View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Raven Lord
30-12-2009, 02:43
πείτε ρε μαλάκες, ποιανού fake είναι?
:rofl::rofl::rofl: έλα ρε mitsmann και συ σαν να κλέβεις εκκλησία να'ουμ, αστο το παιδί..
:?
Δεν ξαναβαζω στοιχημα με πρασινες ΚΟΤΕΣ, ουτε ενα μηνα που ειχες πει απο μονος σου δεν το κρατησες. Ουστ. :grin:
freak brother
30-12-2009, 12:17
αφου χαλαγε την αισθητικη του κοιλιασαμπρελα.. :( να παθει τπτ ο ανθρωπος?
http://www.hayonstudio.com/imagebank/large/186.jpg
Raven Lord
30-12-2009, 13:07
frik εγώ στα είχα πει :P
freak brother
30-12-2009, 13:23
ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του!
KoiliaSamprela
30-12-2009, 14:18
αφου χαλαγε την αισθητικη του κοιλιασαμπρελα.. :( να παθει τπτ ο ανθρωπος?
είναι αλήθεια , φέρω μέρος της ευθύνης
KoiliaSamprela
31-12-2009, 20:00
ήμουν σε δίλημμα, εδώ η στο premier league ...
Τελικά εδώ , κάτι που τα λέει όλα από τον Καρπετόπουλο (http://www.sport-fm.gr/article/211165)
Ποιος το λέει;
Εβλεπα προχθες βράδυ το ματς Αστον Βίλα – Λίβερπουλ στη Nova. Χιόνιζε, οι παίκτες δυσκολεύονταν να σταθούν στο γήπεδο και στο τέλος κέρδισε η Λίβερπουλ με μια γκολάρα του Τόρες, ο οποίος στις καθυστερήσεις εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό λάθος που έκανε η άμυνα των γηπεδούχων. Και το γήπεδο, βέβαια, φίσκα κι ας έτσουζαν τα μάτια των ανθρώπων από το κρύο και το μέτριο θέαμα.
Το δικό μας πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει στις 6 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη. Μολονότι το καλοκαίρι η Εθνική ομάδα έχει υποχρεώσεις, διότι θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής και ως εκ τούτου υπάρχει τεράστια ανάγκη να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα νωρίς, εντούτοις αποφασίστηκε από τη Λίγκα να υπάρξει μια τεράστια για τα ευρωπαϊκά δεδομένα διακοπή. Γιατί; Προφανώς επειδή όλοι εκτιμούν ότι αυτές τις γιορτινές μέρες δεν υπάρχει ενδιαφέρον για ποδόσφαιρο κι ας υπάρχει, αντίθετα απ' ό,τι στην Αγγλία, θερμοκρασία 17 βαθμών.
Δεν δίνω άδικο στη Λίγκα. Στην Ελλάδα μία μόλις φορά τα τελευταία χρόνια αποφασίστηκε να διεξαχθούν οι αγωνιστικές κανονικά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Το πείραμα έγινε τη σεζόν 2007-08, πάλι υπό την πίεση του Οτο Ρεχάγκελ, που ήθελε να τελειώσει γρήγορα το πρωτάθλημα για να προετοιμαστεί η Εθνική μας ομάδα για τα τελικά του Euro της Αυστρίας και της Ελβετίας. Το πείραμα στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία, μια και τα παιχνίδια παρακολούθησαν οι συνηθισμένοι για τα ελληνικά δεδομένα 30.000-40.000 φίλαθλοι.
Κάθε χώρα έχει τις ιδιαιτερότητές της, εμείς δεν είμαστε Αγγλοι και οι ποδοσφαιρικές μας εταιρείες δεν πουλάνε ποδόσφαιρο. Πουλάνε φανατισμούς, εκτόνωση, ένταση, όχι όμως και θέαμα. Στην Αγγλία αυτές τις μέρες οι ομάδες κάνουν τόσο πολλά εισιτήρια που όχι μόνο δεν διακόπτουν το πρωτάθλημά τους, αλλά προσθέτουν και μία αγωνιστική! Για τους μπαμπάδες είναι η καλύτερη ευκαιρία να πάνε με τα παιδιά τους στα γήπεδα, επειδή τα σχολεία είναι κλειστά και ο ελεύθερος χρόνος περισσότερος. Το «World Soccer» έγραφε ότι το 25% των Αγγλων πιτσιρικάδων πήγε για πρώτη φορά με τον πατέρα του σε γήπεδο ποδοσφαίρου χριστουγεννιάτικα!
Αυτές τις μέρες τις περνάς συνήθως με όποιον και ό,τι αγαπάς. Ποιος είπε ότι στην Ελλάδα αγαπάμε το ποδόσφαιρο;
freak brother
01-01-2010, 14:11
επειδης εχω μπερδευτει , δεν τα χε κανονισει ολα ο θρυλος με την μαρσειγ και κολλαγε στο οτι ο Μπεν δεν γουσταρε? τωρα γιατι αλλαξε το σεναριο και γουσταρει ο Μπεν αλλα τσιναει η πεθερα? Ο Εντι Τζονσον θα παιξει μεγαλο μπασκετακι στον Αρη... τα δικα μας περι Ματερατζι , απλα αστεια.
jack the ripper
01-01-2010, 14:26
ναι αλλα αν ερχοταν ο μακ μ-ανους θα τραβαγα μια μαλακια
Kelldorain
01-01-2010, 14:51
τα δικα μας περι Ματερατζι , απλα αστεια.
EpG4AHlZrL4
XGFVhzmnYWg
βλάσφημε.
Εννοείται να έρθει, μαζί με Γκαρσία ανεβαίνει επιτέλους επίπεδο το πρωτάθλημα
freak brother
01-01-2010, 14:59
αστειο το οτι δεν προκειται να ερθει.. και να ρθει ποσα παιχνιδια να παιξει?:dfinger:
Kelldorain
01-01-2010, 15:09
ε 15 αγωνιστικές μένουν, 8 να παίξει και 7 πες να 'ναι τιμωρημένος
ναι, αν ερθει θα φαει πολλες κοκκινες...
Moonspellheim
04-01-2010, 21:25
entelws aprosdokhth ekseliksh sto thema ben arfa.pragmatika den to perimena.
ara ypothetw twra pou den tha erthei o ben arfa(gia ton opoion thelame na dwsoume 8myria),tha paroume 4 paixtes pou kanoun 2myria h 2 pou kanoun 4myria,swsta??
Μέχρι το τέλος του μήνα παίζει να ξέρουμε τον πρωταθλητή.
freak brother
04-01-2010, 21:48
entelws aprosdokhth ekseliksh sto thema ben arfa.pragmatika den to perimena.
ara ypothetw twra pou den tha erthei o ben arfa(gia ton opoion thelame na dwsoume 8myria),tha paroume 4 paixtes pou kanoun 2myria h 2 pou kanoun 4myria,swsta??
καλα τι μαλακες αυτοι της μαρσειγ τα χαν κανονισει ολα με τον προεδρα και τωρα τον αφηνουν στα κρυα του λουτρου.. τι εμπαιγμος θεε μου!! παλι καλα που ερχεται Αντριανο με Γιοβανοβιτς!!!
Amnesiac.
04-01-2010, 23:10
Φρικ έχεις μάνατζερ τον Αντωνίου, δε δικαιούσαι να μιλάς για Ολυμπιακό.
Magellan
04-01-2010, 23:13
ασε το παιδι να εκφραστει ελευθερα
Mitsmann
04-01-2010, 23:26
δε καταλαβαινω γιατι φαινεται αδιανοητη εξελιξη. οι πιθανοτητες να ερθει παικτης ηλικιας, αξιας και προτερης πορειας ομαδων (δεν ειχε μεινει δα και ελευθερος απ το Στρασβουργο) ηταν λιγοτερες του 3% εγω δε θεωρησα ποτε εφικτη τη μεταγραφη.
το θεμα δεν ειναι ο Μπεν Αρφα ειναι να ερθει ενας ΚΑΛΟΣ παικτης αριστεροκεντρωος. Ποιος θα ναι, μου ειναι πραγματικα αδιαφορο.
οσο για τον Φρικ, ειναι το τυπικοτερο παραδειγμα ΒΑΖΕΛΑΣ οπαδου (οχι παναθηναικου), που κοροιδευει σαν να ναι ο Εργοτελης, ομαδα που τα τελευταια 10-11 χρονια τον εχει ξεπατωσει με οποιο διαφορετικο τροπο θελει. Αλλα ναι μωρε, θα παρει Αντριανο και Γιοβανοβιτς ροφλ, κοροιδευονται ρε μεταξυ τους, μα ποσο αποτυχημενη ομαδα επιτελους.
irreligious
04-01-2010, 23:30
:pink:
Νομίζω ότι ο φρικ κοροιδεύει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την επικοινωνιακή πολιτική του γαυρου - όπως κορειδεύατε (μαζί κι εμείς, ο φρικ πρωτοστατούσε αν θυμάμαι καλά!) το κάζο με Ένχελααρ το καλοκαίρι. Ισως αντί για υποστήριξη στον τρόπο που τα χειρίζεται τα πράγματα η διοίκηση και οι ΑΡΔ του γαυρου, να ήταν καλό να σιγοντάρετε με τον φρικ.
Τώρα για το ξεπάτωμα, δεν ξέρω, αλλά τα τελευταία 10 χρόνια στο πρωτάθλημα (χωρίς το φετεινό που λείπει ένα ματς) έχουμε 6-4-1 στο ΟΑΚΑ και έχετε 6-4-1 στο καραισκακη. Πραγματικά μεγάλο ξεπάτωμα, δεν ξέρω πώς περπατάμε δηλαδή.
Magellan
04-01-2010, 23:59
ε μπραβο σας
Mitsmann
05-01-2010, 00:01
μιλαμε για τα ιδια ατομα "λολ, τον Ριβαλντο θα παρετε ρε παλιατσοι"
δοξα τω Ζιο, απο παικτουρια στην ομαδα παραπονο δεν εχει κανενας. Εχουμε δει. Επρεπε να περασουν 13 χρονια να ρθει ο Σισε, για να δειτε παικτη πανευρωπαικης κλασης.
ενταξει ο Εκι δε μετραει ηταν = 2 Ριβαλντοι.
Τι σχέση έχει αυτό όμως με αυτό που λέει τώρα; Άδικο έχει ότι προσπαθούν να σας πουλήσουν φύκια εδώ και κάτι βδομάδες (μην πούμε μήνες);
Mitsmann
05-01-2010, 00:08
δε πιστευω οτι μας πουλησαν φυκια. Η ιδια η Μαρσειγ λεει οτι η προταση εγινε. εκτος αν τους εχουμε κολληταρια, οποτε πασο.
Κάποια πρόταση έγινε. Όλο το παρασκήνιο όμως με το "θέλει ο παίκτης", "θέλει η ομάδα", "εκατόνοχτακόσα μύρια τη βδομάδα" κλπ, μάλλον ήταν κάπως αστεία, μαζί με τα "γιοβανοβιτς για εναλλακτική" και άλλα τέτοια. Από μέρα σε μέρα ήταν άλλος ο λόγος που δεν ερχόταν, μόνο άρνηση της γυναίκας του δε βρήκαν (κλασικό). Είναι παντρεμένος; :-o
Magellan
05-01-2010, 00:31
για λεγε ρε οντονιαν
τι προταση εγινε τελικα
να μαθουμε και μεις αφου τα ξερετε καλυτερα
Amnesiac.
05-01-2010, 00:47
Οντονιάν τον Χρυσικόπουλο τον έχουμε κράξει άπειρες φορές, όπως και τον Κρόκους φυσικά. Στην περίπτωση Μπεν Αρφά αδυνατώ να κατανοήσω πού έγινε το λάθος, ήταν μια μεταγραφή εξορισμού δύσκολη, δεν έγινε, οκ, από δω και πέρα θα φανεί τι σχεδιασμό (δεν) είχαν κάνει. Τώρα μιλάς για αυτά που γράψαν οι εφημερίδες, ε στα παπάρια μας, λες και δεν ξέρεις πώς λειτουργούν, δες πόσοι KILLERS έχουν έρθει τους τελευταίους μήνες στον Παναθηναϊκό ξερωγώ.
MaX Payne
05-01-2010, 01:21
Επρεπε να περασουν 13 χρονια να ρθει ο Σισε, για να δειτε παικτη πανευρωπαικης κλασης.
hey
http://img689.imageshack.us/img689/2633/biscannachatu.jpg (http://img689.imageshack.us/i/biscannachatu.jpg/)
Τα δευτερα της Λιβερπουλ δεν μετρανε ρε Μαξ.
Το θεμα ειναι, εξηγειστε μου και μενα, η "επικοινωνιακη πολιτικη" που κολλαει, και απο που ως που παρομοιαζεται η συγκεκριμενη περιπτωση με την περιπτωση Ενχελαρ. Δε θυμαμαι καμια διοικηση του Ολυμπιακου να διαβεβαιωνει τον κοσμο οτι ο παικτης ειναι "κοκκινος". Εγινε μια προταση, δεν την δεχθηκανε, κι αυτο ειναι. Εχει γινει 100αδες φορες σε μενα οταν παιζω μανατζερ, ασε που τις περισσοτερες φορες δεχεται η ομαδα και ο παικτης μου λεει οτι δε θελει να ερθει γιατι δεν εχω τα resources to meet his demands το μουνοπανο. :D
Παίδες σοβαρευτείτε. Τον φρικ υποστήριξα που έκανε χαβαλέ με τις εφημερίδες σας κυρίως, οι οποίες όμως παίρνουν γραμμή από πιο πάνω. Να μου λέτε ότι ο πρωταθλητης δεν είναι όργανο του γαυρου στην ουσία, είναι αστείο. Σα να λέμε εμείς ότι ο Γιαννακόπουλος δεν ελέγχει τι γράφεται στην πρασινη.
Και ειλικρινά ρε αμνίζιακ, κόφτε αυτό το επιχείρημα "δες τον ΠΑΟ". Τον είδαμε και κράζουμε ΚΑΙ εκεί. Αυτό στην ουσία λέω, κόφτε την υποστήριξη στους σάπιους τριγύρω του ποδοσφαίρου που πουλάνε μούφες. Όσο πιάνουν αυτά, τόσο θα τα δίνουν από τις ομάδες και θα τα γράφουν στις εφημερίδες.
Amnesiac.
05-01-2010, 01:57
Οντονιάν έχουμε βαρεθεί να κράζουμε τους δικούς μας, όλη τη χρονιά μιλάμε για το πόσο μαλάκες είναι που άφησαν μισή την ομάδα, πού την είδες τη στήριξη; Για τον Μπεν Αρφά ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τι το άξιο κραξίματος υπάρχει, η μόνη επίσημη δήλωση που θυμάμαι από την ΠΑΕ είναι να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που λέγαν ότι συμφώνησε ο παίχτης.
Εντάξει, αν νομίζεις ότι μόνο οι επίσημες δηλώσεις είναι η φωνή μιας ΠΑΕ, το δέχομαι. Το θεωρώ αφελές του κερατά όμως. Οι περισσότερη (συντριπτικά) επικοινωνία των ΠΑΕ με τον κόσμο γίνεται με τροφοδοσία των ΑΡΔ ανεπίσημα.
Επίσης δεν απάντησα σε σένα όταν έγραψα, αλλά σε όσοι την είπαν στον φρικ.
Amnesiac.
05-01-2010, 02:15
Εντάξει, αν νομίζεις ότι μόνο οι επίσημες δηλώσεις είναι η φωνή μιας ΠΑΕ, το δέχομαι. Το θεωρώ αφελές του κερατά όμως. Οι περισσότερη (συντριπτικά) επικοινωνία των ΠΑΕ με τον κόσμο γίνεται με τροφοδοσία των ΑΡΔ ανεπίσημα.
Επίσης δεν απάντησα σε σένα όταν έγραψα, αλλά σε όσοι την είπαν στον φρικ.
Εγώ την είπα στο φρικ :!:
Ε ποιος από τους υπόλοιπους έχει εκφράσει τη συμπαράσταση στη διοίκηση και το μεταγραφικό σχεδιασμό της; Μόνο βάζελους θυμάμαι να το κάνουν.
Ε ποιος από τους υπόλοιπους έχει εκφράσει τη συμπαράσταση στη διοίκηση και το μεταγραφικό σχεδιασμό της; Μόνο βάζελους θυμάμαι να το κάνουν.
κι εμεις και τα Ζombie 3
Δεν το πήρα στα σοβαρά γιατί ήταν μάλλον άσχετο.
Συμπαράσταση πότε; Όταν έφερε τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο, είναι δυνατό να μην χαρούμε; Τεράστιοι παίκτες κι ας ξεχνάει τον βραζιλιάνο ο μιτσμανν και ο φιξξξερ όταν λένε για τους μεγάλους του ΠΑΟ.
Από την άλλη κράξαμε γερά με άλλες φάσεις. Έτσι πρέπει.
Amnesiac.
05-01-2010, 02:33
Νομίζω ότι σαν οπαδοί_Ολυμπιακού το τελευταίο μεγάλο παραμύθι που φάγαμε ήταν το "φτιάχνουμε γήπεδο και έχουμε περισσότερα έσοδα και φέρνουμε παιχταράδες και φτιάχνουμε ομαδάρα για Ευρώπη". Κράτησε χρόνια, δικαιολογημένα, αλλά νομίζω ότι πλέον όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι μια ζωή θα μας ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και μόνο. Όταν λέω "όλοι" εννοώ τους ανθρώπους, όχι τους ουγκ. Από τότε που το ξεπεράσαμε αυτό πέφτει τρελό κράξιμο κάθε χρόνο (θυμίζω φιέστες με το γήπεδο να κράζει για το πούναι_ο_Ντουντού, Ριβάλντο κτλ). Δηλαδή πραγματικά δε μπορώ να δω πού τη βλέπεις τη στήριξη.
Ξεφεύγουμε λίγο, αλλά μόνο όταν ενισχύεται η μια ομάδα (Ολυμπιακός - ΠΑΟ) κάνει καλές μεταγραφές και η άλλη, οπότε ότι δε νομίζω να χαλάνε ιδιαίτερα κανέναν Ολυμπιακό οι καλές μεταγραφές του ΠΑΟ. Τόσα χρόνια που παίζατε με Δάρλες και Κώτσιους και Λεοντίους τη βγάζαμε με Καφέδες και Γεωργιάδηδες και Ντομίδες. Οπότε και τώρα στηρίζουμε KILLERS.
A δε τα λέω αυτά για να απαντήσω σε κάτι που είπες, στα πλαίσια της όλης κουβέντας είναι.
Αδερφέ δε μιλάω εδώ με όλη την κερκίδα του γαυρου, μιλάω με συγκεκριμένους γιούζερς. Βλέπουμε πολύ συχνά προσπάθειες να βγει λάδι η διοίκηση του γαυρου (ή τουλάχιστον καλύτερη από του ΠΑΟ, που για κάποια άρρωστα μυαλά είναι το ίδιο), είτε αφορά μεταγραφές, είτε επικοινωνία και πολιτική, είτε ευθύνες για τη βία κλπ. Φυσικά είπαν αρκετοί γαυροι για το ότι δεν αγοράστηκαν παίκτες, αλλά προς θεού μην το πει κανένας ΒΑΖΕΛΑΣ, θα του πούμε ότι κι εκείνος δεν πήρε ΧΑΜΕΡ (μαιταλ). Αν πει δε τίποτα για αεροβόλα, ενστάσεις και άλλα τέτοια, θα γράψουμε και δυο σεντόνια, έτσι για να πνίξουμε τη λογική στη φασαρία.
Τώρα για το αν χαλάνε τους γαυρους οι μεταγραφές ΠΑΟ, δεν ξέρω να σου πω. Εγώ πιστεύω ότι τους χαλάνε σίγουρα από σπόντα, γιατί με καλούς παίκτες παίρνεις πρωτάθλημα. Στο ελλάντα έτσι κι αλλιώς μετράει κάτι άλλο;
freak brother
05-01-2010, 03:01
Φρικ έχεις μάνατζερ τον Αντωνίου, δε δικαιούσαι να μιλάς για Ολυμπιακό.
α ξεχασα , Νινιαδης!
Χμ, για τον Νινιάδη έχω τον απόλυτο σεβασμό. Όσο λίγο έχω διαβάσει ρεπορτάζ γαυρου, οι επιλογές του είναι συνήθως σωστές. Άσχετα αν ο θειος έχει one man scouting team και συνήθως τον γράφει στα παπάρια του και παίρνει αυτό που θέλει. Και το λέω κυρίως για τους παίκτες που δεν ήρθαν και τελικά αποδείχτηκαν καλοί. Άσε που δεν έχει κανέναν βαρύγδουπο τίτλο όπως ο Αντωνίου, απλά παίκτες βλέπει.
Δεν το πήρα στα σοβαρά γιατί ήταν μάλλον άσχετο.
Συμπαράσταση πότε; Όταν έφερε τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο, είναι δυνατό να μην χαρούμε; Τεράστιοι παίκτες κι ας ξεχνάει τον βραζιλιάνο ο μιτσμανν και ο φιξξξερ όταν λένε για τους μεγάλους του ΠΑΟ.
Από την άλλη κράξαμε γερά με άλλες φάσεις. Έτσι πρέπει.
Φιλτατε Οντονιαν, μη μου σπας τα νευρα με βλακειες απογευματιατικα. Εγω απλα δηλωσα την διαφωνια μου στο ποστ του Μαξ Πειν. Αν μη τι αλλο, θα πρεπει να σε προβληματιζει περισσοτερο οταν σε μια ανουσια μαχη εντυπωσεων για το ποιος την εχει πιο μεγαλη (ακα εχει φερει τους πιο ευρωπαιους/διεθνεις παικτες) ο Μαξ ξεχναει τον Ζιλμπερτο και βαζει τον ΙΓΚΟΡ ΜΠΙΤΣΚΑΝ. Εμενα προφανως ο Ζιλμπερτο μου περασε πρωτος απο το μυαλο, αλλα προτιμω να μην παρω μερος σε μια τετοια ανουσια κοντρα, αυτο ομως δε μου αφαιρει το δικαιωμα να κανω το ισαξιο με ΛΟΛ ποστ μου για τον Μπιτσκαν, ετσι δεν ειναι? Αν με αφηνεις φυσικα.
Οσο για το συγκεκριμενοι γιουζερς βγαζουν λαδι τη διοικηση, την τεχνικη ηγεσια, τον λαο του θρυλου κτλ, ειναι λιγο αντιφατικο να ακουω συστασεις απο τους γαυρους του φορουμ να μη βριζω τον Κοκκαλη (εστω κι αν το γραφουν για πλακα, η οποια πηγαζει απο το γεγονος οτι τον εχω οντως σκυλοβρισει) αλλο και να ερχεσαι εσυ να λες το αντιθετο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα μπερδευομαι τελικα, με ποιον ειμαι? Μηπως ειμαι ΑΕΚ? Να το ξερω δηλαδη.
Και για να τελειωνει το παραμυθι γιατι μπορει μετα απο δεκαδες ποστ σχετικα με οτιδηποτε "γαυρικο" να μην το εχεις καταλαβει, αλλα εδω και χρονια μου τη σπαει οτιδηποτε "γαυρικο" εκτος απο τους εκαστοτε παικτες και μερικους προπονητες. Ο Κοκκαλης αισχρος, οι οπαδοι αισχροτεροι και τυφλοι, μερικοι εκ των προπονητων απλα καρικατουρες και γενικοτερα το ελληνικο πρωταθλημα τραγελαφικη παρελαση πτωματων (σε ομαδες αναφερομαι). Αυτο δεν καταλαβαινω ομως γιατι πρεπει να αποτελει λογο να μη μιλαω και να μην κοροιδευω αντιστοιχες καταστασεις σε αλλες ομαδες, ειδικα σε ενα φορουμ που κανουμε χαβαλε. Γιατι μπορει να ειμαστε μπουρδελο, αλλα εσεις ειστε μεγαλυτερο ρε γαμωτο, χωρις καμια προκαταληψη πραγματικα. Με εξαιρεση φετος που κανατε καποιες καλες μεταγραφες, οι μεταγραφες_ΠΑΟ αποτελουσαν ολο και πιο αστειο ανεκδοτο χρονια με τη χρονια. Αμφιβαλλεις?
Εχε χαρη που δεν εχω τις κακες μου και σου μιλαω πολιτισμενα μονο και μονο επειδη επεστρεψε ο Τρεζορ Λομανα. :grin:
Δεκτό φίλτατε, κάνε το λολ ποστ σου. Αλλά αφού σου ήρθε στο μυαλό ο Ζιλμπέρτος, αντί να απαντήσεις στον Μαξ μόνο, γιατί δεν απάντησες και στον μιτσμαννο, να του τον θυμίσεις, αφήνοντας την υποψία ότι συμφωνείς μαζί του; Όχι τίποτα άλλο, αλλα να μη μπερδευτούμε κι εμείς οι χαζοί ΒΑΖΕΛΕΣ.
Διότι εσύ μπορεί να νομίζεις ότι με το ποστ σου αυτό δε συμμετέχεις στην κουβέντα, αλλά, μάντεψε, συμμετέχεις!
Για το έντιτ σου:
Και για να τελειωνει το παραμυθι γιατι μπορει μετα απο δεκαδες ποστ σχετικα με οτιδηποτε "γαυρικο" να μην το εχεις καταλαβει, αλλα εδω και χρονια μου τη σπαει οτιδηποτε "γαυρικο" εκτος απο τους εκαστοτε παικτες και μερικους προπονητες. Ο Κοκκαλης αισχρος, οι οπαδοι αισχροτεροι και τυφλοι, μερικοι εκ των προπονητων απλα καρικατουρες και γενικοτερα το ελληνικο πρωταθλημα τραγελαφικη παρελαση πτωματων (σε ομαδες αναφερομαι). Αυτο δεν καταλαβαινω ομως γιατι πρεπει να αποτελει λογο να μη μιλαω και να μην κοροιδευω αντιστοιχες καταστασεις σε αλλες ομαδες, ειδικα σε ενα φορουμ που κανουμε χαβαλε. Γιατι μπορει να ειμαστε μπουρδελο, αλλα εσεις ειστε μεγαλυτερο ρε γαμωτο, χωρις καμια προκαταληψη πραγματικα. Με εξαιρεση φετος που κανατε καποιες καλες μεταγραφες, οι μεταγραφες_ΠΑΟ αποτελουσαν ολο και πιο αστειο ανεκδοτο χρονια με τη χρονια. Αμφιβαλλεις?
Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι είτε δε με διαβάζεις, είτε ότι είσαι χαζούλης. Αυτό ακριβώς υποστηρίζω τόση ώρα, το δικαίωμα του οπαδού να χώνει για την αντίπαλη ομάδα με την προυπόθεση να το κάνει και για τη δικιά του σε αντίστοιχες περιπτώσεις! Αυτό έκανε ο φρικ ακριβώς, κάνει χαβαλέ με τις μεταγραφες γαυρου - χαβαλέ που κάναμε μια χαρά με τις μεταγραφές ΠΑΟ το καλοκαίρι. Πουθενά δεν έγραψα να μην πεις για τους παίκτες που παίρνει ο ΠΑΟ, σε προκαλώ να το βρεις αν το έκανα.
Όσο για το ποιος είναι μεγαλύτερο μπουρδέλο (στα μεταγραφικά), τα προβλήματα επί τζιγγερ ήταν πολλά, όχι μονο οι μεταγραφές. Σε αυτό φυσικά υστερούσαμε του γαυρου τις περισσότερες χρονιές, εξάλλου το δείχνουν και τα μπάτζετ που είχαν τεράστια διαφορά.
Δεκτό φίλτατε, κάνε το λολ ποστ σου. Αλλά αφού σου ήρθε στο μυαλό ο Ζιλμπέρτος, αντί να απαντήσεις στον Μαξ μόνο, γιατί δεν απάντησες και στον μιτσμαννο, να του τον θυμίσεις, αφήνοντας την υποψία ότι συμφωνείς μαζί του; Όχι τίποτα άλλο, αλλα να μη μπερδευτούμε κι εμείς οι χαζοί ΒΑΖΕΛΕΣ.
Διότι εσύ μπορεί να νομίζεις ότι με το ποστ σου αυτό δε συμμετέχεις στην κουβέντα, αλλά, μάντεψε, συμμετέχεις!
Σοβαρεψου που θα κανω συστασεις στον φιλο γαυρο για να μην αφησω την υποψια οτι συμφωνω μαζι του. Αν ειχα αφησει την υποψια οτι με ενδιαφερει η παρελαση πανευρωπαικων ονοματων μπορει και να ειχα μπει στον κοπο ε. Το λαθος ηταν που ανεφερθηκα στον Ιγκορ με σχετικη σοβαροτητα δηλαδη, αν ειχα απλα κανει quote τη φατσα του και εγραφα ενα ΛΟΛ δε θα μου ζητουσες τωρα να αποδειξω οτι δεν ειμαι ενοχος! :P
Εντάξει, δεν είναι μεταγραφή και για ΛΟΛ, άσχετα αν δεν έπιασε τελικά. Σόρι κιόλα.
Για το έντιτ σου:
Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι είτε δε με διαβάζεις, είτε ότι είσαι χαζούλης. Αυτό ακριβώς υποστηρίζω τόση ώρα, το δικαίωμα του οπαδού να χώνει για την αντίπαλη ομάδα με την προυπόθεση να το κάνει και για τη δικιά του σε αντίστοιχες περιπτώσεις! Αυτό έκανε ο φρικ ακριβώς, κάνει χαβαλέ με τις μεταγραφες γαυρου - χαβαλέ που κάναμε μια χαρά με τις μεταγραφές ΠΑΟ το καλοκαίρι. Πουθενά δεν έγραψα να μην πεις για τους παίκτες που παίρνει ο ΠΑΟ, σε προκαλώ να το βρεις αν το έκανα.
Όσο για το ποιος είναι μεγαλύτερο μπουρδέλο (στα μεταγραφικά), τα προβλήματα επί τζιγγερ ήταν πολλά, όχι μονο οι μεταγραφές. Σε αυτό φυσικά υστερούσαμε του γαυρου τις περισσότερες χρονιές, εξάλλου το δείχνουν και τα μπάτζετ που είχαν τεράστια διαφορά.
Συγχωρεσε με αν κανω λαθος, αλλα ο φρικ κανει ως επι το πλειστον χαβαλε χωρις αντικρυσμα με κατι τετοια ασχετα πραγματα λες και ζει στο δικο του παραλληλο συμπαν που ολοι ειμαστε στην τριτη γυμνασιου και σκαμε με τα κασκολ στο σχολειο (ευτυχως δεν το ειχα κανει ποτε, τεραστια ντροπη). Δηλαδη ας κανει κριτικη το παλικαρι, αλλα οχι σε ακυρα πραγματα ρε γαμωτο. Αυτο σου λενε τοση ωρα και οι αλλοι και εσυ εκει επιμενεις. Στην προκειμενη περιπτωση δεν εκανε κατι λαθος η διοικηση του Ολυμπιακου, να τη βριζουμε και τωρα απλα επειδη ειναι η_διοικηση_Ολυμπιακου? Μαλακια δεν ειναι? Ας κοιμηθει κι αυτη μια νυχτα χωρις λοξυγγα. Για τα μεταγραφικα του ΠΑΟ δεν ξερω αν φταιει το μπατζετ κι ο Βαρδινογιαννης, το μονο που ξερω ειναι οτι μου λειπει λιγο φετος το να μην εχετε καμια δεκαρια παικτες αχρηστους με αστεια ονοματα να σου κανω πλακα. Μιλαμε το τι συρφετος εχει περασει απο την ομαδα του ΠΑΟ δεν περιγραφεται... το κακο ειναι οτι τα τελευταια 4-5χρονια γινεται και σε μας αυτο. Απλα πολλους και οτι ναναι. Παλια ειχαμε μια εντεκαδα που δεν εβρισκες μη σοβαρο παικτη. Τεσπα, αλλο θεμα αυτο.
Εντάξει, δεν είναι μεταγραφή και για ΛΟΛ, άσχετα αν δεν έπιασε τελικά. Σόρι κιόλα.
Ε τοτε να πουμε και τον Κονσεισαο και τον Γιεκινι, τι λες?
Προφανώς φταίει το μπάτζετ σε μεγάλο βαθμό, ο ΠΑΟ φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είναι ακριβότερη ομάδα του γαυρου. Ακόμα και πέρσι με τις πολυμετοχικότητες δεν ίσχυε αυτό. Κάτι μας λέει.
Ε τοτε να πουμε και τον Κονσεισαο και τον Γιεκινι, τι λες?
Δηλαδή αν ο ριβαλδος δεν έβγαινε, θα ήταν σκατά η μεταγραφή; Λίγες ομάδες πήραν παιχταράδες που δεν παίξανε μπάλα; Οι μεταγραφές κρίνονται όταν γίνουν με τα δεδομένα που γίνονται. Με αυτά τα δεδομένα ο Μπίσκαν ήταν ένας καλός παίκτης σε καλή ηλικία. Τώρα αν βγήκε μάπα, ε δε φταίει πάντα κάποιος, άνθρωποι είναι και οι παικτες. Ο Κονσεησάος ήταν άλλο πράγμα, ήταν πολύ πιο εύκολο για την ομάδα να δει ότι δεν ήταν πια παίκτης, αλλά δεν το έψαξαν όπως έπρεπε.
Mitsmann
05-01-2010, 10:18
εχεις γραψει μιαμιση σελιδα επειδη ξεχασα τον Ζιλμπερτο Σιλβα (που προφανως ειναι παραλειψη και οχι απαξιωση μεγεθους) αλλα γενικα το ποστ μου ειναι σωστο, μιας που το χρονικο διαστημα ειναι το ιδιο -περιπου-
MaX Payne
05-01-2010, 14:42
Εγω απλα δηλωσα την διαφωνια μου στο ποστ του Μαξ Πειν. Αν μη τι αλλο, θα πρεπει να σε προβληματιζει περισσοτερο οταν σε μια ανουσια μαχη εντυπωσεων για το ποιος την εχει πιο μεγαλη (ακα εχει φερει τους πιο ευρωπαιους/διεθνεις παικτες) ο Μαξ ξεχναει τον Ζιλμπερτο και βαζει τον ΙΓΚΟΡ ΜΠΙΤΣΚΑΝ. Εμενα προφανως ο Ζιλμπερτο μου περασε πρωτος απο το μυαλο, αλλα προτιμω να μην παρω μερος σε μια τετοια ανουσια κοντρα, αυτο ομως δε μου αφαιρει το δικαιωμα να κανω το ισαξιο με ΛΟΛ ποστ μου για τον Μπιτσκαν, ετσι δεν ειναι?
το αστειον της υποθεσης ειναι οτι τον μπιτσκαν τον εβαλα μονο και μονο γιατι χθες βραδυ δεν εβρισκα φωτο αυτουνου του παιχταρα
http://img696.imageshack.us/img696/9239/flavioconceicao3.jpg (http://img696.imageshack.us/i/flavioconceicao3.jpg/)
Griffith
05-01-2010, 14:53
πολλή μιζέρια βλέπω οι συν-παναθηναϊκοί.
Ford Prefect
05-01-2010, 14:55
Εγώ πάλι περιέργως συμφωνώ με τον Οδονιανό για το θέμα Μπεν Αρφά, μια χαρά ο γέρος έχει βάλει κάθε μέσο (πάλι) να μας πείσει ότι παλεύεται ακόμα ο Μπεν Αρφάς και έτσι που το πάνε "θα το παλεύουμε μέχρι τέλους" αλά Κάλστρομ για να φτάσει η τελευταία μέρα και λόγω ανάγκης επειδή δεν τα καταφέραμε τελικά να φορτωθούμε κανένα Σουμπίνιο του Εθνικού ή κάνα μπραζίου γ' εθνικής που "βγάζει μάτια και τον θέλει ο Βενγκέρ διακαώς".
Εγώ δηλώνω ανακουφισμένος που υπέγραψε ο Λούα και αν πάρουμε και δεύτερο που δεν είναι Σουμπίνιο ή μπραζίου ματοβγάλτης θα εκπλαγώ πολύ ευχάριστα...
Στο κλίμα του τόπικ πάντως, πήραμε τον Μπεν Αρφά για να ντριμπλάρει το κίλλερ χάμμερ σας, χο χο χο.
Magellan
05-01-2010, 15:01
τι μεσο εχει βαλει?
ανακοινωση εβγαλαν οτι καναμε μια προταση δεν απαντουσαν και αποσυρονται
ε οι εφημεριδες εγραφαν γραφουν και θα γραφουν
μπινελικια στον γερο για τις μαλακιες στο μεταγραφικο σχεδιασμο ολοι του ριχνουμε αλλα για το συγκεκριμενο ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα
μαλακιες αλλωστε του στιλ "ερχεται" τη μια μερα "δεν ερχεται" την αλλη τις ειδαμε απο γαυρικες και μη εφημεριδες
(η μια μαλιστα το αναφερει και το "ναυαγιο" ως αποκλειστικοτητα ενω 2 μερες πριν ειχε αλλη αποκλειστικοτητα "ειπε το ναι" και τετοια)
MaX Payne
05-01-2010, 15:43
το θεμα οτι και οι 2 φαινεται οτι ηταν και συνεχιζουν να ειναι ανυπαρκτοι σε θεμα scoutin ειναι απαραδεκτον με τα λεφτα που εχουν δωσει και οι 2 να μην μπορουν να ψαξουνε να βρουμε κανα σοβαρο παιχτη σε καλη ηλικια οχι απαραιτητα α' κλασης αλλα που να κανει για το πρωταθλημα εδω το σαπιο που εχουμε.
Λουα Λουα ειχανε πριν κατι χρονια αντε παλι σε Λουα Λουα πηγανε, κανας καστιγιο θα παιξει, ο πετερσεν που επαιζε και καποιο παλιο καλοκαιρι αντε και κανα βραζιλιανο. Στο τελος θα βολευτουν με κανα παιχτη τυπου ζαιρι απο κανα πανιωνιο η' αστερα τριπολης που "ξερει την ελληνικη πραγματικοτητα"
Απτην αλλη εχουμε τογνωστο προβλημα στα στοπερ εδω και κατι αιωνες και μονιμως σαν λυση τον σωτηρη κυργιακο, κανα ονομα ανατολικοευρωπαιου στοπερ που δεν ερχεται ποτε επαιξε και λιγο ταυλαριδης(?) και τελικα δεν θα παρουν κανενα γιατι "ο γεναρης ειναι δυσκολος μηνας και οι ομαδες δεν δινουν ευκολα παιχτες και δεν ηθελε η γυναικα του " η' "δεν πουληθηκε ο κλειτον και δεν εχουμε λεφτα " και καμια τετοια μαλακια
ελπιζω σε διαψευση των παραπανω με μεταγραφη Κιλερ:gun::gun:
Ford Prefect
05-01-2010, 15:49
τι μεσο εχει βαλει?
ανακοινωση εβγαλαν οτι καναμε μια προταση δεν απαντουσαν και αποσυρονται
ε οι εφημεριδες εγραφαν γραφουν και θα γραφουν
μπινελικια στον γερο για τις μαλακιες στο μεταγραφικο σχεδιασμο ολοι του ριχνουμε αλλα για το συγκεκριμενο ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα
μαλακιες αλλωστε του στιλ "ερχεται" τη μια μερα "δεν ερχεται" την αλλη τις ειδαμε απο γαυρικες και μη εφημεριδες
(η μια μαλιστα το αναφερει και το "ναυαγιο" ως αποκλειστικοτητα ενω 2 μερες πριν ειχε αλλη αποκλειστικοτητα "ειπε το ναι" και τετοια)
Ε, εντάξει, μην κάνουμε τώρα ότι ο Πρωκταθλητής δεν έχει γραμμή από τη διοίκηση όπως και το μισό Φως. Και με τον Μπεν Αρφά ο Πουλόπουλος ξεκίνησε την ιστορία και έκανε κωλοτούμπες ανά μισάωρο. Ποιος του τα'λεγε αυτουνού;
Για τον Λούα, τι να πω; Τον έδωσαν 3 μύρια και τον πήραν τσάμπα πίσω. Σώκος στα χάι του. Ο Καστίγιος θα έρθει και αυτός στο τσαμπέ, τώρα θέλει φράγκα η δουλειά και αποκλείεται.
Magellan
05-01-2010, 16:00
δεν υπερασπιζομαι κανενα φως και κανεναν πρωταθλητη , ουτε με νοιαζει τι εγραφαν , τα ιδια εγραφαν και αλλοι που υποτιθεται ειναι στα δικαστηρια με τον κοκκαλη, ουτε τους πιστεψα ποτε, οπως και οι περισσοτεροι
εχουμε κουραστει τα ιδια και τα ιδια σε καθε μεταγραφικη περιοδο
οσο για τον μπεν αρφα το θεμα ειναι οτι ενδιαφερον υπηρχε , προταση εγινε δεν τα βρηκανε οκ τα λεμε
το αν επρεπε να κολησουμε με τον μπεν αρφα η επρεπε να κοιταξουν αλλους πιο προσιτους η δεν ξερω γω τι σκατα να κανουν να παρουν ενα γαμημενο παιχτη ειναι αλλη κουβεντα
Ford Prefect
05-01-2010, 16:35
Εγώ δεν έχω κάτι κακό να πω για το ότι ενδιαφέρθηκαν για τον Μπεν Αρφά, χωρίς να είναι και η πιο ορθολογική μεταγραφή, 8-9 μύρια και αν δε στα κάνει πουτάνα πρώτα...
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι ο Σώκος τα σκέφτεται τα 8 μύρια για τον Μπεν Αρφά που κάνει τακουνάκια να κάνουμε ΩΩΩΩΩ αλλά επ'ουδενί την περίπτωση να έχει γενικά ένα μπάτζετ 8 μύρια. Αντ'αυτού προσπαθεί να κουνάει το καρότο του Αρφά για ένα μήνα και μετά άντε γεια, Σουμπίνιο, Κουμορτζί στην καλύτερη.
Mitsmann
05-01-2010, 18:44
Πριμ ύψους 150.000 ευρώ υποσχέθηκε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Βασίλης Δημητριάδης σε περίπτωση νίκης στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού, σε ομιλία που είχε πριν την προπόνηση της Τρίτης
αχααχχχα μιλαμε για ασυλληπτοτητες.
ελπιζω να μην ειναι η ζαντα του χαμμερ, κριμα ειναι.
Raven Lord
05-01-2010, 19:54
Πριμ ύψους 150.000 ευρώ υποσχέθηκε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Βασίλης Δημητριάδης σε περίπτωση νίκης στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού
σιγουριά για την ήττα βλέπω στην αεκ ...
...
Έτοιμος για στήλη στο φως.
παλι με παιχτη παραπανω η ομας του αρεως...εχουν σπασει ολα τα ρεκορια
Mitsmann
05-01-2010, 20:48
...
Έτοιμος για στήλη στο φως.
λολ
Πριμ ύψους 150.000 ευρώ υποσχέθηκε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Βασίλης Δημητριάδης σε περίπτωση νίκης στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού, σε ομιλία που είχε πριν την προπόνηση της Τρίτης
Το άκουσα στο ράδιο στο αμάξι και πήγε να μου φύγει το τιμόνι.Αυτή η ομάδα και η κατάντια της είναι για γέλια και για κλάμματα μαζί.
KoiliaSamprela
06-01-2010, 10:36
εσένα ποιος είναι ο νταλκάς σου , είναι λες λίγα και θα σου θίξουμε την ομαδούλα?
Mitsmann
06-01-2010, 12:25
Αν εσυ δε βλεπεις κανενα παραδοξο στο γεγονος, (καλα ο αλλος δε θα βλεπε ετσι κι αλλιως), εγω πασο.
μη σου πω, στηριζω και αεκ σημερα, να παρουν το πριμ τα παιδια.
KoiliaSamprela
06-01-2010, 12:36
Αν εσυ δε βλεπεις κανενα παραδοξο στο γεγονος, (καλα ο αλλος δε θα βλεπε ετσι κι αλλιως), εγω πασο.
μη σου πω, στηριζω και αεκ σημερα, να παρουν το πριμ τα παιδια.
όχι δεν βλέπω , μόνο το εξώφυλλο του Φίλαθλου κάτι έγραφε , αλλά εντάξει ... Φίλαθλος , μόνο για γραφικούς...
gelaei o kosmos
mits exeis ginei pio grafikos apo Nikolakopoulo, Gava8iwth kai tis alles leres sas
Mitsmann
06-01-2010, 13:14
οπως ειπαμε εγω παω πασο, και ζηταω και δημοσια συγνωμμη απ τη στηλη μου στο kologavros.tk απ τη στιγμη που δε φαινεται σε κανεναν παραδοξο τα 150.000 ευρω να πανε π.χ. σε τρεχοντα οικονομικα χρεη της ΠΑΕ.
Mitsmann
06-01-2010, 13:16
κι αν το προβλημα σας ηταν η ζαντα του χαμμερ, (καλημερα παιδια!! αστειο ηταν!! καντε μια καλη προσπαθεια να το κατανοησετε!!) το πριμ 150.000 ευρω σ αυτη την αεκ, με αυτη την οικονομικη κατασταση ειναι αστειο. απο μονο του.
μη μου απαντησετε "και 1.000.000 αμα θελουμε θα βαλουμε". Μαζι σας. Μονο που δεν θελετε. και δεν εχετε. και δεν βαζετε.
poutsoeirwneia pes to kalutera.
En to meta3u vgalane kai tis vrwmes gia skoko twra (tyxaia mallon). 8a ton glukanoun kai 8a pai3ei kamia mpalara kai 8a vlasthman thn wra kai thn stigmh pou den ekleisan th syggrou
Mitsmann
06-01-2010, 13:40
τρομερο το κολπο μας.
KoiliaSamprela
06-01-2010, 14:02
Το πόσο μεγάλο είναι το οικονομικό πρόβλημα μην το κρίνεις πάντα από τις εφημερίδες ε!
Αν έγραφαν την αλήθεια θα ξέραμε και γιατί η ομάδα σου μέχρι να πάει στην Αγγλία για το φιλικό με την Τότεναμ άλλαξε 3 ταξιδιωτικά γραφεία.
μάθε το ποσό που χρώσταγε ας πούμε στην TUI Hellas και θα δεις ότι τα χρέη της ΑΕΚ είναι ψύχουλα.
Έξτρα κίνητρο λέγεται τα 150κ. και αν δεν τα δώσουν μετά θα σου δώσω ένα λογαριασμό να συνεισφέρεις αν σε έπιασε ο πόνος.
inb4: εμένα δεν με νοιάζει ομάδα σας είναι
Mitsmann
06-01-2010, 14:47
για πες γιατι αλλαξαμε 3 γραφεια!
εμας μας τα πανε φιλος. 60 εκατομμυρια ευρω χρωσταγε ο Ολυμπιακος, παραλιγο να διαλυθει και να παει σε διοικηση πρωτοδικειου, η Δ εθνικη, η να βγει ενας μουστακαλης απ την Αμερικη να λεει οτι η Αλλιανζ του εχει χορηγησει απαραιτητα λεφτα για να παρει τον Ολυμπιακο.
jack the ripper
06-01-2010, 15:30
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία για τον δανεισμό του Freddy Adu από την Μπενφίκα για τον επόμενο 1,5 χρόνο (μέχρι το καλοκαίρι του 2011) και οψιόν αγοράς μετά την ολοκλήρωση της περιόδου δανεισμού.
To gnwstotero poulen twn palioterwn FM sta gipeda tis superleague :touched::touched::touched::touched:
Tispanagias tamatia
06-01-2010, 15:46
Εκδίκηση κι ΑΝΤΟΥ
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία για τον δανεισμό του Freddy Adu από την Μπενφίκα για τον επόμενο 1,5 χρόνο (μέχρι το καλοκαίρι του 2011) και οψιόν αγοράς μετά την ολοκλήρωση της περιόδου δανεισμού.
To gnwstotero poulen twn palioterwn FM sta gipeda tis superleague :touched::touched::touched::touched:
Τον αγοραζες 15χρονο στο 2003-2004 μονο πληρωνοντας τη ρητρα και μεσα σε 3 χρονια επαιρνε αξια 45 εκατομμυρια ευρω τουλαχιστον, αν επαιζε πολυ καλα μπορει και 60. Και εννοειται τον πουλαγες
titanomaxia xthes kompotarou me maki.ola mirizane asso imixrono diplo teliko,anamenomena pramata,gkol levadeiakou gia poli klamma alla telika ta PAIDGIA voleftikane sto x,3 sintelesti,ola kala tsipoura souvlakia k pourakles :touched:
Entrancemperium
06-01-2010, 18:00
Κανά link για την πράσινη αρμάδα που την βλέπω να την ψωλιάζουν οι μπαλωθάδες έχουμε;
http://www.vshare.tv/live/49677/tsapr/1
me ultrasurf e
πιο hummer και μαλακιες,σισε...ετοιμος ειναι
παλι καλα που εγινε το 2-1 στην εκπνοη γιατι δεν ειμαστε για κοσμο σημερα
Entrancemperium
06-01-2010, 18:38
Θενξ, για πες όμως το Ultra surf τι είναι;
me ultrasurf e
για πoιο λογο;δεν με εχει πεταξει καθολου οπως το justin με τα country restrictions πχ.
Entrancemperium
06-01-2010, 18:40
Ok κατάλαβα, αυτές οι manual χαζορυθμίσεις..
Η μαλακία είναι ότι παίζει σαν να έχει λόξυγγα.. :-?
ontws, douleuei kai xwris ultrasurf, alla panta to anoigw otan einai na dw apo tetoia links gia na mi mou span ta @@ :P
Kelldorain
06-01-2010, 19:33
Αχαχαχαχχαχαχ τι γιούχα ήταν αυτή στον Τζιώλη.
Ωραία σέντρα Λέτο στο 3ο και ο Καντέ αρχίζει να μου φαίνεται καλύτερος του Μπιέρσμιρ, αν διόρθωνε βέβαια και κάτι αψυχολόγητα που κάνει. Σπυρόπουλος άθλιος, αλλά βέβαια μέχρι να μπει ο Λέτο δεν είχε στηρίγματα μπροστά
Entrancemperium
06-01-2010, 19:41
Ο Λέτο παραλίγο να ντριπλάρει και το δοκάρι..:rofl:
Tyler_Durden
06-01-2010, 19:58
Και από το σημερινό πάντως, κρατάω την αντίδραση της ομάδας μετά το 0-1. Τα τελευταία Τζιγγεροχρόνια, όταν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα σπαταλούσαμε όλο το χρόνο και ίσως στο τέλος θα γινότανε το 1-1. Πλέον "είσαι μικρομεσαίος και σήκωσες κεφάλι; άρπα 4 στο καπάκι να πορεύεσαι". Και δεν μιλάω μόνο για σήμερα που βγήκε και στο σκόρ αυτό, αλλά και για άλλες φορές που εκφράστηκε απλά ως νοοτροπία μες το γήπεδο. Κατα τα άλλα σήμερα ο Σπυρόπουλος έκανε το χειρότερό του ματς από το εντος με την Ατλέτικο και μετά, αλλά ευτυχώς δεν μας στοιχησε ιδιαίτερα. Επίσης καταευχαριστήθηκα την γιούχα στο παλτό Νο 37 που μπήκε στη θέση του Σάλπι.
εντιτ: βρε τι παλτό είναι αυτός ο σαπακιας ο Σισσέ, που έκανε το έγκλημα να μην έχει σκοράρει στα 3-4 πρώτα του ματς με τον ΠΑΟ; Μόνο 13 γκόλ σε 16 αγώνες;;; Άμπαλος!
ναι αλλα αυτο το πραγμα που καθε επιθεση οποιουδηποτε και ανεξαρτητως δυναμικοτητας αντιπαλου μυριζει γκολ και εισαι μεσα στο αγχος μεχρι να παει το σκορ σε διαφορα ασφαλειας πρεπει καποια στιγμη να τελειωνει ε
Mitsmann
06-01-2010, 20:28
Τα λεφτα μας ρε καριολια.
Sotos_The_Tequiler
06-01-2010, 20:29
για πείτε τώρα... σοβαρά... ο κανονισμός τι λέει;
ion_storm
06-01-2010, 20:30
Μαλάκα μου. τι κάνει ο διαιτητής.
Δίνει οφσαιντ. ο αλλος είναι μπροστά στον τερματοφύλακα.
μπορει να ακουμπάει και ΔΙΝΕΙ ΓΚΟΛ. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
τι είναι αυτά.
Δεν έχω προλάβει να σχολιάσω και μας.
Kelldorain
06-01-2010, 20:31
Μεγάλες στιγμές
Μαλάκα μου. τι κάνει ο διαιτητής.
Δίνει οφσαιντ. ο αλλος είναι μπροστά στον τερματοφύλακα.
μπορει να ακουμπάει και ΔΙΝΕΙ ΓΚΟΛ. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
τι είναι αυτά.
Δεν έχω προλάβει να σχολιάσω και μας.
Δεν ακουμπαει, και δεν ειναι μπροστα στον τερματοφυλακα, αν προσεξεις ο Αραμπατζης κανει ακριβως οτι θα κανε αν δεν υπηρχε ο Μητρογλου. Το τι λεει ο κανονισμος δεν το ξερω, αν δηλαδη επηρεαζει τη φαση η οχι επειδη κανει την προσπαθεια. Παντως μπαλα δεν ακουμπαει και τερματοφυλακα δεν ενοχλει.
ion_storm
06-01-2010, 20:34
Είπα μπορεί να ακουμπάει δεν ξέρω. Γεγονός είναι οτι εμποδίζει την ορατότητα του τερματοφύλακα δηλαδή επηρεάζει τη φάση.
Phantom Duck
06-01-2010, 20:35
ΚΑΤΣΕ ΠΙΣΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΓΚΟΥΡΑ, ΤΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΚΑΝ, ΤΡΟΜΠΑ
ο τέταρτος γιατί χώθηκε btw;
Mitsmann
06-01-2010, 20:37
ολο το συμπαν βλεπει οτι ο Οσκαρ παει στο κεντρο απο συνηθειο και αριστερα δεν ειναι κανενας.
ολοι εκτος του Ζικο και της Σουιτας.
Kelldorain
06-01-2010, 20:41
:shock:
Sotos_The_Tequiler
06-01-2010, 20:41
:rofl::rofl:
ό,τι να'ναι το ματς
ΓΑΜΗΣΤΕΤΣ!!!!!
http://62.1.2.102/newspapers/2010/1/6/PROTA8LHTHS_b.jpg
Sotos_The_Tequiler
06-01-2010, 20:44
πριτσκοκο :P
ion_storm
06-01-2010, 20:44
Νταξει. γκολάρα.
πείνανε οι παίχτες τις αεκ.
για 150.000 δείτε τι κάνουν.
ακόμα και μπάλα παίζουν.
Mitsmann
06-01-2010, 20:45
ε ρε πανηγυρια σ ολη την ελευθερη ελλαδα. παμε γερα αεκαρα.
Γκολαρα οντως και το πρωτο ειδικα και το δευτερο. Το οποιο παιζει πολυ να μην ηθελε. Αλλα και παλι. Νικοπολιδη :moutza:
Mitsmann
06-01-2010, 20:47
το τρωω ανετα αυτο.
"νομιζα οτι ειμουν πιο πισω"
.
Tyler_Durden
06-01-2010, 20:49
ναι αλλα αυτο το πραγμα που καθε επιθεση οποιουδηποτε και ανεξαρτητως δυναμικοτητας αντιπαλου μυριζει γκολ και εισαι μεσα στο αγχος μεχρι να παει το σκορ σε διαφορα ασφαλειας πρεπει καποια στιγμη να τελειωνει ε
προφανώς.
εν τω μεταξύ, τι γκολάρες πέταξε ο πουστης ο σκόκο;;;;
α άσχετο. όσοι αντέχετε τον μαλάκα τον καρμοίρη σε περιγραφή βάλτε στο site του skai. To HD streaming γαμεί απο πλευράς εικόνας
το τρωω ανετα αυτο.
"νομιζα οτι ειμουν πιο πισω"
.
Δεν ηταν κι απο το κεντρο...
Kelldorain
06-01-2010, 20:53
"Γκολ, φοβερό γκολ, από τον αμυντικό τον Σκόκο"
Κατσαρός (http://www.youtube.com/watch?v=4mB3SaAImNI)
Live_by_honour
06-01-2010, 20:56
Ela mazeyteite oloi mazi na giortasoume. Ferte kai tis theies sas tis antiolympiakes. ksexasmenoi aektzides, katatregmanoi paoktzides, kakomoirides vazeloi klp tethlimenoi sigeneis.
The Karpazoeispraktores club stikes united.
"Γκολ, φοβερό γκολ, από τον αμυντικό τον Σκόκο"
Κατσαρός (http://www.youtube.com/watch?v=4mB3SaAImNI)
ο αλλος του νοβα πριν ελεγε "καταπληκτικο τακλιν απο τον νιοπλια"
Magellan
06-01-2010, 21:02
τυχερος ο σωκρατης
"ε αφου το χασαμε το πρωταθλημα γιατι να παρουμε παιχτες?"
Ela mazeyteite oloi mazi na giortasoume. Ferte kai tis theies sas tis antiolympiakes. ksexasmenoi aektzides, katatregmanoi paoktzides, kakomoirides vazeloi klp tethlimenoi sigeneis.
The Karpazoeispraktores club stikes united.
με ηττα σου ο βαζελος ξεφευγει,ο ΠΑΟΚ σε πλησιαζει και η αεξ παιρνει ανασα βαθμολογικια και ψυχολογικια
τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?
Sotos_The_Tequiler
06-01-2010, 21:36
αν είναι να έρθει ισοπαλία τότε θέλω Πάντο σκόρερ
άσχετο αλλά ποιος θεός είναι αυτός που ψωνάζει ουουουου από τα μεγάφωνα; :P
Παω να κανω γκρουπ στο facebook για τον Τασο Παντο
Sotos_The_Tequiler
06-01-2010, 21:41
Παω να κανω γκρουπ στο facebook για τον Τασο Παντο
δεν παίζει να μην υπάρχει!
για πείτε και για το φάουλ τώρα...
Θα ειναι συγκεκριμενο ρε!!! Αλλιως, δεκαδες θα υπαρχουν.
"μπαγεβιτς και ζηκο εχουν βγει απο τους παγκους τους και ζητουν τη ληξη"
Mitsmann
06-01-2010, 21:53
οταν εισαι για τον πουτσο, το αποτελεσμα θα ειναι για τον πουτσο.
atom_smasher
06-01-2010, 21:53
Και οι υπολοιποι κανουμε καζο στους κολλητους μας. Ολοι κερδισμενοι ειμαστε.
Magellan
06-01-2010, 21:56
δεν εχω παραπονο απο την ομαδα
το παλεψε οσο μπορουσε
Kelldorain
06-01-2010, 21:59
Aπίστευτα χάλια Ολυμπιακού, δεν τον θυμάμαι έτσι σε άλλο ματς. Κακό, πολύ κακό στήσιμο από Ζίκο, ούτε του Όσκαρ βγήκε, ούτε η ΑΛΛΑΓΗΤΑΣΟΥΠΑΝΤΟΥ, ούτε το να αφήνεις εκτός αποστολής (!!!) Στολτίδη, Λεντέσμα. Όμως με τέτοια εικόνα οκ δεν γίνεται να φταίει μόνο ο προπονητής. Πάντως Ζίκο δύσκολα θα μείνει. Η ΑΕΚ φαίνεται ότι μεσοεπιθετικά είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος, αλλά με τέτοια διοίκηση και γενικότερα όλο αυτό το πράγμα που έχει δημιουργηθεί από ντέμη και πέρα είναι δύσκολο να ανακάμψει.
Καλόπουλος κλασσικός σιχαμένος έλληνας διαιτητής. Ξεκινάει παίζοντας έδρα, κάνει χοντρό λάθος υπέρ έδρας και μετά κάνει χοντρό λάθος κατά της έδρας για να τα ισοφαρίσει. Μνημείο μετάδοση της ΝΕΤ με αποκορύφωμα τον άλλο να πετάγεται από το πουθενά "ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ" για την κόκκινη στον Καράμπελα.
Εξίσου μνημείο η αλλαγή Μπλάνκο-Λαγού, αν το σκορ ήταν διαφορετικό θα ξεπέρναγε στις μνήμες μας ακόμα και τον Ρέζιτς
phthoggon
06-01-2010, 21:59
όντως απολαυστικό το ματς :D πινκ στο κωλόποδο του σκόκο, άπειρα πινκ τζιμπούρ. Να δίνεις τα εκατομμύρια για την πάρτη του, να σου κάνει την ομάδα άνω κάτω, να αναγκάζεσαι να τον ξαναβάλεις επειδή δεν έχεις κανέναν καλύτερο, και να σου βγάζει τη ψυχή με 528 ντρίμπλες στην περιοχή αντί να κάνει ένα τσαφ να τελειώσει η υπόθεση.
εντίτ: καλά βγάζει σοβαρά νόημα να συζητιέται θέμα ζίκο από τώρα?? Δηλαδή δίνεις σε έναν προπονητή έτοιμη ομάδα, και με τα δύο πρώτα κακά αποτελέσματα πάλι τα ίδια. Ειδικά έναν προπονητή ίνδαλμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που όποτε γουστάρει πάει για κάνα καφέ με τον ροναλντίνιο και τον αντριάνο ξερω γω, και τον οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς και εμπορικά και πρακτικά.
Phantom Duck
06-01-2010, 22:07
ούτε το να αφήνεις εκτός αποστολής (!!!) Στολτίδη, Λεντέσμα
εδώ και καιρό τους έχει παροπλισμένους, και με προπονητή που προτιμά όσκαρς αντί για αυτούς τους ΗΡΩΕC δεν πας πουθενά.
ion_storm
06-01-2010, 22:07
Eπιστροφή Τιμούρ άμεσα.
με τόσες συνεντέυξεις τελευταία δεν μπορεί κατι παίζει.
Νταξει να γύγει ο Ζηκο. ποιος να έρθει? τι να κάνει?
Καλά τζιμπούρ έπρεπε να βάλει κανά γκολ να ψάχνονται όλοι μετά. θα έχει η αεκ και άλλο λόγο να τρώγεται.
Kelldorain
06-01-2010, 22:09
εντίτ: καλά βγάζει σοβαρά νόημα να συζητιέται θέμα ζίκο από τώρα?? Δηλαδή δίνεις σε έναν προπονητή έτοιμη ομάδα, και με τα δύο πρώτα κακά αποτελέσματα πάλι τα ίδια. Ειδικά έναν προπονητή ίνδαλμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που όποτε γουστάρει πάει για κάνα καφέ με τον ροναλντίνιο και τον αντριάνο ξερω γω, και τον οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς και εμπορικά και πρακτικά.
wat δεν είπα εγώ ότι πρέπει να φύγει, τι θα γίνει λογικά λέω
οχι λογικα "λογικα".λογικα στο ελλαντα.
Kelldorain
06-01-2010, 22:12
Ε προφανώς, εννοώ τι είναι πιο πιθανό να γίνει, για τον Κόκκαλη μιλάμε.
Magellan
06-01-2010, 22:13
ελα μια χαρα ειμαστε
εχουμε μπροστα μας 8-9 μηνες να ετοιμασουμε την ομαδα για του χρονου
Ra Pariah
06-01-2010, 22:14
ΚΑΛΟΣ ΟΙΩΝΟΣ: Η ΑΕΚΑΡΑ ΝΙΚΗΣΕ, ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ZEMIAL ΚΑΙ CHRIST ΘΑ ΜΑΜΑΝΕ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ... ΩΡΑΙΑ! :grin:
λυσε μου μια απορια.εισαι ο wotan;
Ο βόταν δεν ακούει Ζέμιαλ και Κράιστ.
Amnesiac.
06-01-2010, 22:18
Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο Ολυμπιακό τα τελευταία 155 χρόνια. Πραγματικά απίστευτα χάλια. Για γέλια το στήσιμο της ομάδας από το Ζίκο, την έμπνευση να βάλει τον Κατσικογιάννη δε τη σχολιάζω καν, το ακόμα χειρότερο είναι ότι σε όλο τον αγώνα παίζαμε με επιθετικούς τον Αβραάμ και το Μέλμπεργκ. Πολύ προγκρέσιβ τακτική δε μπορείτε να πείτε.
Πρέπει να πέσει τρελό πρόστιμο και στους παίχτες, τόση αδιαφορία και έλλειψη πάθους είναι προκλητική. Γαμημένα ζόμπι που βαρίοντουσαν να κουνήσουν τον κώλο τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Δε λέω ότι τελείωσε το πρωτάθλημα, έχω εμπιστοσύνη στον Παναθηναϊκό ότι θα είναι χεσμένος στα υπόλοιπα ματς, αλλά απότι φαίνεται κάνουμε ότι μπορούμε για να το χαρίσουμε.
phthoggon
06-01-2010, 22:21
wat δεν είπα εγώ ότι πρέπει να φύγει, τι θα γίνει λογικά λέω
όχι μου έκανε εντύπωση επειδή κάτι ανέφεραν και οι σπορτκάστερ. Μάλλον δε μετέχω αυτής της κοινής λογικής. Δε νομίζω πως είναι τόσο ξεμωραμένος ο κόκκαλης πάντως για να συμπεριφερθεί στον ζίκο όπως στον λεμονή ή τον κετσπάγια, νισάφι. Και μόνο που βρίσκεται αυτός στον ολυμπιακό είναι μία κάποια επιτυχία. Ε τώρα, αν δε μπορεί να κοουτσάρει θα φύγει, αλλά κιόλας?? Θα μου πεις, είναι λίγο αλλεργικοί τα γαυράκια με το αρνητικό πρόσημο στη βαθμολογία απέναντι στην κορυφή. Τι να γίνει, θα περάσει.
ion_storm
06-01-2010, 22:23
[Θα μου πεις, είναι λίγο αλλεργικοί τα γαυράκια με το αρνητικό πρόσημο στη βαθμολογία απέναντι στην κορυφή. Τι να γίνει, θα περάσει.
χαχα. σωστός.
Mitsmann
06-01-2010, 22:25
o Zικο δε τα παει καλα στην τακτικη. θεμα η οχι, ετσι ειναι. το δεν τα παει καλα, ειναι ευγενικο.
Moonspellheim
06-01-2010, 22:28
Θα μου πεις, είναι λίγο αλλεργικοί τα γαυράκια με το αρνητικό πρόσημο στη βαθμολογία απέναντι στην κορυφή. Τι να γίνει, θα περάσει.
"μη εξοικειωμενοι" ειναι η εκφραση που ψαχνεις :)
phthoggon
06-01-2010, 22:29
o Zικο δε τα παει καλα στην τακτικη. θεμα η οχι, ετσι ειναι. το δεν τα παει καλα, ειναι ευγενικο.
E, κρατήστε τον για το ίματζ και τα κονέ, και πάρτε τον αντίστοιχο ιτούδη για όλα τα άλλα ;p
Magellan
06-01-2010, 22:31
Θα μου πεις, είναι λίγο αλλεργικοί τα γαυράκια με το αρνητικό πρόσημο στη βαθμολογία απέναντι στην κορυφή. Τι να γίνει, θα περάσει.
"μη εξοικειωμενοι" ειναι η εκφραση που ψαχνεις :)
μωρε μας χαλαει και λογικο ειναι, ουτε θα τα περνεις παντα και ολα
το θεμα δεν ειναι να χασεις 1 πρωταθλημα
αλλα να διορθωθεις για να παρεις 4-5 παλι
Moonspellheim
06-01-2010, 22:43
με τις επιλογες του Κοκκαλη τα τελευταια χρονια ηταν σιγουρο οτι θα χαναμε καποια στιγμη το πρωταθλημα
μαρεσει που το τελειωσατε.σας εμπνεουμε σιγουρια; =p
Magellan
06-01-2010, 22:53
δεν μας εμπνεουμε σιγουρια
Mitsmann
06-01-2010, 22:54
οχι.
fandango
06-01-2010, 23:00
σαλπιγγίδης ωε ωε ωε. μάλιστα.
freak brother
06-01-2010, 23:13
ελα που ειναι ο γραφικος..
ΓΕΛΑΣΤΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ , ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
να το βαλω σιγκνατσουρ. ο live by honour το ειχε πει η καποιος αλλος γραφικος?
Griffith
06-01-2010, 23:30
εμείς μπάλα (πάλι) δεν παίξαμε, τουλάχιστον ρίξαμε 4.δυο χρόνια πριν θα μας κηδεύανε.καραγκούνης έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά, δεν αντέχω να τον βλέπω, δεν έρχεται καν πλέον το άκυρο σουτ/φάουλ.κατσουράνης εξελίσσεται σε ποδοσφαιριστή-απάτη, σκόραρε στην αρχή και τώρα μηδέν, μεταγραφή επειγόντως, θα μας κρεμάσει σε κάποια δύσκολη φάση.άπειρο γέλιο με την νικηφόρα κούρσα ποκαχόντας.στα συν οι αλλαγές γενικά του νιόπλια αλλά ο τζιόλης μπρρρ.πρωτάθλημα μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές δεν θα κριθεί.το πιο συναρπαστικό με τον παο είναι ότι όλη η άμυνα σχεδόν είναι άπειρη/ασταθής/για πέταμα.
τρισάθλιο ποδόσφαιρο με πολύ βρωμόξυλο από την άεκ αλλά αυτοί είχανε δύο γκολ και ο πιο άθλιος (βάσει δυναμικής) οσφπ ένα.εξίσου άθλιος και ο διαιτηταράς.
Μέχρι το τέλος του μήνα παίζει να ξέρουμε τον πρωταθλητή.
:P
Επειδή το ποδόσφαιρο είναι και marketing,είναι λογικό ρε συ να βάλουν τον τσολιά 2-3 φορές στο 80 μπας και πουληθεί επιτέλους.Σιχαμερός είναι πάντως.
Για κάρα-ψυχάρα-αρχηγάρα και Κατσουράνη συμφωνώ 10000% αλλά κατά διαστήματα παίξαμε ωραία μπάλα.
Επίσης θα πρότεινα στον Σισέ να μελετήσει τα dvd του Βρύζα στο Γιούρο για να μάθει τη θέση.Να πάρει και τον οδήγο κλάμπινγκ και διασκέδασης από τον Βόουτερ και τον Μόρις όταν βρει λίγο χρόνο.
Το γκολ από τον αμυντικό τον Σκόκο.
Το καλύτερο όμως ακούστηκε από ΑΡΔ του ΣΚΑΙ:"Ευχόμαστε ο γιος του Βασίλη Σπανούλη σε 20 χρόνια να καρφώνει στη μούρη του Λεμπρόν Τζέιμς."
Αφού δεν είπε Ρόμπερτ Πάρις και Γουίλτ Τσάμπερλεν,πάλι καλά.
warlord mkII
06-01-2010, 23:59
Το καλύτερο όμως ακούστηκε από ΑΡΔ του ΣΚΑΙ:"Ευχόμαστε ο γιος του Βασίλη Σπανούλη σε 20 χρόνια να καρφώνει στη μούρη του Λεμπρόν Τζέιμς."
Αφού δεν είπε Ρόμπερτ Πάρις και Γουίλτ Τσάμπερλεν,πάλι καλά.
:pink: αχαχαχαχα
σε αλλα νεα, ο τζιμπριλ με τα γυαλινα ποδια φερνει τιτλο προς παιανια μερια.
Καραγκουνη please die. Με το που τον εβγαλε αλλαξε ολη η ομαδα.
Για το ντερμπυ τι να πεις, ας βαλει εκει που ξερει ο μιτς την ειρωνεια για το πριμ και την υπεοψια του. Περαστικα.
Mitsmann
07-01-2010, 00:06
αμα ειναι να λετε μαλακιες (που οκ, warlord εισαι) πειτε τις σωστα.
το οτι κερδισε η αεκ δε κανει λιγοτερο αστειο το πριμ.
ειναι σαν να σου χρωσταω 500 ευρω και να σου λεω "που σαι ρε μαγκιτη, αμα μου γραψεις αυτο το σιντι Κιριθ Ουνγκολ και ακουγεται καλα, θα σου δωκω ενα πενηνταρικο"
αλλα οταν εισαι κρετινος, μερικα πραγματα αντιληψης ειναι δυσκολα, δεν εχω προβλημα με αυτο.
warlord mkII
07-01-2010, 00:14
να φανταστώ ότι βρίσκεις αντίστοιχα γελοίες κάτι μεταγραφές ντεταρι/προτασόφ όταν χρώσταγες/ειχες κλεψει και (σ)τα πλακακια της πλατειας κοραή ε?
Mitsmann
07-01-2010, 00:17
οτι δεν ειναι το ιδιο παραδειγμα δε χρειαζεται καν να το ποσταρω. Δεν ειχε σκασει κανενα σκανδαλο οταν παιρναμε τον Ντεταρι, κανεις δεν ηξερε τι ειναι τι.
αστο, αλλη φορα, δεν ειμαι 20 χρονων ε.
Death MD
07-01-2010, 00:25
γυριζοντας απο τα 2 γηπεδα μπαλα και μπασκετ εχουμε και λεμε
μπαλα
αμυνα οτι να ναι
κλασσικη φαση σισε να κοβει στη γραμμη του αουτ πασα εργοτελειων και να γαμωσταυριζει τους αμυντικους. τα ειπε ολα.
μεσαια γραμμη στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου ΓΤΠ. ανυπαρκτη, κανανε οτι θελανε οι εργοτελειοι.
σισε μορφη με τα 2 γκολ και ο λετο αν δεν τον ξεκιναει , πρεπει απαραιτητα να γινεται αλλαγη στο ημιχρονο.
αλλαγη τζιολη εντελως αστοχη, δεν ξερω τι μπορει να εξυπηρετει.
γενικως δυσκολα τα πραγματα λογω προγραμματος. θα δειξει. εχει ενα καλο αβανταζ 5 ποντους αλλα μεχρι εκει.
πολυ θετικη η αντιδραση της ομαδας στο 0-1 ...σχεδον αμεση απαντηση στο επομενο τεταρτο και κλεισιμο ημιχρονου με ενα γκολ μπροστα.
το σλαλομ λετο κερασακι στην τουρτα... ομορφο γκολακι.
μπασκετ τι να πεις νταξ αναμενομενη νικη αλλα πολυ μεγαλη κοιλια που φαινεται σε καθε παιχνιδι. εμπιστευομαστε ζελικο και προχωραμε.
το ντερμπυ το ακουγαμε σε ραδιοφωνακια, ειδα τωρα το γκολ γαυρου και θεωρω πως επηρεαζει εξωφθαλμα τη φαση κι ας μην ακουμπαει. οπως και να χει οτι εγινε εγινε.
οσον αφορα σχολια γαυρων περι "χαρας της μισης ελλαδας" τωρα που χασανε απο 44 και "χαρισμενο πρωταθλημα" νταξ τι να πει κανεις.
ελπιζω να το παρουμε στα χαρτια να το χαρουμε περισσοτερο, προς το παρον ας κλαψουμε ολοι μαζι με την αλλη μιση ελλαδα που βυθιστηκε σημερα στο πενθος.
δεν κανει να χαιρομαστε που ειμαστε 5 βαθμους μπροστα και κερδισαμε σημερα με 4αρα.
στο ελληνικο ποδοσφαιρο υπαρχει μονο η κοκκινη αρμαδα.... σαν τον "ΘΕΟ" στις φυλακες ανηλικων, "ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ" κι αμα λαχει χαριζει και πρωταθληματα.
ευχαριστουμε θειε κροκους , ο ΘΡΥΛΟΣ να μας κοβει τιτλους και να στους δινει σε χρονια
ελπιζουμε να μην αλλαξεις γνωμη μεχρι το μαιο και δεν μας το χαρισεις εν τελη.
piasan ta lefta tou prim!
to prwto arxidato mats ths xronias. Pa8os 3ulo kai gkolares apo thn paixtoura. Tou edei3an autou o diogo kai ta alla paidia.
Tzimpour pink, manduca kalos, blanco deforme fetos. Na 8eloun na ton poulhsoun me to zori kai ton xasame gia ena guro.
Pai3ame stoixhma me enan filo oti 8a fame kokkinh karta sto deutero hmixrono alla telika den, xaristike ston karampela, mallon epeidh h allh zanta tou hummer phge ston kalopoulol
edit: o mhtroglou akoumpaei alla den allazei polu (sxedon ka8olou) thn poreia
warlord mkII
07-01-2010, 00:28
σαφεστατα δεν ειναι το ιδιο παραδειγμα, το δικο σας ειναι πολυ χειροτερο. Αφου δεν εισαι 20 μπορει να θυμασαι οτι ο κοσκωτας ειχε σκασει απο το πουθενα και ολη η ελλαδαμειχε βουιξει οτι ειναι φουσκα και απατεωνας. Οσο για τον προτασοφ στον εφερε ο Σαλιαρελης μετα τα σκανδαλα και ενω χρωσταγες παντου και θα επρεπε να σου απαγορευσουν τις μεταγραφες. Αυτα.
Και σου την ειπα γιατι μας εχει ζαλισει τ @@ με το μοτο "παλι με τον ολυμπιακο ασχολειστε" και "ενωθειτε ολοι οι καρπαζοεισπραχτορες εναντια στη θρυλαρα" αλλα παραλληλα σχολιαζεις τα παντα, το κοτερο του πατερα, το πριμ της αεκ, τα μπαοκια.
Βολεψου τωρα με τα μπαλακια του Σκοκο. Δε σε χαλασαν
Mitsmann
07-01-2010, 00:36
οσον αφορα σχολια γαυρων περι "χαρας της μισης ελλαδας" τωρα που χασανε απο 44 και "χαρισμενο πρωταθλημα" νταξ τι να πει κανεις.
ελπιζω να το παρουμε στα χαρτια να το χαρουμε περισσοτερο, προς το παρον ας κλαψουμε ολοι μαζι με την αλλη μιση ελλαδα που βυθιστηκε σημερα στο πενθος.
δεν κανει να χαιρομαστε που ειμαστε 5 βαθμους μπροστα και κερδισαμε σημερα με 4αρα.
στο ελληνικο ποδοσφαιρο υπαρχει μονο η κοκκινη αρμαδα.... σαν τον "ΘΕΟ" στις φυλακες ανηλικων, "ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ" κι αμα λαχει χαριζει και πρωταθληματα.
λολ, μαντεψε, σιγουρα δεν ειστε εσεις "η μιση ελλαδα".
ασΚετικο
βαζελος
5
γαυρος
5
ΠΑΟΚ
ε ρε και να μας βγαλει δευτερη συνεχομενη χρονια ο σαντος δευτερους (στην κανονικια περιοδος οκ)
αγαλμα διπλα στο σπασμενο και το ονομα του σε ενα παγκακι στο προπονητικο
Death MD
07-01-2010, 00:38
λολ, μαντεψε, σιγουρα δεν ειστε εσεις "η μιση ελλαδα".
ε οχι ...για τους γαυροι λεω "μιση"... να μαζευτουμε ολοι οι αλλοι οι μισοι που χαιρομαστε με γκελα γαυρου να ενωθουμε στο θρηνο για τον θρυλο.
Mitsmann
07-01-2010, 00:38
σαφεστατα δεν ειναι το ιδιο παραδειγμα, το δικο σας ειναι πολυ χειροτερο. Αφου δεν εισαι 20 μπορει να θυμασαι οτι ο κοσκωτας ειχε σκασει απο το πουθενα και ολη η ελλαδαμειχε βουιξει οτι ειναι φουσκα και απατεωνας. Οσο για τον προτασοφ στον εφερε ο Σαλιαρελης μετα τα σκανδαλα και ενω χρωσταγες παντου και θα επρεπε να σου απαγορευσουν τις μεταγραφες. Αυτα.
Και σου την ειπα γιατι μας εχει ζαλισει τ @@ με το μοτο "παλι με τον ολυμπιακο ασχολειστε" και "ενωθειτε ολοι οι καρπαζοεισπραχτορες εναντια στη θρυλαρα" αλλα παραλληλα σχολιαζεις τα παντα, το κοτερο του πατερα, το πριμ της αεκ, τα μπαοκια.
Βολεψου τωρα με τα μπαλακια του Σκοκο. Δε σε χαλασαν
επειδη ο Κοσκωτας ειχε σκασει απ το πουθενα, απ οτι καταλαβα, δεν επρεπε να παρουμε τον Ντεταρι. Σαφως.
το πριμ της αεκ, ειναι αστειοτητα, ειτε το πω εγω ειτε οχι.
Mitsmann
07-01-2010, 00:41
Pai3ame stoixhma me enan filo oti 8a fame kokkinh karta sto deutero hmixrono alla telika den, xaristike ston karampela, mallon epeidh h allh zanta tou hummer phge ston kalopoulol
σε ματς που ο ολυμπιακος ειναι ανυπαρκτος, εγω δεν ειμαι αεκαρα να κλαιω για διαιτησια, αλλα αυτο εδω ειναι εντελως γελοιο.
αφου πεταξε και η κουπα
ζικο το μπουλο
επιστροφη αλεφα και νερι
προστιμο στα μαλακισμενα και οσκαρ πουστιας στον οσκαρ
τι μεσο εχει το αρχιδι και παιζει ποδοσφαιρο?
αεκιτζηδες μαγκια τους για το διπλο- αλλα να ζητησουν και αποδειξη για το πριμ για να εχουν εκπτωση απο την εφορια
warlord mkII
07-01-2010, 00:44
επειδη ο Κοσκωτας ειχε σκασει απ το πουθενα, απ οτι καταλαβα, δεν επρεπε να παρουμε τον Ντεταρι. Σαφως.
μαλλον εχεις ζαλιστει απο τη περιποιηση του σκοκο. Γι αυτο δεν βλεπεις και την υπολοιπη προταση μου.
Εγω λεω να δωσει πριμ ο πατερας στον κοκκαλη για να κρατησει τον Ζηκο. (αχ απο την εποχη τεν κατε ηθελα να το πω αυτο)
ok, asteiothta einai to prim alla apo thn tseph sou 8a ta valeis?
Ektos kai an dwsete ta 8ek gia ton ben arfa gia na parete ton skoko gia na tou petame penhntaeura otan 3anaer8ei na pai3ei san antipalos, opote ok.
sto prohgoumeno post prolavainw ta e3wfulla twn efhmeridwn sas. Den nomizw oti exete to dikaiwma na lete gia diaithsia pantws se auto to mats.
Τι απαντάτε ρε οι αεκτζήδες; Χαρείτε τη νίκη σας και άστε τους να λένε. Αυτή η νίκη άξιζε το πριμ μια χαρά, χαλαρά δίνει κουράγιο και δύναμη σε μια τρομερά ταλαιπωρημένη ομάδα και σιγά τις τρύπες που θα μπαλωναν αυτά τα λεφτά. Η μπάλα γι' αυτό υπάρχει, σε μια χρονιά που όλα πάνε σκατά, οι παίκτες θα έχουν νικήσει τον πρωταθλητή στην έδρα του και θα είναι μεγάλη ομάδα.
Η σύνδεση με χάμερς και μέταλ είναι πολύ περισσότερο αστεία από το πριμ καθεαυτό.
Η διαιτησια ηταν για τον πουτσο γενικως,με λαθη και στις 2 μεριες
οσκαρ "γαμω το μουνι σου τρυπιε- να κολλησεις aids" για τις δηλωσεις μωραλη:moutza:
Mitsmann
07-01-2010, 00:59
εντιτ.
δε πειραζει. εχω εγω αδικο.
σε μια χρονιά που όλα πάνε σκατά, οι παίκτες θα έχουν νικήσει τον πρωταθλητή στην έδρα του και θα είναι μεγάλη ομάδα.
auto vasika. Meta to mats me th benfica to prwto mats pou euxaristiomaste
warlord mkII
07-01-2010, 01:02
κουραγιο και δυναμη αδερφια αεκτζηδες.
το λεει και ο Οδονιαν.
Αλλοι εχουν κατσει να φανε 3 στΑ φιλαδελφεια για να μη παρει ο παναθηναϊκος πρωταθλημα...
1 γκολ offside - κλασσικά -, 1 λάθος ακυρωμένο - απίστευτο -, 2 έχωσε ο Σκόκκος, βάλε και 1-2 στου Ρέντη οι νέοι... δικαιοσύνη.
τους καραγκιόζηδες στη ΝΕΤ γιατί συνεχίζουμε να τους πλερώνουμε; μόνο τα κλάμματα δεν έβαλαν.
ελα ρε μουρη κερδισες και στους νεους ε?-μην πας αυριο στη δουλεια-εθνικη επετειος-να φωταγωγηθει το γηπεδο σας ουπςςςς το δωματιακι εννοω
nothingman
07-01-2010, 01:29
εγώ γενικά είμαι πολύ κουλ τυπάκι με τον ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, ούτε τσαντίζομαι αν φίλοι μου φέις του φέις ή εχθροί μου (που λέει ο λόγος) μέσω νετ πετάνε αστειάκια, δε βλέπω, εδώ και χρόνια σταθερά, πάνω από 3-4 ματς πρωταθλήματος, δε με νοιάζει βρε αδερφέ σε γενικές γραμμές γιατί δε με ψήνει να με νοιάξει έτσι όπως έχει γίνει το σύστημα. δεν είναι θέμα ότι είμαι υπεράνω ή κάτι τέτοιο, απλά δε μου αρέσει και δεν το παρακολουθώ. απόψε όμως νεύρα.
ο άλλος λέει να μη διώξουμε το ζίκο γιατί είναι διάσημος και έχει το τηλέφωνο του ροναλντίνιο. ας μου πει κάποιος ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ που έχει κάνει ο ζίκο στον ολυμπιακό σωστά. τι σκατά άλλαξε ο τύπος, σε ποιο ματς έστησε καλά την ομάδα, αυτή την ομάδα που έχει, με τις τρομερές ελλείψεις και όλα αυτά που ξέρουμε. ένα παιχνίδι ρε πούστη μου που το πήραμε επειδή είχαμε τον κολλητό του ροναλντίνιο στον πάγκο και δε θα παίρναμε αν είχαμε τον κολλητό του κορδονούρη.
πάμε στους παιχταράδες του θρύλου μας. να δικαιολογήσουμε τη σκατένια εμφάνιση και όλες οι ομάδες έχουν κακές μέρες και όλα αυτά τα πολιτισμένα. βγάζει μια κάρτα στη μετάδοση γύρω στο '70 παρά, και λέει "ΟΣΦΠ: 3 φάουλ". ρε ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΙΟΙ, ένα φάουλ της τσαντίλας που σας έκανε ρόμπα αυτή η άεκ μέσα στο καραϊσκάκη δεν κάνατε, πόσο πιο χαμηλά πια. ο δίπλα μου, καλό παιδί αλλά ρεϊβάς αεκτζής, την έχει πεθάνει τη μάνα του, ντρέπεται να βγει από την πόρτα να πάει στη λαϊκή, έλεγε πως περισσότερο είχε αγχωθεί με το λεβαδειακό στο οακα. και δεν το έλεγε σαν υπερβολή, κυριολεκτούσε.
για το υπέρλαμπρο αστέρι διοικητικό μας ηγέτη τα έχουμε πει τόσες φορές που κούραση πια. θες να τη βγάλεις στη φτήνια αδερφέ, το έχουμε πάρει πρέφα εδώ και καιρό. όταν λοιπόν ανέχεσαι το προκλητικό κωλοκάθισμα για να φύγει ο κετσμπαιαιαιαιαιαια (μέχρι την ημέρα που φεύγει ο κετσμπαιαιαιαιαιαια και μετά κοίτα να δεις κάτι πράγματα, ιτς α μίρακολ, πάνε και κερδίζουν σε μια βδομάδα μέσα σε τούμπα, οακα και εντός την αλκμάαρ τρέχοντας σα να τους έβαλαν νέφτι στο γκώλο), κάτσε άκου τώρα και το δούλεμα από το βασίλη δημητριάδη και από τους υπόλοιπους θαμώνες παρακμιακών κωλάδικων στην εθνική, κάτσε και διάβασε τις αναλύσεις για τις τακτικές νίκες του ντούσαν και γενικά, φάτα. όταν με το καλό έρθεις από τις διακοπές δλδ, δε βιαζόμαστε.
μπουρδέλο.
Magellan
07-01-2010, 01:33
:pink:
ελα ρε μουρη κερδισες και στους νεους ε?-μην πας αυριο στη δουλεια-εθνικη επετειος-να φωταγωγηθει το γηπεδο σας ουπςςςς το δωματιακι εννοω
ομγκ γυρίσαμε στις ατάκες γυμνασίου. γειασου ρε θρυλέωντα.
ομγκ γυρίσαμε στις ατάκες γυμνασίου. γειασου ρε θρυλέωντα.
ε αφου κερδισες στους νεους
γεια σου ρε γιουσουφ
Tyler_Durden
07-01-2010, 01:48
εμείς μπάλα (πάλι) δεν παίξαμε, τουλάχιστον ρίξαμε 4.δυο χρόνια πριν θα μας κηδεύανε.καραγκούνης έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά, δεν αντέχω να τον βλέπω, δεν έρχεται καν πλέον το άκυρο σουτ/φάουλ.κατσουράνης εξελίσσεται σε ποδοσφαιριστή-απάτη, σκόραρε στην αρχή και τώρα μηδέν, μεταγραφή επειγόντως, θα μας κρεμάσει σε κάποια δύσκολη φάση.άπειρο γέλιο με την νικηφόρα κούρσα ποκαχόντας.στα συν οι αλλαγές γενικά του νιόπλια αλλά ο τζιόλης μπρρρ.πρωτάθλημα μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές δεν θα κριθεί.το πιο συναρπαστικό με τον παο είναι ότι όλη η άμυνα σχεδόν είναι άπειρη/ασταθής/για πέταμα.
τρισάθλιο ποδόσφαιρο με πολύ βρωμόξυλο από την άεκ αλλά αυτοί είχανε δύο γκολ και ο πιο άθλιος (βάσει δυναμικής) οσφπ ένα.εξίσου άθλιος και ο διαιτηταράς.
φαντάζομαι βλέπεις ελληνική μπάλα και ανοίγει η ψυχή σου ε;
KoiliaSamprela
07-01-2010, 01:51
η ερώτηση είναι απλή , γιατί δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ εδώ με τον αγώνα.
Στον πρώτο γύρο είχατε παίξει δηλαδή καλύτερα και διαβάζω κάτι για χειρότερους ολυμπιακούς και τέτοια? Στον πρώτο γύρω ήσασταν 10 φορές χειρότεροι απλά βγήκαν 2 φάσεις και καθάρισε το ματσάκι ο Τοροσίδης, και φάγατε την παραμύθα.
Griffith
07-01-2010, 01:55
ε ντάξει στα όρια της σουπερλίγκας και του παναθηναϊκού μπορούμε και σαφώς καλύτερα, αυτό λέγω.
o emfilios molis arxise.grafikotites
allo ena paixnidi santos entos edras.gkol sto 30 k meta kouventoula me ton diplano,allos psilokoimate,allos xalvadgiazei kana gkomenaki.endiaferon 0.mpravo tou pantos.
kristxiano :pink::pink::pink::pink:
edit:arxise k o santos diloseis peri salpi.malista
fandango
07-01-2010, 02:14
o emfilios molis arxise.grafikotites
allo ena paixnidi santos entos edras.gkol sto 30 k meta kouventoula me ton diplano,allos psilokoimate,allos xalvadgiazei kana gkomenaki.endiaferon 0.mpravo tou pantos.
kristxiano :pink::pink::pink::pink:
edit:arxise k o santos diloseis peri salpi.malista
ότι θα έβριζαν οι μεν τον Σαλπιγγίδη, και οι δε τους μεν που βρίζουν τον Σαλπιγγίδη, το περίμενα. το "Σαλπιγγίδης ωε ωε ωε" δεν το περιμενα ούτε για πλάκα. έγραφαν στο paokg4.org πόσο πιο κάτω, την αλλη φορά να πούμε και τον υμνο του παο. μηδέν.
(για το χαλβάδιασμα γκομενακίων δεν ξερω αν το λες για πλάκα, στην Α πάντως ήταν κατι τυποι που ζαχαρωναν κατι ξανθα, τις πεταξαν δυναμιτακια στα πόδια, αυτες τσίριζαν ναζιάρικα, φοβερά πράματα λέμε.)
carheart
07-01-2010, 02:23
O Ολυμπιακός πρέπει να πάρει έναν προπονητή σαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που γνωρίζει πως να επιβάλλεται στα αποδυτήρια, γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, και μπορεί με ένα άλφα μηδαμινό μπάτζετ και ένα βήτα πριμ να ελιχθεί και να κερδίσει ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι!
O Ολυμπιακός πρέπει να πάρει έναν προπονητή σαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που γνωρίζει πως να επιβάλλεται στα αποδυτήρια, γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, και μπορεί με ένα άλφα μηδαμινό μπάτζετ και ένα βήτα πριμ να ελιχθεί και να κερδίσει ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι!
xlol....με φλεμμα
Mitsmann
07-01-2010, 02:31
έγραφαν στο paokg4.org πόσο πιο κάτω, την αλλη φορά να πούμε και τον υμνο του παο.
ε ενταξει, αυτη η αρρωστη ατμοσφαιρα ξεπλενεται μονο με εφαρμογη συνηθους ζουγκλας Τουμπας σε ματς Παοκ - Παο.
έγραφαν στο paokg4.org πόσο πιο κάτω, την αλλη φορά να πούμε και τον υμνο του παο.
ε ενταξει, αυτη η αρρωστη ατμοσφαιρα ξεπλενεται μονο με εφαρμογη συνηθους ζουγκλας Τουμπας σε ματς Παοκ - Παο.
μιλαει ο ερημιτης που δεν παει καν στα ντερμπυ γαυρος-βαζελα
για την δικια σου ζουγκλα τιποτα...γιατι προφανως δεν την πηρες χαμπαρι...στην Ριζουπολη εκανες κακα και στο ΣΕΦ ησουν μικρος...ρε κατι ξεφτιλες
ότι θα έβριζαν οι μεν τον Σαλπιγγίδη, και οι δε τους μεν που βρίζουν τον Σαλπιγγίδη, το περίμενα. το "Σαλπιγγίδης ωε ωε ωε" δεν το περιμενα ούτε για πλάκα. έγραφαν στο paokg4.org πόσο πιο κάτω, την αλλη φορά να πούμε και τον υμνο του παο. μηδέν.
aftoi pou vrizan aftous pou vrizan ton goumeno k ton mpatman
aftoi pou molis evgene apti fisouna o kontos petousan oti eixan mprosta tous
aftoi pou rixnan gamostavridgia ston vriza otan itan paixtis k ton apotheonoune tora
aftoi tora kanoun dgiagonizmo pxios einai pxio zagorakikos k pxio provato apo ton allon k fonazoune to onoma paixti tou vazelou.k oi kolkes gelane afou mission acomplished.patos.0
tespa
Death MD
07-01-2010, 02:44
ποση ωρα το διακοψανε?
γιατι ακουσα κατι για διακοπη απο τους παρατρεχαμενους με τα mp3
Mitsmann
07-01-2010, 02:45
για την δικια σου ζουγκλα τιποτα...γιατι προφανως δεν την πηρες χαμπαρι...στην Ριζουπολη εκανες κακα και στο ΣΕΦ ησουν μικρος...ρε κατι ξεφτιλες
αχαχαχα 00ι000ιι000ιιι οταν δε μπορεις να καταλαβεις τι λεω (πραγμα περιεργο, γιατι ειναι απλοικα) μη κουοταρεις.
Στο ΣΕΦ το 92-93-94 ειμουν μικρος και με Παναθηναικο εχω παει και εντος και εκτος.
aftoi pou vrizan aftous pou vrizan ton goumeno k ton mpatman
aftoi pou molis evgene apti fisouna o kontos petousan oti eixan mprosta tous
aftoi pou rixnan gamostavridgia ston vriza otan itan paixtis k ton apotheonoune tora
aftoi tora kanoun dgiagonizmo pxios einai pxio zagorakikos k pxio provato apo ton allon k fonazoune to onoma paixti tou vazelou.k oi kolkes gelane afou mission acomplished.patos.0
tespa
μπραβο Daffy καλη αναμεταδοσις
πες μας και την γνωμη σου τωρα
ντροπης αυτο που εγινε σημερα ε? εξηγουμε
fandango
07-01-2010, 02:50
δε σε πιάνω. :-(
ίσως εννοείς ότι στα ΠΑΟΚ-παο δε γίνεται τίποτα συγκριτικά με τα ΠΑΟΚ-Οσφπ, δίκιο έχεις, αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει. εγώ λέω ότι ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ σήμερα το μισό γήπεδο να φωνάζει το όνομα του σαλπιγγίδη, ενώ οι ίδιοι πέρσι τον έβριζαν στα ματς Κυπέλλου και Πρωταθληματος. Τι άλλαξε, ότι δεν έχουμε σωστό επιθετικό, άρα όλα κουλ?
εκτός αν εννοείς άλλο, οπότε σόρυ, πες τι εννοείς και απαντάω πάλι :P
αχαχαχα 00ι000ιι000ιιι οταν δε μπορεις να καταλαβεις τι λεω (πραγμα περιεργο, γιατι ειναι απλοικα) μη κουοταρεις.
Στο ΣΕΦ το 92-93-94 ειμουν μικρος και με Παναθηναικο εχω παει και εντος και εκτος.
τι να καταλαβω ρε χουρχουμπα?
1+1 κανουν 11
σταματα να αναφερεις ην Τουμπα σαν ζομπι τηλεθεατης
αυτο λεω
Mitsmann
07-01-2010, 02:52
δε θελω να πω κατι αλλο, βγαινω και κλασσικα γραφικος, οποτε ας τ αφησουμε να ναι ετσι.
Οσον αφορα την ομαδα μου, το πρωτο ποστ που κανα μετα το ματς αρκει. Απο κει και περα γινεται το πανηγυρι της καθε αρκουδας, αλλα αυτα ειναι αναμενομενα.
fandango
07-01-2010, 02:54
εξήγησε αν θες τι εννοείς, γιατί ούτε εσένα σε πιάνω.
το μισο γηπεδο να λεει συνθηματα για τον ταταρο και το αλλο μισο να ωριζει....γαμς τον σαταναμ μιλαμε για παιχτη αλλης ομαδας
fandango
07-01-2010, 03:01
το μισο γηπεδο να λεει συνθηματα για τον ταταρο και το αλλο μισο να ωριζει....γαμς τον σαταναμ μιλαμε για παιχτη αλλης ομαδας
καλά, άκυρο, απλά έτσι όπως έγραψες το πρώτο ποστ κατάλαβα ότι δε σε ενόχλησε αυτό που έγινε σήμερα. γράψε χ.
(επίσης, τρελή ξεφτίλα και τα μπουκάλια στο 1-0, βρήκε και τον άλλο στην πλάτη, καλά που δεν είχαμε άλλα)
Μιτς, πες ρε τι εννοούσες, σοβαρά δεν καταλαβα, είμαι και λίγο βλακάκος...:oops:
Mitsmann
07-01-2010, 03:03
ρωτα τον αλλο που καταλαβε.
fandango
07-01-2010, 03:19
I'm playing along:
00i00, πες ρε τι εννοούσε ο Μιτσμανν.
I'm playing along:
00i00, πες ρε τι εννοούσε ο Μιτσμανν.
τι να πω?
ο ανθρωπας απο τον κουβα του ξευρει τα παντα
το ποτε εκλασε ο φροντιστης της Daggerbangherhampton αλλα δεν τον κοφτει που ειναι η Τουμπα
αφαιρεσε του τον ιντερνε και γινετε βαζελα με την μια
casshern
07-01-2010, 03:30
ο άλλος λέει να μη διώξουμε το ζίκο γιατί είναι διάσημος και έχει το τηλέφωνο του ροναλντίνιο. ας μου πει κάποιος ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ που έχει κάνει ο ζίκο στον ολυμπιακό σωστά. τι σκατά άλλαξε ο τύπος, σε ποιο ματς έστησε καλά την ομάδα, αυτή την ομάδα που έχει, με τις τρομερές ελλείψεις και όλα αυτά που ξέρουμε. ένα παιχνίδι ρε πούστη μου που το πήραμε επειδή είχαμε τον κολλητό του ροναλντίνιο στον πάγκο και δε θα παίρναμε αν είχαμε τον κολλητό του κορδονούρη.
Πόσους μήνες κουοτσάρει την ομάδα ο κολλητός του Ρόνι?
Σε πόσα ματς είχε την πολυτέλεια να επιλέξει ματαξύ δύο(2) παιχτώνε για μια(1) θέση, οποιαδήποτε θέση της ενδεκάδας?
Τι παραπάνω θα μπορούσε να προσφέρει σε μια ομάδα που αναγκάζεται να κατεβαίνει με βασικό τον Κορδονούρη της Ισπανίας, τον κολλητό του Κορδονούρη της Ισπανίας, τον Κορδονούρη της Αλγερίας και το ξώγαμο του Ρουμενίγκε της Ελλάδας(οι οποίοι υπήρξαν μάλιστα συγκινητικοί μέσα στην αμπαλοσύνη τους), ο κολλητός του Φάμπρεγας ας πούμε???
Δεν θέλω να υποστηρίξω το Ζήκο, ακόμα και αν ήταν να πάρουμε τον Χίντιγκ θα ήμουν αντίθετος στην απομάκρυνση του Χ Τιμούρ μέσα σε τρείς μήνες ξέρωγω, αλλά με αναγκάζετε με τις τρέλες σας =Ρ
Σας τρώει ο κώλος σας για παλαίμαχους υπηρεσιακούς μαθητευόμενους μάγους που τη μπονάνε τη φανέλα, θαρρώ :!:
Το υπόλοιπο ποστ θίγει νηφάλια γνωστές πληγές, δεν κοουτάρω άλλο.
Μπορειτε να μου κανετε μια χαρα και να μη γινεστε γραφικοι επειδη κερδισατε/ανε το Θρυλο? Φιλε μου wino, καλα κανεις και χαιρεσαι τη νικη της ομαδας σου, αλλα ρε ανθρωπε πρεπει να εισαι ο μονος στην Ελλαδα που ειδες το Μητρογλου να ακουμπαει τη μπαλα στη φαση του γκολ. Δηλαδη δε λεω οτι μετρησε σωστα, εγω θα το ακυρωνα το πιθανοτερο, αλλα τη μπαλα δεν την ακουμπησε γαμω το σπιτι μου, δε θα σιγουρεψει την αδικια κατα της ΑΕΚ το να πεις οτι την ακουμπησε.
Δευτερον, κοιλιασαμπρελα, στο πρωτο ματς πρωταθληματος, ο Ολυμπιακος δεν ηταν καλος, αλλα ηταν καλυτερος απο την ΑΕΚ και την κερδισε 1-2 με τις γκολαρες του Τοροσιδη. Στο δευτερο ματς το σημερινο η ΑΕΚ δεν ηταν καλη (σκατα ηταν αν θελεις να το αναλυσουμε) αλλα κερδισε πανδικαια γιατι πολυ απλα ηταν 10 φορες καλυτερη απο τον Ολυμπιακο. Για μενα προσωπικα ειναι ΝΤΡΟΠΗ να εχει η ομαδα σου αυτην την αμυνα και να μη μπορει να βαλει ο Ολυμπιακος (και ο Λεβαδειακος να ηταν εδω που τα λεμε) δυο γκολ. Εβλεπα τις τρυπες ΠΑΝΤΟΥ και τσαντιζομουν που παντα εκαναν τη λαθος πασα και τη λαθος τριπλα. Ο δε Γκαλετι πρεπει να εβγαλε περιπου 100 σεντρες με στοχο να βρηκαν οι 3 απο αυτες.
Τριτον, ειμαι 1000% με ναθινμαν σε οτι γραφει και σε τετοια ματς δε νοειται κανεις να μιλαει για διαιτησια, ειναι απλα γραφικο και γι αυτο δε θα ριξω ουτε 1% της ηττας στη διαιτησια, αυτο ελειπε. Και υπο κανονικες συνθηκες δε θα μιλουσα ουτε στο ελαχιστο, αλλα πεταγονται κατι βιρουσχια :pink: και wino και μου ερχονται αποριες στο μυαλο. Δε θα πω για το αν επρεπε να εχει φαει κοκκινη ο Γιαχιτς απο το πρωτο ημιχρονο (μετρησα περιπου 3 καρτες που επρεπε να εχει φαει) και ο Καραμπελας στο δευτερο ημιχρονο, απλα μια ερωτηση θα κανω ρε κιοφτεδες. Αν ηταν ο Ανατολακης ή ο Αβρααμ στη θεση του Γιαχιτς και του Καραμπελα, θα του ειχατε ριξει γαμωσταυριδια και μανες επι 2 ωρες μετα το ματς ή οχι?? Θα ειχατε βγαλει διαγγελμα για παραγκες και κατεστημενα με ειρωνικα σχολια για τη μεθοδο που κερδιζει ο γαυρος ή οχι? Καλα, για το ακυρωθεν γκολ του Τοροσιδη γελαει ο κοσμος, αλλα καλυτερα που το ακυρωσε γιατι το πρωτο ηταν μουφα. Παρολα αυτα, αν ειχε γινει αναποδα και παλι δε θα αρχιζατε σταυροφοριες του στυλ "ναι ναι εκανε ενα λαθος και μετα το διορθωσε κανοντας τα πιο σκατα"?? Απλα ρωταω...
AngelOfSorrow
07-01-2010, 06:54
mi kanete toso megala post gamw to mouni
gia mpala milame
megala gkol o stoko
megalo gol o ΗΒΗ
megalos paok , mikro kai kolofardo skouliki
daffy ston asso tis kavalas exasa 88eyrakia kerdo\
ayta ginane
Ruthless
07-01-2010, 10:39
Καταρχήν να πω πως δεν είδα τα πρώτα 6-7 λεπτά(άρα δεν ξέρω για Γιάχιτς).
Δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ. Έπρεπε να μετρήσει το δεύτερο.
Καράμπελας έπρεπε να αποβληθεί. Επίσης έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κι αυτός(ντιόγκο?) που τον χτύπησε μετά από μαρκάρισμά του(αλλά δε βλέπω κανέναν να μιλάει γι'αυτή τη φάση).
Φυσικά αν υπήρχε ξύπνιος θεός και δεν κοιμόταν χτες, με βάση τις ευκαιρίες, η αεκ έπρεπε να νικήσει με κάπου 4-2 στην χειρότερη περίπτωση. Ας ήταν καλά ο κηπουρός που έσωσε ότι μπορούσε από τον γαύρο με εξαίρεση την ηλίθια έξοδο στο 2ο γκολ του σκόκο.
KoiliaSamprela
07-01-2010, 10:43
Δευτερον, κοιλιασαμπρελα, στο πρωτο ματς πρωταθληματος, ο Ολυμπιακος δεν ηταν καλος, αλλα ηταν καλυτερος απο την ΑΕΚ και την κερδισε 1-2 με τις γκολαρες του Τοροσιδη.
Κανείς δεν αμφισβητεί τις γκολάρες του Τοροσίδη, αλλά πραγματικά , ξαναδές το πρώτο ματς. Ήταν ίδιος αγώνας με όταν είχαμε χάσει 1-3 στο ΟΑΚΑ με τον οκκα. Μονότερμα σε όλο το παιχνίδι αλλά μαλακίες στο τελείωμα, 3 ευκαιρίες 2 γκολ.
Raven Lord
07-01-2010, 11:35
είναι ολοφάνερο ότι το κλίμα στον ΠΑΟ βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. σε ματς που ξεκινάει νωθρά κ με την πλάτη στον τοίχο, όχι μόνο το γυρνάει, αλλά πετάει κ τέσσερα μπαλλάκια, βλέπουμε κ μπαλλίτσα μετά το μισάωρο. επίσης, μη βιάζεστε να απαξιώνετε παίκτες από 1-2 μέτριες εμφανίσεις. ο κάρα και ο κατσουρ (σημειώνω ότι ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με βάση τη στατιστική!) έχουν πάρει παιχνίδια μόνοι τους όταν η ομάδα έπαιζε σα να έχει 100κιλα βαρίδια στα πόδια της με το πρηγούμενο "καθεστώς". οι επόμενες αγωνιστικές είναι καθοριστικές.
για το ντέρμπυ, δεν έχω να σχολιάσω πολλά. η αεκ έκανε το καλύτερο παιχνίδι της φέτος κ κέρδισε δίκαια. ο κόρακας ήταν κάκιστος, οι επίμαχες φάσεις νομίζω δε χωράνε αμφισβήτηση. ο gay, ήταν ο αναμμενόμενος με τις γνωστές ελλείψεις κ την ακόμη χειρότερη διαχείριση από τον πάγκο. νομίζω το θείο μετά το χτεσινό δεν θα τον τσούξει τόσο η ήττα, ούτε οι -5, αλλά η επιτακτική απαίτηση για μεταγραφές που θα προκύψει μετά από αυτό το αποτέλεσμα. προσωπική μου άποψη, ότι να βάλει το χέρι στην τσέπη σχεδόν απίθανο. ή θα φέρει κάποιον σε στυλ λούα λούα στο τσάμπα ή θα αλλάξει προπονητή.
ΥΓ. τι γραφικοί που είμαστε ρε πούστημ... γιατί δεν παίρνουμε το παράδειγμα από τους gayρους που είναι υπεράνω κ ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους? άκου να χαιρόμαστε για την 1η θέση!!!!
ΥΓ2. χτες εκεί που παρακολουθούσα το ματς, είχαν μαζευτεί πολλοί οπαδοί του εργοτέλη.... στα 3καλα... μάλιστα... :roll:
lefteria ston stoiximatiko irakli!
gia to paixnidi to mono pou exw na pw einai... epoxes 2004, gia ta ekswagnwnistika skepsou @ mixo na itan kai plirwmenoi oi paixtes ti gamhsi tha eixe pesei.
Amnesiac.
07-01-2010, 12:20
19-0 χαλαρά!
gia akribes score sto mixo , pantws den tha itan toso kayla :)
Raven Lord
07-01-2010, 13:02
ο μίχος βλέπει "πράσινο φόντο" στο πρωτάθλημα κ υπερβολικό πάθος από την AEK. γιατί το σωστό θα ήταν να στήσει κώλο στον υπερπρωταθλητή των 5 ηπείρων κ των 7 θαλασσών, από τη στιγμή που βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία.
Zoonchild
07-01-2010, 14:48
αν η διοικηση εστησε το παιχνιδι, αυτο θα σημαινει οτι τουλαχιστον εχουμε διοικηση!!!!!
:headbang:
Τριτον, ειμαι 1000% με ναθινμαν σε οτι γραφει και σε τετοια ματς δε νοειται κανεις να μιλαει για διαιτησια, ειναι απλα γραφικο και γι αυτο δε θα ριξω ουτε 1% της ηττας στη διαιτησια, αυτο ελειπε. Και υπο κανονικες συνθηκες δε θα μιλουσα ουτε στο ελαχιστο, αλλα πεταγονται κατι βιρουσχια :pink: και wino και μου ερχονται αποριες στο μυαλο. Δε θα πω για το αν επρεπε να εχει φαει κοκκινη ο Γιαχιτς απο το πρωτο ημιχρονο (μετρησα περιπου 3 καρτες που επρεπε να εχει φαει) και ο Καραμπελας στο δευτερο ημιχρονο, απλα μια ερωτηση θα κανω ρε κιοφτεδες. Αν ηταν ο Ανατολακης ή ο Αβρααμ στη θεση του Γιαχιτς και του Καραμπελα, θα του ειχατε ριξει γαμωσταυριδια και μανες επι 2 ωρες μετα το ματς ή οχι?? Θα ειχατε βγαλει διαγγελμα για παραγκες και κατεστημενα με ειρωνικα σχολια για τη μεθοδο που κερδιζει ο γαυρος ή οχι? Καλα, για το ακυρωθεν γκολ του Τοροσιδη γελαει ο κοσμος, αλλα καλυτερα που το ακυρωσε γιατι το πρωτο ηταν μουφα. Παρολα αυτα, αν ειχε γινει αναποδα και παλι δε θα αρχιζατε σταυροφοριες του στυλ "ναι ναι εκανε ενα λαθος και μετα το διορθωσε κανοντας τα πιο σκατα"?? Απλα ρωταω...
πάντως αν ήταν ο Γιάχιτς και ο Καράμπελας στη θέση του Ντιόγκου και του Τοροσίδη (στον 1ο γύρο) θα είχαν φάει σίγουρα κόκκινη για αγκωνιές.
επίσης αν το γκολ του Τοροσίδη το είχε βάλει η ΑΕΚ, θα είχε ακυρωθεί κ δε θα το συζητάγαμε καν για αμφισβητούμενο. εδώ μας έχει σφάξει ο εργοτέλης, η ξάνθη, ο άρης και γενικά ο καθένας.
Θα ήθελα να ξέρω επίσης αν οι gayroi έχετε σιχαθεί το γλύψιμο της ΝΕΤ ή όχι. Δλδ στο Παο-Γαύρος ας φέρουνε τον Τάσο το Μητρόπουλο ως αντικειμενικό παλαίμαχο, έχει αγωνιστεί κ στους 2. Και μετά ο Μίχος να κλαίει που αντί η ΑΕΚ να κάτσει να χάσει ως οφείλει, έδειξε-λέει- υπερβολικό πάθος.
Mitsmann
07-01-2010, 15:08
ενα ποστ με μαζεμενες βλακειες, να μη διασκορπιζονται.
SpiritCrusher
07-01-2010, 15:15
αν η διοικηση εστησε το παιχνιδι, αυτο θα σημαινει οτι τουλαχιστον εχουμε διοικηση!!!!!
:headbang:
χαχαχαχα
regularpaul
07-01-2010, 15:15
δηλ. βρε Μιτς βλακεια ειναι κι αυτο με τις μεταδοσεις της ΝΕΤ?
πρεπει να ναι καποιος πολυ κολλημενος για να μην βλεπει
οτι κατι δεν παει καλα με αυτους εκει περα
σαν να παιζατε με ξενη ομαδα ηταν εχτες η περιγραφη και το σχολιο
Mitsmann
07-01-2010, 15:19
Οχι ρε Παυλε, αλλα βλακεια ειναι η ερωτηση.
Υπαρχει κανεις απο σας, που πιστευει οτι βλεπουμε τη ΝΕΤ και λεμε "ναι ρε, πες τα, ετσι τα λενε οι σωστοι δημοσιογραφοι" ???
αν υπαρχει ενας, τοτε ειναι απλα Κρετινος.
και η ερωτηση αυτη δεν εχει κανενα νοημα, αρα βλακεια.
regularpaul
07-01-2010, 15:22
σωστος, ΟΚ
απλα στην περιπτωση της ΝΕΤ δεν ειναι πρωταθλητης/πρασινη κλπ που γελαει ο κοσμος
αλλα κρατικο καναλι, και χτυπαει ασκημα
Mitsmann
07-01-2010, 15:24
ε φταιμε και γι αυτο εμεις?? που καθεται και απευθυνεται σε μενα ο αλλος??
ναι, τα λεγαμε με τον Magellan πριν και λεγαμε "αλλα, η μεταδοση ε? καυλα!"
Amnesiac.
07-01-2010, 15:32
πάντως αν ήταν ο Γιάχιτς και ο Καράμπελας στη θέση του Ντιόγκου και του Τοροσίδη (στον 1ο γύρο) θα είχαν φάει σίγουρα κόκκινη για αγκωνιές.
επίσης αν το γκολ του Τοροσίδη το είχε βάλει η ΑΕΚ, θα είχε ακυρωθεί κ δε θα το συζητάγαμε καν για αμφισβητούμενο. εδώ μας έχει σφάξει ο εργοτέλης, η ξάνθη, ο άρης και γενικά ο καθένας.
Θα ήθελα να ξέρω επίσης αν οι gayroi έχετε σιχαθεί το γλύψιμο της ΝΕΤ ή όχι. Δλδ στο Παο-Γαύρος ας φέρουνε τον Τάσο το Μητρόπουλο ως αντικειμενικό παλαίμαχο, έχει αγωνιστεί κ στους 2. Και μετά ο Μίχος να κλαίει που αντί η ΑΕΚ να κάτσει να χάσει ως οφείλει, έδειξε-λέει- υπερβολικό πάθος.
Ακόμα και μετά από διπλό στο Καραϊσκάκη κλάψα ρε πούστη μου. Είναι στο DNA σας τελικά.
Mitsmann
07-01-2010, 15:34
ολα τα λεφτα ειναι το πάντως αν ήταν ο Γιάχιτς και ο Καράμπελας στη θέση του Ντιόγκου και του Τοροσίδη (στον 1ο γύρο) θα είχαν φάει σίγουρα κόκκινη για αγκωνιές.
και γιατι δε φαγανε χτες για πιο εμφανη παραδειγματα 2ης κιτρινης κυριε Ξανθοπουλοκερκοπορτα?
σωστος, ΟΚ
απλα στην περιπτωση της ΝΕΤ δεν ειναι πρωταθλητης/πρασινη κλπ που γελαει ο κοσμος
αλλα κρατικο καναλι, και χτυπαει ασκημα
Προσωπικα το εβλεπα απο skai online σε αναλυση HD δηλαδη ΕΙΚΟΝΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ και το λεω γιατι ο Καρμοιρης το τονισε περιπου 34 φορες, εντελως ΔΩΡΕΑΝ χωρις καμια ΧΡΕΩΣΗ εννοειται. Οποτε καταλαβαινεις οτι οσο το εβλεπα σκεφτομουν οτι η μεταδοση απο Πετρο Μιχο θα ηταν ευλογια μπροστα σε αυτο που εβλεπα. Μη σου πω οτι ο Πετρος Μιχος ειναι λιγοτερο γαυρος απο τον Καρμοιρη.
epeidi mas exei bgei to onoma alla mallon exete ti xarh ..
Κατσαρός,
"Ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιδράσει". "Αφεντικό στον αέρα ο Μέλμπεργκ". "Πολύ καλός ο Ζαϊρί". "Εσωτερική μεταγραφή ο Ραούλ Μπράβο".
"Στατικός ο Ολυμπιακός". "Δεν κάνει φάσεις ο Ολυμπιακός". Δεν υπάρχει κίνηση χωρίς τη μπάλα".
αλλαγήΝταρμπισάιρ "Ο Νταρμπισάιρ, που στον τελικό του Κυπέλλου πέρυσι μας είχε τρελάνει όλους".
Καραβιτης
"Περνάνε τα λεφτά, αλλά δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν δείχνει ότι μπορεί να το γυρίσει".
"Τι άλλη λύση θα έβλεπες, Πέτρο Καραβίτη; Ο χρόνος περνάει εις βάρος του Ολυμπιακού". Ο Πέτρος με τέσσερις λέξεις τα είπε όλα: "Τίποτα, τίποτα, τίποτα, δυστυχώς...".
"Όλα αυτά απέναντι σ' έναν τερματοφύλακα, που δεν είναι έμπειρος και δεν έχει σιγουριά στις κινήσεις του". Και για όσους πιθανά δεν το είχαν εμπεδώσει, πρόσθεσε: "Επομένως, δεν έχει καλά πατήματα. Έχει αστάθεια".
μπαχαχαχαχαχαχα ΕΙΜΑΙ ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ
Φαρμακα πηρες σημερα? Δηλαδη οταν σε λενε κλαψιαρη σκεφτεσαι τον Καραβιτη και τον παιζεις ξεροντας οτι υπαρχει και ΓΚΕΙΒΡΟΣ που κλαφτηκε?
Mitsmann
07-01-2010, 16:46
δεν βγαζει μισο νοημα το ποστ σου, αλλα συμβαινουν και αυτα.
Magellan
07-01-2010, 16:57
οχι εγινες κατανοητος
αμα πει ο σπικερ οτι ο ολυμπιακος δεν εχει κινηση και δεν κανει φασεις δεν το λεει επειδη οντως ετσι ηταν αλλα επειδη ειναι κολογαυρος
οταν δηλαδη ελεγε ποσο καλα ειναι στημενη η αεκ και ποσο καλες αντεπιθεσεις κανει ολα μια χαρα
re tagaria bgike to palikaraki (o bbq poios) kai egrapse gia torosidi kai an itan klp kai tou lete a re klapsiari kerdises kai pali klais.
sas grafw 5 akouareles me dakrybrexto arampa bohmias kai maroulofylo karaviti na min bgeis apo to spiti sou mexri to pasxa kai mou lete oti ntaks kai den katalaba oriste?
ante dwste kana katomyrio na parete to nacho twra mpas kai fame tyropita
:moutza: μια απο μενα
:moutza: μια απο ματζελαν
:moutza: μια απο μιτσμανν
:moutza: μια δωρο γιατι κερδισες 3 και δικαιουσαι αλλη μια
Mitsmann
07-01-2010, 17:04
εγω προσωπικα ειπα οτι το ποστ του ηταν πνιγμενο στη βλακεια. δε βλεπω να βελτιωνεις.
Magellan
07-01-2010, 17:04
γιατι ειπε ο καραβιτης τιποτα για διατησιες και μαλακιες?
τα χαλια του γαυρου σχολιαζε που ηταν ανυπαρκτος σε ολο το μας
Phantom Duck
07-01-2010, 17:09
κακώς, ο παλαίμαχος του ολυμπιακού έπρεπε να κάνει αντικειμενική κριτική.
Mitsmann
07-01-2010, 17:12
...και μ αυτα και μ αυτα, το προβλημα της αεκ το Γεναρη του 2010, ειναι ο Καραβιτης.
regularpaul
07-01-2010, 17:14
κακώς, ο παλαίμαχος του ολυμπιακού και της ΑΕΚ έπρεπε να κάνει αντικειμενική κριτική.
φιξντ ;)
μιλαμε για ντερμπυ μεταξυ 2 εκ των μεγαλυτερων ομαδων της χωρας
αυτος που περιγραφει / σχολιαζει πρεπει να κανει αντικεμεινη κριτικη, ναι
ακομα κι αν ειναι ο Τσουκαλας ή ο Χ''μουσιας
το ματς το εβλεπε ολος ο κοσμος, οχι μονο Ολυμπιακοι
απλα πραματακια και τα μπερδευετε
katarxin phantom o karavitis epaikse kai stin AEK 2. an sou fenete logiko magelane i AEK na xanei efkairies kai o karavitis na klaiei kai na leei dystyxos..dystyxos tpt den mporei na allaksei episis paw paso den mou kanei tpt enypwsi pia
3. fixxer swpa swpa tha perasei
kai telos afou sas eksorgise kai esas i xthesini metadosi tou agona sti net peraste
http://www.petitiononline.com/AIFC1924/petition.html
Mitsmann
07-01-2010, 17:22
δε μ εξοργισε καμμια μεταδοση.
Mitsmann
07-01-2010, 17:24
επισης αυτο το "να σταματησουμε να πληρωνουμε την ΕΡΤ γιατι μαμα, με νευριαζουν αυτες οι μεταδοσεις" ειναι το πιο γελοιο πραγμα που εχω ακουσει ποτε, αποδειξη οτι γενικα ο αντιολυμπιακισμος (σικ) διακατεχεται απο μεγαλες δοσεις γελοιοτητας.
(ολο αυτο ειναι διαφορετικο απ το να σταματησουμε να πληρωνουμε την ΕΡΤ γενικα. Σας το γραφω εδω γιατι το 52,4% ενδεχεται να το μπερδεψετε)
Το συμπερασμα που εβγαλε ο γιουλοτζι απο τις μουτζες ειναι οτι κλαιγομαι. Μαλιστα.
Ford Prefect
07-01-2010, 17:29
Mέχρι το 70 είδα, μετά δεν άντεξα άλλο, είχα βαρεθεί να μπινελικώνω τη μισή ομάδα, τέτοιο ξύσιμο και παπαρίαση είχα καιρό να δω. Γκαλέτι τραγικός, Ντιόγκο τραγικότατος, Όσκαρ πουστιάς και όλη η ομάδα να μην ξέρει ο ένας τι κάνει ο άλλος, πού πρέπει να βρίσκεται, πού πρέπει να δώσει κλπ. Αν συνεχίσει έτσι, καλώς το παίρνει ο βάζελος, και συνέχεια δείχνει και φαίνεται να έχει ξεμπουκώσει ο Σισέ, οπότε... Περιμένω να δω Λούα τουλάχιστον να φχαριστηθώ (ελπίζω) λίγο σκυλί του πολέμου. Η ΑΕΚ μας βρήκε έτσι, είδε φως και μπήκε και καλά έκανε.
Phantom Duck
07-01-2010, 17:33
κακώς, ο παλαίμαχος του ολυμπιακού και της ΑΕΚ έπρεπε να κάνει αντικειμενική κριτική.
φιξντ ;)
μιλαμε για ντερμπυ μεταξυ 2 εκ των μεγαλυτερων ομαδων της χωρας
αυτος που περιγραφει / σχολιαζει πρεπει να κανει αντικεμεινη κριτικη, ναι
ακομα κι αν ειναι ο Τσουκαλας ή ο Χ''μουσιας
το ματς το εβλεπε ολος ο κοσμος, οχι μονο Ολυμπιακοι
απλα πραματακια και τα μπερδευετε
χαχαχ εντάξει ρε μαλάκες, 13 χρόνια σε μας και 1 στην ΑΕΚ έπαιξε, προφανώς γαυροειδή πράματα θα λέει. από κει και πέρα είναι ευθύνη της ΕΡΤ και των ΑΡΔ που φέρνουν τέτοιους τύπους για σχολιασμό, όχι δικιά του που τα παίρνει για να πει ό,τι πιστεύει.
ORISTE AKOMA KAI O ANTIKEIMENIKOS POU EXEI PAIKSEI KAI STOUS DYO TA DIKA MAS LEEI AYTOI EISTE ANYPARKTOI
btw για την αηδία που πόσταρε ο eulogy σχετικά με τον κατσαρό που αβαντάρει ολυμπιακό:
d-FQm2sBnFo
Magellan
07-01-2010, 17:40
katarxin phantom o karavitis epaikse kai stin AEK 2. an sou fenete logiko magelane i AEK na xanei efkairies kai o karavitis na klaiei kai na leei dystyxos..dystyxos tpt den mporei na allaksei episis paw paso den mou kanei tpt enypwsi pia
αν μου φαινεται λογικο??ε αμα παρολο που επαιξε και στην αεκ, ειναι ολυμπιακος ναι εχει μια λογικη
αν επρεπε να του ξεφευγει η απογοηευση για την εμφανιση της ομαδας που υποστηριζει στhν τιβι ?οχι , μαλακια του
και ξαναλεω αν την απογοητευση ενος οπαδου μιας ομαδας, ο οποιος κακως την αφηνε να φανει στην τηλεοραση , την θεωρεις κλαψα τοτε ναι
ολοι οι ολυμπιακοι που βριζουν παιχτες προπονητες διοικηση για τα χτεσινα κλαιμε
αντε μαλακα ζικο ανεστησες μεχρι και τον eulogy
βρηκε το φως του ο φουκαρολουστρος
Raven Lord
07-01-2010, 19:31
lol
η αλήθεια είναι ότι στη ΝΕΤ το έχουν χέσει. κ επειδή τους έκατσε μόνο ο gay και η σχέση του, πρέπει να τα λουζόμαστε εμείς. τεσπα, ακόμη κ ο κατσαρός που δεν είναι κόκκινος το ξεφτίλισε χτες.
Griffith
07-01-2010, 20:22
λολς.
στους αεξ, άμα ο καλόπουλος δεν άφηνε τα σκληρά μαρκαρίσματα να γίνονται η αεκ δεν θα μπορούσε να κάνει το παιχνίδι της.όχι ότι έχω θέμα με αυτά δηλαδή, αλλά οκ και στην πρέμιερ τον ξυλοκόπο καράμπελα τον στέλνανε έξω.τα ακυρωμένα γκολ είναι αγνή μαλακία στον εγκέφαλο απλά.
http://www.athinorama.gr/issues/1694/images/articles/data/vampires/vampires2180.jpg
GuardianOfIvorytower
07-01-2010, 21:34
χάλι μαύρο χτες, δεν βλεπόμασταν, καλά να πάθουνε, μιλάμε για νεύρο κ θέληση κ όρεξη κ γενικά 0...ε έτσι δεν νικάς κανέναν...
πάω τώρα να δω τι έχετε γράψει
GuardianOfIvorytower
07-01-2010, 21:44
Ο βόταν δεν ακούει Ζέμιαλ και Κράιστ.
κ επίσης είναι κ γαύρος