PDA

View Full Version : [TV] Game Οf Thrones

Pages : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Mitsmann
30-05-2012, 00:21
λολ , τ απομειναρια;

τι εννοεις τ απομειναρια?
οσο δειχνει το επεισοδιο και αφηνει να εννοηθει μεχρι την εισοδο του ΕΛΑ ΛΑΝΝΙΣΤΕΡ ΜΟΥ και του ΣΤΡΟΝΓΚ ΤΑΗΓΟΥΗΝ Δελτα του Φαληρου, οι Σταννισαιοι απεχουν αρκετα απ το να χασουν.

αν τα βιβλια λενε κατι αλλο, χωστε τα στον πατο σας, δε τα εχω διαβασει, οτι βλεπω λεω.

Kasrith
30-05-2012, 07:45
Μπορεί κάποιος να δει σχεδόν όλο το τελευταίο επεισόδιο αν ράψει τα gifάκια που κυκλοφορούν παντού :P

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4qbcj850i1qk4ih5o1_500.gif

KLAPSE
30-05-2012, 19:13
http://www.youtube.com/watch?v=t92ukx0A2fk&feature=related

BLiTzER
30-05-2012, 19:26
Καλό το τελευταίο επεισόδιο, αλλά η σκηνή της μάχης ήταν το λιγότερο αστεία. ΕΙΔΙΚΑ όταν αποφασίζουν να τους αιφνιδιάσουν, βγαίνοντας από την πλαϊνή πορτούλα, νόμιζα ότι έβλεπα home made movie των 3 ευρώ (συνολικό budget, όχι ενοικίαση ανά βδομάδα). Βγαίνουν έξω, ορμούν στους 6 εχθρούς που βρίσκονται στο πεδίο εκείνη τη στιγμή, μέσα σε 10 - μετρημένα - δευτερόλεπτα έχουν σφάξει τους πάντες και πανηγυρίζουν χοροπηδώντας.

Επίσης: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4qc6kLG1Z1qdxmcwo2_500.gif :touched:

ikonoklast
30-05-2012, 19:49
Δε μπορώ να αποφασίσω αν είναι πιο βλαμμένο αυτό που συγκρίνετε budget επεισοδίων τηλεοπτικής σειράς τώρα με blockbusters προ κρίσης ή αυτό που έρχονται οι άλλοι και λένε τι γίνεται στα βιβλία.

BLiTzER
30-05-2012, 19:56
Βασικά εμένα δε με έχει ενοχλήσει ούτε στιγμή το μπάτζετ, η έλλειψη cgi, η ηθοποιία ή οτιδήποτε σχετικό. Σε περίπτωση που δεν το πιάσατε, το πρόβλημά μου ουσιαστικά έγκειται στη διάρκεια. Δε μπορείς να δίνεις μια μάχη που την περιμένουμε εδώ και τόσα επεισόδια σε 3 λεπτά. Η οποία μάλιστα τελειώνει με έναν αιφνιδιασμό των 10 δευτερολέπτων.

Mitsmann
30-05-2012, 20:12
μπασκετικη σκηνοθεσια.

Mostos
30-05-2012, 20:47
Βασικά εμένα δε με έχει ενοχλήσει ούτε στιγμή το μπάτζετ, η έλλειψη cgi, η ηθοποιία ή οτιδήποτε σχετικό. Σε περίπτωση που δεν το πιάσατε, το πρόβλημά μου ουσιαστικά έγκειται στη διάρκεια. Δε μπορείς να δίνεις μια μάχη που την περιμένουμε εδώ και τόσα επεισόδια σε 3 λεπτά. Η οποία μάλιστα τελειώνει με έναν αιφνιδιασμό των 10 δευτερολέπτων.

που να διαβάσεις και τα βιβλία δηλαδή που την κατάληξη τη μαθαίνεις απο αυτά που λέγονται σε επόμενα κεφάλαια με τη μορφή "ειδήσεων"

Phantom Duck
30-05-2012, 21:19

και πολύ ήταν, όποιος θέλει μάχη να βάλει τον τρίτο άρχοντα και να κάνει ff στο δεύτερο μισό. το game of thrones είναι οι πολιτικές, και στο τέλος να έδειχνε απλά τον tywin να εξηγεί τι έγινε χωρίς να έχει δείξει δευτερόλεπτο μάχης θα ήταν g.

Atropos
30-05-2012, 21:25
Αν είναι έτσι, να μη δείχνει και τα ξώβυζα πουτανάκια όταν τον τρώνε. Απλά να λέει μετά ο άλλος: "Της κατέβασα το ρούχο και της τον φόρεσα"

FIXXXER
30-05-2012, 21:38

και πολύ ήταν, όποιος θέλει μάχη να βάλει τον τρίτο άρχοντα και να κάνει ff στο δεύτερο μισό. το game of thrones είναι οι πολιτικές, και στο τέλος να έδειχνε απλά τον tywin να εξηγεί τι έγινε χωρίς να έχει δείξει δευτερόλεπτο μάχης θα ήταν g.
Συμφωνω απολυτα για το τι ειναι το Game Of Thrones, εξεπλαγην που διαβαζω για "καλυτερο επεισοδιο εβερ" για το προχθεσινο. Γαματο ηταν εννοειται και εντυπωσιακο, απλα κι εγω προτιμω αυτα που λες, τους διαλογους, τις πολιτικες, τις δολοπλοκιες και τις φιλοσοφιες. Απλα το "προβλημα" με τη μαχη προχθες, ειναι οτι ενω στα πρωτα 10-15 λεπτα την εδειξε υπεργαματη και αναλυτικα, και καυλωσαμε ολοι, μεσα σε 1-2 λεπτα σκαει Λορας, Ταηγουην, μπαμ μπουμ τελος. Ηταν λιγο αποτομο. Κατα τα αλλα, οχι, δεν περιμενουμε το ιδιο μπατζετ με LOTR, αλλα αν μπορεις να διαθεσεις λεφτα για CGI και για ποθτανα ολα γενικως, μπορεις να διαθεσεις και λιγους περισσοτερους κομπαρσους. Γελαω με ικονοκλαστ που αναφερει την "κριση" οσον αφορα το μπατζετ των μπλοκμπαστερς, ναι, μετα την κριση κανουν οικονομια εκει στο Χολιγουντ :touched:

Mitsmann
30-05-2012, 21:55
οι Λαννιστερ στην μαχη αυτη εδειξαν πολυ φανερα την πολιτικη τους.

BLiTzER
30-05-2012, 23:17

Μαζί σου, εννοείται. Αν ήθελα μόνο πούτσα και ξύλο, θα έβλεπα Σπάρτακο. Αυτό εδώ είναι πούτσα και πισωμαχαιρώματα, οπότε αρκετά πιο ενδιαφέρον. ΑΛΛΑ μιλάμε για μια μάχη, η οποία αναμένεται εναγωνίως από τα πρώτα βήματα του σεναρίου ε. Εντάξει, αφιέρωσε 15 λεπτάκια ναούμ, δείξε 5 λεπτομέρειες, 2 επικές σκηνές. Όχι απαραίτητα με 1000 ανθρώπους και ακριβά εφφέ, 2 αρκούν. Όχι ακριβά εφφέ, άνθρωποι.

Θα προτιμούσα να μη δείξει τίποτα και να το διηγηθεί ο Tywin. Εξάλλου δε θα ήταν η πρώτη φορά που υπονοείται ένα σημαντικό μέρος του σεναρίου.

Ένιγουει, μικρό παράπονο, για το οποίο δε θα βάλω τα κλάμματα κιόλας. Μια χαρά είναι η σειρούλα. Απλά ήθελα να τσαντίσω λίγο τους φανμπόιδες.

Harbinger of Death
31-05-2012, 00:39
Θα προτιμούσα να μη δείξει τίποτα και να το διηγηθεί ο Tywin. Εξάλλου δε θα ήταν η πρώτη φορά που υπονοείται ένα σημαντικό μέρος του σεναρίου.

Αυτό βασικά. Κι ό,τι είπε ο Φίξερ. Έπρεπε να κρατήσουν τις σκηνές με τους διαλόγους, τον Τύριον να εμψυχώνει, το φακ ντα πολίς κτλ, και τη μάχη να την κόψουν από τη στιγμή που βγήκαν από το πορτάκι.

Mitsmann
31-05-2012, 00:44
Ενταξει κυριοι ελιτομπετοστοκοι, το να φτανεις στο σημειο να παρακαλας να μη δειχνει μαχες γιατι ΙΤΣ ΩΛ ΑΜΠΑΟΥΤ ΠΟΛΙΤΙΚΣ, ειναι καθυστερημενο ε.
ετσι ενημερωτικα σας το λεω.

rat_poison
31-05-2012, 00:48
πόσα πινκ πια

Harbinger of Death
31-05-2012, 01:18
Μα δείχνει ούτως ή άλλως, μικρής κλίμακας, που έχουν νόημα και τις αντέχει και το μπάτζετ τους. Οι μεγάλες είναι έπικ να μη δείχνονται. Η φαντασία κτλ.

FIXXXER
31-05-2012, 01:19
^Προσωπικα διαχωριζω τον εαυτο μου απο αυτο ε. Ειναι εντελως χαζο.
Αν θελεις να φανταστεις τις μαχες, μπορεις να διαβαζεις και τα βιβλια και μετα να ερχεσαι να γραφεις τις διαφορες.
Oh wait...

Mitsmann
31-05-2012, 01:23
Μα δείχνει ούτως ή άλλως, μικρής κλίμακας, που έχουν νόημα και τις αντέχει και το μπάτζετ τους. Οι μεγάλες είναι έπικ να μη δείχνονται. Η φαντασία κτλ.

λυπαμαι που επανερχομαι να εξηγω τ αυτονοητα, αλλα η φαντασια οταν διαβαζεις για μια μαχη, δουλευει καλα στο βιβλιο.
στην ΤΙΒΙ, μαλλον ειναι ακυρο πηδημα να θες να μη σου δειξει μια μαχη για να την φανταστεις ο ιδιος.
νταφακ δηλαδη.

Nodoordonotthereisnotry
31-05-2012, 01:50
Η σειρά ακολουθεί, αναφορικά με το θέμα των μεγάλων μαχών, την ίδια συνταγή με το "Rome", οπότε όλα good.

Parasight
31-05-2012, 06:49
Στο Rome πώς γίνονταν οι μάχες στα βιβλία;

12 stars circle your brow
31-05-2012, 08:23

λυπαμαι που επανερχομαι να εξηγω τ αυτονοητα, αλλα η φαντασια οταν διαβαζεις για μια μαχη, δουλευει καλα στο βιβλιο.
στην ΤΙΒΙ, μαλλον ειναι ακυρο πηδημα να θες να μη σου δειξει μια μαχη για να την φανταστεις ο ιδιος.
νταφακ δηλαδη.

Σταματήστε να ποστάρετε, του δίνετε αέρα και τώρα που έκανε και bump το θρεντ με τις κυλιόμενες θα νομίζει οτι έχει και δίκιο.

Mitsmann
31-05-2012, 10:07
Οντως, χρειαζεται illusion of grandeur για να αναφερεις οτι το να λες "μη δειχνεις μαχες ρε γαμωτο, πλακωνονται μεσαιωνικοι στρατοι για την κυριαρχια αλλα οταν δειχνει μαχες μας κοβει την δραση στα τραπεζια των διαπραγματευσεων" ειναι βλαμμενο.

31-05-2012, 10:10
Δεν μας ενδιαφέρει η βλακεία που είπαν ο Blitzer με τον Harbi, ήταν βλακεία και το ξέρουμε, το θέμα (για το οποίο ήταν και το σχόλιο μου) είναι η πεποίθηση που σου δίνεται οτι έχεις δίκιο για ΚΑΤΙ :!:

Mitsmann
31-05-2012, 10:14
Οταν εχω δικιο για κατι δε σας ξεπλενει ουτε το Μπλακγουωτερ Μπεη

atom_smasher
31-05-2012, 11:50
Να πω την μαλακια μου απ οτι καταλαβαινω απ τα συμφραζομενα μιας και δεν εχω δει ακομα την μαχη. Πως οταν δηλωνουνε οτι το μισο ξερω γω μπατζετ της χρονιας πηγε στην μαχη μήπως μενετε λίγο ανικανοποίητοι;

Kasrith
31-05-2012, 15:28
Να πω την μαλακια μου απ οτι καταλαβαινω απ τα συμφραζομενα μιας και δεν εχω δει ακομα την μαχη. Πως οταν δηλωνουνε οτι το μισο ξερω γω μπατζετ της χρονιας πηγε στην μαχη μήπως μενετε λίγο ανικανοποίητοι;

ανικανοποίητοι θα μέναν πιστεύω ότι και να τους σέρβιραν...

Nodoordonotthereisnotry
31-05-2012, 16:36
http://media.tumblr.com/tumblr_m4t0hrxIMW1r97z7u.jpg

antimusic
31-05-2012, 19:10
μαλάκα είσαι ηλίθιος.

Nodoordonotthereisnotry
31-05-2012, 19:56
ηλίθιε είσαι μαλάκας.

bhoy
31-05-2012, 20:38
ρε μαγκίτες δε ξέρω αν φταίω εγώ που ήμουν κομμάτια αλλά χωρίς να ψάχνομαι για μάχες και τα ρέστα,αισθάνομαι πως κάτι έλειπε από το επεισόδιο.Το μοντάζ ήταν κάπως βιαστικό δε ξέρω.Εν τω μεταξύ αν δεν ήσασταν εσείς 8) ούτε που θα παιρνα χαμπάρι πως υπήρξε εσωτερικός δάκτυλος για τον Τύριον.

υ.γ. ο υπασπιστής του Τζόφρεϋ γάμησε κι έσπειρε!!! Έκανε αναγωγή στο μυαλό του την κατάστασή του και μπούλο αρμ,τρελό ρισπέκτ...

enitharmon
01-06-2012, 01:30
ξαναβλέπω το blackwater στα καπάκια και σημειώνω:
την καυλα στο βλέμμα του pyromancer όταν εκρήγνυται ο στόλος
την έκφραση του stannis εκεί στο 28:35 όταν του λέει ο άλλος "hundreds will die" κι απαντάει αυτός "thousands"

άλλαξαν ηθοποιό του Gregor Clegane ή είναι ιδέα μου;
edit: άλλαξαν ναι

enitharmon
01-06-2012, 01:57
η Sansa πότε άρχισε να εμπιστεύεται τη Shae και γιατί, κατάλαβε κανείς;

Harbinger of Death
01-06-2012, 02:03
Πάντως έψαξα στο θρεντ την προηγούμενη μεγάλη μάχη που δεν είχαν δείξει ευθέως, αλλά μόνο περιγράψει αργότερα (στο επεισόδιο 1x09) και όλοι παραληρούσαν για το θάνατο του γνωστού, κανείς δεν είπε ένα παράπονο για τη μάχη. Τώρα σας έπιασε.

atom_smasher
01-06-2012, 02:47
ειναι επειδή ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΣ

01-06-2012, 09:09
η Sansa πότε άρχισε να εμπιστεύεται τη Shae και γιατί, κατάλαβε κανείς;

Απ' όταν δεν μάσησε (η Shae) από τις μαλακίες της Sansa στην πρώτη της επαφή μαζί της (και την έκανε να αισθανθεί λίγο μαλακισμένη) και φυσικά από την βοήθεια της στο να εξαφανίσει την περίοδο από τα σεντόνια της (πήρε και στο κυνήγι μια καμαριέρα αν θυμάσαι κι έβγαλε μαχαίρι). Ε και προφανώς είχαν κάποιες επαφές που δεν δείχνει στην σειρά αλλά είναι αυτονόητο οτι τις εχουν.

Drumsick
01-06-2012, 09:19
Ε και προφανώς είχαν κάποιες επαφές που δεν δείχνει στην σειρά αλλά είναι αυτονόητο οτι τις εχουν.

http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/008/549/If%20you%20know%20what%20I%20mean..png

ion_storm
01-06-2012, 10:10
Meanwhile in America

http://i.imgur.com/UxfpV.jpg

Επίσημα νούμερα του ΗΒΟ.
Κάπου έχει γίνει λάθος.

01-06-2012, 10:16
που έχει γίνει λάθος;
3.5-4 εκατομμύρια λέει

ion_storm
01-06-2012, 10:21
Στην πτώση τηλεθέασης για αυτό το συγκεκριμένο επεισόδιο αναφέρομαι. Όχι στα νουμερα του γραφήματος.

Αν και παίζει και αυτο:

In its premiere night, the episode had 3.38 million viewers for its first airing at nine o'clock in the evening, and an additional 0.83 million viewers for the repeat at eleven. Viewer shares among the 18-49 demographic were 1.6 and 0.4 respectively.[6] This represented a decrease of a 13% from the series record viewership figures reached by the previous week's episode, "The Prince of Winterfell". James Hibberd of Entertainment Weekly attributed this to the premiere's coincidence with the Memorial Day holiday, which often reduces TV viewership by about 20%.

FIXXXER
01-06-2012, 10:27
Ειχαμε τριημερο φιιιιιιιιιλε και ο καιρος εξω στους 28 βαθμους την Κυριακη κι εσυ θελεις να κατσουν να δουν Game Of Thrones? Ειχαν παει ολοι ΕΞΟΧΗ

Kasrith
01-06-2012, 18:42
Αυτό ακριβώς, δεν ήταν κανείς σπίτι... Όπως λένε όλα τα άρθα που έγραφαν γιαυτό, συνηθισμένο είναι μια πτώση 20%, το GoT είχε μόνο 13 εαν θυμάμαι καλά

και κάτι άλλο με τα νούμερα, για να δεις πόσο τα έσπασε το επεισόδιο πρέπει να δεις νούμερα απο την επόμενη βδομάδα, όχι απο την ίδια... τα νούμερα για το 9 δείχνουν (εαν δν ηταν το τρίμερο κτλ) reflection απο το πόσο άρεσε/δεν άρεσε το 8

pixies
01-06-2012, 18:45
δε συγκρινεται το επόμενο ομως ρε, ειναι σιζον φιναλε

Kasrith
01-06-2012, 18:56
Όποιος μπορεί λοιπόν, ας το ποστάρει το αντίστοιχο την επόμενη βδομάδα. Εχω μεγάλη περιέργεια να δω που θα πάει το 10 σε σχέση με το 8, βλέποντας ταυτόχρονα την σχέση τους απο την 1η σεζόν

Mitsmann
01-06-2012, 19:08
this topic is now about θεαματικοτητες στην αμερικη, wtf.

BURNIN AMBITION
02-06-2012, 03:01
i trith sezon pali ena xrono tha kanei gamw to mouni pou tous petage?

GraveMiasma
04-06-2012, 07:23
to epeisodiaki taktopoihse polles upo8eseis notia tou teixous.

gia tis upoloipes twra anamonh mia xronia gamwtoxrhstomou

Kasrith
04-06-2012, 07:55
Τάσπασε όσο ναναι το επεισοδιάκι ε...

KLAPSE
04-06-2012, 10:36
http://i.imgur.com/seskg.jpg

Atropos
04-06-2012, 10:56
Η κραυγή και προπαντός η φάτσα του Θίον μετά τον λόγο του, gifaki τώρα.

Phantom Duck
04-06-2012, 16:01
η μαλακία είναι ότι 2 σεζόν δολοπλοκίες και μετά θυμάσαι την πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου της πρώτης σεζόν και σκέφτεσαι, ποιος χέστηκε; winter is coming.

Harbinger of Death
04-06-2012, 16:36
Πωπω σκορπίσανε όλοι.

Γαμάτο το επεισόδιο. Θεός Jaqen, εν τω μεταξύ, αλλά ως doppelganger γιατί στομπούτσο από αυτό το πανέμορφο πράμα γίνεσαι

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m53actV8Sv1qjysfro5_r1_250.gif

ΓΙΑΤΙ.

Επίσης ΛΟΛ, ο Τζον Σνο θα πηδήξει!

Snorkmaiden
04-06-2012, 18:20
http://www.youtube.com/watch?v=oLMydhMqWDQ
κλαιω

BLiTzER
04-06-2012, 20:39
Κλειδώστε με εκεί μέσα με την Doreah για πάντα.

Ethereal
04-06-2012, 21:15
γαμησε.

Kaserinos
05-06-2012, 00:13
ολα καλα και ωραια ρε παιδγια

αλλα...

ΒΥΖΑΚΙΑ ΣΑΝΣΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ. :rsad:

Harbinger of Death
05-06-2012, 00:19
Άσε μας μωρέ με την ξινή. Το μπιζού να πούμε.

Βυζάκια Άρυα θέλουμε, που είναι αγριμάκι. :D

Snorkmaiden
05-06-2012, 00:58
ο harbinger παιδερας. Δε σου το χα

enitharmon
05-06-2012, 01:44
το μαθαμε το ονομα ε; εντωμεταξυ, αυτη γιατι την εκλεισε εκει μεσα, δεν της ειχε πει "men talk when they are happy?". Θα μπορουσε να τον κατασκοπευει

α και fuck me τελευταια σκηνη

H.
05-06-2012, 02:02
Επειδή είδα το επεισόδιο μετά από δύσκολη μέρα, έχει κανείς τη διάθεση να εξηγήσει α) προς τι το επεισόδιο μεταξύ snow και του άλλου και β) γιατί κλείσαμε το παιδί με την άλλη μέσα εκεί?

funishment
05-06-2012, 02:20
Επειδή είδα το επεισόδιο μετά από δύσκολη μέρα, έχει κανείς τη διάθεση να εξηγήσει α) προς τι το επεισόδιο μεταξύ snow και του άλλου και β) γιατί κλείσαμε το παιδί με την άλλη μέσα εκεί?
ο άλλος (ας τον λέμε Halfhand) είπε στον ΤζονΣνο να κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των wildlings και να πολεμήσει το σύστημα από τα μέσα, έστησε λοιπόν έναν καυγά για να τον σκοτώσει ο Τζον και να τον ψιλοεμπιστευτούν αυτοί. ήρωας ο Halfhand!

αν παιδί λες τον νίγκα τον Xaro Xhoan Ducksauce, τον κλείσαμε στο θησαυροφυλάκιο με την πουτανίτσα επειδή α) αυτός είπε ψέματα στην Ντανέρις ότι έχει αμύθητα πλούτια εκεί (ενώ όπως είδαμε ήταν αέρας κοπανιστός!) και β) η πουτανίτσα του έκατσε aka πρόδωσε την Ντάνι στην δύσκολη στιγμή της, όταν της είχαν πάρει τα δρακάκια της και ήταν αποδυναμωμένη.

Ghoul
05-06-2012, 02:33
συτά που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο έπρεπε να τα δούμε στη μέση της σεζόν. μας πήγκωσαν στη σάλτσα.

εσείς των βιβλίων: η σεζόν κάλυψε ολόκληρο το 2ο βιβλίο;

Το τέλος με έψησε να αρχίσω 2η σεζόν The Walking Dead. :dfinger:

Art In Haste
05-06-2012, 02:38
Έχουν ξεμείνει κάποια πραγματάκια αλλά με τόσες αλλαγές κανείς δεν ξέρει αν θα τα δείξουν στην 3η σεζόν.

Ghoul
05-06-2012, 02:46
τελειώνει με τον ίδιο τρόπο ή όχι;

Art In Haste
05-06-2012, 02:51
Δε θυμάμαι πως ακριβώς τελειώνει το βιβλίο, πάει καιρός.

Ε αφού επιμένεις, η ιστορία της Daenerys πχ δεν τελειώνει έτσι και έχει και άλλο λίγο ακόμα στο 2ο βιβλίο

Κατά τα άλλα..

Όποιος μπορεί λοιπόν, ας το ποστάρει το αντίστοιχο την επόμενη βδομάδα. Εχω μεγάλη περιέργεια να δω που θα πάει το 10 σε σχέση με το 8, βλέποντας ταυτόχρονα την σχέση τους απο την 1η σεζόν

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/timeline/b9cf8c51e0cb1ba81c6c89228cbac77d.png

Elfstone
05-06-2012, 03:03
As a book reader, το φινάλε ήταν απογοήτευση. ΟΚ, το μισό φινάλε.

Jangling Jack
05-06-2012, 03:44
Γιατι καπου το χασα, αφου οι γκρευτζου φανηκε οτι παραδιδουν τον θιον και φευγουν, και απ εξω ηταν 500 των σταρκ, ποιος εκαψε το γουιντερφελ?

Harbinger of Death
05-06-2012, 03:54
Όχι, οι Γκρέυτζου πήραν τον Θήον και τον πήγαν πίσω. Και πριν από αυτό έκαψαν το σκατόκαστρο.

Α, και:

ο harbinger παιδερας. Δε σου το χα

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ έχει προοπτική την οποία παρατηρούμε για όταν μεγαλώσει και τα λοιπά, ξέρεις :roll:

Ethereal
05-06-2012, 04:05

καποια στιγμη ομως πρεπει να ξεκινησετε να παρακολουθειτε την τηλεοπτικη σειρα game of thrones.

Kasrith
05-06-2012, 04:30
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/timeline/b9cf8c51e0cb1ba81c6c89228cbac77d.png

Θενξ

As a book reader, πάρε μια μούτζα

Όχι, οι Γκρέυτζου πήραν τον Θήον και τον πήγαν πίσω. Και πριν από αυτό έκαψαν το σκατόκαστρο.

Όχι, καλά τα λέει ο αποπανωσου
στον διάλογο Robb+Bolton για να σταλεί ο μπάσταρδος του Bolton να πάρει το Winterfell και τον Theon, λέει ο Stark πως θα αφήσει τους Iron Islanders να επιστρέψουν σπίτια τους, άρκει να του παραδώσουν τον Greyjoy. Του λέει ο μπάρμπας πως θα τρέξουν οι νησιώτες να προδώσουν τον Theon, όπως και έγινε.
Χέστηκαν αυτοί να τον πάνε πίσω... Υποθέτω εννοούσες στο νησι.

Τώρα το ποιός έκαψε το Winterfell, δεν θα το γνωρίζουμε μέχρι τον Απρίλη..

Harbinger of Death
05-06-2012, 05:03
OK.

FIXXXER
05-06-2012, 07:01
στον διάλογο Robb+Bolton για να σταλεί ο μπάσταρδος του Bolton να πάρει το Winterfell και τον Theon, λέει ο Stark πως θα αφήσει τους Iron Islanders να επιστρέψουν σπίτια τους, άρκει να του παραδώσουν τον Greyjoy. Του λέει ο μπάρμπας πως θα τρέξουν οι νησιώτες να προδώσουν τον Theon, όπως και έγινε.

Για το ποιος εκαψε το Winterfell δεν εχω αποψη, γιατι δε φανηκε καθαρα. Στο αλλο που λες, εδειξε πεντακαθαρα να πιανουν οι αλλοι τον Θηον τον υπερμαλακα και να τον τραβανε, και να λενε "παμε σπιτι μας παιδια". Τωρα αυτο τι σημαινε, οτι θα τον παραδωσουν απεξω στους 500 Σταρκιτες? Ή πως θα τον παρουν μαζι τους πισω στα Iron Islands? Δεν το εδειξε παντως. Θυμαμαι αυτο που λες βεβαια, πως ο Ρομπ ειπε απλα αφηστε μου τον Θηον να του γαμησω χριστους και παναγιες (ελευθερη μεταφραση) και εσεις πατε στο διαολο, δε με ενδιαφερει, και πως ηξερε οτι αν το ελεγε αυτο, φυσικα και θα το εκαναν.

Φοβερο το επεισοδιο, μαρεσε παρα πολυ. Ανοιξαν περισσοτεροι ανοιχτοι λογαριασμοι σε ολα τα μετωπα, παρα να κλεισουν. Τελικα τι σκατα εβλεπε ο Στανις στη φωτια? Ο Τυριον ποσο γαμαει και ποσο ξενερωσα με την εξελιξη? Ρομπ ποσο καλυτερος χαρακτηρας απο την πρωτη σεζον πια? Ανετα καλυτερη σκηνη αυτη της Μπριεν?? Την αγαπησα απλα. Σανσα τι στο μπουτσο θα γινει, Αρυα, Μπραν? Νταενερυς επιτελους ενα επεισοδιο που τη δειχνει γαματη στη δευτερη σεζον. Μονο σε μενα θυμιζουν τα εκπληκτικα τελεια μπισκοτα Walkers οι γαμημενοι οι ζομπις?

:pink: + :malakia:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5381wMkCV1rvo5ybo2_250.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m53eu4To8P1qcid0zo1_500.gif

Beyond Within
05-06-2012, 08:57
ο Στανις πως δραπέτευσε; Τελευταία σκηνή στο προηγούμενο τον είχανε πιάσει.

KoiliaSamprela
05-06-2012, 08:59
ο Στανις πως δραπέτευσε; Τελευταία σκηνή στο προηγούμενο τον είχανε πιάσει.

όχι ντε, δικοί του τον μάζεψαν για να φύγει

Neron
05-06-2012, 10:00
http://i6.photobucket.com/albums/y232/Neronas/2012-06-04_180519.jpg

enitharmon
05-06-2012, 12:56
επειδή γίνεται αρκετή συζήτηση, όσοι έχετε δει μόνο τη σειρά, ο Robb δε σας φαίνεται να δρα unkingly? Αντι να τηρήσει συμφωνίες πάει και παντρευεται από έρωτα (λολ για την εποχη) χωρίς να αναλογίζεται εντελώς τις συνέπειες

Jangling Jack
05-06-2012, 13:16
Ναι ισως αλλα και παλι ειναι πιτσιρικας και εγινε ξαφνικα βασιλιας, δεν ινε ψημενος, συν οτι ο φρευ ειναι απλα ενας απο τους bnnermen του, και παλιομαλακας, ποση δυναμη μπορει να εχει

Art In Haste
05-06-2012, 13:20
Δεν είναι bannerman του ο Frey. Απλά σύμμαχος με μεγάλη δύναμη, βασικά οι Frey είναι bannermen των Tully και αν θυμάμαι καλά με μεγαλύτερη δύναμη από αυτούς.

MaX Payne
05-06-2012, 13:52
μηπως τον κρατησουν κρυφο τον γαμο ενας παπας ητανε και οι 2 τους

ο χοντρουλης την πουτσισε ε? :sad:
http://i.imgur.com/tc9Oh.jpg

σαν σεζον ηθελε 2-3 επεισοδια ακομα να χουμε χρονο να απλωθει το στορυ
π.χ χθες με Καλισι στον πυργο ανετα καλυπτε κανα 2 επεισοδια ,γενικα η Qarth ηταν λιγο απατη

enitharmon
05-06-2012, 14:04
αν ο κωλογερος δεν είχε "τόση δύναμη" δε θα χρειαζόταν όλο αυτό το πράμα στην πρώτη σεζόν με υποσχέσεις γάμων και τέτοια για να περάσουν από το κάστρο του. Θα τον διέταζε να τον αφήσει να περάσει και όλα καλά

Elfstone
05-06-2012, 14:12

Δεν πολυθυμάσαι House of the Undying μάλλον.

enitharmon
05-06-2012, 14:18
στο literature φορουμ πηγαινε

freak brother
05-06-2012, 16:32
οι Ντοθρακιδες εναν σκοτωνεις στον κηπο του μαυρου 2 ξεπετιουνται και του κανουν ντου και κλεβουν τα λαφυρα..

BLiTzER
05-06-2012, 19:31
το μαθαμε το ονομα ε;

Το ξερα ότι κάποιος θα το σχολιάσει αυτό :pink: Παρολαυτά νομίζω ήταν ο φίξξξερ με το πρόβλημα. Εγώ πάντα μαθαίνω τα γκομενάκια που με ενδιαφέρουν.

Snorkmaiden
05-06-2012, 21:37
λιγο βοηθεια
1. για τον τοσο πανικο που ειχε γινει περι δρακων , δεν τους πηρε πισω πολυ ευκολα?
και
2. δωστε μου λιγο τα φωτα σας με τα ice zombies στο τελος

Art In Haste
05-06-2012, 21:45
Η κραυγή και προπαντός η φάτσα του Θίον μετά τον λόγο του, gifaki τώρα.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m52uv1dvyt1qzlt9yo2_250.gif

freak brother
05-06-2012, 22:09
λιγο βοηθεια
1. για τον τοσο πανικο που ειχε γινει περι δρακων , δεν τους πηρε πισω πολυ ευκολα?
και

για το πρωτο ναι , σου κανει ενα τρελο μπιλτ απ και στο τελος παφ παφ , γκειμ οβερ.

BLiTzER
05-06-2012, 22:12

White walkers λέμε. Δες ξανά το πρώτο επεισόδιο.

Snorkmaiden
05-06-2012, 22:48
ρωταω για το που μπλεκονται αυτοι σε ολη την ιστορια. Καλου κακου παω να το ξαναδω ομως

enitharmon
05-06-2012, 22:57
μόνο ο μαρτιν ξέρει

Kasrith
05-06-2012, 22:58

Δεν πολυθυμάσαι House of the Undying μάλλον.

Ε συνέχισε να ψάχνεις αλλαγές, λεπτομέριες και συγκρίσεις, να μην ευχαριστηθείς ούτε την επόμενη σεζόν ξερωγω... Για την οθόνη ήταν άψογο το HotU

BLiTzER
05-06-2012, 23:06
ρωταω για το που μπλεκονται αυτοι σε ολη την ιστορια. Καλου κακου παω να το ξαναδω ομως

Ε τόσα στρατόπεδα μάχονται για το θρόνο. Έπρεπε να υπάρχει και ένας "κακός" στο παιχνίδι. Ένας κοινός κίνδυνος, χωρίς κίνητρο, χωρίς οίκτο.

Δεν έχω ιδέα τι λέω. Δεν έχω διαβάσει ούτε μια λέξη από τα βιβλία.

rudie
05-06-2012, 23:58
Η φάτσα και το ανασήκωμα φρυδιού του Varys όταν η άλλη του βάζει χέρι ανάμεσα στα πόδια θα είναι το απόλυτο gif.

Art In Haste
06-06-2012, 00:18
Gif δεν έχω βρει γιαυτό οπότε βολέψου με

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m52twzWvD51qk5x5bo2_500.png

Και επειδή όλο και κάποιος θα το ζητήσει πάρτε το να τελειώνουμε.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m53qo8mkRG1rsjqu1o8_r1_250.gif

FIXXXER
06-06-2012, 00:35
Και γενικα αν και ειναι ενα απλο google search προφανως:

http://fuckyeahgameofthrones.tumblr.com/ το αγαπημενο μου
http://tumblrofthrones.tumblr.com/ αρκετα καλο
http://mymomwatchesgameofthrones.tumblr.com/ καλυτερος τιτλος
http://gameofthrones.tumblr.com/ καλλιτεχνικο, εχει ωραιες ζωγραφιες

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m53fw5i8VA1qm1nv6o1_500.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m53fw5i8VA1qm1nv6o2_r1_500.gif

Mitsmann
06-06-2012, 01:06
Τωρα που το ειδα θα μιλησω και γω. αμε.

Αν δεν εξηγηθει καπως "ικανα" το τι εγινε στο Γουιντερφελλ ειναι ελαφρως ακυρο. οχι για το οτι κουκουλωσανε τον Θηον (για μενα αυτο δειχνει οτι θα τον επαιρναν μαλλον μαζι τους αντι να τον παρεδιδαν) αλλα ηταν 20 μαλακες, οσο ισχυρο και να ηταν το Γουιντερφελλ, μου φαινεται δυσκολο 500 ατομα απ εξω να τους αφηναν να το καιγανε χωρις να μπουκαρουν.
θα μπορουσαμε να εξηγησουμε οτι εφυγαν μεσω των στοων που ο γερο-γερος ειπε του Θηον αλλα ο Θηον μετα παει να το παιξει μπρεηβχαρτ και η λογικη λεει οτι δε θα τους το ανεφερε.

bhoy
06-06-2012, 01:15
Ίσως επειδή είχα καλομάθει-συνηθίσει,με τόσους χαρακτήρες και σε τόσα πολλά μέρη...εμένα μου άρεσε!Πιο πολύ μπορώ να πω και από το περιβόητο 9ο.Αλλά υπάρχουν ερωτήματα-που δε ξέρω αν πρέπει ν΄απαντηθούν από τους βιβλιόφιλους...Κατανοώ πως οι δράκοι έπρεπε να παρθούν πίσω πιο εύκολα απόσο νομίζαμε,το όνειρο ήταν το ενδιαφέρον πάντως.Εγώ το κατάλαβα ως απαγόρευση γάμου της Καλίσι. Οι 500 που πολιορκούσαν τον Θήον πού σκατά πήγαν;Ο πατέρας του προξενιού πού ανήκει,είπαμε; Ο πατήρ Λάινστερ τόσο γρήγορα ξέχασε τον υιό ή νομίζουν πως σκοτώθηκε;;;Ο μισοχέρης ήθελε να τον σκοτώσει ο Σνόου;Δεν το είχα καταλάβει έτσι.Πάντως ο Μανς θα παίξει καταλυτικό ρόλο
Απίστευτη φάτσα αλά Έντυ!

Όσο για την μικρή και τον αγαπημένο βοηθό της,βλέπω να έχουμε κι έξωθεν βοήθεια...

Συμφωνώ με το άνωθεν σχόλιο για τον "κοινό εχθρό,εξάλλου το προόριζε έτσι το όλο θέμα περί Χειμώνα

Mitsmann
06-06-2012, 01:18
ο Qhorin στανταρ ηθελε να δωσει την ευκαιρια στον Σνοου να σωθει και να κανει "κατι" γενικα, ακομα κι αν θυσιαζοταν. Ειναι φανερο οτι σκοπευει να κανει ακριβως αυτο, να πεθανει απ το χερι του Σνοου ωστε να τον απαλλαξει απ τις υποψιες

Art In Haste
06-06-2012, 01:21
Τον Mance πού τον είδες ήθελα να ξερα.

bhoy
06-06-2012, 01:27
Απλή σπέκουλα κάνω...Αν αναφέρεσαι σε μένα,θεωρώ πως εκεί κρίνεται το Τείχος

bhoy
06-06-2012, 01:30

Για το ποιος εκαψε το Winterfell δεν εχω αποψη, γιατι δε φανηκε καθαρα. Στο αλλο που λες, εδειξε πεντακαθαρα να πιανουν οι αλλοι τον Θηον τον υπερμαλακα και να τον τραβανε, και να λενε "παμε σπιτι μας παιδια". Τωρα αυτο τι σημαινε, οτι θα τον παραδωσουν απεξω στους 500 Σταρκιτες? Ή πως θα τον παρουν μαζι τους πισω στα Iron Islands? Δεν το εδειξε παντως. Θυμαμαι αυτο που λες βεβαια, πως ο Ρομπ ειπε απλα αφηστε μου τον Θηον να του γαμησω χριστους και παναγιες (ελευθερη μεταφραση) και εσεις πατε στο διαολο, δε με ενδιαφερει, και πως ηξερε οτι αν το ελεγε αυτο, φυσικα και θα το εκαναν.

Φοβερο το επεισοδιο, μαρεσε παρα πολυ. Ανοιξαν περισσοτεροι ανοιχτοι λογαριασμοι σε ολα τα μετωπα, παρα να κλεισουν. Τελικα τι σκατα εβλεπε ο Στανις στη φωτια? Ο Τυριον ποσο γαμαει και ποσο ξενερωσα με την εξελιξη? Ρομπ ποσο καλυτερος χαρακτηρας απο την πρωτη σεζον πια? Ανετα καλυτερη σκηνη αυτη της Μπριεν?? Την αγαπησα απλα. Σανσα τι στο μπουτσο θα γινει, Αρυα, Μπραν? Νταενερυς επιτελους ενα επεισοδιο που τη δειχνει γαματη στη δευτερη σεζον. Μονο σε μενα θυμιζουν τα εκπληκτικα τελεια μπισκοτα Walkers οι γαμημενοι οι ζομπις?

:pink: + :malakia:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5381wMkCV1rvo5ybo2_250.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m53eu4To8P1qcid0zo1_500.gif

Πιστεύω πως ο Στάνις είδε...δράκους;Αυτή η καριόλα γενικά βλέπει σίγουρα φωτιές,τώρα γιατί ο Στάνις να είναι βασιλιάς θα μου πεις...

FIXXXER
06-06-2012, 04:20
Ίσως επειδή είχα καλομάθει-συνηθίσει,με τόσους χαρακτήρες και σε τόσα πολλά μέρη...εμένα μου άρεσε!Πιο πολύ μπορώ να πω και από το περιβόητο 9ο.Αλλά υπάρχουν ερωτήματα-που δε ξέρω αν πρέπει ν΄απαντηθούν από τους βιβλιόφιλους...Κατανοώ πως οι δράκοι έπρεπε να παρθούν πίσω πιο εύκολα απόσο νομίζαμε,το όνειρο ήταν το ενδιαφέρον πάντως.Εγώ το κατάλαβα ως απαγόρευση γάμου της Καλίσι. Οι 500 που πολιορκούσαν τον Θήον πού σκατά πήγαν;Ο πατέρας του προξενιού πού ανήκει,είπαμε; Ο πατήρ Λάινστερ τόσο γρήγορα ξέχασε τον υιό ή νομίζουν πως σκοτώθηκε;;;Ο μισοχέρης ήθελε να τον σκοτώσει ο Σνόου;Δεν το είχα καταλάβει έτσι.Πάντως ο Μανς θα παίξει καταλυτικό ρόλο

Όσο για την μικρή και τον αγαπημένο βοηθό της,βλέπω να έχουμε κι έξωθεν βοήθεια...

Συμφωνώ με το άνωθεν σχόλιο για τον "κοινό εχθρό,εξάλλου το προόριζε έτσι το όλο θέμα περί Χειμώνα

Πρωτον, εντελως ευγενικα, πραγματικα δε μπορω να διαβαζω με τη γραμματοσειρα που γραφεις.
Δεν εχω προβλημα με διαφορετικες γραμματοσειρες, απλα η συγκεκριμενη μου βγαζει τα ματια :-)
Δεν εχω διαβασει τα βιβλια, αλλα ας κανω κι εγω μερικες παρατηρησεις αφου τα λες καλα.

Δευτερον, κι εμενα μου αρεσε μαλλον παραπανω απο το 9ο. Δεν ηταν τοσο εντυπωσιακο, αλλα ειχε πολυ πραγμα. Για το ονειρο της Καλησι, δε νομιζω πως εχει καμια εκπληκτικα τρομερη σημασια. Οκ, της λειπει το τεραστιο μαυριδερο καυλι του Ντρογκο που ειναι ο ηλιος της και τα αστερια της και ο γαλαξιας της ολος για να μην πω το συμπαν (ο ηλιος ειναι αστερι, τι μαλακω). Οντως η φαση με την πολιορκια του Γουηντερφελ απο τους πιστους στους Σταρκ περασε στο ετσι, περαν του ποσο μαλακας εντελως ειναι ο Θηον ο οποιος πηγε να παρει το Γουηντερφελ με 20 αντρες και μετα ηλπιζε σε στηριξη απο την αδερφη του την καριολα και δεν ξερω γω τι αλλο. Απο τις μεγαλυτερες τακτικες μαλακιες ολης της σειρας ως τωρα. Ο πατερας του προξενιου ανηκει σε οικογενεια που ειναι φιλικα προσκειμενη στους Σταρκ, αλλα μετα το γαμο Ρομπ κατι μου λεει πως θα γινουν ποθτανα ολα κι εκει περα και θα αλλαξουν στρατοπεδα, και γενικα προβλεπω αποδυναμωση των Σταρκ στο επομενο βιβλιο, δειχνουν παντου σκορπισμενοι και μπερδεμενοι. Ο πατηρ Λανιστερ δεν ξεχασε τον Τυριον. Τον εχει ακομα για το μπουτσο, οπως τον ειχε παντα. Και τεραστια αδικια κατα του Τυριον αυτο, γιατι οπως του ειπε ο ντικλες, ο λαος ξερει τι προσεφερε στην πολη. Αλλα θα πρεπε να λαβει μεγαλυτερη αναγνωριση, αφου στη μαχη εδειξε πως υπηρχε ΠΟΛΥΣ κοσμος που ειδε τι εκανε ο Τυριον και ποσο εμψυχωτικος ηταν. Εκτος αν εννοεις οτι ο Ταηγουην (που γαμαει απιστευτα σαν χαρακτηρας) ξεχασε τον Τζεημη, το οποιο δεν καταλαβα γιατι το υποθετεις. Δεν εχει δειξει κατι σχετικο, απλα δε μπορουν να κανουν και πολλα, αφου ειναι αιχμαλωτος των Σταρκ. Ασχετα που η Μπριεν εχει αναλαβει να τον γυρισει πισω για να παρει Σανσα και Αρυα, κατι που δε θα γινει ποτε φυσικα οπως το εχει στο μυαλο της η Κεητλην, αφενος γιατι η Σανσα δεν μετραει καθολου πλεον για τον Τζοφρι, αφετερου γιατι η Αρυα ειναι στου διαολου τη μανα. Ο Χαλφχαντ ηταν οφθαλμοφανεστατο απο το προηγουμενο επεισοδιο οτι θα θυσιαζοταν για να κερδισει την εμπιστοσυνη τους ο Σνοου, αφου του το ειπε κιολας. Απλα δε θα περιμενε κανεις να θελησει να σκοτωθει για ααυτο, κι ομως το εκανε. Δεν ηταν τυχαια τα βρισιδια για την πουτανα τη μανα του Σνοου κτλ. Ηθελε να τον εξοργισει τοσο που να νομιζει πως οντως μαχονται μεχρι θανατου και να τον σκοτωσει. Και μετα του ψιθυρισε οτι ετσι ειναι ο τροπος των ΓουεητΓουοτσερς. Πιο πιθανο απο δρακους, ειναι να ειδε κυκλους ο Στανις. Να, ετσι.

KoiliaSamprela
06-06-2012, 08:07
περάσατε στο ντούκου φυσικά αλλά νομίζω λέει πολλά ότι

ο -μέχρι πρόσφατα Jaqen H'ghar - ανέφερε την Αρυα ως Αρυα Σταρκ , και δεν θυμάμαι να έχει συστηθεί κάπου με το όνομά της

Mitsmann
06-06-2012, 09:43
εγω το περασα στο ντουκου αλλα οχι επιτηδες, απλα το περασα στο ντουκου. και? τι σημαινει δαυτο?

Raven Lord
06-06-2012, 09:45
συνιστώ υπομονή σε όλους. όλα (όλα? χμμμ...) τα παραπάνω ερωτήματα θα απαντηθούν στην επόμενη σεζόν... :twisted:

KoiliaSamprela
06-06-2012, 10:44
εγω το περασα στο ντουκου αλλα οχι επιτηδες, απλα το περασα στο ντουκου. και? τι σημαινει δαυτο?

Γενικότερα μια παραφιλολογία για τον Μάγκα.
Ας πούμε εν αρχή, πώς ένας τόσο γαμίκουλος τυπάκος βρέθηκε αιχμάλωτος στο κλουβί ?
Βρέθηκε τυχαία ? ήταν όλο σαν μασονική δηλωτή, γιατί "έπρεπε" να βρεθεί με την Άρυα Σταρκ?
Σίγουρα λέγοντας το όνομά της δείχνει ότι ήξερε με πια είχε να κάνει, και όχι με ένα ακόμα κοριτσάκι.

Eulogy
06-06-2012, 10:50

Αν δεν εξηγηθει καπως "ικανα" το τι εγινε στο Γουιντερφελλ ειναι ελαφρως ακυρο. οχι για το οτι κουκουλωσανε τον Θηον (για μενα αυτο δειχνει οτι θα τον επαιρναν μαλλον μαζι τους αντι να τον παρεδιδαν) αλλα ηταν 20 μαλακες, οσο ισχυρο και να ηταν το Γουιντερφελλ, μου φαινεται δυσκολο 500 ατομα απ εξω να τους αφηναν να το καιγανε χωρις να μπουκαρουν.
θα μπορουσαμε να εξηγησουμε οτι εφυγαν μεσω των στοων που ο γερο-γερος ειπε του Θηον αλλα ο Θηον μετα παει να το παιξει μπρεηβχαρτ και η λογικη λεει οτι δε θα τους το ανεφερε.

den epiasa kai ayto pou eipe o geros-geros ston mikro stark oti aytoi efygan alla mporei na ksanarthoun giayto fygete kai pigainte pros to teixos?! oi greytzoi fygan gia pio logo na ksanarthoun? mipws paizei poustia me tous 500..?

FIXXXER
06-06-2012, 10:51
Ειδος υπο εξαφανιση ο γερος-γερος?

Mitsmann
06-06-2012, 11:37
Γενικα παρτε τα βιβλια σας και τραβατε αλλου επιτελους.

atom_smasher
06-06-2012, 12:02
και να χασουμε ολη την φαση με τις εικασιες σας; οχι. πλακα εχει.

Harbinger of Death
06-06-2012, 12:47
Γενικά δεν έχω καταλάβει γιατί όλοι παλεύουν και λυσσάνε, ο Jaqen αν γουστάρει κερδίζει τον πόλεμο μόνος του.

enitharmon
06-06-2012, 13:21
tom bombadil discussion all over again

Snorkmaiden
06-06-2012, 17:23
ρε τη σιμπελ
The publicity of the Golden Bear award for her debut "Gegen die Wand" shed some light on her past, when the Yellow Press discovered that she had acted in several porn movies under the role name Dilara.

Kasrith
06-06-2012, 17:31
ρε τη σιμπελ
The publicity of the Golden Bear award for her debut "Gegen die Wand" shed some light on her past, when the Yellow Press discovered that she had acted in several porn movies under the role name Dilara.

It is known... Αυτή και η άλλη που έχει αγκαλιά ο Bronn στο Blackwater εκεί που τραγουδάνε

Roswell47
06-06-2012, 17:33
dwse info re joker

Kasrith
06-06-2012, 17:42
dwse info re joker

Sibel Kekilli (http://winteriscoming.net/features/cast/season-one/sibel-kekilli/) - Sibel Kekilli acted in pornographic films using the stage name "Dilara".
Sahara Knite (http://winteriscoming.net/features/cast/season-one/sahara-knite/) - Sahara Knite is a UK-based porn actress of Indian descent.

Με ένα γκούγκλε τα βρίσκεις όλα. Απο δω μέσα τα μαθα και γω, atom_smasher τα είχε γράψει παλαιότερα νομίζω

enitharmon
06-06-2012, 17:45
αυτη του μπρον ειναι πορνοσταρ κανονικη. κατα τα άλλα συνεχίστε να κάνετε τους τριανταφυλλόπουλους

Roswell47
06-06-2012, 17:57
ok eni. γιοκερ για την shae το ξερα, εχω βαρεσει και με τσοντα της. για την δευτερη δεν ηξερα. θενξ

rudie
06-06-2012, 18:28
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m53bh6l3jU1qdana6o1_500.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m53bh6l3jU1qdana6o2_500.gif

bhoy
06-06-2012, 20:11

Πρωτον, εντελως ευγενικα, πραγματικα δε μπορω να διαβαζω με τη γραμματοσειρα που γραφεις.
Δεν εχω προβλημα με διαφορετικες γραμματοσειρες, απλα η συγκεκριμενη μου βγαζει τα ματια :-)
Δεν εχω διαβασει τα βιβλια, αλλα ας κανω κι εγω μερικες παρατηρησεις αφου τα λες καλα.

Δευτερον, κι εμενα μου αρεσε μαλλον παραπανω απο το 9ο. Δεν ηταν τοσο εντυπωσιακο, αλλα ειχε πολυ πραγμα. Για το ονειρο της Καλησι, δε νομιζω πως εχει καμια εκπληκτικα τρομερη σημασια. Οκ, της λειπει το τεραστιο μαυριδερο καυλι του Ντρογκο που ειναι ο ηλιος της και τα αστερια της και ο γαλαξιας της ολος για να μην πω το συμπαν (ο ηλιος ειναι αστερι, τι μαλακω). Οντως η φαση με την πολιορκια του Γουηντερφελ απο τους πιστους στους Σταρκ περασε στο ετσι, περαν του ποσο μαλακας εντελως ειναι ο Θηον ο οποιος πηγε να παρει το Γουηντερφελ με 20 αντρες και μετα ηλπιζε σε στηριξη απο την αδερφη του την καριολα και δεν ξερω γω τι αλλο. Απο τις μεγαλυτερες τακτικες μαλακιες ολης της σειρας ως τωρα. Ο πατερας του προξενιου ανηκει σε οικογενεια που ειναι φιλικα προσκειμενη στους Σταρκ, αλλα μετα το γαμο Ρομπ κατι μου λεει πως θα γινουν ποθτανα ολα κι εκει περα και θα αλλαξουν στρατοπεδα, και γενικα προβλεπω αποδυναμωση των Σταρκ στο επομενο βιβλιο, δειχνουν παντου σκορπισμενοι και μπερδεμενοι. Ο πατηρ Λανιστερ δεν ξεχασε τον Τυριον. Τον εχει ακομα για το μπουτσο, οπως τον ειχε παντα. Και τεραστια αδικια κατα του Τυριον αυτο, γιατι οπως του ειπε ο ντικλες, ο λαος ξερει τι προσεφερε στην πολη. Αλλα θα πρεπε να λαβει μεγαλυτερη αναγνωριση, αφου στη μαχη εδειξε πως υπηρχε ΠΟΛΥΣ κοσμος που ειδε τι εκανε ο Τυριον και ποσο εμψυχωτικος ηταν. Εκτος αν εννοεις οτι ο Ταηγουην (που γαμαει απιστευτα σαν χαρακτηρας) ξεχασε τον Τζεημη, το οποιο δεν καταλαβα γιατι το υποθετεις. Δεν εχει δειξει κατι σχετικο, απλα δε μπορουν να κανουν και πολλα, αφου ειναι αιχμαλωτος των Σταρκ. Ασχετα που η Μπριεν εχει αναλαβει να τον γυρισει πισω για να παρει Σανσα και Αρυα, κατι που δε θα γινει ποτε φυσικα οπως το εχει στο μυαλο της η Κεητλην, αφενος γιατι η Σανσα δεν μετραει καθολου πλεον για τον Τζοφρι, αφετερου γιατι η Αρυα ειναι στου διαολου τη μανα. Ο Χαλφχαντ ηταν οφθαλμοφανεστατο απο το προηγουμενο επεισοδιο οτι θα θυσιαζοταν για να κερδισει την εμπιστοσυνη τους ο Σνοου, αφου του το ειπε κιολας. Απλα δε θα περιμενε κανεις να θελησει να σκοτωθει για ααυτο, κι ομως το εκανε. Δεν ηταν τυχαια τα βρισιδια για την πουτανα τη μανα του Σνοου κτλ. Ηθελε να τον εξοργισει τοσο που να νομιζει πως οντως μαχονται μεχρι θανατου και να τον σκοτωσει. Και μετα του ψιθυρισε οτι ετσι ειναι ο τροπος των ΓουεητΓουοτσερς. Πιο πιθανο απο δρακους, ειναι να ειδε κυκλους ο Στανις. Να, ετσι.

Νομίζω πως είναι καλύτερη αυτή.Γενικά γουστέρνω ταχόμα.
Για τον Τζέημι σκασίλα μου μεγάλη,δεν εννοούσα αυτόν.Εννοούσα τον Τύριον!
Να πω την αλήθεια νόμιζα πως θα έκαναν ντου μαζί με τον Σνόου,αλλά μαλακία σκέψη.
Όσο για την αντρογυναίκα και την κατάληξη της ανταλλαγής πραγματικά θα έχει μεγάλο ρισπέκτ να παίξει έρωτας με τον καμμένο...Παίδες σόρρυ,αλλά τα ονόματα τα ξεχνάω - σημάδι της ιντερνετικής καμμενιάς που με έχει διαποτίσει.

Τhanx για την απόκριση ναούμε...

bhoy
06-06-2012, 20:20

Γενικότερα μια παραφιλολογία για τον Μάγκα.
Ας πούμε εν αρχή, πώς ένας τόσο γαμίκουλος τυπάκος βρέθηκε αιχμάλωτος στο κλουβί ?
Βρέθηκε τυχαία ? ήταν όλο σαν μασονική δηλωτή, γιατί "έπρεπε" να βρεθεί με την Άρυα Σταρκ?
Σίγουρα λέγοντας το όνομά της δείχνει ότι ήξερε με πια είχε να κάνει, και όχι με ένα ακόμα κοριτσάκι.

Είσαι ωραίος...

υ.γ.και τώρα που το ξανασκέφτομαι και δε μπορώ να το θυμηθώήταν φυλακισμένος από τους στρατολόγους της Νυχτερινής Φρουράς;Τους είχαν αγνοήσει παντελώς οι στρατιώτες του Τζόφρεϋ ή του Λάνιστερ,ήταν;Τεσπα,λεπτομέρειες που απλώς επιβεβαιώνουν τον άνωθεν ισχυρισμό...κάτι σαν "φύλακα άγγελο"

Snorkmaiden
06-06-2012, 20:58
The Faceless Men are an organization based in the Free City of Braavos, though their members range far and wide across both Essos and Westeros. They are reportedly a guild of assassins who command extortionate fees, but have a reputation for competence that is unmatched by any comparable organization
με βαση αυτο γιατι να προστατευσει την αρια? :-?

πρεπει να διαβασω τα βιβλια...

KoiliaSamprela
06-06-2012, 21:23
The Faceless Men are an organization based in the Free City of Braavos, though their members range far and wide across both Essos and Westeros. They are reportedly a guild of assassins who command extortionate fees, but have a reputation for competence that is unmatched by any comparable organization
με βαση αυτο γιατι να προστατευσει την αρια? :-?

πρεπει να διαβασω τα βιβλια...

Αγαπημένη Σνορκ
Ακόμα δεν έχει πει πολλά για τον μάγκα ο Martin, υπάρχουν τρελά debates για τον μυστηριώδη τούτο τύπο.
Μπορεί να είναι πάρα πολλά, μπορεί απλά να ήταν ένας "από μηχανής θεός" που τον χρησιμοποίησε ο Μάρτιν και να μην ξανακούσουμε γιαυτόν :)
Τώρα για την απορία σου : αν κάποιος τον έχει πληρώσει να προστατεύσει την Άρια?

Kasrith
06-06-2012, 21:44
Τώρα για την απορία σου : αν κάποιος τον έχει πληρώσει να προστατεύσει την Άρια?

Μα πληρώνονται να σκοτώνουν κόσμο, όχι για προστασία..

Snorkmaiden
06-06-2012, 21:57
:pink: σαμπρελα και κομισαρ λατρειες
ναι αλλα αφου ειναι τοσο cold blood killers, εχουν συνειδηση?

KoiliaSamprela
06-06-2012, 23:04

μισθοφόροι είναι , και τα 2 τα κάνουν μπρε

δεν καταλαβαίνω που μπερδεύεστε, η Άρυα τον έβγαλε από το κλουβί όπως και τους άλλους 2 κρατούμενους. γι'αυτό της έκανε "δώρο" 3 θανάτους, όχι επειδή την πήρε υπό την προστασία του. εκτός αν ρωτάτε κάτι άλλο οπότε my bad.

η συζήτηση έχει ξεκινήσει με βάση 2 συμβάντα.
1) ήξερε ότι πρόκειται για την Αρυα Στάρκ και όχι απλά το κορίτσι
2)Πως βρέθηκε στο κλουβί και να οδεύει προς το νάιτγουότς όντας imba assasin

Mitsmann
06-06-2012, 23:11
ακομα και οι καλυτεροι πιανονται??
επισης η εκφραση ανακουφισης στο προσωπο του οταν ανακαλεσε η Αρυα το ονομα του ηταν επικη -πραγματικα θα πηγαινε να αυτοκτονησει, αν.-

Beyond Within
06-06-2012, 23:27
ναι αλλα αφου ειναι τοσο cold blood killers, εχουν συνειδηση?

οι faceless men είναι θρησκευτική οργάνωση και πιστεύουν σε αυτόν τον god of death που ανέφερε ο τύπος

Phantom Duck
06-06-2012, 23:51
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ρε μαλάκες, υπάρχει θρεντ για βιβλία, αν δε σας κάνει περιμέντε να βγάλει ο admin "ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗΣ" tag για να αντικαταστήσει το spoiler.

wino
06-06-2012, 23:57
diavasa kapou oti paizei o Jaqen na einai o
syrio, den exw diavasei vivlia, den 3erw an to eixe pei/uponohsei, alla exei vash, kai autos apo braavos den einai?

edit: to leei kai h arya, to eixa 3exasei

Mitsmann
07-06-2012, 00:03
syrio, den exw diavasei vivlia, den 3erw an to eixe pei/uponohsei, alla exei vash, kai autos apo braavos den einai?

μπα, χωρις να εχω διαβασει βιβλια, πιθανοτερο οτι ο δασκαλος της Αρυα σκοτωθηκε σ εκεινη τη συμπλοκη

Imperium
07-06-2012, 00:30
Meanwhile

IS01jgGyGeI&feature=g-hist

wino
07-06-2012, 00:35

μπα, χωρις να εχω διαβασει βιβλια, πιθανοτερο οτι ο δασκαλος της Αρυα σκοτωθηκε σ εκεινη τη συμπλοκη

pantws uparxei mia sumpa8eia tou Jaqen pros Arya, pou 8a mporouse na eixe xtistei sto king's landin, apo thn allh tou eswse th zwh opote logiko na uparxei kai xwris peraiterw gnwrimia. Tespa, 8a doume ti paizei kai me auton (elpizw suntoma)

alaiah
07-06-2012, 01:28

den epiasa kai ayto pou eipe o geros-geros ston mikro stark oti aytoi efygan alla mporei na ksanarthoun giayto fygete kai pigainte pros to teixos?! oi greytzoi fygan gia pio logo na ksanarthoun? mipws paizei poustia me tous 500..?

Εγώ πάλι σκέφτομαι πως μάλλον δεν ήτανε σταρκαίοι οι 500 τελικά. αποκλείεται να ήταν γκρέυτζόηδες γιατί η αδερφή του θήον ήτανε μέσα και έφυγε. Αφήνεται να εννοηθεί πως ήταν σταρκόφιλοι από τις συζητήσεις του ρομπ με τον άλλον που λέει ότι θα στείλει τον μπάσταρδο γιό του να το επανακατακτήσει. Αλλά ούτε τους δείχνει κατά την πολιορκία ούτε το αποσαφηνίζει. Τώρα ποιοι σκατά ήταν, και που πάνε ακριβώς τον θήον οι άλλοι 20 ένας θεός ξέρει....α και book readers, δεν θέλω ούτε επιβεβαίωση ούτε άρνηση γι'αυτά που γράφω, απαντήστε μόνο οι υπόλοιποι...

Caffrey
07-06-2012, 01:42
Σχετικά με τον ΑΡΑΠΗ, δε ξέρω αν αναφέρθηκε ήδη, αλλά εμένα μου φάνηκε οτι τονε κλείσανε κει μέσα γιατι ουσιαστικά πούλησε δράκους και ντενερυς στα πρεζάκια με αντάλαγμα να τον βοηθήσουν στο πραξικόπημά του.

Σχετικά με το κάψιμο του γουίντερφελ γώ υπέθεσα οτι ήσαν τακτική καμμένης γής απο τους γκρέιτζοι. Εναλλακτική εξήγηση ίσως είναι στρατιές wildlings που τη κοπανάνε απο το βορρά.

Mitsmann
07-06-2012, 11:57
μολις σκεφτηκα επισης οτι

ειναι αρκετα πιθανο οι Γκρεητζοηδες να ακολουθουν διαταγες της αδερφης του Θηον -που ετσι κι αλλιως την σεβονται 10 φορες παραπανω- σε φαση οτι "αν παει να κανει καμμια μαλακια το καθυστερημενο, συρτε τον στα Αηρον Αηλαντς με το ζορι"

alaiah
07-06-2012, 14:36
μολις σκεφτηκα επισης οτι

ειναι αρκετα πιθανο οι Γκρεητζοηδες να ακολουθουν διαταγες της αδερφης του Θηον -που ετσι κι αλλιως την σεβονται 10 φορες παραπανω- σε φαση οτι "αν παει να κανει καμμια μαλακια το καθυστερημενο, συρτε τον στα Αηρον Αηλαντς με το ζορι"

αυτό είναι πιθανόν μόνο εφόσον ξέρανε τρόπο να διαφύγουν από την πολιορκία του winterfell, αλλιώς δεν κάνει γωνία

Mitsmann
07-06-2012, 14:53
σκατα, ειχα ξεχασει οτι την ιδια απορια ειχα και γω. οτι ο Θηον αφου αποφασισε να πολεμησουν και να πεθανουν εκει, αποκλειεται να τους ελεγε για κρυφες διαφυγες

Fucking Wizard
07-06-2012, 16:48

δεν καταλαβαίνω που μπερδεύεστε, η Άρυα τον έβγαλε από το κλουβί όπως και τους άλλους 2 κρατούμενους. γι'αυτό της έκανε "δώρο" 3 θανάτους, όχι επειδή την πήρε υπό την προστασία του. εκτός αν ρωτάτε κάτι άλλο οπότε my bad.

Ναι αλλα...

1)Και η Αρυα τον αναζηταει και τον φωναζει με το ονομα του (στη σκηνη που ο μπαμπας λαννιστερ φευγει).Σαν να εχουν ηδη συστηθει και γνωριζουν τα ονοματα τους
2) μηπως πηγαινε να φαει καποιον στο τοιχος ή να εμποδισει κατι? Ή μηπως καταφεραν και συνελαβαν ενα τετοιο ανθρωπο, και για να γλιτωσει την θανατικη ποινη τον στελνουν στο τοιχος?
οσο για τους 500 εξω απο το winterfell μπορει να ειναι του πρωην πεθερου του Ρομπ

επισης οι λεπτομεριες που εξελισονται σε μια μονη σκηνη και μετα δεν αναφερονται πουθενα ειναι το σκαλωμα. πχ. τι μπορει να ηταν εκεινα οπλα που ξεθαψαν στο χιονι ο χοντρουλης και υπολοιποι? εχουμε πολλα να μαθουμε στα επομενα

alaiah
07-06-2012, 17:08
οσο για τους 500 εξω απο το winterfell μπορει να ειναι του πρωην πεθερου του Ρομπ

κι αυτό παίζει, και πάλι όμως, έδειξε πως ο γάμος ήταν κρυφός

Fucking Wizard
07-06-2012, 17:23

κι αυτό παίζει, και πάλι όμως, έδειξε πως ο γάμος ήταν κρυφός

Σωστο και αυτο. Αλλα τιποτα δεν ειναι/μενει κρυφο στο GOT.Εχω μαθει να μην εμπιστευομαι τιποτα και κανεναν σε αυτη τη σειρα. π.χ. ειδαμε την τσουπρα απλωνει το χερι στον καραφλα και να παιρνουν και οι 2 μια περιεργη εκφραση.Δεν ξερουμε ομως αν επιασε κατι ή οχι.Κι αν ο γλωμπος εχει πουλι τελικα και τους δουλευει ολους?
Του χρονου δεν εχει τετοια. θα περιμενω να τελειωσει η σεζον και μετα θα τη δω

Parasight
07-06-2012, 17:43
π.χ. ειδαμε την τσουπρα απλωνει το χερι στον καραφλα και να παιρνουν και οι 2 μια περιεργη εκφραση.Δεν ξερουμε ομως αν επιασε κατι ή οχι.Κι αν ο γλωμπος εχει πουλι τελικα και τους δουλευει ολους?Ναι ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ δεν το ξέρουμε. Δεν πάμε καλά λέω εγώ. Κάποιοι θέλουν και υποτίτλους για τις κινήσεις/εκφράσεις των ηθοποιών πέρα από τα λόγια.

BLiTzER
07-06-2012, 18:11
Σωστά. Γι'αυτό υπάρχουν τα βιβλία.

FIXXXER
07-06-2012, 20:40
Αν ο Μαρτιν σχεδιαζει ετσι τη σειρα βιβλιων και του παιρνει 8 χρονια για καθε βιβλιο ωστε να αποδειχθει στην τελευταια σελιδα του 7ου βιβλιου πως ο Varys εχει καυλι 23 εκατοστων, θα μιλαμε για τη μεγαλυτερη σειρα βιβλιων ολων των εποχων

Kasrith
07-06-2012, 22:39
Μην σποιλεριάζεις ρε μλκ Φιξ

SpiritCrusher
07-06-2012, 23:24

Ναι αλλα...

1)Και η Αρυα τον αναζηταει και τον φωναζει με το ονομα του (στη σκηνη που ο μπαμπας λαννιστερ φευγει).Σαν να εχουν ηδη συστηθει και γνωριζουν τα ονοματα τους
2) μηπως πηγαινε να φαει καποιον στο τοιχος ή να εμποδισει κατι? Ή μηπως καταφεραν και συνελαβαν ενα τετοιο ανθρωπο, και για να γλιτωσει την θανατικη ποινη τον στελνουν στο τοιχος?

επισης οι λεπτομεριες που εξελισονται σε μια μονη σκηνη και μετα δεν αναφερονται πουθενα ειναι το σκαλωμα. πχ. τι μπορει να ηταν εκεινα οπλα που ξεθαψαν στο χιονι ο χοντρουλης και υπολοιποι? εχουμε πολλα να μαθουμε στα επομενα

Spoiler pyramid ftw

Οκ γιατί πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό;

Όταν ήταν στο κλουβί και στη μάχη με Gold Cloaks/Loch έπιασε το μέρος φωτιά, ηρθε η άλλη και το άνοιξε για να μην καουν ζωντανοί. Της το χρωστούσε και τις έδωσε 3 contracts, σιγά τ'αβγά. Assassin (και μέλος assassin guild είναι), δεν είναι δολοφόνοι που σφάζουν όποιον βρουν, παίρνουν contracts και τα τιμούν. Επαγγελματίες. Fantasy 101 δηλαδή, πάμε παρακατω κτλ.

KoiliaSamprela
08-06-2012, 09:00

Ναι αλλα...

Spoiler pyramid ftw

Οκ γιατί πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό;

Όταν ήταν στο κλουβί και στη μάχη με Gold Cloaks/Loch έπιασε το μέρος φωτιά, ηρθε η άλλη και το άνοιξε για να μην καουν ζωντανοί. Της το χρωστούσε και τις έδωσε 3 contracts, σιγά τ'αβγά. Assassin (και μέλος assassin guild είναι), δεν είναι δολοφόνοι που σφάζουν όποιον βρουν, παίρνουν contracts και τα τιμούν. Επαγγελματίες. Fantasy 101 δηλαδή, πάμε παρακατω κτλ.

Είσαι φλώρος, να πας σε αυτούς με τα βλιβλα

atom_smasher
08-06-2012, 13:30
24 εκατοστα εχει... ;)

Ghoul
10-06-2012, 17:06
http://www.youtube.com/watch?v=g4qARHsCbIA

Kasrith
11-06-2012, 04:24
To OccupyWesteros κάνει αυτήν την ώρα (9-10pm) live tweet το 11ο επεισόδιο της 2ης σεζόν επειδή τους λείπει ήδη η σειρά. Contains Season 3 spoilers

FIXXXER
11-06-2012, 05:30
Τι σημαινει το "εντεκατο επεισοδιο της σειρας"?
Και γιατι πρεπει να ξερουμε το OccupyWesteros? :P

pixies
12-06-2012, 11:30
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4354786_700b.jpg

Art In Haste
12-06-2012, 11:50
http://www.youtube.com/watch?v=2EhFCdRcL2Y&feature=youtu.be

12-06-2012, 11:53
^ ανατρίχιασα.

Mostos
12-06-2012, 17:27
+1 κυρίως στη μετάβαση απο το Rains of Castamere στο θέμα της σειράς.

Nodoordonotthereisnotry
13-06-2012, 00:16
Η σειρά ακολουθεί, αναφορικά με το θέμα των μεγάλων μαχών, την ίδια συνταγή με το "Rome", οπότε όλα good.

Προς όλους τους επικριτές μου

Ιδού ο λόγος που επέλεξε ο George R.R. Martin το HBO: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qUOhGXcnCXU#t=469s

Είναι η πρώτη σειρά που αναφέρει - τυχαίο; - δεν νομίζω! ;)

Parasight
13-06-2012, 00:39
Εγώ πού κολλάω εδώ ρε γκαουμπίου;

Nodoordonotthereisnotry
13-06-2012, 00:41
Απλά πάνε μαζί του! :P

scarecrow
14-06-2012, 17:12
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m53dfc4RdG1r7p7svo1_1280.jpg

Harbinger of Death
14-06-2012, 17:23
Wat

Κυρία Μαριάννα
14-06-2012, 17:57
να ρωτήσω κάτι να μου πείτε μια γνώμη!?
που λέτε φέτος ενώ είχα όλες τις βλέψεις να δω τον 2ο κύκλο κανονικά έμεινα στο 1ο επεισόδιο.
κ εδώ έρχεται η ερώτηση να τον δω ή να κάτσω να διαβάσω τα βιβλία μέχρι να βγει ο τρίτος κύκλος?

Mostos
14-06-2012, 18:10
"We were deeply dismayed to see this and find it unacceptable, disrespectful and in very bad taste. We made this clear to the executive producers of the series who apologized immediately for this inadvertent careless mistake. We are sorry this happened and will have it removed from any future DVD production." READ MORE: http://insidetv.ew.com/2012/06/13/game-of-thrones-puts-bushs-head-on-a-stake/

MaX Payne
14-06-2012, 18:21
που λέτε φέτος ενώ είχα όλες τις βλέψεις να δω τον 2ο κύκλο κανονικά έμεινα στο 1ο επεισόδιο.
κ εδώ έρχεται η ερώτηση να τον δω ή να κάτσω να διαβάσω τα βιβλία μέχρι να βγει ο τρίτος κύκλος?

ειμαι της αποψεως παντα τα βιβλια μετα

αν ξερεις τι θα δεις ε μετα χανετε η μαγεια απο την σειρα/ταινια
μετα θα συγκρινεις τι διαβασα και πως το δειχνει και το εχει αλλαξει και διαφορα τετοια

ασε που και τα βιβλια να ξεκινησεις αφου ακομα τα γραφει ο μαρτιν μεχρι το 5 θα φτασεις
εχουμε μελλον

freak brother
14-06-2012, 18:33
καλα προφανως πρωτα τα βιβλια να φτιαξεις με την φαντασια σου την φαση οπως γουσταρεις και μετα την σειρα να δεις την φαντασια του σκηνοθετα και τις φατσες τον ηθοποιων . Η φαντασια πανω απο την ταινια .

Κυρία Μαριάννα
14-06-2012, 19:10
Καλα προφανώς και αν δω την σειρα δεν πρόκειται να κάτσω να διαβάσω τα βιβλία... Τότε έχει χαθεί όλη η φαντασία, όχι το ανάποδο.

FIXXXER
14-06-2012, 20:09

Δικοπο μαχαιρι. Ειχα δει τις πρωτες 4 ταινιες Χαρυ Καποτερ, και μετα διαβαζοντας τα βιβλια βαριομουν στα πρωτα μεχρι να φτασω στα επομενα που δεν ηξερα τι γινεται, αλλα ευτυχως στο 4ο βιβλιο ειχαν κοψει πολυ πραγμα απο τις ταινιες, οποτε το διαβασα ευχαριστα. Η μαλακια ειναι οτι μετα ενω το 6ο και το 7ο βιβλιο (που ειναι και τα καλυτερα) τα καταευχαριστηθηκα, οι ταινιες ενω μαρεσαν, δεν με τρελαναν μονο και μονο επειδη ηξερα τι θα γινει και απλα περιμενα να το δω. Το ιδιο θα κανω και με GOT, αφου διαβαζω τωρα το πρωτο, αλλα βαριεμαι παρα πολυ, μιας και δεν εχουν κοψει και τιποτα ως τωρα απο τις πρωτες 100 σελιδες, και δε νομιζω να βρω και πολλα κομμενα ετσι οπως παει... Αλλα νταξει, δε θα στη χαλασει πολυ τη σειρα αν τα διαβασεις, εκτος αν γινεις ενας απο αυτους που ερχονται και γκρινιαζουν για μαλακιες, πως λενε τις πουτανες, σε τι γωνια εκοψε το κεφαλι του Νεντ Σταρκ στο βιβλιο ο αλλος και αλλα τετοια.

Caffrey
14-06-2012, 20:14
Ει παιδιά, έχετε σκεπτεί τη πι8ανότητα ένα βιβλίο να έχει να σας προσφέρει παραπάνω πράματα πέρα απο μια πλοκή?

FIXXXER
14-06-2012, 20:59
Ει παιδι, εκανε συγκεκριμενη ερωτηση και της απαντησαμε στο συγκεκριμενο, ηθελες αναλυση για τους λογους για τους οποιους διαβαζει ο κοσμος βιβλια γενικως?

Caffrey
14-06-2012, 22:57
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!

Nodoordonotthereisnotry
14-06-2012, 23:01
Caffrey

:skase:

FIXXXER
15-06-2012, 01:27
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!

λολ

ion_storm
15-06-2012, 11:30
Το βάζω εδώ για να το δουν περισσότεροι.
Όσοι δεν έχετε διαβάσει βιβλία μην ανοίξετε το σποιλερ αν και μόνο το λινκ έχει. Αλλά η φάση είναι η εξής.
Ένας τύπος έγραψε στις οθόνες από ένα φεστιβάλ το τέλος της τρίτης season. Το φεστιβαλ είχε πολυ κόσμο.

So I spent the last weekend at a music festival. There they had massive screens that let people text in messages that would be displayed to everyone in attendance. A fair few GoT and ASoIaF fans in attendance with things such as "THE KING OF THE NORTH!" and "Tyrion Lannister = Legend" being displayed.

http://asoiaf.westeros.org/index.php/topic/68360-the-ultimate-spoiler-spoiled-for-thousands-book-spoilers/

Displayed to the tens of thousands in attendance.

:dfinger::dfinger::dfinger:

enitharmon
15-06-2012, 12:00
τεράστια μαλακία. απο την άλλη μέχρι τη μέση της τρίτης σεζόν οι μισοί viewers θα έχουν σποιλεριαστεί για σημαντικά γεγονότα είτε από το ιντερνετ (είχαν γαμηθεί στο youtube περυσι) είτε από φίλους/γνωστούς και τέτοιες φάσεις.

KoiliaSamprela
15-06-2012, 12:02
όσοι θέλουν το σπόιλερ ας το δουν ρε μάνα'μ , δεν είναι πρόβλημα αυτό.
Υπάρχουν και αυτοί που αγνοούν εσκεμμένα :)

atom_smasher
15-06-2012, 12:04
προσκυνω τον τυπο.

ion_storm
15-06-2012, 12:09
Kαλά τα YouTube comment- spoilers κτλ, πρέπει να είσαι η πολύ στόκος ή πολύ γκαντέμης για τα διαβάσεις.
Το συγκεκριμένο αν δεν ήταν αστείο θα ήταν απλά μια τεράστια μαλακία.
Οι πιο επικίνδυνοι για spoiles είναι γνωστοί και φίλοι που τους ξεφευγει κάτι σε κουβέντα, γενικά μπορείς να αποφύγεις να μάθεις πράγματα. Αν αντέχεις.
Από την άλλη φίλοι μου που ήταν σε φάση αν μάθω κάτι εκτός σειράς, δεν έχουν διαβάσει βιβλία, τώρα ρωτάνε διάφορες μικρο-λεπτομέρειες γιατί έχουν σκασει - βαρεθεί να περιμένουν.

enitharmon
15-06-2012, 12:09
για αυτους που σποιλεριαζουν θα έπρεπε να υπάρχει a special level of hell near the one they reserve for child molesters and people who talk at the theatre (το είπαν άλλοι πρώτα)

bhoy
15-06-2012, 23:44
Ξεπεράσατε πολύ εύκολα εκείνη τη δοκιμασία,εγώ ως όνειρο το περιέγραψα,οκ ορισμός του οράματος τέλοσπάντων,της Καλίσι με τον Δοθράκι...Του λέει πως δε πρόκειται να κάνει παιδί κτλ..κτλ..

atom_smasher
16-06-2012, 12:40
εχει 3 τερατα...φτανουν.

bbq
23-06-2012, 13:17
http://i.imgur.com/1UUfO.jpg

ion_storm
23-06-2012, 17:57
http://i.imgur.com/M9sh1.jpg

FIXXXER
26-06-2012, 09:35
http://edge.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/218923/82608132.jpg

antimusic
26-06-2012, 11:05
έλα, σταρχίδια μας, του χρόνου πάλι.

Dythor
26-06-2012, 17:02
Χαρυ Καποτερ

Χαρυ Καποτερ

Χαρυ Καποτερ

cybernaut
04-07-2012, 17:12
Συνέντευξη του Μίλτου Γερολέμου (Syrio Forel) στο www.sff.gr

O Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Miltos Yerolemou που πήρε μέρος στη δημοφιλή σειρά της ΗΒΟ A Game of Thrones ως Syrio Forel μιλάει στο sff.gr.

1. Είναι δύσκολο για έναν ηθοποιό Ελληνικής καταγωγής να βρει το δρόμο του σε Αμερικάνικες τηλεοπτικές/κινηματογραφικές παραγωγές; Τί είδους δυσκολίες μπορεί να συναντήσει;

Είναι δύσκολο αλλά είναι το ίδιο για κάθε ηθοποιό. Υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός!
Αλλά είναι πιο εύκολο εάν ξέρεις ένα καλό casting manager, τη Nina Gold, όπως εγώ. Μου έδωσε την ευκαιρία μου. Τα υπόλοιπα ήταν στο χέρι μου, αλλά φυσικά τώρα έχω πολλές ευκαιρίες, λόγω του Game Of Thrones.

2. Πώς ήταν η οντισιόν; Δοκιμαστήκατε αποκλειστικά για το ρόλο του Σύριο ή και για άλλους; Υπήρξε πρόβλημα με το ότι ο χαρακτήρας στο βιβλίο έχει αρκετά διαφορετική εμφάνιση;

Δοκιμάστηκα πρώτα για το ρόλο του Varys. Τους άρεσε ανάγνωση μου αλλά δεν ήμουν κατάλληλος για το ρόλο, οπότε πέρασα οντισιόν για τον Syrio. Έπρεπε να μάθω όλο το πρώτο μάθημα!
Aλλά τους άρεσε πολύ, τόσο πολύ που δεν τους πειραξε που έμοιαζα εντελώς διαφορετικός από το πως περιγράφεται ο χαρακτήρας στο βιβλίο.
Μπορείτε να βρείτε την οντισιόν μου στα extras του DVD.

3. Έχετε κοινά στοιχεία ως άτομο με τον χαρακτήρα του Σύριο; Πώς σας φάνηκε σαν ήρωας;

Υπάρχει πολλά στοιχεία της προσωπικότητας μου στον Syrio. Είμαι αυτός και αυτός είναι εγώ. Λέω τις ατάκες του και μαθαίνω να ξιφομαχώ. Χρησιμοποιώ γιόγκα και Τάι Τσι ως εργαλεία για να βοηθηθώ. Και πραγματικά μαθαίνω κόλπα από καταπληκτικούς χορογράφους και δασκάλους. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εμένα. Ναι λοιπόν, είμαι ο Syrio, και είναι ο Syrio μου. (θεός, ακούγεται τόσο μεγάλος τίτλος! lol)

4. Φαίνεται να έχετε καλή χημεία με τη Maise Williams. Πιστεύετε ότι έχει λαμπρή καριέρα μπροστά της; Και οι υπόλοιποι νεαροί star της σειράς; Ξεχωρίζετε κάποιον;

Η Maisie είναι τόσο ταλαντούχα, ένα φυσικό ταλέντο, είναι απλή και, ναι, έχει μια μεγάλη καριέρα μπροστά της. Η Sophie (Σάνσα), ο Ιsaac (Μπραν) και ο Jack Gleeson (Τζόφρι) όλοι είναι τόσο καλοί, τόσο φυσικοί, τόσο καλές και θαρραλέες επιλογές για τους ρόλους τους.

5. Έχετε διαβάσει τα βιβλία; Γιατί; Σας αρέσει να διαβάζετε φανταστική λογοτεχνία γενικότερα;

Αρχίζω το τρίτο βιβλίο της σειράς. Δεν το είχα ξανακούσει. Το αγαπημένο μου είδος είναι η επιστημονική φαντασία, αλλά πραγματικά απολαμβάνω τη γραφή του GRR Μartin.

6. Τί πιστεύετε ότι συνέβη στον Σύριο; Αν επιβίωσε θα μπορούσε να είναι ο Jaqen H’Gar;

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα ξέρουμε. Το ότι δεν είδαμε ποτέ τον θάνατο του Syrio. Το ότι δεν είδαμε ποτέ το κεφάλι του πάνω στα παλούκια. Και ο Martin δεν είναι ποτέ προβλέψιμος, υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις στο μέλλον, όπως όλοι μας γνωρίζουμε.

7. Αν ένας ηθοποιός γίνει ευρέως γνωστός από μια ταινία/σειρά φαντασίας θεωρείτε ότι «στιγματίζεται» και περιορίζεται σε παρόμοιους ρόλους ή δεν τίθεται θέμα; Πώς επιλέξατε να μπείτε στο καστ του AGOT;

Καταλαβαίνω την ερώτηση, αλλά έχω πάρα πολλή ποικιλία στην καριέρα μου ώστε να παγιδευτώ σε ένα ρόλο. Έχω παίξει στο θέατρο, Σαίξπηρ, τηλεόραση, κωμωδία, έχω κάνει όπερα, τσίρκο, ακόμη και χορευτής! Εάν πάλι με θυμούνται μόνο ως Syrio Forel, τότε θα είμαι πολύ χαρούμενος.

8. Το φανταστικό στοιχείο είναι αρχικά δευτερεύον αλλά σταδιακά γίνεται πιο έντονο. Αυτό θα κάνει τη σειρά πιο δημοφιλή ή μήπως θα διώξει μεγάλη μερίδα τηλεθεατών;

Νομίζω ότι αυτό που κάνει το A Game of Thrones τόσο ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από μια τηλεοπτική σειρά φαντασίας. Προσελκύει ανθρώπους που δεν θα παρακολουθούσαν κανονικά τέτοιες σειρές.
Νομίζω ότι η δημοτικότητά του θα αυξάνεται και θα αυξάνεται και το κοινό θα λατρέψει τις εκπλήξεις! Και τις ανατροπές!

9. Η σειρά έχει κατηγορηθεί για υπερβολική βία και σκηνές με γυμνό και σεξ; Πιστεύετε ότι έχει ξεπεραστεί το όριο; Μήπως το σεξ και η βία όμως είναι βασικό στοιχείο του δράματος από την εποχή του αρχαίου θεάτρου;

Νομίζω ότι μερικές φορές το σεξ είναι περιττό. Αλλά τα θέματα της ιστορίας είναι μάλλον ενηλίκων και μόνο το HBO θα μπορούσε να κάνει μια σειρά σαν αυτή, αλλά η βία είναι απαραίτητη, το ίδιο και το σεξ. Αυτός ο κόσμος είναι γεμάτος θάνατο και σεξ, αυτά τα δύο κυρίαρχα ένστικτα της ζωής συνδέονται πολύ στενά.

10. Ο Σύριο θεωρείται άριστος ξιφομάχος. Θα μπορούσε να νικήσει οποιονδήποτε από τους άλλους πολεμιστές της σειράς ή υπάρχει κάποιος ικανοτερος;

Θα μπορούσε να πολεμήσει ενάντια σε μαγεία, ή με κάποιο πρόσωπο που δεν αγωνίζονται με την τιμή. Αλλά θα ήταν μια πρόκληση να βρούμε κάποιον που πολεμά καλύτερα από Syrio.

11. Ποιός θα θέλατε να πάρει τον Σιδερένιο Θρόνο;

Νομίζω ο G.R.R. Martin παίζει ένα τέχνασμα μαζί μας. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι η μεγαλύτερη ανατροπή του. Ο μόνος άνθρωπος που θα κάθεται στο Σιδερένιο Θρόνο στο τέλος της ιστορίας θα είναι ο ίδιος του ο εαυτός, ο GRR Martin. lol

12. Έχετε κρατήσει επαφές με άτομα από το καστ του AGOT;

Μιλώ και βλέπω τον John (Sam), τον Harry Lloyd (Viserys), τον Gethin (Renly) και την Roxanne McKee (Doreah) που και που και σε κάποια συνέδρια. Η Natalia Tena(Osha) είναι μια παλιά φίλη μου και έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Και φυσικά με την Μaisie (Arya).

13. Με τι ασχολείστε αυτόν τον καιρό; Να περιμένουμε να σας δούμε σε κάποια νέα σειρά/ταινία;

Αυτή τη στιγμή παίζω σε μια θεατρική παραγωγή του «Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα» στο Λονδίνο. Μετά από αυτό θα πάω στις Ηνωμένες Πολιτείες να εργαστώ για ένα μυστικό σχέδιο, αλλά ρίξτε μια ματιά σε αυτό το λινκ.
www.lionwitchtheshow.com

http://community.sff.gr/topic/14592-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AF%CE%BB%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%85-syrio-forel-a-game-of-thrones/

Art In Haste
05-07-2012, 17:48
http://www.youtube.com/watch?v=KZ4BOFyzQRc&feature=player_embedded

Kasrith
13-07-2012, 01:05
Πιασάρικο.

j7lp3RhzfgI

Kelldorain
14-07-2012, 11:08
http://www.youtube.com/watch?v=rpSDSgChsaI

31/3/13 πρεμιέρα.

14-07-2012, 14:25
ΟΙ REEDS ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΕΛΕΙΟΙ (ειδικά ο Jojen), βασικά ολο το καστ ταιριάζει καλά.

Επίσης περίμενα να βάλουν τον Beric της πρώτης σεζόν αλλά ήταν μικρός και για τον ρόλο.

εν τω μεταξύ ο Orell τι φάση;

supermachoman
14-07-2012, 15:12
http://www.youtube.com/watch?v=rpSDSgChsaI

31/3/13 πρεμιέρα.

κάποιοι θυμάστε τη Missandei απ'αυτό

http://www8.pic-upload.de/06.11.11/dcfs4rumuky4.gif

jack the ripper
14-07-2012, 15:16
:pink: :touched: :pink: :touched: :pink: :touched: :pink: :touched: :pink: :touched: :pink: :touched: :pink: :touched: :pink: :touched:

rat_poison
14-07-2012, 15:19
θέλω να πεθάνω στις μπουκλίτσες της
όσοι με ξέρετε καταλαβαίνετε

FIXXXER
15-07-2012, 00:37
εγω το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι το αβαταρ σου δεν ειναι 100% πλατωνικος θαυμασμος μαλλον

rat_poison
15-07-2012, 02:05
κι ο δικός σου καλό κομμάτι είναι, τζιντζέρι

Kasrith
01-08-2012, 05:41
http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/web04/2012/7/31/17/enhanced-buzz-wide-27863-1343769819-6.jpg

Kelldorain
04-08-2012, 03:05
http://winteriscoming.net/2012/08/dominic-west-was-almost-mance-rayder/
κρίμα =/

Kasrith
04-08-2012, 20:13
Δεν ήταν σίγουρο, δλδ δεν το γνωρίζουμε, πως θα έπαιζε τον Mance. Μπορούσε να παιζε τον Tormund ορ σαμθινγκ... Όπως και να χει δεν νομίζω να πατούσε τόσο πολύ με την σειρά οπότε νταξ

Kasrith
10-08-2012, 21:07
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8i560fhMR1qicrz8o1_500.png

Art In Haste
18-08-2012, 12:53
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8wuvrYEtS1qis07wo5_250.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8wuvrYEtS1qis07wo7_250.jpg

Ciarán Hinds as Mance Rayder

LokiTricksterGod
18-08-2012, 18:54
ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Art In Haste
19-08-2012, 01:05
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8yeyrm1yg1rb2vh2o1_500.jpg

Eulogy
19-08-2012, 11:44
http://www.randomhouse.com/images/dyn/cover/?source=9780345534491&height=450&.jpg

tselementes westeros? wtf!

Watermelon Kiss
19-08-2012, 14:57
https://www.facebook.com/#!/gameofthroneshouse

metamelia1
21-08-2012, 15:10
http://www.youtube.com/watch?v=vEg4SEch27w

Art In Haste
27-08-2012, 03:06
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9bfr9veqb1qis07wo1_500.jpg

Γκουλαγκ
27-08-2012, 12:22
Thank you for your order.
--
Regards,
OtherTees

Art In Haste
21-11-2012, 14:08
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vsmUpYIA99o

Κωλαράκι Τορνευτό
21-11-2012, 20:29
συγκλονιστικό, προσοχή μόνο σε όσους δεν έχουν διαβάσει όλα τα βιβλία

To kano quote giati o malakas tha to svisei suntoma kai olo kai kapoios tha tin patisei

KoiliaSamprela
21-11-2012, 20:54
συγκλονιστικό, προσοχή μόνο σε όσους δεν έχουν διαβάσει όλα τα βιβλία

καμιά σχέση με το βιβλίο , καθαρά τρύκ τηλεθέασης είναι.

steve
21-11-2012, 21:55
SPOILER ALERT! darth vader is luke's father

Kasrith
24-11-2012, 05:37
864gdSC9KOA

Art In Haste
04-12-2012, 13:35
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2yj0e0r_yLI

Art In Haste
17-01-2013, 14:02
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7VB0JA78wJ4

Art In Haste
21-01-2013, 13:42
Όσο πλησιάζουμε φαίνεται πως θα εμφανίζονται πιο πολλά βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AaedhISdshA

Kasrith
26-01-2013, 01:20
Entire Cast of Season 3

http://io9.com/5979069/meet-the-entire-cast-of-game-of-thrones-season-three

πλήν τουλάχιστον τον Edmure Tully

Kelldorain
30-01-2013, 18:28
Minecraft players recreate Game Of Thrones’ King’s Landing in extraordinary detail

http://i.imgur.com/VGLM1MI.jpg

http://i.imgur.com/tvNVCvxh.jpg
http://i.imgur.com/Dl8whDoh.jpg
http://i.imgur.com/a3ByGShh.jpg
http://i.imgur.com/JgKj7ifh.jpg
http://i.imgur.com/ZhbbxV7h.jpg
http://i.imgur.com/HbKrL05h.jpg

http://westeroscraft.com/
http://www.reddit.com/r/gaming/comments/17iw9q/so_we_built_kings_landing_in_minecraft_heres_a/?sort=old

pixies
01-02-2013, 00:44
http://www.youtube.com/watch?v=d3-hlG6Nn1s

ναι ρε πουστη Ισλανδια!

Mitsmann
02-02-2013, 02:14
Μονο εγω πιστευω τελικα οτι η φαση "10-11 βδομαδες και μετα παλι σε αλλες 40" ειναι ξενερωτικη ε?

Art In Haste
12-02-2013, 14:23
https://www.youtube.com/watch?v=XmBGTqXlpBA

Art In Haste
20-02-2013, 01:54
Κομμένες σκηνές από 2η σαιζόν.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z7ls-iBaQcA

http://www.youtube.com/watch?v=WVRmuOMI7cI

http://www.youtube.com/watch?v=EvZmBYnowEs

http://www.youtube.com/watch?v=y1n_CA-GjIk

Kelldorain
23-02-2013, 14:02
http://www.youtube.com/watch?v=RzI9v_B4sxw

ion_storm
23-02-2013, 14:39
Ωραία αντε πλησιάζει. :headbang:

στο 0:09 ποιο λιμάν/πόλη είναι αυτο?

Εδώ κάτω έχει spoiler, όποιος δεν έχει διαβάσει τα βιβλια να μην το ανοίξει. Επαναλαμβάνω να μην το ανοίξει όποιος δεν έχει διαβάσει τα βιβλία.

Μου αρεσει εκεί που λέει Death is coming for everyone and everything δείχνει πρώτη μούρη τον Rob.

23-02-2013, 14:46
UNSULLIED ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ

Dragonstone;

atom_smasher
23-02-2013, 16:01
Ωραία αντε πλησιάζει. :headbang:

Εδώ κάτω έχει spoiler, όποιος δεν έχει διαβάσει τα βιβλια να μην το ανοίξει. Επαναλαμβάνω να μην το ανοίξει όποιος δεν έχει διαβάσει τα βιβλία.

τελικά κανα νεο για το επομενο βιβλιο; περιμένω να δω αν πέθανε ο σνοου τελειωτικά!

funishment
23-02-2013, 16:37

Dragonstone, είχε παίξει κι εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=7m4ArTZ3wiI) πέρυσι, όταν έκαψε η τρελή τους 7. (0:01)

επίσης έπεσα πάνω σ' αυτή την ανάλυση του τρέηλερ, καρέ-καρέ τη λες. ΣΠΟΗΛΕΡ φυσικά:

0.00 - 0.03: Time lapse of the sun coming up somewhere beyond the Wall.
It's been a long time, my old friend. - Varys
0.03 - 0.05: Tyrion opening a door.
0.05 - 0.08: Tormund and the other wildlings scaling the wall.
0.08 - 0.10: Jaime and Brienne (???) in a boat next to Dragonstone
0.10 - 0.11: Tywin the throne room.
0.11 - 0.12: Joffrey on the throne.
Death is coming for everyone and everything. - Melisandre
0.12 - 0.15: Robb and Catelyn surrounded by corpses in Harrenhall.
0.15 - 0.16: Jaime walking in a crowd, Qyburn behind him.
0.16 - 0.17: Bran firing an arrow from his bow.
0.17 - 0.18: Beric flaming his sword.
The darkness that will swallow the dawn. - Melisandre
0.18 - 0.19: White Walker in the woods.
0.20 - 0.21: Theon bound on a cross, head covered with a sack.
0.21 - 0.22: Wildlings running south of the Wall.
0.22 - 0.24: Daenerys and her army of Unsullied.
Show them how it feels to lose what they love. - Catelyn
0.24 - 0.25: Catelyn talking to Robb.
0.26 - 0.27: Cersei.
I'm going to light the biggest fire the North has ever seen. - Mance
0.28 - 0.29: Orell looking into the sky, probably warging.
0.29 - 0.30: Jon.
0.30 - 0.31: Mance walking and talking.
0.31 - 0.32: Tyrion stabbing a knife into a table, Joffrey turns around and looks surprised.
0.32 - 0.33: Ygritte pulling a bow on Jon?
0.33 - 0.34: Beric and Sandor dueling.
Everyone is mine to torment. - Joffrey
0.35 - 0.36: Joffrey talking to Varys, Tywin and Tyrion in the Small Council.
0.36 - 0.37: Hoster's funeral, Robb and Catelyn looking sad.
There is a beast in every man and it stirs when you put a sword in its hand. - Jorah (διακριτικό HBO, "you put a sword in its hand
->πλάνο Jaime)
0.38 - 0.39: Jorah riding and talking.
0.39 - 0.40: Swords being drawn, Rast walking with a bloody face, Mutiny at Craster's Keep.
0.40 - 0.41: Jaime screaming, losing his hand. (ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ)
0.41 - 0.42: Dothraki riders.
0.42 - 0.43: Arya peering through a broken wall.
0.43 - 0.44: Tormund and Orell about to execute the old man in Queenscrown.
0.43 - 0.44: Jon looking terrified in the rain.
0.44 - 0.45: Sansa looking at Cersei, who is sitting on a bed with an open jewelry box. Jon and Ygritte.
0.45 - 0.48: Drogon flying towards a ship.
0.48 - 0.49: Daenerys, standing in a front of wall on fire.
0.49 - 0.50: Theon (άλλοι λένε Arya-Jon-Ramsay) riding on a horse.
0.50 - 0.51: Robb making battle plans. http://www.westeros.org/GoT/Gallery/Entry/Game_of_Thrones_S3_EP305_Robb_and_Talisa_01
The revenge you want, will be yours in time. - Varys
0.54 - 0.55: Robb.
0.55 - 0.56: Arya.
0.55 - 0.56: Jaime (50 χρόνια μεγαλύτερος και με δεμένο χέρι)
0.56 - 0.57: Cersei.
0.57 - 0.58: Tyrion.

Kasrith
03-03-2013, 04:24
Extended Version

http://www.youtube.com/watch?v=C1pbtBX9Kok

Roswell47
03-03-2013, 06:28
τι τραγουδαρα ειν αυτο που παιζει απο πισω;

Kasrith
03-03-2013, 06:42
τι τραγουδαρα ειν αυτο που παιζει απο πισω;

http://www.youtube.com/watch?v=qoi0Z9zKE1M

Kasrith
03-03-2013, 06:50

τελικά κανα νεο για το επομενο βιβλιο; περιμένω να δω αν πέθανε ο σνοου τελειωτικά!

Φήμες λένε 2014, αλλα μου φαίνεται υπερβολικά νωρίς... Μαίο πάντως βγαίνει novella The Princess and the Queen, το οποίο θα εξηγεί τον εμφύλιο μεταξύ Targs aka Dance of the Dragons

Όσο για το σποιλερ σου, το αποκλείω σαν συμβάν να είναι τελειωτικό!

ion_storm
03-03-2013, 22:10
http://i.imgur.com/5ikWLFX.gif

Bereft
05-03-2013, 17:45
http://www.youtube.com/watch?v=w1VWRPSc4kE

Την παντρεύομαι.

Mitsmann
05-03-2013, 20:01
την αρχιζω στις καρατιες. ενδιαμεσα να βαζει και να βγαζει τα γυαλια.
ουστ.

freak brother
05-03-2013, 20:11
ομορφη αλλα παρα ειναι τσιρκο.

Κωλαράκι Τορνευτό
05-03-2013, 20:14
την αρχιζω στις καρατιες. ενδιαμεσα να βαζει και να βγαζει τα γυαλια.
ουστ.
.

steve
05-03-2013, 21:10
μετρια γκομενα, κωλοχιπστερου και καθυστερημενη. 3/3

Kasrith
13-03-2013, 00:59
http://img2-2.timeinc.net/ew/static/i/facebook/game-of-thrones-ygritte-h.jpg

Kasrith
16-03-2013, 19:53
http://www.youtube.com/watch?v=eyxbhrwFfHw

Om
17-03-2013, 15:24
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AFOXCfoKO1k

funishment
17-03-2013, 20:06
42 καινούρια τρέηλερ την ημέρα για να καυλώνουν τα πρεζάκια, well played HBO

wfSXhMzWoA4

Kasrith
18-03-2013, 06:54
https://www.youtube.com/watch?v=

bhoy
19-03-2013, 17:17
Πάντως είδα ένα spoiler για τον 3ο κύκλο και δε χρειάστηκε να είμαι και τόσο πολύ παρατηρητικός...

Art In Haste
19-03-2013, 21:30
http://25.media.tumblr.com/a1b113edb96363f7791c26cd8f04f704/tumblr_mju2xrUM1Y1qf2zyko3_250.gif

Kasrith
20-03-2013, 16:03
http://www.youtube.com/watch?v=RWyeCEQmAG0

atom_smasher
20-03-2013, 16:16
Στον πούτσο μας με το πουτανάκι!

steve
21-03-2013, 03:57
Στον πούτσο μας με το πουτανάκι!

γαμω τον χριστο της και εχουνε βρει και την καταλληλη ηθοποιο.. ναπαναγαμηθει

Kasrith
26-03-2013, 19:56
http://i.imgur.com/lSdoRIp.jpg

Art In Haste
28-03-2013, 16:12
Μαλακιούλες να περάσει η ώρα, μισό λεπτό δηλαδή.

http://www.buzzfeed.com/seancurry1/which-game-of-thrones-house-are-you
http://www.vulture.com/2013/03/try-our-game-of-thrones-death-generator.html

Art In Haste
29-03-2013, 20:41
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2fPgIIB67bw

Roswell47
01-04-2013, 13:41
:D

Swollen
01-04-2013, 14:43
ισχύει ότι βγήκε χθες ή μούφες κατεβάζω?