PDA

View Full Version : Thread αυτοκριτικής - μόνο για βάζελους :Ρ

Pages : 1 [2] 3 4 5

FIXXXER
30-05-2010, 00:47
Πραγματικά είμαι περίεργος πού έχει άδικο ο Χενκ σε αυτά που λέει.

Μονο και μονο που ουσιαστικα απο οσα δηλωνει βγαινει το οτι δεν ειχε αδικο πουθενα και πως τα εκανε ολα σωστα στην ομαδα δειχνει ποσο εγωιστης ειναι

KoiliaSamprela
30-05-2010, 01:24
-Γκαλίνοβιτς;

(Μεγάλη παύση). "Είναι ένα ιδιωτικό θέμα και δεν θα ήθελα να μιλήσω. Τον σέβομαι πολύ".

-Ξέρουμε για το παιδί του...

"Το πρόβλημα αυτό τον επηρέασε αφάνταστα. Ο κόσμος δεν τον βοήθησε καθόλου. Ήταν θλιβερές αυτές οι αποδοκιμασίες. Κρίμα. Τον προηγούμενο χρόνο έκανε πολύ καλή χρονιά. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας".

Πείτε την ιστορία, όλοι αποφεύγουν να μιλήσουν γι αυτό το θέμα. Τι παίζει;

Πολύ άρρωστο το παιδί του, ακριβώς δεν ξέρω πάντως.

Odonian
30-05-2010, 01:39
Πραγματικά είμαι περίεργος πού έχει άδικο ο Χενκ σε αυτά που λέει.

Μονο και μονο που ουσιαστικα απο οσα δηλωνει βγαινει το οτι δεν ειχε αδικο πουθενα και πως τα εκανε ολα σωστα στην ομαδα δειχνει ποσο εγωιστης ειναι

Φυσικά είναι εγωιστής. Μην τον κάνεις παρέα.

FIXXXER
30-05-2010, 01:41
Και η μπαλα που επαιζε η ομαδα δειχνει και το ποσο καλος προπονητης ηταν, ξεχασα να το συμπληρωσω

Raven Lord
30-05-2010, 03:54
-Γκαλίνοβιτς;

(Μεγάλη παύση). "Είναι ένα ιδιωτικό θέμα και δεν θα ήθελα να μιλήσω. Τον σέβομαι πολύ".

-Ξέρουμε για το παιδί του...

"Το πρόβλημα αυτό τον επηρέασε αφάνταστα. Ο κόσμος δεν τον βοήθησε καθόλου. Ήταν θλιβερές αυτές οι αποδοκιμασίες. Κρίμα. Τον προηγούμενο χρόνο έκανε πολύ καλή χρονιά. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας".

Πείτε την ιστορία, όλοι αποφεύγουν να μιλήσουν γι αυτό το θέμα. Τι παίζει;

Πολύ άρρωστο το παιδί του, ακριβώς δεν ξέρω πάντως.

καρκίνος παίζει, δυστυχώς :(

Raven Lord
30-05-2010, 15:33
διάβασα τι είπε ο καραγκιόζης και δικαιώθηκα στην πρόβλεψή μου. εγωισμός κ αλαζονεία ως συνήθως.
από την απάντηση του αντωνίου κρατάω το παρακάτω:

Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος στηρίχθηκε στο 100%, όσο ουδείς σ’ αυτούς τους 17 μήνες που ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού.

Odonian
30-05-2010, 15:43
Α, δε θέλουμε εγωιστές στον ΠΑΟ.

Raven Lord
30-05-2010, 19:49
ο καθένας με τις απόψεις του. εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι.

Clockwork Orange
31-05-2010, 02:00
στηρίχθηκε στο 100%, σ’ αυτούς τους 17 μήνες

Odonian
01-06-2010, 04:57
ο καθένας με τις απόψεις του. εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι.

Ναι ο Νιόπλιας εκ του αποτελέσματος κρίνεται. Του αποτελέσματος δηλαδή ότι δεν είναι ο Τεν Κάτε. Γιατί αν είχε τα αποτελέσματά του ο Ολλανδός θα τον είχαμε κρεμάσει στην πλατεία. Είχε μια ήττα σε ενάμισι χρόνο ξερωγω και πάλι...

Raven Lord
01-06-2010, 19:13
βαριέμαι να απαντάω τα ίδια και τα ίδια και σε παραπέμπω στο σημερινό σχόλιο του νικολογιάννη...

Raven Lord
01-06-2010, 19:21
επίσης:

Τώρα, όντας αποστασιοποιημένος από την καθημερινότητα της Παιανίας, ποια είναι η άποψή σου; Τι έφταιξε και η σχέση του Παναθηναϊκού με τον Τεν Κάτε οδηγήθηκε σε τέλμα;

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ο Τεν Κάτε ήταν αδιάλλακτος σε ορισμένα θέματα και, σε συνδυασμό με την προσωπικότητα ορισμένων παικτών, υπήρχαν συγκρούσεις... Δύο μέτωπα. Ο καθένας ήθελε να δείξει ότι είναι αφεντικό. Δεν γινόταν να προχωρήσει άλλο αυτή η κατάσταση».

Δηλαδή το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν αναπόφευκτο;

«Ναι, όντως ήταν αναπόφευκτο. Δύσκολα θα άντεχε παραπάνω στον χρόνο...».

Για τον Χενκ Τεν Κάτε: "Νομίζω ότι όποιος δει τη συνέντευξη καταλαβαίνει γιατί υπήρχε πρόβλημα στην ομάδα. Όποιος είναι έξυπνος καταλαβαίνει. Μόνος του μιλάει για πρόβλημα μέσω τη συνέντευξης του. Σε ελληνική ομάδα ήταν, τους Έλληνες παίκτες μειώνει, οπότε φαίνεται από μόνο του αυτομάτως ότι υπήρχε πρόβλημα.

Εγώ δεν έχω να πω κάτι, ότι ήταν να πω το είπα, ο καθένας έχει μυαλό και άποψη κι εγώ δεν μπορώ να επηρεάσω κανέναν, ο καθένας πιστεύει ό, τι θέλει. Όλοι βλέπουν την φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού και μπορούν να καταλάβουν πολλά".

chris_boss
02-06-2010, 01:36
Παρακαλώ το τόπικ να μετονομαστεί σε
thread υψηλής κριτικής - μόνο από βάζελους :Ρ

Odonian
02-06-2010, 02:41
Να σε στείλω κι εγώ στον Καρπετόπουλο τότε ρεηβεν. Μια χαρά τα έγραφε στην σπορντεη. Βρες το στο σάητ.

Raven Lord
02-06-2010, 09:51
το διάβασα. δε μ'άρεσε. επίσης, με κάρπετ σπάνια συμφωνώ (είναι και gayρος οπότε λογικό να θέλει τεν κάτε στον παο).
προτιμάω το "αλέφαντος της ολλανδίας".

Tyler_Durden
02-06-2010, 13:27
efyge kai o vgeno. ksanagirizoume stis epoxes tis paianias kai tis sfaliaras....kala krasia.

Raven Lord
02-06-2010, 13:33
σκατά τα έκαναν όλοι. άντε πάλι από την αρχή...

Krux
02-06-2010, 13:36
στο μπούτσο μας όμως ? στα τσακίδια και ακόμα παραπέρα. δεν νομίζω οτι υπάρχει άνθρωπος παναθηναικός και μη που να μην καταλαβαίνει οτι ο Βγενόπουλος επιδιώκει απο οποιοδήποτε μετερίζι την αυτοπροβολή του με κάθε κόστος. ιδιαίτερα πέρυσι που το μόνο που έκανε είναι να δημιουργεί συνεχώς καταστάσεις απλά και μόνο για να βρίσκεται το όνομα του στην επικαιρότητα. είμαι σίγουρος οτι αυτή την στιγμή προσεύχεται απο μέσα του για την αποτυχία του όποιου μελλοντικού προεδρικού σχήματος ώστε να έρθει εκ των υστέρων και να πει "είδατε σας τα 'λεγα εγώ".

Raven Lord
02-06-2010, 13:40
δε λέω μόνο για βγενό. για την όλη κατάσταση κράζω. κ ο βγενό τις έκανε τις μαλακίες του κ με το παραπάνω.
όμως μην παραξενευτείτε αν ο κόκκαλης ανακτήσει κάποιο από το παρασκήνιο... ;)

τεσπα, θα δούμε τι θα παίξει αλλά - με το παράδειγμα του 2005 στο μυαλό μου - δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.

Tyler_Durden
02-06-2010, 13:41
στο μπούτσο μας όμως ? στα τσακίδια και ακόμα παραπέρα. δεν νομίζω οτι υπάρχει άνθρωπος παναθηναικός και μη που να μην καταλαβαίνει οτι ο Βγενόπουλος επιδιώκει απο οποιοδήποτε μετερίζι την αυτοπροβολή του με κάθε κόστος. ιδιαίτερα πέρυσι που το μόνο που έκανε είναι να δημιουργεί συνεχώς καταστάσεις απλά και μόνο για να βρίσκεται το όνομα του στην επικαιρότητα. είμαι σίγουρος οτι αυτή την στιγμή προσεύχεται απο μέσα του για την αποτυχία του όποιου μελλοντικού προεδρικού σχήματος ώστε να έρθει εκ των υστέρων και να πει "είδατε σας τα 'λεγα εγώ".

ας ξαναγυρίσουμε λοιπον στις εποχές σκάζνι, μίτου, μπάκε, σαριτς, μάριτς, στην κροατική αποικία, και στους πολυπληθείς τίτλους του σωφέρ.

Tyler_Durden
02-06-2010, 13:47
Και φυσικά ο βγενό έκανε τραγικά λάθη, αλλά φεύγοντας κι αυτός, πρέπει να καταλάβετε οτι ότι ξεκίνησε τον Μαιο του 2008, σήμερα τελειώνει και τυπικά. Και δεν μιλάω μόνο για φράγκα. Μιλάω για νοοτροπία και δυναμική σε κάθε τομέα. Από τα απομεινάρια προσωπικά μόνο ο ΘΑΝΑΣΗΣ είναι αξιοπρεπείς ως τώρα. Αλλά λόγω των περιστάσεων είναι κι αυτός μάλλον καταδικασμένος.

εντιτ: α και φυσικά σκόκο μες την βδομάδα, να ηρεμίσουν τα πρόβατα ε

Clockwork Orange
02-06-2010, 13:55
σας παρακολουθω γιατι εχει ησυχια το θρεντ
αυτον τον αντωνιου σοβαρα γιατι δεν τον κραζετε να παρει μπουλο?
για τους παραγοντες σας δεν τα ξερω αλλα ο πατερας φαινοταν αρχοντας!
νομιζω τωρα το σχολιο μου περι υγειας του αρη ακουγεται πιο επικαιρο!

Krux
02-06-2010, 13:56
κανένας δεν θέλει να ξαναγυρίσουμε σε αυτές τις εποχές αλλά κοίταξε να δεις τι θεωρώ εγώ οτι συμβαίνει.

καταρχάς όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι τα συνεταιριλίκια. με τον αδερφό σου κάνεις κάτι και παίζει να μην ξαναμιλήσεις μαζί του, πόσο μάλλον με "ξένους".

Οι 3 απο τους 4 μεγαλομετόχους του ΠΑΟ είναι ζάμπλουτοι απο σπόντα και λεζάντα. Ο Τζίγγερ γόνος μεγάλης οικογενείας, που δεν έχει δουλέψει ούτε δευτερόλεπτο και έχει αναλώσει όλη την ως σήμερα ζωή του στα hobbies του (ράλλυ, μουνιά, ΠΑΟ). Ο Πατέρας εισέπραξε μια τεραστίων διαστάσεων περιουσία απο τον πατέρα του, την οποία ρευστοποίησε και πλέον αρκείται σε τοποθετήσεις χρημάτων. Ο Βγενόπουλος ξεφύτρωσε απο το πουθενά με τρις στα χέρια και συμφέροντα εξωτερικού και έπειτα απο απανωτά deals στα οποία του έπιασαν τον κώλο έφτασε να ελέγχει περίπου το 5% του ΑΕΠ απλά και μόνο για να το ανακοινώνει ενώ τώρα προσπαθεί να πουλήσει όλα τα βαρίδια που αποκόμησε. Οι μόνοι πραγματικοί άνθρωποι της πιάτσας είναι οι Γιαννακοπουλοι και το πόσο βάζελοι είναι νομίζω το έχουν αποδείξει 1mil φορές πιο πολύ απο τους υπόλοιπους και με 1mil φορές πιο χαμηλούς τόνους.

Ο Τζιγγεράκος τσατίστηκε γιατί του απέδειξαν οτι είναι ένα άχρηστο τομάρι και οτι ο πραγματικός loser είναι αυτός και τα λεφτά του και οτι αυτά που δεν μπορούσε να κάνει αυτός σε 10 χρόνια τα έκαναν οι άλλοι 2 σε 1. Γι' αυτό και ξεκίνησε όλη αυτή την ιστορία. Εχει ένα κάποιο δίκιο ο Βγενό δεν λέω αλλά πρέπει να μάθει να κάνει και λίγο πίσω και να στηρίζει όπως στήριξαν και οι άλλοι την πρόταση του για πολυμετοχικότητα.

Το θέμα όλο λοιπόν ανάμεσα κομπλεξικών κροίσων είναι το τι όνομα και καλά θα αφήσουν πίσω τους και ποιός θα χρεωθεί την επιτυχία. Αυτό τον Τζίγγερ τον τσούζει πολύ γι' αυτό και μακάρι να είχαν αγοράσει οι υπόλοιποι όταν έδωσε το τελεσίγραφο αλλά για να μην το έκαναν, κάπου κοτεύουν και αυτοι.

chris_boss
02-06-2010, 15:32
αυτονόητα με μπόλικη από κοτσάνα, θαύμα γεύση

Krux
02-06-2010, 15:33
δεν πειράζει εμείς είμαστε χαζοί.

btw σχεδόν καμμία διαφορά με αυτά που λες εδώ αλλά δεν γαμείς

Ο άλλος λέει "κομήτης" και δεν έκανε τίποτα. ποιος προκάλεσε το πρώτο γερό πλήγμα στους βαρδηνογιάννηδες; εγώ; ποιος έτρωγε λάσπη για μήνες και μόλις υποχωρησε η οικογένεια, τον ανακύρηξαν σωτήρα και ηγέτη ώστε ουσιαστικά να χρεωθεί το "αποτυχημένο πείραμα της πολυμετοχικότητας";
Ανακοινώνει πως δε θα συμμετέχει πια ενεργά όταν έτσι κι αλλιώς δεν είχε λόγο στο ΔΣ και πως κρατάει τις μετοχές του. Ποια η διαφορά δλδ; Το ότι δε θα βγάζει ανακοινώσεις; Καλύτερα, γιατί μερικές ήταν άστοχες. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι ενισχύει τον Πατέρα και η "αποχώρηση" του αποτελεί αντάλλαγμα στην παραίτηση τζίγγερ. Αυτή τη στιγμή, ουσιαστικά (; ) κουμάντο κάνουν Πατέρας και Γιαννακόπουλοι. Καθόλου άσχημα αν είναι όντως έτσι.

SpiritCrusher
02-06-2010, 15:56

Μα αν δεν κάνω λάθος πήρε πρόσφατα πούλο;

carheart
02-06-2010, 16:39
Ο Βγενόπουλος ξεφύτρωσε απο το πουθενά...

ε όχι και από το πουθενά..

Odonian
02-06-2010, 16:41
Εγώ φίλοι του αθλέτικς ξενέρωσα (με τα πρόσφατα αλλά και με άλλα, του ΠΑΟ και μη).

GG*
02-06-2010, 16:56
τι εχει ο μαριτς και ο μπακε-αφου ο γκαγκατσης φταιει που δεν κερδιζατε κουπες
ο βγενο-αμπραμοβιτς κουραστηκε,πηρε οτε -ολυμπιακη οταν θελει να ξανακανει μπιζνες θα επιστρεψει

και ερωτηση- απορια
με ποιους οργανωμενους συναντηθηκε ο τζιγκερ?
φορεα,θυρα 13?

Tyler_Durden
02-06-2010, 17:02
κυρίως με φορέα για ενα 2ωρο, και μετά για καμια ώρα ξέχωρα με μαζεμένους cockneys, θυρα 13 1966, παλεφιπ, κλπ

Raven Lord
02-06-2010, 19:15

Μα αν δεν κάνω λάθος πήρε πρόσφατα πούλο;

φεύγει 30 ιουνίου που λήγει το συμβόλαιο και έρχεται "ξένος" από ότι ακούγεται. ( :fear: για μερικούς που ακούγονται, προσωπικά αν μείνει ο νιόπλιας προτιμάω γιάννη σαμαρά).
@gg ποτέ δεν είπαμε - τουλάχιστο εδώ - ότι ο gay πήρε ΟΟΟΟΟΟΛΑ τα πρωταθλήματα λόγω γκαγκάτση. στα 12, 4-5 είναι που υπάρχουν ενστάσεις. τεσπα, άσχετη παρατήρηση...

chris_boss
03-06-2010, 02:36
Ρε Κρουξ τι λέμε το ίδιο, είναι πάνω από χρόνο αυτό που έκανες κουοτ

Βασικά είναι εξωφρενικό αν το σκεφτείς (όχι εσύ κρουξ) από κάποια απόσταση το όλο θέμα. Ο Τζίγγερ που ορκίζεται ότι ο νέος πρόεδρος δε θα είναι γλάστρα, προσλαμβάνει αντιπρόεδρο με αρμοδιότητες προέδρου έναν τύπο που δούλευε στην ερτ όταν αυτή εξαφάνισε μερικές δεκάδες χιλιάδες κόσμου από το κέντρο της Αθήνας και αφού βέβαια είχε προσφέρει πρώτα ένα μυθικό τηλεοπτικό συμβόλαιο στον αιώνιο αντίπαλο. Πέρσι το καλοκαίρι, μετά από μία αποτυχημένη σχετικά χρονιά -αναμενόμενο ως μεταβατική-, ο καταραμένος δεν καίγεται να ξαναμπλεχτεί. Και φέτος, μετά το νταμπλ, τον πιάνει η κάψα να τα κάνει πουτάνα. Τόσο τον έτσουξε το Βαρδή που τους ξεφτιλίσαμε. Αλλά είχε γνώση ο καρκίνος. Τα μελέτησε όλα καλά, τον βοήθησαν οι συγκυρίες, προσέλαβε κι ένα Δελατόλα για τις ανακοινώσεις (γιατί για συνέντευξη τύπου δεν το έχει ο γιαννάκης) και τέζα ο βγενόπουλος, ο οποίος ακόμα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο που τον έπεισαν οι πουτανασγιοί πως η παε κάνει κοντά στα 200 και έβαλαν 67εκ για το 36%, ενώ τώρα η παε με ρόστερ απείρως καλύτερο κοστίζει λίγο πάνω από τα 100. Κοροϊδάρες. Και λογικό είναι να μη θέλει να πληρώσει ξανά. sunk cost.
Και το χειρότερο είναι ότι όλοι εμείς που μιλούσαμε για αυτοσκοπό και κάναμε μόκο στην απαράδεκτη απόλυση τεν κάτε, τα λουζόμαστε τώρα γιατί βλέπουμε ότι ένας ένας οι κυμματοθραύστες θυσιάζονται εκ των έσω, μέχρι που η θάλασσα δε θα έχει πρόβλημα να μας πνίξει. Όπως είπε κι ο (έγκυρος) Τάιλερ, ένας (άχρηστος κατα τα άλλα) Σκόκο θα ψήσει το κοπάδι ότι ο τζιγγερ άλλαξε κι επειδή πιστεύω ότι με δεδομένα τα χάλια και των άλλων (κι εφόσον δεν ξεπουληθούν Σισέ-Νίνης, "φόρμουλα" Ζιλμπέρτο κλπ), αυτή η ομάδα μπορεί στον "αυτόματο" να πάρει και το επόμενο πρωτάθλημα, το μεσοπρόθεσμο μέλλον δείχνει σκοτεινό.

Raven Lord
03-06-2010, 09:46
"απαράδεκτη απόλυση τεν κάτε" :lol:

ΥΓ με τα υπόλοιπα λίγο πολύ συμφωνώ, ε

Raven Lord
03-06-2010, 10:49
ασάνοβιτς ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του αντωνίου... :? ελπίζω να μην γυρίσουμε στις εποχές της σάρας και της μάρας

chris_boss
03-06-2010, 20:41
μάλλον διαφωνούμε γενικά

Raven Lord
03-06-2010, 20:47
μόνο εδώ:

http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Sports/HENK_TEN_CATE.jpg

Clockwork Orange
04-06-2010, 12:55
επειδη καπνιζει πολυ???

Nasum
04-06-2010, 15:01
http://blogs.msdn.com/blogfiles/miah/WindowsLiveWriter/Enti.NETRoleProviderReadtheMSDNFinePrint_B6B5/Blank-Facepalm_2.gif

pitchfork
12-06-2010, 12:12
Όσο παραμένει ο καρκίνος δεν πρόκειται να υπάρξει υγεία, αυτό είναι σίγουρο.
Αναμένουμε τις κινήσεις του και τα λέμε στους δρόμους.
Ξέχασε γρήγορα μάλλον.
Βέβαια ότι και να κάνει το ντα;μπλ του χρόνου είναι πάλι δικό μας και για πλάκα μάλιστα.

Raven Lord
15-06-2010, 10:56
Όσο παραμένει ο καρκίνος δεν πρόκειται να υπάρξει υγεία, αυτό είναι σίγουρο.

από το κακό στο χειρότερο... βλέπω την ομάδα να ακολουθάει τα βήματα του 2005 και τους υπόλοιπους μετόχους να την αφήνουν σιγά σιγά ξεκρέμαστη για να την ξαναφουντάρει ο τζίγγερ και ξανά μανά από την αρχή. πάει κ αυτή η ευκαιρία :roll:

attila
15-06-2010, 14:22
μονο που αυτη τη φορα εμεις δεν παιρνουμε ριβαλντο αλλα κατι ντεζαγκα

chris_boss
15-06-2010, 14:28
τουλάχιστον έφυγε ο κοκάκιας, πισωγλέντης, κλαριτζής σουριναμέζος. κάτι είναι κι αυτό.
ελίνι γερά το 10άρι είναι κοντά.

Raven Lord
15-06-2010, 20:00
ευτυχώς

έχω εμπεδώσει ότι μισείς τον τεν τεν. μην επαναλαμβάνεσαι

Griffith
16-06-2010, 00:34
το γκότζο θα το δείρει κανένας τουλάχιστον?

chris_boss
16-06-2010, 02:26
όχι να τα λέμε αυτά

Griffith
24-06-2010, 10:15
κανένας δε σχολιάζει ρε μαλάκες? γίνονται σημεία και τέρατα.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs019.snc4/34315_1431093289635_1001963242_31255144_1773363_n.jpg

jack the ripper
24-06-2010, 10:59
δυστυχως δεν πιστευω να γινει τπτ...ο αλλος ο καραγκιοζακος εδωσε διορια 2 ημερων..ΛΟΛ δλδ..επισης σημερα γελαμε με πρωτοσελιδο πρασινης ε...δεν εχει το θεο του το μαλακιστηρι

jack the ripper
24-06-2010, 14:13
και οπως αναμενοταν ο βγενοπουλος εβγαλε ανακοινωση λεγοντας οτι σε 2 μερες δε γινονται τετοιες αγοραπωλησιες

Αναλυτικά η νέα επιστολή:

"Έστειλα σήμερα την κάτωθι επιστολή στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη

«κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη

Ηρώδου Αττικού 12Α

Μαρούσι

24 Ιουνίου 2010

Γιάννη,

Στη σοβαρή και ολοκληρωμένη πρόταση που σου κατέθεσα, υποδεικνύοντας και τις συνήθεις διαδικασίες που ακολουθούνται σε συναλλαγές δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ, μου απάντησες δίνοντάς μου ένα τελεσίγραφο 48 ωρών που, φυσικά, δεν μπορεί να είναι αποδεκτό.

Επίσης δεν μπορώ να υπαναχωρήσω από την προτεινόμενη διαδικασία τη στιγμή που η αποτίμηση και οι εκθέσεις της Deloitte (που στην προκειμένη περίπτωση δεν ενήργησε σαν Ορκωτός Ελεγκτής και δεν έκανε έλεγχο) έχουν απορριφθεί από εμάς και προφορικώς αλλά και εγγράφως και έχουν αποτελέσει έναν από τους λόγους της επιδείνωσης των σχέσεών μας, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει ούτε πρόσφατος επίσημος ισολογισμός της ΠΑΕ επιβεβαιωμένος από τους μόνιμους ελεγκτές της εταιρείας.

Ως προς το προπονητικό κέντρο της Παιανίας η διαφορά μας θα μπορούσε ίσως να ξεπερασθεί μέσα από μια μακροχρόνια μίσθωση, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι οι αρνητικές ταμειακές ροές που θα προκύψουν θα επηρεάσουν αντίστοιχα την αποτίμηση της ΠΑΕ, η οποία καλύπτει ήδη και όλα τα έξοδα και τα έργα συντήρησης και βελτίωσης της Παιανίας αυξάνοντας την αξία της.

Αν αντιλαμβάνομαι καλά τη σκοπιμότητα του τελεσιγράφου και της απόρριψης της ορθής διαδικασίας που πρότεινα, υπό την προϋπόθεση ότι πράγματι επιθυμείς να ολοκληρώσουμε μια δίκαιη και ορθή συναλλαγή, φαίνεται ότι ανησυχείς για την αναστάτωση που μπορεί να προκύψει εν μέσω του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας που έχει ήδη καθυστερήσει. Παρότι δεν βλέπω τι εμποδίζει να γίνουν και τα δύο ταυτόχρονα, άλλωστε ήδη έχεις προσλάβει τον κ. Φρέϊτας και προχώρησες στις διοικητικές αλλαγές που επιθυμούσες, σέβομαι την ανησυχία σου και δεν θέλω να σου δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα στο να κάνεις το καλύτερο που νομίζεις εσύ για τον Παναθηναϊκό.

Τέλος συμφωνώ μαζί σου ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας, θα προσέθετα δε ότι και η δική τους ανάμειξη υπό μορφή πιέσεων είτε προς τους Πωλητές είτε προς τους Αγοραστές δεν είναι εποικοδομητική.

Σε διαβεβαιώνω ότι εμείς της ΠΕΚ, αν μας χρειασθείς, θα είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε, όπως κάναμε και την τελευταία διετία με τα 67 εκατ. Ευρώ που βάλαμε στο ταμείο της ΠΑΕ και τη στήριξη της απόλυτα επιτυχημένης Προεδρίας του κ. Ν. Πατέρα. Ακόμη, θα είμαστε εδώ για να αγοράσουμε τις μετοχές σου αν αποφασίσεις πραγματικά να πουλήσεις. Όμως και η βοήθειά μας και η πιθανή εξαγορά μπορεί να προχωρήσουν μόνο με κοινά αποδεκτούς όρους.

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία για τον Παναθηναϊκό μας.

Με τιμή,

Ανδρέας Βγενόπουλος»

Να μου επιτρέψουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να τους παρακαλέσω να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα, να έχουν ψυχραιμία, υπομονή και να στηρίζουν την ομάδα ανεξάρτητα της οποιασδήποτε ιδιοκτησίας της ΠΑΕ.

GG*
24-06-2010, 15:21
αργησε λιγο να κανει προταση ο παναθηναικες καρδιες....

Abruzzi
03-07-2010, 15:30
http://img59.imageshack.us/img59/5706/pulapousti.jpg

MaX Payne
05-07-2010, 13:50
βγενο 1 ωρα συνεντευξη στον σπορ φμ
και καπακι τωρα βγηκε ο τζιγκερ

λαμψη

Kelldorain
05-07-2010, 14:28
Και τώρα Πατέρας, μεγάλες στιγμές.

MaX Payne
05-07-2010, 14:31
και ο πατερας τωρα :touched:

τι ναυτα ρε

α κι ο τζιγκερ δεν μπορει να αρθρωσει προταση τσαμπα τα λεφτα σου και η ομορφια σου

nothingman
05-07-2010, 14:45
φοβερές στιγμές.
"δε γίνεται να βγαίνω να απαντάω στον Τουλούμπα" ρε μλκ

MaX Payne
05-07-2010, 14:45
ρεσιταλ ο φαδερ :D

Kelldorain
05-07-2010, 14:47
Είπε τουλούμπα.
Είπε τουλούμπα.

Έχω πεθάνει.

Griffith
05-07-2010, 14:52
στο πάνθεον ο φάδερ.

Abruzzi
05-07-2010, 15:11
:touched:

MaX Payne
05-07-2010, 15:12
να κι ο σιχαμενος τουλουμπας

μονο ο παυλοθανασης λειπει

cancer
05-07-2010, 15:15
poios einai o touloumpas?

MaX Payne
05-07-2010, 15:27
ο γκοντζος

attila
05-07-2010, 16:39
χαχαχαχαχ
επη

Eulogy
09-07-2010, 21:43
http://www.youtube.com/watch?v=SJ7usn3LOMs

KoiliaSamprela
09-07-2010, 22:15
http://www.youtube.com/watch?v=SJ7usn3LOMs

αν και μου αρέσει το άσμα :oops:

Tyler_Durden
10-07-2010, 15:03
http://www.roulalades.gr/article/%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%82

:fear::fear::fear::fear::fear:

Eulogy
10-07-2010, 15:08
xaxaxa ama to doume kai ayto...

SpiritCrusher
10-07-2010, 22:06
Α ωραία άμα σας έρθει η Κανέλλη θα αγγίξετε τον τίτλο του Τέλειου Μπουρδέλου με τα μέχρι στιγμής σήριαλ σας.

Kelldorain
13-07-2010, 16:19
http://www.sport-fm.gr/article/282779
σείεται η γη

nothingman
13-07-2010, 16:26
ΠΥΡ ΣΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

Moonspellheim
13-07-2010, 16:27
LOL

jack the ripper
13-07-2010, 16:33
http://www.sport-fm.gr/article/282779
σείεται η γη

καλυτερα την κανελη

SpiritCrusher
13-07-2010, 16:37
Γελάμε.

Stormrider
13-07-2010, 16:50
Τζίγγερ θεέ!!! Πάρε την...ΚΑΕ!!!

Raven Lord
13-07-2010, 16:50
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

MaX Payne
13-07-2010, 17:00
ο κοινης αποδοχης ειναι αυτος;
τζιγκερ εισαι λιγο μαλακας;

Griffith
13-07-2010, 17:05
τα χάπια μου.

Abruzzi
13-07-2010, 17:09
τι αμαρτιες πληρωνουμε

Djerdjelesh
13-07-2010, 17:13
Epic.-

Cookie Monster
13-07-2010, 17:18
Ντρέπομαι =(

Djerdjelesh
13-07-2010, 17:26
Freddos στο Twitter πριν λίγο:
Με τον Κωνσταντόπουλο να καλύπτει όλη την αριστερή πτέρυγα του ΠΑΟ, αν ήμουν ο Λέτο ή ο Σπυρόπουλος θα αναζητούσα ήδη ομάδα

Phantom Duck
13-07-2010, 17:30
χαχαχαχαχα ελπίζω να προκαλέσει κι εκεί διάσπαση

green_machine
13-07-2010, 17:33
κωνσταντοπουλος σε δηλωσεις για διαιτησια :touched:

scarecrow
13-07-2010, 17:35
χαχαχαχαχ πεθαίνω...
Τζίγγερ θεός...

Entrancemperium
13-07-2010, 17:54
Χαχαχαχα Τζίγκερ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΙΔΙΟΧΤΗΤΗΣ, χαχαχαχα ΘΕΟΣ, δεν γίνεται χαχαχαχαχαχαχαχαχα, έλεος, χαχαχαχαχαχα

Djerdjelesh
13-07-2010, 19:25
Περιμένω κλασσικό βιντεάκι με Χίτλερ.

00i00
13-07-2010, 19:28
τι ακριβως σας ενοχλαει ρε βαζελοι?
σοβαρα τωρα

jack the ripper
13-07-2010, 19:30
το οτι δεν εχει καμια σχεση με το ποδοσφαιρο?

carheart
13-07-2010, 19:31
σοβαρα τωρα

Δεν είμαι έτοιμος να "παίξω" στην πρώτη γραμμή. Υπάρχει ανάγκη προσαρμογής. Υπολογίζω ότι αυτός ο χρόνος προσαρμογής θα είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομος γιατί άξια στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι δίπλα μου.

ένας πρόεδρος που δεν ξέρει την ενδεκάδα και δηλώνει ανέτοιμος, αρχικά αρχικά.

00i00
13-07-2010, 19:38
σοβαρα τωρα

Δεν είμαι έτοιμος να "παίξω" στην πρώτη γραμμή. Υπάρχει ανάγκη προσαρμογής. Υπολογίζω ότι αυτός ο χρόνος προσαρμογής θα είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομος γιατί άξια στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι δίπλα μου.

ένας πρόεδρος που δεν ξέρει την ενδεκάδα και δηλώνει ανέτοιμος, αρχικά αρχικά.

και quote τον τζακ....ε σιγα ο φιλιππιδας και ο αλλος ο δοκτορας την ηξεραν?
η ο Panteras?
να σας κερασομε τον ασλανιδη αμα ειναι που ειναι πρωτα βαζελας και μετα ποντιακ

Υ.Γ. οκ γελαμε εδω ε? αιντε και Τσιπραh

jack the ripper
13-07-2010, 19:47
γιατι ο φιλιππιδης και ο μητσου εχουν αφησει αλλωστε εποχη για το εργο που αφησαν

jack the ripper
13-07-2010, 20:00
"Με συναίσθηση ευθύνης θέλω να διατυπώσω την άποψη ότι οι επιτυχίες που είχε ο Παναθηναϊκός (αρχικά είπε «ο Συνασπισμός» και το διόρθωσε)"

..........................

00i00
13-07-2010, 20:02
γιατι ο φιλιππιδης και ο μητσου εχουν αφησει αλλωστε εποχη για το εργο που αφησαν

ρε εννοαω οτι απο τοτες που ο μπιστολερας αποσυρθηκε ολο τετοιανοι εχετε...ε σιγα

jack the ripper
13-07-2010, 20:15
αααα.
ε καλα ναι..απλα φετος επειδη περυσι μας πηγαν ολα καλα ειπαμε μηπως δουμε καλυτερες μερες.. αλλα @@

Nasum
13-07-2010, 20:39
http://img704.imageshack.us/img704/7898/002konstantopoulosnikos.jpg

Abruzzi
13-07-2010, 20:54
http://img824.imageshack.us/img824/7422/48418752.png

nothingman
13-07-2010, 21:47
κάτσε τώρα στο ίδιο τραπέζι με το χαφιέ της χούντας Κίτσιο.

Entrancemperium
13-07-2010, 22:22
Eντωμεταξύ εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι αυτός ο άμπαλοςπουτάναςγιος είχε κάποτενες δηλώσει γαύρος;
Τέσπα, κατάφερε ο Τζίγκερ να γκρεμίσει με χαρακτηριστική ευκολια ότιιι μα όοοοοοοοοοοτι έκανε πέρυσι,
και μάλλον να ανοίξει πλέον περισσότερο απ'ότι το 2008 τους ασκούς του Αιόλου..
Φτάσαμε να ελπίζουμε σε κίνηση του Βγενόπουλου..
ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

carheart
13-07-2010, 22:27
Μια χαρά είναι ο Κίτσιος.

nothingman
13-07-2010, 22:31
ακούει και Μπούρζουμ έχω μάθει.

carheart
13-07-2010, 22:49
Δεν είναι και βουλευτής με το ΛΑΟΣ όμως. Μαλάκα.

Entrancemperium
13-07-2010, 22:57
Πόστο στον Κωνσταντίνου

Το πόστο του γενικού αρχηγού αναμένεται να αναλάβει ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο παλαίμαχος πορτιέρο του «τριφυλλιού» είναι ο επικρατέστερος για να πάρει τη συγκεκριμένη θέση.

Χαχαχαχαχαχα
Τζίγκερ τρέλανε μας τελείως, τι άλλο μπορεί να κάνει ο παλιόπουστας με συγκινεί, πόσο πιο απόπατος;
Καρούλιας ξέρω γω υπεύθυνος σκάουτινγκ κάνε κάτι ακόμα σωφερ μας, αντέχει η καμπούρα μας!
http://img.youtube.com/vi/LQ8Er7mea5A/0.jpg

carheart
13-07-2010, 22:59
Και Ζαβραδινό θα βάλει!

nothingman
13-07-2010, 23:02
*πατπατ*
νούμερο.

stam and the witches
14-07-2010, 06:14
Αν επρόκειτο για κανα πολιτικό που θα χα σε εκτίμηση, ίσως και να λεγα ότι έχουμε πολιτικό θέμα, με την έννοια της απαξίωσης, της σύνδεσης αριστερού πολιτικού με το βρωμόσκυλο Βαρδινογιάννη κλπ. Τώρα απλά λέω ότι θα μας γαμήσει και τον Παναθηναϊκό.

Raven Lord
14-07-2010, 09:46
http://62.1.2.102/newspapers/2010/7/14/DERBY_b.jpg

εμπρός για νέα μεγαλεία :?

KoiliaSamprela
14-07-2010, 10:03
κλεμμένο από αλλού

"Αυτό αυτό , αυτό είναι σωστό , ο Κύρκος ν΄αναλάβει τον Ολυμπιακό"

Dragonlord
14-07-2010, 11:12

http://2.bp.blogspot.com/_1yRx8DEK-Wo/TD1WcX1Bm_I/AAAAAAAABeg/Fnhyy_SvzS4/s320/cf80cebfcebbcf85cebcceb5cf84cebfcf87ceb9cebacf8ccf82.jpg

Entrancemperium
14-07-2010, 11:17
http://62.1.2.102/newspapers/2010/7/14/DERBY_b.jpg

Χαχαχαχαχαχα, δεν παίζει να έχει γραφτεί αυτό το πράγμα.. Πείτε μου ότι είναι photoshop! Πείτε μου ότι είναι photoshop!

Cookie Monster
14-07-2010, 11:51
Πεθαίνω

Kelldorain
14-07-2010, 12:10
Εκτόξευση ήθους λέει, είμαι στο πάτωμα. ΔΣ Σουπερλιγκας με τσακωμούς Μπέου-Κωνσταντόπουλου, βάλτε κάμερες.

Amnesiac.
14-07-2010, 12:49
Ακόμα πιο τέλειες ήταν οι δηλώσεις του. Μόνο για αύξηση σε μισθούς και συντάξεις δε μίλησε.

Γενικά ωραίο πράγμα να βλέπεις πρόεδρο αριστερού κόμματος να γίνεται υπάλληλος μεγαλοεπιχειρηματιών (λόγω φιλικών σχέσεων).

Entrancemperium
14-07-2010, 12:54
Έκκληση στον κύριο Βγενόπουλο.. Δώσε ρε έμπορα κάτι τις παραπάνω, και πάρε το παιχνιδάκι του Σωφέρ, χειρότερο πρόεδρο δε μπορείς να βρεις εσύ..
(χμμ Βεργής ίσως; Καντίρου;)

GG*
14-07-2010, 13:01

http://2.bp.blogspot.com/_1yRx8DEK-Wo/TD1WcX1Bm_I/AAAAAAAABeg/Fnhyy_SvzS4/s320/cf80cebfcebbcf85cebcceb5cf84cebfcf87ceb9cebacf8ccf82.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/664/paosyn.jpg

FIXED

Entrancemperium
14-07-2010, 13:12
το κολομπαρισμός γιατί έχω την εντύπωση ότι γράφεται με ω; :fear:

Raven Lord
14-07-2010, 13:40
πάντα on topic o gg :roll:

Phantom Duck
14-07-2010, 14:51
έντονες φημές ακόμα και από το ΣΥΝ λένε πράγματι ότι ο μπουχέσας είναι γαύρος.

ΟΚ χλωμό αλλά έτσι και...

Griffith
14-07-2010, 14:59
όλα καλά κι όπως παλιά.
ένας άσχετος ηλίθιος για πρόεδρος, οι γνωστοί τσάτσοι στα πόστα τους, ο προβληματικός μεγαλομέτοχος έχει τον έλεγχο και ο γκότζος για γελωτοποιός της αυλής.άντε να έρχονται και οι σέριτς να το καταλάβει και ο πιο χαζός.και οι επερχόμενες ξεφτίλες σήμα κατατεθέν του τζιγγεριακού της καρδιάς μας.
τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.

Magellan
14-07-2010, 15:20
ΔΣ Σουπερλιγκας με τσακωμούς Μπέου-Κωνσταντόπουλου, βάλτε κάμερες.
http://www.sport-fm.gr/article/282929

warlord mkII
14-07-2010, 15:30
Τζιγγεριακός 2010 - 11

Γκαλίνοβιτς

Σάριτς Χούλιο Σέζαρ Σαριέγκι Πόλακ (δεν έπαιζε εδώ αλλά έπρεπε να χωρέσει!)

Σαίνιο

Μάριτς Άντριτς

Καρβάλιο

Σίγκουρτσον Ιρισμέτοφ

ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ.

~ladykiller~
14-07-2010, 15:42
ΠΑΟ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1192790)

00i00
14-07-2010, 15:52
η καταστασις απαιτει επανασυστασις της ΝΟΠΟ...και τους τεσσερεις
Κοστελε γυρνα πισω

Dragonlord
14-07-2010, 17:27
Παιδιά εμένα σταρχίδια μου η μπάλα και ο πάο, αλλά από αυτό μπορεί να βγει κάτι καλό, να ξεφτιλιστεί κι άλλο ο συνασπισμός μέχρι να βαρέσει εντελώς διάλυση. Το μέλλον της αριστεράς είναι στα χέρια σας.

carheart
14-07-2010, 17:44
Δεν νομίζω πως ο Συνασπισμός μπορεί να ξεφτιλιστεί επειδή ένα πρώην μέλος του χρίστηκε πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ψάξου. Για το αντίθετο λέμε τόση ώρα.

Dragonlord
14-07-2010, 17:50
Ας διαλυθεί κάτι τέλος πάντων, βαριόμαστε.

http://1.bp.blogspot.com/_bZKCbptoflo/TD3MUlPjVGI/AAAAAAAAFUQ/7PEogYAFEss/s1600/image001.jpg

00i00
14-07-2010, 17:53
μπορεις παντα να καμνεις μια επιτροπη κατοικων

ρηξικελευθη

Dragonlord
14-07-2010, 17:57
Θα σου απάνταγα ΚΑΥΣΤΙΚΑ αλλά δεν αισθάνομαι αρκετά σκατόψυχος σήμερα.

00i00
14-07-2010, 18:07
ελα κανε την υπερβασις...αιντε και ειμαι και σουρας

Dragonlord
14-07-2010, 18:11
μπα, πίνεις;

00i00
14-07-2010, 18:15
συμβαινει
οπως και τα προβληματα

θα καμνομε καμια επιτροπη για θα μαλακιζομαστε?

chris_boss
15-07-2010, 02:58
Εξαιρετικά τα νέα και δεν κάνω πλάκα. Η δεύτερη καλύτερη επιλογή.

ΥΓ. Το μέλλον της αριστεράς είναι στ' αρχίδια μας

asimoulis
15-07-2010, 04:58
πάντως ο θεσμός του προέδρου δεν έχει πουθενά ξεφτιλιστεί τόσο πολύ. κάτι σαν αυτοφωράκιας. δεν μιλώ για πατέρα.

Tyler_Durden
15-07-2010, 10:59
Εξαιρετικά τα νέα και δεν κάνω πλάκα. Η δεύτερη καλύτερη επιλογή.

για πες πως το βλέπεις

για την επιλογη κωνσταντόπουλου ακόμη δεν πιστεύω οτι είναι πραγματικότητα και οτι δεν μας κάνει πλάκα ο σωφέρ.

scarecrow
15-07-2010, 11:31
για την επιλογη κωνσταντόπουλου ακόμη δεν πιστεύω οτι είναι πραγματικότητα και οτι δεν μας κάνει πλάκα ο σωφέρ.

Η αλήθεια είναι ότι σκέφτεται τον Φώτη Κουβέλη.

jack the ripper
15-07-2010, 11:36
ας πουμε οτι ερχεται ο γκαλας...πως σας φαινεται?

chris_boss
15-07-2010, 11:37
Δε λέω ότι απαραίτητα προσφέρει κάτι σημαντικό αλλά πλέον είδε και ο πιο τυφλός (λέμε τώρα) ότι η οικογένεια Β λειτουργεί τέρμα υποκριτικά και ασόβαρα. Έχω φίλο που μέχρι τώρα έλεγε πως ο Τζίγγερ είναι γάτα(!). Προχθές, παραδέχθηκε ότι "έκανε μαλακία". Η μάνα μου έκανε facepalm όταν της το είπα. Ο πατέρας μου αναρωτήθηκε αν πρέπει να τη δείρει, ακολουθώντας το παράδειγμα του νεου προέδρου.
Στο γνωστό φόρουμ ειπωθηκε το "η πραγματικότητα ξεπέρασε τη φαντασία". Γεγονός. Δες τους απίθανους που εμφανίστηκαν στο τόπικ.
Η καλύτερη επιλογή φυσικά θα ήταν ο ίδιος ο Τσίγγερ. Με επιφυλάξεις κι ο Κωστάκης ο Καραμανλής αλλά αυτός δε βρίσκεται σε δικαστική κόντρα με το Βγενόπουλο, οπότε δεν τους βόλευε.
Γενικά, παρότι τα διαρκείας που εχουν πωληθεί είναι λιγότερα από τα μισά από αυτά που ανακοινώνονται, φοβόμουν τις αντιδράσεις ιθαγενών στα καθρεφτάκια Γκοβού και ΧΑΜΜΕΡΚΙΛΛΕΡ.
Δεν ξέρω αν ήταν ένας τρόπος να περάσει στο ντούκου η δήλωση για επικείμενο δεύτερο δανεισμό. Είναι να χτυπάς το κεφάλι του νάθινμαν στον τοίχο. Οι τύποι για 30 χρόνια έβαλαν λιγότερα από όσα έβαλαν οι χθεσινοί αλεξιπτωτιστές σε 2 και μόλις τελείωσε το παραδάκι, παίρνουν δάνεια από δικές τους τράπεζες για να κρατήσουν εξαρτημένο τον Παναθηναϊκό. Πόσα ακόμα τέτοια να έχουν κάνει όταν ήταν μόνοι τους στην ΠΑΕ και δε λογοδοτούσαν σε κανένα; Περιμένω τη 2η μεγάλη μεταγραφή ελεύθερου για να αρχίσουν τα ξεπουλήματα. Αν και ήδη ακούγονται ψίθυροι για το πως έγινε η πρώτη.

edit: μαλακία είπα στην πρώτη πρόταση τελικά

Raven Lord
15-07-2010, 11:39
η ηλικία είναι ύποπτη. κατά τα άλλα μ'αρέσει και έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. πιστεύω, πάντως, ότι έχει την προσωπικότητα να κάνει τη διαφορά και 2 καλά χρονάκια τα έχει. βέβαια, είχε κάτι μικροτραυματισμούς φέτος.

Tyler_Durden
15-07-2010, 11:51
ε ναι, απο την λογική οτι "συνάσπισε" κι άλλο κόσμο εναντίων του (όπως έγραψε και το goal), ναι ήταν καλή επιλογή. εν τω μεταξύ να σημειώσουμε οτι η οικογένεια του γιαννάκη την περασμένη βδομάδα έσκασε 250 μύρια για να αγοράσει το ελληνικό παραρτημα της Shell και να προστεθεί κι αυτό στην Motoroil. Έτσι να δούμε με το πόσο τους λείπουν στην πραγματικότητα τα 5Μ που δανείστηκαν....Τέσπα. Ας μπει πρόεδρος στον γαυρο ο Μητσοτάκης μήπως δούμε καμια άσπρη μέρα...

chris_boss
15-07-2010, 11:55
Ύποπτη η ηλικία του Μητσοτάκη αλλά 2 χρονάκια δρακουλίασης τα έχει στο χαλαρό.

jack the ripper
15-07-2010, 11:56
σειταριδης κλευτον ματος πουλο λεει και ακολουθει ρουκαβινα...
οκ γιατι οχι...βεβαια ουτε ενα ευρω δε μας βλεπω να παιρνουμε αλλα οκ..

οσο αστειο και να σας φανει προτιμουσα να φερναμε ονιεγου παρα γκαλας... σαφως και εχει την εμπειρια και τις παραστασεις για να δεσει η αμυνα αλλα κατι δε μου καθεται ... ισως ειναι η ηλικια ισως οτι εχουμε δημιουργησει γαλλικη παροικια...δεν ξερω

Tyler_Durden
15-07-2010, 12:03
Εγώ να πω την αλήθεια, αν δω και τον γκαλάς να έρχεται (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ απο το βασικό κορμό της ομάδας) νομίζω οτι θα έχουμε την πιο τούμπανη απο πλευράς ρόστερ ομάδα που είχαμε ποτέ τα τελευταία 10 χρόνια. Φυσικά αυτό ίσως να μην σημαίνει ουσιαστικά τίποτα, καθώς μεγαλύτερο μπουρδέλο στα διοικητικά και πιο απροστάτευτη παρασκηνιακά η ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι.

Raven Lord
15-07-2010, 12:18
και ονιέγου είναι καλή επιλογή λόγω ηλικίας και σωματοδομής, αλλά γκαλάς είναι σε άλλο επίπεδο. τεσπα, έτσι κ αλλιώς πρέπει να "βγουν" κιόλας για να μπορούμε να συζητάμε. μπορεί να μην ακουμπήσουν καν. θεωρητικά, λοιπόν, αυτά.

για τα διοικητικά, μ'αρέσει που το συζητάμε. ο ΠΑΟ είναι τσιφλίκι των βρδινιγιαννέων .- και οι υπόλοιποι επικοινωνιακά έχασαν πόντους με τη σαπουνόπερα που πρωταγωνίστησαν με αποτέλεσμα να αποδυναμωθούν. φτάσαμε σε σημείο να ξαναπεριμένουμε τη στραβή για να γίνει κάτι. τεσπα, μπάλλα να δούμε κ στα @@ μου βαρδινογιανναίοι και βγενόπουλοι.

jack the ripper
15-07-2010, 12:24
kai on topic...proskyniste:

http://www.youtube.com/watch?v=SJ7usn3LOMs&feature=player_embedded

Raven Lord
15-07-2010, 12:24
εχεχεχχεχεχε :touched:

Dragonlord
15-07-2010, 20:42
http://i789.photobucket.com/albums/yy172/eos_syriza/proedrosglastra.gif

(σόρι, δεν μπορώ να σταματήσω, έχουν τρελό ΧΑΒΑΛΕ!!)

KoiliaSamprela
15-07-2010, 22:42
http://i789.photobucket.com/albums/yy172/eos_syriza/proedrosglastra.gif

(σόρι, δεν μπορώ να σταματήσω, έχουν τρελό ΧΑΒΑΛΕ!!)

Dragonlord
17-07-2010, 13:08
Δε θα το ξεπεράσω ποτέ τελικά :mrgreen:

Κατά τη χθεσινή προγραμματισμένη επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, ο 68χρονος νομικός και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο εκφράζοντας παράλληλα «τη βεβαιότητά μου ότι θα πετύχουμε». Επιπλέον προέτρεψε τους άσους του Τριφυλλιού να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους «και να ξέρετε ότι η μπάλα παίζεται στο γήπεδο. Οσοι επιχειρήσουν παιχνίδια παρασκηνίου να είστε σίγουροι ότι θα με βρουν απέναντί τους. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να πειράξει τον Παναθηναϊκό» ξεκαθάρισε ο νέος πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, ενώ στη συνέχεια χαιρέτησε τους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή προετοιμασία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artId=343667&dt=17/07/2010#ixzz0tvtrpwUW

http://asset.tovima.gr/assetservice/Image.ashx?c=15251106&r=0&p=0&t=0&q=100&v=1&s=1&w=1000

jack the ripper
21-07-2010, 20:12
εκλεισε ο φερναντεζ..ψιλοαχρειαστη μεταγραφη για μενα αλλα οκ

Raven Lord
21-07-2010, 20:35
ο καρνέζης θα πάει σε ομάδα όπου θα παίζει και ο γκαλίνοβιτς έχει το γνωστό πρόβλημα, αν δε φύγει οπότε...

jack the ripper
21-07-2010, 20:54
αν φυγει οντως ο καρνεζης δεν το συζητω..απλα καπου πετυχα σημερα οτι παιζει να φυγει ο γκαλινοβιτς και να μεινει καρνεζης..που οσες φορες τον εχω δει φαινεται αξιολογος κιπερ..

attila
21-07-2010, 21:02
ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ
ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΒΑΛΕ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ

Sotos_The_Tequiler
21-07-2010, 21:28
:rofl:

Abruzzi
21-07-2010, 23:30
εκλεισε ο φερναντεζ..ψιλοαχρειαστη μεταγραφη για μενα αλλα οκ

να σου θυμισω τι εγινε περυσι με στανταρ λιεγης;
o τζορβας μας βγηκε,οκ.αλλα μπακ απ για ωρα αναγκης δεν υπαρχει.

jack the ripper
21-07-2010, 23:34
χαχα δυστυχως το θυμαμαι χαρακτηριστικα :/ αν φυγει ο καρνεζης τοτε ναι οκ αναγκαστικα θελουμε τον φερναντεζ..αν ομως εχουν αποφασισει να μεινει..τοτε δεν πιστευω ποια οτι ηταν και τοσο αναγκαια μεταγραφη και οτι ο καρνεζης ειναι τοσο αχρηστος

Raven Lord
22-07-2010, 00:24
ακούγεται ότι θα φύγει καρνέζης (δανεικός) για να πάρει παιχνίδια και παίζει να φύγει κ ο γκαλίνοβιτς. οπότε μένει ο ραντοβάνοβιτς 3ος.

jack the ripper
22-07-2010, 00:25
αν ειναι ετσι οκ λογικο

Raven Lord
22-07-2010, 00:28
βέβαια από την άλλη μιλάμε για λογική σε ομάδα με πρόεδρο τον κωνσταντόπουλο! :P
ούτε μια κανέλλη να γουστάρουμε :(

Tyler_Durden
26-07-2010, 20:49
Απο το φιλικό με την Μάινζ:

36' ΤΟ 0-1: Άσχημο γύρισμα του Βύντρα στον Τζόρβα, αυτός δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά, ο Μπαμπαγκίτα καραδοκούσε και σε κενό τέρμα σκόραρε

καλή χρονιά.

jack the ripper
26-07-2010, 21:26
επισης κατι πιο χαρακτηριστικο:

53' Γύρισμα Καραγκούνη από το κέντρο, με την μπάλα να πηγαίνει προς τα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ο Τζόρβας την τελευταία στιγμή κατάφερε να διώξει.

ari-m
27-07-2010, 10:52
επισης κατι πιο χαρακτηριστικο:

53' Γύρισμα Καραγκούνη από το κέντρο, με την μπάλα να πηγαίνει προς τα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ο Τζόρβας την τελευταία στιγμή κατάφερε να διώξει.

einai arxi akomi, 8a strwsei i omada, tin epomeni fora 8a to karfwsei ....

warlord mkII
27-07-2010, 11:36
Νταξ τις είδα τις φάσεις στη τηλεόραση και τρολολολολολολ!!! Είναι κρίμα να μπορείς να κατεβάσεις Ζιλμπέρτο Κατσουράνη Γκοβού Λέτο Νίνη Σισέ από κέντρο και μπρος και πίσω να έχεις καλύτερο παίχτη τον .... Καντέ!!
Ρε γαμώτο δεν είναι ανάγκη ο κεντρικός αμυντικός να είναι ο Γκαλάς, ο Κρις ή ο Μαρτσένα.. Αρκούσε ένας καλός στο ψηλό παιχνίδι, σοβαρός και σταθερός. Δηλαδή όχι ο Μπουμσόνγκ!

jack the ripper
28-07-2010, 12:19
παιζει να την κανει ο ζιλμπερτο λεει..
μαλιστα...η αληθεια ειναι οτι ηταν ο στυλοβατης του κεντρου περυσι....εκπληκτικη χρονια πραγματικα..θα ειναι απωλεια..βεβαια απο την αλλη ηταν μια χρονια που με μουντιαλ πρωταθλημα ευρωπη δεν εχει ξεκουραστει καθολου..και με δεδομενο οτι ειναι 34(ε?) δεν ειναι και ασχημη κινηση αν γινει το σωστο deal...

Raven Lord
28-07-2010, 12:20
ανάλογα τι θα φέρουν στη θέση του. αν φύγει

jack the ripper
28-07-2010, 12:25
ε ναι εννοειται...και εγω δεν το εχω σιγουρο οτι θα την κανει....η προταση που εχει ακουστει και καλα οτι εγινε δε μου γεμιζει και πολυ το ματι..βεβαια ο κλεμπερσον δεν εχω ιδεα σε τι κατασταση ειναι και τους αλλους ουτε που τους ξερω

jack the ripper
28-07-2010, 13:21
μακαρι να βγω ψευτης αλλα βλεπω να αποχωρει ε..λεει θα δωσει συνεντευξη τυπου στις 20:00...
<< Ο αρχηγός της "σελεσάο" θα μιλήσει στην πατρίδα του, το Μπέλο Οριζόντε, στις 14:00, όταν στην Ελλάδα το ρολόι θα δείχνει 20:00.

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει σχετικά με το ποια είναι η στάση του στην πρόταση της Φλαμένγκο, ωστόσο δημοσιογράφοι από την Βραζιλία επιμένουν ότι έχει αποφασίσει να την αποδεχτεί. Βέβαια η διαδικασία δεν είναι απλή, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και επομένως, χρειάζεται τη συγκατάθεση του.

Στη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Ζιλμπέρτο θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του και θεωρεί ότι ο κύκλος του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχεο ολοκληρωθεί. Λένε χαρακτηριστικά ότι ο τεχνικός διευθυντής της Φλαμένγκο, Ζίκο, δεν είπε στην τύχη όσα στη συνέντευξη Τύπου ότι ο αρχηγός αναζητά την επιστροφή του...>>

MaX Payne
29-07-2010, 21:13
για τον μαλακα το γιο του εκανε την δηλωση ο παυλος σημερα?

KoiliaSamprela
05-08-2010, 20:58
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα ο πρόεδρος για την νίκη επί της Ιντερ ...

:touched::touched::touched:

σε λίγο θα ξεχάσουμε και τα χάλια μας :pink::pink::pink:

jack the ripper
05-08-2010, 21:51
:touched: ε αφου δεν ξερει και τι αλλο να κανει ... ας κανει ετσι αισθητη την παρουσια του !

KoiliaSamprela
05-08-2010, 22:04
:touched: ε αφου δεν ξερει και τι αλλο να κανει ... ας κανει ετσι αισθητη την παρουσια του !

από την άλλη φυσικά είναι εκπληκτικό πόσο σκατάδες είμαστε σαν οπαδοί οι περισσότεροι , ο ένας μας ξινίζει , ο άλλος μας βρωμάει , ο ένας είναι υπερβολικά κύριος , ο άλλος λαμόγιο ... τελικά αυτοί είμαστε , αυτούς που μας αξίζουν έχουμε και τα ίδια για το μπουρδέλο που λέμε πρωτάθλημα :)

jack the ripper
05-08-2010, 22:09
εχεις απολυτο δικιο σε αυτο..βεβαια ο συγκεκριμενος δεν εχει καμια σχεση με μπαλα οποτε ειναι ενα ποιντ

Tyler_Durden
10-08-2010, 22:04
Η "νέα" μας εμφάνιση....

http://prasinanea.gr/football/article460307.ece/ALTERNATES/w620/emfanisi+nea.jpg

πρέπει να έχουν πέσει τρελές λιποθυμίες για την σύλληψη των καινοτομιών της καινούργιας φανέλας σε σχέση με την περσινή αλλά και την "επετειακή"....

α! καλως ήρθε πίσω το τζιγκερόχρωμα το κυπαρισσί :puke:

Entrancemperium
11-08-2010, 13:18
Η "νέα" μας εμφάνιση....

http://prasinanea.gr/football/article460307.ece/ALTERNATES/w620/emfanisi+nea.jpg

πρέπει να έχουν πέσει τρελές λιποθυμίες για την σύλληψη των καινοτομιών της καινούργιας φανέλας σε σχέση με την περσινή αλλά και την "επετειακή"....

α! καλως ήρθε πίσω το τζιγκερόχρωμα το κυπαρισσί :puke:
+10000

Για το μπούτσο όπως και η περυσινή. Πάιζει να είναι η μόνη τόοοοοοοοοσο συντηρητική ομάδα στον πλανήτη στο θέμα φανέλας! Ακόμα και η άλλη συντηρητικούρα (βλ. Milan) έχει τρομερές εμφανίσεις φέτος! Μπράβο adidas! :moutza:

Eulogy
12-08-2010, 10:38
re poios thn gamaei tin emfanish to cosmote na min fygei... :P

carheart
13-08-2010, 12:21
http://www.youtube.com/watch?v=9tZhkD4g4Hw#t=1m23s

KILLER

KoiliaSamprela
13-08-2010, 12:41
καλό είναι το φιλικό να το δείτε σαν ξεμούδιασμα ...
Η ομάδα έρχεται από υπερ ατλαντικό ταξίδι , και δεν νομίζω ότι αξίζει να βγει το παραμικρό συμπέρασμα

jack the ripper
13-08-2010, 12:52
ε ναι..γιατι εχουν τυχει χρονιες που βλεπεις ομαδα να γαμαει στα φιλικα και μετα να σερνεται..μονο καποιες ενδειξεις για το πως θα παιζει η ομαδα μπορεις να παρεις..
σε μια εβδομαδα με τζενοα και μετα με ξανθη θα μπορουμε να πουμε κατι πιο συγκεκριμενο..
παντως πρεπει να αποκτηθει επιθετικος..και οχι τελειως της πλακας..δλδ η καλυτερη λυση ειναι καποιος νεος σχετικα νορμαλ τιμη ο οποιος φετος θα παρει λιγα παιχνιδια στα ποδια του..γιατι αν ο σισσε κανει μια νορμαλ χρονια τοτε ειμαι κατα 90% σιγουρος οτι του χρονου θα την κανει...και προφανως δε γινεται να τη βγαλεις μονο με σισσε επιθεση(ο πετροπουλος που μου αρεσε γενικα δεν ξερω γιατι σερνεται τωρα τελευταια)

KoiliaSamprela
13-08-2010, 12:54
εντάξει , είδα και το βιντεάκι του καρχαρτ .... :touched:

jack the ripper
13-08-2010, 12:58
παντως την κανει την πασα με ανετο στυλ ε :touched:

GG*
14-08-2010, 02:43
αρχιζει να κανει αποσβεση το hummer

Nasum
21-08-2010, 15:22
Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε ξεκάθαρο με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι χρειάζεται επιθετικό και ότι δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου στα προπονητικά διπλά και με αυτό τον τρόπο έβγαλε "οφσάιντ" τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος την Παρασκευή, είχε δηλώσει πως αν ο Μάντζιος παραμείνει στην ομάδα θα υπολογίζεται από τον 45χρονο τεχνικό.

:pink:

Raven Lord
21-08-2010, 15:27
δυστυχώς, δεν τον βλέπω καλά το νιόπλια :?

Kelldorain
21-08-2010, 15:38
E έχει μέχρι την παρέλαση, εξάλλου είναι ώρα για τον μεγάλο Σπύρο Λιβαθηνό να επιστρέψει στους πάγκους που τόσο αγάπησε.
Πάντως επος συνέντευξη Γόντικα, ειδικά το "θα 'ναι ευχάριστος πονοκέφαλος να 'ρθει πρόταση για το Σισέ απ' τη Ρεάλ" :touched:

jack the ripper
21-08-2010, 15:44
pink στον νιοπλια :pink:
νταξ συνεντευξη γοντικα λες και ακουγα υπουργο οικονομικων ε....
εχει να πεσει πολυ κραξιμο αυριο...στανταρ αυτο..μαλακια βεβαια γιατι ναι μεν τα εχει κανει πουτανα ηδη ο τζιγκερ αλλα κριμα να μπαινεις στη νεα σεζον με μουρμουρες..

Nasum
21-08-2010, 15:46
E έχει μέχρι την παρέλαση, εξάλλου είναι ώρα για τον μεγάλο Σπύρο Λιβαθηνό να επιστρέψει στους πάγκους που τόσο αγάπησε.
Πάντως επος συνέντευξη Γόντικα, ειδικά το "θα 'ναι ευχάριστος πονοκέφαλος να 'ρθει πρόταση για το Σισέ απ' τη Ρεάλ" :touched:

Χαχαχαχαχα,τουλάχιστον ο Πίπης έχει βρει ήδη αντικαταστάτη.

http://www.levadiakos.gr/wp-content/uploads/2009/10/BARKOGLOU-GEORGE_4_.gif

Εξάλλου,μεγάλος θεός ο Πόντικας.Πρεσβεύει ότι ακριβώς και το αφεντικό του.

εδιτ @ Tζακ:Τι μουρμούρες ρε μαλάκα,οι άνθρωποι είναι τραγικοί και αντιπαναθηναικοί.
Σου λέει ο κόουτς:
-Θέλω Κρις
Του απαντάνε:
-Θέλε
-Θέλω Γκαλάς
-Θέλε
-Θελω Nέμεθ
-Θέλε
-Δεν θέλω Μάτζιο
-Θα τον έχεις

Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου.Ο πορτογάλος Γκότζος μου έχει τρία κινητά για να προλαβαίνει να κλείνει παίχτες,ο Πόντικας μιλάει σε φοιτητές οικονομικών και ο Κορμοράνος επικοινωνεί με τους παίχτες μέσω MSN.
Είναι καταραμένη αυτή η ομάδα.-

jack the ripper
21-08-2010, 15:57
ρε μαζι σου..και προφανως ο τζιγκερ τα αξιζει ολα αυτα..γιατι οκ ειπαμε οικονομικη σταθεροτητα θελει αλλα το γαμησε τελειως..οταν εισαι προεδρος σε μια γαμημενη ομαδα πρεπει να σαρεσει να εισαι εκει και να σπρωχνεις κανα φραγκο που και που..το ποιντ μου ομως ηταν οτι οι μουρμουρες φοβαμαι μην επηρεασουν την ομαδα..προφανως στα παπαρια μου για διοικηση και τζιγκερ κια κωνσταντοπουλους και τον μπουλουκο τον φρειτας

JnB
21-08-2010, 16:49
Αυτά πάντως γίνονται και αλλού (http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/98444-πάρε-επιθετικό-από-τα-δεύτερα)

jack the ripper
21-08-2010, 16:51
Οι Blancos έχουν ήδη δαπανήσει 74 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, με τους Μεσούτ Οζίλ, Σάμι Κεντίρα, Ανχελ ντι Μαρία, Πέδρο Λέον, Σέρχιο Κανάλες και Ρικάρντο Καρβάλιο να μετακομίζουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και οι διοικούντες τον σύλλογο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ρίξουν κι άλλο χρήμα στην αγορά παρά την επιθυμία του «Μου» για ένα Νο9.

δεν ειναι το ιδιο :P και η λεξη κλειδι δεν ειναι τα λεφτα(ειπαμε διαφορετικα δεδομενα)...αλλα το ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ..εμεις μεχρι τωρα δωσαμε 500κ ε...αυτο ηταν το τρανσφερ μπαντζετ ως τωρα..

JnB
21-08-2010, 17:01
Ε κάνει έξυπνες κινήσεις ο τζίγγερ, αγοράζει ελεύθερους :P

Nasum
21-08-2010, 19:08
Ο Τζίγκερ δεν αγοράζει."Δανείζεται".

atom_smasher
22-08-2010, 17:47
αμαν γαμω με τον μαλακα τον τζιγγερ δεν παει να παιξει με κανα μουνακι παλι;οχου

εντιτ: δευτερο ωχ...αν και δεν ξερω αν πρεπει να μπει εδω 'η στο πολιτικς. ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ προεδρος; ο γνωστος του Συνασπισμου; παμε καλα; τι ξεφτιλικια ειναι αυτα

comma.divine
22-08-2010, 20:21
παίζει κανά λινκ να δούμε το ματσάκι σήμερις?

Entrancemperium
22-08-2010, 20:23
παίζει κανά λινκ να δούμε το ματσάκι σήμερις?

jack the ripper
22-08-2010, 20:28
http://www.greektvlive.net/live-alphagammaomeganuepsilonsigma-sigma942muepsilonrhoalpha.html

twra paizei kati italika
na doume

redeemer
22-08-2010, 20:34
Πραγματικά δεν ξέρω αν θέλω να το πάρουμε το κατσαρολικό φέτος.

Αφενός γουστάρω ενα 2ο σερι,αφετέρου δε θέλω να δω τη γάγγραινα να καρπώνεται μια επιτυχία και να πατάει σε αυτή μετέπειτα.

jack the ripper
22-08-2010, 20:35
φευγουν κομματια απο το γηπεδο λεει :touched:

comma.divine
22-08-2010, 20:36
αρχίδια ε? θενξ πάντως

jack the ripper
22-08-2010, 20:36
nai :/ radiofwno evala twra

jack the ripper
22-08-2010, 20:56
παει ο σισσε :/
παμε ρε πετροπουλε βασικε φορ \μ/

redeemer
22-08-2010, 21:16
ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

jack the ripper
22-08-2010, 21:19
http://img52.imageshack.us/img52/3232/55778536.png

Nasum
22-08-2010, 21:36
3 βδομάδες έξω ο Σισέ.
Μπάρκογλου ήρθε η ώρα σου.
Γαμώ τα πάντα.Πάω να παίξω μάνατζερ.

Edit:Ευτυχώς όμως εδώ που τα λέμε.Θα περάσει ο πονοκέφαλος του Πόντικα.

jack the ripper
22-08-2010, 21:40
^

ακουω στο ραδιο....ειχε χαλασει το συστημα ποτισματος...το χορταρι 2 μερες αποτιστο στον καυσωνα...και κανεις δεν ενημερωσε απο το γηπεδο....
ωραια

Nasum
23-08-2010, 01:05
Ενοχλημένος από τα συνθήματα εναντίον της ιδιοκτησίας της "πράσινης" ΠΑΕ, τα οποία ακούστηκαν από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Τζένοα εμφανίστηκε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης... "Δηλητηριάζουν τον κόσμο αυτοί που τους βάζουν και λένε τέτοια συνθήματα".

Τάδε έφη Μούμια.

http://www.novasports.gr/media/70974.jpg

jack the ripper
23-08-2010, 01:05
αχαχαχχχαχαχαχ

redeemer
23-08-2010, 01:36
E τι θα λεγε ο γέρος,κόντρα στα οικογενειακά συμφέροντα να πάει;

KoiliaSamprela
23-08-2010, 08:06
αν μπορεί κάποιος τα συνθήματα για τον Κωνσταντόπουλο , νομίζω θα είναι :touched:

jack the ripper
23-08-2010, 17:39
http://www.youtube.com/watch?v=ReeVBtS6EV4&feature=player_embedded

..................

Tyler_Durden
23-08-2010, 17:49
προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις του παραπάνω βιντεο έχετε υπόψιν σας και αυτά τα 2 αρθράκια όμως ε:

http://www.leoforos.gr/editorial/2722/pou-nai-o-tziger

http://www.roulalades.gr/article/%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83

jack the ripper
23-08-2010, 18:08
κανεις δεν τρελαινεται προφανως για τον τζιγκερ(παρολο που πρεπει να παραδεχτουμε οτι δεν χρωσταμε κλπ) αλλα ειμαι της αποψης οτι ολα τα κραξιματα καλο ειναι να γινονται εκτος γηπεδου..ιδιως φετος που εχουμε γαμω τα ροστερ...ειναι κριμα να καθομαστε να ασχολουμαστε με το τι κραξιμο επεσε σε καθε αγωνα για τον τζιγκερ..

Tyler_Durden
23-08-2010, 18:22
Κοίτα μπορώ να καταλάβω την λογική που λες, αλλά καλώς ή κακώς, οι όποιες "ζυμώσεις" σε καλές ή κακές στιγμές μιας ομάδας, γίνονται μέσα στο γήπεδο. Για μένα απλά το στοίχημα είναι είναι αυτό λέει κάπου το ένα απο τα 2 άρθρα νομίζω: Να κερδίσει η 13 τον απλό κόσμο (έστω και τον καλοπροαίρετο "μυρωδιά" φίλο του ΠΑΟ που στο όνομα του "Πανω απ όλα η ομάδα" δεν σκαμπάζει ποιος πραγματικά την μικραίνει και της κάνει κακό) με το μέρος της. Απο κει και πέρα όταν για διάστημα ΕΝΟΣ καλοκαιριού ΜΟΝΟ έχεις τα εξής θέματα:
-πουστιές προς πατέρα
-σοκοφρειτας
-κωνσταντοπουλος
-γκαλας
-γάλλος βύντρα (ακα "το τραγούδι του (μεταγραφικού) μπαμ")
-κρις
-υφέρπουσες τρικλοποδιές γόντικα σε νόμπλια
-νεμεθ
-τάπητας

ε δεν είναι δυσκολο να μην θυμηθείς και 13 πρόσφατα χρόνια πλήρους τζιγγερο-αποχαυνωσης και παναθηναικής ξεφτύλας.... (ειδικά οταν προέρχεσαι απο μια υγιή χρονιά που οι θεμελιωτές της έχουν πουστικα εκδιωχθεί για να αναλάβουν και πάλι οι γνωστοί "ευεργέται"

jack the ripper
23-08-2010, 18:41
ναι ναι καταλαβαινω τι λες και στα θεματα που ανεφερες εχεις δικιο..απλα για να πω τη γνωμη μου:
-κωνσταντοπουλος λολ(μονο απο τη λογικη του να προωθησει τα του γηπεδου το καταλαβαινω)..βεβαια για να πω την αληθεια ο ανθρωπος δεν ειναι και προκλητικος οποτε τωρα τσαμπα τα ακουσε ετσι)
-φρειτας απλα λολ δεν ξερω τι κανει και γιατι προσληφθηκε
-εφημεριδες ειναι σιχαματα..δλδ η διαφορα ειναι εμφανης στη στηριξη μεταξυ εποχης πατερα και τωρα..
-για μεταγραφες δε με χαλασε τοσο οτι δεν πηραμε αυτους που ειπες..με χαλασε η κοροιδια του στυλ: εχουμε μπαντζετ 5εκ ευρω κλπ κλπ..και εχουν ξοδευτει τα 500..γιατι αν ελεγαν 5εκ και για μισθους ε λολ τοτε...
-πρεπει να παραδεχτουμε παντως οτι η οικογενεια εχει προσφερει κιολας.(προφανως δεν αναφερομαι στα τελευταια χρονια :P)
-ολοι θα θελαμε να ειχαμε στην μπαλα παραγοντες οπως οι γιαννακοπουλοι(δλδ που να αγαπανε την ομαδα και δεν δισταζουν να βαλουν το χερι οταν θελουν να τη βοηθησουν)
-μη θεοποιουμε το βγενοπουλο

ρεζουμε: αυτο που παρατηρω ειναι οτι υπαρχει πολυς κοσμος πλεον που αντι να ασχολειται με την ομαδα(που επαναλαμβανω το ροστερ ειναι πολυ καλο) καθεται και ασχολειται μονο με τον τζιγκερ...πχ χθες τραυματιστηκε ο σισσε: επι τοπου να κραξουν τον τζιγκερ που εφερε τον κεζο...δλδ πραγματικα φοβαμαι τι θα γινει στην πρωτη στραβη(και εχουμε και πολυ δυσκολο προγραμμα στην αρχη)

jack the ripper
23-08-2010, 21:06
γενικα εδω τα λεει ωραια:

http://www.leoforos.gr/blog/2773/etsi-den-pao-pouthena

MaX Payne
23-08-2010, 22:54
ρεζουμε: αυτο που παρατηρω ειναι οτι υπαρχει πολυς κοσμος πλεον που αντι να ασχολειται με την ομαδα(που επαναλαμβανω το ροστερ ειναι πολυ καλο) καθεται και ασχολειται μονο με τον τζιγκερ...πχ χθες τραυματιστηκε ο σισσε: επι τοπου να κραξουν τον τζιγκερ που εφερε τον κεζο...δλδ πραγματικα φοβαμαι τι θα γινει στην πρωτη στραβη(και εχουμε και πολυ δυσκολο προγραμμα στην αρχη)

φανταζεσαι καμια ηττα με γαυρο οακα τι εχει να γινει :touched:
αν αποτυχει φετο ε λογικα τελειωσε η πουστρο οικογενεια
μεγαλο το διλημμα

jack the ripper
23-08-2010, 22:57
αστα να πανε...ελπιζω να μη συνεχιστει ετσι η δουλεια αν και δυσκολο το βλεπω..μπονους:
http://www.contra.gr/Columns/CaesarSalad/285442.html

Tyler_Durden
24-08-2010, 13:58
κάθε μέρα και μια εκπληξη ο καρκίνος --> http://www.roulalades.gr/article/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81-%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BA

ΡΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ :moutza:

jack the ripper
24-08-2010, 14:01
:facepalm::facepalm::facepalm:

chris_boss
24-08-2010, 14:12
ποια 500κ ξοδεύτηκαν;

jack the ripper
24-08-2010, 14:14
μπουμσονγκ αν δεν κανω λαθος...πηρε 500 η λυον

chris_boss
24-08-2010, 14:19
κι ο τζίγγερ πήρε 700κ για ρουκάβινα και καμια 300αριά για ντέιβιντ. στο + είναι ο γαμιόλης και κάθεσαι και λες "έχει προσφέρει η οικογένεια". ό,τι έχει προσφέρει, το έχει πάρει πίσω θεμιτά ή αθέμιτα στο πολλαπλάσιο. ναι, μπορεί ο βγενόπουλος να μην είναι άγιος αλλά παραπάει αυτή η προπαγάνδα ήθους για τους γαμημένους που έκαναν περιουσία σπάζοντας το εμπάργκο της ν.αφρικής (ενδεικτικά)

Tyler_Durden
24-08-2010, 14:24
κι ο τζίγγερ πήρε 700κ για ρουκάβινα και καμια 300αριά για ντέιβιντ. στο + είναι ο γαμιόλης και κάθεσαι και λες "έχει προσφέρει η οικογένεια". ό,τι έχει προσφέρει, το έχει πάρει πίσω θεμιτά ή αθέμιτα στο πολλαπλάσιο. ναι, μπορεί ο βγενόπουλος να μην είναι άγιος αλλά παραπάει αυτή η προπαγάνδα ήθους για τους γαμημένους που έκαναν περιουσία σπάζοντας το εμπάργκο της ν.αφρικής (ενδεικτικά)

βάλε τα προβλεπόμενα για την εισοδο στο CL + το μερίδιο που θα έπαιρνε ο παοκ....

εν τω μεταξύ εκλεισε οριστικά νεος προεδρος SL ο μαρινακης και αντιπροεδρος ο μποροθρυλος

Tyler_Durden
24-08-2010, 14:31
http://contra.gr/press/newspapers/23062010/derby_l.jpg

http://contra.gr/press/newspapers/25062010/derby_l.jpg

http://contra.gr/press/newspapers/13072010/derby_l.jpg

κατα τα άλλα "τριβει τα χερια του ο μαρινακης" ενω το μουνι χτενίζεται...

http://contra.gr/press/newspapers/24082010/derby_l.jpg

jack the ripper
24-08-2010, 14:38
ναι το θεμα ειναι ομως και(για φετος μιλαμε) συνολικα σε τι κατασταση ειμαστε...δεν με ενδιαφερουν εκθεσεις ντελοιτ κλπ αλλα οταν βγαινει ο θανασης και λεει οτι η κατασταση ειναι τραγικη...ε τοτε κατι δεν πηγαινε και πολυ ομορφα ε! γιατι τα λεφτα για τις μεταγραφες των 2 τελευταιων ετων ηταν παρα πολλα...το ξεραμε οτι ολοι φετος θελανε να ειναι πιο μαζεμενα τα οικονομικα! ολοι το λεγανε(μοναδικη εξαιρεση ο βγενοπουλος νομιζω)...
Κακα τα ψεματα δεν ειναι ο προεδρος που αγαπαει την ομαδα...Δεν πηγε στο πρωτο ματς και γενικα στα @@ του..και εγω θα ηθελα αλλον...αλλα πες μου ποιον? ο βγενοπουλος τι κανει?

Συνολικα γιατι θα βγει και οτι ειμαι υποστηριχτης του...
Ο καπετανιος ειχε προσφερει δεν μπορεις να πεις οχι... Ο τζιγκερ τα εχει κανει σκατα..δεν ξερει απο μπαλα και δεν το κατεχει...τα οσα γινονται σε διοικητικο επιπεδο ειναι ΤΡΑΓΙΚA...αλλα να κραξω για μεταγραφες δε θα το κανω

chris_boss
24-08-2010, 15:02
Απίστευτος είσαι. Που κολλάει ο Βγενόπουλος που ήταν απλός μέτοχος-χρηματοδότης; Άμα είναι έτσι, ο Παύλος τι κάνει; ο Θανάσης; ο φούφουτος;
Μαλακίες είπε ο Θανάσης και θα έπρεπε να το ξέρεις. Η έκθεση έλεγε για συσσωρευμενες ζημιές από το 79 που έχουν ήδη καλυφθεί και πιθανές ζημιές από στοιχεία που έδωσαν οι οικονομικοί σύμβουλοι της παε. Μαγειρέματα δλδ. Μαζεμένα τα οικονομικά τα ήθελε το μπλοκ Βαρδηνογιάννη-Γιαννακόπουλου. Όλοι οι άλλοι (Βγενόπουλος, Δάβαρης, Ζολώτας, Νίκας κλπ) ήθελαν να συνεχιστεί η ίδια πολιτική. Γιατί να θες τον Παναθηναϊκό δέσμιο μιας οικογένειας και να μην υπάρχουν 20-30 επιχειρηματίες που θα βάζουν 1-2 εκατομμύρια το χρόνο. Και στην τελική, τι καλό πρόλαβες να ζήσεις από τους καρκίνους; εγώ το μόνο που πρόλαβα συνειδητά ήταν να διαλύουν την ομάδα του 96 και να αρνούνται να φτιάξουν γήπεδο.
Και γιατί να μην κράξεις για μεταγραφές (αν και συμφωνώ ότι είναι το λιγότερο, απλά είναι ενδεικτικό); 2 μεταγραφές καλές χρειαζόταν η ομάδα. τη μία την έκανε η προηγούμενη διοίκηση. Για τη μεταγραφή του αμυντικού σου παίρνει την 5η επιλογή, ενώ για αναπληρωματικό αριστερό μπακ ενα παιδάκι με 8 συμμετοχές στον ηρακλή τα 2-3 τελευταία χρόνια (ενώ είναι πασιφανές πόσο ανεπαρκής είναι ο σπυρόπουλος), για αναπληρωματικό τερμα δανεικό ξένο (!) και τυραννάς τον προπονητή με την ανικανότητα να κλείσεις μια ρεζερβα φορ ενω είχες τόσους μήνες.
Α και σου λεω πρόεδρο: αυτόν που είχαμε τα 2 προηγούμενα χρόνια.
Και αυτό που δε θα τους συγχωρήσω ποτέ είναι ότι αυτοί με έδιωξαν από τα γήπεδα στις αρχες της δεκαετίας

redeemer
24-08-2010, 15:03
Εχουμε κάνει κατα κάποιο τρόπο τις καλύτερες δυνατές μεταγραφές,αλλά πάντα με το μπάτζετ που είχαμε στη διάθεσή μας.

Ο Βγενόπουλος δεν ξέρω τι θα εκανε αμα αγόραζε είναι η αληθεια.Το μόνο που ξέρω είναι πως πρόκειται περί έξυπνου επιχειρηματία,αλλά ποιος εγγυάται ότι η ΠΑΕ δε θα αποτελούσε κομμάτι στο παζλ των επιχειρηματικών του πλάνων,αφήνοντας τη χωρίς ενίσχυση;

Tyler_Durden
24-08-2010, 15:14
ωπα. πιο μπάτζετ εννοείς ρε φίλε; τις 500Κ; αποδέχεσαι εσύ ενα τέτοιο μπάτζετ για τον ΠΑΟ την ώρα που 2 πόστ παραπάνω σου λέμε σε αδρες γραμμές τα πολύ βασικά καθαρά "χοντρα" έσοδα (χωρις φανέλες, χορηγούς κλπ); εδώ μόνο για τον Γκέρεμι που έφερε χθες η ΑΕΛ έδωσε 500Κ. ΠΑΟ είσαι γαμω την τρέλα μου όχι αεκ ή κανας εργοτέλης...

jack the ripper
24-08-2010, 15:19
-Αυτο που προσεφερε ο καπετανιος(με ολα τα αρνητικα βεβαιως οπως αυτο που αναφερεις) ηταν σταθεροτητα...δες την ΑΕΚ που καταντησε..
-Τον τζιγκερ σου ειπα οτι ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ..Θελω και εγω να φυγει! τοτε που ειχε γινει το συλλαλητηριο προσευχομουν που ηρθε αυτη η αγια μερα...ΑΛΛΑ οχι ρε δε θα κραξω για μεταγραφες..Τον ιωαννιδη τον προτεινε ο νιοπλιας ε...τερμα πχ εγω ειμαι της αποψης οτι δε χρειαζομασταν καν...το μεγαλο σφαλμα ηταν με τον αμυντικο που ηθελες να ειναι και αυτος που θα συμμαζεψει ολη τη γραμμη... αλλα για δες...επι 2 χρονια δεν ειχαμε παρει !!! ουτε τοτε εκραξα ουτε τωρα θα το κανω..
-τον βγενοπουλο τον ανεφερα γιατι ηταν αυτος που ειπε για αγορα της ΠΑΕ κλπ κλπ...θυμασαι τοτε οτι ο τζιγκερ του εδινε περιθωριο 2 μερες(γελαει ο κοσμος ποιος αγοραζει σε 2 μερες) και ο αλλος εβγαλε σωστα μια ανακοινωση οτι δεν γινονται τετοια πραγματα.. και μετα ΠΟΥΘΕΝΑ...

redeemer
24-08-2010, 15:20
Εννοείται πως ΔΕΝ το αποδέχομαι.Μίλησα για την αξιοποιήση του μπάτζετ που ήταν καλή,όχι για το μεγεθός του που ήταν αστείο.

Tyler_Durden
24-08-2010, 15:47
Ρε παιδιά, δεν είπε κανείς οτι ο Ιωαννίδης θα είναι για τον πούτσο ή οτι το τραγούδι του μεταγραφικού μπαμ (boom-song) θα βγει ντε και καλά αυτό που πολλοί φανταζόμαστε: ο βύντρα της Γαλλίας. Αλλωστε η ομάδα δόξα τω θεο έχει γερές βάσεις απο πέρισι(ακόμη). ΑΛΛΑ: Πέρα απο το μειδαμινό μπατζετ στις μεταγραφές που μην ξεχνάμε -οτι είναι και σημαντικό θέμα εντυπώσεων- έχουμε φάει την μια φάπα πίσω απο την άλλη. Γκαλάς, Κρις, Νέμεθ. Ενώ χαρη στα αρχίδια του Νόμπλια έχουμε γλυτώσει απο επιστροφή Μαντζιου, χάμερ-ντακόστα κλπ. Επίσης μεταγραφές δεν είναι μόνο παίρνω αλλά και πουλάω. Η τωρινή διοίκηση έχει προσλάβει έναν πρώην δημοσιογραφίσκο για μάναντζερ που επίσης ήθελε να φέρει πράμα απο τα καλάθια αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ απο τους κομμένους. Αντίθετα κινείται λες και είμαστε καμια Μπράγκα, για δανεισμούς, που ούτε καν πολλες φορές οι ομάδες που τους δέχονται, δεν πληρώνουν το 100% του συμβολαίου των παιχτών αυτών που τους δίνουμε πόσο μάλλον να μας δώσουν και φράγκα που τους δανείσαμε παίχτες!

Αν λοιπόν,εξ' αρχής είχαμε ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ αλλά και ένα σοβαρό μπάτζετ -δεν σου λέω εγω ΤΟ τρελό ποσό- θα μπορούσαμε να έχουμε ΔΙΩΞΕΙ σαβούρα ΕΙΣΠΡΑΤΤΩΝΤΑΣ, και να ΜΗΝ γελοιοποιούμασταν όπως στις παραπάνω περιπτώσεις. Φυσικά και με πιο ετοιμοπόλεμους παίχτες απο τον Ιωαννίδη που ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά και απο τον Πετρογκολ που καλώς ή κακως το παλικάρι δεν έχει τον τελευταίο χρόνο, παρά ελάχιστες συμμετοχές.

Υ/Γ: Όσο για τον καπετάνιο, μικρές λεπτομέρειες που μπορώ να πω είναι οτι ακόμη και όταν είχαμε αυτήν την "σταθερή διοίκηση" η ομάδα έπαιρνε πρωτάθλημα κάθε 3 χρόνια, κάνοντας μάγκες αεκάκια, παοκάκια, αελάρες κλπ ενώ για να θυμίσω και λίγο το παναθηναικό ποιόν του "πιστολά", το 2006 στα μπουζούκια με τον Ιμβριο χόρευε το "Περαία μου περαία μου" με την γνωστή εμετίλα στο τέλος των στίχων μπροστά σε κόσμο....

εντιτ: για την οικονομική "δυσμένεια" των βαρδινογιαναίων θυμίζω οτι τον προηγούμενο μήνα έσκασαν 250 Μ για την αγορά του ελληνικού παραρτήματος της Shell, ενώ στον ΠΑΟ παίρνουν δάνειο για να υπάρχουν "τρεχούμενα" 5Μ, και έχουν αναγκάσει το προηγούμενο "σπαταλο" καθεστώς να μην μπαίνει στις ΑΜΚ

Nasum
24-08-2010, 15:48
Mια χαρά τα λέει ο Κρις-μπος.
Και να προσθέσω ότι για ακόμα μια φορά το καρκινόσογο "άδειασε" τον προπονητή την περίοδο των μεταγραφών στα θέματα Γκαλάς-Κρις-Νέμεθ,όπως είχε γίνει παλιότερα με Σέρχιο(Μάνσο) και Βίκτορ Μουνιόθ(Σάλβα).
Κατά τα άλλα,το πρωτοσέλιδο του παλαμακίδα απεθύνεται για ακόμη μια φορά σε πανίβλακες.

@ Τάιλερ

Σοβαρά ρε συ,τι είναι ο Ιωαννίδης;Νυσάφι πια με τα ελληνικά ταλέντα 22 και 23 ετών.
Στα άλλα συμφωνώ.

ωπα. πιο μπάτζετ εννοείς ρε φίλε; τις 500Κ; αποδέχεσαι εσύ ενα τέτοιο μπάτζετ για τον ΠΑΟ την ώρα που 2 πόστ παραπάνω σου λέμε σε αδρες γραμμές τα πολύ βασικά καθαρά "χοντρα" έσοδα (χωρις φανέλες, χορηγούς κλπ); εδώ μόνο για τον Γκέρεμι που έφερε χθες η ΑΕΛ έδωσε 500Κ. ΠΑΟ είσαι γαμω την τρέλα μου όχι αεκ ή κανας εργοτέλης...

Το ταμείο της ομάδας δεν έχει έσοδα από φανέλες-μπλουζάκια-μπρελόκ.Η μπουτίκ ανήκει στη Μαριάννα.

Tyler_Durden
24-08-2010, 15:58
όχι ρε παιδί μου, νταξει να πάρουμε και ταλέντα γιατί όχι.
αλλά μη μου βάζεις (όχι εσύ - σχηματικα μιλάω) τώρα τον Ιωαννίδη σαν πρώτη λύση για αντι-σπυρόπουλο... Δηλαδή με τί παραστάσεις θα παίξει αυτό το παιδί CL, αν ας πούμε κι ο Σπυρόπουλος βγει οφ. εκει εστιάζω εγώ.

jack the ripper
24-08-2010, 17:06
ναι ταιλερ συμφωνω αλλωστε ειπα- με ολα τα αρνητικα-..οταν βλεπεις πως εχει καταντησει η αεκ το σκεφτεσαι..
τεσπα ιδιως μετα την τελευταια ακατανοητη κινηση του τζιγκερ θα πεσει ΠΟΛΥ κραξιμο...εφοσον δεν επηρεασει την ομαδα καλοδεχουμενο.

απο εκει και περα στα μεταγραφικα το εχω πει απειρες φορες οτι οι αλλαγες κατα βαση πρεπει να ειναι νεοι..αυτο με τις παραστασεις δεν το καταλαβαινω...αν ενας παιχτης ειναι καλος τοτε στα @@ του αν ειναι αγωνας CL ή οτιδηποτε...δεν εχουμε την πολυτελεια να φερνουμε για μπακ απ μεγαλους παιχτες οποτε πρεπει να κανουμε σωστες επιλογες απο μικρους ειτε ελληνες ειτε ξενους κατα προτιμηση..

Tyler_Durden
24-08-2010, 17:31
- γι' αυτό που λες αν το κράξιμο θα επιρρεάσει την ομάδα, δεν καταλαβαίνω πως ο gilberto ή ο cisse ή ο govou θα επηρρεαστούν απο τό "πουλα φύγε".

- τωρα σχετικά με την κατάντια της αεκ, μην συσχετίζεις την αεκ με τον ΠΑΟ ρε συ, ο ΠΑΟ ακόμη και στα χειρότερά του, αεκ δεν υπήρξε ποτέ. Κι αυτό δεν είναι θέμα διοίκησης. Είναι θέμα ειδικού βάρους του συλλόγου, που αρχίζει ΠΟΛΛΑ χρόνια πριν καν έρθει η οικογένεια στο προσκήνιο

τέσπα για να μην κουραζόμαστε, θεωρώ δεδομένο οτι όλοι αγαπάμε τον ΠΑΟ, απλά καμιά φορά ακόμη και πάνω στα πιο φαινομενικά "αθώα" και μικρά πράγματα το φίδι αφήνει αυγά. Καλό είναι να έχουμε λίγο το νου μας για το ποιος ευθύνεται, είτε ενεργητικά είτε ερήμην του, για δεκάδες άσχημες μέρες που μας γαμούσαν την ψυχολογία τα τελευταία 10 χρόνια. Ακόμη και οι "εμπρηστές" και οι "υβρεολόγοι" δεν νομίζω να είχαν καμια όρεξη να μπαίνουν σε μια τέτοια διαδικασία αν έβλεπαν ΥΓΕΙΑ στις κινήσεις αυτής της διοίκησης ακόμη και με λάθη. Και επι ενεργής πολυμετοχικότητας έγιναν σοβαρά λάθη αλλά προς θεού όχι το ένα πίσω απο το άλλο, όχι προκλητικά, και για κάθε ένα από αυτά η μετοχική ομάδα φρόντιζε να μας τονώνει το παναθηναικό "εγώ" με ΠΡΑΞΕΙΣ πολλαπλάσιες της σημασίας των όποιων λαθών, κι όχι να μπαίνει σε μια διαδικασία αντιπαλότητας με τον κόσμο, και να έχει φτάσει στο σημείο ακόμη και στην περίπτωση που κάνει 1 καλό να την υποπτευόμαστε γιατί στο παρελθόν έχει σκορπίσει 99 ασχήμιες...

jack the ripper
24-08-2010, 17:40
-το λεω μονο και μονο επειδη το ανεφερε εμεσα και ο νιοπλιας- που τον εκτιμω- στη συνεντευξη...κατα τα αλλα ειμαι ο πρωτος που θα πω να φυγει ο τζιγκερ γιατι οπως ειπες τα μαζεμενα λαθη που εχει κανει μας εχουν αγανακτησει ολους στο προσφατο παρελθον..και το σημαντικοτερο οτι δεν νοιαζεται και δεν αγαπαει την ομαδα σε αντιθεση με αλλους βλεπε πχ θαναση και τι εχει προσφερει σε μπασκετ και ερασιτεχνη

Raven Lord
24-08-2010, 19:04
το κουράζουμε το θέμα. εγώ βλέπω ότι έχουμε μια ομάδα με πολύ καλή βάση, στην οποία έχουν γίνει προσθήκες εκεί που χρειαζόταν πλην του επιθετικού και όλα τα άλλα πάνε κατά διαόλου από τότε που γύρισε ο καρκίνος στο προσκήνιο. απλά πράγματα. είμαι με τζακ στη φάση ότι δε θα μπω στη λογική ότι πρέπει να δωθούν ντε και καλά ένα σωρό εκατομμύρια για να φτιαχτεί η ομάδα - άλλωστε κ ο τζίγγερ έχει σκάσει λεφτά στο παρελθόν με τραγικά αποτελέσματα - αλλά δε μπορώ να βλέπω τη διοίκηση να υπονομεύει με κάθε τρόπο τον προπονητή - που δυστυχώς θα είναι ο πρώτος που θα την πληρώσει ελέω του γεγονότος ότι αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή Πατέρα - και γενικά ότι έχει χτίσει η προηγούμενη διοίκηση αυτά τα δύο χρόνια.

τους παίκτες που ήδη ήρθαν δεν τους κρίνω πριν τους δω, αλλά για τον ιωαννίδη θα διαφωνήσω. για μπακ απ είναι μια χαρά επιλογή και αν βγει off ο σπυρόπουλος (όχι και ανεπαρκής ρε κρις) σε σημαντικό ματς μπορεί να παίξει ο βύντρα ή ο καντέ αριστερά, αφού ο σεϊταρίδης δείχνει να επιστρέφει 100%. και ο γκοβού για ελεύθερος μια χαρά επιλογή είναι. με τον μπουμσονγκ θα δούμε. είναι ξεφτίλα όμως ο προπονητής να ζητάει ξεκάθαρα πράγματα κ να τον γράφουν τόσο κατάφωρα για να τον αναγκάσουν να φύγει ή να τον διώξουν με την πρώτη ευκαιρία.

κρίμα, πραγματικά, γιατί φέτος ήταν μεγάλη ευκαιρία να φτιαχτεί μια πολύ δυνατή ομάδα με ένα προπονητή ευέλικτο, ο οποίος δείχνει να έχει κερδίσει τους παίκτες. αν έμενε κ ο έμπεν... το οποίο πρέπει κ αυτό να χρεωθεί ως σοβαρότατο λάθος της νέας διοίκησης. παρότι ο τύπος ζήτησε πολλά λεφτά νομίζω η δουλειά του τα άξιζε. έτσι κ αλλιώς δεν ξόδεψαν κ πουθενά αλλού!

Amnesiac.
25-08-2010, 09:50
Όχι ότι με αφορά, αλλά τη στάση Γιαννακόπουλου πώς την εξηγείτε και πώς σας φαίνεται; Τη γουστάρετε, σας αφήνει αδιάφορους, θέλετε να πεθάνει;

Αυτός δεν ήταν παραδοσιακά "εχθρός" των Βαρδινογιάννηδων; Και δεν υπάρχουν και ιστορίες από το μακρινό παρελθόν για πουστιά των Βαρδινογιάννηδων όταν πήραν την ΠΑΕ;

Είναι εντυπωσιακό πάντως να βλέπεις την αλλαγή στη στάση της γιαννακοπουλοεφημερίδας.

Tyler_Durden
25-08-2010, 10:04
Για μένα οι Γιαννακόπουλοι σήμερα:

τράκης: του γαμιέται οτι έχει και δεν έχει,κομπλεξικό κακομαθημένο, μέγιστος κωλοτούμπας, και "μαγκάκι" με τα λεφτά και τα αρχίδια του θείου του και του μπαμπά του. Βασικό εργαλείο η φυλλάδα του για το ξήλωμα Πατέρα και λοιπών.

Παυλος: ιστορικά συνυπεύθυνος για όσα κάνει το βλαστάρι του ενώ εκείνος δεν πήρε ποτέ καν θέση. Ο Τζίγκερ πήρε τα πατήματα που ήθελε από τον Παύλο, σχεδόν ανεξήγητα στα μάτια των οπαδών του ΠΑΟ, καθώς είδε τον "θεό" να τακιμιάζει με τον μικρό ανίκανο ραλλίστα, και να κινδυνεύει να γίνει το ίδιο με αυτόν, βάζοντας ο ίδιος στον τορβά της υπονόμευσής την ίδια του την ΠΡΟΣΦΟΡΑ στο σύλλογο.

Θανάσης: συνεχίζει να είναι ψυχάρα και να είναι ο μόνος που δείχνει προς τα έξω οτι πονάει για την ομάδα. Ωστόσο λίγο οι "κακές" παρέες, λίγο η ηλικία (?) έχει βγάλει σε μερικά σημεία κάποιου είδους σύγχυση προς τα έξω, αναφορικά με το προς βλέπει αυτός τα πράγματα. Παρ΄ όλα αυτά το παραπάνω είναι το μόνο "κακό" πράμα που μπορεί να πει κανεις για τον θανασάρα.

ελπίζω να σε κάλυψα

Amnesiac.
25-08-2010, 10:09
Ναι αλλά γιατί ξαφνικά τόσες αγαπούλες με το Τζίγγερ;

Όχι ότι μπορεί να απαντήσει κανείς με σοβαρότητα σε αυτή την ερώτηση, σιγά με ξέρει ο απλός κόσμος τι και πώς, αλλά γενικά ποια είναι η αίσθηση σας;

MaX Payne
25-08-2010, 11:44
ισως εχει ο γιος φιλοδοξια να αναλαβει την ΠΑΕ και βλεπει οτι πιο ευκολα θα την παρει στο μελλον αν μεινει ο τζιγκερ παρα αν αναλαβουν πατεροβγενοπουλοι
ποιος ξερει και βασικα εχθροτητες σε τετοιο επιπεδο με τετοια συμφεροντα/λεφτα παραμεριζονται ευκολα οταν υπαρχει συμφερον θυμιζω δηλωση στηριξης πατερα σε τζιγκερ στο συλλαλητηριο οτι ¨"δεν προδιδω τους φιλους μου" και τωρα λεει τα χειροτερα
γενικα απαραδεκτη σταση παυλου και υιου

στα αλλα ακουσα σποτακι θα βγει ο Πατερας στον βεργη στο σεντρα :touched:

jack the ripper
25-08-2010, 14:00
συντονιζομαστε ολοι σεντρα

jack the ripper
25-08-2010, 20:54
Λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του Νικόλα Πατέρα, υπήρξε και η απάντηση του Γιάννη Βαρδιονγιάννη που κάνει λόγω για «ενορχηστρωτές της διχόνοιας».
:facepalm::facepalm:

Tyler_Durden
25-08-2010, 22:00
αναμένουμε αυριανό πρωτοσέλιδο τουλούμπα: "ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΧΑΣΤΕΣ, Ο Γ. Βαρδινογιάννης ξεμπρόστιασε τους υποκινητές της εσωτερικής υπονόμευσης"

και πρωτοσέλιδο ΚΙΤΡΙΝΗΣ : "ΝΤΟΡΤΙΑ ΤΖΙΓΓΕΡ, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναικού έπιασε την μάνα και τον...Πατέρα του Πράσινου εμφυλίου, παίζοντας αντί για "φεύγα"...."πλακωτό"

κι επειδή αύριο έχω υπηρεσία και δεν θα είμαι εδω προκαταβολικά:

:moutza:

Nasum
26-08-2010, 07:00
Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε σε κάθε έναν από τους τέσσερις νέους παίκτες του συλλόγου ξεχωριστά τη φανέλα με το όνομά του, στη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης στην Παιανία, λέγοντάς τους και από μία ευχή.

Όταν πήρε στα χέρια του φανέλα του Φερνάντες όμως (ο οποίος καθόταν δεξιά του), στράφηκε προς την πλευρά του Γιώργου Ιωαννίδη (ο οποίος καθόταν αριστερά του) και έκανε την κίνηση να του τη δώσει. Φυσικά, αντιλήφθηκε αμέσως το λάθος του (εκτός των άλλων ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι σχεδόν δύο μέτρα και ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους) και το διόρθωσε. Δεν έλειψαν, πάντως, τα χαμόγελα από τους παρευρισκόμενους για το λαθάκι του προέδρου...

:moutza:

Αφού δεν έδωσε τη φανέλα "Ιωαννίδης" στον Γκοβού,όλα καλά.

atom_smasher
26-08-2010, 19:51
Ενταξει ρε παιδια μπερδευτηκε ο προεδρος. Αλλωστε μοιαζουμε με τους πορτογαλλους πολυ. Παντα με μπερδευουν για πορτογαλλο εδω. Αντε Ισπανο.

chris_boss
27-08-2010, 15:12

θα ήθελα την άποψη αυτού που μούντζωσε. είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω σε τι διαφωνεί.

jack the ripper
27-08-2010, 15:26
την διατυπωσα σε ολα τα προηγουμενα ποστς μου...ειναι στο "τι εχει προσφερει η οικογενεια" κατα τα αλλα εισαι ολοσωστος δεν λεω..πριν με πεις υπερμαχο του τζιγκερ διαβασε τι εγραψα σε ολα που εχεις πει συμφωνω σχεδον εκτος απο το να εισαι απολυτος οτι ολη η οικογενεια ειναι γτπ και δεν εχει προσφερει τπτ γενικα...

Tyler_Durden
27-08-2010, 15:37
ελα ελα δεν θέλω "εμφυλίους" μερα που είναι.... έρχεται το "μυδράλιο" luis garcia ρε σεις! πηλαδάκη σε έκανε ρόμπα ο σοκοφρέτας...

Raven Lord
27-08-2010, 16:05
4 γκολ σε 3 χρόνια!!!!!!!!!!!! yeah!!!!

jack the ripper
27-08-2010, 16:09
και τις 2 τελευταιες χρονιες ουτε ενα ε! ο πετροπουλος ειναι πολυτελεια...μονο για αλλαγη σισε,λετο κανει αλλα τα 700 ειναι παραλογα...γελαω με κομεντς καποιων σε σαιτς οτι ειναι τεραστια μεταγραφη και οτι μπορει να παρει φανελα βασικου απο λετο

Nasum
27-08-2010, 16:13
Μια μέρα παίζοντας FM,πάτησα καταλάθος go on holiday και ενώ ο assistant έμεινε 1 μέρα μόνος του,τα έκανε όλα πουτάνα.

Φαντάσου τώρα σε real life,να έχεις έναν τέτοιο επικίνδυνο βλάκα σε κάθε πόστο στην ομάδα.

-Μεγαλομέτοχος:Ραλίστας.Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση,τα λέει ο Κρις Μπος μια χαρά.
-Πρόεδρος:Κορμοράνος.Σάπιος κωλόγερος,ανίκανος,γλάστρα,άσχετος με το αντικείμενο και υπάλληλος.Από τη πρώτη μέρα κάνει επικοινωνιακές γκάφες,δεν έχει τετ α τετ με τους παίχτες,άμα τον ρωτήσεις τι είναι ο striker θα σου απαντήσει τα τσιγάρα τα Lucky Striker και είμαι βέβαιος ότι μπερδεύει τον Γκοβού με τον Σιμάο.
-Μούμια:Mούμια με άποψη.Γελάει ο κόσμος.
-Τεχνικός Διευθυντής:Πορτογάλος Γκότζος.Αηδιαστική τριχωτή σκατόφατσα που σου φέρνει αναγούλα,δημοσιογραφίσκος της σειράς στη Πορτογαλία,με 3 κινητά για να κλείνει μεταγραφές-δανεικούς,χωρίς άκρες,χωρίς γνωριμίες αλλά με μπόλικη και συσσωρευμένη χαζομάρα στα θέματα των "κομμένων" ποδοσφαιριστών.
-Αντιπρόεδρος:Πρώην παίχτης Βόλλευ.Φοβερός παίχτης βόλλευ στα νιάτα του,άριστος οικονομολόγος,ότι πρέπει για λογιστής στον Μαρινόπουλο ή στα Dia.
-Παλαίμαχοι με άποψη-"σκάουτερ":
α)Πίπης.Τι να σου κάνει ο Σισέ άμα έχεις 20 Μπάρκογλου;Tι να σου κάνει ο Γκοβού άμα έχεις 10 Σάλπι;
β)Ημικαράφλας Δομάζος.Φέρτε τον Σερβοέλληνα αλλιώς δεν βλέπουμε προκοπή.
γ)Κωνσταντίνου.Με ντύνει η γυναίκα μου για να τρέχω στα πάνελ και να κάνω πλακίτσες με τους εκάστοτε Μίχους.
-Εφημερίδες:
α)Κίτρινη.Η εφημερίδα που έλεγε στους παίχτες του Μπάσκετ να πετάξουν τις φανέλες,με ήγετη τον γλίτσα πρασινοφρουρό και διευθυντή τον άσχετο Τράκια.Η εφημερίδα που γλύφει πλέον εκεί που έφτυνε,με Τράκια πρωτοστάτη στη διάλυση του πολυμετοχικού μοντέλου και επαναφορά του Ραλίστα στο προσκήνιο.
β)Ντέρτι.Η εφημερίδα 300 φύλλων του αυλικού-προπαγανδιστή της Οικογένειας.Ούτε για κωλόχαρτο.
-Προπονητής:Νίκος Νιόπλιας.Ο μόνος που ξεχωρίζει και είναι συμπαθής από το παραπάνω συνοθύλευμα.Πολλά κιλά αρχίδια από το Νικόλα που αρνήθηκε με τον πλέον εμφαντικό τρόπο και κατάφερε να "αδειάσει" τους παραπάνω καθυστερημένους στην περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή Βαγγέλη.Σωστές απαιτήσεις(επιπέδου Παναθηναικού) στην αρχή του καλοκαιριού αλλά ουσιαστικά άτυχος γιατί έμπλεξε με αχυράνθρωπους.

Ενδεχομένως,τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ίσχυε αν στη θέση του μεγαλομετόχου δεν βρισκόταν ο Ραλίστας.
Η Οικογένεια κάνει κακό και μόνο κακό στον ΠΑΟ.-

Raven Lord
27-08-2010, 18:50
-Προπονητής:Νίκος Νιόπλιας.Ο μόνος που ξεχωρίζει και είναι συμπαθής από το παραπάνω συνοθύλευμα.Πολλά κιλά αρχίδια από το Νικόλα που αρνήθηκε με τον πλέον εμφαντικό τρόπο να "αδειάσει" τους παραπάνω καθυστερημένους στην περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή Βαγγέλη.Σωστές απαιτήσεις(επιπέδου Παναθηναικού) στην αρχή του καλοκαιριού αλλά ουσιαστικά άτυχος γιατί έμπλεξε με αχυράνθρωπους.

κυρίως για το παραπάνω αλλά κ για όλα :pink:

jack the ripper
27-08-2010, 18:52
οντως το απο πανω ειναι :pink: