PDA

View Full Version : [TV] Game Οf Thrones

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16

KoiliaSamprela
14-06-2016, 11:00
φορές αναρωτιέμαι αν απλά διαφωνείς ρε Φιξξξερ για να διαφωνήσεις.
Σου έχει κάνει τον Τυριον καρικατούρα, σου έχει ξεφτιλίσει τους Faceless men σου κάνει τελείως ooc των Jaqen.
Η Νταενέρις έχει γίνει σαν τον Νικολας Κέιτζ στο γκοστ ράιντερ που σκάει με την φλεγόμενη μηχανή να γαμήσει.
Δεν θα μπω στην διαδικασία να σου βγάλω σε λεπτά πόσο χρόνο τρώνε σε μαλακίες σε κάθε επεισόδιο.
Το πρόβλημά μου είναι ότι έχεις ένα γαμάτο lore με 1000-2 τρόπους να το απλώσεις και συ απλά δεν κάνεις τίποτα. Δεν έχεις πλέον ένα σετ καλών διαλόγων να λες πω ρε φίλε πόσο γάμησε.

Για κάθε σειρά έχω άλλες απαιτήσεις και με βάση αυτές την βλέπω, ε για το game of thrones περιμένω έπη όχι να λένε 3 άτομα ανέκδοτα πίνοντας κρασί μέχρι να τους βαρέσουν τα καράβια.

Σωστα ολα αυτα αλλα το προβλημα δεν εμφανιστηκε φετος. Χωρις να χω διαβασει τα βιβλια, κρινοντας το καθαρα σαν τηλεοπτικη σειρα, προφανως και υπαρχει μεγαλη αλλαγη στην ποιοτητα του writing. Δεν ειναι προβλημα ρυθμου.
Αλλα εδω που εχει φτασει, δεν μπορεις να περιμενεις οτι με καποιο μαγικο τροπο θα την στρωσουν. Μεχρι το τελος ετσι θα παει. Οπως ειπε και ο 12 stars, την βλεπουμε καθαρα απο συνηθεια. Δεν ξερω αν αυτη η αλλαγη οφειλεται στο αρχικο υλικο του μαρτιν ή στην περιορισμενη ελευθερια που μπορει να εχουν οι σεναριογραφοι. Παντως αν εγω ημουν στη θεση τους και επρεπε να τραβηξω τη σειρα για τα νουμερα η επειδη δεν υπαρχει ακομη ξεκαθαρος τροπος για να την κλεισω, θα εκμεταλλευομουν τα οραματα του μπραν για να ξεδιπλωσω ακριβως αυτο το lore και τους χαρακτηρες που υπαρχουν περα απο το timeline του GoT. Γενικα παντως ο ορισμος του wasted potential.

ε δεν διαφωνούμε σχετικά, εκεί είναι το πρόβλημα, ότι υπάρχει τρόπος να γεμίζει με επεισόδια η σειρά χωρίς να σπάει αρχίδια :)

Parasight
14-06-2016, 11:04
4) Κρασακι; Ανεκδοτακι; Ενταξει οταν συνειδητοποιεις ΤΙ βλεπεις για 4-5 λεπτα εκει περα, ειναι priceless τρολαρισμα...

Εκτός του ότι, όπως ήδη είπα, ήταν άνετα η χειρότερη σκηνή στην ιστορία των σκηνών, πριν 1-2 επεισόδια δεν είχε "σχεδόν" (παίζει να άλλαξαν 4 λέξεις) τους ίδιους διαλόγους περί αλκοόλ, με τους ίδιους ακριβώς πρωταγωνιστές; Έβλεπα τη σκηνή και ένιωθα ένα πολύ περίεργο deja vu.Ισχύει! Όταν τσέκαρα στα γρήγορα το επεισόδιο να δω αν κολλάνε οι υπότιτλοι πριν το δω, έπεσα τη μία πάνω στην αρχική σκηνή της θεατρικής παράστασης, την άλλη στη σκηνή με το κρασί και τα ανέκδοτα, την παράλλη στον στραβωμένο Blackfish μέσα στα τείχη, και λέω τι διάολο μήπως ξανακατέβασα κανένα παλιό επεισόδιο :p

BLiTzER
14-06-2016, 11:08
αλλα και να τρεξει τη μιση πολη μεχρι την παγιδα που ειχε στησει (ποτε; Το κερι ποσες ωρες/μερες εκαιγε; )

Βασικά αυτή είναι από τις πιο γαμάτες σκηνές του επεισοδίου

γιατί στο 6, τη βλέπουμε να επανακτά το Needle, να το κρύβει στο συγκεκριμένο δωμάτιο και να σβήνει το κερί. Πολύ πιθανό όλο αυτό το διάστημα να έκανε εξάσκηση εκεί, στα τυφλά. Ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη γι'αυτό.

OniBocho
14-06-2016, 11:33
αλλα και να τρεξει τη μιση πολη μεχρι την παγιδα που ειχε στησει (ποτε; Το κερι ποσες ωρες/μερες εκαιγε; )

Βασικά αυτή είναι από τις πιο γαμάτες σκηνές του επεισοδίου

γιατί στο 6, τη βλέπουμε να επανακτά το Needle, να το κρύβει στο συγκεκριμένο δωμάτιο και να σβήνει το κερί. Πολύ πιθανό όλο αυτό το διάστημα να έκανε εξάσκηση εκεί, στα τυφλά. Ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη γι'αυτό.

Όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή 2-3 μέρες το πολύ. :touched:

Είπα εγώ πως δεν υπάρχει ξεκάθαρη πτώση; Εγώ απλά είπα πως έχει το ίδιο τέμπο και στυλ εδώ και 5 χρόνια, όπως είπε και ο Φίξξξερ δηλαδή με έναν χρόνο διαφορά.

Γι' αυτό σ' αγαπώ και δέχομαι να γίνω πεθερός σου μια μέρα όταν ωριμάσεις αρκετά.

Ethereal
14-06-2016, 11:42
παλεύει με την ανοργασμικια σαν τυφλή απο την αρχή της σεζόν,δεν χρειαζόταν επιπλέον εξάσκηση στο δωμάτιο.

wraithgr
14-06-2016, 12:30
παλεύει με την ανοργασμικια σαν τυφλή απο την αρχή της σεζόν,δεν χρειαζόταν επιπλέον εξάσκηση στο δωμάτιο.

Αυτο. Το προβλημα δεν ειναι εκει.
Το προβλημα ειναι στη φαση που ηταν μισοξεκοιλιασμενη και (υποτιθεται) σε μια δυο μερες γιατρευτηκε απο την ηθοποιο. Θα μπορουσε να ειναι πολυ πιο πιστευτο αν (πχ) ειχε δειξει σε αυτο το επεισοδιο πως καπως ηταν ψευτικες εστω καποιες απο τις πληγες της, οπως φανηκε να ηταν τελικα (εκει που ακουμπησε το χερι στον τοιχο φανηκε ξεκαθαρα τι παει να παιξει). Παντως αν την ειχε δειξει να σβυνει το κερι και το ξεχασα τοτε οκ, βελτιωνεται απειροελαχιστα η κατασταση.

BLiTzER
14-06-2016, 12:33
Ναι, είχε προπονηθεί τυφλή και δεν το ανέφερα επειδή ήταν το προφανές. Απλά το πήγα λίγο παρακάτω :p Πάντως δείχνει ότι actually προσπάθησαν στο συγκεκριμένο και το εκτίμησα.

Κατά τ'άλλα όλη η σεζόν είναι γεμάτη fillers. Δεν ήταν έτσι σε προηγούμενες. Ο μόνος λόγος που το βλέπω είναι για να δω πού θα το πάει τελικά.

atom_smasher
14-06-2016, 13:18
Σου έχει κάνει τον Τυριον καρικατούρα, σου έχει ξεφτιλίσει τους Faceless men σου κάνει τελείως ooc των Jaqen.
Η Νταενέρις έχει γίνει σαν τον Νικολας Κέιτζ στο γκοστ ράιντερ που σκάει με την φλεγόμενη μηχανή να γαμήσει.
Δεν θα μπω στην διαδικασία να σου βγάλω σε λεπτά πόσο χρόνο τρώνε σε μαλακίες σε κάθε επεισόδιο.
Το πρόβλημά μου είναι ότι έχεις ένα γαμάτο lore με 1000-2 τρόπους να το απλώσεις και συ απλά δεν κάνεις τίποτα. Δεν έχεις πλέον ένα σετ καλών διαλόγων να λες πω ρε φίλε πόσο γάμησε.

Για κάθε σειρά έχω άλλες απαιτήσεις και με βάση αυτές την βλέπω, ε για το game of thrones περιμένω έπη όχι να λένε 3 άτομα ανέκδοτα πίνοντας κρασί μέχρι να τους βαρέσουν τα καράβια.

Σωστα ολα αυτα αλλα το προβλημα δεν εμφανιστηκε φετος. Eχω διαβασει τα βιβλια, προφανως και υπαρχει μεγαλη αλλαγη στην ποιοτητα του writing. Δεν ειναι προβλημα ρυθμου. Αλλα εδω που εχει φτασει, Μεχρι το τελος ετσι θα παει. αυτη η αλλαγη οφειλεται στο αρχικο υλικο του μαρτιν + στην περιορισμενη ικανοτητα που εχουν οι σεναριογραφοι. Γενικα παντως ο ορισμος του wasted potential.

Xanos
14-06-2016, 14:32
Γι' αυτό σ' αγαπώ και δέχομαι να γίνω πεθερός σου μια μέρα όταν ωριμάσεις αρκετά.

μέχρι τότε θα το έχεις καταστρέψει το παιδί σου και ούτε κι αυτός δε θα θέλει να το παντρευτεί. καθυστερημένε.

FIXXXER
14-06-2016, 14:44

Εγω απο την αλλη δεν αναρωτιεμαι πλεον, ειμαι σιγουρος οτι διαφωνουν μονο για να διαφωνησουν :P
Ειδικα αυτο το "καλα τα επεισοδια 6Χ06-6Χ07" με ξεπερναει, ειδικα οταν εχουν προηγηθει επεισοδιαρες πριν απο αυτα, που τις εκραξαν.

Στα της ουσιας, δεν εγραψα ποτέ γνωμη για τη σκηνη με τον Τυριον, αρα δε χρειαζεται να υποθετεις οτι τη θεωρησα "καλη". Γελοιες ειναι οι σκηνες στις οποιες βρισκεται αυτος με τον Grey Worm και την Missandei, οπως ηταν δηλαδη και την προηγουμενη φορα που ειδαμε αυτους τους τρεις. Ευτυχως τελειωσε με την επιστροφη της Daenerys η σκηνη, που μπορει να το εκαναν επιτηδες για να σκεφτουμε "πω πω επιτελους δε θα χρειαστει να ξαναδουμε τους 3 ακυρους μαζι". Ο Τυριον ηταν παντα καρικατουρα btw. Απλως συνηθως ηταν καρικατουρα που ειχε να πει και μερικα πραγματα σε σημαντικες καταστασεις, τωρα τι να πει με αυτους που εχει μεινει...

Η Daenerys βεβαια δεν εχει σκασει ποτε ξανα να σωσει κανεναν με τιποτα, ισα ισα που τις περισσοτερες φορες ηταν αυτη που βρισκοταν σε δυσκολη θεση απο μονη της, αλλα νταξει ξερω γω. Μεχρι και εγω που μου τη σπαει η Daenerys οταν αρχιζει τα παπανδρεϊστικα της, χθες γουσταρα που επεστρεψε με το δρακο, και γενικα πρεπει να παρει τους δρακους και να ξεκιναει να καιει τα παντα γιατι φτανει πια με το Essos.

Αλλα ακομα κι αυτα να δεχθουμε (μαζι σου, μιλαμε για γελοιες σκηνες πες, με κακο writing) στα του 6Χ08, αυτα ηταν καπου 5 λεπτα απο τα 55. Τα προσπερναω. Δεν με ενδιαφερει να δω 55 λεπτα και να λεω καθε 20 δευτερολεπτα "ω μαλακα τι του ειπε...". Μ'αρεσε η σκηνη με τον Hound, μ'αρεσε η σκηνη με την Αρυα (με εξαιρεση εκει που εκανε κοκορετσια στα σκαλια και εριξε 49 καλαθια με φρουτα), μ'αρεσε η σκηνη στο Riverrun (αμα εβλεπα Game of Thrones μονο για τις μαχες θα το ειχα κοψει απο τη δευτερη σεζον) λογω αλληλεπιδρασης και αναπτυξης των σχεσεων μεταξυ Brienne, Jamie, Edmure (lololol), Blackfish, και μου αρεσε (για πρωτη φορα σε αυτη τη σεζον) ακομα και η σκηνη στο King's Landing, με τον Mountain και τη Cersei. Θελεις να σου ζητησω συγγνωμη? Πες αμα ειναι.

12 stars circle your brow
14-06-2016, 14:51
οκ, θα το πω εγώ :D

Ο Τυριον ηταν παντα καρικατουρα btw. Απλως συνηθως ηταν καρικατουρα που ειχε να πει και μερικα πραγματα σε σημαντικες καταστασεις

ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ, ΟΙ - ΜΟΝΟ ΣΕΙΡΑΚΗΔΕΣ -. Αν το δικό σου παράδειγμα αντίληψης είναι χαρακτηριστικό σε όσους δεν έχουν επαφή με το βιβλίο, δεν παραξενεύομαι καθόλου γιατί σας αρέσει τόσο η σειρά ακόμα, γενικά εξηγεί πολλά η παραπάνω πρόταση, λολ.

:*

edit: βασικά με ένα πιο σοβαρό ύφος, θα πω ότι το βάθος των χαρακτήρων έχει από καιρό χαθεί και μάλλον αυτό είναι από τα χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν.

FIXXXER
14-06-2016, 14:55
Αρχιδια ειναι, και πρηζονται. Η αντιληψη μου γενικα για τα παντα στο συμπαν ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τη δικη σου, αν νομιζεις οτι καταλαβες γιατι και πως μου αρεσει μια σειρα, απο μια προταση για τον Τυριον. Εχω διαβασει και τα 3 πρωτα βιβλια. Κι εκει καρικατουρα ειναι ο Τυριον. Το οτι τραβας μαλακια το βραδακι στη σκεψη ενος γαματου νανου με φοβερο λεγειν και απιστευτα υψηλο IQ, δεν τον κανει λιγοτερο καρικατουρα.

14-06-2016, 14:58
Η αντιληψη μου γενικα για τα παντα στο συμπαν ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τη δικη σου

:-o

FIXXXER
14-06-2016, 15:05
Αρχιδια ειναι, και πρηζονται. Η αντιληψη μου γενικα για τα παντα στο συμπαν ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τη δικη σου, αν νομιζεις οτι καταλαβες γιατι και πως μου αρεσει μια σειρα, απο μια προταση για τον Τυριον.

Βαλε ολο το quote, μαζι με το υποθετικο, μη γινεσαι κι αλλο εμετος =)

KoiliaSamprela
14-06-2016, 16:14
ε βασικά διαφωνούμε , για μένα ο Τύριον ποτέ δεν ήταν Καρικατούρα, και επίσης έχουμε πει ότι η σειρά δεν είναι δράσης για να περιμένω μάχες, περιμένω δολοπλοκίες και έξυπνους διαλόγους.
Τώρα αυτό με το συγγνώμη το έχασα

14-06-2016, 16:20
Αρχιδια ειναι, και πρηζονται. Η αντιληψη μου γενικα για τα παντα στο συμπαν ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τη δικη σου, αν νομιζεις οτι καταλαβες γιατι και πως μου αρεσει μια σειρα, απο μια προταση για τον Τυριον.

Βαλε ολο το quote, μαζι με το υποθετικο, μη γινεσαι κι αλλο εμετος =)

δεν αλλάζει κάτι ρε με το να βάλω όλο το quote, το ίδιο προσβλητικός γίνεσαι κάθε φορά, εκεί είναι το κλου
επειδή σε είδα ότι αρπάχτηκες (αν και δεν περιμένω ν'αλλάξεις ύφος) να σου πω ότι όταν αναφέρθηκα στην αντίληψη, δεν σε είπα χαζό, αλλά εννοούσα το πως βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά.

enitharmon
14-06-2016, 16:36
fixxxer, πως οριζεις την καρικατουρα;

Serpantinas
14-06-2016, 16:48
το ίδιο προσβλητικός γίνεσαι κάθε φορά, εκεί είναι το κλου

όχι δεν είναι προσβλητικός, απλά εσύ είσαι κατώτερης ευφυίας. Και μετά του φταίνε οι γύρω μια ζωή μωρέ.

Αλλά αποσύρομαι απ' το να απαντήσω στην προσβολή του φιχχερ που θα έρθει, δεν έχω όρεξη για σελίδες. Λίγη ειρήνη απλά μάγκες, στις συζητήσεις σας. Εκτροχιάζεται ένα φόρουμ ολάκερο για 1-2-5 άτομα (me included, γιατί αρπάζομαι όταν μου μιλάνε έτσι, είμαι ευαίσθητος :P ). Αλλά εγώ είμαι και χαζός/παιδί του ρόκιν και δε μετράω, το θέμα είναι πως χαλιούνται κι οι "καλοί" και όντως ευφυείς.

metamelia1
14-06-2016, 17:49
season 6

https://www.youtube.com/watch?v=6iAgXzGah4M

babality
14-06-2016, 19:45
επιμενω στον παππου

FIXXXER
14-06-2016, 22:09
δεν αλλάζει κάτι ρε με το να βάλω όλο το quote, το ίδιο προσβλητικός γίνεσαι κάθε φορά, εκεί είναι το κλου
επειδή σε είδα ότι αρπάχτηκες (αν και δεν περιμένω ν'αλλάξεις ύφος) να σου πω ότι όταν αναφέρθηκα στην αντίληψη, δεν σε είπα χαζό, αλλά εννοούσα το πως βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά.
Ωχου, 30 ποστ να εξηγουμε τα αυτονοητα. Παμε αλλη μια φορα.
Αν οντως καταλαβες αυτο απο το ποστ μου περι Τυριον, εισαι χαζοτερος απο μενα.
Αν δεν καταλαβες αυτο και απλα ηθελες να πεταξεις την εξυπναδα σου γιατι εισαι μαγκακος, τοτε δεν εισαι χαζοτερος απο μενα.
Εγω πιστευω οτι εκανες το δευτερο, και σου απαντησα με παρομοιο τροπο, γιατι σε μαλακιες, με μαλακιες απανταμε. Αρα, δε σε θεωρω χαζο.
Αμα γραψεις αλλη μια απαντηση που προσπαθεις να μου πεις μαμουσουτου, θα αρχισω να αναθεωρω :P

fixxxer, πως οριζεις την καρικατουρα;
Ετσι:

http://i.imgur.com/Xn8Gaov.jpg

όχι δεν είναι προσβλητικός, απλά εσύ είσαι κατώτερης ευφυίας. Και μετά του φταίνε οι γύρω μια ζωή μωρέ.

Αλλά αποσύρομαι απ' το να απαντήσω στην προσβολή του φιχχερ που θα έρθει, δεν έχω όρεξη για σελίδες. Λίγη ειρήνη απλά μάγκες, στις συζητήσεις σας. Εκτροχιάζεται ένα φόρουμ ολάκερο για 1-2-5 άτομα (me included, γιατί αρπάζομαι όταν μου μιλάνε έτσι, είμαι ευαίσθητος :P ). Αλλά εγώ είμαι και χαζός/παιδί του ρόκιν και δε μετράω, το θέμα είναι πως χαλιούνται κι οι "καλοί" και όντως ευφυείς.

Κανενας δε μου φταιει. Δεν εχουμε ολοι συνδρομα καταδιωξης σε καθε γωνια του ιντερνετ. Kαι για να σε προλαβω, δεν εχω στοχο να σε προσβαλλω με το να υπαινισσομαι οτι εχεις συνδρομο καταδιωξης. Μπορει να μην ειναι καν αληθεια. Αν εχεις, φτιαχτο. Αν δεν εχεις, κουλ, απλα γραψε με σταρχιδιασου.

Κατα τα αλλα, ευτυχως που δεν ειχες ορεξη για αντιπαραθεση. Φανταζομαι αν ειχες ορεξη για αντιπαραθεση, θα ειχες απαντησει 4 φορες, με 23 παραγραφους, και 234 γραμμες στο τσατ. Τωρα περιοριστηκες σε ενα κλασμα αυτων. Επεστρεψες στο ER για το μηνα Ιουνιο του 2016, για να μας πεις οτι εκτροχιαζεται ολοκληρο το φορουμ, επειδη 5 ατομα ειναι προσβλητικοι. Cool story bro, τα λεμε τον Σεπτεμβριο του 2018 παλι, οταν σε πιασει η ευαισθησια σου για το ER.
Οσον αφορα το ζουμι του ποστ σου, που ειναι το οτι προσεβαλα τον 12 σταρς ανεπανορθωτα, δες την απαντηση μου προς αυτον. Ηρεμησε μπρο.

Serpantinas
14-06-2016, 22:49
Επεστρεψες στο ER για το μηνα Ιουνιο του 2016

τι σημαίνει αυτό;

για να μας πεις οτι εκτροχιαζεται ολοκληρο το φορουμ, επειδη 5 ατομα ειναι προσβλητικοι.

Δεν είναι αλήθεια; Θρεντ 2016:

Καλημαίρα
Καλιμέρα, εμετέ
Kalhmera, γαμω την παναγια σας
kalymera γραφετε, μλκ εισαι τελειως χαζος

Cool story bro, τα λεμε τον Σεπτεμβριο του 2018 παλι, οταν σε πιασει η ευαισθησια σου για το ER.

Τι σημαίνει αυτό; Είμαι στη φάση από το δυοχιλιάδεςτρίω και μέχρι να έρθει ο ικονοκλαστ και να δηλωσει οτι "αυτος ειναι χαζος", που σημαινει οτι πλεον το ιαρ/λουμπεν/ουρακοταγκο μπορει να με βριζει χωρις λογο, ειχα πολλές και πολύ ομορφες συζητησεις ,γνωριμιες, ιστορίες. Έχω κάνει ΕΝΑ ποστ αποχώρησης, όταν τα είχα παίξει με το πόσο σοβαρά παίρνω ότι ένας όχλος με θεωρεί καθυστερημένο και ο Η. ευχόταν να πεθάνω. Αλήθεια ξενέρωνα λίγο εκεί (και έκανα κι εγώ σα μαλάκας ως μέρος τινειτζ αντίδρασης =ρ )

Οσον αφορα το ζουμι του ποστ σου, που ειναι το οτι προσεβαλα τον 12 σταρς ανεπανορθωτα, δες την απαντηση μου προς αυτον. Ηρεμησε μπρο.

Πάσο, αγκαλιά.

MoRmEnGiL
17-06-2016, 00:19
Na 8ymisw oti stis prohgoumenes season eixan hdh grammeno yliko apo to Pappouli. Ayth einai h prwth pou prepei na ta bgaloune pera mono me guidelines xwris tipota allo. Manteuw oti einai apo tous basikous logous pouexei tetoia isopedwsh lately kai se ba8os xarakthrwn kai se dialogous kai sta panta.

atom_smasher
17-06-2016, 00:21
voulwmeno gramma diabazeis.

Aleister
17-06-2016, 12:39
Den borw na katalavw to whining pou epikratei pantou gia thn S6, enw exoume faei sth mapa skoupidia opws h S3 kai h S5

ypersyntelikos
18-06-2016, 18:13
1. Για πού το έβαλε ο Βάρυς;
2. Για ποια rumors λέει ο μέιστερ στη Σέρσεϊ ότι τελικά ισχύουν;

Ξενερωτικό σημείο για μένα: Πώς γίνεται η Άρυα να σκότωσε την καλύτερη μαθήτρια του κοκκινομάλη κι αυτός να χαίρεται για πάρτη της; γενικά έρχεται ένα μαλακισμένο δε σε υπακούει σε τίποτα σου σκοτώνει και τη μαθήτριά σου και φεύγει κι εσύ είσαι ευχαριστημένος και ντάξει κουλ; Γενικά τη φάση με τον many face god δεν την έπιασα ποτέ.

18-06-2016, 18:55
να βλέπεις τα επεξηγηματικά που βάζει ο mormengil

FIXXXER
18-06-2016, 19:25

Ξενερωτικό σημείο για μένα: Πώς γίνεται η Άρυα να σκότωσε την καλύτερη μαθήτρια του κοκκινομάλη κι αυτός να χαίρεται για πάρτη της; γενικά έρχεται ένα μαλακισμένο δε σε υπακούει σε τίποτα σου σκοτώνει και τη μαθήτριά σου και φεύγει κι εσύ είσαι ευχαριστημένος και ντάξει κουλ; Γενικά τη φάση με τον many face god δεν την έπιασα ποτέ.

Γιατι να ειναι η καλυτερη του μαθητρια η Weif? Δε θα επρεπε οι καλυτεροι no-face assassins να ειναι αυτοι που δεν βλεπουμε καν? Δεν υποννοειται γενικα απο την δευτερη σεζον εως και τωρα οτι υπαρχουν δεκαδες απο αυτους διασκορπισμενοι?

ypersyntelikos
18-06-2016, 20:08

Γιατι να ειναι η καλυτερη του μαθητρια η Weif? Δε θα επρεπε οι καλυτεροι no-face assassins να ειναι αυτοι που δεν βλεπουμε καν? Δεν υποννοειται γενικα απο την δευτερη σεζον εως και τωρα οτι υπαρχουν δεκαδες απο αυτους διασκορπισμενοι?

Έτσι υποννοείται; δεν ξέρω. Επίσης και τα επεξηγηματικά δεν λένε κάτι για αυτά τα 2 που ρώτησα; ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ πάει ο βάρυς

metamelia1
18-06-2016, 23:14
stin trapeza

ikonoklast
18-06-2016, 23:26
Μετά από περίοδο πηξίματος βρήκα χρόνο για σκληρό binge-watching και πρόλαβα και σας έφτασα, μουνιά.

Πείτε τώρα, ποιά είναι τα φεηκ που βλέπω στο θρεντ, ποιοι σποιλάρουν, τι λένε οι τρόμπες που έχουν διαβάσει τα βιβλία, που είναι το ραντεβού για το ξύλο κλπ.

ikonoklast
19-06-2016, 00:08
Και μια ανασκόπηση γιατί τα είδα μαζεμένα.

Γενικά είμαι με Tyrion, δε ξέρω γιατί γκρινιάζετε, εγώ τον βρίσκω πολύ ωραίο χαρακτήρα, σοβαρή μεταρρυθμιστική δύναμη, μειστερ της πολιτικής οικονομίας που ελπίζω να συνεχίσει να παίζει ρόλο στη φάση της...

Ντενερις Ταργκάρυεν η Πορφυρογέννητη, Μάνα των Δράκων και Γενικά Στα Παπάρια Μας: Για τα βιβλία δε ξέρω αλλά μακράν ο πιο κακογραμμένος χαρακτήρας στη σειρά. Οτινάναι μπροστά/πίσω πλοκές, subplots και ασυναρτησίες σε κάτι που φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να έχει πολύ ενδιαφέρον αλλά σίγουρα αυτό που δε βοηθάει είναι η Εμίλια Κλαρκ. Εκατομμύρια τηλεθεατές, εκατομμύρια λεφτά, χαιπ στον ουρανό, σειρά φαινόμενο κλπ. Αυτό το κορίτσι ΔΕΝ κάνει για ηθοποιός γιατί την κρατάνε; Είναι κάτι σαν την Τορις Σπελινγκ στο Μπεβερλι Χιλλς; Είναι ο ουλριχ στους μετάλλικα; Είναι ιλλουμινάτι; Είναι κάποιο χάβαλο; Τι είναι;

Γαμάτη η φάση με τον ΣΠΟΥΡΓΙΤΗ και τους καμμένους πιστούς που χρησιμοποιούν το μίσος του λαού για τους άρχοντες ΑΛΛΑ: Μετά από τόσο χτίσιμο δεν γίνεται να τα ξεχνάμε όλα μέσα σε μια στιγμή και πριν γίνει το walk of shame της μαρτζορι να βγαίνει το μουλικο και να ζητωκραυγάζει ο λαός για την ένωση της Πίστης με το Παλάτι. Η οποία Μαρτζορι γιατί είναι τόσο καύλα; Τι θα γίνει;

Τσον Σνο εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο του Βορρά: Μια διαμάχη όπου κανείς δε ξέρει ποιός θα επικρατήσει #ΝΟΤ. Όπως όλα δείχνουν ο Τσον θα είναι το αφεντικό του βορρά με το τέλος της Σεζόν και αυτό που προικονομείται είναι το δίλημμα μεταξύ σύγκρουσης ή όχι με τις δυνάμεις της Πορφυρομούνας και του Νότου. Όπως βέβαια και τι ακριβώς θα γίνει με τα Ζόμπια του βορρά, τα οποία...

Ζόμπια του Βορρά: Ό,τι βαριέμαι πιο πολύ στο fantasy, η φάση με τις undead στρατιές κακών που είναι πάρα πολύ κακοί και μισούν τους ζωντανούς. Κάνω skip σε ό,τι έχει να κάνει με whitewalkers, ελπίζω η όλη φάση με τη μάχη μαζί τους να μην είναι κεντρικό πλοτ στην επόμενη σεζον ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν να το αναπτύξουν περισσότερο γιατί δεν παλεύεται.

ypersyntelikos
19-06-2016, 12:01
Αυτό το κορίτσι ΔΕΝ κάνει για ηθοποιός γιατί την κρατάνε; Είναι κάτι σαν την Τορις Σπελινγκ στο Μπεβερλι Χιλλς; Είναι ο ουλριχ στους μετάλλικα; Είναι ιλλουμινάτι; Είναι κάποιο χάβαλο; Τι είναι;

Είναι γαμώ τα μουνιά.

freak brother
19-06-2016, 13:41
ουτε τοπ 5 ωραιοτερων της σειρας πλεον

ypersyntelikos
19-06-2016, 14:15

να γίνει θρεντ

Ethereal
19-06-2016, 15:31

να γίνει θρεντ
Δεν είχε γίνει; ή το μπερδεύω με του lost?

supermachoman
19-06-2016, 15:37

να γίνει θρεντ
Δεν είχε γίνει; ή το μπερδεύω με του lost?

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28699-The-ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ-απο-Game-of-thrones-poll-ΧΩΡΙΣ-ΣΠΟΙΛΕΡΣ!-!&highlight=thrones

OniBocho
19-06-2016, 19:57
Αυτό το κορίτσι ΔΕΝ κάνει για ηθοποιός γιατί την κρατάνε; Είναι κάτι σαν την Τορις Σπελινγκ στο Μπεβερλι Χιλλς; Είναι ο ουλριχ στους μετάλλικα; Είναι ιλλουμινάτι; Είναι κάποιο χάβαλο; Τι είναι;

Είναι γαμώ τα μουνιά.

Μόνο ο τσιμπούκλανο συμφωνεί μαζί σου και αυτός είναι a priori κακόγουστος, καθότι ΜΠΑΟΚ.

Έλεος με τη φλόμπα... :p

ikonoklast
20-06-2016, 00:40
Επίσης να πω ότι μου 'χει λειψει που γύριζες το βράδυ αποκαμωμένος και άνοιγες το θρεντ και έβλεπες 11 μούτζες και έλεγες γράφω και πιάνει τόπο.

Και η σωστή επτάδα είναι: Melissandre, Marjorie, Missandei, Θεόμουνο που δείχνει βυζί στη φυλακή του Dorne, Γυναίκα Oberyn, Ygritte, Shae.

FIXXXER
20-06-2016, 00:50
Καλα τα ξεκινας με την τριαδα απο Μ, αλλα η Shae ειναι για πεταμα γενικα, και η αλλη στη φυλακη στο Dorne, απιστευτα σπαστικη.

Team Sansa ειμαστε. Το καλυτερο βυζι μιας και το εθιξες (και γλυκια φατσουλα - αχ καλε), το εχει η "ηθοποιος" που επαιζε την Σανσα στην παρωδια θεατρο στο Braavos.

http://67.media.tumblr.com/b8e8097c37038671bc8562729732e0e2/tumblr_o7n2ltGOgl1tba4fxo1_400.gif http://66.media.tumblr.com/bbd7c7876c7168d728430f23017f0672/tumblr_o7p83wAiBc1tlrqi3o1_250.gif http://i.imgur.com/7rrKTqg.gif

ikonoklast
20-06-2016, 00:54
Ανηκομεν είς τους μερακλήδες που έχουν δει τσόντες με Shae πριν το Game Of Thrones με το όνομα Dilara. Τα λεω και δε με πιστεύουνε.

OniBocho
20-06-2016, 01:41
Όταν βάνεις μέσα Ιγκριτ και σκατοπικρομουνοφατσαγυναικαςομπερυν, είσαι αυτομάτως σαν της Ντενερις τα μούτρα.

Καλύτερα φισκούνια ήταν της Rose και της double της Cercei στο walk of shame.

Ethereal
20-06-2016, 10:29
Ep.9
Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι η μαζοχα τον ανέστησε για να τον ξαναφάει με χειρότερο τρόπο...
Το επεισόδιο γάμησε,τηρώντας την παράδοση του επεισοδίου 9 κάθε σεζόν,και το σίχαμα είχε το τέλος που του άρμοζε.

KoiliaSamprela
20-06-2016, 12:32
Ep.9
Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι η μαζοχα τον ανέστησε για να τον ξαναφάει με χειρότερο τρόπο...
Το επεισόδιο γάμησε,τηρώντας την παράδοση του επεισοδίου 9 κάθε σεζόν,και το σίχαμα είχε το τέλος που του άρμοζε.

ότι είπε ΣΥΝ

KAI ΩΡΑΊΟΙ ΔΙΆΛΟΓΟΙ , Δηλαδή πόσο παράξενο σας μοιάζει που θέλω να παρακολουθώ έξυπνους διαλόγους.
Η κουβέντα Τορμουντ + Ντάβος ήταν ΓΑΜΗΣΤΕΡΉ
Η ξήγα (το live θα γίνει κανονικά) Νταενέρις με Γιάρα επίσης
Σκηνοθετικά ήταν επίσης πολύ καλό, με την φάση του Τζον Σνόου που λέει "τι γάμησα" και σκάει το δικό του ιππικό από πίσω, αλλά και με την κλοσινκ σιν και σατανικό γελάκι Σάνζα

Με λέτε γκρινιάρη, και είμαι, αλλά ρε γμτ σπάζομαι γιατί μπορεί να είναι η σειρά καλύτερη χωρίς να τσουλάει το στορυ και δεν το κάνουν.

(ίσως τον παίξω λίγο με Γιάρα, είναι από αυτές που μου αρέσουν)
http://i.imgur.com/IZUGQR1.jpg

:touched: φακλάνα Νταενέρις δεν μπορείς να ανέβεις στο δράκο :touched:

KoiliaSamprela
20-06-2016, 12:59
απλά αφήνω εδώ το όνομα του Miguel Sapochnik !

ikonoklast
20-06-2016, 15:43
απλά αφήνω εδώ το όνομα του Miguel Sapochnik !

Καταπληκτική δουλειά.

Δύο λέξεις. 50 λεπτά:

JUSTICE PORN.

atom_smasher
20-06-2016, 16:51
Μετά από περίοδο πηξίματος βρήκα χρόνο για σκληρό binge-watching και πρόλαβα και σας έφτασα, μουνιά.

Πείτε τώρα, ποιά είναι τα φεηκ που βλέπω στο θρεντ, ποιοι σποιλάρουν, τι λένε οι τρόμπες που έχουν διαβάσει τα βιβλία, που είναι το ραντεβού για το ξύλο κλπ.

καλώς τα αρχίδια μας τα δυό.

ikonoklast
20-06-2016, 17:06
Εσύ είσαι βιβλιάκιας, αν θυμάμαι καλά ε. Η δύναμη σου δε μπορεί πια να μας αγγίξει, μινώταυρε.

MoRmEnGiL
20-06-2016, 17:45
Yeah poly kalytero apo to prohgoumeno ep.

Akoma dyskoleuomai na pistepsw oti oi umber 8a dinane ton rickon stous boltons kai 8a polemousane enantia stous stark. O monos logos paizei na htan oi wildlings pou oi Umbers oi Mormonts kai kana 2 alla houses trwgane kata 95% ola ta raids kai ta casualties, alla oi Mormonts px den prodwsane ta vows tous parauta. Euelpistw oti htan sympth3h kai ellatwsh xarakthrwn aparaithth gia th seira kai oti sto biblio pou KAPOTE 8a kykloforisei o M 8a exei perissotera na pei apo "komparsos me onoma" kai "dramatic plot device"

Epishs blepw apo twra Daenerys Yara shipping.

Serpantinas
20-06-2016, 18:44
μορμ αν αυτα που δυσκολευεσαι να πιστεψεις απ την αρχη της σ6, ειναι παρμενα απ το επομενο βιβλιο τι θα λες; :P (οχι πως εχεις αδικο, μαλλον)

ωραιο επεισοδιο, ητο οσο πιο υπερhyped γινεται πριν παιχτει αλλα παρεδωσε.

Επειδη διαβαζω παντου (στα 'σωστα φορα') περι προβλεψιμοτητας επισης,

ισχυει πως πλεον δεν πεθαινουν οι "καλοι", ντεους εξ ματσέτε, κλπ κλπ, αλλα νομιζω πως με τοσα σποιλερς που εχουν πεσει τα παντα εχουν προβλεφθει και η σειρα -ισως και τα βιβλια- ειναι εν μερει καταδικασμενη/α (προλαβαινω τη γκρινια του επομενου επ αμα γινει καμια -πολυσυζητημενη- βρωμια στα φλασμπακ :P)

FIXXXER
20-06-2016, 19:06
Νταξει δεν επιζουν ακριβως και ολοι οι καλοι, απλα δεν εχουν μεινει και παρα πολλοι απο τους πολυαγαπημενους για να πεθανουν. Τι νοημα εχει να συνεχισει να βλεπει κανεις μια σειρα στην οποια θα πεθαινε ενας εκ των Jon, Sansa, Arya, Bran, Daenerys, Tyrion ας πουμε? Εξυπηρετουν ενα κομματι της ιστοριας που πρεπει να υπαρχει εκει, αλλιως δεν υπαρχει και νοημα να βλεπουμε τι γινεται πλεον. Απο κει και περα, μπορει να πηγε εντελως ακλαφτος, αλλα πεθανε αλλος ενας Stark ετσι. Και μαλιστα αν και παιδακι και ανυπαρκτος εδω και ποσες σεζον, ηταν ο πιο legit διαδοχος για το θρονο του Winterfell (τουλαχιστον), αφου ο αλλος ειναι μπασταρδος κι ο αλλος αναπηρος και κοκακιας. Επισης πεθανε ο λατρειας ο Wun Wun =(

Πολυ ωραιο το επεισοδιο, τωρα οσον αφορα τη διαφορα σεναριου σε σχεση με τα προηγουμενα οκ απλα λολ. Δε μιλησαν και πολυ αλλωστε σε αυτο το επεισοδιο, αλλα κατι θα ξερετε για να το λετε :touched: Μεγαλο πραγμα η ψυχολογικη προδιαθεση αλλωστε.

Ευχαριστη εκπληξη ολα τα sequences με Daenerys, αφενος γιατι δεν περιμενα να δω κατι αλλο εκτος απο τη Μαχη Για Το Βορρα, αφετερου γιατι επιτελους ΑΥΤΑ θελουμε να δουμε απο εκει περα. Τα παραπονα για Emilia Clarke δεν τα καταλαβαινω, μονο οταν γινεται Αλικη Βουγιουκλακη ειναι ενοχλητικη, αλλα εκει φταιει το οτι της δινουν ηλιθια λογυδρια και περιμενουν να εντωπωσιαστουμε για 4η φορα με το ιδιο πραγμα. Στο χθεσινο ηταν κι αυτη εξαιρετικη ας πουμε.

Και για να γκρινιαξουμε και λιγακι:
1. Οσο ωραια ηταν η μαχη σκηνοθετικα σε πολλες σκηνες, αυτο το wall of death με τους λεγεωναριους απο τις 3 πλευρες και τα πτωματα απο την αλλη ηταν γελοιοτητα.
2. Καταλαβαινω οτι ηταν κομπαρσος ουσιαστικα, αλλα οχι ρε παιδια τοσο ακλαφτος ο Rickon Stark. Το ξεραμε οτι ο Bolton ειναι σιχαμα, και πολυ ταιριαστο το "κυνηγι", αλλα δειξτε λιγο κλαμα απο Snow, Sansa, οχι μονο οργη. Τεσπα, μινι παραπονο αυτο.

Sansa :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:

ypersyntelikos
20-06-2016, 19:21
KAI ΩΡΑΊΟΙ ΔΙΆΛΟΓΟΙ , Δηλαδή πόσο παράξενο σας μοιάζει που θέλω να παρακολουθώ έξυπνους διαλόγους.

Όχι ρε σαμπρέλα, έχεις πολύ δίκιο για τους διαλόγους. Και Τόρμουντ - Σερ Ντάβος και Γιάρα - Ντενέρυς γάμησαν.

Επίσης η σκηνή της μάχης είναι η καλύτερη στη σειρά μέχρι στιγμής. Είναι πιο καύλα απ' ότι αυτή με Στάνις στο King's landing και υγρό πυρ.

fromashesrise
20-06-2016, 21:31
εγω θελω να κανω κριτικη σ αυτους που κανουν κριτικη στη σειρα (και σχωρατε με)...
μιλαμε για εντερτεηνμεντ αμερικανα. καθε σαιζον ειναι προσχεδιασμενη επεισοδιο-επεισοδιο. ποιος θα το σκηνοθετησει και τι μπατζετ θα εχει το καθε επεισοδιο. ειναι προφανες εδω και αιωνες οτι το μπατζετ καθε σαιζον δε μοιραζεται ισοποσα σε καθε επεισοδιο αλλα σε καποια δινεται πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα. για αυτο κι εγω θεωρω ακυρη την κριτικη "το ταδε επεισοδιο ειναι μετριο/κακογραμμενο κτλ". αυτη ειναι η σειρα και αυτη θα ειναι μεχρι να τελειωσει. το 9ο επεισοδιο θα γαμαει και θα γαμαει εν μερει γιατι το 7 η το 8 πχ θα ειναι μετριο. και οι παραγωγοι το ξερουν αυτο ενα χρονο πριν τους θεατες. χαλαρωστε και απολαυστε γιατι ειναι λιγες οι σειρες που προσφερουν τετοια πχοιοτητα.
και θα κανω και μια κριτικη στους βιβλιακηδες: μιλαμε για παραμυθια με δρακους, οχι για ντοκυμαντερ για για τους βαλκανικους πολεμους.

Parasight
20-06-2016, 21:50
Πολυ ωραιο το επεισοδιο, τωρα οσον αφορα τη διαφορα σεναριου σε σχεση με τα προηγουμενα οκ απλα λολ. Δε μιλησαν και πολυ αλλωστε σε αυτο το επεισοδιο, αλλα κατι θα ξερετε για να το λετε :touched: Μεγαλο πραγμα η ψυχολογικη προδιαθεση αλλωστε. Εχμ τα προηγούμενα επεισόδια ήταν γεμάτα σκηνές με διαλόγους, άρα οι διάλογοι ήταν το ζητούμενο. Εδώ είχαμε ένα επεισόδιο σφαξίδια με τους δυο (καλούς) διαλόγους να είναι η εξαίρεση, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;

Avraam Mizan
20-06-2016, 22:43
καλά όλα αυτά, καλύτερο επεισοδιο εβερ
μάχη που ξέραμε "the eagles are coming" και πάλι μας αγχώνεκαι λοιπα, αλλά! Πού στο καλό ήταν ο Ghost; θα έπρεπε να είναι friskies για direwolf, όχι για κοπρόσκυλα.

antimusic
20-06-2016, 23:19
και θα κανω και μια κριτικη στους βιβλιακηδες: μιλαμε για παραμυθια με δρακους, οχι για ντοκυμαντερ για για τους βαλκανικους πολεμους.

κάθε σου ποστ με με κάνει καλύτερο άνθρωπο.

MoRmEnGiL
20-06-2016, 23:28
εγω θελω να κανω κριτικη σ αυτους που κανουν κριτικη στη σειρα (και σχωρατε με)...
μιλαμε για εντερτεηνμεντ αμερικανα. καθε σαιζον ειναι προσχεδιασμενη επεισοδιο-επεισοδιο. ποιος θα το σκηνοθετησει και τι μπατζετ θα εχει το καθε επεισοδιο. ειναι προφανες εδω και αιωνες οτι το μπατζετ καθε σαιζον δε μοιραζεται ισοποσα σε καθε επεισοδιο αλλα σε καποια δινεται πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα. για αυτο κι εγω θεωρω ακυρη την κριτικη "το ταδε επεισοδιο ειναι μετριο/κακογραμμενο κτλ". αυτη ειναι η σειρα και αυτη θα ειναι μεχρι να τελειωσει. το 9ο επεισοδιο θα γαμαει και θα γαμαει εν μερει γιατι το 7 η το 8 πχ θα ειναι μετριο. και οι παραγωγοι το ξερουν αυτο ενα χρονο πριν τους θεατες. χαλαρωστε και απολαυστε γιατι ειναι λιγες οι σειρες που προσφερουν τετοια πχοιοτητα.

http://i.imgur.com/wgZ1HRl.gif

FIXXXER
20-06-2016, 23:54
Πολυ ωραιο το επεισοδιο, τωρα οσον αφορα τη διαφορα σεναριου σε σχεση με τα προηγουμενα οκ απλα λολ. Δε μιλησαν και πολυ αλλωστε σε αυτο το επεισοδιο, αλλα κατι θα ξερετε για να το λετε :touched: Μεγαλο πραγμα η ψυχολογικη προδιαθεση αλλωστε. Εχμ τα προηγούμενα επεισόδια ήταν γεμάτα σκηνές με διαλόγους, άρα οι διάλογοι ήταν το ζητούμενο. Εδώ είχαμε ένα επεισόδιο σφαξίδια με τους δυο (καλούς) διαλόγους να είναι η εξαίρεση, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
Εσυ τι ακριβως δεν καταλαβαινεις στο οτι αμα ενα επεισοδιο εχει 50 λεπτα μαχης/δρασης και 7 λεπτα διαλογων, δεν ειναι και πολυ δυσκολο να ειναι καπως καλυτεροι οι διαλογοι απο οτι στα προηγουμενα επεισοδια? Που οκ, ο καθενας οπως τη βρισκει, εγω το διαλογο Daenerys - Yara τον βρηκα λιγο προβληματικο, αλλα αμα σας αρεσε, δε θα κατσω να παραπονεθω (!)

OniBocho
20-06-2016, 23:54
Καλά τα λέτε όλοι, πολύ καλό επεισόδιο και ωραία σκηνοθεσία, με αμερικανιές κι όλα τα ροκφόρ, ηλίθιοι όσοι διαβάζουν (fantasy) βιβλία και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πρόκειται για ιστορία φαντασίας με δράκους και μαγεία, αλλά

ο Ραμσεη που ήταν κομμάντο και με 20 άντρες αποδεκάτισε το στρατόπεδο του Σταννις, λίγο εύκολα δεν τις έφαγε από την ασπίδα του Τσον Σνο; Σε όλο το επεισόδιο έδειχνε να φοβάται και μιλάμε για αυτόν ποτ γυμνός με δύο μαχαίρια έτρεψε σε φυγή τους Iron Island reavers... Not liek.

Raven Lord
21-06-2016, 00:03
μεταφραστής βιβλιόφιλος έτυχε στους υπότιτλους που κατέβασα, ο οποίος μετέφρασε τη γιάρα ως άσα. (μια αλλαγή για την οποία γελάει ο κόσμος βέβαια εξαρχής).

metamelia1
21-06-2016, 00:05
makeleio

atom_smasher
21-06-2016, 00:17

κάθε σου ποστ με με κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Η ιστορια γραφεται απο τους νικητές...

MoRmEnGiL
21-06-2016, 00:41
50 λεπτα μαχης/δρασης και 7 λεπτα διαλογων,

Giauto htan kalytero episodio :D

εγω το διαλογο Daenerys - Yara τον βρηκα λιγο προβληματικο

Ολοι οι διάλογοι είναι λίγο προβληματικοί πλέον, αλλά για πες για τον συγκεκριμένο.

paddy honey
21-06-2016, 01:08
Εσύ είσαι βιβλιάκιας, αν θυμάμαι καλά ε. Η δύναμη σου δε μπορεί πια να μας αγγίξει, μινώταυρε.

http://the-artifice.com/game-of-thrones-dont-judge-a-boob-by-its-cover/

FIXXXER
21-06-2016, 03:14

Ολοι οι διάλογοι είναι λίγο προβληματικοί πλέον, αλλά για πες για τον συγκεκριμένο.

Τι να πω, απο τη μια ειχαμε τη Συριζαια να λεει ε κοιτα παιδια, νταξει μαζι σας, παρτε τα Αηο Αηα, αλλα κοψτε τους βιασμους και τις επιδρομες ε, πλεον ειμαστε αθρωποι. Κι απο την αλλη εχεις τους αλλους να λενε νταξει εμεις απλα θελουμε τα νησια μας, και οκ δικε μου, ειναι μεν our way of life, αλλα θα τα κοψουμε ολα αυτα, πλεον θα ειμαστε μετροσεξουαλ πολιτικαλι κορεκτ τζεντερ νουτραλ και ολοι καλα. Και για αυτη τη συμφωνια χρειαστηκε να ανταλλαξουν ακριβως τα ιδια λογια (σε νοημα) καμια 10αρια φορες. Σε φαση "σιγουρα ομως?" "ε ναι ρε φιλε" "σιγουρα σιγουρα??" "ε τωρα αμα σου λεω".

KoiliaSamprela
21-06-2016, 07:42

θες να μου πεις σε τι επηρεάζει το μπατζετ έναν κακογραμμένο διάλογο ? ή ακόμα χειρότερα σε μια σειρά που από την αρχή ξέρουμε ότι το μεγάλο της χαρτί είναι οι δολοπλοκίες και ότι ουσιαστικά βλέπεις μια πολιτική σειρά σε φανταζι σεταπ πρέπει να βαριούνται να γράψουν κάτι τέτοιο?
Το τραγικό ας πούμε γκραφιτι ήταν θέμα μπάτζετ?

babality
21-06-2016, 08:00
H πειρατινα με εκανε να πεσω στα διχτυα της με εκεινο το πλανο (φωτο σαμπρελα). Το επεισοδιο διελυσε.

KoiliaSamprela
21-06-2016, 08:02
να πούμε και άλλα καλά τώρα που γυρνάει.
Οι ηθοποιοί αλλά και οι σεναριογράφοι όταν έχουν να σιάξουν έναν κακό το κάνουν πολύ καλά ... νομίζω ραμσι και τσοφρι κατάφεραν να δημιουργήσουν ακριβώς το συναίσθημα αηδίας και μίσους στις φάτσες τους

OniBocho
21-06-2016, 08:47
ΟΣΟ ΜΕΡΑΚΛΗΣ κι αν είσαι, οφείλεις στην αντρική τιμή σου να μην σου τον δει καν η Asha/Yara. Και μιας συνδέεται:

Αδύναμες οι σκηνές με Daenerys ρε γαμώτο, ακόμα κι ο Tyrion έχει καταντήσει άνευρος και δευτεράτζα.

wraithgr
21-06-2016, 09:22
Το δα και γω χτες αλλα ενταξει περα απο το γεγονος οτι γουαου σκηνες κλπ οπως ειπε ο fromashesrise οτι παντα τα επεισοδια 9-10 θα εχουν μεγαλυτερο budget απο τα 7-8, ποσο ηλιθιοι ειναι οι Σταρκ πια... Απο τη μια ο snow ξερει οτι ειναι παγιδα και πηγαινει ουτως η αλλως να πεθανει (και μαζι και ολος του ο στρατος που αναγκαστηκε να κανει charge ενω δεν ειχε νουμερα--αληθεια γιατι δεν εκανε μεταβολη ειπαμε; Και καλα θα τον πετυχαιναν τα βελη που δεν τον πετυχαν; ) και απο την αλλη η ηλιθια ξερει οτι ειναι παραδιπλα ο littlefinger και αντι να το πει στον αδερφο της μπας και σχεδιασει καλυτερα, το παιζει "save the day at the last minute", αφου δηλαδη εχουν σφαχτει οι μισοι και βαλε απο το στρατο της. Βεβαια δεν ξερεις, εδω ειναι hollywood--μπορει να σου δειξει 5000 θανατους και να μετρανε οι 100...

OniBocho
21-06-2016, 09:29
Τι λες ρε φίλε;

και να χάσει την ευκαιρία να γίνει Gandalf στο Helm's Deep?

Parasight
21-06-2016, 09:54

Τι να πω, απο τη μια ειχαμε τη Συριζαια να λεει ε κοιτα παιδια, νταξει μαζι σας, παρτε τα Αηο Αηα, αλλα κοψτε τους βιασμους και τις επιδρομες ε, πλεον ειμαστε αθρωποι. Κι απο την αλλη εχεις τους αλλους να λενε νταξει εμεις απλα θελουμε τα νησια μας, και οκ δικε μου, ειναι μεν our way of life, αλλα θα τα κοψουμε ολα αυτα, πλεον θα ειμαστε μετροσεξουαλ πολιτικαλι κορεκτ τζεντερ νουτραλ και ολοι καλα. Και για αυτη τη συμφωνια χρειαστηκε να ανταλλαξουν ακριβως τα ιδια λογια (σε νοημα) καμια 10αρια φορες. Σε φαση "σιγουρα ομως?" "ε ναι ρε φιλε" "σιγουρα σιγουρα??" "ε τωρα αμα σου λεω".Για να καταλάβω, τώρα μας λες ότι οι διάλογοι και στο χθεσινό επεισόδιο ήταν μάπα, κάτι δλδ που ουσιαστικά δεν άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα, άρα εμμέσως παραδέχεσαι, ενάντια στα επιχειρήματά σου τόσες βδομάδες τώρα, ότι και όλα τα προηγούμενα επεισόδια ήταν μάπα γιατί είχαν χάλια διαλόγους; Οπότε τι φάση; Κόντρα για την κόντρα;

Raven Lord
21-06-2016, 11:00
σε κάθε επεισόδιο τα ίδια... :roll:

antimusic
21-06-2016, 11:31
πεθαίνω https://streamable.com/pfnz

ikonoklast
21-06-2016, 11:48
Για Σανσα έγγυο στο Ραμσευ τι λέμε; Θα το κρατήσει; Και τι φάση, δεν θεωρείται καν bastard

Raven Lord
21-06-2016, 12:24
https://www.youtube.com/watch?v=y8i1h_2PtwM

atom_smasher
21-06-2016, 12:26

http://the-artifice.com/game-of-thrones-dont-judge-a-boob-by-its-cover/

ε;!

OniBocho
21-06-2016, 13:27
Για Σανσα έγγυο στο Ραμσευ τι λέμε; Θα το κρατήσει; Και τι φάση, δεν θεωρείται καν bastard

* έγκυος

τα παρατήρησες κι εσύ τα μαγουλάκια και τη σχετική αύξηση στην περιφέρεια, ε; το έμπειρο μάτι σου υποστηρίζει την άποψη πως, μιας και η Sansa ομόρφυνε, περιμένει αγόρι, άρα και τον σχετικά ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ διάδοχο του Winterfell;

KoiliaSamprela
21-06-2016, 13:49
το είπα να πεις δεν το είπα?
Meme generator το επεισόδιο

https://pbs.twimg.com/media/ClazMRRWAAQp4t5.jpg:large

MoRmEnGiL
21-06-2016, 14:01

Τι να πω, απο τη μια ειχαμε τη Συριζαια να λεει ε κοιτα παιδια, νταξει μαζι σας, παρτε τα Αηο Αηα, αλλα κοψτε τους βιασμους και τις επιδρομες ε, πλεον ειμαστε αθρωποι. Κι απο την αλλη εχεις τους αλλους να λενε νταξει εμεις απλα θελουμε τα νησια μας, και οκ δικε μου, ειναι μεν our way of life, αλλα θα τα κοψουμε ολα αυτα, πλεον θα ειμαστε μετροσεξουαλ πολιτικαλι κορεκτ τζεντερ νουτραλ και ολοι καλα. Και για αυτη τη συμφωνια χρειαστηκε να ανταλλαξουν ακριβως τα ιδια λογια (σε νοημα) καμια 10αρια φορες. Σε φαση "σιγουρα ομως?" "ε ναι ρε φιλε" "σιγουρα σιγουρα??" "ε τωρα αμα σου λεω".

Hah ok symfwnoume 100% for once.

Gia na mhn pw oti h battle of the bastards htan teleiws hli8ia
se fash 3000 atoma 3afnika eginan 300, o megale3andros efere makedonikes fallagges, bouna apo ptwmata, kai alla grafika.

freak brother
21-06-2016, 14:07
με 5-6 βραχους ο Wun Wun ειχε καταστρεψει μονος τοτ Μπολτον και σια. Γνωμη μου .

BLiTzER
21-06-2016, 14:48
Ή με μια καλή πανοπλία.

Καλό ήταν το επεισόδιο, γενικά. Μοναδικό αστείο σημείο ήταν το βουνό από πτώματα, because fuck you λολ. Οποιοδήποτε άλλο ψεγάδι προσπεράστηκε ευχάριστα. Η Sansa σταμάτησε να είναι η κλαψομούνα της παρέας εδώ και λίγα επεισόδια και επιτέλους κάνει (και λέει) κάτι. Ταιριαστός θάνατος για τον μαλάκα. What's not to like?!

ikonoklast
21-06-2016, 15:08
τα παρατήρησες κι εσύ τα μαγουλάκια και τη σχετική αύξηση στην περιφέρεια, ε; το έμπειρο μάτι σου υποστηρίζει την άποψη πως, μιας και η Sansa ομόρφυνε, περιμένει αγόρι, άρα και τον σχετικά ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ διάδοχο του Winterfell;

Ε, όχι αλλά είναι μάλλον προφανής εξέλιξη βασισμένη σε αυτό που της είπε ο Ραμσευ. Aν κάποιος δεν είναι καθυστερημένος το υποθέτει, γνώμη μου έτσι;

wraithgr
21-06-2016, 15:45
Ή με μια καλή πανοπλία.

Καλό ήταν το επεισόδιο, γενικά. Μοναδικό αστείο σημείο ήταν το βουνό από πτώματα, because fuck you λολ. Οποιοδήποτε άλλο ψεγάδι προσπεράστηκε ευχάριστα. Η Sansa σταμάτησε να είναι η κλαψομούνα της παρέας εδώ και λίγα επεισόδια και επιτέλους κάνει (και λέει) κάτι. Ταιριαστός θάνατος για τον μαλάκα. What's not to like?!

Η Sansa παραμενει απο τους πιο ηλιθιους χαρακτηρες ολης της σειρας, νομιζω μονο η μανα της την ξεπερναει αν και στο προηγουμενο επ ο θειος της ο blackfish επαιξε δυνατα και αυτος...

ypersyntelikos
21-06-2016, 17:07

γιατί δε θεωρείται bastard? δεν το πιασα

BLiTzER
21-06-2016, 17:16
Επειδή είναι Lady και Lord Bolton.

Raven Lord
21-06-2016, 19:02
se fash 3000 atoma 3afnika eginan 300, o megale3andros efere makedonikes fallagges, bouna apo ptwmata, kai alla grafika.

κανένας μεγαλέξαντρος. η τακτική είναι καθαρά μιλτιάδης στη μάχη του μαραθώνα όπου οι αθηναϊκές φάλαγγες πίεσαν τον περσικό στρατό σε σημείο να μην μπορούν να σηκώσουν τα όπλα και έπειτα τους κετέσφαξαν. μόνη διαφορά ότι οι πέρσες είχαν δίοδο προς τη θάλασσα και κάποιοι κατάφεραν να διαφύγουν αφήνοντας πίσω απώλειες περίπου 5000 ανδρών.
("Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, οι Αθηναίοι έχασαν στη μάχη 192 άνδρες και οι Πλαταιείς 11, ενώ οι απώλειες των Περσών ανήλθαν σε 6.400 νεκρούς και 7 βυθισμένα πλοία. Νεώτερες εκτιμήσεις, που αναφέρει η Wikipedia στο σχετικό αγγλικό λήμμα, ανεβάζουν τους νεκρούς των ελληνικών δυνάμεων σε 1.000 - 3.000 και υποβιβάζουν αυτές των Περσών στις 4.000 - 5.000)

δεν υπάρχει οίκος μπόλτον. το 'πε το κορίτσι. αυτό το όνομα θα εξαφανιστεί, έγγυος ξε-έγγυος

FIXXXER
21-06-2016, 23:07

Τι να πω, απο τη μια ειχαμε τη Συριζαια να λεει ε κοιτα παιδια, νταξει μαζι σας, παρτε τα Αηο Αηα, αλλα κοψτε τους βιασμους και τις επιδρομες ε, πλεον ειμαστε αθρωποι. Κι απο την αλλη εχεις τους αλλους να λενε νταξει εμεις απλα θελουμε τα νησια μας, και οκ δικε μου, ειναι μεν our way of life, αλλα θα τα κοψουμε ολα αυτα, πλεον θα ειμαστε μετροσεξουαλ πολιτικαλι κορεκτ τζεντερ νουτραλ και ολοι καλα. Και για αυτη τη συμφωνια χρειαστηκε να ανταλλαξουν ακριβως τα ιδια λογια (σε νοημα) καμια 10αρια φορες. Σε φαση "σιγουρα ομως?" "ε ναι ρε φιλε" "σιγουρα σιγουρα??" "ε τωρα αμα σου λεω".Για να καταλάβω, τώρα μας λες ότι οι διάλογοι και στο χθεσινό επεισόδιο ήταν μάπα, κάτι δλδ που ουσιαστικά δεν άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα, άρα εμμέσως παραδέχεσαι, ενάντια στα επιχειρήματά σου τόσες βδομάδες τώρα, ότι και όλα τα προηγούμενα επεισόδια ήταν μάπα γιατί είχαν χάλια διαλόγους; Οπότε τι φάση; Κόντρα για την κόντρα;

Συγγνωμη, το "κοντρα για την κοντρα" θα τολμησεις να το γραψεις ΕΣΥ σε μενα? :touched: Ωραιο αστειακι, το προσπερναω οσο γινεται.

Ελα ρε μαν, δε μπορω να σου εξηγω καθε φορα που τρως κολλημα με κατι που εγραψα, την καθε υποδιαστολη που γραφω. Ετσι εχουν τα πραγματα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ:

1. Οι διαλογοι στο Game Of Thrones δεν ηταν παντοτε και σε καθε δευτερολεπτο τηλεοπτικου χρονου το δυνατο σημειο. Ειχαμε καποιες πολυ μεγαλες στιγμες με Τυριον και Varys (αλλα και αλλους), αλλα δεν ειναι ρεαλιστικο να περιμενεις σε 60 επεισοδια να εχει "γαματους υπερψαγμενους φιλοσοφικους κοινωνικους διαλογους". Δηλαδη εχεις καθε δικαιωμα να το περιμενεις (οπως ισως το θελει ο Σαμπρελας), αλλα δε σημαινει οτι θα γινει κιολας. Απο κει και περα, αμα κρινεις μια σειρα με βαση ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ε ξερω γω, κριμα.

2.Δεν ειπα οτι ΟΛΟΙ οι διαλογοι στο χθεσινο επεισοδιο ηταν μαπα. Ειχαμε και πολυ ωραιους διαλογους, οπως αυτον μεταξυ Τορμουντ και Νταβος για παραδειγμα. Ή μεταξυ Τυριον και Νταενερυς. Ο διαλογος με την Yara μου φανηκε λιγο αστειος, τι να κανουμε τωρα. Ο Μορμενγκιλ ειπε οτι "ολοι οι διαλογοι ειναι προβληματικοι πλεον", με το οποιο διαφωνω σε καθε λεξη.

3. Απο κει και περα, το επιπεδο διαλογων (ΞΑΝΑΛΕΩ, ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) μου φαινεται συνολικα στα ιδια σταθερα επιπεδα που ειναι εδω και 6 χρονια. Καποιοι διαλογοι ειναι εξαιρετικοι, οι περισσοτεροι ειναι απλα φυσιολογικοι, και καποιοι ειναι και γελοιοι, τι να κανουμε τωρα. Εχω ηδη γραψει κανα 2-3 φορες προηγουμενως πως οταν βλεπω γελοια σκηνη/γελοιο διαλογο, απλα τον προσπερναω, δε θα κατσω να σκασω.

4. Αρα, οχι, δεν ειπα (οπως εγραψες) οτι "οι διαλογοι ειναι μαπα", ουτε εγραψα οτι στα προηγουμενα επεισοδια ηταν εξαιρετικοι, ουτε πηγα καμια κοντρα στα προηγουμενα "επιχειρηματα μου" (φοβερη η χρηση αυτης της λεξης, λες και μιλαμε για μια σειρα για να αποδειξουμε καποια αντικειμενικη αληθεια, και βασιζουμε αυτη την αληθεια σε αδιασειστα "επιχειρηματα" ΛΟΛ) ουτε "κοντρα για την κοντρα".

Η Sansa παραμενει απο τους πιο ηλιθιους χαρακτηρες ολης της σειρας, νομιζω μονο η μανα της την ξεπερναει αν και στο προηγουμενο επ ο θειος της ο blackfish επαιξε δυνατα και αυτος...

Καλα εχει γαμησει η Σανσα εδω και 2 σεζον, και η εξελιξη του χαρακτηρα της ειναι σιγουρα στις πιο ενδιαφερουσες της σειρας, δεν ξερω γιατι την λες ηλιθια τωρα ειδικα συγκεκριμενα.
Αν σου εμεινε απο την πρωτη σεζον οτι "omg I love Joffrey so much" και δεν το εχεις ξεπερασει 6 χρονια μετα, δεν ειναι προβλημα της Σανσα.

Parasight
22-06-2016, 06:55

Συγγνωμη, το "κοντρα για την κοντρα" θα τολμησεις να το γραψεις ΕΣΥ σε μενα? :touched: Ωραιο αστειακι, το προσπερναω οσο γινεται.

Ελα ρε μαν, δε μπορω να σου εξηγω καθε φορα που τρως κολλημα με κατι που εγραψα, την καθε υποδιαστολη που γραφω. Ετσι εχουν τα πραγματα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ:

1. Οι διαλογοι στο Game Of Thrones δεν ηταν παντοτε και σε καθε δευτερολεπτο τηλεοπτικου χρονου το δυνατο σημειο. Ειχαμε καποιες πολυ μεγαλες στιγμες με Τυριον και Varys (αλλα και αλλους), αλλα δεν ειναι ρεαλιστικο να περιμενεις σε 60 επεισοδια να εχει "γαματους υπερψαγμενους φιλοσοφικους κοινωνικους διαλογους". Δηλαδη εχεις καθε δικαιωμα να το περιμενεις (οπως ισως το θελει ο Σαμπρελας), αλλα δε σημαινει οτι θα γινει κιολας. Απο κει και περα, αμα κρινεις μια σειρα με βαση ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ε ξερω γω, κριμα.

2.Δεν ειπα οτι ΟΛΟΙ οι διαλογοι στο χθεσινο επεισοδιο ηταν μαπα. Ειχαμε και πολυ ωραιους διαλογους, οπως αυτον μεταξυ Τορμουντ και Νταβος για παραδειγμα. Ή μεταξυ Τυριον και Νταενερυς. Ο διαλογος με την Yara μου φανηκε λιγο αστειος, τι να κανουμε τωρα. Ο Μορμενγκιλ ειπε οτι "ολοι οι διαλογοι ειναι προβληματικοι πλεον", με το οποιο διαφωνω σε καθε λεξη.

3. Απο κει και περα, το επιπεδο διαλογων (ΞΑΝΑΛΕΩ, ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) μου φαινεται συνολικα στα ιδια σταθερα επιπεδα που ειναι εδω και 6 χρονια. Καποιοι διαλογοι ειναι εξαιρετικοι, οι περισσοτεροι ειναι απλα φυσιολογικοι, και καποιοι ειναι και γελοιοι, τι να κανουμε τωρα. Εχω ηδη γραψει κανα 2-3 φορες προηγουμενως πως οταν βλεπω γελοια σκηνη/γελοιο διαλογο, απλα τον προσπερναω, δε θα κατσω να σκασω.

4. Αρα, οχι, δεν ειπα (οπως εγραψες) οτι "οι διαλογοι ειναι μαπα", ουτε εγραψα οτι στα προηγουμενα επεισοδια ηταν εξαιρετικοι, ουτε πηγα καμια κοντρα στα προηγουμενα "επιχειρηματα μου" (φοβερη η χρηση αυτης της λεξης, λες και μιλαμε για μια σειρα για να αποδειξουμε καποια αντικειμενικη αληθεια, και βασιζουμε αυτη την αληθεια σε αδιασειστα "επιχειρηματα" ΛΟΛ) ουτε "κοντρα για την κοντρα".

Καλα εχει γαμησει η Σανσα εδω και 2 σεζον, και η εξελιξη του χαρακτηρα της ειναι σιγουρα στις πιο ενδιαφερουσες της σειρας, δεν ξερω γιατι την λες ηλιθια τωρα ειδικα συγκεκριμενα.
Αν σου εμεινε απο την πρωτη σεζον οτι "omg I love Joffrey so much" και δεν το εχεις ξεπερασει 6 χρονια μετα, δεν ειναι προβλημα της Σανσα.Μανμου μόλις έγραψες ολόκληρο δοκίμιο επειδή είπα μια κουβέντα. Πάσο, chill out και όλα αυτά :P

FIXXXER
22-06-2016, 07:24
https://media.giphy.com/media/LKSG5lpHFP76o/giphy.gif

MoRmEnGiL
22-06-2016, 14:29

κανένας μεγαλέξαντρος. η τακτική είναι καθαρά μιλτιάδης στη μάχη του μαραθώνα όπου οι αθηναϊκές φάλαγγες πίεσαν τον περσικό στρατό σε σημείο να μην μπορούν να σηκώσουν τα όπλα και έπειτα τους κετέσφαξαν. μόνη διαφορά ότι οι πέρσες είχαν δίοδο προς τη θάλασσα και κάποιοι κατάφεραν να διαφύγουν αφήνοντας πίσω απώλειες περίπου 5000 ανδρών.
("Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, οι Αθηναίοι έχασαν στη μάχη 192 άνδρες και οι Πλαταιείς 11, ενώ οι απώλειες των Περσών ανήλθαν σε 6.400 νεκρούς και 7 βυθισμένα πλοία. Νεώτερες εκτιμήσεις, που αναφέρει η Wikipedia στο σχετικό αγγλικό λήμμα, ανεβάζουν τους νεκρούς των ελληνικών δυνάμεων σε 1.000 - 3.000 και υποβιβάζουν αυτές των Περσών στις 4.000 - 5.000)

Nai alla oi diashmes fallages htan tou makedonikou stratou, kai telospantwn den kollame ekei, skhno8etika h skhnh htan off. 3000 atoma, kai ston kloio den htan oute 300. Kai mhn akousw bouna apo ptwmata htan psofioi oi ypoloipoi 2700, giati ta ptwmata htan e3isou kai apo tis 6000 tou Bolton.

Genika oles oi maxes se fantasy historical seires h tainies exoun to idio problhma, xrhsimopoioun skhno8etikes texnikes gia skirmish battles, se maxes pou ypoti8ete einai large scale. Kai to apotelesma einai na deixnoun pseutikes oi skhnes giati to scale einai off. 3ekinane kai sou deixnoune straties oloklhres kai meta apo ligo olh h maxh e3elissete se ena plano sxetika kontino, gia na blepoume tous prwtagwnistes. Aidies.

Art In Haste
22-06-2016, 14:48
Μη ξεχνάς Blackwater battle που οι δεκάδες χιλιάδες γίναν 15 άτομα σε μια παραλία.

KoiliaSamprela
22-06-2016, 14:57
παιδγιά δεν κατάλαβα? δεν ήταν live footage? τι παπαριές λέτε?

ikonoklast
22-06-2016, 15:06
Eπίσης να θυμίσουμε στους αγαπητούς φίλους ότι μιλάμε για ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ. Πώς ήταν τα Φιλαράκια, η Λάμψη; Τέτοιο.

Krux
22-06-2016, 15:16
meanwhile

2 years ago

Genikws exei ka8odikh poreia h seira. Emena px to 9to ep de mou arese ka8olou. Sixama. Oxi oti to prohgoumeno htan kana aristourghma dld.

Genikws skhno8etika apogohteuei. Apparently ftasame sto shmeio pou to poso kalos maxhths einai kapoios fainete apo to poses sboures ana deuterolepto mporei na kanei me to spear, kai oi ordes tou mance rayder htan 2 gigantes ena mammoth kai kana 2 komparsoi.

1 year ago

Pragmatika emetikh season so far. :\

this year

De gzerw re, to quality tou writing mou fainete oti exei aggi3ei pato. Syn oti h sympty3h xarakthrwn pou exei kanei h seira kanei kapoia pragmata na fainontai bebiasmena.
Syn oti mou fagane ena apo tous agaphmenous mou chars (Doran) teleiws tsampa. Dhladh o Areo Hotah eite htan ekei eite den htan mhden. Oi sand snakes teleiws karikatoures monodiastates. Genika polles skhnes mou moiazoune ws fthnes apopeires entypwsiasmou. H h8opoieia exei piasei pato, me kapoies e3aireseis fysika.

γενικά τρία χρόνια όλα σκατά. άσε που του έφαγαν και τον αγαπημένο του χαρακτήρα, αυτό που το βάζεις;

για του χρόνου περιμένω αυτοπυρπολισμό μπροστά στο υπουργείο πολιτισμού.

Serpantinas
22-06-2016, 15:37
για τις ταινιες χαρυ ποτερ τελικα θα πουμε τιποτα; ο ντομπι κυλαει εκδικηση ζηταει.

η φαση ειναι παντως οτι και η πρωτη σεζον να γινοταν τωρα, οι βιβλιακηδες (αστειο να το λες αυτο οταν τα εχεις διαβασει κι εσυ) θα εσκουζαν.

wraithgr
22-06-2016, 16:15
Φιξερ η Σανσα ειναι ηλιθια γιατι κανει ηλιθιες επιλογες, απο την πρωτη σεζον μεχρι και το τελευταιο επεισοδιο. Αν δυσκολευεσαι να καταλαβεις ποιες ηλιθιες επιλογες, πες μου να στο εξηγησω αλλα πληζ, μην υποθετεις συνεχεια για τα παντα οτι επειδη εσυ κατι δεν καταλαβες σημαινει οτι δεν υπαρχει κατι να καταλαβεις. Αυτο οπως λες ειναι δικο σου προβλημα.

atom_smasher
22-06-2016, 17:19
για τις ταινιες χαρυ ποτερ τελικα θα πουμε τιποτα; ο ντομπι κυλαει εκδικηση ζηταει.

η φαση ειναι παντως οτι και η πρωτη σεζον να γινοταν τωρα, οι βιβλιακηδες (αστειο να το λες αυτο οταν τα εχεις διαβασει κι εσυ) θα εσκουζαν.

αι τραβα να δεις αν ηρθα

Serpantinas
22-06-2016, 17:33
οχι ακομα, κοιταω καλα;

Serpantinas
22-06-2016, 17:34
αλλα αληθεια τι σε τσαντισε τοσο απ αυτα που εγραψα και εξερραγης; να το συζητησουμε!

επισης μια χαρα δε γκρινιαζουν ολοι και για τα βιβλια μετα το 3ο; πως να κανουν καλη σειρα αν τα βιβλια ειναι σκατα; =ρ

Raven Lord
22-06-2016, 17:52
]Nai alla oi diashmes fallages htan tou makedonikou stratou, kai telospantwn den kollame ekei

όχι, εγώ κολλάω. οι φάλαγγες έγιναν διάσημες από τους Περσικούς Πολέμους και ήδη χρησιμοποιούνταν από τους αρχαίους με επιτυχία από την εποχή του ομήρου ακόμη. οι σπαρτιάτες ήταν αυτοί που έκαναν την τακτική επάγγελμα και αργότερα ο θηβαίος επαμεινώνδας την εξέλιξε στη λοξή φάλαγγα. οι μακεδόνες την εξέλιξαν ακόμη περισσότερο με τη σάρισσα.

(πολύς ελεύθερος χρόνος :P )

FIXXXER
22-06-2016, 21:21
Φιξερ η Σανσα ειναι ηλιθια γιατι κανει ηλιθιες επιλογες, απο την πρωτη σεζον μεχρι και το τελευταιο επεισοδιο. Αν δυσκολευεσαι να καταλαβεις ποιες ηλιθιες επιλογες, πες μου να στο εξηγησω αλλα πληζ, μην υποθετεις συνεχεια για τα παντα οτι επειδη εσυ κατι δεν καταλαβες σημαινει οτι δεν υπαρχει κατι να καταλαβεις. Αυτο οπως λες ειναι δικο σου προβλημα.

:touched:

Συγγνωμη, σε λιγα χρονια που θα πιασω το επιπεδο σου, θα αναθεωρησω λογικα.

atom_smasher
22-06-2016, 22:50
αλλα αληθεια τι σε τσαντισε τοσο απ αυτα που εγραψα και εξερραγης; να το συζητησουμε!

επισης μια χαρα δε γκρινιαζουν ολοι και για τα βιβλια μετα το 3ο; πως να κανουν καλη σειρα αν τα βιβλια ειναι σκατα; =ρ

Η συζήτηση για τα βιβλία είναι σε άλλο νήμα. Μην ενοχλούμε τους πιουρίστες.

Xanos
23-06-2016, 04:42
10/10 το επεισόδιο, πούστη μπολτον ψοφα, σανσαρα γάμησε τα όλα.

OniBocho
23-06-2016, 07:41
Βάλε κανένα spoiler, υπάρχουν κάποιοι που θα τα δουν όλα μαζεμένα όταν τελειώσει η σειρά.

23-06-2016, 13:12
https://media.giphy.com/media/xT8qB2C54Mwfovy9SE/giphy.gif

Xanos
23-06-2016, 13:26
Βάλε κανένα spoiler, υπάρχουν κάποιοι που θα τα δουν όλα μαζεμένα όταν τελειώσει η σειρά.

δε μας χέζεις ρε χοντρέ

wraithgr
23-06-2016, 14:19

Σιγά μην πιάσεις ποτέ το επίπεδό μου, εμετέ

<3 :pink: <3

Xanos
23-06-2016, 15:11

Σιγά μην πιάσεις ποτέ το επίπεδό μου, εμετέ

<3 :pink: <3

γιατί έκανε η σανσα ηλίθια επιλογή στο τελευταίο επεισόδιο? αν δε φώναζε το σίχαμα θα τον είχανε πιει στη μάχη και θα είχε αυτοκτονήσει.

geologiko_karoto
23-06-2016, 16:03
]Nai alla oi diashmes fallages htan tou makedonikou stratou, kai telospantwn den kollame ekei

όχι, εγώ κολλάω. οι φάλαγγες έγιναν διάσημες από τους Περσικούς Πολέμους και ήδη χρησιμοποιούνταν από τους αρχαίους με επιτυχία από την εποχή του ομήρου ακόμη. οι σπαρτιάτες ήταν αυτοί που έκαναν την τακτική επάγγελμα και αργότερα ο θηβαίος επαμεινώνδας την εξέλιξε στη λοξή φάλαγγα. οι μακεδόνες την εξέλιξαν ακόμη περισσότερο με τη σάρισσα.

The Military Strategy of the Battle of the Bastards, Explained (https://www.facebook.com/Slate/videos/10154113138841438/)

OniBocho
23-06-2016, 16:44
https://media.giphy.com/media/xT8qB2C54Mwfovy9SE/giphy.gif

Τέλειο ρε μαλάκα, Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο

δε μας χέζεις ρε χοντρέ

Πες που και πότε και σε κανονίζω ρε μανίτσα.

MoRmEnGiL
23-06-2016, 16:45

:pink: Alla na 3ereis oti den to exoune psa3ei oloi oso esy e :D

Raven Lord
23-06-2016, 17:22
ναι, ο ίδιος ο σκηνοθετης είπε ότι είχε τη μακεδονική φάλαγγα στο μυαλό του :P
η σύνθλιψη του αντιπάλου όμως είναι τακτική μιλτιάδη.

OniBocho
24-06-2016, 07:23
Να μας πει ο σκηνοθέτης όμως, πού έχει δει τις φάλλαγες να κάνουν δύο βήματα και να σταματούν. Όχι άλλο hollywood.

ari-m
24-06-2016, 14:22
The Military Strategy of the Battle of the Bastards, Explained (https://www.facebook.com/Slate/videos/10154113138841438/)

na pros8esw stis prospa8eies ypostiriksis twn stratigikwn tis maxis kai ta
http://www.oneman.gr/pop-code/t/tileorasi/gameofthrones/se-poies-istorikes-maxes-vasisthke-h-maxh-gia-to-winterfell.4132273.html

http://www.youtube.com/watch?v=B93k4uhpf7g

vevaia 8a mporousan poly apla na paradextoun oti telika to epeisodio pou perimenan oloi pws kai pws auti ti sezon itan apla mia antigrafi

http://9gag.com/gag/a84YYdZ

antimusic
24-06-2016, 15:09
χαχααχ σε λίγο θα σας πουλάνε και walkthrough

FIXXXER
24-06-2016, 18:29
Τζαμπα 210 σελιδες θρεντ, αμα γινει το Brexit το μπουλο κι αυτο και ολες οι αλλες σειρες =)

FIXXXER
27-06-2016, 09:45
Μαλακιαρα το τελευταιο επεισοδιο

Serpantinas
27-06-2016, 10:01
γαμησε πολυ λεω γω, μου αρεσε περισσοτερο απ το 9, σκηναρες παντου, βαλανε και τη μουσικη ομορφα κι απ ολα

εντιτ: α εκαμε πλακα ο φιξερ πασο =ρ

Roswell47
27-06-2016, 10:20
:D :D :D

- Εντάξει το ίντρο + κι όλο το sequence στο King's Landing - Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Σκηνοθετικά δεν το συζητάμε, ο Sapochnik σε αυτό και στο προηγούμενο επεισόδιο ήταν φανταστικός. hats off. Τεράστια εντύπωση, θετική, μου έκανε το όλο 10+λεπτο κομμάτι που έπαιζε καθ'όλο το sequence. Φανταστικό.
- R+L = J slightly confirmed. Απλά δεν ακούστηκε ποτέ να λέει τα ονόματα κλειδιά, η αναφορά στον Ρόμπερτ όμως, είναι ουσιαστικά επικύρωση της θεωρίας.
- Sansa did not get little fingered, αλλά η φάτσα του Μικροδάχτυλου την ώρα της ψηφοφορίας τα είπε όλα. Ήδη σχεδιάζει τι θα κάνει μετά την ήττα του από ένα τέλειο 8χρονο κοριτσάκι.
- Uncle Benjen πολύ γρήγορο wrap up, μας είπε και για τα spells που είναι δεμένα με το τείχος ~~~
- Επιτέλους καράβια
- Αυτό το πράγμα σαν σφαίρα στη βιβλιοθήκη που πήγε ο Sam είναι περίπου σαν τη σφαίρα που εμφανίζεται στο ίντρο της σειράς ή είναι ιδέα μου;
- Έχω ένα θέμα με το πως περνάει ο χρόνος στη σεζόν αυτή - η Ολένα πήγε Ντορν αφότου έγινε ό,τι έγινε στο King's Landing. O Varys αφότου έκλεισε συμφωνία, πήγε πίσω στη Meereen και τώρα ξαναγυρνάει στο westeros. Η Άρυα με συνοπτικές διαδικασίες βρέθηκε στα Riverlands...

Ethereal
27-06-2016, 11:51
1μιση ώρα ανατριχίλα

27-06-2016, 13:17
ποια μιάμιση ώρα;

sparowk
27-06-2016, 13:33
Επος!

OniBocho
27-06-2016, 13:37
ποια μιάμιση ώρα;

ποια ανατριχίλα;

Ethereal
27-06-2016, 13:50
ποια μιάμιση ώρα;
Παρασύρθηκα (λογο ανατριχίλας) απο την ένδειξη στο pvr και δεν υπολόγισα διαφημισεις κτλ...69 λεπτά λοιπόν.

Serpantinas
27-06-2016, 13:59
ποστ ονιμποτσο με ορθογραφικη διορθωση σε 3... 2 ....

Lazyass
27-06-2016, 16:58
Νo white walkers :( . Καλά οι άλλοι πηγαινοέρχονται απο την μια άκρη στην άλλη μέσα σε 15' του επεισοδίου και οι White Walkers τι κάνουν; Στέκονται ακίνητοι;

MoRmEnGiL
27-06-2016, 17:02
Teleporting Varys confirmed!

Serpantinas
27-06-2016, 18:13
All Tommen ever wanted was a Kings Landing.

Lazyass
27-06-2016, 18:45
Arya mission impossible (youtubedoubler.com/iE7i)

Ace
27-06-2016, 19:25
O Varys έφερε τον στόλο των martel/tyrell να συναντήσουν τον υπόλοιπο στόλο, αν δείτε στην τελευταία σκηνή έχει πανιά με τα οικόσημα και των 2.

BLiTzER
27-06-2016, 19:39
Ωραίο ήταν. Επιτέλους είδαμε το flashback που όλοι περιμέναμε.

Διάφοροι παντελώς αδιάφοροι χαρακτήρες πέθαναν, για να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Και σκηνή Arya, καλή φάση.

FIXXXER
27-06-2016, 22:10
Timeline γεγονοτων για τους γκρινιαρηδες που βαριουνται να μπουν στον κοπο να σκεφτουν, αν και χρειαζομαστε διαγραμμα και για τα γεγονοτα στα προηγουμενα επεισοδια. Γενικα δεν υπαρχει κανενα teleportation, απλα οι ιστοριες σε Westeros & Essos δεν γινονται παραλληλα, γινονταν με διαφορετικους ρυθμους ωστε να δειξουν μαζι στο τελευταιο επεισοδιο τα σημαντικα γεγονοτα.

http://i.imgur.com/gl8troZ.png

Xanos
28-06-2016, 02:38
Το φάγανε το καυλακι.

KoiliaSamprela
28-06-2016, 08:42
Timeline γεγονοτων για τους γκρινιαρηδες που βαριουνται να μπουν στον κοπο να σκεφτουν, αν και χρειαζομαστε διαγραμμα και για τα γεγονοτα στα προηγουμενα επεισοδια. Γενικα δεν υπαρχει κανενα teleportation, απλα οι ιστοριες σε Westeros & Essos δεν γινονται παραλληλα, γινονταν με διαφορετικους ρυθμους ωστε να δειξουν μαζι στο τελευταιο επεισοδιο τα σημαντικα γεγονοτα.

http://i.imgur.com/gl8troZ.png

επιβεβαιώνω

Ακολουθεί κριτική όχι επεισοδίου ως επεισόδιο αλλά ως δικό μου ενδιαφέρον στην εξέλιξη της ιστορίας αλλά πριν από αυτό να πω το εξής

ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΈΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΡΕ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 9 ΤΟ ΛΈΩ ΚΑΙ ΣΤΟ 10

Σπάροου: δεν τους βγήκε τελικά αυτό που θέλανε να δείξουν , δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο, τα περισσότερα επεισόδια ήταν βαρετά (καλώς έφυγε)
Άρυα: Δεν μου άρεσε η εξέλιξή της , η κυρά έπιασε τηγάνι και με χτύπησε στο κεφάλι μου λέει το περιμένουμε εδώ και χρόνια αυτό το πράγμα, οκ ίσως επειδή την αγαπώ και δεν θέλω να την βλέπω να αμαρτάνει
Σέρσεϊ και Τομμεν : Οκ δεν το περίμενα σε καμιά περίπτωση και ήταν ωραία εξέλιξη (well played +1 )
Τσον Σνόου: Ωραία φάση η ανακήρυξη του ως King of North, το σκατούλι η κοπελίτσα είναι με άνεση ο πιο γρήγορα γαμηστερός χαρακτήρας εβερερ
Δρακολέδι : Πάει για την μεγάλη επιστροφή, σωστή η συμβουλή του Τύριον για τον γκόμενο, ωραίος διάλογος και τρυφερός αν και πικρός (well played κρίμα που δεν (?) θα το δούμε ξανά. Ενδιαφέρον θα έχει η στιγμή που θα μάθουν ότι είναι ανηψιός με θεία τα 2 τους (Τσον Σνόου)
Μελισάντρε: θα μου λείψει (?) ο Τσον Σνόου δεν έπρεπε να την διώξει αν μιλάγαμε σωστά και δίκαια, αλλά είναι εμόσιοναλ φις οπότε δε γαμείς.

Αυτά μου ήρθαν στο μυαλό προς το παρών , αλλά μιλάμε για πολύ ωραίο κλείσιμο σεζον κλείνοντας πολλά κεφάλαια και ανοίγει φρέσκα.

Και3 άσχετα
Σε κάθε επεισόδιο που εμφανίζονται και οι 2 αγαπημένοι μου χαρακτήρες περνάω καλά (Σερ Νταβος / Μπρον )
Κρίμα που ήταν η Άρυα αυτή η θεά και δεν θα την ξαναδούμε :(
Μάρτζορυ μας λείπεις ήδη

BLiTzER
28-06-2016, 09:23
Marg+Sparrow έδειξε όντως ότι το "έκαψαν" νωρίς και ψιλοπρόχειρα, πάνω που άφησαν να εννοηθεί ότι η Marg έχει σχέδιο. Δε θα μάθουμε ποτέ.

enitharmon
28-06-2016, 15:10
το σχεδιο ήταν (λογικα) να καταδικαστεί η Σερσει και να βγει από τη μέση και να την ξεφορτωθούνε (δεν ξέρω ποια θα ήταν η τιμωρία της, στην καλύτερη εξορία στο πατρικό της)

pitsirikos
28-06-2016, 17:35
Ενδιαφέρον θα έχει η στιγμή που θα μάθουν ότι είναι ανηψιός με θεία τα 2 τους (Τσον Σνόου)

τι εννοείς ?

BLiTzER
28-06-2016, 17:40
O τσονσνό είναι γιος του αδερφού της Dany. Μάλλον.

Ethereal
28-06-2016, 17:59
Γιατί μάλλον; δεν έγινε ξεκάθαρο στο τελευταίο επεισόδιο;

Lazyass
28-06-2016, 17:59
Μούργα's season 6 finale (https://www.facebook.com/hmourga/videos/1134806443243431/)

ypersyntelikos
28-06-2016, 18:55
Γιατί μάλλον; δεν έγινε ξεκάθαρο στο τελευταίο επεισόδιο;

Όχι, απ' όσο θυμάμαι δε λέει κάτι για τον πατέρα του. Απλά ψυθιρίζει το όνομα του μωρού στο αυτί του Νεντ Σταρκ και μετά του λέει πρόσεξέ το γιατί άμα το μάθει ο Ρόμπερτ Μπαράθεον θα το σκοτώσει. Για πατέρα δε νομίζω να λέει κάτι.

FIXXXER
28-06-2016, 21:12
Τι σημασια εχει αν το αναφερει ξεκαθαρα στη συγκεκριμενη σκηνη ή οχι? Ακομα και στη σειρα (ποσο μαλλον στα βιβλια, τα οποια ακολουθουν πιστα στο συγκεκριμενο story arc), εχουν ηδη αναφερει πολλακις την ιστορια με την Lyanna Stark και πως την "απηγαγε" ο Rhaegar, ενω ο Littlefinger εχει αφησει σαφεις αιχμες (νομιζω ηταν σε σκηνη με την Σανσα στο τουρνουα με τον Loras Tyrell) πως δεν το λες και απαγωγη, και οτι ηταν κοινο μυστικο πως υπηρχε ειδυλλιο. Αλλα ακομα και να ηταν καθαρη απαγωγη και βιασμος, θα ηταν πιστευω πολυ τραβηγμενο (και ξενερα για μενα προσωπικα) να δειξουν "ανατροπη" και να μας πουν οτι τελικα ηταν ο Aerys (Mad King) που βιασε τη Lyanna, οπως εικαζουν μερικοι στα interwebs.

Καλος φιλος προσπαθει να με πεισει απο χθες πως ο Τυριον ειναι επισης Targaryen, και πως ο Aerys βιαζε την Joanna Lanister, και πως για να συμβουν ολα αυτα ισχυουν μερικα απο τα παρακατω (τα οποια βασιζονται σε 2 γραμμες απο τα βιβλια, που δε λενε τιποτα παρα το οτι του ειχε γυαλισει η Λανιστερ του Mad King):

1. Δεν το ηξερε ο Ταηγουιν Λανιστερ
2. Δεν του ειπε τιποτα η Τζοανα Λανιστερ
3. Δεν του ειπε τιποτα ο Τζεημι Λανιστερ, που ειδε τον Mad King να βιαζει τη μανα του, γι' αυτο και βρηκε αφορμη να τον σκοτωσει αργοτερα
4. Το ηξερε ο Ταηγουιν, αλλα δεν εκανε τιποτα γι'αυτο (!)

Discuss. Προσωπικα λεω πως ακουγεται εν μερει πειστικο, αλλα με μικρη πιθανοτητα, και πως αν ειναι οντως αληθεια, το βρισκω ΤΕΡΜΑ ξενερωτικο.
Ο φιλος μου λεει οχι μονο θα γουσταρε, αλλα οποιον εχει ρωτησει του εχει πει οτι θα γουσταρε επισης. Για πειτε.

KoiliaSamprela
28-06-2016, 22:25
το έχω αναφέρει και πιο πίσω ρε για Τυριον και Ταργκάριεν
υπάρχει κάπου και η ατάκα του Τάηγουιν "δεν είσαι γιος μου αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω"

wraithgr
28-06-2016, 23:40
Και γενικά εξηγεί αρκετά το μίσος του Tywin για τον Tyrion, δεδομένου ότι τα άλλα 2 παιδιά του καναν αλλαξοκωλιές και πάλι αυτός στήριζε. Επίσης βγάζει νόημα γιατί να ήθελε να απαυτώσει τη Shae ως "εκδίκηση". Τέλος εξηγεί λίγο γιατί δεν τον κάνανε σνακ οι δράκοι όταν τους έλυσε.

Επίσης βεβαιώνει τη φάση ότι Jaime = Valanquar

FIXXXER
29-06-2016, 08:04
Δε με πεισατε!

Πιο πολυ ρωτουσα αν θα σας αρεσε αυτο το σεναριο ή οχι. Να απαντησουν κι αλλοι!

Μονο εγω το θεωρω εκφυλισμο? Μια σχετικα απροσδοκητη και εξω απο τα συνηθισμενα εξελιξη σε μια ιστορια, σταματαει να ειναι καλοδεχουμενη οταν γινεται 2-3 φορες στο ιδιο saga θαρρω.

OniBocho
29-06-2016, 08:06
Και γενικά εξηγεί αρκετά το μίσος του Tywin για τον Tyrion, δεδομένου ότι τα άλλα 2 παιδιά του καναν αλλαξοκωλιές και πάλι αυτός στήριζε. Επίσης βγάζει νόημα γιατί να ήθελε να απαυτώσει τη Shae ως "εκδίκηση". Τέλος εξηγεί λίγο γιατί δεν τον κάνανε σνακ οι δράκοι όταν τους έλυσε.

για τον οποίον Valonqar δεν έχουν αναφέρει ποτέ τίποτα, οπότε όταν σου έχει κόψει τον "Aegon", γιατί να σου δείξει αυτό; αν και γενικά συμφωνώ με το line of thought σου.

Σκέψεις για το S06E10:

Μπροστά στη μετριότητα της 6ης σεζόν και τον πάτο της 5ης, τέτοια επεισόδια, μοιάζουν όαση. Αναμφίβολα ήταν το πιο δεμένο και με λιγότερα κενά επεισόδιο του φετινού κύκλου -συναρτήσει του πόσα γεγονότα λαμβάνουν χώρα- χωρίς να αποφεύγει όμως κακοτοπιές. Όποιος δηλαδή δεν έχει πρόβλημα με:

- το πόσο αδύνατος είναι ο Manderley
- το πόσο γρήγορα έφτασε η Arya από το Braavos στα Riverlands
- το πόσο αδιάφορη και πρόχειρη ήταν η κατάληξη του σιχαμένου σπουργήτι
- το ότι τελικά δε μάθαμε και πολλά από τον Benjen, για τον οποίο έγινε ολόκληρο το expedition της Night's Watch που οδήγησε κλιμακωτά σε όλα αυτά τα κοσμογονικά

προχωράει σε πολύτιμα συμπεράσματα, όπως ότι επιβεβαιώνεται η θεωρία πως

ο Varys είναι γοργόνος, αλλιώς δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το πόσο γρήγορα έφτασε από την Ανατολή στο Νότο και ξανά πίσω.

Γενικά έχει τεράστια προβλήματα στο timeline η σειρά, όσα γραφήμματα και charts κι αν παρουσιάζει ο Μιξξξερ και νομίζω ότι αυτά ενισχύονται από την παρουσία διαφορετικών σκηνοθετών, οι οποίοι έχουν εντελώς διαφορετικό ρυθμό στην αφήγηση των γεγονότων. Όταν για την οπτική του ενός χρειάζονται 2-3 επεισόδια για μια ελάχιστη εξέλιξη, ενώ κάποιος άλλος προσπαθεί σε 1-2 επεισόδια να χωρέσει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ (όπως στο 10ο) γεγονότα, είναι αναμενόμενο να δημιουργούνται inconsistencies.

babality
29-06-2016, 08:34
πεθανε ο γεεεροοοος πεθανε ο γεεεροοοος!!!!!

FIXXXER
29-06-2016, 09:00
Γενικά έχει τεράστια προβλήματα στο timeline η σειρά, όσα γραφήμματα και charts κι αν παρουσιάζει ο Μιξξξερ και νομίζω ότι αυτά ενισχύονται από την παρουσία διαφορετικών σκηνοθετών, οι οποίοι έχουν εντελώς διαφορετικό ρυθμό στην αφήγηση των γεγονότων. Όταν για την οπτική του ενός χρειάζονται 2-3 επεισόδια για μια ελάχιστη εξέλιξη, ενώ κάποιος άλλος προσπαθεί σε 1-2 επεισόδια να χωρέσει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ (όπως στο 10ο) γεγονότα, είναι αναμενόμενο να δημιουργούνται inconsistencies.

Δεν υπαρχει κανενα inconsistency, απλα εισαι τερμα κολλημενος και ταυτοχρονα ανικανος να παραδεχτεις το πότε λες μαλακιες, το οποιο βασικα ειναι ολη την ωρα.

http://www.gamesradar.com/heres-how-those-game-of-thrones-characters-travelled-so-fast-in-season-6

Ξερω ηδη πως θα απαντησεις, και σε μενα, και στον Bryan Cogman (πιθανοτατα με καποιο ηλιθιο λογοπαιγνιο επιπεδου 12 χρονων και πατ πατ στον εαυτο σου που σκεφτηκες τη μαλακιαρα), και απορω γιατι καθομαι και ασχολουμαι μαζι σου, οταν εισαι τοσο εξωφθαλμα καραγκιοζης. Ειισαι ικανος να δηλωσεις πως θα προτιμουσες να δεις τον Theon Greyjoy επι 4 επεισοδια να ξερναει πανω σε ενα καραβι, την Arya Stark επι αλλα 7 επεισοδια να βρισκεται κρυμμενη μεσα σε ενα βαρελι και να ακονιζει το needle, και τον Varys επι 9 επεισοδια να κανει κουπι πανω σε μια γονδολα. Αυτο για σενα θα ηταν "καλη τηλεοραση". Ε τι να κανουμε τωρα, ο υπολοιπος κοσμος δεν ειναι ηλιθιος.

Δηλαδη το καταπληκτικο αστειο που σκεφτηκες να κανεις, ειναι οτι ο Varys ειναι γοργονος. Αραγε διαβαζεις τους εμετους αφου τους γραψεις μηπως και αλλαξεις γνωμη για το submit, ηθελα να ξερα...

OniBocho
29-06-2016, 09:12
Σε παρακαλώ Μίξξξξερ, αν είσαι άσχετος πάρε και διάβασε τα παρακάτω:

https://www.reddit.com/r/gameofthrones/comments/1gvbr7/all_spoilerstheory_the_best_theory_about_varys_i/

κι έπειτα ΒΑΛΤΑΣΤΟΓΚΩΛΟΣΟΥΓΑΜΩΤΟΣΠΙΤΑΚΙΣΟΥΕΜΕΤΕ.

Το τι θα θεωρούσα καλή τηλεόραση δεν είσαι σε θέση να το γνωρίζεις, οπότε ξαναδιάβασε τις οδηγίες με τα κεφαλαία από πάνω.

Αν εσύ γουστάρεις να βλέπεις σε παραγωγή εκατομμυρίων το πλαστικό σπαθάκι του Τσον Σνο, τότε ξαναδιαασε τις οδηγίες με τα κεφαλαία από πάνω.

Αν δε θέλεις, εγώ σίγουρα δε θέλω, να ασχολείσαι μαζί μου, τότε guess what? Ξαναδιάβασε τις οδηγίες με τα κεφαλαία από πάνω.

bonus, επειδή είσαι ούτως ή άλλως καθυστερημένος:

https://www.youtube.com/watch?v=1JIIjMdIx4M

BLiTzER
29-06-2016, 11:28
http://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/06/game-of-thrones-relationship-infographic.png

http://roxx.gr/2016/06/29/hbo-epiveveose-tin-taftotita-tou-patera-tou-tzon-snoou/

antimusic
29-06-2016, 14:15
http://i.imgur.com/UF1vQAB.gif

enitharmon
29-06-2016, 18:12
valanquar σημαινει μικρός αδερφός αν θυμάμαι καλά, όχι ο μικρότερος, οποτε δε χρειάζεται να βγει ο Τυριον απ'τη μέση. Ή κάνω λάθος, τα valyrian μου δεν είναι προχωρημένα :ρ

Ονιμποτσε:

- το ότι τελικά δε μάθαμε και πολλά από τον Benjen, για τον οποίο έγινε ολόκληρο το expedition της Night's Watch που οδήγησε κλιμακωτά σε όλα αυτά τα κοσμογονικά

είσαι κακομοίρης άμα σε ενοχλεί ποιος έιναι χοντρός και ποιος όχι στη σειρά. ειδικά για το χαρακτήρα που λες, δεν έχει κανένα νόημα.
αδιάφορη και πρόχειρη η σκηνη με high sparrow. που κρατάει 10 λεπτά και είναι από τις πιο καλογυρισμένες.

για το timeline σου είπε ο φιξξξερ. Πολλές σειρές δεν το κουράζουν, από το να μας δειχνει φιλερ σκηνές με ανέκδοτα, καλύτερα έτσι

η μόνη μου γκρινια είναι ότι δε δείξαν διάλογο Olenna - Varys,

Mayhem
29-06-2016, 18:26
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13495088_511031109100822_5938323612171858421_n.jpg?oh=b6f763cba74d5aae8aa00e0fc6cd5b03&oe=5806B359[/

29-06-2016, 18:35
valonqar ρε παιδιά, δεν μιλάτε τα βαλύριαν κυριλάτα.

OniBocho
29-06-2016, 19:55
valanquar σημαινει μικρός αδερφός αν θυμάμαι καλά, όχι ο μικρότερος, οποτε δε χρειάζεται να βγει ο Τυριον απ'τη μέση. Ή κάνω λάθος, τα valyrian μου δεν είναι προχωρημένα :ρ

Ονιμποτσε:

είσαι κακομοίρης άμα σε ενοχλεί ποιος έιναι χοντρός και ποιος όχι στη σειρά. ειδικά για το χαρακτήρα που λες, δεν έχει κανένα νόημα.
αδιάφορη και πρόχειρη η σκηνη με high sparrow. που κρατάει 10 λεπτά και είναι από τις πιο καλογυρισμένες.

για το timeline σου είπε ο φιξξξερ. Πολλές σειρές δεν το κουράζουν, από το να μας δειχνει φιλερ σκηνές με ανέκδοτα, καλύτερα έτσι

η μόνη μου γκρινια είναι ότι δε δείξαν διάλογο Olenna - Varys

Valonqar είναι :p

Είναι κακομοίρης όποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ σοβαρού κι αστείου. Απλά κι όμορφα. :) Επίσης, αναφέρομαι στην κατάληξη, όχι στην σκηνή.

29-06-2016, 20:25

ΕΙΠΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ EDIT ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

animae
29-06-2016, 20:37
http://i.imgur.com/UF1vQAB.gif

Νε
Ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα και γελαγα μονος μου οταν επεφτε

OniBocho
29-06-2016, 21:46

ΕΙΠΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ EDIT ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

ΕΙΠΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΛΙΑ ΤΟΥ

wraithgr
29-06-2016, 22:07
valonqar ρε παιδιά, δεν μιλάτε τα βαλύριαν κυριλάτα.

ειχα δει το typo αλλα σιγα μην εκανα και εντιτ...

29-06-2016, 22:21
Το θέμα είναι γιατί ο ΟΝΙΜΠΟΤΣΟ το έκανε λάθος, όχι οι άλλοι:!:

OniBocho
29-06-2016, 22:50
Το θέμα είναι ότι

αν σε λένε Άρυα τρως καμιά 3-4 γερές μαχαιριές και κάνεις parkour. Αν σε λένε brother Lancel, μία μαχαιριά αρκεί για να ψυχοραγείς κανένα 10λεπτο πριν καεί το πελεκούδι.

Serpantinas
29-06-2016, 23:16
https://www.youtube.com/watch?v=VV5txCNDco0

:pink:

Xtikio
01-07-2016, 03:51
emena marese polu paidia h sezon.

alla den katalava o grand meistre giati pethane apo ta paidakia ? ti kako ekane kai ton ithele h cercei nekro. kati den katalava? ta agglika moy sapisan... gerasa o kapseros...

FIXXXER
01-07-2016, 04:20
Αν θυμασαι υπηρχε μια σκηνη που το Small Council (δηλαδη ο πατερας και λιγο εως πολυ ανυπαρκτος Ταηρελ, ο Παησελ το σιχαμα, ο θειος Κεβαν Λανιστερ, και κανα 2 ακομα) την ψιλοελεγαν σε Σερσει και της πουλαγαν εξουσια, μιας και ο Τομμεν ηταν υποχειριο του... οποιουδηποτε του επιανε την κουβεντα. Η ψωλα ηθελε γενικα new order μετα το ξεκαθαρισμα στο ναο, και ο Παησελ ηταν ο μονος που δεν παρευρισκοταν στη δικη... αρα τον καθαρισε με αλλον τροπο. Δεν ηταν ποτε προσκειμενος σε αυτην αποκλειστικα αλλωστε.

01-07-2016, 07:49
http://thronesrealm.com/hold-hats-game-thrones-fifteen-episodes-left/

ypersyntelikos
01-07-2016, 08:31
https://pics.onsizzle.com/your-reign-is-over-yur-rign-is-ivir-2923265.png

Xtikio
01-07-2016, 13:43
ευχαριστώ Φιξξξερ !

είχε μπερδευτεί λίγο γιατί η σερσε είχε ρωτήσει τον παιδόφιλο ρουφιάνο για κάτι ρούμορς και εκεί το είχα χάσει λίγο

Ghoul
07-07-2016, 09:39
https://www.youtube.com/watch?v=BaY82SDTHws

https://www.youtube.com/watch?v=KDv2bflbfIk

Lazyass
07-07-2016, 13:09
Προς χειμώνα 2017 πάει η 7η

MoRmEnGiL
11-07-2016, 16:19
https://youtu.be/naUttrBVRzs

Παρακμιακό Εργαλείο
15-07-2016, 00:14
http://cosmouk.cdnds.net/16/19/480x270/gallery-1462966624-emilia-clarke-game-of-thrones-musical.gif

Έλα ρε ντάνι θεά κάψε τους όλους! Can't wait!

enitharmon
15-07-2016, 01:18
ωραία. ξεκίνησε επίσημα η περίοδος που θα ποστάρετε 15 μήνες παπαριές βιντεο

Κωλαράκι Τορνευτό
15-07-2016, 09:12
1. O Μορμενγκιλ ποσταρει την ιδια παπαρια μετα απο καθε επεισοδιο
2. Το αποπανω ειναι gifaki
3. Αμα θες ουσιαστικη κουβεντα γιατι δεν ξεκινας πρωτη? :P

enitharmon
16-07-2016, 19:34
3. Αμα θες ουσιαστικη κουβεντα γιατι δεν ξεκινας πρωτη? :P
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!

θα τα λέμε στο θρεντ για τα βιβλια!

MoRmEnGiL
19-07-2016, 22:10
https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13729201_1179083122143273_8426444697508230639_n.jpg?oh=a184340c99ddd17351ca5f811b685ef1&oe=581DE891

https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13669742_10207765619393177_3431376319209377176_n.jpg?oh=330e2475eed7b9111080f08e5b57c336&oe=582929FB

https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13690827_1739719276276315_879346713046318521_n.jpg?oh=38732ee3d0b8af8f7176cd5b47c61672&oe=5835CE48

https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13754379_1754821531425861_2212288297539070583_n.jpg?oh=37e0f5e63b9e7444f2ea573d89744220&oe=582FA83D

antimusic
20-07-2016, 06:53
νε τι.

Κωλαράκι Τορνευτό
20-07-2016, 13:26
Αν και το περιμεναμε, και επισημα καλοκαιρι 2017 η επομενη σεζον, με 7 επεισοδια.

MoRmEnGiL
23-07-2016, 16:16
http://img.memecdn.com/kim-in-the-north_o_1313311.jpg

MoRmEnGiL
28-08-2016, 16:30
https://youtu.be/AUIP7kWU8J0

atom_smasher
28-08-2016, 20:45
Ας βάψει κάποιος αυτό το φρύδι επιτέλους! Ήμαρτον τόσα εκατομμύρια σειρά.

KoiliaSamprela
20-09-2016, 09:08
ερ .... ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ :pink: :pink: :pink:

http://cdn03.cdn.justjaredjr.com/wp-content/uploads/pictures/2016/09/maisie-hannah/maisie-williams-hannah-murray-emmy-awards-01.jpg

OniBocho
20-09-2016, 09:21
ότι και να κάνει είναι άσχημη, σαν ασβός

BLiTzER
20-09-2016, 16:30
Ψάχνουν τραγουδιστή οι tokyo hotel;

Οι ασβοί είναι πανέμορφοι. :pink:

Raven Lord
20-09-2016, 19:40
inb4
http://www.anatolia.edu.gr/user_files/webcompetition/papoutsis/asvos.jpg

Κωλαράκι Τορνευτό
20-09-2016, 20:57
ότι και να κάνει είναι άσχημη, σαν ασβός

Realistika tha tin ekliparouses na sou aggiksei esto to poulaki, alla piso apo tin othoni sou ok, kai ti Monica Belucci exeis vgalei mpazo esy

ypersyntelikos
21-09-2016, 22:57
Μπάζα που χώνατε με πάθος - ο ορισμός.

26-10-2016, 09:44
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s526x395/14611126_672788349568441_8933737173384815332_n.jpg?oh=4b491ee6e64501720aa7398598ad0df1&oe=58A997A8

παίζει να'ναι φεηκ

When Black Roses Bloom
26-10-2016, 11:55
Ναι, είναι fan art:

https://onsizzle.com/i/the-end-begins-2017-hbo-3104065

FIXXXER
26-10-2016, 22:45
Βγηκαν ομως απειρα βιντεο/φωτος απο γυρισματα 7ης σεζον, που δειχνουν μαλιστα πρωτη συναντηση Τζον Σνοου και Ντενερυς.

freak brother
14-12-2016, 15:58
Δεν βρισκω το τοπικ με τις πιο ωραιες του got αλλα
https://turntable.kagiso.io/images/Maisie_Williams.original.png

commissar
24-03-2017, 20:23
https://www.youtube.com/watch?v=r8Kipc2IRTA

When Black Roses Bloom
13-04-2017, 13:05
Απο την προηγούμενη παρασκευή ρε. Spoiler alert επίσης.

http://io9.gizmodo.com/take-a-gander-at-some-of-game-of-thrones-new-costumes-1794115805

MoRmEnGiL
16-05-2017, 03:17
O Martin gia ta possible spinoff shows:

http://grrm.livejournal.com/536859.html

atom_smasher
16-05-2017, 09:59
Γαμω την παναγια του.

OniBocho
16-05-2017, 13:00
(that's the GRRMarillion, remember?) :puke:

Άμε να χαθείς χοντροτεμπέλη, που μου θες και συγκρίσεις...

MoRmEnGiL
20-05-2017, 23:43
https://youtu.be/eUVr_lUxYf8

antimusic
21-05-2017, 05:47
αγαμήσου διάβασε κανα βιβλίο να ξεστραβωθείς επιτέλους και σταμάτα να σπαμάρεις.

Kasrith
24-05-2017, 21:29
https://youtu.be/giYeaKsXnsI

MoRmEnGiL
31-05-2017, 00:43
αγαμήσου διάβασε κανα βιβλίο να ξεστραβωθείς επιτέλους και σταμάτα να σπαμάρεις.

Στα βιβλία όμως δε σταμάτησα να ποστάρω, άσε που ήμουν πολύ πιο γαμάτος χαρακτήρας.

Lazyass
17-07-2017, 18:26
Stannis is back?

Και Ed sheeran? wtf?

BLiTzER
17-07-2017, 20:32
Νο.

Who?

paddy honey
17-07-2017, 21:10
https://www.instagram.com/p/BWn8O7clcBU/

Lazyass
17-07-2017, 23:15
Νο.

Who?

νομιζα ηταν αυτος που τρομαξε τον σαμ αλλα τελικα μαλακια μου ο Τζορα ηταν

αυτος που τραγουδουσε ηταν ο Ed sheeran του γνωστου ασματος Shape of you. Αχρείαστο cameo

BLiTzER
17-07-2017, 23:24
Ναι, αυτός ήταν.

Για τον άλλον, δεν έχω ιδέα τι λες.

Για ψηφίστε. Cersei, Snow, Daenerys ή Night King; Να γίνει poll!

FIXXXER
18-07-2017, 00:54
Stannis σφαγιαστηκε απο την Μπριεν. Ο Τζορα εχει γινει πετρα, και ηταν στο κελι μεχρι να βρεθει θεραπεια (αν βρεθει).

Σανσα + Σνοου ειμαστε, αλλα Αρυα επισης. Η καλυτερη σκηνη του επεισοδιου ηταν στο καστρο των Φρεη.

Ψοφο στην πορνη Λανιστερ, σκηνη με Νταενερυς αδιαφορη προσωπικα.

supermachoman
18-07-2017, 08:26
Who?

δηλαδή περίμενε, βουτάς τόσο βαθιά στον ρόλο του "δεν ασχολούμαι με hyped τραγουδιστάδες", που προτιμάς να δείξεις εντελώς ανίκανος να γκουγκλάρεις?

BLiTzER
18-07-2017, 09:26
Who?

δηλαδή περίμενε, βουτάς τόσο βαθιά στον ρόλο του "δεν ασχολούμαι με hyped τραγουδιστάδες", που προτιμάς να δείξεις εντελώς ανίκανος να γκουγκλάρεις?

Γκούγκλαρα, δε μου έλεγε κάτι η φάτσα του. Έψαξα και το τραγούδι στο youtube, άκουσα 5 δευτερόλεπτα, επίσης δε μου έλεγε κάτι. Χαρούμενος; :p Δε βλέπω τηλεόραση και δεν ακούω ραδιόφωνο, οπότε σίγουρα οι "hyped τραγουδιστάδες" και λοιποί "stars" του μήνα μου διαφεύγουν. Δε νιώθω τύψεις.

Μια ψήφος ακόμα στον Snow. Αν και φοβάμαι ότι απλά θα πεθάνουν όλοι γιατί Martin. :p

Και Arya, φυσικά, μάλλον ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η σειρά από δω και πέρα, αλλά δεν παλεύει για τον θρόνο.

ypersyntelikos
18-07-2017, 14:38
Επίσης χρειάζεται ένα πολλ για το εξής:

Ποιο θα είναι το δώρο του θείου Greyjoy στη Σέρσεϊ για να την πείσει να τον παντρευτεί;
Το κεφάλι κανενός Τύριον;

BLiTzER
18-07-2017, 14:58
Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, αλλά θεωρώ ότι είναι από τους χαρακτήρες που δεν πεθαίνουν. Ίσως της δώσει τις καριόλες, που είναι παντελώς αδιάφορες;

ion_storm
19-07-2017, 00:16
Επιτέλους ξεκίνησε.
Πολύ δυνατό το επεισόδιο. Καλύτερη αρχή θα έλεγα.
Arya :dfinger:
Πραγματικά ελπίζω η Σανσα να μην κάνει πάλι μαλακία.
Ο Euron με τα δύο καλά χέρια, έδωσε ρεσιταλ ο άνθρωπος νομίζω πάει να φέρει
το Dragonhorn

BLiTzER
19-07-2017, 00:21
Νομίζεις ή το διάβασες στα βιβλία;

ion_storm
19-07-2017, 00:39
Εύλογη η απορία σου.
Στα βιβλία έχει ένα κέρας, το οποίο υποτίθεται ότι ελέγχει δράκους και το βρήκε στη Βαλύρια. Λέω ότι υποτίθεται γιατι μια που το έδειξε και μια που εξαφανίστηκε. Οπότε λέω ότι νομίζω ότι θα φέρει αυτό, γιατι αυτλη η κίνηση έχει μια λογική για την πλοκή ώστε να ισορροπήσουν τα αντίπαλα στρατόπεδα, περισσότερη λογική δηλαδή από το να σκοτώσει κάποιον ή κάποιους, που θα οδηγήσει απλά σε νέο μακελειό και την πιθανή εξαφάνιση μιας από τις αντιμαχόμενες πλευρές.
Να πω επίσης ότι τα βιβλία στην παρούσα φάση δεν είναι ακριβώς ο κατάλληλος οδηγός, για το ότι βλέπουμε και για την όποια εξαγωγή συμπερασμάτων, οπότε δεν το είπα βασιζόμενος σε αυτά. Να προσθέσω επίσης ότι πλέον λίγο με νοιάζει αν θα βγάλει και τα υπόλοιπα ή όχι.

FIXXXER
19-07-2017, 06:27
Πραγματικά ελπίζω η Σανσα να μην κάνει πάλι μαλακία.

Αν σκεφτεις οτι εχει να κανει μαλακια απο την πρωτη σεζον, λιγο δυσκολο. Ανετα απο τους καλυτερους και πιο εξελιγμενους χαρακτηρες.

BLiTzER
19-07-2017, 09:36
Εύλογη η απορία σου.

Ναι, απλά γκούγκλαρα "dragon horn", γιατί πρώτη φορά το συνάντησα, και διάβασα ότι το δίνει ο Euron για την Daenerys, ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ. :p

Το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ Snow και Daenerys απ'ό,τι φαίνεται. Κάτι μου λέει ότι θα συμμαχήσουν, ο Snow θα παραμείνει στον Βορρά και θα αφήσει τον θρόνο, που ποτέ δεν τον ενδιέφερε, για την Dani.

Αν σκεφτεις οτι εχει να κανει μαλακια απο την πρωτη σεζον, λιγο δυσκολο. Ανετα απο τους καλυτερους και πιο εξελιγμενους χαρακτηρες.

E ναι, αφού τα επόμενα 5 χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα, εκτός του να κλαίει. Ίσως δούμε σημαντικά πράγματα από τη μεριά της, τώρα που σταμάτησε την κλαψομουνιά.

atom_smasher
19-07-2017, 10:32
O jon arage 3anapethainei oristika ayth thn fora, opws kai sta biblia?...anupomonw.

ypersyntelikos
19-07-2017, 11:52
Γενικά η φάση μυρίζει ότι όλα έχουν μπει σε μια "σειρά"... Φαίνεται ότι η Dani θα συμμαχήσει με τον Jon Snow, θα γαμήσουν τη Σέρσεϊ, η Dani θα γίνει βασίλισσα (ο Snow ούτως ή άλλως χέστηκε για το θρόνο, το βορρά του θέλει και είναι οκ) και μετά όλοι παρέα θα πολεμήσουν τους whitewalkers.

Δεν είναι όμως πολύ νορμάλ όλα για GoT?

BLiTzER
19-07-2017, 12:01
H Cersei θα πεθάνει στα χέρια της Arya. :p Και λογικά οι whitewalkers θα εξαφανιστούν πριν κάτσει η Dani στον θρόνο.

Drumsick
19-07-2017, 12:14
Γενικά η φάση μυρίζει ότι όλα έχουν μπει σε μια "σειρά"... Φαίνεται ότι η Dani θα συμμαχήσει με τον Jon Snow, θα γαμήσουν τη Σέρσεϊ, η Dani θα γίνει βασίλισσα (ο Snow ούτως ή άλλως χέστηκε για το θρόνο, το βορρά του θέλει και είναι οκ) και μετά όλοι παρέα θα πολεμήσουν τους whitewalkers.

Δεν είναι όμως πολύ νορμάλ όλα για GoT?

Eφόσον πλέον το σενάριο έχει φύγει από βιβλία και Μάρτιν, την ασφαλή οδό θα επιλέξουν λογικά οι παραγωγοί, να κλείσει χαρούμενα να χαρεί ο κόσμος.

Γάμησε το πρώτο επισόδειο. Περιμένω και περίοδο, και δάκρυζα σε κάθε σκηνή, "Αχ πως μεγάλωσαν τα παιδάκια μου, κτλ".

BLiTzER
19-07-2017, 12:58
Α επίσης μπορεί να μην ξέρω τον εντ σίραν ή όπως τον λένε, αλλά ο ένας λαννιστεροφρουρός ήταν o Shaun από το This is England.

attila
20-07-2017, 15:53
ασχετο αλλα οι whitewalkers μεχρι ποσο νοτια μπορουν να κατεβουν?

BLiTzER
20-07-2017, 16:34
Όσο θέλουν;

atom_smasher
20-07-2017, 16:35

e isa na 3exeimwniasoun.

When Black Roses Bloom
20-07-2017, 17:55
Δεν ξέρω αν το έχει πάρει κανείς σας χαμπάρι ή πρέφα ή μυρωδία, αλλα όσον αφορά το dragonglass

According to Reddit user jumpman72, the text accompanying the drawing read as follows:

The Valyrians were familiar with dragonglass long before they came to Westeros. They called it [some Valyrian words] which translates to 'frozen fire' in Valyrian, and eastern texts tell of how their dragons would thaw the stone with dragonflame until it became molten and malleable. The Valyrians then used it to build their strange monuments and buildings without seams and joints of our modern crafters.

When Aegon the Conqueror forged his Seven Kingdoms, he and his descendants would often decorate their blades with dragonglass, feeling a kinship with the stone. The royal fashion for dragonglass ornamentation soon spread throughout the Seven Kingdoms to those wealthy enough to afford it. Hilts and pommels were and are the most common decoration, for dragonglass is too brittle to make a useful crossguard. Indeed, its very brittleness is what relegates it to the great houses and the most successful merchants.

ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ

This information seems to indicate that the elusive dagger is constructed of both known materials capable of killing White Walkers and will likely play a role in the coming war against the dead.

But that wasn't the only clue hidden in the text. On the page opposite the one that revealed there could be a massive store of dragonglass located at Dragonstone castle, there was a cut-off paragraph that suggested ingesting dragonglass may be a cure for greyscale. "Considering the only person to be cured [of greyscale] that we've heard of was Shireen [Baratheon] and the mine of dragonglass is at Dragonstone, [where Shireen grew up], it seems likely," wrote Redditor Beastmodekait.

Luckily, the only other major character infected with greyscale — Jorah Mormont — has already found his way to the Citadel. With Sam's help, there may still be time to stop the spread of his disease and give him a chance to retake his spot at Daenerys' side.

http://time.com/4860875/game-of-thrones-samwell-tarly-citadel-dragonglass/

MoRmEnGiL
20-07-2017, 22:26
Αυτό με τους Knights of the Vale στο winterfell ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω πάντως. Just no.

atom_smasher
20-07-2017, 23:35
Είναι ποιητική αηδία του σκηνοθέτη...

KoiliaSamprela
21-07-2017, 08:15

ανάλογα τις πινακίδες

commissar
21-07-2017, 11:48
Αυτό με τους Knights of the Vale στο winterfell ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω πάντως. Just no.

Είναι ποιητική αηδία του σκηνοθέτη...

Οι Knights of the Vale ήρθαν στο Winterfell με τον Littlefinger, ο Littlefinger είναι ακόμα στο Winterfell, τι δεν μπορείτε να χωνέψετε ακριβώς, λέτε να μη γίνει έτσι στο βιβλίο όταν βγει; :p

atom_smasher
21-07-2017, 13:04
den tha bgei to biblio...tha pethanei o geros prin to bgalei.

FIXXXER
21-07-2017, 22:02

Κλαιω που εχεις περασει σε αλλο επιπεδο, και πλεον σε ενοχλουν οι διαφορες απο τα βιβλια ακομα και για τα βιβλια που δεν εχουν γραφτει ακομα.

enitharmon
22-07-2017, 10:49
Οι Knights of the Vale ήρθαν στο Winterfell με τον Littlefinger, ο Littlefinger είναι ακόμα στο Winterfell, τι δεν μπορείτε να χωνέψετε ακριβώς, λέτε να μη γίνει έτσι στο βιβλίο όταν βγει; :p
μαλλον εννοει οτι κανεις δε μπορει να περασει με στρατο προς το Βορρα από το Moat Cailin χωρίς άδεια και βοηθεια από Lord Reed

commissar
22-07-2017, 11:13
μαλλον εννοει οτι κανεις δε μπορει να περασει με στρατο προς το Βορρα από το Moat Cailin χωρίς άδεια και βοηθεια από Lord Reed

To Moat Cailin το είχαν οι Boltons μέχρι το ντου του Littlefinger, όχι;

SEASON6
Petyr Baelish marches the knights of the Vale to the North and encamps them at Moat Cailin while he meets with Sansa Stark

MoRmEnGiL
22-07-2017, 13:40
Oxi de griniazw gia to moat cailin. Griniazw giatoi oi KotV ka8ontousan krymmenoi sta frouria tous sta bouna kai den kounagan apo kei. Arnh8ikan na boh8isoun atoma me ta opoia eixan long standing alliances. Atoma me ta opoia eixan poly kales sxeseis. Opws o Tully, h Caitlin, o Rob klp. Meinan ekei na fyla3oun to Vale. Kai twra 3afnika pou ta pragmata einai pio unstable apo pote, pou oles oi symmaxies exoun dialy8ei, pou kaneis den elegxei tipota kai opoiosdhpote mporei na eisbalei opoudhpote, akoun ena typo pou misoune, ton Baelish, kai pane na polemisoune ena amfibolou apotelesmatos kai mhdenikhs proswpikhs a3ias polemo, makria apo ta edafh tous pou afhsan aprostateuta enw to kings landing brazei, epeidh oi senariografoi 8elane drama me Littlefinger na bazei fwties meta3y Sansha kai Jon. Emetos.

commissar
22-07-2017, 14:28
"Αρνήθηκαν να βοηθήσουν άτομα με τα οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις" γράφεις, ενώ έχουμε δει ότι η τρελή αδερφή σιχαινόταν τους πάντες και τα πάντα. Επίσης ο Littlefinger έχει όλο το Westeros να χορεύει όπως γουστάρει αυτός, σιγά το δύσκολο να πείσει τους Knights of the Vale να κάνουν επίσης ό,τι γουστάρει αφού είναι ο βασιλιάς τους.

Εικασίες κάνω βέβαια, το βασικό είναι ότι όντως γκρινιάζεις για κάτι που μπορεί και να μη γίνει έτσι όταν βγουν τα επόμενα βιβλία :")

MoRmEnGiL
22-07-2017, 19:20
Ginesai xazos twra. H Lysa den htan to vale. To vale apoteleitai apo ena karo houses opws ola ta 7 kingdoms. To rebellion tou robert 3ekinhse apo ekei. Aryn tully kai stark htan kwlos kai braki. Opws o bolton den mporei na kanei koumanto xwris support apo ta alla houses tou north etsi einai pantou. Kanenas ap ta great houses tou vale de goustarei ton Baelish. O littlefinger den exei kanena westeros na xoreuei opws goustarei autos, exei mia seira apo manipulations ta opoia einai e3airetika eu8austa kai opportunistic, opws h synergasia me thn gria Tyrell gia na fane ton Joffrey. Oudeis ton akolou8ei epeidh pisteuei se auton, alla gia proswpiko ofelos kai mono. H grammh skepshs sou einai aploikh monodiastath black and white, enw to GoT einai to akribws anti8eto, ola einai periploka syn8eta sxetika kai den yparxoun apolytes dynameis. An olo to syn8eto politiko puzzle tou westeros katalhgei se yperaplousteuseis pou parakamptoun tous pantes kai epikentrwnontai mono se ena atomo sorry kiolas alla auto den einai GoT alla sapounopera.

FIXXXER
24-07-2017, 07:20
^ αυτα τα ποστ με κανουν να αναρωτιεμαι πως γινεται μερικοι ανθρωποι να απολαυσουν το οτιδηποτε σε αυτον τον κοσμο?

on topic.... :malakia:

Επεισοδιαρα το δευτερο.

OniBocho
24-07-2017, 07:31
Ντάξει, γενικά υπάρχει κόσμος που δεν τρώει ό,τι του σερβίρουν. Αυτόν τον κόσμο, τον αγαπώ περισσότερο από αυτούς που λένε (τυχαίο παράδειγμα) ότι δεν ακούν πλέον Dream Theater ή Metallica, αλλά καταβροχθίζουν αμάσητο ό,τι ξεροκόματο αυτοί τους πετάξουν. ;)

FIXXXER
24-07-2017, 07:59
Ναι κοιταξε, υπαρχει και κοσμος που ειναι ανθρωπινα σκουπιδια και παρολα αυτα εχουν προσβαση σε πληκτρολογιο ωστε να γραφουν ακυρα, αναληθη, ανυποστατα και εμετικα πραγματακια σε καθε γωνια του ιντερνετ, αλλα τι να γινει τωρα, δυστυχως πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες και να αναγνωριζουμε οτι ειμαστε ελατωμματικο ειδος στη φυση, και πως καποιοι θα βγουν σαν κι εσενα (τυχαιο παραδειγμα)

OniBocho
24-07-2017, 08:04
Σωστά όλα αυτά, αλλά εδώ μιλάμε για τη σειρά. Αν θες να γράψεις για τα βιβλία, πάρε τον πούλο από το θρεντ.

FIXXXER
24-07-2017, 08:21
https://media.giphy.com/media/W6ITtoE8deklW/giphy.gif

commissar
24-07-2017, 11:13
H grammh skepshs sou einai aploikh monodiastath black and white, enw to GoT einai to akribws anti8eto, ola einai periploka syn8eta sxetika kai den yparxoun apolytes dynameis. An olo to syn8eto politiko puzzle tou westeros katalhgei se yperaplousteuseis pou parakamptoun tous pantes kai epikentrwnontai mono se ena atomo sorry kiolas alla auto den einai GoT alla sapounopera.

Σωστά όλα αυτά, αλλά εδώ μιλάμε για τη σειρά. Αν θες να γράψεις για τα βιβλία, πάρε τον πούλο από το θρεντ.

Εγώ γίνομαι χαζός με απλοϊκή γραμμή σκέψης, αλλά ο Mormengil που γκρινιάζει εδώ και 5 χρόνια και ακόμα περιμένει να δει πολιτικό θρίλερ και όχι σαπουνόπερα είναι μια χαρά και δεν τρώει ό,τι του σερβίρουν.

ινβ4 ποστ σε 25 χρόνια, "ρούφα κόμμισσαρ, δεν βοήθησαν οι knights of the vale στη μάχη των μπάσταρδων, είναι ακόμα στα βουνά τους!!~!~! "

OniBocho
24-07-2017, 11:34
Εδώ γίνεσαι άδικος όμως, διότι στην πρώτη σεζόν αποδόθηκε μια χαρά όλο το παρασκηνιακό κομμάτι, είχε στηθεί το σκηνικό για μεγαλειώδη συνέχεια και πραγματικά από την τρίτη σεζόν αυτές τις λεπτομέρειες που σε άφηναν με ανοιχτό το στόμα (στην πρώτη σεζόν αναφέρομαι, όχι στα γαμημένα βιβλία) κάπου τις έφαγε η μαρμάγκα.

Δεν ξέρω αν διαφωνείς ή όχι με αυτό, εγώ θεωρώ υπερβολικό το συμπέρασμα ότι αφού δε γκρινιάζεις για αυτά τρως ότι σου σερβίρουν και είναι απλοϊκός ο τρόπος σκέψης σου (τουλάχιστον το δεύτερο δεν το ανέφερα καν στον οποιονδήποτε, εδώ που τα λέμε), αλλά (θέλω να) πιστεύω ότι θα ήθελες το κάτι παραπάνω από μια τέτοια παραγωγή κι όχι πλαστικά σπαθάκια από βαλυριανό καουτσούκ, μάχες Σεφερλή στην άμμο του Ντορν κτλ κτλ.

Παρεμπιπτόντως, καλά ξεκίνησε, ας ελπίσουμε ότι αυτοί οι 2-3 μήνες παραπάνω δουλειάς θα φανούν και στη συνέχεια. :)

commissar
24-07-2017, 11:48
Δεν έχω κανένα θέμα να γκρινιάζει ο οποιοσδήποτε για διαφορές με τα βιβλία (πρώτος εγώ το έκανα στο θρεντ των βιβλίων), για αστεία πλαστικά σπαθιά και χορογραφίες Σεφερλή στο Dorne, για το πόσο σαπουνόπερα έχει γίνει η σειρά κλπ

Το "γίνεσαι χαζός" και "έχεις απλοϊκή γραμμή σκέψης" όμως είναι αστείο όταν ακολουθεί το "εγώ ξέρω για το πολιτικό υπόβαθρο του Westeros και όχι, δεν τέλειωσε έτσι η μάχη των μπάσταρδων γιατί αποκλείεται να κατέβηκαν από τα βουνά τους οι Knights of the Vale και ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝΤΑΒΙΒΛΙΑ", ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι το συζητάω :touched:

^ αυτό θα είναι το 2ο quote σε 25 χρόνια

When Black Roses Bloom
24-07-2017, 11:50
Ρε, επειδή μας τα έχετε κάνει λίγο ζέπελιν όμως με την προσωπική σας βεντέτα-θρίλερ, μπορείτε να βρίζεστε με σπόιλερς? Πρώτον, θα είναι γαμάτο, 2ον, δεν θα μας πρήζετε το πέος, τρίτον, θα είναι γαμάτο. Τι λέτε τα παιδάκια? Ε?

OniBocho
24-07-2017, 12:34
Ρε, επειδή μας τα έχετε κάνει λίγο ζέπελιν όμως με την προσωπική σας βεντέτα-θρίλερ, μπορείτε να βρίζεστε με σπόιλερς? Πρώτον, θα είναι γαμάτο, 2ον, δεν θα μας πρήζετε το πέος, τρίτον, θα είναι γαμάτο. Τι λέτε τα παιδάκια? Ε?

θα είναι γαμάτο

KoiliaSamprela
25-07-2017, 08:20
κανείς δεν είδε το 7.02?

BLiTzER
25-07-2017, 09:25
Το είδαμε. Βαρετό και κουραστικό. Έχει γίνει λίγο χειρότερο από φθηνή σαπουνόπερα, με αστεία σκηνοθεσία, ηθοποιία και ακόμα πιο αστείες σκηνές (δράσης). Μπορεί να φταίει και το ότι βλέπω House of Cards αυτές τις μέρες...

Έχει γίνει διαδικαστικό πλέον. Απλά να τελειώσει, να δούμε τι γίνεται στο τέλος. Αν και πιθανότατα ξέρουμε τι.

Τουλάχιστον είδαμε βυζιά.

OniBocho
25-07-2017, 09:43

Και πιθανότατα τα καλύτερα της σειράς. Το έγραφε και στα βιβλία, άλλωστε!

Στα του επεισοδίου πάντως, νομίζω ότι θέλω να σπάσω τα μούτρα της ξανθιάς φλόμπας. Στη φάση που γυρίζει με τόση υπεροψία (και αηδία μαζί) και λέει στον Tyrion "and bend the knee" ήθελα να φτύσω την τηλεόραση, αλλά σκέφτηκα ότι δεν έχω όρεξη να καθαρίζω μετά ρε γαμώτο.

Καλή ανατροπή η ναυμαχία, ο Euron παίζει αυτή τη στιγμή να κάνει μεγάλη κέντα στην ιστορία.

Γενικά, θέλουμε τους δράκους στο Βορρά, επική μάχη χωρίς μαλακίες (αν και σχεδόν αναπόφευκτο αυτό) στο Τοίχος, τη φλόμπα να σκοτώνεται από τον Night's King και Sandor Clegaine στο Θρόνο, έτσι για το YoLo.

KoiliaSamprela
25-07-2017, 09:57
Το είδαμε. Βαρετό και κουραστικό. Έχει γίνει λίγο χειρότερο από φθηνή σαπουνόπερα, με αστεία σκηνοθεσία, ηθοποιία και ακόμα πιο αστείες σκηνές (δράσης). Μπορεί να φταίει και το ότι βλέπω House of Cards αυτές τις μέρες...

Έχει γίνει διαδικαστικό πλέον. Απλά να τελειώσει, να δούμε τι γίνεται στο τέλος. Αν και πιθανότατα ξέρουμε τι.

Αν ξεκίνησες τώρα το House of Cards σε δικαιολογώ , αν μιλάς για την τελευταία σεζόν, απλά προσπερνώ το σχόλιο.

Νομίζω τα έχουμε πει, η προσμονή του τέλους μας κάνει ανυπόμονους , αλλά δεν το βρήκα δα και τόσο κακό.

BLiTzER
25-07-2017, 10:11
Χτες τέλειωσα την 4η.

Ε για σειρά που πρέπει να μαζέψει τα πάντα και να δώσει ένα καλό φινάλε σε μόλις 10 ώρες, θεωρώ ότι είχε παραπάνω από αρκετά fillers. Οι περισσότερες σκηνές τράβηξαν 5 λεπτά περισσότερο απ'όσο θα έπρεπε και ο σκηνοθέτης μας πήγαινε μπρος πίσω, προφανώς, επειδή δεν είχε ιδέα τι να κάνει.