PDA

View Full Version : LOST (με spoilers) 2 [TV]

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

locust
03-05-2010, 14:45
διάβασα spoilers για 14 και 15. OMG

Abruzzi
03-05-2010, 14:55
ρε μην το κανεις αυτο παλι lol

karharias
03-05-2010, 15:03
χμ.. φταει που δε διαβαζω τα σποϊλερ των αλλων

Impure
05-05-2010, 00:44
Λίγες ώρες έμειναν αν κ με βλεπω για Πεμπτη

Nodoordonotthereisnotry
05-05-2010, 01:28
Ωραίο avatar! Εγώ θα το δω αύριο! Ευτυχώς κάηκα με ένα anime (eden of the east) και το community και πέρασε ο καιρός γρήγορα!

Roswell47
05-05-2010, 06:41
τατσντ.

Abruzzi
05-05-2010, 08:06
ανετα η πιο σου γαμαω τη ψυχολογια σκηνη.απο το i wont leave you του τζιν μεχρι τους λυγμούς του χερλι.

πολυ καλο το επ. αν και πιστευω χρειαζοταν ενα γερο κλιφχανγκερ για να δεσει καλυτερα το γλυκο.πχ οταν ο jack ηταν στο τελος στην ακτη και κοιταγε τον ουρανο,περιμενα κατι του στυλ βγαινει ο βινσεντ απο τη θαλασσα,ή ετσι οπως κοιταει προς τα πανω να φωναζει "που εισαι ρε γαμημενε!"(λολ) και να ξεπροβαλει απο τα δεντρα ο πατερας της σαν με τον πατερα σεπαρντ με χρυσες καρφιτσες νταρμα στο πετο(!) both ξερω γω και γενικα κατι zomg.ετσι οπως πηγε ,απλα σου αφηνει την τατσντ made in korea γευση μονο.οχι οτι ειναι κακο βεβαια.
τεσπα,ειπαμε.προσδεθηκαμε και περιμενουμε.

FIXXXER
05-05-2010, 10:28
τα γαμησε ολα το επεισοδιο
Τζακ καλα σας γαμαει σε ολη την σεζον

Και δωρο για πιξις γιατι μου σπασε τα νευρα στο facebook:

http://www.middletowncityschools.com/schools/mhs/class_projects/Projects/websites/Patrick%20Kazmierski/graphics/DonnieDarko.gif

SpiritCrusher
05-05-2010, 12:54
Άσχετο με το σημερινό:

Okay, it's only by a half hour, but still, in a very unusual move, ABC is allowing the final episode of Lost to go thirty minutes past the usual end of primetime programming, bringing its run time to a full two and a half hours (with commercials).

Abruzzi
05-05-2010, 13:08
αρα 2 ωρες καθαρο release

pasokara
05-05-2010, 13:33
kalo episode
elafru 3urisma kwlwn
paei o sajid re pousth
oi kitrinoi htan anamenomeno oti kapote 8a pe8ainan

Kelldorain
05-05-2010, 13:34
Η σκηνή λίγο πριν το τέλος μπροστά στη θάλασσα από τις πιο δυνατές της σειράς. Τεράστιο επεισόδιο γενικά.

w7dxv3kyo4g

.

Abruzzi
05-05-2010, 15:02
το επομενο παιζει να κλεισει σπιτια

σνικι πικι

http://www.youtube.com/watch?v=Bwh1rvU85Ig

pixies
05-05-2010, 16:38
to simerino eixe kamia poutsa?
peite na proetoimazomaste re kai meis oi apogeumatinoi!

Clockwork Orange
05-05-2010, 16:39
καποιος ειπε οτι δεν εχει κλιφ χαγκερ και οντως δεν εχει
ουτε πολυ homework εχει
αλλα τα εσπασε!!!!!!!

Ghost
05-05-2010, 16:42
για το sneak peek του επομενου

στοίχημα ότι κάποια από τις δύο είναι μάνα man in black -και μπορεί και τζέηκομπ-

Abruzzi
05-05-2010, 17:53
για το sneak peek του επομενουστοίχημα ότι κάποια από τις δύο είναι μάνα man in black -και μπορεί και τζέηκομπ-

ψιλοχοντροστανταρ,αλλα γραψε οτι μιλας για το sneak peek μη το διαβασει κανεις καταλαθος.

Stathis63
05-05-2010, 17:55
Εχει καταντησει κουραστικο μετα απο καθε επεισοδιο του 6ου κυκλου να μπαινουμε εδω μεσα και να γράφουμε ποσο γαμουσε το επεισοδιο. Αλλα...

....πόσο γαμούσε το σημερινό επεισόδιο!!!!!!!!!!

Abruzzi
05-05-2010, 17:59
εχει αρβυλα σημερα;

Stathis63
05-05-2010, 19:05
Δεν ξερω, περιμενω να με ειδοποιησουν. Ελπιζω οχι. Το συγκροτημα μια φορα το ακυρωσα για αποψε.

Stathis63
05-05-2010, 19:37
Ναι, εχει τελικα.

Abruzzi
05-05-2010, 19:45
Ναι, εχει τελικα.

ok.

και

http://img541.imageshack.us/img541/6296/clipboard01n.png

lebowski
05-05-2010, 21:03
Λοιπον εγω αυτο που δε καταλαβαινω , και με το μπαρδον δηλαδης ειναι

αφου ο καπνος ηθελε να σκοτωσει τους λοστις (αλλα δε μπορουσε να το κανει αμεσα) γιατι δεν τους εβαλε κατευθειαν στο αεροπλανο και να τους πει βαλτε μπρος και ερχομαι , να γινει το μπουμ και να τιναχτουνε στον αερα?Επρεπε να τους παει στο υποβρυχιο?Εκτος κι αν εγω δεν καταλαβα κατι καλα.... :-?

Coroner
05-05-2010, 23:05
Φαντάζομαι ότι το έκανε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

MoRmEnGiL
06-05-2010, 00:23
e mallon kati paizei sta xnaria autou pou eipe o jack
oti den mporei na tous skotwsei kateu8eian o idios, opote ekane oloklhrh istoria gia na tous ka8arisei emmesa

jack the ripper
06-05-2010, 00:25
e mallon kati paizei sta xnaria autou pou eipe o jack
oti den mporei na tous skotwsei kateu8eian o idios, opote ekane oloklhrh istoria gia na tous ka8arisei emmesa
mazi sou..apla sto telos deixnei les kai paei na tous katharisei o idios...ntou ksylo klp..ti diaolo

lebowski
06-05-2010, 01:34
Ναι ρε σεις αλλα
και στο αεροπλανο να τους μαζευε και να εσκαγαν τα εκρηκτικα του Γουιντμορ παλι δεν θα τους σκοτωνε αυτος....

_UnHoLy^MaRtYr_
06-05-2010, 01:50
ε ισως να αφησε τα εκρηκτικα στην τσαντα του τζακ σε περιπτωση που του παιξουν πουστια

jack the ripper
06-05-2010, 02:04
ουσιαστικα ο μονος τροποσ να τους ξεπαστρεψει και μετα να την κανει με την ανεση του ηταν να βρει ενα παραθυρακι...οποτε εβαλε τη μπομπα στο σακο του τζακ.οπως λεει και ο τζακ: το εκανε για να την αποσυνδεσει καποιος(αρα να την ενεργοποιησει καποιος-σογιερ- αρα σογιερς fault) και να ψοφησουν....αν δεν την ειχε πειραξει ο σογιερ δε θα γινοταν τπτ γιατι δεν μπορουν να πεθανουν στο νησι.
το θεμα ειναι οτι ειναι λιγο ακυρο να τον δειχνει αποφασιστηκα με το οπλο στο τελος σε φαση παω να τους γαμησω τα τρυφερα κωλαρακια τους ενω υποτιθεται οτι αμεσα δεν μπορει να κανει τπτ

Clockwork Orange
06-05-2010, 05:06
ρε jack!!αφου δεν ηταν στο νησι αφου!!!και αποδειξη ο θανατος των κινεζων απο τους οποιους ο ενας ηταν γραμμενος στο "καταλογο"!και του Σαγιντ!
ενω το αεροπλανο υποτιθεται με το που θα εβαζες μπροστα τις μηχανες θα εκανε μπουμ
επειδη ηταν ομως στο νησι θα failare και θα πετουσαν κανονικα!ασε που τωρα εχει και το αεροπλανο για την παρτυ του!
και αφου σε αυτο το επισοδιο μαθαμε οτι δεν τους χρειαζεται ολους για να φυγει αλλα μαλλον χρειαζεται να μην υπαρχει κανεις στο νησι ζωντανος
τωρα το πως θα καταφερει να τους σκοτωσει θα δουμε! ισως ειναι και μουφα οτι δεν μπορει! και τους το επαιζε καλος για να τους ξεπαστρεψει μια και καλη!

@stathis63
εσυ εισαι τ'αγορι μ'??

Stathis63
06-05-2010, 11:17
Εγω ειμαι, παναθεμα με.

Krux
06-05-2010, 11:30
αει τ'αγόριμ

kontan
06-05-2010, 15:12
μη ξεχνάμε κ τον ριχάρδος με τον μαηλς κ τον μπεν. τελευταια φορα που τους είδαμε είχανε παει να καταστρεψουν το αεροπλάνο...

pixies
06-05-2010, 15:47
μη ξεχνάμε κ τον ριχάρδος με τον μαηλς κ τον μπεν. τελευταια φορα που τους είδαμε είχανε παει να καταστρεψουν το αεροπλάνο...

αμ γιατι, ο μπερναρντ κ η ροουζ?

Ghost
06-05-2010, 16:24
αυτούς θα τους ξέχασαν εντελώς οι παραγωγοί

Phantom Duck
06-05-2010, 16:31
ε ναι, ειδικά ο μπέρν... ωπ.

pixies
06-05-2010, 16:43
basika pou einai o widmor thaprepe na mas noiazei, den itan poute sto upovruxio, oute sto aeroplano.

entwmetaksu o desmont einai zwntanos kai klwtsaei, de mporei na tin kanei o black an den pethanei

_UnHoLy^MaRtYr_
06-05-2010, 16:49
ρε τον εδειξε το γουιντμορ, τι δουλεια εχει με τ αεροπλανα και βαπορια αυτος.

freak brother
06-05-2010, 21:22
για θυμηστε λιγο , που ειναι ριχαρδος μπεν γιατι δεν μου ρχεται.

scarecrow
06-05-2010, 21:44
Εγώ να την πω την αμαρτία μου δεν ξετρελάθηκα με το επεισόδιο,ειδικά η φάση με το κλάμα του Χέρλι μου φάνηκε λίγο fail acting:oops: ακόμα και έτσι η σειρά εξακολουθεί να γαμεί....

_UnHoLy^MaRtYr_
06-05-2010, 21:58
ωραία, μάθατε όλοι το fail και το λέτε παντού, - ευχαριστούμε ιντερνετ - χρησιμοποιείτε το σωστά τουλάχιστον.

scarecrow
06-05-2010, 22:05
ωραία, μάθατε όλοι το fail και το λέτε παντού, - ευχαριστούμε ιντερνετ - χρησιμοποιείτε το σωστά τουλάχιστον.

Χτες το έμαθα..που θα πάει θα το μάθω..

SpiritCrusher
08-05-2010, 17:36
ρε jack!!αφου δεν ηταν στο νησι αφου!!!και αποδειξη ο θανατος των κινεζων απο τους οποιους ο ενας ηταν γραμμενος στο "καταλογο"!και του Σαγιντ!

Οι δυνάμεις του νησιού δεν περιορίζονται στο έδαφος του μόνο όπως ήδη ξέρουμε. Αλλιώς δε θα χρειαζόταν συγκεκριμένη πορεία για να φύγεις. Ήταν κοντά ακόμα μιας και ούτε κατάδυση δεν πρόλαβαν να κάνουν. Όσον αφορά τους κινέζους, το επεισόδιο δεν το είδες; Ο θάνατος προκλήθηκε από πράξη των losties και όχι του MIB και άρα είναι εφικτός. Το μόνο που απαγορεύεται είναι ο ίδιος ο MIB να τους σκοτώσει κάτι που φρόντισε ο Σώγιερ.

αμ γιατι, ο μπερναρντ κ η ροουζ?

Αν θυμάμαι καλά όμως κανείς του δεν είναι candidate;

Clockwork Orange
08-05-2010, 18:16
χμμ!! λες δηλαδη οτι η βομβα επειδη ηταν ενεργεια του MIB δεν θα εσκαγε αν την αφηναν στην ησυχια της?? (γιατι εγω, λογο της θεωριας μου, οτι αφου εφυγαν απο το νησι, ολα γινονται, πιστευω/α οτι θα εσκαγε ουτως η αλλως)
αλλα απο την στιγμη που μπηκε ο σωγιερ στην μεση ηταν δικη του μαλακια ξερω γω!!

ναι μου φαινεται πιο σωστο απο την δικη μου σκεψη :oops:

διαφωνω ομως στην αιτιολογια σου για το αν τους "επιανε η immunity του νησιου"
δεν μπορουν να φυγουν ετσι απλα γιατι το νησι δεν τελειωσε μαζι τους!!! γιατι επρεπε ο σωγιερ μετα απο 6 χρονια να σκασει αυτη την βομβα!

SpiritCrusher
08-05-2010, 18:27
Ρε τύπε, αφού ξέρουμε πως το νησί έχει ένα πεδίο γύρω του στο οποίο ενεργούν οι δυνάμεις του. Είναι ο λόγος που θες συγκεκριμένη πορεία για να φύγεις, ο λόγος που ο Τζιν ταξίδεψε στο χρόνο ενώ ήταν στο τανκερ που ανατινάχθηκε, ο λόγος που η ρουκέτα έκανε διαφορετικό χρονικό διάστημα για να φτάσει από το αναμενόμενο. Είναι π-ε-δ-ί-ο.
Αυτοί δεν πρόλαβαν καλά καλά να κάνουν κατάδυση, τι νησί να φύγουν; Εδώ αφού διαλύθηκε το υποβρύχιο βγήκαν στη στεριά μέχρι τη νύχτα κουβαλώντας αναίσθητο άνθρωπο, για τόσο κοντά μιλάμε.

Παρ΄όλα αυτά όμως δεν έχει σχέση με το θέμα μας αφού ξέρουμε (δεν υποθέτουμε) ότι ο MIB δεν μπορεί να τους σκοτώσει άμεσα. Είναι οι κανόνες επειδή είναι candidates και μας το έχουν δείξει και πει πόσες φορές. Ακόμα και ο Τζακ στο λέει χύμα στο υποβρύχιο, τι το ψάχνεις; Δεν έχει καμία σχέση το αν είσαι πάνω στο νησί ή όχι.

edit: τώρα που το σκέφτομαι, ακόμα και ο σώγιερ το λέει στη Κέητ στο κλουβί, ότι ο μόνος λόγος που ήξερε πως θα τη σκότωνε είναι επειδή η Κέητ δεν είναι candidate.

@Jack: Το ότι πήρε το όπλο δε πάει να πει πως το παιρνει για τους losties ε, υπάρχει και Widmore με δικούς του στο νησί.

jack the ripper
08-05-2010, 18:29
apo tin proigoumeni selida prospathw na tou ta pw re alla den ta apodexetai :P

Clockwork Orange
08-05-2010, 18:35
:oops::oops::oops:

δεν ειμαι και σπιτι να ποσταρω καμια αδυνατουλα να με σχωρεσετε

karharias
08-05-2010, 22:05
σχετικα με αναπηρια lock

τελικα ο lock θα δεχτει να κανει ενχειρηση. ετσι ωστε οταν θα ξαναγυρισει στο νησι θα ειναι γιατρεμενος απο τον jack και οχι το νησι

scarecrow
08-05-2010, 22:09
:fear:

FIXXXER
09-05-2010, 10:42
Καλα τα λεει ο Σπιριτκρασερ. Μην ξεχναμε και τον Μαικολ που δε μπορουσε να αυτοκτονησει ουτε καν στη Νεα Υορκη με το οπλο. Οι κανονες εχουν γενικα ισχυ, οχι μονο πανω στο νησι.

azza
11-05-2010, 20:51
Καλά τα λες fixxer ο Μαικλ πέθανε όταν έδωσε την άδεια ο Τζέικομπ μέσω κάποιου που ήταν με Μπεν.

Επίσης

Λέω μπας κι ο Τζιν δεν έχει πεθάνει(ο εφτάψυχος Τζιν =P) Ένας από τους δύο Κουαν είναι υποψήφιος όπως ξέρουμε και αυτός είναι ο Τζιν και γιατί όταν ξαναπήγαν με το αεροπλάνο η Σαν δεν πήγε στα 70s όπως οι άλλοι τρεις υποψήφιοι αλλά έμεινε με Λιπίντις και Μπεν. Και στο τέλος όταν χωρίζονται τα χέρια φαίνεται η Σαν και μόνο λίγο το χέρι του Τζιν ακίνητο κι όχι αναίσθητο σε αντίθεση με το χέρι της Σαν.Τώρα ο Σαγιντ σκατά, είχε πεθάνει και τον ανέστησε ο MIB. Πως τον σκότωσαν όμως τότε εφόσον ήταν υποψήφιος και μάλιστα πάνω στο νησί;;Το όνομά του είχε σβηστεί από τη σπηλιά; Δεν θυμάμαι. Και τι έτσι απλά πέθανε πάει; Ούτε λίγο δράμα ούτε τπτ δλδ επειδής μένουν λίγα επεισόδια; =P

scarecrow
11-05-2010, 20:58
Καλά τα λέει ο azza.
Απλά θέλω να τηρήσω μία συνέχεια στα 3 τελευταία ποστ..:D

azza
11-05-2010, 21:16
χαχα τσάμπα χάρηκα :P
η azza :)

Επίσης άλλο τραιλερ Across the Sea Sneak Peek

FIm-adb17Cg

Φιλαράκια λοιπόν από μικρά. το ξανθό πιτσιρίκι που είδαν Λοκ με Σαγίντ καταλάβαμε όλοι ποιος ήταν..

Ford Prefect
11-05-2010, 21:31
Προχώρησε πολύ η ιστορία, μεγάλες εξελίξεις προφανώς τα θανατικά, αλλά πρέπει να το πω, αν όντως ψόφησε ο Σαγίντ, τον καθάρισαν υπερβολικά γρήγορα και εύκολα για το μέγεθος του χαρακτήρα του, δεν του έπρεπε τόσο τηλεγραφική έξοδος.-

scarecrow
11-05-2010, 21:37

:oops: sorry είμαι σχετικά καινούργιος:oops:

Ghost
11-05-2010, 21:44
jacob και man in black παιδιά και άλλοι στο νησί μεγαλύτεροι από αυτούς.
φαίνεται πολύ καλό το επεισόδιο
μακάρι να είναι αφιερωμένο σ'αυτούς

Abruzzi
11-05-2010, 21:48
φορντ "θανατος" στο λοστ ειναι σαν να μην εγινε =p

scarecrow
11-05-2010, 21:50
jacob και man in black παιδιά και άλλοι στο νησί μεγαλύτεροι από αυτούς.
φαίνεται πολύ καλό το επεισόδιο
μακάρι να είναι αφιερωμένο σ'αυτούς

Σε αυτούς θα είναι αφιερωμένο το λέει και το wiki..

Clockwork Orange
12-05-2010, 05:49
ειναι η αζζα το γνωστο βιντεοκλαμπ ντε!!!!

FIXXXER
12-05-2010, 05:53
Κατεβαινει 8)

Clockwork Orange
12-05-2010, 05:55
Κατεβαινει 8)

pasokara
12-05-2010, 06:17
Jacob aderfos mib kai ton ekane o jacob mauro kapno auta einai
kalo episode,epese elafru 3urisma kwlwn
poios perimenei mia vdomada pali gamw?

_UnHoLy^MaRtYr_
12-05-2010, 06:57
βιαστικό, βιαστικό, βιαστικότατο, ήθελε κι άλλη σεζόν τελικά
αλλά ιδιαίτερα σκαλωματικό το τέλος όπως και να χει.

FIXXXER
12-05-2010, 07:27
Δε μαρεσε, μονο λιγα πραγματα.

Abruzzi
12-05-2010, 12:06
καταρχας γαμησε imo, ΑΛΛΑ,

οντως πολυ βιαστικο.οχι απλα ηθελε κι αλλη σεζον ,αλλα ηθελε μια σεζον αποκλειστικα για το παρελθον (αδερφια,ριτσαρντ,κτλ) αλλα απο τη στιγμη που πηγε οπως πηγε δεν ειχαν αλλη επιλογη...επρεπε να το δωσουν οσο πιο κοντα στο τελος γινεται και να χωρεσουν οσο περισσοτερο ψωμι μπορουσαν σε λιγο χρονο.

Abruzzi
12-05-2010, 12:27
btw στα fan ratings γινεται τις πουτανας.υπαρχουν μεχρι και 1/10 ratings και κοσμος που δηλωνει ξενερωμενος με τη σειρα γενικα πλεον.wtf,υπεροβλικους τους κοβω.
ειναι το στανταρ το οποιο το εχω παθει και γω σε αλλες φασεις,περιμενεις κατι και οταν δεν ερχεται και στη θεση του εχει κατι πιο "απλο" απο αυτο που περιμενες,τρως κατραπακια.για καποιο λογο σημερα δεν το επαθα αυτο,ισα ισα το βρηκα μια χαρα λαμβανοντας υποψην το οτι επρεπε να χωρεσει σε λιγοτερη απο μια ωρα.

Clockwork Orange
12-05-2010, 13:01
με 50 kb/s κανεις δεν γαμησε......
FML

Fireknight
12-05-2010, 13:48
btw στα fan ratings γινεται τις πουτανας.υπαρχουν μεχρι και 1/10 ratings και κοσμος που δηλωνει ξενερωμενος με τη σειρα γενικα πλεον.wtf,υπεροβλικους τους κοβω.
ειναι το στανταρ το οποιο το εχω παθει και γω σε αλλες φασεις,περιμενεις κατι και οταν δεν ερχεται και στη θεση του εχει κατι πιο "απλο" απο αυτο που περιμενες,τρως κατραπακια.για καποιο λογο σημερα δεν το επαθα αυτο,ισα ισα το βρηκα μια χαρα λαμβανοντας υποψην το οτι επρεπε να χωρεσει σε λιγοτερη απο μια ωρα.

ki ego 8a i8ela ki allo xrono gia afti tin istoria [kai isws yparkseiei xronos kai sta epomena] , alla pragmatika den mporo na katalavo to logo pou 8a ksenerosei kapoios genika me ti seira . to pa8enei polys kosmos pros to telos , kai mou fenete poly ypervoliko .
Telos, na po ki ego oti GAMHSE .

me 1.4mbps dinei i mama voulgaria .

Ghost
12-05-2010, 13:53
+1 για το βιαστικό
μας άφησε πολλά ερωτήματα που δυστυχώς δεν θα απαντηθούν, όπως και πολλά άλλα βέβαια από προηγουμενες σεζον

azza
12-05-2010, 14:21

:oops: sorry είμαι σχετικά καινούργιος:oops:

no worries, ούτε οι παλιοί το ξέρουν, δεν είμαι και πολύ συχνή πελάτισα =P

ειναι η αζζα το γνωστο βιντεοκλαμπ ντε!!!!
για όλους τους αγαπημένους σινεφίλ!

Kelldorain
12-05-2010, 14:30
Όντως βιαστικό, αλλά όπως και να 'χει πάρα πολύ καλό. Το μόνο που μου την έσπασε αρκετά είναι εκεί που έδειξε Τζακ και Κέιτ, λες και δεν το καταλάβαμε ότι αυτούς βρήκαν. Για άλλη μια σεζόν που λέτε διαφωνώ εντελώς, ίσα ίσα τα πρώτα επεισόδια της 6ης θα μπορούσαν να έχουν βγει πολύ λιγότερα. Απλά έπρεπε να αφιερώσουν 2 επεισόδια στο flashback Jacob-MIB αντί για ένα.
Ερμηνειάρα από τον Welliver που κάνει τον ΜΙΒ και γενικά όλο το σκηνικό με το πως έφτασε εδώ ο MIB στήνεται ωραία ενόψει του φινάλε. Πάντως γενικά σε sites που κοιτάω όντως έχουν ξενερώσει εντελώς αρκετοί, το βρίσκω υπερβολικό να πω την αλήθεια

btw

# James Poniewozik pointed out on Twitter that the game Smokey and Jacob were playing is the ancient Egyptian game of senet, considered by many to be the oldest board game in the world - and one where nobody in contemporary society is entirely sure of the rules.

_UnHoLy^MaRtYr_
12-05-2010, 15:11
πάντως 2 επεισόδια ακόμα και δυστυχώς μάλλον

τίποτα για καλύβα, τίποτα για "rules", τίποτα για Ιλάνα σε νοσοκομείο σα μούμια, πως ο Τζέικομπ -ειδικά αυτός μετά το σημερινό- πηγαινοέρχεται εντός και εκτός νησιού, τίποτα για το τι είναι πια ο πούστης ο καπνός (αφού δεν είναι ο αδερφός του Τζέικομπ).

Τέλος πάντων, για να δούμε, ίσως θα έχωνε μια σεζόν ακόμα μόνο για αυτά, όπως είπε το αμπρούζι.

Mitsmann
12-05-2010, 15:56
ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ THERE IS NO SPOON.

Clockwork Orange
12-05-2010, 16:37
μαλακες σοβαρα τωρα περιμενετε εξηγησεις?
εγω που ειμαι κι ενα σκαλι φανμποις πιο κατω απο σας,περιμενα και ευχαριστηθηκα το σημερινο επεισοδειο οσο δεν παει

_UnHoLy^MaRtYr_
12-05-2010, 16:40
χμου, όχι τόσο απαντήσεις μάλλον, όσο μια αναφορά/λίγο χρόνο σε αυτά που ανέφερα (σε ένα τέτοιο επεισόδιο)

zealot~ape
12-05-2010, 18:33
Θύμσε λίγο Xena εδώ που τα λέμε...

zealot~ape
12-05-2010, 18:38
Μήπως τελικά αυτό που σκότωσε Sayid και Kwan ήταν η παρέμβαση του Sawyer στην βόμβα;

FIXXXER
12-05-2010, 19:21
Καταρχας, το να μη λενε το ονομα του μαλακα, μονο ηλιθιο μπορει να χαρακτηριστει. Το να το αφησουν ετσι και να μας πουν στο τελος οτι η εξηγηση ειναι πως δεν προλαβε να το σκεφτει η μανα του, θα ειναι ακομα πιο ηλιθιο. Κατα τα αλλα αυτο το επεισοδιο δε μας εδειξε ΤΙΠΟΤΑ καινουριο εκτος απο το οτι ειναι αδερφια. Η μονη γαματη ανατροπη που μπορει να γινει, καθως ο μαλακας βλεπει τωρα τον Τζεικομπ μικρο, θα ειναι να ειχε ανακαλυψει ταιμ τραβελ απο μικρος ο Τζεικομπ και να μας δουλευει ψιλο γαζι ολους. Εκτος απο αυτο, πραγματικα, τι να σου αρεσει σε αυτο το επεισοδιο δηλαδη? Η μυστηριωδης πηγη της ζωης με το φως στο τουνελ? Γουαου. Μονο η σκιαγραφηση του χαρακτηρα χωρις ονομα ηταν καλη, κατα τα αλλα μας εβαλε τη μανα τους, αλλον ενα χαρακτηρα, χωρις να εξηγει τιποτα και για αυτην, γτπ καβαλα δηλαδη. Επισης, το πηγαδι τελικα ποιος το εφτιαξε? Θα μας το δειξει καποια στιγμη? Ο καπνος ειναι οντως ο αδερφος του? Η απλα κατι που ελευθερωθηκε απο τη μαλακια και πηρε τη μορφη τιου αδερφου του? Δε συμφωνω για αλλη μια σεζον, αλλα σιγουρα χρειαζονταν τουλαχιστον αλλα 5 επεισοδια πανω στο συγκεκριμενο arc, στα οποια να χωνουν μεσα ΟΛΗ την ιστορια, ετσι που το καναν ειναι μαλακια.

_UnHoLy^MaRtYr_
12-05-2010, 19:27
το όνομα λογικά δε θα το πουν ποτέ γιατί δεν έχει σημασία κλπ. περί καπνού,

νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πως προυπήρχε και πήρε τη μορφή του νεκρού (αφού χτύπησε το κεφάλι του στην πτώση) αδερφού του - άλλωστε εμφανίστηκε και η αληθινή μητέρα τους και τον καθοδήγησε, δε συνέβησε στο Φως στο Τούνελ η γέννηση του καπνού, απλά το καπνό παίρνει τη μορφή όποιου χρειάζεται ώστε να ασκεί την περισσότερη δυνατή επιρροή (μιβ -ίσως και τζέικομπ- πιόνια όσο και ο λοκ κλπ κλπ, το σχέδιο φαίνεται να ήταν να πεθάνει η αληθινή μητέρα > να οδηγήσει τον γιο στο να πεθάνει > ο οποίος γιος θα οδηγήσει το τζέικομπ στο να φέρει τα παιδιά και το λοκ > να πάρει τη μορφή του λοκ και να γαμήσει τζακσέπαρντς)

αν και τώρα που το σκέφτομαι ίσως αυτό το επεισόδιο να προετοίμαζε κάτι καλό, ξανάβλεπα σκηνές και μ'άρεσε πιότερο.

FIXXXER
12-05-2010, 19:30
το όνομα λογικά δε θα το πουν ποτέ γιατί ειναι δηθεν μαλακες στο συγκεκριμενο.

οκ τωρα!

_UnHoLy^MaRtYr_
12-05-2010, 19:31
ε δεν το βρίσκω δηθενιά, ίσως να αποφάσισαν πως τους αρκεί το μιβ.

Abruzzi
12-05-2010, 19:32
καντε λιγο υπομονη για αυτο το θεμα παντως.μη ξεχνατε ααρον και david.

jack the ripper
12-05-2010, 19:44
νταξ δεν ηταν κακο το επεισοδιο σε καμια περιπτωση..μια χαρα ηταν...απλα η μαλακια ειναι οτι δεν εξηγησε και τπτ...δλδ τι ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι αυτη η μαλακια με το φως...αυτα που ειπε ο ανχολι..η μανουλα απο που προηλθε? ο τζεικομπ πως κανει βολτες.. τσεπα να δουμε...

jack the ripper
12-05-2010, 21:11
http://www.youtube.com/watch?v=_8JBYlNTf-Q

klaiw e

Abruzzi
12-05-2010, 21:15
χαχαχαχα ρε τους μαλακες

Kelldorain
12-05-2010, 21:19
Γελάω

Necromanzee Cogent
12-05-2010, 22:48
Ήταν μεγάλη ΠΑΠΑΡΙΑ η επανάληψη στην σκηνή 1 κύκλου με Τζάκ & Κειτ και σκελετούς.....δηλάδη δεν θα μπορούσαμε να υποθέσουμε...ότι μαλακία θες έχουμε σκεφτεί....

Χλωμιάζω μονο στην ιδέα ότι θα ξαναδούμε σκηνή απο το "παρελθόν" μέσα στις 2 ώρες και κάτι που μας έμειναν..

Κριμας..λοστ..κριμας..περίμενα πολύ περισσότερα απο 6 κύκλο δεν μου έχει δώσει όσα ήθελα.

Coroner
12-05-2010, 22:56
απλά γάμησε.

Agoraphobic_S.I.
12-05-2010, 23:03
Ήταν μεγάλη ΠΑΠΑΡΙΑ η επανάληψη στην σκηνή 1 κύκλου με Τζάκ & Κειτ και σκελετούς.....

Όχι, γιατί εκεί η Κεητ ήταν πιο ωραία από ποτέ.

FIXXXER
12-05-2010, 23:15
Ήταν μεγάλη ΠΑΠΑΡΙΑ η επανάληψη στην σκηνή 1 κύκλου με Τζάκ & Κειτ και σκελετούς.....

+1 σε αυτο. Τι να πω, σας χαλασε η σκηνη 3 δευτερολεπτων επειδη ηταν επαναληψη? Ριλι?

Stathis63
13-05-2010, 00:22
Εμενα δε μ αρεσε. Κυριως μου την εσπασε
η ιδεα οτι το "μυστικο" και καλα του νησιου ειναι το "ωραιο φως" που λιγο απο το οποιο εχει ο καθε ανθρωπος μεσα του. Η Ζωη του Παιδιού και ο καλός ποιμήν ναουμ.

Κατα τα άλλα δν εχασα καθολου την πιστη μου στη σειρά πιστευω οτι το φιναλε θα γαμησει.

Kelldorain
13-05-2010, 00:52

+1 σε αυτο. Τι να πω, σας χαλασε η σκηνη 3 δευτερολεπτων επειδη ηταν επαναληψη? Ριλι?

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι ήταν εντελώς αχρείαστη αλλά επίσης χάλαγε και τη σκηνή του Jacob, αφού αντί να εστιάσει εκεί ουσιαστικά αποσυντόνιζε.
Btw συνέντευξη Cuse-Lindelof για το σημερινό επεισόδιο (http://www.hitfix.com/blogs/whats-alan-watching/posts/exclusive-interview-lost-producers-damon-lindelof-and-carlton-cuse-talk-across-the-sea), αρκετά ενδιαφέρουσα

Lethargica
13-05-2010, 01:27
Βαριέμαι να σας διαβάσω απλά ΑΝ κατάλαβα καλά το επεισόδιο μας έδωσε κάτι το οποίο δεν θεωρώ καθόλου αμελητέο.
Όταν ο min σκότωσε τη "μανούλα" αυτή είπες "θενκιου" κτλ, κι ουσιαστικά κάθισε να την ψοφίσει έχοντας ορίσει ήδη αντοκαταστάτη με την διαδικασία "πιες αυτό κτλ".
Επομένως, να να αφεθεί και να ψοφίσει κι ο Τζέηκομπ μήπως έχει ορίσει (με την ανάλογη διαδικασία κτλ) κάποιον?
Και γενικά κάποιος ξέρει και μας δουλεύουν ψιλό γαζί?
Αν αυτό το χετε συζητήσει ήδη απλά αγνοήστε με, 1 φορά έχω δει το κάθε επεισόδιο χωρίς την παραμικρή επρεταίρω επεξεργασία, σο να λείπουν οι εξυπνάδες.

scarecrow
13-05-2010, 02:04
+1 Lethargica.
Και μήπως η σκηνή του Jack της Κέιτ και του Locke δεν ήταν τόσο τυχαία όσο νομίζουμε?O Lοcke από νωρίς ήταν ο μόνος που έλεγε σε όλους ότι δεν πρέπει να φύγουν από το νησί ενώ τώρα που πέθανε αναλαμβάνει ο Jack...

FIXXXER
13-05-2010, 02:11
Βαριέμαι να σας διαβάσω απλά ΑΝ κατάλαβα καλά το επεισόδιο μας έδωσε κάτι το οποίο δεν θεωρώ καθόλου αμελητέο.
Όταν ο min σκότωσε τη "μανούλα" αυτή είπες "θενκιου" κτλ, κι ουσιαστικά κάθισε να την ψοφίσει έχοντας ορίσει ήδη αντοκαταστάτη με την διαδικασία "πιες αυτό κτλ".
Επομένως, να να αφεθεί και να ψοφίσει κι ο Τζέηκομπ μήπως έχει ορίσει (με την ανάλογη διαδικασία κτλ) κάποιον?
Αν αυτό το χετε συζητήσει ήδη απλά αγνοήστε με, 1 φορά έχω δει το κάθε επεισόδιο χωρίς την παραμικρή επρεταίρω επεξεργασία, σο να λείπουν οι εξυπνάδες.

Ο Τζεικομπ εμφανιζεται και μετα θανατον στον Χερλι και του δινει οδηγιες.
Αυτο δε σημαινει οτι ΔΕΝ εχει διαλεξει υποψηφιο, αλλα δεν ειναι και απαραιτητο να εχει διαλεξει.

Clockwork Orange
13-05-2010, 02:33
λοιπον μετα και απο κουβεντα με τον φιλο μπελο λεω
ο ιακωβ μοιαζει του τζακ
ο μαυροφορεμενος μοιαζει του ξανθου γυναικοκατακτητη
ο τζακ παιρνει την θεση του του ιακωβ
ο ξανθος γυναικοκατακτητης παιρνει την θεση του μαυροφορεμενου
κι αν...λεω ΑΝ...τζακ και σωγιερ ειναι...αδερφια??? με την μανα την πουταναρα που ειχε και τον πατερα τον επιχειρηματια παιζει να ηταν και αγορασμενος
αλλα νταξ υπερβολες...

μαθαμε και για τον τροχο του μπεν!!
μηπως με αυτον πηγαινε ο ιακωβ στην αμερικη?

επισης καταλαβαμε οτι ο καπνος υπηρχε απο πιο πριν
οπως και ο προηγουμενος ιακωβ (βλ.μανα του)
αρα υποθετουμε οτι αυτο γινεται απο παντα!
για αλλη μια φορα στο λοστ αυτο που νομιζαμε ως κορυφη του παγωβουνου ηταν απλα ενα λοφακι!
τι ειναι η μανα ιακωβ? απο που ηρθε? τι ειναι τελικα ο καπνος που περνει μορφες ανθρωπων (πρωτη του μαυροφορεμενου και τωρα του λοκ και ποιος ξερει και ποσες ακομα στο παρελθον!!!)
τι ειναι το φωτεινο νερο??μηπως η καρδια του μαυρου καπνου που χρειαζεται παντα ενα σωμα??
η οποια εχει τασεις φυγης?? και για αυτο χρειαζεται ο keeper στο νησι??
τι θα γινει αν φυγει και παει στον υπολοιπο κοσμο??

καθως πλησιαζουμε στο τελος περιμενω και μια εξηγηση για τα νουμερα ε!! μην ξεχνιωμαστε!

και μετα απο ολα αυτα λετε οτι το επισοδειο δεν σας αρεσε

[φθογγον]μαλακες[/φθογγον]

για καθε μαλακια που ποσταρα υποσχομαι αδυνατουλα ε!:pink:

Esteban
13-05-2010, 02:37
Βασικά για κάθε spoiler μια μούντζα

Clockwork Orange
13-05-2010, 02:39
ηθελα να δωσω βαθος στα λεγομενα μου!!!

FIXXXER
13-05-2010, 03:01
Ερωτηση. Τι πιστευετε, οτι ο καπνος ειναι ο αδερφος του Τζεικομπ, ή οτι ειναι κατι αλλο ιβολ που εχει παρει τη μορφη του μονο?
Μονο σε μενα φαινεται αυταποδεικτο οτι ειναι το ενα και το αυτο κι οτι απλα παιρνει τη μορφη καποιου που να εχει πεθανει στο νησι πανω (οπως δουλευει και το συστημα με τα οραματα)?

korrupt3r
13-05-2010, 03:41
Lethargica με εχεις βαλει σε σκεψεις κ ειναι κ βραδυ...

BURNIN AMBITION
13-05-2010, 03:54
ωραιο ποστ λιθαρτζικα.
μαλακιαρα επεισοδειο, ομως ειδαμε κατι τρομερο

υπαρχει ρε μαλακες και κατι αλλο
\

μεχρι τωρα υποθεταμε οτι μονο ο μπεικον επαιρνε μορφες

τωρα ομως τη μανα μπεικον φαντασμα ποιος την κανει?

και αν αρχισετε παπαριες του στυλ ειναι το ριαλ ντιλ, το φαντασμα της οντως και ο μπεικον ειναι ο νεοις χερλι κιετς, να σας απαντησω. με μια ερωτηση. γιατι της πηρε τοσο πολυ να του μιλησει? μηπως η ψευτομανα μπεικον εκανε την κανονικη μανα του μπεικον ετσι ωστε να αναγκασει το μπεικον να τη σφαξει και ετσι να αναγκαστει με καποιο τροπο ο τζεικ να κανει οτι ειναι να κανει?

πωπω σας γαμησα ομορφα ε

karharias
13-05-2010, 10:13
συμφωνω με berny.

γιατί λέτε όμως ότι δεν μας είπε τι είναι το άσπρο φως. αφού μας λέει, οκ κάτι ανεξήγητο/υπερφυσικό πρέπει να έχει το νησί πάνω. δε μπορεί όλα να εξηγηθούν γιατι έτσι. γουστάρω Lost! καλό επεισόδιο αλλά λίγο, περίμενα να δω και τίποτα άλλο, να κλείσει με μια εξέλιξη στο τώρα και όχι μόνο στο τότε.

δε ξέρω αν το προσέξατε εσείς, εγώ μετά από 10-15 δευτερόλεπτα μπορούσα να καταλάβω λατινικά. τελικά το γυμνάσιο μου έκανε καλό!

Agoraphobic_S.I.
13-05-2010, 10:37
Στο γυμνάσιο τα κάνατε; :fear:

karharias
13-05-2010, 10:40
nai

Nodoordonotthereisnotry
13-05-2010, 11:34
6 χρόνια στο δημοτικό...6 χρόνια στο γυμνάσιο(γιατί δεν υπήρχε λύκειο τότε)...6 χρόνια στο πολυτεχνείο...6 χρόνια στο εξωτερικό...6 χρόνια για να πάω στο δημοτικό...μέχρι τα 36 πως φτάσαμε!? Α! 6 χρόνια L O S T! :pink:

enitharmon
13-05-2010, 12:25
οι νεκροί στο νησί δεν είναι ο καπνός που εμφανίζεται, είναι "πνεύματα" ξερωγω, το λέει ο Michael στον Hurley οταν τον ρωτάει ο δεύτερος και είναι και οι φωνές που ακούγονται.
Στο ab aeterno ο jacob είχε δώσει του ριτσαρντ να πιει (νομιζω) από το κρασί μύησης. Άρα παίζει ο ρίτσαρντ να είναι τόσα χρόνια διάδοχος και να μην το ξέρει.

karharias
13-05-2010, 12:32
νομίζω ότι η κίνηση με το κρασί είναι ψαρωτική. στην τελική ο MIB έσπασε το μπουκάλι με το κρασί που είχε δώσει η fake mother στον jacob. ο richard ακούμπησε τον Richard και εκείνος έγινε αθάνατος. Παρ όλα αυτά μια παρόμοια σκηνή έδειξε και όταν ο Jacob βρήκε το πτώμα του αδερφού του. η κάμερα εστίασε πολύ στο ότι τον ακούμπησε στο κεφάλι, παρ όλα αυτά δε ζωντάνεψε και είδαμε ότι έγινε σκελετός...
περίεργο.. άντε ακόμη 2 επεισόδια! ελπίζω να έχει και 7η σεζόν :D

Agoraphobic_S.I.
13-05-2010, 12:47
Αφού ο richard ακούμπησε το Richard, έτσι θα είναι!

karharias
13-05-2010, 12:50
χεχεχε.. τυπογραφικο λάθος, εκ μέρος των παραγωγών του Lost και του Φρέσκου Γάλατος ΣερΓαλ ζητάω ταπεινά συγνώμη

carheart
13-05-2010, 12:55
Με το κωλοquick reply χάνουμε τα ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΤ μας αν καταλάθος πατήσουμε ένα κουμπί και πάμε πίσω, το ξέρετε αυτό;

Συνοπτικά, ήταν πλέον αναπόφευκτο να μας δείξουν το Fountain εκεί στη μέση, όσο και αν θέλαμε να μην εμπλακεί σε τέτοια νερά το Lost. Η αρχική σκηνή ήταν λίγο σκατά, αλλά μετά το συνήθιζες. Στο θέμα του Richard, νομίζω πως, και θεωρώ ότι, δεν είναι ο διάδοχος του Jacob, αν και ξεκάθαρα μπορώ να βγω λάθος. Ο Richard δεν μπορούσε να δει τον μικρό Jacob στον περίπατο που έκανε με τον καπνολόκ, ενώ ο Desmond μπορούσε. Ο Desmond πάλι, από Αγρίμι που ήταν στον Widmore, μόλις έκανε το λιποθυμικό Άλμα μεταξύ των συμπάντων, μετατράπηκε σε έναν γαλήνιο και καλοκάγαθο τύπο, που είχε μέσα του μονάχα φως και όχι σκότος. Δεν είμαι πεπεισμένος για το αν ο Jack θα είναι ο διάδοχος. Και πιστεύω πως η επανάληψη της σκηνής ήταν περισσότερο για να μας δείξουν το "our own adam and eve" του John Locke, παρά για να μας πουν "να ποιά ήταν τα πτώματα". Που φυσικά και πάλι ουδείς μπορούσε να είχε καταλάβει πριν το επεισόδιο, οπότε υπό αυτή την έννοια, έχουμε κάτι νέο. Μέχρι προηγουμένου επεισοδίου, εγώ πίστευα πως επρόκειτο για Bernand-Rose πχ, θα έστεκε με τα τότε δεδομένα.

Αν ισχύει αυτό που λένε εδώ και χρόνια οι παραγωγοί, πως δηλαδή Όλο το Lost εξηγείται στην πρώτη season (και δη, στο πρώτο επεισόδιο), πιστεύω πως για 2' του τελευταίου επεισοδίου, είχαμε μια μικροταύτιση του Man of Science/Man of Faith διπόλου.

Πρέπει να μάθουμε αν ΤΟ ΦΩΣ και ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ είναι το ένα και το αυτό ή συμβολίζουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ο Jacob ρωτάει τη μάνα του αν θα πεθάνει σε περίπτωση που μπει στο ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ. Εκείνη του λέει πως θα βρει χειρότερα πράγματα από θάνατο. Ο MIB μπήκε μέσα και απόθανε και τέλος. Ο καπνός απελευθερώθηκε για πρώτη φορά; Και γιατί έχει τον ίδιο διακαή πόθο να φύγει, όποια μορφή και αν πάρει;

Μήπως πέθανε απλά το σώμα του MIB και όλα τα θέλω του, οι εμπειρίες του, όλα, μεταφέρονται στον εκάστοτε Christian Sheppard και John Locke; Και ποιός έφτιαξε τελικά τον ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ;

Και πως αλλάζει μορφές ο καπνός; Ας πούμε από Christian σε Locke; Κάπου είχε αναφερθεί πως είναι "εγκλωβισμένος" στον Locke.

Ποιοί είναι αυτοί οι κανόνες τελικά;

Θα ήθελα η πλοκή των oceanics να είχε σταματήσει μεχρι και πριν το διπλό επεισόδιο, και για διπλό να μας έδειχναν μια extended (και κάπως σοβαρότερη/πληρέστερη) εκδοχή τούτου, αλλά μάλλον πάνε για το Μεγάλο Φινάλε.

karharias
13-05-2010, 13:01
καλά τα λες αλλά σε μένα ο firefox κρατάει το post αν κάνω μπρος πίσω την σελίδα

carheart
13-05-2010, 13:02
εμένα δεν κρατάει.

χμμμμ......

carheart
13-05-2010, 13:31
Μόλις ξαναείδα αποσπάσματα του "House of the Rising Sun". Τα πτώματα δεν είναι στην ίδια θέση που τα άφησε ο Jacob. Το θηλυκό είναι, το αρσενικό δεν είναι. Επίσης ρωτά η Kate τι ηλικίας είναι τα πτώματα, και απαντεί ο Jack 50-60 χρονώ. Πράγμα που προφανώς σπάει την όποια λογική είχε η χρονική συνέχεια που είχαμε στο μυαλό μας ως τώρα.

Kelldorain
13-05-2010, 13:57
You've said many times that when people find out who Adam and Eve are, we'll all realize just how long you've been planning the mythology. Well, I went back and watched the "House of the Rising Sun" scene, and Jack says that the clothing looks like it's 50 years old. Is he just not very good at calculating the rate of decay on fabric?

CC: Jack is not really an expert in carbon dating.

DL: He's not really a forensic anthropologist. We need to bring in Bones.

CC: Or Charlotte. She's an anthropolgist.

DL: The other theory that I would like to throw out there is that Jacob and his mother were just expert craftsmen. They made those clothes on that loom so well, it would appear that they were only 50 years old in decomposition, when in fact it's several thousand.

CC: Or perhaps the fabric is magic. A lot of theories there, Alan.

Το ποιος έστησε τους κανόνες και ποιος ξεκίνησε όλα αυτά τα πράγματα στο νησί νομίζω δεν πρόκειται να απαντηθεί. Γενικότερα αυτό το επεισόδιο και όλη η συζήτηση στα internets γύρω απ'αυτό νομίζω βοηθάει να καταλάβουμε 2 βασικά θέματα που ήθελαν να τονίσουν οι δημιουργοί. Το πρώτο είναι το κατά πόσο τους ενδιαφέρει να απαντήσουν στα "μυστήρια" της σειράς. Νομίζω μέσα από την ιστορία της μητέρας αυτό που μας δείχνουν είναι ότι έτσι όπως είναι φτιαγμένο το σύμπαν του Lost για κάθε απάντηση που μας δίνουν προκύπτουν νέα ερωτήματα, αυτή ήταν από την αρχή η βάση της αφήγησης της σειράς. Το πως δημιουργήθηκε το νησί και το γιατί δεν θα απαντηθούν γιατί απλά είναι άσχετα με τη συγκεκριμένη ιστορία που μας αφηγούνται. Απομακρύνοντας το στάτους της θεότητας από Jacob/MIB αποφεύγει να μας δείξει την Αρχή αλλά παράλληλα ,πέρα του ότι χτίζει μια όμορφη ιστορία, επεκτείνει το σύμπαν της σειράς.

Το 2ο που το βρήκα πολύ ωραίο είναι η εν μέρει απολογία των Cuse-Lindelof για κάποια σημεία της σειράς και για το θέμα των απαντήσεων που δεν έδωσαν νωρίτερα. Η Μητέρα επιλέγει να μην εξηγήσει στα παιδιά ακριβώς τι γίνεται και αυτό σταδιακά οδηγεί σε όλο αυτό το χαμό που συμβαίνει στο νησί αυτή τη στιγμή. Αν τους είχε πει εξαρχής τι συμβαίνει, μπορεί να γίνονταν τα ίδια, μπορεί και όχι. Παρομοίως, με το να αποκρύπτουν απαντήσεις -κάποιες φορές με εκνευριστικό τρόπο όντως- από το κοινό, αυτό αρχίζει να εστιάζει περισσότερο στο μυστήριο αυτό καθαυτό και όταν έρθει η ώρα να λυθεί το όποιο μυστήριο είτε εκνευρίζεται γιατί δεν του βγήκαν οι θεωρίες του είτε απλά νοιώθει τη σειρά κενή. Αν λοιπόν -λένε οι δημιουργοί- είχαν εξηγήσει από την αρχή το μυστήριο και την ιστορία του νησιού ίσως οι τηλεθεατές να επικεντρώνονταν στους χαρακτήρες και στην ιστορία που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή και μόνο. Προσωπικά διαφωνώ και νομίζω πως ο τρόπος που μας το έδωσαν είναι ακριβώς όπως πρέπει, αλλά έτσι κι αλλίως ο συγκεκριμένος προβληματισμός είναι όντως σημαντικός για αυτό το είδος σειρών και ιδιαίτερα μετά τη φετινή χρονιά που όποια σειρά επιχείρησε να αντιγράψει το Lost απέτυχε.

Clockwork Orange
13-05-2010, 14:01
1. κι αν...λεω ΑΝ...τζακ και σωγιερ ειναι...αδερφια??
2. με την μανα την πουταναρα που ειχε και τον πατερα τον επιχειρηματια παιζει να ηταν και αγορασμενος αλλα νταξ υπερβολες...
3. μηπως με αυτον πηγαινε ο ιακωβ στην αμερικη?
4. επισης καταλαβαμε οτι ο καπνος υπηρχε απο πιο πριν (τοτε δημηιουργηθηκε ο καπνος, οποιος και να ειναι)
5. για αλλη μια φορα στο λοστ αυτο που νομιζαμε ως κορυφη του παγωβουνου ηταν απλα ενα λοφακι!
6. τι ειναι το φωτεινο νερο??μηπως η καρδια του μαυρου καπνου που χρειαζεται παντα ενα σωμα??
7. η οποια εχει τασεις φυγης?? και για αυτο χρειαζεται ο keeper στο νησι??
8. καθως πλησιαζουμε στο τελος περιμενω και μια εξηγηση για τα νουμερα ε!! μην ξεχνιωμαστε
9. και μετα απο ολα αυτα λετε οτι το επισοδειο δεν σας αρεσε

1.μην ξεχνας οτι βλεπουμε λοστ ε!
2. ----
3.αν το θεωρεις μαλακια απαντησε μου εσυ πως παει αμερικη ο jacob!
4.ρε χαζουλι!αυτο το καταλαβαμε οταν ειδαμε την true μανα του mib να του μιλαει!
5. ----
6. καπου εδω καταλαβαινω οτι εισαι διψασμενος για αδυνατουλες ε!!!!!! :P :P :P
7. σε τι διαφωνεις?
8. εσυ δεν περιμενεις δλδ???
9. εισαι πολυ διψασμενος τελικα!!!

Clockwork Orange
13-05-2010, 14:18
εντωμεταξυ τα ιδια λεει και ο καρχαρτ και συμφωνησατε ε!!!!!
αχαριστια ρε πουστη!!!

γενικα σοβαρα τωρα σε οποιο δεν αρεσε:
αυτοι κανουν την σειρα τους και χεστηκαν αν στο ερ περιμενατε τωρα απαντησεις
επισης αν δεν σας αρεσε το επισοδειο ειστε αφαντασιοπληκτοι και ανυπομονοι
και να πατε να δειτε φωσκολο!
θα σας γαμησει καλα το επομενο!!!!

ο καπνος υπαρχει απο παντα στο νησι και η κακια-ψευτικη-μανα jacob αλλα και ο jacob ειναι εκει για να τον φυλανε να μην φυγει
και δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο!

karharias
13-05-2010, 14:37
πως μπορούνε και διατηρούν συνέχεια ένα στυλ "γεια, είμαι ο Jacob και είμαι αξύριστος 2 ημερών συνέχεια"¨, χωρίς ξυραφάκια, κουρευτική μηχανή κτλ? Ίσως το νησί να σε κάνει σπανό, γιατί βλέπω και ο Jack το ίδιο πρόβλημα με τις τρίχες του έχει.

scarecrow
13-05-2010, 14:58
Από όλη την σειρά αυτό σου έμεινε ως απορία?

Ruthless
13-05-2010, 15:01
Δε σε κάνει μόνιμα σπανό, θυμάστε μούσια Τζακ όταν εφύγε.

Lethargica
13-05-2010, 15:06

Ο Τζεικομπ εμφανιζεται και μετα θανατον στον Χερλι και του δινει οδηγιες.
Αυτο δε σημαινει οτι ΔΕΝ εχει διαλεξει υποψηφιο, αλλα δεν ειναι και απαραιτητο να εχει διαλεξει.

Γιες. Ισχύει. Δεν ξέρεις ότι δεν το κανε και η μητέρα αντί-Τερέζα, όμως, μέχρι αυτό το επεισόδιο αγνοούσαμε καν την ύπαρξή της.
Εξάλλου ο Τζ. παραήταν πρόθυμος και χαλαρός να φύγει, λες και του έφυγε ένα βάρος ένα πράγμα.
Αλλά μπορεί να λέω και μαλακίες.

Lethargica με εχεις βαλει σε σκεψεις κ ειναι κ βραδυ...

λωλ :dfinger:

karharias
13-05-2010, 15:19
Από όλη την σειρά αυτό σου έμεινε ως απορία?

αφου ολα τα αλλα τα εξήγησαν

BibleBlackBird
13-05-2010, 15:42
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_8JBYlNTf-Q&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_8JBYlNTf-Q&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

karharias
13-05-2010, 15:44
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_8JBYlNTf-Q&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_8JBYlNTf-Q&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

139 σελιδα

BibleBlackBird
13-05-2010, 16:07
ε αργω ρε .

Phoebus
13-05-2010, 19:38
Φλάσμπακ Ιάκωβου :touched:

FIXXXER
13-05-2010, 19:46
Ε παιδια, ο καπνος ειναι ο αδερφος του Τζεικομπ ε, δεν ειναι κατι αλλο. Απλα εφυγε απο το σωμα και το χρησιμοποιησε οπως χρησιμοποιησε αργοτερα το σωμα Λοκ. Ειναι πλεον μια οντοτητα που μπορει να κανει manifestation σε οποιοδηποτε σωμα ειναι στο νησι θαμμενο, οπως δηλαδη το σωμα το αρχικο που ειχε, το σωμα πατερα Τζακ, το σωμα Εκο και το σωμα Λοκ. Και δεν ειναι κατι που υπηρχε απο παντα και για παντα και αλλες τετοιες πιπες, ειναι κατι που δημιουργηθηκε οταν μπηκε ο αλλος στο τουνελ, και ουτε καν, ειναι κατι στο οποιο μεταμορφωθηκε αυτος. Εχει πει τοσα χρονια οτι καποτε ηταν ανθρωπος οπως ολοι, εχει πει οτι το μονο που θελει ειναι να φυγει απο το νησι, κτλ.

Clockwork Orange
13-05-2010, 19:50
τοτε η αληθινη μανα των 2 πως εμφανιστηκε στον mib?

FIXXXER
13-05-2010, 20:02
Η γυναικα του Ριτσαρντ πως εμφανιστηκε στον Ριτσαρντ?

Clockwork Orange
13-05-2010, 20:21
ο καπνος...?

FIXXXER
13-05-2010, 20:32
Δεν ηταν ο καπνος, ο καπνος παιρνει μορφες που τις βλεπουν ολοι, αυτην την εβλεπε μονο ο Χερλι που βλεπει οντως τους νεκρους και εκτος νησιου, ελα μονοτερμα σε παιζω πια

Dekatria
13-05-2010, 20:45
apo ti mia Clockwork Orange exei dikio, an einai autos o kapnos poios emfanise tin alithini mitera tou pou tou eipe tin alitheia?

apo tin alli omws vlepoume oti o kapnos akolouthei tous kanones tou jacob, pou itan mia uposxesi metaksy jacob k aderfou kai de tha xe nohma an itan ena ksexwristo plasma.
toulaxiston mexri na mas to dikaiologisoun kapws

Nodoordonotthereisnotry
13-05-2010, 20:47
ελα μονοτερμα σε παιζω πια

Χθες σ' έπαιζε αυτή όμως...κι εγώ έχω κάνει epic post στην προηγούμενη σελίδα και δεν το σχολίασε κανείς...εν κατακλείδι, χθες ήσουν τραγικός!:?

FIXXXER
13-05-2010, 20:48
Σε ποια αναφερεσαι?

Επισης, εχω διαβασει ολα τα μεγαλα ποστς και δεν εχω κατι να προσθεσω γιατι με ξενερωσε παρα πολυ το επεισοδιο.
Οι σκεψεις μου συνοψιζονται στα μικρα ποστς που εχω κανει, και εχω κι αλλες αλλα βαριεμαι να τις γραψω γιατι ξενερωσα.

Clockwork Orange
13-05-2010, 22:03
εγω διαφωνω φιλος
και λογικο να με παιζεις μονοτερμα αφου η θεση μου ειναι τερμας!
εγω πιστευω οτι καθε φορα που εμφανιζεται νεκρος σε ατομο ΕΚΤΩΣ απο χαρλυ ειναι ο καπνοσ
και αφου πιστευω αυτο λεω οτι ο καπνος υπηρχε πριν την γεννηση των 2,γενικα υπηρχε απο παντα
και το βασιζω στην εμφανιση μαμας-αληθινης-λατινα-λιγο-καυλα ιακωβ!
και αυτο που βλεπαμε στις αρχες 5ης ειναι ο καπνος με την μορφη του αδερφου του ιακωβ που πεθανε!
οσο ζουσε ο ιακωβ ειχε την μορφη του αδερφου του! αφου πεθανε ο ιακωβ (νταξ και λιγο πριν) δεν ειχε λογο να ειναι ο αδερφοςτου αλλα ειχε λογο να ειναι ο λοκ!

Agoraphobic_S.I.
13-05-2010, 22:28
Ξές τι θα ήταν γαμάτο;

Αυτοί που εμφανίζονται στο Χερλυ να είναι επίσης ο καπνός.

Abruzzi
13-05-2010, 22:41
εγω παντως το ξαναειδα τωρα και μου αρεσε ακομα περισσοτερο.fixxxer εχεις παθει οτι και γω σε προηγουμενες φασεις και μου την ελεγες πως περιμενω ντε και καλα καποια πραγματα και χαλιεμαι οταν δεν ερχονται ετσι.how ya like me now? =p

Nodoordonotthereisnotry
13-05-2010, 22:44
;)

FIXXXER
13-05-2010, 22:48
εγω παντως το ξαναειδα τωρα και μου αρεσε ακομα περισσοτερο.fixxxer εχεις παθει οτι και γω σε προηγουμενες φασεις και μου την ελεγες πως περιμενω ντε και καλα καποια πραγματα και χαλιεμαι οταν δεν ερχονται ετσι.how ya like me now? =p

μπα, απλα δε μαρεσε, oπως δε μαρεσει ουτε το ατιτουντ των δημιουργων :P
δε μου χαλαει τη σειρα παντως, το τελος ομως μπορει να τη χαλασει χεχε

Clockwork Orange
13-05-2010, 22:54
ΝΤΑΞ ΡΕ ΑΠΛΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΠΟΙΛΑΡΩ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!!!
οποιος εχει τα @@ το βλεπει

http://www.youtube.com/watch?v=e0BnwGPvqdM

pixies
13-05-2010, 23:15
κανε μαλακιες αποπανε...

Ειναι πλεον μια οντοτητα που μπορει να κανει manifestation σε οποιοδηποτε σωμα ειναι στο νησι θαμμενο, οπως δηλαδη το σωμα το αρχικο που ειχε, το σωμα πατερα Τζακ, το σωμα Εκο και το σωμα Λοκ. λες βλακειες ε, ουτε ενας απο αυτους δεν ειναι θαμμενος.

ρε πεθανε ο λυπιδης?
και ο σαγιντ αμα εφευγε τελικα το υποβρυχιο θα αφηνε τον μπραδα να πεθανει στο πηγαδι?

carheart
13-05-2010, 23:26
κάντε μαλακίες με τα spoilers.

FIXXXER
13-05-2010, 23:57
κανε μαλακιες αποπανε...

Ειναι πλεον μια οντοτητα που μπορει να κανει manifestation σε οποιοδηποτε σωμα ειναι στο νησι θαμμενο, οπως δηλαδη το σωμα το αρχικο που ειχε, το σωμα πατερα Τζακ, το σωμα Εκο και το σωμα Λοκ. λες βλακειες ε, ουτε ενας απο αυτους δεν ειναι θαμμενος.

ρε πεθανε ο λυπιδης?
και ο σαγιντ αμα εφευγε τελικα το υποβρυχιο θα αφηνε τον μπραδα να πεθανει στο πηγαδι?

Oraia more, kollises sti lexi, nekros kai kapou sto nisi (isos kiolas na einai aparaitito na MHN einai thammenos, kati den eixe pei i Ilana gia thapsimo tou ptomatos Locke oste na pagideutei ekei o allos???). H ousia einai pos KOVO TO BOUTSO MOU oti einai manifestation kai oxi mia diaforetiki ontotita apo ton aderfo tou Jacob. Afou to eixe pei XEKATHARA oti kapote itan kanonikos anthropos, opos eixe pei oti thelei diakaos na fugei apo to nisi se peripou 28 epeisodia, diladi akrivos oti ithele kai os mikroulis. Episis, olos tuxaios o kapnos DE BOREI na skotosei ton Jacob, opos diladi ki o aderfos tou logo tis prostasias tis manas... ok, ti na po.

Diliadi eseis ti lete, oti itan o aderfos tou Jacob kai bike sti spilia me to magiko nero, kai pethane (eno o Jacob de borei na ton skotosei opos eidame) alla tautoxrona eleutherose ton mauro kapno, o opoios itan pagideumenos sti spilia, kai olos tuxaios o mauros kapnos thelei akrivos to idio pragma pou ithele o aderfos Jacob? Auto vgazei noima? Tha itan kapoios arketa ilithios oste na grapsei kati tetoio sto senario?

FIXXXER
14-05-2010, 00:01
Afou xenerosa ki ego me tis "apantiseis" den antexa, to eida to telos...
To pairno piso, GAMAEI to LOST einai i kaluteri seira olon ton epoxon.
Tora xenerosa omos pou to eida. skata.

Clockwork Orange
14-05-2010, 00:26
ε μαλακα αφου στα λεγα!!!
ΓΑ - ΜΑ - ΤΟ
ΤΕ - ΛΟΣ

Nodoordonotthereisnotry
14-05-2010, 00:49
Ρεεεε ,τι κάνατε στον ευατό σας ρεεεεεε, σιγά μην δείχνει τίποτα το video... αλλά δεν το βλέπω για καλό και για κακό! ehahahahahahh ignore το thread όπως κάθε χρόνο, τέτοιο καιρό!

Clockwork Orange
14-05-2010, 01:01
τι τωρα...τι σε 2 βδομαδες!!!

kontan
14-05-2010, 01:27
:shock: για το video

jack the ripper
14-05-2010, 01:30
ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΟΤΑΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ Ε! σας δουλευουν κανονικοτατα...το βιντεο ειναι μια πιπα

Clockwork Orange
14-05-2010, 01:33
ο χαζουλης ο τζακ δεν το καταλαβε...δεν πειραζει!!!
δες το αλλες 3 φορες και ισως το πιασεις το νοημα!!!

jack the ripper
14-05-2010, 01:37
Ο
Κ

Nodoordonotthereisnotry
14-05-2010, 01:41
Κι εσύ δεν κατάλαβες πως τελειώνει την άλλη βδομάδα κι όχι σε 2 βδομάδες.

@clockwork orange

Clockwork Orange
14-05-2010, 01:42
χμμ 2 επεισοδια ακομα δεν ειναι??

Nodoordonotthereisnotry
14-05-2010, 01:49
Είναι 1 επεισόδιο την Τρίτη και 2+κάτι (μπορεί κι ένα) την Κυριακή.

Clockwork Orange
14-05-2010, 01:50
ε χεστηκα βασικα!
τωρα που ξερω το τελος μπορει και να μην τα δω!

Nodoordonotthereisnotry
14-05-2010, 02:13
Όχι νταξ, ήθελα να σε βγάλω λάθος απλά. Λόγω έπαρσης, όχι τίποτα άλλο, δε σου λέω να ενδιαφερθείς!

Abruzzi
14-05-2010, 02:30
αν ειναι οντως σποιλερ σβηστε το

Clockwork Orange
14-05-2010, 02:31
μπορεις απλα να μην το δεις...
φλωρε!

Abruzzi
14-05-2010, 02:35
δεν παιζουνε με αυτα.οποτε ξεκολλατε και ή λετε οτι ειναι ρικρολλ ή σε 20 σποιλερ με τιτλο που να προειδοποιει.

freak brother
14-05-2010, 02:51
αμα ειχε βγει το τελος θα χε βουηξει ο ιντερνετ.

Abruzzi
14-05-2010, 03:09
οκ confirmed μαλακια το βιντεο.και δεν ειχε καν πλακα.

00i00
14-05-2010, 03:12
σορρυς κιολας...αλλα με το τελευταιο δεν αισθανθηκατε κοροιδα?
μονο εγω?

azza
14-05-2010, 03:17
Κι εκεί που λέγαμε οτι Τζ κ Μιβ είναι αρχή υπάρχει και πιο πίσω..
Κάθε απάντηση γεννα και μια νέα ερώτηση
Ο Αδαμ και η Εύα...και πριν αυτούς; ο θεός...και πως δημιουργηθηκε ο θεος; Και χέσε μας που θέλετε κι απαντήσεις για την Ιλάνα(ούτε μισό κύκλο)
Δεν υπάρει κακό επεισόδιο lost! Υπάρχει γαμάτο κ wtf. Θα τα σπάσει στο τέλος πάντως! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Εκτος κι αν
όλα γίνονται για να παγιδεύσουν τον καπνό, να σώσουν τα συμπαντα και να αφήσουν έναν μαλάκα να τα φυλάει. Αλλά αυτό δεν θα γίνει γιατί οι άνθρωποι "They come, they fight, they destroy, they corrupt and
it always ends the same"
Και τι εννούσε η αγέραστη φεηκ μάνα όταν έλεγε στον Τζεηκομπ ότι τώρα αυτοί οι δύο είναι ίδιοι; Οτι κι ο Τζ είναι μια σκύλα που χειραγωγεί ανθρώπους, αποφασίζει για τις ζωές τους και τους τις πέρνει όταν πρόκειται για το καλό του νησιού και συνεπώς των πάντων.Άρα τι καλός και μαλακίες; Και ο Mib είναι ο κακός που θέλει να φύγει, να ελευθερωθεί και να δει την αλήθεια; Άντε κατηχητκό το κάναμε!

Clockwork Orange
14-05-2010, 03:23
@αζζα :D πανω κατω οτι ειπα κι εγω! χαιρομαι που δεν ειμαι μονος μου!
με την διαφορα οτι

ο κακος μαλλον για να κανει κακο θελει να φυγει και οι καλοι για αυτο προσπαθουν να τον εμποδισουν!

azza
14-05-2010, 03:32
Δεν είδα να κάνει κακό σε κανέναν μέχρι που έγινε καπνός όμως(που τον οδήγησε εκεί άθελά του ο καλός αδερφός του). Α! Κι εσύ μην κολλάς με τα πτώματα, μορφές πέρνει δεν μπαίνει μέσα στα σώματα. Και μία απόδειξη είναι ότι όταν βρήκε την τρύπα με τον Λοκ(όχι το πτώμα αλλά την δύναμη του Λοκ) υπήρχαν δύο, ένας όρθιος κι ενας ταβλιασμένος εξω απ' το φέρετρο.

Clockwork Orange
14-05-2010, 03:35
Α!! διαφωνεις δηλαδη οτι ο καπνος ηταν απο πριν στο νησι...!
ξερω οτι παιρνει μορφες ρε! αλλιως ο αδερβος Ιακωβ δεν θα ηταν ο Αδαμ!

azza
14-05-2010, 03:43
όχι πιστεύω ότι υπήρχε και πριν μέσα στο φωτεινό μέρος, δεν γεννήθηκε σε αυτό το επεισοδιο για κάποιο λόγο. Τώρα αν είχε ξαναβγει ή ήταν πρώτη φορά δεν ξέρω, αλλά μάλλον δεν ήταν γιατι η φεηκ μάνα φαινόταν να ξέρει πολύ καλά για το τι πρόκειται να συμβεί αν μπει κάποιος μέσα και ίσως ως χαιλάντερ κι αυτή να το είχε ξαναδεί πριν 345 χρόνια.

Clockwork Orange
14-05-2010, 04:56
όχι πιστεύω ότι υπήρχε και πριν μέσα στο φωτεινό μέρος, δεν γεννήθηκε σε αυτό το επεισοδιο για κάποιο λόγο. Τώρα αν είχε ξαναβγει ή ήταν πρώτη φορά δεν ξέρω, αλλά μάλλον δεν ήταν γιατι η φεηκ μάνα φαινόταν να ξέρει πολύ καλά για το τι πρόκειται να συμβεί αν μπει κάποιος μέσα και ίσως ως χαιλάντερ κι αυτή να το είχε ξαναδεί πριν 345 χρόνια.

εγω φιλτατο βιντεοκλαμπ πιστευω οτι ο καπνος υπηρχε απο παντα στο νησι! ισως και ολο το νησι να ειναι η φυλακη του ε!
δεν ξερω αν υπηρχε σαν καπνος βεβαια οποτε η φραση "κακη οντοτητα" με βολευει πιο πολυ!
ο καπνος μαλλον δημιουργηθηκε σε συνδιασμο με αδερφο ιακωβ! ισως και οχι!!
αυτη η κακη οντοτητα λοιπον πηγε με την μορφη της τρου-μανας και μιλησε στον αδερφο Ιακωβ,ισως για να πεισει τον αδερφο Ιακωβ να παει με τους ανθρωπους
και να φτιαξουν εναν τροπο για να φευγεις απο το νησι και η οντοτητα να τον χρησιμοποιησει για να φυγει!

HAVOC
15-05-2010, 17:26
http://theintvduals.com/2010/05/review-lost-s06e15/

Fireknight
15-05-2010, 18:09
ena matso malakies .

Clockwork Orange
16-05-2010, 21:47
My girl: Jorge Garcia, who plays Hurley in Lost, poses with girlfriend Bethany Leigh Shady at the Lost Live: A Final Celebration event at Royce Hall, University Of California
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/05/14/article-0-09924641000005DC-669_468x598.jpg

Michael Emersen, who plays Ben in the show, revealed his thoughts on the show finale when speaking to the New York Post this week.

He said: 'When I first read it, the ending wasn't clear to me. But since then, it's grown more clear and, I have to say, grown more satisfying the more I think about it.

'I expect a mixture of satisfaction and consternation among the viewers when it airs. But once they rewatch it, rethink about it and possibly look at the saga again, gradually they will feel like they have just read a good novel - but you have to chew on it for a while.'

Anticipation of the final episode is reaching fever pitch, with producers filming a two-and-a-half-hour long show to bring the series to its close.

http://www.youtube.com/watch?v=xoRyUEO4Wcs&feature=player_embedded

ελπιζω τα νουμερα να δωσουν την εξηγηση!!:pink::pink::pink:

_UnHoLy^MaRtYr_
16-05-2010, 22:14
το βίντεο είναι fanmade παρεπιπτόντως.

BlackiE
17-05-2010, 20:37
http://www.facebook.com/album.php?aid=172030&id=30566281895#!/album.php?aid=172030&id=30566281895

jack the ripper
17-05-2010, 20:48
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs338.ash1/29082_394858766895_30566281895_4255938_5197275_n.jpg
:dick::dick::dick:

FIXXXER
17-05-2010, 20:59
Οταν ειδα τις φωτος απο το λινκ θα ποσταρα την ιδια ακριβως... πως ειναι ετσι εδω? Τι κωλοφτιαξιμο ειναι αυτο?

jack the ripper
17-05-2010, 21:01
πραγματικα δεν ξερω...στην αρχη οταν εμφανιστηκε στο λοστ δεν ελεγε πολλα..μετα στα επς με τον σογιερ μπατσο παλι μουναρα ηταν φτιαγμενη...αλλα εδω τα παρακανε :P

BlackiE
17-05-2010, 21:03
Ναι, αυτή άλλαξε.
Ο Ρίτσαρντ με το eyeliner όμως; :fear:

SpiritCrusher
17-05-2010, 22:01
πραγματικα δεν ξερω...στην αρχη οταν εμφανιστηκε στο λοστ δεν ελεγε πολλα..μετα στα επς με τον σογιερ μπατσο παλι μουναρα ηταν φτιαγμενη...αλλα εδω τα παρακανε :P

Είναι παγίδα. Όταν ξυπνήσεις δίπλα της πάλι θα είναι όπως πρωτοεμφανίστηκε στο λοστ :P

jack the ripper
17-05-2010, 22:44
αχχααχχαχαχααχαχ

FIXXXER
18-05-2010, 00:21

Είναι παγίδα. Όταν ξυπνήσεις δίπλα της πάλι θα είναι όπως πρωτοεμφανίστηκε στο λοστ :P

Μα οταν πρωτοεμφανιστηκε μια χαρα ηταν, μετα επεισοδιο με το επεισοδιο γινοταν ολο και πιο σκατα

BURNIN AMBITION
18-05-2010, 01:41
o arxigos tpou jacob einai o

DIO

Abruzzi
19-05-2010, 07:00
http://www.youtube.com/watch?v=-6P2uxaQX6M

δευτερα πρωι λοιπον.θα ειναι δυσκολος ο αποχαιρετισμος.

btkf
19-05-2010, 07:09
to seek and destroy pou kollaei abruzzi?

Abruzzi
19-05-2010, 07:35
hint

FIXXXER
19-05-2010, 08:18
1. Παμε μωρη μιλφ Ντανιελ Ρουσο
2. Παλι ξυλο στον Μπεν, επιτελους, μου ειχε λειψει
3. Μα ποσο :pink: πια αυτος ο Ντεσμοντ
4. ΑΥΤΟ ηταν επεισοδιο, οχι το προηγουμενο
5. Πολυ αδοξα εφυγε ο Γουιντμορ
6. Μπεν παλι αρχιδι, ετσι πρεπει
7. Σιγα ρε ΝΤΙΣΤΡΟΗΕΡ

locust
19-05-2010, 10:26
κάποιος να δώσει nzb με το hd ή το απλό

Roswell47
19-05-2010, 13:49
Έκλεισε σπίτια το επεισόδιο

necrosaturate
19-05-2010, 16:20
Πάτα με. (http://www.tvguidemagazine.com/kecks-exclusives/lost-to-continue-in-season-six-dvd-5119.html)

Turns out two and a half hours just wasn't enough screen time for Lost producers Damon Lindelof and Carlton Cuse to tell the whole story they wanted to tell us. An ABC source confirms to me that after Sunday’s series finale, titled "The End," airs from 9 – 11:30 pm ET/PT, the season six DVD (as well as the complete series collection, out on DVD and Blu-ray August 24) will continue the saga with upwards of twenty minutes of additional storyline.

“It’s in production now,” confirms the source, who couldn’t yet confirm the actual running time of the new scenes. “Damon and Carlton wanted to offer fans answers to additional questions they couldn’t get to in the body of the final show.”

Lindelof and Cuse have also ordered up some spectacular packaging that should make the DVDs a must-purchase for show fans. And for those of you who have completely abandoned hope of any happily-ever-afters for these poor lost souls following the recent string of island casualties, Sonja Walger, whose lucky Penny turns up in the finale, offers us a ray of hope. When I asked her to tell me who gets the best ending, she said, “We all do and you’ll see why.”

Could there perhaps be light at the end of Jacob's tunnel of light?

Άντε γεια ε!

Coroner
19-05-2010, 16:47
Γάμησε όπως πάντα.

Υπάρχει ζωή μετά το lost; Αυτό είναι το ερώτημα...

Kelldorain
19-05-2010, 18:23
Επος, περίμενα απλά κλασσικό επεισόδιο-πριν-το-φινάλε που απλά θα έβαζε πιόνια στις θέσεις τους, αλλά αυτό ήταν από τα καλύτερα της σεζόν. Τα sideways έχουν πλέον -με Desmond σε ρόλο Jacob- αποκτήσει σκοπό και επομένως παρακολουθούνται ευχάριστα. Υποθέτω με όλα αυτά που μένουν να γίνουν ότι θα πάρουν και αρκετό χρόνο από το φινάλε, απλά έχω τεράστια περιέργεια για το πως θα καταλήξουν. Το let go που λέει ο Desmond υποθέτω ότι θα οδηγήσει σε προσπάθεια να καταστραφεί όλη αυτή η πραγματικότητα.
Στο νησί νομίζω κυρίως 2 χαρακτήρες τονίστηκαν, ο Μπεν κι ο Τζακ (ο οποίος έχει γίνει πλέον συμπαθής) και η "μετάλλαξη" και των δυο ήταν χτισμένη όπως πρέπει και βασισμένη στο πως έχουν αναλυθεί ως τώρα οι χαρακτήρες τους. Από 'κει και πέρα ωραία η σκηνή στη φωτιά, ωραία και η αναφορά στο there is a light that never goes out (http://www.youtube.com/watch?v=INgXzChwipY). O Richard σκοτώθηκε; Αν ναι εντελώς άδοξος θάνατος.

Τώρα 5 μέρες και τέλος =/

Ghost
19-05-2010, 19:58
πιστεύω και ελπίζω ότι ο ρίτσαρντ δεν πέθανε
λογικά δεν μπορεί ο λοκ να τον σκοτώσει μετά το άγγιγμα του τζέηκομπ, όπως ούτε και τους υπόλοιπους

Agoraphobic_S.I.
19-05-2010, 21:16
Επιτέλος, ένα τουλάχιστον υπεργαμάτο επεισόδιο,
Νομίζω πως δεν έχουμε τελειώσει με τον Μπεν, κάτι μου λέει πως θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή μ' αυτόν. Το πως ο Τζακ ανέλαβε καπετάνιος του νησιού ξαφνικά μου φάνηκε λίγο πρόχειρο, ίσως επειδή το περίμενα να γίνει διαφορετικά. Ο Ντέσμοντ πού διάολο πήγε; Τελοσπάντων, περιμένουμε συγκλονιστικό φινάλε με δάκρυα και τέτοια, να δούμε πώς θα αναπληρώσουμε την καλύτερη σειρά που έπαιξε ποτέ.

FIXXXER
19-05-2010, 22:32
Πρωτον, πειτε ποιοι μαλακες με μουντζωσαν, αν και δε με ενδιαφερει το ποιοι οσο το γιατι! Επειδη ειπα την Ντανιελ μιλφ? Αφου ηταν! Δευτερον, διαφωνω με τον αποπανω για τον Τζακ, γιατι ναι μεν κι εγω ελεγα χθες "ωπα, ετσι απλα το αποφασισε οτι θα θυσιασει τα παντα για το νησι??" αλλα μετα σκεφτηκα οτι εδω και ΠΟΛΛΑ επεισοδια το χτιζουν σιγα σιγα αυτο και αλλωστε κανεις αλλος δε θα ηθελε να το κανει απο αυτους που εμειναν. Τριτον, οντως πολυ αδοξος ο θανατος Ριτσαρντ αν πεθανε, αλλα σωστος καποιος που εγραψε οτι δεν μπορει να τον σκοτωσει μαλλον ο μαλακας.

Abruzzi
19-05-2010, 22:39
η ντανιελ φτιαγμενη μου φερε σε μια ηθοποιο στο πιο γερασμενο της αλλα δε θυμαμαι ονομα.νομιζω παιζει desperate housewives?

Phoebus
19-05-2010, 23:15
Είμαι σίγουρος πλέον ότι η σειρά δε θα με καλύψει καθόλου στο τέλος. Ούτε αποκαλυπτικό θα μου φανεί ούτε τίποτα. Έχω λιγάκι ξενερώσει. Το μόνο που έχει καταφέρει το Lost είναι να φτιάξει μία απίστευτη μυθολογία και γύρω απ'αυτή περιμένουν νουβέλες και comics για να συμπληρώσουν αυτό που δε κατάφεραν ποτέ να αποδώσουν στη TV. Ελπίζω δηλαδή. Ο Ριχάρδος παρεπιπτόντως ζει και θα κάνει τρελό comeback. Γενικώς η σειρά κατασκεύαζε χαρακτήρες και τους έστελνε μετά στο πάτο, και τελικά ο χρόνος που σπαταλήσαμε στο να βλέπουμε δεν έχουν καμία ουσιαστική σημασία με το τέλος της σειράς. Mr Eko, Abaddon, Mr Friendly και ο γκόμενος του, Faraday και μάνα_Faraday, Widmore, γενικώς όλοι έφυγαν από τη σειρά νύχτα. Μην πούμε και για κάτι άλλους όπως το ζευγαράκι με τα διαμάντια ή τη Ρουσσώ ή τον Δόκτωρα πατέρα του Κινέζου ή τον Walt... Σε 4 μέρες που βγαίνει προτείνω να ανοίξουμε καινούριο θρεντ για να σχολιάσουμε μόνο το φινάλε της σειράς.

wino
19-05-2010, 23:16
ta dontia ths ti epa8an? anoi3an 3afnika?

Kelldorain
20-05-2010, 00:52
http://www.youtube.com/watch?v=Rz1yHmUW05Y

freak brother
20-05-2010, 01:22
http://www.youtube.com/watch?v=_8JBYlNTf-Q

δεν ξερω αν εχει ξαναμπει , αλλα γαμααααααααει

FIXXXER
20-05-2010, 01:39
Κελντορεν... με μια λεξη ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ το τρειλερακι...

Clockwork Orange
20-05-2010, 02:09
εμενα μου αρεσε λιγοτερο απο το προηγουμενο χωρις βεβαια να λεω οτι δεν γαμησε
απλα ενταξει...απλως προχωρησε λιγο το στορυ εκει ακριβως που ξεραμε οτι θα προχωρησει
δεν μαθαμε τιποτα καινουριο ξερω γω!!!!
το λεω απο τωρα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να με ξενερωσει το τελος!!!

Abruzzi
20-05-2010, 02:35
αυτο ειναι σιγουρο imo.γενικα δε μπορω να σκεφτω πως μπορει καποιος να ξενερωσει απο το φιναλε.οι περισσοτεροι χαρακτηρες εδωσαν οτι ηταν να δωσουν στη σειρα και ηταν αναποφευκτο να μην απαντηθουν τα παντα μεχρι το τελος.αλλωστε το οτι θα υπαρχει υλικο για μετα,μονο θετικο ειναι,αφου σχεδον σιγουρα θα παιξουν απο βιβλια μεχρι video games και mini/web series.
και ακομα και να ξενερωσει με το τελος καποιος,δεν γινεται να πεταξεις ολο αυτο που ζουσες καθε βδομαδα τοσα χρονια.τι να πρωτοθυμηθεις...

ανετα μεσα στο καλοκαιρι θα παιξει boxset και μαραθωνιος παντως.

FIXXXER
20-05-2010, 02:40
αυτο ειναι σιγουρο imo.γενικα δε μπορω να σκεφτω πως μπορει καποιος να ξενερωσει απο το φιναλε.Πρωτα θα πρεπει να το δει παντως! :P

οι περισσοτεροι χαρακτηρες εδωσαν οτι ηταν να δωσουν στη σειρα και ηταν αναποφευκτο να μην απαντηθουν τα παντα μεχρι το τελος.Οχι και σιγουρα οχι, αποφαση τους ηταν συνειδητη

αλλωστε το οτι θα υπαρχει υλικο για μετα,μονο θετικο ειναι,αφου σχεδον σιγουρα θα παιξουν απο βιβλια μεχρι video games και mini/web series.αυτο εχει και τα καλα και τα κακα του αλλα ναι, μαλλον ετσι θα γινει

και ακομα και να ξενερωσει με το τελος καποιος,δεν γινεται να πεταξεις ολο αυτο που ζουσες καθε βδομαδα τοσα χρονια.τι να πρωτοθυμηθεις...ισχυει

ανετα μεσα στο καλοκαιρι θα παιξει boxset και μαραθωνιος παντως.αν οχι το καλοκαιρι σιγουρα καποια στιγμη, παντως το boxset με ολες τις σεζον ειναι πολυ φτηνο αν θυμαμαι καλα

Esteban
20-05-2010, 02:42
Απλά είναι σπαστικό ότι για κάμποσες σεζόν χτίζανε fanbase πάνω στα ερωτήματα και στα wtfs των θεατών, για να δηλώσουν στο τέλος σε συνέντευξη ότι αν δεν γουστάρετε τραβάτε δείτε csi

scarecrow
20-05-2010, 02:48
:-(Πολύ λυπάμαι που θα τελειώσει....
Ζηλεύω οποιονδήποτε δεν έχει δει την σειρά και έχει τόσα γαμάτα επεισόδια να δει.
Ένα είναι σίγουρο: το φινάλε θα τα σπάσει όλα....

Clockwork Orange
20-05-2010, 02:53
Απλά είναι σπαστικό ότι για κάμποσες σεζόν χτίζανε fanbase πάνω στα ερωτήματα και στα wtfs των θεατών, για να δηλώσουν στο τέλος σε συνέντευξη ότι αν δεν γουστάρετε τραβάτε δείτε csi

ρε συ εστεμπαν τι καθεσαι και ασχολεισαι με το τι ειπε ο καθενας σε συνεντευξη ρε φιλος?
δεν χτιζαν τιποτα! την σειρα τους εκαναν οπως γουσταραν αυτοι! και θα την τελειωσουν οπως γουσταρουν αυτοι!

Esteban
20-05-2010, 02:58

ρε συ εστεμπαν τι καθεσαι και ασχολεισαι με το τι ειπε ο καθενας σε συνεντευξη ρε φιλος?
δεν χτιζαν τιποτα! την σειρα τους εκαναν οπως γουσταραν αυτοι! και θα την τελειωσουν οπως γουσταρουν αυτοι!

έχω πολύ ελεύθερο χρόνο.
Δεν τους είπα πώς να τη τελειώσουν απλά είναι υποκριτικό το όλο θέμα.

Abruzzi
20-05-2010, 06:21
fixxxer εννοουσα να ξενερωσει γενικα με τη σειρα,απο το φιναλε.στο πρωτο quote σου.

το να μην απαντηθουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ο κοσμος να χαλαγε δεν το αποφευγανε γιατι θα ηθελαν τουλαχιστον αλλες 2 σεζον και λιγοτερα επεισοδια που εξυπηρετουσαν περισσοτερο τον προγραμματισμο του καναλιου και οχι την ιστορια.και κουμαντο σε αυτα καλως ή κακως κανει το καναλι και οχι οι δημιουργοι.
για τους χαρακτηρες απο τη στιγμη που αυτοι τους δημιουργησαν,δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι ειχαν να δωσουν κατι ακομα στη σειρα.εννοειται σαν θεατες/fans θα θελαμε κιαλλο mr eko πχ αλλα δεν εξαρταται απο εμας.

Clockwork Orange
20-05-2010, 09:32
ξαναειδα το επισοδειο λοιπον!

σαν απλη σκεψη θελω να θεσω το ερωτημα
"τελικα εγινε ο τζακ σαν τον τζεικομπ? η ειναι ενα τρικ του τελευταιου?"
δεν το βασιζω καπου! σαν σκεψη απλη λογω της ελειψης του "μαγικου κρασιου" που μπορει να μην σημαινει και τιποτα!
στα σοβαρα ομως...ο χιουγκο πως ηξερε το ονομα της αννα-λουσια? ξεχναω κατι? μπορει! το εχω ξανακανει αλλωστε! inside joke των παραγωγων? τι φαση?
τον ντεσμοντ παλι ποιος πουστης τον βοηθησε?? ο μαιλς??
η γυναικα widmore ισως να μην εχει τελειωσει ακομα ε! ας μην ξεχναμε την συναυλια! κατι μου λεει οτι θα βρεθουν ολοι εκει!

karharias
20-05-2010, 10:07
παίζει να είδες λάθος επεισόδιο..

1) ναι έγινε ο νέος φύλακας του νησιού. Δε χρειάζεται κάποιο μαγικό κρασί, υποτίθεται ότι το διάβασε και όλα οκ. Συμβαίνει το ίδιο και στην ορθόδοξη εκκλησία, δεν είναι το αίμα του Χριστού εκείνο που πίνεις, είναι διαβασμένο κρασόμελο
2)ο Χιούγκο "είδε" και πλέον "γνωρίζει" (βλ. όταν φίλησε την Λύμπη)
3)Ο Ντέσμοντ πρέπει να είναι ή με τον Ρίτσαρντ (γιατί δε νομίζω να πέθανε) ή με τον Τζακ, Χιούγκο κτλ.. ή.. καμιά καινούργια ανατροπή να γουστάρουμε

αλήθεια τι δεν έχουν απαντήσει ακόμη?

Clockwork Orange
20-05-2010, 10:12
το 1 ειπα μια μαλακια σε στυλ omfg
το 2 οκ ναι i get it now
απο το 3 κραταμε το τελευταιο διαζευκτικο Η και αρα συμφωνεις!

FIXXXER
20-05-2010, 10:26
το να μην απαντηθουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ο κοσμος να χαλαγε δεν το αποφευγανε γιατι θα ηθελαν τουλαχιστον αλλες 2 σεζον και λιγοτερα επεισοδια που εξυπηρετουσαν περισσοτερο τον προγραμματισμο του καναλιου και οχι την ιστορια.και κουμαντο σε αυτα καλως ή κακως κανει το καναλι και οχι οι δημιουργοι.

Δεν ισχυει, γιατι το καναλι τους πιεζε για 3 σεζον ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και αυτοι λεγαν δεν εχουμε υλικο για 72 επεισοδια, οποτε βρεθηκε η χρυση τομη και εκαναν 3 σεζον των 16 επεισοδιων κατα μεσο ορο (ετυχε να γινει η απεργια το 2007 και οι τελευταιες δυο πηραν καποια επεισοδια μπονους που τα χασε η τεταρτη). Εχω ξαναπει οτι δε θαθελα να δειξει μεχρι το που κατουραγε ο Τζεικομπ και εβγαζε αγιο κατουρο, αλλα τα βασικα τουλαχιστον ρε συ. Εχουν αφησει πολλα story arcs ανεκπληρωτα, και δε χρειαζοταν και 100 επεισοδια να τα απαντησουν, 5-6 ακομα νομιζω αρκουσαν, απο τη στιγμη που αποφασισαν να μην "χαλασουν" το κλιμα της εκτης σεζον (το ποιο?) με το να απαντουν συνεχεια ερωτηματα απο 4 χρονια πριν.

Clockwork Orange
20-05-2010, 10:32
φιξξξερ χωρις να θελω να γινω ERιστικος πιστευω οτι αν εβγαζαν αλλα 6 επεισοδια οπως λες τωρα θα εγραφες οτι θελεις αλλα 4 ξερωγω για να σου εξηγησουν το ταδε!

FIXXXER
20-05-2010, 10:35
Αμα μου δειχναν 6 επεισοδια μεσα στο temple και εβαζαν αλλους 4 καινουριους χαρακτηρες για να τους σκοτωσουν 2 επεισοδια μετα, ναι αυτο θα ελεγα μαλλον

karharias
20-05-2010, 10:39
και ξαναρωτάω .. τι δεν εχουν εξηγήσει (εκτός από το γύρισμα του κλειδιού με τον Ντέζυ?

clockworld
συμφωνώ. η αλήθεια είναι ότι από τα άτομα που είναι πάνω στο νησί μόνο ο Μαϊλς και ο Σώγιερ ξέρουν που είναι το πηγάδι. Αλλά είναι το ίδιο πηγάδι που γύρισαν τον τροχό (άρα ξέρουν και οι άλλοι που είναι) ή είναι κάποιο άλλο? Αν είναι το ίδιο πως χτίστηκε η Χατς που ανατίναξε ο Ντέζυοντ και πως δεν χτίστηκε ο τροχός? αλλά ποσώς με ενδιαφέρει..

one last episode

FIXXXER
20-05-2010, 10:45
Μη με προκαλεις να κατσω να κανω λιστα με ερωτησεις γιατι πραγματικα βαριεμαι. :P
Nομιζα οτι χαλασε το ποντικι μου και το αγορασα σημερα γαμω την υπογραφη σου!! :lol:

karharias
20-05-2010, 10:51
όχι πραγματικά επειδή εγώ νομίζω ότι έχουν απαντηθεί όλα, κάνε μια λίστα με 5-6 αναπάντητα ερωτήματα. δε σε προκαλώ, σε παρακαλώ :)

FIXXXER
20-05-2010, 11:03
Οκ, επειδη το εθεσες ετσι, αλλα απο αυριο γιατι τωρα εδω συμπληρωσα 20 ωρες αυπνος και μολις με 6 ωρες υπνου τα προηγουμενα δυο 24ωρα, οποτε ειμαι πτωμα... Παρε αυτο για προθερμανση (βασικα ο τυπος τα εχει ολα, καποια απο τα οποια δηλαδη δε με νοιαζει και ποτε να μη μαθω, αλλα καποια ειναι πολυ βασικα ερωτηματα)
http://io9.com/5540279/50-questions-lost-really-does-need-to-answer

karharias
20-05-2010, 11:07
πολλές ώρες κοιμάσε. το πρόγραμμα που ανάφερες το κανω καθημερινά εδώ και χρόνια ίσως

χμ.. καλό ναι. αλλά κάποια από τα 50 ή έχουν απαντηθεί ή εννοηθεί. Περιμένω τα δικά σου :)

enitharmon
20-05-2010, 11:31
για τους αριθμους τι ειπανε;

karharias
20-05-2010, 11:34
serial number της καταπακτής που μάλλον συμπίπτει (σκηνοθετικό τρικ?) με τα νούμερα που χρησιμοποιούσε ο Jacob για να δηλώσει το κάθε άτομο. Μήπως το νούμερο έχει να κάνει με τις μοίρες που γυρνούσε ο φάρος για να τους εντοπίσει ο Jacob?

BURNIN AMBITION
20-05-2010, 20:38
απειρα ερωτηματα δεν εχουν απαντηθει. το λινκ του φιξερακου, ειδα τις ερωτησεις εχω απαντησεις για παρα παρα πολλες, αλλα τις πραγματικες ερωτησεις αμα τις δουμε σφυριχτε

παντως ηταν καλο επεισοδειο

Roswell47
20-05-2010, 20:48
βασικά όλες οι απαντήσεις δεν ήταν στο σημειωματάριό σου; Τι απέγιναν;

BURNIN AMBITION
20-05-2010, 21:26
το σημειωματαριο εχει αποριες και λεπτομερειες μεχρι και την 5η σεζον

μετα βαρεθηκα

αν θες να λυσεις πραγματικες αποριες, παρε μια

πως μεταφερθηκε ο τζαρχεντ στα εγκατα της γης?

και αν πει καποιος οτι το εκανε ο καπνος, ειναι δυνατον ο καπνος να δουλευει για τους αδερς?

για να μην ασχοληθω με το χρονο (θυμησου γιατρο απο φρειτερ)

μα τη μπαναγια αν δωσουν απαντηση οτι το φως ειναι το καλο μεσα στις ψυχες ολων των ανθρωπων τοτε θα τους σφαξω αλα τζενται με μαιντρικς ολους

karharias
21-05-2010, 10:02
μα τη μπαναγια αν δωσουν απαντηση οτι το φως ειναι το καλο μεσα στις ψυχες ολων των ανθρωπων τοτε θα τους σφαξω αλα τζενται με μαιντρικς ολους

γιατί θα ορκιζόμουν ότι αυτή την απάντηση έδωσαν?

Abruzzi
21-05-2010, 12:55
series finale trailer

http://www.youtube.com/watch?v=Pcm86_2eedo

sneak peeks απο το finale

http://www.youtube.com/watch?v=LkcIAw6HY6w

http://www.youtube.com/watch?v=bU4N1SyiapM

το ιδιο extended

http://www.youtube.com/watch?v=rkSZ0tUqAgA

KoiliaSamprela
21-05-2010, 13:04
και ξαναρωτάω .. τι δεν εχουν εξηγήσει
one last episode

αν έχουν εξηγήσει και εγώ μόνο δεν έχω πάρει χαμπάρι ας μου πείτε σε πριβέ

γουάτ εμπάουτ

http://www.couchpotato.gr/wp-content/uploads/2008/04/new_dharma_logo.jpg

Abruzzi
21-05-2010, 13:16
τι ακριβως δεν απαντηθηκε στο θεμα νταρμα δλδ;
βασικα εχουν απαντηθει (ή εστω εννοηθει) πολλα που οι περισσοτεροι δεν θυμουνται καν στη παρουσα φαση.

καπου εδω να ξαναπω οτι αρκετα hints εως και ξεκαθαρες απαντησεις(βλεπε τι ειναι η νταρμα πχ με ιστορικη αναδρομη στο βιντεακι hanso) εχουν δωθει ανα διαστηματα εκτος σειρας.απο τα mobisodes μεχρι τα βιντεακια απο το lost experience.οσο περιεργο και αν ακουγεται,η σειρα απο μονη της δεν αρκει και ολα αυτα δεν τα ειχαν βγαλει απλα για να περναει η ωρα.

KoiliaSamprela
21-05-2010, 13:47
δεν κοροϊδεύω, στείλε αν μπορείς πι-εμ ή λινκ που να εξηγεί ....

Abruzzi
21-05-2010, 13:58
στα της νταρμα; δες αυτο πχ

http://www.youtube.com/watch?v=idu3loi4y5Y

scarecrow
21-05-2010, 14:09
http://www.youtube.com/watch?v=Pcm86_2eedo

χαχαχα έλεος τι φωνή είναι αυτή:rofl:??????

karharias
21-05-2010, 14:59
e ti να πούνε για την dharma ρε παιδια? ότι ήταν να πουνε το είπαν, ξέρουμε τι έκανε η dharma εκεί, την είδαμε κιόλας εν δράση, όλα οκ. θα μας ζαλίζουν τα αρχίδια με μερικούς επιστήμονες που πέθαναν πάνω στο νησί? ότι έγινε έγινε με την dharma... λίγο με τον Γουάλτ να μας πούνε γιατί είναι σημαντικός και γιατί φέρνει θάνατο στους γύρο του και τα υπόλοιπα νομίζω έχουν απαντηθεί

BURNIN AMBITION
21-05-2010, 17:02
αρα ουσιαστικα ολοι κρυβουμε λιγο ηλεκτρομαγνητισμο μεσα μας

carheart
22-05-2010, 00:00
Είδα μόλις, ο Walt θα είναι ένα τεράστιο κενό αν μείνει αναπάντητος. "Φαντασιώνομαι" πως θα πάνε όοοοολοι του νέου σύμπαντος σε ένα αεροπλάνο στο LA με κάποια αλχημεία του Desmond, θα μπουν κάπως μέσα, και η τελευταία σκηνή του Lost θα είναι ολόιδια με την αρχική, με τον Jack (σε νέο ρόλο πλέον) να ξυπνάει σε ένα χωράφι με μπαμπού. Ίσως να μην είναι τυχαίο που μας το θυμίζουν. Δεν έχω διαβάσει οτιδήποτε στο ίντερνετς, πλέον έχω κόψει και τα sneak peaks και τις συζητήσεις με κόσμο, αλλά νιώθω πως το φινάλε θα είναι κάπως έτσι. Αν υποψιαστώ έστω και για ένα δευτερόλεπτο πως υπήρχε έστω και ένας χαρακτήρας που από το πρώτο επεισόδιο γνώριζε τα πάντα, θα πάθω παράκρουση. Έχω εμμονή με το πρώτο επεισόδιο. Η πληγή του Jack που όλο και μεγαλώνει, δεν ξέρω τι είναι.

H.
22-05-2010, 01:03
Το ενδεχόμενο το τελευταίο επεισόδιο να είναι σεναριακά ένα απλό season ending και όχι ένα γενικότερο τέλος όλης της υπόθεσης εξ' απαρχής το έχουμε αποκλείσει έτσι?

carheart
22-05-2010, 01:13
όχι!

Gerasimos
22-05-2010, 01:20
e ti να πούνε για την dharma ρε παιδια? ότι ήταν να πουνε το είπαν, ξέρουμε τι έκανε η dharma εκεί, την είδαμε κιόλας εν δράση, όλα οκ. θα μας ζαλίζουν τα αρχίδια με μερικούς επιστήμονες που πέθαναν πάνω στο νησί? ότι έγινε έγινε με την dharma... λίγο με τον Γουάλτ να μας πούνε γιατί είναι σημαντικός και γιατί φέρνει θάνατο στους γύρο του και τα υπόλοιπα νομίζω έχουν απαντηθεί

Ε να μας πούνε τουλάχιστον πως βρήκαν το νησί και γιατί συνεχίζονταν οι ρίψεις τροφίμων δέκα και πλέον χρόνια μετά το τέλος της ιστορίας με την Ντάρμα, εκτός αν κι αυτά έχουν απαντηθεί και δεν τα έχω πάρει πρέφα.

Επίσης μου την σπάει πάρα πολύ όλη αυτή η ιστορία με τις απαντήσεις που δεν δίνονται στα κανονικά επεισόδια, αλλά σε ειδικά επεισόδια, ειδικές εκπομπές, συνεντεύξεις δημιουργών, πηγαδάκια συντελεστών και τρέχα γύρευε, λες και δεν είχαμε άλλη δουλειά και για να καταλάβουμε τι γίνεται πρέπει να παρακολουθούμε όλα αυτά. Τουλάχιστον ελπίζω μετά το τέλος να βρεθούν κάποια πράγματα κάπου συγκεντρωμένα.

Abruzzi
22-05-2010, 01:26
ασχετο,αλλα πιστευω ο φοιβος εχει δικιο ε.να κλειδωθει αυτο το θρεντ κυριακη βραδυ και να ανοιξει νεο μονο για το φιναλε της σειρας.

BURNIN AMBITION
22-05-2010, 02:10
loipon tha pethanoun oloi oi losties, alla o des tha tous ferei apo to allo sumpan. mono pou o prostaths porwnomai o neos a[po to allo sumpan na einai o hugo.

etsi empneusi ths stigmhs. opws kaito oti i gallia tha parei mundial kai cisse prwtos scorer

Ingolemo
22-05-2010, 15:56
http://io9.com/5545030/the-best-lost-memes-videos-t+shirts-fan-art-and-more

epic

Abruzzi
22-05-2010, 16:27
Posted by DarkUFO at 5/22/2010 10:01:00 AM

We've had a number of major spoilers which we have delayed posting till as late as possible to avoid people getting spoiled who don't want to be for the finale. These will probably be posted sometime tomorrow, so this is an advanced heads up to those who don't want to be spoiled to get off the spoiler section.

Also, if you are a LOST site owner, Forum Admin, I suggest that you go into a Lockdown mode.

Also, if you visit non-moderated forums, I suggest you steer clear of these till after the finale to avoid being shotgun spoiled. Be careful where you visit.

I strongly suggest that when these are posted that you DO NOT View them unless you are a hard core Spoiler Addict.

καποιος να απαγαγει λοκαστ για 1-2 μερες

μπιζαριος
22-05-2010, 17:22
http://9gag.com/photo/23377_540.jpg

για να μην λετε οτι δεν σας αγαπαω μικροι εθισμενοι μου λοσταδες :P

μπιζαριος
22-05-2010, 17:52
α και

http://9gag.com/photo/22382_540.jpg

Kelldorain
22-05-2010, 18:52
http://www.nationalpost.com/arts/lost/index.html

Dragonlord
22-05-2010, 18:54
ασχετο,αλλα πιστευω ο φοιβος εχει δικιο ε.να κλειδωθει αυτο το θρεντ κυριακη βραδυ και να ανοιξει νεο μονο για το φιναλε της σειρας.
Άνοιξε το θρεντ για το φινάλε και το κλειδώνω τούτο αύριο.

carheart
22-05-2010, 19:13
έτοιμο! (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24055-LOST-season-finale-%28%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%80%CF%8C%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CF%81%CF%82%29)

όπου season βάλε series, γιατί βγιάστηκα.

Pinatero
22-05-2010, 19:26
ποτε ειναι το τελευταιο επεισοδιο?

Dragonlord
22-05-2010, 19:29
Κυριακή, οπότε για μας Δευτέρα.

carheart
22-05-2010, 19:39
από αύριο μεσημεράκι θα πρότεινα προσωπικά, αλλά ό,τι θέτε.

Pinatero
22-05-2010, 19:41
ομορφα! θα προλαβω λοιπον πριν ξαναμπω μεσα!

Phoebus
22-05-2010, 20:40
Αφού διάβασα διάφορα στο internet (http://lostpedia.wikia.com/wiki/Mysteries) και έχοντας υπόψιν πως μερικοί άνθρωποι γαμάνε τις παιδικές μας αναμνήσεις (http://www.imdb.com/title/tt0367882/), δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν τελικά το νησί είναι κάτι σε στυλ "διαστημόπλοιο" που έπεσε στη Γη πριν πολλά-πολλά χρόνια. Αλήθεια, το φινάλε το σκέφτομαι να κοστίζει όσο το 50% του budget της σειράς ολάκερης, η σπηλιά με το φως να είναι το engineering room του διαστημοπλοίου και ο καπνός να έχει ξεχάσει ότι είναι εξωγήινος (http://www.worldswithoutend.com/novel.asp?ID=839) ή το ότι θέλει να πάει σπίτι του να εννοεί πως θέλει να πάει πίσω στο πλανήτη απ'όπου ήρθε, και όλα αυτά ίσως να μπορέσουν να εξηγηθούν όχι στις πόσες χιλιάδες χρόνια μπορεί να αναφέρεται τελικά η μυθολογία του LOLST αλλά σε εκατομμύρια χρόνια ιστορίας, από τη γέννεση της Γης και έπειτα.

Μπορεί αυτό ως σενάριο, να "καλύψει" τις όποιες τρύπες ή τα όποια supernatural στοιχεία της σειράς (ποιος περιμένει απάντηση σε αυτά πείτε μου αλήθεια), σε καμία όμως περίπτωση εμένα προσωπικά δε πρόκειται να με ικανοποιήσουν διότι, ειλικρινά, στον πούτσο μου το sci-fi μέρος του πράγματος, αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι χαρακτήρες και αν μία σειρά απέτυχε στο sci-fi μέρος αλλά όλοι οι φανς μπορούν να πουν ότι οι χαρακτήρες εξερευνήθηκαν 100% (βλ. BSG), αυτή εδώ που έχουμε σπαταλήσει 6 χρόνια να βλέπουμε είναι γεμάτη κενά ακριβώς σε αυτό. Τόσοι και τόσοι χαρακτήρες εμφανίστηκαν και χάθηκαν... γιατί; Και αν βάλουμε το sci-fi μέρος μέσα (δηλαδή τι είναι το νησί, πως μετακινείται στο χωροχρόνο, τι είναι πραγματικά ο καπνός), είναι πάμπολα ερωτήματα που περιστρέφονται γύρω από αυτό αλλά ποτέ οι παραγωγοί του LOLST δε προσέγγισαν τελικά ούτε στο ελάχιστο.

Jacob: Θα σας δώσω απαντήσεις για όλα.
*συζήτηση για ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έχουν γίνει suggest εδώ και 15 επεισόδια*
Jack: OK, θα πάρω εγώ τη θέση σου.

Άλλος ένας σωρός από αψυχολόγητες μαλακίες διότι πολύ απλά οι παραγωγοί του LOLST δε διαχειρίστηκαν το χρόνο τους σωστά. 6 χρόνια ρε μαλάκες. Ε-ΛΕ-ΟΣ. Μακάρι να βγω λάθος πάντως και να πάμε όλοι στο γαμάτο θρεντ του καρχαρτ και να λέμε ο ένας στον άλλο "τι θεϊκή σειρά" και να γουστάρουμε και να λέμε "γουάου, αυτό ΚΑΝΕΙΣ δε το είχε σκεφτεί!".

FIXXXER
22-05-2010, 22:05
Αλλη σειρα εβλεπες μαλλον