PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17

Griffith
14-02-2010, 22:54
εγώ πάντως το είπα και το ξαναλέω, το να μην επενδύσουμε στην άμυνα κοστίζει άνετα πρωτάθλημα.εφόσον στην παε αποφάσισαν να πάρουν πρωτάθλημα στη φτήνια, άμα δεν είμαστε τυχεροί θα βγει μάγκας ο κόκκαλης.δεν καταλαβαίνω κιόλας που κολλάτε, καρδιά του πρωταθλητή κτλ δεν ξέρω αν υπάρχει , όμως ο οσφπ έχει 12/13 και ο παο έχει να κάνει πορεία για πρωτάθλημα από τότε που το πήρε τελευταία φορά.επειδή βέβαια το σίδερο κολλάει στη βράση, μια χαρά μπορούμε και να το πάρουμε αλλά αν γίνει κατά 99% θα γίνει αγχωτικά και θα τρέχουμε μέχρι την τελευταία στιγμή .

FIXXXER
14-02-2010, 22:56
Ναι οκ, ηταν καλη κινηση του Λουα-Λουα.
Αλλα μηπως να καναμε και μια ανασκοπηση απο το καλοκαιρι?
Προπονητες που εφερε/εδιωξε, παιχτες που εφερε/εδιωξε.... κτλ κτλ

Αν μη τι αλλο, το τελευταιο που θα κανω ποτε γενικα σε αυτο το τοπικ ειναι να υπερασπιστω τον Κοκκαλη, γτπ ειναι και χαιρω πολυ κτλ. Και ακομα και η κινηση του Λουα Λουα δε θεωρειται θετικη, αφου ηταν τριπλα μαλακας οταν τον εδιωξε, αρα ειναι στο -2 ακομα. :P

Eulogy
14-02-2010, 23:00
nomizw oti to prwtathlima paei gia to pao-osfp kai tha to parei o pao

fandango
15-02-2010, 00:16
εντωμεταξύ κανείς δεν έχει αναφέρει την κλωτσιά του Μουν στον Σνάουτσνερ και το φάουλ που σφυρίχτηκε. Υπέρ του Σνάουτσνερ. :maikl:

freak brother
15-02-2010, 02:04
αστεια αμυνα ΑΣΤΕΙΑ . τα δυο γκολ καρμπον...

με το που εληξε επαιξα σοβαρα λεφτα στο διπλο του γαυρου και επειδη δεν τον ειχε μονο επαιξα και μπορντο ασο.. αμα χασω την μπορντο θα παω να σπασω κανα προπατζιδικο .:-| (που θα την χασω το ξερω... αργκκκ)

τουλαχιστον ταμειο... ον τοπικ τωρα..
Ο Νιοπλιας μετα το σημερινο εχασε παντελως τα αποδυτηρια... Ο Καρα εκανε οτι γουσταρε... του πε αριστερα πηγε κεντρο και πηγε ο Νινης που δεν μπορει απο αριστερα... δεν καταλαβα γιατι δεν εβαλε Χριστοδουλο... φορτωσε τα μπροστα αλλα παλι ανορθοδοξες γιομες... που της καθαριζαν οι αλλοι στο ανετο... αμα ειχαμε καθαρισει τον αρουλη θα το χαμε παρει το πρωταθλημα... τωρα...τρεχατε ποδαρακια μου.

Daffy
15-02-2010, 02:17
εντωμεταξύ κανείς δεν έχει αναφέρει την κλωτσιά του Μουν στον Σνάουτσνερ και το φάουλ που σφυρίχτηκε. Υπέρ του Σνάουτσνερ. :maikl:
GKAGKATSIS

ellines dgiatites ftw

SpiritCrusher
15-02-2010, 02:18
δειτε το βραδυ το γκολ του επσταιν που δεν βλεπει το κορακι&σταματαει την φαση,αντι να αφησει πλεονεκτημα.

ZqKDZ382jmI

χαχαχαχαχαχ

attila
15-02-2010, 06:49
λολ.σταματησε τη φαση για φαουλ που δεν υπηρχε.
στη Δ εθνικη να ξανασφυριξεις ρε μουλε.
νοου οφενς για το συμπαθες σωματειο της σμυρνης

Mitsmann
15-02-2010, 13:14
Λοιπον.

Odonian
15-02-2010, 16:36
"Όπως με τον Τεν Κάτε" έπαιξε ο ΠΑΟ σύμφωνα με τους ΑΡΔ. Τον Τεν Κάτε που έκανε χρήσιμο τον Κατσουράνη (να ευχαριστήσουμε την κυρία Ένχελααρ; ), ο οποίος αν δεν σκοράρει, προσφέρει ελάχιστα. Τον Τεν Κάτε που δεν έκανε ποτέ αλλαγή τον Λέτο με τον Νίνη φέτος (με αποτέλεσμα να πάει ο Καραγκούνης "αριστερά"). Τον Τεν Κάτε που δεν είχε τον Κλέητον ούτε στην αποστολή. Αλλά τώρα δε φταίει ο Νιόπλιας, φταίει πάλι ο Τεν Κάτε!

Ο Τεν Κάτε που δεν είχε χάσει βαθμό στο ΟΑΚΑ.

GG*
16-02-2010, 00:12
http://mypanathinaikos.files.wordpress.com/2009/12/pano.jpg

οντονιαν φτιαξε καινουριο

Griffith
16-02-2010, 00:15
έτσι, τεν κάτε....

Odonian
16-02-2010, 01:26
Ναι αμέ, Τεν Κάτε.

Mitsmann
16-02-2010, 01:43
οταν παικτες του παο, εφημεριδες του παο, προεδραρες του παο, οπαδαρες του παο, κανουν απονομες ενω δεν εχουν κερδισει σχεδον σε καμμια δυσκολη εδρα (στο Αλκαζαρ ρε ψευτη!!!) και συμπεριφερονται σαν να εχουν παρει 12 πρωταθληματα στη σειρα, αυτα θα γινονται.

Βεβαια ενα απλο ρωτημα ειναι πως διαολο ο Ολυμπιακος εχει φτιαξει "μεταλλο" να ανταπεξερχεται τοσα σκατα και να επανερχεται σε διεκδικηση, αφου ολα τα πρωταθληματα του τα εδινε ο Γκαγκατσης, η Σταζι, ο Κροκους, ο Μαρεγγας, ο Βαλνερ, αλλα φανταζομαι πρασινες αποψεις οπως ο Πρασινοφρουρος π.χ. θα εχουν μια απαντηση.

Κατα τ αλλα, ας παρουμε το διπλο στο ΟΑΚΑ, και ας γκελαρουμε επιδεικτικα τελευταια αγωνιστικη, κριμα ειναι τοσες μαζεμενες συγκοπες.

Odonian
16-02-2010, 02:26
Τι, δεν θα είναι Χ τώρα; Το έχω παίξει από τώρα! Έτσι κι αλλιώς αχρείαστο είναι το διπλό, ήδη δε σε ενδιαφέρει τόσο το πρωτάθλημα μετά την επική νίκη στο καραισκακη, αν θυμάμαι καλά το ποστ. ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ.

Για το μέταλλο του γαυρου δεν είμαι τόσο σίγουρος, φέτος 2 φορές βρέθηκε μπροστά και (επειδή λείπει ο γαγκατσης, η σταζι, ο παπουτσέλης - ντροπή τον ξέχασες - και τα άλλα όμορφα) έχασε το προβάδισμα. Ωραίο το παραμυθάκι για την καρδιά του πρωταθλητή, αλλά δύσκολα στηρίζεται από κάτι χειροπιαστό.

Αν είχαμε τον Χενκ στην ομάδα, καμιά περιρρέουσα ατμόσφαιρα (!) δε θα περνούσε στο αγωνιστικό κομμάτι. Με τον στυλίστα που "τα εξηγεί" στους δημοσιογράφους και "μιλάει" με τους παίκτες (από τους οποίους πληρώνεται το από το ένα δέκατο μέχρι το ένα εκατοστό, ανάλογα το χρώμα τους), πλακώνεται ο Λέτο με τον Καραγκούνη.

Έντιτ: Για να γίνει πιο σαφές. Η ομάδα φυσικά έχει άγχος όταν δεν έχει πάρει πρωταθλήματα, το έχουμε ξαναπεί. Αυτό που με κάνει να αμφιβάλλω είναι ότι φέτος ο γαυρος έχει τα αρχίδια να πάρει το πρωτάθλημα αν δεν του το χαρίσουμε, δηλαδή να κάνει μέχρι το τέλος σχεδόν αλάνθαστο πρωτάθλημα. Άλλες χρονιές θα το έκανε (συνεπικουρούμενος από τα κοράκια επί παράγκας).

GG*
16-02-2010, 02:28
XAXAXAXAXAXAXA

XENK TEN KATE OEOEOEOEOEOEOE

Mitsmann
16-02-2010, 02:30
Τι, δεν θα είναι Χ τώρα; Το έχω παίξει από τώρα! Έτσι κι αλλιώς αχρείαστο είναι το διπλό, ήδη δε σε ενδιαφέρει τόσο το πρωτάθλημα μετά την επική νίκη στο καραισκακη,

Iσχυει. Με Λεοναρδο-Ζαιρι-Μητρογλου ομπρος.
ξεβρακωμα.

Phantom Duck
16-02-2010, 02:35
άντε να επιστρέψει ο raven να γελάσουμε λίγο.

"the ten cate vs. nick noplias poll".

Odonian
16-02-2010, 02:35
Ναι χάσαμε ένα ματς. Συνολικά κάνουμε καλύτερο πρωτάθλημα και το αξίζουμε καθαρότατα. Αν θέλεις να κρυφτείς πίσω από ένα ματς και μάλιστα στην έδρα σου, ελεύθερα. Σε μια κακή μέρα σε πήδηξε και ο Αρούλης στο καραισκακη να θυμίσω.

Mitsmann
16-02-2010, 02:37
Ναι χάσαμε ένα ματς. Συνολικά κάνουμε καλύτερο πρωτάθλημα και το αξίζουμε καθαρότατα. Αν θέλεις να κρυφτείς πίσω από ένα ματς και μάλιστα στην έδρα σου, ελεύθερα. Σε μια κακή μέρα σε πήδηξε και ο Αρούλης στο καραισκακη να θυμίσω.

κατ αρχην ηταν στο χαριλαο'
κατα δευτερον το αξιζετε καθαροτατα. Συμφωνω. Καποιος να σου πει παντως οτι το ματς με την Καβαλα δεν ηταν φιλικο για τη νεα χρονια.

Mitsmann
16-02-2010, 02:41
Άλλες χρονιές θα το έκανε (συνεπικουρούμενος από τα κοράκια επί παράγκας).

φυσικα.

Odonian
16-02-2010, 02:42
Ουπς, εκ παραδρομής. Την ΑΕΚ ήθελα να αναφέρω. Το ίδιο πόιντ όμως.

Εγώ δεν διαφωνώ για το πώς παίξαμε με Καβάλα, ίσα ίσα έκανα την κριτική μου. Αυτό που λέω είναι ότι με τον Νιόπλια δε μας βλέπω να διατηρούμε το μομέντουμ που έπρεπε τώρα. Η ομάδα έπρεπε να παίζει με αέρα τη διαφορά και αντίθετα την κρατάει πίσω.

GG*
16-02-2010, 02:43
οντονιαν σταματα βρωμαει σκατιλα

Odonian
16-02-2010, 02:44

φυσικα.

Για να έχουμε καλό ρώτημα, επειδής οι γαυροΑΡΔ γκρινιάζουν για τις κάρτες που έβγαλε ο ΟΧΤΡΟΣ χαραλαμπιδης (λολ), ήταν μπέναλτυ (και αποβολή) αυτό στο 18';

freak brother
16-02-2010, 03:03
ελα ρε ειδαμε ολοι την σφαγη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον αστερα και πως το χε μιλημενο ο αγαπουλας με τον πατερα... πασιφανεστατα... ευτυχως δεν ειμαστε γαυρος και εχει και σασπενς το πρωταθλημα . Ας θυμηθουμε κατι τελευταια παιχνιδια στην ξανθη με τα τσικο... συγκινηση!

Odonian
16-02-2010, 03:04
Όπα ρε, το μέταλλο ήταν.

GG*
16-02-2010, 03:05
ε ρε μποχα αποψε......

freak brother
16-02-2010, 03:09
θα σε κοντα στον βοθρο του περαια!

GG*
16-02-2010, 03:16
μπα..
περασα χτες απο το οακα και ποτισαν τα παπουτσια μου

Odonian
16-02-2010, 03:16
Πάντως όπως και να έχουν τα πράγματα, επειδή το πρόγραμμα του ΠΑΟ παραμένει δυσκολότερο μέχρι το ντέρμπυ του ΟΑΚΑ και μετά από αυτό θα έχουμε και οι δυο λογικά μόνο νίκες, είναι από τις φορές που ένα ντέρμπυ θα βγάλει πρωταθλητή - φέτος με τις λιγοστές απώλειες των μεγάλων είναι και λογικό. Είναι πιθανότατο να πάμε σε αυτό ισόβαθμοι (ή κοντά), με έναν πλήρη και φορμαρισμένο γαυρο. Όπως και να έρθουν τα πράγματα είναι από τα ματς που θέλεις να δεις.

freak brother
16-02-2010, 03:45
μπα..
περασα χτες απο το οακα και ποτισαν τα παπουτσια μου

:maikl:

KoiliaSamprela
16-02-2010, 07:46
θα έχουμε και οι δυο λογικά μόνο νίκες, είναι από τις φορές που ένα ντέρμπυ θα βγάλει πρωταθλητή

εγώ πάντως το κρατάω αυτό, δεν νομίζω κάποιος από τους 2 σας να κερδίσει την Κυριακή που έρχεται

Mitsmann
16-02-2010, 09:15

φυσικα.

Για να έχουμε καλό ρώτημα, επειδής οι γαυροΑΡΔ γκρινιάζουν για τις κάρτες που έβγαλε ο ΟΧΤΡΟΣ χαραλαμπιδης (λολ), ήταν μπέναλτυ (και αποβολή) αυτό στο 18';

αχαχαχαχα χρηστις ΕΡ, μπορει να σε πληροφορησει, οτι βλεπαμε το ματς σε γραφικο καφενε της γενικοτερης περιοχης Ναυπακτου και μετα την αγωνιωδη προσπαθεια της Νοβα στο 22ο ρηπλεη να δει μηπως παιζει κατι, ειχαμε βγαλει ηδη το

"Top-5 ανθρωπων που θα εσκουζε για αυτο σαν πεναλτυ"

και εισουν μεσα φυσικα.

(οι αλλοι ηταν ο Νικος Πατερας, ο Πρασινοφρουρος, και 2 γκεστ σταρς, δε θυμαμαι τωρα)

warlord mkII
16-02-2010, 09:36
μέταλλο ο ντάτολο λοιπόν...

Μας πήρε τα σώβρακα η Καβάλα, με σεμιναριακού επιπέδου αμυντικό (όχι αντιποδόσφαιρο) ποδόσφαιρο. Εμείς τραγικοί, Λέτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης (καλά από αυτόν δεν περίμενα και κάτι καλύτερο) και Νίνης έκαναν διαγωνισμό ποιος θα κάνει χειρότερο παιχνίδι. Κάνει και ο Νιόπλιας την μαλθακία και βγάζει τον Σιμάο (που κατσίκι μεν αλλά ο μόνος με πλεμόνια/τρεξίματα/μαρκαρίσματα) και η κηδεία έλαβε χώρα.

Τώρα θα δούμε πολλά και σημαντικά.

Mitsmann
16-02-2010, 09:38
o Ντατολο δεν ηταν καν ιδιαιτερως καλος χτες, στα ορια του επαρκους επαιξε. αμα θελετε να γραφετε αερολογιες μπη μαη γκεστς.

FIXXXER
16-02-2010, 10:38
Νικ θεωρεις πραγματικα οτι η ομαδα σου στο συνολο των 20 αγωνων που εχουν περασει εχει παιξει "σαφως" και "εμφανως" καλυτερο ποδοσφαιρο δηλαδη? Δε ρωταω αν επιασε καλυτερη αποδοση σε 1-2-4 ματς, ρωταω για το συνολο. Το οποιο περιλαμβανει το ματς στο Καραισκακη, το ματς με Καβαλα κτλ κτλ κτλ... Εν πασει περιπτωσει θεωρεις οτι θα ειναι συμπαντικη αδικια αν χασει το πρωταθλημα φετος ο ΠΑΟ??? (εκτος απο κατορθωμα)

warlord mkII
16-02-2010, 11:33
Νικ θεωρεις πραγματικα οτι η ομαδα σου στο συνολο των 20 αγωνων που εχουν περασει εχει παιξει "σαφως" και "εμφανως" καλυτερο ποδοσφαιρο δηλαδη? Δε ρωταω αν επιασε καλυτερη αποδοση σε 1-2-4 ματς, ρωταω για το συνολο. Το οποιο περιλαμβανει το ματς στο Καραισκακη, το ματς με Καβαλα κτλ κτλ κτλ... Εν πασει περιπτωσει θεωρεις οτι θα ειναι συμπαντικη αδικια αν χασει το πρωταθλημα φετος ο ΠΑΟ??? (εκτος απο κατορθωμα)

Οχι, σαφέστατα και η ομαδα μου δεν εχει παιξει και κανα φοβερο ποδοσφαιρο. Ειναι μια μετρια ομαδα με χτυπητές αδυναμίες, με 2 το πολυ 3 παιχτες που στη καλη τους μερα μπορουν να παρουν μονοι τους οποιοδηποτε ματς της σουπερλιγκ.
Νομίζω όμως ότι σε σχέση με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ αδικείται από τους 3 βαθμούς διαφορά γιατί δεν έχει αυτή την εικόνα σαπίλας που έβγαλε ο Ολυμπιακός.
Επαναλαμβάνω ότι η "αδικία" και η "ατυχία" στον αθλητισμό είναι σε μεγάλο ποσοστό ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για να μη βλέπεις τα λάθη σου. Ας κέρδιζε ο ΠΑΟ τη Καβάλα ή την ΑΕΚ, ας μην έμπαινε χεσμένος στο Καραϊσκάκη και δεν θα μίλαγε κανείς για αδικία.
Εμένα προσωπικά σαν Παναθηναϊκό, με ενδιαφέρει πάρα πολύ να πάρω το φετινό πρωτάθλημα γιατί με το σύστημα Πλατινί είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσει ο 2ος της Ελλάδας στους ομίλους και δεν κρύβω ότι θέλω παρα πολύ να είναι αυτός ο Ολυμπιακός. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ τι πολυμετοχικό πανηγύρι θα στηθεί αν χάσει ο Παναθηναϊκός αυτό το πρωτάθλημα...

Moonspellheim
16-02-2010, 11:40
Μπραβο warlord. Εκπληκτικα ορθολογικα ποστς.

warlord mkII
16-02-2010, 11:44
i am captain obvious

Ford Prefect
16-02-2010, 13:46
Δεν ξέρω τι έχετε στο κεφάλι σας για το ποιος αξίζει και ποιος δεν το αξίζει, ο καθένας ό,τι θέλει γράφει και πιστεύει, πάντως εγώ νομίζω αξίζει να το πάρει αυτός που θα συγκεντρώσει τους πιο πολλούς βαθμούς φέτος. How's that for captain obvious?

Και όπως τα βλέπω οι πιθανότητες είναι: 50% βαζέλα, 40% εμείς, 10% ΠΑΟΚ. Θα έλεγα πως δεν με χαλάει να το πάρει ο ΠΑΟΚ, ειδικά αν δείξει άντερα και πάρει τα κρίσιμα ματσάκια. Είναι και μοναδική ευκαιρία πριν κάνει γήπεδο ο ΠΑΟ, οπότε και τότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα για τα καλά. Αλλά βεβαίως πρωτίστως ενδιαφέρομαι να το πάρουμε εμείς, ακόμη και με τις τραγικότητες του Κοκαλιστάν, γιατί θέλω τσουλού.

Στο βάζελο συγχαρητήρια, ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά. Εννοείται πως με τενκάτε θα βρισκόσασταν τρίτοι αυτή τη στιγμή. Έτσι φρονώ. Ο Νιόμπλιας είναι μεν οσφυοκάμπτης στις επιθυμίες άλλων, εντός και εκτός αποδυτηρίων αλλά είναι 100 φορές πιο ορθολογιστής ποδοσφαιρικά.

Πλάκα έχει το πρωτάθλημα φέτος. 3 διεκδικητές, ανήκουστο!

ΛΟΥΑ ρε μουνιά! Τρελός έρωτας!

freak brother
16-02-2010, 13:58
ρε αμα το παρει ο παοκ θα ειναι σαν να μου την πεσει να τα φτιαξουμε η παμελα αντερσον.. δεν θα μπορω να διαχειριστω τις καταστασεις!! :oops:

Griffith
16-02-2010, 15:18
ο βικ τα είπε καλά.

attila
16-02-2010, 18:54
η διαφορα ειναι οτι ο παναθηναικος ειναι συνιθισμενο να κανει κλαρινα(οπως πχ με τον εργοτελη) ενω μολις τα εκανε ολυμπιακος αρισαμε ολοι να λεμε για σαπιλα κτλ.κοινως δεν ειμαστε συνηθισμενοι σε τετοιες εμφανισεις

FIXXXER
16-02-2010, 19:05

Οχι, σαφέστατα και η ομαδα μου δεν εχει παιξει και κανα φοβερο ποδοσφαιρο. Ειναι μια μετρια ομαδα με χτυπητές αδυναμίες, με 2 το πολυ 3 παιχτες που στη καλη τους μερα μπορουν να παρουν μονοι τους οποιοδηποτε ματς της σουπερλιγκ.
Νομίζω όμως ότι σε σχέση με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ αδικείται από τους 3 βαθμούς διαφορά γιατί δεν έχει αυτή την εικόνα σαπίλας που έβγαλε ο Ολυμπιακός.
Επαναλαμβάνω ότι η "αδικία" και η "ατυχία" στον αθλητισμό είναι σε μεγάλο ποσοστό ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για να μη βλέπεις τα λάθη σου. Ας κέρδιζε ο ΠΑΟ τη Καβάλα ή την ΑΕΚ, ας μην έμπαινε χεσμένος στο Καραϊσκάκη και δεν θα μίλαγε κανείς για αδικία.
Εμένα προσωπικά σαν Παναθηναϊκό, με ενδιαφέρει πάρα πολύ να πάρω το φετινό πρωτάθλημα γιατί με το σύστημα Πλατινί είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσει ο 2ος της Ελλάδας στους ομίλους και δεν κρύβω ότι θέλω παρα πολύ να είναι αυτός ο Ολυμπιακός. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ τι πολυμετοχικό πανηγύρι θα στηθεί αν χάσει ο Παναθηναϊκός αυτό το πρωτάθλημα...

Τον Οντονιαν ερωτουσα, αλλα :pink: για την απαντηση. Γενικα σε αυτο το θρεντ μονο με Οντονιαν διαφωνω απο ολους τους οπαδους ολων των ομαδων. :twisted:

Odonian
16-02-2010, 20:17

Όχι ρε, ποια αδικία. Σε τέτοιο πρωτάθλημα που μπορεί να παίζεις καλύτερη μπάλα αλλά 2-3 ματς να σε αφήσουν εκτός τίτλου (ακόμα και ματς που έπαιξες καλύτερα από τον αντίπαλο, αλλά δεν κέρδισες, όπως τα δικά μας με ΑΕΚ και Άρη), δεν υπάρχει αδικία. Συνολικά πιστεύω ότι έχουμε παίξει καλύτερα από την αρχή του πρωταθλήματος, αλλά προφανώς δεν είναι αδικία.

Odonian
16-02-2010, 20:18
φυσικα.

αχαχαχαχα χρηστις ΕΡ, μπορει να σε πληροφορησει, οτι βλεπαμε το ματς σε γραφικο καφενε της γενικοτερης περιοχης Ναυπακτου και μετα την αγωνιωδη προσπαθεια της Νοβα στο 22ο ρηπλεη να δει μηπως παιζει κατι, ειχαμε βγαλει ηδη το

"Top-5 ανθρωπων που θα εσκουζε για αυτο σαν πεναλτυ"

και εισουν μεσα φυσικα.

(οι αλλοι ηταν ο Νικος Πατερας, ο Πρασινοφρουρος, και 2 γκεστ σταρς, δε θυμαμαι τωρα)

Ευχαριστώ που τα λέτε για μένα. Ο παίκτης τσιμπάει τη μπάλα, ο τερματοφύλακας τον βρίσκει, όρθιος δε μένει με τίποτα. Πού είναι το λάθος; Α ναι, έπαιζε ο γαυρος.

Έντιτ: Αναθεωρώ, τώρα έκατσα να δω προσεχτικά το ριπλέη. Ο Νικοπολίδης έχει βρει μπάλα λίγο, κάτι που δεν πρόσεξα. Δεν πρόσεξα και το οφσάηντ του στολτιδη στο δικό του γκολ βέβαια, οπότε μια η άλλη. :ρ

Ναι δεν το έβλεπα πολύ σοβαρά το ματς, πόση σουπερλίγκα να δεις άλλωστε.

Mitsmann
16-02-2010, 20:25
το πεναλτυ του παπουτσελη ηταν πιοτερο πεναλτυ απ το χτεσινο.

rat_poison
16-02-2010, 20:26
τι είναι "πιότερο" πέναλτυ; Ή είναι, ή δεν είναι, ή είναι στην κρίση του διαιτητή. Όχι;

Mitsmann
16-02-2010, 20:28
ξαναδιαβασε τη φραση, εχει κρυμμενα νοηματα!

Odonian
16-02-2010, 20:28
Έκανα ένα έντιτ ε.

Mitsmann
16-02-2010, 20:29
ε, το ειδα μετα. απλα ειναι τοσο φανερο οτι ο Νικοπολιδης βρισκει μπαλα με το χερι και ο Εντερ πεφτει πανω του (οχι σκοπιμα παντως) που οκ, τι να λεμε για πεναλτυ

Odonian
16-02-2010, 20:31
Ναι, είχα την εντύπωση προφανώς ότι δε βρίσκει μπάλα, μάλλον επειδή το μόνο ριπλέη που είδα ήταν από πίσω από τον παίκτη και η λήψη δεν είχε τη μπάλα να φεύγει! Το οφσάηντ του στολτιδη όμως καθαρό.

Έντιτ: Είστε πάντως λίγο χαζούληδες με τον άλλο ΕΡίτη, αν πιστεύετε ότι έχοντας δει καθαρά τη φάση θα έλεγα αυτό πέναλτυ ε. Αν μη τι άλλο πολλές φάσεις έχω επισημάνει που δε συμφέρουν την ομάδα μου.

Mitsmann
16-02-2010, 20:36
ε δες τη φαση, κανε το ποστ.

και για το τοπ-5, ηταν δικη μου ιδεα ενηγουεη. χαχα

attila
16-02-2010, 20:38
το πεναλτι του ευθυμιαδη ητανε?

Odonian
16-02-2010, 20:39
Το τοπ έγινε πριν κάνω το ποστ φίλε. Δείχνει κάτι, αλλά δεν πειράζει, καλά ναμαστε.

Mitsmann
16-02-2010, 20:52
Φυσικα δειχνει, δε τα λεμε για πλακα!

το πεναλτυ του Ευθυμιαδη φυσικα και ητανε μιας που ο ΚΥΠΡΙΟΣ παει και πεφτει σα το βοδι, στον Βενετιδη.

βεβαια οι οπαδαρες παο (και ο προεδραρας ε) τον δειρανε γιατι "εδινε αναποδα πλαγιο!!!!!!!!"

GG*
16-02-2010, 21:11
εκει στη νοβα χασανε τα ριπλει παλι τα παλιοπαιδα......
ο σπικερ του ματς ελεγε στη μεταδοση "να ξαναδουμε τη φαση του πεναλντι"

Amnesiac.
16-02-2010, 22:42
Μόνο η ΠΑΝΑΘΑ αυτά. Άντε, φροντίστε να έρθουμε στο ΟΑΚΑ και να μας βολεύει και η ισοπαλία.

Αν δεν ήμασταν τόσο χάλια και εμείς θα έλεγα ότι ο τίτλος έχει κριθεί (υπέρ μας) αλλά σίγουρα θα τις κάνουμε κι εμείς τις μαλακιάρες μας οπότε μην ανησυχείτε και πολύ, λογικά ο ΤΥΠΑΡΑΣ θα το σηκώσει φέτος.

nothingman
16-02-2010, 22:45
Το ποστ έγινε χωρίς να ξέρω για το τοπ σας φίλε. Δείχνει κάτι, αλλά δεν πειράζει, καλά ναμαστε.
~~~> . <~~~

μου κάνει εντύπωση πάντως που θέλατε και ριπλέι για αυτή τη φάση, δλδ το έλεγα και στο καφενείο όταν παππούδες που έπιναν μπλακ λέιμπελ σε κοντό ποτήρι με καλαμάκι (τρου στόρυ) ζητούσαν άλλα 53432 ριπλέιζ, ήταν τόσο προφανές ότι το χέρι του νικοπολίδη ακουμπά και διώχνει μπάλα που δεν έχω λόγια πια.

και επειδή λέγαμε πριν λίγες εβδομάδες για την εμετική νετ για το οσφπ-αεκ, ο (κωλόγαυρος) Δράκος όλο για "φάση του πέναλτυ" έλεγε. αυτό, σε συνδυασμό με τα χαμένα ριπλέι πριν περισσότερες εβδομάδες απλά αποδεικνύει το προφανές, ότι τα κανάλια μας, αφού λειτουργούν σε ένα σύστημα εμετικό, εμετικές μεταδόσεις θα κάνουν, προστατεύοντας με αυτό τον άθλιο τρόπο το προϊόν τους, τον ολυμπιακό στη μία περίπτωση και τον παναθηναϊκό στην άλλη. φυσικά χτυπάει περισσότερο στο μάτι όταν γίνεται από το κρατικό κανάλι που πληρώνουμε από το υστέρημά μας, εμείς ο απλός λαός και όλα αυτά, αλλά παραμένει γεγονός ότι δεν είναι ζήτημα της μιας πλευράς. όπως σοφά είχε πει σεβάσμιο πρόσωπο της χέβυ μέταλ σκηνής μας "αν το ποτάμι έχει σκατά, θα λερώσει και τις δυο του όχθες".

παναδωμπαλάρα τώρα, ελπίζω σε χιλιάδες ριπλέι και αναλύσεις στις αποφάσεις του ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΜΠΕΡΚΕΡΕΝΣΑ.

Moonspellheim
16-02-2010, 23:03
Άντε, φροντίστε να έρθουμε στο ΟΑΚΑ και να μας βολεύει και η ισοπαλία.

Το πιστευω κι εγω αυτο

Odonian
16-02-2010, 23:12
Το ποστ έγινε χωρίς να ξέρω για το τοπ σας φίλε. Δείχνει κάτι, αλλά δεν πειράζει, καλά ναμαστε.
~~~> . <~~~

μου κάνει εντύπωση πάντως που θέλατε και ριπλέι για αυτή τη φάση, δλδ το έλεγα και στο καφενείο όταν παππούδες που έπιναν μπλακ λέιμπελ σε κοντό ποτήρι με καλαμάκι (τρου στόρυ) ζητούσαν άλλα 53432 ριπλέιζ, ήταν τόσο προφανές ότι το χέρι του νικοπολίδη ακουμπά και διώχνει μπάλα που δεν έχω λόγια πια.

Όπα ρε τιτανοτεράστιε, κάποιοι χαζεύανε στο ι αρ την ώρα του ματς, δεν έχουμε όλοι λεφτά να τρέχουμε σε καφενεία για να το βλέπουμε σε χάι ντεφινίσιον (άσε που ο γαυρος έπαιζε, πόσο να καούμε πια). Αν είχα δει καθαρά τη φάση δε θα έκανα την ερώτηση. Πάντως το οφσάηντ του στολτιδη δε θυμάμαι να το έδειξε ριπλέηζ (εκτός αν μου διέφυγε και αυτό). Εκτός από εγκάθετοι, οι ΑΡΔ είναι και άμπαλοι.

nothingman
17-02-2010, 00:40
το έδειξε και το οφφσάιντ ψηλέ, ίσως όχι από σαρανταεξι διαφορετικές κάμερες αλλά το έδειξε
και το θυμάμαι δλδ γιατί δεν το πρόσεξα στην εξέλιξη της φάσης αλλά στο ριπλέι
σόρρυ =(

Odonian
17-02-2010, 01:10
Δεν το είδα καν, τώρα που βρήκα τις αμφισβητούμενες για να δω το "μπέναλτυ" το είδα - δεν ήταν και εύκολο να το προσέξει κάποιος στη ροή της φάσης με την κάμερα από πίσω. Ο επόπτης όμως αδικαιολόγητος.

Προφανώς το έδειξε (αφού υπήρξε ριπλέη με γραμμή), αυτό που εννοώ είναι ότι δεν το τόνισαν όσο την άλλη φάση, παρόλο που ήταν ξεκάθαρη - ή ίσως επεδή ήταν ξεκάθαρη, θέλανε να βρούν και δεύτερη. Για τους ΑΡΔ ήταν το ποστ.

_UnHoLy^MaRtYr_
17-02-2010, 01:24
Οντόνιαν κοντεύεις τα 100 ποστ σολάρισμα σχολιάζοντας φάσεις για να καταλήγεις κάθε φορά σε "α, καλά , δεν το είδα, σιγά μη βλέπω γαύρο", μαζέψου.

Odonian
17-02-2010, 01:32
Να τι έλεγα παραπάνω. Απλά δε με διαβάζετε, ή διαβάζετε ο,τι θέλετε.

Πόσες φορές το έκανα αυτό; Ειλικρινά σε προκαλώ να βρεις άλλες 2 φέτος. Εγώ πρόχειρα δε θυμάμαι καμιά. Αυτή τη φορά έγινε γιατί δεν είχα δει τα ρηπλέηζ, συνήθως (από ματς του γαυρου) βλέπω ΜΟΝΟ αυτά, τα χάηλάητς δηλαδή.

Είμαι από τους ελάχιστους εδώ μέσα που (ακόμα και μετά από κάποιο διάστημα) επιστρέφω για να παραδεχτώ λάθη που ενδεχομένως έκανα σε εκτιμήσεις, αλλά ΚΑΙ αυτό θεωρείται μειονέκτημα. Μπορώ να βρω εκατόνοχτασόσες μαλακίες να έχουν ειπωθεί από επιστήμονες και μη μέσα στη χρονιά, οι οποίες έμειναν ασχολίαστες γιατί πέρασαν 2 σελίδες πίσω όταν αποδείχτηκε πόσο μαλακίες είναι.

Α και ναι, σπάνια βλέπω σοβαρά γαυρο, μπορεί να παίζει στρίμιν όσο κάνω κάτι άλλο, ειδικά αν παίζουμε ίδια μέρα. Όπως ξανάπα, πόση σουπερλίγκα να δει κάποιος σε μια μερα;

_UnHoLy^MaRtYr_
17-02-2010, 01:37
Σήμερα διάβασα, για σήμερα λέω. Και διαβάζω μόνο το πρώτο ποστ κάθε σελίδας προσεχτικά γενικά, μετά το έχω από πίσω ενώ στριμάρω σουπερλίγκα.

Odonian
17-02-2010, 01:41
Σήμερα είπα ότι έκανα λάθος για ένα μπέναλτυ. Μετά είπα ότι οι ΑΡΔ ενώ σκίστηκαν να δείχνουν τη φάση αυτή, δεν έδειξαν τόσο ζήλο στο οφσάηντ, που ήταν όντως λάθος. Εάν έχασα κανένα ριπλέη, από αυτά που δείχνουν όταν η μπάλα βολοδέρνει στο κέντρο, ζητώ συγγνώμη από εσένα και τους ΑΡΔ που δεν βλέπω με θρησκευτική ευλάβεια τα ματς του γαυρου, όπως εσείς (με σφιγμένες τις γροθιές) τα δικά μας.

Αμέ.

_UnHoLy^MaRtYr_
17-02-2010, 01:51
Φανταστικά!

Daffy
17-02-2010, 03:14
e e erxetai

http://www.maximonline.gr/cache3/250_maxim_51_kakos_1_large.jpg

Pinatero
17-02-2010, 05:08
e e erxetai

http://www.maximonline.gr/cache3/250_maxim_51_kakos_1_large.jpg

ετσι σε θελω παοκτσακι αρρωστο! πολυ πιθανο να μαι κει

Odonian
17-02-2010, 06:20
Θα βαρεθούμε να τον βλέπουμε αυτόν.

Daffy
17-02-2010, 15:26
Το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχει κάνει τον Νίκο Νιόπλια να σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά να αφήσει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην Αθήνα, αν δει ότι δεν μπορεί να εισπράξει το 100%.

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται μόνο το «διπλό» στην Θεσσαλονίκη και ο 45χρονος τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό του. Λόγω της φημολογίας περί συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον «Σάλπι» αλλά και την υποδοχή που επιφυλάσσουν οι φίλοι του «δικεφάλου» στον διεθνή επιθετικό κάθε φορά που βρίσκεται στην Τούμπα ίσως επηρεάσουν την απόδοση του.

OP!

Odonian
17-02-2010, 15:45
Πηγή;

Moonspellheim
17-02-2010, 15:59
Τον φαγατε τον ανθρωπο http://sport24.gr/html/ent/062/ent.345062.asp

Daffy
17-02-2010, 16:02
Πηγή;
xax pousti!

gazzeta :(

Neuroscar
17-02-2010, 16:29
"Ο Τάσος Κάκος δεν θα διευθύνει πιθανότατα κάποια αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών δοκιμασιών για τους διαιτητές και βοηθούς Σούπερ Λιγκ ένιωσε ενοχλήσεις και εγκατέλειψε."

Ets

GG*
17-02-2010, 16:49
ψηνεται...

http://3.bp.blogspot.com/_0wPye0A84TQ/Sr0CmQG2fyI/AAAAAAAAB5U/LayrwB7eTDQ/s400/%CE%A3%CE%A0%CE%91%CE%98%CE%91%CE%A3.jpg

Krux
17-02-2010, 16:51
Γιατι δεν βάζουν τον Σιδηρόπουλο που είναι και συμμαθητής μου, να του ψιθυρίσω μερικά φωνήεντα ?

MaX Payne
18-02-2010, 10:01
κασναφερης που ξερει απο τουμπα

και σιγα τον καμικαζι τον Κακο

Zoonchild
18-02-2010, 10:24
Γιατι δεν βάζουν τον Σιδηρόπουλο που είναι και συμμαθητής μου, να του ψιθυρίσω μερικά φωνήεντα ?

μετα την εξαιρετικη του διαιτησια στην Ν. Σμυρνη, διαιτητευει πλεον μονο σε αγωνες ΤΣουΛου και τον βγαλανε απο τους πινακες

Daffy
18-02-2010, 11:37

μετα την εξαιρετικη του διαιτησια στην Ν. Σμυρνη, διαιτητευει πλεον μονο σε αγωνες ΤΣουΛου και τον βγαλανε απο τους πινακες

k tora se perimenei kompotis-extremadoura leivadgias ωχ ωχ ωχ

valte mpros ta trakter apo tora na zestenontai gia tou xronou

Daffy
20-02-2010, 01:40
ipopti isixia.pou ne ta sentonia ton odonians.to steisate:!:

Odonian
20-02-2010, 02:37
Χαχ.

Ε τι να πω δηλαδή, μετρημένα κουκιά είναι. Και οι δυο θέλουμε νίκη, ο ΠΑΟΚ έχει Σάντος, εμείς έχουμε κούραση και έπαρση από το ματς με τη Ρόμα... Ένα Χ με 1-1 είναι πολύ πιθανό και δε θα κλαίει κανείς. Αν μπουν πολλά θα νικήσουμε, το 1-0 είναι σκορ του ΠΑΟΚ. Μάλλον κακό ματς θα γίνει.

BlackiE
20-02-2010, 20:30
Αντίδραση Δασκαλάκη μετά το γκολ. Φτιάξτε GIF plzkthx

jack the ripper
20-02-2010, 20:31
axxaaxaa indeed

Magellan
20-02-2010, 21:55
πω σκατα τα κανανε

jack the ripper
20-02-2010, 21:56
mia xara..niki aurio kai ta pame

BlackiE
20-02-2010, 21:59
Σκατά, τραυματίστηκε ο Ντιόγκο :)

geologiko_karoto
20-02-2010, 22:01
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΜΟΥ

Phantom Duck
20-02-2010, 22:01
καλό είναι αυτό.

ελπίζω να 'ρθει Χ αύριο στην Τούμπα και το πρωτάθλημα να κριθεί σε κλωτσοπατινάδα στο ΟΑΚΑ.

nothingman
20-02-2010, 22:04
όσο έβλεπα τις ειδήσεις για χαρούμενα συμβόλαια στο εκπληκτικό δίδυμο, τόσο δε με ένοιαζε το ματς σήμερα και το πρωτάθλημα φέτος.
από την άλλη, καθόλου δεν είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξουμε προπονητή ακόμα και αν το πάρει ο παο οπότε τον ήπιαμε :ρ

ο παο αύριο έχει την ευκαιρία όχι απλά να πάρει σοβαρότατο προβάδισμα για το πρωτάθλημα με διπλό, αλλά και να αποδείξει ότι δίκαια το παίρνει. δεν το βλέπω το διπλό να έρχεται βέβαια αλλά λέμε.

Kelldorain
20-02-2010, 22:18
Aπ'όσο είδα στο β' ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλύτερος, μέχρι να σκοράρει τουλάχιστον. Βλέποντας πάντως αντιδράσεις Παναθηναικού σε ματς με Άρη, ΑΕΚ πιστεύω αύριο και με το χ θα είναι οκ

Daffy
20-02-2010, 22:22
gt mas to kanete afto

FIXXXER
20-02-2010, 22:28
ΠΑΟΚ πρωταθλημα???

Griffith
20-02-2010, 23:24
λολ ρέστα πρέπει να έδωσε ο σπάθας.

Daffy
20-02-2010, 23:49
λολ ρέστα πρέπει να έδωσε ο σπάθας.
LOL.mprosta ston titana pamporida simera,tipota miden

SpiritCrusher
21-02-2010, 15:05
Ε μα δηλαδή τι.

Προηγούμενη αγωνιστική μας ακύρωσαν γκολ γιατί αποφάσισε να πάρει πίσω το πλεονέκτημα και τώρα λέει ακύρωσε το πέναλτυ ύστερα από παρέμβαση του 4ου; Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Και άντε πες δεν ήταν - μακάρι στο μέλλον να κόβουν και άλλες αδικίες btw - το άλλο που απέκρουσε αμυντικός το σουτ με το χέρι και το όλο θέμα με τη 2η κίτρινη που δεν πρόλαβε να δώσει γιατί ο παίχτης...βγήκε αλλαγή τι να το κάνουμε;

Διοίκηση ftw.

freak brother
21-02-2010, 17:05
αμα ειναι οντως 17 ο μπελεκ...θα παιξει μεγαλη μπαλιτσα.

KoiliaSamprela
21-02-2010, 18:12
ρε τι παίζει με ΑΕΛ ? προλαβαίνει μέχρι και να πέσει κσερογο .....

Mitsmann
21-02-2010, 19:43
Αμα νομιζουν οτι ειναι η Βαλενθια (και οι οπαδοι τους μεσα) τετοια παθαινουν. Κατα τ αλλα, 164 μεταγραφες το χειμωνα, μεχρι να δεσουν ολοι αυτοι, τα λεγαμε. Θα σωθει ομως τ αλογακ'

καλουτσικο ματς στο ΟΑΚΑ, να περασει η ωρα.

και τωρα τα καλα.

ας ειμεθα ρεαλισται, με διπλο, τελευει το πρωταθλημα.

carheart
21-02-2010, 19:45
το δείχνει κανείς;

Mitsmann
21-02-2010, 19:46
το Διαδικτυον!

jack the ripper
21-02-2010, 19:52
http://livetv.ru/webplayer.php?t=ustream&c=27035&lang=en
epeidi sas agapaw

carheart
21-02-2010, 19:53
φέρτε λινκς ή κάτι, βαριέμαι να βλέπω νόβα χωρίς ήχο.

jack the ripper
21-02-2010, 19:54
auto pou vala de sou kanei?? livetv.ru exei kai alla telos pantwn

Mitsmann
21-02-2010, 19:57
ροφλ, τι ΒΙΕΤΝΑΜ ειν αυτο.

Sotos_The_Tequiler
21-02-2010, 20:32
το ότι πέφτουν σαν τα σκατά και οι μεν και οι δε στην τούμπα έχει καταντήσει αηδία ήδη εεε

Lethargica
21-02-2010, 20:43
Ο κύριος Δαλούκας (πωςδιάολοτονλεν) προσπαθεί να λειτουργήσει πυροσβεστικά!

~Κοντός

ροφλ, τι ΒΙΕΤΝΑΜ ειν αυτο.

πλατούν!

BlackiE
21-02-2010, 20:43
Γεια σου ρε Γκαρσία ΑΝΤΡΑ.

bbq
21-02-2010, 21:19
Γεια σου ρε Γκαρσία ΑΝΤΡΑ.

Sotos_The_Tequiler
21-02-2010, 21:20
τι έβαλε η κουφάλα ο Γκαρσίας ρε φίλε... πω ζημιαααά

wino
21-02-2010, 21:20
kalo matsaki sto oaka an kai mas efage to kruo. Eixe klassikes eukaireies kai o roulhs alla logw edras kerdisame anti na er8ei x. Kai logw scocco vasika pou apo prospa8eia tou proekupse to corner pou mphke to gkol

Lethargica
21-02-2010, 21:21
Σκατά να φάει.
Ωραίο γκολ.

Sotos_The_Tequiler
21-02-2010, 21:23
έλα ρε Σισσέ ναούμ!!! \m/

Lethargica
21-02-2010, 21:24
:D

jack the ripper
21-02-2010, 21:25
:vlepeis kai mpala eisai kai panathinaikos???
ee --> :pink::pink::pink::pink::pink

Sotos_The_Tequiler
21-02-2010, 21:28
καλά το ματς έχει ξεφύγει... ωραίο γκολ πάλι ο ΠΑΟΚ! Μούσλι ftw

Lethargica
21-02-2010, 21:28
^^θα γελούσα αλλά το φάγαμε :/

Mitsmann
21-02-2010, 21:35
ο Σισσε στο τελος θα παρει και βραβειο φερπλεη για 0 καρτες.

jack the ripper
21-02-2010, 21:35
eleos gamw eleos

green_machine
21-02-2010, 21:36
θα αρχισει ο δαλουκας δουλεια τωρα?

Mitsmann
21-02-2010, 21:40
Ουτε εποχες τραγικου Ραουλ Μπραβο, δεν εμπαζε ετσι ομαδα απο αριστερα.

Magellan
21-02-2010, 21:48
καλοι μαλακες ειμαστε

jack the ripper
21-02-2010, 21:48
enw emeis e

green_machine
21-02-2010, 21:53
μεγαλα αρχιδια ο παοκ

Lethargica
21-02-2010, 21:55
Έπρεπε να είχε 20 αγώνες αήττητος ο ΠΑΟΚ για να τον κερδίσουμε...........

Abruzzi
21-02-2010, 21:56
μετα απο αρη και αεκ,ο παοκ.3 ματς=9 βαθμοι και πηραμε τους 2.νανε καλα ο εργοτελης δηλαδη.
ματς που μπορεις να τα παρεις με βαση την εικονα του αγωνα,πρεπει να τα παρεις.τωρα ο θεος βοηθος και οτι κατσει.

atom_smasher
21-02-2010, 21:59
παμε μωρη μπαοκ! Σπασε το κατεστημένο!

KoiliaSamprela
21-02-2010, 22:00
θα έχουμε και οι δυο λογικά μόνο νίκες, είναι από τις φορές που ένα ντέρμπυ θα βγάλει πρωταθλητή

εγώ πάντως το κρατάω αυτό, δεν νομίζω κάποιος από τους 2 σας να κερδίσει την Κυριακή που έρχεται
:pink::gademis:

Mitsmann
21-02-2010, 22:02
οι μαλακες χασανε την ευκαιρια να πανε και για Χ στο Οακα, αλλα τετοια ωρα, τετοια λογια.

ο Νιομπλιας, μετα τους διθυραμβους για την προπονηταρα που ξερει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και ειναι τοσο γαμω, δεν εχει παρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ματς. αλλα ουτε ενα.

Κατα τ αλλα μαγκια του παοκ που κερδισε. και γκολαρα του Τσε.

jack the ripper
21-02-2010, 22:02
eleos pragmatika...ti na pw...twra ante na kanoume seri

_UnHoLy^MaRtYr_
21-02-2010, 22:04
Τσέκαρα και τα ματς που ακολουθούν, έχει πολύ ψωμί ακόμα.

Lethargica
21-02-2010, 22:17
^ο κύριος είναι αποδεδειγμένα γκαντέμης.. να μην τον κάνετε παρέα!

Kelldorain
21-02-2010, 22:35
Έξοχος ΠΑΟΚ, όσο ήταν 0-0 περίμενα ότι θα το βάλει γιατί με αυτό τον τρόπο δεν χάνει βαθμούς, αλλά το 2-1 δεν το περίμενα με τίποτα. Garcia πολύ καλός, απίστευτο κοντρόλ Μουσλίμοβιτς και έχοντας την αδιάφορη ΑΕΚ εντός ο Σάντος πάει για 3/3 με ΠΟΚ :touched:
Κατά τα άλλα ο Παναθηναικός δείχνει υποδειγματικά το πως αυτοκτονείς σε ένα πρωτάθλημα, σε 3 ντέρμπυ που ήταν έστω και λίγο καλύτερος (ΑΕΚ, Άρης, σημερινό) παίρνει 2 βαθμούς και έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα από τους 3. Βέβαια τον βολεύει πολύ το ότι λογικά το παίρνει και με χ στο ντέρμπυ, αλλά με τέτοια συμπεριφορά στα κρίσιμα ματς ως τώρα άνετα πάει και διπλό. Σαλπιγγίδης άφαντος, Καραγκούνης άθλιος (γέλαγα εκεί που έστειλε τον Λέτο στο κόρνερ για να μη φάει αυτός τα αντικείμενα) και Λέτο πάλι αλλαγή, ε άντε μετά να πείσεις ότι δεν βγάζει ο ΤΥΠΑΡΑΣ την 11αδα

00i00
21-02-2010, 22:47
http://cibercasita.files.wordpress.com/2009/09/todo_sobre_mi_madre_poster.jpg

απλα...
κανενα πρωταθλημα
κανενα νταμπλ
κανενα διαγαλαξιακο

τελος

Nasum
21-02-2010, 22:53
Κάρα ψυχάρα για πάντα παοκάρα.
Άντε στα τσακίδια παλιομαλάκα,μας έχεις μαυρίσει τη ψυχή.

Tyler_Durden
21-02-2010, 23:09
Τον καρκινο εχουμε βγαλει πια με τους μαλακες. Αν το χασουμε φετος προσωπικά με βλέπω να κόβω την μπάλα. Δεν αντέχω αλλο ρε σεις. Δ Ε Ν Α Ν Τ Ε Χ Ω.

FIXXXER
21-02-2010, 23:18
Τι γκολαρες εβαλε ο ΜΠΑΟΚ ρε σεις??? Και του ΠΑΟ πολυ καλο. Ο Τζορβας πιστευω φταιει λιγο για το πρωτο παντως, ουτε προσπαθεια εκανε.

morphine
21-02-2010, 23:22
δε νομίζω ότι περίμενε ότι θα'μπαινε. Αν και εδώ που τα λέμε απίθανο να το έπιανε

KoiliaSamprela
21-02-2010, 23:24
πάντως δοκίμασαν οι ΠΑΟΞ κάτι σχετικό πάνω από μια φορά ε? μάλλον έπρεπε να πονηρευτεί λίγο.

FIXXXER
21-02-2010, 23:25
Μαλλον εκει καταληγω κι εγω (αυτο παει στην Ολια)... ο Μιτς παντως το πιανε ανετα (δεν ηταν απο το κεντρο)

Mitsmann
21-02-2010, 23:27
εγω θα νομιζα οτι παει αουτ...!!! και αυτο θα ελεγα μετα, βγαζοντας τη γλωσσα στον Ματζελλαν που θα εχει ηδη πει "ελα ρε μιτς!!"

00i00
21-02-2010, 23:31
η μανα του το βαλε ρε!!!

και μετα σουτι στην πινακιδα gossip.tv...το πιασατε το υποννοουμενο ε?

Υ.Γ. οταν μπηκαν τα γκολ κατεβαζα το Burnuz...ρε λες?

Lethargica
21-02-2010, 23:34
Μαλλον εκει καταληγω κι εγω (αυτο παει στην Ολια)... ο Μιτς παντως το πιανε ανετα (δεν ηταν απο το κεντρο)

εγω θα νομιζα οτι παει αουτ...!!! και αυτο θα ελεγα μετα, βγαζοντας τη γλωσσα στον Ματζελλαν που θα εχει ηδη πει "ελα ρε μιτς!!"

χαχαχαχαχαχα

00i00
21-02-2010, 23:47
χαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχα Γιωργος ΤΙΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στην αχνη
πιες τα ολααααα

Amnesiac.
21-02-2010, 23:50
Πραγματικά αμφίρροπο πρωτάθλημα. Ο παο θα χάσει σίγουρα κι άλλους βαθμούς, αλλά και εμείς φαίνεται ότι δε μπορούμε. Από την άλλη ο μπαογκ είναι σε καλή κατάσταση αλλά δε τον έχουμε δει σε συνθήκες πρωταθλητισμού τα τελευταία 200 χρόνια και δε ξέρουμε πώς θα αντιδράσει όταν αρχίσει να το πιστεύει και να καίει η μπάλα κτλ.

Οποιοσδήποτε Ολυμπιακός της τελευταίας 15ετίας θα ήταν φαβορί για τον τίτλο, αλλά φέτος δεν. Προβλέπω βάζελο για πρωταθλητή, αν και είμαι σίγουρος ότι θα τα σκατώσει όσο μπορεί κι αυτός.

jack the ripper
22-02-2010, 00:03
o paok de nomizw na to parei exei 2-3 mats dyskola kai de nomizw..o olympiakos exei vato programma alla exei na perasei apo oaka..sta podia mas einai akoma....an synexisoume na to klwtsame omws kapoia stigmi de tha mas kanei ti xari

H.
22-02-2010, 00:27
2-3 match δύσκολα εννοούμε τον Άρη έξω, άντε και γι' αυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το πιστεύουν και την αεκ μέσα. Τι άλλο?

wino
22-02-2010, 00:43
h larissa as poume einai eukolo, h h 3an8h e3w?

sta ths omadas mou, tromokraths me blanco den prokeitai na sunergastoun pote.

UrBan Φρικ!
22-02-2010, 01:12
όχι άλλη κλάψα από τους υποτιθέμενους πράσινους...

κατα τα άλλα,οι βούλγαροι ήταν οι γνωστοί παπάρες όπως πάντα.. ο άλλος έγραψε "ο πάοκ ήταν άψογος".. ο πουτάνας γιος πέταξε το κωλόφαρδό του και ο άλλος έκανε μία φάση και το έβαλε αφού ήταν οφσάιντ. επίσης να μην μπω στην διαδικασία να πω ότι οι βούλγαροι έπρεπε να παίζουν τουλάχιστον με δέκα λόγω κόκκινης για την αγκωνιά στον Λέτο και καμιά 5αρια κίτρινες για θέατρο στους δημήτρηδες χορν. τα παλικάρια του βούλγαρου που έπεφταν κάτω σαν αδερφές και ενώ οι άλλες αδερφές στην εξέδρα έγιναν κοτούλες μετά τις οδηγίες ότι θα διακοπεί το παιχνίδι για τα δυναμιτάκια που πέταξαν.. κο κο κο κο.. επίσης δύο οφσάιντ που σφυρίχτηκαν στον σισέ δεν ηταν.σε όλο το παιχνίδι ο παο ήταν καλύτερος από τον βούλγαρο.

τώρα για τους δικούς μας, αν χάσουν το πρωτάθλημα να ψάξουν λαγούμι να κρυφτούν γιατί τους περιμένουν κλωτσίες και ΚΡΑΝΙΕΣ στην μούρη.

http://img96.imageshack.us/img96/9024/lc98aa336fb6ce9b2a9fc02.jpg

Mitsmann
22-02-2010, 01:16
χαχαχααχαχχαχα Καλως τονα...

δε μου λες, κοκκινες αλλες 42 κιτρινες...

με ποσους θα θελες να παιζετε μπας και παρετε κανα βαθμο?

jimid
22-02-2010, 01:18
lol

Ο μαλακομανγήτης βλέπω είναι ακόμα δυνατός!

UrBan Φρικ!
22-02-2010, 01:23
χαχαχααχαχχαχα Καλως τονα...

δε μου λες, κοκκινες αλλες 42 κιτρινες...

με ποσους θα θελες να παιζετε μπας και παρετε κανα βαθμο?

πάντως όχι με 12 παίκτες όπως παίζατε εσείς χρόνια τώρα..

ο πάοκ έπρεπε να παίζει με 10. διαφωνείς?

Mitsmann
22-02-2010, 01:24
α ενταξει. εισαι μετριοπαθης. συνηθως παιζαμε με 14.
ποσα χρονια παιζαμε με 12?

υ.γ. εγω ειμαι χαρουμενος με οπαδαρες σαν και σενα. Οσο φταιει η διαιτησια (και σημερα!) τοσο θα αυξανονται οι πιθανοτητες να περασετε απ την Παιανια το Μαιο, και στανταρ οχι για αυτογραφα.

00i00
22-02-2010, 01:28

κατα τα άλλα,οι βούλγαροι ήταν οι γνωστοί παπάρες όπως πάντα.. ο άλλος έγραψε "ο πάοκ ήταν άψογος".. ο πουτάνας γιος πέταξε το κωλόφαρδό του και ο άλλος έκανε μία φάση και το έβαλε αφού ήταν οφσάιντ. επίσης να μην μπω στην διαδικασία να πω ότι οι βούλγαροι έπρεπε να παίζουν τουλάχιστον με δέκα λόγω κόκκινης για την αγκωνιά στον Λέτο και καμιά 5αρια κίτρινες για θέατρο στους δημήτρηδες χορν. τα παλικάρια του βούλγαρου που έπεφταν κάτω σαν αδερφές και ενώ οι άλλες αδερφές στην εξέδρα έγιναν κοτούλες μετά τις οδηγίες ότι θα διακοπεί το παιχνίδι για τα δυναμιτάκια που πέταξαν.. κο κο κο κο.. επίσης δύο οφσάιντ που σφυρίχτηκαν στον σισέ δεν ηταν.σε όλο το παιχνίδι ο παο ήταν καλύτερος από τον βούλγαρο.

τώρα για τους δικούς μας, αν χάσουν το πρωτάθλημα να ψάξουν λαγούμι να κρυφτούν γιατί τους περιμένουν κλωτσίες και ΚΡΑΝΙΕΣ στην μούρη.

απο τα ποδαρακια υποθετω οτι εισαι κατι λιγοτερο απο υποθετο
απο την σκια πισω απο το πανι υποθετω οτι εισαι λιγο πιο αδυνατος απο τον λευκο πυργο
απο το υφος των γραφομενων σου υποθετς οτι ακομα τραβας μαλακια με τα γαμησια των γονιων σου (στο επανω κρεβατι)

γενικα εισαι χειροτερος κι απο γερμανικια τσοντα με κατρουλια

UrBan Φρικ!
22-02-2010, 01:34

απο τα ποδαρακια υποθετω οτι εισαι κατι λιγοτερο απο υποθετο
απο την σκια πισω απο το πανι υποθετω οτι εισαι λιγο πιο αδυνατος απο τον λευκο πυργο
απο το υφος των γραφομενων σου υποθετς οτι ακομα τραβας μαλακια με τα γαμησια των γονιων σου (στο επανω κρεβατι)

γενικα εισαι χειροτερος κι απο γερμανικια τσοντα με κατρουλια

χαχ μην ξεχνάς ότι έχεις φώτος στο φόρουμ γαμοφλορε. Τι έγινε πάλι τις αρπάξατε σήμερα στο κέντρο της αθήνας? χοχοχο
ρε μαλάκες αφού σας το έχουμε πει: όχι πουστιές εδώ κάτω. άντε πότε θα ξανακατεβάσετε πάλι τους δικούς σας με περούκες να κάθονται στα επίσημα και μετά να τους φιλάνε τα μπατσικά? προσεχε μην έχεις λοιπόν την μοίρα που είχαν καμιά δεκαριά δικοί σου σήμερα μετά το παιχνίδι εδώ στην αθήνα.. αλλά που να τα μάθεις εσύ φλωράκο! θα τα μάθεις από τον φασίστα που ξημεροβραδιάζεσαι να ακούς στο γαμωράδιο σου?

jimid
22-02-2010, 01:35
http://www.fcpaok.gr/images/stories/2009_2010/KYRIAKOS/PODOSFAIRO/vazelos/mt_548724_paok_panathhnaikos_23h_agonistikh_21-02-2010.jpg
Χεχεχε
Καημένο ζωντανό...

Mitsmann
22-02-2010, 01:35
για πες μας για ΞΥΛΑ και ΜΠΑΧΑΛΑ.

δερνεις πολυ????

UrBan Φρικ!
22-02-2010, 01:36
για πες μας για ΞΥΛΑ και ΜΠΑΧΑΛΑ.

δερνεις πολυ????

γιατί ρωτάς?

Mitsmann
22-02-2010, 01:37
ειμαι 15 χρονων και μ αρεσει να διαβαζω οπαδικες ιστοριες.

Odonian
22-02-2010, 01:43
Μετά από αυτό το ιντερλούδιο χαράς, να πω κι εγώ που με περιμένατε.

Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα τα κλασικά, ότι παίξαμε καλύτερα και μας αδικεί το αποτέλεσμα και τα ρέστα. Όταν όμως είναι το τρίτο δύσκολο ματς που έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια, δύσκολα μπορεί να το πει κανείς αυτό.

Το ματς ήταν σα χορογραφημένο. Ο ΠΑΟ έκανε περισσότερες ευκαιρίες, λόγω της ποιότητας των μεσοεπιθετικών του, αλλά γκολ έβαλε πάλι ο Σισέ στη μόνη φάση που τον έχασε η (καλή) άμυνα του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έβαλε το 1 (και συνύθως μοναδικό) γκολ του βασισμένος στις εδώ και κάτι χιλιετηρίδες γνωστές αδυναμίες της άμυνας του ΠΑΟ σε ανοιχτό χώρο. Αν δεν υπήρχε το εξαιρετικό γκολ του Γκαρσία, μοναδική παραφωνία σε ένα εντελώς σκληρό ματς, θα είχαμε το πιο προβλέψιμο 1-1 (το πρόβλεψα νομίζω, κάτι σελίδες πριν) στην ιστορία. Υπό αυτό το πρίσμα, το σκορ είναι δίκαιο - αυτός που έκανε το κάτι παραπάνω από αυτό που περιμέναμε, το πήρε.

Για τη διαιτησία που αναφερθήκατε, ο διαιτητής έπρεπε να βγάλει περισσότερες κάρτες. Ειδικά σε παίκτες του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, κάτι τραβήγματα και θέατρα έπρεπε να τα τιμωρήσει. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πολύ ξύλο, να υπάρχει γκρίνια και το ματς να χαλάσει. Δεν ήταν άδικος με την έννοια ότι τις έδινε στους πάικτες του ΠΑΟ όταν έκαναν τα ίδια, αλλά άφησε πολύ ξύλο και αυτό σαφώς ευννόησε τον ΠΑΟΚ. Η μεγάλη φάση δεν του έφυγε πάντως και δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Κατά τα άλλα, ο ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ γαυρος μόλις μυρίστηκε πρωτιά τα έκανε πάνω του. Άλλη μια εκτίμηση στα σκουπίδια, μαζί με τη σημασία του προηγούμενου ντερμπυ, τα πρωτοσέλιδα που δε βγάζει ο γαυρος για τη διαιτησία, ή το πόσο ανέβηκαν οι πιθανότητες του ΠΑΟ με τον Νιόπλια, ε μιτσμάννε; :razz:

Mitsmann
22-02-2010, 01:47
Βαριεμαι και να εξηγησω γιατι ειναι αυτονοητο οτι δεν ισχυει η τελευταια παραγραφος.

00i00
22-02-2010, 01:48
χαχ μην ξεχνάς ότι έχεις φώτος στο φόρουμ γαμοφλΩρε. Τι έγινε πάλι τις αρπάξατε σήμερα στο κέντρο της αθήνας? χοχοχο
ρε μαλάκες αφού σας το έχουμε πει: όχι πουστιές εδώ κάτω. άντε πότε θα ξανακατεβάσετε πάλι τους δικούς σας με περούκες να κάθονται στα επίσημα και μετά να τους φιλάνε τα μπατσικά? προσεχε μην έχεις λοιπόν την μοίρα που είχαν καμιά δεκαριά δικοί σου σήμερα μετά το παιχνίδι εδώ στην αθήνα.. αλλά που να τα μάθεις εσύ φλωράκο! θα τα μάθεις από τον φασίστα που ξημεροβραδιάζεσαι να ακούς στο γαμωράδιο σου?

παρε τηλ. τωρα ρε Πουλχερια...
6945 702395
ΣΤΕΛΙΟΣ
παρε να σε δωσω τα αντερα σε συσκευασια γαρδουμπας

Odonian
22-02-2010, 01:48
Δεν πειράζει, καλή καρδιά!

Mitsmann
22-02-2010, 01:49
Μιν μιν να σε παρω εγω να σου πω καληνυχτα?

00i00
22-02-2010, 01:51
παρε...ενας βασιλικος βαζελος που εχει φαει το ξυλο τις αρκουδας στο Underworld/Second Skin θα απαντησει...αλλα μην το πεις του βαζελου...κρυφο

Griffith
22-02-2010, 01:52
καταρχάς το έχω αρχή να μη συζητάω για διαιτησίες κτλ, σήμερα ειδικά μερικές κάρτες ήταν το όλον, να πα να γαμηθούν.νομίζω καταρχάς αυτός ο παοκ δεν παίρνει πρωτάθλημα ούτε 500 αγωνιστικές να μένουν, μόνο λόγω φερνάνδου λέω γω.κατά τα άλλα μαγκιά του σαφώς για το ματσάκι.ο σισέ πάντως αν μη τι άλλο, τα τιμάει τα φράγκα που παίρνει το παλικάρι, σε αντίθεση με κάτι αλλους.να'ναι καλά το φιλικό σωματείο και οσφπ που τον παίζει κι αυτός αν και δεν πείθουμε εδώ που τα λέμε.θα το ρίξω στα βουντού και ότι κάτσει.

freak brother
22-02-2010, 02:03

τα βουλγαροι και τετοια κομμενα και εμεις οι Σαλονικεις Παναθηναικοι ειματε Ελληνες να ουμε νταξει?
επισης πριν γραψεις εδω διαβασε τις οδηγιες χρησης του αθλετιξ.

UrBan Φρικ!
22-02-2010, 02:07

τα βουλγαροι και τετοια κομμενα και εμεις οι Σαλονικεις Παναθηναικοι ειματε Ελληνες να ουμε νταξει?
επισης πριν γραψεις εδω διαβασε τις οδηγιες χρησης του αθλετιξ.

δεν είμαι ΠΑΟ ρε συ

http://img64.imageshack.us/img64/6858/r6686061145548427.jpg

SpiritCrusher
22-02-2010, 02:08
Βάλτε Μαρμίτα. Γραφικοί ΠΑΟΚτσήδες, καζανάκια μέσω τηλεφώνου και ραπτο να προτρέπει να τραβήξουν καμία μαλακία :touched:

00i00
22-02-2010, 02:10
Βάλτε Μαρμίτα. Γραφικοί ΠΑΟΚτσήδες, καζανάκια μέσω τηλεφώνου και ραπ να προτρέπει να τραβήξουν καμία μαλακία :touched:

προσπαθησα να παρω τηλ στον βλακογιαννη αλλα με λεει ''κατολισθησις γραμμων''...κριμας...και σημερα εχω σεξυ φωνη

Abruzzi
22-02-2010, 02:16
γιατι δεν εχει τους αλλους διπλα ρε;
ασβεστης TV λεει χαχαχ

Daffy
22-02-2010, 02:45
KAVLES

antrikio mats.psiloadgiaforo proto imixrono alla to deftero ola ta lefta.panathinaikos kalitero sto b alla ekmetaleftikame tis efkairies.sixamene santos alla meine gia panta re pousti gt de gkoroideveis,ta douleveis ta lefta sou.sinexizoume.afou pirame tetxio mats pou panta ta skatonoume,ti na po.

pousti gkonte

Για τη διαιτησία που αναφερθήκατε, ο διαιτητής έπρεπε να βγάλει περισσότερες κάρτες. Ειδικά σε παίκτες του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, κάτι τραβήγματα και θέατρα έπρεπε να τα τιμωρήσει. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πολύ ξύλο, να υπάρχει γκρίνια και το ματς να χαλάσει. Δεν ήταν άδικος με την έννοια ότι τις έδινε στους πάικτες του ΠΑΟ όταν έκαναν τα ίδια, αλλά άφησε πολύ ξύλο και αυτό σαφώς ευννόησε τον ΠΑΟΚ. Η μεγάλη φάση δεν του έφυγε πάντως και δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμ
krimas

Odonian
22-02-2010, 03:01
Δε σε πιάνω, διαφωνείς; Κάτι τραβήγματα με τα χέρια και το τρελό θεατράκι στη μεγάλη περιοχή (πρώτο ημίχρονο) έπρεπε να τα δώσει. Αποφάσισε να το πάει χωρίς κάρτες και μαγκιά του, αλλά για μένα αυτό είναι λάθος...

_UnHoLy^MaRtYr_
22-02-2010, 03:01
Ωραία, αφού το θέλετε έτσι. Στο Σαλπιγγίδη γιατί δεν έδωσε σε ένα θέατρο;

Odonian
22-02-2010, 03:06
Για τη διαιτησία που αναφερθήκατε, ο διαιτητής έπρεπε να βγάλει περισσότερες κάρτες. Ειδικά σε παίκτες του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, κάτι τραβήγματα και θέατρα έπρεπε να τα τιμωρήσει. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πολύ ξύλο, να υπάρχει γκρίνια και το ματς να χαλάσει. Δεν ήταν άδικος με την έννοια ότι τις έδινε στους πάικτες του ΠΑΟ όταν έκαναν τα ίδια, αλλά άφησε πολύ ξύλο και αυτό σαφώς ευννόησε τον ΠΑΟΚ. Η μεγάλη φάση δεν του έφυγε πάντως και δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Να κάνουμε μικρή προσπάθεια να διαβάσουμε ε.

Επίσης, οι δυο φάσεις διαφέρουν ε, του ΠΑΟΚ ήταν ο ορισμός της κάρτας, ο τύπος μπήκε για να πέσει και έπεσε θεαματικότατα με το πόδι του Βάσκου μισό μέτρο μακριά του. Και ο διαιτητής το είδε και έκανε συστάσεις. Εκεί είναι λάθος εφαρμογή του κανονισμού.

Μη με αναγκάζετε να κάνω ποστς για τη διαιτησία σε αυτό το ματς, έγραψα αυτά που ήθελα να πω.

Daffy
22-02-2010, 03:12
leo krimas psile odonians gt to na afieroseis grammes post gia ta kontargia k ton referi se ena tetxio mats,einai fail titanio apo mono tou.vlakeia pos to lene.dld mono pou to anafereis.afineis aixmes,gelo

Odonian
22-02-2010, 03:19
Αιχμές αφήνει κάποιος ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να γράψει; Καλό!

Έγραψα ΚΑΙ γι' αυτό επειδής συζητήθηκε παραπάνω - γι' αυτό είμαστε στο φόρουμ, αλλιώς θα έκανα μπλογκ. Και τι θα κάνατε τότε; Ε;

Αν θυμάσαι το έκανα και στο ματς του πρώτου γύρου, όπου έγραψα σαφέστατα ότι πήραμε τα σπόρια από τον διαιτητή.

Daffy
22-02-2010, 03:20
kala.

Ace
22-02-2010, 03:37
τι γκολ έβαλε ο αλήτης.

Mitsmann
22-02-2010, 06:40
kala.

χαχαχαχα, εμ μπλεξτε και σεις λιγο, ολο μεις θα καθαριζουμε?

Odonian
22-02-2010, 06:47
χαχαχαχαχ τι καθαρίζεις ρε ταλαίπωρε, δε σου έχει βγει μια κουβέντα από την αρχή της χρονιάς, σε διαψεύδει η πραγματικότητα συνέχεια

FIXXXER
22-02-2010, 06:48
για τεν κατε πες

Odonian
22-02-2010, 06:51
Τι πετάγεσαι εσύ μωρή;

FIXXXER
22-02-2010, 07:04
Θελω να πεις για Τεν Κατε και ποσο καλυτερα θα ηταν αν ειχε μεινει, ειναι το αγαπημενο μου ποστ καθε βδομαδα, μεγαλο με αναλυση ε, οχι μαλακιες

Odonian
22-02-2010, 07:06
Παράξενο, το έχω κάνει μόνο μια εβδομάδα.

FIXXXER
22-02-2010, 07:14
Δεν ειπα οτι ημουν χρονια καψουρης με αυτα τα ποστ! Αντε αντε :p

Odonian
22-02-2010, 07:28
Ε ΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ;

:razz::razz::razz:

Άσε που δεν τσιμπάει και ο Ρέηβεν

carheart
22-02-2010, 09:12
odonian δεν είσαι μόνος σου.

Ford Prefect
22-02-2010, 13:33
Λεπόν, ντροπή και άισχος στους δικούς μας, πρώτο ημίχρονο παλευόταν, στο δεύτερο κωλοκάτσανε, αυτά τα ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ που λέει ο Οδόνιαν είναι πούτσες μπλε, βαρεμένοι ήταν και είπαν ότι πάει τέλειωσε το ματσάκι, ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ. Μόλις φάγανε το δεύτερο στο 85, σε 5 λεπτά έκαναν 5 ευκαιρίες τα μαλακισμένα.

Μπάντοβιτς με απογοήτευσε. Εκεί που ήταν ορθολογιστής, μας γάμησε. Δηλαδή Ντιόγο. Στο 1-0 θα δώσεις ματς στον Ντιόγο; Ο Μήτρογλου μας έβγαλε μόνος του τον πρώτο γύρο και τον έχεις παγκίτη για τον μπουζουκόβιο; Μετά Ντομί. Ντομί ρε παιδιά, Ντομί, πονάει το μυαλό. Και για κερασάκι, Λεονάρντο. Ε, δεν περιγράφω άλλο. Λέμε για τις ζέλες ότι αυτοκτονούν, αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω.

...και η τρελή ξενέρα του Σαββάτου, μας κάνει να βλέπουμε με Ζεν ηρεμία το χτεσινό, από απόσταση, δεν με νοιάζει πλέον, αν δεν νικάς Εργοτέλη μη σώσεις και το πάρεις και βλέπουμε ντέρμπυ υποστηρίζοντας πάοκ, γιατί από τους 2 καλύτερα ο πάοκ που θα κάνει δεκαετίες να ξαναδεί κορυφή. Λοιπόν, ο σεσημασμένος εγκληματίας έβαλε γκολάρα. Δεν αδικώ τον Τζόρβα, μέχρι να δω την μπάλα στα δίχτυα και εγώ νόμιζα ότι πάει άουτ και το έβλεπα και από πλεονεκτική θέση να πούμε. Ωραία και τα άλλα δύο. Συνολικά μοιρασμένο το ματς, Χ θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα αλλά ο Λέτος ήταν ο Λέτος που όλοι αγαπήσαμε και ευτυχώς η επιθετική δημιουργία του ζέλα περιορίστηκε σε δύο ασίστ του Σαλπιγίδη (και την καλή εκτέλεση του πιθηκούνη, άλλες 9 για τις μπεκάτσες τώρα μέχρι να κάνει μια καλή πάλι).

Ωραίο ματς, μπράβο και στις δύο ομάδες για το θέαμα που μας προσέφεραν, ευχαριστούμε βάζελο που μας κρατάει στο κόλπο, τι πρωτάθλημα είναι αυτό και τέτοια.

Amnesiac.
22-02-2010, 13:53
Κατά τα άλλα, ο ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ γαυρος μόλις μυρίστηκε πρωτιά τα έκανε πάνω του.

Μα τι άλλο θα διαβάσουμε σαυτό το φόρουμ πια.

Ford Prefect
22-02-2010, 14:01
...και από βάζελο. Ω, δι άιρονι!

warlord mkII
22-02-2010, 15:19
Αμα το χασουμε αυτο το πρωταθλημα απο το γαυρο θα παω να γινω ψαρας γαριδας στον παναμα. Οχι αλλο Καραγκουνη. Οχι αλλο Βασκο.

Odonian
22-02-2010, 15:52
Παίδες ο Οντόνιαν απαντάει σε χρήστη που εξήρε το μέταλλο του γαυρου, επειδή κάνατε μερικές αυτονόητες νίκες. Αν νομίζετε ότι έχετε και φέτος το ατσάλι που είχατε άλλες χρονιές, εγώ πάω πάσο. Εδώ και καιρό χάνετε τα περισσότερα ματς που θα μπορούσαν να το αποδείξουν αυτό - παίζετε σαν εμάς, που έχουμε το άγχος του 1 στα 12. Αν το πάρετε, θα το έχει χάσει ο Παναθηναϊκός, όσο και αν κάτι τέτοια ενοχλούν τους μιτσμαννς.

Lethargica
22-02-2010, 15:56
Θες να τους δείρω??

Ford Prefect
22-02-2010, 16:08
Πώς ακριβώς προκύπτει ότι θα το έχετε χάσει εσείς; Όταν χάνετε βαθμούς εσείς είναι μαλακία σας αλλά όταν χάνουμε εμείς είναι λογικό; τι παπαριές είναι αυτές;
http://img693.imageshack.us/img693/7356/18549133290787797910895.jpg

Nasum
22-02-2010, 16:13
Μόνο στην προσωπικότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών ελπίζω πλέον.Και με το καλό,μετά το νταμπλ,ο Καραγκούνης,ο Κατσουράνης και ο Σπυρόπουλος ας μην επιστρέψουν ποτέ από την Αφρική.

freak brother
22-02-2010, 16:25
εγω νομιζα πως μετα την τεραστια επιβλητικη συγκλονιστικη 5αρα με τον λεβαδειακο , πιστευα οτι ειχε βρει τα πατηματα του ο γαυρος.. αλλα αυτα τα παιδια ολο με απογοητευουν οταν παιζουν με κανονικες ομαδες :( εμεις μπαλιτσα παιζουμε.. αποτελεσματα δεν παιρνουμε... αντε να το γυρισουμε σε κανα μισο μηδεν τσουκου τσουκου να τελειωνουμε.

GG*
22-02-2010, 16:44
Μόνο στην προσωπικότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών ελπίζω πλέον.Και με το καλό,μετά το νταμπλ,ο Καραγκούνης,ο Κατσουράνης και ο Σπυρόπουλος ας μην επιστρέψουν ποτέ από την Αφρική.

και εμεις πλεον μονο εκει ελπιζουμε
στην προσωπικοτητα του γεννημενου πρωταθλητη κατσουρανη και καραγκουνη...
στα δικα μας μπαλιτσα μηδεν-μονο ευχαριστο ο τραυματισμος ντιογκο-ελπιζω να μην ξαναπαιξει για κανα χρονο

BlackiE
22-02-2010, 16:50
Ή ας τον δώσουν δανεικό, αν ισχύουν αυτά που λένε για προτάσεις απο Βραζιλίες.

GG*
22-02-2010, 16:54
θα ασκησουν βετο τα μπουζουξιδικα για διαφυγοντα κερδη

Mitsmann
22-02-2010, 18:39
Αγαπητε Οδονιαν, ο Ολυμπιακος εχει οχι μεταλλο, αλλα ορυχειο ολοκληρο μιας που εχει κερδισει περιπου 2412 ματς τετοιου ειδους (ναι, σαν αυτα που εχασε προψες 2 βαθμους) εχοντας παρει και 12/13 τιτλους.
δηλαδη ειναι τοσο απλο, που θα επρεπε να το εχεις καταλαβει.

και δεν υπαρχει καν και ποστ "ναι αλλα...." σ αυτη τη φραση. λυπαμαι.

υ.γ. καποιος ελεγα οτι ο Τεν Κατε δε θα ταν προπονητης στο ντερμπυ του βητα γυρου. ευτυχως που η πραγματικοτητα με διαψευδει. Κατσε δε, μην ειναι ουτε και ο Νιομπλιας. Και τοτε, καποια στιγμη θα πρεπει να μου απαντησετε στην ερωτηση για τον προεδρο σας.

Odonian
22-02-2010, 21:56
Αγαπητε Οδονιαν, ο Ολυμπιακος εχει οχι μεταλλο, αλλα ορυχειο ολοκληρο μιας που εχει κερδισει περιπου 2412 ματς τετοιου ειδους (ναι, σαν αυτα που εχασε προψες 2 βαθμους) εχοντας παρει και 12/13 τιτλους.
δηλαδη ειναι τοσο απλο, που θα επρεπε να το εχεις καταλαβει.

και δεν υπαρχει καν και ποστ "ναι αλλα...." σ αυτη τη φραση. λυπαμαι.

υ.γ. καποιος ελεγα οτι ο Τεν Κατε δε θα ταν προπονητης στο ντερμπυ του βητα γυρου. ευτυχως που η πραγματικοτητα με διαψευδει. Κατσε δε, μην ειναι ουτε και ο Νιομπλιας. Και τοτε, καποια στιγμη θα πρεπει να μου απαντησετε στην ερωτηση για τον προεδρο σας.

Μιλάμε για τον γαυρο φέτος. Αυτός που λες είχε μέσα τζορτζεβιτς και άλλα ιερά τέρατα. Φέτος ποιος κρατάει το μέταλλο; Ειλικρινά ποιος; Δεν μένει αυτό επειδή υπάρχει η φανέλα αγαπητέ. Και αυτό δε φαίνεται μόνο από το ματς με τον Εργοτέλη, αλλά και από το ματς πχ με τον ΠΑΟΚ, όπου ξέρατε το αποτέλεσμα το δικό μας, μια νίκη θα σας έφερνε πιο κοντά και σας νίκησε κατά κράτος. Ή από το ότι μετά το ντέρμπυ, αντί να φάμε σκόνη (όπως συνήθως!), σύντομα μας βλέπατε με κυάλια. Μου κάνει εντύπωση που εσύ δεν το καταλαβαίνεις αυτό, όταν προ διετίας θυμάμαι χαρακτηριστικά να ποστάρεις για τον μπασκετικό ΠΑΟ ότι έχει χάσει το μέταλλό του λόγω κάποιων ηττών (κυρίως στο εξωτερικό), παρόλο που ήταν ο ίδιος ουσιαστικά με την προηγούμενη χρονιά! Εδώ έχει αλλάξει τρομερά ο γαυρος από τότε που ήταν ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ, αλλά πάλι εκείνες οι εποχές (όταν νικούσε τα 2412 ματς) αρκούν να θεωρείς ότι ακόμα έχει μέταλλο, αγνοώντας τι κάνει φέτος.

Υπό αυτή τη λογική, έχει υπάρξει Παναθηναϊκός με μέταλλο, άρα το έχει ακόμα. Γελάει ο κόσμος.

Α, ναι πέτυχες και αυτό με τον Τεν Κάτε. Βέβαια (πέρα από τον γνωστό χαβαλέ, να μας πεις τις πηγές σου) δεν ήταν αυτό θέμα στο οποίο να είχαμε διαφωνήσει, οπότε να "καθάρισες", άρα άστοχη η αναφορά. Σε όσα υπήρξε ουσιαστική διαφωνία, η πραγματικότητα εκεί είναι, να τη δεις.

@ Φορντ: Προφανώς έχεις δίκιο στο ότι κανείς δεν το χάνει μόνος του και κανείς δεν το κερδίζει μόνος του. Από την άποψη όμως ότι ο ΠΑΟ ήταν μπροστά με +8 ΚΑΙ ο γαυρος από τότε δεν κάνει τέλειο πρωτάθλημα, αλλά χάνει βαθμούς, νομίζω ότι η ομάδα μου αυτοκτονεί. Όπως θα είχε συμβεί αν το χάνατε πέρσι πχ. Αν εβλεπα έναν γαυρο να μπαίνει εδώ και 5-6 αγωνιστικές και να πατάει τους αντιπάλους του δείχνοντας ποιος είναι, θα έλεγα άλλα. Εμείς παίζουμε καλύτερα και έχουμε 5 βαθμούς σε 5 ματς ξερωγω.

00i00
22-02-2010, 23:58
ΠΑΟΚτσηδικος κομπλεξισμος λοιπον...

http://4.bp.blogspot.com/_P_d1spzDKSE/S4GwiIQQl-I/AAAAAAAArvk/zqqy-_7ssNk/s1600/paok.JPG

ξεφτιλες

Odonian
23-02-2010, 00:05
Ποιον βρίζεις ακριβώς;

00i00
23-02-2010, 00:07
αυτον που εκανε το γραφημα
για κοιτα το καλυτερα

bbq
23-02-2010, 00:09

εγώ πάντως ποντάρω πολλά πάνω του....

Odonian
23-02-2010, 00:11
αυτον που εκανε το γραφημα
για κοιτα το καλυτερα

χαχαχαχαχαχ

Μαζί σου.

House Of Low Culture
23-02-2010, 00:14
οι χαμουτζήδες που ψηφίζουν πάλι...αυτοί με τις αθηναϊκές πινακίδες...σε λέω.

ά, τώρα το είδα.

edit:
χαμουτζής κι αυτός που έκανε το γράφημα. δοσίλογος.

Odonian
23-02-2010, 00:15
Δε νομίζω ότι το πρόβλημά του είναι τα ποσοστά - μάλλον καλά είναι το 29%. :p

00i00
23-02-2010, 00:16
οι χαμουτζήδες που ψηφίζουν πάλι...αυτοί με τις αθηναϊκές πινακίδες...σε λέω.

δες το ξανα
οταν το δεις θα χεσεις μανταλια (που λενε και στα ιντερνετς)

House Of Low Culture
23-02-2010, 00:19
γερμανοτσολιάς.

Mitsmann
23-02-2010, 00:42
Δεν εχω καμμια πηγη για Τεν Κατε. Ηταν φανερο οτι μολις στραβωνε κατι (και φυσικα ο παο δε θα κανε και 28 νικες α.) θα εφευγε αυτος αυτη τη φορα. Εσεις νομιζετε οτι οι Ρεηβεν-ς (στην αποψη τους για Τεν Κατε) ηταν μειοψηφιες.

Odonian
23-02-2010, 01:03
Ε καλά αστειάκι ήταν για τις πηγές.

Δε νομίζω ότι ήταν αριθμητικό το θέμα, έπαιξε περισσότερο ρόλο ποιος είχε την πιο δυνατή φωνή στα μέσα και γύρω από τον Πατέρα. Ο περισσότερος κόσμος δεν αποδοκίμασε τον Τεν Κάτε και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Και εδώ στο φόρουμ, αν εξαιρέσουμε την αφεντιά μου, υποστηρικτές του Ολλανδού στο τέλος μιλούσαν ελάχιστοι, ενώ ξέρουμε ότι υπάρχουν.

Γεια σας παιδιά!

casshern
23-02-2010, 01:13
Μια χαρά είναι το γράφημα.
Παππού, φόρα τα γυαλιά σου.

Οκ, είπαν να κάνουν οικονομία χώρου, με αποτέλεσμα να φαίνεται ο Πάοκ λίγος. Χωρατατζής ο γραφίστας :P

FIXXXER
23-02-2010, 02:32

http://4.bp.blogspot.com/_P_d1spzDKSE/S4GwiIQQl-I/AAAAAAAArvk/zqqy-_7ssNk/s1600/paok.JPG

ξεφτιλες

Χαχαχαχαχαχχαχαχαχ τι μαλακες, παλι καλα πετυχαν να ειναι το συνολο 100%.
Οντονιαν, με το υλικο που εχει η ομαδα και με βαση το ποσο σκατα παιζει (ειδικα σοτ πρωτο μισο του πρωταθληματος) ειναι θαυμα το οτι παραμενει στη διεκδικηση τιτλου, και αυτο οφειλεται εν μερει στη μαλακια που σας δερνει, και εν μερει στο οτι πηραμε ματς τα οποια με βαση την εικονα του αγωνα δεν αξιζαμε, ενω αντιθετα δε μπορω να θυμηθω ματς το οποιο χασαμε ενω ημασταν καλυτεροι, γιατι συνηθως ημασταν σκατα. Αρα υπαρχει ενα δικιο στον ισχυρισμο περι μεταλλου. Επισης σε αλλο φορουμ ενα σωρο Αεκτζηδες και ΠΑΟτζηδες βριζουν τις ομαδες τους που ειναι γτπ και χανουν βαθμους συνεχεια χωρις λογο, και ενω εννοειται γαμωσταυριζουν ολυμπιακο, παραγκες, διαιτητες κτλ κτλ, παραδεχονται οτι αυτη η ομαδα αν μη τι αλλο εχει ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ αρχιδια και παιρνει ματς ενω ειναι σκατα φετος. Ε τραβα βρεστα μαζι τους, θα σου δωσω λινκ αν ειναι

Odonian
23-02-2010, 04:06
Είναι λίγο twisted λογική να λες ότι έχετε μέταλλο επειδή δε χάσατε ματς που ήσασταν καλύτεροι, όταν έχει να συμβεί αυτό πολλές αγωνιστικές (εξαιρώ το φιλικό με το λεβαδειακο :p ), αλλά ας πούμε ότι είναι συνεπέστερο του απλού "έχω μέταλλο όταν παίρνω τα ματς - τίτλος", το οποίο σαφώς δεν ισχύει. Αν όμως δεχτούμε αυτό (και αυτό θα το πω επειδής σε αγαπάω και θέλω να σου φτιάξω το βράδυ), τότε ο ΠΑΟ του πρώτου γύρου και του ΤΕΝ ΚΑΤΕ έπαιρνε όλα τα ματς που ήταν έστω και λίγο καλύτερος και κάμποσα που ήταν χειρότερος, ενώ τώρα δεν κάνουμε ούτε το πρώτο. Είχαμε μέταλλο με τον ΤΕΝ ΚΑΤΕ; ΕΕΕ;

Όταν ο ΠΑΟ παίρνει 5 βαθμούς σε 5 συνεχόμενα ματς, δε χρειάζεται κανένα μέταλλο ο γαυρος για να είναι μέσα στο πρωτάθλημα. Είναι νομίζω εντελώς προφανές.

:D

FIXXXER
23-02-2010, 04:54
Βασικα η ολη λογικη μεταλλο ξεκιναει απο το πρωτο μισο του πρωταθληματος, κι οχι απο τα τελευταια 5 ματς, στα οποια ειχαμε κι εμεις πολλες απωλειες ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ. Το γεγονος οτι ημασταν μαζι σας στην κορυφη και νομιζω σας περασαμε και σε καποιο σημειο με αυτην την αθλια μπαλα μονο ως κατορθωμα μπορει να εκληφθει, και σε αυτο αναφερονται ως μεταλλο οι διαφοροι οταν το λενε. Οχι στις τελευταιες 5-7 αγωνιστικες, στις οποιες ειμαι σιγουρος εχουμε παρει πολυ λιγοτερους βαθμους απο σας αν βαλεις μεσα ηττες απο ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και επισης μια ακομα στο τελος του πρωτου γυρου απο Αρη. Τεσπα, να χουμε να λεμε. Τεν Κατε :touched:

KoiliaSamprela
23-02-2010, 10:24

ξεφτιλες

είσαι υπερβολικός , είναι σαν τον εκλογικό νόμο και τις έδρες , με 30% έχεις 95 έδρες και με 40% 165, απλά δεν θες να το δεις.

Amnesiac.
23-02-2010, 10:33
Οντονιάν, επιμένεις ότι οι παίκται μας χέζονται στην ιδέα της κορυφής και μιλάμε για παίκται όπως ο Νικοπολίδης, ο Στολτίδης, ο Τοροσίδης και γενικά όλη η περσινή ομάδα σχεδόν πλην του Τζόλε. Το πρόβλημα μας είναι ότι απλά δε μπορούν. Δεν είναι γυμνασμένοι, δεν είναι προπονημένοι, έχουν αλλάξει 60 προπονητές, δεν έχουν γίνει μεταγραφές ή έγιναν καθυστερημένα, εσύ στο ότι μας λείπει το Μέταλ του πρωταθλητή εντόπισες το πρόβλημα;

Αν ήμασταν 8 βαθμούς μπροστά από το δεύτερο, παίζαμε καλά και χάναμε συνέχεια, θα μπορούσες να πεις ότι χεζόμαστε με την κορυφή, ότι μας βγαίνουν τα κόμπλεξ κατωτερότητας κτλ. Τώρα είναι αστείο να συζητάμε τέτοια πράγματα.

rat_poison
23-02-2010, 12:47
Αυτό το "μέταλλο του πρωταθλητή" είναι κάτι σαν το "πρωινό του πρωταθλητή" και τη "συνταγή της επιτυχίας"; Ξεκολλήστε με τις αμερικανιές. Ο Βάζελος έχει βάλει το πιστόλι στον κρόταφο και αυτοπυροβολιέται κι ο γαύρος απλά δεν μπορεί, γιατί δεν έχει παίχτες και προπονητή. (ό,τι είπε ο Αμνήζιακ)

Κάντε κάτι, θα σας το πάρει η ΜΠΑΟΓΚ και μετά ποιος τους ακούει για τα επόμενα 34 εκατομμύρια χρόνια.

BlackiE
23-02-2010, 13:01
Μπα, πάλι για το Γκαρσία θα λένε αυτοί.

Fireknight
23-02-2010, 13:07
lol

Mitsmann
23-02-2010, 13:17
εδω που τα λεμε η λυση που προσφερει μηδενικη καλυψη των προβληματων του Ολυμπιακου, με το λιγοτερο ατμοσφαιρικο κοστος (πςςς) ειναι η κατακτηση απ τον παοκ.

Odonian
23-02-2010, 15:16
Οντονιάν, επιμένεις ότι οι παίκται μας χέζονται στην ιδέα της κορυφής και μιλάμε για παίκται όπως ο Νικοπολίδης, ο Στολτίδης, ο Τοροσίδης και γενικά όλη η περσινή ομάδα σχεδόν πλην του Τζόλε. Το πρόβλημα μας είναι ότι απλά δε μπορούν. Δεν είναι γυμνασμένοι, δεν είναι προπονημένοι, έχουν αλλάξει 60 προπονητές, δεν έχουν γίνει μεταγραφές ή έγιναν καθυστερημένα, εσύ στο ότι μας λείπει το Μέταλ του πρωταθλητή εντόπισες το πρόβλημα;

Αν ήμασταν 8 βαθμούς μπροστά από το δεύτερο, παίζαμε καλά και χάναμε συνέχεια, θα μπορούσες να πεις ότι χεζόμαστε με την κορυφή, ότι μας βγαίνουν τα κόμπλεξ κατωτερότητας κτλ. Τώρα είναι αστείο να συζητάμε τέτοια πράγματα.

Η γνώμη μου είναι ότι ο γαυρος δεν είναι όπως παλιά ΚΑΙ γιατί οι πρωταγωνιστές του δεν είναι πια οι ατσαλωμένοι γίγαντες του παρελθόντος. Από αυτούς που μείνανε, ο νικοπολιδης και ο τοροσιδης είναι τέτοιοι και το απέδειξαν και φέτος κρατώντας ψηλά τον γαυρο στον πρώτο γύρο (θυμάστε τι έκανε ο τοροσιδης σαφως). Από κει και πέρα οι νέοι πρωταγωνιστές του είναι "λίγοι" και ήταν λίγοι και πέρσι - δε χρειάστηκε να δείξουν κανένα μέταλλο όταν ο ΠΑΟ ήταν πίσω τους τόσους βαθμούς και χωρίς ελπίδα να τους φτάσει όπως έπαιζε (με τον ΤΕΝ ΚΑΤΕ φιξξξερ!).

Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να το συνεχίσω. Η κουβέντα ξεκίνησε επειδής ο μιτσμαννος εξήρε το μέταλλο του γαυρου, το οποίο εγώ δε βλέπω ΦΕΤΟΣ. Αν το βλεπετε να αχνοφέγγει πίσω από τους κακοπροπονημένους παίκτες σας, δε θα σας κακίσω, κάθε οπαδός θέλει να βλέπει ωραία πράγματα στην ομάδα του. Εκτός ίσως από τους δικούς μας, όταν προπονητής ήταν ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ (διπλή αναφορά φιξξξερ!).

Λέω να τον βάλω σιγκ.

ΤΕΝ ΚΑΤΕ

Amnesiac.
23-02-2010, 15:27
Καλά, λέγε ό,τι θες, αλλά καλού κακού να αποφεύγεις τα ταξίδια με πλοίο γιατί δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Daffy
23-02-2010, 17:36
Μπα, πάλι για το Γκαρσία θα λένε αυτοί.
xax mirodgias.postare gia pikenrols kalitera

JnB
23-02-2010, 17:55
Το μέταλλο του γαύρου έχει φύγει εδώ και καιρό.
http://img228.imageshack.us/img228/2356/kofidisbp3.jpg

FIXXXER
23-02-2010, 23:58
Αναρωτιεμαι αν ειναι περισσοτερο ηλιθιο να κατσω να πεισω τον Οντονιαν οτι το "μεταλλο του Θρυλου" εχει βασεις ως εκφραση χωρις να σημαινει και τιποτα ιδιαιτερο με αλλο ενα ποστ το οποιο δε θα καταλαβει και θα αγνοησει ή το οτι σκεφτομαι πως ειναι εστω και λιγο βασιμο το οτι εφυγε το μεταλλο απο το Θρυλο επειδη σταματησε ο Τζορτζεβιτς. Πιθανον εξισου???

ΥΓ. Οντονιαν πηγαινε δες συνθεση Ολυμπιακου στο 1-3 της Βρεμης και γενικοτερα εκεινη τη χρονια και βρες τις διαφορες σε περιεκτικοτητα νικελιου και αλουμινιου

Mitsmann
24-02-2010, 01:14
το ειπε ο Μιτσμαννος και ηταν μαλακια φιλε!

Odonian
24-02-2010, 02:45
το ειπε ο Μιτσμαννος και ηταν μαλακια φιλε!

Μια που φτιάξαμε το search:

Να συμπληρωσω επισης, οτι και γω πιστευω οτι ενα ματς στην Ιταλια θα το παρουνε. Ο Παο φετος παντως δεν εχει το μεταλλο που ειχε. Ειναι φανερο και οποιος δεν το βλεπει εθελοτυφλει. Δηλαδη δεν ειναι απιθανο να παρει ενα ματς στην Ιταλια και να χασει το 5ο.

Το ποστ έγινε 27-3-2009, στο τόπικ της εβρολίγκας, αφορούσε τον μπασκετικό ΠΑΟ, τον ίδιο αυτόν που ξεπάτωνε τους πάντες λίγους μήνες πριν (ακριβώς τον ίδιο ε) και που τελικά σήκωσε και την κούπα της διοργάνωσης - όλα αυτά επειδής έκανε κάποιες ήττες. Τώρα ειλικρινά, ΕΚΕΙΝΟΣ ο ΠΑΟ είναι πιο πιθανό να είχε χάσει το μέταλλό του, από τον τωρινό γαυρο;

Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, πόσω μάλλον με σένανε. Αλλά όταν αποφασίζεις να ειρωνεύεσαι σε 1600 ποστς, θα παίρνεις τις απαντήσεις όταν η ώρα έρθει.

Καλά να 'μαστε.

attila
24-02-2010, 05:20
καποια παιχνιδια τα κερδιζουν οι φανελες.οχι τα περισσοτερα ομως

Mitsmann
24-02-2010, 12:23
Μεταξυ μας, αυτο το κουοτ εκτος απ το να αποδεικνυει οτι εκανα προβλεψη-μαλακια, πιο ευκολα δειχνει οτι αυτου του ειδους οι ομαδες το εχουνε, αρα δικαιωνεις λιγακι οσα λεω για τη μπαλα, αφου ιδιο στατους εχουν οι ομαδες αυτες, παρα οτι "μια φορα μαλακια, θα λεει παντα μαλακιες"
γιατι αν ειναι να πουμε για το 2ο, να πιασω το σερτς και γω.

Odonian
24-02-2010, 16:04
Για πες!

Κοίτα, σίγουρα ήταν μαλακία με βάση το αποτέλεσμα - αν αυτή η μαλακία σε έκανε σοφότερο και άλλαξες γνώμη, πάσο. Αλλά εγώ δεν την είδα ως τέτοια τότε, ο ΠΑΟ όντως φαινόταν να δυσκολεύεται να πάρει κάποια ματς που ήταν "δικά του". Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν απλά ντεφορμάρισμα. Τώρα για τον γαυρο δεν είμαι τόσο σίγουρος. Είδατε με τη Μπορντώ ότι μπορεί κάτι παραπάνω και δεν έχει "σωστή" νοοτροπία (σε εισαγωγικά γιατί να δαγκώσω τη γλώσσα μου αν είναι σωστή η νοοτροπία που είχε παλιά ότι το πρωτάθλημα πάνω απόλα), που είναι μια ακόμα λέξη για το "μέταλλο" που έχουμε κουράσει. Φυσικά οι παίκτες του γαυρου θέλουν το πρωτάθλημα, αλλά αν διαβάσουμε συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών του θα δούμε ότι περίμεναν το ματς με τη Μπορντώ - και καλά κάνανε!

FIXXXER
24-02-2010, 19:19
Πιστευω δεν εχεις καταλαβει ουτε το 1% της εννοιας με την οποια χρησιμοποειται η λεξη μεταλλο απο τον Μιτσμανν στο κοντεξτ της προτασης απο την οποια ξεκινησε ολη αυτη η τρελα ε. Δεν εχει να κανει με το ποσο θελουν να παρουν το πρωταθλημα οι παικτες του Ολυμπιακου παντως, χιντ! Ψοφαω ακομα περισσοτερο με το οτι ο ΠΑΩ ΜΠΑΣΚΕΤ δεν εχασε το μεταλλο αλλα ηταν μια στιγμια μαλακια του Μιτς που τον εκανε να καταλαβει το λαθος του, ενω τωρα "δεν εισαι τοσο σιγουρος για το ΓΑΥΡΟ ΜΠΑΛΑ" γιατι φαινεται να εχει χασει οντως το μεταλλο του. Ποσο :touched: πια να αντεξει κανεις?

jack the ripper
24-02-2010, 19:25
Πιστευω δεν εχεις καταλαβει ουτε το 1% της εννοιας με την οποια χρησιμοποειται η λεξη μεταλλο

pali flame gia tous manowar tha ginei

Odonian
24-02-2010, 21:12
Πιστευω δεν εχεις καταλαβει ουτε το 1% της εννοιας με την οποια χρησιμοποειται η λεξη μεταλλο απο τον Μιτσμανν στο κοντεξτ της προτασης απο την οποια ξεκινησε ολη αυτη η τρελα ε. Δεν εχει να κανει με το ποσο θελουν να παρουν το πρωταθλημα οι παικτες του Ολυμπιακου παντως, χιντ! Ψοφαω ακομα περισσοτερο με το οτι ο ΠΑΩ ΜΠΑΣΚΕΤ δεν εχασε το μεταλλο αλλα ηταν μια στιγμια μαλακια του Μιτς που τον εκανε να καταλαβει το λαθος του, ενω τωρα "δεν εισαι τοσο σιγουρος για το ΓΑΥΡΟ ΜΠΑΛΑ" γιατι φαινεται να εχει χασει οντως το μεταλλο του. Ποσο :touched: πια να αντεξει κανεις?

Δεν είναι ίδιες οι περιπτώσεις, η ομάδα του γαυρου έχει αλλάξει πολλά, κυρίως σε νοοτροπία. Φυσικά μπορεί να μπει με αρχίδια στο ΟΑΚΑ, να μας δείξει πράγματα και να αποδεχτώ το λάθος μου. Μπορεί και όχι. Προς το παρόν μπαίνει φλώρικα ακόμα και σε όσα κέρδισε, βάζει ένα γκολ και κάθεται, ή δε γυρνάει ΠΟΤΕ αγώνες (από την αρχή του πρωταθλήματος, όχι μετά από μια ήττα από τη Σιένα, λέμε τώρα) - εμείς έχουμε γυρίσει κάμποσους**, αν και "χεσμενοι" (δεν το αμφισβητώ). Όλα αυτά μέταλλο θένε. Μπορεί όμως και να μην έχω καταλάβει πώς το εννοεί ο μιτσμαννος, δε λέω. Αλάθητο κανείς.

** ΕΠΙ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΦΙΞΞΞΕΡ!

GuardianOfIvorytower
24-02-2010, 21:42
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μήπως είναι καλύτερα να το πάρει ο ΠΑΟΚ?

(γκολάρα Γκαρσία:excl:)

Mitsmann
25-02-2010, 00:42
η τελευταια φορα που δεν μπηκε με αρχιδια στο ΟΑΚΑ εναντιον του ΠΑΟ, πρεπει να ειναι και οταν πηγαινατε ολοι σας δημοτικο. Σε αγωνα εναντιον του ΠΑΟ, η τελευταια φορα που δεν μπηκε με αρχιδια, ηταν στον τελικο της Ν Σμυρνης. 6 χρονια πριν.
Δε ξερω γιατι χρησιμοποιειται αυτο το "κατσε, μπορει να μπει με αρχιδια στο ΟΑΚΑ", σαν επιχειρημα οτι μπορει να εχω και δικιο.

00i00
25-02-2010, 01:01
καποιος να σου πει οτι τα ολυμπιακα αρχιδια ειναι ολιγον πουστικα
και το μεταλλο πλαστελινη

12 stars circle your brow
25-02-2010, 01:03
Γειά σας, είναι η πρώτη φορά που ποστάρω στο αθλέτιξ νομίζω.
Θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ πως η διαίσθηση μου λέει οτι το πρωτάθλημα φέτος θα 'ναι ασπρόμαυρο, αυτό είχα να πω, αντίο.

Mitsmann
25-02-2010, 01:03
α, ενταξει, παιδια, με διορθωσε ο 00i0|0|, κανω εντιτ τα ποστς μου.

00i00
25-02-2010, 01:04
αφου σε ειπα οτι θα στα στειλω τα Nocturnus...δε χρειαζοντε αυτα

12 stars circle your brow
25-02-2010, 01:05
χαχαχαχα, στον λόγο μου ότι αυτό το πράγμα το υποστηρίζω μιαμιση βδομάδα τώρα.

edit: ασε που δεν διάβασα τ'αποπάνω ποστς ρε, απλά βαριέμαι και μπαίνω σε όποιο θρεντ έχει νέα ποστς, μέχρι και πικ πόσταρα από την βαρεμάρα

00i00
25-02-2010, 01:10
μιτσμανν το ποστ μου εχει πολυ πολυ πολυ βαθυ νοημα και ειναι για προχωρημενους (τελος ο σχωρεμενος)
εγω τωρα θελω να με κανεις σαν παλιος που εισαι μια αναλ-υσις των ορχεων του ολυμπικακου πριν απο την λαιλαπα κοκκαλις
γιατι μαλλον για διαφορετικα αρχιδια μιλαμε

Mitsmann
25-02-2010, 01:13
Κατ αρχην η συζητηση που κανουμε, ειναι για την ομαδα που εχει 12/13 η 5/5 τα τελευταια χρονια...Λες να λεω οτι αν αυτη η ομαδα εχει αρχιδια επειδη το 1982 κερδισε 0-1 μεσα στο κολασμενο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ? οποτε, λυπαμαι πολυ που θα το θεσω ετσι, αλλα μαλακιες ζητας.

Παρ ολα αυτα, πριν τον Κοκκαλη, ειχαμε να παρουμε πρωταθλημα 9 χρονια (για τι μεταλλο μιλαμε? του δευτεροτριτου???) και πριν απ αυτο, σορρυ φιλος, αλλα ειμανε 7 χρονων. Σορρυ και παλι.

Ξεκαθαρισε τι συζηταμε, και ξαναελα, οι γραμμες μας ειναι ανοιχτες.

FIXXXER
25-02-2010, 01:17
Ποτε ηταν το τελευταιο πρωταθλημα ρε Μιτς και ησουν 7? Δεδομενου οτι τωρα εισαι ΤΡΙΑΝΤΑ, ηταν πριν 23 χρονια δηλαδη? Το 1987?

Mitsmann
25-02-2010, 01:22
Ναι, το 1987. τη χρονια που βγηκε το ΦΑΗΤΗΝ ΔΕ ΓΟΥΩΡΛΝΤ. Κρουξ, πες την ιστορια.

00i00
25-02-2010, 01:31
Κατ αρχην η συζητηση που κανουμε, ειναι για την ομαδα που εχει 12/13 η 5/5 τα τελευταια χρονια...Λες να λεω οτι αν αυτη η ομαδα εχει αρχιδια επειδη το 1982 κερδισε 0-1 μεσα στο κολασμενο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ? οποτε, λυπαμαι πολυ που θα το θεσω ετσι, αλλα μαλακιες ζητας.

Παρ ολα αυτα, πριν τον Κοκκαλη, ειχαμε να παρουμε πρωταθλημα 9 χρονια (για τι μεταλλο μιλαμε? του δευτεροτριτου???) και πριν απ αυτο, σορρυ φιλος, αλλα ειμανε 7 χρονων. Σορρυ και παλι.

Ξεκαθαρισε τι συζηταμε, και ξαναελα, οι γραμμες μας ειναι ανοιχτες.
πριν το κακκαλο ειχες κατι γιεκινιδες και κατι ντεταριδες,και πισω απο αυτους κατι δοξα το θεο φραγκατους απατεωνες που σε πουλουσαν και σε αγοραζαν
τον κακομοιρο τον Χωσεκοτα τον βαλαν φυλακη πριν προλαβει να γραψει ενα ριφφ της προκοπης...τον κακκαλο τον αφησαν λευτερο και με παραγωγο τον Bob Rock
οταν θα χαλασει η τηλεοραση σου και θα σταματησεις να βλεπεις πολιτισμενο ποδαροσφαιρο,οταν θα αντιληφθεις την αβυσσαλεα διαφορα ποδοσφαιρου και ΜΠΑΛΑΣ τοτε ελα και πες με για 12/13 και 13/12
τα 12/13 μη με τα λες εμενα...κρατα τα για κανα ζομπακι

Mitsmann
25-02-2010, 01:35
το κατι Ντεταριδες, το εγραψες σε φαση "κατι απατεωνες ποδοσφαιριστες" ???
να ξερω αν θα συνεχισω να μιλαω, η θα σ αφησω γενικα να γραφεις παπαριες.

υ.γ. Οκ, συμφωνω σ αυτο. με επιασες. ΔΕΝ καναμε 12/13 τα τελευταια χρονια. Πηραμε 3 εμεις, 4 ο Παναθηναικος, 3 η ΑΕΚ, ενα ο ΠΑΟΚ, ενα ο Ναυπακτιακος κι ενα ο Βαλνερ.