View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011.
Pages :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
Φορντ από περιέργεια, αυτός ο τίτλος που θα πάρετε φέτος, είναι σαν τον δικό μας τον περσινό που "τον χάσατε εσείς" ή τον κερδίζετε στα ίσα με το μεγάλο σας πέος;
Amnesiac.
24-01-2011, 01:44
Ρε αμνίζιακ, οπαδικό σάιτ διαβάζεις, τι διάολο περιμένεις; Θα βρεθεί δικαιολογία πάντα.
Α τίποτα, έτσι κι αλλιώς τα μπινελίκια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού πέφτουν σύννεφο, δεν είναι τόσο βλάκας ο κόσμος, για το entertainment της υπόθεσης το έβαλα.
έντιτ : Αλλά είναι ασύλληπτο σαν σκέψη. Η νέα μορφή παράγκας που δίνει πέναλτυ όχι μόνο στο θρύλο, αλλά και στους αντιπάλους.
Amnesiac.
24-01-2011, 01:54
Φορντ από περιέργεια, αυτός ο τίτλος που θα πάρετε φέτος, είναι σαν τον δικό μας τον περσινό που "τον χάσατε εσείς" ή τον κερδίζετε στα ίσα με το μεγάλο σας πέος;
Απαντάω εγώ. Φέτος ισχύει για εσάς ότι περίπου ίσχυε πέρυσι για εμάς. Είστε ανύπαρκτοι, δεν μπορείτε καν να διεκδικήσετε τον τίτλο και αυτό κάνει τον Ολυμπιακό να φαίνεται καλύτερος απότι είναι πραγματικά. Με τη στοιχειώδη σοβαρότητα από εσάς το πρωτάθλημα θα παιζόταν στα ίσα και ίσως και να το παίρνατε, δεδομένου ότι εμείς λογικά αποδώ και πέρα θα χάσουμε βαθμούς (είναι παροιμιώδης η κοιλιά που κάνουν οι ομάδες του Βαλβέρδε τέτοια εποχή).
Το "περίπου" το έβαλα γιατί εμείς πού και πού βλέπουμε και λίγη καλή μπάλα.
Ford Prefect
24-01-2011, 01:56
http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20100623/engine/assets_LARGE_t_1461_18678787_type11586.jpg
Touche teacher, touche!
Odonian: Με το μεγάλο μας πέος. Θυμάμαι ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στη Λάρισα και ένα που δόθηκε σε Τρίπολη. Οι διαφορές στην συνολική βαθμολογία όμως δεν είναι πλασματικές. Αν το πάρουμε οριακά να το συζητήσουμε, αλλά δεν νομίζω.
Μπορούμε να συζητήσουμε αυτό το "περίπου" αν θέλεις, αλλά αμφιβάλω για το πόσα ματς έχουμε δει (και θυμόμαστε) από πέρσι και φέτος, άσε που είναι ανούσιο. Η ερώτηση έγινε στον Φορντ γιατί το συζητούσαμε, εμένα δε μου λένε πολλά τα "το πήρε ο ένας", "το έχασε ο άλλος". Πάντα και τα δυο ισχύουν.
Φορντ ίσως λόγω μύγας δεν κατάλαβες τι λέω. Ξαναδιάβασε και απάντησε.
nothingman
24-01-2011, 01:59
ρε φορντ, οπαδός είναι, τι διάολο περιμένεις; Θα βρεθεί δικαιολογία πάντα.
Άλλος ένας που δεν κατάλαβε.
jack the ripper
24-01-2011, 02:02
τωρα γυρισα εμαθα για το Χ με πανιωνιο και ειδα το "πεναλτυ"....
δεν υπαρχουν λογια...η καταντια δεν εχει τελειωμο
Ford Prefect
24-01-2011, 02:03
Κουβέντα να γίνεται. Οντόνιαν, η απάντηση και στα δύο ερωτηματικά (αν το αξίζουμε ή αν το χάσατε) θα δοθεί με την συνολική βαθμολογία στο τέλος. Αν σας έχουμε πάρει σημαντική διαφορά, δεν βλέπω πώς μπορείς να πεις ότι το χάσατε. Έτσι το βλέπω εγώ πάντα. Στο όριο είναι συζητήσιμο και ισχύουν και τα δύο, εγώ γενικά πιστεύω όμως ότι φέτος θα αυξηθεί η διαφορά.
nothingman
24-01-2011, 02:08
α όχι, μπορεί να είμαι γαύρος αλλά μια σταλιά νοιώθω καιγώ και κατάλαβα μια χαρά, απλά ο φορντ θα έπρεπε να προστατευθεί κάπως από προβοκατόρικες διατυπώσεις τύπου ( . ) "στα ίσα με το μεγάλο σας πέος"
γιατί ενοχλήθηκες από την αναφορά στο λεωφόρος.γρ; νομίζω είναι στην ίδια λογική με την οποία βγάζουμε το ψωμάκι μας στο αστεία πρωτοσέλιδα θρεντ.
Δηλαδή η απάντηση σε αυτό το ερώτημα έχει να κάνει μόνο με τη διαφορά; Είχα παρανοήσει τότε εντελώς την κουβέντα μας για το περσινό πρωτάθλημα. Όπως το είχα καταλάβει εγώ, έλεγες ότι πέρσι το "χάσατε", δεν το "κερδίσαμε", γιατί δεν ήμασταν και πολύ καλοί, απλά εσείς αυτοκτονήσατε. Δεν είχα καταλάβει ότι το πρωτάθλημα "κερδίζεται" όταν η διαφορά είναι 10+ (9+, 8+ πες εσύ), ενώ "χάνεται" όταν είναι μικρότερη. Να με συμπαθάς τότε, θα περιμένω τελική βαθμολογία.
Τι λες.
α όχι, μπορεί να είμαι γαύρος αλλά μια σταλιά νοιώθω καιγώ και κατάλαβα μια χαρά, απλά ο φορντ θα έπρεπε να προστατευθεί κάπως από προβοκατόρικες διατυπώσεις τύπου ( . ) "στα ίσα με το μεγάλο σας πέος"
γιατί ενοχλήθηκες από την αναφορά στο λεωφόρος.γρ; νομίζω είναι στην ίδια λογική με την οποία βγάζουμε το ψωμάκι μας στο αστεία πρωτοσέλιδα θρεντ.
Τι σχέση έχει όλο αυτό που λες με αυτό που ρώτησα. Ειλικρινά.
nothingman
24-01-2011, 02:21
λέω βρε παιδάκι μου ότι για έναν άθρωπα που δηλώνει μη_οπαδός και σκεπτόμενο τυπάκι που δεν ψάχνει εύκολες δικαιολογίες και όλα αυτά, το να κάνει αμέσως μετά μια τέτοια ερώτηση και μάλιστα με πουτσοειρωνικές αναφορές σε πέη (χοχο) δηλώνει μια μικρή αντίφαση.
δε μου απάντησες για το λεωφόρος όμως =(
Ford Prefect
24-01-2011, 02:22
Ελα, δεν είναι δύσκολο το κόνσεπτ. Πέρυσι είμασταν εμφανώς ανύπαρκτοι. Το ξέρεις, το ξέρω, το ξέρουν όλοι. Και παρόλα αυτά δεν μπορούσες να ξεφύγεις με τίποτα. Μπάλα δεν έπαιξες της προκοπής, ό,τι έκανε ο Σισέ. Τα ίδια και φέτος, αλλά εμείς φέτος έχουμε παίξει και μπαλίτσα και όπως βλέπεις έχει μέλλον να κάνουμε και άλλη διαφορά. Αν μας είχες ρίξει πέρυσι δέκα πόντους δεν θα έλεγα προφανώς ότι το έχασα μόνος μου, δεν μπορεί να σταθεί κάτι τέτοιο. 9 βαθμοί και πάνω προφανώς είσαι εύκολα ο καλύτερος.
Ναθινμαν ποστάρεις για να ποστάρεις. Ο Φορντ κατάλαβε και απαντάει, δε νομίζω ότι ενοχλείται από τις ειρωνείες και τα τέτοια. Όσο για το λεωφορος, θα έλεγα το ίδιο αν έμπαινε ένα δικό μας παιδί (!) και σπάμαρε το γαυρος τζι αρ εδώ μέσα. Τα πρωτοσέλιδα είναι στο τόπικ τους, μπαίνει μια φορά το ένα (όχι 5 κουόουτ από κάθε άρθρο του πρασινοφρουρου) και είναι αστεία γιατί είναι εικόνα. Αυτα που πόσταρε ο αμνίζιακ είναι χιλιάδες κάθε βδομάδα και είναι πιο θλιβερά απότι αστεία. Αν μπεις και διαβάσεις το τελευταίο μου ποστ στα πρωτοσέλιδα (που έχω ελάχιστα) θα δεις ότι σχολιάζω ποιο πρωτοσέλιδο πραγματικά βρίσκω αστείο (ένα κίτρινου τύπου!).
Φορντ, αν παίζαμε και οι δυο μεγάλη μπάλα και το παίρναμε στο +2, πάλι θα το είχατε χάσει εσείς; Αφού τελικά όλα σχετικά είναι και όλο αυτό είναι ανούσιο. Η ομάδα του ΠΑΟ η τωρινή μπορεί να έπαιρνε το πρωτάθλημα του 93 (τυχαίο ε) και η περσινή σας να έπαιρνε οποιοδήποτε των πέτρινων χρόνων. Ο περσινός ΠΑΟ μάζεψε αρκετούς πόντους για να είναι πρωταθλητής σε κάμποσες από τις τελευταίες χρονιές, έκανε πορεία πρωταθλητή. Και το πήρε. Έτσι θα το πάρετε φέτος και θα το χάσουμε εμείς, το ένα χωρίς το άλλο δε γίνεται.
Ford Prefect
24-01-2011, 02:36
Φορντ, αν παίζαμε και οι δυο μεγάλη μπάλα και το παίρναμε στο +2, πάλι θα το είχατε χάσει εσείς; Αφού τελικά όλα σχετικά είναι και όλο αυτό είναι ανούσιο.
Είπα, ότι αν ήταν στο όριο, ισχύουν και τα δύο, μην επαναλαμβάνομαι γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε: Εμείς πέρυσι δεν παίζαμε μεγάλη μπάλα, αλλά σκατά. Εσείς δεν παίξατε μεγάλη μπάλα αλλά είχατε Σισέ. Φέτος δεν παίζετε μεγάλη μπάλα και έχετε Σισέ αλλά εμείς έχουμε παίξει και μια χαρά μπαλίτσα σαν μέσο όρο, με κακά ημίχρονα αλλά και εμφατικά καλής μπάλας. Επίσης σκοράρουμε πολύ και κάνουμε πολλές ευκαιρίες και τελικές. Γενικά είναι απλό το θέμα, δεν υπάρχει κάτι σχετικό.
Τι να σου πω, εμένα μου φαίνονται βλακείες όλα αυτά. Στατιστικά ο περσινός ΠΑΟ έκανε 70 βαθμούς και αν δεις όλα τα τελευταία πρωταθλήματα (δικά μας και δικά σας) στους 70-71 βγαίνει ο πρωταθλητής. Δεν είχαμε την πιο ελκυστική ομάδα που έχει περάσει, αλλά ο δίκαιος πρωταθλητής βγαίνει από τα ποντάκια που μαζεύει και από δαύτα πήραμε αρκετά. Αν είχαμε κάνει 64 βαθμούς και το παίρναμε πάλι, θα δεχόμουν ότι ο γαυρος το έχασε από μια ομάδα που δεν το άξιζε, αλλά για πέρσι όχι. Αυτά και σταματάω. Στο +6 σταμάτησε η διαφορά πέρσι πάντως ε.
nothingman
24-01-2011, 02:43
εγώ γενικά προτείνω τα πιέμς όπου όλα είναι πιο κόζυ, πιο προσωπικά, πιο ζεστά, που ξεφεύγουν από το κλίμα αποξένωσης των σύγχρονων μεγαλουπόλεων. έξω από το άγχος, τις κοινωνικές συμβάσεις, τα ταμπού. για όλα τα άλλα προτείνω να δεχόμαστε και αν κάποιος ξεκάρφωτος λέει την αποψάρα του χωρίς να ζητάει την άδειά μας αλλά μην ξεχνιέσαι, πρωτίστως πιέμς.
και ναι ρε φίλε, ΚΑΙ στο λεωφόρος.γρ.
Όταν κάποιος λέει την αποψάρα του, ο κάποιος να μένει ανοιχτός στο ενδεχόμενο να κριθεί η αποψάρα και να απορριφθεί καυστικά, χωρίς να κάνει πικραμένα αστειάκια με λεξιλόγιο έκθεσης πρώτης λυκείου, απαφτές με τις λίγες λέξεις για να μην κουράζεται η οπαδίζουσα νεολαία.
Α και ποτέ δε δήλωσα μη_οπαδός. Είμαι οπαδός του ΠΑΟ, εκτός αν οπαδός σημαίνει "οργανωμένος" ή "δέρνω γαυρους" ή "σκέφτομαιόλημέρατηνομάδα".
nothingman
24-01-2011, 03:05
ye, εγώ στάζω πίκρα (η πουτάνα).
Κι εγώ γράφω στο λεωφόρος τζι αρ. Όλα καλά.
thymios13
24-01-2011, 03:56
ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
SpiritCrusher
24-01-2011, 03:59
ΟΚ ΦΙΛΕ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ. ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
thymios13
24-01-2011, 03:59
poia grammh? Den katalavainw
regularpaul
24-01-2011, 14:39
αδικημένοι χτες από τα 2 πέτσινα πέναλτυ είναι ο ΠΑΟ (επειδή πήρε 2 βαθμούς άδικους ο ΟΣΦΠ)
ή ο ΟΣΦΠ (επειδή πήρε 1 άδικο βαθμό ο ΠΑΟ)?
εχω την εντυπωση οτι αδικηθηκε καποιος Αστερας Τριπολης και καποιος Πανιωνιος, μπορει και να σφαλλω
jack the ripper
24-01-2011, 14:55
σωστοτατος
αδικημένοι χτες από τα 2 πέτσινα πέναλτυ είναι ο ΠΑΟ (επειδή πήρε 2 βαθμούς άδικους ο ΟΣΦΠ)
ή ο ΟΣΦΠ (επειδή πήρε 1 άδικο βαθμό ο ΠΑΟ)?
εχω την εντυπωση οτι αδικηθηκε καποιος Αστερας Τριπολης και καποιος Πανιωνιος, μπορει και να σφαλλω
Δε νομίζω ότι δήλωσε κάποιος αδικημένος από μας.
Το παιχνίδι του ΠΑΟ το είδε κανείς γενικά; Η διαιτησία είχε και κάμποσα άλλα εκτός του πέναλτυ.
regularpaul
24-01-2011, 16:15
αναμενόμενη απάντηση, έχει ξαναγίνει η ίδια κουβέντα
ίδια (κουραστική, το παραδέχομαι) επιμονή από μένα να μην ξεχνάμε τις μικρότερες ομάδες
ίδια επιμονή από γαυροβάζελους να μπορούν να μιλάνε για οτιδήποτε μετά από τέτοιες καταστάσεις
ο βικ πχ ξεπερνάει με μια φράση "δεν ασχολούμαι με την διαιτησία"
(εύκολο οταν είσαι από την μεριά που ευνοείται)
το γεγονός πως χάνεται η ουσία του αθλητισμού
όταν ο εμφανώς καλύτερος απαγορεύεται να μην κερδίσει
πείτε ό,τι θέλετε, αλλά κι εγώ θα ρχομαι πού και πού να σας ενοχλώ!
(αντίστοιχα πράγματα έγραψε ο συνήθως σωστός Μουρκάκος στο contra)
Συμφωνώ, με μόνη προσθήκη ότι δεν είναι απαραίτητο ότι θα κερδίζει ο εμφανώς καλύτερος, ειδικά στη μπάλα.
Δηλαδή πχ το ότι Ολυμπιακός "κέρδισε δίκαια επειδή έκανε 100 ευκαιρίες παραπάνω και το άξιζε" δε λέει κάτι.
regularpaul
24-01-2011, 16:29
το ίδιο έγραψα κι εγώ!
ότι στα παιχνίδια που η μία ομάδα είναι καλύτερη από την άλλη
ακόμα και όταν η μια ομάδα παίζει τραγικά, κλειστό ποδόσφαιρο ξερωγω και της αξίζει να χάσει
πρέπει να μπορεί να κερδίζει χωρίς να παρεμβαίνει η διαιτησία!
Ford Prefect
24-01-2011, 17:06
Ρε Παύλε, θα τα πω σε σένα μιας και δίνεις την αφορμή.
Λοιπόν, αλήθεια, μα το Θεό που αγαπώ, ΔΕΝ θέλω να μου δίνονται πέναλτι πέτσινα. Μου χαλάει την ρομαντική καύλα που έχω στον Ολυμπιακό μου. ΟΚ; Νομίζεις ότι εγώ δεν θέλω η ομάδα μου ουσιαστικά να κερδίζει βάζοντας μια σένια γκολάρα αντί ένα μουφοπέναλτι; Τα έχω πει και ξαναπεί. Και με την διαιτησία δεν ασχολούμαι, όχι. Μπορεί κάποιοι με αντιληπτική ανικανότητα να καταλαβαίνουν κάτι τέτοιο από άλλα ποστς, αλλά δεν θα φορτωθώ εγώ την καθυστέρηση του κάθε μαλάκα που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει. (ωραιότατο παράδειγμα το ματς με τον ΠΑΟΚ)
Από εκεί και πέρα, βλέπω μπάλα γιατί μου αρέσει η μπάλα και όσο και να με χάλασε το κωλοπέναλτι, θα κάτσω να δω την ομάδα μου, όπως ακριβώς θα κάνουν όλοι.
Εκτός και αν κάποιος από εσάς αποχώρησε από το γήπεδο αηδιασμένος όταν ευνοήθηκε σε κάποια φάση η ομάδα του. Εγώ, το ομολογώ, είμαι τέτοιος τύπος, το ξεπέρασα νωρίς, ειδικά αφού έχασε και εκείνο το αλεπουδίσιο φάουλ ο Αστέρας, φερ ινάφ, έκατσα να δω την ομάδα μου.
Τι ακριβώς θες από μένα; Να μην σχολιάσω την μπάλα που είδα γιατί πήρα πέτσινα το ματς; Είπα άμεσα τι είδα και την ειλικρινή μου γνώμη. Να αυτομαστιγωθώ; να κάτσω να ακούω τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ του κάθε ΚΑΗΜΕΝΟΥ που βρήκε αυτόν τον αγώνα για να πείσει τον εαυτό του ότι παίρνω πέτσινο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; Που μεγαλύτερη ακυρότητα δεν παίζει, έχω πολύ καιρό να δω πρωτάθλημα με τόση εμφανή διαφορά δυναμικότητας.
Τέσπα, εγώ απογοητεύτηκα πολύ από το Αθλέτιξ, αντί για καζούρα ή μετριοπάθεια/μπαλοσυζήτηση έχει γίνει μνημείο κομπλεξικότητας και χολής, μικροειρωνείες της κωλάρας (Ντάφι, ξέρω μπάλα; Για τον μαλάκα τον Βιερίνια τίποτα ε; -τα ίδια και ο πάνκης, καλή κοτάρα και συ), οπότε στα τρανά μου παπάρια, το ξέρω και εγώ το τριπάκι. Χοντροπετσιά και ειρωνεία όπου αρμόζει και αφρός και μούτζες για να στανιάρουν οι τριτοδεύτεροι.
Ford Prefect
24-01-2011, 17:07
Επίσης, για να έχουμε και ένα φανταστικό ερώτημα:
Από πότε η ουσία του αθλητισμού είναι να μην κερδίζει πάντα ο καλύτερος; Αυτά είναι η πουτανιά της μπάλας. Τώρα έγινε και ουσία του αθλητισμού;
Εξαρτάται αν ο καλύτερος θεωρείται αυτός με τις 0/25 ευκαιρίες ή ο 1/1.
Ford Prefect
24-01-2011, 17:29
Εγώ πρέπει να δω αυτές τις 25 χαμένες ευκαιρίες για να πω. Εσύ που προφανώς αρκείσαι στο στατιστικό, ποιον θεωρείς δηλαδή;
KoiliaSamprela
24-01-2011, 17:30
γελάω με "του τοροσίδη ήταν όμως πέναλτι"
Χίλιες φορές αυτό που έδωσε
MaX Payne
24-01-2011, 17:58
Τι ακριβώς θες από μένα;
Nα απολογηθεις για ολα τα πετσινα πρωταθληματα του θρηνου και να αναλυσεις μια μια ολες τις φασεις που ευνοηθηκες απο το 1997 και μετα
commissar
24-01-2011, 18:04
Τι ακριβώς θες από μένα;
Nα απολογηθεις για ολα τα πετσινα πρωταθληματα του θρηνου και να αναλυσεις μια μια ολες τις φασεις που ευνοηθηκες απο το 1997 και μετα
και όλα αυτά σε ΕΝΑ ποστ.
SpiritCrusher
24-01-2011, 18:06
Επιτέλους ένας χρήστης που μπαίνει στο νοημα του αθλετιξ.
Εγώ πρέπει να δω αυτές τις 25 χαμένες ευκαιρίες για να πω. Εσύ που προφανώς αρκείσαι στο στατιστικό, ποιον θεωρείς δηλαδή;
Δε λέω ότι αρκούμαι στο στατιστικό, λέω όταν ο καλύτερος είναι αυτός που έπαιξε με σωστή τακτική και πήρε αυτό που ήθελε χωρίς βοήθεια από διαιτητή.
Το ότι κάποιοι θεωρούν ότι αυτός πχ με τις 25 ευκαιρίες και 0 γκολ ήταν καλύτερος, και συνεπώς δίκαια κέρδισε και ας ήταν με μούφα πέναλτυ (γιατί ούτως ή άλλως το άξιζε να κερδίσει, παίζοντας καλύτερη μπάλα κλπ) είναι αστείο.
Με αφορμή τα χτεσινά ματς, εσύ πού ξέρεις αν έμενε 0-0 μήπως σου έβαζε ο αστέρας γκολ για παράδειγμα σε κάποια αντεπίθεση;
Τι θα ήταν δίκαιο τότε;
Όλα έρχονται στο πώς ορίζουμε τον καλύτερο και πώς το δίκαιο.
Για μένα η απάντηση είναι ότι ο καλύτερος είναι αυτός που παίρνει αυτό που θέλει με το σφύριγμα της λήξης, χωρίς να έχει κάποια εύνοια. Είτε έκανε μια ευκαιρία, είτε καμμία και ήθελε απλά να μη χάσει.
Το δικαίωμα του όμως αυτό δε μπορείς να του το στερείς και μετά να λες ότι επειδή ο άλλος έκανε πιο πολλες ευκαιρίες, άξιζε να πάρει το ματς.
Ford Prefect
24-01-2011, 18:39
Καλά, πέραν του ότι εγώ όταν παίζω με τα "ΑΝ", προσπαθώ τουλάχιστον να υπολογίζω και κάποιες λογικές πιθανότητες, σε ρωτάω:
Πότε είπα εγώ ότι αξίζαμε να πάρουμε το ματς; Αυτό πες μου και ζητάω συγγνώμη και από σένα και από τον Παύλο και από τον Βιερίνια άμα λάχει.
Εκτός και αν βλέπεις Φορντ και σκέφτεσαι Νικολακόπουλο ξέρω γω.
regularpaul
24-01-2011, 19:07
Τι ακριβώς θες από μένα; Να μην σχολιάσω την μπάλα που είδα γιατί πήρα πέτσινα το ματς; Είπα άμεσα τι είδα και την ειλικρινή μου γνώμη. Να αυτομαστιγωθώ;
πείτε ό,τι θέλετε, αλλά κι εγώ θα ρχομαι πού και πού να σας ενοχλώ!
Επίσης, για να έχουμε και ένα φανταστικό ερώτημα: Από πότε η ουσία του αθλητισμού είναι να μην κερδίζει πάντα ο καλύτερος; Αυτά είναι η πουτανιά της μπάλας. Τώρα έγινε και ουσία του αθλητισμού;
Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό, δεν το γραψα με σαφήνεια, προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εννοώ ότι μέσα στην ομορφιά του αθλητισμού είναι να μπορεί να κερδίζει και το outsider, και ο λιγότερο καλός, αν το κάνει με νόμιμο τρόπο. Δηλαδή να μπορεί να πέσει η Ντίβερς και να παίρνει το χρυσό η Πατουλίδου χωρίς να επεμβαίνει ο Κουκουλάκης και να δίνει πέναλτυ και κόκκινη στο εμπόδιο!
scarecrow
24-01-2011, 19:13
Δηλαδή να μπορεί να πέσει η Ντίβερς και να παίρνει το χρυσό η Πατουλίδου χωρίς να επεμβαίνει ο Κουκουλάκης και να δίνει πέναλτυ και κόκκινη στο εμπόδιο!
:touched: Για τη παράγκα ρε γαμώτο :touched:
Ford Prefect
24-01-2011, 19:19
Ναι, οκ, ομορφιά είναι να τρως γκολ εκεί που δεν το περιμένεις, ομορφιά θα ήταν να έμπαινε εκείνο το πούστικο φάουλ που βάρεσαν στα γρήγορα (και μακάρι να έμπαινε το γαμημένο). Ομορφιά να λήξει 0-0 με αντιποδόσφαιρο και ξύλο εγώ μια φορά δεν το λέω. Μπάλα παρακολουθείς ή βαθμολογικό πίνακα στην τελική;
Ποια κόκκινη;
Καλά, πέραν του ότι εγώ όταν παίζω με τα "ΑΝ", προσπαθώ τουλάχιστον να υπολογίζω και κάποιες λογικές πιθανότητες, σε ρωτάω:
Πότε είπα εγώ ότι αξίζαμε να πάρουμε το ματς; Αυτό πες μου και ζητάω συγγνώμη και από σένα και από τον Παύλο και από τον Βιερίνια άμα λάχει.
Εκτός και αν βλέπεις Φορντ και σκέφτεσαι Νικολακόπουλο ξέρω γω.
Λέω πολύ απλά ότι η συντρηπτική πλειονότητα συμμερίζεται την άποψη ότι "ε και τι έγινε που το έδωσε, μονότερμα τους παίζαμε, θα έμπαινε. Δίκαια κερδίσαμε".
Πιθανότατα να μη το λέει ο Φορντ, αλλά σίγουρα μια μεγάλη πλειονότητα οπαδών παναθηναϊκού/ολυμπιακού που εθελοτυφλούν όταν ευνοούνται.
regularpaul
24-01-2011, 19:45
την κοκκινη σονια
FORD, θα το γραψω όσο πιο απλά και καπτεν ομπβιους γινεται:
ασχημο ειναι να κρινεται ενα ματς με λαθος σφυριγμα, συμφωνουμε εδω?
ε μιλαω για το αντιθετο, ειναι ωραιο να ξερεις οτι ακομα κι αν πατησει μια ομαδα την αλλη
η 2η εχει τυχη να παρει κατι απο τον αγωνα, και να μην επηρεασει την εξελιξη ενα λαθος σφυριγμα
ε? ωραίο δεν ειναι?
ο λογος που ποσταρα εξαρχης εχει να κανει οχι με το αν εκρινες δικαιο ή αδικο το σφυριγμα
αλλα για το ότι σε μια κυριακη που και οι 2 ομαδες σας ευνοοηθηκαν εξωφθαλμα
εσυ και ο οδονιαν παλι γραφετε τα δικα σας (οχι σχετικα με διαιτησια)
θα σας απαγορευσω να γραφετε? οχι βεβαια, απλα πού και πού θα τονιζω πόσο κουραστικο ως και προκλητικο (!) φαινεται
(μεχρι να βαρεθειτε και να σταματησετε να γραφετε ;))
Ford Prefect
24-01-2011, 19:48
Ε, πιθανότατα. Κάτι είναι κι αυτό.
Και την συντριπτική πλειονότητα δεν την έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο επίσης. Πού 'ντηνα αυτή; Στο φόρουμ που μπαίνω είναι η συντριπτική κραγμένη μειοψηφία. Τα εξώφυλλα των κωλοφυλλάδων λες;
Ford Prefect
24-01-2011, 20:41
ασχημο ειναι να κρινεται ενα ματς με λαθος σφυριγμα, συμφωνουμε εδω?
Συμφωνούμε.
ε μιλαω για το αντιθετο, ειναι ωραιο να ξερεις οτι ακομα κι αν πατησει μια ομαδα την αλλη
η 2η εχει τυχη να παρει κατι απο τον αγωνα, και να μην επηρεασει την εξελιξη ενα λαθος σφυριγμα
ε? ωραίο δεν ειναι?
Εξαρτάται. Άμα είσαι η μικρή ομάδα ωραίο είναι. Άμα είσαι αυτός που πατάει την άλλη είναι σπασαρχίδικο. Άμα είσαι ουδέτερος χέστηκες, χαίρεσαι να βλέπεις μπάλα και ενστικτωδώς θες να κερδίσει ο καλύτερος.
ο λογος που ποσταρα εξαρχης εχει να κανει οχι με το αν εκρινες δικαιο ή αδικο το σφυριγμα
αλλα για το ότι σε μια κυριακη που και οι 2 ομαδες σας ευνοοηθηκαν εξωφθαλμα
εσυ και ο οδονιαν παλι γραφετε τα δικα σας (οχι σχετικα με διαιτησια)
θα σας απαγορευσω να γραφετε? οχι βεβαια, απλα πού και πού θα τονιζω πόσο κουραστικο ως και προκλητικο (!) φαινεται
(μεχρι να βαρεθειτε και να σταματησετε να γραφετε ;))
Καλά, να βαρεθώ να γράφω δύσκολο, μάλλον θα βαρεθείς εσύ πρώτα να με διαβάζεις (το ξέρεις ότι έχω δίκιο εδώ!).
Αλλά όχι ρε Παύλε. Προκλητικό δεν είναι εκτός και αν είσαι κομπλεξικός και "γαμιέται ο Ολυμπιακός". Στα παπάρια μου όμως τα κόμπλεξ του καθενός. Δίκαια είμαι πρώτος, μπάλα παίζω μια χαρά και εννοείται την πιο απολαυστική σε όλη την σαπιολίγδα. Γουστάρω να σχολιάζω την ομάδα μου. Άμα κάποιος προκαλείται γιατί σχολιάζω την απόδοση του Ριέρα και την τακτική του Ερνέστου, ας πρόσεχε. Και εγώ προκαλούμαι όταν κάποιος γράφει "γαμιέται ο Ολυμπιακός" και γενικώς προκαλούμαι πολλές φορές. Αντί να κλαίγομαι, μπορώ να απαντήσω. Αν τον θεωρώ ανάξιο απάντησης, δεν του απαντώ. Όλα τα υπόλοιπα είναι βλακείες. Με το συμπάθειο.
Γενικά, να πάρετε απόφαση πότε το Αθλέτιξ είναι χαβαλές καφρίλας και πότε σίριους μπίζνες. Αλλάζει αυτή η γραμμή γενικά αλλά δεν αλλάζει όποτε σας καβλώσει εσάς (γενικά εσάς, όχι εσένα προσωπικά). Εγώ πάντως για τον Ολυμπιακό θα μιλάω γενικά και στα αρχίδια μου αν ο άλλος έχει αγγούρι στον ποπό ή κρυώνει στο -15. Έχετε τις μούτζες σας, αν δε σας φτάνει, χέστηκα.
επειδης βαριεμαι να διαβαζω...αυτο το -15 παει σε μας προφανως
τι εγινε ρε φορντ? ποιος σε πειραξε παλι?
κανε μια περιληψις
Ford Prefect
24-01-2011, 21:02
Κανείς ρε, όλα πρίμα.
regularpaul
24-01-2011, 21:04
ΟΚ για τα αποκατω, αθλετιξ, μουντζες, καρδιες, κομπλεξ, κουραση, ολα μεσα, συμφωνουμε
θα επιμεινω λιγο στο θεμα ομορφιας/ασκημιας
σε ουδετερο ματσακι, ξερω γω Μπαρτσελονα-Ατσαλενιο
δεν θες να υπαρχει η πιθανοτητα να παρει βαθμο η Μπαρτσα παροτι θα την εχει ισοπεδωσει ο Ατσαλένιος?
δεν ειναι ομορφο που εχει τυχη και ο αδυνατος?
αν ειναι να βαζουμε τα ροστερ που λεει ο λογος κατω και να κρινονται στα χαρτια τα ματς?
Ford Prefect
24-01-2011, 21:13
Σε ουδέτερο ματς, θέλω να δω μπάλα. Χαζεύω καμιά φορά ισπανικά ματς, κανά αγγλικό αν βρεθώ σε μέρος που δείχνει. ΟΚ. Καμιά φορά στο τσακίρ κέφι θα δω και κάνα ΟΦΗ τώρα που ξεΒαρδινογιαννίστηκε λίγο. Ανεξαιρέτως κάθε φορά, αν δεν υποστηρίζω κάποια από τις ομάδες, ή ακόμα και αν την υποστηρίζω στο πολύ χλιαρό, γουστάρω να δω φάση και να μπαίνει γκολ. Ε, αν είναι μία η ομάδα που κάνει φάσεις και απολαμβάνω θέαμα, συνήθως θέλω να δικαιωθεί κιόλας. Εντάξει άμα είναι γιωτάδες και χάνουν γελοιωδώς κάτι και στο τέλος τους την φορέσουν (με ωραία φάση όμως ε!), άντε.
Πραγματικά δεν μου έρχεται κάτι τώρα που να δω ισοπέδωση μιας ομάδας που στο τέλος κερδίζει και να πω "Τι άγρια ομορφιά το ποδόσφαιρο!". "Δες πώς τους άνοιξε η σούφρα τους ρε!" θα έλεγα.
to ellada-tsexia 1-0 dld den sou arese?
Ford Prefect
24-01-2011, 21:36
Σε ουδέτερο ματς [...] αν δεν υποστηρίζω κάποια από τις ομάδες
Εντωμεταξύ πάω στοίχημα ότι σε αυτό το ματς μας σιχτίριζε ο μισός πλανήτης, ε;
KoiliaSamprela
24-01-2011, 21:57
Σε ουδέτερο ματς [...] αν δεν υποστηρίζω κάποια από τις ομάδες
Εντωμεταξύ πάω στοίχημα ότι σε αυτό το EURO μας σιχτίριζε ο μισός πλανήτης, ε;
Φανταστείτε δηλαδή να έδινε πέτσινο πέναλτυ στην Τσεχία.
Ford Prefect
24-01-2011, 22:26
Φαντάζομαι τον Τσέχο κόουτς στην συνέντευξη τύπου να λέει "καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να σας μιλήσω για τα του ματς, είναι προκλητικό τέτοια ώρα". Μετά τους Τσέχους να κατεβαίνουν με μαύρο περιβραχιόνιο στον τελικό και να τηρούν ενός λεπτού σιγή, σε σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες.
Εσύ;
μακαρι να ειχε παρει πετσινο η τσεχια στο euro
τοσα λεφτα χασαμε γαμω την βαζελλαδα σας
Λοιπόν, αλήθεια, μα το Θεό που αγαπώ, ΔΕΝ θέλω να μου δίνονται πέναλτι πέτσινα. Μου χαλάει την ρομαντική καύλα που έχω στον Ολυμπιακό μου.
Τι τράβηξες επί παράγκας κι εσύ. :razz: :razz: :razz:
(έλα καλό ήταν)
Παύλε σε τι διαφωνούμε; Όταν ευνοείται ο ΠΑΟ το γράφω έτσι και όχι "αδικήθηκε ο τάδε μικρός" γιατί είμαι οπαδός του. Νομίζω είναι αρκετό.
Edit: Παύλε κάτι ακόμα. Στο παιχνίδι του γαυρου, όλοι (?!) λένε ότι έγινε ένα πέναλτυ στον τοροσιδη. Στο δικό μας είχαμε κάμποσα οφ σάηντ που μας έδωσαν άδικα και τουλάχιστον 2 κόκκινες κάρτες που έπρεπε να πάρει ο πανιωνιος. Να δεχτούμε ότι είναι αδικημένοι οι μικροί επειδή έγιναν οι κομβικές φάσεις που έχουμε συζητήσει, αλλά μήπως πέφτεις κι εσύ στην ίδια παγίδα στην οποία υποτίθεται πέφτουμε εμείς και μεροληπτείς υπέρ του μικρού πάντα; Τα ματς πχ τα είδες ή απλά τις επίμαχες φάσεις;
MaX Payne
25-01-2011, 01:34
et3 εκπομπη τραπεζανιδη ειχε τον διαιτητη ποντικη :touched:
regularpaul
25-01-2011, 14:35
Παύλε σε τι διαφωνούμε; Όταν ευνοείται ο ΠΑΟ το γράφω έτσι και όχι "αδικήθηκε ο τάδε μικρός" γιατί είμαι οπαδός του. Νομίζω είναι αρκετό.
Edit: Παύλε κάτι ακόμα. Στο παιχνίδι του γαυρου, όλοι (?!) λένε ότι έγινε ένα πέναλτυ στον τοροσιδη. Στο δικό μας είχαμε κάμποσα οφ σάηντ που μας έδωσαν άδικα και τουλάχιστον 2 κόκκινες κάρτες που έπρεπε να πάρει ο πανιωνιος. Να δεχτούμε ότι είναι αδικημένοι οι μικροί επειδή έγιναν οι κομβικές φάσεις που έχουμε συζητήσει, αλλά μήπως πέφτεις κι εσύ στην ίδια παγίδα στην οποία υποτίθεται πέφτουμε εμείς και μεροληπτείς υπέρ του μικρού πάντα; Τα ματς πχ τα είδες ή απλά τις επίμαχες φάσεις;
είδα τα στιγμιότυπα των αγώνων, έπιασα το σφυγμό όλου του μη-οπαδικού τύπου κλπ
νέο φρούτο αυτό, να πρέπει να έχω δει όλο τον αγώνα για να σχολιάσω?
πέναλτυ στον τοροσίδη γελάει ο κόσμος
κόκκινες εννοείς του κάγκουρα για τον πανηγυρισμό
και του Κουμορτζί για 2η κιτρινη (με 1η αυτη στο πεναλτυ?)
εντάξει λοιπόν Οντονιαν, δεν αδικηθηκαν Αστερας και Πανιωνιος προχτες, my bad
το ποσοστο σχολίων μου περι αδικιας των μικρων,
προς τις αδικιες των μικρων πρεπει να τεινει καπου στο 0
παρολαυτα μεροληπτω υπερ του μικρου παντα
το διαβασαμε κι αυτο
λοιπον να κανω μια τελικη γενικευση και να κλεισω με αυτο
οι απαντησεις γαυροβαζελων, μονο σε μενα θυμιζουν βουλευτες ΠΑΣΟΚ/ΝΔ?
που τους λες πχ για την λαιλαπα του δικομματισμου και σου απαντουν οτι ο λαος παλι 70-80% μας εδωσε κλπ?
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
warlord mkII
25-01-2011, 14:48
Μετά από τη ξενέρα με τα πέναλτυ κλπ, ψάχνω να βρω συμπαθητική μικρή ομάδα να υποστηρίξω για το υπόλοιπο της σουπερλίγδας και δυσκολεύομαι:
Πανιώνιος (πέρα του ότι διαχρονικά τον αντιπαθώ - Καλλιθεάτης - με Μήτρογλου και Λεμονή διαγράφεται αυτομάτως)
Ξάνθη σιχαμένη παντού και πάντα
Πανσερραϊκός βλέπε Πανιώνιος
Κέρκυρα = Πανιώνιος + Πανσερραϊκός μαζί
Άρης - ΠΑΟΚ - Ηρακλής δεν είναι μικρές ομάδες
Εργοτέλη δεν συμπαθώ
Αστέρα Τρίπολης χέσε μέσα
ΛΑΡΙΣΑ με μνια!
warlord mkII
25-01-2011, 14:51
Βλάκι, τον ΟΦΗ θέλω να τον δω στα τοπικα Ηρακλείου.
regularpaul
25-01-2011, 14:55
βρείτε νέα παραρτήματα λέω, ο οφης πολύ δύσκολα και για φέτο να συρθεί προς τα πάνω
Tyler_Durden
25-01-2011, 15:10
ΛΑΡΙΣΑ με μνια!
Τα έχουμε ξαναπεί, φόλα σιχαμένη ομάδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, γλώσσα μεγαλύτερη απ' το μποι τους, "εμείς σπάμε το κατεστημένο" και γενικά "πιάσαμε τον παπά απ' τα αρχίδια" συμπεριφορά. Πραγματικό κατόρθωμα μέσα σε τόσο λίγα χρόνια αυτή η ομάδα να χάσει κάθε ίχνος συμπάθειας από όλους την βλέπαμε με καλό μάτι έστω, με την λογική οτι είναι κάτι απ' τον τόπο μας, έστω κι αν ποτέ δεν γίναμε ΑΗΛΑΡΑ όπως πρόσταζε η μόδα από την άνοδο και μετά. Καλά στερνά στην Β
regularpaul
25-01-2011, 15:19
επισημη η δικη μου ταϋλερ
jack the ripper
25-01-2011, 15:20
εργοτελαρα λεμε!
Tyler_Durden
25-01-2011, 15:20
επισημη η δικη μου ταϋλερ
θυμάμαι το είχαμε ξανακουβεντιάσει, και θυμάμαι τα επιχειρήματά σου, οπότε δεκτή, αν και διαφωνώ με την θέση
το διαβασαμε κι αυτο
που τους λες πχ για την λαιλαπα του δικομματισμου και σου απαντουν οτι ο λαος παλι 70-80% μας εδωσε κλπ?
Νομίζω ότι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Δεν έγραψε ΚΑΝΕΙΣ εδώ μέσα πως δεν αδικήθηκε ο πανιωνιος, το ίδιο λέμε όλοι. Απλά δεν καταλαβαίνω τι άλλο θέλεις να πούμε. Να μπούμε όλοι μαζί να γράφουμε για κάνα δυο σελίδες για τον "διαιτητή σε εντεταλμένη υπήρεσία" που λέγανε παλιά κάτι δημοσιογράφοι; Αφού δεν έγινε κάτι τέτοιο και γι' αυτό σου ανέφερα τα λάθη και εναντίον του ΠΑΟ. Με τι θα ήσουν ευχαριστημένος ακριβώς;
Τι άλλο φρούτο, για εξήγησέ το μου λίγο αυτό. Ο σφυγμός του μη οπαδικού τύπου, αν εννοείς τα πρωτοσέλιδα (που φυσικά ελάχιστα έχουν να κάνουν με δημοσιογραφία) "πουλάει" τα λάθος πέναλτυ γιατί αυτά μένουν, αλλά πχ η σπορντέη μέσα γράφει για συνολικά κακή διαιτησία με βασικό λάθος αυτό, αλλά και πολλά άλλα (όπως τις αποβολές). Ναι για να κριθεί μια διαιτησία πρέπει να δεις το παιχνίδι, πώς να το κάνουμε.
regularpaul
25-01-2011, 15:39
αφου συμφωνουμε ολοι οτι αδικηθηκε ο Πανιωνιος (Αστερας),
οι αναφορες στα λαθη εναντιον ΠΑΟ (ΟΣΦΠ) σε τι εξυπηρετουν?
οτι αδικηθηκε ο Πανιωνιος (Αστερας) ηταν το θεμα μας,
οχι η διαιτησια σφυριγμα προς σφυριγμα
δεν εννοω τα πρωτοσελιδα, εννοώ διάφορα άρθρα που έτυχε να πέσουν στα μάτια μου
οπως του Μουρκακου στο κοντρα που ξανα-ανέφερα
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/306706.html
ή παρε κι ενα σημερινο
όπου γραφουν σχεδον οτι εγραφα εγω προχτες!
http://www.sport-fm.gr/article/454791
green_machine
25-01-2011, 15:43
ΛΑΡΙΣΑ με μνια!
Τα έχουμε ξαναπεί, φόλα σιχαμένη ομάδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, γλώσσα μεγαλύτερη απ' το μποι τους, "εμείς σπάμε το κατεστημένο" και γενικά "πιάσαμε τον παπά απ' τα αρχίδια" συμπεριφορά. Πραγματικό κατόρθωμα μέσα σε τόσο λίγα χρόνια αυτή η ομάδα να χάσει κάθε ίχνος συμπάθειας από όλους την βλέπαμε με καλό μάτι έστω, με την λογική οτι είναι κάτι απ' τον τόπο μας, έστω κι αν ποτέ δεν γίναμε ΑΗΛΑΡΑ όπως πρόσταζε η μόδα από την άνοδο και μετά. Καλά στερνά στην Β
δεν διαφωνω πως υπαρχουν πολλοι τετοιοι, 'εμεις θα σπασουμε το κατεστημενο' τυποι, αλλοι τοσο μαλακες που πιστευουν πως ειναι μεγαλυτεροι απο τον παοκ ξερωγω (που αντε απο πλευρας τιτλων ειναι συγκρισιμα μεγεθη, απο πλευρας κοσμου γελαει ο κοσμος, ουτε καλα καλα στη λαρισα δεν ειναι πανω απο το 50% αελτζηδες), αλλα αν γνωριζεις-βλεπεις μονο τετοιους ατυχησες. κλασικα ας τους βαλουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι, ε?
τι να πω, τουλαχιστον εγω προσωπικα γνωριζω και ποια ειναι η τωρινη δυναμικη της λαρισας και μεχρι που μπορει να φτασει. τωρα πικροχολα σχολια του τυπου καλα στερνα στη β' ουτε μπορω, ουτε θελω να στα απαγορεψω, απλα γελαω λιγο με ολα αυτα τα σχολια περι διαιτησιας και τα σχετικα μεταξυ σας για το ποιος θα βαλει τις περισσοτερες μαιμουδες στα εξωφυλλα, τη στιγμη που η αελ εχει κυριολεκτικα ΣΦΑΧΤΕΙ ολη τη χρονια. και πιστεψε με φιλε μου, στο λεει καποιος που του αρεσει παρα πολυ το γαμημενο το ποδοσφαιρο για να ασχολειται με διαιτησιες (ειδικα με κατι γελοια του τυπου: δεν εδωσε καρτα στο 15' αρα αφου πηρε καρτα στο 82' επρεπε να αποβληθει, ναι αλλα η καρτα που μας εδωσε στο 35' δεν ηταν, αναποδο αραουτ στο 65' και τα σχετικα).
ασχετο με το γεγονος πως η λαρισα πρεπει να πεσει για δυσφημιση και κατακρεουργηση του αθληματος, αγωνιστικα παντα.
Tyler_Durden
25-01-2011, 16:03
δυο λόγια για την αελ σε όσα είπε ο green machine. Πρώτα απ' όλα πρέπει να σου πω οτι η extra εμπάθεια, ίσως προκύπτει από το γεγονός οτι αυτοί για τους οποίους έκανα λόγο είναι γύρω μου και τους ζω περισσότερο και κατα συνέπεια ίσως με τσατίζουν και περισσότερο. Αφενώς εκείνοι που στήριζαν την ομάδα και στα δύσκολα (ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ) αλλά μετά το κύπελλο την είδαν κι εκείνοι Real, αφετέρου όσοι ήταν γαυροβάζελοι και παοκτζήδες που έγιναν αελ από την άνωδο και μετά. Τώρα, σχετικά με την διαιτησία, όντως τους αδίκησαν φέτος, αλλά όσο χάλια και να σε πάει η διαιτησία, δεν σε ρίχνει κιόλας αν παίζεις στοιχειώδη μπάλα. Επίσης, να μιλάνε για διαιτησία ως αιτία υποβιβασμού, αυτοί που σώθηκαν με στημένο ματς με την Καλαμαριά πριν μερικά χρόνια είναι γελοίο. Άποψη μου πάντως είναι οτι για να γίνει η ΑΕΛ μεγάλη ( σοβαρή εννοώ) θα πρέπει πέραν του γηπέδου να κάνει 3 αυτονόητα για μένα πράγματα. Πρώτον, να σταματήσει να αφήνει να την αναφέρουν όλοι σαν "Λάρισα", και να αφήσει την "εντοπιότητα" στην ακρη. Δεν γίνεσαι μεγάλη ομάδα όταν αφοράς μόνο μια πόλη (που ούτε δηλαδη), και στην τελική είναι και θέμα αυτοεκτίμησης. Θα ανεχότανε ποτέ η ΑΕΚ να την λένε "Κωνσταντινούπολη"; Δεύτερον, να μαζέψει η διοίκηση τα φυντάνια που πουλάνε μαγκιές κι οπαδιλίκι στα δημοτικά και τις τοπικές τηλεοράσεις, γιατί οι ομάδες μεγαλώνουν με το θέαμα και τις πορείες στο γήπεδο και όχι με ψευτονταηλίκια που αηδιάζουν ακόμη και τους εν δυνάμει υποστηρικτές τους, και τρίτον, να βρεί επιτέλους ο Πηλαδάκης έναν σοβαρό τεχνικό διευθυντη/προπονήτη μακριά από την αγκύλωση του να είναι έλληνας, να στήσει έναν κορμό νέων παιχτών για 2 χρόνια και να δουλέψει συγκεντρωμένα με αυτούς. Κάποτε μαζευότανε η μισή θεσσαλία για να στηρίξει την ΑΕΛ και τώρα όλοι χορεύουν που πέφτει. Αν σε αυτό δεν έχουν ευθύνη οι ίδιοι στην ομάδα τους, ποιός έχει;
nothingman
25-01-2011, 16:08
. . .Πρώτον, να σταματήσει να αφήνει να την αναφέρουν όλοι σαν "Λάρισα", και να αφήσει την "εντοπιότητα" στην ακρη. Δεν γίνεσαι μεγάλη ομάδα όταν αφοράς μόνο μια πόλη (που ούτε δηλαδη), και στην τελική είναι και θέμα αυτοεκτίμησης. Θα ανεχότανε ποτέ η ΑΕΚ να την λένε "Κωνσταντινούπολη"; . . .
:fear:
γιατί είναι κακό και πως επηρρεάζει την πορεία της ομάδας και τι σχέση έχει ο παραλληλισμός με αεκ
Tyler_Durden
25-01-2011, 16:16
Είναι κακό μακροπρόθεσμα. Φαντάζεσαι μια ομάδα της επαρχίας να παίζει καλή μπάλα και να καταφέρει να συσπειρώσει γύρω της απογοητευμένους ποδοσφαιρόφιλους από την υπόλοιπη Ελλάδα; Όταν όμως εσύ του βάζεις ταμπέλα "Λάρισα" δεν τον αφήνεις να ταυτιστεί. Επίσης είναι ξαναλέω και δείγμα αυτοεκτίμησης. Έχεις ένα επίσημο όνομα και αφήνεις να σε λένε αλλιώς; Και στην τελική να πω οτι δούλευε με υλικό αποκλειστικά από την περιοχή, θα έβρισκα ένα σημείο λογικής. Αλλά ούτε καν αυτό δεν γίνεται. Φυσικά όμως σε άμεσο επίπεδο δεν είναι αυτός ο λόγος της κατάντιας.
Ford Prefect
25-01-2011, 17:34
Κοίτα Παύλε, δεν ξέρω τι θυμίζουν οι απαντήσεις "γαυροβάζελων" στους αντι-γαύροβάζελους, αλλά θα σου πω τι μου θυμίζεις εσύ.
Μου θυμίζεις έναν τύπο που βουλώνει τα αυτιά του, κάνει "ΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑΝΝΑΑΝΑ" και μετά αρχίζει πάλι τα ίδια και τα ίδια. Δεν μπορείς να μου λες συμφωνούμε, μούτζες, γαμώ και μετά να αρχίζεις την καραμέλα των γαυροβάζελων. Είτε μιλάμε, είτε κλάνουμε.
Λοιπόν, ελπίζοντας ότι τώρα θα το διαβάσεις, να σε ενημερώσω ότι δεν υπάρχει Ο Γαύρος και Ο Βάζελος, τα δυο κακομαθημένα παιδιά που δεν θέλουν να χάνουν με τίποτα. Υπάρχει ο Βικ και ο Τζιτζί, υπάρχει ο Μίτσμαν και ο Μπλάκι, υπάρχει και ο Νικολακόπουλος. Εδώ μέσα δεν έσκουξε κανείς για την διαιτησία από τους γαύρους, ούτε σου πούλησα πέναλτι του Τοροσίδη, ούτε τίποτα. Άμα είναι να γράφω και εσύ να απαντάς μετά από τρία ποστ ό,τι έλεγες στο πρώτο, θα ήταν πιο τίμιο γενικά ρε αδερφέ να μου πεις "ό,τι μαλακία και να πεις εσύ, οι γαύροι είστε όλοι μαλάκες" να ξέρω με ποιον μιλάω και εγώ, έναν μαλάκα κομπλεξάρα Ιωνικό αντί για τον συμπαθέστατο regularpaul. Με εννοείς;
Για τον Οντόνιαν δεν θα πω τίποτα. Προσπαθεί να πείσει ότι απλώς έγινε λάθος, μια πολύ λανθασμένη τακτική που έχω εγκαταλείψει προ πολλού, αυτή ΟΝΤΩΣ γιατί προκαλούσε. Και να έγινε λάθος, γαμήθηκαν και ο Αστέρας και ο Πανιώνιος, οπότε δεν λέει και τίποτα.
regularpaul
25-01-2011, 19:47
Βικ, ξαναδιάβασε αν θες τις 3 (νομίζω) τελευταίες σελίδες
κι αν ακόμα έχεις απορίες, να τις συζητήσουμε
έχασες λίγο την μπάλα εδώ
Phantom Duck
25-01-2011, 19:47
Είναι κακό μακροπρόθεσμα. Φαντάζεσαι μια ομάδα της επαρχίας να παίζει καλή μπάλα και να καταφέρει να συσπειρώσει γύρω της απογοητευμένους ποδοσφαιρόφιλους από την υπόλοιπη Ελλάδα; Όταν όμως εσύ του βάζεις ταμπέλα "Λάρισα" δεν τον αφήνεις να ταυτιστεί. Επίσης είναι ξαναλέω και δείγμα αυτοεκτίμησης. Έχεις ένα επίσημο όνομα και αφήνεις να σε λένε αλλιώς; Και στην τελική να πω οτι δούλευε με υλικό αποκλειστικά από την περιοχή, θα έβρισκα ένα σημείο λογικής. Αλλά ούτε καν αυτό δεν γίνεται. Φυσικά όμως σε άμεσο επίπεδο δεν είναι αυτός ο λόγος της κατάντιας.
εγώ πάντως φίλε μικρός ήμουν newcastle επειδή γούσταρα σήρερ κι ας μην είμαι από εκεί. και τώρα liverpool, εδώ που τα λέμε. και PSG. γενικά, wat.
Ford Prefect
25-01-2011, 20:17
Βικ, ξαναδιάβασε αν θες τις 3 (νομίζω) τελευταίες σελίδες
κι αν ακόμα έχεις απορίες, να τις συζητήσουμε
έχασες λίγο την μπάλα εδώ
Τις θυμάμαι καλά, έχω καλή μνήμη όταν με ενδιαφέρει κάτι.
Σου κάνω και tl;dr σύνοψη στο καπάκι:
i) Σχολιάζω τον Ολυμπιακό, πώς έπαιξε κλπ και εσύ τσίνισες γιατί μετά από τις αδικίες των μικρών είναι λέει "προκλητικό" να το κάνω αυτό.
ii) Σου απάντησα ότι είμαι Ολυμπιακάρα και θα μιλάω για την ομαδάρα μου και ας προκαλείσαι, ότι δεν είμαι ο Νικολακόπουλος ή ο Πουλόπουλος, τονίζοντας (πάλι) ότι βεβαίως αδικήθηκε ο Αστέρας.
iii) Όλα καλά και ωραία λες μεταξύ μας, συμφωνούμε και πιάνουμε κουβέντα για την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου να κερδάει ο μικρός.
iv) Πας και ποστάρεις αυτό:
...και απορείς που σου λέω ότι ακυρώνεις όλη την συζήτηση. Με λίγα λόγια, συμφωνούμε ότι σαν Ολυμπιακός λογικό είναι να θέλω να μιλάω για την ομάδα μου και το πώς έπαιξε ο Ριέρα, παρόλο που πήρε πέτσινο ματς... ...και στο καπάκι είμαι ο Πάγκαλος.
Για πες τώρα εσύ, πού έχασα την μπάλα; Είμαι εκνευριστικά επίμονος γιατί είσαι ο regularpaul. Να μου πει ο regularpaul ότι "στα παπάρια μου αν θες να μιλάς για την ομάδα σου, είναι σιχαμένη και κάνω εμετό αν διαβάζω για αυτήν την επομένη πέτσινου, δε μπα να είσαι και ο *insert σεβαστή από σένα προσωπικότητα*". Σου υπόσχομαι ότι δεν θα επανέλθω. Θα συνεχίσω να μιλάω για τον Ριέρα και τον Ερνέστο και τον Μοντεστό το αλάνι, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε συνεννοηθεί μεταξύ μας.
το διαβασαμε κι αυτο
σιγα βρε τσιπρα
και προς τι το κολλημα με τον μουρκακο
απο τους πλεον κολοτουμπες ΑΡΔ
ακομα γελαμε με τους περσινουε εμετους του για τον ζικο και τα χαρτζηληκια που τσεπωναν απο μπαμπαδες μανατζερ
regularpaul
25-01-2011, 20:41
Βικ, δεν συμφωνήσαμε αυτό που κατάλαβες
συμφωνήσαμε ότι θα γράφεις (προφανώς) τα δικά σου
κι εγώ όποτε έχω χρόνο για σκότωμα θα επεμβαίνω να λέω τα δικά μου
του στυλ "λουφάξτε και λίγο" (πάντα στα πλαίσια του αθλέτιξ,
ας αφήσουμε αυτά τα συμπαθητικός τάδε και άξιος απάντησης δείνα)
την μπάλα την έχασες γιατί τα σημερινά ποστ μου αφορούσαν αυτά του οντονιαν
(πχ περί πέναλτυ Τοροσίδη), όχι τα δικά σου
τζτζ πασόκε, διαβάζω φίλαθλο και στο σχόλιό του για γαύρο εκεί ο Μουρκάκος
συνήθως είναι σωστός
XA πασοκο λεει ο τσεγκεβαρας
πολυ σωστος ο μουρκακος φιλε
επρεπε να ειχαν κανει υπομονη να κρατησουν τον ζικο και να παιζει εντεκαδα ο κατσικογιαννης
αλλα ξεχασα ευτυχως που διαβαζεις φιλαθλο και οχι τις πουλημενες τις οπαδικες που ειναι για τους βλακες
Ford Prefect
25-01-2011, 21:39
Δηλαδή ο Οντόνιαν είναι οι γαυροβάζελοι Πάγκαλοι; Εγώ την έχασα την μπάλα όντως, γιατί νόμιζα ότι ο Οντόνιαν δεν είναι γαύρος. Δεν θυμάμαι να μιλάς και με άλλο γαύρο.
αφου συμφωνουμε ολοι οτι αδικηθηκε ο Πανιωνιος (Αστερας),
οι αναφορες στα λαθη εναντιον ΠΑΟ (ΟΣΦΠ) σε τι εξυπηρετουν?
Να στο γυρίσω ανάποδα τότε: Αν συμφωνούμε, τα ποστς σου ενάντια στη "νοοτροπία" γαυροβάζελων σε τι εξυπηρετούν;
Για τον Οντόνιαν δεν θα πω τίποτα. Προσπαθεί να πείσει ότι απλώς έγινε λάθος, μια πολύ λανθασμένη τακτική που έχω εγκαταλείψει προ πολλού, αυτή ΟΝΤΩΣ γιατί προκαλούσε. Και να έγινε λάθος, γαμήθηκαν και ο Αστέρας και ο Πανιώνιος, οπότε δεν λέει και τίποτα.
Για τον Οντόνιαν δε θα πεις τίποτα, αλλά λες. ΟΚ κι εγώ δε θα πω τίποτα. Δεν προσπαθώ να δείξω τίποτα, αν είναι δυνατόν να θέλω να πω κάτι με το να ζητάω να δει κάποιος έναν αγώνα πριν κρίνει τη διαιτησία. Αλλά αν ο διαιτητής (για παράδειγμα) αρνηθεί καθαρό πέναλτυ μιας ομάδας και μετά της δώσει πέτσινο, οι εφημερίδες ανάλογα με την πολιτική τους θα τονίζουν το ένα ή το άλλο γεγονός και η ουσία θα είναι ότι είχαμε μια κακή διαιτησία.
Αυτά πάντα ανά περίπτωση γιατί (πάμε πάλι) φέτος έχουμε ξαναπεί ότι ο ΠΑΟ (αλλά και ο γαυρος) έχουν ιδιαίτερα μεγάλη προστασία από τα κοράκια και έχουμε ξαναμαναπεί ότι είναι κακό αυτό και άλλα τέτοια ρομαντικά. Αρνούμαι όμως να κρίνω κάθε περίπτωση με τον ίδιο τρόπο και να κάνω ποστ φιξξξερ. ( :pink: )
Έχω στην αρχή του πρωταθλήματος κάνει τη δική μου κουραστική ανάλυση γιατί θα έχουμε χειρότερες διαιτησίες φέτος και ως τώρα έχω βγει μάλλον σωστός.
δεν καταλαβα που κολλαω εγω και τυχαια ειδα το ονομα μου εδω γιατι πατησα λαθος λινκ, τι εννοεις, σας εχω χασει εδω και σελιδες που λετε μαλακιες χωρις νοημα
δεν καταλαβα που κολλαω εγω και τυχαια ειδα το ονομα μου εδω γιατι πατησα λαθος λινκ, τι εννοεις, σας εχω χασει εδω και σελιδες που λετε μαλακιες χωρις νοημα
Χαχ. Εννοώ ότι δε μπορώ να σχολιάζω (τη διαιτησία σε) αγώνες που δεν είδα έχοντας δει τις φάσεις και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
Γενικά παντως αυτά: http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=35872&autid=4
Λοιπον ακολουθει λογυδριο γιατι το εχετε γαμησει, υπ οψιν τα γραφω πληρως ηρεμος, αλλα σας βαρεθηκε η ψυχη μου και εχω και ορεξη.
Ε ειστε καθυστερημενοι τελικα εδω μεσα, οχι οτι ειχα αμφιβολιες, αλλα ηλπιζα σε μερικα ατομα. Δηλαδη οκ να το γραφε κανας αλλος, να το καταλαβαινα, αλλα οταν γραφετε μαλακιες εσυ και ο Τζακ, νοημονα οντα κατα τα αλλα, ειναι ακομα πιο ενοχλητικο. Τις προαλλες ρωτουσα το Τζακ στο μσν ποιος ηταν ο λογος που με ειχε κραξει για το ΜΠΑΣΚΕΤ επειδη ειχα γραψει "σκατογαυροβαζελοι" στο τσατ αρχικα και μετα σε ρωτουσα κατι πολυ απλο για τον αγωνα επειδη παρερμηνευσα κατι που εγραψες, και χωρις ειρωνεια, αλλα αυτος προφανως ειχε επιλεκτικη οραση και ειδε μονο "σκατοβαζελοι", που δεν ειμαι ΚΑΝ Ολυμπιακος στο μπασκετ, δηλαδη ΕΛΕΟΣ. Και μαζεψε 12 πινκς για μια μαλακια που ειπε σε τετοιο στυλακι. Γιατι ειστε πραγματικα ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ οταν διαβαζετε ποστ για τις ομαδες σας και βλεπετε μονο τα μισα, δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε που τυχαινει να μιλαω με καποιον στο μσν και να μου λεει "α σορρυ, νομιζα οτι εγραφες το ταδε".
Τωρα ερχεσαι και λες μια απιστευτη βλακεια, γιατι ετυχε να γραψω 2-3 φορες για καποια φαση που ειδα απο καποιον αγωνα, και εγραψα πως δεν ειδα ολοκληρο τον αγωνα, ακριβως για να μη γινω ΚΑΘΥΣΤΕΡΑΣ που καθεται και βγαζει συμπερασματα απο εναν αγωνα για ευνοικες διαιτησιες και παραγκες και εγκληματα κατα της ανθρωποτητας. Δηλαδη για να το κανω λιανα, ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ "Α ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ", ισα ισα το γραφω για να ξερετε πως δεν ξερω αν ευνοηθηκε καποια ομαδα απο τις δυο στον αγωνα, αλλα πως η συγκεκριμενη φαση για την οποια γινεται λογος μου φαινεται οτι ειναι ετσι.
Αλλα εσεις επειδη γουσταρετε να αλληλοπινκαρεστε και να γραφετε τις ιδιες πιπες συνεχεια στο βωμο της καλυτερης ατακας, κι αυτο το πηρε ο Τζακ και το κοροιδεψε στις προηγουμενες σελιδες καπου. Καθως φυσικα για να εχω αποψη για ενα πεναλτυ, πρεπει να δω ολον τον αγωνα, να διαβασω για την ιστορια των δυο ομαδων, να ενημερωθω για τα ροστερς και την αναλυση των συστηματων καθε ομαδας και φυσικα να παρω εγκριση απο το ειδικο συμβουλιο Οντονιαν, Τζακ και Υποδελοιποι Πρασινοφρουροι (και ασπρομαυροι ενιοτε). Ε δε γαμιεστε λεω γω να ησυχασετε.
ΥΓ. Οντονιαν και Τζακ :pink: εννοειται, τα παραπανω τα γραφω οπως θα σας τα λεγα κι απο κοντα. Μουνοπανα.
regularpaul
25-01-2011, 23:05
πάμε ένα τελευταίο ποστ για να ξεκουράσουμε και λίγο τα μυαλά μας
Βικ, η γενίκευσή μου έγινε με αφορμή αυτή τη συζήτηση αλλά ισχύει (για μενα) γενικά
π.χ. είχα στο μυαλό μου ακόμα και τον ''αιρετικό'' γαύρο Ναθινμαν
κάποιες στιγμές να αντιδρά σε τέτοιες κατηγόριες προς την ομάδα του
αν θες σώνει και καλά να είσαι ο Πάγκαλος σε αυτό το στορυ, ελεύθερα
Οδονιαν, με ρωτησες αν ειδα τα ματς και με ρωτησες και για συγκεκριμενες φασεις
σκεφτηκα οτι ο μονος λογος για αυτες τις ερωτησεις ηταν επειδη αμφισβητουσες την αδικια Πανιωνιου/Αστερα
κατι που διεψευσες αμεσως μετα
αυτες τις συγκεκριμενες ερωτησεις εννοουσα ''σε τι εξυπηρετουν'', οχι γενικα το να ποσταρεις την αποψη σου
παμε στο αρθρο Καρπετοπουλου όπου μεταξύ άλλων γράφει:
Αδικήθηκαν ο Πανιώνιος και ο Αστέρας: αυτοί οι δυο καλώς διαμαρτύρονται –κανείς άλλος δεν έχει δίκιο.
Αλλοίωσαν ως προς κάτι το πρωτάθλημα; Δεν το βλέπω.
Ας πούμε ότι ο Ολυμπιακός έμενε στην ισοπαλία και ο ΠΑΟ έχανε. Θα διεκδικούσαν τον τίτλο ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ; Τρεις αγωνιστικές να σταματήσουν να παίζουν οι δυο πρώτοι-αμφιβάλλω αν οι διώκτες τους πλησιάσουν. Σοβαροί να είμαστε: καμία διαιτησία δεν κρίνει φέτος το πρωτάθλημα. Οπως καμία δεν το έκρινε και πέρυσι.
Πιάνετε τι γίνεται εδώ ή να το αναλύσω?
MaX Payne
25-01-2011, 23:42
FIXXXER αρης εισαι στο μπασκετ?
Ναι, ελεεινο το ξερω, αλλα τι να γινει. Μεγαλωνοντας σιχαθηκα Ολυμπιακο και ΠΑΟ στο μπασκετ γιατι ειχαν 10/12 ξενους, μονο Σερβους και μαυρους εβλεπα.
Επισης προλαβα Γιαννακη, Γκαλη, Βουρτζουμη και τα αλλα παιδια.
MaX Payne
25-01-2011, 23:53
και Λiπυριδη?:touched:
δηλ παιζει αρης-οσφπ και εχεις παει γηπεδο φωναζεις "γαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας"? :fear:
Ναι, ελεεινο το ξερω
ΤΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ?!?!?!?!!
:pink:
freak brother
26-01-2011, 00:00
ο Στελιος Μανωλας προπονητης της ομαδας παιδων του ολυμπιλαγου!!! χαχαχαχα
δηλ παιζει αρης-οσφπ και εχεις παει γηπεδο φωναζεις "γαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας"? :fear:
Δεν εχω παει ποτε γηπεδο να δω Αρη :/
Οταν ομως κερδισαμε 50-48 τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ειχα κλαψει απο συγκινηση.
Και ακομα περισσοτερο στο 70-88.-
Jnb, ελεεινο που ειμαι διαφορετικη ομαδα, οχι που ειμαι Αρης γαμημενε :pink:
Εννοειται!
(ποσα λαθη μπορεις να κανεις σε μια λεξη, συμπεριλαμβανομενου του τονου, Λυπηρίδης ειναι!!??? :P )
για πλακα το εγραψα ε απλα δε θυμαμαι ποτε κερδισαμε Εφες και ποτε την αλλη :/
freak brother
26-01-2011, 00:08
Εννοειται!
(ποσα λαθη μπορεις να κανεις σε μια λεξη, συμπεριλαμβανομενου του τονου, Λυπηρίδης ειναι!!??? :P )
επαιζε και στο λοστ :P (σχεδον)
Mitsmann
26-01-2011, 00:09
φρηκ, λαθος φορουμ.
scarecrow
26-01-2011, 00:09
:facepalm:
Νταξ ταληροφονιάς ήταν πάντα,αλλά τόσο?
freak brother
26-01-2011, 00:11
φρηκ, λαθος φορουμ.
ουπς μου ξεφυγε :P
Αδικήθηκαν ο Πανιώνιος και ο Αστέρας: αυτοί οι δυο καλώς διαμαρτύρονται –κανείς άλλος δεν έχει δίκιο.
Ας πούμε ότι ο Ολυμπιακός έμενε στην ισοπαλία και ο ΠΑΟ έχανε. Θα διεκδικούσαν τον τίτλο ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ; Τρεις αγωνιστικές να σταματήσουν να παίζουν οι δυο πρώτοι-αμφιβάλλω αν οι διώκτες τους πλησιάσουν. Σοβαροί να είμαστε: καμία διαιτησία δεν κρίνει φέτος το πρωτάθλημα. Οπως καμία δεν το έκρινε και πέρυσι.Πιάνετε τι γίνεται εδώ ή να το αναλύσω?
Δε χρειάζεται ανάλυση, καταλαβαίνω τι εννοείς και το σκέφτηκα κι εγώ άμεσα. Η γνώμη μου είναι ότι αναφέρεται σε αυτούς που κράζουν τους διαιτητές ότι αλλοίωσαν το πρωτάθλημα, δηλαδή κυρίως τον οπαδικό τύπο, αλλά και τον "ουδέτερο" που βρήκε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να πουλήσει την ουδετερότητά του σε αγωνιστική που ευνοήθηκαν και οι δυο μεγάλοι. Δε νομίζω ότι αγνοεί την αδικία σε βάρος των μικρών, εξάλλου δυο αράδες πιο πάνω λέει:
Αδικήθηκαν ο Πανιώνιος και ο Αστέρας: αυτοί οι δυο καλώς διαμαρτύρονται –κανείς άλλος δεν έχει δίκιο.@ Φιξξξ: Κι εγώ σαγαπάω ρε μπαγάσα. :pink: :moutza:
Βέβαια δεν αναφερόμουν σε ποστς σου για τη διαιτησία (που μπορείς να κρίνεις σαφώς μεμονωμένη φάση χωρίς να έχεις δει τον αγώνα), αλλά σε κάτι ποστς σε φάση "δεν είδα το ματς, αλλά οι τελικές ήταν 10-8, τι μου λέτε για άδικη ισοπαλία".
den agorazei tin aek o marinakis na glytosoume ta dramata, na kanoume kai kamia metagrafi...
Διάψευση για Μανωλά και ΟΣΦΠ
Θέση στην έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε πήρε τόσο το περιβάλλον του Μανωλά όσο και ο Ολυμπιακός
Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/1) που ήθελε τον Στέλιο Μανωλά να τα βρίσκει σε όλα με τον Βαγγέλλη Μαρινάκη και να αναλαμβάνει τεχνικός στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Η φημολογία αυτή ωστόσο διαψεύστηκε τόσο απο το ίδιο το περιβάλλον του Στέλιου Μανωλά, όσο και τον ίδιο τον Ολυμπιακό.
Magellan
26-01-2011, 01:02
Ο Ολυμπιακός διέψευσε τις φήμες πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Στέλιο Μανωλά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων του συλλόγου.
Ο Ολυμπιακός διέψευσε τις φήμες πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Στέλιο Μανωλά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων του συλλόγου.
diapsefsi tou olimpiakou!apo avrio pxianei douleia i pxio meta?
nothingman
26-01-2011, 01:15
όταν πάρει το ρεπό του το ανηψάκι του θα έρθει να υπογράψει και ο μανωλάς (σκατά στα μούτρα του btw, εγώ δεν το πιστεύω μέχρι να το δω)
Magellan
26-01-2011, 10:24
diapsefsi tou olimpiakou!apo avrio pxianei douleia i pxio meta?
δεν ειναι δηλωση στηριξης ρε
regularpaul
26-01-2011, 15:24
συνεχίζω μια κουβέντα με οδονιαν, οποιος βαριεται προσπερναει
[QUOTE]Αδικήθηκαν ο Πανιώνιος και ο Αστέρας: αυτοί οι δυο καλώς διαμαρτύρονται –κανείς άλλος δεν έχει δίκιο.
Ας πούμε ότι ο Ολυμπιακός έμενε στην ισοπαλία και ο ΠΑΟ έχανε. Θα διεκδικούσαν τον τίτλο ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ; Τρεις αγωνιστικές να σταματήσουν να παίζουν οι δυο πρώτοι-αμφιβάλλω αν οι διώκτες τους πλησιάσουν. Σοβαροί να είμαστε: καμία διαιτησία δεν κρίνει φέτος το πρωτάθλημα. Οπως καμία δεν το έκρινε και πέρυσι.Πιάνετε τι γίνεται εδώ ή να το αναλύσω?
Δε χρειάζεται ανάλυση, καταλαβαίνω τι εννοείς και το σκέφτηκα κι εγώ άμεσα. Η γνώμη μου είναι ότι αναφέρεται σε αυτούς που κράζουν τους διαιτητές ότι αλλοίωσαν το πρωτάθλημα, δηλαδή κυρίως τον οπαδικό τύπο, αλλά και τον "ουδέτερο" που βρήκε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να πουλήσει την ουδετερότητά του σε αγωνιστική που ευνοήθηκαν και οι δυο μεγάλοι. Δε νομίζω ότι αγνοεί την αδικία σε βάρος των μικρών, εξάλλου δυο αράδες πιο πάνω λέει:
ρε μπαγάσα, αυτό που αναφέρεις για τις 2 αράδες πιο πάνω
υπάρχει ήδη μέσα στο δικό μου κουώτ! πας να με τρελλάνεις?
το θέμα λοιπόν είναι ότι ο Καρπετ ξεπετάει με μια γραμμή τους αδικημένους
και μετά συνεχίζει την ίδια ασχολία με όλον τον υπόλοιπο κόσμο
και λέει ότι δεν αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα
όπου πρωτάθλημα τι? ο τίτλος? η μάχη 4-5 ομάδων με τον πολύ κόσμο?
ή όλο το πρωτάθλημα? αν πέσει ο Αστήρ για 1 βαθμό, αλλοιώθηκε ή όχι το πρωτάθλημα?
(το θεμα της αλλοίωσης από ένα αποτέλεσμα το θέτει ο Καρπετ ε? όχι εγω)
Ford Prefect
26-01-2011, 16:51
πάμε ένα τελευταίο ποστ για να ξεκουράσουμε και λίγο τα μυαλά μας
Βικ, η γενίκευσή μου έγινε με αφορμή αυτή τη συζήτηση αλλά ισχύει (για μενα) γενικά
π.χ. είχα στο μυαλό μου ακόμα και τον ''αιρετικό'' γαύρο Ναθινμαν
κάποιες στιγμές να αντιδρά σε τέτοιες κατηγόριες προς την ομάδα του
αν θες σώνει και καλά να είσαι ο Πάγκαλος σε αυτό το στορυ, ελεύθερα
Τι σώνει και καλά ρε Παύλε, πλάκα μου κάνεις; Έδώ και πέντε σελίδες έχεις μιλήσει μόνο με τον εξής έναν γαύρο και μου πετάς ότι μυγιάζομαι; Δε σου φταίω εγώ αν μέσα σου βαθιά σκέφτεσαι και τον νάθινμαν και τον Τσουκαλά όταν λες οι απαντήσεις των γαυροβάζελων ενώ κουβεντιάζεις με τον Οδόνιαν.
Τεσπα, να ξεκουράσουμε τα μυαλά μας.
regularpaul
26-01-2011, 17:33
ΒΙΚδιαβασα το ποστ, σε πινκαρα επειδη συνεχιζεις να μου απαντας
δεν αφορουσε εσενα προσωπικα το συγκεκριμενο,
παροτι ησουν ο μονος γαυρος με τον οποιο μιλουσα σε κεινες τις σελιδες
ουτε και κανεναν γαυρο ή βαζελο συγκεκριμενα
αλλωστε η εννοια της λεξης ''γενικευση'' που χρησιμοποιησα εξαρχης αυτο δεν σημαινει?
αρ γουι κουλ?
Ford Prefect
26-01-2011, 18:15
Όλα κουλ.
Mitsmann
26-01-2011, 20:58
γιατι βαζετε σποιλερς αφου τα διαβαζουμε.
κουραζετε τα δαχτυλα μου με το εξτρα μου κλικ.
regularpaul
26-01-2011, 21:01
εγω βαζω μονο
ειναι η δικη μου εκδοχη του πριβε
δεν επρεπε να διαβασεις!
Ford Prefect
26-01-2011, 21:05
Βασικά ο Μιτς πρέπει και να τα διαβάζει όλα και πρέπει να φροντίζουμε να έχει ξεκούραστα δάχτυλα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. :pink:
συνεχίζω μια κουβέντα με οδονιαν, οποιος βαριεται προσπερναει
[QUOTE=regularpaul;1072413]παμε στο αρθρο Καρπετοπουλου όπου μεταξύ άλλων γράφει:
Πιάνετε τι γίνεται εδώ ή να το αναλύσω?
Αδικήθηκαν ο Πανιώνιος και ο Αστέρας: αυτοί οι δυο καλώς διαμαρτύρονται –κανείς άλλος δεν έχει δίκιο.ρε μπαγάσα, αυτό που αναφέρεις για τις 2 αράδες πιο πάνω
υπάρχει ήδη μέσα στο δικό μου κουώτ! πας να με τρελλάνεις?
το θέμα λοιπόν είναι ότι ο Καρπετ ξεπετάει με μια γραμμή τους αδικημένους
και μετά συνεχίζει την ίδια ασχολία με όλον τον υπόλοιπο κόσμο
και λέει ότι δεν αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα
όπου πρωτάθλημα τι? ο τίτλος? η μάχη 4-5 ομάδων με τον πολύ κόσμο?
ή όλο το πρωτάθλημα? αν πέσει ο Αστήρ για 1 βαθμό, αλλοιώθηκε ή όχι το πρωτάθλημα?
(το θεμα της αλλοίωσης από ένα αποτέλεσμα το θέτει ο Καρπετ ε? όχι εγω)
Αυτό σου λέω ντε. Εγώ καταλαβαίνω ότι εννοεί ότι δεν υπάρχει αλλοίωση όπως την εννοούν όσοι φωνάζουν μέσω των μέσων! Αυτό είναι το θέμα του άρθρου του, οι φωνές των μεγάλων. Γι' αυτό και δεν ασχολείται πολύ με την αδικία σε βάρος των μικρών και απλά την επισημαίνει. Δεν μειώνει με αυτό το άρθρο τους μικρούς, αυτό που δέχομαι ως σχόλιο είναι ότι δεν έχει γράψει (κανείς, όχι μόνο αυτός) άρθρα για τις αδικίες των μικρών και γράφει συνέχει για τους μεγάλους. Αλλα αυτα τον πληρώνουν να γράφει ε. Στο θέμα του άρθρου, καλά τα λέει ιμο.
Βγαίνει ρε παιδί μου ο βάζελος και λέει αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα. Απαντάει ο Καρπετόπουλος "όχι, τα ίδια σκατά θα ήταν και αλλιώς για σας, οι μόνοι που αδικούνται είναι οι μικροί". Και μετά συνεχίζει για να υποστηρίξει το πρώτο σκέλος (το "ίδια σκατά"). Εσύ λες ότι έπρεπε να μιλήσει για το δεύτερο. Μαζί σου, αλλά σε αυτά που λέει δεν έχει άδικο.
Δεν είσαι υποχρεωμένος να διαβάσεις τίποτα από όλα αυτά. Στο κάναμε και πιο εύκολο με το να πρέπει να προσπαθήσεις για να τα διαβάσεις.
Δεν κινδυνεύει λέει με τιμωρία ο γαυρος μετά τις μπουνίες στη φυσούνα και το κέρμα στον επόπτη. Μάλιστα.
Ford Prefect
28-01-2011, 18:15
Τι τιμωρία έπρεπε να έχουμε κατά τη γνώμη σου;
Έχει κάποιο σκοπό αυτή η ερώτηση; Εσύ τι πιστεύεις, δεν πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα σου για ρίψη αντικειμένου που τραυμάτισε τον επόπτη;
Η απάντηση στην (αθώα) ερώτησή σου καλύπτεται από τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ. Δεν είναι δύσκολο, πριν με ρωτήσεις, να του ρίξεις μια ματιά.
Καλός ο Εργοτέλης σήμερα, θα μπορούσαμε να έχουμε μαζέψει μερικά τεμάχια. Δε μπορούμε να μιλάμε για γκέλες άμυνας (μόνο) όταν αυτή είναι τόσο απροστάτευτη από τη μεσαία γραμμή, κυρίως λόγω ελάχιστης κατοχής και λαθών στις πάσες. Ο Νίνης και ο Κατσουράνης γυρνοβολάνε σε ελάχιστα τετραγωνικά και ευτυχώς ήταν σε καλή μέρα σχετικά ο Ζιλμπέρτο και ανέβαζε την ομάδα. Στα μπακ (και στις δυο μεριές) η κλασική τρύπα, αν και δεν παίζαμε με το βασικό αριστερό μπακ μας (λολ) και μπροστά ο Σισέ ήταν πολύ ξενερωμένος, το οποίο είναι το χειρότερο νέο από το ματς.
commissar
30-01-2011, 22:32
...και τώρα καταλάβαμε πώς θα πάει το ματς της Τετάρτης.
Από τα πιο βαρετά μεταξύ μας παιχνίδια.
Fireknight
30-01-2011, 23:00
apo ta xeirotera paixnidia pou exw dei . oti prepei omws gia na koimithw noris .
Ωραίος ο μαρινακης, συνεχίζει σερί γραφικότητας. Ευτυχώς που φέτος ο γαυρος είναι καλύτερος όλων, γιατί οι οπαδοί του με λιγοστή ντροπή δε θα την πάλευαν.
Μετά από 3 σερί ματς που η διαιτησία τον έπαιξε (χμ) ευγενικά, φταίνε οι διαιτητές που δεν έχει πάρει μεγάλο ματς λέει. Πρώτος είσαι ρε ταγάρι, έλεος με τα κόμπλεξ.
carheart
05-02-2011, 01:37
θυμωμένοι οπαδοί έριξαν μολότωφ στην θεατρική παράσταση του Τσιώλη (http://news247.gr/ellada/apisteytos_paralogismos_pithanotata_apo_omada_opadwn.769488.html)
όχι τζιώλη, έχω άδειο πορτοφόλι, άλλος αυτός άλλος
Θελω σχολιασμο απο Οντονιαν παρακαλω:
http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/to_metallo_toy_prwtathlhth.769379.html
Ford Prefect
05-02-2011, 16:03
Εγώ λέω να προσχωρήσω στο εμπάργκο του Μιτς. Θα επανέλθω όταν το σηκώσουμε να κάνω κωλοδάχτυλα στους τριτοδεύτερους.
Ευγενική χμ διαιτησία. Βρε τον Μαρινάκη, ο μόνος γραφικός σε αυτή την ελληνική μπάλα.
Ναι αμέ ευγενική και χμ. Πέτσινο πεναλτάκι στο ένα ματς, καθαρό του τοροσιδη στο επόμενο που "δεν είδε" ο διαιτητής (ούτε ο μπεος μέσα στη γενικότερη γιορτή) και με τον παοκ ευγενικός είναι που δεν έβαλε τη μπάλα στη βούλα στο χέρι του μιραλας. Αν διαφωνούμε σε όλα αυτά, βλέπουμε λάθος παιχνίδι.
Τι πάει να πει "ο μόνος γραφικός"; Ο άνθρωπος δε χαίρεται που είναι πρώτος, αλλά ψάχνει δικαιολογίες στο πέναλτυ (καθαρότατο, λυπάμαι) του Κάκκου στο ΟΑΚΑ γιατί δε νίκησε ΚΑΙ αυτό το ματς. Γραφικός ναι, δεν τον σύγκρινα με κανέναν για να δούμε αν είναι περισσότερο ή λιγότερο. Τα έχω πει από καιρό πόσο όλα αυτά κάνουν κακό στις διαιτησίες και η απάντηση ήταν "αν δε φώναζε θα ήταν χειρότερες". Είμαι περίεργος πώς ακριβώς θα συνέβαινε αυτό.
Πραγματικά δε σε χαλάει θες να μου πεις που βγαίνουν αυτά προς τα έξω από το αφεντικό της ομάδας σου; Ή πειράζει όταν το λέω εγώ;
Α και αν θέλεις να κάνεις δικό σου εμπάργκο ελεύθερα. Του Μιτς μην το λερώνεις γιατί είναι για καλό σκοπό και δεν περιέχει κωλοδάχτυλα όταν το σηκώσετε.
Φιξξξερ τι θέλεις να σχολιάσω; Τον τίτλο; Κάτι από τις δηλώσεις; Δώσε συντεταγμένες και θα κάνω ο,τι μπορώ.
Απλα θυμηθηκα περυσι που ο Ολυμπιακος σερνοταν και σε μια φαση κατι ειχε ειπωθει για το μεταλλο του πρωταθλητη και ειχατε αρχισει εδω περα τα σεντονια και τις αναλυσεις, και ηθελα να δω φετος σε αντιστοιχη φαση στον αντιποδα (εστω κι αν ο ΠΑΟ δεν ειναι τοσο αισχος οσο ο ΟΣΦΠ περυσι) τι λενε οι αντιπροσωποι :P Δε θυμαμαι ολη την αναλυση γυρω απο μια φραση περυσι, και σιγα μην κατσω να ψαξω το αντιστοιχο τοπικ, απλα θυμαμαι οτι ειχε φαει πολυ θαψιμο οποιος ειχε πει για το μεταλλο του πρωταθλητη τοτε και ειχε γινει θεμα.
chris_boss
05-02-2011, 20:57
και μετά αυτοί μας είπανε
Παρε το πινκ σου, πρωτο απο τα πολλα απο τους πρασινοφρουρους
chris_boss
05-02-2011, 21:05
πρέπει να το ξεπερασετε το κόμπλεξ με τα πινκς και τις μουντζες
ΛΟΛ!!!!! Το λες σε μενα αυτο, που ποσταρω οτι μαλακια μου κατεβει στο κεφαλι και με οσο μαλακισμενο τροπο μου ρθει? Ενταξει.
chris_boss
05-02-2011, 21:19
Ναι, ισχύει και αντίστροφα. Ούτε να μαζεύεις μούντζες επίτηδες είναι κουλ.
Απο παντα ετσι ποσταρα και το ξερεις πολυ καλα, δε θα με νοιαξει το ποσες μουτζες θα φαω. Αυτο που αλλαξε σε σχεση με πριν ειναι οτι πριν ειχα 3-4 ετοιμους να με κουοταρουν και να γραψουν τη δικη τους μαλακια, ενω τωρα θα ριξουν απλα μια μουτζα, μαζι με αλλους 4-5 που το βρισκουν πανευκολο το κλικ στη γωνια. Θα μπορουσα ανετα κι εγω να κανω εμπαργκο, αλλα η ουσια ειναι τωρα οτι "γιατι δε σηκωνει ο Οντονιαν το τηλεφωνο?" κι ασε τις μουτζες στην ησυχια τους :P
αεκ η πιο ελεσντι ομαδα του πρωταθληματος
scarecrow
05-02-2011, 22:32
facepalms πάλι για μας....
Βασικός ο Νταντόμο........στο β' μου βάζει 10άρι τον Μπλάνκο και για αποκορύφωμα βγάζει το Μάκο για να βάλει τον Γκετζόγλου(και φυσικά 1-2).
freak brother
05-02-2011, 23:05
ο Νετο θυμησε Βυντρα :P
Κάτσε ρε παιδί, έχουμε και δουλειές. Τι να πω για το μέταλλο του πρωταθλητή, εμένα αυτές οι ατάκες μου φαίνονται κλισεδιές και χαζομάρες. Άσε που την έχω διαβάσει για τον γαυρο την επόμενη χρονιά του νταμπλ του ΠΑΟ (hint: δεν αρκεί να έχεις εφημερίδα που να λέγεται πρωταθλητης για να είσαι τέτοιος) και από τότε δε μπορώ να τη διαβάσω χωρίς γέλωτα.
Ούτε εγώ θυμάμαι καλά τι λέγαμε.
Entrancemperium
06-02-2011, 03:43
:smoking:
χαχαχαχα :pink:
Tispanagias tamatia
06-02-2011, 04:55
Δε ξέρω αν πρέπει να μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κερδίσαμε εκτός ή ότι βάλαμε 2 γκολ σε ένα παιχνίδι, με σκόρερ αμυντικό, τη στιγμή που η ομάδα είχε 11 γκολ στο πρωτάθλημα.
Να σκεφτείς απλά ότι επιτέλους αυτός που έπαιξε δεξί χαφ ήξερε να πλασάρει.
KoiliaSamprela
06-02-2011, 10:32
μετά και τα χτεσινά με σιγουριά μπορώ να πω ότι νταμπλ δεν παίρνουμε φέτο
:moutza:
Raven Lord
06-02-2011, 17:51
πάει για 7η τρικαλινή ψωλή στα τελευταία 8 ματς. μέσα στη Δράμα κ μπαίνουμε δυνατά για play off. ουέλινγκτον :touched:
jack the ripper
06-02-2011, 22:32
Αλλά πριν από αυτούς,μαύρες ώρες περιμένουν τους βαζελίνους στην Τουμπάρα.
:thumbsup::touched::thumbsup:
Griffith
06-02-2011, 22:35
νεξτ μπεστ θινγκ στο ολυμπιακός - καραϊσκάκη.
Tyler_Durden
06-02-2011, 22:43
Αν σκεφτεί κανείς το ψυχικό άδειασμα από την ψυχρολουσία στο οακα, οτι ο ΠΑΟ έπαιζε μέσα σε μια γεμάτη τούμπα, χωρίς τον Τρίποδο, με 10 παίχτες για ένα ημίχρονο, και κατα συνέπεια με τα 3/4 της άμυνας "υπηρεσιακούς", μιλάμε μάλλον για την δεύτερη πιο ΑΡΧΙΔΑΤΗ νίκη που έχει κάνει η ομάδα φέτος, μετά το ματς με τον γαυρο, παρά το οτι δεν έπαιξε καμια τρελή μπάλα.Μακάρι να μείνει η ομάδα συγκεντρωμένη και να κατέβει το ίδιο ή και περισσότερο ψυχωμένη στα επόμενα 2 κρίσιμα ματς.
green_machine
06-02-2011, 22:53
καταλαβαινω πως το εννοειτε απλα δεν εχασε και λιγα ο παοκ..δηλαδη εκει ενα του ιβιτς ειδικα απο τα αχαστα...τελοσπαντων δειχνει πως ξυπναει ο παο και αν κανει κανα διπλο στο καραισκακη θα γινει χαμος
Raven Lord
06-02-2011, 22:54
με μπόλικη τύχη, αλλά όπως και να'χει ΑΡΧΙΔΑΤΗ νίκη. όπως τα είπε ο τάιλερ.
Σας έγινε η κωλοτρυπίδα λουκουμάς σήμερα βαζέλες.Γλυτώσατε τουλάχιστον 3 μπαλάκια.
Δεν πειράζει,στα πλέη οφ θα τα πούμε.Γιατί αν νομίζετε πως με αυτήν την ομάδα θα πάρετε πρωτάθλημα,πλαναστε πλάνη οικτραν.
Τζακ δεν ρίππερ,ναι λιγες φορες κόντεψε να σου φύγει το σκατό σήμερα.Και δεν έκανες και τίποτα,στο γήπεδο μέσα μέτρησα 2 ευκαιρίες σου(?),όχι παραπάνω.
Raven Lord
06-02-2011, 22:57
sorry reject, αλλά είσαι 10φεύγα βαθμούς πίσω από το 2ο χειρότερο βάζελο της 10ετίας.
green_machine
06-02-2011, 23:01
ο πρωτος χειροτερος ποιος ηταν?
μέσα,αλλά και εσύ μαζι μου στα πλεη οφ θα είσαι.
και είσαι και εκτος κυπελλου.
και εκτος ευρώπης.
jack the ripper
06-02-2011, 23:28
Το ματς το ακουγα απο ραδιοφωνο καθως ημουν εξω. Προφανως στο Β χασατε τα απειρα (τα ειδα και μετα στην τιβι) αλλα ωστοσο οταν παιζεις στην εδρα σου με τιγκα κοσμο και εναν παιχτη παραπανω αυτο ειναι αναμενομενο. Το οτι καταφεραμε να παρουμε ετσι τη νικη ειναι κατι πολυ ενθαρρυντικο. Ιδιως χωρις σισε @ μπουμ
Raven Lord
06-02-2011, 23:32
ο πρωτος χειροτερος ποιος ηταν?
μπάκε
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs897.ash1/180541_10150097805878815_722188814_6288357_1462056_n.jpg
Δεν είδα κανένα παιχνίδι δυστυχώς αλλά αν η εικόνα από τις φάσεις ήταν σωστή (δύσκολα δεν), στο γήπεδο της τουμπας είχε κατηφόρα. Αυτόν τον Σπυρόπουλο τον θέλει καμιά ομάδα; Τσάμπα.
tsimpouklano
07-02-2011, 18:01
Χθες η πόρνη μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα. Άη γαμήσ κώλε βάζελε και εσύ πούστη καραγκούνη ψεύτη λοποδήτη.
chris_boss
07-02-2011, 18:22
Δεν είδα κανένα παιχνίδι δυστυχώς αλλά αν η εικόνα από τις φάσεις ήταν σωστή (δύσκολα δεν), στο γήπεδο της τουμπας είχε κατηφόρα. Αυτόν τον Σπυρόπουλο τον θέλει καμιά ομάδα; Τσάμπα.
Είναι ψέμα όμως ότι δεν υπάρχει παίκτης από πίσω να κάνει καλύτερο το Σπυρόπουλο. Δηλαδή ο Ιωαννίδης τι κάνει; Δεν τον κάνει να φαίνεται ρουμπέρτου κάρλους;
i omada den blepete me tpt, den allazoun 2 mpalies den briskountai oute me ta xeria apo plagio... 5' na kanei to plaigo giati den kanei kaneis kinisi na tin parei kai tin petage opou laxei..opws deixnei to pragma tha sinexistei aytos o thiasos mexri to kalokairi opou tha fygoun manolo, blanco metoxoi k sia, na dosoume kai kapou ton skoko na paroume lefta kai o telefteos na kleisei tin porta. kai ante sta 29 na dw ti omada tha ginw :P
egw pantws pierikara sigoura!
Είναι ψέμα όμως ότι δεν υπάρχει παίκτης από πίσω να κάνει καλύτερο το Σπυρόπουλο. Δηλαδή ο Ιωαννίδης τι κάνει; Δεν τον κάνει να φαίνεται ρουμπέρτου κάρλους;
Ελπίζω κάποιος να κάνει κάτι γι' αυτό το καλοκαίρι.
Φοοοορντ, κατέβα απο το εμπάργκο σου! Ναι υπάρχουν κι άλλοι γραφικοί, αλλά ο μαρινακης αντί να κάνει το ΕΛΑΧΙΣΤΟ για τις βρωμιές των οπαδων γαυρου στο θέατρο, μίλησε για προβοκάτσια. Ούτε αυτό αρκεί;
thymios13
08-02-2011, 02:50
μας την είπε ο reject για ευρώπη
Magellan
08-02-2011, 10:10
Φοοοορντ, κατέβα απο το εμπάργκο σου! Ναι υπάρχουν κι άλλοι γραφικοί, αλλά ο μαρινακης αντί να κάνει το ΕΛΑΧΙΣΤΟ για τις βρωμιές των οπαδων γαυρου στο θέατρο, μίλησε για προβοκάτσια. Ούτε αυτό αρκεί;
αυτο το διαβασες?
"Ας κρατήσει τις υποδείξεις για αλλού ο κ. Μπιτσαξής, όταν είναι γνωστό και αυτονόητο ότι η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός καταδικάζει αυτόματα παρόμοια περιστατικά. "
Το λέει και στον αυτόματο τηλεφωνητή τους. Λίγο πριν το μπιπ. :ρ
Εντιτ: Ελπίζω να κάνεις πλάκα κι εσύ ε.
Magellan
08-02-2011, 21:58
τι θα επρεπε να κανει δηλαδη
περα απο το να καταδικασει τετοιες ενεργειες?
η μηπως βγηκε και ειπε οτι καλα τους κανατε?
edit πλακα κανω!!!!
SpiritCrusher
09-02-2011, 11:09
Τι επαθε το Αθλετιξ μας; Κανείς δεν αναφέρεται στο Κοτσόλης-γκεητ;
Magellan
09-02-2011, 11:11
το εχουμε γυρισει στην τεχνη
Phantom Duck
09-02-2011, 19:55
Τι επαθε το Αθλετιξ μας; Κανείς δεν αναφέρεται στο Κοτσόλης-γκεητ;
κανένας οπαδός δεν έχει την αξιοπρέπεια να διαμαρτυρηθεί για παράτυπη αγορά ΚΟΤΣΟΛΗ.
χαχαχαχ
Για μένα είναι σημάδι ενηλικίωσης το ότι δεν ασχολείται κανείς. Αφενός είναι ο ΚΟΤΣΟΛΗΣ, αφετέρου ποιος από μας ξέρει αν όντως είναι παράτυπο; Να αναπαράγουμε ο καθένας τις οπαδικές μας εφημερίδες είναι ανούσιο.
ποιος χεστηκε για τον κοτσολη,πρωην ποδοσφαιριστης
αλλα ο πιλαβιος ξερει
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/309467.html :touched:
οτι πρεπει για να μπουμε σε mood derby
σοφοκλη σε αγαπω
_UnHoLy^MaRtYr_
11-02-2011, 22:46
ψαχνω εισιτηρι για την 23 (25-30 καπου τοσο δεν ειναι; ) και δεν εχω τα κονε και τα τετοια, παιζει βοηθεια?
για τ αλλο σαββατο λεω.
Χτες είχαμε τον Κόντη, σήμερα έχουμε τον καστιγιο που πρέπει να μην παίξει (καλά) για να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του. Επιστημονική δουλειά.
MaX Payne
12-02-2011, 12:57
απεναντι σε ολους και σε ολα ο ολυμπιακος
και οι απαυτοι της επο σαββατο σηκωθηκαν τα παιδια να συζητησουν την εφεση του μιραλας και εγινε το θαυμα δικαιωση του βελγου με δεδικασμενο και παλια φαση Καρεμπε
ετσι πεστα-ξεσκεπασε τον κοκκινο πιλαβιο
MaX Payne
12-02-2011, 14:26
σου λειπει ο γκαγκατσης στην προεδρια της επο;
Η ΕΠΟ πρώτη έκανε τη μαλακία και έκανε εκπρόθεσμη ανακοίνωση της ποινής. Μετά έκανε τη δεύτερη μαλακία και τη μείωσε σε χρόνο ρεκόρ, αφού ο μαρινακης μπήκε στα γραφεία να κάνει τσαμπουκάδες ως γραφικός κάφρος, το οποίο (όπως και οι γκρίνιες για τη διαιτησία που έχουν αποτέλεσμα να κόβονται διαιτητές) τελικά θα σημαίνει ότι κάθε παράγοντας θα μπορεί να κάνει το ίδιο. Δύσκολο ήταν να μείνει η τιμωρία ως έχει και να ισχύει από το επόμενο ματς, αφού ανακοινώθηκε εκπρόθεσμα; Το μόνο που μάθαμε φέτος από ΚΕΔ και ΕΠΟ είναι ότι άμα φωνάξεις αρκετά κάνεις ο,τι γουστάρεις.
Α και ότι ο Πιλάβιος είναι πράσινος μέχρι το κόκαλο. (...)
Clockwork Orange
12-02-2011, 20:36
paizei kana kalo link?
kollaei to diko mou :(
gia ari
commissar
12-02-2011, 20:56
μεγάλος Σαβίνι και ακόμα πιο μεγάλος Μαλεζάς.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181695_499678706636_187620431636_6790270_1050446_n.jpg
μπροστά σου είναι ρε γίδι.
SpiritCrusher
12-02-2011, 21:43
Ωραίο γκολ ο γαύρος.
Clockwork Orange
12-02-2011, 21:51
a re gaurakia eiste toso ma toso asteioi!
SpiritCrusher
12-02-2011, 21:55
Τι έγινε;
Clockwork Orange
12-02-2011, 21:57
mitropoulos strikes back
edit
xeiroteros aris tis meta cooper epoxis
flyaros olympiakos
to koraki epaikse opws eprepe...
sygxaritiria gia allo ena prwtathlima
Ιδανικό ξεκίνημα και μετά καθίζηση.
Οκ, ο γαύρος αυτή τη στιγμή ίσως παίζει την καλύτερη μπάλα στην ελλάδα, αλλά στην έδρα σου και με το σκορ 1-0 είναι απαράδεκτο αυτό.
Έρχεται και η τριαροτεσσάρα με Σίτι :(
Raven Lord
12-02-2011, 23:08
και το σερί του ΑΟ Τρίκαλα συνεχίζεται. θυμίζει περσινή πορεία... :touched:
πιστευομε πρωκταθλητη που λεει οτι δεν πηρε 2 (μη σε πω και 4) μπεναλντι ο γαυρος?
η τον μπαμπη,που λεει οτι ο γαυρος επρεπε να παιζει με 6 και να τους αφαιρεσουν τις ταπες απο τα παπουτσα?
MaX Payne
13-02-2011, 13:59
τυφλη εμπιστοσυνη σε gonzo
http://img196.imageshack.us/img196/904/derbyi.jpg (http://img196.imageshack.us/i/derbyi.jpg/)
geologiko_karoto
13-02-2011, 14:29
http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/node_thumb/article/2011_02/Untitled.jpg
αιώνες μπροστά ο Πανμασονιακός
ακόμα και στη διαφήμιση
δεν ειναι διαφημισις
πανι του θουπερ 3 ειναι
στα χρωματα του κοντη
SpiritCrusher
13-02-2011, 14:52
πιστευομε πρωκταθλητη που λεει οτι δεν πηρε 2 (μη σε πω και 4) μπεναλντι ο γαυρος?
η τον μπαμπη,που λεει οτι ο γαυρος επρεπε να παιζει με 6 και να τους αφαιρεσουν τις ταπες απο τα παπουτσα?
Ε εδώ που τα λέμε ο ΟΣΦΠ μια αποβολή (μιν.; ) την τραβούσε
Και το γκολ του Άρη ήρθε από ανάποδο πλάγιο ε.
commissar
13-02-2011, 20:51
ΑΕΛ γερά η Β' είναι κοντά :dfinger:
Kaserinos
13-02-2011, 20:55
Δεν θα πεσει ρε. :/
Raven Lord
13-02-2011, 22:43
ούτε τη μισή μπάλλα σε σχέση με το κύπελλο, αλλά αποδώθηκε δικαιοσύνη. το 3-1 τιμητικό για την αεκ.
Raven Lord
13-02-2011, 22:52
επίσης,
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΣΕΝΤΡΙΚ ΚΑΝΤΕ
freak brother
13-02-2011, 23:02
μαλακα Παμποριδη θα πιανα το 3-2 (λογικα) στο πρεντιξιο , δεν ηταν οφσαιντ ο μπλανκο :(
Κατσε ρε, στο 78' ηταν η φαση του Μπλανκο και θα γινοταν 2-2, πως εισαι τοσο σιγουρος?
Ήταν 3-1 το σκορ Ioannis.
Α νομιζα πιο μετα μπηκε το τριτο... μαλακια χεχ.
Συντονισου εσυ, Wafer σας εχει ξελασπωσει
KoiliaSamprela
13-02-2011, 23:56
μόνο θλίψη πλέον ...
όχι ότι αξίζαμε έστω την ισοπαλία, αλλά αυτό το χάλι σε καμιά περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την "αξία" της σαν ομάδα.
Χιμένεθ θύμισε ωραίες εποχές ....
Ας ελπίσουμε απλά να φύγει και να μην έχουμε να δίνουμε και για δεύτερο ξενοδοχείο
scarecrow
14-02-2011, 00:09
freak για το οφσάιντ δεν φταίει ο Παμπορίδης αλλά ο πλάγιος.
Δίκαιη νίκη του ΠΑΟ,αλλά όχι ότι είναι και τιμητικό το 3-1 για μας.....έλεος.
Άλλη μια φορά να δω τον Μπλάνκο δεξί ή αριστερό εξτρέμ θα αρχίσω να πέρνω χάπια.
Μου αρέσει που πήραμε και άλλο κεντρικό αμυντικό αντί για κανένα πλάγιο μπακ....
Τέλος γελάω με Καραγκούνη που φώναζε στον Σκόκο επειδή βούτηξε.
Clockwork Orange
14-02-2011, 02:03
einai terma ekneuristiko oti ola kinountai gyrw apo 2 omades
tha mou peis ok opadiki efimerida
alla otan adikeitai o aris kai autoi kanoun les kai adikithike o vazelos trelenomai...
gia tous 4 vathmous pou mas eklepse o vazelos eipan tpt oi gamiolides???
το 3-1 τιμητικό για την αεκ.
γράψε μια μούτζα από μένα και υπολόγισε ένα τιμητικό τετ-α-τετ του Μπλάνκο.
Ο Μανόλος βάζει το Σκόκο κ μόλις κάνει πουτάνα τους Ιωαννίδη και Καντέ, τον αλλάζει θέση, για να βάλει εξτρέμ τον σεντερφορ Μπλάνκο. Μυρωδιάς. Κατεβασιές 30-40 μέτρα από Καντέ (!!) και Σισέ (ο οποίος δεν έκανε φουλ σπριντ αλλά σταμάταγε κιόλας) χωρίς ένα φάουλ. Ο Μάκος αρνείται να πηδήξει για κεφαλιά στο πρώτο γκολ, δε γουστάρει ρε παιδί μου. Γενικά τραγική ΑΕΚ κ παιχνίδι βγαλμένο από προαύλιο δημοτικού σχολείου. Ελπίζω ο λαός του ΠΑΟ να μη χόρτασε μπάλα όπως ο Gonzoς.
Raven Lord
14-02-2011, 13:12
γράψε μια μούτζα από μένα και υπολόγισε ένα τιμητικό τετ-α-τετ του Μπλάνκο.
δεν θέλω να πάω εκεί τη συζήτηση, αλλά γράψε μια μούτζα από 'μενα και ένα τιμητικό φάουλ στο λέτο πριν το 2-1
με αυτά τα μυαλά, ούτε πλέι οφ δε σας βλέπω.
Raven Lord
14-02-2011, 13:27
Κατεβασιές 30-40 μέτρα από Καντέ
:touched:
σίγουρα ντοπέ
KoiliaSamprela
14-02-2011, 13:49
με αυτά τα μυαλά, ούτε πλέι οφ δε σας βλέπω.
έχουμε έναν τίτλο που είμαστε ακόμα μέσα :cool:
και ναι, ιδανικό για μένα είναι εκτός πλέι όφφ , και κύπελο
Raven Lord
14-02-2011, 13:51
αφού θα το πάρει ο δώνης :D
KoiliaSamprela
14-02-2011, 13:58
αφού θα το πάρει ο δώνης :D
έλαβες το ροζ μου :)
commissar
14-02-2011, 15:38
2 μήνες τιμωρία στον χουλιγκάνο Μάκη Χάβο :moutza:
freak brother
14-02-2011, 15:42
havo(c)
πουστηδες
απλα και ομορφα
πουστηδες
scarecrow
14-02-2011, 16:31
πως,πότε και γιατί?
commissar
14-02-2011, 16:37
Απίστευτο και όμως αληθινό... Η ΕΠΟ τιμώρησε τον Μάκη Χάβο και δίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικού χώρους και πρόστιμο 10.000 ευρώ, για την αποβολή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Επιπλέον πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το πιο τραγελαφικό είναι, βεβαίως, ότι για το κέρμα που έπεσε από την κερκίδα και χτύπησε τον επόπτη Τρύφωνα στο ίδιο παιχνίδι, οι Πειραιώτες "τιμωρήθηκαν" απλώς με πρόστιμο 28.500 ευρώ!
Και όλα αυτά συμβαίνουν, λίγες ημέρες μετά τη... σαββατιάτικη αθώωση του Κέβιν Μιραλάς για το χτύπημα στον Βλάνταν Ίβιτς στη ρεβάνς Κυπέλλου των δύο ομάδων, και τη σημερινή (14/2) απόφαση για μη τιμωρία του Τζιμπρίλ Σισέ για την περιβόητη δήλωση "με πηδήξανε", επειδή, όπως αναφέρει το σκεπτικό του αθλητικού εισαγγελέα, η συγκεκριμένη ατάκα-ενέργεια είχε σαν αποδέκτη τον ίδιο!!!
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:
"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1. Με την υπ΄αριθμ. 63/14-02-2011 απόφασή της επιβάλλει α) στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή είκοσι οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων (28.500) ευρώ, β) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και γ) στον ΙΩΑΚΕΙΜ ΧΑΒΟ, προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δυο (2) μηνών (Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 19.01.2011)".
γαμώ το πρωτάθλημά σας.
Kelldorain
14-02-2011, 17:28
Λογικά θα πέσει με έφεση, αλλά αστειότητες όπως και να 'χει.
Σε άλλα νέα, επίσημη ανακοίνωση Ολυμπιακού Βόλου:
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε χθες στις δημοσιογραφικές θέσεις του AEL FC ARENA (ΜΑΝΤΡΙΓΑΛ) (http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/index/index.php)
commissar
14-02-2011, 17:44
Σε άλλα νέα, επίσημη ανακοίνωση Ολυμπιακού Βόλου:
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε χθες στις δημοσιογραφικές θέσεις του AEL FC ARENA (ΜΑΝΤΡΙΓΑΛ) (http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/index/index.php)
και
Σκληρή απάντηση της Λάρισας στον Ολυμπιακό Βόλου (http://www.sport-fm.gr/article/458756)
Phantom Duck
14-02-2011, 17:47
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ
commissar
14-02-2011, 17:58
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την... αργοπορημένη απόφαση τιμωρίας του προπονητή μας Μάκη Χάβου, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Θα μπορούσαν, εφόσον μαζεύτηκαν το Σάββατο το πρωί για άλλη υπόθεση, να προλάβουν και τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής...
Θεωρούμε σαφές ότι για την -σε α' ενικό πρόσωπο και εν βρασμώ ψυχής- διαμαρτυρία του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Φάκος θα πράξει το καθήκον του και θα τον αθωώσει τελικά, όπως αν δεν κάνουμε λάθος έκανε πρόσφατα σε άλλη περίπτωση.
Επίσης, αν δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές, προλαβαίνουμε να κάνουμε κι εμείς μία; Εξάλλου μας αδειάσατε για δύο μήνες μια θέση στον πάγκο...
Η όλη προσπάθεια να πάρουμε στα σοβαρά τη λειτουργία των οργάνων πέφτει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο κενό... Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ύβρι, έκφραση αγανάκτησης με άκομψο τρόπο, σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Με αγωνία περιμένουμε και πάλι να εφαρμοστεί το γράμμα του κανονισμού σε κάποια υπόθεση του ΠΑΟΚ.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ"
γιατί διαμαρτυρόμαστε, από τον Σεπτέμβριο είμαστε χωρίς προπονητή στον πάγκο, τώρα έγινε πιο επίσημο.
Λίγο πριν την αποβολή του και ενώ στεκόταν στην γραμμή της περιοχής, σε σφύριγμα του πρώτου διαιτητή Τριτσώνη αντέδρασε ενστικτωδώς λέγοντας «τι σφυρίζεις μωρέ». Τότε ο Τσινιάρης κινήθηκε προς τον Χάβο και κόλλησε το πρόσωπό του στο πρόσωπο του προπονητή του Δικεφάλου. «Τι κολλάς πάνω μου φύγε από εδώ» του είπε ο Χάβος και τότε ο Τσινιάρης ζήτησε την αποβολή του.
Cry Χάβος! and let slip the dogs of war.
Εννοείται λευτεριά στον Χάβο.
αναμενομενη τοντωρικη ανακοινωση
για τις ευθυνες της αστυνομιας ξεχασε να γραψει
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ
scarecrow
15-02-2011, 17:35
Κάποιος να μαζέψει τον Αχιλλέα.Έχει ξεπεράσει τα όρια της τρόμπας.
freak brother
15-02-2011, 19:26
Κάποιος να γαμησει τον Αχιλλέα.Έχει ξεπεράσει τα όρια της τρόμπας.
φιξντ
αλλα εχει τις πλατες Μαρινακη οποτε οτι γουσταρει λεει...
scarecrow
15-02-2011, 20:43
αλλα εχει τις κοιλιές Μαρινακη οποτε οτι γουσταρει λεει...
φιξντ
Έτσι, έτσι, φτιάχτε τον Σισέ.
SpiritCrusher
16-02-2011, 05:08
E με τις φούστες που βάζει μάλλον φτιάχνεται για το πήδημα :!:
Ο Σισε ειναι μεγαλος αθλητης και επαγγελματιας, και δε χρειαζεται τετοιες μαλακιες για να φτιαχτει, ουτως η αλλως θα εδινε το 100% των δυνατοτητων του, οπως νομιζω πως κανει συνεχεια.
[δαντελα mode on]Ο Σισε ειναι μεγαλος αθλητης και επαγγελματιας, και δε χρειαζεται τετοιες μαλακιες για να φτιαχτει, ουτως η αλλως θα εδινε το 100% των δυνατοτητων του, οπως νομιζω πως κανει συνεχεια.[/δαντελα mode off]
commissar
16-02-2011, 16:56
"Έβγαλε κι η μύγα κ…
Το σημερινό ντελίριο του γνωστού ανασφαλούς υπέρβαρου ανεγκέφαλου σε βάρος μιας ολόκληρης πόλης και της μεγαλύτερης Ομάδος στην Ελλάδα συνιστά μια ακόμη επιβεβαίωση για το ειδικό βάρος της φανέλας Της. Ο γελαδάρης που δεν κάνει ρούπι δίχως τη συνοδεία (και τη συντροφιά;) «δυνατών παιδιών», η λιγδερή αλογόμυγα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο θρασύδειλος τσαρλατάνος που αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα και τρέχει από εδώλιο σε εδώλιο, προσπάθησε σήμερα να αυξήσει τις μετοχές του στο άμοιρο ελληνικό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, πιάνοντας στο σάπιο στόμα του την Μέκκα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την θρησκεία της, την ΑΕΛ. Όλοι γελούν με την κατάντια του.
Εκλαμβάνοντας ως αδυναμία την αδιαφορία και απαξίωσή του εκ μέρους της ΑΕΛ κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αναμέτρησης, πατάει για μια ακόμη φορά πάνω στο αυγό και προσπαθεί να φτάσει στον ουρανό. Ήταν ο ίδιος βέβαια που –έντρομος- λίγους μήνες νωρίτερα, εκλιπαρούσε την κρατική αστυνομική δύναμη και τον Ο.Σ.Ε. να μπουν ως ανάχωμα για να αποτρέψουν την απόβαση χιλιάδων Λαρισαίων φιλάθλων κατόχων νομίμων εισιτηρίων στο κρατικό γήπεδο που αποτελεί την έδρα της ομαδούλας του (σε μια πρωτοφανή υπόθεση για την οποία ακόμη αναμένουμε την έκβαση της εισαγγελικής έρευνας). Ήταν ο ίδιος που λίγες εβδομάδες μετά, επέτρεψε την κατάληψη της έδρας του από τα μητρικά του σωματεία, τον γάβρο του βορρά και το γάβρο του νότου και έπαιξε στην έδρα του σαν φιλοξενούμενος (φήμες ότι οι οπαδοί της ομάδας του μετά την λήξη των 2 αναμετρήσεων παρέμειναν στις θέσεις τους για δύο ώρες δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί).
Φυσικά το ντελίριό του είναι ευνόητο για όποιον γνωρίζει τα βαθιά συμπλέγματα που κατατρύχουν τους κατοίκους της γειτονικής πόλης μετά από δεκαετίες ποδοσφαιρικής τους επισκίασης από το ελληνικό ποδοσφαιρικό φαινόμενο της ΑΕΛ. Ακόμη και τώρα που το συμπαθές επαρχιακό σωματείο τους βρίσκεται ενώπιον πρωτοφανών (για το επίπεδό τους) επιτυχιών, αυτοί προτιμούν να εύχονται και να επιχαίρουν για το θάνατο της κατσίκας του γείτονα (εξ ου και οι συχνές αναφορές σε πρόβατα και γίδια, ίσως θυμίζουν στον γελαδάρη τις πρώτες του «εμπειρίες»).
Ας χαρούν όσο είναι καιρός. Ο καιρός έχει γυρίσματα, η ΑΕΛ δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ, δεν πρόκειται να γίνει κασσανδριακός, αλλά αντιθέτως με τη στήριξη του τεράστιου Λαού της θα ξαναβρεί τον δρόμο της και νομοτελειακά θα τους ξαναπετύχει στο διάβα της. Και ο Λαός της ΑΕΛ δεν θα έχει ξεχάσει.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ???
ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1988 ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ????
ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ....
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΟΝΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΕΛ 1964 Φ.Σ.".
28η αγωνιστική παιδιά, μόνο να μην έχετε πέσει μαθηματικά μέχρι τότε για να'χει πιο πολύ γέλιο. :sex:
Zoonchild
16-02-2011, 17:44
μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτο το μισος των λαρισαιων για τον παοκ? μεχρι και πανι με τον δικεφαλο και απαγορευτικο θυμαμαι να εχουν στο αλκαζαρ, γδφ?????
Και εμάς δε μας πάνε btw.
Stormrider
16-02-2011, 18:17
http://gavros.gr/Default.aspx?id=104779&nt=108 poso apodosi dinei na kanei penalnti o avraam kai apovoli ?
scarecrow
16-02-2011, 19:15
20
Σιγά μην δώσουν πέναλτι και αποβολή στο Καραΐσκάκη.
commissar
16-02-2011, 19:41
μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτο το μισος των λαρισαιων για τον παοκ? μεχρι και πανι με τον δικεφαλο και απαγορευτικο θυμαμαι να εχουν στο αλκαζαρ, γδφ?????
λόγω Μπλιώνα;
green_machine
16-02-2011, 20:07
ειναι και ο μπλιωνας (και το πανο για κροτιδες-καρωτιδες κτλ), ειναι και καθε φορα που παιζει αελ-παοκ κατεβαινουν στη Μεκκα του ελληνικου ποδοσφαιρου (:moutza:) καμποσοι βορειοι 'εκδρομεις' και γενικα επεισοδια κυριως με παοκτσηδες γινονται
οσον αφορα την 28η αγωνιστικη που λες, εχει πεσει ηδη, μεχρι τοτε θα χει πεσει και μαθηματικα.αλλα μπορεις να χαιρεσαι γιατι η αελ επεσε ουσιαστικα απο το ματς με τον παοκ εντος.
αστεια η ανακοινωση λιοντου, κυριολεκτικα για γελια
commissar
16-02-2011, 20:11
http://www.sport-fm.gr/article/459204
Παράλληλα, με αρκετή δόση ειρωνείας και παραπέμποντας στη μη κλήση του Τζιμπρίλ Σισέ για την περίφημη πλέον φράση του, ο κ. Μπίρδας είπε προς τους δικαστές: «Ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι με την πρωτόδικη απόφαση, τον Χάβο τον πήδηξαν. Και φυσικά περιμένουμε να μην κληθούμε σε απολογία για αυτό που είπα, καθώς υπάρχει δεδικασμένο».
:touched:
Ο Σισε ειναι μεγαλος αθλητης και επαγγελματιας, και δε χρειαζεται τετοιες μαλακιες για να φτιαχτει, ουτως η αλλως θα εδινε το 100% των δυνατοτητων του, οπως νομιζω πως κανει συνεχεια.
Μπα, όλοι άνθρωποι είναι. Σίγουρα τα δίνει όλα, αλλά στο προηγούμενο ματς έβαλαν στα αποδυτήρια τις αηδίες με τον Βύντρα και όπως είδαμε παρά το στράβωμα με το γκολ και το ντεφορμάρισμα της ομάδας, δεν παράτησαν τον αγώνα λεπτό. Η ψυχολογία μετράει.
@ κομισαρ: Καταπληκτικό.
_UnHoLy^MaRtYr_
17-02-2011, 23:33
ψαχνω εισιτηρι για την 23 (25-30 καπου τοσο δεν ειναι; ) και δεν εχω τα κονε και τα τετοια, παιζει βοηθεια?
για τ αλλο σαββατο λεω.
Raven Lord
19-02-2011, 22:43
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΟΠΟΥΛΕ. ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.
Sotos_The_Tequiler
19-02-2011, 22:52
μαλάκες πραγματικά γελάει ο κόσμος έτσι....
Chillin Villain
19-02-2011, 22:53
Να τα χαίρεστε γαυράκια, έτσι για να θυμόμαστε ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ και ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ.
Μετά απο 1 γκολ offside του γαύρου (2-1) ΚΑΙ 79 φάουλ (παράδειγμα: θεική βυζοωμιά του Τοροσίδη σε ΝΙΝΗ με αποτέλεσμα φάουλ ΥΠΕΡ του ολυμπιακού) 22 κίτρινες, 2 κόκκινες και 1 goal που δεν δώθηκαν (το οποίο goal ενδέχεται ο καλόπουλος σε τυχόν δηλώσεις να το δικαιολογείσει με ρέψιμο η νευρικό χαμόγελο και ΓΕΙΑ ΣΑΣ) το σκόρ έλεγε 2-1.
Η μόνη σκέψη μετά των αγώνα:
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ, ΓΕΛΟΙΟΙ
ο γαυρος που χαιρεται ειναι πουστης...
σκετος πουστης,οχι μπαι,μετροσεξουαλ κλπ
πουστης
stam and the witches
19-02-2011, 23:00
Ειλικρινά αυτό. Αν κάποιος πανηγυρίσει αυτή τη νίκη θα είναι μεγάλη ΑΔΕΡΦΑΡΑ. Άντε γεια σας.
ελα ρε μινμιν,
και οι 2 πουστηδες ειναι.
απλα ο γαβρος ειναι πιο υπουλος.η βαζελα τα ιδια εκανε περσυ και το σηκωσε,απλα οχι τοσο εξωφθαλμα.
Δεν πειραζει ομως,οτι δινεις παιρνεις σε αυτην την ζωη βαζελακια (και γαβρακια).Κλαψτε τωρα,και την αλλη φορα θα κλαψει ο αλλος.Στα αρχιδια μας σας γραφουμε και τους 2.
Τώρα θέλω την βαζέλα στα πλεη οφφ να την ξεκωλιάσω,να περάσω πάνω από το κουφάρι της και να την κάνω σωστό κωλοχανείο όπως πέρσυ τον γάβρο.Οτι δίνεις παίρνεις βαζελές...
Sotos_The_Tequiler
19-02-2011, 23:04
πραγματικά είχα σταματήσει να βλέπω ματς ελληνικού πρωταθλήματος... σήμερα έκατσα με όρεξη να δω και σιχάθηκα το τσίπουρο που έπινα...
από δω και πέρα μόνο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θα βλέπω κι ας παίζει και β' τοπικό