View Full Version : NBA
Shrinebuilder
21-05-2009, 05:33
Μας γαμάγανε με 63-48 στο ημίχρονο, και τώρα τους κυνηγάμε στους 2 πόντους.
ΑΛΛΑ ΝΥΣΤΑΖΩ. FML.
Εύκολο φαίνεται το σημερινό.
έντιτ
τι θέλω και ποστάρω... απ το +14 έκλεισε το ημίχρονο στο +1. :|
Magellan
22-05-2009, 10:00
με λεικερς ειμαι αλλα ο μπιλαπς ειναι τρελη παιχτουρα, οχι οτι δεν το ξεραμε, αλλα σιγουρα αυτη τη στιγμη νο1 ποιντ γκαρντ
ρισπεκτ απλα
παντως και οι 2 ημιτελικοι θα εχουν ενδιαφερον και φαινεται οτι θα πανε σε πολλα παιχνιδια
Δεν ξέρω αν είναι ο Νο1 αλλά είναι τεράστιος παίχτης, τι να λέμε τώρα..
Ειδικά αυτό που έκανε στον Μπράιαντ στο τέλος του ημιχρόνου θέλει πολλά κιλά αρχίδια, τον ξεφτύλισε μέσα στο σπίτι του :-?
Άσχετο, το Ντένβερ πρέπει να είναι η ομάδα με τα περισσότερα τατουάζ. Άντερσεν, Άντονι, Σμιθ, Μάρτιν έχουν όλοι μανίκια.
Kelldorain
22-05-2009, 15:35
"και τώρα μπαίνει ο jr smith, θα δώσει ασίστ στη ρακέτα λογικά"
:touched:
Magellan
22-05-2009, 15:50
χαχαχαχα
ατακα του μαγουλα μαλλον γιατι ο σμιθ οποτε περνει μπαλα παει κατευθειαν για σουτ
Kelldorain
22-05-2009, 15:56
Ναι, στο σπορ+ το είπαν απ'ότι άκουσα (εγώ δεν έχω)
Χτες πάντως παίζει να μην έκανε καν σουτ
Πειτε λιγο γιατι εδω και χρονια ψαχνω ΕΝΑΝ (1) παικτη που να παιζει στο ΝΒΑ και να μην εχει τατουαζ. Κανενα ε. Δεν εχω βρει κανεναν. Ειχα βρει εναν υποψηφιο που δεν ειχε σε εμφανες σημειο, αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι εχει κανει αλλου, τωρα δε θυμαμαι ποιος ηταν. Ψηνεται κανεις να τους παρουμε εναν εναν (λολ) και να τους τσεκαρουμε (ροφλ)?
Wade, Allen, Pierce, Howard, Prince, Bosh, Fisher, Carter, Garnett...
Οι πρώτοι που μου 'ρχονται στο μυαλό, αν και δεν είμαι σίγουρος για όλους.
Μιλάμε μόνο για Αμερικανούς ε?
Α μπραβο για τον Wade λεγαμε, για μαυρο μην το ψαχνεις, δεν υπαρχει αλλος, οσοι ειπες εχουν, εστω και μικρο, απλα μπορει να μην το εχεις προσεξει. Ο Fisher δεν ξερω δεν τον θυμαμαι καθολου.
Αυτοί που ανέφερα δεν έχουν σε εμφανές σημείο, τώρα αν το έχουν στην πλάτη ή στα μπούτια δεν ξέρω. Αλλά και πάλι δεν παίρνω και όρκο.
Βαριέμαι να ψάξω τέτοια ώρα αλλά θα το κάνω κάποια άλλη στιγμή.
Στάνταρ υπάρχουν ρε, αλλά δε θα είναι τόσο γνωστοί.
Kelldorain
23-05-2009, 09:16
Μεγάλο ματς και Λεμπρόν._
Αν συνεχίσουν έτσι πάντως οι Cavs δεν έχουν και πολλή τύχη, στη σεζόν έπιαναν πολύ καλύτερη απόδοση απ'ότι στα 2 τελευταία
fandango
23-05-2009, 09:21
Πειτε λιγο γιατι εδω και χρονια ψαχνω ΕΝΑΝ (1) παικτη που να παιζει στο ΝΒΑ και να μην εχει τατουαζ. Κανενα ε. Δεν εχω βρει κανεναν. Ειχα βρει εναν υποψηφιο που δεν ειχε σε εμφανες σημειο, αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι εχει κανει αλλου, τωρα δε θυμαμαι ποιος ηταν. Ψηνεται κανεις να τους παρουμε εναν εναν (λολ) και να τους τσεκαρουμε (ροφλ)?
Ten years ago, Dennis Rodman was the only NBA player with tattoos worth mentioning and back then he was considered a freak. Now around 70% of the league is "tatted out."
άρα υπάρχει και ένα 30% χωρίς τατουάζ :P
Δεν ξερω, πραγματικα οτι αγωνα εχω δει εχουν ΟΛΟΙ, ειναι φοβερο αυτο που γινεται με τα τατουαζ στο ΝΒΑ, ειναι κατι σαν σφραγιδα αξιας ρε παιδι μου. Ελπιζω φετος να το παρει οποιαδηποτε ομαδα εκτος απο τους Λεικερς, θα ειναι το πρωτο πρωταθλημα για οποιονδηποτε απο τους αλλους τρεις.
Kelldorain
23-05-2009, 11:47
T3E5WBxmWhA
k tin ithelan ti ekpliksi re gmt...pame re orlando :P
Shrinebuilder
23-05-2009, 12:49
Σπάστε του κάνα πόδι στο επόμενο παιχνίδι γαμώτο
Μια χαρά υπάρχει :ρ
Πάμε μωρή Ορλάντο
http://membres.lycos.fr/insidebasket/joueurs/arrieres/anfernee_hardaway/photos/a_hardaway037.jpg
:touched:
Ο Lebron James δεν υπαρχει ε, θελω να περασουν οι Cleveland για να δω με την ανεση μου ολους τους τελικους οπως περυσι στον καναπε και να λιωσω.
chris_boss
25-05-2009, 15:24
ναι γιατί αν δεν περάσουν οι Καβς, θα πας γήπεδο να κάνεις σχιζοφρένεια!
Οχι απλα δε θα τον βλεπω στον καναπε μου χαζουλη, θα βλεπω τους Ματζικ.
Μια χαρά είναι οι Μάτζικ. Μπορεί να μην έχουν Λεμπρόν αλλά Χάουαρντ, Λιούις, Άλστον (ειδικά αυτός) και Τούρκογλου γαμάνε όλοι τους.
isfNpjfjsiQ
Πλάκα έχουν αυτά.
Για να τα δείχνουν από τώρα μάλλον θα τους σπρώξουν ως το τέλος. Όπως έγινε πέρσι με το ζευγάρι Σέλτικς-Λέηκερς
Kelldorain
27-05-2009, 14:52
Κρίμα για τον Λεμπρόν. Έχει γυρίσει ποτέ το 3-1;
Δεν τον χάλασε 8)
Η παράδοση είναι σαφής: μόλις 8 ομάδες που έχουν βρεθεί να χάνουν με 3-1 έχουν κατορθώσει να προκριθούν σε 190 περιπτώσεις στην ιστορία των play-offs του ΝΒΑ, από το 1947 και μετά.
Εσυ γενικα εχεις μισος και απεχθεια προς τους μεγαλους παικτες? :-P
ελα blackie,τετοιος παιχτης το αξιζει ενα δαχτυλιδι
απλα δε μπορει να το παρει μονος του...
Ας το πάρει όταν αποσυρθεί ο Κόμπι :P
Φίξξξερ όχι, μόνο με τον συγκεκριμένο έχω, που μπορεί με το πέρασμα των χρόνων να σπάσει όλα τα κοντέρ και τα ρεκόρ αλλά εμένα δε μ'αρέσει το στυλ του.
katevasa to matsaki cavs-orlando to teleftaio...to foul pou pigan paratasi itan moufa..
lebron to pire profanws...
pame re lakers katatalla an k denver tha kerdisoun twra pistevw :P
4-2 τελος
παντως μπλακι μη χαιρεσαι και πολυ,δε το κοβω να το σηκωνει ο κομπι ;p
Shrinebuilder
31-05-2009, 13:09
Μου τη σπάει που θα το σηκώσουμε, όλοι Ορλάντο θα γίνουνε.
Η αλήθεια είναι ότι τους φοβάμαι πιο πολύ απ τους Καβς, αλλά πιο λίγο απ τους Νάγκετς.
Αν έπαιζε ακόμα ο Πένι στο Ορλάντο πραγματικά δε θα ξερα ποιον να υποστηρίξω!
Λεμπρόν :wave:
Kelldorain
31-05-2009, 14:10
Για μένα τώρα πια φαβορί είναι οι Lakers, αλλά επαναλαμβάνω είναι κρίμα που δεν θα δούμε τελικό Λεμπρόν- Μπράιαντ, όχι ότι αυτός θα 'ναι χειρότερος, ίσως να αποδειχθεί όμορφη σειρά, απλά το άλλο θα είχε διαφορετικό κλίμα και τώρα ίσως να μην γίνει ποτέ. Ξημερώματα Παρασκευής είναι το πρώτο, ε;
Ελιτ κλικα χτυπησε παλι? :P
Τα τριποντα των Orlando μπορουν να σκοτωσουν οποιαδηποτε ομαδα, αλλα με το πλεονεκτημα στους Lakers δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να κανουν την υπερβαση. Στη δυση παντως οι Lakers ειχαν ευκολο εργο καθως επαιξαν με καλες ομαδες μεν, οχι τιποτα το ιδιαιτερο δε. Στην ανατολη αλληλοεξουδετερωθηκαν ολα τα μεγαθηρια, αφου για να παει τελικο το Orlando επρεπε να αποκλεισει Boston, Cleveland στη σειρα... Θα τα δειξει η ΝΕΤ οπως περυσι ολα? Ξερει κανεις?
Shrinebuilder
31-05-2009, 15:47
Ελιτ κλικα χτυπησε παλι? :P
Βασικά λάθος το διατύπωσα :p
Μου τη σπάει που θα το σηκώσουμε, θα λέω ότι είμαι ορλάντο και θα απαντάνε "α, φέτος που το σήκωσαν τους έμαθες ε"
Τελοσπαντων, μακάρι. Με έχει εκπλήξει αυτή η ομάδα φέτος, δε περίμενα καν να περάσουμε απ'τους Σελτικς.
Δεν καταλαβαίνουν από έδρα αυτοί. Απέκλεισαν Σέλτικς και Καβς με μειονέκτημα έδρας και στην κανονική περίοδο είχαν κερδίσει τους Λέηκερς στο ΛΑ αν θυμάμαι καλά.
Kelldorain
04-06-2009, 16:35
Ευτυχώς θα το δείξει η έρτ τελικά, σήμερα το πρώτο
Shrinebuilder
04-06-2009, 16:39
4 τα ξημερώματα FML. Παίζει να το δείξει και σε επανάληψη κάνα μεσημεράκι για μας τους φλώρους?
Kelldorain
04-06-2009, 16:44
Λογικά θα το βάλει αύριο στο πρόγραμμα, ως τώρα πάντως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικό. Πάντως αν μπει, θα μπει πριν τις 2 το μεσημέρι γιατί μετά έχει roland garros
Ευτυχώς θα το δείξει η έρτ τελικά, σήμερα το πρώτο
:touched::dfinger:
Πω ρε πούστη πρέπει να σηκωθώ πρωί αύριο, αλλά δεν το χάνω.
vJgW19AeUYw
Πάμε γερά :dfinger:
Shrinebuilder
05-06-2009, 05:25
Αμέ.
Dwight μηδέν σήμερα ε
Θα φανεί στο 2ο που θα παίζουμε με Mbenga και Powell.
Φορτώθηκαν με φάουλ οι μαλάκες.
Shrinebuilder
05-06-2009, 05:39
Βαρέθηκα να το βλέπω, ο Howard είναι απελπιστικά εκτός τόπου και χρόνου.
'νύχτα
Φίξξξερ που είσαι ρε, μόνος μου θα ποστάρω? Θυμάμαι έλεγες για κάτι πρωινά άνοιξης με λουλούδια και τελικούς κλπ :P
Παίζει να είναι το 2ο καλύτερο παιχνίδι του Μπράιαντ που βλέπω λάηβ μετά τους 61 πόντους μέσα στους Νικς. Ότι θέλει κάνει πάλι..
sabbattack
05-06-2009, 06:04
πωωωωω ρε μαλάκα, ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ! Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.
Ο Κόμπυ τους έχει σαπίσει το κωλί...
Φίξξξερ που είσαι ρε, μόνος μου θα ποστάρω? Θυμάμαι έλεγες για κάτι πρωινά άνοιξης με λουλούδια και τελικούς κλπ :P
Παίζει να είναι το 2ο καλύτερο παιχνίδι του Μπράιαντ που βλέπω λάηβ μετά τους 61 πόντους μέσα στους Νικς. Ότι θέλει κάνει πάλι..
Ειχα παει σε φιλο και το εβλεπα, αλλα τα υπολοιπα λογικα θα τα δω σπιτι! Και παλι το pc ειναι μακρια απο τηλεοραση και καναπε, αλλα σε κανα ημιχρονο ολο και κατι θα παιζει. Αν και δε νομιζω να παει ετσι, γιατι το Ορλαντο τους κερδισε 2 φορες μεσα στις σεζον, ειχα μια φοβια οτι μπορει να γινει και sweep γιατι το Ορλαντο εχει μινι παραδοση, και παρολο που ειναι ομαδα, ειναι λιγο απειρη. Ο Κομπε απλα γαμηθηκε, και αν δεν τον εβγαζε εξω ανετα εκανε triple double. Ο Howard δεν την παλεψε και οι υπολοιποι μαλακες που ειχαν ξεκωλωθει με τους Cavaliers, σημερα δεν εβαζαν ουτε τα ελευθερα. Καλυτερα θα ηταν τελικοι με τους Cavs, εκτος κι αν δουμε δραματικη αλλαγη στα επομενα παιχνιδια.
Kelldorain
05-06-2009, 11:06
Φοβερή άμυνα από Lakers πάντως, αν συνεχίσει έτσι δεν θα 'χει κανένα ενδιαφέρον
θα τα δουμε απο το τριτο ματς και μετα =p
προς το παρον playoffs nba2k9 στο ps3 με magic(σαφως πιο δυσκολα απο lakers που σολαρεις με kobe...μου παιζουν τον χαουαρντ double team απο τη πρωτη περιοδο...)
sabbattack
05-06-2009, 16:40
προς το παρον playoffs nba2k9 στο ps3 με magic(σαφως πιο δυσκολα απο lakers που σολαρεις με kobe...μου παιζουν τον χαουαρντ double team απο τη πρωτη περιοδο...)
:touched::touched::touched:
Ναι αλλά οι Μάτζικ είναι μπαγκαρισμένοι στα 3ποντα, θα μου πεις και στην πραγματικότητα τα βάζουν, όχι μόνο στο 2κ9. :-P
Δε νομίζω να πάει έτσι όλη η σειρά, για 4-2 το βλέπω.
Επίσης δεν περίμενα ο σοφτ Γκασόλ και το κρέας ο Μπάινουμ να μπλοκάρουν τόσο πολύ το Χάουαρντ, μακάρι να το ξανακάνουν αλλά χλωμό.
Πω ρε πούστη πρέπει να σηκωθώ πρωί αύριο, αλλά δεν το χάνω.
vJgW19AeUYw
Πάμε γερά :dfinger:
αυτο το κομματι btw το ακουω μεχρι και στον υπνο μου τελευταια =p
Shrinebuilder
08-06-2009, 03:36
Ώπα, χαμπάρι δεν είχα πάρει, τρέχω
υγ: Λακερς δεν είσαι μπλάκι? Να αρχίσω να χαίρομαι απ'τον χαρακτηρισμό "σάπιο"? :P
Λέηκερς ναι, αν και όταν πρωτοάρχισα να βλέπω ΝΒΑ ήμουν Μάτζικ.
Ε δες σκορ και ποσοστά και των 2 ομάδων και θα καταλάβεις τι εννοώ σάπιο :razz:
Shrinebuilder
08-06-2009, 04:14
Τι Redick γαμώ τη μπουτανίτσα? Αυτός θα ξεθάψει και κάναν Pat Garrity να βαρέσει last shot
Lewis φωτιά ε. Howard μηδέν και σήμερα.
Shrinebuilder
08-06-2009, 05:05
Mακάρι.
Όχι τόσο για να το πάρουμε, απλά μετά θα γίνει ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ
Μας πάει καθόλου η διαιτησία?
επρεπε να μπει το γαμημενο το buzzer beater αλεηουπ
edit:κουραστικα να μετραω ερασιτεχνικα λαθη στην επιθεση ορλαντο ρε μλκ
Τι θα γίνει ρε Λίουις, θα μ' αφήσεις να ηρεμήσω σήμερα?
το χασε το ματσακι μονο του το ορλαντο
και κριμα γιατι θα χε παραπανω ενδιαφερον να παει με 1-1 στο 3ο
Mel Gibson
08-06-2009, 06:14
σωστος τελικος,απειρια ορλαντο,αρκετες ευκαιριες να το καθαρισουν στην κανονικη διαρκεια&με ελευθερα σουτ,αλλα τελευταιο σουτ ο ρεντινκ ρε παιδια?ουτε ο γιαννουζακος το 2001 αυτα.σφυριχτηκαν&κατι περιεργα φαουλ υπερ των λεικερς
Πολυ ωραιο το δευτερο ημιχρονο, κριμα για το αλει ουπ. Λιγος ο Χαουαρντ απο τη μια, απο την αλλη του δινονται 3 στα 5 απο τα φαουλ που του γινονται, ενω στον Κομπι δινονται και τα 5 ε. Τουρκογλου και Λιουις γαμηθηκαν ε. Α ο Γκασολ να το βουλωσει καποτε ε. Σιχαμενος μεχρι το κοκκαλο, δεν αντεχω να τον βλεπω ε.
Kelldorain
08-06-2009, 11:51
Πρώτο ημίχρονο άθλιο αλλά μετά έγινε ματσάρα. Χάουρντ λίγος για άλλη μια φορά, διαιτητές Lakers για άλλη μια φορά, ο Lee έπρεπε να το βάλει. Και ότι είπε ο Fixxxer για Γκασόλ
Psilocybe tea
08-06-2009, 13:11
o howard kai o turkoglu den exoun tatoo.
8eloun kai prwta8lhma!oust pousthdes gothades 8a molynete kai to nba.
:dfinger:
Πάμε ζέσταμα:
f6Iu3N_jezc
Με 3-0 σήμερα τελειώνουν όλα.
Ποια 3 νούμερα φόρεσε στο ΝΒΑ ο Τζόρνταν ρε σεις?
23, 45 και?
Shrinebuilder
10-06-2009, 05:16
Και το 9, σύμφωνα με wiki.
Σημερα ο Κομπι ειναι ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ και ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ, αλλα οι Ματζικ ειναι ονομα και πραγμα, μαγεια πραγματικα. Εκπληκτικο ματς εντωμεταξυ ε, εχουν μπει 113 ποντοι στο ημιχρονο. Παντως σαν ομαδα παιζει πολυ καλυτερα το Ορλαντο ε, και ειναι κριμα να μην παει σε εβδομο παιχνιδι η σειρα. Θα εχει φαση να παει 3-3.
Και το 9, σύμφωνα με wiki.
Το είδα αυτό στο wiki αλλά δεν τον θυμάμαι να φοράει το 9 στο ΝΒΑ, μόνο στην εθνική.
Τι ποσοστά είναι αυτά που έχει το Ορλάντο ρε :?
Shrinebuilder
10-06-2009, 06:35
Ρε Gasol, άι ψόφα να ησυχάσουμε γαμώ την ασχήμια σου.
Σημερα ο Κομπι ειναι ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ και ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ
Απ' την ώρα που το πες δεν έκανε τίποτα σωστό, μόνος του το χασε :evil:
Ωραίο ματς πάντως και πολύ ωραίο μπάσκετ απ' τους Μάτζικ κατά διαστήματα.
Shrinebuilder
10-06-2009, 06:58
Όντως γαμήθηκε στο τέλος ο Kobe. Θενξ Φιξξερ!
Καλοι οι Οντομ, Αριζα κτλ, αλλα θελει και συμπαικτες για να κερδισει ο Κομπε. Οταν βαζει τα σουτ ο ΦΑΡΜΑΡ, ε κατι παει στραβα. Οι αλλοι αυτη τη φορα το αξιζαν περισσοτερο 100%. Επαιξαν ολοι καλα. Θα ναι ωραια σειρα παντως αν παει 3-3... το ξαναλεω. :P
Gasol :argue:παλιομαλακα
Mel Gibson
10-06-2009, 07:09
http://www.port.sk/picture/instance_4/97922_4.jpg
Παλαμακια πανω απ'τον κομπε τι να λεμε.
Shrinebuilder
10-06-2009, 07:27
http://www.imageshack.gr/files/lhnsy0kmw8nljfbxmxbp.jpg
Kelldorain
10-06-2009, 10:56
Πολύ ωραίο μπάσκετ παίζουν οι Μάτζικ, μακάρι να τα πάρουν όλα στην έδρα τους για να γίνει ενδιαφέρον. Ο Τούρκογλου εξελίσσεται σε πολύ μεγάλο παίκτη και ο Γκασόλ πρέπει σε εναν αγώνα να πάρει μαζεμένες 2-3 τεχνικές ποινές μήπως και σκάσει επιτέλους
eida 10-15 lepta k eixe 20 pontous idi o kompe.me posous teliose?me 100?
μεχρι την αρχη της τριτης περιοδου που ειδα φαινοταν οτι το πηγαινε για θριλερακι
eida 10-15 lepta k eixe 20 pontous idi o kompe.me posous teliose?me 100?
Ενω ξεσκιστηκε στην αρχη, απο τοτε που ποσταρα εγω :-D γαμηθηκε (βρειτε τη διαφορα) και τελειωσε μονο με 31 τελικα, ασε που ειχε 5/10 βολες χοχοχο . Μεγαλος παικτης ομως ε, το ειχα πει και περυσι, οι κινησεις και το fade away σουτ που εχει ειναι οτι πιο κοντινο εχω δει ποτε στον Jordan και δεν εννοω τον Farmar.
aprisieson 8rent gia tin poloni latreia tou orlanto
Τιμιος Πολωνος. :touched:
http://www.orlandosentinel.com/media/photo/2007-10/33540536.jpg
Έχει τατουάζ το λόγκο του Τζόρνταν στη γάμπα :-?
Shrinebuilder
10-06-2009, 19:33
Μα δεν πηδάει. Στο screen πρέπει να είσαι τελείως ακίνητος.
Ο Μπατίστ και ο Πέκοβιτς το ξέρουν αυτό :?: :!: :?:
Φίξξξερ κάνε λογκάουτ, κοιμήσου, πόσταρε αύριο :P:P
Shrinebuilder
12-06-2009, 04:06
Fixxer ρε πες κάτι για τον Κομπε, πως το βλέπεις σήμερα.
Καλή επιτυχία στο Ορλάντο!
:gademis::gademis::gademis:
Shrinebuilder
12-06-2009, 04:10
Έλα ρεεεε :(
Shrinebuilder
12-06-2009, 04:23
Πω ρε ορλάντο, πάρε δυο ντουζίνες 20χρονα να χορεύουν με μίνι φουστάκια και άσε τις γριες και τους ακροβάτες.
Τι άμυνα είναι αυτή γαμώ το σταυρό σας :?
κανα οσκαρ για τον γκασολ παιζει;
Λοιπον, ακουστε. Μετα το τελος του αγωνα, ή πριν την εναρξη του επομενου, θα ψαξω στο web ολα τα Orlando Magic Dancers και τα Laker Giiiiiiiiiiiiiirls και θα γινουν καλλιστεια εδω περα. Ως τωρα οπως ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ δηλωσα σε φιλο μου οταν βλεπαμε αγωνα στο LA, νομιζω οτι σε ποσοτητα τα laker giiiiiirls ειναι εκπληκτικα, αφου ενα 75% απο αυτες νομιζω θα με εψηναν και για σχεση, για σεξ νομιζω δε συζηταμε. Αντιθετα τα Ορλαντο giiiiirls εχουν καμια 4αρα-5αρα που ακομα και για σεξ της μιας νυχτας το σκεφτεσαι, αλλα εχουν και κανα 2-3 που χανουν τον ελεγχο.
Οσον αφορα το ματς, πολυ ωραια ομαδα οι Ορλαντο, χαιρομαι να τους βλεπω και τελικα καλυτερα που πηγαν αυτοι κι οχι οι Κλιβλαντ Λεμπρονιερς γιατι νομιζω τοτε θα ηταν παρασταση για ενα ρολο. Ο Κομπε οτι εβαλε εβαλε, του ριχνω καταρα, αν πιασει και δευτερη φορα θα αρχισω να βγαζω και λεφτα απο αυτο ε. Φυσικα προτιμουσα ριπιτ των περσινων τελικων με Γκαρνετ ετοιμοπολεμο, οπου δε νομιζω οτι οι Λεικερς θα ειχαν ελπιδα, αλλα ενταξει, δεν πειραζει.
τι orland και lakers girls ρε, οι γριουλες του ματζικ ftw ;p
ασδαφδφσασδ για το μπούτσο παίζουμε, πάω για ύπνο
τι orland και lakers girls ρε, οι γριουλες του ματζικ ftw ;p
Χαχαχααχ τα σπασε η γιαγια ε. Ολα τα λεφτα.
Λοιπον καποιες παρατηρησεις για τους μαλακες σχολιαστες.
1. Ειναι ασχετοι απο κοσμικα. Δεν ηξεραν ποια ειναι η Ριανα.
2. Ειναι αδερφαρες. Δεν ηξεραν ποια ειναι η Ριανα.
3. Ειναι ασχετοι απο μπασκετ. Δεν ειδαν οτι ειχε δοθει τεχνικη ποινη, εχασαν τη βολη οι βλακες.
4. Ειναι ασχετοι απο μπασκετ (2). Αυτο το αστειο συγκρισης Τζορνταν με Κομπε πρεπει να σταματησει.
5. Ειναι ασχετοι απο μπασκετ (3). Αυτο το αστειο συγκρισης Γκασολ (γαμω το σπιτι του) με Νοβιτσκι πρεπει να σταματησει.
6. Ειναι ασχετοι απο μπασκετ (4). Νομιζουν οτι το πικενρολ ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε στην ιστορια του μπασκετ.
7. Ειναι ασχετοι απο ποδοσφαιρο. Εδω δεν ξερουν ΜΠΑΣΚΕΤ ρε μλκ, θα ξερουν ποδοσφαιρο?!?
μπλακι αν πηγες για υπνο χανεις επικη ανατροπη
Shrinebuilder
12-06-2009, 05:56
Ρε ο Μπλάκι πήγε για ύπνο? Το γυρνάτε ρεεεε :P
edit: έλα ρε, φαίνομαι ηλίθιος τώρα.
Τα δικα μου βουντου ψιλοεπιασαν αφου ο Κομπε δεν πολυυπαρχει, αλλα ρε μλκς ο Μπλακι τα γαμησε ολα που επεσε για υπνο.
τι έγινε τώρα ρε; :P
μπλάκι να πηγαίνεις πιο συχνά για ύπνο ε :P
απροσμενα απιστευτα επικο ματς απο το δευτερο ημιχ.
Shrinebuilder
12-06-2009, 06:58
Ωραία, πάλι παράταση, πάλι σερί χωρίς ύπνο. Πούτσα.
μλκ η απειρια του ορλαντο ξεχειλιζει απο τα μπαντζακια...δε γινεται να χανουν τοσες ευκαιριες να καθαρισουν το ματς για αλλη μια φορα και τοσο ευκολα
αντε παμε παραταση...
Κριμα, αλλα τα θελαν και τα παθαν. Παμε να δουμε παραταση, αυριο 9ωρο στη δουλεια με 3.5 ωρες υπνο, ωραια... σταρχιδια μου θα γινω ανευθυνος και θα παω μια ωρα μετα. :dfinger:
Shrinebuilder
12-06-2009, 07:07
Μπράβο σε Αρίζα και Pietrrοusch πάντως. Να ξεκολλάμε λίγο από Howard και Kobe
Shrinebuilder
12-06-2009, 07:10
Και double post γιατί γαμάω, ρε αρχίδι Κομπι, μάζεψε τους γαμωαγκώνες σου
3-1 τέλος
edit: που σε ρε μπλάκι;;;;;
Shrinebuilder
12-06-2009, 07:18
Ο Πιετρούς μάζεψε όλο το γαμημένο μας μίσος προς τον Ισπανό θεατρίνο και το διοχέτευσε στις γροθιές του :touched:
Μπράβο :touched:
Εχω μια απορια προς Μπλακι. Πως γινεται να εισαι Λεικερς? Αηδιασα σημερα. :puke:
Συγχαρητηρια σε Ορλαντο που καταφεραν να χασουν δικο τους ματς.
Απειρα μα απειρα :pink: σε Μickael Pietrus που ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ του μαλακα του Ισπανου. Μονο καπνογονο δεν αναψα ε.
ξενερωμα ρε πουστη
αλλα τι να κανεις,ειπαμε βαζουν τα χερια τους και βγαζουν τα ματια τους
καλα για τον γκασολ τι να πεις...
http://www.sfgate.com/blogs/images/sfgate/sportsevents/2006/10/10/pietrus.gif498x294.gif
Jim Dandy Mangrum
12-06-2009, 10:12
ksypnw kata la8os 7 para tetarto kai lew den anoigw tv mhpws kai petyxw to telos? sto shmeio ekeino eixan meinei 1.30 kai xaname me 5 pontous. kai kei pou lew katalaba, 8a ksanakoimh8w......lol.....paratash kai diplo! exasa mia wra ypno alla aksize! :cool:
Kelldorain
12-06-2009, 11:15
Ε καλά να πάθουν, άπειρα λάθη, δηλαδή διαφορά σε 4 λεπτά, μαρκάρισμα στον Φίσερ, βολές Χάουαρντ, ε απειρία τέλος πάντων. Καλό ματς πάντως
:?: :!: :?:
Αυτά είναι! Δεν ξανα βλέπω ματς! Ντακς μαλακίες λέω, δε χάνω τη στέψη :ρ
Τι παίχτηκε με Γκασόλ και Πιετρούς?
Πότε το έχει σε επανάληψη?
Στηρίζω Γκασόλ στο Νοβίτσκι vs Γκασόλ επειδή μου τη σπάει ο Νοβίτσκι. Έχει σουτάρα δε λέω, αλλά δε γίνεται να είσαι 4-5αρι και να βασίζεσαι μόνο στο σουτ.
Φίξξξερ είμαι Λέηκερς λόγω Κόμπι, όπως ήμουν Μάτζικ λόγω Πένι στα 90ς. Τώρα ψάχνω για νέο πουλέν να αντικαταστήσει τον Κόμπι μόλις αποσυρθεί!
ε στα 40'' , εισαι 5 ποντους μπροστα, εχεις επιθεση, και πάει παραταση. Ε καλά να πάθεις που χάνεις. Φέτος δεν παρακολούθησα καθολου nba, περαν των τοπ-10ς της μερας ξερώγω, που είχα ψιλιαστεί οτι ο τουρκογλου την έχει την τελευταια φάση το παλικάρι, αλλα δν είχα πάρει χαμπάρι ποσο παιχτάρα έγινε :S, τον είχα στο μυαλό μου, σε επίπεδο Φώτση παν'κατ'. Εν το μεταξύ αυτο το βηματάκι που κανει προς τα πίσω και μετα fade-away, ενώ φενεται μαλακια, στο ρηπλέη καταλαβαίνεις ΠΟΣΟ ΧΩΡΟ κερδίζει, αφου ο τυπος ειναι τεραστιος. Χαιρομαι πραγματικα που και τα 4 ματς δν τα είδα με σχολιασμο σκουντη (omg) , αλλα την επόμενη μέρα με σχολιασμο που γαμάει, + του οτι μπορεις να κάνεις pause, να βλεπεις ξανα τις φάσεις, skip τις βολές και ετσι. Γιατι ειστε Γκαζολ-haters ρε? Μας ψώλιασε με την εθνική, οκ. Τους σφυριζαν τα απιστευτα, οκ, αυτο γινεται παντου. Οσοι εχετε παίξει παιδικο/εφηβικο θα το έχετε νίωσει στο πετσί σας, την αβάντα που τρώει ο 'καλος'. Τι σφυριγματα παιρνει ο Κομπις ξερωγω. Τέσπα 'γω το παληκάρι το χαίρομαι οταν παιζει κει τα 1v1 του, και γενικα παιχτούμπας. Πριν δω τα ματς υποστηριζα lakerz, επειδή περισυ μου φανηκε μαλακια που 'χασαν απο τους αλλους, αλλα το παιχνιδι των Orlando το απολαμβάνω 1000 φορες παραπάνω. Ο skip to my lou ειναι πορωτικος ο πουστης. Μακαρι να το γυρίσουν. εχει ο θεοc.
huge post is huge, sry :/
ο Κομπις ειναι ο καλυτερος μπασκετ-μπολιστας που υπαρχει φτη τη στιγμη νομιζω ε.
Αααα, επισης, αυτη τη παπαρια που κανουν στο nba δεν την καταλαβαινω ρε γμτ. Κανεις fake, το χαβει ο αλλος, πηδαει, πας πεφτεις πανω του, και περνεις βολες. δλδ wtf? Γιατι γαμάν αυτον που έφαγε το fake ετσι? Γιατι τα δείνουν? Πετυχε το fake? εχεις ελεύθερο σουτ / drive. τι μαλακιες ειναι αυτες?
φτα :)
Τώρα που το ανέφερες, και σε συνδυασμό με αυτό που είπε ο Φίξξξερ για τους εκφωνητές: Οκ, ξέρουμε ότι ξέρετε το παρατσούκλι του Άλστον, είναι ανάγκη να το λέτε 10 φορές σε κάθε περιγραφή? Πρήξιμο.
ε αφου ο ενας (απο τους εκφωνιτες) ειναι απο Νέα Υόρκη, του αφιερωσε και καλάθι ξερωγω, hommies και ετσι.
Για τη λάηβ περιγραφή λέω, Σκουντής με έναν άλλον. Αυτούς λες?
α οχι, για τους αμερικάνους λέω. Απλά νόμιζα οτι αυτους έχωνες :P. Καλά ο Σκουντής στο name-dropping ειναι μανουλα. Πικ-εν-ρολ, Μμμπαζερ-μπιτερ, μανο, σανο, στυλο. Ανάθεμα αν φτάνει το τρίποντο.
τα καλυτερα είδη για τα παντα!
fandango
13-06-2009, 16:55
Τι παίχτηκε με Γκασόλ και Πιετρούς?
http://www.youtube.com/watch?v=QP3nzCSvnzQ
αν και ολα δειχνουν λεηκερς δε πιστευω οτι εχει τελειωσει η σειρα
γιατι δεν εχει κανει συνδεση ακομα;
Μάλλον δε θα το δω το σημερινό, γράφω αύριο πρωί και λέω ή να διαβάσω ή να κοιμηθώ. Άντε μπας και πιάσει και το γούρι!
Έλιωσα με τον τύπο που έκανε σχοινάκι μόνος του :lol:
και πανω που ερχομουν να ποσταρω "καποιος να ξυπνησει τον μπλακι" =p
μαλλον το πηραν αποφαση
Ρεσιτάλ επίθεσης και άμυνας σήμερα η ομάδα ε. Φτου φτου!
gz
αντε και του χρονου ο λεμπρον =p
btw,ξανθο lakers milf στη κερκιδα.
Εγω το περιμενα, μετα τον τεταρτο τελικο δεν ηταν δυνατο να κερδισουν οι Ορλαντο, ψυχολογια μηδεν. Τους αξιζε κατι παραπανω, γενικα παντως ειναι λιγο μαλακια αυτο το συστημα με Δυση και Ανατολη (αλλα και τι να κανεις) γιατι οι Λεικερς ουσιαστικα στα playoffs επαιξαν με πολυ πιο αδυναμες ομαδες, ενω στην Ανατολη γινοταν ο χαμος με 3 ομαδαρες και αλλες αρκετα ανταγωνιστικες (Σικαγο στην καλυτερη σειρα ολων των εποχων ε).
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/0906/lakers.celebrate/images/4.jpg
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/0906/lakers.celebrate/images/1.jpg
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/0906/lakers.celebrate/images/30.jpg
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/0906/lakers.celebrate/images/23.jpg
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/0906/lakers.celebrate/images/19.jpg
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/0906/lakers.celebrate/images/8.jpg
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/0906/lakers.celebrate/images/19.jpg
bukkake?
SpiritCrusher
15-06-2009, 15:25
Χμ; Το πήραν τα σιχάματα; Πάλι καλά που δεν ασχολήθηκα φέτος δηλαδή.
Ολα καλα, τη φωτογραφια του Γκασολ γινεται να τη βγαλεις?
Εχω καινουρια οθονη και ραγισε.
Ολα καλα, τη φωτογραφια του Γκασολ γινεται να τη βγαλεις?
Εχω καινουρια οθονη και ραγισε.
Επίτηδες την έβαλα για να δω αντιδράσεις :rofl:
paixtaras o gasol...oso k na sas ti spaei!
Υπερεκτιμημενος επισης.
auto apodeixthike :)
Α πηρε πρωταθλημα, οποτε γαμαει κτλ? Λαθος λογικη ε.
Αν φτασαμε στο σημειο να τον συγκρινουν με τον μεγιστο Νοβιτσκι, ειναι απλα για γελια η ολη φαση.
Τι σας αρέσει στο Νοβίτσκι πέρα απ το σουτ του?
Οι κινησεις του και φυσικα το οτι πηρε τη Γερμανια με αχρηστους συμπαικτες και την εκανε ομαδα που ειναι σχετικα δυσκολο να κερδισεις. Ο Γκασολ ελειπε απο τον τελικο και μας κανανε πουτανα οι Ναβαρο, Φερναντεζ κτλ. και χωρις καμια εκπληξη, αφου ειναι ολοι παιχταραδες.
Ας τους συγκρίνουμε σαν παίχτες χωρίς να μπλέκουμε ομάδες και εθνικές.
Ο Νοβίτσκι έχει τον όγκο ενός σέντερ αλλά οι κινήσεις του κάθε άλλο παρά σέντερ θυμίζουν. Από άμυνα, τάπες ούτε για αστείο, ούτε βρεγμένη εφημερίδα δεν πηδάει (χωρίς τα ένθετα και τα DVD ε). Τα ριμπάουντ δεν τα μετράω γιατί παίζει ρόλο και το σύστημα με τα μπλοκ άουτ και όχι μόνο το ύψος/άλμα (πχ Πολ, Ρόντο, Κιντ κλπ). Αυτό το τελευταίο μόλις τώρα το σκέφτηκα για να τον μειώσω κι άλλο αλλά ψιλοστέκει :P
Το (πολύ) θετικό του πάντως είναι το σουτ του (χλατσώνει σαν τον Τάκο), μιας και τραβάει τους ψηλούς έξω και αδειάζει η ρακέτα.
Ο Γκασόλ χειρίζεται πολύ καλά τη μπάλα για το ύψος του αλλά υστερεί πολύ σε δύναμη και όγκο. Πάντως θα προτιμούσα αυτόν στην ομάδα μου για σέντερ μιας και τον θεωρώ πιο ολοκληρωμένο παίχτη.
http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Orlando+Magic+v+Chicago+Bulls+JREgdYMFJWfl.jpg
e pou pas more me ton ron jeremy ton pagkon
Shrinebuilder
15-06-2009, 20:13
Ναι, οι Λέηκερς έχουν προπονηταρά ε.
Kelldorain
15-06-2009, 20:26
O Stan πάρα πολύ καλός προπονητής ήταν φέτος, ότι έκανε κάποια λίγα λάθη στους τελικούς δεν λέει κάτι. Οι Λέικερς μια χαρά προπονητή έχουν , ο γέρος δίπλα του στη φώτο (http://i.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/0906/lakers.celebrate/images/30.jpg) που πόσταρε ο Blackie δεν ξέρω τι κάνει
Shrinebuilder
15-06-2009, 20:27
Στα ταημ αουτ, που ο Κόμπε τους μαζεύει όλους γύρω του για το σύστημα, και ο γέρος προσπαθεί να χωθεί για να εκφράσει άποψη :touched:
Ο Γκασολ σε 50 χρονια ειναι.
Α πηρε πρωταθλημα, οποτε γαμαει κτλ? Λαθος λογικη ε.
Αν φτασαμε στο σημειο να τον συγκρινουν με τον μεγιστο Νοβιτσκι, ειναι απλα για γελια η ολη φαση.
den pire apla to prwtathlima..den nomizw oti xwris afton oi lakers thatan idia omada..
exoun allon enan play maker sto gipedo k postarei k soutarei apo mesi apostasi k apodeikse oti antexei k to physical game telika..
poios allos psilos to kanei afto sto nba? pases kalo sout k postarisma k amuna kali..
kamia sigrisi me dirk...diaferoun polu...k dirk theos enoeitai.
Αν και συγκρινω πουτσα με βουρτσα φυσικα, Κεβιν Γκαρνετ δυο κλασεις ανωτερος ε.
Αν και συγκρινω πουτσα με βουρτσα φυσικα, Κεβιν Γκαρνετ δυο κλασεις ανωτερος ε.
Άνετα.
Ρε είσαι από Καρδίτσα λέω?
Οχι, ειναι ο μελλων γαμπρος της αδερφης απο ενα χωριο στη λιμνη Πλαστηρα. Ωραια κι η λιμνη, ωραιο και το Καρδισταν.
Σάπια είναι αλλά νταξ δε δικαιούμαι να μιλάω, είμαι από κωμόπολη της Καρδίτσας που είναι ακόμα πιο σάπια :oops:
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/0906/lakers.celebrate/images/23.jpg
Παμε στο τζενεραλ να σου ριξω καμια χριστοπαναγια στο αναλογο τοπικ για τη φατσα του μαλακα.
Ον τοπικ ομως.
http://1.bp.blogspot.com/_LbccUVbSRd8/R2qDfygBIbI/AAAAAAAABZU/WVRIqfKp_cU/s400/Snapping+Turtle+-+Mary.JPG
Καρδιτσα παουερ.
Σε γενικες γραμμες συμφωνω με φιχχχερ,μονο που μιλαμε για 2 εντελως διαφορετικους παικτες.Διαφορετικες κινησεις,διαφορετικο στυλ παιχνιδιου.Αλλα ο Ντιρκ,εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο χρησιμος σε μια ομαδα.
Επισης,για τον Χαουαρντ ακομη δεν εχω βγαλει ασφαλες συμπερασμα.Του υψους και του βαθους.Εκπληκτικος αμυντικος μεν,αλλα στη επιθεση μου φαινεται οτι εχει μια μονο κινηση(για βολες δε μιλαω καν).
Εξαλλου,ιδεα μου ειναι,ή ο Χεντο ειναι ο πιο βελτιωμενος παιχτης που εχουμε δει τα τελευταια χρονια?Παιζει ανετα απο 1 εως και 4 με γαματο σουτ και πολυ εξυπνες ασιστ.
Συμφωνω με Νταφυ,Ο Βαν Γκαντυ ειναι ο Ρον Τζερεμυ των παγκων,λουζερ απο τους λιγους.Δεν ειναι δυνατον ρε φιλε να μην εχεις κρεμασει τα δελτια παιχτων τυπου Ρεντικ και Νελσον.Εκτος και αν ειναι τοσο γουινερ ο Τζακσον που κανει παρτυ ακομη και με τον Μπενγκα.
Βασιλης Σκουντης,η αλεπου της δημοσιογραφιας,ο ανθρωπος που πιστεψε οτι υπαρχει φαν κλαμπ Λαμαρ Οντομ.
apla den pate gasol epeidi einai theatrinos opws oloi oi ispanoi panw katw...
emena de me noiazei an k spastiko merikes fores...stin teliki paizoun mpasketara.
k nai garnett exei k soutara alla sti pasa k antilipsi den agizei gasol
min sigrinete me dirk re...einai to monadiko 2,3,4 me upsos 2,13 ston kosmo k
o kaluteros evrwpaios paixtis ever gia mena.i poreia tou to deixnei...
tourkoglou paixtaras...1-4 paizei aneta k pasa k sout k ola..sovaros paixtis!
twra o superman kalos sto ksulo stis tapes rebound alla sout upo to miden..
k genika kiniseis sto post metrios dustixws.
k xwris voles den pairneis prwtathlima pistevw.
episis xrwstane polla ston ariza oi lakers...megali veltiwsi k megala mats fetos.
k o gero fisher tavale otan eprepe e?
Εμενα δε με νοιαζει που ειναι θεατρινος, το οτι ειναι ενα αρχιδι και μισο με ενοχλει. Στα αλλα συμφωνω 100% σε οτι λες.
Ναι ρε φιλε,ο Αριζα ειναι φανταστικος.
Και για Φισερ τι να λεμε,απο τους πιο τιμιους παιχτες εβερ.
κανει παρτυ ακομη και με τον Μπενγκα.
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/0906/lakers.celebrate/images/14.jpg
MVP!
Xαχαχ,για του λογου το αληθες.
ZyNqx72C0eE
:pink::pink:
pame re benga kreas...prwtathlitis kosmou xaxaxaxaxaxa
wow...molis eida to video...mvp enoeitai!
Καρδίτσα γαμάει. Μέχρι και στα καφενεία έχει κοκορέτσια :P. Σας αγαπάμε.
Εμενα δε με νοιαζει που ειναι θεατρινος, το οτι ειναι ενα αρχιδι και μισο με ενοχλει.
Το πρόβλημα σου ειναι στο εμφανισιακό δηλαδή? Η μόνη μαλακία του γκαζόλ ειναι φτο που λεει ο αΡ + αΡ, οτι ειναι θεατρινος, πραμα που τον κάνει λιγο γλιτζα, και οτι δεν ειναι φουσκωτος. Παντως οταν την πέρνει την μπάλα χαμηλά τον χαίρεσαι ρε παιδιμ'. Φτον απολαμβάνω, τον Γκαρνετ και τον Ρασιντ Γουαλας. Ο Σασα Βουγιαζιτς γιατι δν επαιζε φετο? Πέρισυ επαιξε πολυ απο οτι θυμαμαι. Ο Αριζα εχει κορμάρα ο τυπος, αλλα ενω παταει τοσο ωραια, ειναι λιγο αμπαλος στο τελειωμα, αν είχε και αυτο θα γαμουσε, νεοc ανθρωπος ειναι παρόλαυτα εχει καιρο να το δουλεψει. Σωστα και αυτα που λετε για τον Dwight Howard, αλλα και αυτος ειναι πολύ νεοc ρε, εχει καιρο να μάθει να σουταρει και να ποσταρει, οσο περναν τα χρονια και δεν θα γινεται να μεινει τοσο φουσκωτος για παντα, θα τα μαθαίνει :P. Νταξ να χωνουμε τον προπονητή που πήρε τη κουπα λίγο αστειο ε? Προφανως δεν χρειάζεται να κανει τιποτα γιατι εχει προνοήσει και τα εχει ολα υπο ελεγχο :P και ο Οντομ τι ταλέντο ο πουστης. Αν ειναι σε καλή μερα φτος + κομπης, νταξ, no hope. Αλλα οποτε του καπνίσει.
Δεν ειναι δυνατον ρε φιλε να μην εχεις κρεμασει τα δελτια παιχτων τυπου Ρεντικ και Νελσον.
κατσε ρε ψηλέ, ο Νελσον είχε να παίξει 4 μήνες το παλικαρι, ειναι και all-star ξερωγω. και ο Ρεντικ πολυ τιμιο τυπακι ε. Ψυχραιμος, τα σουτακια του, ολα κυριλε. Νταξ τον βάζει να μαρκάρει τον Κομπη. Ε δεν γινεται, του ριχνει ενα κεφάλι. Δω ο Γαλλος του εκανε σε φασεις την τελεια αμυνα και παλι εμπαινε. Απλα τωρα τι θα γίνει? παιζει να ειναι και ο νελσον και ο αλστον? ψιλοπεριεργο
http://www.youtube.com/watch?v=A6CWVkPhzRw&eurl=http%3A%2F%2Ffreddos%2Eyooblog%2Egr%2F&feature=player_embedded
Kelldorain
16-06-2009, 10:11
Αυτοί είστε (http://estaticos02.marca.com/multimedia/primeras/09/06/g0616.jpg)
psit arxidi, kaluteros eurwpaios:
http://www.23.pl/chicago_bulls/zawodnicy/pix/7pix.jpg
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs088.snc1/4917_93911868462_8245623462_1997053_603756_n.jpg
:pink:
Entrancemperium
21-06-2009, 03:52
psit arxidi, kaluteros eurwpaios:
http://www.23.pl/chicago_bulls/zawodnicy/pix/7pix.jpg
:pink:
Ωρα για δαχτυλιδι ισως για Λεμπρον μαζι με Σακιλ΄? :grin:
Ε αν δεν το πάρει και τώρα, πότε?
Kelldorain
25-06-2009, 16:10
Wallace και Pavlovic πάνε στους suns σαν ανταλλάγματα
edit: ΛεΜπρόν και "Σακ" μαζί στους Καβς http://sport24.gr/html/ent/835/ent.299835.asp
vince carter stous orlando....!!! wraia!
Shrinebuilder
26-06-2009, 01:46
!!!!!!!
μόλις το διάβασα!
δίνουμε και γαμώ τους παίχτες βέβαια, αλλά, !!!!!!!!!!!!
Αυτό ερχόμουν να γράψω, ΜΕΓΑΛΟΣ παίχτης.
Αν μείνει ο Τούρκογλου θα υπάρχει πρόβλημα στα νούμερα :razz:
Kelldorain
26-06-2009, 09:27
Για πείτε για το draft όσοι ασχολείστε με κολλεγιακό
Υπάρχει κόσμος εδώ που ασχολείται με το κολλεγιακό?
Μόνο τον Γκρίφιν έχω δει στο γιουτιούμπ, Λεμπρονίζει λίγο, ΑΚΑ άλλος ένας αντιπαθητικός παίχτης για μένα :grin:
Υπάρχει κόσμος εδώ που ασχολείται με το κολλεγιακό?
Μόνο τον Γκρίφιν έχω δει στο γιουτιούμπ, Λεμπρονίζει λίγο, ΑΚΑ άλλος ένας αντιπαθητικός παίχτης για μένα :grin:
το κολεγιακο ειναι φοβερο πρωταθλημα...αμυνες φοβερες κ παθος κ ολα
καλαθη ειδα πολλεσ φορες φετος οπως κ τελικους!
και που τα βλεπεις τα ματς;
justin tv...ksenyxti omws..ekei live
alla vazane se torrent k ta katevaza na ta vlepw me tin isixia mou
Magellan
03-07-2009, 09:44
Αρτεστ στους Lakers (http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/243882.html)
Ξενέρωμα. Καλός παίχτης και μεγαλύτερη προσωπικότητα αλλά προτιμώ Αρίζα.
Μένει ο Κόμπι και τους λέει να κρατήσουν Όντομ και Αρίζα οπωσδήποτε, και αυτοί δίνουν τον έναν για να πάρουν τον Αρτέστ. Δεν πλακώθηκαν πέρσι, θα πλακωθούν φέτος ασν συμπαίχτες.
edwsan ariza? oxi re gmt...eleos
maresei o artest alla o ariza anevike polu k tha anevaine k allo!
Shrinebuilder
03-07-2009, 14:26
Βασικά wtf, πόσους αντιπαθητικούς μπορεί να μαζέψει μια ομάδα
megalh metagrafh gia lakers o ron ron
του χρονου στο connex tv λεει ε,FOL
Shrinebuilder
16-07-2009, 22:09
Ανέφερε κανείς ότι πήραν Πάρκερ οι Καβλαλίερς?
http://www.youtube.com/watch?v=owbYN3XstVQ&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Econtra%2Egr%2FBasketball%2FUSA%2F249685%2Ehtml&feature=player_embedded#t=35
http://www.youtube.com/watch?v=vDVFPn7BNX4&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Econtra%2Egr%2FBasketball%2FUSA%2F249685%2Ehtml&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=J8UtkcFZ_iA&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Econtra%2Egr%2FBasketball%2FUSA%2F249685%2Ehtml&feature=player_embedded
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
jack the ripper
12-09-2009, 10:40
:touched::touched::touched::worship::worship:
GuardianOfIvorytower
12-09-2009, 15:31
ΤΕΡΑΣΤΙΟ respect
Έκανε και χτες ένα παρόμοιο, όχι τόσο facial αλλά πολύ εντυπωσιακό.
2:22 8)
Δείτε τάπα Λεμπρόν στο Ρόντο στα αυριανα highlights.
to chicago ti leei fetos? exei dei kaneis kanena filiko? malakia paixthke me gordon alla o rose fetos 8a analavei perissoteres eu8unes
http://bt.davka.info/
exei pre season polla edw torrents...exei k bulls..(mlkia poufuge o gordon) tous paw polu!
molis eida raptors me boston...kales omades...boston kaluteri profanws..
alla panta maresan oi raptors
twra katevazw lakers-nuggets
k suns me warriors
Είχα δει το ματς με τους Μάτζικ αλλά δεν με εντυπωσίασαν, βέβαια οι Μάτζικ πάνε γαμιώντας στα φιλικά. Πάντως οι ρούκις των Μπουλς είναι πολύ καλοί.
Shrinebuilder
24-10-2009, 22:33
Είχα δει το ματς με τους Μάτζικ αλλά δεν με εντυπωσίασαν, βέβαια οι Μάτζικ πάνε γαμιώντας στα φιλικά. Πάντως οι ρούκις των Μπουλς είναι πολύ καλοί.
Μόλις το κατέβασα τούτο απ'το λινκάκι του R&R, αξίζει να κάτσω να το δω ή να το σβήσω από τώρα? Έχει κάνα ΚΑΡΦΩΜΑ ρε παιδί μου? :rainbow:
Σαν ματς δε λέει και πολλά, πάρτι έκαναν οι Μάτζικ.
Για κάρφωμα θα σε γελάσω, δε μου μεινε κάποια φάση ιδιαίτερα.
Πολύ πεσμένος ο Τζέησον Γουίλλιαμς ρε γαμώτο. Μακάρι να ανέβει στη συνέχεια η λατρεία :touched:
PS: Δείτε τοπ10 καρφώματα-τάπες-ασσίστ απο πρισίζον στο νβα.κομ
Ωραιότατο ξεκίνημα :grin:
Μόνος μου θα σπαμάρω εδώ μέσα ρε, μαύρος πίνει μαύρος κερνάει;
Ωραιότατο ξεκίνημα :grin:
Μόνος μου θα σπαμάρω εδώ μέσα ρε, μαύρος πίνει μαύρος κερνάει;
?
Ξεκίνησε το ΝΒΑ.
Νίκη των Λέηκερς και παραλαβή των δαχτυλιδιών πριν το ματς.
Ήττα των Καβς μέσα στην έδρα τους από Σέλτικς.
Magellan
28-10-2009, 15:08
και φετος θα δειχνει σπορτ+ ετ1 κτλ???
κατσε ρε,αρχη ειναι ακομα.
ασε που δεν εχει φετος nba απο το sport+ (το πηρε η nova;) και πολυ φοβαμαι δεν θα εχει ουτε τους τελικους η ΝΕΤ.
edit : δε σε προλαβα =p
Από contra.gr
Τηλεοπτικώς, ο ΣΚΑΪ θα δείχνει τα μεσάνυχτα της Κυριακής έναν αγώνα μαγνητοσκόπηση και μία αναμέτρηση ζωντανά ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα. Στις 00.10 Εκτεταμένα στιγμιότυπα του Ορλάντο-Τορόντο και στη 01.00 ζωντανά το Σικάγο-Μαϊάμι.
Υπάρχει η πληροφορία πως και η NOVA θα ασχοληθεί με το ΝΒΑ χωρίς όμως κάτι να προκύπτει επίσημα μέχρις στιγμής.
α,σκαι.ακομα καλυτερα δλδ :)
Magellan
28-10-2009, 15:45
οντως σκαι καλυτερα
Ξεκίνησε το ΝΒΑ.
Νίκη των Λέηκερς και παραλαβή των δαχτυλιδιών πριν το ματς.
Ήττα των Καβς μέσα στην έδρα τους από Σέλτικς.
to eides to cavs celtics?
Όχι όλο. Το 1ο ημίχρονο μόνο. Εχει χαλάσει το πρόγραμμά μου και νυστάζω απ' τις 11-12 :-|
Και χτες είδα το 1ο ημίχρονο Ράπτορς-Καβς.
http://contra.gr/Basketball/USA/NBA/254098.html
lol
Ποιος Γκασολ ρε μλκ...
http://www.youtube.com/watch?v=Uti8Kz4SYUU&feature=player_embedded
Απειρο ρισπεκτ, το πηρε μονος του το ματς.
ti omadara exei to dallas!!!! Marion trelh paixtoura
kata ta alla deng ugihs kai de masame oute mesa sto cleveland.
Thn Kuriakh pou edeixne to heat-chicago eipan oti to chicago paizei na pshsei wade, 8a vazoume kai fade await!
Trelo didumo alla duskolo giati kai oi heat exoun fragka gia na ton krathsoun omws
Τραυματίστηκε ο Τόμας όμως.
Κατά τα άλλα, το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει χαμός. Γουέηντ, Λεμπρόν, Μπος και άλλος ένας που δε μου ρχεται τώρα ελεύθεροι. Στο σάητ του ΝΒΑ ένας έγραφε για πιθανότητα μεταγραφής του Λεμπρόν στους Λέηκερς, οτιναναι.
fandango
05-12-2009, 18:35
Τραυματίστηκε ο Τόμας όμως.
Κατά τα άλλα, το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει χαμός. Γουέηντ, Λεμπρόν, Μπος και άλλος ένας που δε μου ρχεται τώρα ελεύθεροι. Στο σάητ του ΝΒΑ ένας έγραφε για πιθανότητα μεταγραφής του Λεμπρόν στους Λέηκερς, οτιναναι.
Σε συνέντευξή του ο Λεμπρόν έλεγε ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι το πιο συγκλονιστικό στο ΝΒΑ από άποψης συμβολαίων που λήγουν, ενώ διάβασα και για ένα σενάριο που τον στέλνει στο New Jersey.
Εγώ πιστεύω δε θα φύγει, ούτε ο Γουέηντ.
Πάντως όπου και να παίζει θα φοράει το 6, αφήνει το 23 για να τιμήσει το Τζόρνταν λέει.
Λοιπον οι Lakers ειχαν ενα πολυ καλο ρεκορ με μολις 3 ηττες στα πρωτα 21 παιχνιδια. Το περιεργο ειναι οτι απο τα πρωτα 21 παιχνιδια, τα 17 ηταν στην εδρα τους. Μπορει κανεις να εξηγησει πως γινεται αυτο? Δηλαδη οκ, το ξερω οτι το προγραμμα στην Αμερικη ειναι λιγο περιεργο, αλλα τοσο μεγαλη διαφορα?
ουτε εγω εχω πιασει πως βγαινει ετσι το προγραμμα...νικς ειδες η μπα...εγω θατρεχα :P
τσεκαρετε για διαφορα βιντεο nba k αλλα εδω : www.bballvideos.com
πατας τη μπαλα κ βουαλα..
Jim Dandy Mangrum
17-12-2009, 11:48
oute gw kserw pws bgainei akribws to programma sto nba, alla to monadiko pou mporei na ekshghsei kati tetoio einai oti epeidh sthn amerikh einai megales oi apostaseis, yparxoun periodoi pou oi omades paizoun kapoia mazemena mats sthn edra tous kai meta kanoun mia mini periodeia as poume, paizontas kapoia mazemena se alles poleis. bebaia 17 sta 21 einai polla alla mporei apla na katse etsi.
yparxoun periodoi pou oi omades paizoun kapoia mazemena mats sthn edra tous kai meta kanoun mia mini periodeia as poume, paizontas kapoia mazemena se alles poleis.
Αυτό.
Τώρα ας πούμε οι Λέηκερς έχουν μαζεμένα εκτός.
Kelldorain
06-01-2010, 13:07
http://www.nba.com/alldecade/vote1/
με next week βλέπετε και τις άλλες κατηγορίες
Εστιαζω στο πρωτο σχολιο του παρουσιαστη και νιωθω λιγο μεγαλος οταν σε δημοψηφισμα για τους καλυτερους της δεκαετιας στο ΝΒΑ δεν υπαρχει ο Τζορτναν. wtf. Ον τοπικ, ψηφισα Dwayne Wade ως performance in playoffs, ΦΥΣΙΚΑ Boston - Chicago ως παιχνιδι της δεκαετιας σε playoffs, 128-127 μετα απο τρεις παρατασεις (και γενικοτερα ολη η σειρα δηλαδη τα εσπασε), Kobe Bryant στο καρφωμα, Tayshaun Prince για την ταπα, διχαστηκα πολυ για Derek Fisher και Dirk Nowitzki και τελικα εβαλα τον πρωτο αν και συμπαθω πιο πολυ το δευτερο και γουσταρα που εσκισε τον αλλο με την ηλιθια μαγκια του και τελος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ το τριποντο του Lebron, αν και ολα ηταν γαματα.
Kelldorain
12-01-2010, 12:47
HHk7gpEGkmI
Mitsmann
12-01-2010, 13:06
κλαιω.
αχαχα μαλακα ηταν ψαροτικο airball
Πήρε το αίμα του πίσω με μια καρφωματάρα χτες.
Επος, μλκ δεν πηρα πρεφα ε.
Σε αλλα νεα, θα ειμαι στο γηπεδο (κερασμενα μαλιστα ολα) με Τοροντο την Παρασκευη και με Σικαγο σε ενα μηνα. 8) 8) 8)
KoiliaSamprela
13-01-2010, 12:28
αρμέγεις κανένα πουρό ρε?
a re jr smith ksipnopouli :P
genika xazevw comeback agapimeno
j will reeeeeeeeeeee
Και γω το περίμενα πως κ πως αυτό το καμ μπακ αλλά δεν είναι όπως παλιά.
Έχει κόψει τις περιττές μαλακίες και κοιτάει περισσότερο την ουσία τώρα :-(
αρμέγεις κανένα πουρό ρε?
Τι σημαινει αυτο, δεν ομιλω τη διαλεκτο. Το κερασμα ειναι απο φιλους που επισκεπτονται σε ανταλλαγμα για τη φιλοξενια, επεμεναν.
Mitsmann
14-01-2010, 13:27
λολ, πληρωνει ο Ματζελλαν?
Γκόλντεν Στέιτ-Μαϊάμι 102-115
Γκόλντεν Στέιτ: Μαγκίτ 25, Μπιεντρινς 6, Ελις 17, Κάρι 9, Μάρτιν 11, Μόροου 24, Τζορτζ 3, Χάντερ 7.
Μαϊάμι: Ρίτσαρντσον 11, Μπίσλεϊ 19, Ο΄Νιλ 24, Ουάντε 35, Ολστον 1, Αντονι 2, Χάσλεμ 6, Τσάλμερς 6, Ράιτ 11.
novasports.gr