PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Fireknight
20-09-2009, 23:03
ego vlepo akoma
http://www.justin.tv/katernik_tv4

_UnHoLy^MaRtYr_
20-09-2009, 23:06
ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΚΚΟ "Χ" ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

BlackiE
20-09-2009, 23:07
Κρατήστε γερά να πιάσω και γω μια φορά σκορ στο πρεντίξιον!

irreligious
20-09-2009, 23:08
δεν σας χάλασε.-

Magellan
20-09-2009, 23:13
ντιογκο αβρααμ
και τελος

Amnesiac.
20-09-2009, 23:13
Για πείτε όσοι το είδατε πώς ήταν ο αγώνας.

Τι θα ακούμε από τα παόκια; Πούστης Κάκος ή πούστης Σάντος;

Milton
20-09-2009, 23:16
πουστη Τζαστιν

00i00
20-09-2009, 23:19
πουστη Amnesiac

FIXXXER
20-09-2009, 23:19
Κι εγω το πρωτο ειδα. Τοροσιδης πινκ.

Mitsmann
20-09-2009, 23:22
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?

πότε?

πότε?

πότε?

πότε?

πότε?

πότε?

Ποτέ.

Nasum
20-09-2009, 23:23
Μπαλαρα ο απογονος.Και επισημα η πιο κωλοφαρδη ομαδα παγκοσμιως.

irreligious
20-09-2009, 23:24
:pink:

Mitsmann
20-09-2009, 23:24
Και επισημα η πιο κωλοφαρδη ομαδα παγκοσμιως.

βεβαιως!!!

αντιθετως, η αναποδη κεφαλια του Βιερινηα, ειναι δουλεμενη στην προπονηση παοκ.

Tyler_Durden
20-09-2009, 23:25
Λοιπόν. Σχετικά με εμας, σήμερα, μπορεί να κερδίσαμε, όμως παίξαμε χειρότερα απο τον αγώνα με την Γαλατά.Πάντως ήταν χρυσή νίκη απο κάθε άποψη. Ψυχολογία, Βαθμολογία, Κατευνασμός (έστω και προσωρινός) όσων καραδοκούν να βλάψουν την ομάδα, και η πρώτη ανατροπή σκορ για φέτος. Παρ' όλα αυτά το τρίποντο - τρίποντο, και αυτό είναι που μετράει.Κι εγώ δεν ξέρω απο πότε έχουμε να κάνουμε το 4Χ4 σε αρχή πρωταθλήματος. Επίσης, πόση γκαντεμιά και οι 3 αλλαγές να είναι αναγκαστηκές; Τέσπα. Με σοβαρότητα πάμε την άλλη βδομάδα στον αγώνα με την αεκ44.ΑΝ είμαστε σοβαροί κάποια κιτρονόμαυρα στοματάκια που βγάζουν απρόκλητα πολλή γλώσσα τελευταία, θα μουγκαθούν.

Υ/Γ: Ρε παόκια, μες την "κόλαση" της τούμπας, με τον πούστη να είναι πιο σάπιος απο ποτέ, να μην έχει μισή ντουζίνα βασικούς, να μην έχει προπονητή, να έχει επιπλέον ματς μεσοβδόμαδα και να σας παίρνει μες το σπίτι σας????....ε αλλάξτε άθλημα ρε σεις. Ούτε στο αεκ τέτοια λουζεριά

distortionofperception
20-09-2009, 23:26
ε μήπως ήταν οφφσαιντ ο αβρααμ και επηρρεαζε τη φαση στο 2ο γκόλ?
νομίζω πως ναι.

ο-πότε πούστη κάκο.

Amnesiac.
20-09-2009, 23:30
Δεν έχει αθλητική Κυριακή σήμερα να δούμε τα γκολ; Ή καμιά άλλη εκπομπή έστω.

distortionofperception
20-09-2009, 23:32
ε μαναρι μου εχει ενα σάιτ εδω
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=31545&Ln=En

στο πλαι στα δεξια εχει όλα τα γκολ

Mitsmann
20-09-2009, 23:33
ας πουμε και μια ποδοσφαιρικη αληθεια για το παιχνιδι.

Σιγα μην εχανε ο Ολυμπιακος απ τον μεγαλυτερο πελατη του σ ολο το γαλαξια, φερνανδο σαντος.

Amnesiac.
20-09-2009, 23:34
Ναι αλλά δεν έχει στρουμφάκια εκεί. Σχολιάστε κι αυτό όσοι είδατε τον αγώνα :

Καυστική ανακοίνωση αναφορικά με την διαιτησία του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης (2-1) για την τέταρτη αγωνιστικής της ελληνικής Superleague εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Η ομάδα του Άρη διαμαρτύρεται για τη φάση που ο Σαριέγκι ανέτρεψε τον Κάμπορα μέσα στην μεγάλη περιοχή των «πρασίνων» με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μιχάλη Ντάκο να δείχνει «συνεχίζετε».

«ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ... *Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητά συγνώμη από το τεχνικό τιμ της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές (αλλά και τον κόσμο που παρέδωσε μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς) για τον μη σχολιασμό του αγώνα ΠΑΟ-ΑΡΗΣ, όπου ΟΛΟΙ είδαν τι συνέβη...», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Phantom Duck
20-09-2009, 23:35
αθλητική κυριακή στις 12, μετά το μπάζγκεντ.

Mitsmann
20-09-2009, 23:35
η φαση δεν πρεπει να εγινε, γιατι κανεις οπαδος παο δεν την αναφερει. αντιθετως περσι με ντουντου-θρασυβουλο, αμα λαχει τη συζηταμε ακομα.

γιατι ειμαστε ολοι δικαιοι δω μεσα.

distortionofperception
20-09-2009, 23:36
δικιο εχουμε και περσυ δε μας δώσαν παλι πεναλτυ.
ειναι στον αερα και ξαφνικα τρωει αγκωνια και διπλώνει στη μεση.
Τι να λεμε τωρα.
αλλα δε πειραζει. προσφερουμε θεαμα.

Nasum
20-09-2009, 23:36
Και επισημα η πιο κωλοφαρδη ομαδα παγκοσμιως.

βεβαιως!!!

αντιθετως, η αναποδη κεφαλια του Βιερινηα, ειναι δουλεμενη στην προπονηση παοκ.

Η αντιληψη του Νεκροπολιδη στη κεφαλια του Σαβινι και το δοκαρι του Φιλομενο τα ειχε δουλεψει ο Τιμουρ που το εργο του θα φανει αργοτερα.Το αν τα παοκια ειναι λουζερια ειναι αλλο θεμα,αλλα σημερα δεν αξιζατε το παραμικρο.

00i00
20-09-2009, 23:38
Υ/Γ: Ρε παόκια, μες την "κόλαση" της τούμπας, με τον πούστη να είναι πιο σάπιος απο ποτέ, να μην έχει μισή ντουζίνα βασικούς, να μην έχει προπονητή, να έχει επιπλέον ματς μεσοβδόμαδα και να σας παίρνει μες το σπίτι σας????....ε αλλάξτε άθλημα ρε σεις. Ούτε στο αεκ τέτοια λουζεριά

καμια δικαιολογια δεν χωραει
αλλα η μιση ντουζινα ειναι το διπλασιο μπατζετ μας

για τα ''ποτε'' του του ''περηφανου'' gaymann που εχτισε παραδοση ουδεν σχολιο:puke:τρακοσα χρονια σε ΓΑΜΟΥΣΑ μεσα εξω ρε φιφη

πλεον το λεω κι εγω...

θελω Αγγελο

η εστω μομτσιλα

Kelldorain
20-09-2009, 23:39
Ας τελειώσει το αστείο με τον Φερνάντο Σάντος βασικά. Ίσως για μια πιο μικρή ομάδα να είναι καλός, αλλά να είσαι προπονητής του Παοκ και να μη μπορείς να πάρεις ένα ντέρμπυ στην έδρα σου 2 χρόνια είναι τουλάχιστον λυπηρό. Πάντως τον Ολυμπιακό να πω την αλήθεια τον περίμενα χειρότερο, κούραση βγήκε μόνο στο τελευταίο 15-20λεπτο και παρ'όλα αυτά νίκησε.

Επίσης πρώτη ανακοίνωση της χρονιάς από τον Άρη :touched: Πρέπει να είναι τρελό combo breaker στην Ξάνθη, δεν θυμάμαι χρονιά που να μην είχε βγάλει πρώτη την ανακοίνωση. Αλλά πέναλτυ ναι, όντως ήταν νομίζω

Amnesiac.
20-09-2009, 23:40
Ούτε για αστείο οφφσάιντ το γκολ ε. Μινμιν stick to Γιουλάι.

Mitsmann
20-09-2009, 23:41
Minmin, δεν το εννοουσα ακριβως για το ποτε θα μας κερδισει ο παοκ, (μπορεις να ξερνας οσο θες) αλλα οκ.

οσο για τα περηφανος και τις παπαριες σου, η ομαδα κατεβηκε χωρις προπονητη και με 29 αμυντικους στην εντεκαδα.

100 φορες περηφανος.
τραβα τωρα στα ραδια να βρειτε τι εφταιξε.

Raven Lord
20-09-2009, 23:41
χαχα, για το "πέναλτυ" στον κάμπορα, είναι όντως αντίστοιχο με αυτό που κέρδισε πέρσυ ο ντούντου, οπότε σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου, εκδόσεων gayρος ΑΕ έπρεπε να δοθεί.

με τον παοκ γελάει ο κόσμος. πόσο χειρότερο πούστη να βρεις για να πάρεις έστω το χ?

Amnesiac.
20-09-2009, 23:42
χαχα, για το "πέναλτυ" στον κάμπορα, είναι όντως αντίστοιχο με αυτό που κέρδισε πέρσυ ο ντούντου, οπότε σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου, εκδόσεων gayρος ΑΕ έπρεπε να δοθεί.

με τον παοκ γελάει ο κόσμος. πόσο χειρότερο πούστη να βρεις για να πάρεις έστω το χ?

Θες να πεις ότι δεν ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ τη διαιτησία;;

chris_boss
20-09-2009, 23:42
η φαση δεν πρεπει να εγινε, γιατι κανεις οπαδος παο δεν την αναφερει. αντιθετως περσι με ντουντου-θρασυβουλο, αμα λαχει τη συζηταμε ακομα.

πες μου. ήμουν γήπεδο και δεν έχω άποψη.

00i00
20-09-2009, 23:43
δεν το εννοουσα ακριβως για το ποτε θα μας κερδισει ο παοκ, (μπορεις να ξερνας οσο θες) αλλα οκ.

οσο για τα περηφανος και τις παπαριες σου, η ομαδα κατεβηκε χωρις προπονητη και με 29 αμυντικους στην εντεκαδα.

100 φορες περηφανος.
τραβα τωρα στα ραδια να βρειτε τι εφταιξε.

το ''περηφανος'' ειχε να κανει με τα ''ποτε''

κι εμεις χωρις προπονητη ειμαστα και με ενα σωρο ελλειψεις

Amnesiac εισαι πολυ λιγος ρε μπεμπα

Mitsmann
20-09-2009, 23:45

δεν εχω δει τη φαση και γενικα δε με πολυενδιαφερει κιολα. σταθηκα σε αλλο γεγονος.

Mitsmann
20-09-2009, 23:46

ειπα, δεν το εχω δει.
απλα ακουω να αναφερεται παντου, συν ανακοινωση Αρη (οχι οτι την παιρνω και σοβαρα) ενω εδω ποσταρε ο μισος πρασινος κοσμος και ειναι σαν να μην εγινε καν.

Amnesiac.
20-09-2009, 23:46
«Ο Ολυμπιακός από ό,τι φαίνεται έχει βοήθεια από κάπου…» δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στη NOVA λίγα δευτερόλεπτα μετά την λήξη του αγώνα

:!:

Για να μη περιμένετεε τα ραδιόφωνα.

Raven Lord
20-09-2009, 23:47
ποιο? ότι δεν έπρεπε να το πάρει ούτε ο ντούντου ή το αντίθετο?

chris_boss
20-09-2009, 23:49

ειπα, δεν το εχω δει.
απλα ακουω να αναφερεται παντου, συν ανακοινωση Αρη (οχι οτι την παιρνω και σοβαρα) ενω εδω ποσταρε ο μισος πρασινος κοσμος και ειναι σαν να μην εγινε καν.

ναι το διάβασα ότι δεν το έχεις δει. δε χρειαζόταν και 2ο ποστ (ούτε 1ο εδώ που τα λέμε).

Mitsmann
20-09-2009, 23:50
«Ο Ολυμπιακός από ό,τι φαίνεται έχει βοήθεια από κάπου…» δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στη NOVA λίγα δευτερόλεπτα μετά την λήξη του αγώνα

http://4.bp.blogspot.com/_oVljoxTGCeE/RskFAcL_gDI/AAAAAAAAAMc/6dEHAOphsZc/s400/Fernando%2Bsantos_tn.jpg

00i00
20-09-2009, 23:53
ρε τι ψαχνετε τωρα...ηταν μετριος ο ΠΑΟΚ και εχασε,+το οτι ειναι εμφανες εδω και χρονια οτι δεν εχει ψυχολογια να ''νικησει'' την πιεση του λαου

βαλε και τον ταταροκεφαλο που μεχρι να σκεφτει αλλαγη ευθηγραμμιζοντε πλανητες...πολυ θελει?

τεσπα κριμας που το φαγαμε και απο ΠΑΟΚι...

Amnesiac.
20-09-2009, 23:53

Ε λες ότι ο Ντουντού δεν έπρεπε να το πάρει, είχατε γαμηθεί να το καταδικάζετε πέρσι. Φέτος δε θα καταδικάσεις το διαιτητικό λάθος;

FIXXXER
20-09-2009, 23:54
Πειτε ρε σεις τελικα, και φετος αν το παρει ο Ολυμπιλαγος, παλι πετσινο θα ειναι? Γιατι στην αρχη νομιζα οτι δεν εδωσαν πεναλτυ στον Αρη και οτι δεν εγινε τιποτα περιεργο στην Τουμπα, αλλα τωρα κατι ακουω για δηλωσεις του Βιειρινια οτι εχει βοηθεια απο καπου και οτι το πεναλτυ δεν ηταν.

ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ

FIXXXER
20-09-2009, 23:54

Ε λες ότι ο Ντουντού δεν έπρεπε να το πάρει, είχατε γαμηθεί να το καταδικάζετε πέρσι. Φέτος δε θα καταδικάσεις το διαιτητικό λάθος;

Μα φετος σου λεει θα ηταν λαθος αν εδινε το πεναλτυ. Δωστε και βιντεο σε μας τους φτωχους για το πεναλτυ να γινουμε κι εμεις διαιτητες της εξεδρας ρε παιδια.

House Of Low Culture
21-09-2009, 00:04
παόκια ουστ.

Odonian
21-09-2009, 00:06

Εγώ έκανα πολύ μικρό ποστ για το ματς, οπότε δεν έπρεπε να πω για τη διαιτησία. :rsad:

Επίσης: Δεν είδα τη φάση ψόφησε το στρίμιν λίγο πριν. Δυσκολεύομαι να μιλάω για φάσεις (ή ολόκληρους αγώνες!) που δεν είδα - δική μου η αδυναμία μάλλον.

House Of Low Culture
21-09-2009, 00:11
η κεφαλιά-γκολ του ντιόγο πάντως πρέπει πέρα από παόκια να πλήγωσε και αεκοβαζέλια. Αν όχι, συγχωρήστε με.

Daffy
21-09-2009, 00:25

ela malaka koulare,ampoumpakaris 17os travmatias gia fetos,arampatzis deksia pou den ipologizete,senter mpak o aristero mpak idravlikos,vasikos xaf o gkarsias pou ton exei mpouka o karpouzas.

to mats krithike meta to gkol mas opou i omada ekatse piso mexri na valei to gkol o ntiogko.signomi prokatavolika pou tha ta rikso ston megalo koouts santos!e sto deftero kati palefse na kamei,den mporese,irthe to gkol to 2o geia sas.ola krithikan sto dgiastima metaksi tou gkol mas k tou gkol tou ntiogko.teliomeni xronia feto,na maste oloi kala

geia sou holc!

edit:tora eida tis diloseis vierinia.kapxios malakas tis ipagorevei.gelao.

distortionofperception
21-09-2009, 00:26
ρε αφήστε τον πουρουπουπου, και πιαστε τον ανθρωπα.
http://www.rapto.gr/

Raven Lord
21-09-2009, 00:26

Μα φετος σου λεει θα ηταν λαθος αν εδινε το πεναλτυ. Δωστε και βιντεο σε μας τους φτωχους για το πεναλτυ να γινουμε κι εμεις διαιτητες της εξεδρας ρε παιδια.

έλα ρε μπάρκα, μέχρι κι ο φιξξξερ το κατάλαβε :P

Mitsmann
21-09-2009, 00:28
δαφφυ, γιατι πρεπει να εξηγουμαι ολη την ωρα για απλα πραματα.

ο παοκ, κατεβηκε με κουτσιανικουλη, βιερινηα, σορλεν, μουσλι.
εμεις ειχαμε 10 αμυντικους και τον πεθαμενο (μεχρι αποψε) ντιογο.

και το ματς δεν εχει ερθει καν Χ.

Amnesiac.
21-09-2009, 00:30
ρε αφήστε τον πουρουπουπου, και πιαστε τον ανθρωπα.
http://www.rapto.gr/

Να μη βάλει κανείς. Είπε ότι το γκολ του Αβραάμ ήταν κανονικό.

freak brother
21-09-2009, 00:32
ηταν καθαρο το πεναλτι.και πολυ ωραιο παιχνιδι.

Raven Lord
21-09-2009, 00:37
πάντως έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, με το νεκρό gay να περνάει ανώδυνα το δύσκολο πρόγραμμα κι εμάς φλύαρους και με αμυντική λειτουργία ολλανδικής ομάδας 4ης κατηγορίας, να δυσκολευόμαστε με κάθε σχετικά σοβαρό αντίπαλο που συναντάμε, το βλέπω κούτσα κούτσα πάλι στον gayρο να κάθεται. και ξανα-μανα απ'την αρχή.

Mitsmann
21-09-2009, 00:39
φωτια στον κωλο ολωνωνε αμα κερδεψουμε και την Τεταρτη.

πραγμα πανδυσκολο, η ομαδα θα εχει ενα ημιχρονο καλουτσικης μπαλας (με οσους ειναι μεσα τεσπα) και μετα ταμπουρισταν.
σκασμενοι θα ειναι.

Daffy
21-09-2009, 00:49
as mi ksexastei etsi apla i allagi vierinia me konse.pagose to simpan

Mitsmann
21-09-2009, 00:55
επισης πορωτικη ηταν η μεταδοση Νοβα.
ο σαλονικιος μας μεταδοτης, ο Ορφανος σχολιο να λεει "ο Βασιλακης" για τον Κουτσιανικουλη και "ο Γιωργος" για το Φωτακη, τζαρτζαρισμα μεσα στην περιοχη Μελμπεργκ με υψος 4,14 μετρα με Βιερινηα χομπιτ, "χμ, κατι δειχνει να υπαρχει εδω" και αποκορυφωμα το :

"ο Κακος δειχνει να κερδιζει την εμπιστοσυνη των παικτων"

μπα?? οι του ολυμπιακου δεν ειχανε πει τιποτα για κακους.
κερδισε ο κακος την εμπιστοσυνη των δυσκολων και καχυποπτων εργατων του μοχθου??

:moutza::moutza::moutza:

υ.γ. επειδη χρειαστηκε να το διευκρινησω, μεταδοσεις οσφπ απο νετ = λολ και μιχος = ροφλ.

Daffy
21-09-2009, 00:57
min arxisoume gia mixous k tsalouxidides e.

Mitsmann
21-09-2009, 01:00
ε οχι και τσαλουχιδης. ουστ. χαχα

wino
21-09-2009, 01:18
φωτια στον κωλο ολωνωνε αμα κερδεψουμε και την Τεταρτη.

πραγμα πανδυσκολο, η ομαδα θα εχει ενα ημιχρονο καλουτσικης μπαλας (με οσους ειναι μεσα τεσπα) και μετα ταμπουρισταν.
σκασμενοι θα ειναι.

Giati panduskolo parakalw? Logw leonardwn kafedwn kai makwn?
Etsi kai alliws fetos h xronia kai gia mas xamenh einai, eprepe na poulh8ei o kaluteros amuntikos pou eixame gia na paroume 1-2 sovarous paixtes ston kentro (kanenas apo autous amuntiko xaf pou einai h shmantikoterh 8esh se mia 11-ada) kai auto teleutaia stigmh.

Mitsmann
21-09-2009, 01:23
Ποιος μιλησε για καφεμακους???

εγω ειπα οτι μεσα σε 7 μερες, ενα ροστερ με τραγικες ελλειψεις και χωρις αναπτυξοπαικτες (σικ) θα εχει παιξει ματς τσουλου, τουμπα και οακα.

ε.

Odonian
21-09-2009, 02:09
Εσείς που είδατε γαυρο και είστε δίκαιοι, τι λέτε για το ξύλο που έπεσε στο ματς;

00i00
21-09-2009, 02:45
για την αγκωνια του υιου μαμας ντιογου μπροστα στην ντροπη των καραφλων να πουμε?

για θα μας βγαλουν κομπλεξικους μπουγατσοκιμαδες οι εισαγωγεις του μπεργκερ στην ελλαδα?

Odonian
21-09-2009, 02:48
Κάτι τέτοιο διάβασα, ναι πείτε.

irreligious
21-09-2009, 02:49
καλά δεν φάνηκε και τόσο επίτηδες η αγκωνιά. να μου πεις για κανά 2 κλωτσίδια να το δεχτώ.

FIXXXER
21-09-2009, 03:18
Ε ναι γιατι αλλωστε καθε χρονο οπως και φετος, το ξυλο που πεφτει στην Τουμπα ειναι απο τους Ολυμπιακους στους Παοκτζηδες.
Ο αμορφωτος κομπλεξικος καθυστερημενος που εγραψε το tag, ας βαλει τουλαχιστον πανυβλακας κι οχι πανηβλακας.

00i00
21-09-2009, 03:26
δηλωνω αμορφωτος αλλα δεν το εβαλα εγω

η αγκνια αυτινα σε εργαζομενο του 70χρονου ηταν κοκκινη ναι για ου?

και ο Κακος που δεν τον θελατε να διαιτητευει απο το βικελαου θα το εδινε

αληθεια γιατι δεν τον θελατε?

freak brother
21-09-2009, 03:35
o κωτσιος παντως οταν ειχε ριξει αγκωνια στον οκκα ειχε φαει κοκκινη,

00i00
21-09-2009, 03:40
κι ο Σορλεν κι ακομα προσπαθουμε να εξιχνιασομεν το γιατις

FIXXXER
21-09-2009, 03:43
δηλωνω αμορφωτος αλλα δεν το εβαλα εγω

η αγκνια αυτινα σε εργαζομενο του 70χρονου ηταν κοκκινη ναι για ου?

και ο Κακος που δεν τον θελατε να διαιτητευει απο το βικελαου θα το εδινε

αληθεια γιατι δεν τον θελατε?

Εμενα δε με ενοιαζε ο διαιτητης, ισα ισα που τον ηθελα τον Κακο γιατι ειναι απο τους καλυτερους διαιτητες που υπαρχουν. Τωρα για το αλλο που με ρωτας, δεν καταλαβαινω την ενσταση. Οταν η αγκωνια προερχεται απο εργαζομενο του 70χρονου και τιμωρειται με κοκκινη, γκρινιαζετε. Οταν η αγκωνια απο αλλον δεν τιμωρειται, γκρινιαζετε. Βρειτε εναν κοινο αξονα γκρινιας να μιλαμε και να καταλαβαινομαστε.

ΥΓ1. Δεν εχω δει ακομα την αγκωνια και ακουω μονο εσενα να παραπονιεσαι, οποτε διατηρω επιφυλαξεις για το αν αξιζε κοκκινη, αλλα επιφυλλασσομαι να δω τη φαση και να σχολιασω μετα. Αυτο ειναι ανεξαρτητο απο το τι εγραψα παραπανω ομως.

ΥΓ2. Φανερωνει ή οχι μεγαλο μα τεραστιο κομπλεξ να σε ενοχλει το οτι καποιοι τρωνε ενα "οχι και τοσο ελληνικο φαγητο"? Σκεψου το λιγο.

00i00
21-09-2009, 03:51
Εμενα δε με ενοιαζε ο διαιτητης, ισα ισα που τον ηθελα τον Κακο γιατι ειναι απο τους καλυτερους διαιτητες που υπαρχουν. Τωρα για το αλλο που με ρωτας, δεν καταλαβαινω την ενσταση. Οταν η αγκωνια προερχεται απο εργαζομενο του 70χρονου και τιμωρειται με κοκκινη, γκρινιαζετε. Οταν η αγκωνια απο αλλον δεν τιμωρειται, γκρινιαζετε. Βρειτε εναν κοινο αξονα γκρινιας να μιλαμε και να καταλαβαινομαστε.

ΥΓ1. Δεν εχω δει ακομα την αγκωνια και ακουω μονο εσενα να παραπονιεσαι, οποτε διατηρω επιφυλαξεις για το αν αξιζε κοκκινη, αλλα επιφυλλασσομαι να δω τη φαση και να σχολιασω μετα. Αυτο ειναι ανεξαρτητο απο το τι εγραψα παραπανω ομως.

ΥΓ2. Φανερωνει ή οχι μεγαλο μα τεραστιο κομπλεξ να σε ενοχλει το οτι καποιοι τρωνε ενα "οχι και τοσο ελληνικο φαγητο"? Σκεψου το λιγο.

1.ειναι ο καλυτερος αλλα εχει προβλημα με εμας...η ΠΑΕ επρεπε να ζητηξει εξαιρεσις...το κανατε κι εσεις με τον Βασσαρα...φαουλ του Τεο

2.ο εργαζομενος ειναι του γαυρου και δεν εφαγε κοκκινη...ουτε στο καραουισκακη περσυ

3.complex απο δω μεχρι το Arkansas εχω με τα burgers...αλλα κανω ψυχαναλυσις και ειμαι σε καλο δρομο

FIXXXER
21-09-2009, 03:56
Συγνωμη τα μπερδεψα. Για Κονσεισαο ηθελα να πω.

εντιτ. http://www.sport24.gr/html/ent/661/ent.316661.asp
Γι αυτην την αγκωνια λες στα πρωτα δευτερολεπτα?

00i00
21-09-2009, 04:06
κοιτα...για να μην αφησω τροφη για τον καθε γαυρο να πει τα κλασικα περι κομπλεξισμου και τις γνωστες πιπες...κανενας Κακος δεν μας εφταιξε ετσι?

το ματς το χασαμε μονοι μας ακομα και με αυτινα την ομαδα που ειχαμε....σακουλα?

οκ παμ παρακατ

το οτι αναφερει ο καθε ΠΑΟΞ την διΑτησια σε τετοια ματς ειναι κατι που δεν βγηκε απο παρθενογεννεσις...πως να το καμνομε κι εσυ περασες απο τετοιο λουκι αν και με λιγοτερο χαρκοριλα καποτες

BlackiE
21-09-2009, 04:06
Ούτε καν έβλεπε ότι έρχεται από πίσω του ο άλλος.
Πινκς στη μπαλιά Ντουντού στο 2ο γκολ ε.

00i00
21-09-2009, 04:11
εχεις δικιο...ουτε τον μαντροσκυλο τον κακο τον αιμοδιψη Garcia ειχε δει στο καραουισκακη...α ρε ιμο αμα το βαζες θα ηταν το γκολ της χρονιας

Mitsmann
21-09-2009, 07:12
αχαχαχα, ο Οδονιαν παιζει να λεει ολη τη χρονια "που ειστε δικαιοι"

καντε το και ταγκ, μη τυχει και ξεχαστει!!

warlord mkII
21-09-2009, 08:57
Αν πάρουμε για παράδειγμα τη πεναλτάρα του Ντουντου με τον Θρας, ναι έπρεπε να το δώσει στον Άρη. Αλλά τότε έπρεπε να δώσει και υπέρ του Τσιρίλο ένα ίδιο ε...

Αλλά αυτά δίνονται μόνο στο ελλαδιστάν. Σε σοβαρές ποδοσφαιρικά χώρες, όχι.

Κατα τ΄άλλα, θεϊκό κοκτέιλ κωλοφαρδίας γαύρου, ανικανότητας Σάντος, πολλών και διάφορων κόμπλεξ και ο γαύρος απέδρασε από τη Τούμπα. Η Αεκ χεσε μέσα, ο Νιονιος να πέσει ο πούστης και να κάψουν τούρκοι και τη Νέα Σμύρνη, Καβάλα εουρόπα λιγκ ρε μουνιά, Τρίπολη καλύτερα να παίξει όλο το πρωτάθλημα εκτός έδρας, Ντίκα τι παιχταράς ρε πούστημ.

Ο Άρης πολύ καλή ομάδα. Με λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες, χτυπάει άνετα 4δα. Με πονάει που θα το πω, αλλά ο Άρης φέτος είναι 2 κλάσεις πάνω από τον Παοκ.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, έγινε ματσάρα, μετά από δε θυμάμαι πόσα χρόνια δεν άλλαξα κανάλι. Έλεος όμως με τον Βάσκο γελωτοποιό... Επίσης αν έπαιζε ο Μάριο, το σκορ δεν θα εμενε στο 0-1 (όχι γιατί ο Τζόρβας έπιασε κάτι συγκλονιστικό). Κατσουράνης διαστημικός και Νίνης επιτέλους ενδεκαδάτος και πολύ καλός. Σάλπι τίμιος, Λέτο μέτριος. Με αυτή την ενδεκάδα αλλά με έναν απλά σοβαρό σέντερ μπακ στη θέση του καμαριού της Βασκονίας, μπορούμε πολλά.

Amnesiac.
21-09-2009, 09:12
Είναι φοβερό το πόσα πουλιά είχαν σηκωθεί για να γαμήσουν το πτώμα του Θρύλου από το καλοκαίρι και μετά και ακόμα στη μαλακία έχουν μείνει. Βάζελοι, αεκάκια, μπαόκια περιμέναν εκδίκηση-ταπείνωση, ονειρεύονταν τεσσάρες και πεντάρες, αλλά μέχρι τώρα μια χαρά σας πηδάνε οι πεθαμένοι.

ΠΑΟΚ και δε θα γαμήσω ποτέ.

Raven Lord
21-09-2009, 09:17
μόνο ΚΑΒΑΛΑ ρε

Mitsmann
21-09-2009, 09:30
Αν πάρουμε για παράδειγμα τη πεναλτάρα του Ντουντου με τον Θρας, ναι έπρεπε να το δώσει στον Άρη.

α, πολυ ωραια. γνωστη η αποψη μου για το πεναλτυ στον ντουντου.
κατα τ αλλα, εχασε ο παοκ, εχασε ο σαντος, κερδισε η κωλοφαρδια.

τον οσφπ μην τον υπολογιζετε καθολου, για το πεος η ομαδα.

warlord mkII
21-09-2009, 10:10
Μιτσμαν καλα κρασια.

Ωραίο το επιλεκτικό κουότ.

Αν θες να διαβάσεις για τη καρδιά του πρωταθλητή, για τη μαγκιά του Πειραιά κλπ, έλα να σου δώσω 1,30 ευρώ ν΄αγοράσεις Πρωκταθλητή.

Το ματς ήταν ελεεινό και τρισάθλιο, με έναν γαύρο που παίζει με τη συγκεκριμένη ενδεκάδα μπάλα αλάνας (τρέχει μόνο όποιος έχει τη μπάλα και οι υπόλοιποι κοιτάνε), ο παοκ ενώ έχει τους 7 νάνους έπαιζε με γιόμες, χάνει τετ α τετ ο Φιλομένο και άλλα πολλά. Ο Σάντος ξύπνησε στο 86 και έκανε αλλαγή (αν και καλύτερα να κοιμόταν γιατί έβγαλε τον καλύτερο παίχτη του παοκ), άφηνε τον Τορογίδη να ρίχνει σακούλες στον Λίνο κλπ κλπ..
Ε όπως κι εσυ είπες, αφού δεν κέρδισε τώρα ο μπαοκ, πότε?

GG*
21-09-2009, 10:18
αναμενομενο γαμησακι στην καυτη ντουμπα που περασαν για πλακα βαλερεγκες και χερεφεινδες ,δεν εγινε και τιποτα

το σημαντικο ματς ειναι με την αεκ

παμε παρακατω και περαστικα σας που μου θελετε και νικη με ολυμπιακο,πουθεναδες

α,σαντος ευχαριστω!!! ο λιλης πρεπει να του κανει ανανεωση συμβολαιου,α ηδη του εκανε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

GuardianOfIvorytower
21-09-2009, 10:43
σημαντική νίκη χτες (παραπάνω δε μπορώ να πω, δεν είδα ματς, μόνο τα γκολ)

Mitsmann
21-09-2009, 10:44
Μιτσμαν καλα κρασια.

Ωραίο το επιλεκτικό κουότ.

Αν θες να διαβάσεις για τη καρδιά του πρωταθλητή, για τη μαγκιά του Πειραιά κλπ, έλα να σου δώσω 1,30 ευρώ ν΄αγοράσεις Πρωκταθλητή.

Το ματς ήταν ελεεινό και τρισάθλιο, με έναν γαύρο που παίζει με τη συγκεκριμένη ενδεκάδα μπάλα αλάνας (τρέχει μόνο όποιος έχει τη μπάλα και οι υπόλοιποι κοιτάνε), ο παοκ ενώ έχει τους 7 νάνους έπαιζε με γιόμες, χάνει τετ α τετ ο Φιλομένο και άλλα πολλά. Ο Σάντος ξύπνησε στο 86 και έκανε αλλαγή (αν και καλύτερα να κοιμόταν γιατί έβγαλε τον καλύτερο παίχτη του παοκ), άφηνε τον Τορογίδη να ρίχνει σακούλες στον Λίνο κλπ κλπ..
Ε όπως κι εσυ είπες, αφού δεν κέρδισε τώρα ο μπαοκ, πότε?

α.) με 2ν.

β) δεν ειπα πουθενα οτι ο Ολυμπιακος επαιξε μπαλα. Αλλα το να μειωνεις τη νικη η/και την προσπαθεια του με αυτο το ροστερ, καλο σε μας κανει, οχι σε σενα.

γ.) Οσο για το "Τορογιδης", λολ, παρακαλια θα κανε ο Τεν Κατε να τον εχει στην ομαδα δεξι μπακ/χαφ.

Mitsmann
21-09-2009, 10:45
ξεχασα, με 1,30 θα μου μεινουν και ρεστα!!! να παρω Ντερμπυ.

(τη σοκολατα)

warlord mkII
21-09-2009, 12:25
Δεν μείωσα τη νίκη. Αυτονόητο είναι ότι όποιος περάσει από Τούμπα έχει κάνει μεγάλη νίκη. Στον παοκ τα έχωσα.

Οσο για το "Τορογιδης", λολ, παρακαλια θα κανε ο Τεν Κατε να τον εχει στην ομαδα δεξι μπακ/χαφ
δυστυχως εχει κλεισει στη γιουβεντους..

Mitsmann
21-09-2009, 12:36
αχαχαχ, μεινε με τον Γκαμπριελ και τον Βυντρα και τα λεμε.

Ford Prefect
21-09-2009, 12:38
1. To ματς το πήραμε με την καρδιά του πρωταθλητή και δεν ξέρω τι άλλο έχει γράψει ο πρωκ σήμερα (δεν έχω διαβάσει πρωτοσέλιδα ακόμα). Βγάζει χαφ, βάζει επιθετικό, αρχίδια *να* από τον υπηρεσιακό μας, ήδη είναι ο θρυλικότερος υπηρεσιακός του θρύλου, πινκ από εδώ μέχρι Λεμονή.

2. Πάνκη, ευελπιστώ ότι δεν θα αρχίσεις κλαψομουνίαση για Κάκους, δε σας φταίει κανείς. Τσάμπα η καβάντζα. Κάντε το καθήκον σας με τα βαζέλια, ξέρετε τι μπινελίκι σας έχουν ρίξει από χτες;

3. Τορογίδης; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

4. Φέτος θα έχει ενδιαφέρον πρωτάθλημα.

Odonian
21-09-2009, 12:54
Βάζελοι, αεκάκια, μπαόκια περιμέναν εκδίκηση-ταπείνωση, ονειρεύονταν τεσσάρες και πεντάρες, αλλά μέχρι τώρα μια χαρά σας πηδάνε οι πεθαμένοι.

Καλά, περίμενε, δεν έχουμε παίξει ακόμα. Και ο Μπάγεβιτς δεν είναι Σάντος.

Κατατάλλα, έγραφα ένα μεγάλο ποστ πριν μερικές μέρες και ξαναδιαβάστε το, γιατί όσο "πεσμένος" να είναι ο γαυρος φέτος, είναι ακόμα πολύ καλύτερη ομάδα από τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της σουπερλίγκας. Ακόμα και αυτό το "αν όχι τώρα, πότε" που είπα κι εγώ για το ματς στην Τούμπα, μάλλον αστείο ακούγεται όταν παίζουν διπλάσια μπάτζετ.

Χαίρομαι που αναπτερώθηκε το ηθικό τον γαυρων και όταν έρθει η ώρα θα το διασκεδάσουμε πιότερο.

Δίκαιε μιτσμαννε, δεν έγινε η φάση τελικώς; Κανείς γαυρος δεν την ανέφερε! :P

Mitsmann
21-09-2009, 12:56
εγω γενικα ειμαι αδικος, αλλα ποια φαση?

Odonian
21-09-2009, 13:13
Η αγκωνιά ντε.

Mitsmann
21-09-2009, 13:16
αμα δε ζητησε ο Γκαρσια αποβολη, ηταν μη σκοπιμη.

ο ντιογο παντως δε βλεπει και δεν σκαει αγκωνια, κανει την κινηση με χερι, απλα ο Βιερινηα ειναι 1,56 και την εφαγε στη μουρη.
θα μπορουσατε να πειτε οτι αλλα βλεπω και αλλα λεω, αλλα ετσι μου φαινεται.

nothingman
21-09-2009, 13:34
... Βγάζει χαφ, βάζει επιθετικό, αρχίδια *να* από τον υπηρεσιακό μας, ήδη είναι ο θρυλικότερος υπηρεσιακός του θρύλου, πινκ από εδώ μέχρι Λεμονή...
ισχύει. σχεδόν δεν το πίστευα όταν το είδα.

Βάζελοι, αεκάκια, μπαόκια περιμέναν εκδίκηση-ταπείνωση, ονειρεύονταν τεσσάρες και πεντάρες, αλλά μέχρι τώρα μια χαρά σας πηδάνε οι πεθαμένοι.

...
γενικά στο αθλέτιξ πετάς τα καλαμπούρια σου αλλά σαν κι αυτό κανένα.

να κάμω και τη διαφήμισή μου
η Επαναστατική Αγωνιστική Οργάνωση ΜΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ θα ανακοινώνει και επίσημα τις θέσεις της από την τοποθεσία maolympiakos.wordpress.com
και τα τρία μέλη μας έχουν καυλώσει. με το καλό από αύριο θα είμαστε έτοιμοι, να μας τσεκάρετε :pink:

Mitsmann
21-09-2009, 13:37
αχαχαχαχαχαχ

wino
21-09-2009, 15:44
To mats ths tetarths pws to vlepetai oi osfp? Den uparxei kai kanenas aektzhs dld na kanoume kouventa. Elpizw na mhn katevasei kamia amuntikogenh 11-ada o vatra3 meta thn nikh sas sthn toumpa. Na pai3oume mpala dld, giati alliws soupaki to kovw. Den nomizw oti o gavros kaigetai toso polu gia nikh, gia auto.

Mitsmann
21-09-2009, 15:52
To mats ths tetarths pws to vlepetai oi osfp? Den uparxei kai kanenas aektzhs dld na kanoume kouventa. Elpizw na mhn katevasei kamia amuntikogenh 11-ada o vatra3 meta thn nikh sas sthn toumpa. Na pai3oume mpala dld, giati alliws soupaki to kovw. Den nomizw oti o gavros kaigetai toso polu gia nikh, gia auto.

εμεις, μετρημενα κουκια ειμεθα.

Νικοπολιδης,
Ζεβλακοφ, Κλωνος, Βικινγκ, Ραουλ Γκαλεα
Λεντεσμα
Ιερο, αποπαντουντου
Μπραης Μουν, εε, σορρυ, Τοροσιδης, Λεοναρδο
Ντιογο

με πιθανη την χρησιμοποιηση Ζαιρι αντι Λεοναρδου, η Ζαιρι αντι Στολτιδη, και να παιζει ο Τορογιουβε αντι Στολτιδη.

στο β ημιχρονο χωνουμε και αγγλακι και καγκουρα αν χρειαστει, αυτοι ειμαστε.

η ΑΕΚ δε νομιζω οτι ψηνεται να ανοιχτει, πισω ειναι ροφλ.
Οσο για το αν καιγομαστε η οχι για τη νικη, η ψυχολογια ειναι στο φουλ, και παει να παρει το ματς 1000% ο Ολυμπιακος. αν του κατσει εχει καλως.
η ομαδα θα ειναι και τιγκα κουρασμενη και εναλλακτικες δεν εχουμε.

Ford Prefect
21-09-2009, 15:54
Μμμ, μάλλον για νίκη θα πάμε, εδώ πήγαμε για νίκη στην Τούμπα που δεν ήταν ο ΠΑΟΚ στην δεινή θέση που βρίσκεστε εσείς. Προσωπικά μέχρι και Χ είμαι ικανοποιημένος, καθώς δεν είναι κάθε μέρα του Αι-Γιαννιού και έχουμε σοβαρότατα προβλήματα ακόμα. Η πρόβλεψή μου είναι νίκη.

Odonian
21-09-2009, 17:08

...
γενικά στο αθλέτιξ πετάς τα καλαμπούρια σου αλλά σαν κι αυτό κανένα

Δηλαδή να πούμε κιετς, θεωρείς ότι ο Σάντος είχε περισσότερες πιθανότητες να πάρει ντέρμπυ από Μπάεβιτς; Δεν δείχνει αυτό η Ιστορία.

nothingman
21-09-2009, 17:20
νομίζω ότι αν το παιχνίδι πάει στους προπονητές, τότε o κυρΣταύρος ο Διαμαντόπουλος έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει ντέρμπυ από τον Ντούσαν. ο Νίκος ο Κόβης. ο Μάικ Μπάσσετ (http://www.youtube.com/watch?v=J4x05Z3MSkQ&NR=1). ο Τιμούρ κωλοφάκιν Κετσμπάια. γενικά, περίπου οποιοσδήποτε.
τι ιστορία κάνατε εσείς στο σχολείο, δεν τολμώ να ρωτήσω καν.

Odonian
21-09-2009, 17:36
Αφτή που λέει ότι ο Σάντος σε 563463456 που έγιναν πέρσι (μαζί με τα πλέη οφ) έπαιζε για να χάσει με ενα γκολ διαφορά και γενικά σε μερικά το πέτυχε.

Razor
21-09-2009, 18:23
http://img134.imageshack.us/img134/6962/1025432b.jpg (http://img134.imageshack.us/i/1025432b.jpg/)

δεν θα σε κραξω ΑΚΟΜΑ,αλλα για την κλαση σου αυτα που εχασες ΔΕΝ δικαιολογουνται,κανονισε χατ-τρικ με τα πομακια της ξανθης

μπραβο στην υπολοιπη ομαδα που επαιξε ΑΡΧΙΔΑΤΑ μεσα στο οακα εναντια σε 12 αντιπαλους (μπαλαρινες-ντακο)

Mitsmann
21-09-2009, 18:27
η φωτο με το 13 που εβαλες δε βοηθαει. :P

Eulogy
21-09-2009, 18:53
tha symfwnisw oti an mporouse o ba(j)evic na paretithei gia mia mera kai na erxotan o kwnstenoglou -stin kalyteri:)-i as min erxotan kaneis tha elega oti paizoume poly dynata gia ton asso. me to gkantemobatraxo den yparxei kalytero apotelesma apo to x

Mitsmann
21-09-2009, 18:57
tha symfwnisw oti an mporouse o ba(j)evic na paretithei gia mia mera kai na erxotan o kwnstenoglou -stin kalyteri:)-i as min erxotan kaneis tha elega oti paizoume poly dynata gia ton asso. me to gkantemobatraxo den yparxei kalytero apotelesma apo to x

Καλα εσεις νομιζετε οτι το 4-0 εγινε απ τον Κωστενογλου.
ροφλς

Odonian
21-09-2009, 19:01
Μάλλον αυτό που εννοεί είναι ότι δε θα γινόταν με τον βάτραχο.

Eulogy
21-09-2009, 19:03

Καλα εσεις νομιζετε οτι το 4-0 εγινε απ τον Κωστενογλου.
ροφλς

apton ton konstenoglou den ton nomizei kaneis...
me ton konstenoglou mia pliopsifia toulaxiston

Raven Lord
21-09-2009, 20:15
μάλιστα, ματσάρα - μπαλλάρα και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. ρε πώς αλλάζουν τα πράγματα όταν σου κάθεται το αποτέλεσμα... με την ίδια εμφάνιση αλλά διαφορετικό σκορ, ήθελα να δω ποιος θα πήγαινε σπιτάκι του σήμερα. τεσπα, αφού και η πλειοψηφία του κόσμου έχει φάει τον πρόλογο, η προσγείωση θα είναι πιο ανώμαλη.

chris_boss
21-09-2009, 23:17
Σοβαρά τώρα, Raven ακούστηκες, φτάνει νομίζω. Ούτε ο Mitsman δεν κάνει τόσα ποστς για να πει το ίδιο πράγμα κάθε φορά. Επίσης, ίδια εμφάνιση με διαφορετικό σκορ είδες την Πέμπτη.
Τέλος, λύσε μου μια απορία: είσαι νοσταλγός;

Mitsmann
22-09-2009, 00:31
ερωτηση.

αν καποιος δεν παει τον Τεν Κατε (οπαδος Παο), ειναι "νοσταλγος" ???

chris_boss
22-09-2009, 00:44
όχι αλλά το να σκίζει τα ρούχα του τώρα, όταν δεν το έκανε με σκάζνηδες, πεσέιρους σε βάζει σε σκέψεις. επίσης, αν αποτύχει ο τεν κάτε, πολύ φοβάμαι ότι θα γυρίσουν μαντζιόλοι, παρατρεχάμενοι κλπ και θα είναι σοβαρό πλήγμα για τη "νέα εποχή". δε βλέπουν τον πόλεμο που γίνεται; βαρέθηκα να λέω τα αυτονόητα. αν δεν καταλαβαίνουν μόνοι τους ότι η στήριξη αυτή τη στιγμή είναι η μόνη οδός, δεν μπορώ να τους το βιδώσω εγώ στο κεφάλι τους.

Mitsmann
22-09-2009, 00:49
υπαρχει ο κινδυνος ομως ο κοσμος παο να στηριξει προσκολλημενα καποιον που στα κρισιμα σημεια (και το πρωταθλημα κρινεται σε αυτα) δεν, και με αποτελεσμα αλλη μια απωλεια.

θα μου πεις και τι θα κανει? να τον διωξει τωρα?
ε οχι, πρωτος ειναι.

Δε ξερω. θα δειξει.

Odonian
22-09-2009, 01:00
Όση σημασία και αν έχει μια απώλεια, το εναλλακτικό της επιστροφής του καθεστώτος των συνεχών απωλειών (χεχ) είναι χειρότερο. Ο Τεν Κάτε δεν έχασε το πρωτάθλημα σε κανένα κρίσιμο σημείο εξάλλου, σε όσα τέτοια βρέθηκε τα πήγε καλά σχετικά (ντέρμπυ, πλέη οφ, ματς ζωής και θανάτου Ευρώπη) πέρσι και φέτος. Το έχασε στην αρχή που δεν ήξερε την ομάδα και επέμεινε να διδάξει τη μπάλα που ήθελε. Μείναμε πίσω και μετά απλά διατηρήθηκε η διαφορά γιατί ο γαυρος δεν έχανε.

freak brother
22-09-2009, 03:53
καλα γιναν και κατι εξεφτελιστικα ... τυπου πανσεραικος..

τεσπα οφφτοπικ. ο πατερας του μαντζιου ειναι Παναθα (ασχετο)

Eulogy
22-09-2009, 10:28
......... γιατί ο γαυρος δεν έχανε.

ola kala mexri ekei, ayto omws ti ennoeis!!!??

Amnesiac.
22-09-2009, 11:13
Τον Ολυμπιακό νομίζω.

KoiliaSamprela
22-09-2009, 11:32
παίζει ...

Raven Lord
22-09-2009, 11:58
Όση σημασία και αν έχει μια απώλεια, το εναλλακτικό της επιστροφής του καθεστώτος των συνεχών απωλειών (χεχ) είναι χειρότερο. Ο Τεν Κάτε δεν έχασε το πρωτάθλημα σε κανένα κρίσιμο σημείο εξάλλου, σε όσα τέτοια βρέθηκε τα πήγε καλά σχετικά (ντέρμπυ, πλέη οφ, ματς ζωής και θανάτου Ευρώπη) πέρσι και φέτος. Το έχασε στην αρχή που δεν ήξερε την ομάδα και επέμεινε να διδάξει τη μπάλα που ήθελε. Μείναμε πίσω και μετά απλά διατηρήθηκε η διαφορά γιατί ο γαυρος δεν έχανε.

στα ντέρμπυ? σε 4 ματς με αεκ και gay πήρε 3 ολάκερους βαθμούς, η (νεκρή) αεκ 4, ενώ ο gayρος πήρε 8!

ωραία, τα υπόλοιπα δεκτά. τώρα που δίδαξε μπάλλα ο προφέσορας, γιατί παίζουμε χειρότερα από πέρσυ?

επιμένω να θυμάμαι την περίπτωση μαλεζάνι. ανούσια στήριξη χωρίς να έχει προσφέρει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α. αντίθετα, δεν στήριξες τον μόνο που πρόσφερε ένα ντάμπλ στην ομάδα.

Odonian
22-09-2009, 13:38
Κάτσε, πέρσι δεν γκρίνιαζες μαζί μας για τη διαιτησία (πχ) στο καραισκακη; Φέτος δεν έφταιγε η αποβολή του Σαριέγκι ή το οφσάιντ στο τέλος, αλλά ο Τεν Κάτε;

Δεν παίζουμε χειρότερα από πέρσι τέτοια εποχή με καμιά παναγία.

Raven Lord
22-09-2009, 13:52
για διαιτησία γκρίνιαξα στα ματς που πήρε ο gay με σπρωξιματάκι, όχι στα μεταξύ μας. στα μεταξύ μας γκρίνιαξα που ενώ παίζαμε καλύτερα, δεν καταφέραμε σε κανένα από τα 2 να κερδίσουμε.

κι επίσης, οι περισσότεροι θεωρείτε ότι παίξαμε καλή μπάλλα με γαλατά και άρη οπότε τι να συζητάμε. όταν είσαι σκορποχώρι και αφήνεις ολόκληρο χωράφι ανοιχτό στην άμυνα, φυσικό είναι να δεις ανοιχτό ματς. όταν ο αντίπαλος προηγείται στην έδρα σου, φυσικό είναι να σου δώσει χώρο.

SpiritCrusher
22-09-2009, 16:45
tag "να αναλάβει ο raven" . Λολ.

Raven Lord
22-09-2009, 19:15
ο μόνος τρόπος να δείτε το σωστό :!:
πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό :P

Odonian
22-09-2009, 19:17
για διαιτησία γκρίνιαξα στα ματς που πήρε ο gay με σπρωξιματάκι, όχι στα μεταξύ μας. στα μεταξύ μας γκρίνιαξα που ενώ παίζαμε καλύτερα, δεν καταφέραμε σε κανένα από τα 2 να κερδίσουμε.

κι επίσης, οι περισσότεροι θεωρείτε ότι παίξαμε καλή μπάλλα με γαλατά και άρη οπότε τι να συζητάμε. όταν είσαι σκορποχώρι και αφήνεις ολόκληρο χωράφι ανοιχτό στην άμυνα, φυσικό είναι να δεις ανοιχτό ματς. όταν ο αντίπαλος προηγείται στην έδρα σου, φυσικό είναι να σου δώσει χώρο.

Για την πρώτη παράγραφο: Δηλαδή δεν είναι έργο του προπονητή ότι παίζεις καλύτερα ακόμα και με 10 στο καραισκάκη, αυτός φταίει που δεν κέρδισε κιόλας. Ενώ αν κερδίζαμε κόντρα στη ροή του αγώνα πχ, με καμιά μαλακία του αντίπαλου αμυντικού (!!!) θα είχαμε προπονηταρά.

Για τη δεύτερη: Μιλάς για ένα ματς που ο αντίπαλος προηγείται και δε σου φτάνει ούτε η ισοπαλία. Προφανώς θα βγεις μπροστά και θα δώσεις και χώρους, ο Άρης δεν είναι κάποια για το πέος ομαδούλα, ειδικά φέτος. Επίσης μιλάς για ένα ματς που κάναμε 3 αναγκαστικές αλλαγές στις ίδιες θέσεις της άμυνας. Ξανά προφανώς θα υπάρξουν και μερικά προβλήματα.

Όσο για το "θα σου δώσει χώρο", αυτό είναι μια τεράστια πίπα. Ο ΠΑΟ εδώ και χρόνια με χώρο δεν έκανε καμιά φάση και κατέληγε αν δε σκόραρε νωρίς με ένα ωραιότατο 1-0 (δικό του ή του αντιπάλου) ή 0-0.

Ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή έχει 5 νέους βασικούς (δε μετράω καν παίκτες που ήταν από πέρσι αλλά δεν έπαιζαν βασικοι). Ήταν απίθανο να δούμε καλύτερη μπάλα αυτή την εποχή, είναι νωρίς και οι διακοπές πολλές. Παρόλαφτα η ομάδα παίρνει τα ματς και προσπαθεί να παίξει επιθετικά.

Raven Lord
22-09-2009, 19:24
ο άρης είχε χωράφι από την αρχή, αλλά τεσπά δεν το συνεχίζω... παίζουμε μπαλλάρα.-
έτσι κι αλλιώς, εδώ θα'μαστε στην 5η φάπα (5η - 6η έχω χάσει το λογαριασμό φέτος). ελπίζω να μην είναι από την αεκ, αλλά το φοβάμαι.

Odonian
22-09-2009, 20:03
Μάλιστα, από το ποστ μου, που περιέχει τη φράση

Ήταν απίθανο να δούμε καλύτερη μπάλα αυτή την εποχή

κατάλαβες ότι πιστεύω ότι παίζουμε μπαλλλλλλάρα.

Σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Raven Lord
22-09-2009, 20:04
όχι εσύ προσωπικά... βασικά, για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια, διάβασε λίγο βαϊμάκη με τον οποίο συμφωνώ κατά 95%

Razor
22-09-2009, 20:26
ο άρης είχε χωράφι από την αρχή, αλλά τεσπά δεν το συνεχίζω... παίζουμε μπαλλάρα.-

δεν το πιασα αυτο,διαφωνεις οτι παιξαμε μια χαρα μπαλιτσα?

και με κεφαλαια το Α :)

GG*
22-09-2009, 20:26
http://maolympiakos.wordpress.com/

οποια υποκειμενα κρυβονται πισω απο αυτο το βρωμερο μπλογκ θα υποστουν τις συνεπειες-νοσταλγοι των πετρινων χρονων και φιλοι μαρινακηδων η αχαριστια σας στον τιτανομεγιστο προεδρο και στις κεφαλες των ερυθρολευκων οπαδικων πυραμιδων δεν θα περασει ετσι

η επιστημονικη φρουρα του προεδρου

.

Raven Lord
22-09-2009, 20:31

δεν το πιασα αυτο,διαφωνεις οτι παιξαμε μια χαρα μπαλιτσα?

και με κεφαλαια το Α :)

εννοώ ο άρης είχε χώρο να κάνει ευκαιρίες

nothingman
22-09-2009, 21:23
http://maolympiakos.wordpress.com/

οποια υποκειμενα κρυβονται πισω απο αυτο το βρωμερο μπλογκ θα υποστουν τις συνεπειες-νοσταλγοι των πετρινων χρονων και φιλοι μαρινακηδων η αχαριστια σας στον τιτανομεγιστο προεδρο και στις κεφαλες των ερυθρολευκων οπαδικων πυραμιδων δεν θα περασει ετσι

η επιστημονικη φρουρα του προεδρου

.
Είναι γνωστά τα καμώματά του Πέτρου Μαρινάκη στο ματς με τους Τούρκους για τους Μεσογειακούς του 1991. Δε θα μπορούσαν ποτέ τέτοιες συμπεριφορές να γίνουν δεκτές μέσα στα πλαίσια των αρχών του διεθνισμού και της αδελφοσύνης των λαών που πρεσβεύει μια οργάνωση όπως οι ΜΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. θα σε παρακαλούσαμε να ανακαλέσεις.

(τίμιος ποδοσφαιριστής όμως ε, δεν μπορείς να πεις. άξιοι συνεχιστές του έργου του οι Πασσαλής/Πουρσανίδης)

hvilelos?
23-09-2009, 20:54
H σφαγης της σφαγης τη σφαγη ω σφαγη και λιγο βιασμο λογικης για γαρνιτουρα αλλα δεν πτοουμαστε γιατι εχουμε πλεον ΦΩΝΗ στα κεντρα αποφασεων

freak brother
23-09-2009, 21:23
το χασα και στο πρεντιξιον :-|

Esteban
23-09-2009, 21:39
Που μπορούμε να το δούμε online ρε;

Death MD
23-09-2009, 21:41
δεν παιζει ονλαιν

Abruzzi
23-09-2009, 21:42
http://www.justin.tv/there_is_no_limits3

Esteban
23-09-2009, 21:42
μαλακία παίχτηκε

Fireknight
23-09-2009, 21:44
ego vlepo me sopcast me to link pou'xei edo
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=50459&part=sports

Esteban
23-09-2009, 21:46
thanks mans

Ντάξει, απλά δνε μπορείς να δεις online

Sotos_The_Tequiler
23-09-2009, 21:50
τι λόμπα ήταν αυτή του μπλάνκο ρε...

Death MD
23-09-2009, 21:52
αυτο με το ουλτρασερφ 9.5 ειναι ασφαλες? απο http://bebinio.com/

Sotos_The_Tequiler
23-09-2009, 21:55
ρε τον καφέ τι έχασε... εξ'επαφής....
προηγήθγηκε χέρι μέλπμεργκ μες την περιοχή... ίσως και ακούσιο, περιμένουμε ριπλέι ναουμ

Esteban
23-09-2009, 22:15
αυτο με το ουλτρασερφ 9.5 ειναι ασφαλες? απο http://bebinio.com/

Πολύ ύποπτο...:/

Sotos_The_Tequiler
23-09-2009, 22:17
Τόρο έχει κάνει μεγάλη επιστροφή εε..
πάλι σκόραρε ναούμ, μπράβο το παληκάρι

_UnHoLy^MaRtYr_
23-09-2009, 22:32
Και αφήστε τους άλλους να χαίρονται που μείωσαν στο -2.

Έδιτ: Καλά, σκάω, 1-2.

Έδιτ: =D

Magellan
23-09-2009, 23:12
δεν παιξαμε μπαλα ειδικα στο α
η αεκ πιεσε και επαιξε καλα εκανε φασεις

αλλα εκανε και μαλακιες
στο β εγινε ωραιο ματσακι

τορογιδης λοιπον

Kelldorain
23-09-2009, 23:17
2ο γκολ Τοροσίδη απίστευτο, η ΑΕΚ πραγματικά δεν έχει άμυνα, ο Μαιστόροβιτς είναι ο μόνος που το παλεύει. Γενικά καλό β ημίχρονο, τα τελευταία ΑΕΚ-Ολυμπιακός είν' ωραία ματς, Νέμεθ άνετα καλύτερη μεταγραφή ΑΕΚ, Δαλούκας γελοίος, Μπάγεβιτς πρέπει να σταματήσει να κάνει αλλαγές, το Νέμεθ έξω δεν το έκανε ούτε ο Τσουκαλάς. Ολυμπιακός πια ίσες πιθανότητες πρωταθλήματος με Παναθηναικό, ΑΕΚ έξω από 4η αγωνιστική. Αυτά.

Eπίσης σπορ24, πεθαίνω:

http://imageshack.gr/files/ezj5dzzelhvklfmurm7y.jpg

Mitsmann
23-09-2009, 23:58
άφηνε τον Τορογίδη

λολ.

δυστυχως εχει κλεισει στη γιουβεντους..

ροφλ.

προσεχτε γιατι εγω τον ειπα τορογιδη και εισεπραξα τη χλευη γνωστων γραφικων γιουζερς γενικα απο το αθλετικς μιλαω.

για την Ελπιδα Χορτερου καλος ειναι.

αχαχουχα.

ειμαι αμπαλος και ασχετος, η απλα ειμαι τοσο κομπλεξας που δεν παιρνω χαμπαρι αν ο ολυμπιακος εχει 1-2 καλους παικτες και σιγουρα παικτες που δεν εχω με την καμμια στην ομαδα μου

:thumbsup:

_UnHoLy^MaRtYr_
24-09-2009, 00:25
Στο σπορ φμ γράφονται έπη απόπσε όμως ε. Το 50-50 κρατάει μέχρι να χάσει το άεκ τελικά.

Raven Lord
24-09-2009, 00:51
τι έχει πάθει ο τοροσίδης ρε? μετά τον τραυματισμό του ισιώσατε το πόδι ή του βάλατε κανα εμφύτευμα? παραλίγο χατ τρικ.

δυστυχώς, με αυτά κ μ'αυτά πάλι κόκκινο το βλέπω το πρωτάθλημα, εκτός κ αν ξυπνήσουν οι δικοί μας - αυτοί που πρέπει να ξυπνήσουν δηλαδή. αν ζούμε στη νιρβάνα του 4x4 δύσκολο. επίσης, μετά το σημερινό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ απώλεια βαθμών την κυριακή. ειδικά με αντίπαλο ΑΥΤΗ την αεκ.

animae
24-09-2009, 01:07
Aεκ καλύτερη σχεδόν σε όλο το ματς,μπεναλντυ που δεν δώθηκε, γύρισμα αμυντικού στον Νικοπολίδη που δεν δώθηκε(και ήταν ακριβως στην ίδια ευθεία ο διαιτητής χωρίς να τον καλύπτει κάποιος, ώστε να πεις ότι δεν το είδε), Μελμπεργκ ΘΕΟC, Τορο επίσης, αλλά μπάλα δεν παίξατε, τα γκολ μπήκαν από την ανύπαρκτη αμυνα μας, δεν γίνεται να παίζεις με καλύτερο κεντρικό αμυντικό τον Μαιστοροβιτς,ασχετα αν είναι αδικία που χάσαμε, καλά να πάθουμε με την άμυνα που έχουμε. Γκερειρο, Αραουχο, Νεμεθ.-

Raven Lord
24-09-2009, 01:09
'νταξ' αυτές οι αμφισβητούμενες για το αεκάκι ισχύουν, αλλά για να τα λέμε όλα έγινε κ ένα φάουλ στο λουλού-ντιόγο που έφευγε μόνος και δε δόθηκε τίποτα στην αρχή.

animae
24-09-2009, 01:13
'νταξ' αυτές οι αμφισβητούμενες για το αεκάκι ισχύουν, αλλά για να τα λέμε όλα έγινε κ ένα φάουλ στο λουλού-ντιόγο που έφευγε μόνος και δε δόθηκε τίποτα στην αρχή.

Δεν θυμάμαι την φάση:razz:

hvilelos?
24-09-2009, 01:36
τι το αμφισβητησιμο εχει το χερι του μελμπεργκ και το γυρισμα στον νικοπολιδη δλδ

FIXXXER
24-09-2009, 02:12
Το χερι του Μελμπεργκ δεν ειναι αμφισβητισιμο αλλα ουτε καθαρο οπως το ειδα εγω δηλαδη στο βιντεακι με τις φασεις στα γρηγορα.

animae
24-09-2009, 02:18
E το χει τέντα.

Στο γυριμα, κσερω γω, εισαι στην μικρη περιοχη, απο πισω ερχεται παιχτης αεκ, γυρνας την μπαλα καθαρα στο τερμα με το ποδι (δεν ειναι οτι επεσε η μπαλα πανω στο ποδι του απο σποντα κλπ) και ο τερμας την πιανει. Θελει κι αλλο?

FIXXXER
24-09-2009, 02:21
Δεν το εχω δει, δεν βρισκω βιντεο με 10 λεπτα φασεις, βρηκα μονο τις βασικες.

BlackiE
24-09-2009, 04:07
τι λόμπα ήταν αυτή του μπλάνκο ρε...

Ναι ρε το ήθελε.

fandango
24-09-2009, 10:25
μόνο εσύ, λατρεία. :pink:

http://4.bp.blogspot.com/_ZlhEFJLJjq0/SOKA-rJleWI/AAAAAAAAAGo/sDzCnFz3Jeo/s320/20080902133557647.jpg

GuardianOfIvorytower
24-09-2009, 11:11
ματς πάλι δεν είδα, αλλά άλλη μία σημαντική νίκη (3 μέσα σε μία βδομάδα), κ αναγεννημένος Τοροσίδης :pink:

Eulogy
24-09-2009, 11:21
gia AEK
klassiki malkismeni AEK, epaize moni tis tin opoia mpala, ekane faseis dokaria alla... ,an den bazeis aytes tis efkairies trws 2 kai pas gia tsai. gia diaitisies klp den me noiazei i ta synithisa, edw ta leei o moralis egw ti na pw.

osfp
epaikse eksypna kai itan kai tyxeros ekane 3-4 antepitheseis ebale 2 gkol, an emeis eixame kanei tetoia emfanisi sto karaiskaki tha eixame fygei me minimum 6 gkol

Mitsmann
24-09-2009, 11:26
το οτι κλεινεται πισω ο ολυμπιακος για χ,ψ λογους δεν τον κανει αυτοματα και κακο ε.

Eulogy
24-09-2009, 11:32
sou arese esena?

Stormrider
24-09-2009, 11:59
http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/1056720_b.jpg

Ford Prefect
24-09-2009, 12:04
Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ακριβώς 2 και 2, με την μία δικιά μας να είναι γκολ και την μια δικιά σας η κωλόφαρδη λόμπα του Μπλάνκο. Είχατε υπεροχή στο παιχνίδι αλλά είσαστε ακίνδυνοι, πάντως κυκλοφορείτε καλά την μπάλα, δείγμα δουλειάς Ντούσαν.

Στο β' πρέπει να κάνατε μία φάση παραπάνω, αλλά χάσαμε και εμείς τα άχαστα. Προς το τέλος δεν κατάλαβα γιατί κλειστήκαμε τόσο, υποτίθεται ο Ζίκο γουστάρει επίθεση, με Μήτρογλου μέσα μας έπαιρνε να πιέσουμε, άργησε να τον βάλει. Ο Ντιόγο πάλι απογοητευτικός και τραγικά μόνος μπροστά.

warlord, τα βλέπεις γιατί σου λέω ΛΟΛ για τα Τορογίδια; Καλύτερα να μασάς...

Τα πέναλτι που ζητάτε είναι ΑΣΤΕΙΑ και δεν κάνω καν τον κόπο. Λάθη έγιναν εκατέρωθεν και πρέπει να είστε πολύ μίζεροι βρε αδερφέ να κάθεστε να ασχολείστε με την διαιτησία. Επικεντρωθείτε σε αυτόν τον μαλάκα που έχετε, τον Μαντούκα που σαν Ολυμπιακός τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τις τελικές του προσπάθειες.

Η εμφάνισή μας ήταν για τα δεδομένα των φετινών εμφανίσεων ανεβασμένη αλλά ο Ζαϊρί είναι αυστηρά ρεζέρβα και φαίνεται, το παιδί δεν έχει τελική προσπάθεια, ο Ζεβλάκωφ φέτος είναι ο χειρότερος που θυμάμαι έβερ, ο Λεονάρντο στον Ολυμπιακό έπρεπε να είναι η ρεζέρβα της ρεζέρβας κάποιου και για τον Μπράβο δεν έχω καταλήξει ακόμα. Ανέβαινε πολύ ψηλά, δικό του ήταν αυτό; Ντουντού πότε θα βρει φόρμα δεν ξέρω. Ντιόγο τα'παμε. Αυτοί στα αρνητικά.

Λεδέσμα αθόρυβος αλλά ουσιαστικότατος, Τοροσίδης δεν χρειάζεται να πω, Νικοπολίδης εννοείται εδώ και χρόνια, Μέλμπεργκ άρχοντας, Αβράμης το ίδιο, Στολτίδης θέλει λίγο χρόνο και ελπίζω να τον παίρνει από φυσική κατάσταση, είναι μεν σχετικά αργός αλλά γεμίζει το γήπεδο.

Με αυτά και μ'αυτά μόνο η Καβάλα μας έκοψε πόντους. Χα. Και λογικά πρέπει να ανέβει η απόδοσή μας, θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον το πρωτάθλημα φέτος.

Raven Lord
24-09-2009, 12:14
το οτι κλεινόταν πισω ο ΠΑΟ επί μαρκαριάν για χ,ψ λογους δεν τον κανει αυτοματα και τσούκουτσούκου ε.

Mitsmann
24-09-2009, 12:30
Καλα κρασια.

επειδη ερωτηθηκα, δε μ αρεσει να παιζει ετσι ο οσφπ. ο παο επι μαρκαριαν επαιζε ετσι και στη λεωφορο με τον ηρακλη. επισης ο ολυμπιακος εχει ενα ροστερ στο οποιο η πιο ετοιμη εντεκαδα του ειναι 10 αμυντικοι και ο Ντιογο/Μητρογλου. Λυπουμαστε που με 9-10 αμυντικογενεις παικτες δεν γαμησαν με μπαλλαρα. Πραγματικα συγνωμμη απο ενα κοινο που θα γουσταρε ετσι κι αλλιως να μην περασουμε τη σεντρα και να χασουμε 5-0.
ο παο επαιζε ετσι απο αποψη (την οποια γουσταρετε κιολα)

οπως διαπιστωσατε, οταν ο ολυμπιακος επαιξε ετσι με την καβαλα στο καραισκακη, ο κοσμος, δε μπορουμε να πουμε οτι ξετρελαθηκε και ο απατεωνοταμπουροκαραφλας πηρε ποδι σε ντε τε.

nothingman
24-09-2009, 12:34
επειδή βλέπω περίεργα πράματα και κόλπα να πούμε παιδιά ότι είναι πέναλτυ αυτό της λατρείας. άρα άλλο ματς θα βλέπαμε αν το έδωνε και η ζωή συνεχίστηκε και όλα αυτά.

αλλά αυτό τώρα που παίζει ο ολυμπιακός σα λογική και νοοτροπία και ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑ που σκατά διαφέρει από αυτό που έπαιζε με το μαλάκα πριν ένα μήνα, ας μου το εξηγήσει κάποιος. κακή μπάλα πριν, κακή και τώρα. απλά πριν είχαμε το θύμα έτοιμο και τώρα αυνανιζόμαστε με το "ε εντάξει, τι άλλο να κάνουμε πλέον", "ναι αλλά κερδίζουμε μπάεξ" και "αζαντάουα". που δεν είναι εντελώς λάθος αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι και δίκαιο και εμείς οι ολυμπιακοί είμαστε παραδοσιακά δίκαια τυπάκια. και επειδή βαθμούς έχουμε χάσει μόνο με την καβάλα και επειδή θα παίξουμε και με άλλες καβάλες στο πρωτάθλημα που θα κάτσουν πίσω, ενδεχομένως ακόμα πιο πίσω από εμάς που ήδη καθόμαστε πίσω στα μουλωχτά, ε άντε μετά βάνε γκολ. ότι κανείς πουσταράς δεν έτρεχε επί τιμούρ γιατί δεν τον γούσταρε και τώρα ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ εμένανε με θλίβει περισσότερο και από όσο με κάνει να χαμογελώ ο εκνευρισμένος μπάεβιτς ψες.

αυτά, έχω ήδη αργήσει.

Mitsmann
24-09-2009, 12:38
θα σου απαντησω μετα το ματς με Πανιωνιο λοιπον.
να εχουμε 2 ιδια ματς συγκρισης!

καθ οτι και με τον Ογιος στον παγκο (που λεει ο λογος) και στην Τουμπα ετσι θα παιζες.

Raven Lord
24-09-2009, 12:50
Καλα κρασια.

μπλα μπλα μπλα

λέω, έτσι μπορείς τώρα, έτσι παίζεις (κ έτσι θα παίξεις με ηρακλή). παίρνεις αποτελεσματάκι παρά τα χάλια που βρέθηκε η ομάδα, οπότε μόκο. ο προπονητής πρέπει να ξέρει τι έχει και τι του γίνεται στην ομάδα και επίσης να εμπνέει τους παίκτες να παίξουν μπάλλα ΚΑΙ για την πάρτη του. αυτά. (τα λεγόμενά μου δεν είναι αιχμές εναντίον του γκαίη)

Eulogy
24-09-2009, 12:59
mits den exw xasei poutsa.. ee mats aek-gay ta teleftea 5-6 xronia. o xthesinos itan xeiroteros osfp kai apo to 4-0

GG*
24-09-2009, 12:59
πουτσα και στην προσφυγοπουλα λοιπον

να βγει και ο ποδοσφαιρανθρωπος warlordy να μας πει για τοροσιδη

Mitsmann
24-09-2009, 13:03
mits den exw xasei poutsa.. ee mats aek-gay ta teleftea 5-6 xronia. o xthesinos itan xeiroteros osfp kai apo to 4-0

αστειευομαστε.

ο Ολυμπιακος χτες ειχε 2 γκολ, 1 δοκαρι, 2 τετ α τετ, και ενα σουτ του Ντουντου απο τρομερη θεση.
τι λεμε τωρα.

αν θες να μου πεις οτι η αεκ χτες π.χ. ηταν καλυτερη απ την αεκ που μας κερδισε 4-0, να το συζητησουμε.

_UnHoLy^MaRtYr_
24-09-2009, 13:08
Ήταν, το είπε κι ένας τύπος στο Μιαούλη μετά το ματς.

Odonian
24-09-2009, 13:15
χεχ

Έχουμε τους γαυρους πολύ σωστά να χαίρονται για τα αποτελέσματα και ας ήρθαν με μέτριο ποδόσφαιρο (βρίσκοντας ελαφρυντικά στην ομάδα τους) και συγκρίνουμε με τους ρέηβενς - κι ας παίζουμε καλύτερη μπάλλλλα από τον γαυρο τη δεδομένη στιγμή.

Τελικά καλό έκανε στον γαυρο το δύσκολο πρόγραμμα. Με αυτές τις συνθήκες (απαξίωση ρόστερ και αλλαγή προπονητή) δεν είχε την υποχρέωση να παίξει ποδόσφαιρο και βασίστηκε στην πολύ καλή άμυνα για να πάρει τα αποτελέσματα. Αν προλάβει να τους μάθει ο ζικος κάτι και γυρίσουν οι τραυματίες, μετά τη διακοπή θα αρχίσει να νικάει και τους μικρούς.

Η αλήθεια είναι ότι (δύσκολο ξεδύσκολο πρόγραμμα) δεν περίμενα να είμαστε και πολύ μπροστά σε αυτή τη φάση.

regularpaul
24-09-2009, 13:20
ρε παιδια 4 αγωνιστικες εχουν παιχτει, τι πρεμουρα να βγαλετε απο τωρα τον πρωταθλητη ειναι αυτη?
δηλ. αν ο οσφπ εχανε χτες και στην Τουμπα εμενε εκτος τιτλου?

hvilelos?
24-09-2009, 13:47
το αλλο το ΝΤΟΥΓΑΝΙ λεει οτι ειναι μιζερια να ασχολειται κανεις με τη διαιτησια

Raven Lord
24-09-2009, 13:49
χεχ

Έχουμε τους γαυρους πολύ σωστά να χαίρονται για τα αποτελέσματα και ας ήρθαν με μέτριο ποδόσφαιρο (βρίσκοντας ελαφρυντικά στην ομάδα τους) και συγκρίνουμε με τους ρέηβενς - κι ας παίζουμε καλύτερη μπάλλλλα από τον γαυρο τη δεδομένη στιγμή.

εξαρτάται τι εννοείς "καλή μπάλλα". το να βλέπεις καλό ματς ή να πατάς τον αντίπαλο? εγώ το 2ο το είδα μόνο επί κυράστα τελευταία και αυτό θεωρώ καλή μπάλλα. όταν σου δημιουργεί ευκαιρίες ο κάθε ημισοβαρός αντίπαλος που σκάει μύτη στην έδρα σου, δεν παίζεις καλή μπάλλα.

Mitsmann
24-09-2009, 13:58
γιατι ρεηβεν, οι αλλοι δεν εχουνε δικαιωμα στην μπαλα?

SpiritCrusher
24-09-2009, 14:10
Καλά σας γαμάει ο Ηρακλής, ΦΛΩΡΟΙ.

Η πραγματική μιζέρια είναι πως με αυτά που γίνονται αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε μαζί της :|

Ford Prefect
24-09-2009, 14:19

Τι λε ρε ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ που θα με πεις και ντουγάνι; Τι θες τώρα; Να σου αρχίσω να σου αραδιάζω γιατί είναι μιζέρια να ασχολείσαι με την διαιτησία; Να αναλύσουμε μία-μία τις φάσεις; Να βγάλουμε έξω τους κανονισμούς; Να κάθομαι να βρίζω θεούς και δαίμονες που μου ακύρωσαν κανονικό γκολ στην Καβάλα;

Αλλά αφού καίγεστε, δικαιούστε έμμεσο στην φάση επιστροφής στον Νικοπολίδη και μία κίτρινη στον Τοροσίδη, αυστηρά γιατί αλλιώς θα σκίσετε καλσόν. Τα πέναλτι είναι αστεία και μου χρωστάτε φαουλάρα στον Ντιόγο και 2 κίτρινες σε όλο το ματς.

Κατά τ'άλλα ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟΡΟΓΙΔΙΣΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ.

Odonian
24-09-2009, 14:27

Έλα ντε. Ημισοβαρός ο Άρης που έχει καλή και επιθετική ομάδα φέτος και με τον ΠΑΟ όλο μπροστά για να ισοφαρήσει και ότινάναι άμυνα λόγω τραυματισμών.

@ Φορντ: Όχι και κανονικό στην Καβάλα ε.

Μπάη δε γούη, είδα και το δικό μας μπέναλτυ με τον Άρη, σφυριζόταν σαφώς, αλλά δεν είναι και η σφαγή της δεκαετίας που δεν το έδωσε. Τουλάχιστον έπαιξε 50-50 σε όλο το ματς (κάνοντας λάθη και εις βάρος μας) και δε νομίζω ότι αξίζει να πούμε κάτι άλλο πέρα από το ότι έκανε ένα λάθος που αδίκησε τον Άρη.

Mitsmann
24-09-2009, 14:31
ε καλα και με τον Θρασυβουλο δεν ηταν η σφαγη της δεκαετιας αλλα ειδαμε μαζικα κλαμματα δω μεσα.

υ.γ. χωρια που ηταν και πεναλτυ.

Ford Prefect
24-09-2009, 14:32
Εννοείται κανονικό το γκολ, απλά στα αρχίδια μου, δεν περιμένω από τέτοια να πάρω πρωτάθλημα και αποτελέσματα. Τα αφήνω για τα κουτορνίθια κάτι τέτοια.

Το δικό σας ήταν πέναλτυ και δεν βρίσκω ότι ήταν εσκεμμένο το λάθος, χαρείτε και σεις τώρα την παραφιλολογία για εύνοια!

Odonian
24-09-2009, 14:34
Δε με απασχολούν τα μαζικά πράματα. Οι δικές μου "γκρίνιες" για τη διαιτησία δεν αφορούσαν μεμονωμένα λάθη ούτε το περιστασιακό σπρωξιματάκι (πέρα από σχολιασμό φάσεων, που μόλις έκανα και για τη δική μας) που παίρνει η μεγάλη ομάδα, αλλά αγώνες ολόκληρους που ο διαιτητής μπήκε μέσα με αποστολή. Τα θυμόμαστε, τα είπαμε, πάμε παρακάτω.

Fireknight
24-09-2009, 14:38

Τι λε ρε ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ που θα με πεις και ντουγάνι; Τι θες τώρα; Να σου αρχίσω να σου αραδιάζω γιατί είναι μιζέρια να ασχολείσαι με την διαιτησία; Να αναλύσουμε μία-μία τις φάσεις; Να βγάλουμε έξω τους κανονισμούς; Να κάθομαι να βρίζω θεούς και δαίμονες που μου ακύρωσαν κανονικό γκολ στην Καβάλα;

Αλλά αφού καίγεστε, δικαιούστε έμμεσο στην φάση επιστροφής στον Νικοπολίδη και μία κίτρινη στον Τοροσίδη, αυστηρά γιατί αλλιώς θα σκίσετε καλσόν. Τα πέναλτι είναι αστεία και μου χρωστάτε φαουλάρα στον Ντιόγο και 2 κίτρινες σε όλο το ματς.

Κατά τ'άλλα ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟΡΟΓΙΔΙΣΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ.
na pou eisai ΝΤΟΥΓΑΝΙ telika omws .

Ford Prefect
24-09-2009, 14:51
Τότε εσύ είσαι κωλοπιλάλας.

irreligious
24-09-2009, 16:44
στη φάση του γκολ της αεκ ο μπλάνκο είναι οφσαϊντ?

Ford Prefect
24-09-2009, 16:59
Οριακή φάση. Εγώ δεν το έδινα.

Daffy
24-09-2009, 17:00
Να κάθομαι να βρίζω θεούς και δαίμονες που μου ακύρωσαν κανονικό γκολ στην Καβάλα;

psit,filos gela o kozmos!

Ford Prefect
24-09-2009, 17:01
Στα αρχίδια μου. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί, δεν φταίω εγώ αν ο κόσμος τους μαθαίνει από τους ΑΡΔ.

GG*
24-09-2009, 17:08
κλαψτε κι'αλλο,καυλωνω

Mitsmann
24-09-2009, 17:17
στα παπαρια μας οι οριακες σας φασεις, ο μπλανκο μπορει να τανε και 300 μετρα οφφσαιντ, (ενα πραμα οπως στον τελικο κυπελλου περσι, οπου αντι να κλαιμε σαν χηρα, απλα πηραμε το κυπελλο. ειχαμε μεινει και με 9, αλλα ψιλα γραμματα) απλα οπως εχω γραψει 24 φορες απ το 04 κι επειτα εδω, οι αντιστοιχες οριακες μας φασεις εδω, προκαλουν απο οργη, μεχρι γελιο, αναλογα με ποια πλευρα εισαι.

irreligious
24-09-2009, 18:03
απλα οπως εχω γραψει 24 φορες απ το 04 κι επειτα εδω, οι αντιστοιχες οριακες μας φασεις εδω, προκαλουν απο οργη, μεχρι γελιο, αναλογα με ποια πλευρα εισαι.

γι'αυτό το αναφέρω.

bbq
24-09-2009, 19:38

Το δικό σας ήταν πέναλτυ και δεν βρίσκω ότι ήταν εσκεμμένο το λάθος, χαρείτε και σεις τώρα την παραφιλολογία για εύνοια!

ε αποφάσισε ναούμε

Raven Lord
24-09-2009, 19:56
Εννοείται κανονικό το γκολ

χαχαχα

Raven Lord
24-09-2009, 19:59

το θέμα είναι να μην τους αφήνεις να παίξουν. τότε πήγαινα γήπεδο, κερδάγαμε 3-0 και φεύγαμε λέγοντας "οκ, μέτρια σήμερα". τότε πραγματικά στα αρνητικά αποτελέσματα (π.χ. 1-1 με λα κορούνια εντός) ήσουν άτυχος. τεσπα, περασμένα μεγαλεία.

GG*
24-09-2009, 20:14
T20ulkFsHQE&feature=player_embedded#t=20

αφιερωμενο στις μαρθες κλαψες

00i00
24-09-2009, 20:54
....

Ford Prefect
24-09-2009, 21:06

Προς ΑΕΚ.

Προς Οντόνιαν

Mitsmann
24-09-2009, 21:51
....

ενταξει, εισαι γνωστις, αλλα τι διαφορα εχει απ του μελμπεργκ?

Mpampis Mpakalis
24-09-2009, 21:57
T20ulkFsHQE&feature=player_embedded#t=20

αφιερωμενο στις μαρθες κλαψες

Αυτό πχ τώρα τι το ανέβασες, ότι είναι και καλά τύπου πέναλντι και να μην μιλάει το αεκάκι?

00i00
24-09-2009, 22:13
....

ενταξει, εισαι γνωστις, αλλα τι διαφορα εχει απ του μελμπεργκ?

δεν ειμια γνωστης...και βασικα στα παπαριαμ το μεταξυ σας

αλλα του βικινγκ που φωναζουν οι ΑΕΞ εχει να κανει με ολα τα αλλα που εγιναν

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0BfAeUk0sx4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0BfAeUk0sx4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Mitsmann
24-09-2009, 22:23
α μπα?
παμε στοιχημα οτι αν ειχε δωσει το πεναλτυ θα τανε ολα γαμω?

εκτος αν εννοεις το εμμεσο δηλαδη, που πρεπει να εισαι καθυστερημενα αμπαλος για να ζητας αυτη τη φαση εμμεσο.

00i00
24-09-2009, 22:30
οχι δεν θα ηταν γαμω...το συμπερασμα αυτο ειναι αυθαιρετο δικο σου

το εμμεσο ειναι δεν ειναι θα το εδινε σε σενα...και οχι αυτο δεν ειναι αυθαιρετο συμπερασμα αλλα το εχει δειξει η ιστορια
αν εσυ με καποιον μαγικο τροπο μπορεις και παρακαμπτεις τα απειρα τρυπηματα του γαυρου στα τελευταια 15 χρονια σορρυ αλλα η υπολοιπη ποδοσφαιρικη ελλαδα δε τον εχει ανακαλυψει ακομα

αυτα για το αεκ-γαυρος και τελος

bbq
24-09-2009, 23:58
[quote=00i00;913012]....

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0BfAeUk0sx4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0BfAeUk0sx4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
3:35 έδωσε φάουλ στον Γιάχιτς. χμ.

επίσης GG ή κάνεις πλάκα ή είσαι ο Τάκης, ο Άκης και ο Αλέκος μαζί (αλλά μάλλον πλάκα κάνεις).

GG*
25-09-2009, 00:05
πες σε τι διαφερουν οι φασεις να σου πω οτι κανω πλακα μπας και σταματησει η κλαψα λιγο

οχι αλλα δακρυα χουανιτα..

bbq
25-09-2009, 00:57
έχεις δίκιο, το χέρι στον τελικό δεν διαφέρει σε τίποτα από το χέρι στο 0:40 του αποπάνω βίντεο.
ξεκολλάτε με το πέναλτυ,γελάει ο κόσμος.

GG*
25-09-2009, 01:00
έχεις δίκιο, το χέρι στον τελικό δεν διαφέρει σε τίποτα από το χέρι στο 0:40 του αποπάνω βίντεο.
ξεκολλάτε με το πέναλτυ,ΚΛΑΙΕΙ ο κόσμος.

ετοιμος

00i00
25-09-2009, 01:27
GG ηθελα να σε ειχα σε αλλα χρονια....τοτες που με ΟΛΟ το χρημα ετρωγες 6 απο μενα και 6 απο αεξ
σαλιαρης εισαι
τοτε κλαψουριζες χειροτερα
φαε το ''αραπακι'' σου και μοκο...be an υπαλληλος στα φορουμια και πεσε για υπνο...παλι αλβανια και φετο...αμμωνια ολε

Mitsmann
25-09-2009, 01:30
ποτε τρωγαμε εξαρες απο αεκ καλε??? εχει ριξει μια???
ε ενταξει.

και σεις αλλη μια στις σερρες που μαζευε ο μπανιωτης τη μπαλα με το χερι μεσα στην περιοχη επειδη ακουγε σφυριγμα.

να χαρεις μινμινμιν, μην(μην!) μου αρχισεις τωρα "πωπω το 1979 σου χα ριξει μια τεσσαρα"

ειμουν αγεννητος, δε με ποναει (οσο ποναει/τσαντιζει δηλαδη ενα αθλητικο αποτελεσμα) ιδιαιτερα το θεμα.

εντιτ. δεν εχει γινει η φαση με τον Μπανιωτη στο 6-1. κανω λαθος.

Raven Lord
25-09-2009, 01:35
εγώ θυμάμαι βαμβακούλα να κάνει το ίδιο :P

Magellan
25-09-2009, 01:37
βαμβακουλας ρε...:headbang:

00i00
25-09-2009, 01:39
6-1 απο αεξ τελη 70 και 6-1 απο μενα επι χωσεκοτα

η ''μικρη'' ομαδα του ΠΑΟΚ που οταν ανελαβε ο μπαρμπας η θυρα θειοδωσελεφτα απαιτησε να κερδαει στην νΤουμπα και να κερδαει τον Θαπαναικο

Mitsmann
25-09-2009, 01:45
η ''μικρη'' ομαδα του ΠΑΟΚ που οταν ανελαβε ο μπαρμπας η θυρα θειοδωσελεφτα απαιτησε να κερδαει στην νΤουμπα και να κερδαει τον Θαπαναικο

αχαχαχα τωρα τι? κοροιδευεις την ευφραδεια των φανατικων μιας ομαδας?

ροφλ.

Magellan
συγχαρητηρια

GG*
μπραβο μιμη κλαπ κλαπ τωρα και αντε ποτε θα παρουμε την πολην

πουλο κα εσυ τωρα και πες του τοντωρα να φερει πισω τον γκαγκατση

η παραιτηση εγινε δεκτη,οι μετοχες θα επιστραφουν:?:

και στη τελικη τι πεταγεσαι σαν πουτσα,ακομα να χωνεψεις το διπλο στη καυτη ντουμπα και φοβασαι οτι ο δανεισος μουν θα κοστισει περισσοτερα?

00i00
25-09-2009, 01:52

και στη τελικη τι πεταγεσαι σαν πουτσα,ακομα να χωνεψεις το διπλο στη καυτη ντουμπα και φοβασαι οτι ο δανεισος μουν θα κοστισει περισσοτερα?

εσυ ειαι παπαρακι και να ομιλας καλυτερα....το λεβεντικο διπλο στην νΤουμπα το ειδαν τοσοι κιαι τοσοι...εσυ ο γαυρος οχι ε?...ρε τον πεσετερο,κανει δουλεια ο κιαρατας

την ΚΑΥΤΗ ΤΟΥΜΠΑ σε την εχουν πει GG...να εισαι σεβαστικος στην μονη εδρα που δεν πατησες ποτε και μια φορα εκανες μαγκια με πλατες μπατσων....μονοι εναντια σε ενα ανυπερασπιτο αγαλμα

GG*
25-09-2009, 02:01
ρε τα γεγονοτα μιλανε

η τουμπα πλεον ειναι το εξοχικο μου τι θες να κανω,εσυ κατσε να αναπολεις πριν 15 χρονια που με κερδισες,

πλεον για τον παοκ η χρονια τελειωσε-εκτος αν με πετυχεις στο κυπελλο

και του χρονου

παω για υπνο γιατι ο κοκκαλης δεν μου εδωσε ρεπο αυριο

00i00
25-09-2009, 02:22
πειραιωτικος λεβεντισμος

warlord mkII
25-09-2009, 08:28
Ποσταρω στο αθλετικς... Εχω χαμηλο αυτοσεβασμο.

Mitsmann
25-09-2009, 09:11
το μεγαλο κλαμα, ειναι που αεκ και παο ΣΚΟΥΖΟΥΝ πραγματικα για τη διαιτησια, ενω, αντικειμενικα, ψηνονται να ΣΦΑΞΟΥΝ διαιτητικα ο ενας τον αλλο, αρκει να παρουν τους τρεις βαθμοι και θα το παιζουν και δικαιωμενοι.

την κυριακη εχει ποπ κορν και τιβι.
οτι και να γινει ο διαιτητης θα τα εχει κανει σκατα.
στην περιπτωση δε που σπρωχτει η αεκ, θα φταιει ο ολυμπιακος.

κλαιω, λεμε.

Live_by_honour
25-09-2009, 09:31

εσυ ειαι παπαρακι και να ομιλας καλυτερα....το λεβεντικο διπλο στην νΤουμπα το ειδαν τοσοι κιαι τοσοι...εσυ ο γαυρος οχι ε?...ρε τον πεσετερο,κανει δουλεια ο κιαρατας

την ΚΑΥΤΗ ΤΟΥΜΠΑ σε την εχουν πει GG...να εισαι σεβαστικος στην μονη εδρα που δεν πατησες ποτε και μια φορα εκανες μαγκια με πλατες μπατσων....μονοι εναντια σε ενα ανυπερασπιτο αγαλμα

Ti ennoeis pote re aderfe? otan mas afinane egw exw erthei 4 fores giati tis alles variomoun. siga ta oa kai me amaxi exw erthei.
Kata ta alla esi ti paristaneis twra? ton ipostirixth ths marthas vourtsi epeidi den eixe aformes na klapseis sto metaxi mas?

Mpampis Mpakalis
25-09-2009, 09:44
O stoixeiwdhs mh gayros katalavainei poso vysma kai plysi egkefalou exete faei,opote oti kai na les gia klama kai tetoia, oi ypoloipoi matia exoun kai vlepoun.

Mitsmann
25-09-2009, 09:50
οταν λες βυσμα εχουμε φαει τι εννοεις?
με εβαλε οπλονομειο στη θητεια ο Κοκκαλης?

Amnesiac.
25-09-2009, 09:52
Εγώ πάντως με τη βοήθεια του Κρόκους γλίτωσα ΕΛΔΥΚ.

Live_by_honour
25-09-2009, 09:59
O stoixeiwdhs mh gayros katalavainei poso vysma kai plysi egkefalou exete faei,opote oti kai na les gia klama kai tetoia, oi ypoloipoi matia exoun kai vlepoun.

O stoixiwdhs Gayros katalavenei poso ponaei na pernei to prwtathlima kathe xrono kai se symponaei. enoeite oti vlepeis fantasmata ston ypno sou..

Mitsmann
25-09-2009, 10:06
για να συνεχισω το σκεπτικο μου, π.χ. το 2005 λοιπον, η ΑΕΚ προηγηθηκε 1-0 με γκολ Αλεξοπουλου ο οποιος εχει κανει μανσετα και με τα 2 χερια προτου σκοραρει στο 42' περιπου.

ο Ολυμπιακος εσκουξε, εκλαψε, απειλησε, εβγαλε 25 πρωτοσελιδα.
χμ, μαλλον δε τα θυμαμαι καλα,

η πραγματικοτητα ειναι οτι απλα μπηκε στο β ημιχρονο και εβαλε 3 γκολ και εληξε 1-3.

εαν ειχε βαλει γκολ ο ντιογο ενω η μπαλα εβρισκε και στα 2 του χερια λοιπον, θα ειχατε αυτοπυρποληθει στο συνταγμα. Οποιος το αρνειται αυτο, ειναι απλα ψευτης.
απλα αυτο που λεω ειναι οτι σε ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ φασεις ουτε κλαψαμε, ουτε και σκουζανε οι παικτες σ ολο το παιχνιδι (πιο κλασσικη τακτικη αεκ, δεν υπαρχει.)

Kelldorain
25-09-2009, 10:13
Χμ, δεν διαφωνώ μαζί σου, απλά δεν καταλαβαίνω το πόιντ σου. Εννοείς πως όταν ο Ολυμπιακός χάνει βαθμούς λόγω διαιτησίας δεν διαμαρτύρεται όσο οι άλλοι; Κοίτα τα πρωτοσέλιδα του φωτός μετά το ματς με την Καβάλα που διαμαρτύρεται για κανονικότατο γκολ, κοίτα τα πρωτοσέλιδα μετά την ήττα από Εργοτέλη πέρυσι ενώ ήταν 12 (!!!) βαθμούς μπροστά, και αν μιλάς για επίσημη αντίδραση κοίτα δηλώσεις Κόκκαλη για τα περυσινά playoffs που έλεγε για διαιτησίες του Παναθηναικού σε διοργάνωση που δεν συμμετείχε καν.
Εξάλλου αφού είναι -νομίζω- κοινά αποδεκτό ότι τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια της 13ετίας ο Ολυμπιακός είχε σε κάποια ματς οργανωμένη διαιτητική εύνοια, γιατί να κάτσει να διαμαρτυρηθεί, το λογικό θα ήταν να διαμαρτύρονται αυτοί που αδικούνται. Ο Ολυμπιακός μια χρονιά έχασε το πρωτάθλημα και ακόμα βλέπεις δηλώσεις "12 πρωταθλήματα και ένα του Δούρου" που γελάει ο κόσμος

Mitsmann
25-09-2009, 10:20
το ποιντ μου ειναι οτι σε αντιστοιχες φασεις α) η ομαδα μεσα στο γηπεδο, δεν παραταει ποτε το παιχνιδι κλαιγοντας και β) γενικα εμεις σαν οπαδοι δε πεθαινουμε κιολα που ο αλεξοπουλος επαιζε μπιτς βολευ.

Fireknight
25-09-2009, 11:09
oreo point .
a)den parateτe to paixnidi klaigontas , opws kanoun oloi oi alloi mh-olympiakoi allwste (?)
b)genika(=se mia periptosi) den pe8ainete gia ena xeri se ena mats pou kerdisate .

i kai oxi .
edit:spoiler giati i main-photo einai emetos .

http://62.1.2.102/newspapers/2005/10/3/FOS_b.jpg

kata ta alla , sosta ta leei o Kelldorain , alla synexiste .
Ton allo ton epiase ponos gia tis metoxes tou gkagkatsi . gi'afto to 8ema genika pe8ainete na fantasto .

Mitsmann
25-09-2009, 11:14
τι μου δειχνεις με αυτο το εξωφυλλο? οτι η αναφορα στο γκολ αλεξοπουλου πιανει το 1/40ο του εξωφυλλου?

ε, αυτο λεω και γω!!

υ.γ. προπονητης αεκ σαντος τοτε ε? ροφλ!

Fireknight
25-09-2009, 11:22
a i8eles kai protoselido , entaksi . den pe8anate , alla estakse ena dakry .

υ.γ. προπονητης αεκ σαντος τοτε ε? ροφλ!
e nai ! enas logos parapanw pou den prepei na paraksenevese pou kerdisate telika to derby !

Magellan
25-09-2009, 11:22
εγω με το μιτς διαφωνω
αν χαναμε ματς μετα απο λαθος διαμαρτυριες θα υπηρχαν κτλ κτλ

το θεμα ειναι οτι αμα το ειχε κανει το χερι αλλος σουηδος θα ηταν ακουσιο , παραγκες δεν θα υπηρχαν και ολα θα ηταν μια χαρα

FIXXXER
25-09-2009, 11:26
Γενικα γιατι το γαματε?

Η διοικηση οποιασδηποτε ομαδας θα διαμαρτυρηθει σε οποιαδηποτε ευκαιρια μπορεσει. Ο Ολυμπιακος αδικειται λιγοτερο απο τον Παναθηναικο και την ΑΕΚ, και ακομα λιγοτερο απο τις μικρες ομαδες, οποτε διαμαρτυρεται και λιγοτερο. Λογικο ειναι και τα βλεπουμε ολοι, ειδικα στο Καραισκακη. Απο κει και περα, η συμπεριφορα των φιλαθλων ειναι αλλο θεμα. Οι "φιλαθλοι" γαυροι που τα βλεπουν ολα σωστα και νομιμα ειναι τυφλοι, οι "φιλαθλοι" αεκτζηδες που κλαινε μονιμως για 300 φασεις λαθος σε καθε παιχνιδι ειναι για λυπηση. Αυτα τα ολιγα απο μενα.

Τωρα, το αν λογω των παραπανω διαιτητικων λαθων και της προστασιας της διαιτησιας καποια ομαδα (και δη ο Ολυμπιακος) παιρνει το πρωταθλημα, αυτο ειναι αλλη κουβεντα και θελει πολλη αναλυση. Για μενα, ισως κανα δυο χρονιες ναι. Τις αλλες, τις μισες ειχε ομαδαρα ο Ολυμπιακος και τις αλλες μισες ηταν μονοφθαλμος αναμεσα σε τυφλους.

FIXXXER
25-09-2009, 11:29
εγω με το μιτς διαφωνω

το θεμα ειναι οτι αμα το ειχε κανει το χερι αλλος σουηδος θα ηταν ακουσιο , παραγκες δεν θα υπηρχαν και ολα θα ηταν μια χαρα

Και ολα αυτα ισχυουν. Γενικα ο μη γαυρος οπαδος εχει μια ταση να βλεπει καθε φαση υπερ του, ενω ο γαυρος μεσα στην υπερβολη θα παραδεχθει και καποια πραγματα, μερικως απορροια (με ενα η με δυο ρο, μπερδευτηκα τωρα) και του οτι ευνοειται λιγο (ή πολυ κατα μερικους) παραπανω.

Η ουσια ειναι οτι γενικα ενω οι γαυροι εχουμε καταντησει να σας φοβομαστε να μην αρχισετε στις 200 μαλακιες ανα ματς και κανουμε και λιγο τουμπεκι, εδω μεσα δε λετε να σταματησετε, αν και μπορω να πω οτι υπαρχει κατανοηση τωρα τελευταια (ροφλ)

Fireknight
25-09-2009, 11:40
kaloutsika to piges to prwto post .
ti to'8eles to double ? ;p

FIXXXER
25-09-2009, 11:47
Ημουν υπερβολικος γιατι φοβηθηκα την κατακραυγη των γαυρων. Αληθεια πιστευω οτι εδω μεσα καλα το παμε γενικως ολες οι πλευρες, με συνηθισμενες υπερβολες. Γενικα πιστευω αυτο που ειπα στο πρωτο ποστ και για την αποδοση των ομαδων, και για τη διαιτησια. Απλα εδω στο φορουμ παρατηρειται γενικοτερα οι Ολυμπιακοι να πασχιζουν να αποδειξουν (και εγω αναμεσα σε αυτους) το πως γενικοτερα υπαρχουν διαφορετικα κριτηρια σε ιδιες/παρομοιες φασεις, αναλογα με το αν παιζει ο Ολυμπιακος η οχι.

* ασχετο με τα παραπανω το παρακατω.

Βρηκε ο αλλος ο αεκτζης και τα κανε και βιντεο περιπου 15 φασεις που "αδικειεται καταφανεστατα" η ΑΕΚ με κιτρινες, πεναλτυ και της παναγιας τα ματια. Οι μισες φασεις φυσικα ειναι αμφισβητουμενες, αλλες 2-3 ειναι ανυπαρκτες, και αντε να δουμε και ποσες φασεις που δεν τον συμφεραν εκοψε απο το βιντεο.

animae
25-09-2009, 12:03
Ε 3 φάσεις ήταν όλες και όλες, αυτός το γάμησε και ψόφησε.
Το μπένανλτυ είναι μπέναλντυ(δεν σηκώνεις χέρι, τέλος), στο γυρισμα πίσω βλέπει ξεκάθαρα ο διαιτητής (ξαναδες το βιντεο) και η αγκωνιά του Τορο είναι ξεκάθαρη αγκωνιά. Ούτε να φτιάξει χώρο ούτε τίποτα. Ο αγκώνας δεν πάει τόσο πίσω και πάνω όταν θες απλά να καθυστερήσεις αντίπαλο.
Μπροστά σε αυτά τα 3, όντως οτιδήποτε άλλο είναι υπερβολή.

Raven Lord
25-09-2009, 13:10
τα πράγματα είναι απλά. 4 "δύσκολες" φάσεις, 3 υπέρ γκαίη, 1 υπέρ αεκακίου. imo η αεκ θα έχανε έτσι κι αλλιώς, παρόλο που ήταν απρόσμενα καλή για 2 λόγους:
- νιώθει μικρη ομάδα πια
- ο gayρος ήταν τυχερός και προσεκτικός (σχετικά)

για την κυριακή θα πω ένα δυο πραγμαματάκια, για να μην τα λέω κατόπιν εορτής. καταρχήν θα φανεί αν έχουμε το ειδικό βάρος (@@) να πάρουμε το πρωτάθλημα. οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην νίκης είναι αποτυχία - ειδικά από τη στιγμή που πέρασε ο βασικός μας αντίπαλος. το δεύτερο είναι ότι πιστεύω η διαιτησία θα παίξει αεκ.

Mitsmann
25-09-2009, 13:26
το δεύτερο είναι ότι πιστεύω η διαιτησία θα παίξει ολυμπιακο.

ελα, γραφτε τα οπως τα λετε μεταξυ σας τουλαχιστον.

Ford Prefect
25-09-2009, 13:27
Πηδάει στο θεό ο Μέλμπεργκ, δεν γίνεται να έχει χέρια κολλημένα πάνω του και η μπάλα βρίσκει στο χέρι του μετά από το κεφάλι ποιου μαλάκα χανουμιού-δε-θυμάμαι-τώρα σε απόσταση κάτω του μισού μέτρου. Και εσείς όλοι που σκούζετε μιλάτε για πρόθεση προφανώς, διότι ο κανονισμός καταλογίζει ως φάουλ αυστηρά την πρόθεση, ούτε αλλαγές πορείας ή δεν ξέρω τι άλλη μαλακία έχω διαβάσει.

Ο Μέλμπεργκ ήξερε ότι θα βρει η μπάλα στο κεφάλι του άλλου από πριν. Εννοείται. Είναι ξεκάθαρο στο βίντεο. Και τι αντανακλαστικά ε;

Αστειότητες.

regularpaul
25-09-2009, 13:32
βρε Raven με το συμπάθειο φιλος,
αλλά τα ποστ σου έχουν γίνει πιο κουραστικά από κόμμωση_Rod_Stewart
ανανεωσου λιγο βρε αδερφε!

από πού προκύπτει το ότι ο φετινός ΠΑΟ είναι τόοοοοοοσο καλύτερος
της φετινής ΑΕΚ (αεκακι ξεχασα, απροσμενα καλο μαλιστα προχτες)
που οποιοδηποτε αποτελεσμα πλην νικης ΠΑΟ θεωρείται αποτυχια?

Tyler_Durden
25-09-2009, 13:45
Κοιτα. Πιστεύω οτι απο την μέση και μπροστά δεν τιθεται κάν θεμα ποια απο τις δυο ομαδες ειναι ποιοτικότερη φέτος. ΑΛΛΑ. Έχουμε που έχουμε άμυνα τσίρκο, και αφου -δεδομένα- στο ματς της κυριακης θα αναγκαστούμε να παίξουμε είτε με

καντε αριστερα - καρκινο δεξια
ή
καρκινο αριστερα - γκάμπριελ δεξια (<------προτιμότερο)

ε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι τόσο απλό όσο ίσως θα ήταν με σπυροπουλο - μαρινο.Κατα τα άλλα θα συμφωνούσα 100% οτι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα με το αεκάκι αν ήμασταν πλήρεις.Με τέτοια -κατα συνθήκη- ακραία μπακ ε δεν θα έλεγα οτι είναι και οτι πιο σιγουρο το διπλό μας την κυριακη

regularpaul
25-09-2009, 15:19
ρε δεν πατε καλα μερικοι παναθηναϊκοι
με μαρινο και σπυροπουλο λοιπον
ο υπερηχητικος φετινος παο σκορπαει τον τρομο
και το θεωρητικα 2ο πιο δυσκολο παιχνιδι της σεζον (μετα απο αυτο του Καραϊσκακη)
γινεται 100% διπλο!

συνελθετε, ναι μεν δειχνει σημαδια βελτιωσης η ομαδα σας
αλλα ακομα με το ζορι παιρνετε ευκολοτερα παιχνιδια απο αυτο

jack the ripper
25-09-2009, 15:28
paparies deutero pio dyskolo....siga tin edra tis aek kiolas...stin toumpa pio dyskolo einai to mats

Ford Prefect
25-09-2009, 15:43
Πιο δύσκολη έδρα η Τούμπα αλλά σαν σύνολο η ΑΕΚ παίζει καλύτερη μπάλα από τον ΠΑΟΚ.

Odonian
25-09-2009, 15:52
Τα περισσότερα που ειπώθηκαν δε με αφορούν, αλλά:

εγω με το μιτς διαφωνω

Ναι.

Προς Οντόνιαν

Το ίδιο λέμε. Εγώ ειδικά ξέρεις πόσο χαίρομαι την εύννοια! :razz:

Diva Plavalaguna
25-09-2009, 16:58
ειδα κ εγω λοιπον τα βιντεοζ κ εχω να πω:
λολζ για πεναλτιζ. κ το προχτεσινο κ το περσινο. δν ειναι κανενα.
για να φανει το σπρωξιμο σε μια ομαδα δν ειναι απαραιτητες καθοριστικες φασεις (αν κ το γυρισμα μελμπεργκ μπορει να θεωρηθει τετοια).
τα φαουλζ για κοψιμο ρυθμου / αλλαγης κατοχης / εκνευρισμο κανουν μια χαρα τη δουλεια
συνεχιστε

jack the ripper
25-09-2009, 17:22
Πιο δύσκολη έδρα η Τούμπα αλλά σαν σύνολο η ΑΕΚ παίζει καλύτερη μπάλα από τον ΠΑΟΚ.

nai den to arnoumai fysika..apla lew oti an ta ypologisoume ola mazi( dynamikotita omadas,edra klp) to mats stin toumpa einai dyskolotero....
apla mexri na anevoume panw mporei na exoun ksenerwsei oi mpaogks kai na min einai kai tigka opws sinithws

Fireknight
25-09-2009, 17:24
lol

Live_by_honour
25-09-2009, 17:33
Είναι η καυτή πατάτα στην Ελλάδα. Πολλές φορές όχι χωρίς αιτία, το παρακάναμε όμως όλοι μας. Πρέπει να γίνει κάποτε μια συμφωνία, ας πούμε ότι για τον πρώτο γύρο δεν θα μιλήσει κανείς για διαιτησία. Με τον όρο όμως και τα αρμόδια όργανα να εφαρμόσουν τους κανονισμούς σωστά. Νομίζω έχουμε καλούς διαιτητές, όχι όμως πως είναι και η προκατάληψη άδικη.

Υπάρχουν τα ερεθίσματα αλλά το παρακάνουμε. Διαιτησία χωρίς λάθος δεν υπάρχει. Να την αφήσουμε να λειτουργήσει. Άνθρωποι είναι και αυτοί και επηρεάζονται. Κάποια στιγμή να σταματήσει όλη αυτή η ιστορία. Πρέπει να όμως και τα όργανα να λειτουργούν υποδειγματικά και θα τιμωρούνται και παραδειγματικά. Με ειλικρίνεια και δικαιοσύνη

Eipe o antwniadis...
p.s. oi alithies legontai se asxeth fash kai oxi meta apo mia psolia akoma tou olympiakou

Raven Lord
25-09-2009, 18:15
από πού προκύπτει το ότι ο φετινός ΠΑΟ είναι τόοοοοοοσο καλύτερος
της φετινής ΑΕΚ (αεκακι ξεχασα, απροσμενα καλο μαλιστα προχτες)
που οποιοδηποτε αποτελεσμα πλην νικης ΠΑΟ θεωρείται αποτυχια?

αυτό κατάλαβες? imo δεν είμαστε καλύτεροι καν αυτή τη στιγμή. επειδή, όμως, η καραμέλα του πρωταθλήματος καλά κρατεί για να δικαιολογήσει τις ευρωπαϊκές πατάτες, αν όντως ισχύει, απόδειξέ το! αυτό λέω. αν πας για πρωτάθλημα ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσεις.

Live_by_honour
26-09-2009, 11:37
«Ο Λέτο είναι πολύ καλός παίκτης και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά δεν με προβληματίζει αυτό. Εξαρτάται από μένα. Αν είμαι καλά και παίξω καλά, πιστεύω πως δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιον κίνδυνο από την πλευρά μου. Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και δεν με απασχολεί ο αντίπαλος όταν παίζω σύμφωνα με τις δυνατότητές μου», δήλωσε στη «SportDay» ο Κάρλος Αραούχο, ο οποίος αναγνώρισε την αξία του συμπατριώτη του, αλλά του έστειλε κι ένα μήνυμα εν όψει του ντέρμπι.

«Έχουμε τεθεί αντιμέτωποι στην Αργεντινή και δεν θυμάμαι να έχω άσχημες αναμνήσεις από τα μεταξύ μας παιχνίδια», είπε γελώντας ο Αραούχο.

Xese mas re araouxo

Odonian
26-09-2009, 16:24
Δύσκολα τα πράγματα, έχουμε και τα 4 μπακ εκτός πλάνων (3 τραυματισμοί και ο ανέτοιμος Σειταρίδης). Ο Τεν Κάτε όπως σε όλα τα μεγάλα εκτός έδρας θα περιμένει με 3 αμυντικά χαφ, σύστημα που ξέρει τρομερά καλά και έχει δουλέψει, αλλά πρέπει και οι 3 να βοηθήσουν στα άκρα, αφού λογικά η ΑΕΚ θα το πάει σε σέντρες μέσα στην περιοχή περιμένοντας τη γκέλα, είτε από τον Βάσκο ή από τον εκάστοτε απέναντι μπακ (Καντέ, Βύντρα, Γκάμπριελ). Από τον άξονα δεν βλέπω απειλή, ακόμα και αν παίξει εκεί ο (καλός) Γκερέιρο, δεν νομίζω ότι θα βρει χώρους με Σιμάο, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο μέσα.

Επιθετικά πάμε μάλλον για τις αντεπιθέσεις και τον Κατσουράνη να ανεβαίνει όποτε είναι δυνατόν. Από τη στιγμή που τα δικά μας μπακ δε θα μπορούν να ανέβουν και της ΑΕΚ δε θα θέλουν (λόγω Λέτο και όποιου παίζει δεξιά) δε νομίζω να βρούμε πολλές φάσεις έτσι, ειδικά στην αρχή, μέχρι να μπει γκολ ή η ΑΕΚ να αποφασίσει ότι δεν την παίρνει να φέρει και άλλο κακό αποτέλεσμα.

Προβλέπω, αν δε μπει κανένα περίεργο γκολ, ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι με την ΑΕΚ να γεμίζει κι εμείς να ψάχνουμε την ατομική ενέργεια.