View Full Version : NBA
Πόσο κάνει 10 συν 7
11-06-2010, 03:16
σακραμέντο πριν από αρκετά χρόνια φχαριστιόσουν να βλέπεις
http://ahedofmytime.files.wordpress.com/2008/12/webber_big.jpg
^^τι παίκταρος
οι τελικοί λέικερς-κίνγκς έχουν μείνει στην ιστορία
λόγω μεταδόσεων σκουντή :touched:
Αλήθεια ρε :P
Οι αντιπαθείς σου των 00ς είναι αυτές με τα περισσότερα πρωταθλήματα αυτή τη 10ετία, όπως και γώ αντιπαθούσα (και ακόμα αντιπαθώ) Ρόκετς λόγω του χαμένου πρωταθλήματος το 95.
Αυτό το έπος το έχεις δει;
D_9qvmXiEuU
Γενικά ο Walker ήταν παιχταράς για τους τότε Celtics.Με έψηνε η χοντροκεφάλα του.:pink:
Jason Williams έπαιζε στους τελικούς της δύσης,μαζί με Bibby,Stojakovic,Divac και Lawrence Funderburke.:touched:
Lakers εξάλλου,εκείνη τη χρονία είχανε τον Καναδό star Rick Fox και Horace Grant.:pink::touched:
Jason Williams έπαιζε στους τελικούς της δύσης,μαζί με Bibby,Stojakovic,Divac και Lawrence Funderburke.:touched:
Lakers εξάλλου,εκείνη τη χρονία είχανε τον Καναδό star,Rick Fox και Horace Grant.:pink::touched:
Νομίζω εκείνη τη χρονιά τον αντάλλαξαν με τον Μπίμπι και έτσι δεν έπαιξε στους τελικούς, δεν παίρνω και όρκο.
Γκραντ λατρεία όντως :touched:
Αυτό στο βίντεο δεν το χα δει όχι. Τι έδωσε ο αληταράς ρε; :P
Lakers εξάλλου,εκείνη τη χρονία είχανε τον Καναδό star,Rick Fox και Horace Grant.:pink::touched:
Νομίζω εκείνη τη χρονιά τον αντάλλαξαν με τον Μπίμπι και έτσι δεν έπαιξε στους τελικούς, δεν παίρνω και όρκο.
Γκραντ λατρεία όντως :touched:
Α,τώρα που το λες,σαν να έχεις δίκιο.
Doug Christie δεν έπαιζε επίσης Kings τότε;
Αμέ, Τούρκογλου επίσης νομίζω.
Kaserinos
11-06-2010, 03:37
Στην αρχή ήμουν Μάτζικ λόγω Σακίλ. Κάπου 92-93-94 που άρχισα να παίρνω κάτι περιοδικά για ΝΒΑ και του είχαν αφιερώματα κλπ μου κανε εντύπωση που ήταν τόσο τεράστιος (αν και τότε ήταν αδύνατος) :P
Μετά άρχισα να βλέπω πιο τακτικά αγώνες τους και αγαπημένος μου παίχτης έγινε ο Χάρνταγουεη (πρώτη μου φανέλα :touched:) αλλά ήταν άτυχος με τραυματισμούς και χάθηκε. Το 97 είχα δει το διαγωνισμό καρφωμάτων που κέρδισε ο Μπράιαντ και στη συνέχεια πήρα και ένα περιοδικό που είχε αφίσα το κάρφωμα καρέ καρέ. Από κει και μετά υποστηρίζω Λέηκερς αλλά ταυτόχρονα κάπου εκεί το παράτησα κιόλας και έγινα ποδοσφαιρόφιλος λόγω Τζιοβάνι λολ. Τα τελευταία 6-7 χρόνια ασχολούμαι πάλι, κάθε χρόνο και περισότερο.
Ρε Μπλάκι, βίοι παραλληλοι ρε μαγκα. :touched:
Εγω ελιωνα με ΝΒΑ και χαρτακια και μαλακιες και XXL..(αν εξαιρεσεις τον Τζιοβανι. Εγω απο μουντιαλ και μετα κολλησα με μπαλα).
Eιχα και t-shirt siganture απο Νike με Χαρνταγουει...αλλα μεγα απωθημενο ηταν αυτο φανελακι:
http://www.amazing-oriental.com/upimg/allimg/090807/_1RG5361.jpg
Και για τον Τζορνταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. Και ενιωθα απιστευτα μονος μου στο δημοτικο, ρε πουστη.
Οπου και να γυρναγα Bulls. Κατι φανελες με Malone και Κεμπ σπαγανε την μονοτονια, αλλα πολυ μοναξια κατα τ'αλλα.
Lakers ειμαι και 'γω, αν και την συμπαθεια στους Celtics τα τελευταια χρονια την εχω..
P.S.: Δεν μπορει ρε φιλε τετοια ταυτιση βιωματων, αρχιζω και νιωθω περιεργα.:?
Αλήθεια ρε :P
Οι αντιπαθείς σου των 00ς είναι αυτές με τα περισσότερα πρωταθλήματα αυτή τη 10ετία, όπως και γώ αντιπαθούσα (και ακόμα αντιπαθώ) Ρόκετς λόγω του χαμένου πρωταθλήματος το 95.
Τους Spurs τους αντιπαθω γιατι παιζουν μονιμως "μετρημενο" μπασκετ, δε θυμαμαι να βρισκω κατι ιδιαιτερο ωστε να γουσταρω, ενα συνολο απο καλους παικτες και τον Τιμ Ντανκαν που ειναι παραπανω απο καλος, αλλα οχι εντυπωσιακος. Τους Lakers τους αντιπαθω γιατι εχουν ενα συνολο απο σκατοφατσες, λαμπρες εξαιρεσεις ο συμπαθης Vujacic και ο Fisher που ειναι παιχταρας. Επισης κατα 70% λογω Gasol. :P Παρε κι αυτο το κειμενο να βγαλεις αφρους, αν και για μενα τα λεει πολυ σωστα, ειδικα για τους τελικους φετος ως τωρα, απλα ειναι υπερβολικος και γλαφυρος περισσοτερο απο οσο θα επρεπε. Θεμης Καισαρης, καπου το βρηκα κι εγω, δεν εχω λινκ.
Πέρι Κόμπι ο λόγος
Συνεχίζουμε σε μη Μουντιαλικούς ρυθμούς. Ένα μήνα θα κρατήσει το γλέντι στη Νότια Αφρική, χιλιάδες λέξεις θα γράψουμε. Δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσουμε από τώρα. Μένουμε στο μπάσκετ, πάμε μια βόλτα στο NBA. Το ζευγάρι του τελικού μ’έκανε να ξενυχτήσω και να παρακολουθήσω και τα τρία παιχνίδια. Το Λέικερς - Σέλτικς είναι το ΝΒΑ στην καλύτερή του έκδοση, δεν γίνεται να το χάσεις.
Πάμε να δούμε τον κύριο Κόμπι Μπράιαντ. Έφτασε στους τελικούς με όργια. Βρήκε απέναντί του τη χειρότερη άμυνα του ΝΒΑ και τα διέλυσε όλα. Σε έξι ματς είχε 33.7 πόντους μ.ο., 7.2 ριμπάουντ, 8.3 ασίστ και ένοιωσε πως είναι και να βάζεις πάνω από ένα στα δύο, αφού είχε 52% εντός παιδιάς. Τρομερά πράγματα, έτοιμος να πάρει την εκδίκηση από τους γερασμένους Σέλτικς για το χαμένο πρωτάθλημα πριν από δυο χρόνια.
Αυτά που έκανε στο 2ο και στο 3ο παιχνίδι των τελικών δεν τα έχω ξαναδεί. Πρώτα, ας μιλήσουν οι αριθμοι. Στο πρώτο παιχνίδι, που ήταν και καλά ο καλός του αγώνας είχε 30 πόντους με 10 στα 22 σουτ, λίγο κάτω από το 50%. Στο δεύτερο, στην ήττα των Λέικερς, ο Μπράιαντ τελείωσε το ματς με 8 στα 20, ενώ στο τρίτο, στην νίκη μέσα στη Βοστόνη είχε το εκπληκτικό 10 στα 29.
Πιστέψτε με, οι αριθμοί και το 18 στα 49 σουτ σε δύο παιχνίδια δεν λένε τίποτα μπροστά στην εικόνα. Άστοχες βραδιές υπάρχουν. Ο μεγαλύτερος ίσως σουτέρ όλων των εποχών, ο Ρέι Άλεν, είχε χθες 0/13 σουτ. Αλλά απλώς ήταν τραγικά άστοχος, τελεία. Τίποτε άλλο. Διεσύρθη από την αστοχία του, όχι από τις επιλογές του, όχι από τη συνολική του εικόνα.
Ο πολύς Κόμπι δεν ήταν άστοχος. Ήταν ανήμπορος να κάνει μια σωστή ενέργεια, μια σωστή επιλογή, να έχει μια παρουσία που αρμόζει στον σούπερ σταρ, στον MVP. Τραγικές επιθέσεις, επιλογές ρούκι, σουτ χωρίς καμία λογική, ενέργειες χωρίς καμία αρμονία, καμία κλάση, κανένα μπασκετικό μυαλό. Η χειρότερη δε στιγμή ήρθε στο 4ο δωδεκάλεπτο, όπου συνέβη κάτι που δεν έχω ξαναδεί.
Τον πάρκαραν οι συμπαίκτες του. Ο Μπράιαντ άρχισε να πετροβολάει από παντού, να παίρνει σουτ “ύφους” και καμίας λογικής κι οι Σέλτικς ήταν έτοιμοι να προσπεράσουν και να πάρουν το ματς. Είδε κι απόειδε ο μεγάλος Φίσερ και πήρε την απόφαση ως πλειμέϊκερ. Πάρκαρε τον Κόμπι. Οι Λέικερς έκαναν τουλάχιστον 6-7 επιθέσεις που δεν του έδιναν καν την μπάλα, τον αγνοούσαν. Ο τεράστιος Φίσερ, που έχει όλο το μπάσκετ στο κεφάλι του, ανέλαβε τα ηνία, πέτυχε απίστευτα καλάθια, τεράστιας κλάσης, τάισε τον Γκασόλ κι οι Λέικερς πήραν το παιχνίδι.
Ναι, ξέρω, ο Μπράιαντ είναι παιχταράς. Φυσικά και είναι. Από τα 1000 πράγματα που μπορούν να γίνουν στο παρκέ, ο Κόμπι μπορεί να κάνει τέλεια τα 990. Μόνο που όταν μιλάμε για το κορυφαίο επίπεδο, σε όλα τα σπορ, σημασία δεν έχει τι μπορείς να κάνεις, αλλά τι επιλέγεις να κάνεις. Κι ο τύπος έχει πάει 32 και δεν έχει ιδέα. Καμία εμπειρία, κανένα μπασκετικό μυαλό, καμία γνώση, τίποτα, μόνο σταριλίκι και ταλέντο.
Και φυσικά το κυνήγι της “απίστευτης φάσης”. Νά’χουμε να βάζουμε στα χάι-λάιτς. Να τον βλέπεις να κάνει fade-away, να φεύγει μακριά, να βλέπει άνετα το καλάθι, αλλά παρόλα αυτά να κάνει κι ένα αχρείαστο σπάσιμο, για το εφέ. Κι η μπάλα στο γάμο του καραγκιόζη κι η ομάδα του να δέχεται κάρφωμα στον αιφνιδιασμό. Ξαναλέω, το θέμα είναι τι επιλέγεις να κάνεις και με πόση συνέπεια μπορείς να είσαι καλός.
Δεν είναι συνέπεια το 39% στη σειρά, είναι τραγωδία. Δεν είναι συνέπεια να παίρνεις σουτ χωρίς καμία λογική, καμία μπασκετική παιδεία, κι αν μπει ένα στα τέσσερα να κάνεις τον ήρωα και τον ηγέτη. Και την ξέρω τη συνέχεια, σε κάποιο από τα υπόλοιπα παιχνίδια θα του μπουν αυτές οι ποικιλίες που κάνει και θα σπάσουν τα τηλέφωνα, “μπες να δεις τι έβαλε ο παικταράς ο Κόμπι”. Το θέμα, όμως, δεν είναι το “ένα βράδυ”, αλλά η συνέπεια, μια βραδιά έχει ο καθένας. Το ποσοστό θα ανέβει λίγο πάνω από το 40%, οι Λέικερς θα πάρουν τον τίλο, ο Μπράιντ θα κάνει πέντε τα δαχτυλίδια και θα αναδειχθεί και MVP, my ass.
Όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή ακούω τις λέξεις “Τζόρνταν” και “Κόμπι” στην ίδια φράση και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συζητάω για τον Μπράιαντ μαζί με τους υπόλοιπους της εποχής του. Αλλά μπορεί και να πάθω εγκεφαλικό στις συγκρίσεις με τον Τζόρνταν. Αν θέλετε αριθμούς, μπείτε εδώ και δείτε τι έχει κάνει ο Μάικλ στις έξι φορές που έχει παίξει σε τελικούς. Σας βεβαιώνω πως τα νούμερα είναι αληθινά.
Κι επειδή δεν αρκούν μόνο τα νούμερα, η ερώτησή σας είναι λογική. Ναι, ακόμα και τον Τζόρνταν τον έχω δει να τα σπάει, να κάνει και λάθη. Δεν τον έχω δει ποτέ όμως να μην ξέρει τί να κάνει, να παίρνει συνεχόμενες άθλιες επιθέσεις χωρίς να νοιάζεται για τίποτα και για κανέναν, να έχει την εικόνα ρούκι κι όχι σούπερ σταρ, πρωταθλητή και MVP. Και φυσικά δεν τον έχω δει ποτέ να διασύρεται σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια, παρά μόνο στα ματς με το Ορλάντο, όταν όμως είχε γυρίσει μετά από ενάμιση χρόνο αποχής.
Με το καλό ο Κόμπι να βάλει ένα βράδυ και 50 πόντους σε αγώνα τελικών, με το καλό να πάρει και επτά κι οκτώ πρωταθλήματα, να φτάσει και τον Ρόμπερτ Χόρι. Κανένα πρόβλημα. Ίσως εκεί, στα 35-36, να αρχίσει να μαθαίνει πως παίζεται το άθλημα σε υψηλό επίπεδο, να φτάσει να ξέρει έστω και το μισό μπάσκετ από όσο ξέρει ο Φίσερ.
χαχαχαχα
XXL ρε μαλάκα :touched:
Την ίδια φανέλα ήθελα και γω αλλά μου στειλαν τη γαλάζια χωρίς ρίγες. Θα την παραγγείλω κάποια στιγμή πάντως
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs089.snc3/15730_374578622710_727642710_3816225_875550_n.jpg
δημοτικό :P
Fixxxer το πίνκ από μένα γιατί και εγώ συμφωνώ πολύ με το κείμενο.
Κατά τα άλλα καλά σας γαμούσε (και γαμάει) ο Τζόρνταν και γενικά η φάση αντιπαθώ τον γαμάτο γιατί παραείναι γαμάτος και όλοι τον γουστάρουν και νιώθω σε ελιτ και γαμάτος επειδή δεν πάω τον γαμάτο είναι gtp. :P
Συμφωνώ σε κάποια σημεία του κειμένου, κάποια άλλα είναι για γέλια. Ούτε εγώ για το Λεμπρόν δε βγάζω τόσο κόμπλεξ :P
Fixxxer το πίνκ από μένα γιατί και εγώ συμφωνώ πολύ με το κείμενο.
Κατά τα άλλα καλά σας γαμούσε (και γαμάει) ο Τζόρνταν και γενικά η φάση αντιπαθώ τον γαμάτο γιατί παραείναι γαμάτος και όλοι τον γουστάρουν και νιώθω σε ελιτ και γαμάτος επειδή δεν πάω τον γαμάτο είναι gtp. :P
Παρε κι εσυ το πινκ για τη δευτερη προταση.
morphine
11-06-2010, 03:53
http://thebsreport.files.wordpress.com/2009/05/rodman.jpg
!
μπλακι και κασετινε κι εγώ μαζί σας
μήπως τελικά ήταν τρεντ να αλλάζεις από μάτζικ σε λέηκερς και το κάναμε όλοι;
_UnHoLy^MaRtYr_
11-06-2010, 03:55
ωρε φιξξξερ ναι μια χαρα τα λεει αλλα μη μπαινουμε στο τριπακι αυτου που εγινε με τη μπαρτσελονα φετος. μια χαρα σοβαρα ματς εχει παρει μονος του ο κομπε, μην περιμενουμε να 30+ισει και να κανει κακα παιχνιδια για να τον βγαλουμε ανικανο. τι να πουμε και για γκαρνετ στους τελικους δηλαδη.
και ουτε για μπαρτσελονα λυσσαω ουτε για κομπε, αντικειμενικο ποστ.
http://thebsreport.files.wordpress.com/2009/05/rodman.jpg
Άλλη λατρεία από δω :touched:
Ο μόνος που συμπαθούσα τότε από Μπουλς
παίζει και ο μόνος που δεν ήξερε μπάσκετ :P
Ναι αλλά ήταν αλάνι ;)
btw το woop δουλεύει κανονικά σήμερα.
ωρε φιξξξερ ναι μια χαρα τα λεει αλλα μη μπαινουμε στο τριπακι αυτου που εγινε με τη μπαρτσελονα φετος. μια χαρα σοβαρα ματς εχει παρει μονος του ο κομπε, μην περιμενουμε να 30+ισει και να κανει κακα παιχνιδια για να τον βγαλουμε ανικανο. τι να πουμε και για γκαρνετ στους τελικους δηλαδη.
και ουτε για μπαρτσελονα λυσσαω ουτε για κομπε, αντικειμενικο ποστ.
Εγραψα νομιζω πεντακαθαρα οτι ειναι υπερβολικος και γινεται γραφικος, απλα συμφωνω με το γενικο νοημα του κειμενου, τι αλλο να γραψω? Ομαδαρα εννοειται οι Lakers και παικταρας μοναδικος ο Kobe, αλλα το οτι εχει περισσοτερο σταριλικι απο οτι πρεπει και το πως κερδισε ο Fisher μονος του το τριτο ματς σε ενα σημειο που οι Celtics φαινοταν σιγουρο οτι θα το γυρισουν (ειχε παει στο -2) ειναι αδιαμφισβητητο νομιζω ε. Ρε εγω δεν ειμαι απο αυτους που λενε οτι πρεπει να βαλει 100 ποντους ο Κομπι, καμια σχεση. Αλλα οταν παιρνει 30 επιθεσεις και βαζει τις 10, σημαινει οτι γαμαει την ομαδα του. Αν ειχε κανει ο Κομπι οσα εκανε ο Φισερ στην τεταρτη περιοδο προχθες, θα παραμιλουσαν ολοι. Διαφωνεις με αυτο? Προφανως και δε συμφωνω με οσα λεει οτι δεν ξερει μπασκετ κτλ, αλλα οτι ειναι πιο "χαοτικος" απο αλλους παικτες, ε ειναι. Και καμια συγκριση με Τζορνταν, βουρτσα με πουτσα :twisted:
kana allo stream paizei?ksemeina me ton ps3 browser atm kai den anoigei woop.
kana allo stream paizei?ksemeina me ton ps3 browser atm kai den anoigei woop.
http://www.myp2pforum.eu/threads/39080-Basketball-Today-June-10th-NBA-Finals-Edition
Όλο και κάποιο θα παίζει απ αυτά
"Ράντο" :|
"Ο κακός ο λύκος,ο Jackson έχει δώσει εντολή να αφήνουν τον Allen να σουτάρει,βεβαίως είμαστε μεταλλάδες".
Πρέπει να νυστάζει πολύ ο καριόλης.
Ο Μαγουλάς είναι ο Φίξερ :!:
"Helloween, Running Wild, Pink Cream 69" :touched:
Ρεσιτάλ!
"Πλάκα κάνουμε! Δε γίνονται αυτά!"
big baby κατευθειαν για δρομοκαιτειο
Το ματς της ζωής του κάνει ο χοντρός. Ε δε γυρνάει τώρα εκτός αν οι βασικοί που θα μπουν κάποια στιγμή σπάσουν τα καλάθια πάλι.
Celtics εχουν 5 παικτες με διψηφιο αριθμο και αλλον εναν (Ροντο) που του λειπει μολις ενα καλαθι.
Lakers εχουν δυο παικτες με περιπου 20-25 ο καθενας και οι αλλοι τιποτα (κατι κανει κι ο Οντομ).
Οταν λες βασικοι εννοεις ο Κομπι και ο Γκασολ? :P
Των Σέλτικς ρε :P Αλλά και οι δικοί μας δεν πάνε πίσω
Α οκ εννοεις να τα χανουν, νομιζα να τα βαζουν, μαλακια μου, δεν ειναι οπως η μπαλα που λες "σπανε τα δοκαρια" :P και καταλαβαινεις με τη μια.
E μονο ο Αλλεν κι ο Ροντο εχουν χασει πολλα, αλλα κι αυτοι την εκαναν τη δουλεια τους
http://img811.imageshack.us/img811/8511/18922687.png
Kaserinos
11-06-2010, 06:51
Ελα ο χοντρος επαιξε μπαλαρα...
Αλλα γενικα, το θελα πιο δυνατο το ματσακι...Καλημερες.
xxl reeeeeeeee...porosi!
upervoliko to keimeno oso den paei...rookie epiloges o kobe...ok
den einai kalos sti seira..opws thaprepe alla ntaksei min ta isopesonoume ola...
_UnHoLy^MaRtYr_
14-06-2010, 00:36
σοβαρά; κ είχα αγχωθει πως δε θα προλαβω να δω πολυ λογω ξυπνηματος, γαμω =)
ετοιμαζονται φραπεδες απο τωρα,μη σκας =p
Kaserinos
14-06-2010, 00:42
Λες να αντεξω? Εχω διαβασμα γαμω..
The True Big Baby
http://img46.imageshack.us/img46/709/axaxaxax.jpg
MaX Payne
14-06-2010, 02:21
αργα ειναι 3 αν παει σε 7ο θα το σκεφθω
παντως τα δειχνει ο σκαι επομενη μερα στις 12 η' 1 μονο το ματς χωρις ταιμ ουτ κλπ
εγω δεν μπαινω σε σαιτ για να μην ξερω το σκορ και ναχω αγωνια :-D
ταπα μεσα απο το καλαθι.
καθε φορα και πιο τεραστιος. :touched:
Να μας πει ο ηθοποιός από τον Μητσικώστα με πόσους πόντους διαφορά θα χάνανε απόψε οι Lakers αν δεν έπαιζε ο Bryant.
που ναι ο μπλακι?
Καλα αυτα που εκανε ο Μπραιαντ στην τριτη περιοδο δεν υπαρχουν ε.
Τριποντα απο οπου ναναι λες και ειναι ο Λεμπρον (χαχ), οτι ναναι καλαθια, ειχε μια τελεια περιοδο.
Δεν είδα το ματς, δεν έπιασε και το γούρι, σκατά :(
Όλα χάθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι.
Να μας πει ο ηθοποιός από τον Μητσικώστα με πόσους πόντους διαφορά θα χάνανε απόψε οι Lakers αν δεν έπαιζε ο Bryant.
+1
Πριν 10 μέρες ήταν ο προπονητής των Σανς, χτες ήταν ο Πιρς:
Paul Pierce on Kobe's 3rd Q run in particular: "Kobe is the one guy that you can't stop in this league."
Kaserinos
14-06-2010, 19:51
Να σου και το Μαράκι..
http://4.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/TBZZAhsxIDI/AAAAAAADdSc/6b37Rr4P6FI/s1600/eliia1.jpg
Έχουμε Σαρλίζ. Και γενικά σε σελέμπριτιζ είμαστε καλύτεροι :!:
jack the ripper
14-06-2010, 19:56
Να σου και το Μαράκι..
http://4.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/TBZZAhsxIDI/AAAAAAADdSc/6b37Rr4P6FI/s1600/eliia1.jpg
:pink:
Στις 4.
Ούτε το σημερινό θα το δω λογικά. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ Λ.Α.ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.
ξεφυγε για τα καλα η διαφορα
Σε άλλο γήπεδο και υπεργκαντέμηδες οι Celts.Το 7ο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό.
Μαλακια, τωρα απεκτησαν εκτος απο το πλεονεκτημα εδρας ΚΑΙ το ψυχολογικο αβανταζ οι Lakers.
Δυσκολα τα πραγματα... επρεπε να παρουν και τα τρια στη Βοστωνη οι Celtics αλλα μαλακιστηκαν στο τριτο ματς της σειρας.
Παλι δαχτυλιδι η ισπανικη καμηλα
7o ματς χωρίς Πέρκινς οι Σέλτικς. Σιγά την απουσία βασικά, ο χοντρός καλύτερος είναι.
Μένει μόνο ένα παιχνίδι λοιπόν και για κακή σας τύχη ο Φιλ Τζάκσον κέρδισε το πρώτο της σειράς :P
Jim Dandy Mangrum
16-06-2010, 11:28
psilokoutoulaw giati ksypnhsa na dw to 2o hmixrono, alla telika aksize to kopo! kai th paraskeuh to kshmerwma, pali to idio blepw na kanw.....:P
Eγω νομιζα θα εισαι αλητακος της East Side εσυ, απο τις μαυρογειτονιες της Βαλτιμορης, της Βοστωνης και του Delaware, ξενερωτος τρεντι μας βγηκες κι εσυ? :P
molis katevasa na dw...elpizw na exei ligo fasi...
nasum agxwthikes? xaxa
MaX Payne
17-06-2010, 13:11
εχει δοκιμασει να το δει κανεις απο σκαι ιντερνετ?
http://www.woop.gr/live/2181/la-lakers-boston-celtics
απλο register θελει?
εχει δοκιμασει να το δει κανεις απο σκαι ιντερνετ?
http://www.woop.gr/live/2181/la-lakers-boston-celtics
απλο register θελει?
Όσα έχω δει από κει τα βλέπω. Στα παιχνίδια του ΝΒΑ έχει και 3 ποιότητες να διαλέξεις, στο ελληνικό πρωτάθλημα ειχε τη χαμηλότερη μόνο.
Σήμερα το ματς, πρέπει να το δω αν και γράφω αύριο πρωί.
Ο Φιλ Τζάκσον πάει πρώτη φορά σε 7ο ματς σε τελικούς
Οι Σέλτικς όσες φορές έχουν πάει σε 7ο ματς σε τελικούς με Λέηκερς έχουν κερδίσει (4 τον αριθμό)
Το μόνο που μας σώζει είναι το ρεκόρ του Τζάκσον σε σειρές που έχει κερδίσει το 1ο ματς (48-0 νομίζω)
Kaserinos
17-06-2010, 19:37
Ας είναι. Θα την ξενυχτήσουμε την γρια απόψε.
Μωρη φλωρια Μπλακι, μην πεσεις για υπνο.
^Λογικά θα το δω
http://img59.imageshack.us/img59/2432/63373140.png
Έτσι ρε Kyle :dfinger:
Kaserinos
17-06-2010, 22:30
Πω ρε πουστη με πωρωνεις. Τι ωρα ειπαμε? 3 ή 4?
Kaserinos
17-06-2010, 23:00
Εδω θα μαστε και θα σχολιαζομε.
http://img716.imageshack.us/img716/8154/56320879.png
http://img180.imageshack.us/img180/9640/38752701.png
Νυστάζω ήδη :dsleep:
MaX Payne
17-06-2010, 23:51
δεν ανοιγουμε σαιτς ουτε ακουμε δελτια και το βλεπουμε αυριο σκαι το βραδυ με αγωνια
δεν παλευετε το 4
Δεν παίζει να μην ανοίξεις sites, θα μπεις το μεσημέρι να δεις τα πρωτοσέλιδα και θα φας σπόιλερ χαλαρά :P
MaX Payne
18-06-2010, 00:00
θα τα δω στο περιπτερο :razz:
παιζει να εχω να δω τελικους nba απο τζορνταν με φοινιξ σανς με μπαρκλευ και κεβιν τζονσον :|
αντε και κανα ματσ με τζαζ
peftw k ksipnaw stis 4...den palevetai aliws
kala ksekinisan oi celts...polu tapidi se gasol :P
Γάμησέ τα. Κακό προαίσθημα :|
as dwsei kapoios to streaming tou espn giati den tin paleuw me to woop
by_the_way
18-06-2010, 04:37
Links edw http://www.myp2pforum.eu/threads/39959-Basketball-Today-June-17th-NBA-Finals-Edition, δουλεύουν αρκετά.
Καλά το πάνε οι σέλτικς ε. Θα γίνει καλό ματσάκι
Γάμησέ τα. Κακό προαίσθημα :|
ελα ρε σιγα...νωρις ειναι ακομα...θα το καθαρισουν τα δευτερα χαχα
γουπ βλεπω καλα παντως...στην υψηλη ποιοτητα κιολας
Kaserinos
18-06-2010, 04:51
Ηρθα σπιτι πριν απο κανα 10λεπτο. Κια μαλλον δεν εχασα και τρελη μπαλα , ε?
Ηρθα σπιτι πριν απο κανα 10λεπτο. Κια μαλλον δεν εχασα και τρελη μπαλα , ε?
Ένα +9 των Σέλτικς το οποίο κάλυψαν οι παγκίτες των Λέηκερς. Άπειρες Παναγίες σε Κόμπι και Γκασόλ μέχρι τώρα..
κομπε χαλια ρε γμτ...γενικα χαλια δλδ ολοι κ ολα...ο ρασιντ ειναι καλος σημερα
γκασολ πιστευω θελει να παρει τα φαουλ απο γκαρνετ κ σιντ αλλα δεν το βλεπω...
2ο ημιχρονο ελπιζω ναναι καλυτερο
Θα χάσουμε από κανα Σκαλαμπρίνι και θα γελάει ο κόσμος. Σιχτίρ μου σπασαν τα νεύρα πάω για ύπνο, έχει και μια πουτάνα ζέστη δεν την παλεύω μια :gun:
Kaserinos
18-06-2010, 05:50
Μπορουμε πιστεύω...
Εχω φαει 4 σαντουιτς αλλα θα την παλεψω...Αντε να γινει κανα μακελειο.
ΡΕ ΜΠΡΑΪΑΝΤ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ;
by_the_way
18-06-2010, 06:18
σας ξελασπώνει ο αρτέστ. έλεος δλδ ε.
paratasi mipws ftasoume tous 80 pontous xaxa
Μη λες τέτοια γράφω στις 10:30!
Kaserinos
18-06-2010, 06:38
Άντε μωρε όνειρο.
Μαλάκες ο Vujasic μοιάζει με τη Lady Gaga
Kaserinos
18-06-2010, 06:55
ΚΟΥΠΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΕΣ.
πΩ ΘΑ ΛΥΠΟΘΥΜΙΣΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΝΥΣΤΑ.
:ΤΑΤΣΝΤ:
Τα υπόλοιπα αύριο :)
το ειχαν το ματς στα χερια τους οι celtics και το πεταξαν.κριμα.
Όντως ιδανικοί αυτόχειρες. Εγώ δεν περίμενα να το γυρίσουμε έχοντας για καλύτερο παίχτη μας τον Αρτεστ (κάτι σαν το Σιμάο του Παναθηναϊκού επιθετικά)
και της διαιτησίας :)
Jim Dandy Mangrum
18-06-2010, 11:08
ksypnhsa sto dialleima tou hmixronou alla me ksanapeire o ypnos. ksypnhsa meta sth 4h sto 61-61. sygkinhshs.......
kai fixxxerako, de plekw tis gewgrafikes mousikes protimhseis me tis a8lhtikes. ektos tou oti kai apthn allh akth yparxoun terasties mpantes, limna8rwpos eimai apo pitsiriki.....:D
Kaserinos
18-06-2010, 11:32
Καταρχας τα παλικαρια των Σελτικς ειχαν κρεμασμενες τις γλωσσες απο την κουραση, απ'τα μεσα της τριτης περιοδου σχεδον.
Ο Αλεν απαρεδεκτος, χαλαρα τον ειχαν μουτζωσει πριν βγει στο παρκε.
Το παιχνιδι σαν παιχνιδι ηταν χαλαρα ενα απο τα χειροτερα που εχω δει φετος.
Το τσουτσου-τσουκου που παιζε ο Γκασολ με τον Αρτεστ, ειχε αποτελεσμα σε αυτους τους Σελτικς οποτε δεν εβλεπα τον λογο να δοκιμαζαν κατι διαφορετικο εφοσον οι ποντοι εμπαιναν.
Του Κομπε δεν του εβγαινε τπτ, αλλα και παλι βοηθησε.
Να πω την αληθεια, δεν περιμεναν πολλοι απ'την αρχη ειχαν αμφιβολιες για τους συγκεκριμμενους Σελτικς κυριως λογω ηλικιας και αντοχων. Εγω εβλεπα μια ομαδαρα η οποια απλα δεν μπορουσε αλλο. Ηρωικοι αλλα και αυτων οι αντοχες τελειωσανε.
Οπως και να χει η κουπα πηγε παλι στο ΛΑ, αλλα δεν ξερω τι κινητρο υπαρχει για την επομενη χρονια.
Ο κοουτς μενει παντως, οπως φαινεται.
Well Done Lakers.
Kelldorain
18-06-2010, 12:28
Ματσάρα, ο Γκασόλ έχει γίνει ο καλύτερος σέντερ στο NBA νομίζω.
Κάτι έλεγαν στη μετάδοση ότι ο Doc Rivers φεύγει από τους Celtics, που πηγαίνει;
SpiritCrusher
18-06-2010, 13:05
Tι έγινε, οι αντιπαθητικοί πήραν τον τίτλο;
Ξενέρωτοι. :P
Η απόλυτη ξενέρα.
Το παιχνίδι το έχασαν λόγω Perkins,όχι ότι είναι κάνας παιχταράς ο Αιγύπτιος αλλά ουσιαστικά με τα 20 επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι Lakers καθάρισαν το παιχνίδι.
Εξάλλου τραγική διαιτησία.Η αβάντα που έχει ο Καταλανός φλώρος είναι άνευ προηγουμένου.
Ron Ron βγαλμένος από τα παλιά και ο Fisher με το κλασσικό του εύστοχο σουτ από τα 9 μέτρα στους τελικούς.
Bryant μέτριος,αλλά χαλάλι.Χωρίς αυτόν οι Lakers θα ήταν μια τίμια Μινεσσότα.
O Rivers μάλλον αποχαιρετά,ο Allen το ίδιο.
Θα γινω Ελληναρας και αν και παραδεχομαι οτι οι Celtics μαλακιστηκαν περαν του δεοντως (αν και βοηθησε η εδρα ε) και εχασαν το παιχνιδι μεσα απο τα χερια τους, το πρωταθλημα πηγε στους Lakers λογω διαιτησιας. Στην τεταρτη περιοδο εγινε οτι ηταν δυνατο ωστε να κερδισουν οι Lakers, ανυπαρκτα φαουλ καθε δευτερη επιθεση, Γκασολ να κανει θεατρο σε καθε φαση το ΑΡΧΙΔΙ και να του δινουν φαουλ, ε οκ, καπου εκει ξενερωσα πραγματικα. Δεν ειναι δυνατον ο Κομπι να εχει 4 στα 245 σουτ και να τελειωνει με 30 ποντους επειδη εβαλε 20 βολες, ημαρτον. Τεσπα, δεν πειραζει, ουτως η αλλως Σικαγο ειμαστε και αναμενουμε μπας και παρουμε κανα Λεμπρον ή καναν Γουειντ και γινει η ομαδα ανταγωνιστικη του χρονου με εναν καλυτερο ακομα Rose.
Το ματς το πηρε παλι ο Φισερ ε. Με εκεινο το τριποντο ναι. Ποιος Αρτεστ. Ο Αρτεστ απλα εκανε αυτο που ηταν αναμενομενο σε εκεινο το σημειο, ο Φισερ ομως απλα μετεφερε το μομεντουμ του αγωνα με ενα σουτ στην πλευρα των Lakers. Μεγαλος παικτης ρε.
Σχεδόν έτσι είναι.Σε ένα φαινομενικά σκληρό παιχνίδι,η διαιτησία σφύριξε Lakers.Δηλαδή φαουλ-καρμπόν που σφύριζε υπέρ των Lakers,δεν τα σφύριζε υπέρ των Celts.
Ντάξει,ο Bryant τα φαουλ που κέρδισε ήταν κανονικά,τουλάχιστον τα περισσότερα.Εκείνη τη Καταλανή πούστρα δεν την αντέχω.Ειδικά όταν βγάζει αυτές τις κραυγές λες και του βάζουν γιαταγάνι στον κώλο είναι ανυπόφορος και μέγας θεατρίνος.
Αλλά όπως είπα και πάνω,το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στα ριμπάουντ.Επίσης ευθύνη θαρρώ πως έχει και ο Rivers.Τόσα time out ρε αδερφάκι μου πήρες,γιατί δεν άρπαξες τον (ικανότατο κατά τα άλλα) Rondo από το αυτί να του πεις να στρώσει το παιχνίδι των Celts;Με +13 και "κοντρόλ μπάσκετ" δεν θα χανόταν το παιχνίδι με τίποτα.
Πάντως FIXXXER,δεν χωράνε στην ίδια ομάδα Wade και Rose.Θα θέλουν από μία μπάλα ο καθένας.
Καλα σιγουρα δε συγκρινονται τα ψευτικα φαουλ που πηρε ο Γκασολ με αυτα του Μπραιαντ, αλλα αυτο που πηρε και εκτελεσε 3 βολες σε κρισιμο σημειο του παιχνιδιου ηταν εκνευριστικο. Βολευομαστε και με Λεμπρον αν αυτο ειναι το προβλημα σου παντως! :P
The Donnn
18-06-2010, 18:29
γιατί δεν άρπαξες τον (ικανότατο κατά τα άλλα) Rondo από το αυτί να του πεις να στρώσει το παιχνίδι των Celts;Με +13 και "κοντρόλ μπάσκετ" δεν θα χανόταν το παιχνίδι με τίποτα.
Αυτό ακριβώς είπα και γω, αλλά κοντρόλ μπάσκετ στην έδρα των Lakers σε game 7 είναι υπερβολικά αισιόδοξο, ειδικά όταν τα σφυρίγματα σε σφάζουν εμφανέστατα. Τουλάχιστο ας έπερνε περισσότερες πρωτοβουλίες, αφου το είχε το σουτ. Πόσες φορές να σταθεί ΜΟΝΟΣ στο hipost και να κοιτά σαν μαλάκας να τη δώσει στον Allen να ρίξει τούβλο μέσα από 20 screens; Όταν σε έχουν γαμήσει στα block outs και ο μόνος που παλεύει για ριμπάουντ είναι ο point guard σου με default mismatch, τότε ξέρεις πως έχεις πρόβλημα.
ο Γκασόλ έχει γίνει ο καλύτερος σέντερ στο NBA νομίζω
Άνετα :pink:
Καλα σιγουρα δε συγκρινονται τα ψευτικα φαουλ που πηρε ο Γκασολ με αυτα του Μπραιαντ, αλλα αυτο που πηρε και εκτελεσε 3 βολες σε κρισιμο σημειο του παιχνιδιου ηταν εκνευριστικο.
Και εγώ νευρίασα εκεί,αλλά έκανε μαλακιούλα ο Allen πάνω στο μαρκάρισμα.;)
γιατί δεν άρπαξες τον (ικανότατο κατά τα άλλα) Rondo από το αυτί να του πεις να στρώσει το παιχνίδι των Celts;Με +13 και "κοντρόλ μπάσκετ" δεν θα χανόταν το παιχνίδι με τίποτα.
Αυτό ακριβώς είπα και γω, αλλά κοντρόλ μπάσκετ στην έδρα των Lakers σε game 7 είναι υπερβολικά αισιόδοξο, ειδικά όταν τα σφυρίγματα σε σφάζουν εμφανέστατα. Τουλάχιστο ας έπερνε περισσότερες πρωτοβουλίες, αφου το είχε το σουτ. Πόσες φορές να σταθεί ΜΟΝΟΣ στο hipost και να κοιτά σαν μαλάκας να τη δώσει στον Allen να ρίξει τούβλο μέσα από 20 screens; Όταν σε έχουν γαμήσει στα block outs και ο μόνος που παλεύει για ριμπάουντ είναι ο point guard σου με default mismatch, τότε ξέρεις πως έχεις πρόβλημα.
Συμφωνώ,δεν έχει και τόσο άσχημο σουτ ο Rondo από τα 5 μέτρα.Και εκτός αυτού,από τη στιγμή που ο Allen στην επίθεση έπαιζε το πουλάκι του και ο αρχηγός είχε μόνιμα 2-3 παίχτες πάνω του,μπορούσε να παίζει με τον KG ή εναλλακτικά με τον Wallace,οι οποίοι στο 1 vs 1 με τον Γλιτσόλ έκαναν πάρτυ.
ο Φισερ ομως απλα μετεφερε το μομεντουμ του αγωνα με ενα σουτ στην πλευρα των Lakers. Μεγαλος παικτης ρε.
Η Ρούλα του ΝΒΑ :touched:
http://www.youtube.com/watch?v=AQQobw_JrJU
MaX Payne
20-06-2010, 01:44
http://img155.imageshack.us/img155/1844/brianscalabrine.png (http://img155.imageshack.us/i/brianscalabrine.png/)
απο ολους τους οικοδομους απο τον 7ο τελικο μουμεινε αυτος ο παιχταρας
που τον κρυβανε οι σελτικς
αν επαιζε παραπανω τωρα το τροφι θαταν στο μποστον
Χαχαχα, αυτός και ο ΜΠΟΝΕΡ των Σπερς
http://www.nba.com/2010/news/06/19/manute.bol/index.html#?ls=iref:nbahpt1
ΡΙΠ
Kaserinos
20-06-2010, 19:25
:shock::(:rsad:
Όχι ρε φίλε. Κρίμα κι άδικο.
Πωω ρε φίλε και τον είχα και σε καρτελάκι Upper Deck.
R.I.P.:-(
λες αυτο το album που ειχε κυκλοφορησει ελλαδα μιδ 90ς με το σκληρο εξωφυλλο και τις θηκες σε ζελατινες;που ειχε και bonus ευρωπαικες εθνικες ομαδες στο τελος;
Ακριβώς:pink:,και πίσω από κάθε παίχτη αν θυμάμαι καλά είχε και τα stats του.Μεγάλο έπος αλλά πανάκριβο για συλλογή.Κάποιος μου είπε ότι αυτά τα καρτελάκια έχουν μεγάλη ζήτηση σε ebay και τέτοια,καθώς και ότι κοστίζουν πολύ.Δεν το έχω ψάξει βέβαια.Ισχύει;
ισχυει.
το ειχα συμπληρωμενο ρε και αγνοειται η τυχη του εδω και χρονια.μεγαλο ξενερωμα.
Αν και το γραφεις σοβαρα, γελασα.
ισχυει.
το ειχα συμπληρωμενο ρε και αγνοειται η τυχη του εδω και χρονια.μεγαλο ξενερωμα.
ξενέρα.:-?
Αν και το γραφεις σοβαρα, γελασα.
Χαχαχα,τι μαλάκας. :P
SpiritCrusher
21-06-2010, 04:11
ισχυει.
Ωπ, το έχω κάπου εδώ στη βιβλιοθήκη ακόμα :D
Δυστυχώς επειδή ήταν πανάκριβες οι κάρτες δεν το συμπλήρωσα όλο.
Ντραφτ σήμερα. Έχουν γίνει και κάποιες ανταλλαγές ήδη.
Kaserinos
01-07-2010, 14:47
Για ΛεΜπρον Τζειμς ο λογος ο οποιος εχει 5 ραντεβου σημερα.
Knicks, Nets, Bulls, Heat ,Clippers αντε και Mavericks...
Oι 5 τον συναντουνε σημερα κιολας. Δεν ξερω που μπορει να καταληξει τελικα αλλα βλεπω Nets φαβορι.
Τον ειδανε και τις προαλλες σε παρτυ του Jay-Z (μετοχος στους Nets).
Για πειτε γνωμες..Προβληματιζομαι επισης, για Wade και Boss..
Οι 2 απ' τους 3 θα πάνε Heat νομίζω.
Της πουτάνας γίνεται από ονόματα ε.
Και Amare Stoudamire free agent ε.
Lebron James,Dwyane Wade, Chris Bosh, Amar'e Stoudemire, Dirk Nowitzki, Carlos Boozer, David Lee, Joe Johnson, Paul Pierce, Ray Allen, Shaquille O'Neal, Rudy Gay, Luis Scola, Yao Ming
Kaserinos
01-07-2010, 15:11
Πω πω της πορνης οντως.
Για Nowitzki, μην πολυψαχνομαστε. Θελει να δει ποσα πιανει στην πιατσα και να ζητησει τα αναλογα στο νεο του συμβολαιο.
Δεν ειναι μαλακας να φυγει απο το Νταλας. Αρτιον?
Λογικά θα μείνει ναι (είχα κάνει πρόβλεψη για Πανάθα λολ), όπως και ο Yao μάλλον μένει.
Magellan
07-07-2010, 23:31
ο Chris Boss(οχι ο δικος μας ρε) στους heat
εμεινε και ο Wade
Carlos Boozer has reached a deal with the Chicago Bulls, TNT's David Aldridge reports.
Και αύριο ο Λεμπρόν αποκαλύπτει σε τηλεοπτική εκπομπή που θα συνεχίσει.
Στους Χιτ δεν πάει λογικά, Μπουλς και Νικς λίγες πιθανοτητες ιμο, οι Νετς έχουν λεφτά για ξόδεμα και δεν έχουν πάρει κανένα ακόμα.
http://www.youtube.com/watch?v=_YVkv5HZLGg
Ετοιμαστειτε για τουλαχιστον 5 πρωταθληματα στα επομενα 8 χρονια απο τους Heat, το γραφω για να κουνιεμαι μετα ή για να γινω ρομπα. Τα λεμε το 2018.
Kelldorain
09-07-2010, 10:13
Ισχύει, βασικά σαν ρόστερ πρέπει να 'ναι η δυνατότερη ομάδα από εποχή Bulls. Πάντως μηδενικό όλο το σκηνικό με την εκπομπή. Άκουγα τον Barkley στο nba.com τώρα, και έχει ένα δίκιο στο ότι πλέον δύσκολα θα φτάσει στάτους Jordan, γιατί ότι τίτλο παίρνει θα αποδίδεται εξίσου στον Wade, όπως γινόταν με Bryant-Shaq.
Στο Cleveland ψιλοχαμός απ'ότι βλέπω, έβγαλε και γράμμα προς τους φιλάθλους ο πρόεδρος που τον κράζει
Dan Gilbert's Letter to Fans
Dear Cleveland, All Of Northeast Ohio and Cleveland Cavaliers Supporters Wherever You May Be Tonight;
As you now know, our former hero, who grew up in the very region that he deserted this evening, is no longer a Cleveland Cavalier.
This was announced with a several day, narcissistic, self-promotional build-up culminating with a national TV special of his "decision" unlike anything ever "witnessed" in the history of sports and probably the history of entertainment.
Clearly, this is bitterly disappointing to all of us.
The good news is that the ownership team and the rest of the hard-working, loyal, and driven staff over here at your hometown Cavaliers have not betrayed you nor NEVER will betray you.
There is so much more to tell you about the events of the recent past and our more than exciting future. Over the next several days and weeks, we will be communicating much of that to you.
You simply don't deserve this kind of cowardly betrayal.
You have given so much and deserve so much more.
In the meantime, I want to make one statement to you tonight:
"I PERSONALLY GUARANTEE THAT THE CLEVELAND CAVALIERS WILL WIN AN NBA CHAMPIONSHIP BEFORE THE SELF-TITLED FORMER 'KING' WINS ONE"
You can take it to the bank.
If you thought we were motivated before tonight to bring the hardware to Cleveland, I can tell you that this shameful display of selfishness and betrayal by one of our very own has shifted our "motivation" to previously unknown and previously never experienced levels.
Some people think they should go to heaven but NOT have to die to get there.
Sorry, but that's simply not how it works.
This shocking act of disloyalty from our home grown "chosen one" sends the exact opposite lesson of what we would want our children to learn. And "who" we would want them to grow-up to become.
But the good news is that this heartless and callous action can only serve as the antidote to the so-called "curse" on Cleveland, Ohio.
The self-declared former "King" will be taking the "curse" with him down south. And until he does "right" by Cleveland and Ohio, James (and the town where he plays) will unfortunately own this dreaded spell and bad karma.
Just watch.
Sleep well, Cleveland.
Tomorrow is a new and much brighter day....
I PROMISE you that our energy, focus, capital, knowledge and experience will be directed at one thing and one thing only:
DELIVERING YOU the championship you have long deserved and is long overdue ....
Dan Gilbert
Majority Owner
Cleveland Cavaliers
Θα 'χουμε ωραία σκηνικά στο Cavs-Heat του χρόνου.
Btw ο Jermaine πήγε Boston
Πως κάνετε έτσι μωρέ, αφού πάλι οι Λέηκερς θα το πάρουν.
Γελαει ο κοσμος. Μονο με διαιτησια οπως αυτη του 7ου τελικου, αλλα σε ΟΛΑ τα ματς των playoffs, θα το παρουν οι Lakers. Κελντορεν, δε συμφωνω με τη δηλωση Μπαρκλει, αφενος ο Λεμπρον ποτε δε θα φτασει το στατους Τζορνταν, αφετερου κι ο Τζορνταν ειχε Πιπεν πρωτιστως, και Κουκοτς, Ροντμαν κατα δευτερον.
fandango
10-07-2010, 19:59
FmwJipHdqpA
γουτουφού, ο χοντρός έχει ήδη μοιράσει όσες τάπες δεν είχε κάνει στην καριέρα του.
Κατά τα άλλα πάτος και τον βλέπω να μένει στον γαύρο.
Summer Shaq τον λένε :touched:
Greek Shaq βασικα τον ειπανε
http://www.gazzetta.gr/basket/nba/item/93512-θέλει-να-επιστρέψει-ο-χάρνταγουεϊ
Πένι :touched:
Kaserinos
19-07-2010, 01:39
http://www.gazzetta.gr/basket/nba/item/93512-θέλει-να-επιστρέψει-ο-χάρνταγουεϊ
Πένι :touched:
Μωρέ, λές..?
Magellan
05-08-2010, 03:03
ο σακιλ στους σελτικς!
http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/283580.html
Μια χαρά μεταγραφή είναι, από κάτι Πέρκινς (ο οποίος θα παίξει μετά το νέο έτος) και Ρασίντ Γουάλας είναι 12 κλάσεις ανώτερος, ακόμα και στα 38.
Kaserinos
05-08-2010, 15:00
Ενδιαφερον το NBA και φετος.
Θα'μαι επιφυλακτικος για την περιπτωση Miami Heat και το ενδεχομενο πρωταθληματος..
Οσο για τον γυρολογο Σακιλ....ε οσο να πεις θα του πανε τα πρασινα..
Σαν πολλούς ψηλούς δε μαζέψαν όμως οι Σέλτικς;
Για miami είμαι και εγώ επιφυλακτικός, δεν νομίζω να το πάρουν αλλά αν τελικά το πάρουν, δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο πιστεύει ο πολύς κόσμος.
aposirthike o Wallace opote mia xara tous irthe o Shaq...an k o sheed eixe k triponto k anoige i amuna...
alla sto post den eixan kalutero apo shaq akoma k twra sta 38 tou...respect akoma gia mena!
carmelo gia knicks lene...an den dextei to 3etes sumvolaio anaewsis twn nuggets,,,pou vlepw na min to dexetai :P
pantws fetos exei polu saspens...tha pesei polu ksulo :)
Είδε κανείς το μπαρτσελόνα -λέικερς;
Αν κρίνω από το σκορ φέτος θα σηκώσει την ευρωλίγκα αέρα η μπάρτσα.
dilwseis mathate gia meta?apoles tis plevres eixe gelio...
meta tin itta o Zen Master leei...den einai kamia idiaiteri omada i Barcelona...den thantexe sto nba oute exei paiktes toso kalous ktlp :P
όταν ο Αρτέστ, πριν το ματς ρώτησε έναν Ισπανό δημοσιογράφο ποιος είναι ο καλύτερος σουτέρ της Μπαρτσελόνα για να μαρκάρει, του είπαν… “Ο Πιτ Μάικλ”. Και ο Αρτέστ με ύφος εξεζητημένης αθωότητας που δικαιολογούσε την άγνοιά του, αλλά ουσιαστικά με βαθύ αίσθημα ανωτερότητας, απάντησε… “Πιτ who…?”
“Hmm… Who said that? (ποιος το είπε αυτό;) eipe o Pit michael… Ron… Ron who? And also… Kobe …who?”
ο Μάικλ έκανε και όχι μία, αλλά τις δηλώσεις του τριημέρου… “Ο Κόμπι παίζει ένας εναντίον ενός. Λογικό μου φαίνεται να είχε 2/15 σουτ. Παίζει μόνο ένας εναντίον ενός και δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο… Μου ήταν πολύ εύκολο να τον μαρκάρω ένας εναντίον ενός. Εχει απίστευτα προσόντα, αλλά αυτό του ζητάνε, αυτό κάνει. Ε, εγώ είμαι καλός αμυντικός όμως, στο 1 vs1”.
ο Κόμπι, είναι ωραίος τυπάκος… Εσκασε μύτη στην αίθουσα συν. Τύπου φορώντας γυαλί ηλίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με μία κάμερα να είναι συνεχώς πάνω του… Είχε κέφι πολύ… Και σε μία στιγμή τον ρωτούν… “Ο Φιλ Τζάκσον είπε ότι η Μπαρτσελόνα δε θα άντεχε να παίξει στο ΝΒΑ διότι δε μπορεί να παίζει διαρκώς σε αυτό το ρυθμό. Συμφωνείς;”…
Ο Κόμπι, έσκυψε το κεφάλι γελώντας σαν παιδί που μαθαίνει ότι έκανε παγαποντιά ο γεροξεκούτης παππούς του… “Μα γιατί τα λέει αυτά τα πράγματα ο άνθρωπος; Γιατί άραγε;” απάντησε γελώντας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Φιλ Τζάκσον, γέρος είναι ό,τι θέλει λέει… “Διαφωνώ” επανέλαβε τρεις φορές… “Αλλά τι να ξέρω εγώ;”.
6bAmb-Tccmk&feature=player_embedded
Kaserinos
13-10-2010, 15:58
ένας εναντίον ενός
Entrancemperium
24-10-2010, 23:35
Δεν ήξερα που να το βάλω..
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Ο answer στην μπεσίκτας! (http://www.sport-fm.gr/article/299869)
Τεράστια μεταγραφή αλλά έχει να παίξει κανα χρόνο ε. Μακάρι να πιάσει πάντως :pink:
SpiritCrusher
25-10-2010, 00:55
Πολλά πινκ αυτός ο παίχτης και όπως έχω ξαναπει, αδικημένος. Άξιζε ένα δαχτυλίδι τότε με σίξξερς.
http://www.youtube.com/watch?v=cdtejCR413c
MaX Payne
26-10-2010, 21:34
ζουπερ η διαφημιση :thumbsup:
2010-11 Expert picks: Heat, Lakers should battle for title (http://www.nba.com/2010/seasonpreview/2010/10/21/expert.picks/index.html#)
Από διαφημίσεις καλά τα πάει.
Σήμερα ξεκινάει ε
μπλακι φετος εχει πουτσα, ουτε η διαιτησια δε σας σωζει
Κάτσε να περάσουν απ τους Σέλτικς και μετά βλέπουμε.
Μη δυναμιτίζεις το κλίμα απ τον Οκτώβριο ρε μουνί~!
Εγω δε μιλαω για τους Χιτ συγκεκριμενα, αν και ειναι οι πιο formidable αντιπαλοι, αλλα γενικα πουλο φετος οι Lakers, αρκετα πια.
Αν γινοταν θα δυναμιτιζα το κλιμα απο Αυγουστο!
KoiliaSamprela
26-10-2010, 22:42
θα ήθελα να σας πω ότι φέτος θα φάτε όλοι πούτσα και χωρίς καμιά δικαιολογία !!!!
Ποιοι είστε εσείς παρακαλώ;
Για Πίστονς σε κόβω :P
Εγω για τιποτα Κλιπερς, εναλλακτικοι και κιτρινοι λουζερς
http://www.youtube.com/watch?v=mKkMJCbicrU
btw πρεπει να παιξετε οπωσδηποτε,μα οπωσδηποτε ομως nba2k11 και ειδικα τα jordan challenges.
KoiliaSamprela
27-10-2010, 08:28
Εγω για τιποτα Κλιπερς, εναλλακτικοι και κιτρινοι λουζερς
Ποιοι είστε εσείς παρακαλώ;
Για Πίστονς σε κόβω :P
http://3.bp.blogspot.com/_Msuu3MXRhmc/THQN_NXsPXI/AAAAAAAAJcs/_SdTyofueug/s1600/aek-logo2.0.jpg
εντάξει δεν υποστηρίζω καμιά ομάδα , με πάθος .
Χαιρόμουν όμως να βλέπω Ιλαρίονα Πουλίδη και εναέριο Ιορδάνου. Μου ήταν αντιπαθείς φυσιογνωμικά αλλά ήταν ταχυδακτυλουργός στο παρκέ ο Μαγικός Γιάννος.
Δεν συζητάω για την "δεύτερη" ταχύτητα συγκριτικά με τους από πάνω όπως τον Ντομινικ που πήγα να δω βάζελο μόνο και μόνο να δω έναν θρύλο από κοντά, Μπάρκλεϊ ας πούμε, τον "δικό" μας Μπλακμαν , και ένα σωρό άλλου ημίθεους της μπιμπικιάρας μπάλας.
Τώρα δεν ξέρω δεν με τραβάει γενικά το μπάσκετ.
εντιτ: ξέχασα τον δαιμονάκο -μιας και αναφέρθηκαν οι Πίστονς- Isiah Thomas
Είδα την 4η περίοδο Lakers-Rockets, φθηνά τη γλυτώσαμε. Αναμενόμενη και η νίκη των Σέλτικς.
http://www.youtube.com/watch?v=2BMeo19kP30
Πόσο κάνει 10 συν 7
27-10-2010, 15:47
πολύ ντόρος για το τίποτα οι Heat,δεν ξέρω αν θα βρούνε κάποια χημεία μεταξύ τους οι james,boss,και wade.Toυς περάσαμε σχετικά εύκολα.
Κρίμα για το Χιούστον:D
ειδα τα τελευταια λεπτα απο ενα stream στο justin.καταφεραν να φερουν το ματς απο το -11 στο -3 ενα λεπτο πριν το τελος οι heat αλλα δεν.απο την αλλη,οκ,στην εδρα των boston επαιζαν.δεν νομιζω να περιμενε κανεις να κερδιζαν (και ανετα κιολας) στην πρεμιερα τους με αυτον τον αντιπαλο εκτος.ουτε βγαινει κανα συμπερασμα για το αν εχουν ή θα εχουν χημεια αυτοι οι παιχτες πιστευω.
Και γω πιστεύω ότι θα βρουν χημεία μεταξύ τους, αλλά δεν θα είναι το φόβητρο που όλοι νομίζουν.
Χτες είχαν 15 ασίστ όλοι οι Χητ και 17 ο Ρόντο μόνος του. Λατρείας :touched:
fetos fainetai sinarpastiko prwtathlima...teleia :)
kai fusika goustara tiga pou xasane oi heat ...etsi shaq kai Big baby !!
Kaserinos
27-10-2010, 19:07
stream φετος απο justin ή εχουμε και τπτ αλλο?
Κατι μου ειχε πει ενας φιλος για ενα πιο αξιοπιστο, δεν το θυμαμι ρε πουστη μ'.
απο woop ειπαμε τπτ ή κανουν τις παπιες?
Justin μου πέταγε τη μαλακία για το premium συνέχεια και δεν ξαναδοκίμασα. Εγώ απ τα κλασικά τα βλέπω, myp2p και atdhe.
Για woop δεν έχω ακούσει κάτι.
βασικα ειχα βρει χτες ενα link το οποιο το εχω χασει atm και ηταν οπως τα ποδοσφαιρικα του chabka,που πατας πχ το link του αγωνα και σου ανοιγει οσα λινκ απο διαφορετικα stream του αγωνα παιζουν και διαλεγεις.
Ο Ρόντο εξελίσσεται σε μεγάλη αγάπη, 24 ασσίστ χτες :pink:
Kelldorain
02-11-2010, 12:37
http://a323.yahoofs.com/ymg/ept_sports_nba_experts__65/ept_sports_nba_experts-8192576-1288643988.jpg?ymVmLBEDC.WTF8uG
http://a323.yahoofs.com/ymg/ept_sports_nba_experts__65/ept_sports_nba_experts-491612114-1288644013.jpg?ymumLBED0Uosl5hi
:touched:
3 ομάδες αήττητες μέχρι τώρα (Λέηκερς, Χόρνετς, Χοκς) και οι 3 έκπληξη για μένα.
mono oi hornets ekplh3h,
atlanta exei gamw ta roster xwris megalo asteri e kai lakers prwta8lhtes einai.
Celtics aneta h pio :pink: omada tou prwta8lhmatos kai rondo megalo point guard.
http://www.youtube.com/watch?v=cdtejCR413c
http://www.youtube.com/watch?v=NvgD9HNTMkM
3 ομάδες αήττητες μέχρι τώρα (Λέηκερς, Χόρνετς, Χοκς) και οι 3 έκπληξη για μένα.
Λεικερς ειναι παντα οι Λεικερς, Χορνετς οντως εκπληξη, Ατλαντα ειχε ξεκινησει και περυσι γαμιοντας και τα γαμησε ολα στο τελος (οξυμωρον)
Ο Γκασόλ έχει ξεκινήσει δαιμονισμένος και καλά σας γαμάει γενικώς εσας τους haters :P
Αν ανέβει και ο Κόμπι τότε ίσως κάτι κάνουμε. Αυτή τη στιγμή εγώ έχω τους Σέλτικς για φαβορί.
Μονο και μονο που γουσταρεις Γκασολ εισαι αμπαλος, καποια πραγματα ειναι υπερανω ομαδων
http://www.tremendousupsidepotential.com/img/gasolfunny.jpg
:wave:
axaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxa kaloulis einai edo more
http://www.youtube.com/watch?v=6k1BaTRpIHk
Κατευθείαν στο 1:20, στην επίθεση των Σέλτικς και την επόμενη κατοχή των Χητ.
commissar
13-11-2010, 00:22
βλέμμα Ράιλι.-
o kobe dinei pasa mono sto eauto tou!
o kobe dinei pasa mono sto eauto tou!
Ναι, μόνο που χτες είχε 14 ασίστ.
Kaserinos
03-12-2010, 05:36
Θα μπορουσατε εστω να ενημερωσετε..
http://mediatakeout.s3.amazonaws.com/photo/1277384405chris_bosh_dreads.jpg
http://mediatakeout.s3.amazonaws.com/photo/1277384442chris_bosh_dreads1.jpg
Κι εγω σημερα το πηρα πρεφα!
Μπραβο μαλακες Κλιβλαντιωτες, ξεκινησε νωθρα ο Λεμπρον και τον γιουχαρατε λες και ειναι ο Νικοπολιδης, φατε τωρα την πουτσα στον κωλο και τη σαρανταρα απο τον βασιλια, και δε σας χαλασε καθολου. Θελετε και απειλητικα πανω. Ο Λεμπρον απο ενα σημειο και μετα το χαιροταν και καλα εκανε. 95-65 στην τριτη περιοδο και 38 ο Τζειμς ως τωρα, εχει νομιζω 10 ιντσες μαυρο καυλι ακομα. 8)
ποσο ειναι 10 ιντσες στο S.I.?
http://i2.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/1012/gameaction1202/images/heat-cavs9.jpg
:moutza:
ποσο ειναι 10 ιντσες στο S.I.?
25.4 εκατοστα
jack the ripper
03-12-2010, 19:12
περιπου 3-4 ποντους λιγοτερο απο το ΚΑΒΛΙ που εφαγε απο τους μποστον δλδ
Nαι, αλλα το Μποστον ειναι πολυ καλο ως τωρα φετος, απο τα μεγαλα φαβορι προς το παρον.
Οι Σικαγο ειναι ψοφιοι και ξενερωνω
jack the ripper
03-12-2010, 19:20
ωραια τα λες
Σικάγο λογικά θα ανέβουν με Μπούζερ, προχτές έκανε ντεμπούτο.
nikos_souvlas
03-12-2010, 20:54
.
Αν μάθει να κάνει και τίποτα άλλο εκτός από καρφώματα ναι.
Αν μάθει να κάνει και τίποτα άλλο εκτός από καρφώματα ναι.
Αποτι φαινεται απο την κινηση του στο τριτο καρφωμα, ε δεν τον λες και αμπαλο, γαμησε παρα πολυ
Τον περιμένει λαμπρό μέλλον...
http://www.youtube.com/watch?v=aspCHyeOLPQ
Autos giati den epai3e perusi ka8olou?
MaX Payne
04-12-2010, 15:06
οι Κλιπερς γιατι υπαρχουν σαν ομαδα;
nikos_souvlas
04-12-2010, 18:17
.
4/6 τριποντα και 30 ποντους απο Derrick Rose, αλλοι 25 απο Boozer και νικη.
Αν γινει και σουτερ 3 ποντων ο Rose, θα εξελιχθει σε τεραστιο παικτη...
Φετος για καποιον περιεργο λογο πιστευω θα το παρει το Νταλας.
Το Ντάλας και πέρσι είχε ένα αντίστοιχο σερί νικών αλλά πάλι δεν έκανε τίποτα.
Κρίμα πάντως για τον Κιντ να μην έχει ένα πρωτάθλημα.
Κρίμα πάντως για τον Ντιρκ να μην έχει ένα πρωτάθλημα.
Το Ντάλας και πέρσι είχε ένα αντίστοιχο σερί νικών αλλά πάλι δεν έκανε τίποτα.
Κρίμα πάντως για τον Κιντ να μην έχει ένα πρωτάθλημα.
Δεν το λεω λογω σερι, το λεω γιατι εχει σταθερα παρα πολυ καλη ομαδα, και φετος οι Λεικερς ισως αποδειχθουν πεσμενοι, αρα απο Δυση μπορει να πανε τελικο οι Νταλας. Βεβαια ειναι και αλλες ομαδες παντα υπολογισιμες, οπως το Ντενβερ και η Γιουτα, αλλα και πιθανες εκπληξεις (καθε χρονια εχει 1-2 ομαδες που "δενουν" καλα). Απο Ανατολη, οτι κανει το Μαιαμι και η Βοστωνη, αντε ισως και το Ορλαντο, οι αλλοι νομιζω μετριοι προς αδιαφοροι θα ειναι. Ελπιζω σε εκπληξη απο Σικαγο αλλα δεν ξερω, παντως τα παει καλα τα τελευταια χρονια, ανοδικη πορεια γενικως.
Φυσικα το κριμα ειναι για τον Ντιρκ πολυ περισσοτερο :P
Spurs ξέχασες :P
http://www.youtube.com/watch?v=zCxanenI4VY
ροφλ
Κατά τα άλλα, πως έχει πέσει έτσι ο T-Mac ρε γαμώτο, δε σουτάρει καν στα παιχνίδια που παίζει (όσο παίζει). :(
Tracy McGrady is now following you on Twitter!
χαχ
εντιτ: άκυρο, οι φανς του είναι
μποστον φαβορι ως τωρα.. οι Χιτ δεν μαρεσουν στα 4 ματς που τους ειδα αλλα βελτιωνονται!
Λακερς μετριοι αλλα παραμενουν στα φαβορι αν και οπως λενε ...οποτε εχει κανει ο Φιλ 4 ηττες σερι δεν πηρε πρωταθλημα!
οι Σανς παιζουν ωραια φετος αλλα δεν μπορουν να κανουν πολλα...Νας λατρεια μεγαλη!
Νταλας δυστυχως δεν εχουν βαθος στο παγκο...και χωρις καυτο Ντιρκ δεν εχουν μελλον!
πιστονς χαλια και εχουν τοσους καλους παιχτες ....ελεος
και Γκριφιν τρελα καρφωματα...θεος
οτι τελειωνει σε -ος δεν παιρνει θαυμαστικο?
Τεραστια νικη για Βοστωνη, ειδα τα τελευταια λεπτα που γινοταν χαμος, 13 φορες αλλαξε το προβαδισμα νομιζω. Ιγκουονταλα σεληνιασμενος και πιθηκιασμενος οπως παντα εκανε οτι μπορουσε, αλλα ο Ρει Ρει εβαλε ενα τεραστιο τριποντο (αν και μονος), και ο Ροντο εβγαλε μια δεκα φορες πιο μεγαλη πασα στον Γκαρνετ που εγραψε το τελικο σκορ 1,5 δευτερολεπτο πριν τη ληξη. Επισης, ποσο πινκ πια ο Big Baby, εχει χασει και 200 κιλα και ειναι πλεον σαν μπασκετμπολιστας!
<FIXXXER> celtics na kerdizoun sixers me buzzbeater? ntropi... deixnei polla gia tous fetinous celtics...
Δε συμφωνώ αλλά το βαλα επειδή ταίριαζε :P
http://www.nba.com/celtics/photos/garnett-rondo440352.jpg
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
<FIXXXER> celtics na kerdizoun sixers me buzzbeater? ntropi... deixnei polla gia tous fetinous celtics...
Δε συμφωνώ αλλά το βαλα επειδή ταίριαζε :P
Πες μας οτι Κλιπερς και Σιξερς ειναι τα ιδια μεγεθη :P
Σου πα δε συμφωνώ μ' αυτή τη λογική αλλά ναι, είναι ίδιες ομάδες. Μέτριες προς το κακές με 1-2 All Stars στο ρόστερ τους.
εντιτ: εκτός αν εννοείς σαν όνομα
Προφανώς σαν ιστορία δεν συγκρίνονται ρε μαλάκες αποπάνοι,οι Clippers είναι η πιο ανύπαρκτη ομάδα στην ιστορία του αθλήματος.Φέτος η Φίλυ είναι σχετικά δυνατή στην έδρα της,άσχετα που έξω τρώει παντού πέος.
Oti leei o apopano. Genika Clippers einai i xeiroteri omada.
Προφανώς σαν ιστορία δεν συγκρίνονται ρε μαλάκες αποπάνοι,οι Clippers είναι η πιο ανύπαρκτη ομάδα στην ιστορία του αθλήματος.Φέτος η Φίλυ είναι σχετικά δυνατή στην έδρα της,άσχετα που έξω τρώει παντού πέος.
οι κλιπερς εχουν καλο ροστερ...πενταδα πολυ καλη σαν μοναδες αλλα ομαδα καθολου σταθερη!ειναι κριμα.
οι 76ερς (υποστηριζα επι ΑΙ) μετριοι, ο Χολιντει μαρεσει πολυ αλλα οταν εχεις αρχηγο τον Ιγκουονταλα γαμα τα!
καλυτερα να τον ανταλλαξουν μπας και παρουν τπτ καλους παιχτες γιατι καλο προπονητη εχουν!
29 ποντοι απο Derrick Rose και ηττημενοι αλλη μια φορα οι Lakers φετος. :touched:
Lebron πολυ κοντα σε triple double, το βλεπω τωρα, πρεπει να κανει μια ασιστ και να παρει τρια ριμπαουντ ακομα.
Γενικα το Miami (σιγα τον αντιπαλο οκ) σκοτωνει σημερα. Οτι θελουν κανουν, Wade μεγαλος μπασκετμπολιστας ε.
New York Knicks συνεχιζουν μια πολυ καλη πορεια φετος, μπορει και να ειναι απειλη στον πρωτο γυρο των playoffs, για παραπανω οκ δεν το κοβω.
Οrlando δευτερη συνεχομενη ηττα και γενικα φαινεται αρκετα πιο μετριο απο αλλες χρονιες.
Ειναι νωρις βεβαια ακομα για ολα αυτα. Και το Phoenix φαινεται πεσμενο παντως.
Edit: μετα απο αυτο που εγραψα για Lebron, εχωσε 3 τριποντα στη σειρα, βγηκε αλλαγη και δεν ξαναμπηκε, παει το triple double :(
jack the ripper
17-12-2010, 12:36
http://www.youtube.com/watch?v=5Dsog5j8q6o&feature=player_embedded
της πουταναρας στο ενα ματς απο οτι βλεπω και το καρφωμα στο 1 εντυπωσιακοτατο
Πεθαινω με τα σχολια στο 1....
Oh no he didn't... leaving the terminal. No permission necessary from the FAA. He makes Gary kneel. Like literally.
:lol:
Αφού έχουμε πει οτι είναι λατρείας ο Kyle :pink:
Magellan
19-12-2010, 02:04
http://www.sport-fm.gr/article/353131
Μα απο τους Κλιπερς και μεσα στο Σικαγο ρε μαλακες?
Μεγαλειωδεις νικες απο Dallas μεσα σε Miami και Orlando, ομαδαρα ειναι ρε πουστη μου.
Σικαγο σημερα κερασε τους 76ers με 121-76. Δεν τους χαλασε η σαρανταπενταρα.
UfZnpmRO_eQ&feature=player_embedded
:!:
Μετά φταίμε άμα τους λέμε άμπαλα πιθήκια;
εντάξει τα 7 ριμπάουντ, αλλά μιλάμε για πολύ τούβλο ε! ούτε καν σχεδόν μέσα δεν πάνε τα πρώτα σουτ. οι μαλακίες επιστρέφονται, φάση...
jack the ripper
22-12-2010, 14:44
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑ
Μετά φταίμε άμα τους λέμε άμπαλα πιθήκια;
Τους Wade, James, Chris Bosh κτλ κτλ λες αμπαλα πιθηκια?
Ετσι θα ναι για να το λες. Πιστευω μια φαση ενος λεπτου μπορει να κρινει ολη την καριερα τους. :P
Wade και James μόνο για κανα 3on3 είναι και για τους Globetrotters.
Ο Κρις Μπός έπαιξε καλή μπαλίτσα όταν τον είδα.
Άσε να πειράξω λίγο τον FIXXXER.
Σε αγνοησα οπως ειδες, ακομα και αμπαλοι σαν εσενα δε γινεται να ειναι τοσο αμπαλοι, αρα τρολλαρες για τη φαση κι ετσι :)
LoL, πραγματικά όμως, πέρα σωματικών προσόντων λόγω εξέλιξης της τεχνολογίας, πιστεύεις ότι οι 2 συγκεκριμένοι ξέρουν παραπάνω μπάσκετ από τους σταρς των 80s και 90s?
Απο τον Τζορνταν δεν ξερει κανεις παραπανω μπασκετ. Ο Dwayne Wade ξερει πολλα κανταρια μπασκετ και εισαι ο πρωτος που ακουω εβερ γενικα να λεει οτι παιζουν μονο σωματικα προσοντα κτλ. Και γενικα τον αγαπω, ειναι λατρεια παικτης με εκπληκτικο μυαλο, και οσον αφορα σκοραρισμα και οσον αφορα πασες. Ο Λεμπρον ειναι περισσοτερο αθλητης απο μπασκετμπολιστας, αλλα πολλα απο αυτα που κανει τα βλεπεις και μενεις μαλακας, και σιγουρα εχει το δικο του ιδιαιτερο στυλ, οποτε και τους δυο τους βαζω τουλαχιστον ισαξιους με πολλους απο τους σταρς των 80'ς και των 90'ς, και απο αρκετους, τους θεωρω καλυτερους, ναι, οπως και τον Kobe.
Γενικοτερα η αμφισβητηση οτιδηποτε συγχρονου λογω νοσταλγιας του παρελθοντος μου τη δινει, και προσπαθω να μην το κανω γιατι θα καταντησουμε να μιλαμε για τον Πελε και τον Μαραντονα το 2050 οταν θα εχουμε δει Ζινταν, Μεσσι και ποιος ξερει τι ακομα στο μελλον. Ωραιο το παρελθον αλλα χανεις το παρον και δε λεει.
Δεν το λέω από νοσταλγία για τους παλιούς, ούτε είπα ότι παίζουν ΜΟΝΟ με σωματικά προσόντα, αλλά:
Σέντερ με κινήσεις πχ σαν τον Hakeem δεν υπάρχει. (Ωραίος ο Bosh, αλλά πιό κάτω)
Ο Wade ξέρει πολλά καντάρια μπάσκετ, αλλά η αντίληψη του παιχνιδιού που έχει -αν και φοβερή-, τη θεωρώ λίγο κατώτερη από του Μάτζικ.
Για Λεμπρόν συμφωνούμε απόλυτα, αλλά μένεις μαλάκας από αυτά κυρίως λόγω των σωματικών προσόντων, που πηδάει στο θεό και έχει πλάτες σαν άξονα νταλίκας.
Μου τη σπανε οι σεντερ, δεν μπορω να σκεφτω ουτε εναν που να λατρευα σαν παικτη στην ιστορια. Ουτε εναν ομως.
Πάρε έναν:
0GCyU0sKxqI
hW4uXlRGAF0
Ε καλα προφανως Χακιμ γαμουσε το συμπαν για σεντερ.
Το 5 ειναι βγαλμενο απο NBA JAM.
Έχουν βγει πολλά και διαφορετικά τοπ 10 για όλο το 2010
o tupos apla ta gamaei ola.theama.
6gG4W0L41FI
Brandon Jennings, Blake Griffin, Serge Ibaka και Javale McGee για το διαγωνισμό καρφωμάτων φέτος.
Λογικά Griffin αλλά αμφιβάλλω για το πόσο εντυπωσιακός θα είναι όταν θα καρφώνει μόνος του και όχι πάνω σε άμυνες.
νατοι οι bulls :)
nasum το ειδες τελικα κ πικραθηκες? λινκ δεν εστειλες παντως χαχα
:touched::touched::touched:
edit: post νουμερο 1492
bNOig4NePS4
freak brother
11-01-2011, 09:17
o tupos apla ta gamaei ola.theama.
6gG4W0L41FI
φοβερος , πρεπει να ειναι μιγας ε?
asimoulis
11-01-2011, 14:20
ναι, αυτός είναι.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/BlakeGriffin.JPG
warlord mkII
12-01-2011, 12:19
Αλλος ενας που αν δεν ηταν αθλητης θα εβλεπε μουνι με το τηλεσκοπειο
oriste ti exei :P
http://www.basketblog.gr/resources/old_images/stories/celebrities/blake-girlfriend1.jpg
Καιρο ειχα να δω τοσο γαματο τελος αγωνα. Τα τελευταια 2 λεπτα Σικαγο - Μαιαμι ηταν εκπληκτικα. Ο Derrick Rose (που εξελισσεται σε αγαπημενο μου παικτη, δηλαδη σιγουρα ειναι, τεσπα) εκανε τα αδυνατα δυνατα για να διατηρησει ενα +5 που ειχαν οι Bulls προς το τελος, και ο Wade εβαλε 3 σερι τριποντα και γενικα γαμηθηκε, με συνεπεια 30κατι δευτερολεπτα πριν το τελος να παρουν οι Μαιαμι προβαδισμα ενος ποντου. Μετα εβαλε τεραστιο τριποντο ο Κορβερ και 98-96 για το Σικαγο. Της πουτανας στην προτελευταια φαση με πολλα παρολιγον κλεψιματα και αστοχο σουτ απο Μαιαμι και το Σικαγο κερδισε και τους Χιτ μετα τους Σελτικς και τους Λεικερς, τελικο σκορ 99-96 :touched: 34 ποντοι, 8 ασιστ ο Rose, 33 ο Wade και ποσοστο σχεδον 50% για τους Χιτ στα τριποντα.
27-13 νικες-ηττες για Σικαγο, οι 8 απο τις ηττες διασπαρτα στην Οκλαχομα, στη Βοστωνη (2), στο Σαν Αντονιο, στο Λος Αντζελες, στο Ντενβερ, στη Σαρλοτ και μια εντος εδρας απο το Ορλαντο, δικαιολογημενες ολες αυτες. Μουφες οι δυο ηττες απο Νεα Υορκη ως τωρα (μια εντος, μια εκτος) και οι ηττες στο Νιου Τζερσι, στη Φιλαδελφεια, και στο Λος Αντζελες με Κλιπερς, αλλα γενικα καποιες απροσδοκητες ειναι και στο προγραμμα, τι να γινει.
xht sthrizeis re malaka fixxxer?
Θα υποθεσω πως εννοεις chg αφου ειναι κοντα τα πληκτρα που διαφεορυν και θα σου απαντησω ναι.
Γεννηθηκα στα early 80's και εβλεπα ΝΒΑ στα 90'ς. Δεν ειχα επιλογη ποτε δηλαδη.
mia xara sou katse
efgw arxisa na asxoloumai me baske sta 00s kai kollhsa stous cavaliers. ade na kykloforhsw twra meta thn ais8hsiakh tainia pou gyrisan me tous lakers