσανε τα ζάρια και έτυχε και φύτρωσαν σε αυτή τη χώρα.Οι μετανάστες είναι στην Ελλάδα επειδή έμμεσα ή άμεσα τους το επιτρέπει η κυβέρνηση.Ποιος εκλέγει τη κυβέρνηση;Ο λαός.Τότε γιατί παραπονιούνται για τους μετανάστες στους οποίους μέσω της ψήφου τους οι ίδιοι έχουν δώσει το ΟΚ για να είναι εδώ;
αυτο ηταν πολυπλοκο...δεν καταλαβα τιποτα
metamelia3
14-05-2011, 17:32
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους εντελώς ηλίθιους αναφερόμενος στους ακροδεξιούς.Με τη λογική και μόνο πρέπει να είσαι ΒΛΑΚΑΣ για να μισείς κάποιον επειδή έτυχε να γεννηθεί με διαφορετικό χρώμα δέρματος.Ακριβώς και όσοι π.χ γεννήθηκαν Έλληνες δεν το επέλεξαν,πέσανε τα ζάρια και έτυχε και φύτρωσαν σε αυτή τη χώρα.Οι μετανάστες είναι στην Ελλάδα επειδή έμμεσα ή άμεσα τους το επιτρέπει η κυβέρνηση.Ποιος εκλέγει τη κυβέρνηση;Ο λαός.Τότε γιατί παραπονιούνται για τους μετανάστες στους οποίους μέσω της ψήφου τους οι ίδιοι έχουν δώσει το ΟΚ για να είναι εδώ;
μην ξεχναμε και το λομπι των εβραιοπουστηδων που συνομωτει πισω απ'την σιωνιστικη κυβερνηση. μην ξεχναμε: κωστας σημιτης
KoiliaSamprela
15-05-2011, 16:34
τίποτα καινούριο για όσους έχουν ασχοληθεί
λινκ (http://www.cosmo.gr/News/Hellas/322977.html)