View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
Tyler_Durden
28-05-2010, 09:47
εν τω μεταξύ -λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό- κανας εισαγγελέας/αθλητικός δικαστής κλπ κλπ θα παρέμβει ή θα μείνουμε πάλι στα "άκου τι λέει ο θεός" " / "ά ρε σαββα μορφή " / "μαλάκα έχει και γαμώ τα στύλ έτσι οπως τα λέει" ; Βέβαια θα μου πεις εδώ είναι Ελλάδα, και σε αυτό το μπουρδέλο οι θεσμοί και οι νόμοι λειτουργούν χειρότερα ακόμη και απο το μπερλουσκονικό καθεστώς που είχε τουλάχιστον τα αρχίδια να καθαρίσει τις αντίστοιχες βρωμες όταν έσκασαν μύτη...
KoiliaSamprela
28-05-2010, 09:48
Ρε όπχιος έχει υλικό ανεβάστε το κανα megaupload
Edit.
λινκ και εδώ παρακαλώ αν παίζει :)
tsimpouklano
28-05-2010, 09:54
ξεφτύλα; http://www.youtube.com/watch?v=0oTYdDPW604
Tyler_Durden
28-05-2010, 10:09
http://img156.imageshack.us/img156/3448/apogonoi.gif
http://4.bp.blogspot.com/_T5WdDrKqwio/S_9kAnFInRI/AAAAAAAAFEw/2RTnCe_6d3o/s400/black_sabbas.png
πες μου οτι το φοτοσόπιασαν με την μάπα του Σάββαc !
nothingman
28-05-2010, 11:41
όταν ο κυρΣάββας λέει ότι ο Πατέρας έβγαζε τους διαιτητές είναι ένας γραφικός κωλόgayρος, όταν λέει τα άλλα τα καλά και τα ωραία είναι αξιόπιστος;
ο τύπος έχει ιδιωτική συζήτηση με το Μάκη των σπορ και περίπου παρουσιάζει τον εαυτό του σαν το Ράμπο και το Μαγκάιβερ και το Ρόκυ και το Ρόκο Σινφρέντι που θα τους γαμήσει όλους και μόνος. αν θελήσουμε να παραβλέψουμε το έξοχο επιχείρημα του αδιάψευστου πριντ σκρην του Τάιλερ Ντέρντεν (πωπω ντροπή πωπω κάποιος γαύρος στο ίντερνετ ντρέπεται σκατά καταστροφή πω), μάλλον πρόκειται για μια φούσκα και γενικά πολύ άγχος ρε παιδιά. στα γρήγορα που άκουσα στο utube τη συνομιλία επίσης δεν πρόσεξα πουθενά να λέει για ντόπες επί Λεμονή αλλά ίσως να μην το πρόσεξα γιατί έγραφα παράλληλα. (έντιτ: τώρα διαβάζω στο έγκυρο γκαζέττα.γρ ότι η λέξη "ΦΥΣΟΥΝΑ" είναι λέει κωδικός, φοβερά πράματα)
για να δούμε σε ποια εφημερίδα θα πιάσει δουλειά ο Δουκάκος από βδομάδα!
Είμαι σίγουρος ότι και όλα αυτά δικαιολογούνται κάπως για τους γραφικούς γαυρους.
Βέβαια έχουμε φάει τρελή ειρωνεία για διαιτησίες και ντόπες γαυρου. Από τον κώλο του μιλάει και ο σαββας άραγες;
τρίζει η καρέκλα της Αγγελικούλας της Αρκάδη.
Tyler_Durden
28-05-2010, 12:05
ε ναι μωρε δεν έγινε και τίποτα...άλλωστε ποτέ δεν υπήρξε καμιά υποψία για την ομάδα του λιμανιού και φαίνεται εξαιρεικά απίθανο να ισχύουν αυτά που λέει αβίαστα ο πρωην αντιπρόεδρος του γαβρου.μάλλον βγάζει πίκρα ο ανθρωπος....cool
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά
nothingman
28-05-2010, 12:13
από υποψιασμένος που ψάχνει ψίχουλα επιβεβαίωσης στο ο,τιδήποτε, χίλιες φορές κορόιδο.
Tyler_Durden
28-05-2010, 12:16
ρε συ, όταν έχει βγει το "ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθούν", όταν έχει βγει ο ποντίκης και τα λέει μόνος του στην καθημερινή, όταν βγαίνει προς τα έξω το μεγαλείο του κυρ Σάββα, όλα αυτά είναι ψίχουλα; δηλαδή εσύ προσωπικά τι άλλο θα ήθελες να δεις για να πειστείς;
Ford Prefect
28-05-2010, 12:24
Θα ψάξω να ακούσω τι λέει ο γαμόσπιτος αλλά μιας και βλέπω οι απέναντι να ενστερνίαζονται τον λόγο του, υποθέτω αυτό είναι παραδοχή ότι φέτος το πήρατε με τη διαιτησία με τα χαμένα κονδύλια του ΠΑΟ;
carheart
28-05-2010, 12:27
Αυτό ακριβώς ακούγεται στο ηχητικό απόσπασμα, ναι. Γενικώς πολλή σημασία δίνετε στον Σάββας, λες και είπε κάτι που δεν ξέραμε/βλέπαμε στα χρυσά χρόνια του ελληνικού αθλητισμού.
Fireknight
28-05-2010, 12:28
einai γραφικός κωλόgayρος alla egw ton pistevo sta osa leei gia ton osfp kai gia ton Patera kai tous diaitites kai ola :)
το μονο που ξερουμε στα χρονια του ελληνικου αθλητισμου ειναι το πεος στη ζελα
μπραβο στους μαλακες που θα σκασουν και λεφτα στον θεοδωριδη
μου αρεσει που αναφερετε τις σουπερ αποκαλυψεις του μακη για ολυμπιακο και αιγαλεω
ξεχνατε να πειτε και για ποιο ματς κουβεντιαζαν οταν τους εγραφε ο ζουγκλας ομως
ο αεροπορδος λεει και για ποντικη ρε μαλακα μου:-?
nothingman
28-05-2010, 12:36
αυτό με τον Ποντίκη δεν το λαμβάνω υπόψη, γενικά όσους μαρτυράνε δίχως ξύλο ενώ νωρίτερα κάνουν τις πουτάνες, έχω την τάση να μην τους θεωρώ αξιόπιστες πηγές.
γενικά ναι, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είχε στον (διακριτικό ή μη) έλεγχό του τη διαιτησία τα προηγούμενα χρόνια, αλήθεια. παρ'ολαυτά δεχόμενοι ότι όσα λέει ο Σάββας ισχύουν (που εγώ δεν το δέχομαι αλλά για το καλό της συζήτησης ας) το μόνο καινούριο που μάθαμε από τη συνομιλία του κυρΣάββα είναι ότι ο Πατέρας βγάζει τους διαιτητές τώρα. και γι'αυτό φταίει η ντροπή της χώρας, ο Ολυμπιακός; πως προκύπτει η δικαίωση;
σκάω εδώ γιατί έχω πολύ γράψιμο, ισχύει παλαιότερη πρότασή μου να καταργηθεί το μπουρδέλο ο σύλλογος να τελειώνουμε επιτέλους να πάρουμε μιαν ανάσα σα φίλαθλη κοινότητα.
carheart
28-05-2010, 12:37
πήγαινε στο ΣΕΦ για εξιλέωση εσύ, και τηλεφωνιόμαστε.
carheart
28-05-2010, 12:45
δεν βλέπω ματσάκια με συναδέλφους μου, δεν αγοράζω το swansong, δεν είμαι εγώ ο μπουλούκος ψηλέ. Με το πέος στη ζέλα διασκεδάζω, πέος στη ζούλα είναι κάπως σωστότερο.
το πως απολαμβανεις να τρως το πεος ειναι δικο σου προβλημα
και καλο θα ηταν να το συζητας εκτος ιντερνετ με τη συντροφια σου ακουγοντας το νεο προτζεκτ του γκαρμ ή βλεποντας μια ολταιμ κλασικ επιτυχια της αλικης
εδω μιλαμε για τον σαββα τον ποντικη και τοντζιμπριλ
KoiliaSamprela
28-05-2010, 12:53
γενικά όσους μαρτυράνε δίχως ξύλο ενώ νωρίτερα κάνουν τις πουτάνες, έχω την τάση να μην τους θεωρώ αξιόπιστες πηγές.
συμφωνώ και διαφωνώ , συμφωνώ ότι όσοι μαρτυράνε χωρίς ξύλο είναι αναξιόπιστοι , αλλά ο Σάββας δεν είναι και άδαρτος έ? ... στην πείνα τον έχει ο σύλλογος ... έχει λόγους να τα πει.
nothingman
28-05-2010, 12:56
δεν τον βάζω σε αυτή την κατηγορία το Σάββα, δε μαρτυράει ο Σάββας εδώ, δεν έδωκε συνέντευξη στην Καθημερινή όπως ο Ποντίκης, ιδιωτική συνομιλία με κάποιον που "ήδη ξέρει γουίνκ γουίνκ" είναι.
ποια πεινα ρε-παμε καλα?
απο τους πλεον χορτασμενους ειναι και οι λογοι που θυμωσε οταν τον εκαναν ξουτ δεν ηταν οικονομικοι
Ford Prefect
28-05-2010, 14:02
Με ένα γρήγορο πέρασμα, δεν λέει απολύτως τίποτα καινούργιο, ακόμα και για τις διαιτησίες σας τα έχει ξαναπεί. Για τις ντόπες δεν λέει και κάτι, ο άλλος θέλει να τον βάλει να τα πει και δεν λέει και τίποτα πέρα από τις γνωστές ηλίθιες διαρροές που έβγαζε και τότε, με τον Τζόλε να φοβάται τον θάνατο και την επομένη να τρέχει 90λεπτα με τον Θρασύβουλο περικαλώ. Το ωραίο είναι ότι ο Σάββας γαμάει τα πάντα. Είναι ο Χουλκ. Γαμάει και Κόκκαλη και την οικογένειά του, γαμάει γενικά το γερόντι. Δεν θα μου λείψει καθόλου το αρχίδι, ο γλείφτης που πισώπλατα χέζει το χέρι που τον τάιζε τόσα χρόνια. Στο φόρουμ που έβαλε ο Τάιλερ αυτά ήταν τα μοναδικά ποστ btw που την είδαν ντροπή και έτσι, κάνω paste ένα ωραίο σχόλιο και ανταποδίδω με πέιστ από βαζελοφόρουμ:
και πανω που ο ζελας ειχε παρει κεφαλι στην κουρσα για την πρωτη θεση στον τιτλο Μπουρδελο Διοικηση 2010, στελνοντας τον αγαπημενο μας Θρυλο στη δευτερη θεση και στα πλει οφφς, ο Σαββας σαν αιλουρος πεταγεται και σκοραρει (αν και τερματοφυλακας) και μας δινει το προβαδισμα.
- Ρε παιδια μηπως το κομματι που εχουν βγαλει βγηκε επιτηδες για να κανει σε εμας ζημια?
για διαιτησιες δικες τους δεν λεει τιποτα για στησιματα, τον πατερα και τον πιλαβιο μπλεκουν τα μουνια στην συζητηση
που ειναι τα στημενα τα δικα τους με την λ7?
- Gia opoion logo kai na to evgalan, enas sovaros anthropos pou askei to epaggelma tou eisagelea me poly aplh noimosini kai stoixeiodh efthixia tha parei to iliko kai tha askisei dioxeis pros kathe eblekomeno gay pou leei xekathara kai yponoei o keratas!
- ναι ρε αδερφε αλλα στο συγκεκριμενο κομματι που βγαλανε εμας μπλεκουν, δεν μπλεκουν τον γαυρο!
λεει οτι κλεινονταν τις τεταρτες ο πατερας με τον πιλαβιο και εβγαζαν τους διαιτητες!
μηπως ειναι παγιδα?
που ειναι τα υπολοιπα κομματια της υποκλοπης που λενε για την λ7 και τους αγωνες που εστηναν?
- Pistevei kaneis ton KERATA poustogera?
Poios borei na ton parei sovara?
- ε καλα τωρα τι λεμε ρε συ?
απ' την μια λεμε οτι θα παρει τις κασσετες ο ανακριτης και θα σχηματισει δικογραφια με βαση αυτα που λεγονται, και απο την αλλη οτι αυτα που λεει ο πουστογερας δεν μετρανε?
επιλεκτικα θα αποφασισει ποια μετρανε και ποια δεν μετρανε?
Griffith
28-05-2010, 14:09
πολύ φερπλέι στα διοικητικά φέτος, το όνειρο όλων για ευγενή άμιλλα μεταξύ των αιώνιων αντιπάλων γίνεται πραγματικότητα.
επίσης μια χαρά τους κάτσαμε φέτος μια διαιτησία "50-50" όπως την έχει στο μυαλό του ο οπαδός μια ομάδας.όπως το έκανε ο οσφπ κάποια από τα προηγούμενα χρόνια με αυξομειώσεις στην ποσότητα και την ποιότητα.κυριαρχία λέγεται απλά...
το φορουμ που ποσταρε ο tyler ,αν ειναι αυτο που καταλαβα, ειναι της πλακας ιστορια
και δεν εχει την υποστηριξη της ερυθρολευκης επιστημονικης κοινοτητας
ford ο σαββας γαμαει τα παντα ειναι τσακ νορις αλλα ο θειος του γαμαει τη γυναικα:bananafuck:
Amnesiac.
28-05-2010, 17:02
Άκουσα και γω τις ομιλίες και πραγματικά σοκαρίστηκα.
Ο Πατέρας να κάθεται να βγάζει τους διαιτητές μαζί με τον άλλο; Αυτό είναι το πρωτάθλημα που θέλουμε;
Να παρέμβει ο εισαγγελέας, είναι ντροπή αυτά τα πράγματα.
Τα χρήσιμα που λέει δεν είναι ότι τώρα κάνει πάρτυ ο Πατέρας ενώ πριν έκαναν αυτοί, αυτά τα έλεγε και δημόσια και γελούσαμε όλοι μαζί γαυροβαζελοι. Τα χρήσιμα είναι ότι εμπλέκει άμεσα τον γκαγκατση (αν τους έστελνε μαζί θα έπαιρναν το πρωτάθλημα σε μια βδομάδα), το οποίο επιβεβαιώνει τη σχέση που υπήρχε επί παράγκας και οι ντόπες - αν εσείς δε θέλετε να τις ακούσετε, μαγκιά σας, αλλα τις είπε. Είμαι περίεργος πώς η αναφορά στις ντόπες βασίζεται στην "παραξενιά" (λολ) του σαββα και όχι σε γεγονότα.
Έντιτ: Πριν το κουράσετε. Δεν έχω ιδέα αν ο γαυρος ντοπαριζόταν ή ο σαββας θέλει να αφήσει αυτή την αίσθηση για δικούς του λόγους. Αλλά από τη στιγμή που κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης παραδέχεται τέτοια πράγματα, είναι τουλάχιστον αστείο να γίνεται κριτική στον ΠΑΟ που ζητάει αντιντόπινγκ κοντρόλ. Έγραφα τότε που το συζητούσαμε ότι "ίσως κάτι να ξέρουν που δεν ξέρουμε". Ε.
Amnesiac.
28-05-2010, 17:42
Όλα εντάξει τότε για τον ΠΑΟ :thumbsup:
Αμνίζιακ, είσαι έξυπνο αγόρι υποτίθεται. Αν είδες να σφάζουν την ολυμπιακαρα φέτος που ο Πατέρας μας έλυνε και έδενε, να το συζητήσουμε με συγκεκριμένα παραδείγματα. Ο σαββας σκούζει που έχασε τον έλεγχο, όχι επειδή αυτός που τον απέκτησε έπληξε με κάποιον τρόπο το γαυρο. Όταν γράφουμε εμείς για παράγκες έχουμε κασέτες (και dvd προσφάτως) και κυρίως παραδείγματα μέσα στο γήπεδο. Εσείς έχετε τι; Το μπέναλτυ του Καφέ στα πλέη οφ; Γελάει ο κόσμος. Ο σαββας με τον γκαγκατση θα το έπαιρναν σε μηα εβδομάδα αν ήταν μέσα στα πράγματα. Πώς άραγες; Μάλλον θα έπαιζε καλύτερα ο ντιογος αν ήξερε ότι ο θεοδωριδης γαμούσε τον Πιλάβιο.
Αμνίζιακ, είσαι έξυπνο αγόρι υποτίθεται. Αν είδες να σφάζουν την ολυμπιακαρα φέτος που ο Πατέρας μας έλυνε και έδενε, να το συζητήσουμε με συγκεκριμένα παραδείγματα. Ο σαββας σκούζει που έχασε τον έλεγχο, όχι επειδή αυτός που τον απέκτησε έπληξε με κάποιον τρόπο το γαυρο. Όταν γράφουμε εμείς για παράγκες έχουμε κασέτες (και dvd προσφάτως) και κυρίως παραδείγματα μέσα στο γήπεδο. Εσείς έχετε τι; Το μπέναλτυ του Καφέ στα πλέη οφ; Γελάει ο κόσμος. Ο σαββας με τον γκαγκατση θα το έπαιρναν σε μηα εβδομάδα αν ήταν μέσα στα πράγματα. Πώς άραγες; Μάλλον θα έπαιζε καλύτερα ο ντιογος αν ήξερε ότι ο θεοδωριδης γαμούσε τον Πιλάβιο.
χαχαχχαχαχαχα
εχουμες κασετες εμεις
πραγματι ολο τ οθεμα του γαβρου φετος ηταν το πεναλντι του παντελακου του καφε:moutza:
για ντοπες γελαει ο κοσμος
και ο βαβζινιακ
nothingman
28-05-2010, 18:24
λέει ο Σάββας (κάπου ανάμεσα στο παραλήρημα ότι θα γαμήσει περίπου όποιον περπάτησε ποτέ στην πλατεία Αλεξάνδρας) ότι με τον Γκαγκάτση θα μας έδιναν δώρο το πρωτάθλημα και αυτό αμέσως αποδεικνύει την ιδέα σου περί παράγκας; είναι Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΟΥΚΑΚΟ, σταλήθεια τώρα το λογαριάζουμε σα μια σοβαρή συζήτηση; και για την ντόπα εντάξει, πέρα από το επιχείρημα "γνωστός ο ρόλος του Σάββα στην απομάκρυνση Λεμονή", αντιντόπινγκ κοντρόλ δε γίνεται γενικά στην Ελλάδα; γίνεται μόνο σε Πολωνούς αμυντικούς του Πανθαναϊκού; είναι τόσο μάγκες πια εκεί στο λιμάνι που τους κοροϊδεύουν όλους; τι;
η μόνη συζήτηση που θα μπορούσε να προκύψει από την όλη φάση είναι αν ο κυρΣάββας θα έπρεπε να έχει θέση στο ΔΣ της ομάδας, μια συζήτηση όμως που δεν αφορά μη Ολυμπιακούς γιατί τι σας νοιάζει πια. δεν έχουμε και τον επιτετραμένο της χούντας δα!
λέει ο Σάββας (κάπου ανάμεσα στο παραλήρημα ότι θα γαμήσει περίπου όποιον περπάτησε ποτέ στην πλατεία Αλεξάνδρας) ότι με τον Γκαγκάτση θα μας έδιναν δώρο το πρωτάθλημα και αυτό αμέσως αποδεικνύει την ιδέα σου περί παράγκας; είναι Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΟΥΚΑΚΟ, σταλήθεια τώρα το λογαριάζουμε σα μια σοβαρή συζήτηση; και για την ντόπα εντάξει, πέρα από το επιχείρημα "γνωστός ο ρόλος του Σάββα στην απομάκρυνση Λεμονή", αντιντόπινγκ κοντρόλ δε γίνεται γενικά στην Ελλάδα; γίνεται μόνο σε Πολωνούς αμυντικούς του Πανθαναϊκού; είναι τόσο μάγκες πια εκεί στο λιμάνι που τους κοροϊδεύουν όλους; τι;
η μόνη συζήτηση που θα μπορούσε να προκύψει από την όλη φάση είναι αν ο κυρΣάββας θα έπρεπε να έχει θέση στο ΔΣ της ομάδας, μια συζήτηση όμως που δεν αφορά μη Ολυμπιακούς γιατί τι σας νοιάζει πια. δεν έχουμε και τον επιτετραμένο της χούντας δα!
Δεν κατάλαβες τίποτα ε.
1. Ο σαββας ήταν και είναι εδώ και πολλά χρόνια βασικό μέλος της διοίκησης του γαυρου. Εσένα μπορεί να μη σε εκφράζει, αλλά για μεγάλα διαστήματα ήταν η δεύτερη πιο δυνατή φωνή στην ομάδα σου. Είναι εύκολο και δειλό να λες ότι δεν είναι σοβαρά αυτά επειδή τα λέει ο γελοίος. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί κάθε ομάδα να κάνει το οτιδήποτε και να αποποιηθεί της ευθύνης λέγοντας μετά ότι ο συγκεκριμένος που τα έκανε δεν την εκφράζει. Ήδη γίνεται αυτό με τους οπαδούς που τα σπάνε και μετα βγαίνουν οι παραγοντάρες και λένε ότι δεν εκφράζουν/αντιπροσωπεύουν τον κόσμο της ομάδας και άλλα τέτοια φαιδρά. Είναι επίσημη φωνή του γαυρου και μιλάει για ντόπες και παρασκήνιο, σε χαλάει, αλλά.
2. Αν εγώ έβγαινα και έγραφα "στείλτε με με τον νάθινμαν στην σουπερλίγκα και οι Generals θα το σηκώνουν για 5 σερί χρόνια", εκτός από το ότι είμαι βλάκας θα καταλάβαινες και κάτι άλλο - ότι έμπλεξα τον νάθινμαν στη βλακεία μου. Δεν είπε καν να τον στείλουν μόνο του να τους γαμήσει όλους, ανέφερε τον γκαγκατση και αυτό υποδηλώνει μια σχέση. Δεν τίθεται θέμα γι' αυτό.
3. Για τις ντόπες, τι δεν κατάλαβες; Ποτέ δεν έγραψα ότι ο τάδε είναι ντοπαρισμένος, πού να το ξέρω άλλωστε. Απλά υπερασπίστηκα την ΠΑΕ ΠΑΟ όταν ζήτησε κοντρόλ πριν το ντέρμπυ και μάλιστα μετά από ποστς 2 χρηστών για το θέμα (μιτσμανν και φιξξξερ). Αν έφτασε σε μας διαρροή για το θέμα αυτό, δεν είναι μάλλον πολύ πιθανό να είχαν ακούσει και κάτι οι παράγοντες ΠΑΟ; Η επιμονή τους σε κοντρόλ είναι λοιπόν απόλυτα δικαιολογημένη. Πάντως ο γαυρος έχει ιστορικό να αποφεύγει κοντρόλ, έχει τύχει και περίπτωση που παίκτες του δεν πήγαν "λόγω παρεξήγησης". Φυσικά, τίποτα δεν έγινε.
regularpaul
28-05-2010, 19:04
όποιον περπάτησε ποτέ στην πλατεία Αλεξάνδρας
:touched:
πειτε κατι και για τον Δουκακο ρε παιδια μολις τελειωσετε με τα γαυροβαζελικα σας
τι φαση ηταν επειδη δεν παρακολουθησα? φιλικη κουβεντα που κατεγραψε και δημοσιευσε?
ενα χερι ξυλο δεν μπορουν να του ριξουν οι επιστημονες ρε τζιτζι? παντα τον σιχαινομουν
Λογικά ο ίδιος τα έγραψε (κάτι που μάλλον κάνουν πολλοί ΑΡΔ), αλλά δε νομίζω να τα έβγαλε ο ίδιος στη φόρα, δεν ήταν και πολύ προσεκτικός τι έλεγε. Εκτός αν ήθελε να κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο.
Amnesiac.
28-05-2010, 20:38
Odonian αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι ότι ο γραφικός και μαλάκας Σάββας ξαφνικά έγινε η Δεύτερη Φωνή του Ολυμπιακού που πρέπει να πάρουμε σοβαρά τα λεγόμενα της γιατί ήταν μέσα στα πράγματα. Όχι όλα όμως ε, αυτά που λέει για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. παραμένουν γραφικά.
Είπε αυτό που είπε για τον Γκαγκάτση και ξαφνικά όλα βγάζουν νόημα, τη βρήκαμε την απόδειξη, αλήθειες λέει ο κυρ Σάββας, ο Γκαγκάτσης έστηνε τα πρωταθλήματα, ο Πατέρας πήγαινε στον Πηλάβιο για να βεβαιωθεί ότι το πρωτάθλημα θα παίζεται 50-50, ο Λεμονής έχει τη Μυστική Ντόπα που δε φαίνεται σε ελέγχους, όταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ζητάει αντιντόπινγκ σημαίνει ότι ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, δε μπορεί να το ζητάει έτσι για πλάκα, γενικά τα πάντα αποδεικνύουν μια ζωή αυτά που θες να εσύ αποδεικνύουν, οπότε επιμένω, όλα μια χαρά. :thumbsup:
sixamenoi gayrobazeloi
http://ixnos2.blogspot.com/2010/05/blog-post_27.html
Fireknight
29-05-2010, 16:26
αποπορτογαλοποίηση .
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/telos_o_konseisao.168167.html
Odonian αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι ότι ο γραφικός και μαλάκας Σάββας ξαφνικά έγινε η Δεύτερη Φωνή του Ολυμπιακού που πρέπει να πάρουμε σοβαρά τα λεγόμενα της γιατί ήταν μέσα στα πράγματα. Όχι όλα όμως ε, αυτά που λέει για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. παραμένουν γραφικά.
Είπε αυτό που είπε για τον Γκαγκάτση και ξαφνικά όλα βγάζουν νόημα, τη βρήκαμε την απόδειξη, αλήθειες λέει ο κυρ Σάββας, ο Γκαγκάτσης έστηνε τα πρωταθλήματα, ο Πατέρας πήγαινε στον Πηλάβιο για να βεβαιωθεί ότι το πρωτάθλημα θα παίζεται 50-50, ο Λεμονής έχει τη Μυστική Ντόπα που δε φαίνεται σε ελέγχους, όταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ζητάει αντιντόπινγκ σημαίνει ότι ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, δε μπορεί να το ζητάει έτσι για πλάκα, γενικά τα πάντα αποδεικνύουν μια ζωή αυτά που θες να εσύ αποδεικνύουν, οπότε επιμένω, όλα μια χαρά. :thumbsup:
Εντάξει τότε, ας δικαιολογήσουμε όλες τις δηλώσεις και πράξεις των γαυροπαραγόντων, το έχετε κάνει άλλωστε εδώ μέσα. Από το μέλος της διοίκησης που συμμετείχε στις σφαγές οπαδών, τις δηλώσεις του θείου κατά καιρούς (για "κότες" και "σπάστε τα πόδια") και τώρα τον σαββα.
Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά του να λέει ένας παράγοντας μια ομάδας "εμείς ελέγχαμε το παρασκήνιο" και "οι άλλοι ελέγχουν το παρασκήνιο" είσαι επικίνδυνα βλάκας. Το ένα είναι ομολογία ενοχής, το άλλο είναι κατηγορία που μπορεί κάλλιστα να είναι ανυπόστατη.
Η σχέση του γαυρου με τον γκαγκατση δεν περίμενε κανέναν σαββα. Είναι άλλωστε πολύ πιθανό να τον δούμε στη διοίκηση σας. Είμαι περίεργος πώς θα δικαιολογηθεί ΚΑΙ αυτό.
Raven Lord
29-05-2010, 18:46
ΠΑΜΕ ΑΟΤΑΡΑ! ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ
το άλλο είναι κατηγορία που μπορεί κάλλιστα να είναι ανυπόστατη.
:rofl::rofl::rofl:
Σάλτα ρε νταφυ που σου στέρησε ο Πατέρας το πρωτάθλημα με την κάρτα στον ΠΑΜΠΛΟ. Ίδιοι γαύροι, όλοι εναντίων σας είναι και η μνήμη σας χρυσόψαρου.
Οι διαιτησίες σας στην τουμπα φέτος ήταν μια χαρά, ακόμα και με τους μεγάλους εσείς πήρατε τα σπόρια (ή και όλο το καρπουζάκι σε μερικές περιπτώσεις, όπως με Άρη και Ηρακλή) - με εξαίρεση τα λίγα ματς μέχρι να φύγει ο καρκίνος γκαγκατσης από τα διοικητικά σας. Τον διαλέξατε, λουστήτε τα.
Fireknight
29-05-2010, 19:31
xaxaxaxaxaxa , etsi les esy !
Fireknight
29-05-2010, 19:33
O Savvas omws alla eipe =(
Raven Lord
29-05-2010, 22:18
τρίκαλα β' εθνική με τους πάνθηρες στο πλευρό μας :touched:
rage for order
29-05-2010, 23:34
τρίκαλα β' εθνική με τους πάνθηρες στο πλευρό μας :touched:
και τον Κάκο:wink:
Fireknight
31-05-2010, 16:14
:O
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/85731-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B1
νταξει θα σας τα δωσει η vivartia
hvilelos?
31-05-2010, 16:53
οι αιχμηροι σου υπαινιγμοι μας τρυπανε μεσα στην καρδια GG,αληθινη τροφη για προβληματισμο
Κατα ταλλα,3 χρονια τωρα κοντεψα να πιστεψω πως ο παοκ καταφερε να απεγκλωβιστει απτις αυτοκαταστροφικες δινες του αλλα ο πλανητης γυριζει ορθα παλι.Σαντος και βλακειες,το moshing τωρα ξεκινα
μην τσιμπατε ρε παοκς
σοβαρα τωρα,αν δεν τα δωσει ο οπαπ πατε στο γηροκομειο καυτατζογλειο ή τα δινει η παε και ολα καλα?
hvilelos?
31-05-2010, 17:28
πιθανολογω οτι μιας και οι τιμες των διαρκειας διαμορφωθηκαν με δεδομενα τα χρηματα της χορηγιας αυτο που θα κανουν ειναι ειτε να δωσουν 2-3000 περισσοτερα απο τα 21100 προς πωληση ειτε να προβουν σε ληψη δανειου με υποθηκη τα χρηματα των εισπραξεων του ευρωπαικου αγωνα play-off.Εχοντας συναισθηση της πραγματικοτητας αυτης της χωρας ομως,χεζω στις μελετες της κοστολογησης σε 1,3 μυρια των εργων αναπλασης και βλεπω να γινεται στα μισα λεφτα η δουλεια.Το grand plan της Nεας Toυμπας ελοχευει γαρ!
Αναμενουμε τις παραδειγματικες τιμωριες των σωματειων χαντμπολ παοκ και αεκ και ελπιζουμε βασιμα οτι θα αποτελεσουν το τελειωτικο χτυπημα στα παρακμιακα φαινομενα βιας που ταλανιζουν την ελληνικη κοινωνια και αθλητισμο συναπεκολουθα
SpiritCrusher
01-06-2010, 00:52
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Iraklis/275533.html
Εμετός.
tsimpouklano
01-06-2010, 00:57
μην τσιμπατε ρε παοκς
σοβαρα τωρα,αν δεν τα δωσει ο οπαπ πατε στο γηροκομειο καυτατζογλειο ή τα δινει η παε και ολα καλα?
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/275508.html
Clockwork Orange
01-06-2010, 01:16
επεσε η γρια???
SpiritCrusher
01-06-2010, 01:22
Ούτε να διαβάσεις δεν ξέρεις.
simera den dosate ta xartxia?opote ola ok opos legan oi dioikountes etsi?tote,giati ksesikonoun tous mogkolous?
afti i karamelitsa stin omorfi voulgaria mas oti mas polemane apo mesa apo ekso k genika to simpan,akomi exei perasei telika :(
πιθανολογω οτι μιας και οι τιμες των διαρκειας διαμορφωθηκαν με δεδομενα τα χρηματα της χορηγιας αυτο που θα κανουν ειναι ειτε να δωσουν 2-3000 περισσοτερα απο τα 21100 προς πωληση ειτε να προβουν σε ληψη δανειου με υποθηκη τα χρηματα των εισπραξεων του ευρωπαικου αγωνα play-off.
wat.poutakousesafto.k as min anaferthoume sto an mporei na parei o paok daneio,lol,edo oute pistoseis se grafiki ili den tou dinoun logo tou kakou parelthontos os etairia.get serious
iparxei k i ennalaktiki kopsimatos tou mpatzet e.
SpiritCrusher
01-06-2010, 01:45
simera den dosate ta xartxia?opote ola ok opos legan oi dioikountes etsi?tote,giati ksesikonoun tous mogkolous?
afti i karamelitsa stin omorfi voulgaria mas oti mas polemane apo mesa apo ekso k genika to simpan,akomi exei perasei telika :(
To link δεν το είδες;
Clockwork Orange
01-06-2010, 02:05
Ούτε να διαβάσεις δεν ξέρεις.
και εσυ ουτε να απαντησεις
ακουσα απο εναν Χ οτι επεσε η γρια και ειδα μια πορεια εξω απο το σπιτι μου!
τωρα τι μου λες εσυ δεν ξερω και δεν θελω να μαθω!
πες ενα οχι η ενα ναι και λογο και ασε την απαξιωση και ειρωνια!
To link δεν το είδες;
to dgiavasa.o fakelos einai iperpliris alla paizei na mas riksoun.kalifthika
SpiritCrusher
01-06-2010, 02:10
@clockwork: 2o ποστ πάνω από το δικό σου έχω βάλει λινκ που εξηγεί τι έγινε. Προφανώς νόμιζα από αυτό που είπες ότι απλά δεν κατάλαβες τι έλεγε το άρθρο. Doh. Ας έλεγες εξ'αρχής αυτό που είπες τώρα.
tl;dr, όχι δεν πέσαμε. Πήγαινε διάβασε για να καταλάβεις.
daffy: ε; Ναι οκ είναι μια χαρά ο φάκελος αλλά όλα τα υπόλοιπα που γίνονται δεν σου κάνουν καμιά εντύπωση; Πέρα από τους εκβιασμούς, το ότι ψυρρίζουν κάθε ότι να'ναι χρέος βλ. Κωφίδη και ότι ασχολούμαστε με τις Κομποτιες δεν είναι λόγος να ξεσηκώσουν τους μόγγολους; Εδώ το έχετε κάνει εσείς για λιγότερα :P
To ότι ο φάκελος είναι υπερπλήρης δεν πάει να πει πως δε θα βρουν κάποιο κουλο παραθύρι αν θέλουν να κάνουν τίποτα. Αυτό λέει και ο Τάκης, ότι τουλάχιστον θα πρέπει να πουν τι ακριβώς λείπει ώστε μετά να μην έχουν δικαιολογία.
Clockwork Orange
01-06-2010, 02:12
νταξ ειμαι λιγο ξεκουρδιστος απο τα κρασια και δεν ειδα!!! ηρθα γεματος απογοητευση να μαθω αν επεσε η γρια!
spirit ennoeite oti ta kaname k meis k i alli i geitonia.apla periergo to gegonos oti olo afto ton kairo pou "trexei" i epitropi,kanenas den vgike na pei paidgia iparxei megalo thema edo me tin adeiodotisi.ti pempti-paraskevi legane ola kala 2-3 xartia leipoune,tha ta steiloume k eimaste sti fasi.k simera akougo ton allon oti athina-simpolites k mesa apo tin omada(!) theloun na mas riksoun,parolo pou einai pliris o fakelos.ligo periergo olo afto.kapou tin exoun leromeni k aftoi ti folia tous(oxi oti kamane lamogies,apla paizei na mi steilane kapxia egkrafa) k sou leei as ksesikosoume tous ougks
SpiritCrusher
01-06-2010, 02:46
Από όσο το ακούω τελευταία, υπήρχε το πρόβλημα ότι παίκτες λείπουν σε άδεια και κάποια χαρτιά που χρειάζονταν τα είχαν αυτοί. Απλά τα περι μπιλίσκοφ και χαρτιά πίστευαν ότι θα τα είχαν και όλα οκ. Τώρα πια λένε πως τα παρέδωσαν. Το θέμα είναι πως ακόμα και έτσι βρίσκουν να τους κάνουν νερά με καινουριες πίπες. Θα δούμε.
και τις 30 μηχανές της ομάδας βίας της ΕΛΑΣ .
χαχαχαχαχ
Zoonchild
01-06-2010, 09:54
δαφφυ, ο φακελος ειναι πληρης αλλα καποια πραγματα συμπληρωθηκαν εκπροθεσμα(οπου ντεντλαην για καποιες εξοφλησεις κλπ ηταν 31/3) λογω ανυπαρξιας της διοικησης ρεμου. Σε τετοιες περιπτωσεις η επιτροπη αδειοδοτησεων κρινει(και εδω ειναι το ζουμι) αν οι διαδικασιες που εχουν εγερθει απο την (καθε)ΠΑΕ απο εκεινο το σημειο και επειτα ηταν αρκετες προς την κατευθυνση της εξοφλησεως των ληξιπροθεσμων υποχρεωσεων. Προφανως και μεχρι τωρα κατι τετοιο δεν ειχε δημιουργησει προβλημα σε καμια παε(εκτος αν πιστευεις οτι τοσα χρονια καμια ομαδα δεν βρεθηκε με ληξιπροθεσμες οφειλες μεχρι τις 31/3 καθε χρονιας-πχ και τα χρεη του Γουμενου ληξιπροθεσμα ειναι αλλα δεν τιθεται θεμα αδειοδοτησης του ΠΑΟΚ-και καλα κανουν ε, δεν λεω οτι θα επρεπε να υπαρξει).
το υποπτο ειναι οτι εξεταστηκαν 15 φακελοι μεσα σε λιγες ωρες και δοθηκαν οι σχετικες αδειες, ενω τον φακελο του ηρακλη καθονται και το ψαχνουν για τυχον παρατυπιες εδω και μια εβδομαδα σχεδον. Το ακομα πιο υποπτο ειναι φυσικα η μη επικυρωση της βαθμολογιας λογω και-καλα CAS(υποθεση Μπιλισκοφ) οταν στην υποθεση Βαλνερ ειχαν κανει ακριβως το αντιθετο και ας εκκρεμουσε η εκδικαση της συγκεκριμενης υποθεσης. Το εξοργιστικο ειναι οτι πανε να αλλαξουν τον ΚΑΠ(??-αν δεν τον εχουν αλλαξει ηδη) ετσι ωστε σε περιπτωση υποβιβασμου του ηρακλη να μην ανεβει η 4η ομαδα της β' εθνικης, οπως ισχυε ως τωρα, αλλα να παραμεινει η 3η ομαδα που υποβιβαστηκε(Κομποτιακος). Κοινως, μια ολοκληρη σουπερλιγκα εχει παρει φωτια για να σωθει το κολληταρι σου(μην πειτε οτι δεν το ειχα γραψει καμποσες σελιδες πιο πισω οτι ουτε πανοπουλος θα πεσει ουτε κομποτης, ε).
Παρε και το πιο αστειο τωρα. Μετα τις αντιδρασεις που δημιουργηθηκαν για τον ηρακλη(ισως να πεσανε και καποια τηλεφωνα, γουινκ γουινκ...) ξαφνικα βγαινει χθες ειδηση οτι αδειοδοτηση δεν εχει παρει ΑΚΟΜΑ ουτε η κερκυρα, ουτε ο Ολυμπιακος βολου, ουτε ο ΟΦΗ και ο πιερικος. Πιθανον λοιπον να γινουν και αλλα τραγελαφικα προκειμενου ο αγνος ελληνας παραγοντας Γιαννης Κομποταρος να αγωνιστει και του χρονου στο μαγικο πρωταθλημα της σουπερ κλικας....
γενικα αναμενονται τρελα γελια τις επομενες μερες :-Ρ
Zoonchild
01-06-2010, 15:54
Αν είναι να ρίξει το πορνείο του ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ του συμπαραστεκόμεθα!
+1
κριμα να πεσει αυτος ο αγνος και αγιος παραγοντας της σουβλακιας! Ρε εντρανς, πλακα μας κανεις? τα ιδια ΣΚΑΤΑ ειναι και οι 2 και να δεις που στο τελος και οι 2 θα μεινουν στην κατηγορια...
23/4 αυτο το ποστ, ε.
κοιτα να δεις που τα λαμογια της σουπερ κλικας ειναι τοσο πολυ ευπροβλεπτα....
παρτε και την ανακοινωση του ολυμπιακου βολου να δειτε τι τσιρκο εχει στηθει για χαρη του Κομποτιακου:
http://www.metrosport.gr/olimpiakos-volou-epistoli-diamartirias
ksevromise to elliniko podosfairo epitelous
SpiritCrusher
01-06-2010, 16:14
:P
Zoonchild
01-06-2010, 16:15
ε ναι, επιτελους η μοναδικη(????!!!???) ομαδα που τοσα χρονια εχει χρεη πεφτει Δ' κατηγορια!
τι αρθρα 44, τι "ΝΕΑ" βαφτιστηρια, επιτελους ο αγωνας για την διαφανεια τωρα δικαιωνεται!
SpiritCrusher
01-06-2010, 16:18
Και οκ, πόσο δύσκολο είναι όλοι αυτοί που μαζεύονται σε πούλμαν να πάνε μια βόλτα από σπίτια Κομπότηδων, Πιλάβιων κτλ και να τους βιάσουν την οικογένεια μπροστά στα μάτια τους;
Zoonchild
01-06-2010, 16:20
οργανωνονται. Πρωτα λεγανε να πανε απο το σπιτι του ρεμου ομως, αλλα αυτος μαλλον θα γουσταρει rough καταστασεις, οποτε αλλαζουν τα πλανα.
τιποτα δεν ειναι οριστικο βεβαια, η ελπιδα πεθαινει τελευταια
:P
e re man olo to stori itan poli mperdemeno,k apo plevras irakli,k apo ta kalopaida ekei kato.e telika iperisxise oi kato
gelao.iraklaioi dioikountes pernoun tilefona na mathoun to giati k exoun ta tilefona kleista oi tis epitropis
Kelldorain
01-06-2010, 16:35
Σοβαρές ελπίδες με την έφεση υπάρχουν;
ωραιος ο ρεμος
να παρει θεση και ο κατσιαμπης
SpiritCrusher
01-06-2010, 16:53
@keld: Δεν ξέρω, αλλά αφού με "υπερπλήρες" φάκελο θέλουν να μας ρίξουν και μας αγνοούν, δε βλέπω πως είναι πιο δύσκολο να ακυρώσουν μια έφεση. Εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικό (πχ. κάτι που να έχει σχέση με το μουνί της μάνας τους) και το αφήσουν εκεί γιατί δεν τους παίρνει.
Δεν ξέρω βέβαια αν μπορούμε εμείς μετά να καταφύγουμε σ' αντίστοιχα CAS κτλ.
Mel Gibson
01-06-2010, 17:07
Ο Αλέξης Κεσόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την απόφαση της ΕΠΟ σε βάρος του Ηρακλή. Μεταξύ των άλλων ο υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ τόνισε: «Κρύβονται από το πρωί στην ΕΠΟ και στις 14:30 πήραμε ένα φαξ που έλεγε: «Τυπικά δεχόμαστε την αίτηση σας, αλλά ουσιαστικά την απορρίπτουμε». Από αύριο λοιπόν ξεκινά ένας αγώνας, να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι όλων των ομάδων. Θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκα. Στις 27 Μαϊου, σε μία μέρα λήφθηκαν 2 αποφάσεις υπέρ του Λεβαδειακού, η μία με το CAS και η άλλη με την αλλαγή του κανονισμού, ότι δεν ανεβαίνει ομάδα από την Β΄ Εθνική, αλλά παραμένει ομάδα που υποβιβάστηκε από την Σούπερ Λίγκα».
Fireknight
01-06-2010, 17:10
apistefta pragmata
SpiritCrusher
01-06-2010, 17:46
Το πιο αστείο από όλα είναι πως όλα αυτά γίνονται απροκάλυπτα στο βασικό πρωτάθλημα της χώρας και κανείς δεν μαζεύει κανέναν.
εδιτ: Αν scrollάρεις τη σελίδα γρήγορα κοιτώντας το άβαταρ του Ζουντσάιλντ καθώς επίσης περνάει γρήγορα, νομίζεις πως ο Κομπαγιάσι κρατάει ενα Σκορ 4 (το επιτραπέζιο ντε) και όχι το σουβλάκι. Μόνο εγώ.
lol milise k i nifoula!einai eksorgismeni leei gia afto pou egine!pragmatikos katapeltis :!:
http://profile.ak.fbcdn.net/object2/27/50/n132374913443175_3170.jpg
fovamai.
Fireknight
01-06-2010, 19:30
ki emeis erxomaste !
Το ολυμπιακό στάδιο δήλωσε η ΠΑΕ ως εναλλακτική έδρα του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions' League!
nothingman
01-06-2010, 20:21
αχαχαχαχ
θα είμαι κρήτη και φέτος τον αύγουστο, πάλι για φωτιές στην αθήνα θα ακούμε στα έκτακτα σε καφενεία :touched:
(εκτός αν πέσετε με τότεναμ οπότε διακόπτω διακοπές και στηρίζω τη φάση)
vosinakis
01-06-2010, 21:05
καλη κινηση το ΟΑΚΑ
αντε κ οι φιλοι των αστυνομικων κ των εισαγγελεων να παρουνε σειρα για να καθαριζει η πολη σιγα σιγα
Clockwork Orange
01-06-2010, 21:39
δεν μπορει να παρει θεση... φοραει κολαρο στον λαιμο!
κριμα να πεσει ο ηρακλης! θα χασουμε 6 σιγουρους βαθμους του χρονου!
Το πιο αστείο από όλα είναι πως όλα αυτά γίνονται απροκάλυπτα στο βασικό πρωτάθλημα της χώρας και κανείς δεν μαζεύει κανέναν.
εδιτ: Αν scrollάρεις τη σελίδα γρήγορα κοιτώντας το άβαταρ του Ζουντσάιλντ καθώς επίσης περνάει γρήγορα, νομίζεις πως ο Κομπαγιάσι κρατάει ενα Σκορ 4 (το επιτραπέζιο ντε) και όχι το σουβλάκι. Μόνο εγώ.
Ανεβάζει τον πήχυ του καψίματος όλο και υψηλότερα τα τελευταία 26 χρόνια. Keep walking!
SpiritCrusher
02-06-2010, 02:38
:pink:
Zoonchild
02-06-2010, 08:59
δεν μπορει να παρει θεση... φοραει κολαρο στον λαιμο!
κριμα να πεσει ο ηρακλης! θα χασουμε 6 σιγουρους βαθμους του χρονου!
ναι και ο ρουμελιωτης ακομα στο γυψο το εχει το χερι, καραγκιοζακο
χαχ, βτγ, πηρε θεση και ο κατσιαμπης(που τον βριζουν και οι δικοι μας, ε)
KoiliaSamprela
02-06-2010, 09:22
πετώντας έξω μικρο-οπαδικές επιθυμίες.
Α' Εθνική χωρίς Ηρακλή (όπως και χωρίς Άρη τότε) δεν μπορεί να υπάρξει.
Και δεν είναι μόνο το να είναι Α' Εθνική, αλλά να πρωταγωνιστούν
όσοι δεν μπορούν να τα καταλάβουν αυτό , απλά δεν έχουν σχέση με το άθλημα.
από σήμερα και μέχρι την δικαίωση εγώ στηρίζω και το βάζω στην υπογραφή μου.
Clockwork Orange
02-06-2010, 09:32
sry αλλα εγω δεν μπορω να στηριξω...τοσα χρονια που ημουν στα σκατα αυτο το σωματειο ηταν κομπλεξικοτατο απεναντι μου... δειχνω ομως ανωτεροτητα...αδιαφοροντας!
χεστηκα που θα παιζει! βεβαια μου την δινει ο τροπος γιατι νιωθω οτι μας κοροιδευουν και εμεις χαιρομαστε! δλδ νταξ ρε κομποτη! πεσε μια χρονια και ανεβα τρενο! προτιμω να στησεις μια χρονια τους διαιτητες παρα αυτο!
ξεφτιλα γενικα αλλα δεν προκειται να γινει τιποτα φυσικα...
Εγώ έχω να πω ότι στηρίζω τον Ηρακλή για μην στεναχωριούνται τα 2 φιλαράκια μου από εδώ μέσα (οι οποίοι, κατά σύμπτωση, είναι οι μοναδικοί Ηρακληδείς που γνωρίζω).
You know who you are! :P
Κατά τ'άλλα σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, ο μοναδικός φάκελος που δεν είχε καμμία έλλειψη ήταν του ΠΑΟΚ. Αυτό για να
καταλαβαίνουμε τι δουλειά και με ποιά σοβαρότητα γίνεται από τη διοίκησή μας.
Τσίου.
Fireknight
02-06-2010, 11:05
ξεφτιλα γενικα
αλλα εγω δεν μπορω να στηριξω
:thumbsup:
Einai terastio skandalo kai prepei na dikeo8ei o iraklis . pragmatika adiaforw gia to ti 8a ekane/den 8a ekane/exei kanei o iraklis i o kosmos tou an imastan emeis sti 8esi tou .
An epeftan agwnistika , 8a tous kounousa kai to mantili .
Zoonchild
02-06-2010, 11:42
μα δεν θα υπηρχαν αντιδρασεις αν πεφταμε αγωνιστικα(μονο κατα τις νυφουλας), αλλα το ολο παρασκηνιο για να παραμεινει ο λεβαδειακος στην Α' ειναι περα για περα προκλητικο. Το θυμα ειναι ο ηρακλης γιατι αυτην την χρονια ειναι ο πιο αδυναμος διοικητικα και παρασκηνιακα
@τζιμιδ: ψευτη, ξερεις στανταρ και 3η γρια :-Ρ. Βτγ, περαν του φακελου αδειοδοτησης και μονο που δηλωσαν 2η εδρα το ολυμπιακο σταδιο δειχνει διοικηση με α***δια, γαμω την νυφουλα μου μεσα
SpiritCrusher
02-06-2010, 15:46
sry αλλα εγω δεν μπορω να στηριξω...τοσα χρονια που ημουν στα σκατα αυτο το σωματειο ηταν κομπλεξικοτατο απεναντι μου... δειχνω ομως ανωτεροτητα...αδιαφοροντας!
Μωρε τι μας λες. Σοβαρά τώρα πιο κομπλεξικά άτομα στη πόλη δεν υπάρχουν από τους Αρειανούς, το έχετε αποδείξει πολλάκις και συνεχίζετε ακόμα. Λες και δεν πέσατε μόνοι σας στη Β', φυτά, αλλά σας ρίξαμε οι υπόλοιποι της Θεσσαλονίκης.
Κατά τ'άλλα σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, ο μοναδικός φάκελος που δεν είχε καμμία έλλειψη ήταν του ΠΑΟΚ. Αυτό για να
καταλαβαίνουμε τι δουλειά και με ποιά σοβαρότητα γίνεται από τη διοίκησή μας.
Όχι που δε θα έλεγες!
Άκουγα πριν αντιπρόεδρο ΕΠΟ που λέει πως όλοι αυτοί πρέπει να παραιτηθούν και όλα αυτά που γίνονται στη Superleague είναι αυθαίρετα. Ειδικά όσοι είχαν εμπλοκή με το κομμάτι της αλλαγής του νόμου κτλ. Τρελά γέλια.
Clockwork Orange
02-06-2010, 16:13
μα μονοι μας πεσαμε και ειμαστε και περηφανοι για αυτο!
για κατσιαμπιδες,κολαρα και μπουζουκια λεω
για 6αρες απο ανυπαρκτες ομαδες
για πεσιμο σε σηφακη! (φετινο βεβαια)
δωζμου εναν λογο να με νοιαζει αν εισαι Α εθνικη!
SpiritCrusher
02-06-2010, 16:31
μα μονοι μας πεσαμε και ειμαστε και περηφανοι για αυτο!
για κατσιαμπιδες,κολαρα και μπουζουκια λεω
για 6αρες απο ανυπαρκτες ομαδες
για πεσιμο σε σηφακη! (φετινο βεβαια)
δωζμου εναν λογο να με νοιαζει αν εισαι Α εθνικη!
1) Μια χαρά βγάζετε ακόμα κόμπλεξ για εκείνο. Και ας πέσατε μόνοι σας. Ξεχνάς από πανό μέχρι εκπομπές και ότι θες. Μέχρι και tag στο athletics!
2) Ποια 6άρα λες;
3) Πέσιμο σε Σηφάκη..μάλιστα. Αυτο δεν είχε σχέση με εσάς σαν ομάδα και αν ισχύει το ότι στο παρελθόν ο Σηφάκης είχε πει ότι "Καλά σας γάμησε ο πατέρας μου" πήγαινε γυρεύοντας.
4) Έλα τώρα, τίποτα από αυτά να μην είχε γίνει πάλι δε θα ήθελες να είμαι Α' εθνική. Άσε τις αηδίες.
Από τότε που ανεβήκατε από τη Β' έχετε ξεφύγει. Δεν χωνεύετε ούτε τα ίδια τα άντερα σας ένα πράγμα.
πραγματικα ξερναμε με αποψεις δεν γινεται α' εθνικη χωρις ηρακλη οφη ή καλαματα π.χ.
οκ μια ομαδα επαρχιας πεφτει αλλες ανεβαινουν, ποια η διαφορα?
Clockwork Orange
02-06-2010, 17:46
4)μπα αν δεν ειχαν γινει αυτα θα ημουν τις αποψης με την οποια ξερναει ο GG!
2) 6αρα που παιζαμε με 9 παιχτες απο το 20! ημουν μεσα! εσεις κανατε αποχη!
1) εκανε μλκια αφου!
μπα τα αντερα μας τα γουσταρουμε μια χαρα!!! για το "εχουμε ξεφυγει" αν θες ξηγησου
(η αριθμηση εγινε τελευταια)
SpiritCrusher
02-06-2010, 18:12
2) 6αρα που παιζαμε με 9 παιχτες απο το 20! ημουν μεσα! εσεις κανατε αποχη!
Α ναι, οκ αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Αν είστε αρκετά μαλάκες να μείνετε με 9 από το 20 πάει να πει πως πρεπει εγώ να κάτσω; Μαλακίσμένη λογική και κομπλεξικιά, μιας και αν πχ γινόταν το αντίθετο ούτε εσείς θα καθόσασταν και θα μας τα πρήζατε και για 10 χρόνια. Ανεξαρτήτως ομάδων (χώρα, πρωτάθλημα whatever) δεν βρίσκω κάτι λάθος σε αυτό. Να μην σου πω πως αντί να κάτσεις να βρίσεις τα λαμόγια σου που άφησαν την ομάδα μιση από την αρχή πας και λες ότι φταίω εγώ που είχα αριθμητικο πλεονέκτημα! Μήπως να έτρωγα και 2 κόκκινες για το fair play;
Στο 1) δεν σε κατάλαβα, και κόψτε αυτό με το "αφού" στο τέλος της πρότασης. Το έχουν πάρει πρέφα πως είναι δικό μας κουσούρι και μας κοροιδεύουν όπως με το κασέρι :P
Zoonchild
02-06-2010, 18:32
o μονος σοβαρος λογος που εχουν οι αρειανοι να μας βριζουν ειναι η 6αρα(θα επρεπε να ειχε τηρηθει ενα φερ πλεϋ)και καλα κανουν
τα κολαρα κατσαμπη ειναι να χαμε να λεγαμε, γιατι ποτε δεν προκειται να παραδεχθουν επισημως οτι πεσανε εξαιτιας του σουπερ3 και αλλων τραγελαφικων.
οσο για το περιστατικο με τον σηφακη, πηγε ενας παπαρας εξαιτιας οσων δηλωσε ο σηφακης και του εκανε τσαμπουκα. Και σας πειραξε. Αλλα δεν σας πειραξε η υποδοχη που σας εκαναν οι καβαλιωτες στον ημιτελικο ας πουμε.
ρε κλοκγουορκ τραβα στο σεξιον, ελεος
υ.γ.: παντως κανενας ηρακλης δεν εχει βγει να πει "καλυτερα να χασω το κυπελλο παρα να παρει ο παοκ ή ο αρης πρωταθλημα". Αυτο για τον "πιο κομπλεξικο λαο της πολης"(αν και μισω γενικα αυτες τις ηλιθιες συζητησεις). Ουτε και σημαιες και πανηγυρισμους επειδη σας ριξαμε κατηγορια(το κανατε στο μπασκετ)
υ.γ.2.: τωρα το προσεξα. 3 περιστατικα σε διαστημα 6-7 χρονων. Οντως τρελο κομπλεξ βγαζουμε απεναντι σας
Clockwork Orange
02-06-2010, 18:44
μην μπερδευεις του καβαλιοτες παοξ! μιλαμε για σας τωρα!
πιο πανω παραδεχομαι οτι μονοι μας πεσαμε! απλα ο κατσαμπης δεν επρεπε να φερθει ετσι!
και νομιζω μεχρι τοτε δεν ειχαμε τπτ τα 2 μας να χωρισουμε! μετα αρχισαν οι οποιες εχθρες!
tsimpouklano
02-06-2010, 19:09
ρε αποπάνω, σκουλίκι;
γκρεμίστηκαν όνειρα που κανα
Zoonchild
02-06-2010, 20:26
μην μπερδευεις του καβαλιοτες παοξ! μιλαμε για σας τωρα!
!
ε να μιλησουμε για εμας τοτε. Σημερα το 98,7 ειχε εκτακτη 3ωρη εκπομπη "παρεμβαση" με επιτελειο ρεπορτερ και αλλων ωραιων τυπων που προσπαθουσε να αποδειξει οτι ο Ηρακλης ΠΡΕΠΕΙ να πεσει κατηγορια. Ευχαριστουμε ακομπλεξαριστοι συμπολιτες....:touched:
KoiliaSamprela
02-06-2010, 20:30
πραγματικα ξερναμε με αποψεις δεν γινεται α' εθνικη χωρις ηρακλη οφη ή καλαματα π.χ.
οκ μια ομαδα επαρχιας πεφτει αλλες ανεβαινουν, ποια η διαφορα?
λογικό ρε GG* να μην σας νοιάζει , πότε ενδιαφερθήκατε για το "πρωτάθλημα"?
Δεν λέω για κούπες κατάλαβες πολύ καλά τι εννοώ.
vosinakis
03-06-2010, 03:38
Αλλα δεν σας πειραξε η υποδοχη που σας εκαναν οι καβαλιωτες στον ημιτελικο ας πουμε.
sic :razz:
@τζιμιδ: ψευτη, ξερεις στανταρ και 3η γρια :-Ρ.
Ασκώ προσηλυτισμό και σύντομα θα περάσει στη σκοτεινή (μαύρη) πλευρά! :P
BTW έμαθα ότι άνοιξες βεντέτες με τα βατράχια!
@Πνευματοθραύστη: είπα κάτι που δεν ισχύει;
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ! ΣΗΜΕΡΑ!
τι εγινε με ηρακλή τελικά?
Μλκια που πεφτει στα χαρτια, αν ηταν να πεσει ας επεφτε αγωνιστικά τουλάχιστον.
Γενικα στα @@ μας αν πεσει β, αλλα οι γριές δεν ειναι σαν τα σκουλίκια όπως και νάχει.
Σκουλίκι κομπλεξικό το μυαλο σου εχει γίνει σούπα απτην συναγωγή.
Clockwork Orange
20-06-2010, 00:29
Σκουλίκι κομπλεξικό το μυαλο σου εχει γίνει σούπα απτην συναγωγή.
πες τα ρε γαμω τα βρωμοσκουληκα! να ψοφησουν ολοι!
ελα ρε clock,
δεν σε πονάει λιγο πουχεις να δείς τίτλο απο την εποχή του χαλκού?
πές μου
Clockwork Orange
20-06-2010, 00:47
με ποναει που εχω χασει τοσους τελικους φιλε μου
λιγο διαφορετικο απο αυτο που λες ομως!