Log in

View Full Version : ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21

attila
23-06-2009, 23:41
1) ο ολυμπιακος δεν δινει 1 εκ ευρω παραπανω να παρει την ποκαχοντας
2)ο παναθηναικος δεν δινει 700 χιλιαρικα παραπανω για να παρει τον μελμπεργκ
3)ο παναθηναικος δινει 3.5 εκ ευρω να παρει την ποκαχοντας
4)ο ολυμπιακος δινει 3 εκ ευρω για να παρει τον μπομπο,η μπεσικτας δεν δεχεται και τα λεφτα μενουν.
wtf γιατι δεν δινει απο αυτα 3 πο μενουν 1 μυριο στη λιβερπουλ αν παρει την ποκαχοντας?
αφου να τα κρατησει για αλλον επιθετικο δεν παιζει

mrmaiden
23-06-2009, 23:44
epitrepste me na panigiriso osan liverpoolianos :headbang:

ante k ton loukas.sfaxteite

:grin::grin:

jack the ripper
24-06-2009, 00:06
http://img266.imageshack.us/img266/7853/leto.jpg

Phantom Duck
24-06-2009, 00:18
πάρτε επιτέλους τον καριόλη το Λέτο να ηρεμήσουμε, χρειάζεστε έναν καλό FML

nothingman
24-06-2009, 00:25
. . .
έντιτ : Γουστάρουμε Ματ (μη πάει στο πόλιτιξ αυτό ε) εννοείται. Και μόνο το ότι είναι Άγγλος αρκεί.
:pink::pink::pink:

προφέρεται Σέλστρομ ρε, όπως αντίστοιχα προφερόταν Σελάντερ ο Magnus Källander που έπαιξε στον Ηρακλή.

Odonian
24-06-2009, 01:07
ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΑΜΝΙΖΙΑΚ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΟΟΥΤ ΓΚΑΖΕΤΑ ΔΩ ΜΕΣΑ.

Για τον Λέτο αγωνιστικά ο μιτσμάννος τα είπε όλα, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Σε μια άλλη χρονιά δε θα είχα πρόβλημα με τη μεταγραφή και θα ήταν και όντως μικρή "νίκη" επί του γαυρου, φέτος όμως είναι αστείο να το λέμε. Εξάλλου μιλάμε για τη θέση που υποτίθεται πονάμε περισσότερο και ο Τεν Κάτε το λέει τόσους μήνες, σίγουρα περιμένεις κάτι πιο εντυπωσιακό από τα αφεντικά από τον Λέτο, που είναι λίγο αμφίβολος πόσο θα προσφέρει για κάμποσους λόγους (τους έχετε πει μην κουράζω).

Αυτό που με απασχολεί κάπως είναι που βγαίνει ο Χενκ και δηλώνει καθαρότατα ότι φέτος η ομάδα είναι δική του, ενώ του κλείνουν Κατσουράνη (αντί για Ενχελααρ που ήθελε), Λέτο (που δύσκολα τον είχε στις επιλογές) και από φορ ακόμα τίποτα.

jack the ripper
24-06-2009, 01:09
Ετσι και αλλιως δεν ελεγε οτι θα αποσυρθει του χρονου?

Odonian
24-06-2009, 01:15
Είπε ακριβώς ότι η τελευταία του ομάδα είναι ο ΠΑΟ και οτι αν δεν ανανεώσει, θα αποσυρθεί. Δηλαδή θα αποσυρθεί. :-P

jack the ripper
24-06-2009, 01:16
ε αρα εχει την δυνατοτητα να πει και καμια μαλακια παραπανω.. :-P

Odonian
24-06-2009, 01:19
ΜΟΥΝΑΚΙ ΑΜΝΙΖΙΑΚ

ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

http://www.gazzetta.gr/content/view/38033/2/

Fireknight
24-06-2009, 01:22
axaxaxaxaxaxa
kai vazoun panta afti ti foto me to tilefono kai to spin8irovolo vlema

Raven Lord
24-06-2009, 01:24
έχουμε φτάσει να μας δουλεύουν ακόμη κι οι αρχιγραφικοί ρε πούστημ :(

Odonian
24-06-2009, 01:48
Πάντως αν για την επίθεση κλείσει τον ΖΑΚΥ, είναι μάλλον καλή περίπτωση γι' αυτό που τον θέλουμε.

Τι έγινε ρε παιδιά, πώς ψωνίζουμε από αγγλία (αμφότεροι), την έχουμε δει; :-P

FIXXXER
24-06-2009, 01:49
Αυτον θα παρετε?

http://i508.photobucket.com/albums/s321/Coltrane31/junkie.jpg

geologiko_karoto
24-06-2009, 01:59
μεταγραφή καλοκαιριού

http://www-scf.usc.edu/~zanos/gaga.jpg

ο Ζακί να ξέρετε άμα πάει Αίγυπτο για τπτ διακοπές θα τρέχετε με γκαμήλες να τον βρείτε

Odonian
24-06-2009, 02:28
Αυτον θα παρετε?

http://i508.photobucket.com/albums/s321/Coltrane31/junkie.jpg

Μέσα στα πιο προβλέψιμα της δεκαετίας. Γάφεται με Υ και τονίζεται στη λήγουσα.

Καρότε ισχύει αφτό που λες απότι διαβάζω. Αλλά μετάνιωσε λέει! :-P

Εντάξει, θα τα δούμε αυτά, ικανότητες έχει πολλές πάντως.

FIXXXER
24-06-2009, 02:35
Μέσα στα πιο προβλέψιμα της δεκαετίας. Γάφεται με Υ και τονίζεται στη λήγουσα.

O RLY?!?!?

Odonian
24-06-2009, 02:55
Έκτακτο παράρτημα:

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=52&document_id=133054

Ο Σισέ, ενώ προφανώς είναι παιχταράς, είναι και λίγο οτιναναι, οπότε προτιμώ Ζακί. Από κει και πέρα δε νομίζω ότι παίζει να κλείσουν μόνο Κρουζ για μπροστά, ίιιιισως μαζί με κάποιον άλλον (αλλά πιο πιθανό να ξεμείνει και να παρακαλάει μετά, ποιος θα πληρώσει τόσα που ζητάει, έλεος).

Τον αμυντικό δεν τον ξέρω, καλό βιογραφικό έχει για την ηλικία του και είναι και ομορφόπαιδο. Στηρίζω λοιπόν. :razz:

Mitsmann
24-06-2009, 08:08
συμφωνα με τη σημερινη ΠΡΑΣΙΝΗ, εγω ειμαι ταβλα.
σκατα, ποιος παει δουλεια σημερα..... :cry:

Kelldorain
24-06-2009, 09:20
Αχαχααχχαχαχαχα δεν υπάρχει το σημερινό της πράσινης
ΜΠΕΡΝΙΝΓΚ, ΝΤΕΘ, ΝΤΙΣΤΡΑΞΙΟΝ

Abruzzi
24-06-2009, 09:35
γμτ ειχα κανει comment στο "με το στιλο στο χερι" : απλα υπεροχο τοστιλοστοχερακι της και δε το καναν approve...αλλαξαν και τον τιτλο

jack the ripper
24-06-2009, 10:41
xaaxxaxaaxaxaxxaxaaxxaxaxaxaaxxa

nothingman
24-06-2009, 10:54
o Νικολογιάννης βέβαια πιο πάνω στο λινκ ξεχνάει να πει κάποια πράγματα για τον Ζάκι (έτσι πρόφεραν το όνομά του οι Άγγλοι πέρσι, έτσι θατονελέω και εγώ), όπως ότι δεν τσακώθηκε απλά με τον Μπρους αλλά με όλη την ομάδα, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα πήγαινε αργοπορημένος στις προπονήσεις κτλ. Επίσης είχε αρκετούς τραυματισμούς και, το κυριότερο, δεν έκανε καταπληκτικό πρώτο γύρο, έκανε καταπληκτικούς πρώτους τρεις μήνες με ξερωγω συνολικά 8-9 γκολ σε 10 ματς με αποκορύφωμα το μεγάλο του παιχνίδι στο Άνφιλντ. Από τότε και μέχρι το τέλος της σαιζόν (σε άλλες συνολικά 20 εμφανίσεις) έβαλε γκολ μόνο με πέναλτυ. και ένα απευθείας φάουλ νομίζω. Και εν τέλει, είναι ένας παίχτης που απέρριψε η Γουίγκαν. Δις κιόλας, γιατί άλλαξαν προπονητή και ούτε ο καινούριος ήθελε να τον κρατήσει. Γενικά, δεν ξέρω πως έχει προκύψει ότι είναι παιχταράς, μάλλον επειδή οι Νικολογιάννηδες και οι Αντωνίου και όλοι αυτοί οι σοβαροί αναλυτές τον έχουν δει μόνο στις φάσεις που έδειξε από το ματς με τη Λίβερπουλ εκείνη την Κυριακή το βράδυ στο Μέγκα, λίγο πριν τον καιρό και το φανταστικό, εξωφρενικό, ανεπανάληπτο σώου του Γρηγόρη Αρναούτογλου!
Αυτά, ο Κάριου δεν έρχεται Ελλάδα ούτε για διακοπές, αφήστε το Μιτς να λέει τις βλακείες του, είναι υπερπαίχτης. Να πάρετε το Σισσέ αφού με το Βγενόπουλο θα σας κάνουν καλές τιμές στο Υγεία.

τέλος, ταγκζ
αριστεροποδαρος στοπερ, εκλεισε ο ενχελαρ, εκλεισε ο κρεσπο, εκλεισε ο μπομπο, εκλεισε ο ραμπεσαντρατανα, εκλεισε ο σίτυ εφέμ
.

Entrancemperium
24-06-2009, 11:15
http://www.gazzetta.gr/content/view/38105/2/

:pink:

Amnesiac.
24-06-2009, 11:58
Ξύπνησα λίγο περίεργα το πρωί, χωρίς διάθεση, ψιλοζαλισμένος, ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ που λένε. Και δεν ήξερα γιατί. Ήπια αναβράζον ντεπονάκι, έφαγα φρούτα για πρωινό για να πάρω βιταμίνες, κοίταξα το ζώδιο μου στο ΤιΒι Ζάπινγκ αλλά τίποτα. Τελικά η απορία μου λύθηκε όταν έριξα μια ματιά στα πρωτοσέλιδα.

Ήμουν τάβλα.

Fireknight
24-06-2009, 12:03
O Gonzalez tis Betis pezei sovara gia olympiako i na mi doso simasia ?

Tyler_Durden
24-06-2009, 12:08
http://www.gazzetta.gr/content/view/38105/2/ (http://www.gazzetta.gr/content/view/38105/2/)

εδώ άλλοι αγόρασαν αυτούς που αποκαλούσαν "κότες" και "πελάτες"....

Όσο για τον Κάριου, πραγματικά υπάρχει άνθρωπος που τον θεωρεί παιχταρά; Για μένα είναι μια καλοπληρωμένη εκδοχή του περσινού "αρχισκόρερ" Sousa που φέραμε, και τελικά δεν αντέξαμε τοοοόσα γκολ, και πήρε πόδι απο το πρώτο 6μηνο. Πραγματικά αν θεωρούμε "μπαμ" τον Κάριου και μάλιστα σε αυτην την φάση της καριέρας του, τότε τα ξαδερφάκια μου που παίζουν με 5αρίσια δυναμιτάκια τις απόκριες, είναι φτασμένοι πυροτεχνουργοί....

nothingman
24-06-2009, 12:59
εντάξει, είναι 29 χρονών και δυο χρόνια τώρα στη βίλλα έχει 30 γκολ. δεν ξέρω τι επιθετικούς ονειρεύονται στα μέρη σας αλλά καλή επιτυχία!
η σύγκριση με το σόουζα ήταν μάλλον χιουμοράκι ε.

Tyler_Durden
24-06-2009, 13:17
Ντάξει δεν θα ανοίξουμε και αντιπαράθεση για τον Κάριου, που δεν ακούγεται και πολύ κιόλας, αλλά μια και βαριέμαι αφόρητα:

Ανέτρεξα στα συνολικα στατιστικά του Κάριου, και σε 224 αγώνες μέχρι τον Μάη του 09, είχε 72 γκόλ. Αναλογία ανα αγώνα, 3 γκολ ανα 10 ματς περίπου.Τον Σεπτέμβριο γίνεται 30.

Αντίστοιχα κοίταξα για τον Σάλπι, και μέχρι τον Απρίλιο του 09, σε 240 αγώνες έχει βάλει 124 γκολ. Αναλογία ανα αγώνα, 5 γκολ ανα 10 ματς. Τον Αύγουστο γίνεται 28.

Τέτοιον παίχτη, και (πολύ καλύτερο δηλαδη) έχουμε. Το "Μπαμ" που μας έχουν ξεσηκώσει οτι θα κάνουν, δεν γίνεται με τέτοιους παίχτες. Και στην τελική, ρε πολυμετοχικοί, αμα δεν μπορείτε το κάτι παραπάνω, πείτε απ' την αρχή πάμε για "μεταγραφές ουσίας" "πολλιεργαλεία" κλπ. Τι μπαμ και μαλακίες, και μας ξεσηκώνετε...

Amnesiac.
24-06-2009, 13:25
Καλύτερος ο Σαλπιγγίδης απο τον Κάριου λοιπόν :dfinger:

Tyler_Durden
24-06-2009, 13:30
άνετα όμως. για να μην πω οτι ο Σαλπι έχει και το μειονέκτημα οτι τα τελευταία 2 χρόνια παίζει εξτρεμ ένω είναι φορ περιοχής.

Fireknight
24-06-2009, 13:35
tyler eleos , dose vasi
edo vlepoume ton carew me ton ashley young
http://villafred.files.wordpress.com/2009/05/carew_sport_back_450x300.jpg
8a mou peite : ti mas niazei o ashley young ?
8a sas po oti de mas niazei , apla einai 3 pontous pio psilos! apo to MHTSARA .
pos sto kalo kaneis ti sygkrisi den katalaveno .

Tyler_Durden
24-06-2009, 13:42
νομιζω οτι προτίστως θέλουμε "γκολτζή". Αν είναι να πάμε σε λογική οτι θέλουμε τον "ψηλο" της επίθεσης που δεν βάζει αυτός γκολ γιατί "τραβάει πάνω του 2, και ανοίγει διαδρόμους" τότε πάσο. Απλά θυμίζω οτι τέτοιους χαρακτηρισμούς λάμβανε και το μελος Μιχάλης, αλλά τα γκολ ειναι αυτά που μετράνε.

Kelldorain
24-06-2009, 13:45
Darkling says:
κανε μου μια χαρη
Darkling says:
γραψε στο αθλετικς ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ για μενα
Darkling says:
γιατι δεν μπαινω τωρα ΕΡ
Darkling says:
οτι ο ΚΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ.

(εγώ είμαι με nothingman πάντως, τόσο γνωστό παίκτη στην premier δύσκολα τον λες ακατάλληλο για σουπερλίγκ)

Fireknight
24-06-2009, 13:49
νομιζω οτι προτίστως θέλουμε "γκολτζή". Αν είναι να πάμε σε λογική οτι θέλουμε τον "ψηλο" της επίθεσης που δεν βάζει αυτός γκολ γιατί "τραβάει πάνω του 2, και ανοίγει διαδρόμους" τότε πάσο. Απλά θυμίζω οτι τέτοιους χαρακτηρισμούς λάμβανε και το μελος Μιχάλης, αλλά τα γκολ ειναι αυτά που μετράνε.

nai , na parete opoion 8elete , apla einai entelos diaforetikoi pektes kai den mporeis na sygkrineis .

Episis an peksete ta 4-3-3 klp pou einai tis modas 8a xreiastite logika psilo for .

FIXXXER
24-06-2009, 14:25
Tyler Dyrden, sugkrineis ena paikti pou epaize epi xronia se metries omades tis Premier League me antipalous opos i Manchester United, i Arsenal kai i Chelski, me ton SALPIOLA pou epaize se PAOK kai EUROPANATHA me antipalous opos i Kalamaria, o Panserraikos kai o Ergotelis (an kai ekei ta ebriske dyskola omologoumenos). Mono kai mono apo auto, xoris na exo idaiteri sumpatheia pros ton Carew (kai se sxesi me allous Europaious senter for na ton theoro poly ligo), me kaneis na ton uperaspizomai (xoris na exo idiaiteri antipatheia omos oute, afou exei poly kali texniki gia to upsos kai to soma tou). O Mitsmann krazei giati mallon ton ponaei akoma to kauli tou Carew apo tin pentara sti Rosenborg, kai de thumamai kiolas an mas eixe valei kai kanena gkol se mia apo tis ametrites poutses apo Valencia.

Magellan
24-06-2009, 14:43
ο καριου γκολ μας εχει βαλει μονο με λυον το 2005-06

FIXXXER
24-06-2009, 14:55
Same difference, to thema einai to KAVLI pou efage o Mits :-P

Tyler_Durden
24-06-2009, 15:04
Fixx, to paradeigma tou Geka pou evgaze matia me simpaixtes tou to roster tis kalitheas (me tin opoia ekane kai to megalo mpam) kai sto kapaki vgike protos skorer tis budesliga sou leei kati?

SpiritCrusher
24-06-2009, 15:24
Μιας και η Μπουντεσλίγκα έχει σοβαρές άμυνες.

Σοβαρευτείτε.

Mitsmann
24-06-2009, 17:51
σας γραφω στον παπαρο μου. Καλοριζικος ο ξυλοκοπος σε οποια ομαδα κι αν παει.

Daffy
24-06-2009, 18:04
O Gonzalez tis Betis pezei sovara gia olympiako i na mi doso simasia ?
megalo poulen e.

gamo to spiti tou mpeniteθ

Abruzzi
24-06-2009, 18:31
κλεισαμε σισε λεει

Daffy
24-06-2009, 18:31
xaxaxaxa

Amnesiac.
24-06-2009, 18:37
Πως πιστεύεις ότι μπορεί να αντιδράσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού σε περίπτωση που φορέσεις τη φανέλα του Παναθηναϊκού;
«Ξέρω ότι μεταξύ τους υπάρχει κόντρα, δεν γνωρίζω πως θα το πάρουν, αλλά θα πρέπει να ξέρουν ότι εγώ, ως Λέτο, έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να μείνω στον Ολυμπιακό. Γι' αυτόν τον λόγο ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει την απόφαση μου. Όποια και αν είναι αυτή. Εγώ, πάντως, παίζοντας στον Ολυμπιακό φέτος απέδειξα αν αξίζω ή όχι να μείνω. Μακάρι να μην υπάρξουν προβλήματα αν και εφόσον πάω στον Παναθηναϊκό».

Αυτό το παιδί ακόμα να μάθει πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ πέρα.

Amnesiac.
24-06-2009, 18:39
κλεισαμε σισε λεει

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Kelldorain
24-06-2009, 18:40
Αυριανό πρωτοσέλιδο πράσινης ίσως να αξίζει και δικό του τόπικ.

Abruzzi
24-06-2009, 18:41
μιλαμε για εναν παιχτη που καταστραφηκε επι λιβερπουλ σπαζοντας και τα 2 ποδια ε

cancer
24-06-2009, 18:41
edo pou ta leme xestike h foras stalwni gia tous gaurous ipothetw.
pogko leto-sise-ten kate tou xronou :touched:

εκλεισε ο ενχελαρ, εκλεισε ο κρεσπο, εκλεισε ο μπομπο, εκλεισε ο ραμπεσαντρατανα, εκλεισε ο σίτυ εφέμ, ετήσιο ταγκ σαβιόλα, κοτόπουλο με κάριου, ροναλντίνιο αο μυκόνου

xaxax auta poios ta vale re atimoi?

carheart
24-06-2009, 19:35
Ας κλείσουν Σαχά μωρέ :pink:

freak brother
24-06-2009, 19:40
ελα μωρε ποιος σαχα? αυτος με τα γυαλινα ποδια??

:malakia:

Odonian
24-06-2009, 20:25
Έχω μιλήσει για τον Σισέ από νωρίς, ευέξαπτος και επιρρεπής στους τραυματισμούς, αλλά φυσικά μεγάλος πάικτης. Μπορεί να μας αλλάξει επίπεδο και μπορεί να μην κάνει και τίποτα. Λίγο ερωτηματικό η ομάς φέτος.

Odonian
24-06-2009, 20:29
Να κάνω ένα τεχνικό σχόλιο για το τόπικ.

Είχα προτείνει όταν ήμουν μοντ και με γράψατε στα παπάρια σας, να έχουμε ένα νέο τόπικ για τις μεταγραφές κάθε χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα και ένα γενικό να συζητάμε αυτές στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο. Γίνεται τεράστιο αυτό και ειδικά τώρα που έχουμε ταγκς, θα εξαντληθούν και θα πρέπει κάποιος να σβήνει για να βάζουμε νέα, που είναι κρίμα. Χάνεται κομμάτι ιστορίας.

:grin:

freak brother
24-06-2009, 20:38
παντως οι τραυματισμοι του ηταν σπασμενα ποδια.. οχι μυικοι που βασανιζουν μακροπροθεσμα τους παικτε... περυσι ειχε 35 παιχνιδια πρεμιερ λιγκ.. και 10 γκολ με για τον πεο ομαδα..

Odonian
24-06-2009, 20:45
Ναι ισχύει αυτό που λες. Απλά σκέφτομαι ότι στην Ελλάδα μάλλον θα φάει ακόμα περισσότερες κλωτσιές. Εδώ τον ντιογο δέρνανε!

Tyler_Durden
24-06-2009, 21:11
Αν έρθει πάντως ο Σισέ τότε μιλάμε όντως για την πρώτη πραγματικά μεγάλη μεταγραφή (τουλάχιστον ονομαστικά) για τον ΠΑΟ φέτος. Κουτσός, ξε-κουτσός, μπορεί να πάρει κάποια σημαντικά ματς πάνω του και να ανατρέψει τις ισοροπίες. Θυμίζω τον Μανωλάκη, και μερικά κρίσιμα γκολ του Σαπιομαρτεάν, που παιχτικά ήταν και μια κλάση κάτω απο τον Τζιμπριλ.Ωστόσο με αυτά που έχουμε δει φέτος, αν δεν τον δω να φοράει το τριφύλλι, δεν μπορώ να κάνω ασφαλές σχόλιο.

Odonian
24-06-2009, 21:17
Καλά, ότι είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού ως τώρα (αν γίνει!), δε νομίζω ότι αμφισβητείται.

jack the ripper
24-06-2009, 21:23
Μεγαλη μεταγραφη απο αποψη ονοματος σιγουρα...προερχεται απο μια χρονια που δεν ηταν κακη σιγουρα...απλα ελπιζω να μη γινουν πουτανα ολα στα αποδυτηρια....γενικα ειναι αυτο που ειπε ο οντονιαν αν ολες οι τρεις αυτες μεταγραφες ανακοινωθουν....δεν μπορουμε να ξερουμε σιγουρα οι λετο,σισε ποσο καλα θα παιζουν(ο κατσουρανης ειναι σταθεροτατος για αυτο δεν τον αναφερω) οποτε ειμαστε λιγο ερωτηματικο....περιμενουμε να δουμε και τον κεντρικο αμυντικο τωρα...παντως μαλακια που παλι δε θα παρουν κανα παιχτη που προτεινε ροτσα και οι αλλοι σκαουτερς

Odonian
24-06-2009, 21:27
To be fair, έγιναν καποιες καλές προσπάθειες για παίκτες από λατινική αμερική, αλλά φάγαμε κάτι πόρτες. Για τον επιθετικό ψιλοκαλά το πήγαν, καλούς στόχους χτύπησαν, δεν έδωσαν και τα οτιναναι του Κρουζ (διαβάζω ότι άρχισε να μας ψάχνει αυτός τώρα, όπως τα λέγαμε) και ο παίκτης που μάλλον έρχεται αξίζει 2,5 το χρόνο που θα παίρνει.

Tyler_Durden
24-06-2009, 21:34
Jack, gia ton amyntiko etsi kai paroun ayton ton souido pou lene, tha einai h proti metagrafi pou prokeiptei apo scouting. Diavasa oti o tipakos einai h proti epilogi tou Henricksen

jack the ripper
24-06-2009, 21:43
@odonian: nai efoson itan se periopti thesi sti lista ontws symfwnw oti itan mia xara oi kiniseis tous se auti ti thesi...kai egw eipa oti einai malakia na dwsoun tosa lefta pou zitousan...

@tyler: nai ta diavasa ta arthra kai einai alitheia oti thelw na erthei to paiktaki auto..an kai gia na pw tin alitheia epeidi i thesi tou kentrikou amyntikou thelei empeiria(milaw gia vasiko panta) isws na min itan i katallili thesi gia na dokimasoun toso neo paixti...tha ton ithela sti thesi tou kante( ntaks dne kserw an mporei na paiksei kai aristera apla ennow oti tha ton ithela arxika ws mia epipleon epilogi kai an telika ontws aksizei na parei kai ti fanela vasikou)...

mporei vevaia an kinithoun gia deksi mpak,deutero epithetiko i termatofylaka na paroun kapoion pou tous proteine enas apo tous scouters...eidwmen

Tyler_Durden
24-06-2009, 21:57
Φυσικα και ΠΡΕΠΕΙ να παρουμε δεξι μπακ! Θα είναι ακόμη μεγαλύτερη κατάντια (είναι ήδη) να έχουμε δεξι μπακ τον γκαφατζη της ζούγκλας με το Νο24, για 6ο χρόνο, ειδικά τώρα που η ομάδα αποκτά ακόμη περισσότερη ποιότητα.Προσωπικά -αν και στα κάτω του- η επιστροφή του Γιούρκα θα με κάλυπτε.

Odonian
24-06-2009, 22:07
Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει βασικό δεξί μπακ ο Λουκάς. Αν δεν πάρουμε παίκτη θα είναι ο Μουν στη θέση αυτή, κάτι που εμένα δε με αφήνει ικανοποιημένο. Υπάρχουν 2 περιπτώσεις:

- Ο Νίλσσον που ήταν ο βασικός είναι καλύτερος του Μουν που δεν έπαιζε, άρα έχουμε χειρότερο παίκτη για τη θέση του χρόνου. Ελαφρώς απαράδεκτο.
- Ο Μουν είναι καλός (έδειξε κάποια καλά πράγματα όντως στο τέλος που έπαιξε), αλλά ήθελε χρόνο προσαρμογής γιατί έρχεται από άκυρο πρωτάθλημα και είναι και μικρός.

Όπως και να 'χει και στα δυο άκρα οι ρεζέρβες μας είναι παίκτες που κανονικά θα παίζουν στόπερ (Καντε, Λουκάς) και αν αριστερά μπορεί να μείνει ο Δάρλας για μπακάπ, δεξιά δεν υπάρχει κανείς. Καλύτερα να πάρουμε ένα δεξί μπακ λοιπόν, αν και τότε θα είναι λίγο παράλογο να έχουμε ξένο παίκτη για τον πάγκο.

jack the ripper
24-06-2009, 22:23
και εγω ειμαι της αποψης οτι και δεξι μπακ θελουμε σιγουρα και αν βρεθει κατι καλο και εχουμε λεφτα παιρνουμε και γκολκιπερ....και πρεπει καποια στιγμη να πουλησουμε και ολους τους παικτες που δε θελουμε...

freak brother
24-06-2009, 22:24
δεν υπαρχει πλεον παιχτης γιουρκας..

Odonian
24-06-2009, 22:28
Ναι αυτό με τις πωλήσεις καλό είναι να γίνει γιατί σε λίγο θα έχουμε 2 ομάδες να κάνουν προετοιμασία. Μαζί με τους δανεικούς που γύρισαν και τους μικρούς που θα πάρουν μαζί για την εμπειρία, θα είναι καμιά 35ρια παίκτες σίγουρα.

jack the ripper
24-06-2009, 22:33
ε ναι..δλδ να ξεκαθαρισει αν θελει ιβανσιτς ματος...αλλιως ειτε δανεικους ειτε πουλημα...να στειλουν δανεικο μελισση....να πουλησουν μαντζιο κλειτον...

Entrancemperium
24-06-2009, 23:52
http://img229.imageshack.us/img229/8724/50091076408470047122128.jpg

Death MD
25-06-2009, 00:34
ELA MORI PAIKTOYRA SISSE

Amnesiac.
25-06-2009, 01:33
Μεταγραφάρα ο ΤΖΙΜΠΡΙΛ. Με ρίσκο μεν, λόγω σπασμένων ποδιών και χαρακτήρα, αλλά και πάλι. Από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στην Ελλάδα και σε καλή ηλικία.

Σχετικά με τα πόδια του, με τη Σάντερλαντ έπαιξε 35 παιχνίδια αν δε κάνω λάθος άρα λογικά οκ θα είναι. Και το αγγλικό πρωτάθλημα είναι σκληρό ε. Κοινώς, πιο πιθανό είναι να τραυματιστεί από καμιά λακούβα στον αγωνιστικό χώρο των γαμάτων ελληνικών γηπέδων παρά από μαρκάρισμα.

Πάλι καλά που υπάρχουν παράγοντες σαν τον Αντωνίου με σαφές πλάνο, πηγμή και διαπραγματευτικές ικανότητες και βλέπουμε καμιά καλή μεταγραφή.

.

Για εμάς όπως το κόβω θα αργήσουμε να δούμε άλλη μεταγραφή. Πάμε όπως ήμαστε να ξεμπερδέψουμε με το πρώτο καφενείο των προκριματικών και βλέπουμε.Αν μπουν λεφτά στην ομάδα λογικά θα πάρουμε κάποιον καλό AML, για τις υπόλοιπες θέσεις δε το κόβω να πέφτουν χρήματα. Κανα δανεικό και απτου χρόνου βλέπουμε.

Όχι ότι δε σας έχουμε και έτσι ε.

Amnesiac.
25-06-2009, 01:36

Είχα προτείνει όταν ήμουν μοντ και με γράψατε στα παπάρια σας, να έχουμε ένα νέο τόπικ για τις μεταγραφές κάθε χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα και ένα γενικό να συζητάμε αυτές στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο. Γίνεται τεράστιο αυτό και ειδικά τώρα που έχουμε ταγκς, θα εξαντληθούν και θα πρέπει κάποιος να σβήνει για να βάζουμε νέα, που είναι κρίμα. Χάνεται κομμάτι ιστορίας.

Όντως. Άνοιξε νέο. Δεν ανοίγω εγώ γιατί σου πήρα το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009 - 2010 μέσα απτα χέρια και δε θέλω να έχεις άλλη μια επικοινωνιακή ήττα.

geologiko_karoto
25-06-2009, 01:52
ο Τζιμπρίλ δουλεύει στο Ραχάτι ε

http://photos-e-9.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2617/14/115/716532716/n716532716_1725092_6718767.jpg

Odonian
25-06-2009, 02:31

Όντως. Άνοιξε νέο. Δεν ανοίγω εγώ γιατί σου πήρα το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009 - 2010 μέσα απτα χέρια και δε θέλω να έχεις άλλη μια επικοινωνιακή ήττα.

Άστο, από την επόμενη χρονιά, εκτός αν ο μιτσμανν έχει όρεξη να κάνει σπλιτ με τα φετεινά σε άλλο τόπικ. Δεν είμαι πια μοντ.

Odonian
25-06-2009, 06:34
Όπως το βλέπω και από τα ποσά που έχουν ακουστεί, με την αγορά και του αμυντικού που αναμένεται έχουμε περίπου καλύψει το μπάτζετ των μεταγραφών. Με αυτό το δεδομένο και με το ότι η ομάδα είναι σχετικά πλήρης σε όλες τις γραμμές, λογικά θα πορευτούμε με αυτούς που έχουμε στα προκριματικά (τουλάχιστον στην πρώτη φάση) και για δεξί μπακ κλπ θα το δούμε μετά τις πωλήσεις και τους δανεισμούς. Το καλό είναι ότι ο Χενκ θα έχει τον βασικό κορμό από πολύ νωρίς. Η ομάδα φαίνεται καλύτερη από την περσινή, στα χαρτιά τουλάχιστον.

Abruzzi
25-06-2009, 07:37
μη πεφτεις στη παγιδα λεμε...περιμενουμε να δουμε πρωτα

Odonian
25-06-2009, 07:40
Ποια παγίδα, κουβέντες καφενείου κάνουμε. Λέω τι βλέπω στα χαρτιά, τι θα κάνει η ομάδα στο γήπεδο είναι άλλη υπόθεση. Εξάλλου ήδη έχω σχολιάσει για τις αμφιβολίες για Λέτο και Σισσέ.

Abruzzi
25-06-2009, 07:55
ουτε στα χαρτια τπτ σκατα ολα

ασε μπας και αμα το παρουμε στραβα στην αρχη βγει καλα μετα =P

Odonian
25-06-2009, 07:58
χαχαχαχ

Οι Παναθηναικοί έχουν πλέον νοοτροπία Άρσεναλ, μόνιμη απογοήτευση. :ρ

(αναφέρομαι στο γνωστό βιβλίο του Hornby, Fever Pitch)

FIXXXER
25-06-2009, 08:02
Ε ναι ολοι το ξερουν αλλωστε, επειδη το διαβασανε 10 καμμενοι ηαριτες εγινε και γνωστο ξαφνικα. Και πριν μου την πεις, σου εχω ετοιμο λινκ για τα 100 καλυτερα νοβελζ ολων των εποχων και δεν ειναι μεσα ο Χορνμπι, κι ας μν ειναι νοβελ το συγκεκριμενο, δε με νοιαζει, εχω δικιο.

Odonian
25-06-2009, 08:09
Ρε, σοβαρά, κόψε τα ναρκωτικά.

Α και :moutza:

Pinatero
25-06-2009, 10:48
ελα και χαλαει του Βιτολο!!!:mouse:

Entrancemperium
25-06-2009, 10:58
Χαχαχαχαχαχαχα ο Κάπτεν Σφαλιάρας σε νέες περιπέτειες, ροφλμάο!

Έφερε άλλον ένα, που δεν έχει πάρει πρωτάθλημα στην καριέρα του… (http://www.sport-fm.gr/article/182320)

Άπαιχτος ο παλιομπινές γελάω..:touched:

Ford Prefect
25-06-2009, 12:01
Έλα μωρέ με τον μαλάκα. Μεταγραφάρα είναι ο Σισέ, τώρα αν δεν βγει, shit happens, έχετε και καλή παράδοση με τον Κονσεϊσάο, σας εύχομαι να μην την σπάσετε.

Για Λέτο, εγώ εδώ και πολλούς μήνες ήμουν μειοψηφία που ήθελα να μείνει σε μας. Μακράν η πλειοψηφία εδώ και ΠΟΛΥ καιρό τον θάβει ανελέητα και από τις πρώτες φήμες που ακούστηκαν ότι τον θέλετε αρχίσανε τις προσευχές και μακάρι και τέτοια. Δεν συμμερίζομαι την άποψή τους, πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει ο τρελέτος καλύτερα. Βέβαια μπορεί και να έχω άδικο όπως πιστεύουν οι περισσότεροι και να σας κάνει μπουρδέλο. Σας το εύχομαι επίσης!

Εμείς αυτές τις μέρες ασχολούμαστε με την ΑΜΚ, αν θα μπουν οι Αγγελοπουλαίοι κλπ, πώς θα γίνει και τέτοια. Μεταγραφές περιμένουμε μετά τα μέσα Ιουλίου και αν και εφόσον. Πάντως υπάρχει η αίσθηση ότι θα κάνει κάτιο γέρος να μην του φάει τη δόξα ο βάζελος στα ονόματα.

Έρχεται ο Ροναλντίνιο δηλαδή.

Odonian
25-06-2009, 14:59
PAME MWRH POLUMETOXIKE GAURE

O Leto mporei na pai3ei kalutera (prosarmogh klp) mporei kai xeirotera (prosarmogh klp!). Elpizw na einai ontws epilogh Ten Kate, dhladh enos eidikou se tetoies apofaseis kai oxi logikh na th bgoume ston gauro.

(etairiko pi si gi auto kai ta greeklish)

Odonian
25-06-2009, 14:59
Χαχαχαχαχαχαχα ο Κάπτεν Σφαλιάρας σε νέες περιπέτειες, ροφλμάο!

Έφερε άλλον ένα, που δεν έχει πάρει πρωτάθλημα στην καριέρα του… (http://www.sport-fm.gr/article/182320)

Άπαιχτος ο παλιομπινές γελάω..:touched:

O Raul Bravo posa exei parei?

FIXXXER
25-06-2009, 15:00
Εγω αν ημουν ΠΑΟ παντως θα ηλπιζα οποιαδηποτε μεταγραφη κανει η ομαδα να μην ειναι επιλογη του Τεν Κατε, και αν ΔΕΝ την εγκρινει, ακομα καλυτερα... ετσι που κοουτσαρει την ομαδα, αστα να πανε.

Odonian
25-06-2009, 15:03
και ένα κάρο πράγματα που είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ειδικός.

Aς το χω προχειρο γενικα.

FIXXXER
25-06-2009, 15:06
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Χαιρομαι που τελικα ολα γινονται οπως πρεπει. :-D

Odonian
25-06-2009, 21:00
Για το θέμα της ΑΕΚ που ανέφερε ο μιτσμάννος:

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=135&document_id=133198

Η ρήτρα που μπήκε ήταν καλή ως αποτρεπτική. Συμβουλευτήκαμε, ωστόσο, νομικούς συμβούλους που μας είπαν πως δεν έχουμε καμία τύχη. Δεν προέβλεπε κάτι στην περίπτωση που θα έμενε ελεύθερος ο Κατσουράνης.

Τα 5.000.000 ευρώ ήταν μια ουτοπία, θα πάρουμε περίπου 800.000 ευρώ καθαρά. Αν καταφεύγαμε στα δικαστήρια θα αργούσε να εκδικαστεί η υπόθεση, ακόμα κι αν κερδίζαμε θα παίρναμε μόνο ένα ποσοστό.

Δε γίνεται σε μια μεταγραφή που κοστίζει 2.000.000 ευρώ εμείς να ζητάμε 5. Εμείς κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.

bbq
25-06-2009, 21:13
Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του Σολ Κάμπελ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Daily Mirror. Ο 35χρονος αμυντικός της Πόρτσμουθ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει εκφράσει την επιθυμία να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ομάδα του εξωτερικού και εξετάζει με ενδιαφέρον την πρόταση της νεοφώτιστης ομάδας της Σουπερ Λίγκας για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Kelldorain
25-06-2009, 21:46
Πάντος: «Δεν με φοβίζουν οι μεταγραφές του ΠΑΟ»

ντισκάς

BlackiE
25-06-2009, 22:04
Ε στον πάγκο θα είναι.. δε θα μαρκάρει κανέναν.

Daffy
25-06-2009, 22:13
Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του Σολ Κάμπελ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Daily Mirror. Ο 35χρονος αμυντικός της Πόρτσμουθ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει εκφράσει την επιθυμία να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ομάδα του εξωτερικού και εξετάζει με ενδιαφέρον την πρόταση της νεοφώτιστης ομάδας της Σουπερ Λίγκας για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

ΑΕΛ : "Eνδιαφερόμαστε για Χέσελινκ"

entaksei.ispanoi,agkloi k italoi stinoun doriforikes gia na vlepoun tou xronou gkrik souperligk

Καπό: «Χρειάζεται αγάπη ο Σισέ»

http://www.sport24.gr/ast/cov/ci/cisse2506b19_b.jpg

fae tipo pou xreiazete agapi

Mitsmann
25-06-2009, 22:41
Για το θέμα της ΑΕΚ που ανέφερε ο μιτσμάννος:

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=135&document_id=133198

Η ρήτρα που μπήκε ήταν καλή ως αποτρεπτική. Συμβουλευτήκαμε, ωστόσο, νομικούς συμβούλους που μας είπαν πως δεν έχουμε καμία τύχη. Δεν προέβλεπε κάτι στην περίπτωση που θα έμενε ελεύθερος ο Κατσουράνης.

Τα 5.000.000 ευρώ ήταν μια ουτοπία, θα πάρουμε περίπου 800.000 ευρώ καθαρά. Αν καταφεύγαμε στα δικαστήρια θα αργούσε να εκδικαστεί η υπόθεση, ακόμα κι αν κερδίζαμε θα παίρναμε μόνο ένα ποσοστό.

Δε γίνεται σε μια μεταγραφή που κοστίζει 2.000.000 ευρώ εμείς να ζητάμε 5. Εμείς κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.

δε το καταλαβαινω γιατι το χρησιμοποιεις ως κατι. Αν δεν εχουν καμμια τυχη και δεν ισχυει τιποτα, γιατι να δωκει ο παο 800.000 στην αεκ? ας τον επαιρνε τζαμπα.

Odonian
26-06-2009, 11:41
χαχ όταν δεν τους δίναμε λεφτά ήμασταν πούστηδες, τώρα που τους δίνουμε, χαζοί

οκ

Αν θέλεις τη γνώμη μου, ο Κατσουράνης ήθελε μόνο Ελλάδα (για τα γνωστά οικογενειακά), η ΑΕΚ γκρίνιαζε στη Μπενφίκα ότι θα κάνει μανούρες και η Μπενφίκα για να τελειώσει τη μεταγραφή έριξε τα "ακατέβατα" 2,8 που διαβάζαμε στα 2 και δώσαμε τα άλλα 0,8 στην ΑΕΚ. Εμείς τόσα δίναμε από την αρχή, μια χαρά μας πήγε και μένει και η ΑΕΚ χαρούμενη που δε μας χαλάει. Σε λίγο έχουμε και νέο πρόεδρο σπουπερλίγκας.

Odonian
26-06-2009, 11:44
Περνάνε στα ψιλά, αλλά ίσως να έχουν σημασία στο μέλλον. Μετά από προτάσεις των σκάουτερς, έχουμε μαζέψει κάμποσο κόσμο στην Golden Team των πιτσιρικάδων. Άντε να αρχίσουμε να βγάζουμε παικτάκια.

jack the ripper
26-06-2009, 12:06
3 παικτες νομιζω θα πανε στην προετοιμασια ενας απο τους οποιους ενα τερματοφυλακας μικρος(ρανταβανοβιτς ή καπως ετσι) για τον οποιο ολοι λενε καλα λογια

Odonian
26-06-2009, 12:11
Ε υποτίθεται ότι θα έχουμε γενικά μικρό ρόστερ (24 το πολύ) και αν γίνει καμιά στραβή με πολλούς τραυματισμούς, οποιοσδήποτε της Golden Team θα είναι έτοιμος να μπαλώσει. Δεν είναι κακή φάση, αφού όλοι αυτοί θα παίζουν συνέχεια στο πρωτάθλημα των μικρών. Είναι καλύτερο από το να έχεις ταλεντάκια με τους μεγάλους και να μην παίζουν ποτέ.

Amnesiac.
26-06-2009, 14:55
Θέλουμε Καστίγιο στο βάζελο. Και γενικά κι άλλες μεταγραφές με την υπογραφή Αντωνίου®

jack the ripper
26-06-2009, 14:56
akoygetai entona gia mohamadoy dabo gia deksi mpak e...den einai asximos

Odonian
26-06-2009, 15:29
Μια χαρά είναι.

BlackiE
26-06-2009, 15:32
Θέλουμε Καστίγιο στο βάζελο.

Εμένα προσωπικά θα με τσούξει αυτό.

Phantom Duck
26-06-2009, 16:04
πάρτε και τον τζιοβάνι καλέ

Abruzzi
26-06-2009, 16:06
καλα η γατα δε παιζεται

αραδιαζει καμια 10αρια οτιναναι ονοματα και αν μια στο τοσο κατσει γραφει "σας τα λεγαμε εμεις"

Ford Prefect
26-06-2009, 16:08
καλα η γατα δε παιζεται

αραδιαζει καμια 10αρια οτιναναι ονοματα και αν μια στο τοσο κατσει γραφει "σας τα λεγαμε εμεις"

http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/a/a5/Captainobvious1.jpg

Amnesiac.
26-06-2009, 16:55
Θέλουμε Καστίγιο στο βάζελο.

Εμένα προσωπικά θα με τσούξει αυτό.

Ε όλους μας θα τους τσούξει.

Αλλά νομίζω θα είναι αφορμή για μεταγραφάρες και σε μας.

Odonian
26-06-2009, 17:04
Δε νομίζω για καστιγιο, η ομάδα ψάχνει για σέντερ μπακ και δεξί μπακ αυτή τη στιγμή. Ο πιθανός δεύτερος επιθετικός μπορεί να έρθει αργά, μετά και τις πωλήσεις, αφού δεν είναι τόσο αναγκαίος για το καλοκαίρι.

Stormrider
26-06-2009, 17:40
αν παρει καστιγιο ο παο θα αρχίσω να διαβαζω γατα

Mitsmann
26-06-2009, 17:43
χαχ όταν δεν τους δίναμε λεφτά ήμασταν πούστηδες, τώρα που τους δίνουμε, χαζοί

οκ

oσκαρ γκονζαλες ακυρου συμπερασματος 2009.
συγχαρητηρια.
ποστ για ευχαριστηρια θα ακολουθησει.

Odonian
26-06-2009, 17:48
Ε τι να φανταστώ ότι όντως εννοείς ότι είχαμε υποχρέωση να τους δώσουμε λεφτά, παρά την επιβεβαίωση από θανοπουλο;

Αντί για ειρωνείες εξηγήσου, δεν κάνει κακό καμιά φορά να μιλάμε σαν άθρωποι.

Raven Lord
26-06-2009, 18:56
κατσουράνη πάντα ήθελα.
οι άλλοι 2 πιστεύω θα βγουν παλτουδιές ή θα πλακωθούν με τον κλαριζτή. τουλάχιστο δε θα κρυώνουμε το χειμώνα. θα έχει φύγει κι ο τεν τεν. κάτι γίνεται. ελπίζω να διαψευσθώ.

Odonian
26-06-2009, 20:34
Σου έχει πηδήξει την γκόμενα ο Τεν Κάτε;

Γιατί ακόμα και να μην πιάσει ο Σισέ, στα 28 του και με τις αποδεδειγμένες ικανότητες που έχει, παλτό δεν τον λες - ούτε τον Λετο να προσθέσω.

FIXXXER
26-06-2009, 20:36
Συμφωνω με Οντονιαν για τους παικτες, αλλα ο Τεν Κατε ειναι αχρηστος σαν προπονητης ε.

Odonian
26-06-2009, 21:16
Κάπου είχα ένα quote πρόχειρο. :razz:

Εγώ είπα ότι θα τον κρίνω στο τέλος αυτής της χρονιάς (όχι της αγωνιστικής, του 2009). Τα μεγάλα λάθη τα έκανε στην αρχή που δεν ήξερε το υλικό και το πρωτάθλημα. Ας τον δούμε τώρα με μια ομάδα που μπορεί να παίξει αυτό που θέλει και σοφότερο.

freak brother
26-06-2009, 21:19
λεφτα εχουμε... ας παρουμε κετσπαγια!

Entrancemperium
26-06-2009, 21:26
.. ή Σεγκούρα, είναι στις ακαδημίες της Liverpool και έχει περάσει και από την κόκκινη αρμάδα..

attila
27-06-2009, 05:25
εχει κανει και νταμπλ

Amnesiac.
27-06-2009, 12:12
Λολ στις εφημερίδες γράφουν ότι θέλουμε και Γκονζάλες και Κάλστρομ. Και όνομα στην επίθεση.

Έχει να πέσει πολύ γκρίνια όταν θα σκάνε οι δανεικοί.

Stormrider
27-06-2009, 12:37
παλι το φως σημερα για καστιγιο στο παο γραφει

Odonian
27-06-2009, 18:28
Μετά θα γράφει ότι μας έριξε πόρτα.

_UnHoLy^MaRtYr_
27-06-2009, 18:51
Μπα, μάλλον θα έρθει και αυτός. Και κρίμα γιατί καλός παίχτης είναι, αλλά άμα έρθει ως πεισμωμένος εκδικητής μόνο γέλωτα θα προκαλέσει, αλήθχεια. Σε άλλα νέα, τον σιχαίνεστε περισσότερο από ό,τι εμείς τον Κυργιάκο. Θα έχει ενδιαφέρον αν γίνει.

Άμα πάρουμε Γκονζάλες δεν αγχωνόμασθε. Τι Λέτοι και τι Νέριδες, άλλη κλάση.

Odonian
27-06-2009, 19:13
Τα δικά σας μέσα επιμένουν περισσότερο πάντως και ο ίδιος ο καστιγιος. Δε λέω ότι δε μπορεί να έρθει, αλλά σίγουρα δεν είναι πρώτη επιλογή για τον περιφερειακό επιθετικό που θέλουμε.

Mitsmann
27-06-2009, 22:34
δηλαδη αν ειναι να ρθει δεν εχετε κανενα προβλημα?? δε θα το εμποδισετε??
α?

Odonian
28-06-2009, 00:22
Ναι θα το εμποδίσω εγώ από το er.

Βασικά η γνώμη μου είναι ότι δε θα έρθει και ότι δεν τον θέλουμε. Αν με διαψεύσει η Ιστορία, θα το δούμε.

Εγώ πάντως δεν τον θέλω στον ΠΑΟ.

Shrinebuilder
28-06-2009, 00:24
Βασικά πόσο μπουρδέλο παίζει να γίνει μια ομάδα με Σισσέ, Καστίγιο, Λέτο και Κάτε, στα ίδια αποδυτήρια. Πόσο.

jack the ripper
28-06-2009, 00:29
θα οργανωνουν 2 vs 2 .....
ουτε εγω τον θελω και δεν πιστευω οτι θα ερθει...

Mitsmann
28-06-2009, 01:40
Ναι θα το εμποδίσω εγώ από το er.

Βασικά η γνώμη μου είναι ότι δε θα έρθει και ότι δεν τον θέλουμε. Αν με διαψεύσει η Ιστορία, θα το δούμε.

Εγώ πάντως δεν τον θέλω στον ΠΑΟ.

Ενταξει. δεκτο. απλα εμεις ειμασταν τα προβατα-επιστημονες-δουλικα του Σωκρατη που θα μας φερνανε τους μπασινοκυργιακους και θα χτυπαγαμε παλαμακια, οπως κανουμε σ οτι μας λεει ο ΘΕΙΟΣ.

Odonian
28-06-2009, 02:02
Απαντάς σε κάτι που έγραψα; Αν θέλεις να πεις κάτι άσχετο, υπάρχει και το οφφ τόπικ.

SpiritCrusher
28-06-2009, 05:05
"Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου."

Mitsmann
28-06-2009, 11:16
οκ. υπαρχει και το οφφ τοπικ.

Phantom Duck
28-06-2009, 14:01
Λολ στις εφημερίδες γράφουν ότι θέλουμε και Γκονζάλες και Κάλστρομ. Και όνομα στην επίθεση.

http://web.pu.acad.bg/stu0705661039/Mitaka/images/Michael_Owen_394753a.jpg

ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ ΡΕ ΘΕΙΟ

jack the ripper
28-06-2009, 14:44
ειναι λατρεια δε λεω αλλα πραγματικα πιστευετε οτι μπορει να βοηθησει αν ερθει?

JnB
28-06-2009, 15:12
Εχει να παίξει μπάλα 4-5 χρόνια ξερω γω

(Btw, τώρα είδα τα tags, κλαίω)

_UnHoLy^MaRtYr_
28-06-2009, 16:05
Χλωμό να έρθει ο Όουεν. Αν έρθει, σιγά μη δε βοηθήσει μαλάκες, ο Όουεν είναι. Ριμέμπερ Ντάρκο.

FIXXXER
28-06-2009, 17:07
Μακρια απο δω, σιχαμενος, επαιξε μπαλα 2 χρονια και εγινε ηρωας κι απο τοτε οποτε τον βλεπω τον λυπαμαι.

Odonian
28-06-2009, 18:04
Να τον πάρετε, θα ταιριάξει καλά με τον ματ, θα πηγαίνουν για μπυρόνια.

freak brother
28-06-2009, 19:21
http://img10.imageshack.us/img10/9052/72184718.jpg

απο το site της φιφα!!

Kelldorain
28-06-2009, 19:30
Αυτό είναι παλιό, cristiano's next

http://img132.imageshack.us/img132/6975/cisse.jpg

http://www.fifa.com/index.html δεξιά

edit: σκέφτομαι τις αυριανές αναφορές στις εφημεριδες για το θέμα

Odonian
28-06-2009, 19:34
:malakia:

Tyler_Durden
28-06-2009, 21:06
ntaksei ayti ti stigmi tou cisse einai teleios brosta, kai sto noumero ena. plakosane ta aderfia kai pidiksan teleios to poll :)

Mitsmann
28-06-2009, 21:11
Μολις ψηφισα και γω Σισσε.

Τετοιο τσιρκο βλαμμενων, ειναι κριμα να μη το στηριξεις.

Tyler_Durden
28-06-2009, 21:16
apo sinitheia e?

Mitsmann
28-06-2009, 21:19
Nαι, συνηθεια.
και περσι Σισε ειχα ψηφισει οταν πηγε στην Σαντερλαντ.

Stormrider
28-06-2009, 21:24
ψήφισα και εγω σισσε για να πωρώσω κοσμο
αναμενω πρωτοσέλιδα αυριανων εφημερίδων \μ/

Odonian
28-06-2009, 21:40

Βασικά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Οι περισσότεροι που ψήφισαν Σισέ ήταν Παναθηναικοί που μπήκαν στο σάιτ επειδή το έγραψαν κάτι γκαζέτες και όντως ψήφισαν αληθινά, αφού η ερώτηση είναι "which of the following transfers have you found most exciting". Ε αν είσαι οπαδός του ΠΑΟ, γιατί να πεις κάτι άλλο;

Αν είσαι οπαδός του γαυρου βέβαια υποστηρίζεις τσίρκο βλαμένων!

Kelldorain
28-06-2009, 21:48
Βασικά πριν το βάλει το gazzetta είχε 7% και τώρα πάει για αυτοδυναμία, προφανώς έχουν μπει μαζικά με ip restarts ε :P. Αλλά έτσι κι αλλιώς πλάκα έχει, ψήφισα με 2 browsers, περιμένω πρωτοσέλιδα

Phantom Duck
28-06-2009, 21:49
πρωταθλητή: "ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΙΣΕ"

Odonian
28-06-2009, 21:58
Βασικά πριν το βάλει το gazzetta είχε 7% και τώρα πάει για αυτοδυναμία, προφανώς έχουν μπει μαζικά με ip restarts ε :P. Αλλά έτσι κι αλλιώς πλάκα έχει, ψήφισα με 2 browsers, περιμένω πρωτοσέλιδα

Όταν το έβαλε το γκαζέτα πήγε δεύτερος ο Σισέ, όταν το έβαλε το er πρώτος. Αυτό λέει πολλά.

:maikl:

FIXXXER
29-06-2009, 02:16

Βασικά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Οι περισσότεροι που ψήφισαν Σισέ ήταν Παναθηναικοί που μπήκαν στο σάιτ επειδή το έγραψαν κάτι γκαζέτες και όντως ψήφισαν αληθινά, αφού η ερώτηση είναι "which of the following transfers have you found most exciting". Ε αν είσαι οπαδός του ΠΑΟ, γιατί να πεις κάτι άλλο;

Αν είσαι οπαδός του γαυρου βέβαια υποστηρίζεις τσίρκο βλαμένων!

Ε εισαι θεος, προσκυναει το συμπαν, ακομα κι αυτη τη γραφικοτητα που ουδεμια σχεση εχει με την ομαδα σου και τα συμφεροντα της γιατι ειναι στο σαιτ της ΦΙΦΑ βρηκες ενα τροπο να την υπερασπιστεις, ουτε ο συνηγορος του Σισε δε θα ηταν τοσο αποτελεσματικος. Παω να ψηφισω κι εγω, με εψησε ο Μιτσμανν.

Odonian
29-06-2009, 03:11
Χαχ είσαι αστείος, όπως και στο άλλο θρεντ που μόλις σου απάντησα, επειδή περιμένεις κάποιου είδους απαντήσεις από μένα, διαβάζεις οτιναναι.

Εμένα ως οπαδό του Παναθηναικού μου φάνηκε πιο exciting το γεγονός ότι πήραμε τον Σισέ απότι το ότι η Ρεάλ πήρε τον Κακά. Ούτε Ρεάλ είμαι, ούτε ισπανική μπάλα βλέπω. Να τον έπαιρνε η Λίβερπουλ (τον Κακά ε λολ), κάτι λέμε.

Αν η ερώτηση ήταν ποια ήταν η πιο σημαντική μεταγραφή στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο, τότε θα ήταν γραφικό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κι εγώ μαζί σας.

Το γεγονός ότι τόσοι καμένοι Παναθηναικοί (και γαυροι!) μπήκαν και ψήφισαν, έχει να κάνει με την αστειότητα της γκαζέτας να το ανεβάσει ως ΖΟΜΓΚ ΝΕΟ και την ευκολία με την οποία κάνεις ένα κλικ στο ίντερνετ. Σιγά μην κλικάραμε στο πολλ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ που θα βγει πρώτος ο Σισέ. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιο πράγμα υποστηρίζω εδώ, πέρα από τα προφανή.

Αν ήταν παίκτης του γαυρου, προφανώς τα ίδια θα γινόσαντο και τα ίδια θα έλεγα.

Έντιτ: Η αρχική μου απάντηση, όπως και αυτή, έγιναν γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να θεωρείται βλαμένος επειδή ψήφισε στο πολλ αυτό - αν ο μιτσμανν εννοεί την γκαζετα ή τις αυριανές εφημερίδες που θα το γράψουν, πάω πάσο.

FIXXXER
29-06-2009, 03:39
Ναι ρε παιδι μου, αλλα το αποτελεσμα του πολλ, το οποιο επηρεαστηκε απο ελληναρια, ειναι γελοιο, αρα το αποδιδουμε σε τσιρκο βλαμμενων. Απο κει και περα, τα αλλα ειναι περιττα. Δε με νοιαζει ακομα και 13 χρονα να ψηφισαν μονο, μπαινεις στο σαιτ της Ουεφα και λεει Σισε πανω πανω, τα αλλα ειναι λεπτομερειες. :dfinger:

freak brother
29-06-2009, 03:54
εγω ψηφισα νταρμπισαιρ παντως... αν και δεν θα ερθει ποτε οπως δηλωσε στην ομαδα μου... τον στηριζω αλτρουιστικα!

Odonian
29-06-2009, 04:03
Ναι ρε παιδι μου, αλλα το αποτελεσμα του πολλ, το οποιο επηρεαστηκε απο ελληναρια, ειναι γελοιο, αρα το αποδιδουμε σε τσιρκο βλαμμενων. Απο κει και περα, τα αλλα ειναι περιττα. Δε με νοιαζει ακομα και 13 χρονα να ψηφισαν μονο, μπαινεις στο σαιτ της Ουεφα και λεει Σισε πανω πανω, τα αλλα ειναι λεπτομερειες. :dfinger:

Ε τι να κάνουμε, διαφωνούμε. Για μένα ο κόσμος που έκανε τον ακίνδυνο χαβαλέ του κάνοντας κλικ σε μια μαλακία, δεν είναι βλαμένος. Εκτός αν εννοούμε το βλαμένος με την έννοια "γράφει στο er" οπότε ναι όλοι βλαμένοι είμαστε, γράφουμε για αθλητικά, απαντάμε σε πολλς του πέους εδώ μέσα κλπ.

freak brother
29-06-2009, 04:20
Εντυπωσίασε ολόκληρο τον κόσμο ο Σισέ

Sportingbet.gr - 100%bonus εγγραφής έως €100

28/06/2009, 21:16 | Διαβάστηκε 24091 φορές Αποστολή

Και αν για τον Τζιμπρίλ Σισέ η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ήταν κάτι πρωτόγνωρο, φανταστείτε οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι πως εξέλαβαν την απόφασή του να μετακομίσει στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού στους «πράσινους» απασχόλησε την FIFA και αυτή την ώρα είναι η πιο εντυπωσιακή του φετινού καλοκαιριού. Μέχρι στιγμής στην ειδική ψηφοφορία, ο 28χρονος άσος είναι πρώτος μπροστά απο τους Κριστιάν Ρονάλντο και Κακά.

Δείγμα της αίσθησης που προκάλεσε ο ερχομός του στην Ελλάδα αποτελούν τα μέχρι τώρα στατιστικά στοιχεία! Ο διεθνής στράικερ βρίσκεται στη πρώτη θέση μιας ψηφοφορίας που γίνεται αυτή την ώρα στην επίσημη ιστοσελίδα της Fifa (www.fifa.com) και μπορεί να ψηφίσει οποιοσδήποτε φίλαθλος.

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής:

1) Σισέ 45.07%
2) Ρονάλντο 30.64%
3)Κακά 19.78%
4) Χαγκούι 1.70%
5) Σαβιόλα 1.59%
6) Σάντα Κρουζ 1.22%

απο σπορτφμ... λολ

FIXXXER
29-06-2009, 04:24
Αλλα οχι, δεν προκειται για τσιρκο βλαμμενων. :lol:

BlackiE
29-06-2009, 04:39
Ο Σισέ πρώτος κι ο Χαγκούι τέταρτος.
Αν είναι δυνατόν...

Odonian
29-06-2009, 04:52
Αλλα οχι, δεν προκειται για τσιρκο βλαμμενων. :lol:

Τσίρκο βλαμένων είναι οι δημοσιογράφοι που γράφουν γι' αυτό σα να έχει σημασία. Οι ΑΡΔ είναι ίδιοι σε όλες τις ομάδες.

Mitsmann
29-06-2009, 11:05
Σιγά μην κλικάραμε στο πολλ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ που θα βγει πρώτος ο Σισέ.

επειδη με τα χρονια και την διαδοση της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (friend or foe? - εκθεση τριτης λυκειου) εχει δημιουργηθει μια νεα φραξια στον ελληνικο αθλητισμο και αυτη ειναι ο "ιντερνετικος οπαδος παο" δηλωνω, χωρις ΚΑΝ να εχω κοιταξει (αλλα μου ειναι πανευκολο) οτι ειμαι σχεδον βεβαιος οτι υπαρχουν απειρα ποστς καπου στο νετ "ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!! ΟΛΟΙ !!!! ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΣΙΣΣΕ" και αυτο ακριβως ειναι το τσιρκο βλαμμενων που χαρακτηρισα πριν, χωρις φυσικα να παιρνω τιποτα πισω.

Έντιτ: Η αρχική μου απάντηση, όπως και αυτή, έγιναν γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να θεωρείται βλαμένος επειδή ψήφισε στο πολλ αυτό - αν ο μιτσμανν εννοεί την γκαζετα ή τις αυριανές εφημερίδες που θα το γράψουν, πάω πάσο.

βλαμμενος καποιος που ψηφισε οχι.
τσιρκο βλαμμενων σαν συνολο που εκανε ρεσταρτ να παρει αλλες IP, που εστειλε ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ του συνδεσμου ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΗ, ανετα.

απ την αλλη βεβαια οπως ειπες, ειμαι ολυμπιακος, αρα υποστηριζω τσιρκο βλαμμενων, αρα εχεις δικιο, μισο λεπτο να σβησω το ποστ.

Abruzzi
29-06-2009, 12:35
εγω δε διαφωνω μαζι σου

διαφωνω στο οτι (φαινεται) οτι βγαζεις τους "δικους σου" απεξω,αφου ξερεις οτι το ιδιο θα εκαναν

Mitsmann
29-06-2009, 13:04
χμ, γενικα γραφω αρκετα αναλυτικα τις σκεψεις μου, δεν ειπα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι ειμαστε καλυτεροι ξερω γω, μια χαρα τσιρκο θα ειμασταν αν τρεχαμε ομαδικα να ψηφισουμε ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ καλυτερη μεταγραφη της χρονιας ευρωπαικα.

αλλα μια απλη συγκριση σε φορα οργανωμενων πρασινοκοκκινων, δειχνει οτι τουλαχιστον καποιοι ειναι περισσοτεροι, η εμεις ειμαστε αγραμματοι και "τι κανει αυτο το κουμπακι που λεει ΟΝ, δε ξερω απ αυτα." ***

*** περιεργο βεβαια, γιατι ειμαστε και αμερικανοθρεμμενοι!!

Eulogy
29-06-2009, 18:00
Σιγά μην κλικάραμε στο πολλ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ που θα βγει πρώτος ο Σισέ.

επειδη με τα χρονια και την διαδοση της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (friend or foe? - εκθεση τριτης λυκειου) εχει δημιουργηθει μια νεα φραξια στον ελληνικο αθλητισμο και αυτη ειναι ο "ιντερνετικος οπαδος παο" δηλωνω, χωρις ΚΑΝ να εχω κοιταξει (αλλα μου ειναι πανευκολο) οτι ειμαι σχεδον βεβαιος οτι υπαρχουν απειρα ποστς καπου στο νετ "ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!! ΟΛΟΙ !!!! ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΣΙΣΣΕ" και αυτο ακριβως ειναι το τσιρκο βλαμμενων που χαρακτηρισα πριν, χωρις φυσικα να παιρνω τιποτα πισω.

απ την αλλη βεβαια οπως ειπες, ειμαι ολυμπιακος, αρα υποστηριζω τσιρκο βλαμμενων, αρα εχεις δικιο, μισο λεπτο να σβησω το ποστ.

isws na einai kai i 1h fora pou symbainei, alla nai diaole +1

Odonian
29-06-2009, 22:11
Hey, εσύ είπες ότι υποστηρίζεις το τσίρκο βλαμένων, όχι εγώ! :razz:

Προφανώς όσοι έκαναν restart και άλλα τέτοια, είναι βλαμένοι. Τώρα για τα φόρα οργανωμένων ξέρεις καλύτερα, εγώ δεν πατάω ποτέ σε τέτοιες σκουληκότρυπες. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους οπαδοί όμως.

Mitsmann
29-06-2009, 22:45
στο συγκεκριμενο τομεα και μονο υπαρχει.

Odonian
29-06-2009, 22:50
Πάσο, ειλικρινά δεν ξέρω. Το φιξάκι μου από καθυστερημένες αθλητικές κουβέντες το παίρνω εδώ μέσα μόνο - φοβάμαι ότι οπουδήποτε αλλού δε θα είμαι αρκετά γραφικός.

00i00
29-06-2009, 22:50
μιτσμανν και οντονιαν εντελως καλοπροαιρετα....αναπνεετε? κλανετε?? χεζετε?? γενικα ειστε ανθρωποι?

περαν απο το αθλετιξ κανετε τιποτα αλλο? εχετε γαμησει ποτες? αν ναι πως σας φανηκε?

ακουγατε μαικολ τζακσον?

Mitsmann
29-06-2009, 23:08
μιτσμανν και οντονιαν εντελως καλοπροαιρετα....αναπνεετε? κλανετε?? χεζετε?? γενικα ειστε ανθρωποι?

περαν απο το αθλετιξ κανετε τιποτα αλλο? εχετε γαμησει ποτες? αν ναι πως σας φανηκε?

ακουγατε μαικολ τζακσον?

Ναι, μερικες φορες, πριν λιγο, ναι.
οχι, δε θυμαμαι, ελα ντε.
μονο το κομματι με τον ΣΛΑΣ γιατι ειμασταν ποζεραδες τοτενες - γνωριστηκαμε σε βραδια ΠΟΖΕΡ.

chris_boss
29-06-2009, 23:10
http://i19.photobucket.com/albums/b155/chris_boss/sports/poll.jpg

ψήφισα!

http://i19.photobucket.com/albums/b155/chris_boss/pers/ds.jpg

00i00
29-06-2009, 23:11

ακουγατε μαικολ τζακσον?

Ναι, μερικες φορες, πριν λιγο, ναι.
οχι, δε θυμαμαι, ελα ντε.
μονο το κομματι με τον ΣΛΑΣ γιατι ειμασταν ποζεραδες τοτενες - γνωριστηκαμε σε βραδια ΠΟΖΕΡ.

σωστη απαντηξις

Odonian
29-06-2009, 23:13

ακουγατε μαικολ τζακσον?

ναι, ναι, πολύ, ναι

οχι, yo momma, λολ

όπως τα λέει ο πρόεδρος

freak brother
29-06-2009, 23:28
επικη συζητηση στον σπορφμ! στο φαιτκλαμπ για το θεμα της ψηφοφοριας της φιφα...

Eulogy
30-06-2009, 20:06
psifoforia xwris na exei karampela mesa einai ypokinoumeni

warlord mkII
02-07-2009, 09:49
Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει 27 παίχτες στο ρόστερ (χωρίς τους δανεικούς). Ο Τεν Κάτε έχει ζητήσει 25 παίχτες μάξιμουμ. Δεδομένου ότι θα φύγουν Μάντζιος, Ιβ, Κλέιτον, Λεοντίου, Ντέβιντ και δεν θα επιστρέψει κανείς δανεικός, πάμε στους 22 παίχτες.
Η λογική λέει: θα πάρουμε οπωσδήποτε κεντρικό αμυντικό. Αυτός θα είναι ο ηγέτης της άμυνας και ανάλογα το παιχνίδι θα παίζει δίπλα του κάποιος από τους Καντέ, Βύντρα, Σαριέγκι και στην απόλυτη ανάγκη ο Κατσουράνης (για μένα η κορυφαία μας μεταγραφή φέτος - πιο πάνω και από Σισέ!!). Ο Τεν Κάτε μας έχει δείξει (όχι ιδιαίτερα επιτυχημένα) ότι προσαρμόζει τα σχήματα στον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος.
Δεν πιστεύω ότι θα πουληθεί ο Σιμάο. Νομίζω ότι ο Τεν Κάτε θέλει φέτος να παίξει φουλ επίθεση με έναν σκύλο-χαμάλι αμυντικό χαφ που η μόνη του δουλειά θα είναι το πρεσσάρισμα/κόψιμο και μια σωστή πρώτη πάσα έστω και στα 2 μέτρα. Μπροστά του θα προσαρμόζει πάλι 2 από τους Σίλβα/Κατσουράνη/Καραγκούνη/Μάττος που μπορούν να αναπτύξουν το παιχνίδι και παράλληλα να μην αφήνουν τα νώτα εκτεθειμένα.
Στα άκρα της άμυνας έχω την εντύπωση ότι θα θέλει μπακ που να προωθούνται, με βασικές επιλογές Μουν (αν μείνει) και Γκάμπριελ από δεξιά, Σπυρόπουλο και Καντέ από αριστερά. Σε ματς που δεν θα θέλει να προωθούνται οι ακραίοι μπακ μπορεί να δούμε και τους Μελίσση (δύσκολα θα πάρει συμμετοχή αλλά στα χαρτιά μετράει σαν εναλλακτική) και Βύντρα (και στα 2 άκρα).
Στις πτέρυγες και στο κέντρο της επίθεσης γίνεται χαμός από λύσεις οπότε χάνει το νόημα της η “ανάλυση” που προσπαθώ να κάνω.
Το σημαντικό είναι το συμπέρασμα: νομίζω ότι σίγουρα θα πάρουμε κεντρικό αμυντικό. Αν φύγει ο Μουν θα πάρουμε δεξί μπακ, αν μείνει βλέπω λίγες πιθανότητες. Με βάση τις ικανότητες των επιθετικών μέσων και των ακραίων μας, νομίζω ότι θα κινηθούμε για έναν παίχτη που θα έχει καλή κάθετη μπαλιά και σουτ και θα μπορεί να παίξει και στα άκρα (κατι σαν το… Μέσι δηλαδή…). Αλλά θα τον αποκτήσουμε μόνο αν πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση (περισσότερο σαν ικανότητες/τιμή και όχι σαν όνομα).
Έτσι το ρόστερ φτάνει μάξιμουμ 25 παίχτες στους περισσότερους από τους οποίους ο Τεν Κάτε έχει εμπιστοσύνη και πιστεύει στις δυνατότητές τους.
Στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα παίζει φουλ επίθεση βασιζόμενος στη ποιότητα της αμυντικής γραμμής και στον σκύλο αμυντικό χαφ για να μην ξαναδούμε τα φαινόμενα Εργοτέλη/Ηρακλή/Πανσερραϊκού, ενω στην Ευρώπη θα αλλάζει διάταξη των χαφ και θα παίζουν 2 πίσω και ένας πιο μπροστά.

Σημείωση: η ποσότητα εναλλακτικών δεν συνεπάγεται ποδοσφαιρική ποιότητα και για μένα από τους υπάρχοντες πρέπει να απομακρυνθούν (με τον ίδιο "άκομψο" τρόπο με τον Γκούμα) καρκίνοι όπως Σαριέγκι και Βύντρα, αλλά δεν μπορείς να διώξεις 10 παίχτες και να τους αντικαταστήσεις με καλούς.

Odonian
02-07-2009, 14:17
Μπα.

freak brother
04-07-2009, 15:29
Σουηδικό... μοντέλο στην άμυνα του Παναθηναϊκού
Δημήτρης Χατζής | 4/7/2009 10:30:03 πμ

Ο πιο ελπιδοφόρος σουηδός αμυντικός της γενιάς του ο 23χρονος (3/1/86, 1,86μ.) Νιλς Ερικ Ματίας Μπιέρσμιρ, όπως είναι το πλήρες όνομα του, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα της γενέτειρας του το Χέστρα.

Γρήγορα μεταπήδησε στην IF Γκρίμσας, ενώ το 2002 σε ηλικία 16 ετών αποκτήθηκε από τη Χουσκβάρνα με την οποία τη σεζόν 2004-05 έκανε καταπληκτική χρονιά στη Β` Σουηδίας, οπότε η μεταγραφή του στην Γκέτεμποργκ το 2005 ήρθε σαν φυσική εξέλιξη.

Εκανε το ντεμπούτο του με την Γκέτεμποργκ στη μεγάλη κατηγορία τον Μαϊο του ίδιου χρόνου, ενώ η πώληση του βασικού αμυντικού Φρέντρικ Ρισπ ουσιαστικά τον καθιέρωσε στη βασική 11άδα. Ο "Μπιέρσα", όπως είναι το παρατσούκλι του, ξεχώρισε πού γρήγορα και κανείς δεν εξεπλάγη όταν το 2005 κέρδισε το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή.

Μαζί με τον συμπαίκτη του Καρλ Σβένσον δημιούργησαν γρήγορα ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα στη Σουηδία, ενώ όταν ο τελευταίος έφυγε από την ομάδα, ο Μπιέρσμιρ "έδεσε" γρήγορα με τον Ράγκναρ Σίγκουρντσον και ήταν από τους θεμέλιους λίθους της κατάκτησης του τίτλου από την Γκέτεμποργκ το 2007.

Τον Αύγουστο του 2005 ντεμπουτάρισε με την Εθνική Ελπίδων της Σουηδίας και μέχρι και σήμερα είναι ο αρχηγός της και ρέκορντμαν συμμετοχών. Στο πρόσφατο EURO U21 που διεξήχθη στην πατρίδα του αγωνίστηκε βασικός και στα τέσσερα ματς, έχοντας μια ασίστ, ενώ σημείωσε και αυτογκόλ στο σγκλονιστικό ημιτελικό με την Αγγλία, όπου οι σουηδοί τελικά αποκλείστηκαν στα πέναλτι. Στην Εθνική Ανδρών μέχρι στιγμής μετράει 2 συμμετοχές, κάνοντας ντεμπούτο τον Ιανουάριο του 2008 κόντρα στην Κόστα Ρίκα

- Η αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αγαπημένος του παίκτης ο Ερίκ Καντονά

- Πέρα από το ποδόσφαιρο του αρέσει το βόλεϊ και το σκι

- Θεωρεί τον επιθετικό της Εθνικής Ελπίδων Σουηδίας, Μάρκους Μπεργκ τον καλύτερο συμπαίκτη του

- Νο1 παίκτη αυτή τη στιγμή στον κόσμο θεωρεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

- Αγαπημένος του καλλιτέχνης είναι ο ράπερ Εϊκον

- Εχει δηλώσει πως ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει είναι ο Χένρικ Λάρσον

Kelldorain
04-07-2009, 15:32
Alien_13
04/07/2009 14:28
4/7/2009 2:28:16 μμ
επιτελους φυγαμε απ την μποχα!!

Odonian
04-07-2009, 16:07
Τσάμπα θα τον πάρουμε τον μικρό και τον πιστεύει πολύ ο Χένρικσεν. Δε νομίζω να στατήσουν οι προσπάθειες για κάτι ακόμα καλύτερο στην άμυνα (με κρυφή ελπίδα να μην ξαναδούμε στο γήπεδο τον Σαριέγκι).

attila
04-07-2009, 16:35
- Η αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αγαπημένος του παίκτης ο Ερίκ Καντονά

- Νο1 παίκτη αυτή τη στιγμή στον κόσμο θεωρεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

κιαλλος κινεζος

SpiritCrusher
04-07-2009, 16:57
Όουεν στη Μάντσεστερ. Μάλιστα.

Amnesiac.
05-07-2009, 00:45
Στην Πόρτο ο Μπελούτσι.

Ανάμεικτα συναισθήματα, αφενός παιχταράς από τους λίγους και τεράστια λατρεία, αφετέρου σε συστήματα με 2 επιθετικούς πάντα είχαμε πρόβλημα στο πού θα τον χωρέσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξει μπαλάρα στην Πόρτο.

Κατα τάλλα, αν με τα λεφτά πάρουμε Κάλστρομ και φύγει και ο Λεντέσμα απότι φαίνεται, δε θα έχουμε καθαρό αμυντικό χαφ και προβλέπω στην Ευρώπη να έχουμε πανηγύρια πάλι.

Για πείτε τι προτιμάτε, Ρέγες ή Μαρκ Γκονζάλες; Ή Ζαϊρί; (πιθανότατο σενάριο)

Odonian
05-07-2009, 01:21
Νομίζω ότι θα πάρετε και καλστορμ και κάτι για αριστερά. Για Ελλάδα μια χαρά είναι βέβαια. Και πάλι όμως, αν αυτό γίνει με τη λογική του 4-4-2, με μόνο επιθετικό στον πάγκο τον μητρογλολ, δύσκολα τα πράγματα.

Την υπόθεση να παίζει και ο τοροσιδης στον άξονα για να κόβει στα δύσκολα και να χρησιμοποιείται κανένας παντος (ή γκαλιτσιος! ...) δεξιά την κάνουμε;

casshern
05-07-2009, 01:52
Τι λε ρε. Πω.

Δεν το περίμενα αυτό μέχρι προχθές που σχεδίαζα την ομάδα για τη νέα χρονιά.
Πάμε πάλι από την αρχή. Ουφ.

Λοιπόν, θεωρούσα ότι ΠΠΜ(προ πώλησης μπελούτσι) θα ήμασταν οκ με 2 μεταγραφές. Ένα σέντρα χαφ, με τον Κάλστρομ να φαντάζει ιδανική λύση σε μια ομάδα που ποντάρει στους πολλούς πολυθεσίτες για να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε ματς και έναν έξω αριστερά(ας πούμε ένα αριστεροπόδαρο Γκαλέτι) που να σκαμπάζει σύγχρονο ποδόσφαιρο για να σταματήσουμε να κρεμόμαστε από τα νευράκια και τα αφελάκια του Λέτο.
Θεωρούσα τη μεταγραφή ενός ακόμα επιθετικού περιττή πολυτέλεια για μια ομάδα που στα σοβαρά ματς της χρονιάς-που ούτως ή άλλως δεν είναι πάνω από 10-15 μαζι με τους ομίλους-θα παίξει 4-5-1, τουτέστιν Ντιόγο και Ντάρμπι αρκούν για να βγει η χρονιά.

Τώρα,
αλλάζουν τα κόζα, χωρίς να χαλάει πολύ η φόρμουλα. Οι δύο μεταγραφές που ήταν να γίνουν, θα γίνουν. ΚΑΙ, με τα λεφτά από τη μεταγραφή_Μπελούτσι θα έρθει ένας αρχιδάτος φουνταριστός για να νιώθει κι ο Ντιόγο πως μπορεί και να μείνει στον πάγκο αν τρομπάρει παραπάνω από όσο συγχωρεί ο υπέροχος κόσμος(άντε και ο κόουτς λολ) στο βραζιλιάνικο πουλέν του.
Κοινώς, από δώ και πέρα πρέπει να πέσουν άλλα 17-18 μύρια για να γίνει σωστή δουλειά, ήτοι να βουλώσουν οι μαυρες τρύπες στην ενδεκάδα, γιατί φέτος δεν έχουμε ούτε αυτούς τους Πατσατζομενδρινούς να μπουν σαν αλλάγες και να πάρουν καμιά κίτρινη.

Όλα αυτά βέβαια αν όντως έκλεισε ο κοντός στην Πόρτο, αλλιώς τσάμπα διαβάζατε ανάλυση κορόιδα.

Mitsmann
05-07-2009, 02:06
δεν πολυεχει νοημα η οποια αποψη μεχρι να συμπληρωθει το ροστερ.

Odonian
05-07-2009, 03:16
μπλα

Δηλαδή στα σοβαρά ματς της χρονιάς θα είχες κόφτες τον ντουντου και τον καλστορμ; Και χωρίς σοβαρό αντικαταστάτη του ντιογο για την κορυφή (γιατί ο ματ μια χαρά είναι, αλλά δεν τον έχω να παίζει μόνο του κορυφή ενάντια σε δυνατή άμυνα);

Δε νομίζω ότι αλλάζουν τα δεδομένα με την πώληση μπελουτσι, τα ίδια κενά υπάρχουν (αριστερός, αμυντικό χαφ, επιθετικός). Αν θέλει να παίξει 4-5-1 μπορεί μια χαρά ακόμα, με τον οσκαρ πχ επιτελικό, στη θέση του είναι σημαντικά καλύτερος απόταν βολοδέρνει δεξιά.

antimusic
05-07-2009, 06:57
casshern: zairi.
gia epithetiko 8elw poly morientes, telos. simera ta legame me zoonchild, ki autos ta idia.

einai gyftia na figei o mpeloutsi.

casshern
05-07-2009, 09:14
Odonian, στα σοβαρά ματς της χρονιάς θεωρώ ότι με μοναδικό προωθημένο το Ντιόγο και μπακ απ του το Ματ, είμαι καλυμμένος. Αν θες, βάζουμε το καλυμμένος σε " ", γιατι μιλάμε για τα δεδομένα του ελληνικού τρόπου σκέψης και σχεδιασμού, ο οποίος προφανώς και είναι αστείος, αλλά είμαι/είμαστε υποχρεωμένος να τον θεωρήσω μονόδρομο. Μέχρι να αλλάξει κάτι σε αυτό τον τομέα, πχ αν έρθουν εξωγηίνοι παράγονται να αναλάβουν, το ρόστερ του Ολυμπιακού(ας μιλήσεις εσύ και άλλοι για τις υπόλοιπες ομάδες) θα περιλαμαμβάνει 14-15 λύσεις και μετά το χάος για να παίρνει χρόνο συμμετοχής σε ματς κυπέλλου.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα εξηγήσω τη λογική με την οποία υπολόγισα τη "κάλυψη" των 2 νευραλγικών θέσεων στο κέντρο. Με Ντούντου-Καλστρομ-Μπελούτσι, προφανώς χάνουμε σε δύναμη και ανασταλτικότητα, αλλά ελπίζω πως ρεφάρουμε σε τεχνική, κυκλοφορία, ε, υποθέτω θα μπορούσε και ο Ντούντου να δείξει τη διάθεση να λειτουργήσει περισσότερο σαν κόφτης. Δεν είναι μηχανάκι-κίλλερ σαν τον καλό Στολτίδη, αλλά πιστεύω ότι το έχει αν χρειαστεί.

Πάντως, γενικά, θα ήθελα να έχω σε κάθε θέση 2 ισάξιους παίκτες, αλλά λολ,
αυτή τη στάνη-Κόκκαλη έχουμε, αυτό το γάλα βγάζουμε.

Rince, το Ζαϊρί δεν το θεωρώ βασική επιλογή, μάλλον είναι ψυχολογικό, ξέρεις, ήρθε απο τον Αστέρα για να βασιστούμε πάνω του για όλη τη χρονιά σε μια θέση που είναι μάλλον ανάποδη από την κανονική του. Χμ.
Επικίνδυνα στοιχήματα, ακόμα και για τον psycho πρόεδρα.
Είναι και το άλλο, αν ξεκινήσει Ζαϊρί - Γκαλέτι στα άκρα, ποιος θα μπει να τους αλλάξει στο 70' οέο?

Κουτσά στραβά πάντως, μια ενδεκάδα θα βρεθεί στην πορεία.
Το χοντρό γέλιο θα πέσει όταν θα αρχίσουν να σκάνε οι πρώτοι τραυματισμοί και θα γυρνάει ο Τιμούρ στον πάγκο και θα βλέπει κάτι Μπράβους και Κατσικοπαπαδόπουλους.
Ο καλός θεούλης να μας λυπηθεί.

Odonian
05-07-2009, 14:03
Ε καλά, και πέρισυ χωρίς πολλές λύσεις βγήκε το πρωτάθλημα.

Mitsmann
05-07-2009, 14:20
Ο Ολυμπιακος χρειαζεται ΑΜΕΣΑ ενα (1) αριστερο εξτρεμ και ενα (1) MC στη θεση του Μπελουτσι. και εναν σκυλο DMC αν ΔΕΝ μεινει ο Λεντεσμα, που νομιζω οτι δε θα πιασει φετος οποτε καλυτερα να μη μεινει.

Ολα τ αλλα ειναι καταστροφολογιες. αυτα.

εντιτ : και ενα σεντερ φορ, αλλα δε νομιζω οτι με Ντιογο/Νταρμπυσαηρ/Μητρογλου δεν περνας τουλαχιστον τον 1ο προκριματικο.

SpiritCrusher
05-07-2009, 15:42
Μαλακία του γάυρου θαρρώ, μιας και κατα τη γνώμη μου ο Μπελούτσης ήταν ο πιο ταλαντούχος παίχτης εκεί μέσα.

freak brother
05-07-2009, 16:59
δεν βγαινει το πρωταθλημα με 2 φορ στοιχηματα... γιατι αμα δεν τραβηξει οπως περσι το κεντρο και τα ακρα του γαυρου επιθετικα ... δεν θα μπαινει γκολ ουτε με μπεναλντι. ερωτηξη o γαυρος δεν εδωσε υποτιθετε 7.5 μυρια για τον μισο μπελουτσι? ποσα θα παρει απτην μεταγραφη δλδ?

_UnHoLy^MaRtYr_
05-07-2009, 17:16
4.5 - 5

freak brother
05-07-2009, 17:27
δλδ η πορτο δινει 10 μυρια ευρο για τον μπελουτσι?:rofl:

_UnHoLy^MaRtYr_
05-07-2009, 17:31
Μπα, απλά δεν παίρνουν το 50% που ανήκει στο Ζαχάβι =ρ

freak brother
05-07-2009, 17:32
ειμαι σιγουρος οτι ειχε βγει οτι ειχατε δωσει 7.5 μυρια για τον μισο μπελ... παντως..

_UnHoLy^MaRtYr_
05-07-2009, 17:35
Αυτό κάναμε. Και η Πόρτο δίνει 4.5, επίσης για το μισό. Ξεμπερδέψου =ρ

Έντιτ: Υποθέτω δηλαδή, αν κυνηγάει το 100% πρόβλημά τους.
Έντιτ2: Και λογικά θα παίρνει και κανά μύριο μπόνους ο μάνατζέρ του, ή κάτι τέτχοιο, να βγάλει το πσωμάκι του.

FIXXXER
05-07-2009, 17:39
Οταν μιλανε παναθηναικοι για τις μεταγραφες και το σχεδιασμο του Ολυμπιακου εχει πιο πολλη πλακα απο οτι κι οταν μιλανε για τα δικα τους. :smile: Σκατα στα μουτρα τους που δωσανε Μπελουτσι, ακομα κι αν παρουν Καλστρομ που προσωπικα ποτε δε μου αρεσε εκτος απο το μανατζερ που εβγαζε ματια.

freak brother
05-07-2009, 17:40
οκ απλα προσπαθω να βρω ποιο ειναι το κερδος.... :razz: με εχει μπερδεψει το κεντρο σας... :oops:

_UnHoLy^MaRtYr_
05-07-2009, 17:41
Καλός είναι ο Κάλστρομ ρε, και σε καλή ηλικία, απλά ο Μπελούτσι θεωρώ πως είναι ο πιο αδικημένος παίχτης της δεκαετίας ή κσέρω γω τι. 25 χρονών, φέτος μόλις κατάφερε να κάνει την πρώτη του προετοιμασία με την ομάδα, λογικά θα έβγαζε μάτχια, αλλά γεια σας.

Θα τον κλαίμε άλλη ώρα, και η Πόρτο θα πανηγυρίζει που σε 1-2 χρόνια θα βγάλει 10+ εκατομμύρια από δαύτον.

FIXXXER
05-07-2009, 17:47
Μακαρι να διαψευστω γιατι δεν τον εχω δει πολυ, αλλα οσες φορες τον εχω δει ενας φαφλατας ακομα ειναι που εχει καλο σουτ και ειναι αριστεροποδαρος.

Custom User
05-07-2009, 18:38
E ναι και τι να τους κάνεις τους φαφλατάδες σε ένα πρωτάθλημα γεμάτο τρεχαντήρια άμπαλους ξυλοκόπους.

Ο Μπελούτσι ήτο πράγματι ΚΑΛΟΣ παίχτης.

Odonian
05-07-2009, 18:41
Οταν μιλανε παναθηναικοι για τις μεταγραφες και το σχεδιασμο του Ολυμπιακου εχει πιο πολλη πλακα απο οτι κι οταν μιλανε για τα δικα τους.

Τι είπαμε αστείο ρε γκαζμά;

Ον τόπικ:

Η Στουτγκάρδη κατέθεσε νέα επίσημη πρόταση στη Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, όμως, ούτε αυτή ικανοποίησε τους ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Βελγίου. Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Πιέρ Φρανσουά αποκάλυψε πως η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν επαρκής, αλλά ο Σέρβος επιθετικός δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα «πράσινα».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=100838

Odonian
06-07-2009, 02:39
:shock:

http://www.gazzetta.gr/content/view/39483/2/

Abruzzi
06-07-2009, 03:29
καλη φαση,αν και εδω που τα λεμε περα απο τις εμφανισεις με την εθνικη δεν εχει κανει και τπτ το τρομερο στις ομαδες του

Odonian
06-07-2009, 04:16
Δεν τον ξέρω τόσο πολύ, αλλά καλό βιογραφικό για Εργοτέλη.

Magellan
06-07-2009, 09:09
Ο Ολυμπιακος χρειαζεται ΑΜΕΣΑ ενα (1) αριστερο εξτρεμ και ενα (1) MC στη θεση του Μπελουτσι. και εναν σκυλο DMC αν ΔΕΝ μεινει ο Λεντεσμα, που νομιζω οτι δε θα πιασει φετος οποτε καλυτερα να μη μεινει.

Ολα τ αλλα ειναι καταστροφολογιες. αυτα.

εντιτ : και ενα σεντερ φορ, αλλα δε νομιζω οτι με Ντιογο/Νταρμπυσαηρ/Μητρογλου δεν περνας τουλαχιστον τον 1ο προκριματικο.

οπως λενε ο λεντεσμα μενει
αν ειναι ο λεντεσμα του 1ου γυρου καλως να μεινει, αλλα κατι μου λεει οτι δε θα ειναι

οκ τον μπελουτσι τον δινουμε, θα παρουμε τον καλστρομ??τιποτα δεν εχει συμφωνηθει για το σουηδο και θαχουμε κλαματα

γαι αριστερο χαφ ο γκονζαλες μια χαρα ειναι, αλλα και αυτος τιποτα το οριστικο

αμα ο νταρμπι εχει προβλημα στους κοιλιακους, μαλλον θελουμε επιθετικο αμμεσα

οσον αφορα το μπελουτσι , ποτε δεν επαιξε τη σουπερ μπαλα που θα δικαιολογουσε τα 7,5 εκ για το 50%, αλλα περιμενα περισσοτερα φετος
τωρα αμα δεν του κανει του καραφλα και εχουν αναγκη απο ρευστο ε ας τον πουλησουν
παραμενει λατρεια ομως

Odonian
06-07-2009, 20:41
http://www.gazzetta.gr/content/view/39597/999877/

Ο Καντέ τι παραπάνω θα δώσει στην άμυνα;

Ο Καντέ μπορεί να μην αγωνίστηκε στο πρώτο ματς στη φυσική του θέση στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο έδειξε ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Οι πάσες του, οι κινήσεις του, η δύναμή του και η ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός είναι ορισμένα από τα στοιχεία που διαθέτει. Επίσης θα μας βοηθήσει και σε επίπεδο εμπειρίας, ενώ είναι σημαντικό ότι είναι αριστεροπόδαρος.

:D :D :D

Odonian
07-07-2009, 00:12
Συνεχίζω για τον γαυρο γιατί δεν έχω κάτι πιο καλό να κάνω.

Τα τελευταία δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν ότι ο λεντεσμα μένει και ότι θα αγοραστεί ο καλστρομ - κάτι που κι εγώ θεωρώ δεδομένο, γενικά ο θειος παίρνει έναν παίκτη που θέλει πολύ ο προπονητής κάθε χρόνο (δωράκι). Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος του μπελουτσι (είναι πιο ακριβός), αλλά μάλλον χωράει πιο καλά σε ένα 4-4-2 που υποθέτω ότι θέλει να παίξει ο τιμουρ. Με τα παραπάνω δεδομένα, για μένα είναι απαραίτητος ο αριστερός χαφ και ο επιθετικός, αν όχι για τα προκριματικά, για το πρωτάθλημα. Φαντάζομαι ότι ο ματ και ο ντιογος μάλλον προορίζονται για περιφερειακοί επιθετικοί και θα παίζουν λίγο πιο πίσω.

Magellan
07-07-2009, 00:33
καλα τα ξερουμε
διαβαζουμε και μεις αθλητικα σαιτ

αντιο

http://www.sport24.gr/ast/cov/be/belluschi0607_b.jpg

Amnesiac.
07-07-2009, 00:37
Λολ συμφωνώ σε όλα.

Λεντέσμα δε με χαλάει καθόλου να μείνει, αρκεί να έχει όρεξη για μπάλα και να μη μαλακιστεί αν δε του δώσουν παραπάνω φράγκα. Ο Κάλστρομ/Σέλστρομ (για να μη φωνάζει και ο τιποτάνθρωπος) είναι ερωτηματικό, δεν είναι από τους παίχτες που ξέρεις ότι θάρθει και θα βγάλει μάτια.

Αν ο Ρέγες πωλείται με 5 μύρια γιατί επιμένουν (αν επιμένουν) σε Γκονζάλες που είναι αρκετά πιο ακριβός; Έχω χάσει επεισόδια και είναι τόσο καλύτερος;

Όπως όλα δείχνουν πάμε σίγουρα για μέσο και αριστερό χαφ και ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι θα πάρουμε και επιθετικό, το περσινό ιστορικό μας αφήνει και λίγο με την αμφιβολία.

Ελπίζω να μη κάνουμε τα ίδια λάθη και φέτος αν και προς τα κει πάει το πράγμα.

Το γέλιο του αιώνα θα πέσει αν δε πάρουμε ούτε αριστερό χαφ και βγάλουμε τη χρονιά με το μπακάπ του Γκαλέτι. Αν αρχίσει ο Πρωταθλητής να γράφει ότι βγάζει μάτια ο Ζαϊρί, μεγάλη κλάση κτλ να αρχίσουμε να τρομάζουμε.

Daffy
07-07-2009, 00:41
spinti gkonzales,reyes pxio statikos alla kaliteros me ti mpala kato.imo

Magellan
07-07-2009, 00:46
Το γέλιο του αιώνα θα πέσει αν δε πάρουμε ούτε αριστερό χαφ και βγάλουμε τη χρονιά με το μπακάπ του Γκαλέτι. Αν αρχίσει ο Πρωταθλητής να γράφει ότι βγάζει μάτια ο Ζαϊρί, μεγάλη κλάση κτλ να αρχίσουμε να τρομάζουμε.

θα παρουνε ρε
και αριστερο και κεντρικο και σεντρα φορ

το θεμα ειναι ποιους
αμα πχ απο καλμστρομ καταληξουν σε τιποτα τετει
ε γελαει ο κοσμος

Odonian
07-07-2009, 01:26
καλα τα ξερουμε
διαβαζουμε και μεις αθλητικα σαιτ

Συμφωνεί όμως ο αμνιζιακ :!: :!: :!:

00i00
07-07-2009, 01:43
o Βιερινιας 4 χρονια στην Πορτο ειπαν στο ραδιο

Daffy
07-07-2009, 01:59

kalo i kako omos afto,kaneis den kserei.elpizoume na teliosei aisia gt vgikan oi protes fimes gia regkeiro k anatrixiasa apo aidia

FIXXXER
07-07-2009, 02:04
Οντονιαν οταν γραφεις "ο θειος" σε φανταζομαι με πουρακι σε προπατζιδικο.

Odonian
07-07-2009, 02:23
That's the point.

Και Rayban. :cool:

00i00
07-07-2009, 02:44

kalo i kako omos afto,kaneis den kserei.elpizoume na teliosei aisia gt vgikan oi protes fimes gia regkeiro k anatrixiasa apo aidia

χεσε μεσα..μεγαλο ΦΑΟΥΛΤ

Ragnarock
07-07-2009, 03:06
χαχαχαχαχααχχαχα ελεος ρε μαλακες βγηκαν φημες για Ρεγκειρο??

Stormrider
07-07-2009, 03:58
Νέρι: Δεν λέω τίποτα…

Οι Έλληνες ρεπόρτερ πολιόρκησαν τον Νέρι Καστίγιο που βρίσκεται στο Γκρένχεν με την αποστολή της Σαχτάρ, θέλοντας να μάθουν λεπτομέρειες για το «φλερτ» του πρώην άσου του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Μάταιος κόπος, όπως αποδείχτηκε.

Ο Νέρι αποδείχτηκε «σφίγγα» και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση για τον Παναθηναϊκό. «Δεν μπορώ να πω τίποτα για τον Παναθηναϊκό», είπε ο Μεξικανός, ενώ για την πρώην ομάδα του αρκέστηκε να πει πως «με τους οπαδούς του Ολυμπιακού εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα».

δεν μας τα λεει καλα ο μικρος ....

Entrancemperium
07-07-2009, 04:13
δεν μας τα λεει καλα ο μικρος ....

Δυστυχώς και εμένα μου φαίνεται την έχει λερωμένη τη φωλιά του ο Μr Daddy και έχει μιλήσει με το κα8υστερημένο μπάσταρδο με του Καραμαλή τα φρύδια και τις εκατονοχτακόσες υπηκοότητες!
Μιλάμε για ΕΠΙΚ ΦΕΗΛ ΚΑΙ ΦΜΛ αν γίνει καμιά μαλακία! :?

Odonian
07-07-2009, 04:26
Εγώ απλά λέω ότι ο μικρός έλεγε παντού ανεπίσημα για ΠΑΟ για να ρίξει άδεια και να πιάσει γεμάτα και ίσως να ψήσει τον γαυρο να τον πάρει "από τα χέρια του Παναθηναικού". Δεν είναι τυχαίο ότι κυρίως κόκκινος τύπος ασχολήθηκε με το θέμα, ενώ οι δικοί μας δεν έλεγαν τίποτα. Ε τώρα δεν έκατσε και δε μπορεί να βγει ακριβώς και να πει ότι ποτέ δεν τον προσεγγίσαμε.

Ή τον έχουμε κλείσει.

:P

freak brother
07-07-2009, 07:21
That's the point.

Και Rayban. :cool:

ασε ρε χαντερ τομπσον να ουμε..
λοιπον για μας ... για την μια μεταγραφη που ειδα ... καντε απιστευτα λιγος... και ναι ΚΡΙΝΩ απο 2 φιλικα.. και στο μουντιαλιτο να τον εβλεπα.. ειδικα για κεντιρκο αμυντικο καταλαβαινεις την στοφα του... 2 μεταγραφη λετο..δεν τον ηθελα τον σιχαινομουν στον γαυρο και πιστευω οτι θα φυγει κακην κακος.... μαλακισμενος παιχτης που ναι μεν ξερει μπαλα.. αλλα ατομιστης και νοιαζεται μονο για την παρτη του... επισης αρεσε στον φιξερ που ειναι αμπαλος οποτε μιλαμε για μεγαλο σαπακι... κατσουρ μεγαλη αγαπη απο παλια και σισσε μεγαλο σεντερ φορ.. αλλα μαυτα τα μπακ δε παμε ουτε για 16 ουεφα.. αυτα

Odonian
07-07-2009, 16:12
Φρικ μην ποστάρεις κομμάτια ρε.

Pinatero
07-07-2009, 17:34
δεν ξερω ποιος σιχαμενος τωρα μας χωνει και Ρεγκέιρο, θα τον εγαμησω!!! αντε αντικειμενικα ο Βιτολο ειναι και καλος παιχτης και εχει και φορμα, τον αλλο για τα χυτα την τον εθελουμε!!

Amnesiac.
08-07-2009, 11:39
Στο... plan b περνά ο Ολυμπιακός, σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του χιλιανού Μαρκ Γκονζάλες. Μπορεί η Μπέτις να έριξε τις απαιτήσεις της, όμως οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν 6εκ. ευρώ (τόσα ζητούν οι σεβιγιάνοι). Η ελληνική ομάδα αντιπρότεινε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, 3εκ. ευρώ και τον Οσκαρ, τον οποίο μάλιστα οι άνθρωποι της Μπέτις φέρονται να "καλοβλέπουν"!

Η μαλακία των δημοσιογράφων έχει χτυπήσει κόκκινο (γιαυτό και έχουν γαμήσει τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού). Αν γίνει κάτι τέτοιο (λέμε τώρα) ο Αντωνίου θα είναι ο Θεός ο ίδιος μπροστά στο συνάδελφο από τη Μπέτις.

Kelldorain
08-07-2009, 11:57
Χαχαχαχαχ ε δεν παίζει όντως. Πάντως το να στραφούν στον Μάρκ Γκονζάλεζ για μένα θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει, άσχετα αν τελικά ο λόγος είναι ότι χαλάει (αν ποτέ υπήρξε θέμα βασικά) του Κάλστρομ. Λογικά είτε έτσι είτε αλλιώς θα τον πάρει υποθέτω. Μετά ακούγεται του Τετέι, αλλά χρειαζεται επιπλέον έναν παίκτη ακόμα στο κέντρο και έναν τουλάχιστον επιθετικό.

Για τον Παναθηναικό σήμερα απ'ότι βλέπω τα ρεπορτάζ γράφουν πως πήραν απόφαση να κινηθούν για βασικό δεξί μπακ, καιρός ήταν. Αν πάρει τον Γκριγκέρα που ακούγεται και πάρει έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό πιο έμπειρο από τον Μπιερσμιρ τότε στα χαρτιά τουλάχιστον μιλάμε για τον καλύτερο Παναθηναικό εδώ και χρόνια. Ίσως να χρειάζεται πάντως έναν ακόμα περιφερειακό επιθετικό ή ένα δεξί χαφ, αλλά στη πρώτη περίπτωση όποιος αποκτηθεί θα είναι λογικά πάγκο ( σιγά μη βγει ο Καραγκούνης από την 11άδα) και στη δεύτερη θα πρέπει ο παίκτης να είναι καλύτερος από Νίνη, Γκάμπριελ και οκ, δεν μιλάμε για εξωπραγματικό μπάτζετ για να βρεθούν τόσα χρήματα

bbq
08-07-2009, 16:52
ο Γκριγκέρα έχει κασέ 3 μύρια το χρόνο, ένα περισότερο απο Σισσέ, οπότε άστο.
επίσης δεν υπάρχει χώρος για "ετήσιο tag Morientes", να κάνουμε κάτι.

Odonian
08-07-2009, 17:20
Εγώ λεχω κρατήσει ένα ταγκ καβάτζα για να έχω.

...

freak brother
08-07-2009, 17:33
Φρικ μην ποστάρεις κομμάτια ρε.

:oops:

ισχυει

Daffy
08-07-2009, 22:27
Σκέψεις για Μπούρμπο

Εναν παλιό γνώριμο σκέφτονται μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού μπακ. Πρόκειται για τον 26χρονο Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος έχει αγωνιστεί για τρεις χρονιές στην Ενωση. Βέβαια, είναι δικό του θέμα αν θα μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, με τον οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη διάθεση συνεργασίας. Ο Μπούρμπος έχει προταθεί στην ΑΕΚ και είναι μια περίπτωση αρκετά ενδιαφέρουσα, την οποία μελετά ο Μπάγεβιτς, καθώς ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας όσο και ως χαφ (άλλωστε από την ΑΕΚ είχε αποκτηθεί ως επιθετικός για να τον μετατρέψει στην πορεία ο Σάντος σε μπακ). Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι βέβαιο πως ψάχνει έναν παίκτη με μεγαλύτερη εμπειρία για τα άκρα της άμυνας και συνολικά είναι προπονητής ο οποίος δεν αρέσκεται σε πολλές επιστροφές. Πάντως, το θέμα Μπούρμπου ενδέχεται να το εξετάσει το προσεχές διάστημα.

:shock:

Kelldorain
08-07-2009, 22:36
ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ

Daffy
08-07-2009, 22:46
http://img440.imageshack.us/img440/6262/mpourmpo.jpg

Phantom Duck
08-07-2009, 23:29
χαχαχαχα θυμάμαι όταν φώναζαν οι γαύροι στο γήπεδο "ρίμποοοοο" κι απάνταγαν οι αεκτζήδες "μπούρμποοοοοο"

FIXXXER
08-07-2009, 23:53
Εγώ λεχω κρατήσει ένα ταγκ καβάτζα για να έχω.

...

Eγω εχω το "αριστεροποδαρος στοπερ" αλλα δεν το χαλαω για κανενα λογο. 8)
Το "καβαντζωνω ταγκ για μετα" ειναι δικο μου ε, το ειχα κανει πρωτος σε αλλο τοπικ. Θελω τα κουντος.

Odonian
09-07-2009, 01:08
Ε πάρτα.

:moutza:

geologiko_karoto
09-07-2009, 15:03
Σε προχωρημένες επαφές με τον Ολλανδό στράικερ Γιάν Βένεγκορ οφ Χέσελινγκ βρίσκεται η διοίκηση της Λάρισας, ευελπιστώντας ότι μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα μπορέσει να αποσπάσει το «ναι» του 31χρονου πρώην σούπερ σταρ της Σέλτικ.

fandango
09-07-2009, 16:01
πλάκα θα'χει.

Daffy
09-07-2009, 17:53
Το αμερικανικό όνειρο του Νίκου Κουνενάκη σε πρώτη προβολή στο SPORT24! Ο Έλληνας αμυντικός προβάρει τη φανέλα της… Ρεάλ του Σολτ Λέικ και αποκαλύπτει στο SPORT24 τις θετικές εντυπώσεις του από την ομάδα, τις σπουδές στην ψυχολογία που θέλει να ολοκληρώσει και την λύπη του για την κατάσταση στον ΟΦΗ.

:dfinger: kounenakis eisai!

freak brother
09-07-2009, 20:06
τι εγινε ακομα να κλεισει ο κλεισμενος καλστρομ?

τεσπα

ΘΕΛΩ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ :pink: ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ το αποφασισα..8)

Mitsmann
09-07-2009, 20:16
τι εγινε ακομα να κλεισει ο κλεισμενος καλστρομ?

θα πρεπει να παραδεχτω την ολικη ηττα του οσφπ στις μεταγραφες, δε θα κανουμε τιποτα φετος.
μικρο καλαθι, λιγα τα κερασια. Ισως να βγουμε τριτοι αν εχουμε τυχη.

freak brother
09-07-2009, 20:29
καλα πρωτοι θα βγειτε λογικα με τον ενα η με τον αλλο τροπο!! αλλα εχετε Ζαιρι!!

Death MD
11-07-2009, 02:42
ανανεωσε ο κοκκαλης ...δεν εχετε αναγκη απο μεταγραφες

Mitsmann
11-07-2009, 11:23
λενε οτι παιρνουμε Μαρεσκα και Αλτιντορ, αλλα περιμενω εναγωνιως καποιον απ τους χρηστες-οικονομικους αναλυτες να δω εαν μπορουν να γινουν οι μεταγραφες η οχι.

χρωσταμε γαμω την αρτεμιδα!!!

Kelldorain
11-07-2009, 11:42
Έναν δανεικό και τον άλλον με 1 εκ, οι συνολικοί μισθοί είναι ακόμα χαμηλότεροι από πέρυσι, ενώ απ'ότι λένε οι δημοσιογράφοι θα γίνει ακόμα μεταγραφή ενός αριστερού χαφ και τέλος. Προφανώς και χρωστάει βασικά, έχει κάνει προείσπραξη τηλεοπτικών και κάτι άλλο που ξεχνάω (...) για 2 χρόνια. Αλλά έτσι κι αλλιώς ας δούμε τι θα γίνει με το ch.l πρώτα.

Για τον Άλτιντορ έχει κανείς γνώμη; Μαρέσκα καλή μεταγραφή πάντως σε σχέση με κάτι Τετέιηδες νομίζω

Mitsmann
11-07-2009, 11:50
εχει διαφορα το χρωσταει τελικα με το "η μεταγραφη του Ντιογο δεν επρεπε να γινει" (τυχαιο σχολιο) αλλα τελικα μπορει να ηταν και χαβαλες και να μην το επιασα εγω, στην οποια περιπτωση ζητω σαφως σορρυ.

Abruzzi
11-07-2009, 11:59
καλυτερα να βαλει κανα φραγκο στην hol μπας και στρωσουν οι γραμμες

Amnesiac.
11-07-2009, 12:13
Σε ότι αφορά τον Μαρκ Γκονζάλεζ παραμένει δύσκολο να γίνει η μεταγραφή, διότι δεν επείγεται για τη συγκεκριμένη θέση ο Κετσπάγια.

Δεν επείγεται ο βλάκας. Είναι κομπλέ από τα αριστερά.

Τα ενδεχόμενα είναι 2 :
α) έχει στο μυαλό του μια σούπερ απίστευτη πρωτοποριακή εκδοχή του 4-4-2 που κανείς δεν έχει σκεφτεί στο παρελθόν και θα κάνει πάταγο
β) είναι καραγκιόζης

Είμαι σίγουρος ότι θα είναι το πρώτο!!

Για Μαρέσκα, Άλτιντορ ουδέν σχόλιο, δε τους έχω παρακολουθήσει σαν παίχτες, μη καταλήξουμε όμως σαν την ΑΕΚΑΡΑ να παρακαλάμε να έρθει ο Λεονάρντο και ο Σεϊταρίδης και ο Ουγκαγκάγκου ε.

Eulogy
11-07-2009, 12:34
an psaxtete oikonomologous, analytes etc exoume pollous kai egkritous me polyeth empeiria

Phantom Duck
11-07-2009, 13:48
ωραίος ο μαρέσκα, για τον άλλον δεν έχω ιδέα. αλλα ΟΚ, όσο κι αν αγαπώ ζαϊρί (για πάντα στον Αστέρα), αριστερά ψάχνουμε ρε ηλίθιοι, σοβαρευτείτε.

FIXXXER
11-07-2009, 14:28
Θα παιξει το φαντασμα του Τζολε.

Tyler_Durden
11-07-2009, 15:56
Θα παιξει το φαντασμα του Τζολε.

edo kai 2 xronia ayto den epaize?