View Full Version : ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
re as er8ei kai 1 lepto prin
http://saviola.freeservers.com/images/blau12.jpg
lene ston sport fm pws o paok aperipse protash mas gia salpigkidh (4 ekatomyria syn 8eodwridh kai anterson)
solution_AK-47
21-07-2006, 18:40
Oxi re, o Anderson 8a bgalei matia fetos me thn apodosh tou. Oso gia ton allo, exei kamia sxesh me to 8eodwridh pou efuge persi apton PAOK gia omada ths Bundesliga? :twisted: Krathste ton,xarisma sas. Aporw pws den phrate telika k to Feutchene!
pitchfork
21-07-2006, 23:02
Αν και τα λεφτά είναι του τζίγγερ και δε με νοιάζει καθόλου μα καθόλου στη συγκεκριμένη περίπτωση ευτυχώς που η πρόταση αυτή απορίφτηκε.
4 εκ για το παλτό ε όχι, είναι αμαρτία κι απ το θεό.
Darkling
21-07-2006, 23:52
Σιγα μην εδωσε και 30 εκατομμυρια, τον Γκονζαλες και την Παιανια.
Kingryche
22-07-2006, 01:19
εξωπραγματικό μου ακούστηκε και εμένα
δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε τον Σαλπιγγίδη. Και τον θεωρώ και υπερεκτιμημένο.
προτιμώ Γκέκα, Παπ.
Dr. Death
22-07-2006, 17:48
δεν εχω τιποτα με τον γκεκα..καλος παικτης ειναι...οχι ομως για βασικος επιθετικος του παναθηναικου.Μια καλη λυση παγκου σε τετοιες ομαδες επρεπε να ναι.
ΑΛΛΑ αυτος ο παικτης ειναι επι 1.5 χρονο ο 1ος σκορερ της ομαδας και μαζι με σαλπιγγιδη παπαδοπουλο οι 3 καλυτεροι εν ελλαδι ελληνες επιθετικοι.
Και μετα φωναζουμε γιατι δεν πηγαμε στο μουντιαλ και γιατι δεν κανει αλλαγες στην εθνικη ο ρεχαγγελ.
Τεσπα.Παλι καλα που υπαρχουν και κατι σαμαραδες.
ΑΛΛΑ αυτος ο παικτης ειναι επι 1.5 χρονο ο 1ος σκορερ της ομαδας
Και αυτο δε σε προβληματιζει;
solution_AK-47
22-07-2006, 18:35
Και αυτο δε σε προβληματιζει;
Esu auto katalabes?
SpiritCrusher
22-07-2006, 18:58
Ο Καναβάρος στη Ρεάλ. Μάλιστα..
dyingfreedom
22-07-2006, 18:58
Παλι καλα που υπαρχουν και κατι σαμαραδες.
Άντε να δούμε από Σεπτέμβρη τι θα αλλάξει στην εθνική.
Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Αμανατίδης, Σαλπιγγίδης είναι κλάσεις ανώτεροι από Χαριστέα.
Επίσης Λαγός βασικός και γιατί όχι και κλήση του Παππά.
Ο Γκέκας ρε παιδιά δεν κάνει.
Ο Καναβάρος στη Ρεάλ. Μάλιστα..
paketo me emerson e
Ο Γκέκας ρε παιδιά δεν κάνει.
Οντως, αλλα 1000 φορες αυτος απο το να τρωω στη μαπα το Χαριστεα, το απολυτο μηδεν.
Raven Lord
23-07-2006, 05:24
lene ston sport fm pws o paok aperipse protash mas gia salpigkidh (4 ekatomyria syn 8eodwridh kai anterson)
:lol: τελικά η πρόταση ήταν για 1,4 εκ. + 2 παίκτες δανεικούς :lol:
ότι να'ναι
freak brother
23-07-2006, 06:43
:lol: τελικά η πρόταση ήταν για 1,4 εκ. + 2 παίκτες δανεικούς :lol:
ότι να'ναι
τι να τον κανουμε?θελουμε ενα βαρυ σεντερ φορ :!: (αυτη ηταν η δευτερη επιλογη σε περιπτωση που δεν ερχοταν ο Σαβιολα? :rofl: :rofl: )
dyingfreedom
23-07-2006, 14:55
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει τη συμφωνία της, για 3 χρόνια, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Χούλιο Σέζαρ. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί αύριο στην αποστολή της ομάδας που βρίσκεται στην Αυστρία.
pitchfork
23-07-2006, 15:56
Πω πω πω μεγαλεία.
Τώρα και με ζε ρομπέρτο εθνική βραζιλίας έγινε ο οσφπάκος.
Εκεί φαίνεται πόνταρε πέρυσι ο κατάσκοπος που ανακοίνωσε (και συμφώνησε τόσο ο σόλιντ όσο και άλλοι υπάλληλοι) ότι τούτη τη χρονιά το τζάμπιονς ληγκ θα έρθει στο πειραιά.
Άντε να ξεκινήσει με το καλό να πανηγυρίσει (πάλι) όλη η Ελλάδα.
Δεν κρατιέμαι.....
Stormrider
23-07-2006, 16:26
:moutza:
pitchfork
23-07-2006, 17:49
:) :pink:
:lol: τελικά η πρόταση ήταν για 1,4 εκ. + 2 παίκτες δανεικούς
1,4 εκ. για το Σαλπιγγιδη, ειναι σα να πετας τα λεφτα σου στη χεστρα και να τραβας το καζανακι.
Κροατικά σενάρια για Κλάσνιτς. Κατεβαίνει προν το μέγάλο σκοράεει
Λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟ για τον Ιβάν Κλάσνιτς αναφέρει δημοσίευμα της κροατικής εφημερίδας «Βέτσερνι Λιστ» την ώρα που ο παίκτης δηλώνει:
"Έχω ακούσει για αυτές τις προτάσεις, αλλά δεν έχει μιλήσει κάποιος μαζί μου. Στόχος μου είναι να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου με τη Βέρντερ, που λήγει του χρόνου".
Σάλτσμπουργκ για Σέριτς!
Την απάντηση στην πρόταση που έχει κάνει στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Άντονι Σέριτς περιμένει η Σάλτσμπουργκ,
"Μετά την άρνηση του Mάρκο Μπάμπιτς η "Ρεντ Μπουλ" Σάλτσμπουργκ έχει έναν άλλον Κροάτη στη λίστα της για να καλύψει μια θέση στα αριστερά.
Η αυστριακή ομάδα που έχει ήδη αποκτήσει τον Νίκο Κόβατς έχει κάνει πρόταση στον σύλλογο της Αθήνας για τον διεθνή Σέριτς και αναμένεται η εξέλιξη στις συνομιλίες των δύο ομάδων”, γράφει το δημοσίευμα.
freak brother
23-07-2006, 19:15
τον εχουν δει να παιζει? :P
ksereis polles fores oi managareoi paizoun fm
dld de pernaei eukola aparathrhtos enas paixths me timh agoras 2.000.000 +
freak brother
23-07-2006, 19:27
δεν εξηγειται αλλιως :shock:
Η Πέμπτη (27/7) είναι η καθοριστική ημέρα για την υπόθεση Σαβιόλα. Ο Παναθηναϊκός έστειλε φαξ στην Μπαρτσελόνα όπου και της γνωστοποιεί πως θέλει μέχρι την εν λόγω ημερομήνια την οριστική απάντησή της για τον Αργεντινό.
Οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» το δέχθηκαν και απάντησαν με νέο φαξ στον Παναθηναϊκό γνωστοποιώντας του πως μέσα στο επόμενο τριήμερο θα υπάρξει οριστική απάντηση.
Σύμφωνα με τον Αλφρέδο Καμπρέρα, μάνατζερ του παίκτη ο Σαβιόλα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα, αφού ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση. Ο Καμπρέρα το έχει διαμηνύσει αυτό στην διοίκηση του «τριφυλλιού» και αν βρεθεί σημείο επαφής και με την Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να γίνει το μεγάλο «μπαμ».
ante mas eskases
Αποκλειστικό: "Βαλς" με τον Χαουάν Πάμπλο Σορίν, αρχηγό της Εθνικής Αργεντινής, στην περίπτωση που πωληθεί ο Άντονι Σέριτς στην αυστριακή Σάλτσμπουργκ, ετοιμάζεται να "χορέψει" ο Παναθηναϊκός. Η μεταγραφή του μουντιαλικού αστέρα είναι... εντελώς άσχετη με αυτή του Σαβιόλα, (για τον οποίο το ενδιαφέρον παραμένει) και θα αποτελέσει, μια τρανταχτή απόδειξη για το τι πραγματικά σκεδιάζει η διοίκηση της ΠΑΕ για τη χρονιά που έρχεται!
Darkling
26-07-2006, 10:56
ΜΠΟΜΠΑ. Σε συμφωνια βρισκεται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με την Ομοσπονδια της Αργεντινης για τη μεταγραφη ολοκληρης της Εθνικης στην Παιανια. Οι συζητησεις βρισκονται σε προχωρημενο σταδιο και ισως μεχρι τις αρχες αυγουστου να εχει σκασει το μεγαλο μπουμ.
Ασσοσηεητηντ Πρεςς.
jack the ripper
26-07-2006, 11:05
ΜΠΟΜΠΑ. Σε συμφωνια βρισκεται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με την Ομοσπονδια της Αργεντινης για τη μεταγραφη ολοκληρης της Εθνικης στην Παιανια. Οι συζητησεις βρισκονται σε προχωρημενο σταδιο και ισως μεχρι τις αρχες αυγουστου να εχει σκασει το μεγαλο μπουμ.
Ασσοσηεητηντ Πρεςς.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Η επιθυμία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Βαρδινογιάννη να προσθέσει ένα ηχηρό όνομα στο φετινό ρόστερ της ομάδας, όχι μόνο σε επίπεδο εντυπώσεων αλλά κυρίως ουσίας και αγωνιστικής προσφοράς, φαίνεται πως ανοίγει τον δρόμο για την απόκτηση του Χαβιέ Φαρινός.
Τα δύο τελευταία 24ωρα οι ιθύνοντες της "πράσινης" ΠΑΕ βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του 28χρονου μέσου και αφού εισέπραξαν τη θετική του διάθεση σε ενδεχόμενη συνεργασία με το "τριφύλι", μπήκαν σε στάδιο διαπραγματεύσεων για την απόκτησή του.
Χαβιέ Φαρινός
Ημερομηνία Γέννησης: 29/03/1978
Τόπος Γέννησης: Βαλένθια
Υψος: 1.73
Βάρος: 69 κ.
Θέση: Μέσος
Ο Ισπανός μέσος έχει περάσει από τις Βαλένθια και Ιντερ, ενώ είναι γνωστός στην ελληνική ομάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ και τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τις "νυχτερίδες". Ο Χαβιέ Φαρινός ήταν το αγαπημένο παιδί του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, τον οποίο και ακολούθησε από τη Βαλένθια στην Ιντερ. Πέρυσι, τελευταία χρονιά της συνεργασίας του με την Ιντερ, παραχωρήθηκε δανεικός στη Μαγιόρκα, στην οποία προπονητής ήταν ο Κούπερ.
Σίγουρα τα αμέσως επόμενα 24ωρα θα γνωρίζουμε την κατάληξη αυτού του φλερτ αν και η υπόθεση δεν είναι εξαιρετικά εύκολη αν λάβουμε υπόψιν ότι πριν από περίπου μία εβδομάδα ήταν αρνητικός στην πρόθεση της Μαγιόρκα για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο.
Η καριέρα του Φαρινός
1996-2000: Βαλένθια
2000-2002 Δεκ.: Ιντερ
2003 Ιαν-Ιουν.: Βιγιαρεάλ (δανεικός από Ιντερ)
2003-2004: Ιντερ
2004-2005: Μαγιόρκα (δανεικός από Ιντερ)
2005-2006: Μαγιόρκα
Ασσοσηεητηντ Πρεςς.
Με φωναξε κανεις;
edit:πριν σκασω θα ενημερωσω, μην ανησυχειτε.
to spotaki tou sportday leei saviola kapout
Darkling
27-07-2006, 09:12
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ........ :(
kratame mia pisinh until aurio
psychotron
27-07-2006, 10:22
Στο πρωτοσέλιδο η SportDay γράφει:
"Χτες τα μεσάνυχτα έγινε γνωστό από την Ισπανία ότι ο παίκτης αποφάσισε να μη συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και ότι η Μπαρτσελόνα ψάχνει άλλη ομάδα να τον δώσει. Αύριο η τυπική ανακοίνωση."
nai to phran apo ena ispaniko site xtes brady,eida to link
o mpamphs milaei gia metagrafh bomba apokleistika apo ton sport fm gyro stis 2mish me 3
mou brwmaei gayros alla eipe mia ek twn triwn megalwn
Madrid announce Van Nistelrooij signing
Real Madrid CF announced on Thursday evening that they have reached an agreement with Manchester United FC for the signing of Netherlands forward Ruud van Nistelrooij on a three-year contract. Reports suggest the fee is €15m.
apo th mia agaph sthn allh :D
telika h metagrafh htan gia thn aek
o dalabona ths milan,arketa kalh metagrafh 8a lega
eleventh guardian
29-07-2006, 00:56
Και κάτι για να χαρεί λίγο και ο regularpaul. :P
http://www.avai.com.br/?secao=MostraNoticia&codigo=2110
fleshdiver
29-07-2006, 02:06
Δεν ξέρω για τον regularpaul, εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω βραζιλιάνικα :P
τον πήραμε, τι γράφει αυτού?
eleventh guardian
29-07-2006, 03:09
Ετσι λέει. Στο soccerassociation.com μάλιστα τον έχει ήδη περασμένο ως παίκτη του Ιωνικού, αλλά μάλλον έχουν στηριχθεί στην ανακοίνωση της Αβαϊ (η οποία βέβαια δεν το 'βγαλε από το μυαλό της, άρα μάλλον σήμερα θα τον ανακοινώσει και η προεδράρα σας).
poulo h aek apo ntala mpona e
bleeding
31-07-2006, 23:10
Ετσι λέει. Στο soccerassociation.com μάλιστα τον έχει ήδη περασμένο ως παίκτη του Ιωνικού, αλλά μάλλον έχουν στηριχθεί στην ανακοίνωση της Αβαϊ (η οποία βέβαια δεν το 'βγαλε από το μυαλό της, άρα μάλλον σήμερα θα τον ανακοινώσει και η προεδράρα σας).
στο http://www.transfermarkt.de παντως δεν εχει περαστει. το soccerbase ωραιο φαινεται αλλα θελει συνδρομη γμτ
eleventh guardian
31-07-2006, 23:16
στο http://www.transfermarkt.de παντως δεν εχει περαστει. το soccerbase ωραιο φαινεται αλλα θελει συνδρομη γμτ
Toν ανακοίνωσε όμως ο Κανελλάκης. :D
Η συνδρομή του soccerassociation είναι γύρω στα 45 ευρώ το τρίμηνο (23.99 λίρες). Είναι σαφώς καλύτερο από το transfermarkt.de, αλλά δεν είναι τόσο πλήρες όσο περίμενα.
gia mas lene govou-aimar alla paizei na meinoun kai auta stis fymes
bleeding
31-07-2006, 23:19
αν ξερεις κανα αλλο τετοιο site (χωρις συνδρομη κατα προτιμηση) στειλε κανα pm να τσεκαρω γιατι με ενδιαφερουν διαφορα τετοια
_UnHoLyMaRtYr_
01-08-2006, 04:28
O Aimar πήγε Σαραγόθα.
Darkling
01-08-2006, 09:57
O Aimar πήγε Σαραγόθα.
Ναι, ειχε πακεταρει για Παιανια λεει, αλλα ξαφνικα ο Προεδρος της Σαραγοσα Χορχε Σοκρατες Κοκκαλαρος τον πηρε τηλεφωνο μεταμεσονυχτια και του πε με λυγμους "οχι, μην πας εκει, εμεις σ αγαπαμε" και μετα του δωκε τα τριπλασια εουρος και μια ΣΛΚ 500 και δωρο τρεις Ανδαλουσιανες πουταναι κι ο Αιμαρ ειπε το δακρυβρεχτο ναι και μετα ο Τζιγγερ ειπε οτι δεν εμπλεκομαστε σε παιχνιδια μανατζερ και τρελα ποσα και ετσι τον εχασε ο ΠΑΟ μεσα απ την ζεστη του αγκαλη.
pitchfork
01-08-2006, 17:02
Ναι.
Σου λέει οι τρεις πουτάνες είναι καλύτερες από τη μία....
:D
eleventh guardian
01-08-2006, 17:30
Επέστρεψε ο Νατσούρας στον Ιωνικό. ΑΕΚάκια κρυφτείτε.
Μολονότι ο Παναθηναϊκός αναζητούσε με ζήλο πλάγιο επιθετικό, προκειμένου να καλύψει το δεξί άκρο, πρώτος στην Παιανία θα φτάσει, όπως όλα δείχνουν, o αμυντικός μέσος που αναζητείτο. Οι "πράσινοι", κινούμενοι με απόλυτη μυστικότητα, βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου Ρικάρντο Σόουζα Μπόβιο από τη Μάλαγα, προσθέτοντας ένα ακόμη πολυτιμο κομμάτι στο έμψυχο δυναμικό τους.
Εφόσον η απόκτηση του 24χρονου χαφ ολοκληρωθεί (κάτι που τη δεδομένη στιγμή μοιάζει σχεδόν δεδομένο), αυτή θα αφορά δανεισμό για έναν χρόνο με την προοπτική τα δικαιώματά του να αγοραστούν το ερχόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε η ομάδα της Ανδαλουσίας υποβιβάστηκε στη Σεκούντα Ντιβιζιόν και η διοίκησή της δεν απορρίπτει την προοπτική να... ξεφορτωθεί δυσβάσταχτα οικονομικά συμβόλαια.
Οι πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως πρόκειται για μέσο, ο οποίος δεν περιορίζεται στα αμυντικά του καθήκοντα. Έχει τη δυνατότητα να βγάζει την ομάδα μπροστά, στοιχείο που αναζητούσε ο Χανς Μπάκε, ενώ διεθέτει ισχυρό σουτ. Στη Μάλαγα μεταγράφηκε στα μέσα της περσινής περιόδου παίζοντας δεκαεπτά παιχνίδια. Ευρωπαϊκή εμπειρία έχει επίσης αγωνιζόμενος στη ρωσική Τσερνομόρετς, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του Βάσκο ντα Γκάμα περνώντας επίσης από τη Σάντος όντας συμπαίκτης του Ρομπίνιο.
Η καρτέλα του Μπόβιο
Όνομα: Ρικάρντο Σόουζα
Επώνυμο: Μπόβιο
Εθνικότητα: Βραζιλιάνος
Ημ. Γέννησης: 17/01/1982
Θέση: Αμυντικός μέσος
Ύψος: 1,78μ.
Βάρος: 78,0κ.
http://www.20minutos.es/data/img/2006/03/06/370498.jpg
chevanton sth sevilia kai vieira sthn inter
epishs akougetai kai ronaldinio sthn milan
pitchfork
02-08-2006, 16:54
και ζε ρομπέρτο στο θρήλο
bleeding
03-08-2006, 20:52
Μετα τους 2 Περουβιανους (Ρεμποσιο & Ζεγκαρα) που υπεγραψαν πριν λιγες μερες στον ΠΑΟΚ σημερα πηρε σειρα κ ο Ισπανος αριστεροποδαρος επιθετικος Αντονιο Γκονζαλες.
Για να δουμε τι θα δουμε...
Ντεμαραζ αμα τη επιστροφη, ο Γουμενακος. Οι κακομοιροι ομως οι ποδοσφαιριστες δεν ξερουν τι τους περιμενει.
Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αντερς Σβένσον ήρθε να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στην ΕΤ3.
Ο 30χρονος επιτελικός μέσος της Ελφσμποργκ φανέρωσε την επιθυμία του να έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά τόνισε τις δυσκολίες που υπάρχουν.
"Ο Παναθηναϊκός μου κατέθεσε επίσημη πρόταση συνεργασίας και με τιμά. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, με τον οποίο θέλω να συνεργαστώ. Η ομάδα μου θέλει περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που δίνει η ελληνική ομάδα. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να έρθω στον Παναθηναϊκό", τόνισε χαρακτηστικά ο Σβένσον, ο οποίος βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς αφού το πρωτάθλημα Σουηδίας βρίσκεται στη δωδέκατη αγωνιστική του.
http://www.rediff.com/sports/football/2002/jul/01goal3.jpg
Darkling
04-08-2006, 09:25
Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αντερς Σβένσον ήρθε να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στην ΕΤ3.
Ο 30χρονος επιτελικός μέσος της Ελφσμποργκ φανέρωσε την επιθυμία του να έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά τόνισε τις δυσκολίες που υπάρχουν.
"Ο Παναθηναϊκός μου κατέθεσε επίσημη πρόταση συνεργασίας και με τιμά. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, με τον οποίο θέλω να συνεργαστώ. Η ομάδα μου θέλει περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που δίνει η ελληνική ομάδα. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να έρθω στον Παναθηναϊκό", τόνισε χαρακτηστικά ο Σβένσον, ο οποίος βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς αφού το πρωτάθλημα Σουηδίας βρίσκεται στη δωδέκατη αγωνιστική του.
Πεφτω απ τα συννεφα.
Kingryche
04-08-2006, 15:03
Πήραμε Βίκτορ από Λα Κορούνια...
Δε μας χάλασε.
Παρολο που δεν ειναι Σαβιολα, αρκετα καλη μεταγραφη, αν και εχω χρονια να τον δω.
pitchfork
04-08-2006, 16:25
Σαν νέο είναι οπωσδήποτε ευχάριστο και μακάρι να βοηθήσει το Σύλλογο ανάλογα με την αξία του.
Δεν μπορώ να βγω και να πανηγυρίζω και στους δρόμους βέβαια, και άλλα αντίστοιχα ονόματα είχαν έρθει στην Ελλάδα και δεν έκαναν τίποτα (Κονσεισάο, κουτσορίμπο κ.α. πιο παλιά)
Εγώ μπορώ να πανηγυρίζω μόνο όταν εκπληρώνω ένα οποιοδήποτε από τους 4 στόχους που έχω κάθε χρόνο για όλα τα τμήματα (πρωτάθλημα κύπελλο ευρωπαικό και να γαμώ τον ολυμπιλαγό).
Είδωμεν.
:roll:
Ο Βίκτορ Σάντσες αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να είναι η μεταγραφική έκπληξη του Παναθηναϊκού στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Ο 30χρονος Ισπανός μέσος έχει την δυνατότητα ν' αγωνιστεί και στις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Χανς Μπάκε
http://www.sport24.gr/ast/cov/VI/VICTOR8_b.jpg
pitchfork
04-08-2006, 21:38
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... EE14CA4FC9 (http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=CE2658EE14CA4FC9)
άντε και περαστικά.
(πιο πολύ πορώθηκα που είδα στο τέλος τον άλλο διακαή μας πόθο τον τρίποδα Σούκερ- πόσο τον έχουμε αποθεώσει αυτό το παίκτη... )
κουτσορίμπο
Οταν σας ξεφτιλιζει επανειλλημενα μονο επειδη το αποφασιζει εκεινη τη στιγμη σου φαινεται πολυ κουτσος? Ο Γκαλινοβιτς εχει βγαλει ακομα τα αρχιδια του Ριβαλντο απο το στομα του? Ο Γκουμας εμφανισε τις φωτογραφιες που τον ειχε παρει να σας χωνει τα γκολακια? Η μηπως δεν ειχε βαλει φλας? Γιατι ως γνωστον ειναι και ΖΩΟΝ!
Raven Lord
05-08-2006, 05:15
ξεχνάμε τα "χεράκια" του "θεού"-κωνσταντίνου :lol:
ον τοπικ: ο παο μου αφήνει την εντύπωση ότι ψάχνει παικτες που σκόραραν εναντίον του gayρου :P
Δηλωση βικτορ σε sportime:
"Αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και συμφωνήσαμε με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα είμαι στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση. Έχω μιλήσει με τη διοίκηση και μου είπαν να μην πω πολλά μέχρι να έρθω. Σίγουρα όμως, είναι μια μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, μεγαλύτερη από τη Λα Κορούνια. Είναι σύλλογος επιπέδου Champions League, παρότι φέτος θα παίξουμε στο UEFA."
epishs fixxxer otan me bgaloun tetatet xeria tourkokypriou kai la8h ths amynas tou antipalou opws epishs otan enas kaznaferhs mou dwsei anyparkto foul sto shmeio pou prepei gia na to balw ginomai kai gw rimpo rimpo oe oe brazil kai heavy metal :)
pitchfork
05-08-2006, 10:47
ον τοπικ: ο παο μου αφήνει την εντύπωση ότι ψάχνει παικτες που σκόραραν εναντίον του gayρου :P
Άκουσες ποτέ να ζητήσαμε τον Αγιαχμπένι πχ? (έλα τώρα κάνεις πως δεν θυμάσαι...... )
Άμα ήταν έτσι ρε ρέηβεν θα ψάχναμε τη μισή ευρώπη, ένας και δύο είναι που τον έχουν ζμπρώξει το θρηνούλη?
fixxxer πες και τι ωραία που μας γαμάει και ο τζόρτζεβιτς με τα μπέναλντυ, μην ξεχνιόμαστε...
Τα λετε εσεις για μενα με τον ιδιο τραγελαφικο τροπο, εγω τι να πω. Σας αφηνω να θυμηθειτε και τα φαουλ Λουτσιανο και τα πλασε Ζιοβανι, και γενικοτερα, μαλακια που καναμε ανανεωση στην ομαδα, μεχρι περυσι δεν υπηρχε παικτης στην ενδεκαδα που να μην εχει βαλει γκολ απεναντι στους ξεφτιλισμενους που δηλωνονται ως ποδοσφαιριστες του ΠΑΟ. Αλλα δεν πειραζει, καλυτερα, να γραψει τη δικη του ιστορια κι ο Μπορχα κι ο Ντομι κι ο Ουαντου, μεχρι και τον Μπουτινα εχω ικανο να σας βαλει κανα γκολακι αμα βγει στην αντεπιθεση.
trelh douleia h paragka,tous exei kanei na ta pistepsoun kiolas
pitchfork
05-08-2006, 15:54
Fixxxer μια απλή υπενθύμιση μόνο:
Δύο από τους ξεφτιλισμένους που ανέφερες, αυτή τη στιγμή τους έχεις στην ομάδα σου και οι υπάλληλοι της Λ7-0 τους αποθεώνουν κάθε βδομάδα.
:D
Darkling
05-08-2006, 16:23
epishs fixxxer otan me bgaloun tetatet xeria tourkokypriou kai la8h ths amynas tou antipalou opws epishs otan enas kaznaferhs mou dwsei anyparkto foul sto shmeio pou prepei gia na to balw ginomai kai gw rimpo rimpo oe oe brazil kai heavy metal :)
100 % σωστο. εκει αλλωστε, κριθηκε το πρωταθλημα. κατα τ αλλα αλλη μια χρονια που ο ΠΑΟ ηταν καλυτερος.
den eipa oti kri8hke ekei,alla gia rikse mia matia sth telikh ba8mologia,mas kophkan ba8moi se diafora match ta opoia 8a allazan olh thn eikona
Darkling
05-08-2006, 16:35
ρε παραμυθατζηδες, ποια τελικη βαθμολογια, χασαμε 21412 ματς οταν κριθηκε το πρωταθλημα.
meiname pisw ston prwto gyro epeidh eprepe na eixame kerdisei 32324 match pou de mas afisan (blepe iwniko libadia aek ktl)
bariemai
pitchfork
05-08-2006, 17:17
Μιτσμαν άσε το στέησον.
Εμένα μίλα, τι έχεις να πεις για τους δυο ξεφτιλισμένους (σύμφωνα με φίξξξερ) πρώην παίκτες του ΠΑΟ που τώρα φοράνε το σήμα με τη κεφάλα?
Ο ένας από αυτούς δεν τα ρούφαγε από τους τότε παικταράδες σας που ανανεώθηκαν (σύμφωνα με φίξξξερ πάντα) ?
Η μήως δεν τους αποθεώνουν τα μέλη?
Τον Νικοπολιδη δεν τον θεωρουσα ποτε ξεφτιλισμενο, και προφανως οταν ριχνεις εναν χαρακτηρισμο για τους παικτες μιας ομαδας δεν απευθυνεσαι σε ολους, αλλα δε θα κατσω να αναλυσω και την αποψη μου για 25 παικτες. Τωρα για κατι Αντριτς και σια ασε καλυτερα να μη μιλησω, μιλανε αυτοι στο γηπεδο για μενα!!! Εναν καλο παικτη ειχατε κι εσεις (αλλα χοντρομαλακα) τον Τσουτσεκι κι αυτος τραυματιστηκε. Θα μεινετε αραγε Α Εθνικη?
Στην Ελλάδα βρίσκεται το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Σάντσεθ.
http://www.contra.gr/images/victorarrival_070806.jpg
Ο Ισπανός άσος γνώρισε την αποθέωση από 30 περίπου οπαδούς που είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτούν. Ο πρώην επιθετικός της Λα Κορούνια θα υποβληθεί την Δευτέρα (07/08 ) σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον αυτές είναι καθαρές θα ανακοινωθεί από την πράσινη ΠΑΕ η έναρξη της συνεργασίας, δεδομένου ότι ο παίκτης έχει ήδη στείλει υπογεγραμμένο το τριετές συμβόλαιό του.
Όχι ότι χρειαζόταν ιδιαίτερες συστάσεις ο νεοαποκτηθείς επιθετικός του "τριφυλλιού", αλλά σίγουρα τα σχόλια για αυτόν έχουν αξία, ειδικά όταν προέρχονται από έναν πρώην συμπαίκτη του που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο Νταβόρ Σούκερ ήταν πάντα αγαπητός στους "πράσινους" οπαδούς. Ο Κροάτης μίλησε στην Αθλητική Ηχώ για τον Βίκτορ και φάνηκε σίγουρος για το τι μπορεί να πετύχει με τη νέα του ομάδα.
"Σίγουρα είναι μια σπουδαία μεταγραφή, μια πολύ καλή επιλογή. Θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό", ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο "Σούκερμαν", που είχε τον Ισπανό συμπαίκτη όταν η Ρεάλ κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1998.
"Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, αρκετά γρήγορο και επικίνδυνο από τα δεξιά. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηριχθεί πάνω του από εκείνη την πλευρά. Μπορεί να σκοράρει, αλλά η σέντρα του είναι το καλύτερό του στοιχείο. Είχε καλή συνεργασία με τους επιθετικούς, αλλά και γενικά με όλη την ομάδα. Είχε ενθουσιάσει τους φίλους της Ρεάλ και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τό ίδιο και με αυτούς του Παναθηναίκού.".
Λένε πως τα αισθήματα αγάπης είναι αμοβαία. Ο Σούκερ είχε αποθεωθεί κάποτε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, όταν είχε έρθει στη χώρα μας ως παίκτης της "βασίλισσας" για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος θυμάται τις περίεργες, όσο και απρόσμενες στιγμές που έζησε τότε και όπως είναι λογικό, μιλά με καλά λόγια για τους οπαδούς των "πρασίνων", στους οποίους δεν παραλείπει να κοινοποιήσει την ευχή του.
"Φυσικά και θυμάμαι την υποδοχή τότε. Πως μπορώ να τους ξεχάσω; Ήταν πάρα πολλοί και φώναζαν συνέχεια το όνομά μου. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ξέρουν ότι τους συμπαθώ πάρα πολύ και ελπίζω φέτος να τερματίσει η ομάδα τους στην πρώτη θέση. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός, όμως θέλω να δω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή.".
Ο Βίκτορ ήρθε στην Αθήνα για να περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, όμως είναι πολύ πιθανό να μην είναι η τελευταία μεταγραφή του "τριφυλλιού", καθώς έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση για την απόκτηση του Λουτσιάνο Μάρτιν Γκαλέτι!
"Ψηστήρι" απο Γκονζάλες-Βίκτορ
Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παίζουν οι Έκι Γκονζάλες και Βίκτορ. Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν συχνές συνομιλίες με τον Γκαλέτι προκειμένου να τον πείσουν και ν' απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού και να γίνει κάτοικος Παιανίας.
Αυτό που χρίζει σημασίας είναι οτι παρά το γεγονός πως ο Βίκτορ δεν έχει προλάβει ακόμη να γνωρίσει τους συμπαίκτες και τον προπονητή του, μιλάει στον Αργεντινό μέσο προκειμένου ν' αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα.
http://www.sport24.gr/ast/cov/ga/galletti_b.jpg
btw o galleti sto fm einai apo tis standar metagrafes mwlis teleiwnei to symbolaio tou (giati prin ante na breis ta lefta pou zhtaei h atletico) :P
Darkling
07-08-2006, 10:11
Ο Νταβόρ Σούκερ
Για καποιο λογο πρεπει να νιωσω σκατα τωρα...
μισο....
:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Kingryche
07-08-2006, 10:47
Μακάρι πραγματικά να πάρει τον Γκαλέτι δεν το συζητώ.
Από την άλλη, περίμενε να περάσει όλη η προετοιμασία για να πάρει παίκτες. Anyway.
Ε αν πάρει και αυτόν μιλάμε για σούπερ ρόστερ. Με δεδομένο ότι ο Άντονσον και ο Ρομέρο φαίνεται πως θα είναι φουλ βασικοί, με τον Παπ σε πραγματικά καλή κατάσταση κάτι γίνεται.
Ο Μπόβιο είναι παίκτης ουσίας
Ο Βίκτορ εντυπωσιασμού
Ο Γκαλέτι αν έρθει συνδυάζει και τα 2.
Οι μικροί έχουν να μάθουν πολλά από αυτούς.
Την άμυνα φαίνεται να τη δουλεύει καλά ο Μπάκε και καλά κάνει και αρχίζει από εκεί.
ftiaxnei poly to prama filos,agria,mas to filage gia to telos as feroun oi alloi kai ton ze santriani de masame :D
Αποτι διαβαζω ο Galletti δε το συζηταει για Ελλαδα. Και ο Ze Roberto αργει επικινδυνα. Βλεπω να σκαει καμια βομβα.... Σαλπιγγιδη, που θα κανει παταγο μεγεθους κλανιας. Αυτο που δεν ξερω ακομα ειναι ποιον απο τους δυο θα πιασει κοροιδο ο Γουμενος.
Dr. Death
07-08-2006, 17:14
τα χουμε ξαναπει
παικτες αξιας κατω των 30 για να ερθουν στην ελλαδα αποτελουν την εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.
Σιγα μην το συζηταγε ο γκαλετι για ελλαδα.
ΟΤΑΝ φτιαχτουνε γηπεδα τουλαχιστον στις μισες ομαδες ,ΟΤΑΝ μειωθει σε καποιο ικανοποιητικο βαθμο η σουπερ καφριλα εντος γηπεδων και ΟΤΑΝ αποφασισουν οι ομαδες να δωσουν ζεστο χρημα (δεν εννοω μονο τις μεγαλες) και να κανουν καποιες ποιοτικες αναβαθμισεις στις εντεκαδες τους τοτε το ξανασυζηταμε.
SpiritCrusher
07-08-2006, 18:01
Ο Ισπανός άσος γνώρισε την αποθέωση από 30 περίπου οπαδούς που είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτούν.
Θα έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν κατέβηκε από το αεροπλάνο.
Raven Lord
07-08-2006, 19:40
κάποιοι έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν τέτοια ώρα από το να υποδέχονται ποδοσφαιριστές
pitchfork
07-08-2006, 22:02
Νταβόρ Σούκερ.
Τι ΚΑΒΛΑ.....
«Φτιαγμένος» για μεγάλη μπάλα είναι ο Bίκτορ Σάντσεθ, που αποδείχθηκε «ταύρος» στις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2 (+1) χρόνια. Kατόπιν, ζήτησε από μόνος του να μεταβεί στην Παιανία, για να προπονηθεί (!) με τον Γκέραρντ Tσάλινγκερ, παρά το γεγονός ότι είχε πλέον νυχτώσει και οι υπόλοιποι «πράσινοι» είχαν ολοκληρώσει το πρόγραμμά τους...
Eύλογα μπορεί να συμπεράνει κανείς πόσο πολύ «ζεστός» έχει έρθει ο Bίκτορ, ο οποίος απέρριψε προτάσεις από τη Mαγιόρκα και τη γερμανική Γκλάντμπαχ στην προοπτική του Παναθηναϊκού.
Darkling
08-08-2006, 13:44
ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ με το τριφυλλι.
nothingman
08-08-2006, 14:11
νομίζω είχε και σπρέυ μαζί του για να ζωγραφίσει τπτ στους τοίχους απέναντι από το Ψυχιατρείο στην Αλεξάνδρας
ον τόπικ:
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΟΥΛ
ΨΟΦΑ
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ © κτλ
α και βίο ανθόσπαρτο ΠΑΠΑΡΑ
efyge telika?gia dwse info
h ypo8esh ampramobits parakourase
nothingman
08-08-2006, 15:31
τυπικά όχι ακόμα
αλλά είναι θέμα ημερών να συμφωνήσουν οι δυο σύλλογοι (ο ίδιος έχει συμφωνήσει εδώ και μήνες)
και γενικά, κούραση. Θέλω να μείνω αλλά συναντιέμαι με το Ρώσο και την Πορτουγκαλέζικη ορντινάντσα του, αλλά μετά λέω ότι με παγίδευσαν, και μετά λέω ότι αγαπάω το κλαμπ γιατί από εκεί ξεκίνησα αλλά μετά θέλω καινούριες προκλήσεις αλλά υπογράφω καινούριο συμβόλαιο (μόνο ο Henry + o Campbell να παίρνουν παραπάνω) αλλά ξανακάνω δηλώσεις ότι θέλω να φύγω από την Άρσεναλ, μετά ότι θέλω να φύγω από το Λονδίνο, μετά ότι θέλω να μείνω και ότι αγαπάω τον Βενγκέρ και τα πάντα στην ομάδα που φτάνει τελικό ΤσΛ με το Φλαμινί αριστερά (του οποίου τη θέση στον τελικό την τρώω) και μετά δεν πατάω στην προετοιμασία και το παίζω και άρρωστος
και όλα αυτά στην ομάδα που όχι απλά του έμαθε μπάλα, που όχι απλά του έδωσε τα φράγκα της ζωής του, στην ομάδα που θα του έδινε το περιβραχιόνιο αντί του Ανρή, αλλά στην ομάδα που έδιωξε Sylvinho + vBronckhorst για να μην έχει κανέναν σοβαρό ανταγωνιστή στην ίδια θέση.
ε τομπούλο
εύχομαι μέχρι το πρώτο ματς να γνωρίσεις το γύψο και τις πατερίτσες
“Arsenal hung me out to dry, using me as a scapegoat to get back at Chelski.”
“The board ‘rewarded’ me with an insult and threw years of loyalty back in my face”.
“I’ll reveal the shattering truth about who fed me to the sharks. It changed my view forever on the club I regarded as family.”
Απτη μια εχεις δικιο. Απτην αλλη σιγα τον παικτη. Αλλος ενας υπερεκτιμημενος.
Χοχοχο ο Τσιαρτας στον ΠΑΟΚ. Τυχεροι!!!
o gayros mwlis anakoinwse pws aposyrei to endiaferon gia ze
psychotron
09-08-2006, 19:05
"09/08/2006 17:46
Αναφορικά με το θέμα της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ζε Ρομπέρτο η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας ότι από την πλευρά της έχει καταθέσει μια συγκεκριμένη και ιδιαίτερα καλή οικονομικά πρόταση στον παίκτη. Εκείνος ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμα επειδή εξετάζει προσφορές και από άλλους συλλόγους. Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία και αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή."
eleventh guardian
09-08-2006, 19:37
Μακάρι να ισχύει, αλλά φοβάμαι μην τυχόν είναι κίνηση τακτικής για να τον πιέσουν να απαντήσει.
Stormrider
09-08-2006, 20:12
etc, siga in partakalame ton kathe ampalo na paiksei stin omadara mas
partakalada xwris ambrakiko
eleventh guardian
09-08-2006, 20:54
Eγώ σοβαρά το είπα πάντως. Γιατί σας φαίνεται τόσο περίεργο;
Stormrider
09-08-2006, 21:20
partakalada xwris ambrakiko
:lol: ok
Darkling
10-08-2006, 00:29
Οπως μου μετεφερε ο ναθινμανος στο γηπεδο, η καλυτερη ατακα εβερ μαλλον, ειπωθηκε σε μηνυμα στον ΣΠΟΡ ΦΜ.
"Ο Ολυμπιακος λεει, εβγαλε την ανακοινωση, γιατι ο Ζε Ρομπερτο ειπε ναι, και κολωσαν μπροστα στα χρηματα που επρεπε να δωσουν"
Ροφλ.
nothingman
10-08-2006, 00:34
ρε αφήστε τους ΖεΡομπέρτους και πάρτε το 11 της Μαγιόρκας ρε
Darkling
10-08-2006, 00:47
ωραιος ητο. πολυ ωραιος θα λεγα.
Τον θελει η Μπετις αυτον.
Darkling
10-08-2006, 01:05
εχει εξοδα τωρα η Μπετις, θα παρει Ζε Ρομπερτο.
pitchfork
10-08-2006, 03:41
Οπως μου μετεφερε ο ναθινμανος στο γηπεδο, η καλυτερη ατακα εβερ μαλλον, ειπωθηκε σε μηνυμα στον ΣΠΟΡ ΦΜ.
"Ο Ολυμπιακος λεει, εβγαλε την ανακοινωση, γιατι ο Ζε Ρομπερτο ειπε ναι, και κολωσαν μπροστα στα χρηματα που επρεπε να δωσουν"
Ροφλ.
Χωρίς πλάκα τώρα αυτό ακριβώς είπα κι εγώ μόλις το άκουσα (μάρτυράς μου ο μπούλετ)
Όχι τόσο ακραία, απλά ο κατάσκοπος είδε ότι ένα ένα τα ευρωπαικά σωματεία έκαναν πίσω μπροστά στις υπερβολικές απαιτήσεις του παίκτη και κατάλαβε ότι υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να έρθει.
Οπότε σου λέει σιγά μη δίνω τα λεφτά που βούτηξα από τα θύματα για το παλτό.
και έκανε πίσω.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα και δεν κάνω καθόλου πλάκα τώρα....
xaxaxa to contra ksanaxtypa :
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth ... 26424.html (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/GAY-ROS/126424.html)
gay-ros ,loipon
kai o imbrahimovic sthn inter,koimatai or8ios o berlusconis
xmmm twra pou to skeftomai o recoba de xwraei me tpt pleon sto roster ths inter...xexexe :D
Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε το συμβόλαιο του Δάρλα για τα επόμενα 5 χρόνια
eleventh guardian
10-08-2006, 16:08
Μόλις ανακοινώθηκε.
http://www.skodaxanthifc.gr/active~lang~el.html
kala, aytos den syzitouse me ta tyria ?
ksepesmos pantws...ti sou kanei ena injury re mlk...
eleventh guardian
10-08-2006, 16:24
kala, aytos den syzitouse me ta tyria ?
Οχι.
pitchfork
10-08-2006, 17:23
Μανωλάκη τώρα που θα πας εκεί στο gayροπαράρτημα δώσε από μένανε μια χειραψία (με το τρίτο πόδι σου) στο κερατά.
(ακόμα εκεί δεν είναι ή τον σουτάρανε ?)
Και φίλησέ μου και τη γυναίκα του, πες της ότι την θυμούνται όλα τα ελληνικά γήπεδα.
Κι η Ξανθη γαυροπαραρτημα ειναι? Ειστε τραγελαφικοι ωρες ωρες. Η μαλλον μονο εσυ πιτσφορκ. Πρεπει να στησει και κωλο ο Νικοπολιδης για να μην τους λενε παραρτημα κι αυτους?
karagkounaros se aek h' pao?
to sigouro einai pws o santos den ton ypologizei
PainOfSalvation
11-08-2006, 15:59
Epitelous! ante sto kalo kai makrya apo ton PAOK
irreligious
11-08-2006, 16:27
δώσε από μένανε μια χειραψία (με το τρίτο πόδι σου) στο κερατά.
ase re xazouli,min tou thymisei palaies endokses epoxes rizoupolis kai ton kavalisei k afton
endokses epoxes,me thn aksia sas opws panta
http://www.sport24.gr/ast/cov/re/rene8_b.jpg
irreligious
11-08-2006, 16:52
ix ta kaimena ta paidia.aftos itan o logos pou exase o vazelos sti rizoupoli...les k tetoia k xeirotera den exoun antimetwpisei podosfairistes stin ellada(oxi pws einai pros timin mas vevaia)...
eleos me tin klapsa re...idryste k martha vourtsi club diladis
klapsa h alh8eia?a nton 8ink so
Darkling
11-08-2006, 16:57
Μια που ειναι καλοκαιρι και αναλωνομαστε σε μαλακιουλες, θελω να μου πεις το αποτελεσμα αυτου του αγωνα αν δεν ειχατε φαει 10 καπνογονα στην προθερμανση.
Τι πιστευεις, απλα. Μη μου πεις "δεν ξερω" ομως.
isopalia logika kai an kerdize kapoios 8a htan nikh me ena goal
kai den htan mono 10 kapnogona,makari na htan kapnogona mono h fash,stous mhnes pou akolou8hsane bghkan sth fora skhnika pou paixthkan ekeinh th mera pou de ginontai oute se ntermpy delta e8nikhs
Ο αντικαταστάτης του Εζεκίελ Γκονζάλες βρέθηκε. Το όνομά του είναι Αυστριακός Αντρέας Ίβανσιτς της Σάλτσμουργκ, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει... πάρε-δώσε με τους πράσινους, αφού είναι γνωστό το ενδιαφέρον της αυστριακής ομάδας για τον Σέριτς, και όπως όλα δείχνουν θα ανήκει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 22χρονος άσος που θα αποκτηθεί δανεικός από την αυστριακή ομάδα, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ με... τάσεις κεντρώες.
Stormrider
11-08-2006, 22:20
re niwste re...
toso poli sas exei tsouksei ekeino to vradi?
exoun perasei tosa xronia kai akoma pistevete pws xasate logo tis atmosferas.
sovareftite.
kialla derby exoun dieksaxthei se tetia atmosfera( panathianikos - olympiakos basket ) pou ekei pera den itan xortari na exei mia logiki apostasi ton kafro , alla basket na exei ton kafro sto miso metro na sou rixnei me to aerovolo.
alla ti na sas pw egw?to exete pistepsei to paramithaki twn kolofiladwn sas pws xasate logo tou gipedou.
variemai.
3-0.
Stormrider
11-08-2006, 22:22
episis, paizate gia 3 apotelesmata...
kseftila
AXAXAXAXAXAXAxaxaxaxaxaxaxaxa
Stormrider
11-08-2006, 22:31
gelaei kalitera opios gelaei telefteos.
xa xasdfghj
re ante pies kammia mpyra re
Darkling
11-08-2006, 23:10
isopalia logika kai an kerdize kapoios 8a htan nikh me ena goal
kai den htan mono 10 kapnogona,makari na htan kapnogona mono h fash,stous mhnes pou akolou8hsane bghkan sth fora skhnika pou paixthkan ekeinh th mera pou de ginontai oute se ntermpy delta e8nikhs
Παπαρια μαντολες σου λεω εγω. Και γιατι δεν τα κατηγγειλε ο επισημος παναθηναικος?
τεσπα. σ αυτο το ματς και χωρις καπνογονα, οι διαφορα των ομαδων ηταν Χ-Α-Ω-Δ-Η-Σ. Δηλαδη, περασατε τη σεντρα 2 φορες.
Darkling
11-08-2006, 23:13
τα μισα σου μιζερα ποστς ειναι εντελως πιο "λολ".
to oti eisai gayros einai akoma pio lol
kai re gamw to mouni,eleos,mou les gia ena match oti de perasame th sentra xwris to oti prohgh8hke,enw ontws prohgh8hke,hmarton
Darkling
11-08-2006, 23:16
Βασικα ειπα οτι σιγα μην επαιξαν ρολο τα καπνογονα (και κατι αλλα επεισοδια που εγιναν, αλλα για καποιο λογο δεν τα καταγγειλαν επισημα) που περασε ο παναθηναικος 2 φορες τη σεντρα. Επισης ο Φιλιππιδης ειπε κοτες την ομαδα, την οποια λεγανε κοτες και το 88.65% των φιλαθλων εκεινη την εποχη. Θυμαμαι αρκετα καλα.
mprabo eiste megalh omada tote
Darkling
11-08-2006, 23:20
Ουτε αυτο ηταν το θεμα μου. Τεσπα.
koita to 8ema einai ena
otan h dikia mas oikogenia htan sta forte ths den eperne mono o pao prwta8lhma...apla kai wraia...oute sta derby ginotan auto pou egine epi kokalh...tou gamhsate th mana kai psofise...kai bgalate kai dvd...kai xaireste...eleos,apla eleos,0
Stormrider
11-08-2006, 23:35
tsk tsk tsk
paw gia mpira
Darkling
11-08-2006, 23:37
Επι Βαρδινογιαννη απο 84 και μετα αν θυμαμαι καλα πηραμε ενα πρωταθλημα μεχρι και το 97. Δηλαδη 1 σε 13 χρονια, δηλαδη περιπου οσα και σεις τωρα.
Με σκατα διοικησεις και μετριους παικτες, πλην εξαιρεσεων δεν μπορεις να πεις οτι ειναι η κραυγαλεα αδικια στην ιστορια του ποδοσφαιρου. Αντε να πω οτι στανταρ θα μπορουσαμε να παρουμε αυτη τη χρονια με το 0-1 του Καραγκιοζοπουλου, που ως γνωστον κοιμηθηκε ο θεος σ αυτο το ματς αλλα οκ.
Απο κει και περα, με τις ομαδες που ειχε ο ΠΑΟ αυτα τα χρονια (ναι, ακομα και με την ομαδα του Κυραστα, ας μην εχανε απ την Προοδευτικη, και ας κραταγε το 2-1 του Λυμπεροπουλου στο μεταξυ μας ματς) πανω κατω εχει παρει ο,τι του αξιζε. Με Μαλεκκους και με Φιλιππιδηδες, με Μαρκαριαν (που θα ντρεπομουν να τον βλεπω στο παγκο μας, αληθεια, μονο εσεις τον κανατε ηρωα) και με Σιγκουρτσον και ακομα και με το Γκουμα που ειναι ουτε καν μετριος αμυντικος και ειναι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, τοσα περιπου δικαιουται ο ΠΑΟ.
epi bardinogiannh phre mexri kai h larisa!!11``111!!!
Darkling
12-08-2006, 00:12
Και επι Κοκκαλη πηρε μεχρι και ο Παναθηναικος, τι να κανουμε?
koita to 8ema einai ena
otan h dikia mas oikogenia htan sta forte ths den eperne mono o pao prwta8lhma...apla kai wraia...oute sta derby ginotan auto pou egine epi kokalh...tou gamhsate th mana kai psofise...kai bgalate kai dvd...kai xaireste...eleos,apla eleos,0
Αν ηταν η ομαδα σου αντι για το γαυρο, εσυ δε θα χαιροσουνα;
Ο αντικαταστάτης του Εζεκίελ Γκονζάλες βρέθηκε και στο όνομά του πίνουν... green bull στην Παιανία. Τον λένε Αντρέας Ίβανσιτς, παίζει στη Σάλτσμπουργκ, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει... πάρε-δώσε με τους πράσινους, αφού είναι γνωστό το ενδιαφέρον της για τον Σέριτς, και όπως όλα δείχνουν θα ανήκει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 23χρονος άσος που θα αποκτηθεί δανεικός από την αυστριακή ομάδα, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ με... τάσεις οργανωτικές, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που τον συνοδεύουν. Με τον Κλάρενς Ζέεντορφ τον έχει παρομοιάσει ο Ντέγιαν Σαβίσεβιτς! Στάζουν μέλι Ματέους, Τραπατόνι.
http://www.sportime.gr/images/%5CKentriko/andreas1.jpg
"Είναι σημαντικό για μένα που έρχομαι στον Παναθηναϊκό. Το μόνο που απομένει είναι να έρθω στην Αθήνα", υποστήριξε αρχικά ο 23χρονος ποδοσφαιριστής και συνέχισε λέγοντας:
"Από ότι ξέρω, η Σάλτσμπουργκ τα έχει βρει σε όλα με την ελληνική ομάδα και μπορώ να πω ότι κατά 99% είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Ξέρω για την αδελφοποίηση των οπαδών της Ραπίντ με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα μόνο και μόνο για έναν λόγο. Γιατί η καρδιά μου ήταν, είναι και θα είναι πάντα πράσινη. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στη χώρα σας γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα".
Stormrider
12-08-2006, 15:54
tsouk
kai kala
irreligious
12-08-2006, 20:21
off topic post
Ξέρω για την αδελφοποίηση των οπαδών της Ραπίντ με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού
rapid,real,milanezoi k kati gia maccabi eixa akousei(stante mou ksefevgei k kati allo)...re mpas k eistai tipota parapanw apo filoi?
http://www.sportime.gr/newspapers/prwtoselida/1382006/ixo.jpg
fleshdiver
13-08-2006, 11:52
με Μαρκαριαν (που θα ντρεπομουν να τον βλεπω στο παγκο μας, αληθεια, μονο εσεις τον κανατε ηρωα)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Θα μας τρελάνετε εσείς οι γαβροβάζελοι.
[quote=wikipedia]Sergio Apraham Markari
basika o pigkouinos einai proponhtara
aytos o ivansic einai o neos sanmartean opws diabazw. megali mpala alla den epaize logo tsakwmwn klp. ama sas bgei tha eiste para poly kala
fleshdiver
13-08-2006, 12:14
Τα δικά σας δεύτερα που είδα χτες πάντως, δεν έλεγαν πολλά πράγματα. Εντάξει ο Ουντέζε είναι εργαλείο αλλά αυτός που δοκιμάζατε και ο Μαντουκα μου φάνηκαν λίγοι για την φετινή ΑΕΚ. Θα δείξει βέβαια.
Ο Κυριακίδης κορυφαίος. Άντε να δούμε πότε θα τον βάλετε να παίξει.
den to eida kaotholou. o kyriakidis itan kalos? :shock: ,alla akousa egw, gia pes ligo analytika pou eisai kai pio ameroliptos
Darkling
13-08-2006, 16:41
Οποιος πιστευει οτι ο ΠΑΟ επι Μαρκαριαν επαιξε μπαλαρα, να το επαναλαβει αλλη μια.
Το τι εκανε στον Ιωνικο, δε μ αφορα καθολου.
Οποιος πιστευει οτι ο ΠΑΟ επι Μαρκαριαν επαιξε μπαλαρα, να το επαναλαβει αλλη μια.
* 2002 Led Panathinaikos of Greece to the quarter finals of the UEFA Champions League
sto miso gypedo th barca,klak klak,ax re vlaovic
kai oxi mono
mpalara den epaixe alla katafere me tous losers (kai kala) na kanei ayto pou prospa8eite eseis 11 xronia.2gyrous(ap ola) perase sto c.l. kai ektos edras nikh.osh mpala epaixe h e8nikh tou rehagel allh tosh epaixe o pao tou markarian.ap thn allh an eblepa ston pago tou pao 3 fores ton alefanto 8a moun yperhfanos.oi bigon+kolias den pianontai mprosta sth megisth proswpikothta tou kyr nikola.
giati den pairnei thlefwno o douros??
:cry:
eleventh guardian
13-08-2006, 22:18
http://www.youtube.com/watch?v=Cb91UFkEWjA
axaxaxaxa kai epi paragkas sth klapsa,epic
eleventh guardian
14-08-2006, 00:21
Μην είσαι τόσο σίγουρος.
Πάντως μ' αυτά που μαθαίνω τις τελευταίες μέρες αρχίζω να το πιστεύω κι εγώ ότι μπορεί να συμβεί. Οχι με πολλές πιθανότητες, αλλά μπορεί.
Darkling
14-08-2006, 00:23
* 2002 Led Panathinaikos of Greece to the quarter finals of the UEFA Champions League
και ενα 7χρονο καταλαβαινει οτι αλλο το ενα και αλλο το αλλο ομως.
kai ena 7(-0)xrono katalabainei pws de pas stous 8 kai parakati 4 xwris na paikseis mpala,twra an esy perimeneis me ellhnikh omada na paikseis mpala opws h milan kserw gw me antipalo th real as poume tote kala krasa
th mpalara opws thn antilambanetai kaneis kai opws ton pernei na th mpaiksei sth telikh
eleventh guardian
14-08-2006, 00:36
Ετσι, φαγωθείτε, να ανάβουν τα αίματα. :twisted:
Η απόφαση για παράταση της -καλοκαιρινής- μεταγραφικής περιόδου δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σκέπτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιμηκύνει τη συγκεκριμένη διαδικασία δίδοντας τη δυνατότητα στις ομάδες όλων των κατηγοριών να υλοποιήσουν τα πλάνα τους έχοντας ακόμη δύο εβδομάδες στη διάθεσή τους.
Η συγκεκριμένη αλλαγή αποτελεί ταυτόχρονα θέληση της Σούπερ Λίγκα. Λέγεται μάλιστα πως τις τελευταίες ημέρες υπήρξε επικοινωνία της διοργανώτριας αρχής του νέου πρωταθλήματος με την ΕΠΟ προκειμένου να διευθετηθεί το εν λόγω ζήτημα. Η απόφαση πάντως θα πρέπει να παρθεί άμεσα, αφού την Πέμπτη το βράδυ (17/08, 24:00) λήγει η σχετική διορία για την υλοποίηση των μεταγραφών.
Εφόσον πάντως το ελληνικό ποδόσφαιρο εναρμονιστεί με τις αντίστοιχες διατάξεις των πρωταθλημάτων του εξωτερικού, "κερδισμένες" θα βγουν αναμφίβολα οι ομάδες. Με δεκαπέντε ημέρες ακόμη στη διάθεσή τους θα είναι σε θέση να ολοκληρώσουν τυχόν σκέψεις τους για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, έστω και αν το πρωτάθλημα θα έχει αρχίσει.
Raven Lord
14-08-2006, 15:11
το ότι δεν έχεις ιδέα από μπάλλα είναι γνωστό. δε χρειάζεται να το τονίζεις με κάθε ευκαιρία... :roll:
:twisted:
Stormrider
14-08-2006, 20:19
http://www.youtube.com/watch?v=Cb91UFkEWjA
epos pragmatika
Stormrider
14-08-2006, 23:22
peire ziko i aek.
kali omaditsa ftiaxnei
Σοβαρα τωρα, υπαρχει παικτης Ζηκος;
Darkling
15-08-2006, 00:29
Ζικοοοοο αααα οοουυυ.....
Ζικο, Ζικος, Λα Ζηκος??? Καραγιαννιουυυυυυυυ
Raven Lord
15-08-2006, 10:31
peire ziko i aek.
kali omaditsa ftiaxnei
:shock:
αυτός έχει πατήσει τουλάχιστο τα πενήντα...
:toilet: :P
Εκει που νομιζα οτι η ΑΕΚ με τον ΠΑΟ θα μονομαχησουν για την δευτερη θεση, τωρα τελευταια και ειδικα με τον Ζηκο πιστευω θα βγει ανετα δευτερη η ΑΕΚ. :twisted: :twisted: :twisted:
Τοση ωρα και κανεις δε το γραψε, οποτε....
Ζιοβάνι και πάλι στο λιμάνι
Δημοσίευση: 15 Αυγούστου 2006 13:08
Η 15η Αυγούστου είναι μία ιστορική μέρα για τον Εθνικό αφού η ομάδα του Πειραιά ήρθε σε συμφωνία με τον Ζιοβάνι!
Η απόκτηση των μετοχών από τον Κύπριο επιχειρηματία Φοίβο Μορίδη συνδυάστηκε με την πιο ηχηρή μετεγγραφική κίνηση στην ιστορία του συλλόγου, αφού ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα παρά το μικρό οικονομικό χάσμα που είχε παρατηρηθεί αρχικά, τα βρήκε σε όλα με τους "κυανόλευκους".
Η απόκτηση του Ζιοβάνι έναντι 400.000 ευρώ αναμένεται να ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό τον Εθνικό που μετά την επιστροφή του στη Β΄Εθνική κατηγορία φιλοδοξεί αγωνιζόμενος στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" να επανέλθει στα "μεγάλα σαλόνια". Οι νεοφώτιστοι μάλιστα προσπαθούν να πείσουν και τον Μιχάλη Καψή να πει το πολυπόθητο "ναι".
[Απο Sport24.gr]
Stormrider
15-08-2006, 21:43
ziovanni de oliveira oeeeeee oeeeeee
eimai eftixismenos pou tha dw pali afton to pextara-viasti na paizei mpala..
den me endiaferei se ti katastasi einai...mou arkei pou tha ton dw
Για το Giovanni ναι, για τον Εθνικο δε νομιζω.
Παντως σκεφτειτε, η ΑΕΚ πηρε Ζηκο και ο Εθνικος Giovanni.
kai meis pou pame me meso oro 20kati mwre?
tsk tsk tsk
Stormrider
15-08-2006, 21:57
gia tin 3i thesi
SpiritCrusher
16-08-2006, 01:44
Γιάγια Τουρέ στη Μονακό:
Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της Μονακό έκανε το απόγευμα της Τρίτης στα γαλλικά ΜΜΕ, ο Γιάγια Τουρέ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του, ενώ δεν δίστασε να πει πως φοβήθηκε μήπως ο Ολυμπιακός δεν τον άφηνε να πάει στους Μονεγάσκους.
"Φοβήθηκα. Οταν έχεις συμβόλαιο με μια ομάδα, είναι δύσκολο να το σπάσεις. Ο κ.Σέλουκ έκανε καλή δουλειά. Αν και χρειάστηκε να φτάσω μέχρι τα άκρα, όλα τελείωσαν καλά. Τώρα, πρέπει να βρω τον εαυτό μου. Θα ακολουθήσω ειδικό πρόγραμμα, αλλά σύντομα θα είμαι στη διάθεση της ομάδας", τόνισε χαρακτηριστικά.
Οσον αφορά τη νέα του ομάδα, ο Τουρέ είπε: "Η Μονακό με έκανε δικό της με τις φιλοδοξίες που έχει. Είναι μεγάλη ομάδα και ήθελα πάρα πολύ να έρθω. Πιστεύω ότι θα περάσω πολύ καλές στιγμές εδώ και αυτό με ευχαριστεί. Για μένα ήταν ένα όνειρο να έρθω στην Γαλλία και αυτό πραγματοποιήθηκε".
Χα.
Γιάγια Τουρέ στη Μονακό:
"Φοβήθηκα. Οταν έχεις συμβόλαιο με μια ομάδα, είναι δύσκολο να το σπάσεις. Ο κ.Σέλουκ έκανε καλή δουλειά. Αν και χρειάστηκε να φτάσω μέχρι τα άκρα, όλα τελείωσαν καλά. Τώρα, πρέπει να βρω τον εαυτό μου. Θα ακολουθήσω ειδικό πρόγραμμα, αλλά σύντομα θα είμαι στη διάθεση της ομάδας", τόνισε χαρακτηριστικά.
Γιατι ρε Yaya; Μπαμπουλες εχουνε εκει στον Ολυμπιακο;
Darkling
16-08-2006, 06:18
εεε Γιαγια!! δε θα κανονισουμε φιλικο ματς μεταγραφης??????
το συνθημα "Ο Καστιγιο τωρα, δικαιωνεται" θα ταν το πιο τρου σε τετοια περιπτωση.
Πλησιάζει στην Παιανία ο "Σάλπι"
Το μεταγραφικό "παζάρι" οδεύει προς την λήξη του, κάτι που σημαίνει ότι φθάνει προς το τέλος του και το "σίριαλ" με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του.
Οι "πράσινοι" προσφέρουν 1,6 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ συν τους Σάντορ Τόργκελε, Θανάση Τσίγκα αλλά και Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη (!). Οι δυο πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό μέρος της υπόθεσης και απομένουν οι απαντήσεις των ποδοσφαιριστών για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του "Σάλπι" στο "τριφύλλι".
Οι Σάντορ Τόργκελε και Θανάσης Τσίγκας θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνουν κάτοικοι Τούμπας. Ο Μαγυάρος επιθετικός θ' αποκτηθεί δανεικός απο την Κρίσταλ Πάλας, με τους "πράσινους" να πληρώνουν το συμβόλαιο του, ενώ ο δεύτερος είναι θετικός να πάει στην Θεσσαλονίκη, αφού δεν υπολογίζεται απο τον Χανς Μπάκε (θα υπάρχει οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι). Η συμφωνία προβλέπει τον πρώτο ως ελεύθερο για τρία χρόνια και τον νεαρό επιθετικό για ένα ως δανεικός.
"Αίνιγμα" ο Χαραλαμπίδης
Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και είναι ο άνθρωπος-"κλειδί" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου έχει εισηγηθεί να είναι στα έμψυχα ανταλλάγματα. καθώς τον θεωρεί ιδανικό για την δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ωστόσο ο Κύπριος μεσοεπιθετικός δεν έχει δώσει οριστική απάντηση, αν και δείχνει θετικός να πάει στον "Δικέφαλο". Μάλιστα οι πρώτες διαπραγματεύσεις κάνουν λόγο για διετές συμβόλαιο ελεύθερης μεταγραφής.
Σε περίπτωση που αρνηθεί, την θέση του θα πάρει ο Σωτήρης Λεοντίου που δεν υπολογίζεται απο τον Χανς Μπάκε, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής, κάτι που μπορεί να συμβεί στον ΠΑΟΚ,
Εξελίξεις αναμένονται εντός της ημέρας, αφού ο Γιάννης Γούμενος θα έχει διαπραγματεύσεις στην Αθήνα με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι παίκτες που θα πάνε στην Τούμπα και ο Σαλπιγγίδης να γίνει κάτοικος Παιανίας.
[Απο Sport24.gr]
Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό βρίσκεται προ των πυλών. Η διοίκηση των πράσινων έχει συμφωνήσει με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ και για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση θα πρέπει να οριστικοποιηθεί το θέμα των έμψυχων ανταλλαγμάτατων.
Ο Σαλπιγγίδης τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό εδώ και μία εβδομάδα. Μετά την επιστροφή του από την Αγγλία αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και εκτός απροόπτου η σημαντική αυτή η μεταγραφή θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της Πέμπτης.
re sgfddfg des ena post apo panw sou :P
SpiritCrusher
16-08-2006, 15:28
Πρόλαβε κι έκανε delete ο καμμένος :P
freak brother
16-08-2006, 15:29
re sgfddfg des ena post apo panw sou :P
υπερβαλων ζηλος!
http://i19.photobucket.com/albums/b180/StationEleven/gfszxdgf.jpg
βτγ
Οσες ομάδες θέλουν να προσθέσουν έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ τους θα πρέπει να βιαστούν. Οπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η ΕΠΟ η μεταγραφική περίοδος θα τελειώσει οριστικά την Πέμπτη (17/8) στις 20:00 το βράδυ.
H σχετική ανακοίνωση
"Την Πέμπτη 17/08/2006, τελευταία μέρα των μεταγραφών για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, το πρωτόκολλο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα παραμείνει ανοιχτό μέχρις τις 20:00".
Στον Ατρόμητο ο Αντερσον
Παίκτης του Ατρομήτου, υπό μορφή δανεισμού, θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού, Άντερσον.
Η σχετική ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λίμα Φρέιτας Άντερσον με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Παναθηναϊκό. Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην συνάντηση που είχε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Παναγιώτης Μιχαλέτος με τους διοικούντες του Παναθηναϊκού και τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή στο Μαρούσι. Ο Άντερσον θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Παράσχου".
Ποιος είναι
Ο Λίμα Άντερσον έχει γεννηθεί στις 12 Ιανουαρίου 1979 στη Βραζιλία και ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2002 όταν και φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Την περίοδο 2003-2004 πήρε μεταγραφή στη Χαλκηδόνα, κάνοντας ντεμπούτο στην Α’ Εθνική στο ματς Χαλκηδόνα-Ξάνθη 2-0 (14/09/2003). Τον Ιανουάριο του 2005 έκανε το μεγάλο άλμα μεταπηδώντας στον Παναθηναϊκό.
και
Ανακοίνωσε Ρίβας ο Ηρακλής
Παίκτης του Ηρακλή και με τη... βούλα είναι από την Τετάρτη ο Εμάνουελ Μπενίτο Ρίβας.
Η σχετική ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού μέσου Εμάνουελ Μπενίτο Ρίβας (ημερ. γέννησης: 17/03/1983, ύψος 1,76). Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών".
Στο μεταξύ, ο προπονητής του "γηραιού", Σάββας Κωφίδης, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή 18/08/2006 στις 12 το μεσημέρι, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Μίκρα.
τριετές συμβόλαιο ο Σαλπιγγίδης κατα 99,9%.
Τόργκελε-Τσίγκας ο πρώτος ελέυθερος ο δςύτερος δανεικός.
Ο Μπίδης μένει.
2 εκ. ευρώπουλα...
Μόνο τα τυπικά μένουν.
Σακελλαρίου τώρα στο sportfm.
Kingryche
16-08-2006, 19:28
Τώρα είναι σαφώς πιο ok τα πράγματα.
Να τα βρουν και με το Γκέκα να έχουμε το πιο πλήρες roster ever.
bleeding
16-08-2006, 20:12
goumene gamo to spitaki sou k polla alla pou de mporo na grapso giati tha fao ban
Kingryche
16-08-2006, 20:17
Ρε συ εγώ δεν έχω παρακολουθήσει σχεδόν καθόλου ΠΑΟΚ εκτός των ντέρμπι.
Ένας φίλος μου ΠΑΟΚι μου μιλάει με μεγάλα λόγια για το Σαλπιγγίδη και μάλιστα αυτές τις μέρες που είναι Σαλόνικα μου λέει ότι είναι το θέμα της πόλης.
Είναι όντως τόσο καλός και μπορεί να παίξει καλύτερα κεφάλι επίθεση ή άκρα. Παίζει καλύτερα ως φορ ή ως δεύτερος επιθετικός?
Πάντως από πλευράς Σαλπιγγίδη νομίζω πως δεν πρέπει να έχουν παράπονο οι ΠΑΟΚτσήδες. Ήταν το μόνο πράγμα που θα μπορούσαν να ρευστοποιήσουν και οι παίκτες που θα πάρει θα βοηθήσουν λογικά.
ntaks pisteuw einai pio ba8y
eixan mia shmaia kai tous efyge
btw tou paei e?
http://i19.photobucket.com/albums/b180/StationEleven/dhgf.jpg
:P
bleeding
16-08-2006, 21:03
O salpi gia mena den einai auto pou leme trellopaixtouro. einai grigoros, maxitikos, dynatos alla xoris idiaiteri texniki. Osoi ton paromoiazoun me ton papadopoulo kanoun lathos imo giati o pap de mporei na paiksei klassikos for eno o salpi mporei.
Ego den exo parapono apo salpi alla apo ton goumeno ton pousti k to kolokratos pou den tous exei kleisei mesa akoma olous autous. Xrostaei ta kerata tou, den ton enoxlei kanenas, vgainei ligo apo to proskinio k epanerxetai tora poulontas karypidi, shikabala k salpiggidi oste na ta tseposei k na fygei k ta xrei fysika na parameinoun. gia ta antallagmata den to syzito kan. tha paroume 3 daneikous (o enas malistas daneikos apo omada pou ton exei daneistei!), tha psithoun autoi k meta apo 2 xronia tha gyrisoun stin omada tous na paiksoun mpala.
telika i psyxraimia den einai panta kalo pragma
edit: bullet simaia den einai o salpi. kalos k agios alla simaia einai mono o dikefalos k o kosmos. autoi pou menoun mia zoi dld, sta eukola k sta dyskola. oloi k ola t'alla allazoun
bleeding
16-08-2006, 21:10
nai ksero ti les apla leo k ego ta dika mou giati eimai tsantismenos
Εγω παντως θεωρω πως μονο ευνοημενος ειναι ο ΠΑΟΚ απο την πωληση του Σαλπιγγιδη,πολυ ευνοημενος δλδ. 2 μυρια και 3 παικτες που μπορουν να δωσουν λυσεις (για επιπεδο ΠΑΟΚ) ειναι κατι παραπανω απο απλα μια χαρα.
Βασικα κωτσο τον επιασε ο Γουμενος τον Τζιγκερ.
Η μεγαλυτερη απατη απο την εποχη του χρηματιστηριου!
Btw, ο Σαλπι μονο για φουνταριστος κανει, εξω δεξια στον ασβεστη σκουρα τα πραματα, τουλαχιστον αποτι εχω δει απο την Εθνικη.
Dr. Death
16-08-2006, 22:53
ΜΟΝΟ ευνοημενος ειναι ο παοκ απο αυτη τη μεταγραφη.
ΟΥΤΕ στα πιο τρελα του ονειρα δε θα πουλαγε τον ποντιο 2μυρια με δωρο 2-3 παικτες.
Σοβαρευτειτε.
Ο τζιγγερ κανει μεγιστες μαλακιες.
bleeding
16-08-2006, 22:58
euxaristoume loipon
Dr. Death
16-08-2006, 23:01
euxaristoume loipon
Μπορει να μη σας αρεσει ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα...αλλα αν εχω αδικο και πιστευει καποιος παοκτζης οτι υπηρχε ποτε περιπτωση να πουληθει ο σαλπι 2 μυρια και με παικτες ανταλαγματα τοτε οκ ...το βιρτσουαλ ριαλιτυ που φενεται να ζω θελει αναβαθμιση να ρθει στα ισα του.
dr death mh mou peis oti se xalaei o salpi e
bleeding
16-08-2006, 23:10
ΜΟΝΟ ευνοημενος ειναι ο παοκαπο αυτη τη μεταγραφη.
ksanaskepsou to ligo
Raven Lord
16-08-2006, 23:11
αλήθεια δίνει και κώτσιο? αυτή είναι η μεγαλύτερη μαλακία. λες και έχουμε την πληθώρα επιλογών στην άμυνα
solution_AK-47
16-08-2006, 23:12
Dr sunh8ws ta les kala alla twra enistamai!
O pio xamenos s'auth th metagrafh einai o PAOK (siga tous paiktas pou phrame mhn trella8oume kioas dld, mia apotuxhmenh metagrafh sas k ena paixth pou den exw dei pote na paizei) k o monos kerdismenos o SKATIPOYSTAS O GAMNIOMANAS O GOYMENOS.
Dr. Death
16-08-2006, 23:14
dr death mh mou peis oti se xalaei o salpi e
οχι καμμια σχεση...αλλα το ποσο που δινει ειναι υπερογκο και τα ανταλαγματα υπερβολικα.
μιλαμε για απιστευτη κοροιδια.
ο παπ εκλεισε με 700κ και ο σαλπιγγιδης ,που ΜΠΟΡΕΙ να ειναι καλυτερος του παπ σε καποια σημεια αλλα γενικα τους θεωρω ισαξιους παικτες , θα του κοστισει 2 μυρια.
ε κοροιδια μεγιστη και μια πολυ καλη αφορμη για καποιους να κανουν την ομαδα ανω κατω.
nomizw oti to xei kanei safes se olous oti opoios den goustarei feygei.
ap ta liga kala tou.poios apo victor,romero,pap kai salpigidh 8a nai pago?
:|
Raven Lord
16-08-2006, 23:19
δυστυχώς, μόνο ο παύλος θα μπορούσε να μας σώσει εδώ που φτάσαμε... :? αναπροσαρμογή συμβολαίων για να μην υπάρχει δυσαρέσκεια στην ομάδα. αυτά είναι...
Dr. Death
16-08-2006, 23:22
o monos kerdismenos o SKATIPOYSTAS O GAMNIOMANAS O GOYMENOS.[/b][/size]
προσεξε ...ΑΝ τα λεφτα τα φαει ο γουμενος τοτε ναι ειναι χαμενος ο παοκ.
το να λεμε απο τωρα οτι τα λέφτα θα τα φαει ο γουμενος επειδη εχει γαμησει τον παοκ και τον εχει χρεωσει ε ειναι μαλακια.
Αλλα κοιτα και την αλλη πλευρα ...δεν γινεται να τα φαει ΟΛΑ ο γουμενος.Εν τελη μιλαμε για 2-3 παικτες και για 2 μυρια.
Οπως και να χει ο παοκ ειτε λιγο ειτε πολυ ...για μενα κερδισμενος ειναι.
Απ την αλλη ο παναθηναικος περνει ενα ρισκο.Μπορει να ειναι μικρο ..μπορει μεγαλο...
Αν ο σαλπιγγιδης ακολουθησει την πορεια πλειαδας παικτων που εχουν κανει μεταγραφη σε μεγαλες ομαδες της αθηνας απο την περιφερεια και η οποια ειναι μεταξυ φθορας αυθαρσιας και καποιων καλων εμφανισεων τοτε ο παναθηναικος θα τα χει κανει μουνι με τοσα λεφτα που δινει.
Το παλτο που ηρθε απο ηρακλη με 5 δις δραχμες τοτε ειναι τρανο παραδειγμα παικτη που στον ηρακλη γαμαγε και στον βαζελο εκανε 1-2 καλες χρονιες και κατα τ αλλα ηταν μετριος.(οχι οτι δεν βοηθησε προς θεου)
Τα λεφτα με την προσφορα ομως ηταν απιστευτα δυσαναλογα.
SpiritCrusher
17-08-2006, 01:24
Μιας και δεν παρακολουθώ πάντα τι κάνει ο ΠΑΟ, μπορεί κάποιος να μου πει 3 μεταγραφές που να έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και να έπιασαν - άξιζαν τα λεφτά τους / απέδωσαν τα αναμενόμενα;
Darkling
17-08-2006, 02:00
οτι λεει ο Δρ Ντεθ για τον Σαλπιγγιδη. οκ, μια χαρα, χρυσος αγιος κλπ αλλα σιγα μη του δωσουν 40 εκατ. ευρω και ολη την Παιανια δωρο.
ta 2 myria den einai apagoreytika.ta antallagmata charalambidhs,tsigas(daneikos),torgele se opoio syndiasmo 2adas h akoma kai h triada kako stp roster den kanoun.sthn tseph tou o tziger kanei koumanto.allwste me victor,mantzio,pap,sal/dh,romero oi 3 apopanw monima exedra 8a tane.
@spiritcrusher:galinovic,papadopoulos,morris,muench,gonzalez.
oi 4 prwtoi xeperasan kata poly ayta pou perimename.
SpiritCrusher
17-08-2006, 02:43
@spiritcrusher:galinovic,papadopoulos,morris,muench,gonzalez.
oi 4 prwtoi xeperasan kata poly ayta pou perimename.
okz.
Dr. Death
17-08-2006, 03:01
Επισης και ο γκεκας 1,5 χρονο που επαιξε τα εβγαλε τα λεφτα του μια χαρα ...επιτυχημενη μεταγραφη θεωρειται.
και ο χαραλαμπιδης για μενα ειναι μεταγραφη που βγηκε.
Μπορει να μην ειναι σουπερ σε καθε παιχνιδι αλλα πιανει παντα μια στανταρ αποδοση και αν κανει το πικ του μπορει να κανει τη διαφορα στο παιχνιδι του παο.
Dr. Death
17-08-2006, 03:06
ta 2 myria den einai apagoreytika.ta antallagmata charalambidhs,tsigas(daneikos),torgele se opoio syndiasmo 2adas h akoma kai h triada kako stp roster den kanoun.sthn tseph tou o tziger kanei koumanto.allwste me victor,mantzio,pap,sal/dh,romero oi 3 apopanw monima exedra 8a tane.
μα δεν ειναι το θεμα αν ειναι απαγορευτικα...
το θεμα ειναι αν σε πιανουν μαλακα και αν κανεις μαλακιες μπαινωντας στη διαδικασια να δημιουργεις προβλημα στην ομαδα.
επαναλαμβανω αν ισχυουν τα ποσα ..τοτε ειναι ΥΠΕΡΟΓΚΑ για εναν παικτη σαν τον σαλπιγγιδη.
ευχομαι να μην δημιουργησουν περαιτερω προβληματα στην ομαδα.
τον θελω τον σαλπι στον παο αλλα οχι να στησω και κολο για να ρθει.
Δηλαδη λιγο ακομα και θα φταναμε τα 3.5 μυρια του σαβιολα...
ελεος.
Οπως και να χει αν κλεισει που μαλλον θα κλεισει σαν κινηση ειναι ΚΑΛΗ.
an ennoeis 2myria+ta 3 symbolaia nai einai para polla.
an einai 2m kai "glytwneis" 3 symbolaia einai sxetika ok.
de nomizw oti kapoios 8a mpei sth logikh(8elw na elpizw) edwse 2myria+ gia ayton opote emena me exei gtp.eidika otan sthn omada yparxoun ta symbolaia bovio,gonzalez,pap,victor.700+dld.
o andric kai o kwtsios px einai logiko na mhn pairnoun oute to 1/3.se oles tis omades symbainei ayto.
edw leei o dani 8a parei 900.000 gia 1 xrono.
:)
Σάλπι, η απαγωγή
Με έναν πρωτοφανή και άκρως σουρεαλιστικό τρόπο προσπάθησαν να εμποδίσουν την μεταγραφή του Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, περίπου 15 άτομα μετέβησαν το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησαν να... "απαγάγουν"(!) τον διεθνή επιθετικό λίγο μετά την άφιξη της αποστολής της εθνικής ομάδας από την Αγγλία. Τελικά, η απαγωγή δεν έγινε, αφού ο 25χρονος επιθετικός βγήκε από άλλη έξοδο και δεν έγινε αντιληπτός.
PainOfSalvation
17-08-2006, 12:44
Ανακοίνωση κ. Σαλπιγγίδη
«Τον τελευταίο καιρό είχα ενημερώσει τον πρόεδρο ότι είμαι προβληματισμένος και δεν αισθάνομαι καλά με την κατάσταση στα αποδυτήρια και την οικονομική αβεβαιότητα των συμπαικτών μου, την ώρα που εγώ δεν είχα καμία οικονομική εκκρεμότητα. Τις τελευταίες δύο ημέρες ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και είπα στον κ. Γούμενο ότι εφόσον η ομάδα ικανοποιηθεί, τότε εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να φύγω. Έχω προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ και στο παρελθόν θα μπορούσα να φύγω χωρίς η ομάδα να έχει κανένα όφελος. Αυτή τη στιγμή από τη μεταγραφή μου θα ωφεληθεί και χρηματικά ο ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε και να ξέρουν ότι θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ότι ο ΠΑΟΚ με ανέδειξε και με τη φανέλα του έζησα όμορφες στιγμές».
ps: pane pesta se olous aytous pou mazeyan lefta gia na plirw8eis.
SpiritCrusher
17-08-2006, 13:03
ps: pane pesta se olous aytous pou mazeyan lefta gia na plirw8eis.
Indeed.
Χοχο σκέψου και πόσα λεφτά πήγανε από τα Glou.
PainOfSalvation
17-08-2006, 13:07
«Τον τελευταίο καιρό είχα ενημερώσει τον πρόεδρο ότι είμαι προβληματισμένος και δεν αισθάνομαι καλά με την κατάσταση στα αποδυτήρια και την οικονομική αβεβαιότητα των συμπαικτών μου, την ώρα που εγώ δεν είχα καμία οικονομική εκκρεμότητα.
Ας έστελνες κανα sms.
Kingryche
17-08-2006, 13:29
Ρε συ αν δεν φύγει τώρα από τον ΠΑΟΚ, πότε?
Επίσης, αν πάρετε και τον Μπίδη είστε τρελά κερδισμένοι.
Εγώ προσωπικά τον πιστεύω τον Μπίδη και δεν θέλω να φύγει.
Έχω την εντύπωση ότι δίνουμε υπερβολικά πολλά για τον Σαλπιγγίδη χωρίς να υποτιμάω τον παίκτη. Δλδ οκ, εμένα πάντως δεν με ετνυπωσίασε ποτέ ιδιαίτερα. Σκοράρει βέβαια συνέχεια κατα του γαύρου και της ΑΕΚ αλλά θα μου πείτε και ο Μιχαλάκης τα έβαζε πριν έρθει.
Στη σούμα θεωρώ πως κάναμε ποιοτικές μεταγραφές φέτος αν και σχετικά αργά. Χειρίστηκε λάθος όμως τα θέματα Γκέκα και Μπίδη γιατί ήταν 2 από τους λίγους παίκτες που προσφέραν και δεν δημιουργήσαν πρόβλημα.
Με αυτά και με αυτά έχει ένα ενδιαφέρον ο φετινός ΠΑΟ.
PainOfSalvation
17-08-2006, 13:33
koitaxe to problima mou den einai pou efyge.
einai pou olo to kalokairi mou poulise ton papa gia to ntemek paoktshdhlikh tou, pou trexan oloi na valous lefta se trapezes gia na plhrw8ei gia na mhn fygei, pou synexeia elege "8elw na paw mono se omada tou exwterikou an einai pote na fygw" kai loipes malakies.
sthn telikh salpiggidides 8a yparxoun polloi.
alla to 8ema eggyte sto "emeis na ta vlepoume". den yparxoun oute shmaies oute tipota...giati etsi mou to paize o dhmhtrakhs ta teleytaia xronia...epaggelmatias podosferisths einai kai tipota parapanw...kai fysika mesa stin toumpa 8a ton ypodextw san antipalo epaggelmatia podosferisth oti kai na shmainei ayto.
Kingryche
17-08-2006, 14:04
Καταλαβαίνω την όλη πικρία αλλά από αυτά που είχα καταλάβει προτεραιότητά του ήταν να κερδίσει ο ΠΑΟΚ αρκετά χρήματα.
Για το εξωτερικό μπορεί να το πίστευε αλλά πραγμτικά υπάρχει Έλληνας παίκτης που πιστεύει ότι μπορεί να πιάσει λεφτά στο εξωτερικό? Ούτε για αστείο.
Ως καλός ΠΑΟΚτσής δεν ήθελε Ολυμπιακό, τον είχε ως τελευταία επιλογή. Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να προσφέρει αντίστοιχα οικονομικά ποσά κ.ο.κ.
Πάντως κάτι κόλπα τύπου Οκκά, Καφφέ, Γεωργιάδη με προσφυγές και ιστορίες κλπ για να φύγει τσάμπα δεν έκανε αν και θα μπορούσε.
apo forum tou paok
Σου εύχομαι λοιπόν να πας να γαμηθείς και η καριέρα σου να βαλτώσει. Σου εύχομαι ολόψυχα να μην μπορείς να σκοράρεις ούτε σε κενή εστία και σε κανα δυο χρόνια να πας δανεικός στον ΟΦΗ.
:|
PainOfSalvation
17-08-2006, 14:08
to 8ema einai an ontws o PAOK 8a parei ayta ta xrhmata.
tou plhrwsa ton paixth kai aytos 8a tsepwsei ta fragka apo th metagrafh tou.
klassika goumenos...edw persy otan apokleistikame apo to uefa (meta tous omilous) elege oti mpikame mesa oikonomika apo to uefa.
persy eixa 8000 diarkeias, 12 xorhgous, xanhlo mpatzet (ektos zagoraki, salpiggidi) kai fetos ta xreh exoun ftasei sta 36 ekat.
e tsakwnei KAI ayta ta lefta kai thn kanei (h pwlhsh salpi htan h teleytaia kinhsh, tin alli vdomada tin kanei apo proedros).
Kingryche
17-08-2006, 14:17
Ναι αλλά δε νομίζω πως σε αυτό φταίει είτε ο Σαλπιγγίδης, είτε ο Παναθηναϊκός, είτε η Αθήνα κ.ο.κ.
Το πρόβλημα είναι γνωστό για ΠΑΟΚ, Αρη και διαιωνίζεται και εγώ που το βλέπω απ' έξω θεωρώ ότι οι φίλαθλοι αυτών των ομάδων δεν βοηθάνε, μάλλον δυσκολεύουν, την κατάσταση τις περισσότερες φορές.
PainOfSalvation
17-08-2006, 14:22
nai ok den einai 8ema salpi afto pou sou anefera parapanw...
apo tin alli gia tous opadous anoigeis ena terastio 8ema.
se polles periptwseis eimai tis apopseis oti oti mas axizei edw panw ayto exoume.
alla apo kei kai pera yparxoun kai alla 8emata. p.x. o goumenos.
ypoti8ete pws ir8e san diaxeirhsths meta ton mpatatoudi gia na vrei ependyth. mesa se 1 xrono ekane ta sxedia gia ti nea toumpa (pou wres wres lew xilies fores na mhn eixame diko mas xwro).
kai xafnika tsaaaaaaaak kai "megalometoxos".
PainOfSalvation
17-08-2006, 14:23
epishs to 8ema a8hna einai mia malakia kai mish
oi perissoteroi edw panw den exoun parei xampati oti katw apla mas exoun grammenous kai synexizoun to tropario "a8hna gamhmenh .... kai loipes malakies". monoi mas vgazoume ta matia mas kai de mas ftaiei kanenas
bleeding
17-08-2006, 14:25
e tsakwnei KAI ayta ta lefta kai thn kanei (h pwlhsh salpi htan h teleytaia kinhsh, tin alli vdomada tin kanei apo proedros).
aisiodokso se vlepo...
alla na mou peis den prolavainei na poulisei k fernandez, vaggeli, iliadi ktl...
e re katantia
Darkling
17-08-2006, 14:25
oi perissoteroi edw panw den exoun parei xampati oti katw apla mas exoun grammenous kai synexizoun to tropario "a8hna gamhmenh .... kai loipes malakies". monoi mas vgazoume ta matia mas kai de mas ftaiei kanenas
επιτελους.
PainOfSalvation
17-08-2006, 14:28
aisiodokso se vlepo...
alla na mou peis den prolavainei na poulisei k fernandez, vaggeli, iliadi ktl...
e re katantia
oxi ayto einai sto standard me apodosh 1.05 (ektos kai an exeis kamia ekplhxh sta teleytaia lepta)
apo deytera ginontai synanthseis me vezyrtzh
O Oλυμπιακός προσπάθησε να μπει «σφήνα» στην περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά έφαγε «πόρτα» από τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος φέρεται να ήταν κατηγορηματικός σε χθεσινή κρούση που του έγινε από ανθρώπους των «ερυθρολεύκων». «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά δεν θέλω να πάω στον Oλυμπιακό» ήταν η... ευγενική χυλόπιτα που έριξε ο 25χρονος άσος, ο οποίος με τον τρόπο του άφησε να εννοηθεί ότι ο Πειραιάς θα ήταν η έσχατη επιλογή στην καριέρα του.
PainOfSalvation
17-08-2006, 14:31
επιτελους.
e ma etsi einai re....an den exw egw ti dynatothta na kratisw tous pextes kala na pa8w....an ka8omai kai pistevw thn ka8e ntemek shmaia ths ka8e omadas de mou ftaiei kamia a8hna....kai fysika gia polla alla
bleeding
17-08-2006, 14:32
ta kseroume re valanti. den ypirxe periptosi na fygei etsi. prospathise na ta vgalei me emmeso tropo (kampanis k sia), den ta katafere k irthe k ksepoulise.
exo na kano k mia provlepsi gia ton fetino paok. deuteri agonistiki epeisodia k timories me ti gria stin toumpa, mpaxalo i omada, 0 vathmous, feugei o dumi k ligo prin tin katastrofi erxetai o gnostos agnostos gia na sosei tin omada pali... aggelos.
ps. ton fernandez ton kovo na feugei ta xristougenna. kleismeni apo tora i metagrafi