View Full Version : [TV] Game Οf Thrones
Pages :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
KoiliaSamprela
01-04-2013, 14:48
σημερα βγήκε
Αν κατεβάζεις από τορεντζ eztv είναι ο φίλος σου, έχει την αλήθεια !
Art In Haste
01-04-2013, 15:31
Μην ανοίξτε το σπόιλερ αν δε έχετε δει πρώτα το νέο επεισόδιο.
Εντάξει, έχουμε αναφερθεί στις αλλαγές από το βιβλίο άπειρες φορές, προσπαθώ να μη κολλάω πια σε αυτό και να δεχτώ πως έχουμε να κάνουμε με κάτι ξεχωριστό που απλά βασίζεται στα βιβλία.
ΑΛΛΑ.....μου τελειώνετε την 2η σεζόν με τους White Walkers και ακόμα και αν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία ε όσο ναναι περιμένεις να δεις μάχη ή κάτι εντυπωσιακό τέλος πάντων στην αρχή της 3ης. Και τί βλέπεις; Τίποτα, δηλαδή πόσο πιο ξενέρωμα;
Και γενικά νομίζω το επεισόδιο ήταν βαρετό μέχρι αηδίας, κάλυψε αρκετά, έδειξε τους πιο πολλούς εμπλεκόμενους χαρακτήρες, αλλά χωρίς αυτό το κάτι που να πεις ναι ρε γαμώτο άξιζε η αναμονή.
σαμπρέλα αυτό ήτο τελικά όλα κομπλέ (εννοούσα αν βγήκε χθες στο αμέρικα)
το σπόιλερ είναι σπόιλερ εε
μαζί σου αρτ. το επ. δεν άξιζε την αναμονή. καθαρά διαδικαστικό.
καραγούσταρα βέβαια τελευταία σκηνή αλλά τι να σου κάνει.
αα για να μην ξεχαστούμε: Ciaran Hinds .-
είναι καλό τελικά να μην έχεις μάθει τίποτα για το τι να περιμένεις από μια σειρά.
το σοκ ήταν μεγάλο
Fireknight
01-04-2013, 17:29
Μην ανοίξτε το σπόιλερ αν δε έχετε δει πρώτα το νέο επεισόδιο.
Εντάξει, έχουμε αναφερθεί στις αλλαγές από το βιβλίο άπειρες φορές, προσπαθώ να μη κολλάω πια σε αυτό και να δεχτώ πως έχουμε να κάνουμε με κάτι ξεχωριστό που απλά βασίζεται στα βιβλία.
ΑΛΛΑ.....μου τελειώνετε την 2η σεζόν με τους White Walkers και ακόμα και αν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία ε όσο ναναι περιμένεις να δεις μάχη ή κάτι εντυπωσιακό τέλος πάντων στην αρχή της 3ης. Και τί βλέπεις; Τίποτα, δηλαδή πόσο πιο ξενέρωμα;
Και γενικά νομίζω το επεισόδιο ήταν βαρετό μέχρι αηδίας, κάλυψε αρκετά, έδειξε τους πιο πολλούς εμπλεκόμενους χαρακτήρες, αλλά χωρίς αυτό το κάτι που να πεις ναι ρε γαμώτο άξιζε η αναμονή.
ntaksi egw den perimena na exei white walkers apo tin arxi kai mou eftase pou eidame Mance Rayder, to ypoloipo omws itan metrio. Genika omws logw tis anamonis mporw na pw oti to diaskedasa. Episis pou einai h Arya re mounia?
enitharmon
01-04-2013, 23:13
βαρεθηκα
Ethereal
01-04-2013, 23:57
μια χαρα ητανε ωρε, τι θελατε να δειξουν στην πρωτη απο τις 10 ωρες της σεζον ας πουμε, το φιναλε;
αυτο.
αντε καλη σεζον να χουμε.
Roswell47
02-04-2013, 00:12
και οι μπαγλαμαδες βγαλαν ανακοινωση οτι στην 4η σεζων θα αλλαξει ο ηθοποιος που κανει τον Τυριον
Roswell47
02-04-2013, 01:59
χεχ στο παρατσακ
Roswell47
02-04-2013, 02:00
χεχ στο παρατσακ
ακυρο, στο ΕΡ δεν εχει αλλαξει η ωρα
Κωλαράκι Τορνευτό
02-04-2013, 03:05
Θα συμφωνησω με Ανχολη σε αυτο που λεει, αλλωστε οι προσδοκιες ηταν "χαμηλες" λογω του οτι περιμενα ακριβως αυτο που ειδα, ενα προπαρασκευαστικο επεισοδιο. Τα χουμε πει ξανα αλλου, οποιος θελει μαχες και ναυμαχιες και εκρηξεις, να δει αλλη σειρα. Ολα τα πιονια πρεπει να μπουν στη σκακιερα σε συγκεκριμενες θεσεις πριν ξεκινησει η σεζον για τα καλα, μια χαρα εγινε αυτο, απλως θα θελα να δω κι εγω Αρυα Σταρκ, ντροπη να απουσιαζει ΕΝΤΕΛΩΣ απο το επεισοδιο. Λαννιστερ ψοφα (παει σε οποιονδηποτε εκτος Τυριον).
KoiliaSamprela
02-04-2013, 09:00
εγώ από την άλλη κάθε φορά που βλέπω τον Tywin Lannister λέω πόσο γαμάτος οίκος είναι, και ουσιαστικά από τους πιο "αληθινούς".
zumorito
02-04-2013, 14:16
No Strong Belwas though? :(
enitharmon
02-04-2013, 15:48
μη μας αναγκάζετε (σε όσους βαρέθηκαν στο επεισόδιο) να κάνουν orili σχόλια σε αυτά που γράψατε. Η σειρά είναι τηλεοπτική, ποτέ δε θα μπορούσε να μεταφερθεί όλο το βιβλίο και οι χαρακτήρες του στη σειρά, οπότε δεν κρίνουμε έτσι. Κανείς δε θα έπρεπε να γκρινιάζει που ο Belwas δε θα είναι στη σειρά (σιγά το ρόλο στην τελική), ούτε για τις αλλαγές στους άλλους χαρακτήρες, έχω πίστη ότι όλα έχουν νόημα. Ούτε με νοιάζει που δε δείξαν μάχη, τα λίγα δευτερόλεπτα των δράκων προφανώς εξάντλησαν το budget, όσα υπονοούνται μπορούν και να μην τα δείχνουν (σαν όλες τις μάχες του Robb). Γκρινιάζω γιατί η σειρά βασίζεται κυρίως στους χαρακτήρες της και πολλοί παίζουν σα να είναι έτοιμοι να βάλουν τα κλάματα. Η Daenarys έχει μεγαλώσει από το πρώτο βιβλίο, η ηθοποιός είπε ότι μια τέτοια αλλαγή στη συμπεριφορά της από την πρώτη σεζον θα ξένιζε τον τηλεθεατή, είχε δίκιο. Αλλά είμαστε στην τρίτη σεζόν, πλέον διατάζει ολόκληρο στρατό, έχει δράκους και ακόμα κοιτάει σα κοριτσάκι που περιμένει το μπαμπα της να τη σώσει από όλα αυτά. Αν δε δείξει λίγο νεύρο στη συνέχεια θα είναι μια αποτυχημένη ενσάρκωση χαρακτήρα.
Είναι και μερικά άλλα, ξαναβλεπω το επεισόδιο τώρα, ίσως να υπερέβαλλα, αλλά αν συνεχίσουν με διαλόγους "your fathers died as heroes to defend all of us", θυμάμαι κάτι episode 1 και γενικά a bad feeling I have about this.
επίσης τι valar dohaeris για τίτλο επεισοδίου, πλάκα κάνετε
zumorito
02-04-2013, 16:37
καταρχας κανεις δεν βαρεθηκε το επεισοδιο.για τον belwas δεν βαλαμε και τα κλαμματα απλα θα ειχε μια σχετικη πλακα να τον εδειχνε ετσι απλα.αλλωστε σιγα το σημαντικο ρολο.μια μαχη που δινει και που τρωει τα locust.και τελικα αλλος γκρινιαζει περισσοτερο.λολ
MaX Payne
02-04-2013, 17:32
γιατι τι σημαινει;
αν ειναι σποιλερ απο το βιβλιο και παιζει ρολο μετα μην απαντησεις :-D
zumorito
02-04-2013, 17:38
γιατι τι σημαινει;
αν ειναι σποιλερ απο το βιβλιο και παιζει ρολο μετα μην απαντησεις :-D
οχι απλα εννοει οτι δεν δειχνει καθολου την arya,οποτε δεν κολλαει ο τιτλος στο επεισοδιο.
regularpaul
02-04-2013, 19:48
για την 3η σεζόν έχω περάσει στην άλλη μεριά, αυτών που έχουν διαβάσει τα βιβλία (σχεδόν, στην αρχή του 5ου είμαι)
παρολαυτά, αδυνατώ να καταλάβω την ψυχαναγκαστική επιθυμία να ρθείτε όσοι τα χετε διαβάσει, να σχολιάσετε σώνει και καλά τη σειρά
χαλώντας το για τους υπόλοιπους, χωρίς σποϊλερ μάλιστα μια μέρα μόλις μετά το 1ο επ
μιλάμε για γνήσια νερντίλα, όχι αστεία
Raven Lord
02-04-2013, 20:10
ισχύει ότι έχει φύγει η καύλα του 1ου κύκλου (κ εγώ μαζί με το 90% ξεκίνησα μετά τον 1ο τα βιβλία). δε με χαλάει παρόλα αυτά που τώρα το παρακολουθώ σε πιο χαλαρή φάση.
για την ώρα, δεν αγχώνομαι και περιμένω να βγουν 2-3 επεισόδια ακόμη για να ξεκινήσω να βλέπω.
Record Ratings για την σειρά (http://techcrunch.com/2013/04/01/game-of-thrones-record-ratings-piracy/)
και επίσης
Renewed for 4th Season (http://insidetv.ew.com/2013/04/02/game-of-thrones-renewed-4-season/)
ισχύει ότι έχει φύγει η καύλα του 1ου κύκλου (κ εγώ μαζί με το 90% ξεκίνησα μετά τον 1ο τα βιβλία). δε με χαλάει παρόλα αυτά που τώρα το παρακολουθώ σε πιο χαλαρή φάση.
για την ώρα, δεν αγχώνομαι και περιμένω να βγουν 2-3 επεισόδια ακόμη για να ξεκινήσω να βλέπω.
Και εγώ τα έχω διαβάσει, αλλα δεν μου έχει φύγει καμία καύλα... Όταν ξεκίνησε το 3χ1 και είδα τα intro credits με καμμένο WF και Astapor ε δεν κρατιόμουν
Κωλαράκι Τορνευτό
02-04-2013, 22:38
για την 3η σεζόν έχω περάσει στην άλλη μεριά, αυτών που έχουν διαβάσει τα βιβλία (σχεδόν, στην αρχή του 5ου είμαι)
παρολαυτά, αδυνατώ να καταλάβω την ψυχαναγκαστική επιθυμία να ρθείτε όσοι τα χετε διαβάσει, να σχολιάσετε σώνει και καλά τη σειρά
χαλώντας το για τους υπόλοιπους, χωρίς σποϊλερ μάλιστα μια μέρα μόλις μετά το 1ο επ
Πεστα. Τα πραγματικα "ενοχλητικα" (σιγα, δε μας ενοιαξε και πολυ) πραγματακια του επεισοδιου ηταν καποια χιλιοπαιγμενα απο αμετρητες ταινιες και σειρες στο παρελθον τρικ, οπως για παραδειγμα η "αποκαλυψη" του Mance Rayder (φιλε δε σε ειχε καταλαβει κανενας, μα ολοι νομιζαμε οτι ησουν ο ξανθος~!~!!!! :roll: ), και το κοριτσακι που τελικα ητο ηβολ (μα πως γινεται να εβγαλε τετοιο ζωυφιο απο τη μπαλα, γουαουου ηταν τελικα ΚΑΚΟ το γλυκυτατο κοριτσακι).
enitharmon
03-04-2013, 02:52
πληζ, κάνουμε ό,τι και για κάθε άλλη σειρά, σχολιάζουμε μετά την προβολή του, πουντο παραξενο δεν καταλαβαινω. Και σε σχέση με τις αλλαγές που έχουν γίνει, κανείς δεν κλαψομούνιασε, το αντίθετο θα έλεγα, συγκρατημένοι είναι όλοι, ακόμα και στο επίσημο φορουμ. 'Οταν βγήκε το Lord of the Rings γινόταν πανικός, τωρα σας πείραξε η νερντίλα. Ανχολάκο μαζέψου, γίνεσαι εκνευριστικά χαζός.
Η ενσάρκωση της Daenarys είναι άνευρη, ανεξάρτητα από τα βιβλία, τι να κανουμε τωρα
σαγαπω. δεν εχω δει αυτο το πραμα σε τετοιο βαθμο με αλλη σειρα.
βασικα σε καθε επεισοδιο τρεχουν πεντακοσες λυσσαρες να δειξουν οτι η σειρα ειν ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, οτι η ιστορια ειναι ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ κι οτι ΕΓΩ ΤΟ ΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ τι να μου πειτε σεις εγω ξερω τι θα γινει κι αυτα που γινονται τωρα ειναι σκατα μπροστα σαυτα που ΘΑ
εντιτ. η πλακα ειναι οτι ολοι ηταν πορωμενοι στον πρωτο κυκλο ενω δεν εχει αλλαξει τιποτα ουσιαστικα, απλα κ μονο επειδη δεν ειχαν διαβασει τα βιβλια ε. μετα επεσε λιγο χαιπ κι η σειρα εγινε μαπα επειδη το καθε τσουτσεκι ανα την υφηλιο διαβασε τα πρωτα 5 βιβλια της ζωης του κι εμαθε λογοτεχνια =ρ
(το οποιο μεταφραζεται ως ''μ αρεσε η πρωτη γιατι τοτε τα ηξερα μονο εγω'')
http://www.youtube.com/watch?v=1CLCOvZOh1o
σπόιλερ ε, με προσοχή
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/547574_355928877859917_461680376_n.jpg
KoiliaSamprela
03-04-2013, 08:59
Όταν τα έλεγα για το πουτανάκι με λέγατε γραφικό όμως !!!
wraithgr
03-04-2013, 11:01
Νταξει χα-χα το βιντεάκι αλλά τα τυπάκια που πριν βγει το lord of the rings λέγανε "Δράκοι και μαγικά; τι είμαστε, παιδάκια;" και τώρα είδανε και Game of Thrones και πωρώνονται μπορούν να πάνε να ψοφήσουν.
Κατά τα άλλα προσωπικά διαφωνώ με Eni για τη Daenerys, στο σημείο που βρίσκεται η σειρά την απεικονίζουν σωστότατα imho. Αλλά οκ, ίσως είμαι λίιιιγο biased (να ψοφήσει η κλαψομούνα κλπ)
regularpaul
03-04-2013, 11:24
Eni, δεν χρησιμοποίησα την λέξη "κλαψομούνιασε", για νερντισμό μίλησα :)
ας γίνω πιο σαφής με ένα δικό σου απλό παράδειγμα, μιλας για
στρατό της ξανθούλας όταν ως τώρα έχει μόνο τους Ντοθράκι, τον Τζορα, τον Μπαρισταν και τα δρακάκια. Το ότι είδε τους άλλους και τους παρήγγειλε δεν σημαίνει ότι για κάποιον που δεν γνωρίζει παρακάτω, δεν θα γίνει κάποια στραβή και θα μείνει μόνη της. Ανούσια βέβαια πληροφορία αλλά γιατί να μην είναι άγνωστη σε όποιον παρακολουθεί τη σειρά;
ας είμαστε πιο φειδωλοί λέω ή τουλάχιστον παιξτε με σποιλερ
http://www.oranica.info/wp-content/uploads/2012/11/car-spoiler.gif
atom_smasher
03-04-2013, 12:09
Μάγκες ανήκω στο 10%, την σειρα την βλέπω χαλαρά και δεν κολλαω σε λεπτομεριες. ακόμα πχ δεν έχω δει το νεο επεισοδιο. μπορώ όμως να κάνω κανα σχόλιο για αυτά που βλέπω ή όχι; έτσι; Αν ήθελα να σας το χαλάσω θα σας ελεγα 1 λεξη και θα με κυνηγουσατε.
enitharmon
03-04-2013, 15:07
πέρα από τον παυλο, μερικοί έχετε πάει στην άλλη άκρη και κάνετε ό,τι κάνουν οι book purists απ'την ανάποδη. Δεν ξέρω τι κάνουν οι φίλοι σας στο φβ, αλλά εδώ μέσα ούτε τσαντίστηκε κανείς με τις αλλαγές (τουλάχιστον στο 3χ1), ούτε αφορίστηκαν οι δημιουργοί, ούτε βγήκε κανείς να πει οτι εμεις ξέρουμε την αλήθεια και κραταμε την παράδοση. Θυμηθείτε τι συζητήσεις γίνονταν για το λοστ μετά από κάθε επεισόδιο και μην ποστάρετε για rage of thrones, είναι αστείο. Έχω κάθε δικαίωμα να βρίσκω ένα επεισόδιο βαρετό και μια ηθοποιό λίγη (ο wraith απαντησε σαν ανθρωπος), δεν έχει να κάνει με ελιτισμό των αναγνωστών αυτό. Το ίδιο βαρετά βρίσκω και πολλά επεισόδια και ειδικά διαλόγους του big bang theory και εκεί δεν παίζει κανένα βιβλίο. Εδώ και μιαμιση σελίδα απολογούμαι επειδή βρήκα (την πρώτη φορα) το επεισόδιο βαρετό, χωρίς να την πω σε κανέναν επειδή του άρεσε ή να αναφέρω "και τι έχετε να δείτε στη συνέχεια", εσείς βγήκατε σαν τις μεσημεριανες πανελατζούδες να κράξετε. Οπότε ήρεμα.
Παυλε, σποιλερ δεν έβαλα γιατί δεν αναφερόμουν στο στρατό που αναφέρεις εσύ. Από τη δεύτερη σεζον έχει ανθρώπους να διατάζει (που την ακολουθούν αυτοβούλως) και παίζει όπως παίζει. Ο στρατός της είναι μικρός, αλλά αναφέρεται πολλές φορές ότι they follow strength, κάτι που δε δείχνει.
enitharmon
03-04-2013, 16:00
καλώς, δεκτό
Mitsmann
04-04-2013, 01:03
Τα χουμε πει ξανα αλλου, οποιος θελει μαχες και ναυμαχιες και εκρηξεις, να δει αλλη σειρα. Ολα τα πιονια πρεπει να μπουν στη σκακιερα σε συγκεκριμενες θεσεις πριν ξεκινησει η σεζον για τα καλα, μια χαρα εγινε αυτο,
Γεια σας παιδια.
θα σχολιασω αυτο.
ωραια τα λες αλλα μεχρι να μπουν ολα τα πιονια στις συγκεκριμενες θεσεις και να μηδενισεις το χρονομετρο για το σκακι εχουμε φτασει στο 9,5 επεισοδιο.
Και μετα ξερουμε τι απομενει.
μισο επεισοδιο και 40 βδομαδες αναμονη.
αυτο ειναι γενικη κριτικη δεν εχω διαβασει τα βιβλια αν τα βιβλια ειναι ετσι τοτε ισχυει και γι αυτα. Απλα βεβαια παντα μπορεις να παρεις το επομενο.
atom_smasher
04-04-2013, 01:20
Τα χουμε πει ξανα αλλου, οποιος θελει μαχες και ναυμαχιες και εκρηξεις, να δει αλλη σειρα. Ολα τα πιονια πρεπει να μπουν στη σκακιερα σε συγκεκριμενες θεσεις πριν ξεκινησει η σεζον για τα καλα, μια χαρα εγινε αυτο,
Γεια σας παιδια.
θα σχολιασω αυτο.
ωραια τα λες αλλα μεχρι να μπουν ολα τα πιονια στις συγκεκριμενες θεσεις και να μηδενισεις το χρονομετρο για το σκακι εχουμε φτασει στο 9,5 επεισοδιο.
αυτο ειναι γενικη κριτικη δεν εχω διαβασει τα βιβλια αν τα βιβλια ειναι ετσι τοτε ισχυει και γι αυτα. Απλα βεβαια παντα μπορεις να παρεις το επομενο.
μέχρι να το γράψει...γαμησέ τα...έχουμε φτάσει την δεκαετία στο περίμενε...
Κωλαράκι Τορνευτό
04-04-2013, 08:40
Γεια σας παιδια.
θα σχολιασω αυτο.
Υπερβολες φυσικα. Προσωπικα βρισκω και στην πρωτη και στη δευτερη σεζον τα επεισοδια 7-10 το ΖΟΥΜΙ της ολης φασης.
Αλλωστε δεν ειπα πως μετα θα γινεται χαμος στις μαχες, ισα ισα που ειπα να πας να δεις αλλη σειρα (!).
Δε λεω οτι ειναι απαραιτητα καλο ή κακο, απλα αυτο ειναι το Game Of Thrones. Ας πουμε εγω το προτιμω για αυτο το λογο.
Τα βιβλια ειναι ακριβως ετσι. Μπορει να εχουν διαφορα οσον αφορα καποια γεγονοτα, αλλα για μενα ειναι φοβερη μεταφορα του κλιματος.
Και οχι, στα βιβλια δεν μπορεις να παρεις το επομενο, γιατι βγαινουν ανα 5 χρονια πλεον οπως λεει κι ο ατομ σμασερ.
Συγκεκριμενα, 1996, 1999, 2000, 2005, 2011. Μην περιμενεις πριν το 2015 για το επομενο, και θα εχει και εβδομο. :p
(κοινως, δε θα εχουν υλικο να γυρισουν σε λιγα χρονια ε, ανετα)
πέρα από τον παυλο, μερικοί έχετε πάει στην άλλη άκρη και κάνετε ό,τι κάνουν οι book purists απ'την ανάποδη. Δεν ξέρω τι κάνουν οι φίλοι σας στο φβ, αλλά εδώ μέσα ούτε τσαντίστηκε κανείς με τις αλλαγές (τουλάχιστον στο 3χ1), ούτε αφορίστηκαν οι δημιουργοί, ούτε βγήκε κανείς να πει οτι εμεις ξέρουμε την αλήθεια και κραταμε την παράδοση. Θυμηθείτε τι συζητήσεις γίνονταν για το λοστ μετά από κάθε επεισόδιο και μην ποστάρετε για rage of thrones, είναι αστείο. Έχω κάθε δικαίωμα να βρίσκω ένα επεισόδιο βαρετό και μια ηθοποιό λίγη (ο wraith απαντησε σαν ανθρωπος), δεν έχει να κάνει με ελιτισμό των αναγνωστών αυτό. Το ίδιο βαρετά βρίσκω και πολλά επεισόδια και ειδικά διαλόγους του big bang theory και εκεί δεν παίζει κανένα βιβλίο. Εδώ και μιαμιση σελίδα απολογούμαι επειδή βρήκα (την πρώτη φορα) το επεισόδιο βαρετό, χωρίς να την πω σε κανέναν επειδή του άρεσε ή να αναφέρω "και τι έχετε να δείτε στη συνέχεια", εσείς βγήκατε σαν τις μεσημεριανες πανελατζούδες να κράξετε. Οπότε ήρεμα.
Παυλε, σποιλερ δεν έβαλα γιατί δεν αναφερόμουν στο στρατό που αναφέρεις εσύ. Από τη δεύτερη σεζον έχει ανθρώπους να διατάζει (που την ακολουθούν αυτοβούλως) και παίζει όπως παίζει. Ο στρατός της είναι μικρός, αλλά αναφέρεται πολλές φορές ότι they follow strength, κάτι που δε δείχνει.
Εγω δεν εχω προβλημα με το οτι εχεις διαβασει τα βιβλια (ισως και να εισαι η μονη που ουτε σποιλεριαζει, ουτε καθεται να κραζει την παραμικρη λεπτομερεια που αλλαξαν), απλα δε συμφωνω με αυτα που λες. Κακομαθημενο ειναι και στα βιβλια η Νταενερυς, και θεωρω πως ειναι ιδανικο το καστινγκ οσον αφορα τη φιγουρα της και τις αντιδρασεις της. Για ηθοποιια, τι να σου πω, δε μου φαινεται τοσο χαλια εμενα. Και κανεις δε σε εκραξε επειδη ποσταρεις, αυτο ειναι το θεμα του τοπικ, να γινεται και καμια κουβεντα, απλα μερικες φορες μπορει να διαφωνουν μαζι σου τι να γινει. Εγω ας πουμε δεν το βρηκα καθολου βαρετο το επεισοδιο, μια χαρα το βρηκα και ακριβως στο υφος που το περιμενα (εδω λιγο γκρινιαξα για τα "ευκολα" τρικ που χρησιμοποιησαν, και ειχα και δικιο, και εφαγα 7 μουτζες απο φανμποηδες - και μετραμε).
enitharmon
04-04-2013, 11:41
για να γινουμε πάλι όλοι φίλοι, ο Tywin γιατι λέει του Tyrion you brought harlotts in my bed; και ο δευτερος δεν το αρνειται κιολας. αφου δεν το κανε
Art In Haste
04-04-2013, 11:54
Πιθανότατα εννοεί το κρεβάτι του Hand of the King.
Κωλαράκι Τορνευτό
04-04-2013, 12:46
Ή το κρεβατι οποιουδηποτε δωματιου του παλατιου? Τα μισα τα μαγαρισε σιγουρα
namiroth
04-04-2013, 13:32
http://www.techgear.gr/if-game-of-thrones-characters-were-on-facebook-67179/
enitharmon
04-04-2013, 16:22
του hand of the king εννοει, αλλα ποτε εδειξε πορνες σε αυτο το κρεββατι;
supermachoman
04-04-2013, 16:56
του hand of the king εννοει, αλλα ποτε εδειξε πορνες σε αυτο το κρεββατι;
τρελή σεναριακή τρύπα ε
wraithgr
04-04-2013, 19:16
Σορρυ, μιλάμε για τον
Tywin"έβαλα-το-μισό-στρατό-μου-να-βιάσει-την-γυναίκα-του-γιου-μου-γιατί-δεν-την-διάλεξα-εγώ"Lannister
σωστά;
Προφανώς κατά τη γνώμη του οποιαδήποτε γκόμενα κάτσει στον Tyrion πρέπει ντε και καλά να είναι πόρνη...
enitharmon
04-04-2013, 22:02
ναι ρε παιδι μου, αλλα ο Τυριον (Λαρισσαιος είναι τελικά) στη δεύτερη σεζον δεν παρουσίασε γυναίκα, τη Shae την είχε κρυμμένη, η αδερφή του δεν ανακάλυψε κάτι, μόνο ο Varys ξέρει, αλλά δε φάνηκε να είπε του Tywin κάτι. Οπότε γιατί του λέει ο Tywin για πόρνες, υπήρξε σκηνη που ξέχασα ή το προυποθέτει έτσι κι αλλιώς;
μηπως εννοουσε την ros που την ειχε περασει η cersei για την γκομενα του και εβαλε να την δειρουν?
Art In Haste
04-04-2013, 22:34
ναι ρε παιδι μου, αλλα ο Τυριον (Λαρισσαιος είναι τελικά) στη δεύτερη σεζον δεν παρουσίασε γυναίκα, τη Shae την είχε κρυμμένη, η αδερφή του δεν ανακάλυψε κάτι, μόνο ο Varys ξέρει, αλλά δε φάνηκε να είπε του Tywin κάτι. Οπότε γιατί του λέει ο Tywin για πόρνες, υπήρξε σκηνη που ξέχασα ή το προυποθέτει έτσι κι αλλιώς;
Ε κρυμμένη ήταν εκεί που ξέρουμε, οπότε βάλε πως μαθεύτηκε πως είχε μια πόρνη, βάλε πως του είχε πει να μη την πάρει μαζί του, έξυπνος άνθρωπος ο Tywin του την είπε.
wraithgr
04-04-2013, 23:29
Άλλωστε ποτέ δεν χάνει ευκαιρία να του την πει (φαίνομαι πολύ πόσο φαν του Tywin είμαι ε; Δεν πειράζει...) Άσε, δεν το βάζω ούτε στο spoiler, όσοι ξέρουν ξέρουν :headbang:
SpiritCrusher
05-04-2013, 00:17
Μπορεί να έχει σχέση με το ότι το προηγούμενο λεγόταν Valar Morghulis και τι λέμε μετά από αυτό σαν απάντηση; Valar Dohaeris. Μπορεί να είναι σε φάση ότι επειδή όλο αυτό είναι χαιρετισμός, όπως μας άφησε η προηγούμενη έτσι αρχίζει και η νέα.
enitharmon
05-04-2013, 01:12
ναι, ειδα την εξηγηση, απλα περιμενα να δω arya με τετοιο τιτλο.
βδγ, εχει παρει κανενος το ματι τις τιμες των μπλουρεη;
SpiritCrusher
05-04-2013, 16:29
Αυτός και ο επόμενος. Ήδη είναι στο 3ο βιβλίο.
Με αφορμή την πρεμιέρα της άκρως επιτυχημένης σειράς ‘Game of Thrones‘ προχθες το βράδυ, ο διευθυντής προγράμματος του τηλεοπτικού καναλιού HBO, Michael Lombardo, μίλησε σχετικά με την πειρατεία:
“Πιθανότατα δε θα έπρεπε να το λέω αυτό, αλλά η πειρατεία όχι μόνο δεν έχει επηρεάσει αρνητικά τις πωλήσεις DVD αλλά μάλλον τις έχει ενισχύσει. Η πειρατεία είναι κάτι αναμενόμενο σε μια τόσο δημοφιλή σειρά που παίζεται σε συνδρομητικό δίκτυο.”
Από το insomnia
http://www.youtube.com/watch?v=_ypvCv3Tl_g
funishment
08-04-2013, 15:33
πολύ ωραία.
άψογη Olenna
http://24.media.tumblr.com/0c28c1698dd2c459ef11f31e5d088ac3/tumblr_mkx55luk051qb10wfo1_250.gif
atom_smasher
08-04-2013, 16:14
βγήκε και 2ο ε; περισυ αντεξα 5 πριν τα δω. φετος ελπίζω να τα δω καλοκαιρακι ολα ...
Κυρία Μαριάννα
08-04-2013, 17:17
ωραίο ήταν, ναι.
ας μη συνεχιστούν οι γκρίνιες.
Ethereal
09-04-2013, 02:51
σκληρο καρυδι ο θυλικος αιβαρ κουουσμα.
Κωλαράκι Τορνευτό
09-04-2013, 03:04
Πολυ καλο το επεισοδιακι, τελειωσε και νομιζα οτι θα ειχε μιση ωρα ακομα γαμω το σπιτακι.
:pink: :pink: :pink: :pink:
http://www.bardonerd.net/wp-content/uploads/2011/08/Natalie-Dormer-Margaery-Tyrell.jpg http://www.superiorpics.com/pictures2/6345_dormer27792.jpg
Parasight
10-04-2013, 10:34
http://www.thedailybeast.com/content/dam/dailybeast/2013/04/08/130408-craigslist-game-of-thrones-embed2.jpg
wraithgr
10-04-2013, 20:26
σποιλερ βιβλιου cue αστειάκια περί τρέλας των Targaren και νεκροφιλία
Δεν νομίζω να την απασχολεί καθόλου το γεγονός οτι μάλλον δεν πολυμοιάζει με τη Daenerys η ίδια...
Δεν νομίζω να την απασχολεί καθόλου το γεγονός οτι μάλλον δεν πολυμοιάζει με τη Daenerys η ίδια...
Γιατί ξέρουμε εαν είναι γυναίκα?
ion_storm
11-04-2013, 14:43
Ελπίζω να μην δώσουν στον Μπραν το ρόλο ττης κουρούνας με τα 3 μάτια και κόψουν τελείως τον Bloodraven, μετά την ατάκα του Jojen ότι αυτός είναι η κουρούνα. Θα είναι και μαλακία γιατί είναι από τα πιο υπερφυσικά fantacy στοιχεία που έχουν να δείξουν.
Γενικά ώραια κυλάει η σεζον μέχρι τώρα, μόνο παράπονο είναι ότι ο Ρομπ με το στρατό των βορείων είναι σε φάση να περπατάνε και ούτε καν κουβεντιάζουν για καμιά μάχη.
Σε άλλο θέμα τώρα πέτυχα αυτό έξω από Μηχανουργείο στο Πολυτεχνείο και γέλασα λίγο.
http://i.imgur.com/WG9l80F.jpg
Γιατί ξέρουμε εαν είναι γυναίκα?
γιατί, αυτό είναι το θέμα δλδ?
Fireknight
11-04-2013, 17:20
kante kati me ta spoilers apo ta vivlia omws. mia extra eidopoihsh, gia emas pou de diavazoume.
αυτό. αν τα λέγατε σε άλλο θρεντ ακόμη καλύτερα.
τουλάχιστον βάλτε διπλό spoiler:
βιβλίομπλα
wraithgr
11-04-2013, 20:31
Σόρρυ.
Από την άλλη, σου λέει spoiler και πάτησες δείχτο...
supermachoman
11-04-2013, 20:49
Σόρρυ.
Από την άλλη, σου λέει spoiler και πάτησες δείχτο...
απ'την άλλη, το τοπικ λέγεται "[TV] Game Οf Thrones" και πιθανότατα αυτός που άνοιξε το σπόιλερ ήταν up to date με τη σειρά...
wraithgr
11-04-2013, 21:50
ΟΚ, φιξντ :oops:
atom_smasher
12-04-2013, 00:18
γαμώτο. χάνω όλη την φάση. δεν καταλαβαίνω ποια είναι σπόιλερ ! .... και ποια αεροτομές!
Στα βιβλία είναι κουρούνα κι οι τηλεοπτικοί την έκαναν κοράκι;
Νομίζω πως οι τορρεντάδες την μετέφρασαν,σίγουρα,κοράκι...
υ.γ.
οι μπασκετικοί βέβαια που διαβάζουν...ξέρουν μια κουρούνα και καλή
Raven Lord
13-04-2013, 21:05
η κουρούνα είναι είδος κορακιού.
Ethereal
15-04-2013, 13:56
ποια εκδοση εχει προβλημα με τον ηχο;
Κυρία Μαριάννα
15-04-2013, 15:17
αυτή
1-0
Ethereal
15-04-2013, 15:36
lol
Roswell47
15-04-2013, 15:37
ποια εκδοση εχει προβλημα με τον ηχο;
Game.of.Thrones.S03E03.HDTV.x264-EVOLVE αυτη εδω, στο τελευταιο λεπτο μονο
KoiliaSamprela
15-04-2013, 17:00
μπεστεστ επισοντ οφ δε σιζον!
12 stars circle your brow
15-04-2013, 17:05
συγγνώμη για το book spoiler αλλά πρέπει να το πω
δεν μπορώ να περιμένω να δω την στιγμή που ο Kraznys θ'αντιληφθεί πως η Daenerys μιλάει Valyrian και καταλαβαίνει κάθε του λέξη :D
Art In Haste
15-04-2013, 17:35
συγγνώμη για το book spoiler αλλά πρέπει να το πω
δεν μπορώ να περιμένω να δω την στιγμή που ο Kraznys θ'αντιληφθεί πως η Daenerys μιλάει Valyrian και καταλαβαίνει κάθε του λέξη :D
Μ'αρέσει που το περιμένεις..
KoiliaSamprela
15-04-2013, 17:37
επίσης την αγαπώ την ποθώ και το είπα πρώτος οπότε πούλο λιγούρια
http://24.media.tumblr.com/7ee291f356d59743e45b6adc168bd2ed/tumblr_mklorsuw8O1qz9qooo1_1280.jpg
MaX Payne
16-04-2013, 00:20
Ο Βρούτος.
σε κορυφαια πρωτη σκηνη :grin:
Έκλαψα λίγο με το τραγουδάκι στο τέλος. Τέλειο timing.
Kaserinos
16-04-2013, 00:54
http://24.media.tumblr.com/7ee291f356d59743e45b6adc168bd2ed/tumblr_mklorsuw8O1qz9qooo1_1280.jpg
έχω προλάβει απο πέρυσι, μαλάκα μου.
την θεωρω εντελως μετρια σε σχεση με τις αλλες στην σειρα. ριχτε μουτζες
metamelia1
16-04-2013, 02:31
isxiei. eida to prwto episodio kai de mou kanei kamia aisthisi na dw to deftero. kamia sxesi eidika me ti proti sezon
για τη γκομενα λεω η σεζον γαμαει
Κωλαράκι Τορνευτό
16-04-2013, 03:24
Χαχαχαχ τι τρολαρισμα φαγαμε στο τελος με το τραγουδι :touched:
Μπραβο Βλακοτνικ, δεν αντεχες δηλαδη αν δεν το γραφες, πατησα κι εγω με κεκτημενη ταχυτητα το σποιλερ σου και το διαβασα.
Επιτελους πρεπει να ανοιξει θρεντ για τα βιβλια. Oh wait. Καλα, μικρη σημασια εχει, το χουμε καταλαβει απο την πρωτη φραση του καραφλα αυτο που εγραψες.
http://images5.fanpop.com/image/photos/31000000/got-game-of-thrones-31045539-245-310.gif
KoiliaSamprela
16-04-2013, 08:50
Μονομαχία ρε ΚΟΤΑ
ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!
Kaserinos
16-04-2013, 12:30
Μονομαχία ρε ΚΟΤΑ
ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!
απο εποχές Misfits είναι καπαρωμένη. οπότε μαζέψου.
https://www.youtube.com/watch?v=N2DOmDuBoOg
KoiliaSamprela
16-04-2013, 13:16
ένα επεισόδιο έπαιξε, και μην αλλάζεις κουβέντα
ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
freak brother
16-04-2013, 13:27
ρε , ποιος θα γινει τωρα το δεξι χερι του Λανιστερ ?
χοχοχοχοχοχο
Art In Haste
16-04-2013, 13:27
ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Αγάπη το είχαν πει από όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή της. Θα πρέπει να πας πάσο, ή να βάλουμε άλλα μέσα.
freak brother
16-04-2013, 13:34
γιατι δεν αφηνετε ρε την κοπελα να αποφασισει ?
εντελώς κουλό το τελείωμα ε;
KoiliaSamprela
16-04-2013, 13:43
ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Αγάπη το είχαν πει από όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή της. Θα πρέπει να πας πάσο, ή να βάλουμε άλλα μέσα.
χμ...ας βάλουμε άλλα μέσα!
Art In Haste
16-04-2013, 14:06
πολύ ωραία.
άψογη Olenna
http://24.media.tumblr.com/0c28c1698dd2c459ef11f31e5d088ac3/tumblr_mkx55luk051qb10wfo1_250.gif
Γιατί όπως και να το κάνουμε αυτήν ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε ο Bond.
http://hilobrow.com/wp-content/uploads/2010/07/diana_rigg_01.jpg
http://digilander.libero.it/guido_1953/pics/boots/x-diana-rigg/diana-rigg-1967-avengers-1.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/53/Contessa_Teresa_di_Vicenzo_by_Diana_Rigg.jpg
atom_smasher
16-04-2013, 15:42
ωραια γυναίκα στα νιάτα της. πατάει κάτω τα περισσότερα απ τα νεότερα μέλη του καστ.
freak brother
16-04-2013, 16:39
δε μαρεσει καθολου η αγγλοφατσα της αλλα το αστειο ειναι οτι μοιαζει απιστευτα πολυ με την ψευτικη εγγονη της ..
metamelia1
16-04-2013, 16:40
kala i gomena ennoeitai pws de vlepetai
l0l
Mitsmann
16-04-2013, 17:25
ωραια γυναίκα στα νιάτα της. πατάει κάτω τα περισσότερα απ τα νεότερα μέλη του καστ.
Tι??????
αυτη ειναι η Ολεννα?
και ποιος καραγκιοζισκος μουτζωσε το κουοταρισμενο?
Κωλαράκι Τορνευτό
16-04-2013, 19:04
δε μαρεσει καθολου η αγγλοφατσα της αλλα το αστειο ειναι οτι μοιαζει απιστευτα πολυ με την ψευτικη εγγονη της ..
Τι εννοεις ψευτικη? Εννοεις την εγγονη της στη σειρα? Και μοιαζει οντως, αν και προτιμω την εγγονη προφανως :pink:
Εχω τρομαξει με τους μαλακες_"μα_στο_βιβλιο" τοσο πολυ που η αρχικη μου σκεψη ειναι οτι η Μαργκαρυε δεν ειναι κανονικα εγγονη της, ειναι καποιο μπασταρδο (του Μπαραθεον, γιατι οχι).
Ο μόνος με χειρότερο γούστο από τους αποπάνω μονομάχους είναι ο φίκσερ.
Κωλαράκι Τορνευτό
16-04-2013, 19:18
psofa
enitharmon
16-04-2013, 19:18
φεηλ ψιψερ, ολα τα μπασταρδα μπαραθεον ειναι μαυρομαλλικα
Αν είχε διαβάσει τα βιβλία...
Κωλαράκι Τορνευτό
16-04-2013, 19:20
http://media.tumblr.com/50736f1dbba32609338bacdf93e5b965/tumblr_inline_mi78ocqJFt1qz4rgp.gif
SpiritCrusher
16-04-2013, 19:37
...και να μην τα είχε διαβάσει το έχει πει και στη σειρά, 1o κύκλο. Από τον Γκέντρι που ήταν μαυρομάλλης είχε καταλάβει ο Nεδ πως τα λαννιστερ μούλικα δεν ήταν Μπαραθεόνηδες.
Κωλαράκι Τορνευτό
16-04-2013, 19:41
Ναι παιδια συνεχιστε, ηταν πολυ σοβαρο το ποστ μου, πιστευα οντως οτι ηταν μπασταρδο του Μπαραθεον η Μαργκαρυε
Το προηγουμενο πηγαινε σε ενιθαρμον, σε μπλιτζερ μονο :pink: και πσοφα
Αυτο παει... σε Σπιριτκρασερ, μιας και μοιραζουμε
http://stream1.gifsoup.com/view/57746/piccard-double-facepalm-o.gif
SpiritCrusher
16-04-2013, 19:46
Αφού πήγαινε στον Μπλίτζα ρε κιοφτέ. Εσένα ποιος σε μίλησε :?:
freak brother
16-04-2013, 19:58
Τι εννοεις ψευτικη? Εννοεις την εγγονη της στη σειρα? Και μοιαζει οντως, αν και προτιμω την εγγονη προφανως :pink:
Εχω τρομαξει με τους μαλακες_"μα_στο_βιβλιο" τοσο πολυ που η αρχικη μου σκεψη ειναι οτι η Μαργκαρυε δεν ειναι κανονικα εγγονη της, ειναι καποιο μπασταρδο (του Μπαραθεον, γιατι οχι).
ναι την εγγονη της στην σειρα εννοουσα προφανως :P ιδιες ειναι
Αφού πήγαινε στον Μπλίτζα ρε κιοφτέ. Εσένα ποιος σε μίλησε :?:
Εγω ήμουν απολύτως σοβαρός. Δεν ήθελα ούτε στιγμή να ειρωνευτώ τους κουλτουριάρηδες του φόρουμ.
KoiliaSamprela
16-04-2013, 20:19
σαν ποδοσφαιρικοί παράγοντες μιλάτε ε? δεν βγάζει νόημα.
Καζερίνε ραντεβου σε κάποιο πιτ
Kaserinos
16-04-2013, 20:40
ή στο παρκάκι στις 10.
θα σας γαμήσομε.
http://www.youtube.com/watch?v=hwF-D5wEEmk
http://global3.memecdn.com/batman---game-of-thrones_o_1282069.webp
freak brother
17-04-2013, 21:29
σκατοφατσα απο μικρος
Art In Haste
22-04-2013, 13:35
And now his watch has ended...
aka Πρόωρη Εκσπερμάτωση
Clockwork Orange
22-04-2013, 16:15
ΝΑΙ!!! ΝΑΙ!!! ΝΑΙ!!! ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ!!! :pink:
Kelldorain
22-04-2013, 16:22
Έπος.
scarecrow
22-04-2013, 18:58
http://cs304500.vk.me/v304500673/1787/2x9zeZm8yM8.jpg
KoiliaSamprela
22-04-2013, 19:03
μαλακία ήταν
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΒΕΡΕΡ
Βασικά πόσο γάμησε και ο Βάρις όμως .... ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΕΡΕΠΟC
Βασικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς σας έκανε τόση αίσθηση. Άντε το τέλος με τον στρατό.. Αλλά γενικά βαρεμάρα ρε παιδί μου..
KoiliaSamprela
22-04-2013, 19:17
Βασικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς σας έκανε τόση αίσθηση. Άντε το τέλος με τον στρατό.. Αλλά γενικά βαρεμάρα ρε παιδί μου..
Ήμαρτον ρε Η.
Γάμα το στρατό
H συζήτηση του Tywin με την Cersei
και η συζήτηση του Λορντ Βάρις με την γιαγιά, είχαν ήδη απογειώσει το επεισόδιο.
Και ουσιαστικά είναι αυτό που πρέπει να είναι η σειρά , διαπλοκή και χαρακτήρες!
scarecrow
22-04-2013, 20:11
ο μάγος,τα σφαξίματα στο βορρά,τι να λέμε τέλειο ήταν
enitharmon
22-04-2013, 20:53
αυτο ηταν ενα πολυ καλό επεισόδιο
Drumsick
22-04-2013, 21:32
Επιτέλους Daenerys του βιβλίου.
22-04-2013, 22:56
Πείτε οτι μαλακία θέλετε, αλλά αυτά τα τελευταία 5 λεπτά τα περίμενα όσο τίποτα και κατέληξα βουρκωμένος.
Drumsick
22-04-2013, 23:25
Κι εγώ ρε 12σταρς, κόλλα το.
Ήμαρτον ρε Η.
Γάμα το στρατό
H συζήτηση του Tywin με την Cersei
και η συζήτηση του Λορντ Βάρις με την γιαγιά, είχαν ήδη απογειώσει το επεισόδιο.
Και ουσιαστικά είναι αυτό που πρέπει να είναι η σειρά , διαπλοκή και χαρακτήρες!
Δεν είναι ότι έχω πρόβλημα με τη σειρά, ή ότι δεν την βλέπω ευχάριστα ξερωγω. Απλά έχω μια διαίσθηση ότι έχει ξεπεράσει το ζενίθ της και έχει μπει σε μια φάση καμπής, τουλάχιστον για τα γούστα μου. Σόρρυ κιόλα ε.
enitharmon
22-04-2013, 23:49
δεν πειραζει, καλή καρδιά
atom_smasher
23-04-2013, 00:32
ναι μωρέ. εγώ συμφωνώ. επειδή ξέρω και πως δεν θα σ αρεσει η συνέχεια, εγώ λέω να σταματήσεις τώρα να την βλέπεις. Η κοιλια- σαμπρελα- δεν έχει τέλος απο δω και πέρα.
Δηλαδή μεταξύ μας. ότι ήταν να δεις, το δες.
Ethereal
23-04-2013, 00:41
αυτα ειναι.τιγκα καυλα.
Επιτέλους, σεβαστείτε τη διαφορετικότητα, δεν θίξαμε το προσωπικό δημιούργημά σας ή την δικιά σας, προσωπική, σειρά. Μπορεί εν ευθέτω χρόνο να συμβούν παπάδες και να γαμήσει, προς το παρόν μου φαίνεται αποπροσανατολισμένη η φάση.
Άτομ, είσαι αρκετά μπούφος ακόμα και για να πουλήσεις φτηνή ειρωνία και αυτό βγαίνει και από μόνο του, εύκολα.
antimusic
23-04-2013, 00:59
το αστείο είναι οτι καλά στα λέει και εχει δίκιο και δεν πάει να σε κοροϊδέψει.
rat_poison
23-04-2013, 01:01
τώρα γίνεσαι κακός εσύ με τα βιβλία!
antimusic
23-04-2013, 01:03
α, όχι, εμένα μαρέσουν. στον ήττα δεν θα αρέσουν, αυτό λέω.
ion_storm
23-04-2013, 01:11
Το επειδόδι μόνο ΓΑΜΗΣΕ.
Η τελευταία σκηνη δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
Φωτιά και Αίμα
atom_smasher
23-04-2013, 01:37
Επιτέλους, σεβαστείτε τη διαφορετικότητα, δεν θίξαμε το προσωπικό δημιούργημά σας ή την δικιά σας, προσωπική, σειρά. Μπορεί εν ευθέτω χρόνο να συμβούν παπάδες και να γαμήσει, προς το παρόν μου φαίνεται αποπροσανατολισμένη η φάση.
Άτομ, είσαι αρκετά μπούφος ακόμα και για να πουλήσεις φτηνή ειρωνία και αυτό βγαίνει και από μόνο του, εύκολα.
Ρε γαμώτο με κατάλαβες. και δεν έχω δει και κανένα επεισόδιο ακόμα.
http://cdn.rickey.org/wp-content/uploads/2013/04/natalie-dormer-the-counselor.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
23-04-2013, 03:28
Ε ναι ρε Ομ, ναι.
Ε παιδια, καλυτερο επεισοδιο ως τωρα (ολων των σεζον ε). Και δεν ειμαι καν πωρωμενος με τη φαση οσο ειστε αλλοι.
Απλα το επεισοδιο γαμησε, και η Νταενερυς εκοψε τη γη στη μεση. Χεβι μεταλ, καυλα. Οτι ειπε ο Σαμπρελας στο σποιλερ του + τα τελευταια δεκα λεπτα, απλα αυτο.
Δε συμφωνω μαζι σου, εχω διαβασει εναμισο βιβλιο και ειναι σπαστικη και στο βιβλιο, οπως ηταν και στις αντιστοιχες σεζον.
Ε τωρα απλα ΓΑ-ΜΗ-ΣΕ. Τα Βαλαρυαν πιο ομορφη γλωσσα του κοσμου οπως τα αποδωσαν ε.
BURNIN AMBITION
23-04-2013, 03:33
http://cdn.rickey.org/wp-content/uploads/2013/04/natalie-dormer-the-counselor.jpgκορη του γκμοχ?
23-04-2013, 09:10
Τα Βαλαρυαν πιο ομορφη γλωσσα του κοσμου οπως τα αποδωσαν ε.
ποια Βαλάρυαν μωρή πετούγια :touched:
Drumsick
23-04-2013, 11:13
Δε συμφωνω μαζι σου, εχω διαβασει εναμισο βιβλιο και ειναι σπαστικη και στο βιβλιο, οπως ηταν και στις αντιστοιχες σεζον.
Ε τωρα απλα ΓΑ-ΜΗ-ΣΕ.
Δε νομίζω πως θα την θεωρούσες σπαστική αν είχες διαβάσει πρώτα τα βιβλία. Τώρα θες δε θες, στο μυαλό σου βλέπεις τους χαρακτήρες και τις τοποθεσίες όπως στα πλάσαρε η σειρά. Δεν έχει μείνει και πολύς χώρος για τη φαντασία.
Κυρία Μαριάννα
23-04-2013, 11:28
μη το λες γιατί πριν αρχίσω τα βιβλία έτσι όπως ήταν κοντούλα/ξανθούλα/κλπ η καρδιά μου σκίρτησε.
τώρα πυο δεν έχω την εικόνα, κάθε φορά πυο φτάνω σε δικό της κεφάλαιο έχω μια ελαφριά ξινίλα στη μούρη.
Drumsick
23-04-2013, 11:35
Τι να σας πω, εγώ την βρήκα πολύ δυναμική και γαμάτη στα βιβλία, και μου φάνηκε απ'τους χαρακτήρες που χτίστηκαν πιο όμορφα.
atom_smasher
23-04-2013, 12:09
ναι χτίστηκε..αλλά ξεκίνησε ξεμπαζωνωντας...
23-04-2013, 13:42
σεμι-σπόιλερ αλλά το βάζω για να είμαι ήσυχος
Εν τω μεταξύ στο άσχετο (επειδή βάζω να δω από χτες κάθε λίγο και λιγάκι το τέλος του επεισοδίου μόνο), μου έσκασε μια αναφορά που είχε κάνει ο Martin οτι το Valyrian Freehold το εμπνεύστηκε από την αρχαία Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και αυτό έχει μεταφερθεί και στην σειρά (unsullied τρελή στρατιωτική μονάδα με παρόμοια παράταξη με αυτή των λεγεώνων - θα μου πεις όλοι οι στρατοί έτσι παρατάσσονται, τι να πω αυθυποβολή! - μέχρι και το ντύσιμο μουσικά θυμίζει Ρώμη).
Κωλαράκι Τορνευτό
23-04-2013, 13:44
Τα Βαλαρυαν πιο ομορφη γλωσσα του κοσμου οπως τα αποδωσαν ε.
ποια Βαλάρυαν μωρή πετούγια :touched:
Εκανα το ποστ αυτο με τα ματια να κλεινουν απο την κουραση και μετα απλα σαπισα μεχρι τωρα, 10 ωρες. Συγχωρησε με, Βαλυριαν, οκ, μου φυγε ενα γραμμα ρε φιλε, ημαρτον.
Εδω ξεχασα την αυξηση, "απεδωσαν" θα εγραφα κανονικα. Γενικα τα ποστ σου ειναι σαν γκομενας σε περιοδο, ακομα και μετα απο τοσο εκπληκτικο επεισοδιο :p
Καπου εδω να πω οτι η μουσικη που παιζει στην τελευταια σκηνη της δινει ενα 30% της συνολικης της μεγαλειοτητας ε.
freak brother
23-04-2013, 13:48
Καλισι με τζινακι , eat that αναχρονιστικε κοσμε της φαντασι λογοτεχνίας .
enitharmon
23-04-2013, 14:15
βλεμμα Jorah
Κωλαράκι Τορνευτό
23-04-2013, 14:39
http://25.media.tumblr.com/0a6df88f11d3bf7b54d5d84beb2182d1/tumblr_mlnofn6Ae51qmxhobo1_500.gif http://25.media.tumblr.com/de3c5c4e98d6131ad05d5f3dd795ee11/tumblr_mlmz4cZd431qenumho1_250.gif
http://25.media.tumblr.com/d504bb69088d6d443241f6216f0bf510/tumblr_mln5f1vOdd1qkmebxo3_250.gif http://25.media.tumblr.com/2de5984def321cd1d5e9a913ebc52135/tumblr_mln5f1vOdd1qkmebxo4_r1_250.gif
Clockwork Orange
25-04-2013, 00:28
True or false?
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/922631_580427631987527_1287753595_o.png
τελικα ο μορμοντ ψοφησε η οχι?
Κωλαράκι Τορνευτό
25-04-2013, 00:41
πεθαινεις με σπαθι στην καρδια?
atom_smasher
25-04-2013, 01:17
εξαρταται ποιο βιβλιο διαβαζεις...
Πολλές γαμάτες σκηνές μαζεμένες έπεσαν σε αυτό το επεισόδιο και με προβληματίζει. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Κρίμα πάντως που η σκηνή tywin - cersei επισκιάστηκε από όλα τα υπόλοιπα.
'Growing Strong'
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/318887_580536878643269_438713675_n.png
μια φορα απο πισω τον καρφωσε ειπα μηπως την γλιτωσε
μια φορα απο πισω τον καρφωσε ειπα μηπως την γλιτωσε
Μια φορά τον κάρφωσε πισώπλατα, αλλα μετά όταν έπεσε στο πάτωμα του δωσε και κατάλαβε ο Rast η σκατόφατσα.
Το εαν ψόφησε οριστικά η όχι εξαρτάτε απο το εαν τους κάψουν...
True or false?
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/922631_580427631987527_1287753595_o.png
True
mrmaiden
25-04-2013, 02:56
Dovaogēdys! Naejot memēbātās! Kelītīs!
Zaldrīzes buzdari iksos daor.
Nyke Daenerys Jelmāzmo hen Targārio Lentrot, hen Valyrio Uēpo ānogar iksan. Valyrio muño ēngos ñuhys issa.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
Dracarys!
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
α αυτον ξεκοιλιαζε? λολ. οκ σορυ carry on. παντως με εκνευριζει το ποσο ρεαλιστικη ειναι αυτη η σειρα. οσο πιο καλος ειναι καποιος τοσο πιο γρηγορα πεθαινει
Κωλαράκι Τορνευτό
25-04-2013, 07:22
Δεν ισχυει απολυτα, παιζουν και οι συνθηκες ρολο αλλα και η τυχη, αλλα και η εξωτερικη εμφανιση (Σανσα πχ).
Το οποιο την κανει ΑΚΟΜΑ πιο ρεαλιστικη τη σειρα νομιζω
Parasight
25-04-2013, 08:28
Nyke Daenerys Jelmāzmo hen Targārio Lentrot, hen Valyrio Uēpo ānogar iksan. Valyrio muño ēngos ñuhys issa.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
Dracarys!
Βάλτε κανένα spoiler ρε παιδιά, έλεος!
KoiliaSamprela
25-04-2013, 09:47
Dracarys!
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
25-04-2013, 10:11
pinks στον Mrmaiden indeed, έψαχνα από το πρώτο βράδυ να βρω τα λόγια για τα μάθω απ' έξω.
edit: Βασικά βρες μια και αυτά που λέει μετά στους unsullied!
και η εξωτερικη εμφανιση (Σανσα πχ)
Γιατί είναι ζωντανή ακόμα τότε?!
enitharmon
25-04-2013, 11:56
ρε βικοτνι, τι να τα μαθεις απεξω; θα σου λένε συγύρισε την κουζίνα σου και θα απαντάς Zaldrīzes buzdari iksos daor?
πάρε όλη τη σκηνη:
Pindas lu sa sir tida.
“She asks if it is now done.”
Sa tida. Pelos ji qlony. J’aspo eza zya azantyr.
“It is done. She holds the whip. The bitch has her army.”
“Unsullied! Forward march! Halt!”
Ivetra j’aspo zya dyni do majis.
“Tell the bitch her beast won’t come.”
“A dragon is not a slave.”
Ydra ji Valyre?
“You speak Valyrian?”
“I am Daenerys Stormborn of the House Targaryen, of the blood of Old Valyria. Valyrian is my mother tongue.”
“Unsullied! Slay the masters, slay the soldiers, slay every man who holds a whip, but harm no child. Strike the chains off every slave you see!”
Nyk skan jiva aeske! Zer sena! Zer sena!
“I am your master! Kill her! Kill her!”
Jevo glaesoti rȳ buzdari istiat. Kesy tubi jemot dāervi tepan.
“You have been slaves all your life. Today I give you freedom.”
Henujagon jaelza lua vala mirre henujagon kostas, se daorys ziry ōdrikilza. Jemot kivio ñuhe tepan.
“Any man who wishes to leave may leave, and no one will harm him. I give you my word.”
Yne sytivīlībilāt? Hae dāero valoti?
“Will you fight for me? As free men?”
25-04-2013, 12:06
Nope, απλά είμαι αρκετά νέρντουλας ώστε να κάτσω να τα μάθω απ'έξω και να σπάω τ'αρχίδια των φίλων μου (όπως άλλωστε έκανα με όλα τα σολαρίσματα του V for Vendetta).
enitharmon
25-04-2013, 12:08
ημουνα σιγουρη οτι για σπασιμο αρχιδιων προκειται. Μην τους το κανεις αυτο
Mitsmann
25-04-2013, 12:15
την επομενη φορα που θα σε δω θα σε βαλω να μου πεις το V σολαρισμα.
GraveMiasma
25-04-2013, 13:57
Sansa Stark----->
http://www.youtube.com/watch?v=1-8gfoPQD8w
freak brother
25-04-2013, 14:14
θα θελε
Art In Haste
25-04-2013, 14:19
Ακριβώς, ξέρεις gravemiasma το όνομα Sophie Turner δεν είναι και τόσο σπανιο....
Για άλλη Sophie Turner (http://www.hollywoodtuna.com/?p=88071) μιλάμε.
Α, και επίσης η Sophie/Sansa είναι κοκκινομάλλα....
λιγα για την σοφι ε. σε μερικα χρονακια θα τις γαμησει ολες θα δειτε
Είχαν προβλέψει ή απλώς σποϊλάρει εδώ μέσα για την εξέλιξη; Ή τα είχα γω στην κεφάλα μου;
Τεσπα,άλλο να τα φαντασιώνεις κι άλλο να τα βλέπεις μπροστά σου...
Η Καλίσι ανέβηκε ένα επίπεδο πιο πάνω με το ότι ζήτησε εθελοντισμό και σούπα μούπες.
Όσο για τις δολοπλοκίες...πάνε να κυκλώσουν τα ρόδα που πέρδονται τα λιονταράκια μέσω των λύκων...
Ξυπνητζήδικη η γριούλα!
Επιτέλους!
Σκότωσαν τον καριόλη,ζήτω η ανταρσύα της ΦΡΟΥΡΑΣ!
(οι υποτιτλισταί των τόρρεντς έχασαν ένα διάλογο,εκεί που θάβουν το "κοράκι" αν υπάρχει κάποιος καυλιστερός να μας πει τί ψιθυρίζει ο τύπος,θα του είμαι ευγνώμων και θα του εύχομαι να έχει τα μύρια όσα στο κρεβάτι του...)
Για τους λιποτάκτες της Αδελφότητας δεν είδα να καλοσχολιάζετε! Υπάρχει και αντιμιλιταρισμός στο Game of Thrones;
namiroth
27-04-2013, 17:48
https://www.youtube.com/watch?v=-aJFtQPnlmk
Ethereal
27-04-2013, 18:04
lmao ημαρτον.πεθανα με τον τιτλο.
ikonoklast
27-04-2013, 18:15
https://www.youtube.com/watch?v=-aJFtQPnlmk
Δείτε το όλο:
http://luben.tv/cine/15015/
mourning apocalypse
27-04-2013, 19:01
Χαχαχα, αυτή η σειρά είναι καταπληκτική ακόμα και όταν σατυρίζεται!
Phantom Duck
27-04-2013, 19:09
γαμημένοι σάτυροι
Mitsmann
27-04-2013, 19:27
σατυριον λαννιστερ.
Roswell47
29-04-2013, 13:49
κι αλλη επεισοδιαρα. μας κακομαθαινουν
Clockwork Orange
29-04-2013, 14:10
Συμφωνω. Αν και δεν ειχε την μεγαλη σκηνη γαμησε και αυτο!
Art In Haste
29-04-2013, 14:50
Είχε...
http://24.media.tumblr.com/823fd414372c70458f08e3b8f1063b02/tumblr_mlqekf1kJW1qznfkso1_500.jpg
όχι βέβαια όπως έπρεπε και όπως θα θέλαμε.
Τέλειο.
You know nothing John Snooooooooooooooooρε μανααααααααα
Fireknight
29-04-2013, 20:04
prepei na einai to episodio me ta perissotera kwlaria
Roswell47
29-04-2013, 20:17
Υγρitte
KoiliaSamprela
29-04-2013, 22:21
Υγρitte
έχωνα ..... μαζί με τζέμι
palia ta gamhsakia den itan pio ektenh h idea mou? :/
Κωλαράκι Τορνευτό
30-04-2013, 02:59
Μια χαρα, γαμω το επεισοδιο, κινησεις σε ολα τα μετωπα.
Προσκυνησα Ιγκριτ, Τζειμι Λανιστερ, Αρυα και ακομα και Ρομπ, κι ας γαμηθηκε λιγο τωρα.
http://i.imgur.com/KzmeUZK.jpg
ως εδω με το μαλακιστηρι μας στερησε 2 υπεροχα βυζια :/
SpiritCrusher
07-05-2013, 02:54
Ανουσιότερο ep της season.
enitharmon
07-05-2013, 03:30
pause στο επεισοδιο για σχολιασμο της ερωτησης της γριας αν ο Tywin δοκιμασε ποτέ κανα σταυλοπαιδο. Γέλασα η αλήθεια ειναι
SpiritCrusher
07-05-2013, 15:46
Τι παίζει με τα κακογαμημένα ποστ του τελευταίου καιρού ανχολάκο;
SpiritCrusher
07-05-2013, 18:10
γαμιεμαι κακά
εντιτ: περα απ την πλακα, η οποια αναλυση της οποιας σειρας στο ιαρ εχει να κανει με το ποσο φανμποης ειναι καποιος (περι εγκυροτητας αποψης) η το ποσο μουνι δειχνει (περι ποιοτητας σειρας). χασμουριεμαι με κατι τετοια, ειστε οι ιδιοι που παιζετε παιχνιδια του στυλ πλειμποι μανσιον για να βαρεσετε μαλακια. κατα τ αλλα ειμαι πιο γουτσου απο ποτε :chinchilla:
Και τι από τα 2 είδες στο ποστ μου που έκανες quote; Γιατί εγώ δε βλέπω τίποτα από τα 2, αλλά παρόλα αυτά βλέπω το αποθηκευμένο-preset-στο-word-ποστ που κάνεις τελευταία σε series threads για κόψιμο σειράς/ γιατί την βλέπεις κτλ. ενώ τώρα και ότι τη παίζω με playboy mansion;!;
Θα μπορούσες καλύτερα να πεις γιατί διαφωνείς και τι σου άρεσε, λέω εγώ τώρα. Δες το και αλλιώς: λες πως στο θρεντ έχουμε πήξει στο φανμποϋλίκι και στο ποσοστο Μουνοθέασης™ αλλά η απάντηση σου σε όλο αυτό είναι ποστ ίδιου επιπέδου όμως σε άλλο, 3ο θέμα ώστε να μην πέσεις στο λακκο των μεν ή των δε. Αυτό όμως δε βοηθάει να αλλάξει η κατάσταση που ανέφερες.
Ανούσιο επεισόδιο είπαμε. Γενικά είναι μια καλή season και συνήθως το επεισόδιο τελειώνει χωρίς καν να καταλάβω πότε πέρασαν ~53 λεπτά. Όχι σε αυτό το ep, μιας και πολύ απλά περνούσε και δεν άφηνε τίποτα. Τα 3/4 ήταν σκηνές που αν δεν υπήρχαν δε θα άλλαζε τίποτα, το ίδιο ανούσιες με τυχαία βυζιά που κάποιοι κράζουν πχ. η όλη σκηνή με τον Theon που πραγματικά δεν έμαθε τίποτα στο κοινό και ήταν εκεί για να δείξουν στα oneman.gr του κόσμου πως είναι η πιο cool βίαιη σειρά.
Δεν είμαι παράλογος και δεν περιμένω κάθε ep να είναι το Blackwater, κάποια eps θα είναι μεταβατικά και το χθεσινό είναι αυτό το ep της season. Παρόλα αυτά ακόμα και σε αυτό ήταν γεμάτο ανουσιότητες, ήταν κακό σε αυτό που πήγε να κάνει, πωςτολενε.
Εξ'ου και:
Ανουσιότερο ep της season.
SpiritCrusher
07-05-2013, 19:32
A όχι, απλά έπρεπε να κάνω κάτι μέχρι να κατέβει το Castle γιατί σήμερα γαμιέται και ο ISP και δε σηκώνει τίποτα άλλο. Θα μπορούσα να πω πως στην αρχή μιλάς για γενικά άτομα από το φορουμ αλλά μετά κατα λάθος το γύρισες σε 2ο πρόσωπο ( το "είστε" που είπες ), αλλά δε θα είχε τόσο φάση και θα τελείωνε πριν το download, οπότε win-win :!:
SpiritCrusher
07-05-2013, 19:54
λολ, όντως θα ήταν καλό. Η μαλακία είναι πως ούτε που το σκέφτηκα όλο αυτό.
Κωλαράκι Τορνευτό
07-05-2013, 20:18
Το επεισοδιο ηταν 100% μεταβατικο (ισως το πρωτο στο οποιο ολες οι σκηνες ειναι ετσι), αλλα επ ουδενι ανουσιο. Τι παει να πει ανουσιο? Ειχε αρκετη ουσια το επεισοδιο. Οι μονες σκηνες που με χαλασαν πραγματικα, ηταν ο διαλογος του χοντρου με την αλλη στα χιονια, μιλαμε για ΜΗΔΕΝ ουσια οντως, και λιγο το ανεβασμα του τειχους με αγωνια τυπου Cliffhanger Sylvester Stallone, που την εχουμε δει καπου 1000 φορες ηδη στο χολιγουντ, σε φαση "πω πω θα πεσει ο Τζον Σνοου?? Η μηπως η Ιγκριτ και θα χασουμε κι αλλο καλο κωλαρακι?? ή και οι δυο? Ουφ, επιασε τον παγο την τριτη φορα, φοβερη προσπαθεια, κοιτα να δεις, στο τσακ!!".
Κατα τα αλλα Ολεννα απειρο ρησπεκτ παλι, Λανιστερ το ιδιο (ολοι), Τζοφρι ψοφο σιχαμα, Αρυα λατρεια οπως παντα, Σανσα πουλο, Ρομπ σωστος παλι, Γκρεητζοη οτι και να παθει θα το χαιρομαι (γαμω τις σκηνες, βλακειες λες για oneman.gr και αλλα τετοια, τι ελεγες για κακογαμημενα ποστς πριν?) και ολο το ζουμι στο διαλογο των δυο πιο γλοιωδων, δεν εχω κατασταλαξει ακομα ποιος ειναι χειροτερος, ο ευνουχος ή ο νταβατζης. Εγκλημα να μη δειξει Τυριον να λεει σε Σανσα τα νεα μπροστα στην αλλη. Α, και η σκηνη με τιν Οσσα και τον Μπραν και τον επιληπτικο ηταν αρκετα εως πολυ ανουσια.
SpiritCrusher
07-05-2013, 20:29
Γκρεητζοη οτι και να παθει θα το χαιρομαι (γαμω τις σκηνες, βλακειες λες για oneman.gr και αλλα τετοια, τι ελεγες για κακογαμημενα ποστς πριν?)
Οκ, γιατί; Επειδή έσκισε ένα δάκτυλο; Δεν είχε καν κάποια μετάβαση, δε ξέρω ποια η ουσία της συγκεκριμένης σκηνής. Δε μάθαμε κάποιο κίνητρο ή οτιδήποτε, όπως είμασταν πριν -σαν θεατές- έτσι είμαστε και τώρα. Έκανε μια αναφορά εκεί για Karstarks και ότι είναι bannermen του Rob => ότι τον βασανίζει γιατί εκείνος πρόδωσε τον Rob. Όμως αφ'ενός στο τέλος το ακυρώνει όλο και σε αφήνει να αναρωτιέσαι, αφ'ετέρου δεν ήταν καν χρήσιμη πληροφορία μιας και στο ακριβώς προηγούμενο ep είχαμε πολυ ωραία σκηνή με το ποιοι είναι οι Karstarks και τον αποκεφαλισμό του άλλου από τον Rob.
Τίποτα νέο ή χρήσιμο οπότε μας μένει το σκισμένο δάκτυλο. Εάν αυτός είναι ο λόγος που είναι "γαμώ" , καταλαβαίνεις από το πιο πάνω σχόλιο μου γιατί και πως διαφωνώ ως προς τη χρησιμότητα της σκηνής.
bonus: http://www.oneman.gr/keimena/style/dress_code/mathhmata-stil-apo-to-game-of-thrones.2206970.html
Κωλαράκι Τορνευτό
07-05-2013, 20:45
Υπαρχει κι ενα πραγμα που λεγεται αναπτυξη χαρακτηρων οπως επισης κι ενα πραγμα που λεγεται απλα "λεμε την ιστορια (πια εμετε)".
Δε χρειαζεται καθε σκηνη να μας δινει πληροφοριες και γνωση, δεν ξερω γιατι κολλησες τοσο πολυ με το να αποκτησεις γνωση.
Αν ηταν ετσι, ας μην εδειχνε Blackwater Bay Battle, ας μας τα εξιστορουσε μετα καποιος μαλακας, ελεος.
Θα δεις ακριβως ποια ηταν η σκοπιμοτητα του ψυχολογικου πολεμου απο τον τυπο που κραταει τον γκρεητζοη, οπως θα το δω κι εγω.
Και καποιες φορες, ναι, η ψυχολογικη βια και ο σαδισμος της σκηνης ειναι το ΜΟΝΟ που ηθελαν να δειξουν. Αν δε σαρεσε, ε κριμα.
Όμως αφ'ενός στο τέλος το ακυρώνει όλο και σε αφήνει να αναρωτιέσαι, αφ'ετέρου δεν ήταν καν χρήσιμη πληροφορία
Βρισκόμενος σε παρέες που διαβάζουν βιβλία, πήρε το αυτί μου ότι ο τύπος είναι απλά σαδιστής. Αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα βαθύτερο. Οπότε μια χαρά χρήσιμη ήταν η πληροφορία.
Ethereal
07-05-2013, 20:56
Όμως αφ'ενός στο τέλος το ακυρώνει όλο και σε αφήνει να αναρωτιέσαι, αφ'ετέρου δεν ήταν καν χρήσιμη πληροφορία
Βρισκόμενος σε παρέες που διαβάζουν βιβλία, πήρε το αυτί μου ότι ο τύπος είναι απλά σαδιστής. Αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα βαθύτερο. Οπότε μια χαρά χρήσιμη ήταν η πληροφορία.
θελω να ελπιζω οτι δεν ισχυει αυτο...
SpiritCrusher
07-05-2013, 21:01
E ok, αν το πάμε έτσι, επειδή κι εγώ έχω διαβάσει τα βιβλία:
ναι αυτό είναι όλο κι όλο.
Kαι κάπως έτσι ακυρώθηκε το ποστ φιξξερ. Απλά όσο να'ναι το καταλάβαμε και από τη σκηνή με την και-καλά-λολ-απελευθέρωση. Ας έδειχναν παραπάνω tywin-olenna να γελάσουμε κιόλας.
Κωλαράκι Τορνευτό
07-05-2013, 21:11
Δεν ακυρωθηκε το ποστ μου, το ιδιο ακριβως το ηξερα κι εγω απο ατομο που εχει διαβασει τα βιβλια (ειστε παντου!!).
Οπως ειπα και πριν, αν δε σαρεσε αυτο, κριμα. KLAPSE ή κατι παρεμφερες. Γιατι δηλαδη να πρεπει να ειναι κατι αλλο?
enitharmon
07-05-2013, 21:13
spirit, ξερεις πως εξελισσεται ο χαρακτηρας Theon, αν στον εμφανιζε σε καποια φαση οπως στα βιβλια, πως ακριβως θα το εξηγουσανε τηλεοπτικα πως και γιατι εξελίχθηκε ετσι;
SpiritCrusher
07-05-2013, 21:51
Δεν ακυρωθηκε το ποστ μου, το ιδιο ακριβως το ηξερα κι εγω απο ατομο που εχει διαβασει τα βιβλια (ειστε παντου!!).
Οπως ειπα και πριν, αν δε σαρεσε αυτο, κριμα. KLAPSE ή κατι παρεμφερες. Γιατι δηλαδη να πρεπει να ειναι κατι αλλο?
Ότι να'ναι όμως. Υποτίθεται διάβασες και τα προηγούμενα ποστ, όπου λέω πως δεν είναι ανάγκη όλα να βγάζουν νόημα και ότι δεν είναι όλο το ep έτσι (hint: 3/4 ), απλά με τόσο υλικό που κόβεται αν θέλουν έχουν αρκετά για να είναι τα ανούσια στο 1/4 και όχι τούμπαλιν. Το προηγούμενο πάντως ήταν απλά ένα παράδειγμα για μια από τις άθλιες σκηνές. Στην αρχική μορφή του ποστ είχα γραμμένα και για τις σκηνές που ανέφερες κι εσύ, χωρίς την πετυχημένη αναφορά Stallone, αλλά κοπηκαν στο μοντάζ. Μετά υποτίθεται κάνουμε μια κουβέντα γύρω από μια σκηνή, τίποτα το "klapse" ή "supermarket". To πρόβλημα κατα εμε είναι πως το μεγαλύτερο κομμάτι του ep ήταν έτσι. Κάθε ep εχει μερικές αλλά ποτε σε τέτοιο πλειοψηφικό βαθμό.
spirit, ξερεις πως εξελισσεται ο χαρακτηρας Theon, αν στον εμφανιζε σε καποια φαση οπως στα βιβλια, πως ακριβως θα το εξηγουσανε τηλεοπτικα πως και γιατι εξελίχθηκε ετσι;
Εχει "flaying" και πιο κοντά σε εκείνα. :P Σε μερικά χρόνια δηλαδή. Απλά με τόσο υλικό που έχουν να καλύψουν και τόσα σκηνικά που θα αφήσουν απ'έξω, πιστεύω πως είναι προτιμότερο να το ρίξουν πχ. σε κάναν Jaime που
πρέπει να τον γυρίσουν σε γαμάτο στο πιο εγγύς μέλλον και θα είναι και λιγο περίεργο γιατί η ψυχολογία του φαίνεται μόνο από εσωτερικούς μονόλογους. Δε νομίζω να κάνουν διηγηματικό voiceover οπότε μάλλον θα χρειαστούν παραπάνω χρόνο θέασης τώρα με Brienne;
Κωλαράκι Τορνευτό
07-05-2013, 21:56
Οκ αρα συμφωνουμε γενικως, απλα εσυ χαλαστηκες λιγο εως πολυ περισσοτερο ισως, νο προμπλεμο ντικγουοντ, που λεει κι ο Γκαβενεητορ :thumbsup:
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/767591025.jpg?1367964571
Υπαρχει κι ενα πραγμα που λεγεται αναπτυξη χαρακτηρων οπως επισης κι ενα πραγμα που λεγεται απλα "λεμε την ιστορια (πια εμετε)".
Δε χρειαζεται καθε σκηνη να μας δινει πληροφοριες και γνωση, δεν ξερω γιατι κολλησες τοσο πολυ με το να αποκτησεις γνωση.
Αν ηταν ετσι, ας μην εδειχνε Blackwater Bay Battle, ας μας τα εξιστορουσε μετα καποιος μαλακας, ελεος.
Θα δεις ακριβως ποια ηταν η σκοπιμοτητα του ψυχολογικου πολεμου απο τον τυπο που κραταει τον γκρεητζοη, οπως θα το δω κι εγω.
Και καποιες φορες, ναι, η ψυχολογικη βια και ο σαδισμος της σκηνης ειναι το ΜΟΝΟ που ηθελαν να δειξουν. Αν δε σαρεσε, ε κριμα.
Προσυπογράφω ότι έχει γράψει το κωλαράκι!
Αλλά σχετικά με το καημενούλι τη Σάνσα;Γιατί καλέ; Θα την παντρευτεί κι ο λατρεμένος νάνος...ή μήπως όχι;
Το καράβι που κοίταζε ήταν του Λόρας;
Γενικά θεωρώ την ενότητα των 3 επεισοδίων..4/5/6 μέχρι στιγμής πολύ σφιχτοδεμένη!
Το 5ο τράβηξε μια χαρά από το 4ο - επιτέλους είδαμε και τη φαμίλια του οπαδού του Θεού Φωτιάς.Μαθαίνουμε και τις περιβόητες ιδιότητες του Θεού...η αδελφότητα αποδεικνύεται πως έχει κάποιον από πάνω της...κι εν πάσει περιπτώσει κάπου θα πάει η ιστορία με τους Μπαράθεον,τώρα που προμηθεύτηκε και τον μπάσταρδο.
Η γιαγιά γαμεί ρε!!!
υ.γ.(1)
ο Σνόου γλυφομούνι; Αυτά βλέπουν και στο οneman και γράφουν τα πελώρια άρθρα τους...
υ.γ. (2)
οι διαβάζοντες τα βιβλία μπορούν να μας πουν αν το πουλί με τα 3 μάτια,αναφέρεται ως κουρούνα ή ως κοράκι;Oι αγγλομαθείς επίσης να διαφωτίσουν σχετικά με Raven VS Crow;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις άνωθεν ασημαντότητες.
Κωλαράκι Τορνευτό
08-05-2013, 17:48
Το καραβι ειναι του Baelish προφανως, ο οποιος μιλουσε στη σκηνη που το εδειχνε, και ελεγε πως εχασε την ευκαιρια της η κοπελιτσα... η οποια ειναι εντελως ηλιθια ως τωρα (ομορφαινει ομως).
enitharmon
08-05-2013, 17:54
εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι εμποδιζει τη Sansa να παει να τα πει στη γρια, να κανουν εναν εξπρες γαμο με το Loras και να ξεμπερδευει
Clockwork Orange
08-05-2013, 18:03
οτι ειναι αβουλο πλασμα μαλλον!
Κωλαράκι Τορνευτό
08-05-2013, 18:47
εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι εμποδιζει τη Sansa να παει να τα πει στη γρια, να κανουν εναν εξπρες γαμο με το Loras και να ξεμπερδευει
Η Ολενα νομιζω πως πλεον συμφωνησε για Λορας - Σερσει γαμο ε. Δηλαδη τι νομιζω, σιγουρος ειμαι, αφου το δειξε :P
Δεν ηταν τυχαια η χρονικη επιλογη που εκανε ο Ταηγουην για να της το πει, ακριβως την ιδια στιγμη που ο Τυριον το λεγε σε Σανσα.
Αφού η Ολένα συμφώνησε με τον Τάιγουιν, λάθος κατάλαβα; Όχι ότι εμποδίζει την Σάνσα αυτό αλλά δε θα άλλαζε τίποτα. Απλώς δεν έχει ιδέα τι παίζεται.
edit: βέβαια κανείς δεν έχει ιδέα τι παίζεται γιατί όλοι νομίζουν τα αδέρφια Σταρκ νεκρά. Γι' αυτό αγαπάμε GoT.
enitharmon
08-05-2013, 19:00
εγω νομίζω οτι λάθος καταλάβατε οτι η Olenna συμφωνησε με Tywin
Stathis63
08-05-2013, 19:15
εγω νομίζω οτι λάθος καταλάβατε οτι η Olenna συμφωνησε με Tywin
True that. Αλλιώς γιατί να σπάσει το φτερό;
τη στιγμή που έσπασε το φτερό, ο τάιγουιν ήταν έτοιμος να γράψει επιστολή για ένταξη του σερ λόρας στη βασιλική φρουρά. σε αυτό διαφώνησε. κατά τ' άλλα είναι λίγο ασαφές, αλλά δεδομένου ότι ο κοντοπούτανος ανακοίνωσε τα ευχάριστα στη σάνσα, λογικά συμφώνησε και η κωλόγρια. θα μάθουμε στο επόμενο υποθέτω. οι διαβαστεροί θα ξέρουν ήδη βέβαια.
antimusic
08-05-2013, 19:46
τη στιγμή που έσπασε το φτερό, ο τάιγουιν ήταν έτοιμος να γράψει επιστολή για ένταξη του σερ λόρας στη βασιλική φρουρά. σε αυτό διαφώνησε.
yup.
Πάντως να πούμε κάπου εδώ πως όλο αυτό το συνοικέσιο είναι από αστείο έως τραγελαφικό, ειδικά επειδή σε αυτό το ep είχε τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Και όσο γαμάτοι κι αν είναι Τάγουιν/Ολένα είναι λίγο τραβηγμένο να κανονίζουν αφήνοντας απέξω όλους τους εμπλεκόμενους. Και άντε πάνε στα κομμάτια τα τσουτσέκια, αλλά και ο Τύριον να το δεχτεί;
antimusic
08-05-2013, 20:28
σωστά. μπορεί να χρησιμοποιήσει τα λεφτά του πατέρα του για να την πέσει στον πατέρα του.
Μπορεί να τους γράψει όλους στο παπάρι του και να σηκωθεί να φύγει.
Κωλαράκι Τορνευτό
08-05-2013, 21:26
Και θα περναει απαρατηρητος σε ολο το Westeros ενας ξανθος νανος που θα τον κυνηγουν τα 7 βασιλεια.
atom_smasher
08-05-2013, 21:33
Μπορεί να τους γράψει όλους στο παπάρι του και να σηκωθεί να φύγει.
Να κάνει την επανάστασή του και αυτός ρε παιδί μου. Ώριμος ειναι. Να εναντιωθεί πλέον στον δυνάστη και εξουσιαστή πατέρα. Και να του πει δεν θα γίνει το δικό σου. παίρνω τον ομματιών μου και φεύγω. όχι, συμφωνώ. έχεις ένα δίκιο. Ναι! τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα έχει απόλυτο δίκιο! Έτσι ντε!
Μαλακίες λες.2 παπάρια έχει. μπόι του λείπει όχι αρχίδι
το θέμα με τα βιβλία δω μέσα δεν θα σταματήσει ποτέ εε?
είστε μεγάλοι αρούγκανοι
δεν έχει καμία μα καμία σημασία αν το λέτε πριν το σποιλερ ότι είναι απ'τα βιβλία
απλά ΜΗΝ το λέτε
εύκολο
Elfstone
09-05-2013, 00:07
H Olenna συμφώνησε στον γάμο. Αναγνώρισε ότι ο Tywin ανταποκρίνεται στην φήμη του και δεν τον άφησε να πραγματοποιήσει την απειλή για την ένταξη του Loras στο Kingsguard, σπάζοντας την πένα.
O Tyrion να σηκωθεί να πάει που ρε συ cloud? Δεν έφυγε όταν ήταν ετοιμοθάνατος και τον παρακαλούσε η γκόμενα γιατί εδώ ανήκει, και φυσικά αν φύγει παραιτείται από την κληρονομιά του που όπως είδαμε είναι κάτι που τον ενδιαφέρει πολύ.
O Tyrion να σηκωθεί να πάει που ρε συ cloud? Δεν έφυγε όταν ήταν ετοιμοθάνατος και τον παρακαλούσε η γκόμενα γιατί εδώ ανήκει, και φυσικά αν φύγει παραιτείται από την κληρονομιά του που όπως είδαμε είναι κάτι που τον ενδιαφέρει πολύ.
Τώρα έχει 1 (ή 2) λόγο παραπάνω! Τεσπα δεν είναι εκεί το θέμα, απλά είναι ξενέρωτο που το πήρε έτσι χαλαρά.
atom_smasher
09-05-2013, 01:47
το θέμα με τα βιβλία δω μέσα δεν θα σταματήσει ποτέ εε?
είστε μεγάλοι αρούγκανοι
δεν έχει καμία μα καμία σημασία αν το λέτε πριν το σποιλερ ότι είναι απ'τα βιβλία
απλά ΜΗΝ το λέτε
εύκολο
σε μενα αναφερεσαι; Αν ναι, κάνεις λάθος γιατί δεν λέω τίποτα ουσιαστικά στο σποιλερ. αστειακι και ετσι.
Τώρα έχει 1 (ή 2) λόγο παραπάνω! Τεσπα δεν είναι εκεί το θέμα, απλά είναι ξενέρωτο που το πήρε έτσι χαλαρά.
ρε μου κάνει εντύπωση που το χεις δει έτσι. Επι 3 σαιζόν τα λανιστερόπαιδα γλιτώνουν ή προσπαθούν να γλιτώσουν από οποιοδήποτε μπλέξιμο, επικαλούμενοι τον πατέρα τους και τα λεφτά του. θα σηκωθεί να φύγει ως πουθενάς έχοντας χέσει τη γνώμη του πατέρα του, δηλαδή ξεκρέμαστος, και ταυτόχρονα γνωρίζοντας ότι είναι αναγνωρίσιμος σε όλη την υφήλιο; Και ναι ικανός είναι γενικά, αλλά ξέρει ότι είναι μάγκας με τα λεφτά του μπαμπάκα του.
χώρια που έχει πει ότι δεν τον ενδιαφέρει να φύγει γιατί εκεί γουστάρει να είναι.
Mitsmann
09-05-2013, 03:11
Πάντως να πούμε κάπου εδώ πως όλο αυτό το συνοικέσιο είναι από αστείο έως τραγελαφικό, ειδικά επειδή σε αυτό το ep είχε τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Και όσο γαμάτοι κι αν είναι Τάγουιν/Ολένα είναι λίγο τραβηγμένο να κανονίζουν αφήνοντας απέξω όλους τους εμπλεκόμενους. Και άντε πάνε στα κομμάτια τα τσουτσέκια, αλλά και ο Τύριον να το δεχτεί;
Διαδικτυακε μου φιλε, θα ηθελα απλα να σε ενημερωσω οτι το σημειο που μπολνταρα ηταν και το πλεον ακυρο στον συλλογισμο σου. Μπορεις ανα πασα στιγμη να δεις πως κανονιζαν τους γαμους στον (πραγματικο) Μεσαιωνα, και ποιες γνωμες ακριβως ρωταγαν.
ρε μου κάνει εντύπωση που το χεις δει έτσι. Επι 3 σαιζόν τα λανιστερόπαιδα γλιτώνουν ή προσπαθούν να γλιτώσουν από οποιοδήποτε μπλέξιμο, επικαλούμενοι τον πατέρα τους και τα λεφτά του. θα σηκωθεί να φύγει ως πουθενάς έχοντας χέσει τη γνώμη του πατέρα του, δηλαδή ξεκρέμαστος, και ταυτόχρονα γνωρίζοντας ότι είναι αναγνωρίσιμος σε όλη την υφήλιο; Και ναι ικανός είναι γενικά, αλλά ξέρει ότι είναι μάγκας με τα λεφτά του μπαμπάκα του.
Ναι το κάνουν. Μάλλον μόνο εγώ περίμενα περισσότερα από τον Τύριον. Βασικά περίμενα πως μετά από όλα αυτά θα είχε καταλάβει πως δεν θα κερδίσει ποτέ την εύνοια του πατέρα του που τόσο προσπαθεί. Αλλά πάλι ίσως να το ξέρει και απλά να βολεύεται όπως λες.
Διαδικτυακε μου φιλε, θα ηθελα απλα να σε ενημερωσω οτι το σημειο που μπολνταρα ηταν και το πλεον ακυρο στον συλλογισμο σου. Μπορεις ανα πασα στιγμη να δεις πως κανονιζαν τους γαμους στον (πραγματικο) Μεσαιωνα, και ποιες γνωμες ακριβως ρωταγαν.
Ε ναι προφανώς το σκέφτηκα αυτό όταν το γραφα.
‘GAME OF THRONES’ SEX AND NUDITY: THE COMPLETE COLLECTION
http://on.aol.com/video/-game-of-thrones--sex-and-nudity--the-complete-collection-517397015
το πρηγούμενο ήταν βαρετό εε?
Art In Haste
14-05-2013, 11:54
Εγώ πάντως θυμήθηκα αυτό..
http://www.youtube.com/watch?v=P3pmwrtlDaY
KoiliaSamprela
14-05-2013, 13:24
Γενικά ΚΑΙ αυτό το επεισόδιο εμένα μου άρεσε πολύ, και αν εξαιρέσεις την αρχή του κύκλου που με κούρασε κάπως , είναι ο καλύτερός μου.
Δεν μπαίνω όμως να γράψω, όπως φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι γιατί δεν είμαστε αρκετά ΕΛΙΤ και θα μας πιάσουν από τα μούτρα.
Α και μας αρέσουν οι κώλοι τα βυζγιά και τα γαμήσια αλλά
βαριόμαστε τον γλυκό έρωτα του Ρομπ
freak brother
14-05-2013, 14:30
μουφα το επεισοδιο , γιατι το λεω αυτο γιατι ολη αυτη την ιντριγκα κλπ φανταζομαι οτι μπορουν να την χωσουν και σε επεισοδιο με λιγο τζερτζελο οπως το προηγουμενοι οχι να βλεπουμε σαπουνοπερα , αν αυτο δεν ηταν επεισοδιο φιλερ που λεμε πανω στην Μυτιληνη τοτε τι ηταν ? Στα καλα η κωλαρα της γκομενας Σταρκ , στα κακα ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ 5 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΚΡΕΥΤΖΟΥ , ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΕΟΣ .
enitharmon
14-05-2013, 14:46
τι σε χαλαει στο βασανισμο;
εννοω, δεν ειναι προφανες οτι δεν το δειχνουν απλα για το σαδισμο του πραματος, αλλα το πανε καπου;
freak brother
14-05-2013, 14:58
5 επεισοδια βασανιζουν εναν τυπα , προφανως ολα καπου πανε και δεν γινονται για την φαση αλλα κατανταει τιγκα βαρετο .
enitharmon
14-05-2013, 15:11
δε μπορω να το συζητησω χωρις σποιλερ, πιο μετα
Γενικά ΚΑΙ αυτό το επεισόδιο εμένα μου άρεσε πολύ, και αν εξαιρέσεις την αρχή του κύκλου που με κούρασε κάπως , είναι ο καλύτερός μου.
Δεν μπαίνω όμως να γράψω, όπως φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι γιατί δεν είμαστε αρκετά ΕΛΙΤ και θα μας πιάσουν από τα μούτρα.
Α και μας αρέσουν οι κώλοι τα βυζγιά και τα γαμήσια αλλά
βαριόμαστε τον γλυκό έρωτα του Ρομπ
το παραμυθι με το Ρομπ πρεπει να τελειωνει, γλυκος, τρυφερος, με τροπους κλπ πανε γινε γεωργος ρε φιλε που μου θες και αρματολικια
cybernaut
14-05-2013, 17:14
κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση της μουνέζας του ρομπ.. θα δείξει..
freak brother
14-05-2013, 18:10
καλα προφανως και κατι παιζει.. σιγα μη εγραφε γραμμα στην μανα της και μας το παρουσιαζαν τοσην ωρα .
Πώς και δεν πετάχτηκαν οι των βιβλίων να γράψουν όλο το μέλλον του κόσμου και μετά να πούνε "μα το βάλαμε σε spoiler, δε νιώθετε?"?
enitharmon
14-05-2013, 18:50
επειδη η Talisa δεν ειναι οριτζιναλ χαρακτηρας του βιβλιου, οποτε αγωνιουμε μαζι σας!
Κωλαράκι Τορνευτό
14-05-2013, 19:19
Προσωπικα το θεωρω μετριο προς ισως και λιγο κακο το επεισοδιο, και αν επρεπε να γκρινιαξει ο Σπιριτκρασερ για ΑΝΟΥΣΙΟ επεισοδιο, αυτο ηταν μαλλον.
Ωραια η σκηνη με Νταενερυς (το υφακι της το θεωρω χειριστη ηθοποιια, αν θελεις να δειξεις πυγμη και δυναμη δεν σκας με ειρωνικο υπεροπτικο χαμογελακι, σκας οπως ο ΘΕΟΣ ο Tywin που περπατουσε στο θρονο και χεστηκαμε λιγο ολοι στο σπιτακι μας, ποσο μαλλον το ξανθο σιχαμα) με παρα πολυ ωραια CGI (εχω δρακους κτλ), αλλα χωρις να εξυπηρετησει κανενα σκοπο νομιζω. Η μονη πραγματικα καλη στιγμη του επεισοδιου ηταν ο διαλογος Σανσα - Μαργκερυε, Μαργκαρυε, Μαργκαρετ, πως διαολο λεγεται, και στον οποιον απλα προσκυνησα την Ταηρελ, αυτη η πουτανα εχει σχεδιο 20 χρονων. Ρομπ και κωλαρα, μηδεν αν εξαιρεσεις την κωλαρα. Ιγκριτ και Τζον Σνοου παντα καπως καλη σκηνη τουλαχιστον, αλλα λιγο ανουσια κι εκει. Καλα με την αρκουδα και την φοβερη αγωνια (αλλη μια στιγμη βαρομετρικου χαμηλου με Σταλλονε στα καπακια!!) για το αν θα σωθει, ρησπεκτ σε Τζειμι αλλα γενικα μπορουσε να ειναι καλυτερη η σκηνη απο την οποια πηρε το ονομα του το επεισοδιο.
Οσο για βασανισμο Γκρεητζοη και γκρινια απο φρηκμπρο
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΟΥ, ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΚΑΥΛΑ
Πινκαρω ενιθαρμον με παθος για εμψυχωση και για να της δειξω οτι εγκρινω οταν ποσταρει ετσι κι οχι αλλιως. :pink:
korrupt3r
14-05-2013, 19:29
ρε παιδιά τα ζόμπια που πήγανε?
freak brother
14-05-2013, 23:19
τα φαγε ολα ο Ρικ
Νόμιζα ότι ο Greyjoy
Βασανιζόταν από τους δικούς του ώστε να μάθει να είναι "άντρας" αφού τον υποτιμούσαν όλοι εκει.
Αν τελικά του έκοψαν τον πούτσο δε νομίζω να έγινε πιο άντρας.
freak brother
15-05-2013, 15:44
ολοι οι βασιλιάδες που σεβονται τον εαυτο τους χρειαζονται εναν καλο ευνουχο .
οι διαβαστεροι λενε οτι στο επομενο θα γινει της πουτανας επειδη επαιξε το rains of castamere στα credits του τελευταιου. αναμενουμε τη δευτερα.
ακυρο στο 9 θα ειναι μαλλον