Log in

View Full Version : NBA

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23

Κωλαράκι Τορνευτό
01-06-2014, 08:27
Δεν καταλαβαινω γιατι τα δαχτυλιδια ειναι σωνει και καλα πειστηριο οτι καποιος προπονητης ειναι στην ελιτ.
Τουλαχιστον οχι για καποιον που τα πηρε με Λεμπρον, Γουεηντ, Κρισμπος και Ρεη Αλλεν, ελεος.
Ο Μαρκ Τζαξον μπηκε στη λιστα γιατι εχει κανει τους Γουοριορς αξιομαχη ομαδα.
Επισης στη λιστα πανω απο Σποελστρα μπαινει ΑΝΕΤΑ ο Τερρυ Στοτς των Μπλεηζερς φυσικα.

Σε αλλα νεα, οι Σπερς καθαρισαν και εχουμε ρηπητ περσινων τελικων. Φανατικα Σαν Αντονιο λοιπον, κι ας λεει ο Ονιμποτσο οτι θελει.

Game 1 - Thu, June 5, Miami at San Antonio, 9 p.m. ET, ABC
Game 2 - Sun, June 8, Miami at San Antonio, 8 p.m. ET, ABC
Game 3 - Tue, June 10, San Antonio at Miami, 9 p.m. ET, ABC
Game 4 - Thu, June 12, San Antonio at Miami, 9 p.m. ET, ABC
Game 5 * Sun, June 15, Miami at San Antonio, 8 p.m. ET, ABC
Game 6 * Tue, June 17, San Antonio at Miami, 9 p.m. ET, ABC
Game 7 * Fri, June 20, Miami at San Antonio, 9 p.m. ET, ABC

Κοιλια, δες τελικους, θα ειναι επικοι λογικα φετος.

OniBocho
01-06-2014, 11:25
Φιξξξερ, είσαι γιδι που υποννοείς ότι μπορεί να υποστηριξω έστω και στο ελάχιστο τους Super Best Friends. Από Οκλα-χωμα και Σαν Αντόνιο όμως, ήθελα τους πρώτους. Κακό είναι;

Κωλαράκι Τορνευτό
01-06-2014, 13:15
Εγω απλα ειπα οτι ολα πρεπει να τα περιμενουμε απο σενα XD
Επισης, ειναι αρκετα αστειο να με αποκαλεις με ενα νικνεημ που χρησιμοποιουσα πριν 7 χρονια ξερω γω :P

Kelldorain
01-06-2014, 13:52
Το σωστό tiki taka:

https://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/855240203.gif?1401596877

http://thesource.com/wp-content/uploads/2014/03/lil-durant.jpeg

zihuatanejo
01-06-2014, 16:42
Δεν καταλαβαινω γιατι τα δαχτυλιδια ειναι σωνει και καλα πειστηριο οτι καποιος προπονητης ειναι στην ελιτ.
Τουλαχιστον οχι για καποιον που τα πηρε με Λεμπρον, Γουεηντ, Κρισμπος και Ρεη Αλλεν, ελεος.

Δεν είναι κριτήριο τα δαχτυλίδια; Τι είναι κριτήριο τότε;
Ο Phil τα πήρε με MJ, Pippen, Grant, Rodman και Κobe, Shaq, Pau.
Ο Riley με Magic, KAJ, Worthy.
Ο Spo γιατί κρίνεται διαφορετικά;

Δεν ανήκουν στην ελίτ (αν και μόνο οι 2 που ανέφερα από τους τρέχοντες είναι πραγματικά προπονητικά στην ελιτ, οι άλλοι είναι "απλά" πολύ καλοί προπονητές) επειδή πήραν δαχτυλίδια, το αντίστροφο ισχύει.

Για τον Stotts πώς έβγαλες τέτοιο ασφαλές συμπέρασμα; Από μία καλή σεζόν μόνο, ή επειδή κέρδισε τον McHale στον πρώτο γύρο;

mourning apocalypse
01-06-2014, 18:27
ασέλγησε πάνω τους ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΣ πάλι

https://www.youtube.com/watch?v=_YNPYG0U2nc

mourning apocalypse
01-06-2014, 18:35
Επίσης onibocho στη σελίδα 233 του παρόντος θρεντ μέτρησα 6 ποστ σου στα οποία λες μόνο μαλακίες.
Δεν έχουμε δημιουργήσει με σταθερά βήματα τόσα χρόνια τώρα το καλύτερο θρεντ στην ιστορία του αθλέτικς για να έρχεσαι εσύ να μας σπας τ αρχίδια.Προσπάθησε όσο γίνεται να συγκεντρώνεις τον κυκεώνα τον σκέψεων σου σε ένα(1) ποστ κάθε φορά.

OniBocho
01-06-2014, 19:57
Ασέλγησε πάνω μου ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΣ πόστερ όλων. (Λωλ)

Τα περί μαλακίων στα επιστρέφω. Ξέρεις τι λένε για τις απόψεις και τις κωλοτρυπίδες. Τώρα, αν εσύ θεωρείς ότι την έχεις πιο μεγάλη, να το κοιτάξεις.

MaX Payne
02-06-2014, 13:03

πιατευω η διαρκεια παιζει ρολο
και τι κανεις με χειροτερο ροστερ π.χ αυτο που κανει ο Carlisle με Νταλας
και το περσινο αυτοκτονησε το ΣΑ θαχε 1/3

Κωλαράκι Τορνευτό
02-06-2014, 20:28

Miami 2008-09 - ρεκορ 43-39 (0.524), αποκλεισμος στον πρωτο γυρο απο Ατλαντα με 4-3
Miami 2009-10 - ρεκορ 47-35 (0.573), αποκλεισμος στον πρωτο γυρο απο Βοστωνη με 4-1

Miami τις επομενες τρεις χρονιες, NBA Finals με πολλαπλα σερι νικων και οσα εχουμε δει απο τοτε που ηρθε ο Λεμπρον. Βρες τον κοινο παραγοντα και μετα πες μου γιατι να πιστεψω οτι ο Σποελστρα αν δεν ειχε παει ο Λεμπρον στην ομαδα του θα καταφερνε κατι καλυτερο απο οτι ο Τζορτζ Καρλ με τους Ναγκετς επι 9 χρονια για παραδειγμα. Γι αυτο κρινεται διαφορετικα ο Σποελστρα, κι οχι γιατι ειναι κακος προπονητης. Η ιστορια εγραψε οτι πηρε δαχτυλιδια. Θα τα ειχε παρει χωρις Λεμπρον? Πολυ αμφιβολο. Εγω προσωπικα πιστευω οτι δε θα ειχε φτασει καν τελικους περιφερειας στην Ανατολη. Ο Φιλ Τζαξον νομιζω ειχε πολυ μεγαλυτερο ανταγωνισμο στα 90'ς και σε Ανατολη, αλλα και σε Δυση στους τελικους. Μιλαμε για μια δεκαετια στην οποια κερδισε ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ το πρωταθλημα ενω ειχε να αντιμετωπισει Χακημ Δε Ντρημ, Μπαρκλει, Κεμπ-Πεητον-Σρεμπφ, Στοκτον-Μαλοουν, Ρετζι Μιλλερ και δε συμμαζευεται. Φυσικα και παιζει ρολο το οτι ειχε Τζορνταν και Πιπεν, αλλα δε νομιζω πως τα πραγματα ηταν τοσο μονοπλευρα εκεινα τα χρονια οπως ειναι τωρα στην Ανατολη εδω και 3 χρονια. Η μονη μας ελπιδα για ανταγωνισμο ηταν το Σικαγο, και αυτο εχει καταστραφει οσο δεν παει.

OniBocho
03-06-2014, 11:35
Συμφωνώ 100% με Fixah.

Και δε νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης Jackson και Μεξικάνου Παπαγάλου τώρα, αλλά σε κάθε περίπτωση, αν πάρουμε μόνο τα δαχτυλίδια ως κριτήριο, θα βάλουμε και τον Red Auerbach στην κουβέντα; Το να έχεις χωρίς ανταγωνισμό τόσους τίτλους, πόσο ελίτ σε κάνει;

Όσο για το ποιους θεωρεί ο καθένας ελίτ. Δεν είναι ο George Carl ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών; Δεν είναι ο Larry Brown; Δεν είναι ο Rick Adelman που κάνει δουλειά σε ΟΠΟΙΑ ομάδα κι αν δουλέψει; Ο οποίος ήταν εν ενεργεία μέχρι και φέτος.

Τέλος πάντων, δε θέλω να φουντώσω καμιά ΛεΠρός vs MJ κουβέντα, αλλά να οι δύο χειρότεροι τελικοί του Jordan, απέναντι στον ίσως καλύτερο defending guard όλων των εποχών:

https://www.youtube.com/watch?v=b-AMtjN4um0

https://www.youtube.com/watch?v=F-9ezKk1arA

Ας μη μιλήσουμε για τους τελικούς του '11 με το Dallas όπου ο ΛεΠρός έψαχνε δέντρο να κρυφτεί. Επίσης, η χειρότερη επίδοση του ΜJ σε playoffs ήταν 17 πόντοι, αν θυμάμαι καλά (ή 19 που είχε σκοράρει μετά την 63άρα επί της Βοστώνης το '86) κι όχι το χάλι του ΛεΠρού στη φετινή σειρά τελικών ανατολής με την Indiana.

BlackiE
03-06-2014, 17:49
http://www.youtube.com/watch?v=-pxjSD-Ui1A#t=21

http://www.youtube.com/watch?v=zQ_M6JzdKz0

Μαζεμένα

zihuatanejo
03-06-2014, 19:25
Miami 2008-09 - ρεκορ 43-39 (0.524), αποκλεισμος στον πρωτο γυρο απο Ατλαντα με 4-3
Miami 2009-10 - ρεκορ 47-35 (0.573), αποκλεισμος στον πρωτο γυρο απο Βοστωνη με 4-1

Miami τις επομενες τρεις χρονιες, NBA Finals με πολλαπλα σερι νικων και οσα εχουμε δει απο τοτε που ηρθε ο Λεμπρον. Βρες τον κοινο παραγοντα και μετα πες μου γιατι να πιστεψω οτι ο Σποελστρα αν δεν ειχε παει ο Λεμπρον στην ομαδα του θα καταφερνε κατι καλυτερο απο οτι ο Τζορτζ Καρλ με τους Ναγκετς επι 9 χρονια για παραδειγμα. Γι αυτο κρινεται διαφορετικα ο Σποελστρα, κι οχι γιατι ειναι κακος προπονητης. Η ιστορια εγραψε οτι πηρε δαχτυλιδια. Θα τα ειχε παρει χωρις Λεμπρον? Πολυ αμφιβολο. Εγω προσωπικα πιστευω οτι δε θα ειχε φτασει καν τελικους περιφερειας στην Ανατολη. Ο Φιλ Τζαξον νομιζω ειχε πολυ μεγαλυτερο ανταγωνισμο στα 90'ς και σε Ανατολη, αλλα και σε Δυση στους τελικους. Μιλαμε για μια δεκαετια στην οποια κερδισε ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ το πρωταθλημα ενω ειχε να αντιμετωπισει Χακημ Δε Ντρημ, Μπαρκλει, Κεμπ-Πεητον-Σρεμπφ, Στοκτον-Μαλοουν, Ρετζι Μιλλερ και δε συμμαζευεται. Φυσικα και παιζει ρολο το οτι ειχε Τζορνταν και Πιπεν, αλλα δε νομιζω πως τα πραγματα ηταν τοσο μονοπλευρα εκεινα τα χρονια οπως ειναι τωρα στην Ανατολη εδω και 3 χρονια. Η μονη μας ελπιδα για ανταγωνισμο ηταν το Σικαγο, και αυτο εχει καταστραφει οσο δεν παει.

Μου ζητάς να κρίνω ένα υποθετικό σενάριο της προπονητικής πορείας του Spo χωρίς τον Lebron. Δε γίνεται να το κάνω αυτό ούτε εγώ, ούτε κανείς.
Ούτε από τις rookie seasons του μπορείς να κρίνεις. Πρωτάθλημα από την πρώτη σεζόν δεν πήρε κανένας. Δεν πήρε καν στους τελικούς με Mavs.
Αλλά δε γίνεται να μένει στάσιμος κάποιος. Εξελίσσεται. Δεν είναι ο ίδιος που ήταν το 2009. Ούτε ο Lebron προφανώς.
Μαζί με τους παίκτες, γίνονται και οι προπονητές καλύτεροι.
Το λες και ο ίδιος ότι παίζει καλό μπασκετ το Miami, δεν οφείλεται αυτό στον Lebron αποκλειστικά, πώς να γινει.

Eπίσης για Φιλ που λες, πήρε έξι φορές το πρωτάθλημα στα 90'ς με πολύ καλούς αντιπάλους, αλλά είχε τον goat και έναν παίκτη που ανήκει στην all-time αμυντική ομάδα. Δεν είναι μικρό το κατόρθωμά του, γι' αυτό και άλλωστε είναι ο καλύτερος έβερ. Και ας μην πηρε τίποτα το '94 και το '95 (χωρίς MJ).

Σε κάθε περίπτωση, δεν προσπάθησα να πω ότι ο Spo ανήκει στους καλύτερους προπονητές στην ιστορία, απλά ότι είναι πολύ καλύτερος προπονητής από ό,τι πιστεύεις.
(Max payne αυτό πάει και σε εσένα, δεν μπορείς να κρίνεις τον Spo σε βάθος χρόνου, έχει μόνο 5-6 σεζόν ως πρωτος προπονητής, με καλά αποτελέσματα ομολογουμένως όμως)
Σαφώς και οι παίκτες κάνουν τον προπονητή ως ένα βαθμό, ιδιαίτερα όταν έχεις τέτοιο ταλέντο μαζεμένο στους Heat. Αλλά δεν αρκούνε μόνο οι παίκτες.

Onibocho o Red είναι κάτω από Phil και Riley στη λίστα με τους καλύτερους εβερ. Oι μόνοι τρεις στην ιστορία πάνω από Pop.
Βέβαια εσύ κατάλαβες ότι πήγα να συγκρίνω Phil με Spo, δεν ξέρω πώς πρέπει να σου απαντήσω.

MaX Payne
04-06-2014, 17:05
γενικα μιλουσα για προπονητες οχι ειδικα για Spo δεν εχω τοσο κακη αποψη για αυτον
συμφωνω και με αυτο πουπες οτι εξελισσεται καποιος αν συνεχισει και παρει 5-6 η' το κανει και με αλλο ροστερ ε θα γινει αλλη κουβεντα

δηλ και ο Φιλ πηρε ακομα 3+2 , αν ειχε μεινει στα 6 του τζορνταν δεν θα γινοταν κουβεντα "α τα πηρε μονο με MJ";

αλλα ας πουμε οτι το 2010 και σε ενα μετριο προπονητη π,χ Mike Brown δωσεις τον κορυφαιο, εναν που ειναι στους τοπ 5, και εναν στους 20-25 τοπ του πρωταθληματος ε ποσο χειροτερα θα παει;
δεν γινεται να μην το σκεφτεις αυτο στα "αρνητικα" του (οχι οτι φταιει δηλ που τουκατσε ετσι)

και δεν ειναι οτι τους εβγαλε ο ιδιος (αντε πες ναχει βοηθησει τον Wade) οι αλλοι 2 ηταν ηδη τοπ παιχτες πριν πανε Χιτ
και τους εχει κατσει η Ανατολη μια χαρα , στην Δυση δεν θαχε τετοια ανεση να φτανει τελικο ειδικα φετος περιπατο

zihuatanejo
05-06-2014, 02:01
Ναι ρε, όλα αυτά που λες είναι legit προφανώς, αλλά πρέπει να λαβεις υπόψη και την ποιότητα του μπάσκετ που παίζουν οι Heat, η οποία δεν είναι "Lebron πάρε την μπάλα και κάνε ό,τι θες", είναι ωραίο μπασκετ, μη αναρχο κλπ.
Σίγουρα βοηθάει ότι έχει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου στη διάθεσή του, αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος.

Τέλος πάντων, δύσκολο να συγκλίνουν οι απόψεις μας. Δεν είναι Rick Carlisle ο Spo, αλλά δεν είναι και Σούλης Μαρκόπουλος.

Κωλαράκι Τορνευτό
06-06-2014, 01:46
Σημερα ξεκιναμε.

Σε αλλα νεα, επιστρεφει σε Τιμπεργουλβς ο Φλιπ Σοντερς, ο οποιος ηταν προπονητης τους απο 1995-2005 και τους οδηγησε σε οκτω παρουσιες στα πλεηοφφς, οσες εχουν συνολικα και στην ιστορια τους δηλαδη.

Kaserinos
06-06-2014, 02:13
την πέφτω για κανα 2ωρακι.
ξυπνήστε με, τα καλοπαιδα.

Blackie φέτος σε θέλω παρόντα.
όχι πάλι τα περσινά.

έτσι χάθηκε ο τίτλος.

Ethereal
06-06-2014, 05:10
Δεν ξέρω πως και γιατί άλλα έκανα login στο league pass από ps4 με ένα trial που είχα μήνες πριν και βλέπω το ματς κανονικα

Κωλαράκι Τορνευτό
06-06-2014, 07:30
http://interactive.sun-sentinel.com/bigGalleries/heat-finals/033.heat-finals.jpg

http://i.usatoday.net/sports/gallery/2012/NBA/2011-12%20Playoffs/Finals/0619lebroncarriedpg-vertical.jpg

BlackiE
06-06-2014, 13:16
την πέφτω για κανα 2ωρακι.
ξυπνήστε με, τα καλοπαιδα.

Blackie φέτος σε θέλω παρόντα.
όχι πάλι τα περσινά.

έτσι χάθηκε ο τίτλος.

Δύσκολο, εύχομαι καλή επιτυχία :!:

Kaserinos
06-06-2014, 13:20
το'χω δεί εγώ το όνειρο.

OniBocho
06-06-2014, 13:31
http://interactive.sun-sentinel.com/bigGalleries/heat-finals/033.heat-finals.jpg

http://i.usatoday.net/sports/gallery/2012/NBA/2011-12%20Playoffs/Finals/0619lebroncarriedpg-vertical.jpg

Ακόμα και στο λεγόμενο flu game (που πέρσι παραδέχτηκαν ότι ήταν δηλητηριασμένη pizza) κανείς δεν τον πήρε σηκωτό... Τους έκατσε 40+ πόντους κι έφυγε νικητής. Μόνο νεκρός θα έβγαινε από το γήπεδο. Γατάκι 135 κιλά, έπαθε κραμπίτσες...

Καλό ξεκίνημα, ωραίο ματσάκι!

OniBocho
06-06-2014, 20:22
Δικά του είναι τα κατουρα που βρίσκω τα πρωινά; κι εγώ που νόμιζα ότι θα ήταν κανένας κόπρος.. :D

geologiko_karoto
07-06-2014, 01:23

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/q71/s720x720/10448782_10152076934966331_8079022079678175444_n.jpg

MaX Payne
07-06-2014, 14:09
ειναι παλια φωτο αυτη η πανω

http://nbcprobasketballtalk.files.wordpress.com/2014/06/cd0ymzcznguwzdbhnduynddiytjhm2yyzthlmtjjotqwyyznptvlnjaxotq1mmmzmtfjmwmynju1nzy0yjazogqzotq4-e1402055936731.jpeg?w=320

ειχε λιωσει παντως δεν την παλευε
τον λυπηθηκα :oops:

Και δε νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης Jackson και Μεξικάνου Παπαγάλου τώρα,
φιλιππινες εινια ο Σπο νο μεχικο :grin:

ypersyntelikos
07-06-2014, 15:39
Τρανή απόδειξη από το ματσάκι πάντως ότι οι Spurs τους Heat χωρίς Lebron τους ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ.

mourning apocalypse
07-06-2014, 19:51
Kατάφερα να μη φάω σποιλερ μια ολόκληρη σχεδόν μέρα και το είδα κατεβασμένο χτες απόγευμα με την ησυχία μου.
Κάποιες παρατηρήσεις:

-To σκηνικό με τον κλιματισμό δεν συμβαίνει ούτε στο σπόρτινγκ.Εφόσον όπως έλεγαν και οι εκφωνητές το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί εξ' αρχής θα μπορούσε κάλλιστα να αναβληθεί το παιχνίδι.Προσωπικά με χάλασε λίγο γιατί από τα μέσα της τρίτης το ματς είχε πάει περισσότερο στο ποιός θα αντέξει περισσόερο να μην λιποθυμήσει παρά σε καθαρό μπασκετικό επίπεδο,πράγμα τελείως φτηνό για το μέγεθος των τελικών που βλέπουμε.

-Μ άρεσε η αντίδραση των heat στην τρίτη περίοδο.Θα συμφωνήσω με τον zihuatanejo ότι ο spo έχει κάνει εξαιρετικά δουλειά με κυριότερο δείγμα τα σωστά plays που βγάλαν εχτές μέχρι τον τραυματισμό του lebron σε μια έδρα μάλιστα που όταν αρχίσει η κατηφόρα συνήθως δεν υπάρχει γυρισμός για τον φιλοξενούμενο.

-Ο bosh αποτελεί σαφέστατα το νο 2 των μιαμι αυτή τη στιγμή,έχει ανεβάσεις 2 επίπεδα το παιχνίδι του σε σχέση με πέρσυ.Παρόλαυτα λόγω και της καλύτερης αντιμετώπισης των σπερς πάνω στον λεμπρόν οι χιτ θα χρειαστούνε κάτι παραπάνω από την ετήσια vintage εμφάνιση του wade μεταξύ 4ου ή 5ου game για να έχουν τύχη στη σειρά.Ο οποίος wade χτες ήταν θετικότατος αλλά θόλωσε και αυτός μετά τον τραυματισμό του lebron,πράγμα που δεν θα συνέβαινε σε καμία περίπτωση ακόμη και πριν τρία χρόνια.

-Μου άρεσαν πολύ οι προσαρμογές της άμυνας των σπερς πάνω στον λεμπρόν.Πέρα από το ότι ο kawhi είναι ο μοναδικός παίκτης της λίγκας που έχει την κλάση,την δύναμη και το wingspan να τον ματσάρει, φαίνονται πολύ πιο διαβασμένοι από τους περσινούς τελικούς.Παράλληλα το rotation που έκανε ο pop στη regular ήταν καταπληκτικό με αποτέλεσμα ακόμα και ο αρνητικός πέρσυ manu να είναι καταλυτικός προχτες.

-Μου φάνηκε να πιάνει ένας πανικός τους spurs όταν άρχισαν να μην μπαίνουν τα τρίποντα στο τρίτο με αποτέλεσμα να δεχτούνε πολλά εύκολα καλάθια στο transition και να κάνουν 20+ λάθη στην επίθεση πράγμα αδιανόητο για την κλαση τους.Αυτό πιθανότατα οφείλεται και στη μέτρια βραδιά του παρκερ ο οποίος όμως ερχόταν και απο τραυματισμό.

-Για αύριο θεωρώ ότι οι spurs έχουν την ικανότητα σκέψης και το κατάλληλο προπονητικό επιτελείο για να πάνε με καθαρό μυαλό και να πάρουν μεγάλο προβάδισμα για τον τίτλο με πιθανή δεύτερη νίκη τους.Πιστεύω πάντως ότι η αυριανή εμφάνιση του λεμπρόν θα είναι too much για αυτούς και η σειρά θα πάει στο 1-1.

Γενικά προφανώς μιλάμε για το καλύτερο match up που έχουμε δει στο nba τα τελευταία 20 χρόνια μεταξύ δύο πραγματικά teams for the ages.Eίναι συγκλονιστικός παράλληλα και ο σεβασμός που φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί μεταξύ των 2, δεν αποκλείω να μην δούμε ούτε ένα flagrant.
Πρόβλεψη και ελπίδα: spurs@7

Κωλαράκι Τορνευτό
07-06-2014, 20:18
Συμφωνω σε ολα σχεδον, εκτος απο αυτο για τον κλιματισμο. Δεν ηταν τοσο τραγικα τα πραγματα για τους παικτες, τουλαχιστον οχι οσο για τους θεατες. Κανενας αλλος παικτης δεν ειχε σοβαρο προβλημα εκτος απο το Λεμπρον. Ο Γουεηντ μου φαινεται οτι ηταν καλυτερος απο τον Μπος προχθες, ηταν βασικα απο τους καλυτερους των Χητ με διαφορα. Ο παγκος των Χητ απεναντι σε σοβαρη ομαδα φανηκε πολυ λιγος. Αντιθετα ο Ντιο και ο παγκος των Σπερς γενικοτερα, φαινεται να εχουν μαθει αριστα το εκπληκτικο passing game που εχει διδαξει ο Ποποβιτς. Μια φορα εκατσε να κανουν οι Σπερς 25 λαθη (!!!) σε εναν αγωνα, δε θα ξαναγινει. Ο δευτερος τελικος λογικα θα ειναι σε καλυτερο επιπεδο, πρωτον γιατι ο Λεμπρον δε θα εχει προβλημα, και δευτερον γιατι οι Σπερς θα διορθωσουν τα οποια λαθη εκαναν στον υπερθετικο βαθμο στον πρωτο αγωνα. Επισης πρεπει να παρει μπρος ο Ντανι Γκρην λιγο πιο νωρις στον επομενο αγωνα, αν ειναι εντελως ανυπαρκτος, ειναι ενα μειον για τους Σπερς, δε μπορει να τα βαζει ολα ο Ντανκαν και ο Μανου.

OniBocho
07-06-2014, 20:53
Θεωρώ πολύ δύσκολο να ξανακάνει τόσο κακό παιχνίδι ο Chalmers, πράγμα που σίγουρα άλλαξε κάποιες ισορροπίες στον πρώτο αγώνα. Βέβαια, ο Allen έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ίσως αποζημείωσε, αλλά οι Heat φάνηκαν καλά διαβασμενοι και έπαιξαν σωστά.

Από την άλλη, τόσα λάθη από τους Spurs είναι δύσκολο να ξαναγίνουν κι όπως είπε ο Duncan στην ερώτηση της Burke ως προς το πως έκαναν το 31 - 9 στην τέταρτη περίοδο "we stopped turning the ball over".

Θα συμφωνησω πάντως σε όλα με τον apocalypse, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν δυνατό να αναβληθεί το παιχνίδι. Με δεδομένο ότι αν τις κράμπες τις πάθαινε για παράδειγμα ο Cole κι όχι ο ΛεΠρος κανείς δε θα έκανε τόσο μεγάλο θέμα για τον κλιματισμό και πόσο επηρρέασε την απόδοση των παιχτών, δεν ξέρω αν θα είχε και βάση αυτή η αναβολή.

Είναι πολύ δύσκολη έδρα το Σαν Αντόνιο. Μπορεί να γίνει το 2 - 0, αλλά αυτό δεν προεξοφλεί ότι η σειρά θα λήξει σε λιγότερα από 7 παιχνίδια.

zihuatanejo
08-06-2014, 01:41
mou, δυό πράγματα μόνο.
Στους περσινούς τελικούς ο Manu έπαιζε τραυματίας. Τα 8 λάθη στο εκτο παιχνίδι ήταν αποτέλεσμα και αυτού. Φέτος είναι οκ.
Αντίστοιχα και ο Wade. Φέτος προφυλασσόταν ακριβώς για να είναι έτοιμος στους τελικούς, όπως και ήταν και θα είναι.

Ξενέρωσα με τις κράμπες του Λεμπρόν, επί 3½ περιόδους είχαμε εκπληκτικό μπάσκετ.
Και οι 2 ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στους τελικούς και πιστεύω ότι αν είναι ολοι οκ στην υγεία τους, θα είναι μια απο τις καλύτερες σειρές τελικών στην ιστορία.

Lazyass
08-06-2014, 02:12
tim duncan παιχτούρα

MaX Payne
08-06-2014, 13:53
-To σκηνικό με τον κλιματισμό δεν συμβαίνει ούτε στο σπόρτινγκ.Εφόσον όπως έλεγαν και οι εκφωνητές το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί εξ' αρχής θα μπορούσε κάλλιστα να αναβληθεί το παιχνίδι.Προσωπικά με χάλασε λίγο γιατί από τα μέσα της τρίτης το ματς είχε πάει περισσότερο στο ποιός θα αντέξει περισσόερο να μην λιποθυμήσει παρά σε καθαρό μπασκετικό επίπεδο,πράγμα τελείως φτηνό για το μέγεθος των τελικών που βλέπουμε.

-Ο bosh αποτελεί σαφέστατα το νο 2 των μιαμι αυτή τη στιγμή,έχει ανεβάσεις 2 επίπεδα το παιχνίδι του σε σχέση με πέρσυ.Παρόλαυτα λόγω και της καλύτερης αντιμετώπισης των σπερς πάνω στον λεμπρόν οι χιτ θα χρειαστούνε κάτι παραπάνω από την ετήσια vintage εμφάνιση του wade μεταξύ 4ου ή 5ου game για να έχουν τύχη στη σειρά.Ο οποίος wade χτες ήταν θετικότατος αλλά θόλωσε και αυτός μετά τον τραυματισμό του lebron,πράγμα που δεν θα συνέβαινε σε καμία περίπτωση ακόμη και πριν τρία χρόνια.

και μενα μου φανηκε οτι απο το τριτο και μετα καπου επεσε η ποιοτης και αυτο το μπες βγες του Λεμπρον το χαλασε καπου το ματς
επισης ειχε γαμηθει στο βιντεο ο ηχος και ερχοταν πριν την εικονα και μου το κανε χειροτερο :grin:

και ο wade εχει κανει καλα πλευοφ φετος ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο περσι

Om
08-06-2014, 18:47
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10001332_721884994555806_7183513467594894626_n.jpg

KoiliaSamprela
09-06-2014, 10:29
Και στα δυο ματσάκια δεν με έχουν πείσει οι Spurs ότι το έχουν ... ίσως κάνω λάθος μιας και ότι συμπέρασμα βγάζω είναι από αυτά.

Imperium
09-06-2014, 13:20
Σεληνιασμενος λεμπρον , καθοριστικοτατος ο μπος και πολυ σημαντικο μπρεικ. θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε αν θα καταφερουν να κανουν μπρεικ και οι σπερς

MaX Payne
10-06-2014, 00:35
Θεωρώ πολύ δύσκολο να ξανακάνει τόσο κακό παιχνίδι ο Chalmers,
:-|
σε εχει συνηθισει σε ματσαρες ο Τσαλμερς;

Και στα δυο ματσάκια δεν με έχουν πείσει οι Spurs ότι το έχουν ... ίσως κάνω λάθος μιας και ότι συμπέρασμα βγάζω είναι από αυτά.

ε στις λεπτομερειες χαθηκε
εκανε μεγαλο ματς Λεμπρον και κριθηκε στο 3ποντο του Μπος στο τελος

OniBocho
10-06-2014, 00:57
:-|
σε εχει συνηθισει σε ματσαρες ο Τσαλμερς;

Είναι ένας σχετικά σταθερός παίχτης, που ω του θαύματος σε playoff και τελικούς βοηθάει περισσότερο απ' ότι συνήθως και απλά σχολίασα ότι στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ κακός. Ματσάρα για τον Chalmers θα είναι να βάλει 20 πόντους και να μοιράσει 10 ασσίστ. Όταν βάζει 8 - 10 πόντους και δίνει 4 ασσίστ, είναι θετικός. Και δεν ήταν στο πρώτο! ;)

Wade ανύπαρκτος στο δεύτερο, έτσι;

Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά γαμήθηκε το NBA GAME TIME. Μιλάμε για πολύ κακό buffering και τον ήχο πριν την εικόνα και γενικά δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου το δεύτερο παιχνίδι. (ούτε το αποτέλεσμά του :p )

dtbsog
10-06-2014, 11:07
Κίνηση Heat οι Knicks με Fisher στον πάγκο.
Για να δούμε...

MaX Payne
10-06-2014, 14:38
τι σημαινει κινηση Heat;

Μελο μενει ΝΥ;
η' φευγει τρεχοντας μαυτα που εχει δει;

ypersyntelikos
10-06-2014, 14:52
Steve Kerr και Derek Fisher (warriors και knicks) αντίστοιχα παίρνουν στη rookie σεζόν τους ως προπονητές περισσότερα από όσα παίρνει ο Spoelstra. Γελάνε και οι πέτρες.

dtbsog
10-06-2014, 15:03
τι σημαινει κινηση Heat;

Άπειρος head coach (αν και ο Spoelstra είχε σαφώς περισσότερη πείρα στο κοουτσάρισμα από Fisher/Kerr) αλλά φέρελπις με ελίτ πρόεδρο (general manager κτλ) συλλόγου με σαφή σύμπνοια απόψεων των δύο (κοινώς προπονητής που μπορεί να βάλει χέρι ο πρόεδρος).

MaX Payne
10-06-2014, 15:16
κινηση Νετς μου μοιαζει :cool:
ο Φιλ τι ελιτ δεν εχει κανει τον GM πριν
αν φυγει ο Μελο καλα κρασα ΝΥ

και γαμω τις αποζημιωσεις θα παρουνε ολοι
Μικε Brown τον πληρωνουν 2 για να καθεται

dtbsog
10-06-2014, 15:32
GM (τυπικά) όχι αλλά είναι ελίτ πρώην προπονητής με μεγάλη επιρροή να φέρει παίκτες και να κοουτσάρει ουσιαστικά την ομάδα αφού θα 'βοηθήσει' έναν άπειρο προπονητή.
NY ενδέχεται να έχει τζόγο στο σάλαρι καπ φύγει δε φύγει ο Melo με πιθανότατα μεγάλα ονόματα στο free agency (π.χ. Lebron).
Έτσι το βλέπω τουλάχιστον εγώ με τις εικασίες που κάνω.

Τον Kidd τον ρίξανε σαν το σκυλί στο αμπέλι να βγάλει άκρη μόνος του.

MaX Payne
10-06-2014, 16:23
Λεμπρον φετος εννοεις; αν ναι με τπτ
φετος δεν εχουνε καθολου χωρο σαλαρι καπ και να φυγει ο Μελο ουτε πικ α γυρου στο ντραφτ πανω-κατω ιδιο ροστερ θαχουνε
οτι κανει απο του χρονου που αδειαζουν πολλα συμβολαια

αν εισαι Μελο που εισαι ηδη 30 και δεν πας για τα φραγκα μονο ε δεν τον αδικω να φυγει τρεχοντας

Κωλαράκι Τορνευτό
11-06-2014, 05:35
Το μπασκετ που εχουν παιξει οι Σπερς στο πρωτο ημιχρονο του τριτου τελικου (στο οποιο κερδιζουν μεσα στο Μαιαμι με 71-50) δειχνει την κλαση αυτων των παικτων και κυριως του προπονητη. Φυσικα θελεις και τυχη οταν εισαι καλος, αφου σουταρουν με 76% (ΛΟΛ) αλλα τα περισσοτερα σουτ ειναι αποτελεσμα μιας τελειας εκτελεσμενης επιθεσης. Δεν εχω ξαναδει ομαδα να σουταρει με 56% και να ειναι με 20 ποντους πισω στο ημιχρονο :touched: :touched: :touched: Αν χασουν αυτο το ματς οι Σπερς, δεν ξαναβλεπω μπασκετ ποτε ε.

KoiliaSamprela
11-06-2014, 08:35

συνεχίζοντας την παράδοση εδώ και χρόνια ... ότι άλλη πρόβλεψη θέλετε μην ντραπείτε :)

Κωλαράκι Τορνευτό
11-06-2014, 09:00
https://vine.co/v/Mj510q3nbap

(πως διαολο κανουμε embed το κωλο-vine που ειναι ακομα πιο ηλιθιο κι απο το τουητερ?)

ypersyntelikos
11-06-2014, 14:04

συνεχίζοντας την παράδοση εδώ και χρόνια ... ότι άλλη πρόβλεψη θέλετε μην ντραπείτε :)

χαχαχα ρε, μη στενοχωριέσαι, πάνω κάτω όλοι αυτό πιστεύαμε. Χθες πρώτη φορά μας έπεισαν για το αντίθετο σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Τρεις παρατηρήσεις, επειδή είναι το πρώτο ματς από τα τρία των τελικών που είδα.

1. Απίστευτο passing game. Δε θυμάμαι να είδα επίθεση spurs (όχι αιφνιδιασμό) που να αλλάχτηκαν λιγότερες από 6-7 πάσες. Φέτος έχει σχεδόν τελειοποιηθεί, και κάτι άμυνες τύπου heat που μπορεί στο καθαρό 1v1 λόγω σωματικής διάπλασης να τα καταφέρνουν καλύτερα, χθες υπήρχαν στιγμές που χάθηκε η μπάλα κυριολεκτικά. Και γενικώς η άμυνα των χιτ δεν είναι και η καλύτερη, κάτι ray allen βιάστηκαν χθες.
2. Απίστευτη άμυνα. Μόνο ο Green έκανε 5 κλεψίματα στο πρώτο ημίχρονο, και δε θυμάμαι να έχουν γίνει τόσα turnovers από πλευράς Miami ποτέ.
3, και πιο σημαντικό. Τελείωσαν το ημίχρονο σουτάροντας με 75%. Αυτό είναι κάτι που δε θα ξαναγίνει. Τα πρώτα δύο μπορεί ναι, αυτό με τίποτα. Και παρ'όλη τη ματσάρα των spurs, αν δεν υπήρχε το 75% πάλι ντερμπάρα θα ήταν στο τέλος.

ζούμε τους καλύτερους τελικούς έβερ

Κωλαράκι Τορνευτό
11-06-2014, 19:59
Δεν καταλαβαινω τι εννοειτε με το "δεν σας ειχαν πεισει οι Σπερς οτι το εχουν". Οτι δεν ειχαν πεισει οτι το εχουν... ανετα? :P Ή οτι δεν ειχαν πεισει οτι μπορουν να το παλεψουν? Γιατι το πρωτο ειναι αυτονοητο, παιζουν με μια απο τις καλυτερες ομαδες της δεκαετιας. Το δευτερο, γιατι ακριβως? Και τα δυο ματς ηταν ντερμπυ στην μεγαλυτερη τους διαρκεια, ενω το δευτερο κριθηκε στο τελευταιο λεπτο. Και το πρωτο αν εδειξε κατι, ειναι οτι οι Μαιαμι χωρις Λεμπρον ειναι πολλα επιπεδα κατωτερα απο Σπερς, ενω με Λεμπρον θα ειναι ντερμπυ, αφου οταν επαθε την κραμπα το σκορ ηταν στο καλαθι.

ΥΓ1. Ο Ντανι Γκρην ειχε 5 κλεψιματα στο ματς συνολικα, τα 2 ηταν ομως στο δευτερο ημιχρονο :)
YΓ2. Εδω τα καλα τα στατιστικα: http://stats.nba.com/featured/game_3_by_the_numbers_2014_06_11.html

MaX Payne
12-06-2014, 14:32
εχει παιξει καλα περιεργως για Μιαμι ο Rashard Lewis
εκτος Ρευ Αλλεν οι αλλοι τπτ 0
εχουν εξαφανιστει και κατι Μπατιε , Χασλεμ

μεγαλη αβαντα για Σπερς ο παγκος οτι μπορει ο Diaw π,χ να μπει και να σου κανει καλο ματς
μετριος ο αμιλητος στα πρωτα 2 μπαινει χθες και κανει ρεκορ καριερας σε ποντους τρομερο ματς

BlackiE
12-06-2014, 14:51
Kawhi λατρείας :pink:

JnB
12-06-2014, 19:42
yATjJEU5Dus

Ethereal
13-06-2014, 06:04
3-1 σε easy mode

Κωλαράκι Τορνευτό
13-06-2014, 07:10
lpv4JPPTjhM -ajiAAXx0i4

Kawi Leonard για MVP ανετα.
Boris Diaw μεχρι καποιο σημειο ειχε οσες ασιστ οσες ολοι οι Μαιαμι μαζι.
Αυτα τα βιντεο και :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

JnB
14-06-2014, 17:58
http://giant.gfycat.com/HeavenlyVigorousAngora.gif

mourning apocalypse
14-06-2014, 19:54
Έχω την εντύπωση ότι στα game 3 και 4 γίναμε μάρτυρες 2 εκ των μεγαλύτερων παραστάσεων στην ιστορία του μπάσκετ.Νομίζω αν ο σιμμονς έγραφε ξανά το book of basketball η φετινή ομάδα των σπερς θα έμπαινε πολύ ψηλά στη λίστα με τις καλύτερες έβερ,μαζι με τους λεικερς του 01' δίνουν τις πιο dominating παραστάσεις σε playoffs τα τελευταία 15 χρόνια.Εννοείται ξενύχτι αύριο για να δούμε τιμμυ να σηκώνει το πέμπτο.

ypersyntelikos
16-06-2014, 03:46
Λεμπρόν 17 πόντους στο πρώτο δωδεκάλεπτο. Είναι σίγουρο ότι πάλι οι Χιτ το πάνε για Lebron VS τους πάντες.

Σαν Αντόνιο μπήκε κάπως νευρικά.

Θα γίνει καλή ντερμπάρα, ας ελπίσουμε σε αίσιο τέλος.

Ethereal
16-06-2014, 05:08
20 ποντακια διαφορα στα τελειωματα της τριτης.μονο με θαυμα χανουν αποψε.

ypersyntelikos
16-06-2014, 05:18
Πολύ αστεία φάση στο τρίτο δεκάλεπτο, έχει ένα σερί το Σαν Αντόνιο, καλεί timeout o Spoelstra για να το κόψει. Αμέσως μετά το timeout τρώει 3 τρίποντα σε 30'' και ξαναπαίρνει καπάκι.

Patty Mills 4/4 τρίποντα στο τρίτο, παρκερ 2 πόντοι γκριν άποντος μέχρι στιγμής στο ματς. Αυτό είναι Spurs.

mourning apocalypse
16-06-2014, 05:35
:wave:

Kaserinos
16-06-2014, 06:30
αντί για 3, ξύπνησα 4.
ψιλoβλέπω τελευταίο 5λεπτο 2ης περιόδου.
με παίρνει ο ύπνος.
στον ύπνο βλέπω ότι είμαι τους τελικούς του '04 και οι Lakers τρώνε 20αρες και έξω βρέχει.

το'χω δεί εγώ το όνειρο.

ξυπνάω πριν κάνα 20λεπτο βλέπω έναν τύπο με άσπρη μπλούζα να χαίρεται με την κούπα.
"μα πως το πήρανε οι μούλοι; 3-2 είναι η σειρά ρεεεεε. κλεεεεεεεεεφτεεεεεεεες".

επιστρέψαμε στην κανονικότητα. μπράβο στα παιδιά.
μόνο :touched: gia Kawhi.

Κωλαράκι Τορνευτό
16-06-2014, 07:23
LEBRON FAE TO KAVLI, AUTO MONO TIPOTA ALLO.-

dtbsog
16-06-2014, 09:53
LEBRON FAE TO KAWHLI, AUTO MONO TIPOTA ALLO.-

Kelldorain
16-06-2014, 13:46
http://turnernbaallball.files.wordpress.com/2013/06/spurs-through-the-years.gif?w=480&h=270

Για μένα οι φετινοί Σπερς είναι η καλύτερη ομάδα ΝΒΑ που έχω δει στη ζωή μου και πιστευώ γενικά μια απ' τις καλύτερες όλων των εποχών (και θα φαινόταν πολύ περισσότερο αν δεν πήγαιναν σε 7 με Μάβερικς). H μεγαλύτερη συνολική διαφορά πόντων σε τελικούς στην ιστορία αν δεν κάνω λάθος. Heat ναι μεν πεσμένοι σε σχέση με πέρυσι και ουσιαστικά μιλάμε πάλι για supporting cast επιπέδου Καβς 2007, αλλά νομίζω τους έκαναν κι οι Σπερς να φαίνονται έτσι. Όπως και να 'χει θα έχει αρκετό ενδιαφέρον τι θα κάνει ο Λεμπρόν, απ' την μια αν κάτσει Heat θα υπάρχει πάλι εύκολος δρόμος για τελικό, αλλά απ' την άλλη εκεί πέρα με αυτό το ρόστερ (ή και ελάχιστα βελτιωμένο) απέναντι σε ομάδες επιπέδου Σπερς δεν έχουν τύχη.

Πάντως ένα απ' τα πράγματα που ξεκαθαρίζει είναι ότι ο Duncan είναι προς το παρόν ο μεγαλύτερος (http://oi59.tinypic.com/2z54nph.jpg) παίκτης της μετά-Jordan εποχής όπως και οι Spurs με 5 πρωταθλήματα σε 16 χρόνια. Τζινόμπιλι τρομακτική βελτίωση σε σχέση με πέρυσι, Mills έδωσε βάθος, Diaw λατρεία πάντα, Kawhi ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΝΚΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Καλή χρόνια, 10/10 κλπ, άντε να δούμε το ντραφτ τώρα.

http://i.imgur.com/3Gup3tH.jpg

Κωλαράκι Τορνευτό
16-06-2014, 20:06
Συμφωνω σε ολα τα παραπανω, και για να κανουμε και κανα σοβαρο σχολιο, ρε παιδια, ο Καουι Λεοναρντ εδινε 50 αποδοση πριν τους τελικους για Finals MVP. Δε λεω οτι θα επρεπε να το εχουμε προβλεψει, αλλα ΤΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. Χθες που δεν υπηρχε αγχος για το αποτελεσμα τοσο πολυ (γιατι κι αν εχαναν οι Σπερς, το πρωταθλημα δεν το εχαναν), παρακολουθουσα καθε κινηση του Λεοναρντ, και μιλαμε ειναι εκπληκτικος, τοσο επιθετικα οσο και αμυντικα. Εχει την τυχη να εχει τον Ποπ ως μεντορα, και υπο προυποθεσεις μπορει να αποτελεσει το νεο ηγετη των Σπερς οταν πια οι αλλοι ειναι πολυ μεγαλοι. Απογοητευτικοι οι Χητ, φανηκε το ποσο "ομαδα" ειναι. Κανονικα θα επρεπε και περυσι καπως ετσι να πανε τα πραγματα ή εστω λιγο πιο δυσκολα για Σπερς, αλλα κοιμηθηκε το συμπαν στον εκτο τελικο, αλλιως θα ειχε ληξει με 4-2 και τερμα τα ψεμματα. Γελαμε με Σποελστρα για μια ακομα φορα. Εχει το ελαφρυντικο οτι παικτες οπως οι Τσαλμερς, Μπατιερ, Χασλεμ, Αντερσεν, τον εχουν ξελασπωσει με πολυ καλες βραδιες τα δεδομενα τους, αλλα ποσες φορες θα γινοταν αυτο? Πεθανε κι ο Γουεηντ, σχεδον πρωην μπασκετμπολιστας ειναι πλεον, λυπηρος. Αν εξαιρεσεις κατι αναλαμπες, αναλωνεται στο να προσπαθει να κερδιζει φαουλ. Τζινομπιλι απλα συγκινητικος χθες. Θα εχει μεγαλο ενδιαφερον να δουμε τι θα κανει αυτη η ομαδα του χρονου, με εναν ακομα χρονο στις πλατες των Ντανκαν και Τζινομπιλι. Ο Παρκερ ειναι μικρουλης ακομα, τον περναω ενα χρονο :touched: :touched: :touched:

Οσον αφορα την (πανηλιθια) συζητηση για GOAT:

MJ 6/6 δαχτυλιδια οποτε πηγε τελικο
LBJ 2/5 :wave:

MaX Payne
16-06-2014, 22:40
o Ντανκαν θα συνεχισει σιγουρα;
ητανε με διαφορα η καλυτερη ομαδα φετος απο την αρχη μεχρι το τελος τεραστιοι ολοι :worship: τρομερη ομαδα

Όπως και να 'χει θα έχει αρκετό ενδιαφέρον τι θα κάνει ο Λεμπρόν, απ' την μια αν κάτσει Heat θα υπάρχει πάλι εύκολος δρόμος για τελικό, αλλά απ' την άλλη εκεί πέρα με αυτό το ρόστερ (ή και ελάχιστα βελτιωμένο) απέναντι σε ομάδες επιπέδου Σπερς δεν έχουν τύχη.

δεν νομιζω να φυγει και που να παει ;
θα αλλαξει το ροστερ στους παγκιτες στους περισσοτερους τελειωνει το συμβολαιο
δεν βγηκαν και κατι Οντεν Μπισλι που πηραν περσι και οι παλιοι χαλια
πιστευω Σπερς ηταν ειδικη περιπτωση και φανηκε τοσο μεγαλη η διαφορα
σε τελικο με Οκλαχομα π.χ θα ειχαν τυχη δεν θα ηταν αυτο το ξεβρακωμα

για το μελλον γενικα εχουμε και Love-ΑΝτονι να δουμε που θα καταληξουν

OniBocho
17-06-2014, 03:04
Για μένα οι φετινοί Σπερς είναι η καλύτερη ομάδα ΝΒΑ που έχω δει στη ζωή μου και πιστευώ γενικά μια απ' τις καλύτερες όλων των εποχών (και θα φαινόταν πολύ περισσότερο αν δεν πήγαιναν σε 7 με Μάβερικς).

Ρωτάω με κάθε καλή διάθεση, επειδή ξέρω περίπου την ηλικία σου. Bulls του '96 έχεις δει; Κατ' εμέ, αυτή ήταν η καλύτερη ομάδα μπάσκετ όλων των εποχών. Και δεν είναι μόνο το 72 - 10 που έκαναν μέσα στη σεζόν που το μαρτυρά.

Στα φετινά, εύγε στους Spurs, δικαίως πρωταθλητές, έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, ήταν πραγματικά team on a mission. Έκαναν τους Heat να φαίνονται αυτό που πραγματικά είναι. Ένα τσούρμο μέτριοι ρολίστες γύρω από την απείθαρχη δυναμική ενός παίχτη και το κοιμώμενο ταλέντο δύο σειρών του. Ο Bosh που νόμιζε ότι επειδή μπορούσε να τραβήξει έξω κάτι center τύπου Roy Hibbert, τα βρήκε μπαστούνια κι έτσι ελπίζουμε να κατάλαβε κι ο ίδιος πόσο παλτό είναι. Ο Wade, τραγικός. Από εκεί που το '10-'11 μπορεί να ήταν καλύτερος και πιο φορμαρισμένος παίχτης από τον ΛεΠρό, έχει καταντήσει -όπως σωστά είπε κι ο Κώλος- για λύπηση. Κρίμα, γιατί τουλάχιστον σε σχέση με τους υπόλοιπους στην ομάδα του, έχει μπασκετική χάρη και πηγαίο ταλέντο. Για ΛεΠρό δεν υπάρχουν σχόλια. Θα φανώ εμπαθής και δεν υπάρχει λόγος. Έχασε και αυτό μου αρκεί. Αν δεν έκλανε η Indiana στους τελευταίους 15 αγώνες της σεζόν και τα PlayOffs, δεν θα πήγαινε ούτε τελικό. Κατ' εμέ, με τον τρόπο που έπαιζε στο Miami μέχρι σήμερα, μπορεί και να χαράμισε 2-3 μπασκετικά χρόνια από την καριέρα του, επειδή κάηκε στην κυριολεξία κι ας πήρε δύο δαχτυλίδια.

Πολύ ωραία σεζόν, εκπληκτικά PlayOffs, one-team show οι τελικοί. Ποιος περιμένει 4 μήνες τώρα...

Κωλαράκι Τορνευτό
17-06-2014, 03:22
Δεν εχει δει Bulls, οχι, σε διαβεβαιω.
Για Λεμπρον, ουτε εγω δεν τα λεω αυτα :touched:

MaX Payne
17-06-2014, 14:59
Στα φετινά, εύγε στους Spurs, δικαίως πρωταθλητές, έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, ήταν πραγματικά team on a mission. Έκαναν τους Heat να φαίνονται αυτό που πραγματικά είναι. Ένα τσούρμο μέτριοι ρολίστες γύρω από την απείθαρχη δυναμική ενός παίχτη και το κοιμώμενο ταλέντο δύο σειρών του. Ο Bosh που νόμιζε ότι επειδή μπορούσε να τραβήξει έξω κάτι center τύπου Roy Hibbert, τα βρήκε μπαστούνια κι έτσι ελπίζουμε να κατάλαβε κι ο ίδιος πόσο παλτό είναι. Ο Wade, τραγικός. Από εκεί που το '10-'11 μπορεί να ήταν καλύτερος και πιο φορμαρισμένος παίχτης από τον ΛεΠρό, έχει καταντήσει -όπως σωστά είπε κι ο Κώλος- για λύπηση. Κρίμα, γιατί τουλάχιστον σε σχέση με τους υπόλοιπους στην ομάδα του, έχει μπασκετική χάρη και πηγαίο ταλέντο. Για ΛεΠρό δεν υπάρχουν σχόλια. Θα φανώ εμπαθής και δεν υπάρχει λόγος. Έχασε και αυτό μου αρκεί. Αν δεν έκλανε η Indiana στους τελευταίους 15 αγώνες της σεζόν και τα PlayOffs, δεν θα πήγαινε ούτε τελικό. Κατ' εμέ, με τον τρόπο που έπαιζε στο Miami μέχρι σήμερα, μπορεί και να χαράμισε 2-3 μπασκετικά χρόνια από την καριέρα του, επειδή κάηκε στην κυριολεξία κι ας πήρε δύο δαχτυλίδια.

Πολύ ωραία σεζόν, εκπληκτικά PlayOffs, one-team show οι τελικοί. Ποιος περιμένει 4 μήνες τώρα...

εκπληκτικος α γυρος θα ελεγα μετα καπου εκατσε το πραμα
πολυ πεσμενη η Ανατολη (βασικος λογος που δεν φανηκε ποσο χειροτερο ηταν το Μιαμι σε σχεση με αλλες χρονιες κι ας πηγε τελικο )
και η Οκλαχομα ψιλοαπογοητευσε γενικα απο την σειρα με το Μεμφις ευκολα θα μπορουσε να χε μεινει εξω
και οι τελικοι δεν ειχαν την επικουρα που περιμεναμε

tsimpouklano
17-06-2014, 15:09
Όσοι μπορείτε το βράδυ https://www.facebook.com/events/717313178310632/

Phantom Duck
19-06-2014, 09:50
http://cdn0.vox-cdn.com/assets/4636903/cockypop2.gif

ypersyntelikos
19-06-2014, 15:40
http://i.imgur.com/pRymJ1p.png

wino
20-06-2014, 00:19
stamathste na sugkrinete ton jordan me ka8e kahmeno.

epishs poso xalia exei ginei h anatolh?

inb4 rose gurna ugihs

Κωλαράκι Τορνευτό
20-06-2014, 18:21
http://cdn0.vox-cdn.com/assets/4636903/cockypop2.gif

Μολις τον συμπαθησα γυρω στις 20 φορες παραπανω (και τον συμπαθουσα ηδη αρκετα) :touched:

OniBocho
20-06-2014, 18:45
Τη φάση στην περσινή (νομίζω) preseason που τη λέει στον Shager τη θυμάσαι; εκεί μου φάνηκε αξιαγάπητος!

MaX Payne
22-06-2014, 14:54
αυτο θα λες

Rs_vBe_R6-0

μεγαλη στιγμη τρολαρει Σακιλ 1ο ματς της σεζον 08-09

-S_soY5Jg_Q

R & R
22-06-2014, 22:20
¨ολα τα καλά σε interviews του Ποπ

AcegYF_Ti78

OniBocho
26-06-2014, 09:14
Απο εχθες το πρωι ήθελα να γράψω ότι ο ΛεΠρος έκανε τελικά opt out από το συμβόλαιο του στη South Beach.

Γελάει μέχρι κι ο Frank Brickowski.

Κωλαράκι Τορνευτό
26-06-2014, 17:14
Και γιατι να γελασει ο οποιοσδηποτε δηλαδη? Αναμενομενο ηταν, ειτε αποφασισει να παει σε αλλη ομαδα (θα περιμενει το ντραφτ αλλα και trades/signs που θα γινουν), ειτε αποφασισει να μεινει Heat, περιπτωση στην οποια το να κανει opt out ηταν για να τους πιεσει να βελτιωσουν το ροστερ αφου αν ξανακατεβουν ετσι του χρονου θα επαναληφθει ανετα το ιδιο σεναριο, δηλαδη ξεβρακωμα στον τελικο απο Δυτικη ομαδα αφου εχουν σαρωσει την αστεια Ανατολη. Προσωπικα ευχομαι να παει σε κανα Κληβελαντ μαζι με Ερβινγκ και το επερχομενο αστερι απο ντραφτ ή σε κανα Λος Αντζελες, γιατι αν παει στο Σικαγο θα αναγκαστω να αλλαξω ομαδα μετα απο 20 χρονια....

BlackiE
26-06-2014, 18:03
Αν πάει Σικάγο θα είναι σαν να τον τρώει ο κώλος του, για κανα Χιούστον τον κόβω αν τελικά φύγει.
Έχω ψηθεί για Άντονι/Λοβ στους Λέικερς!

MaX Payne
26-06-2014, 21:58
κοροιδο ειναι να παει στην Δυση
πιστευω τελικα Heat θα μεινει απλα θα τα φτιαξουν τα συμβολαια και οι 3 ωστε να μεινει και λιγο χωρος στο σαλαρι καπ να παρουν και κανα αλλο
μετα το κραξιμο το 10 δεν νομιζω να φυγει παλι τοσο ευκολα θαναι και ψιλοξεφτυλα

Καρμελο ακουγεται για Σικαγο

σε αλλα νεα Νταλας πηρε πισω Τσαντλερ-Φελτον:-? και εδωσε Καλντερον-Νταλαμπερ ΝΥ περιεργη κινηση

σημερα ειναι και το ντραφτ

Κωλαράκι Τορνευτό
27-06-2014, 01:19
http://i.imgur.com/McXjeeF.jpg

http://www.funvblog.net/2010/06/30/weird-and-funny-car-for-giant/

Imperium
27-06-2014, 01:51
Η διπλανή του σωσιας με Άννα Καραμανλή...

MaX Payne
01-07-2014, 02:05
Kidd σε Bucks :-?

Wade,Bosh (και Ηασλεμ) ολοι εκαναν opt out

εδω οι λιστες με free agents
http://www.sbnation.com/nba/2014/6/19/5815124/nba-free-agents-2014-rankings
http://probasketballtalk.nbcsports.com/2014/06/30/nbas-top-50-free-agents-from-lebron-james-to-caron-butler-and-everyone-in-between/

Yanqui
10-07-2014, 12:01
https://twitter.com/alexkennedynba/status/487016806520225794

Κωλαράκι Τορνευτό
10-07-2014, 19:10
Κινηση ματ απο Νταλας. Εκαναν προσφορα $45 εκατομμυριων στον Παρσονς για 3 χρονια, ο οποιος δεχθηκε, με αποτελεσμα οι Ροκετς να πρεπει να συμφωνησουν με Κρις Μπος μεσα στις επομενες 3 μερες, αφου τοση προθεσμια εχουν για να δωσουν το μαξιμουμ συμβολαιο σε Παρσονς για να τον κρατησουν. Ετσι το Νταλας θα παρει τουλαχιστον εναν απο τους δυο (αν φυσικα και ο Κρις Μπος θελει να παει στο Νταλας)

http://hangtime.blogs.nba.com/2014/07/09/parsons-puts-rockets-on-the-clock/?ls=iref:nbahpts

Kelldorain
11-07-2014, 19:24
http://www.si.com/nba/2014/07/11/lebron-james-cleveland-cavaliers

:touched::touched::touched:

MaX Payne
11-07-2014, 20:01
:-?

Kaserinos
11-07-2014, 20:04
Ε ΡΕ ΠΛΑΚΕΣ.

MaX Payne
11-07-2014, 20:33
ψιλοπουτανα εγινε
Μπος φευγει λογικα ποιος ξερει και ο Wade τι θα κανει

Πατ Ραιλι τον ηπιε :grin:

Κωλαράκι Τορνευτό
11-07-2014, 20:36
https://pbs.twimg.com/media/BsRvy5yCUAALE6s.jpg:large

https://pbs.twimg.com/media/BsRxp4PCEAEEswB.png:large

https://pbs.twimg.com/media/BsR4cNNIgAIJhVp.jpg:large

mourning apocalypse
11-07-2014, 21:36
Έχω καυλώσει τον κώλο μου.Προφανώς μιλάμε για την μετακίνηση της δεκαετίας.
Ο λεμπρόν θέλει τον τίτλο του goat και ξέρει ότι το σενάριο "γυρνάω στους cavaliers αφότου έφυγα όπως έφυγα και φέρνω την πρώτη κούπα στο ohio μετα απο 50 χρόνια" ανεβάζει το legacy του σε διεσθεώρητα επίπεδα και δημιουργεί μία πανέμορφη αθλητική ιστορία.
Θα στηρίξω με πάθος.Καλώ τον κελντορέν να βρει τις συνομιλίες ένα χρόνο πριν όπου το προβλέπω.

MaX Payne
11-07-2014, 23:38
ε ρε τι θα βγαλουν :touched:

http://i.imgur.com/2Ju4dG6.jpg

https://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/859947533.gif?1405103662

και ακουγεται και για Love

MaX Payne
12-07-2014, 01:29
Μπος μενει Χιτ λενε 118m/5χρ μια χαρα τουκατσε

OniBocho
12-07-2014, 13:42
O ΛεΠρος επιστρέφει στο Cleveland ακριβώς γιατί στο Miami κέρδισε δύο δαχτυλίδια, αλλά έχασε τουλάχιστον δύο χρόνια καριέρας. Και το κάνει γιατί επιτέλους συνειδητοποίησε ότι το να παίζεις χωρίς προπονητή, προσπαθώντας να κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ, απλά σε εξουθενώνει κι αν πέσεις σε ΟΜΑΔΑ θα χάνεις πάντα το δαχτυλίδι (γιατί οι Spurs έπρεπε να έχουν πάρει και το περσινό).

Παπάρια legacy, παπάρια greatest of all time, παπάρια και στον αρχιβλάκα Wade, που πριν 4 χρόνια μας έπρηζε τις μπάλλες στο Chicago, όπου σε 3 24ωρα ήρθε 2 φορές, δήλωνε "things are getting beautiful" και στο τέλος μούτζωσε. Καληνύχτα flash και καλή τύχη. Μιας και είπα Chicago, οι Bulls ετοιμάζονται να στείλουν Boozer (επιτέλους) και Gibson (:( ) για να φέρουν Pau Gasol και Carmelo Anthony. Μακάρι...

MaX Payne
12-07-2014, 17:13
εχει εμπιστοσυνη δηλ σε Blatt που δεν εχει προπονησει nba;
αν πηγαινε οπουδηποτε αλλου θαχε προβλημα με legacy και θατρωγε κραξιμο παλι τωρα σιγα

θα βγουν οι λογοι γιατι εφυγε δεν νομιζω ναναι τοσο πολυ ο Σποελστρα

Κωλαράκι Τορνευτό
12-07-2014, 21:54
Εγω παντως εχω να πω οτι ψαρωσα για λιγα λεπτα με την επιστολη του Λεμπρον.

Ειναι τοσο αριστοτεχνικα φτιαγμενη (κατα 99% φυσικα γραμμενη απο PR) που πραγματικα σε πειθει για το Αμερικανικο Ονειρο. Την επιστροφη στο σπιτι και την οικογενεια, ως Βασιλιας πλεον. Τη μετανοια για τον τροπο που εφυγε απο το Ακρον για να παει στο "κολεγιο" του στο Μαιαμι, και ολα αυτα τα πολυ ομορφα, μην ξεχνωντας να αναφερει πως τα εχει πλεον καλα με ολους, ετσι ωστε το redemption να ειναι οσο μεγαλυτερο γινεται. Προσωπικα δεν πειθομαι φυσικα, ιδιως λογω του οτι τελειωνει το γραμμα του μιλωντας για σκληρη δουλεια, ενω στο Κληβλαν θα παρει τα περισσοτερα χρηματα απο οτι σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα, συν το οτι ηταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογη που ειχε για να μην τον κραξει κανενας. Ευχομαστε να φαει σκατα για μια ακομα φορα, και δυο, και τρεις, και πεντε, και οκτω. Οσον αφορα το GOAT, με 2/5 τελικους ως τωρα και με επερχομενες σιγουρες αποτυχιες και με τους Καβαλιερς τουλαχιστον καποιες φορες ακομα.... :wave: βαρια στην πρωτη πενταδα, κι αν.

Kaserinos
13-07-2014, 01:37
Lin σε Lakers,
Gasol σε Bulls,

στο LΑ μάλλον κοιμούνται.

MaX Payne
13-07-2014, 01:49
και Μελο μενει μαλλον ΝΥ
καλα LAL δεν εχουν παρει προπονητη ακομα παλι γτπ θαναι

Ειναι τοσο αριστοτεχνικα φτιαγμενη (κατα 99% φυσικα γραμμενη απο PR) που πραγματικα σε πειθει για το Αμερικανικο Ονειρο. Την επιστροφη στο σπιτι και την οικογενεια, ως Βασιλιας πλεον. Τη μετανοια για τον τροπο που εφυγε απο το Ακρον για να παει στο "κολεγιο" του στο Μαιαμι, και ολα αυτα τα πολυ ομορφα, μην ξεχνωντας να αναφερει πως τα εχει πλεον καλα με ολους, ετσι ωστε το redemption να ειναι οσο μεγαλυτερο γινεται. Προσωπικα δεν πειθομαι φυσικα, ιδιως λογω του οτι τελειωνει το γραμμα του μιλωντας για σκληρη δουλεια, ενω στο Κληβλαν θα παρει τα περισσοτερα χρηματα απο οτι σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα, συν το οτι ηταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογη που ειχε για να μην τον κραξει κανενας. Ευχομαστε να φαει σκατα για μια ακομα φορα, και δυο, και τρεις, και πεντε, και οκτω. Οσον αφορα το GOAT, με 2/5 τελικους ως τωρα και με επερχομενες σιγουρες αποτυχιες και με τους Καβαλιερς τουλαχιστον καποιες φορες ακομα.... :wave: βαρια στην πρωτη πενταδα, κι αν.

φυσικα και ειναι πιπες το γραμμα παντως λεφτα θα επαιρνε περισσοτερα αν εμενε Μιαμι
απο οτι λενε θα κανει 2ετες και περιμενει να αυξηθει το σαλαρι καπ με το νεο συμβολαιο απο τιβι το 2016 για να υπογραψει τοτε καινουριο
αν δεν ερθει κανας Love δεν εχει κανα σουπερ ροστερ με το Κλιβελαντ παιρνει ρισκο

OniBocho
13-07-2014, 10:59
και Μελο μενει μαλλον ΝΥ
καλα LAL δεν εχουν παρει προπονητη ακομα παλι γτπ θαναι

φυσικα και ειναι πιπες το γραμμα παντως λεφτα θα επαιρνε περισσοτερα αν εμενε Μιαμι
απο οτι λενε θα κανει 2ετες και περιμενει να αυξηθει το σαλαρι καπ με το νεο συμβολαιο απο τιβι το 2016 για να υπογραψει τοτε καινουριο
αν δεν ερθει κανας Love δεν εχει κανα σουπερ ροστερ με το Κλιβελαντ παιρνει ρισκο

Ο Love μάλλον κοιτάζει για LA, όπως φαίνεται. Ο Anthony θα μας πρήξει μέχρι το τέλος, αλλά αν μείνει στη ΝΥ θα έχω πλέον πειστεί ότι απλά ΔΕ ΘΕΛΕΙ να πάρει δαχτυλίδι και να γίνει καλύτερος παίχτης. Λες και δεν έχει καθόλου εγωισμό μέσα του αυτό το παιδί, βλέπει ΟΛΑ τα μεγάλα ονόματα της σειράς του να έχουν κάνει κάτι κι αυτός εκεί, στη μετριότητα.

Προφανώς και είναι εξαιρετικές πίπες τα γραφόμενα και νομίζει ότι απευθύνεται σε πιθήκια ο κύριος ΛεΠρος. Αλλά εμείς δεν ξεχνάμε τις καμμένες φανέλες μετά το "Decision", ούτε το τι δήλωνε ο δήμαρχος του mistake by the lake. Γενικά, όπως λέει και το κωλί, να τρώει σκατά μέχρι να τελειώσει με το μπάσκετ, γιατί τουλάχιστον ο οποιοσδήποτε ambassador μετά από αυτόν, θα είναι τουλάχιστον μπασκετικός.

Στο Chicago υπομονή τρία και πέντε χρόνια, για να έρθουν Anthony Davis και Jabari Parker αντίστοιχα και η ομάδα να μην παίζεται, θεούλη Rose υγιούς και μετέχοντος βεβαίως!

MaX Payne
13-07-2014, 13:46
ετσι οπως ειναι το ΛΑ χλωμο να παει ο Love
Anthony μονο Σικαγο συμφερε και εκει δεν ξερεις αν ο Rose θα ναι 100% ειναι και πολλα τα λεφτα αν μεινει NY
τωρα που εσπασε το τριο Μιαμι ολα ανοιχτα θαναι , του χρονου θαχουν και χωρο σαλαρι καπ για free agents
Anthony Davis και Jabari Parker θαναι free agent σε 7 χρονια ο ενας σε 8-9 ο αλλος

σε αλλα μικρα νεα Πιρς πηγε Wizards

BlackiE
13-07-2014, 13:56
Επειδή δεν παρακολουθώ και τόσο πλέον, ποιοι είναι οι σίγουροι για το μουντομπάσκετ; Απ τους πρωτοκλασάτους θα κατέβει κανένας πλην του KD?

MaX Payne
13-07-2014, 14:13
δεν νομιζω ναχει βγει ακομα
o westbrook δεν θα παει σιγουρα και ο Rose παιζεται

Ισπανια κατεβαινει φουλ

λιγο που γκουγκλαρα James, Paul, Anthony δεν θαναι
δεν εχει βγει 12αδα ακομα

Κωλαράκι Τορνευτό
13-07-2014, 18:52
Γκασολ σε Σικαγο και Καρμελο εμεινε ΝΥ
Ενας απο τους χειροτερους εφιαλτες μου λοιπον πραγματοποιηθηκε, ευτυχως αρκετα χρονια μετα την σιχαμαρα.
Τωρα δε με νοιαζει και ιδιαιτερα. Στα 34 του βεβαια, δεν ξερω ποσο καλη θα ειναι η ισπανικη καμηλα.

OniBocho
13-07-2014, 19:24
Anthony Davis και Jabari Parker θαναι free agent σε 7 χρονια ο ενας σε 8-9 ο αλλος

http://www.spotrac.com/nba/new-orleans-pelicans/anthony-davis/

http://www.spotrac.com/nba/milwaukee-bucks/jabari-parker/

Όπως είπα, 3 και 5 αντίστοιχα! :p (δεν υπάρχει rookie contract 9 ετών βρε!)

Kelldorain
13-07-2014, 19:42
RFA κι οι 2, ό,τι πρόταση τους γίνει μπορεί η ομάδα τους να ματσάρει, κάτι που προφανώς θα γίνει στον Davis και λογικά στον Jabari αν εξελιχθεί όπως περιμένουν.

Gasol μια χαρά είναι για Μπουλς (και σχεδόν για οποιαδήποτε ομάδα, μακάρι να ερχόταν Spurs). To μόνο θέμα αν υπογράψει με 10 όπως λέγεται είναι ότι θα 'χουν 4 ψηλούς με μεγάλα συμβόλαια οπότε αναγκαστικά ο Boozer πάει για amnesty κι ας τσιγκουνέυεται ο ιδιοκτήτης.

Για Λεμπρόν πέρα απ' αυτό:

και Μελο μενει μαλλον ΝΥ

ισχύει και ότι το '16 είναι η τελευταία φορά που μπορεί να πάρει 5ετές max. Δεν δίνω προσωπικά ούτε 1% να ξαναφύγει από Κλίβελαντ εκτός αν γίνει κάτι πολύ χοντρό μη-αγωνιστικό και εδώ που τα λέμε πολύ καλά έκανε που πήρε το μαξ, αν δεν το έπαιρνε οι ιδιοκτήτες θα πίεζαν κάθε σταρ που μένει ελέυθερος να δεχθεί μείωση για να βρουν χώρο στο cap. Στηρίζουμε πλέον γενικά.

Heat πάνε για Deng αλλά απ'ότι λένε δεν τα βρίσκουν γιατί αυτός θέλει πάνω από 10/χρόνο. Μου αρέσει πολύ η ανατολή πάντως του χρόνου, έχεις Μπουλς-Καβς λογικά φαβορί και από πίσω έρχονται Pacers (που αν καταφέρουν να πάρουν τίποτα αντί του Χίμπερτ θα 'ναι βελτιωμένοι κι ας χάνουν τον Lance), Wizards με Pierce σε καλό συμβόλαιο, Hawks λογικά χωρίς πάλι τραυματισμούς, Heat, Raptors και Hornets που κυνηγάνε κάποιο μεγάλο συμβόλαιο.

MaX Payne
13-07-2014, 20:54
RFA κι οι 2, ό,τι πρόταση τους γίνει μπορεί η ομάδα τους να ματσάρει, κάτι που προφανώς θα γίνει στον Davis και λογικά στον Jabari αν εξελιχθεί όπως περιμένουν.

αυτο
συνηθως δεν γινονται καν RFA αλλα γινεται extension(4-5χρ) το καλοκαιρι της 3 προς 4η σεζον (ο Ιρβινγκ π,χ φετος)

Κωλαράκι Τορνευτό
13-07-2014, 23:01
Kelldorain και mourning apocalypse απλα επικινδυνοι. Ψηθηκαν απο την επιστολη Λεμπρον και στηριζουν λεει :touched:

Kaserinos
14-07-2014, 02:16
o mourning apocalypse είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι δεν υποστηρίζει ομάδα αλλά παίκτη.

BlackiE
14-07-2014, 02:48
:roll:

ypersyntelikos
14-07-2014, 12:07
Πέρα από τις ευαισθησίες (ούτε εγώ πάω τον Λεμπρόν) έχουμε χρέος να ζητάμε ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΝΒΑ.

Αυτό θα γινόταν με Λεμπρόν στους Cavs και Carmelo στους Bulls. Τελικά ο δεύτερος είναι μεγάλη κοτάρα. Αν ο πρώτος τελικά πάρει το δαχτυλίδι, μιλάμε για το απόλυτο μπασκετικό domination.

Το cleveland αν θέλει να πάει στα σοβαρά για δαχτυλίδι χρειάζεται ακόμα ένα δυνατό όνομα, εκτός κι αν μεταλλαχθούν Bennett, Waiters που δεν το βλέπω. Στοίχημα ο Wiggins, που έχω την εκτίμηση ότι θα είναι από τους καλύτερους rookie που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Με Λεμπρόν από κοντά, αυξάνονται οι πιθανότητες.

Hayward μένει Utah.

Επίσης προτείνω το φαντασυ φέτος να το παίξουμε στη yahoo sports, είναι πολύ καλύτερο από του ESPN, εμπιστευθείτε με

Επίσης να γίνει θρεντ για μουντομπάσκετ σιγά σιγά.

MaX Payne
14-07-2014, 13:03
Αντονι ειναι μεγαλη η διαφορα σε $$$ παει για 122 σε ΝΥ ενω Σικαγο θαταν κατω απο 80
δεν ξερεις πως θαναι και ο Rose

Επίσης προτείνω το φαντασυ φέτος να το παίξουμε στη yahoo sports, είναι πολύ καλύτερο από του ESPN, εμπιστευθείτε με

τι διαφορες εχει

ypersyntelikos
14-07-2014, 14:11

τι διαφορες εχει

Δεν έχει καμία διαφορά στον τρόπο με τον οποίο μετράνε οι πόντοι, κλπ, έχει μόνο στη χρηστικότητα (κάνεις πιο εύκολα μετραγραφές, αλλαγές, κλπ, με drag 'n' drop) και στον τρόπο που σου παρουσιάζει τους παίκτες, τα στατιστικά, κλπ. Επίσης σου δίνει πολύ καλύτερη εικόνα για το σε ποιες θέσεις υστερείς, που πρέπει να βάλεις παίκτες στον πάγκο γιατί υπερκαλύπτεις τις συμμετοχές κλπ.

Το βασικότερό του πλεονέκτημα: Είναι συνολικά καλύτερο στο παρουσιαστικό του, μακράν πιο ωραίο στήσιμο.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί πέρσι είχα μία λίγκα μαζί σας, και μία με κάτι φιλαράκια και με κέρδισε το yahoo 1000%.

Αν έχουν κρατηθεί τα περσινά μπορώ να πάρω και κάνα σκρινσοτ αργότερα

OniBocho
14-07-2014, 15:06
Μέσα για fantasy! Και πολλά pinks για την άποψή σου επί Anthony (άντε και επί επιστροφής ΛεΠρου :p )

Κωλαράκι Τορνευτό
14-07-2014, 15:46
Καλα εννοειται πως θα ειναι γαματη χρονια η ερχομενη (ποσο περισσοτερη απο την φετινη βεβαια?), και πως στηριζουμε γενικα τις προσφατες μετακινησεις ως επιλογες. Οσον αφορα το φαντασυ, εμενα δε με νοιαζει που θα ειναι, αρκει να εχει γαματο ντραφτ

Yanqui
17-07-2014, 11:59
http://giant.gfycat.com/DismalTornCooter.gif

http://giant.gfycat.com/MilkyShamelessFantail.gif

OniBocho
24-07-2014, 12:43
http://www.cbssports.com/nba/eye-on-basketball/24634898/report-bulls-offering-taj-gibson-mirotic-mcdermott-for-kevin-love

Οι Bulls χώνονται για Love.

Κωλαράκι Τορνευτό
24-07-2014, 23:55
Οποιος μουτζωσε τον Ονιμποτσο στο αποπανω ποστ ειναι μεγαλο σιχαμα ε

MaX Payne
26-07-2014, 18:53
Love,Griffin δεν κατεβαινουν τελικα Μουντομπασκετ ουτε Aldridge

OniBocho
27-07-2014, 14:15
http://hangtime.blogs.nba.com/2014/07/23/blogtable-giving-it-all-up-for-love/

Μόνο ο δεύτερος απαντάει σοβαρά. Οι υπόλοιποι κάνουν πίπες στον ΛεΠρο για να είναι χαρούμενος και να "φέρει το πρωτάθλημα"

Γελοίοι τύποι

Kaserinos
02-08-2014, 12:33
καφρίλα.

https://www.youtube.com/watch?v=Fi2R0IlCXlA

MaX Payne
02-08-2014, 13:05
γαμα τα που λενε
και σε φιλικο της πουτσας

ypersyntelikos
03-08-2014, 23:30
Το είδα Παρασκευή πρωί και ούρλιαξα.

Κρίμα για τον παικταρά. Χάνει όλη τη χρονιά 14/15 και ίσως μέρος και της επόμενης λένε.

Kelldorain
05-08-2014, 12:03
http://www.csnne.com/page/exclusive-im-coming-home-brian-scalabrine-0

MaX Payne
05-08-2014, 13:13
http://www.csnne.com/sites/csnne/files/scal_banner.png

με προλαβες :touched:

Κωλαράκι Τορνευτό
05-08-2014, 17:46
http://www.csnne.com/page/exclusive-im-coming-home-brian-scalabrine-0

Τον αγαπω περισσοτερο απο ποτε, εκπληκτικο κειμενο

Magellan
07-08-2014, 18:58
λοβ παει κλιβελαντ,λενε

και δινουν μπενετ και ουιγκινς

MaX Payne
08-08-2014, 11:23
την πουλεψε και ο Durant απο usa :|

MaX Payne
25-08-2014, 12:30
τελειωσε του Λοβ και τυπικα
τουκατσε καλα του Λεμπρον

OniBocho
25-08-2014, 14:54
Άντε να δούμε ποιος θα παίζει άμυνα από τις θέσεις 1, 2, 4 :p

ypersyntelikos
25-08-2014, 18:57
Άντε να δούμε ποιος θα παίζει άμυνα από τις θέσεις 1, 2, 4 :p

Παιδιά μη μουτζώνετε έχει τα δίκια της αυτή η πρόταση

OniBocho
09-09-2014, 08:10
https://www.youtube.com/watch?v=5rd_WwD_aOQ

Έλα να ζεστενόμαστε σιγά σιγά!

Kelldorain
27-09-2014, 18:28
Για fantasy

Έχουμε ακόμα καιρό αλλά πρέπει να δουμε και με ντραφτ κλπ τι θα γίνει, οπότε πείτε ποιοι ψήνεστε και μετά θα δούμε πως και πότε θα το οργανώσουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ελεύθερο 2ωρο κάποιο απόγευμα για το ντραφτ, μετά όσο περισσότερο ασχολείστε τόσο το καλύτερο αλλά οκ.

Κωλαράκι Τορνευτό
28-09-2014, 09:20
^Μεσα εννοειται, και φετος θα το παρουμε πιο ζεστα. Περσι θα ασχολιομουν παραπανω, αλλα τραυματιστηκε ο Ροουζ παλι, ε α γαμηθειτε (!)

Και σε αλλα (οχι και τοσο) νεα, εκπληκτικο αρθρο για τον μεγαλυτερο με τεραστια διαφορα μπασκετμπολιστα ολων των εποχων: http://www.contra.gr/Columns/Mythbusters/tzorntan-o-muthos-poy-xtisthke-sta-40.3045546.html
Δειτε ολα τα βιντεακια οταν εχετε χρονο, ειναι ολα απλα :touched:

R & R
28-09-2014, 11:37
και εγώ μέσα!

MaX Payne
28-09-2014, 12:36
και εγω

ειχε προτεινει ο ypersyntelikos πριν κατι σελιδες να το κανουμε yahoo φετο εχει παιξει αλλος εκει;

α να το κανουμε και καθε βδομαδα να παιζεις με καποιον αλλο μεσα στην λγκα ναχει πιο ιντριγκα;

ypersyntelikos
28-09-2014, 14:09
Μέσα εννοείται

ναι, το είχα προτείνει όντως, αν συμφωνείτε

ypersyntelikos
28-09-2014, 19:33
Γκάλης, Τζόρνταν, Σκουντής, λολ.

http://i.imgur.com/TmkHZTf.jpg

Om
02-10-2014, 11:42
Δωρεάν πάσο για τα preseason + global games στο nba.tv
Η κανονική σεζόν ξεκινάει 28οκτ.
Πρώτη ματιά στο supercharged Cleveland 5οκτ απέναντι στη Μακάμπι.
Σικάγο επιτέλους με Ντέρικ εναντίον Ουάσινγκτον στις 6οκτ.
Warriors vs Clippers στις 7οκτ.
Αυτά ξεχώρισα στο 1ο τριήμερο για να ψηνόμαστε σιγά σιγά.

MaX Payne
07-10-2014, 13:39
πειτε αλλος για φαντασυ

καρυδας για αποχωρηση τζορνταν το 93

http://www.contra.gr/Columns/Comment/dimitris-karidas/h-paraksenh-odusseia-toy-maikl-tzorntan.3065570.html

BlackiE
09-10-2014, 00:08
Έγινε λίγο της πουτάνας φέτος με ανταλλαγές ή μου φαίνεται; Πολλές ομάδες με καλό ρόστερ με μια πρώτη ματιά, αλλά δε θα χω χρόνο να παρακολουθώ γαμώ το Λεμπρόν.

Yanqui
09-10-2014, 19:08
MESA GIA TO DRAFT

R & R
12-10-2014, 02:13
Πότε θα γίνει το ντραφτ ;

Kelldorain
13-10-2014, 02:17
Έχουμε ως τώρα

Kelldorain
Κωλαράκι Τορνευτό
R&R
Max Payne
Ypersyntelikos
Yanqui
Mourning Apocalypse

OM, Blackie και όποιοι άλλοι ψηθείτε, καλό είναι να 'χουμε 10 άτομα τουλάχιστον. Για fantasy στο yahoo, δεν το ξέρω πως λειτουργεί και δεν έχω και κανέναν γνωστό μου που να παίζει εκεί, οπότε λέω να το κρατήσουμε ESPN. Επίσης νομίζω Head 2 Head είναι προτιμότερο σε σχέση με το Roto που παίζαμε πέρυσι (αν θυμάμαι καλά), αλλά πείτε κι οι υπόλοιποι.

Έκανα activate το περυσινό league οπότε λογικά (πείτε) πρέπει να σας ήρθαν emails. Όσοι δεν ήταν πέρυσι να μου στειλουν ένα πμ με το μειλ τους, οι υπόλοιποι τσεκάρετε το μειλ/το site αν σας έχει βάλει κανονικά. Να δούμε πως θα πάει μέχρι Τρίτη-Τετάρτη και μετά συζητάμε για ημερομηνία draft. Σίγουρα πάντως θα ναι απόγευμα ή βράδυ και μετά τις 20 αφού 28 αρχίζει η σεζόν.

Yanqui
13-10-2014, 03:16
head2head και συνεχόμενο trash-talking

https://www.youtube.com/watch?v=n2YjsiWW4zE

nothingman
13-10-2014, 11:38
Καιγώ μέσα, Κελντορέιν σου απάντησα και θενξ.

http://stream1.gifsoup.com/view6/3306479/shiva-song-o.gif

Om
13-10-2014, 12:16
Έχουμε ως τώρα

Kelldorain
Κωλαράκι Τορνευτό
R&R
Max Payne
Ypersyntelikos
Yanqui
Mourning Apocalypse

OM, Blackie και όποιοι άλλοι ψηθείτε, καλό είναι να 'χουμε 10 άτομα τουλάχιστον. Για fantasy στο yahoo, δεν το ξέρω πως λειτουργεί και δεν έχω και κανέναν γνωστό μου που να παίζει εκεί, οπότε λέω να το κρατήσουμε ESPN. Επίσης νομίζω Head 2 Head είναι προτιμότερο σε σχέση με το Roto που παίζαμε πέρυσι (αν θυμάμαι καλά), αλλά πείτε κι οι υπόλοιποι.

Έκανα activate το περυσινό league οπότε λογικά (πείτε) πρέπει να σας ήρθαν emails. Όσοι δεν ήταν πέρυσι να μου στειλουν ένα πμ με το μειλ τους, οι υπόλοιποι τσεκάρετε το μειλ/το site αν σας έχει βάλει κανονικά. Να δούμε πως θα πάει μέχρι Τρίτη-Τετάρτη και μετά συζητάμε για ημερομηνία draft. Σίγουρα πάντως θα ναι απόγευμα ή βράδυ και μετά τις 20 αφού 28 αρχίζει η σεζόν.

Μάγκα μου δεν έχω ιδέα τι είναι το φάντασυ, προσπάθησαν να μου εξηγήσουν και μου έμεινε πως είναι κάτι με πόντους.
Αν θες δώσε κάνα λινκ για να διαβάσω τι παίζει.

Kelldorain
13-10-2014, 12:27
Τσέκαρε εδώ http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?17590-NBA&p=1240763&viewfull=1#post1240763

Updated λίστα

Kelldorain - TGS Writers
Κωλαράκι Τορνευτό - Astoria Fixxxers
R&R - Philly 76ers
Max Payne - Athens Celtics
Ypersyntelikos - NS Panthers
Yanqui - WeDem BoyZ
Mourning Apocalypse - Team chalkywhite
Nothingman - to be updated
Jack the Ripper - Watford Flying Goats

Υπάρχουν άρα 3 περυσινές ομάδες προς το παρόν που δεν έχουν ποστάρει. Zurich Bulls - Bridgetown Abbalians - Green Machine's Coffee Drinkers. Αν δεν γράψουν μέχρι αύριο τις σβήνω την Τετάρτη (αν το δουν μετά ξαναμπαίνουν δεν έγινε τίποτα, απλά για να κανονίσουμε με μέρες/ώρες κλπ) και Τετάρτη συζητάμε για το πότε θα γίνει το draft (πιθανές από 23 μέχρι 27 Οκτώβρη). Επίσης άμα παίξουμε H2H θέλουμε ζυγό αριθμό, αλλά οκ το βρίσκουμε αυτό.

MaX Payne
13-10-2014, 15:25
H2H κι εγω

εχω ξεχασει τι μαιλ ειχα βαλει και το username :oops:
Kelldorain αν φαινεται η' εχεις κρατησει τι μαιλ ειχα δωσει στειλε ενα πμ

nothingman
13-10-2014, 15:38
Οι Seattle SonicDethMankis είναι εδώ.

Om
13-10-2014, 16:42
Τι βάζω για League Name? Δεν βλέπω να το φτιάχνω λόγω ασχετοσύνης.
H2H Points?

MaX Payne
13-10-2014, 16:54
στειλε πμ με μαιλ στο Kelldorain να σε κανει invite
υπαρχει ηδη league απο περσι

R & R
13-10-2014, 18:50
ψήνεται και ένας φίλος μου αν δεν παίζει προμπ να χωθεί...άσχετος από το φόρουμ

Κωλαράκι Τορνευτό
13-10-2014, 21:37
Σίγουρα πάντως θα ναι απόγευμα ή βράδυ και μετά τις 20 αφού 28 αρχίζει η σεζόν.

Αυτο δεν το επιασα, θα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι μετα τις 20 το ντραφτ ή θα ηταν ΚΑΛΟ να ειναι τοτε? Για ντραφτ εγω θα μπορουσα πιθανοτατα το επομενο ΠΣΚ οποιαδηποτε απο τις τρεις μερες. Αλλιως θα με βολευε περισσοτερο μαλλον η αλλη Τεταρτη (22 Οκτωβριου). Α τωρα ειδα τις ημερομηνιες που εγραψες στο τελευταιο σου ποστ. Οκ, τοτε Παρασκευη 24 Οκτωβριου ισως να ηταν τελεια.

Κατα τα αλλα, μπορουμε να αλλαξουμε ονομα ομαδας?

Και τελος, Ομ ψησου να μπεις, δεν ειναι τοσο δυσκολο, λιγο να κατσεις να ασχοληθεις το εχεις. Βασικα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να βαζεις στο ροστερ σου τους παικτες που πιστυευεις οτι θα κανουν τα περισσοτερα και θα σου δωσουν περισσοτερους ποντους καθε αγωνιστικη κτλ. Προφανως παιζουν και στρατηγικες, αλλα δε χρειαζεται να το πας και χαρντκορ.

BlackiE
13-10-2014, 21:42
Ούτε εγώ έχω ιδέα από φάντασι και δεν προλαβαίνω κιόλας να ασχοληθώ, οπότε είμαι εκτός.
Στηρίζω αυτούς που θα διαλέξουν Irving και Curry!

Kelldorain
15-10-2014, 16:04
Updated λίστα

Kelldorain - TGS Writers
Κωλαράκι Τορνευτό - Astoria Fixxxers
R&R - Philly 76ers
Max Payne - Athens Celtics
Ypersyntelikos - NS Panthers
Yanqui - WeDem BoyZ
Mourning Apocalypse - Team chalkywhite
Nothingman - Seattle SonicDethMankis
Jack the Ripper - Watford Flying Goats
Φίλος R&R - To be updated

οι άλλοι 3 δεν απάντησαν οπότε (προς το παρόν) είναι οφφ. 10 άτομα είναι καλά για Head 2 Head, OM αν ψήνεσαι πες, απλά θα θέλουμε άλλον ένα γιατί πρέπει να 'ναι ζυγός αριθμός.
Για το draft τώρα. Προτείνω Πέμπτη 23 Οκτώβρη ή Παρασκευή 24 γιατί Τετάρτη 22 έχει Ch.l και μετά είναι σ/κ που φαντάζομαι αρκετοί δεν θα μπορούν. Υπάρχει κάποιος που να 'χει θέμα οπότε να κοιτάξουμε άλλη μέρα; Ώρα λογικά κατά τις 9 όποια μέρα και να γίνει (γενικά βράδυ, αν είναι συν πλην μια ώρα το βρίσκουμε) και υπολογίστε ότι θα πάρει 2 ώρες. Draft order θα δω τι παίζει τις επόμενες μέρες.

Edit: επίσης κάντε όλοι login στο site ( http://games.espn.go.com/frontpage/basketball ) μην παίξει κάνα θέμα με ξεχασμένο mail ή κωδικό τελευταία στιγμή.

Kelldorain
15-10-2014, 16:15
Double post, έφτιαξα ένα doodle (λολ), οπότε μπειτε εδώ http://doodle.com/7p2hkmt3aquqzs89 και βάλτε πότε σας βολεύει για να βγάλουμε άκρη σχετικά εύκολα.

Kaserinos
15-10-2014, 16:17
καλο θα ηταν παντως να γινει split σε ενα αλλο thread, να τα λετε ομορφα και ωραια απερισπαστοι.

green_machine
15-10-2014, 18:35
κελλντοραιν τωρα το ειδα ρε συ

εννοειται ειμαι μεσα, οποτε ξαναβαλε με :pink:

MaX Payne
16-10-2014, 12:34
δεν ανοιγουμε ξεχωριστο τοπικ σαν περσι;

για το ντραφτ βαζω σαν επιλογη κι αυτη την δευτερα 20 απλα δεν θαχει τελειωσει preseason θαχει κανα 2-3 μερες ακομα
πεμπτη 23 εχει PSV και ειναι βραδινο το ματς και κυριακη ειναι οσφπ-παο ειναι και του saint jim

Om
16-10-2014, 12:50
Μάγκες πρέπει να στρώσω τη δουλειά οπότε δεν υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο.
Την επόμενη φορά... τα λέμε εδώ για τα highlights.

Κωλαράκι Τορνευτό
17-10-2014, 02:51
δεν ανοιγουμε ξεχωριστο τοπικ σαν περσι;

για το ντραφτ βαζω σαν επιλογη κι αυτη την δευτερα 20 απλα δεν θαχει τελειωσει preseason θαχει κανα 2-3 μερες ακομα
πεμπτη 23 εχει PSV και ειναι βραδινο το ματς και κυριακη ειναι οσφπ-παο ειναι και του saint jim
Επειδη εγω ειμαι και 7 ωρες πισω ομως (καθυστερημενος), οι καθημερινες ειναι λιγο δυσκολες γιατι δουλευω τα μεσημερια σαν αθρωπας κι εγω... γι αυτο προτεινω οποιαδηποτε Παρασκευη ή ΣΚ ή αν γινει Δευτερα-Τεταρτη θα μπορω μετα τις 11:30 το βραδυ

MaX Payne
17-10-2014, 15:49
δεν συμπληρωσες το doodle :touched:
http://doodle.com/7p2hkmt3aquqzs89

σε αλλα νεα εχει τραυματιστει Ντουραντ χανει σιγουρα κανα μηνα λενε

Κωλαράκι Τορνευτό
17-10-2014, 19:37
Α δεν ειχα δει καν οτι υπαρχει, παω να το συμπληρωσω :p Τι διαολο, τυφλος ειμαι?

Να υποθεσω οτι ολες οι ωρες για Παρασκευη 24 Οκτωβριου ειναι PM κι οχι AM ε? Και πως ειναι τυπογραφικο? Δε νομιζω να θελει κανει να κανει ντραφτ Παρασκευη στις 8-9 το πρωι.

R & R
17-10-2014, 21:31
9-11 βραδάκι καλά είναι!

wino
18-10-2014, 13:01
Prolavainw?

Kelldorain
18-10-2014, 13:07
Ναι, υπάρχει μια θέση. Στείλε mail σε πμ και βάλε στο doodle ώρες που μπορείς.

MaX Payne
19-10-2014, 12:37
επειδη βλεπω sunday 9-11 προπορευεται :D
εχει ντερμπι ωρε

OniBocho
20-10-2014, 07:12
Ontopic επιτέλους!!!! :p

https://www.youtube.com/watch?v=78ClAp9oSaQ

Gibson, who was diagnosed with acute lymphoblastic leukemia in 2012, was in uniform and joined the Jazz on the bench for tonight’s open scrimmage.

:pink:

BlackiE
21-10-2014, 22:43
https://www.youtube.com/watch?v=BpcZIjwQZpc

Κωλαράκι Τορνευτό
22-10-2014, 03:44
Ο Ροουζ τα κανε απεναντι στον Καηρη, ο Καηρη τα εκανε απεναντι στους παγκιτες οταν βγηκε ο Ροουζ απο το ματς :p
Καλα αστειευομαι προφανως, τεραστιοι και οι δυο. Η φαση που ξεκιναει στο 2:25 για πολυ χαζεμα. Βαλε ομως και τους εμετους του Κομπι!!!

IDLDX10L4OU

OniBocho
22-10-2014, 08:30
Μακάρι να μην πάθει τίποτα το παλικάρι και να χαρεί το ματάκι μας. Στην MVP season του πάντως, θα την κάρφωνε τη ρουφιάνα σε αντίστοιχη φάση, ε κωλαράκο;

Κωλαράκι Τορνευτό
23-10-2014, 01:33
Αν θελεις να πεις οτι ξερω γω πλεον δεν πηδαει τοσο ψηλα ή δεν ζοριζει τα γονατα, δεν ισχυει.
Εκανε σε ολα τα πρησηζον καρφωματα στα οποια δηλαδη εδειξε οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα.

Νομιζω στη συγκεκριμενη φαση ακομα και στην MVP σηζον θα εκανε το ιδιο, κυριως γιατι ειναι παικτης που παιζει πρωτα με μυαλο (και γι αυτο τον γουσταρουμε ουσιαστικα, κι οχι γιατι ειναι πιο εκρηκτικος απο τον οποιοδηποτε αλλο μονο) και μετα με το παθος. Αλλωστε ειχε τρια διμετρα γομαρια να προσπαθουν να τον κοψουν, θα ηταν χαζος να παει για το καρφωμα οταν μπορουσε να κανει το αναποδο λεη απ (και το εκανε να φαινεται πολυ ευκολο χαχ)

OniBocho
23-10-2014, 10:29
Για να είμαι ειλικρινής, με το που είδα τη συγκεκριμένη φάση, μου ήρθε στο μυαλό αυτό που κάνει περίπου στο 04:00

https://www.youtube.com/watch?v=KLiUlLQP3Do&src_vid=P8YOuiTDDgM&feature=iv&annotation_id=annotation_1691363539

κι όχι ότι φοβάται ή δεν πηδάει πλέον τόσο δυνατά/ψηλά. Προφανώς και ήταν εκπληκτικό το τελείωμα της φάσης...

BlackiE
24-10-2014, 21:04
Σταματάει ο Νας λέει, respect

https://www.youtube.com/watch?v=Y52sQoSAr6g

ypersyntelikos
25-10-2014, 18:16
Επειδή διαφωνούσα με κάτι φίλους για τον Nash

Είναι ή δεν είναι το μεγαλύτερο μυαλό που έχει περάσει από το ΝΒΑ την τελευταία δεκαετία;

zihuatanejo
25-10-2014, 19:15
Δεκαετία; Έγινε draft το '96.
Σε κάθε περίπτωση, η μετακίνησή του στους Suns άλλαξε όλο το NBA προς το καλύτερο.

bhoy
29-10-2014, 00:54
Μετά τον τελικό του Παγκοσμίου αναρωτιόμουν τόσο μεγάλο είναι το χάσμα πια...
η απάντηση δεν είναι εύκολη,αλλά πραγματικά θέλω να δω αν ο Πόποβιτς αλλάξει τα κόζια στο όλο mentality κι αν ο Mπλατ είναι η απάντηση...

ΝΒΑ rankings από αρρωστάκι (κι όχι I Wanna Be Agent):
http://www.humbazine.gr/index.php/blog/nba-season-2014-15-ta-prota-rankings-gia-ti-chronia-pou-erchete/#sthash.PFMZaQ98.tlukn6PJ.dpbs

Κωλαράκι Τορνευτό
29-10-2014, 04:03
Kenneth Faried + Iman Shumpert = Jae Crowder

http://cdn1.bloguin.com/crossoverchronicles/wp-content/uploads/sites/18/2013/10/KennethFariedNuggets042313.jpg + http://thenypost.files.wordpress.com/2013/10/shump.jpg = http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/83/files/2013/12/7924542.jpg

Imperium
29-10-2014, 10:36
βασικα ο ντρογκμπα ειναι

Om
31-10-2014, 18:27
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10351307_10152765894699277_5888802618380062404_n.png?oh=4e631cdf1b3c15335dde3ae7bfb2bd0a&oe=54F446EB

green_machine
01-11-2014, 06:09
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10351307_10152765894699277_5888802618380062404_n.png?oh=4e631cdf1b3c15335dde3ae7bfb2bd0a&oe=54F446EB

:touched::touched:

Κωλαράκι Τορνευτό
01-11-2014, 10:39
Πολυ καλο, αλλα καλα τον γαμησε τον σιχαμενο μεσα στο σπιτι του και μεσα στα μουτρα του.
Κριμα που το Σικαγο σημερα εκατσε κι εχασε απο τους μαλακες. Παραδοξως η επιθεση λειτουργησε αψοφα, αλλα υστερησαμε στην αμυνα.
Αν δεν τραυματιζοταν ο Ροουζ, δεν το επαιρναν το ματς οι Καβαλιερς και ο Αρχισιχαμενος.
Γαμω τον Λεμπρον.

Kaserinos
04-11-2014, 01:56
http://giant.gfycat.com/HeartfeltGloomyIndianrhinoceros.gif

MaX Payne
06-11-2014, 02:23
o Παπ παιζει ροκετς
εβλεπα με Χιτ το ονομα το δολοφονησαν πρεπει να το ειπαν με 10 διαφορετικους τροπους :touched:

απο οσους εχω δει αυτες τις μερες το Νταλας μου αρεζε εχει και παγκο αμα αντεξει και ο Τσαντλερ στο 5 θα ναι καλο

Κωλαράκι Τορνευτό
06-11-2014, 03:25
Ως τωρα αυτα που βλεπω εγω:

1. Χιουστον ΠΟΛΥ δυνατο, θα δουμε στα πλεηοφφς αν μεγαλωσε σαν ομαδα.
2. Κληβελαντ αρκετα λιγοτερο καλο απο οσο περιμενα, δεν εχει δεσει σαν ομαδα ακομα (λογικο) και ελπιζω να μη δεσει και ποτε 8)
3. Γκολντεν Στεητ επισης πολυ καλο, αν και ειναι υπερβολικα νωρις. Απλα μου φαινεται πως ενισχυθηκε και πως ο Καρι θα ειναι ακομα καλυτερος φετος.
4. Λεηκερς 0-5 και παιζει να ειναι χρονια με πολλα αρνητικα ρεκορ...
5. Σικαγο θα εξαρτηθει απο το ποσο υγιης θα παραμεινει ο Ροουζ. Δεν ξεκινησε ασχημα, και οταν βρει το ρυθμο του μπορει να γινει οπως ηταν πριν.

Κωλαράκι Τορνευτό
06-11-2014, 09:51
Νταμπλ ποστ γιατι.... Λεμπρον :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

KC47GHE18ug vFDPo42iYKs

jack the ripper
06-11-2014, 10:18
:malakia: :malakia:

ypersyntelikos
06-11-2014, 14:59
Το καλύτερο μπάσκετ το παίζουν Chicago, Golden State και Houston μέχρι στιγμής.

Ό,τι είπε ο Φιξξξ για Chicago, εξαρτάται πολύ από την υγεία του Rose.
Στο Golden State ο Curry είναι ο Curry, αυτός που θα βγάλει μάτια φέτος είναι ο Thompson, έχει κάνει ξεκίνημα όλα τα λεφτά φέτο.
Το Houston εκτίμησή μου είναι ότι δε θα αντέξει πολύ, έχει αρκετά αδύναμο πάγκο.

Γενικώς σκατοανατολή, η δύση είναι στα καλύτερά της και είναι κρίμα, θα δούμε πάλι τίποτα suns / kings / pelicans εκτός playoff ενώ αν ήταν ανατολή θα ήταν τέταρτοι - πέμπτοι ξερω γω.

Επίσης καυλωμένοι Grizzlies, μ' αρέσουν φέτος.

Phantom Duck
06-11-2014, 15:22
το είχε πει ο hayward

http://www.gordonhayward20.com/2014/10/14/best-in-the-game/

OniBocho
06-11-2014, 16:17
Φαίνεται από τη χωρίστρα ότι παίζει LoL :D :D :D :p

Magellan
06-11-2014, 23:08
https://www.youtube.com/watch?v=9CiDTcfzvxg
ολα τα λεφτα η μουσικη

MaX Payne
08-11-2014, 02:42
Γενικώς σκατοανατολή, η δύση είναι στα καλύτερά της και είναι κρίμα, θα δούμε πάλι τίποτα suns / kings / pelicans εκτός playoff ενώ αν ήταν ανατολή θα ήταν τέταρτοι - πέμπτοι ξερω γω.

Επίσης καυλωμένοι Grizzlies, μ' αρέσουν φέτος.

Δυση με thunder και τους τραυματισμους θαχει ενδιαφερον
ειναι που ναι τουμπανο η Δυση αμα αργησουν οι 2 να γυρισουν θα τρεχουνε μετα

α και γω φαν Μεμφις :grin:
ειδα ενα 71-69 με Charlotte συγκινητικο ματς :touched:

Κωλαράκι Τορνευτό
14-11-2014, 09:42
Derrick Rose φαινεται να βρισκει το ρυθμο του αφου εχει κανει 2 σερι πολυ καλα παιχνιδια... και παει και ξανατραυματιζεται (αν και μαλλον δεν ειναι τιποτα σοβαρο)

Σε αλλα νεα, το Νταλας σοδομισε Φιλαδελφεια με 53 ποντους διαφορα (ηταν 73-29 στο ημιχρονο....) και το Σακραμεντο καταφερνει να χασει ενα ματς που ειχε σχεδον για 3 περιοδους στο +20 απο αυτο το καλαθι:

J7kpjKNbbPc

jack the ripper
14-11-2014, 10:20
Αμυνα για σεμιναριο :touched:

Κωλαράκι Τορνευτό
18-11-2014, 19:10
neqp0oM9taY

Garnett & Deron Williams :touched::touched::touched::touched::touched:

Κωλαράκι Τορνευτό
29-11-2014, 20:55
Θανασαρος στο 9 ξεκιναει μπασιμο απο το τριποντο χεχ

2gCRsToUaqc

ypersyntelikos
29-11-2014, 20:59
Θανασαρος στο 9 ξεκιναει μπασιμο απο το τριποντο χεχ

Θανάσαρος;

Κωλαράκι Τορνευτό
29-11-2014, 23:53
Μπερδεψα τους Αντετοκουνμπους, Γιανναρος λοιπον :p

R & R
30-11-2014, 00:23
westbrook δειλά ξεκίνησε...32pts σε 24' και παρά λίγο triple double!

fantasy cheat!

green_machine
30-11-2014, 06:43
και φυσικα τον ξεχασα στον παγκο

FML

Κωλαράκι Τορνευτό
07-12-2014, 02:43
OK5lk5_AKHI

:pink:

Κωλαράκι Τορνευτό
09-12-2014, 07:35
Double post γιατι μπορω. Ανετα ο αγαπημενος μου παικτης φετος, και πιστευω οτι θα παρει το MVP τελικα. Μακαρι να τερματισουν και πολυ ψηλα οι Warriors ωστε να γινει κατι τετοιο, ως τωρα η πιο στιβαρη και θεαματικη ομαδα πιστευω.

http://www.gannett-cdn.com/-mm-/ac1394dbdcca6a36cbf486633b129cd813095ac3/r=x404&c=534x401/local/-/media/USATODAY/USATODAY/2013/05/01/curry-reax-4_3.jpg

Om
09-12-2014, 11:16
Το πόσο καλά θα πάνε οι Warriors θα δείξει από την υγεία της frontcourt... Οι ψηλοί τους τραυματίζονται εύκολα.
Κάτι τέτοιο μπορείς να πεις και για τους Bulls όπου Noah/Gasol/Rose όλο κάτι θα πάθουν.

BlackiE
13-12-2014, 15:42
http://nba.sport24.gr/article/3194527/epiko-ksespasma-apo-ton-nick-young

Άντε ρε γαμήσου ρε, ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ.

Κωλαράκι Τορνευτό
14-12-2014, 22:48
Σε μια χρονια που οι Warriors παιζουν ολοκληρωτικο ισοπεδωτικο μπασκετ, στη Δυση γινεται της πουτανας απο καλες ομαδες, ο Anthony Davis φανταζει ως ο νεος μεγαλος σουπερσταρ των επομενων 10 ετων (μαζι με αλλους φυσικα ε), οι Σικαγο παιζουν επιτελους καλο μπασκετ, το Κληβλαν ειναι τρωτο αλλα καταφερνει να ειναι δυνατο, και εχεις ωραιες ιστοριες με νεανικες ομαδες οπως τους Μιλγουοκι Μπακς και τους Ορλαντο Ματζικ, ο Μπλακι ασχολειται με τον..... ΚΟΜΠΙ ρε μλκ και τον Νικ Γιανγκ. Welcome to 5 years ago :*

BlackiE
15-12-2014, 21:02
https://pbs.twimg.com/media/B42433NCMAAmxV-.jpg

:wave:

mourning apocalypse
15-12-2014, 21:32
ο Μπλακι ασχολειται με τον..... ΚΟΜΠΙ ρε μλκ

Kαι όλος ομπασκετικός κόσμος από χτες.
Γενικά εγώ για άνθρωπο που έπαθε ρήξη αχιλλείου στα 34 (60% τέλος καριέρας),σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στα 35,έμεινε έξω για 1,5 χρόνο και γυρνάει στα 36 με 25.4-5-4.9 θα ντρεπόμουν να βγάλω κουβέντα.
Νο 2 όλων των εποχών ξεκάθαρα.

BlackiE
15-12-2014, 21:55
+1

Και άσε το Φίξξξερ να μιλάει για κάποιον ΝΤΕΡΙΚ ΡΟΟΥΖ :!:

http://www.contra.gr/Columns/Comment/tasos-magoulas/kompe-mpraiant-to-k-paido-poy-doulepse-oso-kaneis.3197583.html

zihuatanejo
16-12-2014, 19:31

Στη θέση του ε.

mourning apocalypse
16-12-2014, 21:57
Ναι

Κωλαράκι Τορνευτό
16-12-2014, 22:53
ο Μπλακι ασχολειται με τον..... ΚΟΜΠΙ ρε μλκ

Kαι όλος ομπασκετικός κόσμος από χτες.
Γενικά εγώ για άνθρωπο που έπαθε ρήξη αχιλλείου στα 34 (60% τέλος καριέρας),σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στα 35,έμεινε έξω για 1,5 χρόνο και γυρνάει στα 36 με 25.4-5-4.9 θα ντρεπόμουν να βγάλω κουβέντα.

Ναι ρε μαν, να ασχοληθουμε με τον Κομπι για τα κατορθωματα του, και για το ρεκορ, και για οτιδηποτε εχει καταφερει. Και εγω εχω σεβασμο και το εχω γραψει και στο θρεντ αρκετες φορες στο παρελθον. Τωρα για το ποσο ξεκαθαρο ειναι αυτο το 2 ολων των εποχων... οκ.

Μπορεις να με αφησεις ομως να πειραζω τον φιλο μου το Μπλακι που εχει κοψει το ΝΒΑ εδω και 3 χρονια επειδη οι Λεηκερς ειναι για πεταμα, και αντ'αυτου ερχεται να ποσταρει τι ειπε ο Σουαγκυ Νικ Γιανγκ και τι απαντησε ο Μπλακ Μαμπα ε? :*

Κωλαράκι Τορνευτό
17-12-2014, 15:39
Και νταμπλ ποστ γιατι εχουμε ηδη σιγουρα ενα απο το τοπ 10 καρφωματων της σεζον απο Ρουντι Γκεη κι ενα μπονους πιο "απλο" απο Γουεστμπρουκ να γουσταρουμε:

6rB-HGIWcVw 7DpimIXy12c

OniBocho
18-12-2014, 08:44
Ναι ρε μαν, να ασχοληθουμε με τον Κομπι για τα κατορθωματα του, και για το ρεκορ, και για οτιδηποτε εχει καταφερει. Και εγω εχω σεβασμο και το εχω γραψει και στο θρεντ αρκετες φορες στο παρελθον. Τωρα για το ποσο ξεκαθαρο ειναι αυτο το 2 ολων των εποχων... οκ.

Να ασχοληθούμε με έναν τύπο που στο δεύτερο κιόλας χρόνο του στο ΝΒΑ κατηγορήθηκε για βιασμό ανήλικης και τη σκαπούλαρε επειδή ήταν το νέο αγαπημένο παιδί του Στερν και το πουλέν της Adidas, σωστά. Μεγάλος παίχτης, τεράστιος, αλλά αντιπαθής μέχρι και το σημείο που ξεκινάει η αντιπάθεια που αναδύεται από τον ΛεΠρο.

Αλήθεια, ποιον θεωρείς εσύ Νο 2 όλων των εποχών;

Κωλαράκι Τορνευτό
18-12-2014, 12:57
Κοιταξε, αν μιλαμε για τη συγκεκριμενη θεση, ο Κομπι Μπραηαντ ειναι σιγουρα ο νο2 για τα χρονια στα οποια εμεις οι 30-40αρηδες βλεπουμε μπασκετ.

Μια πολυ καλη λιστα για καλυτερους παικτες ολων των εποχων ανεξαρτητου θεσης εχει βγαλει ο Τζεηλεν Ροουζ εδω: http://i.imgur.com/rD0eRXX.jpg

Και μια αρκετα παρομοια απο τον Μπιλ Σιμονς (που ειναι ομως του 2010) ειναι εδω: http://www.basketball-reference.com/awards/simmons_pyramid.html

Εγω θα εβαζα Σακιλ πανω απο Κομπι φυσικα, γιατι τα τρια που πηραν μαζιμε Λεηκερς ηταν σε κατα πολυ μεγαλυτερο ποσοστο λογω Σακιλ παρα του Κομπι.

Κατα τα αλλα γελαω παρα πολυ με αυτο (με τον τιτλο κυριως και την εμπνευση):

xmGa2jEbdU8

OniBocho
18-12-2014, 14:19
Η προσωπική μου λίστα θα ήταν πολύ διαφορετική από αυτή του JRose. Ειδικά εφόσον μιλάμε για ΤΟΡ 10. Πάντως, δεύτερος ο Russel δε θα ήταν. Ούτε ο Καρίμ τρίτος. Και σίγουρα θα είχα τον Payton στην πρώτη δεκάδα, όπως και τον Pippen και τον Barkley.

Αν προσπαθούσα να βγάλω μια 10άδα (σίγουρα αδικώντας παίχτες που γνωρίζω μόνο θεωρητικά και μέσα από βίντεο), θα ήταν μάλλον:

Jordan
Magic
Barkley/Pippen
O'Neal
Olajuwon/Jabbar
Karl Malone
Duncan
Russell
Bryant
Payton

Παραδέχομαι ότι ο Payton μπαίνει ως all-time personal favourite παίχτης, δηλαδή είναι σίγουρα ο καλύτερος άσσος που έχω δει να παίζει, αλλά πέραν τούτου πιστεύω ότι μπορεί και αντικειμενικά να έχει θέση σε μια τέτοια λίστα.

Om
19-12-2014, 16:46
Πάρτε και την φωτοσοπιά... Δυνάμωσε και άλλο το Dallas σφαγή στη δύση.
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/dam/assets/141218233429-rajon-rondo-dallas-photoshop-via-mavs.1200x672.jpg

Κωλαράκι Τορνευτό
19-12-2014, 20:57
Μεγαλη μεταγραφη για το Νταλας, δεν ξερω τι πινουν στη Βοστωνη, αλλα μεσα σε 3 χρονια αντι για rebuilding εχουν κανει μονο destroying.

Και τα 4 ζευγαρια που θα δουμε στον πρωτο γυρο στη Δυση θα ειναι λογικα στα 6 ματς τουλαχιστον.

zihuatanejo
20-12-2014, 00:26
Οι Celtics 'κέρδισαν' σε αυτό το trade.

Κωλαράκι Τορνευτό
20-12-2014, 01:21
Οι Celtics 'κέρδισαν' σε αυτό το trade.

Σελιδα 248, θα το θυμαμαι αυτο το quote

Om
20-12-2014, 02:08
Garnett/Pierce to Nets trade:
The Nets also got Jason Terry and D.J. White from Boston, while sending Gerald Wallace, Kris Humphries, MarShon Brooks, Kris Joseph, Keith Bogans and first-round draft picks in 2014, 2016 and 2018 to the rebuilding Celtics. Boston also gets the right to swap first-round picks in 2017.

Rondo to Mavs trade:
Sources: Protections on the 2015 first-round pick Dallas sent Boston: Protected 1-3 and 15-30 in 2015; 2016-2020 protected to No. 7.

Celtics' future draft picks

1st round 2nd round
2015 3 (own, Clippers, Mavericks) 3 (own, 76ers, Wizards)
2016 3 (own, Nets, Cavaliers) 4 (Cavaliers, 76ers, Heat, Mavericks)
2017 1 (own) 1 (Cavaliers)
2018 2 (own, Nets) 1 (own)

Συν τους ακόλουθους:
2014 Draft (6th overall): Marcus Smart: δεν τα έχει πάει καλά σαν rookie αλλά έχει αρκετό potential
Kelly Olynyk (2013 Draft) που πήραν σε trade και σαν παιχτάκι έχει δείξει πράγματα...

Δεν βλέπω καθόλου άσχημο μέλλον.

Κωλαράκι Τορνευτό
20-12-2014, 02:35
Olynyk πολυ καλος ειναι ως τωρα, και ισως τους βγει μια χαρα...τωρα για τον ορυμαγδο draft picks που εχουν εξασφαλισει, δεν ξερω τι να πω.
Τα τελευταια χρονια πολυ λιγα picks σε υψηλες θεσεις εχουν βγει οντως (Lillard και μερικοι ακομα) ενω εχουμε παικτες τυπου Jimmy Butler που βγαινουν απο το πουθενα και πρωταγωνιστουν.
Για μενα ειναι πολυ αβεβαιο ενα μελλον που βασιζεται σε καλα draft picks και τα τελευταια χρονια πολυ λιγες ομαδες εχουν φτιαχτει ετσι (Milwaukee μερικως ας πουμε).
Πιο πολυ για tanking μου παει η σεζον, το οποιο δε μου αρεσει σαν λογικη, αλλα ουτε στην πραξη (βλεπε Φιλαδελφεια)
Και δεν ειναι οτι εδωσαν καποιον "καλο" παικτη, εδωσαν τον Ροντο, εναν απο τους τοπ point guards και σε καλη ηλικια για πολυ μελλον.
Θα δουμε.

ypersyntelikos
20-12-2014, 12:48
Αν κρατούσαν Rondo οι Celtics θα είχαν πιθανότητες να μπουν playoff. Θα μπορούσαν να πετάξουν έξω Nets ή Bucks τώρα που έχασαν το Jabari (κρίμα btw). Με Rondo και δύο φετινά draft pick πρώτου γύρου θα μπορούσε να χτιστεί κάτι πολύ καλό εκεί πέρα. Τώρα η ιστορία θα γράψει ότι απλώς πήραν Jameer Nelson για ένα draft pick μεταξύ 25-30 θέσης.

Αντίθετα, το Dallas έχει μάλλον την καλύτερη βασική 5άδα αυτή τη στιγμή. Με αυτό το trade κοντράρει στα ίσα τον τίτλο.

zihuatanejo
21-12-2014, 16:10
Δε θα έμενε ποτέ ο Rondo στη Βοστώνη, θα τον έχαναν για το τίποτα.

rebelos
25-12-2014, 20:41
παίζει κανα καλό στρίμινγκ για σήμερα αλλά και γενικά;

Kaserinos
26-12-2014, 10:41
http://i.imgur.com/pky7eqv.gif

Κωλαράκι Τορνευτό
26-12-2014, 10:57
Ματσαρα Οκλαχομα - ΣανΑντονιο, ηττα Κληβελαντ, ευρεια νικη Σικαγο.... πολυ ωραιο το χριστουγεννιατικο ΝΒΑ φετος, μονο οι πολυ συμπαθεις Κλιπερς μας το χαλασαν που κερδισαν τους ακομα πιο συμπαθεις Γουοριορς.

JnB
27-12-2014, 15:10
ujuQheviI7U

ypersyntelikos
05-01-2015, 15:53
https://www.youtube.com/watch?v=igcbSbBxmLA

Αυτόν εδώ το θεό τον έχουν για σίγουρο ντραφτ 2016. Ακούγονται υπερβολές όπως "θα αλλάξει το μπάσκετ όπως το ξέρουμε" και άλλα τέτοια. Παίζει σε όλες τις θέσεις, από 1 μέχρι 5, με προτίμηση στο 3-4. Λένε ότι έχει όλα τα καλά χαρακτηριστικά Durant - Garnett μαζί.

Είδωμεν.

Κωλαράκι Τορνευτό
06-01-2015, 03:45
Εδω και χρονια και μετα απο συνεχομενα φιασκο με μετριουμπες που καποτε ηταν "αυτοι που θα αλλαξουν το μπασκετ" εγω μεχρι να τελειωσει και η πρωτη σεζον του οποιουδηποτε στο ΝΒΑ, δεν πιστευω κανεναν.

Ολως τυχαιως επεσα πανω σε αυτο το αρθρο απο το 2012 πριν λιγο: http://www.thepostgame.com/blog/list/201206/worst-no-1-nba-draft-picks-ever#1

Γελαω κυριως με τις επιλογες στο ντραφτ ΜΕΤΑ απο ολους αυτους που πηραν το νο1, και ειδικα του 2001 με Γκασολ, Ζακ Ραντολφ, Τονυ Παρκερ μετα απο τον... Κουαμε Μπραουν.

Και ΠΟΙΟΣ Γκρεγκ Οντεν μωρε πριν απο Ντουραντ, ακομα και να μην τραυματιζοταν ποτε, απλα μηδεν.

BlackiE
06-01-2015, 05:24
Dion Waiters στους OKC
Iman Shumpert και J.R. Smith στους Cavs
Κάτι σαπάκια στους Knicks που λογικά δε θα μείνουν για πολύ.

mourning apocalypse
06-01-2015, 09:15
Όχι πεντάρι οι cavs?Θα παίζει ο smith μαλλον.

Κωλαράκι Τορνευτό
06-01-2015, 11:03
Οι Καβς θελουν σιγουρα παγκο, αλλα δεν ειναι το μονο θεμα τους φετος, εχουν και πολλους τραυματισμους, αλλα και μηδενικη χημεια. Οτι νικες εχουν κανει, τις εχουν κανει λογω Λεμπρον, Ιρβινγκ, Λαβ.
Ωραια μερα σημερα, νικη Σικαγο με Χιουστον, ντροπιαστικη ηττα απο Φιλαδελφεια για Καβς, Πορτλαντ νικη με Λεηκερς, Νταλας επισης με Μπρουκλυν στην παραταση.
Ομως οι Golden State Warriors σημερα εδειξαν γιατι ειναι η πιο καυτη ομαδα στο ΝΒΑ προς το παρον φετος, ο Στεφ Καρι ειναι πραγματικα απολαυση να τον βλεπεις.
Αυτα που κανει με Κλεη Τομψον ειναι αστεια σε κατι φασεις:

0ud_jVd1YF8

Kelldorain
06-01-2015, 21:19
Ψιλοαδιάφορο το trade για Cavs, ναι μεν νομίζω θεωρητικά είναι καλύτεροι αλλά είναι αδιάφορο με τέτοια τρύπα στο 5 (διαβάζω σε ρεπορτάζ ότι πάνε για Mozgov ή Κουφό αλλά τι θα δώσουν; ), όπως είναι τώρα 1ο γύρο playoffs απέναντι σε Wiz/Hawks/Raptors δεν περνάνε κι αν παίξουν με Bulls* θα φύγουν με σκούπα.

*με τους οποίους btw έχω αρχίσει να τρελαίνομαι, υπέροχη ομάδα. Θεωρώ σχετικά σίγουρο ότι αν δεν τραυματιστεί κανείς θα φτάσουν τελικό με σχετικό περίπατο η γραμμή των ψηλών τους ειναι μυθική, Mirotic ROTY άνετα τώρα που ο Jabari είναι έξω, Pau περνάει δεύτερη νιότη κι αν πάρει πρωτάθλημα με τέτοια νούμερα για μένα γίνεται ξεκάθαρα #2 ευρωπαίος όλων των εποχών πίσω από Dirk.

chris_boss
06-01-2015, 21:47
Φέτος ψευτοβλέπω ΝΒΑ μετά από 200 χρόνια. Τις προάλλες παρακολούθησα το Πόρτλαντ-Ατλάντα και οι Χωκς είναι η μόνη ομάδα της περιφέρειας (δεν έχω δει Μπουλς ακόμα) που μου γέμισε το μάτι. Μιλσαπ και Τηγκ εκπληκτικοί με σημαντική βοήθεια από τους υπόλοιπους. Αντίθετα το Τορόντο που το είδα τα Χριστούγεννα μου φάνηκε τσίρκο κι ας κέρδισε ψιλοάνετα τους Κλίπερς (άλλοι αυτοί) στο ΛΑ. Αυτά από τον άσχετο της παρέας.

OniBocho
07-01-2015, 10:22
*με τους οποίους btw έχω αρχίσει να τρελαίνομαι, υπέροχη ομάδα. Θεωρώ σχετικά σίγουρο ότι αν δεν τραυματιστεί κανείς θα φτάσουν τελικό με σχετικό περίπατο η γραμμή των ψηλών τους ειναι μυθική, Mirotic ROTY άνετα τώρα που ο Jabari είναι έξω, Pau περνάει δεύτερη νιότη κι αν πάρει πρωτάθλημα με τέτοια νούμερα για μένα γίνεται ξεκάθαρα #2 ευρωπαίος όλων των εποχών πίσω από Dirk.

Όντως παίζουν πολύ όμορφο και συνάμα αποτελεσματικό μπάσκετ, είναι μια ομάδα με δυνατότητες τίτλου, όπως είναι η Ανατολή αυτή τη στιγμή, αν όλοι παραμείνουν υγιείς.

Η γραμμή των ψηλών βελτιώθηκε και ΜΟΝΟ που έφυγε το παλτό ο Boozer, του οποίου η μετακίνηση αποδείχτηκε ότι δεν ήταν απλά κίνηση για να αδειάσει το salary cap.

Τεράστιος παίχτης ο Dirk, αλλά για μένα δεν είναι ο κορυφαίος Ευρωπαίος που διέσχισε τον Ατλαντικό. Ξεχνάς Ιάκωβο Τσακαλίδη, Ντράγκαν Τάρλατς και Ντίνο Ράτζα!

Toni Kukoc > Dirk Nowitzki > Pau Gasol

Κωλαράκι Τορνευτό
07-01-2015, 11:44
Λατρευουμε Τονι Κουκοτς, αλλα ο Νοβιτσκι εκανε πολυ περισσοτερα, και καλυτερα, και ιστορικοτερα.
Ο Τονι ηταν απο τα καλυτερα εργαλεια που εχουν βγει, αλλα δεν ηταν παικτης-franchise, οπως ειναι ο Ντερκ.

Κατα τα αλλα:

:shock::shock::shock::shock::shock: :fear: :fear: :fear:

CwRg7dWuWuU

jack the ripper
07-01-2015, 11:46
edit. με προλαβε με το καρφωμα το κωλαρακι

Κωλαράκι Τορνευτό
07-01-2015, 12:09
Το κωλαρακι γουσταρει καρφωματα, IF YOU KNOW WHAT I MEAN

jack the ripper
07-01-2015, 12:16
:touched:

Ace
07-01-2015, 18:00
Μπήκε στην ίδια πρόταση ο τιτάνας Kukoc με το φτύμα gasol, τι άλλο θα δούμε Χριστούλη μου με αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ...
edit: Τώρα και 2η φορά στην ίδια πρόταση, χειροτερεύει και πάει.

MaX Payne
10-01-2015, 00:42
πηραν Mozgov οι Cavs
oi Pistons απο τοτε διωξανε Smith εχουνε κανει 7 σερι νικες :touched:

εβλεπα τα standings west πλακα πλακα εχουνε μπλεξει χοντρα οι thunder πανω απο 7(που τωρα ειναι το ΣΑ :-?) δεν παιζει να φτασουνε
τωρα ειναι 10 και το Φοινιξ που ναι στο 8 παει καλα
τι μακελειο θα γινει Δυση στα πλευοφ

Φέτος ψευτοβλέπω ΝΒΑ μετά από 200 χρόνια. Τις προάλλες παρακολούθησα το Πόρτλαντ-Ατλάντα και οι Χωκς είναι η μόνη ομάδα της περιφέρειας (δεν έχω δει Μπουλς ακόμα) που μου γέμισε το μάτι. Μιλσαπ και Τηγκ εκπληκτικοί με σημαντική βοήθεια από τους υπόλοιπους. Αντίθετα το Τορόντο που το είδα τα Χριστούγεννα μου φάνηκε τσίρκο κι ας κέρδισε ψιλοάνετα τους Κλίπερς (άλλοι αυτοί) στο ΛΑ. Αυτά από τον άσχετο της παρέας.

Μπουλς ειναι η καλυτερη ομαδα της Ανατολης
και οι Wizards ειναι καλη ομαδα
Τοροντο λειπει και ο DeRosan πουναι τραυματιας και η Ατλαντα παιζει καλα
δεν εχω δει Μιλγουοκι

Κωλαράκι Τορνευτό
10-01-2015, 01:37
Στη Δυση δε μπορω να φανταστω να μενει εκτος playoffs καποια απο τις πρωτες 7 ομαδες της τωρινης καταταξης, γιατι ειναι ολες ομαδαρες (Golden State, Portland, Memphis, Dallas, Houston, Clippers, San Antonio).

Απο την αλλη, παρολο που το Φοινιξ εχει 5 νικες παραπανω απο Νεα Ορλεανη και Οκλαχομα αυτη τη στιγμη, καπως θεωρω οτι θα τα καταφερουν Ντουραντ και Γουεστμπρουκ, αφου ειναι αλλη ομαδα απο τοτε που επεστρεψαν, και 5 νικες δεν ειναι κανεναν δυσθεωρητο εμποδιο.

Για Ανατολη συμφωνω σε ολα τα παραπανω, απλα να προσθεσω οτι η Ατλαντα ειναι λιγο υποτιμημενη, δεν ειναι οτι απλα οτι παιζει καλα, ειναι στην πρωτη θεση και με πολλες και καλες νικες. Ισως και να μπορεσει να την κρατησει μεχρι το τελος της σεζον.

Κωλαράκι Τορνευτό
10-01-2015, 09:40
Double post γιατι:

lCIAgDLRDgY

JnB
10-01-2015, 14:21
Δουλεμένο στην προπόνηση

ypersyntelikos
10-01-2015, 14:56
απίστευτο

ypersyntelikos
11-01-2015, 15:09