PDA

View Full Version : Thread αυτοκριτικής - μόνο για βάζελους :Ρ

Pages : [1] 2 3 4 5

Raven Lord
14-04-2009, 20:28
σκεφτόμουν να γράψω 2-3 πραγματάκια, αφού τελειώσουν τα play-off για να έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά σκέφτηκα ότι δε θα αλλάξει κάτι. στα 'ρχίδια μου η τελική κατάταξη και το ch.l.... ό,τι ήταν να δούμε το είδαμε. συγκριτικά με πέρσυ, λοιπόν, τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο πολυμετοχικός? το πρωτάθλημα χάθηκε πολύ νωρίτερα (πέρσυ "παιζόταν" μέχρι την προτελευταία αγωνιστική), στο κύπελλο μια από τα ίδια και αποκλεισμός με υποδεέστερο αντίπαλο και έμεινε το ch.l. να σώσει λίγο την παρτίδα, αλλά χωρίς να γίνει και καμιά "υπέρβαση" εκτός από τη νίκη μέσα στην Ιντερ. και για να μην ξεχιόμαστε έγινε και μια "υπέρβαση", ανάποδη, με την ντροπιαστική, για την πράσινη φανέλλα, ήττα από την ανόρθωση. μήπως "παίξαμε καλύτερη μπάλλα" όπως προσπάθησε να περάσει στην κοινή γνώμη? με εξαίρεση 5-6 ματς που εμφανιστήκαμε καλύτεροι από ότι πέρσυ (π.χ. εντός με ΠΑΟΚ και Άρη), και άλλα 2 ματς που "γυρίσαμε" με αριθμητικό μειονέκτημα, είμασταν μια από τα ίδια ή πολύ πολύ χειρότεροι (εργοτέλης, ηρακλής κτλ). Μήπως παίξαμε καλύτερα στα ντέρμπυ? με ολυμπιακό είμασταν ελαφρώς καλύτεροι και στα δύο ματς, χωρίς όμως να κερδίσουμε (πέρσυ κάναμε πολύ καλύτερη εμφάνιση στο καραϊσκάκη) και με την φετινή νεκρή αεκ καταφέραμε να πετάξουμε 5 βαθμούς εκεί που με την πολύ καλύτερη περσινή αεκ και διεκδικήτρια του πρωταθλήματος πήραμε 1 νίκη και ένα χ με πολύ καλά παιχνίδια. μήπως "κερδίσαμε" κάποιον παίκτη? πλην του σιμάο που ανέβηκε κατακόρυφα και παρά τις μεταγραφές τόσων νέων παικτών, μάλλον το μόνο που καταφέραμε ήταν να πέσει η απόδοση όλης σχεδόν της ομάδας και να "χαθούν" οι δύο κορυφαίοι περσινοί παίκτες (μάτος και ιβ).

ποιός φταίει, λοιπόν? η διοίκηση έβαλε αρκετό χρήμα. ο κόσμος έσπασε ρεκόρ με τα διαρκείας. οι παίκτες imo ήταν περισσότεροι και καλύτεροι από πέρσυ. άρα μένει ο τεν κάτε. παρότι αναγνωρίζω ότι η ομάδα ήταν καλά προπονημένη και με καλή φυσική κατάσταση, με τις αλλοπρόσαλες επιλογές του και τα παράλογα κολλήματα που τρώει έχει καταφέρει να κάνει μπάχαλο την ομάδα. έχει κάψει τους μισούς παίκτες με πρώτους και καλύτερους τους δύο προαναφερθέντες. ειδικά η εμπάθεια που επιδεικνύει απέναντι στο ιβ - έναν παίκτη που ακόμη και τώρα ζητάει να μην πωληθεί αλλά να πάει δανεικός κάπου ώστε να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει - είναι ανεξήγητη. προχθές ήταν ο καλύτερος παίκτης κι όμως 90λεπτο δεν έβγαλε. δηλαδή τι πρέπει να κάνει κάποιος για να παίξει? και σα να μην έφταναν αυτά θέλει πάλι να διώξει 6-7 παίκτες και να φέρει άλλους. ξανα-μανα από την αρχή δηλαδή...

έχω φτάσει σε σημείο να παρακαλάω να διασυρθούμε στα play-off μπας και ξεκουμπιστεί ο τεν κάτε και επιμένω ότι η περσινή ομάδα με 3 καλές προσθήκες και τον ίδιο προπονητή θα πήγαινε πολύ καλύτερα.

ion_storm
14-04-2009, 20:59
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με όσα λες.
Αλλά για μένα ακόμα και ΄οταν χάναμε παίζαμε καλύτερη μπάλα από πέρσυ (εξαίρεση τα ματς που ανέφερες). Περσυ μας έβγαινε η ψυχή με το μισο - 0. Φέτος κάνουμε και ευκαιρίες. Υπάρχει δουλεμένει ομαδα με φυσικη κατάσταση στημενα κτλ αλλά πολλές φορές (οπως προχθες) δεν μπαίνει η μπάλα ε για αυτα δεν φταίει μόνο ο προπονητής.

Τωρα για τα ντέρμπυ ίσως να φοβήθηκε λίγο και να έπαιξε συντηρητικά δεν ξέρω αλλά όντως πέρσυ είχαμε πάει πολύ καλύτερα στα ντέρμπυ.
Πιστεύω ότι ο Τεν κατε δεν έχει πιάσει ακόμα το πως είναι στην Ελλαδα πράγμα κατανοητό αλλα έχουμε και Απρίλη πλέον οπότε μάλλον υπάρχει προβλημα(προσαρμοργης?). Στα μείον του οι διαμαρτυρίες και μερικές κορώνες για διαιτησία (παρόλο που δεν θέλω να το σχολιάσω και να φανώ κλαψιάρης) και οι σχέσεις του με τους παίχτες παρόλου που δεν έχει πει κανείς κατί τρομερό εναντίον του.

Ανάφερες τα λεφτα που ξοδευτηκαν. Δεν λεει κάτι για μένα να χαλάς 20 μυρια και να μην έχεις αποτελεσμα. Χαλα τα μισά και παρε πιτσιρικια ελπιδοφόρους κατί άλλο. Οποτε γκρινιά για μεταγραφες που δεν βγήκαν είναι δικαιολογημένη. Πετάχτηκαν λεφτα για εντυπωσιασμό μάλλον. Ακομα δεν μπορω να πω αν ο ΖΙλμπερτο βγήκε η οχι καθοτι δεν εχω καταλάβει για ποια δουλεια τον πήραμε.

Επίσης είμαι πιο χαλαρός με το θέμα γιατι (ναι οκ ο Παναθηναικος κάθε χρόνο παίζει για πρωταθλημα, κύπελο και CL) αλλά οκ ίσως να πρέπει να υπάρχει πίστωση χρόνου.

Φαίνεται ότι θα υπάρχει καλύτερη δουλειά και με σκαουτινκ πχ που ήταν ανύπαρκτο και καλύτερη προετοιμασία. Οπότε ας μείνει ο Τεν κατε και βλέπουμε.

Επίσης μια απορία έχουμε χρυσώσει τον Νινη και αυτός 2 χρονια δεν χαιρει εκτίμησης του εκαστοτε προπονητη αρα μάλλον κάτι παιζει.
Θα επανέλθω.

Raven Lord
14-04-2009, 21:03
αλλά πολλές φορές (οπως προχθες) δεν μπαίνει η μπάλα ε για αυτα δεν φταίει μόνο ο προπονητής.

όταν βγάζει τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου στο '67 (λόγω εμπάθειας προφανώς), ε τότε τρελλαίνομαι!

ion_storm
14-04-2009, 22:36
Ρε ναι οκ. συμφωνουμε σε αυτό αλλά λέω για την μπάλα που δεν μπαίνει. και μπορεί ο Ιβ να δημιουργούσε αλλά αλλός έχανε τα γκολ.

Tyler_Durden
14-04-2009, 22:57
Κι εγώ συμφωνώ με τα περισσότερα που ειπώθηκαν.Πιστεύω πως σε επίπεδο ποιότητας, η ομάδα έκανε καλύτερα παιχνίδια αλλά έκανε και περισσότερα σε αριθμό άσχημα.Με άλλα λόγια τα "καλά" της παιχνίδια ήταν ποιοτικότερα φέτος, ωστόσο τα άσχημα μάτς περισσότερα σε σχέση με πέρυσι.Και το ποιοτικότερο και το "ασταθέστερο" του χαρακτήρα αυτής της ομάδας είναι θέμα προπονητή.Τον τεν τεν τον θεωρώ καλό τεχνικό αλλά ξεροκέφαλο και με μεγάλο προβλημα του να περάσει την όποια "ψυχολογία του νικητή" ζητάει.Δεν γίνεται να λες στον άλλο "θέλω να έχεις πνεύμα νικητή" και να ο άλλος να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο απο την πόρωση.Δεν περνάει έτσι το πνεύμα του νικητή στους παίχτες.Η διάθεση του προπονητή να κερδίζουν οι παίχτες μεταδίδεται απο το ίδιο το πνεύμα του προπονητή.Αν καθήσουν όλοι αυτοί μαζι, και δούνε σε τι ομάδα ήρθαν, τι πορείες έχει αυτή η ομάδα, τι σημαίνει να παίζεις με τον gay? τι σημαίνει να παίζεις με την μπεκατσάεκ? τότε ίσως και να συλλάβουν το πνεύμα του νικητή που ψάχνουν. Εν ολίγοις χρειάζεται ο ίδιος ο τεν τεν να συλλάβει το μέγεθος του συλλόγου και να το περάσει στους παίχτες του.Σε τεχνικό επίπεδο δεν τον βλέπω ιδιαίτερα λάθος πέρα απο τα προαναφερθέντα ελεεινά του κολλήματα με τον Ιβ και τον Μάτος

JnB
15-04-2009, 00:03
Ψιτ, 2 πράγματα:

Βρείτε σοβαρούς σκάουτερ
Αλλάξτε τεχνικό διευθυντή

Bonus:
Σταματήστε να χορηγείτε ομάδες που τελικά θα τερματίσουν πάνω από σας

00i00
15-04-2009, 00:07
Ψιτ Bonus:

πσιτ....κι εσυ χορηγεια πηρες καλε...λολ

FIXXXER
15-04-2009, 03:24
Απλα αλλαξτε ομαδα ρε.

JnB
15-04-2009, 06:25
Ψιτ Bonus:

πσιτ....κι εσυ χορηγεια πηρες καλε...λολ

Ναι αλλά η δικιά σας ήταν λιιιιγο μεγαλύτερη συνολικά ε ;)

Raven Lord
15-04-2009, 10:08
Σε τεχνικό επίπεδο δεν τον βλέπω ιδιαίτερα λάθος πέρα απο τα προαναφερθέντα ελεεινά του κολλήματα με τον Ιβ και τον Μάτος

εμένα πάλι αυτό το κόλλημα με τον 1 επιθετικό κορυφή, δε μου κάθεται καλά...

attila
27-04-2009, 16:31
κλαψ κλαψ

jack the ripper
27-04-2009, 18:31
εγω λεω να μεινει ο τεν κατε...τα λεφτα ξοδευτηκαν λαθος το καλοκαιρι..πηραμε 35523523523 παικτες αλλα κανενας σχεδον δεν ηταν πραγματικα καλυτερος απο αυτους που ειχαμε ηδη..καλα για κατι μεταγραφες τυπου μελισση δεν εχω λογια...μπαλα σε γενικες γραμμες παιξαμε καλυτερη.. βγαλαμε ευκαιριες περισσοτερες σε σχεση με περυσι...απο φυσικη κατασταση γαμω..δε λεω οτι δεν εχει κανει λαθη αλλα μια χρονια ακομα θελω να κατσει..ελπιζω οτι φετος που υπαρχει καποια οργανωση στο σκαουτινκ να δωσουμε τα λεφτα εκει που πρεπει..αλλα πρεπει να βγουμε CL γιατι οι μισοι παικτες δε νομιζω να ψηθουν ιδιαιτερα να παιζουν ουεφα...

freak brother
28-04-2009, 02:29
φετος ειχαμε και ρεκορ σκοραρισματος.. που ειναι αξιοσημειωτο αν δουμε το συστημα και ποιος παιζει κορυφη :P

bon
28-04-2009, 02:39
ρε εγώ από την άλλη πιστεύω ότι φταίνε οι αυλικοί της διοίκησης και ασφαλώς και η διοίκηση που τους έχει αυλικούς. Λιβαθηνός , Ζάετς και τώρα Αντωνίου. Γελάει ο κόσμος με αυτούς. 'Αιντε σαν βδέλες έχουν κολλήσει και γλύφουν. Σαν τον Λούβαρη , αλλά ο αυτός είναι γάτος ρε οι δικοί μας είναι τραγέλαφοι. Λεφτά μπαίνανε και ας υπήρχε πάντα το γνωστό που έλεγαν για τα καβούρια στις τσέπες του βαρδινογιάννη. Αν καθίσουμε κάτω και βάλουμε τι παλτό μας πλάσαραν κάθε ιούλη μήνα και το τί παπαγαλίζανε τα δημοσιογραφάκια θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Τον σουηδό πως τον λένε μωρε. Τον Μπάκε ! Τον θυμάστε ? Ακόμα γελάω με τον κακομοίρη. Θέμα manager είναι. Θέλει τα σωστά λαγωνικά για να ετοιμάζουν στα φυτώρια τις ελπίδες και να βρίσκουν ότι καλό , στα μέτρα του ΠΑΟ πάντα, έξω και να το φέρνουν.

ΑΚΟΥ ΜΠΑΚΕ...

Odonian
28-04-2009, 03:16
Ίσως κάνω κάποια στιγμή το πιο-μεγάλο-ποστ, αλλά να σημειώσω στα γρήγορα ότι η διοίκηση έπιασε δουλειά αργά και της πρότειναν μερικούς παίκτες τους οποίους έκανε προσπάθεια να πάρει. Αποδείχτηκε ότι πολλοί από αυτούς δεν το άξιζαν και το αποτέλεσμα το είδαμε - ξηλώθηκε όλο το σύστημα των σκάουτερ (λέγε με Βέλιτς) και φτιάξαμε νέο, πολυπρόσωπο και με προοπτική για πολύ πιο γερή ακαδημία με την "golden team".

Το θέμα είναι να πέφτει το φταίξιμο εκεί που πρέπει. Η διοίκηση ρίχνει χρήμα (και κρίνει τους πάντες), οι σκάουτερ βλέπουν παίκτες, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής επιλέγουν παίκτες, ο πρώτος από τους δυο τους αγοράζει και ο δεύτερος τους βάζει να παίξουν. Θεωρώ χαζομάρα να κρίνουμε το πολυμετοχικό ως σύστημα γενικά από την πρώτη χρονιά του, με το δεδομένο ότι δεν είχε ακόμα τον χρόνο να αλλάξει τίποτα (πέρα από το να ρίξει χρήμα που προφανώς μόνο του δεν κάνει τίποτα) και ενώ φαίνεται καθαρά από την απόφαση των μετόχων να ξηλώσουν τον Βέλιτς, μια διάθεση να κριθούν όλοι.

Εξάλλου η διοίκηση, πέρα από το σύστημα σκάουτιν και την αναμόρφωση των ακαδημιών, έχει πράξει και κάποια άλλα πράγματα φέτος, τα οποία ήταν ομολογουμένως δύσκολα. Όπως φαίνεται με πολλά εμπόδια καταφέρνει να χτίσει το γήπεδο στον Βοτανικό, ενώ έφυγε και τον καρκίνο τον γκαγκατση. Λεφτά επίσης ρίχνουν και συνεχίζουν να ρίχνουν στην ομάδα απότι φαίνεται. Η στήριξη στον Τεν Κάτε γενικά είναι σωστή νοοτροπία, δε γίνεται να λέμε κάθε χρόνο ότι δεν αφήνουμε τους προπονητές να παράγουν έργο και στην πρώτη ευκαιρία να θέλουμε οι ίδιοι να τους φάμε (αν και η κρίση για τον Χενκ πρέπει να γίνει μετά τα πλέι οφ, αν και εκεί η ομάδα δείξει κακό πρόσωπο, ίσως απλά όντως να μην κάνει - αλλά και πάλι πολύ καλά κάνουν και τον στηρίζουν, δεν είναι καθόλου ώρα να νιώθει ανασφαλής).

Γενικά λοιπόν, αν και έχουν γίνει μαλακίες, κάποιες από τις οποίες τις περιμέναμε (κυριότερη η ΜΑΛΑΚΙΑ με τις κόντρες οπαδικού Τύπου, που καλά κάνει και καταδικάζει ολόκληρο ο Βγενό), είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε την επιτυχία ενός συστήματος που αφορά την κορυφή της πυραμίδας. Δηλαδή αν έναν παίκτη τον κρίνεις (παρακινδυνευμένα) μετά από μια ολόκληρη χρονιά, έναν προπονητή μετά από δυο χρόνια και έναν τεχνικό διευθυντή από τρία (εκτός από κραυγαλέες περιπτώσεις τύπου αλεφα), μια διοίκηση μάλλον θέλει παραπάνω.

Απλά και μόνο επειδή ανάμεσα στους μετόχους βρίσκεται πλέον ο Βγενόπουλος, που εμένα με εκφράζει σε πάρα πολλα, περιμένω. Είναι πιο σημαντικό από κάθε άλλη φορά να βγούμε δεύτεροι, γιατί λεφτά υπάρχουν πλέον να έρθουν παίκτες, αρκεί να έχουν και κίνητρα.

Και όχι, αυτό ήταν το μικρό ποστ. :P

Kelldorain
28-04-2009, 09:47
Κανείς Παναθηναικός δεν έφαγε τον Γκαγκάτση, θα παραιτούταν έτσι κι αλλιώς με τόσο μηνύσεις που είχε φάει ο σιχαμένος. Στα άλλα συμφωνούμε απόλυτα

Mitsmann
28-04-2009, 11:22
Περιεργο. εγω νομιζα οτι εφυγε για να αναλαβει τον Ολυμπιακο. Και το γραφειο κλαδου Παραγκας στην Παε.

Raven Lord
28-04-2009, 18:36
κυριακή κοντή γιορτή

Reject
28-04-2009, 18:43
βαζελες,εγω πιστευω οτι για κανα 2-3 χρονια θα τραβατε ανυπαρξια τρελη,μεχρι να αρχισετε να εχετε και εσεις χρεη και να ερθει σε εκεινη την φαση ο βαρδης καβαλα στο αλογο και να σας πει "μαγκες,τελος ο πολυμετοχικος,απετυχε.εδω ειμαι εγω να σωσω την παρτιδα".
εκει θα βγαλετε την βουβα,και το παραμυθι "κοντραρουμε την οικογενεια για το καλο της παναθας" θα ληξει μια και καλη.
μεχρι τοτε παρτε μπαλαφα και ηλιαδη.6 μυρια και οι 2.ευκαιρια ειναι ρε.

Odonian
28-04-2009, 23:01
Χρέη; Τι λες ρε κακόμοιρε. :P

Όσο για το ποιος έφυγε τον γκαγκατση, καταρχάς το ξήλωμα του τόσο γρήγορα ήταν και δουλειά Πατέρα καθώς επίσης και η διάδοχη κατάσταση. Ρίχτε μια ματιά στα δημοσιεύματα της περιόδου και θα δείτε.

Μιτς, άστο γιατί δε σε παίρνει εδώ, όταν τον λέγαμε υπάλληλο και ειρωνευόσουν ότι του κόβει μισθό ο θειος γελούσες, αλλά μόλις έχασε την καρέκλα, η πρόταση να πιάσει δουλειά στο λιμάνι ήταν έτοιμη. Κόπτεσαι για τον ΟΦΗ που και καλά έχει ίδια ιδιοκτησία, αλλά το γεγονός αυτό σου φαίνεται αθώο γιατι πλέον ο γκαγκατσης δεν είναι αφεντικό του πρωταθλήματος. Νομιμοφάνεια σε όλο της το μεγαλείο και από πίσω σαπίλα.

Τον λόγο που ο ΠΑΟΚ του πρότεινε δουλειά τον ξέρουμε, οι προσωπικές του σχέσεις με τον Ζαγοράκη είναι γνωστές. Εσείς γιατί;

GG*
28-04-2009, 23:28
Κόπτεσαι για τον ΟΦΗ που και καλά έχει ίδια ιδιοκτησία,

:moutza:

Reject
28-04-2009, 23:29
χρεη μαγκα μου.εδω θα ειμαστε και θα το δεις.και εκει θα γελασει ο καθε πικραμενος,οταν θα παρακαλατε τον βαρδη και αυτος θα κανει τον δυσκολο.
μεγαλο μυαλο ο πουστης ο βαρδης.για αλλα 30 χρονια θα σας εχει στην βουβα.

Mitsmann
29-04-2009, 00:47

Όσο για το ποιος έφυγε τον γκαγκατση, καταρχάς το ξήλωμα του τόσο γρήγορα ήταν και δουλειά Πατέρα καθώς επίσης και η διάδοχη κατάσταση. Ρίχτε μια ματιά στα δημοσιεύματα της περιόδου και θα δείτε.

Μιτς, άστο γιατί δε σε παίρνει εδώ, όταν τον λέγαμε υπάλληλο και ειρωνευόσουν ότι του κόβει μισθό ο θειος γελούσες, αλλά μόλις έχασε την καρέκλα, η πρόταση να πιάσει δουλειά στο λιμάνι ήταν έτοιμη. Κόπτεσαι για τον ΟΦΗ που και καλά έχει ίδια ιδιοκτησία, αλλά το γεγονός αυτό σου φαίνεται αθώο γιατι πλέον ο γκαγκατσης δεν είναι αφεντικό του πρωταθλήματος. Νομιμοφάνεια σε όλο της το μεγαλείο και από πίσω σαπίλα.

ενταξει απαντησε και ο Τζι Τζι, αλλα τι εννοεις "και καλα?" απο περιεργεια το ρωταω.
κατα τ αλλα προφανως ο Κοκκαλης οταν αποφασιζει κατι σε παιρνει τηλεφωνο.

Και τελικα γιατι δεν ερχεται? στραβωσε κατι μεταξυ τους? για πες μας.

SpiritCrusher
29-04-2009, 20:48
Ο Γκαγκάτσης δεν είχε πει πρόσφατα πως στράβωσε επειδή υπήρχε διαφορά απόψεων ως προς το ρόλο της θέσης του ή κάτι τέτοιο;

pitchfork
30-04-2009, 10:28
Αν και δεν απευθύνεται σε μένα το τόπικ θα πεταχτώ να σου πω raven πως αν η παράγκα σε έπαιζε 50-50 θα είχες πάρει πρωτάθλημα και τώρα θα τα έλεγες αλλιώς.

Reject
30-04-2009, 14:38
και διηπειρωτικο μην σου πω.
τελικα ειστε εντελως στοκαδια καποιοι βαζελες.
το γεγονος οτι ο δεκαγατες εκανε πειραματα μεχρι το μεσο της χρονιας(οπου χανατε βαθμους συνεχως) δεν σας εχει πει κατι..

MaX Payne
01-05-2009, 03:01
ειχε παιχταραδες και εκανε πειραματα πως θα τους χωρεσει ολους
απο τις μεταγραφες ουσιαστικα καμια δεν βγηκε καποιοι δειξανε κατι αλλα τπτ ιδιαιτερο και περσι το πρωταθλημα παιχτηκε μεχρι τελοσ γιατι ο γαυρος ειχε απωλειες βαθμων που φετος δεν ειχε

και ο χενκ με τον ματος προς το τελος αλλαξε γνωμη και γενικα δεν ηταν εμπαθης με παιχτες περα απο το ιβανσιτς
για μενα να μεινει και παρτου 3-4 βαρβατους για το επιπεδο το ελληνικο και αστονα 1 χρονο να δουμε
αλλα βαρβατους οχι κλειτον η' τελειωμενο ζιλμπερτο.

στο πολυμετοχικο η λυση ειναι η ομαδα να πηγαινει καλα, αν δεν πηγαινει ολο δηλωσεις και μαλακιες θα εχουμε

παντως για ελλαδα μιλαμε δεν χρειαζεσε και τον καπελο, ο ολυμπιακος με αυτοματο πιλοτο χωρις προπονητη χρονια τωρα ειναι,εδω πηρε πρωταθλημα με σεγκουρα προτασοφ και μαντζουρακη με τους 2-3 παιχτες που εχει που ειναι μια κλαση για το φτωχο ελληνικο επιπεδο + και τη διαιτησια ε για να μην ξεχνιομαστε
σε μας φταιει ο προπονητης παντα ?

Όπως φαίνεται με πολλά εμπόδια καταφέρνει να χτίσει το γήπεδο στον Βοτανικό

ε?

Amnesiac.
01-05-2009, 12:50

ε?

Εννοεί ότι το γήπεδο θα έχει και στίβο ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Όχι εγώ δηλαδή, ο τζιτζί*

Raven Lord
13-05-2009, 20:59
μάλιστα! αυτή η ομάδα παίζει καλύτερη μπάλλα από την περσινή. όταν ξεκωλιάσαμε την - πολύ ανώτερη περσινή - αεκ 2 φορές και πήραμε 2 χ παίζοντας πολύ πολύ καλύτερα. φέτος ούτε τους νεκρούς

Kelldorain
13-05-2009, 21:04
Καλύτερο ποδόσφαιρο από την περσινή σίγουρα παίζει, πιο αποτελεσματικό όχι.

Raven Lord
13-05-2009, 21:05
τα περσινά ματς με αντίπαλο την αεκ τα παρακολούθησες?

Kelldorain
13-05-2009, 21:07
Ώπα γενικά μιλάω, δεν μιλάω για 2 ματς. Φέτος υπήρξαν ματς που ο Παναθηναικός έπαιξε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο, αν και λίγα. Πέρυσι στην πλειοψηφία δεν βλεπόταν, 1-0 και τέλος

Odonian
13-05-2009, 21:15

ενταξει απαντησε και ο Τζι Τζι, αλλα τι εννοεις "και καλα?" απο περιεργεια το ρωταω.
κατα τ αλλα προφανως ο Κοκκαλης οταν αποφασιζει κατι σε παιρνει τηλεφωνο.

Και τελικα γιατι δεν ερχεται? στραβωσε κατι μεταξυ τους? για πες μας.

Σόρι, το άργησα λίγο γιατί δεν το είδα.

Για πες μου εσύ πρώτα, την ειρωνεία ότι ο θειος με παίρνει τηλέφωνο πώς την εννοείς; Γιατί την πρόταση συνεργασίας με τον γκαγκατση, την επιβεβαίωσε ο ίδιος και δεν διέψευσε κανείς. Τώρα γιατί δεν έρχεται, πού θέλεις να ξέρω, μπορεί να μην τα βρίσκουν στα λεφτά. Και τον βαλβερδε τον στήριζε αλλά ήθελε να του κόψει τον μισθό.

Ειλικρινά θέλεις να μου πεις ότι δεν σου φαίνεται τίποτα παράξενο σε αυτή την ιστορία ε;

Όσο για το "και καλά", η ιδιοκτησία είναι ένα πράγμα, το άλλο είναι όμως ότι στο γήπεδο μας παίζει στα ίσα. Ενώ η συνιδιοκτησία του πρωταθλήματος από θειο και γκαγκατση, ήταν νόμιμη στα χαρτιά...

Odonian
13-05-2009, 21:24

ε?

ε;

Raven Lord
13-05-2009, 22:14
Ώπα γενικά μιλάω, δεν μιλάω για 4 ματς. Φέτος υπήρξαν ματς που ο Παναθηναικός έπαιξε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο, αν και λίγα. Πέρυσι στην πλειοψηφία δεν βλεπόταν, 1-0 και τέλος

για να το ερμηνεύσω αυτό. λες ότι ο παο φέτος έπαιξε σε λίγα ματς καλό ποδόσφαιρο ---> στην πλειοψηφία έπαιξε κακό.

πέρσυ η πλειοψηφία δε βλεπόταν ---> έπαιξε λίγα ματς καλά.

ποιά η διαφορα?

να πω κ τη γνώμη μου: πέρσυ παίξαμε λίγα καλά ματς, αλλά πιο σημαντικά π.χ. τα 4 ματς με αεκ, με gay στο καραϊσκάκη, όλα τα ματς των πλέι οφ. επίσης, παίξαμε αρκετά ματς που δε βλέπονταν αλλά τσιμπήσαμε το 3ποντάκι γιατί είχαμε αξιόπιστη άμυνα. σε 2 ματς πήγε να τη χαλάσει με αποτέλεσμα να χαθεί ο τίτλος.
φέτος υπήρξαν 2 - 3 ματς που παίξαμε καλύτερη μπάλλα από ότι πέρσυ, αλλά σε όσα παίξαμε χάλια, πραγματικά δε βλεπόμασταν (όπως σήμερα) και χάσαμε τη νίκη.

Kelldorain
13-05-2009, 22:17
Μα έχει να κάνει με το αν θες μόνο αποτέλεσμα ή όχι. Φέτος ο Παναθηναικός έπαιξε κάποια πολύ καλά ματς, κάποια μέτρια και κάποια κακά, στα οποία όμως για μένα βλεπόταν περισσότερο από πέρυσι. Προφανώς και δεν μπορείς να περιμένεις να παίζεις μπαλάρα σε μια χρονιά , ειδικά μετά την περυσινή, αλλά βήματα έχουν γίνει , σε θέματα νοοτροπίας κυρίως. Και εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Τεν Κάτε είναι καλός προπονητής

Raven Lord
13-05-2009, 22:24
προσωπικά δε μ'άρεσε καθόλου αυτό που είδα στα περισσότερα φετινά ματς... αυτό με ενδιαφέρει. κ τον τεν κατε το θεωρώ καλό γυμναστή ή βοηθό. ο πεσέιρο κατέβαζε καλύτερη 11αδα. κ όσο σκέφτομαι ότι τον έκραζαν για τα 2 αμυντικα χαφ στα εύκολα ματς, τη στιγμή που φέτος - εκτός του ότι δεν έπαιξες ποτέ με κάτω από 2 - είδαμε μέχρι και 3 σε προσπάθεια να γυρίσεις παιχνίδι :!: ήμαρτον!!!

όλα τα άλλα τα θεωρώ προπαγάνδα... παρακολουθώ μπάλλα τόσα χρόνια. δε θα ξεχάσω κ αυτά που ήξερα.

Odonian
13-05-2009, 22:30
Μην κολλάς στο συστημα ρε ρέιβεν, και ο γαύρος έπαιζε με 2 αμυντικά χαφ σε όλο το πρωτάθλημα και 1 επιθετικό, αλλά η μπάλα που έπαιζε ήταν συνολικά καλύτερη από τη δική μας. Αυτούς τους παίκτες έχει ο Χενκ, αυτή τη μπάλα θα βλέπουμε. Προσπάθησε να παίξει πιο επιθετικά, το κατάφερε σε ένα βαθμό (51 γκολ βάλαμε), αλλά δεν ήταν αρκετά καλοί οι παίκτες για να δούμε κάτι περισσότερο. Το μόνο κόλλημα του είναι με τον Ιβ, ακόμα και τον Μάτος πρώτη αλλαγή θα τον είχα με Σιμάο και Ζιλμπέρτο στην ομάδα.

Η ομάδα έτσι όπως είναι έχει χαφ για να παίξει 4-3-3 (με ένα αμυντικό χαφ), αλλά δεν έχει τους επιθετικούς και επιθετικούς για 4-4-2, χωρίς να έχει ακραία χαφ.

Raven Lord
13-05-2009, 22:32
δεν κατάλαβες, δεν κολλάω στα 2 αμυντικά χαφ κτλ. υποτίθεται φέτος είχες καλύτερο υλικό κ τη στήριξη των οπαδών. δείξε κάτι! μην πελαγώνεις στα ντέρμπυ! μην κατεβάζεις ό,τι να'ναι!

α, και τα 52 γκολ = καλύτερη φετινη επίθεση, δεν είναι δικό μας επίτευγμα, αλλά κατάντια των υπόλοιπων.

Odonian
13-05-2009, 22:40
Χεχ, όλα σχετικά είναι, τι πάει να πει κατάντια των υπολοίπων. Με τους υπόλοιπους παίζεις και ο γαυρος έβαλε περίπου τα ίδια γκολ πχ.

Πρώτον δεν υποτίθεται ότι έχει καλύτερο υλικό από κάπου. Είχε καλύτερο πάγκο, αλλά πόσοι παίκτες που ήρθαν ήταν δεδομένο ότι ήταν καλύτεροι από τους προηγούμενους; Ο Ζιλμπέρτο ήταν ένας, άλλος; Η λογική στις μεταγραφές ήταν να τους πάρουμε μην τους πάρει ο γαυρος (και τον έναν που όντως άξιζε, τον χάσαμε).

Όσο για τα ντέρμπυ, πέρισυ δηλαδή ήσουν ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας σε αυτά;

Δε λέω ότι ο Χενκ ήταν αλάνθαστος, αλλά τονίζουμε τα λάθη γιατί δεν πήγε καλά η χρονιά, δε νομίζω ότι έκανε τόσες πολλές μαλακίες. Ειδικά με το δεδομένο ότι πιστεύω ότι δεν είχε παίκτες να εφαρμόσει αυτά που ήθελε και δεν έγινε καν σωστή προσπάθεια να τους αποκτήσει, έστω το χειμώνα. Πόσες φορές δήλωσε ότι θέλει στόπερ και αριστερό χαφ;

Θα δούμε του χρόνου αν είναι αρκετός για τον ΠΑΟ ή όχι.

Odonian
13-05-2009, 23:07
Έχουμε πολλούς παίκτες με παρεμφερή χαρακτηριστικά. Στο κέντρο και την επίθεσή μας δεν έχουμε παίκτες που να κινούνται χωρίς την μπάλα στον χώρο. Πρέπει όμως να συνηθίσουμε με αυτούς τους παίκτες. Λείπουν συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά από την ομάδα. Όμως κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Για παράδειγμα, ούτε ο Κλέιτον ούτε ο Καραγκούνης είναι παίκτες γραμμής και όμως παίζουν εκεί. Έχουμε πέντε δεκάρια! Πρέπει να βρεις την ισορροπία. Μερικές φορές συμβαίνει, άλλες φορές όχι.

Λάθος;

Raven Lord
13-05-2009, 23:13
λάθος του τεν τεν που τους βάζει εκεί

Odonian
13-05-2009, 23:20
Μα δεν υπάρχει άλλος να παίξει τις θέσεις. Η λύση του είναι να παίζει το 4-2-3-1 συνήθως για να χωρέσει 3 επιτελικούς πίσω από τον φορ, γιατί αν τους βάλει στα άκρα χάνονται. Και πριν πεις Ίβανσιτς, ούτε αυτός είναι για τη γραμμή, τον βαφτίσαμε αριστερό χαφ γιατί δεν έχουμε άλλον και είναι αριστεροπόδαρος. Παίκτη τύπου γκαλετι δεν έχει η ομάδα.

Με την ομάδα που έχουμε, το 4-4-2 που προτιμάς εσύ, στην ουσία γίνεται ένα 4-2-2-2 που ούτε η εθνική βραζιλίας δεν έπαιζε καλά. :-P

Λύσεις τύπου ρόμβος και τέτοια εγώ δεν τις συμπαθώ και πολύ, τις μισές φορές καταλήγουν να είναι αμυντικογενή 4-3-1-2 που δεν παράγουν φάσεις αν μαρκαρεις το "1" ή επιθετικογενή 4-1-3-2 που τα τρώνε από παντού.

jack the ripper
14-05-2009, 00:27
Συμφωνω με οντονιαν...τα πλαγια ειναι μεγαλο προβλημα μας(καλα για επιθεση δεν το συζηταω.με βασικο φορ το μαντζιο δεν γινεται τιποτα).αριστερα δεν υπαρχει κανενας και δεξια ο μονος που εδειξε οτι μπορει να παιξει εκει ειναι ο νινης ο οποιος ομως απο περυσι με εγχειρησεις,πεσειρο κλπ δεν εχει την απαιτουμενη εκρηκτικοτητα.περιμενω να δω την ομαδα φετος μετα τις φετινες μεταγραφες και μετα θα τον κρινω τον τεν κατε

Raven Lord
15-05-2009, 12:26
imo ο καλός προπονητής βλέπει το υλικό που έχει και το προσαρμόζει στο βέλτιστο δυνατό τρόπο παιχνιδιού. δεν προσπαθεί να αλλάξει ολοσχερώς το στυλ ενός παίκτη. όπως ο σέρτζιο κ ο γιάννης ο κυράστας (rip). όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. δεν έχω παίκτες κ παπάρια. αυτοί είναι για φέτος φίλος και μάλιστα μπόλικοι. ή βγάλτα πέρα ή σήκω φύγε. είσαι προπονητής του Π.Α.Ο. και υπάρχουν απαιτήσεις. άλλοι προπονητές έπαιξαν καλύτερη μπάλλα με τον σιμπνιέφσκι και τον μπλένταρ κόλα!!!! κ εσύ έχεις τόσο υλικό και δεν μπορείς να το κουμαντάρεις.

ο κλαριτζής μου θυμίζει σάντος που επέμενε να βάζει το μικάελσεν δεξί εξτρέμ - παικτάρα κατά τα άλλα - και νόμιζε ότι ο μιχαλάκης είναι ιμπραϊμοβιτς.

MaX Payne
17-05-2009, 12:22
άλλοι προπονητές έπαιξαν καλύτερη μπάλλα με τον σιμπνιέφσκι και τον μπλένταρ κόλα!!!! .

http://img20.imageshack.us/img20/8788/59293904.jpg (http://img20.imageshack.us/my.php?image=59293904.jpg)

Kelldorain
21-05-2009, 20:12
Τεν Κάτε , Αντωνίου μένουν, μπάτζετ 20+ εκ. Σωστή κίνηση για μένα

jack the ripper
21-05-2009, 20:21
kai gia emena....

Raven Lord
21-05-2009, 20:29
γμτ, κομμένη η μπάλλα και του χρόνου :(

άμα φύγει ο μάτος - τι άλλο να κάνει το παιδί πια - με βλέπω να ασχολούμαι μόνο με ΑΕΛ και ΑΟΤ

Kelldorain
21-05-2009, 21:17
Παραιτήθηκε από το δσ ο Τζίγκερ
http://www.sport-fm.gr/article/177742
in b4 ":wave::wave::wave::wave:"

BURNIN AMBITION
22-05-2009, 04:20
nai alla o kopanos paramenei kai kala egguhths
dhladh den poulaei
kinhsh taktiokhs

Mitsmann
22-05-2009, 13:59
Οχι, θα πουλαγε.
λες και παιρνει αυτος μια τετοια αποφαση.

Odonian
22-05-2009, 17:42
Αν όντως κοψουν τις δηλώσεις (και τα πρωτοσέλιδα) καλή εξέλιξη είναι.

ari-m
25-05-2009, 13:06
sto kalo kai na mas grafei ...
Παραίτηση - βόμβα Βγενόπουλου (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/240123.html)

Entrancemperium
25-05-2009, 13:15
Όπως το πε και ο αποπάνως!
Κομήτης Βγενόπουλος, ήρθε, μας ζάλισε τα παπάρια και από ουσία ζερό!
Στο καλό, πήγαινε αγόρασε τον Παναργειακό παπάρα!

jack the ripper
25-05-2009, 14:06
to mono kalo itan oti kinise tin perysini diadikasia gia na allaksei i dioikisi...ton teleutaio mina to gamise teleiws me tis dilwseis se akyra xronika simeia enw malista den pigaina sta ΔΣ

Raven Lord
25-05-2009, 14:44
όλα αυτά είναι μαλακίες. το δρόμο τον έχει δείξει το μπάσκετ εδώ κ πολλά χρόνια - κ δεν εννοώ το "παύλο θεε....". βγενοπουλοτζιγερογιανακοπουλοπατέρες καλά θα κάνουν να ακολουθήσουν τα σωστά παραδείγματα.

jack the ripper
25-05-2009, 14:56
auto einai profanes alla ...... alla.

chris_boss
25-05-2009, 16:01
δεν την παλεύετε μερικοί ε;

jack the ripper
25-05-2009, 16:03
gia eksiga

GG*
25-05-2009, 16:06
χαχαχαχχα

ελα ρε βγενοπουλε αμπραμοβιτς

μην μασατε ρε θα καθαρισει ο τζιγκερ:rofl::rofl:

chris_boss
25-05-2009, 16:10
Ο άλλος λέει "κομήτης" και δεν έκανε τίποτα. ποιος προκάλεσε το πρώτο γερό πλήγμα στους βαρδηνογιάννηδες; εγώ; ποιος έτρωγε λάσπη για μήνες και μόλις υποχωρησε η οικογένεια, τον ανακύρηξαν σωτήρα και ηγέτη ώστε ουσιαστικά να χρεωθεί το "αποτυχημένο πείραμα της πολυμετοχικότητας";
Ανακοινώνει πως δε θα συμμετέχει πια ενεργά όταν έτσι κι αλλιώς δεν είχε λόγο στο ΔΣ και πως κρατάει τις μετοχές του. Ποια η διαφορά δλδ; Το ότι δε θα βγάζει ανακοινώσεις; Καλύτερα, γιατί μερικές ήταν άστοχες. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι ενισχύει τον Πατέρα και η "αποχώρηση" του αποτελεί αντάλλαγμα στην παραίτηση τζίγγερ. Αυτή τη στιγμή, ουσιαστικά (; ) κουμάντο κάνουν Πατέρας και Γιαννακόπουλοι. Καθόλου άσχημα αν είναι όντως έτσι.

attila
25-05-2009, 21:16
καλα μεσα σε ενα χρονο το πειραμα με την πολυμετοχικοτητα απευχε επειδη η βαζελα δεν πηρε το πρωταθλημα?

Raven Lord
26-05-2009, 00:23
μάλλον επειδή τρώγονται μεταξύ τους

Amnesiac.
26-05-2009, 00:45
Ο Βγενόπουλος ήταν ο μόνος που έλεγε ότι πρέπει να μπουν λεφτά για μεταγραφές ε. Οι υπόλοιποι μιλούσαν (και μιλάνε) για κινήσεις ουσίας και όχι εντυπώσεων, το οποίο όλοι ξέρουμε τι σημαίνει. Εκτός κι αν τα 20 εκ. μπάτζετ θεωρείται γαμώ τα μπάτζετ για τους όλοι_μαζί_ισχυρότεροι_απτόν_Αμπράμοβιτς. Ο Τζίγκερ έβαζε 10-15 μόνος του ξέρωγω.

Α ξέχασα, δεν είμαι βάζελος εγώ. Σόρρυ.

pitchfork
26-05-2009, 01:02
Chris boss χάνεις τα λόγια σου.
Μερικών το μυαλό έχει φυράνει από τα σκατά που τους ταίζει ο νταβάς τους, ο πρώην υπόδικος, άδικα μιλάς λοιπόν.

Πάει, έφυγε ο Βγενόπουλος, μαλάκες βάζελοι σας κοροιδεύουν, να τι πάθαται και τέτοια.....

Odonian
26-05-2009, 03:18
Προφανώς είμαι με κρισμπος.

Raven Lord
26-08-2009, 11:55
ακούω στα ράδια ότι η πλειοψηφία των οπαδών έχει χαλαστεί με τον κλαριτζή. μήπως ήρθε η ώρα για δραστικές αλλαγές στο τεχνικό τιμ πριν χαθεί η χρονιά?

Nasum
26-08-2009, 12:15
Ελα μωρε υπερβολικε και εσυ.Σε 3 θεσεις θες αλλαγες.

Raven Lord
26-08-2009, 12:35
όποιος και να έρθει θα έχεις τα ίδια κενά. να μου το θυμηθείς... είναι θέμα νοοτροπίας, όχι υλικού. το μόνο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι ένα καλό δεξί μπακ για να γίνουμε υπερπλήρεις. πάρε μία μία τις θέσεις:
τέρμα: γκαλίνοβιτς, τζόρβας, καρνέζης
σέντερ μπακ: μπιάρσμιρ, σαριέγκι, βύντρα, καντέ, μελίσσης
δεξί μπακ: μουν, μαχλελής
αριστερό μπακ: σπυρόπουλος, δάρλας
αμυντικά χαφ: σιμάο, κατσουράνης, σίλβα, μάτος?
χαφ: λέτο, χριστοδουλόπουλος, καραγκούνης, γκάμπριελ, νίνης
επιθετικοί: σαλπιγγίδης, σισέ, πετρόπουλος, ρουκάβινα

βάλε κι αυτούς που δεν έχουν φύγει ακόμη...

Nasum
26-08-2009, 12:48
Κοιτα,αν υποθεσουμε οτι φετος απο τη μεση και μπροστα παιζουμε συμπαθητικα,το ολο προβλημα εντοπιζεται στα μετοπισθεν.
Κανεις μια αποβυντροποιηση της ομαδας,στελνεις το Γκαλι-Γκαλι να πουλαει κουλουρια και τον Μπραις στο παγκο γιατι εχει συμπαθητικη φατσα.Ο βασκος θα καλυψει καποια κενα,εξαλλου μπροστα στον Λουκας ειναι Κλαουντιο Τζεντιλε.Εχουμε λοιπον 3 αλλαγες σε νευραλγικες θεσεις που σε ανεβαζουν επιπεδο.Τωρα περι νοοτροπιας που λες και εσυ,συμφωνω,αλλα αυτο θα ερθει με τον καιρο και τα θετικα αποτελεσματα.Δε θα γινεις Μπαρτσελονα σε μια βδομαδα.
;-)

Raven Lord
26-08-2009, 12:58
επιμένω ότι με άλλο προπονητή - επιπέδου σέρτζιο - και τους ίδιους παίκτες χτυπάς 4άδα στο europa. με τον κλαριτζή δεν έχουμε ελπίδα.

SpiritCrusher
26-08-2009, 17:36
Λοιπόν

το μόνο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι ένα καλό δεξί μπακ για να γίνουμε υπερπλήρεις

μετά όμως αυτοαναιρείσαι με αυτό:

Κοίτα τα σέντερ μπακ σου. Όχι αλήθεια, κοίτα: Έχεις έναν μπιαρσμιρ που τον πήρατε για καλό και ίσως να είναι κιόλας το παιδί μιας και δεν τον έχουμε δει καλά στη φυσική του θέση. Απο εκεί και μετά έχεις σαριεγκι, βυντραλίνιο, ουαντού, κοστίζω-όσο-ο-Μέλμπεργκ-ενώ-δεν-κάνω-ούτε-τα-μισά. Στο, δε, αριστερό μπακ έχεις ένα Σπυρόπουλο που είναι όντως φιλότιμος παίχτης και ένα Δάρλα που οκ, τον είδες εχθές.

Άμα θες πιάνουμε και τα τέρματα μιας και όπως ξέρουμε - και εμπεδώσαμε σήμερα και εχθές! - κανείς δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και σε δύσκολες φάσεις φροντίζουν να περνάει η μπάλα από δίπλα τους για να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και πριμ στο σκόρερ.

Και μετά σας φταίει ο Κλαριτζής.

Mel Gibson
26-08-2009, 17:55
σαν ουδετερος εγω λεω να αρχισει να δινει ευκαιριες στον τζορβα να χουμε κ σοβαρο τερμα στο μουντιαλ.

Odonian
26-08-2009, 17:56
Συμφωνώ, κι εγώ θα τον ήθελα βασικό.

Raven Lord
26-08-2009, 18:48
Λοιπόν

το μόνο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι ένα καλό δεξί μπακ για να γίνουμε υπερπλήρεις

μετά όμως αυτοαναιρείσαι με αυτό:

Κοίτα τα σέντερ μπακ σου. Όχι αλήθεια, κοίτα: Έχεις έναν μπιαρσμιρ που τον πήρατε για καλό και ίσως να είναι κιόλας το παιδί μιας και δεν τον έχουμε δει καλά στη φυσική του θέση. Απο εκεί και μετά έχεις σαριεγκι, βυντραλίνιο, ουαντού, κοστίζω-όσο-ο-Μέλμπεργκ-ενώ-δεν-κάνω-ούτε-τα-μισά. Στο, δε, αριστερό μπακ έχεις ένα Σπυρόπουλο που είναι όντως φιλότιμος παίχτης και ένα Δάρλα που οκ, τον είδες εχθές.

Άμα θες πιάνουμε και τα τέρματα μιας και όπως ξέρουμε - και εμπεδώσαμε σήμερα και εχθές! - κανείς δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και σε δύσκολες φάσεις φροντίζουν να περνάει η μπάλα από δίπλα τους για να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και πριμ στο σκόρερ.

Και μετά σας φταίει ο Κλαριτζής.

θες να αρχίσω να σου παρθέτω ρόστερ με μπλένταρ κόλα βασικό, με βόκολο, με νασιόπουλο, με κουτσουρέ, με σιμπνιέφσκι - για να μην πάω πιο παλιά - τα οποία έπαιξαν πολύ καλύτερη μπάλλα?

σε χαλάει ο σπυρό δηλαδή? ο gayρος πήρε πρωτάθλημα με τον ντομί!!! ή ο μπιάρσμιρ δεν έχει δυνατότητες? ο σαριέγκι δεν παλεύει? στην ανάγκη σέντερ μπακ παίζει και ο κατσουρ με επιτυχία. ή ελεύθερος μπροστά από τα δύο μπακ για πιο συντηρητικά ματς.
ο τζόρβας με ΟΦΗ έβγαλε μάτια πρόπερσι. είναι και βάζελος. την πονάει την ομάδα.

Raven Lord
26-08-2009, 18:54
πόσο δίκιο...

Οπου φτωχός και η μοίρα του

SportDay / Βαϊμάκης Κώστας

Οταν κυνηγάς το θαύμα και σου κάθεται αυτογκόλ στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου, είναι σαν να κυνηγάς τη Μόνικα και να σου σκίζεται το παντελόνι μόλις πας να της μιλήσεις.

Ηταν χαλαρή η Ατλέτικο; Πιο χαλαρή κι από τα μπούτια και τις κοιλιές στις μεταμεσονύχτιες διαφημίσεις για μηχανήματα γυμναστικής του τηλεμάρκετινγκ. Ηταν άτυχος ο Παναθηναϊκός; Πιο άτυχος και από τον πυρόπληκτο που βλέπει τη φωτιά να πλησιάζει και το πυροσβεστικό εκείνη τη στιγμή να φεύγει για ανεφοδιασμό. Μούντζωσε κανείς τον Λουκά Βύντρα; Με χέρια και με πόδια: από 11 παίκτες ΑΥΤΟΣ έπρεπε να βάλει αυτογκόλ και να χάσει την ευκαιρία στο 45';

Λες κι έγινε για να έχουν αντικείμενο οι «Βυντρολόγοι» της εξέδρας να του τα χώνουν από το πρώτο λάθος κοντρόλ στο ζέσταμα. Ελειπε ο Καραγκούνης από την 11άδα; Περισσότερο κι απ’ ότι ο Μάρτης τη Σαρακοστή. Για να κρατήσει μπάλα, να εκτελέσει καλά τα στημένα από δεξιά, να δοκιμάσει μια κάθετη μπαλιά, να εμψυχώσει και τους υπόλοιπους. Μέχρι εδώ όλα σωστά. Εκτός από τον προπονητή και τις εμπνεύσεις του.

Εξω ο Σπυρόπουλος, επειδή είναι «παλιόπαιδο» και αντιμιλάει. Μέσα ο Δάρλας, επειδή ο Τεν Κάτε μπορεί να έχει την «πλήρη ευθύνη των μεταγραφών και των παικτών που δεν υπολογίζονται», αλλά στην περίπτωση του Δάρλα που δεν ήθελε ούτε να τον βλέπει έκανε κοκοκό (όχι ότι έχω τίποτα με τον Δάρλα, μια χαρά έπαιξε τηρουμένων των αναλογιών και των ετών που είχε να παίξει βασικός πριν από το ματς της Κρήτης). Εξω ο Σιμάο, με τον οποίο «ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα». Γιατί, μαμά;

Μη ρωτάς το γιατί, παιδί μου, δεν θα σου αρέσει η απάντηση. Εξω κι ο Σαλπιγγίδης ―προφανώς ο κόουτς έκρινε ότι εφόσον δεν σκόραρε με τον Εργοτέλη είναι ντεφορμέ… Κι ο Γκάμπριελ που πήρε τη θέση του και είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς εδώ κι εβδομάδες, ήταν «φορμέ»; Εξω κι ο Χριστοδουλόπουλος, με τον οποίο είχαμε αγκαλίτσες μετά την αντικατάστασή του στο Παγκρήτιο ―μάλλον μούσκεψε τον κόουτς με τον ιδρώτα του― μέσα ο Νίνης. Με τον κίνδυνο να απαξιωθεί ο Σωτηράκης μέσα σε ένα ημίχρονο, όπως ο Μάτος στο ΟΑΚΑ.

Αν κάποιος μου πει ότι αυτό λέγεται «rotation», εγώ θα του απαντήσω ότι λέγεται «ρίχνω τα χαρτιά και βγάζω 11άδα». Και παρ' όλο που μου πάει σχετικά καλά το παιχνίδι, κάνω και μερικές αλχημείες μετά το 20λεπτο, ανακατεύω την τράπουλα κι ασχημαίνω το πρόσωπο της ομάδας. Η είσοδος του Σαλπιγγίδη στις αρχές του β' ημιχρόνου δεν διόρθωσε την ανορθογραφία, απλώς μουντζούρωσε περισσότερο ένα ήδη λερωμένο χαρτί.

Το σουτ του Νίνη πριν από το αυτογκόλ του Βύντρα, η χαμένη ευκαιρία του Σισέ, η κεφαλιά του Βύντρα, ήταν απλά τρεις στιγμές του πρώτου ημιχρόνου (γιατί στο δεύτερο υπάρχει μόνο το σουτ του Λάζαρου μετά το 2-0 και το σουτ του Λέτο λίγο νωρίτερα, δηλαδή σχεδόν τίποτα) που θα μπορούσαν να τονώσουν το ηθικό της ομάδας και του κόσμου και να του δώσουν πόντους αξιοπρέπειας –όχι την πρόκριση, ας μη γελιόμαστε. Το 2-3 του ΟΑΚΑ άφηνε μόνο μαθηματικές ελπίδες και όχι ρεαλιστικές.

ΥΓ. 1: Η αποβολή του Σισέ είναι δύο πράγματα ταυτόχρονα: αφενός η συνέχεια των νεύρων που κουβαλά από το πρώτο ματς της Πράγας, που είχε γλιτώσει με κίτρινη (όταν δεν σε πάνε τα πόδια σου και μαζί και το ματς, αυτά συμβαίνουν) και αφετέρου η στάση ενός αλλοπρόσαλλου διαιτητή που ξέχασε προφανώς την κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο στο δωματιάκι του και αποφάσισε στο δεύτερο να τις δώσει αναδρομικά (παρέα με μια κόκκινη) –και όλες σε παίκτες του Παναθηναϊκού, εξαντλώντας την αυστηρότητά του. Πρόεδρε, λες το «παρασκήνιο» να μας κυνηγά κι εκτός συνόρων;

ΥΓ. 2: Κι εσύ, ρε Μάριο, ένα ρημαδιασμένο από τα 5 συνολικά δεν μπορούσες να βγάλεις; Ετσι, δειγματοληπτικά! Δεν φταις εσύ φυσικά για τον αποκλεισμό, αλλά τον Αγκουέρο τον έκανες ακόμα πιο μάγκα απ' ό,τι είναι: όρθιος το έφαγες στο ΟΑΚΑ, σου τρύπησε τα χέρια στο «Βιθέντε Καλντερόν». Αν ήταν να έχουμε έναν που θα κάνει απλά τα τυπικά και τα προβλεπόμενα, κρατάγαμε και τον Πέτρο τον Εμπέντε.

SpiritCrusher
26-08-2009, 19:37
σε χαλάει ο σπυρό δηλαδή? ο gayρος πήρε πρωτάθλημα με τον ντομί!!! ή ο μπιάρσμιρ δεν έχει δυνατότητες? ο σαριέγκι δεν παλεύει?

Τσκ τσκ, για ξαναδες το ποστ μου. Λέω πως ο σπυρό δεν "με χαλάει" αλλά είναι μόνος του εκεί μιας και ο Δάρλας δεν είναι το ίδιο καλός σαν αντικαταστάτης. Για τον μπίαρσμιρ τι κακό είπα; Ο Σαριέγκι παλεύει και φιλότιμος και δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά εμένα να μου δώσεις μια μπάλα θα του μοιράζω σακούλες.

Δηλαδή οκ, τώρα που το ξαναβλέπω, αναφέρθηκα με θετικά σχόλια σε όποιους κατα εμένα το αξίζουν και η απάντηση σου είναι αν με χαλάνε αυτοί. Όλους τους άλλους που έκραξα λες και δεν τους είδες.

Στη τελική θέλω να δείξω πως δεν είστε "υπερπλήρεις" με ένα δεξί μπακ. Σίγουρα κλείνετε ένα σημαντικό κενό αλλά έχετε και άλλα τόσα προβλήματα.

SpiritCrusher
26-08-2009, 19:39
Α σόρρυ, τώρα παρατήρησα ότι είναι μόνο για βάζελους :!:

Raven Lord
26-08-2009, 19:52
σε χαλάει ο σπυρό δηλαδή? ο gayρος πήρε πρωτάθλημα με τον ντομί!!! ή ο μπιάρσμιρ δεν έχει δυνατότητες? ο σαριέγκι δεν παλεύει?

Τσκ τσκ, για ξαναδες το ποστ μου. Λέω πως ο σπυρό δεν "με χαλάει" αλλά είναι μόνος του εκεί μιας και ο Δάρλας δεν είναι το ίδιο καλός σαν αντικαταστάτης. Για τον μπίαρσμιρ τι κακό είπα; Ο Σαριέγκι παλεύει και φιλότιμος και δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά εμένα να μου δώσεις μια μπάλα θα του μοιράζω σακούλες.

Δηλαδή οκ, τώρα που το ξαναβλέπω, αναφέρθηκα με θετικά σχόλια σε όποιους κατα εμένα το αξίζουν και η απάντηση σου είναι αν με χαλάνε αυτοί. Όλους τους άλλους που έκραξα λες και δεν τους είδες.

Στη τελική θέλω να δείξω πως δεν είστε "υπερπλήρεις" με ένα δεξί μπακ. Σίγουρα κλείνετε ένα σημαντικό κενό αλλά έχετε και άλλα τόσα προβλήματα.

μα μια 11άδα καλή χρειάζεσαι + 8-10 καλά μπακ - απ (όχι απαραίτητα το ίδιο καλούς με την 1η επιλογή - π.χ. σπυρό - δάρλας)

Raven Lord
27-08-2009, 00:27
Ρέιβεν παραλληρείς. Πλέον δε σε ενδιαφέρει τι κάνει ο Τεν Κάτε, πάντα θα βρίσκεις κάτι κακό. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα δεν έχει σημασία, γιατί απλα θα κρυφτεί πόσο κακό έκανε στην ομάδα, γιατί ο ΠΑΟ δεν έτρωγε σίδερα με την Ατλέτικο. Από την άλλη, το ότι έτρωγε σίδερα με Ίντερ και Βέρντερ δεν έχει σημασία γιατί χάναμε στο πρωτάθλημα! Προτιμάς παπουτσεληδες και ομάδες που παίζουν για το μισό μηδέν για να έχεις δικαιολογία όταν χάνεις ένα ακόμα πρωτάθλημα; Κολληματίας ή όχι ο Τεν Κάτε προσπαθεί να παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και να μην σερνόμαστε όπως επί Πεσέιρο.

Εγώ γούσταρα τον Μουνιόθ πάντως. :razz:

για τα περσινά μάλλον ξεχνάς το 0-2 με ίντερ και το τσάμπα 2-2 με βέρντερ εντός. όπως και την ταπεινωτική ήττα από τους ανύπαρκτους. τεσπά, περάσαμε κ αυτά έγινα γαργάρα.

για τα φετινά κάνεις λάθος. δε με νοιάζει που αποκλειστήκαμε από την ατλέτικο (η οποία να σημειώσω δεν είναι ούτε ρεάλ ούτε μπάρτσα). με πειράζει ο τρόπος που φτάσαμε στον αποκλεισμό. το ότι οι παίκτες δεν αποδίδουν τα μέγιστα είναι ΚΑΙ θέμα προπονητή. (π.χ. ο βλάοβιτς επί αναστασιάδη έπαιζε το πουλί του ενώ επί κυράστα έβαλε γκολάρες).

επίσης, φυσικά και μετράει το πρωτάθλημα (και το ότι δεν το πήραμε πέρσυ), αλλά δεν μπορώ να μπαίνω στη λογική του gayρου "και το μάη θα είναι ωραία". το μάη θα είναι ωραία μόνο με πρωτάθλημα ΚΑΙ καλή ομάδα με μέλλον ΚΑΙ πορεία στην ευρώπη πόυ θα επιστεγάσει την ποιότητά σου ως ομάδα.

warlord mkII
27-08-2009, 10:09
Και όπως πάντα, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Ο ΤΚ είναι ένας μέτριος προπονητής με κάποιες αρετές και πολύ χτυπητές αδυναμίες. Η ομάδα έχει αρκετή ποιότητα από τη μέση και μπροστά αλλά η άμυνα συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα είναι πολύ πιο κάτω. Επίσης κάθε ένας από τα αμυντικά χαφ μας έχει συγκεκριμένα πολύ καλά στοιχεία αλλά κανείς τους δεν έχει έστω καλά στοιχεία σε όλα όσα απαιτούνται για τη θέση, με αποτέλεσμα η ομάδα να δυσκολεύεται. Γι' αυτό και τα μπακ κανουν συνεχεια γιομες.
Επίσης ο Καραγκουνης είναι χρησιμος μόνο σε ματς με ομαδες τυπου Ατλετικο και υπο προϋποθεσεις σαν 2ο αμ χαφ στα ματς του ελλ πρωταθληματος. Για να βολευουμε τον Καρα, χαραμίζουμε τον Νίνη και τον Λάζαρο που ξερουν καλύτερη μπαλα...
Για Γκάμπριελ και Μουν κλπ δεν εχω να πω τιποτα.

Συμπερασματικά, η ομάδα είναι καλούτσικη, για το ελληνικο πρωταθλημα είναι καλη, μπορει να το παρει και σχετικα ευκολα, αρκει να ξεπεραστουν καποια κολληματα και να βγαλουν το σκασμο τα τσιρακια του Βαρδινογιαννη που κανουν τη τριχα τριχια.

επίσης, φυσικά και μετράει το πρωτάθλημα (και το ότι δεν το πήραμε πέρσυ), αλλά δεν μπορώ να μπαίνω στη λογική του gayρου "και το μάη θα είναι ωραία". το μάη θα είναι ωραία μόνο με πρωτάθλημα ΚΑΙ καλή ομάδα με μέλλον ΚΑΙ πορεία στην ευρώπη πόυ θα επιστεγάσει την ποιότητά σου ως ομάδα.

Raven δυστυχως μιλας για ενα περασμενο μεγαλειο. Ο τωρινος ΠΑΟ ειναι ενας ξεπεσμενος πριγκιπας. Πρωτα πρεπει να συμμαζεψει το σπιτι του και μετα να φτιαξει μεγαρο. Εμενα η προσπαθεια που κανει η παρουσα διοικηση μου δινει ελπιδα, παρ ολα τα λαθη της. Σε 2 χρονια πιστευω οτι θα μπορουμε να απαιτουμε φουλ πακετο. Τωρα πρεπει 1. να στρωσει η ομαδα (εδω είναι ολο το μπερδεμα, αφου καποιοι απο αυτους που εχεις σε κρατανε πισω) και να παιζει καλη μπαλα, 2. να παρουμε πρωταθλημα, 3. να παιχτει το πρωταθλημα στα ισα.

Mel Gibson
27-08-2009, 15:46
Τζόρβας στη θέση του Γκαλίνοβιτς

Οι κακές εμφανίσεις του Μάριο Γκαλίνοβιτς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τον Τεν Κάτε, που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολλανδός τεχνικός ήταν έξαλλος με τον Κροάτη γκολκίπερ λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης του "τριφυλλιού" με την Ατλέτικο στην Ισπανία, χωρίς ωστόσο να έχει αντίδραση σαν εκείνη με τον Σπυρόπουλο.

Είναι στο χέρι του Τζόρβα πλέον να αποδείξει πως έχει μια θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Sotos_The_Tequiler
27-08-2009, 17:50
Mάτος στην Κορίνθιανς δανεικός

Raven Lord
27-08-2009, 18:20
του χρόνου που δε θα έχουμε το βλάκα στον πάγκο, επιστρέφει

Sotos_The_Tequiler
27-08-2009, 18:24
του χρόνου που δε θα έχουμε το βλάκα στον πάγκο, επιστρέφει

όλο και κάποιον άλλο "βλάκα" θα έχουμε και του χρόνου :P

Odonian
27-08-2009, 19:59
για τα περσινά μάλλον ξεχνάς το 0-2 με ίντερ και το τσάμπα 2-2 με βέρντερ εντός. όπως και την ταπεινωτική ήττα από τους ανύπαρκτους. τεσπά, περάσαμε κ αυτά έγινα γαργάρα.

Ίου ρε μλκ, τι λες. Η Ίντερ ήταν σε καλούτσικη μέρα και νίκησε, παίζουν και οι άλλοι μπάλα. Με τη Βέρντερ μια χαρά παίξαμε και έβαλε ο άλλος γκολ με το χέρι για να έρθει το 2-2. Ο ΠΑΟ μπορεί να έχει φέρει μεγάλα αποτελέσματα στο παρελθόν, αλλά από πότε μια ήττα από την Ίντερ είναι ντροπή για τον σύλλογο;

Odonian
27-08-2009, 20:01
Επίσης ο Καραγκουνης είναι χρησιμος μόνο σε ματς με ομαδες τυπου Ατλετικο και υπο προϋποθεσεις σαν 2ο αμ χαφ στα ματς του ελλ πρωταθληματος. Για να βολευουμε τον Καρα, χαραμίζουμε τον Νίνη και τον Λάζαρο που ξερουν καλύτερη μπαλα...

Είδαμε ότι δεν έγινε αυτό στο μόνο δείγμα που έχουμε φέτος, το ματς με τον Εργοτέλη.

warlord mkII
27-08-2009, 20:30
Τι δεν εγινε ρε Οντονιαν? Ο Καρα εσπασε τα νευρα του Σισε με τις γιομες και τα προ 20ετιας γιουρουσια. Ειπαμε είναι τριφυλλαρα, δινει και το αιμα του για την ομαδα αλλα νταξ ειναι απο αλλη εποχη. Προσπαθει η ομαδα να παιξει γρηγορα και ο Καρα τριπλαρει τον εαυτο του και κανει γυροβολιες και καμιναδες. Χιλιες φορες Λαζαρος και Νινης.

Odonian
27-08-2009, 20:39
Χμ.

Με τον Εργοτέλη ο Καρά έπαιξε αμυντικό χαφ και μπροστά του ήταν ο Λάζαρος.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Sotos_The_Tequiler
29-08-2009, 00:21
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Πέμπτης και το μυαλό όλων βρίσκεται στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη, στο ΟΑΚΑ, στο οποίο το ζητούμενο είναι η νίκη συνδυασμένη με μια καλή εμφάνιση.

Ο Χενκ Τεν Κάτε ετοιμάζει αλλαγές στην αμυντική του γραμμή και προτίθεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Γκαλίνοβιτς, Βύντρα και Μουν. Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γκάμπριελ στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Μπιάρσμιρ θα παίξει για πρώτη φορά στη φυσική του θέση ως στόπερ. Στο αρχικό σχήμα θα διατηρηθεί ο Δάρλας.

Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας θα είναι εκτός απροόπτου οι Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

Στο μεταξύ, δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη με τους παίκτες που τελούν υπό παραχώρηση με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν για τον Παναθηναϊκό. Όπως δε σας έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες δεν πρόκειται να γίνει -όπως όλα δείχνουν- κάποια μεταγραφική κίνηση της τελευταίας στιγμής μέχρι τη Δευτέρα, όταν και ολοκληρώνεται η θερινή περίοδος.

από contra.gr

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/248419.html

Tyler_Durden
29-08-2009, 00:53
ξαφνικό ξέσπασμα λογικής;;;; επιτέλους!

Raven Lord
29-08-2009, 03:52
ξαφνικό ξέσπασμα λογικής;;;; επιτέλους!

σίγουρα όχι από τον τεν κάτε

Odonian
29-08-2009, 04:32
χεχ οκ.

Sotos_The_Tequiler
29-08-2009, 12:40
εγώ περιμένω να δω αν "αποτύχει" και αυτό το σχήμα, τι θα βγουν να πουν οι διάφοροι... :grin:
γελάω ήδη από τώρα

Raven Lord
29-08-2009, 14:20
ε, τουλάχιστο θα μπορείς να κρίνεις το μπιάρσμιρ στην κανονική του θέση...

Raven Lord
29-08-2009, 14:26
από sport24

Ο Μάτος με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Derby" δηλώνει απογοητευμένος για την λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και δεν ξεχνάει τον κόσμο των "πρασίνων" που τον αγκάλιασε, όπως χαρακτηριστικά τονίζει: "Δεν είμαι ευτυχισμένος που φεύγω από τον Παναθηναϊκό. Ειδικά έτσι, με τα όνειρα που είχα όταν ήρθα και τη διάθεση που είχα για να μείνω και να προσφέρω στην ομάδα. Όμως έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση δεν είχα άλλη επιλογή από το να φύγω.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μου φέρθηκε απίστευτα. Με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μου έδειξε εμπιστοσύνη. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, όταν ήμουν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, μου έδειξε ότι με πιστεύει με το χειροκρότημα του. 'Ενα ευχαριστώ θα ήταν λίγο και του αξίζει να δει πρωταθλήματα και κύπελλα. Να δει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή".

Ο Βραζιλιάνος κατάλαβε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τεν Κάτε και δεν μετανιώνει για την απόφαση του να απορρίψει πέρσι την Πόρτσμουθ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού: "Για την σχέση μου με τον προπονητή δεν μπορώ να βρω χαρακτηρισμό. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε ποτέ δεν μου είπε μία κακή κουβέντα. Πάντα σε εμένα έλεγε τα καλύτερα. Μου ευχήθηκε καλή τύχη τώρα που φεύγω, αλλά ήταν φανερό με τον τρόπο του ότι δεν με υπολόγιζε και δεν με εκτιμούσε σαν παίκτη.

Ούτε για μία στιγμή δεν μετανιώνω που επέλεξα να μείνω στον Παναθηναϊκό και να μην πάω στην Πόρτσμουθ. Δεν θα άλλαζα ποτέ την προσωπική μου απόφαση. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει τον σεβασμό μου. Δεν κλείνω την πόρτα μου στον Παναθηναϊκό. Οι δρόμοι μας μπορεί να συναντηθούν σύντομα".

:roll::roll::roll:

Sotos_The_Tequiler
30-08-2009, 02:05
ε, τουλάχιστο θα μπορείς να κρίνεις το μπιάρσμιρ στην κανονική του θέση...

αυτό ισχύει για όλους του παίχτες.
Το θέμα είναι να τους δει κάποιος πρώτα να παίζουν μερικά παιχνίδια εκεί και μετά να κρίνει, όχι να αρχίσει το θάψιμο με τη μία.

Raven Lord
30-08-2009, 04:50
ε, προφανώς... μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχουμε πάρει 10-12 παίκτες τα τελευταία 2 χρόνια και να τους θεωρούμε όλους άκυρους. μάλλον κάποιος άλλος φταίει...

Sotos_The_Tequiler
01-10-2009, 17:44
blast from the past! \m/

Ht-plkALZPw

Raven Lord
03-10-2009, 23:14
eKVp6JcnMfk

KoiliaSamprela
04-10-2009, 08:38
μεγάλος παίχτης , μεγάλη μου καψούρα :pink:

jack the ripper
04-10-2009, 12:34
arketa flwros gia ta gousta mou

Abruzzi
04-10-2009, 13:14
μεγαλος παιχτης και τεραστιο λαθος η αντιμετωπιση που ειχε απο τεν κατε

FIXXXER
04-10-2009, 13:20

Θελεις βαρβατιλα ε? Εχει εδω κατι μαυρους τεραστιους αν ψηνεσαι.

jack the ripper
04-10-2009, 23:27

Θελεις βαρβατιλα ε? Εχει εδω κατι μαυρους τεραστιους αν ψηνεσαι.

:P

oxi apla pote den pidage gia kefalia pote den pieze kai ligo na ton epaize me dynami o allos epefte....profanws apo texniki gamaei to palikari de lew oxi...

Odonian
09-10-2009, 20:40
Ε παιδιά! Οι πολυμετοχικοί θα μας κάνουν γήπεδο! Τρομερές αποτυχίες αυτό το σχήμα διοίκησης τελικά.

Raven Lord
27-10-2009, 23:20
ένα σύντομο σχόλιο για τις πρόσφατες δηλώσεις τεν κάτε. αν και διαφωνώ με τα "ξεσπαθώματα" στην αρχή της περιόδου, τα περισσότερα από αυτά που είπε ο κλαριτζής είναι αλήθεια. ΑΛΛΑ. η ουσία είναι η εξής: ο ΠΑΟ δεν αποδίδει σύμφωνα με το υλικό και το budget του. αυτή την κριτική πρέπει να τη δεχθεί.

ion_storm
27-10-2009, 23:30
Εννοείς ότι δεν παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. δεκτον.
Αλλά αν εξαιρεσείς τον αποκλεισμο απο CL (και ηττα από Γαλατα παρόλο που προσωπικά δεν με χαλάει μια ενδεχόμενη αφοσίωση στο ΟΥΕΦΑ και χωρίς να λέω ότι θα παμε τελικο και λοιπα τραγελαφικα είναι πιο προστιτή διοργάνωση) εχεί αποτελέσματα (και κάποια σχετική έφεση στο σκοράρισμα). αν είχε πάει χειρότερα ο γαύρος δεν θα υπήρχε τόση μουρμουρα.
Και μην ξεχνάς και δηλώσεις παιχτών ότι τόσα χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά και πρώτα παίζουμε για το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάλυψη προς τον Τεν Κατε ή η αλήθεια αλλά παίζει ρόλο.

Και είχε δίκιο πάντως με την έκρηξη αν σκεφτείς το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και τα σενάρια απο αντίθετα προσκείμενη πλευρά.

Raven Lord
27-10-2009, 23:36
συμφωνώ με το κυνήγι του αποτελέσματος, απλά πιστεύω ότι με άλλους προπονητές και χειρότερο υλικό το κάναμε καλύτερα. εξάλλου, η δικαιολογία για την παραμονή του τεν κάτε ήταν η "καλύτερη μπάλλα" αν δεν κάνω λάθος. προσωπικά θέλω αποτελέσματα και μια αξιοπρέπεια και προφανώς δε με ενδιαφέρει αν ο gay έχει λιγότερη γκρίνια - πράγμα που βέβαια δεν ισχύει, αφού έχουν εκδιωχθεί προπονητές για πολύ πιο ασήμαντα θέματα.

ion_storm
27-10-2009, 23:41
Χμμμ. Εννοούσα ότι θα υπήρχε λιγότερη μουρμουρα σε μας.
Ναι οκ μπορεί να ήταν αυτή η δικαιολογία αλλά δεν νομίζω να πει κανείς φερνει αποτελέσματα - δεν παίζει μπάλα η ομάδα - εφυγε ο Τεν Κατε.
Για την αξιόπρεπεια πάντως με εξαίρεση τον Πανθρακικό δεν έχουμε πάρει αποτέλεσμα με την ψυχη στο στόμα όπως καλύτερα.
Εδώ εννοώ οτι με τον Αρη παίξαμε καλά σχετικα με την ΑΕΚ ήταν ντέρμπυ κτλ.

chris_boss
01-11-2009, 18:36
Πριν φύγω για γήπεδο, σας αφιερώνω δηλώσεις γιαννάκη γκούμα

Raven Lord
02-11-2009, 10:35
τώρα που επέστρεψες? :P

chris_boss
28-11-2009, 20:22
έλα ρέηβεν, στο ανεβάζω για να μην το ψάχνεις αύριο.

Raven Lord
30-11-2009, 10:15
παραδόξως, δε με χάλασε πολύ ο τεν κάτε. αν εξαιρέσεις ότι ξεκίνησε σαλπι αριστερά και γκάμπριελ μπροστά, ο οποίος φέτος αποδίδει καλύτερα ως μπακ. περισσότερο οι παίκτες απογοητεύθηκαν γρήγορα και το παράτησαν μετά το 2ο γκολ. ήταν κατάσταση που χρειζόταν καραγκούνη, να πορώσει την ομάδα. μέχρι και τα γιάννενα κατάφεραν να γυρίσουν ματς από το φετινό gay. τεσπα, αφού δεν κατάφερες να κερδίσεις χτες τους, ομολογουμένως απύθμενα κωλόφαρδους, πεθαμένους gayρους, μην ακούω κορώνες για πρωταθλήματα και τέτοια.

Raven Lord
08-12-2009, 20:15
κ ότι ερχόμουν να βάλω σημερινό άρθρο βαϊμάκη! με πρόλαβε όμως η απόλυση.

Sotos_The_Tequiler
08-12-2009, 22:05
δε βλέπω χαΐρι.. κρίμα που έφυγε κι από την ελπίδων ο Νιόπλιας, τουλάχιστον εκεί έκανε δουλειά. Εδώ τα αρχίδια μου μάλλον θα πάρει

carheart
09-12-2009, 13:58
Ρότσα/Βαζέχα δεν ήταν το πλάνο;

Raven Lord
09-12-2009, 19:46
ένα μικρό σχόλιο για τον απόηχο της απόλυσης. ο παυλάρας σεβαστός και με άπειρη προσφορά στο μπάσκετ, καλό θα ήταν να μην απαξιώνει αμέσως το νέο τεχνικό δίδυμο και να αναλογιστεί τις δικές του επιλογές στο μπάσκετ. ξεκίνησε με παβλίσεβιτς - τον στήριξε αδίκως - πήρε κώστα πολίτη, ευθύμη κιουμουρτζόγλου, μπόζινταρ μάλκοβιτς - ο οποίος μπορεί να έφερε ευρωπαϊκή κούπα, αλλά κατέστρεψε την ομάδα - και τελικά με το σούμποτιτς πήρε πρωτάθλημα και μπήκε το νερό στο αυλάκι για να έρθει ο μέγιστος ζέλικο. μακάρι ο νιόπλιας να γίνει ο σούμποτιτς του ποδοσφαίρου στην προκειμένη περίπτωση. αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας και βάζελο.

jack the ripper
09-12-2009, 20:12
http://www.sport-fm.gr/article/208317

ksylo

Raven Lord
21-12-2009, 00:17
ένα μικρό σχόλιο πριν τη διακοπή κ μετά την ανάδειξη σε "πρωταθλητές χειμώνα". η ομάδα με νιόπλια στον πάγκο, δείχνει σα να έχει αποβάλει 2 τόνους βαρίδια από τα πόδια της. είναι φυσικό ο νέος προπονητής να μην έχει προλάβει να δουλέψει κ σε ορισμένα θέματα να παρουσιάζονται οι ίδιες αδυναμίες, αλλά:
- ξεκάθαρα παίζει πιο ουσιαστικά στην επίθεση με τους 2 εξτρέμ να βοηθούν πραγματικά το σισέ.
- η ψυχολογία έχει αλλάξει και πολλοί "καμμένοι" από τον κλαριτζή παίκτες δείχνουν ότι είναι πολύτιμες μονάδες για την ομάδα.

οι τελευταίες δηλώσεις του σισέ, επιβεβαιώνουν και την εντύπωση που είχα από το καλοκαίρι ότι ο τεν κάτε "δεν πήγαινε" κάποιους συγκεκριμένους παίκτες χωρίς ουσιαστική δικαιολογία με αποτέλεσμα, ενώ είχαν ξοδευτεί ένα σωρό λεφτά για την πάρτη τους, να έχουν απαξιωθεί πλήρως. παίκτες που τώρα άρχισαν να βοηθούν ουσιαστικά.

Odonian
21-12-2009, 06:47
Ρε βιασύνη να κρίνουμε τον Νιόπλια από τώρα. Αυτό που βλέπεις Ρέηβεν μπορεί κάλλιστα να είναι η κλασική άνοδος μιας ομάδας που αλλάζει προπονητή - η ομάδα είναι ακόμα πολύ του Τεν Κάτε. Ποιοι είναι οι καμμένοι που αναφέρεσαι; Ο Ρούκα είχε πάρα πολλές ευκαιρίες και ο Λάζος έπαιξε αν θυμάμαι καλά και στα 4 ματς πριν φύγει ο Ολλανδός.

Οι αλλαγές που βλέπουμε ως τώρα είναι μικρές, έχουν να κάνουν με την επιλογή να παίζουν πιο κοντά τα εξτρέμ στον Σισέ (το οποίο πήγε περίπατο όμως στο τελευταίο ματς με Λέτο και Σάλπι μέσα, ίσως επειδή δε γίνεται αλλιώς όταν πρέπει κάποιος να βοηθάει τα μπακ και οι 2 μέσοι από τους τρεις ψωλάρουν) και την ωραία κίνηση να φέρει πίσω τον Κατσουράνη που έτσι κι αλλιώς δεν έτρεχε στο κέντρο, για να ανεβάζει την ομάδα από πίσω.

Ας περιμένουμε να δούμε την δουλειά του νέου προπονητή σε βαθος χρόνου. Και κυρίως, επειδή κανείς προπονητής δε μπορεί να βάλει μέσα 25 παίκτες, να δούμε πόσο θα κρατήσει τα αποδυτήρια, αν θα μπορέσει να περάσει τις επιλογές του στις μεταγραφές κλπ. Καλός, κακός ο Τεν Κάτε, ο Λέτο δεν του κουνήθηκε ποτέ.

FIXXXER
21-12-2009, 07:43
Γνωριζω τους Ρουκα, Λετο, Σισε, Σαλπι, Λαζο αλλα οταν λες Κατσουρανη εννοεις τον Κατσου?

Odonian
21-12-2009, 08:06
Έβαλε και τον Λέτο. :moutza:

ΚατσούΡ

FIXXXER
21-12-2009, 08:15
Και τον Σισε εβαλα :moutza:

Raven Lord
21-12-2009, 10:57
Ρε βιασύνη να κρίνουμε τον Νιόπλια από τώρα. Αυτό που βλέπεις Ρέηβεν μπορεί κάλλιστα να είναι η κλασική άνοδος μιας ομάδας που αλλάζει προπονητή - η ομάδα είναι ακόμα πολύ του Τεν Κάτε. Ποιοι είναι οι καμμένοι που αναφέρεσαι; Ο Ρούκα είχε πάρα πολλές ευκαιρίες και ο Λάζος έπαιξε αν θυμάμαι καλά και στα 4 ματς πριν φύγει ο Ολλανδός.

Οι αλλαγές που βλέπουμε ως τώρα είναι μικρές, έχουν να κάνουν με την επιλογή να παίζουν πιο κοντά τα εξτρέμ στον Σισέ (το οποίο πήγε περίπατο όμως στο τελευταίο ματς με Λέτο και Σάλπι μέσα, ίσως επειδή δε γίνεται αλλιώς όταν πρέπει κάποιος να βοηθάει τα μπακ και οι 2 μέσοι από τους τρεις ψωλάρουν) και την ωραία κίνηση να φέρει πίσω τον Κατσουράνη που έτσι κι αλλιώς δεν έτρεχε στο κέντρο, για να ανεβάζει την ομάδα από πίσω.

Ας περιμένουμε να δούμε την δουλειά του νέου προπονητή σε βαθος χρόνου. Και κυρίως, επειδή κανείς προπονητής δε μπορεί να βάλει μέσα 25 παίκτες, να δούμε πόσο θα κρατήσει τα αποδυτήρια, αν θα μπορέσει να περάσει τις επιλογές του στις μεταγραφές κλπ. Καλός, κακός ο Τεν Κάτε, ο Λέτο δεν του κουνήθηκε ποτέ.

δεν κρίνω κανέναν ακόμη. απλά 2 παρατηρήσεις έκανα.
εννοείται ότι είναι η φυσική ψυχολογική άνοδος λόγω αλλαγής προπονητή, αλλά κ μια επιβεβαίωση ότι οποιονδήποτε προπονητή να είχαμε, δε θα μπορούσαμε να παίζουμε χειρότερα από ότι παίξαμε με τεν κάτε, με το υλικό που υπάρχει στην ομάδα. κ αυτό γιατί ο τεν τεν δεν μπορούσε να βγάλει το 100% από κάθε παίκτη, τι να κάνουμε? δεν είχε αυτό το μαγικό ραβδάκι του κυράστα, να κάνει τον παίκτη να παίξει για πάρτη του κ για πάρτη του προπονητή.

οι "ευκαιρίες" που λες για χριστοδουλόπουλο - ο οποίος όποτε έπαιξε με τεν τεν δεν ήξερε πού πατούσε - και για ρούκα ήταν 10λεπτα κ 5λεπτα σε καμμένα ματς ή ματς κυπέλλου. αυτό είναι κάψιμο.

Odonian
21-12-2009, 19:23
Πρώτον ψάχτο καλύτερα, γιατί δεν ήταν δεκάλεπτα. Δεύτερον, νομίζεις ότι αν είχε Λέτο και Σάλπι ετοιμοπόλεμους ο Νιόπλιας, θα είχε μέσα αυτούς που λες; Απόδειξη ότι με την πρώτη ευκαιρία ήταν εκτός ενδεκάδας. Συγκυριακό ήταν.

Raven Lord
21-12-2009, 21:27
δεν ξέρω αν θα τους είχε, αλλά ο χριστοδουλόπουλος κ ο ρούκα συγκεκριμένα παίζουν πολύ καλύτερα χωρίς κλαριτζή. κ όλη η ομάδα δείχνει να το χαίρεται περισσότερο. όπως έλεγα με τεν τεν το καλοκαίρι μακάρι να κάνω λάθος (δυστυχώς τελικά δεν έκανα) έτσι λέω κ τώρα μακάρι να συνεχίσει η ομάδα να ανεβαίνει έτσι. επαναλαμβάνω ότι δεν τρέφω αυταπάτες ότι η καλύτερη απόδοση είναι δουλειά του νέου τεχνικού τιμ, αλλά σίγουρα χειρότερη διαχείριση από τον τεν κάτε είναι πολύ δύσκολο να γίνει. έχουμε πολύ καλές μονάδες - το καλύτερο υλικό στην ελλάδα αυτή τη στιγμή - δεν δικαιολογούνταν η εικόνα επί τεν κάτε. κάτι έφταιγε και δεν μπορεί πάντα να φταίνε τα κωλόπαιδα οι παίκτες που δεν κάνουν ότι τους λέει ο προπονητής. άλλωστε ο παλιός προπονητής δεν έγινε τυχαία ο καλύτερος φίλος των gayρων...

Raven Lord
23-12-2009, 14:26
Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Μαρσέλο Μάτος. Ο πρώην Βραζιλιάνος μέσος του "τριφυλλιού" μιλώντας από την πατρίδα του υποστήριξε ότι είχε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας για να επιστρέψει και να ενισχύσει και πάλι τον Παναθηναϊκό. Ο Μάτος μιλώντας στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ" τόνισε ότι είναι τιμή του να παίζει για τους "πράσινους", στους οποίους γνωρίζει πως άλλαξε η τεχνική ηγεσία.

τα λάθη αποκαθίστανται σιγά σιγά...

jack the ripper
23-12-2009, 15:40
e nai gia matos to eixa pei kai egw oti itan i megalyteri ksenera apo oles...

Odonian
23-12-2009, 20:48
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα βρει και πάλι χρόνο συμμετοχής, ο,τι και να λέμε για την ποιότητά του. Εκτός αν μπαίνει σε ματς που ο Κατσουράνης παίζει στην άμυνα. Η ομάδα αμυντικό κλάσης χρειάζεται κυρίως.

freak brother
23-12-2009, 20:54
ο Κατσουρ μονο αμυντικο χαφ δεν εχει παιξει στον πρωτο γυρο.

Raven Lord
23-12-2009, 21:00
μα ο κατσουράνης έπαιξε καλά μόνο στα ματς που έπαιζε στην ευθεία με ζιλμπέρτο (τότε σκόραρε κιόλας) κ στο τελευταίο που έπαιξε μπακ. τι αριστερό χαφ τον είδαμε, τι "οχτάρι", τι οργανωτή... ότι να'ναι αυτός ο κλαριτζής.

SpiritCrusher
23-12-2009, 22:35
Ρέηβεν δεν παλεύεσαι ε :razz:

Σε 3 χρόνια όταν θα χάσετε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα κατηγορείς ακόμα σε κάποιο σημείο του ποστ σου τον κλαριτζή.

Sotos_The_Tequiler
23-12-2009, 22:45
αυτός θα φταίει και τότε ρε :P

Raven Lord
24-12-2009, 01:57
Ρέηβεν δεν παλεύεσαι ε :razz:

Σε 3 χρόνια όταν θα χάσετε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα κατηγορείς ακόμα σε κάποιο σημείο του ποστ σου τον κλαριτζή.

χαχαχαχα, για πες πού συγκεκριμένα διαφωνείς σε αυτά που λέω

Mitsmann
24-12-2009, 04:01
η Ραγιο Βαγεκανο εχει ερυθρολευκα, πολυ πιθανο να χασουνε.

Odonian
24-12-2009, 05:04
χαχ καλή φάση, πήρε ένα ματς σε 4 χρόνια στο καραισκακη και χάρηκε

πέρα από το γεγονός ότι σε αυτά τα 4 χρόνια έχουμε πάρει τους ίδιους βαθμούς κει μέσα

και ότι στο οακα απλά πήρατε 2 ισοπαλίες σε αυτά τα 4 χρόνια

γενικά ροφλ

FIXXXER
24-12-2009, 08:43
βαλε και το κυπελλο ντε

Raven Lord
24-12-2009, 12:03
την κερδίσατε επάξια οι "ερυθρόλευκοι"

attila
24-12-2009, 19:38
ε, να

GG*
25-12-2009, 00:49
βαλε και το κυπελλο ντε

ε δεν μετραει αυτο

SpiritCrusher
25-12-2009, 14:36
χαχαχαχα, για πες πού συγκεκριμένα διαφωνείς σε αυτά που λέω

Για το θέμα του Μάτος; Πουθενά, τα είχαμε πει και τότε πως κάνατε μαλακία.

Για το θέμα Τεν Κάτε; Σε αρκετά, στα έχει πει και ο Odonian κατα καιρούς. Ακόμα και σε καταστάσεις όπως η νίκη με την Ίντερ θα κάτσεις να ψυρρίσεις για να βρεις κάτι να πεις, έστω και αν είναι κάτι τόσο μικρό που θα το παρατηρούσαν μόνο σε ματς της Ελπίς Χορτερού.

Οκ ποτέ δεν τον συμπάθησες γιατι δεν σου αρέσει η μάπα του ξέρω'γω :razz: αλλά στο παρελθόν έχεις δείξει πως αυτό δεν σε αφήνει να δεις ούτε τα καλά στοιχεία του.

Raven Lord
25-12-2009, 22:06
άκυρος! τα καλά τα έχω τονίσει άπειρες φορές προς αποφυγή παρεξηγήσεων. βαριέμαι να τα ξαναπώ

Raven Lord
08-01-2010, 20:05
Τα Φώτα κι ο φωτισμός

8/1/2010

Tου Κώστα Βαϊμάκη

Tο όλο σκηνικό ήταν ολίγη από μελομακάρονα, γαλοπούλα, για soundtrack τον «Μικρό Τυμπανιστή» και λαμπάκια να αναβοσβήνουν: ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Εργοτέλη μετά την άδεια των γιορτών, όλοι είναι χαλαροί και χαρούμενοι, καλή χρονιά, άντε και πρωταθλητές φέτος, «έλα, μωρέ, ποιος Εργοτέλης, αυτούς τους κερδίσαμε με τη μηχανή στο ρελαντί στην πρεμιέρα».

Και κάπου εκεί γίνεται το 0-1, τα μελομακάρονα σου βγαίνουν ξινά, η γέμιση της γαλοπούλας σού έχει κάτσει στο στομάχι σαν πέτρα, ο «Μικρός Τυμπανιστής» φαλτσάρει απίστευτα, τα λαμπάκια κάνουν τα μάτια να τσούζουν, «και τώρα τρέχουμε, άντε να ισοφαρίσουμε πριν βγει το ημίχρονο μπας και το γυρίσουμε στο β', μου φαίνεται θα την πατήσουμε όπως με τον Αστέρα». Κάπου ακούστηκε και η ατάκα «ρε, μπας κι έχει έρθει πάλι ο Καραμανλής στο γήπεδο»; Σκηνικό αγωνίας, άγχους και πάντως όχι αυτό που ονειρεύεσαι για ποδαρικό της καινούργιας χρονιάς.

Το γκολ του Σισέ που έκανε το 1-1 –ένα γκολ που δείχνει περίτρανα πόσο καλά νιώθει ο Γάλλος πλέον, αφού προτίμησε να σημαδέψει τη γωνία αντί να προχωρήσει ακόμα 4-5 μέτρα– και αυτό του Καραγκούνη έφεραν την ανατροπή πριν βγει το «καταραμένο» πρώτο ημίχρονο.

Οχι τόσο διότι οι εμπνεύσεις του Νίνη και του Καραγκούνη έπιαναν τόπο, αλλά κυρίως διότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να μην αφήσουν ούτε μια μπαλιά στο κέντρο να πάει χαμένη, ούτε μια ευκαιρία να κλέψουν την μπάλα και να βγουν στην κόντρα, να πρεσάρουν και να αναγκάσουν τον αντίπαλο σε λάθος: το κλέψιμο του Κατσουράνη στη φάση από την οποία ξεκίνησε το δεύτερο γκολ, έφερε στην περιοχή του Εργοτέλη τρεις πράσινες φανέλες και μια κίτρινη. Ταχύτητα στη σκέψη, στην κίνηση, στο πασάρισμα, αλτρουισμός στην τελική προσπάθεια: όλα μαζί, στοιχεία επιτυχίας.

Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο δεν κλείστηκε στο καβούκι του. Δεν προσπάθησε με νύχια και με δόντια να διαφυλάξει τους τρεις βαθμούς. Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές και με άλλον προπονητή –αλήθεια, τον νοσταλγεί ακόμα κανείς; Ο Παναθηναϊκός έδωσε τόσα μέτρα στον αντίπαλο, όσα έφταναν για να αφήσει χώρους πίσω και να ελπίζει ότι μπορεί να ισοφαρίσει.

Και η είσοδος του Λέτο –που είναι μανούλα σε ανοιχτές άμυνες και έναν με έναν– τέλειωσε τη δουλειά: ασίστ του Αργεντινού στον Σισέ για το 3-1 και γκολ όλο δικό του στις καθυστερήσεις. Μεγάλη ευλογία να έχεις παίκτη που έρχεται απ' τον πάγκο και μπορεί να σου δίνει ένα γκολ και μια ασίστ. Εξακολουθούν άραγε τα διάφορα «εξωτικά πτηνά» να γελάνε μαζί του και να θεωρούν τον Ζαϊρί κλάσεις ανώτερο; Ή τον Ντιόγο των 10 εκατομμυρίων κλάσεις ανώτερο από τον «σακάτη τον Γάλλο»; Ενα αντρίκειο «έκανα λάθος» ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Η νίκη της ΑΕΚ έφερε τον Παναθηναϊκό στο +5. Ενα δώρο αντίστοιχο με αυτό που του είχε κάνει ο Ηρακλής, όταν πήρε «Χ» στο «Καραϊσκάκη». Τότε ο Παναθηναϊκός το πέταξε στα σκουπίδια, φέρνοντας κι εκείνος ισοπαλία με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια χάνοντας στην έδρα του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά ακολουθούν τα Πηγάδια και η παραδοσιακά δύσκολη και σφιχτή αμυντικά Skoda Ξάνθη.

Αν ο Παναθηναϊκός δείξει την ίδια διάθεση να κρατάει ζεστό το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα και τη διαφορά από τον δεύτερο σε απόσταση βολής, ας φέρει πίσω και τον Ολιζαντέμπε, για να έχουμε αγαπημένα γκολ στο 86' και το 88' να γουστάρουμε. Αν θέλει να δείξει πως φέτος δεν θέλει να χάσει την πρώτη θέση, μια καλή ευκαιρία είναι το απόγευμα του Σαββάτου –μην ξεχνάμε ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ και η επίσκεψη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Αρη του Εκτορ Ραούλ Κούπερ (πλέον) όπου να 'ναι φτάνουν.
εύστοχος άλλη μια φορά ;)

FIXXXER
08-01-2010, 20:08
Οντως λεει σωστα πραγματα, λεει και κατι μαλακιες βεβαια... δηλαδη στον Πειραια μεινανε με τον Ντιογκο επειδη τον θεωρουν καλυτερο απο τον Σισσε, οχι επειδη δεν ηθελε να ριξει χρηαμτα ο Κοκκαλης. Περιμενα πιο εξυπνον ενα δημοσιογραφο αν μη τι αλλο, απλα ειναι τα σημεια στα οποια δεν αφηνει την οπαδικη πωρωση να τον κανει 100% αντικειμενικο, ομως εμενα μου φτανει και μου περισσευει το 80% στο οποιο βρισκεται.

Raven Lord
08-01-2010, 20:18
δε λέει αυτό... λέει ότι οι δημοσιογράφοι που παίρνουν γραμμή, προσπαθούν να ταϊσουν κουτόχορτο τον κόσμο και τώρα δεν βγαίνει κανείς να παραδεχθεί το λάθος του. όπως εγινε κ σε εμάς με τον κλαριτζή.

Odonian
08-01-2010, 21:15
Ναι αλλά το να χάνουμε ένα ημίχρονο γινόταν και επί Ολλανδού. Όπως επίσης η μεταμόρφωση Σισέ από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα είναι προφανώς και δουλειά του Τεν Κάτε, όπως και η άνοδος Νίνη κλπ. Είναι πολύ νωρίς για να διαχωρίσουμε τι άλλαξε με αυτόν τον προπονητή για να κρίνουμε αν ήταν σωστή η αλλαγή του Χενκ. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει το αλεξικέραυνο τώρα και οι παίκτες έχουν υποχρέωση να νικάνε. Αυτό και μόνο αρκεί για να βελτιωθεί ο ΠΑΟ από την εποχή Τεν Κάτε.

Τον ντιογο τον βλέπαμε υπερτιμημένο πολύ νωρίς, σε σχέση με τα λεφτά που έδωσε ο θειος. Αν και μάλλον δεν τον είδαμε (σχεδόν) ποτέ να παίζει όπως πρέπει, με ένα φορ περιοχής δίπλα του σε 4-4-2. Αλλά ο Σισέ ακόμα και αν δεν έπιανε, θα ήταν τεράστιος και παρόλαφτα το φως τον έβγαζε άμπαλο και σακάτη. Ε λολ.

FIXXXER
08-01-2010, 21:58
Το Φως τα ειπε αυτα? Σοβαρα? Τι μαλακες.

Odonian
08-01-2010, 22:37
Δε βρίσκω το άλλο που ήθελα, πάρε αυτό που έχει ξαναποσταριστεί:

http://img687.imageshack.us/img687/5369/cisse2.jpg

FIXXXER
08-01-2010, 22:57
Its called sarcasm. Δε μπορω να καταλαβω γιατι κολλαει ο οποιοσδηποτε οπαδος της Χ ομαδας με δημοσιευματα ή αρθρα βαμμενου και βλαμμενου οπαδου της Υ ομαδας σε αντιστοιχη εφημεριδα υποστηρικτρια της Υ ομαδας. Δηλαδη το εγραψες λες και ειναι περιεργο ξερω γω ή κατακριτεο.

Odonian
08-01-2010, 23:19
Χμου, έχουμε ολόκληρο τόπικ με αστεία πρωτοσέλιδα. Δε νομίζω ότι κανείς σοβαρός οπαδός κολλάει με δαύτα, παραμένουν όμως και αστεία και δείγμα της σαπίλας του χώρου. Και φυσικά τέτοια δημοσιεύματα είναι κατακριτέα, τι είναι, για να επικροτήσουμε; Απλά είναι ταυτόχρονα και εύκολα αγνοήσιμα, τουλάχιστον από εμάς.

Ας θυμόμαστε που και που ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι sprites στο Pro, υπάρχουν κανονικά (!) και όταν κάποιος βγαίνει δημόσια και βρίζει έναν επαγγελματία, κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν επιπτώσεις - φανταστείτε να γινόταν το ίδιο σε οποιονδήποτε άλλο χώρο! Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα αυτά μας φαίνονται λογικά και καθημερινότητα.

Πλάκα έχεις όμως, έχεις κάνει ίσα με ένα μύριο "σωστά" και "λογικά" ποστς που απαντάνε σε μένα και στους άλλοι οπαδοί ΠΑΟ, αλλά δε θυμάμαι κανένα ποστ να απαντάς στον μιτσμαννο πχ για τις άπειρες αναφορές του στην πρασινη. Δε σου τραβάνε την προσοχή μαλλον;

KoiliaSamprela
08-01-2010, 23:21
Πάντως πρωτάθλημα Καζαμπούμπου έχουμε ....

FIXXXER
08-01-2010, 23:31
Χμου, έχουμε ολόκληρο τόπικ με αστεία πρωτοσέλιδα. Δε νομίζω ότι κανείς σοβαρός οπαδός κολλάει με δαύτα, παραμένουν όμως και αστεία και δείγμα της σαπίλας του χώρου. Και φυσικά τέτοια δημοσιεύματα είναι κατακριτέα, τι είναι, για να επικροτήσουμε; Απλά είναι ταυτόχρονα και εύκολα αγνοήσιμα, τουλάχιστον από εμάς.

Ας θυμόμαστε που και που ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι sprites στο Pro, υπάρχουν κανονικά (!) και όταν κάποιος βγαίνει δημόσια και βρίζει έναν επαγγελματία, κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν επιπτώσεις - φανταστείτε να γινόταν το ίδιο σε οποιονδήποτε άλλο χώρο! Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα αυτά μας φαίνονται λογικά και καθημερινότητα.

Πλάκα έχεις όμως, έχεις κάνει ίσα με ένα μύριο "σωστά" και "λογικά" ποστς που απαντάνε σε μένα και στους άλλοι οπαδοί ΠΑΟ, αλλά δε θυμάμαι κανένα ποστ να απαντάς στον μιτσμαννο πχ για τις άπειρες αναφορές του στην πρασινη. Δε σου τραβάνε την προσοχή μαλλον;

Του τα λεω στο ΜΣΝ αυτουνου για να μη χαλαω το image μας δημοσια στο φορουμ του ΕR και μας εκθετει :!: Κριμα ειναι.

Τον εχω κραξει πολλες φορες και εδω περα και οταν γραφω για Χ και Υ ομαδα απευθυνομαι σε ολους οσους το κανουν, αλλιως θα λεγα Ολυμπιακο και Παναθηναικο οπως κανουν διαφοροι που εχουν την ψευδαισθηση οτι οι οπαδοι της δικιας τους ομαδας ειναι καλτυεροι. Και πριν κατσει κανεις καμμενος να βρει 20120 κουοτ δικα μου που να εμπαιζουν περιπαικτικα και κοροιδευτικα μαζι, μην πω και μειωτικα ΟΛΟΥΣ τους βαζελους, ας θυμηθει οτι απλα βγαζω τη μαλακια που με δερνει, ξερετε οτι δεν τα εννοω, ολοι γτπ ειμαστε :pink:

Odonian
08-01-2010, 23:38
αλλιως θα λεγα Ολυμπιακο και Παναθηναικο οπως κανουν διαφοροι που εχουν την ψευδαισθηση οτι οι οπαδοι της δικιας τους ομαδας ειναι καλτυεροι

Μια που τον ανέφερα ε; :p

FIXXXER
08-01-2010, 23:42
Παρεπιπτοντως εχω κανει και στο ααστεια εξωφυλλα παρομοιο ποστ που αναρωτιεμαι γιατι βρισκουμε μονο αστεια εξωφυλλα των αλλων ομαδων? Εγω γελαω με ολα παντως. Ισαξια καθυστερημενα. και το χειροτερο ειναι οταν δεν ειναι πολυ γραφικα απλα μπαινουν επειδη ειναι της αλλης ομαδας.

Raven Lord
11-04-2010, 23:07
με τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορώ να πω κ 2-3 πραγματάκια για τη φετινή πορεία. ένα πρωτάθλημα που όπως είχα πει και πριν το ντέρμπυ με τον κωλόφαρδο gay, ακόμη και με ήττα, το είχαμε κατά μεγάλο ποσοστό κατακτήσει. ένα πρωτάθλημα 100% δίκαιο, όπως αποδεικνύουν και τα νούμερα: άνετα καλύτερη επίθεση, 2η καλύτερη άμυνα, περισσότερες τελικές ανά αγώνα, λιγότερες τελικές των αντιπάλων, παίκτες στην κορυφή όλων των στατιστικών κατηγοριών και στη σημαντικότερη, πρώτο σκόρερ με συντριπτική διαφορά από τον δεύτερο. πέρα από τα νούμερα, όμως, τα οποία δε λένε πάντα την αλήθεια, θέλω να τονίσω ότι ο ΠΑΟ είναι φέτος ΔΙΚΑΙΟΣ πρωταθλητής γιατί σε όσα ματς κέρδισε, ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. δεν "έκλεψε" ούτε ένα ματς όντας χειρότερος του αντιπάλου και με ταμπούρι και τύχη να κερδίσει. ήταν καλύτερος του αντιπάλου ακόμη και στα περισσότερα ματς που γκέλαρε.

κομβικό σημείο, βέβαια, η αλλαγή προπονητή. θεωρώ ότι αν έμενε ο τεν κάτε, υπήρχε η πιθανότητα να το χάσουμε, ακόμη και με αντίπαλο το σκήνωμα του gayρου και τον άπειρο σε τέτοιες καταστάσεις ΠΑΟΚ. όχι γιατί ο αγαπητός ολλανδός είναι άσχετος, αλλά γιατί ήταν αλλοπρόσαλος άνθρωπος και δεν ήξερε να διαχειριστεί ένα ρόστερ πολύ καλών παικτών. σε αντίθεση με το νιόπλια που δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, αλλά απλά εφάρμοσε την κοινή λογική και φερόταν σαν άνθρωπος στους παίκτες.

μακάρι, το πρωτάθλημα αυτό να είναι η αρχή για κάτι καλύτερο, αφού η ομάδα είναι στρωμένη και με την προσθήκη 2-3 καλών παικτών θα είναι και αρκετά πλήρης. τεσπα, αυτά για την ώρα... περιμένουμε το κύπελλο, αλλά προσωπικά χωρίς αγωνία. θα ήθελα έναν τελικό με το gayρο, γιατί πιστεύω ότι φέτος είμαστε πολύ ανώτεροι και αδικούμαστε με τις δύο ήττες στα μεταξύ μας ματς.

jack the ripper
11-04-2010, 23:29
καλα το λεει ο ρεηβεν..
απλα να πω οτι πρεπει οσο πιο γρηγορα να ξεκαθαρισει το θεμα του προεδρου(μακαρι να μεινει πατερας) και του μπατζετ .. επισης μακαρι να μεινει ο Νιοπλιας(μονο για τη φυσικη κατασταση πρεπει να το προσεξουν λιγο)..απο εκει και περα οντως με 2-3 ΚΑΛΟΥΣ παικτες ανεβαινουμε επιπεδο....σχεδον ολο το μπατζετ για αμυντικο+δεξι χαφ και μετα επιστροφη ματος ,τζαβελας για 1.5 ειναι ευκαιρια για να εχουμε αριστερα...επισης κατι πρεπει να γινει για μπακ απ σισε....και πουλο σε δαρλα σαριεγκι, δανεικος ρουκαβινα αυτα..

Boom!
12-04-2010, 01:14
Παπαρια στρωμενη ομαδα εχει ο Παναθηναικος, για πεταμα η μιση του εντεκαδα ειναι. Τι να πουν βεβαια και στον Ολυμπιακο, θα μου πεις...

jack the ripper
12-04-2010, 01:59
ntaks to gamises mwre...an eksaireseis enan kentro amynas(o vyntra GAMAEI FETOS :P) deksi xaf kai enan gia aristera oi ypoloipoi mia xara einai....

MaX Payne
12-04-2010, 02:01
και γω αρχιδια πιστευω ανεβαινουμε τις ιδιες μαλακιες λεγαμε και το 04 τις ιδιες μαλακιες ελεγε και ο γαυρος οτι ξεφυγε επιπεδο
μπορει καποιοι να φυγουν που δεν το σκεφτομαστε τωρα μπορει ναρθουν σαπακλες παλι ,γενικως θα δειξει

απλα θα εχει προβλημα χρηματων ο γαυρος αν δεν βγει Τσ Λ ενω εσυ εχεις σιγουρα τα φρανγκα

jack the ripper
12-04-2010, 02:07
anevainoume epipedo den ennow pame xtypame tin barca kserw gw...alla simainei oti me antipalous tou styl standar liegis de tha kathesai na les gamise to paw gia prwtathlima..tha xtypas kai ta 2..
auto gia ton gauro isxyei...thelei allagi OLO to kentro tou kai xwris ta lefta CL(thelei na vgei prwtos sta playoff kai meta tyxi stin klirwsi) klafta

attila
12-04-2010, 05:00
το πρωταθλημα δεν το κερδισε δικαια η ζελα.το χασαμε δικαια εμεις.

Raven Lord
12-04-2010, 09:48
πάντα κάποιος το χάνει. εκτός αν παίζεις μόνος

warlord mkII
12-04-2010, 09:54
Μεγάλη ευκαιρεία για τον Παναθηναϊκό να βγει από τη μιζέρια και τις εσωτερικές διαμάχες.

Τα πράγματα είναι απλά. Παίρνεις 3 παιχταράδες (1 κεντρικό αμυντικό - 1 δεξί χαφ - 1 αριστερό μπακ), παίρνεις και 2-3 καλούτσικους για μπακ απ (τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, χαφ/επιθετικό αντιΣαλπιγγίδη αλλά να ξέρει μπάλα), διώχνεις τον κατιμά (Γκαλίνοβιτς, Δάρλα, Κλέιτον - δεν είναι κατιμάς αλλά καμμένος, Γκάμπριελ, Ρουκάβινα).

Για προπονητή είμαι διχασμένος, συμπαθώ τον Νιόπλια σαν άνθρωπο αλλά δεν με έχει κερδίσει σαν προνητής. Οριακά είμαι υπέρ της παραμονής του, αφού κυρίαρχος στόχος είναι το ριπιτ του πρωταθλήματος και ο Νιόπλιας ξέρει την Ελληνική πραγματικότητα.

Η μεγάλη μου επιθυμία παραμένει να δω καλή μπάλα από τον Παναθηναϊκό, κάτι που ούτε φέτος είδα με εξαίρεση το απίστευτο 15λεπτο στη Ρώμη και μερικά ακόμα 20λεπτα...

KoiliaSamprela
12-04-2010, 10:14
Μεγάλη ευκαιρεία για τον Παναθηναϊκό να βγει από τη μιζέρια και τις εσωτερικές διαμάχες.

Τα πράγματα είναι απλά. Παίρνεις 3 παιχταράδες (1 κεντρικό αμυντικό - 1 δεξί χαφ - 1 αριστερό μπακ), παίρνεις και 2-3 καλούτσικους για μπακ απ (τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, χαφ/επιθετικό αντιΣαλπιγγίδη αλλά να ξέρει μπάλα), διώχνεις τον κατιμά (Γκαλίνοβιτς, Δάρλα, Κλέιτον - δεν είναι κατιμάς αλλά καμμένος, Γκάμπριελ, Ρουκάβινα).

Για προπονητή είμαι διχασμένος, συμπαθώ τον Νιόπλια σαν άνθρωπο αλλά δεν με έχει κερδίσει σαν προνητής. Οριακά είμαι υπέρ της παραμονής του, αφού κυρίαρχος στόχος είναι το ριπιτ του πρωταθλήματος και ο Νιόπλιας ξέρει την Ελληνική πραγματικότητα.

Η μεγάλη μου επιθυμία παραμένει να δω καλή μπάλα από τον Παναθηναϊκό, κάτι που ούτε φέτος είδα με εξαίρεση το απίστευτο 15λεπτο στη Ρώμη και μερικά ακόμα 20λεπτα...

κανείς δεν έγινε προπονητάρα από την μια μέρα στην άλλη, υπομονή θέλει και "ανοχή".
Δεν μιλάμε για λάθη που βγάζουν μάτια, αλλά να μπορεί να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτός και να μαθαίνει από τα λάθη του.
Γενικά είναι συμπαθείς και μακάρι να έχει τις ευκαιρίες του και να σας βγει. (και ας παπαρολογεί ενίοτε)

warlord mkII
12-04-2010, 10:33
κανείς δεν έγινε προπονητάρα από την μια μέρα στην άλλη, υπομονή θέλει και "ανοχή".
Δεν μιλάμε για λάθη που βγάζουν μάτια, αλλά να μπορεί να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτός και να μαθαίνει από τα λάθη του.
Γενικά είναι συμπαθείς και μακάρι να έχει τις ευκαιρίες του και να σας βγει. (και ας παπαρολογεί ενίοτε)

Καλα τα λες.

Σε άλλα νέα: http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/77887-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82

και

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/77888-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BF

βάλε και Γκαλάς, Κροντλουπ, νωρίς ξεκίνησαν οι φυλλάδες φέτος...

Raven Lord
12-04-2010, 10:53
και γω αρχιδια πιστευω ανεβαινουμε τις ιδιες μαλακιες λεγαμε και το 04

ειλικρινά πιστεύεις ότι με την τωρινή διοίκηση και ρόστερ, έχουμε την ίδια δυναμική με το 2004? και ότι ο κύριος αντίπαλός σου έχει καμμιά σχέση με την ομάδα που είχε τότε? ή ότι ο κόκκαλης έχει την ίδια δύναμη παρασκηνιακά?

warlord mkII
12-04-2010, 11:00
ειλικρινά πιστεύεις ότι με την τωρινή διοίκηση και ρόστερ, έχουμε την ίδια δυναμική με το 2004? και ότι ο κύριος αντίπαλός σου έχει καμμιά σχέση με την ομάδα που είχε τότε? ή ότι ο κόκκαλης έχει την ίδια δύναμη παρασκηνιακά?

συν τη τωρινη δυσκολια να μπει ο 2ος στους ομιλους του cl και την οικονομική στενότητα?
Γι' αυτό λέω ότι είναι μεγάλη ευκαιρεία για τον ΠΑΟ.
Δε λέμε να πάει στους 4 του cl, λέμε να παίρνει σχετικά άνετα το ελληνικό πρωτάθλημα και να παίζει καλή μπάλα, να μη πονάνε τα μάτια μας.

Krux
12-04-2010, 11:33
Είναι κρίμα να χάσουμε τον Σωτήρη.
Ντακς δεν λέω αν είναι για πολύ μεγάλη ομάδα, όπως ακούγεται, δεν πρέπει να σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του παιδιού αλλά για Β διαλογής ομάδες ούτε συζήτηση.

Γενικά πιστεύω οτι αυτό το καλοκαίρι θα τρίβουμε τα μάτια μας. Υπάρχουν πολλά "μαύρα" λεφτά που οι μέτοχοι θα θέλουν να "ξεφορτωθούν".

Vatos locos.

MaX Payne
12-04-2010, 17:54

Κοιτατε απλα λεω να περιμενουμε
να δουμε ποιος θα βγει 2ος,
αν τα βρουν οι μετοχοι και μεινει ο φαδερ
σε τι μπατζετ θα κινηθουμε

καλα τα σιγουρα λεφτα απο το Τσ Λ αλλα η ομαδα ειναι στο μειον αυτα τα 2 χρονια οικονομικα και περα απο βγενο δεν ξερω οι υπολοιποι τι διαθεση εχουν να βαλουν πολλα λεφτα.
και απο τις μεταγραφες οσες εχουν κανει αυτα τα 2 χρονια περα απο το σισε δεν μπορεις να πεις οτι ηρθε ο παιχτης που κανει διαφορα (και για ευρωπη), εδω εχουμε 4-5 κεντρικους αμυντικους και κανεις δεν ειναι σοβαρου επιπεδου αμα ειναι να δωσουμε 4εκ να παρουμε κανα λετο τι να το κανω το μεγαλο μπατζετ

και για τον οσφπ πες οτι βγαινει 2ος, τα βρισκει με τον λαυρεντιαδη παιρνει προπονητη και τα χωνει ,εγω πιστευω θα φαει πολυ πιεση να χωσει λεφτα φετο

μπορει να γυρισει και ο τιγρης στην αεκ :touched:

γενικα ειναι νωρις ακομα

pitchfork
12-04-2010, 20:09
Max το 2004 πήρες ένα αντρίκιο και ίσως το δυσκολότερο πρωτάθλημα στην ιστορία σου γιατί έπεζες κόντρα και στην παράγκα του πούστη με σαφώς χαμηλότερων δυνατοτήτων ομάδα, τώρα φέτος όμως λέμε ότι τα πράγματα δείχνουν πως ο ελληνικός αθλητισμός ανάσανε.
Αν του χρόνου επανέρθει ο γκαγκάτσης ξέρω γω ή όποιος άλλος υπάνθρωπος δούλος των μούλων, τότε φυσικά το συζητάμε αλλά με τα τωρινά δεδομένα ήσουν ήδη 2 επίπεδα πάνω από τους ανύπαρκτους του κοκαλιστάν και τώρα με τα λεφτά του τσ. ληγκ και με μια σοβαρή διοίκηση που επενδύει μέρος από αυτά και δε τα βάζει όλα στη τσέπη όπως ο προβατάρχης, ε, έχεις ξεφύγει ρε φίλε.
Τι να λέμε δηλαδή?
Τώρα αύριο μπορεί να γίνει και πόλεμος τι να λέει αυτό τώρα?

Θα δούμε δηλαδή εντάξει, συμφωνώ αλλά γενικά έλεος, χωρίς παράγκα οι άλλοι οι ανάπηροι ούτε στη τουαλέτα δεν μπορούν να πάνε, όχι να σε απειλήσουν κιόλας.

Eulogy
16-04-2010, 19:17
protathlima peirate (mallon kai double) kai akoma den to sikwsate kai exete fagothei, ti skata thete.. gia mas stin apathlh periptwsi tou prwtathlimatos, tha itan panta kalokairi, i gkomenes tha tribontan gia party mas kai i mpyra itan tsampa..

Raven Lord
17-04-2010, 13:01
στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν απαιτήσεις :P

Griffith
27-04-2010, 14:01
μπράβο στην ομάδα που έκανε το αυτονόητο φέτος.μπράβο δηλαδή γιατί άλλες χρονιές δεν έκανε ούτε αυτό, κάναμε βήματα.
ο νιόπλιας νομίζω δεν κάνει για παο.πέραν του τεχνικού κομματιού είναι και λίγο θέμα νοοτροπίας.τα ντέρμπι θέλουν ρίσκα και ο έξω νίνης μέσα μαρίνος δεν με πείθει.θα μείνει δηλαδή κατα 99% αλλά να χαμε να λέγαμε.
ο πρώτος που είναι για όξω είναι ο δάρλας.οι διάφοροι άλλοι είναι θέμα γούστου το ποιος θα μείνει για πάγκο.ο έλληνας λάμπαρντ κώστας κατσουράνης κατα 99% θα παίζει στόπερ του χρόνου.θέλουμε 5 παίχτες όχι ίδιας ποιότητας χοντρικά για να πεις ότι το ρόστερ έχει μια ποιότητα χωρίς τρανταχτά κενά, με το μπάτζετ που ακούγεται ότι θα έχουμε ίσως γίνεται η δουλειά, ανάβουμε λαμπάδες μην τα κάνει σαλάτα ο αντωνίου!

MaX Payne
27-04-2010, 14:48
ρεπορταζ:7 μυρρια ειπε ο νικολογιαννης το μπατζετ για μεταγραφες κι αν πουληθει καποιος +

Raven Lord
07-05-2010, 10:05
Βλακείες. Οι δημοσιογράφοι του έκαναν πόλεμο ναι, απλά δεν ήταν τόσο δυνατός γιατί τους στέρησε ο ίδιος τα πολεμοφόδια με την πορεία της ομαδας! Το μόνο που μπορούσαν να πουν είναι ότι "δεν παίζαμε ωραία μπάλα". Αν όμως ο Τεν Κάτε είχε τα αποτελέσματα του αντικαταστάτη του (καμιά νίκη σε ντέρμπυ) θα τον περνούσαν πριονοκορδέλα. Ωραία μπάλα βέβαια δεν παίζαμε ούτε πριν τον Τεν Κάτε, αλλά τότε το ονομάζαμε αλλιώς. Το άγχος του ΠΑΟ δεν είχε να κάνει με τον Τεν Κάτε, αλλά με το ότι δεν είχαμε πάρει πρωτάθλημα τόσα χρόνια.

Ο Λέτο έπαιζε άσχημα επί Τεν Κάτε; Ο Κατσουράνης μήπως, που δεν ξανασκόραρε αφού έφυγε ο Ολλανδός; Ο Νίνης, που έγινε ποδοσφαιριστής στα δυο χρόνια του στον ΠΑΟ; Δεν είχαμε αυτοματισμούς λεει, όταν ο Κατσουράνης έβαλε τόσες φορές το ίδιο γκολ. Έκλεψε κανένα ματς ο Τεν Κάτε με χειρότερη απόδοση; Δεν ήταν ο οδοστρωτήρας που διέλυε τις ομάδες, αλλά νικούσε με έστω λίγο καλύτερη απόδοση από τον αντίπαλο - ο επόμενος ΠΑΟ έχανε με καλύτερη απόδοση.

Αν δεν είχαμε τον πρώτο γύρο του Τεν Κάτε, τώρα θα παίζαμε πλέη οφ. Απλά, μαθηματικά πράγματα και καλό είναι να αναγνωριστούν.

Γενικά μιλώντας, για τον Νιόπλια: Δεν υπάρχει κανείς που να θέλει περισσότερο από μένα να πετύχει στον ΠΑΟ. Πραγματικά αυτό που θα ήθελα είναι να βγάλουμε έναν μεγάλο προπονητή από την ομάδα και να μείνει 10 χρόνια. Επειδής εγώ τη μπάλα τη βλέπω λίγο κουραστικά, είδα κάμποσες περιπτώσεις που ο προπονητής μας έιδε το παιχνίδι "ξύλινα", με λογικές μάνατζερ και άλλες που φαινόταν η απειρία του. Μαθαίνει βλέπω γρήγορα, αλλά θεωρώ δεδομένο ότι έχει ακόμα κενά. Ένα εύκολο παράδειγμα είναι ότι δεν έχει κάνει ποτέ προετοιμασία σε ομάδα. Του χρόνου, είδικα με το Τσ Λ στην πλάτη, θα φανεί πόσο μας λείπει η τρομερή ομάδα γυμναστών του Τεν Κάτε πχ. Είναι μεγάλο ρίσκο να λέμε ότι οι ελλείψεις του προπονητή μας δε θα μας βλάψουν, αφου είναι τεράστια βλακεία αυτό που λέγεται ότι ο γαυρος τελείωσε και άλλα τέτοια - με έναν κανονικό προπονητή και 2 παίκτες χτυπάει πρωτάθλημα άνετα, ενώ εμείς δε θα σκοτωθούμε κιόλας στο παζάρι. Εν κατακλείδι (!), είναι πολύ νωρίς για αηδίες για "δυναστείες" και μακάρι να πετύχει ο Νιόπλιας, αλλά είναι ρίσκο.

συμφωνώ μόνο ως προς το θέμα της προετοιμασίας και της φυσικής κατάστασης, πράγματα τα οποία άλλωστε έχουμε επισημάνει πολλές φορές, οπότε δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε.

αλλά για όλα τα υπόλοιπα και αφού θες να εθελοτυφλείς για την εικόνα του ΠΑΟ επί τεν τεν (η οποία ξαναλέω ότι οφείλεται στον αλλοπρόσαλο χαρακτήρα του ολλανδού και όχι σε έλλειψη γνώσεων), πιστεύω καταλαβαίνεις ότι μιλάς για τον ίδιο τεν κάτε ο οποίος πέρσυ διατυμπάνιζε ότι ο ΠΑΟ θα είναι η τελευταία ομάδα στην καριέρα του αλλά υπέγραψε κατευθείαν στην Αλ Αχλί, τον ίδιο προπονητή που έφαγε 3 πεντάρες στην Αλ Αχλί και αποχώρησε κατηγορώντας ποιους άλλους τους παίκτες του, τον ίδιο που άφησε την πιο πλούσια ομάδα της ασίας μπουρδέλο. επίσης, δεν ανέφερες τίποτα για τις εμμονές του να πειραματίζεται τις μέρες των αγώνων, ενώ όλη τη βδομάδα δοκίμαζε άλλα σχήματα, τα κολλήματα που έτρωγε με συγκεκριμένους παίκτες, τη μετατότοπιση των ευθυνών στους παίκτες όποτε έχανε.

για τον κατσουράνη, μπορώ να σου πω ότι άλλαξε ρόλο επί νιόπλια γι'αυτό σταμάτησε να σκοράρει, αλλά έκανε εξίσου καλά παιχνίδια, ειδικά σε κρίσιμα ματς προς το τέλος. σε τετ α τετ που είχε με το νιόπλια από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε, του είχε επισημάνει ότι δεν χρειάζεται έναν αμυντικό χαφ που σκοράρει.
για το νίνη, έγινε παίκτης επειδή επιτέλους έκανε προετοιμασία με την ομάδα και όχι με την κάθε άκυρη εθνική νέων ή παίδων. προετοιμασία που όπως προανέφερα κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο κλαριτζής έκανε τοπ.

Odonian
08-05-2010, 04:53
Όσο λέτε αυτή τη ΒΛΑΚΕΙΑ για την Αλ Αχλί πώς διάολο λέγεται, τόσο θα γελάω. Ο Τεν Κάτε ήταν εκεί ελάχιστα για να αλλάξει οποιαδήποτε δεδομένα και είναι αρκετά πιθανό να παρέλαβε μπουρδέλο, ειδικά αν το συγκρίνουμε με τις ευρωπαϊκές ομάδες από τις οποίες είχε περάσει. Όσο για το γεγονός ότι πήγε εκεί, σόρι φίλε, αλλά αν σου πρότειναν το μισθό που του έδωσαν, κι εσύ θα πήγαινες οπουδήποτε. Όλοι, προπονητές, παίκτες κλπ, είναι και άνθρωποι πάνω απόλα. Πήγε να πάρει το εφάπαξ και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.

jack the ripper
17-05-2010, 22:46
bump!

Συμφωνα με τις φημες που κυκλοφορουν παμε για προεδρο πατερα και νεο τεχνικο διευθυντη..
η αληθεια ειναι οτι τον πρωτο χρονο τα εκανε πουτανα ο αντωνιου αλλα το δευτερο οι κινησεις ηταν πετυχημενες..μαλακιουλα που φευγει τωρα που ξερει τα παντα για την ομαδα και εχει και την εμπειρια...τωρα για νεο τεχνικο διευθυντη δεν ξερω τι θα φερουν.. αν εξαιρεσουμε το παρελθον του ο πλεον καταλληλος ειναι ο ιβιτς

Raven Lord
18-05-2010, 00:20
για παραμονή πατέρα εννοείται όλοι εγκρίνουμε. αντωνίου δε με χαλούσε και είναι μαλακία να φύγει μετά από μια επιτυχημένη χρονιά και μια άψογη συνεργασία με το νιόπλια. ειδικά αν σκεφτούμε ότι πιθανότερος αντικαταστάτης είναι ο ζάετς.

carheart
18-05-2010, 00:23
ειδικά αν σκεφτούμε ότι πιθανότερος αντικαταστάτης είναι ο ζάετς.

τρόμος.

Raven Lord
18-05-2010, 00:25
δεν έχει ακουστεί επίσημα, αλλά για να το αναφέρει ο κοντός, σίγουρα έχει κάποια βάση. κ αν λάβουμε υπόψη την τελευταία του θητεία... :fear:

Odonian
18-05-2010, 13:53
Η πρασινη δίνει ρέστα σήμερα.

Nasum
18-05-2010, 13:59
Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα σε παγκόσμια κλίμακα που και οι 2 οπαδικές της εφημερίδες είναι ενάντια στην ομάδα.

Kelldorain
18-05-2010, 14:04
Αυτό ξεπερνάει και τα μεγάλα πρωτοσέλιδα Ντέρμπυ

Nasum
18-05-2010, 14:09
Χαιλάντερ ο Κυργιάκος;:touched::touched::touched:

jack the ripper
18-05-2010, 14:12
:touched:

Kelldorain
18-05-2010, 14:29
Αχαχαχαχαχαχαχ
Πλάκα πλάκα ο Γκόντζος τέτοιο πρωτοσέλιδο δεν θα έβγαζε. Ένα ελαφάκι για τον Δημητράκη πάντως που ούτε τώρα θα γίνει πρόεδρος, θυμίζει 6χρονο που του κλέβουν την κρέμα :touched: . Έβγαλε κι ανακοίνωση ο Πατέρας http://www.sport-fm.gr/article/230159

Εντωμεταξύ πεθαίνω με συνέντευξη Κατσουράνη τώρα στο σπορτ-φμ, ο Νικολογιάννης είπε ότι το γεγονός πως σκόραρε ο Κατσουράνης επί Τεν Κάτε δείχνει ότι απ' την ομάδα έλειπε τακτική παιδεία

jack the ripper
18-05-2010, 14:37
σωστα τα πε ο πατερας

Odonian
18-05-2010, 16:42
Ευτυχώς ελάχιστοι παίρνουν στα σοβαρά τις οπαδικές του ΠΑΟ.

GG*
18-05-2010, 17:16
πρεπει να περασε δυσκολα παιδικα χρονια ο δημητρακης
ή να εμπαινε στις αποθηκες του μπαμπα κρυφα και να δοκιμαζε το προιον

Raven Lord
18-05-2010, 18:39
μ'αυτά κ μ'αυτά οι γιαννακοπουλαίοι αρχίζουν να αποκτούν αντιπάθειες.

Raven Lord
18-05-2010, 19:31
Εντωμεταξύ πεθαίνω με συνέντευξη Κατσουράνη τώρα στο σπορτ-φμ, ο Νικολογιάννης είπε ότι το γεγονός πως σκόραρε ο Κατσουράνης επί Τεν Κάτε δείχνει ότι απ' την ομάδα έλειπε τακτική παιδεία

σωστός ο νικολογιάννης :P

Griffith
18-05-2010, 19:42
Μόνο ο αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος ιδιοκτήτης της εφημερίδας «η Πράσινη», Δημήτρης Γιαννακόπουλος

αχαχα
που είσαι ρε ράτζα.

jack the ripper
18-05-2010, 22:31
http://www.sport-fm.gr/article/230235

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ

Odonian
18-05-2010, 23:38
Χεχ, το ποιος δημιουργεί πρόβλημα στο όνομα της οικογένειας είναι γνωστό. Ο Πατέρας εξάλλου ανέφερε προσωπικά τον ίδιο και όχι τους μεγάλους.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=133626

Odonian
19-05-2010, 00:25
Ρέηβεν, ξέρεις ένα καλό που είχε ο Τεν Κάτε; Έγραφε στα παπάρια του τους δημητρακηδες και τους γκοτζους και όλη αυτή τη σαπίλα τριγύρω του ΠΑΟ. Ο Νιόπλιας σε κάθε συνέντευξη προσπαθεί να είναι αρεστός και να επικοινωνεί με τους δημοσιογράφους - ελπίζω αυτό να μη σημαίνει ότι είναι ευάλωτος σε αυτούς, όταν αναπόφευκτα θα αρχίσει η (δίκαιη ή άδικη) κριτική. Είναι η αντίθετη πλευρά του νομίσματος του "έλληνα προπονητή που ξέρει τον χώρο". Ο χώρος είναι γεμάτος σκατά.

jack the ripper
19-05-2010, 00:28
ελπιζω να τον γραψουν στα @@ τους και να συνεχισουν οπως πρεπει...
πραγματικα θελω να δω πρωτοσελιδο πρασινης να γελασω αυριο

Daffy
19-05-2010, 00:29
apto kraksimo k tis fones enantion tous stis sinentefkseis tipou to simpairenoume afto?

Raven Lord
19-05-2010, 00:46
Ρέηβεν, ξέρεις ένα καλό που είχε ο Τεν Κάτε; Έγραφε στα παπάρια του τους δημητρακηδες και τους γκοτζους και όλη αυτή τη σαπίλα τριγύρω του ΠΑΟ. Ο Νιόπλιας σε κάθε συνέντευξη προσπαθεί να είναι αρεστός και να επικοινωνεί με τους δημοσιογράφους - ελπίζω αυτό να μη σημαίνει ότι είναι ευάλωτος σε αυτούς, όταν αναπόφευκτα θα αρχίσει η (δίκαιη ή άδικη) κριτική. Είναι η αντίθετη πλευρά του νομίσματος του "έλληνα προπονητή που ξέρει τον χώρο". Ο χώρος είναι γεμάτος σκατά.

ελπίζω να μην το πιστεύεις πραγματικά, αλλά νομίζω απάντησε το παόκι από πάνω

Odonian
19-05-2010, 00:53
apto kraksimo k tis fones enantion tous stis sinentefkseis tipou to simpairenoume afto?

Σοβαρά τώρα συγκρίνουμε στο θέμα αυτό Τεν Κάτε με Νιόπλια; Ο Τεν Κάτε έχωνε στους πάντες γιατί ήταν ο χαρακτήρας του έτσι, πιστεύετε ότι ο εγωισμός του τον άφηνε να νιώθει ότι κρίνεται από δημοσιογραφίσκους της ελλαδας; Προφανώς θα προστάτευε και το όνομά του από τους ΑΡΔ, αφού (όπως είδαμε) επηρεάζουν αποφάσεις και καταστάσεις.

Ο τωρινός μας σε ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ έλεγε "εγώ σας έχω ξηγηθεί" και "σας ξέρω" και "καλά τα λέμε", διαβάστε τες από την αρχή να δείτε. Και όλο αυτό το άγχος, εν μέσω μηδενικής κριτικής.

Raven Lord
19-05-2010, 00:54
καλα, οκ... ΧΕΝΚ ΤΕΝ ΚΑΤΕ λοιπόν :P

Odonian
19-05-2010, 01:00
Να σε ρωτήσω τότε, αφού παρακολουθείς τα δικά μας από κοντά: Ο Νιόπλιας είναι ή δεν είναι ο άνθρωπος που θα πάρει όλες τις εφημερίδες κάθε μέρα και θα ξέρει τι γράφει ο κάθε συντάκτης; Εγώ από αυτά που έχω δει, κρίνω ότι είναι. Το ότι αυτό είναι κακό στον σημερινό Παναθηναϊκό της γκρίνιας και της φαγωμάρας, είναι αυταπόδεικτο. Μακάρι να τους καθαρίσουν σαν αυγά αμφότερους τους καρκίνους (και μερικούς σε "αντικειμενικά", αλλά εκεί είναι πιο δύσκολο), αλλά το βρίσκω λίγο αδύνατο. Μπορεί ο Νιόπλιας να δράσει ως ασπίδα όπως ο Τεν Κάτε (που έφταιγε για όλα); Για να δούμε.

Raven Lord
19-05-2010, 09:49
το λάθος που κάνεις είναι ότι πιστεύεις ο τεν κατε δρούσε σαν ασπίδα. εγώ συνεχώς τον έβλεπα να "δίνει" τους παίκτες και όχι μόνο στον ΠΑΟ από ότι φαίνεται. τεσπα, δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα. όπως είχα πει κ πέρσυ με τη διατήρηση του ολλανδού στη θέση του, ότι θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχθώ αν τον έκραζα αδίκως, έτσι και φέτος ο χρόνος θα δείξει. για την ώρα ο νιόπλιας βγάζει μια όρεξη από τους παίκτες να παίξουν μπάλλα και κατεβάζει την ομάδα στη σωστή κατεύθυνση στα μικρά ματς, δηλαδή να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. έχει πολλά να μάθει ακόμη κ δεν έχει κάνει ακόμη προετοιμασία, οπότε περιμένουμε και βλέπουμε.

Odonian
19-05-2010, 15:39
Δρούσε σαν ασπίδα με το να τραβάει όλη την κριτική. Περπατούσε ο Κατσουράνης, αλλά οι εφημερίδες έγραφαν για τον παικταρά που βάζει γκολ (αλλά δεν τα πίστωναν σε σχέδιο του προπονητή).

Raven Lord
19-05-2010, 16:11
λίγα για κατσουράνη :P

Tyler_Durden
19-05-2010, 16:33
Σήμερα έμαθα αναλυτικά τι έχει παιχτεί το 2ημερο που πέρασε γιατί ήμουν μέσα. Απλά τραγικά όσα συμβάινουν. Ο "Δημητράκης" είναι για ακόμη πιο πολλά κλωτσίδια μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Στο όνομα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ πατέρα του, ο μικροσκοπικός αυτός πουθενάς ,προσπαθεί να κάνει την ομάδα μπουρδέλο και να διχάσει όσο μπορεί τον κόσμο του ΠΑΟ, χωρίς μάλιστα να έχει να προτείνει κάτι στο θέμα "προεδρία". Και ξαφνικά εκεί που η πράσινη και καλά ήταν η εφημερίδα που συσπείρωνε γύρω της την ΑΛΛΑΓΗ απο την Καρκινογιαννοκρατεία, έφτασε να είναι φυλλάδα χειρότερη ακόμη κι απο το γκοτζοντέρμπι. Προσωπικά δεν θα ξαναδώσω ούτε ευρώ σε αυτό το σίχαμα. Τώρα είναι η ώρα να ξυπνήσει ο ΠΑΥΛΟΣ και να πιάσει το μούλικο απο το αυτί και να του κόψει τη γλώσσα μια και καλή, και ακόμη να ξεκαθαρίσει την θέση του. Σε μια χρονιά που η ομάδα κατέκτησε πανάξια το ντάμπλ, που ο ερυθρόλευκος πούστης είναι ίσως μερικά λεπτά μακρια απο το να παίξει 3 προκριματικούς για το Γιουρόπα ξεκινόντας Ιούλη μήνα, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ να επιτρέπεται σε αυτό το πουστράκι να βάζει φυτίλια στα θεμέλια της ομάδας πάνω που ξεκίνησε να αποκτά υγεία. Εννοείται οτι κάθε σοβαρός ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στηρίζει τον Νικόλα Πατέρα αυτές τις ώρες. Σχετικά με το θέμα μάνατζερ η φυγή Αντωνίου δεν με χαλάει καθόλου αν προσληφθεί κάποιος κατα τεκμήριο καλύτερος. Τα σενάρια όμως για τον παλαίμαχο Σαμαρά, και τον Ζάετς που είχε φέρει κατά καιρούς όλη την κροατική σάρα και μάρα (κυριολεκτικά Σάριτς και Μάριτς...) είναι τουλάχιστον εφιαλτικά....

GG*
19-05-2010, 17:09
ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΩΧΟ

Tyler_Durden
19-05-2010, 17:14
ειμεθα μαγκε και παλιοι και δεν φορούμε πια

GG*
19-05-2010, 17:30
xaaxaxaxaxa

Tyler_Durden
19-05-2010, 17:35
;-)

Kelldorain
21-05-2010, 16:26
Τέλος ο Πατέρας λέει.

JnB
21-05-2010, 17:40
DS-Yqix4B3Q

Daffy
21-05-2010, 17:56
o antoniou na mi figei,k ola kala

Odonian
21-05-2010, 18:03
Εγώ πιστεύω ότι θα τον ξαναβγάλουν τον μπαμπά μας πανηγυρικά την επόμενη εβδομάδα οι μέτοχοι για να κάνουν μόκο όλοι.

Raven Lord
21-05-2010, 18:54
Τέλος ο Πατέρας λέει.
παραιτήθηκε για να ξανακατέβει και να βγει πάλι. κάτι σα να ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης.

GG*
21-05-2010, 18:57
τραβατε με και ας κλαιω

Raven Lord
21-05-2010, 19:06
λάθος τοπικ

jack the ripper
21-05-2010, 19:16
και εγω πιστευω οτι θα μεινει..εφοσον δε σκοτωθηκαν καλα ειμαστε..ο αντωνιου ελπιζω να μεινει

Kelldorain
21-05-2010, 19:41
Μπα δεν προκύπτει από κάπου, εξάλλου και τόνισε ότι δεν είναι εικονική και μετά είπε σε αυτούς που μαζεύτηκαν κάτι του στυλ "τέλος έγινε η στραβή".
edit, lol να κι ο άλλος http://www.sport-fm.gr/article/230648

Clockwork Orange
21-05-2010, 20:00
καλα που φευγει ο σαντος και ανησυχω λιγοτερο!

Tyler_Durden
21-05-2010, 20:38
Αν η φυγή Πατέρα είναι μόνιμη, ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. Ούτε ευρώ πια στην κωλοφυλλάδα. Μόνο στον Παναθηναικό μπορούν να συμβούν αυτά σε χρονιά ντάμπλ.

warlord mkII
24-05-2010, 10:54
Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. Πήγα χτες στο μπάσκετ. Με εξαίρεση 1 πανό και 1 σύνθημα που ακούστηκε 2 φορές, δεν έγινε καμμία αναφορά στα διοικητικα της ΠΑΕ. Σήμερα το πρωί στα κανάλια λέγαν για κράξιμο από τον κόσμο του Παναθηναϊκού προς Παύλο (λολ)΄....

Το πανό έλεγε: Τζίγγερ, derby, Πράσινη, αφήστε τ΄αστεία,
εμπόδιο δεν θα γίνεται στου ΠΑΟ τη δυναστεία.

Abruzzi
24-05-2010, 11:21
δεν λεει να φυγει ο καρκινος απο αυτη την ομαδα

warlord mkII
24-05-2010, 11:35
o kairoc gar eggyc

Kelldorain
25-05-2010, 14:25
Η δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:

«Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν. Οι κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να πάρει λεφτά στην τσέπη για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό που υπεραγαπά. Για να φθάσουμε μέχρι εδώ στήθηκε ένα απίθανο επικοινωνιακό παιχνίδι, από τη δήθεν αύξηση κεφαλαίου 40-50 εκατ. Ευρώ που θα κάλυπτε ο μεγαλομέτοχος και που κατέληξε στα 15 εκατ. Ευρώ, μέχρι τις αποτιμήσεις που δείχνουν ένα Παναθηναϊκό super-ζημιογόνο και ταυτόχρονα να αποτιμάται πάνω από 100 εκατ. Ευρώ, γιατί άραγε;

Είναι λυπηρό ότι τη στιγμή που η πολύμετοχικότητα με πρόεδρο-ηγέτη τον κ. Νίκο Πατέρα πέτυχε απολύτως, αντί να συνεχίζουμε βάζοντας όσα λεφτά χρειάζονταν για διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης χρησιμοποιεί ως μέσο πίεσης το πισωγύρισμα του Παναθηναϊκού με την απομάκρυνση του επιτυχημένου Προέδρου, την μείωση των συμβολαίων και τις πενιχρές μεταγραφές, προκειμένου να πάρει χρήματα από τα «κορόιδα» που έχουν ήδη βάλει 67 εκατ. Ευρώ χωρίς καμία αποτίμηση και μόνο από τη αγάπη τους για την ομάδα.

Τα «κορόιδα» όμως είναι έτοιμα να προσφέρουν χρήματα για την ομάδα για να γιγαντώσουν τον Παναθηναϊκό και όχι την ήδη γεμάτη τσέπη του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Καλούνται οι τσάτσοι, αποκηρυχθέντες και μη, να βοηθήσουν τις προσπάθειες του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη τώρα που θα μείνει πάλι μόνος του στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι με προέδρους της «εμπιστοσύνης» του με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές νεροκουβαλητές, με φιστίκια για μεταγραφές και με αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του νέου γηπέδου η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη».
http://www.sport-fm.gr/article/231116

wtf

Fireknight
25-05-2010, 15:20
an de variete kapoios filos panathinaikos , as kanei mia anakefaleosi kai na mas pei poios einai me poion kai giati . :labiri:
kai pou pigan ta lefta :kostakis:

GG*
25-05-2010, 17:58
εχει κανεις για τοσο μαλακα τον τζιγκερ ή τον θειο να δωσουν τις ομαδες στο τσαμπε?

Raven Lord
25-05-2010, 19:55
κούραση πια αυτά τα διοικητικά. εκεί που υπήρχε μια γενική αισιοδοξία έτσι όπως έκλεισε η χρονιά... τα ίδια παντελάκη μου :?

chris_boss
25-05-2010, 22:43
Ναι μωρέ, που να ασχολείσαι τώρα. Έφυγε και ο Μέγας Χενκ...

Raven Lord
26-05-2010, 00:34
χαχαχα το μαλάκα :P

Raven Lord
27-05-2010, 10:17
παύλος λέει, το οποίο συνεπάγεται σε πολύ πιθανή αλλαγή προπονητή. τα ίδια παντελάκη μου :roll:

Tyler_Durden
27-05-2010, 10:25
Πάντως κι ο Παυλος δεν ειναι άμοιρος ευθυνών για την εικόνα μπουρδέλου που παρουσιάζει η ομάδα στα διοικητικά τις τελευταίες βδομάδες. Μια κουβέντα αν έλεγε θα έληγαν άμεσα πολλά πράματα και κυρίως ο πούστης ο γιος του, απο τον οποίο μπήκαν τα πρώτα φυτίλια. Έτσι μάλλον τον εξυπηρετεί κι αυτόν το ξεκατίνιασμα μεταξύ βγενο και καρκινογιάννη. Οι τοποθετήσεις του οτι δεν τον ενδιαφέρει η προεδρία είναι μάλλον "τραβάτε με κι ας κλαίω". Εν τω μεταξύ διάβασα κάτι για σενάριο Μπιλιτς - Ασανοβιτς στον πάγκο....Ας είναι ψέμα εύχομαι...:fear:

Raven Lord
27-05-2010, 10:30
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ!

μόνο ο ποδοσφαιρικός βάζελος μπορεί να βγάζει με τόση ευκολία τα μάτια του. ακόμη και το 2005 που οι συνθήκες ήταν πολύ πιο δύσκολες, χρειάστηκε να αυτοκτονήσουμε. βλέπω να ακολουθούμε βήμα βήμα τη χρονιά εκείνη. :?

Tyler_Durden
27-05-2010, 10:30
εντελώς όμως!

attila
27-05-2010, 21:26
καρκινογιάννη.

:touched:

GG*
28-05-2010, 12:44
αφου δεν θελει ο παυλος το προεδριλικι,ειναι αγνος παναθηναικος μπεεεεεεεεε

Tyler_Durden
28-05-2010, 12:50
έλα καιρό είχα:

GG*
28-05-2010, 12:51
εκνευρισμενο σε βρισκω

Tyler_Durden
28-05-2010, 12:52
χαχα εισαι βλακας ρε φιλε

SpiritCrusher
29-05-2010, 13:34
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/275044.html

Με πολλά φιλιά στον Ρέηβεν Λορντ!

FIXXXER
29-05-2010, 13:38
Η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι η αλλαγή προπονητή ωφέλησε την ομάδα . Το αμφισβητείτε;

Πραγματικά πιστεύετε ότι ο Νιόπλιας είναι καλύτερος προπονητής από μένα; Με την εμπειρία που έχει εκείνος και με αυτή που έχω εγώ; Είναι εύκολο να είσαι ένας ευχάριστος προπονητής. Ποιό είναι το extra του; Και δεν τον κατηγορώ, πιθανότατα είναι ένας φανταστικός τύπος και καλός προπονητής. Φέτος όμως οδήγησε το δικό μου πλοίο. Εργάστηκε με την πιο γυμνασμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν χρειάστηκε να βελτιώσει τους παίκτες, ήταν έτοιμοι και δεν είχε τραυματίες. Δεν έχω τίποτα εναντίον του Νιόπλια. Νομίζω ότι είναι μια χαρά τύπος, αλλά και το πιόνι στο σκάκι των άλλων.

:roll:

Clockwork Orange
29-05-2010, 14:01
Ο προπονητής είναι πάνω από τους παίκτες. Δεν πάει με τα νερά τους, αν αυτό εννοείτε. Παίζει όποιος πάει καλά. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος πάνω σε αυτό.
αυτο ακριβως ειναι που εκανε λαθος ο Τεν Κατε! δεν καταλαβε οτι στο ελλαντα οι φιρμες ειναι πανω απο τον προπονητη!
κατα τα αλλα απιστευτος και τρου!
ισως θα επρεπε να τα ειχε πει οταν ηταν εδω...ισως και να μην τον καταλαβαινε κανεις τοτε! πινξ παντως!

Kelldorain
29-05-2010, 15:17
Χαχαχ έδωσε και 2η συνέντευξη στην Καθημερινή (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_1_29/05/2010_402629) ακόμα καλύτερη, ειδικά εκεί που λέει για Αντωνίου που μίλαγε με εφημερίδες

Griffith
29-05-2010, 15:52
:touched: για τη συγνώμη στην αρχηγάρα γιάννη γκούμα.

Fireknight
29-05-2010, 16:12
den ta leei ki asxima se genikes grammes :roll:

ps:
Χίλιες φορές του είπα να μη βουτάει

chris_boss
29-05-2010, 16:52
Πάμε όλοι μαζί να συγγράψουμε το έπος περί τεν κάτε με 10 μιλιούνια στίχους. Όταν είναι να πάρουμε θέση για τα διοικητικά, "κουράστηκα, ας τα βρούνε μόνοι τους, δικά τους είναι τα λεφτά, μας κοροϊδεύουν όλοι" κλπ.

λιγότερο από 4 μέρες και μισή σελίδα πριν:

Ναι μωρέ, που να ασχολείσαι τώρα. Έφυγε και ο Μέγας Χενκ...

Odonian
29-05-2010, 19:02
Πραγματικά είμαι περίεργος πού έχει άδικο ο Χενκ σε αυτά που λέει.

Raven Lord
29-05-2010, 22:22
βαριέμαι να το διαβάσω αλλά σίγουρα είναι ο κλασσικός υπερφίαλος μαλάκας

BlackiE
30-05-2010, 00:21
-Γκαλίνοβιτς;

(Μεγάλη παύση). "Είναι ένα ιδιωτικό θέμα και δεν θα ήθελα να μιλήσω. Τον σέβομαι πολύ".

-Ξέρουμε για το παιδί του...

"Το πρόβλημα αυτό τον επηρέασε αφάνταστα. Ο κόσμος δεν τον βοήθησε καθόλου. Ήταν θλιβερές αυτές οι αποδοκιμασίες. Κρίμα. Τον προηγούμενο χρόνο έκανε πολύ καλή χρονιά. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας".

Πείτε την ιστορία, όλοι αποφεύγουν να μιλήσουν γι αυτό το θέμα. Τι παίζει;