View Full Version : LOST (με spoilers) 2 [TV]
Pages :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
http://img34.imageshack.us/img34/7774/poster7341599.jpg
προς το τέλος, οι αλυσίδες πέρασαν γύρω από τη Τζουλιέτ και "προσπαθήσανε" να την τραβήξουνε μέσα στην τρύπα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που προσπαθεί το τέρας να το κάνει με όσους πιάσει. μέχρι και τα πλάνα μοιάζανε. ίσως όταν χτύπησαν το θύλακα να απελευθερώσανε το τέρας το οποίο μπορεί να μην είχε πάρει μορφή ακόμα και για κάποιο λόγο πήρε τη Τζουλιέτ, ίσως και χωρίς λόγο.
α και αν θυμάστε, όταν το τέρας έπιασε με τον ίδιο τρόπο το Λοκ στη δεύτερη χρονιά και τον έσυρε ως την τρύπα, ο Τζακ έριξε δυναμίτη μέσα στην τρύπα για να το διώξει φγσδφγ
Fireknight
15-05-2009, 19:23
http://img34.imageshack.us/img34/7774/poster7341599.jpg
xaaxaxaxaxaxa
Οντονιαν δεν ειπα ποτε οτι ειναι υψηλου επιπεδου η σκηνοθεσια ε.
Phantom Duck
15-05-2009, 19:54
επειδή είσαι κι εσύ τρόμπας. μερικές ερμηνείες χάνουν, η σκηνοθεσία όμως είναι απλά άψογη ε.
Ουτε ειπα οτι δεν ειναι. Τι σκατα, ναρκωτικα εχετε παρει? Βλεπετε πραγματα γραμμενα που ποτε δεν εγραψα?
carheart
16-05-2009, 02:12
Σκέφτηκα πριν, πως ο λόγος που φέρνουν νεκρούς στο νησί, είναι επειδή ο καπνός μπορεί πάρει τη μορφή κάποιου σώματος που βρίσκεται στο νησί, όχι απαραίτητα ζωντανεύοντάς το, αλλά αντιγράφοντας τη μορφή του. Τα πτώματα των Christian, Locke και αδερφού mr.Eko βρίσκονταν ήδη στο νησί, και μόνο τότε ο καπνός-μαύρος άνθρωπος μπόρεσε να πάρει τη μορφή τους. Ο λόγος που ο Locke έπρεπε να γυρίσει οπωσδήποτε νεκρός στο νησί, ήταν επειδή ήταν αυστηρά ο μόνος που θα μπορούσε να προσεγγίσει face to face τον Jacob, και αυτό ήταν το παραθυράκι του μαύρου ανθρώπου, μιας και ο ίδιος για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να σκοτώσει τον Jacob (θα το είχε κάνει στην ψαροταβέρνα στην αρχή). Ούτε ο "νέος" Locke μπορούσε για τον ίδιο ακριβώς λόγο, και έτσι έπεισε τον Ben.
εχμ βαριεμε να κανω mindfucking ANALυσεις για το Lost αλλα και να διαβαζω...αλλα το παραπανω με αρεσε και στηριζω
επισης νοιω8ω ενα deja vu να ρχετε αλλα οκ μαλλον μεθυσα
Σκέφτηκα πριν, πως ο λόγος που φέρνουν νεκρούς στο νησί, είναι επειδή ο καπνός μπορεί πάρει τη μορφή κάποιου σώματος που βρίσκεται στο νησί, όχι απαραίτητα ζωντανεύοντάς το, αλλά αντιγράφοντας τη μορφή του.
Ναι.
Γνωρίζουμε επίσης ότι ο fake Locke φρόντισε να είναι εκεί που πρέπει για να πει στον αληθινό ότι πρέπει να πεθάνει. Η απόλυτη γνώση της στιγμής αυτής ("the island told me") κάνει πιθανό να ελέγχει ο ίδιος ακριβώς τα χρονικά άλματα που έκαναν στα προηγούμενα επισόδεια οι Losties.
Η πλάκα είναι εδώ και με τη λέξη loophole, αφού ο τύπος όχι απλά βρήκε λύση στο πώς να φάει τον Jacob, αλλά το έκανε και με ένα χρονικό loop. :razz:
Αυτό που θα με ενδιέφερε εμένα είναι ένα timeline από την οπτική του "κακού" (αν είναι τελικά κακός, θα το δούμε). Αν υποθέσουμε ότι έχει μεγάλη γνώση του τι συμβαίνει στο νησί κάθε στιγμή και περίοδο, το χτίσιμο της αποκαθήλωσης του Jacob θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
Fireknight
16-05-2009, 04:05
nai alla allous nekrous tous eidame xoris na exoun paei sto nisi [an 8imame kala] opos i mama-Ben px
Έχεις δίκιο, αυτή δεν την έχει δείξει στο νησί.
Έντιτ: Και το άλογο της Κέιτ!
Buddy Lackey
16-05-2009, 06:45
Loipon molis to da kai gia na mhn to kourasoume:
ΜΠΕΣΤ ΕΠΙΣΟΝΤ ΕΒΕΡ. ΜΠΕΣΤ ΙΝΤΡΟ ΕΒΕΡ. ΜΠΕΣΤ ΦΙΝΑΛΕ ΕΒΕΡ.
Ξύδι οι υπόλοιποι. Άμπαλοι.
Boris-san
16-05-2009, 06:46
Δυο σχολια μοναχα:
1ον)Ο Μπεν εχει γινει πλεον μικρος θεουλης γιατι απο τον αρχηγο που οδηγει τα παντα στην κατευθυνση που εκεινος θελει,πλεον ειναι τελειως ανιδεος και ο τζεικομπ τον γαμαει.Απλα τελειος.
2ον)Κατι που πραγματικα μου φανηκε απιστευτα γαματο,ειναι η επαναφορα αυτου του διπολου,γκουντ γκαιζ-μπαντ γκαιζ.
Για αλλη μια φορα δεν μπορεις να πεις εν τελει ποιος ειναι ο καλος και ποιος ο κακος,απλα γαματο.
Και τελος παντων διχως να προβαλλω κανενανε,σταματηστε τις θεωριες και τις μαλακιες.Μου τη σπαει που ολοι γουσταρετε το λοστ μοναχα γιατι αισθανεστε γαματοι που βρισκετε θεωριες,ενω ΠΑΝΤΑ εξω πεφτετε,οπως ειναι λογικο.Απλα απολαυστε και περιμεντε μεχρι να δουμε που θα καταληξει.Εγω προσωπικα περιμενω τελος μεγαλη ξενερα
Δε νομίζω να είναι ξενερωτικό το τέλος, με την έννοια δηλαδή να μας τα εξηγήσει με "φτηνό" τρόπο (όπως πχ έκανε το γκαλάκτικα). Οι writers κάτι έχουν σκεφτεί από την αρχή, δεν το φτιάχνουν όσο πάνε.
Boris-san
16-05-2009, 07:32
mh lete malakies tro galactica GMAHSE STO TELOS>Paroti e8i3e ta ulistika mou protupa opws akrivws kanei kai to lost.
Σκέφτηκα πριν, πως ο λόγος που φέρνουν νεκρούς στο νησί, είναι επειδή ο καπνός μπορεί πάρει τη μορφή κάποιου σώματος που βρίσκεται στο νησί, όχι απαραίτητα ζωντανεύοντάς το, αλλά αντιγράφοντας τη μορφή του. Τα πτώματα των Christian, Locke και αδερφού mr.Eko βρίσκονταν ήδη στο νησί, και μόνο τότε ο καπνός-μαύρος άνθρωπος μπόρεσε να πάρει τη μορφή τους. Ο λόγος που ο Locke έπρεπε να γυρίσει οπωσδήποτε νεκρός στο νησί, ήταν επειδή ήταν αυστηρά ο μόνος που θα μπορούσε να προσεγγίσει face to face τον Jacob, και αυτό ήταν το παραθυράκι του μαύρου ανθρώπου, μιας και ο ίδιος για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να σκοτώσει τον Jacob (θα το είχε κάνει στην ψαροταβέρνα στην αρχή). Ούτε ο "νέος" Locke μπορούσε για τον ίδιο ακριβώς λόγο, και έτσι έπεισε τον Ben.
Το γενικο κονσεπτ με το σκαναρισμα το εχουμε πει αρκετες φορες προ πολλου νομιζω, τωρα οσον αφορα αυτο με το πτωμα, ωραια σκεψη, αλλα ο καπνος εχουμε δει οτι εχει σκαναρει τον Locke σε καποιο πολυ παλιο επεισοδιο, ειτε πρωτης ειτε δευτερης σεζον. Αυτο ειτε σημαινει οτι εχει κρατησει τη μνημη του απο τοτε, ειτε οτι πολυ απλα επαιξε λοκαπνος και σε επεισοδιο στο οποιο δεν ειχαμε καταλαβει χριστο εμεις ισως. Γενικα παιζουν πολλοι κανονες προφανως και θα τα δουμε ολα στο τελος.. πιστευω να το ξερετε ολοι οτι περα απο μικρα στοιχεια για καποιους χαρακτηρες, δεν παιζει με τιποτα να προβλεψουμε το endgame της καθε πλευρας οπως και το τελικο φιναλε ε.
ΥΓ. Μπερνι=Μπερναρντ?! αχαχαχχχα ποιος θεος το βαλε?
ωραία σταματήστε τώρα την κουβέντα για γκαλάκτικα γιατί υπάρχει κόσμος που δεν το έχει κ θέλει..
black rock cafe αχαχαχαχα
freak brother
16-05-2009, 15:05
παντως η ρεπλικα (σωστος?) του λοκ ηξερε για το ταιμ λουπ του λοκ και που θα βρεθει την συγκεκριμενη στιγμη.. και τους εκαψε τους αλλους και ειδικα τον ριχαρδο.
antimusic
16-05-2009, 15:35
εξηγήστε μου κάποιος, αυτός είναι κατεστραμμένος φαν η κάτι άλλο;
ο τυπος ειναι παρουσιαστης pre-game/post-game show σε ματς των ny nicks
καμμενος φαν βασικα,εκανε ενα βιντεακι στην αρχη και ειδε οτι ειχε μεγαλυτερη ανταποκριση αποσο περιμενε με αποτελεσμα να βγαλει ενα για καθε επ. της σεζον,καθε βδομαδα
κατεστραμμένος φαν είναι σίγουρα, έχω την εντύπωση ότι είναι δημοσιογράφος του nba ή κάτι τέτοιο τελος πάντων.
antimusic
16-05-2009, 15:48
μπερδεύει όμως το star trek με το star wars, fail.
Nodoordonotthereisnotry
16-05-2009, 17:06
Slip of the tongue. Επηρεασμένος από την πρόσφατη ταινία.
Aγαπησα παπα-αναλυση. Ναι, το ομολογω ξεδιαντροπα.
Και για αυτους ακριβως τους λογους, 'γω προσωπικως, δεν θελω να νοιαστω πιοτερο πλεον για τα επιμερους variables που θα δωσουν στο συστημα που λεγεται Lost, απλως θα παρακολουθησω τον επομενο κυκλο μεχρι καταληξη του.
Ερχομαι να συμπληρωσω πως η ιδεα της αεναης παλης του καλου και του κακου εχει αναζωπυρωθει στην τεχνη τα τελευταια χρονια.
Δεν αποκλειω το φαινομενο να οφειλεται στις εντονες μεταβασεις που διανυουμε στην πραγματικοτητα μας, καθως και στην προσβαση που εχουμε πια στην πληροφορια,
με αμεσο αντικτυπο και στην αλλαγη φορμας στη λογοτεχνια και στο τι θα θεωρουμε κλασικη λογοτεχνια στις επομενες δεκαετιες, με εντονη εμφαση στο sci-fi και την αποδραση απο αυτα που αντιλαμβανονται οι αισθησεις.
Σε τηλεοπτικο επιπεδο εκτιμω ομως πως μονον η συγκεκριμενη σειρα εχει καταφερει να θιξει την αντιπαλοτητα αναμεσα στο καλο και στο κακο τοσο συνθετα και απολαυστικα.
Π.χ. Βλεπουμε ψιγματα στον House, μεσα απο τον εσωτερικο του αγωνα και τον τροπο που προσπαθει να βρει τη δικη του σταθερα,
βλεπουμε προχειρα αποσπασματα στο prison break με το ιερατειο που κρατα την αποκλειστικοτητα της γνωσης,
βλεπουμε στο heroes μεσα απο τη συγχρονη αμερικανικη μυθολογια του υπερ-ηρωα τα αντιπαλα δεη να προσπαθουν να βαλουν ταξη στην αταξια,
βλεπουμε ακομη και μεσα απο αρκετα κατωτερες καλλιτεχνικως σειρες τυπου supernatural και ghost wisperer στη σφαιρα του μεταφυσικου την προσπαθεια αποδοση δικαιοσυνης για τη διατηρηση μιας κοσμικης ισορροπιας κ.ο.κ.
Hell, ακομη και τα βαμπιρια και οι λυκανθρωποι εχουν αποκτησει νεους κανονες συμπεριφορας και νεα ενδιαφεροντα. Σχεδον τους αγαπαμε, και αποκτησαμε χωρις να το καταλαβουμε μια θεαση τρυφερη για τα πλασματα που πολεμανε για το καλο τους/μας.
Η μονη κατ'εμε σειρα που πλησιασε τα επικα επιπεδα του Lost στη συγκεκριμενη θεματολογια και δυστυχως κοπηκε λογω ακριβης παραγωγης και χαμηλων ratings ηταν το Carnivale. Με σκοπια πιο κοντινη στη θεολογια, σε σημεια σχεδον αφηγηματικη θεογονια, αλλα επισης καλοστημενη και θαρρω πιο εντυπωσιακη σκηνοθετικα και αισθητικα.
Και σε αυτο ακριβως το σημειο, θα ερθω να συμφωνησω πως αν θελουμε να δουμε το Lost ολοκληρωμενο στην ποιοτητα που το εχουμε συνηθισει, θα πρεπει να ανεχθουμε ενδιαμεσες σποντες ρομαντζου προκειμενου να εξακολουθησει να χαιρει του οικονομικου pantronage που απαιτει η παραγωγη του.
Ευχομαι να μην φοβηθουν να δωσουν την πικρη γευση της γνωσης που ολοι κατα βαθος τρεμουμε. Ειναι σκληρο και τραγικα ανατρεπτικο να σου πουν εισαι ενα μικρο variable που ο,τι και να κανει δεν απασχολει το συστημα η προσωπικη του ευτυχια παρα μονον η διατηρηση της ενεργειας. Και πολυ φοβαμαι πως δεν θα το τολμησουν τοσο απροκαλυπτα.
Κλαψ- κλαψ βεβαια για μενα και την κυνικιλα μου και ολες τις μεταβλητες σαν και του λογου μου, αλλα στ'αρχιδια του συστηματος που χρειαζεται σπονσορες για να συνεχισει.
Σου λεει χεστηκαμε αν καταφερεις να παρεις την Kate, φυσικα και μπορεις να επιλεξεις τη μοιρα σου, αλλα αν δεν συμπεσει με το πως ο κοσμοτας θα συνεχισει να εξελισσεται, στ'αρχιδια μας και εμας αν τελικως θα γαμησεις.
Εικαστικη παρεμβαση:
Αυτα τα ομορφα συζητουσαμε με την κολλητη μου που εχασε περυσι την αδερφη της.
Οι γονεις οταν χανουν τα παιδια τους, χανουν τη σταθερα τους.
Υπαρχουν γονιδες που δεν καταφερνουν να τη βρουν ποτε και σιγα-σιγα σβηνονε.
Υπαρχουν και αλλοι που βρισκουν λογους να συνεχισουν.
Ολοι ομως γκρεμιζονε τον Jagob, τον πατερουλη,την κρυφη ελπιδα, το help στο παιχνιδι, και απελευθερωνονται με την εννοια της αρχαιας ελληνικης τραγωδιας.
Ειναι ισως οι μονοι που γινανε μαυρος καπνος και φαγανε μπαμπεσικα την ιδεα του εκλεκτου προστατευομενου.
Το να χασεις το παιδι σου ειναι ενα ανωμαλο πεδιο, καμπυλωνεται ο χωροχρονος σου.
Οποτε η που χανεσαι κι εσυ, η που αποδεχεσαι την τυχαιοτητα σου και επαναπροσδιοριζεσαι. Ο,τι κι αν κανεις, δεν σημαινει τιποτα για το συνολο. Πχ ξερατε η δεν ξερατε οτι χαθηκε μια φιλη μου, στ'αρχιδια σας. Συνεχιζομαστε ανεξαρτητα απο αυτη. Κι εγω συνεχιζομαι εχοντας απλως μια αλλη θεαση, ενα αλλο συστημα αναφορας.
Σκεψου τωρα, αυτη τη γνωση, καθως και μυριαδες αλλες, να τις εναποθεταμε στους πληγεντες σε αυτη τη ζωη.
Να πεις στον Ινδο, ποια αγελαδα προσκυνας, φαε κει περα ψαχνο, θα ετρωγε μετα και τον διπλανο του, και σενα μαζι.
Κι εκει ερχονται σε καθε φαση της ανθρωπινης ιστοριας τα ιερατεια και η πολιτικη.
Με θρησκευτικη ευλαβεια, να σου μαθουν το καρμα. Να σου μαθουν την ελπιδα. Την παρηγορια.
Ε, δεν το κοβω το Lost να δωσει τελικη διασταση χωρις παρηγορια. Και σιγουρα δεν εχω το abilty Μανας-Πετρελη να γινω Κασσανδρα. Απλως υποθετω.
Death MD
16-05-2009, 22:45
δηλαδη ο λοκ ουσιαστικα ειναι νεκρος
BURNIN AMBITION
17-05-2009, 02:56
me epivevaiwnei kai o malakas o sprtcaster
psaxte kai ta post mou. sas eipa oti h bomba tha einai i dikleida asfaleias sthn katapaxth? sas to pa. fate poutsa
sas to pa gia thn terminator fash?
to leei kai o idios. i elpida menei parolo pou ta vasika den allazoun
opws ston terminator. oute o john connor mporei na pethanei oute o skynet na mh gennhthei
porwsi metal
18 kai shmera
enitharmon
17-05-2009, 04:54
οταν ξεκινησει η 6η σηζον θα προσπαθησω να μην ξαναμπω στο θρεντ. οχι γιατι δε μ'αρεσετε, αλλα γιατι με ολη αυτη την υπεραναλυση χανω το "γουαου" εφφε.
τριβια: εκτος απο τον Λοκ, στο σταρ τρεκ εχει παιξει και η Ελοιζ, σε ενα επεισοδιο παιζει τη μανα του Data
Βαλτε ταγκ "μανα ντειτα".
Μπερνιν, ολο μαλακιες λες για Τερμινειτορ ε, ξεκολλα. Δεν αλλαξαν ΤΙΠΟΤΑ τελικα. Τελος.
τριβια: εκτος απο τον Λοκ, στο σταρ τρεκ εχει παιξει και η Ελοιζ, σε ενα επεισοδιο παιζει τη μανα του Data
Ωραία, όταν θα ξαναμιλήσω με φίλο που θεωρεί καλύτερη σειρά του σύμπαντος το Σταρ Τρεκ, θα του πω ότι λέει μαλακίες και ότι είναι το Λοστ. Και ότι ο Γουίτμορ γαμάει τη μάνα του Ντέιτα.
BURNIN AMBITION
17-05-2009, 14:04
Βαλτε ταγκ "μανα ντειτα".
Μπερνιν, ολο μαλακιες λες για Τερμινειτορ ε, ξεκολλα. Δεν αλλαξαν ΤΙΠΟΤΑ τελικα. Τελος.
e egv ti lew?
giati sto terminator allazoun? i prospatheia metraei
pw eisai kamenos
to mualo sou sto tsantaki tou carheart to xes?
Μπερνι, δεν αλλαζει ΤΙΠΟΤΑ λεμε, ουτε τα σημαντικα, ουτε τα ασημαντα. Οτι εκαναν Τζακ κτλ στο 1977 ειχε ηδη γινει στο παρελθον, και μαλιστα οπως αφηνει αιχμες ο Μαιλς, στην προσπαθεια τους να αποτρεψουν το οτιδηποτε ειχε γινει και να μην πεσουν ποτε στο νησι, αποκτουν σημαντικο ρολο ακριβως στο να προκαλεσουν αυτα που εγιναν ηδη. Δηλαδη καμια σχεση με το time travel του Terminator σε ολα τα επιπεδα. Οπως εχει πει κι ο Ingolemo εχουμε time travel τυπου 12 monkeys, το οποιο ειναι πιθανοτατ και το time travel με τα λιγοτερα παραδοξα.
carheart
17-05-2009, 17:03
Η μονη κατ'εμε σειρα που πλησιασε τα επικα επιπεδα του Lost στη συγκεκριμενη θεματολογια και δυστυχως κοπηκε λογω ακριβης παραγωγης και χαμηλων ratings ηταν το Carnivale. Με σκοπια πιο κοντινη στη θεολογια, σε σημεια σχεδον αφηγηματικη θεογονια, αλλα επισης καλοστημενη και θαρρω πιο εντυπωσιακη σκηνοθετικα και αισθητικα.
μην με κάνεις να σε συμπαθήσω στα γεράματα, πλιζ, πολύ πλιζ.
παραδέξου πως προτιμάς το Σούπερμαν : Χρόνια της Νιότης.
Nodoordonotthereisnotry
17-05-2009, 17:12
Henry Scudder λέμε!! :D :headbang:
μην με κάνεις να σε συμπαθήσω στα γεράματα, πλιζ, πολύ πλιζ.
παραδέξου πως προτιμάς το Σούπερμαν : Χρόνια της Νιότης.
H μονη μου επαφη με τα Χρονια της Νιοτης ηταν στις δικες μου νεανικες αιγλες, τοτε που σημειολογουσα για το excrement και τις προεκτασεις του στην τεχνη και στην αρχιτεκτονικη, και σκαρωνα Polemics σε αγγλικα ελληνιστι ως νεος Αδωνις για να την πω στην αγγλικη καταπιεση που βιωσα για καμια 8ετια.
Μετα εγινα Αισχυλος, εφαγα το χελωνακι μου στην κρανα, ξεπερασα την μετεφηβεια μου και μαζι το κομπλεξ να απολαυσω απενοχοποιημενα ενα Hello!magazine με τον καφε μου εξω και οχι στα στενα συνορα της λεκανης του σπιτιου μου.
Απο την δυσκοιλιοτητα δεν εχω γλυτωσει ακομη, αλλα απο τυπους που ανακαλυψαν την τεχνη με το Lost, ε, καπως το αποφυγαμε το ατυχημα.
Ελα, γαμωτο μου, δεν πεθανα ακομη, μη με αγαπας.
δε με αφηνει να κανω ταγκ "ανακαλυψα τη τεχνη με το λοστ" γμτ... :sad:
lost=discovering art. Ελα, ολο παραπονο εισαι.
stam and the witches
18-05-2009, 05:13
Ρε μαλάκες, μην μου το κάνετε αυτό με τα tags. Έχει πονέσει η καρδούλα μου από το γέλιο.
jacob o slavomakedwn HAHAHAHAHAHAHAH
LOST > Dexter
σε ποιότητα.
c/d
βασικά είδα τα 4 τελευταία μαζεμένα...
δεν θα κάνω σχόλια για το τι είδαμε και τι γραψατε.
το μονο σημαντικό για άλλη μια σεζόν είναι οτι οι απαντήσεις που πήραμε δεν είναι ούτε καν οι μισές από τις ερωτήσεις που είχαμε και αυτές που δημιουργηθηκαν.
υγ: ben πιόνι , λοκ πιόνι , ριτσαρντ πιόνι , ελοιζ πιόνι , γενικά όλοι πιόνια εγω αυτό κατάλαβα,ο μόνος που φάνηκε να μην έχει καμμία σχέση σε αυτον τον "πόλεμο" είναι ο πιλότος λυπιριδάκης!
_UnHoLy^MaRtYr_
20-05-2009, 14:30
Ο οποίος είναι μάλλον "κάντιντειτ".
karharias
20-05-2009, 15:34
Σκέφτηκα ανατροπή..
Από την πρώτη/δεύτερη σεζόν ακούμε για κάποιον που κάνει κουμάντο στο νησί. Μετά μας λένε ότι τον λένε Jacob και μετά νομίζουμε ότι τον είδαμε αλλά ποιος ξέρει τι είδαμε εκεί.. Πιθανών τον ΑΝΤΙ-Jacob.
Τελευταίο επεισόδιο season 5 κ μας δείχνουν επιτέλους τον Jacob, θυμίζει όσιο κτλ.. Saint Jacob.. Επειδή όμως στο Lost μας έχουν συνηθίσει να μας δείχνουν κ τις δύο πλευρές κ τους λόγους για τους οποίους η κάθε πλευρά είναι "κακή" ή "καλή" το ίδιο θα συμβεί κ με τον τύπο αυτόν. Σίγουρα θα μας δείξει τους λόγους που έχει να μη θέλει κανέναν πάνω στο νησί οι οποίοι στο τέλος μπορεί να αποδειχτούν ποιο σοβαροί από τους λόγους τους οποίους ο Jacob ήθελε να φέρει κόσμο στο νησί. Οπότε στο τέλος ο μαλάκας της υπόθεσης θα είναι ο Jacob.
Σε προηγούμενο post με συνεπείρε ο ειρμός κ είπα ότι ο Locke και ο Ben είναι απλά πιόνια ανευ ουσίας. Ίσως κ να είναι έτσι ίσως και όχι.. αυτό γιατί αν ήταν ανευ ουσίας ο θάνατος τους ή η πράξεις τους θα ήταν κ αυτές άνευ ουσίας. Αλλά ο θάνατος του Locke βοήθησε τον τύπο που δε θέλει κατοίκους στο νησί να πλησιάσει τον Jacob.. και φυσικά ο Ben να τον σκοτώσει (μπορεί να συμβεί αυτό απλά με μια (δυο, τρεις) μαχαιριές κ μια λίγο σπρώξημο στη φωτιά?).
Ο Jacob είπε ότι ό,τι συμβεί πριν από αυτό είναι απλά πρόοδος. Μιλάμε για γαμώ της ατάκες, οπότε οι Losties αλλάζουν το παρελθούν αλλάζοντας το μέλλον.
Και μια τέλειωσε η σεζον κ το θέμα θα το φάει η μαρμάγκα μέχρι του χρόνου ας πούμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα.
Που είναι ο Μπέρνι τώρα που χρειάζεται.. γιατί δε ποστάρει non-stop?
BURNIN AMBITION
20-05-2009, 16:38
giati ola luthikan sto lost
ousiastika
mas exoun gamhsei me anatrpes alla nomizw ola exoun luthei
tha xanadw olh th seira ap othn arxh logika opote tote tha pw
geologiko_karoto
24-05-2009, 14:57
Είναι προφανές ότι το πιο σημαντικό σημείο είναι ο διάλογος που είχαν στην αρχή του επεισοδίου.
- Πως βρήκαν το νησί;
- Ρώτα τους όταν έρθουν εδώ.
- Δεν χρειάζεται να τους ρωτήσω. Εσύ τους έφερες εδώ. Προσπαθείς να αποδείξεις ότι έκανα λάθος έτσι;
- Μα κάνεις λάθος
- Έτσι λες; Έρχονται… τσακώνονται… καταστρέφουν και διαφθείρονται. (διαβάλλονται-Διάβολος). Πάντα με τον ίδιο τρόπο τελειώνει.
- Μόνο μια φορά τελειώνει. Ό,τι συμβεί πριν από αυτό είναι απλά πρόοδος.
- Μπορείς να αντιληφθείς το πόσο πολύ θέλω να σε σκοτώσω;
- Ναι.
Ο ένας φοράει άσπρα ο άλλος μαύρα. το Καλό και το κακό. Η διαφωνία ανάμεσα στον Θεό και τον Εωσφόρο ήταν εαν είναι άξιοι οι άνθρωποι. Εαν ήταν άξιοι οι άνθρωποι για τα δώρα που τους έδωσε ο Θεός. Ο εωσφόρος ή ο διάβολος (που στην Χριστιανική και όχι μόνο θρησκεία αλλάζει μορφές και διαβάλλει τους ανθρώπους) πιστεύει ότι οι άνθρωποι δεν είναι άξιοι και προσπαθεί να αποδείξει στον θεό ότι κάνει λάθος. Δεν έχει εξουσία να τον σκοτώσει και ούτε μπορεί, αλλά βάζει τον Μπεν να το κάνει (όχι ότι μπορεί να τον σκοτώσει, αλλά του αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι δεν είναι άξιοι). Χρησιμοποιώντας άλλη μορφή, διαβάλλει τον Μπεν λέγοντας του ότι παρόλο που ήταν πιστός στο "νησί" κάνει ότι του ζητηθεί αλλά χάνει τα πάντα. Και όλα αυτά υπακούοντας στον Τζεικομπ κάποιον που ούτε καν έχει δει, όπως άλλωστε λένε πολλοί για τις θρησκείες ότι είναι πιστοί σε κάτι που δεν έχουν δει ποτέ και παρόλο που έχουν πάθει τα χίλια μύρια συνεχίζουν να πιστεύουν.
Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ποτέ δεν έκαναν ότι τους έλεγε ο Τζέικομπ (Θεός) μια και στην καλύβα (ναός) την χρησιμοποιούσε κάποιος άλλος απο καιρό... όπως χαρακτηριστικά λέγεται και σε κάποιο σημείο.
Όλοι όσοι έφτασαν στο νησί Κειτ, Σογιερ, Τζακ κτλ. έδωσαν μια υπόσχεση που δεν τήρησαν. η Κέιτ ότι δεν θα ξανακλέψει, ο Σόγιερ ότι δεν θα τελειώσει το γράμμα, η Σαν ότι θα είναι πιστή στον άντρα της... κτλ.
Και συνεχίζουν να πέφτουν στα ίδια και στα ίδια λάθη συνέχεια. Αντίθετα ο Μπερνάρντ και η Ρόουζ κατάλαβαν την ουσία του θέματος...
"Ας πεθάνουμε τότε. Εμείς θέλουμε μόνο να ήμαστε μαζί. Αυτό έχει σημασία τελικά"
πόσο πιο κορυφαία μπορεί να γίνει η ιστορία τώρα πια;
δηλαδή, πόσο πιο μακριά μπορεί να το πάνε;
ελπίζω πολύ! σε σημείο που επιτέλους να ξεκολλήσει ο οπαδός της σειράς από τη μίζερη επιστήμη που τα θέλει όλα σύμφωνα με τη λογική.
ο διάλογος του Τζέικομπ και του Εχθρού όντως φέρνει στο μυαλό τους διαλόγους Θεού-Διαβόλου, όπως έγινε στην ιστορία του Ιώβ.
αλλά μπορεί, επειδή τα πράγματα μοιάζουν τόσο καθαρά πια, να μην είναι έτσι! ο Εχθρός έμοιαζε να έχει υποφέρει πολύ στη ζωή του εξαιτίας του Τζέικομπ, ο μορφασμός και το ύφος του ηθοποιού μου φέραν στο μυαλό το πρόσωπο του Μπεν όταν προέκυπτε το θέμα του φόνου της κόρης του. η δική μου γνώμη είναι πως ο Εχθρός προσπαθεί να πάρει εκδίκηση πρώτα από όλα και ότι ο Τζέικομπ προσπαθεί να πετύχει κάτι που είναι σχετικό με το νησί και χρησιμοποιεί τους ανθρώπους σα μεταβλητές. δηλαδή νομίζω ότι δε τον νοιάζει ποιος θα ζήσει στο τέλος, αρκεί να πετύχει αυτό που θέλει.
ίσως τα σώματα των Τζέικομπ και Εχθρού να μην είναι καν τα κανονικά τους, ίσως να είναι πρώην κάτοικοι του νησιού που πεθάνανε και εκείνοι μετά πήραν τη μορφή τους, όπως έγινε με το Λοκ. μπορεί να πρόκειται αποκλειστικά για πνεύματα και να μην έχουνε δικά τους σώματα.
υπάρχει, επίσης, μεγάλη πιθανότητα να αποκαλυφθεί τί είναι αύτό που θέλει να αποδείξει ο Τζέικομπ στον Εχθρό στο πρώτο επισόδειο της έκτης χρονιάς και να ειναι εντελώς άσχετο με το είδος του διαλόγου Θεού-Διαβόλου και να λέμε πάλι "ε γαμώ, δε ξανακάνω θεωρίες, πάλι τα ανατρέψανε όλα" σφγσδφφδ
τέλος, περιμένω μήπως εμφανίσουνε κάποιο χαρακτήρα που θα κάνει το Τζέικομπ να είναι το τσουτσεκάκι, όπως τσουτσεκάκι αποδείχθηκε δυχτυχώς ο κορυφαίος Μπεν όταν εμφανίστηκε ο μέγιστος Λοκ που έγινε κι εκείνος τσουτσεκάκι όταν εμφανίστηκε ο Τζέικομπ Ο_ο
ελπίζω αυτοί που 'έρχονται' να μην είναι απαραίτητα ο Τζακ και οι λοιποί. είναι προφανές ότι στο Λοστ υπάρχουν θεότητες/πνεύματα/ότι-στα-κομμάτια-είναι και δεν είναι απίθανο να δούμε πιο ζόρικα μυθολογικά στοιχεία, όπως πλάσματα των αρχαίων πολιτισμών (θέλω να πω νεφελίμ και τέτοια, αλλά δυχτυχώς αυτή η λέξη στην ελλάδα είναι συνυφασμένη πια με το λιακόπουλο και τους οπαδούς-πόρνες του που ξέρουν τα πάντα!!)
δεν είναι απίθανο να δούμε τα πλάσματα με τα τέσσερα δάχτυλα χάρη στα οποία χτίστηκε το άγαλμα και γενικά, εύχομαι η έκτη χρονιά να ξεφύγει ακόμη περισσότερο για να γουστάρουμε κι εμείς που θέλουμε παλαβά μυθολογικά και μη-ρεαλιστικά πράματα και γράφουμε στα loaderίνια μας την επιστήμη και τους μίζερους οπαδούς της :D
Loader αν δεν εχει το ποστ σου με τεραστια και πολυχρωμα γραμματα τη φραση ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΓΗ ΣΤΑ ΔΥΟ η οποιαδηποτε παραλαγη της, δεν το διαβαζω. Συγκεντρωσου.
http://www.dutchcharts.nl/cdi/metallica-load_a.jpg ΕR
είδες; όταν σκέφτομαι δυχτυχώς δε συμπεριφέρομαι σα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΓΗ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΦΑΔΑΖΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥ TRUE HEAVY FUCKIN METAL MADE OF TRUE HEAVY FUCKIN METAL MADE OF STEEL και τέτοια σδφσδφγφ
Nodoordonotthereisnotry
26-05-2009, 01:15
Ωραία αυτά που λέει ο Loader, αλλά οι Αθηναίοι ας έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά και να μας πουν πότε θα κάνει την εκπομπή ο Καρπετόπουλος για να γουστάρουμε. :wink:
Nodoordonotthereisnotry
26-05-2009, 01:18
Νόμιζα πως ήταν κάτι που έπαιζε κάθε χρόνο κάποια στιγμή μετά το finale. Νόμιζα λάθος;
κοιτα σιγουρα το ειχε κανει μετα το τελος της τριτης σεζον,μετα καπου το χανω και δε θυμαμαι τουμπιχονεστ
Nodoordonotthereisnotry
26-05-2009, 01:21
Το έκανε και καλοκαίρι του 2008, μετά το τέλος της 4ης.
ειναι καλη φαση παντως...μιλαμε για τηλεφωνα μεχρι το ξημερωμα και αναλυσεις επι αναλυσεων σε θεωριες κτλ
Fireknight
26-05-2009, 01:29
gia peite ti pezei me afto , gia radiofono milate ? pio sta8mo ?
MoRmEnGiL
28-05-2009, 22:47
Δε νομίζω να είναι ξενερωτικό το τέλος, με την έννοια δηλαδή να μας τα εξηγήσει με "φτηνό" τρόπο (όπως πχ έκανε το γκαλάκτικα). Οι writers κάτι έχουν σκεφτεί από την αρχή, δεν το φτιάχνουν όσο πάνε.
Mia week meta alla eisai yperbolikos. To galactica den mas e3hghse katarxhn tipota sto telos, ta eixe e3hghsei osa htan na e3hghsei apo prin. To mono pou emene htan h starbuck, kai auto to afhse na pesei etsi.
εγω που λετε το ξαναβλεπω απο την αρχη μαζι με το ΜΩΡΟ και παρατηρω πραγματακια που δεν ειχα προσεξει την πρωτη φορα γτ ηταν ολα χαοτικα και δεν ηξερα τι να ξεχωρισω.
στο 4ο επ της 1 σεζον κιολας λοιπον ο λοκ ερχεται μουρη με μουρη με τον καπνο(εμεις δεν εχουμε δει καπνο ακομα-η καμερα φατσα στο λοκ) και μετα να λεει "I looked into the eye of the island, and what I saw...was beautiful".
γοτ δε φακ ειδε?
τον καλο ή τον κακο?
μετα απο αυτο κιολας παρατηρησα οτι η συμπεριφορα του αλλαζει αισθητα.βαζει τον τσαρλι να κοψει την πρεζα, βαραει τον μπουν και τον μαστουρωνει για να δει την αδερφη του νεκρη, βαζει ιδεες στο σογιερ οτι το αγριογουρουνο που του κατουραει τα πραματα ειναι ο τυπας που σκοτωσε στο σιδνευ και τετοια.
κατι τον εχει αλλαξει I mean....
BURNIN AMBITION
29-05-2009, 01:54
re pixies afou telika ematha oti eisai gomena. poio mwro les? eisai apo tis alles?
lol
ta lew wraia re pousth mou euge mou
Phantom Duck
02-06-2009, 12:52
Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας συνεχίστηκαν οι έρευνες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, για τον εντοπισμό του αεροσκάφους Airbus της εταιρείας Air France, το οποίο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, τη Δευτέρα, στη μέση του Ατλαντικού ενώ πραγματοποιούσε πτήση από το Ρίο ντε Ζανέιρο στο Παρίσι, με 228 επιβαίνοντες. Σε απόσταση 1100 χλμ από τις ακτές της Βραζιλίας επικεντρώνονται οι έρευνες. Σβήνουν οι ελπίδες για την ανεύρεση επιζώντων.
Δύο αεροπλάνα της βραζιλιάνικης πολεμικής αεροπορίας, με ηλεκτρονικά βοηθήματα και ραντάρ επιχειρούσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας να βρουν κάποιο ίχνος του αεροσκάφους σε απόσταση 1100 χιλιομέτρων από τις ακτές της Βραζιλίας.
Η ζώνη των ερευνών βρίσκεται 820 χλμ. από το αρχιπέλαγος του Φερνάντο ντε Νορόνια της Βραζιλίας, μεταξύ των εναέριων χώρων της Βραζιλίας και της Σενεγάλης και συμπίπτει με το τελευταίο, αυτόματο, σήμα που έστειλε το αεροπλάνο, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δεν έχει εντοπιστεί όμως ούτε ίχνος και κανένα από τα τρία ραδιοβοηθήματα δεν έχει εκπέμψει σήμα κάτι που σύμφωνα με το Cnes (Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Μελετών) σημαίνει ότι «η καταστροφή ήταν πολύ γρήγορη».
[...]
Ο διευθυντής επικοινωνιών της Air France, Φρανσουά Μπρους, δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα το αεροσκάφος χτυπήθηκε από κεραυνό. «Είχε εισέλθει σε μια ζώνη όπου επικρατούσε θύελλα, με σφοδρές αναταράξεις, που προκάλεσαν δυσλειτουργίες» πρόσθεσε.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1019534&lngDtrID=245
:dfinger:
karharias
02-06-2009, 13:35
το είπε ο Τζέϊκομπ... "ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!"
enitharmon
02-06-2009, 13:58
loiπον, εβλεπα προχτες παλι το επεισοδιο σταρ τρεκ με τη λουπα και μαλλον ειναι ετσι οπως τα λετε και τα πραματα θα γινουν οπως τα λεει το επεισοδιο. η 6η σεζον θα ξεκινησει με το ματι του τζακ οπως και στην 1η σηζον, μονο που δε θα θυμαται τι εχει γινει, θα ειναι σα να πεφτει πρωτη φορα. και ισως ξαναδουμε και τον κανονικο ζωντανο Λοκ πριν πεθανει, γιατι εχω την υποψια οτι το 2007 που βλεπαμε στην 5η σηζον (τα ατομα εκει δηλαδη) δεν ειναι στην ιδια χρονολουπα με τα ατομα του 1977, ειναι ξεχωριστες λουπες, και τα ατομα του 2007 κανουν κατι διαφορετικο και η λουπα σταματαει.
καποια στιγμη οι χαρακτηρες θα εχουν deja vu σαν καποια πραγματα να τα εχουν ξαναζησει, αλλα δε μπορουν να προσδιορισουν πως και γιατι. το πιθανοτερο ειναι οτι και η πρωτη σηζον λουπα ειναι. το μονο που με προβληματιζει, ειναι η γαλλιδα. θα επρεπε να επηρεαζεται κι αυτη, αλλα αυτη γερναει κανονικα. επισης στο σταρ τρεκ επεισοδιο, οι ψιθυροι που ακουγονταν ήταν οι φωνές των ιδιων απο την προηγουμενη λούπα, οι φωνές πριν την καταστροφή. οπότε και οι ψίθυροι στο δάσος, είναι μάλλον των ίδιων των λοστις, από τον προηγούμενο γύρο. ακόμα ένα στοιχείο για το ότι μάλλον η αυτά που είδαμε στην πρώτη σήζον δεν έχουν συμβεί για πρώτη φορά. αλλά το ερώτημα είναι, γιατί δεν έχουν μεγαλύτερη χρονική διαφορά με τον έξω κόσμο, απο όση τελικά φαίνεται να έχουν όταν ξεφεύγουν και γυρίζουν πίσω.
τριτον, τα άτομα που σκότωνε ο σαιντ στον έξω κόσμο παίζει να είναι όντως του τρίτου γκρουπ, δηλαδή του jakob. με καποιο τρόπο, ο μπεν του έξω κόσμου έχει ήδη σκοτώσει το jakob και στελνει σαιντ να σκοτωσει την υπολοιπη ομάδα, ώστε ιλανα και λοιποι να μη φτασουν ποτε στο νησι.
Lost masterminds Carlton Cuse and Damen Lindelof dop hints about how ABC hit drama will end
Jun 2 2009
Lost masterminds Damon Lindelof and Carlton Cuse have been dropping hints about how the show will end next spring.
Among the mysteries unravelled in the very last episode will be the significance of the four-toed statue, what the Smoke Monster really is and who the skeletons in the cave were.
(We reckon Egyptian fertility goddess Taweret, conscience and Penny & Desmond respectively, for what it's worth!)
Says Cuse: "The end of the show will be a combination of trying to answer mysteries the audience still cares about, such as the statue and the Smoke Monster.
"We'll also be answering the skeletons in the cave question. We will answer the questions we feel are important and central to the plot.
"At the same time we will be trying to tell redemption stories about the characters. These characters do indeed have a destiny.
geologiko_karoto
06-06-2009, 00:49
Την ίδια ώρα, κυβερνήτης της ισπανικής αεροπορικής εταιρείας Air Comet που εκτελούσε την πτήση Λίμα - Μαδρίτη, σχετικά κοντά στη ζώνη της συντριβής της πτήσης Ρίο Ντε Τζανέιρο - Παρίσι, κατέθεσε ότι είδε μία «έντονη λάμψη άσπρου φωτός», όπως γράφει σήμερα η ισπανική εφημερίδα El Mundo.
http://www.theblackrock.org/br2/images/stories/mysteries/discharge.jpg
μιεχ
http://find815greece.blogspot.com/2009/06/abc-house-promo-dominic-monaghan.html
I was dead
ti flompa re i gunaika tou sogier!
ti flompa re i gunaika tou sogier!
Ισχυει. Αν εχουμε ρισετ Αμπρουτζι, τοτε μηδεν ε. :-P
enitharmon
06-06-2009, 02:08
τι ρισετ; τι μηδεν;
Phantom Duck
06-06-2009, 02:32
http://1.bp.blogspot.com/_1YHBo5kBXRQ/SifAjqbBtSI/AAAAAAAAE_g/0fFnwEYqhws/s1600/0,,20954679-EXH,00.jpg
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
δε γινονται αυτα ρε μαλακα,ρε σογιερ,ρε μαναρι μου γιατι;
τι μηδεν μωρε μλκ φιξερ,λουπα ειναι και πλεον θα γινει σωστα =π
http://1.bp.blogspot.com/_1YHBo5kBXRQ/SifAjqbBtSI/AAAAAAAAE_g/0fFnwEYqhws/s1600/0,,20954679-EXH,00.jpg
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Πιο μπαζο σχιστοματω δεν εβρισκε? Απογοητευσις.
δε γινονται αυτα ρε μαλακα,ρε σογιερ,ρε μαναρι μου γιατι;
τι μηδεν μωρε μλκ φιξερ,λουπα ειναι και πλεον θα γινει σωστα =π
Εμαθα επισης οτι η Claire θα ειναι regular στην εκτη σεζον, ευτυχως. Αν παιζει Charlie και δεν εχει πεθανει, ε λολ ε. Θα τα δουμε ολα, ξερω γω. Ε το μαλακα το Σογιερ, χαχα νταξ μωρε μπορει να εφαρμοζει τελεια, ξερω γω τι να πω. Τζακ παντρεμενος εδω και 18 χρονια ε, επισης ειναι 43 ο τυπος. Ουτε αυτος εχει μοντελο για γυναικα. http://www2.pictures.gi.zimbio.com/Columbia+Pictures+Premiere+Vantage+Point+Arrivals+LP19hTkRRZql.jpg
karharias
06-06-2009, 12:08
μαλακες οι τύποι, πρόλαβαν κ παντρέυτηκαν πριν γίνουν διάσημοι. αντε τωρα να χωριζεις κ να βρησκεις το μοντέλο της επιλογής σου
jack the ripper
06-06-2009, 13:30
ακομα και φτιαγμενη σαυρα ειναι:
http://girlstalkinsmack.com/wp-content/uploads/2008/12/joshholloway.jpg
enitharmon
06-06-2009, 16:09
γιατι οταν εισαι διασημος και ωραιος πρεπει να πηδας μονο ωραίες και επίσης διασημες γιατι μπορεις και πρεπει
εεεε αν ειναι εεεεεεεεεεετσι...
ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ
ντροπή
SPOILERZ0RZ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΛΟΛΖ:
ένας από τους συγγραφείς της σειράς είπε ότι ο σκύλος, ο Βίνσεντ, θα τη βγάλει καθαρή και θα είναι ζωντανός όταν τελειώσει το Lost :D
γιατι οταν εισαι διασημος και ωραιος πρεπει να πηδας μονο ωραίες και επίσης διασημες γιατι μπορεις και πρεπει
Δε χρειαζεται να εισαι ωραιος καν.
MoRmEnGiL
09-06-2009, 03:20
Ti sas kanei na nomizete oti den phdane montela kai groupies ABERTA?
karharias
09-06-2009, 09:30
SPOILERZ0RZ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΛΟΛΖ:
ένας από τους συγγραφείς της σειράς είπε ότι ο σκύλος, ο Βίνσεντ, θα τη βγάλει καθαρή και θα είναι ζωντανός όταν τελειώσει το Lost :D
είναι το μόνο που δε με απασχολεί, αυτό το κοπρόσκυλο είναι παντού..
Amnesiac.
13-06-2009, 12:33
Ύστερα από 3 μήνες περίπου και αφού τον 5ο κύκλο τον είδα βασανιστικά αργά "για να κρατήσει παραπάνω" είμαι και γω ένας από εσάς!!
Πότε ξεκινάει η 6η σαιζόν;
Ιανουαριο 2010. Θα παω σε καστινγκ μονο αυτο σου λεω. Κατσε διαβασε τωρα 400 σελιδες απο το προηγουμενο τοπικ και ελα να ποσταρεις γιατι το ΕΡ χρειαζεται αποψεις για τα μυστηρια του Λοστ απο εξυπνους ανθρωπους σαν εσενα.
Amnesiac.
13-06-2009, 12:39
Το ξέρω ότι είμαι πανέξυπνος αλλά το τελευταίο επεισόδιο το είδα χθες αργά το βράδυ και δε μου έχει περάσει ακόμα το "γαμώ το σπίτι σας μουνί τα κάνατε όλα πάλι μπέρνι πορώσου λολ" και έχω παραιτηθεί προς το παρόν από το να σκέφτομαι τι σκατά θα γίνει αλλά έχουμε μισό χρόνο να τα συζητάμε πουτάνα όλα.
Amnesiac.
13-06-2009, 12:41
Α, λέω να ξεκινήσω το Heroes. Να το κάνω ή μαλακία θα είναι;
Nodoordonotthereisnotry
13-06-2009, 12:50
Από το LOST δε ξεκινάς το Heroes, αλλά το Battlestar Galactica! :headbang:
Ingolemo
13-06-2009, 15:45
Oxi heroes. 1h season kalh, 2h mish, 3h den vlepetai.
Battlestar Galactica, wraia sci-fi , exei arketa fillers kapou sth mesh, alla mesa 3hs me telos gamaei.
Mia mini series pou mou rthe twra kai gamaei einai to the lost room. 3 episodeia ola kiola, aksizei.
MoRmEnGiL
13-06-2009, 20:23
Α, λέω να ξεκινήσω το Heroes. Να το κάνω ή μαλακία θα είναι;
3ekina tpt sobaro. to heroes oute gia asteio.
Des deadwood 3erw gw.
αν δεν εχεις δει dexter δε το κουβεντιαζουμε καν ε,απλα ξεκινας
και fringe φυσικα
MoRmEnGiL
14-06-2009, 04:25
Και HOUSE MD βεβαίως βεβαίως.
Και όχι fringe, με τίποτα. :P
Kelldorain
14-06-2009, 09:58
Μια χαρά είναι το Fringe, αλλά είμαι με Abruzzi , ξεκίνα Dexter που είναι και σχετικά μικρό.
MoRmEnGiL
14-06-2009, 10:28
Μια χαρά είναι το Fringe, αλλά είμαι με Abruzzi , ξεκίνα Dexter που είναι και σχετικά μικρό.
Ειναι όσο και το deadwood, αλλά κ εγώ προτιμώ Dexter truth be told.
Όσο για το fringe, δεν το αντέχω με τίποτα, σόρι :P
Amnesiac.
14-06-2009, 12:36
Είδα το πρώτο επεισόδιο heroes, μαλακιούλα μου φάνηκε, αλλά οκ, ήταν το πρώτο επεισόδιο. Θα κατεβάσω ντέξτερ. Ευχαριστώ!!
karharias
14-06-2009, 13:42
μαλακίες είναι όλα.. τωρα ειναι καλοκαίρι, δεν είναι για σειρές, βγες να σε δει ο ήλιος. Όταν χειμωνιάσει ξεκίνα το Futurama που είναι η best series ever και υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο του '10.
Όσο σκέφτομαι ότι έμεινε ακόμη μια σεζόν Lost ξενερώνω απίστευτα, θα προτιμούσα να είχε 5-6 σεζόν ακόμη, κάθε χρόνο να μαζεύουμε τα μυαλά μας σε μπολάκια κ να τα τρώμε με γάλα κ ούρα.
atahoualpi
15-06-2009, 19:11
α υπαρχουν κι εδω κολλημενοι με το ΛΟΣΤ. Και γαμω. Μεγαλη φαν σπικιν.
τι φανς...εδω εχουν αναλ-υσει και το τι ρολο επαιξε μια κλανια του Λοκ πριν μεινει παραλυτος στο γεγονος οτι το νησι μετακινητε
atahoualpi
15-06-2009, 19:20
εμ αφου δεν υπαρχει και τιποτα που να γινεται απλα για να γινει. Ολα εχουν καποιο λογο και σκοπο.. αρα καλα κανανε!
θα διαβάσεις πρώτα αυτό --> http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=10677
και μετά το παρόν θρέντ.
μετά θα πείς οτι είχα δίκιο για όλα απο το 2005 :!:
Phantom Duck
15-06-2009, 19:41
455 σελίδες, ΦΜΛ.
εντάσσεται στα πλαίσια της διαβολοβδομάδας
atahoualpi
15-06-2009, 19:47
Νταξει ειπαμε καιγομαι κι εγω με το λοστ αλλα δεν παιζει να διαβασω ενα ολοκληρο θρεντ τωρα.. Μπορω να στο πω και χωρις να τα διαβασω, ειχες σε ολα δικιο!
:thumbsup: τα ταγκς θα σε καθοδηγήσουν
karharias
15-06-2009, 20:08
λοκαστ ειδες γυναικα να μπαινει στο φορουμ κ αξιόθηκες να απαντήσεις? 50 ποστ με υπονοούμενα έχω κάνει.. τι σκατά!
σχετικά με την κλανιά Λοκ λες αυτή με μέντα ή εκείνη με καμμένο λάστιχο?
λοκαστ ειδες γυναικα να μπαινει στο φορουμ κ αξιόθηκες να απαντήσεις? 50 ποστ με υπονοούμενα έχω κάνει.. τι σκατά!
σχετικά με την κλανιά Λοκ λες αυτή με μέντα ή εκείνη με καμμένο λάστιχο?
την ζοφερη μετα απο το κασερι με sprite
geologiko_karoto
16-06-2009, 10:26
είχε χτες ταινιάρα Cold Heart (http://www.imdb.com/title/tt0276868/),στο Σταρ που αλλού
ανοίγω κ βλέπω το Σόγιερ να προσπαθεί να βιάσει μια γκόμενα κ αφού της έχει βάλει ταμπάσκο στη κοιλιά της λέει "you're a red hot litlle pepper,aintya"
επόμενη σκηνή,ο Σόγιερ στη φυλακή και τον επισκέπτεται ο Δόκτορ Λιπίδης
φοβερές ερμηνείες :touched:
χαχα το πετυχα και γω
αγνωριστος ο σογιερ εντωμεταξυ
Nodoordonotthereisnotry
16-06-2009, 15:06
Και γω το πέτυχα ε. Απλώς δεν είδα σκηνή με βιασμούς. Πρωινό νομίζω της πήγε της κοπελιάς.
karharias
16-06-2009, 15:29
εγώ στο STAR γιατί έβλεπα άλλο έργο?
SpiritCrusher
16-06-2009, 16:16
Μήπως κατα τύχη το έργο που είδες εσύ είχε ροζ Σώγιερς να έχουν φτερά αγγέλων και να παίζουν κροκέ στον ουρανό σημαδεύοντας 3 Μπόινγκ που είχαν από 6 φτερά το καθένα;
tdofviROhjQ
πηγαίνετε στο 1:40 και περιμένετε να χώσει την ατάκα του.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ
BURNIN AMBITION
17-06-2009, 02:43
de douleuei gamw thn mpanaia sou re skatogamhmene
oriste vrizw xwris logo
mpravo
MoRmEnGiL
17-06-2009, 03:07
it does
BURNIN AMBITION
17-06-2009, 03:18
nai alla otan postara den....
http://graficos.lainformacion.com/2009/06/whos-who-on-lost/
Γαμαει.-
επρεπε να ειχε και τους θανoντες
Nodoordonotthereisnotry
25-06-2009, 19:46
Πρεφάρατε; (http://eztv.it/index.php?main=tvnews&show_news=3947) Ανοίγει συζήτηση και στο Politics, βέβαια..
geologiko_karoto
27-06-2009, 16:05
Σύμφωνα με μήνυμα του Michael Ausiello από το Entertainment Weekly στο twitter, το ABC του επιβεβαίωσε πως η 6η και τελευταία σεζόν του Lost θα αποτελείται από 18 ώρες, οι οποίες θα περιλαμβάνουν 2ωρη πρεμιέρα και 2ωρο φινάλε.
Nodoordonotthereisnotry,τι λέει;
γιατι το λίνκ είναι νεκρό
Kelldorain
27-06-2009, 16:10
Μιας και πιάσαμε ausiello
Mark Pellegrino's career is on fire. Literally.
Sources confirm to me exclusively that the actor -- who was unmasked as Lost's enigmatic Jacob at the end of last season -- is joining the cast of Supernatural as none other than the Prince of Darkness himself, Lucifer.
Lucifer was released from hell in Supe's season finale last month, although we never caught a glimpse of the little devil's face. All of that will change when Pellegrino (also known for his role as Rita's rather satanic ex on Dexter) debuts in the show's Sept. 10 season premiere.
So, does this mean we've seen the last of Jacob on Lost? An ABC rep couldn't be reached for comment, but here's a potential clue: Pellegrino isn't joining Supernatural as a full-time series regular; his status is listed as recurring. You do the math.
Btw στο σπορφμ η εκπομπή του lost 5 Ιούλη, 10 το βράδυ
dopefiend
27-06-2009, 16:11
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=21710
Nodoordonotthereisnotry
28-06-2009, 01:29
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=21710
Αυτό ακριβώς. Thanks.
Btw στο σπορφμ η εκπομπή του lost 5 Ιούλη, 10 το βράδυ
οπα αυτο τωρα το ειδα,nice
λοιπον οσοι δεν εχετε ξανακουσει καντε τη καλη,ειναι σα να "ακουτε" το thread στο er μετα απο season finale ;p
lol μολις ακουσα σποτακι για παρομοια εκπομπη και στον sentra fm
geologiko_karoto
04-07-2009, 21:25
lol μολις ακουσα σποτακι για παρομοια εκπομπη και στον sentra fm
Παιδιά καλησπέρα. Εκπομπή για το Lost θα γίνει και στον Sentra FM 103,3 την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 21.00 με τον Θέμη Καίσαρη από το Σουτ Τηλεφώνημα. Η εκπομπή θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 ώρες με τηλέφωνα ακροατών, αποτίμηση πέμπτου κύκλου και τι παίζει να δούμε στον έκτο και τελευταίο κύκλο της καλύτερης σειράς ever!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZLAIGrvODxE&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZLAIGrvODxE&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
tha aneboun se ena rapidshare oi ekpompoules aurio e?
Nodoordonotthereisnotry
05-07-2009, 01:08
Το καλό που τους θέλω. ;)
Kelldorain
06-07-2009, 00:01
Τίποτα το ιδιαίτερο δεν είπαν, απλά 1-2 καλές σκέψεις. Το πιο ωραίο που άκουσα , αν και δύσκολο να ισχύει, είναι ότι ο Τζέικομπ είναι το νησί και γι' αυτό την ίδια στιγμή που μαχαιρώθηκε, έγινε η εκρηξη στο νησί και καταστράφηκε κι αυτό (= το παράθυρο που έλεγε). Λογικά αύριο θα 'χουν ανέβει στο νετ κι οι 2
καλα ρε μλκ 2 ωρες μονο;εβαλα 12 και κατι και πηρα ταρχιδια μου...
τη τελευταια φορα που ειχα ακουσει ειχε τελειωσει στις 4 και βαλε
Nodoordonotthereisnotry
06-07-2009, 01:09
Επειδή έλειπα (έβλεπα Johny Depp & Christian Bale στην μεγάλη οθόνη), υπάρχει περίπτωση να ανέβουν οι εκπομπές κάπου;
edit: είδα μόλις το " Λογικά αύριο θα 'χουν ανέβει στο νετ κι οι 2 " που είπες Kelldorain. Φοβούμενος spoilers απέτρεψα τον ευατό μου από το να διαβάσει το post σου! :P
Kelldorain
06-07-2009, 10:48
Εκπομπή του sentra fm (http://rapidshare.com/files/252509058/lostsentrafm.mp3)
Εκπομπή του sport fm (http://rapidshare.com/files/252509061/lostsportfm.mp3)
Κι οι 2 (http://rapidshare.com/files/252509063/lostsportfmsentrafm.rar)
Nodoordonotthereisnotry
06-07-2009, 11:54
Από το δικό μου laptop, αλλά από την εταιρία, σ'ευχαριστώ! :-)
nice
δικα σου upload btw;
Kelldorain
06-07-2009, 13:49
Εγώ τα ανέβασα ναι αλλά από bwgt είναι, απλά υπέθεσα ότι δεν θα χουν όλοι accounts εκεί
βασικα ρωταω να δω ποιος εκανε το κοπο (περιμενα κανα "fan" site tbh)
Roswell47
06-07-2009, 14:10
Μ'άρεσε λίγο περισσότερο η εκπομπή του SentraFM. Μπράβο για τα απλόουντς.
ναι οντως,ειχαν λιγο περισσοτερο τη καυλα να τη κανουν μιας και ηταν πρωτη φορα
καλη φαση γενικα αλλα εγω ξενερωσα στο οτι περιμενα λιωσιμο μεχρι τα ξημερωματα οπως τη τελευταια φορα που ειχα ακουσει στον σπορεφεμ
λεπτομεριες =p
Roswell47
11-07-2009, 12:35
Είδα στον ύπνο μου πως στο πρώτο επεισόδιο της έκτης σεζόν, ο Τζακ με τον Σόγιερ θα κατέβουν σε κάτι υπόγειες σπηλιές του νησιού όπου ζουν χρυσοί μινόταυροι και ο αρχηγός τους είναι ο Ignishttp://images1.wikia.nocookie.net/wowwiki/images/e/ee/Ignis_the_Furnace_Master.jpg
:S
geologiko_karoto
14-07-2009, 23:43
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nxpN0-_TSLs&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nxpN0-_TSLs&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
and then my girlfriend says you don't touch me anymore
I tell her it's cuz she looks like the female Charles Widmore
------------------------------------------------------------
Veteran producer suing ABC, saying he created Lost over 30 years ago (http://www.tvsquad.com/2009/07/14/veteran-producer-suing-abc-saying-he-created-lost-over-30-years/)
Stormrider
19-07-2009, 01:35
AMOVqZFsdNw
RdBHc44_59A
fan made και με τιποτα το νεο
Nodoordonotthereisnotry
19-07-2009, 12:14
Πες τα ρε Abruzzi. Το μόνο νέο που περιμένουμε, πλέον, είναι το videάκι από την ComiCon. Αν και η 5η season ανέτρεψε το περυσινό, τουλάχιστο μας έδωσαν info πως ο Miles ήταν ο γιος του Chang.
το οποιο ξεκινησε σημερα
αν βρει κανεις κανα stream κτλ(και την ωρα του λοστ βεβαια) ας κανει τη καλη
τπτ...ουτε ενα τιζερ ρε γμτ
LIVE BLOGGING: LOST Panel Begins Here in 15 Minutes
NOTE: To stay up to speed updates will come any moment, so please keep refreshing.
10:40 Scheduled to Appear Damon Lindelof (DL), Carlton Cuse (CC), Michael Emerson (ME), Jorge Garcia (JG)
Rumored: Josh Holloway (JH) and Nestor Carbonell (NC)
Other Cast Members at Comic Con (Elizabeth Mitchell, Dominic Monaghan, and Ian Sommerhalder
10:50: Damon and Carlton Name Cards NOW Placed
10:55 Name cards in center of panel with 3 mics on each side!
11:00 Crowd begins clapping in anticipation
NOTE: Not all questions will be written down due to speed of answers.
Lost Dharma Init Video Shown - Something about an 80s TV Show by Dharma Init (Looks for abc.com/lostmysteries)
11:15 Darlton show clip of fan made videos and content!!
Jack Sawyer Brokeback Mountain video shown!!
Darlton talking about not making up the show and want to prove it now! Contract on paper, Carlton pulls it from his ankle.
Final pages of LOST are taken out
Lockbox show on counter.
11:17 Lockbox show on counter, last two pages placed in lockbox.
Night of of Finale they will open box on Jimmy Kimmel.
One fan will win lucky prize if they say the "Secret Word"
11:19 Q&A Begin
1) Parallel with S1 and S6 - DL confirms many characters from season one!
2) Fan says everytime on plane he wishes the plane would crash. LOST Inspired art shown by fan. Polar bear with Darlton made from velvet!!
DamonCarltonandPolarBear.com
11:24 3) Faraday will he have children?
CC says he is dead and if you like zombie weddings then maybe you see or if Jack's plan worked then maybe?
Faraday confirmed for S6!!
4) S6 is planned different. Time travel season is done, flash forward season done.
5) LOST Title Theme Song by fan: Winners from San Diego and they will be playing it with some video.
11:30 Three LOST related commercials. Mr Clucks, with Jorge, America's Most Wanted with Kate
6) Jorge Garcia is in fan line to ask a question!! He questions Jack's reset plan and says it is not fair. He then says last time you asked me to trust you, that Nikki and Paulo were awesome
Darlton confirms will answer all major questions.
Michael Emerson appears and asts as Ben to torture Jorge!! AND Says DUDE!!
Now ripping him and Jorge pretends to get mad and want to fight
11:35 OMG they are going back and forth this is awesome....!! Making fun of each other but ME is totally playing Ben. About to show ME's audition tape as Hurley!!
7) Question regarding Richard Flashback!!
CC confirms his backstory and we will see quite a bit of him. DL: FB will be see and is fairly involved
8) Confirm Elizabeth Mitchell will be a part of Season 6!!
9) Bob Stencil appears and pretends to have nose bleed and says he needs his Constant and brings out Dharma beer.
10) MIB name is questioned.
Emerson answers when asked if Esau and says he likes the way the fan is thinking.
11) Question about Nestor!!
He is shown on screen backstage getting eyeliner!!!
Here comes Nestor!!
12) Stuart (Hurley Look Alike) appears
12) Stuart (Hurley Look Alike) appears
DL Confirms they will try to answer food drops
11:45 13) 2nd Hurley looks alike appears.
Dharma Init will be minimized in S6. DI will be on DVD with new secrets.
Secret Word Revealed as Claire!!
Statue of Claire's pigeon brought out with ACTUAL Note form show given
Jacob has NOT appeared as another character on the show.
14) ABC, Writers and crew being thanked. Will any other cast members appear!?
Here we gooooooooo
Sawyer clip being shown!
Sonavbitch! Josh appears! Josh tazers Damon because he has the key and calls Carlton Lurch and calls Damon JJ Abrams and pretends to not know who he is.
Calls Damon Carlton's girlfriend Linda.
Box being opened!!
Michael Emerson makes fun of Josh that he can't read! Michael reading
Apex of tent falls down.....
He is reading a clip of Heroes and says WTF is this!!?!?!??
Box being opened!!
Michael Emerson makes fun of Josh that he can't read! Michael reading
Apex of tent falls down.....
He is reading a clip of Heroes and says WTF is this!!?!?!??
Darlton thank crowd and clip shown of LOST Memories 0f All death scene clips:
Gary Troup, Greg Grunberg (Pilot), Arzt. Frogurt. Roger, Mr Friendly, Ethan, Ana Lucia, Libby, Niki andPaulo, Karl, Danielle, Alex, Shannon, Boone, Charlotte, EKO!!, Michael, Faraday!!, Charlie CLIPS!!
DOMINIC APPEARS!!!!!!
Crowd goes crazy all hug!!
END OF PANEL
Thanks for reading...video and pics to follow from ALL sources across Comic Con...!
Thanks Damon and Carlton!
Nodoordonotthereisnotry
26-07-2009, 14:15
Μισές δουλειές ρε. :twisted:
ruNjVeEBA_I
UMN89M9NmK4
CQCn-xbBlb8
y-srKdiqz88
Bonus: http://link.brightcove.com/services/player/bcpid6555681001?bctid=30721316001
το δικο μου ηταν live ρε,δεν ειχε βιντεο τοτε =p
παντως τα σποτακια oceanic και fastfoοd μονο τυχαια δεν ηταν τελικα
στο μεν της οσεανικ ελεγε πως η εταιρια γιορταζει το σερι ασφαλειας με καμμια συντριβη και στο σποτακι του φαστ φουντ ο χαρλι μιλαει για το πως του πανε ολα καλα και τυχερα απο τοτε που κερδισε το λαχειο...ρε λες;
Nodoordonotthereisnotry
27-07-2009, 00:53
Πιστεύω να προσέξατε πως το μοναδικό metal t-shirt που δείξαν ήταν των βάρδων ε? Και σήμερα θα τους χάσω! :-(
Kelldorain
28-07-2009, 18:46
ABC has announced the "air" dates for a monthly, five-part Web series investigating Lost's Dharma Initiative mythology. The first installment of "Mysteries of the Universe: The Dharma Initiative" --which purports to be a short-lived ABC series from the eighties, similar to the Leonard Nimoy-hosted program "In Search Of..."-- posted this past weekend as part of Lost's Comic-Con activity. The next four segments will post as follows: Aug. 4, Sept. 8, Oct. 15, and Nov. 16. ABC also announced that Kia will sponsor the videos, which posit that Dharma is a secret society whose members live among us, pursuing an agenda to improve --or maybe destroy-- civilization.
http://news-briefs.ew.com/2009/07/lost-announces-dates-for-online-series-devoted-to-the-dharma-initiative.html
http://abc.go.com/primetime/lost/index?pn=lostmysteries&v2
Roswell47
28-07-2009, 20:36
!!!
το ειχα δει το πρωτο πριν κατι μερες αλλα μου φανηκε μαλακιουλα...ελπιζω να δειξουν κατι στα επομενα
αυτο και καλα γινεται γιατι ειπαν πως στην Σ6 δε θα ασχοληθουν καθολου με τη νταρμα
αν δειτε ποιοι εχουν υπογραψει εστω και για μια εμφανιση στην σ6,θα καταλαβετε τι εχουμε να παθουμε στη πρεμιερα
zihuatanejo
07-08-2009, 16:05
λινκ;
zihuatanejo
07-08-2009, 16:19
Βοήθα.
Μη βάλεις http://darkufo.blogspot.com/ :Ρ
Magellan
07-08-2009, 16:28
Hi all, I've been sent through some very nice information from a casting agency rep, which whilst I cannot confirm 100% I believe to be pretty accurate from what else I've heard from other sources. However until we get some proper confirmation I'll be leaving this in the rumours section.
Here is the gist of the information which I'm summarizing from their email.
- Lost Producers are attempting to obtain contracts with the bulk of old cast members for season 6 and checking their filming availability.
- This includes Cynthia Watros,Adewale Akinnuoye-Agbaje, Clancy Brown, Daniel Roebuck, Mira Furlan, Andrew Divoff, M.C. Gainey, Brett Cullen, and Bill Mapother. None of these have been officially confirmed/signed up
- Also included are a number of ex-major characters, Maggie Grace, Ian Sommerhalder, Dom, Elizabeth Mitchell, Michell Rodriquez, Harold and Rebecca for multiple episodes.
Fireknight
07-08-2009, 16:47
Adewale Akinnuoye-Agbaje :touched:
ενα πραγμα μονο
μεχρι και ο πιλοτος του 815
Kelldorain
07-08-2009, 17:00
:touched:
Magellan
07-08-2009, 17:23
και επισης απειρα :pink::pink::pink::pink::pink: για
Maggie Grace
Λετε ολοι βλακειες, καλοι ολοι οι αλλοι, και η Λιμπυ κι ο Εκο κτλ, αλλα κανεις δεν φτανει τον Wishmaster σε τελειοτητα.
Κέβιν Σόρμπο
07-08-2009, 20:17
ΤσααααααααααααΡλη
(μπιτ μι)
ian = boone
Q: Are you going to be returning to Lost?
Ian: That's the idea.
Q: Are you going to go back to the plane, before it crashed?
Ian: I don't know any of that stuff, but that's the idea. We're working it out and making it happen.
Q: Do you have any idea what the storyline would be?
Ian: I have no clue. And, I probably won't know until the day I get there. That is the one thing that I am really curious about. Over the years, those guys have gotten so smart to not tell actors anything because we talk to you guys.
http://spoilerslost.blogspot.com/2009/08/ian-somerhalder-interview.html
season 6 premiere title : L.A. X
Mel Gibson
11-08-2009, 22:43
καθε μερα κ πιο κοντα στον ΑΡΤΖ.
Heroes Actor David H. Lawrence (http://www.imdb.com/name/nm0492712/) aka Eric Doyle the Puppetmaster post on his Twitter today that he will be appearing on LOST
Stormrider
01-09-2009, 11:06
Heroes Actor David H. Lawrence (http://www.imdb.com/name/nm0492712/) aka Eric Doyle the Puppetmaster post on his Twitter today that he will be appearing on LOST
πω. θεος
Roswell47
01-09-2009, 12:34
ημίθεος και βάλε
Χθες τέλειωσα και την 5η σεζόν.
Ένα μικρό σχολιάκι γιατί τα περισσότερα τα έχετε αναφέρει στις προηγούμενες σελίδες.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΡΟΟΥΖ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ
Ένα μικρό σχολιάκι γιατί τα περισσότερα τα έχετε αναφέρει στις προηγούμενες σελίδες.
τι σου φταίξαν τούτοι ρε ?
τι σου φταίξαν τούτοι ρε ?
Ε μωρέ, τόσο αντιπαθητικά αδιάφορους χαρακτήρες είχα καιρό να δω.
Εννοείται fast forward όπου εμφανιζόταν η Ρόουζ.
Και γενικά ήταν αυτό το υφάκι του ξερόλα που παιρνε ανα τακτά χρονικά διαστήματα.
(νταξ ο Μπερνάρντ είναι τίμιος, άστονα).
έλα ρε μια χαρά είναι το ζεύγος.. βρήκε κ αυτο που ήθελε
τι να πει κ ο τζακάκος μας που με το που πάτησε πόδι στο νησί έγινε πιο αδιάφορος κ απ'τους σεσιονς της σειράς
και ΞΑΦΝΟΥ βρήκε το ντέστινι
ρε ουρτ
ξαναβλέπω την 5η σεζόν
με δεδομένο το τελευταίο επ. είναι πολύ διαφορετικά τα πράματα πλέον
τίμιος μουσάτος Τζακ αλκόολα, λιώμα από τα χάπια.
Αλλά κατα τ' άλλα ναι αντιπαθίκλα μεγάλη.
Μαζί με Μάικλ (they took my boy), Κλαιρ (they took my baby/son), Ρατζίνσκι στην 5η, and the list goes on.
freak brother
03-09-2009, 15:23
η ροουζ εχει αυτο το υφακι της αγαμητης ξερολας καθηγητριας θρησκευτικων...:puke:
_UnHoLy^MaRtYr_
03-09-2009, 21:40
Μαζί με Μάικλ (they took my boy), Κλαιρ (they took my baby/son), Ρατζίνσκι στην 5η, and the list goes on.
Ραντζίσκι θεός ρε, σχεδίασε το χάρτη κείνο τον αλούμπαρδο και τίνακσε τα μυαλά του στον αέρα στο χατς. Δε θα μας το δείκσουν αυτό; =(
YmojmhuaBpA
http://img27.imageshack.us/img27/4033/c1a406ecbe4449b18978881.th.jpg (http://img27.imageshack.us/img27/4033/c1a406ecbe4449b18978881.jpg)
enitharmon
13-09-2009, 10:51
θυμηστε μου μια, Φεβρουαριο 2010 ξεκιναει;
αρχες 2010 aka παιζει και γεναρη
Diva Plavalaguna
13-09-2009, 13:31
ε αυτο δεν ειναι τηζερ
ε ναι αλλα τουλαχιστον ειναι το πρωτο οφισιαλ
και κατι φιξερς να βλεπουν την αφισα που ειναι ΟΛΟΙ μα ολοι μαζι
Κατι Αμπρουτζηδες να διαβασουν και για ποσα επεισοδια εχουν υπογραψει οσοι εχουν πεθανει...
Απο 2-3 ο καθενας ----> φλασμπακ? ----> εμφανιση ως νεκροι? ----> ζωντανοι?
Θα δειξει. :cool:
καλα,καλα (για την πρεμιερα παντως ειμαι σιγουρος)
και σε καλυτερη ποιοτητα
http://img15.imageshack.us/img15/8733/7434171fad87dbd5cc695e0h.th.jpg (http://img15.imageshack.us/img15/8733/7434171fad87dbd5cc695e0h.jpg)
Θενξ για το ντεσκτοπ :dfinger:
Μιστερ Εκο :touched:
Τι καλά που μπορώ να διαβάσω αυτό το τοπικ άφοβα τώρα πχια :)
πς: πλάτη ο "Τζον"
zihuatanejo
14-09-2009, 13:55
Ποια είναι αυτή ανάμεσα στο Sayid και τη Sun;
Magellan
14-09-2009, 14:24
Η Libby μαλλον
αλλα δε φαινεται καλα
Δε μας λέτε κι εμάς τι βλέπετε?
jack the ripper
14-09-2009, 21:02
μηπως βλεπουμε την εικονα που ποσταρε ο αμπρουτσις?
Αν σε πω ότι την προσπέρασα γιατί τη νόμιζα μέρος του signature? :P
jack the ripper
14-09-2009, 21:28
:facepalm:
Hey mate,
Got a friend who was lucky enough to play an extra for some recent Lost filming. My friend for obvious reasons couldn't say anything direct, but I can pass some onto you and your site. My mate was on an...inflight airplane set!. Buddy has never seen the show before, so tried to get as much as I could based on descriptions (and my guesses).
The plane resembles flight 815 and get this mate, on it were Jack, Kate (in cuffs) and with some guy (the marshall? unconfirmed), Sayid, flight attendant lady (Cindy? I think he means), and CHARLIE!!!! Could have been more but that's all my friend could describe. Everyone was in precrash clothing!. Can't say what happened except it looks like Charlie has accident (overdoses?) in the loo. Reset? Alt-Timeline who knows LOL!
enitharmon
15-09-2009, 23:35
ποσες φορες θα πουμε οτι ειναι time loop? η σεζον θα ειναι μια περιληψη των πρωτων δυο και θα ψαχνομαστε να δουμε τι μπορει να γινει διαφορετικα για να σταματησει η λουπα. παλι θα πεσουν στο νησι, παιζει να δουμε τις ιδιες σκηνες και πανω απο μια φορα
UzVTqja9kiI
και bonus
QapfiBnu_Cc
Άκυρο όμως. Στην 5η σεζόν δεν είπε και τίποτα. Έπρεπε χαλαρά να το πάρει πέρσι δια περιπάτου κιόλα καθώς στην 4η σεζόν ο τύπος έσπειρε.
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6IdAb24SnRk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6IdAb24SnRk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-8pwC5Sea7o&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-8pwC5Sea7o&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
αν και παίζει να είναι απλά φήμη:
I was talking to a security guard at the beach camp (only kitchen standing and echo's church), he was saying that they have been asked to stay on after this season finishes as they will finish with a big cliff hanger and will follow up with a movie
Rattlehead
24-10-2009, 12:24
OXI movieeee!!!!! plizzzzzzzzzzzzzz :/
Roswell47
24-10-2009, 12:34
εμένα δε με χαλάει
έλεος
ας τελειώσει κάποτε
geologiko_karoto
21-11-2009, 00:56
LOST will premiere Tuesday, February 2 at 9PM. (http://twitter.com/CarltonCuse/status/5869566957)
Abruzzi από πού τα βρίσκεις και τα ποστάρεις;
fandango
21-11-2009, 02:43
αν και παίζει να είναι απλά φήμη:
I was talking to a security guard at the beach camp (only kitchen standing and echo's church), he was saying that they have been asked to stay on after this season finishes as they will finish with a big cliff hanger and will follow up with a movie
έλεος αν ισχύει
Abruzzi από πού τα βρίσκεις και τα ποστάρεις;
darkufo blog
Kelldorain
21-11-2009, 14:54
Διπλό επ θα 'ναι η πρεμιέρα
Και νταξ ας κάνουνν ταινία.
Απλά να τη βγάλουν αμέσως
oxi re, gt tha pane k osoi asxetoi exoun dei 2-3 diasparta episodeia kai tha prepei na kanoun se 2 wres tainias epanalipsi oswn exoun proigithei (adunato alla toulaxiston oso prepei wste na stekei i tainia gia kapoion asxeto) kai posos xronos na meinei gia actual apokalupseis, enw me diplo episodeio season finale exoume 2 full episodeia = profit.
Οχι ταινια ρε, σκατα θα ειναι αυτο
Ford Prefect
28-11-2009, 13:06
Εννοείται ναι ταινία, το έχω πει άπειρες φορές ότι για τέτοια σειρά το φινάλε πρέπει να είναι ταινία 3ωρη να το φχαριστηθούμε. Όσοι το βλέπετε για να τελειώνει και να σας φύγει το ψυχαναγκαστικό, τον πούλο! :Ρ
Fireknight
28-11-2009, 14:41
as einai 3oro triplotetraploktaplo episodio , alla an einai kanoniki tainia 8a ginei afto pou eipe i pixies
Roswell47
28-11-2009, 15:48
kana diaolemeno trailer gia th nea season den 8a vgei?me kamia nea skhnh i mean
_UnHoLy^MaRtYr_
28-11-2009, 18:34
Είναι οριστικό. Το ABC ανακοίνωσε ότι η προβολή το έκτου κύκλου του LOST αρχίζει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου του 2010 με το 104ο και 105ο επεισόδιο της σειράς. Όπως είναι γνωστό η έκτη και τελευταία σεζόν θα ολοκληρωθεί σε 18 επεισόδια. Οι φήμες αρχικά ήθελαν την πρεμιέρα να γίνεται στις 27 Ιανουαρίου του 2010, όμως πλέον η επίσημη ανακοίνωση δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες.
Οι αμέτρητοι φανατικοί φίλοι της σειράς περιμένουν με αγωνία την έναρξη του 6ου κύκλου του LOST, που θα ρίξει αυλαία στην σειρά, που άλλαξε τα δεδομένα στην αμερικάνικη τηλεόραση. Τόσο το ABC όμως, όσο και οι συντελεστές της σειράς φροντίζουν να μην αποκαλύψουν τίποτα για την εξέλιξη της πλοκής. Οι σεναριογράφοι μάλιστα του LOST επέμειναν και έπεισαν τελικά το ABC να μην προβάλλει στο trailer για τον 6ο κύκλο, ούτε ένα πλάνο από τα νέα επεισόδια θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο μπορούσε να προδώσει στοιχεία της πλοκής.
Μία ακόμα φήμη που κυκλοφορεί έντονα τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με κάποια blogs, είναι ότι το LOST θα κάνει πρεμιέρα, αλλά θα σταματήσει να μεταδίδεται κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2010, που θα διεξαχθούν στο Βανκούβερ του Καναδά από τις 12 έως τις 28 Φεβρουαρίου. Ωστόσο κάτι τέτοιο ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.
http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=1099
Ingolemo
28-11-2009, 19:15
Pws thn kovete thn 6h season loipon?
Enallaktikh pragmatikothta opou den exei pesei to aeroplano, alla telika olo kai kapws ksanapane nhsi?
Rewind sth prwth season, me jack klp na gnwrizoun?
auta ta videakia kati selides pisw pou deixnan herli na einai eutuxismenos idioktitis tis alusidas fast food kai ti diafimisi tis oceanic oti den exei pesei pote, ti itan?
enitharmon
28-11-2009, 19:44
Enallaktikh pragmatikothta opou den exei pesei to aeroplano, alla telika olo kai kapws ksanapane nhsi?
δε θα γνωριζουν, απλα καποιες φορες θα νιωθουν σα deja vu, ξανα και ξανα. και καποια στιγμη κατι θα αλλαξουν για να σταματησει η λουπα. το να πανε πισω στο νησι προφανως δεν ειναι η λυση να ξεφτγουν απ'τη λουπα
auta ta videakia kati selides pisw pou deixnan herli na einai eutuxismenos idioktitis tis alusidas fast food kai ti diafimisi tis oceanic oti den exei pesei pote, ti itan?
τα κλασσικα που βγαζουν καθε χρονο για το comic con.καμμια σχεση με trailer.
απλα συνηθως δινουν καποιο hint για το μελλον.
το δευτερο βασικα σε fast forward με εμφαση σε κρισημα σημεια που καθορισαν την τροπη,με διαφορετικες αποφασεις να παιρνονται αυτη τη φορα.δεν παιζει παντως να φανε ολη τη σεζον πανω σε αυτο.
Εγω ειμαι απο αυτους τους κολλημενους που πιστευουν (κυριως επειδη ελπιζουν) οτι δε θα την εχουν κανει την απιστευτη σεναριακη μαλακια και το αεροπλανο θα εχει πεσει κανονικοτατα και θα εχουν γινει οσα ξερουμε ως τωρα, απλα θα μεταφερθουν αυτοι που κολλησαν στο 1970κατι μαζι με τους αλλους στο 2007-8 (δε θυμαμαι και τι χρονια εχει φτασει) και θα ειναι ολοι μαζι στο νησι με τον "φιλο" του Τζεικομπ τον κακο δαιμονα και το βασικοτερο, θα εχει μια ανατροπη η υποθεση που δεν μπορει κανεις να την προβλεψει, γιατι αυτο ειναι το Λοστ. Η βαση της ελπιδας μου ειναι που λεει ο αλλος "ερχονται" οταν στο παρελθον γινεται η εκρηξη. Δηλαδη αυτα γινονται "ταυτοχρονα" αν μπορει κανεις να το πει, εννοωντας οτι στο μυαλο της Κειτ, του Σογιερ και του Τζακ και των αλλων 3-4 ειναι 2008, κι ας εχουν ζησει σε αλλη χρονικη περιοδο για 3 χρονια (ο Σογιερ στο νησι του 1970κατι και οι αλλοι δυο το μεγαλυτερο διαστημα εξω και μετα για λιγο στο νησι). Θα δειξει.
με αυτη τη λογικη αν καποιοι "ερχονται" σε αυτη τη φαση,ειναι οι του richard.
Κέβιν Σόρμπο
28-11-2009, 23:58
πω, δε θυμαμαι τιποτα.
Χμας επαναληψεις λεπον
Δεν αποκλειεται, αλλα οχι με αυτη τη λογικη, με αλλη θες να πεις. :P
με τη λογικη οτι δεν θα εχουμε reset λογο του "ερχονται" βασικα.
Οι του Ριτσαρντ δεν ειναι στο 2008 ουτως η αλλως ρε συ?
στην φαση που βλεπουμε jacob και nemesis ειμαστε οταν φτανει το πειρατικο(ΝΑΤΟ!ΝΑΤΟ!) και πιθανον λογο της εκρηξης να μπορεσαν να πιασουν στερια.dunno.
edit:εντελως ακυρο.γραψε λαθος.
BURNIN AMBITION
07-12-2009, 19:01
shmera teleiwnw xana thn prwth sezon.milame gia terastio post sentoni se ligo!!!!etoimasteite
Nodoordonotthereisnotry
07-12-2009, 20:41
Τι ωραία που θα τεντώνει, εδώ μέσα, το post-σεντόνι...
Μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι! :grin:
Kelldorain
09-12-2009, 17:32
C56Lgl6DorM
pou einai re seis ekeinos o gerakos pou sxoliaze meta apo kathe season?
ton eidame meta tin 5i?
Nodoordonotthereisnotry
09-12-2009, 18:08
Ρε συ, Kelldorain, υπάρχει αυτό στην αγγλική!? Πόρωση λέμε! :headbang:
Kelldorain
09-12-2009, 18:29
Δεν ξέρω, μόνο στα ισπανικά το βρίσκω πάντως
carheart
05-01-2010, 12:00
αντίστροφα.
Roswell47
05-01-2010, 15:48
28 mounares
Πως θα γινει να βαλουμε το timer αυτης της σελιδας στο website? Καποιος απο την ελιτ να ζητησει χαρη στον Dragonlord?
http://www.lostreview.com/2009/12/lost-season-6-countdown.cfm
Kelldorain
05-01-2010, 16:34
http://theloveumake.com/wp-content/gallery/the-lost-supper-season-6-01-10/54914343.jpg
http://theloveumake.com/wp-content/gallery/the-lost-supper-season-6-01-10/54913819-d1c7f3411f25e6307074ecdcca4db8bb-4b4277ed-full.jpg
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥC
jack the ripper
05-01-2010, 17:13
thanks gia to neo wallpaper :grin:
Χαχχαχαχα αυτα εννοουνται, το ιδιο του λεγα ΜΣΝ:grin:
Roswell47
05-01-2010, 19:44
haha epishs
ela na peftoun oi thewries gt klair xerli k kinezos exoun allaksei thesi sti 2i foto
Που είναι ο brotha όμως? :(
Kelldorain
06-01-2010, 17:28
Συνέντευξη Cuse-Lindelof (http://www.thrfeed.com/2010/01/lost-final-season-interview-.html)
BURNIN AMBITION
06-01-2010, 21:11
Πως θα γινει να βαλουμε το timer αυτης της σελιδας στο website? Καποιος απο την ελιτ να ζητησει χαρη στον Dragonlord?
http://www.lostreview.com/2009/12/lost-season-6-countdown.cfmna to zhthsw egw dhladh e?
Nodoordonotthereisnotry
06-01-2010, 22:12
Χρωστάς post σεντόνι. :wink:
αχαχαχα χτες που εγινε bump σκεφτομουν οτι ακομη το γραφει
BURNIN AMBITION
08-01-2010, 03:04
απλα σκεφτηκα οτι θελω να ποσταρω πριν ξεκινησει το πρωτο επεισοδιο του δευτερου κυκλου. ξαναβλεπω το λοστ ειμαιστα μισα του τριτου εχω σταμπαρει πραματα που θα σας κανουν τη κςλοτρυπιδα να. θα ποσταρω πρωτη φλεβαρη ρε σεις
αλλα ολα συνοψιζονται στους μεταλλικα
Asxeto alla xehasa na parv fixxxer gia xronia polla ti malakaw eimai)
master of puppets im pulling your strings
carheart
08-01-2010, 04:09
go back to the shadows
BURNIN AMBITION
10-01-2010, 15:57
u wish
24/7 emetoi are coming
lebowski
10-01-2010, 16:38
http://video.hollywoodreporter.com/services/player/bcpid6555681001?bctid=30721316001
????
καταλαβε κανενας????