View Full Version : ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Kingryche
15-05-2006, 22:12
μπλέκετε σχετικά διαφορετικά πράγματα.
Ούτε εμείς, ούτε οι ΑΕΚτζήδες, ούτε οι ΠΑΟΚτσήδες (αυτοί και να θέλαν δεν μπορούσαν) συμβιβάζονται όσο εσείς με τα φούμαρα που πουλάνε οι διοικήσεις.
basika king de 8a bgaloume akrh me dautous tespa btw
Οι πλέον αισιόδοξοι κάνουν λόγο για μια ακόμη συνάντηση, μετά την επιστροφή της Εθνικής μας ομάδας από την Αυστραλία, όμως η ωμότητα των λόγων των δύο ανδρών είναι σαφές ότι απέκλειε συμβιβασμό. Γιάννης Βαρδινογιάννης και Δημήτρης Παπαδόπουλος, συναντήθηκαν το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για χρόνο που δεν ξεπερνούσε το προηγούμενο ραντεβού με τον Εζέκιελ Γκονζάλες. Μόνο που το αποτέλεσμα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο.
Οι απροθυμία των δύο πλευρών να κάνουν το ένα βήμα πίσω, διατήρησε την οικονομική διαφορά που τους χωρίζει σε υψηλα επίπεδα, δηλαδή λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ και όλα πλέον δείχνουν ότι οι σχέση τους οδηγείται σε αδιέξοδο. Η φυσιολογική εξέλιξη από δω και πέρα θα είναι λογικά η μονομερής ανανέωση του συμβολαίου από πλευράς Παναθηναϊκού, την ίδια ώρα που ο ποδοσφαιριστής θα αναζητά τον επόμενο σταθμό του στην Ισπανία ή την Αγγλία με την Primera Division να έχει αυτή τη στιγμή προτεραιότητα στις επιλογές το
blackbird
15-05-2006, 22:41
ena paixth eixame pou ponouse th fanela , paei ki autos
nothingman
15-05-2006, 22:53
περί προβάτων κτλ:
You are not special.
You are not a beautiful or unique snowflake.
You're the same decaying organic matter as everything else.
freak brother
15-05-2006, 22:57
ela re daxei
krathsame ton biscan xekolate.
Darkling
15-05-2006, 23:20
μπλέκετε σχετικά διαφορετικά πράγματα.
Ούτε εμείς, ούτε οι ΑΕΚτζήδες, ούτε οι ΠΑΟΚτσήδες (αυτοί και να θέλαν δεν μπορούσαν) συμβιβάζονται όσο εσείς με τα φούμαρα που πουλάνε οι διοικήσεις.
κι εγω κι ο ανχολυς σου λεμε το ιδιο. Ποια φουμαρα, οταν στην ουσια εμεις με τη διοικηση θελουμε τα ιδια πραγματα περιπου?
Τεσπα. ας παμε να κοιμηθουμε λιγο με τη φιεστα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ που βγαλανε ανακοινωση για την ΕΡΤ και μετα μολις εκλεισε κι ο ΠΑΟ αντι για μπε, αυτο που βγηκε στο χωριο μου το λενε κο κο κο, μπορουν να ναι ξυπνια παιδια.
Και μη ξεχνατε. Κασναφερη βρωμοπουστα.
freak brother
15-05-2006, 23:26
giati den diwxnei kai ton Gkouma afou exei thn paiktoura ton morris pisw
arhghghghhg
(ston kosmo mou)
Darkling
15-05-2006, 23:33
Γιατι ο Γκουμας λεει παντα "ναι".
περί προβάτων κτλ:
You are not special.
You are not a beautiful or unique snowflake.
You're the same decaying organic matter as everything else.
nothingman ,paragines
nothingman
16-05-2006, 00:34
:(
χμ, από τα ποστς σου μου δημιουργείται η εντύπωση ότι θεωρείς ότι είστε ξεχωριστοί και γαμάτοι και οι άλλοι είναι πρόβατα και ηλίθιοι.
ή μου λες που κάνω λάθος, ή το σιγκ έχει απόλυτη εφαρμογή
και σε παρακαλώ, ή θα απαντάς ή όχι
υποννοούμενα αλλού.
Darkling
16-05-2006, 00:44
o μανος εχει 2000 % δικιο, αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.
δεν υπάρχει περίπτωση να τη συνεχίσω αυτή τη συζήτηση,ειδικά με τόση προκατάληψη
dyingfreedom
16-05-2006, 01:01
δεν υπάρχει περίπτωση να τη συνεχίσω αυτή τη συζήτηση,ειδικά με τόση προκατάληψη
Οκ, δλδ μιλάς για προκατάληψη ενώ από την αρχή της χρονιάς το πρωτάθλημα είναι πουλημένο, οι γαύροι πρόβατα και εσείς προσπαθείτε να σώσετε το κακόμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο;
Το αστείο για τα πρόβατα ήταν αστείο στην αρχή, αλλά πλέον έχει καταντήσει αηδία. Και πάλι, πρόβατα - ξεπρόβατα κάθε Μάϊο βλέπουν κούπες.
1on ftiaxneis omada
k meta klaigesai
χμ, από τα ποστς σου μου δημιουργείται η εντύπωση ότι θεωρείς ότι είστε ξεχωριστοί και γαμάτοι και οι άλλοι είναι πρόβατα και ηλίθιοι.
υποννοούμενα αλλού.
an mou exhghseis ti allaxe apo to parte paixtes oe oe oe kai to kokkalh bale sto gwlo ta lefta 8a sou exhghsw giati eimaste gamatoi
:)
bleeding
16-05-2006, 01:43
sorry re paides, alla tora sovara kathomaste k syzitame gia to poioi einai provata k poioi oxi?
pera apo tis aidioules pou leme metaksy mas gia na pernaei i ora k na kanoume xavale, oloi provata eimaste. oi opadoi olon ton omadon.
provato einai o opados tou olympiakou pou grafetai melos, agorazei diarkeias gia 3 xronia, paei se kathe gipedo gia tin omada tou me to orama na tin dei na kanei mia megali europaiki poreia k to mono pou vlepei einai na pairnei to protathlima apo ton akratito k tin kallithea me mpala tou kolou
provato einai o opados tou panathinaikou pou xairetai gia ton conceicao k meta to vrizei to palto pou de mporei na parei ta podia tou k tou ftaiei o malezani, o darlas k o leontiou. pou epeidi den exei faei 7 akoma stin europi xairetai pou pire ena x apo tin adiafori barca.
provato einai o opados tis aek pou perysi itan se kathe mats sto gipedo k edine ta lefta tou ston proedro mia omadas pou "den paei gia protathlima" k fetos allazei 2 stoxous mesa sti xronia. pou tou gremisan to gipedo k kathetai k parakalaei gia to pou na paiksei. pou o filos mas o santos pou tous evgale cl me anyparkto (imo) yliko pairnei podi apo ti dioikisi tis omadas.
provato einai o opados tou paok pou kathe xrono troei to idio paramythi oti exei omadara k tha xtypisei an oxi protathlima sigoura cl. pou meta apo kathe 5-6 xronia ypomonis psaxnei k elpizei gia neo megalometoxo apla k mono gia na kanei alla 5-6 xronia ypomoni. pou kathe sovaro paixti pou vgazei ton pairnoun oi omades tis athinas.
provato einai o opados tou ari pou dexetai k pisteuei oti oi "pio kaloi opadoi" tis super -3- mporoun na dioikisoun tin omada. pou ftanei sto simeio na paleuei me ton thrasyvoulo gia to poios tha anevei a ethniki. pou akoma k sti b gemizei to gipedo.
provato einai o opados tou ofi pou nomizei oti i omada tou einai aneksartiti apo ton panathinaiko k paleuei gia na sothei ta teleutaia xronia
provato einai o opados tis ksanthis pou plironei 40 k 50 euro to eisitirio se kathe entos edras mats mono k mono epeidi den pire diarkeias to kalokairi. pou xarike otan eixe mia omada pou epaize oraia k ksafnika oi 2 apo tous 3 paixtes stous opoious eixe stirixtei i omada poulithikan
provato einai o opados tou panioniou pou kathetai k anexetai ton mpeo na tsampoukaleutai k na allazei 20 paixtes kathe xrono. pou i omada synexizei na paleuei gia na sothei.
oloi provata eimaste gia ton aploustato logo oti asxoloumaste akoma k pigainoume gipedo i apla nomizoume pos ta pragmata einai ola oraia k kala k tha allaksoun kapoia stigmi.
makari na allaksoun. mexri tote as synexisoume tin plaka mas.
mpe
Kingryche
16-05-2006, 02:02
πείτε κάποιος τι παίζει με επίσημο περιοδικό του Ολυμπικακού που παρουσιάζει τον Παπαδόπουλο με κόκκινη φανέλα και λέει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα κλπ...
Stormrider
16-05-2006, 02:06
:shock:
eleventh guardian
16-05-2006, 02:08
Χμ, δεν ξέρω για το περιοδικό του Ολυμπιακού, αλλά κάποιες εφημερίδες θα βγουν με τέτοια φωτομοντάζ αύριο. Σίγουρα...
πείτε κάποιος τι παίζει με επίσημο περιοδικό του Ολυμπικακού που παρουσιάζει τον Παπαδόπουλο με κόκκινη φανέλα και λέει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα κλπ...
Το μόνο που ξέρω είναι πως πριν λίγο στον σπορ φμ ακροατές και δημοσιογράφος μπινελίκωναν την διοίκηση γι' αυτό το θέμα. Δεν τον αναφέρει ως "απόκτημα" όμως, απ' ότι κατάλαβα, απλά το προπαγανδίζει.
Darkling
16-05-2006, 09:00
υποννοούμενα αλλού.
an mou exhghseis ti allaxe apo to parte paixtes oe oe oe kai to kokkalh bale sto gwlo ta lefta 8a sou exhghsw giati eimaste gamatoi
Να σου πω εγω τι αλλαξε. (χωρις να λεω οτι ειμαστε γαματοι παντως αγωνιστικα, δοξα τω θεω, δεν ειμαστε ΠΑΟ)
α.) το δεξι/αριστερο μπακ της Πολωνιας στο Μουντιαλ
β.) ο βασικος επιθετικος του Εκουαδορ στο Μουντιαλ
γ.) ο βασικος τερματοφυλακας της Κροατιας στο Μουντιαλ
δ.) ο βασικος αριστερος μπακ της Εσπανιολ, με καριερα σε Παρι και Νιουκαστλ
ε.) ενα νταμπλ.
Εσυ τι λες? να παμε στη φιεστα να βρισουμε αλλιως ειμαστε προβατα?
η προβατο συζητηση ειναι γελοια. Αν θελετε να τη λετε μονοι σας να χαιρεστε (εμεις δεν ειμαστε σαν τους gayρους, χοχοχο) καλο παραμυθιασμα. Ετσι κι αλλιως σε 30 χρονια που δε θα υπαρχει οπαδος του ΠΑΟ για δειγμα με τα μυαλα που κουβαλατε ΟΛΟΙ σας, λιγο θα εχει σημασια.
xax,h syzhthsh (pou exei ginei kai trendy auto to kairo) tou styl de 8a yparxei opados tou pao gia deigma, einai akoma pio geloia...
kai an ta dika mas einai paramy8iasma skepsou auto gia sas ti einai...
kai btw ta peri probatwn kratane xronia,den hr8e fetos o kokkalhs ston osfp e?nai ontws fetos dixnei na kanei mia duo pio sobares kinhseis.EDIT: bebaia to oti an auta ta onomata erxontousan sto pao 8a eixate gamh8ei na ta korohdeuete einai allo 8ema e...alla to na se gamane mexri kai oi malme kai oi ka8e teleutaioi ths eurwphs na mhn exeis kanei diplo akoma gmtspitaki,alla esy na les zhtw o proedros pou mas phre ntampl asxetws an to prohgoumeno brady mia ekpomph tou makh se eixe ksemprostiasei oloklhrwtika me kapoia pio hot kai apo to hot to idio thlefwnhmata,e de nomizw na mh dixnei kai tpt,ti sto dialo
Darkling
16-05-2006, 10:32
το να δημιουργηθει "πολεμος" στον Ολυμπιακο σωνει και καλα εναντια στη διοικηση ειναι και το μονο που θα σας εσωζε απ τη μιζερια της 2ης θεσης για να μη λεω για Ουεφα και μαλακιες.
Κατα τ αλλα..
http://www.academicsenate.com/images/pictures/GordonBaby2.jpg
grafte ton ki auton melos
den einai to official magazine (red believeres) kai to spotaki yparxei ena mhna twra,leei me poion tropo ginetai kokkinos apo prasinos kai tetoia,allh mia malakia ths dioikhshs pou de phre 8esh...milame gia spot enos mhna kai bale e
na kai ena kalo ar8ro
Σε άλλη εποχή ζει ο Τζίγκερ
15/5/2006 22:49
Αν ο Βαρδινογιάννης θέλει δικτατορία θα πρέπει να είναι έτοιμος και για το Πολυτεχνείο
Είναι εξακριβωμένο, υπήρχε επώνυμη μαρτυρία ακόμα και του τραγουδιστή του μαγαζιού, του Πέτρου Ίμβριου. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν εκείνος που τραγουδούσε πάνω στο τσακίρ κέφι το «Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρωνικό σου». Όχι, σας λέμε, δεν ήταν ο Τζίγκερ. Αν και θα του ταίριαζε περισσότερο. Οι στίχοι αδικούν τον καλλιτέχνη στην προκειμένη περίπτωση. Γιατί ο καπετάνιος μπορεί να έβαζε τους παίκτες να υπογράφουν σε λευκά συμβόλαια, αλλά επί των ημερών του δεν μετακόμισαν οι μισοί παίκτες του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό.
Σε 22 χρόνια πέντε παίκτες πρώτης σειράς μετακόμισαν από το Ρέντη στην Παιανία (Σαργκάνης, Κυράστας, Γαλάκος, Βαμβακούλας, Καπουράνης) και μόνο ένας πήρε το λεωφορείο για την αντίθετη γραμμή. Ο αλήστου μνήμης Κρις Καλατζής.
Στα επόμενα πέντε χρόνια, με Τζίγκερ στο τιμόνι, ο Παναθηναϊκός έγινε παράρτημα του Ολυμπιακού. Όποια ώρα ήθελε του έπαιρνε ποδοσφαιριστές πρωτοκλασάτους. Μετά τον Νικοπολίδη, ο Κωνσταντίνου, μετά τον Κωνσταντίνου ψήνεται ο Κυργιάκος, μετά τον Κυργιάκο παίζει του Σεϊταρίδη. Η επομένη του ένατου πρωταθλήματος βρίσκει τον Κόκκαλη αχόρταγο και έτοιμο σαν γύπα να αρπάξει τη λεία που του προσφέρει ο εχθρός.
Η υπόθεση Παπαδόπουλου δε μπορεί να κριθεί αποσπασματικά από τις προηγούμενες. Είναι πλέον οφθαλμοφανές ακόμα και από τον Στίβι Γουόντερ ότι ο Τζίγκερ δεν διαπραγματεύεται. Με κανέναν και για τίποτα. Ας υποθέσουμε πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κοστολογεί τον Παπαδόπουλο με 600.000 ευρώ ετησίως.
Όντας φρέσκος στον επιχειρηματικό χώρο, μάλλον είχε μείνει μετεξεταστέος στο μάθημα της αγοράς. Γιατί περί προσφοράς και ζήτησης δεν πρέπει να έχει ακουστά. Ο οιοσδήποτε έχει μια αξία, η οποία όμως, μεταβάλλεται ανάλογα με τη ζήτηση που έχει. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προφανώς ζει σε μια άλλη εποχή. Μετά το ραντεβού με τον Παπαδόπουλο, λοιπόν, έκρινε ότι ο παίκτης δεν έδειξε συναίσθημα!
Για να μην μακρηγορούμε. Ο Βαρδινογιάννης μπορεί να φέρει καλύτερο ποδοσφαιριστή από τον Παπαδόπουλο. Αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Ο Παναθηναϊκός διανύει την πιο μαύρη περίοδο της ιστορίας του, όχι μόνο από πλευράς αποτελεσμάτων, αλλά και ως πρεστίζ. Διότι το αφεντικό του αρνείται να ρίξει νερό στο κρασί του, αντιμετωπίζει τους ποδοσφαιριστές σαν στρατιωτάκια, θέλει να ακούει μόνο Yes και ποτέ όχι. Θέλει να πληρώνει όσο εκείνος νομίζει, ανοίγει κάθε χρόνο μέτωπα με τον κόσμο για 100 χιλιάδες ευρώ.
Ο Βαρδινογιάννης είναι άνθρωπος της δράσης. Θα έπρεπε όμως, να γνωρίζει ότι σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση. Τα email στο site έπεφταν βροχή μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης περί διαζυγίου. Τα τηλεφωνήματα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς υποδήλωναν πως το ποτήρι ξεχείλισε.
Κι από τη στιγμή που το χάσμα του Βαρδινογιάννη με τον κόσμο όχι μόνο δεν κλείνει, αλλά ανοίγει κάθε μέρα και περισσότερο, ίσως τελικά να είναι η κατάλληλη ώρα για την οικογένεια που πρόσφερε τα μέγιστα στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό, να σκεφτεί τη λύση της αποχώρησης. Ένα αθλητικό σωματείο, μια ιδέα, ένας τρόπος ζωής για εκατομμύρια κόσμο δε μπορεί να μεταβληθεί σε δικτατορία του «αποφασίζω και διατάσσω». Διότι αν θες δικτατορία, κάποια στιγμή θα πρέπει να είσαι έτοιμος και για το Πολυτεχνείο…
Βασίλης Παπαθεοδώρου
ta peri probatwn exei bgei kyriws gia tin thyra 7 kai posa kala tin exei me to meros tou kai tin elegxei o kokkalis . den einai oti oloi oi alloi opadoi einai ksexwristoi ektos apo tou osfp :shock: eleos... dikio exei kai o bleeding oloi sto idio kazani brazoume. apla o kokkalis san poly eksypnos anthrwpos exei sta opa opa tin thyra 7 epeidi ayti kanei to koumanto (opws se oles tis omades o kathe syndesmos) . dld tous paei tsampa ekdromes pou leei kai to tragoudi kai pairnoun parapanw mizes se sxesi me allous syndesmous omadwn.
oi opadoi tou olympiakou opws kai olwn twn omadwn stin ellada einai gnwsto oti mporoume na dixastoume gia psilou pidima ,istorika apodedeigmeno ayto gia olous. alla sto olympiako blepeis stamataei i ekpompi tou taki den milaei kaneis ,stinete to mats me ton levadiako den milaei kaneis -tha mou peis eimastan prwtathlites- to thema den einai oti exase alla pws. kai alla polla paradeigmata.
me ayto omws den exei spasei oute mia karekla sto karaiskaki oute dixonoies oute tpt. makari na eixe o ntemis etsi apo konta kai tin original thatan poly kalytera ta pragmata.
regularpaul
16-05-2006, 18:10
E μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε μάγκες. Ναι ΟΚ, όλοι οι οπαδοί πρόβατα είναι αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχουν και διαφορές, οι οπαδοί κάθε ομάδας έχουν και τα χαρακτηριστικά τους. Ίδιο είναι να είσαι Πειραιώτης και Εθνικός με το να είσαι Πειραιώτης και Ολυμπιακός? Ο Εθνικός είναι πιο μάγκας όπως είναι ίσως και πιο κομπλεξικός. Αν φυσικά είσαι Πειραιώτης και Ιωνικός, γαμάς και δέρνεις :D
Και αν σε κάποιους ταιριάζει περισσότερο ο χαρακτηρισμός πρόβατα, αυτοί σίγουρα είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Σήμερα έμαθα το εξής εκπληκτικό από τον συνάδελφο/gayρο.
Στη Θεσσαλονίκη όλα τα παιδιά είναι κρυφά gayροι αλλά επειδή τα μαλλώνουν οι γονείς τους, δεν το αποκαλύπτουν παραέξω.
...
Άποψη made in θυρα 7/πρωταθλητης/Νικολακόπουλος κλπ. Αυτός είναι ο μέσος οπαδός του Ολυμπιακού σήμερα που ούτε διαννοείται πως έγινε κάτι το μεμπτό στην Λειβαδιά. Όλοι μέλη.
bleeding
16-05-2006, 18:21
ionikara k ivan savvidis re! ante na teleionoume
freak brother
16-05-2006, 18:53
9 ekatomyria euro gia 3 xronia dinei h magiorka ston mpasina..
:shock:
asxeto kai akougetai anekdoto alla exei bgei brwma apo xtes oti antikatastaths tou papadopoulou 8a einai o van nistelroy :|
Tha erthei Ellada na kanei diktatoria?????
freak brother
16-05-2006, 18:58
asxeto kai akougetai anekdoto alla exei bgei brwma apo xtes oti antikatastaths tou papadopoulou 8a einai o van nistelroy :|
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
edwn den dinei 100 k euro gia ton papadopoulo tha dwsei 10 myria gia ton rud? ase pou siga mhn erthei pote o rud Ellada
Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και δη στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Πέτερ Λόβενκραντς, ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους στόχους των «πρασίνων» για την επιθετική γραμμή.
Ο Δανός άσος της Ρέιντζερς μίλησε στην αθλητική εφημερίδα Sportime, τονίζοντας ότι περιμένει κίνηση της ελληνικής ομάδας.
«Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για μένα. Δεν έχω όμως στα χέρια μου επίσημη πρόταση. Φυσικά θα με ενδιέφερε να έρθω στο ελληνικό πρωτάθλημα, αρκεί να πάρω στα χέρια μου την επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού. Αν μου κάνει επίσημη πρόταση, θα τη σκεφτώ πολύ σοβαρά και ευχάριστα, αφού έχω μόνο θετικές εικόνες για τη χώρα σας».
Ο 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συζητήσεις με την σκοτσέτζικη ομάδα του, αλλά και τη Σάλκε, ενώ ο ξένος Τύπος αναφέρει ότι Ρόμα και Οσασούνα βρίσκονται επίσης στο «κυνήγ» του:
«Η Ρέιντζερς μου έχει θέσει κάτι σαν τελεσίγραφο, αλλά ακόμα δεν τους έχω απαντήσει. Πάντως, βρέθηκα στη Γερμανία και μίλησα και με τη Σάλκε, αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο».
Οσο για την απόφασή του και το χρονικό σημείο που θα παρθεί αυτή, υπογραμμίζει: «Θα αποφασίσω όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Θέλω να πάρω πρώτα στα χέρια μου όλες τις προτάσεις, να τις μελετήσω και να επιλέξω αυτή που θεωρώ καλύτερη για την καριέρα μου».
an exei protash apo roma shalke kai osasuna den prepei na to suzhtame kan.
nai alla einai kai o mpake sth mesh
eleventh guardian
16-05-2006, 19:06
O Eργοτέλης πήρε τον Χατζί που έπαιζε παλιά σε Ηρακλή, Απόλλωνα Καλαμαριάς και τελευταία στην Ανόρθωση. Πολλούς γηραλέους μαζεύει, αφού μάλλον θα πάρει και Μαλαδένη.
Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής...
Το θέμα της μη συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο έχει προκαλέσει αλυσιδωτές... αντιδράσεις. Η οργή των οπαδών του "τριφυλλιού" μεταφράζεται σε θέματα και ενότητες σε διαδικτυακούς τόπους των οργανωμένων οπαδών, σε μηνύματα και επιστολές σε ραδιόφωνα και εφημερίδες, αλλά και σε διαφόρων ειδών συζητήσεις από την Δευτέρα το βράδυ. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Sportime.gr γέμισε και αυτό με δεκάδες επιστολές, μερικές -και πάνω απ' όλα ηπιότερες- εκ των οποίων θα σας τις παραθέσουμε
http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=17742 (http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=17742)
Dr. Death
16-05-2006, 19:26
van nistelroy?
ame
entit: exoun akoustei TA apisteyta...saridakhs eipe xtes leei oti o mpake eipe sto tzigger oti an 3anaginei kati tetoio me paikth 8a shkw8ei na fygei...eleos...
Γερμανικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν αυτό που είχε γράψει το SPORT 24 από την Κυριακή, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ζε Ρομπέρτο. H "Bild" κάνει λόγο για... συρτάκι του Βραζιλιάνου χαφ, του οποίου το συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου έληξε πριν μερικές ημέρες.
freak brother
16-05-2006, 22:47
ston thlemarathwnio elpidas o vardinogiannhs edwse 200.000 euro
:D
Dr. Death
16-05-2006, 22:56
nai ayto to eide kapoios? giati ok allo ti lene sto FC ki allo an kapoios to eide
freak brother
16-05-2006, 23:01
nai ayto to eide kapoios? giati ok allo ti lene sto FC ki allo an kapoios to eide
den to akousa sto fight club to akousa thn wra pou etrwga.. kai o pateras mou gelage kai mou lege.. kouvarntas o proedros sas e? ..
Dr. Death
16-05-2006, 23:10
gamw ta paidia...
kanei plaka kai taytoxrona kai dwrees
ton paw ... mas exei kanei pipa
mas douleuei re malakes eleos,mes ta moutra
dr death des ta pm sou
freak brother
16-05-2006, 23:18
exei xioumor pantws :)
isws na thelei kati na pei mauto pantws.. oti den htan thema ta lefta sto thema tou pap.
Darkling
16-05-2006, 23:21
Ασχοληθειτε λοιπον μ αυτα και αφηστε τα προβατα.
the pap petition http://www.petitiononline.com/keepap/petition.html
keep pap,free willy
Dr. Death
17-05-2006, 00:34
paralhrhma
Angelcurse
17-05-2006, 02:54
parakmi...
se parakalw papadopoule meine
Kingryche
17-05-2006, 14:28
Χμ πάντως κάτι δεν μου αρέσει και πολύ και η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και κυρίως προς τον κόσμο.
Γιατί δεν βγαίνει να διαψεύσει τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, να καταδικάσει το μοντάζ του περιοδικού και να μιλήσει και αυτός πιο ανοιχτά έστω και για τα μάτια του κόσμου. Από τη στάση και μόνο του κόσμου θα έπρεπε να έχει ευαισθητοποιηθεί και να προσπαθούσε και αυτός από την πλευρά του να μείνει έστω και αν στο τέλος δεν συμφωνούσε με τον Τζίγγερ.
Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο Βαρδινογιάννης, είναι και ο λαός του και με τη συμπεριφορά τους όσοι πάνε στον Ολυμπιακό τους οπαδούς πληγώνουν και όχι τον Τζίγγερ ε...
Dr. Death
17-05-2006, 14:50
tou tzigger genikotera tou klanoun t arxidia
oi monoi xamenoi ap aytes tis kontres einai mono oi opadoi
nikopolidis kai palto gi ayto trwne katares ....giati einai fidia kai tous aresei na gamane tous opadous me opoia eykairia mporoune...les kai ton prwton den ton yposthri3ame mexris esxaton (antwnh psyxara gia panta trifyllara) kai ton 2o 4 xronia ston pao pou kapoies fores emoiaze na perpataei (eidika ton 2o xrono) kaneis de bghke na tou pei kakh koubenta(asxeta an sthn e3edra oloi fwnazan)
kaneis den tous fer8hke asxhma kai oi 2 yposthrixthkan.
An o pap kanei ta idia idiaitera meta thn yposthri3h twn opadwn sto prwsopo tou aytos 8a ftaiei 100% ..ASXETA me to oikonomiko.
H symperifora pros tous opadous einai ayth pou milaei...oxi to ti kanei me ton tzigger
blackbird
17-05-2006, 16:31
o pap nomizw dhlwnei gayros
einai kai eppagelmatias
an kai maoiazei epikindyna h istoria m ayth tou kypriou de nomizw na xei thn idia katalhxh,elpizw dld
dia 200 xiliarika ...xeftila yia to tzigger
de mporw na katalavw ti skopeuei na kanei me trhn omada
an thelei na th xefortwthei ,poios tha agorasei mia omada toso zhmiwmenh apo apopsh ylikou....einai vevaia kai to ghpedo sth mesh
arage o pap exei xehasei omws ekeino to taklin "thelw_na sou_kopso_th_mpala_pousth" ap ton alhth to gewrgato molis eixe valei to 1o goal sto 3-1 ths neas smyrnhs?
Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι οικονομικό το θέμα.
nomizw mas to eipe telika xtes me th dwrea 200.000 euro ston mara8wnio...
Απο dpapadopoulos@hotmail.com
Προς poegta@hotmail.com
Πάνο,
Όταν τελειώσει το θέμα μου οριστικά και ξέρω που θα συνεχίσω την καριέρα μου και αυτή τη στιγμή δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται θα είμαι σε θέση να μιλήσω για να δώσω τις δικές μου εξηγήσεις και να δώσω απάντηση στις απορίες των φιλάθλων.
Παπ
blackbird
17-05-2006, 17:09
milate kai msn? :p :p
kanoume kai cyber :P
logika kanei copy paste thn apanthsh pantou
btw
«Bρείτε τη λύση, βάλτε νερό στο κρασί σας». Aυτό είναι το συμπέρασμα της πλειονότητας των οργανωμένων συνδέσμων του Παναθηναϊκού, όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Δημήτρη Παπαδόπουλου, το οποίο βρίσκεται στην επικαιρότητα και έχει προκαλέσει εντάσεις. Eξι κορυφαίοι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, λοιπόν, κατέθεσαν στο «Goal» τις απόψεις τους και προσέγγισαν από τη δική τους οπτική γωνία το θέμα Παπαδόπουλου. Iδού οι απόψεις τους...
ATHENS FANS
«Πάντοτε όταν γίνεται μία διαπραγμάτευση υπάρχει και διαφορά, αλλά η πεποίθησή μας είναι ότι, εάν πραγματικά θέλουν και οι δύο πλευρές, θα τη βρούμε τη λύση. Γενικότερα, γίνεται πολύ λόγος τις τελευταίες ημέρες για το θέμα αυτό και όχι άδικα, αφού πρόκειται για έναν καλό ποδοσφαιριστή, που όλοι θέλουμε να μείνει στην ομάδα. Πάνω απ όλα, όμως, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μακριά από τους τίτλους.
Oι αντιδράσεις θα ήταν εντελώς διαφορετικές, το κλίμα θα ήταν αλλιώς, εάν η ομάδα κέρδιζε και σήκωνε τίτλους. Aκόμα κι αν έφευγε όλη ομάδα, οι τίτλοι μετράνε και μετά όλα τ άλλα. Aπό εκεί και πέρα, τα χρηματικά ποσά που ακούστηκαν ότι χωρίζουν τις δύο πλευρές είναι ελάχιστα, συνεπώς μπορεί να βρεθεί λύση, αρκεί να θέλει να μείνει ο Παπαδόπουλος και να υπάρξει νέα προσέγγιση. Σε περίπτωση που υπάρχει οριστική ρήξη μεταξύ τους, πρέπει να βρουν κάποιον καλύτερο παίκτη να καλύψει το κενό».
ΠA.ΛE.ΦI.Π.
«O Παναθηναϊκός με τη συζήτηση και την προσφορά έδειξε ότι θέλει τον Παπαδόπουλο. O παίκτης φαίνεται να μην ικανοποιείται στο οικονομικό. Eρώτημα όλων μας είναι το εξής: ποιος άραγε μπορεί να εκτιμήσει την αξία ενός ποδοσφαιριστή και την ετήσια αμοιβή του για ένα συμβόλαιο;
Πιστεύουμε ότι θα πρέπει ο παίκτης να αξιολογήσει την προσφορά και τη συζήτηση που είχε από τον ΠAO, να αξιολογήσει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον θέλει και να ακουμπήσει το σημείο προσέγγισης, που πιστεύουμε ότι η ιδιοκτησία καλόπιστα του έκανε.
Kαι δεν στάθηκε σε ένα συμβόλαιο που είναι υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον παίκτη 3+1+1, που όταν το υπέγραφαν και οι μεν και οι δε, ήταν γνώστης της ισχύουσας νομοθεσίας.
Δημιουργήθηκε το κενό με τη FIFA και, εν πάση περιπτώσει, αν οι δύο πλευρές θέλουν να τα βρουν, δεν μπορεί η μία να εκμεταλλεύεται το νομικό κενό.
Kαλούμε τον Παπαδόπουλο, εφόσον το επιθυμεί, διότι ελεύθερος άνθρωπος είναι, να ακουμπήσει τα σημεία προσέγγισης της ιδιοκτησίας και να παραμείνει στην ομάδα, όπου καθιερώθηκε κι έγινε γνωστός παντού».
BOPEIA ΠPOAΣTIA
«Eίμαστε πολύ στενοχωρημένοι με αυτή την εξέλιξη. Eιλικρινά, δεν περιμέναμε ότι δεν θα τα βρει ο Παναθηναϊκός με τον Παπαδόπουλο. Θα πρέπει και οι δύο πλευρές να ρίξουν νερό στο κρασί τους. Δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτή τη στιγμή ποιος φταίει, ποιος δεν φταίει. Θέλουμε να μείνει και καλό να είναι να παραμείνει και να τα βρουν για τον κόσμο. Για τον κόσμο που έχει ξενερώσει τόσα χρόνια και από τους μεν και από τους δε».
OMOΣΠONΔIA
«Δεν θέλουμε να τοποθετηθούμε μέχρις ότου «κλείσει οριστικά το θέμα. Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί η προχθεσινή εξέλιξη, ωστόσο θα πούμε περισσότερα μόλις ολοκληρωθεί το ζήτημα».
NIKAIA - KOPYΔAΛΛOΣ
«Oτι θέλουμε να μείνει ο Παπαδόπουλος στην ομάδα, όπως όλοι οι καλοί παίκτες, είναι δεδομένο. Δεν το συζητάμε καν αυτό το πράγμα. Aπό εκεί και πέρα, πιστεύω ότι τα ποσά που ακούστηκαν και οδηγούν τις δύο πλευρές σε... διαζύγιο είναι μηδαμινά. Nα ρίξουν νερό στο κρασί τους και να γίνει ο «γάμος. Kαι η ΠAE και ο παίκτης. Aπό την άλλη, ως οπαδοί έχουμε ένα μεγάλο παράπονο απέναντι στον παίκτη. Eδώ και 1-2 μήνες ακούγεται το όνομά του για πιθανή συμφωνία με Oλυμπιακό, ενώ παίζει σποτάκι σε περιοδικό του Oλυμπιακού με τον «Παπ στα κόκκινα. Eίχαμε την απαίτηση λοιπόν από τον Παπαδόπουλο να βγει και να πάρει θέση, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο. Nα σεβαστεί την ιστορία της φανέλας και τον κόσμο της ομάδας».
COCKNEYS
«Δεν στεκόμαστε σε ονόματα, αν λέγεται Παπαδόπουλος ή κάπως αλλιώς. Aυτό που μας ενδιαφέρει είναι, εφόσον δεν του ανανεώθηκε, να έρθει στην ομάδα κάποιος καλύτερος. Aν η διοίκηση φέρει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό, τότε ουδέν σχόλιον. Aν όμως δεν φέρει ή φέρει κάποιον χειρότερο, τα λόγια είναι περιττά. Eμείς απλά ευχόμαστε να έρθει κάποιος καλύτερος, για να καλύψει το κενό του».
eleventh guardian
17-05-2006, 17:13
Ας πούμε και μια σοβαρή είδηση.
Ο Ατρόμητος πήρε Λαζανά και Παγώνη.
dyingfreedom
17-05-2006, 19:17
Άρχισαν τα όργανα...
Η γερμανική εφημερίδα BILD αναφέρει μεταξύ άλλων σε κείμενο με τίτλο: " Ο ποδοσφαιριστής της Σάμπα θα χορέψει σύντομα συρτάκι;"
"Το συμβόλαιο του Ζε Ρομπέρτο με την Μπάγερν τελειώνει. Το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ το Σάββατο μπορεί να ήταν το τελευταίο με την φανέλα της Μπάγερν για τον Ζε Ρομπέρτο. Η Bild αποκαλύπτει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που πήρε το φετινό πρωτάθλημα Ελλάδας, έχει κάνει πρόταση στον παίκτη. Στον Ολυμπιακό βρίσκεται και ο συμπατριώτης του αριστερού εξτρέμ της Βαυαρικής ομάδας, Ριβάλντο."
Άρχισαν τα όργανα...
Η γερμανική εφημερίδα BILD αναφέρει μεταξύ άλλων σε κείμενο με τίτλο: " Ο ποδοσφαιριστής της Σάμπα θα χορέψει σύντομα συρτάκι;"
"Το συμβόλαιο του Ζε Ρομπέρτο με την Μπάγερν τελειώνει. Το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ το Σάββατο μπορεί να ήταν το τελευταίο με την φανέλα της Μπάγερν για τον Ζε Ρομπέρτο. Η Bild αποκαλύπτει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που πήρε το φετινό πρωτάθλημα Ελλάδας, έχει κάνει πρόταση στον παίκτη. Στον Ολυμπιακό βρίσκεται και ο συμπατριώτης του αριστερού εξτρέμ της Βαυαρικής ομάδας, Ριβάλντο."
http://forum.electricrequiem.com/viewto ... 286#520286 (http://forum.electricrequiem.com/viewtopic.php?p=520286#520286)
:P
dyingfreedom
17-05-2006, 19:30
Ντάξει μωρέ. :wink:
Ο Χανς Μπάκε δεν είχε αποκαλύψει τα ονόματα των ακραίων που θα ήθελε, αλλά τους είχε περιγράψει. Γρήγοροι, με διεισδυτικότητα και έφεση στο γκολ. Ο ένας στόχος είναι ο Πέτερ Λόβενκρατς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι μιλάει με τον Παναθηναϊκό. Κι επειδή οι Δανοί πάνε σαν τους Χιώτες, ίσως και το επόμενο μπάσιμο του τριφυλλιού να προέρχεται από την ίδια χώρα, καθώς οι πράσινοι εξετάζουν μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Του 29χρονου (1μ.87, 81 κιλά) πρώην άσου της Τσέλσι, της Ατλέτικο και νυν της Στουτγκάρδης, Γιέσπερ Γκρόνκιερ!
pitchfork
20-05-2006, 16:09
Ο πορτίγιο θα ρθει ξανά φέτος ή μόνο με το ζε ρομπέρτο θα τη βγάλουν οι αμερικάνοι άραγε?
MastodontoideaPliokenous
20-05-2006, 16:18
tziovani ston panionio
Stormrider
20-05-2006, 16:57
POTE STO PEIRAIA CARLOS POUUU STARA
Η Μπενφίκα ανακοίνωσε οτι ο Σάντος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λισσαβώνας
akougontai gia mas killy gonzales,gkronker kai biltor
btw ton killy ton agorazw se ka8e new game sto fm th season pou erxetai mia kai menei eleu8eros kai ypografei eukola sxetika
trelh paixtoura
Hallelujah!
eleventh guardian
22-05-2006, 14:12
Η Μπενφίκα ανακοίνωσε οτι ο Σάντος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λισσαβώνας
Λέτε να έφτασε η ώρα για το πρώτο διπλό του Ολυμπιακού στο Champions League?
freak brother
22-05-2006, 15:35
o gronker ama erthei.. provlepw trelh paltoura typou conceicao.
freak brother
23-05-2006, 06:41
oute o hanson den erxetai.. molis akouse thn protash (500.000) den dexthke.. wraiaaaaaa!!
katwrimos
23-05-2006, 22:28
o hansson plaka plaka einai poly poly kalo paiktaki
Darkling
23-05-2006, 22:31
o hansson plaka plaka einai poly poly kalo paiktaki
ακριβως. Αντε καλο Ουεφα και του χρονου..[/b]
katwrimos
23-05-2006, 22:45
sovara mits, ton theoro kalytero tou juan pou proskynate. Tha ton deis sto mundial pou fysika i souidia tha paei kalytera apo ti vrazilia :D
Darkling
23-05-2006, 23:28
Η Βραζιλια δινει 4,00 για κατακτηση, σοβαρεψου και κερδισε κανα ευρω.
freak brother
24-05-2006, 00:20
sovara mits, ton theoro kalytero tou juan pou proskynate. Tha ton deis sto mundial pou fysika i souidia tha paei kalytera apo ti vrazilia :D
gia ton bake ti lene panw re?
Ntropi pou uparxoun paiktes tou PAO sto Mundial pantos, mono kai mono pou paizoun stin koloomada tha prepe na min tous kalesoun oi proponites. :)
Kingryche
24-05-2006, 10:27
Έμαθαν και μιλάνε οι γαύροι για διεθνείς παίκτες...
An mi ti allo, exoume terastia ebeiria apo mundialikous paiktes, pou merikoi vgikan, kai akoma perissoteroi itan periptoseis Yekini, Estai ktl ktl... Eseis oute palta de fernete pou na xoun paixei se mundial! Enan Paulo Sousa gia kana miniatiko, ton aeimnisto gia tin prosfora tou sto elliniko podosfairo Flavio Conceicao kai kanan Nilson stin kaluteri. :P
Kingryche
24-05-2006, 11:11
Δε θα το έλεγα...
Το ότι πήρατε τον Ριβάλντο και δεν ξαναπήγε στην εθνική δεν λέει κάτι.
Ζάετς, Βλάοβιτς, Χένρικσεν και άλλοι κατά καιρούς.
Ο Ολισαντέμπε στα καλά του πήγε μόνος του την εθνική Πολωνίας στο μουντιάλ.
Επίσης, (άσχετο) μέσω του ΠΑΟ έγινε διεθνής με την Αργεντινή έστω για μια φορά ο Μπορέλι. Δεν είναι λίγο.
Και εμείς έχουμε πάρει κάτι παλτά τύπου Γιάρνι αλλά θεωρώ πως σε διεθνείς παίκτες είχαμε καλύτερες εκπροσωπήσεις.
Τώρα αν ο Μπόρχα ή ο Ζεβλάκοφ ή ο Μπούτινα αποδειχθεί η αποκάλυψη του Μουντιάλ τι να σου πω...
1. Auto me ton Rivaldo akuro kai den xreiazetai kanonika kan na bo ston kopo na sou exigiso. Einai toso akuro oso na elega palto ton Antonio Cassano an erxotan ston PAO me to epixeirima oti den paizei stin Ethniki Italias.
2. Borja den einai kan stin apostoli :P , Zevlakof kai Butina einai vasikoi stis omades tous kai toulaxiston o deuteros itan kai sto Euro, an kai axristos, thumamai tote ton vrizame gia ta goal pou eixe faei apo tin Agglia o malakas, dipla tou pernousan ola ki itan kai se lathos thesi.
3. Zaets polu palies epoxes gia mena, Vlaovic kai Henriksen dekto. Alla kai pali, emeis pirame 9/10. :twisted:
Darkling
24-05-2006, 11:38
ο Μπορχα ειναι στην αποστολη ρε. συγκεντρωσου :P
egw thimamai ton asanovic pou eixe erthei ston pao meta to mudial akribws opou eixe bgei i kroatia 4h !
Darkling
24-05-2006, 12:12
Και γαμησε τα παντα. τα πηρε ολα μονος του.
oxi alla itan dynati metagrafi tote kai basika anairei ayto tou fixxer
Kingryche
24-05-2006, 12:26
Μια χαρά ήταν ο Ασάνοβιτς.
Και Μικλαντ να προστεθεί...
Βάλε και Πφλιπσεν (παιχτούρα) εκείνη την εποχή, επι Κυράστα είχαμε τρελή ομάδα. Τότε ήταν ΤΑ όργια του Σώκρατες.
Darkling
24-05-2006, 12:27
Βάλε και Πφλιπσεν (παιχτούρα) εκείνη την εποχή, επι Κυράστα είχαμε τρελή ομάδα. Τότε ήταν ΤΑ όργια του Σώκρατες.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ποιον ΠΦΛΙΠΣΕΝ και παπαρια μαντολες. μετα σας φταιει ο Κοκκαλης.
ο Μπορχα ειναι στην αποστολη ρε. συγκεντρωσου :P
Filtate Darkling, to elegxa kai exeis dikio. Eimai tapeinos kai zitao sugnomi paradexomenos to eilikrines lathos mou. :D
freak brother
24-05-2006, 13:44
mh tsimpisei kanenan..
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ποιον ΠΦΛΙΠΣΕΝ και παπαρια μαντολες. μετα σας φταιει ο Κοκκαλης.
ti poion re,gamouse o paixths
Darkling
24-05-2006, 14:54
Σιγα τ αυγα.
katwrimos
24-05-2006, 20:14
gia ton bake ti lene panw re?
Tipota kai afto einai kapos arnitiko.
Den einai idietera gnostos.
Pantos gia ton hansson oloi mou lene ta kalytera, kai ego sta 3-4 mats pou ton exo dei me ethniki souidias ton vrika poly kalo.
pitchfork
25-05-2006, 20:08
Τελικά το κουτσορίμπο το πήρανε στο μουντιάλ ή θα κλαίγονται πάλι τα κανάλια για την αδικία?
Me ektakti anakoinosi o Pareira eipe oti telika den tha parei ton Ronaldinio giati den evale goal ston teliko tou CL kai tha parei ton Rivaldo, skeftetai de na afisei kai ton Kaka ektos apostolis giati de tha vlepei thesi vasikou me Rivaldo mesa, tha valei mallon ena parapano amuntiko haf afou o Rimbo einai uperarketos gia dimiourgia paixnidiou. O Ronaldo tou eipe na ton afisei ki auton na xekourastei kai na vazei ki enan extra amuntiko giati o Rimbo ektelei kai kala foul opote siga mi xreiastei o Ronaldo, alla o Pareira tou eipe oti ama ta kollaei o Rimbo tha gurnaei auton stin amuna na vgazei tin bala apo tin perioxi me triples.
re poios tou gamaei autous?o 8eos lara garcia dani 8a einai sto mundial telika?o babaginda? :P
Τις... βαλίτσες του γι' άλλες πολιτείες (προφανώς για το Λονδίνο και την Τσέλσι) ετοιμάζει ο Αντρέι Σεφτσένκο. Ύστερα από επτά χρόνια στη Μίλαν, με την οποία κέρδισε και τους τρεις τίτλους που διεκδίκησε (Τσάμπιονς Λιγκ, ιταλικό πρωτάθλημα και κύπελλο), ο Ουκρανός επιθετικός πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχαιρετήσει το "Σαν Σίρο" αναζητώντας νέες προκλήσεις στην καριέρα του.
Θέλοντας να δικαιολογήσει την κίνησή του, ο 30χρονος φορ τόνισε χαρακτηριστικά: "Αποφάσισα να φύγω για οικογενειακούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για ό,τι έκανε για εμένα. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στις σχέσεις μου με τους διοικούντες ούτε τίθεται θέμα οικονομικής διαφοράς".
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Σεφτσένκο αποτυγχάνοντας όμως να τον μεταπείσει, σχολίασε εμφανώς πικραμένος: "Πρόκειται για μία νίκη της αγγλικής γλώσσας έναντι της ιταλικής. Προσωπικά, ήταν ο πιο δύσκολος χωρισμός με παίκτη από τότε που βρίσκομαι στη Μίλαν. Προσπάθησα μέχρι την τελευταία στιγμή να τον πείσω να παραμείνει. Τώρα θα αρχίσουν οι συζητήσεις με την Τσέλσι, όμως δεν θα είμαστε εύκολος διαπραγματευτής".
Ο Σεφτσένκο, την επταετία που αγωνίστηκε στη Μίλαν, είχε 208 συμμετοχές στο Σκουντέτο και σημείωσε 127 γκολ! Το ντεμπούτο του στο ιταλικό πρωτάθλημα έγινε στις 29 Αυγούστου του 1999 στην ισοπαλία με 2-2 της Μίλαν με τη Λέτσε.
http://www.contra.gr/Soccer/Italy/SerieA/120110.html
mlkia re pousth, allos enas logos na min maresei h tselsi
Γιατι, επειδη τωρα πλεον θα εχει εναν ακομα γαματο παικτη και θα παιζει παλι σκατα ποδοσφαιρο? :D
Angelcurse
26-05-2006, 21:51
auti i tselsi exei katantisei ahdia
as kleisei kapoios sti fulaki ton abramovic pou 3eplenei xrhma :P
akougetai pws ekleisan ston pao denilson,van der meyde kai enas argentinos,o recoba de ta brhke sta fragka
paizei na nai kai radio arbila alla gia na doume
pantws denilson,vandermeyde kai recoba tous eperna standar sto fm :P
Darkling
28-05-2006, 21:49
akougetai pws ekleisan ston pao denilson,van der meyde kai enas argentinos,o recoba de ta brhke sta fragka
paizei na nai kai radio arbila alla gia na doume
Σε λιγο θα σας πουν οτι ο Τζιγγερ πηρε την Πιρελλι.
Tonosalata
29-05-2006, 04:44
o denilson mirizei flavio
freak brother
29-05-2006, 04:58
o denilson mirizei flavio
μαλλον δεν εχεις δει αυτο το φετινο βιντεακι.
http://www.youtube.com/watch?v=wZwzo7px3qk
:shock: :shock: :shock: :shock:
απλα αυτος ο παιχτης δεν παιζει να ρθει στον Παναθηναικο.
αλλα κατι θα παιζει .. δεν γινεται η Μπορντο να τον αφηνει ετσι..
ye to eida kai gw prin kai einai kapws etsi :shock:
απλα αυτος ο παιχτης δεν παιζει να ρθει στον Παναθηναικο.
αλλα κατι θα παιζει .. δεν γινεται η Μπορντο να τον αφηνει ετσι..
kwloxarakthras,lene
pitchfork
29-05-2006, 23:23
AXAXXAXAXAXAXAXAXA
Aπό sportime.gr
"Ούτε πρόταση, ούτε ενδιαφέρον"
29/5/2006 22:07
Τα μεταγραφικά σίριαλ είναι ώρες-ώρες πιο κουραστικά κι απ’ τις βραζιλιάνικες σαπουνόπερες! Η τελευταία βραζιλιάνικη επιτυχία που παίζεται στις «οθόνες» είναι «ο Ζε Ρομπέρτο στο λιμάνι». Φήμες ή πραγματικότητα; «Φήμες και μόνο», απαντά ο ατζέντης του παίκτη, Κρίστιαν Μπούτσερ στην επικοινωνία που είχε μαζί του στη Βραζιλία, το Sportime.gr. «Κι εμείς από τα ελληνικά μίντια μαθαίνουμε ότι θέλει τον Ζε Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός».
Συμπληρώνοντας ότι "από τη στιγμή που παίζει εκεί ο Ριβάλντο δεν θα είχε κανένας παίκτης πρόβλημα να παίξει στον Ολυμπιακό". Για τον Βραζιλιάνο, πάντως, εκδήλωσε ενδιαφέρον η Ίντερ.
Στο γραφείο του Ουρουγουανού ατζέντη Μαρσέλ Φιγιέρ (που έχει τα δικαιώματα 120 Λατινοαμερικάνων παικτών και στο παρελθόν πήγε τον Μαραντόνα στη Μπαρτσελόνα και πρόσφατα τον Ρομπίνιο στη Ρεάλ) ποτέ άλλοτε πιθανότατα δεν είχαν δεχθεί τόσα τηλεφωνήματα από την Ελλάδα. Ο Κριστιάν Μπούτσερ, στενός συνεργάτης του Μαρσέλ Φιγιέρ – που έχει τα δικαιώματα του Ζε Ρομπέρτο - διατύπωσε το συμπέρασμα πριν περάσει στην… επίθεση. «Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει. Από τους Έλληνες δημοσιογράφους μάθαμε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Εμείς δεν έχουμε καμία ενόχληση από κανέναν. Όχι μόνο δεν έχουμε δεχθεί πρόταση, αλλά δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν από τον Ολυμπιακό. Σας μιλάω ειλικρινά, έχουν τηλεφωνήσει τόσοι πολλοί από την Ελλάδα, αλλά κανένας άνθρωπος του Ολυμπιακού».
Darkling
29-05-2006, 23:25
Και οσο κοροιδευετε η τρωτε δανεζικες χυλοπιτες...
Σε συμφωνία με τον Αμντεσλάμ Ουαντού ήρθε τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο 27χρονος Μαροκινός αμυντικός ποδοσφαιριστής θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθούν τα τυπικά της μεταγραφής του. «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία της με τον Μαροκινό διεθνή ποδοσφαιριστή, Αμπντεσλάμ Ουαντού. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», αναφέρει η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων».
pitchfork
29-05-2006, 23:38
Μεγάλη απώλεια για την Τσελσι
Darkling
29-05-2006, 23:44
επειδη παντα πεφτετε μεσα σ ολα αυτα, θα πονταρα 10 ευρουλινια να σκοραρει στο μεταξυ μας ματς (υστερα απο κορνερ-ξυραφι Ντομι και παρεμβολη Μαρκο Νε αναμεσα απο Νιλσσον και Δυοριμποσσον που θα δημιουργησει αναμπουμπουλα)
freak brother
29-05-2006, 23:48
και θα ναι και οφσαιντττ
MastodontoideaPliokenous
30-05-2006, 01:20
Δυοριμποσσον
egrapse :lol:
o pap mallon menei,o pao mpainei sfina sto 8ema ze roberto
ths poutanas :D
paizei kai kastigio...
pitchfork
30-05-2006, 23:30
Για ζε ρομπέρτο διάβασε λίγο το προπροηγούμενο ποστ μου.
Ευχαριστώ.
Darkling
31-05-2006, 14:52
Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει μη… σοβαρή την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Πέτερ Χάνσον και ουσιαστικά διαψεύδει τα ολλανδικά και τα σουηδικά ΜΜΕ, πολλά εκ των οποίων έκαναν λόγο για δεδομένη συμφωνία για τη μεταγραφή του 30χρονου αμυντικού, εξέδωσε ο η διοίκηση της Χέρενφεϊν.
«Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον Χάνσον», αναφέρει ο τίτλος της ανακοίνωσης και προσθέτει: «Τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν φήμες στα Μ.Μ.Ε. αναφορικά με τη μετακίνηση του Χάνσον στον Παναθηναϊκό. Η Χέρενφεϊν νιώθει την ανάγκη να δώσει τις σωστές πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Πριν 14 μέρες δεχτήκαμε μια κρούση από έναν μάνατζερ που λειτουργούσε εκ μέρους του Παναθηναϊκού. Η πρόταση που μας μετέφερε για τη μεταγραφή του διεθνή Σουηδού στην Ελλάδα, δεν ήταν τέτοια που μπορούσαμε να τη λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Από τότε, καμία επαφή δεν έχει γίνει με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά ούτε καν επαφές. Πρόθεση της Χέρενφεϊν είναι να κρατήσει τον Χάνσον στην ομάδα».
Ρε, αμα ειναι, να τσονταρουμε εμεις να ερθει ο παικτακος να υπαρχει λιγο συναγωνισμος.
500 χιλιαρικακια ειναι ρεε... ο Ουαντου που -υποτιθεται- ειναι κι ο αμπαλος της υποθεσης θα παρει 600 το χρονο ρεεε....
Μηδεν. Θα φυγει κι ο Παπ και η διαφορα του χρονου θα ναι γυρω στους 73 βαθμους
Kingryche
31-05-2006, 16:32
Όπα ο παίκτης θέλει να έρθει αλλά δεν μπορεί να ζητάει 1,5 - 2 εκ. ευρώ η Χέρενφεϊν.
Αυτοί ποντάρουν στο ότι θα πιάσει στο μουντιάλ θέση βασικού, παραδοσιακά θα έχει καλή σφιχτή άμυνα η Σουηδία και θα μποροέσουν να τον μοσχοπουλήσουν. Αν όχι θα τον δόσουν όσο όσο γιατί τελειώνει το συμβόλαιο του χρόνου.
Από την άλλη έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που έκανε ο Κυργιάκος ή πιθανότατα θα κάνει ο Παπ.
Πάντως, απ' ότι βλέπω ούτε ο Σανμαρτεάν θέλει να πολυμείνει. Εγώ, που είμαι ο fanboys ο ίδιος συμφωνώ με το να μείνει και να αμοίβεται βάση συμμετοχών γιατί ίσως αυτό είναι ένα κίνητρο να ξυπνήσει. Τώρα, να ζητάει διπλασιασμό αποδοχών ο Λούτσι ε είναι too much...
Πάντως, έχω την αίσθηση πως ο Παπ θα μείνει στο τέλος αλλά πολύ Τόλμη και Γοητεία ρε γαμώτο...
Από την άλλη αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 18 ξένους παίκτες και προβλέπεται να πάρει άλλους 2. Λογικά, θα έχει 9-10 στην ενδεκάδα. Νορμάλ στα πλαίσια της ποδοσφαιρικής λογικής μιας Αρσεναλ ή μιας Λυόν που έχουν την δυνατότητα να παίρνουν παικταράδες. Στην Ελλάδα συνήθως ο Ανατολάκης βγαίνει καλύτερος του Ουαντού, ο Πάντος καλύτερος του Ζεβλάκοφ, ο Τζιώλης καλύτερος του Αντριτς, ο Μάντζιος καλύτερος του Τοργκελε, ο Βύντρα καλύτερος του Νίλσον, ο Κωσταντίνου καλύτερος του Μπορχα/Ντανι κ.ο.κ. Δεν πολυισχύει η κοινή ευρωπαϊκή λογική.
Dr. Death
31-05-2006, 18:45
Από την άλλη αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 18 ξένους παίκτες και προβλέπεται να πάρει άλλους 2. Λογικά, θα έχει 9-10 στην ενδεκάδα. Νορμάλ στα πλαίσια της ποδοσφαιρικής λογικής μιας Αρσεναλ ή μιας Λυόν που έχουν την δυνατότητα να παίρνουν παικταράδες. Στην Ελλάδα συνήθως ο Ανατολάκης βγαίνει καλύτερος του Ουαντού, ο Πάντος καλύτερος του Ζεβλάκοφ, ο Τζιώλης καλύτερος του Αντριτς, ο Μάντζιος καλύτερος του Τοργκελε, ο Βύντρα καλύτερος του Νίλσον, ο Κωσταντίνου καλύτερος του Μπορχα/Ντανι κ.ο.κ. Δεν πολυισχύει η κοινή ευρωπαϊκή λογική.
Ο μεσσιας σολιντ ετσι και αρχισουν οι καρπαζιες (δυσκολα) δεν τα βγαζει τα xmas.
Εχει γελιο να βλεπεις τον ενα μετα τον αλλο τους μισθοφορους να ερχοντε...πανε για 18αδα κοινωτικων.
Ολα καλα ομως ..θα χτυπησουν τζαμπιολιν.
http://img.terra.com.br/i/2005/12/07/284811-8226-ga.jpg
Darkling
04-06-2006, 11:51
Αποψε ερχεται η αυριο το πρωι ? Θελω να παω να παρω ενα φιλο μου που ερχεται απ το Μοναχο και δε ξερω μηπως γινεται της πουτανας στ αεροδρομιο.
eleventh guardian
06-06-2006, 20:34
Εμεινε ο Παπ στον ΠΑΟ.
freak brother
06-06-2006, 21:19
Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2009 ο Δημήτρης Παπαδόπουλος
Action Images
[Στείλε το άρθρο με email] [Τύπωσε το άρθρο]
Αθήνα
Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φορά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο διεθνής άσος συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, ένα ραντεβού στο οποίο διαφάνηκε η καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.
Ετσι, μετά τη διαφωνία που είχε προκύψει στο πρώτο τετ-α-τετ (15/5) σήμερα οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και ολοκληρώθηκε με αίσιο τρόπο το «σίριαλ» που απασχολούσε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες τον κόσμο των «πρασίνων».
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο 25χρονος Παπαδόπουλος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, ενώ οι αποδοχές του ανέρχονται σε 700.000 ευρώ ετησίως.
:D :D :D :D
Kingryche
06-06-2006, 21:27
Σα δε ντρέπεται λέω εγώ να εκθέτει έτσι τους φίλους του, τον Αντωνάκη και τον Μιχαλάκη.
Μα καλά αυτός αντί να πάει κατ'ευθείαν στην Μέταλουργκ ξανασυζήτησε και συμφώνησε κιόλας?
Και έριξε και τις απαιτήσεις του?
Γειά σου ρε Μητσάρα...
kante quote ola ta post pou aforousan ton pap kai th dioikhsh.
kai 8ymh8eite se poses meres 8a xehastei to 8ema.
dinw ena 3mero max.opws me ton gonzalez.
eleventh guardian
06-06-2006, 22:27
Εκτακτη εκπομπή Γκόντζου στον Σπορ FM στις 12 το βράδυ. Να δούμε τι θα λέει. :D
Stormrider
06-06-2006, 22:50
Σα δε ντρέπεται λέω εγώ να εκθέτει έτσι τους φίλους του, τον Αντωνάκη και τον Μιχαλάκη.
Μα καλά αυτός αντί να πάει κατ'ευθείαν στην Μέταλουργκ ξανασυζήτησε και συμφώνησε κιόλας?
Και έριξε και τις απαιτήσεις του?
Γειά σου ρε Μητσάρα...
elpizw meta apo afto na stamaaisete na pistevete tis malakies twn efimeridwn
Stormrider
06-06-2006, 22:52
kante quote ola ta post pou aforousan ton pap kai th dioikhsh.
kai 8ymh8eite se poses meres 8a xehastei to 8ema.
dinw ena 3mero max.opws me ton gonzalez.
kai tou kiriakou kai tou mpasina kai tou karagkouni.
provata
gmt κοιμήθηκα νωρίς και έχασα τα καλά,τι έλεγε ο γκοτζίλα?
http://www.sportime.gr/images/%5CKentriko/papadopoulos(2).jpg
eleventh guardian
07-06-2006, 15:00
Λάιτ ήταν κι αυτή η εκπομπή γαμώτο, ο Γκόντζος έλεγε τα απολύτως αναμενόμενα ("τώρα τι λένε όλοι αυτοί που έβριζαν τη διοίκηση τόσες μέρες" κ.λπ.) και κάποια στιγμή τον βαρέθηκα και το 'κλεισα.
Το μόνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι παρά τα διάφορα σενάρια και τις εικασίες που ακούστηκαν, η συμφωνία μου με τον Παναθηναϊκό απέδειξε την δική μου επιθυμία για παραμονή - όπως την είχα εκφράσει δημοσίως από τη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό (29/01/06) - αλλά και την επιμονή και την εμπιστοσύνη της ομάδας στο πρόσωπο μου.
http://media.feed.gr/filesystem/images/20060607/engine/goalnews_LARGE_t_1041_312541__type11182.jpg
Αυτό που έχει σημασία, πάνω από όλα, για μένα είναι ότι η αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος όλη αυτή την περίοδο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην τελική μου απόφαση.
Stormrider
07-06-2006, 21:49
sigkinitiko.
freak brother
07-06-2006, 23:44
ferrer h aek.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Lorenzo Serra Ferrer. Ο Ισπανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων.
Ο Lorenzo Serra Ferrer γεννήθηκε στις 05 Μαρτίου 1953 στη Μαγιόρκα και τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στην Μπέτις με την οποία το 2005 κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας. Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ ξεκίνησε την καριέρα του το 1981 στην Πομπλένσε και από το 1983 μέχρι και το 1993 ήταν στην Μαγιόρκα. Στη συνέχεια κάθισε για τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Μπέτις και το 1997 εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της Μπαρτσελόνα. Τη σεζόν 2000-01 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα διαδεχόμενος τον Λουίς Φαν Γκάαλ και για τα επόμενα δύο χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής στον σύλλογο της Βαρκελώνης. Το καλοκαίρι του 2004 επέστρεψε στην Μπέτις.
http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=2165
mprabo ston ntemi pou efere tetoio onoma. pame gia metagrafes twra :D :D :D ante me ta xapia epitelous
Με την φανέλα της Βέστερλο θα αγωνίζεται την νέα χρονιά ο Πάτρικ Ογκουσότο. Ο Νιγηριανός επιθετικός των "κιτρινόμαυρων" της Κρήτης αφού δεν αποφάσισε να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του συμφώνησε να πάει στο Βέλγιο.
:moutza: σε ολες τις ελληνικες ομαδες.
pitchfork
10-06-2006, 13:04
Εντυπωσιακοί οι Μπόρχα και Βλάκωφ στο χθεσινό ερυθρόλευκο εμφύλιο.
Ευτυχώς τους κλείσανε πριν το Μουντιάλ γτ μετά δεν τους αγόραζες ούτε με το μπάτζετ της Ρεάλ
jack the ripper
10-06-2006, 15:15
"οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης τους μετεγγραφής. Πρόκειται για τον Σουηδό κεντρικό αμυντικό της Αούστρια Βιέννης, Μίκαελ Αντονσον, ο οποίος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό.
Ο Αντονσον είναι 25 χρονών, έχει ύψος 1.89μ. και αγωνίζεται στην Αούστρια από το 2004. Προηγούμενος σταθμός του ήταν η Γκέτεμποργκ ενώ εκπρόσωπός του είναι ο Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Σουηδό προπονητή, Χανς Μπάκε."
Nomizo oti ton pirame idi
eleventh guardian
10-06-2006, 15:18
Δεν παίρνατε τον ίδιο τον Νταλίν καλύτερα;
dyingfreedom
16-06-2006, 02:18
Παρελθόν για τον Ολυμπιακό αποτελούν οι Δημήτρης Μαυρογενίδης και Στέλιος Βενετίδης. Αμφότεροι ενημερώθηκαν την Τρίτη (13/6) από αντιπρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Λούβαρη, ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Τροντ Σόλιντ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μετά τον Γκάμπριελ Σούρερ, από το περσινό έμψυχο δυναμικό που είχε στη διάθεσή του ο Νορβηγός τεχνικός αποχωρούν ακόμα δύο παίκτες, στο πλαίσιο της… αποσυμφόρησης, ύστερα από τις μεταγραφές τις φετινής περιόδου.
contra.gr (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/Olympiacos/121552.html)
pitchfork
16-06-2006, 20:09
RIP
Phantom Duck
16-06-2006, 20:10
Καλή φάση, φεύγουν ένα ένα τα κατσίκια.
irreligious
17-06-2006, 02:32
xm...katsikia?????
o mitsakos filotimos men alla pleon no...o venetidis omws,?ton ntomi pantws se ena paixnidi pou ton eida mou fanike poly ligos mprosta se vene...makari na vgw lathos(eixe epanelthei kai apo makran apousia....)
opws k na exei pntws katsikia den tous les,ntropiazeis paixtes(toulaxiston mavro) pou exoun doksastei me ti fanela tou thrylou kai exoun mikrinei perissotero idi mikrous sylogous(pao,aekaki k.o.k.)
Dr. Death
17-06-2006, 04:18
xm...katsikia?????
o mitsakos filotimos men alla pleon no...o venetidis omws,?ton ntomi pantws se ena paixnidi pou ton eida mou fanike poly ligos mprosta se vene...makari na vgw lathos(eixe epanelthei kai apo makran apousia....)
opws k na exei pntws katsikia den tous les,ntropiazeis paixtes(toulaxiston mavro) pou exoun doksastei me ti fanela tou thrylou kai exoun mikrinei perissotero idi mikrous sylogous(pao,aekaki k.o.k.)
Πριν φυγει ο μαυρογενιδης να περασει απ το ταμειο να παρει τον καφε του.
Τιμη και δοξα στους ηρωες που μικρυνανε τους ηδη μικρους.
http://www.pao.gr/media/2005_2006/150_1_adonson.jpg
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μίκαελ Άντονσον. Ο Σουηδός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια.
irreligious
17-06-2006, 11:24
να περασει απ το ταμειο να παρει τον καφε του.
:cry:
Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο απεσταλμένος της ΝΕΤ, υποστήριξε στην ελληνική τηλεόραση για το επίσημο ενδιαφέρον των "πράσινων" λέγοντας χαρακτηριστικά: "ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση 2,5 εκ. ευρώ τον χρόνο για την απόκτηση του Χαβιέ Σαβιόλα, ενώ κυνηγάει και τον Παντιάνι που είναι πιο εφικτή περίπτωση".
Darkling
20-06-2006, 12:59
Ολοι Σπατα.
Raven Lord
21-06-2006, 23:59
ναι ρε, έτσι ρε, σαβιολα ρε
yeah sure :?
Στην Μπενφίκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Κατσουράνης... Οι "αετοί" της Λισσαβώνας έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ έδωσε τη συγκατάθεσή της για την παραχώρηση του διεθνούς άσου στο σύλλογο του "Λουζ".
Darkling
23-06-2006, 07:41
Κατσουρανης, Μπασινας, Σειταριδης, Καραγκουνης, Φυσσας.
Τελικα ολοι τα κοκκινα εβαλαν.
Kingryche
23-06-2006, 09:12
Έγιναν 2 οι Πατρινιές στη Λισαβώνα...
Για να κάνουν παρέα μωρέ...
Εμεις Σαβιόλα, εσείς Ρονάλντο
Πολύ manager παίζουν στις εφημερίδες και έχουν μπερδέψει το CM με την πραγματικότητα.
Darkling
23-06-2006, 12:48
Θέλει Τόργκελε!
23/6/2006 12:19
Η αποχώρηση του Νίκου Μαχλά από το έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ "αναγκάζει" την διοίκηση της ομάδας να ψάξει για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του μέχρι πρότινος αρχηγού και ο Σάντορ Τόργκελε φαίνεται ότι είναι ο "εκλεκτός", καθώς ήδη έχει κατατεθεί πρόταση στην Κρίσταλ Πάλας.
ΡΟΜΠΕΣCHCHCHHSHCHADHAHHSHCSHCHCSHCSHCSHSC
Darkling
23-06-2006, 15:16
Τι κανει νιαου νιαου στην Παιανιαου?
o gkagkatshs?
de se pianw file mou red believer
eleventh guardian
23-06-2006, 18:04
Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο απεσταλμένος της ΝΕΤ, υποστήριξε στην ελληνική τηλεόραση για το επίσημο ενδιαφέρον των "πράσινων" λέγοντας χαρακτηριστικά: "ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση 2,5 εκ. ευρώ τον χρόνο για την απόκτηση του Χαβιέ Σαβιόλα, ενώ κυνηγάει και τον Παντιάνι που είναι πιο εφικτή περίπτωση".
ΥΠΕΓΡΑΨΕ!
http://img489.imageshack.us/img489/7940/adidas545465459cs.jpg
Tωρα βέβαια σας κάνω πλάκα εγώ που πήρα Καναδό από το Μαλάουι, αλλά κουβέντα να γίνεται.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
pitchfork
25-06-2006, 00:02
καλό 11th.
Εγώ είμαι απογοητευμένος πάντως. Τι να κάνουμε εμείς με το σαβιόλα, οι άλλοι πέρνουν δίδυμο ζε ρομπέρτο και ρονάλντο, μαζί με το ριβάλντο θα πέσει πολύ σάμπα όλο το χειμώνα.
Το διάβασα στο φως όπως κι αυτοί το διάβασαν σε φυλλάδιο που μοιραζόταν στο ρίο (όχι της πάτρας το άλλο)
Ποιος το κλάνει τώρα το τουρέ?
Πολύ καλά κάνουν και το έχουν απλήρωτο.
Όπως είπε και ο έγκυρος "πρ" από τον οσφπ είπαν να φέρει μια πρόταση για να μιλήσουν.
Πάντως απορώ εγώ ο αφελής, ολόκληρο μουντιάλ τι διάολο κοιμούνται όρθιοι αυτοί οι σκάουτερς? Ούτε ένας δεν ανακάλυψε το τεράστιο αυτό παιχταρά? Έστω, Β, Γ εθνική τόσες ομάδες υπάρχουν παγκοσμίως....
Τι να πεις, άχρηστοι....
Α, εν τω μεταξύ και για μπάσκετ λένε για Γκέρσον ε ρε γλέντια....
Κάτι ήξερε ο mitsman που γράφει πιο πάνω.
ΟΛΟΙ ΣΠΑΤΑ
Stormrider
25-06-2006, 05:00
egw pantos to exw pistepsei pws tha paroume ze romperto
Σαβιόλα... ΠΑρτα Ολα!
25/6/2006 8:30
Τη μπάνκα στον αέρα θέλει να τινάξει ο Παναθηναϊκός, που ανέβασε την πρότασή του στα 3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, προκειμένου να πείσει τον Χαβιέ Σαβιόλα να ντυθεί στα "πράσινα". Ο Τζίγκερ προσφέρει στον μουντιαλικό άσο 6 εκατομμύρια για δύο χρόνια συνεργασίας και ο Καμπρέρας, μάνατζερ του Αργεντίνου, διεμήνυσε στους ανθρώπους του "τριφυλλιού": "Μόνο εσείς και η Άρσεναλ έχετε κάνει τέτοια πρόταση". Μέσα στις αρχές της εβδομάδας θα τελειώσει το θέμα του Κοσόφσκι, που αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή ξένου παίκτη, αφού τα έχει βρει σε όλα με τους "πράσινους". Δεν υπάρχει επαφή με τον Μίκολι, χάνεται οριστικά ο Γέλεν, που προτιμά Γαλλία ή Αγγλία.
Όλα για όλα τα παίζει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να δελεάσει τον Χαβιέ Σαβιόλα και να τον πείσει να πει το "ναι" για τον ερχομό του στην Ελλάδα. Οι "πράσινοι" δεν αρκέστηκαν στην πρώτη πρόταση που έκαναν προ ημερών στον ποδοσφαιριστή και αύξησαν την προσφορά τους κατά 500.000 ευρώ τον χρόνο, με αποτέλεσμα αυτή να φτάνει πλέον τα 3 εκατομμύρια και 6 συνολικά για δύο χρόνια συνεργασίας! Και μάλιστα, το προαναφερθέν ποσό αφορά τα καθαρά χρήματα που θα πάρει στα χέρια του ο άσος της Μπαρτσελόνα. Παρότι οι πιθανότητες να υπάρξει θετική απάντηση δεν είναι πολλές, οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" άκουσαν με ικανοποίηση τον Καμπρέρας, μάνατζερ του Αργεντίνου άσου, να τους λέει ότι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει ανάλογη πρόταση για τον πελάτη του είναι η Άρσεναλ.
Στο κυνήγι της υπογραφής του επιθετικού των Καταλανών βρίσκονται βέβαια και άλλες ομάδες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει διατεθειμένες να καταθέσουν ανάλογες προσφορές για να τον κάνουν δικό τους. Ο ίδιος ο Σαβιόλα εξέφρασε πριν μερικές ημέρες την επιθυμία του να παραμείνει στην Ισπανία και την Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπως όλα όμως δείχνουν, δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σεβίλλη. Το αν τα χρήματα που προσφέρει ο Παναθηναϊκός είναι ικανά για να τον πείσουν να έρθει στη χώρα μας, χωρίς μάλιστα οι "πράσινοι" να αγωνίζονται στο Champions League, είναι κάτι που θα απαντηθεί σύντομα. Όσο όμως υπάρχει ελπίδα, η διοίκηση θα περιμένει τις εξελίξεις, εξετάζοντας παράλληλα και άλλες περιπτώσεις "δυνατών" ονομάτων.
"Έρχομαι στην Αθήνα"
"Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι άκρως δελεαστική και ελπίζω μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να βρεθώ στην Αθήνα". Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε ο Καμίλ Κοσόφσκι, μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους και ουσιαστικά προανήγγειλε αίσιο τέλος στο θέμα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Πολωνία αναφέρουν ότι η ελληνική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με την Βίσλα και τον ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να λάβει και τη θετική απάντηση της Καϊζερσλάουτερν. Ο μάνατζερ του παίκτη, Κλάους Φουνκ, αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με εκπροσώπους του γερμανικού συλλόγου και να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ενώ τη Δευτέρα, ή το αργότερο την Τρίτη, ο Κοσόφσκι θα αποφασίσει οριστικά για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, με όλες τις ενδείξεις πάντως να δείχνουν Ελλάδα και Παναθηναϊκό.
Μάλιστα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μάρτσιν Κούζμπα, αποκάλυψε ότι είχε πρόσφατα συνομιλία με τον Κοσόφκσι, ο οποίος αφού των ρώτησε μερικά πράγματα για την Ελλάδα, του ανέφερε πως μάλλον θα έρθει στη χώρα μας. Ο Κούζμπα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του και τις δυνατότητές του.
"Είναι πολύ καλός παίκτης. Μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα με μεγάλη επιτυχία. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν όλες οι ομάδες. Στη Βίσλα ήταν αρχηγός και ηγετική μορφή. Έχει επιθετικές τάσεις, πατάει περιοχή και βάζει γκολ. Κάνει καταπληκτικές ασίστ, είναι πολύ γρήγορος και διακρίνεται για το ομαδικό του πνεύμα".
Χάνεται ο Γέλεν
Ο Ιρενέους Γέλεν απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό την τελευταία εβδομάδα, αλλά όπως όλα δείχνουν, η περίπτωσή του δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη. Η Οσέρ είναι η μοναδική ομάδα που έχει φτάσει την προσφορά της στο 1,2 εκ. ευρώ, ποσό που ζητάει η Βίσλα Πλοτσκ για να τον παραχωρήσει και αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά, το γαλλικό πρωτάθλημα θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Πολωνού επιθετικού. Μιλώντας χθες στην εφημερίδα της πατρίδας του Super Express, ο Γέλεν τόνισε χαρακτηριστικά:
"Προς το παρόν ξεκουράζομαι και εξετάζω τις προσφορές που έχω. Ακόμη δεν έχω πάρει την οριστική μου απόφαση. Αυτό θα το κάνω την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη. Δεν θα πάω πουθενά πάντως χωρίς τη συναίνεση της γυναίκας και του γιου μου.".
Στο άρθρο που φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Γέλεν, αναφέρεται πως για την απόκτησή του μπήκε σφήνα και η Ρέντινγκ, που έχει Πολωνό πρόεδρο (Τζον Μαντέτσκι), ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Γουίγκαν. Γίνεται επίσης λόγος για προσφορές από τον Παναθηναϊκό, γερμανικές και ολλανδικές ομάδες, αλλά ως φαβορί χρίζεται, όπως προαναφέραμε, η Οσέρ.
Όσο για την περίπτωση του Φαμπρίτσιο Μίκολι (πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μπενφίκα από τη Γιουβέντους), το όνομα του οποίου είδε χθες το φως της δημοσιότητας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού για την απόκτησή του. Δεδομένο είναι όμως το γεγονός, ότι οι "πράσινοι" περιμένουν τις εξελίξεις στην Ιταλία και αν υπάρξει πρόσφορο έδαφος, δεν αποκλείεται να κινηθούν για κάποιες περιπτώσεις παικτών που εξετάζουν.
Κώστας Ζοργιός
Stormrider
25-06-2006, 18:39
ok
freak brother
28-06-2006, 00:01
Ο Σαβιόλα έχει αρχίσει και σκέφτεται το ταξίδι στην Ελλάδα σύμφωνα με τον μάνατζέρ του
Associated Press
Αθήνα
Σοβαρότερα έχει αρχίσει να εξετάζει ο Σαβιόλα την πρόταση του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζέρ του που φιλοξενεί η ισπανική εφημερίδα «Marca».
«Τα χρήματα που μας προσφέρει ο Παναθηναϊκός δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ ο ανταποκριτής της εφημερίδας στην Αθήνα μεταφέρει τις εκτιμήσεις του ελληνικού Τύπου ότι ο Αργεντινός θα λάβει την τελική του απόφαση μετά το Μουντιάλ της Γερμανίας.
«Ο Σαβιόλα έχει αρχίσει και σκέφτεται το ταξίδι στην Ελλάδα και λαμβάνει υπόψη του την προσφορά του Παναθηναϊκού μαζί με αντίστοιχες άλλων ευρωπαϊκών ομάδων» αναφέρει μεταξύ άλλων το σημοσίευμα της «Marca», εκτιμώντας ότι η Αρσεναλ, που επίσης ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό, δείχνει να προτιμά τον Γερμανό Κλόζε.
:roll:
ΚAΝΤΟ ΡΕ ΠΟYΣΤΗ ΤΖIΓΚΕΡ ΚΑΙ ΠAIΡΝΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΠΑΚΙ
irreligious
28-06-2006, 15:18
yo...poly dyskolo gia saviola oi zeledes alla eidwmen...an to kamnete pantws magkia...(alla xlwmous....)
pio efkola pistevw emeis gia ze romperto AN DEN MALAKISTEI PALI O SWKOS GAMW TOUS KARIOLIDES POU EXEI MAZEPSEI STIN DIOIKISI GAMW!!!
:P
Pana Lead saviola race
The agent of Argentina star Javier Saviola has confirmed that Panathinaikos lead the race for his client's services
''The offer of Panathinaikos for Saviola is the best so far,'' he told GOAL.
''We have had contact with several clubs but the offer from Greece has made Saviola think very, very hard.''
irreligious
28-06-2006, 15:35
den exei simasia poios dinei ta perissotera gafra pantws
bebaia akougetai oti dhlwse sto kyklo tou oti skeftetai na meinei allh mia xronia sevilia
alla ntaksi ta xrhmata kai bebaia paizoun rolo sto modern footbal
irreligious
28-06-2006, 15:43
yeap sigoura paizoun alla skepsou na dinei mia elliniki omada pou tha agwnistei uefa 600 xiliarika k mia ispaniki 500 i 550...poion tha protimisei?
yeap sigoura paizoun alla skepsou na dinei mia elliniki omada pou tha agwnistei uefa 600 xiliarika k mia ispaniki 500 i 550...poion tha protimisei?
tin elliniki gia na parei to uefa leme ...... :D :D :D :D
eleventh guardian
28-06-2006, 15:48
Ο,τι και να λέτε, Καναδό από το Μαλάουι δεν πρόκειται να πάρετε ΠΟΤΕ.
http://img79.imageshack.us/img79/9638/nsaliwa4nw.jpg
irreligious
28-06-2006, 15:53
ton kyr-axillea ton AGAPAW
eleventh guardian
28-06-2006, 15:57
Γενικά το λες αυτό φαντάζομαι, γιατί ο Αχιλλέας έχει φύγει και δεν έκανε αυτός τη μεταγραφάρα.
irreligious
28-06-2006, 15:58
Γενικά το λες αυτό φαντάζομαι
yeap... :)
Κώστας Γκόντζος / Game Over
"Αν θέλω πραγματικά να έρθει τελικά ο Σαβιόλα στον Παναθηναϊκό είναι για ένα μόνο πράγμα. Και είναι η περιέργεια. Για το σε πόσο καιρό θα σκάσει μύτη το δίλημμα. Σχετικά με το ποιος είναι η καλύτερη λύση από δεξιά ο Σαβιόλα ή ο Μπίδης."
:thumbsup: :chef: :sk8: :happyjump: :cold: :bananafuck: :nj: :malakia: :dfinger: :headbang2: :puke: :wstupid: :puke:
Stormrider
28-06-2006, 18:45
tetia xazi nootropia mono oi panathinaikoi tin exoun
Stormrider
28-06-2006, 19:01
kala re , min varas.
freak brother
29-06-2006, 00:02
Κώστας Γκόντζος / Game Over
"Αν θέλω πραγματικά να έρθει τελικά ο Σαβιόλα στον Παναθηναϊκό είναι για ένα μόνο πράγμα. Και είναι η περιέργεια. Για το σε πόσο καιρό θα σκάσει μύτη το δίλημμα. Σχετικά με το ποιος είναι η καλύτερη λύση από δεξιά ο Σαβιόλα ή ο Μπίδης."
:thumbsup: :chef: :sk8: :happyjump: :cold: :bananafuck: :nj: :malakia: :dfinger: :headbang2: :puke: :wstupid: :puke:
καλα αυτο ελεγα και στον eulogy οτι δεν υπαρχει θεση για τον Saviola στην Παναθα :(
ας έρθει και ας παίξει και τέρμα,είναι και ψηλός
Jim Dandy Mangrum
29-06-2006, 09:42
Ο,τι και να λέτε, Καναδό από το Μαλάουι δεν πρόκειται να πάρετε ΠΟΤΕ.
http://img79.imageshack.us/img79/9638/nsaliwa4nw.jpg :rofl: :worship:
Dr. Death
30-06-2006, 02:37
No obstante, el inter
12 μυρια ευρω...?
τι γινεταιιιιιιιιιι????
προφανώς σας δουλεύουν :D
μπα,ο τζίγκερ φοβήθηκε αρκετά από τη προηγουμενη χρονια και ξέρει πως μια ιδιου επιπεδου θα προκαλέσει πόλεμο και λίγα λέω...οποτε χώνεται για να βγει και από πάνω,και καλά κάνει
είδωμεν
Dr. Death
30-06-2006, 02:58
εμας δουλευουν?
οι ισπανοι?
για ποιο λογο?
εντιτ: εκτος των αλλων με την μπαρτσελονα εχει κλεισει το θεμα.μονο ο παικτης μενει να συμφωνησει ..τα λεγανε πριν λιγο στο ραδιο...τετοια κοροιδια ποια?
Dr. Death
30-06-2006, 03:04
Βασικα αν βρεθει ομαδα να του δωσει και τα μισα απ αυτα για μενα ο χαβιε θα προτιμησει τα μισα σε καλυτερο πρωταθλημα.
Προς το παρον παντως καμμια ομαδα δεν εχει κανει τιποτα..ουτε καν η σεβιλλη που οπως ο ιδιος δηλωσε θελει να μεινει εκει.
Dr. Death
01-07-2006, 01:48
φωναζουν ολοι στον σπορ φμ οτι εκλεισε ο σεζαρ στο γαυρο
Dr. Death
01-07-2006, 02:04
και τωρα μολις διαφημιση της αυριανης σπορ day λεει οτι πηραμε ρομερο
Sebasti
ψάχνω αλλα δε βρίσκω ελληνικό link
φετος πολυ βαμος αρτζεντινα θα μαστε και megustas :D
Dr. Death
01-07-2006, 03:33
εεετς
ελα χαβιε ..ελα στην παναθα
δεν είναι και συνδεμένος στο msn ο αργεντινος που έχω να μου πει και περισσότερα info gmt
Empieza una semana clave por los refuerzos y Romero viaj
Links για γκολ του Ρομέρο:
http://www.racingclub.com/videos/ap_05_16_1.mpg
http://www.racingclub.com/videos/ap_05_15_1.mpg
http://www.racingclub.com/videos/clau05-06-2.mpg
http://www.racingclub.com/videos/clau05-07-2.mpg
http://www.racingclub.com/videos/clau05-11-2.mpg
http://www.racingclub.com/videos/clau05-11-3.mpg
Την ώρα που η Αργεντινή βυθιζόταν στη θλίψη για τον αποκλεισμό στο Μουντιάλ, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωνε τις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή από τη χώρα του τανγκό. Ο 28χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός Σεμπάστιαν Αριέλ Ρομέρο φτάνει το Σάββατο στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο ύψους 600.000 ευρώ ετησίως που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός και τη Δευτέρα να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Ο Ρομέρο, πιο γνωστός ως «Τσιρόλα», ήταν ο αρχηγός της Ρασίνγκ Κλουμπ και το βιογραφικό του δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός αποκτά έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετική τεχνική και καλή επαφή με τα δίχτυα. Κι όλα αυτά, εν αναμονή της απάντησης Σαβιόλα, με τον ατζέντη του να υποστηρίζει στην Ισπανία πως ο Παναθηναϊκός... προηγείται 1 εκ. ευρώ των ανταγωνιστών!
Η αργεντίνικη παροικία αυξάνεται στην Παιανία. Ο Εζεκίελ Γκονζάλες θα έχει στο πλάι του τη νέα σεζόν τον Σεμπάστιαν Ρομέρο, καθώς απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Το επίσημο site, μάλιστα, της Ρασίνγκ Κλουμπ ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι ο παίκτης βρίσκεται καθ’ οδόν για την Ελλάδα.
Ο 28χρονος και ύψους 1μ.73 ποδοσφαιριστής έχει κάνει ένα ακόμα πέρασμα από την Ευρώπη. Το πρώτο από τη Μπέτις τη διετία 1999-2001 με συνολικά 30 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ για ένα εξάμηνο μεταπήδησε στην Τουλούζ, όπου είχε επτά συμμετοχές και ένα τέρμα. Γυρίζοντας στην Αργεντινή, πάντως, η καριέρα του πήρε την ανιούσα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε ισάριθμες γεμάτες χρονιές, χωρίς τραυματισμούς, με 114 συμμετοχές και 17 γκολ, αριθμός εξαιρετικός για ποδοσφαιριστή που παίζει στα άκρα, αλλά και με δυνατότητα να παίξει και στην επίθεση, όπως αναφέρει η συστατική επιστολή που τον ακολουθεί.
Τον ποδοσφαιριστή είχε εντοπίσει ο Σπύρος Λιβαθηνός στο ταξίδι του στην Αργεντινή, ενώ υπάρχει και ακόμα πιο αναλυτική εικόνα μέσω των dvd που παρακολουθούσαν οι πράσινοι. Ο Ρομέρο, λοιπόν, αναμένεται το Σάββατο στην Ελλάδα και την Κυριακή θα περάσει ιατρικές εξετάσεις, ώστε στη συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει για την απόκτησή του στη Ρασίνγκ περισσότερο από ένα εκ. ευρώ, ενώ ο ίδιος θα λάβει ετήσια αποζημίωση 600.000 ευρώ για να βάλει την τζίφρα στη διετή συνεργασία του με την ελληνική ομάδα.
Συνεχίζεται το κυνήγι για... κουνέλι!
Όλα αυτά, πάντως, δεν σημαίνουν πως ο Παναθηναϊκός εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Χαβιέ Σαβιόλα. Ο αποκλεισμός της Αργεντινής διευκολύνει τα σχέδια του τριφυλλιού και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή έλεγε την Παρασκευή σε Ισπανούς δημοσιογράφους πως ο Παναθηναϊκός προηγείται κατά ένα εκ. ευρώ της επόμενης προσφοράς που έχει ο 25χρονος διεθνής άσος. Όλα αυτά σημαίνουν πως υπάρχουν έστω και λιγοστές ελπίδες για την απόκτησή του, αφού το οικονομικό δέλεαρ δεν είναι μικρό, όσο κι αν η προοπτική της συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα θα τρόμαζε κάθε ξένο ποδοσφαιριστή αυτού του βεληνεκούς…
Κώστας Ζοργιός
Kingryche
01-07-2006, 11:02
Έλα μωρή αρρώστια Πανάθα πάρε τώρα και Σαβιόλα να τα γαμήσουμε όλα....
This month also saw the expected announcement of Kerry Mayo's testiomonial with Arsenal cancelled, and according to rumours, they have been replaced by Greek giants Panathinaikos. This too has yet to be confirmed by the club.
Kerry Mayo
Height 5.10
Weight 13.02
Date of birth 21-09-1977
Place of birth Pearcehaven
Position Defender
Nationality England
Current Club
Currently playing for Brighton
Signed on 01-08-1995
http://www.soccerbase.com/players_detai ... yerid=9661 (http://www.soccerbase.com/players_details.sd?playerid=9661)
freak brother
02-07-2006, 00:14
Την ώρα που η Αργεντινή βυθιζόταν στη θλίψη για τον αποκλεισμό στο Μουντιάλ, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωνε τις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή από τη χώρα του τανγκό. Ο 28χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός Σεμπάστιαν Αριέλ Ρομέρο φτάνει το Σάββατο στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο ύψους 600.000 ευρώ ετησίως που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός και τη Δευτέρα να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Ο Ρομέρο, πιο γνωστός ως «Τσιρόλα», ήταν ο αρχηγός της Ρασίνγκ Κλουμπ και το βιογραφικό του δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός αποκτά έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετική τεχνική και καλή επαφή με τα δίχτυα. Κι όλα αυτά, εν αναμονή της απάντησης Σαβιόλα, με τον ατζέντη του να υποστηρίζει στην Ισπανία πως ο Παναθηναϊκός... προηγείται 1 εκ. ευρώ των ανταγωνιστών!
Η αργεντίνικη παροικία αυξάνεται στην Παιανία. Ο Εζεκίελ Γκονζάλες θα έχει στο πλάι του τη νέα σεζόν τον Σεμπάστιαν Ρομέρο, καθώς απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Το επίσημο site, μάλιστα, της Ρασίνγκ Κλουμπ ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι ο παίκτης βρίσκεται καθ’ οδόν για την Ελλάδα.
Ο 28χρονος και ύψους 1μ.73 ποδοσφαιριστής έχει κάνει ένα ακόμα πέρασμα από την Ευρώπη. Το πρώτο από τη Μπέτις τη διετία 1999-2001 με συνολικά 30 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ για ένα εξάμηνο μεταπήδησε στην Τουλούζ, όπου είχε επτά συμμετοχές και ένα τέρμα. Γυρίζοντας στην Αργεντινή, πάντως, η καριέρα του πήρε την ανιούσα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε ισάριθμες γεμάτες χρονιές, χωρίς τραυματισμούς, με 114 συμμετοχές και 17 γκολ, αριθμός εξαιρετικός για ποδοσφαιριστή που παίζει στα άκρα, αλλά και με δυνατότητα να παίξει και στην επίθεση, όπως αναφέρει η συστατική επιστολή που τον ακολουθεί.
Τον ποδοσφαιριστή είχε εντοπίσει ο Σπύρος Λιβαθηνός στο ταξίδι του στην Αργεντινή, ενώ υπάρχει και ακόμα πιο αναλυτική εικόνα μέσω των dvd που παρακολουθούσαν οι πράσινοι. Ο Ρομέρο, λοιπόν, αναμένεται το Σάββατο στην Ελλάδα και την Κυριακή θα περάσει ιατρικές εξετάσεις, ώστε στη συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει για την απόκτησή του στη Ρασίνγκ περισσότερο από ένα εκ. ευρώ, ενώ ο ίδιος θα λάβει ετήσια αποζημίωση 600.000 ευρώ για να βάλει την τζίφρα στη διετή συνεργασία του με την ελληνική ομάδα.
Συνεχίζεται το κυνήγι για... κουνέλι!
Όλα αυτά, πάντως, δεν σημαίνουν πως ο Παναθηναϊκός εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Χαβιέ Σαβιόλα. Ο αποκλεισμός της Αργεντινής διευκολύνει τα σχέδια του τριφυλλιού και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή έλεγε την Παρασκευή σε Ισπανούς δημοσιογράφους πως ο Παναθηναϊκός προηγείται κατά ένα εκ. ευρώ της επόμενης προσφοράς που έχει ο 25χρονος διεθνής άσος. Όλα αυτά σημαίνουν πως υπάρχουν έστω και λιγοστές ελπίδες για την απόκτησή του, αφού το οικονομικό δέλεαρ δεν είναι μικρό, όσο κι αν η προοπτική της συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα θα τρόμαζε κάθε ξένο ποδοσφαιριστή αυτού του βεληνεκούς…
Κώστας Ζοργιός
ο Ρομερο πρεπει να ειναι τρελα αμπαλος.. μεσοεπιθετικος που βρισκει διχτυα εγραφε στην εφημεριδα.. και τα φετινα του στατιστικα ηταν..
3 γκολ σε 36 παιχνιδια :shock:
nothingman
02-07-2006, 02:41
This month also saw the expected announcement of Kerry Mayo's testiomonial with Arsenal cancelled, and according to rumours, they have been replaced by Greek giants Panathinaikos. This too has yet to be confirmed by the club.
Kerry Mayo
Height 5.10
Weight 13.02
Date of birth 21-09-1977
Position Defender
Nationality England
Current Club
Signed on 01-08-1995
http://www.soccerbase.com/players_detai ... yerid=9661 (http://www.soccerbase.com/players_details.sd?playerid=9661)
τι σχέση έχει με τις μεταγραφές αυτό εδώ;
pitchfork
02-07-2006, 11:46
Kerry Mayo
Height 5.10
Weight 13.02
Date of birth 21-09-1977
Position Defender
Nationality England
Current Club
Signed on 01-08-1995
τι σχέση έχει με τις μεταγραφές αυτό εδώ;
Γιατί αυτά που λέτε εσείς για το ρονάλντο τι σχέση έχουνε?
nothingman
02-07-2006, 13:32
πείτε μου τι σχέση έχει με μεταγραφή αυτό το κείμενο
που ακριβώς λέει ότι παίζει να τον πάρει ο ΠΑΟ
hint: κοιτάξτε τι είναι το testimonial
exeis dikio,parasyr8hka apo allo site
Πολύ κοντά στο όνειρο της απόκτησης του Χαβιέ Σαβιόλα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που έχει καταθέσει μακράν την καλύτερη προσφορά στον ποδοσφαιριστή.
Όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Αλφρέντο Καμπρέρα δύο είναι οι προτάσεις που εξετάζει αυτή τη στιγμή ο Αργεντινός διεθνής, αυτή που του έχει καταθέσει η Σεβίλλη και εκείνη του Παναθηναϊκού.
Και αν μέχρι σήμερα ο Παναθηναϊκός είχε το προβάδισμα μόνο στον οικονομικό τομέα, αφού η προσφορά του ξεπερνά κατά 1 εκατομμύριο ευρώ εκείνη των Ισπανών, πολύ σύντομα ίσως αποκτήσει το προνόμιο να διεκδικεί χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο το "ναι" του Σαβιόλα.
Όπως όλα δείχνουν, η Σεβίλλη κινείται για την απόκτηση του 27 επιθετικού της Κάλιαρι, Νταβίδ Σουασό, για τον οποίο προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ.
Η κίνηση της αυτή, σε συνδυασμό με την δήλωση του προπονητή της ότι ένας επιπλέον επιθετικός είναι αρκετός για την ομάδα του, μαρτυρά την απόσυρση των Ισπανών από την διεκδίκηση του Σαβιόλα σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Σουασό.
Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον της Ατλέτικο, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό, αφού ο Φερνάντο Τόρρες θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στις τάξεις της ομάδας.
Πολύ σημαντικές είναι και οι δηλώσεις του Αλφρέντο Καμπρέρα, μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, που τόνισε ξανά, μιλώντας στην εφημερίδα "Diario De Sevilla", ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού υπερέχει από όλες τις απόψεις.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού λοιπόν θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την Τρίτη, όταν και ο Σαβιόλα θα ανακοινώσει την απόφαση του, που αν έχει... ελληνικό χρώμα, θα αλλάξει σίγουρα τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα.
Ρομέρο: "Ολα για να βγω πρώτος"
Τον πόθο να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα αλλά και την ικανοποίησει που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό έχοντας συμπάικτη του ένα συμπατριώτη του εξέφρασε με δηλώσεις του στην "Ole", ο Σεμπάστιαν Ρομέρο.
"Χαίρομαι που θα βρω τον Εκι Γκονζάλες. Είναι πολύ καλός παίκτης και η παρουσία του θα με βοηθήσει κι ελπίζω ότι θα τον βοηθήσω και εγώ".
"Στο 4-4-2 πρέπει να παίζω πάνω στη γραμμή και να βοηθάω περισσότερο στην επίθεση. Με τη διπλή ζώνη στα χαφ, θα συγκλίνω πιο πολύ προς τα μέσα για να δώσουμε χώρο στον κλασικό φορ. Όταν τα δύο εξτρέμ κλίνουν προς την περιοχή, ανοίγει ο διάδρομος στον επιθετικό. Ο προπονητής από εμάς τα χαφ ζητάει να κρατάμε την μπάλα και να γινόμαστε πρωταγωνιστές.
Πρέπει να κοιτάμε τον παίκτη που είναι μπροστά και όχι πίσω. Όσο πιο πολύ κινείσαι μπροστά και βλέπεις γήπεδο, τότε τόσο πιο εύκολα θα βγουν οι ευκαιρίες και οι διάδρομοι για το γκολ. Σε κάθε πρωτάθλημα μου βγαίνουν άλλοι ρόλοι. Κάθε προπονητής μου δίνει κι άλλη εντολή. Προσαρμόζομαι σε όλες και πιστεύω ότι τα πάω καλά. Είμαι έτοιμος για όλες τις θέσεις, γιατί έτσι γίνομαι πιο χρήσιμος και παίρνω ευκολότερα μία θέση στην ενδεκάδα" ήταν η ανάλυση του τρόπου που αγωνίζεται ο 28χρονος στην εφημερίδα της πατρίδας του.
Ολοκληρώνοντας, ο "Τσιρόλα" όπως είναι το παρατσούκλι του μίλησε για τον μεγάλο πόθο του να κατακτήσει ένα τίτλο, λέγοντας: "Στην Εθνική έχω παίξει, στο εξωτερικό επίσης. Θέλω όμως πάση θυσία έναν τίτλο. Τα δίνω όλα για να βγω πρώτος".
Dr. Death
03-07-2006, 02:23
"Με τσιρολα και σαβιολα τη γαμαμε τη μαμα σας την καριολα" κιετς ε?
χεχε μακάρι αλλα γίνετε χλωμό γμτ
απόψε ακούστηκε ότι τον θέλει η arsenal -και αν ισχύει- πολύ χλωμό να διαλέξει ελλάδα :(
Dr. Death
03-07-2006, 04:14
Οποιαδηποτε μικρομεσαια ομαδα και να τον θελει σε γαματο πρωταθλημα θα την προτιμησει απ το να ερθει ελλαδα...25 χρονονε ειναι..δεν παει για τα ενσημα ο τυπος.Και με λιγοτερα λεφτα θα προτιμησει καλυτερο πρωταθλημα.
Bullet (around) says:
iwant you opinion about romero
racias FRANCIA! says:
i just have to say you something:
I WANNA DIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Bullet (around) says:
why
Gracias FRANCIA! says:
HE`S VERY GOOD
he`s one of the stars of my team
listen:
Bullet (around) says:
ye
Gracias FRANCIA! says:
he`s very talented, but the best from him
is that he nevers gives ups
he has a heart of gold
you`ll see him on the filed running and putting all the balls in every ball
Bullet (around) says:
Gracias FRANCIA! says:
you`ll see him on the field running and putting all the balls in every ball
i`m very sad for me
and happy for u
Chopped In Half
03-07-2006, 18:48
αχαχαχχαα δε το πιστεύω.
και κάπου εδώ:
Gracias FRANCIA! says:
HE`S VERY GOOD
he`s one of the stars of my team
listen:
είχε ήδη μπανίσει από μακριά τους τύπους να έρχονται να τον πάρουν.
Τελεσίγραφο σε Σαβιόλα
Μέχρι την Πέμπτη είναι διατεθειμένη να περιμένει η διοίκηση του Παναθηναϊκού την απάντηση του Χαβιέρ Σαβιόλα για το αν αποδέχεται την πρόταση που του έχει καταθέσει και η οποία είναι οικονομικά η καλύτερη που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο 25χρονος Αργεντίνος άσος. Οι πιθανότητες πραγματοποίησης της μεταγραφής παραμένουν λίγες, ωστόσο οι «πράσινοι» θα περιμένουν για λίγες ακόμη ημέρες το… θαύμα και αν αυτό δεν γίνει ποτέ, τότε θα βάλουν μπροστά τη δεύτερη λύση για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού, που αναμένεται να είναι «ηχηρό» όνομα. Πάντως όλα συνηγορούν πως ο Σαβιόλα δύσκολα θα επιλέξει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός φορ επέστρεψε από τη Γερμανία στη Βαρκελώνη και το πρωί της Κυριακής συναντήθηκε με τον ατζέντη του, Αλφρέδο Καμπρέρα Μπρισουέλα, για να μελετήσουν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους. Αυτές προέρχονται από Μπόλτον, Παναθηναϊκός και Αρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» φέρονται να έχουν το προβάδισμα, αφού η προσφορά τους είναι ανάλογη, ενώ συν τοις άλλοις προσφέρουν στον παίκτη τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League.
«Δεν ξέρω τίποτα. Εγώ είμαι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Τελείωσε ο δανεισμός μου στη Σεβίλλη, έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Μπάρτσα και στις 17 Ιουλίου θα είμαι παρών στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας», απάντησε ο Σαβιόλα στην ερώτηση που αφορούσε το μέλλον του φτάνοντας στη Βαρκελώνη. Πάντως θέμα παραμονής του στο «Καμπ Νου» δεν τίθεται, αφού δεν υπολογίζεται από τον Φρανκ Ράικαρντ. «Δεν έχω κάτι νέο από τον Παναθηναϊκό. Είναι γνωστή η πρότασή του, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Υπάρχουν πολλές προτάσεις για τον Χαβιέρ. Θα δούμε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο», δήλωσε το βράδυ της Κυριακής στη Sportday ο μάνατζερ του Σαβιόλα.
MastodontoideaPliokenous
04-07-2006, 01:02
EINAI POUTANA TOU SPANOUDAKI I MANA
ayto
5 ATOMA THA EXEIS POUSTARA KATHE KYRIAKI
kai ayto
ki an strabwsei tou saviola ,poion?
http://www.worldcupjapankorea.com/photo_gallery/group/g/ecuador_mendez_pictures.jpg
Stormrider
04-07-2006, 16:03
ki an strabwsei tou saviola ,poion?
http://www.worldcupjapankorea.com/photo_gallery/group/g/ecuador_mendez_pictures.jpg
kai polis sas einai.
katse me to mpoxa esy kai mh milas
dyingfreedom
04-07-2006, 16:16
Μπούλετ, κάνε πάλι προβλέψεις για το νέο πρωτάθλημα.
Να 'χουμε νέα quotes για του χρόνου.
http://chiosnews.com/images/Tsigani_paraga_Armenis_MAr04.jpg
freak brother
04-07-2006, 17:59
NAI ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ
Ξάνθη
Στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά, επέστρεψε την Τρίτη ο Ζήσης Βρύζας.
Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός και πρωταθλητής Ευρώπης στην Πορτογαλία με την Εθνική μας το 2004, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ακριτική ΠΑΕ, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης αγωνίσθηκε στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ, τη Φιορεντίνα, την Περούτζια, τη Θέλτα και τελευταία στην Τορίνο, από την οποία τον απέκτησε ο σύλλογος της ακριτικής πόλης.
news.in.gr
:cry: :cry: :cry:
Angelcurse
04-07-2006, 18:39
NAI ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ
Ξάνθη
Στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά, επέστρεψε την Τρίτη ο Ζήσης Βρύζας.
Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός και πρωταθλητής Ευρώπης στην Πορτογαλία με την Εθνική μας το 2004, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ακριτική ΠΑΕ, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης αγωνίσθηκε στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ, τη Φιορεντίνα, την Περούτζια, τη Θέλτα και τελευταία στην Τορίνο, από την οποία τον απέκτησε ο σύλλογος της ακριτικής πόλης.
news.in.gr
:cry: :cry: :cry:
xm
o panopoulos einai poniros an8rwpos, pistevw oti kati eixe sto mualo tou otan efere vryza pisw :P
pitchfork
04-07-2006, 20:39
MastodontoideaPliokenous για πες λεπτομέρειες, γιατί τον κράζετε?
lene pws pame gia tsiarta...
:|
Dr. Death
05-07-2006, 02:25
χαχα ωραια...ας ερθει να μην ξαναδω ποδοσφαιρο.
http://www.sport24.gr/ast/cov/ro/romepao_b.jpg
blackbird
05-07-2006, 12:02
opa phrame ton crissboss sto pao
gamw
psychotron
05-07-2006, 12:29
lene pws pame gia tsiarta...
:|
ayto diavasa xthes sto contra:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/123517.html
irreligious
05-07-2006, 13:11
oi skoulikaioi arxisan k kanoun swstes kinisoules vlepw....
http://skillcentre.com/OSNN/trident%20gum.jpg
http://www.ftd.de/asset/Image/2005/08/25/klasnic_gr.jpg
Darkling
07-07-2006, 09:05
Τον αγορασατε? αχ μπραβο!!!
Darkling
07-07-2006, 09:31
Ε ναι. Δεν ειναι και Νασσιφ, αλλα θα την παλεψουμε.
dyingfreedom
07-07-2006, 15:40
http://www.sport24.gr/html/ent/265/ent.128265.asp
Ο ατζέντης άλλωστε του 25χρονου, Καμπρέρας, ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του: "Ο Παναθηναϊκός έχει τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες με τις άλλες ομάδες που διεκδικούν τον παίκτη και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξέρουμε τι θα γίνει", ενώ συνέχισε λέγοντας:
"Αυτό που λίγοι φαίνεται να καταλαβαίνουν είναι ότι λόγο πάνω στον παίκτη έχει και η Μπαρτσελόνα, καθώς ο Σαβιόλα δεν είναι ελεύθερος, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο. Θα δούμε τι θα γίνει".
Ωστόσο, στο θέμα τοποθετήθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα Τσίκι Μπεκιριστάιν, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: "Μιλάμε με την Αϊντχόφεν. Εμείς έχουμε ζητήσει 6 εκατ. ευρώ και αυτοί μας έχουν δώσει δύο μέχρι στιγμής".
Ενδιαφέρον για Κλάσνιτς;
Απο κει και πέρα, για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του Ιβάν Κλάσνιτς, έκαναν λόγο πληροφορίες από την Κροατία.
Οι φήμες λένε ότι ο 26χρονος επιθετικός της Βέντερ Βρέμης θα αποχωρήσει από την ομάδα παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2007, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αναζήτη ομάδας.
Ο παίκτης τη περασμένη σεζόν είχε εξαιρετική παρουσία (15 γκολ) κάτι που σημαίνει ότι το κόστος της μεταγραφής του θα είναι αρκετά υψηλό, ενώ για την απόκτησή του θα κινηθούν και άλλες μεγάλες ομάδες.
Ο Σεφτσένκο πρόλαβε και έκλεισε στην Τσέλσι, αλλιώς τον χτυπάγατε κι'αυτόν.
http://www.sport24.gr/html/ent/265/ent.128265.asp
Ο ατζέντης άλλωστε του 25χρονου, Καμπρέρας, ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του: "Ο Παναθηναϊκός έχει τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες με τις άλλες ομάδες που διεκδικούν τον παίκτη και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξέρουμε τι θα γίνει", ενώ συνέχισε λέγοντας:
"Αυτό που λίγοι φαίνεται να καταλαβαίνουν είναι ότι λόγο πάνω στον παίκτη έχει και η Μπαρτσελόνα, καθώς ο Σαβιόλα δεν είναι ελεύθερος, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο. Θα δούμε τι θα γίνει".
Ωστόσο, στο θέμα τοποθετήθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα Τσίκι Μπεκιριστάιν, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: "Μιλάμε με την Αϊντχόφεν. Εμείς έχουμε ζητήσει 6 εκατ. ευρώ και αυτοί μας έχουν δώσει δύο μέχρι στιγμής".
Ενδιαφέρον για Κλάσνιτς;
Απο κει και πέρα, για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του Ιβάν Κλάσνιτς, έκαναν λόγο πληροφορίες από την Κροατία.
Οι φήμες λένε ότι ο 26χρονος επιθετικός της Βέντερ Βρέμης θα αποχωρήσει από την ομάδα παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2007, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αναζήτη ομάδας.
Ο παίκτης τη περασμένη σεζόν είχε εξαιρετική παρουσία (15 γκολ) κάτι που σημαίνει ότι το κόστος της μεταγραφής του θα είναι αρκετά υψηλό, ενώ για την απόκτησή του θα κινηθούν και άλλες μεγάλες ομάδες.
Ο Σεφτσένκο πρόλαβε και έκλεισε στην Τσέλσι, αλλιώς τον χτυπάγατε κι'αυτόν.
http://62.1.2.102/newspapers/2006/5/29/PROTA8LHTHS_b.jpg
και ο aimar στο προσκήνιο...
στο τέλος βεβαια το κόβω να μένουμε με τσίγκας
pitchfork
08-07-2006, 19:14
Τι έγινε με ζε ρομπέρτο είχαμε καμια εξέλιξη?
h real paei gia heinze,nistelroy,kaka,robben,cristiano ronaldo,fabregas kai h lista den exei stamathmo
Stormrider
11-07-2006, 23:26
Την ώρα που στον Ολυμπιακό σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις για το θέμα του Γιάγια Τουρέ, ξένα δημοσιεύματα τον αναδεικνύουν ως παίκτη που έχει θέση στην καλύτερη 11άδα του Μουντιάλ και τελείωσε πριν από μερικές ημέρες. Όλο και πιο κοντά παρουσιάζεται η Άρσεναλ. Τα διαδικαστικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζούλιο Σέζαρ
sportime.gr
freak brother
12-07-2006, 14:23
Υπογράφει στην Αρσεναλ ο Σαβιόλα, σύμφωνα με τη «Sun»
Λονδίνο
Δεν θα έρθει στον Παναθηναϊκό ο Χαβιέ Σαβιόλα, καθώς, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Sun», ο Αργεντινός στράικερ, ο οποίος δέχθηκε πρόταση από τους «πράσινους», θα υπογράψει μέσα στην εβδομάδα συμβόλαιο συνεργασίας με την Αρσεναλ.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, οι «κανονιέρηδες» θα καταβάλουν το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων λιρών (5,79 εκατ. ευρώ) στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού.
Στο σχετικό δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ατζέντη του Σαβιόλα, ο οποίος τονίζει: «Θα πάρει την απόφασή του με ποδοσφαιρικά κριτήρια και αυτό «δείχνει» προς την Αρσεναλ. Δεν θα έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην Αγγλία, επειδή είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και θα έχει επιτυχίες σε κάθε χώρα. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική, επειδή θέλει να κάνει διακοπές, γνωρίζοντας ότι έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του.»
Στο μεταξύ, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο τεχνικός της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων λιρών (14,47 εκατ. ευρώ) στη Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του 21χρονου Κέρτις Ντέιβις.
Ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Αγγλίας αμυντικός θα καλύψει το κενό του Σολ Κάμπελ, ο οποίος ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την απόφασή του να φύγει από τους «κανονιέρηδες».
να του δωσουν και ενα ξεσκονοπανο απο τωρα για να χει στον παγκο..
bleeding
12-07-2006, 15:48
o spanoudakis tirontas tin paradosi ton megalometoxon omadon tis thessalonikis ksepoulaei oso oso meta apo mia kali xronia. kanei k tis minyseis toy sta prazakia,lamogia klt opadous pou diamartyrontai giati theloun na doun kapote megali (i akoma megalyteri) tin omada tous.
a re athanati poli...
"Ο Χαβιέ Σαβιόλα έκλεισε για 3 χρόνια στον Παναθηναϊκό". Αυτή την είδηση μετέδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός, που όμως δεν ήταν καλά πληροφορημένος. Μέχρι το πολύ την Κυριακή η οριστική απάντηση του παίκτη, με τους "πράσινους" να έχουν έτοιμες λύσεις σε περίπτωση που είναι αρνητική. Αφιέρωμα στο "τριφύλλι" από την εφημερίδα Λα Στάμπα και πρόταση για φιλικό από τη Μπότεφ Πλόβντιβ.
Τετάρτη βράδυ και η βόμβα σκάει από το πουθενά. "Ο Χαβιέ Σαβιόλα έκλεισε για τα επόμενα 3 χρόνια στον Παναθηναϊκό", αναφέρει καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός, αλλά η είδηση είναι πολύ καλή για να είναι συγχρόνως και αληθινή. Το θέμα που απασχολεί την "πράσινη επικαιρότητα" εδώ και περίπου έναν μήνα, θα κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες, το πολύ μέχρι την Κυριακή, καθώς χρόνος περαιτέρω αναμονής δεν υπάρχει.
Οι μετεγγραφές στην Ευρώπη
Τριάντα ημέρες αφιερωμένες αποκλειστικά στο Μουντιάλ. Την ώρα όμως που οι 32 καλύτερες ομάδες του κόσμου μονομαχούσαν, ποδοσφαιριστές και προπονητές αποφάσιζαν για το μέλλον. Φυσικά το παζάρι βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε λίγο ίσως αρχίσει το σόου καθώς άπαντες περιμένουν την απόφαση στο σκάνδαλο Calciopoli για να κάνουν επίθεση στα αστέρια των Γιουβέντους, Μίλαν, Φιορεντίνα, Λάτσιο.
Premiership
Στην Αγγλία ο Αμπράμοβιτς άνοιξε την κάνουλα και τα εκατομμύρια συνεχίζουν να ρέουν. Σεβτσένκο και Μπάλακ στην Τσέλσι μαζί με Μίκελ, Ιλάριο, Καλού. Αποχώρησε μόνο ο Γκούντγιονσεν. Η Αρσεναλ κινήθηκε γρήγορα και έκλεισε τον Τόμας Ροζίτσκι ενώ η Λίβερπουλ κινείται πάντα σε λατιν ρυθμούς. Αποκτήθηκαν Γκονσάλες, Φάμπιο Αουρέλιο, Παλέτα αλλά και το «άτακτο παιδί» Κρεγκ Μπέλαμι.
Εντυπωσιακή η, που-τα-έχει-βρει-τόσα-λεφτά-άραγε(;;;), Τότεναμ που σκόρπισε είκοσι εκατομμύρια Ευρώ για να αποκτήσει Μπέρμπατοβ και Ζοκορά. Οι υπόλοιποι της Πρέμιερ Λιγκ κινούνται σε ρηχά νερά. Η Τσάρλτον πήρε τον Χάσελμπαϊνκ. Η Έβερτον ξόδεψε οκτώ εκατομμύρια λίρες για τον Αντι Τζόνσον και η Γουίγκαν 5,5 (!!!!!!) για τον Εμιλ Χέσκι.
Serie A
Το καμπιονάτο κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς κυρίως γιατί οι «μεγάλοι» δεν μπαίνουν στο παιχνίδι. Η Γιουβέντους κοιτάζει το μέλλον. Νέος προπονητής ο Ντιντιέ Ντεσάν ενώ αποκτήθηκαν Μαρκιόνι, Μποζίνοβ, Κριστιάνο Τζανέτι. Η εξίσου «σκανδαλιάρα» Μίλαν απέκτησε το νέο «Ζιντάν» Γιοάν Γκουρκούφ από τη Ρεν ενώ έχασε Σταμ, Ρούι Κόστα, Σεβτσένκο. Η Φιορεντίνα αντίθετα κινείται στο παζάρι. Απέκτησε Λιβεράνι, Σαντάνα, Γκιγκου, Μούτου και κρατάει ακόμη τον Λούκα Τόνι.
Η Ιντερ έχει αποκτήσει τους Βραζιλιάνους Μάξουελ, Μαϊκόν, τον Γάλλο Ντακούρ και τον πρωταγωνιστή του μουντιάλ Φάμπιο Γκρόσο που άφησε την Παλέρμο. Η Παλέρμο έχασε και τον Αργεντινό διεθνή Σαντάνα ενώ έχει πάρει μόνο τον Βραζιλιάνο, Φαμπιο Σιμπλίσιο. Εξαιρετικά σημαντική και η επιστροφή του Κριστιάν Βιέρι ο οποίος θα αγωνίζεται στην Σαμπντόρια.
Primera Division
Στην Ισπανία την παράσταση κλέβει η Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει αποκτήσει πέντε παίκτες Σεϊταρίδη, Περνία, Αγκουέρο, Κοστίνια, Ζε Κάστρο αλλά και τον προπονητή που οδήγησε την Οσασούνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, τον Χαβιέρ Αγκίρε. Η Οσασούνα αντικατέστησε τον Μεξικανό τεχνικό με τον Κούκο Τσιγκάντα και απέκτησε τον Ιρανό Τζαβάντ Νεκουνάμ.
Σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, «άκρα του τάφου σιωπή». Οι πρωταθλητές αντικατέστησαν τον Λάρσον με τον Γκούντγιονσεν. Οι μαδριλένοι εκμεταλλεύτηκαν το χάος στο καμπιονάτο και πήραν τον Φάμπιο Καπέλο. Αναμένονται πλέον κινήσεις καθώς η ομάδα έχει και νέο πρόεδρο τον Ραμόν Καλντερόν.
H Βιγιαρεάλ ενισχύθηκε σημαντικά. Βρήκε επιθετικό στο πρόσωπο του Νιχάτ, απέκτησε τον Πιρές και τον αρχηγό της Σαραγόσα Κάνι. Η πρώην ομάδα του Κάνι απέκτησε Ντ’Αλεσάντρο, Χουανφράν και Σέρχιο. Η κάτοχος του Ουέφα, Σεβίλλη πήρε τον Χίνκελ από τη Στουτγκάρδη και τον Πάουλσεν από τη Σάλκε.
Η Βαλένθια βοήθησε τον Φερνάντο Μοριέντες να επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Μπέτις έδωσε την κενή θέση στον πάγκο στον Χαβιέρ Ιρουρετα ενώ και η Λεβάντε βρήκε προπονητή στο πρόσωπο του Λόπεθ Κάρο αλλά απέκτησε και τους Γάλλους, Ρομπερ και Ντεού.
Bundesliga
Το μουντιάλ ήταν σε εξέλιξη αλλά οι γερμανικές ομάδες κινήθηκαν εντυπωσιακά στο μετεγγραφικό παζάρι. Η Μπάγερν Μονάχου απέκτησε Ποντόλσκι, Βαν Μπάιτεν αλλά έχασε Μπάλακ, Γκερέρο, Ζε Ρομπέρτο.
Η Βέρντερ αντικατέστησε τον Μικούντ με τον Ντιέγκο της Πόρτο. Εκτός από τον Μικούντ η Βρέμη έχασε και τον Βαλντές που πήγε στη Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια απέκτησε και τους Φράι, Τίνγκα, Πάιναρ αλλά έχασε τους Κόλερ, Ροζίτσκι. Ο Τόμας Ντολ γεμίζει με ταλέντο το Αμβούργο. Αποκτήθηκε ο Γκερέρο από την Μπάγερν αλλά και ο Κομπανί της Αντερλεχτ. Αποχώρησαν οι Αϊλτον, Μπάρμπαρεζ, Μπάινλιχ, Τακαχάρα, Βαν Μπάιτεν.
Στην Σάλκε μετακόμισαν οι Χαλίλ Αλτίντοπ και Λόβενκραντς ενώ και η Λεβερκούζεν κάλυψε τα κενά των Μπέρμπατοβ, Νοβότνι, Κρζίνοβεκ αποκτώντας Μπάρμπαρεζ και Κίσλινγκ. Σημαντικά ενισχύθηκε η Στουτγκάρδη που δελέασε τους Μεξικανούς Οσόριο, Πάρδο και τους έφερε στην Ευρώπη. Αποκτήθηκαν ακόμη ο εξαιρετικός Βραζιλιάνος Αντόνιο Ντα Σίλβα και ο Αλεξάντερ Φάρνερουντ.
Στις υπόλοιπες ομάδες αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σωτήρης Κυργιάκος θα αγωνίζεται στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ο Μανώλης Κροντήρης στην Ααχεν, ο επίσης γνωστός μας Μάριους Κουκιέλκα στη Κότμπους ενώ εντυπωσιακά κινείται και η Βόλφσμπουργκ που πήρε τους Μποάτσι, Κρτσίνοβεκ, Μάντλουνγκ και Σαντάνα.
Ligue 1
Το μόνο δεδομένο από το παζάρι στην Γαλλία είναι ότι η Λυών πάει για το έκτο! Οι πρωταθλητές απέκτησαν Κάλστρομ, Σκιλασί, Τουλαλάν. Η Μονακό ξεκίνησε τα «έργα ανακατασκευής». Βρήκε προπονητή τον Ρουμανο Λάζλο Μπόλονι και αποκτήθηκαν Κόλερ, Γιέρκο Λέκο, Μενεζ. Η δεύτερη πέρσι Μπορντό έχασε το Ντενιλσον αλλά απέκτησε τον Μικούντ .Η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε τερματοφύλακα στο πρόσωπο του Λαντρό.
Ακόμη...
Στα «λοιπά» της Ευρώπης, η Μπενφίκα πήρε Κατσουράνη, Ρούι Κόστα και κράτησε τον Μικολι. Η Σπόρτιγκ Λισσαβόνας έκλεισε τον Ντιέγκο Τριστάν και προσπαθεί να κρατήσει τον Λιέντσον αλλά μάλλον είναι απίθανο. Η Αϊντχόφεν έφερε ακόμη έναν Μεξικανό στην Ευρώπη καθώς πήρε τον Κάρλος Σάλσιδο από τη Σίβας.
~
Το "πάρε-δώσε" της Α' Εθνικής : http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/123614.html
Darkling
19-07-2006, 18:09
Ε ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
At last!!! The truth and nothing but the truth about Zidane....
(Read through the end!)
>From Soccernet:
>> Since Sunday evening the whole World has been debating what Italian
>> defender Marco Materazzi said to Zinedine Zidane to make the retiring
>> Frenchman react in the way he did. The French captain, in his last
>> ever professional game, thrust his head into Materezzi's chest in
>> Sunday's World Cup Final resulting in a red card and shame for
>> Zidane. Today, with
the
>> help of Italian lip-reader Arturo Belladini, we can reveal what drove
>> Zidane to self destruct;
>>
>> Materazzi was seen to hold Zidane's shirt on the edge of the penalty
>> box in extra-time at which point Zidane said
>>
>> "if you want my shirt so bad you can have it"
>>
>> Materazzi responded
>>
>> "I dont want your shirt you m***** f*****. you're a f****** old man"
>>
>> As they jog away Zidane is seen to laugh at this and it is unclear
>> how he responded due to him having his back to the TV camera
>>
>> Materazzi then hit a volley of abuse
>>
>> "you should've quit 2 years ago, you're a f****** has-been" "m*****
f*****!
>> your mum is a f****** muslim terrorist and you are to, f*** you old
>> man, this arena is not for you anymore m***** f****. Your sister is a
>> whore and the whole Italian team has f***** her" "f*** off you bald
c*.nt"
>>
>> Zidane carries on jogging away.......
>>
>>
>> "...you are only good enough for Olympiakos !!!"
>>
>>
>> It's at this very point Zidane turned and head-butted him.
>>
Raven Lord
20-07-2006, 21:37
http://thegallery.webcindario.com/4images/data/media/2/fcb1732.jpg
μας γκάστρωσε :P
Dr. Death
20-07-2006, 22:30
ε να μην κανει διακοπες ο ανθρωπος?
μουντιαλ επαιξε
Dr. Death
20-07-2006, 22:33
αν δεν μπει αυγουστος μην περιμενεις σαβιολα...ο τυπος κανει διακοπες
αν τελικα αποφασισει οτι δεν τον θελει καμμια αλλη ομαδα εκτος απο μας..θα σκασει μυτη καμμια 10αρια μερες πριν αρχισει το πρωταθλημα ..εγω ετσι την κοβω.