View Full Version : LOST (με spoilers) 2 [TV]
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
ψαμμολιθος λεγετε γαμω την χωριατιλα μου
Ingolemo
26-03-2010, 02:16
από πετρωμένη άμμο
αμμολιθο το λενε θαρρω
τότε γιατί δεν το βλέπουμε διαλυμένο όταν μας δείχνουν το βυθυσμένο νησί?
Εχουμε τοποθετησει χρονικα τη φαση στην οποια ειναι βυθισμενο το νησι? Για να μην πω χωροχρονικα
E logika meta to 70 pou htan pateras ben+ben, kai prin to 2004. Manteuw ligo meta pou fygan pateras ben+ben, logw incident.
Αρα ουτε Μπλακ Ροκ εχει παει στο νησι στο εναλλακτικο συμπαν? Ποσες εκατονταετιες πισω επηρεασε πια αυτο το ινσιντεντ? :p
Ingolemo
26-03-2010, 02:43
Αρα ουτε Μπλακ Ροκ εχει παει στο νησι στο εναλλακτικο συμπαν? Ποσες εκατονταετιες πισω επηρεασε πια αυτο το ινσιντεντ? :p
hm? giati? sto enallaktiko sumpan mas deixnei mono to podi tou agalmatos, kai an parthriseis einai spasmeno kiolas.
Den lew oti phge stadar, mporei ontws na mhn phge to black rock, alla den exei deiksei kati tetoio.
hm? giati? sto enallaktiko sumpan mas deixnei mono to podi tou agalmatos, kai an parthriseis einai spasmeno kiolas.
Den lew oti phge stadar, mporei ontws na mhn phge to black rock, alla den exei deiksei kati tetoio.
Σορρυ μπερδευτηκα με την απορια λοκαστ και νομιζα οτι το δειχνει ολο, αν δειχνει μονο ποδι οκ
Lethargica
26-03-2010, 04:11
μα τον τουταγχαμών, αδυνατώ να σας (παρ)ακολουθήσω.. :?
BURNIN AMBITION
26-03-2010, 05:56
Βασικά μετά από όλο αυτό έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον η περίπτωση του Desmond. Για κάποιο λόγο γι αυτόν δεν ισχύουν όλοι οι κανόνες αλλά συγχρόνως έχει ανθρώπινη φύση οπότε χρειαζόταν "constant".
Αν δεχθούμε πως σε όλο το λοστ μιλάμε για μόνο 2 παράλληλα σύμπαντα, 1 του πραγματικού κόσμου και 1 ο οποίος βρίσκεται "μέσα στο μπουκάλι κάτω από το φελό", τότε ο Desmond ίσως να μπορεί να είναι σε ένα γκρίζο σημείο όπου η ύπαρξη του αλληλεπιδρά με την παράλληλη του. Αν ο 1 κόσμος είναι ο κόσμος των ζωντανών και ο άλλος είναι ο κόσμος των νεκρών, τότε ίσως να εξηγεί και για το πως μπορούσε να δει πως θα πεθάνει ο καθένας και θα αλλάξει "μεριά". Όχι τίποτα άλλο ίσως να εξηγεί και τo "whatever happened, happened", που απλά επειδή έγινε, άλλαξαν μεριά αλλά σε ένα ενιαίο timeline θα φαινόταν περίεργο. Δηλαδή έχουμε 2 timelines, 2 κόσμων και πέρα από τη μετακίνηση πάνω στη γραμμή του χρόνου του timeline μπορούν συγχρόνως να εναλλάσουν και σε ποιο timeline βρίσκονται.
Επίσης κατα 99% όλο αυτό που λέω είναι λάθος γιατί αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι τίποτα από λεπτομέρειες γύρω από το θέμα από παλιές season.eixa exhghsei(mporw kai kalutera molis psaxw shmeiwseis) giati o des einai special san ton abramovich. omws to eixa exhghsei episthonika. omws h 6h sezon mas kanei na psiteuoume oti ola ta episthmonika einai pipes, ara giati na to exhghsw??
geologiko_karoto
26-03-2010, 23:25
για τους χαρακτήρες έχω να πω το εξής:
ο Μάιλς έιναι αυτός που και καλά μιλάει στους νεκρούς αλλα απότι φαίνεται αυτοί προτιμούν τον Χιούγκο (που είναι και το κλειδί του Λοστ,τόχομαι ξαναπει)
έτσι για να μη λέτε για το Μπενι που μας έγινε δευτεράντζα
όσο για το άγαλμα προφανώς το πέτρωμα λέγεται ψαμμίτης (συμπαγοποιημένη άμμος)
αλλά λολ,στο δικό μου το χωριό τα αγάλματα τα έφτιαχναν από μάρμαρο ή έστω ασβεστόλιθο
και τα κύματα πρέπει να έγιναν από το υπερτσουνάμι των 5 ηπείρων και 7 θαλασσών <- άλλη μια υπερβολή του Λοστ
enitharmon
27-03-2010, 00:45
ουφ, αυτό με την άμμο και το άγαλμα το βγαλα από το μυαλό μου, για να σταματήσει ο λοκαστ να κάνει το Sheldon
SpiritCrusher
27-03-2010, 01:22
ο Μάιλς έιναι αυτός που και καλά μιλάει στους νεκρούς αλλα απότι φαίνεται αυτοί προτιμούν τον Χιούγκο (που είναι και το κλειδί του Λοστ,τόχομαι ξαναπει)
Επίσης, έχει μαλλιάσει η γλώσσα του, αλλά "δε δουλεύει έτσι" :P
Phantom Duck
27-03-2010, 04:36
έλα ντε, μου θέλετε και αναλύσεις. τις τελευταίες σκέψεις του νεκρού "διαβάζει" μόνο.
MoRmEnGiL
28-03-2010, 20:24
http://www.fnac.gr/index.asp?pathID=1_2_99&art=1374
Μαραθώνιος LOST - Eγχειρίδιο επιβίωσης.
Αποστολή: 40 συμμετέχοντες «κλειδωμένοι» για 24 ώρες στο σταθμό της Dharma «Forum» για να παρακολουθήσουν την προβολή της σειράς LOST από το 19ο επεισόδιο του 3ου κύκλου μέχρι το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου.
Χαρακτηριστικά των εθελοντών:
Αντοχή στην έλλειψη ύπνου
Προσαρμοστικότητα στις δύσκολες συνθήκες
Εθισμός με το LOST
Παρατηρητικότητα στη λεπτομέρεια
Δυνατή μνήμη
Καλή γνώση του LOST
Βραβεία Νικητών του Μαραθωνίου LOST
Για τον Μεγάλο Νικητή
Ένα ταξίδι για 2 άτομα στην Τυνησία,με διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.
Για τον 2ο και τον 3ο :
Μία δωροκάρτα Fnac αξίας 100€
Θέλετε να λάβετε μέρος στο Μαραθώνιο LOST;
Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω, απαντήστε στις 3 ερωτήσεις, και στείλτε την αίτηση και τις απαντήσεις σας στο niki.apostolakou@gr.fnac.com μέχρι τις 6 Απριλίου.
Εγω θα το εψηνα αν το ταξιδι Τυνησια ηταν στο μερος που εσκασε ο Μπεν και ο Λοκ μετα το γυρισμα του τροχου, αλλιως δε λεει
_UnHoLy^MaRtYr_
29-03-2010, 02:58
τα λέμε κει.
Λοιπόν εγώ είχα πάντα την εξής απορία: εκεί που η Τζουλιέτ ευχήθηκε να πατήσει λεωφορείο τον άντρα της και αυτό ακριβώς έγινε λίγο μετά. πώς κανονίστηκε;
freak brother
29-03-2010, 10:27
συνομοτησε το συμπαν
: pauhlocoehlo:
Λοιπόν εγώ είχα πάντα την εξής απορία: εκεί που η Τζουλιέτ ευχήθηκε να πατήσει λεωφορείο τον άντρα της και αυτό ακριβώς έγινε λίγο μετά. πώς κανονίστηκε;
Δεν εγινε λιγο μετα, εγινε κανα 2 μερες μετα ή την επομενη μερα. Ανετα του την ειχε στημενη καποιος απεξω, πληρωμενος απο Ριτσαρντ κτλ ωστε να παει Τζουλιετ στο νησι.
τα λέμε κει.
εστειλα, εστειλες?
θα παει κανας αλλος?
Ο Μάιλς καλεί σε επικοινωνία τους νεκρούς (όταν βρίσκεται κοντά στα πτώματα τους ή τις στάχτες τους ή κάτι δικό τους). Στον Χιούγκο πηγαίνουν τα πνεύματα και επικοινωνούν από μόνα τους μαζί του wherever, whatever!
Επιτέλους είδαμε την ιστορία του μυστηριώδες Ριχάρδου αλλά γενικά η φάση που έχει πάει αλλού με καλό και κακό (και σιγουρα προτιμούσα φειθ και σαιενς) οκ τι; Το κακό θέλει να εξαπλωθεί και το καλό δεν το αφήνει; Δις ιζ δε κριστιαν γουρλντ κ τέτοια; Το νησί-τάπα το κρατάει εκεί; Είναι το καλό αυτό που νομίζουμε καλό κοκ. Κι όπως και να' χει είναι ένας φαύλος κύκλος; Πεθαίνει ο Τζεικομπ, κάποιος τον αντικαθιστά, σκοτώνει τον κάποιον έρχεται κάποιος άλλος κτλ Για θυμίστε την κουβέντα στο τελευταίο του 5ου..
Ο Σαίντ τι έπαθε; Τα παράλληλα "ιφ δε πλειν νεβερ κρασντ" που οδηγούν και γιατί;
βγήκαν spoilers μέχρι το 616.
DEATH OR GLORY ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΛΩΡΟΙ
Το σκέφτομαι να το πατήσω.
ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ, ΕΓΩ ΠΑΤΗΣΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 7 ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚΤΩ ΚΕΝΑ
τι έχω γράψει ρε τρόμπα, ότι γράφω απο την αρχή της 6ης σαιζόν, ότι δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει η σειρά
φιλικο ηταν ντε το παπαρας :P τρομπα λεει χαχαχα
μαλακα,καθησα και το διαβασα μονο και μονο επειδη εγραφες αυτο που λεει ο φιξερ ομως ε lol.
λοιπον τα παρακατω ΔΕΝ ειναι σποιλερ,αλλα επειδη υπαρχουν ατομα τα οποια δεν βλεπουν ουτε trailer του επομενου και τους χαλαει να ξερουν αν το επομενο επεισοδιο ειναι "μπαμπης ο σουγιας centric",τα βαζω σε tag.
βασικα αν εξαιρεσεις οτι αναφερει 3 θανατους ονομαστικα και αναμενομενους κατα καποιο τροπο,στην ουσια δεν εχει κατι αλλο που να ανηκει στην κατηγορια spoiler.[edit:ok,εχει ενα *]και εδω που τα λεμε παλι καλα γιατι θα το ειχα σκυλομετανιωσει.δλδ οκ το οτι "θα δουμε ποιοι ειναι οι adam and eve" "ελα ρε,σοβαρα;lol" ή "θα ξαναδουμε καποιο προσωπο",ε,δεν τα λες και spoiler.
ισα ισα εχω φτιαχτει στο οτι θα δουμε επεισοδιο τυπου richard με background story νησιου,mib-jacob κατι που ολοι περιμεναμε τοσο καιρο.απο κει και περα τα υπολοιπα ειναι σε στυλ "σαρεσε;" "ναι-οχι" ή "τι πιστευεις;" "πιστευω εις ενα θεο πατερα παντοκρατορα".με βαση αυτα,το συμπερασμα σου οτι η ιστορια εγινε για το πεος,απο που το εβγαλες;
edit * [λεει κατι για το υποβρυχιο]
enitharmon
30-03-2010, 13:01
abruzzi pink για το σποιλερ (επειδη βαζεις)
εγώ 8 έβαλα, και ούτε ένα πινκ
Τι ψιλοαναμενόμενους ρε Αμπρούτζι? Από που προκύπτει αυτό?
ναι βασικα δεν το εγραψα σωστα.αναμενομενο το οτι θα υπηρχαν.
λοκαστ παρε 8 πινκ και απαντησε μου σαυτο που σε ρωτησα.
ναι βασικα δεν το εγραψα σωστα.αναμενομενο το οτι θα υπηρχαν.
λοκαστ παρε 8 πινκ και απαντησε μου σαυτο που σε ρωτησα.
δεν είναι 2-3 οι θάνατοι, θα σκάσει το υποβρύχιο, και θα πεθάνει πολύς κόσμος. επίσης δεν μαθαίνουμε ποιος είναι ο ΜΙΒ, πώς έγινε καπνός κτλ. Περίμενες δλδ ότι θα πεθάνει ο χέρλη?
επίσης θυμάται κανείς ένα σπόηλερ σεντόνι στο τέλος της 3ης νομίζω σεζον που έλεγε ότι το νησί είναι φυλακή?
κατσε,δεν λεει πουθενα οτι πεθαινει ο hurley.για τους ψυθηρους λεει οτι θα ειναι emotional scene.
διαβασα widmore,ilana,sun και jacobs mother που οκ,δεν ξερουμε καν ποια ειναι και θα το δουμε στο background story επεισοδιο,δεν νομιζω να μετραει στους main.επισης δεν λεει πουθενα οτι δεν θα μαθουμε ποιος ειναι ο mib και πως εγινε καπνος κτλ.
κατσε,δεν λεει πουθενα οτι πεθαινει ο hurley.για τους ψυθηρους λεει οτι θα ειναι emotional scene.
διαβασα widmore,ilana,sun και jacobs mother που οκ,δεν ξερουμε καν ποια ειναι και θα το δουμε στο background story επεισοδιο,δεν νομιζω να μετραει στους main.επισης δεν λεει πουθενα οτι δεν θα μαθουμε ποιος ειναι ο mib και πως εγινε καπνος κτλ.
λέει και για σαγιντ. επίσης δεν νομίζω να τους ένοιαζε άν στο υποβρύχιο πέθαιναν οι τύποι του γουίντμορ, οπότε μάλλον πεθαίνουν αρκετοί πρωταγωνιστές εκεί.
καλα για σαγιντ tbh νομιζα οτι ελεγε για τον θανατο που εχουμε ηδη δει.στους θανατους κολλησες;χωρις κανενα σποιλερ ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα πεθανουν ολοι εκτος απο 1-2 που θα φερουν τη κατασταση που βλεπουμε στα sideways με καποιο τροπο.εγω προσπαθω να καταλαβω τι απο αυτα σε κανει να λες Επιβεβαιώνομαι ότι η ιστορία έγινε για το πέος.
και καπου εδω να πουμε οτι θα ειναι καλυτερο να μην ποσταρονται εδω τετοια σποιλερ ε.οκ αν θες απο μονος να ψαχτεις σε sites θα το κανεις και εσυ και εγω και ο αλλος και ο παραλλος,αλλα αν κρατιεσαι καλα(και ξεχνιεσαι)ειναι διαφορετικο το να το δεις εδω και να εισαι ενα κλικ απο το να το διαβασεις.το γραφω απο τωρα γιατι λογικα θα βγουν περισσοτερες λεπτομεριες και πιο χοντρες οσο περναει ο καιρος.αυτο δεν ηταν τπτ imo(παλι καλα δλδ).
_UnHoLy^MaRtYr_
30-03-2010, 14:35
Τα-νταν, έπεσα στην παγίδα να διαβάσω ένα σπόιλερ μετά τα 8 Ξακουστά. Πουστιά παίχτηκιε.
εγώ διάβασα τις πρώτες λέξεις του spoiler που λέει για 2-3 "κάτιπουδελεω" και μετά τις πρώτες λέξεις ενός άλλου spoiler που λέει ότι ΔΕΝ είναι 2-3 "κάτιπουδελεω" και αι σιχτηρ πα να φύγω από δω μέσα γιατί άντε! =P
_UnHoLy^MaRtYr_
30-03-2010, 16:08
τα ίδια διαβάσαμε. όποιου είναι αλήθχεια τονεγάμησα.
σε τρώει το γαμημένο το αριστερό δαχτυλάκι να το πατήσεις το κλικι να...έτσι...για λίγο...ένα τσακ και το κλείνω
και βλέπεις αυτό που δεν πρέπει να δεις και δεν το χεις δει και όλο και είναι ακόμα χειρότερα μετά κι εγώ εδω μέσα γιατί είμαι ακόμα αφού είπα φεύγω;;!!
οτι σε τρωει,σε τρωει.ειδικα αν εχεις εθιστει/συνδεθει/γουατερβερ με την σειρα ειναι δυσκολο.γιαυτο και ελεγα καλυτερα ας μην τα βαζουμε εδω.οχι οτι δεν το εχω κανει και γω παλιοτερα ε.
παντως ενα screenshot(με κειμενο) ειναι ,απο καποιο site (darkufo?) και το σχολιαζαμε.για ποια ενα και δυο μιλατε;
SpiritCrusher
30-03-2010, 18:13
Βασικά
δεν ξέρετε ότι
http://spoilerslost.blogspot.com/2010/03/latest-from-kristin-march-29th.html (http://www.meatspin.com)
Nodoordonotthereisnotry
30-03-2010, 23:04
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΙΠΟΤΑ.
Μη με κάνετε όπως πέρυσι να απέχω για βδομάδες από το thread...
atahoualpi
31-03-2010, 00:52
ρε εγω ανοιξα το ποστ με τα πολλα σποιλερς και διαβασα μερικα (αρκετα) γιατι δεν αντεξα και εμαθα πραγματα που δεν ηθελα να μαθω μαλλον. νιωθω πολυ ασχημα γι αυτο =(
αλλα δεν αντεχα να το χω εκει και να μην το ανοιγω, γι' αυτο ρε παιδια μην το ξανακανετε, δε μπορω να μου επιβληθω να μην τα διαβαζω. Και μετα, ενω ηδη ενιωθα ασχημα, διαβασα και ολα τα σποιλερς που γραψατε και οι αλλοι, που σχολιαζατε το "ΜΗΝ-ΤΟ-ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΠΟΣΤ" γιατι συνεχιζε να με τρωει η αγωνια. και νιωθω πολυ πολυ ασχημα τωρα. =(
enitharmon
31-03-2010, 01:15
μόλις δω αυριο το επεισόδιο, ανοίγω σποιλερ να δω τι γραψατε. θα πάρει ο διάολος κόσμο αν τα σποιλερ δεν αφορουν το αυριανό επεισόδιο, αλλά τα επόμενα. ή βάζετε διπλό σποιλερ και λέτε ότι είναι για τα επεισόδια μέχρι το 10 ξερωγω
atahoualpi
31-03-2010, 01:20
σου λεω με σιγουρια οτι τα σποιλερς δεν αφορουν μονο το αυριανο. =/ Δεν το ξανανοιγω μηπως το ξεχασω πιο ευκολα, αλλα η πρωτη ερωτηση λεει ποιες ειναι οι καλυτερες σκηνες που θα δουμε στα επεισοδια 10 ως 16 της 6ης. =/
ενι ειπαμε οτι σχολιαζουμε τα του λοκαστ(10-16) τοσα ποστ.
enitharmon
31-03-2010, 03:30
δε θα ανοιξω αυτα τα σποιλερ λοιπον
αλλα οποιος αυριο ποσταρει κατι σε σποιλερ ταγκ, να λεει πριν πιο επεισοδιο αφορα
6.10
http://img43.imageshack.us/img43/3950/37583besteypatchesmikha.jpg
:touched:
Μονο για το επεισοδιο 6.10 λοιπον
Υπαρχουν δυο τροποι να αξιολογησει κανεις το επεισοδιο, σαν κανονικο επεισοδο και με δεδομενο οτι ειναι Σαν + Τζιν που προσωπικα τους βαριεμαι ανελεητα και θα θελα να εχουν πεθανει απο την 3η-4η σεζον. Με τον πρωτο τροπο, ηταν ενα μετριο προς καλο επεισοδιο της εκτης σεζον. Με τον δευτερο τροπο, ηταν μαλλον απο τα καλυτερα επεισοδια που εχουμε δει με αυτους. Ολα οσα γουσταραμε απο τεταρτη σεζον και μετα ηταν εκει. Widmore και Desmond στο παιχνιδι. :touched:
Α, επομενο επεισοδιο κατα 99% Ντεσμοντ ε. :touched: Ετοιμαζομαστε για μεγαλη φαση... εχω πλεον φτασει σε σιγουρο συμπερασμα οτι ο Widmore ειναι καλος και παντα ηταν καλος ε. Παιζει σοβαρα το ενδεχομενο να υπηρχε πολυ σοβαρος λογος που δεν ηθελε να παντρευτει την κορη του, ειδικα αν το ξερει οτι ειναι ο Mourihno του Lost. Γενικα, μαλλον Ντεσμοντ το κλειδι της σειρας και πολτ γουσταρω.
vasika re locust den kaneis ena edit na to sviseis?kathe fora pou mpainw me trwei to daxtulo m.
kai seis pou eidate to simerino peite ena review na proetoimastoume, ti na ta kanw ta spoiler.
itan kalo? eixe poutses?
Roswell47
31-03-2010, 10:53
Poutses yok, alla evale vazelinh
vasika re locust den kaneis ena edit na to sviseis?kathe fora pou mpainw me trwei to daxtulo m.
kai seis pou eidate to simerino peite ena review na proetoimastoume, ti na ta kanw ta spoiler.
itan kalo? eixe poutses?
Οπως εγραψα και στο σποιλερ, για κανονικο επεισοδιο ηταν μετριο προς καλο, στο μεσο ορο της εκτης σεζον γενικα.
Για επεισοδιο με τους απιστευτα βαρετους και αδιαφορους Κορεατες, ηταν ανελπιστα καλο. Περιμενουμε με ανοιχτο στομα το επομενο ε.
zealot~ape
31-03-2010, 13:09
Διάολε, μόνο εγώ δεν πρόλαβα τα λοκασπόιλερζ; Το επισόδειο μέτριο αν και οι Κορεάτες φοβερή αδυναμία, ίσως φταίει που είδα πρώτα το LOST-Untangled με την μαριονέτα :S
Agoraphobic_S.I.
31-03-2010, 13:44
Μιχαήλ Μπακούνιν!
Όντως μέτριο προς το καλό, το τέλος όμως μας δείχνει ότι το επόμενο θα κόψει κώλους.
Ruthless
31-03-2010, 14:10
Σκηνή Σαγίντ τελείως βγαλμένη από MGS 3, πριν το Graniny Gorki.
Kelldorain
31-03-2010, 14:30
6.10
http://img43.imageshack.us/img43/3950/37583besteypatchesmikha.jpg
:touched:
.
Μέτριο, αλλά αναγκαστικά χρειάζεται που και που ένα τέτοιο για να προετοιμάσει για τα επόμενα. Τώρα οκ θα μπορούσαν να λείπουν 1-2 ψιλοχαζοί διάλογοι αλλά αν λάβουμε υπόψην ότι τα Sunjins eps ξεπερνιούνται σε αδιαφορία μόνο από αυτά της Kate, τότε οκ δικαιολογούνται κάπως. Το ABC τέλος ξεπερνάει κάθε όριο ηλιθιότητας βάζοντας timer για το V μέσα στο επεισόδιο (http://3.bp.blogspot.com/_0KRN69leV-Q/S7LNDEJuLVI/AAAAAAAAIiA/-bn4KibzuvQ/s1600/lost-v-clock.jpg"), ευτυχώς οι εκδόσεις που ανέβηκαν στο internet είναι του CTV και δεν υπήρχε.
Σε θέματα πλοκής δεν καταλαβαίνω που εξυπυρετεί το να ξεχνάει η Sun τα αγγλικά της, ίσως να μας δείξει ότι τελικά όλα οδηγούν στο flash; Επίσης έχω μπερδευτεί λίγο με το πως η Sun ήξερε για Candidates κλπ, αλλά μάλλον απλά ειπώθηκε κάπου και δεν το θυμάμαι. Το όνομα της Kate υπάρχει στο Lighthouse αλλά (απ'ότι φαίνεται από τα λεγόμενα Locke) όχι στη σπηλιά, περιμένω να το αναλύσουν αυτό. Τώρα λογικά Desmond την άλλη βδομάδα, υποθέτω απλά θα μας δείξουν flashback πως έφτασε στο νησί και θα αφήσουν τα sideways για κάποιο γενικό επεισόδιο; Θα 'ταν ωραίο να έδειχναν και τα 2 πάντως, αν και ο λόγος που ο Desmond είναι στα sideways ίσως είναι αρκετά σημαντικός και τον αφήσουν για αργότερα
λοιπον,συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες απο τα κεντρικα,το επομενο επεισοδιο θα μπορουσε να ειχε ανετα τον τιτλο : "the constant : part 2"
:hungry:
sneak peak 1 :
http://www.youtube.com/watch?v=ZqMWXxBixQo
Roswell47
31-03-2010, 17:39
toso pou kaulwsa 8elw na dw to sneak peak alla oxi re pousth...
BURNIN AMBITION
31-03-2010, 19:43
fijer to lene kai oi shmeiwseis μου. ο ξερεις ποιος παντα ηταν καλος. απλα το επαιζε μαλακας απεναντι στον ντες για να τον κανει να κανει τον ιστιοπλοικο να παει στο νησι ναπαταει το κουμπι να γινει σπεσιαλ και να παιξει το ρολο που πρεπει να ξερει. ειναι γνωστο λοιπον οτι ειναι καλος εδω και καιρο
κατα τα αλλα το θεωρω μαλακια το επεισοδιο
2 σημαντικα πραγματα
σποιλερ
σποιλερ
σποιλερ
σαν χτυπα στο δεντρο και στην εναλλακτικη μαλκια συμπαν κοιτα στον καθρεφτη στον τοιχο και βλεπει να δει αν εχει σημαδι που δεν εχει ομως τον πονο της αλλης πραγματικοτητας τον αισθανεται
αλληλεπ[ιδραση πραγματικοτητων. οπως και με τη σκουλικοειδητιδα του τζακ ξερω γω
δευτερον. και στις 2 ριαλιτις οτι ειναι να γινει θα γινει. αρα περιμενω το παιδι της σαν να γεννηθει αλλα δυσκολα οπως και στην αλλη πραγματικοτητα που γλιτωθηκε ο θανατος επειδη ηταν κολοφαρδη και την εκανε
επισης σημαντικο το οτι ολοι πρεπι να φυγουν απο το νησι σα να λεμε οτι αν οι υποψηφιοι στα χαρτια που εχουν απομεινει την κανουν τοτε νησι χωρις προστατη δεν εχει νοηγμα υπαρξης και ξερετε τι παθαινει?
παει στον πατο.
αρα ο μπεικον μαγκες θα δραπετευσει.
μαρκ μαι γουορντς τσουτσεκια
Αυτό που λέει ο μπέρνις για το κεφάλι το πρόσεξα και γω. Ότι δηλαδή με το που στούκαρε στο δέντρο κάτι εμφανίστηκε και στο sideway. Επίσης όταν πήρε διερμηνέα ξέχασε τα αγγλικά στο νησί (; ). Δεν το θυμάμαι καλά.
Για το παιδί πίστεύω ότι θα την πουλέψει στο sideway γιατί κάπου ειπώθηκε ότι αν ο λοκ δραπετεύσει από το νησί ό,τι αγαπάνε (κι έφερε σαν παράδειγμα το παιδί) θα την πουλέψουν. Μπορεί να μην το θυμάμαι κι αυτό καλά. Σκατά επεισόδιο γενικά. Και κάποιος επιτέλους να δολοφονήσει την Κλερ. Τζίσους
κοιτα το οτι κατι παιζει μεταξυ εναλλακτικης και παρον ειναι σιγουρο απο την πρεμιερα οπου ο τζακ κοιταει το σημαδι στο λαιμο του.εδω μεχρι και ο μικαηλ στο σημερινο,τρωει τη σφαιρα στο ματι που ειχε καλυμμενο στην φαση που τον γνωρισαμε στο νησι.
geologiko_karoto
01-04-2010, 00:52
η ώρα της δικαίωσης Μπέρνιν:
στη κουβέντα Ιλάνας για τον Μαν Ιν Μπλακ πετάγετε ο Μάιλς και λέει κάτι για μπέικονςςςςςς
ΤΥΧΑΙΟ;
α και γεωφυσικοί στο Λοστ :touched:
Agoraphobic_S.I.
01-04-2010, 01:14
Παρατήρησε κανείς όμως ότι ο Τζακ στη σκηνή με τη Σαν φέρθηκε σαν άλλος Τζέικομπ;
_UnHoLy^MaRtYr_
01-04-2010, 02:12
δεν κσέρω τι λέτε, εγώ καύλωσα με το επεισόδιο όσο με λίγα φέτος. τρέχα γύρευε.
antimusic
01-04-2010, 04:36
λολ η άλλη έχασε τη μιλιά της ρε.
Lethargica
01-04-2010, 07:52
δεν κσέρω τι λέτε, εγώ καύλωσα με το επεισόδιο όσο με λίγα φέτος. τρέχα γύρευε.
.
Το οτι υπαρχει αλληλεπιδραση μεταξυ των δυο εναλλακτικων πραγματικοτητων ειναι οντως πολυ πιθανο, μονο που στο ενα συμπαν εχουμε 2004 και στο αλλο εχουμε 2008. Μηπως το σημαδι που κοιταει ο Τζακ στον καθρεφτη ειναι επειδη επεσε το αεροπλανο στο παραλληλο συμπαν και καπου χτυπησε? Επισης, λεω γω τωρα, μηπως το κεφαλι της Σαν στον καθρεφτη που το κοιταει ειναι επειδη το χτυπησε καπου στο κανονικο συμπαν πανω στο νησι, κι οχι στο δεντρο που τη βλεπουμε 4 χρονια μετα? Εκτος κι αν καπως "προβαλλεται" το ενα συμπαν στο αλλο με astral projection και πουτανα ολα. Κατι ειπαν και για μανγκο στο επεισοδιο :touched:
SpiritCrusher
01-04-2010, 18:50
λολ η άλλη έχασε τη μιλιά της ρε.
Χμ από όσο γνωρίζω αυτό όντως μπορεί να σου συμβεί από διάσειση, εκτός και αν δεν σε πιάνω.
Επίσης ο Desmond είναι ο special one για τον οποίο όπως του είχαν πει δεν ισχύουν οι κανόνες. Αν θυμηθούμε διάλογο Jacob-MIB για κανόνες κτλ. μάλλον μπορεί να σκοτώσει τον MIB. :touched:
Το επόμενο επεισόδιο είναι το καλύτερο της σεζόν. Από τώρα.
λοιπον,συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες απο τα κεντρικα,το επομενο επεισοδιο θα μπορουσε να ειχε ανετα τον τιτλο : "the constant : part 2"
sneak peak 1 :
http://www.youtube.com/watch?v=ZqMWXxBixQo
sneak peak 2 :
http://www.youtube.com/watch?v=V_-Av-QDHms
MaX Payne
02-04-2010, 15:37
δεν εχω δει το καινουριο ακομα
καλο το 9 για εμε το μοναδικο πραγματικα καλο επεισοδειο της season αλλα μεχρι εκει
δεν μαρεσει η τροπη της σειρας στην 6η και πιανω τον εαυτο μου νακανει αγγαρεια ωρες ωρες λες και βλεπω 3η season heroes
geologiko_karoto
02-04-2010, 17:07
http://img85.imageshack.us/img85/4858/mygdala.jpg
http://i43.tinypic.com/2isumfr.png
http://i40.tinypic.com/sfh5l3.jpg
KoiliaSamprela
02-04-2010, 19:06
http://img85.imageshack.us/img85/4858/mygdala.jpg
http://i43.tinypic.com/2isumfr.png
http://i40.tinypic.com/sfh5l3.jpg
μπεστεστ ποστ εβερερ
BunnyDee
06-04-2010, 13:00
Απλά να μοιραστώ αυτό το link (http://jezebel.com/5505076/lost-6-seasons-of-sawyer-saying-son-of-a-bitch), γιατί, ε, εφόσον είναι son of a bitch, άρα σκύλος, και είναι, όπως το λέει ο Cory Doctorow, h4wt, κι έχω ένα κάτι με τους σκύλους σ' αυτή τη φάση ειδικά... αχ, ας μην το αναλύω τώρα... Δείτε το vid απλά...
karharias
06-04-2010, 13:17
ΛΟΛ.. πολυ καλο!!
ας διορθώσει κάποιος το email παρακολουθησης που μας ερχεται για το lost.. δεν ειναι ενεργό ολο το link κ με βγαζει παντα στη πρωτη σελιδα. ΜΕΡΣΥ
χαχαχ το καλυτερο ειναι αυτο που ταξιδευει και στον χρονο
http://img406.imageshack.us/img406/184/ss20100406214433.png
Kelldorain
07-04-2010, 00:17
Επίσης
When you discover the four-letter word that the show is all about, in tonight's episode, you "so won't hate it."
wtf, είχα την εντύπωση ότι απαντήθηκε αυτό στο Ab Aeterno
ναι αλλα τρελο hype και εχω αρχισει να ανησυχω ειν'η αληθεια
BURNIN AMBITION
07-04-2010, 02:56
as arxisoume na manteuopume
love
hate
fate
fuck
hell
mnwr
dick
jack
kate
kind
mars
tits
SpiritCrusher
07-04-2010, 03:40
ναι αλλα τρελο hype και εχω αρχισει να ανησυχω ειν'η αληθεια
spoilers πριν παίξει το σημερινό επ!
Roswell47
07-04-2010, 03:55
SiNGLE LiNKS
http://hotfile.com/dl/36630929/6d4be97/lt.611.notv.avi.html
http://uploading.com/files/b75c373m/lt.611.notv.avi/
MEGAUPLOAD
http://www.megaupload.com/?d=TR2DXB6Z
http://www.megaupload.com/?d=35QK824S
http://www.megaupload.com/?d=4XM7SPOR
http://www.megaupload.com/?d=QH2R87F9
RAPIDSHARE
http://rapidshare.com/files/372865567/lt.611.notv.part1.rar
http://rapidshare.com/files/372865538/lt.611.notv.part2.rar
http://rapidshare.com/files/372865521/lt.611.notv.part3.rar
http://rapidshare.com/files/372865404/lt.611.notv.part4.rar
HOTFILE
http://hotfile.com/dl/36630823/ba30362/lt.611.notv.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/36630821/7b0bdc0/lt.611.notv.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/36630819/0328f8e/lt.611.notv.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/36630724/348410b/lt.611.notv.part4.rar.html
FILEFACTORY
http://www.filefactory.com/file/b0h6d35/n/lt_611_notv_part1_rar
http://www.filefactory.com/file/b0h6d37/n/lt_611_notv_part2_rar
http://www.filefactory.com/file/b0h6d36/n/lt_611_notv_part3_rar
http://www.filefactory.com/file/b0h6d33/n/lt_611_notv_part4_rar
me agaph, o roswell sas
720p or gtfo =p
lol spirit
_UnHoLy^MaRtYr_
07-04-2010, 05:57
Λοιπόν,
καλά μας τα πε, αλλά πολύ προχειρογραμμένα τα τελευταία ρε πούστη, δεν τους βγαίνει καλά με το χρόνο/επεισόδια και φαίνεται, μία πάει αργά, μία βιάζονται περισσότερο από όσο πρέπει φέτος, και στο τέλος απλά συνεχίζει να "προετοιμάζει πράγματα", θα δούμε για πόσο. το πρόβλημα είναι μόνο στην εκτέλεση πάντως, γιατί Η Ιδέα είναι εκεί, αλλά τα σουτ πάνε στα περιστέρια. ο γουέλ, θα το κσαναδώ αύριο και θα αποφανθώ πιο έγκυρα.
Όλο αυτό καθώς είχα χαρακτηρίσει τη σεζόν "υποσχόμενη" στα πρώτα επεισόδια, ε φτάσαμε 6 επεισόδια πριν το τέλος και ακόμα υποσχόμενη είναι, δε θα πρεπε.
6.11
πολυ καλο αλλα σε καμμια περιπτωση αυτο που μας ελεγαν οτι θα ειναι.και ο ανχολις δεν εχει αδικο ε.
storywise παντως,πρεπει να σπουδασαν τη τεχνη του μυαλου.
το κεφαλι μου.θελω χρονο.
4 letter word love,λοιπον
και μια θεωρια που μολις διαβασα και πιστευω πεφτει μεσα(μαλλον,ισως,μπορει,δεν ξερω,λολ) κατα μεγαλο ποσοστο
Alright, I understand that this theory may contain elements from other theories but whatever. also, there are quite a few holes in this theory that i'm still trying to figure out but whatever
I believe that I have figured out the true meaning of lost and how the series is going to end
Ok first I'll say my theory on how the series is gonna end. Be mindful that I'm skipping way ahead here.
OK, so we obviously know that a war's coming, and that the losties aregoing to have to face off against MIB. Well I'm just going to assume that they defeat him and am going to continue with what i think happens after that.
Alright, i believe that after this battle, nearly all of the losties are going to die, on the island, except jack. jack, after defeating MIB is then going to have to make the ultimate sacrafice to ensure that everyone who died is able to survive in the sideways world. This sacrafice is going to lead to all of the lostie's original mindsets to be transferred to the sideways world, everyone that is, except jack. jack instead is going to have to endure a repeating time loop of crashing on the island, and thus become the new "jacob" and continue to defeat mib, because if the "cork" pops and mib leaves, this will likely destoy the sideways world, which mib does not exist in. because jack is stuck in a repeating time loop, this somewhat explains why he woke up in the jungle in the first episode rather than at the crash site like everyone else.
now at this point you may be wondering, what's the destiny of the other lostie's? well in this case, their destinies are to help jack destroy mib, die and then live on in the sideways world. every single castaway was somehow instrumental in helping jack destroy mib.
you may also be wondering if theres something more to these characters' purposes rather than just dying in order to stop mib. and this, my friends, is what i believe is the purpose of the whole show.
it wasnt the island that is the castaways destiny, it was their destiny to meet up with each other, which now they have a chance to do in the sideways, like charlie-claire, sawyer-juliet, jack-kate, sayid-shannon, michael-walt, hurley- faraday-charlotte, libby and locke with jack so he could heal his paralysis. in the end, it will turn out that the show is really about the characters themselves, rather than the island, although the island of course was necessary in order to bring them together.
thanks alot if you read the whole thing, yes i realize there are a few holes and contradictions in it but i'd really appreciate it if you'd let me know what u think.
ssdafdsf
http://www.youtube.com/watch?v=sEW6oe8RsiA
Αν εχετε προβλημα με το σεναριο και την ιστορια, μαλλον αλλη σειρα βλεπετε ε, ειναι το ενα στοιχειο που δεν εχει χαθει ποτε. Παρα πολυ καλο επεισοδιο, οπως ολα τα Ντεσμοντ. Αν περιμενατε σκηνοθεσια χαοτικη και φλασμπακ απο το ενα στο αλλο συμπαν και γενικα ενα constant 2, φυσικα και θα ξενερωσατε, μεγαλη μαλακια οταν βγαινει ο βλακας και λεει οτι θα ειναι το "constant 2", μη μιλας ρε φιλε, ασε να το δουμε και να κρινουμε εμεις τι θα ειναι.
Με την τελευταια προταση Ανχολι συμφωνω μερικως, απο την αλλη αν μας δειχναν σχεδον ολη τη λυση απο τωρα, θα λεγαμε "ε και τι θα δειξουν τωρα οι μαλακες?".
ΥΓ. Ελοιζ Χοκιν τα ξερει ολα η πουτανα.
το θεμα ειναι οτι το κλιμα "constant 2" κτλ το βγαζει προς τα εξω η ιδια η παραγωγη ομως.και αρκετες φορες σε πρωτο προσωπο απο twitter.δεν ειναι οτι το πεταει καποιος ασχετος και γεννιεται urban legend της ωρας ξερω γω.
τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα ομως.εγω συμφωνησα στο οτι πολλα προβαλονται καπως πιο προχειρα σε σχεση με οτι μας ειχαν συνηθισει πλεον.αλλα μαλλον πληρωνουν τα λαθη τους κατα καποιο τροπο,στρετσαροντας υπερβολικα καταστασεις στο παρελθον που δεν ηταν και τοσο αναγκαιες,για λογους τηλεθεασης/περισσοτερων σεζον κτλ.
anyway,προσωπικα και το εχω ξαναγραψει,πιστευω ειναι οτι καλυτερο υπηρξε ποτε στην ιστορια της tv και επομενο ειναι να εχω αναλογου επιπεδου απαιτησεις στο τελικο αποτελεσμα καθε φορα.δεν ειναι οτι "παει χαλασε" ας πουμε.ουτε καν.
Καλα, αυτο με το στρετσαρισμα που λες το εχουμε καταλαβει απο την πρωτη σεζον οπου οι αποκαλυψεις πραγματων που στην αρχη σου φαινονταν "ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ" ηταν του στυλ "εγω σε χτυπησα με το ραβδι στο κεφαλι για να μην φυγουμε απο το νησι". Αλλα ειχε κι αλλες αποκαλυψεις του στυλ "Ντεσμοντ σε καταπακτη να παταει το κουμπι" και αλλα τετοια οπως επισης το τελευταιο επεισοδιο της 5ης σεζον ή το επεισοδιο Ριτσαρντ. Ετσι πιστευω θα εχει και γαματες φασεις και η εκτη σεζον, ηδη εχουμε δει στοιχεια.
Απλα διαφωνω καθετα στο προχειρογραμμενη, ειναι ολα εκει περα, ειναι τοσο σχεδιασμενη που κατανταει ενοχλητικο. Και αυτο γιατι σε αυτη τη σεζον λειπουν καποιοι πρωταγωνιστες για 4-5 επεισοδια στη σειρα, απλα επειδη βλεπεις την ιστορια του Τζακ, της Κειτ, του Χερλι (επομενο), του ενα του αλλου, ΕΝΤΕΛΩΣ ξεχωριστα, δεν ειναι οπως η πεμπτη σεζον που γαμησε τοσο πολυ επειδη ακριβως ηταν ολοι μαζι ολη την ωρα. Ως τωρα αν δεις το "pattern", βλεπουμε τι κανει ο καθενας στο εναλλακτικο του συμπαν ουσιαστικα, και η πλοκη στο κανονικο συμπαν προχωρησε αρκετα στα πρωτα επεισοδια της σεζον με το ναο κτλ, ενω τωρα παει αργα για να μας αναλυσουν τη "bigger picture". Ε λογικα θα γκαζωσει μεχρι το τελος, τωρα ξεκινησε η αρχη του τελους, πολυ σημαντικο επεισοδιο με Χοκιν να τα ξερει ολα, Ντεσμοντ να τους μαζευει ολους και καπως να ανακαλυπτουν στο εναλλακτικο συμπαν εναν τροπο να αποκτησουν τις "πραγματικες" τους ζωες.
ΥΓ. Ο πουστης ο Μπερνι τιποτα δεν εχει πετυχει ως τωρα, αλλα με την πρωτη την πετυχε τη λεξη :razz:
http://img15.imageshack.us/img15/6906/lostcompletecollection.jpg
http://www.amazon.com/gp/product/B0036EH3WK?ie=UTF8&tag=lostbooks-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B0036EH3WK
και σε αλλα νεα
6.12 promo
http://www.youtube.com/watch?v=VnCkLayFQ_4
sneak peaks
http://www.youtube.com/watch?v=E8sVq0ITBhI
http://www.youtube.com/watch?v=mDi9_QbJcQk
Kelldorain
07-04-2010, 16:10
Εξαιρετικό επεισόδιο, για μένα το 2ο καλύτερο της σεζόν μετά απ'το Ab Aeterno. Οκ καταλαβαίνω το θέμα με τις προσδοκίες αλλά αυτό από μόνο του είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο της έκτης. Επίσης όντως από το επόμενο πρέπει να επιταχύνουν, αλλά για το συγκεκριμένο δεν παραπονιέμαι, επεισόδιο Desmond ήταν, αυτά περίμενα. Το θέμα με love όντως ήταν ψιλοξενερωτικό, αλλά πιστεύω (ελπίζω) ότι θα το αφήσουν στο αφηρημένο και δεν θα παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στην πλοκή.
Γενικά πάντως, μπορεί να το hypeαραν υπερβολικά, αλλά όσο να 'ναι ισχύει το ότι αλλάζει η συζήτηση. Οκ ξεκαθαρίζει το ότι τα sideways είναι ένα εναλλακτικό σύμπαν που προκλήθηκε από κάποιο γεγονός στο νησί. Λογικά αυτό είναι η βόμβα αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο. Επίσης είναι φανερό ότι
α) στα sideways έχουν πραγματοποιηθεί οι αρχικές επιθυμίες ( σχεδόν; ) όλων. ο Desmond έχει την αναγνώριση του Widmore, o Sayid είναι κοντά στην Nadia, ο Jack δεν έχει daddy issues, ο Ben είναι με την Alex, η Eloise έχει τον γιο της ζωντανό, ο Locke είναι συμφιλιωμένος με τον πατέρα του, ο ιάπωνας είναι με το γιο του. Επομένως είτε οι ίδιοι το προκάλεσαν και είτε τα sideways είναι ο επίλογος, είτε ο Desmond τους θύμησε τι έγινε, ξαναπήγαν κάπως στο νησί για να κλείσουν τον κύκλο και τα sideways είναι ο πρόλογος (άρα ο Adam και Eve είναι άνετα κάποιοι ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες). Βέβαια έτσι δεν γίνεται φανερός ο ρόλος MIB, γενικά είναι mindfuck
β) κάποιoi στα sideways γνωρίζουν ακριβώς τι έχει παιχτεί, όπως η Eloise και πιθανολογώ ο Widmore. Αν μάλιστα αυτοί μπορούν να αλληλεπιδρούν με τις εναλλακτικές πραγματικότητες, τότε λύνονται και ένα σωρό ερωτήματα. Καμιά αδερφή της Τζούλιετ δεν θεραπεύτηκε από καρκίνο, απλά της έδειξαν μια αδερφή της στην εν.πραγματικότητα που δεν είχε καρκίνο. Δεν αναγκάστηκαν να φέρουν τον Man from Tallahassee από τον έξω κόσμο, απλά από μια άλλη πραγματικότητα κάπως μέσω του νησιού. O Desmond στο Constant δεν έβλεπε τον εαυτό του στο παρελθόν αλλά σε μια άλλη πραγματικότητα κ.ο.κ. Το θέμα είναι αν αυτό ισχύει, πως συνδέεται με γεγονότα που συμβαίνουν τώρα στο νησί, όπως αυτό με την ομιλία της Sun (πραγματικά ελπίζω να το εξηγήσουν, αλλιώς είναι γελοιότητα)
τα λέμε κει.
εστειλα, εστειλες?
θα παει κανας αλλος?
malakes me epeleksan!!!!
tinisia here i come!
anxoli????
_UnHoLy^MaRtYr_
07-04-2010, 18:48
λολ οχι τα μουνια. γκουντλακ!
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου στείλει το τελευταιο (11-Hapilly Ever After) να το κατεβάσω γιατί κάτι γίνεται δεν ξέρω κ το νησί δεν θέλει να το δω :P
Όποιος θέλει να βοηθήσει πμ θενξ
BURNIN AMBITION
08-04-2010, 00:56
to epomeno post einai olo spoiler alla leei thn alhtheia
BURNIN AMBITION
08-04-2010, 01:05
μη διαβασετε
σας γαμαω
παντα σας γαμουσα
βλακα γιαννη ολα τα εχω πετυχει
συγνωμη το βλακας ειναι συνωνυμο του χαρχαρ
περα απο τη μετριοφροσυνη που με διακρινει ας συνεχισω
τα εχω πετυχει ολα. παμε λοιπον
πρωτα απολα ειναι το καλυτερο επεισοδειο λοστ. γιατι? γιατι με επιβεβαιωνει 100%
σπλιτ σε χρονο 2 συμπαντα που θα εκφυλιστουν, ατερμονες λουπες και τερμινειτορ
λεω μαλακιες?
μπα....
πρωτα απολα να σας πω οτι η θεωρια που ποσταρε καποιος οτι ο τζακ γυρνα στο νησι συνεχεια για να γαμησει μπεικον δε στεκει μιας και ο μπεικον ειναι αυτος που με το που πεφτει ο τζακ ή τελοσπαντων ξαναγυρνα χρονικα στο νησι, απο το πρωτο σεκοντ τον εκμεταέυεται. πως? βρειτε κομμενηαρχικη σκηνη πρωτου επεισοδειου και θα καταλαβετε. αν δε τη βρειτε πειτε να σας πω τι γινεται
ο φιξερ εχει δικιο η ελοιζ τα ξερει ολα.
τι μας ειπαν?
οτι αρχικα τα πραγμ,ατα ηταν καπως. πριν πεσουν οι λοστις
ηταν καπως
ειχε φτιαχτει το χατς με δικλειδα ασφαλειας την πυρηνικη και γινοταν εκλυση ενεργειας καθε 108 για μπλα μπλα μπλα
οδηγουμαστε σε γαμησι του κοσμου οσαν τη χρεωκοπια της ελλαδος και καπως καπου κατι γινεται και παμε παλι πισω στο χρονο καποια στιγμη. ερχεται ο ντες πεφτει στο νησι. γινεται οτι εχουμε δει στη σειρα σε αυτο το δευτερο τζαμπ, και σκαει η βομβα και εχουμε το σπλιτ που αργοτερα θα εκφυλιστει κτλ κτλ αλλα βλεπουμε οτι δεν οδηγει καλα. και πρεπει να μαζευτουν ολοι να ξαναγυρισουν πισω και να αποτρεψουν τους λοστις της αλλης ζωης να σκασουν τη βομβα.
αρα τι εχουμε λουπες και τερμινειτορ
η πλακα ηταν ειδα το επεισοδιο με αλλα 2 παιδια και τους ελεγα ακριβως τι θα γινει πριν γινει και ελεγαν πως το ξερω. αφου εχω πεσει μεσα σε ολα
οι 2 κοσμοι που βλεπουμε τωρα, οι 2 πραγματικοτητες ειναι 2 απο τις πολλες. και δεν ειναι οι αρχικες. και τα βασικα γεγονοτα θα γινουν παλι. πχ παλι θα γαμησει ο ντες την πενυ
δε γραφω αλλα ξεκινατε να βριζετε αλλα ξερω οτι εχω πεσει μεσα σε ολα. βριστε με για να σας κανω ρομπα στα τελευταια επεισοδεια
carheart
08-04-2010, 01:14
από τα μεγάλα επεισόδια.
ο φιξερ εχει δικιο η ελοιζ τα ξερει ολα.
εχει δικιο ο φιξερ ή ειναι προφανες με το που το βλεπεις; =p
το καλυτερο θα ειναι οταν μας δειξουν πως γινεται αυτο.γιατι πχ οταν γυρισαν πισω στο 70 οι λοστιζ υπηρχε πληρη αγνοια απο ελοιζ.τουλαχιστον ετσι εδειχνε.
και αν τελικα ισχυει αυτο που λεει ο kelldorain στο β με τις μεταφορες,τοτε μιλαμε για αδιανοητα μεγαλη μπαλα.
από τα μεγάλα επεισόδια.
x2
Εξαιρετικό επεισόδιο, για μένα το 2ο καλύτερο της σεζόν μετά απ'το Ab Aeterno. Οκ καταλαβαίνω το θέμα με τις προσδοκίες αλλά αυτό από μόνο του είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο της έκτης. Επίσης όντως από το επόμενο πρέπει να επιταχύνουν, αλλά για το συγκεκριμένο δεν παραπονιέμαι, επεισόδιο Desmond ήταν, αυτά περίμενα. Το θέμα με love όντως ήταν ψιλοξενερωτικό, αλλά πιστεύω (ελπίζω) ότι θα το αφήσουν στο αφηρημένο και δεν θα παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στην πλοκή.
Γενικά πάντως, μπορεί να το hypeαραν υπερβολικά, αλλά όσο να 'ναι ισχύει το ότι αλλάζει η συζήτηση. Οκ ξεκαθαρίζει το ότι τα sideways είναι ένα εναλλακτικό σύμπαν που προκλήθηκε από κάποιο γεγονός στο νησί. Λογικά αυτό είναι η βόμβα αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο. Επίσης είναι φανερό ότι
α) στα sideways έχουν πραγματοποιηθεί οι αρχικές επιθυμίες ( σχεδόν; ) όλων. ο Desmond έχει την αναγνώριση του Widmore, o Sayid είναι κοντά στην Nadia, ο Jack δεν έχει daddy issues, ο Ben είναι με την Alex, η Eloise έχει τον γιο της ζωντανό, ο Locke είναι συμφιλιωμένος με τον πατέρα του, ο ιάπωνας είναι με το γιο του. Επομένως είτε οι ίδιοι το προκάλεσαν και είτε τα sideways είναι ο επίλογος, είτε ο Desmond τους θύμησε τι έγινε, ξαναπήγαν κάπως στο νησί για να κλείσουν τον κύκλο και τα sideways είναι ο πρόλογος (άρα ο Adam και Eve είναι άνετα κάποιοι ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες). Βέβαια έτσι δεν γίνεται φανερός ο ρόλος MIB, γενικά είναι mindfuck
β) κάποιoi στα sideways γνωρίζουν ακριβώς τι έχει παιχτεί, όπως η Eloise και πιθανολογώ ο Widmore. Αν μάλιστα αυτοί μπορούν να αλληλεπιδρούν με τις εναλλακτικές πραγματικότητες, τότε λύνονται και ένα σωρό ερωτήματα. Καμιά αδερφή της Τζούλιετ δεν θεραπεύτηκε από καρκίνο, απλά της έδειξαν μια αδερφή της στην εν.πραγματικότητα που δεν είχε καρκίνο. Δεν αναγκάστηκαν να φέρουν τον Man from Tallahassee από τον έξω κόσμο, απλά από μια άλλη πραγματικότητα κάπως μέσω του νησιού. O Desmond στο Constant δεν έβλεπε τον εαυτό του στο παρελθόν αλλά σε μια άλλη πραγματικότητα κ.ο.κ. Το θέμα είναι αν αυτό ισχύει, πως συνδέεται με γεγονότα που συμβαίνουν τώρα στο νησί, όπως αυτό με την ομιλία της Sun (πραγματικά ελπίζω να το εξηγήσουν, αλλιώς είναι γελοιότητα)
Οσον αφορα το αλφα, δε μας λες και για τους αλλους ομως τι επιφυλασσει το εναλλακτικο τους μελλον... ασε που ο Ντεσμοντ ειναι δυστυχισμενος, ο Τσαρλι το ιδιο, ο Σαιντ το ιδιο, και αυτοι που δεν ανεφερες, Σογιερ, Κειτ, Κλαιρ, ειναι σε οτι ναναι κατασταση, κοινως ωραια θα ηταν μια θεωρια ισορροπιας και ολοκληρωτισμου, αλλα δεν στεκει.
Για το β, δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει σωνει και καλα ο The Man From Tallahassee να συμβολιζει κατι φαντασμαγορικο και ουτοπικο και γιατι εχετε φαει κολλημα με αυτη τη φαση της σειρας. Πηγαν τον πηραν με το υποβρυχιο και τελειωσε, δεν ειναι δυσκολο. Γενικα δε θεωρω οτι υπαρχει περιπτωση ο Μπακουνιν απο τις καμερες να εβλεπε καποιο αλλο συμπαν, ασε που ο Ριτσαρντ αν επαιζε τετοια φαση θα την ηξερε, ηταν μεσα σε ολα. Η αδερφη της Τζουλιετ μπορει απλα να θεραπευτηκε, που ειναι το λαθος σε αυτο? Η ομιλια της Σαν δεν αποτελει κανενα μεγαλο μυστηριο, μπορει να παιζει συνδεση με την αλλη πραγματικοτητα, μπορει ομως και απλα να χτυπησε και να μας το δειξαν ετσι για τη φαση.
Μπερνι, η θεωρια σου δε βγαζει κανενα νοημα, δεν παιζει καμια λουπα, δεν παιζει πληθωρα εναλλακτικων συμπαντων και στο ειπε και ο φιλος αυτουνου που επαιρνε την εφημεριδα μια μερα νωριτερα. Δηλαδη δεν το ειπε αυτος αλλα ηθελα να τον βαλω στο ποστ μου.
Αμπρουτζι, ε ναι, προφανως φαινεται με τη μια οτι η Ελοιζ απλα ξερει, το εδειξαν πεντακαθαρα, δεν εκανα καμια μεγαλη προβλεψη απλα το επεσημανα :P
Η ερωτηση που προκυπτει βασικα ειναι τι ακριβως θελει να κανει ο widmore με τον Desmond. Επισης πολυ χαρηκα που επιτελους εβαλαν μεσα και λιγο επιστημη και ηλεκτρομαγνητισμο και πειραματα και τις σπεσιαλ ιδιοτητες του νησιου γιατι πολυ αυθαιρετο ηταν ως τωρα με Τζεικομπ και τον ΜΙΒ, λες και μπορουσαν να κανουν οτι θελουν και απλα πσολαραν. Προφανως παιζουν οντως κανονες που πρεπει να ακολουθηθουν, και θα τους μαθουμε.
Dragonlord
08-04-2010, 11:24
Εγώ ηρέμησα πάντως, η σειρά θα γαμάει μέχρι τέλους.
karharias
08-04-2010, 11:25
τσ..τσ..τσ.. απιστοι...
Kelldorain
08-04-2010, 11:59
Οσον αφορα το αλφα, δε μας λες και για τους αλλους ομως τι επιφυλασσει το εναλλακτικο τους μελλον... ασε που ο Ντεσμοντ ειναι δυστυχισμενος, ο Τσαρλι το ιδιο, ο Σαιντ το ιδιο, και αυτοι που δεν ανεφερες, Σογιερ, Κειτ, Κλαιρ, ειναι σε οτι ναναι κατασταση, κοινως ωραια θα ηταν μια θεωρια ισορροπιας και ολοκληρωτισμου, αλλα δεν στεκει.
Μαζί σου, απλά φαίνεται ότι τουλάχιστον πραγματοποίηθηκαν οι κυριότερες επιθυμίες που είχαν αρχικά. Ο Sawyer δεν έγινε con man, η Claire κράτησε το μωρό της, η Κate δεν ξέρουμε, ίσως να μη σκώτωσε τον πατέρα της και να τη συνέλαβαν για άλλο λόγο (εξάλλου αν δεν υπάρχει jacob μπορεί απλά να έκλεψε κάτι, όπως είχαν δώσει hint στο φινάλε της 5ης).
Απλά προφανώς θα καταλάβουν οτι ούτε αυτό δουλεύει και κάτι θα γίνει όταν τους μαντέψει ο desmond, γενικά αρχίζει να θυμίζει τους O6 εκτός νησιού της 4ης-5ης σεζόν.
Στο β όντως αυτό με τις οθόνες είναι δύσκολο, αλλά οκ έχουμε δει καθρέφτες που δείχνουν στα σπίτια όσων έρχονται στο νησί, τίποτα δεν θα μου φανεί περίεργο.
Btw The new ABC primetime schedule confirms that LOST is taking a break on April 27th, between episode 13 and 14. They are re-airing "Ab Aeterno" instead. This also means that there will be a new episode on May 18th.
βασικα δεν ξερω αν ειστε τυχεροι ή ατυχοι οσοι δεν βλεπετε fringe παραλληλα εδω που εχουμε φτασει.μαλλον το δευτερο =p
BURNIN AMBITION
08-04-2010, 13:24
ο δεσ αγαπητε φιχερ με την πρωτη εκπομπη εβλεπε το μελλον του συμπαντος του. τωρα με τη δευτερη ειναι ο συνδετικος κρικος των 2 συμπαντων και θα τον χρησιμοποιησουν ετσι ωστε να ενεργοποιησει τους χαρακτηρες απο το εναλλακτικο να ακουνε περλ τζαμ και να κανουν αυτο που πρεπει να κανουν για να γινει ο εκφυλισμος. και θελω να με αμφισβητεις για να πονεσει η πουτσα που θα φας μολις νικησω
carheart
08-04-2010, 13:47
βασικα δεν ξερω αν ειστε τυχεροι ή ατυχοι οσοι δεν βλεπετε fringe παραλληλα εδω που εχουμε φτασει.μαλλον το δευτερο =p
Πραγματικά εξαιρετικό timing, όντως. Αν και δεν ξέρω αν θα το προχωρήσουν με την ίδια οπτική περί παραλληλίας, πιθανώς όχι. Το fringe πασχίζει να δώσει πολύπλοκες επιστημονικές απαντήσεις (που δεν καταλαβαίνει κανείς), ενώ στο lost είναι κάπως πιο περίεργο το θέμα. Αγωνιώ το ίδιο για τα επόμενο επεισόδιο της κάθε σειράς.
karharias
08-04-2010, 15:02
θελω να με αμφισβητεις για να πονεσει η πουτσα που θα φας μολις νικησω
τρελο λολ.... δακρυσα!
OFF TOPIC.
ας μου απαντήσει κάποιος στο fringe :)
nothingman
08-04-2010, 19:48
επεισόδιο "ΤΙΛΕΡΕΜΑΛΑΚΑ".
ο φιλος αυτουνου που επαιρνε την εφημεριδα μια μερα νωριτερα.
είμαι στο πάτωμα.
ετοιμαζόμαστε για μεγάλο μακελειό νομίζω
επισης κ αυτό που λεει ο ντραγκονλορντ.
τα λέμε κει.
εστειλα, εστειλες?
θα παει κανας αλλος?
malakes me epeleksan!!!!
tinisia here i come!
anxoli????
παω..
ρε εχω αγχωθει!
http://www.youtube.com/watch?v=Jg5OxQlj5zY
regularpaul
09-04-2010, 21:53
uE2rFkUec7U
εστειλα, εστειλες?
θα παει κανας αλλος?
malakes me epeleksan!!!!
tinisia here i come!
anxoli????
παω..
ρε εχω αγχωθει!
Τελεια!! Γαμω, μην το σκεφτεσαι καθολου, θα επιστρεψεις με ολες τις απαντησεις και εισιτηρια για Τυνησια!
Αντε καλη τυχη!
Drumsick
10-04-2010, 16:33
Αυτή η zoe είναι η γκόμενα με την πιο εκνευριστική φάτσα και τις πιο ηλίθιες γκριμάτσες που έχει περάσει απο το λοστ. Εύχομαι να πεθάνει σύμντομα με κάποιον αργό και βασανιστικό τρόπο.
scarecrow
10-04-2010, 16:45
'Η τουλάχιστόν να της βγάλουν τα γυαλιά...:D
BURNIN AMBITION
11-04-2010, 12:25
μα αφου ειναι παιδι του γουιντμορ....
μεγαλη φλασια που μολις εφαγα
Ingolemo
11-04-2010, 15:12
Telika h eloize einai me to mayro kapno (epemene na mazepsei o ben olous tous losties-canditates, pou apoti fainetai einai kai o monos tropos na fygei o kapnos apo to nhsi), h exei alla sxedia? Ti paizei mauth?
Drumsick
11-04-2010, 15:37
Ποιός ξέρει.. Πάντως και στο παράλληλο σύμπαν, ξέρει πολλά.
Έχει πολύ πλάκα πάντως που οι μεν στο νησί θέλουν να φύγουν και να γυρίσουν πίσω, ενώ οι άλλοι θα αρχίσουν να βλέπουν φλασμπακς και θα θέλουν να πάνε εκεί. Θα είχε ενδιαφέρον μια συνάντηση των δύο.
Drumsick
11-04-2010, 18:22
Γιατί ακριβώς?
BURNIN AMBITION
12-04-2010, 01:26
η γομενα κερδισε?
δεμ ιλας για το ερμαφροδιτο τη χ
την πιχιεσ λες την εναλα;κτικια
πηγε τυνησια?
karharias
12-04-2010, 09:29
Telika h eloize einai me to mayro kapno (epemene na mazepsei o ben olous tous losties-canditates, pou apoti fainetai einai kai o monos tropos na fygei o kapnos apo to nhsi), h exei alla sxedia? Ti paizei mauth?
και ο Jacob τους θέλει ολους ζωντανούς και όλους στο νησί
Phantom Duck
12-04-2010, 19:30
fuck, μου πήρε κανα μισάωρο να θυμηθώ ποιος έιναι ο γιος του widmore.
συνεχίζω να μη σχολιάζω τα επεισόδια, απλά έχω μεγάλη απορία για την κόντρα ben - widmore. πώς εξηγείται η όλη φάση με την άλεξ, τους κανόνες και τη σκηνή στο δωμάτιο του widmore, τώρα που είδαμε ότι και οι δύο είναι πιόνια (ειδικά ο ben).
Πάντως ο Γουιντμορ και η Έλοίζ από τους "παλιούς" ποτέ δεν έχουν κάνει αναφορά στον Τζέικομπ όπως ο Μπεν και ο Ριτσαρντ πχ. Αν και όλοι τους ήταν στους "άλλους". Ο Γουντμορ εξορίστηκε από τον Μπεν(φανατικό του Τζεικομπ) και ίσως και η Ελοίζ πακέτο. Και όταν ο Λοκ έφυγε από το νησί, ο Γουίντμορ ήταν αυτός που τον μάζεψε και τον βοήθησε να βρει τους έξι. Από την άλλη ο Μπεν σκότωσε τον Λοκ μόλις άκουσε το όνομα Ελοίζ..
ta desmond epeisodia einai ta kalutera by far molis eida kai ta 11 epeisodia:P
Roswell47
14-04-2010, 04:46
dasdasfasfasfasfasfasdasdafasfasfasasdasdafafafasfafkajf;lajsfha;sjl
_UnHoLy^MaRtYr_
14-04-2010, 06:37
όλα πουτάνα
ποσο τελειο εισαι βρε γαμημενο :touched:
Clockwork Orange
14-04-2010, 09:43
βρηκατε ελληνικους υποτιτλους??
λινκι πλζ πλζπλζπλζπλζπλζ11!!!!!11!!!!!!1!!!
There's no earthly way of knowing
which direction we are going
there's no knowing where we're rowing
or which way the river's flowing
Is it raining? Is it snowing?
Is a hurricane a-blowing?
not a speck of light is showing
so the danger must be growing
Are the fires of hell a-glowing?
Is the grizzly reaper mowing?
yes
the danger must be growing
For the rowers keep on rowing
and they're certainly not showing
any signs that they are slowing!
6.13 promo
http://www.youtube.com/watch?v=oVhS-76ifzc
Μαλλον το πιο "σημαντικο" επεισοδιο της σεζον?
Σιγουρα παντως το πρωτο απο τα τελευταια...
Μαικολ? :maikl: :maikl: :maikl:
Ντεσμοντ στο πηγαδι και σταρχιδια ολα? :touched:
Παιδακι που παρακολουθει τον black smoke? :dfinger:
Σαντα Ροζα Μενταλ Χελθ Ινστιτουτ? :touched: :touched:
Ιλανα pulling a Dr. Arzt? :dfinger: :dfinger:
Επιτελους εξηγησεις μεσα στη μαπα? :touched: :touched: :touched:
Ντεσμοντ να παταει Λοκ??? :dfinger: :dfinger: :dfinger:
Λιμπυ??? :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Nodoordonotthereisnotry
14-04-2010, 13:34
Ηθικό Δίδαγμα: Never trust a smoke monster when he takes you for a walk... Μπήκαμε τελική ευθεία, ναι;
_UnHoLy^MaRtYr_
14-04-2010, 14:44
το ΣΚΟΤΟΣ στο πρόσωπο μιβ όταν μιλούσε με ντέζμοντ/είδε τζακ δεν υπάρχει ωρέ.
Κσαναβλέποντας την τελευταία σκηνή, ο Λοκ με τα αίματα κλπ μοιάζει πάρα πολύ με το Λοκ μετά τη βουτιά που του δωσε ο πατέρας του και τον άφησε ανάπηρο. Διασταυρώνουμε και με φόρουμς που μιλάνε για near-death experience ώστε να θυμηθεί, και όχι για τρομοκρατικό χτύπημα, και πανηγυρίζουμε. Καλύτερο επεισόδιο της σεζόν. (αν και πάλι λίγο "βιαστική" η εκσήγηση για πσίθυρους, αλλά οκέη, τι να κάνεις)
Mel Gibson
14-04-2010, 17:36
ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΣΤ.ΓΑΜΗΜΕΝΟ
Kelldorain
14-04-2010, 21:26
Στα 3-4 καλύτερα της σεζόν, αρχιζει να επιταχύνει τώρα.
Εχω περιέργεια αν ο Locke του νησιού θα επηρεαστεί με κάποιο τρόπο από το χτύπημα στο sideways. Λογικά όχι, αλλά κάτι τέτοιο είχαν υπονοήσει με Sun και Jack στα προηγούμενα
There's no earthly way of knowing
which direction we are going
there's no knowing where we're rowing
or which way the river's flowing
Is it raining? Is it snowing?
Is a hurricane a-blowing?
not a speck of light is showing
so the danger must be growing
Are the fires of hell a-glowing?
Is the grizzly reaper mowing?
yes
the danger must be growing
For the rowers keep on rowing
and they're certainly not showing
any signs that they are slowing!
6.13 promo
http://www.youtube.com/watch?v=oVhS-76ifzc
Έπος.
Την επόμενη βδόμαδα έχει ε;
ναι.μετα το επομενο το break της μιας βδομαδας.
spoiler
nai alla den tha eprepe oi xarakthres pou ( sto parelthon) tous vlepame se mia ilikia na exoun megalwsei ligo se ayto pou parousiazetai ws parwn???
na to kanw pio liana
o episthmwn-giatros-eygergeths dharma ton vlepoume sto parwn sthn idia ilikia me otan itan sto nhsi..stekei????
milame gia 30 xronia diafoira
kai episis o mails einai gios tou eidame..paramenei??? lew twra egw..
wtf?
Phantom Duck
14-04-2010, 23:34
η ηλικία του τσανγκ παραμένει μυστήριο, υπάρχει και ως unanswered στο lostpedia.
Ingolemo
15-04-2010, 00:14
Loipon, efaga mia flashia (autes trww kai den trww to fai mou), kai skeftomai oti toulaxiston osoi htan sto nhsi to 79 pou skase h vomba epetrepsan sto 'parallhlo' sumpan oi idioi me allagmenes anamnhseis, h den einai kan parallhlo sumpan kai oi monoi pou ontws uparxoun ekei einai oi losties.
Den to xw ksekatharisei akoma, alla ennow xontrika oti oi losties tou parallhlou sumpantos einai oi losties tou 2009 kai oxi tou 2004(hlikiaka ennow), giauto kai koitiountai perierga se kathreutes sunexeia (jack, sun) kai exoun kai tis anamnhseis.
Epishs mallon giauto einai kai o Chang(?) ekei sthn hlikia pou htan sto 79.
Οι Ασιατες απο τη στιγμη που γινονται 30 μενουν οπως ειναι για 30 χρονια και μετα ξαφνικα γινονται 60. Τρου στορι.
Necromanzee Cogent
15-04-2010, 02:29
Στο 6,9 είδαμε τον Τζέικομπ να δίνει στον Ριχάρδο την απάντηση στο τι είναι το νησί (παράδειγμα με φιάλη και φελλό, το "κακό" και το νησί...)
Ακόμα ξέρουμε ότι οι 2 πρώτοι κάτοικοι του νησιού είναι ο Τζέικομπ και ο "καπνός-ΜΙΒ-Λοκ" (ο καπνός κάθε φορά που ενεργεί ακούμε τον ήχο μια αλυσίδας) αλλά κανείς δεν μας λέει ποιος τους έστειλε εκεί αλλά και τα πραγματικά τους ονόματα.... ακόμα υπάρχει και ένας κανόνας δεν μπορούν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο (ή ο ένας που το θέλει πολύ ΜΙΒ)..κανόνας που αναφέρει το ξανθό παιδάκι (Άαρον???)
¨...καὶ νῦν τὸ κατέχον οἴδατε, εἰς τὸ ἀποκαλυφθῆναι αὐτὸν ἐν τῷ ἑαυτοῦ καιρῷ, τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται...¨(Προς Θεσσαλονικείς Β, παρ2 στ.6-12)
Δηλαδή λέω εγω τώρα έχουμε τον Σατανά και τον άγγελό (Κατέχον ή Chaining The Katechon….) που τον κρατά με την αλυσίδα δέσμιο σε μια κατάσταση που υπάρχει διαφυγή....
Για να μην το πάω μακριά λέω ότι ο Κατέχον είναι αυτός που κρατά αλυσοδεμένο τον "κακό"... άρα είναι ο Τζέικομπ...και ο καπνός ο "κακός" δηλαδή ο Σατανάς.
Έπειτα υπάρχει στην αποκάλυψη του Ιωάννη στο κεφάλαιο 20 η παρακάτω ιστορία.
1 ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΟΣΤΙΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΝ ΤΗ ΧΕΙΡΙ ΑΥΤΟΥ
2 ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΟΦΙΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΝ ΟΣΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕΝ ΑΥΤΟΝ ΧΙΛΙΑ ΕΤΗ
3 ΚΑΙ ΕΡΡΙΨΕΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΣΦΡΑΓΙΣΕΝ ΕΠΑΝΩ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΑΝΗΣΗ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΛΕΟΝ ΕΩΣΟΥ ΠΛΗΡΩΘΩΣΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΗ ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΙΡΟΝ
7 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΘΩΣΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΤΗ ΘΕΛΕΙ ΛΥΘΗ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΑΥΤΟΥ
8 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΞΕΛΘΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΗ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΤΕΣΣΑΡΑΣ ΓΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΝ ΓΩΓ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΩΓ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΞΗ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ Η ΑΜΜΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
9 ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΣΑΝ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΤΗΝ ΗΓΑΠΗΜΕΝΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗ ΠΥΡ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΑΓΕΝ ΑΥΤΟΥΣ
10 ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΩΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΡΡΙΦΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΘΑΙ ΗΜΕΡΑΝ ΚΑΙ ΝΥΚΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ
Θέλω να πω δηλαδή ότι ο "καπνός-ΜΙΒ-Λοκ" ή Σατανάς θέλει να την κάνει από το νησί (που είναι μια προσωρινή κόλαση) ώστε να έρθει στην Γη και να επακολουθήσουν τα παραπάνω..
Λέμε τώρα...
12 stars circle your brow
15-04-2010, 02:32
χαχαχαχα, 2 μπύρες (τόσες έμεινες; ) κι έχεις ξεφύγει.
BURNIN AMBITION
15-04-2010, 06:12
oso gamouse το προηγουμενο επεισοδειο αλλο τοσο δε μου αρεσε αυτο
δε πιστευω ακομα οτι ο μαικλ ειναι το φαντασμα του μαικλ που ξεραμε
δε πιστευω την εξηγηση των ψιθυρων. ο μπεικον ειναι. γιατι οτι φαντασμα ενφανιζοταν μεχρι τωρα ειχε καποιο σκοπο που να εχει να κανει με την αποστολη τοπυ μπεικον να δραπετευσει. ολα. απο ματωμενο γουολτ μεχρι οτι θετε. τα εχω σημειωμενα. ο μαικλ δεν κολουσε απλα. οι ψιθυροι ειναι προπομπος του μπεικον εχω ντοκουμεντα αλλωστε
τα συμπαντα αλληλεπιδρουν, θα εκφυλιστουν αλλα αρχιζω να μπερδευομαι με το ποια εναλλακτικη θα προτιμουσαν τελικα οι λοστις. σεζον θα κλεισει με λοστις απο εναλλακτικο να πανε στο νησι, εκφυλιζονται τα 2 συμπαντα, και επειδη ειναι αντιθετα διανυσματα οι λοστις συναντουν τους εαυτους τους οπως η υλη συναντα την αντιυλη γινεται μπουμ και τον πουλο το νησι.
η τζουλιετ ειχε πει στο σωγιερ ολα καλα γιατι τελικα ειχε αλληλεπιδραση με το αλλο συμπαν μιας και ψοφαγε και ειδε τι συμβαινει στο αλλο και χαρηκε χωρις να καταλαβαινει πολλα
οσο για το φιξερ
Ντεσμοντ στο πηγαδι και σταρχιδια ολα? http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif (λογικο αφου ο μπεικον κοιτα το συμφερον του. το οτιεμφανιστηκε παλι προστατης αγιος να υπενθυμησει σε μπεικον να μη κανει μαλακια(που τελικα κανει), μαλλον μας λεει οτι ο ντες ειναι καλα
Παιδακι που παρακολουθει τον black smoke? http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/vb_devilfinger.gif
Σαντα Ροζα Μενταλ Χελθ Ινστιτουτ? http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif
Ιλανα pulling a Dr. Arzt? http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/vb_devilfinger.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/vb_devilfinger.gif
Επιτελους εξηγησεις μεσα στη μαπα? http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gifαρχιδια
Ντεσμοντ να παταει Λοκ??? http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/vb_devilfinger.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/vb_devilfinger.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/vb_devilfinger.gif
Λιμπυ??? http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif http://www.electricrequiem.com/forum/../images/smilies/touched.gif
ολο το επεισοδειο ειναι ενα τεραστιο ντεζαβου παντως με χαρακτηρες που οπως φαινεται εκλεψαν γεγονοτα που εχουν ξαναγινει οπως ατυχημα λοκ ατυχημα ντες που θυμιζει παλι λοκ σε πηγαδι κτλ κτλ
Clockwork Orange
15-04-2010, 08:44
δεν ειμαι φανατικος του thread αλλα γιατι πιστευετε οτι ειναι παραλληλα συμπαντα?νομιζω οτι απο ενα επισοδειο και μετα καταλαβαινουμε οτι ειναι ενα μελλον στο οποιο τους εσβησαν την μνημη για να μην θυμουνται τι εγινε στο νησι!
το θεμα ειναι τι εγινε και αυτοι επεστρεψαν στην κανονικη ζωη χωρις να θυμουνται τπτ?!
εγω πιστευα -μεχρι και το προηγουμενο επεισοδιο- οτι διαλεχτηκε ο νεος Jacob οποτε οι αλλοι δεν χρειαζονταν και εκδιωχθηκαν
_UnHoLy^MaRtYr_
15-04-2010, 09:02
τα εχω σημειωμενα.
*πρωινη παναγια*
κλόκγουορκ ωραία αυτά που λες, αλλά εκσήγησέ μου Μπουν και σία στο 6χ01.
αυτο το ελεγα απο την πρεμιερα της σεζον αλλα πλεον νομιζω ειναι προφανες πως παιζει παραλληλο/αλλο συμπαν/ζωη.η δικια μου εξηγηση τοτε εν συντομια ηταν πως μιλουσαμε για εναν τυπο "reset" στο 2004 με διαφορετικες ζωες/χαρακτηρες το οποιο συνεβη μετα τον "πολεμο" στο νησι ως αποτελεσμα του μαζι με την βυθιση.δηλαδη το sideways ως flash forward κατα καποιο τροπο στο timeline της σειρας αλλα πισω χρονολογικα.πλεον ομως νομιζω εχει καταρριφθεί για τα καλα κατι τετοιο.
βεβαια λοστ ειναι,ποτε μην λες ποτε.
ανχολι που εισαι οταν τα λεω; - dkp
Clockwork Orange
15-04-2010, 12:01
ανχολι δεν θυμαμαι την φαση που θες να σχολιασω ουτε εχω το επεισοδιο στο πσ
υπαρχουν καταστασεις (οπως δηλωση μπαμπα μπεν οτι θα ηταν καλυτερα να πηγαιναμε στο νησι) που με κανουν να πιστεψω οτι το παραλληλο συμπαν που λετε δεν ειναι παραλληλο αλλα ειναι (ασ πουμε) ενα παρελθον.
εξηγω...
βλεπουμε τις ζωες τους απο την πτηση της οσεανικ και μετα οπου ολοι (οντως ολοι? η καποιος λειπει?) οσοι ειναι αυτη την στιγμη στο νησι,εχουν προσγειωθει κανονικα ΑΛΛΑ και εχουν αλλο παρελθον (παρων και μελλον)
εξηγω αυτο το αλλο παρελθον...παρτε παραδειγμα τον Τζακ! δεν ξερουμε γιατι ηταν αυστραλια αλλα δεν φαινεται να ηταν για τον πεθαμενο πατερα του! αρα υποθετουμε οτι ο πατερας του ζει! λεω τωρα εγω λοιπον οτι ο πατερας του πεθανε γιατι το ηθελε ο Jacob ωστε να αναγκασει τον Τζακ να μπει στο αεροπλανο που αργοτερα θα εριχνε ωστε να βρεθει ο Τζακ στο νησι! Αν λοιπον εχει γινει κατι στο νησι (αυτο ειναι το μεγαλο μυστηριο για μενα) απο το οποιο δεν υπαρχει λογος να πεθανει ο πατερας του Τζακ (ωστε να παει ο Τζακ στο νησι) τοτε βλεπουμε ενα παρων που ειναι παρελθον των οσων συναιβησαν στο νησι (!!!!) αλλα χωρις να χρειαζεται να γινουν οι θυσιες που οδηγησαν τον καθε Losty στο νησι!
Ολα αυτα τα στηριζω και στο οτι πιστευω οτι ο Locke μετα το συμβαν με τον Desmont (που δεν ξερω τι ειχε στο νου του) θα αρχισει να περπαταει (ισως και οχι-αναλογα το αν ηθελε ο Jacob να μεινει παραλυτος η οχι-δεν το ξερουμε αυτο)
Αρα ειναι σαν να λεμε οτι την στιγμη που ο Jacob συναντησε τον καθε Losty ηταν σαν να πατησε ενα pause στην ζωη του μεχρι τοτε,να κινησε τα νηματα οπως ηθελε ο Jacob ωστε να τους φερει στο νησι και αφου πετυχαν οι Losties τον σκοπο του Jacob,τους επανεφερε εκει που τους αφησε για να συνεχισουν τις ζωες τους!
Οσων αφορα τα flashbacks που τρωνε πιστευω οτι δεν ειναι "backs" αλλα flashforward κατα καποιο τροπο!Επειδη οτι εγινε στο νησι ουσιαστικα το εζησαν τωρα υπαρχουν στιγμες που τα βιωνουν!
Το γιατι συναντιουνται ολοι και μετα την πτηση της Oceanic νομιζω ειναι σκηνοθετικη ειρωνια αλλα και ευκολος τροπος για να τους βαλεις σε σκεψη για ολα αυτα που ανεφερα παραπανω!
Και ισως αργοτερα που θα ανακαλυψουν τι εγινε να μπουν στο διλυμμα να διαλεξουν μεταξυ των δυο ζωων!
Κλεινωντας να πω οτι ΑΝ υπαρχει καποιο παραλληλο συμπαν τοτε θα λεγαμε πως αυτο ειναι το συμπαν στο νησι και οχι αυτο στην Αμερικη!
Α επεισης να πω για τις θυσιες οτι ο Jacob (σαν θεος-ημιθεος που ειναι) τις δημιουργει ωστε ταυτοχρονα να αναγκασει αλλα και να αφησει τους ανθρωπους να αποφασισουν με την θεληση τους να πανε στο νησι
Στο 6,9 είδαμε τον Τζέικομπ να δίνει στον Ριχάρδο την απάντηση στο τι είναι το νησί (παράδειγμα με φιάλη και φελλό, το "κακό" και το νησί...)
Ακόμα ξέρουμε ότι οι 2 πρώτοι κάτοικοι του νησιού είναι ο Τζέικομπ και ο "καπνός-ΜΙΒ-Λοκ" (ο καπνός κάθε φορά που ενεργεί ακούμε τον ήχο μια αλυσίδας) αλλά κανείς δεν μας λέει ποιος τους έστειλε εκεί αλλά και τα πραγματικά τους ονόματα.... ακόμα υπάρχει και ένας κανόνας δεν μπορούν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο (ή ο ένας που το θέλει πολύ ΜΙΒ)..κανόνας που αναφέρει το ξανθό παιδάκι (Άαρον???)
¨...καὶ νῦν τὸ κατέχον οἴδατε, εἰς τὸ ἀποκαλυφθῆναι αὐτὸν ἐν τῷ ἑαυτοῦ καιρῷ, τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται...¨(Προς Θεσσαλονικείς Β, παρ2 στ.6-12)
Δηλαδή λέω εγω τώρα έχουμε τον Σατανά και τον άγγελό (Κατέχον ή Chaining The Katechon….) που τον κρατά με την αλυσίδα δέσμιο σε μια κατάσταση που υπάρχει διαφυγή....
Για να μην το πάω μακριά λέω ότι ο Κατέχον είναι αυτός που κρατά αλυσοδεμένο τον "κακό"... άρα είναι ο Τζέικομπ...και ο καπνός ο "κακός" δηλαδή ο Σατανάς.
1 ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΟΣΤΙΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΝ ΤΗ ΧΕΙΡΙ ΑΥΤΟΥ
2 ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΟΦΙΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΝ ΟΣΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕΝ ΑΥΤΟΝ ΧΙΛΙΑ ΕΤΗ
3 ΚΑΙ ΕΡΡΙΨΕΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΣΦΡΑΓΙΣΕΝ ΕΠΑΝΩ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΑΝΗΣΗ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΛΕΟΝ ΕΩΣΟΥ ΠΛΗΡΩΘΩΣΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΗ ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΙΡΟΝ
8 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΞΕΛΘΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΗ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΤΕΣΣΑΡΑΣ ΓΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΝ ΓΩΓ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΩΓ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΞΗ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ Η ΑΜΜΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
9 ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΣΑΝ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΤΗΝ ΗΓΑΠΗΜΕΝΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗ ΠΥΡ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΑΓΕΝ ΑΥΤΟΥΣ
10 ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΩΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΡΡΙΦΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΘΑΙ ΗΜΕΡΑΝ ΚΑΙ ΝΥΚΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ
Θέλω να πω δηλαδή ότι ο "καπνός-ΜΙΒ-Λοκ" ή Σατανάς θέλει να την κάνει από το νησί (που είναι μια προσωρινή κόλαση) ώστε να έρθει στην Γη και να επακολουθήσουν τα παραπάνω..
Λέμε τώρα...
:dfinger:
carheart
15-04-2010, 12:43
δεν ειμαι φανατικος του thread αλλα γιατι πιστευετε οτι ειναι παραλληλα συμπαντα?νομιζω οτι απο ενα επισοδειο και μετα καταλαβαινουμε οτι ειναι ενα μελλον στο οποιο τους εσβησαν την μνημη για να μην θυμουνται τι εγινε στο νησι!
το θεμα ειναι τι εγινε και αυτοι επεστρεψαν στην κανονικη ζωη χωρις να θυμουνται τπτ?!
εγω πιστευα -μεχρι και το προηγουμενο επεισοδιο- οτι διαλεχτηκε ο νεος Jacob οποτε οι αλλοι δεν χρειαζονταν και εκδιωχθηκαν
Αυτό μου φαίνεται κάπως πολύ δύσκολο, ακόμα και αν έχουμε τις (παραπλανητικές) κουβέντες του Faraday για το αν και κατά πόσο "κανονικά είχαν μια άλλη ζωή, αλλά άλλαξαν κάπως τα πράγματα" και "είχε ήδη πυροδοτήσει μια βόμβα". Ο Jack έχει παιδί, ο Ben είχε πάει στο νησί και είχε γυρίσει με τον ζωντανό πατέρα του, ενώ όλοι οι χαρακτήρες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ούτε τα flashbacks όσων βλέπαμε τόσα χρόνια θα μπορούσαν να συμφωνούν με τα όσα βλέπουμε τώρα, επομένως δεν δέχομαι την θεωρία περί εναλλακτικού μέλλοντος. "I'm starting to remember things" λέει ο Hugo πάλι, όχι "see". H Libby υπήρξε και στα δύο σύμπαντα τρελή βέβαια, οπότε να ένα παραθυράκι των δημιουργών για να πετάξουν και μια μαλακιουλίτσα παραπάνω. Για όλα αυτά θα βρεθεί ένα "πως", αλλά με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το "γιατί", και όλοι οι συμβολισμοί που παρουσίασε ο Necromanzee, οι οποίοι μπορεί να είναι το ζουμί, μπορεί να μην είναι και τίποτα, καθώς το Lost "παίζει" ξεκάθαρα με πολλά τέτοια ανά καιρούς, θυμηθείτε την περίοδο όπου νομίζαμε πως Richard ήταν ξεκάθαρα αιγυπτιακή θεότητα λόγω αγάλματος, μακροζωίας, eyeliner, και λοιπά άλλα. Το "γιατί" έχει τεράστια σημασία, για το "πως" θα υπάρξουν σίγουρα απαντήσεις.
Clockwork, αν επιλέχθηκε νέος Jacob, ποιός είναι; Για όλους έχουμε δει κάτι μελλοντικοπαράλληλο. Ο Desmond ίσως;
Περιττό να αναφέρουμε πως η σειρά βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ε.
Βλέπω και ξαναβλέπω το "The Constant". Όταν πήγε ο Desmond στης Penny's, αυτή είχε μετακομίσει για να μην την ενοχλεί. Πέντε χρόνια μετά από ένα χωρισμό, εκείνη αρχίζει και τον αναζητάει σαν μανιακή. Δεν έχω πειστεί ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ πως κάποια από το "άλματα" του Desmond δεν ήταν και εκεί, ας πούμε, διασυμπαντικά. Για το πρόσφατο τα θυμάστε, λιποθυμάει στο στάδιο, ξυπνά στο νησί, διαφορετικά σύμπαντα.
Στο "The Constant" τι;
Clockwork Orange
15-04-2010, 13:09
carheart διαβασε το 2ο post μου και θα καταλαβεις τι εννοω στο πρωτο
(στα 2 ποστ μου βεβαια επεσα σε μια "παρων-μελλον" παιχνιδι-με-τις-λεξεις-λομπα! αγνοησε το αυτο και διαβασε το 2ο ποστ μου!)
carheart
15-04-2010, 13:14
Α, δεν είχα δει πως έκανες δεύτερο post, sorry! Και πολύ ωραίο post κιόλας, αλλά κάτι μου λέει πως δεν προλαβαίνουν να εξηγήσουν κάτι τόσο περίπλοκο σε 5-6 επεισόδια.
Clockwork Orange
15-04-2010, 13:25
χα χα!
ποιος σου ειπε οτι σκοπος τους ειναι να εξηγησουν το παραμικρο??
εγω πιστευω οτι και αφου τελειωσει ή ολοι θα ψαχνομαστε ή θα εχουμε ξενερωσει :P
carheart
15-04-2010, 13:31
Πιστεύω πως αποκλείεται να υπάρξει ξενέρωμα πια, η έκτη season πάει γαμιώντας, πολύ σπάνιο να περιμένει κανείς τέτοιου είδους κορύφωση από τελευταία season τέτοιας σειράς. Και φυσικά ναι, σιγά μην εξηγήσουν αυτολεξεί.
Πολλά δεν θα προλάβουν να εξηγήσουν στα επόμενα επεισόδια. Φοβάμαι ότι μυστήρια όπως οι αριθμοί ή τι είναι οι δύο τυπάδες του νησιού θα μας τα εξηγήσουν με μια ατάκα α λα ψίθυροι και θα ξενερώσουμε.
Clockwork Orange
15-04-2010, 14:04
αυτο που εχω εγω σκοπο να κανω αφου δω το τελος ειναι να ξαναδω το λοστ απο την αρχη!
εκει πιστευω οτι πολλα θα λυθουν!
Buddy Lackey
15-04-2010, 14:10
παρτε παραδειγμα τον Τζακ! δεν ξερουμε γιατι ηταν αυστραλια αλλα δεν φαινεται να ηταν για τον πεθαμενο πατερα του! αρα υποθετουμε οτι ο πατερας του ζει!
E?
Loipon gia to parallhlo sympan kapoios eixe pei, nomizw o nothingman, pws einai o kosmos/nhsi xwris ton Jacob kai mallon symfwnw. Den yparxei Jacob, oi Others pote den dhmiourgithikan, o Ben den vrhke kanenan Ricardo sth zougkla, akolouthise ton patera tou ektos nhsiou (akoma den kseroume giati akrivws efygan oi Linus, h oikogeneia Chang kai alloi profanws kapoia stigmh - kai oxi ayto den egine eksaitias tou eperxomenou Incident) kai den paresyre kanena Ethan sto na ginei kai aytos Other, o Dogen pote den phge sto nhsi gia na ginei temple master, h Juliet (logika) anti na paei sto "not exactly in Portland", egine gynaika tou Jack kai mana tou paidiou tou klp klp. Etsi kai alliws, sigoura h epirroh tou Jacob stis zwes twn Losties den htan apla ena aggigma pou tous orise san eklektous/candidates, giati den tha perimene na kathorisei ton skopo tou Sayid kai tou Hurley meta thn ptwsh tous sto nhsi kai th "diaswsh" tous.
Desmond pataei Locke epeidh:
a) Ayto einai to apaitoumeno sok gia na ton kanei na dei thn "allh" zwh, to opoio tou to dinei enw riskarei na ton skotosei kiolas (kala mporei na kserei pws apokleietai na ton skotosei) ?
b) Einai o M.I.B. (en gnwsh 'h en agnoia tou) o opoios exei ksanapokthsei thn "humanity" tou ara pleon skotonetai aneta?
A! Mia flashia pou efaga ksanavlepontas to "What Kate Does" kai to test tou Dogen ston Sayid gia to an einai kalos 'h kakos: vazeis ligh apo th gnwsth staxth ston allo, ton varas me thn idia energeia h opoia yparxei kai stous pylwnes kai apodedeigmena apothei ton M.I.B., vlepeis thn antidrash tou kai ola komple.
Clockwork Orange
15-04-2010, 14:42
παρτε παραδειγμα τον Τζακ! δεν ξερουμε γιατι ηταν αυστραλια αλλα δεν φαινεται να ηταν για τον πεθαμενο πατερα του! αρα υποθετουμε οτι ο πατερας του ζει!
E?
υπαρχει μια πτηση στην οποια οι λοστοις που ειναι τωρα στο νησι πετουν κανονικοτατα και φτανουν στον προοισμο τους κανονικοτατα!
λεω λοιπον οτι αυτη ειναι η ιδια ακριβως πτηση αλλα χωρις να εμπλακει ο Jacob στις ζωες τους! και ΑΡΑ οτι ο μπαμπας-Τζακ ζει!
E?
υπαρχει μια πτηση στην οποια οι λοστοις που ειναι τωρα στο νησι πετουν κανονικοτατα και φτανουν στον προοισμο τους κανονικοτατα!
λεω λοιπον οτι αυτη ειναι η ιδια ακριβως πτηση αλλα χωρις να εμπλακει ο Jacob στις ζωες τους! και ΑΡΑ οτι ο μπαμπας-Τζακ ζει!
και απλα τυχαινει να τον πηγαινει ο τζακ για θαψιμο;και αν ηταν ετσι οπως λες δεν θα τον εβρισκε αργοτερα ζωντανο;στο νοσοκομειο πχ.
necrosaturate
15-04-2010, 14:49
Λέμε τώρα...
:dfinger:
Clockwork Orange
15-04-2010, 15:00
και απλα τυχαινει να τον πηγαινει ο τζακ για θαψιμο;και αν ηταν ετσι οπως λες δεν θα τον εβρισκε αργοτερα ζωντανο;στο νοσοκομειο πχ.
κοιτα! αν υπαρχει σκηνη της 6ης σαιζον που δειχνει τον Jack να πηγαινει τον πατερα του για θαψιμο και δεν την θυμαμαι τοτε SORRY!
ποιος σου ειπε οτι δεν τον βρηκε ζωντανο? επειδη δεν φανηκε (ακομα) δεν σημαινει οτι πεθανε κι ολας!
Nodoordonotthereisnotry
15-04-2010, 15:50
Τι λέτε ρε μάγκες; Ήδη από το πρώτο επεισόδιο μας έλεγε στο αεροδρόμιο πως ο μπαμπάς του Jack έχει πεθάνει και του χάσαν το φέρετρο. Μετά στο επεισόδιο του Jack (και του υιού), μιλάει με τη μάνα του σχετικά με τη διαθήκη (άφησε λεφτά στην Claire) & στο σπίτι της πρώην ακούει το μήνυμα στον τηλεφωνητή που είχε αφήσει όταν είχε πεθάνει ο μπαμπάς του στην Αυστραλία...
scarecrow
15-04-2010, 16:00
Ναι ρε παιδιά έχει δίκιο ο απο πάνω ο πατέρας του Jack είναι νεκρός σε κάθε παράλληλο σύμπαν ή διάσταση.....:-D
Pinatero
15-04-2010, 16:26
γαμησε αυτο το επεισοδιο με θυμισε τις καυλες των πρωτων επεισοδειων!
επισης, καλα μωρε, σιγα την εξηγηση για τους ψυθιρους, εγω την ειχα ψυλλιαστει εδω και καιρο, και δεν ειμαι και κανας τρομερος τσακαλος σε κατι τετοια
κοιτα! αν υπαρχει σκηνη της 6ης σαιζον που δειχνει τον Jack να πηγαινει τον πατερα του για θαψιμο και δεν την θυμαμαι τοτε SORRY!
ποιος σου ειπε οτι δεν τον βρηκε ζωντανο? επειδη δεν φανηκε (ακομα) δεν σημαινει οτι πεθανε κι ολας!
ε ναι ρε.τον παει για θαψιμο κανονικα αλλα δεν βρισκουν το φερετρο στο αεροδρομιο.
εγω πιστευω πως κατα καποιο τροπο εχει εγκλοβιστει μεταξυ των δυο πραγματικοτητων.
SpiritCrusher
15-04-2010, 19:15
Μιλάμε για συνολικά μισό επεισόδιο, όχι μια σκηνή που έχασες :P
Clockwork Orange
15-04-2010, 22:22
χαχα! το ξερετε οτι μου γαματε την θεωρια ε? :P
απο την αλλη παλι νταξ ολοι θα ειχαν εναν λογο να πανε αυστραλια!
ε αυτος πηγε να παρει τον πατερα του!
κανα 2 επεισοδια τα ειδα σε ιντερνετ καφε οποτε αν ειχα φιλους διπλα παιζει να μην εδωσα την σημασια που επρεπε!
νταξ οσο το σκεφτομαι παντως δεν αλλαζει την θεωρια μου! ισως οσον αφορα το κομματι των θυσιων αλλα και παλι πιστευω σε αυτο το περιεργο παρελθον
και οχι σε παραλληλο συμπαν!
συμμορφωσου (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?20798-LOST-(%CE%BC%CE%B5-spoilers)-2-TV&p=962522&viewfull=1#post962522) αλλιως θα σου στειλω εξωδικο =p
Clockwork Orange
15-04-2010, 23:22
οπως προειπα δεν ειμαι φανατικος του θρεντ!
διαβασα κανα 2 σελιδες! ειδα οτι ολοι λετε για παραλληλα συμπαντα
και ειπα να πεταξω τις δικες μου ιδεες για τροφη!
(οτι ειπα ειναι δικες μου σκεψεις και για αυτο ακριβως αποφευγω το θρεντ
γτ θελω να βγαζω τα δικα μου συμπερασματα ακομα κι αν ειναι λαθος)
Μαρεσει ο αποπανω για την τελευταια του προταση, αλλα να ξερει οτι δεν παιζει αυτο που λεει. :twisted:
Aυτα που ειπε ο Μπαντι Λακι εν συντομια ειναι το ρεζουμε και τα εχουμε πει πολλακις νομιζω σε αυτην τη σεζον, αν και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ο Τζακ να ειναι παντρεμενος με τη Τζουλιετ στο εναλλακτικο συμπαν, εκτος κι αν ειδε τρελη ομοιοτητα Τζουλιετ με το παιδι που εγω δεν τη βλεπω :P
Καρχαρτ, νομιζω πως το "Ι'm starting to remember things" του Hugo ειναι μια πολυ φυσιολογικη αντιδραση για καποιον που ξαφνικα βλεπει στο μυαλο του σκηνες απο τον εαυτο του και ενα αλλο ατομο (ή και οχι) και γενικοτερα για οποιοδηποτε φλας τρωνε Τσαρλι, Ντεσμοντ, Λιμπυ απο μια αλλη ζωη... κι εμας αν μας συνεβαινε, δε νομιζω να βγαζαμε το συμπερασμα οτι προερχεται απο μια αλλη ζωη σε παραλληλο συμπαν, τουλαχιστον οχι αρχικα. Ο Φαραντει που απο οτι φαινεται ειχε χρονο να το αναλυσει, οπως και ο Τσαρλι, εβγαλαν το συμπερασμα οτι υπαρχει ενα αλλο συμπαν καπου εκει εξω. Η Ελοιζ απο την αλλη ξερει τα παντα απο οτι φαινεται. Για το Constant, πρεπει να το ξαναδω πραγματικα με φουλ αλερτ μυαλο για να σκεφτω κι εγω αν υπαρχει περιπτωση απο τοτε να ειχαν βαλει μεσα στοιχεια που να δειχνουν οτι υπαρχουν παραλληλα συμπαντα ή οχι. Παντως τοτε μας ειχε φανει απολυτα φυσιολογικη η ροη του επεισοδιου με projection της συνειδησης τους Desmond στο παρον και στο παρελθον του ιδιου συμπαντος. Οσο για την αντιδραση Πεννυ, ε οκ, οταν χωριζεις με καποιον αρχικα ειναι απολυτα φυσιολογικο να κυριαρχει θυμος, frustration κτλ και μετα απο λιγα χρονια να παραμενει το βασικο, δηλαδη η αγαπη κτλ.
Clockwork Orange
16-04-2010, 00:57
νταξ φιλος...ακουστηκες και ακουστηκα...το τελος πλησιαζει...
carheart
16-04-2010, 01:11
Φίξξξερ, οι κυβερνήσεις πέφτουνε, μα η αγάπη μένει!
Για το Constant έχω σοβαρές σκέψεις. Πχ, ο λόγος που ο Desmond στο ελικόπτερο ξαφνικά δεν γνωρίζει το Sayid, είναι επειδή αυτό που υποθέταμε όλοι ως τώρα, ή επειδή κάτι άλλο;
Θυμήσου το προτελευταίο επεισόδιο, ο Desmond λιποθύμισε στο στάδιο ΣΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ και ξύπνησε στο ηλεκτρομαγνητικό αιθουσάκι ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, και αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι γενικά για την περίπτωσή του, γιατί αντέχει ενώ βρίσκεται σε ηλεκτρομαγνητική έκθεση, γιατί μπορούσε να βλέπει το μέλλον, ειδικά αυτό, του φαινόταν σαν μνήμη αλλά ήξερε πως δεν έχει συμβεί ακόμα, τρίτη season, αρχές, νάομι, ελικόπτερο, επεισοδιάρες Desmond, γιατί να μην συνέβαιναν από τότε όλα αυτά; Και ξαναδές τον τρόπο που απαντάει στο τηλ όταν μιλάει με την Πέννυ, λένε ταυτόχρονα ακριβώς τα ίδια πράγματα, μου είχε κάνει εντύπωση από τότε, τώρα όμως υπάρχουν και ενδείξεις, αυτά, το Constant παραμένει το καλύτερο επεισόδιο έβερ πάντως, γιατημπλάκα.
συμφωνω.αξεπεραστο.
το ab aeterno ηταν απλα ενθουσιασμος.στα top 5 επεισοδια της σειρας παντως.ισως δευτερο στο νημα με through the looking glass.
θα εχει πλακα ο απολογισμος στο τελος παντως.να φτιαξουμε ενα top 10 πχ.
Φίξξξερ, οι κυβερνήσεις πέφτουνε, μα η αγάπη μένει!
Για το Constant έχω σοβαρές σκέψεις. Πχ, ο λόγος που ο Desmond στο ελικόπτερο ξαφνικά δεν γνωρίζει το Sayid, είναι επειδή αυτό που υποθέταμε όλοι ως τώρα, ή επειδή κάτι άλλο;
Θυμήσου το προτελευταίο επεισόδιο, ο Desmond λιποθύμισε στο στάδιο ΣΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ και ξύπνησε στο ηλεκτρομαγνητικό αιθουσάκι ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, και αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι γενικά για την περίπτωσή του, γιατί αντέχει ενώ βρίσκεται σε ηλεκτρομαγνητική έκθεση, γιατί μπορούσε να βλέπει το μέλλον, ειδικά αυτό, του φαινόταν σαν μνήμη αλλά ήξερε πως δεν έχει συμβεί ακόμα, τρίτη season, αρχές, νάομι, ελικόπτερο, επεισοδιάρες Desmond, γιατί να μην συνέβαιναν από τότε όλα αυτά; Και ξαναδές τον τρόπο που απαντάει στο τηλ όταν μιλάει με την Πέννυ, λένε ταυτόχρονα ακριβώς τα ίδια πράγματα, μου είχε κάνει εντύπωση από τότε, τώρα όμως υπάρχουν και ενδείξεις, αυτά, το Constant παραμένει το καλύτερο επεισόδιο έβερ πάντως, γιατημπλάκα.
Α περιμενε, αυτο που λες με το σταδιο και τη λιποθυμια, για μενα ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, νομιζω το εδειξαν αρκετα καθαρα στο επεισοδιο πως οση ωρα διηρκεσε η λιποθυμια μεσα στο θαλαμο του Widmore, η "συνειδηση" του Desmond βρισκοταν στο αλλο συμπαν, γι αυτο και οταν ξυπνησε ρωτησε την αλλη με τα γυαλια "ποση ωρα ημουν λιποθυμος?". Μπορει να λεω και μαλακιες, αλλα δε μου περασε αλλη σκεψη απο το μυαλο να πω την αληθεια. Γι αυτο ειναι και ανετος και σταρχιδια του που πηγε με τον Λοκ, γιατι ξερει οτι σε ενα αλλο συμπαν ειναι παλι με την Πεννυ, κτλ. Δηλαδη πως να το εξηγησω, την ωρα που στο εναλλακτικο συμπαν ο Τσαρλι τον εκανε να ΝΙΩΣΕΙ, δεν μπορουσε να αντιληφθει τι ακριβως γινεται και που ειναι τωρα, αλλα με το που ξυπνησε στο κανονικο συμπαν, ηταν σα να ειχε δει ολα οσα ειδαμε εμεις στο επεισοδιο, δεν ξερω αν βγαζει νοημα αυτο. Θα το δουμε στο επομενο λογικα τι ακριβως συμβαινει με τον Ντεσμοντ στο νησι, αλλα το σιγουρο ειναι οτι ο εναλλακτικος Desmond κανει τη ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ και εχει αναλαβει το να τους ξυπνησει ολους. Γενικα ο Ντεσμοντ το ξερουμε οτι ειναι το κλειδι της σειρας και πως θα δωσει τη λυση.
carheart
16-04-2010, 11:37
Αυτό λέω καρδιά μου, αυτά είναι αυτονόητα, μήπως όμως γινόταν από νωρίτερα αυτό;
Buddy Lackey
16-04-2010, 13:40
Aυτα που ειπε ο Μπαντι Λακι εν συντομια ειναι το ρεζουμε και τα εχουμε πει πολλακις νομιζω σε αυτην τη σεζον, αν και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ο Τζακ να ειναι παντρεμενος με τη Τζουλιετ στο εναλλακτικο συμπαν, εκτος κι αν ειδε τρελη ομοιοτητα Τζουλιετ με το παιδι που εγω δεν τη βλεπω :P
Enw o Ethan, kserw gw, exei parei ta matia tou apo ton hippie hgeth ths Dharma kai einai oloidios me thn manoula tou, ela, eipame Lost vlepoume kai epeidh vlepoume Lost kanoume eykola thn ypothesh pws h mama tou mikrou einai h Juliet, exoume apokleisei oles tis alles kai ayth mas emeine, tairiazei kai symferei.
Pantws h Penny den perimene kai xronia gia na ths perasei o thymos, posos kairos perase apo tote pou o Desmond phge spiti ths mexri pou ton vrhke sto stadio na proponeitai gia ton gyro tou kosmou se ena istioploiko?
Magellan
16-04-2010, 14:33
και γιατι να μην ειναι μανα του η πρωην γυναικα του τζακ?
εντιτ παντρευτηκαν το 2002 λεει το λοστπιντια οποτε ειναι λιγο μεγαλος ο γιος
BunnyDee
16-04-2010, 14:39
Εγώ σε ένα πράγμα θέλω να μείνω, που δεν του δώσατε την πρέπουσα προσοχή, πιστεύω. Ίσως επειδή το έχουν σύστημα στη σειρά (αλλά ο κακομοίρης ο ηθοποιός δε νομίζω να πιάστηκε να οδηγεί πιωμένος ή τπτ): ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ BRUTHAAArgh...
SpiritCrusher
16-04-2010, 14:47
Είναι επειδή είσαι αθώα!
Nodoordonotthereisnotry
16-04-2010, 15:19
Pantws h Penny den perimene kai xronia gia na ths perasei o thymos, posos kairos perase apo tote pou o Desmond phge spiti ths mexri pou ton vrhke sto stadio na proponeitai gia ton gyro tou kosmou se ena istioploiko?
7 ή 5 χρόνια...διάλεξε. Πολλά είναι, αλλά άβυσσος ο θυμός που κρύβει μια γυναίκα μέσα της! ;)
Nodoordonotthereisnotry
16-04-2010, 15:33
Εγώ σε ένα πράγμα θέλω να μείνω, που δεν του δώσατε την πρέπουσα προσοχή, πιστεύω. Ίσως επειδή το έχουν σύστημα στη σειρά (αλλά ο κακομοίρης ο ηθοποιός δε νομίζω να πιάστηκε να οδηγεί πιωμένος ή τπτ): ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ BRUTHAAArgh...
Δεν νομίζω να πρόσεξες καλά...την Ιλάνα σκοτώσαν...γι'αυτή δε ξέρεις αν την πιάσαν να οδηγά μεθυσμένη ή όχι...ο brothah είχε να αντιμετωπίσει δίκες και μηνύσεις για σεξουαλική παρενόχληση (τραγικό ε, ο πιο αγαπούλης χαρακτήρας της σειράς!) και όχι μόνο δεν τον σκοτώσαν, αλλά τον ενδυναμώσαν.
SpiritCrusher
16-04-2010, 15:44
/φέησπαλμ
Μια χαρά πρόσεξε, λέει για
το σημείο που τον πέταξε ο MIB στο πηγάδι. Aπλά εγώ, και οι υποδέλοιποι θαρρώ, δεν πιστεύουμε πως πέθανε αλλά θα ξανάρθει με ακονισμένη ψωλή
Nodoordonotthereisnotry
16-04-2010, 16:15
/φέησπαλμ
Μια χαρά πρόσεξε, λέει για
το σημείο που τον πέταξε ο MIB στο πηγάδι. Aπλά εγώ, και οι υποδέλοιποι θαρρώ, δεν πιστεύουμε πως πέθανε αλλά θα ξανάρθει με ακονισμένη ψωλή
Άστο ρε spiritcrusher, δεν το'χεις σήμερα...
SpiritCrusher
16-04-2010, 16:37
Τι δεν έχω ρε γίδι; Για πες μας εσύ που ξέρεις!
Nodoordonotthereisnotry
16-04-2010, 16:46
Δες τι έκανα ακριβώς quote από τον BunnyDee...όντως υπήρχε ένα "σύστημα" ή ένας urban legend πως σκοτώναν τους χαρακτήρες που πιάναν DUI, αλλά τα τελευταία χρόνια πιάνανε γενικότερα, αλλά δεν είχαν τα κότσια να τους σκοτώσουν for the sake of the plot. Το πιο αξιοπρόσεκτο πράμα στο προχθεσινό επεισόδιο δεν ήταν το πέσιμο του Desmond στο πηγάδι, κάτι που θα έπρεπε να περιμένεις γιατί είναι απειλή για τον "you're John Locke", ως απόρροια των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση on set που είχε (που για μένα είναι πιο σοβαρές κατηγορίες από το DUI), αφού όχι μόνο δεν τον σκοτώνουν (όπως λες εσύ κι οι όλοι υπόλοιποι που προφανώς τον θεωρούμε alive & kicking), αλλά το σημαντικότερο πράμα ήταν ο αναπάντεχος θάνατος της Ιλάνα. Ξέρουμε τι έγινε με την τύπισσα; Μήπως αυτή είχε κανά πρόβλημα με τον νόμο; Δεν ξέρω, ρωτάω...
Για όλα τα παραπάνω και για το αυθαίρετο συμπέρασμα πως πιστεύω πως πέθανε (ή όχι-δεν έχει σημασία) σου λέω πως δεν το έχεις σήμερα! 8)
SpiritCrusher
16-04-2010, 16:57
Μάλιστα. Ρε αγόρι μου καλό, μιας και το έκανες και quote, η άλλη λέει πως δεν δώσαμε πρέπουσα σημασία στο ότι "πέθανε ο desmond" το άλλο με DUI κτλ τα έχει σε παρένθεση γι αυτό το λόγο. Αλλού εστίαζε. Δεν είχε κάτι άλλο να "προσέξει" αυτό μας έδειξαν, αυτό είδε.
Κατα τ'άλλα σε αυτά που λες από πάνω, ναι μαζί σου αν και δε νομίζω να είχε πρόβλημα με το νόμο. Απλά ήθελαν να κάνουν ένα Arzt αστειάκι :P
0% πιθανοτητα να πεθανε ο Ντεσμοντ
Kelldorain
17-04-2010, 00:26
V3NjWp8yAVo
Harbinger of Death
20-04-2010, 03:08
http://neverseenlost.wordpress.com/
Δεν ψάχνω αν έχει ποσταριστεί, αν είναι σβήστε το.
Σβηστε το ουτως η αλλως.
Δεν ψαχνω αν το εχετε διαβασει, αν ειναι σβηστε το κι απο τη μνημη σας.
ikonoklast
20-04-2010, 16:05
Νομίζω είναι πλέον φανερό ότι ξετυλίγωντας για έξι σεζον ένα πολύπλοκο και ενδιαφέρον κουβάρι που έχει τριπάρει ήρωες και θεατές σε μια συνεχή αναζήτηση για απαντήσεις μέσα σε θρησκείες, επιστήμες, παράλληλα σύμπαντα, οι τύποι το φτάνουν σε κάποιο αναπάντεχο και αριστουργηματικό 'love is the only answer, brother'. I rest my case, απλώς περιμένω ένα μεγάλο φινάλε πλέον, για μια μεγάλη σειρά.
το αυριανο να το δειτε λιγο-λιγο να σας φτασει γιατι την αλλη βδομαδα δε θαχει
BURNIN AMBITION
21-04-2010, 04:23
giauto kai xekinhsa flash forward simera. gia peite poia seira einai auth pou legate oti exei parallel universe? to fringe i to the wire?
poia einai p[ou gamaei kai proteinete na dw? ektos an de gamaei kamia. to firefly epishs ontws gamouse? htan tetoia fash?
Roswell47
21-04-2010, 06:22
Εντάξει μαλάκες πήρε τα πάνω του για τα καλά. 3 επεισόδια και το 2πλο φινάλε έμειναν. Προβλέπεται ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ
Περιεργο επεισοδιο, ηταν η πρωτη φορα που δεν ηξερα με ποιον ειναι centric και ηταν ευχαριστη εκπληξη.
Να υποθεσω οτι και το επομενο ετσι? Τεσπα, εννοειται πως οτι εγινε στο τελος ηταν απλα cliffhanger και σιγα μην συνεχισει ετσι.
BURNIN AMBITION
21-04-2010, 13:46
giauto kai xekinhsa flash forward simera. gia peite poia seira einai auth pou legate oti exei parallel universe? to fringe i to the wire?
poia einai p[ou gamaei kai proteinete na dw? ektos an de gamaei kamia. to firefly epishs ontws gamouse? htan tetoia fash?
come on
το fringe ειναι μπερνη.
για το επεισοδιο τι να πεις;απλα απολαμβανουμε την τελειοτητα για οσο κρατησει.
4 ακομα μαλακες.
carheart
21-04-2010, 14:13
κάντεάλλημιατέτοιαseason.
BURNIN AMBITION
21-04-2010, 15:34
το fringe ειναι μπερνη.
για το επεισοδιο τι να πεις;απλα απολαμβανουμε την τελειοτητα για οσο κρατησει.
4 ακομα μαλακες.thanx re magka
Kelldorain
21-04-2010, 17:17
Τώρα που πέρασαν τα πρώτα επεισόδια η σεζόν έχει γίνει εκπληκτική, κι ας είναι φανερό ότι ακόμα είμαστε σε φάση που τα πιόνια πάνε στις θέσεις τους. Γενικά έχουν καταφέρει τέλεια να περάσουν την αίσθηση ότι το φινάλε είναι κοντά. Την επόμενη βδομάδα πάντως δεν έχει επεισόδιο.
Ο Sayid στην τελευταία σκηνή που είναι; Δεν τον βλέπω κάπου.
Επίσης για πείτε για γυναίκα Τζακ στα flashes. Υπάρχει άλλη πιθανή πέρα από Τζούλιετ;
αννα λουσια.ειμαι σχεδον σιγουρος πλεον κυριως λογο της σχεσης με τον πατερα του στην αλλη ζωη,συν οτι σχεδον ολα τα odds εχουν παει αλλου.
KoiliaSamprela
21-04-2010, 17:51
λόγια για το 720π έχει κανείς?
Kelldorain
21-04-2010, 17:52
http://www.tvsubtitles.net/subtitle-124874.html
KoiliaSamprela
21-04-2010, 17:59
ευχαριστώ είσαι τρισχαριτωμένος :)
karharias
21-04-2010, 20:48
http://i186.photobucket.com/albums/x320/karhariasgr/asxetes/lostbear.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=Had9WxN39lY
Δε λεω ωραια η σεζον, αλλα σε τεταρτη και πεμπτη σεζον μαλλον γουσταρα περισσοτερο συνολικα.
Περιμενω δυνατο κλεισιμο με τα τελευταια 5 επεισοδια, δε νομιζω οτι υπαρχει κι αλλη επιλογη.
Το επομενο δηλαδη ειναι centric Smoke Man In Black?
Phantom Duck
22-04-2010, 00:38
πόση δύναμη μοίρασε το γαμημένο, πόση.
δάκρυα σε reunion σχιστομάτηδων.
MaX Payne
22-04-2010, 02:17
μαλακια σεασον
τι σχεση εχει αυτο το πραμα που βλεπουμε με τις πρωτες σεασον, με τους χαρακτηρες που γνωρισαμε κλπ κλπ ,
εχουν καταντησει ολοι κομπαρσοι λενε μια ατακα το επεισοδιο, συναισθημα 0
αντε να τελειωνει κι αυτο 4 μεινανε
μαλακια σεασον
τι σχεση εχει αυτο το πραμα που βλεπουμε με τις πρωτες σεασον, με τους χαρακτηρες που γνωρισαμε κλπ κλπ ,
εχουν καταντησει ολοι κομπαρσοι λενε μια ατακα το επεισοδιο, συναισθημα 0
αντε να τελειωνει κι αυτο 4 μεινανε
wut
http://www.facebook.com/pages/the-Iceland-volcano-eruption-is-actually-the-BLACK-smoke-leaving-the-island/113451688677717?ref=mf
MaX Payne
22-04-2010, 11:12
wut
τι σχεση εχουν οι χαρακτηρες προηγουμενων season και ο ρολος που επαιζαν ο τζακ ,η κειτ,σωγιερ,λοκ,ο μπεν,σαγιντ, ο ντεσμοντ ακομα και η τζουλιετ, ο τσαρλι, με αυτους που βλεπουμε στην 6η
κατι μαιλς, λεπιδις για ποιο λογο υπαρχουνε? εμφανισαν την κλαιρ ποιος νοιαζεται για την κλαιρ :fear: την ειχαμε ξεχασει
η ιλανα για ποιο λογο επαιξε σαυτη τη σειρα? για να σκοτωθει τελικα απο το δυναμιτη?
γενικα ολο το παραλληλο συμπαν το θεωρω παπαρια χωρις κανενα ενδιαφερον και γενικα την 6η μια απογοητευση
Και γω αλλά ντρεπόμουν να το πω :oops:
Ford Prefect
22-04-2010, 11:15
Σας τα έσκασε προσωπικά άσχημα, διότι σας διαβεβαιώ ο περισσότερος κόσμος με διαφορά θεωρεί ότι η σεζόν γαμάει μια χαρούλα. Κρίμα για σας.
karharias
22-04-2010, 11:24
οι απιστοι να κανουν δικό τους thread κ να σχολιάζουν εκει
Καλα, δεν απαγορευεται να μην ξετρελαινεται κανεις απο την εκτη σεζον ή απο οποιαδηποτε αλλη σεζον, χαλαρωστε.
Αυτο που λεει για τους χαρακτηρες εχει μια βαση, αλλα δεν το βρισκω οσο τραγικο το λεει βεβαια.
Ford Prefect
22-04-2010, 11:42
Μια χαρά είναι η σεζόν προφανώς και οι χαρακτήρες μια χαρά έχουν αναπτυχθεί, δεν είναι ξεκάρφωτες οι αλλαγές τους, το μόνο που θα έλεγα είναι ότι η Ιλάνα πέθανε σαν καθυστερημένη, ναι και ήτο γενικώς ψιλο-ξεκάρφωτη, ΟΚ, και λοιπόν; Εδώ γίνεται της πουτάνας, Ντέσμοντ, Καπνός, Γουίντμορ, μια χαρά είναι τα παράλληλα, Λοστ ουάν χάντρεντ περσέντ και τέτοια. Πιο πολύ θα έλεγα ότι αιωρείται σε ορισμένους το ξενέρωμα ότι το Μυστήριο ξεδιαλύνεται, το Νησί δεν είναι αυτό το εντελώς κουλό wtf πια, έχουμε δει Jacob κλπ. Μια υπόθεση κάνω φυσικά. Οι προσδοκίες πιάσανε ταβάνι και πιθανώς τίποτα να μην ικανοποιούσε.
Εγώ πάντως που είμαι αντικειμενικός και άνθρωπος με κριτήριο, λέω ότι γαμάει. Άρα έτσι είναι.
MaX Payne
22-04-2010, 11:59
ας πουμε ο μπεν ποσο ανυπαρκτος ειναι τωρα σε σχεση με ποσο γαμουσε καποιες season πριν
εναν εναν να τους πιασουμε θυμηθειτε τζακ ειδικα πρωτες season, η κειτ λεει μια προταση σε καθε επεισοδιο ο σωγιερ γκαντ νταμιτ η΄' σαλαμαμπιτς
λεπιδης μαιλσ κλαιρ ο μπεν τι προσφερουν
χθες τους μαζευει ο τζακ μπαινει στο καικι και ξαφνικα τουρχετε παλι το νησι ετσι και εχουμε να κανουμε κατι και βουταει και ξαναγυρναει πισω ε τι ανεβηκες τοτε
ολο τα παραλληλο συμπαν περα απο τα να γεμισει το μισο επισοδειο για να βγει η 6η με 18 επεισοδεια τι προσφερει στη σειρα?οτι και καλα καπως θα ενωθουνε σε καποιο σημειο μετα και οτι και να μην επεφταν η μοιρα θα τους ενωνε παλι?
να βλεπω τον μαιλς και τον σωγιερ μπατσους :fear: ημαρτον και τον χερλι πλουσιο να σαλιαριζει με λιμπι?τον μπεν κυριο καθηγητη :|
και αυτο το ΛΑ ενα νοσοκομειο εχει αυτο που δουλευει ο Τζακ?
μας εδειξε κατι περιεργους στο ναο στην αρχη τους οποιους τους ξεπαστρεψε συνοπτικα η ιλανα πουλο ε τι τους εβαλες
ουφ και δεν ημουν παλια γκρινιαρης να περιμενω να κραξω μετα απο καθε επεισοδειο
φετος εγινα
Fireknight
22-04-2010, 12:13
pragmatika aporw poia seira evlepes toso kairo . mporeis na vreis polla paromoia (kai "xeirotera") pragmata kai stis prohgoumenes seasons . malon o Ford exei dikio .
carheart
22-04-2010, 12:17
Max Payne, βαριέμαι να κοιτάξω, αλλά είσαι αυτός με το Catch 22;
Τα τελευταία επεισόδια ρολάρουν γενικά πολύ καλύτερα από τα πρώτα, τα οποία ήταν εντελώς ξενέρωτα. Λογικά στα επόμενα θα ξεκινήσουν να τρώνε τους ψιλοαδιάφορους. Τζακ πιθανός αντικαταστάτης Jacob?
geologiko_karoto
22-04-2010, 14:14
http://www.youtube.com/watch?v=3mBveRjf2hU
karharias
22-04-2010, 14:52
πολυ χειροτερα...
MaX Payne
22-04-2010, 15:24
Max Payne, βαριέμαι να κοιτάξω, αλλά είσαι αυτός με το Catch 22;
ναι γιατι ρωτας
pragmatika aporw poia seira evlepes toso kairo . mporeis na vreis polla paromoia (kai "xeirotera") pragmata kai stis prohgoumenes seasons . malon o Ford exei dikio .
για τα πολλα παρομοια και χειροτερα υπηρχανε δεν λεω οχι αλλα
το θεμα flashbacks-flashforwards επαιζε βασικο ρολο σε ολες τις season
οι 3 πρωτες ειχαν φλασμπακσ να γνωρισουμε χαρακτηρες στην 4η μας εδειχνε οτι εχουν σωθει και πως εγινε αυτο και η 5η πως θα γυρισουν πισω
τωρα το παραλληλο συμπαν στην 6η δεν με συγκινει ουτε και πολυπιανω τον εαυτο μου να ενδιαφερεται για το τι κανουνε πια στο νησι αντιθετα με αλλες season
οποτε η σουμα μου βγαζει απογοητευση
Kelldorain
22-04-2010, 19:23
http://www.wired.com/magazine/wp-content/images/18-05/ff_lost_2000px_f.jpg
scarecrow
23-04-2010, 02:18
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.....
freak brother
24-04-2010, 14:55
τι μιντ φορτις ρε ο Λοκ? χαχαχα και γιατι ο Τζακ μιλαγε βραδυ με τον φλοκ και οταν γυρισαν στο καμπ ηταν μερα?
antimusic
28-04-2010, 10:43
http://www.wired.com/magazine/wp-content/images/18-05/ff_lost_2000px_f.jpg
βάλτο όλο ντε, έχει ενδιαφέρον http://www.wired.com/magazine/2010/04/ff_lost/all/1
enitharmon
28-04-2010, 11:07
Type of connection: Visit from The Wire's Lieutenant Daniels
γαμησε το σημερινο.απο τα καλυτερα της σειρας.
Roswell47
28-04-2010, 11:53
sdasdasfasgagasfasd ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;
karharias
28-04-2010, 12:02
εμενα δε μου αρεσε το σημειο που σκοτώνεται ο Jack (επιτέλους!!).. πολυ fake ο θάνατος του...
Roswell47
28-04-2010, 12:10
Βάλε κάνα σπόιλερ κ εσύ ρε μαλάκα!!!
Agoraphobic_S.I.
28-04-2010, 12:15
edit: Μας δουλεύετε.
atahoualpi
28-04-2010, 15:20
εδιτ: στο διαλο, χεστηκα πανω μου μεσημεριατικα. βλαμμενα.
ροζγουελ θα το πληρωσεις αυτο.
karharias
28-04-2010, 15:48
εχω πεθάνει στο γέλιο.. απο τις καλύτερες Τετάρτες που δεν εχει λοστ η σημερινη :D
Roswell47
28-04-2010, 22:37
atahoualpi :pink:
Eeee irthate deuteroi kurioi, katentise banal to asteio :PPP
Friday 28th May 2010
19:00 - 21:00 - 2 Hr Lost Special (Details TBA)
21:00 - 23:00 - 2 Hr Series Finale
23:00 - 23:30 - LOST: THE END IS NIGH (Repeat)
23:30 - 00:00 - LOST: TOP 10 GREATEST SCENES (Repeat)
6.14 sneak peeks
http://www.youtube.com/watch?v=MYdrnnzfKK4
http://www.youtube.com/watch?v=VcEct9EMNYw :!:
Kelldorain
30-04-2010, 09:54
Κάτσε για την Κυριακή στις 23 δεν το 'χαν ανακοινώσει το φινάλε; Άλλαξε ημερομηνία;
ναι τελικα ειναι του sky one στην αγγλια το copy paste.πιστευω κατι αναλογο θα εχει και το abc.
karharias
03-05-2010, 10:47
λοιπον, μου ήρθε στο νου 1μαγια, κλασμενος εντελώς..
Ο Jacob υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος μπορεί να είναι καλός, αγνός από μόνος του. Δε θέλει να παρέμβει όμως σε αυτόν, τον αφήνει μόνο του να βρει τον δρόμο του. O MIB υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι κακό, να σκοτώσει τον συνάνθρωπο του αλλά χειραγωγεί τους ανθρώπους ώστε να το κάνουν αυτό.
Οι χαρακτήρες μας έχουν ένα κοινό, όλοι λένε "Μη μου λες τι δε μπορώ να κάνω". Ίσως αυτό αποδεικνύει ότι είναι διαφορετικοί, έχουν βούληση δική τους, πείσμα και πιστεύουν στο πεπρωμένο. Είναι αγνοί που χειραγωγήθηκαν να κάνουν κάτι κακό, πάντα υπάρχει η μετάνοια όμως. Φυσικά στο Lost δεν έχει κακό και καλό, μας δείχνουν πάντα την ψυχολογία του εκάστοτε χαρακτήρα. Καταλαβαίνουμε τις τους οδήγησε να κάνουν αυτό ή εκείνο.
Είναι "ανεξάρτητοι" στην βούληση τους και γι αυτό έχουν επιλεχτεί σαν αντικαταστάτες, που πιθανόν να αντικαταστήσουν τον Jacob, ο οποίος μάλλον αντικατέστησε κάποιον άλλον και πάει λέγοντας."
Δε μπορώ να το δέσω άλλο, εκεί που το κολλάω μπερδεύομαι κ το χάνω. Ελπίζω να το κάνουν οι παραγωγοί της σειράς στα επόμενα 4 επεισόδια"
atahoualpi
03-05-2010, 14:00
δεν ειπες κατι καινουριο απο αυτα που ηδη εχουν ειπωθει εδω μεσα. αυτα ειναι γνωστα
carheart
03-05-2010, 14:02
...μαλακα