Log in

View Full Version : LOST (με spoilers) 2 [TV]

Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

ikonoklast
27-02-2010, 07:21
Δεν έχω ύπνο, είμαι άρρωστος, τι καλύτερο απο μια ωραία μανιχαϊστική θεωρία για το λοστ.

Όπως έχουμε ήδη διαπιστώσει η όλη φάση σχετικά με το νησί και έξω απο αυτό έχει να κάνει με την αρχετυπική κλισέ καυτή διαπάλη μεταξύ καλού και κακου, μαύρου κι άσπρου, jacob και bacon, μπεν και γουιντμορ, σογιερ και τζακ, καπνού και "καλών ανθρώπων", μπερνη και εξυπνάδας. Καμία νταρμα, ναμπερς, αδερς, χωροχρονικές ανωμαλίες ή οποιαδήποτε άλλη φάση που έχει εμφανιστεί σε διάφορους κύκλους δεν είναι πιο κυρίαρχη απο αυτό στο πως εκτυλίσσεται το σενάριο και στο πως -πιστεύω- ότι θα καταλήξει. Πολλά άλλα πράγματα ήταν πολύ χρήσιμα για να προχωρήσει η πλοκή, άλλα ήταν απλώς fillers, στο τέλος πάντως θα είναι απλώς κομμάτια του συνόλου της ιστορίας. Διάφοροι απο τους χαρακτήρας σε διάφορες καταστάσεις, candidates ή μη, βρίσκονται πιο κοντά σε κάποιον απο τους δύο πόλους, άλλοτε δεν είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρο, άλλοτε πάλι είναι. Στην παρούσα φάση είναι μάλλον πιο ξεκαθαρο απο ποτέ: η jacob-jack-διάφοροι κλίκα φαίνεται να είναι έτοιμη να συγκρουστεί με την bacon-σογιερ-διάφοροι2 κλίκα. Στους δε διάφορους έχουμε μερικούς φλου και μερικούς στανταρισμένους (ο "claimed" sayid, η kate και η claire είναι πιθανότατα με τους κακοί). Όλα τα παραπάνω βέβαια με την απαραίτητη δόση "γκρίζων περιοχών", αλλιώς η όλη φάση θα ήταν μια σάχλα. Εδώ βλέπουμε μια ενδιαφέρουσα προμο φωτό της έκτης σεζον που μπορεί και να μας κλείνει το μάτι, ποιός ξέρει:

http://images2.fanpop.com/image/photos/9700000/LOST-Season-6-Last-Supper-HQ-Promo-lost-9731534-1500-976.jpg
Το λοιπόν, για να μην μακρηγορώ θα ποντάρω στα γρήγορα τα λεφτά μου και θα σπάσω: Μετά και το incident εκτυλίσσονται δύο παράλληλες πραγματικότητες. Στην τρέχουσα (αυτή με την πτώση της 815) το κακό φαίνεται να νικάει, ο μπαμπούλας smocke τους γαμάει, φεύγει απο το νησί (στο οποίο είναι παγιδευμένος ως άλλος έκπτωτος άγγελος ή όποια άλλη θρησκευτική μαλακία) και γενικώς τα κάνει πουτάνα! Στην άλλη πιθανολογώ ότι έχουμε το αντιθετο λολ! Η σειρά τελειώνει με δύο (2) φαντασμαγορικά φινάλε που στην κάθε μια συμβαίνουν τα εκάστοτε για την αντίστοιχη παράλληλη πραγματικότητα! Στην δεύτερη πραγματικότητα πολύ πιθανό ο david να παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο φίλοι μου!

Στην πρώτη πραγματικότητα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο aaron...

Ο οποίος είναι και αυτός που περιμένουμε να έρθει στο νησί!..

Και θα τον φέρει ο widmore!

Abruzzi
27-02-2010, 07:36
ωραια τα λες.αν και πιστευω οτι θα εχουμε ενα τελος,συνδιασμο των 2(κατα πασα πιθανοτητα με πρωταγωνιστη τον τζακ).
ειχε αλλη μια προμο φωτογραφια βεβαια με τζιν(?) και κλερ να αλλαζουν θεση νομιζω.

btw (ασχετο και σχετικο μαζι) σε σχεση με last supper τη θεση του ιουδα την εχει ο τζακ;

ikonoklast
27-02-2010, 07:56
χεχ, το τσέκαρα αυτό για πλάκα, δε ξέρω αν έχει σημασία, με βάση τον πλέον κλασικό μυστικό δείπνο (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Supper_(Leonardo_da_Vinci)) o ιούδας στέκεται εκεί που στέκεται ο σαιντ. Αντίστοιχα οι σογιερ και τζακ στέκονται σαν απόστολος ιωαννής και απόστολος θωμάς. To τελευταίο βέβαια έχει τρελό γέλιο λόγω επειδή ο lock.. θυσιάζεται στην 5η σεζον για να τους πείσει και του σημειώματος στον jack: "jack i wish you had believed me"... :touched:

BURNIN AMBITION
27-02-2010, 14:55
εννοείς αυτό που νομίζω ότι εννοείς;

δεν εννοείς δηλαδή ότι έκανες λάθος και δεν είδες ότι η τομή φαίνεται αριστερά στον καθρέφτη που κοιτάει ο ΤΖΑΚ;;;;

λαθος καταλαβατε
αν κοιταξεις τον καθρεφτη που βλεπει ο τζακ συμπεραινεις οτι η τομη ειναι στην πραγματικοτητα στα αριστερα του. βλακες

ομως προφανως φαινεται ετσι γιατι εμεις βλεπουμε απο τα κατια του τζεικομπ που κοιτα απ οδευτερο καθρεφτη αυτον του φαρου....

βαριόμουν πολύ να τραβήξω αυτό το screenshot, σε παρακαλώ πολύ μην ξαναποστάρεις επ' αυτού:

http://img706.imageshack.us/img706/4096/bscap0000pz.jpgβουλωνω
μας πως οταν το εβλεπα ημουν τοσο σιγουρος?
πρεζα ομορφηηηηηη
χαχαχ

nothingman
27-02-2010, 15:20
η θεωρία μου είναι ότι το παράλληλο_σύμπαντο ας πούμε μας δείχνει τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε νησί, τζέικομπ να τους χειραγωγεί και όλα αυτά, πως θα συνέχιζαν τη ζωούλα τους με λίγα λόγια και στο τώρα_σύμπαντο μας δείχνει πως θα φτάσουμε στο παράλληλο. δλδ στο τέλος κάτι θα γίνει, θα χάσει ο τζέικομπ οριστικά, θα γυρίσει ο μπέικον σπιτάκι του, το νησί θα βουλιάξει, οι λόστιζ θα πεθάνουν και θα θαφτούν (επιμένω ότι το θάψιμο έχει έναν κάποιο ρόλο) και θα "μεταφερθούν" στο άλλο όπου ο χέρλυ είναι κωλόφαρδος, ο λοκ τα έχει με την κοκκινομάλλα και μπλα μπλα. σα να μην υπήρχε νησί (γι'αυτό και βλέπουμε τον ντέσμοντ στο αεροπλάνο ενώ δε θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί). θα έλεγα ότι το παράλληλο_σύμπαντο είναι του στυλ "τι θα γινόταν αν δεν τους είχε ακουμπήσει ο τζέικομπ" αλλά αυτή η θεωρία μου χωλαίνει στο χέρλυ γιατί εκείνον τον πλησιάζει αρκετά αργά στη ζωή του.

BunnyDee
27-02-2010, 16:16
χεχ, το τσέκαρα αυτό για πλάκα, δε ξέρω αν έχει σημασία, με βάση τον πλέον κλασικό μυστικό δείπνο (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Supper_(Leonardo_da_Vinci)) o ιούδας στέκεται εκεί που στέκεται ο σαιντ. Αντίστοιχα οι σογιερ και τζακ στέκονται σαν απόστολος ιωαννής και απόστολος θωμάς. To τελευταίο βέβαια έχει τρελό γέλιο λόγω επειδή ο lock.. θυσιάζεται στην 5η σεζον για να τους πείσει και του σημειώματος στον jack: "jack i wish you had believed me"... :touched:

Βασικά, εγώ είμαι σίγουρη απλά, ήταν αρκετά προφανές μου φαίνεται όπως έδειξαν τα πράγματα (το καταλάβατε κι εσείς ε;) ότι ο Sayid που είναι εκεί τώρα δεν είναι... ο Sayid που ξέρουμε...

wino
27-02-2010, 16:47
pws to sumperanes auto to pragma?

Epishs skefteite skhnh telous antigrafh prwths skhnhs teleutaiou episodeiou 5 kuklou me jack sawyer se opoia 8esh na nai o ka8enas

BunnyDee
27-02-2010, 17:32
Ε, απλά είπαν με σιγουριά ότι πέθανε, και μετά όοοχι... Δεν ξέρω, δε λειτουργώ πολύ με τη λογική σ' αυτά, ίσως και γι' αυτό δεν είμαι και πολύ της ανάλυσης των Lost-mysteries... Το έχω, κάπου μέσα μου, σχεδόν για σίγουρο, πάντως...

freak brother
28-02-2010, 01:17
ποσο βαθια? :pink:

Abruzzi
28-02-2010, 04:21
http://img59.imageshack.us/img59/7825/screenshotsq.png

Abruzzi
01-03-2010, 22:46
The LOST writers, and a handful of the cast, appeared at the 2010 Paley Fest this weekend - and were very giving when it came to talking about bringing one of the most intriguing, suspenseful and mystery-laden franchises in history to an end. Between humorous anecdotes and borderline spoiler teases, LOST bosses Damon Lindelof and Carlton Cuse artfully settled one of the biggest questions fans have about LOST's final season: will all be explained? The answer? No.

http://www.ugo.com/tv/lost-bosses-all-will-not-be-answered

locust
01-03-2010, 23:00
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ

freak brother
02-03-2010, 00:07
μα αμα τα εξηγησουν ολα... πως θα κυκλοφορησουν μετα παιχνιδια , καμια ταινια κλπ γενικα πως θα μεινει το φραντζαιζ - μυθος - χαιπ ζωντανα?

Nodoordonotthereisnotry
02-03-2010, 00:08
Τους πιστεύω, λέμε....

FIXXXER
02-03-2010, 03:46
μα αμα τα εξηγησουν ολα... πως θα κυκλοφορησουν μετα παιχνιδια , καμια ταινια κλπ γενικα πως θα μεινει το φραντζαιζ - μυθος - χαιπ ζωντανα?

Αυτος ειναι ο λογος, το βρηκες!!!

Ον τοπικ, μαλακια και δεν ειναι κατι που δεν ξεραμε. Τουλαχιστον ας υπαρχει μια ερμηνεια για οτι μαλακια εχει συμβει κι ας μην μας τη δειξουν φατσα φορα, ας μπορουμε να τη συμπερανουμε εμεις.

MaX Payne
02-03-2010, 14:11

μαλλον δεν εχουν απαντησεις
εχουν ξεχειλωσει το στορυ τοσο πολυ που δεν γινεται να απαντηθουν με καποια "λογικη" ολα
επειδη τα ξαναδα απο την αρχη ολα, υπαρχουν παρα πολλα που δεν θα απαντησουν και απλα τα εχουμε ξεχασει.

ενα απλο πχ πως ειχε βρεθει το αεροπλανο του αδερφου Εκο απο τη Νιγηρια στο νησι?

και καποια ψιλοφαινονται γελοια αμα δεις πως εξελιχτηκε το στορυ

εβλεπα το στορυ με τον Μπεν στην 3η που τον πιασανε αιχμαλωτο κλπ
μας λεει οτι επειδη ειχε καρκινο εκατσε δεθηκε απο το δεντρο ελπιζοντας να τον βρουν οι λοστιες ηλπιζε να τον παρουν αιχμαλωτο μετα ειχε κανονισει ναρθει ο Μαικλ να τον σωσει και πηρε και Κειτ Σωγιερ αιχμαλωτους και ολα αυτα για να εκβιασει τον Τζακ να του κανει την εγχειρηση
Μαλακιες απλα ας του το ζηταγες ρε Μπεν

η΄' ο τροπος που ξαναγυρισαν στην 5η ηταν λιγο για τα πανηγηρια
και γιατι πεσαν οι μισοι το 77 και οι αλλοι το 2007

τωρα στην 6η ειδα τα πρωτα 5 της 6ης να πω οτι βρηκα ολα τα slide flashways πως τα λετε γενικως αδιαφορα
αν εξαιρεσεις το επεισοδειο Λοκ γενικα απογοητευσις τι με νοιαζει ο Τζακ αν εχει γιο η η Κειτ και οι βολτες με το ταξι παλι μισολογα οι χαρακτηρες ο αλλος να μιλαει 2 επεισοδεια γιαπωνεζικα γιατι τα αγγλικα δεν εχουν καλη γευση στη γλωσσα του τι ναυτα ρε στην 6η σεασον ειμαστε

γιατι λειπουν Μαικλ Γουολτ και οι λοιποι απο την πτηση την "καινουρια" που εδειξε στο 6χ01?
και η πλακα ειναι οτι καθομαστε ψαχνουμε "λογικες" απαντησεις ενω το πραφανες ειναι οτι δεν τα βρηκαν στο συμβολαιο η ' μεγαλωσε ο Γουλτ και τετοια

-:rangry: γκρρρρρ

freak brother
02-03-2010, 14:14

μαλλον δεν εχουν απαντησεις
εχουν ξεχειλωσει το στορυ τοσο πολυ που δεν γινεται να απαντηθουν με καποια "λογικη" ολα
επειδη τα ξαναδα απο την αρχη ολα, υπαρχουν παρα πολλα που δεν θα απαντησουν και απλα τα εχουμε ξεχασει.

ενα απλο πχ πως ειχε βρεθει το αεροπλανο του αδερφου Εκο απο τη Νιγηρια στο νησι?

και καποια ψιλοφαινονται γελοια αμα δεις πως εξελιχτηκε το στορυ

εβλεπα το στορυ με τον Μπεν στην 3η που τον πιασανε αιχμαλωτο κλπ
μας λεει οτι επειδη ειχε καρκινο εκατσε δεθηκε απο το δεντρο ελπιζοντας να τον βρουν οι λοστιες ηλπιζε να τον παρουν αιχμαλωτο μετα ειχε κανονισει ναρθει ο Μαικλ να τον σωσει και πηρε και Κειτ Σωγιερ αιχμαλωτους και ολα αυτα για να εκβιασει τον Τζακ να του κανει την εγχειρηση
Μαλακιες απλα ας του το ζηταγες ρε Μπεν

η΄' ο τροπος που ξαναγυρισαν στην 5η ηταν λιγο για τα πανηγηρια
και γιατι πεσαν οι μισοι το 77 και οι αλλοι το 2007

τωρα στην 6η ειδα τα πρωτα 5 της 6ης να πω οτι βρηκα ολα τα slide flashways πως τα λετε γενικως αδιαφορα
αν εξαιρεσεις το επεισοδειο Λοκ γενικα απογοητευσις τι με νοιαζει ο Τζακ αν εχει γιο η η Κειτ και οι βολτες με το ταξι παλι μισολογα οι χαρακτηρες ο αλλος να μιλαει 2 επεισοδεια γιαπωνεζικα γιατι τα αγγλικα δεν εχουν καλη γευση στη γλωσσα του τι ναυτα ρε στην 6η σεασον ειμαστε

γιατι λειπουν Μαικλ Γουολτ και οι λοιποι απο την πτηση την "καινουρια" που εδειξε στο 6χ01?
και η πλακα ειναι οτι καθομαστε ψαχνουμε "λογικες" απαντησεις ενω το πραφανες ειναι οτι δεν τα βρηκαν στο συμβολαιο η ' μεγαλωσε ο Γουλτ και τετοια

-:rangry: γκρρρρρ

ναι , αυτα δεν αναιρουν αυτο που λεω :p δλδ αμφιβαλετε οτι χρονια μετα θα υπαρχουν απο φανς 1000 αδες αναλυσεις εικασιες για τα αναπαντητα του λοστ?

MaX Payne
02-03-2010, 14:37
μα δεν διαφωνω μαυτο που πες και ηδη εχουν κυκλοφορησει παιχνιδια π.χ και γενικα δεν νομιζω να εχει υπαρξει αλλη σειρα με τοσο τζερτζελο, φορουμς, ειδικα site μονο για λοστ κλπ κλπ

για να δωσω ενα ποντο στους δημιουργους hints απο δω και απο κει εχουν δωσει απο την αρχη οποτε καποια γενικη ιδεα την ειχαν στο μυαλο τους αλλα ειδαν την κοτα με τα χρυσα αυγα τσιμπαμε και εμεις με οτι και να δειχνουν και εβαζαν και εβαζαν και το εχουνψιλο ξεχειλωσει

Kaserinos
02-03-2010, 15:24
Αυτο που βλεπω ειναι οτι θα εχουμε ενα τελος τοσο αμφιλεγομενο, που θα μας κανει να τρωγομαστε για μηνες...
Μπορει να μοιαζει και σαν το τελος του "The Sopranos", απογοητευτικο για καποιους, συζητησιμο για χρονια για αλλους και παει λεγοντας....
Τοσο τεραστιο σεναριο, δεν μπορει παρα να εχει καποια πραγματα που δεν απαντωνται...Και οπως ειπανε και πανω...Με το να τα πεις ολα, δεν συντηρεις τον μυθο...

freak brother
02-03-2010, 17:30

Αυτος ειναι ο λογος, το βρηκες!!!

Ον τοπικ, μαλακια και δεν ειναι κατι που δεν ξεραμε. Τουλαχιστον ας υπαρχει μια ερμηνεια για οτι μαλακια εχει συμβει κι ας μην μας τη δειξουν φατσα φορα, ας μπορουμε να τη συμπερανουμε εμεις.

αυτος ειναι ο ενας λογος μπζηλε που βαλαν πραγματα τα οποια δεν ειχαν σκοπο να εξηγησουν ο αλλος ηταν για να βοηθησουν το σεναριο να κυλησει πιο ομαλα . Μερικα πραγματα δεν γινεται να τα συμπερανεις οταν ειναι στην σφαιρα του μεταφυσικου .

H.
02-03-2010, 21:39
Αυτο που βλεπω ειναι οτι θα εχουμε ενα τελος τοσο αμφιλεγομενο, που θα μας κανει να τρωγομαστε για μηνες...
Μπορει να μοιαζει και σαν το τελος του "The Sopranos", απογοητευτικο για καποιους, συζητησιμο για χρονια για αλλους και παει λεγοντας....
Τοσο τεραστιο σεναριο, δεν μπορει παρα να εχει καποια πραγματα που δεν απαντωνται...Και οπως ειπανε και πανω...Με το να τα πεις ολα, δεν συντηρεις τον μυθο...

Εντάξει, δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό όμως. Αν ήθελαν θα μπορούσαν άνετα και κατά την πορεία step by step να λύνουν ερωτήματα και να προχωράνε το σενάριο και παρακάτω. Γενικά δεν πρόκειται να τους χαρίσω κάστανο αν γίνει αυτό που προέβλεψα πριν κάποιο καιρό. Ότι δηλαδή στο τέλος αυτό το υπερwow ending που περιμένουμε χρόνια τώρα δεν θα έρθει αλλά όχι μόνο. Δεν θα απαντηθούν ΒΑΣΙΚΑ ερωτήματα για τα οποία έχουμε αναλωθεί σε άπειρες σκέψεις και αναζητήσεις. Γενικά είμαι λίγο πεσιμιστής και νομίζω ότι το lost θα μας αφήσει ημιτελείς (πιθανώς όπως είπα για sequels τύπου caprica, από άλλη οπτική πάνω κάτω ο ίδιος "κόσμος" πριν η μετά κάποια χρόνια).

Abruzzi
02-03-2010, 22:56
για πες λιγο τι εχει παιξει μαυτη τη σειρα που λες γιατι δε κατεχω

H.
02-03-2010, 23:15
Δεν είναι το caprica το θέμα, το caprica είναι εν είδη συνέχειας του battlestar galactica το οποίο είχε ένα πολύ όμορφο φινάλε αλλά άφηνε κεφαλαιώδη ερωτήματα αναπάντητα, προφανώς για να συνεχίσει υπό άλλη μορφή, άλλο cast, γενικότερη και ολική ανακαίνιση του μαγαζιού ρε παιδί μου με τα ίδια αφεντικά όμως. Εκεί την ψιλιάζομαι να πηγαίνει και το lost.

Abruzzi
02-03-2010, 23:21
εμενα δε θα με χαλαγε tbh να γινει και στο λοστ κατι τετοιο.αρκει να γραφοταν απο τους ιδιους και να ηταν στα ιδια επιπεδα παραγωγης,σκηνοθεσιας κτλ.

freak brother
02-03-2010, 23:31
εμενα δε θα με χαλαγε tbh να γινει και στο λοστ κατι τετοιο.αρκει να γραφοταν απο τους ιδιους και να ηταν στα ιδια επιπεδα παραγωγης,σκηνοθεσιας κτλ.

δεν νομιζω να χαλαγε κανεναν βασικα.

Abruzzi
02-03-2010, 23:33
ε ναι εδω που τα λεμε,δε νομιζω να θελει και κανεις να τελειωσει γενικα η σειρα =p

H.
02-03-2010, 23:40
Το θεωρώ λίγο μαζοχισμό αυτό και χωρίς να θέλω να προσβάλω ειλικρινά, και λίγο στρουθοκαμηλισμό. Δηλαδή δεν θέλετε αυτό το φινάλε, την κάθαρση που φέρνει το τέλος οποιοασδήποτε ταινίας - σειράς? Μου ακούγεται λίγο απίστευτο αυτό. Αν όμως περάσει σε μια εναλλακτική σειρά, αυτή εξ ορισμού δεν θα μπορεί να έχει το originality της αρχικής μια και συνέχεια θα "θυμίζει" το γνήσιο και θα φαίνεται σαν ρέπλικα. Και τότε η γκρίνια θα συνεχιστεί. Παντού πρέπει να υπάρχει ένα τέλος.

MaX Payne
02-03-2010, 23:45
Δεν είναι το caprica το θέμα, το caprica είναι εν είδη συνέχειας του battlestar galactica το οποίο είχε ένα πολύ όμορφο φινάλε αλλά άφηνε κεφαλαιώδη ερωτήματα αναπάντητα, προφανώς για να συνεχίσει υπό άλλη μορφή, άλλο cast, γενικότερη και ολική ανακαίνιση του μαγαζιού ρε παιδί μου με τα ίδια αφεντικά όμως. Εκεί την ψιλιάζομαι να πηγαίνει και το lost.

Το Caprica ειναι prequel δεν νομιζω να απαντησει τπτ σε σχεση με το φιναλε του BSG , οτι ειδαμε ειδαμε
απλα ισως ειδαν ψωμι στη μυθολογια στο πριν με τους Cylons κλπ και σκεφτηκαν να το εκμεταλλευτουν και ειπανε θα ειναι αλλο στυλ δεν τοχω δει κιολας.

γενικα δεν νομιζω οτι ειναι η ιδια περιπτωση με το Lost.
Το BSG απευθυνοταν σε μικρο κοινο και ποτε δεν ειχε τρελες θεαματικοτητες το ιδιο και το Caprica

Τωρα το Lost τι να σου δειξει prequel την ιστορια του Black Rock?
κοροιδια θαναι

j1PAB6Sgdp8

Kelldorain
02-03-2010, 23:51
Στο battlestar galactica, πέρα από τα γεγονότα που βλέπαμε να συμβαίνουν, υπήρχε ένας ολόκληρος κόσμος που και ενδιαφέροντα σημεία είχε και (επειδή δεν είναι ο δικός μας) θα μπορούσε να αναλυθεί θεωρητικά όσο ήθελαν. Στο Lost δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ό,τι συμβαίνει έξω από το νησί δεν έχει κάτι διαφορετικό από την πραγματικότητα, για όλους τους χαρακτήρες έχουμε δει πάρα πολλά flashbacks και τα κύρια πράγματα στην ιστορία του νησιού (black rock, προέλευση jacob κλπ) θεωρώ σίγουρο πως θα τα απαντήσουν. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ που θα είχε υλικό για spin off θα ήταν ίσως οι ιστορίες όποιων άλλων βρέθηκαν στο νησί παλιότερα και "απέτυχαν", αλλά από τη μια δεν ακούγεται και τόσο ενδιαφέρον και από την άλλη συμφωνώ πως θα ήταν καλύτερα να τελειώσει τώρα, άσχετα αν προφανώς θα ήθελα να βλέπω κάτι καινούριο συνέχεια

Abruzzi
02-03-2010, 23:55
μιλαμε με την προυποθεση οτι θα μεινουν αναπαντητα βασικα ερωτηματα ε.αν δεν μπορουν να κανουν αλλιως εννοειται οτι ειναι imo προτιμοτερο να απαντηθουν καπως ετσι απο το να μην απαντηθουν καθολου.

για prequel δε ξερω,αλλα μαλλον δε θα ελεγα οχι στο να δω πως βρεθηκαν εκει τα στρατιωτικα μαχαιρια του β' παγκοσμιου κτλ για παραδειγμα ,το background της dharma,τα αρχαια αιγυπτιακα κ.ο.κ.

παντως οπως και να χει τουλαχιστον σε εμενα παιζει μεγαλο ρολο ο βαθμος εθισμου που εχει προκαλεσει αυτη η σειρα.και πιστευω και στους περισσοτερους ομοιοπαθεις.
ειναι δυσκολος ο αποχαιρετισμος.

MaX Payne
03-03-2010, 00:05
ε καλυτερο να τελειωνει κατι πριν αρχιζει να κουραζει παντως δηλ. να κανουμε season επειδη εχει θεαματικοτητα και ανακυκλωνουμε τα ιδια η' τραβαμε απο τα μαλλια ιστοριες

τα μαχαιρια δεν ειναι us army απο δεκαετια του 50 που ηταν εκει ο στρατος και εκανε πειραματα?

Το Battlestar δεν νομιζω να αφησε αναπαντητα για να τα απαnτησει μεσω Caprica
απλα δεν ηξερε πως να τα εξηγησει :grin:

Abruzzi
03-03-2010, 00:52
ε καλυτερο να τελειωνει κατι πριν αρχιζει να κουραζει παντως δηλ. να κανουμε season επειδη εχει θεαματικοτητα και ανακυκλωνουμε τα ιδια η' τραβαμε απο τα μαλλια ιστοριες

τα μαχαιρια δεν ειναι us army απο δεκαετια του 50 που ηταν εκει ο στρατος και εκανε πειραματα?

Το Battlestar δεν νομιζω να αφησε αναπαντητα για να τα απαnτησει μεσω Caprica
απλα δεν ηξερε πως να τα εξηγησει :grin:

ρε οποια χρυση δεκαετια και να ειναι 40-50-60 (iimail ekpomis www.@xrisesdekaeties.γ/μαιλ.com) αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπαρχει αρκετο υλικο ακομα και για prequel που ανεφερες.

FIXXXER
03-03-2010, 05:28
Εγω παντως νομιζω οτι οταν λενε οτι δε θα λυσουν ολα τα μυστηρια του νησιου δεν εννοουν ακριβως αυτο που εχετε/εχουμε υπ'οψιν. Η μπορει να ειναι και η επιθυμια του μαλακα πωρωμενου, αλλα δε νομιζω θα αφησουν αναπαντητα τα μεγαλα ερωτηματα. Αυτο που μπορει να γινει κατα τη γνωμη μου ειναι να υπαρξει η αποκαλυψη της πραγματικοτητας και των συνθηκων που παιζουν εντος και εκτος νησιου, με Jacob κτλ κτλ, στην οποια πανω θα κολλανε ολα οσα εχουμε δει. Οπως για παραδειγμα η μη εμφανιση των Libby και αλλων ουτε καν ως δευτερων χαρακτηρων. Η ιστορια αυτων των ανθρωπων και το που κολλανε μπορει ευκολα να εξηγηθει αν τους κολλησεις στο ολο πλαισιο με τα νουμερα και τους εκλεκτους, χωρις να χρειαζεται να μας δειξει σκηνη με τη Libby ξανα. Το που κολλαει το αγαλμα και το πλοιο προφανως και ΠΡΕΠΕΙ να μας δειξουν, αν ειναι να το εχουν εκει περα για εξι σεζον και να μη μας πουν καν πως κολλησε στο νησι. Τωρα κατι μικρα οπως ενα πουλι που φωναξε το ονομα του Χερλι ή συγκεκριμενοι ψιθυροι, οραματα, και αλλα τετοια, δε νομιζω οτι θα τα εξηγησουν οντως... και δε μου χρειαζεται κιολας απαραιτητα. Οχι οτι θα με χαλαγε να τα δειξει.

pasokara
03-03-2010, 06:11
pw to episode 3urise kwlous
pou paei h ilana me tous allous?
poios perimenei mia evdomada gamw?

FIXXXER
03-03-2010, 06:23
single file download kaneis?

Abruzzi
03-03-2010, 06:27
εχει ανεβει εδω και μια ωρα αλλα ακομα περιμενω το 720p

αυτο που σου ειπα λαστ γουικ ρε δεν το εβαλες στα bookmarks;

FIXXXER
03-03-2010, 06:48
εχει ανεβει εδω και μια ωρα αλλα ακομα περιμενω το 720p

αυτο που σου ειπα λαστ γουικ ρε δεν το εβαλες στα bookmarks;

Oχι γιατι ειμαι μαλακας

FIXXXER
03-03-2010, 08:07
ποθτανα ολα

Abruzzi
03-03-2010, 08:49
ολα ομως

what if you could?

ξεκαθαριζουν για τα καλα τα πραγματα.μπηκαμε στην τελικη ευθεια.
δεθειτε.

Pinatero
03-03-2010, 09:06
χτες βγηκε το 6ο? μεχρι το 5ο εχω δει...
ολα τα λεφτα η χωριστρα του Τζακ σ'αυτον τον κυκλο, λογικα θα παιξει καποιο ρολο

Mel Gibson
03-03-2010, 10:24
χαχ
ΜΑΛΙΣΤΑ.
Πως θα ηταν αν θα μπορουσες να ξαναδεις την μοναδικη γυναικα που ερωτευτηκες ποτε?
Πως θα ηταν αν ξαναβρισκες τον μονακριβο σου γιο?Αυτο που σε στερησαν 2 χρονια τωρα οι ΣΥΝΘΗΚΕΣ!
Πως θα ηταν να συζεις μαζι με την γυναικα που σε κρατουσε συντροφια κ αγγιζε την ανθρωπινη σου φυση(χοχο)?
Πως θα ηταν να χεις ενα γιο για να του χαρισεις οτι σε στερησε ο πατερας σου ως παιδι?
Πως θα ηταν να πινεις το εσπρεσακι σου παρεα με μια ξανθομαλλα μιλφ που συζησατε για 3 φεγγαρια καποτε στα 70s?
Πως θα ηταν αν ησουν ο πιο τυχερος ανθρωπος του κοσμου?
Πως θα ηταν αν ησουν παλι ελευθερη,χωρις να βρισκεσαι αναμεσα σε 2 αντρες και 22 αστυνομικους?
πως πως μωρο μου πως.
Γεια σου ρε σειταν λοκ με τους πειρασμους σου.

Tyler_Durden
03-03-2010, 10:51
αν έχει βγει το 720p πείτε λίγο το ακριβες όνομα για να το ψάξω.

Kelldorain
03-03-2010, 11:07
αν έχει βγει το 720p πείτε λίγο το ακριβες όνομα για να το ψάξω.

Lost.S06E06.720p.HDTV.x264-iMMERSE

Tyler_Durden
03-03-2010, 11:33
thanx ;)

Roswell47
03-03-2010, 13:13
χαχ
ΜΑΛΙΣΤΑ.
Πως θα ηταν αν θα μπορουσες να ξαναδεις την μοναδικη γυναικα που ερωτευτηκες ποτε?
Πως θα ηταν αν ξαναβρισκες τον μονακριβο σου γιο?Αυτο που σε στερησαν 2 χρονια τωρα οι ΣΥΝΘΗΚΕΣ!
Πως θα ηταν να συζεις μαζι με την γυναικα που σε κρατουσε συντροφια κ αγγιζε την ανθρωπινη σου φυση(χοχο)?
Πως θα ηταν να χεις ενα γιο για να του χαρισεις οτι σε στερησε ο πατερας σου ως παιδι?
Πως θα ηταν να πινεις το εσπρεσακι σου παρεα με μια ξανθομαλλα μιλφ που συζησατε για 3 φεγγαρια καποτε στα 70s?
Πως θα ηταν αν ησουν παλι ελευθερη,χωρις να βρισκεσαι αναμεσα σε 2 αντρες και 22 αστυνομικους?
πως πως μωρο μου πως.

Κι ας έχεις τραγικό νικ, με πόρωσες

jack the ripper
03-03-2010, 13:17
MU
http://www.megaupload.com/?d=E924W9IT

MV
http://www.megavideo.com/?d=E924W9IT

ST
http://www.storage.to/get/YJrCGsQP/lost.s06e06.hdtv.xvid-2hd.avi

HF
http://hotfile.com/dl/30942187/bbec56d/lost.s06e06.hdtv.xvid-2hd.avi.html

Kelldorain
03-03-2010, 15:20
Καλύτερο επεισόδιο της σεζόν και άνετα.

χαχ
ΜΑΛΙΣΤΑ.
πως πως μωρο μου πως.

Δίνουμε βάση.

Βέβαια δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό και σε αυτούς που έχουν πεθάνει ήδη (locke, ιάπωνας κλπ) γιατί δεν θα του χρησιμεύσουν με κάποιο τρόπο αλλά όπως και να 'χει μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία. Ειδικά τώρα που τέλειωσαν τα επεισόδια του temple (που αρχίζω να πιστεύω ότι χρησιμοποιήθηκαν απλά ως fillers για να πλαισιώσουν τα sideways πρωτού φανεί τι είναι αυτά) λογικά θα αρχίσει ο πόλεμος που ακούγαμε τόσο καιρό. Ας κάνω και μια πρόβλεψη και ας πω ότι γύρω στη μέση της σεζόν το παρόν θα είναι τα sideways και η ιστορία θα συνεχίσει από 'κει, όπως έγινε σε 4η-αρχη 5ης σεζόν, ίσως γιατί θα δουν πως ούτε οι συνθήκες που ζήτησαν από τον smokey είναι οι ιδανικές

Τώρα πάντως υπάρχουν κι άλλα ερωτήματα, γιατί ο fake Locke δεν μπορεί να σκωτωθεί από άνθρωπο σε αντίθεση με τον jacob, αν αυτοί οι 2 είναι παρόμοια όντα ή όχι, τι ήταν το παιδάκι που έβλεπε σαν όραμα κλπ, αλλά πιστεύω με 1-2 flashbacks θα απαντηθούν

Phoebus
03-03-2010, 16:51
Ο Sayid είναι νίντζα λέμε. Σχεδόν πιστευτή η μάχη με τον Ιάπωνα.

Elfstone
03-03-2010, 20:53
Καλύτερο επεισόδιο της σεζόν και άνετα.

Τώρα πάντως υπάρχουν κι άλλα ερωτήματα, γιατί ο fake Locke δεν μπορεί να σκωτωθεί από άνθρωπο σε αντίθεση με τον jacob, αν αυτοί οι 2 είναι παρόμοια όντα ή όχι, τι ήταν το παιδάκι που έβλεπε σαν όραμα κλπ, αλλά πιστεύω με 1-2 flashbacks θα απαντηθούν

Μάλλον ο Jacob που φαίνεται να υποστηρίζει την ανθρωπότητα είχε υιοθετήσει κανονική ανθρώπινη μορφή που ήταν θνητή, ενώ για τον εχθρό του είναι απλά μια μεταμφίεση.

Nodoordonotthereisnotry
03-03-2010, 21:56
2 λέξεις...
Αποκάλυψη τώρα!:headbang:

Abruzzi
03-03-2010, 22:31
ξερει κανεις το κομματι που παιζει στο τελος;

enitharmon
03-03-2010, 23:47
ειδα πριν λίγο το 5ο και πα να δω τώρα και το 6ο για να διαβασω το θρεντ μετα, αλλά έχω κουραστεί. ειλικρινά

Roswell47
04-03-2010, 00:08
ξερει κανεις το κομματι που παιζει στο τελος;

to nanourisma pou elege h claire ston aaron, alla se imba remix xD

carheart
04-03-2010, 01:26
Και το σωστό μήνυμα για τους νέους μας : Μην παίζετε μπέιζμπολ, υπάρχει και το πιάνο.

Οκ, έχουν πείσει και τον τελευταίο δύσπιστο για το θεματάκι πως "δεν είναι πως απλά δεν έπεσε το αεροπλάνο", και ίσως γέρνω λίγο προς την ικόνοκλαστ θεωρία, πως στο τέλος νικάει το κακό, πως όταν ο Άνθρωπος αποφάσισε, αποφάσισε λάθος.

Jacob και MIB τι είναι. Θέλω να ξέρω. Μέχρι και ο MIB έχει οράματα. Και ο Richard, χρειάζομαι επεισόδιο Richard. Στέκει αυτό με τις υποσχέσεις, Jacob και ΜΙΒ θέλουν διάφορους ανθρώπους στο νησί, ο DOKKEN μου φάνηκε κάτι σαν τον Desmond, "έχεις κάποια δουλειά εδώ". O Des μπορεί να ευχήθηκε να έχει πίσω την Penny.

Ωραίο επεισόδιο, ε;

Abruzzi
04-03-2010, 02:26
http://2.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S45Z-kkjjqI/AAAAAAAAyAI/SRFCi3ByLgM/s1600/Clipboard01.png

Esteban
04-03-2010, 03:27
Γαμάτη η θεωρεία Κενλντοράιν. Στηρίζουμε

FIXXXER
04-03-2010, 05:22
Δεν καταλαβα θεωρια Κελντορεν και πλαισια στα οποια τη βαζει, τη θελω στο ΜΣΝ, οταν εισια ονλαιν ριξε μια κουβεντα.

Ford Prefect
04-03-2010, 14:25
Θέλω και εγώ επεισόδιο Ρίτσαρντ, το οποίο σίγουρα θα υπάρξει, δεν γίνεται δηλαδή, θέλω επεισόδιο Ντέσμοντ και θέλω επεισόδιο Τζέικομπ-Σμόκι πριν αρχίσει το παιχνίδι με τους κανόνες, θέλω από τη σειρά να μας πει μέσες-άκρες, έστω και αφηρημένα τους κανόνες και πώς κολλάνε στο πλαίσιο του νησιού και μετά δεν με νοιάζει άλλη απάντηση, η ιστορία προχωράει τόσο ευχάριστα, οι χαρακτήρες γαμάνε, Λοστ ντελίβερς. Σίγουρα δεν το βλέπω για μια τάιτ-προυφ εξήγηση των όλων.

Φανταστίκ επεισόδιο.

BURNIN AMBITION
04-03-2010, 15:12
ολα ειναι οργανωμενα στην εντελεια απ[ο τον τζεικομπ εδω και καιρο, οπως ηταν τοσο καιρο οργανωμενα απο τον μπεικον το πως να φαει τον μπεικον (και τελικα θα φαει λουκανικο στον κωλο)
γιατι πολυ απλα ο τζεικομπ ειναι καλυτερος σκακιστης και ξερει και απο αργαλειο
και απο θυσιες
θυσιαστηκε οπως ο σβαρτσενεγκερ στο τερμινατορ και στο εντ οφ ολ ντεις
αυτα ειναι

ι ιλανα ειναι ολο και πιο τσαμπι

BURNIN AMBITION
04-03-2010, 16:40
terastia φλασια καθως εκανα μπανιο

για τον καρχαρτ (εχεζα)

λοιπον. οτι πω ειναι μια υποθεση αλλα νομιζω δενει αρκετα καλα

για πιο λογο ο σαγιντ ειναι τοσο σημαντικος?
για πιο λογο το νερο στην πηγη ειναι σκουρο οταν παει ο μαυροτσουκαλος και οι λοστις στο ναο?
για πιο λογο αν πεθανει ο ιρακινος μαφιοζος τη γαμησαμε?

λοιπον
η πηγη της ζωης(ειπαμε γκιλγκαμες τα λεει ολα) ουσιαστικα εκτος πο το να γιατρευει, ειναι ο καθρεφτης των ψυχων των ανθρωπων που ειναι στο ναο. γιαυτο και οι αδερς ψαχναν αγνα ατομα (και η κειτ αν θυμαστε δεν ηταν καλο ματιριαλ).οταν στο ναο υπαρχουν καλα ατομακια το νερο ειναι αγνο. σκανε οι λοστις, με σαγιντ μεσα και κειτ, το νερο θολωνει. αδερς λενε εχουν πολυ καιρο να δουν το νερο ετσι.πονταρω απο εποχη που μπηκε ο μπεν εκει μικρος

βουτανε το σαγιντ μεσα. η πηγη σωζει τα καλα ατομα μονο. ο σαγιντ φαινεται με μια ρηχη προσεγγιση αρχιδι, ομως δεν ειναι ετσι εχει μετανιωσει. γιαυτο και μεχρι να τον σκαναρει η πηγη, εργει να τον σωσει. το καλο μεσα του ειναι αρκετα δυσδιακριτο.

ολη η μαχη μεταξυ καλου και κακου που βλεπουμε στο λοστ, περιγραφεται τελεια, απο τ5ην εσωτερικη μαχη στην ψυση του σαγιντ. ο τζεικομπ το ξερει αυτο. και πονταρει οτι ο μπεικον θα παει να τον ρικρουταρει, θα τον κερδισει προσωρινα αλλα ο τζεικ πονταρει οτι εν τελει ο σαγιντ θα κανει το σωστο. και ετσι θα κερδιθει η μαχη. εκ των εσω

για αυτη την εσωτερικη μαχη μας εχουν πρηξει τα αρχιδια. δειτε σαγιντ σε ποσα επεισοδια το δειχνει αυτο. οταν παει ο μπεν να τον βρει οταν το παιζει μαραγκος, στο εναλακτικο ψευτο γιουνιβερς κτλ κτλ

και παρολο το γεγονος οτι σε ολες τις φασεις λεει οτι δεν ειμαι ετσι και τελικα ενδιδει στο ιβολ, στο τελος θα τους γαμησει ολους

πουτσες τερμινατορικες

και για οσους λενε οτι λεω πιπες, θυμηθητε και την παραβολη(αν ειναι παραβολη) της πουτανας βιζητους που μετανοησε και ο χριστος την συγχωρησε. κατι τετοιο παιζει κα;ι στο λοστ. αλλωστε ολοι ξερουμε την επιρροη των θρησκειων στο λοστ

Dragonlord
04-03-2010, 18:09
Μπέρνη παράτα το, πιάσε το πλέξιμο

Abruzzi
05-03-2010, 01:08
http://img34.imageshack.us/img34/2433/jinswatch408.gif

http://img13.imageshack.us/img13/6972/jinswatch4082.png

http://img341.imageshack.us/img341/3584/keamyswatch.jpg

FIXXXER
05-03-2010, 04:21
Αν σκεφτεις οτι στο τελος του επεισοδιου ειδαμε τον Τζιν κλειδωμενο μεσα σε ενα δωματιακι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΦΙΛΕ που μπηκες στον κοπο να μεταφρασεις ενα στιγμιοτυπο απο το επεισοδιο 4Χ08, ετσι δεν ειναι?

00i00
05-03-2010, 04:22
εισαι εβραιος...λιγο

FIXXXER
05-03-2010, 04:30
εισαι εβραιος...λιγο

Τι εννοεις? Εγω παντως δεν αναφερομαι στον Αμπρουτσι προφανως ε, αλλα στον τυπο που εκατσε και εκανε αυτη την γουαου γαματη ιστορια με τα σκρινσοτς.

Kaserinos
05-03-2010, 05:01
ολα τα λεφτα η χωριστρα του Τζακ σ'αυτον τον κυκλο, λογικα θα παιξει καποιο ρολο

:rofl:

Αυτα τα σημαδια που βγαζει o Jack, ειπε ενας εδω οτι ειναι απο ΕΙΤΖ..

Kaserinos
05-03-2010, 05:22
Τώρα πάντως υπάρχουν κι άλλα ερωτήματα, γιατί ο fake Locke δεν μπορεί να σκωτωθεί από άνθρωπο σε αντίθεση με τον jacob

1ον) Ο Sayid δεν ακουσε τον Γιαπωνεζο που του ειπε να τον μαρκελεψει, πριν καν πει ο fake Locke οτιδηποτε..Ο fake Locke ειπε σαν κυριος την καλησπερα του. (too bad..)

2ον) Μιλαμε για τρελη αμπαλοσυνη, κοτζαμ εκτελεστης-καραβανας (και γενικα φονικο πασπαρτου), να τον καρφωσει στο αριστερο πλευρο ΚΑΙ ΟΧΙ στο στηθος, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ.

3ον) Ο Jacob τις τρωει απο τον Dexter να'ουμ..Στο Lost δεν θα τρωγε μπαγιοκο?

SpiritCrusher
06-03-2010, 12:35
2ον) Μιλαμε για τρελη αμπαλοσυνη, κοτζαμ εκτελεστης-καραβανας (και γενικα φονικο πασπαρτου), να τον καρφωσει στο αριστερο πλευρο ΚΑΙ ΟΧΙ στο στηθος, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ

Κι εγώ το παρατήρησα αυτό αλλά μετά ο "Λοκ" του λέει "considering that you stabbed me in the chest without even saying hello", οπότε θεωρητικά μάλλον το έκανε σωστά και θέλουν να μας δείξουν πως δεν πιάνει πια (εάν έπιανε ποτέ).

Kelldorain
06-03-2010, 12:44
Τσέκαρα κάποια παλιά ποστ, λοιπόν:

http://images2.fanpop.com/image/photos/9700000/LOST-Season-6-Last-Supper-HQ-Promo-lost-9731534-1500-976.jpg

Ως τώρα οι 4 που είναι με fake Locke είναι οι 4 αριστερά του , βέβαια για να επαληθευτεί πλήρως πρέπει να πάνε μαζί του Richard, Ilana, που προς το παρόν φαίνεται πολύ δύσκολο.

Επίσης

χεχ, το τσέκαρα αυτό για πλάκα, δε ξέρω αν έχει σημασία, με βάση τον πλέον κλασικό μυστικό δείπνο (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Supper_(Leonardo_da_Vinci)) o ιούδας στέκεται εκεί που στέκεται ο σαιντ

regularpaul
06-03-2010, 12:47
την Κέιτ πάντως δεν έδειξε να την πολυθέλει στο τημ

Fireknight
06-03-2010, 12:52
nai , kai malon kata tyxh vre8ike ekei , alla logika 8a minei logw Claire .

freak brother
06-03-2010, 13:01
2 λέξεις...
Αποκάλυψη τώρα!:headbang:

καλα ο σωσιας τζον λενον εχει ακριβως τον ρολο του Ντενις Χοπερ στο αποκαλυψη τωρα στο λιγοτερο φρικαρισμενο

Nodoordonotthereisnotry
06-03-2010, 13:26
Σωστό σε βρίσκω!

Kaserinos
06-03-2010, 16:18
χεχ, το τσέκαρα αυτό για πλάκα, δε ξέρω αν έχει σημασία, με βάση τον πλέον κλασικό μυστικό δείπνο (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Supper_(Leonardo_da_Vinci)) o ιούδας στέκεται εκεί που στέκεται ο σαιντ

ikonoklast, είσαι χάσιμο..

pasokara
10-03-2010, 06:24
pw pw 3urisma kwlwn gamhse to episode pali
Widmore gia panta re,(oxi pou de 8a emfanizotan!!!)

Abruzzi
10-03-2010, 08:59
εβρεξε πουτσες στη τελευταια σκηνη.παντως σε γενικες γραμμες το επεισοδιο μπορεις να το πεις και filler,χωρις να ειναι κακο βεβαια.εγω ομως κολλησα σε μια συγκεκριμενη σκηνη...εκει που ο πατερας του μπεν στο sideways του λεει πως θα ηταν καλυτερα να ειχαν μεινει με την νταρμα στο νησι.wtf?
δεν ξερω αν την βυθιση του νησιου (και το αποτελεσμα αυτης) την εφερε το επακολουθο του "proceed as planned" του γουιντμορ ή το jacob vs flocke,οπως και να εγινε ομως πως ειναι δυνατον στο sideways να υπαρχει νταρμα στο νησι(και νησι γενικοτερα);

δεν ξερω αν φταιει η ωρα,αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.

FIXXXER
10-03-2010, 09:50
Το επεισοδιο ειχε παρα πολλα καλα πραγματα μεσα, το καλυτερο εκ των οποιων το εξης:

http://img517.imageshack.us/img517/4967/alexandrav.jpg

Κατα τα αλλα:
Αμπρουτζι, για αυτο που λες ειτε φταιει η ωρα, ειτε το γεγονος οτι μαλλον το εχεις κι ο ιδιος πιστεψει οτι για καποιο ανεξηγητο λογο το sideways ειναι το μελλον αυτων που βλεπουμε να γινονται στο νησι, ενω ειναι ξεκαθαρο απο την αρχη οτι ειναι ενα εναλλακτικο συμπαν. Στο οποιο απο οτι φαινεται δεν εσκασε ο Jughead νωριτερα, αλλα εσκασε ακριβως τη στιγμη του 1977 την οποια ειδαμε στο τελος της πεμπτης σεζον. Και στο οποιο εναλλακτικο συμπαν κατι απετρεψε τον πατερα Μπεν και τον Μπεν να μεινουν εκει περα, και απο οτι φαινεται εφυγαν νωριτερα απο οτι στο κανονικο συμπαν. Η μπορει και να παιχτηκε κατι εντελως διαφορετικο που να μην το ξερουμε και να το μαθουμε αργοτερα, αλλο νησι ξερω γω ή οτιδηποτε ασχετο.

Οσο για το επεισοδιο, προφανως και δεν ηταν "τα μυαλα μου πονανε", αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει filler στην εκτη σεζον, η πλοκη εξελισσεται συνεχεια. Τζακ για μια ακομα φορα αυτος με τα μεγαλυτερα αρχιδια. Ρικαρντο για πρωτη φορα ανεξελεγκτος και ελπιζουμε να μας πει πολλα στη συνεχεια (αν και πλεον δε χρειαζεται, εσκασε με το Black Rock ως σκλαβος, πουτανα ολα στο καραβι λογω Jacob, Bacon, χαμος κτλ, Jacob τον διαλεγει ως ισχυρο υποψηφιο, τον κανει και αθανατο, μενει 400 χρονια χωρις να ρωταει πολλα πολλα, χωρις να αναμιγνυεται και τωρα εχει παρει πουλο και δεν εχει ιδεα τι γινεται). Μπεν η πληρης αποκαθηλωση, δηλαδη αν ειναι δυνατον να πεφτει στη σκοτεινη πλευρα ο Sayid και να γινεται Jedi ο Μπεν στο τελος, ελεος. Ο πραγματικος Jedi ομως ειναι ο Bacon απο οτι φανηκε με την αλυσιδα Μπεν, μονο φωτοσπαθο δεν εχει βγαλει. Γουιντμορ στο τελος τι να λεμε, επιτελους σκαει ο αρχοντας στο νησι, αντε να δουμε τι θα γινει. Αναμενουμε Πενελοπε και Ντεσμοντ.

Ερωτηξη 1 για τους εκλεκτους. Εφοσον η Αλανα ξερει οτι ο Λοκ εχει πεθανει, δε θα πρεπε να ειναι πεντε οι υποψηφιοι? Η μηπως ειναι η Κειτ η εκτη? Και ποιο νουμερο εχει η Κειτ στην τελικη? Ειναι μηπως το Τζοκερ?

Ερωτηξη 2 για τους εκλεκτους. Πιστευτε τελικα οτι το Kwon αναφερεται στον Τζιν, τη Σαν ή και στους δυο? Εγω ψηφιζω Σαν και θα το αιτιολογησω αλλη στιγμη.

Ερωτηξη 3 για τους εκλεκτους. Πιστευετε οτι οντως θα μεινει καποιος να προσεχει το νησι? Κι αν ναι, ποιος? Εγω δεν πιστευω οτι θα γινει κατι τετοιο, αλλα αν γινει πιστευω θα ειναι ο Χερλι. Δηλαδη οκ, are you a cyborg? Vampyre?

Abruzzi
10-03-2010, 10:31
αν ειναι ετσι οπως το λες ομως,δεν θα ειχαν μαθει με καποιο τροπο για το jughead?απο καποιον που θα επεστρεφε(μαλλον που δεν θα επεστρεφε λογο καταστροφης) πχ απο το νησι ,καποιον dharmιτη εκτος νησιου or smth τελοσπαντονε.αναπολει σαν να ειναι δεδομενο οτι υπαρχει ακομα dharma κτλ.
επισης οντως,ξεχασα,πολλα pink για alex.

FIXXXER
10-03-2010, 10:41
αν ειναι ετσι οπως το λες ομως,δεν θα ειχαν μαθει με καποιο τροπο για το jughead?απο καποιον που θα επεστρεφε πχ απο το νησι or smth.αναπολει σαν να ειναι δεδομενο οτι υπαρχει ακομα dharma κτλ.
επισης οντως,ξεχασα,πολλα pink για alex.

Καποια πραγματα δεν αλλαζουν σε κανενα απο τα δυο συμπαντα. Ενα απο αυτα ειναι το οτι το νησι ειναι σπεσιαλ και κανεις δεν ξερει την υπαρξη του, οπως και ουτε τροπο να παει στο νησι. Η αρχικη μου υποθεση οταν εδειξαν οσους ηταν στο "κανονικο" συμπαν να ειναι σε ασχετες φασεις καπου διασκορπισμενοι στον κοσμο (Ηθαν σε νοσοκομειο, Ντεσμοντ στο αεροπλανο - αυτο μπορει να ηταν και οραμα Τζακ, δεν εχω πεισθει οτι ηταν εκει - , Κιμι στο επεισοδιο με Σαγιντ κ. α.) ηταν οτι απλα δεν πηγε ποτε κανεις απο αυτους πανω στο νησι, γιατι το νησι βυθιστηκε με την εκρηξη Jughead καποια στιγμη το 1950κατι. Αυτο το βασιζα στο οτι δεν πηγε ποτε να τους συμβουλεψει ο Φαραντει, αρα ειχε διαρροη η βομβα.

Απο τα λεγομενα του Μπεν και του πατερα του στο εναλλακτικο συμπαν, τοτε δυο ενδεχομενα υπαρχουν. Ειτε δημιουργηθηκε εναλλακτικο συμπαν απο την βομβα στο 1977, με τον Μπεν ομως να εχει φυγει ηδη απο το νησι και τους αλλους losties να εχουν διαφορετικη ζωη γενικα (η Κειτ ακομα τρεχει βεβαια...) ειτε, που ειναι και το πιο πιθανο, το εναλλακτικο συμπαν που βλεπουμε ειναι προιον δημιουργιας του Bacon με καποιο μηχανισμο, αλλα παραμενει εναλλακτικο συμπαν τοποθετημενο χρονικα στο 2004, και οχι μελλοντικη χρονικη στιγμη του "κανονικου" συμπαντος, οποτε κατα καποιο τροπο ναι, τοτε συμφωνουμε. Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα flash sideways εχουν δυο σκοπιμοτητες πιστευω, η μια ειναι να μας δειξουν οτι και στα δυο συμπαντα οι χαρακτηρες δεν αλλαζουν, η αλλη οτι καπως καποια στιγμη θα ενωθουν/αλληλεπιδρασουν.

Kelldorain
10-03-2010, 15:35
Δυνατό επεισόδιο, ο Ben είναι από τους πιο ωραία αναπτυγμένους χαρακτήρες της σειράς και πολύ καλή ερμηνεία του Emerson (θα γίνει μεγάλη μάχη με O'Quinn για το Emmy). Από κει και πέρα Alex:pink: και γενικά επεισόδιο που αν και ψιλοήταν filler σε θέμα εξέλιξης πλοκής, είχε υλικό, κάτι που φάνηκε από την αρχή με παρομοίωση Ναπολέοντα-Fake Locke. Σε αυτό που λέει o Fixxxer από πάνω μάλλον είναι το 2ο, αλλά γενικά το θέμα με την εν.πραγματικότητα είναι εντελώς mindfuck οπότε δεν πολυασχολούμαι προς το παρόν. Με εμφάνιση Richard βέβαια το αναμενόμενο flashback του φαίνεται προβλέψιμο, γι' αυτό και πιστεύω ότι όλο και κάποια έκπληξη θα υπάρξει (ίσως να ήταν στο black rock και κάποιος άλλος χαρακτήρας; ). Πάντως δεν πολυκατάλαβα την αιτιολόγηση "με ακούμπησε ο Jacob" στο γιατί δεν γερνάει, δηλαδή όλοι που ακουμπάει ο Jacob σταματάνε από κάποιο σημείο να γερνάνε;

Επίσης

- πανέξυπνο το να ζητήσει ο Ben στο τέλος του sideways από το διευθυντή να συνεχίσουν τα μαθήματα ιστορίας, γιατί ουσιαστικά είναι ο εκβιασμός που θα έκανε και ο κανονικός Ben, κι ας μας δείχνουν πως οι 2 χαρακτήρες απέχουν πολύ
- ο χαρακτήρας του Miles δεν φαίνεται να έχει κάποια ουσία, ή πρέπει να τον αναπτύξουν περισσότερο με κάποιο δικό του επεισόδιο ή να σκωτωθεί αφού προσέφερε ότι ήταν
- τα εφέ πάλι δεν μου άρεσαν στη σκηνή του υποβρυχίου, φαίνεται ότι υπάρχει μείωση μπάτζετ (λογικό εδώ που τα λέμε)
- ωραία η σκηνή που ο μπεν βοηθάει τον πατέρα του με αυτό το δοχείο-ή-πως-λέγεται αερίου σε αντίθεση με την πραγματικότητα που τον σκώτωσε έτσι
- τα τόσα βιβλία και το ΜΠΟΥΤΙ ΜΠΕΙΜΠΣ τέλειο inside jokes για σχετικές θεωρίες κλπ
- τίποτα δεν αποκλείει να είναι και Desmond στο υποβρύχιο του Widmore, ίσα ίσα μου φαίνεται το πιο πιθανό

_UnHoLy^MaRtYr_
10-03-2010, 15:55
Fixxxer,

οι υποψήφιοι είναι έξι γιατί έχουμε 2 Κουάν.

Περι τελευταίας σκηνής,

μεγάλο το σκηνικό πρώτης σεζόν με αγκαλιές/επιστροφή από hike κλπ. where we started, τα μουνιά με συγκίνησαν

Phoebus
10-03-2010, 16:38
Kwon είναι και το μωρό της Sun.

BURNIN AMBITION
10-03-2010, 17:13
kwon sta koreatika einai h mpounia e
ap oto tae kwon do....

_UnHoLy^MaRtYr_
10-03-2010, 17:33
*προβλέψιμο ποστ κάτω από ποστ μπέρνη*

Esteban
10-03-2010, 21:19
Δυνατό επεισόδιο, ο Ben είναι από τους πιο ωραία αναπτυγμένους χαρακτήρες της σειράς και πολύ καλή ερμηνεία του Emerson (θα γίνει μεγάλη μάχη με O'Quinn για το Emmy). Από κει και πέρα Alex:pink: και γενικά επεισόδιο που αν και ψιλοήταν filler σε θέμα εξέλιξης πλοκής, είχε υλικό, κάτι που φάνηκε από την αρχή με παρομοίωση Ναπολέοντα-Fake Locke. Σε αυτό που λέει o Fixxxer από πάνω μάλλον είναι το 2ο, αλλά γενικά το θέμα με την εν.πραγματικότητα είναι εντελώς mindfuck οπότε δεν πολυασχολούμαι προς το παρόν. Με εμφάνιση Richard βέβαια το αναμενόμενο flashback του φαίνεται προβλέψιμο, γι' αυτό και πιστεύω ότι όλο και κάποια έκπληξη θα υπάρξει (ίσως να ήταν στο black rock και κάποιος άλλος χαρακτήρας; ). Πάντως δεν πολυκατάλαβα την αιτιολόγηση "με ακούμπησε ο Jacob" στο γιατί δεν γερνάει, δηλαδή όλοι που ακουμπάει ο Jacob σταματάνε από κάποιο σημείο να γερνάνε;

Επίσης

- πανέξυπνο το να ζητήσει ο Ben στο τέλος του sideways από το διευθυντή να συνεχίσουν τα μαθήματα ιστορίας, γιατί ουσιαστικά είναι ο εκβιασμός που θα έκανε και ο κανονικός Ben, κι ας μας δείχνουν πως οι 2 χαρακτήρες απέχουν πολύ
- ο χαρακτήρας του Miles δεν φαίνεται να έχει κάποια ουσία, ή πρέπει να τον αναπτύξουν περισσότερο με κάποιο δικό του επεισόδιο ή να σκωτωθεί αφού προσέφερε ότι ήταν
- τα εφέ πάλι δεν μου άρεσαν στη σκηνή του υποβρυχίου, φαίνεται ότι υπάρχει μείωση μπάτζετ (λογικό εδώ που τα λέμε)
- ωραία η σκηνή που ο μπεν βοηθάει τον πατέρα του με αυτό το δοχείο-ή-πως-λέγεται αερίου σε αντίθεση με την πραγματικότητα που τον σκώτωσε έτσι
- τα τόσα βιβλία και το ΜΠΟΥΤΙ ΜΠΕΙΜΠΣ τέλειο inside jokes για σχετικές θεωρίες κλπ
- τίποτα δεν αποκλείει να είναι και Desmond στο υποβρύχιο του Widmore, ίσα ίσα μου φαίνεται το πιο πιθανό

Η παρομοίωση ήταν για τον Μπέν στο εναλλακτικό σύμπαν μάλλον, αφού είπε ότι σκότωσε τον Jacob γιατί φοβόταν να χάσει το μοναδικό πράγμα που τον ενδιέφερε που ήταν η δυναμή του. Τείνω και γω στη θεωρεία ότι το εναλλακτικό σύμπαν είναι το τι θα προσέφερε ο Locke στους πρωταγωνιστές.

Ace
10-03-2010, 21:39
alex ρεεεεεεεεεεε :pink:

enitharmon
11-03-2010, 00:40
- τα εφέ πάλι δεν μου άρεσαν, φαίνεται ότι υπάρχει μείωση μπάτζετ (λογικό εδώ που τα λέμε)
γιατί λογικό;

Kelldorain
11-03-2010, 00:44
Γιατί τον τελευταίο χρόνο υπάρχουν περικοπές στις περισσότερες σειρές των μεγάλων αμερικάνικων καναλιών (abc κλπ), ειδικά σε σειρές με μεγάλο budget εξαρχής όπως το Lost

locust
11-03-2010, 01:22
πρώτη φορά εδώ και χρόνια που δεν είδα το λόστ τη μέρα που παίχτηκε, και δεν με ένοιαξε κιόλας....

bonus

http://i42.tinypic.com/2agv8j.gif

FIXXXER
11-03-2010, 01:41
Fixxxer,

οι υποψήφιοι είναι έξι γιατί έχουμε 2 Κουάν.

(ακυρο, αφου η ιδια η Αλανα δεν ξερει αν εννοει τον αντρα της ή την Σαν οταν τη ρωταει, οποτε το λογικο ειναι να τους υπολογιζει για εναν αριθμο, οπως και ειναι. Και ξαναρωταω, θυμαται κανεις αν εχουμε δει το ονομα της Κειτ σβησμενο η οχι? Γιατι μου διαφευγει τωρα)

nothingman
11-03-2010, 01:51
μα λέει μωρέ η Ιλάνα ότι δεν ξέρει αν πρέπει να προστατέψει εκείνη, εκείνον ή και τους δυο

Magellan
11-03-2010, 02:07
3o επ στη σειρα που δεν εχει σωγιερ!!
οντως αφου δεν ξερει ποιος απο τους δυο ειναι , τους θεωρει και τους 2 υποψηφιους
ο μπεν με τον πατερα του ηταν στο νησι και εφυγαν λογικα πριν την εκρηξη

Ingolemo
11-03-2010, 02:14
gia to ennalaktiko/parallhlo sumpan, nomizw telika oti einai to sympan sto opoio oi losties den phgan sto nhsi, den phgan pisw sto xrono, opote o sayid den pyrovolise ben, o ben den phge nao-egine kakos, kai isws ekselixthkan alliws ta pragmata to 77 xwris tous losties wste na fygei ben kai pateras tou.
Genika etsi paizei ena klassiko paradokso time travlel (xreiazotan na pesoun oi losties wste na pane pisw sto xrono wste na kanoun oti kanoun wste na pesoun oi losties klp) alla ok, nomizw psilostekei.

edit: epishs losties den epesan sto nhsi->jacob den tous efere sto nhsi-> ??

FIXXXER
11-03-2010, 02:25
μα λέει μωρέ η Ιλάνα ότι δεν ξέρει αν πρέπει να προστατέψει εκείνη, εκείνον ή και τους δυο

Ε αυτο λεω κι εγω, αρα 66% πιθανοτητα να εννοει εναν, 33% να εννοει δυο, κερδιζω. Χα.

KoiliaSamprela
11-03-2010, 10:19
εντάξει μπουνιά στα μούτρα του κατεστημένου , μια απόδειξη ότι ένα σεμι-φιλερ επεισόδιο μπορεί να γαμήσει .

Ο μπεν θα μπορούσε να είναι ο Τσακ Νορρις στις νυφίτσες.
Ο Λοκ είναι γνήσιος λοκατζης.
Συγκίνηση στην αναφορά Ντάρμα ... νομίζω είναι η πρώτη στις "σιτι στορις"
Εγώ λοιπών επειδή δεν θέλω να κάνω πλάνα για το τι μπορεί να είναι , side stories , flash forward , παράλληλο σύμπαν, τα ονομάζω City Stories , και να το λέτε και εσείς γιατί είμαι γαμάτος

Magellan
11-03-2010, 10:48
-ο σαιντ ειναι υποψηφιος μετα απο οσα εγιναν στο ναο?

Ingolemo
11-03-2010, 16:01

H prwth htan sthn arxh otan mas edeikse buthismeno nhsi me darhma spitakia kai dharma karxaria nte :p

Ghost
11-03-2010, 16:43
μελλοντικά σποιλερ - υποθέσεις

οσον αφορά το παράλληλο σύμπαν, οι παραγωγοί έχουν πει σε συνέντευξη ότι στο τέλος τα δύο σύμπαντα θα ενωθούν και θα γίνουν ένα.

έχω μια υποψία ότι ο τζέικομπ που εμφανίζεται στον χερλυ δεν είναι ο πραγματικός τζεικομπ, αλλά ο man in black. πιστεύω ότι ο fake λοκ παίρνει την μορφή όσων πεθαίνουν ή είναι νεκροί στο νησί και ο τζεικομπ όσων γεννιούνται στο νησί.
άρα λογικά ο αληθινός τζεικομπ είναι το παιδί που εμφανίστηκε στους λοκ-σώγιερ και μάλλον είναι ο άαρων

Abruzzi
11-03-2010, 16:48
αν ειναι να ποσταρεις μελλοντικα spoiler καλυτερα να το αναφερεις πριν κανει ο καθενας click το button

BURNIN AMBITION
11-03-2010, 17:05
λοιπον

αναφορα σε τερμινατορα. επιτελους δικαιωνομαι υγε χιουγκο

δευτερον προφανως πλεον αποδειχτηκε οτι ο μπεικον εγκλωβιστηκε στη μορφη λοκ οριστικα γιατι το σωμα λοκ θαφτηκε

το και καλα εναλλακτικο συμπαν που λετε ειναι ολοφανερο οτι με την παροδο του χρονου θα εκφυλιστει στο συμπαν που γνωριζουμε ολοι μας μιας και οι χαρακτηρες ιδιες συμπεριφορες και ροπες εχουν

το εναλλακτικο δημιουργηθηκε απο την εκρηξη στο τελ επεισοδιο της πεμπτης. ο ινγκολεμο το ειπε ακριβως οπως ηθελα να το πω και εγω. διαβαστε το παλι.ξανα. και θα καταλαβετε γιατι στο εναλλακτικο ο μπεν ειναι με πατερα τπου κτλ κτλ

το πως ο τσαρλς βρηκε το νησι δεν απασχολει κανεναν?
ειδικα με το ταιμ ντιφερενς μεταξυ κανονικου κοσμου και νησιου?εκτος και αν τον εφερε ο τζεικο

η ιλανα ειναι τσαμπι γκοντες

η αλεξ ειναι ονειρο ζωης

η κειτ ειναι μπαζο

Abruzzi
11-03-2010, 17:14
αν ειναι chubby η ιλανα τοτε οι "κανονικες" για σενα ειναι οι ανορεξικες; =p

τον widmore νομιζω ειναι προφανες οτι τον φερνει ο jacob με καποιο τροπο.ειναι αυτος(αυτοι) που τοσο καιρο αναφερει οτι ερχονται.

Magellan
11-03-2010, 17:36
μηπως ξερει που βρισκεται το νησι απο τη στιγμη που ειχε παει και το πλοιο?
μαλακια ε?

Ghost
11-03-2010, 19:32
μήπως ο γουιντμορ μείνει στο νησί και με το υποβρύχιο φύγει ο λοκ και η παρέα του;

BURNIN AMBITION
11-03-2010, 19:55
μηπως ξερει που βρισκεται το νησι απο τη στιγμη που ειχε παει και το πλοιο?
μαλακια ε?
re su akoma kai otan eixe erthei to frater de mporouse na vrei to nhsi. ta whereabouts ixeran apo thn eklush energeias tou hatch kiets alla logw diaforas xronikhs to nhsi htan krumeno. ti les twra

KoiliaSamprela
11-03-2010, 19:58

H prwth htan sthn arxh otan mas edeikse buthismeno nhsi me darhma spitakia kai dharma karxaria nte :p

Δεν τα βλέπω όλα τα επεισόδια, ή τα βλέπω χωρίς σειρά για πιο πολύ σασπένς και έκπληξη :)

FIXXXER
11-03-2010, 20:06
Αχαχαχαχαχαχα μολις σκεφτηκα ποσο τελειο θα ηταν αυτο. Να μην εχεις δει τιποτα και να παρεις τα 110 επεισοδια και να τα βλεπεις με οτι σειρα ναναι

Abruzzi
11-03-2010, 20:09
λολ.το επομενο βημα θα ειναι τα σκληρα ναρκωτικα.

FIXXXER
11-03-2010, 20:29
Σελιδα 108 ε και την ξεκινησα εγω.

(δεν καταλαβαινω τιποτα)

Nodoordonotthereisnotry
11-03-2010, 22:11
http://images3.wikia.nocookie.net/lostpedia/images/thumb/6/60/Hieroglyphs.JPG/270px-Hieroglyphs.JPG

...System failure.....System failure.....Sustem failure.....System Failure....

wino
12-03-2010, 01:24
ti 8elei na pei o poihths?

egw nomizw oti "parallhlo sumpan" einai auto pou (8a) tous prosferei o bacon

Mel Gibson
12-03-2010, 03:32
http://img72.imageshack.us/img72/117/41278240.jpg

carheart
13-03-2010, 23:41
Δεν είναι του στυλ μου, αλλά έχω κλάψει λίγο

http://www.youtube.com/watch?v=vdbw6qm60Yg

carheart
14-03-2010, 20:15
τι TROY ARAKAKI (http://www.imdb.com/name/nm3054432/) ρε, σοβαρευτείτε

SpiritCrusher
14-03-2010, 21:00
εαχαεχαχε

Abruzzi
14-03-2010, 23:31
lol

zihuatanejo
15-03-2010, 18:12
Mια εύλογη απορία είναι το γιατί δεν έχει ποσταριστεί ακόμα αυτό:

RtxJx2-DUVc

Το οποίο είναι ο ορισμός του οτιδήποτε ξέρωγω.

hvilelos?
15-03-2010, 18:27
εξοχο διαολε

_UnHoLy^MaRtYr_
15-03-2010, 19:15
5UqEi6GibZ0

Ψηφίζω αυτό , για την αγνότητα της σάχλας που το διακατέχει.

Abruzzi
15-03-2010, 20:09
το καλυτερο ειναι αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=ixSDkL6vzNw

UC.Hammer
15-03-2010, 22:47
Mια εύλογη απορία είναι το γιατί δεν έχει ποσταριστεί ακόμα αυτό:

RtxJx2-DUVc

Το οποίο είναι ο ορισμός του οτιδήποτε ξέρωγω.
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?15237-Youtube-Thread-%28NOT-for-music-videos%29/page315

FIXXXER
16-03-2010, 00:03
το καλυτερο ειναι αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=ixSDkL6vzNw

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ

pasokara
17-03-2010, 05:13
Gamhse spitakia pali to LOST
Akoma klaiw me skhnh pou vlepei mikro spiti sto livadi o Ford
Einai pou o widmore de 8a paize shmantiko rolo opws legan merikoi

FIXXXER
17-03-2010, 07:58
Η εκτη σεζον ειναι πλοκη, πλοκη και μετα λιγο πλοκη ακομα. Δεν ξερω που θα καταληξουν ολα αυτα, και σιγουρα εχουν μεινει τοσες αναπαντητες αποριες που πραγματικα ωρες ωρες νιωθω οτι το καθυστερουν παρα πολυ και χανει λιγο τη μαγεια της η σειρα χωρις επεξηγηματικα flashback, αλλα εχω υπομονη. Αν αληθευει οτι το επομενο επεισοδιο (το οποιο ειναι Richard και εχει τιτλο Ab Aeterno, που σημαινει "Since the beginning of time" ή μεταφορικα "Since a very long time ago") θα ειναι 10 λεπτα μεγαλυτερο, αυτο σημαινει οτι θα παιξει τεραστιο flashback και λογικα θα πρεπει να εξηγησει τουλαχιστον ενα 30% του συνολικου μυστηριου.

Η παγιδα στην οποια επεσαν νομιζω οι δημιουργοι ηταν να κατασκευασουν εναν εναλλακτικο τροπο αφηγησης της ιστοριας, κατι το οποιο μαλλον ειτε θα αποδειχθει ιδιοφυες στο τελος, ειτε αποτυχια, καθως αν ολα αυτα τα περιεργα sideways δεν οδηγησουν σε φαντασμαγορικο τελος, θα αρχισει ολος ο κοσμος να λεει "ωραια και τι μας δειχνατε το Σογιερ μπατσο και τον Τζακ πατερα και τον Σαιντ Σαιντ?".

Στα του επεισοδιου, απολαυστικη Σαρλοτ, η αποκαλυψη της οποιας εδινε καπου 12,50 στο στοιχημα (προσωπικα περιμενα Τζουλιετ, περιμενα μητερα_κορης_Σογιερ_Κλημεντινης, περιμενα ακομα και Λιμπυ ως longshot), απολαυστικος μπατσος Σογιερ με μικρο σπιτι στο λιβαδι, γαλονι χυμο πορτοκαλι στο ψυγειο, φαγητο μικροκυματων και εμμονη παντα και παντου με Αντονι Κουπερ, ολα αυτα οσον αφορα το παραλληλο. Α και κολληταρι Μαιλς ε, οτι ναναι.

Οσον αφορα το δια ταυτα, Widmore περιμενουμε να μας εξηγησει πρωτον τι εννοει οταν λεει οτι δεν εστειλε αυτος τη φρεγατα, δευτερον να μας δειξει τι εχει στο κλειδωμενο ντουλαπι (Πεννυ ή/και Ντεσμοντ?). Ο Μπλακ Σμοκ εδωσε ρεστα με τη θεικη σφαλιαρα σε Κλαιρ, ο Σαιντ εχει μηδενισει το συμπαν και περιμενει απλα να πεθανει, περιμενω την επανασταση απο Κειτ, δεν ξερω πως και γιατι, δεν τη βλεπω απλα να καθεται να παει με το υποβρυχιο πισω οπως θα θελε ο Σογιερ, λογικα θα θελει να σωσει Τζακ, Χερλι κτλ.

Ωραιο επεισοδιο, χτιζει ωραια το επομενο το οποιο ελπιζουμε να ειναι οτι ναναι.

ΥΓ. Αρχιζουν και ενωνονται σιγα ολοι στο εναλλακτικο συμπαν, ηδη υπαρχουν ομαδουλες, Κειτ-Σογιερ-Μαιλς, Λοκ-Μπεν, Χερλι-Λοκ, Κειτ με πιστωτικη Κλαιρ επισης (αρα χωσιμο στο κολπο απο τους μπατσους), κτλ, περιμενουμε και επεισοδιο με Κορεατες και επεισοδιο Χερλι να δουμε πως θα ενωθουν περισσοτερο.

Abruzzi
17-03-2010, 09:22
δεν ξερω παντως αν το εχετε καταλαβει αλλα ειμαστε στα μισα της τελευταιας σεζον λοστ ε.παμε αδικαιολογητα αργα.
εγω απαιτω ξεσπασμα στο δευτερο μισο.

ψιλοστανταρακι για κλειδωμενο ντεσμοντ.

carheart
17-03-2010, 11:27
έχετε rapidshare links? απαντήστε μου σε πιέμ αν θέτε.

FIXXXER
17-03-2010, 11:53
Πας εδω κι εχει τα παντα http://www.irfree.com/2010/03/17/lost-s06e08-hdtv-xvid-2hd
Αν θες χαι κουολιτι, στο www.irfree.com γενικα θα το βρεις στα πανω πανω λογικα... αμπρουτζι κοπιραιτς.

KoiliaSamprela
17-03-2010, 13:49
έχετε rapidshare links? απαντήστε μου σε πιέμ αν θέτε.

βρήκες ?

Abruzzi
17-03-2010, 14:05
εχεις ignore τον fixxxer; =p

KoiliaSamprela
17-03-2010, 14:27
όχι, απλά κάνω πως ενδιαφέρομαι για να γίνω "Φιλικός"

Phoebus
17-03-2010, 17:26
ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Είμαστε το 1/3 της season, όχι ότι στις προηγούμενες το story πήγαινε πιο γρήγορα, αλλά ρε γαμώτο, απαντήστε σε καμιά μαλακιούλα.

Abruzzi
17-03-2010, 17:34
μακαρι να ειμασταν στο 1/3

Kelldorain
17-03-2010, 17:51
Πρέπει να ανεβάσει ρυθμό άμεσα. Πάντως σαν επεισόδιο δεν θα το έλεγα κακό. Το sideways ήταν από τα ωραιότερα που έχουμε δει, κυρίως επειδή βασιζόταν σε ενδιαφέρον χαρακτήρα και είχε και 2-3 ωραίες σκηνές (αποκάλυψη στην αρχή ότι είναι μπάτσος, συνάντηση με Sharlotte, το "who's sawyer?" του Μάιλς).

Από 'κει και πέρα στα του νησιού, αυτό που με παραξένεψε είναι η αναφορά του fake Locke πως είχε "τρελή" μητέρα. Θα μπορούσε να είναι ψέμα ναι, αλλά πρώτον δεν κολλάει κάτι τέτοιο και δεύτερον ως τώρα δεν έχει πει κάτι που να είναι καθαρά ψέμα. Επομένως το συνδυάζω με θεωρία που είχε ποστάρει ο Unholy για Jacob, fLocke (ότι είναι ο Aaron και ο γιος του Jack στο flash sideways). Το να είναι ο Aaron μου φαίνεται δύσκολο, αν η θεωρία ισχύει το ρόλο αυτό θα τον έχει ο Jacob. Για το άλλο παιδί όμως δεν ξέρουμε την μητέρα του και μια που θα κόλλαγε -και ταιριάζει στην περιγραφή για τρελή λόγω ψυχιατρείων κλπ- είναι η Libby.

Eπίσης με μπέρδεψε ότι ο Widmore αρνήθηκε πως έστειλε το πλοίο, δεν είχε αποδειχθεί αυτό ή θυμάμαι λάθος; Και αν όντως είχε αποδειχθεί γιατί να το αρνηθεί και μάλιστα να πιστέψει το σχέδιο του Sawyer; Κάτι δεν κολλάει εδώ πέρα. Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο Desmond είναι στο κλειδωμένο δωμάτιο.

Mια ωραία θεωρία που διάβασα για τα sideways

I think the alt-present scenes are an attempt to show what each character's true nature is, absent any situation where the island draws them more towards either Smokey or Jacob. This didn't occur to me until last night, but it felt like they were saying: Ben is an intellectual guy, searching for meaning in his life, frustrated by powerlessness, and thus capable of Machiavellian manipulations. But inherently, when push comes to shove, he is decent. Which is why in the island-reality he chose, at that crucial moment, to steer away from Smokey and back to Jacob. Sayid, on the other hand, has something inherently violent and evil in him, which is why in the alt-present he killed those guys, and on the island gave himself over to Smokey. Jack is deeply conflicted about his father and has it in him to be angry and conflicted, but in the alt-present he is inherently interested in being a good father himself and breaking the cycle of emotional abuse, so in the island-reality he's on Team Jacob, and so forth.

[...]

I think they are "influencing" what is happening on the island only inasmuch as they show us what these people truly are, in the truest existential sense -- their actual natures are at play in the alt-futures, and those "teetering-between-good-and-evil" natures, I guess you could say, are what Jacob "saw," somehow, and they are what led him to determine that they are "candidates." That moment where Smokey picked up the white rock off the scale and tossed it out the door is more fuel for this theory -- they pick people who are perfectly balanced between "bad" and "good" and bring them to the island as a sort of laboratory to determine which of those forces wins out in the end. So the events that are occurring in the island-present -- the Lost version of "The Stand," where sides are being drawn -- are the "result" (though not really, obviously, in the causal sense) of the alt-futures, wherein we are seeing that left to their own devices, each of these people tilts slightly to one side of the good/evil equation.

Abruzzi
17-03-2010, 18:11
1.50 οπαπ για libby

Phoebus
17-03-2010, 18:25
Αν θυμάσαι στο 5x05, όταν ο Locke πήγε στο πηγάδι για να γυρίσει τον τροχό και να σταματήσει τα TIMEWARPS εμφανίστηκε ο CHRISTIAN, δηλαδή ο καπνός. Και καθώς γινόταν το τελεπορτ, του λέει ο καπνός "say hello to my son".

????????????????
????????????????
????????????????
????????????????
????????????????
????????????????

ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.

Η θεωρία πως το νησί είναι φάση planescape και ο καπνός τα κάνει όλα για να επικρατήσει το sideways σύμπαν ώστε να υπάρξει αυτός και όχι ο Aaron είναι πολύ ενδιαφέρουσα (και ίσως δείχνει ότι δεν είναι όλα μαύρο/άσπρο).

Kelldorain
17-03-2010, 18:30
Γιατί κανένα νόημα; Το είπε για να πείσει τον Jack (και κατά συνέπεια τους άλλους) να επιστρέψει

Phoebus
17-03-2010, 19:06
Γιατί κανένα νόημα; Το είπε για να πείσει τον Jack (και κατά συνέπεια τους άλλους) να επιστρέψει

...μα δεν ξέρει ο Locke ότι ο Christian είναι ο πατέρας του Jack!

BibleBlackBird
17-03-2010, 19:07
Πρέπει να ανεβάσει ρυθμό άμεσα. Πάντως σαν επεισόδιο δεν θα το έλεγα κακό. Το sideways ήταν από τα ωραιότερα που έχουμε δει, κυρίως επειδή βασιζόταν σε ενδιαφέρον χαρακτήρα και είχε και 2-3 ωραίες σκηνές (αποκάλυψη στην αρχή ότι είναι μπάτσος, συνάντηση με Sharlotte, το "who's sawyer?" του Μάιλς).

Από 'κει και πέρα στα του νησιού, αυτό που με παραξένεψε είναι η αναφορά του fake Locke πως είχε "τρελή" μητέρα. Θα μπορούσε να είναι ψέμα ναι, αλλά πρώτον δεν κολλάει κάτι τέτοιο και δεύτερον ως τώρα δεν έχει πει κάτι που να είναι καθαρά ψέμα. Επομένως το συνδυάζω με θεωρία που είχε ποστάρει ο Unholy για Jacob, fLocke (ότι είναι ο Aaron και ο γιος του Jack στο flash sideways). Το να είναι ο Aaron μου φαίνεται δύσκολο, αν η θεωρία ισχύει το ρόλο αυτό θα τον έχει ο Jacob. Για το άλλο παιδί όμως δεν ξέρουμε την μητέρα του και μια που θα κόλλαγε -και ταιριάζει στην περιγραφή για τρελή λόγω ψυχιατρείων κλπ- είναι η Libby.

Eπίσης με μπέρδεψε ότι ο Widmore αρνήθηκε πως έστειλε το πλοίο, δεν είχε αποδειχθεί αυτό ή θυμάμαι λάθος; Και αν όντως είχε αποδειχθεί γιατί να το αρνηθεί και μάλιστα να πιστέψει το σχέδιο του Sawyer; Κάτι δεν κολλάει εδώ πέρα. Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο Desmond είναι στο κλειδωμένο δωμάτιο.

Mια ωραία θεωρία που διάβασα για τα sideways

I think the alt-present scenes are an attempt to show what each character's true nature is, absent any situation where the island draws them more towards either Smokey or Jacob. This didn't occur to me until last night, but it felt like they were saying: Ben is an intellectual guy, searching for meaning in his life, frustrated by powerlessness, and thus capable of Machiavellian manipulations. But inherently, when push comes to shove, he is decent. Which is why in the island-reality he chose, at that crucial moment, to steer away from Smokey and back to Jacob. Sayid, on the other hand, has something inherently violent and evil in him, which is why in the alt-present he killed those guys, and on the island gave himself over to Smokey. Jack is deeply conflicted about his father and has it in him to be angry and conflicted, but in the alt-present he is inherently interested in being a good father himself and breaking the cycle of emotional abuse, so in the island-reality he's on Team Jacob, and so forth.

[...]

I think they are "influencing" what is happening on the island only inasmuch as they show us what these people truly are, in the truest existential sense -- their actual natures are at play in the alt-futures, and those "teetering-between-good-and-evil" natures, I guess you could say, are what Jacob "saw," somehow, and they are what led him to determine that they are "candidates." That moment where Smokey picked up the white rock off the scale and tossed it out the door is more fuel for this theory -- they pick people who are perfectly balanced between "bad" and "good" and bring them to the island as a sort of laboratory to determine which of those forces wins out in the end. So the events that are occurring in the island-present -- the Lost version of "The Stand," where sides are being drawn -- are the "result" (though not really, obviously, in the causal sense) of the alt-futures, wherein we are seeing that left to their own devices, each of these people tilts slightly to one side of the good/evil equation.

εχουν πει οι σεναριογραφοι απο 5η σεζον οτι δεν θα εξελιχτει αλλο η ιστορια της libby παντως.

Kelldorain
17-03-2010, 19:17

...μα δεν ξέρει ο Locke ότι ο Christian είναι ο πατέρας του Jack!

Υποθέτω αναφέρεσαι στον αληθινό Locke και όχι στον fake. Εκτός νησιού από "sons" ήταν ο Sayid, ο Hurley και ο Jack. Sayid αποκλείεται να ήταν γιος του προφανώς, Hurley δεν πρόλαβε καν να του πει τίποτα επειδή απομακρύνθηκε γρήγορα, οπότε αναγκαστικά το χρησιμοποίησε στον Jack μήπως πετύχει

Phoebus
17-03-2010, 19:27
Σε εκείνη τη φάση που σου λέω είναι ο αληθινός Locke που έχει πέσει στο πηγάδι για να κουνήσει το χρονογρανάζι [sic] μιλάει με τον καπνό που είναι στη μορφή του Christian. Όταν λοιπόν ο καπνός λέει 'say hello to my son' είναι 2 τα τινά. Είτε ο καπνός έχει όντως γιο εκτός του νησιού (και γι'αυτό θέλει να φύγει;) είτε ήθελε να πει ότι η μορφή αυτή είναι ο πατέρας του Jack και δε πρόλαβε. Είναι στο τέλος του 5x05, δες το.

Kelldorain
17-03-2010, 19:30
Ναι μιλάς για τη μορφή του Christian (= f.Locke λογικά) άρα. Τι εννοείς, ότι δεν ξέρει ότι ο Christian έχει γιο τον Jack; Μπορεί να το έμαθε με χίλιους τρόπους, από τον Jacob πχ που τους είχε ψάξει όλους, από τα χαρτιά που υπήρχαν με το φέρετρο κλπ

Phoebus
17-03-2010, 19:38
HURRRRRRRRRRRR μα τον ρωτάει "who is your son?" αμέσως μετά χάνεται. Και αν το μάθαινε θα το βλέπαμε, είναι σημαντικό. Πχ, ποιος ξέρει ότι η Claire είναι η αδερφή του Jack;

Περιμένω εναγωνίως flashback/sideway καπνού.

Abruzzi
17-03-2010, 20:14
6.09 promo

http://www.youtube.com/watch?v=85QQr1WW_XI

richard centric επεισοδιο,μονο επικο μπορει να ειναι

Phoebus
17-03-2010, 21:04
Πάντως, 5η season = τα πιο χαώδη περάσματα. Από το σημείο που ο Locke μπαίνει στο φέρετρο μέχρι που είναι στη παραλία στο 5x07, με Ιλάνα και συζητάει και προσπαθεί να βγάλει άκρη τι έγινε, και η Ιλάνα δε φαίνεται να παραξενεύεται (παρότι εκ των υστέρων μαθαίνουμε πως έχει γνώση τι έχει μέσα το κιβώτιο!). Εκεί νομίζουμε και φαίνεται να νομίζει ο ίδιος πως είναι ο πραγματικός Locke. Πάει και βρίσκει τον Μπεν στο κρεβάτι... περνάνε μερικά φίλλερζ επεισόδια, και στο 5x12, που υποτίθεται ότι είναι μερικές στιγμές μετά, εμφανίζεται εντελώς αλλαγμένος όταν του λέει ο Μπεν πως ήρθε για να τον κρίνει ο καπνός. Γίνεται όλη αυτή η ιστορία + θάνατος Faraday, και γαμώ τα επς. Καιιιι τελικάααα στο 5x15 μπαίνει το σχέδιο να σκοτώσει τον Jacob και γενικώς εμφανίζει έναν ολοένα και πιο σκοτεινό εαυτό, με αποκορύφωμα το τέλος. Εννοείται πως από 601-602 και πέρα δεν εξηγείται καθόλου το πως αλλάζουν οι χαρακτήρες. Μακάρι το Richardus επ να μας σώσει.

carheart
17-03-2010, 22:06
Στο άχρηστο σχόλιο της ημέρας, η σειρά το πάει σε συγκεκριμένα μέρη, δεν του έμενε να κάνει κάτι άλλο πλέον. Ένα θέμα που με απασχολεί κάπως, είναι πως με ξενίζει αρκετά πλέον που έχουμε χάσει τον χαρακτήρα του Locke, και έχουμε τον Smokey μέσω του σώματός του. Ήθελα περισσότερη συνέχεια στην κόντρα Jack-Locke για Man of Science/Faith και στο που θα μπορούσε να οδηγήσει όλο αυτό. Βλέπουμε έναν Locke να πεθαίνει και έναν Jack να παίρνει ανα καιρούς τη θέση του; Με ξενίζει που το κακό έπρεπε να εγκλωβιστεί στο σώμα του Locke και να κάνει τον Sayid έτσι, είναι μηδενισμός προσωπικοτήτων πιά. Ή η αρρώστια της Ρουσσώ, εν πάσει περιπτώσει. Τυπικό επεισόδιο το σημερινό, με ενοχλεί επίσης η "i am the black smoke" ευθύτητα, αλλά μάλλον δεν έχουν χρόνο να το σώσουν αλλιώς. Επίσης, ο καπνός εμφανίστηκε από το πρώτο επεισόδιο, αλλά ήταν εντελώς "διαφορετικός" από τον τωρινό. Θα έχει πλάκα να "καταλάβουμε" από πότε και μετά οι παραγωγοί Αποφάσισαν το πως θα τελειώσει η σειρά. Για να ξέρουμε ποιές λεπτομέρειες δεν πρέπει πια να σκεφτόμαστε καν. Έχω σκαλώσει με τον πατέρα Locke και τον όλο ρόλο του, με τον Christian, με όλα αυτά. Το επόμενο επεισόδιο το περίμενα τρία χρόνια.

ikonoklast
17-03-2010, 22:47
HURRRRRRRRRRRR μα τον ρωτάει "who is your son?" αμέσως μετά χάνεται. Και αν το μάθαινε θα το βλέπαμε, είναι σημαντικό. Πχ, ποιος ξέρει ότι η Claire είναι η αδερφή του Jack;

Όχι, ο λοκ γυρνάει και του κάνει "whos your father?" και τότε τελειώνει.

Οντοπικ, εγώ γουστάρω, σταματήστε να κάνετε ποστ σε φάση "αχ δεν απαντάνε τα ανάπαντητα ερωτήματα (σικ)".

FIXXXER
18-03-2010, 01:07

Πρεπει να φυγω και δε διαβασα ολα τα αλλα που ειπατε να δω αν εχω καμια απορια, αλλα πανω σε αυτο, ΤΙ ΛΕΣ ρε φιμπους? :P
Τι αναλυεις εκει περα, δεν καταλαβα... Ο Καπνος με τη μορφη Κριστιαν λεει στον Λοκ να πει "γεια" στον γιο του, δηλαδη τον Τζακ.
Το αν το ξερει ο Λοκ ποιανου πατερας ειναι ο Κριστιαν ειναι ΑΣΧΕΤΟ, καλλιστα εχει ολο το χρονο να το μαθει οταν φυγει απο το νησι.
Αυτο που εξυπηρετει αυτη η αναφορα ειναι να ψηθει ο Τζακ να γυρισει πισω, γιατι οταν μιλησει με Λοκ κτλ θα λυθει το μυστηριο ποιανου πατερας ειναι.

kontan
18-03-2010, 01:35
6.09 promo

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΡςΣΑΩΣΑΗΗΗΗΗΗ

jack the ripper
18-03-2010, 01:57
opws eipate prepei na anevasoun taxhtyta...
i istoria james endiaferousa alla kata ta alla tpt...
episis kavla charlotte se auto opws itan vameni klp....
AN KAI TO EPOMENO EPEISODIO DEN KOPSEI KWLOUS APOGOITEUOMAI KAI EPISIMA

kontan
18-03-2010, 03:08
episis paramenei sa kokkinotrixhs skeletos me matia h charlotte se auto akoma k opws itan vameni klp....

fixed :P

jack the ripper
18-03-2010, 03:09
KAKIES LEW EGW...:P

Lethargica
18-03-2010, 04:32
6.09 promo

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΡςΣΑΩΣΑΗΗΗΗΗΗ

ριτσααααααααααααρντ:pink:

Phoebus
18-03-2010, 05:11

Πρεπει να φυγω και δε διαβασα ολα τα αλλα που ειπατε να δω αν εχω καμια απορια, αλλα πανω σε αυτο, ΤΙ ΛΕΣ ρε φιμπους? :P
Τι αναλυεις εκει περα, δεν καταλαβα... Ο Καπνος με τη μορφη Κριστιαν λεει στον Λοκ να πει "γεια" στον γιο του, δηλαδη τον Τζακ.
Το αν το ξερει ο Λοκ ποιανου πατερας ειναι ο Κριστιαν ειναι ΑΣΧΕΤΟ, καλλιστα εχει ολο το χρονο να το μαθει οταν φυγει απο το νησι.
Αυτο που εξυπηρετει αυτη η αναφορα ειναι να ψηθει ο Τζακ να γυρισει πισω, γιατι οταν μιλησει με Λοκ κτλ θα λυθει το μυστηριο ποιανου πατερας ειναι.

Τι λες ρε μλκ, δες το επ. Δηλαδή, αν είναι ΑΣΧΕΤΟ τότε για το λέει; Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να το μάθει. Δες μετά και το 507, στο 30:17. Ο Locke μαντεύει ότι είναι ο πατέρας του Jack, δε το έμαθε ποτέ! Και όταν του λέει ο Jack ότι ο πατέρας του έχει πεθάνει o Locke απογοητεύεται τόσο πολύ που μετά πάει να αυτοκτονήσει! Ο καπνός, ως Christian, ποτέ δε στηρίχτηκε στη γνώση του Locke πως ο Christian είναι ο πατέρας του Jack, και αυτό είναι που με παραξενεύει - γιατί το είπε;

"hai guise θα του πω κάτι ασαφές όπως 'πες γεια στον κανακάρη μου' και είμαι σίγουρος ότι θα μαντέψει πως η μορφή που είχα είναι ο πατέρας του και θα του το πετάξει, έτσι στο άσχετο, και αυτό ακριβώς είναι που θα προχωρήσει τη πλοκή."

Δηλαδή το σχέδιο του καπνού στηρίχτηκε αποκλειστικά σ'αυτό το πράγμα. Weaaaaaaaaaak.

Αυτό που εξυπηρετεί η αναφορά ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή είναι να νομίσεις εσύ, ο θεατής, πως αυτός είναι ΟΝΤΩΣ Ο CHRISTIAN, αλλά μόνο in retrospect ξέρεις ότι δεν είναι. Αν δεις τα επεισόδια πάλι θα παρατηρήσεις πόσο περίεργα αναπτύσσεται ο χαρακτήρας του Locke από το 505 και μετά. Σε κάνει να νομίζεις ότι είναι ο Locke (και φαίνεται πως ο ίδιος νομίζει αυτό το πράγμα!) και μέχρι το 608 έχει φτάσει να λέει ξεκάθαρα "είμαι ο καπνός". Και σε συνδυασμό με την ιστορία πως έχει μάνα κτλ αν σκεφτείς κιόλας ότι είπε ότι έχει και γιο (και γι'αυτό μιλάω για άπειρο ambiguity), ε λογικό είναι να σε βάλει σε σκέψεις μήπως τελικά αντί αυτού που έγινε (το να πει δηλαδή ο Locke πως ο πατέρας του Jack είναι στο νησί) o καπνός όταν ήταν άνθρωπος είχε πραγματική ζωή και κάποιος εκτός νησιού είναι πραγματικά ο γιος του (και γι'αυτό ίσως να θέλει να φύγει από το νησί. snip: Γιατί δε μπορεί να φύγει ενώ ο Jacob μπορεί; ).

Τέσπα, ψιλά γράμματα, αν δε καταλαβαίνεις γιατί από κείνο το σημείο και μετά η πλοκή που πραγματώνει το σχέδιο και το χαρακτήρα του καπνού μου φαίνεται απίστευτα τρύπια, ε δε πειράζει. Ελπίζουμε σε γαμάτο Ricardus επ μόνο με καταιγισμό απαντήσεων - το μοναδικό χαρτί που θα σώσει το LOST πλέον στα δικά μου μάτια.

_UnHoLy^MaRtYr_
18-03-2010, 06:06
μη γεμίσουμε μπέρνηδες όμως μάγκες, χαλαρά!

FIXXXER
18-03-2010, 06:11
Ελπίζουμε σε γαμάτο Ricardus επ μόνο με καταιγισμό απαντήσεων - το μοναδικό χαρτί που θα σώσει το LOST πλέον στα δικά μου μάτια.

Μαρεσει οταν η αντιμετωπιση προς κατι για το οποιο εχουν ολοι μεγαλες προσδοκιες ειναι οτι ειναι μια τρελη αποτυχια. :P
Τι να σου πω, ποτε δεν καταλαβα την εμμονη με τις απαντησεις, προφανως και ολοι θελουμε να τις δουμε (δε με χαλαει το να δουμε πραγματα που θα μας οδηγησουν να τις καταλαβουμε αντι να τις δουμε), αλλα οταν βαζω επεισοδιο να δω δεν ειμαι στη φαση "ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5,64 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ".

Phoebus
18-03-2010, 06:11
@ανχόλι
Μιλάμε πάντα με ντο κου μέ ντα. Αλήθεια, δες το 505 (για αρχή).

H.
18-03-2010, 10:47
Πάντως από Τετάρτη σε Τετάρτη φτάνουμε πιο κοντά σε αυτό που στηρίζω πεντεξι βδομάδες τώρα ότι πάμε σε τέλος μούφα με χίλιαδυο αναπάντητα πράγματα και μπινελίκια για τα 6 χρόνια που φάγαμε. Όσο και να το αγαπάω γαμώτο σε αυτή την σεζόν είδα μόνο ένα πολύ γαμάτο επεισόδιο (αυτό με τον Sayid) και εύκολα ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ τα λέω fillers.

Ford Prefect
18-03-2010, 13:53
Εμένα μου αρέσει πολύ πως κυλάει το πράγμα και στα παπάρια μου αν θα απαντήσουν καυτά ερωτήματα. Το φουλ στόρι θέλω και μου αρέσει το φουλ στόρι μια χαρά.

H.
18-03-2010, 21:21
Το φουλ στόρι ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ είναι μια χαρά τότε. ΣΥΝΟΛΙΚΑ το πλοίο μπάζει από παντού.

Nodoordonotthereisnotry
18-03-2010, 22:30
Για το black rock λέει!!!

Εναλλακτικά αν κράζεις, ο Parasight έχει το φάρμακο....

Τι έκανε λέει

http://i89.photobucket.com/albums/k233/disolution/Clipboard02.jpg

Phantom Duck
19-03-2010, 03:18
μετά τον ρίτσαρντ πετάει κι ένα επεισόδιο ντέσμοντ κι όλα καλά. θα επαναλάβω ότι το λοστ πλέον έχει ολόκληρη μυθολογία που δεν αξίζει να κάτσουν να κλείσουν κάθε τρύπα της, αλλά να αναπτύξουν τους χαρακτήρες και το γενικότερο πνεύμα της ιστορίας (είτε αυτό είναι καλό-κακό, είτε επιστήμη-πίστη, είτε νεκρά πουλιά γουωλτ-βίνσεντ).

btw ο γουίντμορ δε λέει ότι δεν έστειλε το πλοίο απαραίτητα, απαντά "it's sad how little you know" στη φράση "εσύ έστειλες το πλοίο και μερικούς τύπους να μας σκοτώσουν όλους".

Ghost
19-03-2010, 09:01
μια ενδιαφέρουσα θεωρία περί τζέηκομπ και μαν ιν μπλακ

If you read the biblical story of Jacob and Esau you learn that their mother, Rebecca, favored Jacob (Isaac, their father, favored Esau). Isaac became blind and was going to bestow the blessing of birthright on Esau, since he was the elder. However, Rebecca convinced and helped Jacob trick Isaac into bestowing the birthright to Jacob. This infuriated Esau and he vowed to kill Jacob after Isaac died. Rebecca pleaded with Isaac to send Jacob away until Esau calmed down, so he did.

Αυτό που μας λέει είναι ότι ο τζέηκομπ είναι ο βιβλικός ιακώβ (τα ονόματα είναι ίδια), γιος του ισαάκ, ο οποίος είχε έναν δίδυμο αδερφό, τον Ησαύ, του οποίου η μάνα του έπαιξε την παραπάνω πουστιά.

locust
19-03-2010, 10:04
μια ενδιαφέρουσα θεωρία περί τζέηκομπ και μαν ιν μπλακ

If you read the biblical story of Jacob and Esau you learn that their mother, Rebecca, favored Jacob (Isaac, their father, favored Esau). Isaac became blind and was going to bestow the blessing of birthright on Esau, since he was the elder. However, Rebecca convinced and helped Jacob trick Isaac into bestowing the birthright to Jacob. This infuriated Esau and he vowed to kill Jacob after Isaac died. Rebecca pleaded with Isaac to send Jacob away until Esau calmed down, so he did.

Αυτό που μας λέει είναι ότι ο τζέηκομπ είναι ο βιβλικός ιακώβ (τα ονόματα είναι ίδια), γιος του ισαάκ, ο οποίος είχε έναν δίδυμο αδερφό, τον Ησαύ, του οποίου η μάνα του έπαιξε την παραπάνω πουστιά.

welcome to 2009

BURNIN AMBITION
19-03-2010, 19:37
επειδη ειδα να αναφερεστε σε επεισοδια πιο παλια, απο 5ο κυκλο, και τα εχετε λιγο μπουρδουκλωσει ενω εγω τα εβλεπα κρατωντας σημειωσεις, ας πω κατι για αυτα γιατι για τον 6ο κυκλο οτι ειχα να πω το ειπα και δε θα με τρελανουν εμενα οι αρχιδες παραγωγοι

ναστε σιγουροι οτι οταν ο μπεικον με μορφη πατερα τζακ, λεει στο λοκ τον αληθινο, τον φλωρο ουαν ρε παιδιακι μου, οτι σει χαλο του μαι σαν, εννοει τον τζακ 100%
ο καπνος οποιανου μορφη παρει , παοιρνει και τις αναμνησεοις τους και τα βιωματα τους. σε τζακ αναφερεται και οχι σε καποιον υποτιθεμενο γιο του μπεικον

αλλη μια αποδειξη περι τουτου ειναι κατι πολυ σημαντικο που δε πηρατε πρεφα. με το που παει ο λοκ νεκρος στο νησι και τον αναλαμβανει ο μπεικον, τον δειχνει σε ενα καρε να τρωει ενα μανγκο απολαυστικα να κοιτα το υπερπεραν και να λεει στον (νομιζω ηταν ο χερλυ) οτι αυτο ειναι το καλυθτερο μανγκο που εχω φαει ποτε στη ζωη μου. προφανως αναφεροταν στη ζωη του αληθινου λοκ, και ο λοκ δεν ειχε φαει καλυτερο μανγκο απο αυτο. ηξερε τα παντα περι λοκ δηλαδη. ετσι ακριβως ξερει και για το παιδι του κριστιαν. για τον ιδιοπ λογο μιαλγε στην καλυβα για την κορη του οταν εθεαθηκε εκει μαζι με κλερ και ελεγε οτι αυτος ειναι ο εγγγονος μου κιετς

μαρεσει οταν ζωγραφιζω και χωρις σημειωσεις μπροστα μου

_UnHoLy^MaRtYr_
19-03-2010, 20:06
μόνο μαλακίες όμως. το ξέρεις και συνεχίζεις. συγχαρητήρια.

H.
19-03-2010, 20:38
Όλο το λοστ σε μία φέτα μάνγκο.

wino
19-03-2010, 22:26
μόνο μαλακίες όμως. το ξέρεις και συνεχίζεις. συγχαρητήρια.

gilgames re, poses fores 8a to poume epitelous?

Dragonlord
19-03-2010, 23:24
Τι ρε μαλάκες, δε θυμάστε το επεισόδιο όπου ο καπνός λέει ότι στο νησί δεν έχει και τόσο καλά μάνγκο;

BURNIN AMBITION
20-03-2010, 20:09
μα τοσο ανιδεοι πια ειστε?
παπαπαπα

Phoebus
20-03-2010, 20:23
Μπέρνι εγώ απλά εξέφρασα την άποψη πως το ότι στηρίχτηκε όλη η μετέπειτα πλοκή στη μαντεψιά του Locke από ένα "say hello to my son" είναι αρκετά αδύναμο, ως μηχανισμό και μόνο καθώς προϋποθέτει ο Locke a)να το μαντέψει και b)να του έρθει τη σωστή στιγμή. Το θεωρώ κακό scripting ρε παιδί μου. Αν δε το'χε πει αυτό ο καπνός και αν ο Locke δεν είχε δει τελευταίο τον Jack δε θα είχε καταφέρει να τον πείσει να επιστρέψει στο νησί. Μη τρελαίνεσαι κατά τ'άλλα.

ikonoklast
20-03-2010, 21:37
το ότι στηρίχτηκε όλη η μετέπειτα πλοκή στη μαντεψιά του Locke από ένα "say hello to my son"

Δεν συνέβη τέτοιο πράγμα, εσύ το λες αυτό.

FIXXXER
20-03-2010, 22:36
το ότι στηρίχτηκε όλη η μετέπειτα πλοκή στη μαντεψιά του Locke από ένα "say hello to my son"

Δεν συνέβη τέτοιο πράγμα, εσύ το λες αυτό.

+1, ενα μικρο αποσπασμα λιγων καρε ηταν για να μας κανει να κανουμε wtf και χωρις μεγαλη σημασια στην εξελιξη

Phoebus
20-03-2010, 22:37
Αν δεις το επεισόδιο, ο Locke είναι στο κρεβάτι στο νοσοκομείο που δουλεύει ο Jack και μαντεύει πως αυτός που του είπε "say hello to my son" είναι ο πατέρας του Jack (διότι δε γίνεται να είναι ούτε ο πατέρας του Hurley, ούτε του Sayid οπότε...). Ο Jack του λέει πως ο πατέρας του έχει πεθάνει και φεύγει από το δωμάτιο χωρίς να του πει αν θα έρθει ή όχι. Ο Locke το μαθαίνει αυτό μία στιγμή πριν τον στραγγαλίσει ο Ben.

Τι να πω βέβαια, δυστυχώς τώρα δεν έχω πρόσβαση στο επ να το επιβεβαιώσω αλλά έτσι το θυμάμαι, ίσως να κάνω λάθος.

pasokara
21-03-2010, 00:40
hah 8a mas trelanei o burnin me ta mango

Abruzzi
22-03-2010, 16:05
λοιπον χτες ολοκληρωθηκαν τα γυρισματα της σεζον και της σειρας γενικοτερα.που σημαινει οτι καποιοι γνωριζουν ηδη το φιναλε,οποτε το νου σας.

bbq
22-03-2010, 16:14
άσε τα μάγκα μωρέ μαλάκα, περιμένουμε ποστ-διπλοσέντονο με ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

SpiritCrusher
22-03-2010, 19:24
προφανως αναφεροταν στη ζωη του αληθινου λοκ, και ο λοκ δεν ειχε φαει καλυτερο μανγκο απο αυτο.

χαχαχαασσδφζζζζ...ζζζ...ζ.ζζ... .

Esteban
22-03-2010, 21:56
αχχαχαχα

Abruzzi
22-03-2010, 22:06
εμαθα πως εισαι μανγκα

FIXXXER
22-03-2010, 23:54
:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
OMG τι επεισοδιαρα ηταν αυτη, εκοψε το συμπαν στα τρια και δημιουργησε το κανονικο
συμπαν και τα δυο εναλλακτικα του ΛΟΣΤ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ ΡΕ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!
σφδασφδαφδφσαδφασδφαδγσφαδγφσαδγφασγδφσγφδαγφδγαφα

Απλα προετοιμαζω το εδαφος, μην ψαρωνεις φιλε

freak brother
23-03-2010, 00:14
:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
OMG τι επεισοδιαρα ηταν αυτη, εκοψε το συμπαν στα τρια και δημιουργησε το κανονικο
συμπαν και τα δυο εναλλακτικα του ΛΟΣΤ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ ΡΕ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!
σφδασφδαφδφσαδφασδφαδγσφαδγφσαδγφασγδφσγφδαγφδγαφα

Απλα προετοιμαζω το εδαφος, μην ψαρωνεις φιλε

μας γαμησες τωρα...

H.
23-03-2010, 00:17
Μπράβο ΜΑΛΑΚΑ Φίξερ, νόμισα προς στιγμήν ότι σήμερα είναι Τετάρτη βράδυ και αύριο δεν δουλεύω γιατί είναι αργία και χάρηκα..

jack the ripper
23-03-2010, 00:32
xaaxxaaxxa ti mpines :P

FIXXXER
23-03-2010, 00:35
Μπράβο ΜΑΛΑΚΑ Φίξερ, νόμισα προς στιγμήν ότι σήμερα είναι Τετάρτη βράδυ και αύριο δεν δουλεύω γιατί είναι αργία και χάρηκα..

Μα δεν ειναι τεραστια μαλακια οταν συμβαινει αυτο?!

carheart
23-03-2010, 03:26
Στην πρώτη σαιζόν ο Τζον ο Λοκ τρώει ένα πορτοκάλι και χαμογελάει στην kate.

Εδώ είστε :

http://www.ericaustinlee.com/wp-content/uploads/lost_locke_orange1.jpg

Εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει στο βλέμμα του πως έχει φάει πολλά καλύτερα πορτοκάλια στη ζωή του, και απλά μαλακίζεται με το συγκεκριμένο και το βανδαλίζει και κάνει γκριμάτσες και χαμογελάει στην Kate.

Μερικές σεζόν μετά, τρώει ένα μάνγκο και αναφωνεί πως δεν έχει φάει ποτέ καλύτερο.

Στην τρίτη σαιζόν επίσης, κάπου τον θυμάμαι να χτυπάει ένα μήλο, ενώ σίγουρα έχει φάει και αγριογούρουνα, για τα οποία δεν είπε κου-βέ-ντα.

..τυχαίο;

πείτε μου εσείς.

KoiliaSamprela
23-03-2010, 10:18
xaaxxaaxxa ti mpines :P

και πιο μαλάκας εγώ που έψαχνα λινκ ....

φιξξξξερ να ξέρεις, σε ψάχνουμε και το νου σου ...

:rofl::pink::touched:

Abruzzi
23-03-2010, 18:39
http://img697.imageshack.us/img697/4940/theblackrock5b25d301p1.png

kontan
23-03-2010, 20:34
μαλακα χαρχαρτ μου βγηκε η ΕΨΑ απο τη μύτη

Abruzzi
23-03-2010, 21:55
περιμενω ποστ μπερνι

http://img87.imageshack.us/img87/6466/desmondalcohol.jpg

εχει πιει καλυτερη βοτκα;

Abruzzi
24-03-2010, 04:40
μολις "βγηκε" το 6.09

βεβαια το σημερινο απλα δεν γινεται να μην το δεις στην hd εκδοση,οποτε περιμενουμε.

FIXXXER
24-03-2010, 04:43
γιεαραιτ

Abruzzi
24-03-2010, 04:58
καλα εσυ εισαι περιπτωση.γιατι δεν το βλεπεις απο τη τηλεοραση αφου μπορεις ρε;
μαλακα εγω στη θεση σου θα ζαλιζα παπαρια ηδη λολ.σε καθε διαφημιστικο διαλειμμα ποστ ωμαναμ και τετοια.

Abruzzi
24-03-2010, 06:29
best .
episode.
ever.

FIXXXER
24-03-2010, 06:54
Ειμαι στα πρωτα 5 λεπτα και απλα επρεπε να ποσταρω αυτο το μαινορ σποιλερ, δεν πειραζει και τοσο να το ανοιξετε
Tenerife, Canary Islands, 1867 :touched: :touched: :touched:

Ace
24-03-2010, 07:58
τα λέγαμε.

FIXXXER
24-03-2010, 08:08
Εγω απλα σπαμμαρω, γιατι οτι ειχα να πω το ειπα πριν δω το επεισοδιο.

Ghost
24-03-2010, 12:24
γάμησε ξερά και ασάλιωτα το επεισόδιο.

jack the ripper
24-03-2010, 12:49
Links gia ola ta gousta gia na min psaxneste :

MU
http://www.megaupload.com/?d=UKD3BCRC

MV
http://www.megavideo.com/?d=UKD3BCRC

ST
http://www.storage.to/get/iU45L2FR/lost.0609.repack.hdtv.xvid-notv.avi

HF
http://hotfile.com/dl/34305770/a3f0aa4/lost.0609.repack.hdtv.xvid-notv.avi.html

cynic
24-03-2010, 13:57
Gamise e.Kalitero episodio tis season.Epitelous apantiseis :D

Ruthless
24-03-2010, 15:00
Βασικά παίζει και καλύτερο επεισόδιο ως τώρα ε; Τι κόνσταντ και μαλακίες.

locust
24-03-2010, 15:02
χωρίς να έχω δεί το επεισόδιο, θα ήθελα να πώ οτι το κόλπο έπιασε, μας δείξαν 8 επεισόδια μαλακίες, ρίχνουν τώρα ένα (φαντάζομαι) αρκετά καλό επεισόδιο, και τσουπ όλοι BEST EPISODE EVAR@!!@!~!~!@

Ruthless
24-03-2010, 15:11
Δεν είναι θέμα μαλακίας ή όχι, μια χαρά γούσταρα όλη τη σεζόν ως τώρα.

Απλά αυτό έχει ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. +χίστορυ μπακγκράουντ.

locust
24-03-2010, 15:12
μπορεί, είπαμε δεν το έχω δει, απλά σε σχέση με ότι μας έχουν δείξει φέτος μιλάω.
Θα επανέλθω αργά το βράδυ

Kelldorain
24-03-2010, 15:29
Μόνο με το Constant συγκρίνεται και αν, για μένα το σημερινό είναι μια σκάλα ανώτερο. Δηλαδή οκ, τι να πεις μετά από τέτοιο πράγμα. Ένα σωρό απαντήσεις, σκηνοθεσία Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α, Carbonell για Emmy κατευθείαν.

Επίσης απαντήθηκε επιτέλους και το hint που είχαν δώσει ότι το νησί είναι "4 lettered word". Αρχικά φοβήθηκα ότι είναι Hell , τελικά απ'ότι φαίνεται Cork.

Κάποια άλλα πράγματα
- τελειότητα η σκηνή με τον Jacob εκνευρισμένο (για πρώτη φορά) επειδή ο MIB έσπασε τους κανόνες και προσπάθησε να τον σκωτώσει. Γενικότερα τέλειες και οι 2 σκηνές με Jacob (με Richard και με MIB), μπορεί να μην έφτασαν το opening του τελευταίου επεισοδίου της 5ης -ίσως λόγω έκπληξης- αλλά και πάλι ήταν σε αυτά τα επίπεδα.
- επίσης μιας και έπιασα τις στιγμές Jacob, πόσο ωραία η αλληγορία του Jacob να μπορεί να πραγματοποίησει οποιαδήποτε επιθυμία σχετίζεται με τη ζωή ενώ ο MIB ότι έχει να κάνει με θανάτους κλπ
- πολύ όμορφη η σκηνή με το δέντρο να υπάρχει πλέον πάνω από το σταυρό μετά από τρεις αιώνες
- http://en.wikipedia.org/wiki/Tenerife_airport_disaster
- έχω μπερδευτεί λίγο στο timeline: τη στιγμή που ο Jacob μιλάει στην Ilana έχει σκοτωθεί ήδη ο Locke; Αν ναι, μπορούμε πια να θεωρούμε σίγουρο ότι η Kate είναι ο 6ος candidate, ε;

1) πρώτο επεισόδιο χωρίς sideways
2) καλύτερο επεισόδιο της σεζόν
3) ???
4) profit

BURNIN AMBITION
24-03-2010, 16:00
ακομα δε το εχω δει αλλα περιμενω να το δω να επιβεβαιωθω και να σας πω"σας τα λεγα"
ειμαι πεπεισμενος

Mel Gibson
24-03-2010, 16:12
ξεφυγε το επεισοδιο.δεν ξεπερνουσε βεβαια σκηνοθεσια κοσταντ,αλλα μονο επιc στιγμες.

μουσιας κρασι,νησι φελος,τζεικομπ μπουκαλι.μουσιας σκοτωνει τζεικομπ&τους καντιντειτς(ή κ τον τελικο καντιντειτ),σπαει μπουκαλι,κρασι χυνεται,νησι στον πατο του ωκεανου.

Tyler_Durden
24-03-2010, 17:15
τρελό επεισόδιο! σήμερα είδαμε το μέχρι στιγμής peak της ιστορίας όπως έχει διαμορφωθεί πέρυσι και φέτος. θυμάμαι τι σκέψεις κάναμε για την σειρά όταν βλέπαμε την πρώτη σεζόν και συγκρίνω με την πλοκή που έχει πάρει η σειρά ως τώρα και τρελένομαι. τι έχουν φτιάξει οι πουστηδες; το καλοκαίρι άνετα ξεκινάω μέγα-κάψιμο απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο στη σειρά.

Phantom Duck
24-03-2010, 17:40
lol, δε σχολιάζω τίποτα, μένει να λύσουν τα του ντέσμοντ και πάμε γι' άλλα.

btw η σκηνοθεσία καμμία σχέση με τις άλλες σεζόν πλέον, ειδικά το πρώτο δεκάλεπτο είναι σχεδόν action.

Abruzzi
24-03-2010, 18:27
http://i.imgur.com/QXCPj.png

kontan
24-03-2010, 18:56
πολυ ωραιο επ αλλά:

lol, δε σχολιάζω τίποτα, μένει να λύσουν τα του ντέσμοντ και πάμε γι' άλλα.

KoiliaSamprela
24-03-2010, 19:45
mpest episont δεν είναι, γιατί είμαι σκληρός κριτικός .

Επιτέλους επεισόδιο που εξηγεί γαμώ την πουτάνα μου, που έχει αρχή μέση και τέλος.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

katwrimos_at_work
24-03-2010, 20:29
Kat arxin to kalitero episode ever einai afto pou kremietai o lok.

Defteron, to episodio gamise apistefta. Ta 10 lepta prin kai meta to flashback giati ok, metaksi mas xestikame pou psofise to mpazo pou pidage o ricardo, edo anteksame ton psofo olokliris Sharon...

FIXXXER
24-03-2010, 21:18
Παρε ποστ αποπανω κι εχουμε τον καρχαρτ να κοροιδευει τον μπερνι επι 8 μηνες...

1. Το καλυτερο αυτο που κρεμιεται ο Λοκ. Ναι μωρε, ποιο Κονσταντ και Αμπ Αετερνο και Αεαλω. Αυτο που κρεμιεται ο Λοκ.
2. Απο το επεισοδιο σου μεινε ποιο μουνι πεθαινει.
3. Α οκ, τα 10 πρωτα και τα 10 τελευταια λεπτα ηταν καλα, στη μεση μωρε πολυ βαρετο.
4. Σανον τη λενε, αλλα δεν πειραζει.
5. Μην ποσταρεις απο δουλεια καλυτερα.

BURNIN AMBITION
24-03-2010, 21:28
τα εχω παρει. σιγα πια το επεισοδειο. νευριαζω με παραγωγους. μας λενε δεν θα εχει χελ χεβεν λιμπο κτλ
το γραφω 3 σεζον πριν, οτι μαλλον ειμαστε στην λιμπο και οι παραγωγοι λενε δε παιζουν τετοιεςπαπαριες και ναμαστε

ωραιο επεισοδιο πραγματι, αλλα σιγα τα σουπερ πραγματα που μας εξηγησε και δεν τα ξεραμε. ισα ισα παπαριες ειπε. ειναι δυνατον να πηγε το νησι στη μεση της ζουγκλας ετσι απλα απο την καταιγιδα? να εσπασε κοτζαμ αγαλμα και ουσιαστικα να ειναι μια χαρα?

μας πεταει και ενα ο ταδε ειναι ηδη ντεντ ο παπαρας που δε ξερει που του παν τα 4 και γουαου ειδαμε το φως το αληθινο

πραγματικα εχω σιχαθει τη φαση
στανταρ οι εξηγησεις των ειναι για τον πεο
το παν και οι μειντεν. ισ δις; ιν λιμπο ορ χεβεν ορ χελ. μαλλον μιλαμε για παραγωγους φλωρια που ακουνε κιαμο

BURNIN AMBITION
24-03-2010, 22:10
και επισης κατι που θα επρεπε να σας απασχολησει ολους

στο τελος του ινσιντεντ ο τζεικ λεει

everything ginetai tha einai progress

πως γινεται να ειναι κατι προγκρες στο να αποδειξει στον μπεικον την καλη φυση του ανθρωπου? να και αν την αποδειξει να και αν δεν την αποδειξει αφου ο τζεικ δε θα αφησει τον μ[πεικον με τιποτα να φυγει, ειτε αποδειχθει η καλη φυση των χιουμανς ειτε οχι

επισης εγω τωρα ειναι που δεν ειμαι σιγουρος οτι ο τζεικ ειναι ο καλος και τουμπαλιν. και αν στο μποθυκαλι κρασι ειναι το καλο και οχι το κακο?
εν τω μεταξυ τι? στον αουτερ γουορλντ δεν υπαρχει ιβιλ?

και αν το ιβιλ ειναι εντοπισμενο στο νησι τοτε πρπει να υπαρχει και ενα αλλο νησι με γκουντ ιν ιτ ετσι ωστε Σ(γκουντ(με βελακι) + ιβιλ(με βελακι)) = 0

αρχη διατηρησης της ασπρομαυρης πορωτικοτητας του γιουνιβερς

katwrimos_at_work
24-03-2010, 22:12
Παρε ποστ αποπανω κι εχουμε τον καρχαρτ να κοροιδευει τον μπερνι επι 8 μηνες...

1. Το καλυτερο αυτο που κρεμιεται ο Λοκ. Ναι μωρε, ποιο Κονσταντ και Αμπ Αετερνο και Αεαλω. Αυτο που κρεμιεται ο Λοκ.

AFTO AKRIVOS. TIPOTALLO

H.
24-03-2010, 22:36
Τελικά μάλλον είμαι της πιο action φάσης (γι' αυτό μάλλον θεωρώ ως τώρα αξεπέραστη σεζόν την 4η που ήταν ξύλο ξύλο ξύλο) γιατί ακόμα να ξεπεράσω το sundown με το ξυλίκι του. Αναμφισβήτητα όμως μεγάλο επεισόδιο και το χθεσινό. Oh wait.. μια και είπα μεγάλο, δεν είπαν για 9 λεπτά μεγαλύτερο? Γιατί ήταν μόνο 4?

wino
25-03-2010, 01:10
loipon

o jacob 8elei na krathsei ton mavro fulakismeno, alla 8elei na tou dei3ei kiolas oti oi an8rwpoi einai kaloi kata va8os? Giati to deutero? Gia na pernaei h wra kai na exoume na kanoume kati? Kapou to xanw edw

enitharmon
25-03-2010, 01:21
μπερνι, έχεις φτιάξει την ιστορία στο μυαλό σου όπως εσύ τη θες (εξολοθρευτης γκιλγκαμες γα;μψ ρς) και θα μας πρήξεις τα παπαρια μεχρι το τέλος της σεζόν επειδή παίρνει άλλη τροπή και καράβια σκάνε πάνω σε αγάλματα. σκίσε τις σημειώσεις σου και κάτσε δες επεισόδιο όπως όλοι οι υπόλοιποι

κατωριμε κάνε καμια υπερωρία και μην ποστάρεις

enitharmon
25-03-2010, 01:24
loipon

o jacob 8elei na krathsei ton mavro fulakismeno, alla 8elei na tou dei3ei kiolas oti oi an8rwpoi einai kaloi kata va8os? Giati to deutero? Gia na pernaei h wra kai na exoume na kanoume kati? Kapou to xanw edw
αν ο ΜΙΒ είναι όντως "το κακό", θέλει να του δείξει ότι οι άνθρωποι δεν είναι έρμαια των ενστίκτων τους (όπως μάλλον πιστεύει ο ΜΙΒ), αλλά είναι ικανοί να αλλάξουν και να κάνουν "σωστές" επιλογές, ακόμα κι αν είναι δύσκολες. Για να σεβαστεί ίσως το ανθρώπινο είδος περισσότερο ο ΜΙΒ και να μην το "κακομεταχειρίζεται" έτσι. Λέω εγώ τώρα

κανείς ως τώρα δε μου έχει λύσει την απορία, γιατί ο τζεικομπ ζει στο άγαλμα της θεάς της γονιμότητας

FIXXXER
25-03-2010, 01:56
Εχει ωραια θεα

00i00
25-03-2010, 02:03
εδω ακομα σπαμε τ'αρχιδια μας να αποκρυπτογραφησομε τον τροπο που κοβει ο αλλοσα τα μανγκο...μη μας βαζεις δυσκολα

Abruzzi
25-03-2010, 03:11
http://i.imgur.com/S2J3c.png

stam and the witches
25-03-2010, 05:28
Εμένα να μου εξηγήσει κάποιος:

Τι εννοεί ο σέρβος κεφάλας Jacob ακριβώς; Τι σχέση έχει η παρομοίωση με το νησί και το μπουκάλι με το concept του νησί-πείραμα για τις ανθρώπινες διαθέσεις; Δε μπορώ να πιάσω τη σύνδεσή αυτών των 2, έχω μπερδευτεί.

SpiritCrusher
25-03-2010, 05:47
κανείς ως τώρα δε μου έχει λύσει την απορία, γιατί ο τζεικομπ ζει στο άγαλμα της θεάς της γονιμότητας

Αν ο Jacob είναι όντως η οντότητα που έχει σχέση με τη ζωή ενώ ο MIB αυτός που έχει σχέση με το θάνατο, τότε έχει μια λογική να ζει σε άγαλμα θεάς γονιμότητας μιας και εκεί αρχίζει η ζωή

BURNIN AMBITION
25-03-2010, 07:45
μπερνι, έχεις φτιάξει την ιστορία στο μυαλό σου όπως εσύ τη θες (εξολοθρευτης γκιλγκαμες γα;μψ ρς) και θα μας πρήξεις τα παπαρια μεχρι το τέλος της σεζόν επειδή παίρνει άλλη τροπή και καράβια σκάνε πάνω σε αγάλματα. σκίσε τις σημειώσεις σου και κάτσε δες επεισόδιο όπως όλοι οι υπόλοιποι

κατωριμε κάνε καμια υπερωρία και μην ποστάρειςpoia troph pairnei?
kai giati einai diaforetikh apo auth pou lew? esu ti les?
epiko-domhtiko post mporeis na kaneis i apla tha postareis paparies?
ethesa 2 sovara erwthmata. an mporeis apanthse ta

zealot~ape
25-03-2010, 09:01
και επισης κατι που θα επρεπε να σας απασχολησει ολους

στο τελος του ινσιντεντ ο τζεικ λεει

everything ginetai tha einai progress

πως γινεται να ειναι κατι προγκρες στο να αποδειξει στον μπεικον την καλη φυση του ανθρωπου? να και αν την αποδειξει να και αν δεν την αποδειξει αφου ο τζεικ δε θα αφησει τον μ[πεικον με τιποτα να φυγει, ειτε αποδειχθει η καλη φυση των χιουμανς ειτε οχι

επισης εγω τωρα ειναι που δεν ειμαι σιγουρος οτι ο τζεικ ειναι ο καλος και τουμπαλιν. και αν στο μποθυκαλι κρασι ειναι το καλο και οχι το κακο?
εν τω μεταξυ τι? στον αουτερ γουορλντ δεν υπαρχει ιβιλ?

και αν το ιβιλ ειναι εντοπισμενο στο νησι τοτε πρπει να υπαρχει και ενα αλλο νησι με γκουντ ιν ιτ ετσι ωστε Σ(γκουντ(με βελακι) + ιβιλ(με βελακι)) = 0

αρχη διατηρησης της ασπρομαυρης πορωτικοτητας του γιουνιβερς

Everything ΠΕΡΑ απο αυτά που γίνονται είναι progress
Αν δλδ όλοι όσοι προηγήθηκαν του Richard στο νησί παίθαναν τοτέ ναι, με τον Richard έχουμε Progress.
ΝΑΙ, ο Jacob δεν αφήνει Bacon να φύγει, ΟΧΙ, δεν ξέρουμε τον λόγο...

Σε ποιο επισόδιο λέει αν έχουμε να κάνουμε με το απόλυτο καλό ή κακό κι αν αυτό έχει όνομα Jacob ή Bacon ή οτιδήποτε;
Νομίζω πως κάνεις ερωτήσεις που μόνο η ίδια η σειρά μπορεί να σου απαντήσει και κακώς στραβώνεις πριν το φινάλε...

Δεν είναι τα γεγονότα των 8, όπως θέλεις το σπας το άγαλμα. Κι εμένα μου φάνηκε κουλό αλλά λέω να συνεχίσω...

FIXXXER
25-03-2010, 11:53
Εμένα να μου εξηγήσει κάποιος:

Τι εννοεί ο σέρβος κεφάλας Jacob ακριβώς; Τι σχέση έχει η παρομοίωση με το νησί και το μπουκάλι με το concept του νησί-πείραμα για τις ανθρώπινες διαθέσεις; Δε μπορώ να πιάσω τη σύνδεσή αυτών των 2, έχω μπερδευτεί.

Ο Τζεικομπ παρομοιασε το κακο, δηλαδη τον ανθρωπο με τα μαυρα, ως το κρασι μεσα στο μπουκαλι. Το οποιο για να παραμεινει περιορισμενο και να μην ξεφυγει στον υπολοιπο κοσμο και τους διαφθειρει ολους και γινουν πουτανα ολα (ακομα χειροτερα δηλαδη απο οτι ειναι), πρεπει να περιοριστει απο το "νησι", το φελλο δηλαδη. Δηλαδη απο αυτον που ειναι φυλακας του νησιου στην ουσια. Τωρα το πως ο Τζεικομπ απαγορευει στον καπνο να φυγει, δεν το ξερουμε και θα ειναι κατι που προφανως θα δουμε στη συνεχεια, οταν μαθουμε ποιο ειναι το σχεδιο του καπνου για να φυγει απο το νησι, αλλα αφου ξεκαθαριστει η υποθεση με το μαλακα το Γουιντμορ. Απο το 3186 π.Χ. μεχρι και το 2007 μ.Χ. , ο φυλακας οπως βλεπουμε ειναι ο Τζεικομπ, ο οποιος ομως εχει ξεκινησει μια ολοκληρη εκστρατεια εδω και 50 χρονια να φερει την τελευταια φουρνια (και εκλεκτη πιθανον) με τους τελικους 6 υποψηφιους να εχουν μεινει αυτοι που ξερουμε, και μαλλον και η Κειτ μεσα οπως σωστα ειπε καποιος. Το θεμα ειναι ποιος θα θελει να γινει φυλακας του νησιου? Σογιερ δεν τον κοβω, Σαιντ δεν τον αποκλειω, Τζακ αρκετα πιθανος, Χερλι αρκετα πιθανος, οι Κορεατες αδιαφοροι (ακομα δεν ξερουμε αν μετραει μονο ο ενας σαν υποψηφιος) και Κειτ δεν την κοβω επισης.

Μικρα σχολιακια συμπερασματικα για το συνολο της υποθεσης..
1. Ο Μπεν εχει γινει πολυ δευτεραντζα, μιλαμε εντελως κομπαρσος στα καθεκαστα, απο τη μια λεω δε μπορει καποιο χαρτι θα κρυβει κι αυτος, απο την αλλη φαινεται πραγματικα χαμενος.
2. Αν ανατρεξουμε σε ΟΣΑ εχουν γινει ως τωρα και αποτελουσαν τις εκατονταδες ερωτησεις, θα δουμε οτι ελαχιστα ερωτηματα παραμενουν πλεον επι της ουσιας, τα περισσοτερα εχουν να κανουν με λεπτομερειες του στυλ "πως αυτος πηγε εκει τωρα" και "τι ακριβως ηθελε η ταδε να κανει" κτλ. Δε νομιζω να απαντηθει καμια απο αυτες. Θα θελα να δω τι παιζει με Τζουλιετ και την αδερφη της. Πιστευω θα μας δωσουν ενα τελος ικανοποιητικο για ολους τους χαρακτηρες παντως.
3. Ο Τζεικομπ επι 7000 χρονια δεν ειχε σκεφτει να "επεμβει" γιατι ηταν ξεροκεφαλος? Η απλα ο αλλος δεν ειχε δοκιμασει να τον σκοτωσει ακομα, οποτε αφου ξεπερασε το οριο ειπε να εχει αντιπροσωπο τον Ριτσαρντ και να "επεμβει"? Ο Ριτσαρντ τι ακριβως εκανε, σιγα την προπαγανδα που τους εκανε για να κανουν το καλο, εδω ειχε παει με το φακελο του Σογιερ στο Λοκ και τον εψησε να φερει το Σογιερ για να σκοτωσει τον Αντονι Κουπερ. Γενικα δεν εχω πολυκαταλαβει ακριβως ποια ειναι η δουλεια του Ριτσαρντ ολα αυτα τα χρονια...
4. Ποτε πιστευετε τοποθετειται χρονικα η δημιουργια του φαρου απο τον Τζεικομπ και οι μοιρες με τα ονοματα ολων των υποψηφιων? Το ηξερε πριν εκατονταδες χρονια οτι θα σκασουν πιο μετα οι Φορντ, Οστιν κτλ στο νησι? Γιατι τα ονοματα μερικων ειναι στην αρχη της λιστας... εκτος κι αν μας πουν μετα οτι τα ονοματα τα βαζε τυχαια. Προφανως σε αυτα τα 360 (υποθεση μιας και ειναι κυκλος) ονοματα, περιλαμβανονται οι επιζωντες απο την Οσεανικ 815, οι επιζωντες απο το Μπλακ Ροκ (υπηρχε αλλος εκτος απο το Ριτσαρντ? Αν οχι, γιατι το πηγε το καραβι εκει ο Τζεικομπ, δεν ηξερε οτι θα τους γαμησει ολους ο καπνος?), οι Γαλλοι της Ρουσσω, ολοι οι παπαρες στο ναο (Ντογκεν κτλ) και ποιες αλλες ομαδες?
5. Ο καπνος αφηνει να ζησουν οσοι στο παρελθον εχουν προτερο ατιμο βιο? Ριτσαρντ τον σκαναρε και ειδε οτι εχει κανει φονο? Εκο το ιδιο? Λοκ γιατι τον αφησε να ζησει?

ΥΓ. Σκεψη που μπορει να ειναι και μαλακια... το "σπεσιαλ" μαχαιρι το οποιο δινει ο ΜΙΒ στον Ρικαρντο για να σκοτωσει τον Τζεικομπ καταληγει στα χερια του Τζεικομπ μετα το βρωμοξυλο στην παραλια. Μετα το βλεπουμε ξανα οταν ο Ντογκεν το δινει στον Σαιντ και του λεει να σκοτωσει τον Λοκ (=ΜΙΒ), αν και ειναι παγιδα, γιατι οι δυο παπαρες δεν ειναι το ιδιο, ο ΜΙΒ δε μπορει να σκοτωθει απο το μαχαιρι αυτο οπως ειδαμε, και ηταν παγιδα για τον Σαιντ η ολη φαση. Τοτε, το μαχαιρι που χρησιμοποιηθηκε απο τον Μπεν για να σκοτωσει τον Τζεικομπ, μηπως δεν ηταν ειδικο? Μηπως δεν εχει "πεθανει" ο Τζεικομπ? Τεσπα...

Drumsick
25-03-2010, 12:01
Γιατί τον βρήκε όμορφο και τον προοριζε απο τότε να γίνει το νέο του σώμα =Ρ

FIXXXER
25-03-2010, 12:13
Γιατί τον βρήκε όμορφο και τον προοριζε απο τότε να γίνει το νέο του σώμα =Ρ

Το δευτερο κομματι που λες το σκεφτηκα σοβαρα :P

Kelldorain
25-03-2010, 12:18
Βασικά όλους που άφησε ζωντανούς θεώρησε πως μπορούσε να τους χρησιμοποιήσει. Είτε για να πάρει το σώμα τους όπως Λοκ,Έκο( ; ) είτε για να δοκιμάσουν να σκωτώσουν τον Jacob (Richard, Ben), ή απλά για να τους χρησιμοποιήσει προκειμένου να πείσει κάποιους άλλους. Γι' αυτό και τους σκαννάρει, για να δει αν υπάρχει "υλικό" στη ζωή τους που να μπορεί να το χρησιμοποιήσει.
Στο 3 τώρα, με επιφύλαξη γιατί δεν θυμάμαι καλά όλες τις σκηνές του Richard, νομίζω α) φροντίζει ώστε όσοι έρχονται να μένουν μακριά από τον MIB (ανεξάρτητα με το τι πράξεις θα κάνουν) και β) όταν χρειάζεται κάνει κάποια ενέργεια για να σώσει τους leaders/όσους θεωρεί σημαντικους, όπως πχ το σημείο που χτυπάει την Eloise ώστε να μην χρειαστεί αυτή να κινδυνεύσει στο Dharma camp.

Rattlehead
25-03-2010, 13:07
Στο τέλος δε θα απαντηθεί τίποτα για ντάρμες, ταξίδια στο χωροχρόνο κτλ κτλ, απλώς θα πεθάνουν όλοι και ο καπνός θα την κάνει από το νησί.

locust
25-03-2010, 13:38
συμφωνώ με τον αποπάνω.

μου δίνει την εντύπωση ότι για 4 σεζον δείχναν ότι τους κατέβαινε στο κεφάλι, και τώρα στις 2 τελευταίες προσπαθουν να βγάλουν κάποιο νόημα.

ας μου πεί κάποιος πώς το ημερολόγιο του καπετάνιου βρέθηκε απο το νησί σε δημοπρασία στην αγγλία

pixies
25-03-2010, 14:47
o flok den pethane apo to maxairi tou sagint gt eixe prolabei na milisei ''hallo sagid'' prin tou to karfwsei.

BURNIN AMBITION
25-03-2010, 14:49
πρωτον χτες το βραδυ ειχα νευρα που ο περι δεν επαιξε πουμ πουμ και γιαυτο νευριασα με τον(την) ενιθαρμον οποτε σορυ. αν εισαι μαλακας -μαλακο καλα σου εκανα

σττην ερωτηση του ξυρισμενου φιλου μας, απαντα πολυ καλα ο κελντοραιν

σκεψου το οξυμορο. λεει ο ριτσαρντ. ποσοι επιζησανε που εφερνες στο νησι? κανενας. ε και σκεφτεται το αυτονοητο ο ριτσ, μα καλα μαλακας εισαι? τι νοημα εχει? αφου ο μπεικον μια ζωη θα τους γαμαει ολους. γιαυτο τον ηθελε ο τζεικ. για να βοηθα τους "αδερς"(παλια δεν υπηρχαν γιατι ψοφαγαν με τη μια) να μη στρατολογηθουν απο το καπνο.
ο μπεικον οπως προσεξατε σκαναρει κοσμο
για να δει. του ειναι χρησιμος ετσι ωστε να τον μανιπιουλαρει και να τους αναγκασει να σκοτωσουν τζεικ? απο τοτε αυτος ηταν ο σκοπος του
το οτι ο ο ριτσαρντ ηθελε λοκ να σκοτωσει κουπερ κτλ κλτ ισως να εξηγηται αυτη η εβολ πραξη με το οτι τελικα ο μπεικον το παιζε στην καλυβα τζεικ κιετς...τεσπα

ο μπεικον σκοτωνει αβερτα οσους σιγουρα δεν ειναι υποψηφιο υλικο.και οσους δεν ειναι εκμεταλευσιμοι.

το γιατι νευριαζω με τις εξελιξεις ειναι γιατι παλια ειχαμε ενα λοστ που κινειται στη μαχη μεταξυ σαιενς και φειθ και βλεπαμε τους ηρωες μας. που τελικα δεν ειναι πιονια αλλα πολυ σημαντικοι μιας και μπορει οι θεοι να τους μανιπιουλαρουν αλλα οι λοστις εχουντην ελευθερη βουληση

τωρα το σαιενς δεν παιζει ρολο. εχω κανει τοσες αναλυσεις για το ταιμ τραβελκαι τελικα το νησι (το οποιο δε πιστευω απλα λεει μαλακιες ο τιτσ) μπορει να ειναι η λιμπο δηλαδη γαμησε τα. παει περιπατο το σαιενς. αρα τοσα πραγματα που μας εδειχναν ισως να μη νεχουν κανενα νοημαγιαυτο νευριαζω

wino
25-03-2010, 16:18
loipon

αν ο ΜΙΒ είναι όντως "το κακό", θέλει να του δείξει ότι οι άνθρωποι δεν είναι έρμαια των ενστίκτων τους (όπως μάλλον πιστεύει ο ΜΙΒ), αλλά είναι ικανοί να αλλάξουν και να κάνουν "σωστές" επιλογές, ακόμα κι αν είναι δύσκολες. Για να σεβαστεί ίσως το ανθρώπινο είδος περισσότερο ο ΜΙΒ και να μην το "κακομεταχειρίζεται" έτσι. Λέω εγώ τώρα

meta apo ligh skepsh autes mou fainontai san pio pi8anes epiloges:

mporei na einai kai ena paixnidi gia na pernaei thn wra tou, mporei apla na vare8hke kai na 8elei na fugei/pe8anei opote prepei na vrei kapoion antikastath, einai einai sta plaisia kapoiwn kanonwn pou den 3eroume akoma, oti kai kala prepei na vrei replacement

gia thn erwthsh sou kapoios to egrapse, an einai o kalos, sxetizetai me zwh opote gonimothta

BURNIN AMBITION
25-03-2010, 17:09
o tzeik leei oti kai na me skotwseis re vlaka mpeikon tha erthei antikatastaths.
ara dhladh den exei toso nohma ousiastika. ektos mkai an skotwthei kai o antikatastaths prin sumvei kati. ti na einai auto? de xerw. kamia teleth muhshs? kamia partouza?

Abruzzi
25-03-2010, 18:16
συμφωνώ με τον αποπάνω.

μου δίνει την εντύπωση ότι για 4 σεζον δείχναν ότι τους κατέβαινε στο κεφάλι, και τώρα στις 2 τελευταίες προσπαθουν να βγάλουν κάποιο νόημα.

ας μου πεί κάποιος πώς το ημερολόγιο του καπετάνιου βρέθηκε απο το νησί σε δημοπρασία στην αγγλία

για το ημερολογιο προφανως βρεθηκε εκει απο τον αλβαρ χανσο(χανσο φαουν./νταρμα),εγγονο του μαγκνους χανσο,καπετανιου του μπλακ ροκ.ναι μεν δεν στο εχουν δωσει στο πιατο,αλλα εχουν δωσει αρκετα στοιχεια ωστε να εννοηθει(για περισσοτερα πατε lostpedia-hanso/black rock).
απο κει και περα δεν νομιζω να εμεινε κατι επι της ουσιας αναπαντητο στα της νταρμα για να απαντηθει.μη ξεχνατε οτι περα απο τη σειρα και επειδη ηταν σχεδον αδυνατο να χωρεσουν τα παντα σε αυτη,ειχαμε μια σειρα απο websites/videos/minisodes/webisodes/podcasts/whatever που εδειναν στοιχεια και απαντησεις παραλληλα με την σειρα.τωρα αν καποιος δεν εχει ασχοληθει με αυτα,ειναι αλλο θεμα(ας προσεχε βασικα =p).
στα του ταξιδια στο χρονο,περα αποτι μας εχουν πει μεχρι τωρα πιστευω θα εχουμε και επιπλεον στoιχεια μεχρι το τελος,λογο των ατζιρα/βομβα/sideways/DESMOND κυριως.

γενικα νομιζω ειστε λιγο υπερβολικοι και συμφωνω με fixxxer στη παρουσα φαση (το 2. στο ποστ του πιο πανω)
πλεον μετα και απο αυτο το επεισοδιο πιστευω τα εχουν συμμαζεψει ικανοποιητικοτατα και θα εχουμε ενα οπως πρεπει ρεζουμε στο φιναλε.

edit:πραγματικα πιστευω πως ενα boxset με τις 6 σεζον,μαζι με ολα τα extras(εντος και εκτος-βλεπε webisodes και σια-σειρας)κτλ θα ειναι ο καλυτερος τροπος για να "διαβασεις" ολη τη σειρα σαν βιβλιο και να βγαλεις το καλυτερο δυνατο συμπερασμα.ορεξη να υπαρχει και χρονος =p

katwrimos_at_work
25-03-2010, 18:42
Ego theoro pio pithano o Jakob na einai o kakos pou krataei ton MIB fylakismeno. To oti o MIB einai to kako, den ksero kata poso paizei... O monos pou einai sigouros gia auto einai o Jakob opote mporei apla na prokeitai gia mia sinomosia tou gia na psisei tous allous na ton kratisoun fylakismeno.

locust
25-03-2010, 18:43
συμφωνώ με τον αποπάνω.

για το ημερολογιο προφανως βρεθηκε εκει απο τον αλβαρ χανσο(χανσο φαουν./νταρμα),εγγονο του μαγκνους χανσο,καπετανιου του μπλακ ροκ.ναι μεν δεν στο εχουν δωσει στο πιατο,αλλα εχουν δωσει αρκετα στοιχεια ωστε να εννοηθει(για περισσοτερα πατε lostpedia-hanso/black rock).
απο κει και περα δεν νομιζω να εμεινε κατι επι της ουσιας αναπαντητο στα της νταρμα για να απαντηθει.μη ξεχνατε οτι περα απο τη σειρα και επειδη ηταν σχεδον αδυνατο να χωρεσουν τα παντα σε αυτη,ειχαμε μια σειρα απο websites/videos/minisodes/webisodes/podcasts/whatever που εδειναν στοιχεια και απαντησεις παραλληλα με την σειρα.τωρα αν καποιος δεν εχει ασχοληθει με αυτα,ειναι αλλο θεμα(ας προσεχε βασικα =p).
στα του ταξιδια στο χρονο,περα αποτι μας εχουν πει μεχρι τωρα πιστευω θα εχουμε και επιπλεον στoιχεια μεχρι το τελος,λογο των ατζιρα/βομβα/sideways/DESMOND κυριως.

γενικα νομιζω ειστε λιγο υπερβολικοι και συμφωνω με fixxxer στη παρουσα φαση (το 2. στο ποστ του πιο πανω)
πλεον μετα και απο αυτο το επεισοδιο πιστευω τα εχουν συμμαζεψει ικανοποιητικοτατα και θα εχουμε ενα οπως πρεπει ρεζουμε στο φιναλε.

edit:πραγματικα πιστευω πως ενα boxset με τις 6 σεζον,μαζι με ολα τα extras(εντος και εκτος-βλεπε webisodes και σια-σειρας)κτλ θα ειναι ο καλυτερος τροπος για να "διαβασεις" ολη τη σειρα σαν βιβλιο και να βγαλεις το καλυτερο δυνατο συμπερασμα.ορεξη να υπαρχει και χρονος =p

το ημερολόγιο πως εφυγε απο το νησι?

Kelldorain
25-03-2010, 18:46
Ρε συ εύκολα μπορεί να εξηγηθεί αυτό, ο Jacob πχ μπορεί να έδωσε εντολή στον Richard να το πάει εκτός νησιού προκειμένου να το βρουν άλλοι, να ακολουθήσουν την πορεία του πλοίου και να βρεθούν στο νησί

Abruzzi
25-03-2010, 18:52
το ημερολόγιο πως εφυγε απο το νησι?

με το υποβρυχιο της νταρμα.ακομα και αυτο που λεει ο Kelldorain να ισχυει.

locust
25-03-2010, 18:59
ok το δέχομαι ως απάντηση.

το άγαλμα απο τι ήταν φτιαγμένο και δεν διέλυσε το πλο'ιο?

enitharmon
25-03-2010, 20:04
από πετρωμένη άμμο

αμμολιθο το λενε θαρρω

FIXXXER
25-03-2010, 20:43
Προσωπικα δεν εχω καμια "σοβαρη" και "μεγαλη" ερωτηση για Νταρμα και ταξιδι στο χρονο, ολα μπορουν να εξηγηθουν αν θελεις, και οι παραγωγοι καπως ετσι το θεωρουν μαλλον, πως γενικοτερα πρεπει να κανουμε κι εμεις δουλεια (καλα το παμε με 1000 σελιδες σε δυο τοπικ) για να απαντηθουν ακομα και οι μικρες ερωτησεις του στυλ πως εφυγε το ημερολογιο (το οποιο το πιθανοτερο ειναι πως το πηρε η Νταρμα οταν ανακαλυψε το νησι, μη σου πω πως ο λογος που βρηκε η Νταρμα το νησι ηταν γιατι ο Αλβαρ Χανσο ηθελε να ψαξει το που πηγε το καραβι του προπαππου του). Μπερνι κι εμενα με ξενερωνει λιγο αυτο που λες περι science και faith, καθως οντως εχει μεινει μονο το δευτερο πλεον, αλλα μην ξεχναμε οτι ολη μα ολη η πεμπτη σεζον ηταν science. Και αρκετα μεγαλο κομματι της τεταρτης με Faraday και τη φρεγατα που ηταν σε διαφορετικο χρονο απο το νησι και ρουκετα που εσκασε 3 ωρες μετα. Η αληθεια ειναι πως δε νομιζω να δουμε πολυ επιστημη απο δω και περα... καποια στιγμη ομως πρεπει να συμμαζευτει η μυθολογια του νησιου. Να μας δειξει στα μουτρα τι σημαινει ο φαρος, η σπηλια, οι πετρες, απο ποτε ειναι Τζεικομπ και ο αλλος, ποτε ξεκινησαν ολα και πως, τι κανονες υπαρχουν και τι ρολο παιζει το μικρο παιδακι που ειδε ο ΜΙΒ (το μονο πραγματικα μεγαλο wtf ερωτημα - προς το παρον - που εχει θεσει η εκτη σεζον δηλαδη).

SpiritCrusher
25-03-2010, 21:29
Βασικά μετά από όλο αυτό έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον η περίπτωση του Desmond. Για κάποιο λόγο γι αυτόν δεν ισχύουν όλοι οι κανόνες αλλά συγχρόνως έχει ανθρώπινη φύση οπότε χρειαζόταν "constant".

Αν δεχθούμε πως σε όλο το λοστ μιλάμε για μόνο 2 παράλληλα σύμπαντα, 1 του πραγματικού κόσμου και 1 ο οποίος βρίσκεται "μέσα στο μπουκάλι κάτω από το φελό", τότε ο Desmond ίσως να μπορεί να είναι σε ένα γκρίζο σημείο όπου η ύπαρξη του αλληλεπιδρά με την παράλληλη του. Αν ο 1 κόσμος είναι ο κόσμος των ζωντανών και ο άλλος είναι ο κόσμος των νεκρών, τότε ίσως να εξηγεί και για το πως μπορούσε να δει πως θα πεθάνει ο καθένας και θα αλλάξει "μεριά". Όχι τίποτα άλλο ίσως να εξηγεί και τo "whatever happened, happened", που απλά επειδή έγινε, άλλαξαν μεριά αλλά σε ένα ενιαίο timeline θα φαινόταν περίεργο. Δηλαδή έχουμε 2 timelines, 2 κόσμων και πέρα από τη μετακίνηση πάνω στη γραμμή του χρόνου του timeline μπορούν συγχρόνως να εναλλάσουν και σε ποιο timeline βρίσκονται.

Επίσης κατα 99% όλο αυτό που λέω είναι λάθος γιατί αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι τίποτα από λεπτομέρειες γύρω από το θέμα από παλιές season.

rebelos
26-03-2010, 00:28
στα πρώτα 5 λεπτά του επεισοδείου ήθελα να έρθω να ποστάρω αυτό (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?10677-LOST-%28me-spoilers-e%29&p=819141&viewfull=1#post819141) αλλά με διέψευσαν θαρρώ
καβλώσα παραπάνω τώρα :)

locust
26-03-2010, 01:37
από πετρωμένη άμμο

αμμολιθο το λενε θαρρω

τότε γιατί δεν το βλέπουμε διαλυμένο όταν μας δείχνουν το βυθυσμένο νησί?

Abruzzi
26-03-2010, 01:41
το ποδι βλεπουμε σαυτη τη φαση ρε.οπως το βλεπουμε τοσο καιρο(απο το γκρεμισμενο αγαλμα)

Kelldorain
26-03-2010, 01:43
Επίσης δεν γίνεται να διαλύθηκε το άγαλμα από το πλοίο, αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο το πλοίο δεν θα είχε ορμή για να φτάσει μέσα στο νησί. Το άγαλμα διαλύθηκε από τα κύματα, που είναι λογικό αν σκεφτείς τι ύψος είχαν

FIXXXER
26-03-2010, 01:49
από πετρωμένη άμμο

αμμολιθο το λενε θαρρω

τότε γιατί δεν το βλέπουμε διαλυμένο όταν μας δείχνουν το βυθυσμένο νησί?

Εχουμε τοποθετησει χρονικα τη φαση στην οποια ειναι βυθισμενο το νησι? Για να μην πω χωροχρονικα