View Full Version : PC & Games Offtopic thread
Ithilmir
25-11-2006, 20:16
κοίτα νταξ. λίνουξ κλπ είναι πολύ πιο μπροστά από γουιν, αλλά μέχρι να χουν την υποστήριξη που χουν τα γουίντους δε παίζει να ναι "καλύτερα" . ως default λειτουργικό σύστημα ε. μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά τί να κάνουμε. Και ναι, εξάρτάται από το τί θές, αλλά μιλάω για το μέσο χρήστη(εξαιρείται η κατηγορία "δενέχωιδέατιμουγίνεταιαπλάπήραένανγκομπούτερ".) -και για μένα προσωπικά-.
Για να το μιλήσουμε σοβαρά, δε βρίσκεις τώρα που φόρεσες ουμπούντου οτι η κοινοτική υποστήριξη και το σύστημα updates είναι αιώνες μπροστά εν συγκρίσει με τωνε γουίντος;
Αυτό δε μειώνει την χρησιμότητα του Windows Update για άμεση διόρθωση τυχόν προβλημάτων ασφαλείας.
Τhe built in XP defragmenter (dfrg.msc). It's the
only one that properly optimizes your system - οχι απο microsoft site
καπου πηρε το ματι μου για perfectdisk = καλυτερο
για πειτε
ikonoklast
25-11-2006, 21:09
Για να το μιλήσουμε σοβαρά, δε βρίσκεις τώρα που φόρεσες ουμπούντου οτι η κοινοτική υποστήριξη και το σύστημα updates είναι αιώνες μπροστά εν συγκρίσει με τωνε γουίντος;
Αυτό δε μειώνει την χρησιμότητα του Windows Update για άμεση διόρθωση τυχόν προβλημάτων ασφαλείας.
Μη λέω και μαλακίες γιατι δεν είχα ποτέ την τύχη (χεχ) να έχω αυ8εντικό λογισμικό της MS, αλλα νομίζω και αυτό κάνει απο μόνο του ποιοτική διαφορά. (Το γεγονός δηλαδή οτι ένα ελεύ8ερο και δωρεάν προϊόν πετυχαίνει καλύτερη διαδικτυακή υποστήριξη)
Απο κει και πέρα έτυχε την τελευταία βδομάδα να περάσω την ubuntu 6.10 σε τρία διαφορετικά μηχανάκια φίλων (με μικρές διαφοροποιήσεις στα props του τύπου ati-nvidia και amd64-i386) + ένα παλιότερο δικό μου. Στο ένα μάλιστα η εγκατάσταση έγινε απο ντιβιντιά με πάγκατζις λογω απουσίας νετ. E, ο χρόνος που χρειαστήκαμε και οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ήταν εντυπωσιακά λιγότερες σε σχέση με την ίδια διαδικασία με xp-sp2. Με εξαίρεση 1-2 κλασσικά προβλήματα που αν δεν τα έχεις ξαναδεί δεν την παλεύεις. Βάζω μέσα σ' αυτό και την όλη διαδικασία με τους drivers του κά8ε υλικού που εν πολλοίς απουσιάζει απο το λίνουξ. Επίσης απουσιάζουν τα παρανοϊκά "δε ξέρουμε γιατι στο μπούτσο δε δουλέβι - αστο ετσι") χωρίς να λέω οτι όλα είναι μέλι-γάλα. Νομίζω ειδικά για τα ουμπούντου μπορούμε να μιλάμε για ένα λειτουργικό που μπορεί να στήσει ο "μέσος χρήστης" - αν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
ps. μπούλετ εξαιρετικό είν το perfectdisk, δοκίμασε το. Επίσης καλό ήταν το defragmentation tool των norton utilities παλιά, τώρα δε ξέρω τι παίζει.
Βασικά με εξαίρεση την ελλειπή υποστήριξη στο θέμα drivers από διάφορες εταιρείες(usb dsl modems, ati vga etc), πλέον με τα διάφορα packages είναι σαφώς καλύτερα σε linux παρά σε windows. ΟΚ, και έλλειψη πολλών commercial games.
Από την άλλη χτες έφαγα ένα απόγευμα και 2 installs windows για να καταφέρα να δουλέψει μια περίεργη κάρτα ήχου ενός φίλου.
Και στις 2 περιπτώσεις κατέβηκαν καντήλια, παρ'όλα αυτά όταν τα κατάφερα στο ουμπούντου ήμουν χαρούμενος πως κατάφερα κάτι. Όταν το έκανα χτες στα windows συνέχισα να κατεβάζω καντήλια και δεν ένιωσα καν το αίσθημα ότι κατάφερα κάτι.
Στο γενικό θέμα updates ή γενικά κατεβάσματος τα linux είναι πολύ μπροστά - μόνο και μόνο που μπορείς άμεσα μέσα από πολλούς τρόπους να βρεις ότι θες(http, ftp, torrents etc).
Και στις 2 περιπτώσεις κατέβηκαν καντήλια, παρ'όλα αυτά όταν τα κατάφερα στο ουμπούντου ήμουν χαρούμενος πως κατάφερα κάτι. Όταν το έκανα χτες στα windows συνέχισα να κατεβάζω καντήλια και δεν ένιωσα καν το αίσθημα ότι κατάφερα κάτι.
Αναρωτιέμαι πως δεν σε έχει τσιμπήσει το προμόσιον του Linux ακόμη.
Angrafan
25-11-2006, 21:59
εχει δίκιο ο στηλ, η ευχαρίστιση που νιώθεις όταν καταφέρνεις κάτι να δουλέψει στο λίνουξ είναι άλλο πράγμα
SpiritCrusher
25-11-2006, 22:13
E ναι, υποτίθεται πως στα windows πρέπει να δουλεύουν/εγκαθίστανται όλα εύκολα οπότε και σε εκνευρίζουν όταν αρχίζουν τις παπαριές τους. Από την άλλη στο Linux ξέρεις ότι με κάποια πράγματα πρέπει να ασχοληθούν οι χρήστες και χαίρεσαι όταν το καταφέρνεις μιας και είναι σαν να είσαι μέλος του Linux κομιούνιτι.
Μπε.
Ναι, αυτό που λέτε είναι πως όταν δεν δουλεύει κάτι στα γουην είναι εκνευριστικό γιατί θα έπρεπε να δουλεύει εξ' αρχής, ενώ στο λήνουξ ξέρεις πως δεν θα δουλεύει έτσι και αλλιώς κ πρέπει να το φτιάξεις.
Μαλάκες δν πάτε καλά.
SpiritCrusher
25-11-2006, 22:27
Δεν το εννοούσα έτσι αλλά δε πειράζει.
Angrafan
25-11-2006, 22:31
ναι όντως είναι παράδοξο, αλλά στο εξωτερικό που τα επίπεδα πειρατείας σε επίπεδο λειτουργικών συστημάτων ειναι πολύ χαμηλά, το λίνουξ είναι όντως μια ενναλακτική για κάποιον που δεν διαθέτει χρήματα για γουιν. Ε και όταν παίρνεις κάτι τζάμπα κάνεις κάποιες υποχωρήσεις σε διάφορους τομεις κάτι που δεν ισχυει στα γουιν
Απο κει και πέρα έτυχε την τελευταία βδομάδα να περάσω την ubuntu 6.10 σε τρία διαφορετικά μηχανάκια φίλων (με μικρές διαφοροποιήσεις στα props του τύπου ati-nvidia και amd64-i386) + ένα παλιότερο δικό μου. Στο ένα μάλιστα η εγκατάσταση έγινε απο ντιβιντιά με πάγκατζις λογω απουσίας νετ. E, ο χρόνος που χρειαστήκαμε και οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ήταν εντυπωσιακά λιγότερες σε σχέση με την ίδια διαδικασία με xp-sp2.
Δε διαφωνώ σε αυτό. Η εγκατάσταση των XP παίρνει αρκετό χρόνο και έπειτα πρέπει να κατεβάζεις drivers, κάτι μπορεί να πάει στραβά και κάποιος driver να μην συνεργάζεται ή να απαιτεί updates των Windows, κλπ. Όταν εγκατέστησα Ubuntu τα πάντα ήταν έτοιμα και ό,τι έχω εγκαταστήσει, ακόμη και χωρίς repositories, δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό conflict. Επίσης δεν έχω αγγίξει text config αρχείο παρά μία φορά, κι αυτό ακολουθώντας αναλυτικές οδηγίες από τα φόρουμ.
Έχω ανά διαστήματα χρησιμοποιήσει Linux και στο παρελθόν. SuSE 6, Mandrake, Fedora Core 2, κλπ. Είναι καταπληκτική η πρόοδος τους στην φιλικότητα προς τον χρήστη και θα μπορούσε κάλλιστα να το χρησιμοποιήσει κάποιος χωρίς καμία ιδιαίτερη εμπειρία με υπολογιστές.
Ναι, αυτό που λέτε είναι πως όταν δεν δουλεύει κάτι στα γουην είναι εκνευριστικό γιατί θα έπρεπε να δουλεύει εξ' αρχής, ενώ στο λήνουξ ξέρεις πως δεν θα δουλεύει έτσι και αλλιώς κ πρέπει να το φτιάξεις.
Μαλάκες δν πάτε καλά.
Δεν είναι καθόλου παράλογο. Είναι διαφορετική περίπτωση όταν υποτίθεται πως κάτι θα έπρεπε να δουλεύει out of the box αλλά δεν λέει να δουλέψει καθόλου, κι άλλο όταν ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν υπάρχει υποστήριξη (κανείς δεν σου εγγυήθηκε πως δουλεύει κι υπάρχουν αναλυτικές λίστες για hardware support που μπορείς να ελέγξεις πριν την εγκατάσταση), π.χ. για κάποιες ασύρματες κάρτες δικτύου και με διάφορα κόλπα (ndiswrapper στο συγκεκριμένο παράδειγμα) τελικώς το κάνεις να δουλεύει.
Δεν διαφωνώ, είναι λογικό να περιμένεις αυτά τα 2 διαφορετικά πράγματα από αυτά τα 2 προϊόντα. Παράλογο είναι να προτιμάς το 2ο.
Όπως και να 'χει, χωρίς να είμαι κανένας φανατικός των γουην ή να έχω κάτι με το λίνουξ, προτιμώ να προσπαθώ να λύσω ένα προμπ μια στις τόσες παρά να κάθομαι να στήνω ολόκληρα installations.
ikonoklast
26-11-2006, 16:33
Ρε παιδί μου λέμε λίνουξ - λιγότερα προβλήματα.
Έχει πράγματι λιγότερα προβλήματα. Και δεν χρειάζεται format. :P
http://img74.imageshack.us/img74/7923/encokr4.jpg
πείτε τι κάνουμε για να αλλάξει αυτό και να το εμφανίζει κανονικά ελληνικά γιατί ενώ το ξέρω έχω κολλήσει και δε θυμάμαι τώρα
please και thanx
αυτα παντως ειναι ρυθμισμενα οπως πρεπει αλλα τπτ http://support.microsoft.com/kb/750105/el
δε ξέρω τι μαλακια παίχτηκε αλλα το πρόβλημα λύθηκε ,god bless the registry restore tou advanced system optimizer
Ithilmir
27-11-2006, 00:50
γενικά, control panel->regional&language->advanced και τικ όλα τα greek να σαι σίγουρος.
αυτα εκανα και πριν αλλα δεν,εξου και το ριστορ αφτεργουορντς
που διάλο είναι το extension του firefox που έκανες δεξί κλικ translate το ... ?
είχε καμια 20αρια γλώσσες περίπου μεταξύ των οποιων και ελληνικά
το παλιό το κλασικό,όχι αυτά τα νέα με τις σημαιούλες και τα spywareotoolbars
δε το βρίσκω με τίποτα ρε γμτ
metamelia3
29-11-2006, 10:53
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κόψω ηχητικό κλιπάκι από ταινία DVD;
xHERETICx
29-11-2006, 11:59
νομίζω ο πιο απλός τρόπος είναι ο εξης
κανε ριπ το κεφάλαιο που το περιέχει με το dvd decrypter ας πούμε, και μετά μπορεις να το ανοίξεις με το dvd2avi, να επιλέξεις την μπάντα που θέλεις, decode to wav και να κάνεις save το project. αποθηκεύει το project για να το ανοίξεις με κάποιο πρόγραμμα συμπίεσης, που δε σε ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, αλλα αποθηκεύει τον ήχο σε wav επίσης. μετά μπορείς να ανοίξεις το wav με τον wave editor της αρεσκείας σου και να το κόψεις εκεί που θες.
αυτός ήταν ο πιο εύκολος τρόπος που μου ήρθε, τα προγράμματα είναι φρη και μέρος του gordian knot που συμπιέζει ταινίες, αλλα τα βρίσκεις και χωριστά.
πιο απλό θα ήταν να ανοίξεις το βίντεο με το cubase και να επεξεργαστείς τον ήχο του αμέσως, αλλα δε νομίζω να ανοίγει .vob αρχεία του dvd
invisistoned
29-11-2006, 12:11
μπορεισ ομως να φτιαξεις και ηχητικο κλιπακι απο dvd. Cool edit...
xHERETICx
29-11-2006, 12:45
ναι, αυτό είναι η τελευταία περίπτωση με το cubase. μόνο που το δοκίμασα με audition (που είναι το coll edit) και δεν άνοιγε το vob
invisistoned
29-11-2006, 13:02
μπορεις απλα να πατησεις record (ενω παιζει το dvd) στο cool edit αφου θα εχεις τσεκαρει στα audio properties στον πινακα ελεγχου record what uhear. μπακαλιστικα.
xHERETICx
29-11-2006, 13:07
α, δεν είναι σωστά πράγματα αυτα :D
metamelia3
29-11-2006, 13:53
θα ξαναδιαβάσω αυτά που γράψατε μέχρι να γίνουν κομμάτι του εαυτού μου.
Θνξ
:)
When Black Roses Bloom
29-11-2006, 23:40
Katebasa to Painkiller: Battle Out Of Hell. Oi tupoi, prepei sigoura na eixan problhmata mikroi...
When Black Roses Bloom
29-11-2006, 23:44
Palio einai, alla den exw paiksei thn seira ka8olou (peran tou 1)
Λοιπόν αφού το φάηερφοξ μου 'σπασε το μπέο στα crashes, έβαλα όπερα. Και γενικά, ως τώρα γαμάει και τέτοια, αλλά θέλω να αλλάξω 2 πράγματα.
1) ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ TA TABS.
2) Το δύσκολο: θέλω να αλλάξω τη σειρά 2 στοιχείων στην κεντρική μπάρα, file, edit, view κτλ.
Ithilmir
01-12-2006, 14:58
λοιπόν.. Μερικά πολύ γαμάτα Links για opera :
http://operawiki.info/CustomButtons
http://my.opera.com/Tamil/blog/avoid-fo ... nother-tab (http://my.opera.com/Tamil/blog/avoid-focus-on-another-tab)
http://www.pallab.net/2006/04/12/extend ... ing-opera/ (http://www.pallab.net/2006/04/12/extending-opera-the-ultimate-guide-to-customizing-opera/)
http://www.aimwell.org/Help/Buttons/buttons.html
http://www.aimwell.org/Help/Tips/tips.html#Utilities
Δεν είναι 100% σίγουρο ότι όλα δουλεύουν στο 9 αλλά πάνω κάτω τα ίδια είναι και με παλιότερες εκδόσεις.
Τώρα για skin, μπορείς να μπείς στο my.opera.com που χει άπειρα, ή να πάρεις το καλύτερο που υπάρχει (και δεν μπορούσα να το βρω πουθενά οπότε το ανέβασα) από δώ : http://users.ntua.gr/el02683/MeGuiDdo.zip
Υπάρχουν άπειρα πολλά και μπορεί να βρεις και κάτι που σαρέσει πιο πολύ βέβαια ε.
α, το βάζεις το skin στο /skin κατάλογο (προφανώς) και μετά το επιλέγεις από το tools->appearance.
γκουντ λακ. γαμάει ο όπερα
εντιτ: για το (2), υποθέτω μπορείς να κάνεις duplicate menu πρώτα και μετά να το κάνεις έντιτ όπως θές (στη χειρότερη manually με κανα notebad). άμα θες λεπτομέρειες μπορώ να το ψάξω λίγο αλλά βαριέμαι τώρα :P
poulhsa ton priest
176 lires aka 280 evra
pas mal
Phantom Duck
01-12-2006, 23:22
Πόση ηλιθιότητα θεέ μου.
τα email σε pop3 accounts σώζονται πουθενά?έχω παρατηρήσει ότι μετά από format η απεγκατάσταση του client(πχ thunderbird),το mailbox είναι άδειο και κατεβαίνουν μονο νέα mails
διαγράφονται αυτόματα από τον server(πχ otenet) or smth?
λοιπόν.. Μερικά πολύ γαμάτα Links για opera :
http://operawiki.info/CustomButtons
http://my.opera.com/Tamil/blog/avoid-fo ... nother-tab (http://my.opera.com/Tamil/blog/avoid-focus-on-another-tab)
http://www.pallab.net/2006/04/12/extend ... ing-opera/ (http://www.pallab.net/2006/04/12/extending-opera-the-ultimate-guide-to-customizing-opera/)
http://www.aimwell.org/Help/Buttons/buttons.html
http://www.aimwell.org/Help/Tips/tips.html#Utilities
Δεν είναι 100% σίγουρο ότι όλα δουλεύουν στο 9 αλλά πάνω κάτω τα ίδια είναι και με παλιότερες εκδόσεις.
Τώρα για skin, μπορείς να μπείς στο my.opera.com που χει άπειρα, ή να πάρεις το καλύτερο που υπάρχει (και δεν μπορούσα να το βρω πουθενά οπότε το ανέβασα) από δώ : http://users.ntua.gr/el02683/MeGuiDdo.zip
Υπάρχουν άπειρα πολλά και μπορεί να βρεις και κάτι που σαρέσει πιο πολύ βέβαια ε.
α, το βάζεις το skin στο /skin κατάλογο (προφανώς) και μετά το επιλέγεις από το tools->appearance.
γκουντ λακ. γαμάει ο όπερα
εντιτ: για το (2), υποθέτω μπορείς να κάνεις duplicate menu πρώτα και μετά να το κάνεις έντιτ όπως θές (στη χειρότερη manually με κανα notebad). άμα θες λεπτομέρειες μπορώ να το ψάξω λίγο αλλά βαριέμαι τώρα :P
με την ευχή μου παλικάρι μου, ευχαριστώ πολύ. :)
Kveldssanger
02-12-2006, 12:11
τα email σε pop3 accounts σώζονται πουθενά?έχω παρατηρήσει ότι μετά από format η απεγκατάσταση του client(πχ thunderbird),το mailbox είναι άδειο και κατεβαίνουν μονο νέα mails
διαγράφονται αυτόματα από τον server(πχ otenet) or smth?
κατά κανόνα όταν κατεβάζεις mails από pop3 server σε client αυτά μετά διαγράφονται από τον server. οπότε αν σβηστούν από το pc, δεν θα υπάρχουν και πουθενά. Ο μόνος τρόπος για να το αποφύγεις αυτό είναι να τσεκάρεις κάποια επιλογή στον client του τύπου "leave copy of messages on server". Φυσικά με αυτό πρέπει να υπολογίζεις και τον χώρο που σου απομένει στο inbox στον server (και που λογικά δεν θα είναι τα 2 γιγα του gmail π.χ.)
Ithilmir
02-12-2006, 14:02
στο 90% των μέιλ κλάιεντς έχει και επιλογή "leave message on server-delete after X days ή -delete when deleted from inbox/trash. Οπότε μπορείς να ελέγχεις ποιά θες να κρατάς στο inbox γενικά
παίζει κανεις το scarface?έχουν βγάλει patch για τα bugs μονο για την us version?τι μαλακια είναι αυτή?
υπάρχει τρόπος να κανεις recover μεγάλα αρχεία που έσβησες πρόσφατα?έσβησα το iso του Fahrenheit και δοκιμάζοντας τα data recovery software που βρήκα ψάχνοντας στο net δεν είδα προκοπη
για πείτε please
παίζει κανεις το scarface?έχουν βγάλει patch για τα bugs μονο για την us version?τι μαλακια είναι αυτή?
Δοκίμασες να το περάσεις και δεν;
ναι,λεει sorry its for the us version only
δε νομίζω να έχω ξαναδεί τελειότερα γραφικά από το τελευταίο tomb raider
μιλάμε για εμπειρία
SpiritCrusher
04-12-2006, 16:23
:?:
Για ποιο λες;
SpiritCrusher
04-12-2006, 17:15
A..
Bullet des to Gears of War sto xbox360 na deis grafika.Akoma gelaw me diaforous tipous pou dinoun 500+ gia mia karta grafikwn pou den 8a axiopii8ei pote 100% prin tin allaxoun ,alla de dinoun 430 gia xbox360+gears of war.
Molis xekinisa call of duty 3 sto 360.Ntaxei i diafora me to palio xbox einai xaotiki :)
A..
cynic,για πισι λεω ρε συ,εχω χασει επαφη με κονσολες χρονια τωρα :P
παντως μια ματια που εριξα στο φιφα απο ενα φιλο στο 360 δε μου ειπε και πολλα απο γραφικα
και btw call of duty 3 για πισι δεν εχει?
επίσης κάπου εδώ να τονίσω το τεράστιο πλεονέκτημα να έχεις όσα και οποια games θες στο pc χωρίς έξοδα ,πράγμα δύσκολο για νέα κονσόλα (εκτος και αν δε φοβάσαι να την τσιπάρεις και τα κατεβάζεις μονος σου)
συν τα updates τα patches τα mods που τα κανεις install ανά πασα στιγμή και τα non official networks για online και αλλα πολλά που αμφιβάλλω αν ποτε καταφέρουν να μπούν στην κονσόλα με την ίδια ευκολία ,που με κάνει να ψηφίζω pc games και πάλι pc games :P
SpiritCrusher
04-12-2006, 18:22
A..
Τίποτα, σκέφτηκα μήπως είχε βγει νέο Tomb Raider μιας και τα γραφικά του Legend ιμο είναι απλά ωραία.
πες μου ένα παιχνίδι με καλύτερα να το κατεβάσω να το δω από περιέργεια (δε στη λέω,σοβαρά έχω περιέργεια)
παίζει και να παρασύρθηκα από τη λεπτομέρεια της lara και του περιβάλλοντος του παιχνιδιού ειδικά στα μεγάλα τοπια βεβαια,κρατάω μια πισινή :P
επίσης δείξτε λίγο επιείκεια
τη πάλευα σχεδόν πενταετία με μια mx στα 64 και ένα amd στα 1.5
Πλεον με dual core 2.5 και 7600gt στα 256 μου φαίνονται όλα παράδεισος :oops:
freak brother
04-12-2006, 19:52
η 25 χρονη τηλεοραση που εχω στο δωματιο μου τα παιξε..ολες οι αλλες τηλεορασεις στο σπιτι ειναι πιασμενες, επισης λειπουν οι γονεις της κοπελας μου , και αυτη τη βδομαδα μενω τα απογευματο βραδια εκει.., πιο ειναι το προβλημα??
ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟ 6 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ.. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Game me orea grafika sto pc...E sini8ws fps dokimaze.Prey, Quake4, Call of duty 2 gia online kapsimo (to cod3 mono consoles, toulaxiston pros to paron). E meta kana oblivion.Alla ekei mallon logw tis kartas sou 8a ta deis ligo skoura an to toubaniaseis. Na auto as poume kololeei sto 360 ,me 720p analisi kai 25e pou to pira mtx...Tora an ta parapanw exoun kalitera gfx apo to legend sto pc, den xerw.To legend to xw pexei ena 3imero pou to nikiasa sto 360 kai kana 2 fores sto xbox.Sini8ws de pezw metafores apo consoles sto pc kai to anti8eto.To ka8ena einai gia ekei pou ftiaxtike.
Gia to 8ema tou console-modding, to xbox1 pezei pia kai xoris chip (=tzaba) mesw software hack pou vazeis sto disko.To 360 pezei mesw firmware hack sto dvd-rom tou.
Telos pantwn...o ka8enas opws ti vriskei.Egw apla eimai anti8etos se kati kamena pramata pou xw sinantisei kata kairous, pou dinoun px 3000+ euro gia na lene oti exoun kalitero pc apo 360 xerw gw.Praktika to pc den exei pote ton kiklo zois pou 8a prepe na exei , mias kai ka8e ligo kai ligaki petagonte nees gfx cards, cpus klp .Px nvidia 8800gt me timi eleos.Les kai i 7900 xerw gw , edwse oti itan na dwsei...
Happy gaming kai an pexeis kana cod2 na kanonisoume ,giati exw kairo na pexw.Vale to all seeing eye gia servers.
με έχει πιάσει cs-ιτιδα και λιώνω στους non steam servers,ψισου
fire in the hall - go go go - terrorists win :P
When Black Roses Bloom
04-12-2006, 21:40
Exete kamia idea, giati otan paizw kapoio game me baru environment (oxi ola omws) otan ksanagurizw sta windows, auta sernonte? Dhladhs, paradeigma:
Paizw Dark Crusade, kanw exit, gurizw sta windows (enw exw mono to Opera anoixto) kai mexri na kse-mpoukwsei to pc, sernonte ola.
Ithilmir
05-12-2006, 15:42
λέγεται μνήμη. και αυτά τα παιχνίδια παίρνουν όοοολη τη μνήμη που έχεις και μερική virtual ram, οπότε όταν κάνεις exit παίρνει λίγο καιρό μέχρι να ξαναφορτώσουν όλα στη κανονική ram. Συνήθως 3-4 δευτερόλεπτα. Άμα κάνει πιο πολύ κπανε κανα defrag. βοηθάει
Ή απλά πάρε κιάλλη ram ε.
Καλό είναι να βάλεις σταθερό page file κι όχι μεταβαλλόμενου μεγέθους για να αποφύγεις το fragmentation του.
Ithilmir
05-12-2006, 19:48
βασικά εξαρτάται από πάρα πολλά , αλλά το καλύτερο είναι να βάλεις dynamic. Δλδ με min και max με min!=max.
Αυτό δουλεύει σα static μέχρι το min, αλλά άμα χρειαστεί παραπάνω παίρνει και μέχρι το max. είναι κιάλλα αλλά αυτό είναι το βασικό
τι ήθελα και τους βρήκα τους servers του cs:s,το έκαψα τελείως
και κάπου εδώ να ξαναπούμε ότι το fahrenheit είναι ένα από τα καλύτερα games ever με ένα από τα καλύτερα ost ever :)
DarkOmeN
06-12-2006, 14:18
Ρε παιδιά!Έχει κανεις το soundtrack του ραναουέη.To αντβέτσουρ!Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά! :(
lebowski
06-12-2006, 18:24
http://www.videosift.com/story.php?id=22955
:shock: :shock: :shock:
Phantom Duck
06-12-2006, 21:45
Σκάσε γαμώ το χσιστό σου, δεν έχουμε φράγκα για τέτοια :(
Αύριο κατ' ελπίδα θα έχω το Wii στα χέρια μου, μαζί με Zelda. :)
Phantom Duck
06-12-2006, 23:11
Να δούμε, εσένα σου γαμώωωω... το σπίτι!
Once_Emperor
07-12-2006, 23:54
Σου ρθε ρε Deggial τελικά? Εμένα @@ και δεν έβγαλα και άκρη με την Nortec που τους πήρα να ρωτήσω. Μου χουν κόψει και το τηλέφωνο...να δω πως θα συννενοηθώ με τους courrier-άδες.
DarkOmeN
08-12-2006, 00:02
Αύριο κατ' ελπίδα θα έχω το Wii στα χέρια μου, μαζί με Zelda. :)
Nαι όπως και ενας φίλος μου.Απλα θα περάσω απο το σπίτι του θα ζηλέψω και θα φύγω.Ναι σιγα μην μαφήσει να παίξω. :|
Γαμω τα λεφτά μου. :evil:
Σου ρθε ρε Deggial τελικά? Εμένα @@ και δεν έβγαλα και άκρη με την Nortec που τους πήρα να ρωτήσω. Μου χουν κόψει και το τηλέφωνο...να δω πως θα συννενοηθώ με τους courrier-άδες.
Ναι κι απ' όσο ξέρω όλες οι παραγγελίες θα έπρεπε να είχαν εξυπηρετηθεί σήμερα.
Για να συνεννοηθείς με την ACS που έχει αναλάβει την διανομή, θα πρέπει πρώτα να πάρεις τηλέφωνο την Nortec να σου δώσει τον αριθμό του πακέτου (αυτά σύμφωνα με σχόλια στο φόρουμ του nintendo.gr).
DarkOmeN
08-12-2006, 00:55
Που να σας καούν τα wii ρε μουνιά. :twisted:
SpiritCrusher
08-12-2006, 02:10
Εγώ λέω να περιμένω γιατί έχω διαβάσει διάφορα περίεργα.
Και για το Red Steel κάποιοι λένε πως τελικά είναι μούφα =(
αφού μαζέψω τα δάκρυα από τα γέλια να σας πω λοιπόν ότι μόλις έπαιξα τον πιο θεϊκό counter strike source map ever σε έναν αμερικανικο server
γήπεδο ποδοσφαίρου(soccer),αντίπαλοι ct's και t's
κλωτσάς τη μπάλα με το μαχαίρι και αμύνεσαι με αυτό
νικητής βγαίνει οποια ομάδα βάλει goal η οποια καταφέρει να σφάξει όλους τους αντιπαλους
έπος
Και για το Red Steel κάποιοι λένε πως τελικά είναι μούφα =(
Όχι κάποιοι. Όσοι το έχουν παίξει. :P
Από FPS, καλύτερα τα Call of Duty 3 και FarCry Vengeance, μέχρι να βγει το Metroid Prime.
farcry...μα ποσο επος game
Ithilmir
08-12-2006, 17:29
για wii φαίνεται ψιλομουφίτσα όμως. Το cod 3 απτην άλλη φαίνεται αρκετά γαμάτο. Ιδίως με wii χειρισμό. Και το splinter cell δε φαίνεται άσχημο, αν και απότι είδα δεν έχει καμιά τρελή μαγκιά ο χειρσιμός του με το wii..
Α επίσης το rayman raving rabbids έχει τρελά γέλια και σε PC και με wii να κουνάς σα τρελός χειρηστήρια και τέτοια θα ναι τρελή κάβλα.
DarkOmeN
09-12-2006, 01:02
wii. Το είδα.Το άγγιξα.Έπαιξα.Θέλω.Ακούτε?Θέλω. :|
Ithilmir
09-12-2006, 03:52
παίζαμε όλο το απόγευμα σήμερα. Γαμάει. Golf ftw. όλα βασικά
δε τη ψάχνω σχεδόν καθόλου με consoles οποτε θα κάνω το εξής ερώτημα:είναι δυνατόν να τη παλέψει ανάμεσα από 360 και ps3?
http://www.youtube.com/watch?v=1Bd1V4RNa4Y
Fake αλλά γαμάει.
όντως εντελώς μούφα και αρκετά παλιό,το είχαμε ποστάρει και στο fm thread αν θυμάμαι καλά
μου σπάει τα νεύρα ο μικρός αν και δεν απέχει και πολύ από τα νεύρα που σου προκαλεί το football manager με μικρή ομάδα :P
δε τη ψάχνω σχεδόν καθόλου με consoles οποτε θα κάνω το εξής ερώτημα:είναι δυνατόν να τη παλέψει ανάμεσα από 360 και ps3?
Όχι μόνο θα την παλέψει, αλλά θα είναι απίστευτα κερδοφόρο για την Nintendo ακόμη κι αν έχει λιγότερες πωλήσεις κι απ'τους δύο ανταγωνιστές και εξηγώ:
Η Microsoft και η Sony βασίζονται σε επιχειρηματικό μοντέλο με competitor-oriented objectives, δηλαδή επιχειρούν να πάρουν το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς "κλέβοντας" το από τους ανταγωνιστές προσφέροντας state of the art προϊόντα. Λόγω αυτού του είδους του ανταγωνισμού και την προσπάθεια οι κονσόλες τους να έχουν τα δυνατόν καλύτερα γραφικά και επεξεργαστική ισχύ, καταλήγουν σε κονσόλες με τεράστιο κόστος κατασκευής και τιμή η οποία δεν καλύπτει το κόστος αυτό (για κάθε κονσόλα που πωλείται έχουν ζημία). Καλύπτουν την ζημία αυτή με το σκεπτικό πως θα αποκτήσουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και έπειτα θα βγάλουν κέρδος από τις πωλήσεις παιχνιδιών (είτε τα δικά τους παιχνίδια είτε μέσω των royalties από τις πωλήσεις παιχνιδιών τρίτων).
Από την άλλη, η Nintendo έχει ένα πολύ διαφορετικό μοντέλο που νοιάζεται περισσότερο για το bottom line (= να βγάλω κέρδος). Αντί να πολεμάει για μερίδιο της υπαρκτής αγοράς, προσπαθεί να διευρύνει την αγορά και να αυξήσει τις πωλήσεις με την προσέλκυση νέων πελατών οι οποίοι δεν είχαν σχέση με gaming στο παρελθόν. Μάλιστα το έκαναν ιδιαίτερα επιτυχημένα και είναι καταπληκτικό το ενδιαφέρον που δείχνουν άτομα που δεν είχαν επαφή με ηλ. παιχνίδια λόγω της πρωτοπορίας στον χειρισμό. Εκτός αυτού, το προϊόν τους καλύπτει target groups που αφήνουν ανεκμετάλλευτα σε μεγάλο βαθμό οι ανταγωνιστές. Αφ' ενός τα family-oriented games (παιχνίδια κατάλληλα για μικρές ηλικίες), αφ' ετέρου προσφέρει μία κονσόλα σε πολύ πιο προσιτή τιμή, καλύπτοντας καταναλωτές χαμηλότερου εισοδήματος. Τέλος, είναι η μόνη η οποία βγάζει κέρδος από τις πωλήσεις της κονσόλας, διότι το κόστος παραγωγής είναι πολύ μικρό.
ic
btw μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα download link που να δουλεύει για το americas army γιατί όλα μου βγάζουν too many connections please?
2.7 ε
edit:ακυρο,το κατεβαζω απο τορεντ
υπάρχουν ελληνικοί servers για το americas army?
επίσης γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ελληνικός non steam server για cs:s?
Για τζαμπα Online FPS υπάρχει και το FEAR combat με δρεαν download και registration... www.joinfear.com (http://www.joinfear.com)
When Black Roses Bloom
14-12-2006, 01:25
Sernonte kai se sas oi OTENet ADSL? :? :? :?
Για τζαμπα Online FPS υπάρχει και το FEAR combat με δρεαν download και registration... www.joinfear.com (http://www.joinfear.com)
ωπ,τώρα το είδα αυτό
νάσαι καλά :)
When Black Roses Bloom
14-12-2006, 01:38
Tote sernonte polla sites opws:
Imdb
photobucket
youtube
mininova
gmail
wikipedia
etc. etc.
τα του google (google,gmail,youtube και σία) έχουν πρόβλημα εδώ και κάποια ώρα,αυτό το πρόσεξα και γω
Pitsadoros
14-12-2006, 12:59
thelw na kanw port forward sti malakia to router mou pou einai tis t-com to speedport w700v k den to exei sti lista me tous routers. opoio kalopaidi kserei apo telekom k einai germania as me voithisei pliz giati eimai sta prothira tis katathlipsis
άνοιξε το comand prompt και γράψε ipconfig,δες την ip του pc σου και καντη copy paste στον browser σου
λογικά θα σου ανοίξει το menu του router σου και από κει δε θα είναι και δύσκολο να το βρείς (advanced/napt or smth)
www.portforward.com (http://www.portforward.com) is your friend
www.portforward.com is your friend
νομίζω αυτό εννοεί όταν λέει ότι δεν υπάρχει στη λίστα,ίσως κάνω και λάθος βεβαια
Phantom Duck
14-12-2006, 15:06
Αυτό εννοεί κι είναι και νουμπάς γαμώ τα ρούτερ που πα και παίρνει.
τι ναρκωτικά πίνουν ακριβώς στο zonealarm pro και μπλοκάρουν τα animated gifs?
Tonosalata
15-12-2006, 19:14
kapia arnhtikh gnwmh gia auto:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=805793 (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=28&product=805793)
???
peite.
When Black Roses Bloom
15-12-2006, 19:18
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=805793 (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=28&product=805793)
???
peite.
Malakismenos autos pou egrapse to keimeno isws?
Η ιδανική, πολύπλευρη κάρτα ήχου, κατάλληλη για όλες τις εμπειρίες ψηφιακής διασκέδασης, η κάρτα ήχου Sound Blaster X-Fi Platinum περιλαμβάνει ένα εσωτερικό πεδίο ελέγχου για τοποθέτηση σε μία θέση 5,25" στο μπροστινό μέρος του υπολογιστή με επιπρόσθετη, άνετη μπροστινή θύρα εισόδου/ εξόδου για την σύνδεση ακουστικών, PC gaming και δημιουργία ήχου. Παράγοντας ποιότητα ήχου 109dB SNR , η Sound Blaster X-Fi Platinum διαθέτει το τηλεχειριστήριο X-Fi IR για εύκολη πρόσβαση στην κονσόλα λογισμικού του κέντρου διασκέδασης, που επιτρέπει την πρόσβαση σε μουσική, ταινίες και slide show φωτογραφιών μέσω ενός κομψού ενός κομψού περιβάλλοντος χρήστη. Η Sound Blaster X-Fi Platinum περιλαμβάνει επίσης όλα τα standard χαρακτηριστικά, λογισμικό εφαρμογών, δυνατότητες ισχύος και απόδοσης της Sound Blaster X-Fi XtremeMusic.
:P
Epipleon, giati na thn paragkeileis mono apo net kai paradwsh spiti? Na pane na gamh8oune. Douleyei o aderfos mou sto Plaisio. 8es na rwthsw? (Basika ton rwtaw hdh, kai sou kanw post meta).
When Black Roses Bloom
15-12-2006, 19:23
Loipon, kalh einai (ap'oso leei). Yposthrhzei, 5.1.-6.1-7.1 ka8ws kai Crystalize hxo. Epishs, uparxei allh mia paromoia, ths Creative, h opoia einai me tis idies prodiagrafes (epixrysh klp klp) me pshfiakh eisodo gia marafetia, alla den exei pannel pou na sou bgazei tis 8ures mprosta. An se endiaferei kai auth, einai sta 64 h 68 eurw. Gia perissoteres leptomeries, pm.
Ithilmir
15-12-2006, 20:28
???
peite.
αρνητική όχι, αλλά άμα δε την θές για κάτι εξειδικευμένο θα σου λέγα να πάρεις καμιά audigy και καλά ηχεία, όπου θα δεις διαφορά. Αν σε νοι΄ζουν περισσότερα τα In απτα Out του όλου θέματος, οκ γαμάει ε.
για οποιον ενδιαφέρεται επειδή το έψαχνα τις προάλλες http://games.softpedia.com/get/Patch/Sc ... atch.shtml (http://games.softpedia.com/get/Patch/Scarface-The-World-is-Yours-UK-12-Patch.shtml)
Tonosalata
16-12-2006, 05:19
thnx dudes
vasika einai panw sto grafeio mou k mou xamogelaei right now.
gia na grafw mousikoula thelw opote einai mia xara.
egina o ai vasilhs mou.
:>
When Black Roses Bloom
16-12-2006, 19:43
Ebala to Vista Transformation Pack. Gamei.
γαμει ονομα και πραμα,θα το καταλαβεις στη πορεια οταν θα σερνεται ολο το pc
One Colour Black
16-12-2006, 20:57
Ρε σεις τα παιχνίδια του wii είναι σε dvd?Ταινίες dvd παίζει??
Nai se dvd.Movies de pezei.
ρε αδερφέ,πως μπαίνεις εδώ πέρα?προσπαθώ εδώ και ώρες και μου βγάζει error όταν πατάω να βρει servers
ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας στην ελλάδα ps3 και σε τι τιμές θα κυμαίνεται?
SpiritCrusher
18-12-2006, 06:50
Λογικά το Μάρτιο μαζί με όλη την υπόλοιπη Ευρώπη αλλά να ξέρεις πως έχουν πρόβλημα με τα εργοστάσια παραγωγής επειδή είναι καθυστερημένοι.
Η τιμή του είναι περίπου 600 δολλάρια νομίζω οπότε στο Ελλάντα το κόβω για 450 ευρώ (ίσως και παραπάνω με τα ζώα που έχουμε μπλέξει).
ρε αδερφέ,πως μπαίνεις εδώ πέρα?προσπαθώ εδώ και ώρες και μου βγάζει error όταν πατάω να βρει servers
μμ, τώρα το κάνει και εμένα. Περίμενε να φτιάξει, τι να πω..
http://www.zomghay.com/images/061120/0611200246571.jpg
http://www.zomghay.com/images/061120/0611200247141.jpg
χεχεχε,κατεβαινει
One Colour Black
18-12-2006, 16:25
woww!!!δώσε link
One Colour Black
18-12-2006, 16:51
thnx!
thnx!
τίποτα
καλά μιλάμε τα σπάει ε
η απόλυτη μεταφορά του παιχνιδιού,όλη η ατμόσφαιρα
Καλη και η ατμοσφαιρα αλλα αμα δεν παρεις και το μαρουλι....
When Black Roses Bloom
19-12-2006, 04:08
Kolhsa me to Dark Crusade sto campaign me Eldar, kai paw twra gia upno. Eimai eleos.
freak brother
19-12-2006, 19:16
thnx!
τίποτα
καλά μιλάμε τα σπάει ε
δλδ παιζει να το παιξεις πανω απο μια φορα? :P
One Colour Black
19-12-2006, 19:27
thnx!
τίποτα
καλά μιλάμε τα σπάει ε
είναι πολύ γαμάτο,ιδιαίτερα οταν το παίζεις με παρέα .Το μόνο μειον είναι οι εντελώς τυποποιημένες ατάκες του παρουσιαστή.Αλλά ας μην τα θέλουμε ολα δικά μας!
Δε μπορώ να περιγράψω πόσο ερωτευμένος είμαι με το Beryl και τα εφφέ του. Θα ήθελα να ψηφιοποιηθώ και να του κάνω έρωτα. :pink: Το Water Effect τα σπάει.
DarkOmeN
19-12-2006, 23:59
http://nexgenwars.com/
[quote="One Colour Black":34q0zh9v]thnx!
τίποτα
καλά μιλάμε τα σπάει ε
δλδ παιζει να το παιξεις πανω απο μια φορα? :P[/quote:34q0zh9v]
ανετα
zihuatanejo
20-12-2006, 03:15
Έπαιξα golf στο nintendo Wii.
Αν εξαιρέσουμε ότι δεν κατάφερα να πετύχω τη μπάλα με το μπαστούνι, η κονσόλα ψιλογαμεί.
SpiritCrusher
20-12-2006, 03:23
Εγώ έπαιξα bowling γιατί είχα ακούσει πως κάνει τη καλύτερη χρήση του Wiimote στο Wii Sports.
Καλή φάση ήταν.
Exclusively for Windows Live™ Mail users—Windows Live Mail has teamed up with Xbox to help you save on an Xbox 360™ package! For a limited time, simply order an Xbox 360 system and a wireless controller online from Circuit City and you'll instantly save $30 and get free shipping. Now that's a rewarding experience!
όσοι το έχετε κατεβάσει το deal ποσο έχετε φτάσει?
εγώ το 400αρι χιλιάδες δε λέω να το περάσω γμτ :P
SpiritCrusher
20-12-2006, 06:12
Πάω στοίχημα πως διαλέγεις βαλίτσα ανάλογα με το πόσο ωραία φαίνεται η γκόμενα που το έχει. :P
Phantom Duck
20-12-2006, 21:05
Όπως και στο κανονικό παιχνίδι , αδυνατώ αν βρω έστω και την παραμικρή διασκέδαση ή ενδιαφέρον σε όσα γίνονται =\
zihuatanejo
20-12-2006, 22:02
Αν κέρδιζες 50000 Ευρώ, θα σου έλεγα τι διασκέδαση θα έβρισκες.
Phantom Duck
20-12-2006, 22:05
Χμ ναι η αλήθεια είναι δε χαλιόμουν ιδιαίτερα αλλά αυτό δε βελτιώνει την άποψή μου για το παιχνίδι.
tsek this out
http://video.google.com/videoplay?docid ... 20&q=physx (http://video.google.com/videoplay?docid=-6095705873595441920&q=physx)
Parasight
21-12-2006, 11:00
Να παίζεις στην πραγματικότητα ναι, αλλά να παρακολουθείς από τηλεόραση και να πωρώνεσαι κιόλας (όπως κάνουν οι θεατές στο στούντιο), αυτό δε θα το καταλάβω ποτέ. Εν ολίγοις, είμαι με Phantom Duck.
SpiritCrusher
21-12-2006, 16:29
tsek this out
http://video.google.com/videoplay?docid ... 20&q=physx (http://video.google.com/videoplay?docid=-6095705873595441920&q=physx)
Ωραία όλα αυτά αλλά μάλλον θα χρειάζεσαι και NVidia 8800 παρέα με Vista για να τρέξει =/
When Black Roses Bloom
21-12-2006, 17:38
tsek this out
Ωραία όλα αυτά αλλά μάλλον θα χρειάζεσαι και NVidia 8800 παρέα με Vista για να τρέξει =/
H kinhsh mou 8umizei polu Halo. Para polu omws.
SpiritCrusher
21-12-2006, 17:40
Βασικά είναι σαν ένα Halo με πολλά στοιχεία του Half-Life 2, τίποτα πρωτότυπο.
γενικά αυτά τα διαστημορομποτικα πρέπει να απαγορευτούν :P
When Black Roses Bloom
21-12-2006, 17:55
γενικά αυτά τα διαστημορομποτικα πρέπει να απαγορευτούν :P
Isa isa pou to Halo gamouse kai ederne. Eidika h kinhsh esperne.
Να παίζεις στην πραγματικότητα ναι, αλλά να παρακολουθείς από τηλεόραση και να πωρώνεσαι κιόλας (όπως κάνουν οι θεατές στο στούντιο), αυτό δε θα το καταλάβω ποτέ. Εν ολίγοις, είμαι με Phantom Duck.
αν και το είχα πάρει με στραβό μάτι στην αρχή,τελικά με έκανε να ξαναπαρακολουθήσω τηλεπαιχνίδι μετά από πολλά χρονια
έξυπνα στημένο & αγωνιώδες
στα συν και οι ωραίες παρουσίες :P
Ithilmir
21-12-2006, 20:42
tsek this out
μπααα το βιντεάκι έχει βγεί πολύ καιρό τώρα. Και είναι ψιλοπρόμο της physX οπότε χλωμό να ναι game. Αλλά ποιός ξέρει. Πάντως από απαιτήσεις δε θα θέλει και τίποτα.
SpiritCrusher
21-12-2006, 21:30
Εννοούσα για να το βλέπεις με τέτοια settings. :P
Αν δεν χρειάζεται DirectX 10 έχει καλώς.
με δχ10 θα θελουμε υποχρεωτικα αλλη καρτα?
SpiritCrusher
22-12-2006, 04:42
Εάν ένα παιχνίδι υποστηρίζει και directX 9 (aka τρέχει και χωρίς τα features του 10) τότε όχι.
Από την άλλη αν κατάλαβα καλά ήδη κάποια παιχνίδια, όπως το Halo 3, θα χρειάζονται Direct X 10 και σαν αποτέλεσμα θα χρειάζονται Vista και κάρτα που να το υποστηρίζει. Όμως μπορεί να κάνω και λάθος ε :P
παράξενος οτε...
είχα πρόβλημα για 3-4 μέρες με τη ταχύτητα(κατέβαζα με 60-70kb/s με 1024 γραμμή)
τους πήρα τηλέφωνο και τους το είπα και από το επόμενο πρωί κιόλας κατεβάζα με 105 kb/s
ρε μπράβο...
One Colour Black
23-12-2006, 13:36
Τυχαίο ήταν :P
Εδω κατεβάζω απο newsgroups και κατα την διάρκεια 1 λεπτού η ταχύτητα απο 15 kb/s εκτοξεύεται στα 250 kb/s , κ πάλι πίσω.Οτι ναναι
Σέρνεται και σε εσάς το rapidshare.com..? :?
δοκιμασα με πριμιουμ και οχι
Phantom Duck
27-12-2006, 17:55
Ναι ρε μουνιά από αύριο σας έχω, νέο πισί γαμώ.
Phantom Duck
27-12-2006, 18:36
Έλα να τα στήσουμε.
χαρίζω και δυο
καλορίζικο
lebowski
27-12-2006, 18:43
Yπομονη κανενα 10ημερο και ολα τα pc σας θα κανουν ουρα για να παρουν πιπα το καινουριο μου super turbo, gti ,vvti,glx μηχανημα...
When Black Roses Bloom
27-12-2006, 22:14
Phrame me Kain to EQII kai leme na ksekinhsoume :P
DarkOmeN
27-12-2006, 23:17
Πηγα με ενα φιλαρακι σημερα να παραγγειλει πισί.Ζηλεύω. :|
σκότωσα pro player με μαχαίρι,νιώθω σημαντικός
One Colour Black
29-12-2006, 11:52
Λοιπόν επειδή με έχει φάει η περιέργεια , αποφάσισα να παίξω lineage 2 , να δω τι στο διάολο βρίσκει τόσος κόσμος και ξημεροβραδυάζεται στα νετ καφε.
Υπάρχει κανείς εδω που να μπορεί να μου πεί ενα-δυο πράγματα , οπως π.χ. που θα το βρώ , πως θα παίξω σε δωρεαν ελληνικούς σερβερς κτλ κτλ κτλ???
When Black Roses Bloom
29-12-2006, 11:59
Mhn kaneis to la8os. Mhn.
One Colour Black
29-12-2006, 12:05
lol.i insist though
When Black Roses Bloom
29-12-2006, 12:29
Pfff... Tespa. Mpes sto www.bnb.gr (http://www.bnb.gr) sta forums, kai psakse gia to L2 section. Ekei, mporeis na breis odhgies gia to pou 8a katebaseis ton client (peripou sta 3 giga) na katebaseis to bnb patch gia na mporeseis na kaneis login ston bnb prive server. Epishs prepei na kaneis kai ena free account ston server gia na mporeseis na kaneis login kai na kaneis new character.
Edit:
Sugkekrimena, ksekina apo edw:
http://forum.bnb.gr/forumdisplay.php?s= ... 82dd2&f=42 (http://forum.bnb.gr/forumdisplay.php?s=c0677ab1307f9067f5b5237bdb182dd2&f=42)
To problhma einai, na breis to unpached L2 C3 client (an den kanw la8os, o client pou prepei na exeis einai C3) giati h NC soft exei pleon Chronicle 5 stous servers ths (Chronicle 6 sthn Korea).
One Colour Black
29-12-2006, 12:46
θενξ μπλούμ!Τσεκάρω αμέσως! :D
Parasight
29-12-2006, 12:57
Το PC Master έδινε free Lineage client στο DVD του και επίσης free κάμποσες μέρες για να το δοκιμάσεις. Στο τεύχος του προηγούμενου μήνα νομίζω.
DarkOmeN
29-12-2006, 15:34
σκότωσα pro player με μαχαίρι,νιώθω σημαντικός
Μας εκανες υπερήφανους. :touched:
Το lineage 2 στο bnb είναι η χειρότερη online gaming εμπειρία που μπορείς να βιώσεις. Σου συνιστώ να μείνεις μακριά.
Το lineage 2 στο bnb είναι η χειρότερη online gaming εμπειρία που μπορείς να βιώσεις. Σου συνιστώ να μείνεις μακριά.
exeis paixei sta bnb generals?
pou pano stin megali kavla pou exei gemisei olos o xartis strato kai gamiese stin epithesi se petaei o server?
kai epeidi einai kai offtopic to thread xerei kaneis an i pote tha vgei DIABLO 3?????????????????????
plz peite mou oti tha vgei!
One Colour Black
30-12-2006, 15:12
Αποτι εχω ακούσει θα βγεί, αλλα θα αργήσει ακόμα λογω του starcraft 2 . Λένε οτι θαναι mmorpg.
Το πιο πιθανό , βέβαια , είναι να είναι ραδιο αρβίλα.
γενικά τσέκαρε :
http://www.diablo3.com/
http://news.softpedia.com/news/Diablo-3 ... 1545.shtml (http://news.softpedia.com/news/Diablo-3-a-secret-revealed-1545.shtml)
SpiritCrusher
30-12-2006, 15:16
Όχι.
Τουλάχιστον όχι μέσα στα επόμενα 3 χρόνια. Αυτά περι mmorpg ήταν ράδιο-αρβύλα (και μάλιστα έχει περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος από αυτό).
Νομίζω πως σαν gameplay το WoW είναι το Diablo 3 οπότε δεν υπάρχει λόγος να βγει. Άσε που τα 3 βασικά στελέχη του Diablo έφυγαν από την Blizzard για να κάνουν το Hellgate: London που ουσιαστικά είναι ένα σύγχρονο Diablo πρώτου προσώπου.
Το θέμα Starcraft 2 δε το σχολιάζουμε καν. :P
One Colour Black
30-12-2006, 15:21
:(
anyway , έχει να προτείνει κανείς κανένα free-mmorpg , η τουλάχιστον καμμία demo/trial έκδοση των συνδρομιτικών , έτσι για να πάρω καμμία γεύση??
SpiritCrusher
30-12-2006, 15:31
Νομίζω πως όλα τα συνδρομητικά έχουν trial εκδόσεις στα επίσημα site τους.
ΕΝΤΙΝΤ: από ότι βλέπω ένας συγγραφέας που γράφει βιβλία στο Diablo-universe λέει πως το τελευταίο το έγραψε με direct input από τον Metzen κάτι που αφήνει καλές πιθανότητες για νέο Diablo.
Έχω δει trial του wow να πωλείται στα μαγαζιά 2 ευρώ, κι αν αγοράσεις το παιχνίδι μετά έχεις 2 ευρώ έκπτωση. Αυτό είναι βολικό γιατί μάλλον δεν χρειάζεται πιστωτική όπως άλλα trials.
krima pantos giati pisteyo pos einai to apolyto paixnidipou exei vgei pote sto eidos tou
gia diablo milao
SpiritCrusher
30-12-2006, 16:11
Ε νταξ' τι άλλο να κάνουν; Λογικά θα πρέπει να να βρουν κάποιες καινοτομίες αν κάνουν νέο Diablo.
Θες classes? έχει το WoW. Θες 3 talent trees / class? Έχει το WoW. Θες socketed items, mob grinding, banks (stash), dungeons, bosses, "πράσινα" "μωβ" "μπλε" items ή armor sets? Έχει το WoW. :P
thes na min xanavgeis pote apo to spiti sou kai na pethaneis apo miopoia sta 30 sou
EXEIS TO WOW
One Colour Black
30-12-2006, 16:22
Τώρα κατεβαίνει το 10-day trial του WoW.να δούμενε...
SpiritCrusher
30-12-2006, 16:34
thes na min xanavgeis pote apo to spiti sou kai na pethaneis apo miopoia sta 30 sou
EXEIS TO WOW
1) Το ίδιο εθιστικό δεν ήταν και το Diablo μωρέ;
2) Δεν φταίει το WoW ή το οποιοδήποτε MMORPG γι αυτό αλλά ο κάθε καθυστερημένος.
daksei diablo mexri 6 ores exo paiksei meta kaigomouna!!!
exo dei atoma se internet cafe pou kanoun kinisi stin karekla kathe 2 ores kathos tous trexei to salio apo to stoma
When Black Roses Bloom
01-01-2007, 19:56
KATEBAZW AYTO EDW:
http://home.earthlink.net/~meged/images/lego_starwars.jpg
OMG OMG OMG
Yo!!! na bw sth sizitish?
apla eithela na sas prwtinw mias kai milate gia diablo ktlp na peksete to Silverfall to opio arxisa prin 2 meres mazi me ton ingolemo lanaki kai mas exei karaenthousiasei (an kai exoun simvei ta apistefta kai mas exoun apotrepsei na to kapsoume oso thelame)
na fantastite eixame peksei to titanquest kai den enthousiastikame toso giati kati elipe ...den kseroume egw pistevw to fantasy stoixio...
tespa oriste ena 1st view sas to protinw aneta gia oreo kapsimataki
http://pc.ign.com/objects/791/791205.html
a kai NAI to STARWARS LEGO ta spaei ola ALLA,prepei na to pekseis 2plo me joy o 2os gia na to efxaristitheis poly!!! poly gelio :D
ps. san top game pou pezw telefteo kairo Company of heroes :worship:
Once_Emperor
04-01-2007, 20:28
Έχει κανείς ιδέα εκτός από το www.applestore.gr (http://www.applestore.gr) που αλλού μπορώ να βρω μακ μπουκ?
Έχει κανείς ιδέα εκτός από το www.applestore.gr (http://www.applestore.gr) που αλλού μπορώ να βρω μακ μπουκ?
Ένα search που είχα κάνει παλαιότερα στο skroutz δείχνει το I-Tech (http://secure1.forthnet.gr/itech/index.php) (Σπύρου Λάμπρου 16, Αvω Πατήσια).
Να αγοράσεις από το Apple Store είναι η πιο ανούσια διαδικασία που έχω δει. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις online λογαριασμό. Πρέπει να πας στα κέντρα επίδειξης (στα οποία δεν πωλούνται προϊόντα), να κάνεις αίτηση για λογαριασμό, να περιμένεις 2-3 βδομάδες να εγκριθεί και έπειτα να κάνεις την αγορά από το site. :P Rainbow FTW.
Once_Emperor
05-01-2007, 17:10
Μαλακία παίχτηκε :(
Και γω που έλεγα ότι θα το παράγγελνα από Πάτρα... Σκατούλες. Τουλάχιστον θα δω πάλι την ερωτεύσιμη κινεζούλα που είναι στο κατάστημα Rainbow στη Στουρνάρη.
Angrafan
05-01-2007, 18:42
Τώρα κατεβαίνει το 10-day trial του WoW.να δούμενε...
ante akoma?
SpiritCrusher
05-01-2007, 18:45
Ίσως να μην έκανε logout από τότε!!1`11`1!
Angrafan
05-01-2007, 18:52
mpa, ta trial accounts einai entelws gtp, kai egw ton warrior me tetoio ton ksekinisa afou poulhsa ton priest.
Den mporeis na kaneis trade, den mporeis na xrisimopoihseis to auction house, exei orio sto lvl20, den mporeis na steileis kai na pareis mail ktl.
MoRmEnGiL
06-01-2007, 03:59
make love,not wow.
Once_Emperor
06-01-2007, 16:27
Ξέρει κανείς κανένα online shop σαν το EBGAMES αλλά να ναι στην Ευρώπη (να γλυτώσουμε τα τελωνεία) που να έχει παιχνίδια Gamecube?
When Black Roses Bloom
09-01-2007, 15:40
Perimenw na mou er8ei to apogiwma to BattleField 2142 kai na leiwsw. Ap'oso eida, prepei na exei trelo xabale.
Ubisoft announced that they had licensed the rights from Touchstone Television to create a video game based on Lost planned for release in 2007. The game will be different from the TV series as Ubisoft will add extra missions and stories that are not in the TV series to expand the amount of playable content.
Mitsmann
10-01-2007, 15:15
Αστο καλυτερα. Αυτοι παιζει να χουν βαλει γριφους και στο installation.
Ithilmir
11-01-2007, 01:59
Αστο καλυτερα. Αυτοι παιζει να χουν βαλει γριφους και στο installation.
ααχχαχα έλιωσα.. αλλά νταξ. 99% θα ναι χοντρή βλακεία όπως όλες οι αρπαχτές του είδους και σιγά μην ασχοληθούμε κιόλας. Και ubisoft ή fps θα ναι με άσχετους marines να πάνε για άσχετους λόγους ή platform με τον λοκ να πηδάει και να μαζεύει μπανάνες και ευαγγέλια
MastodontoideaPliokenous
11-01-2007, 09:06
κατα γενικη ομολογια η ουμπιζοφτ εχει βγαλει ωραια πραγματουδια στυλ farcry :wink:
Ithilmir
11-01-2007, 15:12
ας μη μπερδεύουμε όμως publisher με αυτούς που φτιάχνουν όντως το παιχνίδι. Crytek studios πχ
Να ρωτήσω. Έχει ασχοληθεί κανείς με το rappelz? Online only φάση lineage είναι από ότι έχω καταλάβει κι επειδή με ψήνουν κάτι φιλαράκια σκέφτομαι να μπω. Αξίζει τον κόπο δεδομένου ότι τελευταίο παιχνίδι στο είδος του έπαιζα Diablo II (με μεγάλο όμως κάψιμο τότε)?
Ithilmir
11-01-2007, 18:30
ααα χμμμ. λοιπόν το rappelz είναι κορεάτικο στυλ mmo που άντεξα να παίξω για 3 λεπτά στη open beta του λόγω βαρεμάρας. Φαντάσου είναι ακόμα χειρότερο από Lineage που είναι ψιλοπάτος από μόνο του. Τώρα μπορείς απλά να το δοκιμάσεις να δεις ε..
Επίσης οκ diablo II πώρωση κλπ, αλλά ψιλοάσχετο με mmo. :P
γνωρίζει κανεις ποτε θα βγει νέο cs και με τι τίτλο?
ειναι αυτο το cs promod?
SpiritCrusher
12-01-2007, 01:45
Τι, θα βγει κι άλλο; :(
ώρες ώρες κάνετε σα μεταλλοπατερες ένα πράμα
SpiritCrusher
12-01-2007, 01:55
:P
Απλά το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει (χωρίς ιδιαίτερο λόγο πια) το μεγαλύτερο αριθμό users και πολλά άλλα online games που αξίζουν πιο πολύ έχουν μικρό userbase και χάνονται.
SpiritCrusher
12-01-2007, 01:56
Perimenw na mou er8ei to apogiwma to BattleField 2142 kai na leiwsw. Ap'oso eida, prepei na exei trelo xabale.
Πες εντυπώσεις.
ναι αλλα δεν είναι και σωστό να θάβεις ένα game για αυτό το λόγο,ούτε επειδή έλιωσες τόσο πολύ που πλέον βαρέθηκες
το παιχνίδι γαμάει ακόμα καλώς ή κακώς και με κάθε νέα έκδοση γίνεται και καλύτερο και στα γραφικά και στα όλα του
άσε που το source είναι ακόμα φρέσκο,πράγμα που δικαιολογεί επιπλέον το ότι ο κόσμος συνεχίζει να το αγοράζει και να το ανακαλύπτει
SpiritCrusher
12-01-2007, 02:09
Όχι. :)
http://www.liveleak.com/view?i=dd26791398 :rofl:
Ithilmir
12-01-2007, 14:50
μιας και λέτε για cs, τσεκάρετε οπωσδήποτε το dystopia που γαμάει απίστευτα. Θείλα λέμε όμως ε
http://www.dystopia-game.com/
και μονο που ειδα το γκζαδερφο του ρομποκοπ στην φροντ page κσενερωσα :P
SpiritCrusher
12-01-2007, 22:59
Έρχεται. :)
http://www.oxm.co.uk/__data/assets/image/509237/bioshock_online_april_body.jpg
Phantom Duck
12-01-2007, 23:12
Άντε να δούμε επιτέλους.
Ελπίζω να χει και κανα στόρυ της προκοπής.
SpiritCrusher
12-01-2007, 23:19
Λογικά θα έχει κάτι ισάξιο με SS2, δε θα το αφήσει έτσι ο Levine.
Phantom Duck
12-01-2007, 23:22
Αυτό το γαμήδι πως θα γίνει να το παίξω στα ΧP χωρίς να χρειάζομαι της παναγιάς τα μάτια για να αλλάξω το keyboard config. γαμώντας το παιχνίδι;
γιατι να γαμηθει το παιχνιδι αν βαλεις τα πληκτρα που σε βολευουν?
Phantom Duck
12-01-2007, 23:27
Είναι παλιό (ακα combatibility issues με XP) και στο προηγούμενο πισι μου είχε ένα bug που προκαλούσε κρασαρίσματα αν άλλαζα τα default πλήκτρα.
SpiritCrusher
12-01-2007, 23:39
Ε; Δεν έχω ακούσει για τέτοιο bug. Πως/που σου κράσαρε;
Phantom Duck
12-01-2007, 23:41
Ε να μωρέ, άλλαζα τα πλήκτρα στο κλασικό πάττερν που χω συνηθίσει από τα 13 μου (:|) και μετά το παιχνίδι κόλλαγε μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Στα φόρα της λούκιν γκλας είχε οδηγίες για να τα αλλάζεις με ειδικό πρόγραμμα αλλά βαριόμουν και το παράτησα.
Για το 2 μιλώντας πάντα.
SpiritCrusher
13-01-2007, 00:04
Ερμ, είσαι σίγουρος πως έφταιγε αυτό;
Το πιο συχνό πρόβλημα είναι να κρασάρει λίγο αφότου αρχίσει ή στο loading screen λόγω HT. Λύνεται σχετικά εύκολα.
Once_Emperor
13-01-2007, 00:28
Έρχεται. :)
http://www.oxm.co.uk/__data/assets/image/509237/bioshock_online_april_body.jpg
Στο pc μου δεν θα παίζει και έκδοση για Wii δεν προβλέπεται...
Τζίφος!
Phantom Duck
13-01-2007, 00:32
Ερμ, είσαι σίγουρος πως έφταιγε αυτό;
Το πιο συχνό πρόβλημα είναι να κρασάρει λίγο αφότου αρχίσει ή στο loading screen λόγω HT. Λύνεται σχετικά εύκολα.
Νοπ, το ξεπεράσαμε αυτό. Μια μέρα έψαχνα στο θρεντ της λούκιν γκλας, τι λέμε τώρα =]
SpiritCrusher
14-01-2007, 17:31
Ερμ.. :?
http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/754/754395/crysis-20070110071315149.jpg
http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/754/754395/crysis-20070110071317774.jpg
http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/754/754395/crysis-20070110071320274.jpg
http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/754/754395/crysis-20070110071319008.jpg
Η πραγματική ζωή έχει χειρότερα γραφικά απ' αυτό. :P
τι μηχανημα θελουμε για τετοιο αποτελεσμα?
When Black Roses Bloom
14-01-2007, 18:46
Kala, o hrwas trelo klepsimo apo ton Vindicare assassin:
http://i80.photobucket.com/albums/j199/WBRB/Vindicare.jpg
http://i80.photobucket.com/albums/j199/WBRB/vindicare2.jpg
Kala auto pezei na to trexei mono to pc twn programatistwn. :twisted:
Se na gameplay video pou eida xanei frames akoma kai sto diko tous.As elpisoume me trelo optimisation na pexei kai se pc pou den einai 4pirina kai me dx10 kartes tou 1000arikou xerw gw.
SpiritCrusher
14-01-2007, 23:21
τι μηχανημα θελουμε για τετοιο αποτελεσμα?
To Crysis είναι DX10 παιχνίδι οπότε θες Vista και τουλάχιστον 8800 για τέτοια αποτελέσματα. :P
θέλω να κάνω ένα μικρό partition για να περάσω δοκιμαστικά τα ουμπούντου
για πείτε ποσο χωρο να του βάλω
Θες ένα partition το διπλάσιο της RAM σου για swap(δλδ κάπου ανάμεσα στο 1x και 2x της RAM σου, κάντο 2x για το γαμώτο) ε και δώσε 5-6 GB.
Πάντως αν αύριο μεθαύριο θες να το κρατήσεις θα το μετανιώσεις που έδωσες μόνο τα 5-6 GB.
Και κάντο reiser(κλασσικές αξίες), όχι ext2/ext3. :P
Εγώ προτείνω μικρό swap γιατί δεν θα χρειαστείς μεγάλο ποτέ (άσε να στο φτιάξει μόνο του, ~500 MB θα βγει λογικά) και τουλάχιστον 10gb για το partition που θα το εγκαταστήσεις. Καλύτερα ext3 μορφής, το reiser μπορεί να σου σκάσει και να απογοητευτείς άδικα απο το Linux. Πριν τα κάνεις όλα αυτά, φτιάξε 11 GB unallocated space απο τα windows και στην εγκατάσταση του ubuntu δώστου αυτόν τον χώρο και θα τον φτιάξει μόνο του, για να μην κάθεσαι να παίζεις με partitions στην εγκατάσταση.
ReiserFS pwnz (συν το γεγονός πως ο δημιουργός του δολοφόνησε την γυναίκα του για την κηδεμονία του παιδιού τους, που προσθέτει κι ένα cult factor :P), αλλά καλύτερα ext3 για να μπορείς να βλέπεις και το partition από τα Windows (με explore2fs).
Reiserfs και βάζεις ntfs-3g και βλέπεις τα partitions των windows από το linux.
Καλύτερα είναι έτσι. :P
to carbon termatizete gia ton poutso!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thanx
cloud ,στο magic partition έχει επιλογή -install another os- ,δε θα τη κάνει τη δουλειά μονο του? (αυτό για το unallocated space που είπες)
Και ntfs να κάνεις το χώρο που θες για linux μέσα από partition magics κλπ, στο install θα σου βγάλει να διαλέξεις partition, ε θα κάνει delete ότι είναι και θα κάνει το swap και το /.
Α και ελπίζω να μην έχεις κάνει τις μαλακίες που είχα κάνει εγώ(dynamic και όχι basic δίσκους και λοιπές μαλακίες). :P
δείτε εδώ και προτείνετε
(format δε κάνω μέχρι να πάω έναν εξωτερικό μεγάλου μεγέθους)
http://img59.imageshack.us/img59/8906/ntfsfh0.jpg
θα ελευθερώσω στάνταρ χώρο από το μεγάλο partition γιατί έχω αρκετά games installed που δεν ασχολούμαι και πολύ μαζί τους
Κάνε όπου νομίζεις τον linux χώρο. Και σου λέω μην σκας με το αν θα το λέει unallocated, other os, ntfs ή fat32.
Όταν έρθει η ώρα του install θα γίνουν όλα.
ΥΓ: Εγώ ποτέ δεν εμπιστεύτηκα το resize partition size του partition magic πάντως.
το cs:s παίζει σε ουμπούντου ε; :oops:
Δεν τά'χεις ανάγκη αυτά, θα παίζεις με την κονσόλα εκεί προσπαθώντας να κάνεις πράγματα να δουλέψουν. :P
Σοβαρά τώρα, δεν έχω ιδέα πόσα παιχνίδια παίζουν ικανοποιητικά μέσω wine. Μια φορά υπάρχει το america's army για linux κανονικά. :P
εχει επιλογη οπεν τζιελ οποτε λογικα θα παιζει πιστευω
ikonoklast
16-01-2007, 07:09
διατηρούν μια ντάταμπέις με ό,τι παίζει και πώς στο wine, τσεκ
http://appdb.winehq.org/
το cs:s ας πούμε έχει καλά στατς συγκριτικά:
http://appdb.winehq.org/appview.php?iVersionId=3731
It works very good, except that the fps go from 30 - 70, so they are not very good
αυτο ειναι μεγαλο πακετο
Το ανθρώπινο μάτι διαφορές βλέπει από τα 25 καρέ και κάτω, ή κάπως έτσι νομίζω. Άντε 30.
Ithilmir
16-01-2007, 13:51
από 24, αλλά σε παιχνίδια κλπ έχει διαφορά το 30 με το 60, γιατί δεν είναι συνέχεια τα ίδια fps.. και έχει μια πιο ομαλή αίσθηση
μια φορα λόγο λάθος ρυθμίσεων έπαιξα με 30 fps και αφού με σκότωναν πρώτα,μετά τους έβλεπα
ελάχιστο ping,μηδενικό choke
το fps είναι από τα σημαντικότερα στο game,πρέπει να είναι τουλάχιστον 70-75
το cs:s παίζει σε ουμπούντου ε; :oops:
Δοκίμασε με cedega.
freak brother
17-01-2007, 13:35
ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΣΤΡΕΪΝΤΖ, 28 ετών, μητέρα 3 παιδιών από την Καλιφόρνια, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της την περασμένη Παρασκευή, λίγες ώρες μετά τη συμμετοχή της σε ραδιοφωνικό διαγωνισμό στον οποίο ήπιε τόσο πολύ νερό, που «έσκασε» από «υδατική δηλητηρίαση». (Η επίσημη διάγνωση είναι ότι πέθανε από πνευμονικό οίδημα λόγω «water intoxication»). Ο ραδιοσταθμός «KDND 107,9» διοργάνωσε ένα διαγωνισμό με τίτλο «Hold your wee for a Wii» («Κρατήστε τα τσίσα σας για ένα Wii»), όπου Wii είναι ένα σύστημα βιντεοπαιχνιδιών της Nintento, που έδινε ο σταθμός, ως έπαθλο σε όποιον κατάφερνε να πιεί το περισσότερο νερό χωρίς να πάει στην τουαλέτα! Μόλις τέλειωσε το άθλιο αυτό παιχνίδι (ένα από τα πολλά που εμπνέονται οι υπεύθυνοι ραδιοφωνικών σταθμών για να αυξήσουν την ακροαματικότητά τους), η άτυχη γυναίκα παραπονέθηκε στους φίλους της ότι είχε φρικτό πονοκέφαλο και έκλαιγε διαρκώς. Της είπαν να πάει σπίτι να ξεκουραστεί και εκεί πέθανε. Ο Τζέιμς Ιμπάρα, που επίσης συμμετείχε στον διαγωνισμό, είπε στη «Λος Αντζελες Τάιμς» ότι οι υπεύθυνοι του σταθμού είχαν προειδοποιήσει τους διαγωνιζόμενους ότι όποιος δεν νιώθει καλά στην υγεία του να μη λάβει μέρος. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/6263029.stm, μπορεί όποιος επιθυμεί να διαβάσει πώς και γιατί μπορεί, μερικές φορές, το πολύ νερό να σκοτώσει.
Hold your wee for a Wii
:rofl:
The Charon
18-01-2007, 01:34
ante na pw kai egw thn pipa mou
Bullet
katevase to gparted http://gparted.sourceforge.net/ kai kane ekei me to live cd ta partition.
ektos tou oti kanei resize kai ftiaxneis oti 8eleis kuriolektika exei polla apps pou se bgazoun apo duskoles katastaseis px otan gamietai to partion table , pezei to 8eiko testdisk pou kalo einai na to exeis se ena livecd....
egw to gparted to xrhshmopoihsa se ena laptop dual(kai ka8e toso pernw xwro apo to ntfs partion kai to rixnw sta alla :D )
ubuntu den exw balei kai den gnwrizw , alla 8a einai automatopoihmena opote katse kane ena kafedaki kai apolause to.
αυτο το λαιβ σιντι τι ακριβως ειναι?
The Charon
18-01-2007, 02:02
kati san to partition magic einai
emena me exei bgalei apo duskoles stigmes pantws
oson afora to linux gia ta partitions kata proswpikh mou apopsh
xwris na se parw sto laimo mou ean se rwthsei to partition app pou exei kanta ws e3hs
/boot
/swap
/home
/
prospa8a na 3exwriseis toulaxiston to /home ,einai arketa xrhshmo na kratas tis ru8miseis sou apo ta apps , opws kde gnome , bookmarks ktl ktl kai ena akoma swro
egw to exw kommeno se 9 partitions
/boot
/swap
/
->/var
/tmp
/home
/home/test
/usr
/usr/local
Once_Emperor
20-01-2007, 00:21
Best resignation letter ever:
Dear Mr X,
As a graduate of an institution of higher education, I have a few very basic expectations. Chief among these is that my direct superiors have an intellect that ranges above the common ground squirrel. After your consistent and annoying harassment of my co-workers and me during the commission of our duties, I can only surmise that you are one of the few true genetic wastes of our time.
Asking me, a network administrator, to explain every little nuance of everything I do each time you happen to stroll into my office is not only a waste of time, but also a waste of precious oxygen. I was hired because I know how to network computer systems, and you were apparently hired to provide amusement to myself and other employees, who watch you vainly attempt to understand the concept of "cut and paste" for the hundredth time.
You will never understand computers. Something as incredibly simple as binary still gives you too many options. You will also never understand why people hate you, but I am going to try and explain it to you.........
You walk around the building all day, shiftlessly looking for fault in others. You have a sharp dressed useless look about you that may have worked for your interview, but now that you actually have responsibility, you pawn it off on overworked staff, hoping their talent will cover for your glaring ineptitude. In a world of managerial evolution, you are the blue-green algae that everyone else eats and laughs at. Managers like you are a sad proof of the Dilbert principle. Since this situation is unlikely to change without you getting a full frontal lobotomy reversal, I am forced to tender my resignation.
However, I have a few parting thoughts.
1. When someone calls you in reference to employment, it is illegal for you to give me a bad reference. The most you can say to hurt me is "I prefer not to comment." I will have friends randomly call you over the next couple of years to keep you honest, because I know you would be unable to do it on your own.
2. I have all the passwords to every account on the system, and I know every password you have used for the last five years. If you decide to get cute, I am going to publish your "favorites list", which I conveniently saved when you made me "back up" your useless files. I do believe that terms like "Lolita" are not usually viewed favorably by the company.
3. When you borrowed the digital camera to "take pictures of your Mother's birthday," you neglected to mention that you were going to take pictures of yourself in the mirror n.de. Then you forgot to erase them like the techno-moron you really are. Suffice it to say I have never seen such odd acts with a sauce bottle, but I assure you that those have been copied and kept in safe places pending the authoring of a glowing letter of reference. (Try to use a spell check please; I hate having to correct your mistakes.)
Thank you for your time, and I expect the reference on my desk by 8:00 am tomorrow. One word of this to anybody, and all of your little twisted repugnant obsessions will be open to the public. Never f*** with your systems administrator. Why? Because they know what you do with all that free time!
Wishing you a grand and glorious day'.