View Full Version : [TV] Game Οf Thrones
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
Akatanomastos
12-05-2014, 13:19
https://24.media.tumblr.com/0dba645ac32e55f6a49b63b573398f77/tumblr_n3psa7Lb7D1qeo3wuo1_1280.jpg
https://24.media.tumblr.com/aad9df514872b3078a3fec2574a58d7e/tumblr_n3psa7Lb7D1qeo3wuo2_1280.jpg
https://31.media.tumblr.com/979563956879ea65b29229edc6e040b6/tumblr_n3psa7Lb7D1qeo3wuo3_1280.jpg
https://24.media.tumblr.com/6e641b2c905259c9661f5926a7f6144b/tumblr_n3psa7Lb7D1qeo3wuo4_1280.jpg
https://31.media.tumblr.com/02f92b0aa8a89462c126e6f254f6e41b/tumblr_n3psa7Lb7D1qeo3wuo5_1280.jpg
https://24.media.tumblr.com/39a58efa1e55f14c36a1bd5bdc047719/tumblr_n3psa7Lb7D1qeo3wuo7_1280.jpg
https://24.media.tumblr.com/a9b405db4b4f76628c81754adfa35a80/tumblr_n3psa7Lb7D1qeo3wuo6_1280.jpg
https://31.media.tumblr.com/447f38e91c55f8355b80ceab53f611c4/tumblr_n3psa7Lb7D1qeo3wuo8_1280.jpg
mourning apocalypse
12-05-2014, 13:29
Διάβασα τις τελεταίες 10 σελίδες του θρεντ.είναι ότι πιο καθυστερημένο και αυτιστικό έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό στο ιντερνετ.Δεν νιώθετε λίγο άσχημα έστω και ενδόμυχα με αυτό το πράγμα με τα spoilers,βιβλία,"όχι βάλτο σε άλλο θρεντ","μη πεις δεν εχουμε φτασει εκει"?
KoiliaSamprela
12-05-2014, 13:50
άλλη μια εμπειρία ζωής λοιπόν.
scarecrow
12-05-2014, 17:10
Τεράστιος ο νάνος ρε πούστη μου,ανατρίχιασα
Roswell47
12-05-2014, 20:29
^ο,τι ειπε. Γιατι το σημερινο επεισοδιο κρατησε μονο 20λεπτα; :(
enitharmon
12-05-2014, 23:37
ενώ την σέρσει την συμπαθείς αμέσως.
αδιάφορο νομίζω, δεν έκανα σύγκριση, αυτό που είπα είναι ότι η Ντάνι δεν είναι δυναμικός χαρακτήρας κατά τη γνώμη μου ενώ η Σέρσει,
μιλάμε για ένα κορίτσι δεκατεσσάρων χρονών περίπου;
κι η Άρυα είναι 10, τι συζητάμε ακριβώς; είναι χαρακτήρες που έχουν βγει εκτός φυσιολογικής πορείας ενός κοριτσιού της ηλικίας τους, δεν μπορούμε να τις κρίνουμε με βάση τα κορίτσια που πλατσουρίζουν στα Water Gardens ας πούμε.
η Arya δε μπήκε ποτέ στη λογική να κυβερνήσει, προς το παρόν προσπαθεί μόνο να επιβιώσει. Η άλλη με το που παντρευτηκε το Drogo (σε όποια ηλικία και να ήταν αυτό, ακόμα και με τον αδερφό της που ήταν δεν είχε παιδική ηλικία) έγινε βασιλισσα και με το που χήρεψε βρέθηκε να έχει κόσμο να διατάζει. Είναι άτσαλη και άπειρη και ένα σωρό, αλλά έχουμε το μίγμα ανωριμότητας λόγω ηλικίας και τεράστιας ευθύνης. Πλας άμα έχεις δράκους και βγαίνεις άκαφτω από μια φωτιά νιώθεις και κάπως σπέσιαλ
atom_smasher
12-05-2014, 23:40
ενώ την σέρσει την συμπαθείς αμέσως.
αδιάφορο νομίζω, δεν έκανα σύγκριση, αυτό που είπα είναι ότι η Ντάνι δεν είναι δυναμικός χαρακτήρας κατά τη γνώμη μου ενώ η Σέρσει,
μιλάμε για ένα κορίτσι δεκατεσσάρων χρονών περίπου;
κι η Άρυα είναι 10, τι συζητάμε ακριβώς; είναι χαρακτήρες που έχουν βγει εκτός φυσιολογικής πορείας ενός κοριτσιού της ηλικίας τους, δεν μπορούμε να τις κρίνουμε με βάση τα κορίτσια που πλατσουρίζουν στα Water Gardens ας πούμε.
η Arya δε μπήκε ποτέ στη λογική να κυβερνήσει, προς το παρόν προσπαθεί μόνο να επιβιώσει. Η άλλη με το που παντρευτηκε το Drogo (σε όποια ηλικία και να ήταν αυτό, ακόμα και με τον αδερφό της που ήταν δεν είχε παιδική ηλικία) έγινε βασιλισσα και με το που χήρεψε βρέθηκε να έχει κόσμο να διατάζει. Είναι άτσαλη και άπειρη και ένα σωρό, αλλά έχουμε το μίγμα ανωριμότητας λόγω ηλικίας και τεράστιας ευθύνης. Πλας άμα έχεις δράκους και βγαίνεις άκαφτω από μια φωτιά νιώθεις και κάπως σπέσιαλ
ε όχι και ακάφτω..το μαλλί...ουπς.
spinoff με tyrion πρωταγωνιστή εδώ και τώρα.
Διάβασα τις τελεταίες 10 σελίδες του θρεντ.είναι ότι πιο καθυστερημένο και αυτιστικό έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό στο ιντερνετ.Δεν νιώθετε λίγο άσχημα έστω και ενδόμυχα με αυτό το πράγμα με τα spoilers,βιβλία,"όχι βάλτο σε άλλο θρεντ","μη πεις δεν εχουμε φτασει εκει"?
Δε διαβάζεις και πολύ ίντερνετ τότε, γιατί κάθε site που σέβεται τον εαυτό του έχει disclaimer σε κάθε άρθρο για τη σειρά πως κάθε μαλάκας που θα μιλάει με βάση τα βιβλία θα χάνει το κεφάλι του. Επίσης παντού υπάρχουν ΧΩΡΙΣΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ SECTIONS για βιβλία και σειρά, ναι είναι καθυστερημένο αυτό που συμβαίνει στον παγκόσμιο ιστό, φαντάσου που έχουν φτάσει το πράγμα οι κομπλεξαρισμένοι βιβλιοφάγοι.
Mitsmann
13-05-2014, 01:20
δε μπορω να κοιμηθω το βραδυ τρομπετισκο.
Ethereal
13-05-2014, 01:22
αν ο μουσιας εχει σκοπο να φαει (ή εχει φαει-δεν αχολουμαι με τα βιβλια) τον νανο θα εχει τη καταρα του συμπαντος πανω του.
ikonoklast
13-05-2014, 03:52
Πολύ καλό επεισόδιο. Πολύ ωραίος ηθοποιός ο νάνος.
Όταν λέει "δίκη με μονομαχία" σε τι ακριβώς αναφέρεται;
12 stars circle your brow
13-05-2014, 04:06
Πολύ καλό επεισόδιο. Πολύ ωραίος ηθοποιός ο νάνος.
Όταν λέει "δίκη με μονομαχία" σε τι ακριβώς αναφέρεται;
Ίδια φάση με αυτή στο Eyrie, θα πάλευε μόνος του αλλά επειδή είναι ο Tyrion, πρέπει να βρει κάποιον champion να παλέψει γι'αυτόν. Αν νικήσει ο μαν του, κρίνεται αθώος.
ikonoklast
13-05-2014, 04:20
Οπότε λογικά θα βάλει τον Bronn; Και είναι συγκεκριμένο με ποιόν θα μονομαχήσει;
antimusic
13-05-2014, 04:38
διαλέγει προσφέρεται εθελοντικά ένας για τον κατηγορούμενο και ένας για το δικαστήριο. στο eyrie είχε προσφερθεί ένας μάτσο μάγκας έντιμος ιππότης που έχασε γιατί ο bronn του έβαλε τρικλοποδιά.
Mitsmann
13-05-2014, 07:46
cabronn λοιπον.
ενας απ τους καλυτερους "2ους" χαρακτηρες μπαη δε γουεη κατ εμε
Parasight
13-05-2014, 08:08
Λοιπόν αν θέλετε να μιλήσετε για τη σειρά δε χρειάζεται να μας ζαλίζετε εδώ στο τόπικ των βιβλίων.
on topic:
Shae πουτάνα στην ψυχή τελικά, και σόρι δηλαδής. Δλδ οκ πληγώθηκες μαρή, σου πλήγωσε τα αισθήματα και όλα αυτά, αλλά βάλε λίγο κάτω το ξερό σου να καταλάβεις ότι την τύχη της Ros θα είχες ως τώρα αν δε σε έδιωχνε ο δικός μας. Ή μήπως τώρα δεν παίζει να την καθαρίσει η παππούς Λάνιστερ έτσι κι αλλιώς; Λέω γω τώρα, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ
Mitsmann
13-05-2014, 09:09
στα ισα και να ξαναφαει η Πορναρα
Pragmatika gia gelia h skhnh pou pane na swsoun ton theon.
Raven Lord
13-05-2014, 10:16
.
.
.
γιγαντιαίος νάνος στο τέλος
atom_smasher
13-05-2014, 12:27
πείτε ρε παιδιά και σε μας τι γίνεται!
Raven Lord
13-05-2014, 12:31
μακελειό γενικά :P
Pragmatika gia gelia h skhnh pou pane na swsoun ton theon.
Όντως, ίσως η χειρότερη σκηνή στη σειρά γενικά. Αλλά μπήκε σε ένα γενικότερα καλό επεισόδιο.
Mitsmann
13-05-2014, 13:49
εχω την εντυπωση χωρις να ξερω κατι παραπανω, οτι θα υπαρχουν και αλλες τετοιου ειδους σκηνες, οταν πας να χωρεσεις πραγματα 800 σελιδων σε 55 λεπτα.
Art In Haste
13-05-2014, 14:05
εχω την εντυπωση χωρις να ξερω κατι παραπανω, οτι θα υπαρχουν και αλλες τετοιου ειδους σκηνες, οταν πας να χωρεσεις πραγματα 800 σελιδων σε 55 λεπτα.
Και να ήταν και κάτι από τις σελίδες....
Παραήταν τραγικό. Νομίζω πως πρόκειται για στεγνό φίλερ. Για να μην πούμε για τα τεχνικά: http://imgur.com/a/VgpvC
Κωλαράκι Τορνευτό
13-05-2014, 21:46
800 selides se 10 epeisodia ton 55 lepton, aka 550 lepta.
Giati sas xalase toso poly i sygkekrimeni skini? Eilikrinis aporia.
Prosopika nomizo pos ithele na deiksei (profanos, doh) se ti epipedo exei "spasei" ton Reek o Ramsey.
To idio ithele na deiksei kai i skini me ti mpaniera, poy gia mena itan arketa pio anousia kai vareti.
enitharmon
13-05-2014, 21:58
αυτόπου λέει ο αποπάνος. Αυτό που ενοχλεί εμένα είναι ο alfie, δεν παίζει ιδιαίτερα "σπασμένος". Ελάχιστοι ηθοποιοι θα μπορούσαν να το παίξουν καλά βέβαια, αλλά παραφαίνεται καλοζωησμένος ακόμα
scarecrow
13-05-2014, 23:19
Εμένα πιο αστεία μου φάνηκε η σκηνή που έτρεχε η αδερφή του από τα σκυλιά βασικά
δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και random thoughts:
γιατί αποκλείουμε το ενδεχόμενο η shae να προσπαθεί να σώσει τη ζωή της με αυτή την κατάθεση;
μόνο σε μένα φαίνεται πιθανό το σενάριο όπου την συλλαμβάνουν (σέρσει) πριν προφτάσει να φύγει με το πλοίο και την χρησιμοποιούν για να επιτύχουν το σκοπό τους (σέρσει);
Κωλαράκι Τορνευτό
13-05-2014, 23:43
Mpa, einai olofanero gia Shae oti einai
PqxFiNbA21M
Πόσο έπος το τραγουδάκι των λανιστερ στο τέλος
800 selides se 10 epeisodia ton 55 lepton, aka 550 lepta.
Prosopika nomizo pos ithele na deiksei (profanos, doh) se ti epipedo exei "spasei" ton Reek o Ramsey.
To idio ithele na deiksei kai i skini me ti mpaniera, poy gia mena itan arketa pio anousia kai vareti.
Γιατί πήγαν, έγινε μια μικρή και τέρμα καγκούρικη μάχη, αμόλυσαν τα σκυλιά κι έφυγαν σαν τον Βέγγο. Θα μπορούσε να είναι αστείο αν δεν ήταν τόσο ανούσιο. Το τι έχει κάνει ο Ράμσι στον Θήον μας το χε τονίσει ήδη, δε χρειαζόταν αυτή η μαλακία. Η σκηνή με το μπάνιο που λες ναι κι αυτή ανούσια ήταν, αφού για το ίδιο σήκουενς μιλάμε, αλλά προχώρησε το στόρι λίγο ας πούμε.
γιατί αποκλείουμε το ενδεχόμενο η shae να προσπαθεί να σώσει τη ζωή της με αυτή την κατάθεση;
μόνο σε μένα φαίνεται πιθανό το σενάριο όπου την συλλαμβάνουν (σέρσει) πριν προφτάσει να φύγει με το πλοίο και την χρησιμοποιούν για να επιτύχουν το σκοπό τους (σέρσει);
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αλλά αυτό δεν αναιρεί απαραίτητα πως είναι πουτάνα στην ψυχή ε!
Ήταν ηθοποιάρα ούτως ή άλλως...
απλά το ξέσπασμα μας έκανε να συμπαθήσουμε ακόμη πιο πολύ το Τυριον
Ρε παίδες,όλος ο διάλογος με τον αδερφό του κι η προπόνηση γιατί εμένα με βάζει σε άλλες σκέψεις; Πολύ απλό ακούγεται να βάλει τον ήδη έτοιμο.
Όσο για τη σκηνή με Θρέιτζοϋ
σε συνδυασμό με το ότι έγινε εντελώς Σκύλος Παφλώφ,μήπως μας προετοιμάζει για κάτι επόμενο;
Τί διάολο του ζήτησε του Ράμσεϋ Σνόου ο Μπόλτον,ώστε να πάρει το επίσημο όνομά του;
Πάντως ακόμη κι η πιο "αστεία" σκηνή συνδέεται με κάτι,μην το βλέπετε πια τόσο ξεκομμένα. Τα ίδια δεν γραφόντουσαν και για τα βασανιστήρια και τα λουκάνικα;
Για τον Στάνις
τα πήρε τα φράγκα,σωστά; Πάμε πάλι για 9ο επεισόδιο; Ήμαρτον δλδ...Λέτε να;
Κατά τα άλλα,
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ
Ρε παίδες,όλος ο διάλογος με τον αδερφό του κι η προπόνηση γιατί εμένα με βάζει σε άλλες σκέψεις; Πολύ απλό ακούγεται να βάλει τον ήδη έτοιμο.
Πίσω στο Eyrie, πάλι είχε ζητήσει τον αδερφό του, αλλά ήταν ανέφικτο λόγω απόστασης και πίεσης χρόνου. Δε νομίζω ότι θα μπορέσει να το κάνει ο Jaime, υπό αυτές τις συνθήκες. Από την άλλη, δεν πιστεύω ότι πάλι θα δούμε Bronn στη θέση του. Δε φαίνεται τύπος που επαναλαμβάνεται ο Martin.
Κωλαράκι Τορνευτό
14-05-2014, 07:53
Εγω δεν ειμαι σιγουρος αν θα δουμε μονομαχια καν.
Χάρπερ Λιούις
14-05-2014, 10:17
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει αυτός που απήγαγε τον Theon και τον έκανε σκυλάκι ποιος είναι ακριβώς;
ότι είπε ο φιξ, και αν γίνει τελικά, σιγά μην του επιτρέψει ο πατέρας του να διαλέξει και τον ήρωά του, θα βάλει Τύριον και Τζέημε να μονομαχήσουν να του φύγουν και οι τύψεις ότι έφαγε τον γιο του
Ντενέρης έχει περάσει σε άλλα επίπεδα βαρεμάρας (δυστυχώς) και δω συζητάμε για ανούσιες σκηνές μάχης, ξύλου και παράνοιας με Γρευζόη.
ο νάνος ισοπέδωσε το σύμπαν.
υγ1. πρέπει να λέμε σε κάθε ποστ πλέον ότι δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία και κάνουμε εικασίες ή είναι αυτονόητο μετά το τρολ νο.243 που φάγαμε τις τελευταίες σελίδες?
υγ2. δεν έχω διαβάσει τα βιβλία.
έντιτ: Χάρπερ είναι το μπάσταρδο του Μπόλτον, αυτός που έφαγε τον μικρό Σταρκ, αιχμαλώτησε Τζέημε, γουόρντεν οφ ζε νορθ και λοιπά
http://youtu.be/U3PXs9rfQFg?t=2m3s
Raven Lord
14-05-2014, 10:23
Εγω δεν ειμαι σιγουρος αν θα δουμε μονομαχια καν.
δώστε ξύλο στο λαό ρε!
KoiliaSamprela
14-05-2014, 10:26
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει αυτός που απήγαγε τον Theon και τον έκανε σκυλάκι ποιος είναι ακριβώς;
O μπάσταρδος γιος του Roose Bolton πρώην μπανερμαν των Σταρκ
που πρόδωσε τους Σταρκ στον κόκκινο γάμο
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140416134515/gameofthrones/images/2/22/Roose-Bolton-402-Promotional.jpg
KoiliaSamprela
14-05-2014, 10:32
υγ1. πρέπει να λέμε σε κάθε ποστ πλέον ότι δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία και κάνουμε εικασίες ή είναι αυτονόητο μετά το τρολ νο.243 που φάγαμε τις τελευταίες σελίδες?
Όχι δεν πρέπει :) όποιος έχει διαβάσει και κάνει εικασίες είναι ανόητος
γιεπ.
the Lanisters send their regards του είχε πει θαρρώ
Κωλαράκι Τορνευτό
14-05-2014, 10:53
Όχι δεν πρέπει :) όποιος έχει διαβάσει και κάνει εικασίες είναι ανόητος
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
ότι είπε ο φιξ, και αν γίνει τελικά, σιγά μην του επιτρέψει ο πατέρας του να διαλέξει και τον ήρωά του, θα βάλει Τύριον και Τζέημε να μονομαχήσουν να του φύγουν και οι τύψεις ότι έφαγε τον γιο του
Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες, ο Tyrion είναι ΝΑΝΟΣ και δε μπορεί να πολεμήσει σε trial by combat. Θα μπορούσε κάλλιστα απλά να αυτοκτονήσει.
και μιλάμε για τον πατέρα του που τον έβαλε να οδηγήσει τους αγροίκους που είχε φέρει στη μάχη τότε δεν θυμάμαι
και για τον τύπο που ήταν πρώτη γραμμή όταν την έπεσε ο Στανις
ασχέτως των αποτελεσμάτων
και επίσης δατς μαη ποιντ: θα φύγω με τον τρόπο που θέλω εγώ (και οι θεοί όπως είπε), όχι για τον φόνο που δεν έκανα, αφού μου πήρατε ότι είχα και δεν είχα, πούλο που θα με δικάσετε κι όλας
άσε που τότε στο Αιρι, το'χε παίξει πολύ σωστά για το δικαίωμά του να διαλέξει τσαμπιον, τώρα έχει τον κάφρο τον πατέρα του που τον δικάζει ξαναλέω, όχι την παλαβή
Ναι, μωρέ, αλλά δεν είναι στο χέρι του οποιουδήποτε δικαστή. Ο νόμος ορίζει ότι ο κατηγορούμενος μπορεί να επιλέξει τον champion του. Όπως ορίζει ότι έχει δικαίωμα σε trial by combat. Αλλιώς θα το είχε αρνηθεί από την αρχή ο Tywin, εφόσον όλα κυλούσαν όπως ήθελε.
τουσέ, αλλά η δική μου εκδοχή μ'αρέσει πιότερο8)
είδωμεν
Mitsmann
14-05-2014, 12:49
ωραια η εικασια σου.
Απ' όσο θυμάμαι από το Eyrie ο κατήγορος και ο κατηγορούμενος μπορούν να διαλέξουν οι ίδιοι μονομάχο κι εφόσον συμφωνεί κι ο ίδιος γίνεται η μάχη. Άρα εκτός από τον Τύριον πρέπει να διαλέξει και η Σέρσι (ή ο Τάιγουιν). Το σημαντικό εδώ είναι πως ο Τύριον είναι ελεύθερος να διαλέξει όποιον θέλει και πιστεύω θα επιλέξει Jaime, το θέμα είναι αν θα δεχτεί. Μπορεί επίσης να πεταχτεί κάνας Oberyn γιατί 1ον είναι ο μόνος στη δίκη που δεν συμμετέχει στην φάρσα και 2ον ο τύπος ως τώρα είναι τσουτσέκι που παρτουζάρει, πρέπει να κάνει και κάτι. Σίγουρα θα δούμε μάχη πάντως γιατί εφόσον το ζήτησε δε νομίζω πως γίνεται διαφορετικά.
Mitsmann
14-05-2014, 12:56
και γω πιστευω οτι μπορει να χωθει ο Ομπερυν καπως. Ετσι κι αλλιως ξερει απο χωσιματα!!!`1111``12
εντιτ, κατι θυμηθηκα, ειμαι βεβαιος γι αυτο που λεω, χωρις να ξερω απολυτως τιποτα αλλα νομιζω αν το καλοσκεφτειτε θα το καταλαβετε.
Art In Haste
14-05-2014, 13:05
Πολλές αναφορές στον Jaime βλέπω και μάλλον ξεχνάτε πως ο τύπος δεν έχει χέρι, μπορεί να ήταν ο γαμάω κάποτε αλλά τώρα δεν είναι τίποτα.
funishment
14-05-2014, 13:40
X5REM-3nWHg
zuaqKdA7VjA
πριν δω τα παραπάνω βίδεο δηλώνω ότι
δεν εννοούσα ότι ο Τύριον θα επιλέξει τον Τζέημε, το αντίθετο κι όλας
το σκεφτικό μου είναι το εξής: Τυριον επιλέγει να γίνει μάχη, πατέρας του δεν του επιτρέπει να διαλέξει τσαμπιον (γιατί είναι κάφρος) οπότε πρέπει να μονομαχήσει ο ίδιος ο Τύριον, και ως το χέρι του βασιλέα επιλέγει τον δοιηκητή (ακόμα) Τζέημε να υπερασπιστεί τον θρόνο. άρα θα'χουμε μάχη αδελφών.
το πήγα πολύ μακριά θα μου πείτε αλλά γιατί όχι.
ikonoklast
14-05-2014, 14:50
Πολλές αναφορές στον Jaime βλέπω και μάλλον ξεχνάτε πως ο τύπος δεν έχει χέρι, μπορεί να ήταν ο γαμάω κάποτε αλλά τώρα δεν είναι τίποτα.
Από άποψη δραματικού plot το πιο λογικό στήσιμο που θα μπορούσε να κάνει ο χοντρός είναι ο Jaime να είναι εθελοντής champion υπερ Tyrion. Το έχει ήδη χτίσει με την προπόνηση που του έχει κάνει ο Bronn και με την αδελφική αγάπη και εμπιστοσύνη μεταξύ τους. O Jaime φαντάζομαι υποτίθεται έχει ξενερώσει με Σερσεη, ξέρει ότι ο Tyrion είναι αθώος, δεν έχει την εμμονική αγάπη της Σερσεη για το αρχίδι και δεν έχει δέσμευση λόγου απέναντι στον πατέρα του τώρα που ο Tyrion δεν έκανε ό,τι είπαν.
Σύμφωνα με το Game Of Thrones wiki (http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Trial_by_combat) (αναφέρεται μόνο στη σειρά): "In a trial by combat the accused may represent themselves in combat or, if unable (such as if they are female, injured, crippled, a dwarf, or otherwise incapacitated), may ask for a champion to represent them." Οι συνθήκες άρα είναι περίεργες για το ποιός θα παλέψει για το στέμμα.
Σε άλλα νέα, τι θεός χαρακτήρας και ηθοποιός είναι ο Oberyn. Και μη λέτε τη Shae πουτάνα, δεν κατάλαβε γιατί ο άλλος την έδιωξε κακήν κακώς, είναι ένα πληγωμένο κορίτσι. :( Το γιατί προδίδει και τη Σανσα βέβαια, είναι μια συζήτηση που κάνει πιστευτό το σενάριο να την συνέλαβε η Σερσεη όταν έφευγε.
funishment
14-05-2014, 15:07
^ να προσθέσω για τον Oberyn ότι πέρα από τα άλλα του καλά είναι και καύλας και ταιριάζουν πολύ με την Ellaria.
σε σχετικά νέα, ένα καλαμπούρι:
http://24.media.tumblr.com/cca99f66b4edaebe6a4ad9a364f2bef2/tumblr_n5hllxBvKq1rtz922o1_1280.jpg
http://31.media.tumblr.com/3cdccf3e8cf0d43c137dbeade97f1bc5/tumblr_n5hllxBvKq1rtz922o2_1280.jpg
http://24.media.tumblr.com/7093cafc4d650a9a326a1cbb0d818a09/tumblr_n5hllxBvKq1rtz922o3_1280.jpg
http://24.media.tumblr.com/49cde1521b517bf8e929d6bd21d5f4ab/tumblr_n5hllxBvKq1rtz922o4_1280.jpg
Mitsmann
14-05-2014, 15:19
το σκεφτικό μου είναι το εξής: Τυριον επιλέγει να γίνει μάχη, πατέρας του δεν του επιτρέπει να διαλέξει τσαμπιον (γιατί είναι κάφρος) οπότε πρέπει να μονομαχήσει ο ίδιος ο Τύριον, και ως το χέρι του βασιλέα επιλέγει τον δοιηκητή (ακόμα) Τζέημε να υπερασπιστεί τον θρόνο. άρα θα'χουμε μάχη αδελφών.
Πάνω σε αυτή τη λογική σου απάντησα πάντως και χωρίς καμία επιρροή από τα βιβλία. Which brings me to the fact that:
Mitsmann μπορείς να γίνεις και πιο ηλίθιος, δεν τερμάτισε το κοντέρ ακόμα. Κοντός ψαλμός πάντως..
Και του Ικονοκλαστ η οπτική μοιάζει σωστή, κυρίως όσον αφορά τη Shae.
σορρυ αλλα με βαση το ποστ σου και την τελευταια φραση, θα ηθελα να επισημανω οτι κανεις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΛΟΚΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.
οκ, ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει, αλλα πραγματικα ειναι καθυστερημενο.
επειδη τωρα τελευταια την εχεις δει και πονεμενη δεσποσυνη του αγρου, το ιδιο θα ελεγα αν το κανε κι αλλος.
Mitsmann
14-05-2014, 15:33
δε μπορω να σου εξηγησω τι ειναι καθυστερημενο, εχω αμυδρες ενδειξεις υποψιας, οτι δε θα το καταλαβαινες.
Δεν παίζει τέτοιο σενάριο ρε, θα είναι πολύ ξενέρωτο. Είναι ενάντια στην κοινή λογική, στα ήθη του Westeros (ξέρουμε ήδη πως αν είσαι νάνος μπορείς να βάλεις αντιπρόσωπο σε τέτοια μάχη), και ο Jaime θα βγει μεγάλος τρόμπας γιατί ήδη ξέρουμε πως είναι ο μόνος Λάνιστερ που αγαπάει Τύριον. Επίσης ξέρουμε πως ο Τάιγουιν όσο κι αν αντιπαθεί τον γιό του δεν τον θέλει νεκρό, έγινε σαφές αυτό, και σε μια μάχη-δίκη είναι δυνατό να πεθάνει.
Και μη λέτε τη Shae πουτάνα, δεν κατάλαβε γιατί ο άλλος την έδιωξε κακήν κακώς, είναι ένα πληγωμένο κορίτσι. :( Το γιατί προδίδει και τη Σανσα βέβαια, είναι μια συζήτηση που κάνει πιστευτό το σενάριο να την συνέλαβε η Σερσεη όταν έφευγε.
Θα ίσχυε αν δεν της είχε εξηγήσει 50 φορές τους λόγους που την προστατεύει και εν τέλει αναγκάζεται να την διώξει. Θα μπορούσε να πει κανείς πως αν την αγαπούσε πραγματικά θα τα γραφε όλα στο πουλί του και θα φευγε μαζί της, αλλά πέραν αυτού, αυτό που κάνει η Shae είναι κακία. Δεν είναι απλά μάρτυρας σε μια δίκη ενάντια στον νάνο για να σώσει το τομάρι της, λέει και ψέματα εναντίον του. Επειδή ζηλεύει κάτι που επίσης είναι ψέμα, την σχέση Τύριον-Σάνσα.
Mitsmann
14-05-2014, 15:51
Κλαουντ εχω την εντυπωση οτι εφ οσον ζητησε τραηαλ μπαη κομπατ ο Τυριον, αποκλειεται πια να υπαρξει εκδοχη "τον στελνουμε στο Τειχος". Αν χασει θεωρω οτι ειναι δυσκολο να αποφασισουν οτι "οκ, πεθανε ο τσαμπιον του αρα οι θεοι λενε οτι ειναι ενοχος, αρα τον στελνουμε στο Μπλακγουωτς"
το ματσακι πηρε φωτια θα σου ελεγα αν ημασταν στο αθλετικς, ενδεχομενως [/διακογιαννης]
Κλαουντ εχω την εντυπωση οτι εφ οσον ζητησε τραηαλ μπαη κομπατ ο Τυριον, αποκλειεται πια να υπαρξει εκδοχη "τον στελνουμε στο Τειχος". Αν χασει θεωρω οτι ειναι δυσκολο να αποφασισουν οτι "οκ, πεθανε ο τσαμπιον του αρα οι θεοι λενε οτι ειναι ενοχος, αρα τον στελνουμε στο Μπλακγουωτς"
το ματσακι πηρε φωτια θα σου ελεγα αν ημασταν στο αθλετικς, ενδεχομενως [/διακογιαννης]
Όχι εγώ μιλούσα για την περίπτωση του Swollen, δλδ ο Τύριον μονομαχεί ο ίδιος κι άρα πεθαίνει. Άρα ο πατέρας του δεν νομίζω να τον εξαναγκάσει σε κάτι τέτοιο. Με αντιπρόσωπο μπορεί πάλι να τον στείλουν σε θάνατο, αλλά στην 1η περίπτωση αυτό είναι βέβαιο.
ikonoklast
14-05-2014, 16:31
Είναι μάλλον που δεν μπορείς να αντιληφθείς την έννοια της ρητορικής ερώτησης και της θέσης και λειτουργίας της στον δικανικό λόγο.
Πωπω, σκάσε γαμώ το χριστό.
Θέλω απλά να ξεκαθαρίσω ότι σε trial by combat, η μόνη τιμωρία είναι θάνατος. Χάνεις, πεθαίνεις. Τέλος. Ξεχάστε το "Τοίχος" (sic).
Μπορεί επίσης να πεταχτεί κάνας Oberyn γιατί 1ον είναι ο μόνος στη δίκη που δεν συμμετέχει στην φάρσα και 2ον ο τύπος ως τώρα είναι τσουτσέκι που παρτουζάρει, πρέπει να κάνει και κάτι.
Εγώ σκέφτηκα ότι ο Tyrion θα επιλέξει ξανά Jaime, αλλά ο τελευταίος θα αρνηθεί, λόγω συνθηκών, όπως είπα στο προηγούμενο ποστ. Οπότε θα στραφεί στον Oberyn, ο οποίος ψοφάει να χύσει Lannister αίμα. Βέβαια, από την άλλη πλευρά φαντάζομαι να μάχεται ο Tywin, κάτι που δεν παίζει, αλλά θα μου άρεσε να δω επιτέλους Oberyn vs Tywin. Εξάλλου έχει αφήσει πολλές φορές η σειρά να εννοηθεί ότι ο Oberyn θα γαμήσει οτιδήποτε φέρει το όνομα Lannister. Και μετά θα το σκοτώσει. Ή πριν.
ikonoklast
14-05-2014, 18:05
https://www.youtube.com/watch?v=cmIHVz-mBNU
scarecrow
14-05-2014, 18:05
Εγώ πάλι γιατί φαντάζομαι τον Tywin να επιλέγει για τη μονομαχία τον Mountain και τον Oberyn να προσφέρεται να υπερασπιστεί το νάνο βρίσκοντας ευκαιρία να τον καθαρίσει κιόλας μιας και απ'την αρχή αυτό ήθελε.
Μου φαίνεται αυτό να δένει καλύτερα στο στόρι
ikonoklast
14-05-2014, 18:08
Δυνατό αυτό. Αλλά ο Mountain δεν είναι κάπου στο διάολο; ( που είναι αλήθεια; )
scarecrow
14-05-2014, 18:13
Δεν έχω ιδέα,πουθενά θα σφάζει κανένα άλογο
Τα spoilers επόμενων επεισοδίων νομίζω κατατάσσονται στην ίδια κατηγορία με τα των βιβλίων. Ίσως είναι και λίγο χειρότερα :P
Είχα ξεχάσει καν ότι υπάρχει αυτός.
Raven Lord
14-05-2014, 18:39
οκ, άκυρο λοιπόν. διορθώθηκε η κατάσταση
commissar
14-05-2014, 18:41
Ο Lazyass πρόλαβε και έκανε edit, onibocho θα πρότεινα το ίδιο για να μην αρχίσουν πάλι οι καβγάδες.
edit, done.
προτείνω λοκ στο θρεντ και άνοιγμα ξανά τον σεπτέμβριο.
Raven Lord
14-05-2014, 18:50
καλή ιδέα.
μη σου πω και lock στη σειρά γιατί όσο πλησιάζει στα βιβλία αρχίζει και spoilerιάζει άσχημα την εξέλιξή τους.
Ο Lazyass πρόλαβε και έκανε edit, onibocho θα πρότεινα το ίδιο για να μην αρχίσουν πάλι οι καβγάδες.
edit, done.
ρε πάτε καλά? επειδή μερικοί δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους και δεν σταματάνε το flame θα κάνουμε λοκ το θρεντ και όχι μπαν τον γιούζερ, τουλάχιστον απ'το θρεντ
ρε ονιμπότσο αγορίνα μου μην προσπαθείς να πεις την τελευταία κουβέντα πάντα, απλά σταμάτα να γράφεις στο θρεντ επιτέλους
αφού βλέπεις ότι δεν βγάζει πουθενά
εκτός κι αν έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο που τον σπαταλάς σε 'μας
cyber_lingas
14-05-2014, 23:39
Αυτόν κάποια στιγμή δεν πρέπει να τον χρησιμοποιήσουν;
Recast so far:Mountain (πάλι)
http://24.media.tumblr.com/0f2c62bc0af85a5583f5fee69e949f52/tumblr_mscuhkzW8p1qis07wo1_250.jpg
http://24.media.tumblr.com/d13c9a4e13763f24e591ccc9675ba2de/tumblr_mscuhkzW8p1qis07wo4_250.jpg
http://24.media.tumblr.com/158a636884d630861f7334b45b441ba7/tumblr_mscuhkzW8p1qis07wo2_400.jpg
atom_smasher
15-05-2014, 12:32
με τέτοια φάτσα;! ιουυ
http://uproxx.files.wordpress.com/2014/05/gotlulz-jaime.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
19-05-2014, 07:22
Σποιλερ ε.
Στην επιμαχη σκηνη, ειπα δυνατα "your sister" πριν το πει, μην πιστευοντας καθολου οτι θα το πει.
Ωραια ξηγηθηκε ο Πητερ, με αφησε λιγο μαλακα. Μεγαλο σιχαμα φυσικα, αλλα τωρα θα εχει πλακα.
Ομπερυν μεγαλη λατρεια ε.
http://weknowmemes.com/generator/uploads/generated/g136812338842921881.jpg
επιτέλους, ξαναπαίρνει τα πάνω του... ωραίο ήτανε.
freak brother
19-05-2014, 16:37
εσεις που ειστε Ελλαδα και βλεπετε το got πρωι-μεσημερι τι φαση προβλημα παιζει ? :p
scarecrow
19-05-2014, 18:55
Έπρεπε να πετάξει και τη Σάνσα,δεν την αντέχω άλλο
cyber_lingas
19-05-2014, 20:04
εσεις που ειστε Ελλαδα και βλεπετε το got πρωι-μεσημερι τι φαση προβλημα παιζει ? :p
Tότε βγαίνει το torrent, τότε το βλέπουμε.
Κωλαράκι Τορνευτό
19-05-2014, 20:55
Έπρεπε να πετάξει και τη Σάνσα,δεν την αντέχω άλλο
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aQq3rGq_460sa.gif
freak brother
19-05-2014, 21:51
Tότε βγαίνει το torrent, τότε το βλέπουμε.
α οκ , δε μπορω να δω σοβαρη σειρα μερα χωρις αραγμα κρεβατι , νυχτα-ησυχια , τσιγαρια ψιψιψονια κλπ
enitharmon
19-05-2014, 22:35
ΒΑΦΤΕ ΤΗΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΡΥΔΙ ΠΙΑ
atom_smasher
19-05-2014, 23:11
ΒΑΦΤΕ ΤΗΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΡΥΔΙ ΠΙΑ
Αυτό πραγματικά είναι απ τις πιο άθλιες λεπτομέρειες που χει η σειρά! Κάνει μπαμ για μπουρναζοτσόλι το τσόλι!
and the winner is..
Εγώ πάλι γιατί φαντάζομαι τον Tywin να επιλέγει για τη μονομαχία τον Mountain και τον Oberyn να προσφέρεται να υπερασπιστεί το νάνο βρίσκοντας ευκαιρία να τον καθαρίσει κιόλας μιας και απ'την αρχή αυτό ήθελε.
Mitsmann
20-05-2014, 00:14
and the winner is..
Ειχα γραψει οτι ειχα καταλαβει τι θα γινει απο μονος μου χωρις σποιλερ. Το ειχα πει επειδη θυμηθηκα ξαφνικα οτι σε ενα τρεηλερ της σαιζον πριν ξεκινησει το s0401 δειχνει για 1-2 σεκοντ τον Ομπερυν να μαχεται στο μερος που ειναι σαν "αρενα" στο Kings Landing. Απ τη στιγμη που ο ενας ηταν ο Ομπερυν (προφανως υπερ του Τυριον) μαλλον εκανε και κρα οτι ο αλλος θα ηταν ο Μαουνταιν (δεν φαινεται στο τρεηλερ)
Κωλαράκι Τορνευτό
20-05-2014, 00:21
Δεν ξερω τι λενε οι "των βιβλιων", αλλα η πλοκη εξελισσεται αρκετα πιο αργα απο οτι θα μπορουσε. Οταν πηραν αποφαση να κανουν το τριτο βιβλιο δυο σεζον, δεν περιμενα οτι το δευτερο μισο του βιβλιου θα εχει τοσα "οχι και τοσο ενδιαφεροντα" γεγονοτα. Αυτη η μαχη χτιζεται εδω και 5 επεισοδια, θα μπορουσε να εχει γινει αρκετα νωριτερα και οχι επι 3 επεισοδια να μας δειχνουν παπαριες beyond the wall και την Daenerys να παιρνει 2 αποφασεις μεσα σε 72 ωρες.
Κωλαράκι Τορνευτό
20-05-2014, 01:23
Τον Τζοφρι τον σκοτωσαν στο δευτερο επεισοδιο της σεζον, τον Τυριον τον κλειδωσαν 3ο, και η μαχη θα γινει στο 8ο.
atom_smasher
20-05-2014, 01:36
Τον Τζοφρι τον σκοτωσαν στο δευτερο επεισοδιο της σεζον, τον Τυριον τον κλειδωσαν 3ο, και η μαχη θα γινει στο 8ο.Αν βιάζεσαι διάβασε τα βιβλία... :P
tamagothi
20-05-2014, 10:01
Περίληψη σ04ε07 (http://www.reddit.com/tb/25zqf6)[μαζί με σχόλια από ρεδδιτ]
http://captainofalltheships.tumblr.com/tagged/chrys-watches-got-full
ωραίο το επεισόδειο, αλλά κάποια πράγματα όπως:
η ανουσιότητα της σκηνής με τον clegane (είμαι πολυ κακός και σφαζω κακόμοιρους ανθρώπους). πιστεύω ότι δεν χρειαζόταν, τόοοοσες σαιζόν έχουμε μάθει τι εστί mountain, έπρεπε οπωσδήποτε να φτιάξουν μια αστεία σκηνή για να δείξουν ότι: "ρε αυτός είναι πολύ κακός".
Η εμφάνιση του clegane. Τριμαρισμένο στέρνο και περιποιημένο μουσάκι πάνω σε babyface; τί είν'αυτά; ας ταιριάζει έστω λίγο οπτικά ρε πούστη με την φάση. ο τύπος υποτίθεται είναι brute, αλλά βρίσκει χρόνο να περιποιηθεί λιγάκι τον εαυτό του όλα κι όλα. πέρα από το μέγεθός του, ουτε καν μοιάζει με super killer ο τύπος. στα ίδια πλαίσια γκρίνιας χωράει και το μαύρο φρύδι της Ντενέρυς (εξαρχής) και το ρηκάστ του Ναχάρις (ας τον αλλάζανε λίγο ώστε να μοιάζει με τον παλιό, όχι τη μία ξανθός την άλλη καστανός με μούσια, ψιλοέλεος).
και όλα αυτά σε συνέχεια της poorly directed σκηνής με την αδερφή του θήον στο προηγούμενο επεισόδειο
ε όλα αυτά κάπως μετριάζουν την φάση φέτος για μένα.....
Mitsmann
20-05-2014, 14:31
τρελο εντιτ, εγραψα ενα κειμενο για Χαουντ, ο Αλαια ελεγε για Μαουνταιν. Σκαω.
Drumsick
20-05-2014, 14:32
Για το βουνό λέει ρε γαβ γαβ, όχι τον σκύλο.
Mitsmann
20-05-2014, 14:33
θα σε εβριζα εσενα και τη φετα στην πιτσα σου αλλα εχεις δικιο εξ ου και το εντιτ που πεταξα σωζοντας ελαχιστα την τιμη μου.
Drumsick
20-05-2014, 14:34
Δεν είχε φέτα η πίτσα μου.
Mitsmann
20-05-2014, 14:36
τη δυνητικη φετα.
θα σε εβριζα εσενα και τη φετα στην πιτσα σου αλλα εχεις δικιο εξ ου και το εντιτ που πεταξα σωζοντας ελαχιστα την τιμη μου.
ειδα μια στο δρομο μου λεει τα εμαθες???? ξεφτιλίστηκε ο μιτσμανν!!!! ααααα.... μπηκα τρεχοντας σπιτι ανοιξα το πισι ειχες κανει εντιτ :/
cyber_lingas
20-05-2014, 16:48
http://i.imgur.com/iAHQYP8.jpg
Αυτός σφάζει κόσμο τα τελευταία 25 χρόνια, θα περίμενες να έχει καμια ουλή ή κάτι ξέρω γώ...
Κωλαράκι Τορνευτό
20-05-2014, 19:52
Αυτος ειναι παντως ο προηγουμενος ηθοποιος για τον Μαουντεν:
http://static2.stuff.co.nz/1334890778/058/6781058.jpg http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20110302121742/gameofthrones/images/2/22/Gregor_Clegane.jpg
Raven Lord
20-05-2014, 19:58
μάλλον πιο ταιριαστή φάτσα
funishment
20-05-2014, 21:55
PsqJ5G4wW7o
γελοία σπόηλερζ αν δεν έχετε δει τελευταία σεζόν I guess
Κωλαράκι Τορνευτό
23-05-2014, 20:51
http://io9.com/meet-the-new-characters-who-will-join-game-of-thrones-i-1580662086?utm_campaign=socialflow_io9_facebook&utm_source=io9_facebook&utm_medium=socialflow
23-05-2014, 21:21
Τουλάχιστον από casting πάμε καλά, από ψιλοσημαντικά ο Quentyn λείπει. Μου φαίνεται τέλειο επίσης που έβαλαν Maggy the Frog. Επίσης "the waif" :touched: τα καλύτερα έρχονται
Γενικά πολύ ωραία φάση, γκρινιάξτε οι υπόλοιποι βιβλιόφιλοι :p
https://scontent-a-ord.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/t1.0-9/10157216_10152093914992233_7930467420109850875_n.jpg?oh=92818ac5c29586819e0e48bafef09c18&oe=53ECB75D
atom_smasher
23-05-2014, 22:25
Τουλάχιστον από casting πάμε καλά, από ψιλοσημαντικά ο Quentyn λείπει. Μου φαίνεται τέλειο επίσης που έβαλαν Maggy the Frog. Επίσης "the waif" :touched: τα καλύτερα έρχονται
Γενικά πολύ ωραία φάση, γκρινιάξτε οι υπόλοιποι βιβλιόφιλοι :p
φίλε, υπάρχει θρεντ για τα βιβλία...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/q71/s480x480/10370422_666644596746934_9025008608877040207_n.jpg
funishment
25-05-2014, 20:57
μην ταραχτείτε αλλά το επόμενο επεισόδιο είναι 1η Ιούνη
atom_smasher
25-05-2014, 21:27
γιατί το καναν αυτο; βαρεθηκα να περιμενω να τελειωσει η σεζον.
Κωλαράκι Τορνευτό
25-05-2014, 22:43
Memorial Day weekend, η μιση Αμερικη λειπει σε διακοπες για 3ημερο, θα επεφτε η θεαματικοτητα.
Το ιδιο συμβαινει με οσες σειρες παιζουν Τριτοτεταρτοπεμπτες οποτε εχει Thanksgiving ή Halloween
Mitsmann
26-05-2014, 10:00
να φανε σκατα.
Δεν ξερω τι λενε οι "των βιβλιων", αλλα η πλοκη εξελισσεται αρκετα πιο αργα απο οτι θα μπορουσε. Οταν πηραν αποφαση να κανουν το τριτο βιβλιο δυο σεζον, δεν περιμενα οτι το δευτερο μισο του βιβλιου θα εχει τοσα "οχι και τοσο ενδιαφεροντα" γεγονοτα. Αυτη η μαχη χτιζεται εδω και 5 επεισοδια, θα μπορουσε να εχει γινει αρκετα νωριτερα και οχι επι 3 επεισοδια να μας δειχνουν παπαριες beyond the wall και την Daenerys να παιρνει 2 αποφασεις μεσα σε 72 ωρες.
ωραίο το επεισόδειο, αλλά κάποια πράγματα όπως:
η ανουσιότητα της σκηνής με τον clegane (είμαι πολυ κακός και σφαζω κακόμοιρους ανθρώπους). πιστεύω ότι δεν χρειαζόταν, τόοοοσες σαιζόν έχουμε μάθει τι εστί mountain, έπρεπε οπωσδήποτε να φτιάξουν μια αστεία σκηνή για να δείξουν ότι: "ρε αυτός είναι πολύ κακός".
Η εμφάνιση του clegane. Τριμαρισμένο στέρνο και περιποιημένο μουσάκι πάνω σε babyface; τί είν'αυτά; ας ταιριάζει έστω λίγο οπτικά ρε πούστη με την φάση. ο τύπος υποτίθεται είναι brute, αλλά βρίσκει χρόνο να περιποιηθεί λιγάκι τον εαυτό του όλα κι όλα. πέρα από το μέγεθός του, ουτε καν μοιάζει με super killer ο τύπος. στα ίδια πλαίσια γκρίνιας χωράει και το μαύρο φρύδι της Ντενέρυς (εξαρχής) και το ρηκάστ του Ναχάρις (ας τον αλλάζανε λίγο ώστε να μοιάζει με τον παλιό, όχι τη μία ξανθός την άλλη καστανός με μούσια, ψιλοέλεος).
και όλα αυτά σε συνέχεια της poorly directed σκηνής με την αδερφή του θήον στο προηγούμενο επεισόδειο
ε όλα αυτά κάπως μετριάζουν την φάση φέτος για μένα.....
Όντως αυτοί οι 2 λόγοι κάνουν τη φετινή σεζόν και αργή και βαρετή. Πολλές ανούσιες σκηνές πια που βγάζουν μάτι πως είτε δεν υπάρχουν στα βιβλία είτε γεμίζουν χώρο. Στα παραπάνω θα προσέθετα και τις περισσότερες σκηνές με τον μικρό Clegane.
atom_smasher
27-05-2014, 14:33
no clegane. no arya.
no clegane. no arya.
Μεγαλύτερο σπόιλερ ως τώρα, λολ.
GraveMiasma
27-05-2014, 17:23
no clegane. no arya.
sobara giati den gamiesai
Κωλαράκι Τορνευτό
27-05-2014, 19:13
https://scontent-a-lga.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10314672_959891567373630_523907611313059919_n.jpg
Δεν ειναι ο πραγματικος Μαρτιν, αλλα και παλι :touched:
27-05-2014, 19:17
https://www.youtube.com/watch?v=rct8l4_ezJs
Σοκ με τον Pycelle.
Mitsmann
27-05-2014, 19:24
αχαχαχαχααα καλυτερη συμμετοχη σε αλλη ταινια εβερ.
KoiliaSamprela
27-05-2014, 19:42
Δεν ειναι σπόιλερ , απλά είναι μεγάλη η πικ!
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10300086_10152462117147930_8231487980119388171_n.jpg
Death MD
28-05-2014, 00:38
Δεν ειναι σπόιλερ , απλά είναι μεγάλη η πικ!
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10300086_10152462117147930_8231487980119388171_n.jpg
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10368333_799419646736267_2736622281234954430_o.jpg
atom_smasher
28-05-2014, 12:14
no clegane. no arya.
sobara giati den gamiesai
πότε πότε το κάνω. αλλα το πόστ μου δεν έχει σχέση με σπόιλερ. έχει να κάνει με το ότι αν δεν δείξουν τον κλεγκειν, δεν θα δείξουν και την άρια που είναι μαζί του...άρα απογοήτευση στο κοίνό της και τους παιδέρες.
Art In Haste
28-05-2014, 12:21
https://www.youtube.com/watch?v=rct8l4_ezJs
Σοκ με τον Pycelle.
Έλα που σοκαρίστηκες....
http://3.bp.blogspot.com/-mj0YxwLbwx4/TgaHLvtEp-I/AAAAAAAABEU/9fscRor3oLw/s1600/julianglover5_480.jpg
Όσο για Charles Dance...
http://www.chud.com/wp-content/uploads/2011/03/Benedict.png
http://www.charlesdance.co.uk/images/lah.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
28-05-2014, 12:46
^Βασικα....
http://i.imgur.com/MyprnGA.gif
http://3.bp.blogspot.com/-MWsp7bi4kKw/UAqKDegdVKI/AAAAAAAAFCo/A01oQC3PyTg/s320/tumblr_m3bck9F7iE1qkyhuao5_r1_250.gif http://i.imgur.com/xr5m4Y5.gif
enitharmon
28-05-2014, 20:36
ποσο γαμιεσαι ρε ψιψερ. δε θα ξαναπαρω ποτε στα σοβαρα τον tywin τωρα
cyber_lingas
29-05-2014, 00:23
Πήδαγε και την Ripley στο Alien3. Να τα λέμε αυτά.
http://i.imgur.com/c2gp0Pf.jpg http://i.imgur.com/QZ6cXOa.jpg http://i.imgur.com/nAlHDSt.jpg http://i.imgur.com/p5JJ5ZD.jpg http://i.imgur.com/EgqV5lg.jpg http://i.imgur.com/mVdZk0j.jpg http://i.imgur.com/V5w4GA4.jpg http://i.imgur.com/fgJ8Kmt.jpghttp://i.imgur.com/qamXrsA.png?1
http://i.imgur.com/6bGwYVU.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
02-06-2014, 07:09
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΡΧΙΔΙ ΜΑΡΤΙΝ
Πότε πρόλαβες, ρε αρχίδι; Το τελευταίο 30% παίρνει αιώνες.
Κωλαράκι Τορνευτό
02-06-2014, 07:26
Για καποιον περιεργο λογο βρηκαμε οτι αν κατεβαζουμε ταυτοχρονα δυο ατομα το ιδιο τορρεντ, η ταχυτητα πολλαπλασιαζεται, και το κατεβαζουμε καθε βδομαδα μιση ωρα αφου παιχτει το πολυ.
Η επιστήμη των ίντερνετζ μόλις δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα.
Κατεβάζω με 0.8 kB/s....... #$@#$^&$^*%$%@#$&#&%^&#%
Επιτέλους, η Sansa γίνεται ενδιαφέρουσα.
Σε άλλα νέα, greed (και λίγο show off) killed the cat.
Parasight
02-06-2014, 10:07
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΡΧΙΔΙ ΜΑΡΤΙΝΜΛΚ ΑΥΤΟ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ
Roswell47
02-06-2014, 14:12
dasfasdfgafgfgdagsh
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
GraveMiasma
02-06-2014, 15:29
neo epeisodio aoua
Doomsayer
02-06-2014, 16:05
OXI ΡΕ ΤΟΝ ΟΜΠΕΡΙΝ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!
Mitsmann
02-06-2014, 16:32
βαρεθηκα τη φαση του γερου
GraveMiasma
02-06-2014, 16:43
se parakalw mporeis na bgaleis signature gaiman ?
ikonoklast
02-06-2014, 16:54
Σκεφτόμουν ότι αυτή η μαλακία με τα latest posts στη sidebar, όπου δε λειτουργεί το spoiler tag, έχει τόσο χώρο που μόνο ένας πραγματικός ηλίθιος μπορεί να καταφέρει να χωρέσει το σποιλερ του επεισοδίου για να σου σπάσει τα αρχίδια χωρίς καν να μπεις στο thread.
http://i.imgur.com/mswJUPa.png
Κωλαράκι Τορνευτό
02-06-2014, 19:58
Ονιμποτσο, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ για το βουνο, ειναι πιο επιπεδος χαρακτηρας και απο την ηλιθια που εκανε διαγωνισμο ρεψιματος στην αρχεγονη παμπ της εισαγωγικης σκηνης.
http://io9.com/on-game-of-thrones-we-learn-the-hard-way-revenge-is-be-1584737275
Πολυ καλο αρθρο που συσχετιζει ολα οσα διαδραματιστηκαν στο επεισοδιο με ενα (προφανες) κοινο theme.
Telepetel
02-06-2014, 21:12
Βλέποντας τον Grey Worm να χαλβαδιάζει τη γυναικάρα Missandei σκέφτηκα ότι παίζει να είχε γίνει κάποια εξαίρεση και αυτουνού να μην του τα χουν κόψει. Μετά όμως από το διάλογο της Daenerys με τη Missandei μου πέρασε η ψιλοτραβηγμένη (ή γελοία πες) ιδέα του να υπάρχει γενικότερο misconception με τους unsullied και να νομίζει ο κόσμος πως είναι ευνούχοι, ενώ στην ουσία το κόψιμο που λένε να είναι περιτομή και απλά κανείς δεν έχει ρωτήσει και υπάρχει ο μύθος πως τους ευνουχίζουν
Ethereal
02-06-2014, 21:15
δεν πεθαναν και οι 2 στη μαχη;αν ναι γιατι βγηκε αποφαση για τον νανο;
02-06-2014, 21:15
Δεν είναι περιτομή, είναι ευνουχισμός και ο λόγος είναι για να μην έχουν ορέξεις για πάθη. Σε μία μάχη θέλουν μία πειθαρχημένη μονάδα που να σκοτώνει τον εχθρό, κι όχι να ασχολείται με μαλακίες (όπως βιασμοί και λεηλασίες π.χ.) σαν άγριοι Ντοθράκι.
δεν πεθαναν και οι 2 στη μαχη;αν ναι γιατι βγηκε αποφαση για τον νανο;
ο Κλεγκέιν δεν πέθανε, βαριά τραυματισμένος είναι
scarecrow
02-06-2014, 22:13
Το περίμενα ρε πούστη μου,θα ήταν πολύ normal για Martin να νικούσε ο μορφονιός.
Πάντως για τον νάνο είπε ότι καταδικάζεται "προς το παρών" μπορεί και να τη βγάλει.
Τέλος πολύ brutal επεισόδιο ακόμα και για got!
Το προς το παρόν από που προκύπτει?
cyber_lingas
02-06-2014, 23:32
http://photos-a.ak.instagram.com/hphotos-ak-xpa1/926774_250536588476968_993774861_n.jpg
Parasight
02-06-2014, 23:34
http://i.imgur.com/lJT5nUo.png
http://i.imgur.com/FbbK1zQ.png
http://happyplace.someecards.com/game-of-thrones/this-photo-may-slightly-ease-any-nightmares-you-have-from-last-nights-game-of-thrones/
zumorito
02-06-2014, 23:38
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10370985_10203203922432825_6089674805870801935_n.jpg
edit:triple post :P
http://i.imgur.com/UEyI1Rj.jpghttp://i.imgur.com/HzKi1El.jpg
enitharmon
02-06-2014, 23:50
ηθικό δίδαγμα, μην παίζετε με το φαγητό σας
εντιτ: δεν άντεξα να δω το τελευταιο λεπτο
scarecrow
02-06-2014, 23:52
Το προς το παρόν από που προκύπτει?
Στη τελευταία σκηνή αυτό δεν είπε ο Tywin ή κατάλαβα λάθος?
enitharmon
02-06-2014, 23:56
δεν έχει προς το παρόν
Κωλαράκι Τορνευτό
02-06-2014, 23:58
ποιος ακριβως επαιξε με το φαγητο του?
Art In Haste
03-06-2014, 00:01
http://1.media.dorkly.cvcdn.com/74/13/055d3c01aac4388f47fcf676243f5104.gif
scarecrow
03-06-2014, 00:08
δεν έχει προς το παρόν
δια του παρόντος λέει ναι,i fail
enitharmon
03-06-2014, 00:15
φιξερ, σοβαρα τώρα;
για Tywin: δεδομένου ότι με το αποτέλεσμα της μάχης επικυρώνεται ο θάνατος του ενός γιου (που προσπαθούσε να αποφύγει) και οτι ο άλλος θα μείνει άκληρος, σαν πολύ ψύχραιμα δεν το πήρε και πετάχτηκε αμέσως να ανακοινώσει τι αποφασίστηκε;
ion_storm
03-06-2014, 00:44
;
για Tywin: δεδομένου ότι με το αποτέλεσμα της μάχης επικυρώνεται ο θάνατος του ενός γιου (που προσπαθούσε να αποφύγει) και οτι ο άλλος θα μείνει άκληρος, σαν πολύ ψύχραιμα δεν το πήρε και πετάχτηκε αμέσως να ανακοινώσει τι αποφασίστηκε;
Φαίνεται σαν να ανακουφίζεται που ο Ομπερυν σταμάτησε να μιλάει
Ωραίο επεισόδιο.
Επιτέλους πολύ καλή η Σάνσα, αν και το ενδιαφέρον είναι οτι φαίνεται ότι σκέφτεται τελικά και μαθαίνει.
Άρυα :)
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΡΧΙΔΙ ΜΑΡΤΙΝ
Ότι θα φτανα να το πω κι εγώ αυτό δε το περίμενα. Γαμιέται το αρχίδι.
Mitsmann
03-06-2014, 00:55
κυλιοθανομενοι και τραγελαφικος.
atom_smasher
03-06-2014, 01:04
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΡΧΙΔΙ ΜΑΡΤΙΝ
Ότι θα φτανα να το πω κι εγώ αυτό δε το περίμενα. Γαμιέται το αρχίδι.
αυτό είναι αστείο...ότι ακόμα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι..
freak brother
03-06-2014, 01:13
αφου και οι δυο πεθαναν , γιατι καταδικαστηκε ο Ιμπ ?
enitharmon
03-06-2014, 01:15
μετραει ποιος πεθαινει πρωτος
Mitsmann
03-06-2014, 01:22
καραβολιδα, δεν παει.
κυλιοθανομενοι και τραγελαφικος.
Έλεος κι εσύ 10 χρόνια τα ίδια λες
Mitsmann
03-06-2014, 01:33
9.
zumorito
03-06-2014, 01:35
ε ναι διοτι ολες οι μονομαχιες θα εληγαν ισοπαλια μιας και ολοι θα πεθανουν καποτε :D
9.
Α, το σωσες.
Anyway, δε με νοιαζει ο viper αλλα να φερνεις τον ξεχασμενο τιποτα που πιο πολυ τον ακουμε παρα βλεπουμε και να κερδιζει, αντε γαμησου.
Mitsmann
03-06-2014, 02:57
θα περιμενουμε να φτασουμε σε ενα επικο κλαημαξ σε οχτω σαιζον απο τωρα οπου ο μετανιωμενος πλεον Χαουντ θα ετοιμαστει να τον σφαξει για να εκδικηθει για ολα, και φυσικα θα πεθανει ο Χαουντ απο επερχομενο στουκας.
Kaserinos
03-06-2014, 02:58
ρε μαλάκες
:pink: Missandei :pink: ναούμε,
τι μονομαχίες και αρχιδιές λέτε;
1. το σταματάς.
2. σκέφτεσαι τι είδες μόλις.
3. http://guycodeblog.mtv.com/wp-content/uploads/2012/03/mmr5ts.gif
4. τσεκάρεις μήπως χέστηκες, καλού-κακού.
5. repeat.
edit:
http://cs617530.vk.me/v617530776/a561/GvwRQ9lLNwY.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=79DeJqyhwWs#t=12
https://pbs.twimg.com/media/BpLGtFhCUAAZ-89.jpg
KoiliaSamprela
03-06-2014, 08:45
αφου και οι δυο πεθαναν , γιατι καταδικαστηκε ο Ιμπ ?
μετραει ποιος πεθαινει πρωτος
Είναι θέμα ερμηνείας και όχι ποιος πεθαίνει πρώτος, αν ο Ομπεριν αγωνίζεται για την αθωότητα του Τύριον ή αν το Βουνό αγωνίζεται για την καταδίκη , οπότε δεν είναι απαραίτητο ποιος κέρδισε , αλλά ποιος απέτυχε
03-06-2014, 10:32
http://i.imgur.com/BcYzRJ1.jpg
φιξερ, σοβαρα τώρα;
που προσπαθησε να τον αποφυγει? το μονο που ειπε ηταν να παει στο τειχος που ειδικα για τον τυριον θα σήμαινε παλι θανατος εκει, το παραδεχτηκε και ο τυριον στον διαλογο με τον αδερφο του. Νομιζω οτι αν ηθελε να τον αθωώσει ειχε 3242342 τροπους να το κανει
funishment
03-06-2014, 10:46
http://video.vanityfair.com/watch/pedro-pascal-imagines-oberyn-martell-s-spoiler-alert
spoilers, ας το πω κι εγώ να υπάρχει.
03-06-2014, 10:46
Δεν ήθελε να τον αθωώσει αλλά δεν ήθελε και να πεθάνει. Ο Τywin είναι τόσο έξυπνος ωστε να αντιλαμβάνεται την ευφυία και την αξία του Τyrion όσο και κομπλεξικός ωστε να μην θέλει να τον βλέπει μπροστά του από ντροπή (και ίσως λίγο μίσος μέσα στα όσα νιώθει επειδή έχασε την γυναίκα του για να βγει αυτό). Το τείχος ήταν η ιδανική λύση να τον στείλει στον αγύριστο, να του αφαιρέσει κάθε δικαίωμα για το Casterly Rock και φυσικά έτσι όπως έδεσε το γλυκό με τον Jaime να μην ξέρει το πλάνο του, κατάφερε (ή θα είχε καταφέρει αν ο Tyrion δεν τα έκανε όλα πουτάνα) να κάνει διάδοχο του τον γιό που ήθελε ανέκαθεν και του πήραν σχεδόν με τη βία όταν ήταν έφηβος ακόμα.
Έχω απορίες για δύο σκηνές που επισκιάστηκαν στο τελευταίο.
Γιατί μας δείχνει τη σκηνή Missandey - Greyworm αφού ο τύπος δεν έχει πουλί; Τι ηλιθιότητα ήταν αυτή;
Τελικά ήθελε να πει κάτι ο διάλογος με τα σκαθάρια; Ήταν μια απλή μεταφορά για τον ίδιο τον Martin; Κάνας βιβλιάκιας να μας πει;
Ενός λεπτού σιγή για τον άκλαφτο αδικοχαμένο βασιλιά του friendzone, ser Jorah.
funishment
03-06-2014, 13:08
ε ναι
http://i.imgur.com/pYZfHq7.jpg
για Missandei και Grey Worm δεν έχω ιδέα, δεν βλέπω πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η ιστορία. γνώμη μου είναι ότι κάποιες φορές απλά φτιάχνουν σκηνές για τη φάση, πράγμα εκνευριστικό όταν σκέφτομαι ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όλα αυτά τα χαμένα λεπτά σε σκηνές που θα είχαν σημασία και θα προχωρούσαν την ιστορία.
γνώμη μου είναι ότι κάποιες φορές απλά φτιάχνουν σκηνές για τη φάση, πράγμα εκνευριστικό όταν σκέφτομαι ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όλα αυτά τα χαμένα λεπτά σε σκηνές που θα είχαν σημασία και θα προχωρούσαν την ιστορία.
Συμφωνώ, αλλά νομίζω μόνο φέτος γίνεται τόσο έντονα αυτό. Πολύ φίλερ.
Drumsick
03-06-2014, 13:23
http://i.imgur.com/dlK47Bf.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
03-06-2014, 14:35
Γιατί μας δείχνει τη σκηνή Missandey - Greyworm αφού ο τύπος δεν έχει πουλί; Τι ηλιθιότητα ήταν αυτή;
Τελικά ήθελε να πει κάτι ο διάλογος με τα σκαθάρια; Ήταν μια απλή μεταφορά για τον ίδιο τον Martin; Κάνας βιβλιάκιας να μας πει;
Ενός λεπτού σιγή για τον άκλαφτο αδικοχαμένο βασιλιά του friendzone, ser Jorah.
Αυτο με τα σκαθαρια, οπως και σχεδον ολες οι σκηνες του επεισοδιου, ηθελε να δειξει ποσο ανουσιο ειναι να εχει καποιος εμμονη με το να βρει την αληθεια, και να μη μπορει να το ξεπερασει. Ειναι ο λογος για τον οποιον ο Τυριον εχανε τον υπνο του προσπαθωντας να καταλαβει ΓΙΑΤΙ σκοτωνε τα σκαθαρια ο ηλιθιος ξαδερφος του, και στη συνεχεια αποδεικνυεται να ειναι και ο λογος για τον οποιον γινεται οτι γινεται με τον Ομπερυν. Ανεβασα ενα λινκ στην προηγουμενη (?) σελιδα απο ενα μικρο αρθρακι απο io9 που ασχολειται με το κοινο theme ολου του επεισοδιου.
GraveMiasma
03-06-2014, 18:55
leme oxi spoiler mpetoblaka
Ο κύριος Neil μου παρακάλεσε να σου ζητησω να μάθεις ανάγνωση.
Ήξερα ότι χρησιμοποιείτε το "με" λανθασμένα, αλλά και το "μου";
Επίσης, εντάξει, το έχουμε καταλάβει, ο ονιμπότσος είναι ο μαλάκας της παρέας κτλ κτλ, αλλά νομίζω τον βρίσατε αρκετά, δεν έχει πλάκα πλέον.
GraveMiasma
03-06-2014, 20:19
poios einai o kyrios neil ? pelaths ?
geologiko_karoto
03-06-2014, 21:59
http://uproxx.files.wordpress.com/2014/06/got-lulz-snowangels.jpg
http://uproxx.files.wordpress.com/2014/06/got-lulz-helmet.jpg
O Τywin έχει κάνει καποιο ειδος σολαριουμ?
Εντωμεταξύ ενα βλημα εβαλε στο φβ στατους you raped her, you murdered her, κ μέχρι εκει διαβασα πριν τον κανω μπλοκ το μαλακα και σε ολο το επεισόδιο φοβομουν οτι μιλαγε για την Αρια ή τη Σάνσα
Raven Lord
04-06-2014, 11:26
........................
Εντωμεταξύ ενα βλημα εβαλε στο φβ στατους you raped her, you murdered her, κ μέχρι εκει διαβασα πριν τον κανω μπλοκ το μαλακα και σε ολο το επεισόδιο φοβομουν οτι μιλαγε για την Αρια ή τη Σάνσα
χαίρομαι που διάβασα τα βιβλία με τόσους καθυστερημένους στο facebook....
Kelldorain
04-06-2014, 14:12
https://www.youtube.com/watch?v=vob2_MSpXQc
freak brother
04-06-2014, 16:15
που κολλαγε η αρια και η σανσα 3 επεισοδια λεει ο τυπας για την αδερφη του και τι της καναν :p
atom_smasher
04-06-2014, 16:58
που κολλαγε η αρια και η σανσα 3 επεισοδια λεει ο τυπας για την αδερφη του και τι της καναν :p εχει παρανοησει ο κοσμος. μπαίνει σε σαιτ συνταγων και ουρλίαζει όχι σποιλερ για το πως ανοίγουμε το φύλλο για σπανακόπιτα
https://www.youtube.com/watch?v=r8oOi6JOXEQ
Κωλαράκι Τορνευτό
04-06-2014, 19:58
που κολλαγε η αρια και η σανσα 3 επεισοδια λεει ο τυπας για την αδερφη του και τι της καναν :p εχει παρανοησει ο κοσμος. μπαίνει σε σαιτ συνταγων και ουρλίαζει όχι σποιλερ για το πως ανοίγουμε το φύλλο για σπανακόπιτα
Εχει οντως παρανοησει ο κοσμος. Δεν περνανε ουτε 5 ωρες πλεον απο την προβολη του επεισοδιου, και το πιο σημαντικο πραγμα που εχει να κανει καποιος ειναι να μπει στο ΦΒ και να γραψει για το τελευταιο επεισοδιο ΓΚΟΤ... Και αμα του πεις οτι εκανε και σποιλερ, σου λεει "ελα ρε μαλακα τοσες ωρες εχουν περασει". Δηλαδη πραγματικα, φτιαχνεται κανενας με το να παει να γραψει στο ΦΒ τι εγινε στο τελευταιο επεισοδιο της σειρας που βλεπει? Εχουμε και τοπικς στο φορουμ αν θελει κανεις να κανει κουβεντα.
GraveMiasma
05-06-2014, 03:09
to facebook prepei na balei spoiler button
funishment
05-06-2014, 08:18
υπάρχει και λέγεται unfollow/unfriend, ανάλογα με το πόσο έχεις αργήσει να δεις το τελευταίο επεισόδιο=πόσο τσαντίστηκες
fromashesrise
05-06-2014, 10:02
ωρε χαλαρωστε, τι να πουν κι αυτοι που βλεπουν κλεμμενα ονειρα και καθε 5 λεπτα στην τηλεοραση παιζει διαφημιση περιοδικου με τιτλαρα "Ο ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ"; και στο ΓΚΟΘ αμα καποιος πει οτι ο κεφαλοτυριον φοραει γκρι παντελονι στο τελευταιο επεισοδιο πεφτουν ολοι να τον φανε..
Mitsmann
05-06-2014, 10:06
δε γινεται ετσι και το ξερεις.
wraithgr
05-06-2014, 10:36
Εχεις δικιο, για να πεσουν να τον φανε πρεπει να πει οτι ο τυριον στο επομενο θα φοραει γκρι παντελονι γιατι το διαβασε στα βιβλια :P
http://giant.gfycat.com/PowerlessHoarseAmericancrow.gif
KoiliaSamprela
09-06-2014, 15:40
Να ενημερωσω ότι οι εκδόσεις Scene HDTV από Killers (720 και 1080p) είναι corrupted, με κακό ήχο και stuttering. Αναμένουμε proper release.
EDIT: Ανέβηκε το proper.
που αυτό? γιατί εγώ κατέβασα τα πρωινά και τα είδα χωρίς πρόβλημα
funishment
09-06-2014, 15:59
παίζει να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που κάποιος που ξεστομίζει την φράση "I promise you I won't die" όντως δεν πεθαίνει μέχρι το τέλος του επεισοδίου :thumbsup:
δύσκολο εγχείρημα το να μην καταντήσει βαρετό ένα τέτοιο επεισόδιο και μπράβο στα παιδιά που τους βγήκε
Χαχα κι εγώ, τη στιγμή που ξεστόμισε την ατάκα, σκέφτηκα "α τον καημένο, πάει κι αυτός".
Θα το πω κι εδώ, λοιπόν. JON SNOW RE MOYNIA!!!11
scarecrow
09-06-2014, 19:21
όχι ρε μαλάκα :(
http://snaglur.com/s/bib/kh25249.jpg
ξέρασα στη σκηνή 'you know nothing Jon Snow'. Θα πήξουμε στα fb covers
Ethereal
09-06-2014, 23:25
φακιν επικ
Ok, γαμώ, John Snow FTW, κάντε τον βασιλειά να τελειώνουμε (με βεβαιότητα πλέον μπορούμε να υποθέσουμε ότι πεθαίνει στο κοντινό μέλλον), αλλά μόνο εγώ βαρέθηκα λίιιγο σε αυτό το επεισόδιο? Πάταγα pause καθε 10 λεπτά για να δω αν μένει χρόνος να δείξουνε και τίποτα άλλο.
atom_smasher
10-06-2014, 00:29
τελείωσε το φετινό μαρτύριο ή όχι ακόμα;
Mitsmann
10-06-2014, 00:34
ρε αντε μου και στο διαολο ολοι, καναμε 3 χρονια να δουμε μια μαχη της προκοπης. Μην ανησυχειτε φιλοι του καναλιου της βουλης, there will be plenty of ιντριγκα τα επομενα 53 επεισοδια.
Mitsmann
10-06-2014, 00:38
δεν κανανε σειρα το Ironclad, σορρυ φιλος.
geologiko_karoto
10-06-2014, 00:42
https://www.youtube.com/watch?v=A4oQzTGTc_g
http://uproxx.files.wordpress.com/2014/06/block-kid.jpg?w=650&h=362
Ok, γαμώ, John Snow FTW
Jon.
ρε αντε μου και στο διαολο ολοι, καναμε 3 χρονια να δουμε μια μαχη της προκοπης. Μην ανησυχειτε φιλοι του καναλιου της βουλης, there will be plenty of ιντριγκα τα επομενα 53 επεισοδια.
Δεν είναι θέμα ίντριγκας. Αν έχεις συνηθίσει στα τελευταία 8903743928 επεισόδια να βλέπεις 3432432 ιστορίες μαζί και ξαφνικά βλέπεις μια σε 50 λεπτά, τότε φαίνεται του ματς. Όπως και να χει, SNOW RE MOUNIA
edit: apopane, sta arxidia mou pws grafetai to John
Kι εμένα. Αλλά ο χαρακτήρας ονομάζεται Jon. Αλλιώς μπορείς να τον λες και Μητσάρα επειδή "sta arxidia mou".
animae, +1 περί επεισοδίου
http://www.athensmagazine.gr/photos/articles/thumbs_large/936d6a5dc0efd22826a746750c569e81.jpg
Gamopanagy
10-06-2014, 01:59
σποιλερ απτο 9ο .. ΞΕΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!
funishment
10-06-2014, 02:07
επίσης σποιλερ απτο 9ο ..
A4oQzTGTc_g
http://i.minus.com/i6FQ0YXMja8xB.gif
antimusic
10-06-2014, 02:15
το 'βαψε.
http://i.imgur.com/UfpX7Bo.gif
https://scontent-b-lga.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10353113_643374745747165_2994394971378365368_n.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
10-06-2014, 10:23
Δεν εχεις ιδεα τι βλεπεις. Περαν του οτι ξεχασες Μπλακγουοτερ.
Κατα τα αλλα, σκηνοθεσια, μουσικη, ατμοσφαιρα ολα γαμω, φοβερο επεισοδιο. Περιεργο που δεν εδειξε τιποτα απο τα αλλα.
Mitsmann
10-06-2014, 12:22
Καμμια σχεση το επεισοδιο του Μπλακγουωτερ με το χτεσινο.
το ξερα οτι θα βγεις να πεις οτιδηποτε. χοχο.
ειναι σαν να βλεπεις Γουεστερν και να μη χρησιμοποιει κανεις τα ΡΕΒΟΛΒΕΡ του, οποτε να σκασετε ολοι και να πλανταξετε σκαθαροζουμερες εστιες.
πραγματικά καμία σχέση, αν παραβλέψεις
1) ότι είναι τα μόνα 2 επεισόδια στα οποία κάποιοι περιμένουν ταμπουρωμένοι μια μεγάλη επίθεση στην έδρα τους που σχεδόν σίγουρα θα τους σκοτώσει όλους
2) ότι είναι τα μόνα 2 επεισόδια που επί μία ώρα δείχνουν μόνο μία φάση και όχι 6-7 παράλληλα
3) ότι είναι τα μόνα 2 επεισόδια που έχουν σκηνοθετηθεί απ'το Neil Marshall (Dog Soldiers, The Descent κ.α)
Art In Haste
10-06-2014, 12:45
Κατα τα αλλα, σκηνοθεσια, μουσικη, ατμοσφαιρα ολα γαμω, φοβερο επεισοδιο. Περιεργο που δεν εδειξε τιποτα απο τα αλλα.
Στο blackwater είδαμε μια μάχη 7 ατόμων σε 5 τετραγωνικά. Εσύ μάλλον ξέχασες πως και στο blackwater δεν έδειξε τίποτα άλλο.
Και σε αυτό βέβαια δεν είδαμε καμμιά σοβαρή μάχη, καμμία μαθηματική λογική στο πόσοι επιτίθονται/αμύνονται στο Castle Black, μας δείξαν τον Ghost για μερικά κλάσματα έτσι ώστε να δούμε πόσο βοηθάει , και η ουσία, που είναι η επίθεση στο τοίχος ,μια μεγαλογραφία του Blackwater αφού πάλι 10 νοματαίοι απλά σε πολύ πιο πολλά τετραγωνικά.
Mitsmann
10-06-2014, 13:11
πραγματικά καμία σχέση, αν παραβλέψεις
1) ότι είναι τα μόνα 2 επεισόδια στα οποία κάποιοι περιμένουν ταμπουρωμένοι μια μεγάλη επίθεση στην έδρα τους που σχεδόν σίγουρα θα τους σκοτώσει όλους
2) ότι είναι τα μόνα 2 επεισόδια που επί μία ώρα δείχνουν μόνο μία φάση και όχι 6-7 παράλληλα
3) ότι είναι τα μόνα 2 επεισόδια που έχουν σκηνοθετηθεί απ'το Neil Marshall (Dog Soldiers, The Descent κ.α)
Σου απαντησε ο Αρτ ιν Χαστε απο κατω.
Mitsmann
10-06-2014, 13:11
η και απο πανω.
Gamopanagy
10-06-2014, 17:27
http://i.minus.com/i6FQ0YXMja8xB.gif
οταν τα λεγα εγω ομως οτι θα γινει θεομουνο ετρωγα 5 - 5 τις μουτζες..
Με τέτοιο φωτισμό κι εγώ θεόμουνο δείχνω.
Το τελευταίο επεισόδιο είχε την καλύτερη μάχη έως τώρα με διαφορά. Αλλά ναι, υπήρχαν μερικές ανούσιες σκηνές (ο Ghost ελευθερώθηκε για να γευματίσει, wtf?!). Scythe :pink: :pink:
freak brother
10-06-2014, 19:01
γενικα αυτο παιζει σε πολλες σειρες-ταινιες , σκοτωνεται κοσμος και κοσμακις και λες.. ρε πουστη μου αυτοι μαζι με κατι αχρηστους 150 ατομα πες ηταν.. (τα κορακια) ποσοι σκατα μειναν οταν σε 3 λεπτα δειχνει να πεθαινουν καμια 10αρα απο βελη και η μαχη κρατησε λογικα κατι ωρες .. και η κλισεδια που σταματαει ο χρονος οταν πεθαινει η αγρια all time classic .
Coloubra
10-06-2014, 19:04
pou na 3eran ta florakia goustaran oloi thn khaleesi
οταν τα λεγα εγω ομως οτι θα γινει θεομουνο ετρωγα 5 - 5 τις μουτζες..
Sansa Stark giati einai omorfi kai se liga xronakia pou 8a miazei pio polu me gunaika gia ta dika mou gousta 8a einai idaniki
einai to koritsi pou tis ma8eneis vromies toso esxres mono kai mono gia na kanoun anti8esi me to ageliko tis prosopo ase pou einai xlomi kai 8a kanei pio efkola simadia kai eimai sigouros pos exei roz mouni
prospa8iste na thn fantastite me louri sto lemo sta 4 na sas xamogelaei kai 8a katalavete ti ennow
τέλος πάντων το ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ επεισόδειο της σαιζόν, ήταν ΑΥΤΟ;
από τη στιγμή που σκάει ο συναγερμός και φωνάζουν "έρχονται, έρχονται" και ανοίγει το πλάνο και δείχνει ΗΔΗ το μισό δάσος να φλέγεται (ή τελος πάντων τους πυρσούς του mance να καίνε), ξενέρωσα. μέχρι τότε δεν είχαν δει τίποτα δλδ.
και οι διάλογοι που άνοιξαν το επεισόδειο δλδ άθλιοι ήταν αλλά τέλος πάντων...
είχε μερικά σημειάκια όπως το scythe, το βέλος του γίγαντα που του γάμησε του αλουνου το πάτερο, ο πιτσιρικάς με την ygritte, ακόμα και η φάση με το λύκο (που είχα ξεχάσει ότι υπήρχε) που αποζημίωσαν ελάχιστα, αλλά εν γένει βαρέθηκα
Το ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ επεισοδειο αυτης της σαιζον ειναι το 10, οποτε...
Κωλαράκι Τορνευτό
10-06-2014, 19:39
Στο blackwater είδαμε μια μάχη 7 ατόμων σε 5 τετραγωνικά. Εσύ μάλλον ξέχασες πως και στο blackwater δεν έδειξε τίποτα άλλο.
Και σε αυτό βέβαια δεν είδαμε καμμιά σοβαρή μάχη, καμμία μαθηματική λογική στο πόσοι επιτίθονται/αμύνονται στο Castle Black, μας δείξαν τον Ghost για μερικά κλάσματα έτσι ώστε να δούμε πόσο βοηθάει , και η ουσία, που είναι η επίθεση στο τοίχος ,μια μεγαλογραφία του Blackwater αφού πάλι 10 νοματαίοι απλά σε πολύ πιο πολλά τετραγωνικά.
Ωραια ολα αυτα, αλλα η μαχη του Μπλακγουοτερ γαμησε κωλους, και αυτη ηταν η απαντηση μου στο Μιτς, δεν εκανα συγκριση του ποσοι με ποσους ηταν και αν εμοιαζαν οι μαχες.
Και η ναυμαχια μαχη ειναι ε. Δε με νοιαζει προσωπικα να δω τυπους να σφαζουν με σπαθια αλλους τυπους, τα εχει σε περισσεια το γκοτ αυτα.
Εν πασει περιπτωσει, ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥ. Πατε δειτε Rome και παιξτε Total War αν θελετε να αναλυετε στρατηγικες των πολεμαρχων και καθε κινηση της καθε φαλαγγας (:malakia: <---- οχι με την καλη εννοια).
Τα επεισοδια μαχης στο ΓΚΟΤ εξυπηρετουν το σκοπο του να σου δειξουν τι γινεται ποιοτικα στις μαχες, κι οχι ποσοτικα. Τωρα αν ειναι να καθομαστε να μετραμε τετραγωνικα και πολεμιστες, ε τι να πω.
10-06-2014, 20:55
Το ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ επεισοδειο αυτης σαιζον ειναι το 10, οποτε...
this, alaiah μην απογοητεύεσαι!
https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10433904_10152126453227233_435213617462326624_n.jpg
γενικοτερη απορία που δε θυμαμαι καλα αν εχει εξηγηθει απτη σειρα: τους νεκρους τους καινε για να να μην επιστρεψουν ως γαλαζοματικα ζομπια?
δλδ ολοι οι νεκροι απο τις μαχες που γιναν κατα καιρους κ δεν καηκαν θα γυρισουν με το στρατο των γουαιγοκερς? Αν ειναι ετσι δεν εχουν κ πολυ αναγκη για ρικρουτμεντ.
Πως δουλευει αυτο το πραγμα τελοσπαντων?
antimusic
11-06-2014, 00:21
σου λέει, είναι άλλα τα wights που είναι ζόμπι και ξαναζωντανεύουν, και άλλο λέβελ οι white walkers που φτιάχονται από τα μωρά που πχ παρατάει ο κράστερ.
Mitsmann
11-06-2014, 00:23
Παιζουμε Total War απ το 2001, ευχαριστω για την προτροπη παντως...!
Καλά, η Υγκριτ τρώει το βέλος στην καρδιά και αντί να της φύγει το βέλος πάνω στον άλλον, κατεβάζει στο χαλαρό το τόξο;
freak brother
11-06-2014, 00:53
δε μου χει τυχει ποτε για να σου πω σιγουρα ..
Η καρδιά της ήταν ήδη σπασμένη, οπότε το βέλος δεν την άγγιξε καν :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
KoiliaSamprela
11-06-2014, 08:32
Η καρδιά της ήταν ήδη σπασμένη, οπότε το βέλος δεν την άγγιξε καν :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
είμαι και γελάω μόνος μου κοιτώντας το μόνιτορ!
Raven Lord
11-06-2014, 09:44
δλδ ολοι οι νεκροι απο τις μαχες που γιναν κατα καιρους κ δεν καηκαν θα γυρισουν με το στρατο των γουαιγοκερς? Αν ειναι ετσι δεν εχουν κ πολυ αναγκη για ρικρουτμεντ.
Πως δουλευει αυτο το πραγμα τελοσπαντων?
όχι όλοι. όσοι πεθαίνουν στην περιοχή που κάνουν κουμάντο οι γουαιτγουοκερς καίγονται για σιγουριά. εξάλλου, δεν έχει εξηγηθεί γιατί γίνεται αυτό, όμως όσοι σκοτώθηκαν βόρεια του τείχους είχαν καλή πιθανότητα να επιστρέψουν.
MoRmEnGiL
11-06-2014, 16:22
Entelws tyxaia oi Others (aka whitewakers sth seira) 3anaemfanisthkan me to pou 3anaemfanisthkan kai dragons.
χμ, και που κολλάει αυτό το σχόλιο;
@Pixies
από τι έχω καταλάβει, οι whitewalkers είναι διαφορετικό πράμα από τα ζόμπια με τα μπλέ μάτια. σαν ανώτερα όντα κάπως, πχ δεν σκοτώνονται από φωτιά (εικασία δική μου) αλλά μόνο από κείνα τα κρύσταλλα (οψιδιανός, είμαστε και γεωλόγοι πανάθεμά με) που βρήκε ο χοντρός. τα πτώματα που ξαναζωντανεύουν είναι ένας άβουλος στρατός, ενώ οι άλλοι είναι νοήμονες (άρα το recruitment είναι αναγκαίο γι'αυτούς). το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι αν τα πτώματα χρειάζονται να βρεθεί κοντά τους κάποιος whitewalker για να γίνουν "ζόμπι" η αν παίζει κάτι με μόλυνση- μαγεία- δενξερωτι στο βορρά και το παθαίνουν όλοι
Αν έχεις διαβάσει τα βιβλία, κολλάει !111
χαίρω πολύ, να τον αποτρέψω να σποιλάρει ήθελα
Κωλαράκι Τορνευτό
11-06-2014, 19:45
χμ, και που κολλάει αυτό το σχόλιο;
@Pixies
από τι έχω καταλάβει, οι whitewalkers είναι διαφορετικό πράμα από τα ζόμπια με τα μπλέ μάτια. σαν ανώτερα όντα κάπως, πχ δεν σκοτώνονται από φωτιά (εικασία δική μου) αλλά μόνο από κείνα τα κρύσταλλα (οψιδιανός, είμαστε και γεωλόγοι πανάθεμά με) που βρήκε ο χοντρός. τα πτώματα που ξαναζωντανεύουν είναι ένας άβουλος στρατός, ενώ οι άλλοι είναι νοήμονες (άρα το recruitment είναι αναγκαίο γι'αυτούς). το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι αν τα πτώματα χρειάζονται να βρεθεί κοντά τους κάποιος whitewalker για να γίνουν "ζόμπι" η αν παίζει κάτι με μόλυνση- μαγεία- δενξερωτι στο βορρά και το παθαίνουν όλοι
Δεν καταλαβαινω γιατι η χρηση σποιλερ εν προκειμενω. Παντως και οι White Walkers ζομπι με μπλε ματια ειναι ε :P απλα το λεω γιατι ενω συμφωνω πως εχουν ανωτερο ρανκ κτλ, δεν ειμαι σιγουρος πως (και αν τελικα) διαχωριζονται. Οσο για Μορμενγκιλ νταξει αστο, μετα απο καθε επεισοδιο παει και κραζει στο ΦΒ (ειναι απο αυτους) για τις διαφορες μεταξυ βιβλιου και σειρας και πως τα γαμησαν ολα κτλ. Και καλα ολα αυτα, τα σποιλερς ομως δεν τα χρειαζομαστε. Ασε που ποτε δεν καταλαβα γιατι να συνεχισει να το βλεπει αν χαλιεται τοσο πολυ και αφου ξερει τι θα γινει... οπως και ο ατομ σμασερ.