Log in

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Mitsmann
08-12-2009, 18:45
αντ αυτου πιστευω οτι ο Νιομπλιας παιζοντας πιο ορθολογικα (και χωρις να σκεφτεται ολη την ωρα ποια εκδοση του 4-2-1-1-1-1 θα χρησιμοποιησει εναντια στον Εργοτελη) και εχοντας καλο ροστερ ομπρος, θα τα παει καλυτερα μαλλον.

βεβαια αμα η διοικηση δεν του παρει κανεναν πισω δε θα εχουν πολυ νοημα ολα αυτα.

δε ξερω. εγω νομιζω οτι ο Τεν Κατε παραηταν υπερτιμημενος, και σε πολλες περιπτωσεις τα εκανε σαλατα μονος του.

μετα την ηττα στο Καραισκακη παντως και με το δεδομενο οτι ο παο θα ξανακανε γκελες 1000% (για καποιους βεβαια, η ηττα ηταν ασημαντη!!) ο Τεν Κατε πανδυσκολα θα εμενε στον παγκο. Εξ ου και το ποστ μου στο αλλο τοπικ.

αυτα. βοηθεια σας.

Kelldorain
08-12-2009, 18:57
Ο Νιόπλιας είναι πολύ καλός προπονητής, δεν διαφωνώ σε αυτό. Αυτό που λέω είναι ότι ο Τεν Κάτε έχει περάσει έστω και σαν βοηθός από Μπαρτσελόνα, Τσέλσι (με αυτόν πήγαμε τον μόνο μας τελικό βτς) και αυτό περνάει και σε παίκτες, του δίνει το δικαίωμα αν θέλει να βγάλει το Λέτο έξω και να αφήσει πάγκο τον Σισέ χωρίς να γίνει τίποτα, σκέψου τι θα γίνει σε αντίστοιχη περίπτωση με Νιόπλια. Εξάλλου αν δεις, παρά το ότι είναι γνωστό πως είναι υπερβολικά αυστηρός, μιλάει άσχημα, κλπ κανείς δεν έχει βγει να διαμαρτυρηθεί (οκ, βγήκε ο ΕΝΤΟΙ), που δείχνει ότι υπήρχε κάποιος σεβασμός.
Αλλά πέρα απ'όλα αυτά, δεν διώχνεις προπονητή, μεσοβδόμαδα, 1 πόντο πίσω από την κορυφή και προερχόμενο από νίκη, δηλαδή υπάρχει και διακοπή σε 15 μέρες να κάνεις κάτι τέτοιο. Αν κρίνουμε και από συγκεντρώση ερασιτέχνη χθες και σημερινά πρωτοσέλιδα_πράσινης, εγώ νομίζω ότι ήταν επίδειξη δύναμης Τζίγκερ, Γιαννακόπουλου.

Mitsmann
08-12-2009, 19:02
α, δεν ειπα οτι το ταημινγκ δεν ηταν μαλακια.

Mitsmann
08-12-2009, 19:07
εγώ νομίζω ότι ήταν επίδειξη δύναμης Τζίγκερ, Γιαννακόπουλου.

δε μπορω να το καταλαβω αυτο, και γιατι να ειπωθει. Απο πικραμενους παναθηναικους μπορει και να ειπωθει, αλλα σορρυ, ο Τεν Κατε ειχε ροστερ 20 μυρριων, εκανε τραγικα λαθη στο σχεδιασμο της αμυνας (χρεωθηκε και ο μαλακας και τη δηλωση περι Μελμπεργκ, αν ειπε να το παρει πανω του, για μενα μαλακια εκανε, αν το εννοουσε, ε, ροφλ) και η ομαδα του δεν παιζει μπαλα, δεν εχει παρει ουτε ενα σημαντικο ματς, και καλα και αγια τα αεροβολα απ την γιαφκα-7, αλλα η ομαδα του κατερρευσε στα ορια της ξεφτιλας στο Καραισκακη.

Στον Ολυμπιακο θα ειχε φυγει νυχτα.

jack the ripper
08-12-2009, 19:09
xmm to ematha prin ligo....
genika tha imoun kata tis apomakrynsis ten kate alla me nioplia kai vazexa de me xalaei...einai kai diakopi xristougennwn syntoma opote paizei na voithisei....elpizoume na doume orthologiko paixnidi epitelous...

Kelldorain
08-12-2009, 19:12
εγώ νομίζω ότι ήταν επίδειξη δύναμης Τζίγκερ, Γιαννακόπουλου.

δε μπορω να το καταλαβω αυτο, και γιατι να ειπωθει.

Καθαρά λόγω timing το λέω, ε ξέραμε ότι Βγενόπουλος Πατέρας στηρίζουν Τεν Κάτε και οι άλλοι 2 όχι, χθες γίνεται η συγκέντρωση ερασιτέχνη, βγαίνει το θέμα Πάυλο θεέ πάρε τη παέ και μια μέρα μετά (όπως λές ακατανόητο γιατί τώρα) φεύγει ο Τεν Κάτε. Την ίδια στιγμή που πρωτοσέλιδα Ντέρμπι Πράσινης είναι σχεδόν όμοια καθημερινά και που ο Γιαννακόπουλος πετάει σπόντες για Βγενόπουλο

Mitsmann
08-12-2009, 19:15
ας τα βρουνε μονοι τους αυτα.

KoiliaSamprela
08-12-2009, 19:27
όλοι γουστάρουμε / συμπαθούμε Νιόπλια+Βαζέχα , αλλά

ΑΛΛΑ

2 προσπάθειες αυτής της εποχής (ηλικιακά) παιχτών που έγιναν προπονητές δεν "είχαν" τα κότσια να επιβληθούν σε ποδοσφαιριστές ονόματα.

Η μόνη διαφορά πιστεύω είναι ότι και οι 2 είναι αρκετά ρισπεχτεντ από την πράσινη κερκίδα και τα μουνάκια οι δημοσιογράφοι δεν θα ξεκινήσουν πόλεμο με το καλημέρα.

jack the ripper
08-12-2009, 19:29
opoios pei kati gia vazexa na tou kopei i pswli :P

Abruzzi
08-12-2009, 19:34
μακάρι να μας βγει σε καλο.τι άλλο να πεις...βαρεθήκαμε.

Raven Lord
08-12-2009, 19:37
λοιπόν, κάλλιο αργά παρά ποτέ! την καλύτερη άποψη την είπε γαύρος και μάλιστα ο μητς. ο κλαριτζής είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ όλων των εποχών για βάζελο, είχε αμέριστη στήριξη από διοίκηση και κόσμο και 1,5 χρόνο μπροστά του για να δείξει δείγματα της δουλειάς του. όχι μόνο δεν έδειξε τίποτα, αλλά εντός έδρας η πιο σοβαρές ομάδες που κέρδισε ήταν ο άρης και ο παοκ! ούτε καν την αεκ των 2 τελευταίων ετών. έκανε την πράσινη φανέλα να λυγίζει και να φαντάζει ανύπαρκτη μπροστά σε μετριότητες τύπου γαλατά σαράι και τη φετινή ατλέτικο μαδρίτης. κατάφερε να χάσει καθαρά από τον πιο σάπιο gayρο της τελευταίας 12ετίας, αλλά ακόμη και πέρσυ που σε 2 ματς είμασταν ομολογουμένως λίγο ανώτεροι του αντιπάλου, κατάφερε να μην πάρει έστω μία νίκη. επειδή δεν είμαι αχάριστος και έχω επανηλειμένα τονίσει ότι ο τεν τεν είχε και κάποια θετικά στοιχεία, ας τα αναφέρω άλλη μια φορά. παρουσίασε ομάδα γυμνασμένη που δεν ξέμεινε από δυνάμεις ούτε στα πλέι οφ, τα οποία καθάρισε σχετικά εύκολα. έκανε φοβερά διπλά με βέρντερ βρέμης και ίντερ και ίσως αν δεν είχε κάλο στον εγκέφαλο να είχε περάσει τη βιγιαρεάλ. όλα αυτά εμένα με κάναν από πέρσυ να σκέφτομαι ότι ο τεν κάτε είναι ένας πάρα πολύ καλός ΒΟΗΘΟΣ προπονητή και ίσως έπρεπε να σκεφτούμε να τον κρατήσουμε σε αυτή τη θέση.

συμπληρώνω ότι προπονητές που στο παρελθόν έδειξαν καλύτερη δουλειά με μικρότερο μπάτζετ, περιορισμένο ρόστερ και, γιατί όχι, αντιξοότητες "άλλου τύπου" δε στηρίχθηκαν όσο στηρίχθηκε ο τεν κάτε και όσο τους άξιζε στην τελική. να μην πω το συγχωρεμένο τον κυράστα και τον μαρκαριάν ως προφανείς επιλογές, αλλά το σουμ. προσωπικά, δε μου άρεσε η επιλογή του, αλλά να τον διώχνεις νταμπλούχο και αήττητο στην κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που η ομάδα καθάριζε τα εύκολα ματς χωρίς κόπο είναι ξεφτίλα. το να διώξεις κάποιον που υποσχέθηκε συγκεκριμένα πράγματα και μέχρι τώρα δεν έδειξε ΤΙΠΟΤΑ με δουλειά 1,5 έτους, είναι απλά η λογική επιλογή.

για την επιλογή νιόπλια, θα δω και θα κρίνω. σαν προπονητή τον ξέρουμε μόνο από τις μικρές εθνικές πράγμα τελείως διαφορετικό (θυμηθείτε κόλλια στο gayρο). για 'μενα μετράει ότι έχει φορέσει την πράσινη φανέλλα σε καλές εποχές και ξέρει τι σημαίνει αυτό.

ΥΓ. όσο για το αν θα έχει τα κότσια να αφήσει έξω το τζιμπρίλ, γιατί τα είχε ο τεν τεν? επειδή τον άφησε μία φορά (και τον έβαλε ως αλλαγή μην ξεχνάμε)? στο ημίχρονο με τον εορδαϊκό όταν πήγε να τον αλλάξει γιατί άλλαξε γνώμη μετά από γκρίνια του γάλλου?

Amnesiac.
08-12-2009, 20:00
Κρίμα και άδικο. Γούσταρα πολύ Τεν Κάτε (στον πάγκο του Παναθηναϊκού). Τουλάχιστον να κρατήσετε Πατέρα πρόεδρο, δε θα αντέξουμε και δεύτερη απώλεια.

Odonian
08-12-2009, 20:12
Μιτσμάννε Too bad no one's ever heard of YOU at all!

Ον τόπικ, δεν έχει πολύ νόημα να μιλάμε, η απόφαση έχει παρθεί. Για μένα είναι λάθος να διώχνεις τώρα έναν προπονητή που είναι μέσα σε όλους τους στόχους. Θα δείξει.

Raven Lord
08-12-2009, 20:13
μα τον έδιωξαν, ακριβώς επειδή η ομάδα είναι ΑΚΟΜΗ μέσα σε όλους τους στόχους...

Odonian
08-12-2009, 20:17
Ρέηβεν, δεν υπάρχει κάτι να πούμε εμείς οι δυο για τον Τεν Κάτε, που δεν έχουμε ήδη πει. Του αναγνωρίζω λάθη, όπως και σε κάθε προπονητή, αλλά βλέπω και πολλα που μου αρέσουν - το πιο σημαντικό είναι ότι ήλπιζα σε αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα, να επιτραπεί σε έναν προπονητή επιτέλους να δουλέψει. Τώρα δύσκολα δε θα γίνουμε το ίδιο μπουρδέλο με τη μηδενική ανοχή στα άσχημα αποτελέσματα και την άπειρη γκρίνια. Όσο και να γκρίνιαζες εσύ εδώ μέσα, στο γήπεδο ο κόσμος μόλις τώρα φώναξε (ελάχιστα) για τον Τεν Κάτε, μέχρι τώρα ακουγόταν το όνομά του θετικά.

Raven Lord
08-12-2009, 20:31
διαφωνώ ότι δεν υπήρχε γκρίνια, αλλά καλύτερη απόδειξη για 'μενα, ότι η απομάκρυνση τεν κάτε ήταν η ενδεδειγμένη λύση και θα έπρεπε να γίνει αρκετά νωρίτερα, αποτελεί το γεγονός ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι gayροι επιθυμούσαν τον ολλανδό στον πάγκο μας.

ναι, στην αλλαγή νοοτροπίας, όπως λες, αλλά με κάποιον που αποδεδειγμένα αξίζει την ευκαιρία (πχ ο σουμ που ανέφερα παραπάνω). σου ξανα-θυμίζω ότι αυτή η "αλλαγή νοοτροπίας" επιχειρήθηκε και επί μαλεζάνι και αποδείχθηκε μέγιστο λάθος. ακριβώς γιατί ΚΑΙ τότε εμπιστεύθηκες λάθος άνθρωπο.

MaX Payne
08-12-2009, 20:34
ο νιομπλας δεν μπορει να κριθει γιατι δεν εχει δουλεψει ουσιαστικα σαν προπονητης οτι ειναι πολυ καλος που γραφουν μερικοι που τον εχετε δει?
στην ελμπιδων που εχει δουλεψει και ο μανωλας προπονητης?
ωραια τα λεει ετσι ποδοσφαιρικα σε δηλωσεις του κλπ αλλα αλλο να ειναι προπονητης του Παναθηναικου και αλλο 20χρονων σε διοργανωσεις χωρις αγχος πιεση κλπ

για μενα μεγαλη μαλακια η στιγμη που το εκαναν ας τοχανε και μετα ας επαιρνε τον πουλο

Mitsmann
08-12-2009, 20:35
Χελλοου Αντονις
Χελλοου Μπιλ!

τι με νοιαζει εμενα αμα θα με πιστευες φιλτατε?
εγω ειπα την αποψη μου σε κατι που φαινοταν και προφανες οτι θα γινει.

αν δε γουσταρει μια μεριδα παναθηναικαρων, η πανηγυριζει, η ξερω και γω τι, σκουζει στο ΕΡ για το θεμα, ειναι δικο σας θεμα.

Raven Lord
08-12-2009, 20:49
χαχαχαχαχα έλεος (από facebook):

http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/poteprolavan.jpg

Odonian
08-12-2009, 20:56
Και αν χαθεί το πρωτάθλημα τώρα θα είναι υπεύθυνος ο Πατέρας και πάμε πάλι για μπουρδέλο στη διοίκηση. Ενώ έχει κάνει η ομάδα τεράστια βήματα προόδου σε πολλούς τομείς (που είναι της διοίκησης), όπως το γηπεδικό, οι ακαδημίες, σκάουτιν κλπ. Πάμε μωρή Τζίγγερ.

Εντιτ: Μιτσμαννε I'd be in real trouble if you ever used them.

Mitsmann
08-12-2009, 21:12
κατσε, εχω ενα καλυτερο.

all work and no play makes Jack a dull boy!

freak brother
08-12-2009, 21:24
μιλαμε για εναν ανθρωπο που θα φευγε σε 5 μηνες .. τι φιλοδοξιες να χει? Αμα λες κανω αυτη την δουλεια αλλα εποχιακα δειχνεις οτι το κανεις για χαβαλε. Μας εκαναν μεσα στο οακα φασεις ο πανιωνιος και ο ατρομητος με 10 παιχτες...θα εφευγε ουτως η αλλως οπως ειχε πει και ο μιτσμαν , απλα ηταν λιγο ακυρη η στιγμη.

στο καλο

Death MD
08-12-2009, 21:40
εγω δε λεω τιποτα, σουμα στο τελος.

η απαισιοδοξια μου ξεχειλιζει παντως.

Tyler_Durden
08-12-2009, 21:57
Πριν λίγο το έμαθα κι εγώ. Αν και δεν ήμουν ποτέ τρελός υποστηρικτής του Τεν Κάτε (ωστόσο, ούτε και κανένας πολέμιός του), θεωρώ αυτήν την κίνηση που έγινε σήμερα, εξαιρετικά άστοχη και άκαιρη. Τόσο για το σημείο που φεύγει ο Τεν Κάτε, όσο και για το ποιοί έρχονται στη θέση του. Και εξηγούμαι: Μπορεί ο τεν τεν να είχε λογική ψυχοπαθούς πολλές φορές, αλλά κρατούσε τις ισορροπίες στα αποδυτήρια και ενέπνεε σεβασμό. Φέτος έδειξε να μπαίνει περισσότερο στη λογική του ελληνικού πρωταθλήματος, και η φυσική κατάσταση της ομάδας επι των ημερών του, παίζει να ήταν απο τις καλύτερες της τελευταίας δεκαετίας. Απο την στιγμή που η διοίκηση τον επέλεξε και για την φετινή χρονιά, έπρεπε να τον στηρίξει μέχρι τέλους. Δεν λέω, εξαιρετικές απώλειες τα 3 τελευταία ματς πριν τον Ατρόμητο, αλλά αυτά συμβαίνουν παντού. Πλέον φοβάμαι οτι η ομάδα θα περάσει σε μια φάση αστάθειας και ψυχολογικά, κάτι που τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες ο Τεν Κάτε έδειχνε οτι μπορεί να ελέγξει και μετά απο δύσκολα παιχνίδια. Όσο ευθύνεται για τα 3 χαμένα ματς τελευταία, άλλο τόσο ευθύνεται και για το γαμιστερό σερι της αρχής. Και πάμε τώρα στους διαδόχους. Όπου πραγματικά θεωρώ έγκληματική την λογική της προσληψής τους την δεδομένη στιγμή. Απο την μία έχεις έχεις το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ που έχει περάσει ΠΟΤΕ απο τα ελληνικά γήπεδα , και που στο όνομά του και μόνο κάθε σωστός Παναθηναικός αρχίζει τις μετάνοιες, και απο την άλλη έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει κι αυτός με την σειρά του στον ΠΑΟ και έχει και μια διάκριση ως προπονητής της ομάδας νέων. Και ρωτάω: Τι σχέση έχουν οι συγκεκριμένες περγαμηνές με την θέση του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ στον ΠΑΟ;;; Ο Χρηστάρας το πιο κοντινό που έχει κάνει είναι να ηγείται των ακαδημιών της Άρσεναλ στην Ελλάδα, και ο Νόμπλιας να πάει την Under 19 εθνική στον τελικό του euro. Θυμίζω οτι ο επιτυχημένος στην εθνική ελπίδων Κόλλιας όταν ήρθε στον γαυρο προπονητής γελάγανε και οι πέτρες και τελικά έφυγε νύχτα. Επίσης με την απερισκεψία να μπεί ο ΘΕΟΣ Βαζέχα στο προπονητικό τιμ, αν δεν τα καταφέρει καλά (πράγμα πολύ πιθανό λόγω της θέσης) θα έχει δοθεί η αφορμή στον κάθε μαλάκα να πει κακή κουβέντα για τον τελευταία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ παίχτη που πέρασε απο τον ΠΑΟ. Δυστυχώς στην Ελλάδα, σπάνια πετυχαίνουν ως πρώτοι προπονητές παλέμαχοι ποδοσφαιριστές. Προσωπικά ο μόνος που ξεχωρίσα ποτέ ήταν ο Κυράστας. Απο κεί και πέρα φοβάμαι οτι μάλλον θα έχουμε προπονητικό δίδυμο αντίστοιχης αξίας με το σιχαμερό Ζαετς - Καρούλιας πριν 12 χρόνια, όταν δεν βγήκαμε καν στην Ευρώπη. Μακάρι να βγω ψεύτης και ο Χρηστάρας να είναι τόσο άξιος και δίπλα απο το χόρτο, αλλά δεν σας κρύβω οτι αυτήν τη στιγμή δεν το πιστεύω :(

Amnesiac.
08-12-2009, 22:03
Ο κ. Tεν Κάτε δήλωσε : «Υπήρξε τιμή για μένα η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό και τα αποτελέσματα υποστηρίζουν το έργο μου. Έχω βάλει τα θεμέλια για την ομάδα. Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με τη συνολική εικόνα, αλλά εγώ και οι συνεργάτες μου δώσαμε τα πάντα για την επιτυχία. Η απόφαση του προέδρου δεν θα επηρεάσει τη μεταξύ μας σχέση και τη φιλία που αναπτύξαμε. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους και εύχομαι η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο».

Και μετά δήλωσε :
«Δεν είναι καλό το ποδόσφαιρο. Πέρυσι ήταν πολύ ενθουσιώδης για το ποδόσφαιρο, αλλά απαιτούσαν περισσότερους βαθμούς. Τώρα έχουμε περισσότερους βαθμούς και ξαφνικά δεν έχουμε... ποδόσφαιρο. Έτσι, βρίσκουν πάντα κάτι...Αν κοιτάξετε τα αποτελέσματά μας θα δείτε πως ήταν μια γελοία απόφαση».

Και μετά ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε :
«Ήμουν εκτός Αθηνών και πληροφορήθηκα και εγώ την απομάκρυνση του Χενκ Τεν Κάτε την ώρα που το έμαθαν και οι δημοσιογράφοι. Δεν θέλω να τοποθετηθώ σχετικά με αυτό, δεν είναι αρμοδιότητά μου».

Αναφερόμενος στους Νιόπλια και Βαζέχα πρόσθεσε πως «Από τη στιγμή, όμως, που αποφάσισαν να διώξουν αυτόν τον προπονητή, θα έπρεπε να προσλάβουν κάποιον αντάξιο του ονόματος της ομάδας. Ο κύριος Νιόπλιας και ο κύριος Βαζέχα έχουν προσφέρει σαν αθλητές στον σύλλογο, τους εκτιμώ, αλλά δεν είναι οι προπονητές που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός».

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τον κύριο Πατέρα, αλλά θα ζητήσω εξηγήσεις στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι δυνατόν η ομάδα να προχωρήσει με τους δύο αυτούς κυρίους. Ήταν απαραίτητη η πρόσληψη ενός προπονητή αναγνωρισμένης αξίας, ένα όνομα αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του Παναθηναϊκού».

Με αυτά που συμβαίνουν σε ΑΕΚ και ΠΑΟ άντε νασχοληθείς με την ομάδα σου.

freak brother
08-12-2009, 22:05
εγω πιστευω οτι θα δουμε καλα πραγματα. Το εκπληκτικο σερι που λες δεν συνοδευτηκε ομως απο μπαλα , και ο γαυρος με τον κετσπαγια ειναι φοβερο σερι... και χωρις προπονητη και παιχτες μας κερδισε ανετα. στο καλο λεμεεεε..

Raven Lord
08-12-2009, 22:09
Το εκπληκτικο σερι που λες δεν συνοδευτηκε ομως απο μπαλα , και ο γαυρος με τον κετσπαγια ειναι φοβερο σερι... και χωρις προπονητη και παιχτες μας κερδισε ανετα. στο καλο λεμεεεε..

κρατάω αυτό... για την επιλογή του νέου τεχνικού τιμ θα επιφυλαχθώ και θα εκφέρω άποψη μετά από ικανό χρονικό διάστημα.

BlackiE
08-12-2009, 22:10
Φανταστείτε να αποκλειστούμε και μεις αύριο και να κλαψουρίζουμε εδώ μέσα και οι 3.

MaX Payne
08-12-2009, 23:12
το θεμα ειναι αν μεινει πισω στη βαθμολογια τωρα την πουτσισε δεν θα αντεξει ο κοσμος και θα γινει μπουρδελο η κατασταση

ενω κρατωντας τεν κατε και πισω ναμενε ειχε ενα τελευταιο χαρτι να παιξει για να το γυρισει σε ψυχολογια με βαζεχα και συσπειρωση και εχουμε το ματς β γυρο με γαυρο οακα και τετοια
τωρα ας προσευχεται μην κατσει καμια ηττα απτη γρια

GG*
09-12-2009, 09:09
τιμης ενεκεν στον βοηθο που μας χαρισε τοσο γελιο με τον θιασο του ολοι αποψε στο γηπεδο με μαυρα περιβραχιονια...χενκ δεν θα σε ξεχασουμε ποτε

KoiliaSamprela
09-12-2009, 11:21
τιμης ενεκεν στον βοηθο που μας χαρισε τοσο γελιο με τον θιασο του ολοι αποψε στο γηπεδο με μαυρα περιβραχιονια...χενκ δεν θα σε ξεχασουμε ποτε

πέρα από το κάζο στον αιώνιο σας αντίπαλο πάντως μην παραμυθιάζεσαι ότι έχεις καλύτερο ε? ;)

GuardianOfIvorytower
09-12-2009, 12:40
χαχαχαχαχα έλεος (από facebook):

http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/poteprolavan.jpg

:rofl::rofl::rofl:

Magellan
10-12-2009, 10:41
http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd11/imgv3b_hbwYzKzvcR.jpg

Raven Lord
10-12-2009, 10:44
ααχχαχαχαχαχα, όχι ρε, δε γίνονται αυτά...

Entrancemperium
10-12-2009, 16:03
Χαχαχαχα μαλάκες δεν παίζει, είναι όλα τα λεφτά.. Αν και ψιλοfake μου κάνει αλλά έχει γέλιο τρελό! Ψάχτε το profil της..

attila
10-12-2009, 16:04
λολ τωρα θα φυγει και ο χερσι απο την αεκ

Mitsmann
10-12-2009, 16:07
ο χερσι κανονικα πρεπει να σπασει στο ξυλο κορη και πατερα.

"σε τι ομαδα μου πατε να ερθω μωρη σαρδαναπαλη"

BlackiE
10-12-2009, 16:15
Χαχαχαχα μαλάκες δεν παίζει, είναι όλα τα λεφτά.. Αν και ψιλοfake μου κάνει αλλά έχει γέλιο τρελό! Ψάχτε το profil της..

Αυτή πρέπει να 'ναι. Έχει και άλμπουμ με τον καλό της στην Ίμπιζα.

attila
10-12-2009, 18:01
αυτη ειναι:

http://i252.photobucket.com/albums/hh18/ggattila/tencate.jpg

scarecrow
10-12-2009, 18:07
Τυχερέ Hersi....

Mitsmann
10-12-2009, 18:52
ο αλλος εχει τη μπαντανα και στην παραλια???

freak brother
10-12-2009, 20:04
http://img340.imageshack.us/img340/1017/snap2t.jpg

http://img689.imageshack.us/img689/8185/snap3t.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxa

Raven Lord
10-12-2009, 20:11
μάλιστα! πετάχτηκαν κ οι καλύτεροι φίλοι του Τεν Κάτε :P

fandango
10-12-2009, 20:12
αχαχαχχαχ θεούλης :touched:

attila
10-12-2009, 20:34
http://i252.photobucket.com/albums/hh18/ggattila/tencate2.jpg

http://i252.photobucket.com/albums/hh18/ggattila/tencate3.jpg

GG*
11-12-2009, 02:32

πέρα από το κάζο στον αιώνιο σας αντίπαλο πάντως μην παραμυθιάζεσαι ότι έχεις καλύτερο ε? ;)

ε καλα δεν ειναι και αλεφας αλλα τρωγεται(μεχρι να χασει κανα βαθμο στα ξεμπαργκα και τον στειλουμε πισω στον αμαζονιο)
για τον ξυπολητο πριγκηψ δεν μιλαω καν...

KoiliaSamprela
11-12-2009, 09:43

ε καλα δεν ειναι και αλεφας αλλα τρωγεται(μεχρι να χασει κανα βαθμο στα ξεμπαργκα και τον στειλουμε πισω στον αμαζονιο)
για τον ξυπολητο πριγκηψ δεν μιλαω καν...

τι να πεις δηλαδή , αφού τα λέει μόνος του :)

Mitsmann
11-12-2009, 12:17
αυτα τα ποστ ειναι λιγακι χαζα.

μια χαρα αυτοσαρκαζονται και οι οπαδοι οσφπ, αυτα τα "τα λετε και μονοι σας" προσωπικα μου προκαλουν μειδιαμα (σικ)

Raven Lord
11-12-2009, 13:13
νομίζω λέει για το βάτραχο

FIXXXER
11-12-2009, 13:21
:moutza:

(ετσι για τη φαση :grin: )

Raven Lord
11-12-2009, 13:27
:bow:

KoiliaSamprela
11-12-2009, 13:56
αυτα τα ποστ ειναι λιγακι χαζα.

μια χαρα αυτοσαρκαζονται και οι οπαδοι οσφπ, αυτα τα "τα λετε και μονοι σας" προσωπικα μου προκαλουν μειδιαμα (σικ)

Αν πάει σε εμένα τότε

ΦΓΙ

νομίζω λέει για το βάτραχο

Mitsmann
11-12-2009, 14:50
ιτς ε λαθος τοτε αη χαμπλυ ασκ φορ φοργκιβνεςς.

KoiliaSamprela
11-12-2009, 15:57
ιτς ε λαθος τοτε αη χαμπλυ ασκ φορ φοργκιβνεςς.

http://mutantreviewers.files.wordpress.com/2009/10/seagal6.jpg

scarecrow
11-12-2009, 17:27

Πω ρε πούστη μου...ΜΥΘΙΚΟ :rofl:

wino
11-12-2009, 23:24

afsafafasfagadgdsfgsdfgsdgdfsgsgdsgdfgsdgsggasdfgafasfasfafsfasfadssdf
malaka mou, petuxa gnwsto...

metaniwnw pou den anakalypsa apo prin poso 8eos einai!!!!!!

AngelOfSorrow
12-12-2009, 07:46
to kainourio leei:

ti tha kanoune ta xristougenna 7000 skoulikia sto aerodromio
ti?
tha apoxairetane abreu kai gracian

viva el loco

FIXXXER
12-12-2009, 15:18
Φερτε πισω Τρεζορ Λομανα να γινει χαμος ρεεεεεε

Phantom Duck
12-12-2009, 17:09
έχε χάρη που τον συμπαθώ γιατί είναι φάτσας αλλιώς θα άρχιζαν χριστοπαναγίες. το κεφάλι κάτω και φρένο μετά τις διαφημιστικές πινακίδες.

_UnHoLy^MaRtYr_
12-12-2009, 19:03
Θαρρώ πως είναι ό,τι καλύτερο για μεταγραφή Ιανουαρίου, αν δεν κάηκε (που δε νομίζω, σα διάολος θα τρέχει στις δοκιμές, δεν τον χάλασε) δε θα αργήσει να προσαρμοστεί και οκέη τέτοια ταχύτητα μπροστά δεν είχες ποτέ (ο Μπαμπαγκίντα δε μετράει, δεν ήκσερε μπάλα). Πρόπερσι είχε χάσει ματς με Τσέλσι, αν θυμάμαι καλά;

BlackiE
12-12-2009, 19:06
Μόνο σε μένα δεν άρεσε αυτός ε;

Επίσης λένε οτι πάνε για 10άρι μετά τον Λούα Λούα. Και αφού λογικά θα γίνουν 2 μεταγραφές, αριστερό χαφ δεν;

_UnHoLy^MaRtYr_
12-12-2009, 19:14
Μπορεί να πάρουν κανάν Καστίγιο τώρα (οκέη όχι Καστίγιο ίσως, αλλά και για κει κάτι όχι-τόσο-φοβερό θα παιχτεί -για να μη βγει ακριβός και να χει δικαίωμα συμμετοχής Τσ. Λ. , με το σκεπτικό Γιοβάνοβιτς για καλοκαίρι; (Αρκεί να τον κλείσουν από τώρα.)

Ο Λούα Λούα για ελληνική ομάδα είναι τεράστιος, νομίζω.

BlackiE
12-12-2009, 19:28
Τι κόλλημα έχει φάει Γιοβάνοβιτς, αν ισχύουν αυτά που γράφονται, μόνο πίπες δε μας παίρνει για να ρθει.

freak brother
12-12-2009, 19:37
μαρεσει που ανανεωσαν στον κουπερ τα αρειανα..

Phantom Duck
12-12-2009, 19:46
ντάξει, στο πρόγραμμα ήταν η ήττα από τον ΑΣΤΕΡΑ

jack the ripper
12-12-2009, 19:59
παιζει στριμ για την ομαδα?

SpiritCrusher
12-12-2009, 20:03
Ναι, όντως βρείτε ένα να δούμε την ΗΡΑΚΛΑΡΑ :!:

Entrancemperium
12-12-2009, 20:13
Πείτε κανά λινκάκι ρε παιδιά!!

jack the ripper
12-12-2009, 20:23
to vlepw apo sopcast

Entrancemperium
12-12-2009, 20:29
Ρε Τζακ στείλτε κανα λινκ, το σοπκαστ δε με βαζει!

00i00
12-12-2009, 20:33
φερτε πισω τον φοιρο ρε
ειστε ικανοι να πεσετε για τριτη φορα και θα μας αναγκασετε να δωσουμε σοου παλι
http://englishrussia.com/images/flying_fortress/3.jpg

Sotos_The_Tequiler
12-12-2009, 20:39
η κλάψα του Σισσέ έχει αρχίσει και μου τη δίνει απίστευτα σε ορισμένες φάσεις....

εδιτ: χαχαχααχα ρε τις γριές πετάνε ΚΑΡΟΤΑ στο γήπεδο ρε φίλε χαχαχαχαχαχ

fandango
12-12-2009, 20:42
έχασα και το πρεντίξιον με τους μαλάκες γαμώ.

SpiritCrusher
12-12-2009, 20:48
χαχαχα πετάνε καρότα στους λαγούς λέει. :touched:

Sotos_The_Tequiler
12-12-2009, 20:52
χαχαχα πετάνε καρότα στους λαγούς λέει. :touched:

σουρεάλ καταστάσεις :grin:
Τα πέταξαν στον Καραγκούνη όταν πήγε για εκτέλεση κόρνερ, πρέπει να ανέβει youtube αυτό το σκηνικό :P με Κάρα να καλύπτεται μην τυχόν του ρθει κανα λαχανικό στο κεφάλι χαχαχ

Mitsmann
12-12-2009, 20:53
να ψαξει ο εισαγγελεας αν υπαρχει ντουλαπι με καροτα στο καυτατζογλειο.

SpiritCrusher
12-12-2009, 20:56
Έλα μην γίνεσαι γραφικός :P

freak brother
12-12-2009, 21:21
http://www.atdhe.net/10945/watch-iraklis-saloniki-vs-panathinaikos-athens

Sotos_The_Tequiler
12-12-2009, 21:32
0-1 Νίνης

Υ.Γ.: η ΝΟΒΑ έβαλε βάζελους να περιγράφουν σήμερα; :P

Kelldorain
12-12-2009, 22:17
"Πετάνε κάτι πορτοκαλί πράγματα" έλεγε ο εκφωνητής. :touched:
Νίνης mvp ακόμα κι αν δεν σκόραρε, Κατσουράνης για άλλο ένα παιχνίδι αμυντικά μηδέν και γενικότερα είχε μεγάλο πρόβλημα πίσω ο Παναθηναικός αλλά Τζόρβα σε εξαιρετική μέρα.
Το αυτογκόλ Βύντρα αν έμπαινε θα ήταν Η Κορυφή μιας μεγάλης καριέρας.

geologiko_karoto
12-12-2009, 23:53
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4WPSocET6Lk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4WPSocET6Lk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

cancer
13-12-2009, 00:05
p1K2WvRRW-c&feature=player_embedded

μαρεσει που ανανεωσαν στον κουπερ τα αρειανα..
xtes ipegrapse simera ananewse?
i malakia me ton cuper einai oti an den eixe kanei tin poreia tote me ti valencia (kai me tous paiktes pou eixe) 8a itan sta azitita. eksallou apo kei ton pirame, ti e8niki georgias re konti.
alketa zeis :(

FIXXXER
13-12-2009, 01:21
έχε χάρη που τον συμπαθώ γιατί είναι φάτσας αλλιώς θα άρχιζαν χριστοπαναγίες. το κεφάλι κάτω και φρένο μετά τις διαφημιστικές πινακίδες.

Εισαι λιγο αδικος θαρρω και δε θα φερω ως επιχειρημα το γκολ με τον ΠΑΟ στο κυπελλο. Αντιθετα θα σου θυμισω οτι οποτε επαιζε τραβουσε δυο παικτες παντα πανω του γιατι πολυ απλα τον εναν τον περνουσε για πλακα ειτε λογω ταχυτητας ειτε λογω τριπλας, με συνεπεια να μενει καποιος αλλος ελευθερος, ενω ενιοτε περνουσε κι αλλους. Φυσικα και υστερουσε λιγακι εως και πολυ μερικες φορες σε θεματα πασας και σεντρας και προοπτικης, αλλα αν τα ειχε κι αυτα δε θα ειχε ερθει ουτε καν την πρωτη φορα. Εν κατακλειδι, για τον Ολυμπιακο του 2009-10 με εναν επιθετικο κι αυτος ο Μητρογλου, ειναι πολυτελεια να ερθει, οχι απλα απαραιτητος.

00i00
13-12-2009, 01:50
τα καροτα ηταν γεωλογικα?

Sotos_The_Tequiler
13-12-2009, 02:11
τα καροτα ηταν γεωλογικα?

βιολογικά θαρρώ :P

00i00
13-12-2009, 02:12
καροτα στον κοντη!!!!!!

Sotos_The_Tequiler
13-12-2009, 02:15
Καβάτζωσε κανα τσίπουρο "χωρίς" από τους χουντικούς σου κι άσε τα καρότα... :)

00i00
13-12-2009, 02:17
''χωρις'' δε βγαζουν εδω,δεν ειμεθα μπαθαναικοι...πρεπει να ρ8εις να βρασεις εσυ

εδω μονο παραισθησιογονα

Sotos_The_Tequiler
13-12-2009, 02:19
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήμεθα...

ΠΑΣ, ΚΛΑΡΙΝΟ.... ΤΣΙΠΟΥΡΟ και ΧΥΝΩ ;-)

00i00
13-12-2009, 02:19
πα να ανοιξω τοπικ...εγινα ΧΟΥΛΚ τωρα

Mitsmann
13-12-2009, 20:53
Ουτε κριτικη δεν αντεχει το ματς.

Καλα περασαμε, γελασαμε με τους διαιτητοεποπτες, και γενικα.

Sotos_The_Tequiler
13-12-2009, 20:59

ποιος πούστης έβαλε το τρίτο και έχασα το σκορ στο πρεντίξιον λιγκ;

Mitsmann
13-12-2009, 21:07
o Ντουντου.
ο εποπτης σηκωσε σημαια, αλλα καλυπτοταν ο Ντουντου περιπου 3 μετρα και ο εποπτης την εβαλε στον πατο του και πηγε στη σεντρα.

KoiliaSamprela
13-12-2009, 21:28
o Ντουντου.
ο εποπτης σηκωσε σημαια, αλλα καλυπτοταν ο Ντουντου περιπου 3 μετρα και ο εποπτης την εβαλε στον πατο του και πηγε στη σεντρα.

να σημειώσω ότι λέει αλήθεια , όντως δεν έπαιζε οφ-σάιντ ... απλά ο αμυντικός κάνει προς τα πίσω κουναβίσια και ο επόπτης έστελνε sms μάλλον.

Phantom Duck
13-12-2009, 21:37
τη σήκωσε για τον άλλονε που ήταν πίσω και ήταν εκτός φάσης. επίσης δεν πήγε στη σέντρα αμέσως.

Mitsmann
13-12-2009, 21:42
ναι, αη νοου, ειμουν στην αλλη κερκιδα αλλα στην ευθεια, τα συζητησανε λιγο με τον κεντρικο καρναβαλο και μετα πηγανε

Ford Prefect
13-12-2009, 21:48
Μέτριο παιχνίδι κάναμε αλλά ο Γκαλέτι είναι μεγάλη υπόθεση. Το κέντρο μας πάντως ακόμα έχει πρόβλημα.

Με τους επόπτες τι να πω; Σημειώνω απλώς ότι του βάζελου ήταν καραμπινάτο οφσάιντ ο Σπυρόπουλος πριν κάνει τη σέντρα. Εμάς πήγε πάλι να μας ακυρώσει γκολ. Ωραία.

Kelldorain
13-12-2009, 21:53
Δεν υπάρχουν αυτά που έχασε ο Λεβαδειακός πάντως, 3 τετ α τετ και ένα δοκάρι. Πρώτη φορά τόσο άθλια εμφάνιση Μαιστόροβιτς

Σημειώνω απλώς ότι του βάζελου ήταν καραμπινάτο οφσάιντ ο Σπυρόπουλος πριν κάνει τη σέντρα.

Όχι, ήταν offside 3 φάσεις πριν, απλά το novasports έδειξε το replay ακριβώς μετά το γκολ του Παναθηναικού και γι'αυτό υπήρξε μπέρδεμα

Mitsmann
13-12-2009, 21:53
ε, Φορντ, τωρα ειμαστε 50-50, σκασε και συ.

Ford Prefect
13-12-2009, 22:18
Αν ισχύει σκάω. Παρεμπιπτόντως γαμώ την νόβασπορτ. Ασχέτως περίεργων επαναλήψεων οι καλύψεις τους είναι άθλιες.

KoiliaSamprela
13-12-2009, 22:29
Δεν υπάρχουν αυτά που έχασε ο Λεβαδειακός πάντως, 3 τετ α τετ και ένα δοκάρι. Πρώτη φορά τόσο άθλια εμφάνιση Μαιστόροβιτς

Εντάξει ... όχι και πρώτη φορά ....

SpiritCrusher
13-12-2009, 23:17
Όχι, ήταν offside 3 φάσεις πριν, απλά το novasports έδειξε το replay ακριβώς μετά το γκολ του Παναθηναικού και γι'αυτό υπήρξε μπέρδεμα

Έχω την εντύπωση πως ήταν η ακριβώς προηγούμενη φάση και το replay τελείωνε στο σημείο που έδιναν τη πάσα για να γίνει η σέντρα του γκολ.

Kelldorain
13-12-2009, 23:26
Θα τσεκάρω, πάντως όταν το είδα με άλλους είχαμε την εντύπωση όλοι ότι είναι προηγούμενη φάση (και αυτό διάβασα και όπου κοίταξα δηλαδή), δεν είμαι 100% πάντως

00i00
13-12-2009, 23:56
κριμας για τα 8,9,10 χιλιαρικα(αναλογα την φιμιριδα)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eWTXw-eJrnY&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/eWTXw-eJrnY&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>

εις αλλαν...πολεμος στα ραδια με αυτους που θελουν μπαλα vs αυτους που θελουν αποτελεσμα

ΠΑΟΚ εισαι

Mitsmann
14-12-2009, 00:03
εγω δεν ειμαι ΠΑΟΚ, αλλα ψηφιζω το πρωτο.
στη σουπερλιγκα ελλαδαρας κιολα, αμα παιζεις μπαλα, (και αν εισαι παοκ και οχι ας πουμε ατρομητος, τυχαιο βεληνεκες ομαδας) παιρνεις και τ αποτελεσματα.

αλλα κριμα ειναι να διακοπει ο στρατηγικος σχεδιασμος του φερνανδου.

00i00
14-12-2009, 00:10
ε καλα ενα ημιχρονιο επαιξε...δεν εχει φοβο ο κυβοκεφαλος

GG*
14-12-2009, 00:29
αν και ο εποπτης θελησε να διατηρησει την φετινη παραδοση στο καραισκακη,χαλασε η δουλεια

εκει στη νοβα εχουν θεμα με τα ριπλει του παναθηναικου τελικα,τους εχουν ματιασει....

freak brother
14-12-2009, 00:54

ποιος πούστης έβαλε το τρίτο και έχασα το σκορ στο πρεντίξιον λιγκ;

:grin:

Odonian
14-12-2009, 02:19
Σημειώνω απλώς ότι του βάζελου ήταν καραμπινάτο οφσάιντ ο Σπυρόπουλος πριν κάνει τη σέντρα.

Αφού σχολιάζεις τη διαιτησία (όπως το κάνεις τέλος πάντων), πες ότι δε μας έδωσε και ένα μπέναλτυ.

SpiritCrusher
14-12-2009, 02:51
Με αφορμή το αποπάνω έψαχνα να βρω να δω τη φάση που κάποιος δικός σας (Σπυρόπουλος; ) κλώτσησε δικό μας (Μπόσνιακ; ) στη κοιλιά ( ; ) μέσα στη μικρή περιοχή για να δω αν ήταν τίποτα αλλά δεν το βρίσκω. Αντ' αυτού βρήκα αυτό που ενώ έβλεπα το ματς πίστευα πως δεν ήταν τίποτα αλλά εδώ παρατηρώ πως η μπάλα δεν αλλάζει ποτέ τροχιά και άρα ο Καντέ πήρε μόνο Ιακομπ

http://www.youtube.com/watch?v=o9A4JVHeaXA

κοίτα να δεις :!:

Ξαναείδα και τη φάση του γκολ και αρχίζει από Τζόρβα η επίθεση και άρα είναι όντως άσχετη με το replay του offside.

εντιντ: το βρήκα αλλά μόνο από μουφοκάμερα http://www.youtube.com/watch?v=68HV1FYP2ac

Όπως και να έχει η διαιτησία ήταν στη καλύτερη του στυλ "α αυτό ηταν λάθος σφύριγμα, μάλλον το παράκανα. Ας δώσω τώρα ένα στους άλλους"

Odonian
14-12-2009, 03:00
Αμέ. Για το πέος ήταν, όπως και την προηγούμενη αγωνιστική, με τον Αστέρα. Γενικά φέτος έχουν γαμηθεί τα κοράκια λίγο.

έντιτ: Όταν είδα την ανατροπή Ιακόμπ σε ζωντανή μετάδοση δε μου φάνηκε κάτι. Υπάρχει από τη ΝΟΒΑ βίντεο; Την κλωτσιά την είδα, θα μπορούσε να δώσει κάτι.

Ford Prefect
14-12-2009, 03:01

Αφού σχολιάζεις τη διαιτησία (όπως το κάνεις τέλος πάντων), πες ότι δε μας έδωσε και ένα μπέναλτυ.

Δεν θυμάμαι κανένα πέναλτι για σας, μόνο την κλωτσιά που έφαγε ο τυπάς του Ήρα θυμάμαι, δίνεται-δε-δίνεται. Με βάζελο το έβλεπα και δεν θυμάμαι να σχολιάζει κάτι. Σαν τα περσινά τα 5-6 ήταν και αυτό;

Odonian
14-12-2009, 03:08
Άλλος ένας ειδικός φίλος να υποστηρίξει τον Φορντ! Υπάρχει ένας για κάθε περίσταση, φαίνεται.

Σπιριτκράσερ, είχαμε ανατροπή του Χριστοδουλόπουλου προς το τέλος, για όχι;

Κάπου στο 2ο λεπτό: http://www.youtube.com/watch?v=iqjgxDN00XY

FIXXXER
14-12-2009, 03:17
Ειναι πεντακαθαρο πεναλτυ και δεν υπαρχει πλεονεκτημα στο πεναλτυ.
Αρα ενταξει, δεν υπαρχει ευνοια της διαιτησιας για ΠΑΟ φετος. :twisted:

Odonian
14-12-2009, 03:21
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΝΑΛΤΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ.

FIXXXER
14-12-2009, 03:22
Χαχαχαχα ηταν στο 93 ε :P

Odonian
14-12-2009, 03:23
Ε ναι. :P

FIXXXER
14-12-2009, 03:37
Φιλε Οντονιαν το σκεφτηκα λιγο και εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ειναι οπως φαινονται τα πραγματα. Ποτε παιζει με τον Ολυμπιακο ο Ηρακλης??? Η με καποιο παραρτημα του Ολυμπιακου?? Γιατι το πεναλτυ ηταν ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον τερματοφυλακα ο οποιος θα εχανε μετα τον επομενο αγωνα... να ελεγχθει παρακαλω ποιος ειναι ο επομενος αντιπαλος, αν ειναι παραρτημα του Θρυλου καπως ετσι δινονται οι βαθμοι στα παραρτηματα που μετα στηνουν κωλο στον Ολυμπιλαγο. ΤΥΧΑΙΟ που δεν το εδωσε??? Δε μπορω να τα σκεφτομαι ολα εγω για σενα ε. :razz:

Odonian
14-12-2009, 03:40
Μα το σκέφτηκα φίλε ΦΙΞΞΞΕΡ, αλλά από την άλλη έβαλα στη ζυγαριά την 4η κίτρινη κάρτα που πήρε ο αβραμης για διαμαρτυρία και τον αναγκάζει να λείψει σε ένα από τα σημαντικότατα επόμενα ματς του γαυρου και η σιγουριά μου για τη νεόκτιστη κοκκινη παραγκα κλονίστηκε λίγο. Μην ανησυχείς όμως, θα επανέλθω με περισσότερα στοιχεία συντόμως! :razz:

FIXXXER
14-12-2009, 03:43
Ενταξει τοτε. Αν τα εχω σημειωσει καλα στο μπλοκακι μου παντως απο την αρχη του πρωταθληματος, σας χρωστανε 4 πλαγια, 2 πεναλτυ, 1 κορνερ και μια παρατηρηση στον προπονητη αντιπαλης ομαδας ενω πρεπει να δωσουν 1 κοκκινη καρτα 2 αδικα φαουλ στους αντιπαλους σας ή τα αναποδα σε μας για να πειστουμε οτι υπαρχει ισορροπια και οτι δεν υπαρχει παραγκα!

Odonian
14-12-2009, 03:46
2 κόρνερ.

SpiritCrusher
14-12-2009, 05:17
Wat; Πότε είπα πως του Χριστοδουλόπουλου δεν ήταν πέναλτυ;

Απλά μην μου κλαίγεστε κιόλας :P

Odonian
14-12-2009, 08:26
Όχι ρε δεν είπα ότι είπες κάτι τέτοιο. Απλά απαντούσα στον φορντ που μια ακόμα φορά έχει επιλεκτική μνήμη. Είδε ένα οφσάηντ (και σε άλλη φάση μάλιστα!) και δε θυμάται το καθαρό μπέναλτυ - και ο "φίλος" του το ίδιο. Κάνει και ειρωνικά σχολιάκια για το αν ήταν σαν τα 5-6 περσινά (ναι φίλε φορντ, ακριβώς σαν αυτά ήταν, καθαρό και δεν το θυμάσαι).

Η διαιτησία δεν ήταν για να κλαιγόμαστε φυσικά, εκτός αν κλαίμε όλοι μαζί για την κατάντια της.

Raven Lord
14-12-2009, 11:19
χαχα, τραγικός ο "φίλαθλος"...
"από οφσάιντ ξεκίνησε το γκολ του νίνη" στο χτεσινό πρωτοσέλιδο
"κανένα οφσάιντ στο γκολ του νίνη" στο σημερινό.
αναρωτιέμαι αν βλέπουν τους αγώνες ή αν γράφουν τα ρεπορταζ στο στυλ "μου είπε ο ταδε"

Moonspellheim
14-12-2009, 11:42
αν γράφουν τα ρεπορταζ στο στυλ "μου είπε ο ταδε"

pragmatika peftw apo ta synnefa an kanoun kati tetoio

Raven Lord
14-12-2009, 12:05
lol

Ford Prefect
14-12-2009, 12:10
Απλά απαντούσα στον φορντ που μια ακόμα φορά έχει επιλεκτική μνήμη. Είδε ένα οφσάηντ (και σε άλλη φάση μάλιστα!) και δε θυμάται το καθαρό μπέναλτυ - και ο "φίλος" του το ίδιο. Κάνει και ειρωνικά σχολιάκια για το αν ήταν σαν τα 5-6 περσινά (ναι φίλε φορντ, ακριβώς σαν αυτά ήταν, καθαρό και δεν το θυμάσαι).

Έλα, μη γίνεσαι μαλάκας. Τη θυμήθηκα τη φάση και δεν γνώριζα ότι δεν παίζει πλεονέκτημα στο πέναλτι. Συνεχίσατε κανονικά πάντως να παίζετε. Έστω. Σας αδίκησαν στο '93 λοιπόν.

Όσο για το "φίλο" μου, είσαι μεγάλος ντετέκτιβ. Πρώτον ο τυπάς με τις κροτίδες ήταν από φόρουμ, το οποίο είχαν αναφέρει. Δεύτερον, τον φίλο μου τον λένε Γιάννη και παίζει στους μάστερ ρισέτ και βλέπουμε σχεδόν πάντα μαζί μπάλα. Τρίτον, είσαι ψιλοβλακάκος γιατί πραγματικά νομίζεις ότι εφευρίσκω άτομα για να κάνω κουβέντα. Άλλη ανάγκη δεν είχα. Τέταρτον, ωραίο το σχόλιο στην παρένθεση (μπούρδα μεν, touche δε)

Ford Prefect
14-12-2009, 12:11
A, και το οφσάιντ μπέρδεψε πολύ κόσμο, όχι μόνο εμένα και ευθύνεται η Νόβα. Εσάς δε σας μπέρδεψε βέβαια, το ξέρατε ΑΠΟ ΥΣΤΕΡΑ ότι δεν ήταν η ίδια φάση.

Raven Lord
14-12-2009, 12:38
προφανώς αν παρακολουθείς το ματς, θυμάσαι τις φάσεις.

SpiritCrusher
14-12-2009, 12:58
Όχι ρε δεν είπα ότι είπες κάτι τέτοιο. Απλά απαντούσα στον φορντ που μια ακόμα φορά έχει επιλεκτική μνήμη. Είδε ένα οφσάηντ (και σε άλλη φάση μάλιστα!) και δε θυμάται το καθαρό μπέναλτυ - και ο "φίλος" του το ίδιο. Κάνει και ειρωνικά σχολιάκια για το αν ήταν σαν τα 5-6 περσινά (ναι φίλε φορντ, ακριβώς σαν αυτά ήταν, καθαρό και δεν το θυμάσαι).

A ok δεν το έπιασα, κυρίως γιατί δεν ξέρω κιόλας τι είναι αυτό το "5-6 περσινά" στο οποίο αναφέρεστε. :P

Ford Prefect
14-12-2009, 13:17
προφανώς αν παρακολουθείς το ματς, θυμάσαι τις φάσεις.

Α, και εσύ κατάλαβες από την λήψη ότι δεν ήταν οφσάιντ. Μάλιστα. Εγώ πάλι, για να καταλάβω αν κάτι είναι οφσάιντ περιμένω το ριπλέι. Δεν φταίω εγώ αν η νόβα παίζει το πουλάκι της.

Raven Lord
14-12-2009, 13:43
όχι, εννοώ ότι κατάλαβα ότι το ριπλέι της νόβα ήταν για άλλη φάση

Ford Prefect
14-12-2009, 14:02
Συγχαρητήρια, κερδίζεις μπισκότο.

FIXXXER
14-12-2009, 14:21

(ερχοταν την ειδα απο μακρια)

Raven Lord
14-12-2009, 20:00
με γλίτωσες από τον κόπο :P

Odonian
14-12-2009, 22:16
Απλά απαντούσα στον φορντ που μια ακόμα φορά έχει επιλεκτική μνήμη. Είδε ένα οφσάηντ (και σε άλλη φάση μάλιστα!) και δε θυμάται το καθαρό μπέναλτυ - και ο "φίλος" του το ίδιο. Κάνει και ειρωνικά σχολιάκια για το αν ήταν σαν τα 5-6 περσινά (ναι φίλε φορντ, ακριβώς σαν αυτά ήταν, καθαρό και δεν το θυμάσαι).

Έλα, μη γίνεσαι μαλάκας. Τη θυμήθηκα τη φάση και δεν γνώριζα ότι δεν παίζει πλεονέκτημα στο πέναλτι. Συνεχίσατε κανονικά πάντως να παίζετε. Έστω. Σας αδίκησαν στο '93 λοιπόν.

Όσο για το "φίλο" μου, είσαι μεγάλος ντετέκτιβ. Πρώτον ο τυπάς με τις κροτίδες ήταν από φόρουμ, το οποίο είχαν αναφέρει. Δεύτερον, τον φίλο μου τον λένε Γιάννη και παίζει στους μάστερ ρισέτ και βλέπουμε σχεδόν πάντα μαζί μπάλα. Τρίτον, είσαι ψιλοβλακάκος γιατί πραγματικά νομίζεις ότι εφευρίσκω άτομα για να κάνω κουβέντα. Άλλη ανάγκη δεν είχα. Τέταρτον, ωραίο το σχόλιο στην παρένθεση (μπούρδα μεν, touche δε)

Συνεχίσαμε να παίζουμε και λέει κάτι αυτό; Έπρεπε να μη σουτάρει ο Σισέ γιατί ο διαιτητής είναι μαλάκας; Αφού δε σφύριξε. Μια χαρά διαμαρτυρόταν ο Χριστοδουλόπουλος μετά.

Όσο για τα αριθμημένα σου, δεν γράφω ότι εφευρίσκεις φίλους, απλά σε καμιά περίπτωση οι φίλοι "ιατροδικαστές" και ο φίλος "βάζελος" δεν είναι επιχειρήματα για οτιδήποτε. Το βιντεάκι που πόσταρα και το πορισμα του κανονικού ιατροδικαστή, είναι. Απλά πράγματα.

Μπούρδα, αλλά το πέναλτυ δεν το θυμάσαι και το οφσάηντ το είδες λάθος, σε ματς που έγινε προχτές. Δε σε εμπιστεύομαι να θυμάσαι περσινές φάσεις του ΠΑΟ ούτε με σφαίρες (ακόμα και αεροβόλου).

freak brother
14-12-2009, 22:51
ο γιος του ψωμιαδη του κανε δωρο για τα γενεθλια του τον σμολαρεκ...?? 8)

AngelOfSorrow
15-12-2009, 04:52
ο γιος του ψωμιαδη του κανε δωρο για τα γενεθλια του τον σμολαρεκ...?? 8)

razor sxoliase

Ford Prefect
15-12-2009, 14:57
Συνεχίσαμε να παίζουμε και λέει κάτι αυτό; Έπρεπε να μη σουτάρει ο Σισέ γιατί ο διαιτητής είναι μαλάκας; Αφού δε σφύριξε. Μια χαρά διαμαρτυρόταν ο Χριστοδουλόπουλος μετά.

Ρε μπαγλαμά, το'παμε, σας αδίκησαν στο 93. Θα σκούζετε και γι'αυτό; Να ξέρω δηλαδή. Ή καβαντζώνεσαι από τώρα ότι "να, με αδίκησαν στο '93 ενώ είμαι μπροστά στο σκορ";

Όσο για τα αριθμημένα σου, δεν γράφω ότι εφευρίσκεις φίλους, απλά σε καμιά περίπτωση οι φίλοι "ιατροδικαστές" και ο φίλος "βάζελος" δεν είναι επιχειρήματα για οτιδήποτε. Το βιντεάκι που πόσταρα και το πορισμα του κανονικού ιατροδικαστή, είναι. Απλά πράγματα.

Βέβαια, γι'αυτό το έβαλες σε εισαγωγικά και πετάς παπαριές ότι έχω φίλο για κάθε περίπτωση. Ούτε έφερα τον φίλο μου για επιχείρημα, πέραν του ότι στο λεπτό που έγινε δεν δώσαμε σημασία, ούτε αυτός που είναι η ομάδα του, οπότε λογικό είναι να το ξεχάσουμε. Αλλά ντάξει, άμα χαίρεσαι εσύ εμένα μου περισσεύει.

Μπούρδα, αλλά το πέναλτυ δεν το θυμάσαι και το οφσάηντ το είδες λάθος, σε ματς που έγινε προχτές. Δε σε εμπιστεύομαι να θυμάσαι περσινές φάσεις του ΠΑΟ ούτε με σφαίρες (ακόμα και αεροβόλου).
Το οφσάιντ το έδειξαν λάθος, πολύς κόσμος μπερδεύτηκε, κάτι το οποίο ούτως ή άλλως είχα καλύψει με προηγούμενο ποστ. Το πέναλτι χέστηκα, σου εξήγησα, την θυμάμαι την φάση τώρα, σημασία δεν της έδωσα απλά. Και τα περσινά τα 5-6 και τους 9 βαθμούς τουλάχιστον που θέλατε θυμάμαι επίσης μια χαρά. Αλλά μην με εμπιστεύεσαι. Δεν μπορείς να βασίζεις την τιμή της Πανάθας σε όποια κι όποια χέρια, όλα κι όλα.

FIXXXER
15-12-2009, 15:11
ΕΥΡΩπαναθας

(ας φαει και κανας αλλος μουτζα, οχι μονο εσυ)

Odonian
15-12-2009, 15:30

Ρε μπαγλαμά, το'παμε, σας αδίκησαν στο 93. Θα σκούζετε και γι'αυτό; Να ξέρω δηλαδή. Ή καβαντζώνεσαι από τώρα ότι "να, με αδίκησαν στο '93 ενώ είμαι μπροστά στο σκορ";

Καλά, αντίληψη μηδέν. Ποιος σκούζει μωρέ; Εσύ ξεκίνησες να μιλάς για τη διαιτησία στο δικό μας ματς! Σου ανέφερα ότι ξέχασες μια σημαντική φάση. Το αν σκούζω φαίνεται από τα ποστ που αντάλλαξα με τον φίλο οπαδό του Ηρακλή. Εσύ "έσκουξες" για το οφ σάηντ.

freak brother
19-12-2009, 20:21
τι εχασε ο λετο!!!!!!!!!:|

Abruzzi
19-12-2009, 20:23
που το βλεπεις

freak brother
19-12-2009, 20:35
nova σε σπιτι φιλου.

Kelldorain
19-12-2009, 20:48
Κατσουράνης , Καραγκούνης χάλια, οι υπόλοιποι καλά παίζουν, λογικά θα το πάρει στο 2ο.
Επίσης ομορφιά ποδοσφαίρου στη Λειβαδειά, θύμησε παλιές εποχές :touched:

Mitsmann
19-12-2009, 21:04
Ένταση στο ημίχρονο με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να προσεγγίσουν τους οπαδούς του ΠΑΣ.

Αυτη τη φορα μπορει να ειναι τιποτα Συριοι Μουτζαχεντιν.

FIXXXER
19-12-2009, 21:10
nova σε σπιτι φιλου.

δωσε λινκ για σπιτι φιλου

Odonian
19-12-2009, 21:18
Οι φίλοι του ΠΑΣ μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους και προκάλεσαν με διάφορες χειρονομίες τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βγήκαν έξω από το γήπεδο και μπήκαν στη θύρα 32, όπου βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Οι "πράσινοι" άρχισαν να εκτοξεύουν φωτοβολίδες και καρέκλες προς τους οπαδούς του ΠΑΣ, αλλά μία διμοιρία των ΜΑΤ επενέβη και ηρέμησε τα πνεύματα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ζητήθηκε από τα μεγάφωνα να απομακρυνθούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, με το συμβάν να παίρνει τέλος.

Odonian
19-12-2009, 22:15
Δυστυχώς το περισσότερο ματς το άκουσα, αλλά από όσα είδα και τα σχόλια των δημοσιογράφων, δεν παίξαμε άσχημα. Ο Γιούρκας ήταν καλός; Κατάλαβα ότι ανεβαίνει.

Καιρός ήταν να πάει ο Κατσουράνης και λίγο στην άμυνα σε ματς που πρέπει να ανέβουμε ψηλά (και για να δει πως είναι να μαρκάρουνε λίγο ξανά).

Kelldorain
19-12-2009, 22:20
Ο Σειταρίδης ναι ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με τα 2 προηγούμενα που έπαιξε. Του Νιόπλια του βγήκε και η αλλαγή Νίνη και η αλλαγή Χριστοδουλόπουλου (ο Λέτο φάνηκε να στραβώνει btw) και η μετατόπιση του Κατσουράνη στην άμυνα. Το τελευταίο θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να αποτελέσει και μόνιμη λύση αλλά απ'ότι φαίνεται ως τώρα ο Κατσουράνης θέλει πολύ να ανεβαίνει οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να δουλέψει

jack the ripper
19-12-2009, 23:33
elpizw o leto na min arxisei tis malakies tou ..to mats den to da eleipa allaapo oti akousa paizame kala mprosta pisw metria pali

GG*
20-12-2009, 02:56
δηλωσεις του λιτσα πατερα:
Όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι αγνά παιδιά και από εκει και πέρα προκλήθηκαν από τους φιλάθλους του ΠΑΣ
.

Odonian
20-12-2009, 03:53
Οι ανταποκριτές μου στις κερκίδες (όχι του ΠΑΟ ντε) με ενημερώνουν ότι το θέμα ξεκίνησε από οπαδό του ΠΑΟ που βούτηξε πανώ, τον επανέφερε στην τάξη σεκιουριτάς, αλλά οι οπαδοί ΠΑΣ που τον κυνήγησαν προκάλεσαν τους οργανωμένους με συνθήματα κλπ, με αποτέλεσμα να περικυκλωθούν οι φιλοξενούμενοι και παραλίγο να τις φάνε. Με ενημέρωσαν δε, ότι αρχίδια τους έσωσαν τα ΜΑΤ, ήταν τόσο λίγοι οι μπάτσοι, που χαλαρά θα τους πατούσαν οι οπαδοί ΠΑΟ. Απλά είναι αγνά παιδιά που λέει και ο Πατήρ.

Αν έχουμε κάποιον στους οπαδοί ΠΑΟ μέσα (εγώ δεν πήγα), ας πει και την άλλη πλευρά, κουβέντα να γίνεται.

Μας αξίζει πρόστιμο για τις φωτοβολίδες!

Mitsmann
20-12-2009, 12:06
απο περιεργεια, και χωρις ειρωνια, πως νιωθετε ολοι εσεις οι "δε θελαμε τον Μπαγεβιτς γιατι αντιπροσωπευει το Σκοτος, τον Σατανα, και τον εχθρο του Ανωτερου Καλου που πρεσβευει ο Παο" που ο Προεδρος της ομαδας σας, θελει να γινει ο,τι μισειτε περισσοτερο και πασχιζει συγκινητικα για αυτο?

FIXXXER
20-12-2009, 13:51
Shhhhhhhhhhhhhhhhhht!!!! You should only refer to him as "he who must not be namits"

Raven Lord
20-12-2009, 16:11
νίκη με "καρδιά πρωταθλητή". ένα σπρωξιματάκι εκεί που μπούκωσε ήταν αρκετό για να ξεσπάσει καταιγίδα. για τους gayρους έχω μια απορία. υποτίθεται δεν ασχολείστε μόνο με την ομάδα σας? νόμιζα ότι εμείς είμαστε οι γραφικοί που ασχολούμαστε με εσάς.

FIXXXER
20-12-2009, 16:15
Σε ποιους αναφερεσαι?

Odonian
20-12-2009, 18:08
Σύμφωνα με το φως ΤΡΙΑ γκολ του ΠΑΟ ήταν πέτσινα. Πάλι καλά που βάλαμε τέσσερα. Έχουν σαλτάρει εκεί πέρα.

00i00
20-12-2009, 18:54
ρε την καημενη την αεκς

freak brother
20-12-2009, 19:08
http://img687.imageshack.us/img687/5369/cisse2.jpg

Odonian
20-12-2009, 19:26
:touched:

jack the ripper
20-12-2009, 19:31
πω ρε μαλακα μου που εχει καταντησει η αεκ :/

freak brother
20-12-2009, 19:32
ενταξει ρε απο τον αστερα εκτος χανει σιγα.

KoiliaSamprela
20-12-2009, 19:44
ΤΗΝ 4Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ.

τραγωδία για μια ακόμα φορά .... σε λίγο θα αρχίσουν να μας λυπούνται.

Πραγματικά όμως χωρίς ψυχή δεν έχεις δικαίωμα να ελπίζεις σε καμία νίκη.

Kelldorain
20-12-2009, 20:50
Δεν έχω ξαναδεί τον Άρη να παίζει τόσο καλά, αλλά είναι σε μεγάλη μέρα ο Νικοπολίδης και έχει ο Άρης το (μόνιμο) πρόβλημα στα τελειώματα. Πολύ ωραίο ματς πάντως

jack the ripper
20-12-2009, 20:52
oti eipe o panw
poly wraio mats o aris paizei fovera(einai kai atyxos sto teleiwma vevaia kai exei kai nikopolidi se megali vradya)...
na doume

Odonian
20-12-2009, 20:52
Τι κάνει ο Άρης ρε, δεν το περίμενα. Ωραίο ματς.

00i00
20-12-2009, 21:01
και στην γκατζολια 5 γκολ σε ενα ημιχρονιο...καλη φασις

Odonian
20-12-2009, 22:02
Δίκαιη νίκη του Άρεως, με κόντα διαιτησία κιόλα. Τρελός ρυθμός και πίεση ψηλά. Αν είχαν και τελειώματα της προκοπής, θα έβαζαν πολλά. Ασταθείς πίσω βέβαια, αλλά οι φάσεις συντριπτικά υπέρ τους.

Και ελάχιστους αγώνες μετά το ντέρμπυ κορυφής, μπροστά πάλι ο ΠΑΟ. Για να δούμε.

Sotos_The_Tequiler
20-12-2009, 22:02
χαχαχαχαχ ο μεταφραστής του Καμπορα όλα τα λεφτα χαχααχα μπροστά στην κάμερα το μαλακα χαχαχαχ

Kelldorain
20-12-2009, 22:05
Δίκαιο συνολικά το αποτέλεσμα, ο Άρης στο β' δεν έκανε ανάλογη εμφάνιση αλλά και πάλι ήταν καλύτερος μέχρι να βάλει το γκολ. Ναφτί εκπληκτικό παιχνίδι ανασταλτικά απλά το χάλασε λίγο σε κάποια τελείωματα, αναπάντεχα καλό παιχνίδι από Κόκε και από Ολυμπιακό καλύτεροι Νικοπολίδης (αν και αυτό (http://goal4replay.com/VideoWatchF.asp?ID=35492&Ln=En) που έφαγε δεν υπάρχει - εξίσου φταίει και ο Όσκαρ βέβαια) και Ζαιρί απ'όταν μπήκε, τα αμυντικά χαφ ανύπαρκτα. Επίσης πραγματικά κακή διαιτησία, δεν καταλαβαίνω με τόσα που 'χει κάνει ο Παμπορίδης γιατί είναι ακόμα στους πίνακες

Odonian
20-12-2009, 22:07
Πραγματικά ο παμποριδης έχει κάνει εξαιρετικά κακά παιχνίδια.

jack the ripper
20-12-2009, 22:14
perimenw na dw vathmologia poui tha tou dwsoun

Mitsmann
20-12-2009, 22:15
Ξενερωτικη ηττα, αλλα οπως και να το κανουμε, μεσα στο προγραμμα. Οχι αυτη καθ αυτη, αλλα μια ηττα σε Τουμπα/Οακα/Βικελιδης/Ξανθη/Αλκαζαρ/εντος με παο, ειναι παραπανω απο μια χαρα.

Αν δεν πεφτουν σαν τις μυγες και στον β γυρο οι τραυματιες, το -2 ειναι οχι μονο αναμενομενο, αλλα και καλυτερο απ οτι περιμενα.

και παλι επαιρνε το Χ, αλλα εκει ο Οσκαρ αποφασιζει να κρατησει την κατοχη της μπαλας, για καποιο λογο.

Magellan
20-12-2009, 22:44
καλα χριστουγεννα

carheart
20-12-2009, 23:41
Οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν και βανδάλισαν το κόκκινο πούλμαν που μετέφερε την ομάδα του Άρη.

Νόμπελ.

psychotron
20-12-2009, 23:44
Καταπληκτική εμφάνιση...
Χωρίς Μέλμπεργκ η άμυνα δε μας τα λέει καλά, ευτυχώς που υπήρχε κι ο Αντωνάκης.

Όθκαρ Γκονδάλεθ :touched::touched::touched:

Raven Lord
21-12-2009, 00:03
το καλύτερο ματς του άρη φέτος. ο gayρος, τα ίδια παντελάκη μου... οι γνωστές ελείψεις και άμυνα τραγωδία χωρις το μέλμπεργκ (μια φορά μαλάκας ο κλαριτζης με αυτό που είπε το καλοκαίρι, δέκα φορές μαλάκες στη διοίκηση που δεν το έδιωξαν από τότε με τις κλωτσιές).

Raven Lord
21-12-2009, 00:23
α κ ένα σχολιάκι για το δικό μας ματς. εντάξει, το 4-0, οι 22-6 τελικές και η 62-38 κατοχή δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος ήταν το αφεντικό, αλλά περίμενα τα σχόλια των σημερινών εφημερίδων για να σχολιάσω το πέναλτυ. οι περισσότερες (εξέδρα, γκολ, σπορντέι) το έκριναν σωστό. για'μενα αυτά δεν πρέπει να δίνονται. πέρσυ δε θα το παίρναμε ούτε κατά διάνοια.

επίσης, μπράβο στο σισέ που ήρθε να παίξει μπάλλα και όταν υποσχέθηκε 20-25 γκολ το εννοούσε. αντίθετα με υποσχέσεις που έδωσαν άλλοι...

Abruzzi
21-12-2009, 00:29
ας οψεται το μουντιαλ

freak brother
21-12-2009, 00:51
με τον εργοτελη την γλιτωσαν , σημερα με κοντρα διαιτησια και κηπουρο σε τρελη φορμα εγινε το πρεπον σε ηλιθια φαση..Οσκαρ μαγικος και εχασε το αχαστο και μαλακιστηκε στο γκολ! Τεραστια η απουσια το Μελμπεργκ , τα αρειανα προφανως παιζαν σαν σκυλια γιατι ..."αμα μας καναν τετοια οι δικοι μας πριν το παιχνιδι..." :dfinger:

Ford Prefect
21-12-2009, 02:09
Εντάξει, απλά πράργματα. Μας πάτησε κάτω ο Άρης. Άμυνα -50% ελλείψει Μέλμπεργκ, κέντρο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, μιλάμε για χωνί όμως, αθάνατε Ντομί, και σήμερα ο Ζίκος έκανε και από τα χειρότερα στησίματα και αλλαγές πολύ αργά (αυτό το τελευταίο το έχει συνήθειο).

Ο Ζαϊρί τον εκθέτει.

Πάμε για Μπεν Αρφά όμως, επιβεβαιωμένο και από τη διοίκηση, πού το πας αυτό;

00i00
21-12-2009, 02:17
ξακοσα πενηντα χιλιαρκα μοιραστικαν επροχτε οι ποδοσφαιριστας του αρεως

χωνε παντερα χωνε

Moonspellheim
21-12-2009, 02:23
Εντάξει, απλά πράργματα. Μας πάτησε κάτω ο Άρης. Άμυνα -50% ελλείψει Μέλμπεργκ, κέντρο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, μιλάμε για χωνί όμως, αθάνατε Ντομί, και σήμερα ο Ζίκος έκανε και από τα χειρότερα στησίματα και αλλαγές πολύ αργά (αυτό το τελευταίο το έχει συνήθειο).

Ο Ζαϊρί τον εκθέτει.

Πάμε για Μπεν Αρφά όμως, επιβεβαιωμένο και από τη διοίκηση, πού το πας αυτό;

den ftaiei pantws o domi pou ton evale amyntiko-xaf.pragmatika den mporw na katalavw ti pio orthologiko apo to na ksekinhsei galitsio deksia kai torosidh amyntiko xaf....?

Ford Prefect
21-12-2009, 03:10
Εξ ου και ο Ζίκος έκανε από τα χειρότερα στησίματα. Κάποιος έπρεπε να καλύψει το κενό του τενκάτε...

Εγώ προτιμώ και Πάντο στη θέση Γκαλίτσιου.

FIXXXER
21-12-2009, 03:59
Παντο προτιμουμε γενικοτερα απο ολους εκτος απο Τοροσιδη για δεξι μπακ. Και ισως και για αριστερο .

Odonian
21-12-2009, 05:50
Και το επικοινωνιακό τανκ του γαυρου ήδη ξεκίνησε: Σφαγή ο παμποριδης, έδωσε στον Άρη τη νίκη. Γελάει ο κόσμος.

FIXXXER
21-12-2009, 05:57
Ειναι ακριβως οσο γελοιο οσο το "κερδισε Ολυμπιακο και Παμποριδη".

Odonian
21-12-2009, 06:06
Ναι αμέ, το ίδιο θα ακουστούν αυτά. Αν βοήθησε κάποιον με τις μαλακίες του ο παμπο πάντως, αυτός ήταν ο γαυρος, κυρίως για το χέρι, αλλά και κάτι άλλα ψιλά.

FIXXXER
21-12-2009, 07:47
Πρεπει να εχουμε πολυ ηλιθιες "δημοσιες σχεσεις" αν μας βοηθησε ο Παμπο (yo, sup Pabo?) και κατορθωσαμε να χασουμε. Το να μας δωσει ενα πεναλτυ που ζητησαμε στο τελος και το να ακυρωσει το γκολ ως επιθετικο φαουλ φανταζομαι ηταν πολυ δυσκολο να τα σκεφτει ο Παμπο αν ηθελε να μας βοηθησει... εκτος κι αν τα λαθη του Παμπο ηταν απλα λαθη. Οπως αυτα δηλαδη που γινονται καθε βδομαδα. Α, οταν χανει ο Ολυμπιακος μονο ε.

Odonian
21-12-2009, 08:03
Μη μου βάζεις λόγια που δεν είπα. Δεν είμαι εγώ που με την πρώτη ευκαιρία εφευρίσκω "ύποπτες διαιτησίες". Ο παμποριδης έχει αποδείξει ότι είναι πολύ κακός διαιτητής και αυτή δεν ήταν καν η χειρότερη του φέτος (στην Τούμπα με Ηρακλή νομίζω τα έκανε πιο σκατά, με τις κόκκινες που δεν έβγαλε). Απλά λέω αυτό που είδα - αν μια ομάδα έχει παράπονα, αυτή είναι ο Άρης. Αυτό το μόνο που κάνει είναι πιο αστείο το αυριανό πρωτοσέλιδο του φωτος.

Ο ίδιος έχεις πει ότι δε χρειάζεται να υπάρχει αλλοίωση για να έχουμε αδικίες στους αγώνες - αυτό στην ουσία προσπαθω να δείξω με τα σχόλια μου για τη διαιτησία. Φέτος φαίνεται να είναι απλά κακή, χωρίς πηξίδα. Θα βοηθήσει 2 κάποιους, 3 κάποιους άλλους, αλλά όποιος βλέπει οργανωμένο σχέδιο υπέρ κάποιας ομάδας, μάλλον πουλάει φούμαρα (ή οπαδική εφημερίδα).

Για να μην πω για τον γαυρο άλλο, ο ΠΑΟ έχει σημαντικά καλύτερες διαιτησίες φέτος, αλλά και πάλι του αρνήθηκαν από ένα πέναλτυ με Ατρόμητο και Ηρακλή - χωρίς να είδα πρόθεση των διαιτητών, αφού έκαναν ανάλογες μαλακίες και υπέρ του ΠΑΟ στα ίδια ματς. Γενικά, καλό είναι να ασχοληθούν λιγάκι με το θέμα τα παιδάκια της σουπερλίγκας, εκτός αν η διαιτησία είναι μόνο για το άλλοθι.

Edit: Με τον Ηρακλή το ποστάραμε, πάρε και αυτό αν δεν το είδες, http://www.youtube.com/watch?v=fr1mk6iAPGo

Και η αντίστοιχή του Ατρόμητου, http://www.youtube.com/watch?v=J8sA6VVQmMo

KoiliaSamprela
21-12-2009, 09:47
ρε μάγκες , ας μην μιλάτε και εσείς (και οι 2 ) για διαιτησία ....
δηλαδή εμείς με τα χίλια προβλήματα (δεν λέω ότι άξιζε η ομάδα μου την νίκη) και πάλι ακυρωμένο γκολ.
Λίγος σεβασμός τουλάχιστον από εσάς σε αυτό που δεν σέβονται οι διοικήσεις σας.

FIXXXER
21-12-2009, 10:12
Φιλτατε ΚοιλιαΣαμπρελα, εγω δε μιλησα για τη διαιτησια καθεαυτη, οσο για την συνεχη αναφορα σε αυτην, χανει κερδιζει ο ΓΚΕΙΒΡΟΣ. Θα αρχισω πλεον να ευχομαι να κερδιζει η ομαδα μου με 3 μουφα πεναλτυ και 2 αδικες κοκκινες στην αντιπαλη ομαδα. Τα διαβαζουμε που τα διαβαζουμε συνεχεια, ας γινονται τουλαχιστον...

Raven Lord
21-12-2009, 10:52
Θα αρχισω πλεον να ευχομαι να κερδιζει η ομαδα μου με 3 μουφα πεναλτυ και 2 αδικες κοκκινες στην αντιπαλη ομαδα.

γιατί σου έλειψε?

FIXXXER
21-12-2009, 11:44
Ναι, ναι, οταν βλεπω το διαστημικο ποδοσφαιρο του ΠΑΟ ανατριχιαζω και αισθανομαι λιγο μειονεκτικα που η ομαδα μου δεν παιζει 3 φορες καλυτερα απο τη Μπαρτσελονα οπως ο ΠΑΟ και γι αυτο θελω τη διαιτησια να με κραταει ΠΡΩΤΟ γιατι ετσι νιωθω οτι το πεος μου ειναι 3 εκατοστα μεγαλυτερο και οταν βγαινω εξω και με κοιτανε στο δρομο οι γυναικες η αυτοπεποιθηση μου μεγαλωνει.

Mitsmann
21-12-2009, 11:53
Θα αρχισω πλεον να ευχομαι να κερδιζει η ομαδα μου με 3 μουφα πεναλτυ και 2 αδικες κοκκινες στην αντιπαλη ομαδα.

γιατί σου έλειψε?

εμενα ναι. χωρις αυτα δε μπορουμε να σας κερδισουμε.

carheart
21-12-2009, 12:13
Τα αεροβόλα όμως; Που τα πας τα αεροβόλα;

Φίξξξερ, στο μπλογκ σου γρήγορα.

FIXXXER
21-12-2009, 12:17
Ωπ, αστυνομια.

freak brother
21-12-2009, 14:16
ρε μη μαλωνετε σαν τα παιδακια αναπαραγωντας χιλιοειπωμενα πραματα..

ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

attila
21-12-2009, 14:24
μην το κουραζετε.αλλοιωση αποτελεσματος δεν υπηρξε.
παιξαμε σκατα και δικαια χασαμε.και με ντομι αμυντικο χαφ να σερνει το κουφαρι του στο γηπεδο ηταν λιγο-πολυ αναμενομενο

Ford Prefect
21-12-2009, 14:52
Xα, κι άλλος τίτλος για την μΠανάθα! Μη βιάζεστε παιδιά, μη βιάζεστε!

Odonian
21-12-2009, 18:39
Φιλτατε ΚοιλιαΣαμπρελα, εγω δε μιλησα για τη διαιτησια καθεαυτη, οσο για την συνεχη αναφορα σε αυτην, χανει κερδιζει ο ΓΚΕΙΒΡΟΣ. Θα αρχισω πλεον να ευχομαι να κερδιζει η ομαδα μου με 3 μουφα πεναλτυ και 2 αδικες κοκκινες στην αντιπαλη ομαδα. Τα διαβαζουμε που τα διαβαζουμε συνεχεια, ας γινονται τουλαχιστον...

Φέτος πιο συχνά διαβάζουμε το ανάποδο φίλε φιξξξερ, τουλάχιστον στον τύπο. Κάθε αγωνιστική σπρωγμένος ο ΠΑΟ, κάθε αγωνιστική αδικημένος ο γαυρος.

Εγώ προσωπικά απλά επισημαίνω τα λάθη, υπέρ και κατά.

Raven Lord
21-12-2009, 19:22
ε, φυσικά... δεν προλάβαμε να κάτσουμε λίγο πρώτοι, άρχισαν τα όργανα... εδώ 1/13 έχουμε πάρει κι αυτό ήταν του δούρου. τεσπα, ποιοτικοί gayροι - γραφικοί βάζελοι.

FIXXXER
22-12-2009, 01:06
Aμα θελετε να μιλατε με εφημεριδες, να πατε στα φορα των εφημεριδων, τι με νοιαζει εμενα τι γραφει η καθε σοβαρη αθλητικη εφημεριδα απο τις 142 και η καθε κωλοφυλλαδα? Εγω σχολιαζω μονο οτι βλεπω εδω μεσα, αν ηθελα να καω παραπανω απο 20 λεπτακια στο αθλετιξ του ΗΑΡ και να μιλαω για ΜΠΑΛΑ, θα πηγαινα στο κοντινοτερο γραφικο καφενειο και θα εβγαζα τα απωθημενα μου.

Raven Lord
22-12-2009, 01:08
κ εδώ καφενείο είναι

Odonian
22-12-2009, 15:12
Aμα θελετε να μιλατε με εφημεριδες, να πατε στα φορα των εφημεριδων, τι με νοιαζει εμενα τι γραφει η καθε σοβαρη αθλητικη εφημεριδα απο τις 142 και η καθε κωλοφυλλαδα? Εγω σχολιαζω μονο οτι βλεπω εδω μεσα, αν ηθελα να καω παραπανω απο 20 λεπτακια στο αθλετιξ του ΗΑΡ και να μιλαω για ΜΠΑΛΑ, θα πηγαινα στο κοντινοτερο γραφικο καφενειο και θα εβγαζα τα απωθημενα μου.

Γιατί είδες εδώ κάποιον να γράφει ότι η διαιτησία παίζει γαυρο φέτος; Σε ποιον αναφέρεσαι λοιπόν;

FIXXXER
22-12-2009, 15:30
αστο

KoiliaSamprela
22-12-2009, 17:04
αστο

....και πιάσε μια ελιές

Mitsmann
23-12-2009, 04:07
μερικα σαητς λενε οτι κλεισαμε τον Τρεζορ Μπουτου, περιφερειακο επιθετικο του Κονγκο.

ξερω γω?

Kelldorain
23-12-2009, 11:18
Ο Μπούτου είχε προταθεί και πριν δυο χρόνια στον Ολυμπιακό, με τον Ίλια Ίβιτς να έχει εξαιρετικές συστάσεις, ωστόσο το θέμα με τον παίκτη του Κώστα Μπότου δεν προχώρησε.

Απ'ότι λένε γρήγορος είναι και παίζει κυρίως περιφερειακός και στη λίστα της fifa με τους πέντε καλύτερους αφρικάνους. Κατά τα άλλα άρχισαν ήδη τα αφιερώματα, μπουτουγκόλ ο ένας, νέος ετό ο άλλος, αμφιβάλλω αν τον έχει δει έστω κι ένας, εδώ το manager με view all from congo δεν τον βγάζει

FIXXXER
23-12-2009, 12:08
Εμενα μου αρκει που τον λενε Τρεζορ

Mitsmann
23-12-2009, 14:01
στο 08 μου τον ειχε βγαλει!!!!! χαχα
αλλα δεν ελεγε και τρομερα, οχι χαλια, αλλα στανταρ γρηγορος.

Καλα προφανως δεν ειναι ΒΑΣΙΚΗ μεταγραφη και κανει κρα. θα δουμε.

(βεβαια, Ολυμπιακος εισαι, ανετα ξεμενεις μ αυτον μονο)

freak brother
23-12-2009, 14:22
o Μποτος τωρα τον παρουσιαζει σαν κατι μεταξυ Μαραντονα και Ντρογκμπα..!!

Mitsmann
23-12-2009, 14:23
να αναφερομαστε σε λιγοτερο καθυστερημενα ατομα!

Kelldorain
23-12-2009, 14:25
Το sport24 για παράδειγμα!

Διαθέτει την ταχύτητα του Μέσι, την εκτελεστική δεινότητα του Ετό και το δημιουργικό πνεύμα του Τσάβι (σ.σ.: σύμφωνα με τα scouting reports)

Mitsmann
23-12-2009, 14:28
νταξ μωρε θα τονε δουμε.

Raven Lord
23-12-2009, 14:31
από αρχές ιανουαρίου οι διαπραγματεύσεις... μάλλον θέλει να μοσχοπουλήσει ο μπότος

Phantom Duck
23-12-2009, 14:40
ψ άλλους δυο τέτοιους και κλείνουμε εντεκάδα μπάρτσα.

Kelldorain
23-12-2009, 14:54
στο 08 μου τον ειχε βγαλει!!!!! χαχα

Χμ τον βρήκα τελικά, απλά έπρεπε να φορτώσω όλα από την αφρική, screenshot:

http://img196.imageshack.us/img196/9598/mputu.png

Mitsmann
23-12-2009, 14:57
αχαχαχα και μενα στο 08 περιπου ετσι βγαινει. Pace 15 και ολα τα αλλα βασικα 10-12.

καλα, δεν κρινω και απ το μανατζερ, ιδιως για λιγοτερο γνωστους παικτες, αλλα θα δουμε.

Ford Prefect
23-12-2009, 15:15
Και τον Λούα να πάρουμε μόνο εγώ θα είμαι χαρούμενος λέμε. Αλλά τώρα λέει είχε πρόβλημα στο διάδρομο. Καλοκαιράκι μυρίζει...

Mitsmann
23-12-2009, 15:23
ε δεν εχουν λογο να λεγανε ψεμματα ρε.
ελευθερος ηταν, αντε κανα 400ρι-500ρι θα στοιχιζε και μαλιστα πολυ λιγοτερα ως το καλοκαιρι, αφου ειναι μιση χρονια.

Ford Prefect
23-12-2009, 15:32
Ναι, αλλά το ρεπορτάζ λέει ότι δεν τα έχουν βρει ακόμα με τα φράγκα (τον θέλουν κοψοχρονιά) και κλασσικά αρχίζουν την παραμύθα ότι φταίει ο διάδρομος, ο ώμος και δεν ξέρω τι. Πιστεύω να τον πάρουμε αλλά από εκεί και πέρα το καλοκαιράκι πάει για τα υπόλοιπα που ακούγονται.

House Of Low Culture
23-12-2009, 16:51
http://www.youtube.com/watch?v=Wri7Vm8UYgw

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

freak brother
23-12-2009, 17:29

αρχαιο φιλος!

fandango
23-12-2009, 21:59
με καθυστέρηση γιατί δεν είχα ιντερνετ, θέλω να σημειωσω το κλάμα των σκουληκιών για το πέναλτι μαρς και ιδιαίτερα του πανίβλακα του Νέτο, ενώ στην ίδια φάση με μας πάλι κλαίγονταν και έβγαζαν πρωτοσέλιδα με φωτογραφίες από παρόμοιες φάσεις ανα τον ποδοσφαιρικό γαλαξία για να μας πουν ότι τέτοια πέναλτι δε δίνονται.

:moutza: είστε ηλίθιοι.

για το σκηνικό με το πούλμαν όμως, ρισπέκτ, είστε θεούληδες. :touched:

Raven Lord
24-12-2009, 01:55
όπως κ να'χει, πέναλτυ ήταν κ τα δύο

Odonian
24-12-2009, 04:57
με καθυστέρηση γιατί δεν είχα ιντερνετ, θέλω να σημειωσω το κλάμα των σκουληκιών για το πέναλτι μαρς και ιδιαίτερα του πανίβλακα του Νέτο, ενώ στην ίδια φάση με μας πάλι κλαίγονταν και έβγαζαν πρωτοσέλιδα με φωτογραφίες από παρόμοιες φάσεις ανα τον ποδοσφαιρικό γαλαξία για να μας πουν ότι τέτοια πέναλτι δε δίνονται.

Δεν είναι ίδιες οι φάσεις. Άλλο να βάλεις χέρι στο πρόσωπο να μη σε βαρέσει η μπάλα και άλλο να το σηκώσεις πάνω από το κεφάλι. Στη μια προστατεύεσαι με το χέρι στο "πλαίσιο" του σώματος, στην άλλη (όπως λέει ο κανονισμός) "κερδίζεις χώρο". Αν θυμάμαι καλά τη φάση στο μεταξύ σας δηλαδή.

Στην τελική, ακόμα και κωλοτούμπα να έκαναν, πέρα από το ότι οι κωλοτούμπες είναι ηλίθιες, από τη στιγμή που αυτό το μπέναλτυ σφυρίζεται στο ελλάντα, δεν έπρεπε να τους σφυριχτεί;

FIXXXER
24-12-2009, 08:41
Μαλλον δε θυμασαι καλα τις φασεις ε, πολυ παρομοιες ηταν

fandango
24-12-2009, 12:16
όπως κ να'χει, πέναλτυ ήταν κ τα δύο

εννοείται ότι ήταν και τα 2 πέναλτι, και οι φάσεις ήταν ολόιδιες. απλά στη μία περίπτωση μας έσπασαν τα αρχίδια ότι τέτοια πέναλτι δε δίνονται πουθενά στον κόσμο, και τώρα με τον οσφπ μας έσπασαν τα αρχίδια που δεν τους έδωσαν το πέναλτι. ε, καταντάει λίγο γελοίο.

όπως γράφτηκε στο paokg4.org "πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, αμφισβητούμενο γιατί ο Νέτο απλά έδιωξε την μπάλα και δεν την μπλόκαρε".

Odonian
24-12-2009, 16:35
Έχετε ένα λινκ; Τη θυμάμαι λίγο διαφορετική. Έτσι γιατί κάνουμε διακοπές από σήμερα.

:maikl:

Daffy
24-12-2009, 17:13
o netos paei na kalipsei ti mapa alla athela tou o agkonas ginete proektasi tou somatos k xtipaei ekei i mpala.o allos kamei ton simaioforo

House Of Low Culture
27-12-2009, 21:34

αρχαιο φιλος!

ναι, αλλά ωραίο. Που κολλάς εσύ βρε μαλάχχα?

thymios13
28-12-2009, 15:56
kai me diaithsia kontra 8a to shkwsoume re magkes fetos. eimaste treloi emeis.

freak brother
28-12-2009, 16:51

αρχαιο φιλος!

ναι, αλλά ωραίο. Που κολλάς εσύ βρε μαλάχχα?

πουθενα ρε , απλα περιμενω Γιοβανοβιτς και Αντριανο και κανω και κανα κομεντ που και που να περασει η ωρα! τελικα θα τον παρετε τον λουα ?

Mitsmann
28-12-2009, 20:30
kai me diaithsia kontra 8a to shkwsoume re magkes fetos. eimaste treloi emeis.

ναι ρε παικτουρα, και με τη παραγκα κοντρα φετος, τριφυλλαρα γαμαει!

Entrancemperium
28-12-2009, 21:31
:rofl::rofl::rofl: έλα ρε mitsmann και συ σαν να κλέβεις εκκλησία να'ουμ, αστο το παιδί..

GG*
29-12-2009, 00:22
θυμιο ο κωλος σου κανει ποντικια:?:

thymios13
29-12-2009, 14:53
oxi 8a parei prwta8lhma o kavouras pou exei mprosta o olumpiakos

dopefiend
29-12-2009, 15:13
ποιος αυτός?

http://i22.photobucket.com/albums/b320/takeahnase/o_kavouras.jpg

.

Mitsmann
29-12-2009, 19:19
oxi 8a parei prwta8lhma o kavouras pou exei mprosta o olumpiakos

Εχεις δικιο φιλε, τον ειδα οταν επαιζε με μας, εντελως αχρηστος λεμε, τους εχουμε!

thymios13
29-12-2009, 22:37
mwre as sunexisei me tetoious ru8mous na skorarei kai as ta valei ola se mas

Mitsmann
29-12-2009, 22:52
Ναι, αλλα εγω φοβαμαι λιγο τον gay ton Ντερμπυσαηρ που επιστρεφει και ολο και καποιον θα παρουν το Γεναρη τα μουνια του Πειραια...δε ξερω...οι δικοι μας τι κανουνε???

thymios13
29-12-2009, 23:03
tziolh, matzio kai sarriegi na mn 3anadw kai as mn paroume paikth.

sto oneiro m x8es eida oti o salpi eixe texnikh:rofl:

Mitsmann
29-12-2009, 23:08
αχαχαχα ναι ρε μαλακα, ναι, τρομερο ονειρο, χαχαχα
αλλα τι μας νοιαζει εμας, θα τον φορτωθουν οι μπουγατσες να πουμε, λολ!!!

freak brother
29-12-2009, 23:23
:rofl::rofl::rofl: έλα ρε mitsmann και συ σαν να κλέβεις εκκλησία να'ουμ, αστο το παιδί..

:?

Mitsmann
29-12-2009, 23:29
Θυμιο μην τον ακους αυτον εδω, για 20 μερες σερι ειχε το σημα του Ολυμπιακου signature.

cancer
29-12-2009, 23:37
thymio ego eimai

freak brother
29-12-2009, 23:55
νταξει συνεχιστε , πηρα το μαθημα μου

kala ola auta mexri ta 15. meta megalwnei o an8rwpos, akouei alla pragmata.

Boom!
30-12-2009, 02:15
tziolh, matzio kai sarriegi na mn 3anadw kai as mn paroume paikth.

Μεγαλη μπαλα βλεπεις.