PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011.

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

chris_boss
24-05-2011, 20:57
Μην είσαι μετριοπαθής, δώσε τον πραγματικό υπολογισμό.

edit: typo

FIXXXER
24-05-2011, 21:05
μετριοπαθής στον ενικο

chris_boss
24-05-2011, 21:14
έκανες κι ένα σωστό ποστ στο αθλέτικς

FIXXXER
24-05-2011, 21:15
Ο σκοπος ηταν ο ιδιος με το προηγουμενο μου ποστ παντως :P

KoiliaSamprela
24-05-2011, 22:07
tha kanoume enstasi i opoia meta tin itta apo pao den exei kanena nohma.... lose lose sitsouasion

thymios13
25-05-2011, 01:47
ναι, του Οντόνιαν μόνο σπας.

(συγχωρέστε με, σκάω. απλά είμαι ολομόναχος σε ένα άδειο σπίτι με μόνο μια καρέκλα και ένα λαπτοπ και σε ένα τέτοιο παπακαλιάτειο σκηνικό νοιώθω την υποχρέωση να αφήσω ένα κάποιο σημάδι)

des kalutera kamia tsonta

Nodoordonotthereisnotry
25-05-2011, 15:11
Ξέρουμε μήπως αν θα δείξουν σήμερις τους αγώνες;

commissar
25-05-2011, 22:32
http://www.fcpaok.gr/images/stories/010_011/KYRIAKOS/PODOSFAIRO_PLAYOFF/paok%20volos%2033.jpg

http://www.fcpaok.gr/images/stories/010_011/KYRIAKOS/PODOSFAIRO_PLAYOFF/paok%20volos%2024.jpg

http://www.fcpaok.gr/images/stories/010_011/KYRIAKOS/PODOSFAIRO_PLAYOFF/paok%20volos%2026.jpg

http://www.fcpaok.gr/images/stories/010_011/KYRIAKOS/PODOSFAIRO_PLAYOFF/paok%20volos%2029.jpg

scarecrow
25-05-2011, 22:34
Άμυνα με Ντρπιτς και Νταντόμο λοιπόν.....

Tyler_Durden
25-05-2011, 22:55
Ακόμη κι έτσι ο πιο σάπιος αγωνιστικά και διοικητικα ΠΑΟ βγαίνει CL, απόλυτα δίκαια σε σχέση με όσους το διεκδίκησαν όπως φαίνεται. Κι ενώ ας πούμε έχεις καταφέρει έστω τον μικρότερο απ' τους στόχους που έβαλες στην αρχή της χρονιάς, δεν υπάρχει πουθενά αισιοδοξία στον ορίζοντα. Σισέ, Λέτο, Λάζαρος, Νίνης και Μπουμσόνγκ ακολουθούν κατά τα φαινόμενα τον Ζιλμπέρτο, ο Φερέιρα την κάνει κι αυτός, απομένουν μόλις 14.740.000 ευρώ για την κάλυψη των 15.000.000 ευρώ της ΑΜΚ, τα ΔΣ συνεχίζουν να είναι του κουτρούλη ο γάμος, και στους οπαδούς αρχίζει να παίρνει διαστάσεις ο εμφύλιος. Μeanwhile, στο βασίλειο του καρκινογιάννη, ήδη πνέει ο αέρας της αλλαγής και δίνει τον τόνο της νέας χρονιάς : με βέλιτς, ζάετς, δώνη και γκούμα. Καλό μας καλοκαίρι

Reject
25-05-2011, 23:09
να μας πούν οι περήφανοι οπαδοί της Δραγουμάνογλου σήμερα αν χάρηκαν την ομάδα τους.
Εμείς τουλάχιστον στηθήκαμε για να ρίξουμε το σκουλήκι Β Εθνική, όχι για να χάσουμε απο αυτούς μέσα στην έδρα μας και να βγούν και τσουλού.
Σε άλλα νέα,
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ....

Tyler_Durden
25-05-2011, 23:12
πολυ τσούξιμο ρε αλεξ

Reject
25-05-2011, 23:13
αντε ρε βλαχοβαζελε.

Tyler_Durden
25-05-2011, 23:15
πινκαρα

ion_storm
25-05-2011, 23:27
Ας μας εξηγήσει κάποιος παοκς το μένος αυτό που αφήνεται να διαρρέει, κάθως τερμάτησε τρίτος και με 12 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο, για το οτι δεν θα κουνήσει σεντόνι στην φλογισμένη Τούμπα.

Κατα τα άλλα σωστο ποστ απο ταιλερ περί του μέλλοντος στον Παναθηναικό. Αλλά ας είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι τώρα με το γήπεδο κτλ και τα λεφτά από τις πωλήσεις μη βασικών παιχτών (!!!). Εδώ ο υπηρεσιακος προεδρος φαίνεται αισιόδοξος. Χαχ.

Entrancemperium
25-05-2011, 23:44
κρίμα για την πουλάδα της καρδιάς μας που δε βγήκε τσου λου και για την άλλη πουλάδα που στήθηκε για να βγει η ομάδα της χούντας στο τσου λου, κρίμας!

thymios13
26-05-2011, 00:06
o mousli stoixise sthn omada tou thn eukairia na paei ouefa mesw champions league me to goal pou exase sto prohgoumeno mats kai smr ekane karagkiozilikia.

SpiritCrusher
26-05-2011, 00:17
και για την άλλη πουλάδα που στήθηκε για να βγει η ομάδα της χούντας στο τσου λου, κρίμας!

E;

Tyler_Durden
26-05-2011, 00:18
Ακόμη κι έτσι ο πιο σάπιος αγωνιστικά και διοικητικα ΠΑΟ βγαίνει CL, απόλυτα δίκαια σε σχέση με όσους το διεκδίκησαν όπως φαίνεται. Κι ενώ ας πούμε έχεις καταφέρει έστω τον μικρότερο απ' τους στόχους που έβαλες στην αρχή της χρονιάς, δεν υπάρχει πουθενά αισιοδοξία στον ορίζοντα. Σισέ, Λέτο, Λάζαρος, Νίνης και Μπουμσόνγκ ακολουθούν κατά τα φαινόμενα τον Ζιλμπέρτο, ο Φερέιρα την κάνει κι αυτός, απομένουν μόλις 14.740.000 ευρώ για την κάλυψη των 15.000.000 ευρώ της ΑΜΚ, τα ΔΣ συνεχίζουν να είναι του κουτρούλη ο γάμος, και στους οπαδούς αρχίζει να παίρνει διαστάσεις ο εμφύλιος. Μeanwhile, στο βασίλειο του καρκινογιάννη, ήδη πνέει ο αέρας της αλλαγής και δίνει τον τόνο της νέας χρονιάς : με βέλιτς, ζάετς, δώνη και γκούμα. Καλό μας καλοκαίρι

ε πείτε και 2 λόγια όσοι μουτζώσατε να μάθω κι εγώ τι απο τα παραπάνω είναι τόσο άστοχο που επέφερε τέτοια μουτζοθύελλα.

JnB
26-05-2011, 00:52
Ποιές οι πιθανότητες να σου απαντήσουν σοβαρά και ποιές να υπάρξει νέα μουτζοθύελλα;

attila
26-05-2011, 04:51
αν στα πλει-οφ παιζοταν και το πρωταθλημα(οπως γινεται στο βελγιο) εκει να δειτε τζερτζελες που θα γινοταν

KoiliaSamprela
26-05-2011, 06:26
να μας πούν οι περήφανοι οπαδοί της Δραγουμάνογλου σήμερα αν χάρηκαν την ομάδα τους.
Εμείς τουλάχιστον στηθήκαμε για να ρίξουμε το σκουλήκι Β Εθνική, όχι για να χάσουμε απο αυτούς μέσα στην έδρα μας και να βγούν και τσουλού.
Σε άλλα νέα,
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ....

επώνυμο ταληράκι γιατί λες βλακείες.
Την ομάδα μας δεν την χαιρόμαστε εδώ και καιρό. Τώρα αν θεωρείς ότι με τις απουσίες που είχαμε μας έπαιρνε να κερδίσαμε, τότε σε εσάς δεν θα πετάγαμε 3, αλλά 13.
Ξεκόλα λίγο.

Reject
26-05-2011, 10:58
Δεν με έπιασες σαμπρέλα.Να στο κάνω στα τούρκικα να με καταλάβεις?
Ξανοίχτηκες τρόμπα.Όχι 13,53 θα μου έβαζες.

Κατά τα άλλα,μεγάλος σας εχθρός είναι ο βάζελος.Για αυτό και το τουρλωμένο κωλαράκι χθές.H φρόσω,που είναι πάντα εναντίον όλων.Η φρόσω,που παίζει για την ιστορία της.Η φρόσω,με τους αλτερνατιβ οπαδούς και την ξεχωριστή οπαδική κουλτούρα Θησείου.

Ruthless
26-05-2011, 11:12
Πραγματικά πρέπει να έτσουξε πολύ τους μπάουγκζ η αποτυχία για άλλη μια χρονιά για (ελπίδες για) τσουλού.

GG*
26-05-2011, 11:37
καλα ολα αυτα αλλα με την ενσταση τι θα γινει
θα παρει η αεκαρα της καρδιας το ματς στα χαρτια?
ολοι εξω απο την επο

Eulogy
26-05-2011, 12:32
esena ti se noiazei esy peires "to prwtathlima me 13 bathmous" :P

apo tin alli kai na kerdizame pali kseftyles tha eimastan giati ta peirame gia na bgei o paok... opote mporei na ftaiei kai oti xasate apo ton pao kai den bgikate c.l.

tsimpouklano
26-05-2011, 12:53
http://www.fcpaok.gr/images/stories/010_011/KYRIAKOS/PODOSFAIRO_PLAYOFF/paok%20volos%2033.jpg

http://www.fcpaok.gr/images/stories/010_011/KYRIAKOS/PODOSFAIRO_PLAYOFF/paok%20volos%2024.jpg

http://www.fcpaok.gr/images/stories/010_011/KYRIAKOS/PODOSFAIRO_PLAYOFF/paok%20volos%2026.jpg

http://www.fcpaok.gr/images/stories/010_011/KYRIAKOS/PODOSFAIRO_PLAYOFF/paok%20volos%2029.jpg

Αλάνι μπήκες στις καρδιές μας από την πρώτη στιγμή και εκεί θα έχεις πάντα θέση. Να 'σαι καλά για όσα πρόσφερες και όσα έδωσες, κυρίως όμως για αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=Xsn4tV8qbeA

Για τα χθεσινά, ΑΕΚάκι ήσουν, ΑΕΚάκι θα σαι μια ζωή, μικρή ομάδα.

Nodoordonotthereisnotry
26-05-2011, 13:04
Πραγματικά πρέπει να έτσουξε πολύ τους μπάουγκζ η αποτυχία για άλλη μια χρονιά για (ελπίδες για) τσουλού.

Επειδή ήμουν έξω και το έβλεπα και μ' άλλον κόσμο το match, όχι ιδιαίτερα. Ξέρει ο ΠΑΟΚ γιατί δεν βγήκε τσουλού φέτος και δεν του φταίει καμία άλλη ομάδα...το γεγονός της ξεφτίλας ΑΕΚ παραμένει, όμως, το άκουγα κι από οπαδούς της εχθές. Άσε που έκανε ένσταση που έρχεται σε αντίθεση με τα "πιστεύω" της (αλλά και του κόσμου), καθώς με τον ίδιο, περίπου, τρόπου είχε πάρει ο γαύρος το πρωτάθλημα πριν πόσα χρόνια.

regularpaul
26-05-2011, 13:13
ρε παιδιά ποια ξεφτίλα της ΑΕΚ?
πριν 3 μερες δεν εχασε στον Βολο στο ματς της χρονιας?
εχτες αδιαφορη κ με ολη την αμυνα εκτος, επαιζε με τον ΠΑΟ στο δικο του ματς της χρονιας,
τι περιμενατε δηλαδη?
αλλο το θεμα της ενστασης, εκει τα παμε κ για το μπασκετ της ΑΕΚ, ξεφτιλα

αλλά με βαση αυτά που ερχονται απο τη νεα χρονια
ετοιμαζομαστε για δικαστικα πρωταθληματα περισσοτερο
και λιγοτερο αγωνιστικα, οποτε η ενσταση θα πεφτει συννεφο
απο εδω και στο εξης

nothingman
26-05-2011, 13:22
ας ήταν λίγο σοβαρός ο παοκ στο οακα ή ας μη μέτραγε το γκολ του σίλβα.
τα περι χθεσινής ξεφτίλας αεκ είναι αστεία πράγματα και να βρούμε καμιά καινούρια δικαιολογία/εχθρό. στο κάτω-κάτω, η μόνη σίγουρη ξεφτίλα χθες ήταν του βόλου.

ion_storm
26-05-2011, 14:00
Χαχαχα. πριν σας είπα παοκς. ΈΠρεπε εξαρχής να σας πω μπαουγκζ. Ρε λιγη σοβάροτητα. Κράζετε αεκ που έχασε σε μάτς που είχε απουσίες, οτι να ναί ενδεκάδα και παίζαμε μπας και σώσουμε την χρονιά και το ταμείο. Που και τώρα τώρα και να πάμε ομίλους CL και καύλες να μάστε και δεν φαληρίσαμε και όλα αυτά δεν λέει κάτι. Που μπορούν κάλλιστα ακόμα να γίνουν όλα αυτά, αλλά τους μπαογκς τι τους κοφτει? Λένε και μάλιστα για την αεκ ενώ για το σχεδόν παραρτημά που χτες δεν κατέβηκε καν στο γήπεδο τσιμουδιά. Και πάλι αν θες να σαι σωστός σαν ομάδα, όπως μας παίρνετε τα αυτιά χρόνια τώρα να μπορείς να μη εξαρτάσαι από αποτελέσματα για το σεντόνι. Κια προσοχή στην ενδεκάδα που θα κατέβασετε όταν με καλό βγείτε να χούν όλοι δικαώμα συμετοχής.
καά τα άλλα:

Ας μας εξηγήσει κάποιος παοκς το μένος αυτό που αφήνεται να διαρρέει, κάθως τερμάτησε τρίτος και με 12 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο, για το οτι δεν θα κουνήσει σεντόνι στην φλογισμένη Τούμπα.

Όλοι ενάντια στον δικέφαλο του βορρά της καρδιάς μας.

wino
26-05-2011, 14:01

Αλάνι μπήκες στις καρδιές μας από την πρώτη στιγμή και εκεί θα έχεις πάντα θέση. Να 'σαι καλά για όσα πρόσφερες και όσα έδωσες, κυρίως όμως για αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=Xsn4tV8qbeA

Για τα χθεσινά, ΑΕΚάκι ήσουν, ΑΕΚάκι θα σαι μια ζωή, μικρή ομάδα.

:moutza: vlaka

Odonian
26-05-2011, 14:13
Ας καταργήσουμε τα πλέη οφφ τώρα όμως, ναι; Πέρα από τις άλλες παπαριές που έχουμε ήδη πει, είχαμε φέτος και την ομορφιά να καθορίσουν τις τελικές θέσεις μερικά διαιτητικά λάθη + ομάδα να θέλει να χάσει με αποτέλεσμα να αλλοιώνει την τελική κατάταξη.

tsimpouklano
26-05-2011, 14:34

Η πρωτιά χάθηκε στο ΟΑΚΑ με σας, δεν κράζω την ΑΕΚ για αυτό. Απλώς, η χθεσινή εμφάνιση ήταν κάπως αδιάφορη, τη στιγμή μάλιστα που είχε ελπίδες να βγει ακόμα και πρώτη. Αυτό κρίνω, και όχι το ότι ελέω ήττας της ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε πρώτος. Χύνε κόμπλεξ αβέρτα.

ion_storm
26-05-2011, 14:50

Η πρωτιά χάθηκε στο ΟΑΚΑ με σας, δεν κράζω την ΑΕΚ για αυτό. Απλώς, η χθεσινή εμφάνιση ήταν κάπως αδιάφορη, τη στιγμή μάλιστα που είχε ελπίδες να βγει ακόμα και πρώτη. Αυτό κρίνω, και όχι το ότι ελέω ήττας της ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε πρώτος. Χύνε κόμπλεξ αβέρτα.

Έχω κάνει δύο ποστ για το θέμα, αυτό είναι το τρίτο. Ξαναδιαβασε τα και πες μου αν θέλεις που είναι το κομπλεξ. Δεν νομίζω οτι αφήνω να εκδηλωθεί κανένα είδους κομπλεξ πόσο μάλλον με μικρότερες ομάδες από αυτή που υποστηρίζω. Η αεκ είχε ελπίδες να βγει και πρώτη οκ. Δεν τους βγήκε δεν είχαν κουράγιο δεν ξέρω είναι losers και βασικά δεν με νοιάζει, δεν νομίζω οτι μπήκε για να χάσει στο παιχνιδι. Δεν είπα πουθένα ότι εσυ συγκεκριμένα κράζεις αεκ. Αναφέρομαι σε άλλους πιο γραφικούς. Απλά είνα αστείο να κράζεις ομάδες σαν οπαδος παοκ, οχι εσυ συγκεκριμένα, για το ότι δεν βγήκες CL. Δηλαδή να εμείς είμασαν πιο σοβαροι στον πρώτο γύρο και δεν χρειαζόταν να κάνουμε 3 νίκες και να χάσετε οι υπολοίποι, όπως είναι το λογικό δεν θα συντηρούταν η έξοδος του παοκ CL. Κατά τα αλλα μερικά μικρολαθάκια μοιρασμένα σε 30 αγώνες κρίνουν πρωτάθλημα κτλ, πόσο μάλλον μερικά λαθάκια σε 6 αγώνες, θάνατος σε πλει οφφ αι ας τερματίζω τρίτος.

εντιτ: το Όλοι ενάντια στον δικέφαλο του βορρά της καρδιάς μας. ήταν ειρωνικό για το quote μου, γιατί εγώ τουλάχιστον βλέπω μια μιανία καταδίωξης που δεν διακαιολογείται σε τέτοιο βαθμό.

Phantom Duck
26-05-2011, 14:51
τη στιγμή μάλιστα που είχε ελπίδες να βγει ακόμα και πρώτη

rofl, το 5-1 παίζει να έδινε 1.05

Odonian
26-05-2011, 15:04
Μάλλον εννοεί την ένσταση.

croissant429
26-05-2011, 15:04
τη στιγμή μάλιστα που είχε ελπίδες να βγει ακόμα και πρώτη

rofl, το 5-1 παίζει να έδινε 1.05

δεν υπαρχει αυτο που λες
στην betfair το over 4,5 goals απο κάποια ομάδα έδινε γύρω στο 7,50 με 8,00

tsimpouklano
26-05-2011, 15:34
εντιτ: το Όλοι ενάντια στον δικέφαλο του βορρά της καρδιάς μας. ήταν ειρωνικό για το quote μου, γιατί εγώ τουλάχιστον βλέπω μια μιανία καταδίωξης που δεν διακαιολογείται σε τέτοιο βαθμό.

Αυτό σχολίασα και εγώ, όχι το υπόλοιπο κείμενό σου. Και γω σου λέω πως τα περισσότερα ΠΑΟΚια και αν ρωτήσεις θα σου πουν "η πρόκριση χάθηκε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ", και όχι την τελευταία αγωνιστική, τη στιγμή μάλιστα που δεν ήταν στο χέρι κανενός, παρά μόνο του ΠΑΟ να καταταγεί πρώτος. Αν και κατεμέ ο ΠΑΟΚ ήταν ο καλύτερος και πιο σοβαρός των 6 άγωνων, δεν μπορείς να θες πρωτιά και να μην τα παίζεις όλα για όλα σε ένα ματς-τελικό, που και πάλι όμως ο παναθηναϊκός κέρδισε με ένα αντικανονικό γκολ.

edit: δεν κάνω λόγο περί αδικίας, ό,τι έγινε έγινε, απλά δικαιολογώ αυτό που λέω.

jack the ripper
26-05-2011, 15:34
οι παοκς παρακαλω πολυ να καταλαβουν οτι θα μπορουσαν να ειχαν βγει πρωτοι εαν δεν κατεβαιναν αθηνα σαν τις ΚΟΤΕΣ με σκοπο να κρατησουν το Χ.
αν και προφανως δε θα το κανουν και θα ασχοληθουν μονο με την αεκ,τη διαιτησια,το συμπαν ολο που ειναι εναντιον ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ κλπ κλπ

α και οντως ας καταργηθουν τα πλευοφ απλα κουραση ειναι...

ion_storm
26-05-2011, 15:47

Αυτό σχολίασα και εγώ, όχι το υπόλοιπο κείμενό σου. Και γω σου λέω πως τα περισσότερα ΠΑΟΚια και αν ρωτήσεις θα σου πουν "η πρόκριση χάθηκε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ", και όχι την τελευταία αγωνιστική, τη στιγμή μάλιστα που δεν ήταν στο χέρι κανενός, παρά μόνο του ΠΑΟ να καταταγεί πρώτος. Αν και κατεμέ ο ΠΑΟΚ ήταν ο καλύτερος και πιο σοβαρός των 6 άγωνων, δεν μπορείς να θες πρωτιά και να μην τα παίζεις όλα για όλα σε ένα ματς-τελικό, που και πάλι όμως ο παναθηναϊκός κέρδισε με ένα αντικανονικό γκολ.

edit: δεν κάνω λόγο περί αδικίας, ό,τι έγινε έγινε, απλά δικαιολογώ αυτό που λέω.

Μα δεν διαφωνω με αυτα που λες και πόσο μάλλον με σένα. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλοί παοκς που όντως λένε οτι η πρόκριση χάθηκε με μας στην Αθήνα (οφφσαιντ ετσι, για αυτό αναφέρω πιο πάνω τα μικρολαθάκια). Από κει και πέρα όμως υπάρχουν πολλοί ακόμα, γνωστοί, φίλοι, τύποι των ιντερνετς και λοιποί, που τα βάζουνε με την αεκ,τον Παναθηναικό και το κατεστημένο που έχει στερήσει τα πρωταθλήματα του παοκ για το ότι δεν πέρασε ο παοκ ομίλους. Κάτι το ποποίο γίνεται καιρό τώρα. Σε αυτούς απευθύνομαι και ανάφερω το -12 από το δευτερο και το ειρωνικό με για τον παοκ της καρδιάς μας. Οπότε επειδή εξ ορισμού δεν αναφέρομαι σε σένα θα ήταν καλό να θές να σχολιάσεις το υπολοίπο κειμενό μου και να να μου πεις από που πηγάζει όλο αυτό γιατί πραγματιά δεν το καταλαβαίνω και κάθεσαι και μου λες για κόμπλεξ.

Daffy
26-05-2011, 15:53
a ego tha ithela na sxoliaseis to "sxedon parartima" gt proti fora to akouo k thelo na matho,maresei i mathisi!

kata talla pirame afto pou aksizame k telos to thema.pairnete sta sovara tous anagnostes spor tou vorra,metrosport k salpi24

mas exete priksei ligo ti mpoutsa oi dgiaforoi vazelogavroi oti mas fteei to simpan olo.xampari den exete parei oti ston paok i aftokritiki paei sinnefo.

Eulogy
26-05-2011, 16:09
den kserw an ston paok to lete aytokritiki pantws stin aek to leme mlkia

ion_storm
26-05-2011, 16:13
Το σχεδόν παράρτημα είναι σχεδόν γιατί είναι παράρτημα αλλης μεγάλης ομάδας με γαλαξίες στην φανέλα της και μάλλον σας το δάνεισε για την στήριξη στην προεδράρα της. Μεταξύ σοβαρού και αστείου αυτό αλλά σκέψου τι έχουμε δει κατά καιρούς ώστε να σου φαίνεται αυτό παράξενο.

Daffy
26-05-2011, 16:24
a malista.i got it

ola metaksi sovarou k asteiou ta les,alla mexri k ton liaso louka thimithikes

ion_storm
26-05-2011, 16:48
Αν μου εξηγήσεις πως το μεταξύ σοβαρού και αστειου αναιρεί το τι θυμήθηκα τοτε και εγω οκ αι γκοτ ιτ.
Οχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά απο όλα έχω πει εσυ κρατάς αυτό για να δείξει οτι εχω θέμα και κομπλεξ με τον παοκ, ενώ έχω μιλήσει για συγκεκριμένες οπαδικές νοοτροπίες τις οποίες εγω δεν καταλαβαινω. Πρεπει για τον παοκ να μιλάμε μόνο σοβαρά. αι γκοτ ιτ ναου.

SpiritCrusher
26-05-2011, 19:35
οι παοκς παρακαλω πολυ να καταλαβουν οτι θα μπορουσαν να ειχαν βγει πρωτοι εαν δεν κατεβαιναν αθηνα σαν τις ΚΟΤΕΣ με σκοπο να κρατησουν το Χ.
αν και προφανως δε θα το κανουν και θα ασχοληθουν μονο με την αεκ,τη διαιτησια,το συμπαν ολο που ειναι εναντιον ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ κλπ κλπ

Κατανοήστε όμως λίγο ότι το "μικρολαθάκι" του οφφσαιντ στη τελική, όπως ήρθαν τα πράγματα, τους στοίχησε ένα τσουλου. Κανένας οπαδός δεν θα το άφηνε έτσι. Με βάση την ιστορία, αν γινόταν το ανάποδο οι ΠΑΟ του φορουμ θα είχατε πάει το θρεντ στην 156η σελίδα μόνοι σας. Και δικαιολογημένα ε. Εδώ ο άλλος υπογράμμισε το "απόλυτα δίκαια" λες και έχετε 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Odonian
26-05-2011, 19:56
Ωραία, το λαθάκι του οφσάηντ το έχουν αναφέρει μέχρι στιγμής σε 2 σελίδες οι οπαδοί όλων των ομάδων που γράφουν στο ηαρ (σχεδόν :ρ). Λες και ήταν το μόνο λαθάκι στον αγώνα ή το μόνο λαθάκι στα πλέη οφ ή γενικά "στοχοποίησαν" (λολ) τον ΠΑΟΚ οι διαιτητές στη σειρά αυτή των αγώνων. Σε κάνα χρόνο θα έχουμε ξεχάσει όλα τα ματς και θα θυμόμαστε μόνο ότι ο ΠΑΟ έκλεψε τη δεύτερη θέση με στημένο τον Κάκο.

KoiliaSamprela
26-05-2011, 21:32
γελάω με ΠΑΟΚ & CL

είστε τελικά οι μόνοι που πιστεύατε ότι αν βγαίνατε πρώτοι στα play offs θα περνάγατε και ομίλους .
Γαμημένο κατεστημένο .....

Daffy
26-05-2011, 21:58
pxio gegonos anairei ti pisti mas oti tha mporouse na simvei kati tetxio,i iperomada tis aek i i armada tis panathinaikaras?gia mena itan amfiropa k opoiosdipote tha mporouse na katalavei tin proti thesi,afou k oi treis(oi megaloi) einai anapiroi.opote gt na mi to pistevoume.oxi?

KoiliaSamprela
26-05-2011, 22:18
pxio gegonos anairei ti pisti mas oti tha mporouse na simvei kati tetxio,i iperomada tis aek i i armada tis panathinaikaras?gia mena itan amfiropa k opoiosdipote tha mporouse na katalavei tin proti thesi,afou k oi treis(oi megaloi) einai anapiroi.opote gt na mi to pistevoume.oxi?

....
ξέρεις ανάγνωση έτσι? δεν σε κατέστρεψε η καθοδήγα.
Ομίλους Τσαμπιος Λιγκ είπα, όπου φυσικά έχω πει ότι καμιά Ελληνική ομάδα δεν περνάει από τα play offs (φαντάζομαι επίσης σας έχουν πει ότι όποιος έβγαινε πρώτος δεν έμπαινε απ ευθείας στους ομίλους.

Τέσπα, δεν ασχολούμαι άλλο με τον ΠΑΟΚ, όχι γιατί σας "γράφω" , αλλά γιατί πάμε για άλλη μια χρονιά με τον Χιμένεθ και τα σαπάκια του.
Η μαυρίλα είναι μεγάλη, τουλάχιστον αν έφευγε ο καραγκιόζης ο Αδαμίδης με το υπέρλαμπρο σκουπίδι , το ορισμό της ανθρώπινης κουράδας , τον νταή των τζόνι γουόκερ δημητριάδης , να ήμουν λίγο καλύτερα.

reject ότι και να κάνεις εγώ θα σ'αγαπώ :pink::pink::pink:

Eulogy
27-05-2011, 10:19
pane bale 200 eyro sti eurobank na pareis metoxes kai ase ti gkrinia :P

http://themoderatevoice.com/wordpress-engine/files/caglecartoons07/Uncle%20Sam%20I%20Want%20You_1.jpg

KoiliaSamprela
27-05-2011, 13:14

http://themoderatevoice.com/wordpress-engine/files/caglecartoons07/Uncle%20Sam%20I%20Want%20You_1.jpg

μόλις φύγει ο αγαμίδης, μέχρι τότε , ούτε τον πυρετό μου

Fireknight
27-05-2011, 15:49
a ego tha ithela na sxoliaseis to "sxedon parartima" gt proti fora to akouo k thelo na matho,maresei i mathisi!

kata talla pirame afto pou aksizame k telos to thema.pairnete sta sovara tous anagnostes spor tou vorra,metrosport k salpi24

mas exete priksei ligo ti mpoutsa oi dgiaforoi vazelogavroi oti mas fteei to simpan olo.xampari den exete parei oti ston paok i aftokritiki paei sinnefo.

PINK

Odonian
27-05-2011, 20:20
Δε φτάνει που οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι αποδυτήρια δεν είναι "αγωνιστικός χώρος", άρα μπαίνει όποιος γουστάρει, ο μπεος ως άλλο δημοτικάκι το συνεχίζει:

http://www.gazzetta.gr/article/item/197283-kokoretsi-varustomahiazei

Είναι για κολωνάτο.

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=KW8gaeJzbxs

SpiritCrusher
31-05-2011, 18:11
"Έγκλημα κατα του Ηρακλή"

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2011_05/ira_5.jpg

Με μπλούζα "In Flames"

Σουρρεαλ.

KoiliaSamprela
31-05-2011, 18:17

μόλις φύγει ο αγαμίδης, μέχρι τότε , ούτε τον πυρετό μου

μελέτησα το καταστατικό .... ο τροχανάς είχε σκεφτεί καλύτερη ιδέα

00i00
31-05-2011, 23:41
"Έγκλημα κατα του Ηρακλή"

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2011_05/ira_5.jpg

Με μπλούζα "In Flames"

Σουρρεαλ.

γενικα δεν το εχει με τα μπλουζακια...
http://www.metropolisradio.gr/img/iraklis-620x3501-400x220.jpg

Fireknight
11-07-2011, 18:11
http://www.sportdog.gr/article/42022/poioi-epikurosan-ten-vathmologia

Χωρίς ψήφο έμεινε ο ΠΑΟΚ, (Έφθασε αργά ο υιός Γκαγκάτσης και δεν είχε δικαίωμα ψήφου)
:touched: