View Full Version : Εκλογές 2009;
Δε θα βγάλει καθόλου αφίσες είπανε, και επίσης θα σπαταλήσουν μόνο την κρατική επιχορήγηση κι όχι παραπάνω έξοδα (εδώ έμεινα λίγο doh, τα προηγούμενα χρόνια ποιός ξέρει τι έτρωγαν δλδ), ο κάθε υποψήφιος θα βγάλει το πολύ ένα φυλλάδιο κλπ.
Και δε νομίζω ότι το κάνουν επειδή έχουν στο τσεπάκι την νίκη, αντιθέτως για να μαζέψουν καμιά ψήφο παραπάνω. Αν και φυσικά θα έπρεπε να είναι το αυτονόητο για όλους αυτό.
Σταμ, είσαι ένας ηλίθιος. Όχι ότι θέλω να το παίξω με στυλ καρχαρτ "είμαι η ελίτ και σας κατουράω" και απλά να κράξω χωρίς νόημα, απλά δε μπορείς να λες ότι μιλάς πολιτικά, πόσο μάλλον να ισχυρίζεσαι κιόλας ότι έχεις δίκιο, και να κράζεις τον Πολυζωγόπουλο. Όχι ότι το άτομο δεν έχει κάνει λάθη ή είναι άγιος. Δε καταλαβαίνω τι σε καίει τόσο πολύ με τον τύπο. Συγκράτησε λίγο το κνίτικο ύφος στην άκρη, ΟΚ; Αν θες, κράξε τον σημερινό πρόεδρο και τη ΓΣΕΕ του -_-
Έχεις να πεις τπτ επί της ουσίας ρε καθυστερημένε; Μόνο μία γκομενίστικη ανάλυση περι εκλογών είδα. Αν έχεις πες, αν δεν έχεις κλάσε μου τ'αρχίδια πασοκόσκυλο.
Πιτσιρίκο, εγώ είδα ένα ντελίριο ακατανοησίας, το σχόλιο για τον Πολυζωγόπουλο απλά ήταν το κερασάκι.
Και επειδή μένει στον αέρα θέλω να διευκρινίσω το εξής (μιας και δε γίνεται τόπικ): το να μην αντιλαμβάνεστε τι είναι η ΓΣΕΕ, ποιους εκπροσωπεί (εσένα εκπροσωπεί, μαλάκα, εσένα και το γαμωσωματείο σου που προώθησε τον κάθε μαλάκα που δε γουστάρεις πλέον να βλέπεις στις συνομοσπονδίες) και τι δύναμη τελικά έχει απλά σας κάνει εμετικούς απολιτίκ παπάρες. Αν η ΓΣΕΕ δε σ'αρέσει δε φταίει ο θεσμός που ιστορικά σου έχει εξασφαλίσει τόσα κεκτημένα στην εργασία, φταις εσύ (εννοώ ο εργαζόμενος) που δεν οργανώνεται, δεν συνδικαλίζεται και τα περιμένει όλα μασημένα στο πιάτο -_- Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
Κατά τ'άλλα πάρε τους κνίτες φίλους σου και συζητήστε πόσο δραματική άνοδος είναι αυτή του 1%. Συγχαρητήρια, άλλη μια φορά το ΚΚΕ στοχεύει ψηλά!
"Ρίξτε ΚΚΕ αντί ΠΑΣΟΚ/ΝΔ για να ανεβάσουμε τα ποσοστά μας αλλά όχι πολύ, γιατί στο φανταστικό σενάριο που κυβερνάμε και δεν είμαστε το 3ο κόμμα όπως γίνεται εδώ και 40 χρόνια, δεν εφαρμόζουμε κομμουνισμό (κρατικό καπιταλισμό)."
Carheart, πραγματικά :effort: QQ
Τώρα πάω να βρω το photoshopped jpg με τον Lewis Black που βγάζει τα μάτια του γιατί μόνο αυτό μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώθω -_-
Boris-san
07-09-2009, 23:20
Καντιροφεικ γιατι μας το κανεις αυτο?Εσυ τελευταιε παπαρα που εχεις και το αφυψηλου υφακι να πεις τον κομμουνισμο κρατικο καπιταλισμο(τοσο αδιαβαστος και αμορφωτος πασοκος εισαι) κλασε μας τη γωνια ρε μαλακα.Αν θες να πεις για το ΚΚΕ βρισε κατα δω αφοβα.Ο Σταματης δεν εχει καμια ευθυνη
Amnesiac.
07-09-2009, 23:24
Αν θες να πεις για το ΚΚΕ βρισε κατα δω αφοβα.Ο Σταματης δεν εχει καμια ευθυνη
Έτοιμος να δεχτεί τα πυρά του καπιταλιστικού λόγου για να προστατέψει το σύντροφο. Αντρίκιο ποστ :dfinger:
Boris-san
07-09-2009, 23:35
Χεσε μας και συ ρε παπαρα.Ειναι πραγματικα ηλιθιο προς ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ για οτιδηποτε λεει να τον αποκρουεις λεγοντας του οτι εσυ ρε μαλακα ψηφιζεις αυτο πηγαινε με αυτους τους μαλακες και αντε γαμησου.Αμα εχεις πολιτικα επιχειρηματα ουσιας πες τα.Και αν ο Φιμπους θελει να μας πει οτι οι εργαζομενοι ειναι ηλιθιοι και αυτοι τους βγαζουνε και μετα τους μισουνε κατα βαθος,να δουμε τι εχει να πει για τα ρουσφετια και την τρομοκρατια στα σωματεια.Να οργανωθει στηυν ΠΑΣΚΕ να κανει αγωνιστικη δραση στο σωματειο του
stam and the witches
07-09-2009, 23:39
Και επειδή μένει στον αέρα θέλω να διευκρινίσω το εξής (μιας και δε γίνεται τόπικ): το να μην αντιλαμβάνεστε τι είναι η ΓΣΕΕ, ποιους εκπροσωπεί (εσένα εκπροσωπεί, μαλάκα, εσένα και το γαμωσωματείο σου που προώθησε τον κάθε μαλάκα που δε γουστάρεις πλέον να βλέπεις στις συνομοσπονδίες) και τι δύναμη τελικά έχει απλά σας κάνει εμετικούς απολιτίκ παπάρες. Αν η ΓΣΕΕ δε σ'αρέσει δε φταίει ο θεσμός που ιστορικά σου έχει εξασφαλίσει τόσα κεκτημένα στην εργασία, φταις εσύ (εννοώ ο εργαζόμενος) που δεν οργανώνεται, δεν συνδικαλίζεται και τα περιμένει όλα μασημένα στο πιάτο -_- Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
Ό,τι να ναι. Φταίω εγώ που δε γουστάρω τη ΓΣΕΕ (που δεν ανέφερα και κάτι τέτοιο αλλά ό,τι να ναι). Δεν υπάρχει κριτική στη ΓΣΕΕ σαν ηγεσία, σαν κινήσεις, σαν πασοκική γραφειοκρατεία, ο μόνος που φταίει είμαι εγώ. Εγώ είμαι ο απολιτίκ, μάλιστα.
Δεν ξέρω από που να αρχίσω και πού να τελειώσω. Ίσως σταθώ στο υφάκι σου που μού προκαλεί τη νοημοσύνη.
Κατά τ'άλλα πάρε τους κνίτες φίλους σου και συζητήστε πόσο δραματική άνοδος είναι αυτή του 1%. Συγχαρητήρια, άλλη μια φορά το ΚΚΕ στοχεύει ψηλά!
Άντε γαμήσου ρε undecided voter. Μόλις παραδέχτηκες ότι ψηφίζεις σα γκόμενα (κόμματα εξουσίας, "μα δε θα βγει κυβέρνηση") και έχεις και τα αρχίδια να μιλάς για "κνίτες που συζητάνε". Απολίτικο κοπρόσκυλο, που συμπέρανες ότι είμαι και στην ΚΝΕ εκτός των άλλων, αν κάνω την παραμικρή αναφορά στο κόμμα σου και στο τι μαλακίες λέτε εσείς, υπόσχεσαι να μην κάνεις καμιά κλάψα που θα σου βάλω ταμπέλα;
"Ρίξτε ΚΚΕ αντί ΠΑΣΟΚ/ΝΔ για να ανεβάσουμε τα ποσοστά μας αλλά όχι πολύ, γιατί στο φανταστικό σενάριο που κυβερνάμε και δεν είμαστε το 3ο κόμμα όπως γίνεται εδώ και 40 χρόνια, δεν εφαρμόζουμε κομμουνισμό (κρατικό καπιταλισμό)."
Σα τη γιαγιά μου ψηφίζεις. "Αφού δε θα βγουν".
Mpampis Mpakalis
08-09-2009, 00:30
Χεσε μας και συ ρε παπαρα.Ειναι πραγματικα ηλιθιο προς ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ για οτιδηποτε λεει να τον αποκρουεις λεγοντας του οτι εσυ ρε μαλακα ψηφιζεις αυτο πηγαινε με αυτους τους μαλακες και αντε γαμησου.Αμα εχεις πολιτικα επιχειρηματα ουσιας πες τα.
Ποπο ο πολιτικός λόγος του κουκουε στοχεύει πολύ ψηλά. Μετά από τέτοια διαλεκτική, τρίζουνε τα κόκαλα του μαρξ. Αγόρι μου, αν είσαι ακαλιέργητο φασιστάκι, τουλάχιστο παραδέξου το. Και πραγματικά, αμα έχεις πολιτικά επιχειρήματα ουσίας πές τα, γιατί ψελίζοντας δεν γίνεται κουβέντα.
Phantom Duck
08-09-2009, 01:15
LOL, ekloges, molis to matha. Kai de tha psifiso profanos.
Na kai kati thetiko. Ta aderfia astoria meria ti tha to riksoun?
Ανορθόγραφος, λάθος τόνοι, unsuccessful troll, ηλίθιος και χρόνος ζωής. Μπακάλη πάρε τον πούλο, οι μεταλλαγμένοι κνίτες έχουν και την ανάλογη περιφρούρηση.
rfo, η ενημέρωσή σου για τη δεθ προέρχεται από το ίντυ φαντάζομαι. όπως και τα περί ανταρσύα (κι όχι, δε θεωρώ αυτό που γίνεται αμεσοδημοκρατία, αν μπορούσε ένα ετερόκλητο μόρφωμα 6 μηνών να είναι τέτοιο, θα χαμε φέρει τη φάση στα ίσα).
rage for order
08-09-2009, 01:22
τα περί ανταρσύα ότι λέω για τις συνελεύσεις κτλ μου τα έχουν πει εαακίτες και τα έχω δει και εγώ. για την ΔΕΘ δεν είπα κάτι περίεργο. ότι είπε και ο σύντροφος πινατέρο δλδ
Dragonlord
08-09-2009, 01:22
Πείτε μου όμως οι αντάρτες, γιατί να ψηφίσω ανταρσύα κι όχι σύριζα, με δεδομένο ότι δε θα στηρίξει πασόκ;
Ό,τι να ναι. Φταίω εγώ που δε γουστάρω τη ΓΣΕΕ (που δεν ανέφερα και κάτι τέτοιο αλλά ό,τι να ναι). Δεν υπάρχει κριτική στη ΓΣΕΕ σαν ηγεσία, σαν κινήσεις, σαν πασοκική γραφειοκρατεία, ο μόνος που φταίει είμαι εγώ. Εγώ είμαι ο απολιτίκ, μάλιστα.
Δεν ξέρω από που να αρχίσω και πού να τελειώσω. Ίσως σταθώ στο υφάκι σου που μού προκαλεί τη νοημοσύνη.
Άντε γαμήσου ρε undecided voter. Μόλις παραδέχτηκες ότι ψηφίζεις σα γκόμενα (κόμματα εξουσίας, "μα δε θα βγει κυβέρνηση") και έχεις και τα αρχίδια να μιλάς για "κνίτες που συζητάνε". Απολίτικο κοπρόσκυλο, που συμπέρανες ότι είμαι και στην ΚΝΕ εκτός των άλλων, αν κάνω την παραμικρή αναφορά στο κόμμα σου και στο τι μαλακίες λέτε εσείς, υπόσχεσαι να μην κάνεις καμιά κλάψα που θα σου βάλω ταμπέλα;
Σα τη γιαγιά μου ψηφίζεις. "Αφού δε θα βγουν".
Undecided voter vOv
"Ευχαριστώ την ελληνική γλώσσα που δεν μπορεί να με καλύψει."
Όχι ότι έχω κάτι με τους μισογύνηδες κνίτες (και είναι λογικό να σιχαθεί κάποιος το μουνί αν γαμάει μόνο κνίτισες), αλλά ρε παιδί μου, περιορίσου λίγο. Βλέπεις πασοκικά φαντάσματα παντού.
Βέβαια, παραδέξου ότι είσαι κνίτης και θα παραδεχτώ ότι είμαι το πασοκικό φάντασμα που σε καταδιώκει!!!
Πείτε μου όμως οι αντάρτες, γιατί να ψηφίσω ανταρσύα κι όχι σύριζα, με δεδομένο ότι δε θα στηρίξει πασόκ;
γιατι στο τελος θα στηριξει πασοκ
Dragonlord
08-09-2009, 02:07
Σιγά, αυτό μόνο οι της α.π. το θέλουν και υποτίθεται ότι θα βάλουν τους υποψηφίους να υπογράψουν ότι δε θα ψηφίσουν ενάντια σε κοινές αποφάσεις, οπότε άκυρο. Κάτι άλλο;
Dragonlord
08-09-2009, 12:09
Πείτε μου, μη φοβάστε, σοβαρά ρωτάω, i want to believe!
ikonoklast
08-09-2009, 12:13
Ξαναδιάβασε το ποστ μου καλύτερα και μετά μπες στο λίνκ που έδωσα.
εδιτ: αοχριστός!!! τρόμαξα με το λογκο πούστηδες.
Dragonlord
08-09-2009, 12:54
εεε ναι έχω δει στο σάιτ του ανταρσύα (από εκεί διάβασα τα περί αμεσοδημοκρατίας βασικά), αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω την τόσο σοβαρή διαφορά με συνιστώσες όπως η ΚΟΕ πχ για να μη στηρίξω μια συμμαχία που έχει ήδη μια πολύ μεγαλύτερη δυναμική. Αν δεν κάνω λάθος μάλιστα υπήρχαν και κάποιες μετακινήσεις από ανταρσύα σε σύριζα ή τούμπαλιν, ή τουλάχιστον υπήρχαν φήμες για κάτι τέτοιο, κάπου το διάβασα στο ιντερνέτς, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δε βλέπω τεράστιες διαφορές με σύριζα πλην ανανεωτικών. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω, ποιος ο λόγος να προτιμήσω ανταρσύα από σύριζα. Μπαμ διαφορές όμως ε, όχι κλασική αριστερή φαγωμάρα.
Shadowking
08-09-2009, 13:11
Πραγματικά τι δυναμική βλέπεις στον σύριζα αυτή την στιγμή; Άντε να το καταλάβω, όταν του δίναν οι δημοσκοπήσεις τα 18άρια, τώρα που είναι σίγουρο ότι πάει για φούντο κατευθείαν μετά τις εκλογές, ποιο ρεύμα στην κοινωνία εκπροσωπεί που θα 'ταν κρίμα να μην ενισχυθεί;
Για να μην σχολιάσω το γεγονός ότι ο σύριζα έχει άλλους 5000 λόγους να διαλυθεί, σημαντικότερους από το αν αρχηγός θα είναι ο cool αλέξης ή ο παλιός είναι αλλιώς αλέκος.
ΥΓ: καμία μετακίνηση από το ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, προς την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά.
Dragonlord
08-09-2009, 13:22
Όπως και να έχει, ένα 2.5% το έχει σίγουρο, για την ανταρσύα αυτός θα είναι στόχος δεκαετίας και λίγο λέω. Και μην πείτε ότι δε σας νοιάζουν τα ποσοστά, να μην κατεβαίνατε στις εκλογές αν δε σας ένοιαζαν. Πες μου διαφορές όμως ντε, μη μου λες για peoples front of judea.
Shadowking
08-09-2009, 13:46
ok, μια προσπάθεια:
Ο σύριζα, είναι ένας εκλογικός συνδυασμός δορυφοριοποιημένος γύρω από τον ΣΥΝ, με τις διάφορες συνιστώσες του να έχουν συμφωνήσει σε ένα μίνιμουμ πολιτικό πρόγραμμα, λίγο αριστερότερο του συνασπισμού ώστε να διατηρηθεί η ενότητα του εγχειρήματος. Γενικά αυτό λέγεται αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο, λέγεται δεν έχω σκοπό να χτυπήσω τον καπιταλισμό στην ολότητα του αλλά κάποιες πτυχές του, λέγεται να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ. Και είναι απόλυτα λογικό, όταν πετάξεις στο ίδιο μέτωπο τον συνασπισμό, μια οργάνωση της κομμουνιστικής αριστεράς με ΜΛ αναφορές (ΚΟΕ) και πόσους άλλους με διαφορετικές προγραμματικές θέσεις η καθεμία και το συνολικό πολιτικό πρόγραμμα του εγχειρήματος είναι το ελάχιστο που καλύπτει την βασική συνιστώσα, τον ΣΥΝ αυτά τα προβλήματα θα έχεις. Γιατί οι πολιτικές σου θέσεις, είναι διαλλεκτικά συνδεδεμένες με την τακτική και την στρατηγική που θα ακολουθείς στα μέτωπα της περιόδου είτε αυτά είναι εκλογές, είτε Δεκέμβρης, είτε φοιτητικό κίνημα είτε οτιδήποτε. Για αυτό πάει για φούντο ο Συριζα, γιατί όταν πατάς σε 5 βάρκες ταυτόχρονα, είσαι και με τις εξεγέρσεις, είσαι και με την αστική νομιμότητα, όταν είσαι με τον πόλο της αριστεράς, είσαι και με το Πασοκ, ε τον πιεις και λίγο στις ευρωεκλογές άντε να το κλείσουμε το μαγαζάκι να τελειώνουμε.
Η ανταρσύα πάλι, είναι ένα μέτωπο οργανώσεων τα οποία την συνεπή τους στάση την έχουν δείξει σε όλα τα μέτωπα που συμμετέχουν (ΕΑΑΚ, παρεμβάσεις-κινήσεις-συσπειρώσεις), έχει προμετωπίδα το πρόταγμα για τον κομμουνισμό της εποχής μας, μιλάει για εργατική εξουσία, χώνει ξεκάθαρα στόχους για άλλη κοινωνία ρε παιδάκι μου. Προφανώς έχει ελλείψεις, προφανώς έχει προβλήματα στην λειτουργία, σύμφωνοι ότι μέχρι στιγμής δεν μπορεί να να δημιουργήσει ένα διακριτό ρεύμα στην κοινωνία, αλλά τουλάχιστον το 0,43% που πήρε ήταν πολιτική ψήφος. Το 3% του σύριζα τι ρεύμα αποτυπώνει στην κοινωνία; Επαναστατικό/ανατρεπτικό; Να μας δώσει 2 υπουργεία το πασόκ να κάνουμε την δουλειά μας; Και τέλος, η ανταρσύα είναι η πρώτη προσπάθεια να μαζευτεί μεγάλο κομμάτι του δυναμικού εκείνου της αντικαπιταλιστικής/επαναστατικής αριστεράς που τόσα χρόνια παρέμενε διασπασμένο σε 1002 μέρα/εναντια/αντικαπιταλιστικεςσυμμαχιες. Ε, έχει φάση να μην έχεις να κουράσεις το μυαλό σου σε ποιο γκρουπούσκουλο θα το ρίξεις, αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει ένα για σένα - η ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Dragonlord
08-09-2009, 13:53
λέγεται να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ
Και τέλος, η ανταρσύα είναι η πρώτη προσπάθεια να μαζευτεί μεγάλο κομμάτι του δυναμικού εκείνου της αντικαπιταλιστικής/επαναστατικής αριστεράς που τόσα χρόνια παρέμενε διασπασμένο σε 1002 μέρα/εναντια/αντικαπιταλιστικεςσυμμαχιες.
1) Αυτό όμως λέγεται ανακρίβεια, καθώς ξέρεις καλά ότι μόνο η μειοψηφία του συν το θέλει. Τάσεις υπάρχουν παντού.
2) Η πρώτη νόμιζα ότι είναι ο σύριζα, δεν ξέρω, πάλι μαζεύτηκαν γκρουπούσκουλα.
Κι επίσης όταν έχετε μέσα ΣΕΚ που πάει με γσεε δεν ξέρω αν πείθομαι ότι έχετε ΤΟΣΟ πιο ξεκάθαρη θέση κλπ.
Marillion
08-09-2009, 14:00
να κάνω και γω δυο ερωτήσεις αν επιτρέπεται. πως χτυπάς τον καπιταλισμό στην ολότητα του; και αν υπάρχει κάποιο υπαρκτό σχέδιο πως δουλεύει αυτό στην ελλάδα του 2010 ή και του 2020 αν θέλεις.
επίσης δεν ξέρω τι αριστερός πόλος υπήρξε ώστε να υποστηρίξει ο σύριζα; τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα; το κκε; οι οικολόγοι (χαχ); και αν τους υποστήριξε πως ακριβώς το έκανε πέρα από κάποιες δηλώσεις περί ενότητας στην αριστερά κτλ. επίσης πότε υποστήριξε τις θέσεις πασοκ τόσο φανατικά. εδώ θυμάμαι μόλις έβγαιναν τα 18άρια (που περί πούτσας, δημοσκόπηση ήταν, ποτέ δεν πήρε σε εκλογικό αποτέλεσμα τέτοια νούμερα) έβλεπα το πασοκ να γλύφεται και τον σύριζα να μην πολυγοητεύεται. τώρα αν παίζουν παιχνίδια πίσω απ'΄την πλάτη ανοίξτε μας λίγο τα μάτια γιατί είμαστε στην απολίτικη μάζα. σορρυ (δεν ειρωνεύομαι ε)
Shadowking
08-09-2009, 14:00
@dragonlord:
1) ανακρίβεια ξεανακρίβεια, για αυτό πάει για διάσπαση ο συριζα, εκτός αν πιστεύεις ότι το επίδικο είναι αν γράφει καλύτερα στο γυαλί ο αλαβάνος ή ο τσίπρας. Ναι, μόνο η ανανεωτική πτέρυγα του ΣΥΝ, μιλάει ξεκάθαρα για συνεργασίες και διάλυση του συριζα αλλά από ότι φένεται επηρεάζει αρκετά καταστάσεις.
2) Υπάρχουν 2 λόγικες για τις μετωπικές συνεργασίες, η μια είναι να πας να γίνεις αφισοκολλητής του συνασπισμού μπας και σε παίξουν λίγο τα κανάλια και η άλλη, είναι να κάνεις μεν ανοίγματα και μέτωπα αλλά έχοντας στο μυαλό σου πάντα τον στρατηγικό σου στόχο, τον 3ο πόλο της επαναστατικής αριστεράς. Που δεν έχει καμία σχέση με τον συνασπισμό και τους Κύρκους του, τι να κάνουμε τώρα.
Dragonlord
08-09-2009, 15:07
1) Δεν είναι απαραίτητο να πάει για διάσπαση ο σύριζα, μπορεί να πηγαίνει ο συν. Ένας από τους δύο λογικά θα διασπαστεί, δεν πολυπαλεύεται, στο σύριζα είναι επιτακτική ανάγκη πλέον η εξέλιξη σε κάτι μεγαλύτερο και ισχυρότερο, οι ανανεωτικοί δεν το θέλουν με τίποτα (γι'αυτό και έστελναν κόσμο να ψηφίσει ΟΠ στις ευρωεκλογές, για να βγαίνουν μετά και να λένε για τέλμα σύριζα), κάποιος από τους δύο θα νικήσει. Αν νικήσουν οι ανανεωτικοί, μαζί σου, κι εγώ μάλλον ανταρσύα θα το ρίχνω, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Αν στο συν ήθελε η πλειοψηφία να τελειώνει με το σύριζα τώρα ήταν η ιδανική συγκυρία, κι όμως τον στήριξαν παρά τις απειλές των ανανεωτών ότι "απειλείται η ενότητα του κόμματος". Σήμερα συνεδριάζουν btw, αλλά από ό,τι φαίνεται πάλι δε θα μας κάνουν τη χάρη, είναι και η περιουσία του κόμματος στη μέση, πάλι προβοκατόρικο ρόλο θα παίξουν (ξεκίνησαν από χτες οι δηλώσεις). Τέσπα, δε νομίζω ότι και στο συνασπισμό θα τους ανεχτούν πολύ ακόμα, απλά δε θέλουν να αρχίσουν διαγραφές και να τους λένε σταλίνες. Που εν μέρει τους τιμά βασικά.
2) Καλά, τώρα μιλάει ο οπαδισμός μέσα σου, η μία επιλογή είναι να γίνεις αφισοκολλητής του σύριζα με, φυσικά, μοναδικό στόχο να σε παίξουν τα κανάλια και η άλλη να σταθείς περήφανα απέναντι στον καπιταλισμό δείχνοντάς του το παγωμένο καυλί του αριστερέιτορ με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. ΟΚ!
Mpampis Mpakalis
08-09-2009, 15:15
Dikio exei o apopanw. Ουσιαστικά η διαχωριστική γραμμή δεν είναι το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ αλλά το ΑΠ/όλοι οι υπόλοιποι. Και ούτως ή άλλως, το αριστερό ρεύμα που ορίζει εν πολλοίς και την οργανωμένη νεολαία, έχει περισσότερη συνάφεια με τους άλλους παρά με τους ανανεωτικούς. Όσο η ισορροπία ήταν 50/50, δεν υπήρχε πρόβλημα, τώρα όμως που στα πλαίσια του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού το αριστερό ρεύμα έλυνε και έδενε, με τους ανανεωτικούς να αντιστέκονται με κάθε θεσμικό μέσο, η ισορροπία έχει ανατραπεί. Και τελικά ο συν είναι αυτός που αδυνατεί να βγάλει θέσεις που εκφράζουνε τη βάση του. Όχι ο σύριζα. Αυτό φάνηκε και με την ανατροπή στην ποσδεπ.
Από την άλλη, δεν είναι αλήθεια ότι οι ΑΠ έστελνε κόσμο στους ΟΠ. Το ποσοστό τους οι ΟΠ το πήρανε κυρίως από τα μεγάλα κόμματα (σε ποσοστό περίπου 70%). Και μην κάνετε το λάθος να αντιμετωπίζετε τους οικολόγους σαν αριστερό σχηματισμό, εκφράζουν όλο το πολιτικό φάσμα, από μπαχαλιάρηδες αναρχοπριμιτιβοαναρχικούς μέχρι ελληνοδωδεκαθειστές απόστρατους.
ΕΝΤΙΤ: Επίσης να σημειώσω ότι σε περίπτωση αποκόλλησης της πτέρυγας από τον συν, βλέπω χαλαρά ευρύτερη συνεργασία αντικαπιταλιστικής αντίανανεωτικής αντιδραστικής αντιαριστεράς, με αντιανταρσύα και αντισύριζα.
Shadowking
08-09-2009, 15:24
δεν μιλάει ο οπαδισμός, την τύχη μου μέσα, η πολιτική μου αντίληψη και η πολιτική μου ταυτότητα μιλάει.
Τελοσπαντων, θα σου πω μια ωραία ιστορία για το μακρινό '89, τότε που όλη η αριστερά ήταν ενωμένη (ενιαίος ΣΥΝ, με ΚΚΕ μέσα). Ήταν τόσο ενωμένη, που χώραγε και τον τζανετάκη μέσα, και την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αργότερα. Αμέ!
Η συνέχεια, εδώ... ->
http://www.narnet.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=231&Itemid=69
Γενικά, αυτό γίνεται όταν η ενότητα, είναι "ενότητα", χωρίς θέσεις, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς πραγματική συνέχεια μεταξύ των... ενωμένων.
Kingdom Gone
08-09-2009, 16:08
Καλά ρε κατακαημένε mhazowking, τι κάθεσαι σαν πωλητής μεταχειρισμένων αμαξιών στο αηντάχο και πουλάς ανταρσυα; και συ ρε dragonlord σοβαρά τον ρωτάς ή απλά σ' αρέσει να τον βλέπεις να ιδρώνει και να ξειδρώνει και να τυραννιέται; φάση 'δεν έχω πειστεί ακόμα, πείτε μου κ' άλλα'. ρίχτο σύριζα το ρημάδι, μια ψήφος είναι, δεν παίζει και ρόλο! ή ρίχτο οικολόγους τώρα που γυρίζει (http://www.tvxs.gr/v20039)!
Shadowking
08-09-2009, 16:59
μπορεί να ψαρώσει κάνας άσχετος και να το χώσει κατά τύχη.
Boris-san
08-09-2009, 17:57
Χεσε μας και συ ρε παπαρα.Ειναι πραγματικα ηλιθιο προς ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ για οτιδηποτε λεει να τον αποκρουεις λεγοντας του οτι εσυ ρε μαλακα ψηφιζεις αυτο πηγαινε με αυτους τους μαλακες και αντε γαμησου.Αμα εχεις πολιτικα επιχειρηματα ουσιας πες τα.
Ποπο ο πολιτικός λόγος του κουκουε στοχεύει πολύ ψηλά. Μετά από τέτοια διαλεκτική, τρίζουνε τα κόκαλα του μαρξ. Αγόρι μου, αν είσαι ακαλιέργητο φασιστάκι, τουλάχιστο παραδέξου το. Και πραγματικά, αμα έχεις πολιτικά επιχειρήματα ουσίας πές τα, γιατί ψελίζοντας δεν γίνεται κουβέντα.
Πρωτον τι το αντιδιαλεκτικο υπαρχει στο οτι εφοσον πιστευεις οτι εχεις πολιτικη ανωτεροτητα δεν υπαρχει λογος να επιτιθεσαι προσωπικα?Οχι εξηγησε μου ω εσυ μεγαλε γνωστη του μαρξ που τριζουν και τα κοκκαλα του.Πιανει ο καθε καθυστερημενος τον Καρολο στο στομα του και αρχιζουνε οι πιπες απανωτες απο ολους εσας τους πολυδιαβασμενους και γαματους .Ολοι ιδεαλιστες σαν του λογου σου ειστε.Και φιλος το τι εχω διαβασει και κατα ποσο εχω καλλιεργηθει ειναι προσωπικο μου ζητημα και δεν χρειαζομαι να επιδειξω τιποτα.Εγω δε χρειαζεται να πω τιποτα μεσα στο ΕΡ.Να τα πω σε ποιον για να πεισω ποιον δηλαδη?Εγω ξερω οτι το ΚΚΕ αποδεικνυει τι ειναι καθημερινα με τη δραση του,δραση στην οποια εντασσομαι και εγω,καθως και με τη θεωρια του.Και δεν καταλαβα απο που προεκυψε ο χαρακτηρισμος φασιστακι απο τα λεγομενα σου
Εκτος αν εχεις ανωτερο εγγεφαλο και μπορεις και βλεπεις μεσα στον ψυχισμο μου.
Mpampis Mpakalis
08-09-2009, 18:04
Πρωτον τι το αντιδιαλεκτικο υπαρχει στο οτι εφοσον πιστευεις οτι εχεις πολιτικη ανωτεροτητα δεν υπαρχει λογος να επιτιθεσαι προσωπικα?Οχι εξηγησε μου ω εσυ μεγαλε γνωστη του μαρξ που τριζουν και τα κοκκαλα του.Πιανει ο καθε καθυστερημενος τον Καρολο στο στομα του και αρχιζουνε οι πιπες απανωτες απο ολους εσας τους πολυδιαβασμενους και γαματους .Ολοι ιδεαλιστες σαν του λογου σου ειστε.Και φιλος το τι εχω διαβασει και κατα ποσο εχω καλλιεργηθει ειναι προσωπικο μου ζητημα και δεν χρειαζομαι να επιδειξω τιποτα.Εγω δε χρειαζεται να πω τιποτα μεσα στο ΕΡ.Να τα πω σε ποιον για να πεισω ποιον δηλαδη?Εγω ξερω οτι το ΚΚΕ αποδεικνυει τι ειναι καθημερινα με τη δραση του,δραση στην οποια εντασσομαι και εγω,καθως και με τη θεωρια του.Και δεν καταλαβα απο που προεκυψε ο χαρακτηρισμος φασιστακι απο τα λεγομενα σου
Εκτος αν εχεις ανωτερο εγγεφαλο και μπορεις και βλεπεις μεσα στον ψυχισμο μου.
Πραγματικά με βούλωσες και είναι φανερό ότι δεν προσπαθείς να αποδείξεις τίποτα, γι αυτό και απαντάς έτσι αδιάφορα. Και μάλιστα με έπεισες να ψηφίσω κκε, να κάνει την επανάσταση για εμένα. Χαίρομαι που υπάρχει ένας σταθερός φορέας μέσα σε αυτή τη λαίλαπα του οπορτουνισμού, τόσο σταθερός που στηρίζει ακόμα τον θείο πατερούλη. Κάτι βέβαια καθόλου φασιστικό.
Kingdom Gone
08-09-2009, 19:19
μπορεί να ψαρώσει κάνας άσχετος και να το χώσει κατά τύχη.
ρε εδώ κάνουν πολιτικό διάλογο ο ΤΙΤΑΝΑΣ του μαρκσισμου ΜΠΟΡΙΣ-ΣΑΝ με τον ΓΙΓΑΝΤΑ -σκέτο- ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΑΚΑΛΗ, τι να κλάσει ο πολος.
Πιανει ο καθε καθυστερημενος τον Καρολο στο στομα του και αρχιζουνε οι πιπες απανωτες λέει, πεθαίνω.
Dragonlord
08-09-2009, 19:43
Καλά ρε κατακαημένε mhazowking, τι κάθεσαι σαν πωλητής μεταχειρισμένων αμαξιών στο αηντάχο και πουλάς ανταρσυα; και συ ρε dragonlord σοβαρά τον ρωτάς ή απλά σ' αρέσει να τον βλέπεις να ιδρώνει και να ξειδρώνει και να τυραννιέται; φάση 'δεν έχω πειστεί ακόμα, πείτε μου κ' άλλα'. ρίχτο σύριζα το ρημάδι, μια ψήφος είναι, δεν παίζει και ρόλο! ή ρίχτο οικολόγους τώρα που γυρίζει (http://www.tvxs.gr/v20039)!
Ε, wat, είμαι Κόρινθο, μακρυά από τα κέντρα αποφάσεων, γιατί να μην ενημερωθώ/συζητήσω για τους σχηματισμούς που με ενδιαφέρουν. Δεν είναι μόνο θέμα ψήφου, κι ας το έθεσα έτσι απλοϊκά.
Griffith
08-09-2009, 20:54
ούτως ή άλλως το'πε η ντόρα, οκτώβρη σπάμε καρπό αλλά στο πέος γιατί νοέμβρη ξηλώνουμε πεζοδρόμια.
αμα θέλουμε δηλαδής να ψηφίσουμε αστικό κόμμα άλλα όχι νδ ή πασόκ τι έχετε απο δαυτα;
Mpampis Mpakalis
08-09-2009, 21:25
Παίζει να κατέβει η ΔΡΑΣΗ? Αν κατέβει σ αυτονανε ρίχτο.
Α και για να ρωτήσω, τώρα να πουμε τα εακάκια έχουνε πάρει τον δρόμο της πάλης και θα ξηλώνουνε και πεζοδρόμια? Γιωτάδες...
Griffith
08-09-2009, 21:58
ρε πατόφλωρε σκας εδώ και μας λες για σύριζα και όμικρον/πι, είσαι λίγος για να την πεις στους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.εκτός αν είσαι συνταξιοδοτημένο κωλόφρικο και νυν ενεργός πολίτης ορ σθ όποτε LOL @ Mpampis Mpakalis.
carheart
09-09-2009, 00:46
Ήθελα και γω να πω για τον Κάρολο και τα πιστεύω μου, αλλά ξέρετε τι θα γίνει αν.
Amnesiac.
09-09-2009, 01:01
Παιδιά δεν έχω διαβάσει το τόπικ, όχι όλο δηλαδή, οπότε μπορεί και να τα έχετε πει ήδη, αλλά για εξηγάτε οι ψαγμένοι σε απλά ελληνικά τι είναι αυτός ο νέος εκλογικός νόμος που λένε. Αν τα κόμματα που μείνουν εκτός Βουλής πάρουν από 6,5% και πάνω (συνολικά) θα αυξηθούν οι έδρες του πρώτου κόμματος;
Αυτό σε πολύ απλά λόγια σημαίνει ότι αν ψηφίσω κάτι μικρό και προγκρέσιβ και γαμάτο σε κάποιο βαθμό βοηθάω το πασόκ να πάρει περισσότερες έδρες ή μαλακίες λέω;
rage for order
09-09-2009, 01:32
πρέπει να είχε γίνει αυτή η κουβέντα σε άλλο τόπικ και πρέπει να λέγαμε ότι όσα περισσότερα κόμματα μπούνε τόσες λιγότερες έδρες ο πρώτος (πασοκάρα) και άρα είτε ψηφίσεις ανταρσύα είτε άκυρο κτλ είναι σαν να μην ψήφισες μιας και δεν επηρεάζεις έδρες. οπότε αν ο στόχος σου είναι να μειώσεις την δύναμη του πρώτου το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ψηφίσεις κάποιον στο όριο να μπει και το δεύτερο καλύτερο φυσικά να το ρίξεις σε άλλον που ξέρεις ότι θα μπει.
θυμάμαι όμως ότι κάπου καταλήξαμε ότι κάποιο θέμα δεν το είχα καταλάβει και τόσο καλά. αν έχει όρεξη ψάξε.
χμ αυτός ο νόμος είναι πιο καινούργιος του καινούργιου; κάθε εκλογές αλλάζουν οι αθεόφοβοι;
Dragonlord
09-09-2009, 08:50
Όχι, αυτό που λέει ο αμνήζιακ ισχύει. Δεν ξέρω από ποιο ποσοστό και πάνω, αλλά ναι, αν έχουν μεγάλο ποσοστό τα εκτός βουλής τότε είναι πιο εύκολη η αυτοδυναμία για τον πρώτο. Όπως και να έχει, νομίζω ότι δεν πρέπει να επηρεάζεται κάποιος από τις μαϊμουδιές των εκλογικών νόμων, αν θες να το ρίξεις ανταρσύα ρίχ'το, ούτως ή άλλως πασόκ θα βγει και, είτε με μία είτε με δύο κυριακές, θα την έχει και την αυτοδυναμία. Κάτι τέτοιες γελοιότητες πάντως δείχνουν ακόμα περισσότερο πόσο άδικο είναι οτιδήποτε πέραν της απλής αναλογικής.
Amnesiac.
09-09-2009, 09:15
Καλά το τελευταίο εννοείται. Πάντως είτε εγώ είμαι εντελώς αστοιχείωτος (το πιθανότερο) είτε ο νόμος έχει περάσει λίγο στα ψιλά ε.
Γενικά τι μπορεί να κάνει κάποιος για να μην ενισχύσει τα μεγάλα κόμματα ούτε άμεσα ούτε έμμεσα, πέρα από αποχή;
Dragonlord
09-09-2009, 09:46
Μάλλον σύριζα, που είναι το μόνο που μπαίνει - δεν μπαίνει. Με μικρή επιφύλαξη για τη μετεκλογική συμπεριφορά των ανανεωτικών. Πάντως κκε-λαος μπαίνουν σίγουρα, οικολόγοι μάλλον δεν μπαίνουν οπότε ενισχύεις το ποσοστό των εκτός βουλής, μόνο σύριζα μένει.
οπότε αν ο στόχος σου είναι να μειώσεις την δύναμη του πρώτου το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ψηφίσεις κάποιον στο όριο να μπει και το δεύτερο καλύτερο φυσικά να το ρίξεις σε άλλον που ξέρεις ότι θα μπει.
ξέρετε λοιπόν τι πρέπει να ψηφίσετε (http://www.youtube.com/watch?v=u4-jC-8jh_Q) για να έχει η ψήφος σας αξία
Amnesiac.
09-09-2009, 09:50
αντι-συριζα είμαστε.
SotVpBZ0LhI
το πρώτο τηλεοπτικό σποτάκι για τη ΝΔ:lol:
ikonoklast
09-09-2009, 10:37
Γενικά τι μπορεί να κάνει κάποιος για να μην ενισχύσει τα μεγάλα κόμματα ούτε άμεσα ούτε έμμεσα, πέρα από αποχή;
http://3.bp.blogspot.com/_pbXsWItKzJM/ShGBx5t0wpI/AAAAAAAABe4/idP1catAIhA/s400/KKE.bmp
Πέρα απ' την πλάκα, η μόνη σωστή απάντηση σ'αυτό είναι: να γράψει στ' αρχίδια του τις γαμημένες εκλογές. Να κάνει άλλα πράγματα εντός τετραετίας.
Amnesiac.
09-09-2009, 11:00
Το λατρεύω πραγματικά όταν ο καναπές αποδεικνύεται η πιο σοφή λύση.
Πέρα απ' την πλάκα, η μόνη σωστή απάντηση σ'αυτό είναι: να γράψει στ' αρχίδια του τις γαμημένες εκλογές. Να κάνει άλλα πράγματα εντός τετραετίας.
να αφήσει το ΛΑΟΣ να ανεβαίνει σταθερά και να δούμε αν θα επιτρέπονται μετά αυτά τα άλλα πράγματα
Οικολόγοι Πράσινοι ή τανκς, διαλέξτε
Amnesiac.
09-09-2009, 11:07
Διαλέγω τανξ στους οικολόγους πράσινους.
αν κινούνται με ηλιακή ενέργεια ΟΚ
ikonoklast
09-09-2009, 11:22
HAVOC, δώσε λίγο msn που σε θέλω κάτι.
rage for order
09-09-2009, 11:29
εμένα αυτό το αστείο μου άρεσε. μόλις ξύπνησα βέβαια (και διαβάζω εκλογές 2009 fml) μπορεί να έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, αλλά μου άρεσε.
εμένα αυτό το αστείο μου άρεσε. μόλις ξύπνησα βέβαια (και διαβάζω εκλογές 2009 fml) μπορεί να έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, αλλά μου άρεσε.
επίσης στηρίζουμε ξύλο από ΜΑΤ αν τα γκλοπς των μπάτσων είναι από βιολογικό καουτσούκ από fair trade παραγωγούς
rage for order
09-09-2009, 11:40
δεν έπρεπε να μιλήσω. συγνώμη παιδιά.
jack the ripper
09-09-2009, 12:06
:lol::lol:
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/9534_125006361129_611236129_2513012.jpg
Tyler_Durden
09-09-2009, 12:36
http://3.bp.blogspot.com/_pbXsWItKzJM/ShGBx5t0wpI/AAAAAAAABe4/idP1catAIhA/s400/KKE.bmp
.
έμπειρο-σταθερό-δοκιμασμένο
νομίζω οτι το μόνο που λείπει απο αυτό το αφισάκι είναι το "καθαρίζει ακομη και τους πιο δύσκολους λεκέδες"
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/8121_1205531732185_1045381403_20522.jpg
Amnesiac.
09-09-2009, 12:48
rage for order καταλαβαίνεις τώρα τι μαλακιάρα έκανες ε.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. αυτή τη στιγμή, αν δεν το 'χετε καταλάβει, έχει τους ικανότερους πολιτικούς στην Ελλάδα. Είτε αυτό σημαίνει πως οι πολιτικοί του είναι πολύ ικανοί είτε πως όλοι οι άλλοι είναι πανάχρηστοι, πάρτε το όπως θέλετε, πάντως αδιαμφισβήτητα δεν υπάρχουν ικανότεροι αστοί πολιτικοί αυτή τη στιγμή στη χώρα. Όσο και να κοροϊδεύουμε τον Καρατζαφέρη και τους παρατρεχάμενούς του, Άδωνι και ΣΙΑ, είναι κάτι παραπάνω από πανέξυπνοι πολιτικοί. Δεν είναι τυχαίο ούτε το λαϊκό λεξιλόγιό τους ούτε οι υποψήφιοι που χρησιμοποιούν. Δεν είναι σημάδια βλακείας ή αχρηστίας αυτά, τουναντίον, ξέρουν πολύ καλά που να χτυπήσουν για να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα!
Φτασαμε να θεωρουμε ικανοτερο πολιτικο αυτον που ψαρευει περισσοτερες ψηφους με εθνικιστικιες υστεριες και "πατησαενασκυλακιγμτ(μακαριναπαταγαμεταναστη)" εντυπωσεις.
:\
Taksitzhs
09-09-2009, 18:01
Εμπνέει όμως μια αίσθηση ασφάλειας, όπως και να το πάρεις.
freak brother
09-09-2009, 19:01
απτο 2003 που ειναι το φορουμ.. εναν μονο γιουζερ θυμαμαι που ειπε οτι ψηφιζει νεα δημοκρατια.. οι αλλοι που κρυβεστε καλε?
atom_smasher
09-09-2009, 20:13
Για να σοβαρευτουμε και λιγο. Εχει κανεις καμια ακρη απο εγκυρες πηγες για τα ποσοστα που θα παρουν τα κομματα? δημοσκοπησεις και ετσι ? λεω να τζογαρω λιγο μπας και βγαλουμε καιι μεις οι μικροαστοι κανα κερδος απο ολο αυτο το πανηγυρι.
KoiliaSamprela
09-09-2009, 21:23
προκομμένο μου παιδί εσύ :pink:
Παρακμιακό Εργαλείο
09-09-2009, 21:33
λεω να τζογαρω λιγο μπας και βγαλουμε καιι μεις οι μικροαστοι κανα κερδος απο ολο αυτο το πανηγυρι.
+1
Kingdom Gone
10-09-2009, 00:23
τώρα δηλαδή θες να μας πεις πως νομίζεις ότι οι οικολόγοι μπορούν να ανακόψουν την άνοδο του λαος;;
τώρα δηλαδή θες να μας πεις πως νομίζεις ότι οι οικολόγοι μπορούν να ανακόψουν την άνοδο του λαος;;
φυσικά! Δυσαρεστημένοι του ΛΑΟΣ έρχονται σε εμάς, αλλά τους δεχόμαστε μόνο με ενυπόγραφη δήλωση μετάνοιας. Σοβαρά τώρα, ένας από τα Σέρρες μας εκλιπαρεί να μπει υποφήφιος φτύνοντας το παρελθόν του στον καρατσαφύρερ, τον οποίο τον λέει απατεώνα και ψεύτη, αλλά εξακολουθεί να δηλώνει πίστη στις ελληνικές αξίες (πατρίδα, θρησκεία οικογένεια). Το περίεργο είναι πως αυτά τα είπε αφού άκουσε και τις θέσεις μας για τα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό.
http://www.lifo.gr/mag/columns/2256
Πιτσιρίκος: Ημερολόγι Πρωθυπουργού. Από τα καλύτερά του!!!!
Midnight
10-09-2009, 11:13
Ο ΛΑ.Ο.Σ. αυτή τη στιγμή, αν δεν το 'χετε καταλάβει, έχει τους ικανότερους πολιτικούς στην Ελλάδα. Είτε αυτό σημαίνει πως οι πολιτικοί του είναι πολύ ικανοί είτε πως όλοι οι άλλοι είναι πανάχρηστοι, πάρτε το όπως θέλετε, πάντως αδιαμφισβήτητα δεν υπάρχουν ικανότεροι αστοί πολιτικοί αυτή τη στιγμή στη χώρα. Όσο και να κοροϊδεύουμε τον Καρατζαφέρη και τους παρατρεχάμενούς του, Άδωνι και ΣΙΑ, είναι κάτι παραπάνω από πανέξυπνοι πολιτικοί. Δεν είναι τυχαίο ούτε το λαϊκό λεξιλόγιό τους ούτε οι υποψήφιοι που χρησιμοποιούν. Δεν είναι σημάδια βλακείας ή αχρηστίας αυτά, τουναντίον, ξέρουν πολύ καλά που να χτυπήσουν για να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα!
Φτασαμε να θεωρουμε ικανοτερο πολιτικο αυτον που ψαρευει περισσοτερες ψηφους με εθνικιστικιες υστεριες και "πατησαενασκυλακιγμτ(μακαριναπαταγαμεταναστη)" εντυπωσεις.
:\
Εννοείται πως αυτός είναι ο ικανότερος πολιτικός! Ειδικά σε χώρα όπως η Ελλάδα, που δεν αξιώνει πολιτικούς με διαφορετικούς στόχους. Στη Ρωσία, ναι, ικανότερος πολιτικός είναι το μουνόπανο ο Πούτιν που 'χει καταφέρει να εξολοθρέψει τη μισή πρώην KGB και να πάρει πίσω τον πλούτο της χώρας του από τους μεγιστάνες κι έχτισε ένα κράτος-φρούριο ξανά από το μηδέν, από τον πάτο στον οποίο το χαν ρίξει οι προηγούμενοι. Στην Ελλάδα, που δεν ενδιαφέρεται κανείς για κάτι τέτοιο, ικανότερος πολιτικός είναι το άλλο μουνόπανο ο Καρατζαφέρης που γνωρίζει πως να πείθει και να τραβάει κόσμο με το μέρος του αραδιάζοντας ανοησίες που όμως γνωρίζει να τις ντύνει όμορφα. Και δεν είναι καθόλου περίεργο αυτό, αφού όλοι οι πολιτικοί (όχι επειδή είναι όλοι διεφθαρμένοι, απλά επειδή είναι πολιτικοί σε αστική δημοκρατία) από τη φύση του επαγγέλματος-θέσης τους νοιάζονται είτε για την ενδυνάμωση του κατασταλτικού μηχανισμού που λέγεται Κράτος είτε για το φούσκωμα της τσέπης τους (και όσοι τυχόν ανόητοι ουτοπιστές νοιαστήκαν για κάτι άλλο, τους έδειξαν με τον καλλήτερο τρόπο πως το κακό δεν το πολεμάς με τα δικά του όπλα: τους καθάρισαν ή, στην καλύτερη, τους καθαίρεσαν!).
ikonoklast
10-09-2009, 11:27
ο Πούτιν που 'χει καταφέρει να εξολοθρέψει τη μισή πρώην KGB και να πάρει πίσω τον πλούτο της χώρας του από τους μεγιστάνες
Τι;
Midnight
10-09-2009, 12:03
ο Πούτιν που 'χει καταφέρει να εξολοθρέψει τη μισή πρώην KGB και να πάρει πίσω τον πλούτο της χώρας του από τους μεγιστάνες
Τι;
Τυρί...
Mpampis Mpakalis
10-09-2009, 13:48
δηλαδή εσύ γουστάρεις σε πολιτικό αποτελεσματικότητα, ακόμα κι αν μιλάμε για μονόχνωτους φασίστες που έχουν κάνει τις χώρες τους ταξικό παράδεισο?
πέρα από πλάκα, οι οικολόγοι δεν είναι το αντίδοτο στο λάος, ούτε πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοιο. Σντίδοτο στο λαος είναι οι σοβαρές πολιτικές προτάσεις και τα ΑΡΠΙΤΖΙ του μισούνοφ.
ΥΓ: πέρα από πλάκα, δείτε ελληνοφρένια, ο καρατζαφ λέει διαμάντια μέρα παρα μέρα.
Kingdom Gone
10-09-2009, 14:40
φυσικά! Δυσαρεστημένοι του ΛΑΟΣ έρχονται σε εμάς, αλλά τους δεχόμαστε μόνο με ενυπόγραφη δήλωση μετάνοιας. Σοβαρά τώρα, ένας από τα Σέρρες μας εκλιπαρεί να μπει υποφήφιος φτύνοντας το παρελθόν του στον καρατσαφύρερ, τον οποίο τον λέει απατεώνα και ψεύτη, αλλά εξακολουθεί να δηλώνει πίστη στις ελληνικές αξίες (πατρίδα, θρησκεία οικογένεια). Το περίεργο είναι πως αυτά τα είπε αφού άκουσε και τις θέσεις μας για τα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό.
και άρα;
αφελείς σαν αυτόν υπάρχουν πάρα πολλοί που ψηφίζουν ΛΑΟΣ γιατί τον θεωρούν ότι τα λέει ωραία, κλπ. Αρκεί να ξυπνήσουν και να δουν την απάτη
Kingdom Gone
10-09-2009, 14:53
Ρε, μείνει στο δια ταύτα. Πως θα γίνετε αντίβαρο στην άνοδο του λαος; Εσείς θα τους κάνετε να ξυπνήσουν;
αν προβαλόμαστε σωστά στην τιβί μπορέι να γίνει. Αλλωστε το ΛΑΟΣ πιο πολύ είχε σκυλιάσει να λασπολογεί τους ΟΠ στις ευροεκλογές, κάτι ένοιωθε ότι μπορεί να χάσει: τους φλου ψηφοφόρους του, γιατί η οικολογία πουλάει (αν και αυτό είναι κάτι που το αντιμετωπίζουμε με σκεπτικισμό: για να λειτουργήσει σωστά το κόμμα χρειάζεται άτομα συνειδητοποιημένα και όχι του συρμού και της μόδας)
η οικολογία πουλάει
Πουλάω signature.
αν προβαλόμαστε σωστά στην τιβί μπορέι να γίνει. Αλλωστε το ΛΑΟΣ πιο πολύ είχε σκυλιάσει να λασπολογεί τους ΟΠ στις ευροεκλογές, κάτι ένοιωθε ότι μπορεί να χάσει: τους φλου ψηφοφόρους του, γιατί η οικολογία πουλάει (αν και αυτό είναι κάτι που το αντιμετωπίζουμε με σκεπτικισμό: για να λειτουργήσει σωστά το κόμμα χρειάζεται άτομα συνειδητοποιημένα και όχι του συρμού και της μόδας)
:moutza:
η οικολογία πουλάει
Πουλάω signature.
http://img17.imageshack.us/img17/2769/47156299.jpg (http://img17.imageshack.us/i/47156299.jpg/)
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=61825&cid=21
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, γιατί θέλω -επί τέλους- λύσεις και όχι λόγια στα χρονίζοντα προβλήματα του περιβάλλοντος στην Ελλάδα.
πράισλες :touched:
ikonoklast
11-09-2009, 12:11
Γιατί οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ πρέπει να μπουν στη Βουλή.
εκδήλωση φωτισμένου νέου πατριωτισμού.
ανήκω στο μεσαίο χώρο και είμαι εναντίον των ιδεολογικών φανατισμών και δογματισμών, καθώς και εναντίον της καπηλείας του εθνικισμού από τους τυχοδιώκτες της πολιτικής.
πιστεύω ότι οι πράσινες πολιτικές, η αειφόρος ανάπτυξη και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι βασικό εργαλείο πραγματικής οικονομικής ανάπτυξης, όπως δέχονται οι πάντες στον αναπτυγμένο κόσμο σήμερα.
Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, πάντως, έχουν διακηρύξει ότι, εφόσον μπουν στη Βουλή, θα συνεργασθούν με το πρώτο κόμμα για σχηματισμό κυβέρνησης .
Παπαθεμελής περίπου. Πολύ όμορφα.
το τελευταίο δικό του είναι, απλώς υπάρχει προβληματισμός για το ό,τι επιλογή και να γίνει είναι μπανανόφλουδα.
οχι και παπαθεμελή! Γνωρίζει μια χαρά τις θέσεις για τα εθνικά θέματα (τις πραγματικές, όχι τις λασπολογικές), όπως διακρίνω σε αυτά που λέει.
Βέβαια, είναι αυτό που λέω ψάρεμα σε θολά νερά, αλλά δυστυχώς οι ριζοσπαστικές δυναμεις που τους υποστηρίζουν είναι πολύ λίγες ακόμα και αν τους υποστηρίξουν στο σύνολό τους μαζί με σέχτες Ικονοκλάστ & σια, οπότε χρειάζεται και κάποια στήριξη ακόμα έστω από ανοιχτά μυαλά του συντηρητικού χώρου
Γιατί σου κάνει εντύπωση; Έχουν πρόγραμμα; Όχι. Έχουν έστω ημιτελές πρόγραμμα; Ούτε. Το μόνο που έχουν είναι κάποιο πρόγραμμα για το περιβάλλον, άρα είναι λογικό να θέλουν να συνεργαστούν με το κυβερνών κόμμα ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.
Αφού από την άλλη τα 2 μεγάλα κόμματα τώρα αρχίζουν κάπως να ξυπνάνε περιβαλλοντικά, δεν θα ήταν άσχημο ούτε γι' αυτούς. Σε ιδανικές συνθήκες πάντα.
ikonoklast
11-09-2009, 12:32
http://i265.photobucket.com/albums/ii226/px150/4-oct-2009_1.jpg
http://i265.photobucket.com/albums/ii226/px150/4-oct-2009_3.jpg
dopefiend
11-09-2009, 13:27
http://www.tvxs.gr/v20424
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΑΕΡΑΑΑ
Mpampis Mpakalis
11-09-2009, 15:01
EAM B' fml. Οι τύποι ειναι πραγματιστές. Να υποθέσω ότι έχουν και τα όπλα παραπόδα. Εσυ φιλαράκι παπαθεμελή για να καταλάβω, γιατί ανέβασες τις συγκεκριμένες αφίσες?
POPO pragmatika liwnw kai goustarw oi typoi einai afto pou leme e8nikistes sosialistes. 8ymizei tipota?
http://www.tvxs.gr/v20424
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΑΕΡΑΑΑ
Δε νομίζω να ισχύει... Oι δυο φασιστοσυμμορίες είναι στα μαχαίρια, δες ενδεικτικά στο μπλογκ των χρυσαύγουλων, μία στις τρεις αναρτήσεις είναι diss του Καρατζαφέρη, λογικό αν σκεφτείς ότι είναι η πιο εύκολη δεξαμενή "μελών" γι' αυτούς...
http://www.elkosmos.gr/images/stories/Banners/bannerzafeiropoulos.gif
τι δε πιστεύεις;
Όπως λέει και η τύπισσα στο βίντεο είναι πρώην υπάρχηγος (ή κάτι) των χρυσαύγουλων... Άλλο αυτό κι άλλο να λέμε ότι δίνει πάτημα στη ΧΑ για να μπει στη βουλή.
Δεν έχω καμία διάθεση (προφανώς) να υπερασπιστώ τον οποιονδήποτε Καρατζαφέρη... Αλλά τέτοια μανία καταδίωξης και παραπληροφόρηση κακό σ' εμάς κάνει.
Ingolemo
11-09-2009, 16:22
A entaksei, den einai pleon uparxhgos (lol) ths xryshs ayghs. Ola kala.
Αυτό είπα; Το μόνο που είπα ήταν πως δεν ισχύει κατ' ανάγκη ότι προσπαθεί να δώσει βήμα στην ΧΑ σαν ομάδα για να περνάει τις θέσεις τις στη βουλή.
Ξέρεις, όταν λες μια μαλακία, όσο πιο εριστικός είσαι τόσο πιο πολύ εκτίθεσαι.
Tyler_Durden
11-09-2009, 16:30
http://www.karatzaferis.gr/CenPage/mainleft/GKmeOIKOLOGOYS.jpg
" ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ
Συνάντηση με τους Οικολόγους Ελλάδος, υπό τον κ. Κ. Παπανικόλα, είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης. Μετά την συνάντηση, ακολούθησαν οι εξής δηλώσεις:
Γ. Καρατζαφέρης: Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ικανοποιητική θέση, να ανακοινώσουμε σήμερα, την συνεργασία των αυθεντικών Οικολόγων. Οι Οικολόγοι Ελλάδος υπό τον Πρόεδρο κ. Παπανικόλα θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, σε όλη την χώρα, με την βεβαιότητα ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του πνεύματος της Οικολογίας μέσα στην Βουλή των Ελλήνων. Εξάλλου το "Ο" του ΛΑΟΣ εκτός από Ορθοδοξία, θα μπορούσε άριστα να σημαίνει και Οικολογία.
Σας καλωσορίζουμε κ. Πρόεδρε στον καλό και τίμιο αγώνα, και είμαι σίγουρος ότι αύριο από το βήμα της Βουλής όλα αυτά τα συνοδά στοιχεία της Οικολογίας, του περιβάλλοντος, θα μπορέσουν να γίνουν κτήμα του κοινοβουλίου. Εξάλλου προερχόμαστε από μια μεγάλη καταστροφή της Αττικής, τις πυρκαγιές, και νομίζω ότι η ήδη ανεπτυγμένη ευαισθησία των πολιτών σε θέματα οικολογίας έχει αυξηθεί σημαντικά
κ. Πρόεδρε καλωσορίσατε στον καλό και τίμιο αγώνα του ΛΑΟΣ.
κ. Κ Παπανικόλας: Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη για την εκλογική σύμπραξη, αλλά να διευκρινίσω ότι δεν είμαι Πρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδος, αλλά γενικός υπεύθυνος. Έτσι βλέπω την θέση μου σαν υπεύθυνος να συμβάλλουμε στην διάσωση της Ελλάδος που αυτήν την στιγμή αντιμετωπίζει τον έσχατο κίνδυνο. Βλέπω την συμμετοχή μου στην πολιτική σαν ευθύνη, και γι αυτό έχουμε τρεις βασικούς όρους για την συμμετοχή μας στην πολιτική ζωή. Πρώτον, Δημοκρατία στην πράξη. Δεύτερον, πολιτική ανιδιοτέλεια, και τρίτον οικολογική ζωή. Αυτά λείπουν από την Ελλάδα, για αυτό η Ελλάδα βαδίζει πάρα πολύ άσχημα, και αν αυτές τις ηθικές αξίες δεν τις θέσουμε σαν σκοπό, δεν θα σωθούμε. Και όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και όλος ο κόσμος.
Γ. Καρατζαφέρης: Χαιρόμαστε λοιπόν Πρόεδρε για αυτές τις αρχές και αξίες που πρεσβεύετε.
κ. Κ. Παπανικόλας: Και επειδή το σύνθημα μας είναι "Η Ελλάδα για τους Έλληνες", θέλουμε να αγωνιστούμε, για αυτό συμπράττουμε για τον καλό και τίμιο αγώνα. Είμαστε ένα κίνημα 35 χρόνια δράση, όποιος έρθει σε επαφή μαζί μας αλλάζει η ζωή του, και αυτήν την ωφελιμότητα που δεχθήκαμε εμείς θέλουμε να την μεταδώσουμε σε όλο το κόσμο, και πιστεύουμε μέσα απ΄ το ΛΑ.Ο.Σ να το πετύχουμε αυτό.
...."
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Ευχομαι να γίνει και συγχώνευση του Τηλεάστυ με το Τηλεφώς
Σοβαρά τώρα :puke:
dopefiend
11-09-2009, 16:51
Γ. Καρατζαφέρης: Οι Οικολόγοι Ελλάδος υπό τον Πρόεδρο κ. Παπανικόλα θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ ...
κ. Κ Παπανικόλας: Ευχαριστούμε πολύ αλλά να διευκρινίσω ότι δεν είμαι Πρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδος, αλλά γενικός υπεύθυνος.
Γ. Καρατζαφέρης: Χαιρόμαστε λοιπόν Πρόεδρε για αυτές τις αρχές και αξίες που πρεσβεύετε.
ρισπεκτ.
atom_smasher
11-09-2009, 16:54
Αηδίες. Τέσπα, λέω να παίξω ΣΥΡΙΖΑ 1% πανω απο Οικολογους και ΠΑΣΟΚ 5-6,5% απο ΝΔ. Πως το βλέπετε?
Ford Prefect
11-09-2009, 17:02
4 - 4.5% το βλέπω να πω την αλήθεια...
Πάνω από 6, εδώ θα 'μαστε.
Συνάντηση με τους Οικολόγους Ελλάδος, υπό τον κ. Κ. Παπανικόλα, είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης. Μετά την συνάντηση, ακολούθησαν οι εξής δηλώσεις:
Γ. Καρατζαφέρης: Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ικανοποιητική θέση, να ανακοινώσουμε σήμερα, την συνεργασία των αυθεντικών Οικολόγων. Οι Οικολόγοι Ελλάδος υπό τον Πρόεδρο κ. Παπανικόλα θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, σε όλη την χώρα, με την βεβαιότητα ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του πνεύματος της Οικολογίας μέσα στην Βουλή των Ελλήνων. Εξάλλου το "Ο" του ΛΑΟΣ εκτός από Ορθοδοξία, θα μπορούσε άριστα να σημαίνει και Οικολογία.
Σας καλωσορίζουμε κ. Πρόεδρε στον καλό και τίμιο αγώνα, και είμαι σίγουρος ότι αύριο από το βήμα της Βουλής όλα αυτά τα συνοδά στοιχεία της Οικολογίας, του περιβάλλοντος, θα μπορέσουν να γίνουν κτήμα του κοινοβουλίου. Εξάλλου προερχόμαστε από μια μεγάλη καταστροφή της Αττικής, τις πυρκαγιές, και νομίζω ότι η ήδη ανεπτυγμένη ευαισθησία των πολιτών σε θέματα οικολογίας έχει αυξηθεί σημαντικά
κ. Κ Παπανικόλας: Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη για την εκλογική σύμπραξη, αλλά να διευκρινίσω ότι δεν είμαι Πρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδος, αλλά γενικός υπεύθυνος. Έτσι βλέπω την θέση μου σαν υπεύθυνος να συμβάλλουμε στην διάσωση της Ελλάδος που αυτήν την στιγμή αντιμετωπίζει τον έσχατο κίνδυνο. Βλέπω την συμμετοχή μου στην πολιτική σαν ευθύνη, και γι αυτό έχουμε τρεις βασικούς όρους για την συμμετοχή μας στην πολιτική ζωή. Πρώτον, Δημοκρατία στην πράξη. Δεύτερον, πολιτική ανιδιοτέλεια, και τρίτον οικολογική ζωή. Αυτά λείπουν από την Ελλάδα, για αυτό η Ελλάδα βαδίζει πάρα πολύ άσχημα, και αν αυτές τις ηθικές αξίες δεν τις θέσουμε σαν σκοπό, δεν θα σωθούμε. Και όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και όλος ο κόσμος.
κ. Κ. Παπανικόλας: Και επειδή το σύνθημα μας είναι "Η Ελλάδα για τους Έλληνες", θέλουμε να αγωνιστούμε, για αυτό συμπράττουμε για τον καλό και τίμιο αγώνα. Είμαστε ένα κίνημα 35 χρόνια δράση, όποιος έρθει σε επαφή μαζί μας αλλάζει η ζωή του, και αυτήν την ωφελιμότητα που δεχθήκαμε εμείς θέλουμε να την μεταδώσουμε σε όλο το κόσμο, και πιστεύουμε μέσα απ΄ το ΛΑ.Ο.Σ να το πετύχουμε αυτό.
...."
:midfinger::midfinger::midfinger::midfinger: σε όσους αντιεξουσιαστές οικολόγους ψήφισαν τον υγιεινιστή μαρουλοφάγο στις ευρωεκλογές γιατί τάχαμου οι Οικολόγοι Πράσινοι έγιναν "συστημικοί"
Shadowking
11-09-2009, 20:04
όταν κάνεις συγκυβέρνηση με το πασοκ καλύτερα θα 'ναι ρε αντιεξουσιαστή οικολόγε της πλάκας;
όταν κάνεις συγκυβέρνηση με το πασοκ καλύτερα θα 'ναι ρε αντιεξουσιαστή οικολόγε της πλάκας;
εγώ δεν στηρίζω συνεργασία! θα είμαι από αυτούς που θα ψηφίσουν ενάντια
Boris-san
11-09-2009, 20:23
Αρα τελικα ειχανε αδικο οι αντιεξουσιαστες(λολ) φιλοι σου που χαρρακτηρισαν τους οικολογους συστημικους?
Αρα τελικα ειχανε αδικο οι αντιεξουσιαστες(λολ) φιλοι σου που χαρακτηρισαν τους οικολογους συστημικους?
ευλιγισία και ρεαλισμός χρειάζεται στην σκέψη σου. Στην παρούσα κατάσταση, Ο,ΤΙ επιλογή και να κάνουν οι ΟΠ θα βγουν χαμένοι και όχι κερδισμένοι. Σαν αυτό που λένε "Δεν μπορείς να πας μπροστά, δεν μπορείς να κάνεις πίσω, δεν μπορείς να παραμείνεις στη θέση σου". Σε εμάς τουλάχιστον αποφασίζει η Γεν. Συνέλευση και όσο πιο πολύ αντιεξουσιαστές μαζευτούμε τόσο και θα περάσει αυτή η θέση
Boris-san
11-09-2009, 20:45
Ναι ρε παιδι μου καντε οτι θελετε με τους πλουραλισμους σας και τα συναφη.Εφοσον παραδεχεσαι οτι υπαρχουν μελη σας που θελουν συνεργασια με ΠΑΣΟΚ τι ειστε τελος παντων?Για να μην πιασω τις θεσεις σας τα ειπε ο εικονοκλαστης
Ναι ρε παιδι μου καντε οτι θελετε με τους πλουραλισμους σας και τα συναφη.Εφοσον παραδεχεσαι οτι υπαρχουν μελη σας που θελουν συνεργασια με ΠΑΣΟΚ τι ειστε τελος παντων?Για να μην πιασω τις θεσεις σας τα ειπε ο εικονοκλαστης
το σκεπτικό, που εγω το απορρίπτω ως μη ρεαλιστικό, είναι συνεργασία υπό αυστηρούς όρους σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας με τη δαμόκλειο σπάθη της απειλής άμεσης αποχώρησης και χασίαμτος της αυτοδυναμίας.
Midnight
11-09-2009, 22:11
το σκεπτικό, που εγω το απορρίπτω ως μη ρεαλιστικό, είναι συνεργασία υπό αυστηρούς όρους σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας με τη δαμόκλειο σπάθη της απειλής άμεσης αποχώρησης και χασίαμτος της αυτοδυναμίας.
Οι Ο.Π. κρατάνε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. απ' τ' αρχίδια!!!:rofl::rofl::rofl::rofl:Αυτά είναι, θα μου πέσουν τα μαλλιά!!! Τρέλανέ μας, Candiru!!!:touched:
Σοβαρά τώρα, εννοείς ότι συνδικολογείτε με το ΠΑΣΟΚ για το ποιος θα έχει το κεφάλι τη συνεργασία και για το τι κατεύθυνση θα ακολουθήσετε; Και για ποιο λόγο πιστεύεις πως σας κάνει καλύτερους αυτό;;;
Midnight
11-09-2009, 22:14
Αρα τελικα ειχανε αδικο οι αντιεξουσιαστες(λολ) φιλοι σου που χαρακτηρισαν τους οικολογους συστημικους?
ευλιγισία και ρεαλισμός χρειάζεται στην σκέψη σου. Στην παρούσα κατάσταση, Ο,ΤΙ επιλογή και να κάνουν οι ΟΠ θα βγουν χαμένοι και όχι κερδισμένοι. Σαν αυτό που λένε "Δεν μπορείς να πας μπροστά, δεν μπορείς να κάνεις πίσω, δεν μπορείς να παραμείνεις στη θέση σου". Σε εμάς τουλάχιστον αποφασίζει η Γεν. Συνέλευση και όσο πιο πολύ αντιεξουσιαστές μαζευτούμε τόσο και θα περάσει αυτή η θέση
Ναι, θα τα χάσω τα γαμημένα τα μαλλιά μου!!! Δηλαδή οι Ο.Π. είστε ΚΑΙ αντιεξουσιαστές; :dfinger::dfinger::dfinger: Προβλέπω κόντρες με ΑΚάδες στο δρόμο για το ποιος θα κρατήσει την ονομασία...Επειδή εγώ είμαι ηλίθιος μάλλον, νόμιζα πως οι αντιεξουσιαστές (πάνε οι αναρχικοί, είναι παλιακός όρος, το αντιεξουσιαστής φαίνεται είναι πιο light και alternative) δεν κατεβαίνουν στις εκλογές!
Ναι, θα τα χάσω τα γαμημένα τα μαλλιά μου!!! Δηλαδή οι Ο.Π. είστε ΚΑΙ αντιεξουσιαστές; :dfinger::dfinger::dfinger: Προβλέπω κόντρες με ΑΚάδες στο δρόμο για το ποιος θα κρατήσει την ονομασία...Επειδή εγώ είμαι ηλίθιος μάλλον, νόμιζα πως οι αντιεξουσιαστές (πάνε οι αναρχικοί, είναι παλιακός όρος, το αντιεξουσιαστής φαίνεται είναι πιο light και alternative) δεν κατεβαίνουν στις εκλογές!
για να αλλάξεις την κοινωνία από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις. Οταν είναι η μόνη παράταξη που στηρίζει αποκέντρωση, αυτοδιαχείριση, οικοκοινότητες, είναι αντιιεραρχική στον τρόπο που λειτουργεί, αν έχει πολιτική δύναμη μπορούν όλα αυτά να προχωρήσουν πολύ πιο έυκολα από όσο στην παρούσα κατάσταση που μαύρα μεσάνυχτα υπάρχουν στη χώρα μας.
Και στο κάτω κάτω, οι αναρχικοί μόλις τα τελευταία χρόνια αρχίζουν να ψάχνονται. Και πολλοί από αυτούς (όπως κι εγώ) ψηφίζουν, όχι γιατί πιστεύουν σε ένα κόμμα (ΟΠ ή ΣΥΡΙΖΑ) αλλά για λόγους πρακτικούς, γιατί ξέρουν ότι με δυνατές αυτές τις παρατάξεις θα μπορούν να λειτουργούν πολύ πιο άνετα
rage for order
11-09-2009, 23:02
http://arsenelumpen.files.wordpress.com/2009/09/ephemera-poster-paris-student-political-elections-piege-a-cons-1968.jpg
geologiko_karoto
11-09-2009, 23:49
Για να σοβαρευτουμε και λιγο. Εχει κανεις καμια ακρη απο εγκυρες πηγες για τα ποσοστα που θα παρουν τα κομματα? δημοσκοπησεις και ετσι ? λεω να τζογαρω λιγο μπας και βγαλουμε καιι μεις οι μικροαστοι κανα κερδος απο ολο αυτο το πανηγυρι.
http://gr.sportingbet.com/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97;2009-Greek-General-Election;Next-Greek-General-Election-Winner/ECMARKET/106/238141/106
Mpampis Mpakalis
12-09-2009, 00:07
nai re antisystimiko koukoue, eam b pou sou xreiazetai. To paizeis kai kala epanastatis, reforma, ante na perifrouriseis kamia poreia.
Midnight
12-09-2009, 10:38
για να αλλάξεις την κοινωνία από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις. Οταν είναι η μόνη παράταξη που στηρίζει αποκέντρωση, αυτοδιαχείριση, οικοκοινότητες, είναι αντιιεραρχική στον τρόπο που λειτουργεί, αν έχει πολιτική δύναμη μπορούν όλα αυτά να προχωρήσουν πολύ πιο έυκολα από όσο στην παρούσα κατάσταση που μαύρα μεσάνυχτα υπάρχουν στη χώρα μας.
Και στο κάτω κάτω, οι αναρχικοί μόλις τα τελευταία χρόνια αρχίζουν να ψάχνονται. Και πολλοί από αυτούς (όπως κι εγώ) ψηφίζουν, όχι γιατί πιστεύουν σε ένα κόμμα (ΟΠ ή ΣΥΡΙΖΑ) αλλά για λόγους πρακτικούς, γιατί ξέρουν ότι με δυνατές αυτές τις παρατάξεις θα μπορούν να λειτουργούν πολύ πιο άνετα
Οι αναρχικοί δεν ψηφίζουν γιατί αν ψηφίζουν δεν είναι αναρχικοί!!! Είναι πολύ απλό! Πως λέμε, αν φας κρέας δεν είσαι χορτοφάγος; Ε, ακριβώς αυτό!
Σε ειπε μαυρο, μονο αυτα εχεις να πεις?
ikonoklast
12-09-2009, 10:52
Οι αναρχικοί δεν ψηφίζουν γιατί αν ψηφίζουν δεν είναι αναρχικοί!!! Είναι πολύ απλό! Πως λέμε, αν φας κρέας δεν είσαι χορτοφάγος; Ε, ακριβώς αυτό!
Το '36 το CNT ψήφιζε. Εσείς είστε τα μόγγολα ανέκδοτα του αναρχισμού!
KoiliaSamprela
12-09-2009, 12:04
Δεν υπάρχουν άντρες ομοφυλόφιλοι που είναι χορτοφάγοι?
Boris-san
12-09-2009, 12:12
nai re antisystimiko koukoue, eam b pou sou xreiazetai. To paizeis kai kala epanastatis, reforma, ante na perifrouriseis kamia poreia.
ρε καμαρι τι εισαι τελος παντων,πες μου?
dopefiend
12-09-2009, 15:08
http://s.enet.gr/resources/2009-09/5-11-thumb-large.jpg
Fireknight
12-09-2009, 15:14
brix have been shat
Ρε, κακό.
KoiliaSamprela
12-09-2009, 16:44
Ρε, κακό.
Ο άλλος ξεκίνησε πρώτος :(
HEROnlysIN
13-09-2009, 04:14
...."
:midfinger::midfinger::midfinger::midfinger: σε όσους αντιεξουσιαστές οικολόγους ψήφισαν τον υγιεινιστή μαρουλοφάγο στις ευρωεκλογές γιατί τάχαμου οι Οικολόγοι Πράσινοι έγιναν "συστημικοί"
candiru toeida simera sto tilefws gia ligo
o karatzaferis einai xontros kai o papanikolas tremei apo ta polla votana
Mpampis Mpakalis
13-09-2009, 18:39
ρε καμαρι τι εισαι τελος παντων,πες μου?
Ο δικαστης σου.
Αμα πω εακάκο ικόνοκλαστ πρώτα να σταματήσεις να κάνεις παρέα με σταλίνες και μετά να μιλάς για CNT, θα με πεις προκατειλημένο?
Midnight
14-09-2009, 11:02
Το '36 το CNT ψήφιζε. Εσείς είστε τα μόγγολα ανέκδοτα του αναρχισμού!
Το '36 είναι 70 χρόνια πριν και φυσικά ο Αναρχισμός εξελίσεται συνέχεια, αλίμονο αν περιμέναμε το Ντουρούτι να μας δείξει το δρόμο. Επίσης, η CNT ήταν συνδικάτο και όχι συλλογικότητα. Και τέλος, η CNT τα σκάτωσε με τις συμμαχείες της, που μας κόστισαν τ' αρχίδια μας στο τέλος.
dopefiend
14-09-2009, 11:14
http://www.elkosmos.gr/images/stories/Banners/bannerzafeiropoulos.gif
τι δε πιστεύεις;
αρχιδια τελικά. γμτ.
http://www.tvxs.gr/v20607
ikonoklast
14-09-2009, 11:33
Το '36 είναι 70 χρόνια πριν και φυσικά ο Αναρχισμός εξελίσεται συνέχεια.
ΕΣΥ δηλαδή τώρα αποτελείς την εξέλιξη 70 χρόνων ιστορίας του αναρχικού κινήματος (sic) μετά την ισπανική επανάσταση.
Το '36 είναι 70 χρόνια πριν και φυσικά ο Αναρχισμός εξελίσεται συνέχεια, αλίμονο αν περιμέναμε το Ντουρούτι να μας δείξει το δρόμο. Επίσης, η CNT ήταν συνδικάτο και όχι συλλογικότητα. Και τέλος, η CNT τα σκάτωσε με τις συμμαχείες της, που μας κόστισαν τ' αρχίδια μας στο τέλος.
σήμερα υπάρχουν ένα σωρό τάσεις αναρχισμού, εσύ ανήκεις στην πιο απολιθωμένη σαν ζωντανό ιδεολογικό απολίθωμα.
Midnight
14-09-2009, 14:15
σήμερα υπάρχουν ένα σωρό τάσεις αναρχισμού, εσύ ανήκεις στην πιο απολιθωμένη σαν ζωντανό ιδεολογικό απολίθωμα.
Όπως το δει κανείς. Προσωπικά θεωρώ πως δεν υπάρχουν ένα σωρό τάσεις. Οι μόνες τάσεις που μπορώ να δεκτώ (και γενικά δε μου αρέσει να χωρίζω την Αναρχία) είναι ο Αναρχοκομμουνισμός και ο Αναρχοαυτονομισμός. Πέρα από τις τάσεις, τώρα, μπορεί και να χεις δίκιο και να είμαι απολιθωμένος. Αλλά η αλήθεια είναι πως λίγο με απασχολεί η άποψη ενός Ηλιόσπορου!
Midnight
14-09-2009, 14:16
ΕΣΥ δηλαδή τώρα αποτελείς την εξέλιξη 70 χρόνων ιστορίας του αναρχικού κινήματος (sic) μετά την ισπανική επανάσταση.
Αχά...
Κάπως έτσι...
Άλλωστε η εξέλιξη μπορεί να 'ναι και αρνητική, μην το βλέπεις έτσι...
Μπορείς να πεις πως εξελίχθηκα αντίστροφα! Γι' αυτό και το φτωχό μου μυαλουδάκι έπαψε να κατανοεί έννοιες όπως η ψηφοφορία...
...ηλίθιε...
atom_smasher
14-09-2009, 16:31
Ρε αμα θελουμε να ψηφισουμε αναρχια υπαρχει κανενας συνδυασμος που κατεβαινει στις εκλογες?
...
autoi oi skliropirinikoi andreopapandreikoi ifistantai akoma?
atom_smasher
14-09-2009, 18:58
αφου ακομα ειναι λαδωμενο το αντερακι τους απο τοτε γιατι να μην υπαρχουν..?
http://i252.photobucket.com/albums/hh18/ggattila/DSC00326.jpg
πλατεια δικαστηριων, χανια 8-12-2008
ΛΑ.Ο.Σ. goes HOLLYWOOD (http://www.facebook.com/group.php?gid=150962101640&ref=mf).
Mpampis Mpakalis
15-09-2009, 00:54
Αχά...
Κάπως έτσι...
Άλλωστε η εξέλιξη μπορεί να 'ναι και αρνητική, μην το βλέπεις έτσι...
Μπορείς να πεις πως εξελίχθηκα αντίστροφα! Γι' αυτό και το φτωχό μου μυαλουδάκι έπαψε να κατανοεί έννοιες όπως η ψηφοφορία...
...ηλίθιε...
Popo midnight pragmatika moiazeis poly psagmenos anarxikos. Milhse mas ligo perissotero gia to zhthma, dld apo pote h anarxia einai enantia stis pshfofories? Pes mas dhladh giati fainetai ligo periergh h diatypwsh sou parapanw.
geologiko_karoto
15-09-2009, 01:01
http://img142.imageshack.us/img142/9571/fbelections2009.jpg
Facebooks don't lie
atom_smasher
15-09-2009, 01:37
ε εδω που τα λεμε μονο αν κοιταξεις τις ηλικιες θα δεις οτι δεν ειναι αντιπροσωπευτικο οποτε δεν παιζει να παει ετσι το πραμα. σορρυ ε.
Mpampis Mpakalis
15-09-2009, 01:46
Ελα ρε εμένα το φεισμπουκ μου έδειξε ΝΔ πρωτη και λαος γύρω στο 8%.
Υπάρχει όντως άλλο πολ που δείχνει ΝΔ 6 ποντάκια μπρος και ΚΚΕ 5ο κόμμα λολ.
Dragonlord
15-09-2009, 02:04
Σοβαρά τώρα, εννοείς ότι συνδικολογείτε με το ΠΑΣΟΚ
post more info about συνδικολόγηση plzkthx
The Good Son
15-09-2009, 04:31
Ελα ρε εμένα το φεισμπουκ μου έδειξε ΝΔ πρωτη και λαος γύρω στο 8%.
afora tous metanastes sth souidia.
http://i252.photobucket.com/albums/hh18/ggattila/aJPG.jpg
φλωροι
Λινκ γιατί δεν δίνεις όμως?
ikonoklast
15-09-2009, 12:44
http://apps.facebook.com/livingsocial/micro/polls/1738352/results
Ρίξε μια ΠΑΣΟΚΑΡΑ ατέλειωτη αγορίνα να τους βάλεις όλους στη θέση τους.
http://apps.facebook.com/livingsocial/micro/polls/1738352/results
Ρίξε μια ΠΑΣΟΚΑΡΑ ατέλειωτη αγορίνα να τους βάλεις όλους στη θέση τους.
πασοκη? στο πολ μου?
Mpampis Mpakalis
15-09-2009, 21:14
φλωροι
lolol pou egine to poll, sta grafeia ths aras?
Shadowking
15-09-2009, 21:31
8α στο κάψουμε το μπακάλικο τον Δεκέμβρη, πρόσεχε.
φλωροι
lolol pou egine to poll, sta grafeia ths aras?
οχι μεσα στα γραφεια της χρυσης αυγης
carheart
15-09-2009, 22:29
lol lol lol
koitaxte ena
poll
http://i149.photobucket.com/albums/s43/kiwikrr/lolpoll.jpg
http://img17.imageshack.us/img17/249/epomenimera.jpg
Raven Lord
16-09-2009, 12:14
http://img142.imageshack.us/img142/9571/fbelections2009.jpg
Facebooks don't lie
αν δεν είναι fake είναι τραγικό το 8% των νέων (που πιστεύω είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του φέισμπουκ) να δηλώνει ότι θα ψηφίσει ΛΑΟΣ
δεν είναι φέηκ, είναι αυτό που κυκλοφορεί στο fb
ikonoklast
16-09-2009, 13:10
Μέγιστος στρατάρχης μάκαρος βορίδης κάνει ρόμπα τον καφετζό:
bJTMlAmZVDU
ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ.
άμα δεν ξέρεις τι παίζει πίσω από ό,τι προβάλουν τα ΜΜΕ μπορεί να στηρίξεις και ΛΑΟΣ άμα λάχει. Ασωπός, Μεσαππιά, Μαργαρίτα Καραβασίλη, παρεμβάσεις Τρεμόπουλου στο Ευρωκοινοβούλιο, περιοχές Νατούρα, γήπεδα γκολφ, πεδίο του Αρεως, Κισσός, Σέιχ Σου, Πόρτο Καρράς, ένα μικρό μέρος μόνο.
ikonoklast
16-09-2009, 13:40
παρεμβάσεις Τρεμόπουλου στο Ευρωκοινοβούλιο
Δεν έχει ορκιστεί καν ακόμα η νέα ευρωβουλή ρε δύστυχε.
Τα υπόλοιπα κλασικά στην τύχη τα λες. Και τέλοσπαντων σας κάνει κυρίες ο τσεκουροφόρος, enjoy your hand.
Mpampis Mpakalis
16-09-2009, 13:49
8α στο κάψουμε το μπακάλικο τον Δεκέμβρη, πρόσεχε.
Ti le re geloie pou 8a mas klaseis mia mantra to dekemvrh. 8a se lousoune me plastiko nero kai sfaires me piesh kai den 8a peis kix.
άπαρεμβάσεις Τρεμόπουλου στο Ευρωκοινοβούλιο,
EPIC FAIL, περιμένω δικαιολόγηση να γελάσω ακόμα παραπάνω.
Τα υπόλοιπα κλασικά στην τύχη τα λες. Και τέλοσπαντων σας κάνει κυρίες ο τσεκουροφόρος, enjoy your hand.
http://ecology-salonika.org/lib/?p=3765
δεν στα λέω στην τύχη, χρόνο δεν εχω για λινκ. Αν ενδιαφέρεσαι πιο πολύ για τον Βορίδη ΟΚ μην τα ψάχνεις.
Kingdom Gone
16-09-2009, 13:56
Πόρτο Καρράς
-Εμείς για τελευταία φορά τους είδαμε στην Ολυμπιάδα, στην Αρναία μάθαμε πως ήπιαν καφέ, άρα στο Άγιο Όρος δεν πήγαν.
-Φχαριστώ πάρα πολύ.
-Φεύγει το ένα πόδι, τώρα διαλέγεις εσύ.
-Εσύ διάλεξες;
-Από τα τρία πόδια διάλεξα δύο.
-Αρναία, Ορμύλια, Νικήτη, Μαρμαράς..
-Ιιιιι, Πόρτο Καρράς;;;;
-Σαβούρη! Νόμιζες θα μου ξεφύγεις!
Phantom Duck
16-09-2009, 17:59
plastiko nero
omfg yperfysiko mpakaliko
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/7429_1232041121891_1255044202_71358.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/4421/gapdenmark.jpg
1) Οι μαθητές που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία στη Δανία, επιδοτούνται από το κράτος.
2) Μια ομάδα γονέων μπορεί να προσλάβει δασκάλους (που πληρώνονται από το κράτος) και να δημιουργήσει το δικό της σχολείο.
3) Δεν υπάρχει πανεπιστημιακό άσυλο.
4) Δεν υπάρχουν αιώνιοι φοιτητές. Ενας φοιτητής που θα αποτύχει δυο συνεχόμενες φορές στις εξετάσεις, θα πρέπει να εγκαταλείψει τη σχολή.
5) Οι φοιτητές αγοράζουν τα πανεπιστημιακά εγχειρίδια - δεν τα παίρνουν δωρεάν.
6) Πολλές θέσεις στα πανεπιστήμια της Δανίας διαφημίζονται στα διεθνή επιστημονικά έντυπα. Στόχος είναι να προσελκύσουν τα καλύτερα μυαλά και όχι να βολευτούν τα «φιλαράκια».
7) Επιτρέπονται οι μαζικές απολύσεις χωρίς αποζημίωση. Μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει από τη μια ημέρα στην άλλη, όλο το προσωπικό.
8) Οι εργοδότες δεν πληρώνουν εισφορές.
9) Οι άνεργοι είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν μαθήματα μετεκπαίδευσης και να στραφούν προς νέες μορφές απασχόλησης, αν ο κλάδος είναι κορεσμένος. Αν αρνηθούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ή αν αρνηθούν να πάρουν τη θέση εργασίας, που θα τους υποδείξει το γραφείο ανεργίας, τερματίζεται το επίδομα ανεργίας.
10) Οι γιατροί δεν παίρνουν «φακελάκι».
11) Οι καθηγητές δεν κάνουν «ιδιαίτερα».
12) Οι δημοσιογράφοι δεν δουλεύουν παράλληλα με τα ΜΜΕ, και σε γραφεία τύπου υπουργείων ή επιχειρήσεων.
13) Οι εφοριακοί δεν τα «πιάνουν».
14) Οι δικαστικοί δεν λαδώνονται από τα «κυκλώματα».
15) Οι πολιτικοί δεν παρίστανται σε μεσαιωνικές τελετές, που έχουν ως αντικείμενο τη λατρεία «θαυματουργών εικόνων»!
16) Η Δανία δεν θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να επιβάλλει πώς θα ονομάζονται άλλες χώρες, άλλες εθνότητες. Αν μια χώρα ονομαζόταν «Γιουτλάνδη» (επαρχία της Δανίας) και αν οι κάτοικοί της, ισχυρίζονταν ότι προέρχονται από τους Βίκινγκς, οι Δανοί θα το θεωρούσαν πολύ ενδιαφέρον και θα έσπευδαν να εκμεταλλευτούν τις οικονομικές ευκαιρίες, που τους δίνει αυτή η προνομιακή σχέση.
17) Το κεντρικό μήνυμα που προσπαθεί να περάσει η διδασκαλία της ιστορίας στα σχολεία δεν είναι τα «επιτεύγματα του έθνους», αλλά οι αδυναμίες του ανθρώπου.
18) Στη Δανία αν διαφοροποιηθεί κάποιος στα «εθνικά θέματα», δεν χαρακτηρίζεται «αντι-Δανός». Στα Δανικά η έκφραση «αντι-Δανός» δεν υπάρχει.
19) Μια άποψη κρίνεται από τα εμπειρικά δεδομένα στα οποία στηρίζεται και όχι από το ποια «σκοτεινά» συμφέροντα εξυπηρετεί.
20) Ολοι οι νέοι έχουν εγκαταλείψει το σπίτι των γονιών τους και μένουν μόνοι τους όταν κλείσουν τα 18.
21) Με τα θέματα που αφορούν τη γερμανόφωνη μειονότητα του νότου, ασχολούνται οι δημοτικές αρχές και όχι η ασφάλεια και οι μυστικές υπηρεσίες.
22) Σε περίπτωση διαζυγίου, ισχύει κοινή επιμέλεια των τέκνων. Για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την ανατροφή του παιδιού, συναποφασίζουν και οι δυο γονείς.
23) Οι Δανοί δεν θεωρούν ότι ο λόγος για τον οποίο έχασαν τον Τριακονταετή πόλεμο εναντίον των Σουηδών το 1625, οφείλεται σε «σκοτεινές ενέργειες» της CIA.
24) Στη Δανία η μπύρα έχει γεύση.
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=13600
enitharmon
16-09-2009, 22:37
πιθανοτερο θεωρω να εννοουσε πως θελει να κανει την Ελλαδα το ενεργειακο αντιστοιχο της Δανιας στη νοτια Ευρωπη
Κάτι το οποίο δεν γίνεται καθώς η Δανία φιλοξενεί στα εδάφη της την Microsoft των ΑΠΕ, την Vestas.
Phantom Duck
17-09-2009, 02:37
http://ecology-salonika.org/lib/?p=3765
δεν στα λέω στην τύχη, χρόνο δεν εχω για λινκ. Αν ενδιαφέρεσαι πιο πολύ για τον Βορίδη ΟΚ μην τα ψάχνεις.
πορνόγερε γιατί σου άλλαξαν νομό;
Kingdom Gone
17-09-2009, 02:47
πεθάναν και οι 84 :!:
Ποιός κατεβαίνει με το ΛΑΟΣ ποιός;;;;;;;;;
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/konan.jpg
http://adiavroxoi.blogspot.com/2009/09/blog-post_16.html
Ruthless
17-09-2009, 14:50
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Ο Καντιρού έκανε και ένα ουσιαστικό ποστ επιτέλους.
Σόου ματς φορ ΔΑΣΠ.
ikonoklast
17-09-2009, 14:57
Τι θα ψηφίσεις ρουθλες;
carheart
17-09-2009, 14:59
μάντεψε..
ikonoklast
17-09-2009, 15:00
Πόσες προσπάθειες;
carheart
17-09-2009, 15:01
έχεις τριάντα προσπάθειες και ένα τετράωρο.
Ruthless
17-09-2009, 15:02
Θα μεταφέρω τα χαρτιά μου μιναρούπολη να το ρίξω Γιάγκο. :dfinger:
rage for order
17-09-2009, 15:04
τι θα ψηφίσεις Ruthless;
dopefiend
17-09-2009, 15:08
πω μαλακα τα είχα ξεχάσει αυτά.
πρεμιέρα Count Giagula και Live Γιαγκομπάντας στο Παράρτημα.
.
ikonoklast
17-09-2009, 15:10
πρεμιέρα Count Giagula και Live Γιαγκομπάντας στο Παράρτημα.
.
Ισχύει τέτοιο πράμα; Θα φάει καμιά ψιλή τουλάχιστον;
rage for order
17-09-2009, 15:16
χαχαχαχαχχ φοράω την κουκούλα μου και πάω να ποστάρω indymedia
Ruthless
17-09-2009, 15:19
Τς τς τς... Δεν σας έχουν μάθει πως από τα βασικά δικαιώματα του πολιτεύματός μας είναι το δικαίωμα της κρυφής ψήφου :?:
Κατά τα άλλα, ομοιότητες ακα σωσίες:
http://3.bp.blogspot.com/_xLFjF73Rkew/Rx4PV-1P6QI/AAAAAAAAADw/OpoUzQPyBe4/s200/CountGiagula.jpg
http://kasmertzidis.gr/wp-content/uploads/2009/07/bllood.jpg
(δεν έχω εύκαιρο το dvd του γιάγκουλα να τραβούσα κανά καλύτερο screenshot)
PS: Και αν νομίζετε πως δεν θα εκλεγεί... Απατάστε πλάνην οικτρά :!: :D
rage for order
17-09-2009, 15:22
χρήσιμο δικαίωμα όταν θες να αποφύγεις την κοινωνική κατακραυγή του ER \m/
Griffith
17-09-2009, 15:24
ruffles κανένας πραγματικός μύστης του ατσαλιού δεν κρύφτηκε σαν
http://www.kidsdomain.com/craft/cegif/hen.gif
Ruthless
17-09-2009, 15:28
Όχι φίλος, εγώ έχω μια ιντερνετική περσόνα μέσα στην επανάσταση, να πατάξουμε τον καπιταλισμό, κάτω ο δυτικός τρόπος ζωής, διαμοιρασμός πλούτου παντού, εμπρός για μια νέα κομμουνιστική ουτοπία κι έτσι.
Βέβαια πίσω από το pc εγώ είμαι ακόμα ένα θύμα των καπιταλιστικών κοινωνιών, ένας δούλος αυτού που πολεμάω. Να φανταστείς έχω και γαμάτο pc για να ποστάρω εδώ(όταν τα "αδέρφια" μου δεν έχουν), πίνω και κοκακόλες και τζακντάνιελς και άλλα προϊόντα που στηρίζουν τις μεγάλες βιομηχανίες(όταν άλλοι ούτε νερό πόσιμο δεν έχουν), αγοράζω από τα σουπερμάρκετ και όλα τα άλλα(όταν άλλοι δεν έχουν να φάνε).
Εμπρός λοιπόν αγωνιστές μου! Στήστε το αντάρτικο! Καλά τα πάτε! :thumbsup:
[σοβαρό μέρος]Και σας πειράζει που κάποιοι δεν θέλουν να δώσουν τροφή στις προαναφερείσες ιντερνετικές περσόνες για να έχουν να λένε[/σοβαρό μέρος]
ikonoklast
17-09-2009, 15:30
Τι θα ψηφίσεις ρωτήσαμε ρε μαλάκα.
Ruthless
17-09-2009, 15:31
Και εγώ απάντησα είναι δικαίωμά μου να μην σας πω. Εδώ ούτε στο πολλ δεν ψήφισα.
Τι το συνεχίζετε λοιπόν :?: Γουστάρετε να βλέπετε ποστς σαν το παραπάνω :?:
ikonoklast
17-09-2009, 15:33
Προσωπικά δεν τα διαβάζω. Προτιμώ να μου πεις απλά αν δε θα ψηφίσεις ή αν θα το ξαναρίξεις πασοκάρα.
rage for order
17-09-2009, 15:35
να έχουν να λένε για πολιτική και κόμματα σε τόπικ Εκλογές 2009;
ή λες την άποψη σου για τα κόμματα που κατεβαίνουν και για τις εκλογές ή βάζεις την φουστίτσα σου και φεύγεις από το τόπικ.
Ruthless
17-09-2009, 15:36
Δεν σας έχουν μάθει πως από τα βασικά δικαιώματα του πολιτεύματός μας είναι το δικαίωμα της κρυφής ψήφου :?:
Σελφ κουότ ιζ σελφ.
@ρέιτζ: Δεν είπα την άποψή μου λοιπόν για το ότι κατεβαίνει ο Γιάγκος με το ΛΑΟΣ; Ήμουν οφφ τόπικ; Ή πρέπει δίπλα στην άποψή μου να κατεβάζω και το σταυρομένο ψηφοδέλτιο σε [img] tags :?:
ikonoklast
17-09-2009, 15:40
Καλά, αμα ντρέπεσαι τόσο μην μας πεις. Θα στο σταυρώσει ο μπαμπάς τουλάχιστον;
Ruthless
17-09-2009, 15:41
Δεν έχω ιδέα. Έναν έτοιμο φάκελο θα πάρω εγώ. Το ίδιο κι η γιαγιά μου :!:
Σοβαρά τώρα, είστε τόσο ΚΑΤΙΝΕΣ :?: Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την περίπτωσή σας.
ikonoklast
17-09-2009, 15:47
Δε ρώτησα με ποιόν πηδιέται η αδερφή σου, τι θα ψηφίσεις ρώτησα.
Κυρίως γιατί το αν εσύ είσαι συνυπεύθυνος για να βγάλεις το γιωργάκη μας αφορά περισσότερο. Μετά μπορείς να μας πεις και ποιός γαμάει τα ακούσματα μας. Και μπορεί και να το σχολιάσουμε κιόλας!
Ruthless
17-09-2009, 15:52
Αν βγει ο Γιωργάκης με 1 ψήφο διαφορά, πες ότι θες. Αν το ρίξω κι εκεί. Γιατί έτσι, με την απορία θα μείνετε, να κάνετε υποθέσεις. Σαν κάτι θείτσες στα χωριά που κουτσομπολεύουν όλη μέρα νον στοπ. :)
Griffith
17-09-2009, 15:54
την ώρα της ταμπακιέρας κάνεις σα γκόμενα φίλε ραφλς.
ikonoklast
17-09-2009, 15:55
Αταλάντευτο ΠΑΣΟΚ λοιπόν. Ωραίος.
Επίσης μου αρέσουν τα εμοτικονς στα ποστς σου. :!: :smile:
Ruthless
17-09-2009, 15:57
Όπως το είπα, οι ΚΑΤΙΝΕΣ δεν άργησαν και βγάλαν και την ετυμηγορία ήδη.
Γαμάτε. :thumbsup:
ikonoklast
17-09-2009, 16:00
Βασικά στα αρχίδια μου, έτσι το πα. Απλώς απολαμβάνω να σε παρακολουθώ να κάνεις αυτές τις χιλιάδες ποστς που κάνεις και λες απολύτως το ίδιο, για πάντα. :pink:
Ruthless
17-09-2009, 16:01
Μα ρωτούσατε απολύτως το ίδιο, για πάντα. :pink:
ikonoklast
17-09-2009, 16:02
Όντως.
BTW, τι θα το ρίξεις εκλογές;
Ruthless
17-09-2009, 16:04
Καλό.
πάω για καβάλα στην καβάλα :chinchilla:
Mpampis Mpakalis
17-09-2009, 17:51
Ρε σοβαρευτείτε που έχετε πρόβλημα που θα βγει ο γίωργος. Τον οποίο μπτγ εσυ ο εξωκοινοβουλευτικός και ο άλλος ο απέχων θα τον βγάλετε εξίσου με τους πασόκους. Λάος να το ρίξεις ψηλέ, αυτοί τουλάχιστο έχουνε θέσεις και εφαρμόσιμο πρόγραμμα.
Α επίσης καντίρου wat?
μιλάω με γρίφους (http://www.ecogreens-gr.org/Docs/OP-Ypopsifioi2009.pdf) νέε
ξερουμε ονομα καντιρου πλεον
εσκασε ανατολακης τεταρτη στο γηπεδο,τον βλεπει απο μακρια ενας καμμενος και αρχιζει να του φωναζει
"πασοκ γαμω το μουνι της αδερφης σου":lol:
enitharmon
18-09-2009, 14:52
ΕΙΚΟΣΙ ΟΚΤΩ ΚΟΜΜΑΤΑ και συνασπισμοί κομμάτων διεκδικούν συμμετοχή στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, όπως προκύπτει από τις αιτήσεις που υπέβαλαν στον Άρειο Πάγο έως τη λήξη της προθεσμίας.
Τα κόμματα και οι συνδυασμοί κομμάτων που υπέβαλαν αιτήσεις συμμετοχής στις εκλογές, πέρα από αυτά που μετέχουν ήδη στο Κοινοβούλιο είναι τα εξής:
Οικολόγοι Πράσινοι ● Μαρξιστικό- Λενινιστικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος ● Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό- λενινιστικό) ● Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ Τροτσκιστές) ● Δημοκρατική Αναγέννηση (Σ. Παπαθεμελής) ● Ένωση Κεντρώων (Β. Λεβέντης) ● Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος) ● Δημοσθένης Βεργής- Έλληνες Οικολόγοι ● Οικολόγοι Ελλάδας- Κ. Παπανικόλας- Πολιτική Κάθαρση ● ΟΑΚΚΕ Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ ● Κοινωνία (Εμμ. Βολουδάκης) ● Δημοκρατικοί (Μ. Μελετόπουλος) ● Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ● Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας (Γ. Κόκκας) ● Φως- Αλήθεια- Δικαιοσύνη (Κ. Μελισσουργός) ● Μέλλον των Ελλήνων (ΜΤΕ)- Υπηρέτες του Ελληνικού Λαού (ΥΤΕΛ), (Ν. Σκοπελίτης) ● Φίλοι του Ανθρώπου (Κ. Σταμούλης) ● Περιφερειακή Αστική Ανάπτυξη (ΠΑΑ), (Ν. Κολίτσης) ● Νέα Ελληνική Δημοκρατία (Ν. Λάσκος) ● Παλαιά Δημοκρατία (Α. Δασκαλόπουλος) ● Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση (ΚΟΤΕΣ), (Ν. Λούβρος) ● Πού είσαι Παπαδόπουλε- Κόμμα Ελλήνων ΑλλοδαπώνΤρομοκρατήστε τους Τρομοκράτες (χωρίς να έχει προηγηθεί ίδρυση κόμματος και χωρίς αρχηγό) ● Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη ●Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑΕΚΕ), (Μ. Τζαλαζίδης)
tamagothi
18-09-2009, 15:06
Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση (ΚΟΤΕΣ), (Γιάννης Ορέστης)
ikonoklast
18-09-2009, 15:09
Αυτό.
rage for order
18-09-2009, 15:25
αυτός είναι o ιδιοκτήτης του booze (κουλτουρέ μπαρ ) και μας είχε υποσχεθεί τότε με τον καινούργιο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ νόμο ότι θα κάνει κόμμα.
Shadowking
18-09-2009, 15:30
αυτοοργανωμένη λαική συνέλευση έπρεπε να κάνει.
carheart
18-09-2009, 15:31
πλάκα έχει το booze.
rage for order
18-09-2009, 15:35
αυτοοργανωμένη λαική συνέλευση έπρεπε να κάνει.
μα αυτός είναι ο ρόλος του, της διαμεσολάβησης και της αφομοίωσης. αν κάναμε αυτοοργανωμένη λαϊκή συνέλευση τώρα θα φυσάγαμε τον καπνό μας στα μούτρα του dragonlord
έχει σωστά αλτέρνατίβ τσίκς το μπούζ
Mpampis Mpakalis
18-09-2009, 16:50
Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση (ΚΟΤΕΣ), (Γιάννης Ορέστης)
ολοσωστα
α και το τελευταίο α της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από που βγαίνει?
stam and the witches
18-09-2009, 17:47
Ο ιδιοκτήτης του Booze είναι αισίως ο μεγαλύτερος κόπανος που χει γεννήσει αυτή η χώρα.
Mpampis Mpakalis
18-09-2009, 17:48
Γιατί κνίτι? Σου κλέβει προλετάριους?
rage for order
18-09-2009, 17:54
χαχχχαχαχχαχχαχααχχαχα άκου σου κλέβει προλετάριους!
stam and the witches
18-09-2009, 17:59
Ρε μπάμπη μπακάλη μυστηριώδη προβοκατόρικη περσόνα με τις ανατρεπτικές απόψεις που... θα προκαλέσουν!
Τράβα να δεις αν έρχομαι.
Mpampis Mpakalis
18-09-2009, 18:16
Φοβερή απάντηση κνίτι. Γιατί δεν ανέφερες σπέκιουλα και κοινωνικό προτσές?
ikonoklast
18-09-2009, 18:18
Που κολλάει μια σπέκουλα με ένα κοινωνικό προτσές;
stam and the witches
18-09-2009, 18:21
Ρε Μπάμπη Μπακάλη πάρε χαμπάρι ότι κανείς δε νοιάζεται για το τι παριστάνεις. Πέρασε έξω.
Ο ιδιοκτήτης του Booze είναι αισίως ο μεγαλύτερος κόπανος που χει γεννήσει αυτή η χώρα.
Για πες.
ikonoklast
18-09-2009, 18:50
Πάντως μιας και το πιασες, ο βλακολορντ φταίει που έχει φέρει το ΧΑΟΣ με τους καντιρού και τώρα μπαίνει το κάθε μαλακισμένο απο το ροκιν, λέει μια χαζομάρα και λέει στους φίλους ότι ΤΡΟΛΛΑΡΕ το ερ. Σε κάθε φάση έχεις τα τρολλς που σου αξίζουν, φάτε τώρα admins!
sabbattack
18-09-2009, 19:07
o mpakalis de kserei ti einai to rocking. grafei mono sto rebetiko.gr
atom_smasher
19-09-2009, 01:22
Δεν ειναι απολυτως ετσι στην Δανια. Αλλα λεπτομερειες αλλαζουν. Και ειναι αλλη συζητηση. Ευχααριστω για τα κομματα. Με βλεπω Σταθερα τελικα ή στους τροτσκιστες. η Ανταρσυα ετσι για αλλαγη. Ωραιος μπακαλης εισααι συ!
Mpampis Mpakalis
19-09-2009, 12:47
Katarxin ikonoklast fak off den ta 3ereis ola. Oute oftopik hmouna oute pio proklitikos apo px esena. Kata deyteron den mas eipes kniti giati einai o megalyteros malakas o booze. Triton, eleos me to sklavaki tou pasok antarsya. Tetarton oute egw symfwnw me lista kantiru gia dania, eidika se ayto me thn mpyra. Les kai exei tipota kako h amstel. Pempto, diafhmish facebook gia ekloges kai emetos. Epishs diavasa to ypoti8emeno programma tou pasok gia tis 100 meres kai einai mia mpourda paroxologias. Den glitonoume dld.
ikonoklast
19-09-2009, 13:02
Χρήστη Mpampis Mpakalis μην αδικείς τον εαυτό σου, είσαι εντελώς προκλητικός, μας έχεις προκαλέσει και αναστατώσει με τις συνεχείς προκλήσεις σου. Είσαι προκλητικός, έχεις πληκτρολόγιο, υπολογιστή, σύνδεση στο ιντερνετ, ξέρεις να τα χρησιμοποιοείς, μπαίνεις σε φόρουμς, τα κάνεις ΑΝΩ-ΚΑΤΩ και δε φοβάσαι τίποτα.
Mpampis Mpakalis
19-09-2009, 13:09
Kai epipleon geiwneis kai hooks gia politikh syzhthsh. Sxoliasa to fate twra admins.
Συνέντευξη (http://www.gayworld.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=626&Itemid=144) με την υποψήφια των ΟΠ, την γυναίκα με τον ηλίανθο
Tispanagias tamatia
19-09-2009, 13:17
Συνέντευξη (http://www.gayworld.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=626&Itemid=144) με την υποψήφια των ΟΠ, την γυναίκα με τον ηλίανθο
gay greece gaygreece hellas gayhellas lesbian trans transexual transsexual, homosexual, homosexuality bisexual bisexuality chat profiles αγγελίες γκέι ομοφυλόφιλος, ομοφυλόφιλοι, ομόφυλοι ομοφυλόφιλων ομοφυλόφιλους ομοφυλόφιλα ομοφυλόφιλη ομοφυλόφιλες ομοφυλοφιλική ομοφυλοφιλία ομόφυλων λεσβία, λεσβίες λεσβιών λεσβιακή λεσβιασμός ομοφυλοφιλικών ομοφυλικών ομόφυλους καλιαρντά queer τρανς τσατ τρανσέξουαλ, ομοφυλοφιλικό ομοφυλοφιλικά ομοφυλοφιλικού αμφιφυλόφιλων αμφιφυλόφιλοι αμφιφυλόφιλα τραβεστί ομοφυλοφοβία ομοερωτοφοβία ομοφοβία ομοφοβικός outing σεξουαλικότητα ομοερωτισμός HIV Aids AIDS ΟΛΚΕ ΕΟΚ μαλακία θηλυπρεπής άντρας άντρες γυναίκα γυναίκες αρρενωπός Γκάζι Μαγκαζέ Ακρόπολη Λιμανάκια Μύκονος καμάκι κρυφογκέι αδελφάρα top btm ομοφυλόφιλο ομοφυλοφιλική ομοφυλοφιλικό ομοφυλοφιλικός
:cool:
carheart
21-09-2009, 22:53
Γενικώς ο_Χρυσόγελος και άλλες ιστορίες, αλλά δεν γίνεται ο Σρόιτερ να ρώτησε τέτοια μαλακία.
Mpampis Mpakalis
21-09-2009, 23:58
genika oso rwtousane oi palioi, htane poly endaiferon kai gamw. Meta kai eidika sto ths paideias pou perimena na ginei tzertzelo, o typos elege oti gia ton poutso tou erxotane. To idio kai o dhmosia dioikisi. Opote to alla3a. O giwrgaras klassika tous eskise olous kai o xrisogelos htan ligotero tragikos apo oti perimena.
Εγώ σαν πορωμένος πασόκος που είμαι έχω να πω ότι ο Γιωργάκης ήταν σκατά. Απλά αχνιστά σκατά. Ότι και να τον ρωτούσαν απαντούσε πάντα το ίδιο το οποίο είχε σχέση με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Ακόμα και όταν τον ρωτούσανε δηλαδή ερωτήσεις σε φάση, μα που θα βρείτε 20 μύρια να καλύψετε το δημόσιο χρέος μιλούσε για συμμάζεμα, τακτοποίηση και διάφορες τέτοιες πίπες γενικολογίες. Πιο τραγικός ακόμα ο χοντρός που δε μπορούσε να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα. Πλάκα πλάκα νομίζω ότι η Παπαρήγα τα πήγε καλύτερα απ' όλους (δεν θα σχολιάσω τις ιμιτασιόν Γιωργάκη και τον φασισταρά, οικολόγοι δεν υπάρχουνε).
HEROnlysIN
22-09-2009, 01:54
lew na psifisw ΣΥΡΙΖΑ
moy 8hmizei ΣΥΡΙΓΓΑ..
kanas allos kalos logos?
stam and the witches
22-09-2009, 02:17
Αποθέωση Γιωργάκη εκεί στο τέλος με τις αερολογίες με νοσόκομες κλπ.
Σρόιτερ πιο χαζός και από το σκύλο μου, ρωτάει:
"θέλετε να φορολογηθεί η εκκλησία;",
Καρατζαφέρης: "ναι"
ξαναρωτάει: "ναι αλλά πριν 2 βδομάδες είπατε ότι θέλετε να φορολογηθεί η εκκλησία, μήπως αλλάζετε θέση την τελευταία στιγμή;"
Καρατζαφέρης: "μα αυτό είπα."
The Good Son
22-09-2009, 04:02
Όχι ακριβώς. Ο Καρατζαφέρης δεν απάντησε άμεσα οτι η εκκλησία πρέπει να φορολογηθεί. Είπε "όλοι πρέπει να συνδράμουν" ή κάτι τέτοιο. Γιαυτό επέμενε ο δημοσιογράφος.
CrippleHorse
22-09-2009, 04:33
Πάλι καλά που θα την φορολογήσει ο Παπανδρέου που διάβαζε το πιστεύω με στόμφο βυζαντινού αυτοκράτωρα. Το ότι είπε "νομίζω ότι θα φτάσουμε σε συμφωνία με την εκκλησία για τη φορολόγηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της" μπορεί να κάνει κάποιους κακεντρεχείς να λένε ότι αφήνει έξω ακίνητα, παγγάρια, χρυσόβουλα, ταπιά, δωρεές και γενικά τα πάντα, αλλά καλή πίστη να υπάρχει.
Κατα τ'αλλα γέλασα εκεί που απαντούσε σε όσους υπονοούν ότι έχει ξεπουληθεί στην αμερική με τη λακωνική διαβεβαίωση ότι στη σχέση μας με τις ΗΠΑ θα λειτουργήσει με γνώμονα το ελληνικό συμφέρον. Μπορεί μια τέτοια δημόσια τοποθέτηση να τη θεωρούσατε αυτονόητη κάποιοι αλλά εμένα με καθυσηχάζει να ξέρω ότι ο επόμενος πρωθυπουργός όντως δηλώνει ότι είναι με το μέρος μας.
Επίσης ωραία ήταν εκεί με την Παπαρήγα και τα αυθαίρετα της πλουτοκρατίας που πρέπει να γκρεμιστούν, όχι σαν εκείνα των φτωχών, με τον Καρατζαφέρη που προτρέπει να ακολουθήσουμε το λαμπρό παράδειγμα του Ισραήλ στην αντιμετώπιση των γειτόνων μας και την προτροπή να μη μείνουμε αμέτοχοι απέναντι στην απειλή της Βουλγαρίας, με την οποία μπορεί να μην έχουμε προβλήματα και οι σχέσεις μας να είναι καλές, αλλά τα σιγανά ποταμάκια. Κι ο Χρυσόγελος πήγε καλά που δίπλα στο νερό του Ασωπού μας έδειξε το κανονικό εξηγώντας ότι είναι διαφανές, για να καταλάβουμε διαφορά. Ο Καραμανλής ήταν θλιβερός.
Από δημοσιογράφους διέπρεψε ο εισαγγελάτος με την καταγγελία των άδικων "Σταζ" και η Σία που διαπίστωσε με πικρία ότι με τις πυρκαγιές χάσαμε την καλή μας υγεία.
πρώτα πρώτα μην περιμένετε από ένα μικρό κόμμα να έχει άμεσα εφαρμόσιμες απαντήσεις σε όλα. Δεν πρόκειται να ειναι κυβέρνηση, όλοι το ξέρουμερ. Οσο ανεβαίνει σε ποσοστά και πλησιάζει μια πιθανότητα για είσοδο στην κυβέρνηση τότε παράλληλα αυξάνεται και η εμπειρία και η προσαρμογή των διακυρήξεων σε πιο ρεαλιστικές βάσεις, χωρίς όμως πισωγυρίσματα ή ξεπουλήματα.
Επιπλέον, ΔΕΝ έχουν οι ΟΠ επιτελείο δημοσιοσχετικιστών και image makers Για να έχουν γκλαμουράτη εμφάνιση και "γαμάτες" απόψεις, και "ευφράδεια λόγου" τα λένε όπως μιλάει κάποιος καθημερινά και αυτός ο τύπος ανθρώπου είναι ο αληθινός, Ο ΑΛΛΟΣ της τιβί και των debate ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ!!!! Το τονίζω γιατί όσο και να το γνωρίζει κάποιος ΔΕΝ το συνειδητοποιεί βαθειά
Amnesiac.
22-09-2009, 09:31
πρώτα πρώτα μην περιμένετε από ένα μικρό κόμμα να έχει άμεσα εφαρμόσιμες απαντήσεις σε όλα. Δεν πρόκειται να ειναι κυβέρνηση, όλοι το ξέρουμερ. Οσο ανεβαίνει σε ποσοστά και πλησιάζει μια πιθανότητα για είσοδο στην κυβέρνηση τότε παράλληλα αυξάνεται και η εμπειρία και η προσαρμογή των διακυρήξεων σε πιο ρεαλιστικές βάσεις, χωρίς όμως πισωγυρίσματα ή ξεπουλήματα.
Φοβερή πολιτική τοποθέτηση.
Φοβερή πολιτική τοποθέτηση.
θα ήθελα να δω και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ το άμεσα εφαρμόσιμο πολιτικό προγραμμα την επόμενη της 4ης Οκτ. που πιθανότατα να έιναι κυβέρνηση:lol:
Ruthless
22-09-2009, 09:49
Επιπλέον, ΔΕΝ έχουν οι ΟΠ επιτελείο δημοσιοσχετικιστών και image makers Για να έχουν γκλαμουράτη εμφάνιση και "γαμάτες" απόψεις, και "ευφράδεια λόγου" τα λένε όπως μιλάει κάποιος καθημερινά και αυτός ο τύπος ανθρώπου είναι ο αληθινός, Ο ΑΛΛΟΣ της τιβί και των debate ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ!!!! Το τονίζω γιατί όσο και να το γνωρίζει κάποιος ΔΕΝ το συνειδητοποιεί βαθειά
Θωμάς Μάτσιος φορ πρέζιντεντ :?:
PS: βάις-πρέζιντεντ ήταν :P
Amnesiac.
22-09-2009, 09:50
Στα παπάρια μας και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Αλλά το "κάτσε να βγούμε κυβέρνηση και μετά ασχολούμαστε" είναι πάντα ωραίο να το ακούς από πολιτευόμενο.
Dragonlord
22-09-2009, 10:32
Πάντως μιας και το πιασες, ο βλακολορντ φταίει που έχει φέρει το ΧΑΟΣ με τους καντιρού και τώρα μπαίνει το κάθε μαλακισμένο απο το ροκιν, λέει μια χαζομάρα και λέει στους φίλους ότι ΤΡΟΛΛΑΡΕ το ερ. Σε κάθε φάση έχεις τα τρολλς που σου αξίζουν, φάτε τώρα admins!
Σιγά μην κάτσω να κάνω τον μπάτσο, να μάθετε να τους αγνοείτε, πώς θα χτίσουμε την κομμουνιστική κοινωνία του 21ου αιώνα σύντροφε ικόνοκλαστ, με μπανς;
Fireknight
22-09-2009, 11:09
Θωμάς Μάτσιος φορ πρέζιντεντ :?:
PS: βάις-πρέζιντεντ ήταν :P
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/7/77/Edessaikos.jpg
re!
Ruthless
22-09-2009, 11:12
Και στους οικολόγους πάει, αφού τα παιδιά δεν θέλουν να έχουν ευφράδεια λόγου, είναι περιττό αυτό για έναν πολιτικό :!:
Mpampis Mpakalis
22-09-2009, 11:14
Ontws h paparifa htan entypwsiaki, htan apisteyto, teleiwne oooles tis erwthseis akrivws sto mhden. Toso pei8arxhmeno atomo apo th xounta eixame na doume :P
Diva Plavalaguna
22-09-2009, 11:38
ερωτηση Κωνσταντάτου στη 8εματική Παιδεία προς Καραμανλή :
Πιστευέτε πως τα γεγονότα του Δεκεμβρίου συνέβαλαν καθοριστικά στη δημοσκοπική πτώση του κόμματος σας ;
:puke:
κ δεν ηταν η μονη 'γαματη' ερωτηση απο τους 4 τελευταιους δημοσιογραφους που παρακολουθησα
KoiliaSamprela
22-09-2009, 11:53
εντυπωσιασμένος από όσους παρακολούθησαν αυτή την χορηγία των κωμάτων προς τα κανάλια.
Γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να βρω μια λογική απάντηση για αυτό το πανηγύρι :)
CrippleHorse
22-09-2009, 12:45
Diva Plavalaguna τους αδικείς, δε ρωτούσαν μόνο τέτοια στην ενότητα για την παιδεία. Και για την εγκληματικότητα είπαν και για το πόσο εθνοπροδότης είναι ο Τρεμόπουλος που είπε τι συνέβη στ'αλήθεια στη Μακεδονία.
carheart
22-09-2009, 12:56
"είναι αλήθεια πως οι κρητικοί αστυνομικοί ανάγκασαν τους μακεδόνες να βάλουν ελληνικές καταλήξεις στα επώνυμά τους;;"
"κύριε καρατζαφέρη, θα δίνατε εντολή να βυθιστεί βάρκα με λαθρομετανάστες;"
wat
Με έπιασε μια τάση μαζοχισμού και το είδα όλο, δεν ήταν δημοσιογραφία αυτό το πράγμα. Μόνο η ξανθιά πέρκα ρώτησε έναδυό ωραία, αλλά το έκανε για να φανεί πως τα ρώτησε!
Επίσης όταν ο κύριος Καρατζαφέρης έλεγε πως "πρέπει να επιλέγουμε πόσους μετανάστες θα δεχόμαστε, αλλά και από που" λες και είναι γαμημένα ψώνια σουπερ μάρκετ, γιατί δεν τον ρώτησε κανείς αν πιστεύει πως θεωρεί τον εαυτό του κατάλληλο να Επιλέγει για το ποιοί, πόσοι και από που θα έρχονται; Όχι πως δεν θα έλεγε "φυσικά, το τείχος του Βερολίνου δεν φτάνει για να κολλήσουμε πάνω τα πτυχία μας, ξέρουμε ακριβώς ποιοί μεταντάστες πρέπει να έρχονται και από που!", αλλά θα ήθελα να τον ακούσω να το λέει, μου αρέσει να ακούω τέτοια πράγματα στην τηλεόραση, μου αρέσουν και τα χρήματα της παραοικονομίας, αλλά πιο πολύ απόλα το γαμημένο (και υπερχρήσιμο) Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που το χει τάξει κιόλας.
ikonoklast
22-09-2009, 13:53
Dragonlord: Καταρχήν, ναι.
Candiru: Πες μου τρία κομβικά σημεία που διαφωνείς με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ btw.
Mpampis Mpakalis: Σκάσε.
To debate κλασικά για την πουτσάρα. Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι οι κινεζομασόνοι πράκτορες του δικομματισμού το θέλουν αυτό για να στηθεί καλύτερα το κάδρο της σημερινής τετ-α-τετ τιτανομαχίας μεταξύ του κενεντ.. εε, του γιώργου και του κώστα. Για τους οποίους γιώργος και κώστας ισχύει το εξής απόλυτα ακατόρθωτο: σε επίπεδο προσώπων αυτός ο δύστυχος έχει καταφέρει να είναι πιο άχρηστος απο τον καραμανλή. Αν υπάρχουν ακόμα πασόκοι στο φόρουμ, ψηφίστε κκε. Η παπαρήγα κλασικά σας γάμησε, ο τσίπρας συμπαθής αλλά κλάιν, ο άλλος ο περίγελος τελείως άσχετος, δεν απάντησε πουθενά και σε τίποτα ακόμα και στις στοιχειώδεις περιβαλλοντικές ερωτήσεις τύπου "θα πάψετε δημόσια έργα που ρυπαίνουν το περιβάλλον αλλά δημιουργούν θέσεις εργασίας εν καιρώ κρίσης;". Ακόμα πιο ροφλ το "πέσιμο" στο πασοκ για πράσινη ανάπτυξη. Περισσότερους πόντους απο την όλη φάση αν έχει οποιαδήποτε σημασία θεωρώ ότι πήρε ο καρατζαφύρερ. Και γενικά οτιδήποτε λέει για το μεταναστευτικό και την ποσόστωση εμένα με πείθει και θα έλεγα να το χρησιμοποιήσουμε στους κύπριους.
Κατατάλλα, όλο αυτό το νοσηρό ανέκδοτο παραμένει τέτοιο, η κοινοβουλευτική χούντα καλύπτει τα νώτα της, αν οι έκλογες άλλαζαν τον κόσμο θα ήσαν παρανομές, ζαμανφού, ψηφίστε/στηρίξτε ΑΝΑΡΧΥΑ.
ps. Εντωμεταξύ, τι στο διάβολο μπορεί να σημαίνει το tag "ikonaklaste mas ta eaak" :?:
regularpaul
22-09-2009, 14:37
αυτο ηταν, παιρνω μεταγραφη απο β' πειραια σε α' αθηνας και το ριχνω στο candiro-κομμα
Dpn-xoqBjFY