View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.
Pages :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
jack the ripper
26-09-2009, 16:42
και εγω καπως ετσι το βλεπω
παντως εγω ενα αγχος το εχω με τον καντε ειναι η αληθεια...θα προτιμουσα ακομα και το μαχλελη δεξια και τον βυντρα αριστερα
Mitsmann
26-09-2009, 17:03
παιδια ο τοροσιδης ειναι οφφσαιντ στο 1-0.
μη ξεχασετε να το γραψετε.
Fireknight
26-09-2009, 17:34
lol
Mitsmann
26-09-2009, 17:37
αυτον τον λατκα ουτε στους τζενεραλς δεν τον παιρναμε.
Mitsmann
26-09-2009, 18:50
Καλο *** 1ο ημιχρονο, κακο 2ο. οτι εχουμε προβλημα και δεν εχουμε παικτες ειναι γνωστο.
ακομα κι ετσι ενα απ τα 2 τετ α τετ να μπαινανε, θα λεγαμε ακομα λιγοτερα απ αυτα.
υπομονη, να ρθει η διακοπη, να ρθουν πισω κανα 2 επιθετικογενεις.....
*** Καλο, δεδομενων ολων των συνθηκων και τιποτα αλλο.
υ.γ. δε θελαμε αριστερο χαφ.
:moutza:
υ.γ.2 ο Ελευθεροπουλος δε φοραει πια το 31. Ενα ονειρο ξεθωριαζει.....
επιτελους ειδαμε εστω ενα ημιχρονο η ομαδα να παιζει λιγο επιθετικα και να μην ειναι 10 ατομα πισω απο τη σεντρα-κετσπαγια γαμω τη καραφλα σου
στο δευτερο πτωματα ολοι-ανασες μηδεν
και ο φιλιππας με το κοντοσουβλι στο χερι πιο γρηγορα θα ετρεχε
Clockwork Orange
26-09-2009, 21:14
dn eida to match alla to parakolouthousa apo to sportlive
fantazomai i ksanthi epaize to klassiko 5-5-0
me tetoies omades dn ginetai na paei mprosta to elliniko podosfairo
kai ola auta otan stis agglies "kapoia" wigan rixnei 3ara stin chelsea
anyway! kratame to 3ponto!
Ragnarock
26-09-2009, 21:37
5-5-0 επαιζε στο πρωτο,μετα αποβληθηκε ο Σουανης και εγινε 5-4-0.
distortionofperception
27-09-2009, 00:24
ρε η αρειαναρα παίζει μπαλαρα και καθεστε και τσακωνεστε ακομα για τα πεναλτυ
ε να αυτοι είστε. Επιτελους ο αμπρεεεεου εβαλε το γκολ. Εβαλε λεει και στην προπονηση 3 (αλλα εχασε αλλα ποσα στο παιχνίδι)...
Ελα να φευγει το αγχος να γινεται μαγεία το γήπεδο, φετος προσφερει θεαμα.
Raven Lord
27-09-2009, 15:30
παντως εγω ενα αγχος το εχω με τον καντε ειναι η αληθεια...θα προτιμουσα ακομα και το μαχλελη δεξια και τον βυντρα αριστερα
Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, από τη μια είναι λίγο άδικο να κρίνουμε έναν παίκτη συνολικά με τόσο μικρό δείγμα αγώνων, από την άλλη δε μου γεμίζει καθόλου το μάτι ο Καντέ. Όπως και να 'χει όποιον και να βάλει μπορεί να γίνει μαλακία και να λέμε ότι έπρεπε να βάλει τον άλλον.
Περισσότερο με χαλάει η απόφαση να παίξει δεξιά με Καραγκούνη ή Σισέ, είναι μάλλον κρίμα να χαραμίσουμε την υπεροχή στο κέντρο (λόγω των light αμυντικών χαφ της ΑΕΚ). Θα προτιμούσα Λέτο, Νίνη με εντολές να μην παίζουν στη γραμμή αλλά να ξεκινάνε πιο κοντά στον άξονα.
Μπορείς να εξηγήσεις αυτό το ποστ γιατί είμαι χαζός;
jack the ripper
27-09-2009, 17:14
Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, από τη μια είναι λίγο άδικο να κρίνουμε έναν παίκτη συνολικά με τόσο μικρό δείγμα αγώνων, από την άλλη δε μου γεμίζει καθόλου το μάτι ο Καντέ. Όπως και να 'χει όποιον και να βάλει μπορεί να γίνει μαλακία και να λέμε ότι έπρεπε να βάλει τον άλλον.
Περισσότερο με χαλάει η απόφαση να παίξει δεξιά με Καραγκούνη ή Σισέ, είναι μάλλον κρίμα να χαραμίσουμε την υπεροχή στο κέντρο (λόγω των light αμυντικών χαφ της ΑΕΚ). Θα προτιμούσα Λέτο, Νίνη με εντολές να μην παίζουν στη γραμμή αλλά να ξεκινάνε πιο κοντά στον άξονα.
οντως ιδιως καραγκουνης δεξια δε θα την παλεψει καθολου...να δουμε να δουμε
freak brother
27-09-2009, 17:39
εχω ξυπνησει με ενα κακο προαισθημα ουφφ
Mitsmann
27-09-2009, 18:48
αυτος ο ντουμιτρεσκου, τι απατεωνας καταστροφεας ειναι.
πηγε στον πΑΝΘΡΑΞ, εκανε 30 μεταγραφες, απολυθηκε, καλα κρασια η ομαδα τωρα. φουντο.
Raven Lord
27-09-2009, 18:55
όπως και να'χει, αυτό το ματς είναι ευκαιρία για την ομάδα, αλλά και περισσότερο για τον κλαριτζή να δείξει ότι έχει το ειδικό βάρος να χτυπήσει πρωτάθλημα. εμένα προσωπικά, πάντως αυτό με τον ένα επιθετικό κορυφή μου κάθεται στο λαιμό. πώς λες ότι θες να παίξεις επιθετικά με έναν στην κορυφή? τεσπά, το φοβάμαι το σημερινό.
Tyler_Durden
27-09-2009, 19:03
Εγώ αυτό που φοβάμαι είναι η άμυνά μας που ήταν στραβή και την έφαγε και ο γάιδαρος (πλεον χωρις μπακ δηλαδή). Απο κει και πέρα αν είμαστε σοβαροί δεν πρέπει να φοβόμαστε. Εν τω μεταξύ πως έγινε και άλλαξε το κλίμα όλων, και πλέον είμαστε "σκεπτικοί" απέναντι σε ένα ματς για το οποίο ξεκινούσαμε τουλάχιστον "αισιόδοξοι" δεν μπορώ να το καταλάβω. Και δεν αναφέρομαι στους παναθηναικους του φόρουμ αλλά γενικότερα αυτο που πιάνω σαν αίσθηση τριγύρω τις τελευταίες μέρες
Kelldorain
27-09-2009, 19:14
Σισέ πάγκο λέει
πώς λες ότι θες να παίξεις επιθετικά με έναν στην κορυφή?
Υπεραπλούστευση του κερατά όμως ε.
Tyler_Durden
27-09-2009, 19:19
Σισέ πάγκο λέει
Αναμενόμενο, αν και θα τον ήθελα βασικό σήμερα. Το θέμα είναι ποιος θα πάει δεξιά Καραγκούνης ή Νίνης.:|
Kelldorain
27-09-2009, 19:21
Σισέ πάγκο λέει
Αναμενόμενο, αν και θα τον ήθελα βασικό σήμερα. Το θέμα είναι ποιος θα πάει δεξιά Καραγκούνης ή Νίνης.:|
Aυτός που είπε το ρεπορτάζ στο Σκάι είπε Καραγκούνης. Δεν ξέρω μπορεί να του βγει αλλά έχεις παίκτη που πήρες 10 εκ και στο πρώτο ντέρμπυ δεν τον βάζεις, ενώ μάλιστα με τα τωρινά δεδομένα δεν θα παίξει ούτε την Τετάρτη;
Raven Lord
27-09-2009, 19:25
πώς λες ότι θες να παίξεις επιθετικά με έναν στην κορυφή?
Υπεραπλούστευση του κερατά όμως ε.
ε, καλά, όλα σχετικά είναι, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν το κατέχεις. 7 γκολ σε 4 ματς και πέρσυ 51-52 σε 30 ματς δεν είναι επίδοση επιθετικής ομάδας. άλλο αν συγκυριακά είχαμε την καλύτερη επίθεση. παλιά όταν βγάζαμε την καλύτερη επίθεση, είχαμε πάνω από 2 γκολ / αγώνα ΜΟ.
jack the ripper
27-09-2009, 19:32
ισχυει αυτο που λες για τα στατιστικα αλλα δεν ειναι και αναγκαστικο το οτι αν παιζεις με περισσοτερους επιθετικους θα εχεις και πιο επιθετικη ομαδα ε..αυτο εννοει ο οντονιαν και συμφωνω
Raven Lord
27-09-2009, 19:41
νομίζω ο 2ος στην κορυφή θα βοηθούσε και το σισέ να πάρει λίγο πάνω του.
Mitsmann
27-09-2009, 19:43
http://cache.gawker.com/assets/resources/2008/04/heineken.jpeg
http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2709999/2/istockphoto_2709999_popcorn_series.jpg
νομίζω ο 2ος στην κορυφή θα βοηθούσε και το σισέ να πάρει λίγο πάνω του.
Αυτό είναι πολύ πιθανό, ναι. Με τον Πετρόπουλο θα ήθελα να τον δω αλλά αυτό θα αργήσει λίγο, είναι στα πιτς.
ion_storm
27-09-2009, 20:03
Εγινε γνωστή η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Καντέ, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης.
Ο Χενκ τεν Κάτε άφησε τελικά στον πάγκο του Σισέ και Νίνη και προτίμησε τον Καραγκούνη και ένα ακόμη αμυντικό χαφ, τον Σιμάο.
από http://www.contra.gr
Πλάκα θα έχει. Να δούμε ποιος θα παίξει επίθεση και πως θα πάρει μπαλιές ο Σαλπι. Τουλάχιστον φαίνεται να κλείνει την άμυνα.
Αλλαγή Πετρόπουλος στο δεύτερο ημίχρονο για φουλ επίθεση στο 1-0.
Και Κατσουράνης γκολ στο 90.
atom_smasher
27-09-2009, 20:07
Αντε ρε Παναθα! κανε το χ ή το 2 να παρουμε 55 ευρουλακια!
Mitsmann
27-09-2009, 20:33
πως "κανεις" ενα Χ ?
με Κακο...αλλα δε του βγαινει παντα
Mpampis Mpakalis
27-09-2009, 20:42
Mpaok poulo vazei kontreras na krathsei to mhden.
λευχαιμια στα νυχια θα βγαλουμε
φερτε πισω τον Τουρσουνιδα τον Γιωργου
Fireknight
27-09-2009, 20:58
prolava kai eida 10' sto telos :|
http://ellinarastv.blogspot.com/2009/07/3-3.html
σε HQ ο θεούλης
_UnHoLy^MaRtYr_
27-09-2009, 21:07
που θα το δουμε μανγκες.
εδιτ: χαχαχ!
Θέλει πρόξυ και ιστορίες;
Fireknight
27-09-2009, 21:08
mpa , os tora de me ekopse
http://ellinarastv.blogspot.com/2009/07/3-3.html
σε HQ ο θεούλης
Μας εφτιαξες. Γνωστος θεος ο ελληναρας. Την αλλη φορα παρακολουθουσα flame ελληνων του εξωτερικου και ενος ελληνα του εσωτερικου που τους εβριζε επειδη παρατανε τη χωρα :touched:
distortionofperception
27-09-2009, 22:06
πωωωω νυσταξα....
Η AEK είναι πιο αστεία κι από τον Ολυμπιακό του Κετσπάγια.
Αηδιαστικά όπως το περίμενα το ματς, ευτυχώς είχει ΜΠΥΡΟΝΙΑ εκεί που το έβλεπα κιτανορέα. Χάιλαητ οι μαθητές μου της Β' Λυκείου που το έβλεπαν σε διπλανό τραπέζι, γαυροι όλοι ("ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ!" <high five>).
κραταμε το 5χ5(και διαφορες τετοιες μαλακιες που ακουμε στις δηλωσεις)
ουτε που θυμαμαι ποτε ξεκινησαμε τοσο καλα πρωταθλημα τελευταια φορα
ion_storm
27-09-2009, 23:33
Κακιστο παιχνίδι.
Επι μισή ώρα στο πρώτο ημίχρονο καμία φάση.
Ίσως παίξαμε καλύτερα από αεκ τουλάχιστον πίσω. Η αεκ σε διαστήματα δεν άλλαζε πάσα.
Ευτύχως κερδίσαμε. Καλύτερη αρχή εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον πο θυμάμαι.
Ο σισσε τι κάνει πότε θα βάλει κανα γκολ δηλαδή στο τετατετ τι περιμένει να περάσει και τον σαχα στο τρέξιμο.
Raven Lord
27-09-2009, 23:39
για τα πανηγύρια το ματς. ευτυχώς, 2-3 παίκτες βρέθηκαν σε καλή μέρα και το πήραμε. πάντως, με το σημερινό, δείξαμε κάποια @@. θέλει δουλειά ακόμη, αλλά με τέτοιες νίκες παίρνεις ψυχολογία για τη συνέχεια. η αεκ πολύ χειρότερη των περιστάσεων. απορώ πώς με το gayρο έκανε καλό ματς.
Tyler_Durden
27-09-2009, 23:49
Μετριότατη εμφάνιση σε ένα μάπα παιχνίδι, αλλά και ψυχή. Αντε να γυρίσει κανένα απο τα τραυματισμένα μπακ πίσω γιατί έπεσε τρελό καρδιοχτύπι με καντε (κυρίως) και καρκίνο σήμερα. Κατά τα άλλα υπερπολύτιμη νίκη απο βαθμολογικής πλευράς. Αν έρχονται τα αποτελέσματα, κάποια στιγμή -του πούστη- θα έρθει και η καλή μπάλα.
freak brother
27-09-2009, 23:53
εγω δεν καταλαβα γιατι κατσαμε τοσο πισω 90 λεπτα και γιατι ο θεος λετο πιεζε μπροστα μονος (τρελος ειναι οτι θελει κανει) .. σαν να παιζαμε με ζιλμπε σιμαο με 6 ατομα αμυνα.
«Ο Λέτο είναι πολύ καλός παίκτης και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά δεν με προβληματίζει αυτό. Εξαρτάται από μένα. Αν είμαι καλά και παίξω καλά, πιστεύω πως δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιον κίνδυνο από την πλευρά μου. Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και δεν με απασχολεί ο αντίπαλος όταν παίζω σύμφωνα με τις δυνατότητές μου. Έχουμε τεθεί αντιμέτωποι στην Αργεντινή και δεν θυμάμαι να έχω άσχημες αναμνήσεις από τα μεταξύ μας παιχνίδια»
Να κάνει ακάουντ στο ΕΡ και να ποστάρει στο 30 χρόνια και μια μέρα τόπικ τώρα που μιλάνε για ξερατά~!!1
pitchfork
27-09-2009, 23:57
Είχα πιει τα ουισκάκια μου την ώρα του αγώνα και γούσταρα τρελά.
Ακόμα υπό την επίρεια είμαι βέβαια.
Μάπα το παιχνίδι αλλά 5 στα 5 και ούτε το πρωτάθλημα Σεπτεμβρίου δεν χάρηκε ο φουκαράς καρπαζοεισπράκτορας.
Πάμε για το επόμενο γαμώ το θρήνο του πειραιά.
Mitsmann
28-09-2009, 00:11
το the aek, ηταν τοσο ανυπαρκτο που το ματς δεν εχει λογο και νοημα κριτικη. Δεν ειναι οτι θελω να μειωσω ξερω γω τη νικη παο, αλλα η αεκ ηταν παρ τον ενα και χτυπα τον αλλο, με αποκορυφωμα τον Γιαχαγια τον μοναδικο παικτη που ειναι πιο αμπαλος απ τον Σιμαο. Οταν τον εκοβε ο Ολυμπιακος απ το Ρεντη, κατι ηξερε προφανως. Πραγματικα ομως δε νομιζω οτι εχω λαθος. Γιαχαγια, θλιβερα ασχετος, Μαντουκα ενα μηδεν, Σκοκο νομιζε οτι παιζει στην αλανα, αλλα στην αλανα στο τελος αμα δε δινεις σε κανενα, μαζευεις και καμμια φαπα, ο Μπλανκο θελει ειδικα συγχαρητηρια, εχει κατορθωσει να ειναι πιο ντεφορμε και απ τον Ντιογο (ο Ντιογο ΕΖΜΠΡΩΞΕ και την τραγουδιστρια τουλαχιστον) ο Γκερειρο ειχε μεινει στο ξενοδοχειο και ο Χουανφραν, γελαει ο κοσμακης.
Κι οταν οι αλλαγες σου ειναι ο ηγετης της Λιβαδειας (που ηταν καλος παντως), ο Ταχτσιδης και ο Παυλης, ε, λολ που μιλαμε και σοβαρα για βλεψεις αεκ για πρωταθλημα.
ο παο δεν εκανε -σχεδον- τιποτα στο ματς, 3 φασεις μετρημενες, περιμενε απλα ποτε θα του κατσει η ευκαιρια που θα του καθοταν με τα μπαζα απεναντι, και πηρε φυσικα τη νικη. Σιγα μην την αφηνε.
υ.γ. Εξαιρωντας το τελευταιο δεκαλεπτο που ο παο κλειστηκε, για λογους αγνωστους στον κοινο θνητο, και η αεκ εκανε 2-3 σουτ κλπ, θα ηθελα να σημειωσω οτι ο Ολυμπιακος την Τεταρτη, εκανε πιοτερες ευκαιριες και απ τους 2 μαζι σημερα στα πρωτα 80 λεπτα. Αυτα. Προς το παρον ειμαστε 2οι ομως οποτε αυτα ειναι του αερα.
υ.γ. Γι αλλη μια φορα η αποψη μου δεν αλλαζει. αν ο οσφπ ειχε κερδισει 0-1, και ειχαν γινει οι φασεις για τις οποιες φωναζει η αεκ, θα ειχαμε αλλοιωσεις κλαμματα, φωνες, καμμενες σμυρνες και τραινα προσφυγων με μπουζουκι.
Αυτο σημαινει οτι εγινε σημερα καμμια αλλοιωση?
οχι βεβαια.
Αλλα και την Τεταρτη τα ιδια γινανε περιπου, και ακομα να συνελθει η ΦΙΛΑΘΛΗ ΕΛΛΑΔΑ απ την μπιστολια του Κοκκαλη.
Δεύτερος μόνο μετά τον Ρέηβεν στην επανάληψη.
chris_boss
28-09-2009, 02:28
γελάω με τα 2 τελευταία ποστς
Το επηρεια γραφεται με ητα βλακα πιτσφορκ
Mitsmann
28-09-2009, 06:27
ηταν καλος ο παναθηναικος, σορρυ.
Raven Lord
28-09-2009, 09:25
χαχα αρχιδάκια :lol:
chris_boss
28-09-2009, 10:04
ηταν καλος ο παναθηναικος, σορρυ.
Τα πάντα όλα! Η αντιληπτική σου ικανότητα έχει φτάσει πλέον σε επίπεδα χοντρού ερυθρόλευκου βέρυ φανάτικ σημαδεμένου από τα χέρια της Μήδειας.
Για να μην το κουράσω άλλο, δες μόνος σου το μέγεθος του ποστ για την ομάδα σου και μετά το αντίστοιχο για τις ομάδες που "δεν ασχολείσαι". Αλλά ναι εδώ είναι αθλέτικς που είσαι κουλ και δικαιούσαι να κάνεις σιχαμένα ποστς τύπου "καλά από το ρηπλεη κρίνετε αν υπήρξε επαφή;" και να μην τρως ΜΠΑΝ και κάτω για καμία από τις φορές που διευκρινίζεις ότι "δεν το λες επειδή είσαι ουλυμπιακός".
ΥΓ. Για το ματς. Καλή εμφάνιση, κακό ποδόσφαιρο. Μπήκαμε να κάνουμε μια κυνική νίκη και το κάναμε πιο εύκολα από ότι σχεδιάστηκε, αφού η εντύπωση μου ήταν πως θα πηγαίναμε το ματς 0-0 μέχρι το β' όπου θα χτυπούσαμε με αλλαγές γρήγορων παικτών. Μας πρόλαβε το ματς. Μου αρέσει η αγωνιστική μας πειθαρχία (εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο με την αδιανόητη οπισθοχώρηση).
Mitsmann
28-09-2009, 10:13
α?? το ποστ μου ηταν για το ματς χτες. σορρυ που εκατσα να το δω, αν θελω καποια ειδικη αδεια για να μιλησω, να με ενημερωσετε.
για το υ.γ. περι διαιτησιας, η αποψη μου αποκλειεται να αλλαξει, εχει σχεση με τις αντιδρασεις εδω μεσα και οχι με τις φασεις, ισχυει 100% το πολυ πολυ να διαφωνουμε. Συμβαινει.
σιχαμενο το ποστ, αλλα οπως μου φαινεται απ το βιντεο ο σορλεν κανει κινηση σαν να βρισκει αντισταση πανω στον τοροσιδη εκτος αν εγινε αρλεκινος. (θα ελεγα σορλεκινος, αλλα δε θελω να φανω πολυ γαματος με κουλ αστεια!) Μπορει να ειμαι ολυμπιακος και γαμαμε τουρκους βαζελες και βορρα ξερω γω, αλλα αυτο μου φανηκε. αν θελετε να λεω ψεμματα επειδη δε γουσταρετε να λεμε για την υπερπαναθα, παλι μπορω, αλλα μετα με κραζεις γιατι ειρωνευομαι.
fandango
28-09-2009, 10:25
πονέσανε τα μάτια μας πάλι. άντε και την Κυριακή διπλό από τις γριές, έτσι για το καλό.
@μιτς, ευρωπαναθα, οχι υπερπαναθα
Ford Prefect
28-09-2009, 14:03
Σούπα το ντέρμπυ. Η ΑΕΚ ήταν πολύ χειρότερη από ότι με εμάς και ο βάζελος δεν κατάλαβα τι πλάνο είχε από κέντρο και μπροστά, μία από εδώ, μία από εκεί ο Σαλπιγγίδης και ο Λέτο με πολύ ανούσιο τρέξιμο, Κατσουράνης ανύπαρκτος και ο Τζόρβας εμπνέει πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη από Γκαλίνοβιτς. Δεν κατάλαβα γιατί Καραγκούνης αντί Νίνη, τι φοβήθηκε; Αλλά στα πολύ θετικά κρατάω το 5 στα 5 και την παραμονή του Τεν Κάτε στον πάγκο σας. Ανησυχούσα τελευταία.
Από εμάς είδα μόνο το β' ημίχρονο, την σούπα δηλαδή και μου είπανε ότι παίξαμε αξιοπρεπώς για την κατάστασή μας στο α'.
http://4.bp.blogspot.com/_HfQ_NhJbzs0/SRguvxPmDoI/AAAAAAAAAAk/3JDAq8_GDyE/S220/aokavalanews2.JPGhttp://www.oleole.com/media/main/images/wallpapers/86699/hoffenheim_142027.png
8)
pitchfork
28-09-2009, 22:20
Το επηρεια γραφεται με ητα βλακα πιτσφορκ
Αφου σου γράφω ότι έχω πιει ρε κοπλεξικό σούργελο, αυτό είχες να πεις? Το ότι είσαι από κάτω μου και αρκετά κοντά ώστε να σε πάρει στη μάπα τώρα που θα κλάσω δε σε νοιάζει?
Τόσο πονάει η δεύτερη θέση ? (χάρη στα κοράκια αλλιώς τριτοτέταρτη)
αφου σας χαλαει τι το πινετε τοτες?
regularpaul
03-10-2009, 19:16
ελληναράς και bebinio παντως αλληλοβριζονται
το ειδαμε κι αυτο
ναι σταματησε να διχνει το match και απλα κανουν scroll μπινελικια
Και γω στο μπλογκ του Ελληνάρα είμαι αλλά δεν έχω δει τίποτα ως τώρα :?
Edit άκυρο, αλλού ήμουν :oops:
warlord mkII
03-10-2009, 19:52
ο λεβα παιζει για την ιστορια του!
Magellan
03-10-2009, 20:01
http://www.sportsat.info/?page_id=1754
και κωδικος
hellas
Πειτε τιποτα για το ματς. Warlord πες ρε, πουλημενο ηταν? Εχεις inside info?
Raven Lord
03-10-2009, 22:57
Πολυ αλληλεγγυη οι βαζελοι φετος, μπραβο, σας βρισκω ενωμενους. Αλλους κοροιδευω/ειρωνευομαι, αλλοι με μουτζωνουν/βριζουν. Ειστε πραγματικα αδερφια.
Mitsmann
04-10-2009, 00:11
η μπαλα που παιζει η ομαδα παρουσιαζει μικρη αλλα σταθερη βελτιωση. Θεωρω πολυ σωστο που απ τη στιγμη που αποφασισε να κατεβασει 4-4-2 εβαλε Στολτιδη και οχι Λεντεσμα πρωτον για να ξεκουραστει το σαημποργκ και δευτερον γιατι ο Ιερο κατεβαζει μπαλα πολυ καλυτερα απ τον ανυπαρκτο σ αυτον τον τομεα Λεντεσμα (αποδειξη η τριπλα και η ασιστ στο 0-1) οπως και αποδεικνυεται αλλη μια φορα οτι ολα θα ταν ακομα πιο ευκολα με ενα εστω αξιοπιστο για ελλαδα αριστερο χαφ, αφου οποιος παιζει εκει, και δεν κανει και χαραμιζεται.
το παλτουδι Οσκαρ, (που δεν ειναι παλτουδι παντως) εξελισσεται σε (για μενα) αρκετα συμπαθη παικτη και επισης ο Οσκαρ εχει πολυ ανωτερο τελειωμα φασεων απο το 78.9% των επιθετικογενων παικτων οσφπ. Θυμηθειτε και περσι ολα τα τετ α τετ που τελειωσε (απο οριτζιναλ "πασες Μπελουτσι", τις ιμιτασιον τις βγαζει ο Ματζελλαν) στο Καραισκακη, με χαρακτηριστικη ανεση.
Απλα νομιζω οτι ο Οσκαρ ειναι λιγο κοτα σα χαρακτηρας και σαν παικτης και χανεται στα μεγαλα ματς και για μεγαλο διαστημα σε διαφορα ματς. Αχρηστος παντως δεν ειναι.
Αυτα. Η Λιβαδεια επαιξε για την ιστορια της, αλλα εμεις την εχουμε πιο μεγαλη!
ok, ωραια παιξαμε στο πρωτο αλλα λεβαδειακος τραγικος,δυσκολα θα γλυτωσει φετος τον υποβιβασμο
και κομποτη το μουνι της μανουλας σου που σου σκασαμε και 35 ευρω :moutza:
Raven Lord
04-10-2009, 16:43
Πολυ αλληλεγγυη οι βαζελοι φετος, μπραβο, σας βρισκω ενωμενους. Αλλους κοροιδευω/ειρωνευομαι, αλλοι με μουτζωνουν/βριζουν. Ειστε πραγματικα αδερφια.
ταίριαζε μια χαρά η μούτζα :razz:
Το αστείο είναι μάλλον ότι μας βλέπει ενωμένους. Μόνο η βλακεία του μας ενώνει. Ο προβληματισμός αργεί όμως. :razz:
Πραγματικα θα κατσω να προβληματιστω για τους βαζελους του ΗΑΡ.
Raven Lord
04-10-2009, 23:47
ένας κάπως_πχιο_ποιοτικός_άνθρωπος
Ragnarock
05-10-2009, 20:24
ΧΑΧΑΧΑΧ ΨΟΦΑΩ ΜΕ ΖΕΜΠΕΚΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΕ ΚΕΝΟ ΤΕΡΜΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Custom User
05-10-2009, 20:25
Ε αφού είναι ταγάρι ο άνθρωπας. Θα βάλουν Κουτσιανικούλη τώρα τα παοκτσάκια
jack the ripper
05-10-2009, 20:40
otan vreite link youtube gia ti fasi dwste to sto lao plz thanks
jack the ripper
05-10-2009, 20:53
link gia panathinaiko paizei? :-|
http://www.justin.tv/zamoza7
jack the ripper
05-10-2009, 21:04
theos :-D:-D:-D
Fireknight
05-10-2009, 21:14
ki edo vazeles
http://www.justin.tv/beb002 , ligo pio ka8aro
το λινκ που εδωσα δεν δουλευει τωρα και ο bebinio κολλαει ελεηνα
jack the ripper
05-10-2009, 21:44
emena komple douleuei o bebinho
http://www.sportsat.info/?page_id=1754
pass: brani
jack the ripper
05-10-2009, 22:04
e anamenomena tha milage i diafora poiotitas -->
http://1.bp.blogspot.com/_cc7_7E8rJ-A/SY9Mlg3BP7I/AAAAAAAAFAQ/YJhl1rMrsaM/s400/LOYKAS.jpg
http://www.sport24.gr/ast/cov/ka/kakos_b.jpg
το πήρε πάνω του.
επρεπε να βγει ο δρακονιανος καραφλομουστακιας που ηπιε στα νιατα του LSD για να κερδισομε
ρε Ρεμε ανακοινωσις γιατι βγαζεις ρε κωλομπαρα του ελεους?
jack the ripper
05-10-2009, 22:41
axxaxaxaxaxa evale paromoio me tou palermo tis boca
Sotos_The_Tequiler
05-10-2009, 22:43
τι έφτιαξε ο Κατσούρ ρε φίλε...
jack the ripper
05-10-2009, 22:44
Μαλακα αρχιζει να κατηφοριζει το γηπεδο :P
Τα σπάω με περικάρπιο Κυριακίδη.
γουσταρα σισε σημερα.ετσι λιγο να ξεκαβλωσει μπας και παρει μπρος.
Kelldorain
05-10-2009, 23:09
Γκολάρα Κατσουράνη, γενικά μέχρι να μπει το πρώτο ήταν. Σισέ πολύ καλός
Σε μια στιγμή εντωμεταξύ γυρνάω στην ΕΤ1 και βλέπω το Μίχο να δείχνει το ματς του Ολυμπιακού και να ζωγραφίζει στο γήπεδο έναν κενό χώρο μέσω ΓΡΑΦΙΚΩΝ και να λέει "να εδώ υπήρχε κενός χώρος" και μετά να δείχνει ένα βελάκι και πάνω στο βελάκι να πηγαίνει ένας παίκτης του Ολυμπιακού, τρομαχτική εμπειρία :fear:
Tyler_Durden
05-10-2009, 23:16
Αν και κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα έδειξε την διαφορά της με πέρυσι και πρόπερσι: αντί να μιζεριάσει και να κλειστεί, μπήκε μέσα στο β ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε τους χώρους, πέταξε και άλλα 3 μπαλάκια και "γεια σας". Γκολάρα Κατσούρ και ελπίζω επιτέλους να ξεμπούκωσε ο Σισσέ. Επίσης το αελάκι, μπαίνει στην λίστα - ελίτ των ομάδων που έχουν φάει γκολ απο τον Καρκίνο (θυμίζω: παοκ, αρσεναλ, σεβίλλη). Το μόνο κακό είναι οτι με το που θα πέσει η αελ, Β' εθνική θα ξαναπήξουμε στους γαυρους εδωπέρα.Τέσπα.6Χ6
Μέχρι το 60 μοιρασμένο ματς, μετά μπήκε ο Νίνης (ή να το πω αλλιώς, βγήκε ο Καραγκούνης) και έγινε κατηφόρα. Αμυντικά είχαμε θέμα περισσότερο στο κέντρο που αν δε τον πρόφταινε ο Ζιλμπέρτο τον αντίπαλο μέσο, έφτανε και σούταρε (αυτό μόνο ο Σιμάο το μαζεύει αλλά.). Ευτυχώς που ο Τζόρβας ήταν καλός ξανά. Ο Λέτο ήταν κακός σχετικά με αυτά που μας συνήθισε. Γενικά περιμένουμε και τους τραυματίες και το ξεμπούκωμα Σισέ, ο οποίος ήταν καλός σήμερα (και μάρκαρε μέχρι το τέλος), αλλά γενικά η ομάδα είναι εμφανώς καλύτερη σε νοοτροπία από την αντίστοιχη περσινή.
Για τους λάτρεις της στατιστικής, έχουμε 2 γκολ ανά ματς και ο Σισέ μισό το παιχνίδι πλέον, απόδοση για πρώτο σκόρερ πρωταθλήματος. :grin:
Entrancemperium
05-10-2009, 23:34
Εγώ έχω να πω ότι με τον πιτσιρικά αλλάζει η ομάδα ΕΝΤΕΛΩΣ. Ρε παιδί μου καλός και άγιος ο Καρα αλλά νομίζω ότι καθυστερεί το παιχνίδι και την ανάπτυξη..
Επιτέλους έστω και σε μικρό βαθμό μια ψιλοσιγουριά πίσω μην το ματιάξουμε το παληκάρι..
Djibril έπρεπε να γίνει το σημερινό να ανέβει λιγάκι ψυχολογικα, φαίνεται πάντως ότι το γουστάρει και ότι το θέλει, για να δούμε..
Πάντως όπως είπε και κάποιος παραπάνω όχι για το 6x6 αλλά για θέμα νοοτροπίας νομίζω η ομάδα είναι διαφορετική από πέρυσι..
jack the ripper
05-10-2009, 23:41
και εγω πιστευω οτι στα ματς αυτα ο καραγκουνης κθυστερει πολυ την αναπτυξη..και χανουμε απιστευτα σε ταχυτητα..
για τον λετο που λετε συμφωνω ηταν κακος αλλα ισως να φταιει οτι πισω του ειχε και τον καντε ο οποιος δεν μπορουσε να ανεβει να τον βοηθησει..
το επομενο ματς με καβαλα ειναι γερο τεστ..ελπιζω να συνεχισουμε το σερι και ελπιζω να παρει μπρος ο σισε
Raven Lord
05-10-2009, 23:56
μέχρι το 60 δε βλεπόμασταν πάλι, αλλά με την είσοδο του νίνη άλλαξαν όλα... όντως, ο καρα είναι για ματς που πρέπει να ζαλίζουμε τη μπάλλα κ όχι για τέτοια εντός έδρας που πρέπει να τα καθαρίζεις.
- μακάρι ο σισέ να συνεχίσει. πάντως, μετά το 1ο γκολ φάνηκε απελευθερωμένος.
- για λέτο συμφωνώ με τζακ. έπεσε όταν τραυματίστηκαν οι αριστεροί χαφ μας. ίσως και στο gayρο πέρσυ να έφταιγε ότι είχε πίσω του το ΓΙΓΑΝΤΑ ντομί.
- όσο για τη νοοτροπία που θίξατε πολλοί, να δούμε πότε θα πετύχουμε το σωστό συγχονισμό νοοτροπίας, σκοπιμότητας, άμυνας και επίθεσης. σήμερα αργήσαμε 60 λεπτά να μπούμε στο ματς. η λάρισα είχε 15 τελικές (!), 2 λιγότερες από εμάς και 2 δοκάρια. άνετα θα μπορούσαμε να μπούμε σε περιπέτειες.
- η αελ ΔΕΝ πέφτει.
ΥΓ. ΚΥΡΙΑ ΕΝΧΕΛΑΑΡ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!
Το δεύτερο δοκαράκι το εβγαλε ο Τζόρβας και είχε και ένα ακόμα ο Βύντραλντίνιο.
Επίσης δυο αγκωνιές, αυτή στον Σισέ στη μεγάλη περιοχή και μια σκαριά (στον Νίνη) ο κυρ διαιτητής δεν τα είδε;
Raven Lord
06-10-2009, 00:04
ναι, ο τζόρβας καλός. τον πίστευα από πάντα για το τριφύλλι που έχει στο μπράτσο!
επίσης, στον ρούκα παίζει να ήταν πέναλτυ.
Κλασικοί βάζελοι.
Η ομάδα σας πέταξε 4 μπαλάκια σε μια όχι_ψόφια_ομάδα, έκανε ένα γαμάτο ημίχρονο, έβαλε 2 γκολ ο Σισέ, και σεις ψάχνετε να βρείτε τις φάσεις που σας αδίκησε το ΚΟΡΑΚΙ.
:thumbsup:
jack the ripper
06-10-2009, 00:10
α btw ο ρουκαβινα σημερα αν και το σκορ ηταν 3 ή 4-0 οταν μπηκε επρεπε να ειναι λιγο πιο σοβαρος και να τελειωσει καμια φαση ε
Raven Lord
06-10-2009, 00:15
Κλασικοί βάζελοι.
Η ομάδα σας πέταξε 4 μπαλάκια σε μια όχι_ψόφια_ομάδα, έκανε ένα γαμάτο ημίχρονο, έβαλε 2 γκολ ο Σισέ, και σεις ψάχνετε να βρείτε τις φάσεις που σας αδίκησε το ΚΟΡΑΚΙ.
Raven Lord
06-10-2009, 00:20
επίσης, πιστεύω ότι το αεκάκι, πέρα από ότι φέτος είναι επιεικώς για τα πανηγύρια, σε 2ο ματς φέτος ο κόρακας είχε διάθεση να το αποτελείωσει τελείως.
pitchfork
06-10-2009, 00:29
Ε, τουλάχιστον χάρηκαν το σαββατοκύριακο των εκλογών οι καρπαζοεισπράκτορες που έμειναν για λίγο πρώτοι
Πάλι πούτσα από Δευτέρα όμως, τα γνωστά δλδ.
Κλασικοί βάζελοι.
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στη γκρίνια και σε αυτό που έγραψα, τι να σου πω. Δεν είπα καν για το αν ήταν πέναλτυ οι 2 φάσεις που είναι αμφισβητούμενες, μίλησα για 3 σκληρά μαρκαρίσματα, που ο διαιτητής πρέπει να δώσει γιατί πρέπει να προστατεύσει τους παίκτες. Στα 2 από τα 3, χωρίς να δώσει καν φάουλ, οι αντίπαλοι παίκτες πήγαν πάνω στον δικό μας να δουν αν είναι καλά. Λίγη σοβαρότητα.
πες ποιο ηταν το πρωτο να γελασουμε λιγο....
χωρις πλακα παιζει να παρακαλαγα να ισοφαρισει η αεκ
τοσο σιχαμενη ομαδα με 11 παιχτες πισω απο την μπαλα και καθυστερησεις απο το 20΄ ειχα καιρο να δω
γαμω την ξανθη σας στη τελικη :evil:
Επικές δηλώσεις Τεν Κάτε.
Death MD
06-10-2009, 03:27
χαλι στο Α
καλοι στο Β
ειναι πλεον οφθαλμοφανες οτι ο νινης ανεβαζει 1+ επιπεδο την ομαδα στην επιθεση.
δεν ξερω αν χρειαζεται να παιζει 90' αλλα για 45 χαλαρα και επιβαλεται.
καραγκουνης φιλοτιμος αλλα οπως και ο ιδιος εχει δηλωσει ειναι της νοοτροπιας του 1-0.
με νινη η ομαδα σαν να "πεταει" με το που παταει χορτο.
ο σισε εχει κομπλεξαριστει παρα πολυ με τα γκολ που δεν βαζει, δεν ξερω αν τα 2 μαζεμενα θα του λυσουν τα ποδια, θα δειξει.
τα 2 τετ α τετ που εχασε σε συνδιασμο με οσα εχει χασει μεχρι στιγμης σε ολα τα παιχνιδια που εχει παιξει μαρτυρουν πως ειναι θεμα αγχους και ψυχολογιας καθως σε καθε παιχνιδι θα κανει 1-2 μεγαλες φασεις για γκολ.
απ την αλλη το συστημα της ομαδας ισως ειναι ο κυριως λογος που δεν μπορει να βαλει γκολ και αρκειται σε 2-3 ευκαιριες σε καθε ματς.
παντως στο Α και μεχρι να βαλει το γκολ φαινοταν απ το γηπεδο τουλαχιστον που τον παρακολουθουσα καταρακωμενος.
μετα το 1ο γκολ του ηταν φασεις που τον επιασα να σερνεται.
Πριν 3-4 μέρες πέθανε ο πατέρας του ε.
Εδώ που τα λέμε, πέθανε και ο πατέρας του ε. Δηλαδή έχει και έναν λίγο πιο σοβαρό λόγο να μην έχει ψυχολογία από το ότι έχει χάσει κάτι ευκαιρίες.
έντιτ: χαχ
Ο άλλος στη μετάδοση είπε "Μες στην τρελή χαρά θα είναι τώρα ο Σισέ με τα 2 γκολ που πέτυχε"
Death MD
06-10-2009, 03:42
συμφωνω και αυτο ελεγα και στο γηπεδο με τουσ δικους μου.
ας ελπισουμε λοιπον οτι μαλλον ηταν απο αυτο και θα στρωσει σε ολους τους τομεις γενικα
η μαλλον ας ελπισουμε οτι θα υπαρξουν οι προυποθεσεις να εκμεταλευτει η ομαδα αυτον τον φοβερο επιθετικο.
γιατι επι του παροντος δεν υπαρχουν δυστυχως με τους παικτες που εχουμε( πλην ελαχιστων εξαιρεσεων)
jack the ripper
06-10-2009, 04:43
ε βασικα υπαρχει ενα κενο ειτε στα δεξια ειτε στη θεση του επιτελικου(αναλογα που θα βαλεις το νινη να παιζει) για να πλαισιωσει την τριαδα πισω απο το σισε..παντως θα ηθελα να τον δω να παιζει με πετροπουλο καποια στιγμη και στα ακρα νινη λετο
KoiliaSamprela
06-10-2009, 09:07
μουνάρες σας πρόλαβα?
http://homepage.mac.com/anthonysigalas/xanthop/page2/page37/files/page37_1.jpg
εμείς το ρίξαμε στο χαβαλέ , και στηρίζουμε hereford united
fandango
06-10-2009, 09:22
πάλι μας βγήκε η ψυχή. :pink: στην παιχτούρα τον Βιεϊρίνια και
:moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
στο κατσίκι τον Παπάζογλου.
Mitsmann
06-10-2009, 09:30
οταν ο Μιτς ελεγε προτου καν ο Παπαζογλου παιξει επι Μπαγεβιτς στον Αρη εντεκαδα κι επαιζε σε ματς της Νεων οτι "ρε σεις αυτος ειναι ο νεος Λαμπριακος" επρεπε να δωσετε παραπανω προσοχη.
[/προπονητης]
fandango
06-10-2009, 09:36
οταν ο Μιτς ελεγε προτου καν ο Παπαζογλου παιξει επι Μπαγεβιτς στον Αρη εντεκαδα κι επαιζε σε ματς της Νεων οτι "ρε σεις αυτος ειναι ο νεος Λαμπριακος" επρεπε να δωσετε παραπανω προσοχη.
[/προπονητης]
εμένα πάντως κανείς δε με ρώτησε αν ήθελα το κριάρι στην ομάδα. :razz:
λιγα με το αριανακι :-D
Pinatero
06-10-2009, 12:40
χτες γηπεδο με πανκη, γνωριμια με μεγαλες μορφες του Παοκτσηδικου αγωνα για την Ανατροπη! :touched:
γιατι οι γριες βγαλαν ανακοινωση τι παιχτηκε, δεν ειδα και φασεις μετα?
fandango
06-10-2009, 12:42
λιγα με το αριανακι :-D
αφού εσύ προτιμάς τον Μπακαγιόκο!! :P
εξαιρετικα απαισιος ο ΠΑΟΚ στο α' ημιχρονο,τραγικες οι σκατογριες που επεσαν κατω 7 μετρημενες φορες-τζαμπα βενζινη εκαψε το αμαξακι.
στην επαναληψη ειμασταν πιο συμπαθητικοι,με τις γριες παλι να μην βλεπονται.
πολυ δυνατη ομως η κερκιδα.
πινατερο αποδειχθηκε μεγαλος γουρλης.η επομενη σειρα αφιερωμενη σε αυτον!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ion_storm
06-10-2009, 14:19
Σε περιπτωση που ο Παναθηναικος παρεί προταθλημα θα έχουμε 2 με τιν αλλαγή της κυβέρνησης.
Εκλογες κάθε χρόνο.
Χτες είχαμ ενα αρκετά καλό δευτερο ημίχρονο. Δεν νομίζω ότι από δω και πέρα θα σκοράρει ο Σισε κατα ριπας πάντως.
Pinatero
06-10-2009, 14:27
εξαιρετικα απαισιος ο ΠΑΟΚ στο α' ημιχρονο,τραγικες οι σκατογριες που επεσαν κατω 7 μετρημενες φορες-τζαμπα βενζινη εκαψε το αμαξακι.
στην επαναληψη ειμασταν πιο συμπαθητικοι,με τις γριες παλι να μην βλεπονται.
πολυ δυνατη ομως η κερκιδα.
πινατερο αποδειχθηκε μεγαλος γουρλης.η επομενη σειρα αφιερωμενη σε αυτον!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:razz: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://1.bp.blogspot.com/_kkQfk2e-C_I/Ry5xtMu8C7I/AAAAAAAAAIk/72xrKD66YUY/s400/Sophie_Ellis_Bextor_for_PETA.jpg
Για τους λίγους που δεν είχαν πειστεί ότι στην ΑΕΚ είναι λίγο χαζοί:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/251813.html
"Τι δουλειά έχει να πάει ο Κόκκαλης στον Πιλάβιο; Να πει τι; Αν θα πάει καλά η Εθνική; εμείς δημόσιες σχέσεις δεν κάνουμε. Ξέρουμε να χάνουμε και να δίνουμε συγχαρητήρια. Είναι πασιφανές ότι η διαιτησία είναι υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο Γκαγκάτσης και ο Ψυχομάνης είναι έξω. Ποιος τους έδιωξε; Είναι δύο βουβάλια και μαλώνουν και έχουν αφήσει τους άλλους να χαροπαλεύουν. Υπάρχει σε εμάς πρόβλημα διοικητικό. Άλλοι συμμετέχουν ενεργά και άλλοι όχι. Δεν έχουμε αντίστοιχο Κόκκαλη ή Πατέρα. Εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο τι μηνύματα να περάσουμε στην νεολαία που έρχεται να δει ποδόσφαιρο; Οι παίκτες ρωτάνε γιατί να γίνεται μόνο σε μας αυτό. Το πέναλτι στην Λιβαδειά είδατε πόσο εύκολα το έδωσε"Παραλήρημα. Στη μια πρόταση μιλάει για την επίσκεψη στον Πιλάβιο (που μόνο επικοινωνιακό λάθος ήταν του θειου και δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει τις διαιτησίες) και στα καπάκια ανακαλύπτει "πασιφανώς" εύνοια του ΠΑΟ στο πρωτάθλημα (υποθέτω αρκεί το μπέναλτυ που δεν πήρε ο Άρης, άσχετα από το πώς μας σφυρίζουν γενικά).
Είχαν κακές διαιτησίες, αλλά έτσι ακριβώς δε θα καταφέρουν τίποτα.
Mitsmann
06-10-2009, 20:00
Στη μια πρόταση μιλάει για την επίσκεψη στον Πιλάβιο (που μόνο επικοινωνιακό λάθος ήταν του θειου και δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει τις διαιτησίες)
το εξηγεις λιγακι αυτο?
Raven Lord
06-10-2009, 20:01
γι'αυτό θα μείνει για πάντα αεκάκι. βλέπει εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. προφανώς εμείς τους πηδάμε 17 χρόνια τώρα. :roll:
chris_boss
06-10-2009, 20:04
Στη μια πρόταση μιλάει για την επίσκεψη στον Πιλάβιο (που μόνο επικοινωνιακό λάθος ήταν του θειου και δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει τις διαιτησίες)
το εξηγεις λιγακι αυτο?
αμα καθυστερήσεις να έρθεις στο γήπεδο επειδή ποστάρεις για σώκους, ζητώ την ελευθέρας μου από απόψε.
Mitsmann
06-10-2009, 20:10
θα ειμαι στην ωρα μου με Ασωτο Στοπερ!
το εξηγεις λιγακι αυτο?
Τον κράξανε ακόμα και κάποιοι-πιο-ουδέτεροι-ΑΡΔ για την επίσκεψη στον Πιλάβιο και τη συζήτηση για τη διαιτησία. Δε νομίζω ούτε στιγμή ότι ο,τι και να ειπώθηκε σε αυτή τη συνάντηση θα αλλάξει κάτι υπέρ του γαυρου, αυτά γίνονται παρασκηνιακά αν γίνουν, όχι με συναντήσεις αφεντικών - κάτι που σίγουρα ξέρει και ο θειος. Σιγά μην πήγε στον Πιλάβιο να του πει να του δινουν περισσότερα σπόρια οι διαιτητές.
Εξάλλου ο γαυρος δεν έχει κακές διαιτησίες ως τώρα.
Επειδής είμαι καλό παιδί και εξηγώ όταν μου ζητούν δλδ.
pitchfork
08-10-2009, 23:06
Μην είσαι αφελής, δεν το επιτρέπει η πρόσφατη ιστορία.
Ο πρώην υπόδικος δεν κάνει επικοινωνιακά λάθη και ξέρει και πολύ καλά τι θέλει. Το ότι φυσικά δεν είχε κακές διαιτησίες και το ότι τον πάνε σηκωτό με το καροτσάκι τον ανάπηρο, δεν σημαίνει και ότι θα τη βγάλει τη χρονιά. Με 60-40 ο θρηνούλης είναι για κάτω από τη 4η θέση, θέλει 70-30 για να διεκδικήσει και 80-20 για να πάρει πρωτάθλημα και αυτό επιδιώκει.
Δεν είναι κουτός ο θείος, τα είδε τα χάλια του μπουρδέλου και η κίνηση αυτή είναι η τελευταία του ελπίδα.
Όσο για τις δηλώσεις δημητριάδη είναι προφανές ότι ο άνθρωπος βρίσκεται σε σύγχιση, η σφαλιάρα ήταν πρόσφατη και πόνεσε. Το κακό είναι ότι από δω και μπρος θα πρέπει να το συνηθίζει σιγά σιγά....
Mitsmann
08-10-2009, 23:14
να το κανουμε 90-10 για σιγουρια και 0-100 μεσα στο ΟΑΚΑ για παραπανω πλακα?
jack the ripper
17-10-2009, 19:07
παιζει λινκ για ολυμπιακο?
Επιτέλους τσουλάει λίγο η μπάλα.
fandango
17-10-2009, 22:37
μεγάλος σουτέρ ο Αραμπατζής.
Μητρουσι powah...ινδιανος αφου
emfanisi omos gia ton mpeo gia alli mnia fora.aniparktozoglou kerkida amesa.o zlatan torgkeles toulaxiston prospathei
Δύσκολο το ματσάκι σήμερα, η Καβάλα είναι δυνατή ομάδα και εμείς μάλλον εκτός ρυθμού με τόσες απουσίες και τους διεθνείς.
Δε σε χάλασε το Χ μέσα στο γηπεδάκι σου όμως.
jack the ripper
18-10-2009, 17:59
oxi re ennoei oti i kavala de tha to palepsei kai idiaitera epeidi exei daneikous paiktes apo mas
jack the ripper
18-10-2009, 19:22
νταξ μαλακες η αμυνα του ανοιγει διαδρομο ε..ανυπαρκτο
jack the ripper
18-10-2009, 19:31
gia to mats i gia to goal? giato mats http://bebinio.com/
jack the ripper
18-10-2009, 19:44
:-|:-|:rip::rip::rip:
jack the ripper
18-10-2009, 19:53
ο ρειβεν λορντ εχει ξεκινησει να συνθετει το ποστ του πιστευω :P:P
jack the ripper
18-10-2009, 20:53
και μονο για τους πανηγυρισμους ειναι συγκινητικος ο σισε ρε πουστη μου :touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
ουτε να στησετε ματσακι δεν ειστε αξιοι ρε σουργελα χαχαχαχαχαχ
jack the ripper
18-10-2009, 21:03
δειξε μας εσυ που ξερεις..
σιγα βρε φτωχε πλην τιμιε οικοδομε:moutza:
Το σκορ δίκαιο. Ήμασταν άθλιοι στο πρώτο και μας τιμώρησε η Καβάλα, στο δεύτερο ανεβήκαμε αλλά όχι όσο έπρεπε για να πάρουμε το ματς. Μπράβο στους αντίπαλοι γιατί είναι μια ομάδα που ξέρει να βγει μπροστά. Τα σχόλιά μου:
- Όσο παίζουμε με 4 στόπερ πίσω η ομάδα δεν πρόκειται να κάνει παιχνίδι. Οι ακραίοι δεν βοηθήθηκαν ούτε μια φορά και δε μπορούν να περνάνε μια ομάδα μόνοι τους (ειδικά όσο είναι ντεφορμέ ο Λέτο). Ειδικά σήμερα με Σιμάο μέσα (αφού ο Ζιλμπέρτο δεν είχε κάνει καν προπόνηση) είχαμε 5 παίκτες να αμύνονται μόνο.
- Φάνηκε πόσο λείπει ο Βραζιλιάνος. Και τα δυο γκολ μπήκανε από παίκτες που βρήκαν πολύ χώρο στη μεσαία γραμμή. Αν προσέξετε και στα δυο γκολ ο Σιμάο φεύγει και κυνηγάει παίκτη, την πρώτη φορά προς το κόρνερ και τη δεύτερη πίσω από την αμυντική γραμμή. Ο Ζιλμπέρτο με τα τρεξίματά του και τον τρόπο που παίζει τους χώρους δε θα άφηνε τέτοιους διαδρόμους. Επίσης θα έβγαζε τη μπάλα από την άμυνα, κάτι στο οποίο ήμασταν τραγικοί σήμερα σε όλο το ματς.
- Ο Γκάμπριελ μπορεί να βρει χώρο στον ΠΑΟ μόνο ως μπακ, στα χαφ είναι αρνητικός κατά τη γνώμη μου. Καλύτερα να φύγει και να έρθει ένας κανονικός (και καλός) για δεξιά.
_UnHoLy^MaRtYr_
18-10-2009, 21:23
Το ότι ο Λέτο παίζει έτσι δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι ντεφορμέ ε!
υπογραφι: ενασ αιρηστικώς γαβρως
δεν ειναι ντεφορμε,απλα δεν μπορει χωρις τον σπυροπουλο πισω του
Tyler_Durden
18-10-2009, 21:27
Τι να πω ρε πουστη μου...τι να πω;; Ξεκινάς με δεξια πλευρά Γκαμπριελ και Καρκίνο; Δηλαδή ποιος περιμένεις να μαρκάρει απο κει; Σε ΟΛΟ το παιχνίδι τρέχεις να καλύψεις την μαλακία που έκανες και σου στοιχησε και τα 2 γκολ. Στο πρώτο, ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ μαρκάρει με τα μάτια τον Ονουάτσι και αυτός το καρφώνει ανενόχλητος. Στο δεύτερο γκολ, ΠΑΛΙ ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ έχει ξαμοληθεί στην επίθεση, αφήνει ακάλυπτη όλη την πλευρά, πάει να κλείσει δεξιά ο Μπίαρσμιρ και αναπόφευκτά αφήνει χώρο στο κέντρο της άμυνας και ο μαυρούκος καρφώνει και το δεύτερο! Και έρχεται το ημίχρονο. Και αντί να βγάλεις το ΣΙΧΑΜΑ με το 24, και τον Γκάμπριελ, βγάζεις τον Μπίαρσμιρ!!! Συγνώμη κιόλας ρε μαλάκα τεν τεν, αλλά με τέτοια πράματα, ακόμη και να θέλει να σε στηρήξει κάποιος, τον φτάνεις στα όρια ρε γαμω την τρέλα μου! Και φυσικά μετά απο τέτοια εγκλήματα, μην απορείς που σε έχουν στην μπούκα μερικοί...
Υ/Γ: ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΒΥΝΤΡΑ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ! ΑΡΚΕΤΑ! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ:moutza:
@ Ανχόλι.
Τι εννοείς "έτσι"; Δεν είναι το ότι κάνει τρίπλες, αυτό είναι χαρακτηριστικό του. Είναι το ότι έκανε λάθος εύκολες πάσες, κάτι κοντρόλ του πέους, στημένα άσχημα κλπ. Ακόμα και σε ματς που κούραζε τη μπάλα, δεν ήταν τόσο κακός.
Πλάκα έχετε οι γαυροι που πάτε να τον βγάλετε παλτό για να μπορείτε να "μην τον θέλατε" μετά.
jack the ripper
18-10-2009, 21:32
εχουν ζαιρι οποτε δεν εχουν κομπλεξ
nothingman
18-10-2009, 21:41
ε καλά όλα αλλά δεν είναι κιόλας ότι η πανάθα τον άρπαξε μέσα από τα χέρια του κόκκαλη, δεν έχει περάσει τόσος καιρός πια ώστε να τα έχουμε ξεχάσει. μια χαρά παίχτης βέβαια, εγώ προσωπικά πχ ήθελα να μείνει αλλά αυτό άλλη κουβέντα. γιατί η αλήθεια είναι πως "δεν τον θέλαμε" σε γενικές γραμμές, διοίκηση και πλειονότητα του κοσμάκη. αυτό με τον σπυρόπουλο ήταν πάντως ένα σοβαρό σχόλιο και έγκυρο.
ο Ιτάντζ τραυματίστηκε; ελπίζω να είναι καλά το παιδί.
η ουσία είναι πάντως πως καλά τα κατάφερε αυτή τη φορά αυτή η καριόλα ο ρεχάγκελ.
ιμε κεγό ληγουλάκει αιρηστικώς
jack the ripper
18-10-2009, 21:44
AEK P-ANTHRAX 0-1
LOL
fandango
18-10-2009, 21:47
οι παναθηναϊκοί ας μην βρίζετε τον Βύντρα, περιμένετε το χατ τρικ του την άλλη βδομάδα.
@ νάθιν
Δεν είπα ότι τον κλέψαμε από τον γαυρο, εξάλλου και ο Αντωνίου δήλωσε ότι δεν κερδίσαμε τον Λέτο από σας, αλλά τον αγοράσαμε από τη Λίβερπουλ. Εγώ ήλπιζα για κάτι καλύτερο, αλλά ο πρώτος στόχος Γιοβάνοβιτς, παρά τα λεφτά που του τάξαμε μας έριξε πόρτα. Αλλά είναι καλό παιχτάκι και νέο. Και φυσικά θέλει έναν παίκτη να τραβάει κανέναν αμυντικό από πάνω του ή να παίζουν το 1-2 που και που και ο Καντέ δεν είναι τέτοιος.
Δεν ξέρω πόσο αιρηστικώς είσαι, αλλά η διακοπή (και οι διακοπές των διεθνών) μας έκανε φανερά κακό.
_UnHoLy^MaRtYr_
18-10-2009, 21:54
Άσχετο, χάρηκα το Σισσέ που πανηγύρισε έτσι το γκολ. Θα φάνηκιε μυστήριο βέβαια στους άλλους παίχται που κσέρουν ότι δεν ισοφάρησαν και τη Μπαρτσελόνα στο 95' δα, και γιαυτό ήτο λιγότεροι εκδηλωτικοί, αλλά ο Σισσέ πανηγύρισε σα να έκαμε κάτι τέτχοιο, που με φαίνεται σα να μην τα κσύνει ρε παιδί μου, αλλά βλέπει τη Σουπερλίγκα μας (ωωω!) σαν κάτι όχι το εύκολο και το "θα γαμήσω εδώ (όπως έκαμε ο Λέτο όταν πρωτοήρθε) γιατί έχω παίκσει στο Λίβερπουλ, ομγκ", αλλά όντως σαν πρόκληση κλπ. Καλός επαγγελματίας και γνώστης της σημασίας του ενός βαθμού σε ματς που πέρυσι ο βάζελος θα τρωγιε κι άλλο ένα ή άλλα δύο σαν κείνο το 4-1 με τον Όφη. Οι άλλοι παίχται τα κσύνουν όμως και θα βγείτε δεύτεροι, λωλ!
Έδιτ: Αυτό σημαίνει και πως ομάδες σαν τις Καβάλες είναι μια ομορφχιά.
λωλ!
Ο Σισέ βρήκε το πρωτάθλημα πιο δύσκολο απότι περίμενε, αλλα μάλλον οι 2 σοβαροί τραυματισμοί τον έχουν ωριμάσει από τις εποχές που πούλαγε τρέλα. Ακόμα έχει κάμποση, αλλά είναι επαγγελματίας και παίρνει σοβαρά το ρόλο του. Από αυτά που βλέπω στο γήπεδο και διαβάζω στις συνεντεύξεις του τουλάχιστον, ελπίζω να μη μάθω ότι τα σπάει στα μπουζούκια ξερωγω.
morphine
18-10-2009, 22:05
ανχόλι σταμάτα να γράφεις έτσι πλζ
Mitsmann
18-10-2009, 22:06
εν τουτοις και εχοντας βοηθηθει απο αλλοι χρηστες που δεν εψηφησθησαν στο "γραφικος γιουζερ" πολλ, σε αντιθεση με μενα, θα γινω λιγο αιριστηκως και θα ρωτησω :
λαλ, γιατι πανηγυριζαν ετσι αυτοι στο τελος καλε????
ον τοπικ, φυσικα τωρα αρχιζει το πρωταθλημα.
οποιος θελει το πρωταθλημα, κατ αρχην, ερχεται να το παρει στο Καραισκακη.
freak brother
18-10-2009, 22:08
ισσοροπημενο το παιχνιδι το πρωτο γκολ κλασσικα δεν μπαινει ουτε σε ερασιτεχνικο... ειχε ενα γηπεδο μονος του ο αλλος. δεν ξερω γιατι σπαταλαμε παντα το πρωτο ημιχρονο χωρις να κανουμε φαση και ξυπναμε (σε εισαγωγικα) στο δευτερο.. ετσι οπως παιξαμε καλος και ο βαθμος αν και νομιζω στο δευτερο μπορουσαμε να το παρουμε το ματσακι ... παντως απειρα λαθη στις μεταβιβασεις. τελικα ο κατσουρ ειναι αμ χαφ η κρυφος επιθετικος? αμα ηταν αμ χαφ δεν θα τρωγαμε το πρωτο ... τα ακρα μας πισω ειναι και τα δυο κεντρικοι αμ (και καλα ο βυντρα-ς) αυτος ο γκαμπριελ δεν ειναι ουτε για πανθραξ.. δλδ ποτε θα το καταλαβουν?
Tyler_Durden
18-10-2009, 22:21
Απο τα πιο σωστά πράγματα που έχεις πει. Προσωπικά θα γούσταρα ακόμη πιο πολύ ένα πρωτάθλημα που θα έχει κερδηθεί εξουδετερώνοντας στα ίσα τον μοναδικό συνδιεκδικητη που μπορεί να έχει βλέψεις για πρωτάθλημα φέτος (τον γαυρο εννοώ).Φέτος αν κάνουμε τα αυτονόητα, (πίστεψέ με, πολύ δύσκολο για μας τελικά) νομίζω οτι έχουμε οτι χρειάζετε να σας στείλουμε στο διάολο μια και καλή. Μέχρι τότε, όσοι κάνουν τον ΠΑΟ να δείχνει ομαδούλα με τις επιλογές ή την ανικανότητά τους (βλ. βυντρα τενκατε και πολύ στο βάθος εν προκειμένω ρεχαγκελ) σας δίνουν το δικαίωμα να λέτε οτι λέτε και καλώς τα λέτε. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία αυτή που μας δώθηκε σήμερα, να δούμε τι άντερα έχει αυτή η ομάδα φέτος και όντως αν έχει τα ΑΡΧΙΔΙΑ να έρθει και να σας το πάρει στα ίσα.Απλά επειδή φέτος ενδέχεται να είναι όντως η πιο ΑΡΧΙΔΑΤΗ ομάδα που έχουμε τα τελευταία χρόνια, πρόσεξτε κι εσεις λίγο τι εύχεστε, γιατί ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο νομίζω θα σας τσούξει διπλά ;)
jack the ripper
18-10-2009, 22:26
καλα ας φτασουμε στο καραισκακη χωρις περαιτερω απωλεια βαθμων και βλεπουμε
Mitsmann
18-10-2009, 22:28
Κατ αρχην δεν ευχηθηκα κατι.
Οπως ειναι το προγραμμα, οποιος θελει να ριξει τον Ολυμπιακο, σε 3-4 αγωνιστικες, θα ερθει να το κανει. Η οχι.
Κατα δευτερον, με 12/13 πρωταθληματα, με οποιο τροπο θελετε (δεν εννοω τη διαιτησια, ροφλ!) σιγα μη προσεχω τι ευχομαι.
στο κατω κατω ειμαστε φαβορι, το λεει και ο Κατσουρανης.
freak brother
18-10-2009, 22:30
Απο τα πιο σωστά πράγματα που έχεις πει. Προσωπικά θα γούσταρα ακόμη πιο πολύ ένα πρωτάθλημα που θα έχει κερδηθεί εξουδετερώνοντας στα ίσα τον μοναδικό συνδιεκδικητη που μπορεί να έχει βλέψεις για πρωτάθλημα φέτος (τον γαυρο εννοώ).Φέτος αν κάνουμε τα αυτονόητα, (πίστεψέ με, πολύ δύσκολο για μας τελικά) νομίζω οτι έχουμε οτι χρειάζετε να σας στείλουμε στο διάολο μια και καλή. Μέχρι τότε, όσοι κάνουν τον ΠΑΟ να δείχνει ομαδούλα με τις επιλογές ή την ανικανότητά τους (βλ. βυντρα τενκατε και πολύ στο βάθος εν προκειμένω ρεχαγκελ) σας δίνουν το δικαίωμα να λέτε οτι λέτε και καλώς τα λέτε. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία αυτή που μας δώθηκε σήμερα, να δούμε τι άντερα έχει αυτή η ομάδα φέτος και όντως αν έχει τα ΑΡΧΙΔΙΑ να έρθει και να σας το πάρει στα ίσα.Απλά επειδή φέτος ενδέχεται να είναι όντως η πιο ΑΡΧΙΔΑΤΗ ομάδα που έχουμε τα τελευταία χρόνια, πρόσεξτε κι εσεις λίγο τι εύχεστε, γιατί ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο νομίζω θα σας τσούξει διπλά ;)
αν εξαιρεσουμε την 4 αρα στο κυπελλο ... μεσα στο καραισκακη επρεπε να χουμε παρει ολα τα παιχνιδια.. μια η γκαντεμια μια η διαιτησια :? ολο χ τελευταιως
Tyler_Durden
18-10-2009, 22:32
καλα ας φτασουμε στο καραισκακη χωρις περαιτερω απωλεια βαθμων και βλεπουμε
αυτο είναι απο τα αυτονόητα που έλεγα πιο πάνω :)
Mitsmann
18-10-2009, 22:32
εξαιρουμε και το ματς με το 1-1 με την ασιστ απο εναμιση χιλιομετρο αουτ του ΣΑΛΠΙ, και το χερι στον Αντζα που αμα το δινε σε σας, θα κανατε χαρακιρι εξω απ τη Λεωφορο, η οχι?
freak brother
18-10-2009, 22:35
εξαιρουμε και το ματς με το 1-1 με την ασιστ απο εναμιση χιλιομετρο αουτ του ΣΑΛΠΙ, και το χερι στον Αντζα που αμα το δινε σε σας, θα κανατε χαρακιρι εξω απ τη Λεωφορο, η οχι?
εγω για το καραισκακη λεω :p ειδικα περσι με δοκαρι καρα και οργια διαιτησιας με ανακαλυψη οφσαιντ κλευτον! λες και θα περναμε πρωταθλημα αμα κερδιζαμε :evil:
Mitsmann
18-10-2009, 22:38
στο Καραισκακη εγινε αυτο το ματς, φιλος.
3 μερες πριν την 4ρα και η ΠΡΑΣΙΝΗ ολων των Παναθαιων, που θεωρουσε φυσικα οτι ο παο επρεπε να περασει με 0-42 απο το Καραισκακη και αντ αυτου ηρθε 1-1 (κατι ασιστ αουτ του Σαλπιγγιδη τους ξεφυγαν μαλλον) εβαζε πρωτοσελιδα πριν το ματς κυπελλου το σημα του Ολυμπιακου σκισμενο στα 4.
Χεχ, τελικα να μην πω τι εγινε...πφφ.
Tyler_Durden
18-10-2009, 22:50
Παντως το λέω μέσα απο την ψυχή μου, θα ήθελα να δω ΠΑΟ και γαυρο φέτος και τους δύο με διαθέσιμο ΟΛΟ τους το ρόστερ και την καλύτερη δυνατή τους 11δα, να κοντράρονται με 50-50 διαιτησία στα μεταξύ τους ματς. Για μένα προσωπικά θα σήμαινε πολλά ακόμη και αν αυτός ο ΠΑΟ χάσει στα ίσα απο ΑΥΤΟΝ τον γαυρο. Δηλαδή, αν έχεις δώσει τόσα φράγκα για μεταγραφές έχεις κάνει τόσες δηλώσεις περι "αυτοσκοπού", σε παίξουν 50-50 και χάσεις 2 φορές απο μια ομάδα που έχει σαπίσει και δεν το ξέρει,εχει αλλάξει προπονητή, δεν έχει επιθετικό, και έχει κάνει μόνο 2 σοβαρές μεταγραφές (μελμπερκ, μαρεσκα), ντάξει τότε το λέω απο τώρα οτι θα κάνω πολύ καιρό να την ξαναπώ σε γαυρο για οτιδήποτε σχετικά με μπάλα. Αν ισχύσουν όλα τα παραπάνω και χάσουμε στα ίσα -τονίζω- το πρωτάθλημα, τότε να κοτσάρουμε και ένα "Κ" στο τέλος της ονομασίας και να πάμε να πνιγούμε ΟΛΟΙ.
Mitsmann
18-10-2009, 22:51
εχουμε παρει διπλο σε τουμπα. σε οακα.
ειμαστε 2οι στον ομιλο τσουλου.
χτες παιξαμε ενα μισαωρο αρκετα ομορφης μπαλας, τριαρα σε σκληροτραχηλη ομαδα.
εχουμε σαπισει, οντως.
freak brother
18-10-2009, 23:00
στο Καραισκακη εγινε αυτο το ματς, φιλος.
3 μερες πριν την 4ρα και η ΠΡΑΣΙΝΗ ολων των Παναθαιων, που θεωρουσε φυσικα οτι ο παο επρεπε να περασει με 0-42 απο το Καραισκακη και αντ αυτου ηρθε 1-1 (κατι ασιστ αουτ του Σαλπιγγιδη τους ξεφυγαν μαλλον) εβαζε πρωτοσελιδα πριν το ματς κυπελλου το σημα του Ολυμπιακου σκισμενο στα 4.
Χεχ, τελικα να μην πω τι εγινε...πφφ.
α ναι , με τον γκουμα που χε κανει την θεικη δηλωση . γενικα το κονσεπτ ειναι οτι τα πρωταθληματα τα χανουμε πολυ πριν το καραισκακη!!! και τοτε που κερδισαμε μεσα εξω με παπ και κωστουλα... τι καναμε? :?
Tyler_Durden
18-10-2009, 23:01
εχουμε παρει διπλο σε τουμπα. σε οακα.
ειμαστε 2οι στον ομιλο τσουλου.
χτες παιξαμε ενα μισαωρο αρκετα ομορφης μπαλας, τριαρα σε σκληροτραχηλη ομαδα.
εχουμε σαπισει, οντως.
χαχ
-φέτος έχεις κανει προετοιμασία φυσικής κατάστασης με γυμναστή κύπριο ασφαλιστή
-έχεις φάει πέντε (5) απο τον τέλη,
-δεν έχεις πάρει παίχτες για βασικές θέσεις
-είχες αγιο που δεν έφαγες 7 απο την άρσεναλ και σε έσωσε το μέλος αντώνης
-δεν έχεις καθαρό επιθετικό
-δεν έχεις αριστερο χαφ
-σε έχει ξελασπώσει όσο δεν πάει ο Τοροσίδης (ως πότε; )
-σε παίζει στο μισό γήπεδο ο νιόνιος μέσα στο καραισκάκη
και βασίζεις την ποδοσφαιρική σου ακμή και την μελλοντική σου εν δυνάμει καλή πορεία σε υπέροχα μισάωρα με την Τρίπολη και την νίκη με το αεκάκι.οκ, τώρα που το λες έχεις όλα τα εχέγγυα για ΔΙΑΡΚΕΙΑ φέτος
skaste k as ekdilosoume oli tin latreia mas gia ton terastio matias ntegra
Mitsmann
18-10-2009, 23:08
το 98% απ οσα εγραψες ειναι -τι αλλο- αστεια.
μαλακια που μας ξελασπωνει ο Τοροσιδης, και ο Νικοπολιδης.
Συνηθως σε ξελασπωνουν παικτες εκτος ομαδας.
για το ματς με νιωνιο, δε σχολιαζω, πιθανοτατα ειδες αλλο ματς, δε πειραζει, συμβαινουν.
Κατα τ αλλα, ειχα πει παλιοτερα, οτι ο παναθηναικος θα πρεπει να ευχεται (και οχι να κανει δηλωσεις τυπου Ρουκαβινα "ανυπομονω για τη φιεστα, αχαχα) τα Χριστουγεννα να ειναι στο +3-+4.
Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα εχουμε παλι γελια η κλαμματα. αναλογως απο ποια γωνια το δεις.
Το πιο αστειο ειναι οτι πιστευεις οτι ο Ολυμπιακος θα "ξεφουσκωσει" σε αντιθεση με την αρχη της σαιζον π.χ.
Βλεπεις μπαλα.
Kelldorain
18-10-2009, 23:11
Ε οκ το ότι θα ξεφουσκώσει δεν πολυστέκει, αλλά αν το λέει με την έννοια της κούρασης παικτών έχει ένα δίκιο, το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ελλειπές και πιο μικρό απ'ότι θα έπρεπε, αν βγει κάποτε η κούραση θα έχει πρόβλημα, εδώ πέρυσι με πιο καλό imo ρόστερ σερνόταν Γενάρη περίπου. Αλλά ναι συμφωνώ ότι ο Παναθηναικός για να 'ναι φαβορί πρέπει να ξεκινήσει δεύτερο γύρο με πλεονέκτημα
nothingman
18-10-2009, 23:12
εμάς δε μας έβαλαν καν στους υποψήφιους για πιο γραφικούς γιούζερς του αθλέτιξ πάντως επειδή κάνουμε ένα ποστ και μετά σκάμε. δε λέμε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια με τους τάιλερντέρντενς για πεντέξι ποστς.
Mitsmann
18-10-2009, 23:19
ο Ολυμπιακος εκτος της ολοφανερης ελλειψης αριστερου χαφ, δεν ειναι τοσο ελλιπης οσο νομιζουν γενικα.
αυτο λεω γω.
Live_by_honour
18-10-2009, 23:48
tromazw kai mono sthn idea na eixe ginei ayto epithetiko faoul sthn teleytaia fash kai agonas na htan kavala-osfp...
Tyler_Durden
18-10-2009, 23:53
απαντάω και πάλι γνωρίζοντας ήδη την γραφική μου οντότητα και έχοντας πλήρως εναρμονιστεί με αυτην
-το "ξελάσπωμα" το ορίζω προσωπικα, όταν την βγάζεις καθαρή με ενέργεια ενός παίχτη (είτε βασικός είτε παγκιτής) έναντι της απόδοσης που έχει η ομάδα σαν σύνολο.
-για το ματς με τον νιονιο μιλάω προφανώς για το β' ημίχρονο
-αν δεν πιστεύεις οτι όντως κάνατε προετοιμασία φυσικής κατάστασης με κύπριο επαγγελματιά ασφαλιστή που εκτελούσε χρέη γυμναστή, πραγματικά ψαξτο λίγο. Τον έφερε ο καράφλας απο την ανορθωση
σε άλλα νέα, μιτς έχεις πμ
Δεν ξέρω για γυμναστές και άλλα τέτοια, αλλά αν μείνουν οι ομάδες ίδιες σχετικά τον Γενάρη, δεν είναι δεδομένο ότι αν δεν είμαστε μπροστά το χάσαμε. Όπως ειπώθηκε, πέρσι ο γαυρος με περισσότερες λύσεις σε κάποιες θέσεις κλάταρε, ενώ εμείς τρέχαμε πολύ μέχρι το τέλος. Επίσης ο γαυρος μάλλον περνάει στην επόμενη φάση στο Τσ Λ, με τα αποτελέσματα που αυτό έχει στις ελληνικές ομάδες, ενώ εμείς παίζουμε σε πιο εύκολη διοργάνωση, την οποία έχουμε (κακώς) υποβαθμίσει και λίγο. Γενικά, μην βγάζετε πρωταθλητή από τώρα, διασκεδάστε το λίγο ακόμα.
Raven Lord
19-10-2009, 09:58
ήταν αναμμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα πληρώναμε την εικόνα της ομάδας. πάλι καλά σώθηκε το ένα κουκί
megalos mpigk mak opou evlepe to mats me ti pourakla tou amerimnos eno exei entalma sillipsis sti plati tou.stis arxidares tou
Moonspellheim
19-10-2009, 12:38
elladara
Όντως φανερή η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους οπαδοί των δυο μεγάλων της Αθήνας: οι φίλα προσκείμενες στον γαυρο εφημερίδες, ανακαλύπτουν όργια του διαιτητή στο ματς του ΠΑΟ. Περαστικά μας. Ναι ναι ξέρω, άλλο οι ΑΡΔ και οι εφημερίδες, κανείς δεν τις διαβάζει.
hvilelos?
19-10-2009, 18:08
οργια εννοει το φαουλ του νινη απο το οποιο ξεκινα το γκολ της ισοφαρισης ?
Ε ναι αυτό ή το ότι άφησε έναν παίκτη της Καβάλας πολλή ώρα έξω. Βέβαια το φάουλ του Νίνη (αν ήταν) έγινε 3 φάσεις πριν, όπως άλλωστε και το ανάποδο ελεύθερο που ξεκίνησε το γκολ της Καβάλας (ήταν κανονικά κόρνερ δικό μας). Από την άλλη, ο παίκτης τους που τραυματίστηκε ήταν γεμάτος αίματα και μπήκε μια φορά μέσα χωρίς άδεια του διαιτητή (κάτι που είναι κανονικά αποβολή, αφού είχε ήδη κάρτα). Αλλά όργια λέμε, βρήκαμε να λέμε για Παππάδες τώρα.
Όπως πριν το ματς (και μετά!) λέγαμε για στημένα για να έχουμε καβάτζα σε περίπτωση εύκολης νίκης ΠΑΟ. Δεν είναι πολύ παράλογο βέβαια, κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ford Prefect
19-10-2009, 18:28
Χα, μιλάνε και οι πρώτοι διδάξαντες...
Raven Lord
19-10-2009, 18:34
hvilelos?
19-10-2009, 18:34
3 φασεις πριν το φαουλ που επρεπε να δωθει οπως αναγνωριζεις με τις καθυστερησεις και την γιομα τελειωνε το παιχνιδι.Ειναι το τυπικο σφυριγμα που δεν θα παρει ποτε η καβαλα στην αντιθετη περιπτωση,η αλλοιωση αποτελεσματος δεν χρειαζεται αναγκαστικα οργια και σφαγες για να επιτευχθει
και σταματηστε αμεσα καποια στιγμη το μπαλακι με τις διαιτησιες,μιλαμε για τον ολυμπιακο και τον παναθηναικο.το ποδοσφαιρο ματωνεται δεκαετιες απο αυτες τις ομαδες,το να πει καποιος οτι εκεινο το παιχνιδι το πηρα με σπρωξιμο δεν ειναι ντροπη.αφου μεταξυ σας ρε αδερφια σκοτωνεστε για την μεγαλη κουπα,τι καιγεστε για το ηθικο πλεονεκτημα και τον καθαγιασμο απο τους τριτους.Δεν φταιει κανενας φιλος ή συμπαθης καφρουλης του παο και του οσφπ που οι ομαδες τους εχουν γινει οχηματα για εξυπηρετηση τριτων και σαφως σημαντικοτερων σχεδιων απους παραγοντες τους
ολα cool,αναρωτηθειτε λιγο πως φτασαμε να ανακηρυξουμε το ελληνικο πρωταθλημα σε Υψιστο Στοχο και ηρεμηστε.Ακομα και αν αυτο χρειαστει τη στερηση της ομολογουμενως απολαυστικης βλαχομπαροκ κοντρας των εφημεριδων,των ραδιοφωνων και των threads
Φορντ είσαι δημοτικάκι. :grin:
Ford Prefect
19-10-2009, 18:38
Κυρία, αυτός το ξεκίνησε!
Ρέιβεν καθρεφτάκι σε όλο μου το σώμα ρε.
3 φασεις πριν το φαουλ που επρεπε να δωθει οπως αναγνωριζεις με τις καθυστερησεις και την γιομα τελειωνε το παιχνιδι.Ειναι το τυπικο σφυριγμα που δεν θα παρει ποτε η καβαλα στην αντιθετη περιπτωση,η αλλοιωση αποτελεσματος δεν χρειαζεται αναγκαστικα οργια και σφαγες για να επιτευχθει
Εντάξει, αλλά αν ο διαιτητής ήθελε να μας σπρώξει, θα έδινε το χέρι μέσα στην περιοχή της Καβάλας πχ ή ακόμα καλύτερα (για να μη μπορεί να πει κάτι ο οποιοσδήποτε) θα την άφηνε με 10 όταν μπήκε ο άλλος μέσα χωρίς την άδειά του. Το φάουλ που δεν έδωσε ήταν μια λογική συνέχεια πολλών φάουλ που του έφυγαν στο ματς, κάμποσα υπέρ μας. Δεν προκύπτει από πουθενά σπρώξιμο, πόσω μάλλον αλλοίωση. Επίσης δεν αναγνωρίζω κάτι για το φάουλ, λέω ότι όσο επηρέασε τη συνέχεια του παιχνιδιού, το ίδιο έκανε και το ανάποδο ελεύθερο πριν το γκολ της Καβάλας - και στα πέρασαν αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να μπει η μπάλα στο τέρμα.
Το είδες το ματς ή μόνο τη φασούλα σχολιάζουμε;
Edit: @Ford
http://www.youtube.com/watch?v=6CC6198_hyg
hvilelos?
19-10-2009, 18:52
γενικη ειναι η εκτιμηση για την αλλοιωση και ναι οι τελευταιες φασεις ειναι πιο ενδεικτικες και αυτες που μενουν.μου ειναι εντελως αδιαφορο σαν αποσπασματικη φαση,μπαινεις στην λογικη ενος παρε-δωσε σφυριγματων για να δικαιολογησεις κατι πραγματικα ασκοπο.μεινετε στα αγωνιστικα αληθεια για το καλο ολων
Raven Lord
19-10-2009, 19:01
Κυρία, αυτός το ξεκίνησε!
Ρέιβεν καθρεφτάκι σε όλο μου το σώμα ρε.
σταυρουδάκι
freak brother
19-10-2009, 19:05
καλα αν αυτο ειναι αλλοιωση αποτελεσματος...
γενικη ειναι η εκτιμηση για την αλλοιωση και ναι οι τελευταιες φασεις ειναι πιο ενδεικτικες και αυτες που μενουν.μου ειναι εντελως αδιαφορο σαν αποσπασματικη φαση,μπαινεις στην λογικη ενος παρε-δωσε σφυριγματων για να δικαιολογησεις κατι πραγματικα ασκοπο.μεινετε στα αγωνιστικα αληθεια για το καλο ολων
Δηλαδή η άποψή σου είναι ότι ο διαιτητής αποφάσισε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα δίνοντάς μας ένα πλάγιο στο 94', με τη σιγουριά ότι θα σκοράρει ο Σισέ. Μάλιστα.
Το ματς ήταν καθαρότατο και από τις ομάδες και τον διαιτητή και καλό όλων είναι να σταματήσει η κουβέντα για τη διαιτησία όταν το μόνο που έχουμε είναι ανθρώπινα λάθη. Είχαμε τέτοια και από τις δυο μεριές, case closed.
Raven Lord
19-10-2009, 19:24
μα τι λες. το αποτέλεσμα αλοιώθηκε ξεκάθαρα. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ" άλλωστε
nothingman
19-10-2009, 19:51
. . .Δεν φταιει κανενας φιλος ή συμπαθης καφρουλης του παο και του οσφπ που οι ομαδες τους εχουν γινει οχηματα για εξυπηρετηση τριτων και σαφως σημαντικοτερων σχεδιων απους παραγοντες τους
ολα cool,αναρωτηθειτε λιγο πως φτασαμε να ανακηρυξουμε το ελληνικο πρωταθλημα σε Υψιστο Στοχο και ηρεμηστε.Ακομα και αν αυτο χρειαστει τη στερηση της ομολογουμενως απολαυστικης βλαχομπαροκ κοντρας των εφημεριδων,των ραδιοφωνων και των threads
πεθαίνω
σα να ακουω την τσίπρα να μιλάει για το δικομματισμό.
pitchfork
20-10-2009, 21:12
hvilelos φιλικά σου προτείνω να πας στη τουαλέτα να ρίξεις λίγο νερό στο πρόσωπό σου μπας και συνέλθεις.
Η αλλαντάλλων ποδοσφαιρική λογική που τόσα χρόνια βιάζεται από τον απόπατο του πειραιά, σου έχει προκαλέσει σύγχιση.
Φιλικά και αδελφικά πάντα.
hvilelos?
21-10-2009, 04:16
Δεν πειραζει παιδια
jack the ripper
24-10-2009, 19:47
δεν το βλεπω γαμω τα λινκ αλλα ο εργοτελης ειναι λατρεια :touched::touched::touched:
Mitsmann
24-10-2009, 19:53
1ο ημιχρονο Ολυμπιακος-ΔΕΚΟ.
θα κερδευσουν στο 2ο, μπιγκ ντηαλ.
jack the ripper
24-10-2009, 19:58
καλα ναι και εγω πιστευω οτι θα το παρετε
edit: pantws malaka apeira pinks gia ergoteli e...panta paizei mpala den kleinetai na katastrepsei to theama..
jack the ripper
24-10-2009, 20:44
μα ποσο κωλοφαρδη ομαδα... ελεος γαμω το δια
Mitsmann
24-10-2009, 20:53
Νοεμβριος
Δεκεμβριος
υπομονη.
θα περασουν οι μερες, θα παρει και ενα δυο παικτες ο πουστογερας.
jack the ripper
24-10-2009, 20:58
χαχαχαχαχα τι να τους κανετε .....αν εχετε στη συνεχεια τον κωλο που ειχατε σημερα τοτε τσαμπα λεφτα
Live_by_honour
24-10-2009, 21:02
1) bravo ston ergoteli
2) skata stous epoptes gia tis 2 kathares faseis
3) einai tragiko na milate eseis jack gia kolo,plz mi me kaneis na sou thimisw thn istoria sou alla kai ta fetina sou.
4) mits argei poli o dekemvris...
_UnHoLy^MaRtYr_
24-10-2009, 21:04
Άμα έχεις ρε πούστη γαύρε σε κάθε αγώνα μόνο το Νικοπολίδη, τον Τοροσίδη, το Γκαλέτι, το Ντουντού, τον Ζαιρί, το Στολτίδη, το Μέλμπεργκ, το Μήτρογλου να σε κσελασπώνουν, που πας.
freak brother
24-10-2009, 21:04
epaixe megalh mpala o ergotelhs , mpravo
jack the ripper
24-10-2009, 21:10
ela re fetos siga ton kwlo pou exoume(paliotera eixame mia xara kwlo ontws)...px me kavala sto deutero gia na to gyrisoume paiksame kai mpala de mas kathise apla mia fasi kai mpike
Magellan
24-10-2009, 21:15
πολυ καλος ο εργοτελης
εμεις σκασμενοι απο προχτες τη γλιτωσαμε φτηνα
βεβαια αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να πεφτουν ολοι κατω απο το 50
Περιμενω ποστ Οντονιαν, αυτα για την Καβαλα δε μου εφταναν για Saturday Night διασκεδαση.
Ο Οντόνιαν δεν ποστάρει για ματς που δεν έχει δει, σε αντίθεση με άλλους γιούζερς.
Αν έχεις να απαντήσεις κάτι της προκοπής, κάντο, ξέρεις ότι απαντώ ακόμα και σε σένα. Αν όχι, πήγαινε να φας ένα μπιγκ μακ.
jack the ripper
25-10-2009, 12:56
δειτε πρωτοσελιδα και sites για να καταλαβετε διαφορα στην αντιμετωπιση των 2 ομαδων απο δημοσιογραφους
Ford Prefect
25-10-2009, 13:24
Ωχού με την αντιμετώπιση. Κάθε φορά όλοι τα ίδια λένε. Οι μεν πιστεύουν ότι εκθειάζουν τους δε. Ακόμα δεν έχετε πάρει ότι οι "αντικειμενικές" γλύφουν όλοι την ώρα;
Για το ματς, σε 1 μήνα έχει σχεδόν εξαφανιστεί η αμυντική λειτουργία μας. Ωραίο το ποδόσφαιρο του Ζίκου αλλά δεν είναι ακόμα ώρα να ανοιγόμαστε τόσο, ας πάρει ο γέρος 2-3 παίχτες και βλέπουμε. Συγχαρητήρια σε Τέλη που παίζει και ωραία μπάλα και όχι αντιποδόσφαιρο και δικαιολογεί πάντα την υψηλή του θέση.
Το ματς θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει και Χ και 2 αλλά δεν τους φταίμε εμείς αν δεν κάνουν τις ευκαιρίες τους γκολ. Αν χάνεις ευκαιρίες στο Καραϊσκάκη, ε, θα τον πιεις.
Ο Μήτρογλου βάζει ωραιότατο πλασέ και χάνει 2 άχαστα. Τι να πεις ρε πστ?
Για να δούμε και το σημερινό...
AngelOfSorrow
25-10-2009, 15:05
kavala 2plo
paok2plo
o atromitos mas esteile kouva.gia X pigaine to mpourdelo
κανα λινκ για το αρης-αεκ υπάρχει πλιζ;
Tyler_Durden
25-10-2009, 17:39
exo ena me mapa poiotita alla stathero streaming
http://www.justin.tv/bibich9/popout
εμένα γιατί μου το κόβει όμως? :(
Tyler_Durden
25-10-2009, 18:28
dokimase na katevaseis to ultra serf, kane diplo klik sto programmataki, kai meta anoigeis to link pou sou edosa me explorer kai eisai etoimos
τις τελευταίες βδομάδες δε παλεύονται τα stream...δε ξέρω και αν είναι και θέμα isp βεβαια.πολύ κόλλημα κάθε τρεις και λίγο.
Live_by_honour
25-10-2009, 21:31
apo to site tou sportfm
66' Αλλαγή ο ΠΑΟ. Ο Λέτο στη θέση του Τεν Κάτε.
jack the ripper
25-10-2009, 21:35
να σου πω δεν ακουγεται ασχημα
οταν εβγαλε τον νινη νομιζα οτι μας εκανε πλακα.
δεν υπαρχει το δευτερο γκολ.
jack the ripper
25-10-2009, 22:09
οτι ειπε ο αμπρουτσις
ψιλοκοπηκαμε στη μεση οταν βγηκε..παλι καλα που εβαλε το γκολ(απιστευτο) ο κατσουρανης
α να σημειωσω οτι ο ζιλμπερτο κανει απιστευτη χρονια ως τωρα
Δεν παίξαμε άσχημα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μόνιμα κατοχή και μπαίναμε στην περιοχή, αλλά δεν κάναμε μεγάλες ευκαιρίες. Αρκούσε να είμαστε καλύτεροι για να κερδίσουμε έναν ΠΑΟΚ που δεν έκανε απολύτως τίποτα, πέρα από το γκολ. Γκολάρα ο Κατσουράνης (το δεύτερο), εκπληκτική ομαδική προσπάθεια.
Kelldorain
25-10-2009, 23:03
Καλούτσικα έπαιξε ο Παναθηναικός, η αλλαγή Νίνη είχε συμφωνηθεί πριν το ματς απ'ότι διάβασα επειδή ήταν με γρίπη. Btw:
Έκρηξη του Χενκ Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου που τα έβαλε με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σαριέγκι: "Κάναμε φανταστική δουλειά"
"...Ψάχνετε όλοι να βρείτε τον Ν' Ντόι που είχε βάλει δύο γκολ και τον είχα 3 εβδομάδες και δημιουργήθηκε η αίσθηση από τον παίκτη ότι η δουλειά μου δεν είναι σωστή. Αυτό δεν το ασπάζομαι. Αυτός που έγραψε το άρθρο να πάρει τον Μέσι και Ροναλντίνιο να ακούσει άλλες απαντήσεις"
http://sport24.gr/html/ent/765/ent.323765.asp
:touched:
το ματς δεν το ειδα (φυσικα) μονο τα γκολ
φοβερο του κατσουρανη το δευτερο
αλλα και του χαμηλοκωλη με το πλασαρισμα με τα μεμε και το παρτα σουτ...βαντε του ξακοσα τρισεκατομυρια ρητρα
η αποβολη με δευτερη δικαια? πειτε
gela o kosmos me ti defteri kitrini.k me ton ivits genika.megalos gkarsia
epikes skines sti leivadgia
jack the ripper
25-10-2009, 23:26
oute foul oute karta itan(dld den itan xeri)
efoson omws to edwse to xeri i kitrini itan swsti
oute foul oute karta itan(dld den itan xeri)
efoson omws to edwse to xeri i kitrini itan swsti
ΠΑΟΚαρα ειμαι χαλια βλεπω εναν αετο με οχτω κεφαλια
Παίζει να μη βρίσκει χέρι όντως, αλλά δε νομίζω να τα βάλει κανείς νορμάλ οπαδός με τον διαιτητή για τη φάση αυτή. Έχει απλωμένο το χέρι και κάνει και σπάσιμο της μέσης (!) προς τη μπάλα, είναι πολύ εύκολο να δώσεις χέρι εκεί και μετά την απαραίτητη κάρτα. Γενικά έπαιξε λίγο έδρα ο διαιτητής (1-2 φάουλ δικά μας σήκωναν κάρτα πχ) αλλά δεν έχασε γι' αυτό ο ΠΑΟΚ.