Log in

View Full Version : NBA

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Mitsmann
20-12-2011, 00:58
α, δεν λες για τον Ολυμπιακο εδω?

:(

Imperium
20-12-2011, 01:02
Θα μπορουσε καλιστα..εχεις δικιο ;)

BlackiE
20-12-2011, 01:30
Stojakovic told ESPN.com on Monday that the physical toll caused by a string of back and neck troubles, at age 34, convinced the three-time All-Star that "it's time" to step away from the game despite interest from a handful of contenders in signing the sharpshooter away from the Mavericks. "When you start competing against your body more than you're preparing for the actual game," Stojakovic said, "it's a wakeup call."

FIXXXER
25-12-2011, 19:54
Ξεκιναμε :touched::touched::touched:

Ειναι μια φιλη μου (ηρθε απο Ελλαδα για τις γιορτες) στο MSG αυτη τη στιγμη και ετοιμαζεται να δει Knicks - Celtics.
Ασχετο, αλλα ο μονος λογος που ζηλευω ειναι γιατι ειναι με μια ΜΟΥΝΑΡΑ φιλη της Αγγλιδα μαζι.

Κατα τα αλλα μετα εχει οπως ειπαμε Νταλας - Μαιαμι και Λος Αντζελες - Σικαγο. Φουλ μερα!

Imperium
25-12-2011, 21:44

Ειναι μια φιλη μου (ηρθε απο Ελλαδα για τις γιορτες) στο MSG αυτη τη στιγμη και ετοιμαζεται να δει Knicks - Celtics.
Ασχετο, αλλα ο μονος λογος που ζηλευω ειναι γιατι ειναι με μια ΜΟΥΝΑΡΑ φιλη της Αγγλιδα μαζι.

Κατα τα αλλα μετα εχει οπως ειπαμε Νταλας - Μαιαμι και Λος Αντζελες - Σικαγο. Φουλ μερα!

Ξερεις αν το μαιαμι νταλλας το δειχνει σε κανα νοβα η θα πρεπε να βρισκουμε λινκ?ααα και τι ωρα ειναι ο αγωνας?

mourning apocalypse
25-12-2011, 23:13

Ξερεις αν το μαιαμι νταλλας το δειχνει σε κανα νοβα η θα πρεπε να βρισκουμε λινκ?ααα και τι ωρα ειναι ο αγωνας?

Τί nba και μαλακίες μωρέ.Δες σε κανα dvd τον ΕΞΑΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΖΟΤΣΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

FIXXXER
26-12-2011, 09:57

Sorry, δε μενω Ελλαδα.

1. Ομορφο καυλι απο Νεα Υορκη σε Βοστωνη σε γαμηστερο αγωνα 106-104. Πολυ ωραια ομαδα οι Knicks φετος, φαινεται οτι θα δεσει η ομαδα που αρχισε να φτιαχνει απο περυσι και ο Καρμελο γαμαει φυσικα.

2. Μεγαλη πουτσα απο Μαιαμι μεσα στο Νταλας, η διαφορα ειχε φτασει και 30 ποντους. Αλλα αφου το Νταλας σηκωσε το κυπελλο περυσι, δε νομιζω να τους ενοιαξε τοσο πολυ.

3. Σπερμα στο στομα του Γκασολ απο Derrick Rose και τα αλλα τα παιδια με 88-87 μεσα στο ΛΑ. ΠΟΛΥ καλα ξεκινησε η χρονια. Μπλακι :wave:

ΥΓ1. Πολυ βριζω ε? :-?
ΥΓ2. Πλεον ο Ρον Αρτεστ λεγεται Metta World Peace... (http://en.wikipedia.org/wiki/Metta_World_Peace#Personal_life) :-|:-|:-|

BlackiE
27-12-2011, 01:50
http://www.youtube.com/watch?v=exZuVO3PEbM

Kaserinos
27-12-2011, 14:54
Ειδα προχθες οτι επιλεχτηκα στα drafts απο τους Lakers και αραζα στην παρουσιαση με Gasol και Bryant.

Θα παιζα σαν τριαρι, οχι βασικος ομως. Δεν ειδα αλλους τωρινους παιχτες των Lakers, μονο κατι πιτσιρικαδες.

Ειχαμε παρει και για playmaker εναν κοντο Γερμανο, που λεγοτανε Greg Suter.

Ενιωθα περιεργα, γιατι η ομαδα φαινοτανε εντελως αποδεκατισμενη.
Ο Γκασολ και ο Μπραιαντ ομως παραητανε σιγουροι, οτι θα γαμουσαμε και φετος.

tssks
27-12-2011, 16:54
Greg Suter.
:rofl:

Ethereal
27-12-2011, 17:07
lol θεος

FIXXXER
30-12-2011, 17:29
Με 0-3 εχουν ξεκινησει οι Celtics και οι Mavericks.
Kevin Durant :pink:

-wZP1MsACec

Yanqui
31-12-2011, 04:40
http://www.sportsbetting.ag/news/wp-content/uploads/2011/01/ThunderFuture.jpg

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

FIXXXER
02-01-2012, 18:11
40 ποντους εριξε το Σικαγο στο Μεμφις.
5-0 εχει ως τωρα το Miami.
Πουτσα σε Lakers απο Denver, Κobe εσπασε τα σιδερα με 6/28 εντος παιδιας αν και εφτασε τους 28.000 ποντους.
Clippers αλλη μια νικη, ωραια ομαδα φετος.

tssks
03-01-2012, 03:22
Lebron γαμπρός λέει (http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/o-lempron-gonatise-ki-ekane-thn-protash.1559171.html)
:puke: :puke: :puke:http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/article1559166.ece/ALTERNATES/w460/lebron+savannah.jpg

FIXXXER
04-01-2012, 06:07
Καυλωτικο παιχνιδι στο Σικαγο, οπου ολοι οι Μπουλς ειχαν σπασει τα σιδερα, αφου στο δευτερο quarter ειχαν νομιζω περιπου 2/20 εντος παιδιας, και γενικα πολυ χαμηλο ποσοστο. Οι Hawks διατηρουσαν διαφορα σε ολο το παιχνιδι, αφου κερδιζαν 23-15 μετα την πρωτη περιοδο και 38-26 στο ημιχρονο. Στην τριτη περιοδο η διαφορα εφτασε μεχρι και τους 19 ποντους, ενω τελικα εκλεισε με 56-42. Με το ξεκινημα της τεταρτης περιοδου, οι Bulls εκαναν τρελο σερι με αλλεπαλληλες εκπληκτικες αμυνες και τριποντα + διεισδυσεις κυριως του D-Rose, με αποτελεσμα το σκορ να παει στο 59-57, ενω τωρα ειμαστε στο 65-62 υπερ της Atlanta, αν και υπηρξε προσωρινη ισοπαλια. Ο Rose ΓΑΜΑΕΙ, εχει βελτιωσει πολυ το σουτ του και γενικα κανει οτι θελει οταν ειναι στη μερα του.

EDIT: Γαμαει το ματσακι, μενουν 18 δευτερολεπτα, και μετα απο ενα τεραστιο καρφωμα απο τον Horford (εχουν κανει την ιδια φαση 5 φορες) και ενα τεραστιο καλαθι του Rose ,ο Teague εχασε 2 βολες και οι Μπουλς εχουν τη μπαλα αλλα χανουν 73-72. ΤΟ ΒΑΛΕ Ο Rose, αλλα μενουν 10 δευτερολεπτα για την Ατλαντα.... ΧΑΜΟΣ. 74-73.

EDIT 2: Γελοιο φαουλ για την Ατλαντα, 1 βολη μεσα και 74-74, με 7.5 δευτερολεπτα για τους Μπουλς. Αυτος που σχολιαζει ειναι ΥΠΕΡΘΕΟΣ, μπλακι θα ειχες λιωσει.

EDIT3: Πεσαν ολοι στον Rose, μπαλα στο Noah, ασιστ σε Deng και 76-74, τεσσερα δευτερολεπτα για Χοξ.

EDIT4: Εληξε :touched: Drive Home Safely λεει ο Τσουκαλας των Bulls

BlackiE
04-01-2012, 10:15
Για Κόμπι έχεις να πεις τίποτα σήμερα ή κοκοκο;

FIXXXER
04-01-2012, 10:19
καλο παιχτακι

rebelos
04-01-2012, 18:52
οι Μπούλς φέτος είναι λατρεία

Phantom Duck
04-01-2012, 19:29
θα ψάξω στο πατάρι τη σάκα BULLS που είχα στη δευτέρα δημοτικού.

MaX Payne
07-01-2012, 02:37
RrdG3kEhBCA

μπαρκλευ-Σακ εγγυηση

x5VkpHJ9QH8

KXt_qrFW5d0

MaX Payne
10-01-2012, 19:12
:touched:

Xl5ge-wRQEM

FIXXXER
10-01-2012, 19:18
Ρε μλκ ειναι τοσο επος το βιντεακι που πανηγυρισα στο τελος!

beesandpins
11-01-2012, 13:33
Παιδιά απόψε
Miami Heat - LA Clippers
LA Lakers - Utah Jazz
Atlanta Hawks - Indiana Pacers
πώ τα βλέπετε? Ψήνομαι να τα παίξω στοίχημα....Το κόβω για Miami Heat, Lakers, και Indiana Racers...Τι λέτε??

FIXXXER
11-01-2012, 13:39
Εγω λεω τα ακριβως αντιθετα

tssks
11-01-2012, 22:02
τους Indiana Racers ψήνομαι κι εγώ να τους παίξω

Daffy
12-01-2012, 01:27
http://a.espncdn.com/photo/2011/1221/nba_g_harden_b1_576.jpg

:pink:

apropos
12-01-2012, 02:45
Παιδιά απόψε
Miami Heat - LA Clippers
LA Lakers - Utah Jazz
Atlanta Hawks - Indiana Pacers
πώ τα βλέπετε? Ψήνομαι να τα παίξω στοίχημα....Το κόβω για Miami Heat, Lakers, και Indiana Racers...Τι λέτε??

Miami Heat ναι, LΑ Lakers ναι, αλλα εγω θα ελεγα Atlanta Hawks ... και οχι μονο επειδη εχει καλυτερες αποδοσεις :-D

beesandpins
12-01-2012, 04:57
Miami Heat ναι, LΑ Lakers ναι, αλλα εγω θα ελεγα Atlanta Hawks ... και οχι μονο επειδη εχει καλυτερες αποδοσεις :-D[/QUOTE]

Atlanda Hawks είχες δίκιο!! με ποση απόδοση, που το είχες βρει? αντε να δουμε τα υπολοιπα...

apropos
12-01-2012, 15:43
Atlanda Hawks είχες δίκιο!! με ποση απόδοση, που το είχες βρει? αντε να δουμε τα υπολοιπα...

με Atlanta εκανα λαθος, αλλα με LΑ Lakers ειχα δικιο... τωρα που κερδισα λυπαμαι που δεν επαιξα περισσοτερα λεφτα :-D
παιζω στοιχημα ονλάιν, στο interwetten.com, καλο ειναι, κοιταξε το ;)

MaX Payne
13-01-2012, 02:51
εβλεπα λιγο το Jazz-Lakers απο τις τελευταιες 30 επιθεσεις η μπαλα ηταν Κομπε κατεβαζει, μαλακιζετε ολη την επιθεση χωρις να δινει ουτε μια πασα και τελικα κανει σουτ (για να μαι δικαιος πρεπει να δωσε μια πασα στον Γκασολ να βαλει τριποντο στην παρατα και ενταξει αρκετα ταβαζε :-D )
αλλα δεν ειναι μπασκετ αυτο
οσα ματς φετινα τους εχω δει δεν βλεπονται

Heat εκτος εδρας εγγυηση για ματσαρα πουτσα απο Κλιπερς πολυ καλη ομαδα αυτοι

α και ειδα και λιγο βοστονη με νταλας ψοφιοι μονο ο ροντο επαιζε

Om
14-01-2012, 20:30
http://bleacherreport.com/articles/1005648-derrick-rose-is-a-lot-more-like-michael-jordan-than-you-might-think

FIXXXER
14-01-2012, 23:29
Πολυ ωραιο αρθρο, δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον, αλλα αυτη τη στιγμη ο Rose ειναι μια τεραστια ελπιδα για το μελλον και για να αποτελεσει εναν πραγματικο σουπερσταρ, κι οχι εναν τυπου Λεμπρον. Ειδα το Σικαγο - Βοστωνη και εμεινα παλι μαλακας με αυτα που κανει. Μεσα σε ενα δευτερολεπτο εχει παει απο το τριποντο στην ρακετα και σκοραρει με οποιον τροπο θελει. Τωρα που βελτιωνει και το σουτ του χρονο με το χρονο ολο και περισσοτερο, να δουμε τι θα γινει. Μακαρι να μην καει αυτος ο παικτης.

murdars
14-01-2012, 23:43
giati ti exei o lebron

Kaserinos
14-01-2012, 23:45
του γαμιεται η μανα.

murdars
15-01-2012, 00:01
tetoia travmata exei kai vgainei sto gypedo kai anoigei soufres?bravo tou

tssks
15-01-2012, 00:24
να θυμίσουμε
http://mavsblog.dallasnews.com/assets_c/2011/06/Stevenson%20shirt-thumb-400x536-115656.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_vhcCxcTuWaw/TQkog2e8S3I/AAAAAAAACdM/t3thzejxBmw/s1600/bitch_please1.jpg

BlackiE
15-01-2012, 01:21
Γράφτηκες και έκανες τα πρώτα 2 ποστς σου για τον LeChoke :touched:
Και για να απαντήσω και στην ερώτησή σου, να σου πω καλύτερα τι δεν έχει που είναι και πιο εύκολο;

R & R
15-01-2012, 01:45
θα το φορεσει φετος αι θινκ - αν κ δεν ειμαι φαν Χιτ με τπτ

Ethereal
15-01-2012, 01:49
ε του πουστη.
αν και θα θελα chicago φετος(χλωμο).

tssks
15-01-2012, 01:50
φάτε τη γλώσσα σας ρε

Nasum
15-01-2012, 02:03
Δεχόμαστε επίθεση τελευταία από επίδοξους NBAers. Φιλαράκο, μόνο ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ White Mamba ανοίγει τρύπες.

Έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στον Spoelstra για ακόμη μια χρονιά.

murdars
15-01-2012, 04:07
ρε σεις δεν ειμαι φαν του λεμπρον απλα ρωτησα κατι πανω σε αυτο που ειπε ο φιξερ.αμανια
τι ειναι αυτο στο παιξιμο του που θεωρειτε πως τον καθιστα υποδεεστερο παιχντων κλασης ροουζ

tssks
15-01-2012, 04:21
είπαμε

του γαμιεται η μανα.

murdars
15-01-2012, 05:03
αφου εχει αθηναικες πινακιδες

FIXXXER
15-01-2012, 10:29
ρε σεις δεν ειμαι φαν του λεμπρον απλα ρωτησα κατι πανω σε αυτο που ειπε ο φιξερ.αμανια
τι ειναι αυτο στο παιξιμο του που θεωρειτε πως τον καθιστα υποδεεστερο παιχντων κλασης ροουζ

Χωρις πολλα πολλα, περναει κατα 15 εκατοστα και 20 κιλα τον Rose, και οι κινησεις τους ειναι σχεδον το ιδιο εντυπωσιακες. Επισης, ο ενας ειναι μετρημενος, σοβαρος, πραγματικος ηγετης μιας τιμιας ομαδας, και ο αλλος ειναι ψωνισμενος, ποζερας, σταρ και μερος μιας ομαδας που νομιζε οτι πρεπει να παρει το πρωταθλημα μονο και μονο επειδη εχει στο ροστερ της 3 σουπερσταρ. Επισης, του γαμιεται η μανα.

Οσον αφορα το Μαιαμι, εννοειται πως θα κανει μια εντυπωσιακη χρονια και ειναι απο τα φαβορι. Κατα τα αλλα, ευτυχως υπαρχουν κι αλλες ομαδες. Το Σικαγο θα ειναι 100% καλυτερο απο περυσι, το Νταλας επιτελους βρηκε τη φορμα του και με Σακραμεντο ηταν τρομακτικο, οι Λεηκερς ειναι παντα οι Λεηκερς (αν και δε νομιζω), η Οκλαχομα ειναι ΟΜΑΔΑΡΑ και ισως η πιο εντυπωσιακη ως τωρα, ε και δε θα σκασει και καποια εκπληξη τυπου Κλιπερς κτλ? Οποτε ας μην προδικαζουμε τον πρωταθλητη απο Ιανουαριο, σε ενα πρωταθλημα στο οποιο μετα την τριαδα πρωταθληματων απο Λεηκερς 2000-2002, καθε χρονος φερνει συγκινησεις και στα πλευ οφφς δεν υπαρχει ξεκαθαρο φαβορι.

Ηδη το Μαιαμι εχει 4 ηττες, η Βοστωνη 4-7 (το μπουλο φετος, γερασαν ολοι), οι Λεηκερς 9-5, ενω το Σικαγο 12-2 και η Οκλαχομα 11-2. Το Νταλας πηγε στο 8-5 με 8-2 στα τελευταια δεκα παιχνιδια, οι Κλιπερς ειναι στο 6-3 (πως γινεται να εχουν παιξει μονο εννια παιχνιδια...), και η Νεα Υορκη στο 6-6 (περιμενουμε περισσοτερα απο εκει).

zihuatanejo
15-01-2012, 15:54
O MO ηλικίας των Bulls και των OKC είναι ο μισός (υπερβολή) από αυτόν των Celts ή των Mavs.
Σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα, που φέτος έχει κιόλας την ιδιαιτερότητα να είναι πιο "πυκνό" από τις προηγούμενες σεζόν, προφανώς ο ηλικίες των παικτών είναι καταλυτικός παράγοντας για την πορεία τους.
ΝΥΚ αστεία ομάδα φέτος. Πανηγυρικά κακός σχεδιασμός για τέτοιο brand, σε κάνει να απορείς.

FIXXXER
15-01-2012, 16:01
Δεν ξερω σε τι αναφερεσαι, αλλα η ομαδα εχει γαματο και υπερπληρες ροστερ.

zihuatanejo
15-01-2012, 16:19
Oι Knicks;

FIXXXER
15-01-2012, 17:14
Καρμελο Αντονι, Μαικ Μπιμπυ, Ταισον Τσαντλερ, Σταραμαερ. Σε χαλανε?
Εφυγε ο Μπιλαψ, ειναι μια καπως απωλεια, αλλα ειναι μεγαλος πλεον αρκετα.
Σε συνδυασμο με Φιλντς, Μπαρον Ντεηβης, δεν τη λες και ασχημη ομαδα.

mourning apocalypse
15-01-2012, 17:27
http://www.sportscasualties.com/wp-content/uploads/2011/01/spursbig3.jpg

Περιμένουμε φέτος μια τελευταία μεγάλη παράσταση.

toolre
15-01-2012, 17:30
δεν εχει ασσο για πρωταθλημα η νεα υορκη

zihuatanejo
15-01-2012, 17:31
Ποιος από αυτούς ξέρει να παίζει άμυνα;
Μέλο 0 αμυντικά, μηδέν.
Αμάρε τελείως μονοδιάστατος επιθετικά, απαράδεκτος στο καλάθι όταν είναι να πάρει ριμπάουντ.
Θα μου πεις, γι' αυτό και πήραν τον Τσαντλερ. Δίκιο θα έχεις, αλλά εδωσαν υπερβολικά πολλά χρήματα, τα οποία θα μπορούσαν να τα είχαν αξιοποιήσει πολύ καλύτερα. Ειδικά τα λεφτά του Αμάρε είναι απάτη.

Από εκεί και πέρα με Μπίμπι και Μπαρόν δεν ξέρω πώς θα είναι τα πράγματα, σε κάθε περίπτωση όμως να βασίζεις μια εν δυνάμει αλλαγή στο παιχνίδι σου σε 2-3 παλαίμαχους δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
Έχεις δώσει τόσα λεφτά και υπάρχουν κομμάτια του παιχνιδιού που η ομάδα χωλαίνει.
Εκεί πάει ο κακός σχεδιασμός και οι κάκιστες επιλογές.

Αν γίνει κάποιο trade και φέρουν στη ΝΥ το Νash κάπως (που ψάχνεται για το δαχτυλίδι του υποθέτω), κάτι μπορεί να γίνει.
Αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα, χλωμούς τους κόβω.

Α. Και οκ, ο Ντάντονι είναι για γέλια έτσι όπως παίζει η ομάδα.
Γενικά θέλουν πάρα πολλές αλλαγές για να στρώσουν.

FIXXXER
15-01-2012, 17:34
Εσυ μαλλον μιλας σε σχεση με τις αλλες δυνατες ομαδες του πρωταθληματος.
Εγω σκεφτομαι τι ροστερ ειχε και τι ομαδα γενικοτερα, και τι εχει τωρα.
Και σαφως τωρα ειναι μια υπολογισιμη δυναμη. Πριν 2 χρονια ειχε μαζεψει ενα σωρο κομπαρσους.
Διαφωνω για Αμαρε.

zihuatanejo
15-01-2012, 17:38
Μα η κουβέντα γινόταν κάτω από αυτό το πρίσμα.
Σίγουρα δεν έχει η ομάδα τα χάλια του παρελθόντος, αλλά περιμένεις περισσότερα πράγματα από την ομάδα της μεγαλύτερης πόλης του κόσμου (άσχετο), ειδικά όταν ρίχνει τόσα λεφτά στο τραπέζι.

FIXXXER
15-01-2012, 17:40
Μεγαλυτερη πολη του κοσμου?

zihuatanejo
15-01-2012, 17:42
Mην κολλάς σε αυτό.
Αν έγραφα δηλαδή μεγαλύτερη πόλη στο US (που θα ήταν το σωστό), θα είχε σοβαρή διαφορά;

tssks
15-01-2012, 17:47
αν έγραφες πλουσιότερη ομάδα στο ΝΒΑ θα ήσουν μέσα (δε ξέρω αν είναι ακόμα)

FIXXXER
15-01-2012, 17:56
Mην κολλάς σε αυτό.
Αν έγραφα δηλαδή μεγαλύτερη πόλη στο US (που θα ήταν το σωστό), θα είχε σοβαρή διαφορά;

Οχι, απλα απορησα με το τι εννοεις. Δε μουτζωσα εγω.

zihuatanejo
15-01-2012, 18:04
E, κατά τη γνώμη μου οι Νικς έχουν τον περισσότερο κόσμο από πίσω τους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Σίγουρα όλοι αυτοί δε μεγάλωσαν με αφίσες Τζέρι Λούκας στον τοίχο τους, αλλά δεν παύουν να γεμίζουν το MSG παρά τις εξωφρενικές τιμές του.

Γι' αυτό και περίμενα να κάνουν πιο σωστές κινήσεις μεταγραφικά που θα μπορούσαν να αποφέρουν περισσότερα έσοδα.
Ούτε ο Τσάντλερ, ούτε ο Μπαρόν είναι τέτοιοι παίκτες.

Θα μπορούσε να ήταν ο LeBron όταν έφευγε από τους Cavs ή ο CP3 για παράδειγμα, αλλά αυτοί είχαν άλλη άποψη.
Anyway.

R & R
16-01-2012, 10:51
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_MwwHJXLjg4

kai ena eukolo lay up

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_i7-1Yf-sf0k

κ καποιος που μας λειπει

http://i289.photobucket.com/albums/ll235/Jayrock205_photos/sestft.gif

Kaserinos
16-01-2012, 20:28
το ροστερ για την Ολυμπιαδα το ειδαμε?

http://www.usabasketball.com/mens/national/2012MOLYroster.html

edit: ok, 12 θα παρει αλλα ποιον απ'ολους?

Om
16-01-2012, 20:48
Το χρυσό θα πάρει με αυτούς.

MaX Payne
17-01-2012, 01:19
FIXXXER η Philadelphia εχει καλη ομαδα? η εχουν ευκολο προγραμμα τωρα στην αρχη

και o Howard αν φυγει και παει σε καλη ομαδα αυτοματα τους ανεβαζει πολυ
δεν εχω καταλαβει τη λογικη να παει στους Warriors η' στους Nets που γραφουνε ποιο το νοημα να φυγει απο Ορλαντο να παει σε πουθεν ομαδα υποτιθετε θελει να παει καπου να παρει πρωταθλημα

boston περα απο παππουδες δεν εχουν και σοβαρο παγκο ,μονη ελπιδα αν μπουν πλευοφφ ειναι να αποφυγουν α γυρο σικαγο και μιαμι μηπως και περασουν κανα γυρο

γενικα ειναι νωρις αν και Ανατολη πες φαβορι Μιαμι-Σικαγο Δυση μαλλον θα γινει της πουτανας

Επισης, του γαμιεται η μανα.

me delonte west (http://bleacherreport.com/articles/663164-delonte-wests-alleged-affair-with-lebrons-mother-will-raise-his-playoff-value) :-D

rebelos
17-01-2012, 03:58
το σενάριο που λέει Howard στους Bulls δε ξέρω τώρα με τα σάλαρυ κάπ και αυτά πόσο εφικτό είναι αλλά μάλλον κάνει τους Bulls την πιο τέλεια ομάδα

FIXXXER
17-01-2012, 05:51
το σενάριο που λέει Howard στους Bulls δε ξέρω τώρα με τα σάλαρυ κάπ και αυτά πόσο εφικτό είναι αλλά μάλλον κάνει τους Bulls την πιο τέλεια ομάδα

Υπαρχει αυτη η φημη εδω και καιρο ναι, και θα κωλολεει.

Μαξ δεν ξερω για Φιλαδελφεια, ειναι απο τις λιγες ομαδες που δεν εχω παρακολουθησει καθολου, αλλα απο οτι βλεπω τωρα εχουν κερδισει Golden State, Utah, Washington 2 φορες (χειροτερη ομαδα φετος), Detroit, Toronto, Indiana, Sacramento, New Orleans... δηλαδη ουτε μια ομαδα ανω του μετριου. Και εχουν ηττες απο Νεα Υορκη και Πορτλαντ. Αρα μαλλον θα ξεφουσκωσουν.

zihuatanejo
17-01-2012, 13:12
Ωπ, τι λες;
Indiana είναι πολύ καλή ομάδα. Η καλύτερη πιθανότατα (μαζί με Hawks) στην Ανατολή πίσω από Bulls και Μiami.

MaX Payne
17-01-2012, 18:54

για να τον παρουνε θα πρεπει να δωσουνε κανα Νοα λογικα και το deal που ελεγε και ο βλασης θα εχει και αλλους παιχτες
θα χασουνε την χημεια

FIXXXER
18-01-2012, 12:26
Ε λολ ομως, δε νομιζω να σκεφτει κανεις ουτε για ενα δευτερολεπτο να μη δωσει το Νοα για να παρουν Howard.
30 ποντους σε καθε ματς θα βαζει με τον Rose και τους αλλους μεσα, ασε που θα δεσει παρα πολυ σε μια ηδη πολυ σκληρη αμυντικη ομαδα.

Om
18-01-2012, 12:40
Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ώστε να μη θέλουν οι Bulls (κ οποιαδήποτε άλλη ομάδα) το καλύτερο center αυτή τη στιγμή.

MaX Payne
18-01-2012, 12:45
υπαρχει θεμα με το σαλαρι καπ αυτες που εχουν να του δωσουνε συμβολαιο (περα απο ορλαντο) ανετα ειναι οι πουθεν ομαδες

ειπα μονο με Νοα δεν νομιζω να γινει δουλεια απλα αυτος θα ναι σιγουρος

αν σου πουνε ξερωγω δωσε Νοα, Deng, Αsik Κορβερ και παρε Howard, Τουρκογλου και καναν αλλο μπαινεις σε πειρασμο;

επισης οποιος εχει κανα σαιτ που ανεβαζει αγωνες ας το μοιραστει μαζι μας

Om
18-01-2012, 12:50
Έχει αναλάβει κ χρέη medic :P

http://www.youtube.com/watch?v=16dDFymTBvA&feature=channel_video_title

Nasum
20-01-2012, 02:55
Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ώστε να μη θέλουν οι Bulls (κ οποιαδήποτε άλλη ομάδα) το καλύτερο center αυτή τη στιγμή.

Θεωρώ απίθανο να αποκτήσουν οι Bulls τον Howard στην παρούσα φάση χωρίς να παραχωρήσουν κάποιους παίχτες. Υπάρχει στη μέση το Salary Cup, που στην συγκεκριμένη περίοδο σηκώνει απαγορευτικό στην απόκτηση του Howard χωρίς να παραχωρηθεί η μισή ομάδα. Και δε νομίζω ότι οι Bulls έχουνε την πολυτέλεια να αφήσουν τους Deng, Gibson ή Brewer - που έχουνε "δέσει" και βοηθάνε πολύ στο σκοράρισμα - παρέα με τον έτσι και αλλιώς "λίγο" Noah να αποχωρήσουν για να καλυφθεί μία θέση.

Έτσι ακριβώς την κάτσανε οι Celtics που επαναλαμβάνουν τα λάθη που κάνανε στα τέλη των 80's και έχουνε φτάσει σε σημείο να ξοδεύουν τα 7/10 του budget τους σε παίχτες 35 και άνω. Η βασική τους επιδίωξη ήταν να μειώσουν τα έξοδα σουτάροντας παίχτες όπως ο Perkins, o Powe, ο Kryptonate κλπ χωρίς να έχουνε καταφέρει μέχρι στιγμής να τους αντικαταστήσουν με τουλάχιστον ισάξιους. Το θέμα είναι ότι προς το παρόν ελπίζουν σε μια αξιοπρεπή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα μάλλον στοχεύουν σε στήσιμο της ομάδας γύρω από τον Rondo. Τα συμβόλαια των Garnett και Allen λήγουν το καλοκαίρι, με τον Allen να έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Βοστόνη με πολύ μικρότερο συμβόλαιο, ενώ σκέψεις υπάρχουν και για παραχώρηση του Pierce που δυστυχώς από Truth σιγά σιγά μεταμορφώνεται σε Καραγκούνη της Μασαχουσέτης.

Ο RnR κατεβάζει παιχνίδια πάντως. Ας μας πει από που!

FIXXXER
20-01-2012, 07:23
O Brewer kai o Gibson einai entelos ma entelos perittoi. De tha stenaxoriotan kaneis an epairnan poulo.
O Deng einai o deuteros kaluteros paiktis ton Bulls edo kai xronia. An emenan Rose, Deng, Boozer kai erxotan o Howard, tha borouse na stithei polu oraia omada guro apo autous, oloi oi alloi einai eite ligo eite polu analosimoi.

Nasum
20-01-2012, 19:35
O Brewer kai o Gibson einai entelos ma entelos perittoi. De tha stenaxoriotan kaneis an epairnan poulo.
O Deng einai o deuteros kaluteros paiktis ton Bulls edo kai xronia. An emenan Rose, Deng, Boozer kai erxotan o Howard, tha borouse na stithei polu oraia omada guro apo autous, oloi oi alloi einai eite ligo eite polu analosimoi.

Τόσο ο Brewer όσο και ο Gibson αποτελούνε πολύ καλές εναλλακτικές. Δεν είπε κανένας ότι είναι οι σουπερστάρς, αλλά τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι βοηθάνε πολύ με σχεδόν άριστα ποσοστά για το χρόνο συμμετοχής τους.
Και ας δεχτούμε ότι είναι αναλώσιμοι, ποιους θα φέρεις στη θέση τους δεδομένου του Salary Cup;
Σε μια υποτιθέμενη μετακίνηση του Howard στους Bulls είναι δεδομένο ότι θα ζητηθεί ο Noah, o Deng και τουλάχιστον ένας ή και οι δύο παραπάνω. Το πολύ πολύ λοιπόν να φορτωθείς κάναν απόφοιτο του Duke, J.J. Redick ή κάνα Jameer Nelson να του δώσετε και το 23 να δακρύσει το άγαλμα έξω από το United Center.

BlackiE
20-01-2012, 19:45
ή κάνα Jameer Nelson να του δώσετε και το 23 να δακρύσει το άγαλμα έξω από το United Center.

http://i.a.cnn.net/si/multimedia/photo_gallery/2006/01/03/gallery.tattoos/nelson.jpg

All eyes on him.

R & R
20-01-2012, 20:12
http://bt.davka.info/
kai
http://toums-bball.blogspot.com//

MaX Payne
21-01-2012, 02:26
παιχνιδια υπαρχουν και στο warez bb

παρέα με τον έτσι και αλλιώς "λίγο" Noah να αποχωρήσουν για να καλυφθεί μία θέση.

Έτσι ακριβώς την κάτσανε οι Celtics που επαναλαμβάνουν τα λάθη που κάνανε στα τέλη των 80's και έχουνε φτάσει σε σημείο να ξοδεύουν τα 7/10 του budget τους σε παίχτες 35 και άνω. Η βασική τους επιδίωξη ήταν να μειώσουν τα έξοδα σουτάροντας παίχτες όπως ο Perkins, o Powe, ο Kryptonate κλπ χωρίς να έχουνε καταφέρει μέχρι στιγμής να τους αντικαταστήσουν με τουλάχιστον ισάξιους. Το θέμα είναι ότι προς το παρόν ελπίζουν σε μια αξιοπρεπή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα μάλλον στοχεύουν σε στήσιμο της ομάδας γύρω από τον Rondo. Τα συμβόλαια των Garnett και Allen λήγουν το καλοκαίρι, με τον Allen να έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Βοστόνη με πολύ μικρότερο συμβόλαιο, ενώ σκέψεις υπάρχουν και για παραχώρηση του Pierce που δυστυχώς από Truth σιγά σιγά μεταμορφώνεται σε Καραγκούνη της Μασαχουσέτης.

τον Νοα τον παω ειναι μαχητης :touched: πρεπει να ναι στο τοπ 5 χειροτερο στυλ σε σουτ αλλα αμυντικα βοηθαει ειναι σκυλος
εμε δεν με πειθει για τα λεφτα που παιρνει ο Μπουζερ

για βοστονη που γραφεις τα συμβολαια γκαρνετ,αλεν κλπ εγιναν το 07 τα τελευταια μεγαλα συμβολαια τους που ηταν και πιο νεοι τοτε γιαυτο ηταν και τοσο υψηλα ειδικα του Γκαρνετ

και το trade με Περκινς-Green κλπ λογικα εγινε γιατι εβλεπαν οτι γερνανε και θελανε μια λυση περιφερεια αλλα ατυχησανε
δεν ξερω πως το σκεφτηκανε θεση 4-5 εχουν θεμα
χασανε και χοντρουλη big baby :touched: και ζερμεν Ονιλ δεν πηδαει εφημεριδα

α κι ειδα Μιαμι-Λεικερς νταξ εμετικοι λεικερς δεν εχουνε καμια ελπιδα με τετοιο ροστερ 0 επιθετικο πλανο αν τουβλαρει ο κομπε κλαφτα χαραλαμπε

FIXXXER
21-01-2012, 07:39

Τόσο ο Brewer όσο και ο Gibson αποτελούνε πολύ καλές εναλλακτικές. Δεν είπε κανένας ότι είναι οι σουπερστάρς, αλλά τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι βοηθάνε πολύ με σχεδόν άριστα ποσοστά για το χρόνο συμμετοχής τους.
Και ας δεχτούμε ότι είναι αναλώσιμοι, ποιους θα φέρεις στη θέση τους δεδομένου του Salary Cup;
Σε μια υποτιθέμενη μετακίνηση του Howard στους Bulls είναι δεδομένο ότι θα ζητηθεί ο Noah, o Deng και τουλάχιστον ένας ή και οι δύο παραπάνω. Το πολύ πολύ λοιπόν να φορτωθείς κάναν απόφοιτο του Duke, J.J. Redick ή κάνα Jameer Nelson να του δώσετε και το 23 να δακρύσει το άγαλμα έξω από το United Center.

Θα με τρελανεις? Θα λειψουν οι 7.7 ποντοι του Gibson σε 20 λεπτα ή οι 7.6 ποντοι του Brewer σε 25 λεπτα?
Εγω δε σου λεω οτι πρεπει να παρουν ποδι γιατι ειναι αχρηστοι, σου λεω οτι ειναι πληρως αναλωσιμοι. Δε θα λειψουν σε κανεναν, και οποιος και να ερθει στη θεση τους αν ερθει και ο Howard, δε θα κανει καμια αισθηση γιατι θα ειναι παγκιτης που θα παιζει 10-15 λεπτα και δε θα περιμενει κανεις απο αυτον να σκοραρει. Υπαρχει και ο Lucas που ειναι μια χαρα ρουκι.

R & R
21-01-2012, 11:54
τους αδικεις ρε γιατι κανουν αθορυβη δουλεια...ειναι και για τις αμυντικες αποστολες(ειδικα ο brewer) οτι πρεπει για να ξεκουραζουν τους σταρ - και αν φυγουν θ δεις διαφορα
- ο brewer ουτε εμενα μαρεσει αλλα εχει βελτιωθει πολυ μετα τη γιουτα και στο σουτακι μεσης αποστασης - και ο γκιμπσον βελτιωμενος

FIXXXER
21-01-2012, 15:51
Ρε συ μη γραφω τα ιδια, δε λεω οτι ειναι κακοι παικτες.
Απλα προκειμενου να ερθει ο Howard, επαιρναν ποδι χωρις δευτερη σκεψη.

zihuatanejo
21-01-2012, 16:10
Δεν είναι λογική αυτή.
Για να έρθει δηλαδή ένας σουπερσταρ να φύγουν 3 παίκτες;
Αδειάζει η ομάδα έτσι. Έχεις δηλαδή μια πολύ καλή πεντάδα, αλλά όταν χρειαστείς λύσεις από τον πάγκο δε θα έχεις τίποτα.

Και Gibson/Brewer είναι καλοί ρολίστες, μην κοιτάς μόνο το επιθετικό τους παιχνίδι. Δεν τους θέλουν για τους πόντους τους οι Bulls.

FIXXXER
21-01-2012, 16:16
Εχουν πολλες ρεζερβες οι Bulls, δεν αδειαζει κανενα ροστερ. Υπαρχουν παικτες οπως Watson, Korver, Asik, Lucas που αποτελουν αξιοπιστες λυσεις.
Επισης ειπαμε ηδη οτι θα επαιρναν και καναν παγκιτη ακομα, δε θα εδιωχναν 3 παικτες για να ερθει ενας, ημαρτον, τα χω γραψει 4 φορες και καθε φορα ειναι λες και δεν καταλαβαινει καποιος τι εννοω! Γενικα φαγατε ενα κολλημα του στυλ "Γκιψον και Μπρουερ πρεπει να μεινουν ΝΟΜΑΤΕΡΓΟΥΑΤ" το οποιο δεν το καταλαβαινω :lol:

JnB
21-01-2012, 16:23
Εγώ πάντως έφαγα κόλλημα για το ότι θεωρείς παίχτες "αναλώσιμους" με βάση το "πόντοι σε τόσα λεπτά".

Σημαντικότερο ρόλο παίζει το δέσιμο της ομάδας και οι ΚΑΛΟΙ ρολίστες (που προσφέρουν άλλα πράγματα εκτός από πόντους), παρά ένας ακόμα σουπερσταρ που ναι μεν θα σκοράρει και θα παίρνει ριμπάουντ, αλλά θα διαταράξει πολλές ισορροπίες που κάνουν το Σικάγο να γαμάει σο φαρ.

FIXXXER
22-01-2012, 08:46
Εγω παντως εχω φαει κολλημα με το οτι ουτε εσυ καν δε διαβασες προφανως το διαλογο. Οι αλλοι τους παρουσιασαν ως παικτες που προσφερουν σημαντικους ποντους, οχι εγω. Και το οποιο δεν ισχυει. Απο κει και περα, ουτε ρολιστες ειναι, οχι σε επιπεδο που δε μπορεις να βρεις αλλους. Οταν παρακολουθησεις το Σικαγο λιγο παραπανω, τα λεμε για Γκιψον και Μπρουερ. Εννοειται πως ολοι οι παικτες προσφερουν, δεν ειναι τυχαιο οτι κερδισε χθες με 40 ποντους και μαλιστα χωρις τον Rose. Αυτο δεν τους κανει απαραιτητους τους δυο συγκεκριμενους. Για μενα ειναι αναλωσιμοι ναι.

Nasum
23-01-2012, 17:11
okLINROr2TM&feature=related

Ethereal
23-01-2012, 17:18
λαικ ε μπος

FIXXXER
23-01-2012, 17:22
Προχθες εκανε τρελη μαγεια ο Σκαλαμπρινι ε...Κατα τα αλλα, Λεηκερς ΠΑΤΟΣ φετος, εχουν 10-8 ως τωρα. Βοστωνη ακομα χειροτερα, και εχουν ανεβει πολυ ομαδες οπως Μεμφις (απο περυσι), Ιντιανα, Ατλαντα, Ντενβερ και Κλιπερς (αναμενομενο αυτο).

R & R
24-01-2012, 13:58
http://www.youtube.com/watch?v=O5kzqNmXQQk&feature=player_embedded

WHITE MAMBAAAAAA

Nasum
27-01-2012, 14:56
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά από χθες έχει ξεκινήσει μαζική ψηφοφορία υπέρ του White Mamba με σκοπό να παίξει στο All Star Game. Και μέχρι πριν από λίγο ήταν πρώτος στους Small Forward.:touched:

Δεν είδα το Μάτζικ - Σέλτικς χθες γιατί κοιμήθηκα και σήμερα διαβάζω για το επικό πουλί που ρούφηξε ο Βαν Γκάντι από τον ρούκι, τον Μουρ. Δύσκολα τα πράγματα φέτος, αλλά σαν φανμπόης που είμαι, αυτή η ανατροπάρα μου δίνει κάποιες ελπίδες.

Α και η Μπλέικ Γκρίφιν δόση της ημέρας:

_ERuzCaFMRk&feature=relmfu

zihuatanejo
27-01-2012, 15:04
Toν έχουμε ψηφίσει τον White Mamba εδώ και 10 μέρες για το All Star.

R & R
27-01-2012, 22:02
white mamba για starter :) epik.

wino
28-01-2012, 03:58
white mamba για starter :) epik.

sthri3ame!

JnB
29-01-2012, 16:24
5Eq1rWNMC0U

φέηλ

tssks
29-01-2012, 21:00
ΠΟΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΑΣ

BlackiE
30-01-2012, 00:21
http://www.nba.com/video/games/heat/2012/01/29/0021100291_chi_mia_play3.nba

R & R
30-01-2012, 00:29
re.ti ekane...re.

Kaserinos
30-01-2012, 01:12
http://www.youtube.com/watch?v=a0sDIlcQqGU

FIXXXER
30-01-2012, 01:16
ε ενταξει εννοειται πως ειναι υπερπαιχτουρα οτι και να λεμε, εκανε κι αλλο ενα εκπληκτικο καρφωμα.
Τρελο ντερμπυ το ματσακι, μονιμως στο -4 εως -6 το Σικαγο σε αυτην την περιοδο... αντε να δουμε

rebelos
30-01-2012, 02:15
κρίμα
είναι ομαδάρα πάντως

Kaserinos
30-01-2012, 02:16
κουραδες στα χερια στα τελευταια λεπτα ε.

jack the ripper
31-01-2012, 11:46
Τα γαμησε ολα ρε φιλε :touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:

http://www.youtube.com/watch?v=3v6YiU6RXdU

FIXXXER
31-01-2012, 15:10
Καρφωμα της χρονιας ηδη???

jack the ripper
31-01-2012, 15:23
ε ναι

Ethereal
31-01-2012, 15:27
ξερω οτι δεν τρεφετε ιδιαιτερη συμπαθεια στον λεπρο τζεημς αλλα δεν σας χαλασε το καρφωμα με σικαγο ε

http://www.youtube.com/watch?v=tvjjEtjwKHE&feature=g-logo&context=G2e77446FOAAAAAAADAA

FIXXXER
31-01-2012, 15:29
Το βαλε ο μπλακι μια σελιδα πριν!

Ethereal
31-01-2012, 15:34
πασο

Om
02-02-2012, 23:55
http://www.youtube.com/watch?v=sJcqMcrFD4M&feature=g-all-u&context=G223fa86FAAAAAAAABAA

MaX Payne
03-02-2012, 01:03
ρουμπιο ειναι ταμαμ για nba

για καρφωμα griffin συμφωνω με durant (http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball-dont-lie/kevin-durant-hates-blake-griffin-dunk-233405846.html;_ylt=Alzc370Ob8ItfFLTPtTIzNq8vLYF)που το χαρακτηρισε layup :D

BlackiE
03-02-2012, 02:50
Σε λίγο ανακοινώνονται οι βασικές πεντάδες του All Star.
Με εξαίρεση το 4άρι της ανατολής, νομίζω οι άλλες θέσεις είναι ψιλοστάνταρ

R & R
03-02-2012, 12:47
paul - bryant - durant - griffin - bynum

rose - wade - lebron - carmelo - howard

zihuatanejo
03-02-2012, 14:17
Aναμενόμενες πεντάδες, αλλά η δύση υστερεί πολύ αμυντικά σε σχέση με τους άλλους.

Θα προτιμούσα Granger αντί του Melo βέβαια (ή και Iguodala πιθανώς), αλλά και έτσι καλά είναι.

JnB
03-02-2012, 15:55
Κάρφωμα είναι. Lay up με τίποτα, lay down ίσως :P

FIXXXER
03-02-2012, 16:40
Γενικα πλεον υπαρχουν και Blake haters, τι να κανεις.
Το παλικαρι τα γαμησε ολα.
Τρομερες οι πενταδες για το all star παντως σε σχεση με πριν 5-10 χρονια, ειναι φοβερη αυτη η γενια παικτων τωρα.

BlackiE
03-02-2012, 17:47
Ελπίζω να παίξει 4άρι ο LeBrick και να χουμε κανα καλό posterize :touched:

tssks
03-02-2012, 18:20
http://www.youtube.com/watch?v=sJcqMcrFD4M&feature=g-all-u&context=G223fa86FAAAAAAAABAA

συμπαθής ομάδα η μινεσότα και με αξιόλογες μονάδες καλούς παίκτες που δεν ήξερα ότι παίζουν εκεί
randolph, barea, miller
αλλά και οι παλιότεροι/γνωστότεροι
beasley, love, milicic, ridnour, pekovic, rubio
καλή φάση, μπορούν να πάνε καλά

MaX Payne
04-02-2012, 13:34
ρε γαμώ, αυτό το άκουσα και από άλλους, και λολ δηλαδή.

ο άλλος μπαίνει μπροστά του, του κόβει όλη τη φόρα και ο Griffin στ'αρχίδια του, καρφώνει και δεν "κάνει λέι απ"(φαίνεται στο τελευταίο ριπλέι του βίντεο ότι ακουμπάει στεφάνι) like a boss. αν δεν έμπαινε ο Perkins μπροστά παίζει να έπαιρνε το καλάθι σπίτι του.

κοιτα τυπικα καρφωμα πρεπει να αναστεναξει το στεφανι
ισα ισα ακουμπαει ο Γκριφιν 8)

απο κατω 2 "καρφωματα" που μοιαζουν
πηδανε ψηλα δεν φτανουν να καρφωσουν και πετανε την μπαλα

lx5e5upMU9c

LX97JXD0Uv0

ακουσα και Σακιλ ειπε οτι ειναι στα τοπ 3 ολων των εποχων το προχθεσινο του Γκριφιν
υπερβολικο

Om
04-02-2012, 16:07
Ειδικά αυτό το κάρφωμα το έχει κάνει ξανά ρε παιδιά, ΤΡΟΜΕΡΟ κάρφωμα αλλά δε καταλαβαίνω γιατί τόσο Buzz τώρα και όχι τις προηγούμενες φορές.

FIXXXER
04-02-2012, 17:35
Για μενα ειναι ανετα ενα απο τα καλυτερα posterize που εχω δει, ο τοσος ντορος ειναι γιατι αυτη τη φορα απλα η ορμη με την οποια καρφωνει τη μπαλα μπροστα σε ενα τεραστιο γομαρι ειναι μεγαλυτερη απο τις αλλες φορες. Απο τη στιγμη που ακουμπαει στεφανι, ειναι καρφωμα, σιγα μη μετραμε και ποσα μικροσεκοντς ειχε επαφη το σωμα του με το στεφανι για να πουμε αν ειναι καρφωμα ή λεη απ. Κατα τα αλλα οτι ειπε ο μπλακι. Επισης, Μινεσοτα εννοειται υπερσυμπαθης ομαδα, Ρουμπιο, Κεβιν Λαβ με το καλυτερο ονομα παικτη και Ραντολφ, Μπαρεα. Αγαπη ρε μουνια.

tssks
04-02-2012, 17:51
κανείς από τους 2 δεν αγγίζει στεφάνι
και τα 2 γαμάτα εννοείται
του Durant ίσως κάπως πιο δύσκολο λόγω της "άμυνας"

FIXXXER
04-02-2012, 17:56
Η συζητηση για το στεφανι δε γινεται για τα δυο αποπανω καρφωματα, αλλα για αυτο που εκανε ο Γκριφιν πριν καποιες μερες.

tssks
04-02-2012, 21:03
:oops: δεν πρόσεξα ότι ήταν από άλλο ματς
σε αυτό με τον περκινς όντως αγγίζει στεφάνη

FIXXXER
05-02-2012, 20:01
Μινι ανακεφαλαιωση απο την αρχοντια μου για τα ως τωρα δεδομενα, λιγο πριν τη μεση της κανονικης σεζον.

Ανατολη

Οπως το περιμεναμε, Chicago και Miami ξεχωριζουν απο ολες τις αλλες ομαδες, ενω τελικα, προς το παρον τουλαχιστον, οι δυο ομαδες που ηταν πιθανο να πρωταγωνιστουν επισης, δεν εχουν κανει την εκπληξη. Η Νεα Υορκη και η Βοστωνη δηλαδη. Η πρωτη δεν εχει προπονητη και αμυντικα πασχει, ενω η δευτερη απλα γερασε και οτι και να κανει ο Ροντο, οι αλλοι πασχιζουν. Φυσικα τις θεωρω και τις δυο απειλες για τα playoffs. Αν καταφερουν να μπουν τελικα ετσι οπως πανε.

Οι εκπληξεις ειναι η Philadelphia και η Indiana, οι οποιες χωρις να κανουν μεγαλες αλλαγες σε σχεση με περυσι, εχουν πολυ δυνατες ομαδες και αθλητικες, και αποτελουν πολυ δυσκολο εμποδιο προς το παρον, αλλα δε μπορω να τις φανταστω να πανε ψηλα στα playoffs, αντε μεχρι ημιτελικα περιφερειας. Γενικα δε μπορω να φανταστω σεναριο στο οποιο ο τελικος Ανατολης δε θα ειναι Chicago - Miami. Ακολουθουν οι ελαφρως πεσμενες σε σχεση με περυσι Atlanta και Orlando, αν και θεωρω οτι τελικα θα παρουν τις θεσεις 3-4. Ολες οι υπολοιπες ομαδες λογικα θα παιξουν το ρολο ρυθμιστη, ή και ουτε καν, αφου κατι Μιλγουοκια, Τοροντα και Κληβελαντς ειναι μονο για κυνηγι, και κατι Γουοσινγκτονς, Νιουτζερσεηα, Ντητροητς και Καρλοτες μονο για τοποθεσιες καλτ dystopian ταινιων των 90'ς.

Δυση

Oklahoma City φυσικα ξεχωριζει ως τωρα, και τη βλεπω ΠΟΛΥ δυνατη. Εχει κανει καποιες αδικαιολογητες ηττες, αλλα νομιζω πως εχει σκαρι για τελικους. Απο τις τρεις μεγαλες ομαδες των 00'ς, μονο οι San Antonio εχουν παραμεινει σε μια θεση ισχυος φετος, αφου οι Lakers και οι Mavericks δεν δειχνουν φετος ικανοι να κανουν τιποτα αξιολογο και βρισκονται στο 7 και το 8 αντιστοιχα. Ποτε μη λες ποτε βεβαια, οπως λενε και οι Αμερικανοι δεν τελειωνει τιποτα μεχρι να τραγουδησει η χοντρη, και επισης, τιποτα δεν τελειωσε μεχρι να τελειωσει (!). Σκατα συμβαινουν.

Φυσικα η επομενη μεγαλη εκπληξη (ή μηπως οχι?) ειναι οι Clippers, οι οποιοι για πρωτη φορα στην ιστορια οσο θυμαμαι να βλεπω μπασκετ εχουν μια τοσο δυνατη ομαδα, που προς το παρον ειναι στο νουμερο 2 της Δυσης, και φυσικα εντυπωσιαζουν με Chris Paul, Griffin και πολλους αλλους. Την οκταδα συμπληρωνουν οι κλασικες ομαδες της Δυσης "παντα_ελπιζουμε_ποτεδενκανουμετηνυπερβαση_γαμωτημπαναγια", δηλαδη το Denver, η Utah και το Portland, αν και σε αυτο το group ανηκουν φυσικα και τα Houston, Phoenix, τα οποια ειναι ομως χωμα φετος. Κατα τα αλλα, το Memphis και η συμπαθεστατη Minnesota θα διεκδικησουν θεση στα playoffs, ενω οι υπολοιπες τρεις ομαδες, Golden State, New Orleans, Sacramento μου ειναι τοσο αδιαφορες που δεν ξερω ουτε εναν παικτη και δεν εχω δει ουτε ενα δευτερολεπτο μπασκετ απο αυτες, αρα τις βαζω κι αυτες στην κατηγορια ομαδας ρυθμιστη.

Nasum
05-02-2012, 22:36
Καλά τα λες σε γενικές γραμμές Ioannis, ντροπή όμως για το Detroit.:-|

Ιστορική ομάδα, άσχετα αν φέτος είναι Ηλυσιακός.

FIXXXER
05-02-2012, 22:39
Ε για φετος μιλαω μωρε. Αλλωστε, Robocop, η απολυτη dystopian ταινια.

zihuatanejo
05-02-2012, 23:33
Μinessota θα μπει άνετα στα playoffs, ενώ τους Jazz τους βλέπω εκτός.

tssks
06-02-2012, 00:04
Golden State
Monta Ellis, Stephen Curry, David Lee, Nate Robinson, Andris Biedrins
:D

JnB
06-02-2012, 02:40
Κλίππερς με Κ. Μάρτιν δυναμώνουν αρκετά και τους βλέπω για τελικούς δύσης.

BlackiE
06-02-2012, 02:44
Θέλουν και J.R. Smith αλλά νομίζω οτι είναι πλήρεις στις θέσεις που παίζει. Ο Martin πάντως είναι μια χαρά μπακαπ για 4αρι.

Om
06-02-2012, 15:23
lol?
http://cdn.bleacherreport.net/images_root/article/media_slots/photos/000/324/395/DunkPosterChild_original.jpg?1328305782

MaX Payne
06-02-2012, 19:09
Μινι ανακεφαλαιωση απο την αρχοντια μου για τα ως τωρα δεδομενα, λιγο πριν τη μεση της κανονικης σεζον.

Ανατολη

Γενικα δε μπορω να φανταστω σεναριο στο οποιο ο τελικος Ανατολης δε θα ειναι Chicago - Miami.

αν τραυματιστει ο Ροουζ :D

και η Δυση ειναι τελειως μπουρδελο

.
.
.

6CKHOMKqxYw

mourning apocalypse
06-02-2012, 23:00
http://farm4.static.flickr.com/3227/2739365069_5c41bbf236.jpg

Γύρνα μωρή παικτούρα:touched:
Btw αν γίνει αυτό σε συνδιασμό με μάρτιν θα μιλάμε για μία από τις θεαματικότερες ομάδες έβερ.

zihuatanejo
07-02-2012, 01:38
Ισχύει, και μόνος του ο Martin θα τους κάνει τους Clippers να ξεφύγουν, αλλά μαζί με JR θα γίνει πάταγος.

asimoulis
07-02-2012, 12:49
κι άλλο

eg5K8VJZQZQ

Om
07-02-2012, 19:53
http://www.awfulannouncing.com/2012-articles/january/heres-shaq-in-his-underwear-on-inside-the-nba.html

Om
08-02-2012, 12:34
Το παιδάκι έχει ξεφύγει

http://www.youtube.com/watch?v=50tmhXnm4b4&feature=g-all-u&context=G2f19f60FAAAAAAAADAA

JnB
08-02-2012, 16:00
Δεν έγινε ξαφνικά υπερπαίκτης, απλά ο τρόπος παιχνιδιού εκεί σε συνδυασμό με τα προσόντα των συμπαικτών του, αλλά και τους μεγαλύτερους χώρους λόγω διαστάσεων τριπόντου κλπ τον έκαναν να βγάζει τέτοιες φάσεις.

R & R
09-02-2012, 15:01
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lz3wonYpdS1qe9uoko1_400.gif

tssks
09-02-2012, 16:20
http://www.youtube.com/watch?&v=cw3WDb1EDz8
Barlow Jr.

BlackiE
09-02-2012, 23:29
Στις 2:00 βγαίνουν τα ονόματα των αναπληρωματικών για το All Star.
Επίσης, χτες ανακοινώθηκαν και οι Rookies/Sophomores. Φέτος λέει θα ονομάζεται Rising Stars Challenge και οι ομάδες θα είναι μπασταρδεμένες, με προπονητές Shaq και Chuck :touched:

Rookies: MarShon Brooks, Kyrie Irving, Brandon Knight, Kawhi Leonard, Markieff Morris, Ricky Rubio, Tristan Thompson, Kemba Walker, Derrick Williams
Sophomores: DeMarcus Cousins, Landry Fields, Paul George, Blake Griffin, Gordon Hayward, Greg Monroe, Tiago Splitter, Evan Turner, John Wall

zihuatanejo
10-02-2012, 00:07
Δε θα είναι αυτοί οι δύο προπονητες, αυτοί θα κάνουν το draft των ομάδων.
Προπονητές θα είναι οι βοηθοί των προπονητών του κανονικού all star game (που δε θυμάμαι ποιοι είναι atm).

Γενικότερα ωραίο ματσάκι αναμένεται.

Esteban
10-02-2012, 00:28
Γιατι μουτζες σε Μινεσοτα; Σας ποναει που η ομαδα των αριων ευρωπαιων (3 λευκοι βασικοί; ) είναι η φετινή έπληξη;

BlackiE
10-02-2012, 16:24
Πάλι οτιναναι το ρόστερ της Δύσης, ένα τριάρι (Durant) ένα δυάρι (Bryant) και οι υπόλοιποι άσσοι, τεσσάρια και πεντάρια.

West: Chris Paul, Kobe Bryant, Kevin Durant, Blake Griffin, Andrew Bynum, LaMarcus Aldridge, Marc Gasol, Kevin Love, Steve Nash, Dirk Nowitzki, Tony Parker, Russel Westbrook

East: Derrick Rose, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, LeBron James, Dwight Howard, Chris Bosh, Luol Deng, Roy Hibbert, Andre Iguodala, Joe Johnson, Paul Pierce, Deron Williams

Marc και όχι Pau, λολ. (haters gonna hate)
Garnett και Duncan έξω μετά από πολλά χρόνια, Allen και Rondo επίσης.
Rudy Gay και Monta Ellis έπρεπε να πάνε.
Ποιος Pierce μωρέ πια.

tssks
11-02-2012, 05:46
http://www.youtube.com/watch?v=vgpfylEYeWI

FIXXXER
11-02-2012, 06:48
Ε τι να λεμε, Durant, Westbrook, Ibaka, Harden φοβερη και θεαματικη τετραδα παικτων, σκοτωνουν οποιαδηποτε αμυνα.

Κατα τα αλλα, αυτη τη στιγμη στη Νεα Υορκη οι Knicks ειναι ετοιμοι να κανουν μια τεραστια νικη απεναντι στους Lakers που προερχονται απο τεραστια χθεσινοβραδινη νικη μεσα στη Βοστωνη. Με ηρωα τον συνηθη υποπτο των τελευταιων αγωνων, την αποκαλυψη του Φεβρουαριου για τη Νεα Υορκη, τον Αμερικανοκινεζο Jeremy Lin.

Μεχρι πριν 7 μερες ειχε συμμετοχη σε μολις 10/23 παιχνιδια, με συνολικο χρονο συμμετοχης 48 λεπτα και 30 ποντους. Μεσα σε μια βδομαδα, εχει παιξει σε 3 αγωνες λογω τραυματισμων των βασικων παικτων, και σε αυτους τους 3 αγωνες εχει 25, 28, 23 ποντους και 8, 7, 10 ασιστ αντιστοιχα, σε 3 ισαριθμες νικες των Knicks. Αποκαλυψη ισως? Σημερα παντως, στον αγωνα που μολις τελειωσε με νικη των Knicks επι των Lakers με 92-85, οι 34 ποντοι του Kobe δεν ηταν αρκετοι, αφου ο Lin εβαλε 38 δινοντας και 7 ασιστς και οι Knicks εχουν 4-0 σερι με τον Lin πρωταγωνιστη :touched: :touched: :touched:

Speaking of whom, when asked about Lin, here’s what Kobe Bryant said:
“What? No idea. I don’t even know what he’s done. I have no idea what you guys are talking about.”

Εντωμεταξυ εχει γαμω τις κινησεις το παλικαρακι ε, και ειναι και μορφη.

GA-uNq-N9hY TiMxx78KhuM

Kelldorain
11-02-2012, 13:01
LINSANITY

http://i.imgur.com/7d2YX.jpg

http://i.imgur.com/pkcKw.jpg

μόνο Νικς από 'δω και πέρα.

zihuatanejo
11-02-2012, 13:11
http://blacksportsonline.com/home/wp-content/uploads/2012/02/Yellow-mamba.jpg

BlackiE
11-02-2012, 14:33
Συμπαθέστατος ο Λιν, Φίσερ ψόφα επιτέλους.

Phantom Duck
11-02-2012, 17:28
η φάση με τον σχιστομάτη είναι από ταινία, απλά δεν παίζει. σίγουρα ξέραν από πριν ότι γαμάει και το έστησαν έτσι για να βρεθεί ο νέος ήρωας του nba και να ξανανιώσουν οι νιξ.

http://i.imgur.com/Y5WoI.jpg

zihuatanejo
11-02-2012, 17:44
Έχω την εντύπωση ότι είχε περάσει από κάτι trials στο Golden State, αλλά τον απέρριψαν.

Nasum
14-02-2012, 01:38
http://www.blogcdn.com/www.aolnews.com/media/2010/05/nope-hope-celtics-0510-420.jpg

Bonus :

http://i.imgur.com/2DxJz.jpg

FIXXXER
15-02-2012, 06:00
Νταξει, εντελως ταινια η φαση με τον Lin ε, και συνεχιζει.
Σερι 6-0 νικες εχουν με τον Lin βασικο οι Knicks, ο οποιος σημερα εβαλε τριποντο μισο δευτερολεπτο πριν τη ληξη του αγωνα, buzzerbeater δηλαδη ουσιαστικα, και εκανε το 90-87, κι ενω οι Knicks εχανα με 12 στην αρχη της τεταρτης περιοδου :touched::touched::touched:. 27 ποντους και 11 ασιστ λεει.

Σικαγαρα χωρις Rose δινει μαθηματα μπασκετ, Boozer και Noah κανουν οτι θελουν στη ρακετα, ο Taj Gibson εχει 7/8 διποντα, ο Korver εχει βαλει 3/3 τριποντακια, παρε κι αλλους 21 απο Luol DENG ε και ειναι στο +17 αυτη τη στιγμη. Το Miami ισοπεδωσε για πλακα την Ιντιανα, και εγινε η πρωτη ομαδα μετα τους Suns το 1980, που κερδισε τρεις συνεχομενες βραδιες σε τρεις εκτος εδρας αγωνες. Το San Antonio κερδισε μεσα στο Detroit, και η Οκλαχομα ειναι στο +17 με τη Γιουτα, ε θα το παρει ευκολα.

WhtlpxTkabo

GG*
15-02-2012, 07:20
και στην μαπα του γαμημενου ισπανου
σωληνας-βαλτο αγορι μου συριγος και η υπολοιπη μασονια θα βαραει μαλακια 3 ωρες

JnB
15-02-2012, 12:45
Αυτό με τον Λιν πάντως είναι και λίγο αστείο, λες και τον ανακάλυψαν ξαφνικά.
Εντελώς τυχαία η ασιατική αγορά θα βρει ξανά λόγο να βλέπει ΝΒΑ μετά το Γιάο.

tssks
15-02-2012, 13:38
μπας και γυρνάνε καμιά ταινία; μπας και παίζει κανένα ριάλιτι;

BlackiE
16-02-2012, 10:39
Anthony Morrow, Mario Chalmers, James Jones, Kevin Love, Joe Johnson, Ryan Anderson στα τρίποντα.

Πάμε ρε J-J-J-Joe Johnson :pink:

Kelldorain
16-02-2012, 11:08
http://abstrusegoose.com/strips/yeah_i_jumped_on_the_bandwagon_but_im_still_a_sixers_fan.png

Nasum
19-02-2012, 17:13
Κάτω τα χέρια από τον θρύλο της Ανατολής, ταβερνιάρη. (http://nba.sport24.gr/article/1656790/to-drama-tou-davis)

Γκλεν, γύρνα πίσω.

mourning apocalypse
19-02-2012, 17:16
Ματσάρα ολκής χτες το κλιππερς-σαν αντόνιο.
Μία παράταση,5-6 ανατροπές,τεράστιος πάρκερ.
Στα των ομάδων κλίππερς νεανική,ενθουσιώδης,εντυπωσιακή ομάδα αλλά απαράδεκτος πάγκος και ακόμα πιο απαράδεκτος προπονητής.Αν δεν πάρουν κάποιον να ξεκουράζει τον πολ δύσκολα τα πράγματα.
Σπερς ορίζουν την έννοια της ομάδας.Φέτος παίρνουν πολλά από τους ρολίστες τους τύπου neal και φυσικά από πάρκερ που κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.Ο μανού μόλις γύρισε από τραυματισμό μπαίνει σιγά-σιγά,το μεγάλο τους θέμα είναι αν η φριχτή μέχρι τώρα απόδοση του ντάνκαν οφείλεται στο μεγάλο της ηλικίας ή αν ο τιμμυ κρατάει δυνάμεις για play-offs.Aν ισχύει το δεύτερο έχουν την δυνατότητα και το μέταλλο να πιάσουν ταβάνι.

Σε άλλα νέα επιστροφή jr στο πρωτάθλημα που επιβάλλεται να παίζει και συγκεκριμένα στους knicks.Mε μέλο γνωρίζονται άριστα από ντένβερ οπότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στην προσαρμογή.Το θέμα και εδώ είναι ο πάγκος οπότε δύσκολα τους κόβω για πάνω από πρώτο γύρο.Θα δούμε.

Nasum
19-02-2012, 17:36
Έχω την αίσθηση ότι κανείς δεν μπορεί να δώσει με βεβαιότητα τα φαβορί για φέτος. Εντάξει, ίσως οι Heat αλλά με τον Spoelstra δεν γάμησε κανείς και εύχομαι να επιβεβαιωθώ. Εδώ οι Bulls χάσανε στο ρελαντί από τους Nets χωρίς Scalabrine - εντάξει και χωρίς Rose - μέσα στο United Center.

Τον Del Negro δεν τον έχω για τόσο μυρωδιά να σου πω την αλήθεια, άλλωστε μην ξεχνάς ότι οι Clippers ήταν μέχρι πρόσφατα πουθενάδες. Όσο για τους Spurs, που δεν τους συμπαθώ ιδιαίτερα, ήταν ανέκαθεν ομάδα που είχε πραγματικά καλούς παίχτες να πλαισιώνουν τους superstars. Jefferson, Blair και ο δικός μου ο Matt Bonner :touched: είναι μια χαρά, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν τους βλέπω για πολλά. Θα δείξει.

rebelos
19-02-2012, 21:22
ε OKC είναι η φάση φέτος.
2 κλίκ πιο ώριμοι και ολοκληρωμένοι
πιο ομάδα από οποιαδήποτε άλλη

FIXXXER
19-02-2012, 21:27
Ενταξει, καποιες ηττες εκπληξεις στην κανονικη διαρκεια της σεζον ολες οι ομαδες θα κανουν. Και το οτι εχουν 10 σερι νικες οι Σαν Αντονιο δε σημαινει οτι ξαφνικα εγιναν ομαδαρα αχτυπητη, υπαρχουν και φετος πολλες καλες ομαδες, οπως και περυσι που κανεις δε μπορουσε να προβλεψει ποια απο τις 5-6 δυνατες ομαδες θα το επαιρνε. Το Σικαγο χθες μαλακιστηκε στην πρωτη περιοδο και μετα απλα δε μπορεσε να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα. Οταν ερθει ο καιρος για τα playoffs θα δειξουν οι μεγαλες ομαδες ποιες ειναι. Εγω βλεπω τις εξης ομαδες να παλευουν για τον τιτλο:

Chicago - Miami το θεωρω 100% οτι θα ειναι στον τελικο της Ανατολης, δε βλεπω ποια ομαδα θα μπορουσε να μπει τσοντα σε σειρα 7 αγωνων με μια απο τις δυο ομαδες αυτες. Βοστωνη, Ορλαντο πατος φετος, η Νεα Υορκη αν ερθει Jr Smith και επιστρεψει Καρμελο και συνεχισει ο Λιν να δινει ποντους και ασιστς προς καθε κατευθυνση, ποιος ξερει...

Dallas, Oklahoma, San Antonio για Δυση. Δε νομιζω οτι οι Lakers μπορουν να κανουν την εκπληξη, οσο μεγαλη ομαδα και να ειναι, ενω για καποιο λογο πιστευω στο Dallas. Οι Clippers φαινεται πως θα κανουν εξαιρετικη χρονια, αλλα σε σειρα 7 αγωνων με οποιαδηποτε απο τις τρεις αποπανω πιστευω θα χασουν. Επιφυλασσομαι ομως.

mourning apocalypse
19-02-2012, 21:38
Μόνο εμένα έχει αρχίσει να μου σπάει τ αρχίδια αυτό το badass στυλάκι που έχει υιοθετήσει ο durant?

FIXXXER
19-02-2012, 23:09
Δηλαδη τι να πουν αλλοι κι αλλοι αν ο Ντουραντ την εχει δει γαμιας (που ειναι κιολας)?

Σερι 25-6 για τους Knicks και αφου εχαναν μεχρι και με 12, τωρα κερδιζουν 83-90. Μετα απο τρια συνεχομενα τριποντα, δυο απο τον Νοβακ και ενα απο τον Λιν στα μουτρα του Ντιρκ. ΜΑΤΣΑΡΑ γινεται, στην τριτη περιοδο επαιξε τρελη μονομαχια Ντιρκ - Λιν, αφου ο πρωτος εβαλε 11 ποντους (με ενα τριποντο και φαουλ) και ο δευτερος 9 με τρια καλαθια και φαουλ (αν και εχασε τις δυο βολες, εβαλε κι αλλο ενα καλαθι). Και ο JR Smith εχει γαμησει, γενικα γινεται της πουτανας, γουσταρω.

Kelldorain
19-02-2012, 23:32
28 πόντοι - 14 ασσίστς, άπιστοι μεταννοείτε.

BlackiE
19-02-2012, 23:35
Και 11-20 fgs, μια χαρά γενικά, αλλά πολλά λάθη και πάλι (7).

FIXXXER
19-02-2012, 23:38
ΜΑΤΣΑΡΑ. Νοβιτσκι με 34 ποντους, 4/5 τριποντα και 8/9 βολες.
Ο Λιν παλι το κανε το θαυμα του, ασταματητος μιλαμε.

Kelldorain
19-02-2012, 23:43
http://i.imgur.com/RI65I.jpg

rebelos
20-02-2012, 00:10
χαχαχαχαχα

mourning apocalypse
20-02-2012, 00:24
Ποιός κινέζος μωρέ?
To νέο της ημέρας είναι ότι γύρισε ο θεός:
min fgm-a 3pm-a pts
29:43 6-16 3-9 15

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lznro1ktAI1qghohqo1_400.jpg:wave::wave::wave:

FIXXXER
20-02-2012, 07:44
^Καλα σε βουλωσε ο Ντουραντ.... τι το ηθελες να μιλησεις... Ενας απο τους καλυτερους αγωνες της χρονιας το Denver - Oklahoma. Νικη για την Οκλαχομα στην παραταση με 124-118, η οποια εχανε 44 δευτερολεπτα πριν το τελος της κανονικης διαρκειας με 111-106. Μετα με ενα τεραστιο τριποντο με αρχιδια του Ντουραντ, και ενα καλαθι με ακομα περισσοτερα αρχιδια απο τον ιδιο, εγινε το 111-111 και πηγαμε παραταση.

51 ποντοι για τον Ντουραντ με 19/28 εντος παιδιας, 5/6 τριποντα
40 ποντοι απο τον Westbrook, με 16/29 εντος παιδιας και 9 ασιστ
14 ποντοι, 15 ριμπαουντ και 11 ταπες (!!!!) για τον Ibaka... οι μισες απο τις οποιες για highlights με τη μια
Απο την αλλη, 7 παικτες με διψηφιο αριθμο ποντων, αλλα δεν ηταν αρκετοι στο τελος. 13 ποντους ο Κουφος με 6/7 διποντα και 27 ποντους ο Αφλαλο. Δεν επαιζε ο Γκαλιναρι, ο Φερναντεζ κι ο Νενε.

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/419370_961784603890_10911120_40895550_541812209_n.jpg

BlackiE
20-02-2012, 13:38
Γαμώ το Wade και το LeChoke, γαμώ και το Linsanity, είναι δυνατόν να μην είναι αυτή η φάση στο σημερινό τοπ 10;

http://www.youtube.com/watch?v=_kf9cupB4nk

jack the ripper
20-02-2012, 13:41
πραγματικα το #1 στο τοπ τεν ειναι για γελια.

zihuatanejo
20-02-2012, 14:45
Ισχύει, αλλά LBJ και wade έβγαλαν μεγάλες φάσεις, αλλά το κάρφωμα του Westbrook θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά, όπως και ο μέγας Ibaka.

Nasum
20-02-2012, 21:18
uKve3zpVRYU&feature=player_embedded#!

Kaserinos
20-02-2012, 21:50
ακομα και αν ειναι η πιο αλογα και χοντροκομμενη απο τις 3 αδερφαδες, ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΗ γαμευσιμη.

rebelos
21-02-2012, 01:17
λίγο τσόντα το atlanta - chicago

FIXXXER
21-02-2012, 01:29
Ε μεσα στο Σικαγο, με Rose παλι στο ροστερ, με κακη εμφανιση και ηττα απο τους Νετς πριν 2 μερες... λογικο ειναι...
Και σιγα την ομαδα την Ατλαντα.

Nasum
21-02-2012, 03:42
http://www.superbasket.gr/data/images/news/categories/cat_304/moustache_philyjackson.jpg

FIXXXER
22-02-2012, 07:53
Οι Spurs των 11 συνεχομενων νικων χανουν με 42 ποντους στο Portland... 107-65 κι εχει ακομα εντεκα λεπτα...
Δεν παιζουν βεβαια ουτε ο Τζινομπιλι, ουτε ο Παρκερ, ουτε ο Ντανκαν, και το Πορτλαντ εχει 60% στα διποντα και 13 τριποντα ηδη.
40-20 τα ριμπαουντ και 27-9 οι ασιστς.

Om
22-02-2012, 14:11
http://bleacherreport.com/articles/1071566-50-things-weve-learned-about-the-nba-this-year-all-star-break-edition

Nasum
22-02-2012, 19:28
Let's go boys cmon!

http://1.bp.blogspot.com/-sDIByEpA2u0/TbkhwxFa_vI/AAAAAAAADCc/fv20WgF2dJ8/s1600/Boozer-hanging.gif

MaX Payne
22-02-2012, 20:59
http://i.imgur.com/27lKl.jpg

BlackiE
23-02-2012, 01:18
http://nba.sport24.gr/article/1662223/antexei-o-fisher

Ο Long τα λέει μια χαρά, ο Stef παίρνει χάπια.

rebelos
23-02-2012, 01:27
τρίτης τάξεως Play-maker έχει γίνει ο fisher
για αναπληρωματικός μόνο

jack the ripper
23-02-2012, 13:32
http://www.youtube.com/watch?v=1DDuuz75dVo

.

zihuatanejo
23-02-2012, 13:56
Γενικότερα το έχει ξεφτιλίσει λίγο το πράγμα ο Blake φέτος, αλλά ας χαλαρώσει λίγο μην του βγει κανένα πρόβλημα στα πόδια ή τη μέση και προσγειωθεί χωρίς να το θέλει και ας κοιτάξει να στρώσει λίγο το σουτ του από μέση απόσταση για να γίνει ό,τι καλύτερο σε PF από τα καλά χρόνια του KG στους Timberwolves.

FIXXXER
24-02-2012, 00:54
Εχει βγει στο nba.com βιντεακι με το τοπ-10 καθε παικτη που συμμετεχει στο All Star Game απο την αρχη της χρονιας. Γαμανε τα βιντεακια, οπως επισης και οι μουσικες επιλογες. Blake Griffin απλα απολαυστικο. Rose, Kobe, Durant επισης γαμανε. Θα τσεκαρω και τα υπολοιπα.

Κατα τα αλλα, τεσσερα πολυ δυνατα παιχνιδια σημερα! Βαζω και τις προβλεψεις μου.

New York @ Miami ----- δυστυχως το βλεπω ασο, αλλα για να δουμε τι μπορει να κανουν οι Knicks
Orlando @ Atlanta ----- Διπλο.
San Antonio @ Denver ----- Ασο για Ντενβερ στηριζω.
LA Lakers @ Oklahoma ----- Ελπιζω σε ευκολο ασο.

JnB
24-02-2012, 03:23
New York @ Miami ----- δυστυχως το βλεπω ασο, αλλα για να δουμε τι μπορει να κανουν οι Knicks
Orlando @ Atlanta ----- Διπλο.
San Antonio @ Denver ----- Ασο για Ντενβερ στηριζω.
LA Lakers @ Oklahoma ----- Ελπιζω σε ευκολο ασο.

Ψιτ, εδώ στην Ελλάδα όταν λέμε άσσο εννοούμε αυτόν που γράφεται αριστερά.

MaX Payne
24-02-2012, 03:27
Mv3y9gKe2FM

FIXXXER
24-02-2012, 08:45
JnB, εδω στην Αμερικη τα γραφουμε με @ το οποιο σημαινει "at" και εσενα σε γραφουμε στα @@ μας, ξερεις τι σημαινει αυτο http://i.imgur.com/QuJxh.gif.

Τεραστια ομαδα η Οκλαχομα, και τρομακτικη οταν παιζει καλα. Χωρις να πιασει γαλαξιακη αποδοση, εριξε μια 15αρα στους Λεηκερς, με Χαρντεν να κερδιζει μια θεση στην αγαπημενη μου πενταδα. Ο τυπος ειναι πραγματικα γαμω τους παικτες, και κινειται και σαν χορευτης, μονο λατρεια. Αμυντικα φοβερος, περιορισε τον Κομπε παρα πολυ, και εφευγε στον αιφινιδιασμο συνεχεια σε κρισιμα σημεια, μοιραζοντας καλαθια και ασιστς.

Επεσα εξω σε 2 προβλεψεις μου, δεν ηξερα οτι παιζει ο Ντανκαν, αρα η νικη Σαν Αντονιο ηταν καπως πιο λογικη, ενω δεν περιμενα το Ορλαντο να φαει τετοια πουτσα απο Ατλαντα, μπορει να εχασε μολις 83-78 αλλα γενικα εχανε με μεγαλη διαφορα σε ολον τον αγωνα.

Λοιπον, αυτο που σιχαινομαι στο Μαιαμι, ειναι οτι ενω εχει ομαδαρα εννοειται, ειναι καραγκιοζηδες ρε πουστη. Με εξαιρεση τον Wade που ειχε μετριες αντιδρασεις, οταν εβαζαν καλαθια ο Λεμπρον και ο Μπος αλλα και οι αλλοι, παρολο που η ομαδα τους κερδιζε με 1 ποντο ή απλα ισοφαριζε, εκαναν σαν ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ και οι παικτες και οι οπαδοι, μονο και μονο επειδη επεσε καρφωμα ξερω γω. Kι ο Wade ειναι πολυ εκδηλωτικος, αλλα το κανει μονο οταν βλεπει οτι η ομαδα του πηρε σοβαρο προβαδισμα, οχι σε καθε ευκαιρια σα μαλακας. Πιθηκια εντελως, πρεπει να τους κατσει ενας αντιπαλος οπως τους εκατσε το Νταλας περυσι και τους ατιμωσε. Δεν ξερω αν θα ειναι καμια Οκλαχομα στον τελικο, αν θα ειναι παλι το Νταλας, αν θα ειναι το Σικαγο στον τελικο περιφερειας, αλλα πρεπει να γινει.

Esteban
24-02-2012, 09:28
x4rJ_907q9g&feature=related
μπαλετο

BlackiE
24-02-2012, 15:51
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lzvnw2NYrL1qcb5fko1_500.jpg

BlackiE
25-02-2012, 01:43
Ξεκινάει το All Star Game από σήμερα, οι συνήθεις ύποπτοι στο τσατ ε.
(αν είμαστε ξύπνιοι)

tssks
25-02-2012, 03:15
Pearl Jam - Jeremy (Lin) (http://loudwire.com/jimmy-fallon-pearl-jam-eddie-vedder-jeremy-lin-song/)
:p

Ethereal
25-02-2012, 05:19
αυριο ειναι οι διαγωνισμοι;

BlackiE
25-02-2012, 05:29
Ναι

tssks
26-02-2012, 07:10
αστείο το αποτέλεσμα των καρφωμάτων
μόνο αυτό
καλημέρες

FIXXXER
26-02-2012, 11:18
Μλκ τι αστειο? Ο Williams για μενα εκανε ενα εκπληκτικο δευτερο καρφωμα (με την ασιστ Ρουμπιο), και ο νικητης (ο Evans) εκανε ενα εκπληκτικο πρωτο, αξεπεραστο. Ολα τα αλλα ηταν απο καλα εως πολυ καλα, αλλα γιατι να κερδιζε ο Budinger??? Σιγα τα καρφωματα που εκανε αυτος, ασε που στο δευτερο σιγουρα εβλεπε. Για μενα οποιος και να το παιρνε απο Evans, Williams θα ηταν δικαιο.

tssks
26-02-2012, 17:12
George?

BlackiE
27-02-2012, 19:11
http://www.facebook.com/NBAMemes

MaX Payne
01-03-2012, 22:02
Λοιπον, αυτο που σιχαινομαι στο Μαιαμι, ειναι οτι ενω εχει ομαδαρα εννοειται, ειναι καραγκιοζηδες ρε πουστη. Με εξαιρεση τον Wade που ειχε μετριες αντιδρασεις, οταν εβαζαν καλαθια ο Λεμπρον και ο Μπος αλλα και οι αλλοι, παρολο που η ομαδα τους κερδιζε με 1 ποντο ή απλα ισοφαριζε, εκαναν σαν ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ και οι παικτες και οι οπαδοι, μονο και μονο επειδη επεσε καρφωμα ξερω γω. Kι ο Wade ειναι πολυ εκδηλωτικος, αλλα το κανει μονο οταν βλεπει οτι η ομαδα του πηρε σοβαρο προβαδισμα, οχι σε καθε ευκαιρια σα μαλακας. Πιθηκια εντελως,

εδω τους αδικεις ελαφρως (ο Μπος γενικα δεν εχει σχεση με τους αλλους 2 σε ολα τα επιπεδα, γνωμη μου πιο γκιοζης ο Wade απο James θυμασαι τα περσινα καραγκοζιλικια που κοροιδευαν τον Νοβιτσκι οτι ηταν παραμυθι αρρωστος και βηχανε και καλα )

αν ειναι καβλωτικο το καρφωμα η' κανα τριποντο κρισιμο κλπ αρκετοι παιχτες/ομαδες το πανηγυριζουν
ειδα westbrook να πανηγυριζει σαν πιθηκι σε καρφωμα στο all star game

σε αλλα νεα

http://i.imgur.com/plUzH.jpg

zihuatanejo
02-03-2012, 03:06
Πιο γκιόζης ο Wade απο James ποτέ και για κανένα λόγο. Μόνο το καραγκιοζιλίκι του LBJ για το πού θα καταλήξει φεύγοντας από Cavs, αρκεί για δυο ζωές.
O DW3 είναι σκυλί ρε, κρατούσε το Miami μόνος του τόσες σεζόν, αδιανόητος. Όταν ήρθαν οι άλλοι δύο άρχισε τις βλακείες, αλλά με μέτρο.

Καλά ο Bosh είναι από άλλο ανέκδοτο προφανώς.

Γενικότερα όταν το ήθος συμβαδίζει με την παικτική αξία, ο άλλος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει (σε λογικά πλαίσια πάντα).

FIXXXER
02-03-2012, 06:58
Μαξ σορρυ, αλλα δε συγκρινεται το καραγκιοζιλικι των "big3" με οποιαδηποτε αλλη ομαδα. Παρε ΣΟΒΑΡΟΥΣ παικτες, παρε τον Rose, τον Dirk, τον Chris Paul, τον Kobe, ακομα και τον Blake Griffin, και πες μου αν τους εχεις δει να κανουν ποτε σαν παιδακια 12 χρονων που μολις κερδισαν παγωτο.

Σε αλλα νεα, χθες το Σικαγο πηρε τεραστια νικη με διαστημικο Rose μεσα στο Σαν Αντονιο, σημερα η Οκλαχομα εκανε μια τεραστια ανατροπη μεσα στο Ορλαντο (Χαρντεν ποσο πινκ παιχτης ρε) , οι Knicks χθες επεστρεψαν σε νικη με το εμφατικο 120-103 επι των Καβαλιερς, ενω σημερα παιζουν οι Heat στο Πορτλαντ και προς το παρον χανουν με καμια δεκαρια, αν και ειναι ακομα παρα πολυ νωρις. Χθες οι Lakers κερδισαν ανετα στη Μινεσοτα, η οποια δεν ειχε τον Kevin Love ομως. Μλκ ο Kobe ειναι σαν τον Jason με τη μασκα.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/429258_168071026642731_166754363441064_241888_418792907_n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/429912_164636396988348_100003259653217_221686_196370387_n.jpg http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/424522_250539931698780_249462281806545_526967_1510828243_n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/419783_229329920497329_118462501584072_452907_44518694_n.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/432218_10150588293711128_723951127_9398415_1307925722_n.jpghttp://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/418422_395514047131442_100000185491496_1771709_1422952949_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/426343_10150589733122879_507537878_9025367_567866245_n.jpg

http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/417621_402939849722722_100000201314007_1904011_1552311457_n.jpghttp://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/419420_3374212112311_1179560783_33516777_1791540352_n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421518_306950432691783_100001304878252_797687_178869461_n.jpghttp://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/420897_3459288247942_1442994810_3338034_704473583_n.jpg

Om
02-03-2012, 18:28
0:17

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zY3BCBfAgKw

BlackiE
02-03-2012, 18:52
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m08pwgGJbM1qiyyzjo6_r1_500.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m08pwgGJbM1qiyyzjo2_250.gif
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m08pwgGJbM1qiyyzjo8_r2_250.gif
http://27.media.tumblr.com/tumblr_m08pwgGJbM1qiyyzjo1_500.gif

BlackiE
02-03-2012, 23:41
Double post

http://www.nba.com/2012/news/03/02/mavs-odom-d-league.ap/index.html?ls=iref:nbahpt2

να κάτι τέτοια βλέπουν οι Νασουμς και μας κοροϊδεύουν...

FIXXXER
02-03-2012, 23:44
Απο το παραπανω αρθρο:

Dallas is playing nine games in 12 games

http://www.popcrunch.com/wp-content/uploads/2011/07/Xzibit-On-Planking.jpg

Om
03-03-2012, 13:30
http://bleacherreport.com/articles/1089279-lebron-james-passes-up-yet-another-game-winner-in-heats-99-98-loss-to-utah-jazz

mourning apocalypse
03-03-2012, 13:37
Ντακς και εγώ είμαι λεμπρόν-hater αλλά η πάσα που δίνει είναι ολόσωστη.Άλλο αν το χάνει ο μαλάκας ο haslem μετά.

MaX Payne
03-03-2012, 13:51
zihuatanejo το "καραγκιοζιλικι" που θα καταληξει ο James και τους 3 να κανουν παρελαση σαν ηλιθιοι και να χορευουνε ενω προφανως εχουν ευθυνη και οι 3 που το επετρεψαν θα στηθηκε και απο media ,τους γυρω γυρω του James, απο το καναλι που δοθηκε η συνεντευξη και απο τους HEAT κλπ

το "ηθος" και την παιχτικη αξια που ειπες δεν το πολυκαταλαβα
ο James δεν εχει ηθος και ο Κομπε εχει π.χ? πως το κρινεις

Μαξ σορρυ, αλλα δε συγκρινεται το καραγκιοζιλικι των "big3" με οποιαδηποτε αλλη ομαδα. Παρε ΣΟΒΑΡΟΥΣ παικτες, παρε τον Rose, τον Dirk, τον Chris Paul, τον Kobe, ακομα και τον Blake Griffin, και πες μου αν τους εχεις δει να κανουν ποτε σαν παιδακια 12 χρονων που μολις κερδισαν παγωτο.

γενικα εχει παιχτες να κανουν καραγκιοζιλικια (ειδικα μαυρους :grin: ) τωρα ΣΟΒΑΡΟΥΣ πρεπει να σκεφτω
σαυτους που λες

ο Dirk ειναι ευρωπαικης κουλτουρας :grin:
ο Paul φαινεται σοβαρος οικογενειαρχης
ο Rose μιλαει ολο για τη μαμα του :grin:
ο Κοbe ειναι 33 ε και ενταξει "νουμερο" ειναι
ο Griffin ειναι 2η χρονια

το θεμα στους CAVS η συμπεριφορα του James ηταν διαφορετικη; αλλαξε τωρα στους HEAT η' και τοτε εκανε καραγκιοζιλικια απλα τοτε δεν ενοχλουσε τοσο;
και μιλαμε και για παιχτη που απο το λυκειο ηταν στορυ, τα προσοντα του ειναι φοβερα ε δεν θα χει καβαλησει λιγο καλαμι κιολας με τα χρονια

για Μπος επιμενω οτι δεν εχει καμια σχεση με τους αλλους 2 σε ολα τα επιπεδα και παικτικως καλος παιχτης μεν αλλα σε αλλο επιπεδο οι αλλοι 2

Om
03-03-2012, 14:35
Ντακς και εγώ είμαι λεμπρόν-hater αλλά η πάσα που δίνει είναι ολόσωστη.Άλλο αν το χάνει ο μαλάκας ο haslem μετά.

Εγώ δεν είμαι καθόλου hater, το αντίθετο.
Απλά με προβληματίζει αυτό που σχολιάζει το άρθρο, το κατα πόσο είναι ικανός να κλείνει παιχνίδια.
Σίγουρα όταν ένας παίχτης σκοράρει 35 το παιχνίδι θα μπορούσε να πεί κάποιος "μα πόσα ακόμα να κάνει?"
Δε προσπαθώ να καταλήξω κάπου, απλά το πόσταρα και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του ;)

tssks
03-03-2012, 20:00
ε προτίμησε να δώσει την πάσα για να το χάσει άλλος κι όχι αυτός και να "τα ρίχξουνε" μετά πάνω του :p

FIXXXER
03-03-2012, 20:50
ε προτίμησε να δώσει την πάσα για να το χάσει άλλος κι όχι αυτός και να "τα ρίχξουνε" μετά πάνω του :p

Λαθος, συμφωνω με μουρνινγκ απολυτα. Η πασα ειναι ολοσωστη και την κανει επειδη ξερει οτι θα εχει double team και οι πιθανοτητες του ειναι λιγοτερες. Μπορει και να ηταν σχεδιασμενο στο time out να γινει ετσι η επιθεση. Γιατι δηλαδη να πρεπει να παρει ο σταρ την τελευταια επιθεση? Φυσικα στον τομεα αυτο δε συγκρινεται με Kevin Durant, ο οποιος δεν ξερω τι διαολο εχει, απλα ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ παντα οταν πρεπει, ειτε τον μαρκαρει 1 ειτε 2 ειτε 3.

Μαξ, αυτο που "ενοχλει" (σταρχιδια μας στην τελικη), ειναι οτι γαιδουρια 27 χρονων που αμειβονται εκατομμυρια δολλαρια, κανουν σαν παιδακια. Αλλο η οποιαδηποτε μαλακια του Kobe λογω ιδιαιτερου χαρακτηρα, αλλο τα καραγκιοζιλικια των Heat. Ειναι ομαδα καρναβαλος, πως γινεται να μην το βλεπεις? Δε λεω οτι ειναι οι μονοι, αλλα εγω το βλεπω τεραστια ανωριμοτητα να μην εχει καθαρισει καν το παιχνιδι η ομαδα σου κι εσυ να πανηγυριζεις λες και τους γαμησες τη μανα.

R & R
03-03-2012, 21:01
κραζουν λεμπρον αλλα οταν ο μιχαλης εδινε πασα σε παξον και κερ για να παρει πρωταθλημα δεν ειπαν τπτ οτι κοτεψε ο mj...
ο τυπος ειναι παικταρας τα κανει ολα στο γηπεδο - δεν ειναι τζορνταν δεν ειναι κομπε πουναι αυτο που λενε τα αμερικανακια closer -
δεν ειμαι φαν λεμπρον αλλα ειπαμε...μην το γαμαμε αν και haters gonna hate..

FIXXXER
03-03-2012, 21:13
Καλα τα λες, ηθελα κι εγω να πω για MJ και το ξεχασα, και μην ξεχναμε ποσα παιχνιδια εχει παρει ο Kukoc

asimoulis
04-03-2012, 02:24
αφήνω αυτό και φεύγω

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/426438_10150640965208190_776053189_9104293_83122969_n.jpg

tssks
04-03-2012, 04:19
Λαθος
cool ρε, δε την είδα τη φάση, απλά έγραψα τη μαλακιούλα μου για το χαβαλέ... :p

Καλα τα λες, ηθελα κι εγω να πω για MJ και το ξεχασα, και μην ξεχναμε ποσα παιχνιδια εχει παρει ο Kukoc
MJ?
:maikl:
8-)

FIXXXER
04-03-2012, 04:28
Respect για τον Τζαξον, αλλα με αφορμη αυτο, ας βαλω αυτο για το :touched:

4FPk9QEtMU4

tssks
04-03-2012, 05:26
Ξεκωλώθηκε ο τύπος! :p

υ.γ.: αυτοί είναι πανηγυρισμοί ρε!

FIXXXER
04-03-2012, 23:57
Οταν μιλας για Τζορνταν, το "ξεκωλωθηκε" δεν παιζει.

Οι Knicks μολις εχασαν στην παραταση με 111 - 115 απο τους Celtics σε ενα φοβερο παιχνιδι, στο οποιο ο Rondo εκανε ΠΑΛΙ triple double, με 20 ασιστς (....), 17 rebounds και 18 ποντους..... 34 ποντοι απο Paul Pierce, διψηφιοι για Garnett, Allen, Bass ενω για τους Knicks ειχε 24 ο Καρμελο, 16 ο Σταραμαερ, και απο 14 οι Λιν, Σουμπερτ, Νοβακ.

Miami - Lakers τωρα :dfinger:
Ελπιζουμε σε δευτερη συνεχομενη ηττα Miami.

rebelos
05-03-2012, 00:03
ματσάρα το νικς - σελτικς
ότι είπε ο φιξ για μιαμι

R & R
05-03-2012, 00:15
γαμω τα στριμινγκ τα σαπια μεσα...

bhoy
05-03-2012, 00:40
http://www.vipbox.tv/watch/37479/1/nba:miami-heat-vs-los-angeles-lakers-live-stream-online.html

αφού μας έδειξαν και τον Μπέκαμ είμαστε ολοκληρωμένοι

tssks
05-03-2012, 03:57
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/418088_386475448047652_367810133247517_1392597_2041777074_n.jpg

MaX Payne
06-03-2012, 18:04
EmSVT3OcLOc

jack the ripper
06-03-2012, 19:08
ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ

FIXXXER
08-03-2012, 07:47
Εκπληκτικα παιχνιδια σημερα στο ΝΒΑ.

1. Εμφατικη νικη Τοροντο επι του Χιουστον
2. Ξεκωλιασμα Βοστωνης απο Φιλαδελφεια με 30 ποντους
3. Ντροπιαστικη ηττα απο την ανυπαρκτη φετος Γουωσινγκτον για τους Λεηκερς, που κερδιζαν με 18
4. Νικη της Γιουτα επι των Μπομπκατς στη Σαρλοτ
5. Πανδυσκολη νικη για το Μαιαμι στα τελευταια δευτερολεπτα επι της Ατλαντα
6. Τριποντο για τον Φαρμαρ 2 δεκατα του δευτερολεπτου και νικη με 101-100 των Νετς επι των Κλιπερς
7. Μπαζερ μπητερ α λα Τζορνταν (ναι το ειπα, δειτε το) για τον τεραστιο Derrick Rose και 106-104 μεσα στο Μιλγουοκι για το Σικαγο
8. Αλλη μια νικη επι του Φοινιξ για την Οκλαχομα που εχανε στο μεγαλυτερο μερος του ματς
9. Σημαντικη νικη της Μινεσοτα επι του Πορτλαντ
10. Μεγαλη νικη για το Κληβλαν επι του Ντενβερ με 100-99 με καλαθι 4 δευτερα πριν τη ληξη

Σε εξελιξη Σακραμεντο - Χορνετς και Γκολντεν Στεητ - Μεμφις

ΥΓ. Δειτε βλεμμα μετα το καλαθι :pink: http://www.nba.com/bulls/bullstv/gameday.html
http://www.nba.com/video/games/bucks/2012/03/07/0021100575_chi_mil_play5.nba/

Atropos
08-03-2012, 10:00
http://www.youtube.com/watch?v=oVcSndz52DE

Άντε και ένα μπλαστ φρομ δε παστ "στα μούτρα" που θυμήθηκα τότε που όοοοολοι βλέπαμε nba.

JnB
08-03-2012, 14:18
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/423189_388703174491546_367810133247517_1398304_1447963488_n.jpg

Ethereal
08-03-2012, 14:28
http://www.youtube.com/watch?v=OJAcu6JtU2I

tssks
08-03-2012, 16:49
εκπληκτική κλίση στον αέρα ο πούστης...
1.48...Scal knew it!...

MaX Payne
09-03-2012, 13:37
http://www.youtube.com/watch?v=oVcSndz52DE

Άντε και ένα μπλαστ φρομ δε παστ "στα μούτρα" που θυμήθηκα τότε που όοοοολοι βλέπαμε nba.

τοτε με Σανς φανατικος κατα Μπουλς :touched:
KJ ειναι και δημαρχος Σακραμεντο

αδερφιστικο "ιn yo face" :-D

IHrygsvvQ48

FIXXXER
09-03-2012, 20:32
Τεραστιο παιχνιδι στο Σικαγο χθες, το οποιο κερδισε το Ορλαντο με 99-94 χαρη σε εναν εκπληκτικο Howard που εκανε οτι ηθελε, και χαρη στην ευστοχια σε αρκετα κρισιμα τριποντα απο Richardson, Turkoglu, Anderson. Ο Rose ηταν χωμα εντελως (αν και εβαλε παλι buzzer beater στο ημιχρονο, μειωνοντας τη διαφορα που ειχε φτασει μεχρι και τους 15, στους 5). Αυτος που εχασε το παιχνιδι ομως ηταν ο Korver, που εχασε 5 (!) συνεχομενα ελευθερα τριποντα στα τελευταια λεπτα, τα 3 εκ των οποιων ηταν στην ιδια επιθεση, κι ενω το σκορ ηταν ισοπαλο. Ε μετα την υπερπροσπαθεια, λογικο να χασουν κι ενα ματς οι Bulls, ειδικα οταν ειναι απεναντι σε καλο αντιπαλο. Το Dallas εχασε στο Φοινιξ σε ενα επισης παρα πολυ καλο παιχνιδι, με 96-94.

BlackiE
11-03-2012, 07:33
http://www.youtube.com/watch?v=nOzo4pHTZ-M

Om
11-03-2012, 17:34
Για να είμαι δίκαιος (είχα ποστάρει τελευταία ένα αρθρο που έκραζε lebron):
http://bleacherreport.com/articles/1099261-lebron-finally-steps-up-in-the-clutch-as-miami-heat-outlast-indiana-93-91-in-ot
Και εις ανώτερα!!!

R & R
11-03-2012, 22:35
ακουω προβλεψεις.... λεικερς πιστευω δυσκολα

BlackiE
12-03-2012, 00:25
Τι μαλακία τακτική αυτή να μη μαρκάρουν τον Ρόντο.

zihuatanejo
12-03-2012, 00:58
Εδώ ο Ainge θέλει να τον κάνει trade.

Om
12-03-2012, 01:02
Δε πάει πουθενά σύμφωνα με τα τελευταία updates.

R & R
13-03-2012, 01:56
δεν εδιναν γκασολ για ροντο γιατι ο γκασολ ειχε πιο μεγαλο συμβολαιο........
θελανε και αλλον εναν ψηλο...καλο ε ?

παντως δεν νομιζω οτι οι λεικερς θελουν ασσο που δεν σουταρει -
ισα ισα αφου τα 3αρια ειναι αρτεστ - μπαρνς δεν βαζουν σουτ σταθερα μην πω τπτ χειροτερο

παντως θα τους ανεβαζε μια ταχυτητα που δεν ξερω ποσο μπορουν να ανταποκριθουν + οτι ψηλο σαν
τον γκασολ δεν βρισκεις αλλον..........

BlackiE
14-03-2012, 01:39
Sources: Orlando Magic ready to deal Dwight Howard to Nets for Brook Lopez, Kris Humphries, Marshon Brooks, & two 1st round picks. Howard would then head to Jersey/Brooklyn with Hedo & Chris Duhon.
Sources out of Orlando are reporting that deal will be completed by the trade deadline, unless the Lakers trump it. The Lakers are believed to be contemplating a deal in which they would have to give up both Gasol & Bynum. L.A. would most likely need to get a third team involved, in order to acquire picks to send to the Magic.

επίσης οι Μπουλς ψάχνονται για Γκασόλ, αλλά οι Λέηκερς δε θέλουν το Μπούζερ ως αντάλλαγμα και κοιτάνε να βρούνε και τρίτη ομάδα για να μπει στην ανταλλαγή.

FIXXXER
14-03-2012, 04:03
Ευχομαι να τον παρουμε και να τρωει τρελο παγκο το σιχαμα αν και δεν ξερω πως θα γινει αυτο.

BlackiE
14-03-2012, 07:57
Ανταλλαγή Warriors-Bucks:
Monta Ellis, Ekpe Udoh, Kwame Brown για Andrew Bogut, Stephen Jackson.
What is this I don't even

FIXXXER
14-03-2012, 08:54
Οι Warriors φετος ειναι αξιομαχοι, ειδικα στην εδρα τους.

Πουτσα σε Μαιαμι απο Ορλαντο στην παραταση, με τον Τζαμηρ Νελσον να κανει πραγματικα οτι γουσταρει. Αυτον τον παικτη δεν τον πολυσυμπαθησα οταν τον ειχα πρωτοδει αλλα τελικα γαμαει. Οι Λεηκερς γυρισαν ματς στο Μεμφις στο οποιο εχαναν και με 16 ποντους, Ο Μπαηνουμ γαμηθηκε... 37 ποντους με 15/18 διποντα (!!!). Μπλακι σορρυ, αλλα συντομα, αν οχι ηδη... Μπαηνουμ > Ισπανικο Σιχαμα. Τεραστια νικη του Χιουστον μεσα στην Οκλαχομα, και Ντενβερ - Ατλαντα 118-117 στην παραταση. Το Νταλας επεστρεψε στις νικες.

Σημερα εχει Σικαγο - Μαιαμι, τι λετε, συντονιζομαστε?? 3.30 ωρα Ελλαδας, ειναι λιγο αργα ρε γμτ.

Πριν απο αυτο παιζουν Ιντιανα - Φιλαδελφεια και Σαν Αντονιο - Ορλαντο, και πιο αργα Γιουτα - Φοινιξ, αλλα και Γκολντεν Στεητ - Βοστωνη.

R & R
14-03-2012, 10:26
Ανταλλαγή Warriors-Bucks:
Monta Ellis, Ekpe Udoh, Kwame Brown για Andrew Bogut, Stephen Jackson.
What is this I don't even

και καλα δινουν τα κλειδια της ομαδας στον Καρι αλλα ειναι επιρρεπης στους τραυματισμους αποτι φαινεται.....
καλα κουομε μπραουν γελαω.α ρε μαικλ ξερεις να διαλεγεις............................
παντως τζακσον πολυ καλος σκορερ και μπογκουτ υγιης ειναι σουπερ ψηλος
και οι μπακς παντως αποκτουν σοβαρο σκορερ - να δουμε πως θα παιξουν μαζι με τον τζενινγκς...την αμολαει απο παντου και αυτος\
μπακς συμπαθεις λογω σκοτ σκαιλς(μπαοκαρα)

asimoulis
14-03-2012, 19:13
το γαμημένο nba.tv θα δείξει magic@spurs ήμαρτον

MaX Payne
15-03-2012, 02:36
παει και ο Ντ' Αντονης
τον εφαγε ο Μελο;

α ειδα τα 2 ματς Σελτικς στο ΛΑ ε ειναι συγκινητικα τα παππουδια και με Λεικερς ματσαρα και μια μερα μετα μανουρα με Κλιπερς τεχνικες ποινες και περηφανη νικη( και κλιπερς ψοφιοι πεσμενοι πολυ)
αλλα δεν εχουν παγκο καθολου παει και ο Wilcox κιαυτος κατι με την καρδια

χτυπαω ξυλο να μεινουν οι μπιγκ 3 υγιεις με Ροντο θα δωσουν μαχη πλευοφφ με οποιον και να πεσουν
θα τον πιουνε βεβαια στο τελος αλλα θα χει τζερτζελο

FIXXXER
15-03-2012, 02:53
Ποιος Μελο, με τετοιο ροστερ το συνολικο ρεκορ των Knicks και η εικονα που παρουσιαζει ειναι απογοητευτικα.
Αν δεν τους ειχε κατσει ο Λιν, θα ηταν στη ζωνη του υποβιβασμου!

το γαμημένο nba.tv θα δείξει magic@spurs ήμαρτον

Στο NBA.com δε λεει τιποτα για nba.tv παντως. Επισης, αν εισαι συνδρομητης, δε μπορεις να διαλεξεις οποιον αγωνα θελεις? Αφου εχει ενας φιλος μου στην Ελλαδα και βλεπει οποιον αγωνα γουσταρει. Τελος παντων, το Chicago - Miami το δειχνει το ESPN, οποτε θα υπαρχουν πολλα λινκς λογικα.

asimoulis
15-03-2012, 05:30
το απλό πακέτο έχει στάνταρ πρόγραμμα και όχι τα πιο δημοφιλή παιχνίδια.

παίζουν λινξ αλλά στο .tv γαμεί η ανάλυση.

γιατί δεν παίζει ο rose?