View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
egw kavlwsa me thn perigrafh tou mats.
San klammena mounia ekanan. Den tous xalase h ventouza. Eprepe na exoun kai ton mixo na dinei sumvoules gia taktikh.
Re o Panagiwtakhs o Lagos tous kanei plaka re!
Mitsmann
08-01-2010, 04:16
San klammena mounia ekanan. Den tous xalase h ventouza. Eprepe na exoun kai ton mixo na dinei sumvoules gia taktikh.
να, αυτο το ποστ π.χ. ειναι τυπικο παραδειγμα αναπηρου που τον κοπανας με το καροτσακι του με οποιο τροπο θες με τριαρες σε τελικους κυπελου, με τριαρες σε ματς για διεκδικηση πρωταθληματος, με εξαρες για πλακα, με τεσσαρα σε ματς που και το Χ του δινει πρωταθλημα, σε τελικους κυπελλου στο γηπεδο του, στην Κρητη, στο Μπαγκλαντες, οπου να ναι, και 1 φορα που κερδιζει σου λεει "παρτα ρε πουστη ετσι σε γαμαω εγω"
νομιζω με εναν απλο εκλεπτυσμενο λογο γραφης, μεστο και συναμα κατανοητο σε ολους ενα "λολ" ειναι οτι πιο ταιριαστο.
Griffith
08-01-2010, 04:35
λολ το πρώτο παράδειγμα που σου ήρθε ήταν ανάπηρος με καροτσάκι?
Tyler_Durden
08-01-2010, 07:34
να, αυτο το ποστ π.χ. ειναι τυπικο παραδειγμα αναπηρου που τον κοπανας με το καροτσακι του με οποιο τροπο θες με τριαρες σε τελικους κυπελου, με τριαρες σε ματς για διεκδικηση πρωταθληματος, με εξαρες για πλακα, με τεσσαρα σε ματς που και το Χ του δινει πρωταθλημα, σε τελικους κυπελλου στο γηπεδο του, στην Κρητη, στο Μπαγκλαντες, οπου να ναι, και 1 φορα που κερδιζει σου λεει "παρτα ρε πουστη ετσι σε γαμαω εγω"
νομιζω με εναν απλο εκλεπτυσμενο λογο γραφης, μεστο και συναμα κατανοητο σε ολους ενα "λολ" ειναι οτι πιο ταιριαστο.
πολύ καλά τα λέει ο μιτσάκος. ο "υπεράνω" ερυθρόλευκος λαός, δεν καταδέχεται να πανηγυρίσει ποτέ με τέτοια "ανάπηρη" λογική αντίστοιχες δυσέυρετες νίκες του γαυρου στο μπάσκετ πχ με τον ΠΑΟ, γιατί φοβάται τα δικά μας "Λολ". Απορώ που δεν πίστευες οτι θα σας ζητήσουν και συγνώμη που σας κέρδισαν. Αλλα ξέχασα: "Λολ"
Mitsmann
08-01-2010, 10:48
δεν ειπα ποτε οτι δεν θα πρεπε να πανηγυριζουν, ειστε τυφλοι, πρεπει να μαθετε αναγνωση η/και τα 2.
το υφος τους ειναι απ τ Αγραφα. αυτο το "ετσι σας γαμαω εγω", απ τη στιγμη που 10 χρονια τωρα η φαπα παει συννεφο.
KoiliaSamprela
08-01-2010, 11:20
δεν ειπα ποτε οτι δεν θα πρεπε να πανηγυριζουν, ειστε τυφλοι, πρεπει να μαθετε αναγνωση η/και τα 2.
το υφος τους ειναι απ τ Αγραφα. αυτο το "ετσι σας γαμαω εγω", απ τη στιγμη που 10 χρονια τωρα η φαπα παει συννεφο.
απλά υπέροχα γραφικός
συνέχισε
ανυπερβλητο μνημείο βλακείας. Αξεπέραστος.
Mitsmann
08-01-2010, 12:09
σαφως. ειναι ενα ποστ γεματο ψεμματα. παω να το κανω εντιτ, συγνωμμη.
carheart
08-01-2010, 12:29
Mits, κάθε είδος πανηγυρισμού είναι ηλίθιος, οπότε ο άλλος πανηγυρίζει όπως αγαπάει. Θέλει ο άλλος να ακούει τους κλαμμένους γαύρους στην ΕΡΤ (που έτσι και αλλιώς κακώς ήταν εκεί) να κλαίνε για την κατάντια του δαφνοστεφανωμένου; Μεγειά του και χαρά του, και από τη στιγμή που σε πήγε φέτος γαμιώντας, δεν θα έχεις κύρος αν εκτεθείς με αυτή την μονίμως υπεράνω γαυροσύνη. Ειδικά εσύ, όταν έχεις δηλώσει (και σοβαρολογούσες) πως γουστάρεις παπουτσέλειες νίκες με επινοημένα penalties στο 90'. Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που ηδονίζεται να βλέπει γαύρους να κλαίνε. Δεν θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε. Δεν ξεχνάει ΟΥΔΕΙΣ σοβαρός τον τρόπο με τον οποίο είχε επιβληθεί ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Δεν είναι κόμπλεξ να πανηγυρίζεις πάνω στο κουφάρι του, πόσο μάλλον αν τον γάμησες κανονικότατα 1-2 στο σπίτι του. Και τόση ώρα υπερασπίζομαι έναν Αεκτζή που απλά είπε δύο πράγματα για τη νίκη της ομάδος του.
Mitsmann
08-01-2010, 12:34
Ποιος με πηγε γαμιωντας? η αεκ? επειδη κερδισε 2-1?
εγω τι πρεπει να πω 10 χρονια?
οσο για τις παπουτσελειες νικες στο 90 ειναι ωραιο να χρησιμοποιουμε οπως μας αρεσει, κατι γραμμενο, στο κατω κατω εγω δε κρυβομαι για οτι πιστευω, αλλα για να στο κανω λιανο και σενα, δεν θελω παπουτσελειΕΣ νικΕΣ.
για τη συγκεκριμενη του 1996, εχω να πω, οτι το μονο που ηταν στραβο ηταν που δε το δωκε στο 90.
τ αλλα τα "ξερουμε πως ειχε επιβληθει ο ολυμπιακος 10-12 χρονια" τα γραφω στα παπουτσια μου. Ναι, παραγκες, Γκαγκατσηδες, η γυναικα του Σαλονικη επιασε διπλο ημιχρονο ασο τελικο, ο Κοκκαλης πιλοταριζε το Ενολα Γκεη, ενταξει.
carheart
08-01-2010, 12:51
Είναι λίγο απλοϊκή η προσέγγιση, αλλά δεν ενδιαφέρεται ο αεκτζής για τα παπούτσια σου, εσένα και του κάθε οπαδού που δεν τον χάλαγε να παίρνει πρωταθλήματα στο έτσι.
Ενδιαφέρονται οι υπόλοιποι όμως, που μάζευαν βαθμούς για να μην παίζεις μπαράζ.
εγω τι πρεπει να πω 10 χρονια?
Εσύ ήδη λες πως "στα παπούτσια σου" για το τι συνέβαινε δέκα χρόνια. Δεν έχει σημασία το τι άλλο θα πεις εσύ πάνω στο θέμα των 10 ετών.
Mitsmann
08-01-2010, 12:56
χαχαχαχ ωραια ακατανοητο αυτο σου το τελευταιο.
Ε καλά τώρα μιτσμαννε, στο ποστ σου για το μεταξύ μας ήταν σα να μας διέλυσε κόκκινη αρμάδα, επειδή πήρε ένα ματς στο καραισκακη με 2-0 - το έκανες να φαίνεται και πιο σημαντικό από το πρωτάθλημα. Σε επόμενο ποστ έγραφες για το ότι μας έχετε ξεπατώσει εντελώς τα τελευταία 10 χρόνια, κάτι που στερείται εντελώς ιστορικής αλήθειας.
Γενικά, η υπερβολή δεν είναι προνόμιο των αεκτζήδων, μια χαρά τα ακούμε από παντού. Όταν κάνποιος πανηγυρίζει, δε χρειάζεται να είναι μετριοπαθής.
Moonspellheim
08-01-2010, 15:22
http://www.sport24.gr/html/ent/861/ent.336861.asp :moutza:
Ford Prefect
08-01-2010, 15:23
Βασικά και εγώ είμαι υπέρ του πανηγυρισμού και νομίζω απλώς ο Μιτς βγάζει τα νεύρα του κατά της ομάδος διότι τα'χαμε όλα, έχουμε και το αεκάκι που απέκτησε πέος ξαφνικά. ΟΚ. Απλά η αλήθεια είναι ότι ήρθε η ΑΕΚ και μας έριξε 2 στο σπιτάκι μας και είναι κάτι να το θυμάσαι αυτό, όπως και την 4άρα. Σιγά μη νοιάζει τον ΑΕΚτζή πώς ήρθε η τεσσάρα.
Γενικά, φέτος μας βλέπω να τρώμε αρκετές φάπες διότι το έγκλημα του καλοκαιριού συνεχίζει ακάθεκτο και το χειμώνα.
Πάντως ξεπάτωμα σαν την 4άρα του βάζελου δεν έχω δει τα τελευταία δέκα χρόνια ε; Κάπου παίζει φωτογραφία από βαζελοφόρουμ με κάποιον που διέλυσε το λάπτοπ του από τα νεύρα, ήταν μια καλή μέρα γενικά. Και τι αλληλουχία από πρωτοσέλιδα! Που μου θυμίζει ένα λόγο παραπάνω που μας άξιζε η ψωλιά, άκου πρωτοσέλιδο ο Ντιόγκο για φόβητρο!
Ra Pariah
08-01-2010, 16:17
LQqbTBO19Ls
Τραβάτε 01:29 το US metal στηρίζει ΑΕΚ. Ολυμπιακός = πιο αντι-metal ομάδα από κτίσεως κόσμου. ΟΣΦΠ = Ozzάκλα. Αυτοί είστε.
Φορντ παρασυμφωνούμε τελευταία. :razz:
Ford Prefect
08-01-2010, 16:35
E, στο ντέρμπυ θα σφαχτούμε, δεν γίνεται!
Άμπαλε ρα παράια, το μέταλ χάμερ είχε κάνει δημοψήφισμα το 89 και οι 7/10 ήταν γαύροι, και επί πέτρινων χρόνων, αμέ. Θρας.
Ra Pariah
08-01-2010, 16:40
Ναι τα 6.500.000 εκατομμύρια γαυράκια που λέει κι ο Τσουκαλάς. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Edit: ξέχασα να πω ότι είναι οι 7/10 που θα ψηφίσουν φέτος Mastodon. Μάλλον δεν είναι μεταλλάδες.
Ford Prefect
08-01-2010, 16:54
Το 89 πάντως μια χαρά λίστες βγάζανε σε πληροφορώ. Είμαστε πολύ οι γαύροι, τι να κάνουμε; Δεν είμαστε και τα ασκέρια της ΑΕΚ, μιλιούνια οπαδών ένα πράμα, αλλά νταξ, την βγάζουμε.
Mitsmann
08-01-2010, 17:05
σορρυ αλλα οταν κερδιζω την αεκ εγω μπορω να λεω -περπου- οτι θελω. Και τον παο επισης. 253353 νικες με καθε τροπο και 12/13 πρωταθληματα εχουνε δωσει ενα σχετικο δικαιωμα. αυτο δεν απαγορευει σε κανεναν να πανηγυριζει. κατι πανηλιθια σχολια λες και ΑΥΤΟΙ κερδιζουν το 70% των ματς 12 χρονια σερι, απλα ειναι χαζα. ποσο πιο απλο θα πρεπει να το πω.
αυτα, ο καθενας μπορει να πανηγυριζει οπως θελει. ο Ολυμπιακος εχει ριξει 2 τεσσαρες, 5-6 τριαρες και μια εξαρα στην Αεκ εδω και 10 χρονια και μετα το 4-0 το προπερσινο, βγαινανε 40 μερες σερι κανοντας 4 δαχτυλα σαν κλεφτης στο Μεσαιωνα.
ενταξει εγω ειμαι κομπλεξας με την αεκ που δεν ειναι επ ουδενι απο κατω απ τον Ολυμπιακο (λαθος θα κανουμε) αλλα οσο να ναι.
pooo re malaka xalarwse mia pouutsa fagate pws kaneis etsi ... ti thes rebans?
Ford Prefect
08-01-2010, 17:22
Έλα μωρέ, χαρήκανε και πανηγυρίζουν, δηλαδή κάθε πότε μπορούν να κάνουν μοντάζ με κλαρίνα; Δεν θα τους κόψουμε τώρα και αυτή τη φάση.
Το ότι τους έχουμε ξεκωλιάσει πολλές φορές μάλλον ευνοεί να τα κάνουν αυτά ακόμα περισσότερο, δεν είναι κακό.
telika poso irthe to mats ?
:D
Ford Prefect
08-01-2010, 17:28
1-7;
Ford Prefect
08-01-2010, 17:44
Εμένα με χάλασε να πω την αλήθεια. Αλλά παίρνω θάρρος στην σκέψη ότι θα ανταποδώσουμε την πούτσα.
Κι ενω ο Καρχαρτ λεει την πιο σωστη κουβεντα περι πανηγυρισμων κι οτι ολοι ειναι ηλιθιοι, εγω μενω εκπληκτος με την δεσποσυνη και αριστοκρατια που διακατεχει τους οπαδους ολων των ομαδων και αναμεσα στα "σας γαμησαμε" , "πεφτει φαπα" , "τι πουτσα ηταν αυτη" κτλ κτλ υπαρχει κωδικας τιμης για το πως και ποτε μπορει ο καθενας να πανηγυριζει. :P
Εγω παντως παλιοτερα τσαντιζομουν που κατι ρειβενλορντς, καρχαρτς, οντονιανς, φιλομενοι, μπαοκια, σκουληκια, γουινηδες, αεκακια κτλ το βλεπουν το θεμα σαν τους Ιπποτες της Στρογγυλης Τραπεζης εναντια στον Γκειβρο Μορντρεντ και την Μοργκανα που ειναι συμβολο της παραγκας και των διαιτητων που μαγικα ανακαλυπτουν γκολ οπως του Γαβρααμ. Τωρα δε μπορω να πω οτι με ενοχλει, το βρισκω φυσιολογικατο, και πιθανοτατα δε να ηταν αντιστοιχο το κλιμα αν επαιρνε καποια αλλη ομαδα το πρωταθλημα τοσες φορες τα τελευταια χρονια, οποτε φιλε Μιτς πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις τοσο θεμα. Εδω περα κερδισε ο Μπαγεβιτς τον Ολυμπιακο και δεν το ανεφερε κανεις!!@@@!1`!!!
RA PARIAH
γουσταρεις κλαμενο us metal με υψιφωνα φωνητικα να κλαινε για την ατιμη την κοινωνια?
καλα σε γαμανε οι sabbath με τον ozzy
(και καλα μας γαμαει ολους το born of the cauldron-το ελιωσα σημερα ολη μερα:oops:)
pooo re malaka xalarwse mia pouutsa fagate pws kaneis etsi ... ti thes rebans?
Best of three? Please? :razz:
Ford Prefect
08-01-2010, 18:58
Αν σκοράρει ο Πάντος μετράει για διπλό όμως.
pitchfork
09-01-2010, 13:26
Παιδιά εδώ είναι το τόπικ που μαζεύονται οι κλαψομούνηδες γάβροι και κλαίνε τη μοίρα τους που τους χάρισαν μόνο ένα πέτσινο γκολ και δε μπόρεσαν να γλιτώσουν τη πούτσα?
Ρωτάω γιατί έλειψα λίγο καιρό.
Death MD
09-01-2010, 14:05
συγκινησης
ηρθε και ο πουθενας,μετα τα σκαγια του μητρογλα βγηκε απο τη φωλια του
mits ara3e, pies ena tsai na hremhseis, kai mh fovasai, ta playoff den argoun. 8a exeis eukaireia gia revance
Ο Καρπετόπουλας έλεγε ότι όποιος χάσει το πρωτάθλημα θα δυσκολευτεί να βγει δεύτερος στα πλέη οφ, μετά από την απογοήτευση και τη φασαρία (+ το κίνητρο των υπολοίπων βέβαια καθώς και τα ονόματα των ομάδων που μάλλον θα παίζουν). Όντως θα έχει χαβαλέ.
αν το ειπε ο καρπετοπουλος ενταξει..
jack the ripper
09-01-2010, 15:10
me ti vathmous mpainoun sta playoff fetos kseroume?
gia simera pisteuw oti tha to paroume to mats...dyskoli edra ta pigadia alla me ta xalia pou exei fetos i ksanthi exoume perissoteres pithanotites apo alles xronies...logika klassiko tampouri tha paiksei i ksanthi mipws parei to X(i tis katsei se kamia antepithesi -pou me tin amyna mas de thelei poly :P- kai parei to 3ponto)
carheart
09-01-2010, 15:21
...και 12/13 πρωταθληματα
αυτό προσπαθούσα να σου πω.
jack the ripper
09-01-2010, 17:59
epeidi to link pou exw ( http://www.iraqgoals.net/ch3.html ) exei 2pli metadosi kai i mia paei mprosta exei kaneis kana allo?
jack the ripper
09-01-2010, 18:10
http://livetv.ru/webplayer.php?t=freedocast&c=5307427631D12137109B&lang=en
edw eimaste :-D
jack the ripper
09-01-2010, 18:14
http://cache.daylife.com/imageserve/0b6E0WVguZe80/610x.jpg
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
παλι καλα...
απαραδεκτο β' ημιχρονο
jack the ripper
09-01-2010, 19:44
gms ta...me to skato stin kaltsa...kathisame pisw xwris logo..tespa pali kala pou to pirame..
Death MD
09-01-2010, 19:56
ψιλοανυπαρκτοι στο 1ο, εντελως ανυπαρκτοι στο 2ο
τραγικος νιοπλιας αφησε κατσουρ , γκουνη μεχρι τελους , ο σαλπι στο 1ο καπως ετρεξε στο 2ο λιωμα.
αμυνα κλασσικα για κλαμματα
κεντρο ενας ζιλμπερτο δεν φερνει την ανοιξη.
νταξ αφου εχεις μπροστα μηχανη γκολ ολα καλα.
να ναι καλα να γαμαει το παλικαρι. 7 ευκαιριες στο παιχνιδι 3 δοκαρια 2 γκολ.
αν δεν υπηρχε σισσε ειχαμε χαιρετησει την κουπα.
περιμενουμε ζικιες αυριο να φυγουμε με +6 +8.
κραταμε νικη και συνεχιζουμε.
αν ο σισσε τραυματιστει αντιο πρωταθλημα.
Griffith
09-01-2010, 20:14
3 βαθμοί στο σακούλι.από κει και πέρα, στην άμυνα αποσιωπητικά.όσκαρ πουστιάς (μ'άρεσε σαν έκφραση) στους υπόλοιποι πλην σίλβα που δεν μπορούν να μαρκάρουν μισό παίχτη της ξάνθης, χαρακτηριστική η φάση του γκολ.λείπει ο κομάντο σιμάο βεβαίως αλλά οι υπόλοιπες αδερφές γιατί στο διάολο πληρώνονται να μας εξηγήσουν.ότι θα ξελάσπωνε η επίθεση τον παναθηναϊκό είναι πρωτοφανές θαύμα αλλά άμα δε στρώσει λίγο η καταστάση από κέντρο και πίσω θα τον πιούμε σε μια από τις υπόλοιπες δοκιμασίες του πρωταθλήματος.κρίμα που δεν καταφέραμε να πιάσουμε μαλάκες τους της βέρντερ να τους σπρώξουμε τον τσολιά και να επενδύσουμε σε νέο γύρο πριμ.
Raven Lord
09-01-2010, 20:22
μακράν ο χειρότερος παο επί νιόπλια. ευτυχώς υπάρχει ο σισέ :pink:
κουρασμένη κ στατική η ομάδα. λάθος κ οι αλλαγές. ο καραγκούνης τελευταία δεν την παλεύει. αν σκεφτούμε όμως την αρνητική παράδοση στα πηγάδια κ ότι στην κακή μέρα κερδίσαμε ένα ματς σε μια έδρα που μας δυσκολεύει πάντα, μπορώ να είμαι λίγο αισιόδοξος. ήταν ένα δείγμα ότι η ομάδα έχει αλλάξει νοοτροπία κ παίρνει τέτοια ματς που δίνουν τίτλο.
ΥΓ1. πάμε μωρή ΑΕΛάρα!!!
ΥΓ2. Djibrilator .- γι'αυτό έσκασες τόσα εκατομμύρια
ΥΓ3. Ντιογκόλ :!:
Η ΑΕΛ δε νομίζω ότι έχει τύχη, κατεβαίνει με απουσίες και δύσκολα οι παίκτες του γαυρου θα είναι τόσο αδιάφοροι μετά το κράξιμο.
Death MD
09-01-2010, 21:52
στην καβαλα θα ειναι τα ωραια
ετοιμαζεται ο μακαρος
η λαρισα εχει 2 γκολ απο τα αποδυτηρια
απλα λεμε μηπως και κατσει καμμια ζικιά.
Η Καβάλα έχει πέσει λίγο, αλλά είναι όντως ευκαιρία για ανάκαμψη. :P
Εννοείται οτι ο γαυρος πάει με τους υπηρεσιακούς να παίξει εκεί ε.
pitchfork
09-01-2010, 23:50
+8 λοιπόν με πούτσα στο παράρτημα.
Γαυράκια περαστικά.
freak brother
10-01-2010, 15:07
γιατι φραξαν τον πανθραξ - πας ? εχει πεσει καμια βρωμα?
jack the ripper
10-01-2010, 15:36
paizei kana link? den exw vrei kanena na leitourgei
edit anoiksane ena apo auta tou myp2p komple
freak brother
10-01-2010, 16:11
4-1 ειδα στον υπνο μου...:-?
Tyler_Durden
10-01-2010, 16:17
jack, rikse ki edo mia matia http://www.skai.gr/hd/olympiacostv/
ntaksei os tora ta anamenomena pantos apo to mats
jack the ripper
10-01-2010, 16:24
ela re..mpravo to skai....
Tispanagias tamatia
10-01-2010, 19:42
Με ποια λογική παίρνεις κίτρινη όταν το παιχνίδι είναι 4-1.
Fireknight
10-01-2010, 19:44
eisai stous 4 i stous 1 ?
Tispanagias tamatia
10-01-2010, 19:47
4.
Fireknight
10-01-2010, 19:49
ante stous 1 8a exeis nevra , alla gia tous 4 den exo ki ego apantisi .
Raven Lord
10-01-2010, 21:50
η σημερινή εικόνα της αεκ κάνει ακόμη πιο αστεία τη νίκη της επί του gayρου
SpiritCrusher
10-01-2010, 22:13
E ok, τα θέλει και ο κώλος σου εσένα :P
Καλα λεει, που ειναι το περιεργο σε αυτο που λεει???
Η χρονια για την ΑΕΚ κρινεται επιτυχημενη οπως και να χει, κερδισε Ολυμπιακο στο Καραισκακη :!:
Mitsmann
10-01-2010, 22:28
απ τα τρια ενενηνταλεπτα που ειδα μονο ο αρης επαιξε μπαλα.
ολυμπιακος το ιδιο τσιρκο με τεταρτη καμμια αλλαγη.
για το οακα δε λεω τιποτα, δε θα θελα να κανει καποιος λανθασμενη εκτιμηση για μενα ως γραφικο..!!
ο γειτονας περιπτερας μου ελεγε νωριτερα "δεν με νοιαζει τι θα κανουμε στα αλλα ματς,στα playoff ομως θα τους ξαναγαμησουμε"
ρισκαρω να πονταρω στο οτι ολοι οι αεκτζιδες καπως ετσι σκεφτονται (και εδω που τα λεμε μακαρι να σκεφτεται ετσι ολη η ομαδα αεκ οταν θα παιξουμε μαζι συντομα)
Tispanagias tamatia
10-01-2010, 22:39
Στα ποια?
Mitsmann
10-01-2010, 22:56
γιατι, θα μπουνε πλεη οφφ.
nta3 mats den eida alla trws 3 gkol apo dwnh, kai den kerdizeis enw eisai mprosta 3-1. Skata sta moutra mas
KoiliaSamprela
10-01-2010, 23:56
nta3 mats den eida alla trws 3 gkol apo dwnh, kai den kerdizeis enw eisai mprosta 3-1. Skata sta moutra mas
ε! και εγώ που το είδα ... το αυτό!
επανηλθαν τα πραγματα στη φυσιολογικη τους ροη και ξαναεγινε αεκακι
γιατι απορει κοσμος με το σημερινο αποτελεσμα?
δωσε πατερα πριμ να μπουνε στα πλευ οφ
Raven Lord
11-01-2010, 01:17
http://www.dr.dk/php/bu/troldopedia/admin/images_univers/x-files_univers.jpg
Mitsmann
11-01-2010, 08:19
http://resources.sport-fm.gr/sportfm/newspapers/10/01/11/oragiasport.jpg
Eτσι σε θελουμε Προεδρε. Μπορει να ψωλαρεις στην Αμερικη, μπορει να μην εχεις ασχοληθει με καμμια μεταγραφη ακομα η τι θα γινει τεσπα στον παγκο της ομαδας η με το μπαχαλο που κυριαρχει, αλλα βρηκες λιγο χρονο να σφαξεις την ΑΕΚ.
\m/
Live_by_honour
11-01-2010, 09:49
H anthropinh kakomoiria,mizeria,aniparxia se olo ths to megaleio. fysika den tsouvaliazw aektzides pou den psinontai apo teties malkies alla th shmantikh merida ths pou to kanei.
KoiliaSamprela
11-01-2010, 10:31
έλα ρε , βγήκες από το κλουβί σου?
Αν περίμενες να χάσει βαθμούς η ΑΕΚ από τον Ατρόμητο για να μιλήσεις κάναμε και λειτούργημα
KoiliaSamprela
11-01-2010, 10:33
http://resources.sport-fm.gr/sportfm/newspapers/10/01/11/oragiasport.jpg
Eτσι σε θελουμε Προεδρε. Μπορει να ψωλαρεις στην Αμερικη, μπορει να μην εχεις ασχοληθει με καμμια μεταγραφη ακομα η τι θα γινει τεσπα στον παγκο της ομαδας η με το μπαχαλο που κυριαρχει, αλλα βρηκες λιγο χρονο να σφαξεις την ΑΕΚ.
\m/
δεν τα κατάφερες να κρατηθείς ε? :touched:
Neuroscar
11-01-2010, 11:28
"Η Αεκ αξιζε τη νικη χαρη στην πολυ καλη αποδοση του Σκοκο.
Αδυναμος κρικος η ανασταλτικη λειτουργια και η ανυπαρξια των μετοχων" λεει.
jack the ripper
11-01-2010, 11:58
ntaks pantws apo oti akouw(giati agwnes tis den exw dei) genika exei pesei sfaksimo stin aek fetos e
Raven Lord
11-01-2010, 14:15
ισχύει. γενικά είναι αδικημένη, εκτός από 1-2 ματς
Ford Prefect
11-01-2010, 15:38
Μάπα το ματς μας. Μόνο οι δυο μπαλιές του Όσκαρ μου αρέσανε και μου θύμισαν πόσο μου λείπει ο Μπελούτσαρος.
Για την ΑΕΚ που γίνεται λόγος, εντάξει, εγώ δεν χρειάζεται να πω τίποτα, οι αεκτζήδες μόνοι τους τα βλέπουν και έχουν και πρωτοσέλιδα που ρίχνουν αλάτι στην πληγή...
Οι βάζελοι πάνε για πρωτάθλημα. Μάπα μπάλα παίζουν αλλά πολλά πρωταθλήματα τα πήραμε και εμείς έτσι, απλά τα πράγματα.
Mitsmann
11-01-2010, 19:08
Την απόφαση να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Ζίκο έχει πάρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρά την έντονη φημολογία για αντικατάστασή του. Το κλίμα για τον Βραζιλιάνο τεχνικό παραμένει ιδιαίτερα βαρύ, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις, όμως η απόφαση της διοίκησης είναι να του δώσει πίστωση χρόνου, τουλάχιστον μέχρι το ματς με την Καβάλα. Είναι πιθανό η ΠΑΕ να εκδώσει σχετική ανακοίνωση εντός της ημέρας.
----
την ιδια ωρα απ το επισημο σαητ της ΠΑΕ :
Σε σεμινάριο προπονητών που διοργανώνει η UEFA στην Δανία θα λάβει μέρος ο σκάουτερ της ομάδας μας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη το τριήμερο 12,13 και 14 Ιανουαρίου.
:touched:
Ford Prefect
11-01-2010, 19:13
Προπονητής με περγαμηνές, όχι αστεία.
Ακουγεται και για Λεμονη παντως.
Phantom Duck
11-01-2010, 19:24
τάκαρος και προετοιμασία μόνο για τσ λ, κι ας τρώμε πεντάρες από τα γιάννενα.
Sotos_The_Tequiler
11-01-2010, 19:27
Αλέφας ρε... μην είστε φλώροι
Ford Prefect
11-01-2010, 19:31
Είμαι κάργα Λεμονικός και για αυτό το λόγο ελπίζω να μην έρθει όσο είναι ο Σώκος στο τιμόνι.
Raven Lord
11-01-2010, 19:33
Την απόφαση να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Ζίκο έχει πάρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρά την έντονη φημολογία για αντικατάστασή του. Το κλίμα για τον Βραζιλιάνο τεχνικό παραμένει ιδιαίτερα βαρύ, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις, όμως η απόφαση της διοίκησης είναι να του δώσει πίστωση χρόνου, τουλάχιστον μέχρι το ματς με την Καβάλα. Είναι πιθανό η ΠΑΕ να εκδώσει σχετική ανακοίνωση εντός της ημέρας.
μόνο σε εμένα βρωμάει αυτή η ανακοίνωση?
Mitsmann
11-01-2010, 19:36
Φυσικα και οχι.
Sotos_The_Tequiler
11-01-2010, 19:39
ειδικά αν βγει ο θείος και πει "στηρίζουμε τον προπονητή" τότε στάνταρ έφυγε την άλλη μέρα
Raven Lord
11-01-2010, 19:45
γκέλα στην καβάλα ---> βιαίες αντιδράσεις οργανωμένων ---> παραίτηση ζικο ---> γλιτώνουμε το μύριο
Σε σεμινάριο προπονητών που διοργανώνει η UEFA στην Δανία θα λάβει μέρος ο σκάουτερ της ομάδας μας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη το τριήμερο 12,13 και 14 Ιανουαρίου.
Για τσεκάρετε μη διδάσκει ο Τεν Κάτε εκεί και καταστραφεί ο άθρωπος!
γκέλα στην καβάλα ---> βιαίες αντιδράσεις οργανωμένων ---> παραίτηση ζικο ---> γλιτώνουμε το μύριο
Δεν είναι μαλάκας ο ζικος να χάσει έτσι λεφτά. Νομίζω τουλάχιστον.
Raven Lord
11-01-2010, 22:58
Δεν είναι μαλάκας ο ζικος να χάσει έτσι λεφτά. Νομίζω τουλάχιστον.
ούτε ο σώκρατες είναι μαλάκας να πετάξει ένα μύριο για πλάκα. εδώ δε βάζει το χέρι στην τσέπη για μεταγραφές που κάνουν μπαμ ότι χρειάζεται η ομάδα. καστίγιο στο τσαμπέ κ πολύ είναι.
Για τσεκάρετε μη διδάσκει ο Τεν Κάτε εκεί και καταστραφεί ο άθρωπος!
"σεμινάριο προπονητών" λέει
_UnHoLy^MaRtYr_
11-01-2010, 22:59
Θα είχε γούστο να βγει να κλαφτεί δημόσια και μετά να πάει να προπονήσει την άεκ.
Αν περίμενες να χάσει βαθμούς η ΑΕΚ από τον Ατρόμητο για να μιλήσεις κάναμε και λειτούργημα
μιλαει ο mr ανυπαρκτος που περιμενε να κανει νικη με γαυρο για να παει στο ξενοδοχειο για φιεστα
το πληρωσατε το ξενοδοχειο ή επεσε φεσι και εκει?
KoiliaSamprela
12-01-2010, 10:56
μιλαει ο mr ανυπαρκτος που περιμενε να κανει νικη με γαυρο για να παει στο ξενοδοχειο για φιεστα
το πληρωσατε το ξενοδοχειο ή επεσε φεσι και εκει?
φοβερός όπως πάντα!!!
σε ευχαριστω
προσπαθω παντα να ειμαι σωστος και αντικειμενικος
KoiliaSamprela
12-01-2010, 19:04
σε ευχαριστω
προσπαθω παντα να ειμαι σωστος και αντικειμενικος
πάρε και κανένα κιλό όμως, κάνε και λίγο γυμναστική
η γυμναστικη ειναι του διαβολου-αφηνουμε τα τρεξιματα στους οπαδους της αλογοτροφης που κατεχουν και τα ρεκορ
εσυ εισαι σφιχτης?
KoiliaSamprela
12-01-2010, 19:54
η γυμναστικη ειναι του διαβολου-αφηνουμε τα τρεξιματα στους οπαδους της αλογοτροφης που κατεχουν και τα ρεκορ
εσυ εισαι σφιχτης?
check nick name και μετά pic ;)
καταλαβα στο κλαμπ και εσυ
δυστυχως το μπυροκοιλι μου ειναι σε πτωτικη ταση γιατι λογω δουλειας και φαρμακευτικης αγωγης εχουμε να ποτισουμε τον λαρυγγα κανα 20μερο:sad:
_UnHoLy^MaRtYr_
13-01-2010, 03:26
http://www.sportonio.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2212:%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82
:S
jack the ripper
13-01-2010, 03:42
kai egw to epsaxna twra...lete na isxuei?
malakia an ontws paixtei kati tetoio
freak brother
13-01-2010, 04:13
κριμα , μακαρι να ναι ραδιο αρβυλα.
Death MD
13-01-2010, 05:00
και το τροκτικο ακουσα πως το γραψε
εντιτ: το λινκ αυτο εχει και το τροκτικο.
παντου το γραφουν βασικα.
εχει βγει η φημη για νεφρικη ανεπαρκεια(δεν εχω ιδεα αν ισχυει)
Death MD
13-01-2010, 05:17
ναι
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/64722-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B9
freak brother
13-01-2010, 05:22
τα σχολια απο κατω εμετικα...
:-?
Σαπίλα.
Κρίμα για τον άνθρωπο, αν είναι έτσι.
Death MD
13-01-2010, 06:21
δεν καταλαβαινω τον λογο που δεν θελει η οικογενεια να μαθευτει το προβλημα. κριμα παντως.
Mitsmann
13-01-2010, 08:47
νταξ, μονο αυτο δεν ειχε γινει.... ας κλεισουμε το μαγαζι για φετο.
Μήπως είναι υπερβολή των ΑΡΔ;
Ο Αδάμος του ΟΦΗ δεν έπασχε από κάτι τέτοιο;
Κάποιος γιατρός του ΕΡ ας μας φωτίσει.
Κρίμα πάντως.:-(
Στο μπουτσο μας ρε μλκ το μαγαζι αν ο ανθρωπος εχει προβλημα.
Να πεσουμε κατηγορια προτιμοτερο, σταρχιδια μας πραγματικα.
Kelldorain
13-01-2010, 10:05
Πω, πραγματικά κρίμα αν ισχύει :/
Raven Lord
13-01-2010, 11:11
δεν καταλαβαινω τον λογο που δεν θελει η οικογενεια να μαθευτει το προβλημα. κριμα παντως.
προφανώς, για την περίπτωση που καταφέρει να συνεχίσει για κάποιο καιρό.
τι σκατά κατάρα έπεσε εκεί στο gayρο? πρώτα ο κοβάσεβιτς, τώρα αυτός... έτσι εξηγείται η απόδοσή του στα τελευταία ματς.
KoiliaSamprela
13-01-2010, 12:24
:(
να είναι περαστικά , μόνο αυτό!
MaX Payne
13-01-2010, 13:21
περιμεντε θα βγει ο νικολακο σε λιγονα δωσει ρεπορταζ μπορει ναναι και μαλακιες
GuardianOfIvorytower
13-01-2010, 13:42
Πω, πραγματικά κρίμα αν ισχύει :/
Death MD
13-01-2010, 15:35
περιμεντε θα βγει ο νικολακο σε λιγονα δωσει ρεπορταζ μπορει ναναι και μαλακιες
μαλακιες δεν ειναι
αλλα επιμενω πολυ μυστηριωδες το γεγονος οτι δεν θελουν να πουνε τι συμβαινει.
το οποιο το ξερουν ειπε , εδω κι ενα μηνα.
Neuroscar
13-01-2010, 16:19
τα σχολια απο κατω εμετικα...
---->DAFFY<----
Λουτσιάνο περαστικά σου.
Σε περιμένουμε υγιή για ωραίες και πάλι κόντρες.
Υ.Γ.
Φίλαθλος Παναθηναϊκού και οπαδός του ποδοσφαίρου
Death MD
13-01-2010, 20:08
«Περιήλθαν εις γνώση μας δημοσιεύματα που αφορούσαν τον νοσηλευόμενο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Λ. Γκαλέτι, τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο ποδοσφαιριστής Λ. Γκαλέτι εισήχθη την 12η Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο αιτιώμενος κοιλιακά άλγη και επακολούθησε κλινικοεργαστηριακός έλεγχος, ο οποίος και συνεχίζεται. Ο ίδιος βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση και η παραμονή του, όπως εικάζεται εκ των μέχρι τούδε αποτελεσμάτων, δεν θα διαρκέσει πολύ».
και τα δυο γκολαρες...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_0LSZg5A3Jg&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_0LSZg5A3Jg&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>
στα δικα μας...ο σαντος σπαει ολα τα ρεκορια
freak brother
16-01-2010, 23:04
ο Κουτσια εκανε γαμω τις ενεργειες.. αλλα τα τελειωματα του ακομα και στο γκολ ξεψυχισμενα.
πασχει απο το συνδρομο παπαζογλα
αλλα θα τον στρωσομε με το στανιο
Kelldorain
17-01-2010, 15:40
Ταυτισμένος με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στο περιοδικό «SMS», το οποίο κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με τη «SportDay». «Είμαι πια τόσο ταυτισμένος με τον ΠΑΟΚ, που όχι στον Άρη, αλλά σε καμία ελληνική ομάδα δεν πρόκειται να πάω», τόνισε ο Ουρουγουανός μέσος. «Δεν μου αρέσει αυτός ο τύπος. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι στα ενενήντα λεπτά πρωταγωνιστής δεν είναι αυτός αλλά οι ποδοσφαιριστές», ανέφερε για τον Τάσο Κάκκο.
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Γκαρσία στο περιοδικό «SMS» της «SportDay»:
«Μα είμαι τόσο ήρεμος άνθρωπος. Καλύτερος και από αρνάκι. Και δεν εννοώ μόνο εκτός γηπέδου. Μιλούν οι αριθμοί για εμένα. Μπορείς να δεις τα στατιστικά, πόσες κίτρινες κάρτες έχω δεχτεί φέτος; Αν δεν κάνω, μάλιστα, λάθος καμία κόκκινη», ανέφερε αρχικά.
Για το ότι δεν μπλέκεται σε τσαμπουκάδες συμπαικτών παρά μόνο όταν δέχεται αυτός σκληρό μαρκάρισμα:
«Θεωρώ ότι είμαι άνθρωπος – και κατ΄ επέκταση ποδοσφαιριστής- δίκαιος.Δεν ενοχλώ όταν δεν με ενοχλούν. Στην ένταση του αγώνα μπορούν να συμβούν πολλά και κάποια εγώ δεν τα ανέχομαι. Δεν έχω παίξει ποτέ βρώμικα και θέλω ο αντίπαλος μου να κάνει το ίδιο. Αν δεν το κάνει όμως, οφθαλμός αντί οφθαλμού. Δεν ζητώ εκδίκηση από κανέναν. Με ενδιαφέρει να παίζω για να νικάω. Δίνω τα πάντα την ώρα του αγώνα, οι προκλήσεις είναι μέρος του παιχνιδιού. Απαντάω σε αυτές αλλά είναι σαν να σβήνω από το μυαλό μου ό,τι έχει συμβεί μόλις σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής».
Για το ποιο είναι το μειονέκτημα του ελληνικού πρωταθλήματος:
«Η έλλειψη καλών γηπέδων, οι κακοί αγωνιστικοί χώροι. Πολλά από τα γήπεδα είναι σε τόσο άθλια κατάσταση, που είναι αδύνατον ακόμα και να περπατήσεις. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί τους ποδοσφαιριστές».
Για το αν είναι πρόβλημα η διαιτησία:
«Ναι είναι, αλλά σε όλα τα πρωταθλήματα συμβαίνει αυτό».
Για τον Τάσο Κάκκο:
«Δεν μου αρέσει αυτός ο τύπος. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι στα ενενήντα λεπτά πρωταγωνιστής δεν είναι αυτός αλλά οι ποδοσφαιριστές. Θεωρώ πως πολλές φορές κάνει κατάχρηση εξουσίας και αυτό δεν μου αρέσει. Του έχει γίνει κριτική και από άλλους αλλά δεν τον βλέπω να αλλάζει. Εχω μιλήσει άσχημα για αυτόν και δεν παίρνω πίσω τα λόγια μου. Εχει αδικήσει και εμένα προσωπικά και την ομάδα».
Για το ότι δεν είναι πια μέλος της εθνικής Ουρουγουάης και το Παγκόσμιο Κύπελλο:
«Είναι πολύ σκληρό. Εχω περάσει από όλα τα επίπεδα της εθνικής ομάδας. Δεν είναι στο χέρι μου πια. Προπονούμαι σκληρά αλλά δεν ξέρω ξέρω ειλικρινά αν αξίζω να είμαι μεταξύ των παικτών που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού στα προκριματικά δεν συμμετείχα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα στερήσω τη θέση από κάποιον ποδοσφαιριστή που οδήγησε την εθνική στο Μουντιάλ».
Για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο τα τελευταία χρόνια:
«Ο Μέσι και ας είναι Αργεντινός. Είδες που είμαι δίκαιος; Κατά τη γνώμη μου όμως ο Ζιντάν είναι αξεπέραστος».
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα όπως κάνει συνεχώς η γυναικεία ομάδα του «δικεφάλου»:
«Δύσκολο για φέτος, αλλά θα είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο. Μετά βλέπουμε».
Για το αν πήγαινε στον Αρη:
«Μα είναι δυνατόν; Είμαι πια τόσο ταυτισμένος με τον ΠΑΟΚ, που όχι στον Άρη, αλλά σε καμία ελληνική ομάδα δεν πρόκειται να πάω. Είναι τόσο μεγάλος ο σεβασμός μου για τον ΠΑΟΚ, που δεν θα τον πρόδιδα ποτέ».
Μα είμαι τόσο ήρεμος άνθρωπος.
Phantom Duck
17-01-2010, 16:02
Στο τρωκτικό λέει ότι είπε και το εξής φοβερό:
"Η Μύκονος είναι κοσμικό νησί δεν είναι για αριστερούς. Τι δουλειά έχω εγώ εκεί;"
:dfinger:
ο Ντακος το εκανε το καθηκον του ε?:puke:
jack the ripper
17-01-2010, 17:47
link kaneis? bebinio zorizomai na mpw
Neuroscar
17-01-2010, 17:50
link kaneis? bebinio zorizomai na mpw
Παμε μωρη πανθρακικαρα =)
jack the ripper
17-01-2010, 17:54
de voithas :P
υποτίθεται θα το εδειχνε εδω http://www.vshare.tv/live/57891/tsik/1
jack the ripper
17-01-2010, 18:03
mpika bebinio at last
elpizw na mi sernetai
edit: kollise :/
να ελα http://bambuser.com/channel/darksniper88/broadcast/493919
jack the ripper
17-01-2010, 18:08
gamas! :D
Θα δείξει και γκέηβρο εδώ;
τι σουτ επιασε ρε λολ
λογικα θα δειξει αλλα γενικα θα κοιτατε σαυτα :
http://ellinarastv.blogspot.com/2009/07/blog-post_6973.html
http://bebinio.com/
http://dimitriseurope.webs.com/
freak brother
17-01-2010, 18:27
στο ελληναρα το παιζει γκομπλε!! γκολαρα ο Καρα!
το volley δεν το δειχνει κανενα καναλι;γινεται ντερμπυ καλο βλεπω.
rat_poison
17-01-2010, 19:11
Προσωρινή (?) διακοπή στο ΠΑΣ - Άρης. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες;
ion_storm
17-01-2010, 19:48
Αρπάχτηκαν οι Πασολεδες με τα αρειανά.
εχω ακούσει δύο εκδοχες. μια ότι οι πασολεδες δεν ανέχονται ξλενους στην πόλη τους και η αλλη για σφυριγμα.
λεπτομερειες με το περας της αναμέτρησης.
Fireknight
17-01-2010, 20:01
oi gavroi oi epistimones giati plakononte sti gkavala ?
ηρωικο ντου των ατρομητων γαυρων στην οικογενειακη κερκιδα στην καβαλα
ρε τους Κονανς
KoiliaSamprela
17-01-2010, 20:04
εχω ακούσει δύο εκδοχες. μια ότι οι πασολεδες δεν ανέχονται ξλενους στην πόλη τους και η αλλη για σφυριγμα.
στην έναρξη πάντως μπήκαν αγκαλιά , και λογικό μιας και απ ότι ξέρω στον πρώτο γύρο είχαν πολύ καλή φιλοξενία στο Χαριλάου (σοβαρά καλή)
Στην Καβάλα έχουμε ωραία , κρατάω δήλωση ενός θεόρατου τύπου "Εγώ είμαι Καβάλα , μπήκα μέσα και έφαγα ροπαλιά εδώ (δείχνει κεφάλι) από τους μπάτσους, είμαι Καβάλα έ (δείχνει το μπουφάν του) και έφαγα ροπαλιά από τους μπάτσους".
Fireknight
17-01-2010, 20:05
GAVROS KI O MPATSOS !!@@!!`
Μπράβο ρε Ούλτρας τα ξεμουνιάσατε τα γυναικόπαιδα.
KoiliaSamprela
17-01-2010, 20:09
πάντως μέχρι τώρα σε 3 γήπεδα είχε 2 αγώνες με ένα εισιτήριο, Περιστέρι , Γιάννενα Καβάλα
Amnesiac.
17-01-2010, 20:13
Κανα λινκ κανείς για να δούμε τον αγώνα; Το μπεμπίνιο γαμιέται.
jack the ripper
17-01-2010, 20:15
http://www.iraqgoals.net/ch6.html
ion_storm
17-01-2010, 20:24
στην έναρξη πάντως μπήκαν αγκαλιά , και λογικό μιας και απ ότι ξέρω στον πρώτο γύρο είχαν πολύ καλή φιλοξενία στο Χαριλάου (σοβαρά καλή)
Στην Καβάλα έχουμε ωραία , κρατάω δήλωση ενός θεόρατου τύπου "Εγώ είμαι Καβάλα , μπήκα μέσα και έφαγα ροπαλιά εδώ (δείχνει κεφάλι) από τους μπάτσους, είμαι Καβάλα έ (δείχνει το μπουφάν του) και έφαγα ροπαλιά από τους μπάτσους".
Μπηκαν τα αρειανά μέσα. αλλά ακόμα και άτομο που ήταν στο γήπεδο δεν ξέρει ακόμα γιατί ακριβως.
Ρεσιτάλ γαύρων στην Καβάλα. Φίλος καβαλιώτης λέει δεν κυκλοφορούσαν στην πόλη. Περισσότεροι γαύροι στο γήπεδο.
Και λέει ε δεν νομίζω να γίνει τίποτα στο γήπεδο οικογένειες παπουδια και κάτι καμένοι είναι από καβαλιώτες. ε τελικά είχαμε συμπλοκή γαυρων στόκων με οικογένειες. Βούτηξαν και πανώ.
freak brother
17-01-2010, 20:49
darbyshire μεγαλη λατρεια!!! :pink:
jack the ripper
17-01-2010, 20:50
:pink::pink:
_UnHoLy^MaRtYr_
17-01-2010, 20:50
Γιατί, δεν είναι; Αλλά τον έπιασε Οσκαρισμός κι αυτόν. Μαλακίες γενικά, 0-1 θα το πάρουμε και θα πονέσουν τα μάτια μας, καμαρώνω Γκαλίτσιο πάντως.
Sotos_The_Tequiler
17-01-2010, 21:13
γιατί γίνεται πόλεμος στην Καβάλα ρε; Τι παίχτηκε κι έγινε ντου;
Tyler_Durden
17-01-2010, 22:03
ΘΥΡΑ -7
warlord mkII
17-01-2010, 22:06
:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:
jack the ripper
17-01-2010, 22:07
παιδια παλι καλα που πηρατε τον ντατολο...να ψηθει σε εσας για κανα εξαμηνο...
και αν παιξει καλα να σας τον παρουμε καλοκαιρι γιατι ο λετο εχει πολλα σκαμπανευασματα
Amnesiac.
17-01-2010, 22:07
Απογοήτευση το παιχνίδι. Πραγματικά κρίμα που δε χάσαμε, ο Ολυμπιακός του Ζίκο είναι με διαφορά ο χειρότερος των τελευταίων 250 ετών και το κατάφερε αυτό με προκάτοχο τον ΤΙΜΟΥΡ. Γελάει ο κόσμος.
Πολύ ανώτερη η Καβάλα, οι άνθρωποι παίζαν μπάλα σε αντίθεση με μας που δεν είχαμε κανένα απολύτως πλάνο στο παιχνίδι. Τώρα βγάζει νόημα και το "να πεθάνουμε στο γήπεδο" που λέγαν κάποιοι παίχτες, απίστευτη νέκρα αυτή η ομάδα.
Ας βάλουν κανα Αλεξανδρή στον πάγκο εδώ που φτάσαμε, τουλάχιστον να κρατάει τα προσχήματα.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. θα πάρει δικαιότατα το πρωτάθλημα.
Amnesiac.
17-01-2010, 22:11
και αν παιξει καλα να σας τον παρουμε καλοκαιρι γιατι ο λετο εχει πολλα σκαμπανευασματα
Κρατήστε κανα φράγκο, έχετε και τον KILLER να πάρετε, εκτός κι αν είναι το καλοκαίρι ελεύθερος ο Βζανζμίνιακ.
Ε όχι και να μας κάνεις πλάκα οτι δεν έχουμε λεφτά, γαυρος άθρωπας! :P
jack the ripper
17-01-2010, 22:17
Κρατήστε κανα φράγκο, έχετε και τον KILLER να πάρετε, εκτός κι αν είναι το καλοκαίρι ελεύθερος ο Βζανζμίνιακ.
an mporeite twra pou den ekleise o ben arfa dwste mas kati apo ta 8 pou tha dinate .... XAXAAAXAXAX
e kai na ginei kana asteio kai na mi vgeite deuteroi
tha mpei na paiksei o djole
Amnesiac.
17-01-2010, 22:18
Οπότε δεν παίρνετε τον KILLER για λόγους τακτικής ε.
που είναι ο ιλέβένθ γαμώτο να πούμε για τα χάλια του Πανιωνίου;;
αμα χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα,του χρόνου εργοτέλης
jack the ripper
17-01-2010, 22:20
:pink::pink::pink:
zihuatanejo
17-01-2010, 22:21
Τα ζώα από τη δική μας κερκίδα (ΠΑΣ) ευθύνονται κυρίως. Πήγαν να το παίξουν ιστορίες στα αρειανά.
Τεσπα, με τέτοια διαιτησία τι να λέμε.
Φέρτε Ντουγκλάο να τα γαμήσουμε όλα.
jack the ripper
17-01-2010, 22:25
ontws wraio paixtaki kai theloume enan se tetoio styl...apla i kavala tha zitaei 2 ek na ton dwsei kserw gw..kai o orouma wraios
ion_storm
17-01-2010, 22:26
Το σημερινό αποτέλεσμα του καβαλα- γαυρος με εξέπληξε πολυ και ευχάριστα.
εξηγούμαι.
η καβάλα παίζει καλή μπάλα έχει καλό σύνολο και το έχει δείξει.
απο την αλλή ο γαυροςείναι ο γνωστος φετινος γαυρος.
απλά περίμενα με κάποιο τρόπο να μπει ένα (1) γκολ. μα με πέναλτυ μα με κωλοφαρδία στο 90 κάπως το περίμενα. (ακούγεται οτι ο μάκαρος βγάζει και λεφτά από τα στημένα).
επίσης ο τιμουρ ο οποίος για κάποιο λόγο δίνει ακόμα συνεντέυξεις και μιλάει για την άδικη απολύση του που την μηχανεύτηκαν τα λαμογια οι ΑΡΔ οι ανεγκέφαλοι οπαδοί κτλ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον κόκκαλη. αυτό εμένα με βάζει σε σκέψεις.
Εμείς πάλι σε ένα χαλαρό και θεωρητικά ευκολο παιχνίδι χωρίς να κάνουμε το κάτι παραπάνω κερδίσαμε. Βεβαια σήμερα δεν κάναμε το κάτι παραπάνω επειδή δεν χρειάστηκε. Ελπίζω οταν θα χρειαστει να το κάνουμε αλλιώς πρωτάθλημα δεν παίρνουμε. Μιας και από οτι φαίνεται μεταγραφές δεν θα κάνουμε ελπίζω κάπως να κλέισει η τρύπα πίσω.
Ε όχι, προφανώς, αλλά η ομάδα κάτι έδωσε φέτος, άσε που δε λέμε μαλακίες για 8 μύρια ενώ έχουμε να δώσουμε (όπως φαίνεται) ακριβώς μηδέν (0). Επίσης, ας περιμένουμε λίγο, γιατί μπορεί να έρθει αμυντικός.
Η τακτική γαυρου είναι να χάσει όλα τα ματς μέσα στις μεταγραφές για να αποφασίσουμε ότι δε θέλουμε αμυντικό και να μείνουμε με τα κενά, οπότε να κάνει επικό σπριντ και ανατροπή στα τελευταία 10 ματς. Το διαβάσατε εδώ πρώτα.
γενικα,να το κλεισουμε το μαγαζι.
αληθεια ο ιλεβενθ που ειναι ρε;
Kelldorain
17-01-2010, 22:29
ontws wraio paixtaki kai theloume enan se tetoio styl...apla i kavala tha zitaei 2 ek na ton dwsei kserw gw..kai o orouma wraios
Στο τέλος ο Ορούμα κουράστηκε πολύ πάντως. Ντουγκλάο ναι καλός, αλλά οκ υποτίθεται πας να πάρεις κάτι ιδιαίτερο. Σε τέτοιες λύσεις καλός είναι και ο Μαρσελάο της Τρίπολης.
Ολυμπιακός άθλιος και πάλι, αν πάρει διπλό στον Άρη τώρα ο Παναθηναικός τέλειωσε το πρωτάθλημα
jack the ripper
17-01-2010, 22:31
w kala ennoeitai oti pas gia statheri aksia...apla epeidi den exoume oute 1 pou na einai psilos gia auto an fygei sariegi px wraia periptwsi einai...vevaia pianei thesi ksenou...kai den kserw me ton david ti ginetai...akouga oti epaize kala klp klp
Kelldorain
17-01-2010, 22:34
Ο David ναι έκανε καλό πρωτάθλημα (έκανε και το 1-1 στο τελευταίο ματς που ήθελε νίκη για να το πάρει), απλά μιλάμε για Βραζιλία που δεν είναι και το πιο αξιόπιστο για αμυντικούς. Από εγχώρια αγορά ναι είναι καλός, αν και αυτό με τη θέση ξένου είναι πρόβλημα. Πάντως μετά το σημερινό χ του Ολυμπιακού μου φαίνεται δύσκολο να κάνει μεταγραφή ο Παναθηναικός
Amnesiac.
17-01-2010, 22:36
Ε όχι, προφανώς, αλλά η ομάδα κάτι έδωσε φέτος, άσε που δε λέμε μαλακίες για 8 μύρια ενώ έχουμε να δώσουμε (όπως φαίνεται) ακριβώς μηδέν (0). Επίσης, ας περιμένουμε λίγο, γιατί μπορεί να έρθει αμυντικός.
Η τακτική γαυρου είναι να χάσει όλα τα ματς μέσα στις μεταγραφές για να αποφασίσουμε ότι δε θέλουμε αμυντικό και να μείνουμε με τα κενά, οπότε να κάνει επικό σπριντ και ανατροπή στα τελευταία 10 ματς. Το διαβάσατε εδώ πρώτα.
Ε καλά, για τον Κρόκους και τις μεταγραφές φέτος έχουμε βαρεθεί να τα λέμε, απλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι κι εσείς για το μπούτσο είστε.
Αυτό για Μπεν Αρφά δεν ξέρω αν ήταν μαλακίες, από τη στιγμή που και η ίδια η Μαρσέιγ είχε παραδεχτεί ότι η πιο συμφέρουσα πρόταση ήταν του Ολυμπιακού, αλλά τι συζητάμε τώρα, η χρονιά για μας ήταν μια αποτυχία από το καλοκαίρι κιόλας. Δηλαδή και να τον παίρναμε δε θα άλλαζε η άποψη μας για τη μπουρδελοποίηση της ομάδας.
Όπως έχουν έρθει τα πράγματα οποιαδήποτε σφαλιάρα για καλό θα είναι.
αν ειναι να ερθει αλλος ενας σαριεγκι ας μην ερθει κανενας.εχουμε,δε θελουμε.
Ε καλά, για τον Κρόκους και τις μεταγραφές φέτος έχουμε βαρεθεί να τα λέμε, απλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι κι εσείς για το μπούτσο είστε.
Για ποιον ακριβώς λόγο είμαστε για τον μπούτσο; Πέρα από το ότι έπρεπε να πάρει τον σουηδο σας το καλοκαίρι, οι περισσότερες μεταγραφές βγήκαν και αριθμητικά, αλλά ακόμα περισσότερο σε σχέση με τα ποσά που δώσαμε - ο Σισέ τα βγάζει τα λεφτά του και ο Καντέ πχ για τσάμπα καλός είναι. Να μου το έλεγες την προηγούμενη χρονιά για τον Μελισσή για παράδειγμα, να έκανα δεύτερη φωνή στο δούλεμα του ΠΑΟ. Φέτος ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα στα μεταγραφικά. Απλά δεν πήραμε καλό στόπερ και ψάχνουμε να το μπαλώσουμε τώρα που είναι αργά και τα λεφτά ξοδεμένα.
Δε νομίζω ότι μια ομάδα είναι για το μπούτσο όταν αποφασίζει να μην υπερβεί το μπάτζετ της. Ξέρουμε από την αρχή ότι θα πάρουμε παίκτη μόνο αν δεν κοστίζει πολλά και έχουν φύγει οι υπεράριθμοι, κανείς δεν πουλάει εκδούλευση στους οπαδοί ΠΑΟ. Έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις με λιγότερα λεφτά απόσα θέλανε οι παίκτες/ομάδες (κάτι που γνωρίζαμε επίσης) και οι ΚΙΛΛΛΛΛΕΡ δεν ήρθαν (ακόμα). Όλα λογικά είναι αυτά, επιχειρήσεις είναι οι ομάδες.
Griffith
17-01-2010, 22:57
πςς τώρα είδα τι έχασε ο ντάρμπισάιρ.
οντόνιαν άλφα ο καντέ δεν ήταν τσάμπα (γαμώ κι αυτόν και τους μελίσσηδες και τα πεταμένα λεφτά) και βήτα δεν λογαριάζεις τις μεταγραφές σου με βάση το τι θα έρθει το ΑΟΚ - ΟΣΦΠ.η έλλειψη καλού σέντερ μπακ άνετα μπορεί να μας κοστίσει το πρωτάθλημα με τα ματς που έρχονται και να γίνουμε όλοι αλκοολικοί.σιγά την τρύπα κιόλας που θα ανοίξει στο μπάτζετ, τι τους έχουμε τους έλληνες αμπράμοβιτς.
τέσπα προς το παρόν καλά είμαστε..
Ρε αδερφέ, αν η άμυνα πετάει, λέμε ότι δεν έχεις καλή επίθεση, αν η επίθεση σπέρνει λέμε το ανάποδο. Ομάδα στην Ελλάδα που να γαμάει χωρίς κενά και στα δυο, δεν έχουμε δει πολλές φορές. Το θέμα είναι ότι σε τόσα ματς έχουμε δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Ακόμα και καλά να ήταν ο γαυρος, πόσο δηλαδή να μας περνούσε; Δε λογαριάζω λοιπόν με βάση το τι κάνει ο αντίπαλος, αλλά με τα δικά μας δεδομένα.
Ο Καντέ ήταν πολύ φτηνός και ο Σουηδός μας το ίδιο μπάη δε γουέη.
Αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα υπάρχουν και τα ψιλά για να μπαλώσουμε τα όποια κενά (δεν είναι μόνο του στόπερ ιμο).
Mitsmann
17-01-2010, 23:04
Πρωταθλημα τελος. Τι να κανεις, συμβαινουν και αυτα καμμια φορα.
σχεδιο μηδεν, αναπτυξη μηδεν, ιδεες μηδεν, ψυχολογια πολυ μετρια, 0 απο 0, ισον!
τεσπα, συμβαινουν. Παμε παλι απ την αρχη τωρα καλοκαιρια, ιστοριες.
Oσο για τα ματς που ειδα αυτοπτης (σικ), ξεκιναμε απ το απογιωμα Σαββατου.
Γηπεδο Τουμπας.
το ματσακι στραβωσε αμεσα σχεδον με τη μαλακια του Βιερινηα (οτι και να σου χει κανει ο αλλος ο αμπαλος, δε πας να σπρωξεις στα τρια μετρα απ το διαιτητη) αλλα απο κει και περα οσο κι αν τον κραζω, ο Σαντος διαχειριστηκε το ματς αριστα και γι αυτο αλλωστενες και το κερδισε. Στον αντιποδα η χειροτερη νοοτροπια ομαδας σ ολη την Ελλαδα, αυτο το τσιρκο ξυλου και καθυστερησεων, εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια που κανει και στο Καραισκακη, κατω ολοι απ το 18', τσαπισμοι, διαμαρτυριες, κραμπες και ο πουτσος μας κουνιεται. Δεν ειμαι καθολου Παοκ φυσικα, αλλα μπορω να πω οτι την ηττα του Αστερα τη χαρηκα.
Στα καπακια, 15 λεπτα περπατηματακι, Τουμπα-Καυτατζογλειο, συνεχιζουμε το καψιμο.
Στηριξαμε Ηρακλη με θερμη, χαρηκαμε στο γκολ, ηπιαμε φραπε με ζεστο νερο στο ημιχρονο (ψωλοκρυο ρε πουστηδες), γελασαμε με τα ναρκωτικα που παιρνει ο Τζιμπουρ και κριμα που ο Ηρα-Μπυρα δεν σκοραρε στο τελος να κλασουμε στον γελωτα.
Ολη η ΑΕΚ ο Τζιμπουρ. και λιγο ο Μαιστοροβιτς. κατα τ αλλα μηδεν.
απο τον Ηρακλη ο Λεκι σιγουρα, ο Κονε επισης και λιγο ο Επσταιν μ αρεσε. Τα τσαφ του αμπαλου του Κατσιαμπη παντως στο τελευταιο 20λεπτο, για γελια.
υ.γ. ο Γκαρσια, τωρα που τον ειδα και μεσα στο γηπεδο (πως κινειται, κλπ) οταν δεν ειναι καθυστερημενος ειναι παρα πολυ ωραιος παικτης.
υ.γ.2 Μινμιν τωρα που πηγα τουμπα μπορω να μιλαω, α? :P
υ.γ.3 η Θυρα 4 (εκει μου βρηκαν εισητηριο, τι να κανω!!!) ειναι σχεδον ιδια φαση με την 7, μονο που εχει 100 φορες παραπανω μιρλα. Αυτα.
Mitsmann
17-01-2010, 23:05
Δε λογαριάζω λοιπόν με βάση το τι κάνει ο αντίπαλος, αλλά με τα δικά μας δεδομένα.
αχαχαχ, τι αλλο πρεπει να κανει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για να χασει αυτο το πρωταθλημα?
Τι σχέση έχει η απάντηση σου με αυτό που λέω; Ο ΠΑΟ θα έκανε, με βάση τα αποτελέσματα, πρωταθλητισμό ακόμα και καλός να ήταν ο γαυρος φέτος. Φταίμε που είστε μπουρδέλο; Δε νομίζω.
Mitsmann
17-01-2010, 23:09
Οχι, αλλα ο Ολυμπιακος ειναι ο μονος ρυθμιστης για το πρωταθλημα, φετος τουλαχιστον. Ναι, ξερω δε σας πολυ αρεσει αυτη η αποψη, αλλα νομιζω οτι ετσι ειναι.
Ε καλά για εσάς, χάνετε κερδίζετε, εσείς υπάρχετε μόνο. Ο αντίπαλος είναι το κομπιούτερ.
Η στατιστική πάντως λέει ότι το ευκολότατο πρωτάθλημα που πήρατε πέρσι είχε μια ήττα και μια ισοπαλία παραπάνω απότι φέτος. Ακόμα και αν φτάσετε αυτές τις επιδόσεις, νομίζεις ότι θα το πάρετε; Ας παραδεχτούμε ότι ανέβηκε και ο αντίπαλος, δεν είναι κακό.
υ.γ.3 η Θυρα 4 (εκει μου βρηκαν εισητηριο, τι να κανω!!!) ειναι σχεδον ιδια φαση με την 7, μονο που εχει 100 φορες παραπανω μιρλα. Αυτα.
πως την γλυτωσες?
εκανες εντατικα προφορας η ειχες το βρακι στο στομα?
Griffith
17-01-2010, 23:21
ο μιτσμαν παντως δεν έχει και πολύ άδικο, όχι με τη δική του αυταρέσκεια προφανώς, αλλά τα τελευταία χρόνια όποτε έκατσε να βρεθούμε μπροστά/πολύ κοντά στην κορυφή πάθαμε κρίση υψοφοβίας.ευχαριστούμε πάντως που μας το χαρίζετε, θα το ανταπόδωσουμε (μετά από 77 χρόνια κατά προτίμηση).
Μα αυτό είναι επιχείρημα για το αντίθετο, ότι δεν το έπαιρνε ο γαυρος, αλλά εμείς το χαρίζαμε. :P
Ο ΠΑΟ είναι πολύ καλύτερος από πέρσι και ο γαύρος χειρότερος. Απλά είναι τα πράγματα.
warlord mkII
17-01-2010, 23:26
Για την ακριβεια, ο παο ειναι πολυ πιο αποτελεσματικος απο περυσι.
απολαυσις οι θουπεραδες...απολαυσις σε λεω
απολαυσις οι θουπεραδες...απολαυσις σε λεω
lol.ti lene pali?oti exoun vintea apo kinito opou o mpakagioko kamei theatro k sto akirothen gkol o pagouras einai mprosta apo ton amintiko?
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=120086
Ωστόσο, τα αίματα στην συνέχεια άναψαν μέσα στο γήπεδο, όταν οπαδοί του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκαν την μικρή αστυνομική δύναμη και περίπου 100 άτομα πήδηξαν τα κάγκελα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να πάνε στους οπαδούς της Καβάλας.
Στο σημείο όμως αυτό παρενέβησαν οι security του γηπέδου, οι οποίοι και ξυλοκοπήθηκαν. Παράλληλα το πέταλο με τους φίλους της Καβάλας άδειασε! Ύστερα από την επέμβαση των ΜΑΤ που έφτασαν στο στάδιο και την εκτενέστατη χρήση καπνογόνων, οι οπαδοί του Ολυμπιακού επέστρεψαν στην κερκίδα τους...
Και ο λουβαρης διαμαρτύρεται για τα πρόστιμα. Μήπως να φάνε κανέναν βαθμό, να γλυτώσουν και το πρόστιμο οι φτωχοί γαυροι, να έχουν και άλλοθι για το πρωτάθλημα; Δεύτερο επικό σχέδιο που διαβάσατε εδώ.
τα σχολια στο μπεκροπολις διαβαζω...απιστευτα πραματα
alenatore ektor raoul sto idgio trapezi :touched:
SpiritCrusher
18-01-2010, 01:09
Για ξηγήστε τι παίχτηκε και πλακώθηκαν τα πασ-αρειανά;
Πόσο κάνει 10 συν 7
18-01-2010, 01:22
http://img33.imageshack.us/img33/8125/loldc.gif
fovithike filaki ntie o taseas?
''Γιατί περί μεμονωμένου περιστατικού πρόκειται η είσοδος ενός οπαδού άλλης ομάδας (την οποία αντιμετωπίζει ο ΑΡΗΣ την επόμενη Κυριακή) στον αγωνιστικό χώρο, με τον «μανδύα» οπαδού του ΠΑΣ, προκειμένου να… κλέψει (με τον νου του) πανό των εκδρομέων του ΑΡΗ, καθώς και η μετέπειτα αντίδραση κάποιων οπαδών του ΑΡΗ, προκειμένου να προστατέψουν την περιουσία τους, όπως είναι για κάθε οπαδό το πανό του συνδέσμου του.''
απο την Στοα 3
φερτε αλοπερντιν
''Γιατί περί μεμονωμένου περιστατικού πρόκειται η είσοδος ενός οπαδού άλλης ομάδας (την οποία αντιμετωπίζει ο ΑΡΗΣ την επόμενη Κυριακή) στον αγωνιστικό χώρο, με τον «μανδύα» οπαδού του ΠΑΣ, προκειμένου να… κλέψει (με τον νου του) πανό των εκδρομέων του ΑΡΗ, καθώς και η μετέπειτα αντίδραση κάποιων οπαδών του ΑΡΗ, προκειμένου να προστατέψουν την περιουσία τους, όπως είναι για κάθε οπαδό το πανό του συνδέσμου του.''
απο την Στοα 3
φερτε αλοπερντιν
Ναι,λίγο πριν σηκώσει το πανώ φώναξε "Για τους Μαντ Μπόυς ρε γαμώτο!"
απο την Στοα 3
φερτε αλοπερντιν
Ναι,λίγο πριν σηκώσει το πανό φώναξε "Για τους Μαντ Μπόυς ρε γαμώτο!"
freak brother
18-01-2010, 05:03
γιατι δεν βγαινει ο live_by_honour στο φορουμ? να του δωσουμε απο τωρα το φετινο που θα ναι πιο γλυκο!!!
(το πρωταθλημα θα τελειωσει μονο με διπλο στο Κλ.Βικελιδης)
Live_by_honour
18-01-2010, 09:21
Ela edw eimai aderfe. ntaxei ama to pareis bravo sou ti na pw... kamia fora peftoume exw, toso xalia olympiako den perimena.
Tromponi
ΓΑΜΗΘΗΚΕ στη βροχη σημερα η Νεα Υορκη, πηγαμε και ειδαμε Staten Island με το Ferry σημερα με Magellan, ειδαμε απο τη διαδρομη το αγαλμα της Ελευθεριας, μετα πηγαμε στο Ground Zero το οποιο ειναι ενα τεραστιο εργοταξιο και δεν εχει τιποτα να δεις, βροχη μιλαμε ολη την ωρα, εχουμε γινει λουτσα, μας γαμησε και με βρωμονερα ενας γαμημενος ταριφας γαμω το σπιτι του και την κορη του, μετα σκασαμε upper west side για να φαμε σε αμερικανικο κλασικο εστιατοριακι με μια φιλη μας μουναρα, φαγαμε κι εκει απειρη βροχη, μιλαμε για πολλη βροχη ομως, δηλαδη σοοουκιν γουετ λεμε απο πανω ως κατω, στο γυρισμο κι εκει που νομιζαμε οτι ειχε σταματησει η βροχη πηγαμε στο greenwich village για ποτακι αλλα τελικα φαγαμε ακυρο λογω περιστασεων, και μετα περπατησαμε μεσα σε ακομα χειροτερη κωλοβροχη μεχρι το σταθμο για να παρουμε το μετρο της επιστροφης, και να μην υπαρχει ουτε τρυπα ή επιφανεια πανω μας που να μην ειναι βρεγμενη. Και ρε μαλακες δεν υπηρχε ουτε σε ενα σημειο σε ολοκληρο το Manhattan ΕΝΑ γαμημενο σαλιγκαρι γαμωτο, ΕΝΑ, οχι παραπανω, και σκας στο ER και εχει καμια δεκαρια :touched:
Mitsmann
18-01-2010, 10:13
πως την γλυτωσες?
εκανες εντατικα προφορας η ειχες το βρακι στο στομα?
ασε φιλε, ντυνομουν ολη μερα με οτι ΠΑΟΚ μπορουσα να βρω. ειχα βαψει και τα νυχια μαυροασπρα και μιλαγα σαν τον Μινο.
Raven Lord
18-01-2010, 11:05
το φάντασμα του κορνέ πλανιέται στου ρέντη...
πραγματικά, ήταν ολοφάνερο ότι ο φετινός gayρος κρατιόταν σε τροχιά τίτλου με τα κατάλληλα ηλεκτροσόκ κ ότι δεν είχε τις βάσεις για να γίνει έστω μια μέτρια ομάδα. αλλά τέτοια αδιαφορία το τελευταίο δίμηνο, δεν την περίμενα... έτσι όπως έχουν τα πράγματα, θεωρώ πιο πιθανό να μας απειλήσει ο ΠΑΟΚ.
Mitsmann
18-01-2010, 11:09
Για κακη ομαδα παντως, η προκριση στους 16 και η 2η θεση στο πρωταθλημα (μιλαμε για ΚΑΚΗ οπως το θετεις) και το ξεπατωμα του πληρους παο, δεν ειναι και ασχημα.
Νταξ, το να αναλυουν τα προβληματα μας οπαδοι που ειναι με το καυλι στο χερι απ τη χαρα που τα εχουμε, ειναι τουλαχιστον αστειο.
μπραβο στον κοσμο του ολυμπιακου
οτι λεφτα δεν δωσατε το καλοκαιρι για προπονητη παιχτες
να τα δωσετε στα προστιμα μουναρες
παμε για 12/12 μπαχαλα να το ευχαριστηθουμε τουλαχιστον
μπραβο στον κοσμο του ολυμπιακου
οτι λεφτα δεν δωσατε το καλοκαιρι για προπονητη παιχτες
να τα δωσετε στα προστιμα μουναρες
παμε για 12/12 μπαχαλα να το ευχαριστηθουμε τουλαχιστον
'Ετσι!Tους γαμήσατε τους Argonauts.
λιγο ανεπτυγμενα τα ειδα εγω τα γυναικοπαιδα που λετε παντως
χωρια οτι τα μισα ειχαν δει μεχρι χτες μονο απο φωτογραφιες το γηπεδο της καβαλας
δεν τους χαλασε
Raven Lord
18-01-2010, 12:20
Για κακη ομαδα παντως, η προκριση στους 16 και η 2η θεση στο πρωταθλημα (μιλαμε για ΚΑΚΗ οπως το θετεις) και το ξεπατωμα του πληρους παο, δεν ειναι και ασχημα.
Νταξ, το να αναλυουν τα προβληματα μας οπαδοι που ειναι με το καυλι στο χερι απ τη χαρα που τα εχουμε, ειναι τουλαχιστον αστειο.
χαχαχα, για άλλη μια φορά ελεηνός... και μετά με κατηγορούν για τις μούτζες κ για εμπάθειες, όταν στην παραμικρή απόπειρα "σοβαρής" παρατήρησης προκαλούμαι ασύστολα.
ΜΕ 'ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ :moutza:
( :pink: )
τι 16 και μαλακιες ρε
να βαλουμε και αστερι στη φανελα μηπως?
Mitsmann
18-01-2010, 12:40
εννοω, οτι μια ΚΑΚΗ ομαδα (αφου ο ρεηβεν λεει οτι ουτε καν μετριοι δεν ειμαστε) η οποια περναει στους 16, δεν τα πηγε και ασχημα α?
MaX Payne
18-01-2010, 13:17
και συντριβω το επιχειρημα σου λεγοντας οτι ο ομιλος σου ηταν ψιλο της πουτσας με 2 μετριες πρωτοεμφανιζομενες στο CL και με τελευταιο ματς δικο σου με τον 1ο αδιαφορο
ΝΑΙ
γιατι εσυ αν παιξεις με την λιεγη την εχεις στο ανετο
:moutza:
Raven Lord
18-01-2010, 14:01
NAI
Raven Lord
18-01-2010, 14:02
εννοω, οτι μια ΚΑΚΗ ομαδα (αφου ο ρεηβεν λεει οτι ουτε καν μετριοι δεν ειμαστε) η οποια περναει στους 16, δεν τα πηγε και ασχημα α?
κ απαντάω ότι για ΚΑΚΗ ομάδα έχετε κάνει υπέρβαση φέτος. αλλά η απορία μου είναι άλλη: γιατί τόση αδιαφορία από σώκρατες κ παίκτες κτλ?
Amnesiac.
18-01-2010, 14:06
Οπότε αν δεν είχαμε κάνει την υπέρβαση πόσους βαθμούς διαφορά θα είχαμε από το ΘΗΡΙΟ (εσάς ντε);
Θα ακούσουμε πολλές βλακείες φέτος, αλλά χαλάλι, μια φορά τη δεκαετία γίνεται, χαρείτε το.
Raven Lord
18-01-2010, 14:14
από ότι καταλαβαίνω είστε ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας σας κ θεωρείτε ότι η βαθμολογία την αδικεί, οπότε δε συνεχίζω τη συζήτηση.
Amnesiac.
18-01-2010, 14:19
Χμ υπέρβαση σημαίνει ότι είμαστε σε καλύτερη θέση απότι θα έπρεπε/αξίζαμε με βάση την ποιότητα της ομάδας μας, ε;
Γι'αυτό ρωτάω, πού θα ήταν το λογικό να βρισκόμαστε; Αν υπήρχε θεός και δικαιοσύνη και δεν ήμασταν τυχεροί, πόσους βαθμούς διαφορά θα είχαμε από τον Πρέσβη;
Λογικό ερώτημα νομίζω.
Εμείς είμαστε κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι, είναι προφανές αυτό.
Raven Lord
18-01-2010, 14:20
αφού δεν είσαι ευχαριστημένος από την ομάδα, εσύ πού πιστεύεις ότι θα έπρεπε να βρίσκεσαι με βάση την εικόνα σας?
Amnesiac.
18-01-2010, 14:25
αφού δεν είσαι ευχαριστημένος από την ομάδα, εσύ πού πιστεύεις ότι θα έπρεπε να βρίσκεσαι με βάση την εικόνα σας?
Δεύτερος!!
Απάντα και συ όμως.
Raven Lord
18-01-2010, 14:33
επίσης, είστε ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ από την εικόνα σας, αλλά έχετε περάστει στους 16 του τσ. λ. και είστε 2οι στο πρωτάθλημα, "καθολου άσχημα" δηλαδή. (λόγια gayρου χρησιμοποιώ)
άρα γιατί σας ξενίζει η λέξη "υπέρβαση"?
εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να έχετε 1-2 γκέλες ακόμη με βάση την εικόνα σας (φταίει κ ο τεν τεν γι'αυτό βέβαια).
Mitsmann
18-01-2010, 14:34
που στο διαολο γραψαμε οτι ειμαστε ευχαριστημενοι, μονο εσυ το δες.
Raven Lord
18-01-2010, 14:36
επίσης, είστε ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ από την εικόνα σας, αλλά έχετε περάστει στους 16 του τσ. λ. και είστε 2οι στο πρωτάθλημα, "καθολου άσχημα" δηλαδή. (λόγια gayρου χρησιμοποιώ)
άρα γιατί σας ξενίζει η λέξη "υπέρβαση"?
εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να έχετε 1-2 γκέλες ακόμη με βάση την εικόνα σας (φταίει κ ο τεν τεν γι'αυτό βέβαια).
ARGH!!!!!!! :roll:
(πριν το έγραψα με τη μορφή ρητορικής διαπίστωσης :P )
Amnesiac.
18-01-2010, 14:43
Ποιανού gayρου τα λόγια χρησιμοποίησες ακριβώς; Μόνο το μιτς θυμάμαι να λέει για 16 τσουλού και σεξ με το βάζελο, ποιός έγραψε "καθόλου άσχημα" αναφερόμενος στη 2η θέση;
Death MD
18-01-2010, 16:02
στο ελληνικο ποδοσφαιρο υπαρχει μονο η κοκκινη αρμαδα.... σαν τον "ΘΕΟ" στις φυλακες ανηλικων, "ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ" κι αμα λαχει χαριζει και πρωταθληματα.
ευχαριστουμε θειε κροκους , ο ΘΡΥΛΟΣ να μας κοβει τιτλους και να στους δινει σε χρονια
ελπιζουμε να μην αλλαξεις γνωμη μεχρι το μαιο και δεν μας το χαρισεις εν τελη.
για να μην κουραζομαι να τα ξαναγραφω μετα απο γκελες γαυρου
quote κι αγιος ο θεος, αφου τα ιδια θα ακουμε.
freak brother
18-01-2010, 17:04
εδω και 3-4 βδομαδες μετραει ωρες ο Ζικο συμφωνα με τα ραδια.. ποσες εχει μετρησει?
dopefiend
18-01-2010, 17:09
δεν τον παίρνει ο ύπνος, γιαυτό
....
θα ειναι εγκλημα να φυγει ο ζικο τωρα
να φαει πρωτα τα μπουκετα που του αναλογουν και μετα ας παει
στο μπραζιλ να διαφημισει την ελληνικη φιλοξενια
Griffith
18-01-2010, 17:31
όχι ότι μου πέφτει λόγος πάντως, αλλά η πορεία από το περσινό σύνολο του ΟΣΦΠ που έπαιξε αρκετά καλή μπάλα στο πρωτάθλημα και είχε προοπτικές στο τωρινό πράγμα είναι ρεσιτάλ αυτοκαταστροφής.
όχι ότι μου πέφτει λόγος πάντως, αλλά η πορεία από το περσινό σύνολο του ΟΣΦΠ που έπαιξε αρκετά καλή μπάλα στο πρωτάθλημα και είχε προοπτικές στο τωρινό πράγμα είναι ρεσιτάλ αυτοκαταστροφής.
Διαφωνώ,ρεσιτάλ αυτοκαταστροφής είναι να πέρνεις το νταμπλ και την επόμενη χρονιά να ενισχύεις την ομάδα με τον Μίτου,να χάνεις τελικό κυπέλλου από τον Νταμπίζα,να φέρνεις Καραγκούνη παρουσιάζοντας τον σαν τον μεγάλο ηγέτη,να παίζεις σε πρωτάθλημα για 2 και να βγαίνεις 3ος(Γεια σου Χενκ Γουίνερ),να σκας 2 μύρια για 23 Μποτινέλι ενώ σου χρειαζόταν μόνο ένας(Μποτινέλι),να ενεργοποιείς οψιόν αγοράς σε Μάτος και Ιβ και να τους δίνεις δανεικούς και άλλα πολλά τα οποία θέλω να ξεχάσω.
Το να έχεις σκάουτερ τον Πίπη Λιβαθηνό και κόουτς Χανς Μπάκε είναι λευκή πετσέτα πάντως,όχι αυτοκαταστροφή.
Ας χάσουν και ένα πρωτάθλημα οι γαύροι,δεν θα πάθουν τίποτα.
ion_storm
18-01-2010, 18:19
Σωστος.
Κατσε να δούμε αν το παρούμε με το καλό φέτος.
Πάντως λένε οτι τα λεγτά απο CL καλύπτουν τις τρύπες και τις υπερβάσεις φέτος και πέρσυ. Οπότε φοβάμαι για το τι θα πάρουμε αν πάρουμε το καλοκαίρι.
Ford Prefect
18-01-2010, 18:19
Ε, ναι, καιρός είναι να χάσουμε και ένα πρωτάθλημα, δεν είναι κακό. Αλλά καλό είναι να γίνεται μέσα στα πλαίσια την λογικής, χάνεις ένα πρωτάθλημα γιατί φτιάχνεις κάτι και είναι ακόμα στο στρώσιμο, εμείς χάνουμε πρωτάθλημα γιατί μονίμως γκρεμίζουμε.
Όσο για ρεσιτάλ αυτοκαταστροφής, έχουμε ακόμα για να ισοφαρίσουμε την απόλυση Λεμονή.
Raven Lord
18-01-2010, 19:35
Ποιανού gayρου τα λόγια χρησιμοποίησες ακριβώς; Μόνο το μιτς θυμάμαι να λέει για 16 τσουλού και σεξ με το βάζελο, ποιός έγραψε "καθόλου άσχημα" αναφερόμενος στη 2η θέση;
ναι του μητς ήταν...
τεσπα, point μου ήταν ότι στην ουσία συμφωνούμε ότι ο gay αυτή τη στιγμή αγωνιστικά κ διοικητικά είναι για τα πανηγύρια, αλλά σας πείραξε που το λέει ο "ζέλας".
Νομιζω πως αυτο που σου λεει ο Μιτς ειναι οτι ενω συμφωνει μαζι σου για την εικονα της ομαδας και διαφορα αλλα τετοια σχετικα με την αποδοση και τη θεση του Ολυμπιακου, τα παρουσιαζεις λες και το -7 δεν ειναι αντιπροσωπευτικο και επρεπε να ειμαστε στο -14 ξερω γω. Που δεν ισχυει, γιατι το -7 ειναι απολυτα λογικο με βαση την εικονα ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ομαδων γιατι εμεις ειμαστε αισχροι και εσεις ειστε μετριοι προς κακοι με ελαχιστες εκλαμψεις καλου ποδοσφαιρου σε ματς με μικρες ομαδες. Τωρα αν διαφωνεις ΚΑΙ με αυτο....
:moutza: :moutza: :moutza:
Griffith
18-01-2010, 20:14
Διαφωνώ,ρεσιτάλ αυτοκαταστροφής είναι να πέρνεις το νταμπλ και την επόμενη χρονιά να ενισχύεις την ομάδα με τον Μίτου,να χάνεις τελικό κυπέλλου από τον Νταμπίζα,να φέρνεις Καραγκούνη παρουσιάζοντας τον σαν τον μεγάλο ηγέτη,να παίζεις σε πρωτάθλημα για 2 και να βγαίνεις 3ος(Γεια σου Χενκ Γουίνερ),να σκας 2 μύρια για 23 Μποτινέλι ενώ σου χρειαζόταν μόνο ένας(Μποτινέλι),να ενεργοποιείς οψιόν αγοράς σε Μάτος και Ιβ και να τους δίνεις δανεικούς και άλλα πολλά τα οποία θέλω να ξεχάσω.
Το να έχεις σκάουτερ τον Πίπη Λιβαθηνό και κόουτς Χανς Μπάκε είναι λευκή πετσέτα πάντως,όχι αυτοκαταστροφή.
Ας χάσουν και ένα πρωτάθλημα οι γαύροι,δεν θα πάθουν τίποτα.
εντάξει τα δικά μας είναι γνωστά και αξεπέραστα αλλά προέκυψαν στα πλαίσια α)ενός ανίκανου γιου του μπαμπά του με διάφορους άχρηστους τσάτσους για προσωπικό β) της απίστευτης σύγχυσης των οπαδών για θέματα κάθαρσης/ενίσχυσης της ομάδας γ) ο οσφπ παρέμενε ισχυρός αντίπαλος μετά το νταμπλ.πέρσι βγήκαμε τρίτοι στην κανονική διάρκεια αλλά οι απο κει βουλιάξαν μόνοι το καράβι τους σαν τους πειρατές στο αστερίξ.ωραία είναι δε λέω αλλά έχει ένα ενδιαφέρον πως προέκυψε από το πουθενά!
Raven Lord
18-01-2010, 20:14
@φιξξξξξξξξξξξξξξερ, καταρχήν υπερβάλεις πάλι, απάντησα τι περίμενα
:moutza:
freak brother
18-01-2010, 20:37
Νομιζω πως αυτο που σου λεει ο Μιτς ειναι οτι ενω συμφωνει μαζι σου για την εικονα της ομαδας και διαφορα αλλα τετοια σχετικα με την αποδοση και τη θεση του Ολυμπιακου, τα παρουσιαζεις λες και το -7 δεν ειναι αντιπροσωπευτικο και επρεπε να ειμαστε στο -14 ξερω γω. Που δεν ισχυει, γιατι το -7 ειναι απολυτα λογικο με βαση την εικονα ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ομαδων γιατι εμεις ειμαστε αισχροι και εσεις ειστε μετριοι προς κακοι με ελαχιστες εκλαμψεις καλου ποδοσφαιρου σε ματς με μικρες ομαδες. Τωρα αν διαφωνεις ΚΑΙ με αυτο....
:moutza: :moutza: :moutza:
δεν παιζουμε και διαστημικη μπαλαρα.. αλλα 1 ηττα σε 18 παιχνιδια και 2 ισοπαλιες , δεν το λες και μετριο ε? με την καλυτερη επιθεση στην Ελλαδα με 38 γκολ και τριτη καλυτερη αμυνα με 11 . Μετρια στατιστικα δεν τα λες.
Phantom Duck
18-01-2010, 21:06
Ε, ναι, καιρός είναι να χάσουμε και ένα πρωτάθλημα, δεν είναι κακό. Αλλά καλό είναι να γίνεται μέσα στα πλαίσια την λογικής, χάνεις ένα πρωτάθλημα γιατί φτιάχνεις κάτι και είναι ακόμα στο στρώσιμο, εμείς χάνουμε πρωτάθλημα γιατί μονίμως γκρεμίζουμε.
Όσο για ρεσιτάλ αυτοκαταστροφής, έχουμε ακόμα για να ισοφαρίσουμε την απόλυση Λεμονή.
Βαλβέρδε, διπλό ρεκόρ και όσκαρ.
Phantom Duck
18-01-2010, 21:07
μαλακίας αλλά και γκονζάλες μαζί.
στο ελληνικο ποδοσφαιρο υπαρχει μονο η κοκκινη αρμαδα.... σαν τον "ΘΕΟ" στις φυλακες ανηλικων, "ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ" κι αμα λαχει χαριζει και πρωταθληματα.
ευχαριστουμε θειε κροκους , ο ΘΡΥΛΟΣ να μας κοβει τιτλους και να στους δινει σε χρονια
ελπιζουμε να μην αλλαξεις γνωμη μεχρι το μαιο και δεν μας το χαρισεις εν τελη.
για να μην κουραζομαι να τα ξαναγραφω μετα απο γκελες γαυρου
quote κι αγιος ο θεος, αφου τα ιδια θα ακουμε.
Ε ναι ρε, τι το ψάχνεις, είπαμε οι γαυροι παίζουν μόνοι τους παντού κι εμείς είμαστε με το καυλί στο χέρι μπας και μας αφήοσυν να την παίξουμε. Άσε που δεν ασχολούνται ποτέ με το τι κάνουμε εμείς, μόνο με τα της ομάδας τους, αμέ. Ο Σισέ έχει αφισέτο αναστοπουλου στον τοίχο.
Άσε που δεν ασχολούνται ποτέ με το τι κάνουμε εμείς, μόνο με τα της ομάδας τους, αμέ.
Μπα δε νομιζω οτι συμβαινει κατι τετοιο. Ποτε δεν το εχω δει εδω μεσα.
Τι ειναι αυτο, καινουρια μουτζα?
http://img.chinaa2z.com/uploadpic/kungfu/Chinese%20Weapons/2009/20090424/20090424161052344700/1240560872.jpg
pitchfork
19-01-2010, 01:33
Τέσπα άδικα μαλώνετε γτ υπέγραψε η καινούρια και από δω και μπρος θα πάρουνε φωτιά και θα πετάνε τα αποδυτήρια.
Θα τα δώσει όλα για το θρήλο μας έλεγε σήμερα το φως.
MaX Payne
19-01-2010, 01:51
ο πιτ παπαδακος τι εχει πει για την ευρωπη?
περναει ο οσφπ στους 8?
Mitsmann
19-01-2010, 02:20
που σαι ρε 150 ποστς!
KoiliaSamprela
19-01-2010, 10:30
εγώ μόνο μια αναφορά να κάνω.
Από που και ως που γκέλα με την Καβάλα?
Γκέλα λέμε το σίγουρο ματσάκι που δεν μας κάθετε. γαμήσατε την Καβάλα στον πρώτο γύρω και δεν το θυμάμαι? ο βάζελος με την ψυχή στο στόμα Χ και εμείς πίπα κώλο εμπλοκή.
Κατεβείτε από το καλάμι και δεχτείτε ότι κάποιες ομάδες παίζουν μπαλίτσα αντίθετα από τις δικές μας.