View Full Version : PC & Games Offtopic thread
Marillion
08-02-2011, 16:26
Dragon Age 2:
"In one cut-scene, a woman kneels in front of a male character and appears to perform fellatio"
Αυτές είναι σωστές βελτιώσεις σε sequels.
αυτο συνεβαινε και στο οριτζινς(οκ δεν το εδειχνε ξεκαθαρα, αλλα ηταν προφανες :P) οταν πηγαινες να σωσεις την ανορα.
εδιτ: καλα ρε μαρουλλιε, καταφερες να φας χυλοπιτα απο τον πιο ευκολο του δα:ο?
επικ φεηλ :P
χαχαχ ναι εφαγα χυλόπιτα από ζεβράν αλλά το παιχνίδι δεν επιτρέπει πολυγαμία γιατί είχα αρχίσει ειδηλιο με μοριγκαν (κλασικός νταξ). θα ψηνόμουν για ερωτικό κουαρτέτο με εμένα, μοριγκαν, ζεβράν & υπουλο (το ονομα που έδωσα στον σκύλο μου)
η bioware εχει ξεφυγει
SpiritCrusher
08-02-2011, 16:54
δεδομενου του γενικότερου ιστορικού τους μου προκαλούν θλιψη τέτοιες δηλώσεις για εντζινς
Ερμ γιατί; δεν λέει "φταίει το engine, γιατί ΠΑΟΚ", εξηγεί κάποια πράγματα βασικής λογικής, τα οποία στα έλεγα κι εγώ γιατί πάντα έτσι δουλεύει το θέμα με licensed engines, δεν είμαι μάντης. Και γι αυτό ανέλαβε η bethesda τα patches (στα έλεγα από τότε! ). Από εκεί και μετά στάνταρ το DS3 θα έχει bugs στο PC. Σε κονσόλες δεν ξέρω πιθανότατα λιγότερα ή καθόλου.
redeemer
08-02-2011, 17:08
Ε νταξ,όμορφο και τα σχετικά,μη το κάνουν ακόμα λιγότερο RPG απότι το Oblivion είναι το θέμα.
(Το νέο Elder scrolls)
Marillion
08-02-2011, 17:09
μμπραβο μου τα λεγες και γω σου ελεγα οτι η ομπσίντιαν είναι αμπαλοι γενικότερα και συμφωνούσαμε. και ναι δεν λέει 'γιατι παοκ' αλλά λέει μέσες άκρες συγνώμη παιδιά τα παράπονα σας όλα στην bethesda και αυτό μου φαίνεται και τώρα όπως και τότε άδικο. φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισα για το νταντζεον σιτζ.
Zoonchild
08-02-2011, 17:14
χαχαχ ναι εφαγα χυλόπιτα από ζεβράν αλλά το παιχνίδι δεν επιτρέπει πολυγαμία γιατί είχα αρχίσει ειδηλιο με μοριγκαν (κλασικός νταξ). θα ψηνόμουν για ερωτικό κουαρτέτο με εμένα, μοριγκαν, ζεβράν & υπουλο (το ονομα που έδωσα στον σκύλο μου)
η bioware εχει ξεφυγει
κανεις παντως κουαρτετο με ζεβραν, λελιανα και την πειρατινα του Pearl \μ/. Ελπιζω στο 2 να εχει και κτηνοβασια που τοσο μας ελειψε απο το οριτζινς
SpiritCrusher
08-02-2011, 17:14
Ε νταξ,όμορφο και τα σχετικά,μη το κάνουν ακόμα λιγότερο RPG απότι το Oblivion είναι το θέμα.
(Το νέο Elder scrolls)
Λένε δεν θα έχει classes, απλά κλασσικά αναλογα με το πως παίζεις θα ανεβαίνουν σιγά σιγά τα stats που χρησιμοποιείς πιο πολύ. Επίσης είμαι επιφυλακτικός γι αυτές τις αλλαγές που λένε στο UI.
Μαρούλλιε, μωρε ναι θα δείξει κτλ. απλά δεν είναι συγκεκριμένη περίπτωση, πάντα έτσι πάει. Όταν ο Χ ψήνει κρέατα του Ψ, αν του Ψ είναι μούφες όσο καλά και να τα ψήσει ο Χ πάλι σκατα θα βγαίνουν! (τι είπε..)
Btw, χέστηκα για το Dungeon Siege, ούτε το 2 έπαιξα και δεν έχω σκοπό να αγγίξω το 3. :P
Θα περιμένω το Diablo 3.
MoRmEnGiL
08-02-2011, 19:50
(Το νέο Elder scrolls)
Λένε δεν θα έχει classes, απλά κλασσικά αναλογα με το πως παίζεις θα ανεβαίνουν σιγά σιγά τα stats που χρησιμοποιείς πιο πολύ. Επίσης είμαι επιφυλακτικός γι αυτές τις αλλαγές που λένε στο UI.
Giati, eixan pote classes ta ES? :P
Oso gia to UI, eimai sigouros oti 8a einai ena a8lio bdelygma, auto pou menei einai na doume an 8a einai xeirotero apo tou Oblivion. Pou to kobw dyskolo, opote exw mia mikran aisiodo3ian.
δικε μου εδω και δυο μερες...μετα απο κανα δυο απανωτες αποσυνδεσεις,το απαλοουντ μου επεσε στο 20 (με το ζορι κι αυτο)
θα στρωσει?
κι αν οχι τοτε τι θελουν οι οτεδες? πουτσο??
δοκιμασες να κανεις κανα reboot το router να δεις αν συγχρονιζει παραπανω;
ε ναι εννοειτε...και ρησετ και ρημπουτ το πισι και ταπανταολα
SpiritCrusher
10-02-2011, 22:05
http://www.youtube.com/watch?v=TBq0n7NQiX8&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=TBq0n7NQiX8&hd=1
ροφλ
12 stars circle your brow
11-02-2011, 14:45
Ακούστε φάση!
Βάζω win 7, έχω σπαστήρι για activation key, ολα καλα, WINDOWS IS ACTIVATED μου λεει στις ιδιοτητες του my computer, και πεταει συνεχεια ενα μηνυμα που λεει να κανω online activation αν θελω να use windows features. Με αντίστροφη μέτρηση, εχουν μεινει 10 μερες, πειτε.
metamelia1
11-02-2011, 14:50
RemoveWAT ψηλέ.
freak brother
11-02-2011, 14:51
Ακούστε φάση!
Βάζω win 7, έχω σπαστήρι για activation key, ολα καλα, WINDOWS IS ACTIVATED μου λεει στις ιδιοτητες του my computer, και πεταει συνεχεια ενα μηνυμα που λεει να κανω online activation αν θελω να use windows features. Με αντίστροφη μέτρηση, εχουν μεινει 10 μερες, πειτε.
στα windows xp οταν τελειωνει η αντιστροφη μετρηση δεν αλλαζει τπτ.
Ingolemo
11-02-2011, 16:16
Ακούστε φάση!
Yparxei kai ena update (KB971033 mallon apo to ligo google pou kana) pou kanei disable ta activations kraks.
An to xeis valei kanto uninstall kai ksanaperna to krak. (control panel -> programs features-> and view installed updates)
Meta otan sou ksanavgalei na kaneis to update, kanto hide na mhn se enoxlei.
KoiliaSamprela
11-02-2011, 20:06
Ακούστε φάση!
έβαλες αυτό που σου έδωσα ?
11-02-2011, 20:11
ναι ρε (γιατί δεν σε βλέπω στο μσν εν τω μεταξύ; ), ερώτηση: μπορώ να κάνω updates κανονικά τώρα που δεν υπάρχει καν activation key;
KoiliaSamprela
12-02-2011, 00:18
ναι ρε (γιατί δεν σε βλέπω στο μσν εν τω μεταξύ; ), ερώτηση: μπορώ να κάνω updates κανονικά τώρα που δεν υπάρχει καν activation key;
a) δεν με βλέπεις msn γιατί είναι κλειστό :)
β) εγώ που έχω τον ίδιο activator κάνω κανονικά updates
SpiritCrusher
12-02-2011, 00:26
Μιας και λέγαμε για το UI του Skyrim, οι τύποι έλεγαν πως ήθελαν να κάνουν κάτι σε στυλ Apple
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/2/7/5/0/3/ss_preview_5435786561_9dbdbeac6f_o.jpg.jpg
Ναι, είναι τόσο βλάκες.
Hellblazer
13-02-2011, 21:14
http://www.youtube.com/watch?v=9CYrlHry0dw
MoRmEnGiL
13-02-2011, 21:31
TROMOS KE PARANOIA STO LAS VEGAS!`1
http://www.youtube.com/watch?v=Y_DSfjAdhlU
SpiritCrusher
13-02-2011, 21:55
Battlefield 3:
http://planetbattlefield.gamespy.com/fullstory.php?id=164286
Κι άλλο Bioshock? Ξεπετσιάζομαι από τώρα.
MoRmEnGiL
14-02-2011, 00:36
Κι άλλο Bioshock? Ξεπετσιάζομαι από τώρα.
Kai nai kai oxi. Den e3elissete sth rapture, alla sthn Columbia, mia polh pou aiwreite demenh se hot air ballons/aerostata, kai lambanei xwra sto 1912 peripou, poly prin to bioshock to prwto dld. Den exei kammia sxesh dld senariaka me ta 2 prohgoumena bioshock, alla diathrei to genikotero pneuma tous.
Epishs to kanei h omada pou ekane to prwto Bioshock k oxi auth pou ekane to deutero, which is a great relief.
I cannot wait.
τι σκατα να κανω?εχω χπ εκτυπωτη και τραβαει τα χαρτια στραβα με αποτελεσμα να κολλανε,ομολογω οτι τον εριξα κατω η ετσι μου ειπαν.2 μηνες τον εχω γαμω το κερατο.την αποδειξη δεν την εχω δλδ την εγγυηση κτλ.μπορει καποιος να μου τον φτιαξει?δινω 25.χωρις πλακα.
commissar
14-02-2011, 01:19
μπορεί κάποιος να τον κάνει ban? δίνω 100. χωρίς πλάκα.
δωσε μου 30 κ κανε με ιγκνορ.
SpiritCrusher
14-02-2011, 23:15
Φέτος θα δούμε καινούριο Assassin's Creed λέει.
:?
Harbinger of Death
15-02-2011, 11:56
Το PC & Games Offtopic μπήκε στη σελίδα 404!
:offtopic::disco::maikl::hippy:
Δε βρίσκω αυτή τη σελίδα που λες.
μετατροπη αρχειων shn σε mp3
δωστε λευτερο προγραμμα
15-02-2011, 19:06
foobar2000 δεν κάνει ρε;
στα πρωτα αποτελεσματα με εβγαλε κατι αριστεροπεριεργα που θελαν παραδες
κανει? δοκιμασμενα πραματα τωρα ή τζαμπα θα το ινσταλισω?
15-02-2011, 19:13
εγω flac π.χ. εκει τα χωνω και μετατρεπω σε mp3, λογικά θα έχει και για shn ρε
κατεβάζεις κι αυτό εδώ για όταν σου ζητηθεί κι είσαι κομπλέ
http://www.free-codecs.com/download/lame_encoder.htm
(ενα αρχειο exe ειναι, δεν χρειαζεται να κανεις κατι μ'αυτο, απλα το επιλέγεις οταν στο ζητήσει)
edit: τι παραδες εν τω μεταξυ, τσαμπα το κατεβαζεις το foobar απο δω http://www.foobar2000.org/files/2dda45f51695a607c52bd04c1e96ce41/foobar2000_v1.1.2.exe
επισης δες αυτο μιας κι εχεις winamp εκει περα
http://www.simplehelp.net/2006/09/30/how-to-convert-shn-files-to-mp3-using-windows/
παραδες ζητουσαν κατι αλλα ανθελληνικα,που εκαναν μετατροπη μονο τα δυο πρωτα λεπτα λεει...
το Foodabar το εχω καλε
rat_poison
15-02-2011, 20:51
ΒΙ-ΕΛ-ΣΙ
μετατρωπαί, ριπαρίζματα παντός είδους
Πατάμε ctrl+R (ή media > convert & save)
Το WoW σκότωσε το Starcraft Ghost :( (http://uk.kotaku.com/5759800/the-head-of-blizzard-explains-the-death-of-starcraft-ghost)
Beyond Within
17-02-2011, 04:03
Έχει ληκάρει beta του Crysis 2 στα τορεντάδικα.
Once_Emperor
17-02-2011, 13:43
Έχουν αρχίσει τα preorders εδώ και κει για το 3DS. Η ιαπωνική έκδοση βγαίνει 26/02 και η ευρωπαική και η αμερικάνικη 25/03 και 27/03 αντίστοιχα.
Γενικά το ψήνω αλλά λέω να αποφύγω την ευρωπαική και λέω είτε για US είτε για JP αλλά δεν ξέρω και που να κοιτάξω. Κανά οnline store έχετε να προτείνετε? Υπάρχει κανείς άλλος που να ενδιαφέρεται και να το έχει ψάξει?
geologiko_karoto
17-02-2011, 18:25
σε windows7
τα αρχεία .gif τα ανοίγει με το πρόγραμμα προβολής εικόνων των Windows αλλά δεν "παίζει" το αρχείο,δείχνει μόνο ένα καρέ
πώς το αλλάζομε αυτό;
Harbinger of Death
17-02-2011, 18:27
Κατέβασε FastStone Image Viewer. Αυτό που θες το preview των windows παίζει να μην το κάνει καν.
Phantom Duck
17-02-2011, 19:22
σε windows7
τα αρχεία .gif τα ανοίγει με το πρόγραμμα προβολής εικόνων των Windows αλλά δεν "παίζει" το αρχείο,δείχνει μόνο ένα καρέ
πώς το αλλάζομε αυτό;
κάντο drag'n'drop στον browser σου.
geologiko_karoto
17-02-2011, 20:00
έλα ρε
στα XP τα έπαιζε κανονικά
έχω εικόνες και gif σε ένα φάκελο σωμένα,βαριέμαι να κάνω ντραγκενντρόπ,θέλω να τα βλέπω το ένα μετά το άλλο
είμαι παράλογος κύριε Γκέιτς μου;
http://www.youtube.com/watch?v=OTtv3DyXRow
SpiritCrusher
22-02-2011, 05:01
Καταλαβαίνεις όμως πως αυτό είναι fraud και μπορεί να πάει άσχημα ε;
εδιτ: Λολ ακόμα και χακ σαιτς κλειδώνουν τα θρεντς για τον ίδιο λόγο.
metamelia1
22-02-2011, 05:04
ESTEBAN SAGAPAW
Απ ότι καταλαβαίνω δεν είναι freud απλά μαλακία της blizzard.
Είναι flawed payment και αργεί να γίνει το transaction από τη συγκεκριμένη τράπεζα. Γι αυτό λέω ότι δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να δουλεύει αύριο μεθαύριο.
εδιτ: Λολ ακόμα και χακ σαιτς κλειδώνουν τα θρεντς για τον ίδιο λόγο.
ας το διαγράψουν το ποστ αύριο no problem. Απλά το πόσταρα μήπως θέλει να το δοκιμάσει κανείς. Και επαναλαμβάνω. Το πιο πιθανό είναι να προλάβεις να παίξεις κάμια μέρα μέχρι να μην μπορεί να γίνει η πληρωμή
Chillin Villain
22-02-2011, 05:29
καλά, δες μια τα πμ σου όμως
και συ φαηρστορμ
metamelia1
22-02-2011, 05:31
:headbang: :headbang: :headbang:
http://i.imgur.com/8I4tg.jpg
Chillin Villain
22-02-2011, 05:41
XAXA TOY ΞΕΚΩΛΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ Ο ΑΛΛΟΣ
ΒΑΛΕ ΑΠ'ΟΛΑ
SpiritCrusher
22-02-2011, 05:53
Είναι flawed payment και αργεί να γίνει το transaction από τη συγκεκριμένη τράπεζα. Γι αυτό λέω ότι δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να δουλεύει αύριο μεθαύριο.
Θα σε γελάσω, αλλά όταν υπάρχει flawed payment απλά σου βγάζει ότι έγινε error και contact your bank for details. Για να σου δίνει την κυριότητα της κόπιας πάει να πει πως το transaction πέρασε και πήραν βεβαίωση για την χρέωση του συγκεκριμένου λογαριασμού. Δεδομένου ότι λογαριασμός δεν υπάρχει τότε μιλάμε για πρόβλημα της τράπεζας και άρα η Blizzard πηρε λεφτά από την τράπεζα τα οποία δεν σου ανήκουν; Δεν ξέρω, πάντως κόπιες δεν μοιράζουν βασισμένοι στη καλη θέληση πως η επεξεργασία θα αργήσει και όλα θα είναι οκ.
SKOUPIDIA
22-02-2011, 09:26
KAI ESY AMSTERDAM E?? AHAHAHAHA KLAIW.
Θα σε γελάσω, αλλά όταν υπάρχει flawed payment απλά σου βγάζει ότι έγινε error και contact your bank for details. Για να σου δίνει την κυριότητα της κόπιας πάει να πει πως το transaction πέρασε και πήραν βεβαίωση για την χρέωση του συγκεκριμένου λογαριασμού. Δεδομένου ότι λογαριασμός δεν υπάρχει τότε μιλάμε για πρόβλημα της τράπεζας και άρα η Blizzard πηρε λεφτά από την τράπεζα τα οποία δεν σου ανήκουν; Δεν ξέρω, πάντως κόπιες δεν μοιράζουν βασισμένοι στη καλη θέληση πως η επεξεργασία θα αργήσει και όλα θα είναι οκ.
Mπα, το πιο πιθανό είναι ότι οι τραπεζικές πληρωμές δεν γίνονται αυτόματα στην Blizzard, κι απλώς προενεργοποιεί τον λογαριασμό, έως ότου την επόμενη εργάσιμη κάνει ο υπάλληλος της Blizzard τις διαδικασίες, οπότε και θα ακυρώσει τις αγορές. Το είχα πάθει αυτό σε άλλο MMO, όπου είχα βάλει λάθος στοιχεία πιστωτικής. Ενεργοποιήθηκε κανόνικα και το έκοψαν την επόμενη εργάσιμη που πήγαν να κάνουν πράγματι την χρέωση.
SpiritCrusher
22-02-2011, 16:17
Θα σε γελάσω, αλλά όταν υπάρχει flawed payment απλά σου βγάζει ότι έγινε error και contact your bank for details.
Mπα, το πιο πιθανό είναι ότι οι τραπεζικές πληρωμές δεν γίνονται αυτόματα στην Blizzard, κι απλώς προενεργοποιεί τον λογαριασμό, έως ότου την επόμενη εργάσιμη κάνει ο υπάλληλος της Blizzard τις διαδικασίες, οπότε και θα ακυρώσει τις αγορές. Το είχα πάθει αυτό σε άλλο MMO, όπου είχα βάλει λάθος στοιχεία πιστωτικής. Ενεργοποιήθηκε κανόνικα και το έκοψαν την επόμενη εργάσιμη που πήγαν να κάνουν πράγματι την χρέωση.
Ερμ το 1ο δεν το είπα τυχαία ε. Μου έχει τύχει πολλές φορές όταν πχ έχω αγοράσει WoW game time και η συναλλαγη δεν περνάει (είτε γιατί δεν έχει χρήματα η καρτα είτε γιατί ενώ έχει δεν έχουν περάσει από λογιστικό υπόλοιπο σε διαθέσιμο υπόλοιπο). Μου έχει τύχει και με αγορά Starcraft 2 όπου στο τέλος χρησιμοποίησα άλλη debit κάρτα. Σύμφωνα με το αποπάνω δε θα έπρεπε να μου το είχε δώσει και μετά όταν έβλεπαν το transaction info να μου το έκοβαν;
Εκτός και αν αυτή η ολλανδική επιλογή είναι κανένα κουλό έμβασμα που θέλει μερικές εργάσιμες να φανεί και η blizzard κάνει τη βλακεία να στο δίνει έτσι.
edit: Ok με ενημέρωσαν ότι δεν διαλέγεις πουθενά τράπεζα ή οτιδήποτε και άρα όντως είναι απλό bug.
Θα σε γελάσω, αλλά όταν υπάρχει flawed payment απλά σου βγάζει ότι έγινε error και contact your bank for details.
Ερμ το 1ο δεν το είπα τυχαία ε. Μου έχει τύχει πολλές φορές όταν πχ έχω αγοράσει WoW game time και η συναλλαγη δεν περνάει (είτε γιατί δεν έχει χρήματα η καρτα είτε γιατί ενώ έχει δεν έχουν περάσει από λογιστικό υπόλοιπο σε διαθέσιμο υπόλοιπο). Μου έχει τύχει και με αγορά Starcraft 2 όπου στο τέλος χρησιμοποίησα άλλη debit κάρτα. Σύμφωνα με το αποπάνω δε θα έπρεπε να μου το είχε δώσει και μετά όταν έβλεπαν το transaction info να μου το έκοβαν;
Εκτός και αν αυτή η ολλανδική επιλογή είναι κανένα κουλό έμβασμα που θέλει μερικές εργάσιμες να φανεί και η blizzard κάνει τη βλακεία να στο δίνει έτσι.
κάτι τέτοιο γίνεται ναι. Για κάποιο λόγο σου δίνει το εμπόρευμα πριν πιστοποιηθεί το transaction. Λογικά θα το φτιάξουν κάποια στιγμή :P
SKOUPIDIA
22-02-2011, 17:29
Egw padws to starcraft II to katevasa kai pezw :D
SpiritCrusher
22-02-2011, 20:41
Dragon Age 2 Demo
http://dragonage.bioware.com/info/demo/
MoRmEnGiL
23-02-2011, 08:01
http://www.youtube.com/watch?v=vRz2uerFyi0&feature=feedu
MoRmEnGiL
23-02-2011, 09:22
Ok eida to miso kai peistika. I'm NOT gonna bother with DA2 at ALL.
wraithgr
23-02-2011, 16:01
Ta fota sas plz: agorasa ssd kai skopevo na ghostarw ton palio skliro.
1) yparxei tropos na egkatastiso ta (au8entika) vista pou einai se partition sto skliro tou laptop?
2) an anagasto na kanw ghost, exei noima na kano defrag prota afou einai ssd?
3) exw 64mpita win 7, prepei na parw kainourgio licence gia na mpoun sto laptop pou einai 32?
Thanks prokatabolika, to drive erxetai aurio kai tajidevo paraskevi opote an mporei kaneis na apantisei prin apo pempti brady pou 8a ginei i egxeirisi 8a me boi8ouse poly...
Ruthless
23-02-2011, 17:22
Τι SSD αν επιτρέπεται; Πάντως γνώμη μου μην κάνεις ghost. Καθαρό installation και γενικά να δοκιμάσεις να τον κρατήσεις καθαρό (http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-ssd-performance-tips-74238.html). Και όταν κάνεις την εγκατάσταση κράτα πάνω μόνο τον SSD και το DVDROM, τίποτα άλλο. Την πάτησα μια φορά έτσι και μου πέρασε το MBR στον άλλο δίσκο, οπότε πήγα πάλι για format μετά κάτι μέρες αργότερα που πήγα να αλλάξω τον άλλον.
wraithgr
24-02-2011, 00:43
Μετά από λίγο ψάξιμο, αυτό:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0039SM0AS/ref=oss_product
κυρίως λόγω reviews, δεν την ξέρω τη μάρκα... Ωραίο το site, θενξ για το λινκ... Καμιά ιδέα πώς θα μπορούσα να μεταφέρω τα vista χωρίς ghost?
metamelia1
24-02-2011, 18:42
σχετικα με το "fraud" του μπατλ.νετ, σημερα μου ρθε μειλ πως τελικα δεν εγιναν οι αγορες :!:
νομιζω πως μπορεις ακομα να το κανεις, μαλλον ετσι γινεται μαυτο, στο δινουν προκαταβολικα (βαριεμαι να ξαναδοκιμασω).
πιστευω ομως πως τα σιντικιζ που περνεις απο war3/d2/starcraft1 ισχυουν ακομα! θα δοκιμασω αργοτερα.
σχετικα με το "fraud" του μπατλ.νετ, σημερα μου ρθε μειλ πως τελικα δεν εγιναν οι αγορες :!:
νομιζω πως μπορεις ακομα να το κανεις, μαλλον ετσι γινεται μαυτο, στο δινουν προκαταβολικα (βαριεμαι να ξαναδοκιμασω).
πιστευω ομως πως τα σιντικιζ που περνεις απο war3/d2/starcraft1 ισχυουν ακομα! θα δοκιμασω αργοτερα.
Δεν μπορείς να το κάνεις πλέον, πιθανότατα ήταν bug του site.
metamelia1
24-02-2011, 21:42
Xm. Les e?
Direct Debit Entry Success!
Congratulations! Your Bank Account has been successfully recorded! Tales of this historic moment will be told and retold down through the generations. Way to go! :headbang:
Payment submitted
Your account was upgraded to World of Warcraft®: Cataclysm! :headbang::headbang:
Success!
You’ve successfully activated StarCraft II: Wings of Liberty. Use your Battle.net account to log into and play the game. If you need to download the StarCraft II: Wings of Liberty client, click the download link below. :headbang::headbang::headbang:
Success!
Warcraft III®: Reign of Chaos was added to your account.
Success!
Warcraft III® Expansion Set: The Frozen Throne was added to your account.
Success!
Diablo II® was added to your account.
Success!
Diablo II®: Lord of Destruction was added to your account.
Success!
StarCraft Anthology was added to your account.
:headbang::headbang::headbang::headbang:
δυνατο κολπο για να παιξεις starcraft2 online μεσα σε 2 λεπτα.
μετα απο 2 μερες ξανα. :P
:maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl:
Χμ δουλεύει όντως. Πιο πριν που δοκίμασα δεν. Τα Keys δοκίμασες αν ισχύουν και μετά την ακύρωση; Βσκ το θέμα είναι να δουλεύουν και σε άλλο account, το κανονικό μου, αλλιώς τι να λέει :P Αν και στην περίπτωση που δουλεύουν απλά θα πέσει mass ban κάποια στιγμή.
metamelia1
24-02-2011, 22:04
νταξει, το WoW και το SC2 ειναι επομενο οτι στα μπαναρουν μετα απο 2 μερες, κανεις λογκιν καθε φορα για να παιξεις, δεν υπαρχει bypass. ΣΤΑ ΑΛΛΑ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ BATTLENET :D
Νάις αλλά δε μου πες, τα βαλες σε άλλο account ή στο "ολλανδικό";
metamelia1
24-02-2011, 22:39
ολλανδικο. τα σβηνουν ταχατες αλλα τα σιντικι λειτουργουν ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Bxd96qRa6wY
lolwat
metamelia1
25-02-2011, 12:10
Η Νιντεντο κατά των παχύσαρκων νέρντς. Το 3DS θα έχει το λεγόμενο PEDOMETER το οποίο μετράει τα βήματα που κάνεις και σε ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ ΜΕ GAME COINS (http://nintendo3dsblog.com/the-nintendo-3ds-features-a-game-coins-system-that-ties-in-with-the-pedometer) :touched:
MoRmEnGiL
25-02-2011, 17:47
http://files.sharenator.com/pedometer_pedobear_creepers_perverts_sickos_4chan_12chan_How_Pedo_Are_You_Test_it_with_the_Pedo_Meter-s690x520-67175-580.jpg
Hellblazer
26-02-2011, 19:10
http://www.youtube.com/watch?v=DHseWNr7iKk
Clockwork Orange
27-02-2011, 00:13
:headbang: :headbang: :headbang:
http://i.imgur.com/8I4tg.jpg
κι εμενα ετσι ειναι χωρις να κλεψω!!
για δωστε sites για ξεκλειδωμα iphone πρωτης γενιας plzthnx
για δωστε sites για ξεκλειδωμα iphone πρωτης γενιας plzthnx
www.iphonehellas.gr
Γενικά google "iphone 2g jailbreak unlock"
http://www.wadjeteyegames.com/geminirue.htm
asimoulis
27-02-2011, 18:24
παίζω αυτό. γγγγαμάει όσοι γουστάρατε gears of war τσεκάρετε αυτό το ξαδερφάκι του.
http://www.youtube.com/watch?v=4HfCqw_8iKo
άσχετο αλλά πόση ώρα σας πήρε όσοι έχετε xbox, ps να εξοικειωθείτε με τα shooters? δοκίμασα να το ξεκινήσω με xbox controller αλλά ήταν μαρτύριο και μετά από 5 λεπτά το άφησα.
Πρέπει να' ναι πολύ καλό, θα το παίξω σίγουρα μες στην βδομάδα. Μου θυμίζει πολύ το Beneath a Steel Sky.
Και γω θα το τσιμπήσω, ελπίζω μες την επόμενη βδομάδα γιατί είμαι λιγάκι ταπί αυτές τις μέρες. Βέβαια μετά πρέπει να βρω χρόνο να το παίξω...
BTW να κάνουμε ένα νέο topic μόνο για point&click adventures.
Kelldorain
28-02-2011, 19:54
Ανοίγω το pc, βλέπω ότι δεν αναγνωρίζει καν ένα σκληρό, κάνω restart και από τότε κολλάει κάνα 5λεπτο στην αρχική των windows και μετά ο συγκεκριμένος σκληρός σέρνεται (μεταφορά με 500kb/s κλπ). Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν τον έχω ούτε χρόνο, παίζει κάτι άλλο; Δεν είναι ο σκληρός που έχω λειτουργικό.
Εδιτ, επίσης πριν 2-3 μέρες έβαλα έναν άλλο σκληρό, αλλά αυτός πάει μια χαρά, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.
SpiritCrusher
01-03-2011, 03:26
Μουνιά Ιάπωνες, στην αρχή βγάζουν το Secret Of Mana σε remake για το iphone (τι iphone γαμώ το σπίτι σας), μετά βγάζουν το Chrono Cross στο PSN μόνο στην Ιαπωνία και τώρα βγάζουν remake το FFIV που θα είναι το κανονικό + το after years + story που ενώνει αυτά τα 2.
http://pspmedia.ign.com/psp/image/article/114/1141014/final-fantasy-iv-complete-collection-20101220100508152.jpg
φέρτε τίποτα και προς τα δω ρε μπινέδες.
22/4 το FFIV
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/3/3/3/9/5/ss_preview_FFIV_Exploded_pack_OPEN_UK.JPG.jpg
cyber_lingas
01-03-2011, 04:36
Πάντως ff4,5,6 παίζουν άψογα σε android με GBA emulator :D
KoiliaSamprela
01-03-2011, 12:37
Ανοίγω το pc, βλέπω ότι δεν αναγνωρίζει καν ένα σκληρό, κάνω restart και από τότε κολλάει κάνα 5λεπτο στην αρχική των windows και μετά ο συγκεκριμένος σκληρός σέρνεται (μεταφορά με 500kb/s κλπ). Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν τον έχω ούτε χρόνο, παίζει κάτι άλλο; Δεν είναι ο σκληρός που έχω λειτουργικό.
Εδιτ, επίσης πριν 2-3 μέρες έβαλα έναν άλλο σκληρό, αλλά αυτός πάει μια χαρά, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.
κάνει και θόρυβο περίεργο?
check disk έχεις κάνει?
επίσης δοκίμασε spinrite (στο τέλος)
Kelldorain
01-03-2011, 18:17
Λοιπόν για κάποιο λόγο σήμερα πάει κανονικά και αναγνωρίζει τα πάντα, οπότε έκανα backup και αν ξαναυπάρξει θέμα βλέπουμε. Θενκς πάντως, θόρυβο όχι, γι' αυτό μου έκανε εντύπωση.
metamelia1
01-03-2011, 19:49
η απολυτη καγκουρια
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185661_10150196673712576_13848807575_8957730_2869282_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/189208_10150196674142576_13848807575_8957731_5910920_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/185807_10150196672637576_13848807575_8957725_6173291_n.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=paKK1TFJBfw
http://www.youtube.com/watch?v=iFMdAW6JpTE
Phantom Duck
04-03-2011, 16:59
Πρέπει να' ναι πολύ καλό, θα το παίξω σίγουρα μες στην βδομάδα. Μου θυμίζει πολύ το Beneath a Steel Sky.
ντάξει, απλά απίθανο. παρόμοια αισθητική/σενάριο/ευκολία/action sequences με bass, μόνο που είναι λίγο μεγαλύτερο. γενικά ρε πούστη μου έχω βάλει ταυτόχρονα και το bulletstorm και όσο έπαιζα το gemini rue ούτε που το ακούμπησα. γαμώ τα λεφτά και τα γραφικά σας ρεεε, βρείτε σοβαρούς δημιουργούς και σεναριογράφους και δώστε τους το 1/100 που δίνετε για μηχανές γραφικών μπας και κυκλοφορούν τέτοια διαμάντια.
Marillion
04-03-2011, 17:10
για ποιο λεμε;
και που ριξαν λεφτα για σενάρια (βλ. enslaved) το μπούλο ήπιαμε. για να μην παρεξηγηθώ, normal pacing και ανεκτοί διάλογοι αλλά μηδαμινές συγκινήσεις και όταν ειδικά έσκασε ο piggy έψαχνα να κρυφτώ (πόσο πιο βιντεογκεημ χαρακτήρας, πόσο). εδώ αποθεώνουν το σενάριο του mafia 2 οι μαλάκες, δηλαδή πάτος.
πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις κάτι γενικά πρωτότυπο και με engaging storytelling που να μην είναι adventuroειδες (βλ. heavy rain), rpg (βλ. fallout nv) ή sandbox (βλ. ροκσταρ). το τελευταίο που πραγματικά με εξέπληξε ήταν το deadly premonition που συνδύαζε την πρώτη και την τρίτη κατηγορία και έβγαζε ενα γαμηστερό whodunnit b-movie feel. τίγκα γιαπωνίλα το τέλος και τρελή ψυχεδέλεια αλλά δείχνει για ακόμη μια φορά πως χωρίς φαντασία όσο μπάτζετ και να χεις δεν.
περιμένουμε να βγει κανα rpg που μεστοχαος δεν μας ενδιαφέρουν οι τρύπες και οι ασυνέπειες (ή δεν τις προσέχουμε). ή το l.a. noire;
(στην δευτερη παράγραφο προφανώς και μιλάω για νεες κυκλοφορίες ε)
Kelldorain
04-03-2011, 23:56
http://www.youtube.com/watch?v=n3XeCHywNYM
SpiritCrusher
06-03-2011, 17:47
Έχει μπει; Must see.
This is basically a video of me playing Amnesia while over Skype with my friends (who are also playing Amnesia on their own respective computers at different parts in the game) and getting the SHIT knocked out of my ASS from PURE CRIPPLING FEAR ALONE.
http://www.youtube.com/watch?v=loSzpvq73FY&hd=1
funishment
06-03-2011, 21:19
I'm leaving, I'm leeeeaving, I'm leaving I'm leaving I'm leavingI'mleavingI'mleavingI'mleaving
Δάκρυα χαράς.
Τι παιχνιδάρα που ήταν το Amnesia :touched:
Τώρα καθόμουν το Σ/Κ και έπαιζα Drakensang: The Dark Eye. Πολύ ωραίο old-school RPG, αν και θέλει λίγο υπομονή στις μάχες με κάποιες βλακώδεις συνήθειες του (π.χ. τα mobs κατευθύνονται πάντα στο party member με το μικρότερο defence value).
redeemer
07-03-2011, 04:01
Το λοιπόν,ξεκίνησα να παίζω (σ.σ προσπαθώ να παίζω) παιχνιδακια του GC στο χρέπι μου (C2D 6300,8800GTS,1GB RAM).
Μετά από όχι τόσο ενδελεχές ψάξιμο,τα παιχνίδια τρέχουν στην αρχή όμορφα και ωραία,αλλα κλασικα σε μεγάλους χώρους και με την εμφανιση αρκετών χαρακτήρων παίρνω τα @@ μου στα frames.Υπάρχει κανείς που να χει ψαχτεί με Dolphin να μου πει αν έχει νόημα να προσπαθώ παίζοντας με τα configurations ή απλά δεν παίζει το ενδεχόμενο να τρέξει κάτι ψιλοsmoothly στο συστημα μου (που μάλλον είναι και το πλέον πιθανό)?
metamelia1
07-03-2011, 04:14
Με τη καθοδήγηση του Φάιερστορμ:
den exw psaxtei katholou me dolphin alla kserw apo ps1 kai ps2 emus, o cpu sou exei dynath arxitektonikh conroe alla poly xamhla ghz (1,8 an thimame kala), dokimase na anevaseis ligo ta fsb , anevenei poly eykola gyrw sta 2,5 h kai 3ghz. H karta einai sxetika dynath, ara pistevw einai kathara thema cpu. Psaksou me tis ry8miseis na valeis kati pio elafry genika.
που σε βάζει στο σωστό δρόμο της γνώσης (http://forums.ngemu.com/dolphin-discussion)
θα βρείς τη λύση στο πρόβλημά σου :!:
καποιος με 2mbit conn-x να με πει τι παιζει με το upload του
απο 512 επεσε στο 256 και τωρα στο 192
οποτε ανεβαζω κανα album νομιζω οτι ανεβαζω το Dekalog (http://www.imdb.com/title/tt0092337/) του Κieslowski
πειτε
metamelia1
07-03-2011, 18:08
εχω την εντυπωση πως το γκουγκλ εφαρμοζει σιγα σιγα αυτο που ελεγε "συμφωνα με τις δραστηριοτητες του χρηστη στο ιντερνετς, το γκουγκλ θα συμπληρωνει τη προταση που θελεις να ψαξεις πριν καν τη γραψεις ολοκληρη"
το λοιπον, μπηκα στο minecraft εκανα account, μπηκα επαιξα 10 λεπτα και δε βρηκα κανενα νοημα σ'αυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ που εχουν φαει κολλημα ορισμενοι. απλα καταστρεφεις και χτιζεις τουβλακια ψηφιακα, λες και εισαι 10 χρονω και παιζεις λεγκο.
παω στο γκουγκλ ετοιμος να γραψω "what's the point of minecraft" και μου συμπληρωνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ενω εχω γραψει μονο το "what's the poi" ....
το ιδιο εχει συνεβη 2-3 φορες ακομα, αλλα αυτο μ'εκανε τρομερη εντυπωση
εννοειται πως χρησιμοποιω chrome, ετσι εξηγειται μαλλον :fear:
MoRmEnGiL
08-03-2011, 01:07
Eidika sthn periptwsh tou minecraft prepei na einai ena apo ta pio used strings sto google to what is the point of mincraft pantws.
Epishs den einai gia sena to mc, either you get it me th mia or you don't. Best game of whenever it will be completed.
EDIT: den moutzwsa egw e.
EDIT2: case in point:
http://i7.photobucket.com/albums/y293/MoRmEnGiL/random%20shit/wtpomc.jpg
Den exw kanei sxetika searches, den exw chrome kai pali to ebgale
metamelia1
08-03-2011, 01:13
what is the point of life?
SpiritCrusher
08-03-2011, 01:42
το λοιπον, μπηκα στο minecraft εκανα account, μπηκα επαιξα 10 λεπτα και δε βρηκα κανενα νοημα σ'αυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ που εχουν φαει κολλημα ορισμενοι. απλα καταστρεφεις και χτιζεις τουβλακια ψηφιακα, λες και εισαι 10 χρονω και παιζεις λεγκο.
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/2680-Minecraft
cyber_lingas
08-03-2011, 04:10
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/2680-Minecraft
http://art.penny-arcade.com/photos/1015419613_NYok6-L.jpg
redeemer
08-03-2011, 16:55
Με τη καθοδήγηση του Φάιερστορμ:
den exw psaxtei katholou me dolphin alla kserw apo ps1 kai ps2 emus, o cpu sou exei dynath arxitektonikh conroe alla poly xamhla ghz (1,8 an thimame kala), dokimase na anevaseis ligo ta fsb , anevenei poly eykola gyrw sta 2,5 h kai 3ghz. H karta einai sxetika dynath, ara pistevw einai kathara thema cpu. Psaksou me tis ry8miseis na valeis kati pio elafry genika.
που σε βάζει στο σωστό δρόμο της γνώσης (http://forums.ngemu.com/dolphin-discussion)
θα βρείς τη λύση στο πρόβλημά σου :!:
Κλόκαρα στα 2.3 και με μερικές υποχωρήσεις στα εφέ το RE:Remake τρέχει σε full speed.
Gracias!
Clockwork Orange
08-03-2011, 18:17
φτανει με τις γκομενες που μιλανε για games στο youtube!
metamelia1
08-03-2011, 18:35
hail redeemer \m/
SpiritCrusher
08-03-2011, 20:45
Δραγον Αγε δυο ρηλοουντεντ.
Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι βγήκε το Metal Slug Anthology για PC.
Δραγον Αγε δυο ρηλοουντεντ.
Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι βγήκε το Metal Slug Anthology για PC.
kana link gia to dragon age paizei ?
MoRmEnGiL
09-03-2011, 03:51
oxi links leme.
EDIT: den htan link gia katebasma, alla gia to announcement :P
den 8a eixe diafora na edina to parakatw link: http://tinyurl.com/6x5lazo
http://en.wikipedia.org/wiki/Simo_H%C3%A4yh%C3%A4
PRO
Harbinger of Death
16-03-2011, 04:07
Finnish: valkoinen kuolema
:!:
metamelia1
16-03-2011, 14:07
Kuolema ειναι ο θάνατος στα suomi :!:
Με τοσους πολλους που εχει σκοτωσει απο ενα σημειο και μετα θα ελεγε αμεσως μετα τη βολη BOOM HEADSHOT με μια ευχαριστηση.
Clockwork Orange
16-03-2011, 17:57
παιζει κανεις EVE εδω?
κατεβασα το τραιαλ
Phantom Duck
16-03-2011, 22:23
http://en.wikipedia.org/wiki/Simo_H%C3%A4yh%C3%A4
PRO
ΜΕΓΕΙΑ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ.
μετά κάνουμε κλικ στους σοβιετικούς sniper κάτω κάτω και τραβάμε μαλακίες με τις γκόμενες και τον εσκιμώο.
metamelia1
17-03-2011, 01:15
γερη μαλακια ο IE 9, τοσα χρονια για το τιποτα
οπως και ο firefox 4
τους παταει κατω για πλακα ο chrome 10, και σε κανα μηνα θα εχουμε το 11 ξερωγω.
Clockwork Orange
17-03-2011, 05:02
http://www.dailymotion.com/HomefrontGreece#videoId=xhllfi
KoiliaSamprela
17-03-2011, 09:46
γερη μαλακια ο IE 9, τοσα χρονια για το τιποτα
οπως και ο firefox 4
τους παταει κατω για πλακα ο chrome 10, και σε κανα μηνα θα εχουμε το 11 ξερωγω.
πινκαρα
οπως και ο firefox 4
Γιατί ρε τι έχει ο 4;
metamelia1
17-03-2011, 14:00
10 Λεπτα εμπειριας με τον IE 9 οδηγησαν στο "ιντερνετ εξπλορερ ιζ νοτ ρισποντιγκ"
20 Λεπτα εμπειριας με τον ff 4 οδηγησαν στο "φαιερφοξ 4 ιζ νοτ ρισποντιγκ" (και με τον 3.5 αυτο συνεβαινε καθε 5 λεπτα ε, πανε οι εποχες που ο 2 ηταν ο καλυτερος μπραουζερ)
39585378 ωρες εμπειριας με τον chrome 8/9/10 οδηγησαν 1-2 φορες σε κρασαρισμα του flash player, με 958748574 ανοιχτα tabs και ουδεποτε σε ολοκληροτικο crash
ταχυτητα δε το συζητω καν
κιαντεγεια.
20 Λεπτα εμπειριας με τον ff 4 οδηγησαν στο "φαιερφοξ 4 ιζ νοτ ρισποντιγκ" (και με τον 3.5 αυτο συνεβαινε καθε 5 λεπτα ε, πανε οι εποχες που ο 2 ηταν ο καλυτερος μπραουζερ)
Μαλακίες λες :) Έχω τον 4 εδώ και μήνες και δεν έχει κρεμάσει ποτέ, ούτε μια φορά. Φυσικά θέλει και λίγο συντήρηση έτσι, π.χ. τώρα με τον 4 είναι μια καλή ευκαιρία να σβήσεις το profile σου. Επίσης μην κάνεις διάφορες tweaking βλακειούλες που κυκλοφορούν στο internet και μην χρησιμοποιείς γνωστά κακογραμμένα addons του τύπου skype, mcaffee/avg κλπ.
Ο 4 είναι ταχύτερος από crhome, πάνε οι εποχές που ο chrome ήταν ο πιο γρήγορος browser! :P
metamelia1
17-03-2011, 15:12
συντηρηση, λολ! δε ξερω τι παει να πει αυτο :P
ε χωρις αντονς και τουικς εννοειται, παλι ειναι πολυ ασταθης, ισως κανω πολυ βαρια χρηση λολ!
SpiritCrusher
17-03-2011, 15:35
Μάλλον κάνεις χαζή χρήση ή απλά, ξανά, το pc σου είναι για το πέο :!:
Κανένας browser δεν μου κρασάρει. Και ακόμα και ο 3.5 FF μια χαρα μου πάει.
rage for order
17-03-2011, 15:37
και μένα μόνο το flash κρασάρει καμιά φορά, ο ff πολύ σπάνια.
metamelia1
17-03-2011, 15:39
με τρολλαρετε δε μπαιζει
Εσύ κάτι κάνεις λάθος, το profile το κανες delete;
metamelia1
17-03-2011, 16:12
κατι παει στραβα =?
rage for order
17-03-2011, 16:12
έχεις κάνει καινούργιο profile όπως λέει και ο cloud; σε τι φάσεις σου κρασάρει;
metamelia1
17-03-2011, 16:18
σε οτινανε φασεις, τελειως τυχαια καθως τριγυρναω απο ταμπ σε ταμπ
ξερωγω, δεν αλλαζω τον κροουμ :!:
Έτσι όπως σε κόβω θα τον αλλάξεις γιατί θα του πετάξεις τα μάτια έξω κιαυτουνού, λολ!
metamelia1
17-03-2011, 16:22
ποθτανα ολα, κανενας δεν αντεχει τη χρηση φαιερστορμ λολ!
Phantom Duck
17-03-2011, 22:43
αν περάσω τον ff 4 και περάσω από τον παλιό μόνο κωδικούς-ιστορικό με mozbackup θα παίζει μαλακία;
SpiritCrusher
18-03-2011, 00:26
Εγώ με το που έβαλα τον 4 πήρε αυτόματα το profile από τον 3.6 με passwords, settings και όλα ok.
Phantom Duck
18-03-2011, 00:40
επειδή λέτε ότι με μεταφορά profile γαμιέται μωρέ, και ο ff μου γαμάει το σύμπαν (αλλά τον έχουμε συνηθίσει τομπούστη)
εχει κανεις αλλος προβλημα με τα μενου στο 4;
edit:
http://img824.imageshack.us/img824/2566/erorff4.jpg
metamelia1
18-03-2011, 01:41
ΩΡΑΙΟΣ ΜΠΡΑΟΥΖΕΡ
SpiritCrusher
18-03-2011, 04:02
επειδή λέτε ότι με μεταφορά profile γαμιέται μωρέ, και ο ff μου γαμάει το σύμπαν (αλλά τον έχουμε συνηθίσει τομπούστη)
Δεν γαμιέται. Εκτός και αν κάνω λάθος, εννοούσαν πως στη περίπτωση του Firestorm μπορεί αυτό που του προκαλεί προβλήματα να εχει σχέση με κάποιο profile setting και άρα όταν το περάσει στον 4 να περάσει και το πρόβλημα μαζί. Δηλαδή δε θα φταίει ο 4. Αν δεν έχεις πρόβλημα τώρα λογικά δε θα έχεις πρόβλημα και μετά.
Τώρα αν ψηνόσουν κάποια στιγμή να καθαρίσεις τον φαιαρφόξη σου αλλά βαριόσουν, τότε
τώρα με τον 4 είναι μια καλή ευκαιρία να σβήσεις το profile σου.
αν περάσω τον ff 4 και περάσω από τον παλιό μόνο κωδικούς-ιστορικό με mozbackup θα παίζει μαλακία;
Ε δεν είναι ανάγκη να σβήσεις και τους κωδικούς. Νομίζω το keys.db τους κρατάει, μέσα στο Profile είναι κι αυτό, ψάξτο και κράτα το. Επίσης τους κάνει sync σε server το firefox sync (addon).
SpiritCrusher
18-03-2011, 05:04
Ή αν για κάποιο άγνωστο λόγο δε θες sync υπάρχει και το Password exporter (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/password-exporter/) που τους κάνει export σε XML/CSV και μετά μέσω του ίδιου addon μπορείς να τους κάνεις import στο νέο profile.
Μ' αρέσει που το "σβήσε το profile σου" το λέτε με μία τέτοια φυσικότητα, ενώ είναι βασικό αρνητικό σημείο του Firefox αν χρειάζεται να χάνεις τις ρυθμίσεις σου για να λειτουργήσει σταθερά μια νέα έκδοση.
Google Chrome for teh win.
Μ' αρέσει που το "σβήσε το profile σου" το λέτε με μία τέτοια φυσικότητα, ενώ είναι βασικό αρνητικό σημείο του Firefox αν χρειάζεται να χάνεις τις ρυθμίσεις σου για να λειτουργήσει σταθερά μια νέα έκδοση.
Φυσικά είναι αρνητικό αλλά δεν είναι απαραίτητο. Είναι απλώς μια λύση στην περίπτωση που δεν τρέχει καλά. O chrome δεν έχει ούτε τον αριθμό των extensions ούτε την παραμετροποίηση του ff για να αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα.
rage for order
18-03-2011, 13:27
άμα δε θέλετε να σβήσετε το ιστορικό τουλάχιστον χρησιμοποιήστε που και που το https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/vacuum-places-improved/
Meanwhile...
http://www.rockpapershotgun.com/2011/03/17/where-is-doug-church/
SpiritCrusher
18-03-2011, 17:39
Meanwhile...
http://www.rockpapershotgun.com/2011/03/17/where-is-doug-church/
Hoaxfish says:
March 17, 2011 at 10:53 am
I hope he designs some really nice hats
πάνε οι εποχές που ο chrome ήταν ο πιο γρήγορος browser! :P
Eχμ, δεν υπήρξε ποτέ αυτή η εποχή. Γενικά οι χρήστες opera κοιτάμε αυτές τις συζητήσεις σας για browsers και γελάμε :P
Hellblazer
19-03-2011, 01:11
Εμεις του firefox να δεις γλεντι που κανουμε
!!
Την πρώτη φορά που θα κάνεις install opera έλα ξαναπέστο όμως. Έως τότε STFU NOOB.
Phantom Duck
19-03-2011, 02:12
άμα δε θέλετε να σβήσετε το ιστορικό τουλάχιστον χρησιμοποιήστε που και που το https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/vacuum-places-improved/ (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/vacuum-places-improved)
σε αγαπάω κωλόφρικο :touched:
Once_Emperor
19-03-2011, 14:23
Μόλις τελείωσα το Gray Matter. Πολύ ωραίο αν και χάνει λίγο μπροστά στα Gabriel knight ειδικά στο στόρυ και το τέλος ήταν ψιλοαπαράδεκτο. Κατά τ'άλλα, φοβερή ατμόσφαιρα, εύκολοι γρίφοι με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κυλάει πολύ άνετα και το σύστημα μαγείας δεν κούραζε και ήταν άκρως ενδιαφέρουσα προσθήκη. Περιμένουμε καινούριο!
Ότι πρέπει ήταν μετά το Gemini Rue. Πάμε γι'άλλα τώρα...
rat_poison
19-03-2011, 17:35
1.)Κατεβάστε Firefox Synch στον 3.6
2.)Ρυθμίστε, μπακαπάρετε κτλ
3.)Βάλτε τον FF4
4.)Το FF synch είναι ήδη εγκαταστημένο
??? πρόφιτ κτλ.
Once_Emperor
20-03-2011, 20:06
Μέτριο το Overclocked και ειδικά μετά το moment of silence περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Κρίμα πάντως που το έκλεισε η House of Tales γιατί παρόλο που τα παιχνίδια τους έχουν προβλήματα φαινόταν ότι μπορούσαν να φτιάξουν ενδιαφέροντα settings με πολύ ωραία σενάρια.
casshern
20-03-2011, 22:36
Δηλαδή σε κάνει να δώσεις σημασία σε ένα παιχνίδι που υπό κανονικές συνθήκες στα παπάρια σου.
BVCfo6CLkb0
Phantom Duck
20-03-2011, 22:46
...αν δεν έχεις παίξει το πρώτο μου ήταν μια χαρά παιχνίδι.
casshern
20-03-2011, 23:03
Καλούλη ήταν, αν και δεν με κράτησε τόσο ώστε να το τελειώσω.
Εν έτει είκοσι έντεκα όμως, δεν υπάρχει χρόνος για φίλλερς(με την καλή έννοια φίλλερς). Οπότε, εκτός απροόπτου θα μείνουμε στο τσίζυ* τίζερ.
*ένιωσα λίγο Μαρίλλιον εδώ:cool:
Harbinger of Death
21-03-2011, 03:08
Κάτι δεν κατάλαβα ή είχε καλύτερα γραφικά από το L.A. Noire; Έτσι είναι μέσα στο παιχνίδι;
Απλά θεϊκό παιχνιδάκι το 1 (και πρόγονος του Portal). Γενικώς τρισμέγιστο ρησπέκ.
Έχω να παίξω FPS από το Episode 2 :(
Beyond Within
22-03-2011, 02:15
Κυκλοφόρησε ο firefox. Εδώ (http://www.thelab.gr/eidiseis/h-mozilla-kanei-diathesimo-sto-koino-ton-92830.html) έχει λινκς. Επίσης παίζει και update από την rc.
ειναι κανεις σε forthnet;πως τα παει γενικα πλεον;ειδικα αν παιζετε και online θα ηθελα να ξερω την αποδοση του και εκει.
SpiritCrusher
23-03-2011, 00:42
Ok είναι.
Απο μέσα Φεβρουαρίου έχει στρώσει, σε φάση από εκεί που καθε τρεις και λίγο γαμωσταυρίζαμε, τώρα εγώ δεν εχω κάποιο παράπονο. Όχι ότι δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά είναι οκ. Δεν πέφτει από μόνη της συχνά οπότε μένεις πχ με την ίδια ip για πάνω από 3 μέρες, σε αντίθεση πχ. με ΟΤΕ που αλλάζει σχεδόν κάθε μέρα, ενώ επίσης έχω σχετικά καλές ταχύτητες.
Τον τελευταίο μήνα έπιανα αρκετές φορές 1.7 ΜΒ/s σταθερά όταν πιο παλιά ήμουν κοντά στο 1-1.2 max και σπάνια. Που και που έχει ακόμα τη μαλακία που παίζει να πεσει το dl σου στα 20kb/s αλλά είναι σπάνιο πια, όταν πιο παλιά ήταν κάτι στάνταρ από τις 20:00 ως τις 1:00. Έργα; Throttling λόγω ώρας αιχμής και επειδή έχουν υπερφορτώσει το δίκτυο σαν ζώα; Δεν ξέρω, αλλά έτσι και αλλιώς δεν πείραζε τα pings μου.
Τα pings είναι στα γνωστά επίπεδα Forthnet, δεν έχει αλλάξει κάτι. Με ΟΤΕ είχα ~80-90ms στον βρετανικό TF2 server που παίζω, με την Forthnet είμαι πάνω κάτω με ~20 παραπάνω ms. Υπάρχει η επιλογή αν θες να σου γυρίσουν τη γραμμή σε Fastpath ώστε να πέσουν και τα pings με κόστος στην αξιοπιστία αλλά δεν έχω ασχοληθεί.
Κλασσικά, τσέκαρε το adslgr.
μαλλον θα την κανω για εκει.εβαλε ο bro nova και αν το συνδιασεις με forthnet ειναι 59 euro στο συνολο μαζι με την double play.γλυτωνουμε τα μισα λεφτα σχεδον.
rage for order
23-03-2011, 01:44
Σκατά είναι.
Ήμουν καιρό και έφυγα τον Γενάρη. Παλιά συγχρόνιζα στα ~15800 και στο τέλος έφτασε στα ~10900. Αποσυνδέσεις πολλές, streaming να κολλάει κάθε 5'' (ούτε μια μαλακία της προκοπής δλδ) και κάθε τόσο να σέρνεται (αν καταφέρει να συρθεί) το σύμπαν πανελλαδικώς και στο adslgr να γίνεται Ο χαμός.
Δεν ξέρω αν έφτιαξε από Φεβρουάριο αλλά και να το έκανε είναι αναξιόπιστη εταιρία οπότε αν σκέφτεσαι να τους δώσεις τα λεφτά σου περίμενε να δεις που θα το πάνε.
Για gaming δε ξέρω.
η μαλακια με αυτα ειναι οτι θα ρωτησεις 10 ατομα και θα ακουσεις 10 διαφορετικες γνωμες.αναλογα την τοποθεσια κτλ.
η hol απο την αλλη οσο περναει ο καιρος ψιλογαμιεται,οποτε μια αλλαγη δεν την βλεπω και τοσο αρνητικα.ειναι και τα λεφτα στη μεση.
rage for order
23-03-2011, 02:12
ισχύει αλλά η forthnet για μια περίοδο είχε καταφέρει να μην περιορίζεται σε ένα μέρος.
Phantom Duck
23-03-2011, 02:15
μια χαρά είναι η χολ. 5 χρόνια συγχρονίζω και κατεβάζω τέλεια με σπάνια κολλήματα (<1/μήνα) με μόνο φόβο την αναπόφευκτη βλάβη που οδηγεί σε 45λεπτες αναμονές για τεχνική υποστήριξη στο τηλέφωνο. μια φορά ήθελε reset η γραμμή μου από το BRAS (ο χριστός κι η μάνα του) και μου πήρε μια βδομάδα να συνεννοηθώ μαζί τους κι αυτοί με τον ΟΤΕ.
Η HOL σε μένα πάει καλύτερα απ'ότι παλιά. Πλέον δεν πέφτει ποτέ το d/l speed, το max speed είναι λίγο καλύτερο και τα πινγκς μικρότερα. Ανέβηκε και ο λογαριασμός όμως :Ο
Γενικά σα να ξεμπούκωσε τελείως. Τσάμπα τα συζητάμε βέβαια αυτά γιατί πιο πολύ παίζει ρόλο η περιοχή παρά ο πάροχος.
funishment
23-03-2011, 23:41
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f5/Alice_Madness_Returns_PC_Cover.png
X7NIZ18nq2c
b8_cly2dgXY
http://www.ea.com/alice
http://en.wikipedia.org/wiki/Alice:_Madness_Returns
λοιπον ο firefox 4 οπως ειναι τωρα ειναι απαραδεκτος.δεν ξερω αν παιζει κατι με το δικο μου installation αλλα η μαλακια με τα γραφικα παραμενει και στην τελικη εκδοση,κρασαρει ανα διαστηματα,ανοιγω μια σελιδα και μου πεταει μερος της σε αλλη καρτελα ετσι για το ξεκαρφωμα και δε ξερω και γω τι αλλο.
πως κανουμε καθαρο rollback σε προηγουμενη εκδοση;
Ξεκίνησα χθες να τον χρησιμοποιώ και θα του κάνω ένα test drive για 2-3 μέρες ακόμα. Έως τώρα μ' αρέσει πάρα πολύ στην χρήση, κι ειδικά τα app tabs με βόλεψαν πάρα πολύ. Η μεγάλη μαλακία για την οποία θα σταματήσω να τον χρησιμοποιώ είναι ότι τρώει 450MB μνήμη σε Mac OS X (επίσης δεν έχει password syncing όπως ο Chrome).
SpiritCrusher
24-03-2011, 20:57
(επίσης δεν έχει password syncing όπως ο Chrome).
Τι εννοείς; Εμενα μια χαρα έχει password sync.
http://1.bp.blogspot.com/_fy5lNXfBvm8/TQ-BV2uMgUI/AAAAAAAASsA/A5L1RkUkPno/s1600/katevaste%2Bopera%2B11.png
SpiritCrusher
24-03-2011, 22:22
0 ?
http://i376.photobucket.com/albums/oo202/balrog_07/th_the-eye-of-sauron.jpg (http://s376.photobucket.com/albums/oo202/balrog_07/?action=view¤t=the-eye-of-sauron.jpg) ?
Καλά, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε φάιερφοξ :P
τελικα ειχε παιχτει καποια μαλακια στο upgrade.uninstall,καθαρισμα registry κτλ και επειτα φρεσκο ιnstall τον 4 και προς το παρον(τουλαχιστον) ειναι μια χαρα.
Clockwork Orange
26-03-2011, 22:14
πριν ενα μηνα (φανταζομαι) ειχα παει το πισι μου πλαισιο γιατι ειχε θεματα απειρα
μετα απο μια βδομαδα που πηγαινα καθε μερα και γενικα καθε μερα μου αλλαζαν και απο κατι συμφωνησαμε να μου κανουν και εναν φορματ τζαμπα γιατι ειχα προβλημα και σε αυτο
τωρα τα windows μου ζηταν ενεργοποιηση και δεν μου αφηνουν να αλλαξω ρυθμισεις!
ποσο τραγικοι εκει στο πλαισιο!!!
ψάξε για removeWAT. Αν και στα 7 νομίζω δεν λειτουργεί τελείως. Δηλαδή παίζει να χρειάζεται να το κάνεις συνέχεια
rat_poison
28-03-2011, 14:57
εγώ το'κανα μια φορά και τέλος.
korrupt3r
29-03-2011, 00:19
εχω το εξής πρόβλημα.
έχω ένα λάπτοπ κ απο το πολύ άνοιξε-κλείσε ή το αντίθετο έχει ραγίσει το πλαίσιο της οθόνης στην κάτω αριστερή γωνία
κ ψιλοανοίγει το πλαϊνό μέρος της οθόνης όποτε ανοίγω ή κλείνω την οθόνη.
please help γιατί δεν θέλω να σπάσει τελείως κ να τρέχω.
Clockwork Orange
30-03-2011, 16:26
ψάξε για removeWAT. Αν και στα 7 νομίζω δεν λειτουργεί τελείως. Δηλαδή παίζει να χρειάζεται να το κάνεις συνέχεια
εγώ το'κανα μια φορά και τέλος.
κατι 1000% σιγουρο? βασικα μεχρι τωρα δεν ειναι ενοχλητικο...δλδ οκ δεν εχω wallpaper αλλα ολο και κατι θα με ενοχλησει αργοτερα
metamelia1
30-03-2011, 16:28
removeWAT και καθάρισες :!:
Clockwork Orange
30-03-2011, 16:57
Σ'ευχαριστώ φανταστικέ μοντερέιτορ!!!!!!1`
metamelia1
31-03-2011, 03:09
much better \m/
metamelia1
01-04-2011, 12:51
Square Enix has announced the development of another entry in the Compilation of Final Fantasy VII: Final Fantasy VII: Errant Civilization for the PlayStation 3.
The game will be a prequel to all the Final Fantasy VII games, and will involve the rise of the Shinra Company, as well as the discovery of the Lifestream. Many characters from previous games will appear, such as a younger Bugenhagen, Red XIII, President Shinra, childhood versions of Zack, Cloud, and Rufus. A younger version of Sephiroth will of course be making an appearance as well.
The game will follow two main characters, Sky and Rainbow, as they make discoveries that lead to the discoveries that will add to the backstories of existing characters while expanding on the original game's world. Sky is a 26-year-old young man who wields a sword called the Composite Blade, which he can will to change into different forms. Rainbow is a kind 23-year-old mage who uses her special gifts as a healer to open a hospital in her home town.
Final Fantasy VII: Errant Civilization has no set release date, outside of a vague "sometime in 2012."
:headbang:
SpiritCrusher
01-04-2011, 14:00
fail.
Καλησπερα, καλενοτσες, πειτε γρηγορα αν μπορειτε ενα προγραμμα που να μπορεισ να κανεις κοπι απο site με flash.
rat_poison
01-04-2011, 14:19
δώσε λεπτομέρεια:
θέλεις την ίδια την "εφαρμογή" flash, ή πιθανώς κάποιο video που παίζει με flash player; Και αν το δεύτερο, σε ποιο site είναι;
Καλησπερα, καλενοτσες, πειτε γρηγορα αν μπορειτε ενα προγραμμα που να μπορεισ να κανεις κοπι απο site με flash.
Να κάνεις copy τι; Κείμενο/εικόνα/βίντεο;
κειμενο καλα και εικονα μελλοντικα, απλως τωρα επειγει κειμενο
πχ στο σαιτ αυτο http://www.baklatsidis.gr/
να τραβηξω τις περιγραφες απο τα προιοντα κλπ
LokiTricksterGod
01-04-2011, 15:35
λοιπόν κάθε φορά που μπαίνω σε φάκελο με αρχείο βίντεο πετάγεται αυτό:
http://i.imgur.com/kBzCZ.jpg
όσο μένει ανοιχτός ο φάκελος ξαναπετάγεται κάθε φορά που το κλείνω και μετά από μερικές επαναλήψεις κρασάρει ο windows explorer. λίγο που το ψαξα έλεγε κάτι ασαφή για το directx και να τα κάνεις view-details αλλά δε πολυπιάνει αυτό. καμιά ιδέα;
metamelia1
01-04-2011, 15:50
λυση 1: να βαλεις 7αρια
λυση 2: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/fix-for-com-surrogate-has-stopped-working-error-in-vista/
Clockwork Orange
02-04-2011, 21:09
εχω ενα θεμα με το μtorrent:
παλια εβαζα να κατεβασω,επιανε κανα 700-800* (αν ηταν πολλα τα αρχεια) αλλα μετα απο λιγο επεφτε η συνδεση (χωρις ομως τα windows να το παιρνουν πρεφα:δεν εβγαζε κατω δεξια ουτε θαυμαστικο ουτε Χ). Μιλησα λιγο με τον firestorm και μου ειπε οτι λογικα φταιει το router μου ομως σημερα κατεβασα ενα δισκο απο rapidshare (το atlantis rising :headbang::headbang:) και επιασε τα ~700.Αρα μαλλον φταιει μονο το μtorrent! Προχθες μου ζητησε ανανεωση στην νεα βερζιον την οποια εβαλα μπας και αλλα δεν αλλαξε τπτ!
*ασχετο:800 για 24αρα συνδεση ειναι καλα? μενω κεντρο (νομιζω παιζει ρολο για αυτο το λεω)
KoiliaSamprela
02-04-2011, 21:26
εχω ενα θεμα με το μtorrent:
παλια εβαζα να κατεβασω,επιανε κανα 700-800* (αν ηταν πολλα τα αρχεια) αλλα μετα απο λιγο επεφτε η συνδεση (χωρις ομως τα windows να το παιρνουν πρεφα:δεν εβγαζε κατω δεξια ουτε θαυμαστικο ουτε Χ). Μιλησα λιγο με τον firestorm και μου ειπε οτι λογικα φταιει το router μου ομως σημερα κατεβασα ενα δισκο απο rapidshare (το atlantis rising :headbang::headbang:) και επιασε τα ~700.Αρα μαλλον φταιει μονο το μtorrent! Προχθες μου ζητησε ανανεωση στην νεα βερζιον την οποια εβαλα μπας και αλλα δεν αλλαξε τπτ!
*ασχετο:800 για 24αρα συνδεση ειναι καλα? μενω κεντρο (νομιζω παιζει ρολο για αυτο το λεω)
Βασικά δες στο μτορρεντ πόσα connections κάνει , εκεί σου σκάει , και όχι σε θέμα ταχύτητας .
και τα 800 είναι λίγα, κλειδώνεις κάπου στα 8, και όχι 24
Τα 800 για εμένα που μένω 700 μέτρα από το DSLAM μου (Ερμού) είναι παράδεισος. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν οι καλωδιώσεις του δικτύου της πολυκατοικίας. Εμένα είναι σχεδόν διατηρητέα οπότε...
Clockwork Orange
02-04-2011, 22:14
να μειωσω τον "γενικο μεσο αριθμο ενεργων συνδεσεων"? λεει 200
Τι torrent κατεβάζεις; Πες μας το seeders/leechers ratio και τον tracker.
Μείωσε τις συνδέσεις στις 100 και ξαναδοκίμασε.
http://www.youtube.com/watch?v=WALA791OZ_4
βοηθηστε με αδερφια,μην ειστε ασπλαχνοι!λοιπον μου βγαζει συνεχως μια ενδειξη οτι τα γουιντος δεν μπορουν να εκτελεστουν κ οταν του λεω να μου κανει επανεκινησση των γουιντος δεν μπορει κ μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα.επισης μου λεει οτι υπαρχει κ προβλημα στον σκληρο δισκο.τωρΑ ειμαι σε κατασταση ασφαλους λειτουργιας,τι να κανω??
KoiliaSamprela
03-04-2011, 08:48
να κάνεις για αρχή check τον δίσκο για errors
Clockwork Orange
03-04-2011, 16:30
λοιπον κατεβασα τις συνδεσεις στο 100 και παλι προβλημα! στο 50 και παλι προβλημα! μειωσα και το upload στο 5!
κατεβαζω το seaquest τον τρακερ δεν τον προσεξα παντως μου το εκανε και με αλλα τορρεντς
επομενο βημα? ο firestorm προτεινε bittorrent!
λοιπον κατεβασα τις συνδεσεις στο 100 και παλι προβλημα! στο 50 και παλι προβλημα! μειωσα και το upload στο 5!
κατεβαζω το seaquest τον τρακερ δεν τον προσεξα παντως μου το εκανε και με αλλα τορρεντς
επομενο βημα? ο firestorm προτεινε bittorrent!
Ρε αμα οι seeders είναι 3 και οι leechers 30, ή 500/600, μην περιμένεις να πιάσεις ταχύτητα.
Kαι στα preferences->bittorrent πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το Protocol Encryption οπωσδήποτε.
rat_poison
03-04-2011, 21:58
δοκίμασε και να βάλεις ένα όριο στο upload speed σου, αν το upload που κάνεις ρουφάει ΟΛΗ την ταχύτητά σου προς τα πάνω (ή αν αυτή εξαντλείται από κάποιο άλλο πρόγραμμα), τότε δε μένει αρκετή για να στέλνονται τα αιτήματα λήψης του επόμενου πακέτου και λοιπά πακέτα επιβεβαίωσης/διόρθωσης με τη συχνότητα που χρειάζεται ώστε να εκμεταλλεύεσαι πλήρως την (προς τα κάτω) ταχύτητα της γραμμής σου.
Πρακτικά αυτό σημαίνει αν έχεις 1Mb/sec up, να βάλεις ένα όριο 70-80kB/s
Εχω 2 θεματάκια:
1.Kάποιες φορές ο υπολογιστής, κατά την διάρκεια του Boot και ακριβώς ΠΡΙΝ πάει στην οθόνη με την μπάρα που φορτωνουν τα xp, είναι σαν να κολλάει και κρατάει μαύρη οθόνη κανά 3λεπτο. Μετά πάει στην παραπάνω οθόνη και ξεκινάνε τα γουιντοουζ κανονικά.Δεν μου έχει τύχει, προς το παρόν, να κολλήσει εκεί και να μην bootαρει τελικά. Έχω αλλάξει κάρτα γραφικών(μου το έκανε και με τις 2), οπότε την αποκλείουμε αυτήν. core 2 duo,p5kc,4 γιγα ραμ, 32μπιτα ΕΞΠΙ, το πισι.
2.Ισως να έχει σχέση και με το πάνω(λεω γω τώρα). Μόλις πριν απο λίγο έκανα μεταφορά κάποιων αρχείων (περί τα 2ΓΙΓΑ)από έναν δίσκο σε έναν αλλον (εσωτερικοί και οι 2) και πήρε μπόλικη ώρα για το μεγεθός τους ~15 λεπτά. Γενικά μου το κάνει εδώ και μπόλικο καιρό αυτό το πράγμα. Κατα τ άλλα όμως και αν εξαιρέσουμε το (1) δεν μου έχει κρασάρει η οτιδήποτε. Και το δουλεύω και βαριές εφαρμογές, με την ραμ σχεδόν στα 2 γιγα και το cpu στο 80%.
Μολις παρατήρησα ότι η αντιγραφή από τον δευτερο σκληρό(όπου τα μετέφερα), στο πρώτο σκληρό, όπου και ήταν αρχικά τα αρχεία(όχι δεν ήταν τσόντες-futurama είναι) πήρε ~1 λεπτό, όσο δηλαδή περίπου πρέπει. Ο πρώτος σκληρός λοιπόν (που ήταν αρχικά τα αρχεία) είναι και ο δίσκος που έχουν εγκατεστημένα τα windows. Οι σκληροί μου δεν κάνουν κανέναν περίεργο θόρυβο(για όποιον ρωτήσει).
Tι λέτε λοιπόν?
MoRmEnGiL
10-04-2011, 01:34
Dokimase to HDD sentinel gia tous sklhrous gia na exeis to kefali sou hremo.
To prwto k emena mou to kanei randomly. Tou trabaw reset giati BARGIEMAI na perimenw.
(asxeto kata 99%, alla mpas kai exeis active wakeup pass apo keyboard? giati emena tyxaia mallon otan to energopoihsa 3ekinhse auto to ntabantouri kai bariemai tromera na kanw reboot na mpw bios kai na to bgalw :P )
Dokimase to HDD sentinel gia tous sklhrous gia na exeis to kefali sou hremo.
To prwto k emena mou to kanei randomly. Tou trabaw reset giati BARGIEMAI na perimenw.
(asxeto kata 99%, alla mpas kai exeis active wakeup pass apo keyboard? giati emena tyxaia mallon otan to energopoihsa 3ekinhse auto to ntabantouri kai bariemai tromera na kanw reboot na mpw bios kai na to bgalw :P )
Εγώ το αφήνω κάθε φορά, μπας και τραβήξει κανά κόλλημα και τουλάχιστον με οδηγήσει κάπου.
Για το δεύτερο που λες, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, και ούτε χρειάζεται να βάζω password σε όποιαδήποτε στιγμή στο υπολογιστή, οπότε φαντάζομαι δεν το έχω ενεργοποιήσει κατα λάθος και εγώ :D
Kαταβαίνει το προγκ που είπες, να δούμε τι θα πεί.
Aυτούνο έβγαλε για τον δεύτερο σκληρό
The drive found 73 bad sectors during its self test.
There are 74 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.
At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.
Problems occurred between the communication of the disk and the host 379 times.
It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.
It is recommended to backup immediately to prevent data loss.
Περίμενα ότι θα το έβγαζε για τον πρώτο(που έχει και το λειτουργικό) και έτσι ίσως μπορούσε να υπάρχει εξήγηση για τις φλασιές που τρώει το μπουτ.
17% health λέει :dfinger:
MoRmEnGiL
11-04-2011, 03:08
eh, there's your answer then
Ruthless
11-04-2011, 18:33
Έχω ένα φάκελο(ας τον πούμε test) που έχει πολλούς υποφακέλους. Στους υποφακέλους αυτούς, κάποιοι είναι άδειοι, κάποιοι έχουν κάποιο αριθμό .jpg αρχείων. Θέλω να αντιγράψω όλα αυτά τα jpg στο φάκελο output πχ, που είναι στο ίδιο folder με τον test, και τα αρχεία αυτά να είναι με ένα prefix στο filename τους(ας πούμε "mplampla", να κάνω δηλαδή το bleh.jpg mplamplableh.jpg).
Να τι έχω ως τώρα:
#!/bin/bash
prefix="mplampla";
find ../test -iname '*.JPG' -type f | xargs -i cp {} ../output/
for file in *.jpg ;
do
mv "$file" "$prefix$file"
done
το οποίο το τρέχω μέσα από τον φάκελο output.
Για πείτε οι γνώστες του bash scripting, μπορώ να βάζω το prefix χωρίς το for; Δοκίμασα με basename αλλά δέχεται 1 operand, όχι λίστα. Αν κάνω στο τέλος cp {} $prefix{} ../output εκτελούνται εντολές της μορφής cp ../test/1111/bleh.jpg mplampla../test/1111/bleh.jpg ../output/ που προφανώς δε μου κάνουν γιατί κρατιέται το path.
Έχω ένα φάκελο(ας τον πούμε test) που έχει πολλούς υποφακέλους. Στους υποφακέλους αυτούς, κάποιοι είναι άδειοι, κάποιοι έχουν κάποιο αριθμό .jpg αρχείων. Θέλω να αντιγράψω όλα αυτά τα jpg στο φάκελο output πχ, που είναι στο ίδιο folder με τον test, και τα αρχεία αυτά να είναι με ένα prefix στο filename τους(ας πούμε "mplampla", να κάνω δηλαδή το bleh.jpg mplamplableh.jpg).
Να τι έχω ως τώρα:
#!/bin/bash
prefix="mplampla";
find ../test -iname '*.JPG' -type f | xargs -i cp {} ../output/
for file in *.jpg ;
do
mv "$file" "$prefix$file"
done
το οποίο το τρέχω μέσα από τον φάκελο output.
Για πείτε οι γνώστες του bash scripting, μπορώ να βάζω το prefix χωρίς το for; Δοκίμασα με basename αλλά δέχεται 1 operand, όχι λίστα. Αν κάνω στο τέλος cp {} $prefix{} ../output εκτελούνται εντολές της μορφής cp ../test/1111/bleh.jpg mplampla../test/1111/bleh.jpg ../output/ που προφανώς δε μου κάνουν γιατί κρατιέται το path.
Έχω να χρησιμοποιήσω shell scripts χρόνια, οπότε πάρτο σε python 2.7. Εάν κατάλαβα καλά, θες να πετάξεις ό,τι είναι *.jpg ή *.jpeg από το input directory (στο οποίο ψάχνεις και όλους τους υποκαταλόγους) στο output directory χύμα, προσθέτοντας και ένα prefix στο filename. Προσοχή στο γεγονός ότι το script-άκι που επισυνάπτω δεν κάνει έλεγχο για ίδιο τίτλο αρχείων. Μπορείς, φυσικά, να το τροποποιήσεις αντίστοιχα.
#!/usr/bin/env python
# encoding: utf-8
"""
copy_jpegs.py
Recursively searches for all *.jpg and *.jpeg files in input directory
and copies them in the output directory when prefix prepended in the filename.
Created by Dimitris Batis on 2011-04-11.
Copyright (c) 2011 Dimitris Batis. All rights reserved.
"""
import sys
import getopt
import os
import shutil
help_message = '''
Usage:
python copy_jpegs.py [-i input_directory] [-o output_directory] [-p prefix]
'''
class Usage(Exception):
def __init__(self, msg):
self.msg = msg
def main(argv=None):
if argv is None:
argv = sys.argv
try:
try:
opts, args = getopt.getopt(argv[1:], "hi:o:p:v", ["help", "output=", "input=", "prefix="])
except getopt.error, msg:
raise Usage(msg)
# default options
input_dir = os.getcwd()
output_dir = os.getcwd()
prefix = ""
verbose = False
# option processing
for option, value in opts:
if option == "-v":
verbose = True
if option in ("-h", "--help"):
raise Usage(help_message)
if option in ("-i", "--input"):
input_dir = value
if option in ("-p", "--prefix"):
prefix = value
if option in ("-o", "--output"):
output_dir = value
# walk input directory and copy all JPEGs
for dirpath, dirs, files in os.walk(input_dir):
for f in files: # f is the filename without path
basename, extension = os.path.splitext(f)
if extension == '.jpg' or extension == '.jpeg':
original_fullpath = os.path.join(dirpath, f)
final_fullpath = os.path.join(output_dir, prefix + f)
shutil.copy2(original_fullpath, final_fullpath)
# show message if not verbose
if verbose == False:
print "Copied %s to %s" % (original_fullpath, final_fullpath)
except Usage, err:
print >> sys.stderr, sys.argv[0].split("/")[-1] + ": " + str(err.msg)
print >> sys.stderr, "\t for help use --help"
return 2
if __name__ == "__main__":
sys.exit(main())
Ruthless
12-04-2011, 02:32
Thx Deggial, χοντρικά μιλάμε για βελτίωση απόδοσης περίπου στο 40% συγκριτικά με το bash script που είχα από το λίγο testing που έκανα. Αναμενόμενο, αφού πρακτικά στο bash script έκανα και cp και mv διπλασιάζοντας έτσι πρακτικά τη δουλειά που έπρεπε να γίνει.
SpiritCrusher
14-04-2011, 22:44
Bulletstorm για PC, 17e. Για consoles 29. Μια χαρα τιμή για όποιον ενδιαφέρεται.
http://www.zavvi.com/offers/price-slash.list
edit: Ίδιες τιμές και για Dead Space 2 και NFS:Hot Pursuit 2.
Mitsmann
17-04-2011, 23:48
Υποψιαζομαι οτι θελω defrag. των Windows 7 ειναι καλο? (υποψιαζομαι επισης, οχι). Προτεινετε ΚΑΛΑ defragment utilities και θα σας ευγνωμωνω.
http://www.filehippo.com/download_defraggler
Mitsmann
18-04-2011, 00:02
το δοκιμαζω, θενκς.
KoiliaSamprela
19-04-2011, 11:10
ΒΟΗΘΉΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ
τι παίζω μόνο με το ένα χέρι? (δεξιόχειρας , δεξί χέρι full factional )
όποιος πει το πουλάκι μου είναι βρομύλος , δεν θα μου είναι εύκολο να σκουπιστώ!!!!
rat_poison
19-04-2011, 11:14
http://www.download-central.ws/Win16/Cards/
KoiliaSamprela
19-04-2011, 11:19
καλύτερα μαχαίρωσε με στην καρδιά :(
football manager (που δεν έχω παίξει ποτέ) με παίρνει?
Mitsmann
19-04-2011, 11:24
Με λιγη προσπαθεια ναι παιζεις μανατζερ με ενα χερι.
απλα που και που ψαχνοντας παικτες μπορει να πληκτρολογεις.
οχι πολλα πραγματα ομως.
Ruthless
19-04-2011, 11:25
Εδώ καίγεσαι (http://www.wesnoth.org/)(για τζαμπέ).
Γενικά ψάξου για καλά turn based strategy games, κανά adventure παλιό κλπ κλπ.
ΥΓ: Περαστικά.
rat_poison
19-04-2011, 11:31
θυμήστε λίγο, το world of goo θέλει πληκτρολόγιο;
αν όχι, έφυγες.
mourning apocalypse
19-04-2011, 11:37
red alert επίσης.
Harbinger of Death
19-04-2011, 11:51
Civilization IV και εξής.
do it.
Ούτε που θα καταλάβεις πότε θα περάσει ο καιρός :P
geologiko_karoto
19-04-2011, 14:01
κατεβάζω το πρόγραμμα Rockworks
και κάνοντας scan με το antivirus με βρίσκει σαν απειλή το αρχείο Win32/Keygen.AF
να το αφήσω για να το σουτάρω;
Ingolemo
19-04-2011, 14:22
polles fores ta antivirus vriskoun ta keygen ws threat xwris na einai. Auto den shmainei oti den einai kai sigoura omws.
Kalutera vale kana sandboxie (http://www.sandboxie.com/) kai trexto apo kei.
Koilia, heroes of might and magic III, δεν θα ξαναχρειαστείς ποτέ μετά το χέρι..
KoiliaSamprela
19-04-2011, 23:45
Με λιγη προσπαθεια ναι παιζεις μανατζερ με ενα χερι.
απλα που και που ψαχνοντας παικτες μπορει να πληκτρολογεις.
οχι πολλα πραγματα ομως.
Εδώ καίγεσαι (http://www.wesnoth.org/)(για τζαμπέ).
Γενικά ψάξου για καλά turn based strategy games, κανά adventure παλιό κλπ κλπ.
ΥΓ: Περαστικά.
θυμήστε λίγο, το world of goo θέλει πληκτρολόγιο;
αν όχι, έφυγες.
red alert επίσης.
Civilization IV και εξής.
do it.
Ούτε που θα καταλάβεις πότε θα περάσει ο καιρός :P
Koilia, heroes of might and magic III, δεν θα ξαναχρειαστείς ποτέ μετά το χέρι..
θενκ γιου ολ!!!!!!!!!!!:pink::pink::pink:
Ruthless
20-04-2011, 11:40
Ασχολείται κανείς με video encoding τα τελευταία χρόνια; Έχω μείνει κοντά 9 χρόνια πίσω στο άθλημα, οπότε θέλω να μάθω για codecs και αποδόσεις(εποχές πριν καν γίνει γνωστό το xvid, για h264 ούτε καν το συζητάμε). Μην αρχίσω να τους δοκιμάζω όλους, να έχω μερικούς μόνο να ασχοληθώ για να δω.
Real time compression θέλω σε Atom D525/2GB ram για αναλύσεις 640x480(ίσως παίξω και σε 1280x720 αν υπάρχει περίπτωση να το σηκώνει το cpu) στα 25 με 30 fps, κάτι σαν DVR με usb cam.
rat_poison
20-04-2011, 11:52
και δε μας είπες το σημαντικότερο, την κάρτα γραφικών σου.
Κατά τα άλλα, για αναπαραγωγή στο σπίτι εγώ στηρίζω x264/MPEG4-AVC. Για μετάδοση στο δίκτυο, δοκίμασε το WebM/VP8 της google. Noμίζω ο Atom σηκώνει 720p, αλλά και πάλι, είναι και θέμα κάρτας γραφικών. Τώρα στην επιλογή container format, για μένα δεν υπάρχει άλλο από το mkv σε χαρακτηριστικά.
Ruthless
20-04-2011, 13:03
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528080 + 2 GB ram θα είναι το σύστημα.
Και δεν θέλω να τα αναπαράγω στο συγκεκριμένο σύστημα, μόνο capture να κάνω και να τα συμπιέζω μετά γιατί uncompressed με έπιασε η καρδιά μου με τα μεγέθη που έβλεπα(ή με κάτι συμπιέσεις mjpeg που όσο και αν γαμούσαν σε απόδοση, σε θέμα χώρου δεν αξίζαν με τίποτα).
rat_poison
20-04-2011, 18:14
γενικά ασυμπίεστο το βίντεο δεν έχει και πολύ νόημα αν δεν κάνεις editing όπου στο ασυμπίεστο βίντεο (αν και με τεράάάάστιο i/o overhead) η επεξεργασία και το rendering γίνονται πολύ πιο γρήγορα. εξάλλου δεδομένων των ψυχο-οπτικών φαινομένων και της αδυναμίας των περισσότερων οθονών να ακολουθήσουν ένα ιδιαίτερα περίπλοκο βίντεο, το κέρδος στην ποιότητα σίίίίγουρα δεν αξίζει το συμβιβασμό σε χώρο. Νομίζω το μηχάνημα που μου δείχνεις για Real Time συμπίεση σε mpeg4 (ειδικά σε HD αναλύσεις) δε θα την πολυπαλέψει, αν θες να περιμένεις τότε σίγουρα θα το κάνει.
Ruthless
20-04-2011, 19:05
Με divx πατροπαράδοτο που δοκίμασα την παλεύει μια χαρά για single pass χωρίς να πολυζορίζεται το cpu. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι άλλο παίζει στις εξελίξεις από τις μέρες του divx. Θέλω απλά να προτείνετε αν ξέρετε μερικούς άλλους codecs που πιθανότατα θα την παλέψουν για το μηχάνημα αυτό και ίσως να έχουν καλύτερη απόδοση από divx(cpu load wise ή filesize/video quality wise). Μέχρι 500-600 MB για μισή ώρα video(χωρίς ήχο) είμαι χαρούμενος, σκοπός είναι να χωράει σε 4GB stickάκι κανά τρίωρο από video.
Γι'αυτό κι ανέφερα το MJPEG ως κάτι που δε θέλω, βγάζει υπερβολικά μεγάλα αρχεία κι ας έχει τρελή ποιότητα και χαμηλό cpu load, πείτε μου άλλους δημοφιλείς codecs για να παίξω μαζί τους.
rat_poison
20-04-2011, 19:20
mjpeg άλλο από mpeg4.
Νομίζω ότι για τη φάση σου το webm (http://www.webmproject.org/) ή το h.263 (http://en.wikipedia.org/wiki/H.263) / h.264 (http://en.wikipedia.org/wiki/H.264) είναι τα πιο σύγχρονα standards για υψηλής συμπίεσης video. Είναι άλλωστε και τα defacto standard μετάδοσης video στο ίντερνετ, όπου η απαίτηση για υψηλή συμπίεση με χαμηλό overhead είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Ένα SD (standard definition) video 20 λεπτών δεν είναι παραπάνω από 180 MB σε αυτές τις συμπιέσεις.
Εγώ θα χρησιμοποιούσα το x264/mpeg4 (http://www.videolan.org/developers/x264.html), που είναι μία ανοιχτού κώδικα υλοποίηση του h.264 (με ακόμα περισσότερες μάλιστα δυνατότητες). Κι αυτό γιατί όλα τα σύγχρονα players το υποστηρίζουν.
Και φυσικά το μόνο που χρειάζεσαι για κάτι τέτοιο είναι το convert/save του VLC.
Ruthless
20-04-2011, 20:07
Μέσω άλλης εφαρμογής θα γίνει το capture/compression, γιατί χρειάζεται να κάνω overlay κι άλλες πληροφορίες στο video πάνω(timestamps etc). Απλά βέβαια αν έχω τους codecs θα μπορώ να τους χρησιμοποιήσω, άρα ξεκινώ τα τεστς κι ελπίζω σε καλύτερη απόδοση από divx.
MoRmEnGiL
21-04-2011, 04:04
Egw pantws xvid xrhsimopoiw edw kai xronia kai den exw kanena parapono. odhgous fantazomai 8a breis sto doom9.
wraithgr
29-04-2011, 02:58
http://www.mechlivinglegends.net/
http://www.youtube.com/watch?v=RC2BAeyVkYM
SpiritCrusher
29-04-2011, 03:05
Πως και δεν τους έκλεισαν ακόμα;
Εδώ για το 5 έγινε χαμός και λόγω μηνύσεων το χάσαμε.
wraithgr
29-04-2011, 03:58
Πολύ απλά δεν προσπάθησαν να φέρουν πίσω τα unseen, και η άδεια που έχουν είναι από τη Microsoft αν δεν κάνω λάθος (είναι mod, είναι free). To 5 νομιζα οτι ακόμα υπάρχουν ελπίδες να βγει, όχι; :(
SpiritCrusher
29-04-2011, 04:03
edit: Άκυρο, κανονικα under development λέει απλά το είχαν παγώσει για να ασχοληθουν με άλλα.
Drumsick
29-04-2011, 21:08
Χρειάζομαι κάποιον, με λίγο χρόνο, που να ξέρει απο cpanels και ftp clients και αρχιδιές. Στείλτε πιεμ με μσν.
Phantom Duck
29-04-2011, 21:31
http://www.mechlivinglegends.net/
http://www.youtube.com/watch?v=RC2BAeyVkYM
δείτε κι αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=udEAEARD-Fo
Drumsick
30-04-2011, 13:02
Χρειάζομαι κάποιον, με λίγο χρόνο, που να ξέρει απο cpanels και ftp clients και αρχιδιές. Στείλτε πιεμ με μσν.
Έλα κάποιος =(
ikonoklast
30-04-2011, 13:08
Εγώ ξέρω. Το μσν μου είναι κατω αριστερά απο κει που λέει τα ποστς μου!
Drumsick
30-04-2011, 13:20
Οκ. Αν υπάρχει κάνας άλλος, στείλτε πιεμ, πλζκθενξ.
analoga me tin stasi tou kefaliou mou ta headphones doulevoun kai stamatane. wtf?
SpiritCrusher
03-05-2011, 22:52
Το καλώδιο δεν κάνει καλή επαφή, όπου να'ναι θα σου ψοφήσουν. Enjoy.
Amnesiac.
03-05-2011, 23:51
Να ρωτήσω, αν σε ένα λάπτοπ μπορείς να αλλάξεις το σκληρό, είναι προσβάσιμος δηλαδή, είναι δεδομένο ότι θα μπορείς να βάλεις ssd στη θέση του;
Ή εξαρτάται από το λάπτοπ; Σε γενικές γραμμές αξίζει το γκόπο;
wraithgr
04-05-2011, 20:37
Ναι, αν αλλάζει ο σκληρός μπαίνει SSD. Γενικά αν έχεις τα λεφτά αξίζει κατά τη γνώμη μου, ξεκινάει πολύ πιο γρήγορα ο υπολογιστής, ζεσταίνεται λιγότερο, ανησυχείς λιγότερο για πτώσεις κλπ και κάποια προγράμματα τρέχουν και καλύτερα. Αν θυμάμαι σωστά αργεί λίγο παραπάνω σε συγκεκριμένες εργασίες (αντιγραφή πολλών μικρών αρχείων; δεν είμαι σίγουρος) αλλά εγώ δεν το έχω προσέξει. Αν αγόραζα τώρα θα τα σκαγα για πιο μεγάλο πάντως (πήρα 120άρη).
Δες και πριν λίγες σελίδες που είχα ρωτήσει και κάποιοι δώσανε χρήσιμα λινκς.
http://www.youtube.com/watch?v=cNtuK4CU3ko