View Full Version : PC & Games Offtopic thread
12 stars circle your brow
16-01-2010, 17:36
Το ntfs-3g πια δουλεύει μια χαρά. Μην το φοβάσαι.
Για τη μεταφορά, το usb θα σου φάει την ψυχή. Τον εξωτερικό τον πήρες ολόκληρο, ή πήρες θήκη και έβαλες μέσα έναν κανονικό; Αν το δεύτερο, λιγότερο χρόνο θα σου πάρει να βγάλεις τον κανονικό, να τον βάλεις στο πισί σου και να τα αντιγράψεις. Έχω ακούσει ότι και οι αγοραστοί εξωτερικοί έτσι είναι, αλλά ίσως δεν είναι καλό να ρισκάρεις να βγάλεις τον εσωτερικό τους δίσκο, πρέπει να χαλάει κι η εγγύηση.
Δεν έχω δει τιμές, πάντως εγώ αν πάρω ποτέ εξωτερικό, θέλω να έχει και κάποιον άλλο τρόπο σύνδεσης. Δε θέλω να φάω τα χρόνια μου αντιγράφοντας.
Δεν έχω αγοράσει ακόμα, θα πάρω έναν αυτές τις μέρες, γι' αυτό κάντε τις προτάσεις σας, για εξωτερικό σκληρό πάντα.
SpiritCrusher
17-01-2010, 20:05
Να ρίξουμε το update για τις γιορτές; Να ρίξουμε
December 2009 Hardware Sales
# Nintendo Wii: 3.81 million
# Nintendo DS: 3.31 million
# PlayStation 3: 1.36 million
# Xbox 360: 1.31 million
# PSP: 654,700
# PlayStation 2: 333,200
December 2009 Software Sales
# New Super Mario Bros. (Wii): 2.82 million
# Wii Fit Plus (Wii): 2.41 million
# Wii Sports Resort w/Motion Plus (Wii): 1.79 million
# CoD Modern Warfare 2 (360): 1.62 million
# CoD Modern Warfare 2 (PS3): 1.12 million
# Wii Play w/Remote (Wii): 1.01 million
# Mario Kart w/Wheel (Wii): 936,100
# Assassin's Creed 2 (360): 783,100
# Left 4 Dead 2 (360): 728,500
# Mario & Luigi: Bowser's Inside Story (DS): 656,700
Phantom Duck
17-01-2010, 23:37
πού αυτά;
rat_poison
17-01-2010, 23:40
http://arstechnica.com/gaming/news/2010/01/nintendos-fad-dominates-sony-microsoft-in-december.ars
SpiritCrusher
17-01-2010, 23:47
πού αυτά;
Το λογικό με τέτοια νούμερα θα ήταν να είναι παγκόσμια δεδομένα. Παρ΄όλα αυτά το NPD Group, που είναι υπεύθυνο για τα προαναφερθείσα νούμερα, είναι US market researchers, άρα US.
To δε hardware νούμερο της Nintendo κάνει πλάκα σε όλους τους υπόλοιπους.
http://noctalis.com/shop/soldout/g_kings_bounty_armored_princess_i.jpg
Η συνέχεια μάλλον του γνωστού έπους.:pink:
'Αλλοι λατρεμένοι ακόλουθοι ή είμαι ο μόνος?
Είμαι lvl 25 και το χω ψιλοπαρατήσει να πω την αλήθεια. Όχι γιατί είναι κακό αλλά γιατί είναι απελπιστικά ΙΔΙΟ ρε πούστη μου. Το μόνο καλό του είναι ότι είναι κάπου διπλάσιο σε σχέση με το πρώτο.
Harbinger of Death
19-01-2010, 00:15
Αντιφατικά μας τα λες.
Ε αυτό που λέω είναι ότι έχει διάρκεια, ακόμα περισσότερη από το προηγούμενο που ήταν αρκετά μεγάλο. Αυτό όμως συνεπάγεται και το κακό ότι μετά από κάποιο σημείο λίγο βαριέσαι να κάνεις τα ίδια, τύπου κάνω μια δυνατή μάχη άαααντε πάλι τρέξιμο στον (πολύ μεγάλο) χάρτη για να βρω τα royal thorns που γαμάνε αλλά δε μπορώ να τα κάνω resurrection, και όλα αυτά για ένα secondary quest που δίνει της πλάκας reward, αλλά θέλω και να τα κάνω όλα ρε πούστη μου από την άλλη and so on... :P
rat_poison
19-01-2010, 00:43
Το σύνδρομο του completionist. Σε νιώθω.
Pinatero
20-01-2010, 01:13
αν μπορει και δει καποιος κι απαντησει συντομα...
φαση κατεβαζω ταινια απο τορρεντς (divx) και δεν εχει φωνη!!
χρειαζεται να κανω κατι εξτρα με κανα προγραμμα ξερω γω..?
ειχα το cccp (combined community codec pack) οπου σε μια ταινια μου χε κανει δουλεια που με ειχε γραψει φιλος σε dvd.
bs player εχω για να βλεπω ταινιες.
thankz
Ingolemo
20-01-2010, 04:18
katevase vlc player apo dw: http://www.videolan.org/vlc/
exei dika tou codecs, opote an einai provlhma codecs tha paizei.
an den paizei kai kei, dokimase na anoikseis ta hxeia sou:!:
h mporei kai na ftaiei to arxeio :p
asimoulis
21-01-2010, 12:41
Ή ΚΑΙ k-lite codec pack παίζουν τα πάντα όλα
Ingolemo
21-01-2010, 15:46
Ή ΚΑΙ k-lite codec pack παίζουν τα πάντα όλα
Genika pantws me ta codec packs den prepei na vazeis diaforetika packs mazi, giati meta arxizoun ta conflicts kai ta provlhmata.
To vlc einai sigourh lush gia na deis an to provlhma einai logw codecs.
funishment
21-01-2010, 16:12
"The KM player"
μπιζαριος
21-01-2010, 16:13
perian για pc δεν παιζει ε?
Ingolemo
21-01-2010, 16:54
"The KM player"
Wraios kai o km player, alla genika protimw zoom player :)
"κυκλοφορησε" το mass effect 2
Phantom Duck
22-01-2010, 01:30
χύνω
Neuroscar
23-01-2010, 05:39
Και οσο κατεβαινει το μασσ εφφεκτ:
Πωπωπωπω:
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JciyoGmnGyo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JciyoGmnGyo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
"κυκλοφορησε" το mass effect 2
Γιουπιιιιι, μόνο 14,3GB fdsafsdf
Phantom Duck
23-01-2010, 14:47
δε λέτε και κανα γρήγορο τόρρεντ (ή τορρεντάδικο) της προκοπής γιατί το κλασικό του πιρατμπέη τρώει κρέας;
Once_Emperor
23-01-2010, 17:24
torrentleech . & -
Σε μια ώρα ξεκινάω να παίζω :)
Drumsick
23-01-2010, 18:41
Το ανεμιστηράκι που μπαίνει στον επεξεργαστή (οχι το δικό του, το έξτρα που μοντάρεται στο τάουερ) θέλουμε να φέρνει αέρα ή να τον στέλνει έξω?
Ingolemo
23-01-2010, 18:47
Το ανεμιστηράκι που μπαίνει στον επεξεργαστή (οχι το δικό του, το έξτρα που μοντάρεται στο τάουερ) θέλουμε να φέρνει αέρα ή να τον στέλνει έξω?
Genika to kalutero einai na exeis ena sto plai na vazei(kruo) aera kai ena pisw na vgazei(zesto).
An exeis mono sto plai, kalutera na vazei aera.
Drumsick
23-01-2010, 18:49
Μωρέ έχω και μπρός-πίσω, το μπρος βάζει το πίσω βγάζει, αλλά ξεβίδωσα το πλαινό για να το καθαρίσω και δε θυμάμαι αν το χα να βάζει η να βγάζει.
rage for order
23-01-2010, 19:05
το πλαϊνό λογικά είναι μπροστά από τον επεξεργαστή ε; εφόσον του επεξεργαστή βάζει, θα έβαζα και το πλαϊνό να βάζει.
Drumsick
23-01-2010, 19:24
Αυτό έκανα, γιε. Θένκς.
SpiritCrusher
23-01-2010, 20:15
torrentleech . & -
Παίζει invitation για αυτό;
Once_Emperor
24-01-2010, 12:26
torrentleech . & -
Δυστυχώς είχα μόνο μία και σε πρόλαβε άλλος :/
Ruthless
24-01-2010, 13:57
Δεν πρόλαβα να τελειώσω το DAO καλά καλά και ήρθε το Mass Effect 2.
Πω πω τι παιχνιδάρα είναι αυτή :!:
Προβλέπεται απίστευτο κάψιμο.
Phantom Duck
24-01-2010, 14:17
torrentleech . & -
:wave:
θα σου έδινα το account μου να το κατεβάσεις αλλά απαγορεύεται να πάρεις το ίδιο αρχείο δύο φορές.
υπάρχει και στο greek tracker πάντως.
Ruthless
24-01-2010, 14:20
Βασικά σε greek tracker(στην αρχή σίγουρα) παίζαν seedboxes από Αμερική κι έτσι αρκετά. Με 5-6 seeders και 500+ leechers και κατέβαινε με 600+ ΚB/sec.
Τώρα λογικά τα βγάλαν αυτά, αλλά με την αναλογία seeders/leechers πάλι θα πιάνεις πολύ καλή ταχύτητα.
Drumsick
24-01-2010, 15:58
Ρε σεις, τελευταία δε μπορώ να δω βίντεα στο youtube. Κολλάει κάθε μισό δευτερόλεπτο κι όταν πατάω pause δε σταματαει για να φορτώσει το βίντεο, αλλά ξεκινάει να παίζει με το που αρχίζει να φορτώνει, με αποτέλεσμα μισο δευτερόλεπτο αργότερα να ξανακολλάει.
Οι ταχυτητές μου σε utorrents και soulseeks είναι μια χαρά.
Ιδέες?
μονο με κονεξ παιζει utube χωρις κολληματα πλεον.εχει μπουκωσει το συμπαν στους εναλλακτικους.
Neuroscar
24-01-2010, 16:08
Αυτο που λεει νομιζω δεν εχει να κανει με συνδεση.
Τοχω παθει στο παρελθον πολλες φορες. Το βιντεο παιζει 1-2 δευτερολεπτα και μετα σταματαει τελειως.
Αν ειναι οντως αυτο, ειναι προβλημα του flash player που λογικα θαχεις adobe.
Κανε μια επανεγκατασταση και τσεκ.
Drumsick
24-01-2010, 16:13
Δε σταματάει τελείως.. απλώς κολλάει και ξαναπαίζει όποτε του καυλώσει, ανεξαρτητα αν πατάς pause ή οχι.
Επίσης έχω πάλι πρόβλημα με το γαμωsoulseek που το ανοίγω και κλείνει στα καπάκια. Το έκανα re-install και αρχίδια.
Γαμώ τα windows μου μέσα.
για το slsk δεν φταινε τα windows αλλα ο Nir που το κανε σαν τα μουτρα του
ολος ο λαος εχει προβλημα
Phantom Duck
24-01-2010, 16:42
και για το youtube δε φταίει το flash, έχουν πρόβλημα με τα streaming (ακόμα και skype) όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι (μάλλον τώρα που άλλαξαν exchange point).
KoiliaSamprela
24-01-2010, 18:25
Δε σταματάει τελείως.. απλώς κολλάει και ξαναπαίζει όποτε του καυλώσει, ανεξαρτητα αν πατάς pause ή οχι.
Επίσης έχω πάλι πρόβλημα με το γαμωsoulseek που το ανοίγω και κλείνει στα καπάκια. Το έκανα re-install και αρχίδια.
Γαμώ τα windows μου μέσα.
για να είσαι σίγουρη δοκίμασε με άλλον browser να δεις αν έχεις το ίδιο πρόβλημα
rat_poison
24-01-2010, 19:38
Για slsk δοκιμάστε το nicotine+ (http://129.125.101.92/nicotine+/Nicotine+-1.2.14r4.exe)
(windows exe installer)
H 1.2.14 είναι πολύ καλή.
Well it has finally happened. A very well known and respected “hacker” who goes by the name of “Geohot” has hacked the PS3. Geohot is the same hacker that has been a major thorn in Apple’s side since he first hacked the iPhone.
Geohot claims his hack does not require any hardware modifications. He also claims the hack is “Not really patchable.” Ouch. The hack has not been released publicly yet by Geohot but im sure that will change quickly.
Here is the statement that he wrote on his blog this morning;
“I have read/write access to the entire system memory, and HyperVisor level access to the processor. In other words, I have hacked the PS3. The rest is just software. And reversing. I have a lot of reversing ahead of me, as I now have dumps of LV0 and LV1. I’ve also dumped the NAND without removing it or a modchip.”
Read more at the jump…
“3 years, 2 months, 11 days…thats a pretty secure system”
“Took 5 weeks, 3 in Boston, 2 here, very simple hardware cleverly applied, and some not so simple software.”
“Shout out to George Kharrat from iPhoneMod Brasil for giving me this PS3 a year and a half ago to hack. Sorry it took me so long :) ”
“As far as the exploit goes, I’m not revealing it yet. The theory isn’t really patchable, but they can make implementations much harder. Also, for obvious reasons I can’t post dumps. I’m hoping to find the decryption keys and post them, but they may be embedded in hardware. Hopefully keys are setup like the iPhone’s KBAG.”
“A lot more to come…follow @geohot on twitter”
SpiritCrusher
25-01-2010, 02:25
:wave:
θα σου έδινα το account μου να το κατεβάσεις αλλά απαγορεύεται να πάρεις το ίδιο αρχείο δύο φορές.
υπάρχει και στο greek tracker πάντως.
ΜΠΙΝΕΣ.
Δεν το ήθελα για το ME2, εδώ δεν έχω παίξει το 1, απλά γενικά ψάχνω να βω κανένα ακόμα καλο tracker :P
Και αυτό το torrentbytes δεν ανοίγει ποτέ registration..
MoRmEnGiL
26-01-2010, 06:39
Oi katoxoi NDS na pai3oune asap auto edw: http://en.wikipedia.org/wiki/Clash_of_heroes
Einai oti pio e8istiko exw pai3ei ton teleutaio kairo. SKALWMA.
Fantasteite mia mi3h puzzle me strategy, basismeno sta factions tou HoMNM V.
Ousiastika kanontas column apo 3 idia core units ta kaneis charge k se x gyrous analoga me to unit kanoun attack analoga me ta stat tous kai ta special abilities. Auto einai to core, apo kei k pera paizoune klassika puzzle twists, opws chains, links, fusions, elite kai champ units klp klp klp. Gamaei.
glalbwuJlqc
ΕΔΙΤ: Τελικά είμαι ο τελευταίος που γράφει ακόμα γρεεκλιση.
Pinatero
26-01-2010, 14:16
katevase vlc player apo dw: http://www.videolan.org/vlc/
exei dika tou codecs, opote an einai provlhma codecs tha paizei.
an den paizei kai kei, dokimase na anoikseis ta hxeia sou:!:
h mporei kai na ftaiei to arxeio :p
σορυ που ξεχασα ν'απαντησω! θενκζ, αλλα ο λογος που χρησιμοποιω bsplayer ειναι για τους υποτιτλους, αλλιως θα τσεκαρα vlc(αλλα δεν εχει subs)
rage for order
26-01-2010, 14:21
έχει
Pinatero
26-01-2010, 14:30
ωραια για πες γιατι δεν ξερω πως
rage for order
26-01-2010, 15:05
όπως και με το bs, drag&drop το .srt στο παράθυρο του vlc.
όπως και με το bs, drag&drop το .srt στο παράθυρο του vlc.
απλα κανεις rename το srt...του κανεις paste τον τιτλο του .avi και τους βλεπει μονος του και ο BS και ο vlc και ο gom
rage for order
26-01-2010, 15:19
ο δικός μου τρόπος όμως είναι πιο γρήγορος και πιο εύκολος. ζατς.
Pinatero
26-01-2010, 16:03
εγω αμα το κανω drag&drop το .srt στο παράθυρο του vlc. το αναγνωριζει σαν βιντεο, δε συνεχιζει να παιζει η ταινια κανονικα
και με rename δεν το αναγνωριζει επισης μονο του
:|:-x
rage for order
26-01-2010, 16:09
μιλάμε για την τελευταία έκδοση;
Pinatero
26-01-2010, 16:11
οχι :| ξανατσεκαρω, δεν ηξερα οτι αλλαξε στυλ και δυνατοτητες
Unnatural
26-01-2010, 16:14
Geia!Kserei kaneis kana site me servers gia Age of Conan i toulaxiston kapoio free server? na dw pws einai epitelous ayto to game.Thanks!
Ingolemo
26-01-2010, 16:30
Geia!Kserei kaneis kana site me servers gia Age of Conan i toulaxiston kapoio free server? na dw pws einai epitelous ayto to game.Thanks!
https://register.ageofconan.com/unlimited_trial/
Unnatural
26-01-2010, 16:48
https://register.ageofconan.com/unlimited_trial/
Thanks .Mipws yparxei kati allo ektos ap to trial?
MoRmEnGiL
28-01-2010, 22:54
nai ame. paizei server opou dialegeis e3arxhs level skills kai items exei dwro ka8e tetarth pizza pemptes hmigymnes xabanezes pou sou tragoudane iabanezika paradosiaka tragoudia ths anabroxias kai paraskeues tsampa pipes apo playmates.
to sabbato exei ranteuou sta tyfla me rantom ERith (ginete klhrwsh.) Omws an deis kapoion me kitrino sprei sth mourh TREXA.
EDIT: 3exasa. link edw (http://tinyurl.com/2xya9o)
SpiritCrusher
29-01-2010, 00:08
Μάλιστα, καταφέραμε και βρήκαμε beta key για το BF:BC2 και δε μπορούμε να βρούμε σοβαρό λινκ για τον client. Fail.
SpiritCrusher
29-01-2010, 01:54
Starcraft 2 Beta Soon ?
http://starfeeder.gameriot.com/blogs/The-Starfeed/StarCraft-2-Devs-celebrating-the-StarCraft-2-Beta
God of War 3 on PS3 has a confirmed release date on Tuesday 16 March 2010
για να μην ανοιγω νεο thread:
λαμβανω σημερα δεμα απο hong kong το οποιο περιεχει ενα dualshock 3(χειριστιριο ps3) στο κουτι του,σφραγισμενο κτλ.
δεν γραφει αποστολεα αλλα μονο προελευση,οποτε υποθετω(συνδιαζοντας και το γενικο πακεταρισμα) πως προκειται για ενα απο τα ebay shop απο τα οποια εχω αγορασει 4-5 games λογο καλυτερης τιμης.
το λοιπον.το κραταω;δεν το εχω ανοιξει ακομα γιατι δεν ξερω αν λαβω καποιο email πως εγινε καποιο λαθος (το πιθανοτερο) or smth.για πειτε.
rat_poison
29-01-2010, 15:37
Το ανοίγεις φυσικά! Αν σου στείλω εγώ δηλαδή ένα τάπερ με κεφτεδάκια χωρίς να μου το ζητήσεις, πρέπει να μου τα φέρεις πίσω στην κατάσταση που σου τα έστειλα;
Phantom Duck
29-01-2010, 15:38
δεν έλαβες τίποτα, καλορίζικο.
http://grcinema.matia.gr/wp-content/uploads/2009/01/%CE%9C%CE%99%CE%91_%CE%96%CE%A9%CE%97_%CE%A4%CE%97%CE%9D_%CE%95%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%95.jpg
rat_poison
29-01-2010, 15:44
http://grcinema.matia.gr/wp-content/uploads/2009/01/%CE%9C%CE%99%CE%91_%CE%96%CE%A9%CE%97_%CE%A4%CE%97%CE%9D_%CE%95%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%95.jpg
Μέχρι και αυτό το ποστ σε είχα κατηγοριοποιήσει "καλό παιδί αλλά μπορεί και να είναι λίγο βλακάκος"
Επανατοποθετούμαι
FUCKING BRILLIANT.
I appreciate it, same goes out to you partner. :D
KoiliaSamprela
29-01-2010, 15:46
για να μην ανοιγω νεο thread:
λαμβανω σημερα δεμα απο hong kong το οποιο περιεχει ενα dualshock 3(χειριστιριο ps3) στο κουτι του,σφραγισμενο κτλ.
δεν γραφει αποστολεα αλλα μονο προελευση,οποτε υποθετω(συνδιαζοντας και το γενικο πακεταρισμα) πως προκειται για ενα απο τα ebay shop απο τα οποια εχω αγορασει 4-5 games λογο καλυτερης τιμης.
το λοιπον.το κραταω;δεν το εχω ανοιξει ακομα γιατι δεν ξερω αν λαβω καποιο email πως εγινε καποιο λαθος (το πιθανοτερο) or smth.για πειτε.
σε εσένα ήρθε τελικά το δικό μου? :)
βασικα εγω σκεφτομουν οτι αφου εχει αριθμο αποστολης,τα στοιχεια μου κτλ μου,μηπως μπορει ετσι μπορει να το ζητησει πισω or smth.ειδικα αφου αυτος που το εχει παραγγειλει του ζαλισει τον ερωτα.δεν εχει καταγραφει ουτως ή αλλως οτι παραδοθηκε απο το ταχυδρομειο εδω;
rat_poison
29-01-2010, 15:56
βασικα εγω σκεφτομουν οτι αφου εχει αριθμο αποστολης,τα στοιχεια μου κτλ μου,μηπως μπορει ετσι μπορει να το ζητησει πισω or smth.ειδικα αφου αυτος που το εχει παραγγειλει του ζαλισει τον ερωτα.δεν εχει καταγραφει ουτως ή αλλως οτι παραδοθηκε απο το ταχυδρομειο εδω;
E, και; Υπάρχει πουθενά η συγκατάθεσή σου να χρεωθείς;
The much anticipated release of Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City for the PC and for PlayStation®3 computer entertainment system is coming this spring – on March 30, 2010. For the first time, PlayStation 3 and PC players will have the opportunity to experience the last two thrilling chapters of the Grand Theft Auto IV saga together on one disc.
The two action packed episodes, The Lost and Damned and The Ballad of Gay Tony, will also be available for download via PlayStation®Network and Games for Windows®-LIVE on March 30, 2010.
επισημο :touched:
SpiritCrusher
30-01-2010, 01:07
E ναι ήταν timed exclusive.
βασικα καθε φορα που αναφεροταν σαν φημη,παντα ακουγοταν οτι η ms εχει δωσει πολλα φραγκα να το κρατησει exclusive κτλ,οποτε ηταν μια ευχαριστη εκπληξη.
Kelldorain
30-01-2010, 01:37
Btw η Rockstar North τώρα ετοιμάζει το Agent που αν δεν κάνω λάθος θα είναι PS3 exclusive
ναι ειναι ,αλλα για 2011 παει αυτο νομιζω.πρωτα θα βγαλει το la noir(το οποιο αρχικα ηταν ps3 exclusive)
σκεφτηκα και τα φραγκα για τα games που ερχονται κι αγχωθηκα =p
heavy rain,gow 3,mafia 2,red dead redemption,bad company 2,βαλε και το liberty city...μετα εχει και metal gear solid και δε ξερω και γω τι.κανουμε καμμια ληστεια;
SpiritCrusher
30-01-2010, 02:12
νοικιάζεις; :P
δε ξερω ρε γμτ,με ξενερωνει το οτι πρεπει να το τελειωσω γρηγορα για να το παω πισω ωστε να μην ανεβει η ταριφα.
SpiritCrusher
30-01-2010, 06:39
Bad Company 2 λοιπόν.
Έπαιξα μόνο 3 matches, οπότε ακόμα ξύνουμε τη κορυφή, αλλά για 1η εντύπωση απογοήτευσε.
Παίζει κανείς άλλος από εδώ;
Roswell47
31-01-2010, 18:02
lepooooooon. katafera na kanw uninstall ta windows vista apo to GAMHMENO to pc mou. prospa8w na kanw install ta 7, ALLA otan mou leei "Reboot and select proper Boot device or Insert Boot media in selected boot device and press any key". vazw ta windows 7 kai mou vgazei akrivws to idio message. k ksana k ksana k ksana. an valw to dvd twn vista, tsoup, paei gia egatastash. ti diaolo kanw la8os?
τι εννοεις uninstall?format εκανες;
το dvd των 7 ειναι bootable?
Roswell47
31-01-2010, 19:10
ap.den kserw pws na to kanw bootable twra pou to les. nai pano, format ekana, aplws epeidh eixa ena partition, den mporousa toso kairo na t svhsw.anyway. opote..pws kanw bootable to dvd twn windows 7 (noobas megalos e, na leipoun ta sxolia xD)
rat_poison
31-01-2010, 19:31
Αν το έχεις σε iso ΔΕΝ κάνεις απλά burn το αρχείο iso στο dvd ή extract και burn τα περιεχόμενα.
Χρησιμοποιείς στο αγαπημένο σου πρόγραμμα τη λειτουργία Burn DVD from image ή κάτι τέτοιο.
Αλλιώς φορτώνεις το iso σε ένα εικονικό drive με κάποιο πρόγραμμα και κάνεις copy το εικονικό DVD στο άδειο.
Παίζει και ένα Open Source πρόγραμμα από την ίδια τη Microsoft (!!!) για να χρησιμοποιήσεις USB στικ αντί για DVD.
Ingolemo
01-02-2010, 00:05
Αλλιώς φορτώνεις το iso σε ένα εικονικό drive με κάποιο πρόγραμμα και κάνεις copy το εικονικό DVD στο άδειο.
Auto mallon den tha doulepsei, thelei eidikh epilogh meta wste na einai bootable to cd/dvd, kalutera apla burn iso, pio eukolo einai etsi kialliws.
01-02-2010, 00:23
Έχει κανείς ιδέα πως θα γράψω σε dvd από VHS;
SpiritCrusher
01-02-2010, 00:31
Λογικα θα πρέπει να παίξεις το video σε κάποια tv η οποία να μπορεί να συνδεθεί με το pc. Από εκεί και μετά κάνεις capture ότι παίζει η tv και μετά είσαι οκ.
Ίσως να γίνεται και να συνδέσεις το vhs video στο pc μέσω κάποιου αντάπτορα και να κάνεις τη δουλειά απ'ευθείας.
Auto mallon den tha doulepsei, thelei eidikh epilogh meta wste na einai bootable to cd/dvd, kalutera apla burn iso, pio eukolo einai etsi kialliws.
Λοιπόν, επειδή σκοπεύω να κάνω κι εγώ μια κίνηση περάσματος των 7 σε κενό δίσκο και σκεφτόμουνα ότι παίζει να μου κάτσει η ίδια περίπτωση, το θέμα ενδιαφέρει κι εμένα.
Άκρη όμως από τις απαντήσεις δεν έβγαλα. Ο ένας λέει ότι απλά το burn του iso δεν είναι αρκετό για να κάνει bootable το dvd και ο Ingo (αν κατάλαβα καλά λέει το αντίθετο).
Γίνεται κανείς να πει τι κάνουμε απλά με το Nero (γιατί φαντάζομαι 9 στους 10 αυτό ξέρουμε, αυτό εμπιστευόμαστε)?
01-02-2010, 00:35
Λογικα θα πρέπει να παίξεις το video σε κάποια tv η οποία να μπορεί να συνδεθεί με το pc. Από εκεί και μετά κάνεις capture ότι παίζει η tv και μετά είσαι οκ.
Ίσως να γίνεται και να συνδέσεις το vhs video στο pc μέσω κάποιου αντάπτορα και να κάνεις τη δουλειά απ'ευθείας.
Σήμερα δοκίμασα το VCR μου και ενώ είχα ήχο δεν είχα καθόλου εικόνα :/
Κάτι πιο σίγουρο;
Once_Emperor
01-02-2010, 01:38
lepooooooon. katafera na kanw uninstall ta windows vista apo to GAMHMENO to pc mou. prospa8w na kanw install ta 7, ALLA otan mou leei "Reboot and select proper Boot device or Insert Boot media in selected boot device and press any key". vazw ta windows 7 kai mou vgazei akrivws to idio message. k ksana k ksana k ksana. an valw to dvd twn vista, tsoup, paei gia egatastash. ti diaolo kanw la8os?
Αφενός, έχεις ως 1ο boot device το cdrom?
Aφετέρου, αν δεν κατάλαβα καλά και αναφέρεσαι στο μήνυμα που σου βγάζουν τα windows στη μέση της εγκατάστασης, τότε μετά το reboot πρέπει να επιλέξεις το δίσκο για να συνεχίσεις την εγκατάσταση.
Κατά τ'άλλα, αν το αρχικό ISO είναι bootable και αυτό που θα γράψεις είναι bootable (υπό ΚΣ πάντα).
SpiritCrusher
01-02-2010, 02:11
Σήμερα δοκίμασα το VCR μου και ενώ είχα ήχο δεν είχα καθόλου εικόνα :/
Κάτι πιο σίγουρο;
Τι εννοείς; Το vcr τα έπαιξε και σου τα κάνει αυτά όταν το έχει βάλει να παίζει στη τηλεόραση ή το σύνδεσες με κανένα pc και απλά δεν δούλεψε το πείραμα;
01-02-2010, 02:15
Το πρώτο!
rat_poison
01-02-2010, 03:11
@Ingolemo
Δουλεύει (δούλευε;) το'χα κάνει σε προλινουξιακή εποχή.
@H. & the rest
Disclaimer. Δεν έχω windows atm και μπορεί τα μενού να μην είναι πια ακριβώς όπως τα θυμάμαι. Διορθώστε.
Για το bootable
1.) Ανοίγεις το Nero Express
2.) Πας εκεί που λέει images ή κάτι τέτοιο (Burn image to DVD)
3.) Διαλέγεις το αρχείο κα το καις. Κατά προτίμηση σε χαμηλή ταχύτητα και ΣΟΠΩΔΗΠΟΤΕ κανεις verify. Δε θες να σου μείνει στη μέση το format λόγω ελαττωματικής αντιγραφής και να μείνεις χωρίς λειτουργικό, ε;
Για το σωστό Boot
1.) Μετά το προφανές restart, μπαίνουμε στο BIOS με F2 ή Del, ανάλογα με την περίπτωση (θα σας το γράφει)
2.) Διαλέγουμε ως 1o boot device το drive που έχουμε τοποθετήσει το DVD. 2ο Βοοt Device βάζουμε το σκληρό μας. Πιο συγκεκριμένες οδηγίες δεν μπορώ να δώσω, παίζει ανάλογα το BIOS πού ακριβώς είναι στο menu. Ψάχνουμε Boot Device Priority ή κάτι to that effect.
3.) F10 και y για αποθήκευση, επιβεβαίωση και έξοδο
Για την εγκατάσταση.
1.) Αν μας ρωτήσει Press any key to boot from CD.... πατάμε το any key. Αν το πληκτρολόγιό σας δεν έχει any κουμπί, την πατήσατε. (Κρύο.... μπρρρρρρρ)
2.) Κάνουμε την εγκατάσταση και σε κάποια φάση θα μας πει να κάνουμε reboot (ή θα κάνει μόνο του).
3.) Βγάζουμε το DVD από το drive για να είμαστε ασφαλείς. Εναλλακτικά, βάζουμε ως 1st boot device το σκληρό μας. Εναλλακτικά, ΔΕΝ πατάμε το any key όταν μας ρωτήσει. Δεν πατάμε ούτε κανένα από τα άλλα κουμπιά που έχει το πληκτρολόγιό μας.
4.) Ξαναπεριμένουμε και εισάγουμε τα στοιχεία που μας ζητά. Βάλτε δυνατό password, I can't stress this enough. Σπάσιμο στα @@. Το ξέρω. Αλλά κάλιο γαϊδορόδενε, παρά 10 και καρτέρι.
5.) Είμαστε έτοιμοι!!!
Roswell47
01-02-2010, 05:14
palikaros.
SpiritCrusher
01-02-2010, 18:12
Το πρώτο!
Ε πουλί τότε. Ή θα βρεις vcr ή νομίζω πως μπορείς να αγοράσεις μια μαλακία (της pinnacle? ) γι αυτή τη δουλειά.
εδιτ: άσχετο, αλλά X-com 5 Pack με 2ε στο steam. Παίζουν καλά ή μπα;
για τσεκαρετε το σε περιπτωση που δεν το γνωριζετε.τιμες επιπεδου ebay.com (40-43 euro σε καινουργια nextgen games,30-34 pc) ευρωπαικες εκδοσεις και free shipping.
http://www.zavvi.com
Episis ka8e kiriaki vradaki xekinaei to mega mondays deal me akoma xamiloteres times.Exw tsibisei rachet and clank to telefteo 18lires, dirt2, batman klp prin apo kairo.Shipping 1lira ana proion, kai an exete orexi exei kai cd merikes fores se gamates times. Opos auto
http://www.zavvi.com/cd/nine-inch-nails/the-slip-cd-dvd/9983901.html
nomizw to xa dei 27.50e sto metropolis kapote :D
Drumsick
02-02-2010, 00:01
Για πείτε, εκτός του soulseek, παίζει κάνα άλλο αξιοπρεπές P2P?
rat_poison
02-02-2010, 00:13
μαλλον εννοείς εκτός απο slsk ΚΑΙ torrents ε;
Κάποτε υπήρχε η ιδέα της δημιουργιας του freenet. Δεν ξέρω τι έγινε, αν έγινε, πάντως όταν το τσέκαρα τελευταία, ήθελε να είσαι πιο geek από μένα για να καταλάβεις πώς να το κάνεις να δουλέψει.
Σαν concept πάντως γαμεί, στην ουσία είναι ένα δίκτυο από πλήρως ανώνυμους χρήστες που μοιράζονται "πληροφορίες" και πλοηγείται σαν σελίδα Web (μέσω http)
Αυτά ξέρω.
Drumsick
02-02-2010, 00:20
Ε τα τόρρεντς δε μπορώ να πω πως βολεύουν ιδιαίτερα για μουσική to begin with. Βρίσκεις μόνο γνωστά πράγματα. Μιλάω για κάτι τύπου slsk όπως limewire, kazaa και λοιπές μαλακίες, αλλά χωρίς τα φέικ και τους ιούς.
Harbinger of Death
02-02-2010, 02:30
DC++ με κατάλληλα hubs;
rat_poison
02-02-2010, 02:39
HoD σωστός, αν και έχω χρόόόνια να μπώ. Και emule/edonkey και όλα τα GNUtella-based δουλεύουν ακόμα; Αν κ νομίζω παίζει πολύς ιός (όχι βέβαια πλιότερος από τορρεντζ)
Harbinger of Death
02-02-2010, 12:00
eMule έχω καιρό να μπω, αλλά νομίζω ότι οι καλοί σέρβερς λιγοστεύουν.
γενικα τα p2p δεν ειναι οπως μεχρι πριν μια 5ετια πανω κατω.ο περισσοτερος κοσμος παιζει με rapidshare κτλ συν dl managers.
Kelldorain
02-02-2010, 16:56
Λοιπόν έχω win7. Για να κάνω pin στην taskbar όσα folder paths ήθελα, απλά έκανα drag το φάκελο που ήθελα στο win explorer icon που υπάρχει στην taskbar και μετά με δεξί κλικ έβρισκα ότι ήθελα. 2-3 φορές χωρίς να έχω αλλάξει κάτι αυτά σβήστηκαν απ' τη λίστα (δηλαδή έγινε κάπως έτσι (http://img4.imageshack.us/img4/11/13949195.png)) αλλά δεν υπήρξε πρόβλημα γιατί σε 2-3 λεπτά είχα βάλει πάλι ό,τι ήθελα. Σήμερα όμως ξαναυπήρξε το πρόβλημα και το θέμα είναι πως ό,τι και να προσπαθώ να βάλω (είτε με δεξί κλικ είτε όχι) δεν γίνεται τίποτα και το win explorer icon παραμένει ίδιο. Έκανα system restore και sfc /scannow αλλά τίποτα, καμιά άλλη ιδέα; Η λύση που υπάρχει να τα κάνω όλα .exe και να περάσω τα paths δεν με βολεύει γιατί θα γεμίσει icons όλη η taskbar
rat_poison
02-02-2010, 17:18
lock the taskbar? τσέκαρε μήπως επηρεάζει. (δεν έχω win7, αλλά τσέκαρέ το)
Kelldorain
02-02-2010, 17:20
Ναι τσέκαρα αλλά όχι, εξάλλου μόνιμα locked την έχω. Ούτε με unlocked γίνεται.
Ingolemo
02-02-2010, 17:23
Λοιπόν έχω win7. Για να κάνω pin στην taskbar όσα folder paths ήθελα, απλά έκανα drag το φάκελο που ήθελα στο win explorer icon που υπάρχει στην taskbar και μετά με δεξί κλικ έβρισκα ότι ήθελα. 2-3 φορές χωρίς να έχω αλλάξει κάτι αυτά σβήστηκαν απ' τη λίστα (δηλαδή έγινε κάπως έτσι (http://img4.imageshack.us/img4/11/13949195.png)) αλλά δεν υπήρξε πρόβλημα γιατί σε 2-3 λεπτά είχα βάλει πάλι ό,τι ήθελα. Σήμερα όμως ξαναυπήρξε το πρόβλημα και το θέμα είναι πως ό,τι και να προσπαθώ να βάλω (είτε με δεξί κλικ είτε όχι) δεν γίνεται τίποτα και το win explorer icon παραμένει ίδιο. Έκανα system restore και sfc /scannow αλλά τίποτα, καμιά άλλη ιδέα; Η λύση που υπάρχει να τα κάνω όλα .exe και να περάσω τα paths δεν με βολεύει γιατί θα γεμίσει icons όλη η taskbar
Dokimase kati apo dw:
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproui/thread/00f3476a-7b57-468a-9cab-26284b2d6a3e
kai sugkekrimena:
This process erases all the pinned items on all of your programs (you'll have to pin them again afterwards), but the functionality of the windows explorer jumplist will return to normal.
1. Delete all files at %APPDATA%\Microsoft\Windows\Recent\AutomaticDestinations
2. Delete all files at %APPDATA%\Microsoft\Windows\Recent\CustomDestinations
3. Reboot
4. Re-pin all the items you wish
Good luck!
Epishs edw (http://superuser.com/questions/68004/cant-pin-folder-to-windows-explorer-jump-list) leei enas:
I figured this out... I utilized this tip (http://www.howtogeek.com/howto/6709/add-the-recycle-bin-to-the-taskbar-in-windows-7/) and didnt realize that it replaced all the functionality that the Windows Explorer icon gave... once I removed the recycle bin from my task bar... problem solved!
Den kserw kata poso isxuei vevaia :p
rat_poison
02-02-2010, 17:24
τα targets του link είναι σε εξωτερικό σκληρό; μήπως αυτό συμβαίνει κάθε φορά που γίνεται unmount ή στο reboot αν φορτώσουν τα link πριν ανέβει ο σκληρος και επειδή δε βρίσκει target, σπάνε τα λινκ;
Kelldorain
02-02-2010, 17:38
Dokimase kati apo dw:
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproui/thread/00f3476a-7b57-468a-9cab-26284b2d6a3e
kai sugkekrimena:
This process erases all the pinned items on all of your programs (you'll have to pin them again afterwards), but the functionality of the windows explorer jumplist will return to normal.
1. Delete all files at %APPDATA%\Microsoft\Windows\Recent\AutomaticDestinations
2. Delete all files at %APPDATA%\Microsoft\Windows\Recent\CustomDestinations
3. Reboot
4. Re-pin all the items you wish
Ccleaner και το άλλο με το 10 που έλεγαν τίποτα, αλλά αυτό δούλεψε, oπότε :pink: και thanks και στους 2
geologiko_karoto
03-02-2010, 00:55
αυτό που έλεγα πριν λίγο καιρό ότι μου πέφτει το ίντερνετ
ανακάλυψα ότι γίνεται όποτε ανοίγω το μtorrent
δε γίνεται να μην το ανοίγω,έχουμε και Λοστ
πως θα γίνει να μη πέφτει για;
Ingolemo
03-02-2010, 02:07
αυτό που έλεγα πριν λίγο καιρό ότι μου πέφτει το ίντερνετ
ανακάλυψα ότι γίνεται όποτε ανοίγω το μtorrent
δε γίνεται να μην το ανοίγω,έχουμε και Λοστ
πως θα γίνει να μη πέφτει για;
Peftei to net h den mporeis na browsareis me utorrent anoixto?
An einai to prwto mallon einai gtp to modem sou kai exeis polles sundeseis, pas Options->Preferences->Bandwidth->Number of Connections kai vazeis sto global 100-300.
An einai to deutero kai exeis windows xp, phgaineis edw (http://www.lvllord.de/?lang=en&url=downloads) katevazeis kai trexeis to programmataki, vazwntas 100 otan se rwthsei (to default einai 10).
Auto allazei ena hlithio orio sta windowsXp gia tis sundeseis kai pleon browsareis aneta me utorrent anoixto.
Genika pantws dokimase reinstall to utorrent h na valeis kana allo programma, mpas kai exei gamithei tpt allo.
μεφτιαξε "φιλαρακι" απο το psn
http://img199.imageshack.us/img199/1025/0195x.jpg
και ειναι...παλι καλα που μενει 1 μηνας και κατι =D
και αυτα γινονται οταν πετυχαινεις(σπανια βεβαια) τετοια ατομα στο fifa online.τα καλυτερα match.
http://img190.imageshack.us/img190/3774/0194l.jpg
λοιπον μαλλιαδες πηρα αυτονα...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303558&u=WESTERN-DIGITAL-WDBAAF0010HBK-EESN-MY-BOOK-ESSENTIAL-1TB
τον συνδεσα στις σωστες τρυπες ετρεξα το σεταπ μπλα μπλα
οταν πηγα να κανω κλασικα επιμορφωσις απο φατ32 σε ντφς με λεει οτι ειναι απο την μαμα του ντφς
αρχιναω να χωνω μαλλι για αρχιναω και ανησυχαω?
ειπαμε ειμαι απο χωριο δεν τα ξερω αυτα τα επιστημονικα
Ingolemo
05-02-2010, 22:51
E einai hdh formated se ntfs.
Den tha prepe na xeis provlhma, opote arxinas.
An thes na eisai super sigouros, kantou kana format pali (oxi quick) h checkdisk mpas kai exei kana bad sector, alla den nomizw.
αρχινισα γιατι γεμισαν ολοι οι αλλοι ντενεκεδες και επειγομε
enitharmon
05-02-2010, 23:11
οταν εβαλα ubuntu εγινε μαλακια με τα partition του σκληρου και πλεον έχω 80 GB που δε μπορουν να γραφτουν. πορευομαι με 19 GB προς το παρον, μεχρι να το πεταξω το καρβουδιστήρι.
κατεβασα λοιπόν ένα αρχείο 8 GB από το μπλουγουαιτ, επειδή ήταν φρη και χρειαζόμουν το ratio και είπα να μην το πετάξω τώρα που δεν το χρειάζομαι πια, αλλά να το μεταφέρω στον εξωτερικό σκληρό. στον οποίο μετά από 4 GB σταματάει η εγγραφή και δείχνει error, γιατί το αρχείο είναι λέει πολύ μεγάλο για μεταφορά. το κανα καναδυο φορές αυτό και δε γίνεται τίποτα, σταματάει στα 4. υπάρχει καμιά ελπίδα ή να το στείλω το αρχείο στο καλό να αναπνεύσει λίγο ο σκληρός;
rat_poison
05-02-2010, 23:16
Ο σκληρός είναι σε FAT32? αν ναι δεν μπορεί πάνω από 4 GB ένα αρχείο. Σπάσ'το σε 2 rar.
enitharmon
05-02-2010, 23:20
πως το σπαμε; :oops:
rat_poison
05-02-2010, 23:24
Right-Click > Compress > (επιλογή φορμάτ) > Split in parts.
Αν δεν, εγκατάστησε πρώτα το πακέτο 7zip, που υποστηρίζει multipart. Και/η το πακέτο rar
Ένα τσακαλάκι να μου πει ποιο download manager να χρησιμοποιήσω για premium rapidshare. Στη συνέχεια να μου πει όλες τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω. Με το rapget δεν έβγαλα άκρη, έκανα c/p τα λινκς κ πατούσα start αλλά δεν τα κατέβαζε. Κάτι κάνω λάθος.
Πείτε :)
cryptload εχω εγω...για premium δεν ξερω,τζαμπατζης ειμαι
αλλα απλο ειναι,θα βγαλεις ακρη
KoiliaSamprela
07-02-2010, 17:46
Ένα τσακαλάκι να μου πει ποιο download manager να χρησιμοποιήσω για premium rapidshare. Στη συνέχεια να μου πει όλες τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω. Με το rapget δεν έβγαλα άκρη, έκανα c/p τα λινκς κ πατούσα start αλλά δεν τα κατέβαζε. Κάτι κάνω λάθος.
jdownloader (http://jdownloader.org/)
νομίζω είναι το καλύτερο :)
Ingolemo
07-02-2010, 17:49
jdownloader
pas premium->host k-t->rapidhare.com->add account
meta apla copy ta links enw exeis anoixto to jdoanloader, ta tsekarei kiolas, automata unrar kiola.
Gia upoloipes rythmiseis (#connections, directories klp) pas sta settings-3o tab-
rat_poison
07-02-2010, 20:10
RSE tools για checking και Downthemall! για οτιδήποτε κατέβασμα από browser. Και είναι extensions στο firefox, οπότε δε φορτώνεσαι με έξτρα πρόγραμμα.
Βολεύτηκα με jdownloader προς το παρόν, αλλά είναι δυνατόν ~200kb/sec με premium;
Ingolemo
07-02-2010, 21:41
Βολεύτηκα με jdownloader προς το παρόν, αλλά είναι δυνατόν ~200kb/sec με premium;
Vale parapanw sundeseis/download kai parapanw max downloads.
(deksi click sto tray icon-> simultanious downloads, concurrent connections).
Vale 5-10 downloads, kai 3-7 connections.
Genika oi taxythtes an einai rythmismena swsta ta programmata einai thema provider/service.
zavvi.com εχει forza 3 και resident evil darkside cronicles στο 20euro.για 24h ε.
Forza tsibi8ike, an kai tetio styl racing exw na pexw apo gran turismo 2 sto ps1.Ektote me sapizoun.Borei kai na omws :D
Kala exei kai dark void 13lires, exei kana 2 vdomades pou vgike auto.Prepei na ne terastio skoupidi...
Once_Emperor
08-02-2010, 14:02
Χαζεύοντας σε κάτι φόρα, είδα ότι κυκλοφόρησε το Inquisitor (http://www.inquisitor.cz/english.asp) επιτέλους. Προς το παρόν υπάρχει μόνο η Τσέχικη έκδοση αλλά σύντομα λένε (Q1 2010) θα βγει και η αγγλική.
Για όποιον δεν το ξέρει είναι ένα παιχνίδι που υποτίθεται αναπτύσσεται περίπου 10 χρόνια και λένε ότι έχει πολύ μεγάλη διάρκεια (>100ώρες), πάρα πολλούς διαλόγους, πολύ λεπτομερή τοπία και μια 2d/3d ισομετρική μηχανή γραφικών που θυμίζει τέλη δεκαετίας 90. Εξελίσσεται σε ένα σκοτεινό/μεσαιωνικό κόσμο και εσύ ελέγχεις έναν inquisitor και τα γαμάς όλα. Τα πρώτα reviews λένε ότι είναι αρκετά καλό και το συγκρίνουν με το baldurs gate (εμένα προσωπικά μου θυμίζει αρκετά Arckanum). Γενικά φαίνεται πολύ μιαμ και περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει.
Αν ξέρει κανείς τσέχικα μπορεί να τσεκάρει και εδώ (http://www.inquisitor.cz/) για επιπλέον πληροφορίες.
http://www.youtube.com/html5
Ingolemo
08-02-2010, 21:36
Hm, psilathlia poiothta ston chrome, fantazomai tha ftiaksei auto vevaia siga siga (einai thema browser).
Genika pantws den tha xei kai tosh shmasia telika to html5 <video> tag, uparxhoun pio shmantikes allages sto html5.
Τι παίζει με το premium γαμώτο; Λογικά έχει κάποιο όριο ε;
Από χτες το απόγευμα που πόσταρα εδώ μέχρι σήμερα το μεσημέρι έχω κατεβάσει γύρω στα 7-8 gb. Απ' το μεσημέρι και μετά κατεβάζει χωρίς premium. Πάω στις ρυθμίσεις του jdownloader και μου λέει "You have exceeded the download quota" και "no traffic left".
πες μας και για πιο premium μιλας ομως ;p
Kelldorain
08-02-2010, 23:54
rs πρέπει να λέει, 5 giga τη μέρα είναι το όριο
το χαμηλωσαν τοσο;lol ελεος.
RS ναι.
5 gb?!?! Τι το θελα τότε γαμώ το σταυρό μου :moutza:
Kelldorain
08-02-2010, 23:57
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως λειτουργεί πάντως, δηλαδή παιζει αν σήμερα δεν κατεβάσεις τίποτα, αύριο να έχεις πάνω από 5 διαθέσιμα, όχι 10 βέβαια. Αλλά το έχουν μειώσει αισθητά, ναι.
βασικα εχω premium μεχρι το μαη απο τα bonus που εδινε πριν κανα χρονο αναλογα τα points.αλλα περα απο τις σειρες σπανια κατεβαζω κατι αλλο,οποτε δεν εχω ιδεα τι παιζει με τα ορια.
Εγώ χτες αγόρασα για ένα μήνα και είπα να κατεβάσω καμιά ταινία HD για να το χαρώ. Δε φανταζόμουν οτι θα έχει όριο 5 γίγα. Τώρα πρέπει να κάνω μηνιαίο πρόγραμμα για τα downloads μου.
SpiritCrusher
09-02-2010, 00:14
Ναι ίσως να ήταν καλύτερο κανένα hotfile.com ή κανένα megaupload (αν και ακριβό). Δεν ξέρω και πιο είναι το πιο δημοφιλές από τα μη-rapidshare
Επίσης τα έχουν κάνει μουνί πια
L.A. Noire, the stylish new period drama from Rockstar, is no longer exclusively in development for PS3.
An Xbox 360 version is now planned too, according to US magazine Game Informer. In comments on a post about the magazine's new preview of L.A. Noire, editor Matt Kato wrote, "It's not a PS3-exclusive. It was at one point, but it's coming out for the PS3 and 360."
Fellow staff member Matt Bertz added, "To be clear, this is NOT a PS3 exclusive. Rockstar has another game called The Agent it announced last June that fulfills that role."
Tipota rapidshare efage oristiko X pleon.Kaloma8ane oi kirioi kai kanoun oti goustaroun.Pote xana , oute san free users.Mia epoxi xestikan sta lefta, anti na ependisoun se bandwith , siriknonoun filezones, klp... 0 kai geia sas :D
SpiritCrusher
09-02-2010, 00:18
Βασικά σαν free είναι όντως χάλια. Πέρα από το όλο θέμα με τα free slots ακόμα και όταν κατεβάζω είναι σαν να τρώει lag spikes κάθε 3 και λίγο και να κολλάει το download.
Μέχρι στιγμής Megaupload γαμάει για δωρεάν, αλλά δεν πρέπει να είναι πιο δημοφιλές από hotfile
Kelldorain
09-02-2010, 00:20
Νομίζω είναι, τουλάχιστον σε όσα warez sites τσεκάρω είναι 2ο μακράν του 3ου. Αλλά το hotfile ανεβαίνει πολύ τον τελευταίο καιρό.
Σαν free έχω την εντύπωση ότι το mediafire βολεύει περισσότερο απ'όλα
Ναι ίσως να ήταν καλύτερο κανένα hotfile.com ή κανένα megaupload (αν και ακριβό). Δεν ξέρω και πιο είναι το πιο δημοφιλές από τα μη-rapidshare
Επίσης τα έχουν κάνει μουνί πια
L.A. Noire, the stylish new period drama from Rockstar, is no longer exclusively in development for PS3.
An Xbox 360 version is now planned too, according to US magazine Game Informer. In comments on a post about the magazine's new preview of L.A. Noire, editor Matt Kato wrote, "It's not a PS3-exclusive. It was at one point, but it's coming out for the PS3 and 360."
Fellow staff member Matt Bertz added, "To be clear, this is NOT a PS3 exclusive. Rockstar has another game called The Agent it announced last June that fulfills that role."
το οτι θα ειναι multiplat το noir το εχουν πει καιρο ρε
Ruthless
09-02-2010, 00:53
Στηρίχτε τα καλά free και άστε τα premium.
Το καλύτερο αυτόν τον καιρό είναι το x7. Με διαφορά. Θυμίζει hotfile όταν πρωτομπήκε και ακόμα καλύτερο. Όριο ανά αρχείο δεν υπάρχει, επιτρέπει resume, με download manager κατεβάζεις άνετα με πάνω από MB/sec. Δηλαδή από τότε που το βρήκα έκοψα και τα links MU και πλέον πρώτα ψάχνομαι σε x7.
SpiritCrusher
09-02-2010, 02:55
Bioshock 2 razor1911.
Hm, psilathlia poiothta ston chrome, fantazomai tha ftiaksei auto vevaia siga siga (einai thema browser).
Genika pantws den tha xei kai tosh shmasia telika to html5 <video> tag, uparxhoun pio shmantikes allages sto html5.
στα 480p και πανω ειναι μια χαρα.επισης αισθητα ταχυτερο loading.
Marillion
09-02-2010, 13:03
Ερωτήσεις για μασσ εφφεκτ 2, εξ μποξ :
1. Το πετυχε το μάτι σας στα εδώ μαγαζιά;
2. 2 dvd;
3. Tι παίζει με την λίμιτεντ;
4. Εφόσον έχετε απαντήσει τα παραπάνω, με τα saves από το προηγούμενο τι γίνεται; Το τέλειωσα με 40άρη χαρακτήρα χωρίς να ασχοληθώ με τα κουεστ της ομάδας και τώρα μου λέει πως θα έχω επιπτώσεις. Αυτό δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί (αν αναλογιστούμε πως ο κάθε παίκτης επιλέγει ποιον απ'την ομάδα θα ''τελειώσει''). Αν το εφάρμοσε κανένας, ας πετάξει ένα spoiler με κάποια παραδείγματα γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
5. Τι dlc παίζουν ήδη;
cyber_lingas
09-02-2010, 19:49
4. Εφόσον έχετε απαντήσει τα παραπάνω, με τα saves από το προηγούμενο τι γίνεται; Το τέλειωσα με 40άρη χαρακτήρα χωρίς να ασχοληθώ με τα κουεστ της ομάδας και τώρα μου λέει πως θα έχω επιπτώσεις. Αυτό δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί (αν αναλογιστούμε πως ο κάθε παίκτης επιλέγει ποιον απ'την ομάδα θα ''τελειώσει''). Αν το εφάρμοσε κανένας, ας πετάξει ένα spoiler με κάποια παραδείγματα γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Τίποτα απολύτως που να αξίζει το bother...
Όποιος ζούσε στο τέλος του 1 (Ashley,Kaidan) συναντάς αυτόν τώρα. Κατα τα άλλα έχουν τον ίδιο (μικρό) ρόλο ακριβώς...
Και διάφορα άλλα μικρά που δεν επηρεάζουν καθόλου την ιστορία (άμα έσωσες το council, άμα πρότεινες τον Αράπη ή τον γραφειοκράτη για member, etc...)
Marillion
09-02-2010, 20:25
Thanx! Κάτι ακόμα σημαντικό :
O Wrex τι γίνεται; Yπάρχει στο δεύτερο; Σημειωτέον, τον είχα σώσει με υψηλό charm.
Εγώ είχα διαλέξει Ashley για να προχωρήσει και το λαβ στόρυ. Τι τώρα και καλά χωρίσαμε;:| Καλά γάμα το αυτό απάντα στο πρώτο μονάχα αν γίνεται.
cyber_lingas
09-02-2010, 20:42
Thanx! Κάτι ακόμα σημαντικό :
O Wrex τι γίνεται; Yπάρχει στο δεύτερο; Σημειωτέον, τον είχα σώσει με υψηλό charm.
Εγώ είχα διαλέξει Ashley για να προχωρήσει και το λαβ στόρυ. Τι τώρα και καλά χωρίσαμε;:| Καλά γάμα το αυτό απάντα στο πρώτο μονάχα αν γίνεται.
Ναι, αν τον έσωσες εμφανίζεται κάποια στιγμή, αλλά δεν είναι playable ούτε αυτός...και δε νομίζω οτι επηρεάζει καθόλου την ιστορία η απουσία του...
Phantom Duck
09-02-2010, 20:45
λοιπόν, κρατάει το λαβ στόρι του 1 ως λήξαν, εμφανίζει kaidan ή ashley (κι εγώ είχα θυσιάσει το φιλαράκι για την γκόμενα αλλά κατέληξα με την εξωγήινη γμτ), τα paragon/renegade points ως ένα σημείο, την επιλογή για council και αρχηγό, και την επιβίωση ή όχι του Wrex. ε μετά έχει ανάλογα conrad verner κι άλλα τέτοια πικάντικα.
spoiiillleeeeeerrrrrssssssssss
Phantom Duck
09-02-2010, 23:23
σιγά τα σπόιλερ, μαθαίνεις τις επιλογές που έχεις να κάνεις σε παιχνίδι του 2007 και δεν επηρρεάζουν το σενάριο...
SpiritCrusher
09-02-2010, 23:23
Bad Company 2 λοιπόν.
Έπαιξα μόνο 3 matches, οπότε ακόμα ξύνουμε τη κορυφή, αλλά για 1η εντύπωση απογοήτευσε.
Παίζει κανείς άλλος από εδώ;
Ξέρω χεστήκατε, περιμένατε πως και πως να πω την αποψάρα μου και να κάνω update αλλά αν κάποιος ξεπεράσει τα bugs της beta και συνηθίσει κάποια πράγματα, μιλάμε για πάρα πολύ ωραίο παίγνιον.
Σε βαθμό που αν όλα τα maps είναι τουλάχιστον το ίδιο καλά με αυτό που έχει τώρα + φτιάξουν μερικές πίπες με τα controls κτλ. πηδάει Modern Warfares.
Γενικά το όλο Destruction 2.0 το πάει σε άλλο επίπεδο.
Σε βαθμό που αν όλα τα maps είναι τουλάχιστον το ίδιο καλά με αυτό που έχει τώρα + φτιάξουν μερικές πίπες με τα controls κτλ. πηδάει Modern Warfares.
Γενικά το όλο Destruction 2.0 το πάει σε άλλο επίπεδο.
συμπασχω
SpiritCrusher
09-02-2010, 23:54
Είσαι στη μπέτα ρε περίεργε;
Μπες να μου κάνεις τον Μedic όσο σκάνε δίπλα μου οβίδες και γκρεμίζονται δάση/κτίρια/noobs.
SpiritCrusher
10-02-2010, 00:00
Πφφτ φλώροι με gamepads. Αν και τουλάχιστον εσύ δε θα έχεις τις χαζομάρες στο χειρισμό του PC που πρέπει να έκαναν κάποια απλή μεταφορά από analog controls.
Σκατά στις consoles που μας γαμάνε ξανά τα παιχνίδια :!:
εδιτ: Πρόσεχε τους γυάλινους φωταγωγούς. Βρήκα έναν σε μια ταράτσα και έπεσα μέσα σαν άλλος νίντζα που πλησιάζει το στόχο του για να ανακαλύψω πως είμαι σε ένα δωμάτιο που σε χωρίζει μόνο ένα παράθυρο από το M-COM station αλλά δε χωράς να περάσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό δεν έχει και πόρτα, δηλαδή βλέπεις που βλέπεις το Mission objective στα 2 μέτρα, δε μπορείς να το αγγίξεις και δε μπορείς να φύγεις. Οπότε οκ μιας και δεν ανοίγουν πόρτες έπρεπε να ανατινάξω τοίχο (λογικό!) όμως είναι τόσο μικρό το δωμάτιο που πιθανότατα ανατινάζεσαι κι εσύ.
Τώρα που το σκέφτομαι δε θυμάμαι αν είχα χρησιμοποιήσει Knife, χμ.
cyber_lingas
10-02-2010, 01:18
λοιπόν, κρατάει το λαβ στόρι του 1 ως λήξαν, εμφανίζει kaidan ή ashley (κι εγώ είχα θυσιάσει το φιλαράκι για την γκόμενα αλλά κατέληξα με την εξωγήινη γμτ), τα paragon/renegade points ως ένα σημείο, την επιλογή για council και αρχηγό, και την επιβίωση ή όχι του Wrex. ε μετά έχει ανάλογα conrad verner κι άλλα τέτοια πικάντικα.
http://art.penny-arcade.com/photos/783896865_8WQrw-L.jpg
Yeoman Chambers goes both ways
Phantom Duck
10-02-2010, 03:46
σκασμός, προσπαθώ να γλυτώσω το λόχο μου.
Dekatria
11-02-2010, 02:36
allods online (http://allods.gpotato.com/?m=media&a=screenshot) to xete dokimasei? kaloutsiko fenetai
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9Y-gXJRiLSU&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9Y-gXJRiLSU&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
gia tous griniarides, nai fenetai san WoW...
Ingolemo
11-02-2010, 03:48
Lol, den fainetai apla san to WoW, EINAI to WoW, milame stegno klepsimo sta panta...
KoiliaSamprela
11-02-2010, 10:14
βασικά κόλλησα, νόμιζα ότι όντως ήταν wow :)
και είναι free με micropayments? δεν το έψαξα :oops:
Dekatria
11-02-2010, 17:21
nai, tha xei shop kai tha ta skas ekei, akoma den to xoun ftiaksei einai close beta to paixnidaki, alla gia "free" MMO me xei entupwsiasei.
asimoulis
11-02-2010, 21:34
ότι είπε ο από πάνω.
enitharmon
12-02-2010, 15:15
έχει συμβεί το εξής εκπληκτικό: δεν έχει ήχο το ιντερνετ. έβλεπα κάτι ονλαιν, άνοιξα κατά τη διάρκεια τον εκτυπωτή και τσουφ πάει ο ήχος. online radio και πράγματα από το σκληρό ακούγονται κανονικά. αλλά όχι ταινίες σε google, seires.gr, youtube και τετοια. με firefox μπαινω
rat_poison
12-02-2010, 15:18
εχει πεθάνει το flash? σε τι λειτουργικο εισαι?
enitharmon
12-02-2010, 16:50
ubuntu. πριν λειτουργησε παλι, παιζει να ξαναπεθανει ομως
λατρευω το πισι μου, καθε μερα μια νέα περιτπέτεια
διαβαζω οτι το bioshock 2 ειναι το 1 ελαχιστα αλλαγμενο κτλ.το επαιξε κανεις;
μαη φέλοου γκικς
ψάχνουμε racing παιχνιδάκι
τι ζητάμε:
- να έχει πολλά τουτούνια (από μινι κούπερ μέχρι παγκάνι ζοντα)
- να έχει πολλές πίστες (ακόμα καλύτερα να έχει πραγματικές. καμιά ίμολα, κάνα ντονιγκτον. ξέρετε τώρα)
- να είναι όσο ρεαλιστικό θέλει. (ξέρετε να ρίχνει καμιά υπερστροφή με καμιά πισοκούνα, μην πηγαίνουν όλα το ίδιο)
- να έχει κυκλοφορίσει μέχρι '06 άντε '07 γιατί τα πιο καινούργια δεν θα τα τρέχει το εργαλείο
- να μην είναι νιντ φορ σπιντ. μη διαλέγεις το πολύ 5 αυτοκίνητα κ τα φτιάχνεις (κ τα μαμά μια χαρά είναι).
για πείτε
live for speed www.lfs.net
rat_poison
13-02-2010, 13:24
xmmmm για το flash δεν μπορείς να κάνεις και πολλά! ΓΤΠ γλώσσα με ένα plugin ΓΤΠ στο linux. Δοκίμασε να σκοτώνεις το Firefox και το npviewer.bin (το binary του flash) όποτε η κατάσταση γίνεται αφόρητη.
Microsoft and Remedy have backed away from the PC version of Alan Wake over the past year - once a flagship showcase for Quad Core CPUs and all that is good about the innovative PC industry, Alan Wake gradually became a less ambitious, linear action-adventure game after Remedy signed on with Microsoft. The PC version was put on the backburner, with all efforts going into the lead Xbox 360 release; the launch date was pushed to "TBA," and official representatives were coy or downright evasive about its future. Now, Microsoft reps have finally confirmed that Alan Wake will never be released on the PC, after dropping all mention of the home computer version from their latest marketing materials:
Some games are more suited for the intimacy of the PC, and others are best played from the couch in front of a larger TV screen. We ultimately realised that the most compelling way to experience Alan Wake was on the Xbox 360, so we focused on making it an Xbox 360 exclusive. Both Microsoft and Remedy have long histories in PC game development. This decision was about matching this specific game to the right platform.
:papam:
KoiliaSamprela
13-02-2010, 15:23
Δυστυχώς όπως είπε και ο σύντροφος , τα flash videA μας προσφέρουν άπειρες στιγμές απογοήτευσης.
εδώ έχεις κάποιες λύσης (http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=279497) ωστόσο για κάποιο λόγο (ίσως και τυχαία) από τον καιρό που κατάργησα τον firefox και έχω chrome (http://www.google.com/chrome?platform=linux&hl=en-GB) δεν παρουσιάστηκε ξανά!!!
Tzaba to flow sto amerikaniko psn gia liges ores akoma.Me usa account,
1) go to the network options bit on the xmb#
2) select change the connection type
3) select the manual setup
4) go through all the stages until it has 'use proxy?' as an option, then select yes
5) enter the proxy ip you have and the port number
6) save and test - if you can get into the psn at this point its probably working
7) ???
8) profit
Ip vrika edw http://www.ip-adress.com/proxy_list/
Doulevei alla ekane 2+ ores gia 130 mb :D
πηγα να το κατεβασω κανονικα αλλα δεν.γιαυτο μπαινοβγαινες;μεχρι τι ωρα ειναι;
Den xerw to da sto neogaf noris to proi ,logika mexri mesanixta amerikis? Ftiaxe usa account me ellada/europe de benei.Me 2-3 prospa8ies stous proxy mou pexe.
MoRmEnGiL
16-02-2010, 21:53
διαβαζω οτι το bioshock 2 ειναι το 1 ελαχιστα αλλαγμενο κτλ.το επαιξε κανεις;
Το bioshock 2 den exei oudemia sxesh me to 1 dystyxws.
Atmosfaira tou ena leipei.
Mousikh pxiothta tou ena leipei.
Plotwise...den exei plot.
Entelws linear exploration mhden.
Eisai big daddy kai kala alla trws oso 2ylo etrwges k sto ena pou hsoun simple human. Perissotero actually giati exei poly perissoterous ex8rous.
Which brings us to the next problem:
Apo action adventure to kanane sketo action shoot and slash.
Kai eleos, to skhniko me tis little sisters degrades se horde attack apo splicers ala L4d. Gia onoma.
Ta ocean walking segments pou mas ta prhzan oi developers einai entelws pointless, apla pas apo th mia pista sthn allh.
Ta panta einai scripted, se anti8esh me tis "random attacks by big sisters" pou diafhmizan me lyssa oi developers.
Den exei ixnos apo ta skalwmatika skhnika tou ena me Ryan, cohen klp.
Oi pistes einai poly pio monotones.
To bioshock de xreiazotane moar action.
De xreiazotane multiplayer.
De xreiazotane false hopes
"ZOMG IMMA BIG DADDY SHIT LOL!~11`1!111"
*first splicer. you're dead.*
"oh."
To bioshock htan atmosfaira plot kai exploration enos agnwstou kosmou.
WHERE IS MY BIOSHOCK!?
Tispanagias tamatia
17-02-2010, 12:58
χαχαχαχαχαχ ισχύει, αλλά αγαπάμε :$
SpiritCrusher
18-02-2010, 06:19
Ξεκίνησε λέει Starcraft 2 Beta.
Πήρε κανείς e-mail; Βασικά έκανε κανείς opt-in ; :razz:
Kelldorain
18-02-2010, 15:08
The Pokemon Company is in possession of DS2 according to a report by CVG, who adds the handheld console will have motion-sensing capability.
The rumoured DS2 development kits are in the hands of select developers in Japan - and include a motion-sensing function, CVG has reported. The biggest of the firms working with the device is The Pokemon Company, which CVG says was the first to be offered the kit.
An insider at a third-party studio currently toying with DS2 said he was aware that "a handful" of other developers had been given the hardware on a trial basis. The same source says that Nintendo said the kit was the first version of what will become the finished product. The platform holder is asking those trialling the hardware for feedback.
"It's genuinely the best thing I think I've ever worked with," he said. "I can tell you that it's got a 'tilt' function that's not dissimilar to iPhone, but does a lot more. We know that The Pokemon Company are getting special attention with it."
The source doesn't expect the hardware to be shown at GDC: "Any kind of March announcement wouldn't fit with the timeline I understand the second DS to be on."
Nintendo told CVG that it wouldn't comment on "rumour or speculation".
Ξεκίνησε λέει Starcraft 2 Beta.
Πήρε κανείς e-mail; Βασικά έκανε κανείς opt-in ; :razz:
δεν στέλνουν e-mail, τσεκάρουμε το battlenet
SpiritCrusher
18-02-2010, 16:19
Χμ το επίσημο σάιτ δε δουλεύει οπότε δε γνωρίζω τη διαδικασία. Δηλαδή τι βλέπουμε;
Παντου σε newssites για e-mails λένε.
Kelldorain
18-02-2010, 16:23
Δουλεύει το site του battlenet ρε, αλλά κι εγώ δεν έχω ιδέα τι να κοιτάξω. Πάντως ούτε στο mail ούτε εκεί βλέπω κάτι
εδιτ, το site του starcraft εννοείς;
SpiritCrusher
18-02-2010, 16:25
Ναι.
Ingolemo
18-02-2010, 16:25
Prepei na xeis kanei opt-in sto battle-net account sou, kai meta tha sou rthei mail, an mpeis.
Apo official starcraft2 site.
SpiritCrusher
18-02-2010, 16:27
Έγραψαν ανακοίνωση σε greeklish; Respect.
Οκ άρα σίγουρα δεν είμαστε μέσα ακόμα. Γαμώ το σπίτι τους.
Ingolemo
18-02-2010, 17:26
Έγραψαν ανακοίνωση σε greeklish; Respect.
Οκ άρα σίγουρα δεν είμαστε μέσα ακόμα. Γαμώ το σπίτι τους.
ha-ha
parte kai to link : http://www.starcraft2.com/beta-faq.xml
agorasa to TF2
opoios exei steam as pei na ginoume files
edit: epishs einai fusiologiko pou perimenw ekatomuria wres gia to refresh kai den mou emfanizei servers?
Dekatria
18-02-2010, 23:40
den sou emfanizei servers epeidi to firewall sou to mplokarei.
steam ID --> Sir Robotenios, kane me add an thes
simera kahka 4 wres tf2 kai den kerdisame oute se na map :S:S:s na trelenesai
den se vriskei sto friend finder. kane me esu add. try
xtikiobass h xtikio
Dekatria
19-02-2010, 19:40
autos swsta?
http://steamcommunity.com/profiles/76561198016421804
sou steila invite
.
έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν έχω firewall
autos swsta?
http://steamcommunity.com/profiles/76561198016421804
sou steila invite
.
oxi. edw eisai
http://steamcommunity.com/id/xtikiobass
epishs kiegw ekleisa to firewall aki pali tpt. den vlepw servers.
Dekatria
19-02-2010, 21:24
έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν έχω firewall
opws kai o allos exeis firewall apo to router fantazomai kai to empodizei, prepei na ftiakseis ports, tsekare steam forum olo kai kati tha leei
Amnesiac.
19-02-2010, 22:20
Λόκαστ για πες εντυπώσεις από το Μάκη σου. Τον έχεις αγαπήσει;
χμ,ερωτηση : σε εξωτερικο σκληρο δισκο δεν γινεται να γραφτουν αρχεια που ειναι πανω απο 4-5 gb? συγκεκριμενα προσπαθω να περασω το crysis.iso (την εκδοση απο RAZOR) και πεταει μηνυμα δεν υπαρχει αρκετος ελευθερος χωρος στον δισκο ενω εχω ηδη 400 και ελευθερα gb.ο εξωτερικος ειναι γουεστερν ντιτζιταλ.βοηθηστε τον θρασερ καλε
rat_poison
20-02-2010, 23:37
An to File System ειναι FAT32 μέγιστο μέγεθος αρχείου = 4GB.
Δοκίμασε να το σπάσεις σε 2 rar
Phantom Duck
20-02-2010, 23:42
πρέπει να τον κάνεις φορμάτ σε NTFS ή να τον κρατήσεις στον άλλο σκληρό ή να τον σπάσεις σε .rar και να τον κρατάς για αποθήκευση στον εξωτερικό.
μαστα,το κραταω στον εσωτερικο τοτε γιατι παιζει να κανω καμια κεφαλια.θενξ ε
Ingolemo
21-02-2010, 00:12
start->run->cmd
sto command prompt pou tha vgei grafeis:
convert X: /fs:ntfs
opou X to drive letter tou diskou.
Auto metatrepei to disko se ntfs xwris na peiraxtoun ta arxeia.
To anapodo den ginetai (metatroph se fat xwris format).
edit: genika proteinw na ton kaneis ntfs, ektos kai an exeis logo na ton kratas fat (px thes na trexei se kapoio mac/linux pou den uposthrizei ntfs).
rat_poison
21-02-2010, 00:23
το λινουξ υποστηρίζει ntfs αυτόματα εδώ και 2 χρόνια (μπορεί κ παραπάνω)
Ingolemo
21-02-2010, 00:30
το λινουξ υποστηρίζει ntfs αυτόματα εδώ και 2 χρόνια (μπορεί κ παραπάνω)
Nai, ta xoume pei, eipa gia thn periptwsh pou den uposthrizoun epeidh einai palia/whatever.
MoRmEnGiL
21-02-2010, 01:28
(την εκδοση απο RAZOR)
Hahaehah
Once_Emperor
21-02-2010, 16:00
Έχει κανείς key για starcraft beta? Διαβάζω ότι δώσαν πολλά μέσα στο σ/κ αλλά δεν ξέρω αν πήγαν σε κοινούς θνητούς ή σε περιοδικά κλπ :/
SpiritCrusher
21-02-2010, 19:41
1 σελίδα πίσω ρε τύπε.
Once_Emperor
21-02-2010, 20:06
Aυτό ήταν 2 μέρες πριν!
Τέσπα, just checking. Δύσκολη η αναμονή...
SpiritCrusher
21-02-2010, 20:21
H ανακοίνωση έλεγε πως στάλθηκαν όλα γι αυτό το wave. Ίσως σε 2 βδομάδες τώρα :P
KoiliaSamprela
21-02-2010, 22:34
εχτές πέτυχα λινκ στο γουάρεζ-μπι-μπι με κρακ ... δεν κοίταξα παραπάνω , δεν είμαι οπαδός :)
SpiritCrusher
21-02-2010, 22:57
Closed Beta είναι, τι να σπάσουν; Μέχρι στιγμής στο warez απλά βρήκαν ένα τρόπο να βλέπεις το κεντρικό μενού και να βλέπεις replays. Δεν μπορείς να παίξεις καθόλου.
εχει κανεις firefox με webmail notifier?και καποιο user script.
Θέλω να βάλω ISDN γραμμή στο σπίτι για σταθερό και Internet.
Απο ένα ψιλοψάξιμο που έκανα η HOL βγαίνει η πιο οικονομική, η Forthnet λίγο παραπάνω και ο OTEς αρκετά περισσότερο.
Σημαντικό επίσης το οτι και η HOL και η Forth στο σταθερό δίνουν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις.
Μπορείτε να προτείνετε + και - , απόψεις και εμπειρίες ?
Διαφώτισε με, είμαι στόκος !
ISDN δεν βάζομεν όταν θέλομεν και τηλέφωνον και ιντερνέτς ?
Ε τόσα πέρασαν απο τότε που έκανα την τελευταία σύνδεση στο προηγούμενο σπίτι μου.
Στο προκέιμενο, πείτε μου απόψεις για το service κυρίως των εταιρίων. Ευχαριστημένοι και μη.
Ελα λύθηκε
http://ebusiness-interactive.forthnet.gr/pronomio/application/index.html
κατεχει κανεις απο video senders?
αν αγοράσω 4 κόπιες serious sam HD θα βρεθούν άλλοι 3 για να παίζουμε παρέα?
btw αν δεν βρεθούν 3, αγοράζω μια κόπια και το birds of prey που είναι επίσης σε προσφορά
Ingolemo
24-02-2010, 01:10
Les gia xbox360?
An einai gia pc, mesa me ta xilia, serious sam gamaei coop.
αν περισσεύει δωσε κι απο δω
SpiritCrusher
24-02-2010, 13:38
Μαλάκα μου θα ερχόμουν κι εγώ μιας και με το 1ο είχε πέσει τρελό γέλιο παλιά σε LAN (arena με τους ταύρους = νευρικό γέλιο ) αλλά ομολογουμένως μετά από κάποιο-χρονικό-διάστημα με ζαλίζει :/
Btw δεδομένου ότι έχω μια λατρεία στα WW2 FSims το Wings Of Prey φαίνεται ωραίο. Καργιόλα MS σταμάτησες τα Combat Flight Simulator, αν και οκ το 3 ήταν λίγο meh.
ο αμπρουτσης το πήρε, ινγκόλεμο είσαι ο λοχικααρμε? σπιριτ πες το στημ σου
exei megales gfx apaithseis?
Ingolemo
24-02-2010, 20:54
ο αμπρουτσης το πήρε, ινγκόλεμο είσαι ο λοχικααρμε? σπιριτ πες το στημ σου
nai
Drumsick
24-02-2010, 22:28
Ξέρετε πως μπορώ, πατώντας το hotmail εικονίδιο στο msn, να ανοίγει τα mail στον chrome αντί του firefox?
edit: nevemind, βρήκα.
http://www.youtube.com/watch?v=8ZvxBOqJLIo
metamelia3
25-02-2010, 11:00
εχει κανείς καμια ιδέα τι έχει απογίνει το emule; δεν είχαν πέσει κατι σερβερς σε κάποια φάση;
Μια χαρά είναι. Κατέβασε την τελευταία έκδοση.
http://whatiplayedlastweek.blogspot.com/
κατεβηκε το serious sam.αυριο απογευμα λογικα θα ειμαι μεσα.
σε αλλα νεα σημερα ειχαμε update σε ροστερ και ratings στο fifa 10 (παοκ και παο ειχαμε ενα μικρο buff) συν το ultimate team 2010.επισης στο psn εχει gow 3 demo (δεν εχω τσεκαρει ακομα αν ειναι το γνωστο e3 demo)
μπιζαριος
26-02-2010, 01:28
πως θα κρακαρουμε τον κωδικο εταιρικου πισιου για να λογκαρει σε administrator? ουτε firefox δε μπορω να κανω install.
κερναω και καφε.
rat_poison
26-02-2010, 01:33
Δε θα τον κρακάρουμε, γιατί δε μας νοιάζει. Απλά θα πρήζουμε το IT-department με ό,τι μικροπρόβλημα παρουσιάζεται εξαιτίας της απουσίας του Firefox. Όταν αποφασίσουν ότι το κόστος του πρηξίματος είναι μικρότερο από το να υποστηρίξουν Firefox, θα το κάνουν.
μπιζαριος
26-02-2010, 01:37
καλα δε παιζει να τους πω να μου κανουν install προγραμμα και να σηκωσουν κεφαλι και να μου πουν οχι. απλα κουραση να ρωτησω καποιον για να κανω install μια μαλακια. ασε που εχουν και υφακι αλανθαστου ενω η δουλεια τους ειναι χειροτερη απο μπακαλικου.
rat_poison
26-02-2010, 01:44
Και είσαι σίγουρος ότι θέλεις να δώσεις περισσότερη πολυπλοκότητα σε ένα σύστημα IΤ που διαχειρίζονται μπακάληδες; Εφόσον το pc δεν είναι δικό σου, απλά δε σε νοιάζει. Αν κάνεις καθημερινό backup τα αρχεία σου στο πισί σου (που εννοείται ότι πρέπει να το κάνεις), άσ' το να καεί, να γεμίσει ιούς, γουοτέβα, αρκεί να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Όποτε χαλάει τους το πας πίσω. Το αν αυτοί είναι ηλίθιοι δεν είναι δικό σου προμπ.
MoRmEnGiL
26-02-2010, 09:40
Trexeis portable firefox apo usb kai eisai magas. http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable