PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011.

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Amnesiac.
20-05-2010, 20:35
Η επιστροφή του κορνέ σε εμάς.

Τα Δ.Σ. του βάζελου θα μεταδίδονται ζωντανά από την εκπομπή της Λαμπίρη.

Όλα τα υπόλοιπα όπως τα ξέρουμε.

Fireknight
20-05-2010, 21:11
me xwris Fernando =(

freak brother
20-05-2010, 22:33
πειτε για τις μεταγραφες του θρυλου που ο προγραμματισμος θα γινει μετα τις 14 ιουνιου !! :touched: αν βρει επενδυτες ο Σωκος... αλλιως δεν εχει.

Entrancemperium
20-05-2010, 23:14
Οι προετοιμασία θα αρχίσει πριν τελειώσουν οι Πανελλήνιες ή μετά; Επειδή πέφτει δουλειά, και δεν ξέρω αν θα μπορώ να παρακολουθώ τις μεταγραφάρες της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε.!

BlackiE
20-05-2010, 23:26
Με Μπάντοβιτς στην προετοιμασία :dfinger:

Odonian
21-05-2010, 02:41
:touched:

regularpaul
21-05-2010, 10:51
το εχουμε γραμμενο κι αυτο το πρωταθλημα

ελπιζω να μην λεω τα ιδια και για τη Β' σε 3 βδομαδες :s

Raven Lord
21-05-2010, 13:34
να γίνει στικυ παρακαλώ

Eulogy
22-05-2010, 13:15
na min ponesoun allo ta matia mas...

GuardianOfIvorytower
25-05-2010, 12:43
να φτιάξουμε ομάδα πρώτα

jack the ripper
12-06-2010, 00:00
Linen λενε και καλα για γαυρο

JnB
12-06-2010, 00:31
Πλάκα πλάκα ίσως παίξουν μπάλα με αυτόν.

KoiliaSamprela
12-06-2010, 06:39
Πλάκα πλάκα ίσως παίξουν μπάλα με αυτόν.

μόνο αυτό .... την αρώστεια αυτή την ξέρουμε και ο προπονητής από μόνος του δεν φτάνει

FIXXXER
12-06-2010, 11:42
Οποιος εκανε το ταγκ σου γαμιεται το σπιτι, ευχαριστω :)

GuardianOfIvorytower
16-06-2010, 12:56
πρόσληψη Λίνεν κρίνεται θετική, αλλά να τον αφήσουν να δουλέψει

Raven Lord
16-06-2010, 13:02
καλός στο στήσιμο δημιουργικής ομάδας, κακός αμυντικά.

Amnesiac.
18-06-2010, 19:20
Ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος, δυνατός και έτοιμος για νέες στιγμές θριάμβων και δόξας!

GG*
18-06-2010, 19:39
να εισαι συγκρατημενος
το πρωταθλημα θα ειναι δυσκολο -τα περισσοτερα ματς θα ειναι derby
ξεκιναμε με 6 βαθμους με τον πελατη μας τον παναθηναικο και μετα οτι μαζεψουμε

nothingman
18-06-2010, 19:40
* Στις 15:42 έφτασε ο πρόεδρος, Σωκράτης Κόκκαλης. Υπάρχουν 3-4 φίλοι της ομάδας έξω από τα γραφεία, ζητώντας του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ να μείνει και λέγοντάς του ότι είναι ένας και μοναδικός. Mερικοί από αυτούς του φώναξαν "είσαι αθάνατος", "είσαι ο καλύτερος, μην φύγεις ποτέ", "μείνε προεδράρα, μην δώσεις την ΠΑΕ, σαν και εσένα δεν θα περάσει κανείς άλλος". Σε λίγα λεπτά ξεκινάει η συζήτηση και γύρω στις 18:00 αναμένονται οριστικά νέα σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

πεθαίνω σβήνω χάνομαι

Amnesiac.
18-06-2010, 19:44
Θέλω να δω τι θα τους κάνουμε όλους αυτούς τους Μιραλλάδες και Επστάινς και Λίνενς τώρα που θα πάρουμε το Βαλβέρδε και θα κάνουμε ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΒΟΜΒΕΣ.

Kelldorain
18-06-2010, 19:53
Βασικά απ'ότι έλεγαν όλους αυτούς τους πήρε για να δείξει "να εγώ έχω κάνει μια προεργασία, οπότε πρέπει να κάτσω ένα χρόνο σαν πρόεδρος". Πάντως αν όντως έβαλε 50μ, ένα μεταγραφικό μπάτζετ στα 10-15 θα υπάρχει σίγουρα.

Beyond Within
18-06-2010, 21:35
χτυπάμε τρεζεγκέ λέει

fandango
18-06-2010, 21:38
χτυπάμε τρεζεγκέ λέει

μην τον πονέσετε πολύ μόνο.

Fireknight
19-06-2010, 13:38
http://www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/277925.html

Kelldorain
23-06-2010, 13:45
Ο Βγενόπουλος κατέθεσε πρόταση αγοράς λένε.

εντιτ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Έκανα σήμερα την κάτωθι πρόταση στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη

«κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη
Ηρώδου Αττικού 12Α
Μαρούσι

23 Ιουνίου 2010

Γιάννη,

Παρόλο που όπως γνωρίζεις δεν ήταν στις προθέσεις μου να αγοράσω τις μετοχές σου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η επιλογή σου να τερματισθεί επί της ουσίας η πολυμετοχικότητα και οι δυσάρεστες εξελίξεις που φοβούμαι ότι προδιαγράφονται για την αγαπημένη μου ομάδα με αναγκάζουν να σου καταθέσω την παρακάτω πρόταση:

1. Είμαι διατεθειμένος να αγοράσω τις μετοχές σου στην αναλογική καθαρή θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως αυτή θα προσδιορισθεί μετά τη διενέργεια του απαραίτητου οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ σε συμφωνία των Ορκωτών Λογιστών των δύο πλευρών. Η αξία που θα προκύψει θα προσαυξηθεί και από την εύλογη αξία του προπονητικού κέντρου της Παιανίας που θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσει την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γιατί είναι άμεσα συνδεδεμένο με την λειτουργία της ομάδας.

2.Μετά την ολοκλήρωσή της συναλλαγής θα καλύψω επιπρόσθετα και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 23 εκατ. ευρώ που υπολογίζω ότι θα χρειασθούν, ώστε ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια. Προς τούτο σε ενημερώνω ότι εφόσον αποδεχθείς την πρότασή μου ο κ. Ν. Πατέρας έχει δεσμευθεί ότι θα αναλάβει Πρόεδρος της ΠΑΕ τουλάχιστον για δύο χρόνια και θα έχει όλη τη διαχείριση της ομάδας εν λευκώ.

3.Εάν από την αποδοχή της πρότασής μου μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής προκύψει ουσιαστική αποδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας ή βέβαιη απώλεια εσόδων από αυτά που σήμερα προϋπολογίζονται το τίμημα θα μειώνεται αναλογικά.

4.Ορίζω ως Ορκωτούς Λογιστές των αγοραστών την εταιρεία Grant Thornton (κ. Β. Καζάς) και σαν δικηγόρους το νομικό γραφείο V&P (κ.κ. Λουκάς Ρούφος και Αλέκα Τατάγια) και επιθυμώ, εάν η πρότασή μoυ γίνει αποδεκτή, να προχωρήσουμε τις διαδικασίες άμεσα.

5.Η πρότασή μου ισχύει μέχρι τις 23 Ιουλίου 2010.

Με τιμή,

Ανδρέας Βγενόπουλος»

Επιθυμώ να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι εφόσον η πρότασή μου γίνει αποδεκτή θα προχωρήσω άμεσα στην εφαρμογή της πραγματικής πολυμετοχικότητας βάσει όλων των αρχών και των εξαγγελιών που έκανε η ΠΕΚ πριν δύο περίπου χρόνια.

Εφόσον η πρότασή μου δεν γίνει αποδεκτή ισχύει η τελευταία μου δήλωση περί αποχώρησης. Σ΄αυτή την περίπτωση, για το συμφέρον της ομάδας δεν πρόκειται ποτέ να κάνω αντιπολίτευση και θα χαίρομαι ή θα λυπάμαι για τα αποτελέσματα μαζί με όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

ari-m
23-06-2010, 14:13
meta tin prosklisi-proklisi pou eixe kanei o jigger gia sygkekrimenes im/nies me sygkrekrimeno poso (ki ennoeitai xwris tin paiania), stin opoia o k. 1m prasines kardies ekane kokoko, anamenoume pleon apantisi "pare ta @@@ mou" apo ton jigger ...

nothingman
23-06-2010, 14:21
κάποιος που έχει την καλή διάθεση ας γράψει πεντέξι πράγματα περί Ηρακλή, τι έγινε και τι γίνεται. ή ας δώκει ένα "αξιόπιστο και έγκυρο" λινκ. τον ευχαριστώ από τώρα.

SpiritCrusher
23-06-2010, 18:19
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?21445-%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%91%CE%98%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91-2009-2010./page271

Ποστ #4053 και για 1-2 σελίδες τα είχαμε πει.

Εν συντομία αλλάξαν τον νόμο μέσα σε μια νύχτα ώστε να μια ομάδα δεν μπορεί να συμμετάσχει στη superleague, τη θέση της δεν τη παίρνει η επόμενη ομάδα που θα προβιβαζόταν αλλά η τρίτη που υποβιβάστηκε, aka Λεβαδειακός.

Συγχρόνως ο Λεβαδειακός μας πηγαίνει και καλά για αφαίρεση βαθμών γιατί λέει χρωστάμε λεφτά. Ενώ επίσης εμφανίζονται πλαστά χρεώχαρτα και άλλα όμορφα και περίεργα.

μπόνους σημερινό: http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Iraklis/278453.html

00i00
23-06-2010, 18:28
τα συχαρικια μου στον τυρακλακι που υψωσε την σκοπιανη σημαια ε?
πανΑκσιοΣ

Daffy
23-06-2010, 18:42
πανΑκσιοΣ
emeis sikonoume tourkikes k voulgarikes re tarama.k pxio to provlima genika.siga napoume

00i00
23-06-2010, 18:59
πανΑκσιοΣ
emeis sikonoume tourkikes k voulgarikes re tarama.k pxio to provlima genika.siga napoume

εισαι καννιβλαξ? για καλο το ειπα αφου

Daffy
23-06-2010, 19:03
a ok :razz:

Zoonchild
25-06-2010, 09:55
κάποιος που έχει την καλή διάθεση ας γράψει πεντέξι πράγματα περί Ηρακλή, τι έγινε και τι γίνεται. ή ας δώκει ένα "αξιόπιστο και έγκυρο" λινκ. τον ευχαριστώ από τώρα.

παρε και αυτο

http://www.sport-fm.gr/article/279383

βαλε μεσα και αυτο: Σε δηλώσεις προέβει μετά και τη σημερινή αναβολή της έκδοσης της απόφασης από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης. Χαρακτηριστικά ο Κος Αγγελούδης δήλωσε:

"Με θλίψη και οργή διαπιστώνεται το λεγόμενο «αυτοδιοίκητο» του ποδοσφαίρου είναι αυτοδιοίκητο της ασυδοσίας και της υποκρισίας.

Σε ποια αθλητική ομοσπονδία, σε ποια ευνομούμενη χώρα δικαιοδοτικά όργανα συνεδριάζουν εν κρυπτό(σ.ζ. η συνεδριαση εγινε σε ξενοδοχειο αντι στα γραφεια της ΕΠΟ), αποφάσεις αποκρύπτονται ή μετακινούνται χωρίς να ισχύει η αρχή της δημοσιοποίησης και της διαφάνειας. Και όλα αυτά με τη σιωπηρή αλλά εκκωφαντική απουσία της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Μήπως τελικά η αθλητική ηγεσία ήρθε η ώρα αντιληφθεί που οδηγεί το ποδόσφαιρο το λεγόμενο αυτοδιοίκητο."

ενημερωνομαστε οτι ο προεδρος της πρωτης επιτροπης, ο οποιος εβγαινε κλαμμενος αφου δεν εδωσε την αδεια στον Ηρακλη και ελεγε οτι ελπιζει με ολη του την καρδια να δικαιωθει ο Ηρακλης στην εφεση(!!!!!!!!!!), εχει φυγαδευτει στην βουλγαρια

και ενω λοιπον επιτελους η επιτροπη εφεσεων ζητησε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ χαρτια για να δωσει την αδεια(μεχρι και ισολογισμο Α' ταξης(???)τρεχοντος ημερομηνιας-δεν εχει ζητηθει απο καμια αλλη ομαδα), η διοικηση του ηρακλη παρουσιασε δημοσια, σε Αθηνα και Θεσσαλονικη ΟΛΑ τα στοιχεια που της ζητηθηκαν. Ολοι τα ειδαν εκτος απο την επιτροπη εφεσεων που τα ζητησε, αποτι φαινεται, για αυτο και ακομα δεν εχουν βγαλει αποφαση.

δεν ανησυχουμε ομως, αφου ως γνωστον η κυβερνηση ΠΑΣΟΚ απαιτει την διαφανεια και την ισονομια και διαφερει απο τα προηγουμενα λαμογια. Διαφερει ειπαμε?

"Το λόγο στο τέλος πήρε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή Ντίνος Γωγάκος που ανέφερε: ........Έμεινα έκπληκτος από την πρόταση του Γ.Γ.Α. να παραχωρήσουμε τα 60 στρέμματα που έχουμε στη Μίκρα για να διασφαλίσουμε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου! ......"

για να πεφτουν και οι μασκες. Αντε γαμηθειτε ρε λαμογια

SpiritCrusher
25-06-2010, 13:20
χαχαχ και το σκεφτόμουνα πως για να λένε στην αρχή την προηγούμενη βδομάδα ότι "Αναβάλλεται η ανακοίνωση του πορίσματος και θα ανακοινωθεί λίγα λεπτά μετά τον αγώνα της Εθνικής" πάει να πει πως απορρίφθηκε και για να το αναβάλλουν από τότε μάλλον κερδίζουν χρόνο για να φυγαδεύσουν τους εμπλεκόμενους :P

Kelldorain
12-07-2010, 14:21
Eμφανώς εκνευρισμένος αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Super League o Γιάννης Βαρδινογιάννης! «Γυρίζουμε πολλά χρόνια πίσω», είπε ενώ άφησε αιχμές για παρέμαση Πατέρα. Αναβλήθηκαν οι εκλογές λόγω της «έκρηξης Τζίγγερ!

Λάβρος ήταν ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την αποχώρηση του. «Δεν έχω λόγο να μείνω άλλο. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια με τη Σούπερ Λίγκα για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου αλλά βλέπω πλέον ότι γυρίζουμε πολλά χρόνια πίσω. Ηρθα εδώ επιδιώκοντας να βρούμε το δρόμο της συνέναισης, αλλά τελικά δεν υπάρχει τίποτα». Στη συνέχεια όταν τον ρώτησαν εάν θα βγει ο Κανελλόπουλος Πρόεδρος, είπε: «Αυτό θα γίνει αφού τον στηρίζουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός»! Και όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι «ποιος Παναθηναϊκός», ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απάντησε: «Ο άλλος»αφήνοντας αιχμές για παρέμβαση του Νίκου Πατέρα υπέρ του Θανάση Κανελλόπουλου!
Τελικά η «έκρηξη» Τζίγγερ οδήγησε στην αναβολή της διαδικασίας με ψήφους 8 υπέρ και 5 κατά, καθώς μιλώντας μέσα στην αίθουσα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, είχε απειλήσει με αποχώρηση του Παναθηναϊκού από τη Σούπερ Λίγκα λόγω των μεθοδεύσεων...

Ξεκινάμε καλά :touched:

nothingman
07-08-2010, 20:00
ανακοινώνεται ο Βαλβέρδες λοιπόν πράγμα που σημαίνει ότι επιστρέφει σε τακτικές εμφανίσεις και η :pink:ΜΑΡΙΝΑ:pink:

jack the ripper
07-08-2010, 22:03
Η ΑΕΚ έχασε από την Καλλιθέα με 2-1 σε φιλικό, αλλά λίγη σημασία έχει. Την... παράσταση έκλεψαν οι γροθιές που αντάλλαξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με οπαδούς της ομάδας μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τον Σέρβο να πέφτει στο έδαφος!

πατος

Boom!
07-08-2010, 23:34
Κλασικη ΑΕΚ.

GG*
07-08-2010, 23:57
ανακοινώνεται ο Βαλβέρδες λοιπόν πράγμα που σημαίνει ότι επιστρέφει σε τακτικές εμφανίσεις και η :pink:ΜΑΡΙΝΑ:pink:

ο οσκαρ να δεις τακτικες εμφανισεις που θα κανει πλεον

KoiliaSamprela
08-08-2010, 01:07
Γελάμε με αστεία πρωτοσέλιδα περί προβοκάτσιας αύριο , ενώ φαντάζομαι δηλώσεις κατασκόπου Νταντί Γιουνάιτεντ "Περνάμε ρε, αυτοί είναι μπουρδέλο , δέρνονται μεταξύ τους"

wino
08-08-2010, 02:33
arghse alla epitelous phre auto pou tou a3ize

gamw to spiti tou

phthoggon
08-08-2010, 04:31
γαμώ τη μάνα σας ηλίθιοι χουλιγκάνοι όλοι, ψωλοχύματα, κατακάθια της κοινωνίας μα να σας βάλουν στη στενή μία ζωή να σας γαμάνε. Γουάινο πρέπει να είσαι πολλά καντάρια μαλάκας λέμε.

KoiliaSamprela
08-08-2010, 09:04
γαμώ τη μάνα σας ηλίθιοι χουλιγκάνοι όλοι, ψωλοχύματα, κατακάθια της κοινωνίας μα να σας βάλουν στη στενή μία ζωή να σας γαμάνε. Γουάινο πρέπει να είσαι πολλά καντάρια μαλάκας λέμε.

γενικά για τα επεισόδια είναι η άποψή σου? ή συγκεκριμένα για τον Bajevic?

περιέργεια

wino
08-08-2010, 12:00

den prokeitai na ka8hsw na e3hghsw gia 23412432412341 to fainomeno prigkhpas. eilikrina variemai kai den 8a exei kai nohma giati den prokeitai na katalaveis.

kai oxi eimai gamw ta paidia

nothingman
08-08-2010, 12:28
:pink::pink::pink:

phthoggon
08-08-2010, 13:48
είσαστε γενικά λοβοτομημένοι στο αθλέτικς ε? Εδώ μιλάμε ότι βαράνε ένα άτομο 60 χρονών μέχρι να πέσει κάτω και υπάρχουν σοβαροί υποτίθεται άνθρωποι που λένε και λίγες έφαγε και βάζουν πίνκς και με ρωτάνε ποια είναι η άποψή μου για τον μπάγεβιτς και ποια για τα επεισόδεια (...) Χέστηκα πόσο προκλητικός και πόσο πούστης είναι, μερικά πράγμα ή τα καταδικάζεις ή είσαι ζώο απλά. Ε, εσύ είσαι ζώο, και η μπάλα και η οπαδοσύνη γενικά σας κάνει ζώα αναίσθητα, αλλιώς δε μπορώ να τα εξηγήσω εγώ αυτά που βλέπω και διαβάζω. Γενικά θα ήθελα ας πούμε να σου ερχόταν καμιά εταιρεία να σου προσφέρει διπλάσια λεφτά από αυτά που παίρνεις σήμερα, και αν τα δεχτείς, να έρθω εγώ να σε γαμήσω στο δρόμο επειδή προσέβαλες την τιμή και την εμπιστοσύνη μας, να δούμε πως θα το έβλεπες τότε.

SpiritCrusher
08-08-2010, 14:22
+1

KoiliaSamprela
08-08-2010, 14:30
είσαστε γενικά λοβοτομημένοι στο αθλέτικς ε? Εδώ μιλάμε ότι βαράνε ένα άτομο 60 χρονών μέχρι να πέσει κάτω και υπάρχουν σοβαροί υποτίθεται άνθρωποι που λένε και λίγες έφαγε και βάζουν πίνκς και με ρωτάνε ποια είναι η άποψή μου για τον μπάγεβιτς και ποια για τα επεισόδεια (...) Χέστηκα πόσο προκλητικός και πόσο πούστης είναι, μερικά πράγμα ή τα καταδικάζεις ή είσαι ζώο απλά. Ε, εσύ είσαι ζώο, και η μπάλα και η οπαδοσύνη γενικά σας κάνει ζώα αναίσθητα, αλλιώς δε μπορώ να τα εξηγήσω εγώ αυτά που βλέπω και διαβάζω. Γενικά θα ήθελα ας πούμε να σου ερχόταν καμιά εταιρεία να σου προσφέρει διπλάσια λεφτά από αυτά που παίρνεις σήμερα, και αν τα δεχτείς, να έρθω εγώ να σε γαμήσω στο δρόμο επειδή προσέβαλες την τιμή και την εμπιστοσύνη μας, να δούμε πως θα το έβλεπες τότε.

Υποθέτω λοιπόν καταδικάζεις την ενέργεια και όχι το ποιος ήταν ο αποδέκτης οπότε και είμαι μαζί σου.
Αλλά δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση την όποια δουλειά με το ποδόσφαιρο αλλιώς ειλικρινά δεν έχεις ιδέα. Και αν θεωρείς και εσύ τον οπαδό "πελάτη" θα στο θέσω απλά , αν πας μια μέρα στα Γκούντις και είναι μάπα το τσίζμπεργκέρ σου δεν θα πας σπίτι βουρκωμένος.

regularpaul
08-08-2010, 14:41
ετσι ακριβως
επισης ας μην ξεχασουμε τα επεισοδια που εχουν γινει με τον συγκεκριμενο 60χρονο θυτη και οχι θυμα

regularpaul
08-08-2010, 14:41
edit για διπλο ποστ απο εξοχικο pc

nothingman
08-08-2010, 14:42
πολύ ωραία τα είπε ο σαμπρέλας, μπράβο του.
και εμένανε δε μου αρέσει να βλέπω ένα φουκαρά να τις τρώει, γενικά δε μου αρέσει να βλέπω να κάνουν τσαμπουκάδες καμιά εικοσαριά νοματαίοι σε έναν εδώ που τα λέμε, δεν είναι ωραία πράματα αυτά, τσάμπα μαγκιές. άσχετο βέβαια αν ο τύπος αξίζει κάμποσες φάπες, ειλικρινά το λέω.
γενικά όμως, κάνε μας τη χάρη με τα τσουβαλιάσματα σε "λοβοτομημένους στο αθλέτιξ" αγνέ φίλαθλε

phthoggon
08-08-2010, 15:11
όχι, το ίδιο πράγμα είναι το ποδόσφαιρο και το τσιζμπέργκερ, αυτό που το κάνει διαφορετικό είναι η φανατίλα στο κεφάλι σας. Όταν φτάνεις σε σημείο να τα βλέπεις τόσο διαφορετικά ώστε να μη σου δημιουργούν εντύπωση όταν βαράνε κάποιον στο κεφάλι, υπάρχει πρόβλημα. Αλλά φυσικά και υπάρχει πρόβλημα, δε χρειάζεται να το πω εγώ, το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια μια χαρά, και αυτοί που βαράνε και αυτοί που λένε "καλά έπαθε" συμπτώματα της ίδιας νοοτροπίας είναι.

wom
08-08-2010, 15:56
Ωραία τα λες pht. αλλά που απευθύνεσαι? Εδώ σου λέει ο συνδεσμίτης ότι βλέπει τον γεωργέα και βουρκώνει, άρα να μπουκάρει στο γήπεδο και να κάνει ότι του καυλώσει.

Γενικά θα ήθελα ας πούμε να σου ερχόταν καμιά εταιρεία να σου προσφέρει διπλάσια λεφτά από αυτά που παίρνεις σήμερα, και αν τα δεχτείς, να έρθω εγώ να σε γαμήσω στο δρόμο επειδή προσέβαλες την τιμή και την εμπιστοσύνη μας, να δούμε πως θα το έβλεπες τότε.

Θα έβαζε τα κλάμματα και έκανε μήνυση, τι περιμένεις? Ή θα μάζευε 25 φίλους του να σου σπάσουν το ποδήλατο.

MaX Payne
08-08-2010, 20:26
Γενικά θα ήθελα ας πούμε να σου ερχόταν καμιά εταιρεία να σου προσφέρει διπλάσια λεφτά από αυτά που παίρνεις σήμερα, και αν τα δεχτείς, να έρθω εγώ να σε γαμήσω στο δρόμο επειδή προσέβαλες την τιμή και την εμπιστοσύνη μας, να δούμε πως θα το έβλεπες τότε.

καλα ειναι και λιγο αστεια η παρομοιωση φυγης μπαγεβιτς και εταιρειας με διπλασια λεφτα

σαν εικονα να τις τρωει δεν μπορω να πω οτι τον επαιξα κιολας αλλα ολοι που τον υπερασπιζονται τι τουχανε σουρει και ποσο θα γουσταρανε αν το ξυλο το τρωγε ας πουμε το 97 ο πριγκιψ

regularpaul
08-08-2010, 22:17
wom & φθογγε, ξεκολληστε λιγο με αυτα τα ''εισαστε'' και ''κεφαλι σας'' και ''πού απευθυνεσαι''
λες και ειμαστε τιποτα παιδακια που θελουμε να βλεπουμε βια
εδω σχολιαζουμε ''γηπεδικα'' τα αθλητικα δρωμενα, δεν κανουμε μαθηματα σαβουαρ βιβρ

phthoggon
08-08-2010, 22:56
καλά τώρα, αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, μη χρησιμοποιήσει κανείς πληθυντικό και κάψουμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά, φάει η ιντερνετική μας περσόνα μια κριτική που δε της αξίζει. Παιδάκια που θέλουν βία δεν είσαι εσύ ή ο γουάινο ή ο νάθινγκμαν, μαντράχαλοι οι οποίοι χρησιμοποιείτε double standards είσαστε, πράγμα ακριβώς που παραδέχεσαι με την τελευταία πρόταση. Στο κάτω κάτω, αφού εσύ αντιμετωπίζεις "γηπεδικά" τα αθλητικά δρώμενα, γιατί να μην αντιμετωπίζω και εγώ γηπεδικά πχ, τα μουσικά δρώμενα και να σου κάνω τσαμπουκά για τη kuyss μπλούζα και να σου πω να τη βγάλεις την επόμενη φορά που θα σε δω? Δε κατάλαβα, όπως εσύ έχεις πάθος με την ομάδα εγώ έχω με το ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ, και δε γουστάρω φλωράκια στην επικράτειά μου. Και εγώ δημιουργώ έναν χώρο έξω από την κανονική μου περσόνα για να είμαι κάφρος και να γουστάρω, όπως ο καθένας βρίζει και κράζει και λέει καλά τις έφαγε εδω πέρα για άτομα που τη δουλειά τους κάνουν και κανένα δικαίωμα η λόγο δεν έχουν ως προς αυτούς. "Άσε μας ρε άνθρωπε να πούμε καμιά μαλακία" - ναι, αλλά τον ίδιο χώρο, απλά ευρύτερο δημιουργεί ο χουλιγκάνος που θεωρεί και δικαίωμά του να βαράει λόγω της αγάπης του προς την ομάδα. Αυτά, απλώς για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

Art In Haste
08-08-2010, 23:07
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/283939.html

GG*
08-08-2010, 23:12
Στο κάτω κάτω, αφού εσύ αντιμετωπίζεις "γηπεδικά" τα αθλητικά δρώμενα, γιατί να μην αντιμετωπίζω και εγώ γηπεδικά πχ, τα μουσικά δρώμενα και να σου κάνω τσαμπουκά για τη kuyss μπλούζα και να σου πω να τη βγάλεις την επόμενη φορά που θα σε δω? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

κοιτα η μπλουζα kyuss ειναι οκ
αλλα το lacoste απαγορευεται

yTGcwbdsHD8&feature=related

KoiliaSamprela
08-08-2010, 23:19
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/283939.html

Το Σάββατο το βράδυ δεν δέχθηκε επίθεση κι αποδοκιμασίες ο προπονητής της ΑΕΚ. Αλλά ένας άνθρωπος, 62 χρόνων, που λέγεται Ντούσαν Μπάγεβιτς. Είναι οικονομικός μετανάστης από τη Σερβία, που κατοικεί κι εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα κι έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα

Στα όρια μου να συγκινηθώ ... σε λίγο θα με πιάσει και άγχος αν τον έχουν ασφαλισμένο ....

jack the ripper
08-08-2010, 23:29
καλα ναι το αρθρο αστειο τελειως ε

Boom!
09-08-2010, 00:38
Ο πατερας τα λεει καλυτερα:
http://sport24.gr/Columns/kaisaris/ena_thlefwno_ston_pswmiadh.456514.html

carheart
09-08-2010, 00:43
phthoggon δεν νομίζω πως κανείς εδώ θέλει στα αλήθεια την βία στα γήπεδα και το ξυλίκι χωρίς λόγο, εκτός αν είναι μπάχαλος. Οι μπάχαλοι είναι λοβοτομημένοι και τέτοια, αλλά εδώ πέφτεις σε ένα κάποιο foul κατά τη γνώμη μου. Σε ξένισε απλώς η εικόνα ενός οποιουδήποτε 62χρονου μεσήλικα που μαζεύει χαστουκάκια από οποιουσδήπτε 25χρονους για τους οποιουσδήποτε λόγους που θα μπορούσαν να υπάρχουν; Ή σε ενόχλησε που κοπανήσανε τον Ντούσαν τον Μπάγεβιτς που αποτελεί καίριο πρόσωπο των τελευταίων δύο δεκαετιών για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με ό,τι και αν σημαίνει αυτό; Επειδή ψυλλιάζομαι πως σε ενοχλεί απλά που πέντε δειλοί σαρδανάπαλοι καθυστερημένοι χουλιγκάνοι έδειραν έναν οποιονδήποτε, και αυτό επειδή γίνεται εις το όνομα του Κακού Ποδοσφαίρου που ΕικοσιΔύο Μαντράχαλοι Κυνηγάνε Μια Μπάλα, αποτελεί μια μορφή ακτιβισμού που προσωπικά δεν εγκρίνεις, σου απευθύνω την εξής ερώτηση, γνωρίζεις ποιός είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς; Πάρε και άλλες : Γνωρίζεις γιατί θέλουν να τον δείρουν όλοι; Έχουν όλοι άδικο; Αν έδερναν τον Μπέο ή τον Μάκαρο τον Ψωμιάδη θα ήταν "άλλο ξύλο αυτό"; Δεν του αξίζει κανενός να τις μαζέψει εκεί έξω; Θύμωσες με τη Σέχτα ή στεναχωρέθηκες για τον Σώκο τον ένα από εμάς; Σε μη ποδοσφαιρικά πλαίσια, αν μαζεύονταν πέντε τυχαίοι τύποι, οτιδήποτε, χρυσαυγίτες, δεν με νοιάζει, δε με νοιάζουν αυτοί, και σάπιζαν τη μούρη του Κούγια, θα υπήρχε ένα ψήγμα, ένα κάτι μέσα σου, ένα ηλεκτρόνιο που θα χαιρόταν με την τροπή ή λίγη "καλά να πάθει" σεροτονίνη; Όταν έδειραν τον Κωστέτσο είπες "ρε μαλάκες γιατί έδειραν τον Κωστέτσο", "καλά να πάθει η σιχαμένη πουστάρα που βγήκε στις ειδήσεις να εκφράσει την ανησυχία του που συναχώθηκε ο κωλοφάκιν σκύλος του" ή "σταρχίδγια μου και ο Κωστέτσος ρε";

GG*
09-08-2010, 00:45
εχει μια λογικη

ποιος θα κουμανταρει την κατασταση?
ο αδαμιδης?χαχαχα

ενω με μπιγκ-μακ τους φωναζε "οποιος δεν γουσταρει στο δωματιακι"
και καθαριζε:touched:

regularpaul
09-08-2010, 00:51
φθογγε δεν καταλαβα λεξη απο οσα εγραψες, ουτε θα το προσπαθησω παραπανω
απλα ειπα το υφακι του κατηγορου να αφησετε εσυ κι ο wom
δεν κολλαει στο συγκεκριμενο υποφορουμ και σας κανει να φαινεστε σοβαροφανεις, οχι σοβαροι
και τελος παντων εδω:

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?8836-%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%97-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%95-%CE%9D%CE%95%CE%9F-%CE%A7%CE%A1%CE%97%CE%A3%CE%A4%CE%97-%CE%A0%CE%9F%CE%A5-%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%9D%CE%95%CE%99-%CE%A3%CE%A4%CE%9F-%CE%91%CE%98%CE%9B%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%A3.

SpiritCrusher
09-08-2010, 00:57
Ok, πείτε μία γιατί τον έδειραν. Ή δώστε κάποιο-πιο-σοβαρό λινκ.

Daffy
09-08-2010, 01:02

http://dusanfygeapothnaek.blogspot.com/

SpiritCrusher
09-08-2010, 01:24
Χαχαχα, απίστευτο blog.

Αλλά το άτομο που το γράφει είναι τέρμα φυτό ε.

μπονους

Οπως διαπιστωνουμε,η ντουσανομασωνια εχει εγκατασταθει πληρως στην ΑΕΚ. 5 ανθρωποι εχουν αναλαβει εν λευκω την ομαδα χωρις να δινουν λογο σε κανεναν,φερνουν δικους τους παικτες και δεν ανεχονται να θιγουν τον προδοτη προπονητη! Και σε αυτο το συστημα ο super-3 εχει αναλαβει ηγετικο ποστο! Και φυσικα ολα αυτα στη πλατη της ΑΕΚ.

Wat? Είναι λες και διαβάζεις το e-e-e του ποδοσφαίρου.

phthoggon
09-08-2010, 03:54
phthoggon δεν νομίζω πως κανείς εδώ θέλει στα αλήθεια την βία στα γήπεδα και το ξυλίκι χωρίς λόγο, εκτός αν είναι μπάχαλος. Οι μπάχαλοι είναι λοβοτομημένοι και τέτοια, αλλά εδώ πέφτεις σε ένα κάποιο foul κατά τη γνώμη μου. Σε ξένισε απλώς η εικόνα ενός οποιουδήποτε 62χρονου μεσήλικα που μαζεύει χαστουκάκια από οποιουσδήπτε 25χρονους για τους οποιουσδήποτε λόγους που θα μπορούσαν να υπάρχουν; Ή σε ενόχλησε που κοπανήσανε τον Ντούσαν τον Μπάγεβιτς που αποτελεί καίριο πρόσωπο των τελευταίων δύο δεκαετιών για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με ό,τι και αν σημαίνει αυτό; Επειδή ψυλλιάζομαι πως σε ενοχλεί απλά που πέντε δειλοί σαρδανάπαλοι καθυστερημένοι χουλιγκάνοι έδειραν έναν οποιονδήποτε, και αυτό επειδή γίνεται εις το όνομα του Κακού Ποδοσφαίρου που ΕικοσιΔύο Μαντράχαλοι Κυνηγάνε Μια Μπάλα, αποτελεί μια μορφή ακτιβισμού που προσωπικά δεν εγκρίνεις, σου απευθύνω την εξής ερώτηση, γνωρίζεις ποιός είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς; Πάρε και άλλες : Γνωρίζεις γιατί θέλουν να τον δείρουν όλοι; Έχουν όλοι άδικο; Αν έδερναν τον Μπέο ή τον Μάκαρο τον Ψωμιάδη θα ήταν "άλλο ξύλο αυτό"; Δεν του αξίζει κανενός να τις μαζέψει εκεί έξω; Θύμωσες με τη Σέχτα ή στεναχωρέθηκες για τον Σώκο τον ένα από εμάς; Σε μη ποδοσφαιρικά πλαίσια, αν μαζεύονταν πέντε τυχαίοι τύποι, οτιδήποτε, χρυσαυγίτες, δεν με νοιάζει, δε με νοιάζουν αυτοί, και σάπιζαν τη μούρη του Κούγια, θα υπήρχε ένα ψήγμα, ένα κάτι μέσα σου, ένα ηλεκτρόνιο που θα χαιρόταν με την τροπή ή λίγη "καλά να πάθει" σεροτονίνη; Όταν έδειραν τον Κωστέτσο είπες "ρε μαλάκες γιατί έδειραν τον Κωστέτσο", "καλά να πάθει η σιχαμένη πουστάρα που βγήκε στις ειδήσεις να εκφράσει την ανησυχία του που συναχώθηκε ο κωλοφάκιν σκύλος του" ή "σταρχίδγια μου και ο Κωστέτσος ρε";

οκ, τώρα έχουμε τη συζήτηση του ποιος αξίζει να φάει ξύλο, τέλεια. Γενικά δε πιστεύω ότι αξίζει να φάνε ξύλο άνθρωποι που κοιτάνε τη δουλειά τους, το συμφέρον τους έστω και οι επιλογές τους δεν αρέσουν σε κάποιους άλλους που θεωρούν ότι έχουν λόγο πάνω σε αυτές, αν θεωρείς ότι είναι κάτι τόσο χειρότερο από αυτό ο Μπάγεβιτς πες μου εσύ είτε κάποιος άλλος, να καταλάβω πια. Επίσης, δεν πιστεύω ότι αδερφάρες σαν το κωστέτσο αξίζουν να φάνε ξύλο επειδή είναι αυτοί που είναι και επειδή βγαίνουν στη τηλεόραση με το σκύλο τους, ναι. Εάν πίστευα αυτό, τότε θα πίστευα επίσης πως αξίζει να έρθουμε μία μέρα με τον Ρα Παρίαχ για να σου κάνουμε την μούρη ένα με το πάτωμα με τις αδερφίστικες μαλακίες που ποστάρεις κάθε μέρα. Επίσης, τα ποστ σου είναι το αισθητικό αντίστοιχο ενός βιντεοκλίπ της Λέιντι Γκαγκά, τα τα ιτάλικ σου και τα φάκιν σου και το ψευτολογοτεχνικό αέρα, λες και φτιάχνεις ζωγραφιές ρε φίλε, όχι νοήματα, ίσως τελικά να αξίζεις κανένα χεράκι τώρα που το σκέφτομαι, πιστεύω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εν πάση περιπτώση, αυτό θα το συννενοηθούμε με τον Ρα. Α ναι, και τους καπιτάλες απατεώνες τραμπούκους τους βαράμε και αυτούς, περισσότερο και από τους φόλς. Α να, πήγαμε και πάλι ον τόπικ με αυτά, σε λίγο και boxing thread.

Eulogy
09-08-2010, 10:13

lol, "peite giati ton edeiran"???

carheart
09-08-2010, 11:02

οκ, τώρα έχουμε τη συζήτηση του ποιος αξίζει να φάει ξύλο, τέλεια. Γενικά δε πιστεύω ότι αξίζει να φάνε ξύλο άνθρωποι που κοιτάνε τη δουλειά τους, το συμφέρον τους έστω και οι επιλογές τους δεν αρέσουν σε κάποιους άλλους που θεωρούν ότι έχουν λόγο πάνω σε αυτές, αν θεωρείς ότι είναι κάτι τόσο χειρότερο από αυτό ο Μπάγεβιτς πες μου εσύ είτε κάποιος άλλος, να καταλάβω πια. Επίσης, δεν πιστεύω ότι αδερφάρες σαν το κωστέτσο αξίζουν να φάνε ξύλο επειδή είναι αυτοί που είναι και επειδή βγαίνουν στη τηλεόραση με το σκύλο τους, ναι. Εάν πίστευα αυτό, τότε θα πίστευα επίσης πως αξίζει να έρθουμε μία μέρα με τον Ρα Παρίαχ για να σου κάνουμε την μούρη ένα με το πάτωμα με τις αδερφίστικες μαλακίες που ποστάρεις κάθε μέρα. Επίσης, τα ποστ σου είναι το αισθητικό αντίστοιχο ενός βιντεοκλίπ της Λέιντι Γκαγκά, τα τα ιτάλικ σου και τα φάκιν σου και το ψευτολογοτεχνικό αέρα, λες και φτιάχνεις ζωγραφιές ρε φίλε, όχι νοήματα, ίσως τελικά να αξίζεις κανένα χεράκι τώρα που το σκέφτομαι, πιστεύω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εν πάση περιπτώση, αυτό θα το συννενοηθούμε με τον Ρα. Α ναι, και τους καπιτάλες απατεώνες τραμπούκους τους βαράμε και αυτούς, περισσότερο και από τους φόλς. Α να, πήγαμε και πάλι ον τόπικ με αυτά, σε λίγο και boxing thread.

Δεν απαντάς σε τίποτα όμως, εκτός αν θεωρείται απάντηση σοβαρού ανθρώπου το [ιταλικ]Γενικά δε πιστεύω ότι αξίζει να φάνε ξύλο άνθρωποι που κοιτάνε τη δουλειά τους, το συμφέρον τους έστω και οι επιλογές τους δεν αρέσουν σε κάποιους άλλους που θεωρούν ότι έχουν λόγο πάνω σε αυτές[/ιταλικ]. Θεωρείται; Δεν θεωρείται. Δεν ξέρω αν κατάλαβες πως δεν θεωρώ το ξύλο στους μπάγεβιτς του κόσμου αυτού την λύση για τα προβλήματα του κόσμου αυτού, αλλά αν είναι ποτέ να γίνω τόσο politically correct κόπανος που όταν τις μαζεύει ένας γενικώς και ειδικώς ένοχος και μαλάκας και ίσως αρχίδι, εγώ θα αρχίζω να σκίζω τα ιμάτιά μου, θα κλαίγομαι σαν τον Βίλχελμ Ράιχ για την κατάντια του "άκου ανθρωπάκο χούλιγκαν, δεν μπορείς με τα λόγια, μπορείς με τα χέρια, μα ο θεός σου έδωσε μυαλό", και θα κάνω σαν ασκημαδερφή που Κάποιος Μπάγεβιτς Έφαγε Ξύλο σε ένα κόσμο που Εκατομμύρια Άλλοι Πιο Αθώοι Τρώνε Χειρότερο Ξύλο, να πάρεις τον ραπαράια και να έρθετε να με δείρετε, σας το επιτρέπω, δεν θα αντισταθώ. Θα γράψω και στο blog μου μετά για την αποκτήνωση του αστικού κόσμου μέσω της κουλτούρας των φθηνών θεαμάτων και για το πως τα νοήματα χάνονται μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, λεπτό με το λεπτό, κάθε 30" ένα νόημα πεθαίνει στην Αφρική αλλά και αλλού.

carheart
09-08-2010, 11:03
double post

http://www.angusf.com/wp-content/uploads/2008/02/sorry.jpg

SpiritCrusher
09-08-2010, 13:30

lol, "peite giati ton edeiran"???

Μλκ μου πραγματικά, ακόμα και αν δεν είχες το άβαταρ ή αν δεν είχες πει πως είσαι ΑΕΚτζής, αν έπρεπε να μαντέψω την ομάδα σου θα έλεγα ΑΕΚ.

bbq
09-08-2010, 13:50
πάντως η ερώτηση «γιατί τον έδειραν;;;» είναι πλέον βαρετή, το θέμα αναλύεται από το 1996 και έρχεται συνέχεια στην επικαιρότητα, γι αυτό και το λολ του Τζίμη του Πατίκα, επειδή ακόμα και η γιαγια μου έχει άποψη επί του θέματος (αφήστε τον να δουλέψει, τον προδότη).

SpiritCrusher
09-08-2010, 14:43
E, δεν είναι και η δική μας ζωή ο Μπάγεβιτς ε. Δεν ξέρω αν το έχουν υπεραναλύσει Score ή οι ΑΕΚτζήδες μεταξύ τους ή κάτι τέτοιο αλλά να εγώ ψηλέ τόσα χρόνια που διαβάζω sportday,sportime,metrosport κτλ κτλ δεν έχω δει τίποτα. Θα μου πεις φταίω κι εγώ που όσο να'ναι 80% των περιπτώσεων προσπερνούσα τις σελίδες της ΑΕΚ ( και όχι μόνο! ) αλλά οκ χεστήκαμε. Από την άλλη πιστεύω πως και ο λόγος που αρκετοί ΠΑΟΚΑρειανοί ξέρουν πχ κάτι γύρω από το ζήτημα είναι επειδή πέρασε από το πάγκο τους και έψαξαν το ποιον του παρα για το ότι είναι η μάστιγα του ελληνικού αθλητισμού.

Art In Haste
09-08-2010, 15:17
Δύο μέρες μετά και ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως εφημερίδες προσκείμενες σε ΟΣΦΠ/ΠΑΟΚ δεν έκαναν ΟΥΤΕ μία αναφορά στα πρωτοσέλιδα τους.

phthoggon
09-08-2010, 15:34
εδώ και τόσες σελίδες αναφέρεται ο μπάγεβιτς ως ένοχος ενός εγκλήματος που θεωρείται γνωστό και κανένας δεν αναφέρει επειδή αυτοί που ξέρουν ξέρουν και όποιος το αμφισβητεί χαρακτηρίζεται και ως κόπανος, συνένοχος κατά κάποιο τρόπο. Διάβαζα contra, gazzetta και όλοι στα κόμενς καταδικάζουν (οι ποδοσφαιρόφιλοι, οι κάφροι υποτίθεται) εκτός από κάτι 21 που λένε περί προδοσίας και φραγκοφονιάδων και εγώ βρίσκομαι σε έναν άλλο κόσμο μάλλον που δε καταλαβαίνω καθόλου. Θέλω να μου πείτε τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την περίπτωση του μπάγεβιτς με λίγα λόγια από αυτή του νικοπολίδη η σπανούλη για να κρίνω και 'γω επιτέλους δίκαια ποιος αξίζει να τρώει φάπες σε αυτό τον κόσμο.

VirusXI
09-08-2010, 15:41
εγώ συμφωνώ με τον φθόγκον πάντως, σε γενικές γραμμές αν αυτός που θεωρείται οπαδός και πονάει την ομάδα και βουρκώνει και και και όσα έχουν ειπωθεί ως ορισμοί του οπαδού τεσπά, πρέπει ναναι και τραμπούκος πίθηκος τότε υπάρχει αντίφαση. πόσο μάλλον στο ξεκίνημα της χρονιάς που πρέπει να διορθωθεί η πλήρως αποτυχημένη προηγούμενη.

αν πιστεύεις ότι δεν είναι ΑΕΚ αυτό που βλέπεις μη το βλέπεις και μη το υποστηρίξεις, μαλάκα φασίστα.

μια πιο πετυχημένα ειπωμένη άποψις:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/283950.html

Fireknight
09-08-2010, 16:22
Δύο μέρες μετά και ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως εφημερίδες προσκείμενες σε ΟΣΦΠ/ΠΑΟΚ δεν έκαναν ΟΥΤΕ μία αναφορά στα πρωτοσέλιδα τους.

den ta epsaksa kai ola , alla sto fws kai sta sportouvora exei anafores sta prwtoselida tis kyriakis .
Giati toso endiaferon omws ?

Art In Haste
09-08-2010, 16:28
Έχεις δίκαιο, έχουν όντως κάποιες μικρές αναφορές. Τα Σπορ του Βορρά βέβαια το παρουσιάζουν κάπως 'διαφορετικά'. Τί εννοείς γιατί τόσο ενδιαφέρον? Μου έκανε εντύπωση πως εφημερίδες ΠΑΟ/ΑΡΗ/ΗΡΑΚΛΗ κάναν αναφορές, και σχετικά μεγάλες σε μέγεθος, ενώ οι άλλες όχι. Τουλάχιστον όχι όσο οι άλλοι.

Fireknight
09-08-2010, 16:36
E , gia opadikes efimerides milame . Pera apo tin prosfora tous sta Asteia protoselida , den einai na tis perneis kai poly sta sovara .

Art In Haste
09-08-2010, 16:51
E , gia opadikes efimerides milame . Pera apo tin prosfora tous sta Asteia protoselida , den einai na tis perneis kai poly sta sovara .

Δεν τις παίρνω, απλά όταν οι άλλοι έχουν αναφορές και συ όχι δημιουργείται ερωτηματικό. Ιδίως όταν αναφερόμαστε σε κάποιον που έχει παρελθόν και με τις 2 ομάδες.

GG*
09-08-2010, 17:06
εγω στη θεση του πουλοπουλου θα τυπωνα κιτρινομαυρο εξωφυλλο με ενα τεραστιο μπραβο
γιατι δεν ξεχνουμε οτι ο μουνοπανας γυφτοπριγκηπας εφαγε τον τζιοβανι σιλβα ντε ολιβειρα
και ο θεος τιμωρει!!

Eulogy
09-08-2010, 17:43
to oti ayta ta pragmata einai kseftyla kai ntropi ennoeite. alla poios re phfogon eipe oti o bajevic einai enoxos kai poio apokrybei to gegonos?? to oti o bajevic efyge to 96 gia na paei ston osfp to kseroun oloi (giayto mou fanike asteia to "giati ton dernoun" tou spirit prin) , tora logo aytou alloi ton thewroun prodoti alloi to kseperasan kai paei legontas.
ksylo den mporei na dinei kaneis se kanenan eite ton theorei prodotieite oxi eite den kserw k gw ti.
eides kanena na leei oti exoun dikio ?

SpiritCrusher
09-08-2010, 20:56
Ναι ρε συ, μα γι αυτό ρωτάω κι εγώ και ο φθόγγος πχ "γιατί τον έδειραν". Γιατί το ότι πήγε το '96 στον ΟΣΦΠ, σε εμάς δεν φαντάζει αρκετός λόγος. Το έχουν κάνει άλλοι τόσοι και δεν έγιναν τέτοια (κηπουρος, κωνσταντίνου, ΒΙΤΟΛΟ, παπαζογλου-χαχα κτλ).

regularpaul
09-08-2010, 21:40
ρε παιδιά πώς εξελίχτηκε αυτό το θρεντ σε ''είμαστε υπέρ ή κατά του ξυλοδαρμού''?
ανέφερε και ο καρχαρτ ότι μόνο μπάχαλοι θα ήταν υπέρ του ξύλου πολλών σε έναν άνθρωπο
τι το λέτε και το ξαναλέτε και το σχολιάζετε?
επειδή είμαστε στο αθλετιξ του ER, προσπερνάμε τα προφανή
και πάμε κατευθείαν στο ποιος είναι αυτός ο τύπος
και πόσες φορές έχει αναγκάσει ήρεμους ανθρώπους να πουν ''θέλει ο πούστης ένα βρωμόξυλο''

καταρχήν βιαιοπραγίες σε διάφορους έχει κάνει ο ίδιος
κατα 2ον δεν συγκρίνεται με Κωνσταντίνου, Σπανούλη, Νικοπολίδη γιατί αυτοί όλοι δεν ήταν σημαίες
ούτε αγαπήθηκαν παθολογικά όπως ο Μπάγεβιτς σαν παίκτης/προπονητής στην ΑΕΚ
και άλλα πολλά που θα πούμε μιαν άλλη φορά γιατί με φωνάζουν να φύγουμε!

regularpaul
09-08-2010, 21:40
νταμπλ ουστ

Fireknight
09-08-2010, 21:42
Ναι ρε συ, μα γι αυτό ρωτάω κι εγώ και ο φθόγγος πχ "γιατί τον έδειραν". Γιατί το ότι πήγε το '96 στον ΟΣΦΠ, σε εμάς δεν φαντάζει αρκετός λόγος. Το έχουν κάνει άλλοι τόσοι και δεν έγιναν τέτοια (κηπουρος, κωνσταντίνου, ΒΙΤΟΛΟ, παπαζογλου-χαχα κτλ).

e , ama den perasoun kamia dekapentaria xronia , de leei .
ase pou ksexases ton vasikotero . logika , se kamia dekaria xronia erxete i seira tou .
http://2.bp.blogspot.com/_FG5TybgZK9k/SYw98i-JW1I/AAAAAAAAAH0/oSwfDYYIINY/s400/salpigidis.jpg

Daffy
09-08-2010, 21:45
:pink:

wino
09-08-2010, 23:59
re pthoggon agorina, xalarwse ligo, den eimaste tipota pi8hkoi pou goustaroume 3ula kai mpaxala (ektos apo pankh, razor upo8etw).
E kapoioi an8rwpoi den mas ka8ontai kala, kai ekfrazomaste ligo parapanw apo to "prepon" gia autous kai ta pragmata pou tous sumvainoun, emeis oi lovotomhmenoi tou athletics.
Den shmainei oti an hmastan ekei 8a ton varagame kiolas.
Apla to ufos tou 8igmenou pou vlepei na varane enan anhmporo 60-xrono den tairiazei sthn periptwsh kai to mono pou ekpempei einai sovarofaneia. 8a provlhmatistoume loipon apo auta pou eipes, alla as to kleisoume edw to 8ema giati den exei kan plaka.

bbq
10-08-2010, 00:51
και επίσης
http://www.youtube.com/watch?v=sO1UMl47FQI

KoiliaSamprela
10-08-2010, 09:53
να καταδικάσουμε όμως και την χειροδικία του πολυνίκη προς το έτερο πουλημένο κορμί ε!!!!

MaX Payne
10-08-2010, 11:37
και επίσης
http://www.youtube.com/watch?v=sO1UMl47FQI

ε 3-4 του την χωνουνε παντως
αλλοι πανε να προστατευσουνε γινεται ενα μπαχαλο γενικα δεν εγινε και κανα ομαδικο ντου

για το κουρεμα θαταν οι φαπες πριγκιπα

KoiliaSamprela
13-08-2010, 21:11
Κανείς δεν αποχωρεί από την ομάδα , συνεχίζουμε ενωμένοι

Εκτός από τον Μαιστοροβιτς (...για αρχή)
Μπράβο στους χούλιγκανς που τον έδιωξαν

wino
13-08-2010, 21:47
8a paroume kurgiako re, mh fovasai

Kelldorain
13-08-2010, 21:49
Αργός αλλά για μένα πολύ καλός για ελληνικό πρωτάθλημα (εδιτ, για Μαιστόροβιτς λέω). Λογικό ότι όλο και κάποιος θα φευγε λόγω συμβολαίου κλπ, αλλά 15υγουστο, χωρίς προεργασία και με θεωρητικό μπάτζετ για λεφτά σε ομάδα + συμβόλαιο μικρότερου του 1εκ, το κόβω να φέρνουν κάναν Άρτσε πάλι

KoiliaSamprela
13-08-2010, 22:02

ο Κυργιάκος πέρυσι σφράγισε επιταγή της ΑΕΚ :)

Μην ανοίξεις το σπόιλερ pthgon

παρέα στον πολυνίκη τον βλέπω να κάνει

KoiliaSamprela
13-08-2010, 22:05
Αργός αλλά για μένα πολύ καλός για ελληνικό πρωτάθλημα (εδιτ, για Μαιστόροβιτς λέω). Λογικό ότι όλο και κάποιος θα φευγε λόγω συμβολαίου κλπ, αλλά 15υγουστο, χωρίς προεργασία και με θεωρητικό μπάτζετ για λεφτά σε ομάδα + συμβόλαιο μικρότερου του 1εκ, το κόβω να φέρνουν κάναν Άρτσε πάλι

σου έκανε 2 γκέλες σε κάθε μάτς , άλλες τις πληρώναμε άλλες όχι.
Στα υπόλοιπα ήταν σταθερός στο 6,5-->7 .
Το σημαντικότερο , δεν είχε τραυματισμούς και λίγες κάρτες , να θυμίσω ότι στο λίγο που έκατσε ο Κυργιάκος στην ομάδα δεν έπαιξε το 50% των αγώνων?

Αναμένουμε νεξτ γουίκ για την επόμενη έκπληξη , λίγο πριν τον αγώνα με τους Σκωτσέζους :)

00i00
13-08-2010, 22:08

αμα ξαναπαταρισετε τον ντουσαν τοτε σας δινομε τον τσιριλο...εχουμε να ξεπλερωσουμε και τον καραμπινα

scarecrow
13-08-2010, 22:13
Κρίμα πάντως χάσαμε ένα καλό μεταφραστή (Μιλάει 7-8 γλώσσες ο skinhead)

Kelldorain
13-08-2010, 22:26
σου έκανε 2 γκέλες σε κάθε μάτς , άλλες τις πληρώναμε άλλες όχι.
Στα υπόλοιπα ήταν σταθερός στο 6,5-->7 .
Το σημαντικότερο , δεν είχε τραυματισμούς και λίγες κάρτες , να θυμίσω ότι στο λίγο που έκατσε ο Κυργιάκος στην ομάδα δεν έπαιξε το 50% των αγώνων?

Ναι συμφωνώ, ειδικά η πρώτη χρονιά του Μαιστόροβιτς ήταν εξαιρετική και σίγουρα καλύτερη απ' του Κυργιάκου, άσχετα αν αυτός πήρε περισσότερες αβάντες από δημοσιογράφους. Στη 2η έκανε τις μαζεμένες γκέλες, αλλά απ'την άλλη με τα αμυντικά χαφ όπως ήταν δεν φταίει μόνο αυτός. Για αντικαταστάτης από φθηνές περιπτώσεις καλός θα 'ταν ο Νασούτι αλλά υπέγραψε σήμερα σε κάποια της Τουρκίας, αυτά για Κυργιάκο, Μόρα είναι αστεία, σιγά μην τον πούλησαν για να φέρουν ακριβότερο συμβόλαιο.
Εντωμεταξύ λέμε για Μαιστόροβιτς και θυμήθηκα το 2-1 με Αστέρα Τρίπολης, άνετα από τους πιο επικούς αγώνες της τελευταίας διετίας :touched:

bbq
13-08-2010, 23:07
Η ΛΥΣΗ
http://img91.imageshack.us/img91/660/120839aji9.jpg

να σημειωθεί ότι στο ματς με τον Αστερα Τρίπολης η υπερβολική αγανάκτηση με οδήγησε στην απόφαση να κόψω το κάπνισμα. :cool:

GG*
14-08-2010, 02:45
ε καλο ειναι αυτο
εμενα ο περσινος γαυρος με εσπρωξε +1 πακετο:rip:

KoiliaSamprela
14-08-2010, 08:57
Η ΛΥΣΗ
http://img91.imageshack.us/img91/660/120839aji9.jpg

μου αρέσεις bbq :) αλλά η αγαπημένη μου πικ είναι αυτή

http://img199.imageshack.us/img199/2034/rabesandratana.jpg

jack the ripper
17-08-2010, 23:45
ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
:spoiler:

Εφυγε ο Ντιογο :( :( :(
(edit: μαλλον)

GG*
18-08-2010, 00:54
δανεικος για 1 χρονο λεει
εκανε και κατι καλο ο αρχιδας ο ζικο

carheart
18-08-2010, 01:09
18 μύρια;;;;

Tyler_Durden
18-08-2010, 01:13
μάλλον ουτε 35

http://news247.gr/newspapers/Sport/protathlitis/article111751.ece/BINARY/w940/66726_b.jpg

Moonspellheim
18-08-2010, 01:49
Υπαρχει Θεος.
Επισης πηραμε εναν παιχτη που τον λενε Φουστερ......

Eulogy
18-08-2010, 11:32
THELAME KRESPO, den ithele i gynaika tou. xaxaxaxaxaxaxaxxaa

BlackiE
18-08-2010, 19:17
Νέμεθ λέει, λολ.

KoiliaSamprela
18-08-2010, 19:23
Νέμεθ λέει, λολ.

δεν είναι κακός ο παίχτης, αλλά να διώξει τον Ματ για να πάρει τον Νέμεθ ... περίεργα πράγματα ...
Να δω η δικιά μας η δημοσιογράφα τι θα κάνει τώρα ...

jack the ripper
18-08-2010, 19:30
μια χαρα παιχτης ειναι και θα τον ηθελα εγω για τον επιθετικο που ψαχνουμε...γενικα με το να λενε ενα μηνα οτι στοχος ειναι ο νεμεθ και να καταληγει γαυρο γινανε λιγο ρομπα...βεβαια και παλι με νεμεθ μητρογλου και φουστερ(ετσι λεγεται? επιθεση παιζει?) δεν εχετε επιθεση της προκοπης...εμεις να δω τι σαπακι θα μαζεψουμε παλι..τον νιοπλια στα @@ τους γραμμενο τον εχουν κανονικα

Magellan
18-08-2010, 19:39
καλο παιχτακι ειναι , αρκει να μην εχει προβληματα τραυματισμων
θελουμε και ενα βαρυ φορ τυπου νταρκο ομως

GG*
18-08-2010, 19:42
ειναι αργος(βλεπε μελμπεργκ):grin:

jack the ripper
18-08-2010, 19:43
Η εξέλιξη αυτή ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το σενάριο που θέλει τους "πράσινους" να σκέφτονται την παραμονή του Βαγγέλη Μάντζιου, αν δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο τις τελευταίες ημέρες της μετεγγραφικής περιόδου.

:fear:

Kelldorain
18-08-2010, 19:45
Πάρα πολύ καλή κίνηση, ξέρει και το πρωτάθλημα. Μόνο με τους τραυματισμούς ίσως υπάρξει θέμα αν είναι όπως πέρυσι
εδιτ, χαχααχχαχαχαχα βλέπω ήδη αυριανό Γκόντζο "ΜΑΝΤΖΙΟΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ"

jack the ripper
18-08-2010, 19:51
συγκεκριμενα θα εχει κεντρικο τιτλο: παμε για καλυτερο ή κατι τετοιο..κατω γωνια τετραγωνακι..ανεβαινει στις προπονησεις ο μαντζιος και μετα απο 2-3 μερες...αναγεννημενος μαντζιοσ βγαζει ματια και θα του δωθει η 1351850120985 ευκαιρια :touched:

Tyler_Durden
18-08-2010, 20:33
Α ρε πούστη σωφερ ΠΟΣΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΙΑ; Όχι Νέμεθ, ούτε καν Ντουγκλάο δεν μπορεί να κλείσει ο μαλάκας. Εν τω μεταξύ πέρα από το γεγονός οτι ο ίδιος ο Νόμπλιας είχε πρώτο στη λίστα του τον Νέμεθ σκιαγραφώντας τον σε κάθε ευκαρία, και μας τον πήρε ο γαύρος (= άλλη μια επικοινωνιακή γελοιότητα), και μόνο οτι ξαναέρχεται στο προσκήνιο η παρακάτω "αφουσκοράρωπάνταμετηνβέρντερ" λουλού
rRTb_QaxWnQ
με τρελαίνει ρε πούστη μου!

Βέβαια πάντα την τελευταία στιγμή μπορεί να φέρει για σεντερφόρ κανέναν Μεντρέκα ή κανένα Μάκη Μαΐλη και να λυθεί το πρόβλημα

jack the ripper
18-08-2010, 22:17
"Αργά χθες το βράδυ όλα έδειχναν πως ο Ντιόγο θα δινόταν δανεικός στη Φλαμένγκο για έναν χρόνο, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν όπως φαίνεται ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, να παραμείνει στην ομάδα ο 23χρονος φορ και το έτοιμα του φαίνεται πως έγινε δεκτό."

:disco::disco::disco::disco::disco::disco:
:touched::touched::touched::touched::touched:

edit: "το έτοιμα" :rofl:

Eulogy
19-08-2010, 11:21
o nikolakopoulos to diepsefse xthes to vrady :P

jack the ripper
19-08-2010, 11:44
ναι γαμω το κερατο :/

Amnesiac.
19-08-2010, 12:02
Καλός παίκτης ο Νέμεθ αλλά προσωπικά προτιμούσα να μείνει ο Άγγλος Βιαστής.

Δεδομένου ότι δε θα κάνουμε άλλη μεταγραφή εμπρός (σιγά μην έχουμε 4 επιθετικούς χωρίς να παίζουμε Ευρώπη και με σύστημα που σηκώνει έναν επιθετικό μόνο), κάθε άλλο παρά γεμίζει το μάτι η επίθεση του Ολυμπιακού. Ειδικά το ψηλό παιχνίδι θα το ξεχάσουμε και θέλω να δω πώς θα βάζουμε γκολ σε ομάδες που κλείνονται.

Οπωσδήποτε αμυντικό χαφ, δεν πάει άλλο η κατάσταση.

Υ.Γ. Οι εφημερίδες/σάιτς πάλι γράφουν για Πάντελιτς και Ολυμπιακό, δε βρωμάει λιγάκι ότι θα τον κυνηγήσει ο βάζελος;

Raven Lord
19-08-2010, 12:29
ενδιαφέρον υπάρχει εδώ κ μήνες αλλά ο πάντελιτς λέει δε συμβιβάζεται με πάγκο... προσωπικά, ακόμη θυμάμαι αυτό που έχασε με ανοιχτό τέρμα εναντίον σας :P

_UnHoLy^MaRtYr_
19-08-2010, 16:39
Δεδομένου ότι δε θα κάνουμε άλλη μεταγραφή εμπρός

περίμενε μέχρι τις 31 =)

redeemer
19-08-2010, 16:53
Μια χαρά ειναι ο Πάντελιτς.Ανετα θα τον ήθελα στον βάζελο.
Χίλιες φορές από τους ανύπαρκους που φερόμαστε να πλευρίζουμε αυτές τις μέρες.

Raven Lord
19-08-2010, 18:49
εμένα δε μ'αρέσει... μακάρι να έρθει κ να βγάλει μάτια, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν κάνει

jack the ripper
19-08-2010, 18:54
λογικα δε θα ρθει..αλλα και εγω δεν τρελαινομαι...γενικα απο το να παρουμε αγνωστο ας μεινουμε ως εχουμε και ας ανεβει κανεις απο τις ακαδημιες...για βαρυ φορ υπαρχει πετροπουλος...για πλαγια μπορει να παιξει νινης μαρινος(δεξια) οικοδομος ιωαννιδης αριστερα

JnB
19-08-2010, 19:44
Τραυματικές εμπειρίες με τους -ιτς ε; :P

Eulogy
19-08-2010, 19:46
Τραυματικές εμπειρίες με τους -ιτς ε; :P

γμστ

JnB
19-08-2010, 19:47
Αχαχαχαχ :touched:

jack the ripper
19-08-2010, 19:56
χαχααχαχαχαχαχ

_UnHoLy^MaRtYr_
20-08-2010, 18:04
τελικα τον θελατε? =)

jack the ripper
20-08-2010, 18:16
προτιμαμε cisse :touched:

GG*
20-08-2010, 18:17
και πετρογκολ

jack the ripper
20-08-2010, 18:19
απο μητρογλολ

GG*
20-08-2010, 18:21
δεν ξερω-ρωτα τον τζορβα....

jack the ripper
20-08-2010, 18:27
ειναι απασχολημενος...υποχρεωσεις και ευρωπη βλεπεις

GG*
20-08-2010, 18:33
θα προσθεσει και αλλο αστερι στην φανελα:touched:

jack the ripper
20-08-2010, 18:36
οχι αλλα δε θα προσθεσει και κανα ισραηλινο παπαρι παντως :touched:

GG*
20-08-2010, 18:38
λογικο
του φτανουν τα ντοπια

jack the ripper
20-08-2010, 18:39
μπα αυτη τη στιγμη αλλοι εχουν 4 στο στομα τους

_UnHoLy^MaRtYr_
20-08-2010, 18:40
τεσπα περα απο τις πλακες 10 γκολ τουλαχιστον τα χει ο παντελιτς στη σουπερλιγκα μας, και με δεδομενο οτι περιμενουμε και καμποσα γκολ -κλασσικα- απο τους χαφ μας τους παιχταραδες τους βιρτουοζους, νιωθω πως ειμαστε πιο πληρεις απο σχεδον καθε αλλη φορα που θυμαμαι να βλεπω ολυμπιακο -τουλαχιστον σε αποψη θεσεων. και αν κ αυτο μπορει να μην αποδειχθει καλο (στο μανατζερ θα μου χανε βγαλει την παναγια) εχουμε ΠΟΛΥ καλο παγκο φετος. ΤΡΑΙΛΑΝΑΙ ΜΑΣ ΠΡΩΕΔΡΕ.

GG*
20-08-2010, 18:43
σωστα αυτα αλλα δεν νομιζω οτι ρομενταλ ή ριερα εχει ευκολο το γκολ οπως ο γκαλετι

ριπερ 3 στο στομα γιατι εσυ και ο τζιμπριλ ουτε σεφτε δεν κανατε,ασχετο αν στα λογια ο σισε(που τον θελει και η ρεαλ-βλεπε γκαζετα) εβαλε 25 γκολ στα 2 ματς

jack the ripper
20-08-2010, 18:43
καλα ναι εννοειται οτι ειναι μια χαρα παιχτης γενικα και αν θυμαμαι καλα σε καθε σεζον οντως βαζει 10-15 γκολ...καλυτερη ομαδα σαφως εχετε απο περυσι,απο αποψη μοναδων...το θεμα ειναι ποτε θα καταφερουν να δεσουν ολοι αυτοι..τεσπα θα δειξει γενικα

εντιτ: ε ενταξει αφου το πε το γκαζετα..και ο ντιογο δε θα δινοταν ουτε με 25..το πε ο πρωταθλητης αληθεια!

_UnHoLy^MaRtYr_
20-08-2010, 18:44
gg, κυριως σε ντουντουδες και ιμπαγασες αναφερομανε οταν ελεγα για χαφ, αλλα οπως και να χει ριερας κ ρομενταλ εχουν ευκολοτερο εργο με παντελιτς μπροστα αντι για Το Δεκαρι Της Φλαμενγκο. αισιοδοξω.

GG*
20-08-2010, 18:47
διακρινω μια ειρωνια για το ποδοσφαιρκο μεγαθηριο φλαμενγκο και την εισηγηση του προπονητη ζικο:stfu:

MaX Payne
20-08-2010, 18:48
τεσπα περα απο τις πλακες 10 γκολ τουλαχιστον τα χει ο παντελιτς στη σουπερλιγκα μας, και με δεδομενο οτι περιμενουμε και καμποσα γκολ -κλασσικα- απο τους χαφ μας τους παιχταραδες τους βιρτουοζους, νιωθω πως ειμαστε πιο πληρεις απο σχεδον καθε αλλη φορα που θυμαμαι να βλεπω ολυμπιακο -τουλαχιστον σε αποψη θεσεων. και αν κ αυτο μπορει να μην αποδειχθει καλο (στο μανατζερ θα μου χανε βγαλει την παναγια) εχουμε ΠΟΛΥ καλο παγκο φετος. ΤΡΑΙΛΑΝΑΙ ΜΑΣ ΠΡΩΕΔΡΕ.

καλα πως εισαι πληρης
αμ χαφ πηρε;
γενικα εχεις διωξει αρκετους πηρες κατι αλλουνους
κατσε να γινει κανα ματς να δουμε τι μετρανε αυτοι που πηρες μπορει ναναι σαπακλες που θαναι δηλ

_UnHoLy^MaRtYr_
20-08-2010, 18:50
ε υποτιθεται πως κλεινει αυτος ο ουρταδο, μη μου ζοριζεσαι, θα παρω, αγχωμενε φιλε.

jack the ripper
20-08-2010, 18:50
ειναι και αυτο που πε ο απο πανω...δλδ ο φουστερ πχ ενας θεος ξερει τι ειναι το ιδιο και ο ουρταδο...μπορει να βγουν καλοι μπορει να βγουν και οσκαρ...

redeemer
20-08-2010, 18:58
Ο Φούστερ έχει δείξει αρκετά καλά δείγματα γραφης στην Ισπανια.ΛΟΓΙΚΑ θα πάει καλά εδω.

Τον αλλο τον Ουρτάδο πρώτη φορά τον ακούω tbh.

Raven Lord
21-08-2010, 06:56
καλα ναι εννοειται οτι ειναι μια χαρα παιχτης γενικα και αν θυμαμαι καλα σε καθε σεζον οντως βαζει 10-15 γκολ.

τι λέτε ρε παιδιά. ο πάντελιτς - κ αυτός είναι ο λόγος που δεν τον ήθελα από πέρσυ που ακουγόταν - σε 14 χρόνια καριέρας έχει παίξει περίπου 160 ματς και έχει βάλει 50-60 γκολ. μην τρελλαθούμε ότι τα 10-15 τα έχει ψωμοτύρι. ούτε η μπουντεσλίγκα ή το ολλανδικό είναι πρωταθλήματα για να κρίνεις επιθετικό. εκεί γίνεται μάγκας ο γκέκας κ ο μαχλάς. τεσπα, η νεκροψία θα δείξει, αλλά δεν τον θεωρώ κανα σοβαρό παίκτη κ ευτυχώς δεν ήρθε σε εμάς.

jack the ripper
21-08-2010, 11:33
κοιτα σε αυτο που λες για τα πρωταθληματα εχεις ενα καποιο δικιο..πχ στο ολλανδικο που μπαινουν σε καθε ματς 2-3 γκολ ξερω...η γνωμη μου ειναι οτι για θεση σεντερ φορ ειναι καλος...προφανως προτιμαω σισσε(και ας ξερουμε οτι δεν ειναι ευκολο να βαλει παλει 20 φευγα γκολ)...αλλα ωστοσο ειναι καλη μεταγραφη...εγω δεν τον προτιμουσα σε εμας γιατι δεν ειναι ο παιχτης που ψαχνουμε.θελουμε περισσοτερο καποιον να μπορει να παιξει στα πλαγιο σαν κρυφος παρα σεντερ φορ

psychotron
21-08-2010, 12:08
ο πάντελιτς - κ αυτός είναι ο λόγος που δεν τον ήθελα από πέρσυ που ακουγόταν - σε 14 χρόνια καριέρας έχει παίξει περίπου 160 ματς και έχει βάλει 50-60 γκολ. μην τρελλαθούμε ότι τα 10-15 τα έχει ψωμοτύρι.
έλεος, ε, την τελευταία πενταετία μόνο, έχει βάλει 70 σε επίσημα παιχνίδια. (12, 14, 14, 10, 20 ανά χρονιά)
Οπότε ναι, στο ελλάντα τον κόβω ότι τα έχει ψωμοτύρι.

Entrancemperium
21-08-2010, 14:30
ο πάντελιτς - κ αυτός είναι ο λόγος που δεν τον ήθελα από πέρσυ που ακουγόταν - σε 14 χρόνια καριέρας έχει παίξει περίπου 160 ματς και έχει βάλει 50-60 γκολ. μην τρελλαθούμε ότι τα 10-15 τα έχει ψωμοτύρι.
έλεος, ε, την τελευταία πενταετία μόνο, έχει βάλει 70 σε επίσημα παιχνίδια. (12, 14, 14, 10, 20 ανά χρονιά)
:thumbsup: Πάλι μας γάμησε ο Μαρινάκης!:-(

psychotron
21-08-2010, 14:41
Σ'αυτό το φόρουμ προφανώς απαγορεύεται ΑΠΛΩΣ να απαντάς σ' ένα φίλο χωρίς να εννοείς κάτι άλλο από πίσω. Keep walking.

Raven Lord
21-08-2010, 14:53

επειδή τον αδίκησα λίγο, σε 15 χρόνια έχει 270 (126) και 35 (7) με την εθνική (το 153 (62) που ανέφερα ήταν μόνο για ολλανδία-γερμανία). ίσως, να σας έλειπε ένας τέτοιος παίκτης, αλλά εμένα δε μου γεμίζει το μάτι, αφενός γιατί τα πρωταθλήματα που έπαιξε ευνοούν τους σεντερ φορ κ αφετέρου δε μου άρεσε καθόλου στο ματς με τη χέρτα - που μπορεί το σκορ να ήταν εξευτελιστικό για τους γερμανούς αλλά έχασαν ευκαιρίες με κυριότερη του παντελιτς με ανοιχτό τέρμα. τεσπα, είπαμε ότι η νεκροψία θα δείξει, αλλά πιστεύω σε εμάς δε θα ακουμπούσε.

psychotron
21-08-2010, 15:16
Κοίτα, ούτε γω τρελαίνομαι για το συγκεκριμένο παίχτη, αλλά είναι αυτό που είπες, ένας παίχτης με τέτοιο στυλ (και σχετικά καλή αίσθηση του γκολ) μας έλειπε οπωσδήποτε. Και πιστεύω στο Ελλ. πρωτάθλημα, τα 10-15 τέρματα τα έχει. Κατα τ' άλλα είναι και ψιλοατομιστής κι αυτό δεν είναι και τόσο θετικό. Όσο για σας, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αναφέρθηκε τ' όνομά του όταν έχετε μπροστά Σισέ. Για πάγκο? Δε νομίζω να παίρνατε τέτοιο όνομα για πάγκο. Βασικά δε νομίζω ότι θα ερχόταν και ο ίδιος για πάγκο.

Raven Lord
21-08-2010, 15:20
ακριβώς στο τελευταίο ήταν κ το βασικό του πρόβλημα. κ βέβαια δε θα δίναμε συμβόλαιο 1,5 μύριο για παγκίτη :P

attila
22-08-2010, 06:14
οποιοσδηποτε αμυντικος χαφ ερθει θα ειναι σιγουρα καλυτερος απο τον μαρεσκα.

υγ.ρε μαλακα μαρινακη σκασε 3 μυρια να παρεις τον ανναν γαμω την πουτανα μου

KoiliaSamprela
22-08-2010, 08:25
οποιοσδηποτε αμυντικος χαφ ερθει θα ειναι σιγουρα καλυτερος απο τον μαρεσκα.

υγ.ρε μαλακα μαρινακη σκασε 3 μυρια να παρεις τον ανναν γαμω την πουτανα μου

inb4
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1a/Kofi_Annan.jpg

H.
23-08-2010, 00:14
Τι έμαθα? Ο Σπάθας επανήλθε δριμύτερος στους πίνακες των διαιτητών και σμπρώχνει τον βάζελο από τα φιλικά κιόλα? Άντε, καλή σεζόν να έχουμε..

Entrancemperium
23-08-2010, 00:51
Γαμάτο υπερβόρειο κόμπλεξ, καλή χρονιά!

00i00
23-08-2010, 00:55

για σπρωξιμο σε φιλικο βαζελας δεν εχω αποψις..εχω ομως για το κομπλεξ
ο ΟΠΑΠς μπαινει χορηγος σε αεξ...τι εχεις να πεις για αυτο?

εχουμε δικαιωμα να γκρινιαζουμε? μας το επιτρεπετε ακομπλεξαριστοι βαζελογαυροι?
να θυμισω για ποιον λογο μας αρνηθικαν την χορηγια σε εμας?

jack the ripper
23-08-2010, 00:57
Δεν εχω αποψη για το θεμα αυτο μινμιν αλλα λογικα δικιο εχετε απο οτι ειδα λιγο και σε ενα αρθρο...Αλλα τωρα ο αλλος δλδ τι βγηκε να πει πες μου εσυ? οτι του στερησε Η ΠΑΡΑΓΚΑ την κουπα?

H.
23-08-2010, 01:00
Entrancemperium, κομπλεξικός είμαι αρκετά γενικά, απλά στην περίπτωσή μας ακούγεται (ή γράφεται όπως το προτιμάς) ότι το πέναλτυ που πήρε ο Λέτο ήταν κατασκευή, κομψοτέχνημα κιόλα. Ισχύει εσύ που το είδες ή δεν το είδες και απλά είπες να πεις τη μαλακία σου?

Edit: Τώρα είδα και Jack, άϊντε όλη η ΠΑ.ΡΙΖ.Α μέσα να γίνει αλαλούμ. Δεν χρειάζεται να απαντήσω στην ερώτηση του jack γιατί θα τραβήξει εις το αέναο. Όποιος το κατάλαβε, το κατάλαβε.

jack the ripper
23-08-2010, 01:03
Απο οτι ακουσα στο ραδιοφωνο ναι ηταν τρελη μουφα...βεβαια επειδη ηταν φιλικο και κανεναν δεν ενδιαφερει το σκορ δεν νομιζω να περιμενες να μπει κανεις να γραψει: τη γαμησε τη τζενοα ο διαιτητης!

00i00
23-08-2010, 01:03
Δεν εχω αποψη για το θεμα αυτο μινμιν αλλα λογικα δικιο εχετε απο οτι ειδα λιγο και σε ενα αρθρο...Αλλα τωρα ο αλλος δλδ τι βγηκε να πει πες μου εσυ? οτι του στερησε Η ΠΑΡΑΓΚΑ την κουπα?
πραγματικα βαριεμε να πιασουμε παλι εκεινο το ματς (ειμαι και σε οργασμο κατεβασματος...)...εγω στο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ χαρακτηρισμο ''κομπλεξικοι'' σταθηκα
τον εχω βαρεθει ρε φιλε τοσα χρονια καραμελα στο στομα σας εκει κατω

jack the ripper
23-08-2010, 01:56
http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/item/98607-m%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B9

γραμμη της ομαδος?

JnB
23-08-2010, 03:58
Ρε εντάξει με το Σπάθα, χαλαρώστε, δεν τους έδωσε και κίτρινη στο 4', πώς κάνετε έτσι;;

Daffy
23-08-2010, 04:10
anamenomena pramata.min eksapteste

Fireknight
23-08-2010, 10:05
nai jack . vres kai to eksofyllo twn spor , na valoume ki emeis tis derboprasinis , kai na kanoume akompleksaristi syzitisi se sovari vasi gia grammes kai omades .

jack the ripper
23-08-2010, 11:30
ναι φιλτατε fireknight δε μπηκα εγω να ποσταρω οτι μαλακια για διαιτησια ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ μου ερχεται..

SpiritCrusher
23-08-2010, 11:31
Ε οκ, και αυτοί όμως δεν κρέμονται από μια διαιτησία ενος φιλικου ε.

jack the ripper
23-08-2010, 11:40
ρε το καταλαβαινω..δεν ειμαι κολλημενος/καμμενος...το ειχα πει και περυσι νομιζω σε καποια ματς τους που ειχα δει οτι ειχαν αδικηθει...αλλα επισης ειχα πει οτι το να μιλαμε για πρωταθλημα του σπαθα και ζητω οι πραγματικοι πρωταθλητες, ε ειναι λιγο μαλακια ε...
τεσπα το κουραζω τσαμπα πιστευω..ας αφησουμε το τοπικ για το νεο πρωταθλημα.. :P

wino
23-08-2010, 11:47

για σπρωξιμο σε φιλικο βαζελας δεν εχω αποψις..εχω ομως για το κομπλεξ
ο ΟΠΑΠς μπαινει χορηγος σε αεξ...τι εχεις να πεις για αυτο?

εχουμε δικαιωμα να γκρινιαζουμε? μας το επιτρεπετε ακομπλεξαριστοι βαζελογαυροι?
να θυμισω για ποιον λογο μας αρνηθικαν την χορηγια σε εμας?

profanws kai den einai sovara pragmata na exoume xorhgo opap h allh kratikh etaireia kai gamw to spiti tous, alla,

sas eftia3an ghpedo re kakomoirhdes kai sas to plhrwnoun kiolas, sovarepsou!

ase pou omada pou proslamvanei GKAGKATSH den dikaioutai na milaei gia diaithsia, akoma kai an thn sfazoun.

KoiliaSamprela
23-08-2010, 12:19
ΟΠΑΠ ε? αυτή η εταιρεία δεν είναι στο χρηματιστήριο ? Αλλά να μιλάει για την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ για "κρατικές διευκολύνσεις" γελάνε και οι πέτρες έτσι?

όσοι δεν θυμάστε το δις που έδωσε η κουράδα ο Βενιζέλος στον ερασιτέχνη για να τα πάρει η ΠΑΕ , καλά κάνετε πάντως.

Fireknight
23-08-2010, 12:35
sta plaisia tou topic pou 8elete na milame (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011) emena me kopsane kati lefta logw episodiwn pou kaname mazi sto XANTMPOL . Esy meta apo afta ekanes ki alla , akoma pio "omorfa" kai perneis kai xorigia .

apo tin alli mporite eseis na kanete kopi-peist : gkagkatsis gkagkatsis gkagkatsis gkagkatsis gkagkatsis gkagkatsis gkagkatsis
ki ego na apantao : 44 44 44 44 44 44 44 44 44
na kanoume sosti kouventa .

redeemer
23-08-2010, 12:51
Αβάντα στπν ΠΑΟ ο Σπάθας.

Ο γιος του Γιάννη-μέσα 90ς Σπάθα.

Yeah right.

JnB
23-08-2010, 12:58
Το άρθρο 44 τού νόμου 1892/90 δίνει τη δυνατότητα σε προβληματικές ανώνυμες εταιρείες να εξυγιανθούν και να αναπτυχθούν.

Η υπαγωγή στο άρθρο 44 μπορεί να επιτευχθεί εάν οι πιστωτές του 60% μιας χρεωμένης ανώνυμης εταιρείας, ζητήσουν τη μείωση και ρύθμιση των χρεών σε ποσοστό που θα αιτηθούν. Σ' αυτήν την περίπτωση υποχρεώνονται και οι υπόλοιποι πιστωτές να αποδεχτούν τη μείωση των χρεών στο ποσοστό που αιτήθηκαν οι βασικοί πιστωτές.

Για παράδειγμα, αν το συνολικό χρέος μιας εταιρείας είναι 10 ευρώ και το 60% των πιστωτών συμφωνούν να εισπράξουν το ένα, υποχρεώνεται και το υπόλοιπο 40% των πιστωτών να το δεχτεί.

Στην περίπτωση της ΑΕΚ, ENIC και NetMed είναι οι βασικοί πιστωτές: 62 εκατ. ευρώ χρωστάει η ΑΕΚ στους βασικούς μετόχους της και τα υπόλοιπα (περίπου 30 εκατ.) προς το Δημόσιο. Στην αίτηση προς το Εφετείο για την υπαγωγή της ΑΕΚ στο άρθρο 44, οι βασικοί πιστωτές και μέτοχοι της ΠΑΕ ζητούν να μειωθούν τα χρέη σε ποσοστό 95%. Αν γίνει αποδεκτό το αίτημα, τότε θα μειωθούν κατά 95% και τα χρέη προς το Δημόσιο.

πηγή: archive.enet.gr

Το ζουμί στην τελευταία παράγραφο.

Εdit: (για να γίνει και μια σύγκριση μεγεθών)

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2004

Το Εφετείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 44, που είχε καταθέσει το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της ΠΑΕ Άρης.
Αυτή η απόφαση οδηγεί στη διαγραφή περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ (πρέπει να καταβληθούν πλέον 3 εκατομμύρια ευρώ), τα οποία αντιστοιχούσαν σε χρέη των «κιτρινόμαυρων» από τα προηγούμενα χρόνια.

hvilelos?
23-08-2010, 13:26
JnB επειδη οι θυμησες απο την εκστρατεια δικαιοσυνης και πληροφορησης του κοσμου για την ανατροπη της εξωφθαλμα αδικης επιχορηγησης του παοκ(τι επιχορηγηση δηλαδη,τις μεταγραφες θα τους πληρωναμε,για ποσο μλκες μας εχουν ρε πουστημ) σε εκπομπες,εφημεριδες,ραδιοφωνα,mail,ανοιχτες παρεμβασης και επιστολες αληθινης αγανακτησης απο ολο το φασμα των ακολουθων του συλλογου του αρη,γιαννη "ο θεος βλεπει" δασκαλου και Λεσχη μεχρι νεγρη και super3 αγιου αθανασιου,ειναι ακομα νωπες,θα ηθελα να βαλεις ολους τους καχυποπτους στην θεση τους γιατι εδω λενε μια βδομαδα τωρα δεν εχει ακουστει καμια διαμαρτυρια για την χορηγια της αεκ και υπαινισσονται προκλητικα οτι η ενεργοποιηση του μηχανισμου τη ομαδας χτυπαει κοκκινο μονο σε οτι εχει να κανει με τους κουρκους.Τους απαντησα οτι η αεκ πλεον ειναι πολυ μικρο μεγεθος για τον αρη για να ασχολειται κανεις αλλα θελω και μια εικονα ενος αρειανου για να γινω πειστικοτερος

JnB
23-08-2010, 14:00
Σε απλά ελληνικά δηλαδή, με ρωτάς αν εγώ σαν αρειανός αδιαφορώ για το ποιά ομάδα θα πάρει κρατικά λεφτά πλην παοκ;

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι καμμιά ΑΕ δεν θα έπρεπε να πάρει κρατική χορηγία, πόσο μάλλον τώρα που το κράτος δανείζεται με τέτοιους όρους.

Eulogy
23-08-2010, 15:47
Το άρθρο 44 τού νόμου 1892/90 δίνει τη δυνατότητα σε προβληματικές ανώνυμες εταιρείες να εξυγιανθούν και να αναπτυχθούν.

Η υπαγωγή στο άρθρο 44 μπορεί να επιτευχθεί εάν οι πιστωτές του 60% μιας χρεωμένης ανώνυμης εταιρείας, ζητήσουν τη μείωση και ρύθμιση των χρεών σε ποσοστό που θα αιτηθούν. Σ' αυτήν την περίπτωση υποχρεώνονται και οι υπόλοιποι πιστωτές να αποδεχτούν τη μείωση των χρεών στο ποσοστό που αιτήθηκαν οι βασικοί πιστωτές.

Για παράδειγμα, αν το συνολικό χρέος μιας εταιρείας είναι 10 ευρώ και το 60% των πιστωτών συμφωνούν να εισπράξουν το ένα, υποχρεώνεται και το υπόλοιπο 40% των πιστωτών να το δεχτεί.

Στην περίπτωση της ΑΕΚ, ENIC και NetMed είναι οι βασικοί πιστωτές: 62 εκατ. ευρώ χρωστάει η ΑΕΚ στους βασικούς μετόχους της και τα υπόλοιπα (περίπου 30 εκατ.) προς το Δημόσιο. Στην αίτηση προς το Εφετείο για την υπαγωγή της ΑΕΚ στο άρθρο 44, οι βασικοί πιστωτές και μέτοχοι της ΠΑΕ ζητούν να μειωθούν τα χρέη σε ποσοστό 95%. Αν γίνει αποδεκτό το αίτημα, τότε θα μειωθούν κατά 95% και τα χρέη προς το Δημόσιο.

πηγή: archive.enet.gr

Το ζουμί στην τελευταία παράγραφο.

Εdit: (για να γίνει και μια σύγκριση μεγεθών)

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2004

Το Εφετείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 44, που είχε καταθέσει το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της ΠΑΕ Άρης.
Αυτή η απόφαση οδηγεί στη διαγραφή περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ (πρέπει να καταβληθούν πλέον 3 εκατομμύρια ευρώ), τα οποία αντιστοιχούσαν σε χρέη των «κιτρινόμαυρων» από τα προηγούμενα χρόνια.

ayto akribws einai pou den exoun diabasei i den katalabainoun merikoi kai lene :' Eprepe na ptoxefsete kai oxi na fate ta lefta tou dimosiou'

KoiliaSamprela
24-08-2010, 14:33
με το να βάλουν τους πιτσιρικάδες να "δοκιμάσουν " το γήπεδο ΜΟΝΟ γαμήσι τους αξίζει ....

Μαύρη μέρα για μένα στην ιστορία του συλλόγου

Zoonchild
26-08-2010, 14:45
sta plaisia tou topic pou 8elete na milame (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011) emena me kopsane kati lefta logw episodiwn pou kaname mazi sto XANTMPOL . Esy meta apo afta ekanes ki alla , akoma pio "omorfa" kai perneis kai xorigia .

ποια λεφτα ακριβως σας κοψανε?

Μια ανάσα από το να ανακοινώσει τη συμφωνία του με τον ΟΠΑΠ είναι και ο ΠΑΟΚ με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Ηλία Βιολίδη, να λέγεται ότι έχει δώσει τα χέρια με τον Οργανισμό.

Η συμφωνία για τον «Δικέφαλο του Βορρά» προβλέπει τριετή διάρκεια, που θα αποφέρει στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ένα ποσό που θα ξεπερνάει το 1,1 εκ. ευρώ ετησίως και το οποίο το έπαιρνε ο ΠΑΟΚ από την ΔΕΠΑ.

«Περιμένουμε τις ανακοινώσεις», έλεγαν χθες από τον ΠΑΟΚ και τόνιζαν ότι αυτά τα χρήματα δεν έχουν σχέση με αυτά που δόθηκαν για τα έργα στην Τούμπα.

για την ιστορια, οι υπολοιπες ομαδες που παιρνουν κρατικη χορηγια απο ΟΠΑΠ ειναι ο γαυρος και η ΑΕΚ.

α, ρε παοκαρα σε ησυχια δεν σε αφηνει το κατεστημενο!!!

hvilelos?
26-08-2010, 15:38
Τρομερα εγκυρη η πηγη,μακαρι να επαιρνε το 1,5εκ του οπαπ και με τις υπερτιμολογησεις των εργων να εδινε και τπτ για μεταγραφες.Ανταυτου,η ενισχυση του παοκ ενοψει των προκριματικων του πρωταθλητριων αφορουσαν εναν δανεικο απο την δευτερη κατηγορια της ρωσιας που δεν θα πατησει ποτε το ποδι του στην τουμπα και την τεταρτη αλλαγη δεξι μπακ της σαλτζμπουρκ

Κατα ταλλα,ομαδες του Δημοσιου ενωθειτε

Zoonchild
26-08-2010, 15:48
α μαλιστα, δηλαδη η χορηγια στην φανελα απο τον ΟΠΑΠ ειναι παραμυθι?

το διαβασα σε παραπανω απο ενα σαητ παντως. Οχι οτι εχει σημασια βεβαια, αλλωστε συντομα θα το δουμε με τα ματακια μας (ή οχι...?)

hvilelos?
26-08-2010, 16:14
Μιλησα μονο για την συμφωνια του παοκ με τον οπαπ για τα εργα αναστηλωσης των θυρων 7-8 που συναφθηκε τον ιουνιο,μια γελοια συμφωνια που ακυρωθηκε με προσχημα τα επεισοδια της λαμιας.Ε τα εργα τα φορτωθηκε τελικως ο παοκ,δεν θα υπηρχε λογος διαφορετικα να σκεφτεται 10 μερες αν αντεχει να πληρωσει το συμβολαιο των 200K του γκουσταβο ουτε το πρωτο κριτηριο επιλογης προπονητη του θα ηταν το κασε με τα γνωστα κωμικα αποτελεσματα

Η χορηγια της φανελας ειναι κατι αλλο,δεν σηκωνει αμφιβολια οτι ετσι θα κλεισει οπως ολα δειχνουν και δεν ειναι κατι παραπανω απο μια ακομα ξεφτιλα της κωμωδιας που λεγεται ελληνικο επαγγελματικο ποδοσφαιρο

fandango
26-08-2010, 16:31
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόνο μια χορηγία έχει ανάγκη. Την συνεχή αγάπη του κόσμου μας, που με την οικονομική και ηθική στήριξη, μας κάνει να βλέπουμε πολύ μικρά, όσα εμπόδια κι αν μας βάλουν.

περιμένω να επισημοποιηθεί και η άλλη χορηγία, που δεν την έχουν ανάγκη, για να δακρύσω απ'τα γέλια.

Fireknight
27-08-2010, 11:14
α μαλιστα, δηλαδη η χορηγια στην φανελα απο τον ΟΠΑΠ ειναι παραμυθι?

το διαβασα σε παραπανω απο ενα σαητ παντως. Οχι οτι εχει σημασια βεβαια, αλλωστε συντομα θα το δουμε με τα ματακια μας (ή οχι...?)

kseftila i xorigia fanelas apo opap , alla ta lefta pou kopikan to kalokairi einai alli ypo8esi , kai kostisan sto sxediasmo .
Episis gia tin aek mou ekane entyposi opws eipa kai parapanw , giati pera apo ta episodia sto xantmpol , yparxoun kai pio prosfata kai malon xeirotera .

carheart
27-08-2010, 12:08
θα υπάρξει οποιαδήποτε τηλεοπτική μετάδοση για το Ξάνθη-ΠΑΟ απόψε;

psychotron
27-08-2010, 12:14
novasports 1, 21:15

redeemer
27-08-2010, 13:53
Luis Garcia λέει

http://sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/symfwnhse_me_loyis_gkarsia_o_pao.488681.html

jack the ripper
27-08-2010, 14:33
Ειμαι επιφυλακτικος..γιατι αυτος ειναι περισσοτερο μεσοεπιθετικος παρα επιθετικος....αμα ηταν ας κρατουσαμε ρουκαβινα ξερω γω

carheart
27-08-2010, 14:41
μας δουλεύουν ψιλό γαζί ε.

Fireknight
27-08-2010, 14:42
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Κάρλος Φρέιτα ήταν ο άνθρωπος που κίνησε τις διαδικασίες με άκρα μυστικότητα και κατάφερε να φέρει στην Παιανία έναν αξιόλογο παίκτη με μεγάλη εμπειρία.

afto einai ligo asteio

jack the ripper
27-08-2010, 14:49
αν εκανε τοσο κοπο να φερει λουις γκαρσια νταξ..τα πιασαμε τα λεφτα μας

εδιτ:
Λίβερπουλ 2006-07 26 6
Ατλέτικο Μαδρίτης 2007-08 35 3
Ατλέτικο Μαδρίτης 2008-09 20 0
Ρασίνγκ Σανταντέρ 2009-10 14 0

ετσι κλινικαλ στραικερ :/

redeemer
27-08-2010, 14:53
Το θεμα είναι για πόσα χρόνια υπέγραψε.

Ο,τιδήποτε άνω του ενός χρόνου είναι θλιβερό.

Krux
27-08-2010, 14:58
Εμένα γιατί μου θυμίζει Μπίσκαν η όλη φάση ?

Kelldorain
27-08-2010, 14:59
Βασικά το γεγονός ότι έδιωξε Ρουκάβινα για να φέρει τον επιθετικό των τριών γκολ σε τρία χρόνια είναι από μόνο του θλιβερό, ειδικά με τραυματισμούς που είχε. 700.000 το χρόνο λέει, πάτωμα.

jack the ripper
27-08-2010, 15:00
Βασικά το γεγονός ότι έδιωξε Ρουκάβινα για να φέρει τον επιθετικό των τριών γκολ σε τρία χρόνια είναι από μόνο του θλιβερό, ειδικά με τραυματισμούς που είχε. 700.000 το χρόνο λέει, πάτωμα.

αυτο ακριβως λεω...νταξ μπορει να μην ηταν σταθερος ο ρουκαβινα αλλα τουλαχιστον σου εδινε 5-6 γκολ ερχομενος ως αλλαγη...και ηταν νεος ε με μεταπωλητικη αξια...τωρα παιρνουμε τελειωμενο παιχτη 32 χρονων με μηδεν γκολ στη σανταντερ...ΓΚΟΥΝΤ ΤΖΟΜΠ ΠΑΙΔΙΑ!

warlord mkII
27-08-2010, 15:14
Κλασσική Τζιγκερομεταγραφή.

Το άτομο πρέπει να βάζει αγγελία: Ζητείται τελειωμένος πρώην ποδοσφαιριστής. Απαραίτητα πρέπει να έχει τραγικές τις 2 προηγούμενες χρονιές, πριν 5-6 χρόνια να είχε καλό όνομα ώστε να μπορεί ο μεγαλομέτοχος να υποστηρίξει σε συνέντευξη σε ΔΙΚΟ του μέσο ότι "δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεται ο κόσμος, εμείς φέραμε στην ομάδα Μπίσκαν, Γιάρνι, Ζούλιο Σέζαρ".

Tyler_Durden
27-08-2010, 16:38
Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε οτι ο νομπλιας μετά τη τζένοα είχε πει οτι ο επιθετικός που θα έρθει θα πρέπει είναι έτοιμος να παίξει, έχοντας κάνει προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του. Και λίγες μέρες αργότερα η διοίκηση των ονείρων μας, του απαντά με μεταγραφή πρωην ποδοσφαιριστή με 3 μηνες απροπονησιά, χωρίς προετοιμασία, με 22 γκολ τα τελευταία 6 (!) χρόνια. Τελικά είναι ωραίο να νιώθεις οτι τα αιτήματά σου γίνονται πραγματικότητα...

Nasum
27-08-2010, 16:41
Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε οτι ο νομπλιας μετά τη τζένοα είχε πει οτι ο επιθετικός που θα έρθει θα πρέπει είναι έτοιμος να παίξει, έχοντας κάνει προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του. Και λίγες μέρες αργότερα η διοίκηση των ονείρων μας, του απαντά με μεταγραφή πρωην ποδοσφαιριστή με 3 μηνες απροπονησιά, χωρίς προετοιμασία, με 22 γκολ τα τελευταία 6 (!) χρόνια. Τελικά είναι ωραίο να νιώθεις οτι τα αιτήματά σου γίνονται πραγματικότητα...

Μαζί σου,αλλά από Ούτσε,Ούκρα,Μααζού εντ δε ζού χίλιες φορές προτιμότερος ο παλαίμαχος ε.

Tyler_Durden
27-08-2010, 16:44
δεν ξέρω ρε συ... οι άλλοι (ούκρα πχ) έχουν και χρόνο μπροστά τους, δεν είναι τίποτα ονόματα, μπορείς να τους πουλήσεις καλά σε 2 χρόνια που λέει ο λόγος, έχουν κίνητρο. Αυτός, είναι "όνομα" πράμα που σημαίνει οτι θα θέλει να παίζει παραπάνω, είναι 32, είναι απροπόνητος, έχει προβλήματα με τους χιαστούς, ε και με 700.000 το χρόνο για τέτοιο πακέτο, καλύτερα να έμενε το ρουκαβίνι

Nasum
27-08-2010, 17:18
Ο Ρουκάβινα έτρεχε σαν πελαργός,ήταν πολύ light και έμεινε στάσιμος.Πιο πολύ για παίχτης 5X5 μου έκανε.
Για τους άλλους που λες,μπορεί να είναι 22χρονοι,αλλά μιλάμε για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών χωρίς περγαμηνές,υπό διωγμό από τις ομάδες τους οι περισσότεροι και τα τελευταία χρόνια παίζανε ως δανεικοί από δω και από κει σε ομάδες της πούτσας,χωρίς να εντυπωσιάσουν.
Στη τελική οι μόνες κινήσεις που έκανες ήταν για να τους αποκτήσεις ως δανεικούς.
Ο Γκαρσία είναι ένα σάπιο τυπάκι,μεγάλο όνομα στα νιάτα του,παίχτης max των 15 συμμετοχών αφού έχει δεδομένο πρόβλημα χιαστών αλλά θέλω να ελπίζω ότι με μια Καβάλα,με μια Ξάνθη ξερωγώ θα μπορέσει να μου βγάλει μια πάσα ή να κάνει ένα σουτ.
Το πιο πιθανό είναι να βγει μούφα τζιγγερομεταγραφή(όπως τα λέει ο Warlord) αλλά εδώ που έφτασες,δεν μπορούσες να κάνεις και αλλιώς.
Οι άνθρωποι αυτοί κάνανε ότι περνούσε από το χέρι τους για να χαλάσουνε τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή-θρύλου της Λυόν για χάρη κάτι απίθανων Σλοβάκων-Πολωνών B και Γ διαλογής,ενώ όλο το καλοκαίρι έξυναν το πουλάκι τους και χάνονταν ελεύθεροι παίχτες-λαχεία με τη δικαιολογία ότι "να μωρέ,δεν βιαζόμαστε" και ο Νιόπλιας ξενέρωνε.
'Οσο για τα 700.000 το χρόνο που λες,στα παπάρια μας ε.Δεν θα τους λείψουν.

attila
27-08-2010, 18:55
φερτε και τον μαλεζανι να δεσετε

freak brother
27-08-2010, 21:07
http://www.chabka.es/

link gia to game

jack the ripper
27-08-2010, 21:40
Πετρογκολ ρε μουναρες :touched:

Nasum
27-08-2010, 22:44
Κοιμήσου Χάμμερ.

jack the ripper
27-08-2010, 23:01
"τεο,τεο, ΤΕΟ, σηκω αγορι μου..ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ"

:touched:

JnB
27-08-2010, 23:29
Όλοι κουβά στο prediction...

Tyler_Durden
27-08-2010, 23:34
επιστροφή στα ΣΚΑΤΑ λοιπον

carheart
27-08-2010, 23:36
deja vu.

Θυμάστε εκείνο το παιχνίδι με τον Πανηλειακό που νικήσαμε με πέναλτι στο 94'; Πάλι έναρξη πρωταθλήματος ήταν. 1998-9 ορ γουάτ.

ωραίες μέρες, τότε τουλάχιστον παίρναμε τα παιχνίδια

Nasum
27-08-2010, 23:44
Σήμερα ένιωσα 3 χρόνια πιο νέος.Τζίγκερ φέρε και Πεσέιρο.
Αγύμναστη ομάδα,χωρίς νεύρο,χωρίς διάθεση,παίχτες κοιμησμένοι και σαπισμένοι.
Γελάω με "θετικό" πρώτο μισάωρο Γιούρκα,που μου έκανε 2 σπριντ και κρέμασε τη γλώσσα έξω,γελάω με Σπυρόπουλο,που τον γλέντησε ίσα με 4 φορές ένας Κατόγκο,γελάω με Κάρα που μπήκε να "μαζέψει" τα πράγματα στο κέντρο και τα έκανε χειρότερα,γελάω με Πετρογκόλ που μου θέλει 45 ευκαιρίες για να μου βάλει ένα γκολ,αλλά πάνω απ'όλα γελάω με το Χάμμερ με 3 τροχούς.ΑΡΓΟΣ,ΧΑΖΟΣ,ΒΛΑΚΑΣ,ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ,τον χάζεψε και του πήρε όλες τις κεφαλιές ένα κοντό μαλακισμένο με 6 συμμετοχές που το παρακάλαγε ο Κεχαγιάς να μη κάνει τον τραυματία.
Και μην ακούσω ότι είναι νωρίς.2,5 μήνες είχανε να στρώσουνε τον κώλο τους και να πάρουνε τα πρώτα ματς με σβηστές μηχανές.
Χάμμερ,σε ξεκώλιασε ένας παλαίμαχος που είναι δανεικός από τη Γουότφορντ.Ο Βίγια τι θα σε κάνει;
Ραλίστα πάρε πούλο επιτέλους.

Nasum
27-08-2010, 23:48
deja vu.

jack the ripper
27-08-2010, 23:52
νταξ δεν ηταν και οι καλυτερες συνθηκες σημερα..δε διαφωνω στις παρατηρησεις σου αλλα ας δουμε τι θα γινει

hvilelos?
27-08-2010, 23:55
απο ολη την ακατανοητη μοιρολατρεια και κλαψα που βγαινει απτις παναθες αισιως,υπαρχει ενα σημειο που δεν επιδεχεται αμφιβολιας και αυτο ειναι ο κωμικος ποδοσφαιριστης που λεγεται μπουμσονγκ.Ενας παικτης απο τον οποιο λειπει παντελως το πλεον στοιχειωδες χαρακτηριστικο που οφειλει να εχει ενας αμυντικος,η αντιληψη του χωρου.Τουλαχιστον εσεις αν ειναι να σαπισετε,θα το κανετε γελωντας

takuma
28-08-2010, 00:01
βαζελια πουτσα
http://img821.imageshack.us/img821/6007/12091823381.jpg (http://img821.imageshack.us/i/12091823381.jpg/)

Tyler_Durden
28-08-2010, 00:03
στη σουφρα σου

carheart
28-08-2010, 00:07
απο ολη την ακατανοητη μοιρολατρεια και κλαψα που βγαινει απτις παναθες αισιως,υπαρχει ενα σημειο που δεν επιδεχεται αμφιβολιας και αυτο ειναι ο κωμικος ποδοσφαιριστης που λεγεται μπουμσονγκ.Ενας παικτης απο τον οποιο λειπει παντελως το πλεον στοιχειωδες χαρακτηριστικο που οφειλει να εχει ενας αμυντικος,η αντιληψη του χωρου.Τουλαχιστον εσεις αν ειναι να σαπισετε,θα το κανετε γελωντας

αυτό το λέγαμε περίπου από το πρώτο δευτερόλεπτο που ήρθε ο μπουμσονγκ όμως, εγώ τα έλεγα και του κβελντς, η άμυνα θα είναι χειρότερη φέτος από πέρσι, ενώ σήμερα ακούστηκε φυσικά το "διώχνει ο σιμάο τη μπάλα που έχει γυρίσει στο κέντρο της άμυνας μέχρι να επιστρέψει ο μπουμσόνγκ", που κατά τα άλλα δεν ανεβαίνει, αυτά τα έκανε ο ΚΡΙΣ στη Λυόν.

hvilelos?
28-08-2010, 00:09
takuma ξεκινησες τα χουλιγκανικα επεισοδια και τους λεκτικους διαπληκτισμους απο τωρα εν οψει ζαγκρεμπ?

carheart καπως ετσι ειναι,το παρατηρουσα οτι πολλοι κρατησαν πισινη σχετικα με αυτον και εστω καθυστερημενα θελησα να επιβεβαιωσω καθε φοβια περι μπουμσονγκ,χωρις να εχω δει τπτ απο μεχρι στιγμης εμφανισεις.Αυτο το πεναλτυ στο 94 ειχε δωθει εντελως αστεια οντας 2 μετρα εξω απο την περιοχη αλλα πρεπει να ηταν και βουτια του βαζεχα γιατι θυμαμαι να απογοητευομαι πικρα απο την καταπτωση ενος παιδικου μου ηρωα.δεν μου ερχεται καθαρα η φαση ομως δυστυχως

Daffy
28-08-2010, 03:54
katongara kai NEITHAN :pink:

mi ksexnate oti o stinokolostopokopoulos estakse 1 mirio evra gia tin katogkara.etsi leei dld,k pxioi eimaste emeis na mi ton pistepsoume

marselinio gkol tis xronias ama pernouse k ton teleftaio malaka

a,k NEITHAN ston paok.gemiste ti souperligk me timia agklika tsapxia

GuardianOfIvorytower
28-08-2010, 14:51
Έλα παίζουμε κ μεις σήμερα, καθήστε να φέρουμε κ μεις κάνα Χ να έχουμε να λέμε περισσότερα χαχαχα

casshern
28-08-2010, 17:45
Καλησπέρα!
Λέω να πάω Καυτατζόγλειο σήμερα. Εισιτήριο δεν έχω. Θα βρώ στην είσοδο?
Θα είναι ζίγκα το γήπεδο?

fandango
28-08-2010, 17:51
Καλησπέρα!
Λέω να πάω Καυτατζόγλειο σήμερα. Εισιτήριο δεν έχω. Θα βρώ στην είσοδο?
Θα είναι ζίγκα το γήπεδο?

στάνταρ.

freak brother
28-08-2010, 17:57
takuma , κοσμια .

_UnHoLy^MaRtYr_
28-08-2010, 22:18
ο φετφατζιδης ειναι μεγαλος ψυχακιας.

Daffy
28-08-2010, 22:28

k megalo paixtaki.den gkzero ama tou vgainoun ola simera,alla me petakse ta matxia apokso

_UnHoLy^MaRtYr_
28-08-2010, 22:31
και στα φιλικα τετοια εκανε αλλα λες "ε φιλικα ειναι"
αντωνακι γαμησου επισης.
εντιτ: τι 2-1 ρε καρκινοι.

jack the ripper
28-08-2010, 22:36
ΣΠΕΡΜΑ ΠΑΝΤΟΥ

οντως ο φετφα ειναι ωραιος παιχτης...λιγο να κοψει τη μαλακια και θα γαμαει και θα δερνει

scarecrow
28-08-2010, 22:37
Μήτρογλου σε κενή εστία πάντως :touched:

redeemer
28-08-2010, 22:38
ΕΛΑ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΟΛΤΑΝΙ

SpiritCrusher
28-08-2010, 22:42
ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΛΕΜΕ.

Δεν έχω ιδέα για το ματς στο πέναλτι το άνοιξα αλλά μπορούσαν να το κάνουν κι 3-1 στο τέλος...τι διάολο παίζει με τη γαυροάμυνα

Fireknight
28-08-2010, 22:45

k megalo paixtaki.den gkzero ama tou vgainoun ola simera,alla me petakse ta matxia apokso

afto ,
kai poly oreos o iraklis meta tin allagi systimatos . eixe mpei poly asxima sto deftero kai anevike poly meta tis allages .

KoiliaSamprela
και πεναλτάκια στο 90 πνίγω , για περάστε.

Φέτφα όντως μια χαρά , ντουντού γελάει ο κόσμος :)

Για τον Ηρακλή .... μόλις γύρισε ο μάστορας το σύστημα είδαμε και μπαλίτσα , ο Κομπαγιάσης το ξέρει το τόπι.

Ακόμα πιστεύω ότι ο γαύρος έχει πολύ καλή ομάδα , αλλά αν δεν του βγουν και μερικά αποτελέσματα θα έχει γέλιο με την γκρίνια

00i00
ΗΡΑ!!
παντα τετοια...παντα τετοια

stam and the witches
ΑΧ ΤΙ ΚΑΥΛΑ

Ford Prefect
28-08-2010, 22:46
Ωραίος ο Φετφατζίδης. Ο Μήτρογλου ασχολίαστος, ούτε ο Αλεξανδρής δεν τα έκανε αυτά. Ντουντού για τον πούτσο ακόμα και αυτό είναι το βασικό μας πρόβλημα.

Μου άρεσε ο Ουρτάδο, ο Φουστέρ επίσης, βλέπουμε. Ριέρα δείχνει ορεξάτος, Ιμπαγάσα το ίδιο, γενικά είναι μια ολοκαίνουργια ομάδα που φαίνεται όλοι τους να ξέρουν μπάλα, αν καταφέρει ο ερνέστος να τους κάνει ομάδα μπορεί να δούμε και μεγάλα πράγματα, ειδικά αν στρώσει και ο πιτσιρίκος που το κατέχει το τόπι. Αυτός μου θύμισε μικρούλι Μέσσι, όχι ο Κουτσιανικούλης να πούμε.

Μπράβο στον Ηρακλή, ωραίο ματσάκι. Πάμε, δεν ανησυχώ, μου άρεσε αυτό που είδα.

Ποιοι ήταν αυτοί οι αρχικόπανοι που σχολίαζαν ρε; Τι καθυστερημένοι εκτός τόπου και χρόνου, άμπαλοι και πρηξαρχίδες; Γαμώ την Νόβα επιτέλους.

Ford Prefect
28-08-2010, 22:48
Από την άμυνα μας λείπανε ο βίκινγκ και ο Ραούλ, βρήκανε τον Χολέμπας και τον βιάζανε. Αυτό που με ανησυχεί είναι μήπως ο Ερνέστος τον κάνει στη μπάντα πάλι τον Ραούλ.

Fireknight
28-08-2010, 22:49
den ksero ti 8a vgei aftos o fuster , alla ti akrivws sou arese simera ?

Abruzzi
28-08-2010, 22:57
αντε,στραβοπατηστε και οι υπολοιποι να λεμε οτι δεν εγινε η αγωνιστικη.

Nodoordonotthereisnotry
28-08-2010, 23:17
Sure, άσε με να πάρω τηλέφωνο τον Ζαγόρ.... ή από την άλλη άστο καλύτερα! ;)

FIXXXER
28-08-2010, 23:21
Ελεεινο αυτο που εχασε ο Μητρογλου οντως, αλλα αφου εβαλε το αλλο, χαλαλι του. Θα μου πεις γιατι να μη βαλει και τα δυο, ε οκ.

Ford Prefect
28-08-2010, 23:26
O Φούστερ ήταν αξιοπρεπέστατος νομίζω στο πρώτο ημίχρονο, μετά κουράστηκε. Είναι καινούργιος, δεν μου φταίει σε τίποτα.

Μου φταίει ο Βαλβέρδε βασικά αλλά τώρα θα τον μάθω ότι στο κοουτσάρισμα ΔΕΝ το έχει;

Συνοπτικά, κατέρρευσε το κέντρο όταν έβγαλε τον Ουρτάδο (που τα πήγε πολύ καλά) και άφησε μόνο του τον ΚΑΚΟ (και συνεχίζει...) Ντουντού. Βγάζει Ριέρα να βάλει Μιραλάς (ο οποίος είναι το φετινό πουλέν μου btw), που δεν είχε λόγο να το κάνει, ο Μιραλάς παίζει ΔΕΞΙΑ, έπρεπε να βγάλει Φούστερ να βάλει Μιραλάς εκεί.

Βγάζει το Μήτρογλα μόλις καύλωσε... Γενικά, μετά το 0-1 έπρεπε να κόψει λίγο αυτό το "όλοι μπροστά στην πίεση" όταν μάλιστα έχεις μόνο τον Ντουντού να σου κρατάει το κέντρο. Άσε λίγο χώρους και χτύπα στην αντεπίθεση, γρήγοροι είναι οι παίχτες σου.

Τέσπα. Προχωράμε.

Zoonchild
28-08-2010, 23:30
ΑΧ ΤΙ ΚΑΥΛΑ

ανατροπη με Βουτσια, Κατσικα και Βελλιο.....αξια ανεκτιμητη....:touched:

ο Μωραλης διαμαρτυρεται για την διαιτησια, δεν εχει μεινει υποψια τσιπας στο λιμανι ΜΕ φαινεται....

εξαιρετικα αφιερωμενο σε γνωστο γραφικο γαυρο του φορουμ που διακοπαρει στον βορρα αυτες τις μερες. Αντε βρε, και σε καλη μερια το 1,45 του διπλου...:twisted:

Kelldorain
28-08-2010, 23:32
Ωραίο ματς όντως και ο Ολυμπιακός δεν ήταν και τόσο κακός. Απλά Μοντεστό + Χολεμπάς (αλήθεια γιατί δεν ξεκίνησε ο Μπράβο, είναι τραυματίας; ) ήταν άθλιοι. Για Φούστερ συμφωνώ με Ford, αρκετές καλές πάσες στο πρώτο ημίχρονο, στο 2ο ήταν εκτός παιχνιδιού. Ουρτάδο αρκετή δύναμη αλλά φαίνεται ακόμα ανέτοιμος και είναι λογικό. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί ο Πάντελιτς τραβιόταν τόσο πίσω σε στυλ Ντιόγο, να 'χε τέτοια εντολή μου φαίνεται δύσκολο.
Κατά τα άλλα τεράστιος αυτός που μετέδιδε, εκτελεί κόρνερ ο Φετφατζίδης, σφυρίζει ο διαιτητής και λέει "μάλλον offside έχει δώσει"

Magellan
28-08-2010, 23:36
αλήθεια γιατί δεν ξεκίνησε ο Μπράβο, είναι τραυματίας

ηταν τιμωρημενος απο περυσι οπως ο μελμπερκ

απαραδεκτοι ειδικα μετα το 70

00i00
28-08-2010, 23:43
ειδα τις φασεις...
ευτυχως που υπαρχει και ο μητρογλας και ξεχναμε τις λιουφκες του παπαζογλα και του ταταροκεφαλου

GG*
29-08-2010, 01:10
αρχιδι μυτονγκα ισπανε,θα αναπολησουμε τον κετσπαγια με την παρτη σου

γελαει ο κοσμος με τις αλλαγες βαλβερδε

τσαμπα πηγαν οι βαθμοι

μονο θετικο ο φετφας

μωραλης εμετος σκετος-το κορακι σου φταιει μωρε μαλακα που ο μοντεστος ειναι πιο αργος απο τον ανατολακη

περιμενω εξωφυλλο αυριο
score ή σπορ του βορρα "δικεφαλος για τιτλο"

BlackiE
29-08-2010, 01:16
Νομίζω ο Ριέρα θα γίνει ο νέος Ντιόγκο, μηδέν όρεξη.