Log in

View Full Version : ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21

Clockwork Orange
26-05-2009, 23:36
nomizo kali metagrafi gia ton ari

αν ειναι ο αντι-βιτολο διαφωνω!

Daffy
26-05-2009, 23:53
perimene re patrida,maio exoume

jack the ripper
27-05-2009, 11:41
κατσουρανης σε εμας οπως ολα δειχνουν....με την ιδεα ενος πιθανου διδυμου κατσουρανη-ματος θα τραβαγα μια μαλακια αλλα δυστυχως βλεπω τη λατρεια το ματος παιρνει πουλο ........ εκτος αν πουληθει ο σιμαο..

GG*
27-05-2009, 15:40
οσο ο μενδρινος ηταν καρκινος του ολυμπιακου αλλο τοσο αδικημενος ηταν

και εγω πιστευω οτι στον αρη μπορει να πιασει αλλα ως εκει.

ΑΚΥΡΟ

ο μενδρινος εκλασε τον αρη και υπεγραψε με τον πας

geologiko_karoto
27-05-2009, 17:57
Αλλού τον περίμεναν, αλλού τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Κώστας Μενδρινός έκανε την έκπληξη και ενώ όλοι ισχυρίζονταν ότι θα έδινε οριστικά τα χέρια με τον Άρη, συμφώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και αντί για τους Θεσσαλονικείς, θα υπογράψει συμβόλαιο με τους νεοφώτιστους στη Σούπερ Λίγκα.

καλή μεταγραφή για τον άρη λοιπόν !

http://www.fcpaok.gr/images/stories/08_09/EXTRA_2/abubakari_2008_12_1_22_27_3_b.jpg

:D

Clockwork Orange
27-05-2009, 18:15
να του καει το ντεβεντε λοιπον

geologiko_karoto
27-05-2009, 18:19
http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v4455/190/38/805708953/n805708953_1701022_4299773.jpg

γιατί να τον κοιτάνε όλοι στη μπάκα

attila
27-05-2009, 19:22
ας ειμαστε σοβαροι ο μενδρινος το μονο που μπορουσε να κανει ηταν να κραταει τη μπαλα και να παιρνει κανα φαουλ στο κεντρο οταν η ομαδα κερδιζε 1-0 μετα το 80'.απο δημιουργια 0.
και αναρωτηθειτε γιατι τον εδιωξε ο ολυμπιακος οταν δεν εχει παιχτες στο κεντρο και ειναι απο τους ελαχιστους στην πρωτη ομαδα που εχει βγει απο την ακαδημια(λιστες ουεφα)

Ford Prefect
27-05-2009, 19:51
To να αναρωτιέσαι γιατί ο Ολυμπιακός διώχνει κόσμο με βάση την λογική δεν είναι ασφαλής διαδικασία. Ας αναρωτηθούμε γιατί διώξαμε τον Λούα, τον Λεμονή κλπ... Εν πάσει περιπτώσει ο μόνος λόγος για να φύγει ο Μενδρινός ήταν ότι είχε ρόλο παγκοσκουπιστή, κατά τ'άλλα εγώ ξέρω ότι ζήτησε αύξηση αποδοχών οπότενες...

BlackiE
28-05-2009, 15:14
Τι Σόσιν λένε μωρέ, πλάκα μας κάνουν?

Odonian
30-05-2009, 18:33
χαχ το φως βρήκε νίκη του γαυρου επί του ΠΑΟ για τον μπομπο :roll:

Kelldorain
30-05-2009, 19:06
Ε αυτή είναι η διαφορά στο επικοινωνιακό κομμάτι. Στη μια πλευρά προσπαθούν (και μπράβο τους εν τέλει) να κάνουν μια περίοδο που λογικά θα είναι σχετικά νεκρή για τον Ολυμπιακό να φαίνεται ότι κάνει μεταγραφικές νίκες επί του Πάο και δεν παίρνει παίκτες γιατί ακολουθεί το πρότυπο Μπαρτσελόνας στην προώθηση παικτών (Σοιλέδης σαν μπακάπ Λέτο, κλπ) και από την άλλη διευθυντής "παναθηναικής" εφημερίδας λέει ότι ο Κατσουράνης θα είναι πισωγύρισμα. Μάλιστα σήμερα το Φως έγραφε το άφταστο επιχείρημα "20 που ναι ήδη και 5 που θα βγάλουν από πωλήσεις παικτών, σύνολο 25 μ και αυτά θα διαθέσει ο Παναθηναικός για μεταγραφές, γι' άλλη μια χρονιά δεν βάζουν τίποτα από την τσέπη τους :!:"

Και για να μην αρχίσετε, δεν λέω "ομγκ κακός Ολυμπιακός καλός Παναθηναικός", τη δουλειά του κάνει ο καθένας

Mitsmann
30-05-2009, 19:09
απ τα βιδεα με τα γκολ εναν (1) παικτη μου θυμιζει ο μπομπο (δεν εχω δει πολλα ομως, οσα κυκλοφορουν) και πραγματικα απορω γιατι καιγομαστε τοσο να τονε παρουμε.

τεσπα.

Odonian
30-05-2009, 19:23
Να τον ψάξω στο μανατζερ; :razz:

jack the ripper
30-05-2009, 19:25
pantws asxeto me mpompous klp einai teleiws akyro na dwsoume 3 ek stin benfica na afisei eleuthero ton katsourani gia na ton paroume....kai malakia einai(kai apo merias mas kai apo katsourani) kai einai teleiws akyro na ksekiname ti metagrafiki periodo agorazontas paikti sti mono isws thesi pou eimaste pragmatika plireis.....
episis na ekfrasw apo twra tis anisixies mou gia to typaki pou pithanws tha erthei stin amyna.....

Mitsmann
30-05-2009, 19:29

οχι, οχι, ειναι πολυ πιο γνωστος σε ολοι μας.
σκατα.

Odonian
30-05-2009, 19:29
Δεν έχω καταλάβει κι εγώ την πρεμούρα για τον Κατσουράνη, εκτός αν είναι θέμα ελληνικότητας της ομάδας (θυμάμαι ότι ήταν μέσα στους στόχους της διοίκησης ένα 50-50 ελλήνων με ξένους). Σαφώς έχει πλεονεκτήματα η αγορά του γιατί παίζει εύκολα και πιο πίσω αν υπάρχει ανάγκη, με αποτέλεσμα ίσως να πάρουμε μόνο έναν στόπερ. Από εκεί και πέρα όμως όπως είμαστε στα αμυντικά χαφ είμαστε υπερπλήρεις.

Τζακ τι εννοείς με τον στόπερ; Λίγα ξέρω γι' αυτόν.

Odonian
30-05-2009, 19:31

σκατα.

Ε πες ντε, μην αρχίσω τα γιουτουμπς!

jack the ripper
30-05-2009, 19:46
Δεν έχω καταλάβει κι εγώ την πρεμούρα για τον Κατσουράνη, εκτός αν είναι θέμα ελληνικότητας της ομάδας (θυμάμαι ότι ήταν μέσα στους στόχους της διοίκησης ένα 50-50 ελλήνων με ξένους). Σαφώς έχει πλεονεκτήματα η αγορά του γιατί παίζει εύκολα και πιο πίσω αν υπάρχει ανάγκη, με αποτέλεσμα ίσως να πάρουμε μόνο έναν στόπερ. Από εκεί και πέρα όμως όπως είμαστε στα αμυντικά χαφ είμαστε υπερπλήρεις.

Τζακ τι εννοείς με τον στόπερ; Λίγα ξέρω γι' αυτόν.

ο κατσουρανης ειναι γενικα καλος παικτης δε λεω οχι απλα ειναι λιγο ακυρο να δινεις 3 εκ απο τα 20(εστω τοσα) για να παρεις παικτη στη θεση που εχεις 3 καλους παικτες ενω να παιρνεις τον αμυντικο που κυνηγας και τον εχεις πρωτο στη λιστα δανεικο με οψιον αγορας 2 εκ(απο οτι ακουω)...κοιτα για τον αμυντικο δεν τον εχω ψαξει και μανατζερ :razz: αλλα: η ζενιτ τον εχει αφησει δανεικο στη μπολτον,η μπολτον δεν εχει τρελαθει να τον αγορασει ή να τον κρατησει δανεικο(δεν ξερω αν εχει τπτ οικονομικα προβληματα)....γενικα πιστευω οτι κριαρι θα βγει που απλα θα ειναι ψηλος και θα μπορει να βοηθησει στο ψηλο παιχνιδι....δε τον κοβω να ειναι ο παικτης που θα κανει τη διαφορα αν οντως τελικα τον παρουμε....μακαρι να κανω λαθος βεβαια....

Odonian
30-05-2009, 19:53
Τι να σου πω, δεν τον έχω παρακολουθήσει, όπως έχουν κάνει οι σκάουτερ μας. :roll:

Μπορεί ο Χενκ να θέλει να εφαρμόσει ένα ολλανδικό 4-3-3 (το κανονικό, αυτό με τον έναν αμυντικό χαφ και δυο MC) και να θέλει περισσότερους χαφ που να κόβουν και λίγο. Κάτι δηλαδή με Σιμάο μπροστά από τα στόπερ και Καραγκούνη - Κατσουράνη στο κέντρο. Βέβαια αυτό προυποθέτει τεράστιο σέντερ φορ και πραγματικούς εξτρέμ, που δεν έχουμε κανέναν στην ουσία. Άσε που θέλει τρομερή οργάνωση ομάδας, κάτι για το οποίο δε φημιζόμαστε στην ελλαδα.

Τα δικά μου λέω τώρα... :razz:

jack the ripper
30-05-2009, 20:04
χαχα....καλα ναι...σκεψου με τους ακραιους και το φορ που εχουμε (???) τωρα να εκανε κανα τετοιο....βασικα δεν υπαρχει καν ενας παικτης που να μπορει πραγματικα να θεωρηθει εξτρεμ και ελπιζω να το εχουν καταλαβει...γιατι αν νομιζουν οτι τετοιοι ειναι ο χριστοδουλοπουλος,νινης κλπ κλπ την εχουμε γαμησει.....γενικα ενω 3 ειναι πραγματικα οι θεσεις που καιγομαστε(φορ,στοπερ,αριστερο χαφ) εμεις κοιταμε αμυντικο μεσο....
τελος παντων προτρεχω μαλλον...ας περιμενω και κραζω μετα..ετσι και αλλιως για φετος δεν υπαρχει καμια δικαιολογια..και ενας χρονος προσαρμογης εχει περασει και τα λεφτα ειναι καλα και θα εχει λογο (ελπιζω) ο προπονητης στις μεταγραφες....

regularpaul
30-05-2009, 20:05
MC

random_friend says:
μιλαμε για μεγαλο MC
regularpaul says:
γαμαω εσενα και το φμ
random_friend says:
???
regularpaul says:
μιλα παικτικως ρε, τι MC?
random_friend says:
το MC δεν ειναι ορος του FM, ειναι διεθνης ποδοσφαιρικος ορος
regularpaul says:
και πριν το FM, ετσι τους ελεγες, MC?
random_friend says:
ναι
regularpaul says:
αντε γαμησου παλιονερντ
random_friend says:
εισαι μαλακας
regularpaul says:
κι εσυ

για πειτε, τι ειναι το MC? :roll:

Odonian
30-05-2009, 20:09
central midfielder

ή mic controller αν ακούς κακή μουσική :razz:

regularpaul
30-05-2009, 20:11
τα μεσα δεξια, μεσα αριστερα που λεμε? :-D

Clutch CAREFUL WITH THAT MIC

Uh ha ha, ha ha
Uh mmm mmm, mmm mmm
Uh ha ha, ha ha
Uh mmm mmm, mmm mmm
Uh ha ha, ha ha
Uh mmm mmm, mmm mmm
Uh ha ha, ha ha
So tell me
When you took the Practice Scholastic Aptitude Test did you know the answers or did you guess?
You rely on gimmicks to amuse your fans and act all urban to jack up your soundscan, what's the matter with you?
How come you rhyme monosyllabically, is atrophy shrinking your entire vocabulary?
Your style's like garbage cans, meant to be taken out on a weekly basis
Ever since your first record you've been in a state of suspended animation
You look like Snuffalupagous and australopithecus, me, cray, you, abacus
But enough about you, let's talk about me and how single-handedly I redefined the science of radio astronomy
Making Noble Prize winners question their notions of reality
Oh but I digress, you play Sorry and I play chess
King's pawn to B3, checkmate, go get some percasets
Uh ha ha, ha ha
Careful with that mic Weezie
Do you really think it's that easy?
Mmm, this is really good ice cream, you want some of it?
Oh my bad, I didn't know you were lactose intolerant
Makes you pass gas, frightens all the girls away
The only friends you keep are those you pay
Always on the ready for the whack snack attack I carry sandwiches around in a straight-edge style Jansport backpack
Got the gadget Q gave Bond, control your mind, make you jump in a pond
Quack quack, flap your arms leave you confused but completely unharmed
Uh ha ha, ha ha
Do you really think it's true?
That up above they can't hear you
Uh ha ha, ha ha
Now look here
Both you and I know the past ten years have been rather intense
I'm ashamed to admit that I've been fooled by the seductions of violence
People walkin around with ugly auras and at times I'm even tempted to seek the advice of Dr. Laura
But I ignore her
And I take a deep breath and count to ten
Ain't gonna let it get under my skin
Take a deep breath and count to ten
Think of all the nice places that I have been
Like back when I was waging peace against the visigoths I was tutored in the ancient mysteries by a wisened philosoph
Learned the polyrhythm of celestial time, and wait for the one to come and get it done, to finish the rhyme
Uh ha ha
Do you really think it's true?
That up above they can't hear you
Uh ha ha, ha ha
Mmm hmm, mmm hmm
Uh ha ha, ha ha
Mmm hmm
Uh ha ha, ha ha
Mmm hmm, mmm hmm
Uh ha ha, ha ha

Mitsmann
30-05-2009, 20:12
το MC φημολογειται οτι κατασκευαστηκε σε αρχαιους χρονους οταν οι ιστορικοι προσπαθησαν να βρουνε σε τι θεση παιζει ο Παντελος ο Καφφες ο οποιος ειναι και ο ορισμος της θεσεως.

Boom!
30-05-2009, 20:14

σκατα.

Μιχαλακης Κωνσταντινου.
Να ευχηθω καλοφορετος;

Mitsmann
30-05-2009, 20:15

σκατα.

Μιχαλακης Κωνσταντινου.
Να ευχηθω καλοφορετος;

Οσα γκολ του εχω δει (και κυκλοφορουν κανα 15ρι) ειναι ΙΔΙΟΣ.
ελπιζω απλα να κανω λαθος.

Odonian
30-05-2009, 20:16
Οι Εμ Σι είναι μέσοι που:

1. Κόβουν και δημιουργούν το ίδιο καλά και δεν τρέχουν πολύ γλήγορα για να παίζουν και στα άκρα.

2. Δεν κόβουν και δεν δημιουργούν το ίδιο καλά και σέρνονται όπως οι παραπάνω.

Παντελής Καφές όπως είπε ο Μιτς.

Daffy
30-05-2009, 20:18
το MC φημολογειται οτι κατασκευαστηκε σε αρχαιους χρονους οταν οι ιστορικοι προσπαθησαν να βρουνε σε τι θεση παιζει ο Παντελος ο Καφφες ο οποιος ειναι και ο ορισμος της θεσεως.
xaxxaxa

aftos k o tsaki prittas

Kelldorain
02-06-2009, 11:02
Αναλαμβάνει τη Βιγιαρεάλ ο Βαλβέρδε!
Κάτι ήξερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και περίμενε μία πολύ καλή πρόταση από την πατρίδα του… Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Βιγιαρεάλ και θα αντικαταστήσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της Ρεάλ Μαδρίτης. Το «κίτρινο υποβρύχιο», που θα λάβει μέρος στο UEFA Europa League της επόμενης περιόδου, θα αποτελέσει τον τέταρτο σταθμό στην καριέρα του 45χρονου προπονητή μετά την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την Εσπανιόλ και τον Ολυμπιακό.
http://www.sport-fm.gr/article/179320

FIXXXER
02-06-2009, 15:14
Οι MC ειναι παικτες τους οποιους ποτε δεν επαιρνα οταν επαιζα manager γιατι ηταν αχρωμοι με εξαιρεση εναν Πορτογαλο που δεν επαιρνε κατω απο 8 ποτε. Φυσικα προτιμουμε τα πολυ καλα DMC και τα πολυ καλα AMC, οπως επισης και τα AM RC, AM LC τα οποια μπορουμε να βαζουμε και στα ακρα. Επισης μπροστα στην θεση του σεντερ φορ βαζουμε συνηθως S C ενω δε μας χαλανε και καποιοι F C, αλλα συνηθως αυτοι που ηταν F RLC ηταν απαραδεκτα μετριοι και απλα εβαζαν ενα εντωπωσιακο γκολ καθε 5 ματς, αρα για πεταμα.

Mitsmann
02-06-2009, 15:24
εξαρταται τι συστημα παιζεις. σε 4-3-3 οπου οι τρεις του κεντρου κανουν ενα μινι-τριγωνακι (σικ) γυρω απ τον κυκλο του κεντρου ενας MC ειναι -μεχρι και- απαραιτητος.

Abruzzi
02-06-2009, 15:25
Οι MC ειναι παικτες τους οποιους ποτε δεν επαιρνα οταν επαιζα manager γιατι ηταν αχρωμοι με εξαιρεση εναν Πορτογαλο που δεν επαιρνε κατω απο 8 ποτε.

ελα τωρα που δεν πηρες τον φωτακη πριν 2-3 χρονια...

FIXXXER
02-06-2009, 15:43
Απο ενα σημειο και μετα επαιζα ΠΑΝΤΑ με non real players γιατι ειχα βαρεθει τα ιδια και τα ιδια, Freddy Adu κτλ. Επισης το συστημα που επαιζα δεν ειχε ποτε οτιδηποτε κοντα σε αυτο που λεει ο Mits. Ηταν οσα πανε κι οσα ερθουν, αλλα συνηθως πηγαιναν πολλα και ερχονταν λιγα. Τα τελευταια 2-3 χρονια δεν εχω παιξει γιατι στην προσπαθεια να το κανουν πιο ρεαλιστικο κατα τη γνωμη μου το εκαναν παλουκι, οπως επισης και βαρετο, γιατι δεν ειχα καμια ορεξη να πειραζω 10000 πραγματα ωστε να βρω την καλυτερη συνταγη.

Daffy
02-06-2009, 15:45
oi mc einai pxio isorropimenoi paixtes tou manager se sxesi me dmc k amc,dld eixan kala k attack k defence attributes.

jack the ripper
02-06-2009, 15:59
nai alla sinithws metrioi genika...kalytera dld na exeis ena AMC kai DMC me apsoga ta swsta xaraktiristika para ena MC

Daffy
02-06-2009, 16:12
mark kerr

jack the ripper
02-06-2009, 16:37
e den to exw mesa gia na ton dw...gia na ton les kalos tha einia....profanws kai tha yparxoun kapoioi arketa kaloi alla stin pleiopsifia tous einai metrioi pisteuw...kai genika de mou aresei an paizw me tetoious.....kai na paizw to systima pou leei o mits me to trigwnaki sto kentro vazw AMC i DMC pou exoun deuteri natural i accomplished ti thesi

Odonian
02-06-2009, 16:49
Εγώ παίζω ένα σχετικά πετυχημένο 4-3-1-2 με τον μεσαίο από τους 3 με βελάκι προς τα πίσω, οπότε οι MC είναι χρήσιμοι. Οι επιθέσεις από τα άκρα έρχονται από τα μπακ (επίσης βελάκι μπροστά). Γενικά οι 3 μπορεί να είναι από DMC αν η ομάδα παίζει με μεγαθήριο (!) μέχρι AMC αν παίζουμε πρωτάθλημα. Καλά βγαίνει, αλλά θέλει και λίγο καλά φορ, να μπορούν να κάνουν κάτι με τη μπάλα στο πλάι και εξαιρετικό πλέη μέηκερ.

Ragnarock
02-06-2009, 16:55
MC κι εγω σπανια χρησιμοποιω,περα απο ενα επικο 4-5-1 με τη Ληντς στο μανατζερ 2008,με 3 MC στο κεντρο και τους 2 απο τους 3 να χουν βελακι μεχρι την θεση του φορ.Αλλα δεν επιανε στο 2009(δεν εχει και βελακια μεχρι 2 θεσεις μπροστα).

Στο τελευταιο Μανατζερ επιανε τρελα συστημα με ΑΜR,AML και μονο προωθημενο εναν στραηκερ-ταργκετ μαν με καλο strength,heading και jumping.
Η μπαλα στα πλαγια και 30 γκολ ο Παπαζογλου επι 2 συνεχομενες σεζον.

Daffy
02-06-2009, 16:59
.
Η μπαλα στα πλαγια και 30 γκολ ο Παπαζογλου επι 2 συνεχομενες σεζον.
:pink::pink::pink::pink::pink:

Ragnarock
02-06-2009, 17:00
χαχαχαχ παοκι θα σαι συ :Ρ
Μαλλον δεν επαιζαν μανατζερ το Κικε και ο Σκορδας,καλα να παθουμε.

Mitsmann
02-06-2009, 18:12
εγω παντως οφειλω να πω οτι παιζοντας πρωτα 4-4-2 με ρομβο στην αγγλια (λολ), αρχικα δεν ειχα θεση για MC και αφ ετερου, γελασε ο ΚΑΘΕ πικραμενος, καθως μου ειχανε κανει το κεντρο (στην Πρεμιερ ε.) σουρωτηρι, και στη συνεχεια επαιξα ακριβως το συστημα Βαλβερδε (4-4-1-1) και το 4-3-3 με τους τρεις του κεντρου σε ευθεια με βελακια (ενας πισω ενας μπρος) δεν καταφερα να βρω σχετικα φτηνο MC να ερθει στην ομαδα, σπανιζουν κιολα.

ολα αυτα στο 08.

για την ιστορια η τριαδα του κεντρου στη Λιντς με 4-3-3 αυτη τη στιγμη ειναι Jeremy mathieu σαν DMC (ειναι νατσουραλ DL αλλα αριστος αμυντικο χαφ) και Pablo Piatti σε ρολο ας πουμε MC (καθαρος AMC) και πουλεν Carlos Marinelli ΑΜC, οργανωτης, στημενα, ασιστ, πορτοκαλαδες.

Fireknight
02-06-2009, 18:46
peta kai ton Pogrebnyak mesa stin perioxi , na kanei ta panta ola .

FIXXXER
02-06-2009, 19:02
This thread is now about Football Manager.

GG*
02-06-2009, 19:05
ρε μλκς μην χαλατε το τοπικ που θα πανηγυρισουμε την αποκτηση του ρονλντινιο απο τον προεδρα:alien:

Odonian
02-06-2009, 19:24
This thread is now about Football Manager.

Αφού έτσι ψωνίζουν και οι ομάδες. :D

Το 2009 είναι πιο παράξενο από τα παλιά, νομίζω θέλει γεμάτο κεντρο, γι' αυτό κι εγώ έχω 3 κοντά κοντά.

FIXXXER
02-06-2009, 19:56
Α ωστε το μανατζερ σε εκανε να νιωθεις προπονητης :!:

Odonian
02-06-2009, 20:16
Προπονητής ήμουν πριν παίξω μάνατζερ. Η επιτυχία μου σε αυτό απλά το επιβεβαιώνει. :cool:

Entrancemperium
03-06-2009, 01:33
Όχι, όχι όχι ΟΧΙ (http://www.gazzetta.gr/content/view/36017/5/)
:sad:

Mitsmann
03-06-2009, 01:38
ενταξει. θα του κοψουμε τιμολογιο η αποδειξη κι ευτουνου?

jack the ripper
03-06-2009, 14:25
συνεχιζοντας το εκπληκτικο σερι μας κλεινουμε παλασιο,μετσελντερ εντιν ντζεκο και ντρεντε :dfinger::dfinger:

Ragnarock
03-06-2009, 14:58
Να που το Manager δεν ειναι οφτοπικ.

Πηραμε Leandro Gracian απο Boca,γαματο παιχτακι στο μανατζερ.Απο κει θα τον βρηκε ο Κοντης.

Daffy
03-06-2009, 15:03
poli kalos paixtis kai periergos sinama.k ligo almiroutsiki i timi gia daneizmo e

sinithos afta ta soft argentinezika 8aro10argia den pxianoun k poli.kanoun kana 3-4 xronia na kseperasoun to tzet langk.parolafta kali metagrafi

Ragnarock
03-06-2009, 15:07
Ναι τα λεφτα ειναι αρκετα.Και κατι ακουστηκε για οψιον αγορας 3,5 εκ ευρω...!

Ελπιζω μονο να μην παιζει σταχτη στα ματια για ενδεχομενα ναυαγια Σμολαρεκ,Αμπρεου,Τσαβι Τορρες.

Kelldorain
03-06-2009, 19:22

όχι ακόμα (http://www.sport-fm.gr/article/179571) :touched:

Fireknight
03-06-2009, 19:25
popo , apo to kako sto xeirotero o kahmenos ;p

Daffy
03-06-2009, 22:22
tsirilo lene :shock:

aksonas gkouantanamo

Entrancemperium
03-06-2009, 22:37
tsirilo lene :shock:

aksonas gkouantanamo
Χαχ, κοσα νοστρα gate 4

Abruzzi
03-06-2009, 22:39
θελω να δω ποσα ματς θα τελειωνει με 11 παιχτες ο παοκ του χρονου

Fireknight
03-06-2009, 22:54
ego 8elo na do posa 8a teliosei me 9 :D

Nasum
03-06-2009, 23:22
Νομιζω οτι και ο Εκι ηταν καποτε στη λιστα σας.

Entrancemperium
04-06-2009, 00:11
O Tzebour αν φυγει λογικά θα τον τσιμπήσετε..

geologiko_karoto
04-06-2009, 00:36
Γιούρκας στον ΠΑΟΚ - αποκλειστικό

jack the ripper
04-06-2009, 11:56
sovara to les?

GG*
04-06-2009, 16:37
εμεινε ελευθερος και ο ζε ρομπερτο απο μπαγερν και αρχισαν παλι οι ψωλοβροντηδες στις φυλλαδες και τα ιντερνετς:bang:

Entrancemperium
04-06-2009, 18:48
εμεινε ελευθερος και ο ζε ρομπερτο απο μπαγερν και αρχισαν παλι οι ψωλοβροντηδες στις φυλλαδες και τα ιντερνετς:bang:
Xαχαχα κάτσε θα πούν και για Ροναλντίνιο, περίμενε, αν όχι για γαύρο ίσως για ΓΡΙΑ, Πωωωωωωωωωωωω σα να το βλέπω μπροστά μου..

"Στο κέντρο που τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος ΄ηταν χτες και εδιασκέδαζεν με βραζιλιάνικη παρέα ο Ροναλντίνιο ο οποίος είχε θερμή χειραψία με τον Αντώνη Ρέμο.. Φημολογείται ότι ο Αντώνης Πισωκούνας είπε στο αυτί του βραζιλιάνου σούπερσταρ ..Έλα μωρή Ρόνι στην Ηρακλάρα και θα σε φορτώσω με γκαφρά πολλά, γιατί είναι γαμώ, είναι γαμω νασαι ΓΡΙΑ"

Ford Prefect
04-06-2009, 19:32
Τι *θα* πουν για Ροναλντίνιο; Ήδη έχουν παίξει δύο εξώφυλλα. Εγώ περιμένω την ανακοίνωση από στιγμή σε στιγμή.

GG*
04-06-2009, 19:46
τον ειδα στα καμινια το μεσημερι να τρωει σουβλακια και κοψιδια με τον φιλιππο8)

Daffy
04-06-2009, 21:34
den paizei,einai ARGIANAKI

cO5OOclVMhI

Razor
04-06-2009, 22:04
ΠΟΥΤΑΝΟΓΡΙΑ ΓΑΜΙΟΛΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ

Daffy
04-06-2009, 23:12
Την περίπτωση απόκτησης του Νεκάτι Ατές εξετάζουν οι άνθρωποι του Ηρακλή!

:shock::shock::shock:

loipon,aftos itan megali paixtara k patouse mpompoz k alla partsakla mexri prin 2 xronia.tora vevaia de ksero se ti katastasi einai

Nasum
04-06-2009, 23:18
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=179536

Stormrider
06-06-2009, 13:00
http://www.footballpictures.net/data/media/1/Ronaldinho.jpg

Pinatero
06-06-2009, 15:57
μας ζαλισαν τα παπαρια με το Βιτολο γαμω...

Mitsmann
07-06-2009, 11:26
Σειταριδης, Κυργιακος, Κατσουρανης και Λετο.
το σκαουτιν του Παναθηναικου, αξιζει πραγματικα τα λεφτα του.

Tyler_Durden
07-06-2009, 12:48
Ναι, ειδικά για τον Λέτο, κρα καναμε...Γκαντεμιά που δεν μας προτίμησε....κριμα

Mitsmann
07-06-2009, 13:05
δε ξερω, ο ιδιος τα ειπε. εκτος αν τον εβαλε ο Νικολακοπουλος!!!!!!

Daffy
07-06-2009, 15:14
ti gkrafite re vazeloi

Mitsmann
07-06-2009, 17:33
Kατι το οποιο ηθελα να ρωτησω.

αληθεια πως νιωθετε για το πουστριλικι που παιζει η ομαδα σας, μαζι με Μπενφικα και Κατσουρανη στο the aek. Οχι οτι με νοιαζει το the aek, αλλα ετσι απλα το ειχα απορια.

Tyler_Durden
07-06-2009, 17:40
Είναι μια απόφαση των Σοφών της Πράσινης Στοάς προκειμένου να μπούμε κι εμείς οι κακομοίρηδες στην ψυχολογία του "Κλέψε απο το αεκ, κι απόλαυσε πρωτάθλημα" που πρώτη πλάσαρε στην Ελλάδα, η ΘΡΥΛΑΡΑ σε συνεργασία με διακεκριμένους χορηγούς. Ωστόσο ας είμεθα σοβαροί. Είναι της μοίρας μας γραφτό να αντιγράφουμε την ομάδα που είναι "έτη φωτός μπροστά" σε οργάνωση και στρατηγικές κινήσεις στην Ελλάδα.

Mitsmann
07-06-2009, 17:42
ενταξει.

η απαντηση "ναι, αλλα εσεις" ηταν πιο αναμενομενη κι απ τη βλακεια του Μιντναητ, αλλα δεν ηθελα αυτο.
εμεις αλλωστενες ειμαστε, η ομαδα της πουστιας της παραγκας, το Κακο γενικα.

εσεις ειναι το θεμα.

Entrancemperium
07-06-2009, 17:43
Kατι το οποιο ηθελα να ρωτησω.

αληθεια πως νιωθετε για το πουστριλικι που παιζει η ομαδα σας, μαζι με Μπενφικα και Κατσουρανη στο the aek. Οχι οτι με νοιαζει το the aek, αλλα ετσι απλα το ειχα απορια.
Αγνό βαζελικό πουστριλίκι, ΓΚΑΙΗ ομάδα, πουτάνα βαζελάρα, με τα αγνά πουστριλίκια στερείς από το ΑΕΚ, τη φυσική αρχηγάρα της και 5 (κλαψ, λυγμ μπουχου χου) κατομύργια!

Ρε γαύρε εσυ ειδικά που είχες ανάγκη ασπουμε πολύ περισσότερο από μένα ένα καλό DMC - MC δηλαδής σεβάστηκες τη χαζορήτρα της χανούμας και δεν κινήθηκες για Κατσούρ;
Πρόσεξε τι θα πεις γιατί θα γελάνε και τα βοτσαλάκια στις παραλίες!

Odonian
07-06-2009, 19:03
Βασικά σε ότι αφορά το σκάουτιν του ΠΑΟ, απότι φαίνεται μια χαρά δουλειά κάνει. Έχουμε πει από την αρχή ότι στόχος είναι και η ομάδα να μένει όσο γίνεται ελληνική και οι έλληνες παίκτες που αναφέρθηκαν είναι από τους ελάχιστους που μπορεί να παίξουν στον ΠΑΟ (και προφανώς δε χρειάζονται σκάουτιν). Έχουν αναφερθέι και δεκάδες άλλα ονόματα από το εξωτερικό που είναι απότέλεσμα της δουλειάς των σκάουτερς, την οποία θα κρίνουμε από τους παίκτες που θα φέρει.

Όσο για τον λετο, δε νομίζω ότι έγινε ποτέ τίποτα περισσότερο από το να ρωτήσει κάποιος πόσο κάνει και μάλιστα όχι από την ΠΑΕ. Τέτοιες "κρούσεις" έχουμε κάνει στους μισούς που φοράνε σορτσάκια στην Ευρώπη.

Για τον Κατσουράνη, αν δεν ήταν η ΑΕΚ και ήταν μια άκυρη ομάδα στη θέση της, θα μιλούσαμε; Πήγαμε, μας είπαν είναι τόσα συν τη ρήτρα αλλά μπορείτε να τη γλιτώσετε αν τον αφήσουμε ελεύθερο. Όπως ακριβώς δεν πήραμε λεφτά για μεταγραφές που έγιναν στο εξωτερικό με προσφυγές κλπ (αφού μόνο ελλαδα έχουμε μονομερείς ανανεώσεις και τα ρέστα) έτσι ακριβώς αν βρεθεί η φόρμουλα, θα γλιτώσουμε τη ρήτρα. Επιχειρήσεις.

Mitsmann
07-06-2009, 19:09
Ρε γαύρε εσυ ειδικά που είχες ανάγκη ασπουμε πολύ περισσότερο από μένα ένα καλό DMC - MC δηλαδής σεβάστηκες τη χαζορήτρα της χανούμας και δεν κινήθηκες για Κατσούρ;

η αληθεια ειναι οτι ΚΑΙ θελουμε ενα καλο DMC και δεν κινηθηκαμε καθολου για Κατσουρανη. Αν με ρωτησεις γιατι, μαλλον χωρις να ειμαι και βεβαιος ειναι οτι ο Κωλογερος δεν εχει ιδιαιτερη εκτιμηση γενικα στο 96% των ελληνων παικτων. και γιατι πιθανον δεν το σκεφτηκαν ποτε για ελληνα DMC.

οπως το λες το "προσεξε πως θα απαντησεις" παντως ειναι σαν να ξερεις την απαντηση του γιατι ο Ολυμπιακος δεν πηγε για τον Κατσουρανη.
οποτε θα πρεπει να την ποσταρεις, κατανοεις.

Kelldorain
07-06-2009, 19:13
Στο ματς με την Μπενφίκα δεν τον έκραζαν οι οπαδοί; Λογικό είναι μετά από αυτό να μην κινηθεί για απόκτηση γιατί λογικά ο Κατσουράνης δεν θα δεχόταν

Mitsmann
07-06-2009, 19:23
o Κατσουρανης δεν ειναι Κυργιακος η Μπασινας. Θα ερχοταν ανετα.

Entrancemperium
07-06-2009, 19:24

η αληθεια ειναι οτι ΚΑΙ θελουμε ενα καλο DMC και δεν κινηθηκαμε καθολου για Κατσουρανη. Αν με ρωτησεις γιατι, μαλλον χωρις να ειμαι και βεβαιος ειναι οτι ο Κωλογερος δεν εχει ιδιαιτερη εκτιμηση γενικα στο 96% των ελληνων παικτων. και γιατι πιθανον δεν το σκεφτηκαν ποτε για ελληνα DMC.

οπως το λες το "προσεξε πως θα απαντησεις" παντως ειναι σαν να ξερεις την απαντηση του γιατι ο Ολυμπιακος δεν πηγε για τον Κατσουρανη.
οποτε θα πρεπει να την ποσταρεις, κατανοεις.

Μα φυσικά. Φαντάστηκα μια απάντηση περί φαιρ πλεη της κόκκινης αρμάδας και του γραφικού πράκτορος.. Το ύφος σου ήτο ήδη επικίνδυνα ειρωνικό!

Mitsmann
07-06-2009, 19:37
δεν ειρωνευτηκα πουθενα. για την ακριβεια η μονη ειρωνια ειναι οτι ο παναθηναικος εχει σουπερ σκαουτιν για να καταληξει στον σειταριδη τον κατσουρανο, τον κυργιακο, α, ναι και τον Πιζαρρο με τον Γκραφιτε. κατι για το οποιο θες οντως μεγαλο σκαουτιν.
και εχω δικιο βεβαια.

Odonian
07-06-2009, 19:44
Βέβαια, διότι το σκάουτιν είναι μόνο για να ανακαλύπτουμε άγνωστους παίκτες. Για τους άλλους αρκεί το γιουτουμπ.

Tyler_Durden
07-06-2009, 20:37
Ας μην κάνουμε απο τώρα προβλέψεις για το τι αποτελέσματα θα δώσει η Μπαρμπα-Αντωνίου Scouting S.A. κρίνοντας απο πρωτοσέλιδα που γράφουν ότι ναναι κάθε καλοκαίρι. Δεν έχει αποκτηθεί κανείς ακόμη, και ο ίδιος ο Σε'ι'ταρίδης παραδέχτηκε οτι δεν του έχει γίνει καμιά πρόταση απο τον ΠΑΟ (όχι οτι δεν θα τον ήθελα). Επίσης απλό ερώτημα: Τί είναι πιο ΠΟΥΣΤΙΚΟ: Να κλέψεις ένα πρωτάθλημα ή να μην καταβάλεις τη ρήτρα (έστω και με ύπουλο τρόπο) σε ομάδα απο την οποία ο ίδιος ο παίχτης είναι ξένο σώμα έδω και μια 4ετία; Προσωπικά δεν είμαι και περίφανος για αυτήν την μεταγραφή, και να μην γίνει χέστηκα κιολας. Αλλά στο σπίτι του κρεμασμένου προφανώς και δεν μιλάνε για σχοινί.:-P

Odonian
07-06-2009, 21:59
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΟ έχει ηθική υποχρέωση να δώσει τη ρήτρα αν υπάρχει νομική κάλυψη να την γλυτώσει. Δηλαδή η ΑΕΚ ή ο οποιοσδήποτε δεν κάνουν όσα μπορούν για να πληρώσουν λιγότερα σε εφορίες, παίκτες και προπονητές που έφυγαν κλπ; Αν κάποιος κάνει πουστιά, αυτή είναι η Μπενφίκα, που συμφώνησε κάτι με την ΑΕΚ και τώρα κάνει προσπάθειες να γίνει κάτι άλλο. Ο ΠΑΟ θέλει τον παίκτη ελεύθερο απλά.

Σόρι κιόλας, αλλά συζητάμε μια επιχειρηματική μαλακία. Να πούμε και για τον σολιντ που του χρωστάει λεφτά ο γαυρος ακόμα (που είναι και σοβαρότερο γιατί δεν είναι σε ομάδα και γιατί υπήρχε συμβόλαιο που έγραψε στα παπάρια τοι ο θειος); Μας ενδιαφέρει τέτοιου είδους κουβέντα;

FIXXXER
07-06-2009, 22:04
Προσωπικα δε με ενδιαφερει καμια τετοιου ειδους κουβεντα γιατι τις βρισκω ολες αυτες τοσο βαρετες που βαριεμαι και να βαρεθω, αλλα κανε μου τη χαρη που θα μας βγαλεις και ηθικοτατο το ζητημα με Κατσουρανη. Νομικα καλυπτεται και ο Αντωνακης και ο Μιχαλακης να πανε σε οποια ομαδα θελουν για ενα καλυτερο μελλον, αλλα εκεινοι ηταν ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ροφλ) ενω τωρα ο ΠΑΟ ειναι "επαγγελματικο σωματειο" που κοιταει το καλυτερο οικονομικα για την εταιρεια? Ειπαμε, οχι δυο μετρα και σταθμα ε.

Tyler_Durden
07-06-2009, 22:12
kai ksanaleo. Kopteste gia ton katsourani kai dexeste na eiste protathlites perisi????

FIXXXER
07-06-2009, 22:15
Tyler, τραβα στο τοπικ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2008-2009 αν θελεις να κανεις παραπονα για το πρωταθλημα, εδω θιγουμε συγκεκριμενα αυτην τη μεταγραφη και τις μεταγραφες γενικοτερα. Εκτος κι αν στο ερωτημα που θετεις θελεις να σου απαντησω κι εγω κατι σε στυλ "ε ναι μαμα αλλα κι αυτος το κανε".

Tyler_Durden
07-06-2009, 22:19
poso dyskolo einai na katalaveis re agori mou, oti den exei dikaioma na milaei gia "ithiki" kai "klepsia" o kata tekmirio anithikos kai kleftis olympiakos? Diladi me poia aformi sas epiase o ponos ksafnika?

FIXXXER
07-06-2009, 22:28
Καταρχας, οποιαδηποτε ανηθικοτητα κανει μια ΟΜΑΔΑ, η οποια ειναι ενα ΣΩΜΑΤΕΙΟ ειναι παντελως ασχετη απο μενα και τη ζωη μου και τη δικη μου ηθικη. Αν εσυ εχεις στο DNA σου μικρα τριφυλλακια, περαστικα. Κατα δευτερον, οταν κατι ειναι ανηθικο, ειναι ανηθικο ανεξαρτητα απο το ποιος το λεει, παντα μεσα στα πλαισια της κοινης λογικης. Τριτον, το αν ειναι ηθικο ή ανηθκο το περσινο πρωταθλημα ειναι εντελως υποκειμενικο και το οτι δε σας εδωσαν 87 πεναλτυ ειναι καθαρα δικη σου θεωρηση, για την οποια οπως σου ειπα υπαρχει αλλο τοπικ. Το οτι το παιρνεις ως δεδομενο, δε μου λεει κατι, κι ενας δικηγορος με τον ιδιο τροπο επιχειρηματολογει οταν θελει να αποσυντονισει το κλιμα. Αν σε τσαντιζει να το βλεπεις γραμμενο, ε τι να σου πω, τοτε:

ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΙΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑΚΟ
ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΙΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑΚΟ

Tyler_Durden
07-06-2009, 22:29
xaxaxa
Communication Breakdown.
perastika :)

FIXXXER
07-06-2009, 22:33
Τι ακριβως θες να σου πω, δε στα λεω καλα, δε στα λεω ωραια?
Δεν ειμαι ταυτισμενος με την ομαδα μου, ουτε με τους τιτλους της ουτε με εναν παικτη της. Εχω μια αλφα συμπαθεια, αλλα δεν τη θεωρω ουτε ΙΔΕΑ, ουτε ΤΙΜΗ, ειναι απλα μια ποδοσφαιρικη ομαδα της οποιας προτιμω το ποδοσφαιρο που παιζει (οχι αναγκαστικα την ποιοτητα, οσο το στυλ, δηλαδη το οσα πανε κι οσα ερθουν που ειχαμε συνηθισει σε ολα τα 90'ς και στα early 00'ς, αλλοτε με παταγωδεις αποτυχιες κι αλλοτε με εκπληκτικες νικες).

Απο κει και περα, οταν πιανουμε κουβεντα για τον Κατσουρανη και εσυ για καποιο λογο τσαντιζεσαι επειδη ανακαλυπτεις οτι μπορει και καποιος που ειναι Ολυμπιακος να εχει αποψη επι του θεματος, τοτε φιλε μου δεν ειναι δικο μου το προβλημα, αλλα δικο σου. Και οπως σου ειπε και στην προηγουμενη σελιδα ο Μιτσμανν, το επιχειρημα "ναι αλλα κι εσεις" ειναι πιο ξεπλυμμενο κι απο μπλουζα ρειβερ γκρουπι που εχει ακολουθησει τους Astral Projection στο τελευταιο τους world tour.

Το πραγματικο ερωτημα ειναι γιατι προσπαθω ομως, δεν περιμενω να με κατανοησεις οπως και να χει. Παραμενει πουστια αυτο με τον Κατσουρανη ε.

Mitsmann
07-06-2009, 22:34
γελω.

Mitsmann
07-06-2009, 22:38
poso dyskolo einai na katalaveis re agori mou, oti den exei dikaioma na milaei gia "ithiki" kai "klepsia" o kata tekmirio anithikos kai kleftis olympiakos? Diladi me poia aformi sas epiase o ponos ksafnika?

δεν ειμαι ο Ολυμπιακος. Εκανα μια ερωτηση και οι απαντησεις σας κυμαινονται απο μαλακιες, μεχρι ασχετα πραγματα και απο καθρεφτακια μεχρι τα δελτια τυπου του εκπροσωπου της ΠΑΕ ΠΑΟ.

Mitsmann
07-06-2009, 22:39
επισης ταηλερ δαρδεν, το "κατα τεκμηριο ψευτης και ανηθικος και υπευθυνος για το Κακο, Ολυμπιακος" ειναι κατα τεκμηριο γελοιο. Αν εσυ εισαι 17 π.χ. δε φταιω εγω.

Tyler_Durden
07-06-2009, 22:42
Αδερφια, δεν καταλαβαινόμαστε. Η' εγώ δεν ξέρω να γράφω ή εσεις δεν ξέρετε να διαβάζετε. Εξίσου πιθανά και τα δυο. Και προφανώς και κάνω τη δευτερη φωνή στο γέλιο.

Entrancemperium
07-06-2009, 22:43
All right, ασ σοβαρευτούμε λοιπόν τώρα και ας αφήσουμε τις ηλίθιες μαλακίες περί ηθικολογίας και του κακού πολυμετοχικού που άρπαξε τσάμπα μέσα από τα χέρια της χανούμας την πρώην σημαία της..
Το ηθικό επιχείρημα περί Μιχαλάκη - Κηπουρού δεν το έπιασα..Ποιος είχε πει τότενες για ανήθικο γαύρο; Για καριόλη κηπουρό μάλλον μιλάγαμε που σαν ξεκάθαρος και ατόφιος επαγγελματίας φόρεσε την κόκκινη προβειά!

Και ας πάμε και λιγουλάκι στο δια ταύτα..
Ρε τσούζει πιθανόν (δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε) που η τσιγκουνιά και η μαλάκυνση του πράκτορος σας έκανε να χάσετε το μοναδικό αξιόλογο Έλληνα παίχτη nowadayz, σε μια θέση που επαναλαμβάνω ΠΟΝΑΤΕ πιο πολύ απ'ότι εμείς;
Γιατί για εμάς τη θεωρώ περιττή μεταγραφή, ποιοτική μεν, αλλά σε θέση που δε θέλω να αποχωρήσει ούτε ο ΣΙΜΑΟΣ ούτε ο ΜΑΤΟΣ!

Πείτε μου ότι έχω άδικο και ότι κάνετε το σταυρό σας πριν κοιμηθείτε τα βράδια, και πάτε στην εκκλησία!

FIXXXER
07-06-2009, 22:46
Ρε τσούζει πιθανόν (δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε) που η τσιγκουνιά και η μαλάκυνση του πράκτορος σας έκανε να χάσετε το μοναδικό αξιόλογο Έλληνα παίχτη nowadayz, σε μια θέση που επαναλαμβάνω ΠΟΝΑΤΕ πιο πολύ απ'ότι εμείς;

Παω να κλαψω.

Mitsmann
07-06-2009, 22:48
Και ας πάμε και λιγουλάκι στο δια ταύτα..
Γιατί για εμάς τη θεωρώ περιττή μεταγραφή, ποιοτική μεν, αλλά σε θέση που δε θέλω να αποχωρήσει ούτε ο ΣΙΜΑΟΣ ούτε ο ΜΑΤΟΣ!

Πείτε μου ότι έχω άδικο και ότι κάνετε το σταυρό σας πριν κοιμηθείτε τα βράδια, και πάτε στην εκκλησία!

αχαχαχαχα μα ο Ολυμπιακος τελευταια φορα που ασχοληθηκε με τον Κατσουρανη ηταν το 2001. Δηλαδη θα κλαιει η ομαδα για παικτη που δεν ενδιαφερθηκε?? πλακα μας κανεις??

ο Ολυμπιακος εχει στο ροστερ Στολτιδη, Ντουντου, και Κατσικογιαννη, ο σκοπος ειναι να γυρισει ο Μπελουτσι στα ευκολα ματς εκει πισω, και επισης το πλανο του ελεγε επιστροφη Λεντεσμα, αλλα τωρα που δεν πολυθελει αυτος, να παρθει ξενος κοφτης. Τι Κατσουρανης και τσιγκουνιες μας λες.

Το τι κανει ο Ολυμπιακος αστο. Ειπαμε. Ειμαστε ανηθικοι και γουστερνουμε. Εγω ρωτησα πως κρινετε την κινηση του παο. Ο Οδονιαν π.χ. λεει οτι κακως υπαρχει η ρητρα (που την ειχαν συμφωνησει και οι 2, χαχαχ) και καλως ο παο τον παιρνει ελευθερο (ενω δινει χρηματα στην ομαδα του, οχι, δεν υπαρχει καμμια παρατυπια εδω)

Mitsmann
07-06-2009, 22:50
Οχι ρε πουστη μου, ο παο παιρνει τον Σαντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tyler_Durden
07-06-2009, 22:51
Το οτι ας πούμε την χαρακτήρισα ύπουλη, και αδιάφορη σαν κίνηση δεν σε καλύπτει;

Mitsmann
07-06-2009, 22:53
Ναι.

FIXXXER
07-06-2009, 22:57
Κερδισαμε! Παρτε τα πουστηδες παω Ομονοια με κασκολ.

jack the ripper
07-06-2009, 23:10
2 πραγματα επειδη ειμαι κομματια ολη μερα στο εκλογικο εφορευτικη.....

1) μιτς που ακουσες σιγουρα για σαντ?

2) πουστια ειναι και αυτο με τον κατσουρανη και προφανως αυτο με το πρωταθλημα....δεν ειναι λογικη εφοσον μας καλυπτει ο νομος κλπ κλπ...γιατι και το γαυρο ο νομος τον καλυπτε....αλλο ηθικη και αλλο της μπορεις να κανεις....απλα το ενα ηταν σε μεγαλυτερο και το αλλο σε σαφως μικροτερο βαθμο....γνωμη μου....

Mitsmann
07-06-2009, 23:16
2 πραγματα επειδη ειμαι κομματια ολη μερα στο εκλογικο εφορευτικη.....

1) μιτς που ακουσες σιγουρα για σαντ?

.

πουθενα για "σιγουρο", αυτο ηταν λιγο ειρωνικο απ αυτα που απεχθανεται ο Ρα Παραια.

jack the ripper
07-06-2009, 23:43
a ook.....giati perimenw na dw pote tha ksekinisoun tis metagrafes ta tsakalia mas enw kserane tis theseis pou theloume apo xeimwna

Mitsmann
07-06-2009, 23:45
κανουμε αγωνα ποιος θα τις τελειωσει τελευταιος για τις εντυπωσεις! υπολογιζω γυρω στο Νοεμβρη να ειμαστε κομπλε και οι 2.

jack the ripper
07-06-2009, 23:50
e nai ekei pisteuw oti tha eimaste komple gia na antapekselthoume sto dyskolo elliniko prwtathlima giati gia eurwpi den to sizitaw..i genoa pou ok einai sto campionato alla den einia kai tpt aoua apo onoma paei na kleisei 5 paixtes kserw gw kai emeis paleuoume gia katsourani....hell yeah

Daffy
08-06-2009, 00:01
Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή είναι η ομάδα της Λάρισας, αφού βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ουμίτ Καράν της Γαλατάσαραϊ.

Ο 32χρονος επιθετικός δεν είναι στα πλάνα του τουρκικού συλλόγου ενόψει την νέας σεζόν, με αποτέλεσμα στο ταξίδι του στην γειτονική χώρα ο πρόεδρος της ΑΕΛ, να έχει πάρει το OK από την διοίκηση της Γαλατά για να διαπραγματευτεί με τον ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του Καράν αγγίζει τις 600.000 ευρώ, ποσό που μπορεί να του προσφέρει η ΑΕΛ, καθώς πρόκειται για εξαιρετική λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wino
08-06-2009, 00:11
o katsouranhs 8elei na paei sth vazela!
Ti malakas...
kala na pa8ei

Odonian
08-06-2009, 00:13
Προσωπικα δε με ενδιαφερει καμια τετοιου ειδους κουβεντα γιατι τις βρισκω ολες αυτες τοσο βαρετες που βαριεμαι και να βαρεθω, αλλα κανε μου τη χαρη που θα μας βγαλεις και ηθικοτατο το ζητημα με Κατσουρανη. Νομικα καλυπτεται και ο Αντωνακης και ο Μιχαλακης να πανε σε οποια ομαδα θελουν για ενα καλυτερο μελλον, αλλα εκεινοι ηταν ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ροφλ) ενω τωρα ο ΠΑΟ ειναι "επαγγελματικο σωματειο" που κοιταει το καλυτερο οικονομικα για την εταιρεια? Ειπαμε, οχι δυο μετρα και σταθμα ε.

Πέρα από το γεγονός ότι ποτέ δεν τους αποκάλεσα εγώ προδότες (χωρίς να αστειεύομαι), υπάρχει μεγάλη διαφορά στο θέμα.

Έχεις ακούσει κάποιον οπαδό του ΠΑΟ να κατηγορεί τον γαυρο που πήρε τον νικοπολιδη και τον μιχαλακηεισαιτρελα; Ισα ίσα που περισσότεροι γαυροι ενοχλήθηκαν για το σωματείο τους. Οι Παναθηναικοί είχαν πρόβλημα με τους ίδιους τους παίκτες και με τη διοίκηση που διέλυσε την ομάδα. Με την ίδια λοιπόν ηθική (που δεν ασπάζομαι προσωπικά) αν οι οπαδοί της ΑΕΚ βρίζουν τον Κατσουράνη, είναι συνεπές, αλλά ο ΠΑΟ γιατί να μην τον πάρει; Πού ακριβώς είναι τα δυο μέτρα και σταθμά;

Mitsmann
08-06-2009, 02:26
δεν υπαρχει κανενα προβλημα να παρει ο παο τον κατσουρανη. να δωκει τα 5 μυρρια στην αεκ και να τον παρει.

Odonian
08-06-2009, 02:55
Χμ δλδ αν έρθει εσένα ο μάνατζερ του Οτιναναι, μεγάλου ταλέντου από Γουαδελούπη και σου πει "ο παίκτης έχει συμβόλαιο αλλά υπάρχει αυτό το παραθύρι και τον παίρνεις τσάμπα" εσυ θα πεις όχι.

Ο ΠΑΟ δεν συμφώνησε με καμια ΑΕΚ ότι όταν πουληθεί ο παίκτης σε ελληνική ομάδα η ΑΕΚ θα πάρει ρήτρα. Αν αυτό το έκανε με τη Μπενφίκα, τότε η Μπενφίκα σπάει με τη συμφωνία τους. Ο ΠΑΟ σε τι φταίει δηλαδή; Αν προτείνει σε μας τον παίκτη με 3, τον θέλουμε. Αν είναι με 3+5 όχι.

FIXXXER
08-06-2009, 07:38
Τι δεν καταλαβαινεις απο το οτι η ΑΕΚ συμφωνησε πριν ποσα χρονια με την Μπενφικα οτι για να παρει μεταγραφη σε αλλη ομαδα ο Κατσουρανης θα πρεπει να εισπραξει η ΑΕΚ ενα συγκεκριμενο ποσο χρηματων, το οποιο οπως διαφαινεται δε θα εισπραξει, γιατι η Μπενφικα θα αφησει ελευθερο τον παικτη και ο Παναθηναικος θα δωσει τα χρηματα της μεταγραφης στην Μπενφικα ΜΑΥΡΑ προκειμενου να μην δωσει και στην ΑΕΚ?

jack the ripper
08-06-2009, 10:02
auto pou eipe o apo panw....kai episis eleos 3ek gia katsourani imarton

Mitsmann
08-06-2009, 14:14
Τι δεν καταλαβαινεις απο το οτι η ΑΕΚ συμφωνησε πριν ποσα χρονια με την Μπενφικα οτι για να παρει μεταγραφη σε αλλη ομαδα ο Κατσουρανης θα πρεπει να εισπραξει η ΑΕΚ ενα συγκεκριμενο ποσο χρηματων

φιξξξερ γινεσαι εμπαθης.
σε αλλη ομαδα στην ελλαδα ηταν η συμφωνια.
εδω μιλαμε για ευρωπαικη ομαδα.

Odonian
08-06-2009, 21:29
Τι δεν καταλαβαινεις απο το οτι η ΑΕΚ συμφωνησε πριν ποσα χρονια με την Μπενφικα οτι για να παρει μεταγραφη σε αλλη ομαδα ο Κατσουρανης θα πρεπει να εισπραξει η ΑΕΚ ενα συγκεκριμενο ποσο χρηματων, το οποιο οπως διαφαινεται δε θα εισπραξει, γιατι η Μπενφικα θα αφησει ελευθερο τον παικτη και ο Παναθηναικος θα δωσει τα χρηματα της μεταγραφης στην Μπενφικα ΜΑΥΡΑ προκειμενου να μην δωσει και στην ΑΕΚ?

Προκειμένου να μην τα δώσει οπουδήποτε. Δεν είναι ποιος τα παίρνει, είναι ότι δε δίνουμε 8 εκ για τον παίκτη. Δεν έχουμε πρόβλημα να τα δώσουμε στην ΑΕΚ, εδώ σκέφτονται ακόμα τον κυργιακο (με ρήτρα 3 εκ).

Ξαναλέω, αν έκανε αυτή τη μαγκιά μια ξένη ομάδα και κανόνιζε να πάρετε παίκτη στα μισά λεφτά, χωρίς να εμπλέκεται άλλη ελληνική ομάδα, θα μιλάγαμε για πουστιά;

Ο ΠΑΟ μιλάει με Μπενφίκα και Κατσουράνη. Αν αυτοί βρίσκουν φόρμουλα να έρθει σε μας με 3 γιατί φταίει ο ΠΑΟ; Τι σκατά υπογράψαμε με την ΑΕΚ;

Θα το θυμάμαι για μετά ότι κοπτόμεθα πλέον για την επιχειρηματική ηθική των ομάδων, έχουμε να πούμε πολλά για απλήρωτο κόσμο.

Mitsmann
08-06-2009, 21:52
Κερδιζω μπαη ντηφωλτ, ο Ολυμπιακος ειναι ανηθικος.

Mitsmann
08-06-2009, 21:53
για την ακριβεια οχι ανηθικος, αλλα μπακαλοπονηρος (c)

FIXXXER
08-06-2009, 22:17

Προκειμένου να μην τα δώσει οπουδήποτε. Δεν είναι ποιος τα παίρνει, είναι ότι δε δίνουμε 8 εκ για τον παίκτη. Δεν έχουμε πρόβλημα να τα δώσουμε στην ΑΕΚ, εδώ σκέφτονται ακόμα τον κυργιακο (με ρήτρα 3 εκ).

Ξαναλέω, αν έκανε αυτή τη μαγκιά μια ξένη ομάδα και κανόνιζε να πάρετε παίκτη στα μισά λεφτά, χωρίς να εμπλέκεται άλλη ελληνική ομάδα, θα μιλάγαμε για πουστιά;

Ο ΠΑΟ μιλάει με Μπενφίκα και Κατσουράνη. Αν αυτοί βρίσκουν φόρμουλα να έρθει σε μας με 3 γιατί φταίει ο ΠΑΟ; Τι σκατά υπογράψαμε με την ΑΕΚ;

Θα το θυμάμαι για μετά ότι κοπτόμεθα πλέον για την επιχειρηματική ηθική των ομάδων, έχουμε να πούμε πολλά για απλήρωτο κόσμο.

Φυσικα και δε μιλαμε για επιχειρηματικη ηθικη, δεν υπαρχει τετοιο πραγμα πουθενα στον κοσμο. Μιλαμε για το οτι αυτο που παει να γινει (αν ειναι οπως τα λενε) συνιστα παραβαση καποιου συμβολαιου, στην οποια εμπλεκεται και ο ΠΑΟ και η Μπενφικα, καθως οπως εγραψα πιο πανω, η Μπενφικα δε θα τον δωσει για την ψυχη της μανας του τον Κατσουρανη, αλλα θα παρει τα χρηματα απο τον ΠΑΟ ΜΑΥΡΑ, αυτο σημαινει οτι δε φαινονται σε επισημα εγγραφα, αφου για να γινει κατι τετοιο, θα πρεπει να παρει κι η ΑΕΚ λεφτα. Εκτος κι αν αφεθει ελευθερος, οπως και φημολογειται οτι θα γινει. Προφανως και σταρχιδια μας στην τελικη, να πανε να ψοφησουν ολοι οι σκατοπλουσιοι που βγαζουν λεφτα απο αυτες τις υποθεσεις, αλλα ετσι για την κουβεντα, εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι ας πουμε ποσταρεις λες και ξερω γω η ομαδα που υποστηριζεις κανει κατι για το οποιο νιωθεις μια μικρη αναγκη να υπερασπιστεις τις κινησεις της. Δηλαδη τι, ειναι ο "ανηθικος" ΟΣΦΠ και ο "ηθικος" ΠΑΟ? Ρρρρρρρροφλ, ολα τα ιδια ΣΚΑΤΑ ειναι και γλιτωνουν λεφτα με οποιον τροπο μπορουν.

Mitsmann
08-06-2009, 22:25
μπαη δε γουεη η συζητηση εχει ξεφυγει. δεν ρωτησα αν ο παο κανει πουστια η οχι στο Δε Αεκ (δε χρειαζεται) απλα ρωτησα πως σας φαινεται. Απαντησατε με μια σχετικη ποικιλια, ειμαι καλυμμενος.

SpiritCrusher
09-06-2009, 02:21

Δεν σε χάλασε.

Entrancemperium
09-06-2009, 02:42

Δεν σε χάλασε.
:rsad:

regularpaul
09-06-2009, 14:27
διάβασα διαγώνια αυτά που λέτε περί Κατσουράνη κι ίσως μου ξέφυγε κάτι
η γνώμη μου είναι πως είναι ανήθικη κίνηση εκ μέρους ΠΑΟ
απλά στη σύγκριση με το θέμα γαυρου-βαλνερ-ΑΕΚ
χανει σε σημαντικοτητα, πιο σπουδαιος ενας τιτλος απο μια μεταγραφή

οι περισσοτερες ομαδες εχουν κανει τετοιες "ανηθικες" κινησεις
αλλα ο ΠΑΟ εχει και μια ειδικοτητα σε αυτο
ας θυμηθουμε τους 6 του Πανιωνιου οι μεγαλυτεροι

SpiritCrusher
09-06-2009, 17:50
Λίγο αργά αλλά

Νομικα καλυπτεται και ο Αντωνακης και ο Μιχαλακης να πανε σε οποια ομαδα θελουν για ενα καλυτερο μελλον, αλλα εκεινοι ηταν ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ροφλ) ενω τωρα ο ΠΑΟ ειναι "επαγγελματικο σωματειο" που κοιταει το καλυτερο οικονομικα για την εταιρεια? Ειπαμε, οχι δυο μετρα και σταθμα ε.

αν δεν κάνω λάθος αυτοί ήταν ΠΡΟΔΟΤΕΣ γιατί πήγαν Στο Αντίπαλο Σωματείο και όχι για το οικονομικό της υπόθεσης και άρα το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο και αυτό το quote είναι λίγο άτοπο.

Kelldorain
09-06-2009, 17:52
http://sport24.gr/html/ent/322/ent.297322.asp
γελάω

Mitsmann
09-06-2009, 17:54
Κατα τις πληροφοριες μου παντως ο Νικοπολιδης ηταν προδοτης τοσα χρονια στην Παιανια, και το 2004, απεκατεστησε την προδοσια.

Odonian
09-06-2009, 20:03
Προφανως και σταρχιδια μας στην τελικη, να πανε να ψοφησουν ολοι οι σκατοπλουσιοι που βγαζουν λεφτα απο αυτες τις υποθεσεις, αλλα ετσι για την κουβεντα, εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι ας πουμε ποσταρεις λες και ξερω γω η ομαδα που υποστηριζεις κανει κατι για το οποιο νιωθεις μια μικρη αναγκη να υπερασπιστεις τις κινησεις της. Δηλαδη τι, ειναι ο "ανηθικος" ΟΣΦΠ και ο "ηθικος" ΠΑΟ? Ρρρρρρρροφλ, ολα τα ιδια ΣΚΑΤΑ ειναι και γλιτωνουν λεφτα με οποιον τροπο μπορουν.

Χμ το μισό τόπικ διαβάζεις; Δεν ένιωσα καμιά ανάγκη, απάντησα σε ερώτηση του μιτσμανν. Ποτέ δεν ξεκίνησα θέματα που έχουν να κάνουν με ηθική του χρήματως άλλωστε.

rebelos
09-06-2009, 20:09
Ρεκόμπα έμεινε στον Πανιώνιο
μάαααλιστα

FIXXXER
09-06-2009, 21:46
Λίγο αργά αλλά

Νομικα καλυπτεται και ο Αντωνακης και ο Μιχαλακης να πανε σε οποια ομαδα θελουν για ενα καλυτερο μελλον, αλλα εκεινοι ηταν ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ροφλ) ενω τωρα ο ΠΑΟ ειναι "επαγγελματικο σωματειο" που κοιταει το καλυτερο οικονομικα για την εταιρεια? Ειπαμε, οχι δυο μετρα και σταθμα ε.

αν δεν κάνω λάθος αυτοί ήταν ΠΡΟΔΟΤΕΣ γιατί πήγαν Στο Αντίπαλο Σωματείο και όχι για το οικονομικό της υπόθεσης και άρα το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο και αυτό το quote είναι λίγο άτοπο.

Μα και το θεμα υπο συζητηση ειναι ακριβως γιατι ο Κατσουρανης λενε οτι θα παει στον ΠΑΟ, αν εκανε την ιδια πουστια με την Μπενφικα καποια ευρωπαικη ομαδα (ασχετα που δε θα το εκανε γιατι δεν υπαρχει ρητρα για ξενη ομαδα, αλλα λεμε τωρα) δε θα μιλουσαμε τωρα γι αυτο καθολου.

Odonian
10-06-2009, 01:12
Α γεια σου.

Όσο για τις προδοσίες, εγώ προσωπικά χέστηκα. Δηλαδή γουστάρω τους παίκτες που φανερά τα δίνουν όλα για την ομάδα και στο τέλος κάνω ταμείο για το ποιους θα βάλω στον τοίχο μου, αλλά αναγνωρίζω και το ότι άλλοι το βλέπουν επαγγελματικά και δεν κακίζω κανέναν. Αρκεί να μην ακούω δηλώσεις Παναθηναικοφροσύνης και μετά κωλοτούμπες, οπότε ο δηλών (!) είναι μαλάκας όπως και ναχει.

Στο θέμα πάντως δε σηκώνει εύκολα να έχεις ίδια μέτρα και σταθμά. Αν είσαι υπέρ της λογικής ότι υπάρχουν προδότες, τότε έχεις τραβήξει πολύ σαφή γραμμή στο χώμα ανάμεσα στο ποιοι είμαστε "εμείς" και ποιοι οι "άλλοι". Όταν κάποιος διασχίζει τη γραμμή αυτή, το μόνο που μετράει είναι προς τα που πάει, όχι το ότι τη διέσχισε.

Φιλοσοφία στο αθλέτικς λολ.

Raven Lord
10-06-2009, 01:18
καμιά σχέση με τις περιπτώσεις "προδοτών"

Daffy
10-06-2009, 01:29
erotiksi:stekei nomika enas tetxios oros simvolaiou?exo tin entiposi oti o vazelos ama tha paei sta dikastiria,tha dikaiothei

alloste stin evropi,den exo akousei na paizei se simvolaio paixti tetxios oros.pososta metapolisis nai ,alla oxi tetxios oros

Abruzzi
10-06-2009, 01:30
μη μπλεκετε προδοσιες και οπαδικες καβλες με οικονομικα συμφεροντα και νομικους ορους

Odonian
10-06-2009, 02:05
erotiksi:stekei nomika enas tetxios oros simvolaiou?exo tin entiposi oti o vazelos ama tha paei sta dikastiria,tha dikaiothei

alloste stin evropi,den exo akousei na paizei se simvolaio paixti tetxios oros.pososta metapolisis nai ,alla oxi tetxios oros

Η νομοθεσία στην Ελλάδα έχει δικό της θεό. Μάλλον παράνομο είναι (ευρωπαικά) να έχεις όρο για μια χώρα μόνο, είναι σα να λες οι μαύροι θα πληρώνουν παραπάνω στο μαγαζί σου. Από την άλλη, με την ελληνική νομοθεσία, ίσως μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο, αφού έχουμε και άλλα περιέργα, όπως τις μονομερείς ανανεώσεις συμβολαίων που ισχύουν μέσα στην Ελλάδα, αλλά έξω τις γράφουν σταρχίδια τους.

Daffy
10-06-2009, 03:14
e k gt den tin peftoun ston AEKTSI katsourani,na mplokarei ti metagrafi i na askisei veto an den parei ta lefta I AEK TIS KARDGIAS TOU?den katalavaino pragmatika

Odonian
10-06-2009, 09:41
χεχ

FIXXXER
10-06-2009, 09:44
μη μπλεκετε προδοσιες και οπαδικες καβλες με οικονομικα συμφεροντα και νομικους ορους

Ουτε ελλειψη σεβασμου και εντιμοτητας με προδοσιες και αλλα τραγελαφικα κακουργηματα ομως ε.

bbq
10-06-2009, 13:30
διαρκείας φέτος στην ΑΕΚ μόνο αν πάρει το Μάκκο ελεύθερο, με πουστιά, χωρίς φράγκο απο τον Τσακίρη. Έστω και το Γενάρη. Άντε με τους καράβλαχους τύπου Κομπότη που βγάλανε κ γλώσσα.
Ο Κατσουράνης είναι πολύ κοντά στο να δει τη φάτσα του σε χαρτονόμισμα, όπως κάποτε ο Ντούσαν.

Entrancemperium
10-06-2009, 13:41
διαρκείας φέτος στην ΑΕΚ μόνο αν πάρει το Μάκκο ελεύθερο, με πουστιά, χωρίς φράγκο απο τον Τσακίρη. Έστω και το Γενάρη. Άντε με τους καράβλαχους τύπου Κομπότη που βγάλανε κ γλώσσα.
Ο Κατσουράνης είναι πολύ κοντά στο να δει τη φάτσα του σε χαρτονόμισμα, όπως κάποτε ο Ντούσαν.
O ανήθικος Μιστερ Νταντυ φταίει για όλα!

bbq
10-06-2009, 13:50
O ανήθικος Μιστερ Νταντυ φταίει για όλα!
όχι βέβαια, η ΑΕΚ φταιει, έπρεπε να συμπεριλάβει και ρήτρα για χρήματα κάτω από το τραπέζι, όχι μόνο για αποπάνω.

Ragnarock
10-06-2009, 14:34
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αμυντικό Νίκο Καράμπελα (20/12/1984), ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

:thumbsup:

bbq
10-06-2009, 17:30
και τώρα βουρ για τη Χάιδω

freak brother
10-06-2009, 17:36
μεγαλος παιχτης...:rofl::rofl::rofl: μεγαλος αμπαλος..

http://www.youtube.com/watch?v=ttG8N852Jos&feature=related

Amnesiac.
10-06-2009, 23:07
Άλλαξε… στρατόπεδο ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο 32χρονος ακραίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 160.000 ευρώ με τον Παναθηναϊκό αποχωρώντας μετά από 14 χρόνια παρουσίας από τον Ολυμπιακό, ο οποίος του είχε καταθέσει μικρότερη πρόταση για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

και

Έτοιμη να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι η αρχηγός του Ολυμπιακού, Μαρία Χατζηνικολάου.

Έχει αρχίσει να μου αρέσει πολύ ο επαγγελματισμός.

nothingman
10-06-2009, 23:11
καλό παιδί και σοβαρό ο χριστοφιδέλης, κρίμα. τα είχε σπάσει με τη διοίκηση βέβαια εδώ και καιρό, του είχαν διώξει και τη γυναίκα από το μάτζικ :ρ. είχε και πολλούς τραυματισμούς, στεναχωρέθηκα βέβαια, τι να λέμε. πήραν και τον δημητρακόπουλο το λίμπερό μας και θα κάνουν κάτι αλχημείες λέει, πήραμε τον κυριαζή. μαλακίες.
κρίμα.

Boom!
11-06-2009, 03:40
Παπαδημητριου ρε. Ποιος Κυριαζης ελεος αυτος κοντευει 40 χρονω.

nothingman
11-06-2009, 11:13
αχαχαχ, ναι, Παπαδημητρίου, έχεις δίκιο, μπέρδεψα τους λίμπερους!
πήραμε και τον Ανδρεάδη και ετοιμάζουν λέει σοβαρή πρόταση για τον Ψάρρα για να απαντήσουν στην ανακοίνωση για Χριστοφιδέλη, ο οποίος Ψάρρας θα έρθει για δεύτερος πασαδόρος πίσω από τον Τίσερ με τον Κουρνέτα να φεύγει για να χαρεί ο Σύμπος. ανέκδοτο ρε μλκ, γιατί δεν αντάλλαζαν απλά Αγκάμεζ με Μιλίκοβιτς αντί να ανταλλάξουν όλους τους υπόλοιπους;

bbq
11-06-2009, 11:45
εδώ η ρεάλ πήρε με 80 μύρια λίρες το Ρονάλντο και εσείς λέτε για πετοσφαίριση;;

FIXXXER
11-06-2009, 11:47
Κατσε ντε, οχι ακομα. Αν τον παρει, παει καταστραφηκε αυτος.

Kelldorain
11-06-2009, 12:08
Έβγαλε επίσημη (http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6634291) ανακοίνωση η Μάντσεστερ ότι αποδέχτηκε την πρόταση. Οπότε ως τώρα Κακά, Βίγια (?) και Ρονάλντο. Χρειάζεται έναν αμυντικό πάντως.

Magellan
11-06-2009, 12:20
ωραια τωρα μπορω να τον βριζω και για το οτι παιζει σε :puke: ομαδα

FIXXXER
11-06-2009, 12:52
Αντιπαθητικος, αλλα μεγαλος παικτης οπως και να χει, στεναχωρηθηκα λιγακι αν οντως παει σε Ρεαλ.

Magellan
11-06-2009, 14:08
ναι για το οτι ειναι αντιπαθητικος σαν ατομο
οχι γιατι δεν ειναι μεγαλος παιχτης

SpiritCrusher
11-06-2009, 14:37
elaborate λίγο περι αυτού, οπαδέ σιχαμένων ομάδων.

hvilelos?
11-06-2009, 14:42
Tουλαχιστον τωρα θα βαλετε το πεισμα κατω να δειξετε λιγη συμπαθεια στην τσελσι?Ποσα ακομα χρηματα πρεπει να δωσει για να την αντικαταστησει στο συλλογικο θυμικο ως νο1 αντιπαθητικη νεοπλουτη ομαδα αυτη η κουραδα του ποδοσφαιρου που λεγεται ρεαλ,πειτε.Προσωπικα θαρρω γυρω στα 300 μυρια σε ενα καλοκαιρι θα ειναι οκ,τι λετε.Απτην αλλη ανησυχω γιατι η ρεαλ τα εκανε χρονια πριν την τσελσι αυτα με τους πρωτους γκαλακτικλολ και παλι ο λαος γουσταρε τα τσαμπιο λιγκς γιατι τουλαχιστον "επαιζε μπαλαρα".Ισως η θελκτικη καραφλα του ζιζου ενεγειρε κοσμιοτερα ενστικτα απο την ξινισμενη αγγλοφατσα του λαμπαρντ.

daffy an paroun kai ton buonanotte pantws tha mpw se megalo dixaxmo

Γενικα,ξοδευετε και ας πανε κατω οι καημοι

Magellan
11-06-2009, 14:48
elaborate λίγο περι αυτού, οπαδέ σιχαμένων ομάδων.

θες να σου αναλυσω δηλαδη γιατι δε γουσταρω ρεαλ??

γιατι ετσι

FIXXXER
11-06-2009, 14:55
Tουλαχιστον τωρα θα βαλετε το πεισμα κατω να δειξετε λιγη συμπαθεια στην τσελσι?Ποσα ακομα χρηματα πρεπει να δωσει για να την αντικαταστησει στο συλλογικο θυμικο ως νο1 αντιπαθητικη νεοπλουτη ομαδα αυτη η κουραδα του ποδοσφαιρου που λεγεται ρεαλ,πειτε.Προσωπικα θαρρω γυρω στα 300 μυρια σε ενα καλοκαιρι θα ειναι οκ,τι λετε.Απτην αλλη ανησυχω γιατι η ρεαλ τα εκανε χρονια πριν την τσελσι αυτα με τους πρωτους γκαλακτικλολ και παλι ο λαος γουσταρε τα τσαμπιο λιγκς γιατι τουλαχιστον "επαιζε μπαλαρα".Ισως η θελκτικη καραφλα του ζιζου ενεγειρε κοσμιοτερα ενστικτα απο την ξινισμενη αγγλοφατσα του λαμπαρντ.

daffy an paroun kai ton buonanotte pantws tha mpw se megalo dixaxmo

Γενικα,ξοδευετε και ας πανε κατω οι καημοι

Το να σιχαινομαστε τη μια ομαδα, δε σημαινει οτι δε σιχαινομαστε και την αλλην. Πανε κι αυτες οι δυο στο ιδιο επιπεδο σιχαμαρας με την Μαντσεστερ Σιτι που ομως προκαλει γελιο, αφου εχει ξοδεψει τα παντα και δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ. Θυμιζουμε φυσικα οτι η Ρεαλ πηρε τον Ζιζου το 2001 και ειχε ηδη κατακτησει 2 Τσαμπιονς Λιγκ 1998 και 2000 παιζοντας οντως μπαλαρα και με παικτες που δεν ανηκαν ουτε για πλακα στην κατηγορια γκαλακτικος. Ακομα και η Ρεαλ του 2002 ητνα συμπαθης λογω Ζινταν, μετα καταστραφηκε και χαρηκαμε ολοι φυσικα. Η Τσελσι ποτε ηταν συμπαθης? Ισως πριν 10 χρονια κι αυτη και παραπανω, αλλα δεν εκανε τιποτα.

Kelldorain
11-06-2009, 15:30
Για πείτε, γιατί είναι παράλογο κάποιος να υποστηρίζει φέτος Μπαρτσελόνα επειδή έπαιξε το πιο όμορφο ποδόσφαιρο και του χρόνου να στηρίξει Ρεάλ αν αυτή είναι η καλύτερη; Και βασικά γιατί θα έπρεπε να νοιάξει έναν άνθρωπο που απλά θεωρεί την παρακολούθηση ποδοσφαίρου σαν μια μορφή διασκέδασης, το αν μια ομάδα έβαλε περισσότερα λεφτά από το αναμενόμενο ή αν έχει μεγαλύτερη ιστορία από τις άλλες, από τη στιγμή που απλά τον ενδιαφέρει να δει καλό ποδόσφαιρο;

Abruzzi
11-06-2009, 15:36
94εκ.ευρω ρε μλκ

chris_boss
11-06-2009, 15:41
Για πείτε, γιατί είναι παράλογο κάποιος να υποστηρίζει φέτος Μπαρτσελόνα επειδή έπαιξε το πιο όμορφο ποδόσφαιρο και του χρόνου να στηρίξει Ρεάλ αν αυτή είναι η καλύτερη; Και βασικά γιατί θα έπρεπε να νοιάξει έναν άνθρωπο που απλά θεωρεί την παρακολούθηση ποδοσφαίρου σαν μια μορφή διασκέδασης, το αν μια ομάδα έβαλε περισσότερα λεφτά από το αναμενόμενο ή αν έχει μεγαλύτερη ιστορία από τις άλλες, από τη στιγμή που απλά τον ενδιαφέρει να δει καλό ποδόσφαιρο;

αυτή η στιγμή να μην έρθει ποτέ

FIXXXER
11-06-2009, 15:49
Το δευτερο ταγκ με το νικνειμ μου ειναι αδικο, κουβεντα κανουμε με τον χβιλελο? ! Κελντορεν, δε διαφωνω, αλλα ειμαστε αρνητικα προκατειλημμενοι και φυσικα θα προτιμησουμε το ωραιο ποδοσφαιρο της Μπαρτσελονα που το εκανε με Ινιεστα και Τσαβι απο τα πουλεν της, παρα της Ρεαλ. Γιατι ετσι μας αρεσει.

SpiritCrusher
11-06-2009, 16:19

wat;

αυτό έκανα quote ρε :P

@Kελλντοραιν: TL;DR, απλά είναι κομπλεξικοί. ^^

Reject
11-06-2009, 16:20
ο πιο σιχαμενος καγκουρας στην πιο σιχαμενη ομαδα.αυτα ειναι.

Magellan
11-06-2009, 17:15

wat;

αυτό έκανα quote ρε :P

ααα μαλισταααα :) (δεν εκανες κουοτ γενικα παντως)

ε μπαλα ξερει σε μεγαλη ομαδα ηταν ο καλυτερος της παιχτης ηταν, τιτλους πηρε
τα υπολοιπα ειναι οκ γουστα

SpiritCrusher
11-06-2009, 17:33
Fair enough.

(δεν εκανες κουοτ γενικα παντως)

χαχα όντως. Φέηλ.

Daffy
11-06-2009, 17:38
tou xronou amina real tripotseris-mparkaouan?

Mitsmann
11-06-2009, 18:09
H Ρεαλ να βγαλει και καμμια ανακοινωση παντως με καναν ισολογισμο της.
ετσι για το χαβαλε.

Daffy
11-06-2009, 18:13
re mlk pernei 180 miria to xrono MONO apo tileoptika

Phantom Duck
11-06-2009, 19:36
οι φήμες λένε πως ο περεθ είναι γνωστός για τα χρέη του στη μιχαλού πάντως...

εν τω μεταξύ, αυτό που είπε ο φίξερ, αγαπάμε ομάδες τύπου μπάρτσα γιατί βγάζει παίκτες, προπονητές, τα πάντα όλα. δεν παίρνει κάθε τύπο που είναι εξώφυλλο στο MEN για να πουλάει φανέλες.

ο ζιντάν εξαιρείται επειδή.

Ford Prefect
11-06-2009, 19:41
Και εν πάσει περιπτώσει δικαιούμαστε να στηρίζουμε Μπάρτσα γιατί εκεί έπαιζε ο Έρικ Καστέλ.

GuardianOfIvorytower
11-06-2009, 21:00
:thumbsup:

Fireknight
12-06-2009, 00:12
pantws de fenonte ke toso apla ta prammata

Κακά+Κριστιάνο Ρονάλντο=161,2 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή είναι η μαθηματική πράξη των ημερών. Το contra.gr αναλύει τα νούμερα και εξηγεί το πως η Ρεάλ Μαδρίτης των 500 εκατομμυρίων σε χρέη πραγματοποιεί τόσο ακριβές μεταγραφές, ή το γιατί η πιο πλούσια ομάδα του κόσμου δεν έκανε αυτές τις μεταγραφές τόσον καιρό.
i synexeia edo
http://contra.gr/Soccer/Spain/Primera/RealMadrid/241846.html

Jim Dandy Mangrum
12-06-2009, 10:15
Και εν πάσει περιπτώσει δικαιούμαστε να στηρίζουμε Μπάρτσα γιατί εκεί έπαιζε ο Έρικ Καστέλ.

enas logos parapanw gia na th sixanomaste....

Ford Prefect
12-06-2009, 13:47
Είσαι εμπαθής. Ο άνθρωπος καθόταν σαν παλούκι και ξαφνικά γυρνάει και πιάνει μια βολίδα και αφήνει όλα τα πιτσιρίκια μαλάκες να κάνουνε ωωω.

FIXXXER
12-06-2009, 13:51
Μιλας σοβαρα με τον Τζιμ Νταντι που εχει μαχαιρωσει το μισο φορουμ και θιγεται αν του προσβαλλεις τον Γκαρσια...

Ford Prefect
12-06-2009, 14:08
Όσο σοβαρά μπορείς να μιλήσεις για ένα κόμικ.

Jim Dandy Mangrum
12-06-2009, 15:06
Μιλας σοβαρα με τον Τζιμ Νταντι που εχει μαχαιρωσει το μισο φορουμ και θιγεται αν του προσβαλλεις τον Γκαρσια...

mou xei ksefygei to allo miso re gamwto....pou 8a mou paei omws.....:P

regularpaul
12-06-2009, 15:46
Είσαι εμπαθής. Ο άνθρωπος καθόταν σαν παλούκι και ξαφνικά γυρνάει και πιάνει μια βολίδα και αφήνει όλα τα πιτσιρίκια μαλάκες να κάνουνε ωωω.

:pink:

καντε ενα θρεντ με παιχταραδες

ροϋ ρεις, μπεν ληπερ,
ΝΙΠΕΡ (ή οπως λεγοταν εκεινο το μαυριδερο χαμινι που τσακιζε κωλους)

eleventh guardian
12-06-2009, 16:32
Νίπερ. :touched:

Αναφέροντας όμως αυτό το όνομα αποκαλύπτεις ότι είσαι 30+ και απομακρύνεις τα γκομενάκια. :twisted:

Εγώ θυμάμαι έναν που ήταν σαν Ινδιάνος στο Μπλεκ και έβαζε γκολ με όλους τους τρόπους, αλλά μου διαφεύγει το όνομα.

Mitsmann
12-06-2009, 17:59
Καθιστος Νταρκο.

Ford Prefect
12-06-2009, 19:29
Στηρίζουμε Μπεν Λήπερ εννοείται, ο Ρόυ Ρέις μου καθόταν στο λαιμό και ο Νίπερ ήταν διασταύρωση Μέσι με Μήτρογλου στο αγγλικό. Αίσχος. Ρικ Στιούαρτ και τα μυαλά στα κάγκελα. Αυτό με τους φυλακισμένους δεν θυμάμαι ονόματα που είχανε τον Χάχα που ήταν ζογκλέρ/Τζιοβάνι, το άλλο με τον χοντρό με το επώνυμο Μάους θαρρώ, με το σούπερ φάλτσο, τον φίλο του τον Θωρ με την βολίδα, πω, τι θυμάμαι τώρα.

Αγόρι, Μπλεκ, Γκολ. Τεράστια περιοδικά, σούπερ χεσίματα.

Daffy
12-06-2009, 21:30
http://www.enet.gr/resources/2009-06/1380226-thumb-large.jpg

kalostona

+1 omorfantras

Mitsmann
13-06-2009, 10:50
Δε ξερω με τι γελαω πιο πολυ.
με τα χτεσινα "Ο Ολυμπιακος θελει Μπουονανοτε" ***
η με τα σημερινα "εξεταζεται η περιπτωση του"

ροφλολ.

***Κανει 10-11 μυρια ευρω ε.

υ.γ. οπως ελεγα και με Χρηστι Νταφφυ ψες, ειναι η σιγουρη λυση να παθει εμφραγμα ο Γερος.
σηκωνει το τηλεφωνο "ναι, γεια σας για τον Μπουοναννοτε θα θελ......"
"10 μυρια"
"οξυ εμφραγμα"

Fireknight
13-06-2009, 14:49
o protathlitis ton elege 'neo castillo' ton kahmeno .

se alla nea , emeis prepei na perimenoume akoma eikosipente metagrafes symfona me efhmerides/radiofona/giorgo_mino , mesa se aftes kai o palios castillo !

Stormrider
13-06-2009, 15:40
"Θυμίζει Ουαντού"!

Ζητώντας του Ολιβιέ Ντε Λος Μπουίς να συγκρίνει με έναν γνωστότερο παίκτη τον Καντέ, ο αρθρογράφος του football365.fr αναφέρεται σε πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού…

«Πολλές φορές ο Σεντρίκ μου θυμίζει τον καλό μου φίλο που έχει περάσει από την Ελλάδα. Τον Αμπντές Ουαντού. Δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλά δυνατός και με καλή φυσική κατάσταση. Έξυπνος και διορατικός, διαβάζει καλά πλέον τις φάσεις. Ακολουθεί κατά γράμμα την τακτική του προπονητή και δεν πρόκειται να του δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα».

Ο Ταλουτό δυσκολεύεται να βρει κάποιον να τον συγκρίνει και αρκείται στο ποδοσφαιρικό περίγραμμα του Καντέ. «Ο Καντέ είναι ένας δυνατός αμυντικός που σπάνια τραυματίζεται. Τρεις σεζόν στη Νις είχε 97 συμμετοχές και απέδειξε ότι ήταν ένας από τους πλέον χρήσιμους ποδοσφαιριστές της. Αλτικός, γενικά καλός στον αέρα, αλλά η όχι και τόσο καλή του τεχνική κατάρτιση τον κάνει ευάλωτο με γρήγορους επιθετικούς στην κατά πρόσωπο επίθεση.

Εκεί θα έχει πρόβλημα, ιδίως στα απαιτητικά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Για την Ελλάδα πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλός»

http://www.sport24.gr/html/ent/967/ent.297967.asp

megalo paixti pirate

jack the ripper
13-06-2009, 16:43
vlepw fimi oti juve thelei zilberto...ntaks den to vlepw na ginetia alla tha itan kai gamw na pairname fragka apo metagrafi tou e

Ragnarock
13-06-2009, 17:52
Ανακοινωθηκε και ο Αμπρεου.Επιτελους πηραμε ψηλο επιθετικο που ξερει μπαλα.
Το θεμα ειναι να παιξει.

freak brother
13-06-2009, 19:05
"Θυμίζει Ουαντού"!

Ζητώντας του Ολιβιέ Ντε Λος Μπουίς να συγκρίνει με έναν γνωστότερο παίκτη τον Καντέ, ο αρθρογράφος του football365.fr αναφέρεται σε πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού…

«Πολλές φορές ο Σεντρίκ μου θυμίζει τον καλό μου φίλο που έχει περάσει από την Ελλάδα. Τον Αμπντές Ουαντού. Δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλά δυνατός και με καλή φυσική κατάσταση. Έξυπνος και διορατικός, διαβάζει καλά πλέον τις φάσεις. Ακολουθεί κατά γράμμα την τακτική του προπονητή και δεν πρόκειται να του δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα».

Ο Ταλουτό δυσκολεύεται να βρει κάποιον να τον συγκρίνει και αρκείται στο ποδοσφαιρικό περίγραμμα του Καντέ. «Ο Καντέ είναι ένας δυνατός αμυντικός που σπάνια τραυματίζεται. Τρεις σεζόν στη Νις είχε 97 συμμετοχές και απέδειξε ότι ήταν ένας από τους πλέον χρήσιμους ποδοσφαιριστές της. Αλτικός, γενικά καλός στον αέρα, αλλά η όχι και τόσο καλή του τεχνική κατάρτιση τον κάνει ευάλωτο με γρήγορους επιθετικούς στην κατά πρόσωπο επίθεση.

Εκεί θα έχει πρόβλημα, ιδίως στα απαιτητικά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Για την Ελλάδα πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλός»

http://www.sport24.gr/html/ent/967/ent.297967.asp

megalo paixti pirate

ρε ο ουαντου ηταν γαμω τα παικτακια!! απλα του χαν κανει μαγια..

Mitsmann
13-06-2009, 22:00
επειδη γενικα ο καθενας λεει οτι να ναι (συνηθες πραγμα) ο Ουαντου ερχοταν απο παρεμφερη καριερα με του Καντε και επισης ολοι οσοι ασχολουνται γενικα με τον Ολυμπιακο ξερουν οτι ο Ουαντου δεν ειχε παει σε μαγο και γκανταλφς αλλα σε καποιον σχετικο ψυχολογο η κατι τετοιο, και η μπαρεα του Ανατολακη μαζι με το κολληταρι τους το Νικολακοπουλο, το μετετρεψαν σε μαγειες και βουδδου, δινοντας το τελευταιο καρφι στο κοφινι της καριερας του Ουαντου στο λιμανι.

Κακο στοπερ δεν τον λες, αλλα δεν επαιξε ποτε. Και στιγματιστηκε απ το Ολυμπιακος - Βαλενθια, αλλα οταν ο Σολιντ τον βαζει (κοντα 1,95) να μαρκαρει το Βιγια, τι να κανεις...

attila
14-06-2009, 02:10
αν η βαζελα δωσει ζιλμπερτο μετα πρεπει να βρει αλλους 3 αμυντικους χαφ

Daffy
14-06-2009, 10:34
Και ξαφνικά η «βόμβα» με Αϊμάρ! Ένα σενάριο που στο άκουσμά του μοιάζει με «επιστημονικής φαντασίας» κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία, περί επαφών των ανθρώπων τον ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα για τον Αργεντινό σταρ! Πάντως όπως γράφεται οι συζητήσεις γίνεται για τον δανεισμό του παίκτη και όχι για την απόκτησή του, για την οποία είχε κινηθεί ο Παναθηναϊκός το προηγούμενο καλοκαίρι.

xaxaxaxxaxaxaxa.ti grafoun oi malakes

antalagi me anastasako,arampatzi

Zoonchild
14-06-2009, 12:01
οχι ρε, εγω ακουσα οτι το αναστασακο τον ετοιμαζουν για αλλαγη με εστογιαννοφ :dfinger:. Προφανεστατα το μπαλαφα θα τους δωσετε τωρα που θα φυγει και ο κατσουρανης και χρειαζονται αμυντικο χαφ(!!?!!)

αθανατο μετροπολις...:touched:

fandango
14-06-2009, 12:57
μην ακούω χαζομάρες, ο Μπαλάφας δεν φεύγει για παλτά τύπου Αϊμάρ.

ζω και αναπνέω για την στιγμή που 20.000 άτομα θα τραγουδάνε "Σωωωωωωτήρης Μπαλάααααφας" στο ρυθμό του seven nation army.

geologiko_karoto
14-06-2009, 13:44
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2009/05/12/1256830/calcio-debate-wors:whistle:

Bruno Cirillo (Reggina) – Earlier this season,Cirillo remarked that he dreamed about becoming a porn star. Well, if his performances in front of the camera are as bad as they have been on the pitch this season, then he should scrap that career idea right away. Cirillo’s uncontrolled aggression has seen him concede numerous free kicks and penalties, as well as racking up 12 yellow cards. The heart of a lion, but the brain of a scarecrow, and the finesse of an elephant.

Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

freak brother
14-06-2009, 20:59
τα χει με την ξανθια μουναρα που παιζει στην πολυκατοικια..

Reject
14-06-2009, 21:10
ναι,το ΑΡΧΙΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ελενα ασημακοπουλου,κλαρινο απο τα λιγα.
μορφαντρας και ο τσιριλο ομως...χαχαχα

Entrancemperium
14-06-2009, 22:33
χαχαχαχα, ας το δούμε και αυτό, άνετα ο πιο ψεύτης ποδοσφαιριστής των τελευταίων ετών, ευτυχώς τον πήραν χαμπάρι στην BARCA, χαχαχαχα (http://www.sport-fm.gr/article/181018)
Ας τρέξουν τα άλλα τα ζώα μη χάσουν το κελεπούρι!

Mitsmann
15-06-2009, 07:45
νομιζω οτι ειναι ενα ακομα κολπο του Σερ Αλεξ για να τελειοποιησει την ομαδικη αμυνα της Γιουναητεντ.

Εκει που νομιζεις οτι αμυνονται ολοι κοντα στο τελειο και λες εχει καταφερει το σουπερ ο Σερ Αλεξ ανεβαζει λεβελ και λεει "κι αν εχετε τραγικο τερμα?" χα.

Entrancemperium
15-06-2009, 12:21
νομιζω οτι ειναι ενα ακομα κολπο του Σερ Αλεξ για να τελειοποιησει την ομαδικη αμυνα της Γιουναητεντ.

Εκει που νομιζεις οτι αμυνονται ολοι κοντα στο τελειο και λες εχει καταφερει το σουπερ ο Σερ Αλεξ ανεβαζει λεβελ και λεει "κι αν εχετε τραγικο τερμα?" χα.
χαχαχαχαχαχα

Raven Lord
15-06-2009, 12:27
αν η βαζελα δωσει ζιλμπερτο μετα πρεπει να βρει αλλους 3 αμυντικους χαφ

γιατί? αν δοθεί ο σίλβα, λογικά μένουν μάτος, σιμάο και έρχεται κατσουρ ή ένχελααρ.

attila
15-06-2009, 14:21
τον ματος δεν τον θελει ο τενκατες ,ο σιμαο πιανει θεση ξενου οποτε..

Stormrider
15-06-2009, 15:16
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/242079.html

_UnHoLy^MaRtYr_
15-06-2009, 15:49
Ο παπαράτσι εδώ και 1-2 χρόνια παίζει να είναι ο Καντιρού. Όχι πως παλιά ήταν καλύτερος, αλλά.

jack the ripper
15-06-2009, 23:37
<<Το βράδυ της Δευτέρας οι δύο πλευρές τα είπαν με τον Νικόλα Πατέρα να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις. Το κλίμα ήταν καλό όχι όμως και τα... νέα, αφού η διαφορά των δύο πλευρών ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός πρότεινε διετές συμβόλαιο και ένα ποσό 2 εκ. ευρώ συν 1 εκ. ευρώ με την μορφή μπόνους. Όμως το... μπαμ ήρθε από την πλευρά του Αργεντίνου παίκτη αφού οι εκπρόσωποι του ζήτησαν 3.5 ευρώ (!!!) τον χρόνο, ένα εκ. ευρώ μπόνους αλλά και 2εκ. ευρώ το... μπόνους μεταγραφής στους μάνατζερ κάτι που ισχύει σε περιπτώσεις πρωτοκλασσάτων παικτών.

Κατανοητό είναι ότι πρόκειται για πολύ μεγάλη διαφορά και με αυτά τα δεδομένα, μάλλον σύντομα ο Παναθηναϊκός θα ξεχάσει τον Κρουζ και θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. >>

ε ενταξει οχι και τοσα χρηματα για cruz ειπαμε...καλος οκ αλλα δε δινεις 3.5 το χρονο + μπονους + μαλακιες για παιχτη 35 χρονων..

Daffy
16-06-2009, 00:01
http://media2.feed.gr/filesystem/images/20090615/engine/goalnews_LARGE_t_1041_4746240_type11487.jpg

stirizoume metagrafi nafti :thumbsup:

jack the ripper
16-06-2009, 00:07
stirizoume afti

Entrancemperium
16-06-2009, 00:33
<<Το βράδυ της Δευτέρας οι δύο πλευρές τα είπαν με τον Νικόλα Πατέρα να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις. Το κλίμα ήταν καλό όχι όμως και τα... νέα, αφού η διαφορά των δύο πλευρών ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός πρότεινε διετές συμβόλαιο και ένα ποσό 2 εκ. ευρώ συν 1 εκ. ευρώ με την μορφή μπόνους. Όμως το... μπαμ ήρθε από την πλευρά του Αργεντίνου παίκτη αφού οι εκπρόσωποι του ζήτησαν 3.5 ευρώ (!!!) τον χρόνο, ένα εκ. ευρώ μπόνους αλλά και 2εκ. ευρώ το... μπόνους μεταγραφής στους μάνατζερ κάτι που ισχύει σε περιπτώσεις πρωτοκλασσάτων παικτών.

Κατανοητό είναι ότι πρόκειται για πολύ μεγάλη διαφορά και με αυτά τα δεδομένα, μάλλον σύντομα ο Παναθηναϊκός θα ξεχάσει τον Κρουζ και θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. >>

ε ενταξει οχι και τοσα χρηματα για cruz ειπαμε...καλος οκ αλλα δε δινεις 3.5 το χρονο + μπονους + μαλακιες για παιχτη 35 χρονων..
Έλα με τις μαλακίες να 'ουμ μυριστήακανε όλοι οι συνταξιούχοι μπικικίνια και πλακώσαν!
Σιγά μη δίνανε και την Παιανία για τον Ιούλιο Κρούζ! Έλα για να σοβαρευτούμε!

jack the ripper
16-06-2009, 00:45
e nai auto lew....an itan me ta lefta pou legane arxika(2M) ntaks den tha pethana apo ti xara mou alla ok....pisteuw tha voithage....alla to gamisame to thema...

Odonian
16-06-2009, 02:24
Με ελεύθερη μεταγραφή 2 μύρια το χρόνο και ακόμα έναν καλό φορ που λέγαμε, μια χαρά είναι. Με 3,5 και και και να πάει να γαμηθεί. Έχει χτυπήσει καλά ονόματα φέτος η ομάδα, αλλά δεν τους βλέπω να ψήνονται. :|

jack the ripper
16-06-2009, 02:32
και καπου εδω θα φανει τη σκατα εκαναν οι σκαουτερς ολο αυτον τον καιρο..γιατι για κρουζ,ενχελααρ,κατσουρανη κλπ δε θες σκαουτερς

Nasum
16-06-2009, 02:36
Ε να φαει και κανα φραγκο ο Αντωνιου ρε αγαπη μου!:pink:
Αφου ολοι τρωνε.

Odonian
16-06-2009, 02:39
Διαφωνώ απόλυτα, είναι εντελώς άκυρη αυτή η άποψη. Γιατί δε θέλεις σκάουτερς; Στην τελική ποια είναι η δουλειά των σκάουτερς; Αν είναι να βλέπουν αυτοί κασέτες αντί για τον ΠΡΟΕΔΡΟ να το χέσω. Είναι πολλά περισσότερα από τη γενική αξία ενός παίκτη που πρέπει να εξακριβώσουν.

Να δεχτώ ότι ξέρουμε πάνω κάτω πόσο καλός είναι ο Ενχελααρ. Το αν θα πιάσει στον ΠΑΟ είναι μια πολύ διαφορετική υπόθεση. Καλό είναι να ξέρουμε το χαρακτήρα του, γιατί θέλει να φύγει από εκεί που είναι και γιατί τον δίνουν, πώς έχει συνηθίσει να βλέπει τη μπάλα και τη ζωή του έξω από αυτή και ένα κάρο πράγματα που είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ειδικός.

Για παράδειγμα, όταν φέραμε τον Κονσεησάο εμείς, πάλι μεταγραφή που δεν ήθελε σκάουτερ δεν ήταν; Μήπως αν είχαμε βάλει έναν να τον ψάξει για κάνα μήνα, να ξέραμε ότι οι κασέτες είχαν λήξει και πλέον περπατάει;

00i00
16-06-2009, 03:04
Διαφωνώ απόλυτα, είναι εντελώς άκυρη αυτή η άποψη. Γιατί δε θέλεις σκάουτερς; Στην τελική ποια είναι η δουλειά των σκάουτερς; Αν είναι να βλέπουν αυτοί κασέτες αντί για τον ΠΡΟΕΔΡΟ να το χέσω. Είναι πολλά περισσότερα από τη γενική αξία ενός παίκτη που πρέπει να εξακριβώσουν.

Να δεχτώ ότι ξέρουμε πάνω κάτω πόσο καλός είναι ο Ενχελααρ. Το αν θα πιάσει στον ΠΑΟ είναι μια πολύ διαφορετική υπόθεση. Καλό είναι να ξέρουμε το χαρακτήρα του, γιατί θέλει να φύγει από εκεί που είναι και γιατί τον δίνουν, πώς έχει συνηθίσει να βλέπει τη μπάλα και τη ζωή του έξω από αυτή και ένα κάρο πράγματα που είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ειδικός.

Για παράδειγμα, όταν φέραμε τον Κονσεησάο εμείς, πάλι μεταγραφή που δεν ήθελε σκάουτερ δεν ήταν; Μήπως αν είχαμε βάλει έναν να τον ψάξει για κάνα μήνα, να ξέραμε ότι οι κασέτες είχαν λήξει και πλέον περπατάει;

ο Κονσεισαος και ο καθε παπαρας που θα ακριβοπλερωσετε και θα βγητε οτι βγητε ειναι καθαρα μανατζεροντηλ

η μαλακια με σας ειναι οτι ζειτε μια μικρη χουντα με τους ντεμεκ σκαουτερς,τεχνικους διευθηντε κλπ κλπ

ομαδα Windows sVista....οτι ναναι

μακαρι να κανει ιδιες επιλογες ο μαγλας ο καρουλομαλλος να διασκεδασομε

cancer
16-06-2009, 03:18
gia ka8e paixti tipou cruz iparxei kai o antistoixos ferelpis neos pou mporei na parei kai mia metagrafi kai na ferei kai 2-3 miria euro sto tameio amalaxei na ginoume kai plousioi. poly 8a 8ela ton cruz stin omada mou alla ama me ipotimaei etsi na paei stin totenam. krima pantws.
aptin alli pos ginetai o bryzaout na fernei stin prwti tou xronia san texniko dieuthinti paiktai tipou contreras kai muslimovic den to polykatalabainw, dld to bryzas-paok metraei pio poly apto (((antwniou)))-bazelos?

Daffy
16-06-2009, 03:19
nai

00i00
16-06-2009, 03:21
gia ka8e paixti tipou cruz iparxei kai o antistoixos ferelpis neos pou mporei na parei kai mia metagrafi kai na ferei kai 2-3 miria euro sto tameio amalaxei na ginoume kai plousioi. poly 8a 8ela ton cruz stin omada mou alla ama me ipotimaei etsi na paei stin totenam. krima pantws.
aptin alli pos ginetai o bryzaout na fernei stin prwti tou xronia san texniko dieuthinti paiktai tipou contreras kai muslimovic den to polykatalabainw, dld to bryzas-paok metraei pio poly apto (((antwniou)))-bazelos?

πανε...φρεσκαδουρας ο Ζησης...ο μαγλας εγινε τουρσι ελεος

cancer
16-06-2009, 03:26
nai
'se re.
giati eipa totenam? oute europi de vgainei.
akou to shpongle gamimene.

genika 8es ena paixti na se dei sa metavatiko stadio stin kariera tou me filodoksia na paei se prwtoprwtoklasati omada h ena paixti pou na xei figei apauto to stadio.

FIXXXER
16-06-2009, 03:30
και ένα κάρο πράγματα που είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ειδικός.

Aς το χω προχειρο γενικα.

jack the ripper
16-06-2009, 11:07

χμου...ναι οκ...απλα το θεμα που κολλαω ειναι αυτο ακριβως που λεει ο κανσερ απο κατω...αντι να δινεις τα 4592579257252935 φραγκα σε εναν παιχτη που μπορει να ειναι γαμω κλπ αλλα ειναι 35 χρονων βρισκεις εναν αντιστοιχο στα 20-23 που μετα απο 2-3 χρονια τον πουλας πιθανον με πολυ περισσοτερα χρηματα...και για να βρεις τετοιους παικτες με οσο το δυνατον λιγοτερο ρισκο θες σωστο σκαουτινγκ...αυτος ειναι και ο βασικος τους στοχος....να βρουν καλους νεους παικτες πριν τους βρουν αλλες ομαδες.

Kelldorain
16-06-2009, 12:35
Δεν διαφωνώ, αλλά αυτή τη στιγμή ο Παναθηναικός χρειάζεται σίγουρους παίκτες. Παρά το γεγονός πως φέτος οι τιμές στην λατινική αμερική είναι προσιτές σε σχέση με άλλα χρόνια, για μένα είναι μεγάλο ρίσκο να πάρεις τον βασικό σου επιθετικό από 'κει, θυμηθείτε τι έγινε με τον Σόουζα. Ούτε από την Αγγλία γίνεται αυτή τη στιγμή, μπορεί να μιλάμε για την καλύτερη αγορά από άποψη ποιότητας, αλλά μέχρι να κάνει οικονομική ένεσε η Μάντσεστερ με τα λεφτά που πήρε, οι ομάδες θα πουλάνε πολύ ακριβά, δείτε τι τραβάει με Λέτο, Ντάρμπι ο ολυμπιακός. Κακά τα ψέματα, ο Κρουζ είναι πολύ καλή λύση και από κει και πέρα τουλάχιστον φέτος νομίζω ο Παναθηναικός πρέπει να κινηθεί στην ευρωπαική αγορά.

jack the ripper
16-06-2009, 12:46
δεν πιστευω πως ειναι απολυτο αυτο...δλδ μου λες για τον σοουζα αλλα αντιστοιχα μπορω να σου πω εγω για τον ματος που ειχε βγαλει ματια οταν επαιζε....ή αντιστοιχα για τον μπλανκο της αεκ....ειναι και εαν θα ταιριαξει ο παικτης με την ομαδα-πρωταθλημα.....αλλο να παρει 1-2 παικτες απο ευρωπη εμπειρους...αλλα το σκαλωμα σε παικτες 30+ ειναι λιγο απαραδεκτο

Kelldorain
16-06-2009, 12:58
δεν πιστευω πως ειναι απολυτο αυτο...δλδ μου λες για τον σοουζα αλλα αντιστοιχα μπορω να σου πω εγω για τον ματος που ειχε βγαλει ματια οταν επαιζε....ή αντιστοιχα για τον μπλανκο της αεκ....

Mα ναι αυτό λέω. Ότι είναι στοίχημα , παίζει να βγει παίζει και όχι. Στους ευρωπαίους παίκτες τα πράγματα είναι πιο σίγουρα. Για το μέσο όρο συμφωνώ στο να μην πάει πολύ ψηλά, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει πίεση για άμεση αποτελέσματα, η βασικά εντεκάδα τουλάχιστον πρέπει να αποτελείται από έμπειρους παίκτες στο σύνολό της. Εξάλλου και ο Ολυμπιακός που το παίρνει κάθε χρόνο δεν είχε ιδιαίτερα χαμηλό μ.ο τις περισσότερες χρονιές και η Άεκ όταν ανέβασε τον μ.ο κατακόρυφα (07-08 ) το διεκδίκησε στα ίσια.

jack the ripper
16-06-2009, 13:06
ναι μωρε καταλαβαινω τι θες να πεις...και σου λεω οτι συμφωνω να υπαρχουν ΚΑΙ επειροι παικτες που στα δυσκολα μπορουν να κρατησουν την ομαδα....απλα σε μια ομαδα δε γινεται να εχεις μονο γηρατεια :P τον κρουζ θα τον ηθελα στην ομαδα επαναλαμβανω...αλλα με αυτα τα λεφτα ε αντε και γαμησου

Kelldorain
16-06-2009, 13:10
Καλά για τα λεφτά συμφωνούμε προφανώς, εδώ ξέρει ότι θα παίζει μόνος επιθετικός και λέει 500 χιλιάδες μπόνους αν βγει πρώτος σκόρερ στους ομίλους :P O Nilmar σταμάτησε να παίζει για εναλλακτική; Γιατί τώρα τελευταία γράφουν για άλλους

Daffy
16-06-2009, 13:47
e kai siga ton paixti mpai de gouei e.o krouz

jack the ripper
16-06-2009, 13:50
καλα κακο δεν τον λες...δλδ τη δουλεια του θα την εκανε...αλλα σιγουρα μπορεις να βρεις καλυτερο-μικροτερο....
ο νιλμαρ τωρα τι να πω...πρεπει να ακουσαν τα λεφτα που θελουν τον ιανουαριο και να αποχωρησαν διακριτικα

Tyler_Durden
16-06-2009, 13:51
Μολις ακουσα την τελική πρόταση του ΠΑΟ για Κρουζ. 2,8 για ένα χρόνο και αυτόματη ανανέωση συμβολαίου για έναν ακόμη, αν παίξει 20 παιχνίδια την πρώτη χρονιά. Deadline 24 ώρες.

Σωστούς τους βρίσκω πάντως. Στα 35 του πραγματικά ποιος νομίζει οτι θα του δώσει παραπάνω φράγκα ; *

*Όπως και την χαρά του να είναι συμπαίκτης με τον Λουκά Νο 24 ?

jack the ripper
16-06-2009, 13:54
ε ναι μια χαρα σταση ειναι ....

00i00
16-06-2009, 14:22
αμα κατεβαζει πανια αντιπαλων ο Αμπρεους θα εχομε μια υπεροχη χρονια

γκολ στην Τουμπα και τρεχα στην 4...Loco με κωλο 4 τετραγωνικα μετα

Eulogy
16-06-2009, 15:34
....και η Άεκ όταν ανέβασε τον μ.ο κατακόρυφα (07-08 ) το διεκδίκησε στα ίσια.

to peire thes na peis

00i00
16-06-2009, 16:03

to peire thes na peis

ας μην ρουφιανευε ο σκορδας

Kelldorain
16-06-2009, 16:08

to peire thes na peis

Δεν διαφωνώ, για αγωνιστικά θέματα μιλάμε και μες στο γήπεδο μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς. 00i00 πρώτη φορά ακούω για Σκόρδα, για ποιο λόγο να το κάνει; Συμφέρον είχαν αυτές που ήθελαν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, γι' αυτό και λεγόταν για Βέροια και Λεβαδειακό

00i00
16-06-2009, 16:17

to peire thes na peis

Δεν διαφωνώ, για αγωνιστικά θέματα μιλάμε και μες στο γήπεδο μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς. 00i00 πρώτη φορά ακούω για Σκόρδα, για ποιο λόγο να το κάνει; Συμφέρον είχαν αυτές που ήθελαν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, γι' αυτό και λεγόταν για Βέροια και Λεβαδειακό

σκορδειρο κρατουσε μουγκρα στον απολλωνα παλαμαριας λογω του υποβιβασμου του αρεως χαριλαου στην φυσικη του κατηγορια...+ το γλυψιμο στον μπαρμπα

πουσταραδες τι να πεις

Daffy
16-06-2009, 17:20
eleftheros o markez

:moutza: sti dioikisi remou pou den kataferan na karpothoun oute miso evro apo enan paixti pou kserei oli ti mpala tis thessalonikis

Ragnarock
16-06-2009, 17:24
Ερχεται να εμπλουτισει την λατιν αποικια μας.

Daffy
16-06-2009, 17:27
EXO KONSEISAO VRE!

:oops::oops::oops:

Reject
16-06-2009, 18:48
eleftheros o markez

:moutza: sti dioikisi remou pou den kataferan na karpothoun oute miso evro apo enan paixti pou kserei oli ti mpala tis thessalonikis

στα μουτρα σου νταφφυ.
τετοιο μαλακισμενο μπασταρδο,να μην σωσει και κανει ποτε καριερα στην ζωη του.
ειπαμε,μπαχαλοι,κοκκινες κτλ κτλ αλλα αυτος ο αρχιμαλακας σε οποια ομαδα παει την κανει μπουρδελο.
αυτος πρεπει να πληρωνει για να παιζει ρε,μπορει να ξερει μπαλαρα αλλα ειναι τοσο πουτανας γιος που οι συμπαικτες του τον βλεπουν και τους γυρνανε τα αντερα.

μακαρι να παει στον αρουλη να γινει και εκει πολεμος.μακρυα μονο απο εμας.
φετος δεν στηριζουμε.μονο εκδρομες,μονο μπαχαλα.γκαγκατση ηθελαν,ας τον χαιρονται.

Daffy
16-06-2009, 19:32
panki :moutza:,o iraklis prepei na prostatefsei ta simferonta tou k oxi na ginei ipoxeirio ton kapritsion tou kathe malaka.afou kanei kagkouries,I vriskei omada na plerosei (toulaxiston ta lefta tou simvolaiou tou paixti) I ton exeis eksedra.telos.min eisai mpoufos.toulaxiston na ksigithei o remos opos o vazelos me ton papadopoula dld pare mpoulo alla den tha paikseis ellada.OXI TZAMPA

Reject
16-06-2009, 19:49
:moutza:
τζαμπα,και αντε γαμησου ρε κωλοπαιδο,δεν εχουμε αναγκη τα 200 χιλιαρικα που θα μας φερεις.
γιατι σιγα και μην τον επαιρνε καμια ομαδα με παραπανω απο 200 χιλιαρικα.κανεις δεν τον θελει τον πουτανας γιο.
ειναι θεμα αξιοπρεπειας ρε.οχι χρηματων.ολη την χρονια τους εκανε ΠΟΥΤΑΝΑ και ενα παιχνιδι δεν επαιξε,ε ΣΚΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.
στα αρχιδια μου το ταλεντο του,που οντως εχει.μπορει να συνυπαρξει με αλλους σε μια ομαδα?ΟΧΙ.
ρωτα και τους συμπαικτες του που κρατιοντουσαν να μην του ορμηξουν,οταν ακομα και στις προπονησεις κοροιδευε και εκανε τσαλιμακια ενω οι αλλοι ηταν σε φουλ ρυθμους.
παρε και μια ακομα :moutza: μιας και ο μυτογκας οντως εφυγε απο τον βαζελο σχεδον διωγμενος,αλλα ξεχνας και τι προσφερε αγωνιστικα.
μην συγκρινεις το ψωμι με τα σκατα.

παντως πλακα-πλακα παρακαλαω να ερθει στον ΠΑΟΚ,να παμε μια "επισκεψη" στην πρωτη του στραβη και να του δειξουμε πως χειριζονται τις σφαλιαρες εκει στα γυφτικα :touched:
το να τραβαω σφαλιαρες στην καραφλα του μαρκεζ θα ειναι για εμενα το αποκορυφωμα μιας χρονιας που θα ειναι γεματη απο μπαχαλα γαμω τον γκαγκατση.

Odonian
16-06-2009, 20:12
και ένα κάρο πράγματα που είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ειδικός.

Aς το χω προχειρο γενικα.

Fireknight
16-06-2009, 20:14
xaxaxaxxa

Fireknight
16-06-2009, 20:14
xaxaxaxxa