PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17

Ford Prefect
28-01-2010, 19:40
Ναι, αρχίδια. Μέσες άκρες μας έχει πει ε, ποιος ξέρει αν υπήρχαν αεροβόλα στο ΟΑΚΑ γιατί δεν είδε ιατροδικαστική έκθεση, ασχέτως αν τα τραύματα ήταν εμφανέστατα πολύ χειρότερα από τα καβλόσπυρα του Τζόρβα. Τώρα τον έπιασε η υπεράσπιση της δικαιοσύνης πάλι.

Βαζελάρες μουνιά, μια ζωή.

(εγώ σφήνα τίποτα;)

regularpaul
28-01-2010, 19:47
fart perfect δεν ανακήρυξα την υποψηφιότητα του οδόνιαν λόγω των όσων γράφει (με τα οποία pollάκις συμφωνώ)
όσο για την επιμονή του να τα λέει που φτάνει τα όρια του εχμμμ μιτς/πιτς

με άλλα λόγια, πιο απλά:

re malakes pleroneste giafto?

(εσύ εισαι lightweight ακόμα ;))))

freak brother
28-01-2010, 20:04
το οτι γουσταρω την κυριακη στο γηπεδο να φαω τεζα κρυο και βροχη και να πανηγυρησω ενα 1-0 στο 89 χωρις να χω δει καθολου μπαλα αλλα λασπη αιμα και ιδρωτα με κανει μαζοχα? :dfinger:

SpiritCrusher
28-01-2010, 21:02

Μαλάκα μου η προηγούμενη σελίδα με έκανε φανταστώ ER Μαρμίτα με Οντονιαν, Μιτς + τον GG στη θέση του μπουγάτσα και να πέρνει τηλέφωνο ο πιτς και να αρχίζει ο άλλος έκρηξη.

Ford Prefect
28-01-2010, 21:13
fart perfect

Aχαχα, αυτό όμως μου άρεσε.

Odonian
28-01-2010, 22:22
Ναι, αρχίδια. Μέσες άκρες μας έχει πει ε, ποιος ξέρει αν υπήρχαν αεροβόλα στο ΟΑΚΑ γιατί δεν είδε ιατροδικαστική έκθεση, ασχέτως αν τα τραύματα ήταν εμφανέστατα πολύ χειρότερα από τα καβλόσπυρα του Τζόρβα. Τώρα τον έπιασε η υπεράσπιση της δικαιοσύνης πάλι.

Ρε μαλάκα σοβαρά μιλάς; Σταμάτα σε παρακαλώ να λες τι σας έχω πει γιατί αφήνεις ψευδείς εντυπώσεις.

Εγώ λέω (μια τελευταία φορά) ότι κανείς μας δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος για το αν υπήρχαν αεροβόλα σε κάποιο από τα δυο γήπεδα. Αλλά είναι παράλογο να είστε σίγουροι για ΟΑΚΑ αλλά να αμφιβάλλετε για το καραισκακη, από τη στιγμή που στο δεύτερο υπάρχει η ιατροδικαστική εξέταση που δίνει σημαντικό βάρος στην καταγγελία του Τζόρβα.

Δε με ενδιαφέρει να αποδείξω το αν υπήρξε η όχι στο ΟΑΚΑ (και θα θυμάστε ότι δεν ασχολήθηκα καν όταν αρχικά προέκυψε το θέμα, τότε στο μπάσκετ), αφού ακόμη και αν δεν υπήρξε θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρξει στο μέλλον με τον αρχίδια έλεγχο που κάνουν οι ομάδες (και η δικιά μου και όλες). Το μόνο που έκανα στο τόπικ για το καραισκακη είναι να σας τονίσω άπειρες φορές (και ακόμα δεν κατάλαβες φορντ) την ασυνέπεια της λογικής και της ηθικής σας. Επιλεκτική ευαισθησία που λέει και ο ποιητής.

Ειλικρινά φορντ, αν θέλεις μπορούμε να μην απαντάμε ο ένας στον άλλο και θα το προτιμούσα, αν έχεις σκοπό να κάνεις άλλη σύνοψη των θέσεων μου. Προτιμώ να τις λέω μοναχός μου.

Odonian
28-01-2010, 22:24
fart perfect δεν ανακήρυξα την υποψηφιότητα του οδόνιαν λόγω των όσων γράφει (με τα οποία pollάκις συμφωνώ)
όσο για την επιμονή του να τα λέει που φτάνει τα όρια του εχμμμ μιτς/πιτς

Φίλος, εγώ τα έλεγα από τότε.

Ford Prefect
28-01-2010, 22:58
Σώπα μωρέ που δεν κατάλαβα. Δεν σε νοιάζει να αποδείξεις αν είχε αεροβόλα στο ΟΑΚΑ. Ναι.

Και ναι, Οντόνιαν, αμφέβαλλα αν υπήρχαν στο Καραϊσκάκη και είχα μια χαρά λόγους να αμφιβάλλω μέχρι που βγήκαν οι ιατροδικαστές και αναγκαστικά, καταπίνω τις επιλεκτικές μου αμφιβολίες και κάνω μόκο.

Εσύ συνέχισε να τονίζεις την επιλεκτικότητά μας. Εσείς κάνατε σαν κακογαμημένες πουτανίτσες για τον Τζόρβα και καλά κάνατε αφού το λένε οι ιατροδικαστές, εσένα δε σε ενδιέφερε για το ΟΑΚΑ και δεν ασχολήθηκες τότε από ανωτερότητα.

Επιλεκτικότητα στον ποπάκο σας λοιπόν.

wino
29-01-2010, 01:06

Μαλάκα μου η προηγούμενη σελίδα με έκανε φανταστώ ER Μαρμίτα με Οντονιαν, Μιτς + τον GG στη θέση του μπουγάτσα και να πέρνει τηλέφωνο ο πιτς και να αρχίζει ο άλλος έκρηξη.

den 8a exana ekpomph!

GG*
29-01-2010, 05:03

den 8a exana ekpomph!

ποιος μπουγατσας ρε μαλακες αυτος ειναι ασχημος

jack the ripper
29-01-2010, 17:04
poulo o tziolis kai 1+ m sta tameia :pink:

Odonian
29-01-2010, 18:41
:maikl:

freak brother
29-01-2010, 18:42
ευχαριστουμε Μαλεζανι!! μπορει να μην εισαι προπονητη αλλα εισαι ανθρωπος πανω απο ολα!

pitchfork
29-01-2010, 21:11
Ίσως ότι καλύτερο έχει κάνει για μας αυτός ο άνθρωπος.
Μπράβο σου Αλμπέρτο.

KoiliaSamprela
29-01-2010, 22:15
νωρίς δεν καβαλήσατε το καλάμι?

Χοντρή πρόκληση και ασέβεια του Νίκου Πατέρα και του ΠΑΟ απέναντι στην ΑΕΚ. Με απόφαση του προέδρου του ΠΑΟ που κοινοποιήθηκε τελευταία στιγμή στην ΑΕΚ δεν θα δοθεί για χρήση των επισήμων της Ενωσης το κεντρικό μπουθ των επισήμων του ΟΑΚΑ όπως γίνεται πάντα για τους επισήμους των φιλοξενούμενων ομάδων. Η ΑΕΚ φυσικά είχε δόσει το μπουθ στον πρώτο γύρο τόσο στον ΠΑΟ όσο και στον ΟΣΦΠ, ο ΟΣΦΠ ανταπέδωσε στο Καραίσκάκη αλλά ο ΠΑΟ την τελευταία στιγμή ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι ο πρόεδρος Νίκος Πατέρας χρειάζεται το μπουθ για να μπουν άτομα του περιβάλλοντος του αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Βαρδινογιάννης για να μην... κρυώνει.

jack the ripper
29-01-2010, 22:18
den kserw analytika ti paizei apla diavasa anakoinwsi oti sas dinoume kai kala mia dipla souita...

pitchfork
29-01-2010, 22:49
Διαφωνώ με το ξαφνικό ερχομό του καρκίνου βαρδινογιάννη, που και γιατί μας θυμήθηκε τώρα ?

Κρίμα.

Odonian
29-01-2010, 22:54
Η διπλανή δεν έχει τασάκια; :P

KoiliaSamprela
29-01-2010, 23:04
29 δεν είναι τα επίσημα , και στην 31 είναι συνδεσμιακά διαρκείας.
Επίσης αν κρίνω από τους δικούς μας επιστήμονες στην 29 ... γάματα.
Η ουσία είναι ότι δεν έδωσε booth στα επίσημα.

Eulogy
30-01-2010, 14:00
o pateras einai megalo arxidi, oxi toso gia to sygkerkimeno alla genikotera exei nootropies krokous

Mitsmann
30-01-2010, 14:03
αχαχαχαχ μπα???

Eulogy
30-01-2010, 14:19
:D
malaka skoke atyxises giati o sokratis tin kanei kai den exei lefta na se agorasei...
tsampa to 2o sto tigani prepei na kaneis to 2o me ti sexy zela kai na anebeis sto kotero tis agapis opou einai panta kalokairi i mpyra tsampa kai ta lefta erxontai stin wra tous.
esperar ;)

Griffith
30-01-2010, 16:18
δε θέλω να σας πικράνω αλλά βλέπω πούτσα να έρχεται.

Eulogy
30-01-2010, 16:53
sovari prossegisi... ( me ola ta klise)

to mats den exei kamia sxesi me to karaiskakito kentro sas einai poly pio sobaro apo tou osfp tin sygkekrimeni estw periodo
alla oi aektzides eimaste atsalomenoi teza den noiwthoume

Mitsmann
30-01-2010, 20:03
link για παοκ?

00i00
30-01-2010, 21:46
γκολ γαμω την πουτανα μου...γκολ!!!!!!!!!

Mitsmann
30-01-2010, 22:05
http://waterpolopaok.files.wordpress.com/2007/09/logopaok2.jpg

http://www.vodka.gr/eikones/06_may_job_the_long_suffering.jpg

Daffy
30-01-2010, 23:02
glorious watermellon.kai ksanthopasalous anastainei

JnB
31-01-2010, 17:32
Φαινόταν η δουλειά στα τελευταία ματς, χώμα η ομάδα.
Κρατάμε μόνο εμφάνιση adu...

_UnHoLy^MaRtYr_
31-01-2010, 17:34
Γαυρολίνκ πλίζ =)

Daffy
31-01-2010, 17:35
Φαινόταν η δουλειά στα τελευταία ματς, χώμα η ομάδα.
Κρατάμε μόνο εμφάνιση adu...

sout eksepafis k aout :pink:.god bless america.nikise k o kompotis ougiea

JnB
31-01-2010, 17:37
Για τη σέντρα λέω. Το σουτ με αριστερό από κει δεν έχει τύχη έτσι κι αλλιώς.

Daffy
31-01-2010, 17:39
gia to sout tou mprosta stin estia k tin esteile ti mpala plagia leo go sto 93.ti den eixe tixi re dike mou,mprosta stin estia itane

SpiritCrusher
31-01-2010, 17:42
gia to sout tou mprosta stin estia k tin esteile ti mpala plagia leo go sto 93.ti den eixe tixi re dike mou,mprosta stin estia itane

έχουμε video;

dopefiend
31-01-2010, 17:43
εδώ ανχολάκο

http://www.iraqgoals.net/ch2.html

κι εδω http://www.ellinarasgrtv.tk/

_UnHoLy^MaRtYr_
31-01-2010, 17:43
πινκ

Odonian
31-01-2010, 17:49
Kάποιος έχει βάλει ταγκ "ούτε φέτος στην Τούμπα". Δεν είναι λίγο άστοχο πλέον; :razz:

Του δείξανε του κωλόγαυρου του ντατολο οι οπαδοί του Πανιώνιου. Αλλά ντάξει μωρέ, σε όλα τα γήπεδα γίνονται αυτά, σιγά.

JnB
31-01-2010, 18:04

Ναι, φάτσα με την εστία ήτανε..

Fireknight
31-01-2010, 18:11
VooFV_LTu_k

KoiliaSamprela
31-01-2010, 18:39
μέχρι και εμένα έχει εκνευρίσει ο ντούντου ...

BlackiE
31-01-2010, 18:56
Ωραίος ο Ντάτολο

Mitsmann
31-01-2010, 18:59
αποβαλει παικτη του Ολυμπιακου και μενει ενα 40λεπτο.

τι πιο σωστο ταημινγκ να πεταξεις κροτιδες στον εποπτη.

αυθεντικη καθυστερηση.

regularpaul
31-01-2010, 19:00
αυτό ερχόμουν να γράψω
η βλακεία πάει σύννεφο εκεί μέσα

jack the ripper
31-01-2010, 19:00
ti na peis

Odonian
31-01-2010, 19:11
Είναι λιγότερο βλακεία αν το τάιμινγκ βοηθάει την ομάδα σου δηλαδή; Εμένα χειρότερο μου φαίνεται γιατί δίνει άλλοθι και το "νομιμοποιεί".

Mitsmann
31-01-2010, 19:13
...

House Of Low Culture
31-01-2010, 19:16
κάνα στρίμινγ για το μάτς παιδιά για πείτε για πείτε

bbq
31-01-2010, 19:17
μπουρδέλο στριμ, είναι σα να βλέπω εκτεταμένα στιγμιότυπα.

Odonian
31-01-2010, 19:18
Ναι ξέρω μιτσμαννε, αλλά η βλακεία ορίζεται με βάση τη λογική του καθενός. Για σένα είναι πιο χαζό να το ρίχνει σε εκείνη τη φάση γιατί κάνει κακό στις ελπίδες της ομάδας του για τη νίκη. Με βάση τη λογική του ρίπτη (!) βλακεία θα ήταν να το ρίξει όταν ο επόπτης είναι εκτός βολής. Εκείνη την ώρα ήταν, άρα καλά έκανε! Ε για μένα είναι βλακεία σε κάθε περίπτωση, ίδιου μεγέθους. Δεν είναι λιγότερο αν κόψει αντεπίθεση του αντιπάλου, σαν φάουλ αμυντικού χαφ!

regularpaul
31-01-2010, 19:19
εχει ενα δικιο ο οδονιαν. δεν ειναι μονο αγωνιστικο το θεμα
η βλακεια των πανθηρων εχει ξεκινησει απο το 1ο ημιχρονο και χωρις λογο
η βλακεια αναφερεται κ στον ντατολο και τις 2 ηλιθιες και δικαιες καρτες ε?

jack the ripper
31-01-2010, 19:21
http://livetv.ru/webplayer.php?t=ustream&c=24598&lang=ru

Odonian
31-01-2010, 19:31
Απαλλαγμένος από την οποιαδήποτε υποχρέωση να παίξει μπάλα ο γαυρος μετά το 0-1 και την αποβολή, δεν απειλείται καθόλου. Με αυτή τη συνταγή είχε περάσει πρώτος για λίγο στο πρωτάθλημα: ένα γκολ και όλοι πίσω από τη μπάλα. Ο Πανιώνιος δυστυχώς είναι πια σκιά της πολύ καλής ομάδας που ήρθε στο ΟΑΚΑ. Δε βλέπω να αλλάζει τίποτα μέχρι το τέλος, όσο και αν δείχνει κόπωση ο γαυρος.

Tonosalata
31-01-2010, 20:01
kana kalitero online ton vazelo?auto kolaei k apo po xamilwnei o hxos?exoume kai magazi :P

BlackiE
31-01-2010, 20:03
Επαγγελματική νίκη φαντάζομαι.
Το έκλεισα στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, όταν βγήκε ο Ντάρμπι για να μπει ο βιρτουόζος.

Abruzzi
31-01-2010, 20:50
υπαρχει link pου να μη κολλαει καθε τρεις και λιγο;

ellinaras,iraqgoals,dmitriseurope,bebinio τον πινουν ολο το πρωτο μερος

Fireknight
31-01-2010, 21:05
http://darksniper88.blogspot.com/
password : dark
sto 1o pigene poly kala , tora etsi ki etsi .

_UnHoLy^MaRtYr_
31-01-2010, 21:15
http://www.grtv.tk/superleague.php

Εδώ είστε.

Abruzzi
31-01-2010, 21:55
νομιζω(γιατι το stream αποψε ηταν αστα να πανε) οτι το ματς χαθηκε στις αλλαγες νιοπλια(επιπεδου τεν κατε)

jack the ripper
31-01-2010, 21:56
:/
ela re file...krimas

KoiliaSamprela
31-01-2010, 21:58
ναι μάλλον εκεί

Abruzzi
31-01-2010, 22:01
α ναι εχουμε και τους αεκτζιδες το ξεχασα.ο μπακας ειναι αυτος;

fandango
31-01-2010, 22:02
όλα καλά.

Mitsmann
31-01-2010, 22:02
αντιθετως κλαιω με Ντουσκοελληνα.

α) εχεις Γκερειρο, Λεοναρντο, ακομα και την καρεκλα να βαλεις που καθεσαι να βαλεις αριστερο εξτρεμ, και πας και βαζεις τον τελειωμενο Λαγο, που σκατωσε κυριολεκτικα καθε επιθεση που πηρε μπαλα.

β) ας μας διευκρινηθει καποτε τι ακριβως επαιζε ο Μπλανκο στο β ημιχρονιο.

κατα τ αλλα νταξ, θα μπορουσε να κερδισει ο παο. μπαλαρα δεν επαιξε παντως, αναμενομενο.

Odonian
31-01-2010, 22:09
Άλλο ένα ματς που είχαμε υπεροχή (περισσότερο από το προηγούμενο με τον Άρη) και δεν πήραμε τη νίκη. Η ΑΕΚ μετά το γκολ, που μπήκε όσο οι ομάδες ψαχνόσαντο, δεν έκανε τίποτα. Αυτό που μας διδάσκουν οι 2 ισοπαλίες είναι ότι αν κάποιος ακυρώσει τον Σισέ, τα πράγματα είναι δύσκολα. Επί Τεν Κάτε σκόραρε και κάνας άλλος, τώρα τα έχουμε με το σταγονόμετρο. Παρόλαφτα, ο Σαλπι ειδικά, με την απόδοσή του άξιζε ένα γκολ ακόμα.

Αυτό που είναι φανερό μετά τις αλλαγές του Νιόπλια (που δε βγήκαν αυτή τη φορά) είναι ότι όπως και πέρσι, με Σιμάο και Ζιλμπέρτο μαζί η ομάδα δεν ασκεί πίεση στην αντίπαλη περιοχή και μαρκάρει πολύ πίσω. Παρά το "πλήρες" ρόστερ, λείπει ένας ποιοτικός μέσος να αλλάξει τον Καραγκούνη (ή να είναι βασικός!) όταν παίζουμε με το 4-3-3, με ένα αμυντικό χαφ. Υποπτέυομαι ότι το έχουν εντοπίσει στην ομάδα και θα ψάξουμε για κάτι τέτοιο, μάλλον αριστεροπόδαρο (χεχ) για να αλλάζει και τον Λέτο υπό προϋποθέσεις.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας, αλλά καλό είναι να παίρνουμε τα ματς που είμαστε καλύτεροι γιατί τα πρωταθλήματα κερδίζονται κάπως έτσι και ο ΠΑΟΚ καραδοκεί. Στο αντίστοιχο ντέρμπυ στον πρώτο γύρο, κάναμε ένα εντελώς κυνικό παιχνίδι, πήραμε ακριβώς αυτό το 1-0 που θέλαμε και τελείωσε εύκολα. Εδώ λυσσάξαμε στην επίθεση σε 75 λεπτά και η μπάλα στον Σισέ έφτασε μια φορά.

Sotos_The_Tequiler
31-01-2010, 22:10
ο Μαϊστόροβιτς το ψηνε το γκολάκι σε 2 φάσεις πάντως... :P

Odonian
31-01-2010, 22:10
α) εχεις Γκερειρο, Λεοναρντο, ακομα και την καρεκλα να βαλεις που καθεσαι να βαλεις αριστερο εξτρεμ, και πας και βαζεις τον τελειωμενο Λαγο, που σκατωσε κυριολεκτικα καθε επιθεση που πηρε μπαλα.

Ο Λαγός μπήκε γιατί από τα δεξιά ο Σαλπιγγίδης έκανε πάρτυ. Η ΑΕΚ (και κυρίως ο Σέρβος) μια χαρά ήταν με το Χ.

Mitsmann
31-01-2010, 22:14
ο Λαγος μπηκε γιατι χτυπησε ο Μαντουκα βασικα.

Κατα τ αλλα εξεταζω τι κανεις εκεινη τη δεδομενη στιγμη που εχεις μια κενη θεση και 3 επιλογες. δεν ειδα και πουθενα το Λαγο να κανει τιποτα ανασταλτικο, αξιο αναφορας.

Odonian
31-01-2010, 22:16
Ναι ρε άνθρωπε το ξέρω γιατί μπήκε, αλλά λέω γιατί επέλεξε αυτόν. Τώρα αν δεν του βγήκε, άλλο καπέλο. Το θέμα είναι ότι ήθελε κάποιον να ντουμπλάρει τον Σάλπι γιατί τους είχε εκθέσει.

Mitsmann
31-01-2010, 22:20
και μολις μπηκε ο τελειωμενος, συνεχισε να τους εκθετει.

KoiliaSamprela
31-01-2010, 22:27

κατα τ αλλα νταξ, θα μπορουσε να κερδισει ο παο. μπαλαρα δεν επαιξε παντως, αναμενομενο.

τώρα θα φανεί ότι δίνω αβάντζο στον έτσι και δεν πρέπει.
Αλλά , ο Λαγός είχε 3 συνεχόμενα καλά παιχνίδια , σήμερα ήταν απλά για κλάματα , με εσάς π.χ στο τσάκ ήταν να καρφώσει και το παστελάκι. Ο Μπλάνκος ήταν καθαρό χαφ να βοηθάει τον πίπι όταν του έφευγε ο Λέτος, νομίζω ότι άλφα ήταν φανερό και βήτα δεν τα πήγε και άσχημα. Τώρα περί Λεονάρντο δεν σχολιάζω μιας και δεν είναι και η μεγάλη μου αγάπη, για Γότζεγ απλά δεν είναι για τα πλάγια

ο κρόκους γλύτωσε το πριμ :P

Fireknight
31-01-2010, 22:29
epidi poly kala ta lete , kai sxedon symfonite (ki egw mazi sas) , as riksoume ligo to epipedo .
|
|
|
|
|
v

Htan kokkini tou Sariegi ?

Odonian
31-01-2010, 22:34
Ο διαιτητής έπρεπε να βγάλει πολύ περισσότερες κάρτες ιμο. Πχ στο δεύτερο λεπτό ο βύντρα πάει με τις τάπες, πολλοί παίκτες (και των δυο ομάδων) διαμαρτύρονταν αρκετά, έγινε και η σύρραξη που κάνα δυο της ΑΕΚ κάνανε ντου κανονικά κλπ. Γενικά μάλλον ήθελε να το κρατήσει χωρίς πολλές κάρτες, αλλά κατά τη γνώμη μου όταν δίνεις τέτοιο τόνο πέφτει ξύλο, όπως και έπεσε, αφού είδαμε πολλά δυνατά τάκλιν. Του Σαριέγκι, μόλις έχετε βίντεο, δώστε το να αποφανθώ γιατί το έβλεπα σε κακή ποιότητα. Και χρειάζεστε τη γνώμη μου.

Ruthless
31-01-2010, 22:36
Καλά, αυτός ο Ζεράλντο Άλβες παίζει να έπαιξε χειρότερα κι από τον Ραούλ Μπράβο ε;

Κατά τα άλλα, η πουτάνα δεν ήθελε να μπει. Καθαρή υπεροχή στο γήπεδο, δεν πειράζει, συνεχίζουμε γερά.

ΥΓ: Ε δινόταν η δεύτερη κίτρινη σε Σαριέγκι.

Kelldorain
31-01-2010, 22:40
Ό,τι ειπε ο Odonian για Cisse, απλά στα πρώτα παιχνίδια όταν συνέβαινε αυτό σκόραρε ο Κατσουράνης, ο οποίος τώρα δεν αναλαμβάνει πια τόσες πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες (κατι που γίνεται λόγω της αμυντικής γραμμής γι'αυτό και χρειάζεται στόπερ, αλλά τα 'χουμε ξαναπεί αυτά). Απο κει και πέρα ο Μαιστόροβιτς έπαιξε καλά παρά τα 2 τσαφ, τα αμυντικά χαφ της ΑΕΚ ήταν οκ και έκανε και τεράστια εμφάνιση ο Αραμπατζής (mvp για μένα). Οι αλλαγές Λέτο, Καραγκούνη την ίδια στιγμή δεν έχουν απολύτως καμία λογική αλλά προφανώς δεν έκρινε μόνο αυτό το αποτέλεσμα. Η κάρτα στον Σαριέγκι ναι ήταν

Mitsmann
31-01-2010, 22:42
Μολις απολυθηκε ο Βαλβερδε.

ροφλ.

Mitsmann
31-01-2010, 22:44

τώρα θα φανεί ότι δίνω αβάντζο στον έτσι και δεν πρέπει.
Αλλά , ο Λαγός είχε 3 συνεχόμενα καλά παιχνίδια , σήμερα ήταν απλά για κλάματα , με εσάς π.χ στο τσάκ ήταν να καρφώσει και το παστελάκι. Ο Μπλάνκος ήταν καθαρό χαφ να βοηθάει τον πίπι όταν του έφευγε ο Λέτος, νομίζω ότι άλφα ήταν φανερό και βήτα δεν τα πήγε και άσχημα. Τώρα περί Λεονάρντο δεν σχολιάζω μιας και δεν είναι και η μεγάλη μου αγάπη, για Γότζεγ απλά δεν είναι για τα πλάγια

ο κρόκους γλύτωσε το πριμ :P

αχαχαχα τωρα τι? μου εξηγεις τι επαιζε ο Μπλανκο? χαιρω πολυ επαιζε δεξι χαφ.

πιο αστειο και απ το να βαλουμε τον Ντιογο χαφ.

Raven Lord
31-01-2010, 22:44
μαλακία. η αεκ πάτησε 5 φορές σύνολο περιοχή κ πολλές λέω. όχι ότι δεν έπαιξε παθιασμένα στυλ καραϊσκάκη, αλλά φάνηκε ότι δεν μπορούσε. φάσεις για να το πάρουμε βγάλαμε, αλλά δεν παίξαμε κ φοβερά. κρίμα πάντως, πήγε χαμένη η ευκαιρία να διατηρήσουμε το +8. ο νιόπλιας δείχνει το σύνδρομου του βάτραχου με τις αλλαγές. ο καραγκούνης έπρεπε να βγει νωρίτερα imo κ να μπει ο χριστοδουλόπουλος (άσχετο αν κ αυτός δεν "βγήκε" τόσο). ο σαλπι είχε την ευκαιρία για άλλο 1 να το τελειώνει. ο ιβανσιτς θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του παίκτη που αναφέρει ο οντόνιαν, αλλά ο καθηγητής προπονητικής τον έβγαλε άμπαλλο. τεσπα, πάμε γι'άλλα. ακόμη το πάνω χέρι έχουμε.

ΥΓ. είναι αστείο να συζητάτε τη διαιτησία. ίσως να μη βγήκαν αρκετές κάρτες, αλλά το ματς κρατήθηκε σε καλά επίπεδα, χωρίς πολύ σφύριγμα κ διακοπές.

KoiliaSamprela
31-01-2010, 22:50
όπως έχω πει όταν μιλάμε για διαιτησία με πιάνει μιζέρια.

Μιας και αναφέρθηκε το θέμα Σαριέγκι (και μόνο για την συγκεκριμένη φάση) είναι ξεκάθαρο για το τι μαλάκες έχουμε στα γήπεδα.

Ορισμός της κίτρινης για τον Σαριέγκι -->Δεύτερη κίτρινη και τσουπ έξω.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ δεν το κάνει , και αφού θεωρεί ότι το φάουλ δεν είναι για κίτρινη γιατί είναι μάγκας και μπεσαλής , γιατί στο καπάκι δεν βγάζει δεύτερη κίτρινη στον Σκόκο που κλωτσάει την μπάλα από τα νεύρα του....

Είναι πάρα πολλά τα σημερινά , αλλά είναι και η μόνη μου αναφορά.
Εγώ κρατάω ότι εμφανιστήκαμε σαφώς ως χειρότερη ομάδα, αλλά με ψυχή για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Συμφωνώ με τους περισσότερους πράσινους (πασόκ π.χ) ότι αν κλειδώσεις τον Σισέ υπάρχει πρόβλημα. Αραμπατζής επιτέλους άρχισε να δείχνει καλά σημάδια , είχε και την τύχη με το μέρος του στο πλασέ του Σισέ , ενώ στην επιστροφή που διώχνει μετά ο Πίπης έδειξε κλάση.

Και τελειώνοντας , να σας υπενθυμίσω ότι η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να την ξεγράφετε έτσι αβίαστα.

jack the ripper
31-01-2010, 22:54
http://www.sport-fm.gr/article/215699

KoiliaSamprela
31-01-2010, 22:55
αχαχαχα τωρα τι? μου εξηγεις τι επαιζε ο Μπλανκο? χαιρω πολυ επαιζε δεξι χαφ.

πιο αστειο και απ το να βαλουμε τον Ντιογο χαφ.

μην συγκρίνει ανόμοια πράματα , ο Μπλάνκο και στα καλά του γύριζε πίσω να μαρκάρει , ο Ντιόγκο μια φορά ξεκίνησε να πάει πίσω και χάθηκε στον δρόμο.

Αλλά για πες μου , θεωρείς ότι δεν έπαιξε καλά σαν χαφ? ή απλά η λογική σου δεν το δέχεται , αυτό καθαρά για να ξέρω αν αξίζει να δω την συνέχεια .

Mitsmann
31-01-2010, 22:57
ειναι τρομερα ατεχνος (δε σου λεω αμπαλος, γιατι δε τα λεω με εμπαθεια, ποδοσφαιρικα μιλαμε) για πλαγιο χαφ.

αυτα.

KoiliaSamprela
31-01-2010, 22:58
ειναι τρομερα ατεχνος (δε σου λεω αμπαλος, γιατι δε τα λεω με εμπαθεια, ποδοσφαιρικα μιλαμε) για πλαγιο χαφ.

αυτα.

ειλικρινά δεκτών , απλά θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή , καθαρά ανασταλτικός, δεν περίμενα όταν έπαιρνε την μπάλα και κατέβαινε να κάνει και κάτι της προκοπής.

Moonspellheim
31-01-2010, 23:03
http://www.sport-fm.gr/article/215699

2 γκολ ο Χουανφραν.....wtf????

Odonian
31-01-2010, 23:05
Και τελειώνοντας , να σας υπενθυμίσω ότι η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να την ξεγράφετε έτσι αβίαστα.

Η ΑΕΚ θα είναι στα πλέη οφ και σίγουρα θα κάνει ζημιές. Με τις ομάδες που θα είναι εκεί, προβλέπεται ροντέο.

Mitsmann
31-01-2010, 23:06
εχμ, δεν ειναι αυτος της αεκ ε.

Entrancemperium
31-01-2010, 23:17
χαχαχα

Amnesiac.
31-01-2010, 23:25
Ξέρουμε με τι θα ασχολούνται οι γαυροεφημερίδες και οι Γάτες από αύριο.

Να κάνουμε ένα πολλ να δούμε τι πιστεύει ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ για Ερνέστο, τώρα που δε μας τα έχουν πρήξει οι εφημερίδες ακόμα ;

ion_storm
31-01-2010, 23:28
Πολυ μέτριο ματς.
το έβλεπα με φανατικούς αεκτζίδες και ήταν απόλαυση.
φωνες κακό και πανζουρλισμός σε κάθε πέσιμο σφύριγμα κτλ.
σύγκριση της πάραγκας του γα΄ρου με την τωρινή του Παναθηναικού κτλ.
Μέτριο ματς. έπρεπε να το πάρουμε. Αραπαντζής μεγάλη εμφάνιση.
και ο βυντρα σαριεγκι παίζει να έπρπε να πάνε αποδυτήρια με κάρτες.
αλλά αφού σφυρας που σφυράς σφύρα και ένα πέναλτυ να γελάσουμε.

Moonspellheim
31-01-2010, 23:41
εχμ, δεν ειναι αυτος της αεκ ε.

Να σαι καλα!!Τρομαξα για λιγο!

fandango
31-01-2010, 23:58
με τα βαμμένα καρεκλάκια τι έγινε τελικά;

Eulogy
01-02-2010, 00:01
kalyteros o pao pigame na to klespoume me antepitheseis, ksenerwma to x

wino
01-02-2010, 01:41
blanco de3ia einai kinhseis vatraxou. Nalitzhs px pio palia aristero e3trem enw exeis gewrgato px.
E h vazela einai kaluterh omada me diafora, oti mporousan ekanan, phrame to x pio polu me fanela.

Karagkounhs Katsouranhs edw kai kairo gia pagko, h gia 11-ada AEK.

bbq
01-02-2010, 01:54
θλιβερός ο Καράμπελας, ήταν μια τεράστια τρύπα. Μπλάνκο φυσικά και δεν κάνει για άκρα, εδώ το συζητάμε αν κάνει για σεντερ-φορ. Λαγός κατέστρεψε κάθε φάση που πέρασε από τα πόδια του. Τρελός ύπνος από τον σερβονίκη πολυέλληνα τεχνικό.

Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι από την αρχή της χρονιάς η 2άδα των αμυντικών χαφ. Σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις έχει υλικό αντάξιο ή καλύτερο (συνολικά) με τους αποπάνω στη βαθμολογία.

nothingman
01-02-2010, 01:58
η αμυντική της 4άδα δλδ συγκρίνεται με τις αντίστοιχες ολυμπιακού και παο;

GG*
01-02-2010, 01:59
ανετα.....

Mitsmann
01-02-2010, 02:03
συνολικα.

freak brother
01-02-2010, 02:14
η αεκ επαιξε σαν αεκακι με καθυστερησεις απο το 20' . Το παιχνιδι ηταν δικο μας .. δεν καταλαβα γιατι εγινε η αλλαγη του Σιμαο .. λιγο η κωλοφαρδια της αεκ λιγο η μαλακια που μας δερνει ηρθε το Χ. με τα καθισματα δεν προσεξα γιατι οταν εφυγα ειχε ακομα τους οργανωμενους εκει και δεν φαινοταν.

KoiliaSamprela
01-02-2010, 09:28
η αεκ επαιξε σαν αεκακι με καθυστερησεις απο το 20' . Το παιχνιδι ηταν δικο μας .. δεν καταλαβα γιατι εγινε η αλλαγη του Σιμαο .. λιγο η κωλοφαρδια της αεκ λιγο η μαλακια που μας δερνει ηρθε το Χ. με τα καθισματα δεν προσεξα γιατι οταν εφυγα ειχε ακομα τους οργανωμενους εκει και δεν φαινοταν.

Τα καθίσματα ήταν βαμμένα λευκά.

Τώρα να μιλάει για καθυστερήσεις ο άνθρωπος που έχει στην ομάδα του αυτόν που πέφτει με τον αέρα , γελάει ο κόσμος.

bbq
01-02-2010, 12:15
έχετε δίκιο, βύντρες, καντέ και σαριέγκοι είναι ασύγκριτοι. το ίδιο και ντιόγκοι, ντάρμπιδες, ζαιροί και λεονάρντοι.

Mitsmann
01-02-2010, 12:27
Εδω που τα λεμε Καραμπελας - Ζεραλδο - Μαιστοροβιτς - Αραουχο >>>> Ραουλ Μπραβο - Μελμπεργκ - Αβρααμ - Τοροσιδης.

σωστα τα λες.

και Ντερμπησαηρ σκατα, μην τον παρετε τωρα που θα τον αφησουμε ελευθερο.
ο Σαχα ψαχνει την κεφαλια ακομα.

bbq
01-02-2010, 12:39
Εδω που τα λεμε Καραμπελας - Ζεραλδο - Μαιστοροβιτς - Αραουχο >>>> Ραουλ Μπραβο - Μελμπεργκ - Αβρααμ - Τοροσιδης.

σωστα τα λες.

και Ντερμπησαηρ σκατα, μην τον παρετε τωρα που θα τον αφησουμε ελευθερο.
ο Σαχα ψαχνει την κεφαλια ακομα.

αν δε βιαζόσουν να πεις τη μαλακία σου, θα έβλεπες ότι λέω για την αμυντική 4άδα των άλλων. το γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες, στα ελληνικά, με ονόματα.διάβασε.
μπροστά από τη μέση, με εξαίρεση φετινό Μπλάνκο, οι μονάδες της ΑΕΚ συγκρίνονται με γαύρου, πιστεύω, ειδικά ελλείψει Γκαλέτι.
επίσης ο φετινός Ντάρμπι έχει ένα παραπάνω γκολ από το τίποτα.

Mitsmann
01-02-2010, 12:47
αν δε βιαζόσουν να πεις τη μαλακία σου, θα έβλεπες ότι λέω για την αμυντική 4άδα των άλλων. το γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες, στα ελληνικά, με ονόματα.διάβασε.

Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι από την αρχή της χρονιάς η 2άδα των αμυντικών χαφ. Σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις έχει υλικό αντάξιο ή καλύτερο (συνολικά) με τους αποπάνω στη βαθμολογία.

α μπα???

bbq
01-02-2010, 13:06
ξέχασες να κουοτάρεις και το ποστ 2349. μάλλον δεν το είδες.

όπως και να'χει, σόρυ αν σας έθιξα τις μπαρτσελόνες :moutza:

freak brother
01-02-2010, 15:43

Τα καθίσματα ήταν βαμμένα λευκά.

Τώρα να μιλάει για καθυστερήσεις ο άνθρωπος που έχει στην ομάδα του αυτόν που πέφτει με τον αέρα , γελάει ο κόσμος.

δεν πεφτει κατω για να κρατησει με νυχιακαι με δονιτα απο το 20' το 1-1 ..

Ford Prefect
01-02-2010, 16:02
Υπερβάλλεις φρικ, πολύ αξιοπρεπώς έπαιξε η ΑΕΚ. Γενικά καλύτερος ο ΠΑΟ αλλά το ματς μπορούσε να έρθει κάλλιστα και 1 και Χ και 2. Ωραίο ματσάκι ήταν.

freak brother
01-02-2010, 16:11
Υπερβάλλεις φρικ, πολύ αξιοπρεπώς έπαιξε η ΑΕΚ. Γενικά καλύτερος ο ΠΑΟ αλλά το ματς μπορούσε να έρθει κάλλιστα και 1 και Χ και 2. Ωραίο ματσάκι ήταν.

εγω ειδα στο 60 τον σκοκο να πεφτει κατω να πηγαινει εξω απο τι γραμμες του γηπεδου , και οταν βλεπει οτι δεν πεταει κανει την μπαλα εξω να μπαινει σερνομενος μεσα λολ αυτο δεν το χω ξαναδει στην ζωη μου :lol:

KoiliaSamprela
01-02-2010, 16:15

εγω ειδα στο 60 τον σκοκο να πεφτει κατω να πηγαινει εξω απο τι γραμμες του γηπεδου , και οταν βλεπει οτι δεν πεταει κανει την μπαλα εξω να μπαινει σερνομενος μεσα λολ αυτο δεν το χω ξαναδει στην ζωη μου :lol:

γιατί δεν βλέπεις πανάθα

τώρα πες ότι μαλακία θες , αλλά εντάξει ... δεν πειράζει ... ξέρεις τι λένε για τα καλάμια.

warlord mkII
01-02-2010, 16:50
Και χθες φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει 3 σοβαρές προσθήκες. Αν γίνει αυτό, δεν θα παιζεται στην Ελλάδα.

Ρε αγορι μου Σαλπι, κανεις γαμω τα ματς, τα δινεις ολα, κανε ενα πλασεδακι γαμω την αμπαλιαση μου (για τη φαση στο 1ο ημιχρονο λεω).

Εχουν λυσσάξει όλοι στα ραδιόφωνα με την αλλαγή του γκούνη. Καλά έκανε και τον πέταξε έξω, είχε κλατάρει. Αλλά επρεπε να βαλει τον Κλέιτον, όχι τον Σιμάο.

Eulogy
01-02-2010, 18:36
Και χθες φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει 3 σοβαρές προσθήκες. Αν γίνει αυτό, δεν θα παιζεται στην Ελλάδα.

Ρε αγορι μου Σαλπι, κανεις γαμω τα ματς, τα δινεις ολα, κανε ενα πλασεδακι γαμω την αμπαλιαση μου (για τη φαση στο 1ο ημιχρονο λεω).

Εχουν λυσσάξει όλοι στα ραδιόφωνα με την αλλαγή του γκούνη. Καλά έκανε και τον πέταξε έξω, είχε κλατάρει. Αλλά επρεπε να βαλει τον Κλέιτον, όχι τον Σιμάο.

symfwnw, giati afou blepeis oti i AEK kleinete an thes to mats den bazeis simao alliws den se xalaei kai to x

Odonian
01-02-2010, 23:17
Είδα φάση Σαριέγκι, έπρεπε να αποβληθεί. Να ξαναπω ότι ο διαιτητής χάρισε πολλές κάρτες, περισσότερες στους παίκτες ΠΑΟ.

Ο Πανιώνιος θεωρεί ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος με τον γαυρο, έβγαλε ανακοίνωση και βιντεάκι. Κανείς επιστήμων;

Mitsmann
01-02-2010, 23:23
μας αφησε με 10 απ το 50, μας ακυρωσε γκολ
ειναι ολοφανερη σφαγη υπερ μας.

Odonian
01-02-2010, 23:31
Έτσι. Όπως ήταν ολοφάνερη η σφαγή υπέρ μας στο πρώτο, που μας ακύρωσε κανονικό γκολ. Τόμπολα!

Edit: Το γκολ σας, καλώς δεν ακυρώθηκε; Και οι αποβολές σωστές δεν ήταν; Έτσι από περιέργεια.

Griffith
01-02-2010, 23:37
εντάξει δε το λες και αεκάκι για χτες! άμα σε έχει σκίσει πχ ο πανιώνιος εκτός και δεν έχεις πάρει αποτέλεσμα πουθενά άμα στο ΟΑΚΑ σου έρχεται ένα γκολ στο 9' + και δεν τελειώνουν οι άλλοι + μπάγεβιτς αυτό κάνεις, πουλάς και λίγο αδικία και μετά και βγαίνεις ακέραιος.από το να ρισκάρεις και να τύχει κάνα σεξ δηλαδή.
για μας τι να πω, είχανε και ρέντα οι κερατάδες άλλα να παίζεις καλύτερα και να λήγει 1-1 είναι κάπως σαν τον τίτλο του ηθικού πρωταθλητή.

BlackiE
01-02-2010, 23:39
Έχετε γεμίσει ηθικά πρωταθλήματα εσείς εκεί στους Θρακομακεδόνες.

Griffith
01-02-2010, 23:40
φιλαράκι δεν είμαι αεκ εγώ.

Mitsmann
01-02-2010, 23:49
εντιτ. οταν παιζεις το χαζο, δεν εχει πλακα.

wino
01-02-2010, 23:56
εντάξει δε το λες και αεκάκι για χτες! άμα σε έχει σκίσει πχ ο πανιώνιος εκτός και δεν έχεις πάρει αποτέλεσμα πουθενά άμα στο ΟΑΚΑ σου έρχεται ένα γκολ στο 9' + και δεν τελειώνουν οι άλλοι + μπάγεβιτς αυτό κάνεις, πουλάς και λίγο αδικία και μετά και βγαίνεις ακέραιος.από το να ρισκάρεις και να τύχει κάνα σεξ δηλαδή.
για μας τι να πω, είχανε και ρέντα οι κερατάδες άλλα να παίζεις καλύτερα και να λήγει 1-1 είναι κάπως σαν τον τίτλο του ηθικού πρωταθλητή.

lol,
perimenes tsonta alla den sou ekatse. Den peirazei, perastika sou. Panhgurise to prwta8lhma twra giati etsi opws pas, 8a exoume klamata sto telos.

Griffith
02-02-2010, 00:10
μια χαρά περίμενα.παίζετε σκατά, δεν έχετε πάρει αποτέλεσμα πουθενά και τα τελευταία χρόνια ειδικά έχετε την τιμή να έχετε εισπράξει 4 από τον παο του μουνιόθ εντός και 4 από τον παο του τεσέιρο εκτός (<~ ζεν).ήρθε χ, μπράβο άεκ! δεν κοροϊδεύω μάλιστα, ότι μπορεί ο καθένας και αυτή τη στιγμή η αεκ της καρδιάς μας τόσα μπορεί.

Odonian
02-02-2010, 00:16
εντιτ. οταν παιζεις το χαζο, δεν εχει πλακα.

Είναι μια απλή ερώτηση. Δυο είναι, αλλά οκ.

Εγώ πιστεύω ότι ήταν όσο οφσάηντ όσο ήταν του Πανιωνίου το γκολ, τρομερά οριακά και αφού έδωσε το ένα καλώς έδωσε το άλλο. Για τον αργεντινο καλώς αποβλήθηκε. Επίσης ο αβραμης όντως σπρώχνει και θα μπορούσε να το δώσει. Αυτά.

Mitsmann
02-02-2010, 00:27
ο ντερμπυσαηρ ειναι οφφσαιντ και ο ντατολο καλως αποβαλλεται.

το πεναλτυ του Μπουλελελε πως λεγεται, δε το δινει ουτε ο Οντονιαν στο Καυτατζογλειο.

Eulogy
02-02-2010, 00:43
μια χαρά περίμενα.παίζετε σκατά, δεν έχετε πάρει αποτέλεσμα πουθενά και τα τελευταία χρόνια ειδικά έχετε την τιμή να έχετε εισπράξει 4 από τον παο του μουνιόθ εντός και 4 από τον παο του τεσέιρο εκτός (<~ ζεν).ήρθε χ, μπράβο άεκ! δεν κοροϊδεύω μάλιστα, ότι μπορεί ο καθένας και αυτή τη στιγμή η αεκ της καρδιάς μας τόσα μπορεί.

φαντασου και ουτε ετσι δεν μας κερδισατε

psychotron
02-02-2010, 09:52
Ο Πανιώνιος θεωρεί ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος με τον γαυρο, έβγαλε ανακοίνωση και βιντεάκι. Κανείς επιστήμων;
Παρών! Καμία σχέση, δεν βλέπω σοβαρό λόγο γκρίνιας.
Τα γκολ (Derbyshire και του νιόνιου) είναι και τα 2 offside, πέναλτι χλωμό το είδα, αλλά εγώ έχω και κόκκινα γυαλιά ως γνωστόν! Μιλάμε βέβαια για τον Αβρααμ, γιατί αυτό του Μέλμπεργκ είναι αστείο ακόμα και να το συζητάμε. Ο βλαμμένος ο σκούφαλης επίσης έπρεπε να βλέπει το ματς από τη φυσούνα από ένα σημείο και μετά. Αυτά.

KoiliaSamprela
02-02-2010, 09:58

http://1.bp.blogspot.com/_z9z9ZuHZEnY/SxloiUo4qxI/AAAAAAAAEY4/7370A-G-K9o/s200/xidi.jpg

warlord mkII
02-02-2010, 10:32
Είδα το γαύρο μέχρι το 70 (μετά στο ραδιόφωνο έλεγαν για καθαρό πέναλτυ και αδίκως ακυρωμένο γκολ του Πανιωνίου). Στις φάσεις που είδα το βράδυ, το πέναλτυ πολύ δύσκολα το δίνει κάποιος, είναι όσο ήταν και εκείνο του ντουντού με τον THRASHυβουλο.
Τα γκολ νομίζω ότι καλώς ακυρώθηκαν και τα 2.

Αυτο το μ@#@%πανο ο Σκουφαλης έπρεπε να φαει κοκκινη στην αγκωνια και αφού δεν την έφαγε, έπρεπε να τον τιμωρήσει βάσει βιντεο η λίγκα.
Το αργεντικό καυτό αγόρι καλώς εφαγε και τις 2 κίτρινες.

Στα δικά μας, περισσότερο ο Βύντρα άξιζε ν αποβληθεί παρά ο Σαριεγκι. Και γενικά ο κόρακας μας πηγε.

Mitsmann
02-02-2010, 10:48
το πέναλτυ πολύ δύσκολα το δίνει κάποιος, είναι όσο ήταν και εκείνο του ντουντού με τον THRASHυβουλο.

Οχι, σπρωχνει και ο Μπελελελελ πρωτος. Καμμια σχεση. Στο ματς με τον Θρασυβουλο, εβαλε χερια στον Ντουντου και τον σπρωχνει ο αμυντικος (ο Ροβας?)

Moonspellheim
02-02-2010, 11:29
Αμα οντως ειναι ο Ροβας, εχεις προβλημα!

Mitsmann
02-02-2010, 11:49
γιατι, δεν εχει χερια?

bbq
02-02-2010, 12:12
κι εσύ έφαγες 3 από την ΑΕΚ του Λόλο του Τσάνκο και άλλα τόσα από Σοάρες και Μπουρμποκρασσάδες αλλά δεν το κάναμε και θέμα

Moonspellheim
02-02-2010, 12:14
γιατι, δεν εχει χερια?

οχι απλα ειναι λιγο ανησυχητικο το να θυμασαι ποιος παιχτης του Θρας εκανε πεναλτι στον Ντουντου περσι!

Mitsmann
02-02-2010, 12:28
εβαλα και ενα ερωτηματικο!!!

MaX Payne
02-02-2010, 13:09
Στο ματς με τον Θρασυβουλο, εβαλε χερια στον Ντουντου και τον σπρωχνει ο αμυντικος (ο Ροβας?)

παραλιγο ο Ροκας ητανε

N-bkgd6OaQc

καλα πεναλταρα ε

ari-m
02-02-2010, 13:34
eee min ta ksanaleme
o amyntikos Zmprwxnei ton paikti tou gay
autos kanei miso vima mprosta .... kai ksafnika ...
niw8ei to wstiko kyma tou Zmpwksimatos kai swriazetai keraynovolimenos alla eytyxws zwntanos ...

Mpenaltara.-

Mitsmann
02-02-2010, 15:35
λυπαμαι παιδακια, ας μην τον εσπρωχνε.
και ειναι πεναλτυ.

Krux
02-02-2010, 15:39
Τον εξαύλωσε λέμε ο αμυντικός.

warlord mkII
02-02-2010, 15:44
Ελεος ρε μιτσμανν.

Mitsmann
02-02-2010, 15:56
δε χρειαζεται να ξαναλεω τα ιδια, τα ελεγα τοτενες.

FIXXXER
02-02-2010, 16:16
Warlord, σε παραδεχομαι για το προηγουμενο σου ποστ, πραγματικα, οπως και για αλλα προσφατα ποστς. Σε λεω σαλιγκαρι για τη φαση ωρες ωρες αλλα πιστευω δεν εισαι καμμενος βαζελος, σε αντιθεση με αλλους που ξερω (και γαυρους και αεκτζηδες κτλ). Αλλα κι εγω πιστευω πως το συγκεκριμενο ειναι πεναλτυ, σορρυ. Μπορει ο Ντουντου να τρωει και μια δευτερη σφαιρα αφου εφαγε την πρωτη, αλλα ο αμυντικος ειναι απλα βλακας, τον σπρωχνει εμφανως και δεν εχει προθεση να παει προς τη μπαλα, αλλα να αποτρεψει τον αλλον απο το να την πιασει.

Griffith
02-02-2010, 16:26
καλά τα λες eulogy.εγώ πάντως δε στάζω χολή να ξέρετε.
bbq εντάξει είσαι άνετος αλλά η στατιστική έπαιξε το ρόλο της για να σταματήσετε να λέτε λέξεις όπως πελάτης χαχαχ.
αυτό του dudu βτς είναι πέναλτυ από τεχνικής άποψης.η πολιτική στη διαιτησία είναι ένα καπέλο αλλά αυτό το πράμα είναι πέναλτυ και κυρίως όσο μας δίνουν τέτοια σφυρίγματα είναι κάπως να λέμε άλλα.

warlord mkII
02-02-2010, 16:31
Μπορει ο Ντουντου να τρωει και μια δευτερη σφαιρα αφου εφαγε την πρωτη, αλλα ο αμυντικος ειναι απλα βλακας, τον σπρωχνει εμφανως και δεν εχει προθεση να παει προς τη μπαλα, αλλα να αποτρεψει τον αλλον απο το να την πιασει.

Προφανως και ισχυουν ολα αυτα και ο αμυντικος ειναι ηλιθιος, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εγινε και η φαουλαρα που ο διαιτητης δεν μπορουσε να μη σφυριξει. Σκεψου να γινοταν αυτη η φαση στην Αγγλια. Νομιζω οτι θα γελαγε ο κοσμος με τον Ντουντου.

Raven Lord
02-02-2010, 17:00
πολλούς fan του βόλεϊ έχουμε στο φορουμ...

FIXXXER
02-02-2010, 17:12
Μπορει ο Ντουντου να τρωει και μια δευτερη σφαιρα αφου εφαγε την πρωτη, αλλα ο αμυντικος ειναι απλα βλακας, τον σπρωχνει εμφανως και δεν εχει προθεση να παει προς τη μπαλα, αλλα να αποτρεψει τον αλλον απο το να την πιασει.

Προφανως και ισχυουν ολα αυτα και ο αμυντικος ειναι ηλιθιος, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εγινε και η φαουλαρα που ο διαιτητης δεν μπορουσε να μη σφυριξει. Σκεψου να γινοταν αυτη η φαση στην Αγγλια. Νομιζω οτι θα γελαγε ο κοσμος με τον Ντουντου.

Ναι, αυτο που λεω ειναι οτι επειδη κανει θεατρο ως προς την ενταση, δε σημαινει οτι δεν ειναι πεναλτυ. Αν ηταν ετσι, ο Καραγκουνης δεν επρεπε να κερδιζει ποτε στη ζωη του ουτε φαουλ ουτε καν πλαγιο ακομα κι αν περναει η μπαλα τη γραμμη.

MaX Payne
02-02-2010, 19:09
σοβαρευτειτε που ναι πεναλτι αυτα
νιωθει ο ντουντους ενα χερι στη πλατη του να τον χαιδευει και πεφτει
και ειναι μπεναλτι?

τοτε κι αυτη η μαλακια του αβρααμ την κυριακη ηταν μπεναλτι τοπε και ο βαρουχας

Ruthless
02-02-2010, 20:05
Σόρι που σας το χαλάω ε, αλλά κολλητός κωλόγαυρος πλέον ντρέπεται να μιλά για Καραγκούνη. Εδώ πλέον βλέπει τις βουτιές και λέει πως ο τάδε παίχτης ντιογκίζει.

Προσέχτε το ε;

GG*
02-02-2010, 20:06
ενταξει ρουθλες

Odonian
02-02-2010, 22:36
Δεν έχουν και τις τραγικές διαφορές οι φάσεις, γι' αυτό έγραψα και το "σφυρίζεται" - το έχουμε δει να το σφυρίζουν.

freak brother
02-02-2010, 22:41
χαχαχαχαχα ΝΤΙΟΓΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑ αχαχαχαχαχα βαρεσε το 18 χρονο λολ

JnB
02-02-2010, 22:45
Γύρω στα 24-25 δεν είναι;

freak brother
02-02-2010, 22:52
Γύρω στα 24-25 δεν είναι;

o παπ που φαγε τα μπουκετα? νομιζω 17-18

jack the ripper
02-02-2010, 23:04
giannis papadopoulos re....o koftis...kana 23ari prepei na einai..

freak brother
02-02-2010, 23:30

α επειδη λεγαν για ταλεντο..

KoiliaSamprela
02-02-2010, 23:49
Δανείζουμε για 3 μέρες

http://www.parapolitika.gr/files/images/aek_jebour.jpg

ίσα να στρώσουν οι κώλοι ε!

Moonspellheim
02-02-2010, 23:58
Χαχαχαχα, η ενδεδειγμενη λυση πιστευω!

freak brother
03-02-2010, 00:04
http://www.pao-13.com/Gonzalez56.jpg

_UnHoLy^MaRtYr_
03-02-2010, 00:11

α επειδη λεγαν για ταλεντο..

20 είναι ρε κωλοτούμπα.

jack the ripper
03-02-2010, 03:34
ontws 20 sta 21 my mistake.. alla nomiza oti se esas eixe erthei 20 peripou gia auto

ari-m
03-02-2010, 11:59
τοτε κι αυτη η μαλακια του αβρααμ την κυριακη ηταν μπεναλτι τοπε και ο βαρουχας

ton varouxa ton exoume grammeno kserei autos pou ...

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=28055

an milame gia tin fasi ekei gyrw sto 3:05 tote kalo einai o varouxas na paei prwta se enan ofthalmiatro kai meta se kanan psyxiatro gia 8a mas trelanei olous pou eksigei tis faseis opws ton volevoun ka8e fora ...

sorry re palikaria alla sto 3:20 fainetai ka8aro zprwksimo ektos megalis perioxis ... afou o paixtis den epese ekei alla exase tin isorropia tou einai logiko na soriastei stin amesws epomeni epafi, oso adynami kai na einai auti ... opws kai na to kanoume omws exei proigithei to arxiko sprwksimo sto opoio dystyxws o avraam einai oriaka ektos perioxis .... ara an iparxei ki eprepe na do8ei kati auto einai faoul ...

kala einai na fonazoume gia sfages ki alla, omws na koitame ligo swsta tis faseis kai tous kanonismous ...

Amnesiac.
03-02-2010, 12:02
Περίμενα να δω πρωτοσέλιδο Πρωταθλητή "Μια γροθιά οι παίχτες του Θρύλου" αλλά διαψεύστηκα.

Nasum
03-02-2010, 12:05
Σε αντίθεση,είδες "Μια γροθιά σε παίχτη του Θρύλου".

jack the ripper
06-02-2010, 21:19
Η Ξάνθη τοποθετήθηκε επίσημα για τον καταλογισμό πέναλτι σε βάρος της, απέναντι στην ΑΕΚ, στο ημίχρονο του αγώνα με την «Ένωση», χαρακτηρίζοντας της απόφαση του διαιτητή Κουκουλάκη, «ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο». Οι άνθρωποι της ακριτικής ομάδας διαμαρτύρονται για τη φάση του 15’ όταν ο Γκσπούρνινγκ ανέτρεψε τον Μπλάνκο, με τον Αργεντινό επιθετικό να ευστοχεί από τα έντεκα μέτρα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

anakoinwseis apo to imixrono loipon :touched::touched:

Tispanagias tamatia
06-02-2010, 21:21
χαχαχαχαχαχ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΣ

Mitsmann
06-02-2010, 21:24
το εχει ξανακανει αυτο. πριν 2-3 χρονια

Fireknight
06-02-2010, 21:31
lol , ki o Koukoulakis edose tin 8esi tou ston tetarto apo tin ntropi tou !

Kelldorain
06-02-2010, 21:34
Επίσημα λέει θλάση στο ημίχρονο :touched:

JnB
06-02-2010, 21:34
Πάρτε έναν τυχαίο άνθρωπο στο δρόμο.
Πείτε του όταν δει μια μπάλα να κυλάει σε λογική ταχύτητα να τρέξει να την πιάσει.
Αφήστε τον μόνο του με την ησυχία του να το κάνει.
Έστω ότι βρέχει κιόλας.
Αν ΔΕΝ είναι ανάπηρος, θα την πιάσει.
Σωστά;

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=36335&Ln=Gr

........

jack the ripper
06-02-2010, 21:35
:touched::touched::touched: (kai gia ta 2 )

Tispanagias tamatia
06-02-2010, 21:36
Έλα ρε, αυτός πήγε να μας κάψει και στο κύπελλο.

bbq
06-02-2010, 22:10
χατ τρικ ο Πανόπουλος

Τριπλή ανακοίνωση στον αγώνα με την ΑΕΚ εξέδωσε η ομάδα της Skoda Ξάνθης, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία του αγώνα.

Η πρώτη ανακοίνωση αναφέρει:

"Θεωρούμε ντροπή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε όποια κατηγορία και αν παίζουν οι ομάδες και όποιες και αν είναι αυτές, να δίνονται πέναλντι σαν και αυτό που δόθηκε στην Αεκ στο πρώτο ημίχρονο.

Το γιατί δόθηκε αυτό το πέναλντι το αφήνουμε στην κρίση του απλού φιλάθλου και των ιθυνόντων του Ελληνικού Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, του Προέδρου της Super League, του Προέδρου της ΕΠΟ και λοιπά και λοιπά…"..

Η δεύτερη ανακοίνωση λέει:

"Προς τον Πρόεδρο της Super League, Προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ

Και το έργο της ορχήστρας συνεχίζεται ανακόπτοντας με ανύπαρκτο offside τον ποδοσφαιριστή Μπούγκα που έβγαινε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας"

Τρίτη και φαρμακερή...

"Ερώτηση (Quiz) για να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό της Ακριτικής μας Ξάνθης.

Η ερώτηση αυτή απευθύνεται στο Πρόεδρο της Super League, στον Πρόεδρο της ΕΠΟ.

"Τι γίνεται ρε παιδιά;; Υπάρχουν χρωστούμενα;;"

Η ερώτηση αυτή έχει τεθεί όπως έχει έρθει από δεκάδες τηλεφωνήματα που έγιναν στην ομάδα μας".

wino
07-02-2010, 07:30
orismenes omades einai sunwnimes me ti sixamara kai tous a3izei na paizoun b ethnikh toulaxiston. Mporoun na vgazoun kai anakoinwsh ka8e 1 lepto.
kata ta alla 2 gkol o blanco!!!

FIXXXER
07-02-2010, 10:14
Συμφωνω με την πρωτη προταση, μαζι με Ξανθη και ΑΕΚ

wino
07-02-2010, 14:04
vale na akouseis to metropolis pt2 twra kai ase thn aek

eisai kai gavros kai milas kai gia sixamenes omades. sunel8e

jack the ripper
07-02-2010, 15:45
ela mwri latreia ergoteli pame gia syntrivi :touched::touched::touched:

Mitsmann
07-02-2010, 18:28
Σκορερ Μελμπεργκ-Νταρμπησαηρ

ε, :pink:

stam and the witches
07-02-2010, 18:30
Τι τσόντα γκολ έφαγε ο γαύρος;

BlackiE
07-02-2010, 18:45
Αφού είναι ρουφήχτρα ο άνθρωπος.

freak brother
07-02-2010, 19:36
5-1 τα μπουκετα τους ξυπνησαν!! η καρδια του πρωταθλητη!!1

Entrancemperium
07-02-2010, 19:58
Κανά λινκ για το ντέρμπυ του κάμπου;

Fireknight
07-02-2010, 20:04
Oscar malakias ston Vitolo . Kerdizeis 1-0 , o Iraklis den yparxei sto gipedo (sto proto imixrono) , kai kaneis xeri(=defteri kitrini sto kentro) . Olo diko tou .

ps: nomizo xanei kai ton vazelo .

Tonosalata
07-02-2010, 20:07
Κανά λινκ για το ντέρμπυ του κάμπου;

+1
??

jack the ripper
07-02-2010, 20:09
+1

Magellan
07-02-2010, 20:10
http://chabka.fr/ch2.html

ps: nomizo xanei kai ton vazelo .

με καβαλα νομιζω παιζετε

Pinatero
07-02-2010, 20:10
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-2
:(

Mitsmann
07-02-2010, 20:11
να παρει ο Πανθρακικος 6 βαθμους?

freak brother
07-02-2010, 20:11
http://www.livescorehunter.com/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=13820&tid=3127&channel=1&tmpl=component&layout=popup&Itemid=207

00i00
07-02-2010, 20:21
η καταρα της μπαμπως

σουκου ανακοινωσεων...απολαυστικος κοντης

KoiliaSamprela
07-02-2010, 20:30
γελάει ο κόσμος πάλι με τις κάρτες ε!

Εντάξει είπαμε δικό σας , αλλά λίγο τακτ βρε αδερφέ :dfinger:

Abruzzi
07-02-2010, 20:58
γκολαρες καρμπον σισε.
lol στο 2-0 ελεγα "φτανει ρε μαλακες με το replay"

FIXXXER
07-02-2010, 21:13

Ακουσα το Metropolis pt3 100 φορες απο χθες και συνηλθα, επιμενω οτι μακαρι να επεφτε η ΑΕΚ να ελειπαν αυτα τα ποστς δηλαδη, η ομαδα δε μου φταιει.

KoiliaSamprela
07-02-2010, 21:35

Ακουσα το Metropolis pt3 100 φορες απο χθες και συνηλθα, επιμενω οτι μακαρι να επεφτε η ΑΕΚ να ελειπαν αυτα τα ποστς δηλαδη, η ομαδα δε μου φταιει.

εύχομαι να έχεις μεγάλο στόμα , θα μπει πράμα ;)

Entrancemperium
07-02-2010, 21:41
H Λάρισα είναι ομάδα Β Εθνικής απλά και όμορφα.. Μέχρι και ο πεσμένος Πάνθρακας έκανε την επανάσταση του.. Η Λάρσα είναι 0.
(Καλά λες να έδωσε πριμ ο Μπαμπάς να χάσουν ξεβρακωμένοι;):oops:

FIXXXER
07-02-2010, 21:43

Τα δικα σου ποστς αν και καφρικα, δε με ενοχλουν παντως!
Κατσε να μπειτε playoffs! Κακη παρενθεση για τον Αρη!

Daffy
07-02-2010, 21:47
oraio mats,omorfo ksilo,malakia modistrou.krimas

Nasum
07-02-2010, 22:04
Αντίδραση Νταμπίζα στο πρώτο γκολ Σισέ...

KoiliaSamprela
07-02-2010, 22:26

Ακόμα και αν έχουμε μπει , ποιος ξέρει τι θα έχει γίνει μέχρι τότε , αν θα έχουμε διοίκηση , αν θα παίζουν παίχτες , ι-τι-σι. Μπορεί να πάμε και για 6 ήττες ίσα να σπάσουμε το ρεκόρ , γιατί?
Γιατί Μπορούμε

Eulogy
08-02-2010, 01:52

lool
gia tin AEK logika na parakalas na pesei b .. to katalabainw paizei kai aytos o Scoco..alla gia tin ksanthi giati?? den sou exei ferthei kala?

wino
08-02-2010, 03:10

Ακόμα και αν έχουμε μπει , ποιος ξέρει τι θα έχει γίνει μέχρι τότε , αν θα έχουμε διοίκηση , αν θα παίζουν παίχτες , ι-τι-σι. Μπορεί να πάμε και για 6 ήττες ίσα να σπάσουμε το ρεκόρ , γιατί?
Γιατί Μπορούμε

Ante kai na mpoume play off, ante kai na kanoume 6 nikes h 6 httes, kai ti egine?

Fixxxxxxxxxxxxxxxer sumfwneis oti h 3an8h einai sixamenh alla den sou arese to post mou, mallon den sunhl8es

Raven Lord
08-02-2010, 14:40
άλλη μια γεμάτη εμφάνιση από πανάθα. ήρθαν κ τα γκολάκια αυτή τη φορά. βήμα βήμα, είπαμε. ο τζιμπριλέιτορ είχε 2 αγωνιστρικές να σκοράρει κ έγινε είδηση!

KoiliaSamprela
08-02-2010, 15:18
άλλη μια γεμάτη εμφάνιση από πανάθα. ήρθαν κ τα γκολάκια αυτή τη φορά. βήμα βήμα, είπαμε. ο τζιμπριλέιτορ είχε 2 αγωνιστρικές να σκοράρει κ έγινε είδηση!

κάπου στις αρχές είχα κράξει τον Σισσέ. Θα βρω το ποστ για δημόσια διαπόμπευση.

Είναι η τεράστια διαφορά στον ΠΑΟ , όντως είναι ποδοσφαιριστής μεγάλου επιπέδου.
Το θέμα φυσικά είναι ότι αν τον απομονώσεις έχει πρόβλημα η ομάδα.

Πάντως δηλώνω ρισπέχτ καθώς τρώω τα αχαμνά μου για τις δηλώσεις μου στην προετοιμασία (νομίζω).

Griffith
08-02-2010, 15:25
όλα ωραία χτες, κάναμε αυτό που λένε πειστική εμφάνιση.άν δε κάνουν ματσάρα οι γκούνης, βύντρα, καντέ και κομπανία και αλλοι ταλαίπωροι κάνουν δυο τελικές και τρώνε δύο ίδια γκολ, αυτή η κατηγορία δε μας χωράει όλους.
ποιος γαμεί το παο-λάρισσα βέβαια όταν γίνεται τέτοιο έπος στο χαριλάου.

fandango
13-02-2010, 22:18
-τι έφταιξε και χάσατε;
-ίσως να υποτιμήσαμε τον ΠΑΟΚ.

... :moutza:

δε φταίτε εσείς βέβαια, εμείς που φάγαμε 4 φταίμε, αλλά νά'χαμε να λέγαμε.

Fireknight
13-02-2010, 22:53
paiksame arketa kalytera apo oti perimena . Polles apousies , eidika sto kentro , alla oi Sorlin kai Fotakis itan poly kaloi , kai stin amyna pou paizame me DC ton Sznaucner .

mia :moutza: kai sto xazovioli ton Arampatzi , giati einai xazoviolis .

Mel Gibson
14-02-2010, 16:23
δειτε το βραδυ το γκολ του επσταιν που δεν βλεπει το κορακι&σταματαει την φαση,αντι να αφησει πλεονεκτημα.

jack the ripper
14-02-2010, 17:36
an vrei kaneis kana link kalytero apo ta gnwsta ellinara bebinio as pei :)

Entrancemperium
14-02-2010, 17:48
λινκ για το ντέρμπυ του ΟΑΚΑ; :-?

jack the ripper
14-02-2010, 17:55
http://ellinarasgrtv.tk/ alla etsi kai etsi einai :/

Entrancemperium
14-02-2010, 18:03
thanks palevetai

jack the ripper
14-02-2010, 18:03
poutsa kai egw ston ellinara..kana tsakali kserei kana allo please ???

Magellan
14-02-2010, 18:05
http://greecefootballnews365.viviti.com/

κολαει αρκετα

jack the ripper
14-02-2010, 18:06
:pink::pink:

dopefiend
14-02-2010, 18:25
κιεδω επισης

κοντεύω να ξεράσω με το βάζελο εκφωνητή

Magellan
14-02-2010, 18:32
αεκτζης ειναι

dopefiend
14-02-2010, 18:41
μήπως είναι αντικαβάλα :?:

jack the ripper
14-02-2010, 19:17
:-|:-|:-|

_UnHoLy^MaRtYr_
14-02-2010, 19:19
Λοιπόν. Μεγάλη ομάδα.

00i00
14-02-2010, 19:29
http://img14.imageshack.us/img14/1052/funpic388zy6.jpg???

dopefiend
14-02-2010, 19:30
μωρη ομαδαρα

καλος ο ρινκον

_UnHoLy^MaRtYr_
14-02-2010, 19:32
Λοιπόν, ακόμα φαβορί είστε προφανώς, αλλά μας ανοίγει η όρεκση και βάλτε τις φιέστες από το Γενάρη όπου αρμόζει. Χειρότερη νοοτροπία/διαχείριση καταστάσεων έβερ.

(Η δική μας όρεκση άνοικσε, το τι θα κάνουν μετά τα καμάρια μας είναι άλλο θέμα =ρ)

Φτιάξτε ένα πρωτάθλημα με 20 Καβάλες :touched:

jack the ripper
14-02-2010, 19:33
premier league to kaname gamw to dia

Daffy
14-02-2010, 19:34
k tora elate

Abruzzi
14-02-2010, 19:45
η ανεση με την οποια μας εβαλαν τα γκολ εδειξε ποσο ξεβρακωτη αμυνα εχουμε.
να δω πως θα παμε τουμπα αν κερδισει ο γαυρος...και εχουμε και ρομα...γαμησετα του αγιου πουτσοντινου.

Entrancemperium
14-02-2010, 19:47
Γελάει ο κόσμος, ειλικρινά, και επειδή ο βάζελος την έχει την αυτοκαταστροφή και τη μιζέρια στο DNA του, περιμένω συγκινήσεις τρελές και όργια από δω και πέρα!
Ένα πράγμα θα ήταν η κάβλα, να γκρεμιστούν όλα!
Πρωτάθλημα στο ΖΜΠΑΟΥΓΚ, αυτό ίσως να ήταν το καλύτερο, να πιάσουμε τον πάτο που μας αξίζει..

BlackiE
14-02-2010, 19:47
Γελάει ο κόσμος αμα το χάσετε και φέτος ε.

Entrancemperium
14-02-2010, 19:49
Αυτό λέω ρε συ και ο απόλυτος εξευτελισμός δε θα είναι να το πάρει ο πράχτορας αλλά ο ΤΕΟ!
Πάτος! Πιστεύω μπορούμε!

jack the ripper
14-02-2010, 19:53
btw fanike to keno tou zilberto simera apisteuta...kai o monos koftis pleon itan o simao...enas matos itan auto pou xreiazotan na ginei ligo paixnidi alla @@....
twra prepei na mi xasoume sti troumpa..

BlackiE
14-02-2010, 19:56
Ε καλά, κάτσε να περάσουμε εμείς απ' την Τρίπολη πρώτα :P

Entrancemperium
14-02-2010, 20:00
Mπααααα δεν πιστεύω σε γκέλα του γαύρου απλά γιατί ο γαύρος πιστεύω ότι ένα παιχνίδι που το θέλει εδώ που φτάσαμε ξέρει να το πάρει, όσο και αστείος να είναι φέτος, τόσα δώρα δε μπορεί να μας κάνει. Προβλέπεται μάχη ως το τέλος και θέλω και τον ΖΜΠΑΟΥΓΚ να τα κάνει όλα ρημαδιό! Δλδ ήττα στην Τούμπα και να παίζουν 3 για τίτλο!

_UnHoLy^MaRtYr_
14-02-2010, 20:12
Χαχαχαχ :touched:

Odonian
14-02-2010, 20:17
Τώρα που πέρασαν τα μηνάκια και φαίνεται η δουλειά του νέου τεχνικού τιμ, βλέπουμε πόσο κσλύτερη είναι η ομάδα χωρίς τον Τεν Κάτε. Αλλά όχι, τώρα θα φταίει που δεν του πήρανε αμυντικό.

:moutza:

Griffith
14-02-2010, 20:20
ο σημερινός θρίαμβος αφιερωμένος στους ψιλικατζήδες της διοίκησης που δεν πήραν σέντερ μπακ γιατί ο οσφπ έφερε χ στην καβάλα.γελάω επίσης που κάποιοι πίστευαν ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί από νωρίς - είστε τρελοί ρε μαλάκες, θα μας άφηνε ο παναθηναϊκός να πλήξουμε?
οντόνιαν για πες τι διαφορετικό θα γινόταν σήμερα με τον κάτεν.

KoiliaSamprela
14-02-2010, 20:22
γελάω με δηλώσεις πατέρα .....

freak brother
14-02-2010, 20:43
αστεια αμυνα ΑΣΤΕΙΑ . τα δυο γκολ καρμπον...

με το που εληξε επαιξα σοβαρα λεφτα στο διπλο του γαυρου και επειδη δεν τον ειχε μονο επαιξα και μπορντο ασο.. αμα χασω την μπορντο θα παω να σπασω κανα προπατζιδικο .:-| (που θα την χασω το ξερω... αργκκκ)

_UnHoLy^MaRtYr_
14-02-2010, 20:49
Χαχαχαχαχ κ εδώ τα ίδια, με το που λήγει φορτώσαμε το διπλό.
Για αυτό έχουμε τα ίντερνετς φρικ =ρ

FIXXXER
14-02-2010, 20:56
Τώρα που πέρασαν τα μηνάκια και φαίνεται η δουλειά του νέου τεχνικού τιμ, βλέπουμε πόσο κσλύτερη είναι η ομάδα χωρίς τον Τεν Κάτε. Αλλά όχι, τώρα θα φταίει που δεν του πήρανε αμυντικό.

Γελαω με αυτο το ποστ. Οντως, με Τεν Κατε μπορει να εληγε 0-3.

Κατα τα αλλα, τα λεμε εδω και μηνες, απειρα :pink: σε Λουα Λουα. Οποιος στεκεται στις προσωπικες του φαντεζι ενεργειες και τις τριπλες και δε βλεπει οτι αναστατωνει ολη την αντιπαλη αμυνα και ανοιγει χωρους για αλλους γιατι πρεπει να τον μαρκαρουν 2-3 παικτες, ειναι απλα τυφλος.

freak brother
14-02-2010, 20:58
Χαχαχαχαχ κ εδώ τα ίδια, με το που λήγει φορτώσαμε το διπλό.
Για αυτό έχουμε τα ίντερνετς φρικ =ρ

σε καφετερια ημουν ρε :evil:

freak brother
14-02-2010, 21:00

εγω ειδα παντως κλασσικο τεν κατικο παιχνιδι σημερα ... γιομες και αγιος ο θεος!

Stormrider
14-02-2010, 21:01
γελάει ο κοσμος με την καταντια του Παναθηναϊκού ΑΟ . αν καταφέρει να χάσει αυτο το πρωτάθλημα δεν θα το παρει ΠΟΤΕ.
κανα λινκ εχουμε για το ματσακι του ολυμπιακού?

Odonian
14-02-2010, 21:03
ο σημερινός θρίαμβος αφιερωμένος στους ψιλικατζήδες της διοίκησης που δεν πήραν σέντερ μπακ γιατί ο οσφπ έφερε χ στην καβάλα.γελάω επίσης που κάποιοι πίστευαν ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί από νωρίς - είστε τρελοί ρε μαλάκες, θα μας άφηνε ο παναθηναϊκός να πλήξουμε?
οντόνιαν για πες τι διαφορετικό θα γινόταν σήμερα με τον κάτεν.

Σήμερα; Μέτρα πόσους βαθμούς έχουμε χάσει στα τελευταία ματς. Η ομάδα στον πρώτο γύρο έπαιξε εντελώς βαρετά με την ΑΕΚ πχ, αλλά το ματς το πήρε. Φέτος παίξαμε "καλύτερα" αλλά φέραμε Χ.

Ο Νιόπλιας ασχολείται περισσότερο με το πινακάκι του και λιγότερο με τους παίκτες που έχει. Η ομάδα είναι φανερό ότι δεν έχει ασφάλεια στο κέντρο της άμυνας. Ο Τεν Κάτε συνειδητά κρατούσε την άμυνα λίγο πίσω με αποτέλεσμα να υπάρχουν αποστάσεις, αλλά να παίρνει τα ματς με την ποιότητα στις στημένες επιθέσεις. Επίσης με τον Χενκ γυρίσαμε ένα κάρο ματς φέτος. Σήμερα αρκούσε να είναι κακός ο Λέτο για να βραχυκυκλώσει ο Νιόπλιας και να δούμε πολύ ανορθόδοξη την ομάδα.

Βλέπουμε και τον γαυρο παράλληλα, πολύ αποτελεσματικός χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλός. Πλάκα έχουν οι εφημερίδες γαυρου που ξεφώνιζαν τον χαραλαμπιδη πριν το ματς, τον ίδιο που είχε ξεπατώσει τον Αρούλη πέρσι. Είναι εξαιρετικός σήμερα!! (ροφλ)

FIXXXER
14-02-2010, 21:06
Τζορβας να γινεται εξαλλος με εποπτη στο 0-1 που ηταν 2 μετρα καλυμμενος ο Σμολαρεκ την ωρα της πασας :touched:

BlackiE
14-02-2010, 21:07
γελάει ο κοσμος με την καταντια του Παναθηναϊκού ΑΟ . αν καταφέρει να χάσει αυτο το πρωτάθλημα δεν θα το παρει ΠΟΤΕ.
κανα λινκ εχουμε για το ματσακι του ολυμπιακού?

Εδώ έβλεπα το 1ο, τώρα δεν έχει εικόνα αλλά λογικά θα στρώσει όταν ξεκινήσει το 2ο.

_UnHoLy^MaRtYr_
14-02-2010, 21:09
Άλλο;

BlackiE
14-02-2010, 21:11
http://www.anaimgr.tv/
Κολλάει όμως

Fireknight
14-02-2010, 21:13
kai o ellinarasgrtv.tk

Griffith
14-02-2010, 21:30
χαχα, ποια είναι τα ένα κάρο παιχνίδια που γυρίσαμε; για ανορθοδοξία άστο ξέχνα το, δεν θέλω να γίνομαι κακός ούτε πιστεύω πως ήταν ο χειρότερος που έχει περάσει από τον παο αλλά η στήριξη που είχε και έχει ο κάτε από τον κόσμο είναι απίστευτα υπερβολική, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα για προπονητή μας.
σήμερα παίξαμε χάλια.δε δούλευε τίποτα και όπως έχει αποδειχτεί ο παναθηναϊκός φέτος καθαρίζει επιθετικά, αλλιώς έχει πρόβλημα.η άμυνα φάνηκε αυτό που είναι κατα βάθος, δηλαδή για γέλια και η καβάλα δεν ντράπηκε να μας κολλήσει δύο ίδια.ήταν ταυτόχρονα καλύτερη αμυντικά από εμάς, δε σκοράραμε πρώτοι, τέλος.εγώ γι'αυτό δε σκαλώνω τόσο στον προπονητή, το ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι και ο μουρίνιο και το πρόβλημα μας σήμερα δεν ήταν ο προπονητής.η διοίκηση όμως και μπορούσε και ήταν ανάγκη να αγοράσει αμυντικό γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα εκεί, δεν το έκανε με γνώμονα αστείες εκτιμήσεις.ας αναλάβουν τις ευθύνες τους το οποίο συμπεριλαμβάνει πιθανά να παν να κάνουν απονομή στο καραϊσκάκη.

Daffy
14-02-2010, 21:34
omorfi vdomada provlepetai me senaria paketon vgenopoulou k ta resta :touched:

ideato senario 0-1 me gkol kontopoutanou,eksallous panigirizmous k sss sti 4.psitheite

Odonian
14-02-2010, 22:08
χαχα, ποια είναι τα ένα κάρο παιχνίδια που γυρίσαμε; για ανορθοδοξία άστο ξέχνα το, δεν θέλω να γίνομαι κακός ούτε πιστεύω πως ήταν ο χειρότερος που έχει περάσει από τον παο αλλά η στήριξη που είχε και έχει ο κάτε από τον κόσμο είναι απίστευτα υπερβολική, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα για προπονητή μας.
σήμερα παίξαμε χάλια.δε δούλευε τίποτα και όπως έχει αποδειχτεί ο παναθηναϊκός φέτος καθαρίζει επιθετικά, αλλιώς έχει πρόβλημα.η άμυνα φάνηκε αυτό που είναι κατα βάθος, δηλαδή για γέλια και η καβάλα δεν ντράπηκε να μας κολλήσει δύο ίδια.ήταν ταυτόχρονα καλύτερη αμυντικά από εμάς, δε σκοράραμε πρώτοι, τέλος.εγώ γι'αυτό δε σκαλώνω τόσο στον προπονητή, το ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι και ο μουρίνιο και το πρόβλημα μας σήμερα δεν ήταν ο προπονητής.η διοίκηση όμως και μπορούσε και ήταν ανάγκη να αγοράσει αμυντικό γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα εκεί, δεν το έκανε με γνώμονα αστείες εκτιμήσεις.ας αναλάβουν τις ευθύνες τους το οποίο συμπεριλαμβάνει πιθανά να παν να κάνουν απονομή στο καραϊσκάκη.

Για το πόσα είναι τα παιχνίδια, ψάχτο. Είναι αρκετά, αν σκεφτείς ότι ΠΑΟ δεν έχει δεχτεί γκολ πρώτος πολλές φορές. Η ομάδα από τότε που έφυγε ο Ολλανδός σκοράρει σχεδόν αποκλειστικά με τον Σισέ, το έχουν δει και οι πέτρες. "Λέγαμε" ότι δεν υπήρχε τακτικό πλάνο, αλλά ο Κατσουράνης έβαλε όλα τα γκολ του τότε, με πανομοιότυπο τρόπο.

Η ομάδα δεν επιτήθεται σωστά πλέον και γι' αυτό χάνει τα ματς. Στη θεωρία ένα "ολοκληρωτικό" 4-3-3 με πίεση ψηλά και τα εξτρέμ να βοηθάνε το φορ, μπορεί να κάνει παπάδες, αρκεί να έχεις τους παίκτες. Εμείς απλά δεν τους έχουμε και δυστυχώς με την άμυνα στη σέντρα έχουμε τεράστιο πρόβλημα στις αντεπιθέσεις. Γι΄αυτό και λέω ότι οι ομάδες δε βγαίνουν στα πινακάκια του μάνατζερ, αλλά ανάλογα με το υλικό.

Όπως και να ΄χει, το πρωτάθλημα έγινε απείρως δυσκολότερο πλέον.

Εντιτ: Άσε που δε θυμάμαι τον Λέτο να κουνιέται στον Τεν Κάτε ε. Τη διαφορά πιστεύω θα την κρατούσε με ευκολία.

Έντιτ 2: Για τα γυρισμένα παιχνίδια, τα έχει μαζεμένα ένας αντίπαλος...

ΟΠΩΣ για παράδειγμα, ότι ο Παναθηναϊκός «γυρίζει» τα παιχνίδια του. Τρώει πρώτος γκολ από την ΑΕΚ και ισοφαρίζει. Τρώει πρώτος γκολ από τον Εργοτέλη και τον κερδίζει. Τρώει πρώτος γκολ από τον Άρη και τον κερδίζει. Χάνει 0-2 στην Καβάλα και ισοφαρίζει. Τρώει πρώτος γκολ από τον Αστέρα και ισοφαρίζει.
ΑΚΟΜΗ κι αλλιώς να το πάρουμε: Τον ισοφαρίζει ο ΠΑΟΚ 1-1 στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Παναθηναϊκός βάζει δεύτερο γκολ και κερδίζει. Τον ισοφαρίζει ο Πιερικός 1-1, έστω κουτσά στραβά βάζει ένα γκολ στο φινάλε και κερδίζει.
ΤΟ πιο σπουδαίο; Όποτε ο Παναθηναϊκός έχει προηγηθεί στο σκορ, πάντοτε έχει κερδίσει. Δεν έχει, δηλαδή, βρεθεί ακόμη ομάδα να του γυρίσει παιχνίδι…

KoiliaSamprela
14-02-2010, 22:34
inb4 πρωταθλητή: θησαυρός η μεταγραφή του προέδρου

inb4 reicarnation lived_by_something

Kelldorain
14-02-2010, 22:36
Για μένα αν υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα με τον Νιόπλια είναι οι δημόσιες σχέσεις που κάνει και φαίνεται στις αλλαγές κυρίως. Δηλαδή ο Λέτο παράδειγμα, σήμερα ήταν κακός ναι, αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει παιχνίδι επί Νιόπλια που να έχει παίξει 90λεπτο. Γενικά η λογική "κρατάω μόνιμα μέσα Καραγκούνη κι άλλους 2-3 και έχω τους ξένους για αλλαγές" είναι καλή αν σε ενδιαφέρει απλά να μη χάσεις τον έλεγχο, αλλά όχι όταν πας για πρωτάθλημα. Aπ' ότι διαβάζω μάλιστα στα ρεπορτάζ, όταν ο Λέτο έμαθε ότι θα βγει επιτέθηκε στον Καραγκούνη και όχι στον Νιόπλια. Ο οποίος Καραγκούνης δείχνει πραγματικά τεράστια κόμπλεξ όταν αφήνει το Σισέ να εκτελέσει φάουλ για πρώτη φορά στο 90 (και χωρίς καν να του δώσει τη μπάλα με πάσα) για να μη φάει τη γιούχα.
Με όλα αυτά, για μένα ο Παναθηναικός παραμένει φαβορί λόγω του ότι αν δεν αυτοκτονήσει θα βολεύεται και με χ στο ντέρμπυ, αλλά αν καταφέρει να χάσει αυτό το πρωτάθλημα με +8 πριν 3 αγώνες πραγματικά δεν ξέρω τι να πω

Moonspellheim
14-02-2010, 22:43
Ελεος ρε γαμω το βαζελο. Κανονιστε τον Μαη να βγουνε ολοι και να λενε ποσο σωστες ηταν οι κινησεις του Κοκκαλη.

FIXXXER
14-02-2010, 22:45
Χμμμ του Λουα Λουα ηταν και το λεμε απο τον Ιανουαριο, δεν περιμεναμε να βαλει δυο γκολ με τον Αστερα

Moonspellheim
14-02-2010, 22:48
Ναι οκ, ηταν καλη κινηση του Λουα-Λουα.
Αλλα μηπως να καναμε και μια ανασκοπηση απο το καλοκαιρι?
Προπονητες που εφερε/εδιωξε, παιχτες που εφερε/εδιωξε.... κτλ κτλ

_UnHoLy^MaRtYr_
14-02-2010, 22:50
Αράξτε, αφού έρχεται ο τούμπανος χαφ, το είπε η Γάτα.