View Full Version : Εκλογές 2009;
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=78316
Η 27η Σεπτεμβρίου, που έχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού, αποφασίστηκε με το σκεπτικό ότι ο Κ. Καραμανλής θεωρεί ότι η προεκλογική περίοδος βλάπτει τη χώρα και θα πρέπει να κρατήσει όσο το δυνατόν λιγότερο. Τον ίδιο αιφνιδιασμό είχε κάνει και στις εκλογές του 2007, όταν τις ανήγγειλε αμέσως μετά το Δεκαπενταύγουστο και τις έκανε στις 16 Σεπτεμβρίου.
LET DA PARTY BEGIN BIATCH!:razz:
"Τελικά, ανασχηματισμός θα γίνει. Πρωθυπουργού..." Πάσχος Μανδραβέλης στο Facebook
Καντιρού γίνεται σε παρακαλώ να μην ποστάρεις ότι randomιες βρίσκεις στο Δίκτυο? Δεν είναι δύσκολο.
Raven Lord
02-09-2009, 20:38
εκλογές 4 οκτωβρίου τελικά!
Καντιρού γίνεται σε παρακαλώ να μην ποστάρεις ότι randomιες βρίσκεις στο Δίκτυο? Δεν είναι δύσκολο.
φίλος, διακεκριμένος δημοσιογράφος της καθημερινής είναι
εκλογές 4 οκτωβρίου τελικά!
ημέρα των ζώων και επετειος ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας
freak brother
02-09-2009, 20:49
μια βδομαδιτσα μυτιληνη 8)
Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος σου Καντιρού μάλλον είναι epic fail επαγγελματίας.
ikonoklast
02-09-2009, 21:10
ποιός είναι φίλος σου; ο μανδραβέλης;
Tispanagias tamatia
02-09-2009, 21:16
Σαχλαμάρες, ότι να'ναι ρε παιδιά.
ποιός είναι φίλος σου; ο μανδραβέλης;
το φίλος είναι κλητικό, πήγαινε στον Η., αλλά ο Πάσχος είναι φίλος/επαφή στο Facebook
rage for order
02-09-2009, 21:27
αι θα κάνετε πολλ;
Raven Lord
02-09-2009, 21:29
αι θα κάνετε πολλ;
ντάν!
rage for order
02-09-2009, 21:37
μα που είναι η αποχή;
Raven Lord
02-09-2009, 21:39
φτου... περίμενε
εντιτ: σκατά... πώς γίνεται? help!
Shadowking
02-09-2009, 21:45
λείπει και η 1η δύναμη του poll των ευρωεκλογών ε.
Tispanagias tamatia
02-09-2009, 21:53
Λευκό και άκυρο είναι το ίδιο ε.
http://img198.imageshack.us/img198/9998/karasony.jpg
http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/100/I1/269259-15030253.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_w0H6ufItWas/SY2sHffu2WI/AAAAAAAAAAw/6upJz7tXI58/s400/159310-753737.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/SK6--twIUcI/AAAAAAAAVdg/NcBiXfd03TQ/s400/%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85+%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82.jpg
http://www.parapolitika.gr/files/images/hrisoxoidis_0.jpg
http://www.livanis.gr/articles/images/Laliotis.jpg
Boris-san
02-09-2009, 22:29
Μολις μου γαμησες την ψυχολογια ειδικα με το σποιλερ
ikonoklast
02-09-2009, 22:31
Eκλογικό πολλ χωρίς ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο ER είναι προβοκάτσια.
rage for order
02-09-2009, 22:35
αν είναι να βάλουμε και τον κατέλη ή τους χρυσαυγίτες. πιο πολλούς ψήφους πήραν.
εδώ μιλάμε για σοβαρά κόμματα με κάποια προοπτική!
και ξέρεις, οι πρωταγωνιστές φέτος δε θα είναι οι αποπάνω κύριοι αλλά...
http://3.bp.blogspot.com/_cd7y5Nv1OU0/SQbVVoLcKDI/AAAAAAAAAJg/_iFzjOtzdhk/s400/%CE%B2%CE%B1%CF%88%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82+1.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_yRC-68Hc6MA/ScDx95MynaI/AAAAAAAAFZE/gQkAmFLzLDk/s400/%CE%B1%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%821.jpg
ikonoklast
02-09-2009, 22:38
αν είναι να βάλουμε και τον κατέλη ή τους χρυσαυγίτες. πιο πολλούς ψήφους πήραν.
εδώ μιλάμε για σοβαρά κόμματα με κάποια προοπτική!
Πόσες έδρες σου φαίνεται να βγάζει ΑΥΤΟ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=21336) τυχαίε πασοκοφρίκουλα;
rage for order
02-09-2009, 22:44
μόνο αν θες να ζεις σε ένα κόσμο όπου ο καντιρού είναι αξιωματική αντιπολίτευση!
stam and the witches
02-09-2009, 22:45
Λιώνω με ποστ Μόστου. Λείπουν βέβαια διακεκριμμένα κοπρόσκυλα όπως η κυρία Διαμαντοπούλου, ο κύριος Πολυζωγόπουλος κλπ, αλλά τι να κάνεις.
Μαύρη εποχή ξημερώνει στις 5 Οκτωβρίου.
Πιο μαύρη απ' τη σημερινή;
ikonoklast
02-09-2009, 22:46
Το θέμα γενικά είναι να υπάρχει ΝΩΠΗ λαϊκή βούληση.
αποδεδειγμενα οι μεγαλυτερες λερες ειναι μπλε.
οι πρασινες ειναι πιο υπουλες απλως
rage for order
02-09-2009, 22:51
Το θέμα γενικά είναι να υπάρχει ΝΩΠΗ λαϊκή βούληση.
έχει δίκιο ο σύντροφος. θα πέσει μεγαλύτερη πούτσα γιατί ο λαός μίλησε και θέλει αλλαγή.
οπότε αποχή για να τους δείξουμε εμείς.:smile:
ikonoklast
02-09-2009, 22:52
Εμένα όλοι μαρεσουν πάντως.
http://4.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/Sglsb3IpFNI/AAAAAAABgWE/6x2mvSW_Gn0/s320/ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ.jpghttp://www.elora.gr/portal/images/stories/2007_12/papakosta.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_v2TZw1Bq0UA/Rs4HqbYoxkI/AAAAAAAAAfA/6e7vWbfieFM/s400/photo3.jpghttp://www.parapolitika.gr/files/images/jpg_37
Επιτέλους όμως πόσο χαζό και παιδικό συνάμα είναι να κρίνετε πολιτικούς από φάτσες..
http://2.bp.blogspot.com/_EcbE6R2MWUo/Se13P_S7Q7I/AAAAAAAAAS0/Rgd--vwMGZA/s400/%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82.jpg
NAI RE POUSTI
εχεις δει τη φατσα σου στον καθρεφτη?
εντιτ @ Η.
επίσης η. αυτό κατάλαβες απο τις φωτογραφίες δηλαδή;
Επιτέλους όμως πόσο χαζό και παιδικό συνάμα είναι να κρίνετε πολιτικούς από φάτσες..
Καλά, τι έγραψες τώρα; Πραγματικά, τι έγραψες τώρα μου λες;
ikonoklast
02-09-2009, 23:02
Πεθαίνω με σωσίβια παρέμβαση Ι. προς υπεράσπιση της φάρας του (με την οποία btw κουβαλάτε την ίδια απαίσια πασοκογκριμάτσα, αλλιώς πως θα συμπεθεριάζατε κλπ).
Attila ναι. Εσύ την δικιά σου?
Εσείς τι καταλαβαίνετε από το ποστάρισμα μουρών πολιτικών δηλαδή με επερχόμενες απαντήσεις τύπου 'αχαχαχαχαχ'? Να μας πει ο Dythor.
Editarw γιατί το καθυστερημένο από πάνω ξέχασε ότι πόσταρε φότος της νέας δημοκρατίας (και όχι του πασοκ) προ ενός τετάρτου.
Amnesiac.
02-09-2009, 23:07
Η. πόσταρε καμιά ολόσωμη γιατί είναι κρίμα και άδικο να διαπομπεύονται έτσι οι πολιτικοί μας.
ikonoklast
02-09-2009, 23:07
Editarw γιατί το καθυστερημένο από πάνω ξέχασε ότι πόσταρε φότος της νέας δημοκρατίας (και όχι του πασοκ) προ ενός τετάρτου.
χαχαχαχαχα εμπλοκή.
Εσείς τι καταλαβαίνετε από το ποστάρισμα μουρών πολιτικών δηλαδή με επερχόμενες απαντήσεις τύπου 'αχαχαχαχαχ'? Να μας πει ο Dythor.
Θα σου πω. Ο καθένας απ' αυτούς κουβαλάει μια ολόκληρη σιχαμένη ιστορία πάνω του, η μούρη είναι το κωμικό επιστέγασμα.
Επίσης θα σου πω ότι είσαι ίσως ο μόνος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ απ' το Ίντερνετ κι έχω πραγματικά διάθεση να του σπάσω τα μούτρα από κοντά.
στο πολλ ψηφίζουμε σοβαρά κι όχι για πλάκα, παρακαλείται αυτός που το έριξε ΛΑΟΣ, να σοβαρευτεί
Εδώ ψήφισαν ήδη 3 οικολόγους ρε, τι σοβαρότητα προσμένεις?
Shrinebuilder
02-09-2009, 23:20
Σαχλαμάρες, ότι να'ναι ρε παιδιά.
αχαχαχαχα σ'αγαπώ
Attila ναι. Εσύ την δικιά σου?
η διαφορα ειναι οτι εγω εχω δει τη δικια σου.ενω εσυ οχι τη δικια μου.
γιαυτο προσεχε
απολυτα.εκτος αν εισαι ρουφιανος και χαφιες της ασφαλειας.
εντιτ: ωχ, εισαι
Phantom Duck
03-09-2009, 03:45
μώστε στενοχωριέσαι; δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μένος απέναντι σε κυβερνητικά στελέχη σε ποστ σου στο σέξιον...
μόνο η ράπτη μη μείνει εκτός ε.
*ikonoklast's old signature-banner*
Dragonlord
03-09-2009, 10:33
added ανταρσύα και αποχή
προσωπικά δεν έχω ιδέα, παίζουν ανταρσύα, σύριζα και αποχή
Midnight
03-09-2009, 10:51
Δώσε μου ένα και μόνο λόγο που θεωρείς το ΛΑ.Ο.Σ. περισσότερο αποδεκτό από τους Πράσινους (και τους σιχαίνομαι εξίσου, μην παρεξηγούμαστε) και σου υπόσχομαι πως στα 3 επόμενα post που θα κάνω θα γράφω υστερόγραφο "Η θέλω να κάνω τα παιδιά σου!!!"...
περιμένουμε όλοι εναγωνίως αυτόν το διάλογο.
Mitsmann
03-09-2009, 11:22
γιατι δεν υπαρχει επιλογη "Crimson Glory" ?
Amnesiac.
03-09-2009, 11:26
Δώσε μου ένα και μόνο λόγο που θεωρείς το ΛΑ.Ο.Σ. περισσότερο αποδεκτό από τους Πράσινους (και τους σιχαίνομαι εξίσου, μην παρεξηγούμαστε) και σου υπόσχομαι πως στα 3 επόμενα post που θα κάνω θα γράφω υστερόγραφο "Η θέλω να κάνω τα παιδιά σου!!!"...
Απλά γιαυτόν οι εκλογές είναι ΕΚΛΟΓΕΣ και δε ψήνεται να δει τους Candiru and his gang στη Βουλή.
πρώτα πρώτα δεν έχουν απολύτως τίποτα το κοινό. Εσύ πες μου τη γνώμη σου για τους Πράσινους, γιατί αυτό που γράφεις μου φαίνεται τόσο αλλοπρόσαλλο που δεν απαντιέται.
Και οι δύο εξίσου σκατά, δεν είπα ποτέ το αντίθετο.
nikolasfluxus
03-09-2009, 13:06
ΑΝΤΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ:giorgakis:
stam and the witches
03-09-2009, 13:06
Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα έχουμε πρωθυπουργό ένα διανοητικά καθυστερημένο άνθρωπο.
Ξέρω, δεν είναι καν πολιτική άποψη αυτό, αλλά δε μπορώ, ήμουνα γυμνάσιο όταν η καθυστέρηση αυτού του ανθρώπου άρχισε να ξεπροβάλλει έντονα και τώρα νοιώθω ένα μιξ δέους και απέχθειας.
Entrancemperium
03-09-2009, 13:13
Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα έχουμε πρωθυπουργό ένα διανοητικά καθυστερημένο άνθρωπο.
Ξέρω, δεν είναι καν πολιτική άποψη αυτό, αλλά δε μπορώ, ήμουνα γυμνάσιο όταν η καθυστέρηση αυτού του ανθρώπου άρχισε να ξεπροβάλλει έντονα και τώρα νοιώθω ένα μιξ δέους και απέχθειας.
http://israelnewsletter.com/wp-content/uploads/george-w-bush.JPG
what up
ikonoklast
03-09-2009, 13:29
Βασικά δεν έχω καταλάβει γιατί σοκάρεστε τόσο που θα βγούν οι -πρυτάνεις του λολ- πασόκοι. Δηλαδή τα ίδια λέγαμε και το 04 για τους νδιτες αλλά ενδιάμεσα έχουν περάσει αναίμακτα δύο εκλεκτές κυβερνήσεις αποκλειστικά με ανέκδοτα, με έναν πρωθυπουργό που σπάει πόδια στη μπάλα, υπουργούς τους λιάπη (ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΑΓΑΠΑΜΕ), πολύδωρα, μαριέττα, σουφλιά, σαμαρά, υφυπουργούς να σαλτέρνουν απο τις ταράτσες, δάση, δολοφονίες, ασφαληστρικά, ζημενς, βατοπαίδια, νόμοι πλαίσια, και γενικώς δε σας χάλασε. Δηλαδή ότι τι διαφορά εντοπίζετε γενικώς. Εκτός απο τον εντρανσετάδε που είναι δαπίτης δηλαδή.
η μόνη διαφορά είναι ότι τους είχαμε ξεχάσει τους άλλους, δε νομίζω (δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά όμως!) ότι και οι υπόλοιποι γιούζερς λένε κάτι διαφορετικό.
το ίδιο θα μου συνέβαινε ακριβώς άμα ήταν 6 χρόνια πάνω το πασόκ και κάποιος πόσταρε φωτογραφία του Βαρβιτσιώτη.
.
Raven Lord
03-09-2009, 13:33
άκυρο ή συριζα με πιθανότερο το πρώτο... θα αποφασίσω τελευταίες μέρες
carheart
03-09-2009, 13:35
Κοίτα, το να προσπαθείς να αλλάξεις την αλυσίδα του ποδηλάτου σου όσο είσαι εν κινήσει, σε χρίζει ξεκάθαρα πιο άξιο για πρωθυπουργικό αξίωμα.
και θέτω το δίλημμα:
Exit poll με σχολιασμό Τράγκα (:dfinger:) ή λάιβ Candlemass/Grand Magus/Memory Garden (:dfinger:)?
carheart
03-09-2009, 13:45
Σε λίγο θα χεις Sigur Ros στο Σύνταγμα, μην αγχώνεσαι.
Κοίτα, το να προσπαθείς να αλλάξεις την αλυσίδα του ποδηλάτου σου όσο είσαι εν κινήσει, σε χρίζει ξεκάθαρα πιο άξιο για πρωθυπουργικό αξίωμα.
Όχι όταν αποτυγχάνεις ρε μάνα μου.
Amnesiac.
03-09-2009, 14:23
.
Entrancemperium
03-09-2009, 14:54
Εκτός απο τον εντρανσετάδε που είναι δαπίτης δηλαδή.
Εικονοαπαυτούλη μου που έχεις και πολιτική άποψη τρομάρα σ' και από πούθε το συμπερασματάκι σου;
Εμπαθειούλες;
Ή μήπως χάκεψες το Poll; ;)
ikonoklast
03-09-2009, 15:00
Βασικά σταρχίδια μου, έτσι το πα. Αλλά btw αμα δεν έχω ΕΓΩ πολιτική άποψη ποιός θα έχει; ΕΣΥ;
Entrancemperium
03-09-2009, 15:02
Βασικά σταρχίδια μου, έτσι το πα. Αλλά btw αμα δεν έχω ΕΓΩ πολιτική άποψη ποιός θα έχει; ΕΣΥ;
Όχι φίλος, μην αγχώνεσαι τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω σου, συνέχισε..
ikonoklast
03-09-2009, 15:04
thx.
Griffith
03-09-2009, 15:21
βγαίνει το πασόκ και έφυγα να γίνω ψαράς στην ισλανδία, τραπιστής μοναχός ή να οργανωθώ στη ΧΕΖΜΠΟΛΑ.πρώτα όμως σπάμε καρπό στην αριστερά της ανατροπής.
ΓΙΕ!εντραμσεμπέριουμ εξέθεσε τις πολιτικές σου απόψεις να διαπιστώσουμε τι κουμάσι είσαι.
Entrancemperium
03-09-2009, 15:44
βγαίνει το πασόκ και έφυγα να γίνω ψαράς στην ισλανδία, τραπιστής μοναχός ή να οργανωθώ στη ΧΕΖΜΠΟΛΑ.πρώτα όμως σπάμε καρπό στην αριστερά της ανατροπής.
ΓΙΕ!εντραμσεμπέριουμ εξέθεσε τις πολιτικές σου απόψεις να διαπιστώσουμε τι κουμάσι είσαι.
Δαπίτης
ikonoklast
03-09-2009, 15:45
E, δε σου λέω εγώ.
Griffith
03-09-2009, 15:46
πες ρε κανάγια!!
Phantom Duck
03-09-2009, 15:50
να γίνει ριζέτ το πολ, δεν έβρισκα ανταρσύα και το 'ριξα λοιπά αλλοιώνοντας τα αποτελέσματα.
ikonoklast
03-09-2009, 15:51
Κι εγώ. Να κλέψουμε την κάλπη καλύτερα.
Entrancemperium
03-09-2009, 15:53
πες ρε κανάγια!!
Γιατί ρε φίλος, για να ξέρεις αν θα πιούμε καφέ μαζί ασπούμε, ή αν θα λες πωωωωωω ρε το μαλάκα τον Entrancemperium τον κολλητό γαμώ την μπουτάνα του πως έγινε κουμμούνι, ή πως έγινε δεξός ο μαλάκας;
Ρε σοβαρά τώρα ξεκολλάτε το μυαλουδάκι σας, χαλάτε τσάμπα πληκτρολόγια ναούμ είναι internet τπτ παραπάνω..
Πείτε για μουσική, άντε για τσόντες.. Κουβέντες σοβαρές και προβλήματα στον καφέ με τα φιλαράκια σας όχι εδώ μέσα..
Αιντε, συνεχίστε να συζητάτε για το μέλλον του τόπου μέσα από τα πληκτρολόγια σας ναπούμε..
-Δαπίτης7-
Griffith
03-09-2009, 15:56
ροφλ, γαύρος (μάλλον!) δεν είσαι αλλά είσαι δαπίτης.
και δε θα μου πεις εσύ τι θα κάνω!
Entrancemperium
03-09-2009, 15:58
ροφλ, γαύρος (μάλλον!) δεν είσαι αλλά είσαι δαπίτης.
και δε θα μου πεις εσύ τι θα κάνω!
χαχαχα.. :smile:
Σωστά μπορεί να σου πει το ΚΟΜΜΑ τι να κάνεις..:wink:
Griffith
03-09-2009, 16:01
έχεις κάτι παραπάνω να πεις, δαπιτάκο?
Entrancemperium
03-09-2009, 16:01
έχεις κάτι παραπάνω να πεις, δαπιτάκο?
MΠΑΟΚ
casshern
03-09-2009, 16:12
Θα το ρίξω Σύριζα, για να μην χαλάσω το στρήκ και μιας και υιοθέτησα αδέσποτο γατί δε βλέπω γιατί να το αλλάξω τώρα.
Επίσης δεν ψήφισα στο πολλ, για να νιώσετε τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
και θέτω το δίλημμα:
Exit poll με σχολιασμό Τράγκα (:dfinger:) ή λάιβ Candlemass/Grand Magus/Memory Garden (:dfinger:)?
E re kai na akyrw8ei ayto logw ekogwn....8a to kapsw to mpourdelo th boulh...
Midnight
03-09-2009, 17:46
πρώτα πρώτα δεν έχουν απολύτως τίποτα το κοινό. Εσύ πες μου τη γνώμη σου για τους Πράσινους, γιατί αυτό που γράφεις μου φαίνεται τόσο αλλοπρόσαλλο που δεν απαντιέται.
Εκτός του ότι είναι Κόμμα (άρα κακό) στην Ευρώπη, που έχουν δύναμη, έχουν χρηματοδοτήσει αρκετούς πολέμους τελευταία...:evil:(αυτή είναι η γνώμη μου)
Παρόλα αυτά, από άποψη καλών ή κακών αστών πολιτικών, σίγουρα δεν βασίζονται στην ηλιθιότητα και τα εθνόκαυλα αισθήματα για να βγουν.
Midnight
03-09-2009, 17:51
βγαίνει το πασόκ και έφυγα να γίνω ψαράς στην ισλανδία, τραπιστής μοναχός ή να οργανωθώ στη ΧΕΖΜΠΟΛΑ.
Αποφάσισε τί απ' όλα σύντομα, όμως, γιατί έχω την εντύπωση πως το τρυφερό αγόρι όλο νάζι με το ζιβάγκο και τους έξαλλους χορούς θα πάρει τη θέση του μπούλη άνετα...
Εκτός του ότι είναι Κόμμα (άρα κακό) στην Ευρώπη, που έχουν δύναμη, έχουν χρηματοδοτήσει αρκετούς πολέμους τελευταία...:evil:(αυτή είναι η γνώμη μου)
Παρόλα αυτά, από άποψη καλών ή κακών αστών πολιτικών, σίγουρα δεν βασίζονται στην ηλιθιότητα και τα εθνόκαυλα αισθήματα για να βγουν.
πρωτόγονη αναρχική σκέψη. Αυτοί από τους Πράσινους που στήριξαν πολέμους έχουν πάρει τον πούλο και αποτελούσαν ένα πολύ μικρό ποσοστό της συντριπτικής πλειοψηφείας των Πράσινων που συμετείχαν σε όλα τα αντιπολεμικά συλλαλητήρια τότε. Εσύ ΜΗΝ πας να ψηφίσεις και άσε να ψηφίζουν οι του ΛΑΟΣ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ να παραμείνει στα σκατά για κάμποσες δεκαετίες ακόμα η χώρα. Η επανάσταση αργεί ακόμα;)
ikonoklast
03-09-2009, 19:28
Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί να ψηφίσει κάποιος πράσινους πέρα απο το να είσαι μικροαστός στα 25-30 με κριτήριο ψήφου το ότι δε πολυγουστάρεις πυρκαγιές. Ολόκληρη η προγραμματική σας θέση για βιώσιμη ανάπτυξη είναι ΠΑΣΟΚ. Ειδικώς τώρα με την κρίση που φοριέται πολύ η καραμέλα (βλ γερμανία που θα χάσει η μερκελ λόγω αυτού) γιατί απελευθερώνει θέσεις εργασίας και κινείται η αγορά όλα αυτά τα φοράνε ανετότατα όλα τα αστικά κόμματα που σέβονται τον εαυτό τους. Για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα λέτε αρλούμπες ή δε λέτε τίποτα. Δεν υπάρχετε σε κανένα κοινωνικό φορέα, σε καμία κινητοποίηση για οτιδήποτε (σορρυ, σκάτε σε αναδασώσεις, πορείες απο μπλογκερς και γυμνές ποδηλατοπορείες). Η πολιτική σας θέση συνοψίζεται σε διαφήμιση του skip για πρόπληση στους 30. Τι ακριβώς θέλετε απ' τη ζωή μας;
Midnight
03-09-2009, 19:52
Δε δέχομαι κριτική από οπαδό κόμματος του οποίου η νεολαία ονομάζεται "Ηλιόσποροι"!!!
stam and the witches
03-09-2009, 20:20
Και στην τελική ρε μαλάκες, καλά τα πε ο Σάββας, που ήσασταν τότε με το πάρκο στην Κυψέλη;
Δε δέχομαι κριτική από οπαδό κόμματος του οποίου η νεολαία ονομάζεται "Ηλιόσποροι"!!!
με την ίδια λογική οι νεολαίοι της νδ πρέπει να λέγονται Πασατέμποι.
Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί να ψηφίσει κάποιος πράσινους πέρα απο το να είσαι μικροαστός στα 25-30 με κριτήριο ψήφου το ότι δε πολυγουστάρεις πυρκαγιές. Ολόκληρη η προγραμματική σας θέση για βιώσιμη ανάπτυξη είναι ΠΑΣΟΚ. Ειδικώς τώρα με την κρίση που φοριέται πολύ η καραμέλα (βλ γερμανία που θα χάσει η μερκελ λόγω αυτού) γιατί απελευθερώνει θέσεις εργασίας και κινείται η αγορά όλα αυτά τα φοράνε ανετότατα όλα τα αστικά κόμματα που σέβονται τον εαυτό τους. Για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα λέτε αρλούμπες ή δε λέτε τίποτα. Δεν υπάρχετε σε κανένα κοινωνικό φορέα, σε καμία κινητοποίηση για οτιδήποτε (σορρυ, σκάτε σε αναδασώσεις, πορείες απο μπλογκερς και γυμνές ποδηλατοπορείες). Η πολιτική σας θέση συνοψίζεται σε διαφήμιση του skip για πρόπληση στους 30. Τι ακριβώς θέλετε απ' τη ζωή μας;
οι προγραμματικές θέσεις είναι υπό διαρκή αναθεώρηση στα συνέδρια και όσο πλειοψηφούν οι ριζοσπάστες τόσο και πιο κοντά σε αυτά που θέλεις θα έιναι. Δεν είναι κοινό κόμμα, δεν έχει ιεραρχική δομή, δεν έχει καν αρχηγό, αλλά γραμματεία που εκλέγεται από τα μελη.
Οσο για τα εργασιακά, ταυτίζεται με την αριστερά και προτείνει επιπλέον και ένα σωρό πράσινες θέσεις εργασίας, θέτοντας συγχρόνως και κατά πόσο αξίζει να αγωνίζεται κάποιος για μια θέση εργασίας που είναι εγγενώς ρυπογόνα και επικίνδυνη ενώ υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις (πχ χημικά λιπάσματα, λιγνιτορυχεία, κλπ), γιατί να στηρίζεις μια αγροτική πολιτική έστω εξ αριστερών όταν αυτή είναι εντατική, ενεργοβόρα, υδροβόρα και τοξική, ενώ υπάρχει η δοκιμασμένη προοπτική της οικολογικής γεωργίας, των συναιτερισμών, κλπ
Μερικές μόνο από τι ς καινοτομίες που συμπληρώνουν δημιουργικά τον στείρο λόγο της αριστεράς
atom_smasher
03-09-2009, 21:44
Λεω για Συριζα. αλλιως κατι ανταρσυα. εγω παντως επειδη την περιμενα την Νεα Αλλαγη με τον Γιωργακη την εκανα απ την χωρα. τους θυμαμαι ακομα...και σκοπευω να γυρισω οταν κανετε την επανασταση να βγω στο βουνο μαζι σας. Εχω και σπιτι στην Πινδο οποτε ειμαι οκ.
Dragonlord
03-09-2009, 22:29
Το σύνθημα όλων είναι «συντρίψατε το ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μας βγουν τα κουκιά», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στον Σύνδεσμο Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «δεν θα τους περάσει, γιατί λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο».
ρε πούστη, και να θες να τους ψηφίσεις δε σ'αφήνουν, μιλάμε για επιχειρηματολογία-fud καρμπόν από γιωργάκη, τότε που τον έπινε στα γκάλοπ και έφταιγαν οι μεγαλοεκδότες. πόσο πιο πασόκος πια
σκεφτόμουν να το ξαναρίξω πράσινους με τη λογική του να βοηθήσω μπει κανα κόμμα επιπλέον, αλλά ο καντιρου 2 ποστ παραπάνω με έπεισε να μην το κάνω
ανταρσύα είναι πολύ τρέντι τελευταία στους εναλλακτικούς κύκλους αλλά είστε λίγο μαλάκες σαν άτομα. θα το σκεφτώ.
προτείνει επιπλέον και ένα σωρό πράσινες θέσεις εργασίαςς
Και το ΠΑΣΟΚ το ίδιο, κατά πάσα πιθανότητα. :P
ikonoklast
03-09-2009, 23:39
οι προγραμματικές θέσεις είναι υπό διαρκή αναθεώρηση στα συνέδρια και όσο πλειοψηφούν οι ριζοσπάστες τόσο και πιο κοντά σε αυτά που θέλεις θα έιναι. Δεν είναι κοινό κόμμα, δεν έχει ιεραρχική δομή, δεν έχει καν αρχηγό, αλλά γραμματεία που εκλέγεται από τα μελη.
Ναι, το θέμα για τις ΘΕΣΕΙΣ ενός κόμματος είναι τι θέλει ο ικονοβλακ απο το γαμημένο er. Τα άλλα για τις δομές και την αιρετή γραμματεία είναι τόσο βρεφικά και της καραπουτσάρας που στα κάνει λίμπα ο γιός σου σε τρείς ερωτήσεις. Ο 1/3 που μπαίνει στο πολιτικς είναι οργανωμένος κάπου ή συμμετέχει σε κάποια πολιτική συλλογικότητα. Ξέρουμε πως δουλεύει μια δομή, δεν μιλάς στη θεία σου, σταμάτα να λες αρχιδιές.
Οσο για τα εργασιακά, ταυτίζεται με την αριστερά και προτείνει επιπλέον και ένα σωρό πράσινες θέσεις εργασίας
Ποιά "αριστερά" ρε άχρηστε γύφτο, ούτε τι λέτε δεν ξέρεις; Ποιά απο όλες; Μήπως θέλετε και ανεξάρτητο ταξικό πόλο συσπείρωσης; Είστε με το ΠΑΜΕ; Είστε με τη ΓΣΕΕ; Στο ασφαλιστικό που ήσουνα; Που είναι η παρέμβαση σου στα σωματεία, στους χώρους δουλειάς, στην εκπαίδευση; Τι θέση είχες για τις απεργίες των αγροτών, των δασκάλων, των ανθρώπων του λαναρά; Έβγαλες άχνα για τους μετανάστες στην πάτρα, στον αγιο παντελεήμονα, στην καισαριανή, στην χίο, στα χανιά; Τι στόχευση έχεις; Είσαι κομμούνι, αντικαπιταλιστής; Σοσιαλιστής; Φιλελεύθερος; Χίππης; Τι σκατά είσαι;
Το ξέρω ότι είσαι με τις πράσινες θέσεις εργασίας και τα green new deal (το μοναδικό πράγμα για το οποίο έχετε θέση), το καλύτερο πράγμα, το κάνει όλο το πασοκ σε όλη την ευρώπη. Και οι ΣΕΒ γουστάρουν, και γιατι όχι; Δοκιμασμένα πράγματα καρφί απο το '29 αλλά πιο τρέντυ, νέες άχρηστες μονάδες παραγωγής με το επιστέγασμα της "πράσινης", "βιώσιμης", "αειφόρου" ανάπτυξης, νέες θέσεις, μικρότερα μεροκάματα, ίδιες κοινωνικές σχέσεις, ίδια κρίση, ίδιος καπιταλισμός.
Συνεταιρισμοί, ανανεώσιμες, my ass. Πάλι ΠΑΣΟΚ και χειρότερα (αυτοί έχουν πιο σαφείς θέσεις για όλα αυτά) αλλά έστω. Που ήσουνα να παλέψεις για ανανεώσιμες; Που είσαι στην αγροτική παραγωγή; Τι λές για τη νέα ΚΑΠ; Που είσαι στα λιγνιτορυχεία, στους καπνοπαραγωγούς, που παρεμβαίνεις για να παλέψεις για "εναλλακτική ανάπτυξη" στον κόσμο τον ίδιο της εργασίας να πούμε; Τι θα του πείς, ότι εσύ γράφεις στα φορουμς, ο τρεμό είναι ευρωβουλή, ο καφετζό και 5 άχρηστες βγαίνουν στα πάνελ να λένε αρλούμπες;
Και ακόμα για την οικολογία ρε ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ που είστε να πείτε ό,τι έχετε να πείτε; Έκανες τίποτα για τους ΧΥΤΑ; Ήσουνα πουθενά να παλεύεις για δημόσιους χώρους; Για το γήπεδο; Για το mall; Υπάρχεις στις κινήσεις πόλης; Ακόμα και για τις γαμημένες τις φωτιές, παίζει η επίσημη θέση σας να είναι να κλέισουμε όλοι μαζί τα φώτα για 20 δευτερόλεπτα, να το γράψουμε στα μπλογκ μας. Είσαστε ένα κόμμα ανέκδοτο/φάντασμα, άχρηστοι πασόκοι της χειρότερης υποστάθμης.
Ναι, το θέμα για τις ΘΕΣΕΙΣ ενός κόμματος είναι τι θέλει ο ικονοβλακ απο το γαμημένο er. Τα άλλα για τις δομές και την αιρετή γραμματεία είναι τόσο βρεφικά και της καραπουτσάρας που στα κάνει λίμπα ο γιός σου σε τρείς ερωτήσεις. Ο 1/3 που μπαίνει στο πολιτικς είναι οργανωμένος κάπου ή συμμετέχει σε κάποια πολιτική συλλογικότητα. Ξέρουμε πως δουλεύει μια δομή, δεν μιλάς στη θεία σου, σταμάτα να λες αρχιδιές.
Οσο για τα εργασιακά, ταυτίζεται με την αριστερά και προτείνει επιπλέον και ένα σωρό πράσινες θέσεις εργασίας
Ποιά "αριστερά" ρε άχρηστε γύφτο, ούτε τι λέτε δεν ξέρεις; Ποιά απο όλες; Μήπως θέλετε και ανεξάρτητο ταξικό πόλο συσπείρωσης; Είστε με το ΠΑΜΕ; Είστε με τη ΓΣΕΕ; Στο ασφαλιστικό που ήσουνα; Που είναι η παρέμβαση σου στα σωματεία, στους χώρους δουλειάς, στην εκπαίδευση; Τι θέση είχες για τις απεργίες των αγροτών, των δασκάλων, των ανθρώπων του λαναρά; Έβγαλες άχνα για τους μετανάστες στην πάτρα, στον αγιο παντελεήμονα, στην καισαριανή, στην χίο, στα χανιά; Τι στόχευση έχεις; Είσαι κομμούνι, αντικαπιταλιστής; Σοσιαλιστής; Φιλελεύθερος; Χίππης; Τι σκατά είσαι;
Το ξέρω ότι είσαι με τις πράσινες θέσεις εργασίας και τα green new deal (το μοναδικό πράγμα για το οποίο έχετε θέση), το καλύτερο πράγμα, το κάνει όλο το πασοκ σε όλη την ευρώπη. Και οι ΣΕΒ γουστάρουν, και γιατι όχι; Δοκιμασμένα πράγματα καρφί απο το '29 αλλά πιο τρέντυ, νέες άχρηστες μονάδες παραγωγής με το επιστέγασμα της "πράσινης", "βιώσιμης", "αειφόρου" ανάπτυξης, νέες θέσεις, μικρότερα μεροκάματα, ίδιες κοινωνικές σχέσεις, ίδια κρίση, ίδιος καπιταλισμός.
Συνεταιρισμοί, ανανεώσιμες, my ass. Πάλι ΠΑΣΟΚ και χειρότερα (αυτοί έχουν πιο σαφείς θέσεις για όλα αυτά) αλλά έστω. Που ήσουνα να παλέψεις για ανανεώσιμες; Που είσαι στην αγροτική παραγωγή; Τι λές για τη νέα ΚΑΠ; Που είσαι στα λιγνιτορυχεία, στους καπνοπαραγωγούς, που παρεμβαίνεις για να παλέψεις για "εναλλακτική ανάπτυξη" στον κόσμο τον ίδιο της εργασίας να πούμε; Τι θα του πείς, ότι εσύ γράφεις στα φορουμς, ο τρεμό είναι ευρωβουλή, ο καφετζό και 5 άχρηστες βγαίνουν στα πάνελ να λένε αρλούμπες;
Και ακόμα για την οικολογία ρε ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ που είστε να πείτε ό,τι έχετε να πείτε; Έκανες τίποτα για τους ΧΥΤΑ; Ήσουνα πουθενά να παλεύεις για δημόσιους χώρους; Για το γήπεδο; Για το mall; Υπάρχεις στις κινήσεις πόλης; Ακόμα και για τις γαμημένες τις φωτιές, παίζει η επίσημη θέση σας να είναι να κλέισουμε όλοι μαζί τα φώτα για 20 δευτερόλεπτα, να το γράψουμε στα μπλογκ μας. Είσαστε ένα κόμμα ανέκδοτο/φάντασμα, άχρηστοι πασόκοι της χειρότερης υποστάθμης.
http://ecogreensalonika.wordpress.com/2009/09/03/pungalows/
ikonoklast
03-09-2009, 23:48
Οι Οικολόγοι Πράσινοι έστειλαν μια ανθοδέσμη με ηλίανθους στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Πάγκαλο
Ξερνάει ο κόσμος όλος.
http://pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/0408e749-e9b2-468b-9a48-de606d19aa8a
Οι Οικολόγοι Πράσινοι έστειλαν μια ανθοδέσμη με ηλίανθους στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Πάγκαλο
Ξερνάει ο κόσμος όλος.
http://pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/0408e749-e9b2-468b-9a48-de606d19aa8a
αν ξερεις από πού τα αντέγραψαν όλα αυτά;
Πέφτω. Η μάλλον είμαι έτοιμος.
stam and the witches
04-09-2009, 03:53
Τεράστιο άδειασμα από ικονοκλαστ.
Να τελειώνουμε με αυτό το ανέκδοτο επιτέλους, δεν εκπροσωπείτε κανένα κοινωνικό στρώμα, καμία τάξη (τρομάρα μου), καμία πολιτική κατεύθυνση. Και στα περι δράσης, σίγουρα δε ζήτησε κανείς να πάρετε όλα τα σωματεία προκειμένου να σας πάρει κανείς στα σοβαρά ως πολιτική ύπαρξη, αλλά 1ον) δεν έχετε παλέψει ούτε για το πάρκο στην Κυψέλη, πόσο μάλλον για ένα εργασιακό, για να λέμε τα σύκα σύκα στο πόσο κυνηγάτε το θέμα της δράσης, και 2ον) ούτε στη θεωρία απευθύνεστε πουθενά, στα περι "ταύτισης" με την αριστερά.
Μπορεί ο χώρος του ικονοκλαστ και του κάθε ικονοκλαστ να διεκδικεί μία θέση στην ταξική πάλη ενώ στην ουσία να τρώει ψίχουλα, αλλά τουλάχιστον είναι εκεί και το παλεύει.
Το κόμμα σας ήτανε μία φούσκα που φούσκωσε απρόβλεπτα (αλλά τελείως λογικά αν μελετηθεί κοινωνικά) μετά τις πυρκαγιές του 2007, μία έκτη μπάρα στα γκάλοπ που ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με τις διαθέσεις και τα παιχνίδια των λαμπράκηδων (κι όχι μόνο εσείς, μεταξύ μας) κι έκτοτε φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του με τους γνωστούς προβοκατόρικους τρόπους. Θα σας ήξερε κανείς αν δε γινόταν η ιστορία με την πλατεία Κεμάλ; Ή θα σας ήξερε κανείς χωρίς τις βλαμμένες τοποθετήσεις για το μακεδονικό; Θεωρείτε τους εαυτούς σας κόμμα τη στιγμή που κάθε επίφαση δημοσιότητας προκαλείται μόνο από το παιχνίδι με τα αντακλαστικά του συντηρητικού μέρους του λαού; Περισσότερη ταύτιση με τη χαζοαναρχία βλέπω παρά με "αριστερά".
Κι εγώ λέω, πες ότι έχετε δίκιο σε αυτές τις ΝΑΤΟθρεμμένες θέσεις, μπορείτε να μου πείτε πώς ακριβώς σχετίζονται με το κύριο ιδεολογικό αντικείμενο του χώρου σας; Δηλαδή, γιατί οι "Γυναίκες για μία άλλη Ευρώπη" δε μίλησαν ποτέ για το σκοπιανό κι εσείς μιλήσατε; Και γιατί αν είστε τόσο χαλαρό κόμμα όσον αφορά τις παρελκόμενες της οικολογίας απόψεις (εθνικά στην προκειμένη), φροντίσατε να κάνετε ΣΗΜΑΙΑ αυτές; Μήπως, λέω, είστε προβοκάτορες του κερατά; Είναι γνωστό ότι η μόνη σας παρέμβαση είναι στα πάνελ, όμως και σε αυτά για ένα γαμημένο ΔΑΣΟΣ δε σας έχω ακούσει να μιλάτε.
Και Candiru, πριν προλάβεις να με πεις εθνικιστή, γιατί κόβω την πούτσα μου ότι τα αμυντικά σου αντακλαστικά θα χτυπήσουνε εκεί, διάβασε καλύτερα και δες αν εστιάζω πάνω στην ορθότητα αυτών των απόψεων ή στο γεγονός ότι χρησιμοποιούνται ως γαιδούρειος ίππος για να εξυπηρετήσουν τον τυχοδιωκτισμό σας.
rage for order
04-09-2009, 04:09
είστε βλάκες.
οι οικολόγοι πράσινοι πιστεύουν στην αυτονομία της εργατικής τάξης. αυτονομία από κόμματα και "ξένες" οργανώσεις. πάντα συμμετείχαν στους αγώνες της τάξης μας αλλά το έκαναν σαν προλετάριοι. δεν έβαζαν μπροστά την κομματική τους ταυτότητα. δεν ήθελαν να μαζέψουν πρόβατα σε κάποιο μαντρί. δεν πίστευαν ότι τα ταξικά αδέρφια τους έχουν ανάγκη πεφωτισμένης ηγεσίας.
ήταν είναι και θα είναι δίπλα μας στα οδοφράγματα του ταξικού πολέμου.
διόρθωση: στα φλεγόμενα οδοφράγματα του ταξικού πολέμου
Τεράστιο άδειασμα από ικονοκλαστ.
Να τελειώνουμε με αυτό το ανέκδοτο επιτέλους, δεν εκπροσωπείτε κανένα κοινωνικό στρώμα, καμία τάξη (τρομάρα μου), καμία πολιτική κατεύθυνση. Και στα περι δράσης, σίγουρα δε ζήτησε κανείς να πάρετε όλα τα σωματεία προκειμένου να σας πάρει κανείς στα σοβαρά ως πολιτική ύπαρξη, αλλά 1ον) δεν έχετε παλέψει ούτε για το πάρκο στην Κυψέλη, πόσο μάλλον για ένα εργασιακό, για να λέμε τα σύκα σύκα στο πόσο κυνηγάτε το θέμα της δράσης, και 2ον) ούτε στη θεωρία απευθύνεστε πουθενά, στα περι "ταύτισης" με την αριστερά.
Μπορεί ο χώρος του ικονοκλαστ και του κάθε ικονοκλαστ να διεκδικεί μία θέση στην ταξική πάλη ενώ στην ουσία να τρώει ψίχουλα, αλλά τουλάχιστον είναι εκεί και το παλεύει.
Το κόμμα σας ήτανε μία φούσκα που φούσκωσε απρόβλεπτα (αλλά τελείως λογικά αν μελετηθεί κοινωνικά) μετά τις πυρκαγιές του 2007, μία έκτη μπάρα στα γκάλοπ που ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με τις διαθέσεις και τα παιχνίδια των λαμπράκηδων (κι όχι μόνο εσείς, μεταξύ μας) κι έκτοτε φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του με τους γνωστούς προβοκατόρικους τρόπους. Θα σας ήξερε κανείς αν δε γινόταν η ιστορία με την πλατεία Κεμάλ; Ή θα σας ήξερε κανείς χωρίς τις βλαμμένες τοποθετήσεις για το μακεδονικό; Θεωρείτε τους εαυτούς σας κόμμα τη στιγμή που κάθε επίφαση δημοσιότητας προκαλείται μόνο από το παιχνίδι με τα αντακλαστικά του συντηρητικού μέρους του λαού; Περισσότερη ταύτιση με τη χαζοαναρχία βλέπω παρά με "αριστερά".
Κι εγώ λέω, πες ότι έχετε δίκιο σε αυτές τις ΝΑΤΟθρεμμένες θέσεις, μπορείτε να μου πείτε πώς ακριβώς σχετίζονται με το κύριο ιδεολογικό αντικείμενο του χώρου σας; Δηλαδή, γιατί οι "Γυναίκες για μία άλλη Ευρώπη" δε μίλησαν ποτέ για το σκοπιανό κι εσείς μιλήσατε; Και γιατί αν είστε τόσο χαλαρό κόμμα όσον αφορά τις παρελκόμενες της οικολογίας απόψεις (εθνικά στην προκειμένη), φροντίσατε να κάνετε ΣΗΜΑΙΑ αυτές; Μήπως, λέω, είστε προβοκάτορες του κερατά; Είναι γνωστό ότι η μόνη σας παρέμβαση είναι στα πάνελ, όμως και σε αυτά για ένα γαμημένο ΔΑΣΟΣ δε σας έχω ακούσει να μιλάτε.
Και Candiru, πριν προλάβεις να με πεις εθνικιστή, γιατί κόβω την πούτσα μου ότι τα αμυντικά σου αντακλαστικά θα χτυπήσουνε εκεί, διάβασε καλύτερα και δες αν εστιάζω πάνω στην ορθότητα αυτών των απόψεων ή στο γεγονός ότι χρησιμοποιούνται ως γαιδούρειος ίππος για να εξυπηρετήσουν τον τυχοδιωκτισμό σας.
profanws einai 8emito na pairnoun 8esi oi oikologoi kai se pio meizona politika zitimata apti stigmi pou vlepoun oti exoun mia elpida na vgoun sti vouli (giati oi ipoloipoi den exoun), giati alliws 8a tous psifisoun mono mesilikoi proskopoi (osoi dld den exoun katastalaksei se nd/laos) kai gerontokores pou goustaroun louloudakia. den perimene kaneis akeraiotita sauto to paixnidi.
omws den einai 8emito na tous psifisei kapoios me to skeptiko oti 8a mpei kai ekto komma mesa kai 8a ginoun pio diskola ta pragmata gia tous megalous (me to ftwxo mou myalo panta), ki oti 8a te8ei kai kana allo zitima sti vouli pera apauta pou 8a akoume eis ton aiwna kai bare8ikame pia, skyliasame, 8eloume na spasoume kai kapoiou allou eidous plaka re aderfe, kai malista zitima gia to opoio mporei na ginei kati kai na xei kapoio apotelesma? se teliki analysi, mia diarki farsokwmwdia zoume eite me tis enallages kivernisewn eite me ta ekastote neoeisel8enta kommata sti vouli (politiki anoiksi, dhkki, to laos pou prwtovgike apo tin apogoiteusi megalis meridas neodimokratwn).
pantws 8a itan asteio 8eama penteksi ipopsifioi twn oikologwn ntimenoi sta prasina me fonto ti flegomeni stamati, eee, -ta, na wryontai oti de mas prosekse kaneis kai emeis ta legame alla, alla aptin alli, panta me to ftwxo mou myalo, den ksero poios 8a dine tileoptiko xrono se ena komma pou apla filodoksei na mpei sti vouli kai isws de mpei kai pote. an tous edine de nomizw na min ton epairnan.
Dragonlord
04-09-2009, 09:16
omws den einai 8emito na tous psifisei kapoios me to skeptiko oti 8a mpei kai ekto komma mesa kai 8a ginoun pio diskola ta pragmata gia tous megalous (me to ftwxo mou myalo panta), ki oti 8a te8ei kai kana allo zitima sti vouli pera apauta pou 8a akoume eis ton aiwna kai bare8ikame pia, skyliasame, 8eloume na spasoume kai kapoiou allou eidous plaka re aderfe, kai malista zitima gia to opoio mporei na ginei kati kai na xei kapoio apotelesma? se teliki analysi, mia diarki farsokwmwdia zoume eite me tis enallages kivernisewn eite me ta ekastote neoeisel8enta kommata sti vouli (politiki anoiksi, dhkki, to laos pou prwtovgike apo tin apogoiteusi megalis meridas neodimokratwn).
Ακριβώς με αυτό το σκεπτικό το έριξα στους οπ στις ευρωεκλογές. Γενικά, το σκεπτικό ότι πρέπει ντε και καλά να ψηφίζουμε κόμμα εξουσίας, που θα έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα και άποψη για τα πάντα είναι λίγο παλαιολιθική, μπορείς να ψηφίσεις κι ένα κόμμα για να κάνει πέντε συγκεκριμένες παρεμβάσεις. Λες και έχει και ΤΟΣΗ σημασία πια το τι γίνεται στη βουλή, εντάξει, καλό είναι να ακούγονται κάποια πράγματα αλλά ουσιαστικά το πρώτο κόμμα κυβερνά και τους γράφει τους υπόλοιπους. Οπότε στην τελική μπορεί και κάποιος να σκεφτεί ότι τα εργασιακά δικαιώματα θα τα υπερασπιστούν κκε-σύριζα, ας βγει και κανας πράσινος να υπερασπιστεί το περιβάλλον. Δεν είναι κακό. Ουσιαστική διαφορά δε θα κάνουν άλλωστε, τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα, ούτε ο σύριζα, ούτε οι οπ, ούτε η ανταρσύα στη βουλή. Εκτός από το πρώτο που είπες δηλαδή, να μπουν περισσότερα κόμματα και να μοιραστούν οι έδρες.
stam για να κρίνεις ένα νεοσύστατο κόμμα, θα πρέπει να γνωρίσεις τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ
και να μην αρκείσαι στον τρόπο που το παρουσιάζει η τιβί (πχ τα εθνικά θέματα ούτε καν αποτελούν σημαντική πτυχή του πολιτικού προγράμματος, δεν τα θεωρούμε καν σοβαρούς λόγους διένεξης των γειτονικών χωρών στο επίπεδο που παρουσιάζονται εδώ και δεκαετίες), αλλά ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ οι καναλάρχες για να παράγουν θέαμα από τη μια και φυσικά να συντρίψοπυν εν τη γεννέση του μια ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Αντιθέτως, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για αυτή την κατάσταση στου ΟΠ γιατί δεν τους αφήνουν να καθορίσουν αυτοί την ατζέντα με τις προτεραιότητες των θεμάτων που θέλουν να θέσουν (διακρατικά περιβαλλοντικά προβλήματα, διακομματικές δασοκτόνες πολιτικές, χωροταξικά, τουριστική ανάπτυξη, τοξικά απόβλητα, κρατική βία, εργασιακά, κλπ).
Εχεις προσέξει πως πιο πολύ επιτίθενται στον Τρεμόπουλο, παρά τον αφήνουν να μιλήσει ο ίδιος; Αλλά και αν τον αφήσουν να μιλήσει μετ' εμποδίων (με τι ψυχολογία άραγε;) πόσο χρόνο θα έχει στη διάθεση του για να αναπτύξει την θέση του διεξοδικά, γιατί μια εναλλακτική , καινοφανής έως αιρετικη θέση θέλει πολύ περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθεί σωστά. Αντιθέτως, η κυρίαρχη άποψη αναπτύσσεται και αναπαράγεται συνθηματολογικά σε ελάχιστο χρόνο. Επικοινωνιακά κερδίσουν τις εντυπώσεις και χαμένος βγάινει ο Τρεμόπουλος και οι ΟΠ. Το παιχνιδι είναι στημένο στη γνωστή συνταγή που τραγουδάει και ο Τσακνής. Μοναδική ελπίδα η ανάπτυξη κριτικής σκέψης στον τηλεθεατή και η απεξάρτησή του από την τιβί.
Δυστυχώς το ΚΚΕ συνάδει με την άκρα δεξιά στην λάσπη και σε ποιότητα αλλά και περιεχόμενο. Και φυσικά σε ολοκληρωτισμό, αν κρίνουμε από τα ΚΝΑΤ, τις προσπάθειες καπελωμάτων ακόμα και με τη βία διαμαρτυριών (αύριο πάλι τα ίδια θα δούμε στη ΔΕΘ, κυνηγητό των υπόλοιπων παρατάξεων από ΜΑΤ και ΚΝΑΤ σε αγαστή συνεργασία για να μην τους χαλάσουνε τη φιέστα και φανεί στην τιβί ότι και άλλες αριστερές παρατάξεις υπάρχουν εκτός από ΠΑΜΕ κλπ, ανάλογα με τη συνεργασία ΜΑΤ και χρυσαύγουλων σε άλλες φάσεις.
Amnesiac.
04-09-2009, 09:59
πχ τα εθνικά θέματα ούτε καν αποτελούν σημαντική πτυχή του πολιτικού προγράμματος, δεν τα θεωρούμε καν σοβαρούς λόγους διένεξης των γειτονικών χωρών στο επίπεδο που παρουσιάζονται εδώ και δεκαετίες
Είναι αιρετικός! Είναι αιρετικός!
εμπρός στον αγώνα για το δίκιο του εργάτη και το δικαίωμα στην ποιότητα ζωής!
http://ecogreensalonika.wordpress.com/2009/09/03/poreia-det/
ikonoklast
04-09-2009, 10:15
stam για να κρίνεις ένα νεοσύστατο κόμμα, θα πρέπει να γνωρίσεις τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ
:moutza: Δεν είστε νεοσύστατο κόμμα γελοίε. Τα green party ανα την ευρώπη, όσες διαφορές κι αν έχουν και απο όσο διαφορετικούς μαλάκες και να απαρτίζονται απο τον κονμπεντί μέχρι εσένα, έχουν συγκεκριμένες θέσεις και προτεραιότητες. Δεν περιμέναμε τον ΧΡΥΣΟΓΕΛΟ (γελώ) να μας πει τι είναι η πράσινη σοσιαλδημοκρατία. Και τέλοσπαντων είσαι ρόμπα, ΣΚΑΣΕ.
Θα απάνταγα και στα υπόλοιπα αλλά αυτό έτσι κι αλλιώς δε τελειώνει ποτέ, μπορείς να ποστάρεις μαλακίες για πάντα και να προκαλείς να σε βρίζουν για αιώνες, αλλά
Δυστυχώς το ΚΚΕ συνάδει με την άκρα δεξιά στην λάσπη και σε ποιότητα αλλά και περιεχόμενο. Και φυσικά σε ολοκληρωτισμό, αν κρίνουμε από τα ΚΝΑΤ, τις προσπάθειες καπελωμάτων ακόμα και με τη βία διαμαρτυριών (αύριο πάλι τα ίδια θα δούμε στη ΔΕΘ, κυνηγητό των υπόλοιπων παρατάξεων από ΜΑΤ και ΚΝΑΤ σε αγαστή συνεργασία για να μην τους χαλάσουνε τη φιέστα και φανεί στην τιβί ότι και άλλες αριστερές παρατάξεις υπάρχουν εκτός από ΠΑΜΕ κλπ, ανάλογα με τη συνεργασία ΜΑΤ και χρυσαύγουλων σε άλλες φάσεις.
χαχαχαχαχααχαχα είσαι ένας εκσκαφέας του πυθμένα. Πρώτη φορά καλείτε στη ΔΕΘ btw; Σε ποιό μπλόκ; Ανεξάρτητα ταξικά ε; :DDDDD
στη ΔΕΘ κατεβαίνουμε εδώ και χρόνια, η φωτό είναι από περσινή όπου δεχτήκαμε μαζί με την αντιεξουσιαστική κίνηση και επίθεση από τα ΚΝΑΤ και το ΠΑΜΕ γιατί ήθελαν να μονοπωλήσουν τον χώρο της ΔΕΘ για τα κανάλια
Griffith
04-09-2009, 12:14
είναι συγκινητικό πάντως, από εναλλακτικός τηελεευαγγελιστής ο καντίρου ξέπεσε σε αποτυχημένο ψηφοθήρα των πρασίνων.τι κατάντια για έναν άνθρωπο.. :eek:
είναι συγκινητικό πάντως, από εναλλακτικός τηελεευαγγελιστής ο καντίρου ξέπεσε σε ψηφοθήρα των πρασίνων.τι κατάντια για έναν άνθρωπο! :eek:
δεν είχα κανένα σκοπό να υποστηρίζω τους πράσινους, αλλά σε ωθούν οι καταστάσεις με τόση λασπολογία, όπως ακριβώς και με το να μας κάνουν να θεωρούμε σπουδαία τα εθνικά θέματα στην τιβί. Το μόνο που προτείνω είναι ΝΑ ΜΗΝ στηριχθούν ΝΔ ΠΑΣΟΚ & ΛΑΟΣ σε πρωτη φάση και ΚΚΕ σε δεύτερη, γιατί το κόμμα αυτό κατρακυλάει ιδεολογικά όσο δεν παέι άλλο και να ΜΗΝ κυριαρχήσει το άκυρο, αποχή, κλπ. Από κει και πέρα ό,τι και να ψηφίσει ο καθένας καλό θα κάνει.
Midnight
04-09-2009, 12:22
είναι συγκινητικό πάντως, από εναλλακτικός τηελεευαγγελιστής ο καντίρου ξέπεσε σε ψηφοθήρα των πρασίνων.τι κατάντια για έναν άνθρωπο! :eek:
δεν είχα κανένα σκοπό να υποστηρίζω τους πράσινους, αλλά σε ωθούν οι καταστάσεις με τόση λασπολογία, όπως ακριβώς και με το να μας κάνουν να θεωρούμε σπουδαία τα εθνικά θέματα στην τιβί. Το μόνο που προτείνω είναι ΝΑ ΜΗΝ στηριχθούν ΝΔ ΠΑΣΟΚ & ΛΑΟΣ σε πρωτη φάση και ΚΚΕ σε δεύτερη, γιατί το κόμμα αυτό κατρακυλάει ιδεολογικά όσο δεν παέι άλλο και να ΜΗΝ κυριαρχήσει το άκυρο, αποχή, κλπ. Από κει και πέρα ό,τι και να ψηφίσει ο καθένας καλό θα κάνει.
Μα τόση λασπολογία, οι κακόμοιροι...οικολογικές βόμβες στο Αφγανιστάν, οι κακόμοιροι...
Phantom Duck
04-09-2009, 12:25
ποιοι εσείς ρε καραγκιόζη, ένα τεράστιο πανώ με μπαλόνια που δεν το κράταγαν ούτε δυο άτομα ήσασταν. αυτοί είστε, πανώ και παράθυρα στις ειδήσεις.
Griffith
04-09-2009, 12:30
καλά καντίρου εκεί με τη λασπολογία μου σπαράζεις την καρδιά.κι ο αλαφούζος μάλλον συγκινήθηκε και σας έχει σένιους, νον?
asimoulis
04-09-2009, 13:33
σας τον δίνουμε στεγνό πάντως απότι βλέπω στο πολ ποτ. εκλογές, πάρτυ.
ποιοι εσείς ρε καραγκιόζη, ένα τεράστιο πανώ με μπαλόνια που δεν το κράταγαν ούτε δυο άτομα ήσασταν. αυτοί είστε, πανώ και παράθυρα στις ειδήσεις.
30-40 άτομα είμασταν μέχρι τα επεισόδια με τα ΚΝΑΤ, μετά μείναμε καμιά 10ριά. Αλλά τις προηγούμενες χρονιές ο πυρήνας ήταν γύρω στα 20 άτομα
Μα τόση λασπολογία, οι κακόμοιροι...οικολογικές βόμβες στο Αφγανιστάν, οι κακόμοιροι...
ποιός υποστήριξε πολέμους εκτος από 1-2 πράσινα κόμματα που επικρίθηκαν έντονα στο κόσοβο; Το να μασουλάμε την ίδια καραμέλα ενώ έχει απαντηθεί εδώ και δεκαετία δεν είναι δείγμα πολιτικής ωριμότητας.
Ακούγεται έντονα πως ο Ηλίας Ψινάκης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.
Δεν ξέρω πώς ταιριάζει ο Ψινάκης με αυτά που πρεσβεύει το ΛΑΟΣ, είναι σίγουρα όμως κάτι που έλειπε από τη Βουλή.
Φαντάζεστε τον Ηλία να βλέπει τον Κωστάκη και να του λέει:
"Αϊ μωρή κουλή, πώς έκανες έτσι το κράτος;"
http://ourgreektv.blogspot.com/2009/09/blog-post_2447.html
το κλουβί με τις τρελές θα γίνει το ΛΑΟΣ :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Φαντάζεστε τον Ηλία να βλέπει τον Κωστάκη και να του λέει:
"Αϊ μωρή κουλή, πώς έκανες έτσι το κράτος;"
Ολόκληρο θρεντ σου 'χουμε ρε φίλος, τι θέλεις πια από 'μας.
Midnight
04-09-2009, 16:55
ποιός υποστήριξε πολέμους εκτος από 1-2 πράσινα κόμματα που επικρίθηκαν έντονα στο κόσοβο; Το να μασουλάμε την ίδια καραμέλα ενώ έχει απαντηθεί εδώ και δεκαετία δεν είναι δείγμα πολιτικής ωριμότητας.
Ποια καραμέλα, ρε, και τι έχει απαντηθεί;! Με δουλεύεις κανονικά;! Τι θα πει "έχει απαντηθεί";! Και το Ολοκαύτωμα έχει απαντηθεί, όπως και η παράδοση των όπλων στη Βάρκιζα, όπως και η παράδοση του Οτζαλάν!!! Και τι να κάμω εγώ δλδ που έχει απαντηθεί; Και είναι καραμέλα για τον ίδιο απλούστατο λόγο που είναι και τα υπόλοιπα: βγάζει μάτι και είναι κάκιστο! Τι να κάνουμε δλδ, να πιστέψουμε πως επειδή περάσε κάποιος καιρός άλλαξε τίποτα;! Είμαστε σοβαροί;! Ή μήπως οι Έλληνες Οικολόγοι Πράσινοι δεν έχουν σχέση με τις μαλακίες των Ευρωπαίων Οικολόγων Πρασίνων, όπως η Αγωνιστική ΠΑΣΠ δεν έχει σχέση με την απλή ΠΑΣΠ;! Τα πιστεύετε αυτά που λέτε;!!!
Ποια καραμέλα, ρε, και τι έχει απαντηθεί;! Με δουλεύεις κανονικά;! Τι θα πει "έχει απαντηθεί";! Και το Ολοκαύτωμα έχει απαντηθεί, όπως και η παράδοση των όπλων στη Βάρκιζα, όπως και η παράδοση του Οτζαλάν!!! Και τι να κάμω εγώ δλδ που έχει απαντηθεί; Και είναι καραμέλα για τον ίδιο απλούστατο λόγο που είναι και τα υπόλοιπα: βγάζει μάτι και είναι κάκιστο! Τι να κάνουμε δλδ, να πιστέψουμε πως επειδή περάσε κάποιος καιρός άλλαξε τίποτα;! Είμαστε σοβαροί;! Ή μήπως οι Έλληνες Οικολόγοι Πράσινοι δεν έχουν σχέση με τις μαλακίες των Ευρωπαίων Οικολόγων Πρασίνων, όπως η Αγωνιστική ΠΑΣΠ δεν έχει σχέση με την απλή ΠΑΣΠ;! Τα πιστεύετε αυτά που λέτε;!!!
Oταν λέμε έχει απαντηθεί δεν εννοούμε έχει δικαιολογηθεί, εννοούμε ότι η συντιπτική πλειοψηφία των Ευρωπαιων πράσινων ήταν ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ στην επέμβαση και μόνο οι Πράσινοι που είχαν κυβερνητικές θέσεις τους υποστήριξαν, μετά εισέπραξαν αυτό που τους άξιζε. Σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει ενιαία κομματική γραμμή, όπως συμβαίνει σε άλλα κόμματα τύπου ΠΑΣΠ. Προφανώς μιλάς χωρίς να έχεις καν διαβάσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ θέση τους, είτε των Ελλήνων, είτε των Ευρωπαίων Πράσινων.
Τι χρώμα έχει η «Πράσινη Ανάπτυξη» του ΠΑΣΟΚ;
Η μαζική επένδυση σε τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον δεν αποτελεί πια αίτημα μόνο των Πράσινων. Στηρίζεται ήδη από ένα ευρύ φάσμα πολιτικών δυνάμεων και κυβερνήσεων, που ξεκινούν από τον Ομπάμα και φθάνουν μέχρι το Κ.Κ.Κίνας και την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας.
Το ελληνικό πολιτικό σύστημα απουσιάζει πανηγυρικά από την εξέλιξη αυτή. Δυστυχώς ακόμη και η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ να μιλήσει για «Πράσινη Ανάπτυξη», αποτελεί περισσότερο επιβεβαίωση της διαχρονικής του τάσης να υπόσχεται στους πάντες τα πάντα, παρά δέσμευση για ουσιαστική αλλαγή πορείας. Η αίσθηση που αφήνουν στις εξαγγελίες τους, είναι ότι οι άνθρωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης είτε δεν έχουν κατανοήσει το νόημα των πράσινων προτάσεων, είτε δεν είναι διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια στους πολίτες.
# Χρειάζεται κάποιος να τους εξηγήσει ότι η «πράσινη ανάπτυξη» δεν είναι ο επόμενος πακτωλός για κάθε πικραμένο, αλλά ένα πλαίσιο για επείγουσες οικονομικές παρεμβάσεις που θα αμβλύνουν τις κοινωνικές συνέπειες της κρίσης και θα προσφέρουν πολύτιμη ανάσα χρόνου στα περιβαλλοντικά μέτωπα, ανοίγοντας το δρόμο για άλλα πρότυπα παραγωγής και κατανάλωσης.
# Δεν έχει ως τώρα επινοηθεί είδος πράσινης ανάπτυξης, με ή χωρίς εισαγωγικά, συμβατό με τις σημερινές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για το επίδομα θέρμανσης, την εκτροπή του Αχελώου, τα γήπεδα γκολφ, τους νέους αυτοκινητοδρόμους στην Αττική ή την εκτός Σχεδίου δόμηση.
# Αποτελούν μάλλον δυσοίωνη απειλή οι θριαμβολογίες για το σχεδιασμό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, που είχαν χαρακτηρισθεί παράδειγμα προς αποφυγή από τις διεθνείς περιβαλλοντικές οργανώσεις.
# Μόνη αναφορά στη βιολογική γεωργία, τουλάχιστον στην ομιλία Παπανδρέου και στην επίσημη περίληψη, αποτελεί η διαβεβαίωση ότι οι στόχοι του ΠΑΣΟΚ θα επιτευχθούν και «με…πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων».
# Εξίσου χαρακτηριστική φαίνεται η υπόσχεση για «ανώτατο χρόνο πρόσβασης σε στάση δημόσιας συγκοινωνίας τα 10 λεπτά από όποιο σημείο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης». Υπάρχουν πολλές περιοχές όπου αυτό να μη συμβαίνει ήδη;
# Για όσους ενδιαφέρονται, τέλος, για λεπτομέρειες, αξίζει την προσοχή ότι οι προτεινόμενοι στόχοι για την «πράσινη ενέργεια» μόλις που φτάνουν το στόχο που πρόσφατα διαπραγματεύτηκε η κυβέρνηση της ΝΔ και παραμένουν κάτω από το μέσο όρο της Ε.Ε.
Είναι σαφές ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να ανταποκριθεί επικοινωνιακά στην απαίτηση της κοινωνίας για «κάτι πιο πράσινο», χωρίς να θυσιάσει καμιά από τις αγκυλώσεις που σφράγιζαν μέχρι τώρα την πολιτική της. Σε μια εποχή που κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων αναγκάζονται να προωθήσουν κάποιες πράσινες επενδύσεις, η Ελλάδα αντιμετωπίζει έτσι ορατό κίνδυνο να βιώσει την τάση αυτή ως απλή επικοινωνιακή σαπουνόφουσκα, πετώντας στα σκουπίδια τη μόνη ορατή ευκαιρία της για ουσιαστική έξοδο από την κρίση.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν έχουμε λόγους να χαιρόμαστε που η «πράσινη ανάπτυξη» του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται μάλλον απλή εικονική πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά οι διεκδικητές της εξουσίας επιβεβαιώνουν με τον τρόπο τους, πόσο δύσκολο είναι να προχωρήσουν τα υπάρχοντα κόμματα σε δειλά έστω οικολογικά ανοίγματα, χωρίς μακροχρόνια πίεση από ισχυρό πράσινο κίνημα. Για όσους λοιπόν δεν ενδιαφέρονται για το «πρασίνισμα» των άλλων κομμάτων, η ενίσχυση των Οικολόγων Πράσινων και η οικοδόμηση θεματικών πλειοψηφιών στην κοινωνία αποτελεί βραχυπρόθεσμα τον αποτελεσματικότερο δρόμο.
Γιάννης Παρασκευόπουλος
ikonoklast
04-09-2009, 22:09
Καλά σκάσε.
Πάρτε φρέσκο πράμα που σαλεύει!
http://www.sport-fm.gr/article/193257
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=79033
απεχω οπως και στις ευρωεκλογες αλλα ελπιζω σε εκλογη του γιωργαρου του ανατολακη και να αρχισει στη βουλη τα τακλιν στις καρωτιδες των 299:dfinger:
«Έγώ θέλω να πλατύνω την Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό με ανθρώπους που έχουν μονίμως γυρισμένη την πλάτη. Δηλαδή, η ζώνη των 2 με 5 το μεσημέρι, αυτός ο κόσμος, γιατί να μην είναι στην πολιτική;»
Όπως διευκρίνισε, την αφορμή για την εμπλοκή του με τα κοινά του έδωσε η είδηση ότι η πολεοδομία μήνυσε τον Τομ Χανκς, ο οποίος έχει εξοχικό στην Αντίπαρο, επειδή έκανε ένα σκαλοπάτι στην θάλασσα. "Γι' αυτό το σκαλοπάτι εγώ θα ασχοληθώ με την πολιτική", είπε ο Ηλίας Ψινάκης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σημείωσε ότι είδε τον Ηλία Ψινάκη να έχει όρεξη.
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........ -,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\
rage for order
05-09-2009, 06:06
βλάκας ο καρατζαφέρης δεν είναι πάντως..
freak brother
05-09-2009, 06:56
αυτη η κινηση με ψινακη δειχνει μεγαλη καθυστερα παντως.
βλάκας ο καρατζαφέρης δεν είναι πάντως..
Δε ξέρω αν είναι βλάκας, αλλά φαντάσου τι εκτίμηση έχει για τους ψηφοφόρους του όταν βάζει στο ψηφοδέλτιο του άτομα που δεν έχουν πολιτικές θέσεις και δεν είχαν ποτέ συνδικαλιστική δράση, απλώς και μόνο επειδή είναι διάσημοι. Όχι πως έχει και πολύ άδικο για μια μερίδα τουλάχιστον των ψηφοφόρων, αλλά και από αυτό το πρίσμα είναι υπόλογος για την ενίσχυση μίας δυστυχούς για την πολιτική ζωή τάσης.
enitharmon
05-09-2009, 11:46
σκέφτομαι τους απηυδισμένους πατριώτες ψηφοφόρους της ΝΔ που στρέφονται στο ΛΑΟΣ για ένα καλύτερο μέλλον να ακουνε για υποψηφιοτητα ψινακη και χασκογελαω
Αυτό βασικά. Δεν καταλαβαίνει πόσους ελληνάρες θα χάσει λόγω Ψινάκη;
asimoulis
05-09-2009, 14:07
μπουρδέλο και το λάος.
Kingdom Gone
05-09-2009, 14:22
Δε ξέρω αν είναι βλάκας, αλλά φαντάσου τι εκτίμηση έχει για τους ψηφοφόρους του όταν βάζει στο ψηφοδέλτιο του άτομα που δεν έχουν πολιτικές θέσεις και δεν είχαν ποτέ συνδικαλιστική δράση, απλώς και μόνο επειδή είναι διάσημοι. Όχι πως έχει και πολύ άδικο για μια μερίδα τουλάχιστον των ψηφοφόρων, αλλά και από αυτό το πρίσμα είναι υπόλογος για την ενίσχυση μίας δυστυχούς για την πολιτική ζωή τάσης.
γιατί, τα άλλα κόμματα δε το κάνουν αυτό;
Moonspellheim
05-09-2009, 14:23
τυχαίε πασοκοφρίκουλα;
axaxaxa den se xalase gay!!!
Amnesiac.
05-09-2009, 14:47
Δύο πράγματα αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου: Το ΘΡΥΛΟ και το Θοδωρή Ρακιντζή. Και με αυτές του τις κινήσεις το ΛΑΟΣ μου απέδειξε ότι ενδιαφέρεται για ανθρώπους σαν και μένα, είναι παρήγορο μέσα στα γενικότερα σκατά της πολιτικής να υπάρχει ένας ΗΓΕΤΗΣ που μπορεί να αφουγκραστεί τις επιθυμίες του λαού, έστω και ενός τμήματος αυτού. Στηρίζουμε Καρατζαφέρη.
έντιτ : Ελπίζω αν τελικά βγει ο Ηλίας ένα από τα πρώτα μέτρα που θα πάρει να είναι η καθιέρωση των μεσημεριανάδικων σε πράιμ τάιμ για να μπορούμε να τα παρακολουθούμε και εμείς οι εργαζόμενοι. Έστω μαγνητοσκόπημενα, για να μη σταματήσουν να είναι μεσημεριανάδικα.
ikonoklast
05-09-2009, 15:14
Τα αρχίδια μου θα χάσει, όπως και με τη σαρρή. Ο καρατζαφέρης αν ξέρει να κάνει κάτι πολύ καλά (γιατί στο πολιτικό είναι άχρηστος ακόμα και για φασίστας - άλλη κουβέντα αυτό) είναι να παίζει μπάλα με τα μίντια. Σε αυτή τη φάση ο πολύ σκληρός πυρήνας ακροδεξιών έχει απογοητευθεί απο το λαος εδώ και καιρό αλλά κλαιν, πραγματικά μια τεράστια δεξαμενή ψήφων είναι ο κόσμος 2-5 το μεσημέρι. Για να κερδίσεις αυτό το κοινό το να κατεβάσεις ψινάκη είναι η απόλυτη κίνηση ματ. Και γενικώς ο λεπενισμός είναι λίγο μπαναλ, το νεο τρεντ ίσως είναι ο μπερλουσκονισμός. Θεα!
Θες να σου κάνω μια λίστα με το τι έχει κατεβάσει το πασοκ όλα αυτά τα χρόνια απο την kylie μέχρι τη σελήνη;
τυχαίε πασοκοφρίκουλα;
axaxaxa den se xalase gay!!!
Α μωρή κουλή κι εσύ!
Midnight
05-09-2009, 15:19
Ο καρατζαφέρης αν ξέρει να κάνει κάτι πολύ καλά (γιατί στο πολιτικό είναι άχρηστος ακόμα και για φασίστας - άλλη κουβέντα αυτό) είναι να παίζει μπάλα με τα μίντια.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. αυτή τη στιγμή, αν δεν το 'χετε καταλάβει, έχει τους ικανότερους πολιτικούς στην Ελλάδα. Είτε αυτό σημαίνει πως οι πολιτικοί του είναι πολύ ικανοί είτε πως όλοι οι άλλοι είναι πανάχρηστοι, πάρτε το όπως θέλετε, πάντως αδιαμφισβήτητα δεν υπάρχουν ικανότεροι αστοί πολιτικοί αυτή τη στιγμή στη χώρα. Όσο και να κοροϊδεύουμε τον Καρατζαφέρη και τους παρατρεχάμενούς του, Άδωνι και ΣΙΑ, είναι κάτι παραπάνω από πανέξυπνοι πολιτικοί. Δεν είναι τυχαίο ούτε το λαϊκό λεξιλόγιό τους ούτε οι υποψήφιοι που χρησιμοποιούν. Δεν είναι σημάδια βλακείας ή αχρηστίας αυτά, τουναντίον, ξέρουν πολύ καλά που να χτυπήσουν για να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα!
Boris-san
05-09-2009, 15:21
ΨΗΦΙΣΕ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΣ ΚΛΩΤΖΙΕΣ ΝΤΑΛΣΙΜ ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑ
Επισης 5 ΚΚΕ στο ΕΡ σας?
Τα αρχίδια μου θα χάσει, όπως και με τη σαρρή. Ο καρατζαφέρης αν ξέρει να κάνει κάτι πολύ καλά (γιατί στο πολιτικό είναι άχρηστος ακόμα και για φασίστας - άλλη κουβέντα αυτό) είναι να παίζει μπάλα με τα μίντια. Σε αυτή τη φάση ο πολύ σκληρός πυρήνας ακροδεξιών έχει απογοητευθεί απο το λαος εδώ και καιρό αλλά κλαιν, πραγματικά μια τεράστια δεξαμενή ψήφων είναι ο κόσμος 2-5 το μεσημέρι. Για να κερδίσεις αυτό το κοινό το να κατεβάσεις ψινάκη είναι η απόλυτη κίνηση ματ. Και γενικώς ο λεπενισμός είναι λίγο μπαναλ, το νεο τρεντ ίσως είναι ο μπερλουσκονισμός. Θεα!
Έχω την εντύπωση (ίσως και την ελπίδα) πως ακόμα και το κοινό 2-5 δεν θα ψηφίσει ένα κόμμα επειδή έχει στο δυναμικό του τις περσόνες 2-5. Μπορεί και να 'μαι αφελής.
ikonoklast
05-09-2009, 15:45
Όχι, απλά είσαι 12 και θα πας γυμνάσιο.
ikonoklast
05-09-2009, 15:56
Όσο και να κοροϊδεύουμε τον Καρατζαφέρη και τους παρατρεχάμενούς του, Άδωνι και ΣΙΑ, είναι κάτι παραπάνω από πανέξυπνοι πολιτικοί.
Κοίτα, γενικά απλά εσύ είσαι βλάκας.
Διάολε, τι εριστικός που είμαι!
Αυτο που λεει ο ικονοκλαστ.Με μια διορθωση.Το κοινο 2-5 προσπαθησαν απο παλιοτερα να το προσεγγισουν με τις συνεχεις προβολες και τις κοσμικες εμφανισεις του ζευγους Μπουμπουκος-Γιουτζιν.Με τον γαμο?Τους μαντρωσαν για τα καλα.Ε και ερχεται τωρα η προταση στην Θεα και ολα δουλευουν ρολοι για τους απογονους του Λεωνιδα.Το ΛΑΟΣ ειναι το νεο τρεντ.
Moonspellheim
05-09-2009, 16:17
giati koulh mwrh?
Midnight
05-09-2009, 16:33
Όσο και να κοροϊδεύουμε τον Καρατζαφέρη και τους παρατρεχάμενούς του, Άδωνι και ΣΙΑ, είναι κάτι παραπάνω από πανέξυπνοι πολιτικοί.
Με συγκινείς! :touched: Εγώ μπορεί να 'μαι βλάκας, αυτό πάντως δεν αναιρεί το ότι ο Καρατζαφέρης και οι γαμιόλιδες του κόμματός του πηδάνε από όλες τους τις τρύπες όλους τους Έλληνες πολιτικούς αυτή τη στιγμή (εκτός ίσως από κάποιους λίγους της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αλλά μιλάμε για κόμματα της Βουλής). Εδώ είμαστε και θα το δούμε μαζί και μακάρι να είμαι απλά εγώ βλάκας, μακάρι! Αλλά και για το Χίτλερ ο προηγούμενος αρχηγός (του οποίου το πρόσωπο υπήρχε σε γραμματόσημα) έλεγε πως τον θεωρούσε ηλίθιο και πως ήθελε να τον διορίσει σε Ταχυδρομείο για να του γλύφει τη φάτσα 1000 φορές τη μέρα...φυσικά, όταν ο "βλάκας" Χίτλερ πήρε την εξουσία, έξι μήνες αργότερα, μάλλον ο άλλος έγλυφε τον πούτσο του κάθε SSίτη παρά ο Αδόλφος γραμματόσημα!
Kingdom Gone
05-09-2009, 16:37
Godwin's Law!
δεν έιναι, o νόμος προυποθέτει σύγκριση!
Kingdom Gone
05-09-2009, 16:48
ε και αυτός τι έκανε;
ikonoklast
05-09-2009, 16:57
Godwin's Law!
Εσύ ΣΚΑΣΕ.
Με συγκινείς! :touched: Εγώ μπορεί να 'μαι βλάκας, αυτό πάντως δεν αναιρεί το ότι ο Καρατζαφέρης και οι γαμιόλιδες του κόμματός του πηδάνε από όλες τους τις τρύπες όλους τους Έλληνες πολιτικούς αυτή τη στιγμή (εκτός ίσως από κάποιους λίγους της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αλλά μιλάμε για κόμματα της Βουλής). Εδώ είμαστε και θα το δούμε μαζί και μακάρι να είμαι απλά εγώ βλάκας, μακάρι! Αλλά και για το Χίτλερ ο προηγούμενος αρχηγός (του οποίου το πρόσωπο υπήρχε σε γραμματόσημα) έλεγε πως τον θεωρούσε ηλίθιο και πως ήθελε να τον διορίσει σε Ταχυδρομείο για να του γλύφει τη φάτσα 1000 φορές τη μέρα...φυσικά, όταν ο "βλάκας" Χίτλερ πήρε την εξουσία, έξι μήνες αργότερα, μάλλον ο άλλος έγλυφε τον πούτσο του κάθε SSίτη παρά ο Αδόλφος γραμματόσημα!
ποιός είναι ο "προηγούμενος αρχηγός", ο καιζερ;
stam and the witches
05-09-2009, 17:08
Θαρρώ λέει τον Hindenburg. Στην ταινία που ο Begbie έπαιζε τον Χίτλερ και τσακώνονταν.
freak brother
05-09-2009, 17:21
ηλιθιος ηταν ο χιτλερ.. πηγε να παιξει εκτος εδρας με τους ρωσσους χωρις προετοιμασια οταν οι σοβιετ ειχαν παιξει ηδη καμια 10 αρα αγωνες... αμα δεν ηταν μαλακας , τωρα θα βλεπαμε μπουντεσλιγκα
γιατί, τα άλλα κόμματα δε το κάνουν αυτό;
Σαφώς, αλλά οι επιλογές δεν είναι τόσο τυχαίες, δηλ. είτε είχαν κάποια συνδικαλιστική δράση στο παρελθόν (π.χ. Φασούλας), είτε τουλάχιστον είναι σε θέση να κάνουν τοποθετήσεις σε πολιτικά θέματα, σε επίπεδο που ξεπερνά τους διαλόγους καφενείου (π.χ. Ιωαννίδης). Ο Ψινάκης και η Σταυρώστε-με τι πολιτικό λόγο να διατυπώσουν;
O πολιτικός λόγος όμως δε φέρνει (απαραίτητα) ψήφους.
Η μάζα των αποχαυνωμένων αναποφάσιστων είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή των πολιτικοποιημένων αναποφάσιστων . Το γίδι που βλέπει Λαμπίρη πιθανότατα να μην ξέρει τι εστί Βορίδης και Πλεύρης. Δεν τον ένοιαξε ποτέ.
Βλέπει όμως καθημερινά τη μούρη του Άδωνι. Και τον Ψινάκη. Και πιθανότατα είναι και θρυλάρα και γούσταρε από παλιά Ανατολάκη. Στον πούτσο του τα υπόλοιπα.
Όπως είπε και ο Νασουμ ο ΛΑΟΣ είναι (πλέον) trendy. Και σε μια προεκλογική περίοδο μετράει το έρεισμα και (τελικώς) οι ψήφοι.
Όταν είχε πρωτοσκάσει μύτη το ΛΑΟΣ είχα γελάσει και τους είχα θεωρήσει γραφικούς. Έπεσα πολύ έξω. Αυτομουτζώνομαι.
Ο Καρατζαφέρης είναι μεγάλη μουσίτσα.
ε και αυτός τι έκανε;
συγκριση με τον ένα συνομιλητή δεν πρέπει να κάνει;
KoiliaSamprela
05-09-2009, 22:01
Βασικά όταν βλέπω 300 παραπλήγες δεν μπορώ να διακρίνω ποιος πηδάει ποιον.
Επίσης έχω πάθει πλάκα με την ρητορική του Άδωνη και του Βαίτση ....
Το ότι ο Καρατζαφύρερ είναι γάτος στο μαρκετινγκ δεν σημαίνει ότι έχει και "ρήτορες" στο καφενείο του.
Αν έχεις παρακολουθήσει ποτέ "συζητήσεις τους" απλά δεν λένε κάτι διαφορετικό από ότι θα έλεγαν 2 γερόντια σε ένα καφενείο , και μέχρι εκεί αναλώνετε η πολιτική τους , το κακό είναι ότι υπάρχουν και "νοήμονες" άνθρωποι που βρίσκουν τα λεγόμενά τους λογικά ....
KoiliaSamprela
05-09-2009, 22:03
θα το ρίξω πάλι ΕΕΚ , έχει πλάκα όταν περιμένουν 10 ψήφους και βλέπουν 11 και κάνουν συγκεντρώσεις/συζητήσεις για να βρουν τον 11ο :)
Λοιπόν μάγκες, θέλετε να κάνουμε σοβαρή πολιτική κουβεντούλα ή να αφήσουμε τον candiru και τον stam να ξερνάνε; Ωραίος ο χαβαλές αλλά οι εκλογές θα γίνουν σε λιγότερο από 1 μήνα και πρωθυπουργός θα είναι ο Παπανδρέου (όποιος πιστεύει/ελπίζει κάτι άλλο χρειάζεται :reality check: επειγόντως). Και πρέπει λίγο να δούμε τι πρόγραμμα θέλει να εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ, τι δεσμεύσεις θα κάνει για το τελευταίο 3μηνο του χρόνου κτλ και τι πρέπει εμείς ως λαός να κάνουμε ώστε να πιέσουμε και να δούμε βελτίωση άμεσα. Είναι προφανές πχ ότι πρέπει από τώρα να προετοιμάσει τη διαχείριση μίας κρίσης που έρχεται μες τον χειμώνα. Και η κρίση θα είναι πολυδιάστατη. Θα είναι οικονομική, πολιτική, πολιτειακή. Και τον ΝΔίτικο τρόπο αντιμετώπισης με ατάκες "Η προηγούμενη κυβέρνηση φταίει" δε νομίζω ότι θα τον ανεχτεί κανείς. Ήδη το Μενίδι γαμήθηκε από μία καλοκαιρινή μπόρα, και τα νερά ήρθαν από Πάρνηθα (εεεεεεέλεοςςς).
Τι να σας πω ρε μάγκες... Για μένα είναι μερικά πράγματα που πρέπει η επόμενη κυβέρνηση να λύσει άμεσα ή έστω να θέσει ισχυρές βάσεις ώστε να λυθούν βραχυπρόθεσμα. Οικονομία, παιδεία, απασχόληση, ασφαλιστικό, διαφάνεια. Αν αποτύχει προσωπικά νιώθω ότι πλέον θα οδηγήσει σε πλήρη απαξίωση το πολιτικό σύστημα (ήδη σου λένε τα στατιστικά για περίπου 1 στους 4 Έλληνες λέει ότι τα μεγάλα κόμματα δε μπορούν να φέρουν αλλαγή σε τίποτα :/) και τότε είναι που απλά θα βάλουμε ταφόπλακα σε όλα όσα ελπίζουμε (ουσιαστικά φαντάζομαι υψηλά ποσοστά αποχής σε όλες τις εκλογές - USA style). Θέλω να δω σε μερικά πράγματα αλλαγές ΑΜΕΣΑ (πριν το τέλος του χρόνου), ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την απασχόληση, τις αποδοχές, τις κρατικές επιχορηγήσεις κτλ. Τα ξέρετε.
Αν θέλετε να μιλήσουμε/βριστούμε γι'αυτά εγώ καραγουστάρω. Διαφορετικά να πάω πάλι να συρθώ στη τρύπα μου -_-
Γω παλι οραματιζομαι εσχατιες και θελω τον ικονοκλαστ.
Σε λιγοτερο σοβαρους τονους, δεν μας φταιει η τραμπα αναμεσα στις "μεγαλες" παραταξεις, η οικογενειοκρατια μας εχει αλλαξει τα φωτα.
LOL, ekloges, molis to matha. Kai de tha psifiso profanos.
Midnight
06-09-2009, 01:46
Θαρρώ λέει τον Hindenburg. Στην ταινία που ο Begbie έπαιζε τον Χίτλερ και τσακώνονταν.
Δε μου ρθε ακριβώς απ' την ταινία αλλά δεν έχει και τόση σημασία...
Midnight
06-09-2009, 01:48
Βασικά όταν βλέπω 300 παραπλήγες δεν μπορώ να διακρίνω ποιος πηδάει ποιον.
Επίσης έχω πάθει πλάκα με την ρητορική του Άδωνη και του Βαίτση ....
Το ότι ο Καρατζαφύρερ είναι γάτος στο μαρκετινγκ δεν σημαίνει ότι έχει και "ρήτορες" στο καφενείο του.
Αν έχεις παρακολουθήσει ποτέ "συζητήσεις τους" απλά δεν λένε κάτι διαφορετικό από ότι θα έλεγαν 2 γερόντια σε ένα καφενείο , και μέχρι εκεί αναλώνετε η πολιτική τους , το κακό είναι ότι υπάρχουν και "νοήμονες" άνθρωποι που βρίσκουν τα λεγόμενά τους λογικά ....
Δεν τους χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν ανώτερο λεξιλόγιο και, ναι, είναι μια χαρά ρητορία το να ξέρεις να μιλάς ακριβώς όπως μιλούν και καταλαβαίνουν οι "νοήμονες", οι οποίοι αποτελούν μια τεράστια μειοψηφία (ή μικρή πλειοψηφία ίσως) των εκλογέων και της κοινωνίας επίσης.
Boris-san
06-09-2009, 03:01
Nαι ο Χιτλερ πηρε την εξουσια γαιτι ηταν χαρισματικος και εξυπνος και οχι γιατι το κεφαλαιο της Γερμανιας της Αγγλιας της Αμερικης και της Γαλλιας του εδωσε οτι ειχε και δεν ειχε γιατι τους εξυπηρετουσε.Πολυ λογικο
Δύο πράγματα αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου: Το ΘΡΥΛΟ και το Θοδωρή Ρακιντζή.
κλειδωστε το κυριοι,ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΛΕΜΕ
Black Snake Moan
06-09-2009, 07:25
Nαι ο Χιτλερ πηρε την εξουσια γαιτι ηταν χαρισματικος και εξυπνος και οχι γιατι το κεφαλαιο της Γερμανιας της Αγγλιας της Αμερικης και της Γαλλιας του εδωσε οτι ειχε και δεν ειχε γιατι τους εξυπηρετουσε.Πολυ λογικο
Γενικά παίζουν "επιχορηγήσεις" από άλλα κράτη σε τέτοιες φάσεις, αυτό δε σημαίνει ότι θα τα σκάγανε στον πρώτο τυχόντα αν δεν πίστευαν ότι είναι ικανός να τους κάνει τη δουλειά. Πχ, ρωσσικό ντοκυμαντέρ που είχα δει πριν κανα μήνα, η μεταφορά του Λένιν στη Ρωσσία μέσω Φινλανδίας με δρομολόγια τρένων και έξοδα καλυμένα από τη γερμανία. Όλα αυτά εν μέσω πρώτου παγκοσμίου πολέμου γιατί πολύ απλά μια επανάσταση στη ρωσσία θα έκλεινε αμέσως το ένα μέτωπο, οπότε και ο κάιζερ έκοβε επιταγές του στυλ 5 εκατομμύρια μάρκα εκείνης της εποχής και αξίας (δεν το λέω εγώ, τα γερμανικά αρχεία το λένε και αν υπάρχει λαός πορωμένος με την αρχειοθέτηση αυτοί είναι οι γερμανοί).
Αντίστοιχα, για τον Shitler δεν ξέρω από ποιους και για ποιο λόγο τα πήρε, αλλά προφανώς
1) τους συνέφερε να πάρει τα πάνω του και
2) εφόσον παίζει συμφέρον και επένδυση, ε δεν βάζεις και τα λεφτά σου σε κουτσό άλογο, πρέπει να το έχει λίγο ;-)
Για τα δικά μας και ον τόπικ τώρα, γενικά έχω φάει αρκετή απογοήτευση ανά τα χρόνια με τον απόλυτο τρόπο που λειτουργούν όλα στο ελλάντα. Από τα "δικά μας παιδιά" και τους "αν όχι μαζί μας, τότε αυτόματα εναντίον μας", μέχρι τους γενικεύοντες ξερόλες του τύπου "'ολοι οι παπαδες/άθεοι/έλληνες/μετανάστες/the one i love or love to hate ομάδα του πλυθησμού είναι αυτομάτως καλοί/κακοί/άπλυτοι/ρεμάλια/δολοφόνοι/πρότυπα/κλπ". Θα μου πεις πέφτω και γω στη λούμπα να τους βάζω όλους σε ένα τσουβάλι. Ε,όχι ακριβώς, γιατί θα κατέβω σε μια πορεία για κάτι που με προβληματίζει χωρίς να με νοιάζει ποιανού το σημαιάκι θα είναι μπροστά και γενικά δεν πιστεύω ότι είναι όλοι έτσι. Απλά αυτοί που είναι έτσι φωνάζουν και ακούγονται περισσότερο και επειδή συμφέρει κάποιους να γίνεται ντόρος και αποπροσανατολισμός από τα προβληματα, σιγοντάρουν όλοι αυτό το γαϊτανάκι του κακώς εννοούμενου τζερτζελέ χωρίς τελικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι με προβληματίζει η οικονομία, η καταστολή και η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν αναιρεί το γεγονός ότι με προβληματίζουν και διεθνή θέματα που αφορούν αυτό το πράγμα που λέγεται ελλάδα, γιατί πολύ απλά ΟΛΑ έχουν αντίκτυπο στη ζωή μου. Το αστείο είναι ότι αν κάτσεις να τα συζυτήσεις αυτά με συγκεκριμένο κόσμο, οι μισοί θα σε βγάλουν εθνίκι και οι άλλοι μισοί κουκουλοφόρο χωρίς να είσαι τίποτα από τα δύο, γιατί πολύ απλά δεν υπόκεισαι στον τρόπο που έχουν μάθει να κατηγοριοποιούν τα πράγματα:rofl:
Προβλέπω να κάνω όπως στις ευρωεκλογές που πήγα και δούλεψα exit poll αντί να ψηφίσω, ή στην καλύτερη να ρίχνω ένα λευκό/άκυρο. Θα προτιμούσα να ψηφίσω βέβαια για να κάνω έστω το κομμάτι μου αυτό και να δείξω την απέχθειά μου για τον τρόπο που λειτουργεί το ελληνικό πολιτικό σκηνικό, αλλά το βλέπω να είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής.
ikonoklast
06-09-2009, 09:13
Γενικά παίζουν "επιχορηγήσεις" από άλλα κράτη σε τέτοιες φάσεις, αυτό δε σημαίνει ότι θα τα σκάγανε στον πρώτο τυχόντα αν δεν πίστευαν ότι είναι ικανός να τους κάνει τη δουλειά. Πχ, ρωσσικό ντοκυμαντέρ που είχα δει πριν κανα μήνα, η μεταφορά του Λένιν στη Ρωσσία μέσω Φινλανδίας με δρομολόγια τρένων και έξοδα καλυμένα από τη γερμανία. Όλα αυτά εν μέσω πρώτου παγκοσμίου πολέμου γιατί πολύ απλά μια επανάσταση στη ρωσσία θα έκλεινε αμέσως το ένα μέτωπο, οπότε και ο κάιζερ έκοβε επιταγές του στυλ 5 εκατομμύρια μάρκα εκείνης της εποχής και αξίας (δεν το λέω εγώ, τα γερμανικά αρχεία το λένε και αν υπάρχει λαός πορωμένος με την αρχειοθέτηση αυτοί είναι οι γερμανοί).
Αντίστοιχα, για τον Shitler δεν ξέρω από ποιους και για ποιο λόγο τα πήρε, αλλά προφανώς
1) τους συνέφερε να πάρει τα πάνω του και
2) εφόσον παίζει συμφέρον και επένδυση, ε δεν βάζεις και τα λεφτά σου σε κουτσό άλογο, πρέπει να το έχει λίγο ;-)
Για τα δικά μας και ον τόπικ τώρα, γενικά έχω φάει αρκετή απογοήτευση ανά τα χρόνια με τον απόλυτο τρόπο που λειτουργούν όλα στο ελλάντα. Από τα "δικά μας παιδιά" και τους "αν όχι μαζί μας, τότε αυτόματα εναντίον μας", μέχρι τους γενικεύοντες ξερόλες του τύπου "'ολοι οι παπαδες/άθεοι/έλληνες/μετανάστες/the one i love or love to hate ομάδα του πλυθησμού είναι αυτομάτως καλοί/κακοί/άπλυτοι/ρεμάλια/δολοφόνοι/πρότυπα/κλπ". Θα μου πεις πέφτω και γω στη λούμπα να τους βάζω όλους σε ένα τσουβάλι. Ε,όχι ακριβώς, γιατί θα κατέβω σε μια πορεία για κάτι που με προβληματίζει χωρίς να με νοιάζει ποιανού το σημαιάκι θα είναι μπροστά και γενικά δεν πιστεύω ότι είναι όλοι έτσι. Απλά αυτοί που είναι έτσι φωνάζουν και ακούγονται περισσότερο και επειδή συμφέρει κάποιους να γίνεται ντόρος και αποπροσανατολισμός από τα προβληματα, σιγοντάρουν όλοι αυτό το γαϊτανάκι του κακώς εννοούμενου τζερτζελέ χωρίς τελικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι με προβληματίζει η οικονομία, η καταστολή και η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν αναιρεί το γεγονός ότι με προβληματίζουν και διεθνή θέματα που αφορούν αυτό το πράγμα που λέγεται ελλάδα, γιατί πολύ απλά ΟΛΑ έχουν αντίκτυπο στη ζωή μου. Το αστείο είναι ότι αν κάτσεις να τα συζυτήσεις αυτά με συγκεκριμένο κόσμο, οι μισοί θα σε βγάλουν εθνίκι και οι άλλοι μισοί κουκουλοφόρο χωρίς να είσαι τίποτα από τα δύο, γιατί πολύ απλά δεν υπόκεισαι στον τρόπο που έχουν μάθει να κατηγοριοποιούν τα πράγματα:rofl:
Προβλέπω να κάνω όπως στις ευρωεκλογές που πήγα και δούλεψα exit poll αντί να ψηφίσω, ή στην καλύτερη να ρίχνω ένα λευκό/άκυρο. Θα προτιμούσα να ψηφίσω βέβαια για να κάνω έστω το κομμάτι μου αυτό και να δείξω την απέχθειά μου για τον τρόπο που λειτουργεί το ελληνικό πολιτικό σκηνικό, αλλά το βλέπω να είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής.
Φίλε Skeftomai Kai Grafo, θα σου εκμυστηρευτώ κάτι που θα υπάρξει γενικά χρήσιμο για την καριέρα σου στο ER: Στ' αρχίδια μας ;-)
Black Snake Moan
06-09-2009, 10:03
Πραγματικά δεν απογοητεύεις φίλος. Περίμενα και έλπιζα σε τέτοιο σχόλιο από σένα συγκεκριμένα :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Midnight
06-09-2009, 13:08
Σταματείστε να θεοποιείτε και να δαιμονοποιείτε τις Μεγάλες Δυνάμεις, έλεος!!! Φυσικά και στήριξαν το Χίτλερ, αυτό είναι λογικό, γιατί επιθυμούσαν από κοινού την πάταξη της Σοβιετικής Απειλής (για εκείνους απειλή, δλδ), και ο Χίτλερ είχε ως βασική προτεραιότητα να τσακίσει την ΕΣΣΔ. Αλλά καμιά δύναμη δεν ανεβάζει με συντρηπτική πλειοψηφία έναν άχρηστο στις εκλογές, ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ! Ο τύπος και το επιτελείο του φυσικά και ήταν χαρισματικοί, όσο ήταν και τρελοί, και όποιος αρνείται οποιοδήποτε από τα δυο μάλλον δεν την παλεύει και πολύ. Και φάνηκε κάλλιστα πως οι Ναζί γράφανε στ' αρχίδια τους τις ευεργεσίες των Μεγάλων προς το πρόσωπό τους όταν τους γαμήσανε στις αεροπορικές επιδρομές (τη Γαλλία, μιας και την ανέφερες, την γονάτισαν σε μια μόνο μέρα, σόρυ κιόλας). Εννοείται πως ήταν και χαρισματικοί και έξυπνοι και εννοείται επίσης πως είχαν αρχικά στήριξη, την οποία φυσικά και δεν θα κέρδιζαν αν δεν ήταν χαρισματικοί και έξυπνοι!
-1RA-UOhz3s
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ειδικά από το 0:30 κει μετά
Φίλε Skeftomai Kai Grafo, θα σου εκμυστηρευτώ κάτι που θα υπάρξει γενικά χρήσιμο για την καριέρα σου στο ER: Στ' αρχίδια μας ;-)
Ρε μαλάκα κουράζεις, το ξέρεις;
freak brother
06-09-2009, 15:51
Λοιπόν μάγκες, θέλετε να κάνουμε σοβαρή πολιτική κουβεντούλα ή να αφήσουμε τον candiru και τον stam να ξερνάνε; Ωραίος ο χαβαλές αλλά οι εκλογές θα γίνουν σε λιγότερο από 1 μήνα και πρωθυπουργός θα είναι ο Παπανδρέου (όποιος πιστεύει/ελπίζει κάτι άλλο χρειάζεται :reality check: επειγόντως). Και πρέπει λίγο να δούμε τι πρόγραμμα θέλει να εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ, τι δεσμεύσεις θα κάνει για το τελευταίο 3μηνο του χρόνου κτλ και τι πρέπει εμείς ως λαός να κάνουμε ώστε να πιέσουμε και να δούμε βελτίωση άμεσα. Είναι προφανές πχ ότι πρέπει από τώρα να προετοιμάσει τη διαχείριση μίας κρίσης που έρχεται μες τον χειμώνα. Και η κρίση θα είναι πολυδιάστατη. Θα είναι οικονομική, πολιτική, πολιτειακή. Και τον ΝΔίτικο τρόπο αντιμετώπισης με ατάκες "Η προηγούμενη κυβέρνηση φταίει" δε νομίζω ότι θα τον ανεχτεί κανείς. Ήδη το Μενίδι γαμήθηκε από μία καλοκαιρινή μπόρα, και τα νερά ήρθαν από Πάρνηθα (εεεεεεέλεοςςς).
Τι να σας πω ρε μάγκες... Για μένα είναι μερικά πράγματα που πρέπει η επόμενη κυβέρνηση να λύσει άμεσα ή έστω να θέσει ισχυρές βάσεις ώστε να λυθούν βραχυπρόθεσμα. Οικονομία, παιδεία, απασχόληση, ασφαλιστικό, διαφάνεια. Αν αποτύχει προσωπικά νιώθω ότι πλέον θα οδηγήσει σε πλήρη απαξίωση το πολιτικό σύστημα (ήδη σου λένε τα στατιστικά για περίπου 1 στους 4 Έλληνες λέει ότι τα μεγάλα κόμματα δε μπορούν να φέρουν αλλαγή σε τίποτα :/) και τότε είναι που απλά θα βάλουμε ταφόπλακα σε όλα όσα ελπίζουμε (ουσιαστικά φαντάζομαι υψηλά ποσοστά αποχής σε όλες τις εκλογές - USA style). Θέλω να δω σε μερικά πράγματα αλλαγές ΑΜΕΣΑ (πριν το τέλος του χρόνου), ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την απασχόληση, τις αποδοχές, τις κρατικές επιχορηγήσεις κτλ. Τα ξέρετε.
Αν θέλετε να μιλήσουμε/βριστούμε γι'αυτά εγώ καραγουστάρω. Διαφορετικά να πάω πάλι να συρθώ στη τρύπα μου -_-
η επομενη κυβερνηση θα παραλαβει χαος και θα παραδωσει χαος στην μεθεπομενη . αυτο γινετε σαυτη τη χωρα
ikonoklast
06-09-2009, 16:02
Phoebus, θα το ρίξεις ΠΑΣΟΚ;
ΧΑΒΟΚΑΡΑ, θες να γίνουμε μπονι και κλάιν (μαιν);
Σαμπρέλα, έχεις υπάρξει τιμημένο ΕΕΚ;
Dythor, εσύ ΣΚΑΣΕ.
stam and the witches
06-09-2009, 16:04
Phoebus ευτυχώς που έκανες πολιτική παρέμβαση αντί να μας αφήσεις να ξερνάμε. Πότε ξανακούστηκε να συζητάμε για κόμματα.
Phoebus δεν κατάλαβα πως είναι όλα αυτά που είπες αρχή "σοβαρής πολιτικής κουβέντας". Δεν έχεις καν ένα πόιντ, στην ουσία τις ελπίδες και τους φόβους σου μας παραθέτεις.
carheart
06-09-2009, 17:00
Είναι σοβαρή πολιτική κουβεντούλα.
asimoulis
06-09-2009, 17:12
θέλουμε φότο σταμ να ξερνάει πάνω σε σημαία πασόκ.
Phoebus, θα το ρίξεις ΠΑΣΟΚ;
ΧΑΒΟΚΑΡΑ, θες να γίνουμε μπονι και κλάιν (μαιν);
Dythor, εσύ ΣΚΑΣΕ.
Αγαπη, ειπες σκεφτομαι και γραφω.
Γιατι? Ελα να το παιξομe πιπινια. Οι νεολαιοι εδω γραφονε ομορφα πραγματα.
29YQdoPvfLA
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
29YQdoPvfLA
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Καταλαβαίνεις ότι ένα internet meme κουράστηκε όταν γίνεται και στα ελληνικά.
Καταλαβαίνεις ότι ένα internet meme κουράστηκε όταν το δεις στο ER.
Καταλαβαίνεις ότι ένα internet meme κουράστηκε όταν το ποστάρει ο Candiru.
Να γίνει πολλ.
KoiliaSamprela
06-09-2009, 21:45
Στηρίζουμε
http://www.fbuch.com/images/Trotsky1932.JPG
Ικονο δε ξέρω, ίσως. Πιστεύω πλέον ότι αν ψηφίζω, πρέπει να ψηφίζω για να βγει ένα κόμμα εξουσίας. Δε θα είχα πρόβλημα να το έριχνα ΕΝΑΝΤΙΑ όπως παλιότερα, απλά νιώθω ότι χάνεται η ψήφος μου, γιατί το να ρίξω αυτό που θέλω δεν αρκεί για να λέω ότι έχω ήσυχη τη συνείδησή μου -_-
Σταμ, είσαι ένας ηλίθιος. Όχι ότι θέλω να το παίξω με στυλ καρχαρτ "είμαι η ελίτ και σας κατουράω" και απλά να κράξω χωρίς νόημα, απλά δε μπορείς να λες ότι μιλάς πολιτικά, πόσο μάλλον να ισχυρίζεσαι κιόλας ότι έχεις δίκιο, και να κράζεις τον Πολυζωγόπουλο. Όχι ότι το άτομο δεν έχει κάνει λάθη ή είναι άγιος. Δε καταλαβαίνω τι σε καίει τόσο πολύ με τον τύπο. Συγκράτησε λίγο το κνίτικο ύφος στην άκρη, ΟΚ; Αν θες, κράξε τον σημερινό πρόεδρο και τη ΓΣΕΕ του -_-
Ντάιθορ, εντάξει, γι'αυτό λέμε να μιλήσουμε πολιτικά. Μετά τη ΔΕΘ προφανώς δημιουργείται πλεόνασμα ευκαιριών για χαβαλέ ("χέυ, ας κάνουμε σκληρή δεξιά πολιτική καταπιέζοντας ακόμα περισσότερο τις ασθενέστερες τάξεις με σκοπό να τις σώσουμε από το αδιέξοδο της οικονομικής κρίσης") αλλά ξέρεις, πίσω απ'όλα υπάρχουν πολιτικές και πίσω από τις πολιτικές υπάρχουν άτομα που τις εφαρμόζουν. Το να εμφανιζόμαστε εδώ και ο ένας να χαϊδεύει τα αυτιά του άλλου ή να αναλωνόμαστε σε one-liners είναι μαλακία.
Βασικά γουστάρω συζήτηση με ικονο.
Midnight
07-09-2009, 10:19
Σταμ, είσαι ένας ηλίθιος. Όχι ότι θέλω να το παίξω με στυλ καρχαρτ "είμαι η ελίτ και σας κατουράω" και απλά να κράξω χωρίς νόημα, απλά δε μπορείς να λες ότι μιλάς πολιτικά, πόσο μάλλον να ισχυρίζεσαι κιόλας ότι έχεις δίκιο, και να κράζεις τον Πολυζωγόπουλο. Όχι ότι το άτομο δεν έχει κάνει λάθη ή είναι άγιος. Δε καταλαβαίνω τι σε καίει τόσο πολύ με τον τύπο. Συγκράτησε λίγο το κνίτικο ύφος στην άκρη, ΟΚ; Αν θες, κράξε τον σημερινό πρόεδρο και τη ΓΣΕΕ του -_-
Sory κιόλας, αδερφέ, αλλά ποια διαφορά ακριβώς είχε η ΓΣΕΕ του Πολυζωγόπουλου με τη σημερινή;! Και ο άνθρωπος φυσικά και δεν έκανε κανένα λάθος (όχι όπως πιθανόν να εννοείς εσύ το λάθος), το μόνο του λάθος είναι που πίστεψε πως θα μπορεί να λέει και να κάνει μαλακίες χωρίς να τις φάει (και τις έφαγε)! Οι μαλακίες του δεν ήταν λάθη, η δουλειά του ήταν και την έκανε μια χαρά, όπως συνεχίζει να την κάνει και ο νύν πρόεδρος! Η ΓΣΕΕ δεν άλλαξε καθόλου, δεν έχει λόγο να αλλάξει. Είναι ένας άθλιος παραπλανητικός μηχανισμός και τίποτε άλλο!
(Και σε ότι σου λέω εγώ δεν υπάρχει τίποτα ΚΝίτικο, τουναντίον)
metamelia3
07-09-2009, 10:24
πασοκ φυσικα
Κάνε τόπικ να το συζητήσουμε γιατί είσαι οφφτοπικ (μιλάμε για κοινοβουλευτικές εκλογές).
carheart
07-09-2009, 12:36
Phoebus, υπερπροσπαθείς για κάτι που δεν θα καταφέρεις.
ikonoklast
07-09-2009, 13:12
Ικονο δε ξέρω, ίσως. Πιστεύω πλέον ότι αν ψηφίζω, πρέπει να ψηφίζω για να βγει ένα κόμμα εξουσίας. Δε θα είχα πρόβλημα να το έριχνα ΕΝΑΝΤΙΑ όπως παλιότερα, απλά νιώθω ότι χάνεται η ψήφος μου, γιατί το να ρίξω αυτό που θέλω δεν αρκεί για να λέω ότι έχω ήσυχη τη συνείδησή μου -_-
Βασικά η αλάνθαστη πολιτική θεωρία (τώρα το σκέφτηκα) λέει ότι υπάρχουν δύο τύποι ψηφοφόρων:
Ο έχων εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα και δει στον τρέχοντα κοινοβουλευτισμό. Αυτός είναι λίγο-πολύ χαζούλης, ψηφίζει κάτα κύριο λόγο "κόμμα εξουσίας" (κοινώς πασοκ/νδ εναλλάξ) ή άλλο εσωκοινοβουλευτικό σχήμα ή πράσινους. Στις προσεχείς εκλογές αυτός ο τύπος καλό θα ήταν να μη ψηφίσει πασοκ/νδ/λαος/πράσινους. Εγώ θα τον καλούσα να ψηφίσει ΚΚΕ, είναι καλά παιδιά (εντάξει μαλάκες είναι) και προπάντως είναι συνεπείς (ή νεκροί). Μια άνοδος πάντως του ΚΚΕ για μένα είναι καλό αποτέλεσμα. Θα ήταν ωραίο να έλεγα το ίδιο για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όπως λέγαμε απο τις εποχές τσίπρα είναι ασόβαροι, αφερέγγυοι και άχρηστοι, θα διαλυθούν σε ορίζοντα δύο χρόνων. Και να τους ψηφίσετε τα αρχίδια μου θα πάρετε.
Ο μη έχων εμπιστοσύνη. Αυτός κυρίως απέχει, ψηφίζει συνειδητά εξωκοινοβούλιο ή ψηφίζει για πλάκα. Αυτός ο κόσμος καλό θα ήταν να μην απέχει, η αρλούμπα με την δήθεν πολιτικοποιημένη αποχή αρχίζει και τελειώνει στα πλείστα όσα παραδείγματα κοινοβουλευτικής χούντας με αποχή στα 40/50%. Αν είναι να ψηφίσει πράσινους καλύτερα να ψηφίσει πασοκ, αν είναι να ψηφίσει μλ καλύτερα να ψηφίσει ΟΑΚΚΕ, αν είναι να ψηφίσει χρυσαυγή καλύτερα να απέχει και αν είναι να ψηφίσει οτιδήποτε άλλο καλύτερα να ψηφίσει ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είμαστε όμορφα και καλά παιδιά, μπερμπάντικα και καραμπουζουκλήδικα (εντάξει μαλάκες είμαστε) αλλά πάντως είμαστε το συνεπές μέτωπο της σωστής αριστεράς. Όσο κι αν σας χάλασε ή όχι, είμαστε αναπόδραστα οι μόνοι σοβαροί.
Για τον πολυζωγόπουλολ, λολ, αλλά έχει δίκιο ο χρήστης Midnight.
Εγώ ψήφισα ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές (κατά λάθος, το παραδέχομαι). Αλλά εκτός το προεκλογικό τραπεζάκι στο μέτωπο της πλατείας δεν σας βλέπω σε κανένα άλλο μέτωπο άρα τώρα θα πάρετε τ' αρχίδια μου!
ikonoklast
07-09-2009, 13:34
Γιατί ρε βλάκα, μια χαρά δε στα σπάει η ΑΡΑΚΑΡΑ στη σχολή; Το ΣΜΤ (http://somtechnik.gr/) δεν θα στα σπάει μόλις τελειώσεις; Δε σε χάλασε!!
Άλλο η σχολή όμως κι άλλο το έξω. :P
Dragonlord
07-09-2009, 13:38
Για πείτε για ανταρσύα. Καταρχάς, ισχύει αυτό που λέτε ότι λειτουργείτε αμεσοδημοκρατικά ή είστε σαν τον σύριζα που μαζεύονται οι αρχηγοί των συνιστωσών και προσπαθούν να τα βρουν με το συνασπισμό; Οι ανένταχτοι τι εκπροσώπηση και βαθμό παρέμβασης έχουν στο σχήμα; Επίσης, είναι αλήθεια ότι πήγατε με γσεε στη δεθ;
Mpampis Mpakalis
07-09-2009, 13:38
Πω ρε φίλε ευτυχώς που παραμένετε κλεισμένοι στο μικρόκοσμό σας και δεν βγαίνετε στην επιφάνεια, γιατί με αυτά που διαβάζει κανείς εδωμέσα, καλύτερα οι μπάτσοι και οι χωριανοί αγρότες, παρά φασιστάκια σας εσάς. Ανταρσύα λέει ο άλλος. Αγόρι μου, έξω από το ίδρυμα που ζεις υπάρχει ένας υπέροχος καινούριος κόσμος. Καιρός να τον γνωρίσεις. Επίσης αν κάποιος ξέρει για τον Πάσχο Μανδραβέλη, θα καταλάβαινε ότι το φίλοι fb με τον καντίρου είναι το πιό αστείο πράγμα που ειπώθηκε σε όλο το τόπικ, όσο και αν κατι καραγιοζάκια φασιστάκια τύπου μπορισαν προσπαθούνε να γίνουνε γελοίοι αναμασόντας διαλεκτική τεσσαρακονταετίας. Ντουντ, γκετελάιφ.
Dragonlord
07-09-2009, 13:41
btw, update από σύριζα, κατεβαίνουν λέει με συλλογική ηγεσία (αν τους επιτραπεί από τον Άρειο Πάγο), τυπικά θα φαίνεται ο τσίπρας αρχηγός, επικρατείας με άτομα εκτός κομμάτων και με σταυρό όλοι οι υπόλοιποι (δηλαδή η χαρά των ανανεωτικών), αλαβάνος δεν κατεβαίνει, βγήκε οσονάναι μαλάκας γιατί μέχρι προχτές μια χαρά ψηνόταν να μπει στη βουλή αν ήταν αρχηγός
Dragonlord
07-09-2009, 13:42
δεν έχετε βαρεθεί με τα φέηκ;
btw, update από σύριζα, κατεβαίνουν λέει με συλλογική ηγεσία (αν τους επιτραπεί από τον Άρειο Πάγο), τυπικά θα φαίνεται ο τσίπρας αρχηγός, επικρατείας με άτομα εκτός κομμάτων και με σταυρό όλοι οι υπόλοιποι (δηλαδή η χαρά των ανανεωτικών), αλαβάνος δεν κατεβαίνει, βγήκε οσονάναι μαλάκας γιατί μέχρι προχτές μια χαρά ψηνόταν να μπει στη βουλή αν ήταν αρχηγός
Γιατί μαλάκας, υποτίθεται θα κατέβαινε σαν ενωτική λύση αφού δε τα βρίσκανε, σωστά;
ikonoklast
07-09-2009, 13:44
Ο "καρδιά μου καημένη" ο μπακάλης;
Dragonlord
07-09-2009, 13:52
Γιατί μαλάκας, υποτίθεται θα κατέβαινε σαν ενωτική λύση αφού δε τα βρίσκανε, σωστά;
Ναι αλλά μια χαρά υποσκάπτει την ενότητα (όπως και την κάθοδο στις εκλογές) με το να μην κατεβαίνει καθόλου.
Mpampis Mpakalis
07-09-2009, 13:54
Ο εισαι οφσάιντ στον έρωτά μου μπακάλης, όχι φέικ, ίσως μόνο λίγο τρόλλ. Με δίωξανε άπο άλλο φόρουμ και άντεξα τρεις μήνες, αλλά ενόψει εκλογών πραγματικά δεν γίνεται, κάπου πρέπει να τρολάρεις. Για πες ικόνοπλαστ, για την οργάνωση του ανταρσία να γουστάρουμε.
Mpampis Mpakalis
07-09-2009, 13:56
Ναι αλλά μια χαρά υποσκάπτει την ενότητα (όπως και την κάθοδο στις εκλογές) με το να μην κατεβαίνει καθόλου.
Α και για τον σύριζα, η δική μου πληροφορία είναι ότι μάλλον άυριο θα έχουμε δύο σύριζες, με την προφανή διαχωριστική γραμμή που καιρό τώρα έχει προκύψει, οπότε καλύτερα να μην κάνουμε πολλές εικασίες. Είναι μια πολιτική απόφαση που μάλλον θα αλλάξει αρκετά τον χάρτη στον χώρο της αριστεράς.
Marillion
07-09-2009, 14:46
μπακάλη τι θα το ρίξεις; με ψήνεις
Mpampis Mpakalis
07-09-2009, 14:50
M έστειλε το κόμμα γιατί μάθανε ότι ο καντίρου δεν κάνει σωστά την δουλειά του :Ρ.
Πέρα από πλάκα, 2 τάσεις υπάρχουνε. Η μία είναι όλοι οι υπόλοιποι, και η άλλη είναι η ανανεωτικοί του ΣΥΝ, δυοτρεις πασόκοι και οι μισοί οικολόγοι. Εγώ δεν θα το ρίξω γιατί θα είμαι σε ταξίδι τότε. Γιατί σε αυτή την κωλοχώρα πιό νωρίς κλείνεις εσύ εισητήρια για να είναι φτηνά, και μετά προκυρίσονται εκλογές.
Επίσης, μισώ τους εαακίτες.
carheart
07-09-2009, 15:07
Κατώριμε, ένα παλικάρι μου. Τι "μπάμπης μπακάλης" και σβεν γιόρκενσεν. Να μιλάμε σαν άνθρωποι.
ikonoklast
07-09-2009, 15:33
πραγματικά δεν γίνεται, κάπου πρέπει να τρολάρεις.
lmgtfy.com/?q=προσόντα
Ορίστε όμως, έψησες τον μαρίλλιον, παρτονα και φύγετε. Να φτιάξετε και μαγκ!
Marillion
07-09-2009, 15:39
τώρα σοβαρά κάπου το χει κάνει σαμ απ ο dragonlord. καλοί και ενημερωμένοι μου φαίνεστε αλλά είστε λίγο μαλάκες σαν άτομα. ικονοκλαστ χωρίς πλάκα γιατί γύρισες πάλι και σπας αρχίδια;
ikonoklast
07-09-2009, 15:47
τώρα σοβαρά κάπου το χει κάνει σαμ απ ο dragonlord. καλοί και ενημερωμένοι μου φαίνεστε αλλά είστε λίγο μαλάκες σαν άτομα. ικονοκλαστ χωρίς πλάκα γιατί γύρισες πάλι και σπας αρχίδια;
Ε, εξεταστική γαρ. Καμιά φορά σας αγαπάω λίγο όμως! :pink:
Για πείτε για ανταρσύα. Καταρχάς, ισχύει αυτό που λέτε ότι λειτουργείτε αμεσοδημοκρατικά ή είστε σαν τον σύριζα που μαζεύονται οι αρχηγοί των συνιστωσών και προσπαθούν να τα βρουν με το συνασπισμό; Οι ανένταχτοι τι εκπροσώπηση και βαθμό παρέμβασης έχουν στο σχήμα; Επίσης, είναι αλήθεια ότι πήγατε με γσεε στη δεθ;
Iσχύει ότι πανελλαδικά υπάρχει συντονισμός σε επίπεδο ανοιχτών αντικαπιταλιστικών συνελεύσεων με ισότιμη παρέμβαση απο οργανωμένους και ανένταχτους. Τύποις τα πορίσματα των εκάστοτε συνελεύσεων σουμάρονται στα πανελλαδικά σχήματα και καθορίζουν την κεντρική γραμμή, ωστόσο μην κρυβόμαστε και αυτή η δομή δοκιμάζεται στην πράξη, όπως όλες. Κάποιες θέσεις εδώ (http://antarsya.org/). Για την ΔΕΘ με κάθε ειλικρίνεια ξέρω περίπου τι έγινε αλλά δεν έχω πεντακάθαρη εικόνα, θα σας τα πουν καλύτερα όσοι ήταν πάνω.
carheart
07-09-2009, 16:18
Δεν έχετε και borisan να σας ψηφίσει 30 φορές σε 4 ώρες, τρίτο κόμμα.
ikonoklast
07-09-2009, 16:23
Κάποιος πρέπει να βγει και να πει: "δε πειράζει φίλε, 20 χρόνια ΝΑΡ φέτος, ΝΕΚΤΑΡ!"
stam and the witches
07-09-2009, 16:25
Έχεις να πεις τπτ επί της ουσίας ρε καθυστερημένε; Μόνο μία γκομενίστικη ανάλυση περι εκλογών είδα. Αν έχεις πες, αν δεν έχεις κλάσε μου τ'αρχίδια πασοκόσκυλο.
carheart
07-09-2009, 16:26
...και τσαντισμένος stam and the witches.
stam and the witches
07-09-2009, 16:27
:headbang2:
carheart
07-09-2009, 16:28
τσάκισέ τους με την ψήφο σου.
stam and the witches
07-09-2009, 16:36
Και για να προλάβω, ό,τι είπα εγώ σε αυτό το τοπικ αφορούσε τους Οικολόγους Πράσινους. Αν τώρα εσύ βλάκα Phoebus αρπάχτηκες με το ποστ μου με τον Πολυζωγόπουλο (που ήταν το τελευταίο σε μία σειρά αντιπασοκικής υστερίας), γάμησέ με.
Pinatero
07-09-2009, 17:18
οσον αφορα τη ΔΕΘ και την Ανταρσυα υπηρξαν 2 συγκεντρωσεις, μια μεριδα της (ΣΕΚ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ..) ηταν με γσεε στη συγκεντρωση και μπροστα στην πορεια της και η υπολοιπη Ανταρσυα ηταν στην Καμαρα οπου εκανε ξεχωριστη πορεια με καποια σωματεια και το κκε-μλ και δε συναντηθηκε με τη Γσεε!
Kingdom Gone
07-09-2009, 17:20
να το διαλύσετε το μαγαζί τότε, κύριοι!
Mpampis Mpakalis
07-09-2009, 17:39
Κατώριμε, ένα παλικάρι μου. Τι "μπάμπης μπακάλης" και σβεν γιόρκενσεν. Να μιλάμε σαν άνθρωποι.
Ρε σεις ρεκβιεμάδες, τι σκατά κόλημα τρώτε? Αν δεν γουστάρετε αυτά που γράφω, πείτετο. Το αν είμαι φέικ ή όχι, σε εμποδίζει να απαντήσεις σαν άνθρωπος? Κι εσύ ικονοπλαστ το ίδιο. Μπαίνω σε μια κουβέντα, και γράφω ότι γουστάρω, και αν είμαι φέικ ή όχι δεν έχει καμία σχέση.
Από εκεί και πέρα, κλασσικοί ΑΝΤΑΡΣΥτες μεταλλαγμένοι κνίτες, και αν όντως κατεβήκανε με την γσεε, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι που ταυτίζονται με την κυρίαρχη συνδικαλιστική συνιστώσα. Επίσης έχω περίπου 1 χρόνο να ασχοληθω με τα εσωτερικά του εαακογκρουπουσκουλισμού, και διαβάζοντας το παραπαραπάνω πόστ ένιωσα όπως όταν πέρνεις μέταλ χάμμερ κάθε άυγουστο: Τόσο οικείο το περιβάλλον, τόσο καινούρια τα ονόματα...
rage for order
07-09-2009, 17:41
Iσχύει ότι πανελλαδικά υπάρχει συντονισμός σε επίπεδο ανοιχτών αντικαπιταλιστικών συνελεύσεων με ισότιμη παρέμβαση απο οργανωμένους και ανένταχτους. Τύποις τα πορίσματα των εκάστοτε συνελεύσεων σουμάρονται στα πανελλαδικά σχήματα και καθορίζουν την κεντρική γραμμή, ωστόσο μην κρυβόμαστε και αυτή η δομή δοκιμάζεται στην πράξη, όπως όλες. Κάποιες θέσεις εδώ (http://antarsya.org/). Για την ΔΕΘ με κάθε ειλικρίνεια ξέρω περίπου τι έγινε αλλά δεν έχω πεντακάθαρη εικόνα, θα σας τα πουν καλύτερα όσοι ήταν πάνω.
πλάκα έχεις.
dragonlord θα σου δώσω εγώ το φως.
Η αμεσοδημοκρατία που άκουσες είναι απλά ένα αστείο. Το πάσχα πριν τις ευρωεκλογές, είχαν πει στους εαακίτες που γύρισαν σπίτια τους για τις γιορτές να στήσουν "ανοιχτές αντικαπιταλιστικές συνελεύσεις" για να δείξουν ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που δεν έχει δομή, δεν κατευθύνεται από τα πάνω αλλά στηρίζεται στην βάση της, δεν είναι μόνο για τα κομματόσκυλα αλλά και η δική σου φωνή έχει δύναμη κτλ κτλ. Βέβαια οι συνελεύσεις αυτές ήταν τόσο ανοιχτές που σε πολλές πόλεις δεν βγήκε καν αφίσα που να καλούσε για τη φάση, απλά μαζεύτηκαν οι εαακίτες μεταξύ τους σε ένα ταβερνάκι, είπαν πότε τους βολεύει και τσουπ νάτη η φωνή της βάσης. Όταν τελείωσαν οι διακοπές τα παιδιά έφυγαν και προφανώς οι συνελεύσεις ψόφησαν, ή έμειναν 5-6 άτομα έτσι για την υπογραφή.
Η Γραμμή βγαίνει ως εξής: μαζεύονται τα κεφάλια από κάθε οργάνωση (προφανώς κεκλεισμένων των θυρών) και το παζαρεύουν. Κάτι δίνει ο ένας, κάτι ο άλλος και ο πιο μάγκας υποχωρεί λιγότερο. Σου λέει ο άλλος ότι οι αποφάσεις σουμάρονται (από ποιον και με τι κριτήρια; ) και μαλακίες. Όταν βλέπεις ψημένο αριστερό κομματόσκυλο να λέει " αυτή η δομή δοκιμάζεται στην πράξη" σημαίνει ότι είναι μια μαλακία και μισή απλά δεν το λέμε παραέξω. Τύποις όχι μόνο αμεσοδημοκρατία δεν υπάρχει αλλά ούτε καν δημοκρατία. Τι να την κάνουνε άλλωστε αφού τα κεφάλια ξέρουν ότι η βάση ακολουθεί σαν βόδια και δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανένας μέχρι τώρα.
Για ΔΕΘ ότι σου είπαν, οι περισσότεροι στη ΓΣΕΕ εκτός από λίγους ΝΑΡίτες
Mpampis Mpakalis
07-09-2009, 17:47
Καλά στάνταρ αυτό που λέει το γίδι για την αμεσοδημοκρατία της ΑΝΤΑΡΣΥΑς. Πόσο εάακ μυρίζει. Βέβαια καλύτερα να μην μιλήσουμε για την αμεσοδημοκρατία στα στέκια στις σχολές και στις γειτονιές, που όποτε γίνεται επι της ουσίας κουβέντα η φάση τείνει στο τραμπούκισμα.
Griffith
07-09-2009, 17:49
α φρικιό αυτός τελικά? μποοόρινγκ.
ikonoklast
07-09-2009, 18:01
Η αμεσοδημοκρατία που άκουσες είναι απλά ένα αστείο. Το πάσχα πριν τις ευρωεκλογές, είχαν πει στους εαακίτες που γύρισαν σπίτια τους για τις γιορτές να στήσουν "ανοιχτές αντικαπιταλιστικές συνελεύσεις" για να δείξουν ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που δεν έχει δομή, δεν κατευθύνεται από τα πάνω αλλά στηρίζεται στην βάση της, δεν είναι μόνο για τα κομματόσκυλα αλλά και η δική σου φωνή έχει δύναμη κτλ κτλ. Βέβαια οι συνελεύσεις αυτές ήταν τόσο ανοιχτές που σε πολλές πόλεις δεν βγήκε καν αφίσα που να καλούσε για τη φάση, απλά μαζεύτηκαν οι εαακίτες μεταξύ τους σε ένα ταβερνάκι, είπαν πότε τους βολεύει και τσουπ νάτη η φωνή της βάσης. Όταν τελείωσαν οι διακοπές τα παιδιά έφυγαν και προφανώς οι συνελεύσεις ψόφησαν, ή έμειναν 5-6 άτομα έτσι για την υπογραφή.
Η Γραμμή βγαίνει ως εξής: μαζεύονται τα κεφάλια από κάθε οργάνωση (προφανώς κεκλεισμένων των θυρών) και το παζαρεύουν. Κάτι δίνει ο ένας, κάτι ο άλλος και ο πιο μάγκας υποχωρεί λιγότερο. Σου λέει ο άλλος ότι οι αποφάσεις σουμάρονται (από ποιον και με τι κριτήρια; ) και μαλακίες. Όταν βλέπεις ψημένο αριστερό κομματόσκυλο να λέει " αυτή η δομή δοκιμάζεται στην πράξη" σημαίνει ότι είναι μια μαλακία και μισή απλά δεν το λέμε παραέξω. Τύποις όχι μόνο αμεσοδημοκρατία δεν υπάρχει αλλά ούτε καν δημοκρατία. Τι να την κάνουνε άλλωστε αφού τα κεφάλια ξέρουν ότι η βάση ακολουθεί σαν βόδια και δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανένας μέχρι τώρα.
χαχαχαχαχα δώσε μου ένα (1) παράδειγμα οριζόντιας συνελευσιακής οργάνωσης απο συλλογικότητα του αναρχικού χώρου που α) να αφορά πάνω απο 30 άτομα πανελλαδικά, β) να μην οδήγησε σε διασπάσεις σε βάθος μισού χρόνου, γ) να μην παίχτηκαν μπουνιές μεταξύ των διασπασμένων δ) οι συνελεύσεις να αφορούσαν οτιδήποτε ελάχιστα πιο πολιτικό απο το που θα μπούν οι μπύρες στο live, πότε θα βάλουμε πορεία για τους συλληφθέντες, πόσο μαλάκες είναι οι αριστεροί. Τόλμα να πεις την ΑΚ, ξεφτίλα.
rage for order
07-09-2009, 18:02
μπα, μάλλον είναι "είμαι ανένταχτος αγνός αγωνιστής και είστε όλοι βλάκες και θέλετε το κακό μου". μποοοοοοοοοοοοοοοoooooοοοοοοοοοοοοοόρινκγ.
rage for order
07-09-2009, 18:07
χαχαχαχαχα δώσε μου ένα (1) παράδειγμα οριζόντιας συνελευσιακής οργάνωσης απο συλλογικότητα του αναρχικού χώρου που α) να αφορά πάνω απο 30 άτομα πανελλαδικά, β) να μην οδήγησε σε διασπάσεις σε βάθος μισού χρόνου, γ) να μην παίχτηκαν μπουνιές μεταξύ των διασπασμένων δ) οι συνελεύσεις να αφορούσαν οτιδήποτε ελάχιστα πιο πολιτικό απο το που θα μπούν οι μπύρες στο live, πότε θα βάλουμε πορεία για τους συλληφθέντες, πόσο μαλάκες είναι οι αριστεροί. Τόλμα να πεις την ΑΚ, ξεφτίλα.
οκ αν λες ότι είστε για τον πούτσο αλλά να σας ψηφίσουν γιατί είστε λιγότερο για τον πούτσο από τους αναρχικούς εντάξει. κατά τα άλλα;
τέτοια συλλογικότητα που λες εγώ δεν έχω δει ποτέ μου, εκτός από την ΑΚ.
Mpampis Mpakalis
07-09-2009, 18:12
Ρε εαακάκο, δεν καταλαβαίνεις πόσο γελοιοποιείσαι σε οποιονδήποτε έχει βρεθεί ποτέ σε διήμερο εαακ??? Σοβαρέψου.
Μου είπε μπόρινγκ άτομο που γουστάρει κουίνσράιχ? Είναι κοπλιμέντο. Αντί όμως να ασχολείσαι με το τί είναι ο άλλος, κοίτα καλύτερα πως κινείσαι εσύ.
ikonoklast
07-09-2009, 18:13
rage for order, είπα με ειλικρίνεια ακριβώς αυτό που διαβάζει κάποιος στο post μου για το πως λειτουργεί η δομή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αφου δεν έχεις δει κάτι τέτοιο λούφαξε και πήγαινε για κάνα ταβλάκι στο στέκι σου.
Griffith
07-09-2009, 18:15
έ όχι και κουινσράιχ ρε κωλόφρικο.κατά τα άλλα είσαι τελείως προβλεπέ, μπιγκόν(ια).
rage for order
07-09-2009, 18:22
rage for order, είπα με ειλικρίνεια ακριβώς αυτό που διαβάζει κάποιος στο post μου για το πως λειτουργεί η δομή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αφου δεν έχεις δει κάτι τέτοιο λούφαξε και πήγαινε για κάνα ταβλάκι στο στέκι σου.
το μαζευόμαστε σε ένα γραφείο και παζαρεύουμε δεν ακριβώς δομή.
Mpampis Mpakalis
07-09-2009, 18:23
προβλεπέ είναι η μάπα σου, ουρακοτάγκε
επίσης προβλεπέ είανι ότι αντί να τσακώνεστε σαν άνθρωποι, κάθεστε και ασχολείστε με το να βάλετε ταυτοτητούλα σε όλους, για να μην χρειάζεται να γράφετε κάτι καινούριο, μόνο κονσέρβα κράξιμο.
ikonoklast
07-09-2009, 18:24
Μια θλίψη.
Mpampis Mpakalis
07-09-2009, 18:27
Επίσης μια θλίψη είναι η μάπα σου.
Griffith
07-09-2009, 18:32
ρουφ!
μια θλίψη είναι η μάνα σου μπάμπη μπακάλη, μίλα πολιτικά ή ψόφα.
Mpampis Mpakalis
07-09-2009, 18:56
έ όχι και κουινσράιχ ρε κωλόφρικο.κατά τα άλλα είσαι τελείως προβλεπέ, μπιγκόν(ια).
ρουφ!
Nai re sy exeis dikio, spaw thn politikh kouventa. Sorry.
Einai mallon giati vriskw anousio na asxoloumai me enan xwro opws h antarsya, pou den exei kan politikh skopimothta, ektos apo to na 8repsoume to egw kai tis pseydes8hseis mas, oti den eimaste neomikroastoi, alla epanastates. Eseis an 8elete synexiste na tsakwneste poios einai pio karagiozis, ta EAAK h h AK.
Loipon, eide kanenas oikologous sth DE8 prin apo kamia wra? den pianw et1 kai den akousa tremopoulo. Eipe tpt kalo?
Griffith
07-09-2009, 19:04
λολ τι οικολόγους ρε τάραμα.
ρουφ!
Μίλα πολιτικά, ΡΕ!
Griffith
07-09-2009, 19:42
γαμώ το χριστό σου εσένα.
Mpampis Mpakalis
07-09-2009, 19:46
Ρε ουρακοτάγκε, ενοχλείς και είσαι οφτόπικ. Στο σήμμυ θα είχες φάει ήδη μπαν.
Djerdjelesh
07-09-2009, 20:10
tag ΠΑΔΗΚΕ
πάτωμα
Griffith
07-09-2009, 20:13
στο σημμυ είστε όμως μαλάκες.και φασίστες.
επίσης τι ουρακοτάγκε ρε αρχίδα, εσύ τι ρόλο βαράς?
Ingolemo
07-09-2009, 20:22
Ρε ουρακοτάγκε, ενοχλείς και είσαι οφτόπικ. Στο σήμμυ θα είχες φάει ήδη μπαν.
Kala to ksekinises alla sth poreia to xalas.
Ti soi troll autoanakhruxthikes kai apeileis kai me bans?
Mpampis Mpakalis
07-09-2009, 21:25
Troll apo ta kala. Den apeilw, apla sas xazeyw pou to exete voulwsei.
Στα ΓΡΑΦΕΙΑ που μαζεύονται οι εαακίτες, ΦΗΜΕΣ θέλουν και μεγάλο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται που και που. Άπο Λ το όνομα. ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!
Nothingface
07-09-2009, 21:31
ΛΗ.?
(σκάω)
Dragonlord
07-09-2009, 21:43
Λοιπόν μιας και πιάσαμε την ανταρσύα κι επειδή είμαι ακόμα αναποφάσιστος γιατί είναι όλοι λίγο σούργελα απλά δε μου πάει και να μην πάω καθόλου (έχω ακόμα τέτοιες ευαισθησίες, πιστεύω μέχρι τις επόμενες εκλογές θα έχουν καταφέρει να αηδιάσω ολικώς), για πείτε για ανταρσύα. Αφού κουτσά στραβά παραδέχεστε ότι δεν υπάρχει αμεσοδημοκρατία, που θα ήταν μια διαφορά με το σύριζα, για πείτε, ποια η ουσιαστική διαφορά σας; Με δεδομένο ότι οι ανανεωτικοί είναι μειοψηφία και ότι θα συμφωνήσουν ότι δε θα στηρίξουν πασόκ. Εννοώ, για να πηγαίνουν οι μισοί από σας με τη γσεε δεν είστε και τόσο ΧΑΡΝΤΚΟΡ.
Και που και να μιλούσα ποτέ εδώ μέσα για το πασοκ και τα πιστεύω μου δηλαδή. Ακόμα και τα fake των fake θα ασχολούνταν..
Kingdom Gone
07-09-2009, 21:56
Και που και να μιλούσα ποτέ εδώ μέσα για το πασοκ και τα πιστεύω μου δηλαδή. Ακόμα και τα fake των fake θα ασχολούνταν..
http://sideshowfinearts.com/artists/brooks/KillingMeSM.jpg
το πασοκ και τα πιστεύω του λέει.
Diva Plavalaguna
07-09-2009, 22:10
το πασοκ λεει δν 8α χει κα8ολου αφισες σ ολη την προεκλογικη περιοδο.
οικολογικο μηνυμα
Dragonlord
07-09-2009, 22:15
Δε βρήκα κάτι για "καθόλου αφίσες", βρήκα αυτό:
Οι αφίσες και το προεκλογικό υλικό θα είναι λιγότερα και υπάρχουν προτροπές προς τους οπαδούς του κόμματος, όπως αυτή που είχε απευθύνει στις ευρωεκλογές ο κ. Παπανδρέου, να μαζεύουν φεύγοντας σημαίες, αφίσες και φυλλάδια. Την προηγούμενη φορά, οι συνεργάτες του προέδρου του ΠαΣοΚ διαπίστωσαν ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία και σκέπτονται σε αυτές τις εκλογές να το καθιερώσουν ως τρόπο συμπεριφοράς των οπαδών τους.
Ντάξει, καλό είναι κι αυτό. Μάλλον απαράδεκτο ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, αυτό είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο.
το πασοκ λεει δν 8α χει κα8ολου αφισες σ ολη την προεκλογικη περιοδο.
οικολογικο μηνυμαΓιατι να πετανε τα λεφτα τους..Την εχουν στο τσεπακι την νικη..
Σαν λαος της πλακας που ειμαστε,πολιτικους τις πλακας θα ψηφ..ζηζουμε,ε..ψηχφτζουμε,εε..ψημιζουμε..(Γιωργακης speaking:lol:)