Log in

View Full Version : Thread αυτοκριτικής - μόνο για βάζελους :Ρ

Pages : 1 2 [3] 4 5

warlord mkII
27-08-2010, 18:57
Ωραια τα λέει ο νασουμ, του δωσα και πινκ αλλά δεν είναι το μόνο καλό της ομάδας ο Νιόπλιας. 'Εχουμε Σισσέ, Ζιλμπέρτο ε, τεράστιες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες. Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα. Σοφέρ πούλα, και champions league να πάρουμε, ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

Nasum
27-08-2010, 19:47
Σόρρυ για το τυπογραφικό πιο πάνω,έκανα έντιτ.
Warlord,ο Σισέ,ο Ζιλμπέρτο,ο Γκοβού είναι όπως τα λες.'Οπως και παλιότερα ο Χένρικσεν,ο Μινχ ακόμα και ο Μίκλαντ.
Δεν κρίνω αυτή τη στιγμή την ομάδα αγωνιστικά.Καλώς ή κακώς στον αυτόματο πιλότο από πέρυσι θα μπει.
Το πρόβλημα είναι ότι σε όλα τα άλλα ζητήματα γίνοται τραγικά και προκλητικά λάθη,χωρίς καμία ποδοσφαιρική λογική.
Οι αδυναμίες της ομάδας ήταν από πέρυσι εμφανείς και αν ήσουν σοβαρός θα είχες διορθώσει τουλάχιστον τις μισές.
Ναι,ο Γκοβού (κλεισμένος απο πριν) σβήνει από το ποδοσφαιρικό χάρτη τον πίθηκα Σάλπι,είναι παίχτης που πάντα γούσταρα γιατί είμαι και Λυονάρα αμαλάχι:pink: αλλά,ούτε ο Μπουμσόνγκ είναι κάτι το φοβερό(ουσιαστικά η τελευταία από τις επιλογές σου),ο Φερνάντεζ ήταν αχρείαστος,ο Ιωαννίδης παγκίτης στον Ηρακλή και για τον Γκαρσία τα είπαμε στα άλλα θρεντ.
Για μένα,που μπορεί να είμαι και υπερβολικός(αλλά στα παπάρια μου στο κάτω κάτω της γραφής γιατί 15 μύρια ζεστά ζεστά τσέπωσε ο καταραμένος),το θέμα είναι να ανεβαίνεις επίπεδο κάθε φορά που έχεις την ευκαιρία να το κάνεις και όχι να μένεις στάσιμος.
Γιατί ο Ζιλμπέρτο θα είναι με ένα ακόμα χρόνο στη πλάτη και δυστυχώς κάτι Σπυρόπουλοι,Γιούρκες,Λάζαροι είναι εξαιρετικά λίγοι για να βασιστείς πάνω τους.
Μακάρι να πάνε όλα καλά στα αγωνιστικά τουλάχιστον,γιατί σε όλα τα άλλα έχουμε πετάξει λευκή πετσέτα.Ας είναι η τελευταία χρονιά του μαρτυρίου αυτή.

jack the ripper
27-08-2010, 19:49
ε το τσεπωσες το :pink: τωρα

Raven Lord
27-08-2010, 20:29
δε συμφωνώ απολύτως για τους παίκτες.

Nasum
27-08-2010, 20:39
Που διαφωνείς;Nα το συζητήσουμε αν είναι.

jack the ripper
27-08-2010, 20:59
εμενα οι μονες ενστασεις ειναι για ιωαννιδη(εψαχνες παιχτη για αλλαγη δε γινοταν να παρεις καναν απιστευτο)
επισης σπυροπουλος (κυριως)δεν ειναι κακος παιχτης..δεν ειναι μινχ το ξερω αλλα ειναι οκ...
ο λαζαρος ειναι μια χαρα αλλαγη...αυτα

Nasum
27-08-2010, 23:27
επισης σπυροπουλος (κυριως)δεν ειναι κακος παιχτης

:touched::touched::touched:

jack the ripper
27-08-2010, 23:37
ε νταξ σημερα τα εκανε πουτανα ολα

toolre
27-08-2010, 23:39
αρχισε η σαπιλα

chris_boss
28-08-2010, 00:19
σπυρόπουλος (όχι και ανεπαρκής ρε κρις)

ήθελα να το ρωτήσω από προχθές αυτό αλλά καθυστέρησα και θα πείτε ότι το λέω λόγω του αποψινού επικού ματς; θυμάσαι ένα ΚΑΛΟ παιχνίδι του την προηγούμενη χρονιά;

redeemer
28-08-2010, 00:33
Η μαλακια η τρανή είναι ότι το μαρμαρο θα το πληρώσει ο Νιόπλιας,έδω θα 'μαστε όταν δε θα έχει προλάβει την παρέλαση.

Entrancemperium
28-08-2010, 01:53
Υπάρχει μια ομάδα που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ και την αγαπάς. Η ομάδα αυτή παίρνει double την περασμένη σαιζλονγκ και νιώθεις ποτάμια ζπέρματος να εξέρχονται.
Αυτό συνοδεύεται από γλέντια και σφαλιάρες πανταχώθεν στον αιώνιο αντίπαλο (αποκλεισμοί από ραβίνους, τελευταίες θέσεις σε πλεη οφ, μπάλα που ούτε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ δεν έπαιζε στις
πάτους σαιζλονγκ του κ.α.)
Έρχεται ένας παίχτης σαν αντικαταστάτης του φτωχού πλην τίμιου βασιλιά της μιζέριας ζμπαοκτζή, που όποτε τον έβλεπα στα δεξιά της ΓΚΑΥΛΑΣ Lyonnais μπορώ να πω ότι ψιλοαυνανιζόμουν.
Είχες όμως μια χτυπητή αδυναμία. Φως φανάρι που λένε. Δηλαδή ακόμα και ο χειρότερος εχθρός σου που θέλει το κακό σου (π.χ. Αλέφαντος) θα στην επεσήμαινε από λύπηση. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ αμυντικό.
Πήρες έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, τρομερό επιστήμονα, που παίζει τις εξισώσεις Bessel στα δάχτυλα και κάνει ιδανικό δίδυμο με τον άλλο λόγιο ΣΕΝΤΡΪΚΙΟ ΚΑΝΤΕ! Με μια διαφορά: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!
Προκάλεσες το γέλιο στους αντιπάλους σήμερα.
Δε σε φοβούνται και πάλι όπως πέρυσι. Είσαι ο Τζίγκερ. Τελέιωσες. Φύγε.

FIXXXER
28-08-2010, 02:43
Kala ta les genikos, auto me tis xeiroteres sezlong tou panathinaikou athlitikoy omilou kai ti mpala pou epaize min to polyles exo genika...

hvilelos?
28-08-2010, 04:07
Entrancemperium το μοιρολοι σου συγκινει και συγνωμη που στο χαλαω αλλα κανενας δεν φοβοταν τον παναθηναικο περσυ,δεν υπηρχε τπτ να φοβησει απτην ομαδα σου οποτε μαλλον ονειρωξη θαταν.Απορω δλδ με το σκεπτικο "δεν φοβούνται και πάλι" αφου στην ουσια για την ιδια ομαδα μιλαμε με μια ποιοτικη αναβαθμιση με τον γκοβου και εναν αμυντικο ο οποιος μπορει να ειναι τελοσπαντων γελοιος αλλα ας πουμε οχι χειροτερος των σαριεγκι-μπγιεσμιρ.
Πιθανως να πιστευεις οτι η ελλειψη φοβου οφειλεται στο γκρεμισμα της πολυμετοχικοτητας,οτι ενω περσυ "αυτοι" χεζονταν με τα ταλιρα του βγενο για τον σισε φετος ανασανουν ανακουφισμενοι με τις μεταγραφες ελευθερων παικτων.Απ΄την αλλη ομως αν "αυτοι" τοχουν τοσο light να τρεμει το φυλλοκαρδι τους,αυτην ακριβως τη στιγμη που μιλαμε δεν θα μπορουνε να κοιμηθουν απο τους εφιαλτες της επιδρομης του μαρινακη,αν σου λενε μια διαλυμενη ομαδα μπορει να αναδιοργανωνεται τοσο γρηγορα και τοσο ευκολα χωρις να ζησει στιγμη την παρακμη της τοτε την γαμησαμε κανονικα,δεν υπαρχει στον αιωνα ελπιδα.Παλι δεν κολλαει ομως γιατι αν "αυτοι" δεν αποφασιζαν να ασχοληθουν με το ποδοσφαιρο περσυ τοτε θα ειχαν αποκτησει μια εξοικειωση απο δυνατες ομαδες με ισχυρες διοικησεις και δεν θα υπηρχε φοβος τοσο ευκολα,τι σωκος τι πατερας τι βαρδινογιαννης τι μελισσανιδης θα ελεγαν,οπου φτωχος κιμοιρα του,τι ειχαμε τι χασαμε.
Τελικα μπορει να ειναι και αυτο,οτι δεν φοβουνται εσας επειδη φοβουνται τον αλλο πλεον και ολος ο αγωνας ειναι για το ποιος θα κρατα την γκλιτσα στο κοπαδι.Μπορει να επαψαν να φοβουνται τωρα που ο παο δεν ελεγχει τα θεσμοθετημενα οργανα,εκει πραγματι υπηρχαν βαθιες φοβειες περσυ τις οποιες καποιοι εκαναν το παν να επαληθευσουν στο τελος της χρονιας.Και μπορει η κριτικη των παναθων να αναλωνεται σε αγωνιστικα και εσωδιοικητικα,ειναι προφανες ομως πως δειχνουν κλινικα συμπτωματα πανικου μετα τις τελευταιες ψηφοφοριες στα δσ της λιγκας μας
Μενει σε εσενα να με απαλλαξεις απτις ασκοπες σκεψεις και να πεις ποιοι ειναι αυτοι που φοβουνταν τον παο περυσι,τι ακριβως φοβουνταν απο τον παο περυσι και τι σκατα επαθαν φετος και σταματησαν να φοβουνται τον παο "και παλι οπως περυσι".Αν εχεις και καμια ιδεα περι ποιανου σειρα ειναι να φοβουνται πλεον,κατανομασε τον ελευθερα

KoiliaSamprela
28-08-2010, 08:32
Μιας και σήμερα έμαθα το σκορ του αγώνα

Καλή χρονιά μάγκες

http://1.bp.blogspot.com/_X49iTnYZp2g/S0CZk_ZTdDI/AAAAAAAAA00/9hwmt6Y8vGU/s320/Mitsotakis-Draculas.JPG

MaX Payne
28-08-2010, 09:54
αγωνιστικως περιμενουμε λιγο πριν θαψουμε τους καινουριους
και πολυ γκρινια απο την 1η αγωνιστικη δεν αντεχετε
αλλα με τζιγκερ στο τιμονι το κακο ειναι σε καθε κακη εμφανιση θα γινομαστε μπουρδελο

SpiritCrusher
28-08-2010, 12:49
Γεια σας παιδιά! Επειδή είδα πως τον μουτζώσατε τον ηβιΛΕΛΟ ήρθα να προσθέσω πως όντως πέρυσι δεν σας φοβόταν και κανείς. Κυρίως επειδή όλοι ξέραμε τι έχετε για άμυνα. Και δεν είσασταν δα και η πιο αήττητη ομάδα όλων των εποχών. Μην το πάω και στο ότι πρακτικά ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο θρεντ κτλ.

Γεια σας και πάλι!

jack the ripper
28-08-2010, 12:59
κανε καμια προβλεψη για στοιχημα ρε και σε εχουμε χασει απο το θρεντ :P..με δυσκολευει το κουπονι ... δεν ξερω με τι αγωνες να παω κουβα :P

Raven Lord
28-08-2010, 13:50

ήθελα να το ρωτήσω από προχθές αυτό αλλά καθυστέρησα και θα πείτε ότι το λέω λόγω του αποψινού επικού ματς; θυμάσαι ένα ΚΑΛΟ παιχνίδι του την προηγούμενη χρονιά;

ε, μετά το χτεσινό τι να σου πώ γαμώ το σπίτι μου με τους μαλάκες που μπλέξαμε :-x

Nasum
28-08-2010, 14:28

ε, μετά το χτεσινό τι να σου πώ γαμώ το σπίτι μου με τους μαλάκες που μπλέξαμε :-x

http://www.sportdog.gr/UserFiles/Image/a2/pao/episimoi.jpg

H μούμια,ο βαλσαμωμένος και ο παντελονάτος.

SpiritCrusher
28-08-2010, 14:35
κοκα-κολα, λαιτ...χμ το μπουκάλι με το ουίσκι το έκρυψαν για να μην φαίνεται ε; Και έχουν πάρει όλοι ύφος/στάση "αλκοολ; Όχι εδώ δεν έχει τίποτα"

Nasum
29-08-2010, 23:57
Θέλουν γενικό αρχηγό

Κενή είναι η θέση του γενικού αρχηγού και στον Παναθηναϊκό προτίθενται να προσλάβουν κάποιον άνθρωπο για αυτό το σημαντικό πόστο.

Στο «τριφύλλι» είχε συζητηθεί η απόκτηση ενός ανθρώπου ο οποίος θα έχει τις αρμοδιότητες του γενικού διευθυντή, ωστόσο το θέμα είχε παγώσει. Το συγκεκριμένο ρόλο το «έπαιζε» ο Κώστας Αντωνίου τα τελευταία δύο χρόνια και ήταν πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές, άκουγε τα προβλήματά τους, ήταν μέσα στα αποδυτήρια, ηγούταν των αποστολών στα εκτός έδρα παιχνίδια και γενικά ήταν ο άνθρωπος των ποδοσφαιριστών και «έτρεχε» πολλά θέματα της ομάδα.

Ο Κάρλος Φρέιτας, που ήρθε στη θέση του Αντωνίου, έχει διαφορετικές αρμοδιότητες και είναι περιορισμένος σε χρέη τεχνικού διευθυντή. Πάντως, μετά τον αγώνα από την Ξάνθη στα αποδυτήρια της ομάδας μπήκαν οι Δημήτρης Γόντικας και ο Φάνης Βουτσαράς για να μιλήσουν στους παίκτες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είχε ξανασυμβεί και οι ποδοσφαιριστές ξαφνιάστηκαν.

Όσον αφορά τους υποψήφιους για να καλύψουν την θέση του γενικού αρχηγού, οι «πράσινοι» προσανατολίζονται σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, που θα μπορούν να ηγηθούν και πάνω από όλα να βρίσκονται δίπλα στους παίκτες.

http://4.bp.blogspot.com/_kpCxnAUn9ag/SScyJt34TAI/AAAAAAAAANI/izFiXneav00/s200/3212275468-soccer-uefa-european-championship-2008-group-d-greece-v-russia.jpg

ή όχι;

jack the ripper
30-08-2010, 00:13
http://www.gazzetta.gr/images_archive/totis_filakoyris.jpg

:mrgreen::mrgreen:

redeemer
30-08-2010, 00:41
http://sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/pateras_glastra_o_kwnstantopoylos.494153.html

Οχι ότι έχει και άδικο,αλλά το γαμάει και δαυτος λίγο τώρα.

jack the ripper
30-08-2010, 13:16
Μια είδηση προέκυψε στο περιθώριο της παρουσίασης του Λουίς Γκαρσία για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας παίκτης, ο οποίος δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς που ήθελαν οι «πράσινοι» να απομακρυνθούν από το υπάρχον ρόστερ και δεν αποκλείεται να είναι παίκτης ενδεκάδας, πρόκειται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

Φημη βεβαια...
Αν ειναι καποιος απο τους Λετο-Νινη-Σισε θα γινει επανασταση λογικα....
Αν ειναι καποιος απο τους αμυντικους χαφ που για εκει παει ειναι μαλακια..
Αν ειναι ενας εκ των σαριεγκι-μπιαρσμιρ-καντε ψιλοσταρχιδια μας

Krux
30-08-2010, 13:17
Ζιλμπέρτο ?

jack the ripper
30-08-2010, 13:31
ακουγεται για μπιαρσμιρ...δεν με ενοχλει ιδιαιτερα..
αν ειναι καποιος απο ενδεκαδα- οποιος και να ειναι- ειναι απλα, τραγικο λαθος...ακομα και ζιλμπερτο τωρα δεν εχει λογικη να τον στειλεις τελευταια στιγμη....

Krux
30-08-2010, 13:34
αν είναι για μπίαρσμιρ στο καλό και ευχαριστούμε πολύ.

jack the ripper
30-08-2010, 15:45
Στη ροζενμποργκ ο μπιαρσμιρ

Krux
30-08-2010, 15:49
κεφαλιά από κόρνερ στον αγώνα με τον Αρη.

JnB
30-08-2010, 15:51
Αφού πρώτα κάνουμε πάρτυ στην περιοχή τους :)

Krux
30-08-2010, 15:53
δεν έχετε καμία δουλειά εδώ κύριε. περάστε έξω παρακαλώ.

Nasum
30-08-2010, 16:50
Είναι που είμαστε υπερπλήρεις σε άμυνα και πάγκο και ενδεχομένως να ήταν περιττός ο-κατά τα άλλα-μέτριος Σουηδός.
2.5 μήνες ρε γαμημένε,2.5 καταραμένους μήνες κοιτάζατε πως να τα κονομήσετε και εσύ αλλά και οι υπάλληλοι της εταιρίας σου και μου χες τους αυλικούς σου να λένε ότι είμαστε αραχτοί και λάιτ και περιμένουμε μόνο εξαιρετικές περιπτώσεις.Γελάει ο κόσμος.
Τρέξτε τώρα να μου φέρετε δανεικούς και φτηνούς Λόπεζ.Στα γήπεδα 5 Χ 5 υπάρχουν ακατέργαστα διαμάντια.
Αυτοί που κερδίσανε το τουρνουά "Puma Mykonos 2010" να περάσουν από το κόσκινο του τμήματος scouting.

Edit:

http://www.sportaction.gr/media/Moments/Augoustos10/Parousiasi_Garcia/800_7.jpg

"Ορίστε νεαρέ μου,η φόρμα εργασίας σου."

jack the ripper
30-08-2010, 21:40
Σε ολα συμφωνω εκτος απο αυτο για μπιαρσμιρ..πραγματικα ηταν αχρειαστος..εχουμε τοσους παιχτες που μπορουν να παιξουν κεντρο αμυνας...δε λεω οτι ειναι καλοι και προφανως θα ηθελα εναν σοβαρο αμυντικο αλλα τσαμπα θα τον κρατουσαμε...

redeemer
30-08-2010, 21:56
Good riddance,αν και θα προτιμούσα να ήταν ένας εκ των Καντέ-Σαριέγκι.

jack the ripper
30-08-2010, 22:04
γενικα ολοι μας οι αμυντικοι σχεδον ειναι της ιδιας κατηγοριας

jack the ripper
30-08-2010, 22:23
Μετά τους Μπιάρσμιρ (Ρόζενμποργκ) και Κλέιτον (Μέταλουργκ Ντόνετσκ), ήρθε και η σειρά των Μάντζιου και Μελίσση να βρεθούν πολύ κοντά στον επόμενο επαγγελματικό τους σταθμό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές των πρασίνων μετά από συνεργασία των Κάρλος Φρέιτας και Βασίλη Τσάρτα βρίσκονται πλέον λίγο πριν την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με την πορτογαλική Μαρίτιμο!

Σε ό,τι αφορά στον Μελίσση μιλάμε για μεταγραφή, ενώ για τον Μάντζιο το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

:disco:

edit: ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ

attila
30-08-2010, 23:06
αργησε ομως

chris_boss
31-08-2010, 01:14
την διατυπωσα σε ολα τα προηγουμενα ποστς μου...ειναι στο "τι εχει προσφερει η οικογενεια" κατα τα αλλα εισαι ολοσωστος δεν λεω..πριν με πεις υπερμαχο του τζιγκερ διαβασε τι εγραψα σε ολα που εχεις πει συμφωνω σχεδον εκτος απο το να εισαι απολυτος οτι ολη η οικογενεια ειναι γτπ και δεν εχει προσφερει τπτ γενικα...

Καταρχήν, ευχαριστώ για την απάντηση και δεν ειρωνεύομαι καθόλου.
Έχω να σου πω ότι γενικά με σοκάρει πόσο αφελής είσαι σχετικά με τον ΠΑΟ και στη φούρια σου να κρατήσεις τη μέση οδό, εξυπηρετείς ουσιαστικά (όχι εσύ συγκεκριμένα αλλά όλοι οι "μετριοπαθείς") την παρούσα άρρωστη κατάσταση. Λες ότι είσαι ο πρώτος που θα χαρεί με την ενδεχόμενη αποχώρηση του τζίγγερ αλλά αναγνωρίζοντας προσφορά στην οικογένεια δε συμβάλλεις σε αυτό. Έχουμε κόντρα μαζί τους και χαρίζοντας τους επιχειρήματα, παίζουμε το παιχνίδι τους. Για μένα η μόνη σημαντική προσφορά του καπετάνιου του γλυκού νερού ήταν η Παιανία αλλά κατέληξε πολύ γρήγορα να τα έχει πάρει πίσω στο πολλαπλάσιο αφού ο Παναθηναϊκός πληρώνει για τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό του κέντρου και επιπλέον έχοντας μπει στο σχέδιο πόλεως η αξία της γης φτάνει σε τρελά επίπεδα.
Πιθανώς, έχει κάνει και καλά πράγματα αλλά δε θυμάμαι κανενα σημαντικό από τότε που ασχολούμαι. Μια ζωή το παρατσούκλι "καβούριας" θυμάμαι. Και να σου πω και κάτι άλλο; Έχουν λυσσάξει όλα τα πουτανάκια τους για τη φιλία Πατέρα-Μαρινάκη, λες και είναι μεμπτό και ασυνήθιστο να έχεις φίλους που είναι οπαδοί άλλης ομάδας ή ότι θα έπρεπε να προβλέψει πως θα αγόραζε τον οσφπ. Για τα παρεάκια του Βαρδή με το Σώκο όμως κάνουν μόκο. Επίσημος καλεσμένος σε γάμους, βαφτίσεις κλπ της οικογένειας ήταν πάντα. Κι άμα σκεφτείς ότι ποτέ δεν μπλέχτηκε ο ένας στις δουλειές του άλλου, δεν είναι κι αβάσιμες διάφορες θεωρίες συνομωσίας.
Σκάω όμως γιατί κουράζεται ο θρεντ στάρτερ.
Όταν βρεθούμε από κοντά, θύμησε μου να σου πω και κάτι άλλο.

jack the ripper
31-08-2010, 02:36
Τελευταιο ποστ μου ετσι και αλλιως και οι 2 τα εχουμε πει .. καταρχην δεν εχω καμια φουρια να κρατησω τη μεση οδο.. λες και παιρνω ποσοστα απο το αφεντικο..ειναι η γνωμη μου και δε νομιζω οτι ειμαι ο μονος που τη συμμεριζομαι.."Λες ότι είσαι ο πρώτος που θα χαρεί με την ενδεχόμενη αποχώρηση του τζίγγερ αλλά αναγνωρίζοντας προσφορά στην οικογένεια δε συμβάλλεις σε αυτό" .. αυτο δεν εχει νοημα..τι σημαινει αυτο δλδ? οτι επειδη τα εχει κανει πουτανα τα τελευταια 10 χρονια πρεπει να διαγραψουμε τα παντα? ναι πες οτι εχει κανει ελαχιστα..αλλα εστω και αυτα τα ελαχιστα τα αναγνωριζω..το οτι τα αναγνωριζω δε σημαινει αυτοματα οτι ειμαι υπερ της οικογενειας και οτι θελω να τους βλεπω να κανουν κουμαντο στον παναθηναικο οσο ζω..πολυ απλο ειναι..
αυτα τα ολιγα..αν το θυμηθω οταν βρεθουμε θα στο πω :P

Stormrider
31-08-2010, 02:45
http://www.youtube.com/watch?v=SJ7usn3LOMs

Odonian
31-08-2010, 02:48
Δεν είμαι πια μετριοπαθής... :(

jack the ripper
31-08-2010, 11:12
αχχα εγω ειμαι η αιτια? :P

toolre
31-08-2010, 11:15
παιχταρα απο τους βασικους ο πλεσις?χαχα

Raven Lord
31-08-2010, 11:18

:moutza: γιατί ξέρεις πολύ καλά πιο είναι το μόνο θέμα που διαφωνούμε κ η κατάληξή του ήταν 100% επιλογή Πατέρα, που πιστεύω στηρίζεις κ εσύ κατά τα άλλα (ή έστω την αντι-βαρδινογιαννική πτέρυγα).

chris_boss
31-08-2010, 15:05
Τελευταιο ποστ μου ετσι και αλλιως και οι 2 τα εχουμε πει .. καταρχην δεν εχω καμια φουρια να κρατησω τη μεση οδο.. λες και παιρνω ποσοστα απο το αφεντικο..ειναι η γνωμη μου και δε νομιζω οτι ειμαι ο μονος που τη συμμεριζομαι.."Λες ότι είσαι ο πρώτος που θα χαρεί με την ενδεχόμενη αποχώρηση του τζίγγερ αλλά αναγνωρίζοντας προσφορά στην οικογένεια δε συμβάλλεις σε αυτό" .. αυτο δεν εχει νοημα..τι σημαινει αυτο δλδ? οτι επειδη τα εχει κανει πουτανα τα τελευταια 10 χρονια πρεπει να διαγραψουμε τα παντα? ναι πες οτι εχει κανει ελαχιστα..αλλα εστω και αυτα τα ελαχιστα τα αναγνωριζω..το οτι τα αναγνωριζω δε σημαινει αυτοματα οτι ειμαι υπερ της οικογενειας και οτι θελω να τους βλεπω να κανουν κουμαντο στον παναθηναικο οσο ζω..πολυ απλο ειναι..
αυτα τα ολιγα..αν το θυμηθω οταν βρεθουμε θα στο πω :P
ρε συ μη λες παράνοιες τύπου "λες και παίρνω ποσοστά". δε σε χαρίζω στους καταραμένους. αυτό που σου λέω είναι ότι αν θες να φύγουν, κάνεις πόλεμο και δεν αφήνεις επιχείρημα υπέρ τους γιατί είναι ικανοι να το ξεχειλώσουν. αλλιώς παραδέχεσαι ότι δε σε νοιάζει και πολύ (δεν είναι κακό), τουλάχιστον δε χρωστάμε και δεν έχουμε πέσει στη β', είμαστε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της αθήνας και ξεκαυλώνω στο μάνατζερ.

:moutza: γιατί ξέρεις πολύ καλά πιο είναι το μόνο θέμα που διαφωνούμε κ η κατάληξή του ήταν 100% επιλογή Πατέρα, που πιστεύω στηρίζεις κ εσύ κατά τα άλλα (ή έστω την αντι-βαρδινογιαννική πτέρυγα).
πάρε πίσω:moutza:, εσύ είπες πριν 2-3 σελίδες ότι κουράζεσαι
το ότι στηρίζω, δε σημαίνει ότι δεν έγιναν λάθη τα 2 αυτά χρόνια άλλο αν συγχωρούνται λόγω καλών προθέσεων

Raven Lord
31-08-2010, 18:39
οκ

(δεν είπα τίποτα τέτοιο πριν 2-3 σελίδες)

freak brother
31-08-2010, 18:45
παιχταρα απο τους βασικους ο πλεσις?χαχα

ε καλα δεν ειναι ντουντου , αλλα για επενδυση και 3 αλλαγη δεν ειναι κακος.

Odonian
31-08-2010, 19:48
Εγώ να πω ότι η μεταγραφή του γάλλου είναι εξαιρετική κίνηση από άποψη τακτικής. Άσχετα αν θα βγει ή όχι ο παίκτης, ακριβώς αυτό ήθελε η ομάδα τώρα.
Α και έναν φορ, αλλά δεν πειράζει, τι ξέρει ο Νιόπλιας.

MaX Payne
31-08-2010, 20:14
στο καυτο ζητημα Miss Πρασινα Νεα 2010 (http://prasinanea.gr/categories/missprasinaneaarticles/voting/) τι στηριζουμε;

εγω αθηνα δημοπουλου "Γιατί λατρεύει την ιππασία και τον Λουκά Βύντρα, ενώ τα έχει πάρει άσχημα με τον Βασίλη Σπανούλη.."

Nasum
31-08-2010, 20:40
'Αννα Αναστασάκη.Τέτοια μυτόνγκα και τέτοιος κώλος πουθενά!

jack the ripper
31-08-2010, 20:47
^^

oti eipe!

Daffy
31-08-2010, 21:05
Εγώ να πω ότι η μεταγραφή του γάλλου είναι εξαιρετική κίνηση από άποψη τακτικής. Άσχετα αν θα βγει ή όχι ο παίκτης, ακριβώς αυτό ήθελε η ομάδα τώρα.

:touched::touched::touched:

Odonian
31-08-2010, 23:13
;)

Kelldorain
06-09-2010, 11:15
http://www.sport-fm.gr/article/291174

jack the ripper
06-09-2010, 11:22
Μολις ξυπνησα και πηγα να πνιγω μετα δημητριακα οταν το ειδα

Σας μεταβιβάζω δωρεάν την κυριότητα του 25% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από αυτές που κατέχει η οικογένειά μου. Η μοναδική δέσμευση που πρέπει να αναλάβετε είναι να εγγυηθείτε να μην πουληθεί κανένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής της σημερινής ομάδας.

Επιπροσθέτως, παραχωρώ άνευ ανταλλάγματος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για διάστημα δύο ετών, τη χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Αφήνω στη διακριτική σας ευχέρεια, να διανείμετε, εφόσον το επιθυμούν, το ποσοστό αυτό μεταξύ των υπολοίπων μετόχων όπως αυτοί ορίζονται στο μεταξύ μας συμφωνητικό. Με αυτό τον τρόπο, εσείς και οι μέτοχοι που έχουν συμπράξει μαζί σας, θα αποκτήσετε πλέον το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ. Αναλαμβάνετε ως εκ τούτου, τη συνολική διοίκηση και διαχείριση της ομάδας για να υλοποιήσετε τους κοινούς μας στόχους για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Πιστεύω, ότι υπό το νέο μετοχικό σχήμα θα ενισχυθεί η σύνθεση απόψεων και ο υγιής διάλογος προς όφελος του συλλόγου, κάτι που επιθυμούμε όλοι μας.

Τέλος, σας δηλώνω ότι θα στηρίξω τον Νίκο ως Πρόεδρο της ΠΑΕ υπό την νέα μετοχική σύνθεση.

Πιστευω θα ηπιε το βοσπορο χθες βραδυ δεν εξηγειται αλλιως

Tyler_Durden
06-09-2010, 11:43
ΤΙ?

:maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::dfinger::dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger:

:D :D :D :D :D

ΦΕΥΓΕΙ !!!!!!!

Abruzzi
06-09-2010, 12:01
κατσε τι πως που ποτε

Amnesiac.
06-09-2010, 12:23
ΞΕΚΙΝΑ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

redeemer
06-09-2010, 13:05
Κακάκια απ'τη χαρά μου κιέτσι όταν το διάβασα.

Αλλά ας κρατάμε μια πισινή καλού-κακού,ραλιστας είναι αυτός και μιλάμε για πολλά λεφτά.

Kelldorain
06-09-2010, 13:08
Βγενόπουλος στο σέντρα είπε ότι είναι θετικοί και θα γίνει ραντεβού την Τετάρτη να καθοριστούν οι λεπτομέρειες.

atom_smasher
06-09-2010, 14:41
Αι στο διαολο Τζιγγερ! Ευχαριστουμε. Οχι δεν γουσταρω τον Βγενοπουλο αλλα

KoiliaSamprela
06-09-2010, 14:57
να έρθει σε μας!!!

Nasum
06-09-2010, 15:11
http://j.imagehost.org/0032/poula_psofa.jpg

Τι Celtics ρε καταραμένε;Άσε τα τριφύλλια στην ησυχία τους επιτέλους.:moutza:

Raven Lord
06-09-2010, 15:42
μακάρι, αλλά αν δεν πέσουν υπογραφές δε σχολιάζω κ δεν χαίρομαι ακόμη.

chris_boss
06-09-2010, 16:15

τα ίδια κι εγώ με τη διαφορά ότι σχολιάζω. αν ισχύει ότι δίνει το 25% της παε, είμαστε καλά. αν δίνει το 25% από το δικό του, υπάρχει θέμα γιατί και πάλι το μπλοκ πεκ δε θα έχει πάνω από το 50% οπότε δεν υπάρχει νόημα γιατί αν δεν παίρνουν πλειοψηφία, απλά παίρνουν χρέη και μάλιστα προς την τράπεζα των β. αναμένουμε γιατί μπορεί να είναι πάλι κανένα κολπάκι.

Tyler_Durden
06-09-2010, 16:22
Ε ναι εδώ που τα λέμε δίκιο έχεις. Είναι ο ορισμός του "πολύ καλό για να είναι αληθινό". Αλλά ρε γμτ ακόμη κι έτσι δεν είναι σαν να κοιτάς το δελτίο τζόκερ και να βλέπεις οτι πιάνεις όλα τα νούμερα και απλά περιμένεις να δείς με πόσους θα μοιραστείς τα κέρδη; Προσωπικά θέλω να συγκρατήσω την χαρά μου, αλλα δεν μου βγαίνει ρε γμτ :grin:

ari-m
06-09-2010, 16:23

τα ίδια κι εγώ με τη διαφορά ότι σχολιάζω. αν ισχύει ότι δίνει το 25% της παε, είμαστε καλά. αν δίνει το 25% από το δικό του, υπάρχει θέμα γιατί και πάλι το μπλοκ πεκ δε θα έχει πάνω από το 50% οπότε δεν υπάρχει νόημα γιατί αν δεν παίρνουν πλειοψηφία, απλά παίρνουν χρέη και μάλιστα προς την τράπεζα των β. αναμένουμε γιατί μπορεί να είναι πάλι κανένα κολπάκι.

eixe 60% nomizw?
ara krataei to 35%?
isa isa na exei dikaiwma veto?

nothingman
06-09-2010, 17:01
αν ισχύει ότι δίνει το 25% της παε, είμαστε καλά. αν δίνει το 25% από το δικό του, υπάρχει θέμα γιατί και πάλι το μπλοκ πεκ δε θα έχει πάνω από το 50% οπότε δεν υπάρχει νόημα γιατί αν δεν παίρνουν πλειοψηφία, απλά παίρνουν χρέη και μάλιστα προς την τράπεζα των β. αναμένουμε γιατί μπορεί να είναι πάλι κανένα κολπάκι.
ότι παίζει γενικά να είναι κολπάκι είναι σαφές αλλά στην επιστολή λέει ότι αν δεχθούν θα έχουν το πλειοψηφικό πακέτο όποτε δεν μπορεί να εννοεί το 25% του πενηντατόσο% που έχει ήδη αλλά το 25% τέλος.
κρίμα για τον αγωνιστή Κωνσταντόπουλο πάντως σε περίπτωση τελικά που.

carheart
06-09-2010, 17:13
γιατί, δεν θα παραμείνει πρόεδρος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Entrancemperium
06-09-2010, 17:41
Ξέρει τι κάνει ο Ραλίστας. Για ΑΜΚ δεν παίζει φράγκο λέει, οπότε όχι απλά μεταβιβάζει αλλά χαρίζει το 25% της ΠΑΕ να πέσει η ΑΜΚ στα κεφάλια των πατεροβγενοπουλαίων.

Οk απλά αν δε γίνει κάτι και τώρα, δεν ξέρω ας ψάξουν χώρα να κρυφτούν, πλέον διακαιολογία δεν υπάρχει για ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ, το Γενάρη Φερνάντο Τόρες στην ΠΑΙΑΝΙΑ για back up του "ιδιοκτήτη Βentley"!

Dragonlord
06-09-2010, 17:41
Πραγματικά ευχάριστα νέα! Τα είχαμε όλοι ανάγκη, σε αυτή την εποχή που ακούμε όλο δυσάρεστες ειδήσεις.

Amnesiac.
06-09-2010, 19:58
Ε καλά τα έχουμε ξαναπεί αυτά, ποδόσφαιρο, διασκέδαση, μπλα μπλα μπλα, μη του δίνεις περισσότερη σημασία απόσο πρέπει. Είναι σαν να σου λέει κάποιος "εδώ ο κόσμος χάνεται και εσύ πας στο Praise the Fuzz".

Dragonlord
08-09-2010, 08:53
λολ, οχτώ στις οχτώ μούτζες όμως, μάλλον μέσα στην "ασοβαρότητα" του θέματος μερικοί το βλέπουν αρκετά σοβαρά για να μην μπορούν να σκάσουν μισό χαμογελάκι αυτοσαρκαζόμενοι.

chris_boss
08-09-2010, 11:49
Πας για ατομικό ρεκόρ μου φαίνεται. Τι μισό χαμογελάκι να σκάσει κάποιος όταν το ποστ σου ορίζει εκ νέου την πουτσοειρωνεία;

Dragonlord
08-09-2010, 12:04
λολ, ξύδι :mrgreen:
Και όχι, δεν το έγραψα για να ειρωνευτώ κάποιον, νόμιζα ότι καταλαβαίνετε πολύ καλά τη σοβαρότητα του να χαίρεται κάποιος επειδή ο ένας μεγαλοκαρχαρίας χάρισε μετοχές σε μια ΑΕ σε έναν άλλο μεγαλοκαρχαρία και το έγραψα εντελώς χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν είναι κακό, όλοι το κάνουμε αυτό, να χαιρόμαστε για ηλίθιους λόγους, ανθρώπινο είναι. Ούτε με νοιάζει ιδιαίτερα αν πάω για ατομικό ή παγκόσμιο ρεκόρ μούτζας, πλάκα έχει :-)

Amnesiac.
08-09-2010, 12:10
Πάνε είναι αυτονόητο ότι όσοι χάρηκαν το έκαναν επειδή γουστάρουν να βλέπουν μπάλα και τώρα έχουν την ελπίδα να δουν καλύτερη μπάλα από την (πουτσο)ομάδα τους. Δε χαίρεται κανείς για το deal των επιχειρηματιών, συγκεκριμένα αμφιβάλλω αν έστω και ένας ενδιαφέρεται για τις λεπτομέρειες. Από αυτή την άποψη και δεδομένου ότι για πολλούς το ποδόσφαιρο αποτελεί χαρά, διασκέδαση κτλ κτλ δεν είναι καθόλου ηλίθιο να χαίρονται. Το ότι είναι βάζελοι βέβαια είναι, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Dragonlord
08-09-2010, 12:15
Πάνε είναι αυτονόητο ότι όσοι χάρηκαν το έκαναν επειδή γουστάρουν να βλέπουν μπάλα και τώρα έχουν την ελπίδα να δουν καλύτερη μπάλα από την (πουτσο)ομάδα τους. Δε χαίρεται κανείς για το deal των επιχειρηματιών, συγκεκριμένα αμφιβάλλω αν έστω και ένας ενδιαφέρεται για τις λεπτομέρειες. Από αυτή την άποψη και δεδομένου ότι για πολλούς το ποδόσφαιρο αποτελεί χαρά, διασκέδαση κτλ κτλ δεν είναι καθόλου ηλίθιο να χαίρονται. Το ότι είναι βάζελοι βέβαια είναι, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Καλά, παπάρια μάντολες. Το βάρος δεν πέφτει στο "δουν καλύτερη μπάλα" αλλά στο "από την ομάδα τους". Αν θες καλή μπάλα τη βρίσκεις παντού. Το ότι θεωρείς μια ομάδα "δικιά σου" είναι αστείο, όπως και να το κάνουμε. Δεν είναι κακό να το κάνεις όπως είπα και πιο πάνω. Το να μην το θεωρείς αυθαίρετο και άξιο μισού χαμόγελου επίσης δεν είναι κακό. Αλλά είναι μίζερο.

Amnesiac.
08-09-2010, 12:20
Καλά, παπάρια μάντολες. Το βάρος δεν πέφτει στο "δουν καλύτερη μπάλα" αλλά στο "από την ομάδα τους". Αν θες καλή μπάλα τη βρίσκεις παντού. Το ότι θεωρείς μια ομάδα "δικιά σου" είναι αστείο, όπως και να το κάνουμε. Δεν είναι κακό να το κάνεις όπως είπα και πιο πάνω. Το να μην το θεωρείς αυθαίρετο και άξιο μισού χαμόγελου επίσης δεν είναι κακό. Αλλά είναι μίζερο.

Εσύ το βρίσκεις αστείο και μίζερο επειδή δεν το καταλαβαίνεις. Το να υποστηρίζεις μια ομάδα σου προσφέρει το 90% της απόλαυσης/απογοήτευσης/συναισθημάτων_γενικά που μπορείς να ΒΙΩΣΕΙΣ από το ποδόσφαιρο/αθλητισμό.

Dragonlord
08-09-2010, 12:31
Εσύ το βρίσκεις αστείο και μίζερο επειδή δεν το καταλαβαίνεις. Το να υποστηρίζεις μια ομάδα σου προσφέρει το 90% της απόλαυσης/απογοήτευσης/συναισθημάτων_γενικά που μπορείς να ΒΙΩΣΕΙΣ από το ποδόσφαιρο/αθλητισμό.
Σιγά που δεν το καταλαβαίνω. Άλλωστε στα ντροπιαστικά εφηβικά μου χρόνια ήμουν βαμμένος ΓΑΒΡΟΣ και είχα σηκώσει τη μισή μπουτίκ του ολυμπιακού. Επίσης και σήμερα χαίρομαι με χαζά πράματα. Η χαρά που μου δίνουν είναι υπαρκτή, αλλά αυτά εξακολουθούν να είναι χαζά. Πχ λατρεύω τη μυρωδιά του βρεγμένου χώματος. Αν μου πει κάποιος "χα, κοίτα με τι πράματα γίνεται ευτυχισμένος ο κόσμος" θα συμφωνήσω ότι δεν είναι δα και κανένα γεγονός κοσμοϊστορικής σημασίας και ίσως να χαμογελάσω λίγο και με την πάρτη μου. Ίσως πάλι να είμαι χαζοχαρούμενος γενικά και να μην μπορώ να πάρω τίποτα υπερβολικά στα σοβαρά, πράγμα στο οποίο επίσης δηλώνω ένοχος.

Amnesiac.
08-09-2010, 12:38
Σιγά που δεν το καταλαβαίνω. Άλλωστε στα ντροπιαστικά εφηβικά μου χρόνια ήμουν βαμμένος ΓΑΒΡΟΣ και είχα σηκώσει τη μισή μπουτίκ του ολυμπιακού. Επίσης και σήμερα χαίρομαι με χαζά πράματα. Η χαρά που μου δίνουν είναι υπαρκτή, αλλά αυτά εξακολουθούν να είναι χαζά. Πχ λατρεύω τη μυρωδιά του βρεγμένου χώματος. Αν μου πει κάποιος "χα, κοίτα με τι πράματα γίνεται ευτυχισμένος ο κόσμος" θα συμφωνήσω ότι δεν είναι δα και κανένα γεγονός κοσμοϊστορικής σημασίας και ίσως να χαμογελάσω λίγο και με την πάρτη μου. Ίσως πάλι να είμαι χαζοχαρούμενος γενικά και να μην μπορώ να πάρω τίποτα υπερβολικά στα σοβαρά, πράγμα στο οποίο επίσης δηλώνω ένοχος.

Χμ βασικά σαυτό το τόπικ έχεις πάρει υπερβολικά στα σοβαρά τα πράγματα, άρα δε θα πρέπει να δηλώνεις ένοχος. Για τα υπόλοιπα, προσωπικά είμαι "φανατικά" αντίθετος με τα "κοσμοϊστορικής σημασίας γεγονότα", τα οποία βρίσκω χαζά σε σχέση με τα ωραία και απλά, όπως το βρεγμένο χώμα που είπες, άρα δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ως προς την χαζομάρα του ποδοσφαίρου.

Dragonlord
08-09-2010, 12:45
Καλά, δεν έχω πάρει κάτι ιδιαίτερα στα σοβαρά, αλλά αν το πιστεύεις δεν μπορώ να σου αποδείξω το αντίθετο. Ό,τι έγραψα ήταν με πολύ ΑΝΑΛΑΦΡΗ και ΚΕΦΑΤΗ διάθεση για ΧΑΒΑΛΕ, αλήθεια!

Krux
08-09-2010, 12:45
κωλόγαυροι δεν παίρνετε μπούλο από το θρεντ μας ? να πάτε αλλού να κάνετε ψυχανάλυση.

Fireknight
08-09-2010, 12:46
Dragonlord mporeis na gineis PAOK , afou antipa8eis tous megalokarxaries kai vare8ikes tous gavrous , isws vreis afto pou psaxneis stis sardeles .

Dragonlord
08-09-2010, 12:48
κωλόγαυροι δεν παίρνετε μπούλο από το θρεντ μας ? να πάτε αλλού να κάνετε ψυχανάλυση.
Εγώ είμαι πρώην, πλέον κάνω υπερκομματικές παρεμβάσεις!

Skalani Caveman
08-09-2010, 12:58
Κανόνας 3 (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?7883-Electric-Requiem-%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%9D%CE%95%CE%A3-%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%93%CE%99%CE%91%CE%A3)

Dragonlord
08-09-2010, 13:02
Προτείνεις να σβηστεί το αθλέτικς λοιπόν;

Skalani Caveman
08-09-2010, 13:07
http://img442.imageshack.us/img442/7480/1255806495auto.jpg

Dragonlord
08-09-2010, 13:08
Καλά, καλά, φεύγω, συνεχίστε :mrgreen:

jack the ripper
08-09-2010, 17:00
Το ραντεβού των Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα ολοκληρώθηκε με τους τρεις άνδρες να καταλήγουν σε συμφωνία. Πατέρας: "Αναλαμβάνω από τώρα". Βγενόπουλος: "Ιστορική μέρα"

Boom!
08-09-2010, 17:12
http://dai.ly/c53oNX

Γεια σου ραλιστα με τα ωραια σου!

redeemer
08-09-2010, 17:45
Τι άλλο έμενε να δούμε για να καταλάβουμε οτι μόνο στο "τομάρι" είναι βάζελος.

JnB
08-09-2010, 17:56
Αχαχαχ, τα γυαλιά ήταν για τα φλας;

jack the ripper
08-09-2010, 18:18
Η δήλωση του Νίκου Κωνσταντόπουλου:
«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι αυτονόητη η παραίτησή μου. Εύχομαι την ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού, όπως την αξίζει η ιστορία και ο κόσμος του, με αγωνιστικές επιτυχίες και ουσιαστικές παρεμβάσεις για την εξυγίανση του αθλήματος και την αντιμετώπιση της βίας»

goodbye sweet prince

Stormrider
08-09-2010, 18:25
http://www.sportdog.gr/UserFiles/Image/a1/tzigger2.jpg

nothingman
08-09-2010, 18:30
Άντε μετά να του πεις ότι δεν είναι σ-φόδρα Παναθηναϊκός…
© σάιτ σπορφμ

jack the ripper
08-09-2010, 18:30
........................

Raven Lord
08-09-2010, 18:43
ναι ρε γμτ!!!
http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Sports/2ff5046b.jpg
inb4 tyler :P

Sotos_The_Tequiler
08-09-2010, 19:07
Dragonlord mporeis na gineis PAOK , afou antipa8eis tous megalokarxaries kai vare8ikes tous gavrous , isws vreis afto pou psaxneis stis sardeles .

ΠΑΟΚ, σαρδέλα και τσάμπα στα μπουρδέλα

jack the ripper
08-09-2010, 20:37
1. Τα ποσοστά των ανωτέρω στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παραμείνουνε ως έχουνε μέχρι την 01.05.2011

2.Θα συμμετέχουμε και οι τρεις στην αύξηση κεφαλαίου των € 15.000.000 στο ποσοστό που έχουμε σήμερα (Αναμένετε να διευκρινισθεί η θέση των υπόλοιπων μετόχων).

3. Οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας θα έχουμε το “call option” να αποδεχθούμε την μείωση κατά 25% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη , την 01.05.2011 μέσω μεγαλύτερης συμμετοχής σε επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και όχι σαν “δωρεά”.
Η ανωτέρω αποδοχή μείωσης του ποσοστού του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη θα εξαρτηθεί από το εάν θα υπάρξει από τώρα μέχρι την 01.05.2011 κλίμα ειλικρινούς εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα.
Εάν δεν υπάρχει καλή πίστη και διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας ή οποιαδήποτε αλλαγή μετοχικής σύνθεσης είναι άνευ ουσίας.
(Την ίδια “ζημιά” ή “καλό” στην ομάδα μπορεί να κάνει ο κάτοχος του 5% με τον κάτοχο του 50%).

4. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα αποκηρύξει δημόσια κάθε διχαστική κίνηση που εκπορεύεται από το περιβάλλον και το ίδιο θα πράξουν και ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας αν προκύψει τέτοιο ζήτημα.

5. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν θα προχωρούνε σε καμία ‘δήλωση’, ‘ανακοίνωση’ ή ‘κίνηση’ σε ζητήματα που αφορούνε την ΠΑΕ χωρίς να τους ζητηθεί από τον Νικόλα Πατέρα για το διάστημα που θα είναι πρόεδρος.

Χμμ...οκ

nothingman
08-09-2010, 20:50
Ημέρα επιστροφών στον Παναθηναϊκό καθώς, μετά τον Νικόλα Πατέρα, επιστρέφει και ο Κώστας Αντωνίου και αναλαμβάνει διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού»! Παραμένει τεχνικός διευθυντής ο Φρέιτας.
Η πετυχημένη συνταγή που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του νταμπλ μετά το 2004 είναι και πάλι εδώ! Ο Νικόλας Πατέρας ανέλαβε τον προεδρικό θώκο και μαζί του επανέρχεται στον ρόλο του διευθυντή ποδοσφαίρου ο Κώστας Αντωνίου. Ο Αντωνίου θα αναλάβει τον συνδετικό ρόλο ανάμεσα σε διοίκηση και ομάδα και θα είναι υπεύθυνος για την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και τις μεταγραφές. Το Σάββατο αναμένεται να δώσει το παρών στο «Κλ. Βικελίδης» μαζί με την αποστολή της ομάδας.
Από κει και πέρα, όσον αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή, όλα δείχνουν ότι ο Κάρλος Φρέιτας θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στη θέση του.

redeemer
08-09-2010, 21:05
Αυτό δεν χρειαζόταν,και μαλακία που θα περάσει στα ψιλά.

SpiritCrusher
08-09-2010, 21:06
Οπότε όλο αυτό στη πραγματικότητα ήταν μια μεταμφιεσμένη προσπάθεια εξόντωσης του Κωνσταντόπουλου.

Δε θα περάσει, μουνιά :!:

Tyler_Durden
09-09-2010, 00:09
Δυστυχώς δεν μπορούσα να ποστάρω την ώρα της ανακοίνωσης για να γίνει και το ανάλογο γραφικό ποστ με τα 12στηλα πρασινα γράμματα, οπότε σε πιο ήπιους τόνους, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ οτι σήμερα ήταν η πιο σημαντική εξωαγωνιστική μέρα για τον ΠΑΟ εδώ και 31 χρόνια. Η ομάδα μπήκε βαθιά πια στο μονοπάτι της υγείας μετά την συμφωνία, και τυπικά απο το τέλος της σεζόν το αίμα της πραγματικής διοίκησης θα ξαναβράζει Παναθηναικά και όχι ορθο-λογι(στι)κά. Τεράστια ΜΑΓΚΙΑ Βγενό - Πατέρα να βάλουν λεφτά κι όχι να πάρουν τζαμπέ το ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ. Γιατί ναι ρε πουστή μου για κάποιους ο ΠΑΟ είναι ΟΝΕΙΡΟ και ΙΔΕΑ ακόμη κι όταν εμπλέκονται επιχειρηματικά με αυτόν και σήμερα και ο Μπετονιέρας και ο Βγενό απέδειξαν οτι ο ΠΑΟ για εκείνους είναι παραπάνω από μια θέση κι ενα μέσο δημοσιότητας. Τι αλλο να πει κανείς για σήμερα; Τίποτα. Μόνο ΑΓΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΧΑΡΑ.ΚΑΙ ΚΑΒΛΑ. ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ "ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ και λοιπό τιποτένιο σινάφι, Θ Α - - Γ Α Μ Η Θ Ε Ι Τ Ε - -. Και το ξέρετε."

Υ/Γ1: Ο πράσινος λαός όλον αυτόν τον καιρό έδειξε πως πραγματικά πρέπει να είναι ένας ΜΑΧΗΤΗΣ και ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ οπαδικός λαός, χωρίς ψευτομαγκιές και "βαριά μαγκιόρικα" λόγια. Και σήμερα για άλλη μια φορά επιβραβεύτηκε
Υ/Γ2: Ρε Γιαννακόπουλοι από "θεματοφύλακες του Παναθηναικού οράματος" τόσα χρόνια , πού είσαστε αυτές τις ιστορικές μέρες; Δεν προβληματίζεστε;
Υ/Γ3: Ρε τζιγγερ αγόρι μου, ΟΤΕ είσαι;
Υ/Γ4: Raven :pink:

Dragonlord
09-09-2010, 01:57
Τεράστια ΜΑΓΚΙΑ Βγενό - Πατέρα να βάλουν λεφτά κι όχι να πάρουν τζαμπέ το ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ. Γιατί ναι ρε πουστή μου για κάποιους ο ΠΑΟ είναι ΟΝΕΙΡΟ και ΙΔΕΑ ακόμη κι όταν εμπλέκονται επιχειρηματικά με αυτόν και σήμερα και ο Μπετονιέρας και ο Βγενό απέδειξαν οτι ο ΠΑΟ για εκείνους είναι παραπάνω από μια θέση κι ενα μέσο δημοσιότητας.
Ε καλά, μετά φταίω εγώ.

SpiritCrusher
09-09-2010, 02:00
E καλα κι εσύ τώρα στέκεσαι σε ποστ ταιλερ ε μετά από τέτοιο γεγονός. Είναι γνωστό πως στα θετικά για τον ΠΑΟ γίνεται γραφικός σε βαθμό συντάκτη Πράσινης :P

Amnesiac.
09-09-2010, 08:21
Άδικα χαίρεστε μουνάκια...

http://resources.sport-fm.gr/sportfm/newspapers/10/09/09/prasini.jpg

έντιτ : να μην αφήσουμε ασχολίαστο και το "όλος ο πλανήτης παλεύει να αποδεχτεί την αποχώρηση Διαμαντίδη". Ας ελπίσουμε τουλάχιστον η θλίψη να μη μετατραπεί σε οργή και ξεσπάσει κανας πόλεμος.

Raven Lord
09-09-2010, 09:47
o γιαννακόπουλος senior πρέπει να τραβήξει κανα αυτί

Kelldorain
09-09-2010, 09:57

http://i53.tinypic.com/nmkzf4.png

:touched:

Raven σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι αυτά μπαίνουν χωρίς την έγκριση του Παύλου;

Raven Lord
09-09-2010, 10:08
με την ανοχή ναι... με την έγκριση όχι

Amnesiac.
09-09-2010, 10:31

http://i53.tinypic.com/nmkzf4.png

Raven σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι αυτά μπαίνουν χωρίς την έγκριση του Παύλου;

http://news247.gr/newspapers/Sport/i_prasini/article140722.ece/BINARY/w940/46797_b.jpg

jack the ripper
09-09-2010, 11:36
Άδικα χαίρεστε μουνάκια...

έντιτ : να μην αφήσουμε ασχολίαστο και το "όλος ο πλανήτης παλεύει να αποδεχτεί την αποχώρηση Διαμαντίδη". Ας ελπίσουμε τουλάχιστον η θλίψη να μη μετατραπεί σε οργή και ξεσπάσει κανας πόλεμος.

Λοιπον να πα να γαμηθουνε..θα αρχισει τις μαλακιες παλι το μαλακιστηρι...ο παυλος βγαινει να λεει¨ε θα δουμε τι θα γινει κλπ κλπ"..αυτα μια μερα μετα τη συναντηση..σε ενα μηνα δλδ θα εχουμε παλι τα ιδια...μετα πρωτοσελιδα: πηδανε απο το πλοιο οι "σωτηρες"..

μπονους: αν ο ισχυει οτι ο τζορβας δεν ξαναπαιζει εθνικη γιατι δεν ειναι βασικος τοτε μιλαμε για μεγαλο μαλακα

Raven Lord
09-09-2010, 11:40
όχι. όσοι φεύγουν από την εθνική λέει, έχουν πρόβλημα με συμπαίκτη τους, ο οποίος μάλλον είναι ο ίδιος σε όλες τις περιπτώσεις (βλέπε κυργιάκος πριν μερικούς μήνες και γκέκας τώρα μαζί με τζόρβα).

jack the ripper
09-09-2010, 11:43
χμμ..σε καποιο σαιτ διαβασα οτι επειδη και καλα δεν επαιζε βασικος..καλα γενικα αστεια πραγματα ε..

Krux
09-09-2010, 11:46
κάτσε να δεις τι θα γίνει όταν θα χάσει και την εντεκάδα από τον Φερναντέζ.

MaX Payne
09-09-2010, 11:50
γιδι γκεκα μου θες και βασικος

Raven Lord
09-09-2010, 13:14
χμμ..σε καποιο σαιτ διαβασα οτι επειδη και καλα δεν επαιζε βασικος..καλα γενικα αστεια πραγματα ε..

αυτό όμως δεν έχει βάση για την περίπτωση κυργιάκου, οπότε μάλλον βρωμάει η υπόθεση... δεν μου πάει το μυαλό όμως ποιος μπορεί να είναι :?

redeemer
09-09-2010, 13:28
Πόσο ηδονικά ουτοπικό θα ήταν να είναι ο Χαριστέας.

JnB
09-09-2010, 13:36
Εγώ βλέπω κρυφή συμπαράσταση - αποχή διαμαρτυρίας επειδή δεν καλεί Χάρι.

regularpaul
09-09-2010, 13:48
ειλικρινής απορία μιας και αναφερθήκατε στους Γιαννακόπουλους
εκτός ΠΑΕ/ΚΑΕ ποια είναι η σχέση τους με τον ερασιτέχνη ΠΑΟ
και ποιες οι ευθύνες τους για τα προβλήματα των τμημάτων κατά καιρούς?

Nasum
09-09-2010, 14:38

Με μια λέξη;
Τεράστιες.

Abruzzi
09-09-2010, 14:59
για κατσουρανη ακουγεται

Phantom Duck
09-09-2010, 17:33
εχεχε έτσι λέει, πάνω που στρώνει (λέμε τώρα) η διοίκηση θ' αρχίσουν οι παίκτες.

Entrancemperium
09-09-2010, 18:01
εχεχε έτσι λέει, πάνω που στρώνει (λέμε τώρα) η διοίκηση θ' αρχίσουν οι παίκτες.

Κύριε Κατσουράνη με τα ροζ ΜΟΚΑΤΣΙΝΙΑ σας μπορείτε να αποχωρήσετε στο μπούτσο μας. Η προεδράρα μας και ο νέος μας συνιδιοκτητης θα μας πάρουν τον ΜΙΚΑΕΛ ΕΣΣΙΕΝ στη θέση σας.

JnB
09-09-2010, 18:29
Πάντως ας τον αφήσουμε να διώξει κανά παλτό ακόμα από την εθνική, με Γκέκα πχ δείχνει ότι στοχεύει σωστά.

jack the ripper
09-09-2010, 19:05
@@ τον εαυτο του να εδιωχνε καλυτερα θα ταν

jack the ripper
09-09-2010, 22:32
on topic:

Έντονη ανησυχία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έχουν προκαλέσει οι πολλοί μυϊκοί τραυματισμοί που «χρεώνονται» στον νέο γυμναστή. Φήμες για Έμπεν.

Στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του Χενκ Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό αυτό που έκανε την διαφορά ήταν η φυσική κατάσταση. Ο Λόρενς Έμπεν ήταν ό,τι καλύτερο είχε περάσει τα τελευταία χρόνια στην Παιανία και η δουλειά του ήταν εξαιρετική. Κάτι που παραδέχονταν όλοι.

Εξάλλου, οι μυϊκοί τραυματισμοί ήταν από σπάνιοι έως... ανύπαρκτοι. Στο δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου, ο Στέργιος Φωτόπουλος συνέχισε την καλή δουλειά και αυτό το καλοκαίρι ανέλαβε έπειτα από πρόταση του Κατσουράνη ο Αντώνης Κέζος.

Ο Κύπριος γυμναστής είναι από τα καλύτερα ονόματα στον χώρο του, αλλά οι αρκετοί μυϊκοί τραυματισμοί που έχουν βγάλει οι «πράσινοι» στους πρώτους μήνες της σεζόν έχουν αρχίσει και προβληματίζουν.

Τα «χτυπήματα» είναι αρκετά, με πρόσφατα αυτά των Πετρόπουλου και Γιούρκα. Στο «πράσινο στρατόπεδο» θεωρούν ότι ο Κέζος έχει σημαντικό μερίδιο σε αυτά τα προβλήματα και όλα είναι ανοιχτά. Ακόμη και η επιστροφή του Έμπεν στην Παιανία. Κάτι που θα είχε γίνει από την αρχή του καλοκαιριού αν οι διοικούντες ήταν διατεθειμένοι να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολλανδού.

Raven Lord
10-09-2010, 09:32
σε ακόμη ένα θέμα μας έφαγε ο καβούριας. ούτε τον φωτόπουλο δεν κράτησε!

attila
10-09-2010, 10:06
κυπριος γυμναστης μετα απο προταση κατσουρανη.
ΛΟΛ

nothingman
10-09-2010, 11:08
ε δεν ήταν και κύπριος ασφαλιστής ύστερα από πρόταση κετσπάγια
=/

BlackiE
10-09-2010, 12:42
http://sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/to_sakaki_toy_tzigger.519776.html

regularpaul
10-09-2010, 13:08

Με μια λέξη;
Τεράστιες.

δεν το εθεσα σωστα μαλλον,
δεν ρωταω αν φταινε ή δεν φταινε για τα προβλήματα του βόλλευ πχ
αλλά ποια είναι η θέση τους και οι αντίστοιχες υποχρεώσεις στον ερασιτέχνη
νόμιζα ότι ειναι στην διοίκηση
αλλά μόλις είδα στο επίσημο σάιτ ότι δεν είναι
οπότε μάλλον ασχολούνται αποκλειστικά με την ΚΑΕ (και την ΠΑΕ ως μέτοχοι)?

redeemer
10-09-2010, 14:01
Οι Γιαννακόπουλοι (ή ο Παύλος μόνο,δεν είμαι σίγουρος),συμμετέχουν στο ΔΣ και έχουν κάποιο ποσοστό των μετοχών.Ουσιαστικά την όποια τους επιρροή στην ΠΑΕ την εχουν κυρίως λόγω ονόματος δηλαδή.

regularpaul
10-09-2010, 14:07
redeemer για τον ερασιτεχνη μιλαω, οχι για την ΠΑΕ

Boom!
10-09-2010, 19:19
Απο τον ερασιτεχνη αποχωρησαν πριν ενα-δυο χρονια. Απο τοτε τα περισσοτερα τμηματα φυτοζωουν.

KoiliaSamprela
11-09-2010, 12:48
πάντως ειλικρινά, και επειδή από την δική μου ομάδα έχω καεί αρκετά , σας θέτω το εξής ερώτημα.

"Φεύγει" ο Τζίγκερ, και επιστρέφει αυτός που έκανε emo αποχώρηση για να δημιουργήσει πάλι κατάσταση και να επιστρέψει σαν σωσίας, και εσείς πανηγυρίζεται?
Μαζί με τον βασιλιά λαμόγιο ? που θα προσπαθήσει να σας συγχωνεύσει με τον ΠΑΟ Ρουφ και να σας πουλήσει στα Ψυγεία Ευρώπης ?
Κ

chris_boss
11-09-2010, 14:37
nai

redeemer
11-09-2010, 14:55
πάντως ειλικρινά, και επειδή από την δική μου ομάδα έχω καεί αρκετά , σας θέτω το εξής ερώτημα.

"Φεύγει" ο Τζίγκερ, και επιστρέφει αυτός που έκανε emo αποχώρηση για να δημιουργήσει πάλι κατάσταση και να επιστρέψει σαν σωσίας, και εσείς πανηγυρίζεται?
Μαζί με τον βασιλιά λαμόγιο ? που θα προσπαθήσει να σας συγχωνεύσει με τον ΠΑΟ Ρουφ και να σας πουλήσει στα Ψυγεία Ευρώπης ?
Κ
Εε,δεν πάει έτσι.

Δε λέει να μιλάς για "emo αποχωρήσεις" και "λαμόγια" όταν αναφέρεσαι σε μπίζνες εκατομυρίων και με τα όσα κουλά γινόντουσαν στην ΠΑΕ τον τελευταίο καιρό ρε αδερφέ.

Ο χρόνος θα δείξει,γιατί μεχρι τον Μάιο θα έχουν γίνει ΠΟΛΛΑ σίγουρα.Αλλά ναι,μιας και ο Σειχης Μανσούρ αγόρασε τη City και δεν είναι διαθέσιμος,θα στηρίξομεν τα τυπάκια που θα μας βγάλουν από τον Τζιγγεροβούρκο.

KoiliaSamprela
11-09-2010, 16:00
τέσπα, πάσο, ξέρετε καλύτερα την ομάδα σας και τα θέματά της , απλά σε μια σκέψη που έκανα σε ενδεχόμενη επιστροφή Μελισανίδη (ξέρω δεν είναι ίδια τα μεγέθη) θα τα έβαφα μαύρα

jack the ripper
13-09-2010, 14:00
Εξώδικο στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, «Green web fans» έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του οποίου ζητάει να του παραδοθούν τα μηνύματα που φιλοξενούνται στο φόρουμ του σάιτ των οπαδών και έχουν υβριστικό περιεχόμενο προς το πρόσωπό του.

Με ανακοίνωσή τους, οι Green Web Fans απάντησαν στο εξώδικο, τονίζοντας:

«Πέρασαν σχεδόν 13 χρόνια από τότε που ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έστελνε εξώδικα στους συνδέσμους. Ποιός να το φανταζόταν ότι μετά από τόσο καιρό η ενέργεια αυτή θα έβρισκε μιμητή και μάλιστα αυτή τη φορά το εξώδικο θα είχε την υπογραφή "Γιαννακόπουλος". Μάλιστα λοιπόν!!!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με εξώδικο που απέστειλε απειλεί ότι θα προχωρήσει σε μήνυση κατά των Green Web Fans αν δεν του παραδώσουμε στοιχεία συγκεκριμένων χρηστών του forum οι οποίοι όπως ισχυρίζεται θίγουν την τιμή και την υπόληψή του με τα όσα γράφουν εναντίον του στον δημόσιο χώρο συζήτησης που παρέχουμε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μέσω της ιστοσελίδας μας.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε πολλά, τόσο για το ανυπόστατο των "κατηγοριών", όσο και τα λοιπά ανακριβή στοιχεία που αναφέρονται στο έγγραφο αυτό. Αυτό είναι το πολύ εύκολο και αν χρειαστεί θα το κάνουμε! Το δύσκολο είναι να αποδεχτούμε το αίσθημα της προδοσίας. Προσπάθησαν διάφοροι και στο παρελθόν να μας κλείσουν το στόμα. Σε πολλούς δεν άρεσε η σκληρή κριτική και η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο οπαδός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ όμως (ακόμα και ο ανώνυμος) ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ! Δεν θέλουμε να πούμε τίποτα άλλο. Η αγάπη και ο σεβασμός που τρέφουμε προς τον πατέρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (και πατέρα ΜΑΣ) και τον θείο του (και επίσης πατέρα ΜΑΣ) δεν μας το επιτρέπει. Green Web Fans».

Nasum
13-09-2010, 14:04
Θλιβερός.

Abruzzi
13-09-2010, 14:39
γτπ

chris_boss
13-09-2010, 16:28
Κανονικά έπρεπε να του απαντήσουν ότι ανταλλάζουν τις πληροφορίες με την ταυτότητα του πρασινοφρουρού της αχαΐας

Raven Lord
13-09-2010, 21:18

Κ

φάουλ :P

KoiliaSamprela
13-09-2010, 22:43

Κ

φάουλ :P

Δεν το κάνω edit για το γραφικό της υπόθεσης :)

redeemer
14-09-2010, 02:03
Δεν ξέρω ρε συ KoiliaSamprela,μπορεί να κάνω λάθος,αλλά ο τιγράκος δεν εγκατέλειψε το πλοίο στην πρώτη στραβή;
Και μάλιστα,όταν παιζόταν η ίδια η ΕΠΙΒΙΩΣΗ της ΑΕΚ,αυτός δεν λάκισε και έπαιζε με τις λέξεις,προσπαθώντας να πετάξει το μπαλάκι σε τρίτους επενδυτές,αλλά παραλληλα να προσπαθεί να κάνει να δουλέψει όλη αυτή η μανούρα γύρω από το όνομά του υπέρ του;
Διόρθωσε αν κάνω λάθος ε.

regularpaul
14-09-2010, 08:09
redeemer δεν διαβαζεις πολύ προσεκτικά τα ποστ ε? :-o
εναντίον του τίγρη έγραψε ο κοιλιάς

KoiliaSamprela
14-09-2010, 09:46
Δεν ξέρω ρε συ KoiliaSamprela,μπορεί να κάνω λάθος,αλλά ο τιγράκος δεν εγκατέλειψε το πλοίο στην πρώτη στραβή;
Και μάλιστα,όταν παιζόταν η ίδια η ΕΠΙΒΙΩΣΗ της ΑΕΚ,αυτός δεν λάκισε και έπαιζε με τις λέξεις,προσπαθώντας να πετάξει το μπαλάκι σε τρίτους επενδυτές,αλλά παραλληλα να προσπαθεί να κάνει να δουλέψει όλη αυτή η μανούρα γύρω από το όνομά του υπέρ του;
Διόρθωσε αν κάνω λάθος ε.

redeemer δεν διαβαζεις πολύ προσεκτικά τα ποστ ε? :-o
εναντίον του τίγρη έγραψε ο κοιλιάς

;)

redeemer
14-09-2010, 15:09
Οχι,κατάλαβα μια χαρά τι λες.Απλά αυτα που σου λέω ότι έκανε ο Μελισσανίδης δεν τα έχουν κάνει (μεχρι τώρα τουλάχιστον) οι Πατεροβγενόπουλοι,οπότε πέρα από τα μεγέθη υπάρχουν και αλλές διαφορές,that's all.

KoiliaSamprela
14-09-2010, 16:43
Οχι,κατάλαβα μια χαρά τι λες.Απλά αυτα που σου λέω ότι έκανε ο Μελισσανίδης δεν τα έχουν κάνει (μεχρι τώρα τουλάχιστον) οι Πατεροβγενόπουλοι,οπότε πέρα από τα μεγέθη υπάρχουν και αλλές διαφορές,that's all.

εντάξει , άφωνος

redeemer
14-09-2010, 20:55
Elaborate please.

Raven Lord
18-09-2010, 22:00
ως τώρα ΚΟΥΛΟΥΡΙ η ομάδα... κρίμα.

Nasum
20-09-2010, 15:36
Ανάμεσα στις διάφορες μαλακίες που έχω διαβάσει στα αθλητικά sites και forum,όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους σέρνεται η ομάδα,ξεχώρισα αυτό:"Η ομάδα δεν πάει καλά επειδή ήρθανε τα φιλαράκια του Σισέ."
Τελικά Ντουμίτρου Μίτου και Ρούντολφ Σκάτσελ μας αξίζουν.-

scarecrow
20-09-2010, 15:41
Δεν πάτε καλά επειδή πήγατε και πήρατε γυμναστή της ΑΕΚ :P

chris_boss
20-09-2010, 15:57
Ανάμεσα στις διάφορες μαλακίες που έχω διαβάσει στα αθλητικά sites και forum,όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους σέρνεται η ομάδα,ξεχώρισα αυτό:"Η ομάδα δεν πάει καλά επειδή ήρθανε τα φιλαράκια του Σισέ."
Τελικά Ντουμίτρου Μίτου και Ρούντολφ Σκάτσελ μας αξίζουν.-
Εντυπωσιακό!
Αν και το πιο εντυπωσιακό για μένα είναι πώς κάτι τυπάκια τύπου Κατσουράνη δεν κοκκινίζουν από ντροπή βλέποντας τον τεράστιο ΑΘΛΗΤΗ Σισέ να τα δίνει όλα για αυτή την ομάδα; Και δε μιλάω για τα γκολ αλλά για το πάθος του μέσα στο γήπεδο, το πείσμα του να ξεπεράσει τον τραυματισμό σε λιγότερο από το μισό αναμενόμενο χρόνο, την καύλα του να μοιραστεί τη χαρά και την περηφάνεια του για την περσινή επιτυχία χτυπώντας τατουάζ, το σεβασμό για τον αντίπαλο και την προστασία της ομάδας μέσω των δηλώσεων.
Με ποιο σκεπτικό ο γαμημένος πατρινός παει 2 μέρες μετα την πεντάρα και γκεστάρει στο ΡΟΔΑ, ΤΣΑΝΤΑ & ΚΟΠΑΝΑ; Δεν ντρέπεται; Δεν ξέρει ότι η ουέφα δίνει φόρα-παρτίδα όλα τα στατιστικά;
Το θέμα είναι ότι πέρσι έγινε η χάρη σε δημοσιογράφους, προπονηταράδες αλλά κυρίως στα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα για να ψωλάρουν 6 μήνες και να αναφέρονται -δημόσια- στον προπονητή τους με το μικρό του όνομα. Φοβάμαι ότι με ενδεχόμενη απόλυση Νιόπλια βάζουμε φρέσκο νερό στο μύλο τους, από την άλλη κι αυτός μόνος του καταστρέφει τα πάντα με τα αποτελέσματα που φέρνει.

ΥΓ1. Δηλαδή η Καβάλα ποιον γυμναστή έχει;
ΥΓ2. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΕΝΧΕΛΑΑΡ!

Raven Lord
20-09-2010, 18:20
ο ενχελααρ τι έκανε πέρσυ? αμυντικός χάφ/πλάτανος τύπου τζιώλη, με μέτρια παρουσία.
επίσης, ο μόνος λόγος που έμεινε ο τεν τεν μέχρι το δεκέμβρη, ήταν τα 8 γκολ του κατσουράνη. άλλο αν ο τελευταίος την έχει δει μπλαζέ τελευταία και θέλει λίγο καρότο κ λίγο μαστίγιο.
μην τα ισοπεδώνουμε όλα ούτε να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα. ο περσινός προπονητής κρίθηκε ύστερα από 18 μήνες. ας κριθεί και η φετινή ομάδα εν καιρώ. σύμφωνοι ότι κ εγώ είμαι απογοητευμένος από το νιόπλια, την ώρα που όταν είχε δουλεμένη την ομάδα πέρσυ έδειξε να περνάει μια φιλοσοφία που της ταιριάζει (ποδόσφαιρο κυριαρχίας και πρέσινγκ).

Odonian
20-09-2010, 21:54
Ναι αμέ, αλλά ο ΠΑΟ πέρσι έκανε καθαρό ξεκίνημα παρόλο που δεν είχε τον Σισέ στη φόρμα που είναι τώρα και με τον Κατσουράνη να είναι ο πιο χρήσιμος παίκτης. Παρόλαφτά ο Ολλανδός κρίθηκε ακατάλληλος γιατί "έχασε τα αποδυτήρια" και γιατί "δεν παίζαμε μπάλα" έχοντας μια ομάδα με πολύ περισσότερα νέα γρανάζια από τώρα, λιγότερο χρόνο για προετοιμασία και φυσικά παίρνοντας αποτελέσματα. Τελικά στο τέλος της χρονιάς αποδείχθηκε ότι βαθμολογικά ο "ακατάλληλος" Ολλανδός μας έδωσε το πρωτάθλημα και τα αποδυτήρια ενοχλήθηκαν γιατί έπρεπε να δουλέψουν και να αλλάξουν νοοτροπία. Τον στείλανε και φέρανε τον "γνώστη" Νιόπλια που μαθαίνει στην πλάτη του ΠΑΟ. Μακάρι να μην το πληρώσουμε και να προλάβει να μάθει όσα πρέπει και να μείνει στον ΠΑΟ 10 χρόνια. Αλλά η κρίση των 2 προπονητών πάντα θα είναι με 2 μέτρα και σταθμά - όσο μένει ο Νίκος (!) τόσο βλέπω ότι τα καλά της περσινής ομάδας (κατοχή μπάλας κλπ) τα έμαθαν πριν από αυτόν.

Επί Χενκ διαβάζαμε καθημερινά στις εφημερίδες τα κατορθώματα των υπεργαλαξιακών παικτών που έδιωξε από την Πανάθα. Για πείτε μου ποιος γύρισε από αυτούς. Αντίθετα ήρθε ένας αναπληρωματικός του Ηρακλή που δε μπορεί να παίξει βασικός ούτε με την Καβάλα. Ο Λέτο έκανε "ατομιστίες" (χεχ) πάντα, αλλά το πιο πειθαρχημένο του παιχνίδι το είχε με Τεν Κάτε κλπ. Αλλά δεν παίζαμε μπάλα, όπως επί πεσειρο.

Nasum
20-09-2010, 23:02
Θεωρώ ότι οποιαδήποτε σύγκριση Χενκ με Νιόπλια είναι ατυχέστατη και ανούσια.Την περσινή χρονιά ο ένας δούλεψε σαν προπονητής ενώ ο άλλος σαν διαχειριστής.Η ομάδα ήταν σωστά δουλεμένη και στρωμένη για να χτυπήσει πρωτάθλημα από τον Χενκ.Επίσης είδαμε μετά από χρόνια να γυρνάει αποτελέσματα και οι παίχτες να αποδίδουν το 110% της αξίας τους.Είναι τουλάχιστον χαζό να μην αναγνωρίζεις την σφραγίδα του Ολλανδού.Από εκεί και πέρα,ίσως το ότι ήταν απότομος,ίσως η υπερβολική αυστηρότητα που έδειχνε,ίσως το ότι γάμησε την ψυχολογία ορισμένων,όλα αυτά λειτουργήσανε εις βάρος του.Από τον Σπυρόπουλο να λέει "Εμένα μάγκα μου θα με σέβεσαι"-σε άνθρωπο 55 χρόνων-μετά από τη μαλακία που έκανε με Ατλέτικο έως τον Κατσουράνη να δηλώνει "Ο προπονητήshhhhh μαshhh έχ αφήshhhh κουshhhούρια".Έκανε μπαμ ότι η κατάσταση ήταν χαοτική.Το πρωτάθλημα θα έκανε φτερά.Μόνη λύση ήταν η απόλυση του και η έλευση ενός ανθρώπου που πονάει την ομάδα,που θα έκανε τα χατίρια στους πειρατές του γλυκού νερού,που θα έστηνε την ομάδα ως έχει για να μη ρισκάρει το παραμικρό.
Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.Ο Νιόπλιας είναι από την αρχή.Το στήσιμο της ομάδας το αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου μόνος του.Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει δείξει το παραμικρό.Τα έγραψα και στο άλλο τόπικ.Αυτό που εγώ προσωπικά δεν θέλω να ξαναζήσω είναι η επανάληψη της χρονιάς '97 με Ρότσα.

Για τον Κατσουράνη που λέτε,στον πρώτο γύρο με δικά του γκολ μας έδωσε τρίποντα.Αυτός ήταν και ο ρόλος του άλλωστε,για αυτό πληρώνεται,για να παίζει σωστά την θέση του box-to-box.Όμως κάθε γκολ που έβαλε το πήρε πίσω και με το παραπάνω με την προκλητική αδιαφορία του,που όπως έγραψα και αλλού σε λίγο καιρό θα συμπληρώσει χρόνο.Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό ήταν δουλειά Χενκ και δεν με αφορά,αλλά στην παρούσα φάση αυτός ο παπάρας είναι ότι πιο άοσμο και άχρωμο έχει να επιδείξει το ρόστερ.Όσο το γρηγορότερο το καταλάβουν εκεί στην Παιανία τόσο το καλύτερο για όλους μας.

Το ξαναλέω,αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ένας ποδοσφαιρικός Ζοτς.Να βουλώσουν τα αυτιά τους στις μαλακίες που ακούγονται από τους διάφορους υπεραναλυτές Γκατζετάκηδες και ας φροντίσουν να βρεθεί το συντομότερο δυνατό.

Για τον ΤΙΤΑΝΑ King Djib θα κάνω quote το παρακάτω.

Αν και το πιο εντυπωσιακό για μένα είναι πώς κάτι τυπάκια τύπου Κατσουράνη δεν κοκκινίζουν από ντροπή βλέποντας τον τεράστιο ΑΘΛΗΤΗ Σισέ να τα δίνει όλα για αυτή την ομάδα; Και δε μιλάω για τα γκολ αλλά για το πάθος του μέσα στο γήπεδο, το πείσμα του να ξεπεράσει τον τραυματισμό σε λιγότερο από το μισό αναμενόμενο χρόνο, την καύλα του να μοιραστεί τη χαρά και την περηφάνεια του για την περσινή επιτυχία χτυπώντας τατουάζ, το σεβασμό για τον αντίπαλο και την προστασία της ομάδας μέσω των δηλώσεων.

W4rR15Zkq0I

Μισή τρίχα από τα αρχίδια του να είχανε..

Raven Lord
20-09-2010, 23:57
σωστός σε γενικές γραμμές, αλλά κ η "αγιοποίηση" μετά θάνατον του τεν τεν είναι υπερβολική. σε 18 μήνες μπορεί να βρει κανείς μετρημένα στα δάχτυλα ματς όπου η ομάδα απέδωσε, ενώ αμέσως μόλις έφυγε είδαμε ένα βάζελο να παίζει μπάλλα ανεξαρτήτως αποτελέσματος - ναι, βασισμένο πάνω στη δική του δουλειά. τι σημαίνει αυτό? μήπως ότι ήταν μαλακοπίτουρας? δουλειά του προπονητή δεν είναι μόνο να στήνει την ομάδα ή να τη γυμνάζει - όπως κ το αφεντικό σε μία δουλειά, πρέπει να σου φέρεται σωστά πάνω από όλα. το μουρίνιο - που είναι δύσκολος χαρακτήρας - δεν τον είδα ποτέ να μαλώνει με παίκτη και να τον "τελειώνει". και είχε/έχει να διαχειριστεί 10 φορές πιο εγωιστές και ακριβοπληρωμένους παίκτες από το σπυρόπουλο που συνήθως δε βγάζει άχνα.

και αυτό με το ρότσα είναι λίγο μαλακία από τη στιγμή που πήρε πρωτάθλημα 2 χρονιές σερί και τη 2η φορά έφτασε στους 4 του πρωταθλητριών. εκτός αν ο όσιμ έκανε μαγικά και η ομάδα τράβηξε για 2,5 χρόνια αφού έφυγε - ο οποίος όσιμ παρεπιπτώντως δε στηρίχτηκε κ λίγο εδώ που τα λέμε: 2,5 χρόνια στην ομάδα και κατάφερε να την κάνει να παίζει μπαλλάρα στα μικρά ματς και να χάνει όλα τα ντέρμπυ.

Raven Lord
21-09-2010, 00:30
α, και επίσης είναι λίγο κωλοτούμπα να λέτε ότι το ματς με τη σταντάρ και την καβάλα τα έχασε ο νιόπλιας, αλλά το πρωτάθλημα το πήραμε με τη δουλειά του κλαριτζή. ;)
και στην τελική, για τους "παικταράδες" που έδιωξε ο ολλανδός και τώρα πατώνουν (άσχετο αν ο ιβ πήγε πολύ καλά στον 1ο γύρο της μπουντεσλίγκα και ο μάτος φέτος πετάει, ο οποίος έκανε προετοιμασία μετά από 2 χρόνια), ο μέγας διδάσκαλος σε ποια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα κατέληξε? umm salal what?

SpiritCrusher
21-09-2010, 01:07
α, και επίσης είναι λίγο κωλοτούμπα να λέτε ότι το ματς με τη σταντάρ και την καβάλα τα έχασε ο νιόπλιας, αλλά το πρωτάθλημα το πήραμε με τη δουλειά του κλαριτζή. ;)

Γιατί; Τα, απλά μεν, επιχειρήματα που έδωσαν μπορούν να στέκουν.

SpiritCrusher
21-09-2010, 01:17
2ο ποστ γιατί το άργησα και postcount+++

Το ξαναλέω,αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ένας ποδοσφαιρικός Ζοτς.Να βουλώσουν τα αυτιά τους στις μαλακίες που ακούγονται από τους διάφορους υπεραναλυτές Γκατζετάκηδες και ας φροντίσουν να βρεθεί το συντομότερο δυνατό.

Sorry αλλά αυτό (μαζί και με το άλλο που είπες πως ο ΠΑΟ πρεπει να παιζει μονοτερμα καβαλες κτλ) είναι λίγο μπούρδα ε.

O Ζοτς πριν έρθει στον ΠΑΟ ήταν ήδη μέσα στους τοπ της Ευρώπης, με ευρωπαϊκους τίτλους και όλα. Το αντίστοιχο άτομο στο ποδόσφαιρο, είτε λέγεται Μουρίνιο, είτε λέγεται Αντσελότι, Φαν Χααλ, Σβεν Γκοραν Ερικσσον ( -->σορρυ<-- δεν κρατήθηκα) κτλ. κοστίζει το 10πλάσιο από τον Ζοτς γιατί το ποδόσφαιρο σε όλους τους τομείς κοστίζει 10 φορές πάνω από το Μπάσκετ. Δεδομένου ότι αυτή η αναλογία δεν υφίσταται και στο μέγεθος τσέπης των παραγόντων των 2 αθλημάτων, καταλαβαίνεις πως είναι μη ρεαλιστικό. Αν σκεφτείς και την καταντια του ελληνικού πρωταθληματος σαν εικονα κτλ τότε καταντάει ουτοπικό.

Το καλύτερο που έχει γίνει και θα μπορούσε να γίνει είναι κάποια περίπτωση σε στυλ Εκτορ Ραουλ Κουπερ, που είναι αμφιλεγόμενο τι αποτελέσματα θα φέρει και ακόμα πιο αμφιλεγόμενο όσον αφορά τον "Ζοτς της μπάλας".

Nasum
21-09-2010, 01:59
Μάλλον κατάλαβες λάθος αυτό που ήθελα να πω ή δεν διαβάζεις όλα μου τα ποστ.
Όταν λέω να έρθει ο ποδοσφαιρικός Ζοτς δεν εννοώ τον Ερνστ Χάπελ του Αλέφα,αλλά να παραδειγματιστεί ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ από την τότε κίνηση του μπασκετικού.Να ξεκολλήσουμε δηλαδή από τα στερεότυπα που επιβάλλουν την γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και νοοτροπίας και να του δοθεί η δυνατότητα να κάνει κουμάντο αυτός σε όλους τους τομείς.Ταυτόχρονα να τον προστατεύει η ίδια η ομάδα και να "βουλώνει" τα αυτιά της στα εμπαθή σχόλια και στις κακεντρεχείς κριτικές του κάθε παντογνώστη.Αυτή η κίνηση βέβαια θα γίνει με ρίσκο αλλά εν τέλη ίσως να αξίζει τον κόπο.Καλοί προπονητές υπάρχουν παντού.Εκτός και αν θέλεις να παραμείνεις στην γενικότερη ελληνική μετριότητα,πράγμα το οποίο μπορεί να στο εγγυηθεί ο κάθε Νικόλας Νιόπλιας.
Εξάλλου ο Ζοτς ήρθε τότε για να αντικαταστήσει τον Σούμποτιτς,ο οποίος στις εγχώριες διοργανώσεις τα πήγε περίφημα.Ο σκοπός ήταν η εκτόξευση και η γιγάντωση του σωματίου.Μέσω αυτού και το όνομα του Ζοτς εκτοξεύθηκε παράλληλα με την ομάδα.Και οι προπονητές που ανέφερες δεν θεωρήθηκαν από την αρχή της καριέρας τους μεγάλοι,αλλά χτίσανε το όνομα τους μαζί με τις εκάστοτε ομάδες τους.Το θέμα είναι ότι όλοι τους στηρίχθηκαν και αυτοί με τη σειρά τους δείξανε έργο.

SpiritCrusher
21-09-2010, 03:17
Mια χαρα διαβάζω τα ποστ, θενξ :!:

Ναι ρε συ, αλλά να μια τέτοια απόπειρα ήταν και ο Τεν Κατε ε. Επίσης κατα την γνώμη μου η 2η παραγραφος σου είναι άκυρη από την άποψη πως ο Ζοτς είχε ήδη και ευρωπαϊκα πριν έρθει στον παο αλλά μετά λες για το πως κάποιοι γιγαντώθηκαν και θα ήθελες κι εσύ να συμβεί το ίδιο με καποιον προπονητη και στον παο. Αφ'ενός όπως βλέπεις είναι ανόμοια, αφ'ετερου το να συμβεί κάτι τέτοιο είναι απίθανο. Για ευνόητους λόγους.

Επίσης το να ζητάς να μην ξέρει την ελληνική πραγματικότητα αλλά να έχει και τη στήριξη του κόσμου είναι και αυτό...κάπως. Δες εδώ, τόσα θρεντ για να σφάζεστε οι πρασινοι με τους κόκκινους, τασος-γκολφω-λετσοβο. Τον Μουρινιο να φέρετε, στο 2ο χαμενο ντερμπι έχει φύγει με αναμνηστικό δώρο εξώφυλλο-μαιμου Πρασινης. Ακόμα και με τον Τεν Κατε που τον προστάτεψε η διοίκηση όπως λες, είδες κι εσύ τι έγινε όταν επιτέλους έφυγε.

Ζητάς να σου βγει λίρα εκατό, πολλοί το ζητουν. Από τον Μαρινακη που έδωσε λευκη επιταγη σε βαλβερδες, μεχρι τουρκικες ομάδες των τελευταίων ετών που έχουν φέρει τα κέρατα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν το πετυχαίνουν. Ο Ζοτς όταν σας ήρθε ήταν ήδη λιρα εκατό* και με τα λεφτά που δίνεις για έναν από τους κορυφαίους προπονητές στο μπάσκετ, στη μπάλα παίρνεις έναν βαλβερδε.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως, γενικά, δεν το βλέπω ρεαλιστικό και στη τελική μόνο θα απογοητεύεσαι.

*: http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeljko_Obradovi%C4%87

Είχε ήδη 3 ευρωλίγκες με διαφορετικές ομάδες, 2 σαπορτα, χρυσο παγκοσμιο, ασημενιο ολυμπιακο. Ε σορρυ αλλα δεν περιμενε τον ΠΑΟ για να εκτοξευτει. Ετοιμος για τιτλο ήρθε.

Nasum
21-09-2010, 04:17
Δίκιο έχεις,δεν αντιλέγω.Μπορεί να ακούγομαι και ρομαντικός,δεν ξέρω.Εσύ,άμα ήσουν Παναθηναικός,τι θα πρότεινες;

Όσον αφορά τον Ζοτς,φυσικά και ήρθε ως λίρα εκατό,αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος επιβεβαίωσε με το καλημέρα τη φήμη που τον ακολουθούσε.Δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια,αλλά πέρασε όλη του τη φιλοσοφία στην ομάδα.Ο άνθρωπος είναι χαμαιλέοντας,προσαρμόζεται σε όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν,ξέρει να "στρώνει" παίχτες,ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο.Αυτό που λέω,ότι εκτοξεύθηκε μαζί με την ομάδα,έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Status του άλλαξε από "ένας από τους καλύτερους προπονητές" σε "Ο καλύτερος προπονητής".Σε αυτό φυσικά βοήθησε και η ομάδα,οι παίχτες που είχε και η νοοτροπία τους,τα κτήνη Μπατίστ και Πέκοβιτς που καθόταν σούζα μπροστά του και πάνω απ΄όλα οι τίτλοι που κατέκτησε.Μέσω του Παναθηναικού απέδειξε ότι είναι μπασκετικό φαινόμενο.

SpiritCrusher
21-09-2010, 05:06
Ο παπαρας που μουτζώνει, να βγει να πει σε τι διαφωνεί :!:

Βασικά αυτό ακριβώς είναι και το νόημα όσων λέω. Παραείστε ρομαντικοί ρε παιδί μου και απλα απογοητεύεστε.

Το ιδανικό πρακτικά είναι ότι έγινε με τον Τεν Κάτε μόνο σε πιο ακριβή έκδοση και με παραπανω ελευθερίες. Προπονητής αξίας πάνω από 2μύρρια, ήδη καταξιωμένος. Ακα η μεγαλύτερη σου μεταγραφή για το καλοκαίρι μπορεί να είναι και αυτός. Επίσης λεφτά για ότι παίκτες θέλει. Ρεαλιστικά όμως για να πετύχει πρέπει να αλλάξουν και λίγο μυαλά οι φιλαθλοι, μιας και το 1ο χρόνο δε θα ξέρει από ελλαντα και μπορεί να πάρει τα αρχίδια του. Α ναι, και σταθερότητα από πάνω του, ούτε δημητράκης, ούτε μαλακίες με προεδρους, ουτε Αντωνιου και αρχιδιες.

Τώρα για επιλογή που να πληρεί όλα όσα θες και ελληνική και όλα...δεν νομίζω πως είναι εφικτό.

Nasum
21-09-2010, 05:13
Το ιδανικό πρακτικά είναι ότι έγινε με τον Τεν Κάτε μόνο σε πιο ακριβή έκδοση και με παραπανω ελευθερίες. Προπονητής αξίας πάνω από 2μύρρια, ήδη καταξιωμένος. Ακα η μεγαλύτερη σου μεταγραφή για το καλοκαίρι μπορεί να είναι και αυτός. Επίσης λεφτά για ότι παίκτες θέλει. Ρεαλιστικά όμως για να πετύχει πρέπει να αλλάξουν και λίγο μυαλά οι φιλαθλοι, μιας και το 1ο χρόνο δε θα ξέρει από ελλαντα και μπορεί να πάρει τα αρχίδια του. Α ναι, και σταθερότητα από πάνω του, ούτε δημητράκης, ούτε μαλακίες με προεδρους, ουτε Αντωνιου και αρχιδιες.

Ακριβώς.

Raven Lord
21-09-2010, 09:21
sorry παίδες, καλά όλα αυτά, αλλά κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής, πουθενά στον κόσμο και σε κανέναν επαγγελματικό χώρο. οι φεργκιουσονς και οι βενγκερ είναι ελάχιστοι.
ακόμη και ομάδες επιπέδου τσέλσι και ρεάλ, αλλάζουν προπονητή όταν βλέπουν ότι δεν "τραβάει".

Raven Lord
21-09-2010, 20:36
Ο παπαρας που μουτζώνει, να βγει να πει σε τι διαφωνεί :!:

τη μούτζα πολλοί αγάπησαν... τα επιχειρήματα ουδείς :P

chris_boss
21-09-2010, 23:00
Ρέηβεν, θα ήθελα να προτείνεις 1-2 ονόματα στα οποία θα πίστευες και θα έκανες υπομονή. Κι ελπίζω να είσαι εσύ που μουντζώνει τον κρασερ.

jack the ripper
21-09-2010, 23:11
δεν ειμαι εγω παντως ε :P

Raven Lord
22-09-2010, 00:40
Ρέηβεν, θα ήθελα να προτείνεις 1-2 ονόματα στα οποία θα πίστευες και θα έκανες υπομονή. Κι ελπίζω να είσαι εσύ που μουντζώνει τον κρασερ.

σπάνια μουζώνω κ δεν είμαι εγώ. για τα ονόματα που λες, βιαστικά θα απαντήσω το νο 1 που έχω στο μυαλό μου, αλλά ξέρω ότι είναι ανέφικτο: γκους χιντινγκ .-

Odonian
22-09-2010, 02:20
και στην τελική, για τους "παικταράδες" που έδιωξε ο ολλανδός και τώρα πατώνουν (άσχετο αν ο ιβ πήγε πολύ καλά στον 1ο γύρο της μπουντεσλίγκα και ο μάτος φέτος πετάει, ο οποίος έκανε προετοιμασία μετά από 2 χρόνια), ο μέγας διδάσκαλος σε ποια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα κατέληξε? umm salal what?

Χαχ αυτό με την ομάδα του Ολλανδού είναι η τεραστιότερη μπούρδα, του δώσανε τρελά λεφτά και πήγε για το εφάπαξ. Καλά έκανε. Τώρα αν το ότι ο Ίβανσιτς ήταν πρώτο βιολί (για έναν γύρο) σε ομάδα υποβιβασμού του πρωταθλήματος που είχε πρώτο σκόρερ τον Γκέκα κάποτε, σημαίνει ότι έπρεπε να τον κρατήσουμε βασικό (γιατί πάγκο δεν ψηνόταν ο ίδιος), μάλλον χάνουμε το μέγεθος της ομάδας μας ε. Όπως το χάνουμε όταν έχουμε για λύση τον Δημούτσο και τον Ιωαννίδη.

Όσο για το ποιος πήρε το πρωτάθλημα, δεν κάνω καν τη (σωστή) παραδοχή ότι είχε έτοιμη ομάδα στον Νιόπλια, απλά μιλάω με αριθμούς: Μέτρα πόσες γκέλες είχε ο ΠΑΟ στον πρώτο γύρο. Αυτοί οι βαθμοί σε συνδυασμό με την καθίζιση του γαυρου έδωσαν το πρωτάθλημα, γιατί στον δεύτερο γύρο χάσαμε πολύ περισσότερους βαθμούς.

Raven Lord
22-09-2010, 10:04
δεν έχει πολύ σημασία αλλά η μάιντζ τερμάτισε 9η πέρσυ κ φέτος είναι 1η μετά από 4 αγωνιστικές, οπότε απέχει πολύ από τον υποβιβασμό.
προσωπικά κρίνω με αυτό που βλέπω στο γήπεδο κ όχι αυστηρά με τα αποτελέσματα και πέρσυ από τη στιγμή που έφυγε ο τεν τεν μου άρεσε το θέαμα στα περισσότερα ματς. τώρα περί "εφάπαξ" τα ακούω βερεσέ (αυτός δεν ήταν που ξεφώνιζε ότι μετά την περσινή σεζόν θα τα παρατούσε? άλλο ένα άκυρο ξέσπασμα). αν τον ζητούσε καμιά μεγάλη, μεγαλομεσαία ομάδα σε καλό πρωτάθλημα θα πήγαινε με τούμπες.

edit: απορία. πότε έπαιξε ο γκέκας στη μαιντζ?

chris_boss
22-09-2010, 14:26
Βρε καλό μου αγόρι Ρέηβεν, ξεπέρασε τον Τεν Κάτε. Έφυγε, πάει, τον διώξαμε, καπούτ. Δε νομίζω ότι κατέστρεψε το σύλλογο, ούτε παρέδωσε καμμένη γη στον επόμενο. Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα; Κρατάμε κάποιον που είναι ανεπαρκής έτσι κι αλλιώς ή πάμε για άλλα και έχουν νέο άλλοθι τα καμάρια μας; ("δεν έγινε σωστή προετοιμασία" κλπ)
Έχεις περάσει στο έτσι ότι πριν από λιγότερο από μήνα τόνισες το Νιόπλια (ανάμεσα σε Ζιλμπέρτους και Σισέδες) ως το καλό της ομάδας και τώρα έχεις αλλάξει γνώμη. Με 2-3 στραβά αποτελέσματα; Έτσι θα στήριζες και το Χίντινγκ αν δεν ξεκινούσε καλά; πες και ένα εφικτό για να γίνει συζήτηση.

ΥΓ. Πάλι οι ξένοι τα φταίνε; ο εσωτερισμός κανονισμός δεν προβλέπει ανιωθιές μετά από 5άρες;

Raven Lord
22-09-2010, 16:07
τον τεν κάτε δεν τον ανέφερα εγώ... ξεκολλήστε. οι "νοσταλγοί" μετά τις πρώτες στραβές άρχισαν να τον αναπολούν.
προσωπικά, είπα ότι ως τώρα περίμενα περισσότερα από τον νιόπλια, όχι να φύγει. 3 επίσημα ματς είδαμε + 1 με τη μπάρτσα. άλλους τους αντέξαμε 1,5 και 2 χρόνια. αν θυμάμαι καλά πριν λίγες σελίδες είπα κατά λέξη ότι και ο τωρινός προπονητής πρέπει να κριθεί "εν καιρώ" και διευκρινίζω τώρα: σε ορίζοντα χρόνου αντίστοιχο με τον προηγούμενο. οπότε pls μη διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω κ μη δημιουργείς εντυπώσεις με μόνο πάτημα την αντιπάθειά μου προς τον άνθρωπο τεν κάτε (όχι το βοηθό προπονητή τεν κάτε ε? ούτε είπα πουθενά για "καμμένη γη", ίσα ίσα κάθε φορά τονίζω το πόσο καλά προπονημένη ήταν η ομάδα για να αποφύγω ακριβώς τέτοιες καταστάσεις).

ο χίντινγκ είναι ένα υποθετικό όνομα που θα με ικανοποιούσε να δω στον ΠΑΟ, μιας και αναφέρθηκε ότι κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί ο αντίστοιχος ομπράντοβιτς και αφού με ρώτησες. γενικά, τα χαρακτηριστικά που θέλω σε ένα προπονητή είναι να μπορεί να ελίσσεται σε σχήματα ανάλογα με την ομάδα που προπονεί και το υλικό που έχει και να μην έχει κολλήματα.

ΥΓ. ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι τσάμπα γράφω... :?

chris_boss
22-09-2010, 17:05
ποιος τον ανέφερε τον τεν κατε; ρίξε μια ματιά 2 σελίδες πριν και δες ότι τον ανέφερες εσύ μόνο και μόνο επειδή έκανα αστειάκι για την κυρία Ενχελααρ.Και έλεος πια με αυτό το βοηθός. Βοηθός ήταν 3 χρόνια στην Μπαρτσελόνα και ένα στην Τσέλσι (ουσιαστικά 1ος προπονητής ήταν εκεί εκτός αν πιστεύεις ότι η αντεπίθεση της Τσέλσι εκείνη τη χρονιά ήταν λόγω Γκραντ:touched:). Δούλεψε ως 1ος προπονητής για πάνω από 15 χρόνια.
Εσύ τον Τεν κάτε τον έκρινες πριν τελειώσουν τα πλέη οφφ της πρώτης χρονιάς. Αν παίρνεις το πότε απολύθηκε, τότε να το κάνουμε αυτό και με το Νίκο. Αλλά δε σου πάει και τίποτα ρε γμτ. Είχες να λες για τον κολλημένο με τον ένα επιθετικό, σου το χάλασε κι αυτό το επιχείρημα ο Νιόπλιας.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον μεγάλο προπονητή χωρίς κολλήματα. Ειδικά το Ομπράντοβιτς και το "να μην έχει κόλλημα" στην ίδια πρόταση είναι παράδοξο. Και για τον Χίντινγκ θα ακούγαμε "σιγά μωρέ τι έκανε; επειδή έπαιξαν έδρα στο μουντιαλ έφτασε εκεί η Κορέα" κλπ. Σκέψου ένα μικρότερο και πιο προσιτό όνομα που θα ήταν αποδεκτό από όλους. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα.

ΥΓ. Τσάμπα καίει η λάμπα, την έσβησε ο μεξικανός και φώναξε "καράμπα!"

Tyler_Durden
22-09-2010, 17:16
Μόλις διάβασα την κουβέντα σας. Γενικά νομίζω οτι το στοίχημα Νόπλια ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να πετύχει την δεδομένη στιγμή. Μιά πιθανή αποπομπή του, θα δώσει πατήματα στους μαλάκες της βαρδινονοσταλγίας να πουν και να κάνουν πολλά σχετικά με την τωρινή διοικήση που θυμίζω οτι ακόμη δεν είναι θεμελιωμένη. Το βαθμό της σημασίας (για πολλούς λόγους) της παρουσίας του Νόπλια στον ΠΑΟ, νομίζω οτι μετά τις χθεσινές φωνές άρχισε να τον συνειδητοποιεί κι εκείνος. Απο κει και πέρα εννοείται οτι όταν κάνεις συνεχείς προσπάθειες αναβάθμισης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας (μιλάω προφανώς για την τωρινή διοικηση) πρέπει να έχεις και ανάλογου βεληνεκούς μάστορα στον πάγκο. Δεν γίνεται να ξεκινάς να φτιάξεις ένα pc και να έχεις καρφώσει υπερακριβά υποσυστήματα και να περιμένεις να τα σηκώσει ένας επεξεργαστάκος της σειράς όσο καλά κι αν είναι τα υλικά κατασκευής του ( <---άκυρο παράδειγμα αυτό μου ήρθε όμως :P ) .Μακροπρόθεσμα λοιπόν ο Νόπλιας δεν κάνει για τον πάγκο αυτής της ομάδας. Τη δεδομένη στιγμή όμως ΠΡΕΠΕΙ να μείνει. Τέλος οι πειρατές της καραιβικής αν θέλουν να κρατήσουν κάτι απο την πάλαι ποτέ "αίγλη" τους, και να διασφαλίσουν την υστεροφημία τους, ας σκεφτούν το πόσο χρονών είναι, και πως θέλουν να τους θυμάται ο κόσμος, και όχι να κάνουν σαν παιδάκια της τρίτης Λυκείου. Ο ΠΑΟ δεν είναι ούτε καλτ ταινία, ούτε πισίνα, ούτε νοσοκομείο.

Raven Lord
22-09-2010, 18:47
ποιος τον ανέφερε τον τεν κατε; ρίξε μια ματιά 2 σελίδες πριν και δες ότι τον ανέφερες εσύ μόνο και μόνο επειδή έκανα αστειάκι για την κυρία Ενχελααρ.Και έλεος πια με αυτό το βοηθός. Βοηθός ήταν 3 χρόνια στην Μπαρτσελόνα και ένα στην Τσέλσι (ουσιαστικά 1ος προπονητής ήταν εκεί εκτός αν πιστεύεις ότι η αντεπίθεση της Τσέλσι εκείνη τη χρονιά ήταν λόγω Γκραντ:touched:). Δούλεψε ως 1ος προπονητής για πάνω από 15 χρόνια.
Εσύ τον Τεν κάτε τον έκρινες πριν τελειώσουν τα πλέη οφφ της πρώτης χρονιάς. Αν παίρνεις το πότε απολύθηκε, τότε να το κάνουμε αυτό και με το Νίκο. Αλλά δε σου πάει και τίποτα ρε γμτ. Είχες να λες για τον κολλημένο με τον ένα επιθετικό, σου το χάλασε κι αυτό το επιχείρημα ο Νιόπλιας.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον μεγάλο προπονητή χωρίς κολλήματα. Ειδικά το Ομπράντοβιτς και το "να μην έχει κόλλημα" στην ίδια πρόταση είναι παράδοξο. Και για τον Χίντινγκ θα ακούγαμε "σιγά μωρέ τι έκανε; επειδή έπαιξαν έδρα στο μουντιαλ έφτασε εκεί η Κορέα" κλπ. Σκέψου ένα μικρότερο και πιο προσιτό όνομα που θα ήταν αποδεκτό από όλους. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα.

ΥΓ. Τσάμπα καίει η λάμπα, την έσβησε ο μεξικανός και φώναξε "καράμπα!"

- ομολογείς δηλαδή ότι εσύ ξανάβαλες τον τεν τεν στη συζήτηση με την αναφορά σε μια επιλογή 100% δική του (επίσης, για να σοβαρευτούμε, τον ανέφερε κάποιος άλλος νωρίτερα, στο τοπικ του πρωταθλήματος).
- το νιόπλια πίστεψέ με, θα τον κρίνω πολύ πριν τα φετινά πλέι οφ
- με την πρόσληψη νιόπλια το δεκέμβριο πέρσυ είχα ήδη πει κατά λέξη "μακάρι να γίνει ο νιόπλιας ο αντίστοιχος σούμποτιτς, ώστε να έρθει ένα μεγάλο όνομα να αναλάβει χωρίς την πίεση ότι η ομάδα πρέπει να πάρει τον τίτλο"
- με τον ένα επιθετικό έχω ακόμη το κόλλημα. αυτό που άλλαξε ο νιόπλιας είναι ότι οι ακραίοι χαφ/εξτρεμ, πατάνε περιοχή, πράγμα που δεν γίνονταν επί τεν τεν. οπότε η ομάδα όταν επιτίθεται έχει τουλάχιστο 2 μες στην περιοχή. ο τεν κάτε τους έπρηζε να μένουν στη γραμμή και ανέβαζε τον κατσουράνη σαν 2ο, αλλά όχι πάντα, με αποτέλεσμα ο σισέ να είναι απελπιστικά μόνος.
- εννοείται ότι ΚΑΝΕΙΣ, ούτε ο χίντινγκ, είναι υπεράνω κριτικής. αν κάνει μαλακία θα επισημανθεί.
- μικρότερο όνομα που θα μπορούσε να "απορροφήσει κραδασμούς" σόρι αλλά δε μου'ρχεται. θα'θελα να δω και τον ντούνγκα να αναλαμβάνει ευρωπαϊκό σύλλογο, γιατί σαν παίκτης στρόφαρε.
- αρχίζω να πιστεύω ότι είστε συγγενείς του τεν κάτε. "βοηθό" τον είπα, γιατί ως βοηθός έκανε πιο σοβαρή καριέρα. ως 1ος έχει πάρει ένα κυπελλάκι με ΜΤΚ και 2ο-3ος με άγιαξ και αποκλεισμούς σε 1ους γύρους ευρωπαϊκών κυπέλλων. αλλά, ξέχασα... με τσέλσι αυτός έκανε κουμάντο. ας πάρουμε τηλέφωνο τον ντρογκμπά μήπως τον θυμάται :roll:

τέλος , να πω ότι είμαι με τάιλερ ως προς το "στοίχημα νιόπλια", αλλά αν η ομάδα δεν "ξεκολλήσει" πρέπει αναγκαστικά να γίνει κίνηση.

Τώρα αν το ότι ο Ίβανσιτς ήταν πρώτο βιολί (για έναν γύρο) σε ομάδα υποβιβασμού του πρωταθλήματος που είχε πρώτο σκόρερ τον Γκέκα κάποτε, σημαίνει ότι έπρεπε να τον κρατήσουμε βασικό (γιατί πάγκο δεν ψηνόταν ο ίδιος), μάλλον χάνουμε το μέγεθος της ομάδας μας ε. Όπως το χάνουμε όταν έχουμε για λύση τον Δημούτσο και τον Ιωαννίδη.

για το φετινό μάτος τι έχεις να πεις?

αυτά τα λίγα ως τελευταία τοποθέτηση, γιατί ούτως ή άλλως, ο,τι θέλετε θα διαβάσετε.

chris_boss
22-09-2010, 18:54
ομολογώ κύριε πρόεδρε!

Raven Lord
22-09-2010, 18:55
:mouse:

chris_boss
22-09-2010, 21:18
Ρε atom, δηλαδή όποιος βγάλει πανεπιστήμιο είναι κοινωνικά καταξιωμένος; Πλάκα μας κάνεις; Και πού το γράφει οτι όποιος σπουδάζει περισσότερα χρόνια θα πρέπει να έχει και περισσότερες απολαβές; Και γιατί δηλαδή ο κοινωνιολόγος θα πρέπει να βγάζει ίδια ή παραπάνω από τον υδραυλικό;
Δυστυχώς κάποια επαγγέλματα δεν έχουν παρόν και δυστυχώς να μην έχουν ούτε μέλλον στην Ελλάδα. Αν ήμουν εγώ αεροναυπηγός θα πρέπει να βρίζω δηλαδή την Ελλάδα και το κωλοκράτος που δεν έχω δουλεια; Και ο καντινιέρης και ο κλαριντζής στην Ολλανδία θα είναι άνεργος αλλά εδώ κονομάει της Παναγιάς τα μάτια.
Σας μιλάει ένας απολυμένος της Ολυμπιακής που περιμένει εδώ και ένα χρόνο μετάταξη. Αμήν και πότε.

έλα ρέηβεν, μάζεψε τα φέηκ σου, δεν μπορώ να σε κυνηγάω σε όλο το φόρο

Odonian
22-09-2010, 21:43
- με τον ένα επιθετικό έχω ακόμη το κόλλημα. αυτό που άλλαξε ο νιόπλιας είναι ότι οι ακραίοι χαφ/εξτρεμ, πατάνε περιοχή, πράγμα που δεν γίνονταν επί τεν τεν. οπότε η ομάδα όταν επιτίθεται έχει τουλάχιστο 2 μες στην περιοχή. ο τεν κάτε τους έπρηζε να μένουν στη γραμμή και ανέβαζε τον κατσουράνη σαν 2ο, αλλά όχι πάντα, με αποτέλεσμα ο σισέ να είναι απελπιστικά μόνος.

Καλά ειδικά όταν μιλάς για τακτική είναι που δε σε παλεύω. Βαριέμαι να σου εξηγήσω, δες τις ευκαιρίες και τα γκολ που έκαναν ως τώρα οι "ακραίοι που πατάνε περιοχή" στην εποχή Νιόπλια και σύγκρινε με την περίοδο Τεν Κάτε. Συνολικά εχουμε πολύ χαμηλότερη αποτελεσματικότητα και σουτ με κακές προυποθέσεις. Μόνο ο Σισέ σκοράρει γιατί είναι τεράστιος. Υπάρχει σαφέστατος λόγος για όλο αυτό και φυσικά η λύση δεν είναι να μαζεύονται πιο κοντά τα εξτρέμ.

Raven Lord
23-09-2010, 00:47
Ρε atom, δηλαδή όποιος βγάλει πανεπιστήμιο είναι κοινωνικά καταξιωμένος; Πλάκα μας κάνεις; Και πού το γράφει οτι όποιος σπουδάζει περισσότερα χρόνια θα πρέπει να έχει και περισσότερες απολαβές; Και γιατί δηλαδή ο κοινωνιολόγος θα πρέπει να βγάζει ίδια ή παραπάνω από τον υδραυλικό;
Δυστυχώς κάποια επαγγέλματα δεν έχουν παρόν και δυστυχώς να μην έχουν ούτε μέλλον στην Ελλάδα. Αν ήμουν εγώ αεροναυπηγός θα πρέπει να βρίζω δηλαδή την Ελλάδα και το κωλοκράτος που δεν έχω δουλεια; Και ο καντινιέρης και ο κλαριντζής στην Ολλανδία θα είναι άνεργος αλλά εδώ κονομάει της Παναγιάς τα μάτια.
Σας μιλάει ένας απολυμένος της Ολυμπιακής που περιμένει εδώ και ένα χρόνο μετάταξη. Αμήν και πότε.

έλα ρέηβεν, μάζεψε τα φέηκ σου, δεν μπορώ να σε κυνηγάω σε όλο το φόρο

:P, εγώ φταίω που πρότεινα πάλι ολλανδό :roll:

@odonian, ειλικρινά βαριέμαι να απαντήσω αφενός σε επιλεγμένα quotes και αφετέρου σε γενικότητες χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία.

ΥΓ. δεν έχω παίξει ποτέ μάνατζερ

ΥΓ2. :mouse:

Raven Lord
23-09-2010, 18:21
σημερινός βαϊμάκης: http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=21090&autid=15&sn=13
100% μέσα άλλη μια φορά

chris_boss
23-09-2010, 22:23
Για άλλη μια φορά πίπες ολκής από το Βαϊμάκη. Πώς τα καταφέρνει αυτό το παιδί όταν θέλει να είναι σοβαρός να γίνεται τόσο αστείος;

Raven Lord
23-09-2010, 23:26
εσύ ποιον δημοσιογράφο θεωρείς αξιόπιστο για ρεπορταζ βάζελου?

εκτός αν προτιμάς τον καρπετόπουλο :fear:

redeemer
24-09-2010, 00:02
Ρε σεις,πραγματικά χρειάζεστε τον κάθε "δημοσιογράφο" για να εξάγετε συμπεράσματα;

Προσωπικά το όνομα του τυπου δεν το είχα συγκρατήσει.Το συγκεκριμένο αρθρο προσωπικά μου έβγαλε πολύ "βεβιασμένο" αέρα,χρωστάω-ένα-αρθρο-δεν-πάει-στο-διάλο φάση.Αναμάσημα γνωστών είδη δεδομένων με λίγο ακυρη σάλτσα.

Α.Μετά τσεκαρα και το άρθρο με τους "Ουιφαλουσιδες" του ίδιου.Εμετός.

Raven Lord
24-09-2010, 00:22
οι ουΐφαλούσηδες δε μ'άρεσε... τον περίμενα αλλιώς μετά το καλοκαιρινό άρθρο για το μέσι.
όχι ρε, δεν περιμένουμε δημοσιογράφο για να βγάλουμε συμπεράσματα. απλά 2-3 άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα παίζει να ξέρουν και πέντε πράγματα παραπάνω από το μέσο οπαδό. π.χ. ο νικολογιάννης άμα ξημεροβραδιάζεται στην προπόνηση, όλο και κάτι βλέπει κ ακούει. διαβάζεις κ κρίνεις. εγώ βαϊμάκη παρακολουθώ κ από τις εκπομπές στο ραδιόφωνο παλιότερα και τώρα στη sportday και τυχαίνει να έχουμε ταυτόσημες απόψεις σε πολλά θέματα. επίσης, κοντό (πέρα από τη γραφικότητα) κ νικολογιάννη κυρίως για τα θέματα που απλά αναφέρουν γεγονότα. αν κάποιος διαφωνεί, απλά δε διαβάζει.

Odonian
24-09-2010, 03:58
Το θέμα δεν είναι οι πληροφορίες που ξέρει, αλλά ο σχολιασμός. Βλακείες λέει συνήθως ο κύριος. Τα αποτελέσματα της δουλειάς του Τεν Κάτε που "λουστήκαμε" είναι ο μόνος λόγος που κρατιέται ο ΠΑΟ ακόμα. Το πιο απλό: ΜΕΤΑ την απόλυσή του, ο Σισέ δήλωσε καθαρά ότι του άλλαξε τρόπο παιχνιδιού για να μπορεί να σκοράρει χωρίς τη μπάλα μπροστά του (λίγο σπάνιο στο Ελληνικό πρωτάθλημα). Αν κάποιος πιστεύει ότι θα παίρναμε (ή θα πάρουμε) κάτι χωρίς τον οίστρο του Γάλλου, το συζητάμε. Οι ΑΡΔ είτε δεν τον καταλάβαιναν είτε ήταν ο τύπος αντιδημοσιογραφικός και τους χαλούσε την πιάτσα. Άσε που μαθαίναμε όλο και λιγότερα από το τι λέγανε στα αποδυτήρια - ευτυχώς το λύσαμε αυτό.

Raven Lord
24-09-2010, 10:25
χαχαχαχα, το περίμενα ότι θα σε πείραζε το συγκεκριμένο. να μην ανεβάσω κ το σχόλιο του νικολογιάννη δηλαδή :P
αχ αυτοί οι ΑΡΔ...

chris_boss
24-09-2010, 15:35
Δλδ σε ποιο 100% πέφτει μέσα ρε Ρέηβεν; γιατί πρέπει να παρομοιάσει τη δουλειά του προπονητή με αυτή του διαχειριστή πολυκατοικίας; δεν καταλαβαίνουμε τις αρμοδιότητες του προπονητή ενώ από τη διαχείριση της πολυκατοικίας έχουμε περάσει όλοι; Γιατί πρέπει η ηλικία του Νιόπλια να αποτελεί δικαιολογία για οτιδήποτε κι αν είναι έτσι γιατί δε μετράει αυτό στα αρνητικά του;
Γιατί πρέπει να μνημονεύει τον Τεν Κάτε; Υπάρχει γιουζερ εκεί που του είπε για την κυρία Ενχελααρ; Ενταξει αυτό ότι τσακώθηκε με γαλλοισπανοαγγλοπορτογαλόφωνους είναι τεράστιο ψέμα (ας του πει κάποιος ότι δεν υπάρχει αργεντίνικη γλώσσα).
Γενικά, δε σε ενοχλεί να υπάρχει τέτοια απροκάλυπτη ασυλία;

ΥΓ. Ποιος Κοντός σου αρέσει; Αυτός "της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ"; έλα Μουνιόθ στον τόπο σου!

Raven Lord
24-09-2010, 16:17
να κι ο άλλος. επίτηδες έβαλα το άρθρο κ σχολίασα έτσι για να επιβεβαιώσω τη συγγένειά σας με τον ολλανδό. οκ, άμα ενοχλεί τόσο η κριτική σε έναν προπονητή που έφυγε πριν 9 μήνες να σαπουνίσουμε το στόμα μας και να ρίξουμε κ πιπέρι άμα τον ξανα-αναφέρουμε.
άλλο το παραπάνω κ άλλο ότι γενικά διασκεδάζω να διαβάζω βαϊμάκη και συμφωνώ με την πλειονότητα των απόψεών του.

το Χρήστο Κοντό λέω που βγαίνει στην ερασπορ και γενικά κάνει ρεπορταζ παναθηναϊκού. ο άνθρωπος είναι γραφικός και δηλωμένος βάζελος, αλλά κ στην περιγραφή κ στις ειδήσεις που αφορούν την ομάδα είναι σχεδόν πάντα έγκυρος. αρθρογραφία δεν ξέρω που κάνει ούτε έχω διαβάσει.
επίσης, το ότι είχε μαλώσει ο τεν τεν με πολύ κόσμο - ή μάλλον το "μαλώσει" είναι λίγο άκυρο - ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ άπειρο κόσμο στην ομάδα δεν το λέει μόνο ο βαϊμάκης, αλλά κ ο νικολογιάννης, ο οποίος είναι εξίσου έγκυρος με τον κοντό στις ειδήσεις και δε νομίζω να έχει κανα συμφέρον να γράψει μαλακίες επί του θέματος. όταν είσαι αφεντικό κάπου κ απαιτείς σεβασμό από αυτούς που δουλεύουν για 'σενα, πρέπει να δείχνεις κ σεβασμό, αλλιώς το έχασες το παιχνίδι. Η κύρια ένσταση για τον κλαριτζή όλων αυτών των "ΑΡΔ" ήταν το παραπάνω. τώρα πώς εσύ λες ότι είναι ψέμα, μου φαίνεται μυστήριο, εκτός αν έχεις κάποιον που στα λέει εκ των έσω οπότε πεστο για να πάω πάσο.

εσύ μπορείς να εξηγείς τα λεγόμενά μου όπως θες κ κατά το δοκούν κ να επιλέγεις τα σημεία που σε συμφέρουν για να απαντήσεις, αλλά δε διάβασα ακόμη τη γνώμη σου για το αν πρέπει να γίνει κάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή που η ομάδα σέρνεται. για το τζιγγερ τα'παμε ωραία κ τα συμφωνήσαμε, πάει αυτός. τώρα τι γίνεται?

Nasum
24-09-2010, 16:27
το Χρήστο Κοντό λέω που βγαίνει στην ερασπορ και γενικά κάνει ρεπορταζ παναθηναϊκού. ο άνθρωπος είναι γραφικός και δηλωμένος βάζελος, αλλά κ στην περιγραφή κ στις ειδήσεις που αφορούν την ομάδα είναι σχεδόν πάντα έγκυρος. αρθρογραφία δεν ξέρω που κάνει ούτε έχω διαβάσει.

Απλά να σε ενημερώσω ότι μιλάμε για ένα από τα χειρότερα άτομα.Τζιγγερικός μέχρι το μεδούλι και υπάλληλος του Γκότζου.

Tyler_Durden
24-09-2010, 16:39
Σχετικά με τον Κοντό πάντως, αν και το ρεπορτάζ του δεν θυμάμαι να έχω μπει στη διαδικασία να το επαληθεύσω και δεν έχω λόγους να μην πιστέψω τον Ρέηβεν οτι είναι έγκυρο σε επίπεδο ειδήσεων, εντούτοις η αρθρογραφία του και οι απόψεις του είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Ο τύπος μπορεί να κάνει το άσπρο, μαύρο με τα πιο απίθανα επιχειρήματα, μπορεί να βρει εκατομμύρια τρόπους να εκθειάσει τον βαρδινογιαννισμό, και γενικότερα είναι εξωπραγματικά απίστευτο πως ένας "δηλωμένος Παναθηναικός" όπως διατείνεται οτι είναι, δεν "νιώθει" με τίποτα. Ακόμη θυμάμαι σπουδαίες του εμπνεύσεις όπως πέρισι που έλεγε πως αν ερχότανε πίσω ο Μαλεζάνι θα πήγαινε ο ίδιος να τον πάρει με το αμάξι απο το αεροδρόμιο, ή πως ο Τζιγγερ έχει πραγματικές ευθύνες για το πως ήταν ο ΠΑΟ του 2008 για τον αποκλειστικό λόγο οτι δεν προωθεί ακόμη μεγαλύτερη ρίξη με τον κόσμο και γενικά πάει με τον σταυρό στο χέρι, ή το πιο προσφατο και αμίμητο οτι "η γκρίνια είναι το βασικό χαρακτηριστικό της πλατιάς μάζας του κόσμου του ΠΑΟ", λες κι εμείς ας πούμε έχουμε καμιά όρεξη να βγάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι τον καρκίνο απ' τα σικώτια μας. Ξεκαθαρίζω οτι κατάλαβα πλήρως τι θες να πεις Ρεηβεν, απλά μια και η κουβέντα ήρθε προς τον κοντούλη είπα μια γνώμη για τον κύριο. Κατά τα άλλα, για βαζελορεπορτάζ τον τελευταίο καίρο βλέπω να συμφωνώ αρκετά με Βασιλαρά και Σκόκα σε αρκετα θέματα.

redeemer
24-09-2010, 16:45
Κοντός,οταν ο Μιχαλάκης πήγε στον γαβρο:"Σήμερα πέθανε ένας φίλος μου"

Διαολε, πιτσιρίκι ήμουν και μου φαινόταν γελοίο.

chris_boss
24-09-2010, 17:41
Ρε φίλε, ενοχλεί η κριτική πως να το κάνουμε. Δηλαδή τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή πέρα από το να υποβιβάσουμε τον πρώην για να επιβιβάσουμε το νυν; Δε σου φαίνεται σιχαμένο;

Εντάξει, εγώ παραιτούμαι μόνο και μόνο επειδή πιστεύεις ότι αυτά τα άτομα που ζουν ΑΠΟ τον Παναθηναϊκό δεν έχουν κανένα λόγο να εξυπηρετούν τα συμφέροντα κανενός.

ΥΓ. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να μείνει μέχρι το τέλος γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση, δυστυχώς. Ο πουσταράς τα γάμησε όλα σε 2 μήνες, διαφήμισε μέσω των Κοντονικολογιάννηδων το καλύτερο ρόστερ έβερ και πέταξε την καυτή πατάτα στους άλλους. Μάντεψε ποιος θα χρεωθεί μια ενδεχόμενη αποτυχία.

Raven Lord
24-09-2010, 18:55
ε, μα όλοι εξυπηρετούν συμφέροντα... δε γίνεται αλλιώς. κάπως πρέπει να ενημερωνόμαστε για την ομάδα όμως (αφού εδώ στην επαρχία παίζουμε με τις τάπες των βαρελιών aka ψωλάρουμε). κοντό, σου είπα π.χ. οτι ακούω σε επίπεδο ειδήσεων, γιατί ποτέ δε βγάζει κάτι το οποίο δεν το έχει σχεδόν σίγουρο. κατά τα άλλα συμφωνώ με τάιλερ και θυμάμαι τις μαλακίες περί μαλεζάνι ( :fear: ). νικολογιάννη κ βαϊμάκη παρακολουθώ καθημερινά στην sday γιατί είναι από τις εφημερίδες που παίζουν στο καφέ που αράζουμε.
δε γίνεται ΟΛΟΙ να λένε μπαρούφες κ εμείς να τα ξέρουμε καλύτερα, εκτός αν κάποιος έχει πηγή μέσα στην ομάδα.

δυστυχώς, σε αυτό το "3μηνο τζίγγερ", οφείλεται μια εμφανής προσπάθεια υπονόμευσης του νιόπλια, επειδή ήταν ξεκάθαρη επιλογή του αντίπαλου δέους, με αποτέλεσμα να τον αφήσουν ξεκρέμαστο σε πολλά θέματα (σέντερ μπακ, επιθετικό κτλ) κ τώρα φυσικά, αυτός θα χρεωθεί πιθανή αποτυχία. δεν είναι όμως άμοιρος ευθυνών, αφού μπορούσε άνετα να παραιτηθεί όταν είδε αυτό το κλίμα. ελπίζοντας σε ανάταση, λοιπόν, από αύριο.

όσο για την κριτική στον τεν κάτε, έχει γέλιο και μπαίνω στον πειρασμό... τι να κάνω? και για 'μενα εξακολουθεί να είναι καραγκιόζης άνθρωπος και δεν είναι τυχαίο που έκανε καλύτερη καριέρα ως βοηθός από ότι ως πρώτος προπονητής. επαναλαμβάνω ότι το σεβασμό που πρέπει να δείχνει ο υπάλληλος στο αφεντικό, οφείλει κ το αφεντικό να τον ανταποδίδει και όχι να κάνει σχολιάκια τύπου "ασχολείσαι με τα μαλλιά σου" και "είστε τεμπέληδες". κάνει λάθος ο άλλος ---> του το επισημαίνεις, ίσως κ αυστηρά, αλλά δεν τον ειρωνεύεσαι. εγώ τέτοια αφεντικά και τέτοιους ανθρώπους γενικά τους θεωρώ γτπ.

attila
25-09-2010, 03:58
47 σελιδες εφτασε το θρεντ ρε μαλακες

cancer
25-09-2010, 05:36
re zeledes
exete ena proponiti pou fainetai sovaros anthrwpos
auto den isxye oute me ton ten kate oute me to munioz oute me ton peseiro oute me to malezani
oxi toso me ton ten kate, alla eidika me tous allous fagate geres niles
afiste ton na doulepsei re lakamades, toses omades ksekinane strava ti xronia
ta persina me ti roma ta ksexasate? wtf.

episis to podosfairo den einai basket gia na breite ton antistoixo obradovic, ksekolliste to myalo sas.
to gamimeno 99% twn omadwn sta 5 xronia mesa sti xeiroteri exei allaksei proponiti toulaxiston mia fora

Raven Lord
25-09-2010, 06:44
:thumbsup:

Odonian
25-09-2010, 14:37
να κι ο άλλος. επίτηδες έβαλα το άρθρο κ σχολίασα έτσι για να επιβεβαιώσω τη συγγένειά σας με τον ολλανδό.

Φαντάζομαι ότι τα δικά σου ποστς επιβεβαιώνουν ότι σου χρωστάει λεφτά.

Κατατάλλα ασόβαρος και ο Μουνιόθ. ΟΚ.

chris_boss
25-09-2010, 15:00
μην ασχολείσαι ρε με τη μύξα

toolre
25-09-2010, 18:39
παιζει κανενα λινκ για στριμινγκ παιδια?

chris_boss
27-09-2010, 02:00
Το νου σας ρεμάλια, τώρα που κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος ο βατραχοπρίγκηπας, φουλ στήριξη και εκδηλώσεις αγάπης σε Νικόλα Νιόπλια! Είμαι σίγουρος ότι οι 50χρονοι μπαρμπαπροπονηταράδες ήδη ξερογλείφονται. Ούτε να τους περάσει από το μυαλό εκεί στην παε.
Ευχαριστώ που με ακούσατε.

asimoulis
27-09-2010, 04:26
πόσο δίκιο όμως, ο (πενηντάρης) γέρος μου εικόνα τον έχει, γαύρος γαρ. αλλά και οι πενηντάρηδες όλων των ομάδων ακόμα και της θεσσαλονίκης.

Raven Lord
27-09-2010, 09:48
Το νου σας ρεμάλια, τώρα που κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος ο βατραχοπρίγκηπας, φουλ στήριξη και εκδηλώσεις αγάπης σε Νικόλα Νιόπλια! Είμαι σίγουρος ότι οι 50χρονοι μπαρμπαπροπονηταράδες ήδη ξερογλείφονται. Ούτε να τους περάσει από το μυαλό εκεί στην παε.
Ευχαριστώ που με ακούσατε.

:fear:

αν κ δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. δεν τον θέλει κανείς στη διοίκηση.

dopefiend
29-09-2010, 02:13
Παίκτης του ΠΑΟ ούρησε στη φυσούνα!

Το περιστατικό, το οποίο αποκαλύπτεται από την ισπανική εφημερίδα "El Mundo Deportivo", συνέβη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν ο παίκτης, λίγο πριν αντικαταστήσει ένα συμπαίκτη του, ένιωσε την ανάγκη να ουρήσει, πιθανότατα λόγω άγχους και εκνευρισμού.

Από ένστικτο κατέβηκε τις σκάλες που οδηγούσαν στη φυσούνα και προσπάθησε να βρει τις κοντινότερες τουαλέτες ώστε να ανακουφιστεί. Ωστόσο, οι τουαλέτες και τα αποδυτήρια ήταν κλειστά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μη γνωρίζοντας ισπανικά, δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με κάποιον από τους υπαλλήλους που βρίσκονταν εκεί και αποφάσισε να κάνει την ανάγκη του δημόσια και συγκεκριμένα μέσα στη φυσούνα.

Ο εκπρόσωπος της UEFA στην αναμέτρηση, ο Βέλγος Ρόμπερτ Στερκς, έμαθε το περιστατικό και το πρόστιμο επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA την περασμένη Πέμπτη. Το ποσό μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 5.000 ευρώ Ωστόσο, το όνομά του δεν διέρρευσε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρξε απάντηση, που ανέφερε πως πρωταγωνιστής του περιστατικού ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος ούρησε κανονικά στις τουαλέτες που διαθέτει η φυσούνα του γηπέδου, αλλά καθυστέρησε την αλλαγή, με συνέπεια να του επιβληθεί πρόστιμο.

http://sport24.gr/Paraxena/paikths_toy_pao_ourhse_sth_fysouna.551645.html?ref=nf

chris_boss
29-09-2010, 02:24
ας κάνουμε την αυτοκριτική μας

Sotos_The_Tequiler
29-09-2010, 23:38
πονάνε τα μάτια μας...

Raven Lord
29-09-2010, 23:47
κ τώρα τι γίνεται?
ηλεκτροσόκ?

carheart
29-09-2010, 23:49
Ντούσαν Μπάγεβιτς

Sotos_The_Tequiler
29-09-2010, 23:54
εγώ θέλω το Φοιρό

Odonian
30-09-2010, 00:32
Εγώ που δεν κοιτώ συχνά τα ταγκς, να πω ότι το αρχίδι που με έβαλε στο ίδιο με τον γκονζο, να πάει να γαμηθεί.

chris_boss
30-09-2010, 00:33
κ τώρα τι γίνεται?
ηλεκτροσόκ?

ξεμάτιασμα

Entrancemperium
30-09-2010, 00:37
O Νιόπλιας θα παραιτηθεί την Κυριακή.
Τη Δευτέρα αναλαμβάνει ή ο Ντούσαν, ή ο Κειρόζ!

chris_boss
30-09-2010, 00:40
τους είδες σε κόκκινο φίατ στον πύργο;

Entrancemperium
30-09-2010, 00:41
του αιφελ

chris_boss
30-09-2010, 00:43
ρωτησα εμμεσα αν είναι INSIDE INFO ή δική σου εκτίμηση. όχι ότι έχει και καμία σημασία δλδ.

Entrancemperium
30-09-2010, 00:45
εκτίμηση, αν και για Κειρόζ άκουσα κάτι..

MaX Payne
30-09-2010, 01:21
καλα δεν νομιζω να φυγει ο νιομπλιας για να παρουνε μπαγιεβιτς

αν εμενε ο τζιγκερ τι γλεντι θαχε σημερα :touched:

Raven Lord
30-09-2010, 09:50
ούτε να ακούω για βάτραχο.

atom_smasher
30-09-2010, 10:27
Ευχαριστω ΠΑΟ! Οποιον συναντω σημερα και με ξερει εχει και εναν καλο λογο να μου πει σημερα!

MaX Payne
04-10-2010, 10:50
http://www.sport-fm.gr/article/296202
κοριο θα ειχε βαλει ο δημοσιογραφος στο τηλ νιομπλια

φοβεροι διαλογοι :touched:

Ο διάλογος Πατέρα-Νιόπλια

Πατέρας: «Νίκο, τι έμαθα;»
Νιόπλιας: «Πρόεδρε, δεν αντέχω άλλο να με βρίζουν και να με ξεφτιλίζουν».
Πατέρας: «Ηρέμησε. Το θέμα είναι ότι εγώ και η διοίκηση σε θέλουμε και σε στηρίζουμε. Μην ακούς τι λένε οι απέξω. Θέλω να μείνεις και να συνεχίσουμε μαζί».
Νιόπλιας: «Πρόεδρε, να ξέρεις ότι χάρηκα πολύ το καλοκαίρι όταν έμαθα ότι θα γυρίσεις. Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου και τη στήριξη. Πιστεύω ότι εδώ που είμαστε το οφείλουμε πολύ σε εσένα που γύρισες στην ομάδα. Το ξεχνάω αυτό που έγινε και προχωράμε».

Όταν τελείωσε η επικοινωνία Πατέρα και Νιόπλια, πήραν τηλέφωνο τον πρόεδρο ο Σισέ και ο Καραγκούνης.

Σισέ: «Πρόεδρε, έκανες την καλύτερη κίνηση. Ολα τα παιδιά αιφνιδιαστήκαμε όταν μάθαμε την παραίτηση του κόουτς και στενοχωρηθήκαμε, γιατί θεωρούμε ότι είναι καλός προπονητής και είμαστε μια χαρά»

Καραγκούνης: «Μπράβο, πρόεδρε, έκανες την καλύτερη κίνηση. Είμαστε μια χαρά με τον κόουτς, η ομάδα έκανε καλή νίκη και δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί αυτό που έγινε».

Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος τηλεφώνησε στον Κοζανίτη τεχνικό, ενώ αργότερα μαζί μιλήσει ο Σισέ.

Βγενόπουλος: «Νίκο, καταλαβαίνω ότι νιώθεις πίεση, αλλά αυτό συμβαίνει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ας λένε και ας γράφουν ό,τι θέλουν. Εμείς σε στηρίζουμε 100% και βγάλε ό,τι άλλο έχεις στο μυαλό σου».

Σισέ: «Κόουτς, τι είναι αυτά που κάνεις; Σε θέλουμε στην ομάδα, να τελειώσουμε μαζί και να πάρουμε μαζί ξανά το πρωτάθλημα. Σκέψου το και πάρε πίσω την απόφασή σου. Εμείς θέλουμε να μείνεις».

Sotos_The_Tequiler
04-10-2010, 18:13
Σαπουνόπερα...

KoiliaSamprela
24-10-2010, 22:52
/bump

Sotos_The_Tequiler
24-10-2010, 22:54
πονάνε τα αρθριτικά μου

chris_boss
25-10-2010, 14:02
Από τις αρχές του μήνα η κύρια ευθύνη έχει μετατεθεί στο Νικόλα Πατέρα. Η φετινή χρονιά κρέμεται από μία κλωστή (να ξεχάσει ανοιχτό το παράθυρο του πούλμαν που θα παρκάρει το σαββατο ο βαλβέρδες) και ίσως είναι καλύτερα να κοπεί από νωρίς για να μην τρέφουμε φρούδες ελπίδες αλλά και να μη χαθεί χρόνος καίγοντας και τον πρώτο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος.

toolre
25-10-2010, 16:41
τα εχουμε πει,προπονητης γελοιος και χαφ συνταξιουχοι=χειροτερη ομαδα απο την εποχη μπακε.Σοβαρος προπονητης και αρκετες κλωτσιες στα μαλακιστιρια και υστερα βλεπουμε

Eulogy
25-10-2010, 18:46
den einai gia tosi mizeria o pao kai poly katastrofologia xwris logo imo, se ligo o nioblas tha ftaiei kai gia to mnimonio. mena ena apotelesma to sabato tha lete alla meta

scarecrow
25-10-2010, 19:07
Πάντως δύσκολα θα ανατρέψει το κλίμα ο Νιόπλιας.
Αν είχε ένα καινούργιο προπονητή ο ΠΑΟ στο ντέρμπυ με Ολυμπιακό ,θα είχε και πολύ περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει.

Ford Prefect
25-10-2010, 19:08
Γρήγορα ξεχάστηκε ότι δεν έχει Γκοβού-Νίνη-Λέτο. Δεν το άκουσα καθόλου σαν ελαφρυντικό. Μεγάλη εμπιστοσύνη στο πληρέστερο ρόστερ έβερ.

Raven Lord
25-10-2010, 19:12
όταν έχουν φύγει νύχτα ίβανσιτς, μάτος, κλέιτον, ρουκάβινα, γκάμπριελ κτλ και ρίχνεις το βάρος τέτοιων παιχνιδιών σε 16χρονους δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

MaX Payne
25-10-2010, 19:43
και ποιος ρουκαβινα δεν εκανε το παλικαρι για Παναθηναικο το ακουω και λεω αλλο παιχτη εβλεπα
να μου πεις δεν πηρε αλλον ναι να το καταλαβω
ουτε και ο γκαμπριελ ηταν τπτ ιδιαιτερο
αντε λιγο ο κλειτον
μη παμε σε ιβανσιτς ματος τελειωμενες ιστοριες θα αναφερθουν και μαντζιος,μορις σε λιγο

για νομπλια γενικα η ομαδα δεν τραβαει, δεν εχει παρει ντερμπι και ειναι στην ομαδα 10-11 μηνες
δεν εχει πολλα θετικα να πεις εχω δει κατι να το στηριξω
αν χασει και απο γαυρο γκουντμπαι θα εχει να λεει οτι εκανε παρελαση

Raven Lord
25-10-2010, 19:53
ρε φίλε, σε χαλούσαν για αλλαγή? ή έφυγαν για να μείνει ο δημούτσος?

MaX Payne
25-10-2010, 20:00
γκαμπριελ ρουκαβινα ναι με χαλαγαν ακομα και για αλλαγη ουτε εδειξαν 2 χρονια οτι μπορουν να σηκωσουν το βαρος τετοιων παιχνιδιων

οι υπολοιποι οχι
να συμφωνησουμε οτι την γαμησε ο τζιγκερ την ομαδα ? :D

Raven Lord
25-10-2010, 20:04
100%

carheart
25-10-2010, 20:26
όταν έχουν φύγει νύχτα ίβανσιτς, μάτος, κλέιτον, ρουκάβινα, γκάμπριελ κτλ και ρίχνεις το βάρος τέτοιων παιχνιδιών σε 16χρονους δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Ακριβώς αυτό. Να παλεύει το καλοκαίρι να διώξει τέσσερις παίχτες επειδή δε χωράνε στην ομάδα, επειδή το ρόστερ είναι πλήρες. Έφτασα στο σημείο χτες να θέλω Μάντζιο στο παιχνίδι. Δεν πειράζει, Μαυρίας και Ιωαννίδης. Να πάρουμε και τον Λεοντίου πίσω τώρα που ψήθηκε με την Ηλιούπολη και βουρ για Μπαρτσελόνα, REVENGE IS NEAR, μην κατεβείτε καν στο γήπεδο

Abruzzi
25-10-2010, 20:35
οσο σκεφτομαι ποσο καλυτερα θα ηταν τα πραγματα αν δεν ειχε γινει ολη αυτη η αναμπουμπουλα στα διοικητικα μετα το double τοσο περισσοτερο τρελενομαι.
πουτανα οικογενεια.

Tyler_Durden
25-10-2010, 20:38
πουτανα οικογένεια κι ακόμη πιο πουστη δημητράκη. γιατί μην ξεχνάμε οτι από αυτό το μαλακιστήρι ξεκίνησε η τζιγγεροπαλινόρθωση

chris_boss
25-10-2010, 20:44
Ρε παιδιά, δε σας έχουν τελειώσει οι δικαιολογίες;

Tyler_Durden
25-10-2010, 20:56
Καλά για εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, δεν είναι θέμα οικογένειας ή τίποτα άλλο. Είναι καθαρά θέμα πάμε "χύμα κι ότι βγει". Απλά σε άλλη περίπτωση θα είχες κι ένα ρόστερ που το ατομικό ταλέντο ίσως να έδινε λύσεις απέναντι σε παίχτες τύπου γκέντσογλου αργυρίου κλπ. Αυτό που νομίζω οτι συζητάμε είναι το πως φτάσαμε ως εδώ, με σακατεμένη και αγύμναστη τη μισή ομάδα, με τον Μαρινάκη δερβέναγα, και με βασικό ακόμη τον Σαριέγκι.

chris_boss
25-10-2010, 21:21
ΘΕΛΩ να πιστεύω ότι ο Πατέρας είναι ήδη σε αναζήτηση προπονητή και απλά κερδίζει χρόνο για να κάνει την καλύτερη επιλογή και να μη στείλει την ομάδα στο ντερμπυ με κανένα αποστολάκη2. Σε κάθε άλλη περίπτωση, παίζει και το δικό του κεφάλι.

Odonian
25-10-2010, 21:24

Πότε θα καταλάβεις ότι δεν παίζουμε φίφα ρε χαμένε; Κανέναν δε χαλούσαν για αλλαγή αυτοί εκτός από τους ίδιους τους παίκτες. Δε θέλανε να μείνουν σε μια ομάδα για ρεζέρβες, πώς να το κάνουμε; Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν και οι δυο πιο ευτυχισμένοι ως πρώτα βιολιά σε χειρότερες ομάδες από τον ΠΑΟ. Έχουν και προσωπικότητα οι παίκτες. Ο Δημούτσος είναι όντως αστεία επιλογή όταν στο ρόστερ υπήρχε ήδη ο Κλέιτον και δεν υπήρχε τρίτο φορ.

Eulogy
25-10-2010, 22:23

Ακριβώς αυτό. Να παλεύει το καλοκαίρι να διώξει τέσσερις παίχτες επειδή δε χωράνε στην ομάδα, επειδή το ρόστερ είναι πλήρες. Έφτασα στο σημείο χτες να θέλω Μάντζιο στο παιχνίδι. Δεν πειράζει, Μαυρίας και Ιωαννίδης. Να πάρουμε και τον Λεοντίου πίσω τώρα που ψήθηκε με την Ηλιούπολη και βουρ για Μπαρτσελόνα, REVENGE IS NEAR, μην κατεβείτε καν στο γήπεδο

eixe zitisei epithetiko o niomlas to kalokari, toulaxiston ayto grafan oi efimerides. isws na eixe zitisei kai allous alla epeidi i dioikhsh asxoliotan me to poios tha einai proedros na min tous peire pote

carheart
25-10-2010, 22:28
το πρόβλημα με την επίθεση προκύπτει επειδή γκοβού, λέτο, νίνης εκτός όμως, και απλά δεν υπάρχει ρεζέρβα, ενώ θα μπορούσε να.

το κύριο πρόβλημα της ομάδος, που είναι η άμυνα, προκύπτει από οποιοδήποτε πλήρες σχήμα και αν κατέβει στο γήπεδο.

θα τα ξαναπώ, και ας με κράζει ο νάθιμας πως "και για την τρόικα οι βύντρα/σαριέγκι φταίνε;".

Δεν υπάρχει Τίποτα εκεί πίσω

KoiliaSamprela
26-10-2010, 06:26
"Μια χαρά είναι ο Σαριέγκι πίσω"

είπε ο Τζεμπουρ

Raven Lord
27-10-2010, 11:59
ΘΕΛΩ να πιστεύω ότι ο Πατέρας είναι ήδη σε αναζήτηση προπονητή και απλά κερδίζει χρόνο για να κάνει την καλύτερη επιλογή και να μη στείλει την ομάδα στο ντερμπυ με κανένα αποστολάκη2. Σε κάθε άλλη περίπτωση, παίζει και το δικό του κεφάλι.

αν είναι να ξαναφέρει χρυσοπληρωμένες μετριότητες, όπως έχουμε συνηθίσει κατά καιρούς, να λείπει. αν ακολουθήσει παράδειγμα παύλου στο μπάσκετ, τότε μέσα.

Πότε θα καταλάβεις ότι δεν παίζουμε φίφα ρε χαμένε; Κανέναν δε χαλούσαν για αλλαγή αυτοί εκτός από τους ίδιους τους παίκτες. Δε θέλανε να μείνουν σε μια ομάδα για ρεζέρβες, πώς να το κάνουμε; Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν και οι δυο πιο ευτυχισμένοι ως πρώτα βιολιά σε χειρότερες ομάδες από τον ΠΑΟ.

φέτος έχω την εντύπωση ότι θα είχαν όλοι μπόλικο χρόνο συμμετοχής.

Odonian
27-10-2010, 14:38
Βασικοί δε θα ήταν και αυτό τους ενδιέφερε. Ο Μάτος (σύμφωνα με το σχεδιασμό) θα ήταν 4η λύση στα δυο αμυντικά χαφ και ο Ίβανσιτς θα είχε να ανταγωνιστεί στον Χριστοδουλόπουλο για το μπακάπ του Λέτο. Άσχετα αν όλα έχουν αλλάξει από τότε.

Raven Lord
15-11-2010, 12:59
τι λέτε? http://sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/oi_11_ypopshfioi_gia_ton_prasino_pagko.636437.html

καταρχήν, μακρυά από ράικαρντ και κούμαν και αν είναι να φέρουμε συνταξιούχο προτιμάω το μαρκαριάν :P
από τα 11 ονόματα, ο αγκίρε με ψήνει περισσότερο.