View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011.
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
Tyler_Durden
12-12-2010, 22:45
Μηδέν.
Για πλάκα θέλουμε 4 εντεκαδάτους...
για πλάκα όμως θα πάρουμε τα 3
freak brother
12-12-2010, 22:46
ο γαυρος θα το παρει αερα φετος δυστυχως.
μέτριοι εμείς χθές,κρύο γαμημένο,τα κοπρόσκυλα έπαιξαν όσο ακριβώς χρειάζεται για να πάρουμε το παιχνίδι.
κοντέ ψόφα
οι γριές για κλάμματα,ομάδα β εθνικής.με το καλο....
Δίκαιο το 0-0 στην Τρίπολη. :ρ
chris_boss
13-12-2010, 02:21
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο ακριβως λογο δεν εχουν θεση σε αυτή την ομαδα Ματτος και Ιβανσιτς.
:moutza:
redeemer
13-12-2010, 03:03
Προφανως εισαι τοσο ικανοποιημενος με τη λειτουργια της ομαδας ανασταλτικα και δημιουργικα που σου φαινεται παραλογο ε.Ειδικα για τον Αυστριακο που φετος παει μια χαρα.
Προσοχη:Δε λεω πως θα μας ελυναν τα χερια,αλλα δε βλεπω τι το λιγοτερο εχουν απο τα αλλα παλικαρια μας δλδ.
Ρε τι λες. Η ομάδα έχει πρόβλημα, όποιον και να είχαμε θα έπαιζε τα ίδια σκατά. Δεν είναι θέμα ποιότητας παικτών, αν είναι δυνατόν.
ion_storm
13-12-2010, 03:51
Το κακό είναι οτι δεν μπορεί καποιος να εντοπίσει το χρονιο μας προβλημα.
Τώρα φταίει η προετοιμασία, δεν είχε πολύ τακτική και αυτοματισμούς.
Το χειρότερο είναι οτι η ομάδα επρεπε να ρολάρει στο χαλαρό φέτος, τουλάχιστον στην ελλάδα.
Το πρόβλημα ήταν στο δρόμο του να λυθεί, αλλά αποφασίσαμε να μείνουμε Έλληνες.
Μεγάλο ποστ.
jack the ripper
13-12-2010, 13:18
Μεγάλο ποστ.
Ford Prefect
13-12-2010, 16:21
Εγώ να σας πω, πιστεύω ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά. Διαβάζω για τον πάτο του πάτου, τα χειρότερα κλπ αλλά να σας πω την αλήθεια, έστω με τα γαύρικα γυαλιά μου, σας έχω δει και πιο πάτους!
Χτες, το είδα το ματς στην βαζελοφωλιά που είδα και το ντέρμπι. Μεγάλες γκρίνιες και διακόσες απόψεις. Προφανώς είναι λίγο ξεφτιλέ να βλέπεις τον Αστέρα με κατοχή και το κέντρο δικό του αλλά εγώ παιδιά με δυο διορθωτικές κινήσεις νομίζω ότι θα άλλαζε όψη το ματς.
Εξηγούμαι: Πρώτον, είναι εγκληματικό να μην παίζει ο Λέτο. Μπροστά πρέπει να παίζει Λέτο, Λάζαρος πίσω από Σισέ και Νίνης. Πίσω, έχεις ανάγκη μόνο Σιμάο για καθαρό κόφτη, στην σούπερλίγκα παίζεις, η αμυνά σου είναι η επίθεση-κατοχή, βάζεις και Κατσουράνη πρωτίστως για το μοίρασμα μπάλας και που βλέπει γήπεδο και ελπίζεις να κάνει και κάνα κόψιμο να ξεκουράζει τον τίμιο αράπη πίσω και αυτά.
Ποιος Μαρίνος; Ποιος Καραγκούνης; Εγώ βασικά έβλεπα τις αλλαγές και δεν πίστευα τι στον πούτσο γίνεται. Προφανώς αυτός ο παππούς που έχετε τώρα δεν σας ξέρει και δεν σας εμπιστεύεται με τόσα που μάζεψε στην Ευρώπη και δεν τολμά να βγάλει Σίλβα και να αφήσει λιγότερο από 2 χαφ μέσα, αλλά είναι μαλακία μεγίστου βαθμού.
Με αυτές τις (προφανείς για μένα) αλλαγές δεν είστε πάτος. Πάτος και πρόβλημα μέγιστο θα έχετε αν πάθει κάτι ο Σισέ. Τότε πάτε για τρίτοι όπως έλεγα.
----
Εμείς τώρα. Ντουντού και Ουρτάδο και χέσε μέσα πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι. Και λέει δεν θα κοιτάξουμε για αμυντικό χαφ, είμαστε καλά λέει έτσι. Ωραία.
Κατά τ'άλλα μέτριος Τοροσίδης, μέτριος Ρόμενταλ (ΔΕΝ είναι για κλειστές άμυνες, πόσες φορές θα το πούμε!!), Ζαϊρί πολύ καλή εμφάνιση με κλασσικά 2 σπαστικά τελειώματα (κοίταζε ρε πούστη γήπεδο!), ελπίζω να τον κρατήσουμε, είναι καλή λύση για πάγκο.
Μιραλάς συνεχίζει να μοιράζει σπέρμα παντού, ένα πέναλτι κερδισμένο, ένα δοκάρι παραλίγο Βαν Μπάστεν φάση, ένα δύσκολο σουτ αλλά πάνω στον τέρμα και η γκολάρα και όλα αυτά σε ένα ημίχρονο. Τι μεταγραφάρα ρε ο καριόλης.
Πάντελιτς μέτριος. Ακόμα δεν έχει βρει ο Ερνέστος πώς θα τους χωρέσει και τους δύο, αλλά το καλό είναι ότι σε δυο φάσεις πήγαν να το βρουν μόνοι τους. Αν αυτοί πάρουν παιχνίδια θα κάνουν κορυφαίο δίδυμο. Πάντως για το σύστημα που επιμένει ο Ερνέστος, αναγκαστικά είναι για έναν επιθετικό.
Ιμπαγάσα. Τι να πεις για αυτόν τον τιτανοτεράστιο πάιχτη; Τσαμπουκάς, παθιασμένος, shredding τρίπλα και πάσα. Και είναι 34. Ε, ρε και να ήταν 4 χρόνια νεώτερος. Θα είναι το πιο δύσκολο πρόβλημα το καλοκαίρι ο αντικαταστάτης του, εκτός και να προορίζουν τον Φετφα για τη δουλειά (που του πάει). Πάντως για την ώρα ο Ιμπαγάσα κάνει ΚΑΙ την δουλειά των Ντουντού και Ουρτάδο, στα τελευταία ματς έχει πιο πολλά κοψίματα από τους δυο τους. Ο δημιουργικός μας χαφ!
Φουστέρ. Ρε ΤΙ ξύλο τρώει αυτό το παιδί και δεν μιλάει; Μιλάμε για βρωμόξυλο και δεν εννοώ μόνο την αγκωνιά και το πρησμένο μάτι και όλα αυτά (αυτό ήταν κίτρινη, του Ντουντού κόκκινη!). Και με τον Εργοτέλα έφαγε και εδώ έφαγε, τρέξιμο και αυτοθυσία, δεν βάζει φωτιά στον δρόμο (αν και χτες έπαιξε πολύ καλά) αλλά ρεφάρει με το πάθος. Να τα βλέπει το γατάκι ο Ντουντού αυτά.
Α, Ντουντού: Αρχηγός; Ο Ντουντού; Αυτά είναι αστεία πράγματα. Αρχηγός είναι ο Μέλμπεργκ, ο Τοροσίδης είναι ενδιαφέρουσα λύση μπας και η ευθύνη πήξει λίγο το μυαλό του, ο Ριέρα έχει εκτόπισμα, ο Ιμπαγάσα. Ο Ντουντού; Μου σπάει τα νεύρα να βλέπω το περιβραχιόνιο μιλάμε στα χέρι του.
Μοντεστό και Ποτουρίδης, μόλις γυρίσει ο Αβράμης, πρέπει να δοκιμαστούν στα αμυντικά χαφ. Πρέπει, έχουμε θέμα, ποιος Γιαννάκης Παπαδόπουλος τώρα.
Αυτιά.
jack the ripper
13-12-2010, 16:34
Το θεμα ομως ειναι οτι
α) το προβλημα ειναι βαθυτερο εχει να κανει με ολη την προετοιμασια της ομαδας..
β)γιατι αμα το παμε οπως λες με τη λογικη " ε στη σουπερλιγκ ειμαστε" τοτε και με μαρινο καραγκουνη, ζιλμπερτο κλπ πρωταθλημα θα επρεπε να παιρναμε.
γ) το ποσο πατο εχουμε πιασει φαινεται απο αυτο που λες οτι αν τραυματιστει ο σισσε δε βγαινουμε ουτε τριτοι...και με αυτο δε θελω να μειωσω το σισσε προφανως αλλα ειναι ενδεικτικο της ελλειψης εναλλακτικου σχεδιου περα απο το "παιδια ολοι την μπαλα την δινουμε στον τυπο με την ψωλη αλογου και ενα θα μπει"
Ford Prefect
13-12-2010, 16:56
α) Καλά, είναι γνωστό ότι όλο το καλοκαίρι βγάζατε τα μάτια σας. Το έχετε πει εκατό φορές από τότε, παίρνετε ένα αποτέλεσμα και το ξεχνάτε και με την πρώτη γκέλα ή σφαλιάρα αρχίζει πάλι το θυμιατό με την προετοιμασία και τον ΝΝ και για μερικούς η αναπόληση του Τεν Κάτε.
β) Εμ, εκεί είναι το θέμα όμως, με Μαρίνο, Καραγκούνη και Σίλβα ΔΕΝ παίρνεις πρωτάθλημα. Δεν ξέρω τι ιδέα έχεις για όλες τι ομάδες, ο Αστέρας πάντως έπαιξε μπάλα, δεν παθαίνεις και πλάκα, αλλά μπαλίτσα έπαιζε. Το ίδιο έκανε και ο Πανσερραϊκός, το ίδιο κάνει και ο Άρης (πότε-πότε) και γενικά χωρίς Σισέ, δεν διαφέρετε και τόσο πολύ από τους υποδέλοιποι. Συνεπώς, αυτό που λέω εγώ είναι ότι υπάρχει το υλικό για να κάνετε την διαφορά, απλά το χρησιμοποιείτε σχιζοφρενικά και αυτό είναι το θέμα σας και όχι τι θα είχε γίνει αν ο πολυμετοχικός ήταν αγαπημένος και η προετοιμασία αντάξια της Άρσεναλ.
γ) Τι να μειώσεις το Σισέ; Ο άνθρωπος έχει μπει στο πάνθεον: Δομάζος, Σαραβάκος, Βαζέχα και Σισέ. Το μόνο που τον κάνει παράταιρο σε αυτή τη λίστα είναι ότι ευρωπαϊκά έχει αποδειχτεί μηδέν, δεν σας ξελάσπωσε ποτέ. Αλλά κατά τ'άλλα σας πήρε πρωτάθλημα και σας έχει στην κορυφή του φετινού. Θέλετε χαφ και φυσικά επιθετικό. Αυτό λέω. Το ότι έχετε τεράστια έλλειψη στην θέση αυτή (του φορ) είναι γνωστό από πέρυσι. Αλλά δεν κάνατε και τίποτα.
jack the ripper
13-12-2010, 17:02
α) ειλικρινα απο τοτε που ξεκινησε η σεζον και μετα δε νομιζω οτι εχει κανει κανεις εδω μεσα κωλοτουμπα σχετικα με προετοιμασια κλπ κλπ...
β) η ομαδα που πηρε περυσι το νταμπλ ειναι η ιδια με φετος ε..και για την ακριβεια ειχε -1 καλο αμυντικο τον μπουμ μπουμ..αρα παιρνεις ευκολα πρωταθλημα με ζιλμπερτο καραγκουνη κλπ κλπ ΕΦΟΣΟΝ εχει γινει σωστη δουλεια το καλοκαιρι.. το θεμα ειναι οτι πανσερραικος και αστερας παιζανε μπαλα με εμας..αρα κατι δεν καναμε καλα και εμεις ε
SpiritCrusher
13-12-2010, 17:10
Ναι οκ, αλλά τόσο καιρό το λέμε και το μόνο που κάνετε είναι να εθελοτυφλείτε γιατί δεν γίνεται να μειώνει κάποιος τη Πράσινη Αρμάδα.
Το περσινό πρωτάθλημα ΔΕΝ το πήρε η Παναθα, το έχασαν όλοι οι άλλοι, ήσασταν ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς. Αν ο Ολυμπιακός δεν ήταν o χειρότερος των τελευταίων ετών, αν ο ΠΑΟΚ δεν έβγαζε τα μάτια του τελευταία στιγμή και αν η ΑΕΚ σταματούσε για λίγο να είναι ΑΕΚ θα παίρνατε @@. Μην σου πω πως στη περίπτωση που παίζατε Play-off πάλι @@ θα παίρνατε. Φέτος όλοι βελτιώθηκαν ενώ ο ΠΑΟ, όπως λες και ο ίδιος, είναι η ίδια ομάδα. Do the math.
Αλλά πήρατε νταμπλ και άρα οκ.
Ford Prefect
13-12-2010, 17:14
α) Δεν είπα για κωλοτούμπα. Για επιστροφή σε άκαρπες παραδοσιακές γκρίνιες λέω.
β) Καλό αμυντικό εγώ δεν τον λέω τον Μπουμ μπουμ. Ο Καντέ πιο καλά έπαιξε. Πέρυσι πήρες πρωτάθλημα γιατί εμείς είμασταν ανύπαρκτοι, πιάσαμε τον δικό μας πάτο και δεν το πήρες και εύκολα (+2 από τον χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων ετών) και οι υπόλοιπες ομάδες φέτος είναι σαφέστατα καλύτερες. Αν πιστεύεις ότι με τα περσινά θα κάνεις εύκολη πορεία φέτος σημαίνει ότι μάλλον υπερεκτιμάς την περσινή σας πορεία και υποτιμάς τον φετινό Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες.
Γενικά εγώ λέω ότι το α) είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, το ζήτημα είναι τι κάνεις τώρα, υλικό υπάρχει, απλά δεν χρησιμοποιείται σωστά, η μόνη σταθερά είναι ο Σισέ που σκοράρει και από πίσω γίνεται της μουρλής, δεν στεριώνει κανένα σύστημα. Ειλικρινά δεν κατάλαβα ποτέ, ποιος σώφρων άνθρωπος κρατάει τον Λέτο στο πάγκο, έχει πολλά ελαττώματα, αλλά και μπρίζας είναι και πάσες βγάζει και έναν αντίπαλο θα στον περάσει να δημιουργήσει πλεονέκτημα.
jack the ripper
13-12-2010, 17:31
1) ο μπουμ ειναι μια χαρα αμυντικος..φετος σε μεσο ορο εχει παει πολυ καλα..χθες μπορει να ηταν ο καντε καλυτερος αλλα αυτο δε λεει κατι
2) δεν υπερεκτιμαω καθολου την περυσινη μας πορεια..απλα αν επικρατουσε η λογικη τοτε θα επρεπε να παιζουμε καλυτερα εφοσον διατηρησαμε το ιδιο ροστερ και θα καναμε 1-2 ποιοτικες προσθηκες.απλα γινανε πουτανα ολα το καλοκαιρι και τα πληρωνουμε τωρα..
ε οκ ρε σπιριτ το πηρε ο καλυτερος απο τους χειροτερους..ας το παμε ετσι..αυτο που λεω ειναι οτι εφοσον ξεκινας με ενα σημαντικο πλεονεκτημα στο τελος της προηγουμενης σεζον(χρονος-ιδιο ροστερ-πρωτη θεση λεφτα) επρεπε να το εκμεταλευτεις σωστα...τοσο απλα
Ο Λέτο δεν έχει περάσει κανέναν από τότε που γύρισε από τον τραυματισμό. Ήταν 3 μήνες έξω, ας μην κάνουμε και κριτική στον προπονητή για το πώς χρησιμοποιεί έναν παίκτη που έλειπε τόσο πολύ, δεν ξέρουμε καλύτερα. Το πρόβλημα δεν είναι στη διαχείριση του υλικού αυτή τη στιγμή. Να βάλουμε τον Νίνη δεξιά, γαμώ τις ιδέες, αλλά έχει να κάνει σπριντ έναν χρόνο το παιδί.
Όσο για το ότι (κλασικά) εσείς το χάσατε πέρσι, είναι η πιο ανούσια ατάκα στο σύμπαν. Το ουσιαστικό είναι ότι αν ήταν στην ομάδα ο αρχιτέκτονάς της, θα παίζαμε πολύ πολύ καλύτερα.
SpiritCrusher
13-12-2010, 17:42
@jack: Σε αυτά τα 3 που λες, ναι, έχεις δίκιο, απλά τώρα που το σκέφτομαι και λίγο παραπάνω, αν θυμάμαι καλά, επι Νιόπλια έχασες και όλα τα ντερμπυ ε; Δηλαδή τώρα μου φαίνεται πως ο ΠΑΟ δεν ήταν απαραίτητα ο καλύτερος από τους χειρότερους αλλά μάλλον ο πιο τυχερός. Ναι αν λόγω παραπάνω χρόνου καλυπτες την αγωνιστική διαφορά που είχες τότε και μετά στο υπόλοιπο καλοκαίρι βελτιωνόσουν όσο οι υπόλοιποι τώρα θα ήσουν οκ.
Εν συντομία Τζίγγερ + Δημητράκης= B.F.F.E.
odonian: Δεν είναι καθόλου ανούσιο όταν πολύς κόσμος με βάση εκείνο το αποτέλεσμα, εκπλήσσονται για το πως πιάνει πάτο τώρα ο ΠΑΟ.
Tyler_Durden
13-12-2010, 17:50
Αν ο Ολυμπιακός δεν ήταν o χειρότερος των τελευταίων ετών, αν ο ΠΑΟΚ δεν έβγαζε τα μάτια του τελευταία στιγμή και αν η ΑΕΚ σταματούσε για λίγο να είναι ΑΕΚ θα παίρνατε @@.
κι αν η γιαγιά μου είχε έλικες θα ήταν ελικόπτερο
SpiritCrusher
13-12-2010, 18:00
Να'τος και ο συντάκτης Πράσινης :!:
επίσης quotes out of context είναι so last year.
Tyler_Durden
13-12-2010, 18:02
Να'τος και ο συντάκτης Πράσινης :!:
επίσης quotes out of context είναι so last year.
εγω δεν σε εβρισα πάντως
SpiritCrusher
13-12-2010, 18:06
χαχαχα με μούτζωσες όμως!
Ε ξέρεις γιατί το λέω, όσο να'ναι είσαι λίγο παθιασμένος και όταν γράφεις αράδες για τον ΠΑΟ είναι όντως λες και διαβάζω πρασινοντέρμπυ :P Και είμαι σίγουρος πως δεν σηκώνεις μία για τον ΠΑΟ αλλά το παραπάνω out of context είναι όντως απλά ένα κάρο "αν". Όμως σαν σύνολο με όλο το ποστ δείχνει πως το πρόβλημα υπήρχε πολύ πριν πάρει ο Κωνσταντόπουλος προεδρία κτλ. αλλά το νταμπλ έβαλε σε πολλούς, παρωπίδες. Επίσης μέσα στη χαρά ρίξατε τις "αμυνες" σας και βρήκε πάτημα ο Τζίγγερ να κάνει ότι έκανε.
αφηστε τις μαλακιες...παρτε λιγο LSD (http://sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/skoteino_dwmatio.713985.html)...
(http://www.dailymotion.com/video/xg3rym_yyyyyyyyy-yyy-yyyyyyyy-yyy-sport24-gr_sport)
Ford Prefect
13-12-2010, 21:45
Πώς είναι ανούσια η ατάκα δεν το κατάλαβα. Δεν είναι ότι κάθε χρονιά είμαστε πάτος, πέρυσι έβγαζε μάτι το πόσο υπό είμασταν και παρ'όλα αυτά ούτε μπορέσατε να μας κερδίσετε (είσασταν και άτυχοι, σύμφωνοι, αλλά ήταν και θέμα ψυχολογίας όπως σχολιάζατε ΚΑΙ εσείς) και τερματίσατε μόλις 2 βαθμούς πάνω.
Τι αν και αν; Για "εύκολο" πρωτάθλημα μίλησε ο τζακ και εξού και η ένστασή μου. Από πού κι ως πού; Βάσει ποιας εικόνας; Πέρυσι ΔΕΝ το πήρατε εύκολα, σας ξελάσπωσε όπως μέχρι αυτή τη στιγμή ο Σισέ και φέτος είναι αρκετά φανερό ότι ο βασικός σας αναταγωνιστής είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι και το ίδιο ισχύει για τις περισσότερες ομάδες. Πέρυσι παίξατε μπαλάρα δηλαδή και απορείτε πώς την ξεχάσανε οι ίδιοι παίχτες; Δεν σας καταλαβαίνω.
Για το τι βλέπει ο προπονητής, ε, η φάση του αθλέτιξ περιλαμβάνει να το παίζουμε και προπονητές της εξέδρας. Εγώ λοιπόν λέω ότι το να βγάζεις τον Σιμάο (αξιόπιστο κόφτη) και να αφήνεις τον Ζιλμπέρτο, να βάζεις Καραγκούνη και να βγάζεις Λάζαρο, ε, κάτι δεν πάει καλά. Εγώ κρίνω και με βάση αυτό που είδα και με την Κοπεγχάγη και χτες. Ο Νίνης δεν κάνει σπριντ; Το πρόβλημα του Νίνη είναι ότι τρέχει άσκοπα (ειδικά στον άξονα) και δεν ξέρω αν είναι σπιντ ντίμον, αλλά μια φορά από τον Μαρίνο βασικούρα, θα έπρεπε να μην το συζητάς καν. Κάποτε συνεργαζόταν με τον Σισέ και του έβγαζε ασίστ. Χωρίς παιχνίδια, πώς θα του βγάλει ασίστ; Αν βγάλεις τον Λάζαρο που έχει τις πιο πρόσφατες, ποιος θα του τις βγάλει; Και ο Λέτο είναι πολύ πιο επικίνδυνος από ότι περιγράφεις, και σέντρες δύο έβγαλε και αμυντικούς τράβαγε και έτρεξε σκυλιασμένα. Επειδή δεν είδες shredding τρίπλα, κάτι ξέρει ο προπονητής; Να μου πεις ήταν άρρωστος, ήταν με περίοδο, ΟΚ. Γιατί κατά τ'άλλα είναι αστείο έναν από τους 2 ποιοτικότερους παίχτες σου να τον έχεις στον πάγκο, δεν σε παίρνει.
Ο προπονητής μπορεί απλά να ξέρει ότι ο Λέτο δεν μπορεί να βγάλει ακόμα ποιοτικό (και χωρίς ρίσκο) 90λεπτο, μετά τον τραυματισμό του. Δεν είναι δύσκολο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επίσης ο Σιμάο με τον Ζιλμπέρτο δεν κάνουν την ίδια δουλειά. Εσύ λες να βάλει τον Σιμάο με τον Κατσουράνη, τον ίδιο παίκτη δηλαδή που έχασε 3 αγώνες επειδή ήταν στα όριά του και ήθελε αποφόρτιση - προφανώς δεν άντεχε να μπει βασικος. Θα έβαζα λεφτά μάλιστα ότι είχαμε προηγηθεί δε θα έμπαινε καν. Επιμένω: Τέτοιες κουβέντες είναι χωρίς αντικείμενο σε αυτή τη φάση. Ο Νίνης τώρα άρχισε να ανεβαίνει, έλειπε κι αυτός καιρό - ήταν βασικός όμως. Φυσικά σε συνθήκες φουλ φόρμας η βασική τριπλέτα πίσω από τον Σισέ θα ήταν άλλη, όλοι όσοι παίζουν είναι δευτεροτρίτες αλλαγές. Θυμόμαστε τι ομάδα μόνταρε ο Νιόπλιας και ποια παίζει σε όλο το πρωτάθλημα ως τώρα. Ακόμα και από αυτό, θαύμα είναι που είμαστε 2 πόντους πίσω.
Για το ανούσιο που σχολίασα, απλά θα πω ότι με την ίδια λογική βγαίνουν χαμένα από τον ΠΑΟ (και όχι κερδισμένα από σας) τα μισά πρωταθλήματα που πήρατε επί τζιγγερ. Αν το δέχεσαι, είσαι συνεπής και πάω πάσο. Για μένα κάποιοι το κερδίζουν και οι άλλοι το χάνουν.
Ford Prefect
13-12-2010, 23:48
Όχι τα μισά, αλλά βεβαίως και πήραμε πρωταθλήματα γιατί είμασταν πιο υποφερτοί από τους υπόλοιπους πάτους χάρη σε δυο τρεις παίχτες κλειδιά και γιατί κάποτε με την πλάτη στον τοίχο δείχναμε άντερα, το ακριβώς αντίθετο από εσάς, που θυμάμαι δυο φορές με την πλάτη στον τοίχο να αδειάζετε τα άντερά σας.
Εμένα μου αρέσουν οι κουβέντες για μπάλα, τι χωρίς αντικείμενο, σχολιάζουμε τις επιλογές του προπονητή. Με την λογική ότι ο προπονητής ξέρει καλύτερα, είδε όλην την εβδομάδα, δεν πρέπει να έχεις άποψη ποτέ, πάντα θα ξέρει καλύτερα και πάντα θα έχει δει την ομάδα όλη την εβδομάδα.
Εν πάσει περιπτώσει εγώ δεν έχω καταλάβει πώς διάλο παίζει αυτός ο Μαρίνος, προσπαθεί το παιδί, αλλά χαφ δεν είναι (και μπακ δεν λέει τίποτα επίσης, φιλότιμος πάντως). Έχει ευνουχίσει και τον Βύντρα, τουλάχιστον αυτός έκανε επιθετικές κατεβασιές, μηδέν συνεργασία μεταξύ τους.
Ο Σιμάο είναι ο μόνος που έχεις που κόβει στο κέντρο, δεν τον βγάζεις. Επίσης, για μπροστά έχεις επιλογές, Ζιλμπέρτο-Κατσουράνης χωράνε και οι δύο και έχεις και μια χαρά εναλλακτική στην κορυφή των χαφ τον Γκαρσία που δεν είναι καθόλου άμπαλος.
jack the ripper
13-12-2010, 23:55
τελευταιο ποστ γιατι κουραστηκα
αν διαβασεις ξανα τα ποστς μου θα δεις οτι λεω οτι αν ειχαν γινει τα πραγματα σωστα το καλοκαιρι θα παιρναμε ΦΕΤΟΣ ενα ευκολο πρωταθλημα.οχι οτι το πηραμε ευκολα περυσι.και ειναι προφανες οτι αν εχεις μια ομαδα ετοιμη στρωμενη με καλη προετοιμασια και προσθεσεις 1-2 παιχτες σωστους θα εισαι καλυτερος οποτε θα κανεις ευκολη πορεια...
εσεις παρολο που πηρατε καλους παιχτες σε γενικες γραμμες δεν ειχατε δεσει ως ομαδα κατι που φανηκε αρκετα..ακομα δεν εχετε παιξει και καμια μπαλαρα ε...απλα κατα διαστηματα το τσουλατε το τοπι και παιρνετε το αποτελεσμα..τις γκελες σας τις εχετε κανει και αν εμεις δειχναμε το προσωπο που θα επρεπε θα ξεκινουσαμε απο πανω το δευτερο πιο ευκολο για εμας γυρο...
Χαχ άντερα οκ. Δεν την κάνω αυτή την κουβέντα με γαυρο.
Ξαναδιάβασέ με. Φυσικά και έχουμε άποψη γενικά για τους παίκτες, αλλά να λες ότι πρέπει να ξεκινάει ο Λέτο όταν έλειπε 3 μήνες, ότι πρέπει να ξεκινάει ο Κατσουράνης όταν η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι μέχρι πριν μια εβδομάδα (και για όλον τον προηγούμενο μήνα) ήταν στα όρια για σοβαρό τραυματισμό και δεν έπρεπε καν να είναι στην αποστολή κλπ, ε είναι όντως ανούσιο. Φιλολογικά όλοι έχουμε άποψη για το ποιος είναι καλύτερος από δαύτους, αλλά μέχρι να δω τις μετρήσεις τους και να σπουδάσω κάτι για να τις καταλάβω, ε δε μπορώ να σου πω και πότε πρέπει να γυρίσουν από τραυματισμό, τι να κάνουμε. Ακόμα και ο Γκαρσία όταν αγοράστηκε όλοι ξέραμε ότι δε μπορεί να παίζει βασικός κάθε βδομάδα, ότι θέλει διαχείριση γιατί είναι καταπονημένος από τραυματισμούς. Κατέληξε να είναι στην 11δα κάθε αγωνιστική.
Ford Prefect
14-12-2010, 00:27
OK, έγινε η κουβέντα :)
Τζακ, έχουμε παίξει και μπαλάρα (εντός σαπιολίγκας αλλά μπαλάρα που χαίρεσαι να την βλέπεις), ημίχρονα ολόκληρα, τρία συγκεκριμένα και από εκεί και πέρα αυτό που λες. Επίσης έχουμε πάρει στο αμήν ματσάκια που είχαν όμως πολλές ευκαιρίες. Αν είχατε δείξει το πρόσωπο και αν εμείς δείχναμε το πρόσωπο, τότε θα ήταν αλλιώς, ΟΚ. Γενικά, η σιγουριά μου για το φετινό οφείλεται μόνο στο ότι έχω δει τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα που είναι πολύ πιο πάνω από όλο τον εγχώριο ανταγωνισμό. Αν έχουμε καραμπινάτους τραυματισμούς αλά Ριέρα γενικά ή κουλαμάρες τύπου Κοβάσεβιτς-Γκαλέτι, ΟΚ, όλα αλλάζουν, αλλά η γνώμη μου είναι βλέποντας σχεδόν όλα τα παιχνίδια τα δικά μας και τα δικά σας, ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Πάντως, δεν σας θεωρώ χαζούς αιθεροβάμονες, απλά ότι υπερεκτιμήσατε την περσινή σας εικόνα, την οποία εγώ την θεωρώ πολύ έως πολύ μέτρια και ξεκινήσατε με Τζόρβα που είναι Άλλος τερματοφύλακας από το μουντιάλ (πραγματικά όμως), έναν Σίλβα ένα χρόνο μεγαλύτερο και χωρίς κίνητρο μουντιάλ για να τρέξει πλέον, άλλους τρεις καταπονημένους από Μουντιάλ (Καραγκούνης τελειωμένος και δεν το ξέρει) και βασικά προσθήκες που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα (καλά, ο Γκοβού είναι Κονσεϊσάο περιπτωσάρα, σας θέλει κιόλας!). Προφανώς και η προετοιμασία ήταν προβληματική αλλά σιγά. Δουλειά θέλει να δουλευτεί ένα ορθολογικό σύστημα που να κάνει πιο σοφιστικέ το ψάξιμο στον Σισέ και το Γενάρη φορ και να χτυπήσεις ξύλο.
Αυτά, δεν σας κουράζω-πρήζω άλλο.
Δεν τσιμπάω. :ρ
Όλα αυτά που γράφεις στη δεύτερη παράγραφο για τις καλοκαιρινές εκτιμήσεις ισχύουν γενικά και πόσταρα άρθρο Καρπετόπουλα στο άλλο τόπικ που τα λέει και αυτός. Το πόσο πρόλαβε ο Τζίγγερ να χαλάσει την ομάδα σε ένα καλοκαίρι είναι απίστευτο. Χωρίς να αφαιρώ τις ευθύνες και του Πατέρα, αλλά αυτός είναι από χτες στο ποδόσφαιρο, και μάλλον πολλά κατάφερε ήδη.
commissar
14-12-2010, 21:34
θαμπζ απ (http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/122721-%CE%91%CE%B8%CF%8E%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82)
Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, αυτά που έγιναν εκείνη τη μέρα σε οποιοδήποτε γήπεδο (πέρσι είχαμε σε πολλά) δεν είναι με ευθύνη των ομάδων. Αν θυμάστε είμαι ο πιο απόλυτος σε θέματα τιμωριών, πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρούνται αυστηρότατα οι ομάδες για επεισόδια. Αυτά όμως θα γινόσαντο σε κάθε περίπτωση και είχαν πολύ λίγο να κάνουν με τον αγώνα.
Φυσικά για όλα τα υπόλοιπα που έκαναν οπαδοί του ΠΑΟ πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα, όπως και έχει γίνει και θα γίνει άλλωστε. Καλό θα ήταν βέβαια να τιμωρούνται και ομάδες και άτομα για όσα έγιναν επί της ουσίας και όχι αυτά που μπόρεσε να δει ο διαιτητής ή έγραψε η αστυνομία στην έκθεσή της μετά από παζάρια.
Amnesiac.
14-12-2010, 22:11
Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει πως δεν αποδεικνύεται ότι στα επεισόδια συμμετείχαν οπαδοί του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο.
γελάω.
Γενικά Οντονιαν, πότε θα πρέπει να θεωρείται ευθύνη των ομάδων; Όταν οι οπαδοί μιας ομάδας τα σπάνε για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους; Τα υπόλοιπα είναι οκ; Ή πάλι περνούσαν αντιεξουσιαστές έξω από το ΟΑΚΑ;
MaX Payne
15-12-2010, 02:05
προς τιμην του αλεξη ητανε δικαιολογειται
chris_boss
15-12-2010, 02:18
Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει πως δεν αποδεικνύεται ότι στα επεισόδια συμμετείχαν οπαδοί του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο.
γελάω.
Γενικά Οντονιαν, πότε θα πρέπει να θεωρείται ευθύνη των ομάδων; Όταν οι οπαδοί μιας ομάδας τα σπάνε για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους; Τα υπόλοιπα είναι οκ; Ή πάλι περνούσαν αντιεξουσιαστές έξω από το ΟΑΚΑ;
Νομίζω ότι δεν τιμωρήθηκε η ομάδα ως αντάλλαγμα για το beta testing των χημικών.
γελάω.
Ενδιαφέρουσα ερώτηση.
Καταρχάς για τη συγκεκριμένη ημέρα, εκτός αν θεωρείς ότι ο πόλεμος με την αστυνομία (και μόνο) εκτός γηπέδου έγινε επειδή παίζαμε τη ντερμπάρα με τον αιώνιο αντίπαλο από τις Σέρρες, καταλαβαίνεις ότι οι αιτίες και αφορμές του σαματά δεν είχαν να κάνουν με την οποιαδήποτε ΠΑΕ. Με αλλαγή προπονητή κλπ, η ατμόσφαιρα δεν ήταν καθόλου φορτισμένη για ποδοσφαιρικούς λόγους και οσα έγιναν ήταν καθαρή συνέχεια των περσινών. Υποβαθμίζει και τα γεγονότα (άσχετα αν είσαι υπέρ ή κατά) να τα υποβιβάζεις στην κατηγορία "τα έκαναν οι κάφροι που πάνε γήπεδο".
Πέρα από αυτά οι ΠΑΕ έχουν πολλά πολλά ελαφρυντικά. Για παράδειγμα ο νόμος της μετακίνησης οπαδών είναι γελοίος. Ποιος θα μου απαγορεύσει να πάω κάπου στην Ελλάδα; Το ίδιο και τα ματς χωρίς οπαδούς του αντιπάλου. Οι μικρές ομάδες τα περιμένουν για να βγάλουν τίποτα και φυσικά βάζουν μέσα περισσότερους απόσους μπορούν να ελέγξουν και μετά τα πληρώνουν οι μεγάλες ΠΑΕ. Η αστυνομία αφενώς μαλακίζεται και αφετέρου δε συλλαμβάνει κανέναν και οι αθλητικοί δικαστές δικάζουν αστεία, κρατώντας τους τύπους μιας νομοθεσίας με άπειρες τρύπες (πέρσι πχ ο γαυροι καίγανε την Αθήνα ακινητοποιώντας το πούλμαν του ΠΑΟ, αλλά αυτό δεν επηρρέασε τίποτα).
Όμως. Οι μεγάλες ΠΑΕ πρέπει να πληρώνουν αδρά για όσα κάνουν οι οπαδοί τους (εντός και εκτός γηπέδου), όχι επειδή εκείνη τη μέρα δεν έκανε κάτι ο Πατέρας ή ο μαρινακης για να μη γίνουν επισόδεια, αλλά επειδή δεν κάνουν τίποτα ουσιαστικό όλες τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου. Από αυτή την άποψη σε κάθε περίπτωση που έχουμε οπαδική βία οι μεγαλοπαράγοντες ευθύνονται γιατί έκαναν εμπρηστικές δηλώσεις αντί να κρατάνε χαμηλά τους τόνους, γιατί δεν έχουν κλείσει τις γαυροπρασινες, γιατί έχουν κάφρους στη δούλεψή τους, γιατί δεν βοηθούν γενικά στην αποτροπή, πριν φτάσουμε στη βία.
Και γυρνάω στην αρχή: Τυγχάνει να θεωρώ ότι ακόμα και να είχαμε τέλειες ΠΑΕ, σε εκείνη τη μέρα, όπου ήταν πρόσφορο το έδαφος για να την πέσει κάποιος στους μπάτσοι, θα είχαμε κάποιο γεγονός, όπως είχαμε και πέρσι. Είναι μια μικρή εξαίρεση σε έναν γενικά σαφή κανόνα: οι ΠΑΕ έχουν ευθύνες.
chris_boss
15-12-2010, 02:58
Επίσης το πανί περί ανεργίας και τιμών λέει πολλά και δεν αφορά μόνο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ίσως η μέρα που θα ξανακαεί η Αθήνα να είναι Κυριακή και η φωτιά να ξεκινήσει από γήπεδο.
nothingman
15-12-2010, 12:36
ρε οντόνιαν, σίγουρα κάνεις μαθηματικά και όχι έκθεση;
Στα μαθηματικά είμαι λάκων. :ρ
Ο μαρινακης συνεχίζει να διδάσκει πολιτισμό στα ΔΣ της λιγκας. Μαζί με τους κολαούζους του.
geologiko_karoto
18-12-2010, 19:12
«Άσε μας ρε Φιλιππίδη που θα μου πεις τι κάνω εδώ μέσα»!
«Είσαι και Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί. Πόσες μετοχές έχεις ρε;». :pink:
βρειτε σε ποια παε ηταν υπαλληλος ο κωνσταντινιδης
(εκπροσωπος της αεκ) και κερδιστε λουκουμι
green_machine
18-12-2010, 22:24
http://www.google.gr/url?source=imgres&ct=img&q=http://2.bp.blogspot.com/_KQxKOsoRGfU/TG5UGPkpkiI/AAAAAAAAAKY/ZAJVHAFSmLY/s1600/MPEOS.jpg&sa=X&ei=YgoNTaytKMOxtAb69cjbDA&ved=0CAQQ8wc&usg=AFQjCNESz8s-JvxVF6iz6MFJBcnG85Q4yw
και επικο ντου στο τελος
KoiliaSamprela
19-12-2010, 01:08
για πες
nothingman
19-12-2010, 13:48
μην πεις, είναι ερώτηση-παγίδα! (δεν ήταν υπάλληλος, απλά βαζελόπαιδο)
εν τω μεταξύ, φιλότιμες προσπάθειες να πειστεί η Αρχή να τιμωρήσει το βάζελο, κράτα γερά δικαστά μου!
Εμείς παρακαλάμε να τιμωρηθούμε.Έτσι και αλλιώς μόνο εκτός έδρας παίζουμε φέτος.
http://www.youtube.com/watch?v=ado23cmzvv4&feature=player_embedded
Highlight του βιντεο ο "οπαδος" στο 0:36 που τσιμπησε το μπουφαν του Cisse απ'τον παγκο.
Ford Prefect
19-12-2010, 14:56
Εγώ ξεχώρισα στο 0:44 τον ένα βάζελο που κλωτσάει την διαφημιστική πινακίδα και τρώει αεροπλανική σούπα ένας δεύτερος.
Γενικα εχει πολλα κουφα το βιντεακι, οπως τον βαζελο που τραβαει το μυτο στο 0:56
commissar
19-12-2010, 18:18
διπλό Ο.Βόλου και Ξάνθη, άσο η Κέρκυρα. :dfinger:
τα δικά μας γκολ ήταν αστεία, μόνο κέρδος η λατρεία ο Κλάους.
warlord mkII
19-12-2010, 20:19
Δεν είδα το ματς. Ακολουθούμε ακριβώς τη περσυνή πορεία του γαύρου. Ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να μη ξαναγίνουν τα τραγικά του φετινού.
tsimpouklano
19-12-2010, 23:17
μόνο κέρδος η λατρεία ο Κλάους.
Tyler_Durden
04-01-2011, 20:31
Σοβαρότητα στο πρώτο ημίχρονο , επικίνδυνο αλλα συνηθισμένο "ρελαντί" στο δεύτερο, εικόνα ομάδας με βελτίωση απόψε πάντως. Και τώρα το κοινωνικό μήνυμα. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ της Ξάνθης που άρχισαν ρατσιστικά καραγκιοζηλίκια προς τον Cisse (και τον κάθε Cisse εδώ που τα λέμε. Οι μαλάκες κάνουν "ουγκ" και κουνούν μπανάνες χωρις να σκέφτονται οτι προσβάλλουν ακόμη και τους εγχρωμους παίχτες της ομάδας τους). Ελπίζω να γούσταρε ο προστάτης σας τσουτσέκια. Και κάνω λόγο για ανατομία.
Αυτό που είπε ο αποπάνως για τα ζώα. Η ομάδα σε ατομικό επίπεδο βελτιώνεται και φαίνεται ότι κάτι διδάσκεται στις προπονήσεις, αλλά θα αργήσει να βγει στο γήπεδο έτσι που τα μπουρδελέψαμε. Γκολάρα Σισέ και το δεύτερο πάλι δικό του ήταν. Παίζουμε χωρίς δεξί χαφ.
MaX Payne
05-01-2011, 14:18
πως εχει επικρατησει σαυτη τη χωρα να χρησιμοποιουμε το "εγχρωμος" ;
ειναι πιο ευγενικο απο το "μαυρος";
einai pio "xaroumeno" :P:P
Εδω το black δε θεωρειται ιδιαιτερα ρατσιστικο, το colored θεωρειται αισχρο.
Αφρικαν Αμερικαν το πολιτικαλ κορεκτ
rat_poison
05-01-2011, 16:17
το οποίο african american είναι παπαριά μεγίστη.
υποθέτει ότι ο άλλος εφ' όσον είναι μαύρος, είναι κι απ' την αφρική.
Κι αν ο μαύρος δεν είναι αμερικάνος, πάλι african american?
Σκετο Αφρικαν τοτε, μην εισαι αμπαλος. :P
(παραρια ειναι η ολη φαση το ξερω, απλα σου απανταω μιας και ρωτησες, οντως ειναι σκετο)
Παντως Αφρικαν Αμερικαν λενε μονο τους μαυρους που ειναι απο ΑΦρικη (καταγωγη εστω).
Οι αλλοι σκουροι ειναι συνηθως λατινοι ή middleeastern.
rat_poison
05-01-2011, 16:23
ή ινδονήσιοι, πολυνήσιοι, αβορίγινες ή (κυριώς) ευρωπαίοι μετανάστες
Οι τρεις πρωτες κατηγοριες περιγραφονται ως polynesian ή κατι παρεμφερες που δε θυμαμαι (και διαφερουν αισθητα) ενω οι Γαλλοι ή Αγγλοι ας πουμε African ειναι, απο εκει ειναι τα γονιδια τους, καταγωγη εννοουν οταν το λενε, οχι εθνικοτητα. Εγω θεωρουμε ΚΟΚΕΖΙΑΝ ας πουμε, δε θυμαμαι να εχω παει στον Καυκασο.
cock-asian ? Μικροτσούτσουνος;
το οτι εγραψα θεωρουμε με εψιλον κι οχι με αλφα γιωτα δε σε πειραξε ε? (πινκαρα)
KoiliaSamprela
05-01-2011, 18:03
Ο χαλβάς ο Διακογιάννης έλεγε κάτι επικά "Ο έγχρωμος επιθετικός από τις Αντίλες" και με την παρέα κλαίγαμε με την μετάδοση από την Αλαμπάμα :)
carheart
05-01-2011, 18:10
καταπληκτικοί ανθρώποι (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_7209.html)
Εγώ έναν δυο μαθητές που είχα τους έλεγα μαύρους και δεν τους ενοχλούσε καθόλου, ίσα ίσα κάναμε τρελό χαβαλέ (""όχι επειδή είσαι μαύρος, αλλά καθάρισε τον πίνακα").
MaX Payne
05-01-2011, 19:38
μπορει να τους δημιουργησες τραυμα ομως
παντως δεν νομιζω οτι υπαρχει στην "κουλτουρα" κερκιδας ελληνικης ομαδος το "ρατσιστικο" δηλ. κραζουμε καποιον παιχτη μονο και μονο γιατι ειναι μαυρος
απλα η κερκιδα παντα ψαχνει κατι καφρικο για να κραξει σε ενα παιχτη , στον αντζα την γυναικα, στο ντεμη οτι ειχε την βανδη, στον αμανατιδη την κολονα κλπ κλπ
μπορει να κατι να εγινε καμια χειρονομια του σισε και στραβωσαν οι "πομακοι" ;-) η' δεν τους αρεσε το μαλλι του
θεμα απο το τιποτα νομιζω κωλοδημοσιογραφοι
KoiliaSamprela
05-01-2011, 20:13
πραγματικά σήμερα χάρηκα που λόγω κάποιον οικογενειακών θεμάτων δεν μπορώ να πηγαίνω γήπεδο.
Αν ήμουν γήπεδο , θα κατέληγα φυλακή , αυτό το πράγμα ΔΕΝ βλέπεται , δεν το λέω μπάλα , γιατί σε καμιά περίπτωση δεν "μοιάζει".
Ωστόσο σήμερα ήταν και η τελευταία μέρα ασυλίας για τον Χιμένεθ...
Πέρα από την όποια επιλογή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μου βάζει 2 παίχτες μέσα που όλη την εβδομάδα προσπαθούν να τους χαρίσουν στον Πανιώνιο και δεν τους παίρνει.
Γαμώ το σπίτι τους γαμώ ....
μουνάκια έρχεται και η σειρά σας
http://static.fsport.gr/images/m/adamidis_dimitriadis1106_m.jpg
Κανένα λινκ για παοκ έχουμε?
scarecrow
05-01-2011, 22:11
Πέρα από την όποια επιλογή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μου βάζει 2 παίχτες μέσα που όλη την εβδομάδα προσπαθούν να τους χαρίσουν στον Πανιώνιο και δεν τους παίρνει.
Φαντάσου τι θα βλέπει στις ακαδημίες για να μην ξεκινάει βασικό κανένα πιτσιρικά και να ξαναβάζει αυτούς.:-|
1000στο μου ποστ :disco:
μπορει να τους δημιουργησες τραυμα ομως
χαχ όχι
Εγώ έναν δυο μαθητές που είχα τους έλεγα μαύρους και δεν τους ενοχλούσε καθόλου, ίσα ίσα κάναμε τρελό χαβαλέ (""όχι επειδή είσαι μαύρος, αλλά καθάρισε τον πίνακα").
Κυριε Ηλια?
!
Στα αγωνιστικά, κακός ο γαυρος και ούτε σπόρι στη γριά.
Σκατά και εμετός ΠΑΛΙ σήμερα.Μόνο θετικό τα πιτσιρίκια που πέταξε μέσα ο Χάβος.
Παπάζογλου ψόφα χθές.Δεν μπορω,δεν θέλω,δεν γίνεται ρε παιδί μου να παίζεις ΕΣΥ στον ΠΑΟΚ.
Αυτή η τρίτη θέση πρέπει να έχει βελόνες για αυτό και όλοι θέλουν να την χαρίσουν.
green_machine
06-01-2011, 20:53
στα μπετα ο παπαζογλου
για αυτο ερχεται ο μητρογλου :disco:
Εάν γίνει αυτό που ακούστηκε για ανταλλαγή Μήτρογλου με Κλάους πάντως καταθέτουμε τα διαρκείας μας.
KoiliaSamprela
06-01-2011, 22:41
για πες
Ένα βίντεο αλλιώτικο από τα άλλα…
Το βίντεο αυτό αναρτήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κέρκυρα, στο youtube.com. Είναι μονταρισμένο και έχει πρωταγωνιστή τον στενό συνεργάτη (Σύμβουλος Προέδρου/Εκτελεστικός Διευθυντής) του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη. Ο κ. Κωνσταντινίδης εμφανίζεται να κάνει δηλώσεις μετά το ντέρμπι ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.
Αναφέρεται στην ΑΕΚ, αποκαλώντας την «ομάδα μας», τη στιγμή που στο βίντεο εμφανίζεται ανάμεσα σε άλλους φανατικούς οπαδούς του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζει συνθηματολογώντας για μια νίκη του «τριφυλλιού» στο μπάσκετ!
Δικαίωμα του κ. Αδαμίδη είναι να στελεχώνει την ΠΑΕ με ανθρώπους της εμπιστοσύνης του. Οι άνθρωπο αυτοί, όμως, ας μην εκτίθενται κι’ ας μην τον εκθέτουν στον κόσμο της ΑΕΚ.
Για το θέμα είναι επιπόλαιο να ζητηθεί η γνώμη των μετόχων που έτσι κι’ αλλιώς δεν έχουν τοποθετηθεί σε σοβαρότερα θέματα…
http://www.sday.gr/Image.ashx?fid=38414&w=400&v=0&q=80
Ελεύθερος ο Ζουέλα
Η επιθυμία του Ζουέλα θα γίνει πράξη. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν η ΠΑΕ και ο ποδοσφαιριστής έχουν βρει την χρυσή τομή για να λυθεί η συνεργασία
mpravo zoa klapklap
για πες
Ένα βίντεο αλλιώτικο από τα άλλα…
Το βίντεο αυτό αναρτήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κέρκυρα, στο youtube.com. Είναι μονταρισμένο και έχει πρωταγωνιστή τον στενό συνεργάτη (Σύμβουλος Προέδρου/Εκτελεστικός Διευθυντής) του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη. Ο κ. Κωνσταντινίδης εμφανίζεται να κάνει δηλώσεις μετά το ντέρμπι ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.
Αναφέρεται στην ΑΕΚ, αποκαλώντας την «ομάδα μας», τη στιγμή που στο βίντεο εμφανίζεται ανάμεσα σε άλλους φανατικούς οπαδούς του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζει συνθηματολογώντας για μια νίκη του «τριφυλλιού» στο μπάσκετ!
Δικαίωμα του κ. Αδαμίδη είναι να στελεχώνει την ΠΑΕ με ανθρώπους της εμπιστοσύνης του. Οι άνθρωπο αυτοί, όμως, ας μην εκτίθενται κι’ ας μην τον εκθέτουν στον κόσμο της ΑΕΚ.
Για το θέμα είναι επιπόλαιο να ζητηθεί η γνώμη των μετόχων που έτσι κι’ αλλιώς δεν έχουν τοποθετηθεί σε σοβαρότερα θέματα…
http://www.sday.gr/Image.ashx?fid=38414&w=400&v=0&q=80
και επειδη ο μικρος τζιτζης ξερει τι λεει και ο γιωργακης ο κωνσταντινιδης δεν ειναι απλα φιλαθλος της αλογοτροφης αλλα υπηρξε στελεχος της παε, παρτε και λινκακι
www.aek365.gr/a-72515/%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B5-%CE%B1%CE%B5%CE%BA.htm
scarecrow
07-01-2011, 17:24
Ωραία.Και προς τι ο ντόρος?
Υπεύθυνος marketing και επαγγελματίας είναι.
ε ολα καλα
οταν φυγει και ο αδαμιδης, αν εχει ελευθερο χρονο ο daddy μπορει να σας αναλαβει
KoiliaSamprela
07-01-2011, 17:47
Ωραία.Και προς τι ο ντόρος?
Υπεύθυνος marketing και επαγγελματίας είναι.
βασικά , και αυτός που έχει ο Παναθηναικός τώρα στην ΑΕΚ ήταν πριν, το θέμα είναι ότι άλλο "εργαζόμενος" και άλλο οπαδός.
Αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι αρκετά ευαίσθητα.
Γενικά ο Αδαμίδης είναι καλό αρχίδι , αλλά ταΐζει τα σωστά στόματα και τον έχουν στο χάιδεμα ...
Σκατά και εμετός ΠΑΛΙ σήμερα.Μόνο θετικό τα πιτσιρίκια που πέταξε μέσα ο Χάβος.
Παπάζογλου ψόφα χθές.Δεν μπορω,δεν θέλω,δεν γίνεται ρε παιδί μου να παίζεις ΕΣΥ στον ΠΑΟΚ.
Αυτή η τρίτη θέση πρέπει να έχει βελόνες για αυτό και όλοι θέλουν να την χαρίσουν.
ψησου για τον καγκουρα να γουσταρετε
να σε δω ρε πουστη μου στο καγκελο να φωναζεις μητρογλινιο οεοεοεοε:touched:
scarecrow
07-01-2011, 18:11
Γενικά ο Αδαμίδης είναι καλό αρχίδι , αλλά ταΐζει τα σωστά στόματα και τον έχουν στο χάιδεμα ...
ΑΥΤΟ
Αλλά σε σχέση με κάτι Κιντήδες και Θανόπουλους τον προτιμώ.
KoiliaSamprela
07-01-2011, 18:13
ΑΥΤΟ
Αλλά σε σχέση με κάτι Κιντήδες και Θανόπουλους τον προτιμώ.
ο Αδαμ είναι κολλητός με Κιντή απλά δεν έκατσε ακόμα στα φανερά να κάνουν μπίζνα
όλοι κάπου στα 12.000 ευρο είναι , επίσης ο χοντρός δεν ξέρω πως έχει γλυτώσει ακόμα τις μάπες ... ο Βασιλομπίλαρος ....
ligo offtopic alla gt toso kraksimo gia ton kinti?epeidi eixe pei tote oti i aek pou xrostouse ton pato tis,na emvathinei stis akadimies k na kopei to mpatzet 50%?psixri logiki ok k anti-opadiki alla nomizo pos eprepe na ginei.aposo ksero,o kintis theoreite psiloafthentia sta oikonomika.analiste ligo ti fasi,isos me diafevgei kati
scarecrow
07-01-2011, 18:18
ligo offtopic alla gt toso kraksimo gia ton kinti?epeidi eixe pei tote oti i aek pou xrostouse ton pato tis,na emvathinei stis akadimies k na kopei to mpatzet 50%?psixri logiki ok k anti-opadiki alla nomizo pos eprepe na ginei.aposo ksero,o kintis theoreite psiloafthentia sta oikonomika.analiste ligo ti fasi,isos me diafevgei kati
Δες τον Πανιώνιο πως είναι σήμερα....
επίσης ο χοντρός δεν ξέρω πως έχει γλυτώσει ακόμα τις μάπες ... ο Βασιλομπίλαρος ....
Γιατί?Για πες....
a malista
Μητρογλα γουσταρω καργα ρε.
κατι που δεν ξερεις,ειναι οτι μικρος δηλωνε Παοκι.με τετοια γυφτοφατσα βεβαιως ειτε δικος μας ειτε δικος σας θα ηταν.Κάγκελο που λες Τζιτζι και θα του επιδιορθωνω και την παπια.
φοβαμαι μονο μην πεσουν απο διπλα τιποτα κονιορδοι οπως πχ στον Βασιλη Δημητριαδη δεκαετια 90 στο χανουμι και του ζητανε να τους αγορασει παπακια.
scarecrow
07-01-2011, 18:40
a malista
Εάν ο Κιντής έμενε να κάνει όσα έλεγε θα τον κυνηγούσαν ακόμα με τις κλωτσιές.Η ομάδα από το 2008 σέρνεται και αυτός ήθελε να μειώσει το μπάτζετ στο μισό και να παίζουμε με τα δεύτερα και κάτι απίθανες μετεγγραφές σαν αυτές που κάνει στον Πανιώνιο.
Και μετά θα έκανε την ΑΕΚ-Άρσεναλ...
a malista
Εάν ο Κιντής έμενε να κάνει όσα έλεγε θα τον κυνηγούσαν ακόμα με τις κλωτσιές.Η ομάδα από το 2008 σέρνεται και αυτός ήθελε να μειώσει το μπάτζετ στο μισό και να παίζουμε με τα δεύτερα και κάτι απίθανες μετεγγραφές σαν αυτές που κάνει στον Πανιώνιο.
Και μετά θα έκανε την ΑΕΚ-Άρσεναλ...
afta mas fagane
KoiliaSamprela
07-01-2011, 20:08
επίσης ο χοντρός δεν ξέρω πως έχει γλυτώσει ακόμα τις μάπες ... ο Βασιλομπίλαρος ....
Γιατί?Για πες....
Για Κιντή θα σου πω ότι στην ΑΕΚ όπως και στον Πανιώνιο πιο πολύ σαν μεσολαβητής για μάνατζερς πήγε παρά σαν πρόεδρος.
Για τον χοντροκουράδα, πέρυσι πήγαινε στους συνδέσμους έπινε τα ουίσκια του και προέτρεπε τους οργανωμένους να κράξουν την διοίκηση, οι οποίοι οργανωμένοι των έδιωχναν από τα κλάμπ. Έχει βουίξει ο τόπος ότι σπρώχνει δημοσιογράφο-πιπίτσα και κάνουν αλαξοκολιές σε δημοσιεύματα. Γενικά εμετός.
Αφού βρε χανούμια χώσατε μέσα σας το σκουλίκι των Δημητριάδη,τι περιμένατε?προκοπή?
δηλωμένο ερπετο και μεγάλη πιανόλα ο Μπιλλ.
από τα νιάτα του κιόλας,ο μεγαλύτερος απατεώνας ποδοσφαιριστής που πέρασε ποτέ.πιστέψατε και εσείς οτι θα σας ενώσει και θα σας βοηθήσει βάση της αποδοχής που έχει και φάγατε τον παπά.
απο τα σκουλίκια κακήν κακώς έφυγε.πήγε να πουλήσει αρειανιλίκι αλλά αυτοί δεν τρώνε εύκολα-είναι οι μάστορες εξάλλου του είδους...
KoiliaSamprela
07-01-2011, 20:20
γενικότερα να ξεκαθαρίσουμε κάτι, άλλο "Εμείς" άλλο η διοίκηση.
Η τελευταία ΑΕΚτζίδικη διοίκηση καλός η κακός ήταν του Νικολαΐδη , ο κοντός έκανε πολλές μαλακίες, αλλά ΑΕΚτζης μια φορά ήτανε (και είναι). Μετά από αυτόν μόνο αστειότητες.
Σήμερα τα λέγαμε με την μαντάμ μου (που είναι άκτιβ οπαδός) ότι η κατάντια και η ανυπαρξία της "ΠΑΕ" φάνηκε με τον Τζεμπουρ. Σε άλλες εποχές , θα είχανε σκάσει φυντάνια σπιτάκι του αυτεπάγγελτα και θα του εξηγούσαν τι είναι και που είναι και θα έκαναν μετατροπή την προσφυγή σε δημόσια συγγνώμη , αντ' αυτού υπάρχουν ΑΕΚτζίδες που τον υποστηρίζουν (και που τους δικαιολογώ 100%).
ayta pou les gia dimitriadi den ta kserw alla kai na sou pw tin alitheia den me endiaferoun k toso... giati ola ayta panta bgainoun stin epifania otan pane ta pragmata skata opws symbainei ta telefta .X.. xronia.
edit: me alla logia to problima einai i xronia akoupiasi ...
KoiliaSamprela
08-01-2011, 10:15
ayta pou les gia dimitriadi den ta kserw alla kai na sou pw tin alitheia den me endiaferoun k toso... giati ola ayta panta bgainoun stin epifania otan pane ta pragmata skata opws symbainei ta telefta .X.. xronia.
είσαι ελαφρός λάθος, τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια όταν σταματάς να ταΐζεις δημοσιογράφους, ή όταν κάποιος ταΐσει κάποιον για να κελαηδήσει.
Επί κοντού δούλευε η γυναίκα του Κοσμά στην ΠΑΕ , και με τον ερχομό του φτούσαν την έδιωξαν.
Κανείς δεν έχει βγάλει ας πούμε στην φόρα ότι ο χοντρός ζητούσε (και πήρε) κλειστό συμβόλαιο για να έρθει στην ΑΕΚ ...
είσαι ελαφρός λάθος, τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια όταν σταματάς να ταΐζεις δημοσιογράφους, ή όταν κάποιος ταΐσει κάποιον για να κελαηδήσει.
Επί κοντού δούλευε η γυναίκα του Κοσμά στην ΠΑΕ , και με τον ερχομό του φτούσαν την έδιωξαν.
Κανείς δεν έχει βγάλει ας πούμε στην φόρα ότι ο χοντρός ζητούσε (και πήρε) κλειστό συμβόλαιο για να έρθει στην ΑΕΚ ...
an omws eixame parei to prwtathlima ha se peiraze toso oti o xontros exei parei kleisto symbolaio? tespa.. tha pas to apogebma sto mpasket giati den thelei kaneis na erthei :(
KoiliaSamprela
08-01-2011, 19:40
an omws eixame parei to prwtathlima ha se peiraze toso oti o xontros exei parei kleisto symbolaio? tespa.. tha pas to apogebma sto mpasket giati den thelei kaneis na erthei :(
με πειράζει που μάθαν ότι γαμιόμαστε και πλάκωσαν και οι γύφτοι :)
Ρε τον πούστη τον Βύντρα, 2 βουτιές 6 ποντάκια.
κοντη βγαλε ανακοινωση χαχαχαχαχα
Θα βγάλει ο Μαρινάκης αύριο
Υ.Γ. Άντε γαμήσου και εσύ Σταθόπουλε.
Είναι από τα ματς που το ξέρεις ότι πολύ πιθανό να μην πάρεις βαθμούς, ειδικά όταν δε συμπληρώνεις ούτε 18άδα και παίζεις με κατίδη και καζναφέρη, αλλά ρε γαμημένε άσε το μπαλάκι να μετρήσει.
Ένα ριπλέι έδειξαν από τη νόβα για το γκολ, και το σούτ του νίνη και το τετ-α-τετ του σισσέ μόνο από την κάμερα κινητού δεν τα είδαμε...
Αμ ο εκφωνητής, άλλος αρχίδας, όταν έλεγε τις φάσεις μετά, το γκολ που ακυρώθηκε δε το ανέφερε καν.
Για το ριπλέι καλά τα λέτε, αλλά νομίζω ότι καλώς δεν μέτρησε. Έβαλε χέρια και πήρε πλεονέκτημα.
με πειράζει που μάθαν ότι γαμιόμαστε και πλάκωσαν και οι γύφτοι :)
koilia pes thn istoria,
pera apo to 8ema me ta prwta8lhmata, einai oti h dioikhsh einai tsirko kai sto 8ema tou djebbour fanhke sthn niosth kai opws eipe kai o koilias, anti na to vrizoun oloi to malakismeno pou kanei les kai einai 5 xronwn polloi tou dinoun kai dikio. Vevaia 8a mou peis pote eixame sovarh dioikhsh ta teleutaia 15 xronia me e3airesh th dioikhsh nikolaidh kai auth oxi se olh thn periodo ths.
Epishs den mporw na dex8w oti htan sthmeno to episodeio kai to h3ere o jimenez kai summeteixe se auto anti na ri3ei 2 mpinelikia sth dioikhsh kai na shkw8ei na fugei.
Tispanagias tamatia
09-01-2011, 04:48
Το διπλό μέσα στη Μαδρίτη φαντάζει μυγόχεσμα ακόμα και σε φαντασίωση χ στο οακα. Αυτό ήταν και είναι δεδομένο.
http://2.bp.blogspot.com/_FYAUeh2GBjQ/TSjTZhjMaOI/AAAAAAAABBg/d6eHG_14-go/s1600/imixrono+pao+aris+replay.jpg
Tispanagias tamatia, αυτό το λες λόγω του πολυδιαιτητικού παναθηναικού και της κάθε είδους παράγκας, ή επειδή παναθηναικός είσαι ναουμ, ποια ατλέτικο από εδώ δεν περνάει κανείς;
Γιατί τα πινκ μάλλον από άτομα που υποστηρίζουν το 2ο τα πήρες.
Άντε καλή αθλητική χρονιά να έχουμε.
Tispanagias tamatia
09-01-2011, 16:37
Για 2 λόγους το είπα, πρώτον γιατί και μένα με πείραξε που χάσαμε αλλά η μουνοκλαψιά μου τη δίνει περισσότερο και επίσης γιατί έχουν ομαδάρα.
Εννοείται ότι το έγραψα έτσι για να πάρω πινκς...
Παιχτάρες έχουν, ομαδάρα δεν έχουν. Δηλαδή να μας γαμάνε και να λέμε και ευχαριστώ. Όταν διεκδικείς το δίκιο σου δεν είναι μουνοκλαψιά. Στο κάτω κάτω DVD ακόμα εμείς δε βγάλαμε.
Και συνεχίζεις να παίρνεις πινκ από βάζελους :)
Tyler_Durden
09-01-2011, 19:32
http://www.totalservice.gr/images/prods/Zewa_15tem.jpg
Tispanagias tamatia
09-01-2011, 19:43
Ρε άτροπε, μερικά πράματα μη περιμένεις να τα μάθεις από μένα, 21 χρονών είμαι. Αλλά αφού πέρασε στο πρώτο γύρο με δαλούκα μέσα από το χαριλάου, τι περίμενες δηλαδή. Κάτσε δες αν μπορείς να κάνεις τα κουμάντα σου να πας σίτι και γάμα τους. Έλεος δλδ.
21 μόνο ε; Έχεις χάσει πολλά τότε. Το έλεος δεν κολλάει όταν διεκδικείς το δίκιο σου, μην είσαι μοιρολάτρης. Τέλος πάντων.
Tispanagias tamatia
09-01-2011, 22:41
Το έλεος κολλάει στο ότι δε μπορώ να καταλάβω το τριπάκι "μας πολεμάνε". Παίζεις μπάλα και η πλάστιγγα της διαιτησίας γέρνει πάντα υπέρ της μεγαλύτερης εταιρίας, μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μάλιστα στην ελλάδα.
Άλλη μια δύσκολη επικράτηση σήμερα.
http://www.totalservice.gr/images/prods/Zewa_15tem.jpg
.
Neuroscar
10-01-2011, 09:56
Ζεβα
http://2.bp.blogspot.com/_Q2dNLQVEiAs/SkE6H-97TJI/AAAAAAAAGAo/-2l8_Wx9Ey4/s320/Volanis+Sotis.jpg
.
scarecrow
10-01-2011, 16:37
Η ομάδα παίζει ένα στυλ Μπαρτσελόνα.
:touched:
Επειδής δεν είδα το ματς, μπορεί να μου πει κάποιος που το είδε γιατι ο γκαζμάς ο μαρινακης δήλωσε ότι "νίκησαν και τον διαιτητή";
Για τους ιδιους λογους που καθε παραγοντας/προεδρος καθε ομαδας στην Ελλαδα δηλωνει τετοια πραγματα σχεδον καθε βδομαδα?
Για TouKosmoyTaMatia δηλαδη.
Djerdjelesh
15-01-2011, 22:32
Πάντελιτς Λατρεία.
MaX Payne
15-01-2011, 22:42
ναι Θυρα 7 απο μικρος
Επειδής δεν είδα το ματς, μπορεί να μου πει κάποιος που το είδε γιατι ο γκαζμάς ο μαρινακης δήλωσε ότι "νίκησαν και τον διαιτητή";
δεν θα χει δει το πεναλτι που πηρανε
_UnHoLy^MaRtYr_
15-01-2011, 23:02
εδώ είναι που γκρινιάζουμε για πέναλτυ το οποίο για να δώσει ακύρωσε γκολ; ψόφα κόρακα.
(από τις χειρότερες διαιτησίες που θυμάμαι κατά τ'άλλα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδινε φάουλ κόρνερ οφφσάιντ κάρτες πάρεκόσμε ό,τι έβρισκε όπου έβρισκε, αρκεί να ακούγιεται η σφυρίχτρα του)
Μην ειστε γκρινιαρηδες γενικως, εδωσε πεναλτυ πολυ σωστα γιατι ηταν ανατροπη, και δεν κατακυρωσε πολυ σωστα το γκολ γιατι ηταν οφσαιντ, κι οχι γιατι δε δινεται πλεονεκτημα σε πεναλτυ, αυτα ειναι εφευρεσεις ανιδεων, αγαπησαμε την τυπολατρεια και ξεχασαμε την κοινη λογικη μου φαινεται.
Beyond Within
15-01-2011, 23:15
στο πεναλτυ του πανσεραικου την κοντρολαρει με το χερι ο μαυρουκος πριν τον ανατρεψει ο ποτουριδης, γι'αυτο ειναι οι διαμαρτυριες σ'αυτην την φαση
Μην ειστε γκρινιαρηδες γενικως, εδωσε πεναλτυ πολυ σωστα γιατι ηταν ανατροπη, και δεν κατακυρωσε πολυ σωστα το γκολ γιατι ηταν οφσαιντ, κι οχι γιατι δε δινεται πλεονεκτημα σε πεναλτυ, αυτα ειναι εφευρεσεις ανιδεων, αγαπησαμε την τυπολατρεια και ξεχασαμε την κοινη λογικη μου φαινεται.
Τελικα ουτε οφσαιντ δεν ηταν, αλλα ο διαιτητης εμπιστευτηκε το βοηθο, οκ, αρα σωστα αποφασισε να δωσει το πεναλτυ αφου ο αλλος σηκωσε σημαια
Έλα ντε, αυτό κατάλαβα κι εγώ, είδε το μπέναλτυ, είδε και το σημαιάκι πάνω και σφύριξε την παράβαση.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟ!!~!!!~!`11
Ford Prefect
16-01-2011, 18:39
Ματσάρα, βασικά ημιχρονάρα, αλλά από τα καλύτερα β' ημίχρονα που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια σε ελληνικό πρωτάθλημα.
Μοντεστό γάμησε στα αμυντικά χαφ, ευτυχώς βρέθηκε κάποιος για να αναπληρώσει Ντουντού και Ουρτάδο που ήταν τεράστιοι αδύναμοι κρίκοι.
Ποτουρίδης επιμένω ότι είναι πολύ καλό παιχτάκι, έκανε λάθος στο πέναλτι, αλλά είναι 18χρονο, θα κάνει λάθη.
Όταν έγινε το 1-2 είπα "Ρισπέκτ σε Πανσερραϊκό, μου θυμίζει το ματς Ρεαλ-Θρύλος στο μπερναμπέου με Τάκη. Το παιχνίδι είναι 4-2". Φυσικά μέχρι εκεί ο Πανσερραϊκός, το γήπεδο κατηφόρισε πάρα πολύ και χαρήκαμε μπαλίτσα, ειδικά αν έμπαινε εκείνο το δοκάρι του Φετφα.
Γαμώ. Πάμε ρε αγαπούλα.
green_machine
16-01-2011, 20:10
μητρογlol ονομα και πραμα
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ :moutza:
:grin:
ρε τα ακοκκαλα...τι τα εκανε ο καβαλιωτης...
και μανουρες στο βικελαου
κατω τα χερια απο τον κοντη ρε
Tispanagias tamatia
16-01-2011, 21:49
κατω τα χερια απο τον κοντη ρε
χαχαχαχαχαχ
scarecrow
16-01-2011, 22:16
wtf Πολλά γκολ σήμερα.
Beyond Within
16-01-2011, 22:46
http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/o_g_vardinogiannhs_diekopse_th_metadosh.751193.html
ελλαδαρα :touched:
Raven Lord
16-01-2011, 22:48
τρικαλινή ψωλή και στον παναιτωλικό
MaX Payne
17-01-2011, 00:11
εβλεπα εκπομπη σκαι
βγαινει ο περικλης βασιλακης να κανει κριτικη στις φασεις
τραγικος
of topik ειχε στεφανο χιο στο Κοντρα να δινει ρεσιταλ
to email tou makeleio.xios@gmail.com :touched:
http://img641.imageshack.us/img641/5319/16843019453800055708610.jpg (http://img641.imageshack.us/i/16843019453800055708610.jpg/)
Μητρομπάγιεβα.
KoiliaSamprela
17-01-2011, 15:53
pinkara h
δεν είσαι ο μόνος :)
scarecrow
19-01-2011, 00:03
Παραιτήθηκε ο Κούπερ (http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/130231-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%9A%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%B5%CF%81)
A ρε Μήτρογλου....
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΗ
commissar
19-01-2011, 00:19
φεύγει ο Μπουγιουρντής και εσείς ασχολείστε με μαλακίες.
Tispanagias tamatia
19-01-2011, 17:56
Τι μαλακιάρα παρασκήνιο παίχτηκε τώρα και έφυγε ο κούπερ γαμώτο. Πολύ βρώμα οι δηλώσεις και καλά περί αποχώρησης για αλλαγή ψυχολογίας και ανωτερότητα ψυχής και δε τα τρώμε αυτά μαλάκες. Πήραμε νερι λέει. Με μιχαλήτσο πάμε ηράκλειο με 3-3-4 μπας και βάλουμε γκολ.
Καλά κάνει μπαμ ότι έφυγε για πολλούς λόγους. Δεν του έφερναν τους παίχτες που ήθελε, του έριχναν τη μπάλα για τα τελευταία αποτελέσματα, δεν του ανανέωναν το συμβόλαιο και σίγουρα και άλλα που δε φαίνονται εύκολα.
Ο Νέρι έχει να παίξει μπάλα από τότε που έφυγε από το γαύρο, να δούμε σε τι φάση είναι αν και δεν έχω πολλές ελπίδες.
Μη μας φέρουν κανά τυχάρπαστο από ισπανίες φοβάμαι πάλι, σε φάση Ερνάντεθ, αλλά θα έψηνα επιστροφή Όγιος πχ.
Γενικά σκατά γαμώ τον Κόντη και τους σουπεράδες... :(
Tispanagias tamatia
19-01-2011, 18:05
Έφερε ο άλλος ΣΑΚΑΤΑ λέει, και τον κλείνουνε κιόλας.
Ε ναι ρε συ, έφερε και το φιλαράκι ο Κόντης πλέον, χρυσές δουλειές...
Tispanagias tamatia
19-01-2011, 18:10
Πάντως για προπονητή προτιμώ έλληνα και κάποιον που να μην είναι/έχειδηλώσει αρειανός.
Αυτή τη στιγμή κι εγώ, αλλά όχι κανά Βλάχο...:fear:
βαλτε κοουτς τον λαμπριακο
νερι στον ρουλη λοιπον
ανετα ανεβαινω και πληρωνω εισητηριακι για την παρτη του:pink:
δανεικος με οψιον αγορας ηρθε ή δανεικος και αγυριστος?
SpiritCrusher
20-01-2011, 02:56
Νομίζω 6 μήνες μέχρι να ξανααρχίσει το MLS και να πάει πίσω Σικάγο.
Tispanagias tamatia
22-01-2011, 08:10
Ρε φίλε άρης είμαι και ντάξει γουστάρω να γελάω και ωραίο σκηνικό να υποστηρίζεις μια ομάδα και καμιά μεγάλη νίκη με ατλέτικο ωραίο γούστο και πίκρες από τελικούς άλλη φάση αλλά οκ. κάποιο μέτρο.
ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ: Ο Χαριτάτος Νο 8000!
http://www.metrosport.gr/wp-content/themes/metro/scripts/timthumb.php?src=/http://www.metrosport.gr/wp-content/uploads/xaritatos_spyros-200x210.jpg&w=200&h=210&zc=1
Ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος έγινε το μέλος Νο 8000 στη Λέσχη Φίλων Άρη και δήλωσε μάλιστα:
«Ήθελα από καιρό να γίνω μέλος στη Λέσχη Φίλων Άρη, αλλά λόγω φόρτου εργασίας το ανέβαλα διαρκώς. Στον Άρη έχουμε επιλέξει να εφαρμόσουμε ένα μοναδικό μοντέλο διοίκησης και η επιτυχία του βασίζεται στη συμμετοχή όλων των Αρειανών.
Πλέον μπορώ και εγώ να δηλώνω περήφανα ότι δεν είμαι απλά ΑΡΗΣ, αλλά ότι είμαι ο ΑΡΗΣ!».
Ο Χαριτάτος έχει δώσει αρκετές φορές το «παρών» σε αγώνες του Άρη είτε στο μπάσκετ, είτε στο ποδόσφαιρο και τώρα πραγματοποίησε αυτό που είχε δηλώσει, έγινε μέλος στη Λέσχη.
πηγή μπέκροσπορ που λέει κ ο μινμιν.
:touched::touched::touched::touched::touched::touched:
αυτος απο το αιγιο ειναι...που τον εμαθε τον αρης?
http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/cf2628b825150e2fb267a87ec1d58fe5_L.jpg?1287832489?1287832489?1287832489
Εγω για βαζελο τον ηξερα.
KoiliaSamprela
22-01-2011, 21:40
Πανιώνιος μέχρι το κόκκαλο είναι.
Τα δημοσιοσχετίκα είναι άλλο θέμα.
Στα δικά μας , είναι φανερό ότι τους έχουμε σπάσει τα νεύρα,
goal αυτοί? σέντρα εμείς ...σε χλωρό κλαρί δεν τους αφήνουμε
Πέρα από το δεδομένο ότι χωρίς Δελλα και Μανωλά, δεν υπάρχει ούτε καν στοιχειώδης άμυνα, ο Σάχα, πρέπει να σταματήσει την μπάλα. Ούτε για τροχονόμος δεν κάνει. 5 του ρίξανε, τα 4 γράψανε.
Και επιτέλους ας κόψουν την μπάλα στον Ντιοπ. Το παιδί δεν τραβάει.
what goes inside it writes..
Beyond Within
22-01-2011, 22:32
υπερθεϊκές έξοδοι σάχα :touched:
Tyler_Durden
22-01-2011, 22:34
εντιτ κι εγώ, γιατί μου είσαι συμπαθέστατος πέρα από το αθλέτικς. απλά ήταν ένας τρόπος να καταλάβεις τι εννοούσα ρε κοιλιά.
KoiliaSamprela
22-01-2011, 22:40
εντιτ γιατί θυχτικατε
Tyler_Durden
22-01-2011, 22:45
.
αεκαρα στα δυσκολα αεκακι στα ευκολα
scarecrow
23-01-2011, 00:01
ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΕΓΙΝΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΥΓΟΔΙΚΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ?
KoiliaSamprela
23-01-2011, 00:08
ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΕΓΙΝΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΥΓΟΔΙΚΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ?
για το στοίχημα για το στοίχημα ;)
ΣΤΑΖΕΙ :pink:
http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8bc335257bb316150caff9ed229fb53f_L.jpg?1295722262?1295722262?1295722262
commissar
23-01-2011, 00:33
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/306512.html
Σωωωωωωωωωωωτήρης Μπαλααααααααααααααααφας
0J2QdDbelmY
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/306512.html
Σωωωωωωωωωωωτήρης Μπαλααααααααααααααααφας
0J2QdDbelmY
http://www.sportena.com/wp-content/uploads/2010/01/call-cash-300x233.jpg
ilarotragodia to olo skiniko.den einai k protofanes,mas exoun sinithisei pxia
distortionofperception
23-01-2011, 00:53
Πάμε μωρή καραφλή αρκούδα της πουστιάς!
--ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΣΟΝΤΕΣ--
ti egine re paidia gamw to mpeo kai ton adamidh?
kai egw den eida to mats. htan na paw kai ghpedo kiolas...
Tyler dyrden h opws ston poutso grafesai. Den diavasa to post sou prin to edit, alla eisai vlakas epipedou dythor kai akoma parapera, opote valto to edit ston pato sou.
koilia mhn asxolhsai me ton ka8usterhmeno, euxaristw polu.
Tyler_Durden
23-01-2011, 04:15
wino, αντε μου στο διάλο αδερφέ
SpiritCrusher
23-01-2011, 07:00
Ρε γαμημένοι, μην κάνετε εντιντ ποστς στο αθλετιξ. Μην είστε φλώροι. Χανουμε την μιση φάση.
KoiliaSamprela
23-01-2011, 09:40
ήμαστε πασιφιστές :hippy:
KoiliaSamprela
23-01-2011, 09:43
http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8bc335257bb316150caff9ed229fb53f_L.jpg?1295722262?1295722262?1295722262
εκεί βλέπω τον υπεύθυνο ασφάλειας της ΑΕΚ, Πέρα από αυτόν GG είναι όντως άτομα της θύρας 7 μαζί του?
Και λέω εγώ τώρα, σε καμιά Νέα Φιλαδέλφεια , ποια μουνάρα θα είχε τα αρχίδια να σκάσει έτσι?
Tispanagias tamatia
23-01-2011, 16:12
Φήμες για μαραντόνα λέεειχαχαχαχαχφέρτετονχαχααχαχαχ
nothingman
23-01-2011, 18:55
χειρότερο πέναλτυ έβερ;
Kelldorain
23-01-2011, 19:12
http://www.dailymotion.com/video/xgp1a0_penalti-ston-fouster
Αλέκο Αλεξανδρή συγγνώμη :touched:
freak brother
23-01-2011, 19:14
http://www.youtube.com/watch?v=QIbbJnNcnK4
jack the ripper
23-01-2011, 19:17
AXXXAAXXAAXAXAXAX
scarecrow
23-01-2011, 19:18
.............
Κουκουλάκης λέει..............
Ford Prefect
23-01-2011, 19:21
Κανένα πέναλτι φυσικά. Χαλάστηκα, παίζαμε γαμώ μέχρι εκεί.
...αλλά θα κάτσω να δω μπαλίτσα και στο β', ωραίο ματσάκι είναι. Θέλω Φετφά στη θέση Ιμπαγάσα, και ίσως Φουστέρ αργότερα ή Ριέρα, και να μπει ο Ζαϊρί.
Ανθρώπινο λάθος του διατητη, πως κάνετε έτσι.
εκεί βλέπω τον υπεύθυνο ασφάλειας της ΑΕΚ, Πέρα από αυτόν GG είναι όντως άτομα της θύρας 7 μαζί του?
Και λέω εγώ τώρα, σε καμιά Νέα Φιλαδέλφεια , ποια μουνάρα θα είχε τα αρχίδια να σκάσει έτσι?
το ενα ατομο κατι μου θυμιζει αλλα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια
για το πεναλτι γελα ο κοσμος-και εγω θα το σκεφτομουν αν θα το σφυραγα(οχι πολυ:P)
δεν ακουω μεταδοση νοβα αλλα αν το μουνι ο σπικερ ειπε κατι να ανεβει ο μαρινακης να παρει το μικροφωνο
warlord mkII
23-01-2011, 19:49
τώρα είδα το πέναλτυ και νομιζω οτι ξερασα λιγο μεσα στο στόμα μου
Amnesiac.
23-01-2011, 19:58
Εμετικό το πέναλτυ, πραγματικά, ό,τι και να ειπωθεί είναι λίγο.
Υ.Γ. ό,τι πρέπει για τους οπαδούς των υπολοίπων, πλέον ξέρουν τι φταίει.
Καρμπόν ακύρωση γκολ του Άρη και σήμερα. Γαμώ τη σουπερλίγδα.
Υ.Γ. ό,τι πρέπει για τους οπαδούς των υπολοίπων, πλέον ξέρουν τι φταίει.
Ναι ρε μλκα αφου δεν ειναι η πρωτη φορά για να πούμε πως.. "έτυχε".
http://www.youtube.com/watch?v=9iChwYChuiM
Amnesiac.
23-01-2011, 20:23
Πάμε πάλι την κασετούλα.
Επαναλαμβάνω, είναι εμετικό το πέναλτι, χίλιες φορές να το είχε δώσει υπέρ του Αστέρα και να χάναμε, τώρα θα έχουμε την κάθε βαζελοφυλλάδα να μας ζαλίζει τα παπάρια για το πού κρίθηκε ο τίτλος.
Εγω αν γινεται να κερδιζουμε καθε βδομαδα ετσι το προτιμω, γουσταρω με τα χιλια
jack the ripper
23-01-2011, 20:26
ξεχασες το κλασσικο σου:
"ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ, Εγω αν γινεται να κερδιζουμε καθε βδομαδα ετσι το προτιμω, γουσταρω με τα χιλια "
οχι, αυτο το ειδα το μισο, αλλα ψηνομαι να χτυπιεστε σαν τα χταποδια, ειναι το καλυτερο μου
warlord mkII
23-01-2011, 20:28
Να βγει ο πρόεδρος της superleague να καταγγείλει τη προβοκάτσια του παναθηναϊκού.
Amnesiac.
23-01-2011, 20:32
Οι μαϊμουδιές δεν σταματάνε ποτέ. Το πρωτάθλημα παίζεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ με σημαδεμένη τράπουλα και απόψε δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα. Να, ποιος είναι ο Ολυμπιακός...
my_troubled_Mind
23-01-2011, 20:38
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.-
Η φάση στο 11 είναι πέναλτι ή ου? δεν το βρίθκω πουθενά.
Πως θα γινει να δωσει και στον Πανιωνιο ενα τετοιο και χειροτερο ακομα?
Μην παθει και αναρροφηση ο warlord και μας παθει τιποτα, να ξερασει ξανα να ερθει στα ισα του
Ο καλύτερος διαιτητής του πρωταθλήματος (Δαλούκας) πήρε πούλο με το έτσι θέλω του Μαρινάκη για λάθος, μεγάλο βέβαια, αλλά όχι ΤΟΣΟ ΕΞΩΦΘΑΛΜΟ όσο αυτό.
Να δούμε στον σημερινό τι θα επιβληθεί αν και για κάποιον λόγο το κόβω απλά ένα αεράκι να χαϊδεύει τα αρχίδια του.
scarecrow
23-01-2011, 21:01
Να θυμίσω ότι ο Κουκουλάκης μόλις επανήλθε από ποινή 2 μηνών επειδή δεν είχε δώσει 2 ή 3 πέναλτι σε ΑΕΚ.
commissar
23-01-2011, 21:06
ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!
Ο καλύτερος διαιτητής του πρωταθλήματος (Δαλούκας) .
XAXAXAXAXAXAXA
τελικα κανενας αγανακτησμενος δεν ειδε την φαση με τον τοροσιδη στο 12' να μας πει?
θελατε κι αλλο μπεναλντι?
σας αδικεψε σα να λεμε?
διαβασε πρωτα τι γραφω και μετα με ρωτας αν με αδικεψε
διαβασα ρε...αλλα δεν εχω δει και την φασις
υπεθεσα οτι δεν σας εδωσε κανονικο μπεναλντι
ουτε εγω την εχω δει ρε-απλα οι δικοι μου μου τα εχουν κανει ζεπελιν και στα site δεν την αναφερουν καν
για το γκολ φυσικα και δεν ηταν πεναλτι
Στην αντίπερα όχθη, ο Νταβίδ Φουστέρ είπε: "Η φάση ήταν πέναλτι. Είναι σημαντικό για μένα που σκοράρω. Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα και αυτό είναι σημαντικό".
Στα δικά μας, παλιός καλός χαβίτος...
scarecrow
23-01-2011, 21:49
Κάπου εδώ τελείωσε και το πρωτάθλημα...
freak brother
23-01-2011, 21:54
το πρωταθλημα τελειωσε μετα το Χ με την λαρσα το οακα
commissar
23-01-2011, 21:57
δώστε κι από δω κάνα πέναλτυ
green_machine
23-01-2011, 21:58
ανυπομονω για μαιμουδες αυριο :touched:
θα απολαυσομε ντερμπι γαυροβαζελων στο ΕΡ για τα μπεναλντι
φωτια στα πληχτρολογια
Fireknight
23-01-2011, 22:03
sti nova eipan ama itan ?
Phantom Duck
23-01-2011, 22:19
να μας πει ο warlord άμα ξέρασε πάλι.
μου αρέσει που σε κάθε αγωνιστική λέμε τα ίδια και τα ίδια. η λάρισα έπαιζε 3 μήνες σεζόν σταθερά κατακρεουργούμενη και τώρα είναι στα πρόθυρα διάλυσης, οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος παίζουν με 50/50 διαιτησία μόνο αν είναι μεταξύ τους ματς και ο διαιτητής θυμήθηκε να φορέσει τους φακούς του, αλλά κάθε φορά θα βγει ο κάθε βλαμένος να βρίσει το γαύρο ή το βάζελο επειδή πήρε ή δεν πήρε πέναλτι λες και παίζουν μόνοι τους. αυτές τις ομάδες στηρίζουμε, αυτές τις διοικήσεις, αυτή η super league, καλά να πάθουμε.
warlord mkII
23-01-2011, 22:20
Για να μην με χαρακτηρίσουν σαλίγκαρο πάλι, δίνω αναφορά και λεω ότι δεν έχω δει το 2ο ημίχρονο του Παο - Πανιώνιος, θα δω και θα πω, ευχαριστώ
εντιτ: δε πρόλαβα...
Amnesiac.
23-01-2011, 22:37
Ουστ μαϊμούδες!
έντιτ :
Ο Παναθηναϊκός κόλλησε (1-1) στη Ν. Σμύρνη, βλέπει τις «μαϊμούδες» από το -7 και ακόμη κι αν θέλει ΔΕΝ θα τον αφήσουν
έντιτ 2: λολ, όταν κάνεις έντιτ σβήνονται οι μούτζες που έχεις φάει, ρίχτε άφοβα.
έντιτ 3 : και τα πινξ γαμώτο (αναμενόμενο), οι ΦΑΝΣ κρατήστε τα για το τέλος.
έντιτ 4 : :(
Tyler_Durden
23-01-2011, 22:39
κάπου εδώ το πρωτάθλημα έλαβε οριστικά τέλος.
Μια χαρά τα καταφέραμε.Εκτός στόχων από τον Γενάρη.
Γενικότερα αυτή η εικόνα που σου βγάζει ο Παναθηναικός είναι θλιβερή.Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι στην τρίτη πάσα γίνεται πάντα λάθος,αλλά το ότι δεν υπάρχει και διάθεση από ορισμένους να ζοριστούν λίγο παραπάνω.Και μάλιστα σε παιχνίδι που καίγεσαι για βαθμούς.
Χαλαρό τρεξιματάκι,σβούρα γύρω από τον εαυτό του,μηδέν νεύρο.
Σήμερα δεν κατάφερα να δω όλο το παιχνίδι-το μούφα πέναλτυ το είδα στις φάσεις μετά-όμως πρόλαβα να θαυμάσω για ακόμη μια φορά την τυπάρα,τον άνθρωπο-ορισμό της χαζομάρας.Κρέμασέ τα ρε βλάκα,ήρθε η ώρα να σου δώσει τιμητική πλακέτα ο Χελάκης.
Σπυρόπουλος :touched::touched:
κάπου εδώ το πρωτάθλημα έλαβε οριστικά τέλος.
Ναι, όντως, σήμερα έχασες τις όποιες ελπίδες σου..
warlord mkII
23-01-2011, 23:04
για κάθε ενδιαφερόμενο, ναι, ξαναξερασα λίγο στο στόμα μου με το πέναλτυ.
Και σαν οπαδός του Παναθηναϊκού δεν θέλω τέτοια πέναλτυ, είναι μεγάλη ξεφτίλα για τον πάο να περιμένει σφύριγμα για να πάρει ισοπαλία... Χίλιες φορές να χάναμε.
Amnesiac.
23-01-2011, 23:21
Τελικά με το πέναλτι στον Τοροσίδη τι παίχτηκε;
Κατά τη διάρκεια του αγώνα έκανε τις διαπραγματεύσεις ο Κουκουλάκης με το Μαρινάκη;;
Η ειρωνεια σου μου προκαλει αναγουλα.
Ξερασα λιγο παντου σε ολο το σπιτι.
Amnesiac.
23-01-2011, 23:25
Ξέρασα όταν διάβασα το ποστ σου. Σιχαίνομαι να διαβάζω για ξερατά.
carheart
23-01-2011, 23:30
Ο πανιώνιος έχει παίχτες Sverko και Omo
Magellan
23-01-2011, 23:34
να παρει και τον Munitis
carheart
23-01-2011, 23:38
και τον Μέσι!
nothingman
23-01-2011, 23:39
και τον Κόλο! (τον Τουρέ μωρέ)
Και τον Καπουτσο ως εναλλακτικη στο Μουνιτις
Μην λέτε κουταμάρες.Μόνο με Κεφαλούκο φτιάχνεις ομάδα.
geologiko_karoto
24-01-2011, 00:34
http://www.dailymotion.com/video/xgp47n_penalti-sto-leto_sport
σκατά και εμετός
Βαλβέρδε: “Είτε με πέναλτι είτε χωρίς, θα κερδίζαμε” :-(
Ford Prefect
24-01-2011, 00:55
Πέτσινα και τα δύο. Χίλια δίκια όλοι. Μακάρι να χάναμε και όλα αυτά. Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε ούτως ή άλλως γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα και φαίνεται και αυτά είναι ξενερωτικά και αχρείαστα. Επίσης επαναλαμβάνω πόσο εμετός και για τον πούτσο και ντροπή που είναι ίδια ομάδα οι φυλλάδες μας. Όλων. Από εκεί και πέρα πρωτίστως με νοιάζει η μπάλα και θα σχολιάσω μόνο αυτή από εδώ και μπρος. Δεν έχω κάτι να προσθέσω στην διαιτησία.
Ο Ερνέστος μας πρήζει το παπάρι όμως. Μπαγεβιτσικό κόλλημα με τον χρόνο αλλαγών. Ο τρελός ο άραβας είναι σε σκατοφόρμα και δεν τον βάζει.
Μέτριο β' ημίχρονο, αλλά στο πρώτο παίξαμε σε αρκετά σημεία πολύ ωραία μπαλίτσα, ειδικά κάτι τρίγωνα με Ριέρα και Φουστέρ και Αριέλ και Πάντελιτς, λιγότερο ο Μιραλάς, ήταν ωραιότατα και γρήγορα και πειστικά. Η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμα στο κόκκινο της απόδοσης τι θα κάνει, έχει και άλλο ποτένσιαλ. Το ενθαρρυντικότερο (πλην των μέτριων αλλαγών και όχι ιδανικής 11άδας ανά πάσα στιγμή) είναι ότι παίζει σύγχρονη μπαλίτσα. Τουτέστιν δεν έχει κλασσικές θέσεις στον κάθε παίχτη αλλά το σύγχρονο σύστημα 5 μαμουνιών από την γραμμή και μπρος που εναλλάσσονται από αριστερά-άξονα-δεξιά που είναι όλοι επικίνδυνοι. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι σκοράρει πολύς κόσμος. Εγώ ξενέρωσα με το πώς κατέληξε το ματς και το αποτέλεσμα (δικαιούται Χ ο Αστέρας προφανέστατα), αλλά με τον Ολυμπιακό όχι. Καλά παίξαμε, εκτός του β' που δεν μου άρεσε πώς το διαχειρίστηκε ο Ερνέστος (κλασίκ).
Επίσης, κάνω κάλεσμα στους απανταχού άνιωθους να παραδειγματιστούμε από την αξιέπαινη αλληλεγγύη στις μούτζες και τα πινκς των τριτοδευτεροπέμπτων. Δεν έχει μετριοπάθειες φέτος, εδώ είναι σίριους μπίζνες.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕ! ΚΑΙ ΡΙΣΠΕΚΤ ΣΤΟΝ ΤΑΚΑΡΟ, ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟΓΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!
warlord mkII
24-01-2011, 01:00
Για λύπηση...
Ford Prefect
24-01-2011, 01:07
Ο βάζελος; Ντάξει μωρέ, αν έτρωγε τρία, να πεις, για λύπηση. Τώρα τυχερός ήταν, τσίμπησε το Χ, οπότε όπως λέει και ο Φερέιρα είναι ακόμα στην διεκδίκηση.
Phantom Duck
24-01-2011, 01:14
Μπουμσονγκ: "Η μεγαλύτερη πίεση έχει φύγει από πάνω μας. Θα πρέπει να ευχαριστηθούμε τα ματς που απομένουν και θα δούμε τι θα καταφέρουμε."
Ο βάζελος; Ντάξει μωρέ, αν έτρωγε τρία, να πεις, για λύπηση. Τώρα τυχερός ήταν, τσίμπησε το Χ, οπότε όπως λέει και ο Φερέιρα είναι ακόμα στην διεκδίκηση.
Εδώ εμείς διαλυόμαστε και ο από πάνω υπεραναλυτής θα μας βγάλει και κωλόφαρδους.
Είναι που "αν δε φώναζε ο μαρινακης θα είχαμε χειρότερες διαιτησίες". Τι άλλο θα έκαναν δηλαδή; Στου ΠΑΟ το ματς, εκτός από το απαράδεκτο πέτσινο μπέναλτυ έκαναν διαιτητές και βοηθοί από 15 λάθη ο καθένας. Το άλλο δεν το είδα, αλλά αν ήταν ενδεικτική η φάση του φουστερ, τι να πει κανείς.
Amnesiac.
24-01-2011, 01:31
Σόρρυ, σας τα έχω πρήξει με το leoforos.gr και θα θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση, αλλά δε μπορώ
Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον πως δουλεύει το σύστημα. Αναρωτιέμαι άλλωστε πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το γεγονός ότι την ημέρα που ο Ολυμπιακός πήρε ένα σκανδαλώδες πέναλτι υπέρ του, λίγη ώρα αργότερα δόθηκε ένα ανάλογο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού;
Αισθάνομαι λίγος για να το σχολιάσω.
Ρε αμνίζιακ, οπαδικό σάιτ διαβάζεις, τι διάολο περιμένεις; Θα βρεθεί δικαιολογία πάντα.
Ford Prefect
24-01-2011, 01:39
Ο ΠΑΟ διαλύεται; Από πού κι ως πού; Διοίκηση γαμώ, τώρα πλέον κανείς δεν ξέρει ποιον να βρίσει από όλους, ήρθε μια πολυπόθητη ισορροπία, στο γήπεδο ο Σισέ σκοράρει κατά ριπάς και τίποτα δεν έχει χαθεί. Περιμένω και την Σολιντική καταμέτρηση των βαθμών που απομένουν να κερδιστούν.
http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20100623/engine/assets_LARGE_t_1461_18678787_type11586.jpg