PDA

View Full Version : NBA

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23

Κωλαράκι Τορνευτό
17-01-2015, 10:47
Τον αγαπω ολο και περισσοτερο. Κι οχι μονο για τους 17 ποντους, τα 15 ριμπαουντ και τις 17 ασιστ στην τεραστια νικη της Οκλαχομα απεναντι στην καλυτερη ομαδα του ΝΒΑ.

6_E13tZNKyc

OniBocho
17-01-2015, 10:55
Θεωρείς ότι είναι καλύτερος άσσος από τον Rose?

Κωλαράκι Τορνευτό
17-01-2015, 11:22
Γιατι, ο Ροουζ ειναι ο καλυτερος αυτη τη στιγμη? Αυτη τη στιγμη ο καλυτερος point guard στο NBA ειναι ο Stephen Curry χωρις καμια αμφιβολια, και ακολουθουν Russell Westbrook και μαλλον John Wall ή Damian Lillard στην τριτη θεση. Υποτιμημενοι, αλλα με μεγαλυτερη προσφορα ως τωρα στην ομαδα τους απο τον αγαπημενο Ροουζ, ειναι επισης Jeff Teague, Kyle Lowry και Mike Conley, ενω σταθερες κλασικες αξιες αποτελουν Chris Paul και Tony Parker. Καπου πρεπει να μπει κι ο Kyrie Irving στην πρωτη δεκαδα, οποτε ο Derrick Rose που εχει χασει πολυ εδαφος μετα τα 2 ουσιαστικα χρονια τραυματισμου του, μαλλον αυτη τη στιγμη ειναι στην 11η θεση. Αν συνεχισει τη σεζον οπως στα τελευταια 3 παιχνιδια που ειναι ο Παλιος Καλος Ροουζ, τοτε ισως μπει και στην πρωτη τριαδα, αλλα εχει δρομο ακομα.

OniBocho
17-01-2015, 11:38
Εγώ δε ρώτησα επειδή θεωρώ τον Rose τον καλύτερο άσσο αυτή τη στιγμή, αλλά επειδή ξεκίνησαν ως βίοι παράλληλοι την καριέρα τους, είχαν και οι δύο τραυματισμούς και σχετικά παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού. Θα συμφωνήσω πάντως με το ότι προς το παρόν δεν είναι στη δεκάδα, αλλά για το κατά πόσο είναι ΑΣΣΟΣ ο Westbrooke έχω αμφιβολίες.

Κωλαράκι Τορνευτό
17-01-2015, 11:45
Αυτο ειναι μια μεγαλη κουβεντα, αλλα επειδη δε μου αρεσει να βαζω σε καλουπια τους παικτες, αν ο Λεμπρον μπορει να θεωρηθει και να παιζει επιτυχημενα τη θεση του small (LOL) forward, τοτε γιατι να μη μπορει ο Russell να θεωρηθει ενας πολυ μοντερνος point guard, ειδικα οταν εχει αποδειξει πολλακις οτι εκτος απο το να σκοραρει και να μας χαριζει καρφωματα για highlights, μπορει και να μοιραζει τις ασιστ σε δεκαδες? Το μονο που θα μπορουσε ισως να αλλαξει οπως λενε καποιοι, ειναι το ποσες προσπαθειες παιρνει, αλλα απο τη στιγμη που τα βαζει... εγω λεω ας συνεχισει.

OniBocho
17-01-2015, 11:58
Περισσότερο γιατί νομίζω ότι δεν έχει το mindfulness ενός point guard, στην γενικότερη οργάνωση του παιχνιδιού. Το κακό είναι ότι αυτό περιορίζει και τον Brookes, ο οποίος αναγκάζεται να τοποθετεί αρκετά μονοδιάστατα την ομάδα, κάτι που τους στοίχισε στα PlayOffs. (Durant και Westbrooke η μπάλα, οι υπόλοιποι βγείτε από τη μέση και κάντε ό,τι μπορείτε παιδιά)

Πιστεύω, για να μην αφήσω μετέωρο τον υπαινιγμό μου, ότι αν δούλευε περισσότερο το jump shot του και το γενικότερο στήσιμό του ως τέτοιος, θα ήταν ένας εκπληκτικός shooting guard.

FIXXXER
20-01-2015, 16:43
Σε αυτη τη ζωη ολα μπορει να τα ζησει κανεις, ακομα και να καυλωσει με Παου Γκασολ (σιχαμα) καθως αυτος στελνει τον Λεμπρον για τσιγαρα. Μας διελυσαν οι Καβαλιερς ελεω απουσιας Νοα, αλλα δεν πειραζει...

0D49mSR5doY

FIXXXER
22-01-2015, 14:04
CYfBJYxiNS8

Ακομα τον ψαχνει ο Θαντηους Γιανγκ τον Ραζον :wave: :wave: :wave:

Σε εντελως ασχετα νεα, ο Kyle Korver, προσωπικη λατρεια απο πριν 4 χρονια που τον ειχαμε στο Σικαγο, χθες εκανε το 16ο καρφωμα της καριερας του :touched: :touched: :touched: Εκτος απο αυτο ομως, σε μια σεζον που η Ατλαντα ειναι απλα too hot (14 νικες σερι προς το παρον) παει για κατι που το εχει κατορθωσει μονο ο Steve Kerr στο NBA, αλλα αν το καταφερει θα ειναι ο πρωτος με τοσο σημαντικο χρονο συμμετοχης που θα το κανει. Παει για το 50-50-90, το οποιο ειναι απλα εξωφρενικο (πανω απο 50% σε σουτ, πανω απο 50% σε τριποντα και πανω απο 90% σε βολες). Αυτη τη στιγμη εχει 51.8% σε σουτ και 53.5% σε τριποντα, τα διποντα τον ριχνουν δηλαδη λιγακι :touched:

Ace
22-01-2015, 17:40
θεός ο Ροντο

BlackiE
23-01-2015, 21:45
Για πάμε:

https://pbs.twimg.com/media/B7_l-VhCIAEFgpF.png

https://pbs.twimg.com/media/B7_kf-KCQAAetGI.png

BlackiE
23-01-2015, 22:37
https://www.youtube.com/watch?v=0Vkq9BcZQqY

FIXXXER
24-01-2015, 11:02
:fear::fear::fear::fear::fear:

Sc3m3BwfylA

Η τριτη περιοδος για τον Klay Thompson χθες βραδυ:
13/13 σουτ
9/9 τριποντα
2/2 βολες
37 ποντοι

Συνολο εβαλε 52.

Om
24-01-2015, 12:59
Golden State τρομακτικό φέτος.

Magellan
24-01-2015, 13:22
Για πάμε:

https://pbs.twimg.com/media/B7_l-VhCIAEFgpF.png

https://pbs.twimg.com/media/B7_kf-KCQAAetGI.png
για να ειμαστε δικαιοι , οσο και να τον λατρευω, ο κομπε δε θα επρεπε να ειναι μεσα(που δε θα ειναι τωρα που τραυματιστηκε)
χαρντεν κανει εκπληκτικη χρονια, ακομα και κλει τομσον αξιζε να ειναι

ypersyntelikos
24-01-2015, 14:06
O Lowry στις καθυστερήσεις πήρε τη θέση του Wade. Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει σίγουρα πέρσι. Φέτος που ο Wade είναι και πάλι καυλέας, δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Imperium
26-01-2015, 20:26
triple double με 12 ταπες ο Whiteside , απιστευτα πραγματα

5y8iVJpei4k

και μετα πεταει και την :touched: δηλωση

XVxyBoYHexQ

FIXXXER
26-01-2015, 20:30
^Λατρεια ο Χασαν γενικοτερα, κι ας μας εσβησε τα φωτα χθες.

O Lowry στις καθυστερήσεις πήρε τη θέση του Wade. Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει σίγουρα πέρσι. Φέτος που ο Wade είναι και πάλι καυλέας, δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Οχι μονο αυτο, στο οποιο συμφωνω παρα πολυ εννοειται (Wade φετος σαν απο τα παλια), αλλα ο Lowry ειναι υπερεκτιμημενος και απλα φαινεται σε μια ομαδα που ο μονος αλλος "σταρ" ειναι ο ΝτεΡοζαν.

Om
27-01-2015, 18:31
3pt Contest 2015:
Stephen Curry, Klay Thompson, Kyle Korver, Wes Matthews and J.J. Redick.

FIXXXER
27-01-2015, 18:38
Θεωρητικα η φαση ειναι ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΧΟΤΑ ΧΟΤΑ ΡΕΝΤΙΚ? Αλλα θα δουμε, πολλες φορες εχουμε πεσει εξω. Εδω παντως στηριζουμε φανατικα:

http://cdn.inquisitr.com/wp-content/uploads/2015/01/Korver-665x385.jpg

OniBocho
28-01-2015, 12:11
https://www.youtube.com/watch?v=3pSF26YYLt8

Έτσι ρε Derrick αρρώστια! Πάμε μωρή ομάδα!!!!

Om
28-01-2015, 15:54
Είναι αρκετά πεσμένος... δεν έχει πιστέψει στον εαυτό του ακόμα.

FIXXXER
28-01-2015, 16:52
Είναι αρκετά πεσμένος... δεν έχει πιστέψει στον εαυτό του ακόμα.

Επειδη βλεπω καθε ματς των Μπουλς σχεδον, διαφωνω παρα πολυ. Στα τελευταια 7-8 ματς ειναι ο παλιος καλος Ντερεκ Ροουζ, και μπαινει στις φασεις οπως παλια, και με καλα ποσοστα τις περισσοτερες μερες, ενω ανακοινωθηκε πως πλεον δεν εχει κανεναν περιορισμο στα λεπτα που θα παιζει σε καθε αγωνα. Θελω να πιστευω οτι θα συνεχισει ετσι και θα τελειωσει ωραια τη σεζον, οσο ψηλα και να φτασουν οι Μπουλς. Η χθεσινη νικη ηταν μολις η δευτερη ηττα των τρομακτικων Γουοριορς στην εδρα τους φετος, και η πρωτη μετα απο 20 ματς. Δεν ειναι ευκαταφρονητο αυτο, και ο Ροουζ κρατησε την ομαδα στο παιχνιδι σε πολλα σημεια στα οποια πηγαν να ξεφυγουν οι Γουοριορς.

Σε πιο σημαντικα νεα:

1xUE2tEfU28

:pink:

Om
30-01-2015, 10:35
FIXXXER όσο και να θέλουμε να ξαναδούμε τον MVP επιμένω ότι δεν είναι ο ίδιος παίκτης... Μακάρι να διαψευστώ άμεσα.
Επειδή σήμερα ξύπνησα νωρίς είδα το CHI-LAL, έκανε τραγική 4η περίοδο και ακόμα αν αγνοήσω τα τραγικά ποσοστά του 2013-14 (35% FG για ένα παίκτη με 20μυρια τη σεζόν) αυτό που με ενοχλεί είναι το decision making του.
Κατα τα άλλα οι Bulls τα έχουν πάει καλά θα μπορούσαν και καλύτερα.
Gasol τρελή αναζωογόνηση πανάξιο All-Star selection, Butler επίσης, Mirotic θα δώσει πράγματα στην ομάδα και φυσικά η καρδιά και η ψυχή της ομάδας:
http://a.abcnews.com/images/Sports/espnapi_dm_140309_COM_NBA_Interview_Joakim_Noah_postgame_wmain.jpg

MaX Payne
31-01-2015, 13:33
για Rose βαλε μεσα τι εχει τραβηξει με τους τραυματισμους δεν ειναι ευκολο να γινει κατευθειαν αυτος που ητανε σε μιση σεζον
θελει και χρονο εχει να κανει φουλ σεζον απο το 10-11

^Λατρεια ο Χασαν γενικοτερα, κι ας μας εσβησε τα φωτα χθες.

Οχι μονο αυτο, στο οποιο συμφωνω παρα πολυ εννοειται (Wade φετος σαν απο τα παλια), αλλα ο Lowry ειναι υπερεκτιμημενος και απλα φαινεται σε μια ομαδα που ο μονος αλλος "σταρ" ειναι ο ΝτεΡοζαν.

επεσε γραμμη και ψηφισαν μαζικα οι Καναδοι :wink:
καλος ειναι ο Lowry δεν νομιζω οτι ειναι υπερεκτιμημενος μαλλον το αναποδο επειδη παιζει στον Καναδα δεν πολυασχολουνται και πολυ μαζι του

για Wade Μιαμι παλευει να μπει 8αδα με αρνητικο ρεκορ παιζει ρολο και αυτο καπου , το Τοροντο παει καλα

σε αλλα νεα all star game στην θεση του Kobe πηρε Cousins

R & R
31-01-2015, 19:39
«Το παίρνω προσωπικά φυσικά. Είπα πως είμαι νευριασμένος για αυτό και είμαι! Ένιωσα πως δεν με σέβονται. Παίζω το παιχνίδι σωστά, παίζω χωρίς εγωισμούς, παίζω για να κερδίζει η ομάδα μου και όλα αυτά σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι σαν άνθρωπος και σαν αθλητής, ως προς τη συμπεριφορά μου προς τους οπαδούς και προς τα ΜΜΕ είναι αυτό που κάνει έναν All Star.

Για την σεζόν που πραγματοποιώ, η οποία είναι η καλύτερη μου μέχρι τώρα, με την ομάδα μου να είναι 3η στην Δύση απλά το βλέπω σαν έλλειψη σεβασμού. Δεν θα πω ότι έπρεπε να πάρω τη θέση του ενός ή του άλλου. Δεν μισώ κανέναν. Έχω σεβασμό για κάθε παίκτη που μετέχει στο All Star. Απλά πιστεύω ότι έπρεπε να είμαι στην ομάδα της Δύσης».

Νταμιάν Λίλαρντ μ.ο, 21.8 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ, 1.3 κλεψίματα.

ypersyntelikos
31-01-2015, 19:58
ε, ένα δίκιο το έχει, δε μπορείς να πεις.

FIXXXER
01-02-2015, 00:11
Προφανως και εχει δικιο, γιατι κανει αρκετα καλυτερη σεζον απο πολλους που θα ειναι στο all-star game, αλλα δε βαριεσαι. Εδω ψηφισαν τον Kobe LOL

jack the ripper
01-02-2015, 13:59
https://www.youtube.com/watch?v=WvinihMrJwY

<3 ζεσταμα για dunk contest

Om
04-02-2015, 09:38
https://www.youtube.com/watch?v=1mOS1uuhUDA
Έπρεπε να είναι στο allstar game.

MaX Payne
05-02-2015, 13:35
αμυνα cousins :touched:

8RrukTeXwS4

OniBocho
13-02-2015, 08:10
Μιας που είμαστε μια ανάσα πριν το All Star Game,

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/182257_606928219317817_1932879784_n.jpg?oh=35b7a7870ccfffa140329880ec861725&oe=55614717&__gda__=1435735710_c7460e009a04060fe3dd40a7f0dc497c

All Star Game 1992, Orlando Arena. Διαγωνισμός τριπόντων, δεξιά ο Mitch Richmond και αριστερά ο Dell Curry. Στην αγκαλιά του κάθεται ο Steph Curry. :touched:

FIXXXER
13-02-2015, 19:44
ALL STAR GAME WEEKEND

Παρασκευη: Rising Stars Challenge - USA VS The World

Πρωτη φορα με αυτο το φορματ, σημερα βλεπουμε Αντετονκουμπο και Παπανικολαου (που μπηκε τελευταια στιγμη λογω τραυματισμων) μαζι με Μιροτιτς, Γουιγκινς και αλλους εναντια σε Πλαμληδες, Λαβαηνηδες, Ολαντιπους και Νερλενελφριντς.

Σαββατο: Contests & Events

1. Degree Shooting Stars - Bosh, Curry, Millsap, Westbrook μαζι με Wilkins, Curry, Pippen, Hardaway αντιστοιχα και 4 σταρ του WNBA
2. Taco Bell Skills Challenge - Πρωτη φορα σε μορφη bracket, στον πρωτο γυρο εχουμε Isiah Thomas VS Patrick Beverley, Elfrid Payton VS Jeff Teague, Trey Burke VS Brandon Knight, Kyle Lowry VS Dennis Schroder
3. Foot Locker Three-Point Contest - απλα πουτανα ολα, Marco Belinelli, Steph Curry, Klay Thompson, Kyle Korver, James Harden, Wesley Mathews, J. J. Redick, Kyrie Irving
4. Sprite Slam Dunk - Ξανα Αντετονκουμπος εναντιον Πλαμληδων, Ολαντιπων και Λαβαηνηδων

Κυριακη: All Star Game - East VS West

Damian Lillard αντι για Blake Griffin λογω εγχειρησης του δευτερου στο χερι
Kyle Korver αντι για Dwayne Wade ο οποιος ενω θα μπορουσε να παιξει λιγα λεπτα ειπε καλυτερα να συμμετασχει καποιος αλλος που δεν ειναι τραυματιας - ρησπεκτ
Nowitzki αντι για Anthony Davis που τραυματιστηκε
Τα πληρη ροστερ ειναι εδω: http://www.nba.com/allstar/2015/players/

Magellan
14-02-2015, 13:25
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10991120_10153051549096605_7650396953046312923_n.jpg?oh=782fc3a70e09ffb52e6b5bd7002faba6&oe=5557D5D3&__gda__=1432297831_7fbc7583960d30f2fb5b833328d7658b

κλειδωστε το

FIXXXER
15-02-2015, 09:11
Λατρεια και πανδικαιος νικητης ο Levin :wave:
Στα τριποντα αναμενομενος σχετικα ο τελικος με Curry και Thompson (ποιος Kyrie λολ) με Curry να τα ξεσκιζει ολα. Ειναι η χρονια του για MVP λογικα.

IwB4idmx7oE z195mTOv1Pg

BlackiE
17-02-2015, 22:36
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/10960273_901351079917458_3529411079302853489_o.png

Τι 52 χρονών μωρέ :|

tssks
19-02-2015, 17:03
https://www.youtube.com/watch?v=moD7qjVwxKY
λίγο καθυστερημένα, μακράν η πιο άρρωστη φάση του ωλ σταρ

MaX Payne
20-02-2015, 01:23
εγω ελιωσα με καρφωμα Dirk :touched:

_WHv-76oTlw

trades που βλεπω εχει γινει ψιλομπαχαλο

OniBocho
20-02-2015, 09:03
Ναι. Η Βοστώνη μάζεψε draft picks για τον επόμενο αιώνα. :)

Om
20-02-2015, 11:20
Goran Dragic (Phoenix>Miami)
Zoran Dragic (Phoenix>Miami)
Reggie Jackson (Oklahoma>Detroit)
Enes Kanter (Utah>Oklahoma)
D.J. Augustin (Detroit>Oklahoma)
Kyle Singler (Detroit>Oklahoma)
Steve Novak (New York>Oklahoma)
Kevin Garnett (Brooklyn>Minnesota)
Thaddeus Young (Minnesota>Brooklyn)
Brandon Knight (Milwaukee>Phoenix)
Michael Carter-Williams (Philadelphia>Milwaukee)
Arron Afflalo (Denver>Portland)
Isaiah Thomas (Phoenix>Boston)
Marcus Thornton (Boston>Phoenix)
Pablo Prigioni (New York>Houston)
K.J. McDaniels (Philadelphia>Houston)
JaVale McGee (Denver>Philadelphia)
Tayshaun Prince (Memphis>Detroit)

και κάμποσα άλλα... μας έκαψαν τον εγκέφαλο!

FIXXXER
20-02-2015, 17:26
Κερδισμενοι νομιζω Οκλαχομα και Μαιαμι, αλλα και το Φοινιξ παρολο που εχασε τον Ντραγκιτς.
Για καποιο λογο μου αρεσει υπερβολικα πολυ ο Μπραντον Ναητ και πιστευω πως μπορει να τα παει ακομα καλυτερα στο Φοινιξ που ειναι λιγο gung-ho.
Αν κατσει ο MCW στους Bucks, θα εχει ενδιαφερον.

R & R
20-02-2015, 19:46
https://www.youtube.com/watch?v=oUe5f-LME6s

Shaqtin' A Fool - Lifetime Achievement

Om
24-02-2015, 10:00
Zach LaVine, Minnesota's 19-year-old gravity-defying rookie, is probably the most terrified of the legend's return, seeing as he's currently using Garnett's old locker.

"This is his locker and I'm actually kind of scared because I think he is going to say something about me being in his locker," LaVine told Powers.

The rookie said he told Garnett to take his old spot back.

"I did more than offer. I wanted him to take it," LaVine said. "I wanted him to sit there. I said 'I'll move!'"

Garnett passed, instead taking the locker directly next to LaVine and effectively ensuring the teenager would never relax again for the rest of the season.

Minnesota head coach Flip Saunders told Powers that veterans are already warning younger teammates to stow their electronics when Garnett is in the locker room.

"One of our veteran guys told our young guys yesterday, 'Hey, listen, when KG walks in the locker room, your phones better be tucked away because if they're not, they're going to get thrown in the toilet on game night,'" Saunders said.

Θα τα πήξει τα πουστόνεα...........

FIXXXER
24-02-2015, 10:52
rpuNB6FdUB8

Om
25-02-2015, 10:59
http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/003/292/524/e5fb2a29fad57d54dbc522519da1ef15_crop_north.jpg?w=630&h=420&q=75

Ο Derrick κατά τη γνώμη μου έχει πλέον τελειώσει σαν παίκτης πρώτης γραμμής... Φέτος ακόμα και αν παραβλέψεις τα (πολλά) βράδια που σούταρε άθλια, όπως έχω αναφέρει ξανά δεν πιστεύω ότι υπήρξε ποτέ ψυχολογική ανάκαμψη και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Δεν θεωρώ απίθανο οι Bulls να μετακινήσουν αυτόν και το τεράστιο συμβόλαιο του την επόμενη σεζόν (20mil είναι πολλά για κάποιον που έχει παίξει 50 παιχνίδια σε 3 χρόνια).

OniBocho
25-02-2015, 11:24
Άστα να πάνε Om... Το διάβαζα (http://bleacherreport.com/articles/2329244-derrick-rose-injury-updates-on-bulls-stars-knee-surgery-and-recovery?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national) μόλις και ασυναίσθητα έτριβα το αριστερό (εγχειρισμένο) γόνατό μου... Πολύ κρίμα και γι' αυτόν και για εμάς που γουστάρουμε να βλέπουμε έναν τέτοιο παίχτη να ομορφαίνει το άθλημα.

Θα διαφωνήσω πάντως με την άποψή σου ότι δεν ανέκαμψε. Δεν έπαιζε όπως τα προηγούμενα χρόνια γιατί και ο Thibs άλλαξε νοοτροπία. Απίστευτο πράγμα όμως... Αυτός ο άνθρωπος θα αφήσει ιστορία περισσότερο για το potential και το συνεχές των τραυματισμών του, απ' ότι για το παιχνίδι του.

FIXXXER
25-02-2015, 11:55
Υπηρχαν πολλα παιχνιδια που σουταρε αθλια, και υπηρχαν και αρκετα παιχνιδια που ηταν ο παλιος καλος Ροουζ. Η ελλειψη συνεχειας ειναι αυτο που μετραει στην τελικη.
Συμφωνω απολυτα πως ο Ροουζ δε θα αποτελεσει ποτε ξανα παικτη πρωτης γραμμης, γιατι ολοι αυτοι οι τραυματισμοι πιθανοτατα δε θα σταματησουν ποτε.
Διαφωνω με αυτο το περι ψυχολογιας, κυριως γιατι ακομα και οταν εχανε 10 ή 15 σουτ, στην τεταρτη περιοδο παντα τα κρισιμα καλαθια τα εβαζε. Και επαιρνε σωστες αποφασεις.
Φυσικα αυτο δεν ειναι αρκετο, απο εναν παικτη που εχεις δει οτι μπορει να το κανει αυτο επι 40 λεπτα πριν λιγα χρονια, περιμενεις κατι παραπανω.
Δυστυχως δε θα το δουμε :/

Om
25-02-2015, 12:42
O Thibs είπε μέσα στη χρονιά πως υπέγραψε τον Brooks ως insurance policy για Rose... κάτι ήξερε.
Εγώ κάνω μια ερώτηση, τέλος της χρονιάς ο Butler είναι free agent και όπως είναι λογικό θα ζητήσει να πληρωθεί.
Ποιόν θα πληρώσεις από τους δυο?

FIXXXER
25-02-2015, 12:48
Χαιρω πολυ, το Σικαγο εχει ηδη δηλωσει οτι θα δωσει σε Μπατλερ το μαξιμουμ που μπορει να ζητησει.
Επισης, δεν εχει κανεναν λογο να πληρωσει Ροουζ ως πρωην MVP, ακομα και να μην τραυματιζοταν τωρα.
Ο Brooks ειναι στην ομαδα γιατι ο Ροουζ ειχε χρονικο περιορισμο συμμετοχης, αλλα και ως "καβατζα" οπως λες.

Τι σχεση εχει αυτο με την ψυχολογια του Ροουζ ομως? Ξαναλεω, μπορει να μην επιασε τα νουμερα που ειχε παλια (ουτε σε ποσοστα, ουτε σε λεπτα συμμετοχης κτλ), αλλα στα κρισιμα φετος ηταν εκει ο Ροουζ, ειδικα μεχρι πριν κανα δυο βδομαδες. Στα τελευταια ματς δεν πηγαινε καθολου καλα, και νομιζω πως αυτο με το γονατο δεν ειναι κατι που συνεβη ξαφνικα χθες. Πρεπει να πονουσε εδω και καποιον καιρο.

Om
25-02-2015, 12:53
Πιστεύεις ότι στα κρίσιμα δεν μπορεί να πάει η μπάλα στον Butler ή Gasol?

FIXXXER
25-02-2015, 12:56
Φυσικα και μπορει να παει. Δεν θεωρω οτι οπως ειναι το Σικαγο αυτην την στιγμη η απουσια του Ροουζ ειναι τεραστιο πληγμα (για τη φετινη σεζον). Ισα ισα που θεωρω πως ακομα ειναι στα φαβορι της Ανατολης. Αλλα εν καιρω και μεχρι τα πλεηοφφς, ειχα την ελπιδα πως ο Ροουζ μπορει να ανεβει κι αλλο, και οχι να γινει αυτος που ηταν ακριβως, αλλα να μπορει να εχει πολυ θετικη παρουσια για την ομαδα, και να κανει τη διαφορα. Ε τωρα προφανως θα χασει τη σεζον πιστευω, εκτος αν τον κρατησουν εξω για κανα μηνα μηπως και προλαβει τα πλεηοφφς.

Om
25-02-2015, 13:10
Με τη φετινή Atlanta και το Cleveland να ρολλάρει πλέον δύσκολα.
Αν καταφέρουν να τερματίσουν τέταρτοι κάτω από Atlanta, Cleveland, Toronto διασταυρώνονται με Milwaukee ή Miami όπου το θέμα παλεύεται.

OniBocho
25-02-2015, 13:17
Το Chicago είναι αψυχολόγητη ομάδα. Κερδίζει εύκολα το San Antonio και χάνει (επίσης εύκολα) από τους Wizards. Θεωρώ πως είναι καλύτερη ομάδα από το Cleveland και το Toronto, όσο κι αν ανεβαίνουν οι πρώτοι.

Om
26-02-2015, 00:03
https://www.youtube.com/watch?v=G-JfKGly2xc#t=148

FIXXXER
26-02-2015, 01:09
Με τη φετινή Atlanta και το Cleveland να ρολλάρει πλέον δύσκολα.
Αν καταφέρουν να τερματίσουν τέταρτοι κάτω από Atlanta, Cleveland, Toronto διασταυρώνονται με Milwaukee ή Miami όπου το θέμα παλεύεται.

Δεν καταλαβαινω γιατι θα ειναι κατορθωμα να τερματισουν τεταρτοι, απο τη στιγμη που ειναι εδω και μηνες πανω απο Κληβλαν, και εχουν καταφερει να ψαλιδισουν τη διαφορα απο το Τοροντο, ειτε με ειτε χωρις Ντερεκ Ροουζ :| Οταν λεω οτι ειναι μεσα στα φαβορι για την Ανατολη, εννοω στην πρωτη τριαδα, οχι αναγκαστικα πρωταθλητες Ανατολης ε. Σε σειρα 7 αγωνων με Κληβλαν και Τοροντο, πιστευω οτι το Σικαγο τελικα θα κερδιζε. Με Ατλαντα.... δεν εχω ιδεα, αλλα θα το παλευε. Θα ανακαλυψουμε σε κανα 2-3 μηνες βασικα ποσο μεγαλο ρολο παιζει ο Ροουζ τελικα σε αυτην την ομαδα.

Επειδη προς στιγμη κοιτωντας ποσο επιμενεις για τα "αθλια ποσοστα" του Ροουζ νομιζα πως ειμαι τρελος και τα βλεπω τελικα περιεργα τα πραγματα, πηγα εδω περα: http://www.basketball-reference.com/players/r/rosede01.html

Αυτο που βλεπουμε ειναι πως ο Ροουζ στα διποντα εχει ενα 46.5% ποσοστο φετος, το οποιο σε συγκριση με το 48.3% καριερας, δεν το λες σε καμια περιπτωση αθλιο. Σε βολες, ρημπαουντ, ασιστ, κλεψιματα, κοψιματα, τα νουμερα του ειναι στα ιδια επιπεδα με το μεσο ορο, και λιγο πιο κατω απο οτι στην MVP season που εκανε. Η ειδοποιος διαφορα ειναι στα τριποντα, τα οποια του ριχνουν και το συνολικο ποσοστο σε FG%. Tη σεζον που διανυουμε, οχι μονο ηταν απαραδεκτα χαμηλο το ποσοστο του στα τριποντα (28.7% σε σχεση με τα 32-33% που ειχε στις καλες του χρονιες) αλλα ακομα σημαντικοτερο, επαιρνε παραπανω προσπαθειες ανα αγωνα (5.5) σε συγκριση με το 4.4-4.5 που ειχε παλιοτερα. Εκτος αυτου, φετος επαιζε 31 λεπτα ανα αγωνα, αντι για 38 λεπτα που επαιζε παλια. Δηλαδη οχι μονο επαιζε λιγοτερο, αλλα σουταρε και παραπανω απο πριν.

Συμπερασμα: Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προβλημα του Ροουζ φετος ηταν τα πολλα αστοχα τριποντα που δοκιμαζε, κατι το οποιο φαινοταν να βελτιωνεται με τον καιρο, μεχρι να ερθει ακομα ενας γαμημενος τραυματισμος.

ΥΓ: Παρε κι αυτο εδω: https://twitter.com/johnschuhmann/status/570583552653459456/photo/1

MaX Payne
27-02-2015, 19:00
O Thibs είπε μέσα στη χρονιά πως υπέγραψε τον Brooks ως insurance policy για Rose... κάτι ήξερε.
Εγώ κάνω μια ερώτηση, τέλος της χρονιάς ο Butler είναι free agent και όπως είναι λογικό θα ζητήσει να πληρωθεί.
Ποιόν θα πληρώσεις από τους δυο?

o rose εχει μεχρι το 17 συμβολαιο
το σαλαρι καπ θα ανεβει αρκετα οποτε δεν νομιζω οτι εχει αναγκη να διαλεξει εναν απο τους 2

FIXXXER
27-02-2015, 23:04
Καλα, αν ο Ροουζ δεν την παλεψει γενικα (πολυ πιθανο δεδομενων των τραυματισμων), το Σικαγο θα θελει να αποδεσμευσει τα χρηματα που του δινει για να παρει πρωτοκλασατο ποιντ γκαρντ, οσο και να ανεβει το σαλαρι καπ

OniBocho
28-02-2015, 06:40
Τα έχουμε ξαναπεί για το Chicago! Η φάση είναι φρύδιας και Jabari Parker! :D

Έχει δίκιο ο Fixxxer πάντως, δε θα τους νοιάζει το πόσο θ' ανεβει το salary cap.

ypersyntelikos
28-02-2015, 10:38
Φρύδιας εννοείς Davis?

OniBocho
28-02-2015, 11:24
yeap!

Om
28-02-2015, 13:03
Τελικά ο Ντερικ έκανε αφαίρεση μηνίσκου οπότε σε 5 6 εβδομάδες θα επιστρέψει.
Fixxxer, Onibocho καλά τα είπαμε για Ντερικ αν διαψευστω πλήρως θα μου προκαλέσει ευχαρίστηση αφού για να το αναλύουμε τόσο αγαπάμε τον παίχτη αυτό και τη Σικαγάρα.

FIXXXER
28-02-2015, 13:08
Δε νομιζω οτι διαφωνουμε πολυ για το μελλον.... πλεον ολοι φοβομαστε οτι και να επιστρεψει, μακροπροθεσμα δεν εχει κανενα μελλον αυτος ο παικτης.
Ολα θα κριθουν φανταζομαι στα φετινα πλεηοφφς... για τον Ροουζ εννοω.

Ματσαρα Πορτλαντ - Οκλαχομα χθες βραδυ, και Γουεστμπρουκ που εχει ισοπεδωσει το συμπαν εκανε τριτο συνεχομενο triple double :fear:

OniBocho
28-02-2015, 16:43
Όντως, ωραία τα είπαμε και να πούμε ότι λέγεται εδώ και μέρες πως ο παιχταράς μας ενδέχεται να είναι ο πρώτος MVP, που αν συνεχίσει έτσι, δε θα μπει στο Hall of Fame.

BlackiE
28-02-2015, 18:17
Knicks say former player Anthony Mason has died

http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/article3331894.ece/ALTERNATES/w460/mason_knicks.jpg

:|

MaX Payne
04-03-2015, 00:50
ματσαρα το κυριακατικο ροκετς-καβς
χαρντεν εριξε και μια κλωτσα στα @@ λεμπρον εφαγε 1 αγ :D

FIXXXER
05-03-2015, 09:59
Δεν εχει υπαρξει μεγαλυτερος ΚΑΥΛΕΟΥΡΑΣ οσα χρονια βλεπω ΝΒΑ απο τον Russell Westbrook. Ο Jordan, και πολλοι αλλοι, μπορει να ειχαν μεγαλυτερο ταλεντο ή ξερω γω τι αλλο, αλλα αυτος ο Γουεστμπρουκ απλα κανει οτι θελει οταν το παρει αποφαση, τα δινει ΟΛΑ στο γηπεδο. 4ο συνεχομενο triple double, με 49 ποντους, 16 ριμπαουντ και 10 ασιστ, και οδηγει σχεδον μονος του τους Θαντερ στα πλεηοφφς, ακομα και με τη μασκα, αφου πριν 2 παιχνιδια εφαγε γονατια και εκανε λακουβα το προσωπο του (!) Εχει θεσει πολυ σοβαρη υποψηφιοτητα για MVP, ειδικα αν οι Θαντερ τελικα τερματισουν σε καμια 5η-6η θεση στη Δυση.

zihuatanejo
05-03-2015, 13:01
http://i.ytimg.com/vi/AxrCoqL_w2g/0.jpg
H περι ης ο λόγος λακουβα.

ΚΑΥΛΕΟΥΡΑΣ
H καλύτερη λέξη που μπορεί να περιγράψει το Ράσελ.
Δύσκολο για MVP, δεν υπάρχει ιστορικό για βράβευση παίκτη ομάδας με τόσο χαμηλό ρεκόρ, αλλά από την άλλη, δεν υπήρχαν πολλοί παίκτες να γράφουν τα νούμερα του Ρασελ σε τέτοιες ομάδες.

Art In Haste
05-03-2015, 15:12
https://www.youtube.com/watch?v=64OWlQDLFSU&t=32

ypersyntelikos
05-03-2015, 17:17
Ο τύπος είναι μεγάλος γκασμάς. Απλά του χάρισε η φύση αυτά τα προσόντα και γι'αυτό κάνει καριέρα

Grief
06-03-2015, 17:06
Όλα τα λεφτά η αντίδραση Κρις Πολ!

http://i.imgur.com/QKN5KCL.gif

FIXXXER
07-03-2015, 01:07
Αν και δεν εβαλαν τον Ντηαντρε για το παραπανω θεικο που εκανε, μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα εβερ, ειναι και τα 5 υπεροχα:

Bonus: https://instagram.com/p/z2g79Qprce

8lQp4QEIBPk

ypersyntelikos
07-03-2015, 12:36
Αγοράστηκε το 2k15 από steam. Το έπαιζα offline από τον Οκτώβριο αλλά είδα τι μπορεί να γίνει στο online mode και δεν άντεξα, έσκασα το 50ρικο. Παίζει κανείς; να βρεθούμε να κάνουμε φάση, μη και κάνουμε και κάνα θρεντ, ΤΟΣΟ ΑΛΗΤΕΙΑ

FIXXXER
09-03-2015, 02:02
U_TUrYZewD0 NudiJUlxb10

:wave: + :-o +:shock:

mourning apocalypse
09-03-2015, 19:17
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/11057256_10152712116211778_8079337008634430033_n.jpg?oh=c0cdb5246e3617d65ffb98d3381e449e&oe=5576ED1C&__gda__=1433920355_1d1fcbd36c39f3942df032429319608e

Για πείτε

FIXXXER
10-03-2015, 04:09
Για οποιον αναρωτιεται τι ειναι το PIE, το εψαξα και ουσιαστικα ειναι κατι σαν Συντελεστης Συνολικης Επιδρασης του παικτη στην ομαδα του. Μπορει κανεις να το δει εδω http://stats.nba.com/help/faq/ και εδω http://stats.nba.com/help/glossary/

Πολυ δυσκολα τα πραγματα φετος για MVP, και γι αυτο πιστευω πως τελικα θα παιξει ρολο το πλασαρισμα των 5 ομαδων στις οποιες ανηκουν οι αποπανω.

1. Anthony Davis ισως το πιο ευκολο οχι. Ειναι φοβερος και τρομερος φυσικα, εχει την μεγαλυτερη πιτα και εχει ανεβασει επιπεδο τους Pelicans, αλλα δε βγαινει για κανενα λογο MVP αν η ομαδα του δεν μπει στα playoffs (δε νομιζω οτι θα μπουν) και πολυ δυσκολα ακομα κι αν μπουν ως 8οι ξερω γω. Αλλωστε θα βγει σιγουρα MVP ειτε του χρονου ειτε καποιο/α απο τα επομενα χρονια, ειναι του 1993 αν ειναι ποτε δυνατον.

2. Λεμπρον δεν το κοβω πολυ πιθανο. Πρεπει να κανει φαντασμαγορικο τελειωμα σε μια χρονια που οι αριθμοι του, αν εξαιρεσουμε την rookie χρονια του, ειναι ειτε στα ιδια επιπεδα, ειτε αισθητα χαμηλοτεροι απο καθε αλλη χρονια της καριερας του σε ποσοστα FG% 3PT% FT%, κλεψιματα, ριμπαουντ, ποντους και αρκετα περισσσοτερα λαθη. Μονο σε ασιστ κανει καλυτερη χρονια απο οτι καποιες χρονιες του παρελθοντος. Κι εχει και την χαμηλοτερη πιτα.

3. Westbrook εχει το μονο μειονεκτημα οτι παιζει σε μια ομαδα που παλευει να μπει στα playoffs προς το παρον. Νομιζω πως αν τα καταφερει η Οκλαχομα να κανει την υπερβαση και να φτασει μεχρι την 4η θεση ας πουμε, κι αν συνεχισει κι ο ιδιος σε τετοια τρελα επιπεδα, θα ειναι αναμφισβητητα ο MVP. Ειναι δυσκολο ομως.

4. Harden απο τα δυο μεγαλυτερα φαβορι. Αν οι Rockets ηταν 1οι ή 2οι στη Δυση, δε θα υπηρχε νομιζω κανεις που να μην τον ψηφιζε.

5. Stephen Curry εχει την τυχη να βρισκεται σε εκπληκτικο συνολο, αλλα ταυτοχρονα κανει τρελα πραγματα φετος. Εγω αυτον θα ψηφιζα αν τελειωνε ΤΩΡΑ το πρωταθλημα, αλλα μεχρι το τελος θα δειξει. Μεγαλο πλεονεκτημα το οτι οι Warriors ειναι πρωτοι και με εντυπωσιακο ρεκορ και νικες.

Om
10-03-2015, 09:55
Ψηφίζω Westbrook. Αυτά που έχει κάνει φέτος για την ομάδα του... χωρίς Durant και με συνεχόμενους τραυματισμούς. Για όλους τους άλλους ο δρόμος ήταν πιο στρωτός αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

R & R
10-03-2015, 21:59
ρε μαλάκα,,,τι έκανε ο Curry!

MaX Payne
13-03-2015, 14:03
Ψηφίζω Westbrook. Αυτά που έχει κάνει φέτος για την ομάδα του... χωρίς Durant και με συνεχόμενους τραυματισμούς. Για όλους τους άλλους ο δρόμος ήταν πιο στρωτός αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

και ο Χαρντεν το ιδιο Howard εχει χασει παρα πολλα ματς
λογικα Curry-Harden θα παιχτει

πλακα πλακα OKC ετσι που παει παιζει να μεινουν εκτος πλευοφ και αν μπουν πανω απο το 8 δεν θανεβουν
και εχει χασει αρκετα ματς ο Westbrook απο τραυματισμο

FIXXXER
13-03-2015, 14:07
Durant εννοεις. Μενουν πολλα παιχνιδια ακομα, και Durant επιστρεφει λεει μεσα στη βδομαδα ή το πολυ σε καμια 10αρια μερες. Θα δουμε

Kyrie Irving χθες τα ισοπεδωσε ολα, 57 ποντους στο Σαν Αντονιο με 20/32 σουτ και 7/7 τριποντα, ματσαρα βγαλμενη απο τελικους ΝΒΑ και τελικοι νικητες τα σιχαματα, γιατι για μια ακομα φορα ο Ποποβιτς δε μπορει να καταλαβει οτι καποιες γαμημενες φορες πρεπει να κανεις φαουλ. Αμα εισαι 6 ποντους μπροστα και μενουν 30 δευτερολεπτα, ε τοτε εισαι μαλακας να χανεις αυτο το ματς, σορρυ κιολας.

MaX Payne
13-03-2015, 14:13
και ο westbrook εχει χασει καμια 15 ματς
σε σχεση με Χαρντεν η' Curry για MVP
αν βγει στο 8 δυσκολα του το δινεις

θα του μπαινουν και ιδεες να παει αλλου ναναι το 1ο βιολι :grin:

FIXXXER
13-03-2015, 14:15
Α εννοουσες στην αρχη της χρονιας, οκ. Ναι δε διαφωνω. Αν μπορεσει να τους παει μεχρι το 4-5, τοτε το αξιζει. Ομως αν μεινουν στο 8 ή ακομα και στο 7 να ανεβουν, δεν υπαρχει κανενας λογος να το παρει ο Γουεστμπρουκ κι οχι ο Καρι που οδηγει την ομαδα σε εκπληκτικο ρεκορ (κι ας εχει καλυτερο "σαπορτινγκ καστ")

MaX Payne
13-03-2015, 14:35
ποτε θα προλαβουν για 4-5 16 ματς μενουνε και ειναι 9οι πρεπει να πανε τρελο σερι και να καταρρευσουν οι αλλοι

αν τελειωνε σημερα η σεζον θα ψηφιζα Χαρντεν

GS φαντασου γκαντεμια να εχεις κανεις τετοια σεζον και ναχεις 1 γυρο Thunder και ναναι ολοι υγιεις

FIXXXER
13-03-2015, 15:09
Εχεις δικιο δε γινεται να πιασουν τωρα καποια απο τις ομαδες σε 4-5, μεχρι πριν λιγα ματς θεωρητικα γινοταν, αλλα εχασαν και μερικα οι Θαντερ και εμειναν πισω τωρα.

Στη Δυση γενικα θα παιξει τρελη μαλακια στον πρωτο γυρο. Θα φυγουν ωραιες ομαδες απο νωρις, και θα τρωμε στο δευτερο γυρο τιποτα Γουιζαρντς και Τοροντο στην Ανατολη (που καλες ομαδες ειναι, αλλα στη Δυση δε θα εμπαιναν ουτε πλεηοφφς)

OniBocho
13-03-2015, 15:44
Η λογική της επιλογής του MVP είναι αυτή που καθορίζεται από το "ποιος παίχτης αν έλειπε από την ομάδα του θα είχε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην πορεία της". Βάσει αυτής της λογικής, MVP για φέτος είναι ο Westbrook, καθώς τόσο οι Warriors, όσο και οι Rockets είναι πληρέστερες από τους Thunder, κάτι που φάνηκε στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν έλειπαν και οι δύο αστέρες της ομάδας. Δυστυχώς, πολλές φορές το ρεκόρ μιας ομάδας καθορίζει και την επιλογή του MVP, με χαρακτηριστικότερο το παράδειγμα του 2008 - 09, όπου MVP ήταν ξεκάθαρα ο Wade, αλλά βγήκε το σίχαμα ο ΛεΠρος, γιατί οι Cavs είχαν καλύτερο ρεκόρ (και αποκλείστηκαν από τους Magic στους τελικούς της Ανατολής, προς τέρψη όλων όσων αγαπούν το όμορφο μπάσκετ :D :D :D )

Για φέτος η μάχη είναι πραγματικά πολύ σκληρή. Curry, Harden και Westbrook κάνουν εξαιρετικές σεζόν. Θα ήταν πολύ όμορφο να δούμε Curry - MVP, Kerr - Coach of the Year, Thompson - Most Improved Player, αλλά επειδή ο τρόπος με τον οποίο παίζει ο Westbrook σε ξεσηκώνει όπως κανενός άλλου -όπως όμορφα και γλαφυρά τόνισε κι ο Fixxxxer μερικά posts νωρίτερα- ψηφίζω αυτόν!

BlackiE
13-03-2015, 20:38
Thompson MIP; Πιο πολύ για Butler το κόβω.
Και Curry εννοείται :pink:

MaX Payne
14-03-2015, 12:42
για Coach of the Year ισως το παρει ο Μπουλτετοιος των Χωκς ομαδα που περσι ηταν 8η με αρνητικο ρεκορ φετος εχει κανει τρελη πορεια
Warriors παραειναι καλο το ροστερ θα του κοψει ποντους του Κerr

ypersyntelikos
14-03-2015, 12:58
Onibocho, η λογική του MVP είναι τι αντίκτυπο έχει ο παίκτης στην πορεία της ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ, και όχι πόσο πατώνει η ομάδα όταν ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. Και με το Westbrook συμβαίνει το εξής, από τα τέσσερα παιχνίδια που έκανε triple double να έχει χάσει τα μισά. Μπορεί και 3/4, δε θυμάμαι τώρα.

Γενικά πάντως, ακόμα και 8η να τερματίσει η Oklahoma είναι πολύ χαμηλή θέση για να πάρει τίτλο MVP κάποιος παίκτης της.

Το αστείο με την Oklahoma είναι, ότι αν είναι όλοι τους 100% υγειείς στα playoffs και από 8οι μπορούν να πάνε και τελικούς άνετα. Πράγμα που το απεύχομαι, γιατί γενικά warriors φέτος :pink:

Πλάκα πλάκα έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν κάποιος που τερμάτισε 8ος να αποκλείσει τον 1ο;

MaX Payne
14-03-2015, 13:28
οι Warriors με Dallas(67-15) το 07
νομιζω και οταν ηταν στις 3 νικες ο α γυρος παλια ειχε χασει το Σιατλ τοτε με Kemp απο Denver?

τελικο ειχε φτασει απο 8 η ΝΥ στην χρονια πουταν λοκαουτ χρονια με 50 ματς reg season
ισως υπαρχουν και αλλα πιο παλια

για να το παρουν οι Θαντερ πρεπει να σπασουν εδρα 4 φορες κομματακι δυσκολο

.. βρηκα κι αλλο το 10-11 spurs-grizzles

ελα :grin: 4 φορες εχει γινει
στις 3 νικες
Σιατλ-Ντενβερ το 94
Μιαμι-ΝΥ το 99

και στις 4 νικες Warriors και Memphis

FIXXXER
14-03-2015, 14:18
Επωνυμο πινκ για καλη μνημη και γιατι το εψαξες κιολας μετα :P

Το 67-15 του Νταλας εντωμεταξυ ειναι η εκτη καλυτερη επιδοση ολων των εποχων (σε ισοβαθμια με αλλες 3 περιπτωσεις), μεγαλο καζο με Γουοριορς τοτε

wino
14-03-2015, 22:33
O Deandre einai aristeroxeiras!

MaX Payne
27-03-2015, 23:17
Nτουραντ τελος για φετο
κι αλλη εγχειριση 4-6 μηνες εξω

BlackiE
10-04-2015, 21:03
http://youtu.be/ZjVEj5DsPvU

Κλάμα

JnB
11-04-2015, 09:54
jOyh3EMFKp4

MaX Payne
15-04-2015, 19:24
σημερα τελος regular season :-)

Breaking down Eastern Conference playoff scenarios (http://probasketballtalk.nbcsports.com/2015/04/15/breaking-down-eastern-conference-playoff-scenarios-bulls-pacers-control-their-destinies/)
Breaking down Western Conference playoff scenarios (http://probasketballtalk.nbcsports.com/2015/04/15/breaking-down-western-conference-playoff-scenarios-spurs-pelicans-both-need-a-win/)

Ανατολη παιζεται μια θεση Indiana με Βrooklyn
Δυση Pelicans με ΟΚC
θαναι ωραιο το Pelicans-Spurs το θελει και το SA το ματς

ypersyntelikos
16-04-2015, 15:53
Θέλω: να κάνουν το break Boston, Bucks, Spurs

Ποντάρω ότι θα κάνουν το break Wizards και Spurs

Είδε κανείς το Pelicans - Spurs? Μου φαίνεται ο Popovich έκατσε και διάλεξε Clippers, χάνοντας τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα απέναντι στο Dallas.

rebelos
16-04-2015, 18:28
το άνοιξα στο δεύτερο δεκάλεπτο είδα και το τρίτο και η αλήθεια είναι πως ότι σούταραν οι Pelicans έμπαινε. δε νομίζω ότι το δώσαν

FIXXXER
16-04-2015, 21:55
Θέλω: να κάνουν το break Boston, Bucks, Spurs

Ποντάρω ότι θα κάνουν το break Wizards και Spurs

Είδε κανείς το Pelicans - Spurs? Μου φαίνεται ο Popovich έκατσε και διάλεξε Clippers, χάνοντας τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα απέναντι στο Dallas.

De nomizo. Stin proti periodo oi Pelicans eixan 15/22 sout kai piran diafora 20 ponton pou akoma kai mia apeiri sxetika omada mporei na kratisei apenanti stous Spurs an exei os kinitro tin eisodo sta playoffs. Ase poy o Davis ta gamise ola akoma mia fora. Stin pragmatikotita sti Dysi mono ena einai to ksekatharo favori, ki auto einai oi Warriors apenanti stous Pelicans. Ta alla 3 zeugaria einai ligo eos polu amfirropa, opote oti kai na dialege o Pop pali dunato match up tha itan. Kai to Memphis exei to safes provadisma apenanti se Portland, alla tha deiksei.

Thelo break Boston, Spurs, Dallas, Portland (vgike 4o alla exei meionektima edras)
Vlepo break Washington, Spurs mono

MaX Payne
18-04-2015, 23:41
τοδα κι εγω το χτυπησε κανονικα ο Pop κατεβασε κανονικη ομαδα(αμα ητανε εβαζε κλασικα τα δευτερα) και λογικα θα προτιμουσε το Νταλας με πλεονεκτημα παρα Κλιπερς
μπηκαν φουριοζοι οι αλλοι και πηραν την διαφορα

δεν εχω δει τι εγινε στο Τοροντο-Wizards θα βαλω προγνωστικα :D

ATL-BRO 4-1
CLE-BOS 4-0
CHI-MIL 4-2
TOR-WAS 2-4

GSW-NO 4-1
HOU-DAL 4-3
LAC-SA 2-4
POR-MEM 2-4

για Conference finals ΑΤL-CLE και GSW-SA

ypersyntelikos
19-04-2015, 13:25
Εγώ αυτά λέω. Παίξτε να βγάλετε λεφτά. (η εικόνα είναι λάθος, όπου pacers βάλτε nets)

http://83.212.116.170/predictions.png

Om
19-04-2015, 15:53
GSW-NOP:4-0
POR-MEM:2-4
LAC-SAS:1-4
HOU-DAL:4-2

ATL-IND:4-0
TOR-WAS:3-4
CHI-MIL:4-1
CLE-BOS:4-0

FIXXXER
19-04-2015, 20:08
Ο Ομ ψηθηκε για Ιντιανα τελικα κι οχι για Μπρουκλιν :P

Συμφωνω με ολες τις προβλεψεις του αποπανω, σχεδον ακομα και στα σκορ:

GSW - NOP 4-0
POR - MEM 1-4
LAC - SAS 2-4
HOU - DAL 4-3

ATL - BRK 4-0
TOR - WAS 2-4
CHI - MIL 4-1
CLE - BOS 4-1

Derrick Rose απο τα παλια, μετα απο 3 χρονια σε παιχνιδι playoffs:

9tu-qiF73dw

FIXXXER
04-05-2015, 23:56
BJ49oFHyZ94

ΕΜ ΒΙ ΠΙ! ΕΜ ΒΙ ΠΙ!

Πειτε και για πλεηοφφς τιποτα. Ξεκιναμε Κληβλαν - Σικαγο σημερα.

MaX Payne
06-05-2015, 00:25
δεν εχω δει ακομα 2 round

με καθυστερηση ειδα τo G7 του LAC-SA γενικα ματσαρες τρομερη σειρα κριμα που ηταν 1 round

κατα τα αλλα ψιλοψοφιος ο 1 round

OniBocho
06-05-2015, 08:04
Φάπες στον ΛεΠρο και τους Καβς κι όλα τέλεια!

Curry συγκινητικός σαν παίχτης, αλλά και στον λόγο του. Παρόλο που ξεκίνησε με βλακειούλα "I want to thank first of all, my lord and savior Jesus Christ" :p

FIXXXER
07-05-2015, 08:52
HNLlyA2soPU

:touched:

FIXXXER
09-05-2015, 07:57
pAIqHc31FS8

Η τεραστια μαλακια με αυτο ειναι οτι δεν ηταν στα μουτρα του ΕΜΕΤΟΥ.
Για οποιον ειδε/κατεβασε το ματς, θελω να μου πειτε με το χερι στην καρδια αν ειναι ιδεα μου ή οι διαιτητες προστατευουν Λεμπρον και Καβαλιερς υπερβολικα πολυ εξωφθαλμα.
Εχω διαφωνια με εναν φιλο μου, ο οποιος με εχει κανει να αμφισβητησω αυτα που βλεπω μπροστα στα ματια μου και προσωπικα τα θεωρω εντελως τραγικα.
Διαβαζοντας και τυχαια σχολια απο δω κι απο κει, ειδα οτι σχεδον ολοι τα βλεπουν επισης, αλλα νιωθω οτι ειμαι τρελος οταν μιλαω μαζι του.

ypersyntelikos
09-05-2015, 12:43
He's back ξεκάθαρα

φτου φτου σκόρδα

ypersyntelikos
09-05-2015, 15:08
https://www.youtube.com/watch?v=WHWmaoXvOPM

May 7th 1989 - Michael Jordan hits "The Shot" to defeat the Cavs in the NBA Playoffs.

May 8th, 2015 - Derrick Rose banks in a game winning shot to defeat the Cavs in the NBA Playoffs.

zihuatanejo
09-05-2015, 15:51
Για οποιον ειδε/κατεβασε το ματς, θελω να μου πειτε με το χερι στην καρδια αν ειναι ιδεα μου ή οι διαιτητες προστατευουν Λεμπρον και Καβαλιερς υπερβολικα πολυ εξωφθαλμα.
Εχω διαφωνια με εναν φιλο μου, ο οποιος με εχει κανει να αμφισβητησω αυτα που βλεπω μπροστα στα ματια μου και προσωπικα τα θεωρω εντελως τραγικα.

Υπερβολικά πολύ εξώφθαλμα όχι, αλλά το ότι παίζουν Cavs είναι γεγονός.

Om
09-05-2015, 16:34
https://www.youtube.com/watch?v=XckmCAu3Q_A&app=desktop
thug life

FIXXXER
09-05-2015, 22:15

Ok I'll take it.

Α και επειδη ξεχασα να το αναφερω στο προηγουμενο μου ποστ:

http://troll.me/images2/rambo-thumbs-up/--thumb.jpg

OniBocho
11-05-2015, 16:21
Μήπως στο χθεσινό ήταν υπερβολιά πολύ εξώφθαλμα, πάλι όχι;

Back to 2002...

mourning apocalypse
11-05-2015, 17:15
Δεν έχω χρόνο για πολύ σχολιασμό δυστηχώς αλλά έχω να επισημάνω, μιας και για μαζοχιστικούς λόγους έχω δει πάνω από 20 ματς των ροκετς φέτος, ότι αυτή την ομάδα πρέπει να βρούνε τρόπο να την πετάξουν έχω από το πρωτάθλημα.Ειλικρινά το χειρότερο μπάσκετ που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

OniBocho
12-05-2015, 08:05
O McHale ήταν λίγος σαν παίχτης κι ακόμα λιγότερος σαν προπονητής. Όντως, παίζουν εντυπωσιακά άσχημο μπάσκετ, αν και στο ξεκίνημα του ματς που κατέληξε σε blow-out από τους Clippers, υπήρχαν πολλές α λα All Star Game στιγμές.

FIXXXER
12-05-2015, 09:20
Μην υπερβαλλετε, η ομαδα που τερματισε δευτερη σε αυτην τη Δυση δε γινεται να παιζει κακο μπασκετ (και δεν παιζει).
Απλα ετυχε να πεσει πανω στην πιο φορμαρισμενη ομαδα του ΝΒΑ αυτη τη στιγμη, και εδω και 2 μηνες, τους Κλιπερς.

Ευτυχως σημερα ηρθαν λιγο στα ισα τους τα ζευγαρια, γιατι ουτε στον χειροτερο μου εχθρο δε θα ευχομουν να ειναι Μεμφις - Ουοσινγκτον - Κλιπερς - Κληβλαν η τετραδα. Ας ελπισουμε οτι θα περασουν Ατλαντα και Γκολντεν Στεητ τελικα. Και φυσικα πανω απο ολα να κερδισει το Σικαγο σημερα, αν και δυσκολα τα πραγματα.... χαθηκε τεραστια ευκαιρια χθες.

zihuatanejo
12-05-2015, 12:30
O McHale ήταν λίγος σαν παίχτης σε ποιο άθλημα;

Raven Lord
12-05-2015, 13:07
αν με αυτά http://www.basketball-reference.com/players/m/mchalke01.html είναι "λίγος", πάω πασο...

OniBocho
12-05-2015, 14:42
Σε ένα άθλημα που τα κάστανα από τη φωτιά τα έβγαζαν άλλοι στην ομάδα του και αυτός ήταν καλός για το ξύλο και το getting under the skin των αντιπάλων. Εδώ πήρε μέρος στο fantasy draft με τους καλύτερους 50 παίχτες όλων των εποχών και διάλεγε μόνο παίχτες των Celtics :touched:

Fixxxer, βγήκαν δεύτεροι γιατί ο μούσιας έπαιζε απίστευτα ο άνθρωπος και τους πήγε καροτσάκι. Εννοείται πως υπήρχαν ΟΜΑΔΕΣ που άξιζαν τη δεύτερη θέση σε αυτή τη Δύση.

FIXXXER
12-05-2015, 20:50
Opos eidame stin kanoniki sezon, sti deuteri thesi mporousan na einai 4 omades: Spurs, Rockets, Clippers, Memphis

Golden State eixan kleidosei 1
Portland 4
Dallas 7
Oklahoma/Pelicans 8

Apo kei kai pera, oi Rockets paizoun se diastimata POLY KALO mpasket, asxeta an den einai tou goustou sou.
Ki emena de mou aresei to mpasket pou paizoun oi Memphis, alla tous paradexomai.

FIXXXER
13-05-2015, 06:20

Ειπα να μη μιλησω για τα αισχη του 4ου παιχνιδιου που ηταν σωρηδον αναποδα φαουλ με αποτελεσμα να εκτελεσουν 26 βολες οι Καβαλιερς και 12* οι Μπουλς, αλλα σημερα δε θα το βουλωσω ωστε να προσπαθησω να ειμαι politically correct και επειδη στο ΝΒΑ δε γινονται τετοια :rolleyes: Η φαση που γινεται στο 73-83 με τον Ντελαβεντοβα να κλειδωνει τα ποδια του Γκιψον (αφου του εχει κανει 3 φαουλ μεχρι να φτασουν κοντα στο καλαθι) και τελικα τον Γκιψον να αποβαλλεται, με εκανε να αηδιασω τοσο πολυ που πλεον δε με νοιαζει καν που λογικα αποκλειονται οι Μπουλς. Το αποτελεσμα, να εκτοξευθει η διαφορα στους 17 και να μην εχουν Γκιψον οι Μπουλς για ολη την τεταρτη περιοδο, ενω σε ολο το ματς τα σφυριγματα ηταν προκλητικα για μια ακομα φορα.

Ε αντε γαμηθειτε σιχαματα, ελπιζω να σας ξεφτιλισουν στον τελικο οποια ομαδα περασει απο Δυση.

*(12 βολες ρε μλκ αν ειναι δυνατον, δηλαδη σε 48 λεπτα ματς με πολλα φαουλ και νευρα και ενταση μεταξυ Σικαγο και Κληβλαν, κατα καποιο τροπο οι Καβαλιερς επαιξαν δηλαδη ΤΟΣΟ γαματη αμυνα που εκαναν μονο ΕΞΙ φαουλ πανω σε προσπαθειες για σουτ, και ουτε καν, αφου καποια ηταν στο bonus)

zihuatanejo
13-05-2015, 12:16
Eντάξει, έχει ακόμα για να πεις ότι αποκλείονται οι Μπουλς.
Έπαιζαν χωρίς Πάου σήμερα και αποβλήθηκε 100% άδικα και ο Ταζ, αλλά και πάλι ήταν στο καλάθι το παιχνίδι στο τέλος.

Θα γυρίσει στο Σικάγο η σειρά και αν εκεί με Λεμπρόν και Κyrie που πονάνε γίνει κανένα +15 τελικό σκορ, δεν είναι καθόλου απίθανο να επιστρέψουν στο Κλίβελαντ και να σπάσει ξανά η έδρα.

Τραγική η αποβολή όμως, ισχύει.

OniBocho
13-05-2015, 13:21
Ακόμα και με νίκη του Cleveland στο 5ο παιχνίδι, το σκορ έπρεπε να είναι 3-2 υπέρ του Σικάγο, από το 4ο παιχνίδι.

Δε δώθηκε τεχνική ποινή στο βλάκα Μπλατ, που ζητούσε time-out ενώ τα είχε εξαντλήσει, πράγμα που θα έδινε βολη και κατοχή στους Bulls και συν τοις άλλοις, ενώ δεν έχουν άλλο time-out, τους δίνουν την ευκαιρία να στήσουν την inbound φάση, ανεξάρτητα αν το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είχε σχεδιάσει ο προπονητής.

BlackiE
13-05-2015, 19:18
https://www.youtube.com/watch?v=VOMKqwsEm8g

http://nba.sport24.gr/article/3466245/mathimata-istorias-dennis-rodman

:touched: :pink: :touched: :pink: :touched:

Esteban
13-05-2015, 19:38
https://www.youtube.com/watch?v=36SSAlBx9Os

7 βήματα. Εφτά!!

mourning apocalypse
13-05-2015, 21:35
Περισσότερο πάντως και από τη διαιτησία, τους bulls τους πονάει η απουσία του καλύτερου παίκτη τους φέτος, του gasol (καλός παίκτης τελικά ε?:touched:).
Χάνουν σε spacing και επίσης πέφτει όλο το βαρός στον κουτσό και έτσι και αλλιώς περιορισμένων δυνατοτήτων noah.Και αν στο χτεσινό ήταν λίγες έτσι και αλλιώς οι ελπίδες με τον lebron on mission, στο 4ο θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς τα πράγματα.Δύσκολα πάντως δεν θα πάει σε έβδομο η σειρά.

Τεράστιο ματς και στο golden state σήμερα, θα φτύσουν αίμα οι warriors για να πετάξουν έξω το memphis, το οποίο είναι από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες που θυμάμαι απο τα 00 s και μετά.

FIXXXER
15-05-2015, 08:40
Πρωτον, ποιος ειπε οτι ο Γκασολ δεν ειναι γαμω τους παικτες? Μην μπερδευεις συμπαθειες/αντιπαθειες με εκτιμηση ταλεντου και ικανοτητων.

Δευτερον, και που επαιζε σημερα ο Γκασολ τι εγινε? Μαλακιστηκαμε αβερτα, οι αλλοι εριχναν τα τριποντα λες και ηταν λει απ (8/14 στο πρωτο ημιχρονο), δωσε και λιγο σπρωξιμο ακομα η διαιτησια, δε θελει και πολυ να αποκλειστεις απο Ντελαβεντοβες και Τζεηαρσμιθηδες. Τα καλα (?) νεα ειναι οτι τραυματιστηκε ο Ερβιν, οποτε καλα να ναι το παιδι που ειναι και λατρεια γενικα, αλλα ελπιζω να ειναι καλα απο του χρονου παλι. Θελουμε ξεφτιλισμα λεπρου και φετος, απο οποιονδηποτε.

Τριτον, γελοια ομαδα οι Κλιπερς ρε φιλε. 3-3 η σειρα και φαβορι για μενα πλεον το Χιουστον αφου η σειρα επιστρεφει εκει περα για το εβδομο.
Κλιπερς κερδιζαν με 89-70 δυο λεπτα πριν το τελος της τριτης περιοδου, και καταφεραν να χασουν. Οι αλλοι εκαναν ενα σερι 17-0 απο το 94-102 εως το 111-102.... και μαλιστα ΧΩΡΙΣ τον Χαρντεν μεσα. Ειχε 5/7 τριποντα ο ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ Τζος Σμιθ, ημαρτον. ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΛΙΠΕΡΣ ΑΥΤΑ.

Πλεον, ΦΑΝΑΤΙΚΑ Golden State για τα δαχτυλιδια

Magellan
15-05-2015, 10:54
Κλιπερς κερδιζαν με 89-70 δυο λεπτα πριν το τελος της τριτης περιοδου, και καταφεραν να χασουν. ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΛΙΠΕΡΣ ΑΥΤΑ.

ξερω και αλλους

FIXXXER
16-05-2015, 12:26
Θα ειναι αδικια αν αυτη η ομαδα και αυτος ο παικτης, με καποιο τροπο καταφερουν να χασουν το πρωταθλημα φετος.

VlK_9_JWXoY X9necA_prVM

Bonus το τοπ5 για τις καλυτερες περιγραφες εβερ:

w4RNyAwLido

Magellan
16-05-2015, 13:19
http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--KtoK6b5U--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/u2z93nws48oxmq1vjbxp.gif

δεν ειναι καλα το παλικαρι

FIXXXER
18-05-2015, 03:07
Δεν έχω χρόνο για πολύ σχολιασμό δυστηχώς αλλά έχω να επισημάνω, μιας και για μαζοχιστικούς λόγους έχω δει πάνω από 20 ματς των ροκετς φέτος, ότι αυτή την ομάδα πρέπει να βρούνε τρόπο να την πετάξουν έχω από το πρωτάθλημα.Ειλικρινά το χειρότερο μπάσκετ που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Και αν στο χτεσινό ήταν λίγες έτσι και αλλιώς οι ελπίδες με τον lebron on mission, στο 4ο θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Δύσκολα πάντως δεν θα πάει σε έβδομο η σειρά.

Τεράστιο ματς και στο golden state σήμερα, θα φτύσουν αίμα οι warriors για να πετάξουν έξω το memphis, το οποίο είναι από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες που θυμάμαι απο τα 00 s και μετά.

Ελπιζω να τα παιξες και τα τρια στοιχηματακι ε, Κλιπερς, εβδομο ματς στο Κληβλαν και εβδομο Γουοριορς-Μεμφις :thumbsup:

YΓ. Γκαντεμοσαυρε, περιπου απο τοτε που μιλησες οι Ροκετς ανεβασαν αποδοση 3 επιπεδα, οι Μπουλς παρουσιασαν διαλυμενη ομαδα στο εκτο ματς, και το Μεμφις εχασε πανευκολα 3 ματς στη σειρα.

green_machine
19-05-2015, 00:17
http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--KtoK6b5U--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/u2z93nws48oxmq1vjbxp.gif

δεν ειναι καλα το παλικαρι

ο curry κανει τρελα πραματα οντως, αλλα μερικες φορες κανει καποιες τοσο κακες επιθεσεις (αντε πες στην πανω αλλαξε το μαρκαρισμα και ειχε τον κουφο πανω του, οποτε διακαιολογειται) που απορω αν ο kerr του λεει παρε τη μπαλα και παιξε μονος σου. myplayer σε 2k15 μου θυμιζει ωρες ωρες

Ethereal
22-05-2015, 14:45
με πηρε ο υπνος στο βραδυνο ματς καπου στο 1μιση λεπτο πριν το τελος με τον καρι να το πηγαινει στο +9.εβαλα το pvr το πρωι για τα τυπικα και βλεπω αυτο που βλεπω...
σουταρε το ρε πουστη μουσια το γαμημενο κι οτι γινει...χαλασε στη πιο κρισιμη επιθεση ολη την ανατροπη που εχτισε.

FIXXXER
24-05-2015, 10:07
SzszeBrAj5s

Και βαζω αυτο το βιντεο, μετα απο αγωνα που ο Καρι ειχε 40 ποντους με 7/9 τριποντα, σπαζοντας για χαβαλε το ρεκορ περισσοτερων τριποντων σε μια σεζον πλεηοφφς στην ιστορια του ΝΒΑ.

Στεφ Καρι 2015: Εχει ως τωρα 64 τριποντα σε 13 αγωνες (και θα παιξει τουλαχιστον 5 ματς ακομα οτι και να γινει)
Ρετζι Μιλλερ 2000: Εβαλε 58 τριποντα σε 22 αγωνες :touched:

OniBocho
24-05-2015, 11:48
Οι δηλώσεις του πατέρα του στα μισά της 4ης περιόδου ήταν πολύ συγκινητικές. Το ίδιο και η performance του Steph φυσικά.

Επίσης, ο Kerr πήρε και τα σώβρακα του McHale. Τους ξεφτίλισαν σε όλα τα επίπεδα στο χθεσινό παιχνίδι...

FIXXXER
25-05-2015, 07:59
http://www.basketball.net.au/wp-content/uploads/2014/02/PlayerMapTemplateV-Dellavedova.jpg

Δε νομιζω οτι σιχαινομαι περισσοτερο καποιον παικτη στο ΝΒΑ αυτη τη στιγμη.

Σε αλλα νεα, ο τελικος θα ειναι σιγουρα πλεον Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers

Δηλωστε προτιμησεις. Εγω στηριζω φανατικα Steph Curry προφανως, και ευχομαι να γινει κανα sweep μιας και η μια ειναι ΟΜΑΔΑ και η αλλη ειναι ο Λεμπρον κι ενα σωρο καραγκιοζηδες, που βασιζονται σε τσαμπουκαδες, φτηνα κολπα, physical play και αποβολες αντιπαλων.

OniBocho
25-05-2015, 08:32
Συμφωνώ λέξη προς λέξη με την πρώτη πρόταση και την τελευταία παράγραφο. Πρόσφατα μάλιστα έλεγα σε φίλο ότι δεν είναι δυνατόν το Mistake by the Lake να έχει την εκπληκτική ικανότητα να μαζεύει τους πιο σιχαμένους International παίχτες (Varejao, Villanova-Palmolive, Mozgov). Βεβαίως όταν στήννεις ομάδα γύρω από το μεγαλύτερο σίχαμα, είναι λογικό να διαλέξεις και σιχαμένα minions να τον πλαισιώνουν (όπως και παλιότερα με Mo Williams, Delonde West, Jamario Moon)

mourning apocalypse
25-05-2015, 16:33
Έχει ξαναγίνει να παίξει σκούπα και στους 2 τελικούς περιφέρειας στην ίδια σεζόν?Νομίζω ότι όταν τελειώσουν μεθαύριο θα περάσουν στην ιστορία ως οι χειρότεροι όλων των εποχών.Για αυτό πολλά μπράβο αξίζουν στους κλίππερς που κατάφεραν να χάσουν σειρά που την είχαν στο 3-1 από τον τζος τον σμιθ,τον κορι τον μπρούερ και τον πάμπλο τον πριτζιόνι (όχι τον ρακόσεβιτς ρε μαλάκα). Μπράβο επίσης και στον νενέ που ξέχασε να πηδήξει για να πάρει το ριμπάουντ στο 5ο παιχνίδι.

Grief
25-05-2015, 18:13
http://www.basketball.net.au/wp-content/uploads/2014/02/PlayerMapTemplateV-Dellavedova.jpg

Δε νομιζω οτι σιχαινομαι περισσοτερο καποιον παικτη στο ΝΒΑ αυτη τη στιγμη.

+1. Άνετα θα προσέθετα και τον J.R. Smith, ύφος συμμορίτη και παιχνίδι του στυλ "είμαι αδικημένος, αλλά εξαιρετικά ταλαντούχος" :puke:

Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να στηρίζει την εμετική αυτή ομάδα, ελπίζω ο Curry να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και να τους ταπεινώσει στους τελικούς \M/

Ethereal
25-05-2015, 18:50
Έχει ξαναγίνει να παίξει σκούπα και στους 2 τελικούς περιφέρειας στην ίδια σεζόν?Νομίζω ότι όταν τελειώσουν μεθαύριο θα περάσουν στην ιστορία ως οι χειρότεροι όλων των εποχών.Για αυτό πολλά μπράβο αξίζουν στους κλίππερς που κατάφεραν να χάσουν σειρά που την είχαν στο 3-1 από τον τζος τον σμιθ,τον κορι τον μπρούερ και τον πάμπλο τον πριτζιόνι (όχι τον ρακόσεβιτς ρε μαλάκα). Μπράβο επίσης και στον νενέ που ξέχασε να πηδήξει για να πάρει το ριμπάουντ στο 5ο παιχνίδι.

πραγματικα απογοητευτικα ζευγαρια.
κατι πηγαν να κανουν οι χοκς χτες οπως και οι ροκετς πριν κατι μερες μπας και αναζοπυρωθει το σασπενς ,αλλα δεν.

OniBocho
27-05-2015, 09:13
Συγχαρητήρια στους Cavs

που επανήλθαν στην κορυφή της προσωπικής μου λίστας με τις πιο σιχαμένες ομάδες μετά από 4 μόλις χρόνια

FIXXXER
28-05-2015, 20:55
GM 1: CLE at GSW, Jun. 4, 9:00 PM ET ABC | Tickets
GM 2: CLE at GSW, Jun. 7, 8:00 PM ET ABC | Tickets
GM 3: GSW at CLE, Jun. 9, 9:00 PM ET ABC | Tickets
GM 4: GSW at CLE, Jun. 11, 9:00 PM ET ABC | Tickets
GM 5: CLE at GSW, Jun. 14 ABC | If Needed
GM 6: GSW at CLE, Jun. 16 ABC | If Needed
GM 7: CLE at GSW, Jun. 19 ABC | If Needed

nikos_souvlas
29-05-2015, 00:02
GM 1: CLE at GSW, Jun. 4, 9:00 PM ET ABC | Tickets
GM 2: CLE at GSW, Jun. 7, 8:00 PM ET ABC | Tickets
GM 3: GSW at CLE, Jun. 9, 9:00 PM ET ABC | Tickets
GM 4: GSW at CLE, Jun. 11, 9:00 PM ET ABC | Tickets
GM 5: CLE at GSW, Jun. 14 ABC | If Needed
GM 6: GSW at CLE, Jun. 16 ABC | If Needed
GM 7: CLE at GSW, Jun. 19 ABC | If Needed

Ρε σεις, πού βλέπετε τα ματς; Live strreaming; Κάνα λινκ; Συνήθης ώρα γύρω στις 4;

FIXXXER
29-05-2015, 00:09
Εγω στο ABC παντως

OniBocho
29-05-2015, 00:19
NBA League Pass, από το Android App σε tablet. Η ώρα παίζει ανάλογα με τη μέρα (Κυριακές είναι πάντα πιο νωρίς) και την περιοχή (Ανατολή νωρίτερα σε σχέση με τη Δύση)

FIXXXER
29-05-2015, 00:30
Για τελικους οπως βλεπεις, θα ειναι πανω κατω την ιδια ωρα ολοι οι αγωνες. Μονο ο Κυριακατικος θα ειναι στις 8 Ανατολικη, ολοι οι αλλοι στις 9.
Δε θα υπαρχουν αγωνες στις 7 ή στις 10 οπως γινεται με τους αλλους γυρους πλεηοφφς

OniBocho
29-05-2015, 15:46
Εννοούσα ότι έχουμε μικρότερη διάφορα ώρας με την ανατολική ακτή, άρα τα παιχνίδια που θα γίνουν στο Oakland θα είναι κατ' αντιστοιχία πιο αργά για εμάς εδώ. Κάνω λάθος; Αν ναι, διόρθωσε ελεύθερα.

FIXXXER
29-05-2015, 20:52
Εχω βαλει τις ωρες πανω ρε συ, ολες ειναι σε Eastern Time.
3 απο τα πρωτα 4 παιχνιδια θα γινουν στις 4 το πρωι Ελλαδας, και το Κυριακατικο θα γινει στις 3.

Μην μπερδευεσαι με Δυση-Ανατολη, αυτο ειναι θεμα των Αμερικανων. Εγω ας πουμε θα τα βλεπω στις 9 το βραδυ, οι Καλιφορνεζοι θα τα βλεπουν στις 6 το απογευμα.

Ethereal
29-05-2015, 22:29
οτε tv απο 'δω.μου εκαναν προσφορα στα 17 ευρω το μηνα full pack και το τσιμπησα.hd live και εχει δυνατοτητα να επιλεξεις να ακουσεις και τον σχολιαστη απο αμερικη.

FIXXXER
05-06-2015, 06:54
Αυτοι οι τελικοι μου ξυπνανε τα πιο πρωτογονα μου ενστικτα.

Εγινε το πρωτο βημα κι εγω θελω:

1. Kyrie Irving ΕΞΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, να γινει καλα το παλικαρι και να ειναι υγιεστατο και να παρει πρωταθληματα χωρις τον Λεμπρον αν γινεται, αλλα οσο ειναι στην ιδια ομαδα ας μενει εξω.
2. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ οσο περισσοτερο γινεται, κι οχι παρατασεις και μαλακιες.
3. Λεμπρον να ΚΛΑΨΕΙ το σιχαμα
4. Καρι να το σηκωνει και να γουσταρουμε

http://i304.photobucket.com/albums/nn200/nbacardDOTnet/zz%20NBA%20Photo%20Gallery/z%20Funny%20NBA%20Photos/Others%20Masterpiece/0%20queen%20lebron%20james/crying%20baby/queen-james.jpg

OniBocho
05-06-2015, 08:25
Δε μας πειράζει, στην παράταση, να βάζει 55 πόντους και να χάνει το ΣΙΧΑΜΑ.

Το καθίκι ο Joey Crawford πάλι του χάρισε κάτι επιθετικά και κάτι βήματα, όταν άρχισαν να μειώνουν οι Warriors στο δεύτερο δωδεκάλεπτο.

ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΠΟΥΤΣΑ

nikos_souvlas
05-06-2015, 09:33
Παίζουν πουθενά ολόκληρα τα παιχνίδια ή λόγω NBA - όπως αντίστοιχα κάνει το UFC - τα κατεβάζουν απευθείας; Θέλω να δω τον πρώτο τελικό γαμώτη.

FIXXXER
05-06-2015, 10:00
torrents

Ethereal
05-06-2015, 14:25
ανυπαρκτοι οι cavs στη παραταση.νομιζω οτι στην κανονικη διαρκεια το αξιζαν ενα κλικ παραπανω απο τους warriors.

BlackiE
05-06-2015, 18:34
<FIXXXER> Γενικα ομως απο point guards το ΝΒΑ αυτη τη στιγμη ζει την καλυτερη του εποχη μαλλον... δηλαδη τυποι οπως ο Damian Lillard που στα 90ς θα ηταν Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ή εστω 2ος, αυτη τη στιγμη ειναι ξερω γω 7ος

discuss

Δεν ξέρω αν συμφωνώ με το πρώτο μισό της πρότασης, με το δεύτερο πάντως διαφωνώ κάθετα/οριζόντια/διαγώνια/ταπανταολα

Kelldorain
05-06-2015, 20:02
Παραδόξως ωραίο ματς, μονότονος ο τρόπος που παίζουν οι Καβς αλλά έτσι κι αλλιώς εκτός Lebron το ρόστερ χωρίς Love είναι για 10η θέση. Lebron μυθική εμφάνιση αλλά αφού δεν το πήρε χθες μόνος του, μου φαίνεται δύσκολο χωρίς βοήθεια απ' τους υπόλοιπους να πάρει άλλο. Curry νευρικός στην αρχή αλλά σίγουρα θα ανέβει στα επόμενα, γενικά χωρίς Kyrie είναι sweep, με Kyrie 4-1.

Το καθίκι ο Joey Crawford πάλι του χάρισε κάτι επιθετικά και κάτι βήματα, όταν άρχισαν να μειώνουν οι Warriors στο δεύτερο δωδεκάλεπτο.

Ο Joe Crawford δεν ήταν καν στο ματς χθες, αλλά δεν υπάρχει λόγος μια τόσο μικρή λεπτομέρεια να χαλάσει άλλη μια θεωρία συνομωσίας! Λεμπρον 666 κλπ.

FIXXXER
05-06-2015, 22:37
ανυπαρκτοι οι cavs στη παραταση.νομιζω οτι στην κανονικη διαρκεια το αξιζαν ενα κλικ παραπανω απο τους warriors.
Χμμμ περα απο προσωπικες συμπαθειες και αντιπαθειες, το μπασκετ που παιζουν οι Warriors ειναι πιστευω πολυ ανωτερο των Cavaliers. Αυτο το isolation game που εχουν κανει σε ολα τα playoffs δεν το εχει κανει λεει καμια ομαδα στην ιστορια των playoffs και να φτασει τελικους (στους οποιους δε νομιζω οτι μπορει και να κανει τη διαφορα). Αυτο δειχνει το μεγεθος του εξωπραγματικου Lebron, αλλα ισως αν μοιραζε παραπανω τη μπαλα, να ηταν καλυτερα τα πραγματα. Βεβαια τωρα παιζουν με πολυ πιο σοβαρη ομαδα απεναντι τους. Ο Ντελαβρωμιαρης που ηταν σημαντικος factor με Chicago/Atlanta, δεν εριξε ουτε ενα σουτ χθες. Απο Warriors σκοραραν 10 παικτες εκ των οποιων οι 5 ειχαν διψηφιο αριθμο ποντων, ενω απο Cavaliers σκοραραν... 6 παικτες, εκ των οποιων οι 3 ειχαν διψηφιο. Και ολα αυτα με Curry να μην χρειαζεται να κανει τιποτα ιδιαιτερα τρελο, και με τους αλλους να μην πιανουν και φοβερη αποδοση εκτος απο διαστηματα. Αντιθετα οι Cavaliers επιασαν ταβανι νομιζω.

<FIXXXER> Γενικα ομως απο point guards το ΝΒΑ αυτη τη στιγμη ζει την καλυτερη του εποχη μαλλον... δηλαδη τυποι οπως ο Damian Lillard που στα 90ς θα ηταν Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ή εστω 2ος, αυτη τη στιγμη ειναι ξερω γω 7ος

discuss

Δεν ξέρω αν συμφωνώ με το πρώτο μισό της πρότασης, με το δεύτερο πάντως διαφωνώ κάθετα/οριζόντια/διαγώνια/ταπανταολα

Το πρωτο σκελος ειναι καπως πιο αμφιλεγομενο παντως. Θελω να πω ειχες Gary Peyton σιγουρα στην πρωτη θεση, και μερικους αλλους υποψηφιους για κορυφη.
Θεωρεις Lillard καλυτερο ή χειροτερο απο 7ο? Εχουμε και λεμε: Curry, Irving, Paul, Westbrook, Conley ΣΙΓΟΥΡΑ ανωτεροι απο Lillard (τουλαχιστον οσον αφορα συνεισφορα ε) και σε κανονικη σεζον (συνολικα) και σε playoffs, και λυπαμαι αν θα σε στεναχωρησω, αλλα στα playoffs ακομα κι ο Derrick Rose ηταν εμφανως και αρκετα καλυτερος απο τον Lillard. Οποτε το πολυ 6ος-7ος ε μη με σκοτωσεις και για μια θεση :P

Ο Joe Crawford δεν ήταν καν στο ματς χθες, αλλά δεν υπάρχει λόγος μια τόσο μικρή λεπτομέρεια να χαλάσει άλλη μια θεωρία συνομωσίας! Λεμπρον 666 κλπ.
Καλα το να λες οτι ο Crawford θελει να παρει το πρωταθλημα ο Λεπρος ειναι οντως θεωρια συνωμοσιας, αλλα πρεπει να ειναι τυφλος κανεις για να μη βλεπει οτι ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με αλλους παικτες και ομαδες, οι Cavs και ο Lebron χαιρουν ευνοικης μεταχειρισης. Ασχετα αν τελικα εκανε τη διαφορα ή οχι. Ας πουμε εγω με Σικαγο (που ναι, κατερρευσε μετα το 2-2) θεωρω οτι αν ειχε γινει 3-1 οπως ΕΠΡΕΠΕ, δυσκολα θα γυριζαν οι Cavaliers να πανε στο 4-3 μετα. Σιγουρα πολυ πιο δυσκολα απο οτι εγινε στην πραγματικοτητα. Και ξαφνικα εκει που το μισο ιντερνετ που ασχολειται με ΝΒΑ κραζει για την προστασια του Λεμπρον μετα το 2-2, καθαριζουν ευκολα στα δυο τελευταια ματς οι αλλοι και μετα ολοι μιλανε για το ποσο λουζερ ειναι ο Τιμποντο και το Σικαγο απεναντι σε Λεμπρον. Ε οκ.

BlackiE
05-06-2015, 23:00
Ποιος τον γαμάει τον Lillard, για τους point guards των 90ς έλεγα :P

Stockton, Payton, Kidd, Nash, J-Will πιτσιρικάς έστω

PENNY

http://blog.eastbay.com/wp-content/uploads/2010/07/interview-with-penny-hardaway-signature-sneaker-line-5.jpg

:pink:

FIXXXER
06-06-2015, 04:00
Δηλαδη εσυ αμα γραφει ποτε βιβλιο "Point guards off the 1990s" θα βαλεις μεσα Jason Williams και Steve Nash :P

Νταξει Stockton δεν ξερω γιατι αλλα τον ξεχασα :touched: και δεκτη η ενσταση μερικως για Kidd (κι αυτος εκανε πολυ περισσοτερα/μεγαλυτερα πραγματα στα 2000ς).
Hardaway οκ ομολογω δεν τον ειχα ποτε στο μυαλο μου ως point guard γιατι ηταν αλλο στυλ, αλλα αντε παρτον κι αυτον γιατι ηταν παιχταρας.
Και παλι εμπαινε αρκετα ψηλοτερα απο οτι τωρα ο Lillard :P

OniBocho
06-06-2015, 11:41
Ξεχνάτε έναν προκάτοχο του Lillard στο Portland, μέσα στους μυθικούς PG's των 90's, τον Damian Stoudamire (που βέβαια ξεκίνησε το '96 στο Toronto, αλλά έκανε παπάδες από την αρχή της καριέρας του).

Επίσης, εγώ θα έβαζα και τον Van Exel σε ένα top 10 μαζί με όσους αναφέρατε. Κι ενώ στην αρχή θα συμφωνούσα με τον Fixxxer, όσο το σκέφτομαι τόσο νομίζω ότι ο Lillard θα ήταν και πάλι στην ίδια θέση, μετά από Payton - Stockton - Kidd - Penny - Van Exel - Mighty Mouse.

Kelldor, sorry man, μάλλον θα μπέρδεψα τον Crawford με τον Phillips, αλλά και πάλι το μπέρδεμα αυτό δεν αλλάζει την ουσία. Πάλι του χάρισαν βήματα, του χάρισαν επιθετικά, τον άφηναν να σπρώξει ΟΣΟ θέλει -ειδικά στα matchup με τον Iguodala. Ε νησάφι πια. Πήρε δύο, φτάνει και πολλά του είναι.

R & R
06-06-2015, 12:06
tim hardaway - kevin johnson - mark price - stephon marbury

o nash είναι τοπ αλλά για 00's όμως

van excel φοβερός

https://www.youtube.com/watch?v=IgdmXVvp4l8 καύλας!

OniBocho
06-06-2015, 12:18
Πολύ σωστές και τίμιες προσθήκες των Tim Hardaway και Kevin Johnson. Για τον Marbury διαφωνώ και αν θυμάμαι καλά ήταν draft του '97, οπότε δεν τον λες και great των 90's. Για Mark Price δεν ξέρω ρε παιδί μου. Θα μπορούσε εύκολα να είναι και 2άρι, αλλά πέρα από το σουτ, δεν ξέρω για ποιον λόγο να μπει σε ένα top 10 των κορυφαίων. Κι επίσης, αν είναι να μπει ο Mark Price (που έπαιζε και αρκετά στα 80's παρεμπιπτόντως), γιατί να μην μπει κι ο "δικός μας" Scot Skiles? :p :p

R & R
06-06-2015, 21:46
https://www.youtube.com/watch?v=V0HRPIu02Xo Mr Crossover

https://www.youtube.com/watch?v=uB_vcYPsXbY 30 assists Skiles

FIXXXER
08-06-2015, 06:40
Καλα δεν υπαρχει θεος. Αισχρο μπασκετ, ο Στεφ Καρι στο χειροτερο παιχνιδι της σεζον του, και η κωλοφαρδια να μην εχει οριο, ε 1-1.
Και τωρα θα αρχισουν για τα τριπλ νταμπλ του σιχαμενου, που κραταει τη μπαλα περιπου για το 84.3% του χρονου που εχουν τη μπαλα οι Καβαλιερς.
Πως να μην κανει 11 ασιστ οταν ολη η ομαδα του εχει 14....?

Τεσπα, ελπιζουμε να συνελθουν οι Γουοριορς και να πανε να παρουν ενα παιχνιδι στο Κληβλαν, γιατι δεν αντεχεται αυτο το θεαμα και αυτη η ομαδα. Δε μπορω να θυμηθω χειροτερη ομαδα σε τελικους οσα χρονια βλεπω ΝΒΑ (ισως γιατι για ενα διαστημα εκανα ενα διαλειμμα στα early 2000ς), αλλα τουλαχιστον τα τελευταια 8 χρονια, καθε χρονο στον τελικο ειχαμε ομαδες που επαιζαν πανεμορφο μπασκετ. Αυτο που κανουν οι Καβς ειναι απλα εκτυφλωτικο - με την κυριολεκτικη εννοια.

Στεφ Καρι 2/15 τριποντα και 5/23 σουτ αν ειναι δυνατον ρε μλκ

OniBocho
08-06-2015, 10:47
Συμφωνώ λέξη προς λέξη. Άσε που όλοι θα λένε για τα "φάουλ που δεν του έδωσαν" ενώ έχει κάνει σε ΚΑΘΕ τέτοια αμφισβητούμενη φάση βήματα. Το ανύπαρκτο 2ο φάουλ του Clay Thompson που του έκοψε το 7/8 στο πρώτο δωδεκάλεπτο, προφανώς δεν το μετράμε, επίσης.

Εγώ θα μείνω σε κάτι που είχες γράψει νωρίτερα. Οι σιχαμένοι Cavs έχουν πιάσει ταβάνι, ενώ οι Warriors "δουλεύουν" στο ρελαντί (59 πόντους σε 3 περιόδους λέει, δεν τους συνέβη σε ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι φέτος).

FIXXXER
08-06-2015, 10:52
Ας μη μιλαμε για τη διαιτησια σε ματς που παραλιγο να κερδισουν οι Golden State Warriors λογω διαιτησιας ομως.
Το οτι οι Cavs εχουν ευνοηθει γενικα στα playoffs το ξερουμε, η μαλακια ειναι να μην βαζει ΕΣΤΩ 6/15 τριποντα ο Καρι να εχει τελειωσει το ματς απο το πρωτο ημιχρονο, και παει και ριχνει 2/15.
Εκατσε ενα ματς ετσι, δυσκολο να ξανακατσει. Και ποσες 35αρες με τριπλ νταμπλ θα βαζει ο Λεπρος?

Ethereal
08-06-2015, 14:01
καλως ή κακως το ιδιο το nba εχει προωθησει αυτο το one man show σε καθε ομαδα.

Kelldorain
08-06-2015, 15:34
γενικά χωρίς Kyrie είναι sweep, με Kyrie 4-1.

39/16/11
¯\_(ツ)_/¯

Πέρα από συμπάθειες/αντιπάθειες πάντως (λες και υπάρχει κάποιος που να μην βρίσκει έστω λίγο σιχαμένο το πως έχτισε το narrative της επιστροφής),αυτά που κάνει φέτος έχουν να γίνουν 20 χρόνια στο ΝΒΑ, αν με κάποιο απίθανο τρόπο (ακόμα 4-1 λέω) καταφέρει να το πάρει θα μιλάμε για το πιο one man show πρωτάθλημα στην ιστορία. Νομίζω πως στηρίζω, ειδικά όσο οι άλλοι παίζουν σαν τους Thunder του '12 στους τελικούς.

MaX Payne
09-06-2015, 02:09
καλα ας μην ηταν το σιχαμα ο Ντελεβαντοβα :D 2-0 θαχε γραψει

μλκιζονται και οι Warriors
το ματς ειχε σασπενς κλπ αλλα ποιοτικα ηταν αθλιο

attila
09-06-2015, 05:40
Τεσπα, ελπιζουμε να συνελθουν οι Γουοριορς και να πανε να παρουν ενα παιχνιδι στο Κληβλαν,

παιζουν ρολο οι εδρες στο nba?
δηλαδη τους κοβονται τα ποδια και τρεμουν τα χερια τους οταν φωναζουν ΝΤΙΦΕΝΣ!-ΝΤΙΦΕΝΣ! ??

FIXXXER
09-06-2015, 05:47
Σωστα αμα δε σκασει μπουκαλι στο κεφαλι να νιωσεις απειλη για τη ζωη σου που ειναι η γλυκα ρε

attila
09-06-2015, 16:04
δεν ειπα κατι τετοιο. αυτα τα κανει ο πρετεντερης

OniBocho
10-06-2015, 07:14
Μου ξεκινάς με τρίποντο στο 1:35 και ξαναβάζεις πόντο στο τρίτο δωδεκάλεπτο...

Βλέπουμε το πιο αισχρό "θέαμα" σε τελικούς από το 2004 και το πρωτάθλημα των Wallace Bros στο Detroit (όπου η μόνη καύλα ήταν το beat LA του πράγματος)

Αηδία...

MaX Payne
11-06-2015, 02:16
τον παιζουν για 3Q και οι warriors
τρεχατε ποδαρακια μου τωρα

zihuatanejo
11-06-2015, 17:10
Τι θα πει τον παίζουν, δεν είναι μόνοι τους στο παρκέ.
Οι Cavs τους παίζουν όπως ακριβώς πρέπει να παίζει μια ομάδα τους warriors.

FIXXXER
11-06-2015, 19:56
^ Παρολο που ισχυει το αποπανω, οι Cavs παιζουν και οπως πρεπει να παιξεις οποιαδηποτε ομαδα σε οποιοδηποτε αθλημα αποτι φαινεται. Λεμπρον κανει τακλιν με τα δυο (κιτρινη καρτα σε ποδοσφαιρο) και χρεωνεται ως "κλεψιμο", Ντελαβρωμιαρης σου λεει αφου δε μου δινουν φαουλ θα κανω βουτιες μεχρι να πεθανω, κι ο Καρι ειναι ντεφορμε (οχι, δεν ειναι λογω της αμυνας του βρωμιαρη οι κακες επιδοσεις του Καρι). Απο κει και περα, οσο δε μαρεσουν οι συνομωσιες και οι θεωριες αυτων, νομιζω μετα τα φετινα κοβω το ΝΒΑ. "Πανεμορφη" ιστορια να παει το πρωταθλημα στο Ακρον με την επιστροφη του Σιχαματος, αποτι φαινεται ολοι θελουν να γινει πραγματικοτητα.

ypersyntelikos
11-06-2015, 21:19
Φίλε κι εγώ με τους warriors είμαι, αλλά νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός. Σίχαμα ξεσίχαμα αν το σηκώσει ο Λεμπρόν με τραυματίες Λοβ-Ίρβινγκ είναι τεράστια μαγκιά από μέρους του.

εδιτ: Lebron, how does it feel to be a pussy-ass, bitch?

https://www.youtube.com/watch?v=ZOw95bLv1dQ

FIXXXER
11-06-2015, 21:37
Φίλε κι εγώ με τους warriors είμαι, αλλά νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός. Σίχαμα ξεσίχαμα αν το σηκώσει ο Λεμπρόν με τραυματίες Λοβ-Ίρβινγκ είναι τεράστια μαγκιά από μέρους του.

Δε διαφωνω σε αυτο καθολου, ειναι εκπληκτικα αυτα που κανει ο Λεμπρον. Μπορει και να ειμαι υπερβολικος, τι να σου πω.
Αυτο το πραγμα που βλεπω ειναι πολυ στημενο και φτιαχτο, ετσι μου φαινεται εμενα.

zihuatanejo
11-06-2015, 22:19
Tι στημένο και φτιαχτό, ο άνθρωπος κάνει νούμερα που δεν έχουν γραφτεί ποτέ απέναντι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες της ιστορίας του ΝΒΑ, που (ειδικά μετά τον τραυματισμό του Irving) όλοι έλεγαν ότι θα βγάλουν τις σκούπες στον τελικό.

Επίσης δεν τον μαρκάρει μόνο ο Delly το Steph, του γίνεται ομαδική άμυνα από όλους σχεδόν.

Παρά τα όργια του Lebron και τα απίθανα του Delly, σήμερα πιστεύω σπάει ξανά η έδρα.

Ethereal
11-06-2015, 22:55
αν δεν ξεφυγει απο τη μετριοτητα των τελευταιων παιχνιδιων ο curry,χλωμο.

FIXXXER
11-06-2015, 22:59
Delly λεει.... βγαλαμε και nickname στον εμετο...

zihuatanejo
11-06-2015, 23:03
Εδώ ολόκληρο Q σείεται με Delly Delly ιαχές την ώρα που στον ίδιο χώρο βρίσκεται ο Jim Brown, εμείς θα κολλήσουμε;

Δεν ξέρω γιατί έχεις φάει τέτοιο κόλλημα (ξέρω, αλλά οκ), αυτά που κάνει όμως είναι αξιοθαύμαστα. Άλλο αν έπρεπε να τιμωρηθεί για τη φάση με τον Green - και για πολλές άλλες εδώ που τα λέμε.

FIXXXER
11-06-2015, 23:06
Δεν ειναι κολλημα οταν πρωτον, συμφωνεις κι εσυ, και δευτερον, το γραφουν περιπου 3 εκατομμυρια ανθρωποι σε ολα τα social media.
Ασε με εμενα και τη φαση με τον Taj Gibson. Ο ανθρωπος εβγαλε knock out τον Korver, και πηρε πουστικη αποβολη απο ποιον, απο τον AL HORFORD ρε συ.
Ειναι εκπληκτικο το πως δεν εχει τραυματιστει ακομα κανενας των Warriors με αυτα που γινονται στο παρκε απο τον βλακα.

Δεν ειμαι τυφλωμενος btw, του αναγνωριζω το παθος, την υπερπροσπαθεια και την υπερβαση που εχει κανει, αλλα αυτα περνανε σε δευτερη μοιρα για μενα. Ενας φαν των Καβς, προφανως και θα εστιασει σε αυτα.

zihuatanejo
11-06-2015, 23:16
Εγώ σαν dubs fan, σαν κάποιος που μέχρι πριν 1 μήνα μου ήταν εντελώς αδιάφορος ο (τότε) ογδοοένατος παίκτης των Cavs - και γιατί να μη μου είναι αδιάφορος στην τελική, δεν έκανε τίποτα άξιο αναφοράς, του αναγνωρίζω τα πάντα. Έχει μικρότερο wingspan από εμένα και παίζει σαν πιτμπουλ κόντρα στον καλύτερο σουτέρ της ιστορίας. Και βγαίνει νικητής ως τώρα στη μεταξύ τους σύγκριση. Κάτι που αν στο έλεγα 10 μέρες πριν, θα γελούσαμε όλοι μαζι.
Τι να κάνεις, αν είχε καλύτερα παικτικά στοιχεία, δε θα έκανε όλα τα unfair που κάνει για να εξισορροπήσει τις αδυναμίες του. Τι διαφορά έχει με τον Bowen πχ; Ή τον Battier των Rox. Ουσιαστικά καμία.

Έχει ένα συμπαθές τρίποντο, ανύπαρκτα handling skills, σχεδοv μηδενικό court vision και τίποτα άλλο. Και είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης των Cavs αυτή τη στιγμή.
Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του, ή εσύ. Έτσι μου φαίνεται εμένα. Μη σου πω ότι πιστεύω πως ξέρω καλύτερο μπάσκετ (όχι, εντάξει). Αλλά δες τι γίνεται.

Δεν είμαι φαν των Cavs, είμαι φαν του μπάσκετ. Ο Delly δεν έχει μεγάλη σχέση με το μπάσκετ, αλλά με αυτά που κάνει με κερδίζει.
Άλλο που θέλω να μπει ο Steph απόψε και να του ρίξει 8/13 τρίποντα στα μούτρα. Άλλη κουβέντα αυτή.

FIXXXER
11-06-2015, 23:31
Α δεν εννοουσα πως εισαι φαν των Cavs btw. Απλα επειδη μου ειπες για τις φωνες στο γηπεδο. Οκ, και τον Artest επεφημουσαν οι οπαδοι των Lakers, αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να τον συμπαθησουμε κιολας. Και φυσικα δε θα σου πω τι να κανεις και πως να το δεις εσυ το θεμα. Απλα ετσι ακριβως οπως τον παρουσιαζεις, ετσι τον βλεπω κι εγω. Απλα αυτο που σε κερδιζει εσενα, εμενα με ξενερωνει (εως και αηδιαζει ενιοτε).

Επισης οσο και να γουσταρετε εσεις να εχουν οι τελικοι ΝΒΑ "ενδιαφερον" και να γινεται ενα σχετικο ντερμπυ, εγω για τον ιδιο λογο που δε μπορουσα να δω Cavaliers και στην κανονικη σεζον, δε νιωθω καμια ορεξη να δω και τελικους ΝΒΑ φετος, ειδικα με αυτο το θεαμα που παρουσιαζουν. Καλες οι παρατασεις και ολα αυτα, αλλα εμενα το συνολο μου ειναι ακρως αντιαισθητικο και εντελως ασυναισθητα και αβιαστα, με κανει να σκεφτομαι μηπως να κανω κατι καλυτερο με το βραδυ μου σημερα.

Να στο θεσω κι ετσι. Χιλιες φορες να εβλεπα το small ball των Heat (κατα το οποιο εκραζα - μερικως αδικα - τον Σποελστρα) των προηγουμενων χρονων, παρα αυτο το πραγμα. Μπορει περυσι και προπερσι να στηριζα Spurs με παθος, αλλα τουλαχιστον μπορουσα να ευχαριστηθω ολα τα ματς. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

zihuatanejo
12-06-2015, 00:29
Ε οκ, το usage του LBJ είναι σε αστρονομικό επίπεδο, 40+, την ώρα που ο Kobe στο peak του ball hogging του είχε φτάσει 35 or smth.
Το θέαμα πάει λίγο περίπατο. Θέαμα θα είχαμε αν Love/Irving ήταν υγιείς και οι dubs ήταν σε normal mode, μιας και δε θα είχαν τέτοιες άμυνες απέναντί τους.

Αλλά από άποψη ενδιαφέροντος, αν βγάλεις τους τελικούς του 2013 οι οποίοι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ζήσει, πρέπει να πάμε πολύ πίσω για να βρούμε κάτι αντίστοιχο.

FIXXXER
12-06-2015, 06:51
Αλλά από άποψη ενδιαφέροντος, αν βγάλεις τους τελικούς του 2013 οι οποίοι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ζήσει, πρέπει να πάμε πολύ πίσω για να βρούμε κάτι αντίστοιχο.

Χμ οκ, ειπα και πριν, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

2008 - Ζησαμε τελικους Lakers - Celtics και επιστροφη στο θρονο για τους δευτερους μετα απο 22 χρονια
2010 - Ξανα τελικοι Lakers - Celtics μινι rivalry (θα χαμε και το 2009 αν δεν ειχε τραυματιστει ο Γκαρνετ), μπορει να μην ειμαι φαν καμιας απο τις δυο ομαδες, αλλα σιγουρα τους τελικους τους απολαυσα
2011 - Χρειαζεται να το αναφερω? Πρωταθλημα Dirk, LeChoke και η αποκαθηλωση των Heat ενα χρονο μετα το Decision και τα not one, not two... not seven.
2013 - Spurs - Heat.
2014 - Spurs - Heat.

Τελος παντων. Ηρθε σημερα το πολυποθητο 2-2 και οι Warriors επαιξαν σαν Warriors για πρωτη φορα σε αυτην τη σειρα. Βοηθησε και το οτι ο Dirtyvromova και ο J.R.Smith κινηθηκαν στα φυσιολογικα τους επιπεδα φυσικα, αλλα επαιξε ρολο και η πολυ πιο δυνατη αμυνα των Warriors σε σχεση με τα πρωτα τρια ματς. Θα γινει χαμος στα επομενα 2 ματς.

Ethereal
12-06-2015, 14:10
πως σκατα ποσταρουμε vine στο forum?

http://www.sbnation.com/nba/2015/6/11/8769393/draymond-green-im-back-motherf-game-4

FIXXXER
15-06-2015, 09:30
Καλο και εντυπωσιακο το 40/14/11 αλλα αν ερχεται με 34 σουτ και 9 βολες.... αστο, προτιμω το 37/7/4 με 11 σουτ λιγοτερα και 5 βολες λιγοτερες.

Πρεπει να αυτοκτονησουν οι GSW για να χασουν αυτο το πρωταθλημα.

OniBocho
15-06-2015, 09:38
Εντυπωσιακό όταν έχεις 92% της κατοχής όλης της "ομάδας";

Μακάρι να το σηκώσουν μέσα στο Q κι ο Green να σπάσει τα μούτρα του Delavilanova

FIXXXER
15-06-2015, 09:41
Α επισης:

rKKBuuDKdsg

:headbang:

OniBocho
15-06-2015, 09:58
Ήθελα να γράψω πόσο γελοίο μου φάνηκε αυτό, αλλά δεν υπήρχε λόγος να εκνευριστείς πρωινιάτικα! Πάλι καλά που δεν ήταν ο Ass Ulrich να το πεθάνουν εντελώς το θέμα! :p

FIXXXER
15-06-2015, 10:04
Γιατι να εκνευριστω με χιουμορ απο 12χρονο που προσπαθει να ειναι αστειος το 1997?

OniBocho
15-06-2015, 10:19
λωλ, βασικά πριν το '90 του το είχαν "βγάλει" οι Venom. Ρώτα τον Ραπαράγια, θα το ξέρει, στανταράκι! :p

zihuatanejo
15-06-2015, 17:07
Καλο και εντυπωσιακο το 40/14/11 αλλα αν ερχεται με 34 σουτ και 9 βολες.... αστο, προτιμω το 37/7/4 με 11 σουτ λιγοτερα και 5 βολες λιγοτερες.

Ο Lebron των τελικών κάνει, τηρουμένων των αναλογιών, ίσως τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις έβερ σε τελικούς. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Eδώ (http://www.michaeljordansworld.com/stats_finals.htm) τα stats του MJ για να μην ψάχνετε.

Ο μόνος που έχει πάρει το finals MVP χωρίς να το έχει πάρει η ομάδα του είναι ο Jerry West. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο game 6, αλλά μιας και δεν υπάρχει κάποιος που να κάνει τόσο τρομερές εμφανίσεις από τους dubs, δε θα είχα πρόβλημα να το έπαιρνε ο Lebron φέτος.

FIXXXER
15-06-2015, 20:53
Kαι πιθανοτατα να το παρει, και μαλλον θα το αξιζει, εκτος αν ο Στεφ Καρι εχει μια αποδοση ακομα σαν την χθεσινη.

Το θεμα ειναι πως αυτα που κανει δεν ειναι υπερανθρωπα. Ο J J Barea ας πουμε (τυχαιο παραδειγμα) θα τελειωνε ΚΑΘΕ ματς με 50 ποντους αν επαιρνε 35 ή 38 σουτ ανα αγωνα. Ξαναλεω, καλα κανει ο Λεμπρον και τα παιρνει αυτα τα σουτ. Αφου η ομαδα του ειναι ανυπαρκτη, τι αλλο μπορει να κανει. Δεν εντυπωσιαζομαι, σορρυ. Οχι επειδη ειναι ο Λεμπρον και "δεν τον παω". Αλλα επειδη μου φαινονται απολυτα λογικα τα νουμερα του, βασει συνθηκων.

Εντωμεταξυ εβαλες τα νουμερα του Τζορνταν και δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι αποδεικνυεις αυτο που λες :P Θενκς για το λινκ παντως, και αναρωτιομουν αν μπορω να βρω ΑΚΡΙΒΩΣ τετοιους μεσους ορους (οχι μονο για Τζορνταν βεβαια)

1992-93 Suns 6 45.7 .508 .400 .694 2.5 6.0 8.5 6.3 1.7 0.67 2.7 3.3 41.0

41 - 8.5 - 6.3 σε ποντους, ρημπαουντ, ασιστ με 51% στα εντος παιδιας και 40% στα τριποντα? Ε σορρυ, αλλα θα το προτιμησω απο τα 20 χαμενα σουτ ανα αγωνα.

green_machine
15-06-2015, 21:08
ε καλα χθες ο james ειχε 15/34 fg (44%) με 3/8 τριποντα (37%), 7/9 βολες, 14 ριμπαουντς και 11 ασσιστς με 2 λαθη. ουτε εγω τον γουσταρω, αλλα δεν μπορω να πω πως ο τζορνταν ειχε ανωτερα στατιστικα..

αν με ενοχλει κατι πολυ στον τζειμς ειναι πως πολλες φορες μου φαινεται πως παιζει για τα στατιστικα (δεν ξερω αν μονο εμενα μου φανηκε, αλλα ηθελε μια ασσιστ για τριπλ νταμπλ και χαλασε 3 επιθεσεις ψαχνοντας πασα αντι να παρει την επιθεση πανω του και να ποσταρει οποιονδηποτε αλλον περαν του ιγκυ)

zihuatanejo
15-06-2015, 21:52
Εντωμεταξυ εβαλες τα νουμερα του Τζορνταν και δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι αποδεικνυεις αυτο που λες :P Θενκς για το λινκ παντως, και αναρωτιομουν αν μπορω να βρω ΑΚΡΙΒΩΣ τετοιους μεσους ορους (οχι μονο για Τζορνταν βεβαια).

Μα δεν το έβαλα για να αποδείξω αυτό που λεω, βλέπω και μόνος ότι χάνει ο LBJ στη σύγκριση. Tα έβαλα για δική σας διευκόλυνση, ήξερα ότι θα τα αναζητούσατε.

Απλά η διαφορά είναι ότι ο MJ τα έκανε αυτά με συμπαίκτες Hall of Famers, όχι με τους ανύπαρκτους Dellavedova και τους, διωχθέντες από τη χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ, Shumpert και JR.
Ειδικά oι assist του είναι αδιανόητες, εγώ με αυτό κυρίως έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου. Βλέπει κενά και περνάει πάσες εκεί που δεν υπάρχουν.

Αμφιβάλλω ότι με τουλάχιστον έναν εκ των Love και Kyrie υγιή τα νούμερά του θα ήταν τέτοια, γιατί δε θα είχε όλο το βάρος της επίθεσης πάνω του. Αυτά που κάνει όμως στους τελικούς με την άμυνα όλη πάνω του και τρώγοντας το άπειρο ξύλο είναι από άλλο πλανητη. Αυτή είναι η διαφορά με οποιονδήποτε άλλο (μιας και ανέφερες τον JJ πχ).

FIXXXER
15-06-2015, 21:56
Δε διαφωνουμε πουθενα τοτε.

OniBocho
16-06-2015, 07:31
Υπάρχει βέβαια μια ουσιαστιή διαφορά: και στο Miami με τους super best friends, o James κατέβαζε κι έκανε το παιχνίδι. Απλά εκεί κρύβονταν σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια, ενώ εδώ παίζει γιατί δεν υπάρχει άλλος να παίξει. Ή μήπως υπάρχει; Γιατί το θέμα είναι πως κερδίζουν, μόνο όταν παίζει και κάποιος ακόμα. Αυτό δεν έχει καταλάβει ο μπαμπουίνος. Αντί να ωριμάσει όπως ο MJ που με το που άρχισε να μοιράζει το παιχνίδι, οι Bulls σάρωσαν, αυτός παίζει ακόμα πιο ατομικά απ' ότι ο Jordan της περιόδου '84-'90. Κι όχι ότι δεν έχει παίχτες να στηριχτεί, αλλά με 7man rotation, ποιος είναι σε κατάσταση τελικών; Ο Mike Miller ή ο James Jones? Απλώς επιβάλλεται τόσο πολύ στο συνολικό παιχνίδι της ομάδας του (χαρακτηριστικό παράδειγμα, φάση που πέφτει κάτω σε αμυντική προσπάθεια και σηκώνεται για να ζητήσει την μπάλλα στο inbound μετά από καλάθι των Warriors) που δε μένει κανένας χώρος για άλλο παίχτη. Ακόμα και με τους Bulls, κάτι Shumpert και Delaσιχάματα έπαιρναν περισσότερες προσπάθειες από τα small picks κτλ κτλ. Τώρα έχει βάλει το κεφάλι κάτω ο ΛεΠρος και θέλει δαχτυλίδι.

Επίσης, μιας κι αναφέρθηκε, δεν πιστεύω ότι ο Love θα ήταν αβαντάζ για τους Cavs σε αυτή τη σειρά. Αμυντικά είναι ανύπαρκτος και θα τον έκαναν κουδούνια οι Barnes/Green/Lee και τα τελευταία χρόνια είχε επιδοθεί τόσο πολύ στο σκοράρισμα που έμεινε πίσω στο πρώτο στατιστικό με το οποίο έκανε το ΜΠΑΜ σαν rookie και sophomore, που ήταν τα rebounds. Με άλλα λόγια, αυτή τη στιγμή είναι πιο χρήσιμος ο Thompson.

Και συμφωνώ με τον Green Machine, καθώς αυτό που λέει το παρατήρησα κι εγώ. Χθες εντωμεταξύ έκανε όντως το καλύτερο παιχνίδι του (ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός από τους 55 πόντους που έβαλε στον πρώτο τελικό) και είχε συνεχώς αυτό το μειλίχειο μειδίαμα, αυτό το αλλαζονικό βλέμμα της σιγανοπαπαδιάς, ειδικά όσο κι ο Curry ήταν ακόμα ήρεμος. Μετά, λευκή πετσετούλα...

Ethereal
17-06-2015, 04:43
Οι warriors έχουν μπει αποφασισμενοι να το τελειώσουν από απόψε

FIXXXER
17-06-2015, 05:12
Ναι βασικα ειναι εξωπραγματικοι οι Warriors σημερα.

Βολες προς το παρον 2 για Warriors και ΔΕΚΑΕΦΤΑ για Καβς. Και παραπονιουνται και για τη διαιτησια.

mourning apocalypse
17-06-2015, 06:13
Tι εξωπραγματικοί, έλεος.
Από τα χειρότερα closing game που έχω παρακολουθήσει ποτέ

FIXXXER
17-06-2015, 07:43
http://4.bp.blogspot.com/-TLLlY38YhLE/U1LcqLRSFOI/AAAAAAAAFP0/NpupDPlNhF4/s1600/2.gif

Magellan
17-06-2015, 19:36
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1922372_10153398860791100_2727635225220002196_n.jpg?oh=85778956152e3261795a4bedeefe682e&oe=56263252

Grief
17-06-2015, 19:52
https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2167/7867/original.jpg?w=600&h

MaX Payne
18-06-2015, 19:29
Υπάρχει βέβαια μια ουσιαστιή διαφορά: και στο Miami με τους super best friends, o James κατέβαζε κι έκανε το παιχνίδι. Απλά εκεί κρύβονταν σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια, ενώ εδώ παίζει γιατί δεν υπάρχει άλλος να παίξει. Ή μήπως υπάρχει; Γιατί το θέμα είναι πως κερδίζουν, μόνο όταν παίζει και κάποιος ακόμα. Αυτό δεν έχει καταλάβει ο μπαμπουίνος. Αντί να ωριμάσει όπως ο MJ που με το που άρχισε να μοιράζει το παιχνίδι, οι Bulls σάρωσαν, αυτός παίζει ακόμα πιο ατομικά απ' ότι ο Jordan της περιόδου '84-'90. Κι όχι ότι δεν έχει παίχτες να στηριχτεί, αλλά με 7man rotation, ποιος είναι σε κατάσταση τελικών; Ο Mike Miller ή ο James Jones? Απλώς επιβάλλεται τόσο πολύ στο συνολικό παιχνίδι της ομάδας του (χαρακτηριστικό παράδειγμα, φάση που πέφτει κάτω σε αμυντική προσπάθεια και σηκώνεται για να ζητήσει την μπάλλα στο inbound μετά από καλάθι των Warriors) που δε μένει κανένας χώρος για άλλο παίχτη. Ακόμα και με τους Bulls, κάτι Shumpert και Delaσιχάματα έπαιρναν περισσότερες προσπάθειες από τα small picks κτλ κτλ. Τώρα έχει βάλει το κεφάλι κάτω ο ΛεΠρος και θέλει δαχτυλίδι.

Επίσης, μιας κι αναφέρθηκε, δεν πιστεύω ότι ο Love θα ήταν αβαντάζ για τους Cavs σε αυτή τη σειρά. Αμυντικά είναι ανύπαρκτος και θα τον έκαναν κουδούνια οι Barnes/Green/Lee και τα τελευταία χρόνια είχε επιδοθεί τόσο πολύ στο σκοράρισμα που έμεινε πίσω στο πρώτο στατιστικό με το οποίο έκανε το ΜΠΑΜ σαν rookie και sophomore, που ήταν τα rebounds. Με άλλα λόγια, αυτή τη στιγμή είναι πιο χρήσιμος ο Thompson.

καλα τα παρακανες λιγο
Απλά εκεί κρύβονταν σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια με το Νταλας κρυφτηκε το 11

και φετος μπορει να μονοπωλησε συνεχεια το παιχνιδι αλλα μπαλα μοιρασε οι αλλοι δεν τα εβαζαν
με Λοβ θαχανε μεν αμυντικα αλλα θαχε λογικα ενα 2ο σκορερ να βοηθαει οχι να περιμενει jr και ντελεβαντοβες

SpiritCrusher
19-06-2015, 19:48
Πρωτόγνωρη εμπειρία μιας και ούτε σε NBA Jam δεν είχα δει πρωτάθλημα GSW.

Ethereal
19-06-2015, 23:38
"6 years ago I could walk around & not be recognized, now we're world champs & I'm known as Riley's dad." Steph Curry

OniBocho
21-06-2015, 23:18
Αγαπητέ Steph Curry, τώρα που είσαι MVP μην έρθεις να επισκεφτείς το σχολείο μου (http://www.toperiodiko.gr/%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7%CF%84%CE%AD-steph-curry-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9-mvp-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%86/)

Discuss, αν θέλετε! :)

FIXXXER
22-06-2015, 01:04
Δεν υπαρχουν και πολλα να πουμε.. δηλαδη τι, στον κοσμο υπαρχει ανισοτητα και δεν εχουν ολοι τις ιδιες ευκαιριες? Το ξεραμε κι απο πριν.

Το οτι ειναι οι επαγγελματιες αθλητες ειναι οι πιο παραλογα και υπερβολικα πληρωμενοι μετα απο τους σταρς του Χολιγουντ? Κι αυτο το ξεραμε.

Οπως θα ελεγε κι ο Λεμπρον αν τον ρωτουσαν αν ειναι ο καλυτερος παικτης του κοσμου, it is what it is.

Ακομα κι ετσι, υπερβολικο το αρθρο. Δεκαδες αν οχι εκατονταδες παικτες του ΝΒΑ γεννηθηκαν χωρις προνομια και σε φτωχες οικογενειες.

OniBocho
22-06-2015, 07:57
Δεκαδες αν οχι εκατονταδες παικτες του ΝΒΑ γεννηθηκαν χωρις προνομια και σε φτωχες οικογενειες.

Σε αυτό ήθελα να εστιάσουμε! ;)

FIXXXER
22-06-2015, 20:46
sliJ0iz33mk

tssks
23-06-2015, 19:17
https://www.youtube.com/watch?v=w7w-RjZON9U
απόλαυση

MaX Payne
24-06-2015, 11:04
http://www.sbnation.com/a/nba-free-agents-2015

Om
01-07-2015, 19:17
DeMarre Carroll > Toronto
Tiago Splitter > Atlanta
Kawhi Leonard > Renew SA
Danny Green > Renew SA
Brook Lopez > Renew Brooklyn
Thaddeus Young > Renew Brooklyn
Anthony Davis > Renew NO

Om
02-07-2015, 08:57
Draymond Green > Renew GS
Damian Lillard > Renew Portland
Kevin Love > Renew Cleveland
Tristan Thompson > Renew Cleveland
Paul Millsap > Renew Atlanta
Tyson Chandler > Phoenix
Brandan Wright > Memphis
Paul Pierce > LAL
Nik Stauskas > Philadelphia
Carl Landry > Philadelphia
Jason Thompson > Philadelphia

Kaserinos
02-07-2015, 10:40
Paul Pierce > LAC

FIXXXER
02-07-2015, 11:04
Lakers το μεγαλυτερο ανεκδοτο πλεον και στις μεταγραφες.... απετυχαν να παρουν και Λαβ και Λαμαρκους (ο οποιος πιστευω ακραδαντα οτι θα καταληξει Σπερς και θα χουμε γλεντια εκει)

Butler > Renew Bulls επισης, αυτος κι ο Anthony Davis πηραν απειρο χρημα...

Μου κανει μεγαλη εντυπωση που το Cleveland εδωσε γη και υδωρ για πολυετη ανανεωση σε Love & Tristan Thompson.... μεγαλη δεσμευση, πολυ χρημα, υψηλο τημ σαλαρι και δεν ξερω αν θα τους βγει, δεδομενου οτι κι ο Λεμπρον θα ανανεωσει λογικα στο μαξιμουμ.

Om
02-07-2015, 14:47
O Lebron πάει για μονοετές αφού το χρόνου το salary cap εκτοξεύεται στα 100 μύρια και θα υπογράψει το μάξιμουμ τότε με πολλά περισσότερα.
Αυτοί που υπογράφουν τώρα πολυετή συμβόλαια όπως Carroll, Love είναι ας πούμε με την πολύ χαλαρή έννοια του ώρου οι δευτεροκλασσάτοι που έχουν και μια ανασφάλεια αν τους βγει εξίσου καλά η επόμενη χρονιά ή μήπως συμβεί κανένας τραυματισμός (Love) και εξασφαλίζονται. Τα τωρινά συμβόλαια που ίσως να φαίνονται πολλά για κάποιον του χρόνου θα είναι bargains.

Om
02-07-2015, 19:46
Greg Monroe > Milwaukee
Jae Crowder > Renew Boston
Arron Afflalo > NY
Iman Shumpert > Renew Cleveland
Amir Johnson > Boston
Kyle Singler > Renew OKC
Mike Dunleavy > Renew Chicago
Al-Farouq Aminu > Portland
Omer Asik > Renew NOLA

BlackiE
02-07-2015, 20:05
https://www.youtube.com/watch?v=ExuMnatMhvQ

Om
03-07-2015, 16:34
Monta Ellis > Indiana
Wesley Matthews > Dallas
Damian Lillard > Renew Portland
Dwayne Wade > Renew Miami
Aron Baynes > Detroit
Thomas Robinson > Brooklyn
Tim Duncan > Renew SA
Danny Granger > Detroit
Marcus Morris > Detroit
Reggie Bullock > Detroit

FIXXXER
04-07-2015, 01:55
Το Πορτλαντ διαλυεται και το Dallas φτιαχνεται....

Lamarcus Aldridge > νομιζω πλεον ειναι 50-50 Spurs-Heat
Robin Lopez > New York Knicks
Wesley Matthews > Dallas
Deandre Jordan > Dallas

MaX Payne
04-07-2015, 20:26
τον ηπιαν και οι Κλιπερς με DJ

Lamarcus Aldridge > νομιζω πλεον ειναι 50-50 Spurs-Heat

Spurs http://probasketballtalk.nbcsports.com/2015/07/04/lamarcus-aldridge-has-chosen-to-sign-with-spurs/

τι χρημα εχει πεσει γενικα
με το σαλαρι καπ που θα ανεβει μοιραζουνε χρημα

O Lebron πάει για μονοετές αφού το χρόνου το salary cap εκτοξεύεται στα 100 μύρια και θα υπογράψει το μάξιμουμ τότε με πολλά περισσότερα.
Αυτοί που υπογράφουν τώρα πολυετή συμβόλαια όπως Carroll, Love είναι ας πούμε με την πολύ χαλαρή έννοια του ώρου οι δευτεροκλασσάτοι που έχουν και μια ανασφάλεια αν τους βγει εξίσου καλά η επόμενη χρονιά ή μήπως συμβεί κανένας τραυματισμός (Love) και εξασφαλίζονται. Τα τωρινά συμβόλαια που ίσως να φαίνονται πολλά για κάποιον του χρόνου θα είναι bargains.

αν εξαιρεσεις Λεμπρον και Wade που ειναι ειδικη περιπτωση σχεδον ολοι πηραν τα σιγουρα φραγκα απο τωρα δεν περιμεναν για του χρονου

OniBocho
04-07-2015, 20:50
Ο Aldridge έγραψε σήμερα στο Twitter ότι επιστρέφει στο Τέξας, κοντά σε φίλους και οικογένεια.

FIXXXER
04-07-2015, 22:49
Τελικοι Δυσης 2016 Spurs - Warriors το ακουσατε εδω πρωτοι

MaX Payne
09-07-2015, 09:55
τον ηπιαν και οι Κλιπερς με DJ

τελικα εμεινε Κλιπερς :-o
τον ηπιε το Νταλας

Om
16-07-2015, 19:40
https://www.youtube.com/watch?t=53&v=Mtgr3OJuEf8

BlackiE
16-07-2015, 21:30
Πινκάρω πριν το δω :pink:

BlackiE
22-07-2015, 21:32
http://www.sport-fm.gr/article/basket/o-mimos-twn-nbaer-ksanaxtupa-video/3098678

OniBocho
24-07-2015, 09:05
Έγινε 47 χθες ο καλύτερος point guard όλων των εποχώνενε...

http://redsarmy.com/wp-content/uploads/2013/09/maxresdefault.jpg

BLiTzER
24-07-2015, 10:35
Μπορεί να είσαι ο ονιμπότσος, αλλά ξέρεις από μπάλα ρε πούστη. Αγαπημένη ομάδα, αγαπημένες εποχές. Με συγκίνησες :touched:

FIXXXER
24-07-2015, 11:18
Απο τους καλυτερους ναι, ο καλυτερος... μπα... υπαρχουν πολλοι μνηστηρες για τη θεση

OniBocho
24-07-2015, 11:47
Σαφώς, αλλά αφενός παίζει ρόλο η προσωπική αγάπη κι από την άλλη, ο Payton είχε στοιχεία στο παιχνίδι του που -ακόμα τουλάχιστον- δεν έχω δει σε άλλο point guard. Πέρα από το ότι παραμένει ο μοναδικός PG που έχει ανακυρηχθεί Αμυντικός της Χρονιάς το '96, ήταν εκπληκτικός στο να καθοδηγεί/στήνει την ομάδα, ήταν Iron Man έχοντας χάσει ελάχιστα παιχνίδια στην καριέρα του από τραυματισμούς, μπορούσε να τσακίσει το ηθικό μιας ολόκληρης ομάδας και να υποστηρίξει τα λόγια του με το παιχνίδι του. Και οι μ.ο στο σκοράρισμα από το '95 κι έπειτα άρχισαν να ανεβαίνουν χωρίς σταματημό.

Αν οι Sonics έπαιρναν σοβαρούς ψηλούς κι όχι τον Vin Baker, τον Ervin -no Magic- Johnson ή τον Jim McIlvane, θα είχαν ένα δαχτυλίδι σίγουρα κάπου στα τέλη του '90. Αν είχαν δηλαδή τον Kemp ζευγάρι με τον Ewing ακμαίο κι όχι όπως τον απέκτησαν λίγο πριν τη σύνταξη.

Έχω δει PG's με καλύτερη ντρίπλα, ΠΟΛΥ καλύτερο σουτ, καλύτερη τεχνική και ενδεχομένως μεγαλύτερο ένστικτο ως σκόρερ. ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν ήταν πιο γρήγορος, πιο έξυπνος, πιο up to the challenge και καλύτερος Point Guard συνολικά. Όσο κι αν δεν τον χώνεψα ποτέ, θεωρώ δεύτερο καλύτερο τον Stockton.

FIXXXER
24-07-2015, 12:47
Οταν λες τελη 90'ς φανταζομαι εννοεις το 1999 γιατι απεναντι σε Μπουλς... δεν.

OniBocho
24-07-2015, 13:15
Ισχύει, αν και '97 - '98 τα στατιστικά του Payton ήταν ακόμα καλύτερα απ' ότι το '96. Όντως, η χρονιά του lock-out ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία της ομαδάρας. All in all, μέχρι το 2002 όπου έγινε και το trade που άλλαξε το franchise του Seattle, θα μπορούσαν να είχαν φορέσει δαχτυλίδι.

BlackiE
03-08-2015, 19:34
http://nba.sport24.gr/article/3601682/arenas-tha-sas-analusw-ton-lebron

OniBocho
04-08-2015, 09:03
α) όταν τα έγραφε ήταν είτε μαστουρωμένος ή τουλάχιστον πιωμένος

β) μιλάμε για τη γνώμη ενός τεμπέλη, που πάντα του άρεσε να προκαλεί με αυτά που έλεγε ή έκανε

γ) ο Arenas ήταν πάντα ανισόρροπος (τράβηξε όπλο στα αποδυτήρια σε καυγά με συμπαίχτες που αφορούσε παράνομα στοιχήματα)

δ) ποιες μεγάλες μάχες έχουν δώσει Arenas και ΛεΠρος;;;;; :touched:

scarecrow
04-08-2015, 19:00
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/axG7POM_700b_v2.jpg

Magellan
24-09-2015, 19:49
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10406612_10153122805501778_4880649745497181803_n.jpg?oh=f797d50c478f6b46758cf78f64c11bec&oe=569C1273

ypersyntelikos
26-09-2015, 12:51
NBA 2K16 στα steam σας στα τορρεντάδικα κλπ.

Ethereal
26-09-2015, 13:29
Και στα psn μας.
Το φετινό my career είναι ίσως το καλύτερο της σειράς (αν εξαιρέσεις τη λεπτομέρεια ότι έχεις δίδυμη μαύρη αδερφή ακόμα κι αν είσαι λευκός/ασιάτης κτλ)
Είναι τελείως διαφορετικό, ξεκινάς παίζοντας μπάσκετ στη σχολική ομάδα και πας βήμα βήμα , και η όλη φάση ξετυλίγεται σαν ταινία σκηνοθετημένη από τον spike Lee.

Euroleague έχει για άλλη μια φορά περσινά ροστερ...

/offtopic

ypersyntelikos
27-09-2015, 14:15
Έχει κάποιες διαφορές και στο χειρισμό/gameplay που μέχρι στιγμής μου σπάνε τα νεύρα (πχ ποστάρεις κρατώντας συνεχώς πατημένο το κουμπί, το σκριν είναι αλλιώς κλπ), αλλά φαντάζομαι είναι μόνο θέμα συνήθειας. Από την άλλη είναι πολύ πιο ρεαλιστικό στα σουτ.

OniBocho
30-09-2015, 05:45
Χειρουργείο και πάλι για τον Rose σήμερα. Μετά την επέμβαση θα ανακοινώσουν οι Bulls πότε θα επιστρέψει.

Σκατά, σκατά, σκατά...

mellin
01-10-2015, 22:20
Δε θα 'πρεπε να φοβάσαι τόσο imho...
Το αληθινό nickname μου είναι Tourgon btw

BlackiE
03-10-2015, 14:54
https://www.youtube.com/watch?v=ZNGiX-ew69s

https://www.youtube.com/watch?v=zGhihIPd2HU

https://www.youtube.com/watch?v=Tj7IVGoBSHg

https://www.youtube.com/watch?v=-U5nJtDkTRs

https://www.youtube.com/watch?v=mxBXvUxKrcs

https://www.youtube.com/watch?v=EROGLO4vA30

https://www.youtube.com/watch?v=wWqFsrUFfOk

https://www.youtube.com/watch?v=CyAna5Z83Ow

https://www.youtube.com/watch?v=veFdw81Wd4o

https://www.youtube.com/user/BdotAdot5/videos

:touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

Ethereal
03-10-2015, 15:15
https://www.youtube.com/watch?v=ZNGiX-ew69s

https://www.youtube.com/watch?v=zGhihIPd2HU

https://www.youtube.com/watch?v=Tj7IVGoBSHg

https://www.youtube.com/watch?v=-U5nJtDkTRs

https://www.youtube.com/watch?v=mxBXvUxKrcs

https://www.youtube.com/watch?v=EROGLO4vA30

https://www.youtube.com/watch?v=wWqFsrUFfOk

https://www.youtube.com/watch?v=CyAna5Z83Ow

https://www.youtube.com/watch?v=veFdw81Wd4o

https://www.youtube.com/user/BdotAdot5/videos

:touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

Κλαίω με το eurostep του Τζινόμπιλι

FIXXXER
05-10-2015, 03:40
Χειρουργείο και πάλι για τον Rose σήμερα. Μετά την επέμβαση θα ανακοινώσουν οι Bulls πότε θα επιστρέψει.

Σκατά, σκατά, σκατά...

Καμια σχεση με αυτο που νομιζεις, εφαγε αγκωνια στη μαπα ή κατι τετοιο, επιστρεφει μεσα στη βδομαδα...

OniBocho
05-10-2015, 08:49
Δε νόμιζα κάτι, απλώς η αρχική ανακοίνωση των Bulls έλεγε πως είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει. Από την πρώτη στιγμή διάβασα πως έφαγε αγκωνιά από κάποιον ψηλό (δεν έδωσαν όνομα :p ) σε ένα baseline drive που έκανε. Το σχόλιό μου ήταν γενικότερο, γιατί το παλικάρι έχει κάνει δεύτερο σπίτι του τα χειρουργεία.

Εντωμεταξύ, είπε ο μπινεδάκος ότι σκέφετεται σοβαρά το Free Agency "για να εξασφαλίσει την οικογένειά του". Με σχεδόν 200 εκατομμύρια δολλάρια απολαβές από Bulls και Adidas για μια καριέρα που ήδη μετράει σχεδόν -3 σεζόν, ο Rose σκέφετεται το μέλλον της οικογένειάς του. :/

BlackiE
05-10-2015, 15:46
Ο τύπος είναι καμμένο χαρτί, απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα μαζί του. Ένα Γκασόλ έχετε που είναι πλέον 35 και ένα Μπάτλερ που ακόμα δεν έχω καταλάβει αν είναι υπερεκτιμημένος ή όχι.

ypersyntelikos
05-10-2015, 19:31
Ο Γκαζόλ έχει ακόμα μια δυνατή χρονιά

Ο Rose έχει φέτος τελευταία ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν είναι καμένο χαρτί. Πέρσι με κάτι εμφανίσεις στο τέλος της κανονικής περιόδου και στα playoffs ήμασταν κοντά στο να πούμε "he's back".

Butler υπερπαιχτούρα και καθόλου υπερεκτιμημένος, θα βρίσκεται στους all-star για κάποια χρόνια ακόμα.

Πάντως, από related σε related έτυχε και ξαναείδα αυτό. Μαλάκες, είναι κρίμα για το άθλημα που λέγεται μπάσκετ αυτός ο τύπος να έχει τέτοια γόνατα.

https://www.youtube.com/watch?v=2v0g4nyveP8