PDA

View Full Version : LOST (με spoilers) 2 [TV]

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

nothingman
04-02-2010, 14:54
φιξξξξξξξξερ
το σκεφτήκαμε αλλά μετά σκεφτήκαμε ότι όσο είναι ζωντανή του λέει "πω μαλακία ψηλέ, δε δούλεψε η μόντα" και μετά ψοφάει και καυλώνει που δούλεψε. άρα το κάτι σημαντικό που ήθελε να του πει λέμε εμείς ότι δεν είναι αυτό.
το παραδέχομαι βέβαια ότι είναι σοβαρή η αμφισβήτηση γιατί δεν μπορεί να είναι τυχαίο το "θέλω να σου πω κάτι τρομερά σημαντικό".

_UnHoLy^MaRtYr_
04-02-2010, 15:04
Εμετός. Και πάει κάπως έτσι:

Ο Τζέικομπ, όπως είδαμε στο 5χ16, χάνει τη μάχη με τον αντίπαλό του καθώς ο μάγκας βρήκιε το λούπχολ, του έπαικσε την πουστιά, τώρα κυνηγάει να μπει στο ναό (θα δούμε γιατί), κ.ο.κ. Ο Τζέικομπ όμως αυτή τη φορά επέλεξε τους τύπους οι οποίοι με trial και error αποδείχθησαν αυτοί που θα είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας το σχέδιό του και μετά θάνατον. Τα έχουμε πει αυτά, ναι. Απλά αφηγηματικά, επί του νησιού, λογικά θα δούμε να ξεδιπλώνεται σιγά σιγά το ΣΟΥΠΕΡΟΥΑΟΥ σχέδιό του με μικρές λεπτομέρειες του στυλ *πέθανα-dontworrybehappy-έχω κουβαλήσει Χέρλι δω που θα με δει, έχω κουβαλήσει Τζιν που οι εμπειρίες του στο καράβι έφεραν τα πράγματα έτσι ώστε να είναι ο μόνος που ξέρει που είναι ο ναός, κλπ*. Μ'αρέσει. Ο Μπεν θα γαμήσει πολλούς και πολλά στο τέλος της σειράς.

FIXXXER
04-02-2010, 15:09
φιξξξξξξξξερ
το σκεφτήκαμε αλλά μετά σκεφτήκαμε ότι όσο είναι ζωντανή του λέει "πω μαλακία ψηλέ, δε δούλεψε η μόντα" και μετά ψοφάει και καυλώνει που δούλεψε. άρα το κάτι σημαντικό που ήθελε να του πει λέμε εμείς ότι δεν είναι αυτό.
το παραδέχομαι βέβαια ότι είναι σοβαρή η αμφισβήτηση γιατί δεν μπορεί να είναι τυχαίο το "θέλω να σου πω κάτι τρομερά σημαντικό".

Εγω σκεφτομουν πιο πολυ κατι σε στυλ "εχω γινει ενα με τον θεο και εκει που εχω ταξιδεψει εγω εσεις δε θα πατε ποτε, εχω δει 3 διαστασεις και σου λεω σογιερακο οτι δουλεψε η μοντα, παω να συνεχισω τη νιρβανα παο θρησκεια θυρα 13" αλλα γενικα ναι, θα το δουμε, τι να πει κανεις με το Λοστ, σε καθε επεισοδιο μαθαινεις κι αλλα πραγματα, οπως οτι ενα μικρο κομματι μιας βοβμας υδρογονου βυθιζει για καποιο λογο ενα νησι, αν και ολη του η επιφανεια μενει οπως ειχε

Ingolemo
04-02-2010, 15:24
Ok, merikes skorpes skepseis:

- O Desmod paizei na mhn htan pote sto aeroplano kai na ton evlepe mono o jack (h telospantwn kati periergo paizei ekei, emfanistike apo to pouthena, ton eide mono o jack, eksafanistike).
-H juliet paizei enw paithene na xe kamia analamph/epafh me to parallhlo sumpan kai giauto na tou elege kai ola ta asxeta gia kafedes(mporei na doume ton idio dialogo kai apo thn allh pleyra se kapoia fash) kai giauto enw prin tou lege oti den doulepse meta tou pe oti doulepse.

_UnHoLy^MaRtYr_
04-02-2010, 15:27
A, επίσης

Πόσο μ'έψηνε να πέσουν λίιιιιγο μετά, και να είναι η ίδια ιστορία με τα "πιόνια" σε διαφορετικές θέσεις (Τζακ σε tail section πχ).

freak brother
04-02-2010, 15:45
η μαλακία που έχω να προσθέσω εγώ είναι ότι όποιος πεθαίνει και θάβεται στο νησί, μεταφέρεται στην παράλληλη πραγματικότητα όπου το αεροπλάνο δεν έχει πέσει και μπλαμπλα, γι'αυτό και λέει η Τζούλιετ ότι τελικά δούλεψε το κόλπο. δλδ αυτό αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε σαν την Αλήθεια #1225 ψες το βράδυ

Μαρεσει σχετικα, αλλα η Τζουλιετ ηθελε να το πει πριν πεθανει, οποτε (?).
Ενι, καλυτερα να μη θυμηθεις το CGI με την πολικη αρκουδα σε πρωτη και δευτερη σεζον ε... τουλαχιστον το εφε με τον καπνο γαμαει ε.

το απαντησα το περι Τζουλιετ στο δικο μου πρωτο σποιλερ :p ειδε την φαση στην ημιθανη της φαση .. και ας βγαλουμε τα σποιλερ πεμπτη ειναι φορ φακς σεικ!

Ford Prefect
04-02-2010, 16:12
οπως οτι ενα μικρο κομματι μιας βοβμας υδρογονου βυθιζει για καποιο λογο ενα νησι, αν και ολη του η επιφανεια μενει οπως ειχε

Ναι, αλλά έσκασε εκεί που είχε ένα τεράστιο θύλακα ενέργειας. Μια σκέψη είναι, εσείς πώς εξηγείτε το νησί στον πάτο;

_UnHoLy^MaRtYr_
04-02-2010, 16:14
Δημήτρης says:
ρε ξερεις τι σκεφτηκα
Ιησούς Χριστός. says:
να κανουμε την υπογα ανδρο ναρκωτικων?
Δημήτρης says:
να μπει ο τζεικομπ στο σωμα του νεκρου λοκ και να πολεμησει τον αλλον λοκ
λοκ vs λοκ
να πετανε φαιρμπολς κτλπ

FIXXXER
04-02-2010, 16:15
Δεν εχω καμια καλη εξηγηση, η πιο προφανης ειναι οτι απλα το εσκισαν στην υπερβολη για να μας πουν οτι εσκασε η βομβα, αλλα δεν τους εχω για τοσο προχειους, τι να πω, οτι θα μας δειξει? Πλεον δεν ειμαι και σιγουρος :razz:

Δημήτρης says:
ρε ξερεις τι σκεφτηκα
Ιησούς Χριστός. says:
να κανουμε την υπογα ανδρο ναρκωτικων?
Δημήτρης says:
να μπει ο τζεικομπ στο σωμα του νεκρου λοκ και να πολεμησει τον αλλον λοκ
λοκ vs λοκ
να πετανε φαιρμπολς κτλπ

Αχαχαα ενας με κοκκινη κι ενας με μπλε στολη α λα Rayden (πολυ Mortal Kombat παιζει)

Abruzzi
04-02-2010, 17:56
οπως οτι ενα μικρο κομματι μιας βοβμας υδρογονου βυθιζει για καποιο λογο ενα νησι, αν και ολη του η επιφανεια μενει οπως ειχε

Ναι, αλλά έσκασε εκεί που είχε ένα τεράστιο θύλακα ενέργειας. Μια σκέψη είναι, εσείς πώς εξηγείτε το νησί στον πάτο;

πιθανον απο κατι που θα συμβει στη φαση που βλεπουμε το νησι τωρα.μαλλον αποτελεσμα της "μαχης" jacob-"κακου"

Mel Gibson
04-02-2010, 18:39

Μια καλη εξηγηση μπορει να αποτελεσει η εξης:The Energy Pocket could have been keeping the Island buoyant somehow. Since the Hatch was designed to keep this energy at bay, we could assume that the H-Bomb negated ALL of the energy, where the regular electro-magnetic incident would have kept just enough to keep the Island afloat. The Island could have then steadily headed underwater once the H-Bomb exploded.

Phoebus
04-02-2010, 20:08
Δηλαδή μπορούμε πλέον να υποθέσουμε πως όσες φορές ο πατέρας του Jack εμφανίζεται στο νησί... είναι ο άλλος; Και όσες φορές ο καπνός δε γαμάει κόσμο και κοσμάκη είναι επειδή καταλαβαίνει ότι ίσως έχει τη δυνατότητα να "εκμεταλλευτεί" το κόσμο αυτό όπως εκμεταλλεύτηκε τη πίστη του Locke; Όπως πχ ο Mr Eko; Είναι πάντως από κείνα τα επεισόδια που αν καθίσεις πάλι να δεις τη σειρά από την αρχή θα μπορέσεις να βγάλεις πολύ περισσότερο νόημα απ'ότι πριν.

BURNIN AMBITION
04-02-2010, 20:42
nai phoebus

exw skopo na to analusw auto

kapws etsi.apla yparxoun kapoia skiera shmeia pou theloun analush. ta exw shmeiwsei

Abruzzi
04-02-2010, 20:43
δηλαδή μπορούμε πλέον να υποθέσουμε πως όσες φορές ο πατέρας του Jack εμφανίζεται στο νησί... είναι ο άλλος; Και όσες φορές ο καπνός δε γαμάει κόσμο και κοσμάκη είναι επειδή καταλαβαίνει ότι ίσως έχει τη δυνατότητα να "εκμεταλλευτεί" το κόσμο αυτό όπως εκμεταλλεύτηκε τη πίστη του Locke; Όπως πχ ο Mr Eko; Είναι πάντως από κείνα τα επεισόδια που αν καθίσεις πάλι να δεις τη σειρά από την αρχή θα μπορέσεις να βγάλεις πολύ περισσότερο νόημα απ'ότι πριν.σωστος

regularpaul
04-02-2010, 20:54
τσεκαροντας σημερα στο λοστπεδια μερικα φακτς που ειχα ξεχασει
αυτο που λετε, στο λημμα Nemesis το θεωρεί δεδομένο και όχι απλή εικασία

Ace
04-02-2010, 21:54
Λέτε να έχει σημασία που δεν ξέρουμε ακόμα το όνομα του εχθρού του Jacob;

BunnyDee
04-02-2010, 22:00
Ενώ με έβαλαν σε εξτρά σκέψεις κάποια απ' τα παραπάνω, κάποια πράγματα που σκέφτηκα εγώ βλέποντας το επ και δε σχολιάστηκαν είναι:

- Αρχικά, για τις απουσίες, πέρα απ' το 'απλά δε μπορούσαν οι ηθοποιοί', αν το πάρουμε ότι "όλα έχουν νόημα σ' αυτή τη σειρά", τπήγα να σκεφτώ ότι έχει κάτι να κάνει με το ότι ήταν οι tailies που έλειπαν, αλλά μετά συνειδητοποίησα την απουσία και του Michael και του Walt - πράγμα που με φέρνει, βέβαια, στην πρώτη σκέψη, περί ηθοποιών, γιατί, ργμτ, ο Walt στην πτήση ήταν ακόμα μικρός, και στην 'αληθινή ζωή' έχει μεγαλώσει και φαίνεται από χιλιόμετρο.

- Δεύτερη σκέψη: η Kate είναι κάααβλα όταν κάνει ακροβατικά, ενώ κανονικά, κι ως χαρακτήρας κλπ, δε μ' αρέσει. Το βλέπω κι αυτό ως ένα απ' τα μυστήρια της σειράς. Ναι.

- Θα ξέρω πλέον να στέλνω γράμμα προς Ιάπωνες μέσα σε ankh, που θα πρέπει να το σπάσουν για να το διαβάσουν, με John Lennon style wingman δίπλα τους. Είναι κάποιου είδους περιβαλλοντικό-κάτι, λέω.

- O Desmond μπορεί να μην καταλαβαίνω ακόμα ακριβώς γιατί είναι εκεί, αλλά ,ια χαρά χαίρομαι που είναι, γιατί μούλειψε κιόλας. <3

- Τι τρομακτική φάτσα που μπορεί να πάρει o Terry O'Quinn (Locke)... Εύγε. Συνήθως ήταν είτε ο sad τύπος, είτε ο 'ήρωας' ως τώρα.
Αυτά. Απλά μοιράζομαι τις σκέψεις μου (τσάμπα είναι).

EDIT:
Εντωμεταξύ, μετά από εδώ πήγα στο http://www.ratherserendipitous.com/forum/viewtopic.php?t=1968&start=0 (προσοχή - έχει SPOILERS χύμα, χωρίς tags) και μου έκανε απίστευτθ εντύπωση το πόσο διαφορετικό approach έχουν εκεί στο θέμα. Τεσπα, noob alert εδώ.

FIXXXER
05-02-2010, 01:22
Δηλαδή μπορούμε πλέον να υποθέσουμε πως όσες φορές ο πατέρας του Jack εμφανίζεται στο νησί... είναι ο άλλος; Και όσες φορές ο καπνός δε γαμάει κόσμο και κοσμάκη είναι επειδή καταλαβαίνει ότι ίσως έχει τη δυνατότητα να "εκμεταλλευτεί" το κόσμο αυτό όπως εκμεταλλεύτηκε τη πίστη του Locke; Όπως πχ ο Mr Eko; Είναι πάντως από κείνα τα επεισόδια που αν καθίσεις πάλι να δεις τη σειρά από την αρχή θα μπορέσεις να βγάλεις πολύ περισσότερο νόημα απ'ότι πριν.

Ολως τυχαιως ειδα το επεισοδιο στο οποιο πεθαινει ο Mr Eko σημερα, και στο οποιο γινονται τα εξης. Ο Μρ Εκο λοιπον σε ολο του το φλασμπακ αντιμετωπιζει ουσιαστικα το ζητημα της μετανοιας, οπως επισης και στις σκηνες στο νησι, στο οποιο εμφανιζεται ο Γεμι (μαντεψτε ποιος ειναι!!~!!!@!`11) και του λεει συνεχεια οτι εφτασε η στιγμη. Σε καποια φαση λοιπον, τον βρισκει ο καπνος, αλλα μολις τον κοιταει ο Εκο, εξαφανιζεται ο καπνος. Αυτο ειχε συμβει και στη δευτερη σεζον, οπου παλι του χαριστηκε. Προς το τελος, βρισκει παλι τον Γεμι, ο οποιος του λεει να μετανοησει ξανα, και ο Μρ Εκο κοντρα στις προσδοκιες λεει οτι δεν εχει για τιποτα να μετανοησει γιατι δεν εκανε καμια αμαρτια, εζησε τη ζωη του οσο καλυτερα γινοταν με αυτο που του δοθηκε κτλ κτλ. Ε και τοτε του λεει ο Γεμι "γιατι μου μιλας λες και ειμαι ο αδερφος σου?" :dfinger: και φευγει, επιστρεφοντας μετα απο λιγα δευτερολεπτα με τη μορφη καπνου, οπου και του γαμαει το σπιτι.

Ειναι προφανες σε μενα, αν και μπορει να λεω μαλακιες, με το Λοστ τιποτα δεν ειναι ασφαλες, οτι ο "κακος" εψαχνε καποιον με συγκεκριμενα στοιχεια (ηγετης, να εχει πιστη, κτλ) ωστε να τον χρησιμοποιησει ως vessel και να πεισει τον Μπεν να σκοτωσει τον Jacob. Ειχε στο μυαλο του και τον Locke και τον Eko (μηπως και τον "special" Walt??) και τους αφησε και τους δυο να ζησουν οταν τους "σκαναρε" αλλα οταν ο Εκο τελικα αποδειχτηκε σκαρτος για το σκοπο που ηθελε, απλα τον σουταρε.

Κέβιν Σόρμπο
05-02-2010, 01:42
ωραια τα λες, μαρεσεις

enitharmon
05-02-2010, 01:56
πείτε και μια θεωρία γιατί ο jacob κατοικει κάτω από το άγαλμα της θεάς της γονιμότητας, ενώ όλες στο νησί πεθαίνουν στη γέννα;

carheart
05-02-2010, 03:10
Ή είναι ιδέα μου, ή ο Μάιλς βρίσκεται δίπλα στο "πτώμα" του Sayid και το κοιτάει απορημένος που "δεν ακούει" καμιά last thought ή κάτι τέτοιο, και άρα ο Sayid είναι ο ίδιος ο Sayid. Το ότι ο Christian Shephard υπήρξε ο ΚΑΚΟΣ (ή ο Jacob) πανωκάτω το ξέραμε. Η μεγαλύτερη ως τώρα απορία μου παραμένει ο Μαν φρομ Ταλαχάσι, και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να εξηγηθεί τόσο γρήγορα. Όπως και δεν ξέρω αν έχει τελικά ουσιαστική σημασία που είχαν απαχθεί "αυτοί οι έξι" από τον Linus στο τέλος της δεύτερης season. O ξανθός με τα γυαλιά είναι σίγουρα αδερφός του Μπακούνιν, και σαφώς οι άνθρωποι μετά τη μπόμπα γύρισαν στο 2004 οπότε και καλύφθηκε κάποιο χρόνικό κενό ή απλά δεν μπόρεσαν να γυρίσουν λίγο πιο πίσω. Νομίζω όμως πως αυτό που λέει ο Αμπρούτζι είναι ένα κυρίαρχο σενάριο, πως σήμερα σχεδόν μας έδειξαν το τέλος της σειράς, να ξεμπερδεύουν κιόλας, η Kate θα γλιτώσει, ο Χέρλι θα γυρίσει στο μαγαζί, η Claire θα δώσει το παιδί, ο Jack θα γίνει αλκοολικός όπως καρτερικά περίμενε πέντε σαιζόν, ενώ ο Σώγιερ θα παραμείνει ένας μαλακάκος, α, ο Sayid θα βρει την Νάντια και θα παντρευτούν. Πρέπει να το δω άλλες δύο ή τρεις φορές, αλλά το γενικό σενάριο δεν καταρρίφθηκε σήμερα, απλά δεν έχω καταλάβει τι ψάχνει ο απογοητευμένος, την πηγή; Όχι. Δεν ξέρω ακόμα.

Ο Ρίτσαρντ λέει στην Σαν πως τους είδε να πεθαίνουν όλοι το 1977. Τι είδε στα αλήθεια όμως; Αυτό της Τζουλιέτ με τους καφέδες και τη διπλή ματιά μου άρεσε πολύ

Roswell47
05-02-2010, 03:30
O ξανθός με τα γυαλιά είναι σίγουρα αδερφός του Μπακούνιν;;;; Από πού προκύπτει αυτό;

korrupt3r
05-02-2010, 03:34
κατι ασχετο: εχει κανεις υποτιτλους για τα επεισοδια(720p)?
το tvsubtitles.net μαλλον ειναι κατεβασμενο..

korrupt3r
05-02-2010, 03:51
κατι ασχετο: εχει κανεις υποτιτλους για τα επεισοδια(720p)?
το tvsubtitles.net μαλλον ειναι κατεβασμενο..

γραψε ακυρο.

carheart
05-02-2010, 03:59
O ξανθός με τα γυαλιά είναι σίγουρα αδερφός του Μπακούνιν;;;; Από πού προκύπτει αυτό;

από πουθενά, απλά παραείναι hippie και ο άλλος παραήταν Μπακούνιν

bbq
05-02-2010, 10:15
δεν ξέρω αν προσέξατε πως
μόλις τους πιάνουν και τους πάνε στο Ναό. βγαίνουν έξω ο Σανγκ Τσουνγκ και ο γιος Λέννον και τους ρωτάνε ποιοι είναι. και τότε πετάγεται η αεροσυνοδός της 815, ντυμένη σαν τη Ρένα Βλαχοπούλου στη Θεία μου τη Χίπισσα και λέει "είναι από την πρώτη πτήση, ήταν μαζί μου." έτσι για προβληματισμό.

pixies
05-02-2010, 10:50
ε ναι,τι?
ηταν γνωστο πως οι αδερς ειχαν κρυφτει στο ναο αποταν σκοτωθηκε κορη μπεν.

εχω θεωρια γιατι ξυπνα κειτ στο δεντρο και οχι καταχαμα οπως οι αλλοι.
οταν εσκασε η μπομπα, ηταν λιγο πιο πισω για να τους καλυπτει, σε κεινο το σημειο απο το 77 μεχρι το 2007 μεγαλοσε εκεινο το δεντρο με την κειτ πανω τ

Abruzzi
05-02-2010, 12:28
η αεροσυνοδος ειναι με τους αδερς απο τοτε που πρωτοειδαμε τα λημερια τους(μαζι με ολα α παιδακια της πτησης αν θυμασαι,αρχη τριτης σεζον)

carheart το οτι δεν ακουγε τιποτα απο το πτωμα σαγιντ εμενα μου εβαλε περισσοτερες υποψιες οτι δεν ειναι ο σαγιντ.

pixies
05-02-2010, 12:33
ρε ουτε απο τη τζουλιετ ακουγε ενω τη θαβανε. Δε λειτουργει ετσι, αν δεν προσπαθησει να κανει επαφη δεν δουλευει.

Phantom Duck
05-02-2010, 14:46
έχω αρχίσει να ξενερώνω γιατί έχουν αναπτύξει όλους τους χαρακτήρες τόσο πολύ που στο τέλος σίγουρα θα γίνει μαλακία και θα στραφούν όλα στον εξαφανισμένο προς το παρόν widmore ξέρω γω και θα πεταχτεί το μισό cast στα αζήτητα ενώ έχεις δεθεί μαζί τους.

και τώρα που είπα widmore, δείχτε πέννυ τώρα.

Dragonlord
05-02-2010, 14:56
ρε ουτε απο τη τζουλιετ ακουγε ενω τη θαβανε. Δε λειτουργει ετσι, αν δεν προσπαθησει να κανει επαφη δεν δουλευει.
Ναι αλλά μάλλον στον σαΐντ προσπάθησε, γι'αυτό και τον δείχνει παραξενεμένο.

FIXXXER
05-02-2010, 14:58
Ή είναι ιδέα μου, ή ο Μάιλς βρίσκεται δίπλα στο "πτώμα" του Sayid και το κοιτάει απορημένος που "δεν ακούει" καμιά last thought ή κάτι τέτοιο, και άρα ο Sayid είναι ο ίδιος ο Sayid. Το ότι ο Christian Shephard υπήρξε ο ΚΑΚΟΣ (ή ο Jacob) πανωκάτω το ξέραμε. Η μεγαλύτερη ως τώρα απορία μου παραμένει ο Μαν φρομ Ταλαχάσι, και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να εξηγηθεί τόσο γρήγορα. Όπως και δεν ξέρω αν έχει τελικά ουσιαστική σημασία που είχαν απαχθεί "αυτοί οι έξι" από τον Linus στο τέλος της δεύτερης season. O ξανθός με τα γυαλιά είναι σίγουρα αδερφός του Μπακούνιν, και σαφώς οι άνθρωποι μετά τη μπόμπα γύρισαν στο 2004 οπότε και καλύφθηκε κάποιο χρόνικό κενό ή απλά δεν μπόρεσαν να γυρίσουν λίγο πιο πίσω. Νομίζω όμως πως αυτό που λέει ο Αμπρούτζι είναι ένα κυρίαρχο σενάριο, πως σήμερα σχεδόν μας έδειξαν το τέλος της σειράς, να ξεμπερδεύουν κιόλας, η Kate θα γλιτώσει, ο Χέρλι θα γυρίσει στο μαγαζί, η Claire θα δώσει το παιδί, ο Jack θα γίνει αλκοολικός όπως καρτερικά περίμενε πέντε σαιζόν, ενώ ο Σώγιερ θα παραμείνει ένας μαλακάκος, α, ο Sayid θα βρει την Νάντια και θα παντρευτούν. Πρέπει να το δω άλλες δύο ή τρεις φορές, αλλά το γενικό σενάριο δεν καταρρίφθηκε σήμερα, απλά δεν έχω καταλάβει τι ψάχνει ο απογοητευμένος, την πηγή; Όχι. Δεν ξέρω ακόμα.

Ο Ρίτσαρντ λέει στην Σαν πως τους είδε να πεθαίνουν όλοι το 1977. Τι είδε στα αλήθεια όμως; Αυτό της Τζουλιέτ με τους καφέδες και τη διπλή ματιά μου άρεσε πολύ

Ποιον εννοεις Man From Tallahassee,τον Locke? Τι απορια παραμενει? Στο τελος της δευτερης σεζον ειχαν απαχθει μονο ο Jack για να εκτελεσει την επεμβαση και η Kate, Sawyer για να αποτελεσουν κινητρο, επισης ο Hurley για να γυρισει να πει στους αλλους να μη κανουν μαλακιες. Και σε καποια φαση ειπε καποιος απο τους others οτι "o Shepard δεν ηταν καν στη λιστα του Jacob", το οποιο ομως δεν ξερω κατα ποσο κολλαει για εκεινη την απαγωγη, μιας και η συγκεκριμενη απαγωγη πρεπει να ηταν σχεδιο του Μπεν για να γλιτωσει την κακομοιρη ζωουλα του, κι οχι εντολη του Jacob.

Οσον αφορα το χωροχρονικο της υποθεσης, οταν εγινε "the incident", το προφανες σε μενα (που φυσικα μπορει να μην ειναι ετσι, αλλα δε μπορω να σκεφτω αλλη εναλλακτικη) ειναι οτι δημιουργηθηκαν δυο παραλληλα συμπαντα:
1. ενα στο οποιο δεν εχει σκασει η βομβα και στο οποιο απλα μεταφερθηκαν ολοι κανονικα στο χρονο στον οποιο επρεπε να ειναι (δηλαδη πηγαν ολοι στο 2007-2008 )
2. ενα στο οποιο εσκασε η βομβα και ετσι με καποιο τροπο το νησι κατεληξε στον ωκεανο (μαλακια προς το παρον αυτο) και επισης δεν επεσε το αεροπλανο ποτε (επισης μαλακια αυτο, μη λεμε τα ιδια περι παραδοξων) και το οποιο συμπαν προφανως κι αυτο εχει και το 2004 του και το 2005 του και ολες τις χρονιες, απλα επιλεγουν να μας δειξουν προς το παρον τι ακριβως συνεβη το 2004. Προβλεπω οτι σε αυτο το συμπαν θα μας δειχνουν διαδοχικα τι θα γινει τα επομενα χρονια ετσι ωστε να φτασουμε στο 2008 και καπως να γινει καποια ένωση των δυο ιστοριων ή καποιος παραλληλισμος εστω.

Πιξις, σωστο αυτο με την Κειτ, λογικα μεταφερθηκαν ολοι στο ιδιο σημειο 30 χρονια αργοτερα.

Μεγαλυτερη μου απορια που παραμενει απο περυσι και δεν ξερω αν και ποτε θα λυθει ειναι γιατι απο την πτηση της Ατζιρα μεταφερθηκαν στο παρελθον μονο Κειτ, Τζακ, Χερλι, Σαγιντ ενω η Σαν με τον Λυπιδη μεταφερθηκαν στο 2008 (πειτε αν ξεχναω κανεναν) + το που ειναι και τι κανει ο Ντεσμοντ σε καθε ενα απο τα δυο συμπαντα.

Για σειρα παντως για την οποια ειχαν καποια στιγμη δηλωσει οι παραγωγοι οτι δεν παιζουν time travel, εναλλακτικες πραγματικοτητες και διαστημοπλοια καλα το πανε προς το παρον... το μονο που μενει ειναι να ειναι εξωγηινοι Jacob, evil guy και ο τελευταιος να θελει να επιστρεψει στο σπιτι του, ενω το νησι ειναι ενα τεραστιο διαστημοπλοιο και στο ναο βρισκεται η πηγη ενεργειας που θελει να ενεργοποιησει για να φυγει το διαστημοπλοιο (κοπιραιτ Ινγκολεμο ολο αυτο).

Ford Prefect
05-02-2010, 15:00
Η Πένυ θα εμφανιστεί λέμε, αφού είναι η σταθερά του Ντέσμοντ που το άτομο ΞΕΡΕΙ όταν είναι στο αεροπλάνο. Ο Γουίντμορ υποθέτω θα είναι σύμμαχος γιατί είναι με το μέρος του Τζέικομπ και γενικά η 6η σεζόν είναι Λόστις/Τζέικομπ εναντίον Λοκ και πώς το 2004 θα συγχρονιστεί με το 2007. Πώς οι δύο παράλληλες να συναντηθούν και οι Ντέσμοντ/Ελοΐζ/Γουίντμορ να είναι οι φασιλιτέιτορς του Τζέικομπ στο 2004. Ορ σάμθιν.

Ford Prefect
05-02-2010, 15:06
Ότι παίζουν δύο πραγματικότητες εμφανές είναι και γεγονός. Μπορεί στο Επιστροφή στο Μέλλον όταν άλλαζε κάτι στο παρελθόν να σβήνανε τα loose ends και να κάνανε fade οι άνθρωποι που δε θα μπορούσαν να έχουν γεννηθεί, ε, στο Λοστ, παίζουν παράλληλες πραγματικότητες οι οποίες έχουν κάποια άλφα επιρροή. \

Ό,τι έγινε, έγινε και γι'αυτό ο Τζακ έχει ντέζα βου με τον Ντέσμοντ (στο χατς τον κατάλαβε με την μία, έτσι δεν είναι; Άρα δεν έχουν συναντηθεί, εκτός και αν θέλουν να μας πουν ότι στο χατς είχε καλύτερη μνήμη ο Τζακ, χλωμό). Μην πω κιόλας ότι θα παίξουν αρκετά ντέζα βου στο 2004 γενικά και ίσως καμιά αρρώστεια; Κάτι; Κάποιος θα θυμηθεί; Θα γίνει η σταθερά όλων ο Ντέσμοντ και θα θυμηθούν; Δε ξέρω, κάτι.

Πάντως ο Τσάρλι είναι ένα θέμα, τι γίνεται με τους πεθαμένους και κυρίως η Κλερ. Η Κλερ ακόμα αδερφή του Τζακ είναι. Ο Ααρόν γεννήθηκε ποτέ; Τι γίνεται με αυτά; Αυτά και άλλα πολλά θα μας απασχολήσουν κυρίες και κύριοι.

carheart
05-02-2010, 15:13
Ποιον εννοεις Man From Tallahassee,τον Locke?

τον πατέρα του.

FIXXXER
05-02-2010, 15:14
Δε θεωρεις οτι ειναι απλα κομπαρσος που επαιξε το ρολο του μονο στη διαμορφωση χαρακτηρων (Λοκ και Φορντ)?

carheart
05-02-2010, 15:15
Ναι, αλλά πως βρέθηκε στο νησί, και β) ήταν ο ίδιος;

FIXXXER
05-02-2010, 15:20
Υποθετω τον εφερε στο νησι ο Ben (ειχε τα μεσα οπως εχουμε δει) για να εκπληρωσει το μεγαλο του πεπρωμενο ο Locke, ο οποιος τον εκανε πασα στον Sawyer. Χμ, δεν αποκλειω να μας δειξουν οτι ηταν κατι αλλο, αλλα θεωρω οτι ηταν ο ιδιος, ναι.

Ford Prefect
05-02-2010, 15:21
Λοκ και Φορντ;

FIXXXER
05-02-2010, 15:21
Sawyer = James Ford (το γραψα για τη μαλακια ετσι)

BURNIN AMBITION
05-02-2010, 19:50
arxizete na mpou spate ta arxidia
eleos

loipon anoigw tetradia, xekinw shmeiwseis ektos apo ta epeisodia incident kai to kainourgio

Abruzzi
05-02-2010, 20:02
Ότι παίζουν δύο πραγματικότητες εμφανές είναι και γεγονός. Μπορεί στο Επιστροφή στο Μέλλον όταν άλλαζε κάτι στο παρελθόν να σβήνανε τα loose ends και να κάνανε fade οι άνθρωποι που δε θα μπορούσαν να έχουν γεννηθεί, ε, στο Λοστ, παίζουν παράλληλες πραγματικότητες οι οποίες έχουν κάποια άλφα επιρροή. \

Ό,τι έγινε, έγινε και γι'αυτό ο Τζακ έχει ντέζα βου με τον Ντέσμοντ (στο χατς τον κατάλαβε με την μία, έτσι δεν είναι; Άρα δεν έχουν συναντηθεί, εκτός και αν θέλουν να μας πουν ότι στο χατς είχε καλύτερη μνήμη ο Τζακ, χλωμό). Μην πω κιόλας ότι θα παίξουν αρκετά ντέζα βου στο 2004 γενικά και ίσως καμιά αρρώστεια; Κάτι; Κάποιος θα θυμηθεί; Θα γίνει η σταθερά όλων ο Ντέσμοντ και θα θυμηθούν; Δε ξέρω, κάτι.

Πάντως ο Τσάρλι είναι ένα θέμα, τι γίνεται με τους πεθαμένους και κυρίως η Κλερ. Η Κλερ ακόμα αδερφή του Τζακ είναι. Ο Ααρόν γεννήθηκε ποτέ; Τι γίνεται με αυτά; Αυτά και άλλα πολλά θα μας απασχολήσουν κυρίες και κύριοι.

jack και desmond ειχαν συναντηθει ξανα στο παρελθον.σε ενα γηπεδο or smth τη περιοδο που ο τζακ προσπαθουσε να "σωσει" την γυναικα που αργοτερα παντρευτηκε απο την αναπηρια.επισης η κλερ ειναι εγκυος στην εκτος νησιου φαση που βλεπουμε στην πρεμιερα.

FIXXXER
05-02-2010, 20:09
Αμπρτουζι, τα παμε πιο πριν, στο συμπαν στο οποιο δεν επεσε το αεροπλανο, Τζακ και Ντεσμοντ δεν εχουν συναντηθει γιατι δεν υπαρχει κανενας Widmore για να συμμετασχει ο Ντεσμοντ στην κουρσα του, με αποτελεσμα να μην παει ποτε στο γηπεδο να τρεξει ο Ντες... Και μπορει να μην ειναι καν ζευγαρι με την Πεννυ αν βυθιστηκε το νησι... δε θυαμαμι ποτε υποτιθεται οτι εφυγε απο το νησι ο Widmore, πριν το 1977 ή μετα?

Ford Prefect
05-02-2010, 20:09
Ε, στο στάδιο δεν συναντήθηκαν που έκανε προπόνηση ο Ντέσμοντ για τον γύρο με το ιστιοφόρο που τον έφερε στο νησί; Τώρα δεν πάει στο νησί, οπότε λογικά δεν πήγε στο γύρο με το ιστιοφόρο, οπότε λογικά δεν συνατήθηκε με τον Τζακ. Αυτό λέω. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο που έχω ξεχάσει.

Ford Prefect
05-02-2010, 20:11
Εγώ είμαι με Μπέρνι πάντως, Ντέσμοντ και Πένι θα είναι μαζί και κάποιο ρόλο θα παίξουν Γουίντμορ και Ελοΐζ.

zihuatanejo
05-02-2010, 20:15
Αμπρτουζι, τα παμε πιο πριν, στο συμπαν στο οποιο δεν επεσε το αεροπλανο, Τζακ και Ντεσμοντ δεν εχουν συναντηθει γιατι δεν υπαρχει κανενας Widmore για να συμμετασχει ο Ντεσμοντ στην κουρσα του, με αποτελεσμα να μην παει ποτε στο γηπεδο να τρεξει ο Ντες... Και μπορει να μην ειναι καν ζευγαρι με την Πεννυ αν βυθιστηκε το νησι... δε θυαμαμι ποτε υποτιθεται οτι εφυγε απο το νησι ο Widmore, πριν το 1977 ή μετα?

Στο τελευταίο επεισόδιο 5ου κύκλου μας δείχνουν και Ελοΐζ και Γουιντμορ, όταν και "συλλαμβάνουν" Τζακ και λοιπούς. Οπότε όταν πήγαν οι τζακ, σογιερ, τζουλιετ να κάνουν τη βομβα να εκραγεί, ήταν προφανώς ακόμα στο νησί.

FIXXXER
05-02-2010, 20:19
Αρα Πεννυ δεν υπαρχει, δε γεννηθηκε ποτε στο δευτερο συμπαν, σωστα? Εκτος κι αν μας δειξει Widmore να φευγει αρον αρον με το υποβρυχιο.

Abruzzi
05-02-2010, 20:21
αν μιλατε με δεδομενο οτι υπαρχει παραλληλο συμπαν,πασο.εγω κραταω μια πισινη παντως οπως εγραψα και πριν κατι σελιδες,γιατι μπορει ολο αυτο να ειναι flashforward και οι "ανωμαλιες" (τυχερος χιουγκο,ατομα εκτος αεροπλανου κτλ)να ειναι αποτελεσμα της βυθισης του νησιου.κατι σαν reset με νεα δεδομενα.

FIXXXER
05-02-2010, 20:23
Ο Χιουγκο ειναι τυχερος και τιποτα δεν του συμβαινει ποτε οντως. Μονο στους αλλους που τον περιτριγυριζουν, τιποτα δεν αλλαξε εκει.

Kelldorain
05-02-2010, 20:24
Κοίτα όμως, αν η βύθιση οφείλεται όντως στη βόμβα τότε πρέπει Widmore, Eloise να είναι νεκροί. Αν οφείλεται σε κάτι που θα γίνει τώρα δεν κολλάει γιατί το 2004 έχει ήδη περάσει

BURNIN AMBITION
05-02-2010, 20:25
λοιπον.ανοιγοντας το τετραδιο βλεπω οτι εχω σημειωσει τα παντα
προφανως 200 σελιδες σε ενα φορουμ δε μπορω να μεταφερω. θα μου παρει 4-5 ποστ να βαλω τα σημαντικα

οβινσεντ παντα ειτε παρακολουθει ειτε διακοπτει ειτε γενικα εχει καταλυτικο ρολο. πχ προσεξτε το οτι οταν παει να φασωθει μαικλ με σαν, ο σκυλος πο το πουθενα τους διακοπτει κτλ. ή το πως τους παρακολουθει ολους σε ασχετες φασεις. στανταρ τον εξουσιαζει ο μπεικον

η κλαιρ βλεπει στο ονειρο να της λεει ο μπεικομ
he was your responsibility claire but u gave him away. προφανως ο καπνος τους γαμαει στα ονειρα τους. το θεμα ειναι τι τον χρειαζεται τον ααρων? φανταζομαι θα το μαθουμε συντομα

ο σαικικ που ειπε στη κλαιρ να μεγαλωσει το παιδι εκεινη(και που σε μετεπειτα επεισοδια αποδεικνυεται οτι ειναι τσαρλατανος και μετα αυτοαναιρειται αυτο) τι ρολο βαραει? γιατι αν θυμαστε οταν πηγε να δωσει το παιδι η κλαιρ το στυλο δε δουλευε. ο τζεικομπ το κανε να μη δουλευει? ο μπεικον? ποιος?

αποδειξη του οτι ο καπνος προτζεκταρει το διαβολικο του σχεδιο στους λοστις, ειναι το οτι ο μπουν οταν ονειρευεται οτι σκοτωνεται η σανον στα ονειρα του, βλεπει μεσα τον καπνο. πως γινεται να τον δει αν μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν εχουν συναντηθει? αρα....οπως επισης και το οτι η κλαιρ ειδε το μπλακ ροκ στον υπνο της

οσον αφορα τον καπνο
πριν εμφανιστει ακουγονται whispers
προσεχοντας το ποτε εμφανιζονται καθε φορα οι ψιθυροι κτλ, ειναι ολοφανερο οτι ο καπνος μπορει να "δει" την ψυχη τους. ακουγονται πραγματα απο το παρελθον τους που τους γαμανε ολο τους το ειναιο. σαν να βλεπουν τη συνειδηση τους. εχω και αποσπασματα να ποσταρω αν το θελετε, αλλα τωρα βαριεμαι

ολοι οι χαρακτηρες του νησιου ηταν εκει για καποιο σκοπο. τους μαζεψε ο τζακ γιαυτο
ομως με το που σκαναρε ο καπνος το λοκ και ειδε οτι εδω υπαρχει ενα ωραιο κολπο για να φαει το τζεικομπ, ο λογος που γινονται τα παντα στο νησι στην πρωτη σεζον, δεν εχει να κανει με τζεικομπ αλλα με το σχεδιο του μπεικον. μπορω να σας αναλυσω ενα ενα το τι ρολο παιζει ο καθενας εκει.
πχ η σανον αν δειτε το ποτε πεθαινει, πεθαινει οταν εκδηλωνει το ποσο μισει το λοκ και τον θελει νεκρο...

οι αδερς πως ξεραν οτι ο γουολτ εχει τηλεπαθητικες ικανοτητες? μηπως ο τζεικομπ ηξερε τελικα ποιους διαλεγει?οι αλλοι ειναι ολοι τοσο σπεσιαλ οσο ο γουολτ?

αυτα ειναι καποιες σημειωσεις και αποριες γιατην πρωτη σεζον. οι αλλες σεζον εχουν καλυτερες σημειωσεις. επιστρεφω πιο μετα με τα πιο σημαντικα γιατι πεινασα.
ναι το ξερω παραριες το ποστ αυτο. απλα ειναι λιγο για να σας ζεστανει

Ford Prefect
05-02-2010, 20:26
Ποιο flashforward; Αφού είναι 2004 και όλα είναι όπως στην αρχή πλην κάποιων παραγόντων και Λοκ/Τζέικομπ/Λόστις είναι 2007.

Τι χρονιά εννοείς φλας φόργουωρντ;

Abruzzi
05-02-2010, 20:31
μα δεν ειναι μονο αυτο fixxer.δες διαλογο τζακ και ροουζ τωρα και τον αντιστοιχο στην αρχη της σειρας.πλεον ειναι η ροουζ που καθησυχαζει τον τζακ.
+τα ατομα που δεν ανεβηκαν καν πλεον στην 815.

ps flashforward σε αυτο που βλεπουμε στο νησι τωρα.με λιγα λογια,ας πουμε πως η μαχη jacob-nemesis θα οδηγησει σε αυτο το "reset".για 2004 μιλαω,μη μπερδευεσαι.

Ford Prefect
05-02-2010, 20:34
Μιλάς με γρίφους γέροντα. Αυτό που βλέπουμε στο νησί τώρα είναι 2007.

Kelldorain
05-02-2010, 20:35
Μα ό,τι και να γίνει με jacob και τον άλλον, κι ας βυθιστεί το νησί, αυτό θα γίνει τώρα, δηλαδή στο 2008. To αεροπλάνο είναι στο 2004, επομένως όποια αλλαγή έχει γίνει πριν το 2004.

Πάντως για να πω την αλήθεια όντως έχουν δώσει hints για αυτό που λες, η πληγή που δεν θυμάται ο Jack πχ, αλλά δεν βλέπω πως μπορούν να το αιτιολογήσουν

FIXXXER
05-02-2010, 20:36
μα δεν ειναι μονο αυτο fixxer.δες διαλογο τζακ και ροουζ τωρα και τον αντιστοιχο στην αρχη της σειρας.πλεον ειναι η ροουζ που καθησυχαζει τον τζακ.
+τα ατομα που δεν ανεβηκαν καν πλεον στην 815.

ps flashforward σε αυτο που βλεπουμε στο νησι τωρα.με λιγα λογια,ας πουμε πως η μαχη jacob-nemesis θα οδηγησει σε αυτο το "reset".για 2004 μιλαω,μη μπερδευεσαι.

To οτι αλλαξαν πραγματα αλλαξαν, εννοειται αυτο, αλλα οσοι εχουν ανεβει στο αεροπλανο ειναι οι ιδιοι που ηταν και στην πρωτη εξελιξη των γεγονοτων με εξαιρεση κουρεματα και μικρολεπτομερειες οπως αυτο που λες για Ροοζ και Τζακ. θα δουμε τι σημαινουν αυτα, αν σημαινουν κατι. Για το δευτερο που λες, δεν εχω καταλαβει τι εννοεις ακριβως. Ειναι σαφες οτι στις μισες σκηνες του επεισοδιου βρισκονται στο 2008 και εχουν μεταφερθει εκει περα ακριβως μετα την βομβα, και στις αλλες μισες σκηνες του επεισοδιου ειναι στο 2004 και δεν εχουν γνωριστει ποτε πριν ξανα ο ενας με τον αλλον. Αρα αν δεν προκειται για δυο εναλλακτικα συμπαντα δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι και πραγματικα δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι εχει γινει,.

Abruzzi
05-02-2010, 20:38
(ford-edit και fixxxer) ρε το ξερω.γιαυτο τονιζω το "reset".θα πανε πισω στο 2004 με τα οποια νεα δεδομενα ειδαμε στο 6.01.και για αυτο αλλα και για την βυθιση του νησιου θα οφειλεται κατι που δεν εχουμε δει ακομα και θα συμβει στο 2007,στην φαση που βλεπουμε στο νησι τωρα.εξου και το flashforward.με τους ορους της σειρας,οτι δλδ βλεπουμε κατι που δεν εχει γινει ακομα.οχι οτι θα παμε χρονολογικα μπροστα.

ακομα και ακυρο να ειναι ολο αυτο,τουλαχιστον καταλαβατε τωρα πως το εννοω;

Ford Prefect
05-02-2010, 20:43
Τώρα ναι, αλλά δεν νομίζω ότι παίζει αυτό. It worked! LAX. Και ό,τι δείχνει είναι ακριβώς αυτό που περιμένουμε πλην κάποιες μικροδιαφορές που μπορείς να αποδώσεις στο φαινόμενο της πεταλούδας ξερωγώ και τον Ντέσμοντ που εγώ επιμένω ότι ΞΕΡΕΙ ο μπράδα. Και ότι ο Τζακ έχει wtf-dejavu στιγμές γιατί whatever happened, happened.

FIXXXER
05-02-2010, 20:44
Οκ καταλαβα ναι, αλλα οπως λεω και στον Κελντορεν, γιατι να θελετε να τελειωσει η σειρα με λαθος? Υπαρχει μια εμμονη γενικως και απο σενα και απο τον τερμινειτορ οτι πρεπει παση θυσια να αλλαξουν το παρελθον και να πανε ολα απο την αρχη. Ακομα κι ο κακος της υποθεσης λεει οτι ενω το νησι ηταν οτι καλυτερο τους συνεβη αυτοι θελουν σωνει και καλα να τα γαμησουν ολα, κι εσεις σαν κι αυτους ειστε? :razz: Για μενα ετσι οπως το εχουν κανει ειναι πολυ δυσκολο να το γλιτωσουν το τελος της σειρας, αλλα ομολογω οτι με εναλλακτικα συμπαντα παρουσιαζουν εναν ωραιο ελιγμο. Περιμενω παραπανω ομως απο το Λοστ απο το να πεσει στην παγιδα του πιο βασικου λαθους του time travel.

Abruzzi
05-02-2010, 20:47
fixxer αυτο δεν ειναι τιποτα.

ο μεγαλυτερος μου φοβος ειναι στο φιναλε να δουμε κατι του στυλ "ολα ηταν στο κομικ του γουολτ" "τα παντα ηταν στη φαντασια του χιουγκο" και παει λεγοντας.μακρια απο μας.

Ford Prefect
05-02-2010, 20:51
Βασικά εμένα θα με έπειθε αν μας έδειχνε σε κάποια φάση τους Λόστις 2004 να αρχίζουν να ανοίγουν οι μύτες τους ας πούμε καθώς προχωράνε και να πρέπει ο Ντεζ να τους διδάξει να βρουν την σταθερά.

Θα έλεγα ότι θα έπειθε επίσης πιθανώς να πρέπει από το 2004 να αρχίζουν να προετοιμάζονται για να βρεθούν στην ίδια κατάσταση περίπου όπως ξύπνησαν το 2007; Αυτό βέβαια υποννοεί να σηκωθεί το νησί από τον πάτο, αλλά τέλος πάντων θέλω να πω, κάπως να πρέπει τα δύο παράλληλα να γίνουν ένα. Αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρα ασυμβίβαστα. Και επειδή δεν είναι Back to the Future όπου ο χρόνος είναι απαραιτήτως singular (και σβήνουν άνθρωποι, εξαφανίζονται από την ύπαρξη κλπ και πρέπει όλα να βγαίνουν σωστά), κάτι θα γίνει. Προφανώς θα έχει να κάνει πολύ με Λοκ/Τζέικομπ και Γουίντμορ/Ελοΐζ και πρέπει να περιμένουμε να δούμε πού το πάνε. Μια σεζόν είναι, προφανώς έχει ακόμα πολύ πλοτ.

lebowski
05-02-2010, 21:25
αν μιλατε με δεδομενο οτι υπαρχει παραλληλο συμπαν,πασο.εγω κραταω μια πισινη παντως οπως εγραψα και πριν κατι σελιδες,γιατι μπορει ολο αυτο να ειναι flashforward .

Το flashforward λογικα το αποκλειουμε γιατι οι παραγωγοι δηλωσαν κατηγορηματικα οτι δε θα εχει flashbacks και flashforwards σ'αυτην την σεζον.
Λαμβανοντας βεβαια υποψιν μας οτι ειχαν δηλωσει παλιοτερα οτι δε παιζει φαση με παραλληλα συμπαντα....

pixies
05-02-2010, 23:29
aftes oi dilwseis einai ligo urban legend, mporoume na tis doume?(link?)
giati kai oti ta panta tha eksigountai epistimonika eixan pei kapoia stigmi stin prwti season alla "sta episodia pou exoume dei mexri simera"

Ingolemo
06-02-2010, 15:08
I-1qzelSWpE

Abruzzi
06-02-2010, 16:11
καλα στη νοβα τι πινουνε ρε...τρεηλερ νεας σεζον και το ποδι στο βυθο φατσα καρτα.
σε καλη μερια οποιος περιμενε να το δει απο κει δηλαδη.

nothingman
06-02-2010, 16:13
το έδειξαν το πρώτο διπλό επεισόδιο ήδη ε, θα τα δείχνουν φέτος δυο μέρες μετά, τις πέμπτες.

Abruzzi
06-02-2010, 16:18
α ειχαν αλλο πριν;γιατι ελεγε "η νεα σεζον" κτλ και οχι 6.03.

nothingman
06-02-2010, 16:22
ye, τουλάχιστον αυτό που είχα δει εγώ είχε σκηνές από το τέλος του 5ου κύκλου.

Impure
06-02-2010, 17:13
http://www.newsarama.com/tv/Lost-Column-S6E1-100205.html

FIXXXER
06-02-2010, 17:20
Κραταω την τελευταια φραση που ειναι και η πιο σημαντικη, καθως δινει λυση στο λανθασμενο εναλλακτικο συμπαν. Μας λεει οτι αν τελικα ακυρωθηκε η οποιαδηποτε εξωτερικη επιδραση στο νησι (γιατι και πως δεν ξερω), τοτε η βομβα θα ειχε σκασει νωριτερα απο διαρροη την οποια απετρεψε εν ετει 1954 ο Daniel Faraday. Και ο Μπερνι με τις σημειωσεις του ακομα ψαχνεται.

Kelldorain
06-02-2010, 17:21
http://www.msg.com/lost/ νέο vid του Trautwig

bbq
06-02-2010, 17:54
http://www.newsarama.com/tv/Lost-Column-S6E1-100205.html
ευχαριστούμε για το trojan horse

BURNIN AMBITION
06-02-2010, 21:07
fixer varethika. elega na postarw τις σημειωσεις απο καθε σεζον (απο την 4 και μετα γαμανε) αλλα βαριεμαι ρε εχω λιωσει στο κολ οφ ντιουτι

τεσπα. εδω θα αναλυσω τη σκεψη μου περι ταιμ τραβελ και τιποτα αλλο
εκτος και αν με πορωσει το επομενο επεισοδειο

BURNIN AMBITION
06-02-2010, 21:21
ας πουμε οτι ειμαι ο τζακ. και γεννηθηκα το 1972

το 2004 μπαινω σε ενα αεροπλανο και πεφτω στο νησι. ο χρονος κυλα το χατς τιναζεται, εγω γυρναω στο 2006 (2 χρονια πιο μετα, αν βρω ορεξη θα ανοιξω σημειωσεις οπου εχω αποδειξει τη συσχετιση τη χρονικη οσον αφορα το νησι και τον εξω κοσμο) και το 2007 μπαινω σε ενα αεροπλανο και πεφτω παλι στο νησι. μονο που φτανω στο 77. αυτο κανονικα θα επρεπε να σημαινει οτι καθως πηγα σε αλλο ταιμλαιν (και αφου σας απεδειξα οτι ολα αλλαζουν) οτι εχω ζησει ειναι σβησμενο και ξαναγραφεται. αρα ο τζακ που γεννιεται το 72 δε παει να πει οτι θα παει στο νησι το 2004. οσο εγω ειμαι στο 77 ο τζακ του 72 ειναι 5 χρονων αρα μιλαμε για 2 διαφορετικους τζακ αρα για 2 εναλλακτικες πραγματικοτητες. θα μιλαγαμε για την ιδια, αν εγω δε γινοταν να αλλαξω το πεπρωμενο...αρα ο τζακ του αεροπλανου π[ου βλεπουμε στην εκτη σεζον προφανως ειναι εναλλακτικος. σα την χ

ας πουμε τωρα οτι ειμαι ο τζειμς
πεφτω στο νησι σκαει το χατς, γυρνα ο μπεν το τροχο και εγω κανω φλας μπακ και φλας φοργουορντ. ας υποθεσουμε οτι ειναι ως μη γενομενα αυτα
ομως οταν ηρεμω στο 74, ειμαι στο παρελθον μου, οποτε το ξαναγραφω οπως ειπαμε. αρα δεν υπαρχει το παρον απο οπου ξεκινησα, ειμαι σε ενα αλλο συμπαν

αρα ο καθενας πυσιαστικα ζει το δικο του γιουνιβερς. ομως αυτο του τζακ και αυτο του σωγιερ παρολο που ξεκινησαν διαφορετικα (ο σωγιερ πηγε στο 77 ζωντας 3 χρονια στο 74, ενω ο τζακ πηγε ζωντας 3 χρονια στο 2004-2007), ενωθηκαν οταν αυτοι οι2 συναντηθικαν.
αρα μηπως απλα δουμε και πως οι 2 εναλλακτικες που βλεπουμε στην εκτη σεζον, ενωθουν?
ή μηπως αν θελετε, δουμε οτι μετα το αλμα απο το 77 στο 2007 (εφοσον το διαστημα 77-2007 εχει ουσιαστικα ξαναγραφτει αφου τα γεγονοτα του 77 αλλαξαν)και αφου τα γεγονοτα 77-2007 αυτα που εχουν ξαναγραφτει, δε μας τα δειχνουν, μηπως μιλαμε για ενα γιουνιβερς που πλεον το 23004 δεν επεσαν στο νησι οι μαγκες αλλα με καποιο τροπο πεσαν αργοτερα/????

λεω μηπως

μποτομλαιν ιζ οτι
αν απο μια χρονια πχ 2044, πας στο 2033, τοτε οσα γνωριζες οτι εγιναν απο το 33-44, δεν υφιστανται πλεον. αν ακολουθησεις την ιδια ροη γεγονοτων, ισως να ξαναγινουν, αλλα ισως και οχι....αυτα.....

τουλαχιστον εγω ετσι το αντιμετωπιζω

FIXXXER
06-02-2010, 22:03
Καλα ολα αυτα που εγραψες και δεν τα καταλαβα πολυ καλα ρε Μπερνι, αλλα τα γεγονοτα 1977-2077 δεν αλλαξαν ουτε κατα το ελαχιστο στο συμπαν στο οποιο σκοτωνεται ο Jacob κτλ, και στο αλλο συμπαν με το βυθισμενο νησι καποια στιγμη εσκασε η βομβα και δεν υπαρχει εδω και χρονια ουτε Νταρμα, ουτε others ουτε τιποτα.

00i00
06-02-2010, 22:14
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ONZwtSUnROI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ONZwtSUnROI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

pixies
07-02-2010, 00:21
http://i84.photobucket.com/albums/k27/amelia_451/ww-2.jpg

gia peite...
http://lostpedia.wikia.com/wiki/Telescopic_baton

BURNIN AMBITION
07-02-2010, 04:29
εχς ςμεθυσει με κιμωλιοτες π;αρεεα

carheart
07-02-2010, 16:00
Ρε παιδγιά, μιλώ τώρα με τον ναθιμάν και μας δημιουργήθηκαν εναδυό απορίες. Η εξής μια είναι πως όταν πέφτει η Ατζίρα, στο νησί υπάρχει ένας κανονικός αεροδιάδρομος, τον οποίο υποθέσαμε πως έχτιζε η παρέα του Μπεν, και πως ο Σώγιερ και η Κέιτ έσπαζαν πέτρες δια τον σκοπόν τούτον. Αυτό, για να έρθει η πτήση της Ατζίρα, ώστε να έρθει η Ιλάνα, ώστε να βοηθηθεί ο Jacob; (απορία άλφα)

και βήτα, όταν ο Μπεν ήθελε να ξεκληρίσει τα κομάντα, κάλεσε τον καπνό. Ο Μπεν, τον καπνό. Δεν ήρθε ο καπνός να βοηθήσει τον Μπεν, επειδή τον χρειαζόταν, ο Μπεν έκανε κάτι και κάλεσε τον καπνό. Στέκει λογικά αυτό;

Nodoordonotthereisnotry
07-02-2010, 16:22
Ωραίες απορίες.

Η πρώτη ίσως είναι αυτό που ήδη υποπτεύεστε. Δηλ. χτίζουν τον αεροδιάδρομο για να προσγειωθεί με ασφάλεια η πτήση Ajira. Η μόνη απορία είναι πως ξέρουν πως η συγκεκριμένη αυτή πτήση πρέπει να προσγειωθεί με ασφάλεια; Τους το λέει ο Jacob; Το πιο πιθανό, καθώς αυτός δίνει τις λίστες, άρα και τις εργασίες που πρέπει να εκτελέσουν. Πως το ξέρει όμως; Λόγω των "δυνάμεών" του, να ξέρει τι ρόλο παίζει ο καθένας; Ή το γεγονός πως Jack/Kate/Hurley/Sayid βρεθήκαν στο 1977 λόγω Ajira, άρα κάποιου είδους record έμεινε (δε θυμάμαι όμως να ανέφεραν πτήση-ίσως στο επεισόδιο που ανακρίνουν τον Sayid). Μάλλον το πρώτο συμβαίνει.

Η δεύτερη απορία δένει πολύ με το "I want to go home" του καπνού, τον ρόλο του Jacob στο νησί και τον λόγο που ο καπνός δε μπορούσε να γυρίσει σπίτι του. Μήπως ο Jacob είναι ενός είδους "δεσμοφύλακα" (κι άρα τα όρια κακού/καλού ξεφτύζουν κι όπως λένε οι παραγωγοί θα πρέπει να δούμε στο μέλλον ποιος είναι τι και ποια ομάδα ανθρώπων θα πρέπει να υποστηρίξουμε- τη δεδομένη στιγμή, όμως, είναι όλοι εναντίον καπνού,hmm, θυμίζει έντονα πρώτη season όπως υποσχέθηκαν οι παραγωγοί!) για τον καπνό; Μήπως όντως είναι ένα είδος μηχανισμού ασφαλείας για το νησί που πλέον ξέρουμε πως είναι πολύτιμο (βλ. πηγή νεότητας/πηγή αθανασίας/πηγή αναστάσεως, όπως θέλετε πείτε την). Ο Ben ήξερε πως ο "καπνός" ήταν ενός είδους μηχανισμού ασφαλείας, ίσως να μην ήξερε ποιος ήταν όμως. Όταν ο Locke τον ρωτάει "what is the smoke monster" ίσως να μην ήξερε πραγματικά να του απαντήσει και τώρα έτσι φαίνεται. Πως δεν ήξερε τη σχέση μεταξύ του καπνού και του "φίλου" του Jacob. Άρα συνοψίζοντας, στέκει λογικά.

BURNIN AMBITION
07-02-2010, 18:51
η απαντηση για τη δευτερη ερωτηση του σιχαμενου, ειναι η εξης

οταν ο μπεικον γινεται καπνος απο μονος του, (να το εχει επιλεξει ο ιδιος, οπως πχ στη φαση του 6χ02), τοτε ολα καλα γαμαει ή οχι, οποιον θελει.
ομως απο το σπιτι του μπεν οταν πας απο κατω, ειναι δυνατον να τον κανεις summon. και τοτε ο καπνος απλα γαμαει οτι κινειται. γιαυτο και πολλες φορες οποιος αναφεροταν στον καπνο, αναφεροταν ως " το συστημα ασφαλειας του ναου/"απλα αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι πλεον ο καπνος ειναι ο μπεικον και εφοσον ειναι φρι μπορει να τους γαμαει οπως θελει.

ο δικηγορος του διαβολου βεβαια θα πει οτι ο μπεικον απλα βοηθησε το μπεν γιατι ουσιαστ5ικα βοηθαγε το μεγαλειωδες σχεδιο του αλλα νομιζω ειναι παπαργιες αυτο

οσον αφορα το πρωτο, το να ηξεραν οι αδερς οτι πρεπει να γινει αεροδιαδρομος για να προσγειωθει η ατζιρα προυποθετει να ηξεραν το 2004 τι θα γινει το 2007

αν δε παιξει κιαλλο ταιμτραβελ τοτε αρχιδια κατι αλλο ειναι

οσον αφορα το ποστ μου για το ταιμτραβελ υπαρχει και αλλη μια προσεγγιση

οταν πας στο παρελθον παντα πας σε παραλελ γιουνιβερς καθως στο ιδιο σου το γιουνιβερς ολα εχουν γραφτει και δε μπορεις να επιδρασεις πανω τους.
ειναι μια ενδιαφερουσα προσεγγιση η οποια μας λεει οτι οσοι κατελιξαν στο 77 ιναι σε αλλο παραλελ γιουνι και με την εκρηξη πηγαν πισω στο 2007 στην δικια τους ταιμλαιν. αυτοι που ταξιδευουν στο αεροπλανο που προσγειωνεται ειναι οι εναλακτικοι που προερχονται απο το 77 που η βομβα εσκασε κτλ

αυτη μου η προσεγγιση μου αρεσει. στεκει πολυ καλα

FIXXXER
07-02-2010, 20:47
Ρε παιδγιά, μιλώ τώρα με τον ναθιμάν και μας δημιουργήθηκαν εναδυό απορίες. Η εξής μια είναι πως όταν πέφτει η Ατζίρα, στο νησί υπάρχει ένας κανονικός αεροδιάδρομος, τον οποίο υποθέσαμε πως έχτιζε η παρέα του Μπεν, και πως ο Σώγιερ και η Κέιτ έσπαζαν πέτρες δια τον σκοπόν τούτον. Αυτό, για να έρθει η πτήση της Ατζίρα, ώστε να έρθει η Ιλάνα, ώστε να βοηθηθεί ο Jacob; (απορία άλφα)

και βήτα, όταν ο Μπεν ήθελε να ξεκληρίσει τα κομάντα, κάλεσε τον καπνό. Ο Μπεν, τον καπνό. Δεν ήρθε ο καπνός να βοηθήσει τον Μπεν, επειδή τον χρειαζόταν, ο Μπεν έκανε κάτι και κάλεσε τον καπνό. Στέκει λογικά αυτό;

Το πρωτο το λεγαμε με Κελντορεν χθες, επισης στο ΜΣΝ (φανταζομαι), και ειναι οντως ο ιδιος αεροδιαδρομος τον οποιο εφτιαχναν πριν 3 χρονια οι αλλοι υπο τις οδηγιες του Μπεν. Καλυτερη μου μαντεψια προς το παρον ειναι οτι ο καπνος του ειχε δωσει εντολη για κατι τετοιο, καθως οπως αποκαλυφθηκε, ο Jacob μπορει και να μην ειχε ποτε επαφη με τον Μπεν, αφου εμενε κατω στο αγαλμα. Ο καπνος απο την αλλη, και την καλυβα ειχε καβαντζωσει, και τωρα που το σκεφτομαι ηταν μαλλον αυτος που ειπε help me στον Locke (αν και δεν ειναι απαραιτητο) και γενικα φερεται να εχει κι αυτος σημαντικα καμεο επιρροης σε παρα μα παρα πολλες περιπτωσεις (μορφη Κριστιαν στον τροχο, μορφη Γεμι στον Εκο κτλ). Η Ιλανα δεν ηταν η μονη που ηταν στην Ατζιρα, ηταν και το πτωμα του Λοκ μεσα, και ολοι ξερουμε ποιον βοηθησε αυτο.

Για το δευτερο, το σκεφτομουν τις προαλλες, καμια απαντηση πραγματικα.

Abruzzi
07-02-2010, 21:02
δε ξερω αν εχει αναφερθει παλι αλλα εχετε σκεφτει οτι το i want to go home του flocke μπορει να εννοει τον ναο(και οχι καπου εκτος νησιου);

BURNIN AMBITION
07-02-2010, 21:05
ma egw apo thn arxh auto pisteua. oi alloi milagan gia exwghinous....

Nodoordonotthereisnotry
07-02-2010, 22:54
δε ξερω αν εχει αναφερθει παλι αλλα εχετε σκεφτει οτι το i want to go home του flocke μπορει να εννοει τον ναο(και οχι καπου εκτος νησιου);

ma egw apo thn arxh auto pisteua. oi alloi milagan gia exwghinous....

Multi-quotes για να αποφύγουμε μελλοντικά edits.

@Abruzzi: Ναι, προφανώς θέλει να πάει στο ναό είτε γιατί θέλει να ξεπαστρέψει τον γιαπωνέζο (του την δίνουν τα γιαπωνέζικα! :twisted: ) είτε γιατί θέλει να έχει πρόσβαση στην πηγή για κάποιο λόγο που θα εξυπηρετήσει την τελική του "δραπέτευση" από το νησί. Επ'ουδενί όμως δεν έχει ως τελικό προορισμό τον ναό. Από το season finale της προηγούμενης διαφαινόταν πως δεν γούσταρε το νησί κι ο ναός είναι μέρος του νησιού. Θέλει να φύγει, σε αντίθεση με τον Jock Locke, το είπε κι ο ίδιος, πιστεύω πως αξίζει να τον πιστέψουμε.

@BURNIE: Αφού ρε έχουν πει πως δεν θα χώσουν εξωγήινους μέσα.

enitharmon
08-02-2010, 01:27
ειδα 4η σηζον παλι σημερα και μου γεννηθηκε η ιδια απορια με τον καπνο. το ενδεχόμενο ο μπεν να ξεπουληθηκε στον καπνο με αντάλλαγμα τη βοήθεια του το αποκλείουμε;

επισης "the key is Australia" που λενε οταν παιζουν risiko.

korrupt3r
09-02-2010, 23:18
οσον αφορα το ποστ μου για το ταιμτραβελ υπαρχει και αλλη μια προσεγγιση

οταν πας στο παρελθον παντα πας σε παραλελ γιουνιβερς καθως στο ιδιο σου το γιουνιβερς ολα εχουν γραφτει και δε μπορεις να επιδρασεις πανω τους.
ειναι μια ενδιαφερουσα προσεγγιση η οποια μας λεει οτι οσοι κατελιξαν στο 77 ιναι σε αλλο παραλελ γιουνι και με την εκρηξη πηγαν πισω στο 2007 στην δικια τους ταιμλαιν. αυτοι που ταξιδευουν στο αεροπλανο που προσγειωνεται ειναι οι εναλακτικοι που προερχονται απο το 77 που η βομβα εσκασε κτλ

αυτη μου η προσεγγιση μου αρεσει. στεκει πολυ καλα

πράγματι, ενδιαφέρουσα άποψη.

σήμερα παιζεται το καινούριο?

Abruzzi
09-02-2010, 23:50
ετσι για το καλο:λιγες ωρες ακομα.

Roswell47
10-02-2010, 09:58
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Abruzzi
10-02-2010, 11:07
καλο ηταν.σε καμμια περιπτωση ομως δε βλεπω που ειναι αυτο το "οταν θα το δειτε θα χεζετε τουβλα" των παραγωγων.
εκτος κι αν εννοουσαν σαν τριτο το επομενο;

Roswell47
10-02-2010, 11:12
καλο ηταν.σε καμμια περιπτωση ομως δε βλεπω που ειναι αυτο το "οταν θα το δειτε θα χεζετε τουβλα" των παραγωγων.

Κ εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου... Νταξ αν το λέγαν γι αυτό, παπάρα φάγαμε

korrupt3r
10-02-2010, 14:53
link please?

Roswell47
10-02-2010, 14:56
http://rapidshare.com/files/348524773/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part1.rar

http://rapidshare.com/files/348525169/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part2.rar

http://netload.in/dateixi7QX4lQKo/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD.avi.htm

http://hotfile.com/dl/27940216/717244e/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD.avi

http://www.storage.to/get/zgZtKMQX/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD.avi

http://x7.to/6m75sf/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD.avi

http://netload.in/dateiCqCybmRAOa/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part1.rar.htm
http://netload.in/dateibF8DTuFUbw/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part2.rar.htm

http://www.filefactory.com/file/b008d34/n/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part1.rar
http://www.filefactory.com/file/b008d00/n/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part2.rar

http://hotfile.com/dl/27939481/c2fa7a2/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part1.rar
http://hotfile.com/dl/27939299/238ffa4/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part2.rar

http://www.storage.to/get/87HUjmLT/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part1.rar
http://www.storage.to/get/Da0NGiPk/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part2.rar

http://x7.to/pzietc/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part1.rar
http://x7.to/fuf49p/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part2.rar

korrupt3r
10-02-2010, 15:50
http://rapidshare.com/files/348524773/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part1.rar

http://rapidshare.com/files/348525169/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part2.rar

http://netload.in/dateixi7QX4lQKo/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD.avi.htm

http://hotfile.com/dl/27940216/717244e/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD.avi

http://www.storage.to/get/zgZtKMQX/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD.avi

http://x7.to/6m75sf/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD.avi

http://netload.in/dateiCqCybmRAOa/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part1.rar.htm
http://netload.in/dateibF8DTuFUbw/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part2.rar.htm

http://www.filefactory.com/file/b008d34/n/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part1.rar
http://www.filefactory.com/file/b008d00/n/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part2.rar

http://hotfile.com/dl/27939481/c2fa7a2/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part1.rar
http://hotfile.com/dl/27939299/238ffa4/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part2.rar

http://www.storage.to/get/87HUjmLT/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part1.rar
http://www.storage.to/get/Da0NGiPk/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part2.rar

http://x7.to/pzietc/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part1.rar
http://x7.to/fuf49p/Lost.S06E03.HDTV.XviD-2HD_MaVe.part2.rar

thankyouthankyouthankyou.

Kelldorain
10-02-2010, 16:04
Παίζει να είχα από την 3η σεζόν να δω επεισόδιο που να μ'αρέσει τόσο λίγο. Δεκτό ότι αφού θα αναφέρεται στην Kate έχει εξαρχής μειονέκτημα γιατί έχουμε δει τα πάντα απ'τη ζωή της, αλλά δεν ήταν μόνο στα f.sideways (καθιερώθηκε η ονομασία) το πρόβλημα. Ούτε στο νησί έγινε τίποτα, το σενάριο με Jacob που φαινόταν ελκυστικό τελικά δεν και φάγαμε 40 λεπτά μέχρι να πούμε ότι είναι δηλητήριο. Δηλαδή οκ θέλεις να βάλεις ένα filler -απαράδεκτο απλά για τελευταία σεζόν- ε μην το βάζεις 3ο επεισόδιο να ξενερώσουμε έτσι. Ελπίζω τουλάχιστον αρκετά απ'αυτά που έδειξε να παίξουν κάποιο ρόλο στα επόμενα, γιατί αυτό το επεισόδιο από μόνο του δεν στέκεται ούτε κατά διάνοια. Μόνα θετικά ο Dogen (http://en.wikipedia.org/wiki/D%C5%8Dgen) και 1-2 διάλογοι Χέρλι.
Στο θέμα της πλοκής τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Jacob να θέλει να αναστήσει τον Sayid αφού θα μολυνόταν. Τουλάχιστον είδαμε τι γίνεται με αυτούς που τρελαίνονται (όπως οι άλλοι που ήταν μαζί με τη Ρουσό), παραμένει το ερώτημα πως ο Smokey όμως κατάφερε να πάει την Claire στο temple με τόσους others. Το μόνο που ίσως να έγινε και δεν το θυμάμαι είναι να την πήγε πριν δώσει εντολή ο Richard στους μισούς others να πάνε στο temple, θυμάται κανείς τι έγινε πρώτα;

jack the ripper
10-02-2010, 16:33
kai emena metriotita mou fanike...tsampa 40 lepta perasane...10 wres gia tin Kate kai ta arxidia mas kouniountai kai allo toso sto nao kai apotelesma miden

Tyler_Durden
10-02-2010, 16:34
απλα ενα καλο Lost επεισοδιο και τιποτα αλλο σήμερα.

Με κίνδυνο να πω χοντρές μαλακίες, μήπως το πιθανό "infection" είναι να μετενσαρκωθεί σε Sayid ο τύπος που είναι ο Καπνός, και έτσι να πάει στον Ναό; Επίσης μήπως το "poison" είναι αυτή η περιέργη στάχτη που κάνουν το magic circle και προστατεύονται; λέω εγω τώρα...

Κέβιν Σόρμπο
10-02-2010, 22:35
its always sunny in philadelphia lol

κατα τ'αλλα meh

locust
10-02-2010, 23:25
είναι πασιφανές πλέον πως θα τελειώσει η σειρά, απο εκεί που ο τσανγκτσουνγκ τους λέει οτι πρέπει να είναι όλοι εκεί στο ναο, στο τελευταίο επεισόδιο θα γίνει της μουρλής και με κάποιο τρόπο το νησί θα βουλιάξει, και όλοι αυτοί θα βρεθούνε στο αεροπλάνο και θα συνεχιστει απο το flash sideways του πρώτου επεισοδίου του κύκλου.

Abruzzi
10-02-2010, 23:51
ε τα λεω εγω αλλα δε μακουνε =p

KoiliaSamprela
11-02-2010, 00:07
έχουμε καμιά τσοντούλα με Kate? να δω τι είναι αυτό το φοβερό που κάνει και τις αφιερώνουν ολόκληρο επεισόδιο. Σε άλλα νέα , μετριάκι προς καρα φίλερ , μέχρι και ο Σωγιερ μου τι σπάει , και οι διάλογοι σήμερα στα όρια του κωμικού... ίσως να περνάω και κλιμακτήριο ... τι να πω.

Coroner
11-02-2010, 00:14
Είστε υπερβολικοί όμως.

Με την Κλερ στο τέλος τι παίχτηκε; Για πείτε καμιά μαλακία.

Nodoordonotthereisnotry
11-02-2010, 00:24
Θα σου πω μόνο αν πάρεις το χαπάκι αυτό! :D Τα 'χω γράψει όλα(όπως λέει ο Burnie) σε pm (τι μπορεί να παίζει με Claire δηλαδή) αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι "anything goes".

Akatanomastos
11-02-2010, 01:20
http://2.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S3LVyuVnOfI/AAAAAAAAxqA/G9wUfDrO1Bk/s640/SS-2010.02.10-15.50.08.png

freak brother
11-02-2010, 02:07

το καλο του αμπρουτζι για μας τους απλους φανς σημαινει

μεγαλη πατατα ... παει και την παιρνει με κλεμμενο ταξι... και η αλλη μπαινει κιολα!! χαχαχαχα παλι πισω απο τον Σωγιερ παλι χωρις λογο κλαψομουνια... μαλακια φιλερια του πεους (και δεν εχω διαβασει τι εχετε γραψει...φανταζομαι τα ιδια)

Nodoordonotthereisnotry
11-02-2010, 02:07
:twisted::cool::maikl:

Nodoordonotthereisnotry
11-02-2010, 02:11
Επεισοδιάρα είναι βασικά γιατί θίγει σημαντικά ζητήματα. Μην είσαι χέστης, δες το ep. και μετά δες τι βάζουμε στα spoilers.

freak brother
11-02-2010, 02:29

μη τρεφεις φρουδες ελπιδες

After 6x03 airs, it's really gonna be pretty impossible to talk to a LOST fan about anything other than LOST for at least 3 or 4 days.

θα μιλαμε για το ΦΙΛΕΡΡΡΡΡΡΡ

Coroner
11-02-2010, 02:48
Τι φιλερ ρε τραχανάδες; Περιμένετε σε κάθε επεισόδιο να γίνεται της πουτάνας; Ε, δε γίνεται ντε, πώς να το κάνουμε.

freak brother
11-02-2010, 02:52
Τι φιλερ ρε τραχανάδες; Περιμένετε σε κάθε επεισόδιο να γίνεται της πουτάνας; Ε, δε γίνεται ντε, πώς να το κάνουμε.

απλα δεν περιμενω σε καθε επεισοδιο η Κειτ να τρεχει πισω απο τον Σωγιερ και κλαματα και παπαρια μεντολε και το σκηνικο με κλεμενο ταξι στο αμερικα να παγενει να βρει την κλαιρ και να την πηγαινει βολτιτσες εεεεεεε δεν λεει.. ασε τις 534543 ωρες και καλα επρεπε να φαει ο τζακ το δηλητηριο για να αποκαλυψει ο τζαπαν οτι ειναι δηλητηριο και να του τα εξηγησει ολα.. δλδ επειδη πηγε να φαει το χαπι εγινε αξιος να μαθει την αληθεια... και στην τελικη ποιο ηταν το τεραστιο μυστικο που δεν του λεγαν τοσην ωρα ... αυτα

Roswell47
11-02-2010, 03:10
symfwnw me freak. Kai sthn telikh Coroner, ektos kyklos einai. Answers or gtfo.

Coroner
11-02-2010, 03:17
Δε γίνεται να δώκει απαντήσεις με τη μια ντε. Αλλιώς ας έκαναν 2 επεισόδια τον 6ο κύκλο να ξεμπερδεύουμε.

Με την ΚΛερ τι γίνεται δηλ; Με τον Σαγιντ τι παίζει; Ίσα ίσα που προχώρησε η πλοκή, ενώ η Κλερ επίσης παραδέχτηκε ότι το Άαρον της ήρθε αυθόρμητα χωρίς να το σκεφτεί. Επίσης, η φυγή του Σώγιερ και της Κέιτ 100% θα έχει να κάνει με τη συνέχεια ουσιαστικά.

Abruzzi
11-02-2010, 06:10
freak, ειμαι αρρωστος με το λοστ αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω θαψει επεισοδιο.ακομα και season finale =p

οι παραγωγοι λενε καθαρα στο video "after the third episode airs" και αν κρινω απο το trailer,μαλλον για αυτο λενε

00ykAaoIu30

KoiliaSamprela
11-02-2010, 10:43
Είστε υπερβολικοί όμως.

Με την Κλερ στο τέλος τι παίχτηκε; Για πείτε καμιά μαλακία.

ρούσσο νούμερο 2 , και μας κάνουν να πιστέψουμε ότι έχει πεθάνει (η ρούσσο). Τώρα για το trailer .... I ll tell you everything ..... και θα πει καμιά παπαριά και θα ξενερώσουμε, ή ακόμα χειρότερα , θα το κόψουν εκεί.
Και ναι ρε , τελευταίος κύκλος , τρελό hype ένα σωρό ανοιχτά μέτωπα και μας κάνει τα αρχίδια τσουρέκια? Μποϋκοτ νεξτ έπισοντ , θα το κατεβάσω 4 ώρες αφού έχει βγει, για να μάθουν

Fireknight
11-02-2010, 12:09
eipame itan metrio , alla poly gkriniarides eiste merikoi merikoi
merikoi

KoiliaSamprela
11-02-2010, 12:47
eipame itan metrio , alla poly gkriniarides eiste merikoi merikoi
merikoi

ρε να σου πω κάτι όμως?

είσαι άδικος :oops:

bbq
11-02-2010, 13:19
Και ναι ρε , τελευταίος κύκλος , τρελό hype ένα σωρό ανοιχτά μέτωπα και μας κάνει τα αρχίδια τσουρέκια? Μποϋκοτ νεξτ έπισοντ , θα το κατεβάσω 4 ώρες αφού έχει βγει, για να μάθουν

έτσι ρε, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Buddy Lackey
11-02-2010, 15:44
Mia xara epeisodio htan, to LOST einai KAI ayta ta epeisodia, mono filler den to les afou sou deixnei merika pragmata pou p-r-e-p-e-i- na sta deiksei me ton tropo pou sta edeikse kai oxi sto plaisio sygklonistikwn apokalypsewn kai ths mythologias to kagkelo, poutana ola. Safws kai ola ta epeisodia pou aforoun thn kariola einai ena klik katw apo ta ypoloipa, omws toulaxiston exoun strosei ligo ton xarakthra ths kai den thn emfanizoun toso sixamenh oso prin.

Ekseliksh tou xarakthra tou Jack se nea epipeda, Ethan Goodspeed pou den egine pote Other, o palios kalos theoc Sawyer epestrepse, kainouria stoixeia peri "sickness" pou ekane ton Robert na thelei na skotosei th mana tou paidiou tou toso poly kai entelws nea diastash ston rolo kai skopo tou Sayid, h opoia safws kai syndeetai kai me to "i am a murderer" stoixeio tou enw h Claire mallon ekane poly parea me ton "mpampa" ths.

Mesa gia to telos pou lete, kai oti mas deixnoun se flash sideways osa tha ginoun meta apo osa vlepoume twra sto nhsi, alla prepei na ginoun T-R-E-L-L-A pragmata dhladh na anastithoun oi Boone (pou ton trwn' oi skwlhkes), Charlie, pilotos klp, na skasei myth o Desmond sto nhsi, na erthoun toumpa polla xarakthristika tous (Jin Kai Sun na einai mhn exoun pantreftei akoma p.x.) ths karapoutanaras genika. Dyskolo ligo, e.

Vevaia ayto pou den mporw na katalavw einai pws ekseragh h vomva kai to nhsi vrethike ston pato ths thalassas an aytoi DEN epesan pote sto nhsi, kapoio paradokso paizei ekei, an telika to nhsi epathe oti epathw logw ths ekrhkshs tou jughead kai oxi epeidh katastrafhke sthn telikh maxh anamesa se Jacob kai Monster.

Phoebus
11-02-2010, 16:21
είναι πασιφανές πλέον πως θα τελειώσει η σειρά, απο εκεί που ο τσανγκτσουνγκ τους λέει οτι πρέπει να είναι όλοι εκεί στο ναο, στο τελευταίο επεισόδιο θα γίνει της μουρλής και με κάποιο τρόπο το νησί θα βουλιάξει, και όλοι αυτοί θα βρεθούνε στο αεροπλάνο και θα συνεχιστει απο το flash sideways του πρώτου επεισοδίου του κύκλου.

Ναι, φυσικά, πασιφανές...

...

Ρε θα μας τρελάνεις;

BunnyDee
11-02-2010, 18:05
Ερρρ, παιδιά, άσχετο τελείως - μη με δείρετε, απλά για να μην ψάχνω παντού κλπ.

Είναι μία κοπέλα στη δουλειά μου που θέλει να δει επεισόδια με υπότιτλους. Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου-μα-καθόλου με το θέμα, οπότε έχω 2 ερωτήσεις, προς όποιον μπορεί ν' απαντήσει, γιατί οι δικοί μου γνωστοί τα βλέπουμε όλοι unsubtitled.
1/. Πού μπορώ να βρω καλούς (= 'σωστούς') υπότιτλους; Υπάρχει κάποιο στάνταρ site μετάφρασης / υποτιτλισμού;
2/. Τους βγάζουν σύντομα μετά την κυκλοφορία του επεισοδίου; Πόσος καιρός περνάει; (γιατί το Lost ειδικά έχει τη Nova ξερωγώ να το απειλεί τώρa, και να βγάζει 3 μέρες μετά ή κάτι τέτοιο, λέει, τα επεισόδια, άκουσα) - Α, και σε ποιό επεισόδιο και ποιά μορφή του ως κατεβασμένο αρχείο αντιστοιχούν λέει εκεί, ε;
3/. Τα γράφω σε DVD μετά ως δύο αρχεία, .avi και .srt σε φάση; Ή θέλουν κάποια extra ρύθμιση ώστε να το προβάλλει ένα μέσο DVDplayer μαζί;

locust
11-02-2010, 18:22

...

Ρε θα μας τρελάνεις;

H προφητεία έγινε στις 10 Φεβρουαρίου.

Phoebus
11-02-2010, 18:33

Είναι μία κοπέλα στη δουλειά μου που θέλει να δει επεισόδια με υπότιτλους. Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου-μα-καθόλου με το θέμα, οπότε έχω 2 ερωτήσεις, προς όποιον μπορεί ν' απαντήσει, γιατί οι δικοί μου γνωστοί τα βλέπουμε όλοι unsubtitled.
1/. Πού μπορώ να βρω καλούς (= 'σωστούς') υπότιτλους; Υπάρχει κάποιο στάνταρ site μετάφρασης / υποτιτλισμού;
2/. Τους βγάζουν σύντομα μετά την κυκλοφορία του επεισοδίου; Πόσος καιρός περνάει; (γιατί το Lost ειδικά έχει τη Nova ξερωγώ να το απειλεί τώρa, και να βγάζει 3 μέρες μετά ή κάτι τέτοιο, λέει, τα επεισόδια, άκουσα) - Α, και σε ποιό επεισόδιο και ποιά μορφή του ως κατεβασμένο αρχείο αντιστοιχούν λέει εκεί, ε;
3/. Τα γράφω σε DVD μετά ως δύο αρχεία, .avi και .srt σε φάση; Ή θέλουν κάποια extra ρύθμιση ώστε να το προβάλλει ένα μέσο DVDplayer μαζί;

www.opensubtitles.org σύντομα μετά τη κυκλοφορία. Τα γράφεις σε DVD και να έχουν και το .avi και το .srt το ίδιο όνομα (πχ video-1.avi και video-1.srt) και 99% είσαι κομπλέ.

inb4 καλή η φίλη σου;

Ford Prefect
11-02-2010, 18:42

...

Ρε θα μας τρελάνεις;

Θα πέσεις έξω, ειδικά στο να γυρνάνε στο πρώτο επεισόδιο του κύκλου. Η αντίρρηση έγινε την επομένη, 11η Φεβρουαρίου.

antimusic
11-02-2010, 18:45

www.opensubtitles.org σύντομα μετά τη κυκλοφορία. Τα γράφεις σε DVD και να έχουν και το .avi και το .srt το ίδιο όνομα (πχ video-1.avi και video-1.srt) και 99% είσαι κομπλέ.

inb4 καλή η φίλη σου;

xsubs.tv, κατευθείαν απ' την πηγή.

Drumsick
11-02-2010, 19:26
Για να μην πέσω σε κάνα σπόιλερ, βγήκε καινούριο? Κάθε πότε βγαίνει?

rat_poison
11-02-2010, 19:27
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_lost_episodes#Season_6:_2010

Abruzzi
11-02-2010, 20:58

...

Ρε θα μας τρελάνεις;

ε δε θα μου φας και το μπιφτεκι.το εχω πει νωριτερα.

SpiritCrusher
11-02-2010, 21:01
Παιδιά δε θέλω να σας τη σπάσω, αλλά εμένα με συμβουλεύτηκαν οι παραγωγοί της σειράς και τους είπα να το κάνουν έτσι.

BURNIN AMBITION
12-02-2010, 02:40
in before karnavalwnoume kai ta provlhmata se allous ta fortwnoumne

ρε μαλακες σοβαρα ειναι δυνατον να μη βλεπετε περα απο τη μυτη σας?

τουλαχιστον εγω που εκατσα καικ τα ξαναειδα ολα και τα θυμαμαι, ειδα πολλα μα παρα πολλα ενδιαφεροντα πραγματα

απιστευτα

και η τερμινειτορ - μπακ του δε φιουτερ προσεγγιση καλα κρατει

απο εδω και κατω οι σιχαμενοι να μη διαβασουν

πρωτον

ζωακι της κλαιρ ασπρο μαυρο (δινει εμφαση σε αυτα που ελεγα στο πρωτο σεντονι)

δευτερον

το ξερα αλλα επιβεβαιωθηκε 100% οτι ολους τους εφερναν στο νησι καποιοι για υγκεκριμενους λογους

τριτον
πλεον ειναι σαφες οτι οι 2 εναλλακτικες πραγματικοτητες ειναι πιο εναλλακτικες και απο την χ. μου θυμιζει κατι καρτουν που περναγες απο μια πυλη και πηγαινες στον αντιθετο κοσμο. εκει δηλαδη που τα λαγουδακια ηταν δολοφονοι αλα ιποττες ελεινης τραπεζης κτλ. ε πλεον ειμαι πεπισμενος οτι στον ενα κοσμο που βλεπουμε τα νηματα τα επλεκε ο μπεικον και στον αλλο κοσμο ο τζεικομπ

τεταρτον
οπως και στον τερμινειτορ (οποιος εχει εμβαθυνει οχι απλως να εδει τις ταινιες, για οποιον ενδιαφερεται εχω και λινκ) ετσι και εδω υπαρχουν καποιες σταθερες. ισως αυτο να ειναι και ο ντες. μαλλον αυτο ειναι οσοι μεναν στο ναο
φανταστειτε το εξης

ειμαι στο 1990. μπαινω σε μια ταιμ μασιν και απω στο 1987. ξαναζω τα 3 τελευταια χρονια και καποια πραγματα αλλαζουν. οι υπολοιποι που ειναι διπλα μου τα τελευταια 3 τελευταια χρονια δεν αντιλαμβανονται οτι εχουν ξαναπαιχτει αυτα τα 3 χρονια. αυτος ομως που εκανε το ταιμ τραβελ το ξερει. αν κανει πολλα τετοια, το μυαλο του θα κρασαρει βεβαια, αλλα αυτος ειναι η κονσταντ. τσακ στον κωλο ε

πεμπτον
κλαιρ με σαιλενσντ σναιπερ. αν ειδα καλα ηταν μπαρετ (βαραγε και πιο γρηγορα απο ιντερβενσιον, ξερω εχω καει με κολ οφ ντιουτι) αυτο που χρησιμοποιουσε η ρουσω. και κλαιρ εχει ιδια μαλλια με ρουσω. και ζει μονη οπως η ρουσω. αρα ισως να μην ειναι απαραιτητο να σε κανει κλειμ μονο ο μπεικον. λεω τωρα

εκτο
τι πληροφοριες γαμηστερες παει να μας δωσειο αραπης?
ξερει οτι η ατζιρα ειναι πιθανοτατα απο αλλο ταιμ λαιν?ξερει οτι η ρουσω πεθανε πριν φυγουν ο μπεν και οι λοιποι αρα μετα με το που αλλαξαν τα γεγονοτα ισως να ειναι ακομα ζωντανη, ή εκτος νησιου?
η η κλαιρ ειναι υποκαταστατης ρουσω?

αυτα και αλλα πολλα. ειχα βαρεθει με το εναρκτηριο επεισοδιο. μολις παω πανω τα ξαναβλεπω και επιτελους θα ερθει σοβαρο σεντονι παρτ 2

προβληματιστειτε

ο φιξερ κατι ξερει που ακομα δεν ποσταρε

α και πρεπει να σας αναλυσω για το time alignment του νησιου με το αουθτερ γουορλντ ειχα γραψει 3 σελιδες για αυτο. νεξτ ταιμ

Phoebus
12-02-2010, 04:18
Απλά κόψε τα ναρκωτικά ρε φίλε.

BunnyDee
12-02-2010, 16:36
Thankee πολύ Phoebus & antimusic.
Και, Phoebus, όχι, είναι μεγάλη (36, και σχεδόν-γεροντοκόρη, FFS), και μέτρια σε εμφάνιση, και κυρίως δεν είναι φίλη μου, απλά συνάδελφος.

KoiliaSamprela
12-02-2010, 17:28
Thankee πολύ Phoebus & antimusic.
Και, Phoebus, όχι, είναι μεγάλη (36, και σχεδόν-γεροντοκόρη, FFS), και μέτρια σε εμφάνιση, και κυρίως δεν είναι φίλη μου, απλά συνάδελφος.

ΒΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

Coroner
12-02-2010, 18:10
xaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaa

BunnyDee
12-02-2010, 21:09
Soz, man, απλά οι γυναίκες είμαστε σε άλλο timeline όσον αφορά ηλικίες. Δηλαδή, ΟΚ, ο Clooney ασπούμε δεν είναι μεγάλος, η Drew Barrymore είναι.

enitharmon
12-02-2010, 21:53
λολ, θα περιμένω να το ακούσω αυτο όταν φτάσεις τα 30. μαζεψου

Abruzzi
12-02-2010, 21:55
bunnydee εχεις ιδεα ποσοι "γεροι" και "γριες" ποσταρουμε εδω μεσα;

freak brother
12-02-2010, 21:59
ontopic και η Κειτ 30 ειναι

FIXXXER
13-02-2010, 08:45
Ναι μονο που η Κειτ ειναι και ολιγον μουναρα ε.

Ας αρχισουμε απο τα βασικα. Αυτο περι επανεκκινησης και ρισταρτ και επιστροφη στο πρωτο επεισοδιο του εκτου κυκλου, που παλια λεγατε οτι θα υπαρχει επιστροφη στο πρωτο επεισοδιο του πρωτου κυκλου και τα λοιπα, ξεχαστε το ειναι ευσεβης ποθος και το λετε συνεχεια μονο γιατι θελετε να πεισετε και τον εαυτο σας. :PPP Δεν παιζουν τετοια πραγματα στο Λοστ, ειτε θα ειναι κατι που δε θα το περιμενει κανεις, ειτε μια μαλακια μουφα τυπου εσυ αποφασιζεις και στο τελευταιο επεισοδιο θα σκασει ο Βουρος και θα μας πει παρτε τηλεφωνο να διαλεξετε ποια εναλλακτικη πραγματικοτητα θελετε.

Ενα αυτο. Δευτερον, η σημαντικοτερη ατακα του επεισοδιου ηταν αυτη περι μιας χοντρικης μεταφρασης του οτι "he has been claimed". Δηλαδη τι, ερχονται οι ανθρωποι ασπροι στο νησι και οποιος πεθαινει και σωζεται απο την πηγη της αιωνιας ζωης γινεται σιγα σιγα μαυρος και οργανο του καπνου?

Τριτον, δε θα ειχα προβλημα με το οτι ειναι επεισοδιο Κειτ, γιατι τα περισσοτερα επεισοδια Κειτ ειναι μια χαρα και η μονη στιγμη που φοβαμαι ειναι αυτη που θα υπαρξει επεισοδιο Σαν και Τζιν, σιχαμενα φλασμπακς σχεδον ολα. Αλλα το συγκεκριμενο επεισοδιο Κειτ λεγεται "What Kate Does" και το μονο που κανει η Κειτ ειναι να μην κανει τιποτα. Και ειχε και δυο συμπαντα να το κανει, αλλα τιποτα. Ο Μπεν γλιτωσε την μαυριλα στην ψυχη του ή υποτιθεται οτι ετσι ειναι λογω του συμβαντος πριν 40 χρονια? Γιατι οι Γαλλοι μου φανηκαν λιγο πιο ακραιοι και αποσυντονισμενοι απο την επισκεψη στο ναο. Οπως επισης και η Κλερ. Καποιος ειπε κατι για τη Ρουσο πιο πριν, αλλα ξεχασε οτι η Ρουσο πεθανε μαζι με το γκομενο της κορης της.

Τεταρτον, το να ειναι μετριο ενα επεισοδιο δεν το κανει filler, συνελθετε γαμω το μεταλ χαμμερ

Πεμπτον, στην αρχη πιστευα οτι η παρουσιαση της εναλλακτικης πραγματικοτητας εχει ως μονη σκοπιμοτητα την ενωση των δυο συμπαντων σε καποια φαση, για να δουμε τι θα γινει στο τελος, αφου θα μας εχει δειξει οτι οι δυο πορειες θα οδηγησουν στο ιδιο αποτελεσμα και οτι "πεπρωμενο φυγειν αδυνατον", ειδικα οταν τον αργαλειο τον εχει ο Τζεικομπ και κανει οτι γουσταρει. Τωρα πλεον ομως βλεποντας και το flash sideways της Κειτ και ξεροντας οτι θα υπαρχει πολυ περιορισμενος χρονος για σκηνες απο το εναλλακτικο μελλον μεσα σε 15 επεισοδια, αρχιζω και πιστευω οτι μας τις δειχνουν μονο για να μας δειξουν πως ακριβως θα ηταν η ζωη τους αν δεν ειχαν παει στο νησι, και πως ειναι πολυ καλυτερα αν μεινουν στο νησι για παντα αντι να ειναι οι μαλακες που τα εχουν καταστρεψει ολα. Μη σου πω θα χρησιμοποιησει την εναλλακτικη πραγματικοτητα ο Τζεικομπ για να τους παρει ολους με το μερος τους δειχνοντας τους ποσο σκατα θα ηταν αλλιως και να ειναι ο νικητης στην τελικη μονομαχια.

KoiliaSamprela
13-02-2010, 15:27
πάντως ο Καρπετόπουλος είπε μια μεγάλη κουβέντα, μέχρι να εμφανιστούν "θεοί" είναι φοβερή αγωνία και ενδιαφέρον , τώρα μπορεί να πετάξουν κανένα θαύμα και άντε γειά.

bbq
13-02-2010, 15:42
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tAGdJqaa3ag&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tAGdJqaa3ag&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>

Abruzzi
13-02-2010, 15:52
http://img168.imageshack.us/img168/5126/clipboard01mr.jpg

H.
13-02-2010, 18:09
Κατάλαβα. Ούτε μισό ερωτηματικό δεν θα λύσουν και θα τραβάμε τα βυζιά μας για τις ώρες που κάψαμε για να δούμε 6 σεζόν. Και μετά θα κάνουν side σειρά τύπου caprica. Εδώ θα μαστε..

_UnHoLy^MaRtYr_
13-02-2010, 19:48
Δε νομίζω πως το ζητούμενο του Λοστ είναι οι απαντήσεις όμως, αν κ μάλλον οι περισσότεροι δαιφωνείτε. Δε θα κλάψω το χρόνο μου δηλαδή αν το τέλος είναι κάτι σαν το φινάλε της 3ης σεζόν, όπως και δεν τον έκλαψα όταν τελείωσε όπως τελείωσε το Twin Peaks πχ, ίσα ίσα.

Και αυτό που είπε ο Φίξξξερ περί σιγουριάς στις προφητείες, λες και περιμένατε να δείτε θεότητες στο φινάλε της πέμπτης, πάλι σίγουροι ήσασταν τότε για "κάτι άλλο". Σκάστε, βλέπετε, κάντε θεωρίες να γουστάρουμε, και πραγματικά ικετεύω να μην απαντήσουν ούτε στα μισά, καθώς σε τέτοια περίπτωση η σειρά έχει χάσει το νόημά της κατ' εμέ (το οποίο νόημα είν' όλη αυτή η κουβεντούλα και τα ποστ εμετοί-στα-σεντόνια που μας φέρνουν όλους κοντά! Άσχετα με το τι θα γίνει στο τέλος, απλά δε θέλω απόλυτο closure/redemption, και μάλλον δε θα πάρω και θα μαι χαρούμενος.)

Το αν θα βγάλουν ταινία/σειρά ΤΖΟΙ/κάτι μετά είν' άλλο θέμα, πιθανό όσο και τρομακτικό, βλέπουμε.
Η. σκάσε προκαταβολικά, δε στη λέω.

Abruzzi
13-02-2010, 23:34
ξενερωμα για ολη τη σειρα δεν παιζει να υπαρξει.δεν γινεται να ξεχασουμε τι ζουσαμε τοσα χρονια βλεποντας το.ξενερωμα για το πως τελειωσε αυτο που πιστευω ειναι η καλυτερη σειρα που εχει παιξει στην tv,ναι.αλλα θα δουμε,υποθετικα μιλαμε.

Esteban
14-02-2010, 05:44
Ακολο8θεί πο8στ σεντόνι

Πάντως θα γαμήσει αν η Κλαιρ έχει πάρει θέση Ρουσώ.

Ingolemo
15-02-2010, 20:41
Πάντως θα γαμήσει αν η Κλαιρ έχει πάρει θέση Ρουσώ.

Auto paizei, thymatai kaneis pote eksafanistike h claire? Htan ontws sxedon amesws meta pou pethane h rousw?
Kai oi duo einai oi mones pou kseroume pou xoun gennhsei sto nhsi nomizw e?

Magellan
15-02-2010, 20:58
καπου στα μεσα της 4ης
οταν επιτεθηκαν στο νησι οι μισθοφοροι που ειχε στειλει ο γουιτμορ
μετα απλα την εδειξαν σε μια σκηνη μεσα στην καλυβα με τον πατερα τζακ(η οποιος τελος παντων ειχε παρει τη μορφη του)
και αποτι θυμαμαι ηταν λιγο μετα αφου πεθανε η ρουσω

wino
15-02-2010, 22:46
efaga flasia kai 8umh8hka thn kaluva.

8a h8ela na mas dei3oun pote fulakisan ton mavroforemeno sthn kaluva me thn skonh kai poios kai pote ton eleu8erwse.

FIXXXER
15-02-2010, 22:55
efaga flasia kai 8umh8hka thn kaluva.

8a h8ela na mas dei3oun pote fulakisan ton mavroforemeno sthn kaluva me thn skonh kai poios kai pote ton eleu8erwse.

Ρε συ ειχα σκεφτει κι εγω οτι ο καπνος ηταν φυλακισμενος μεχρι καποιος να τον ελευθερωσει, αλλα δεν παιζει, γιατι τον βλεπουμε απο το πρωτο-δευτερο επεισοδιο. Στην τριτη σεζον που παει ο μπεν τον Λοκ εκει περα, η σκονη δεν εχει πειραχτει, ειναι κυκλος κανονικα. Δε μπορω να βγαλω λογικη συνεχεια σε αυτο.

BURNIN AMBITION
15-02-2010, 23:45
den einaqi kuklos einai hmikuklio

deuteron

den einai flsah sideways re emetoi
afou to aeroplano DEN epaise sto nhsi to04 kai emeis eimaste sto 07
eleos
akoma de gurisa apo patra kai to skisate....

auto me to vouro pou leei o manager o fixer tgha gamage

wino
15-02-2010, 23:46
otan eixan paei h ilana kai oi alloi ekei den eixan dei ton kuklo xalasmeno? Den ta 8umamai kai egw kala re gmt.
Oute pws htan o kuklos otan eixan paei o ben kai o locke ekei. Plaka plaka giati ton phge ekei o ben ton locke, toso ektos kai topou xronou htan telika? H apla h8ele na ton paei ekei gia na "vgalei thn upoxrewsh"?
Kai otan eixe paei o hugo ekei den eixe dei ena mati? Auto den htan polu meta?

BURNIN AMBITION
16-02-2010, 00:29
γιαυτο χρειαζομαστε τις σημειωσεις μου

οσον αφορα την καλυβα οτι θυμαμι απεξω

ενας πινακας σκυλου ιδιας ρατσας με τον βινσεντ (ακα ετσι ελεγχει ο μπεικον τον βινσεντ μεσω του πινακα και οχι πτωματος μιας και ειναι ζωο)

οταν ο χιουγκο βρισκει καλυβα, παει τη μουρη του στο τζαμι και βλεπει
τον πινακα
καποιον να κουνιεται στην ροκινγκ τσεαρ
και ξαφνικα μια μαπα κολαει τη μουρη της στο τζαμι. η μαπα αυτη μετα απο συμπερασματα και πλεροφοριες που μαζεψα ειναι 100% ο μπεν που προφανως ειχε ξαναπαει στην καλυβα μπας και καταλαβει γιατι ο και καλα τζεικομπ ειχε μιλήσει στο λοκ

το ποιος ειναι στην κουνιστη κατρεκλα δε ξερω. παλια σκεφτομουν οτι ειναι ο τζεικομπ και ειναι φυλακισμενος κατακαποιο τροπο και γιαυτο ειπε χελπ μι στο λοκ. βεβαια με τα επεισοδια του 6ου κυκλου αυτο απορριπτεται αρα πιθανοτατα ειναι ο μπεικον....

Abruzzi
16-02-2010, 00:48
η μαπα αυτη μετα απο συμπερασματα και πλεροφοριες που μαζεψα ειναι 100% ο μπεν

τα χουμε ξαναπει.ο μπακουνιν ειναι(με μια δευτερη επιλογη ντεσμοντ με λιγοτερες πιθανοτητες)
βρες το σκρινσοτ και δες,μπεν ουτε με σφαιρες.

στην καρεκλα ειναι ο κριστιαν(φαινεται καθαρα αν παγωσεις το frame)

ikonoklast
16-02-2010, 00:57
Απο τη μάπα φαίνεται μόνο το μάτι το οποίο πιθανότατα είναι ο jacob όπως τον ξέρουμε (εμένα μου μοιάζει και με τον μπακούνιν αλλά τρεχαγύρευε).

Στην κουνιστή καρέκλα κάθεται εξακριβωμένα ο christian ο οποίος εμφανίζεται και σε άλλη φάση στην καλύβα μαζί με την claire όταν λέει στον lock να move the island.

Ο σκύλος δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά ούτε με πρέζα δεν μοιάζει με τον βινσεντ..

http://images3.wikia.nocookie.net/lostpedia/images/3/3d/074_b07.jpg
http://images1.wikia.nocookie.net/lostpedia/images/a/a2/Dog_pic_in_cabin_copy.jpg

Εσύ πάντως κόψτηνα καλού κακού.

BURNIN AMBITION
16-02-2010, 01:44
emena me to myaloydaki moy moy stekei poly kala na einai o ben

o mpakounin pws skata na vrhke thn kaluba re su?

an upothesoume oti ontws auth emetakinhto

paw gia nani aurio ta upoloipa

atahoualpi
16-02-2010, 05:11
ποιον λετε μπακουνιν γαμω.

freak brother
16-02-2010, 05:25
μαλλον τον μπακουνιν του λοστ.. οχι τον αλλονα.

FIXXXER
16-02-2010, 10:44
Ρε σεις μη βγαζετε συμπερασματα ομως απο το ματι στην καλυβα, μπορει να χρησιμοποιησαν εναν ασχετο ηθοποιο, οπως εκαναν με τον ηθοποιο που χρησιμοποιησαν για Τζεικομπ/Καπνο στο καρε που τον βλεπει ο Λοκ, δε σημαινει οτι ειχαν κανει καστινγκ για την εκτη σεζον 3 χρονια πριν... Τεσπα, ο κυκλος απο σκονη ειναι φαινομενιικα αθικτος οταν παει ο Μπεν τον Λοκ στην καλυβα, και χαλασμενος οταν παει η Ιλανα.

MoRmEnGiL
16-02-2010, 20:29
Δεν έχει και πολύ άδικο ο ανχόλης. :pink:

pasokara
17-02-2010, 06:38
ephl8e 3urisma kwlwn afou lost eisai meta apo ena metrio episode mas 3ana 3urise ta kwlomeria
pantws eleos oloi pou tan sto nhsi na vriskontai gurw ap to locke
kai akoma pio eleos ''o locke daskalos'' 0!!!

Abruzzi
17-02-2010, 07:29
720p 5 το πρωι.αυτα ειναι.

numbers λοιπον.

pixies
17-02-2010, 09:11
auto ennoousan loipon 3rd episode?

_UnHoLy^MaRtYr_
17-02-2010, 09:37
Ναι, ούτε αυτό σας άρεσε; =ρ

Abruzzi
17-02-2010, 10:31
δεν ξερω αν λεγανε γιαυτο,παντως για τετοια επιπεδα ΩΜΑΝΑΜ που μας λεγαν,δεν μου κανε ουτε αυτο.
οπως και να χει ειναι σαφως ανωτερο απο το προηγουμενο.

-μαθαμε τι ειναι τα numbers(το ξενερωμα ειναι οτι στην ουσια ειναι κατι τελειως random,δεν εχουν καποιο βαθυτερο νοημα)
-ο μικρος που βλεπει ο smokie λογικα ειναι ο jacob πιτσιρικι αλλα μου κανει εντυπωση πως τον ειδε και ο σογιερ(λες τελικα να ειναι αυτος ο "εκλεκτος";)
-εξακολουθει να με μπερδευει το 'παραλληλο συμπαν-μελλον-whatever' ...μπορει να εχει αρκετες αλλαγες η ζωη τους αλλα εξακολουθουν να βρισκονται ατομα μεταξυ τους και σε οχι τυχαιες ομαδες.
-δεν με εχει πεισει ακομα οτι ο flocke ειναι ο κακος της υποθεσης.μπερδεμενη ιστορια οσο ξετυλιγεται.

pixies
17-02-2010, 10:49
de to eida akoma

_UnHoLy^MaRtYr_
17-02-2010, 14:16
Χμου, μου άρεσε πολύ, έλειπαν και οι υπερβολές του προηγούμενου επεισοδίου, κόψαμε και τις βόλτες μας στο νησί χαλαρά και ψάχνοντας, και πρώτη σεζόν φάσεις στη μάπα.

Abruzzi
17-02-2010, 14:35
εχουν αρχισει να πεφτουν σποιλερς για το φιναλε.το νου σας.

lebowski
17-02-2010, 14:50
Πρωτες σκεψεις μετα το επεισοδιο

Jacob had a thing for numbers
--Δε νομιζω οτι αυτη ειναι και η τελικη εξηγηση για το τι σημαινουν οι αριθμοι σε συναρτηση βεβαια με το κουμπι που πατουσε ο Ντεσμοντ.

--Ο Τζεικομπ λοιπον ψαχνει τον αντικαταστατη του.Αυτο σημαινει οτι ο Τζεηκομπ πιθανως ειναι κι αυτος αντικαταστατης καποιου αλλου....Και οπως πηρε η Ιλανα την σταχτη του Τζεικομπ απο την φωτια, μαυτην την λογικη η σταχτη που ριχνουν για να αποφυγουν τον smokie ειναι απο τους προηγουμενους Τζεικομπ.
4-Locke
8-Hugo
15-Sawyer
16-Sayid
23-Jack
42-Kwon (δε ξερουμε αν ειναι Τζιν ή Σαν)
Καποιος απ'αυτους λοιπον προοριζοταν για νεος Τζεικομπ.

--Επισης αυτο που προσεξα ειναι οτι ο Τζεικομπ οταν συναντησε τους παραπανω στο παρελθον τους αγγιξε ολους...Δε ξερω αν σημαινει κατι αυτο αλλα πιθανον ετσι ασκουσε επιρροη πανω τους.

_UnHoLy^MaRtYr_
17-02-2010, 14:53
Και ο Λυπίδης δεν ήταν candidate υποτίθεται;

Abruzzi
17-02-2010, 14:53

it has to be a man

Kelldorain
17-02-2010, 16:37
Έπος, μέχρι και το flash ήταν το πιο ενδιαφέρον ως τώρα, μόνο και μόνο για τη στιγμή που εμφανίζεται ο Ben. Επίσης στο flash αυτό που μου προκάλεσε εντύπωση είναι που συζήταγαν αν θα έρθει ο πατέρας του Locke στο γάμο, επομένως έχουν σχετικά καλές σχέσεις. Βέβαια προκύπτει το ερώτημα του πως έμεινε ανάπηρος ο Locke και νομίζω εδώ έχουμε ένα πρώτο hint πως όσο διαφορετικά και να είναι τα πράγματα θα οδηγηθούμε σε παρόμοια κατάσταση. Όπως και να 'χει με τα sideways η κατάσταση είναι πολύ μπερδεμένη, πιστεύω όταν καταλάβουμε τι παίζει θα τα βλέπουμε πολύ διαφορετικά.

Από κει και πέρα στο νησί , τα 'σπασε το 1st person του fake Locke στην αρχή με τη μορφή καπνού, :pink: και για το search and destroy (http://www.youtube.com/watch?v=EDNzQ3CXspU) που έπαιζε στο σπίτι_sawyer. Η εξήγηση για τους αριθμούς μια χαρά μου φάνηκε, έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται να δώσεις παραπάνω νόημα σε κάτι τέτοιο. Πάντως μιας και έχουμε τους 6: Locke νεκρός, Jin αδύναμος σχετικά χαρακτήρας, Sayid "μολυσμένος", Sawyer πάει με fake Locke, Jack κάτι θα παιχτεί με Kate οπότε λέω Hugo. Βέβαια δεν ξέρουμε αν ο Jacob ήταν ο πρώτος ή αν και αυτός διαδέχθηκε κάποιον, αλλά υπολογίζοντας και το "he's trapped now" για τον άλλον νομίζω ότι αυτά που γίνονται συμβαίνουν για πρώτη φορά. Επίσης αρχίζει να μην είναι τελικά τόσο ξεκάθαρο ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός, άσχετα με το τι χρώμα έχουν οι πέτρες (inside joke λέει ρε :touched:). Ο Jacob μπορεί να παρουσιάζεται ως τώρα ότι έχει καλές προθέσεις αλλά από τη μια καταστρέφει τις ζωές πόσων ανθρώπων και από την άλλη δεν τους εξηγεί τίποτα. Και βασικά το "anything that happens before that is just progress" που λέει στο φινάλε της 5ης σεζόν δεν νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί σαν σωστός τρόπος σκέψης.

Τώρα περιμένουμε ένα Μεγάλο flashback που θα μας δείξει τι έχει γίνει, απ'ότι μας είπαν εδώ πρόκειται για 2 κανονικούς ανθρώπους που βρέθηκαν στο νησί, ο ένας έγινε φύλακας και ο άλλος παγιδεύτηκε. Με όλα αυτά τα αιγυπτιακά πάντως νομίζω μιλάμε για 2 ανθρώπους που ουσιαστικά είναι οι μόνοι που επέζησαν από κάποιο πολιτισμό που υπήρχε παλία στο νησί.
Γενικά όσο καλή και αν είναι η μυθολογία, αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει περισσότερο τι θα γίνει παρά τι έχει προηγηθεί

Fireknight
17-02-2010, 16:40
(inside joke λέει ρε :touched:).

:touched:

Phantom Duck
17-02-2010, 17:47
πάρτε στη μάπα και τις πέτρες της πρώτης σεζόν.

επεισοδιάρα, μόνο ξενερωτικό ότι βιάζονται να μαζέψουν τα πάντα (πχ σήμερα ουσιαστικά τελείωσαν με λοκ, κάθε επεισόδια από δω και πέρα θα κλείνει την ιστορία του καθενός λέω γω) και καταλήγουν σε εύκολα ρηπλέη (θάνατος τζέηκ, παρεμβάσεις του στις ζωές των 6 κλπ).

jack the ripper
17-02-2010, 18:01
kai emena marese poly (itan kai epeisodio locke de ginotan na mi gamaei :D)
poly wraia i roi tou..se kratouse tsitwmeno synexeia....elpizw se analogi synexeia..ben -enw o locke zitise tsai-: now this is a mans drink :touched::touched::touched:

Esteban
17-02-2010, 18:37

it has to be a man

αφού όταν είπε ότι δεν ξέρει ποιος είναι τους έδειξε και τους 2 όταν παντρεύονται ρε. Οπότες...

carheart
17-02-2010, 19:00
Εκατοντάδες χιλιάδες απορίες. Η Ιλάνα απαγάγει τον Sayid επειδή σκοτώνει ανθρώπους του Widmore, με Ιλάνα και Widmore να "δουλεύουν" για τον Jacob. O Ben πάλι, εκτελεί ανθρώπους του Jacob, δουλεύοντας για ποιόν;

Η αριθμητική αναπαράσταση είναι κάπως περίεργη. Οι αριθμοί έπαιζαν για τον Hugo πριν πάει στο νησί, επειδή τους άκουγε από έναν τύπο εκεί στο ψυχιατρείο να τους επαναλαμβάνει. Όλο αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί ως μέθοδο στρατολόγησης του Jacob, οπότε και έτσι εξηγούνται όλα τα pre-island : είναι όλα αλληλουχίες συνθηκών έτσι ώστε να 815 και πέταγμα. Γιατί όμως αυτοί οι αριθμοί και γιατί Αυτοί οι υποψήφιοι; Σύμφωνα με Jacob οι οποιοιδήποτε άνθρωποι θα έπρεπε να καταφέρουν να συμβιώσουν.

Το ασπρόμαυρο δίπολο υπήρχε και θα υπάρχει σε όλο το λοστ, αλλά εχω απορίες. Για Jacob και Μαύρο Άνθρωπο έχω γράψει μερικά στην δεύτερη παράγραφό εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/showpost.php?p=857014&postcount=733) και δεν τα παίρνω πίσω. Από εκεί και πέρα τι όμως; Ποιοί έρχονται; Πως "πεθαίνει" ο Jacob και πως ζει για πάντα ο άλλος;

Το κυριότερο είναι πως τα γιατί του παρελθόντος γίνονται τόσα πολλά, που υπάρχει θέμα.

Πχ, όλοι οι άκυροι που έχουν συναντήσει οι ήρωές μας ανά καιρούς στο δάσος, είναι ο Μαύρος Άνθρωπος; Είναι ο Jacob; Είναι οι ίδιοι σε άλλο σύμπαν; Ο φίλος του Χέρλι, η κερατωμένη σύζυγος του γκόμενου της Juliet, ο Horace; Δεν μιλάω για αδερφό Έκο, εκείνο ήταν προφανές.

Υπήρξε και σε παλιά σαιζόν εξαιρετικό όνειρο μίστερ Έκο με Λοκ και φέρτε γιουτουμπ ή θυμίστε επεισόδιο, κάτι τέτοια μπορεί να δώσουν απαντήσεις σε όσους τις ψάχνουν ακόμα.

Mel Gibson
17-02-2010, 20:57
Επισης αυτο που προσεξα ειναι οτι ο Τζεικομπ οταν συναντησε τους παραπανω στο παρελθον τους αγγιξε ολους...Δε ξερω αν σημαινει κατι αυτο αλλα πιθανον ετσι ασκουσε επιρροη πανω τους.

Λοιπον,καπως προχειρα:
Τον χιουγκο του εδωσε την κιθαρα&του ειπε την πτηση που επρεπε να παρει για να πεσει στο νησι.
Τον σογιερ του εδωσε το στυλο&το κουραγιο να συνεχισει να γραφει το γραμμα για τον Αντονυ Κουπερ,που θα αλλαζε την ζωη του&θα τον εφερνε στο νησι
Την κειτ(η οποια δεν εμφανιστηκε,ενω την αγγιξε,με καποιον αριθμο στα πλανα στην σπηλια χμχμ)υποψιαζομαι οτι με καποιο τροπο,επειδη ειναι ακριβως καλη στο να πειθει&να επηρρεαζει τους αλλους,την εφερε στο νησι με μοναδικο σκοπο να πειθει ειτε τον τζακ,ειτε τον σογιερ at times.
Στον σαγιντ εμφανιστηκε την στιγμη που σκοτωθηκε η γυναικα του&επισης του στειλε την Ιλανα να του βαλει χειροπεδες για να πεταξει στο Γκουαν,οπου ολοι γνωριζουμε την καταληξη χμχμ.
Στον λοκ εκανε την εμφανιση του στην πιο κρισιμη στιγμη της ζωης του λεγοντας του οτι ολα θα πανε καλα.
Tωρα με τζακ,τζιν,σαν δεν εχω καποια εξηγηση,καπως θα κατεληξαν&αυτοι στο νησι.
Δεν αποκλειω να χει εμφανιστει ξανα ο τζεικομπ σ'αυτους η' ολοι οι τυποι που περιτρυγιριζαν τους λοστιες να ταν ανθρωποι του τζεικομπ(ο οποιος για να ψαχνει τον αντικαταστατη του παει να πει οτι εδω και 150 χρονια εφερνε ανθρωπους-αντικαστατες στο νησι,επειδη γνωριζε οτι αργα η΄ γρηγορα θα πεθαινε.)Κατι παει να πει ο καρχαρτ πιο πανω,let's see.

-Smokey POV!
-Jacob's Ladder!!
-Μικρος με τα αιματα any ideas?Jacob?Aaron?Jacob=Aaron?Ο σογιερ τον βλεπει,ο ριτσαρντ οχι.

BURNIN AMBITION
17-02-2010, 22:57
πω π[ρεπει να το ξαναδω γαμησε

κατι που δε θυμαστε μαλλον

ι λιμπι στον ιδιο γκρεμο εσωσε το χιουγκο τον οποιο ηθελε να ριξει ο μπεικον

αρα ο μπεικον μαλλον αρχικα ειχε ως σχεδιο να σκοτωνε4ι τους μαλακες που εφερνε ο τζεικ αλλα μετα το γυρισε για τους γνωστους λογους

και επισης μαλλον τελικα υπαρχουν 2 φαντασματα οποτε ο μικρος γουολτ που ειχε δει ο λοκ ηταν καποιος αλλος

και επισηςσυνεχιζω να επ[ιμενω δεν εχουμε μαλλον παραλληλο συμπαν. ειναι το 2004-2007 που βλεπουμε, ξαναγρταμμενο που θα εκφυλιστει στο 2007 που γνωριζουμε αλλα με αλλον τροπο

MoRmEnGiL
17-02-2010, 23:39
Kati mou leei oti sto telos to lost 8a kanei kyklo kai 8a gyrisei kapou sthn arxh tou, kai 8a se afhsei se styl: ola einai enas kyklos no way out, ou xarakthres den exoune idea ti paizei pali ap thn arxh pi8anos me e3airesh enan h 2 gia na einai pxio gouaou to telos.

Pi8anos autos o enas h 2 sthn prohgoumenh epanaleipsh tou kyklou na htan o jacob kai o allos.

Random thoughts.

FIXXXER
18-02-2010, 10:41
Σας επεισε απο οτι βλεπω κι εσας γενικως ο καπνος οτι δεν ειναι και τοσο κακος ε? :P Οποτε εκει μεσα στη σπηλια αραζαν και παιζαν με τη ζυγαρια τα δυο φιλαρακια επι ποιος ξερει ποσο καιρο, ωσπου καποια στιγμη ο Jacob αποφασισε οτι πρεπει να ορισει διαδοχο και μεσα απο μια διαδικασια επιλογης λογω διαφορων χαρισματων κτλ, κατεληξε σε 6. Να και η αρχικη προελευση των αριθμων... ηταν ο αυξων αριθμος των 6 τελευταιων υποψηφιων. Ο Μακαρονης δεν ηταν?

1. Γαματο το επεισοδιακι κι ας το περιμενα αρκετα διαφορετικο, περιμενα βασικα περισσοτερα δρωμενα με Ριτσαρντ και περισσοτερες εξηγησεις γενικοτερα.
2. Το flash sideways πολυ καλο, αν και δε μας εξηγησε ουτε πως εμεινε αναπηρος ο αλλος, ουτε γιατι μπηκε στη ζωη του η Χελεν (αφου λογικα σε αυτο το συμπαν δεν εχει θεματα νευρων και απωθημενων με πατερα του ο Λοκ).
3. Η Katie ηταν στη λιστα του Jacob ή κανω λαθος? Ειδαμε σιγουρα τη φαση που την "εσπρωξε" κι αυτην (ε το μπουστη) οταν ηταν μικρη. Μαρεσε πολυ η ερμηνεια του Μελ Γκιψον οτι το κανε για να ελεγχει Τζακ και Σογιερ, οπως επισης και αυτη στο Braveheart.
4. Εχω τεραστια περιεργεια να δω πως θα τα κολλησουν ολα μαζι για να εξηγησουν.. απομακρυνονται ολο και περισσοτερο απο προσωπα καποτε σημαντικα στο Λοστ, οπως ο Γουολτ, ο Ααρον, η Λιμπυ (φημες λενε οτι δε θα εξηγησουν τιποτα για τη Λιμπυ οι μαλακες), ο Ντεσμοντ κτλ.
5. Ο Γουιντμορ ηταν υποψηφιος αραγε παλιοτερα? Ο Μπεν?

@Jack The Ripper
Αν δεν κανω λαθος ειπε "gentleman's drink" κι οχι απλα "man's drink"

@Phantom Duck
Οι πετρες της πρωτης σεζον ηταν μεγεθους μικροτερου αρκετα και σε ενα ονειρο τις ειχαμε δει στα ματια του Λοκ, αυτες ηταν βοτσαλα κανονικα, δε νομιζω οτι ειναι οι ιδιες, επισης παιζουν και ασπρα, μαυρα πουλια του ταβλιου που παιζαν στην παραλια και γενικα ασπρα μαυρα αντικειμενα ολη την ωρα.

Πχ, όλοι οι άκυροι που έχουν συναντήσει οι ήρωές μας ανά καιρούς στο δάσος, είναι ο Μαύρος Άνθρωπος; Είναι ο Jacob; Είναι οι ίδιοι σε άλλο σύμπαν; Ο φίλος του Χέρλι, η κερατωμένη σύζυγος του γκόμενου της Juliet, ο Horace; Δεν μιλάω για αδερφό Έκο, εκείνο ήταν προφανές.

Ο φιλος του Χερλι ηταν στη φαντασια του και δεν υπηρξε ποτε εκτος νησιου, πανω στο νησι υποπτευομαι οτι πηρε τη μορφη του ο καπνος.. Απο τη στιγμη που ο καπνος κατα 99% ηταν ο Γεμι, θεωρω πως ηταν και ολοι οι αλλοι, δε βγαζει νοημα να ηταν οποιοσδηποτε αλλος. Απο την αλλη, αν ειναι παγιδευμενος με τη μορφη του Λοκ τωρα, το λογικο δεν ειναι οτι πριν θα ηταν παγιδευμενος με τη μορφη του Κριστιαν, αφου μονο ετσι τον βλεπαμε μεχρι τοτε? Εκτος κι αν μπορει να παιρνει μορφες νεκρων_πανω_στο_νησι, το οποιο κι αυτο ειμαι σιγουρος θα εχει καποια διαψευση.

Υπήρξε και σε παλιά σαιζόν εξαιρετικό όνειρο μίστερ Έκο με Λοκ και φέρτε γιουτουμπ ή θυμίστε επεισόδιο, κάτι τέτοια μπορεί να δώσουν απαντήσεις σε όσους τις ψάχνουν ακόμα.

Νομιζω δεν ειχε κατι το τρομερα ιδαιτερο οσον αφορα τα τωρινα γεγονοτα και τις εξελιξεις... εχω ποσταρει για εκεινο το επεισοδιο πριν λιγες σελιδες.

ikonoklast
18-02-2010, 13:34
Στο 2 του φίξερ παραπάνω, γιατί συμπεραίνουμε ότι στο άλλο σύμπαν είναι τα πάντα όλα διαφορετικά; Εγώ νομίζω ότι διαφοροποιούνται μόνο στο ότι δεν πέφτουν στο νησί. Τουτέστιν το πως έμεινε ανάπηρος ο λοκ και τα τοιαύτα παραμένουν ίδια.

locust
18-02-2010, 13:49
I'm not saying the story is a literal telling of Hinduism but draws on its basic mythology to tell the story.

The religion's origins are unknown and it's the oldest known religion. JJ Abrams maybe because of his name must feel some connection and have some love of the mythology. Abrams being a derivative of Abraham which itself is derivative of Brahman.

Don't think of it as parallel or alternate realities, think of it like a slinky. It's a cycle. What we perceive as jumps in time are actually the avatars moving from one loop to another.

The island or Brahman binds the loops together and links them. The normal state of the universe and time can be manipulated by the switch in the cave to compress the slinky and allow the avatars to travel from loop to loop. When it was out of whack the avatars were jumping randomly from loop to loop like the slinky was being pulled apart and compressed.

The kid (Brahma) as the personification of the island and Brahamn sits outside the cycles encompassing all of them. He embodies the laws and when he confronts Locke (Shiva) he's just reminding him that this is the way of things and there are rules that must be followed.

The cycle can be broken tho. Shiva and Vishnu are 2 sides of the same coin and have to obey the rules. Neither is good or evil , like the more common western religions there is no devil. They just have different motivations and means of trying to get the same end. Shiva, the destroyer, in his impatience tries taking a direct route and wants to destroy the island or kill Vishnu - hoping he can break the cycle. Vishnu takes another route through guidance of his avatars to reach enlightenment.

The ultimate goal of life, referred to as moksha, nirvana or samadhi, is understood in several different ways: as the realization of one's union with God; as the realization of one's eternal relationship with God; realization of the unity of all existence; perfect unselfishness and knowledge of the Self; as the attainment of perfect mental peace; and as detachment from worldly desires. Such realization liberates one from samsara and ends the cycle of rebirth.

They are allowed to recruit avatars for the final battle before a reset and the next loop. Shiva tries to cheat the system tho by killing Jacob (Vishnu). The kid is there to remind him it won't work.

You really have to read up on Hinduism to understand the conflict and apply it to the characters. All the others and flight survivors just represent avatars.

It's an extremely complicated religion and the 3 principle deities take several forms or avatars that seem to exist outside of themselves - all for different purposes.

Lost does a good job of explaining the basic theology over the story arc but trying to grasp all of it without a frame of reference or some thorough understanding of Hinduism can be frustrating. The more you read about it the more you can place avatars and symbols of the religion with the characters and events of the show.

atahoualpi
18-02-2010, 14:11
γιεη στη μαπα. γαμω! locust που το βρηκες αυτο?

BURNIN AMBITION
18-02-2010, 14:39
locust gamhse

epishs eleos me to flash sideways

eimaste sto 2007 kai to allo einai sto 2004

eleos

KoiliaSamprela
18-02-2010, 14:58
λοκαστ με το καλύτερο πόστ.

Μοντερέιτορ για μια εβδομάδα λέω εγώ

Ford Prefect
18-02-2010, 15:00
Ναι ρε Μπέρνη, όλοι το έχουν πιάσει αυτό εξ αρχής, αλλά δεν μπορείς να το πείς φλας φόργουωρντ ή φλασμπάκ γιατί δεν έχουν κοινό τάιμλάιν, άλλο το 2004 που προηγήθηκε του 2007 που είμαστε τώρα και άλλο το 2004 που μας δείχνει αυτή τη σεζόν, επομένως sideways. Βρες καλύτερο όρο.

locust
18-02-2010, 15:01
flash gordon

Death In April
18-02-2010, 15:11
xaxaxaxa

Abruzzi
18-02-2010, 15:12
lmao

enitharmon
18-02-2010, 15:43
δεδομενου οτι στη 2004 timeline εμφανίζονται μερικοι others (και θα δουμε κι αλλους ισως), υποθετουμε οτι η dharma δεν υπήρξε ή ότι τουλάχιστον δεν τους σκότωσε ο μπεν και όσοι στάλθηκαν μετά στο νησί δεν πήγαν ποτέ. άρα το παρελθόν κάπως αλλαξε, παρ'όλο το Whatever happened, happened.

o richard είναι ο μόνος από όσους αδερς έχω δει που φοράει παπούτσια
αν επίσης δουλευε συνέχεια για jacob, γιατί είπε στο μπεν να σκοτωσει τη dharma; μήπως δεν ήταν από πάντα και άλλαξε πιο μετά;

σε ένα ποστερ με το λοκε στη μεση, ακριβως πίσω του ειναι δεξια η κλερ και αριστερα ο τζακ. περιεργο για μια φιγουρα να ειναι τόσο μπροστα σε ποστερ, ενω δεν εχει εμφανιστει για τόσα επεισοδια. επισης διαφαίνεται χωρισμός σε στρατόπεδα, δεν ξέρω αν θα είναι όπως φαίνεται στο ποστερ

Kelldorain
18-02-2010, 15:50
Βασικά ο Ben τη στιγμή που έγινε (αν έγινε) η έκρηξη της βόμβας ήταν στο νησί. Στο sideways - ή όπως λέγεται - όμως είναι ζωντανός, που σημαίνει ότι γενικά δεν υπήρξε καμία επαφή με το νησί. Άρα μάλλον τείνω να συμφωνήσω με την άποψη πως ότι βλέπουμε σε αυτά είναι αποτέλεσμα κάποιου γεγονότος που θα γίνει στο νησί και δεν έχουμε δει ακόμα. Βέβαια εδώ υπάρχουν 2 προβλήματα: πρώτον αφού δεν υπάρχει νησί άρα και Jacob πως οδηγήθηκαν όλοι στο αεροοπλάνο και δεύτερον το "it worked" που είπε η Julliet αλλά οκ αυτό είναι σχετικά ασήμαντο

KoiliaSamprela
18-02-2010, 16:03
πάντως μετά από συζήτηση στην πολύ δύσκολη -εργασιακά- μέρα μου, δεν μας αρέσει που ο Λόκαστ στο ποστ δεν κάνει κουβέντα για την Δχαρμα ...

να μην γίνει μοντερέητορ λοιπών

Mel Gibson
18-02-2010, 19:07
ωραιος λοκαστ.ποσο ακομη νταρμα,τελειωσε αυτο το κεφαλαιο για το λοστ.ολοκληρη 5η σεζον αυτο ξεκοκαλιζαν αγαπητε!

FIXXXER
18-02-2010, 20:29
Στο 2 του φίξερ παραπάνω, γιατί συμπεραίνουμε ότι στο άλλο σύμπαν είναι τα πάντα όλα διαφορετικά; Εγώ νομίζω ότι διαφοροποιούνται μόνο στο ότι δεν πέφτουν στο νησί. Τουτέστιν το πως έμεινε ανάπηρος ο λοκ και τα τοιαύτα παραμένουν ίδια.

Κι εγω το ιδιο θα περιμενα, αλλα οπως ειδες εδειξε οτι ο Λοκ ειναι αναπηρος και η Χελεν μαζι του, η οποια κανονικα τον ειχε παρατησει πριν οποιαδηποτε αναμιξη του με το νησι. Ασε που στο επεισοδιο κατι λενε για τον πατερα του Λοκ και το γαμο, δηλαδη οτι ναναι. Το οτι ο Μπεν ειναι δασκαλακος εκτος νησιου συναδει με το σεναριο που ειχαμε υποθεσει μετα το πρωτο επεισοδιο της εκτης, οτι δηλαδη η βομβα εσκασε πολυ πριν γεννηθουν ολοι οι οι πρωταγωνιστες, αφου εν ετει 1954 πηγε ο Φαραντει και τους ειπε τι να κανουν για να μη σκασει η βομβα η οποια ειχε διαρροη. Αρα no island, no Horace, no party for Ben on island, κι ετσι γινεται δασκαλακος, το πως και γιατι θα το μαθουμε στο επεισοδιο με τιτλο Dr. Linus. :headbang:

Ειμαι ο μονος που απο το ποστ του λοκαστ καταλαβα ακριβως οτι μιλαμε για δυο εναλλακτικες πραγματικοτητες οι οποιες εχουν ομως αλληλεπιδραση μεταξυ τους? Τι time jumps και τετοια λετε εκει περα, δεν τα καταλαβαινω.

_UnHoLy^MaRtYr_
19-02-2010, 14:11
Το ξανάδα, μεγάλο επεισόδιο, και στο συγκεκριμένο πραγματικά οργίασαν σκηνοθετικά,

ο καπνός πάντως χρησιμοποιεί Σατανικές μεθόδους για να πείθει, δεν το βρήκα να έχει καμμία "καλή" πλευρά αυτή τη φορά, το όνομα του Σώγιερ θα σβηστεί γρήγορα γενικά καθώς διάλεξε να πάει μαζί του θαρρώ, και ίσως στο τέλος να "ανταμοιφθεί" ο Χέρλι - έχει ασχοληθεί περισσότερο μαζί του ο Τζέικομπ απ' ό,τι με κανέναν άλλο - λόγω αγνής στάσης και σταρχιδισμού, και άμα λάχει συγκλονιστικά τα κοντινά σε όλο το επεισόδιο.

wino
19-02-2010, 22:40
vasika oso proxwraei h seira toso perissotero mou fainetai na 3eka8arizoun oi roloi kalou kakou kai na 3efeugei apo ti gkri pou egrafe o carheart. Den mporw na vrw kati to "kalo" dld ston smoke. O Jacob, kanei vevaia manipulation, alla pros to kalo as poume sugklinei

pixies
19-02-2010, 22:59
το κακο του τζεικομπ ειναι οτι εχει θυσιασει τοσο κοσμο ολα αυτα τα χρονια για να κανει τα κουμαντα του.

Nodoordonotthereisnotry
20-02-2010, 13:53
Περιττό να πούμε πως αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Jacob, τώρα που έχουμε σκιαγραφήσει κάπως τον χαρακτήρα του, είναι ο Benjamin Linus...ποιος θα το περίμενε; Θυμήθηκα κι ένα επεισόδιο "Hercules & the legendary journies" , στο οποίο η Morgan σκότωσε έναν δρυίδη και πήρε τη θεση του, μοιάζει το μοτίβο αυτό. Αλλά το κυριότερο είναι πως ο Ben κάνει ό,τι είναι δυνατό, σκοτώνει, χειραγωγεί ανθρώπους, φεύγει από το νησί, έρχεται στο νησί, μόνο και μόνο για να το προστατεύσει. Δεν νομίζω να ταιριάζει κάποιος άλλος περισσότερο σε αυτά τα χαρακτηριστικά, αν τα δεχθούμε, με τον Jacob. Τι λέτε κι εσείς; Το αν είναι candidate ή όχι, είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.

Elfstone
21-02-2010, 04:50
Το αντίθετο, ο Ben και η συμπεριφορά του επιβεβαιώνουν τις θεωρίες του MIB/Flocke για τους ανθρώπους - δολοφόνος, ψεύτης κτλ. Κάτι που πιστεύω εγώ είναι πως με κάποιο τρόπο ο MIB πήρε τη θέση του Jacob στο να οδηγεί τους Others κι αυτό έγινε με τη βοήθεια του Ben. Σκεφτείτε τα εξής : ο Ben ξέρει πως να καλεί τον καπνό ("The Shape of Things To Come") και ξέρει και την καλύβα στην οποία δε μένει πια ο Jacob (σύμφωνα με την Ιλανα) αλλά ο Christian/καπνός. Οι others (ή ένα μέρος τους) μετακινήθηκαν στην Dharmaville αφού έγινε το Purge, κι ο Richard δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτό... είναι δυνατόν να διέταξε το Purge o Jacob ο οποίος φέρνει ο ίδιος άτομα στο νησί; Όχι, το Purge το διέταξε ο MIB παριστάνοντας τον Jacob... για αυτό ο Jacob πήρε την εύνοια του από τους Others του Ben, έτσι ώστε ούτε παιδιά γεννούσαν, κι έβγαλε και καρκίνο ο Ben. Λογικά, οι Others που έμεναν στον ναό ήταν εκτός της επιρροής του MIB.
Άρα αυτός που δρα με το μέρος του Jacob δεν είναι ο Ben αλλά ο Widmore, που και η Ιλάνα έχει δηλώσει πως είναι υπάλληλός του. Νομίζω πως με αυτό το σκεπτικό τα πάντα μπαίνουν στη σωστή θέση...

Roswell47
21-02-2010, 04:54
συμφωνώ με αποπάνω.

freak brother
21-02-2010, 05:42
ο καπνος χρησιμοποιει ρητορια αλλα μπεν... ΣΕΡΤΣ ΕΝΤ ΝΤΙΣΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙΑ!!! και η Πεγκυ απο το παντρεμενοι με παιδια να τα χει με τον λοκ!! γιεα.. ωραιο επεισοδιο!

Abruzzi
22-02-2010, 20:41
lol

http://img695.imageshack.us/img695/4113/newdarkufoheader.png

FIXXXER
24-02-2010, 05:54
Οποιος βρει single file download link ας κανει την καλη ρε παλικαρια. Οταν λικαρει δηλαδη. Αν δεν εχει ηδη λικαρει, δεν ξερω.

Abruzzi
24-02-2010, 06:11
irfree dot com

FIXXXER
24-02-2010, 06:24
Ωραιος! Σε 20 λεπτακια θα το βλεπω. Καλη φαση. Πηγαινε και στο τρελες κλεψιες στο μιουζικ ντισκασιον να μου πεις αν συμφωνεις.

FIXXXER
24-02-2010, 07:19
Εχω δει ενα δεκαλεπτο και εχει ηδη 3-4 wtf σκηνικα. Μουσικη Τζεικομπ γαμαει και θυμιζει λιγο Ντεξτερ ε. Ο γιος του Τζακ τρωει τα καλυτερα μπισκοτα του κοσμου, τα Milano δηλαδη :touched:

Abruzzi
24-02-2010, 07:29
συμφωνω

και στα του επεισοδιου,γαμησε,αλλα πολυ με το σταγονομετρο ρε πουστη.θελω κι αλλο πως το λενε.
τελευταια σεζον ειναι ρε γαμω,γεμιστε τα επεισοδια με πουτσες και αφηστε το λαου λαου...

FIXXXER
24-02-2010, 08:06
Καλυτερο επεισοδιο της σεζον για μενα, με μικρη διαφορα. Καθρεφτης στο φαρο δειχνει την εναλλακτικη πραγματικοτητα? Το νησι τελικα ειναι τοσο ιδιαιτερο γιατι ειναι μια διοδος αναμεσα στα δυο συμπαντα? Τι να πω, ισχυει αυτο που λες, δηλαδη οτι απλα θελουμε κι αλλο ολη την ωρα. Επισης, λογικα καταρριφθηκε ομορφα κι ωραια η θεωριουλα σας λογικα, αυτη που λεει οτι σε καποια φαση θα γινει κατι και θα πανε ολοι πισω πριν το ατυχημα χωρις να εχουν πεσει ποτε, εχει γιο ο Τζακ και ολοκληρη ζωη, δεν κολλαει πουθενα η θεωρια αυτη πλεον. Το οτι θα ενωθουν καπως τα συμπαντα καποια στιγμη δεν το απορριπτω, αλλα το να πανε παλι πισω στο χρονο και σε διαφορετικο συμπαν με κατι που θα γινει στο νησι απο τωρα και μεχρι το τελος (οπως το να ξαναγυρισει ο τροχος) το απορριπτω 100% γιατι ειμαι προκλητικος 8)

Στα του επεισοδιου, Τζεικομπ τα γαμησε ολα παλι, Χερλι εχει καταντησει (και πολυ ορθως) ο χαρακτηρας με τις πιο γαματες inside joke ατακες (παλι στο νησι χωρις να ξερουμε τι κανουμε και γιατι), Κλαιρ τρομακτικη λιγακι, ο μαυρος οπως σε καθε κλισε σεναριο που σεβεται τον εαυτο του πεθαινει κι ας αποδειχθηκε αθωος και ο φιλος της Κλαιρ στο επομενο επεισοδιο θα τα γαμησει ολα :touched: Μεγαλυτερη ατακα του επεισοδιου φυσικα αυτη του Χερλι για τον Τζεικομπ (εμφανιζεται οποτε το θελει ο ιδιος, ειναι κατι σαν τον Obi Wan Kenobi) και τελος, μαλακια να μην δειξουν Σογιερ και να δειξουν Σαιντ και Μαιλς τοσο ελαχιστα, αν και οκ, δε γινεται να παιζουν ολοι πολυ σε καθε επεισοδιο.

Στα του εναλλακτικου επεισοδιου, το παραλληλο του Τζακ ειναι, με επιφυλαξη για το προηγουμενο) μαλλον το καλυτερο ως τωρα (inb4 "μα ηταν Τζακ, ηταν μαλακια" ------> :puke: ) και ο γιος Τζακ τα σπασε, και με τα μπισκοτακια του και με τον Σοπεν και γαματος γενικοτερα. Ο Γιαπωνεζος λιγο wtf αλλα οκ λογικα δεν εχει καμια ιδιαιτερη σημασια και το μονο μελανο σημειο ειναι το οτι δε μαθαμε ποια ειναι η μανα του γιου του Τζακ, δηλαδη η πρωην του Τζακ δσαφσσαδ. Ε και οκ λογικα θα παιξει καποια στιγμη αποκαλυψη του οτι εχει αδερφη την Κλαιρ και σε εκεινο το συμπαν.

Στα των προηγουμενων αποριων και σεζονων, ολο και περισσοτερο απιθανη φανταζει η αναφορα και η διαλευκανση ηρωων που χαθηκαν αρκετα παλια οπως ο Γουωλτ, ο Εκο, η Ανα Λουσια, η Λιμπυ κτλ κτλ. (ναι εχω κολλησει με αυτο γιατι τα ειδα απο την αρχη τα επεισοδια και ειμαι σιγουρος οτι τους προοριζαν για πολυ συγκεκριμενα πραγματα). Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουν κι αυτοι ενα νουμερακι στη λιστα του Τζεικομπ και καποια στιγμη μεσω καποιας μαλακιας που εκαναν/συνεβη απορριφθηκαν ως υποψηφιοι προστατες του νησιου και ειτε πεθαναν ειτε εφυγαν απο το νησι. Στα ονοματα στο φαρο ηταν και αυτο της Ρουσσω ε. Γενικα εχει στρατολογησει πολυ κοσμο ο Τζεικομπ και κανεις δεν του κανει, τι διαολο. Αυτα τα ολιγα, θα επανελθω με περισσοτερες σκεψεις αφου ποσταρουν ολοι.

ΥΓ. Ποιοι σκατα ερχονται παλι, ρε μαλακα Τζεικομπ 108 ατομα εχεις στη λιστα, κι αλλους??

Mel Gibson
24-02-2010, 09:57
Ισχυρο old-school επεισοδιο.

Σκορπιες σκεψεις.

Επειδη προγραμματισα να δω το 1χ05(με ονομα white rabbit χμ),ακριβως πριν να κατεβασω τουτο εδω,επηλθε συγκινηση απο τα connections:
1)σπηλια με κατεστραμμενο αδειο φερετρο κριστιαν,του οποιο το φαντασμα ειχε οδηγησει εκει το καμαρι του.
2)αδαμ κ ευα και θεωρια ταιμ-τραβελερς του χερλι που μονο τυχαια δεν παιζει να ναι
3)o τζακ παιρνει τα κλειδια μεσα απο ενα λευκο κουνελι
4)Ο κριστιαν στο 1χ05 ειπε στον τζακ,χαρακτηριστικα,"οτι δεν εχει αυτο που πρεπει",ενω ο χερλι τον παρακινει λεγοντας του "εχει αυτο που πρεπει".
5)συσκευη για το ασθμα της σαννον
μπλαμπλαμπλα

Στα του εξω κοσμου ο τζακ εχει ουλη,παραξενευεται κατευθειαν κ παιρνει τηλ μανα του να μαθει ποτε,πως και γιατι χμμ.Εχει,επισης,και παιδι(!),του οποιου για μανα πονταρω στο μπαλακι με ονομα τζουλιετ λογω επειδη στην φαση.

Στα του νησιου:Creepy Κλερ με φιλο τον φλοκ,κλαμμα,κατι με λεει οτι κ η ρουσω τον ειχε φιλο =).Μας χρωστανε ενα φλασ πισω και λιγο πλαγια για το τι σκατα εκανε 3 χρονια κ πως γνωρισε φλοκ κτλ.O τζιν αλητεια με το ψεμα.μπουλο κειτ.
Διαβασα μια ωραια σκεψη για τζακ οτι απ την στιγμη που σπαει τους καθρεφτες,την στιγμη που ηταν ακινητοποιημενοι οι δεικτες στο ονομα του,αυτοματα γινεται ο αντικαταστατης του τζεικομπ,κατι το οποιο ηθελε κ ο τελευταιος,για αυτο τον οδηγησε εκει μαζι με χερλι.
Κειτ#51 και οχι σβησμενη.Παραμενει στα ματια μου αυτη που ηρθε στο νησι για να μανιπιουλαρει τζακ κ σoγιερ.Ηδη στα πρωτα επεισοδια της σειρας εβαλε σογιερ να σκοτωσει τον αστυνομικο κ ειχε απο κοντα τον τζακ.

Πλεον εχουμε φλοκ,κλερ την οποια ψαχνει η κειτ,σογιερ στους MIBs.
Μενει να δουμε ποιος ειναι αυτος ο Γουαλας #108 (αν ερχεται οντως,ντεσμοντ κανενας?)
http://images4.wikia.nocookie.net/lostpedia/images/c/c7/Wallace.jpg

Roswell47
24-02-2010, 10:15
mono egw vlepw Wallace 08 anti gia 108 opws les? :P:P:P:P

FIXXXER
24-02-2010, 10:16
Πανω σε αυτο που ειπες για το οτι εκατσες να δεις το 1Χ05, γενικα εως τωρα και σιγουρα και στο επομενο, εχουν αφιερωσει τα επεισοδια ακριβως οπως στην πρωτη σεζον με την ιδια σειρα σε χαρακτηρες. Μετα ομως ερχεται η σειρα του Τσαρλι, οποτε το 6Χ07 το περιμενουμε δυνατο με φλας απο καποιον καινουριο? Η απλα θα τον παρακαμψουν?

Α και κατι που ξεχασα προηγουμενη εβδομαδα. Αυτη στην οποια παει ο Λοκ για δουλεια αναπηρος και του λεει μαλακιες για το τι ζωο θα θελε να ειναι και παπαρια μαντολες, ειναι η ιδια που στο κανονικο συμπαν ειχε πληρωθει απο τη μανα του Χερλι για να το παιξει μεντιουμ και να του πει οτι δεν ειναι γκαντεμης, αλλα εκεινος το ειχε καταλαβει. Αυτο το βρηκα μονος μου γιατι ειμαι γαματος (και επειδη ειδα εκεινο το επεισοδιο πριν δυο βδομαδες). Το αποπανω με τα επεισοδια και τη σειρα τους το διαβασα στο site της lostpedia.

ikonoklast
24-02-2010, 10:21
Μην κάνεις την πάπια.

http://www.freewebs.com/300spartanhq/william%20wallace.bmp

Ωραία η φάση, δένει το γλυκό. Προσέχτε τον ωραίο παραλληλισμό με την πρώτη σεασον, τα επεισόδια μέχρι τώρα έχουν τους ίδιους κεντρικούς χαρακτήρας:

s01e01-02, s06e01-02 - πολλοί
s01e03, s06e03 - kate
s01e04, s06e04 - locke
s01e05, s06e05 - jack
s01e06 - sun. το s06e06 λέγεται "sundown" άρα πιθανό.

Ωραίες και οι παρατηρήσεις του μελ, δείτε το 05 της πρώτης σεζόν, γαμεί. Επανέρχομαι σε άλλη φάση με αναλυτικό ποστ που τα λύνει όλα.

Mel Gibson
24-02-2010, 10:23
mono egw vlepw Wallace 08 anti gia 108 opws les? :P:P:P:P

108 ειναι βασικα για 2 λογους,το 08 το χει ο χιουγκο και το 04,εφοσον ισχυε το 08,θα πρεπε να ανηκει στον σβησμενο(?) λοκ χμ.
Επισης γιατι να υπαρχει η σπηλια κ το τζεικομπ'ς λαντερ,απ την στιγμη που υπαρχει το λαιτχαουζ?

ikonoklast
24-02-2010, 10:25
η σπηλιά του μαλάκα πρέπει να είναι κάτι σα πρόχειρο, γι' αυτό τα 'χει πουτάνα. μετά τα καθαρογράφει στο καθαρό.

Ποιός λέτε να 'ρχεται btw;

FIXXXER
24-02-2010, 10:26
Μην κάνεις την πάπια.

http://www.freewebs.com/300spartanhq/william%20wallace.bmp

Ωραία η φάση, δένει το γλυκό. Προσέχτε τον ωραίο παραλληλισμό με την πρώτη σεασον, τα επεισόδια μέχρι τώρα έχουν τους ίδιους κεντρικούς χαρακτήρας:

s01e01-02, s06e01-02 - πολλοί
s01e03, s06e03 - kate
s01e04, s06e04 - locke
s01e05, s06e05 - jack
s01e06 - sun. το s06e06 λέγεται "sundown" άρα πιθανό.

Ωραίες και οι παρατηρήσεις του μελ, δείτε το 05 της πρώτης σεζόν, γαμεί. Επανέρχομαι σε άλλη φάση με αναλυτικό ποστ που τα λύνει όλα.'

Για το πρωτο σποιλερ :lol: :lol: :lol:
Για το δευτερο, σε προλαβα! :cool:

Kelldorain
24-02-2010, 15:21
Ποιός λέτε να 'ρχεται btw;

Ε brotha. Απλά θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί έρχεται, κάτι πέρα από το απλό "εκδίκηση Ben".
Ωραίες οι αναφορές στα αντίστοιχα επεισόδια της 1ης σεζόν αλλά το πρόβλημα είναι αυτό που λέει ο Abruzzi, ότι για τελευταία σεζόν πάει υπερβολικά αργά. Και η συζήτηση Χέρλι - Τζακ για old school, απεικονίζει αυτό ακριβώς το πράγμα, ότι το main story ουσιαστικά ήταν μια περιπλάνηση χωρίς κάποια φυσιολογική αιτία όπως γινόταν παλιά. Όπως και να 'χει οι σκηνές στον φάρο ήταν ωραίες, πλάκα είχε και η αναφορά στο 108 στο 108ο επεισόδιο. Από 'κει και πέρα το flash ήταν σίγουρα πιο ενδιαφέρον από της Kate, αλλά είχε το πρόβλημα ότι έχτιζε σε σχέση χαρακτήρων που δεν έχουμε δει ποτέ πριν επειδή γιο Jack δεν ξέραμε. Το story της Claire όμως πραγματικά έχωσε, επιτέλους δεν ήταν εκνευριστική και πέρα από όλα τα άλλα έχω περιέργεια ποιος είναι ο λόγος ο Flocke να συντηρεί μια "Ρουσό" μόνιμα στο νησί (γιατί οκ είναι φανερό ότι έχει πάρει τη θέση της).
Τώρα που βλέπω το ποστ μου πάντως γκρινιάζω περισσότερο απ'ότι θα ήθελα, το επεισόδιο ήταν πολύ καλό, στα επίπεδα του LA X νομίζω.

_UnHoLy^MaRtYr_
24-02-2010, 16:06
Από Λοστπίντια:

Jack has now raised two sons: Aaron in the original timeline (who will someday become Jacob) and David in the Flash-sideways (who will someday become the Man In Black)

Μια ομορφιά.

carheart
24-02-2010, 16:36
Στα αιώνια παράπονα, χρειάζεται λίγη περισσότερη μαστοριά στην μείωση της αμερικανίλας προς χάριν του main plot. Πάρα πολλή ώρα για David, θα μας ήταν αρκετή τουλάχιστον η μισή. Τα περισσότερα από τα 108 ονόματα είναι σβησμένα, οπότε το "they 're coming" ίσως σημαίνει ένα νέο αεροπλάνο με καμιά πενηνταριά πιθανούς αντικαταστάτες, αν στα αλήθεια έρχεται κάποιος. Δεν είναι ιδιαίτερα μεγαλεπίβολο αυτό βέβαια, αυτό το "έρχονται" πρέπει να προϋποθέτει κάποιους φοβερούς και τρομερούς. Τα άμεσα κίνητρα των Jacob/MIB πάλι, θα ήταν καλό να προσδιοριστούν. Ο μεν προσπαθεί να go home, ο άλλος τι; Τι προσπαθούσε πάντα; Να βρει αντικαταστάτη; Ακόμα και προτού πεθάνει; Ανέκαθεν υποθέτουμε πως είχε μια τάση να φέρνει κόσμο στο νησί, και "it only ends once". Τι πράγμα;

Επίσης αυτό το άλλο πράγμα ρε παλιοπούστηδες, έχετε κάνει δέκα time travel, έχετε αλλάξει ψυχές, έχετε ρίξει πυρηνικές βόμβες, έχετε αναστήσει, έχετε ξεγεννήσει, έχετε φτιάξει γήπεδα του γκολφ και παλέψει με αρκούδες, έχετε συζύσει και μεγαλώσει παιδιά, σε παράλληλα σύμπαντα είχατε άλλα παιδιά, περνάτε τις πύλες του ανεξήγητου, είστε ο τζακ και η κέιτ και έχετε μπει στο φρούριο του κάποιου γιού στο Ran του Κουροσάβα, συναντιέστε στο ρυάκι και είναι δυνατόν ρε πούστη μου να λέει η Kate "εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις";;; Μιλάμε σοβαρά;

Δεν θα ταν ωραίο να βλέπαμε και Henry Gale στα σβησμένα ονόματα;

Abruzzi
24-02-2010, 16:50
Jack has now raised two sons: Aaron in the original timeline (who will someday become Jacob) and David in the Flash-sideways (who will someday become the Man In Black)

Μια ομορφιά.

αυτα ειναι.αυτα.
με ψηνει πολυ,μακαρι.

και btw και μενα για τζουλιετ μου κανει η μανα.
και καντε μια σουμα του 1χ05 για φρεσκαρισμα,βαριεμαι να το ξανακατεβαζω

edit: α μαθαμε και γιατι ηταν γρουσουζης ο χιουγκο ε =p

nothingman
24-02-2010, 19:54
φοβερό επεισόδιο ήταν αλλά βαριέμαι να παίζω με κουότς και κόουντς για να απομονώσω τα 2-3 σημεία που θέλω από τα παραπάνω ποστς για να πω κάποια πράγματα οπότε παππά κάποια στιγμή να.

ανχόλυ από που το κόπι/πέιστ σου;

Phantom Duck
24-02-2010, 20:02
καλύτερο της 6ης ως τώρα, εμένα μου αρέσουν και οι προσωπικές αφηγήσεις των flash gordons. σε αυτή τη φάση δεν καίγομαι ούτε να απαντήσουν τα ΠΑΝΤΑ ούτε να το κάνουν μέσα σε μισή σεζόν, αλλά να πουν καλά την ιστορία. καλή ώρα όπως η 1η σεζόν, γι' αυτό και το σχετικό inside joke μου άρεσε πολύ, επειδή ακριβώς ξαναπιάνουν σιγά σιγά την ατμόσφαιρα της 1ης, τότε που το στοιχείο της εξερεύνησης ήταν πιο δυνατό από τις ανατροπές και τα πουτάνα όλα.

Phoebus
24-02-2010, 21:07
Εννοείται ότι θέλω να απαντήσουν πολλά (αν όχι όλα) και να μπουν λιγάκι σε σειρά κάποια πράγματα. Δηλαδή, να επιβεβαιωθούν μερικές υποθέσεις που έχουμε κάνει και τις θεωρούμε δεδομένες. Ωραίες οι ιστορίες όλων των χαρακτήρων που έχουν επικεντρωθεί, από όλες τις seasons, αλλά πρέπει να αρχίσουν να απαντάνε ερωτήματα χειμαρρωδώς [sic], να βάζουν όλους τους αινιγματικούς χαρακτήρες να εξηγούνται κτλ. Έλεος δηλαδή, η σειρά κυλάει πιο αργά και από το θάνατο και πραγματικά θεωρώ μαλακία το να προσπαθήσουν να απαντήσουν ό,τι θεωρούν άξιο απάντησης σε ένα 3ωρο season finale.

KoiliaSamprela
24-02-2010, 23:09
εντάξει πολύ καλό επεισόδιο ....
Μελανό σημείο

άλλη μια εβδομάδα αναμονή

Fireknight
24-02-2010, 23:54
poly kalo itan , me sympa8itiko flash , alla kai melano simio afto pou eipe o karxart sti defteri paragrafo .

Ford Prefect
25-02-2010, 00:59
Μπεστ οφ σίζον. Νομίζω το'πιασα το βασικό όλο. Μπορεί να επανέρθω.

Buddy Lackey
25-02-2010, 14:45
"Someone is coming to the Island"

Poly pithanon apla na ennoei ton Jack, o opoios den vrisketai akoma sto nhsi psyxh te kai swmati (kai ayto allazei plhrws kai thn idiothta tou Farou - san odhgo sto na brei kapoios oxi apla to nhsi alla kai ton eayto tou/ton skopo pou exei), an kai etsi kai alliws perimenoume thn afiksh allwn (Brotha, Widmore). Nomizw pws pleon einai poly pithanon h sphlia na mhn exei kamia apolytws sxesh me ton Jacob kai apla na einai to home sweet home tou M.I.B. Xairomai pou oi apokalypseis einai etsi "me to stagonometro", den einai anagkh na exoume anatropes epi anatropwn, apla idanika symplhrwmata se osa gnwrizoume hdh.

karharias
25-02-2010, 16:54
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

http://i186.photobucket.com/albums/x320/karhariasgr/2ewmhd4jpg.gif

BURNIN AMBITION
25-02-2010, 17:14
δεν καταλαβαινω πως γινεται να το ειδα μονο εγω

το ξαναανεφερα σε παλιοτερο ποστ
η " εναλλακτικη πραγματικοτητα" που λετε ολοι( η οποια δενειναι σαιντγουεις ρε γιδια) ειναι το αρνητικο της πραγματικοτητας που βλεπουμε τωρα.οπως σε μια φωτο

αποδειξη θελετε?

σημαδι σκουληκοειδητιδας του τζακ
εινα ιστα αριστερα ρε τυφλοι
ελεος

δε μπορει να το ειδα μονο εγω

επισης(για αυτο δεν ειμαι σιγουρος)
νομιζω το τιμονι ηταν στα δεξια?

σκεφτειτε το
χερλυ στην εναλλακτικη κωλοφαρδος, στη νορμαλ, γκαντεμης. κτλ

και εγω πονταρω για τζουλιετ

και αυτο που ειπε οποιος το ειπε για τα παιδια του σιχαμενου, πολυ μου αρεσει και μενα

επισης ειμαι 100% σιγουρος οτι ο διαχωρισμος των 2 ριαλιτις εγινε με το ινσιντεντ
αρα πριν δεν επαιζε το αλτερνατιβ ακουγαν ολοι μεταλ.
δε περιγραφω αλλο. βαρεθηκα να μας δουλευουν οι παραγωγοι

Ford Prefect
25-02-2010, 17:42
Ναι, αλλά με το ίνσιντεντ ξαναγράφτηκε όλο το παρελθόν των πρωταγωνιστών, όχι από 77 και μετά, όλο. Ο άλλος έβγαλε σκωληκοειδίτιδα στα 6-7.

Αναμένω παζάρι καπνού με Τζιν να βοηθήσει να διαλύσει το ναό με αντάλλαγμα να σώσει Σαν και Σαγίντ, θριλερικό αλλά τελικά δακρύβρεχτο ριγιούνιον Κλερ και Κέιτ, Τζακ να γίνεται ο αντικαταστάτης Τζέικομπ και πάνω απ'όλα θέλω να δω πού θα καταλήξουν με το νο.1 κεφάλι: Ποιος έβαλε τους κανόνες που σέβεται ο Τζέικ και έχει σιχτιρίσει προ πολλού ο Σμόκ. Μεταξύ τους, δεν παίζει, θα τους είχε παραβεί προ πολλού ο Σμοκ, και το να μη μας δείξουν, να πουν ότι υπάρχει μια αφηρημένη διαιτησία/παρατηρητής/το "Νησί" ή κάτι τέτοιο είναι πολύ λέιμ για Λοστ.

Όπως είπε κάποιος, δεν θυμάμαι ποιος, γουστάρω αβέρτα να βλέπω την ιστορία να ξεδιπλώνεται. Το επεισόδιο ήταν απολαυστικότατο, είχε Χέρλι, είχε Τζέικομπ, είχε Τζακ/Τζέικομπ (ε, πρέπει να γίνει και ένα τέτοιο μίτνγκ γκράντε) και κυρίως είχε μέρος wtf Λοστ 100%, τον Φάρο, σαν τον εκκρεμές, σαν το Χατς, τέτοια φάση. Γάμησε.

"...uh, seen Indiana Jones stuff..."

BURNIN AMBITION
25-02-2010, 17:50
re h skoulhkoeidhtida einai sta dexia den to katalaves?
kai th deixnei sta aristera

oso gia auto pou eipes sou xanalew
egine to split to 77 pou o tzak htan mikroulhs. ara.....

Ford Prefect
25-02-2010, 17:55
Δεν αντιλέγω μάνα μου αλλά δεν μπορείς να το περιορίσεις σε αυστηρά ανάποδα πράγματα, στη μία είναι μπαμπάς στην άλλη δεν είναι, στη μία πέθανε ο μπαμπάς Σίδνει αλλά στην άλλη τι; Τον έθαψαν ανάποδα; Οι διαφορές είναι νομίζω πιο γαρνιτούρα, ψαρωτικές παρά κάτι τεράστιο και κλειδί στο όλο κόλπο.

Για την σκωληκοειδίτιδα ήταν μικρούλης το 77, αλλά δεν την έβγαλε το 77 στο νησί, πριν αρχίσει το μπούγιο με το τάιμ τράβελινγκ δεν έγινε;

BURNIN AMBITION
25-02-2010, 18:32
ναι οκ αλλα η σκωληκοειδητιδα βγαινει στα δεξια οχι στα αριστερα

και ερχονται οι εροσμιθ

Ford Prefect
25-02-2010, 18:35
Και τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Τζακ στη νέα τάξη πραγμάτων έχει ανάποδα τα σπλάχνα του;

BURNIN AMBITION
25-02-2010, 18:44
δε ξερω τι σημαινει αλλα η σκωληκοειδητιδα ειναι στα αριστερα. βγαλε οτι συμπ[ερασμα καταλαβαινεις

Ford Prefect
25-02-2010, 18:50
Κανένα δεν μπορώ να βγάλω, εκτός και αν το τραβήξω από τα αυτιά και συμπεράνω αναγκαστικά ότι αυτό που βλέπουμε είναι αυτό που βλέπει κάποιος από τον φάρο, μέσα στον καθρέφτη. Το οποίο είναι πιο ενδιαφέρον από το "τα πάντα ανάποδα, Χέρλι γκαντέμης/τυχερός" που δεν στέκεται με συνέπεια καθόλου, αλλά και πάλι φαρ φετστ.

Phoebus
25-02-2010, 18:52
1.Έχεις ένα σημάδι στα δεξιά σου.
2.Κοιτάς τον καθρέφτη.
3.Το είδωλό σου έχει το σημάδι στα αριστερά του.
4.????
5.PROFIT

Ford Prefect
25-02-2010, 19:09
Δε θυμάμαι καθόλου εικόνα, αλλά αν είναι όντως τόσο τρίβιαλ, Μπέρνι να σκίσεις όλο το τετράδιο.

Phantom Duck
25-02-2010, 21:46
έτσι είναι.

μπέρνη, όχι άλλα "εύρηκα", σε παρακαλώ, έχεις διαψευστεί σε ΚΑΘΕ πράγμα που έχεις διαπιστώσει κι επιμένεις.

BURNIN AMBITION
25-02-2010, 21:59
σωστο αρα οτι βλεπουμε το βλεπουμε απο τον καθρεφτη
τουλαχιστον εγω προσεξα ρε οτι ηταν απο αριστερα η σκωληκοειδητιδα. αν δε σας το λεγα μαλακιες θα λεγατε ακομα

και οσο για τον αν εχω διαψευστει σε οτι λεω μαλλον εισαι αδιαβαστος...
σε ολα μεσα ειμαι
εκτος απο τις μαλακιες που ελεγα στη τεταρτη σεζον

Phantom Duck
25-02-2010, 22:07
εννοείς αυτό που νομίζω ότι εννοείς;

δεν εννοείς δηλαδή ότι έκανες λάθος και δεν είδες ότι η τομή φαίνεται αριστερά στον καθρέφτη που κοιτάει ο ΤΖΑΚ;;;;

atahoualpi
25-02-2010, 22:50
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΖΧΑΧΖΑΖΑΧΑ :touched:

locust
25-02-2010, 22:50
The others at the temple, treat Sayid's wounds with the fountain of youth. The waters are tainted, at this point they do not know Jacob is dead, unless he has died before in their life times. They do however somehow know that there might be something wrong with Sayid if they heal him with the waters. This is the same thing that was said by Richard concerning young Ben long before Jacob "died". Richard took young Ben who was coincidentally shot by Sayid in 1970's Darmaville, into the temple in order to save him. Richard presumably takes Ben to the fountain of youth to heal his wounds, warning that Ben would be "different" afterwards.

Ben was a young boy, who is resented by his father because of Ben's mother's death in child birth. He isn't "evil" until after being saved in the fountain of youth. Keep this in mind...

Rosseau's crew, enter the temple via smokie and are some how changed. We don't know for certain whether smokie changed them, judged them and released them... or if the fountain's waters somehow changed them. I'm leaning towards the waters being the culprit of their insanity.

Smokie however, didn't kill Ben when Ben was "judged" because Ben genuinely said he was sorry, or possibly because Smokie was manipulating him all along, this remains to be seen. Smokie did outright kill Mr. Eko who denied regret during his judgement for his actions that caused his brother's death, etc. Smokie kills Widmore's agents, and Jacob's agents without passing judgement, as far as we can tell.

Now here is my theory... the others at the temple, along with Richard, have some advanced knowledge of the waters healing powers. They also know that these powers have consequences, but they also allow the healing of Sayid... only to then watch him like a hawk for signs of wrongness.

My theory is that the candidates, the true candidate rather, gains the immortality that Richard has without the insanity side effects. Perhaps they heal Sayid only to see if he is "the one" to replace Jacob. If my theory is true... I'm guessing Claire has gone insane not by the hands of Smokie, but by the waters of the temple, as she is a rejected candidate like Ben, or possibly Sayid. Obviously it remains to be seen if Sayid will go crazy, or become the one, or whatever. Either Smokie is evil and wants to kill the candidates once and for all ending the game, or he is good and wants to simply leave as he told Sawyer.

I am still in the camp that the smoke monster, is not evil, and that Jacob is the manipulator, the tempter, the puppet master.

carheart
26-02-2010, 03:11
Μπέρνιν μάνα μου δεν γίνεται να είσαι τόσο βλάκας. Ασχολήσου με κάτι άλλο, κάνεις με διαφορά τα πιο άχρηστα ποστς εδώ μέσα, ουδέποτε απαντάς σε τίποτα, και λες πως το μυστικό της σειράς κρύβεται στο logo του Lost.

Και ο Ben είχε δύο πληγές, από τον ίδιο πυροβολισμό του Sayid, και βλέπαμε τον Μπεν της ίδιας διάστασης, να είσαι σίγουρος.

Επίσης δεν θέλω να δεχτώ αυτό με τον καθρέφτη, πως το λένε, μην το συζητάς καν.

FIXXXER
26-02-2010, 06:48
Στο Λοστ αυτος που λεει τις λιγοτερες μαλακιες για το ποιο ειναι το μεγαλο μυστηριο, ειναι αποδεδειγμενα αυτος που γραφει και τις λιγοτερες υποθεσεις για τη λυση του.
Η μονη εποικοδομητικη/ενδιαφερουσα κουβεντα που θεωρω εγω οτι μπορει να γινει ειναι για μεμονωμενα περιστατικα και δρωμενα και να προσπαθουμε να λυνουμε ερωτηματα τα οποια διαφαινεται οτι θα λυθουν καθε φορα μετα απο 1-3 επεισοδια. Σιγα μην περιμενανε 6 χρονια για να δειξουν τωρα πραγματα με τα οποια κανεις μπορει να βρει ολη τη λυση ρε παιδια. Τοσο καιρο κρατανε επιμελως καποια στοιχεια κρυφα μεχρι να ειναι ετοιμοι να τα δειξουν και τωρα θα τα δειξουν ολα? Ουτε ΕΝΑ ατομο στον κοσμο δεν ειχε προβλεψει ουτε ενα στοιχειο απο τη σκηνη Τζεικομπ-Καπνου στο τελος της πεμπτης σεζον, ουτε τι επαιζε, ουτε παραθυρακι, ουτε στοιχημα, ουτε πληρη ελεγχο Τζεικομπ, ΤΙΠΟΤΑ.

BURNIN AMBITION
26-02-2010, 20:41

δεν εννοείς δηλαδή ότι έκανες λάθος και δεν είδες ότι η τομή φαίνεται αριστερά στον καθρέφτη που κοιτάει ο ΤΖΑΚ;;;;

λαθος καταλαβατε
αν κοιταξεις τον καθρεφτη που βλεπει ο τζακ συμπεραινεις οτι η τομη ειναι στην πραγματικοτητα στα αριστερα του. βλακες

ομως προφανως φαινεται ετσι γιατι εμεις βλεπουμε απο τα κατια του τζεικομπ που κοιτα απ οδευτερο καθρεφτη αυτον του φαρου....

BURNIN AMBITION
26-02-2010, 20:42
Μπέρνιν μάνα μου δεν γίνεται να είσαι τόσο βλάκας. Ασχολήσου με κάτι άλλο, κάνεις με διαφορά τα πιο άχρηστα ποστς εδώ μέσα, ουδέποτε απαντάς σε τίποτα, και λες πως το μυστικό της σειράς κρύβεται στο logo του Lost.

Και ο Ben είχε δύο πληγές, από τον ίδιο πυροβολισμό του Sayid, και βλέπαμε τον Μπεν της ίδιας διάστασης, να είσαι σίγουρος.

Επίσης δεν θέλω να δεχτώ αυτό με τον καθρέφτη, πως το λένε, μην το συζητάς καν.ε ναι το λεω αλλα εισαι τοσο κολλημενος και μαλακς που τι να καταλαβεις. ολες τις μαλακιες που λες θελω να δω αν θα τις πεις και μπροστα μουθ. εισαι το πρωτο ατομο και μοναδικο που αν πετυχω θα σπασω στο ξυλο. και θα σε πετυχω. μπας και εξαλειψω τη βλακεια απο αυτο το φορουμ κοπανε

Phantom Duck
27-02-2010, 02:18

λαθος καταλαβατε
αν κοιταξεις τον καθρεφτη που βλεπει ο τζακ συμπεραινεις οτι η τομη ειναι στην πραγματικοτητα στα αριστερα του. βλακες

ομως προφανως φαινεται ετσι γιατι εμεις βλεπουμε απο τα κατια του τζεικομπ που κοιτα απ οδευτερο καθρεφτη αυτον του φαρου....

βαριόμουν πολύ να τραβήξω αυτό το screenshot, σε παρακαλώ πολύ μην ξαναποστάρεις επ' αυτού:

http://img706.imageshack.us/img706/4096/bscap0000pz.jpg

SpiritCrusher
27-02-2010, 02:30
λαθος καταλαβατε

ΤΙ-ΛΕΣ;

carheart
27-02-2010, 02:31
Μπέρνιν.....

nothingman
27-02-2010, 04:00
για δες, χωράει το "Αμπίσιον";

ασδφασδφασδφαασφασδφαεραγσδφσδφ
ασδφασδφασδφαασφασδφαεραγσδ
δφαασφασδφαεραγσδασδφασδφασ
αδφαασφασδφαεραγσδσδφασδφασ
φασδφαεραγσδασδφασδφασδφαασ