Log in

View Full Version : PC & Games Offtopic thread

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

μπιζαριος
31-05-2010, 21:11
Tech expert οχι techie king.

καταταλλα μικροτερο δισκο για το λογισμικο σου οπως σου ειπα και τα υπολοιπα μια χαρα

atahoualpi
31-05-2010, 21:18
α να με συμπαθας, δε θα ξαναγινει.

επισης φχαριστω και δημοσια. πεμπτη θα σκασει μυτη το πισακι, τι χαρα, θα φυγει η μπαχατελα!

SpiritCrusher
31-05-2010, 22:47
Πάντα να λέτε και για τι χρήση το θέλετε.

Όσον αφορά το σκληρό, ε οκ υπάρχουν και τα partitions ώστε να χωρίσει το λειτουργικό.

edit: Ο συγκεκριμένος σκληρός είναι sata 3 ενώ η mobo είναι sata 2. Αν δεν κάνω λάθος δουλεύει οκ σε Sata 2 αλλά αν μπορείς να βρεις motherboard με sata 3 ίσως να δεις διαφορά στη ταχύτητα του σκληρού. Δεν είμαι σίγουρος, εγώ με ταβανόπροκες ασχολούμαι.

μπιζαριος
31-05-2010, 22:50
στηριζω περισσοτερους με μικροτερη χωριτικοτητα. 1 κακο να παθει ο δισκος παει το backup και εχουμε κλαματα.
καλυτερα ενα δισκο για το λογισμικο αποκλειστικα.

geologiko_karoto
31-05-2010, 23:03
Βοήθεια πλιζ

ο λογαριασμός μου στο Hotmail στέλνει μειλς στις επαφές μου με κάτι διαφημίσεις κ σπαμ

πώς μπορώ να το σταματήσω;

SpiritCrusher
31-05-2010, 23:03
στηριζω περισσοτερους με μικροτερη χωριτικοτητα. 1 κακο να παθει ο δισκος παει το backup και εχουμε κλαματα.

δες και το εντιντ!

Ghost
31-05-2010, 23:31
Βοήθεια πλιζ

ο λογαριασμός μου στο Hotmail στέλνει μειλς στις επαφές μου με κάτι διαφημίσεις κ σπαμ

άλλαξε κωδικό

Phoebus
01-06-2010, 03:11

Δε σε πιάνω ψηλέ, ξηγήσου.

Swollen
01-06-2010, 03:25
έστησα το πρώτο πισί μόνος μου. μέχρι οι usb του κουτιού δουλεύουν. (περήφανος!!)
αν κ μου πήρε τρεις μέρες για να δουλέψει μου έφτασε που "άνοιξε" από την πρώτη
κ ας μην συνδέσαμε κάτι 12βολτα ρεύματα κ παρολίγο να πάρει φωτιά

Ι can mend everything now
μέγας χάκερ λέμε

εντιτ: τελικά τα καινούργια πισί είναι πολύ γλήγορα ε

Phoebus
01-06-2010, 03:28
Πως πήγε να πάρει φωτιά;

Swollen
01-06-2010, 03:33
νταξ υπερβολες ξέρεις τώρα
δεν είχα βάλει μια μούφα μωρέ κ με το που πάταγα να ανοίξει, πάλευε να ανοίξει αλλά σταμάταγε κατευθείαν. κ ξανά κ ξάνά μέχρι που του έκοβα το ρεύμα. ε 2 φορές έγινε αυτό μέχρι που κατάλαβα ότι κάτι έλειπε (μου πήρε κάνα 2ωρο να βρω τι θέλει βέβαια..)

μπιζαριος
01-06-2010, 10:30
@spiritcrusher, δεν εκατσα να ψαξω τετοια πραγματα γιατι υπεθεσα οτι ο τυπος που εφτιαξε το pc για το κοριτσι ειναι κανας τυπος που ξερει οπως μου εξηγησε.

@phoebus: πιστευω οτι θα εχεις το λογισμικο σου σε ενα δισκο χαμηλης χωριτικοτητας και ολα τα backup σε αλλους δισκους. αν κτυπησει καποιος δισκος πιθανοτατα θα κτυπησει αυτος που εχεις το λογισμικο πανω αφου τρωνε το περισσοτερο ξυλο αυτοι συνηθως.
εγω προσωπικα εχω 80gb δισκο για το λογισμικο και για τα backup αλλους δισκους. χωρις partition.

Phoebus
01-06-2010, 14:03
Κοίτα, εγώ έχω RAID 1 με SSD, δεν υφίσταται ξύλο. Οι άλλοι δίσκοι που έχω ως χαβούζα είναι σε ένα ξεχωριστό RAID 5 και φαίνονται ως 1 πράγμα.

μπιζαριος
01-06-2010, 14:46
καλε, αυτο σε λεω. ενας SSD για το λογισμικο και τα υπολοιπα σε μεγαλης χωριτικοτητας δισκο.
τι SSD εχεις?

Phoebus
01-06-2010, 14:53
Intel X-25 40GB.

μπιζαριος
01-06-2010, 15:00
ωραιος. Χ2 σε mirror ε?

Phoebus
01-06-2010, 15:09
Κοίτα, εγώ έχω RAID 1 με SSD, δεν υφίσταται ξύλο. Οι άλλοι δίσκοι που έχω ως χαβούζα είναι σε ένα ξεχωριστό RAID 5 και φαίνονται ως 1 πράγμα.

SpiritCrusher
01-06-2010, 17:40
^ pwned.

Μπιζάριε εμείς δεν το ξέραμε όμως ότι δεν τα διάλεξε μόνη της!! Οκ εκτός και αν το είπε και δεν το θυμάμαι, και βαριέμαι να κάνω κλικ να πάει στη προηγούμενη σελίδα να δω :P

Κατα τ'άλλα μου είχε ξεφύγει αλλά οκ:

Capcom's Jun Takeuchi, who served as producer on Resident Evil 5, he says he isn't interested in working on the next game in the series.

"Personally, I don't think I'm gonna deal with Resident Evil 6 at all," Takeuchi said in an interview with Xbox 360 World. "As far as the series is concerned I'm not planning to return until at least two more Olympics have passed!"

Elsewhere in the interview, Takeuchi said his team felt "extreme pressure" and the effects of "[Resident Evil 4 Director Shinji] Mikami-san's shadow" while they were working on the RE5.

geologiko_karoto
01-06-2010, 23:26
Βοήθεια πλιζ

άλλαξε κωδικό

ωραίος
ευχαριστώ
ελπίζω να πιάσει

για τα σπαμ μέιλς που μου έρχονται με το κιλό κάθε μέρα μπορώ να κάνω κάτι ;

Phantom Duck
02-06-2010, 01:07
άλλαξε mail

geologiko_karoto
02-06-2010, 01:18
δοκίμασα yahoo αλλά εκείνο είναι χειρότερο

και τελικά η αλλαγή password δεν έπιασε

το Gmail υποτίθετε είναι καλό ε ;

Rwxamhs
02-06-2010, 14:28
δοκίμασα yahoo αλλά εκείνο είναι χειρότερο

και τελικά η αλλαγή password δεν έπιασε

το Gmail υποτίθετε είναι καλό ε ;

Καταρχην, πολυ πιθανον αν ΔΕΝ στελνεις εσυ τα mail, να ειναι απλα forged ο header (ο καθενας βαζει οτι γουσταρει). Οποτε βρισκεις φιλαρακι να δει το original mail και να παρει infoz απο το header. Αν αλλαξες κωδικο (υποθετω σε κατι δυσκολο) και στελνεις εσυ τα mail, κοιτα μηπως το pc σου παιζει μπαλαλαικα.

Gmail αρκετα καλο.

Once_Emperor
04-06-2010, 00:42
Dear Subject Name Here,

Aperture Science is pleased to inform you that we have partnered with Valve to announce the gala CANCELLATION of the June 14 Portal 2 event at the Regal Theater. The event will be replaced by a surprise. And even though the cancellation of the event certainly counts as a surprise, we are pleased to further announce that the cancellation of the event is not THE surprise. However, per International treaties regarding the definition of the word “surprise”, of which both Aperture Science and Valve are signatories, the time, date and content of the actual surprise will only become available as you experience the surprise.

If you’d like to ask fruitless questions about the E3 Portal 2 surprise or, more fruitfully, schedule an appointment to attend a Portal 2 screening at the Valve booth during E3, please contact Valve’s Special Envoy to Surprises, Doug Lombardi.

Thank you for < RECORD SCRATCH!!! >

PS: The surprising record scratch is also not the surprise.

Are you pondering what I'm pondering?

SpiritCrusher
04-06-2010, 03:03
Ερμ, όχι;

Once_Emperor
04-06-2010, 10:17
Τσκ Τσκ...

Τι surprise να έχει η Valve για την Ε3? L4D3? Χλωμό...

Η υπόθεση βρωμάει Episode 3 φίλοc!

SpiritCrusher
04-06-2010, 11:59
Δεν ξέρω. Μου φαίνεται και λίγο δύσκολο να είναι το ep 3 μιας και να ας πούμε η Valve δεν είναι και τόσα πολλά άτομα και δεν είναι γνωστοί στο να (μπορούν να) δουλεύουν σε πολλά πράγματα. Εκτος και αν απλά το ανακοινώσουν για 2012 οπότε θα ταιριάζει και με valve time! Ή ίσως κάποιο source 2 engine.

Γενικά σε οτιδήποτε έχει σχέση με ep 3 κρατάω μια στάση δυσπιστίας :P

Abruzzi
04-06-2010, 12:39
Τσκ Τσκ...

Τι surprise να έχει η Valve για την Ε3? L4D3? Χλωμό...

Η υπόθεση βρωμάει Episode 3 φίλοc!

και στου θεου τ'αυτι

Phoebus
04-06-2010, 12:47
Dear Subject Name Here,

Aperture Science is pleased to inform you that we have partnered with Valve to announce the gala CANCELLATION of the June 14 Portal 2 event at the Regal Theater. The event will be replaced by a surprise. And even though the cancellation of the event certainly counts as a surprise, we are pleased to further announce that the cancellation of the event is not THE surprise. However, per International treaties regarding the definition of the word “surprise”, of which both Aperture Science and Valve are signatories, the time, date and content of the actual surprise will only become available as you experience the surprise.

If you’d like to ask fruitless questions about the E3 Portal 2 surprise or, more fruitfully, schedule an appointment to attend a Portal 2 screening at the Valve booth during E3, please contact Valve’s Special Envoy to Surprises, Doug Lombardi.

Thank you for < RECORD SCRATCH!!! >

PS: The surprising record scratch is also not the surprise.

Are you pondering what I'm pondering?

Εγώ ελπίζω σε wrapper ώστε να δούμε steam client στο linux και όλα τα παιχνίδια να παίζουν χωρίς wine και λοιπές μαλακίες.

Phoebus
04-06-2010, 13:02
Μάλλον, να το κάνω πιο συγκεκριμένο γιατί αυτό που είπα παραπάνω είναι τρελή καφρίλα, linux wrapper όλων των κλήσεων σε παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη source engine. Νομίζω ότι είναι εφικτό.

Phantom Duck
04-06-2010, 13:52
αν είναι ep 3, πεθαίνουμε. αν είναι portal 2, χύνουμε. αν portal 2 = ep 3, γράφουμε την περιουσία μας σε newell και lombardi.

Harbinger of Death
04-06-2010, 19:58
Μάλλον, να το κάνω πιο συγκεκριμένο γιατί αυτό που είπα παραπάνω είναι τρελή καφρίλα, linux wrapper όλων των κλήσεων σε παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη source engine. Νομίζω ότι είναι εφικτό.

Πολύ λίγο.

Εγώ ξανάπαιξα Portal τώρα που το δώσανε τσάμπα, και αυτή τη φορά πάω και για Bonus πίστες. Απογοητεύτηκα όμως που είναι variants των ίδιων.

dopefiend
05-06-2010, 17:22
υπάρχει κάποιο καλό προγραμματάκι για να αποθηκεύεις τα βιντεάκια από youtube κλπ απευθείας σε avi?

διαφορετικά πείτε ένα καλό flv to avi

JnB
06-06-2010, 12:56
UgCaJYBA7X8

Αναμένουμε. :)

SpiritCrusher
06-06-2010, 13:21
2 σελίδες πίσω.

Κομπλεξικοί αρειανοί :P

JnB
06-06-2010, 14:41
Δεν πειράζει, ας το βάζουμε ξανά και ξανά, κακό δεν κάνει :P

Marillion
07-06-2010, 07:55
δεν έχει ροκσταρ στην ε3 :-(:-(:-(
ούτε μαξ πεην 3, ούτε ελει νουαρ :-(:-(:-(
ούτε bully 2, ούτε gta 5 :-(:-(:-(

SpiritCrusher
07-06-2010, 14:19
Έτσι ρούφα το ΤΡΟΜΠΟΝΙ. Στη τελική σιγά όλα τα παιχνίδια ίδια θα ήταν με άλλο όνομα. High-five!

Θα κάνουν Rockstar expo/con οπότε ακόμα καλύτερα για εσένα.

Marillion
07-06-2010, 14:30
χαχαχα τι σκατάς.
διάβασες τι παίζει με ελει νουαρ; να πω να πω; (είναι και τημ μπόντι βέβαια)

SpiritCrusher
07-06-2010, 14:38
Όχι. Πες

Marillion
07-06-2010, 14:52
λοιπόν, πέρα απ'το μέγεθος του σεναρίου κτλ, η εξέλιξη χωρίζεται σε επεισόδια (όχι με την μορφή του alan wake) όπου σε κάθε ένα καλείσαι, να λύσεις μια υπόθεση. Η δομή είναι όπως περίπου μιας αστυνομικής σειράς, ημιαυτοτελή επεισόδια με μια εννοιά κατάληξη στο τέλος. Η επίλυση των υποθέσεων όμως δεν είναι γραμμική όπως θα συνέβαινε σε ένα adv game ας πούμε. Πρέπει να συλλέγεις επαρκή στοιχεία, να τα διασταυρώνεις (θα διαφέρουν ανά περίπτωση ανθρώπου που ασχολείται) ή ακόμη και να διαβάζεις την γλώσσα του σώματος, των ματιών κ τις εκφράσεις στην περίπτωση των ανακρίσεων. Ειδικά για το τελευταίο, έχει δοθεί έμφαση σε motion capture και φυσικά στην ηθοποιία και έγινε λόγος για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από αυτά του heavy rain. Και μιας και το ανέφερα, το la noire φαίνεται να δανείζεται (όσο είναι εφικτό δλδ για παιχνίδι που βρίσκεται σε ανάπτυξη πόσα χρόνια) την γρήγορη επιλογή ερωταπαντήσεων των παιχνιδιών του cage. H δράση είναι επίσης ελεγχόμενη και δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στο ντετεκτιβίστικο κομμάτι. Μερικές πικς :

http://media.rockstarwatch.net/news/8405126739.jpg
http://media.rockstarwatch.net/news/3269145708.jpg
http://media.rockstarwatch.net/news/4890536217.jpg
http://media.rockstarwatch.net/news/3842109657.jpg

SpiritCrusher
07-06-2010, 15:12
Και μιας και το ανέφερα, το la noire φαίνεται να δανείζεται (όσο είναι εφικτό δλδ για παιχνίδι που βρίσκεται σε ανάπτυξη πόσα χρόνια) την γρήγορη επιλογή ερωταπαντήσεων των παιχνιδιών του cage.

ε;

Abruzzi
07-06-2010, 15:14
ουτε agent στην ε3;
σκατα.

Στη τελική σιγά όλα τα παιχνίδια ίδια θα ήταν με άλλο όνομα. High-five!

:touched:

Marillion
07-06-2010, 15:17
ναι αυτό εχει να κάνει με τις ανακρίσεις αποσο κατάλαβα. δηλαδή σκέφτεσαι αν θα του την μπουκάρεις, αν θα το παίξεις διπλωμάτης, αν θα τον ξεμπροστιάσεις, τι πράγματα θα του ρωτήσεις κτλ. και η λογική είναι να δείχνει αληοθοφανές οπότε υπάρχει περιορισμένος χρόνος αντιδράσεων.

το agent ούτε ξέρουμε τι είναι εντωμεταξύ και δεν μας βλέπω να μαθαίνουμε σύντομα

SpiritCrusher
07-06-2010, 15:22
Παίζει να μην ξέρουν ούτε οι ίδιοι εδώ που τα λέμε.

Marillion
07-06-2010, 15:30
εντωμεταξύ ρε μλκς δεν ήρθε η ώρα να πέσει καμμιά μήνυση με το motion controller της σόνυ; παρατράβηξε το αστείο.

SpiritCrusher
07-06-2010, 15:32
ε;

Marillion
07-06-2010, 15:39
http://3.bp.blogspot.com/_phQSbvY4Tdw/S5kbLysAOdI/AAAAAAAACl8/QK1z6I4U9jE/s400/Sony+Move.jpg

γιαυτό λέω.

SpiritCrusher
07-06-2010, 15:46
Χμ, ναι το κατάλαβα. Απλά θες να μου πεις ότι δεν το ήξερες εξ' αρχής ότι θα ήταν έτσι;

Τα έχουμε (έχω; ) πει πολλές φορές, στη Sony είναι ένα κάρο κομπάρσοι που αντιγράφουν ότι έχει λεφτά και μετά είναι αρκετά θρασύδειλοι να το παρουσιάζουν σαν δικιά τους καινοτομία. Από που να αρχίσουμε; Από τα "αποκλειστικά" παιχνίδια τους επι PS1; Την τεχνολογία του PS1 που την έμαθαν από τη nintendo; Τα analog στα gamepads με τη μορφή που τα ξέρουμε, που ξανά τα πήραν από τη nintendo και συγκεκριμένα το 64; Τώρα με το motion controller; Το PSN που είναι αντιγραφή του ΧLive; Τεχνολογία για 3D games που για μαντέψτε που έχει εφαρμοσθεί ήδη: τα-ντααα

http://www.youtube.com/watch?v=Q5HsK1dSD4U

Για τα πρακτικά αυτό είναι DSi ε.

Μόνο το boomerang controller και τον cell έκαναν μόνοι τους, και τα 2 αποδείχθηκαν μαλακίες. Τα υπόλοιπα publicity stunts δεν τα αναφέρουμε καν.

SpiritCrusher
07-06-2010, 15:52
Εδώ που τα λέμε έπρεπε να κάνει copyright η nintendo το D-pad σε gamepad να τους κλείσει όλους το σπίτι αλλά κριμας.

SpiritCrusher
07-06-2010, 19:03
Valve boss Gabe Newell has mailed fan site HalfLife2.net to say that the developer's E3 reveal is not Half-Life 2: Episode 3.

Valve lit up the internet with speculation last week when it cheekily said it was replacing its Portal 2 event with a "surprise".

When emailed about the surprise by the site, Newell simply replied, "It isn't ep 3".

Newell also dismissed an image bearing the Half-Life logo, hero Gordon Freeman's name and "14th June" - the date of Valve's event. "Fake," he said.

Portal 2 is definitely being shown at E3, so whatever Valve's plans are, we won't be coming home empty-handed. Look at for more info - yes - next week.

Λέγαμε κάτι;

Ingolemo
07-06-2010, 23:14
vJxQjWytIcU

kai

Elemental: War of Magic:

http://www.rpgwatch.com/show/newsbit?rwsiteid=1&newsbit=15056

http://www.gametrailers.com/video/june-beta-elemental-war/100944

kala tha kaoume mauto mou fainetai. :)

SpiritCrusher
07-06-2010, 23:46
vJxQjWytIcU

:(

Ingolemo
07-06-2010, 23:56
Giati?

Once_Emperor
08-06-2010, 00:24
Άμπαλος.

Αν όντως έχει λίγη από την ατμόσφαιρα του trailer (Blade Runner ftw) και ακουμπάει έστω και λίγο το πρώτο της σειράς σε gameplay+story θα είναι μεγάλο έπος.

Ingolemo
08-06-2010, 00:39
Auto lew kiegw, trelh cyberpunkia fainetai, kai kaloftiagmeno (oso mporoume na krinoume apo cgi trailer).

O spiritcrusher giati xalasthke?

SpiritCrusher
08-06-2010, 01:20
Χμ οκ, δεδομένου πως είχαν πει ότι διάφορα στοιχεία του trailer έχουν σχέση με το gameplay, από τις μάχες κτλ μου έκανε/κάνει πιο πολύ για κανένα 3rd person action game στο στυλ του Assassin's Creed. Και σόρρυ κιόλας αλλά μιλάμε για το Deus Ex, αν είναι να το κάνουν άλλο-ένα-κονσολοπαίχνιδο χεστήκαμε. :P

Όση ώρα αναρωτιόσασταν (πέρα από το afk της υπόθεσης :P) διάβαζα τη συνέντευξη ενός designer που είπε ότι

On top of first-person shooting with a variety of weapons and upgrades, Deus Ex: Human Revolution features aggressive takedowns where the camera pulls back from first- to third-person in order to see the damage done.

οπότε οκ, το παίρνω πίσω το emoticon και απλά ελπίζω να μην τα κάνουν σκατά επειδή είναι eidos και μιλούν γαλλικά :P

edit: @once ουσιαστικά αυτό ήταν το πρόβλημα μου, δε μου φαινόταν ότι άγγιζε τίποτα από το 1ο.
edit2: btw τo cgi το έκανε η Square στο γνωστό Tokyo studio της.

SpiritCrusher
08-06-2010, 01:32
Επίσης μιας και με ρώτησαν αλλά δεν έχω ιδέα, από αυτά τα rock band, Guitar hero κτλ ποιο είναι το καλύτερο;

Ingolemo
08-06-2010, 01:39
Koita apo osa exw diavasei gia deus ex 3 fainetai na to kanoun swsta, kai genika to prosexoun na mhn ginei san to 2 (generic console vlakeia) kai exoun pei oti tha nai polu pio konta sto 1 to gameplay.

Twra vevaia perimenoume kai vlepoume, katelpida kanoun ksexwrista develop thn pc ekdosh, kai den tha nai ena port ths teleutaias stigmhs.

An kai apoti fainetai etsi einai:

"The first game is definitely our inspiration more so than Invisible War so on that note, we are going back to an inventory system similar to Deus Ex 1 and getting rid of universal ammo which Invisible War had. In terms of level design and technology, the levels will be similar in size to the first game. The missions are designed around a multi-path, multi-solution approach so depending on whether you like combat, stealth, hacking, or social elements, you can choose how you want to complete an objective and will therefore see different parts of the levels. As a Deus Ex game, you may be able to utilize the environment to your advantage during some situations and depending on your choices, you won’t see everything the first time so multiple playthroughs are a must!"

Lead designer Jean-Francois Dugas simultaneously raised fan hopes and crushed their dreams in 2008 by saying Deus Ex 3 may not hit consoles due to its complexity--sequel Invisible War was often criticised as 'consolised'--while commenting that Ion Storm's original was "kind of slow" and had too few "exciting, memorable moments."
bonus:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=397260

Ingolemo
08-06-2010, 01:48
Επίσης μιας και με ρώτησαν αλλά δεν έχω ιδέα, από αυτά τα rock band, Guitar hero κτλ ποιο είναι το καλύτερο;

E, den polupaizei "kalutero", to vasiko einai ta kommatia pou xei to kathena.

Epishs, an milame gia xbox nomizw genika ta organa paizoun kai sta 2 (rock bands/ guitar heroes), sto wii/ps3 den poluisxuei auto (thelei psaksimo ti douleuei pou).

Gia mena pantws (gia ta full band games) apo pleyra kommatiwn paei guitar hero metallica > rock band 2> guitar hero world tour > guitar hero 5 >rock band 1

To thema omws einai oti paizoun kai apeira downloadable kommatia, opote an einai kapoios na parei 1 game kai na katevasei opoia kommatia tou aresoun mallon to kalutero apo pleyras organwn/gameplay einai to guitar hero 5.

SpiritCrusher
08-06-2010, 01:58
Twra vevaia perimenoume kai vlepoume, katelpida kanoun ksexwrista develop thn pc ekdosh, kai den tha nai ena port ths teleutaias stigmhs.

Ε ναι, αλλά οκ αυτά που έγραψες δεν τα είχε στο interview που είδα, οπότε τώρα που τα μάθαμε είμαστε οκ.

E, den polupaizei "kalutero", to vasiko einai ta kommatia pou xei to kathena.

Epishs, an milame gia xbox nomizw genika ta organa paizoun kai sta 2 (rock bands/ guitar heroes), sto wii/ps3 den poluisxuei auto (thelei psaksimo ti douleuei pou).

Gia mena pantws (gia ta full band games) apo pleyra kommatiwn paei guitar hero metallica > rock band 2> guitar hero world tour > guitar hero 5 >rock band 1

Νομίζω πως το metallica θα είναι λίγο off για τη συγκεκριμένη περίπτωση (απλά δεν είναι fan). Πιο πολύ σαν όργανα (γιατί δεν ήξερα αυτό περι συμβατότητας) και να έχει από το κουτί μεγάλη/σωστή ποικιλία κομματιών.

Κάτι ακόμα αυτά τα drums ή στη καλύτερο τα ION κάνουν πολύ θόρυβο όταν τα βαράς; Θα υπάρχει πρόβλημα λες σε διαμέρισμα;

Abruzzi
08-06-2010, 02:25
rock band 2 παντως εχω παιξει στο ps3 με guitar hero κιθαρα.

Ingolemo
08-06-2010, 02:35
Νομίζω πως το metallica θα είναι λίγο off για τη συγκεκριμένη περίπτωση (απλά δεν είναι fan). Πιο πολύ σαν όργανα (γιατί δεν ήξερα αυτό περι συμβατότητας) και να έχει από το κουτί μεγάλη/σωστή ποικιλία κομματιών.

Κάτι ακόμα αυτά τα drums ή στη καλύτερο τα ION κάνουν πολύ θόρυβο όταν τα βαράς; Θα υπάρχει πρόβλημα λες σε διαμέρισμα;

An pas wikipedia uparxoun listes me ola ta kommatia pou exei to kathena kai ti dlc paizoun.
An pantws thelei na parei full band set, tha prepei na parei to band hero (nomizw to guitar hero 5 den vgainei me drums), h an vrei to guitar hero 4 (pou omws exei ta paliotera drums pou exoun suxna provlhma).

Apo thoruvo twra, kanoun kapoio, tsekare youtube gia na deis poso akrivws, to vrady paizei na xei provlhma an ta varaei, alla genika den nomizw.

SpiritCrusher
08-06-2010, 02:39
ok thanks.

Marillion
08-06-2010, 09:21
7mGtup1ITL0&feature=player_embedded

νέο driver!

http://platform.ak.fbcdn.net/www/app_full_proxy.php?app=4949752878&v=1&size=o&cksum=821ddd567399e665ebbce591ac2663f8&src=http%3A%2F%2Fstatic2.cdn.ubi.com%2Femea%2Fgamesites%2Ffacebook%2Fdriver%2Fdriver_facebook_guesswhosback.jpg
edit : με τάννερ!

locust
08-06-2010, 09:43
spirit αν ενδιαφέρεσαι πουλάω τα όργανα για 360

SpiritCrusher
08-06-2010, 18:05
Πες τιμή και κατάσταση και θα μεταφέρω το ινφο.

locust
08-06-2010, 18:09
μαρκετπλεης

Agoraphobic_S.I.
09-06-2010, 00:32
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω ένα πρόγραμμα να τρέχει μόνιμα με τον ένα από τους 2 επεξεργαστές; Για το Thief 3 είναι.

Clockwork Orange
09-06-2010, 00:49
Error

You want to download the following file: http://rapidshare.com/files/377878616/NO_BUDGET_STORY.part1.rar | 209715 KB
Your Cookie has not been recognized. Please login below, or purchase a Premium Account. Your Account will be activated immediately.
Create your Premium Account (http://rapidshare.com/premium.html) now.

ΤΙ ΦΑΣΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ??????????????

Ingolemo
09-06-2010, 00:51
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω ένα πρόγραμμα να τρέχει μόνιμα με τον ένα από τους 2 επεξεργαστές; Για το Thief 3 είναι.

new->shortcut :
C:\Windows\system32\cmd.exe /C start /affinity 1 X:\path to executable

opou X:\path to executable to path pou einai to .exe tou thief3.

Ingolemo
09-06-2010, 00:52
Error

You want to download the following file: http://rapidshare.com/files/377878616/NO_BUDGET_STORY.part1.rar | 209715 KB
Your Cookie has not been recognized. Please login below, or purchase a Premium Account. Your Account will be activated immediately.
Create your Premium Account (http://rapidshare.com/premium.html) now.

ΤΙ ΦΑΣΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ??????????????

clear/delete cookies, h mpes me allo browser.

Clockwork Orange
09-06-2010, 00:57
πες πως γιατι ο μπιζαριος κοιμαται!

μπιζαριος
09-06-2010, 00:59
εδω ειμαι.

Agoraphobic_S.I.
09-06-2010, 01:01

new->shortcut :

Το έκανα αλλά δε δουλεύει. Δεν ανοίγει τίποτα.

Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς!

μπιζαριος
09-06-2010, 01:10
ζαφ δοκιμασε να κανεις αυτα που σου λεει στο υπαρχων shortcut σου.

και επισης μετα απο την βλακια του: "προχωρα ευθεια και θα βγεις στην πειραιως" "εεεε, δεν εχει τραπεζα εδω" του κλοκουορκ:

[01:08:16] ΧΧΧΧΧΧΧ says:
exoun allaksei meria to premium me to free ki egw apo synitheia patousa to koumpi "premium"

Ingolemo
09-06-2010, 01:31

new->shortcut :

ok, dokimase to idio alla me
C:\Windows\System32\cmd.exe /C START "Thief3" /affinity 1 "c:\mplampal\thief3.exe"

Abruzzi
09-06-2010, 01:43
Michael Jai White as Jax? Jeri Ryan as Sonya Blade? Baraka and Reptile as homicidal maniacs? This footage from what looks to be the next Mortal Kombat game or movie trailer is brutal, disgusting, and perfect.

http://kotaku.com/5558339/if-this-is-the-next-mortal-kombat-movie-sign-us-up?skyline=true&s=i

JnB
09-06-2010, 02:05
Τώρα αυτό τι σκατά είναι;
Παρά είναι μεγάλο και για trailer και για εισαγωγικό βίντεο παιχνιδιού...

..και του έχουν αλλάξει και τα φώτα για να φαίνεται πιο πραγματικό...

Ingolemo
09-06-2010, 02:59
Mallon test/demo gia tainia einai:

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=66904

JnB
09-06-2010, 03:22
Για να δούμε

12 stars circle your brow
09-06-2010, 20:26
Για να περάσω μουσική στο ipod είναι απαραίτητο το Itunes?
Έχω ένα πεντακάθαρο πισί right now και δεν γουστάρω να το γεμίζω με άχρηστες αρχιδιές, και όχι μόνο αυτό αλλά θέλει λεει υποχρεωτικά να εγκαταστήσει και το quicktime το οποίο σιχαίνομαι, καμια πρόταση;

cyber_lingas
09-06-2010, 23:32
Έχω ένα πεντακάθαρο πισί right now και δεν γουστάρω να το γεμίζω με άχρηστες αρχιδιές, και όχι μόνο αυτό αλλά θέλει λεει υποχρεωτικά να εγκαταστήσει και το quicktime το οποίο σιχαίνομαι, καμια πρόταση;
http://www.getsongbird.com/
(Εξαρτάται τί ipod έχεις βέβαια.... touch & iphone π.χ. χλωμό να δουλέψουν...)

Ingolemo
10-06-2010, 00:38
Tsekare kiedw:
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_iPod_Managers

sugkekrimena:
http://yuo.be/ipod.php (plugin gia foobar200)
http://www.mediamonkey.com/information/free/ (kalos player pou uposthrizei sync me ipod)
http://mlipod.sourceforge.net/?page=about (plugin gia winamp)

Den exw ipod gia na kserw poso kala douleuoun auta, dokimase ta :)

10-06-2010, 12:04

κατέβασα, ψάχνω να βρω πως γίνεται η δουλειά, και μετά βλέπω αυτά

Description

This add-on is no longer developed or supported by the Songbird development team. It may or may not work for you. The code is open source, and we welcome any further development on it by the Songbird community.

and thus

not compatible with latest songbird. So plug in is now useless

FML, τέτοιες ανούσιες μαλακίες υποτίθεται ότι θέλω ν'αποφύγω :P

Once_Emperor
10-06-2010, 12:23
Πάντως λίγο που το χα ψάξει είχα βρει 2-3 που είναι stand-alone .exe και τα βάζεις μέσα στο iPod και όπου και αν είσαι το συνδέεις και ανοίγεις το πρόργραμμα μέσα από το iPod και βάζεις/βγάζεις κομμάτια. (Αν τα iPod δεν είχαν αυτό τον ηλίθιο τρόπο να "οργανώνουν" τα κομμάτια θα ήταν μακράν τα καλύτερα mp3 players. Όχι ότι τώρα δεν είναι βέβαια...)

μπιζαριος
10-06-2010, 12:30
η μαλακια ειναι οτι αναγκαζεσαι να εχεις itunes για να μην συμβιβαστεις.
πιο σαβουρα θα ειναι οποιοδηποτε αλλο software θα κανεις Install παρα το itunes.
καντο install και ανοιγε μονο για να μεταφερεις μουσικη.

Agoraphobic_S.I.
10-06-2010, 13:41
new->shortcut :

C:\Windows\System32\cmd.exe /C START "Thief3" /affinity 1 "c:\mplampal\thief3.exe"

Ούτε αυτό έπιασε. Ασ' το, δε με θέλει απ' ότι φαίνεται. Θα περιμένω να βγει το 4.

Ingolemo
10-06-2010, 14:57

Ούτε αυτό έπιασε. Ασ' το, δε με θέλει απ' ότι φαίνεται. Θα περιμένω να βγει το 4.

Auto emena douleuei pantws :/

Mporeis panta na to kaneis kathe fora manually (task manager->deksi click sto thief3.exe->set affinity)

Agoraphobic_S.I.
10-06-2010, 16:15
Βρήκα προγραμματάκι που στο φτιάχνει, δες (http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=108519).
Garett, here I come!

cyber_lingas
10-06-2010, 17:00

κατέβασα, ψάχνω να βρω πως γίνεται η δουλειά, και μετά βλέπω αυτά

Description

This add-on is no longer developed or supported by the Songbird development team. It may or may not work for you. The code is open source, and we welcome any further development on it by the Songbird community.

and thus

not compatible with latest songbird. So plug in is now useless
FML, τέτοιες ανούσιες μαλακίες υποτίθεται ότι θέλω ν'αποφύγω :P

Αχά... πρίν εγκαταλείψω οριστικά τα windows πριν κάνα χρόνο δούλευε ακόμα με το shuffle μου.... σόρρυ! :D

Dekatria
11-06-2010, 12:09
2 meroules me free tf (http://store.steampowered.com/app/440/#weekend), oxi kai asxima.

SpiritCrusher
11-06-2010, 14:46
Πες όμως ότι βγήκε και σε Mac έκδοση για τούς φλώρους του φόρουμ. Και free και mac, ελάτε να σας σκίσουμε τις κωλοτρυπίδες.

Dekatria
11-06-2010, 17:49
:lol: nai kai mac to tf, allakse omws kai to menu se poly entypwsiako kai exwsan kai mini tutorial gia ta niewbs. twra ta eipa ola

00i00
11-06-2010, 21:08
πριν μερικες μερες εκαμνα φορματ....εβανα κατι XP επαγγελματικα λεει black edition...

το λοιπον εχομε το εξης προβλημα...

οι υποτιτλοι βγαινουν σκατα...γενικα ανοιγω το τεξτ φαιλ και δειχνει σανσκριτικα
το ιδιο και στο δεξι κλικ για ραρ φαιλ...εκει που επρεπε να γραφει εξτρακτ χιαρ γραφει κατι σε γραμμικη βητα
επισης μερικες ταινειες στον BS παιζουν ανευ ηχου

καθε βοηθεια σε απλα κατανοητα ελληνικα για μη πισι γκουρους ευπροσδεκτη

ΥΓ δεν εχω συνδεσις

metamelia1
11-06-2010, 21:11
Εμ τι μπλάκ εντίσιον πας και βάζεις, βάλε κανονικά να μην εχεις πρόβλημα :p ολα τα nlite windows ειναι για τον πεο
προτείνω format με windows 7

rage for order
11-06-2010, 21:13
πριν μερικες μερες εκαμνα φορματ....εβανα κατι XP επαγγελματικα λεει black edition...

το λοιπον εχομε το εξης προβλημα...

οι υποτιτλοι βγαινουν σκατα...γενικα ανοιγω το τεξτ φαιλ και δειχνει σανσκριτικα
το ιδιο και στο δεξι κλικ για ραρ φαιλ...εκει που επρεπε να γραφει εξτρακτ χιαρ γραφει κατι σε γραμμικη βητα
επισης μερικες ταινειες στον BS παιζουν ανευ ηχου

καθε βοηθεια σε απλα κατανοητα ελληνικα για μη πισι γκουρους ευπροσδεκτη

ΥΓ δεν εχω συνδεσις

για τα γράμματα Control Panel -> Regional Settings -> Advanced -> Text for non-Unicode programs -> Greek

για τον ήχο μάλλον λοίπει κάποιο codec. βγάλε το BS και βάλε το vlc.

00i00
11-06-2010, 21:20
Εμ τι μπλάκ εντίσιον πας και βάζεις, βάλε κανονικά να μην εχεις πρόβλημα :p ολα τα nlite windows ειναι για τον πεο
προτείνω format με windows 7

windoNs (πραγματικο γεγονος) δεν παιζουν...εχω ντενεκε πισι (512 μνημη)

ρεητζ τα προβληματικα με vlc τα βλεπω αλλα δεν ξερω πως σκατα ρυθμιζω την φωτεινοτητα
για τα γραμματα ευχαριστω...θα τσεκαρω οταν παω σπιτι

rage for order
11-06-2010, 21:27
α δεν μου έχει τύχει να το ψάξω, σε παρόμοιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ το αντίστοιχο κουμπάκι της οθόνης. εναλλακτικά media player classic την έκδοση home cinema όμως. εγώ αυτό έχω, μια χαρά είναι αλλά μερικά αναγκάζομαι και εγώ να τα παίξω με vlc.

παρακαλώ για τα γράμματα, λογικά θα πιάσει εκτός και αν είναι καμιά μαλακία αυτό το black edition που κατέβασες.

Once_Emperor
11-06-2010, 21:55
Κλειδιά για την beta του APB εδώ (http://www.rockpapershotgun.com/2010/06/11/apb-key-to-the-city-massive-key-giveaway/)

11-06-2010, 21:59
τι είναι αυτό ρε;

Once_Emperor
11-06-2010, 22:17
ΜΜΟ Shooter.

Πολλοί παίχτες σε μία πόλη, aμάξια, όπλα, συμμορίες και ότι αυτά προκαλλούν. Δες κανά gameplay video. Πλάκα φαίνεται να έχει αλλα όχι και τπτ ιδιαίτερο. Αύριο θα μπω να τσεκάρω...

SpiritCrusher
12-06-2010, 01:42
Σαν GTA MMO είναι.

Καλή φάση αν γουστάρεις το είδος. Ελπίζω να έφτιαξαν κάτι UI θέματα από τη τελευταία φορά που έπαιξα.

SpiritCrusher
12-06-2010, 03:58
FF 13, 21e στο zavvi λέει.

metamelia1
12-06-2010, 04:24
FF 13, 21e στο zavvi λέει.

http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/final-fantasy-xiii/10048635.html

SpiritCrusher
12-06-2010, 20:53
Θυμάστε τον Itagaki;

nE7wvGDARHU

Phoebus
12-06-2010, 21:00
Γαμάτο φαίνεται.

Phoebus
13-06-2010, 13:57
Νέο X-COM, they say.

Ingolemo
13-06-2010, 14:14
JdVb4UnqO7A

kalo fainetai, alla x-com fps != x-com

Abruzzi
13-06-2010, 23:43
εχω το easynote packard bell r3565.ειναι αρκετα παλιο(2003 νομιζω) και θελω να του προσθεσω ram.υπαρχει περιπτωση να βρω καινουργια ή παμε μονο για ebay κτλ;
επισης επειδη δεν εχω ασχοληθει ξανα,η διαδικασια ειναι ευκολη στην τοποθετηση;σε σχεση με το desktop πχ.

rage for order
14-06-2010, 00:04
ανάλογα το λάπτοπ. άλλα θέλουν να το ανοίξεις όλο, άλλα μόνο ένα σημείο/πορτάκι. μετά είναι εύκολο. ψάξε οδηγούς στην σελίδα του κατασκευαστή. για πολλά υπάρχουν και βιντεάκια.

Abruzzi
14-06-2010, 00:19
και για τι ραμ(ddr,sdr κτλ) κοιταω;δεν εχω ψαχτει ποτε για το ποιες μνημες παιρνουν τα λαπτοπ,ονομασιες κτλ.
λογο του οτι ειναι παλιο μοντελο,σελιδα για το συγκεκριμενο ο κατασκευαστης δεν εχει περα απο ενα ftp για drivers.

rage for order
14-06-2010, 05:55
και για τι ραμ(ddr,sdr κτλ) κοιταω;δεν εχω ψαχτει ποτε για το ποιες μνημες παιρνουν τα λαπτοπ,ονομασιες κτλ.
λογο του οτι ειναι παλιο μοντελο,σελιδα για το συγκεκριμενο ο κατασκευαστης δεν εχει περα απο ενα ftp για drivers.

αν γκούγκλαρες και δεν βρήκες τις σχετικές πληροφορίες για το μοντέλο σου (ούτε καν specs; ) δεν νομίζω ότι μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος. στείλε ένα μέιλ στην εταιρία να σου πούνε αυτοί.

Ingolemo
15-06-2010, 18:29
http://io9.com/5563696/scott-pilgrims-video-game-is-a-thing-a-beauty

heh, epic oldschool beat em up.

http://www.youtube.com/watch?v=yAY4vNJd7A8

cyber_lingas
15-06-2010, 18:56
http://io9.com/5563696/scott-pilgrims-video-game-is-a-thing-a-beauty

heh, epic oldschool beat em up.

http://www.youtube.com/watch?v=yAY4vNJd7A8

Βασισμένα σε ένα κόμικ είναι...
Βγαίνει και ταινία εφέτο...

http://www.youtube.com/watch?v=7wd5KEaOtm4[/QUOTE]

Ingolemo
15-06-2010, 20:06
Ehm ,nai to kserw, pou kai na mhn to ksera, to grafei kai sto link pou vala :p

cyber_lingas
15-06-2010, 20:53
Ε, για να το μάθει και ο κόσμος που δε το'ξερε λοιπόν.

Dekatria
15-06-2010, 22:09
kserei kaneis pws na diagrapsw teleiws ena tragoudi apo to library tou Songbird?
to xw diagrapsei apo ton fakelo pou itan alla to emfanizei sto lib kai spaei poutsous.

cyber_lingas
16-06-2010, 00:12
kserei kaneis pws na diagrapsw teleiws ena tragoudi apo to library tou Songbird?
to xw diagrapsei apo ton fakelo pou itan alla to emfanizei sto lib kai spaei poutsous.

Μήπως έκανε copy το mp3 σε δικό του φάκελο όταν το έκανες import?

Κοίτα στο Εργαλεία-->Ρυθμίσεις-->'Διαχείρηση μουσικής'

Αλλιώς ίσως χρειάζεται απλά ενα refresh η λίστα...

Dekatria
16-06-2010, 00:40
Μήπως έκανε copy το mp3 σε δικό του φάκελο όταν το έκανες import?

Κοίτα στο Εργαλεία-->Ρυθμίσεις-->'Διαχείρηση μουσικής'

Αλλιώς ίσως χρειάζεται απλά ενα refresh η λίστα...

oxi to exw valei na koita ena fakelo mono, xwris to 'allow Songbird manage files'.
to tragoudi sigoura de to xei kanei copy kapou giati oute to paizei, paei sto epomeno tragoudi.
kai panw tou deksi klik, to 'remove' einai apenrgopoihmeno opws epishs sto show file location mou vgazei error.
auto me to refresh ti ennoeis?

SpiritCrusher
18-06-2010, 14:31
To zavvi ξαναέβαλε FF13 και BlazBlue Limited στα 21e. To steam όμως έβαλε Burnout: Paradise Ultimate με 4.

Abruzzi
19-06-2010, 23:31
http://www.youtube.com/watch?v=UOdjCCpBanE

http://www.youtube.com/watch?v=SFnC31gsdJ8

Swollen
20-06-2010, 23:46
φστ. δεν παίζουν υπότιτλοι. τα δείχνει σλάβικα. τι κάνω?

Ingolemo
20-06-2010, 23:57
Katevazeis swstous upotitlous? :P

Anoikse tous ypotitlous me kana notepad, an einai swstoi ekei, tote phgaine Regional and Language settings->Advaned->Language for non-Unicode programs kai vale ellhnika (an thymamai kala etsi einai sta xp, sta win7, einai Region and Language->Administrative)

Swollen
21-06-2010, 14:22
Katevazeis swstous upotitlous? :P

Anoikse tous ypotitlous me kana notepad, an einai swstoi ekei, tote phgaine Regional and Language settings->Advaned->Language for non-Unicode programs kai vale ellhnika (an thymamai kala etsi einai sta xp, sta win7, einai Region and Language->Administrative)

notepad τα βγάζει σλάβικα πάλι αλλά έκαμα αυτό non-unicode κ τους βγάζει μια χαρά οπότε όλα κομπλέ
θενκς:teddy:

μπιζαριος
21-06-2010, 21:35
καηκε η μητρικη μου.
λογικα καπου βραχυκυκλωνε αφου εβγαλε και φωτια και εκανε 2 ολοκληρα τετραγωνικα εκατοστα της πλακετας μαυρα.
παμε για αντικατασταση.
καμια πατεντα να ειμαι σιγουρος, αν και αφου το βραχυκυκλωμα ηρθε απο επαφη με το κουτι, οτι δε θα επαναληφθει?

το fml ειναι οτι ηταν φρεσκια, την πηρα πριν απο κανα μηνα το πολυ.
:rip: Gigabyte P55Α UD4 USB3. :rip:

Ingolemo
22-06-2010, 01:36
malakia, alla lol :p

pou kaike? mpas kai den douleue kana anemhstrhraki tou southbrige? (an kai polu duskolo na parei kai fwtia ....)
Genika pantws giauto exoun auta ta podarakia ta koutia, gia na mhn akoumpaei h mb. Den kserw an exei nohma na kaneis kati parapanw.

SpiritCrusher
22-06-2010, 02:39
ΤΕΚΙ-ΚΙΝΓΚ !

χοχο θα το δει αύριο.

μπιζαριος
22-06-2010, 09:37
Καλα και τα ποδαρακια της εχει και 4 ανεμιστηρες τεραστιους εχει και ολα. Δεν ειναι καμια παναρχαια μαλακια.
το θεμα ειναι οτι η mobo εκανε προβλημα απο την πρωτη μερα που την αγορασα. μετα δουλεψε για 2-3 βδομαδες και χτες ηρθα σπιτι απο τη δουλεια, το αναψα και πουφ.
προβληματικο κομματι πρεπει να ητανε γιατι μερικες φορες αναβα και εσβηνε μονος του ο πισις σαν να βραχυκυκλκωνει ενω δεν παιζει βραχυκυκλωμα πουθενα. οπως την βλεπω ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που καηκε εχει πλαστικα ποδαρακια η UD4. δεν ειναι θεμα TEKI KINΓΚ δηστυχως αλλα καθαρης γκαντεμιας και κακου κομματιου μητρικης.

μπιζαριος
23-06-2010, 15:57
http://images.trustedreviews.com/images/article/inline/12049-img2033s.jpg

Αντικατασταθηκε
με γεια μου. :pink:

SpiritCrusher
23-06-2010, 18:10
Asus :S

μπιζαριος
23-06-2010, 18:25
ναι ναι ξερω, λεφτα στον διαβολο και τετοια.
ου ρε με τις AMD σου. hipster.

SpiritCrusher
23-06-2010, 18:31
Ποιο διάβολο και αηδίες μωρέ; Κι εγώ ASUS έχω και έχω δει από πρώτο χέρι τα σκατοbios και το σκατοsupport τους. Μόνο και μόνο γι αυτό την επόμενη φορά gigabyte ή κάτι τέτοιο να πούμε.

εδιτ: Και σόρρυ κιόλας αλλά αμα σβήνετε τους AMD επειδή δεν γράφουν Intel τότε εσείς είστε οι hipsters ε. Πρόβατα.

μπιζαριος
23-06-2010, 19:36
σορρυ ειχα την εντυπωση οτι σνομπαρεις και την ασους.
που λες φιλε σπιριτ, η προηγουμενη μου η gigabyte που ειναι στα ιδια λεφτα με αυτην ηταν ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ σε σχεση με την αλλη σε θεμα που ποσο ευκολα στηνεται και το failure control και failure messages.
Οσο για το bios ναι εχεις δικιο. :S

Once_Emperor
23-06-2010, 20:18
Gigabyte εντελώς 0. Ειδικά πριν 3-4 χρόνια. ASUS μια χαρά είναι σε σχέση με κάτι άλλες. Αλλά γενικά στηρίζουμε ABIT!

Ingolemo
23-06-2010, 20:25
Megeia bizz, mh th kapseis kiauth e ;)

Pantws gia amd vs intel eimai me spirit.

amd ayth th stigmh einai kaluteroi apo pleyras apodoshs-timhs (exoun tous kaluterous gaming cpu sta 100-150e), oi intel exoun kaluterous high-end epeksergastes (alla panakrivous).

Vevaia ayta allazoun sunexeia, opote panta tsekaroume kana toms hardware/benchmarks prin agorasoume.

μπιζαριος
23-06-2010, 20:30
ingolemo μαζι σου στο θεμα "gaming" αλλα εγω δε παιζω παιχνιδια, κανα video render να κανω. :P
Ευχαριστω κιολας.

JnB
23-06-2010, 20:44
Βγήκε guitar pro 6. Όποιος καταφέρει να λειτουργήσει κάποιο crack παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου :)

Ingolemo
24-06-2010, 00:17
ingolemo μαζι σου στο θεμα "gaming" αλλα εγω δε παιζω παιχνιδια, κανα video render να κανω. :P
Ευχαριστω κιολας.

E ntaks, egw panta hmoun ths apopshs oti gia aplo desktop use oi diafores metaksy cpu paromoias genias einai mhdamines, dhl ante na pairnei ligo parapanw kana rendering, sth kathimerinh xrhsh den tha katalaveis diafora.

Anyway, anousies suzhthseis :p

Harbinger of Death
24-06-2010, 17:30
Επομένως παίρνεις το πιο φτηνό, που συνήθως είναι νομίζω η AMD. Νο;

Ingolemo
24-06-2010, 20:42
to pio fthno einai sxetiko.

Genika atm nomizw h kaluterh epilogh apo pleyras apodoshs/timhs einai Athlon II X3 440 alla kai o Core i3-530 den einai kakh lush

metamelia1
24-06-2010, 22:23
ΕΛΙΩΣΑ 3 μερες και εβγαλα το assassins creed 2 :touched:. Το αξιζε, εχω ΜΕΙΝΕΙ με το ending και γενικα με τις ιδεες που υποστηριζει το παιχνιδι. Χαλαρα το καλυτερο σεναριο ever σε videogame, αν βγει και σε ταινια η τριλογια θα σπασει ταμεια. Το ending ειναι τοσο τελειο που σε προετοιμαζει για την υπερπαιχνιδαρα το 3, οπως εκανε και το 1 για το 2. Οι πολεις ειναι ολοιδιες με τις αληθινες http://www.facebook.com/album.php?aid=401024&id=718835471&page=2&l=2f0e1187bf#!/album.php?id=718835471&aid=401024&l=2f0e1187bf&s=0&hash=f147fd6700892acde829d44ca5e870e9 και εχοντας παει Φλωρεντια και Βενετια, επαιζα και σκεφτομουν πως οντως ημουν και εγω εκει περσι, πχ θυμηθηκα οτι καθομασταν σε εκεινο ακριβως το σημειο και κασμερευαμε κοσμο :touched: Aν και το gameplay κατανταει βαρετο και επαναλαμβανομενο καποια στιγμη, το καλυπτει το υπερτατο σεναριο :touched:

και ξανα :touched:

Dekatria
24-06-2010, 23:20
se sxesi me to prwto einai kalytero?

metamelia1
24-06-2010, 23:26
Ναι. Στα παντα. Στο 1 το gameplay κουραζε απο τη 2η - 3η ωρα παιχνιδιου, στο 2 λιγο προς το τελος αρχιζεις και κουραζεσαι μονο, εφκιασαν καλη δουλεια. Και το σεναριο υπερτατο, εχει ΠΟΛΥ πραμα.

Phantom Duck
25-06-2010, 03:34
δώστε και κανα τόρρεντ να αγοράσουμε το παιχνίδι (για pc).

MoRmEnGiL
26-06-2010, 04:42
Αλλά γενικά στηρίζουμε ABIT!

NAI MA TO DIA.

Krima pou baresan dialysh oi taibanezoi.. Prolaba omws prin kana 2-3 xronia kai phra mia huhuhu

Once_Emperor
28-06-2010, 23:31
Μια συνέντευξη του Tim Cain. Νομίζω μόνο το 1ο part έχει κυκλοφορήσει.

xgjd4i1o4UY

SpiritCrusher
29-06-2010, 14:34
Windows 8 leaked info.

http://www.tomshardware.co.uk/windows-8-leaked-boot-times-login-facial,news-33765.html

scarecrow
30-06-2010, 14:14
http://www.youtube.com/watch?v=A1zySeNpW20&feature=player_embedded&has_verified=1

Harbinger of Death
30-06-2010, 15:53
OqpMFsnN7hM

Το τραγουδι δε μου αρεσε, αλλα cute overload.

Phoebus
30-06-2010, 23:35
34 HOURS PLAYED.

Απίστευτο κάψιμο αυτό το παιχνιδάκι :)

Ingolemo
30-06-2010, 23:47
Btw, gia osous endiaferontai vghke to Disciples 3, kai apo to ligo pou to paiksa fainetai polu kalo, kalutero apo to 2 stadar.

Gia osous den kseroun einai se fash Homm, ligo pio rpg isws (exeis 1 unit/spot pou pairnei xp kai ginetai upgrade anti gia stratous) me mono arnhtiko tis liges fules (3 oles kioles, apo 4-5 pou xe to 2..) kai ton anousio periorismo tou na mporei na parei mono enas paixths mia fulh sto hotseat (ara max 3 player hotseat).

Genika pantws aksizei, tsekarete.

Ingolemo
30-06-2010, 23:48
34 HOURS PLAYED.

pio paixnidaki?

Harbinger of Death
01-07-2010, 01:08
Plants vs Zombies. Έχεις παίξει, δεν παίζει. Αν όχι απλά το διορθώνεις άμεσα.

Είχα παίξει Disciples II. Το άρχισα μερικές φορές, κάθε φορά δεν πίστευα ότι έφταιγε το παιχνίδι, έλεγα ότι εγώ έκανα κάτι λάθος. Δεν κατάφερνα ούτε την πρώτη πίστα να νικήσω, μου φαινόταν αδύνατο. Οι ήωες που είχα και τα πλάσματά μου (που ήταν λίγα γιατί που χρήματα για να φτιάξεις), ήταν μίλια παρακάτω από τον δαίμονα ή τι σκατά ήταν ο κακός. Τι συμβαίνει, ήμουν ηλίθιος; ήταν δύσκολο; και τα δύο; Πως περάσατε την πρώτη πίστα; :-\

MoRmEnGiL
01-07-2010, 04:44
OqpMFsnN7hM

Το τραγουδι δε μου αρεσε, αλλα cute overload.

Eixa ri3ei epic gelio otan termatisa to game kai eida to video :P

34 HOURS PLAYED.

34?? prepei na metraw panw apo 100 :P Endless mode konta 1000 flags :P

Btw, gia osous endiaferontai vghke to Disciples 3, kai apo to ligo pou to paiksa fainetai polu kalo, kalutero apo to 2 stadar.

Gia osous den kseroun einai se fash Homm, ligo pio rpg isws (exeis 1 unit/spot pou pairnei xp kai ginetai upgrade anti gia stratous) me mono arnhtiko tis liges fules (3 oles kioles, apo 4-5 pou xe to 2..) kai ton anousio periorismo tou na mporei na parei mono enas paixths mia fulh sto hotseat (ara max 3 player hotseat).

Genika pantws aksizei, tsekarete.

Eixa pai3ei thn rwssikh version me translation patch kapou ta xristougenna kai ma to dia den en8ousiastika ka8olou.

H agglikh version pou bghke twra exei ligo kalytero polish alla pragmatika 8elei douleia akoma, einai unfinished to game kai psilobuggy. Krima.

Oso gia to an einai kalytero apo to 2, einai poly diaforetiko gia na sygkrinw alla so far protimw to 2 na sou pw thn alh8eia..

Είχα παίξει Disciples II. Το άρχισα μερικές φορές, κάθε φορά δεν πίστευα ότι έφταιγε το παιχνίδι, έλεγα ότι εγώ έκανα κάτι λάθος. Δεν κατάφερνα ούτε την πρώτη πίστα να νικήσω, μου φαινόταν αδύνατο. Οι ήωες που είχα και τα πλάσματά μου (που ήταν λίγα γιατί που χρήματα για να φτιάξεις), ήταν μίλια παρακάτω από τον δαίμονα ή τι σκατά ήταν ο κακός. Τι συμβαίνει, ήμουν ηλίθιος; ήταν δύσκολο; και τα δύο; Πως περάσατε την πρώτη πίστα; :-\

To disciples to 2 htan AGGOURI. Termatisa th human campaign mono k mono giati exoune uberhealer unit. Oi alloi stratoi xwris healer pou pane OEO? Eidika kati dwarves pou einai kai argoi kai panta trwne tis mpatses prin baresoune.. Genika to concept tou disciples 2 einai: 3ekinas me healer ena ranged unit (archer =>assassin h mago) kai karpazoeispraxtores/karpazofortwtes mprosta. (knights => angels) Me auto to party creepareis sixamena skotwnontas ta panta gia na kaneis level up ta units sou kai ton hrwa (egw epaiza me mage apokleistika) wste na ftaseis to party full strength otan tigkarei to leadership. Otan fas ola ta creep kai den yparxei allo source of xp sto xarth kaneis ntou ston antipalo kai prosexeis pws paizeis th maxh, bgainei, trust me.

Ingolemo
01-07-2010, 13:27

Exw paiksei plants vs zombies, alla oxi liwsimo fash. paizei na diorthwthei ayto kapoia stigmh :P

Gia to Disciples den thymamai na nai kai polu duskolo, alla kaneis auto pou leei o Morm , kai kuklopforeis panta me res/heal pots.
Genika pantws sou pethainoun monades, den einai ezmode.

Morm pantws, opws eipa isa pou to vala to 3 kai paiksa mia pista, apla oi veltiwseis se sxesh me to 2 gamane ( Tactical map, perissotera items/stats klp )
Twra se thema balance kai bugs den eida kati, alla einai nwris akoma. :P

Ingolemo
01-07-2010, 13:34
Epishs, 15 min video apo Deathspank.

http://www.giantbomb.com/quick-look-ex-deathspank/17-2838/

Den exei anakoinwthei gia pc gamw to spitaki tous, alla sto blog tou o Ron Gilbert afhse uponoies oti tha vgei.
http://grumpygamer.com/9089133

Harbinger of Death
01-07-2010, 15:22
Έτσι όπως τα λέτε μου φαίνεται θα βάλω το 3 κατευθείαν και να γαμηθεί το 2. Εκτός αν δεν είναι καλό το 3 οπότε μια ευκαιρία ακόμα στο 2 θα δώσω.

MoRmEnGiL
02-07-2010, 08:54
Well..einai entelws diaforetika games, allo feel allo styl allo concept. Mhn agxwnese pantws. A, kai sto D2 3exasa 2 pragmata. Bgazeis grhgora angel leader, gia na fyteyeis rod sta swsta shmeia wste na kaneis claim resources pio eukola, kai bgazeis k ena thief gia scouting kai kana steal apo vendors. (save load stealing ftw :P)

metamelia1
03-07-2010, 07:40
http://www.youtube.com/watch?v=HtHmT2PEbVA&feature=watch_response

Γελασα ΔΥΝΑΤΑ μολις το ειδα :touched:

Abruzzi
03-07-2010, 15:37
http://www.youtube.com/watch?v=q81fQe4aXDg

SpiritCrusher
03-07-2010, 15:39

Μπούφος!

MoRmEnGiL
04-07-2010, 11:42

Μπούφος!

Egw pali oxi, exw thn ypopsia oti an htan etsi to ff13 8a mou arese perissotero :oops:

SpiritCrusher
04-07-2010, 13:25
Mormengil ποια η άποφση σου για το 12;

Harbinger of Death
04-07-2010, 20:57
Στο Steam σήμερα (και ΜΟΝΟ σήμερα) γίνεαι της πουτάνας από εκτώπσεις. Προλάβετε. Ενδεικτική τιμή: L4D2 7 ευρώ.

Μπας και πρέπει να κάνουμε κανα thread για φτηνά παιχνίδια κι έτσι;

Agoraphobic_S.I.
04-07-2010, 21:01
To Winamp, όποια έκδοση κι αν βάλω, δεν μου δέχεται με τίποτα το lyrics plugin, παρά μου λέει οτι δεν βρίσκει ένα συγκεκριμένο dll αρχείο. Τι μπορώ να κάνω; Στον άλλο υπολογιστή του σπιτιού το παίρνει μια χαρά.

Harbinger of Death
04-07-2010, 21:04
Ποιο dll; Νομίζω είχα το ίδιο πρόβλημα κάποτε και βρήκα τη λύση στο forum του Winamp.

Agoraphobic_S.I.
04-07-2010, 21:06
το MSVCR71.dll

Harbinger of Death
04-07-2010, 21:09
Παίζει να πρέπει να εγκαταστήσεις Visual C++ Redistributable. Ωστόσο ψάξε με το όνομα του dll στο Winamp forum και στο google. Εάν απελπιστείς και δεν βρίσκεις άκρη πάνε στο dll-files.com και κατέβασέ το και βάλε το στο system32, αν δεν κάνω λάθος.

Agoraphobic_S.I.
04-07-2010, 21:23
Και στο φόρο του Winamp να το κατεβάσω έλεγε, οπότε το έκανα και όλα κομπλε. Thanks!

rage for order
04-07-2010, 21:48
έχει κρατήσει κανένας λινκ με σπασμένα windows 7 να κατεβάσω ή κάποιο activator που να δουλεύει;

SpiritCrusher
04-07-2010, 22:06
Στο Steam σήμερα (και ΜΟΝΟ σήμερα) γίνεαι της πουτάνας από εκτώπσεις. Προλάβετε. Ενδεικτική τιμή: L4D2 7 ευρώ.

Μπας και πρέπει να κάνουμε κανα thread για φτηνά παιχνίδια κι έτσι;

με τόσες προσφορές που κάνουν τελευταία ίσως να μπορούσαμε κιόλας, πχ για αύριο

http://www.zavvi.com/offers/mega-monday/games.list?pageNumber=1

Harbinger of Death
05-07-2010, 01:20
*Εκτώψεις, συγγνώμη, τώρα το 'δα.

KoiliaSamprela
05-07-2010, 08:20
έχει κρατήσει κανένας λινκ με σπασμένα windows 7 να κατεβάσω ή κάποιο activator που να δουλεύει;

παίχτηκε μια πουστίτσα με ένα πατς που βίασε παλιούς activators.
Αν λες για αυτό έχω έναν που δουλεύει.

μπορείς να googlaris το από κάτω

RemoveWAT 2.2.5.2 - Windows 7 Activator + KB971033 Fix

metamelia1
05-07-2010, 08:43
Firestorm ποια η άποφση σου για το 12;

Το μοναδικό ff που δεν μπορεσα να παιξω πανω απο 5 ωρες. Αηδιαστικό.

MoRmEnGiL
05-07-2010, 09:15
Mormengil ποια η άποφση σου για το 12;

Xmm, poly endiaferwnta mechanics, wraio systhma genika an kai too action wres wres gia ta gousta mou,optika einai poly wraio alla still kati tou leipei, dunno.

Exei omws 2 terastia problhmata kai mia malakia.

Problhma 1: Tragiko cast. Adiaforoi h kai pragmatika misitoi xarakthres (me arxiaxwneuto ton Vaan) me monadikh e3airesh ton Balthier
Problhma 2: Kako pacing/presentation se ena story pou alliws 8a htan endiaferon

Malakia: Ta summon einai pantelws axrhsta. Kati pou apo oti ma8ainw synexizei kai sto ff13.

Still ekleisa 100 wres paixnidiou aneta kai ypopsiazomai oti an me trabage ligo parapanw storywise kai characterwise 8a to xa termatisei alla pou.

metamelia1
05-07-2010, 09:18
Ακριβως το 1ο προβλημα, το καταλαβα απο την αρχη και το συνεχισα μπας και καλυτερεψει κατι. Ειναι ο πιο σημαντικος λογος που αγαπαω τα ff, και απετυχε τρελα η squareenix στο 12. Λογικα φταιει η enix που εβαλε το χερακι της στο cast και βγηκε ενα οτινανε πραγμα, δεν μπορει να λεγεται final fantasy το 12, σαν να επεζα αλλη σειρα ητανε.

Neuroscar
05-07-2010, 09:42
Το 13 παντως συνεχιζει την παραδοση υπερπαιχνιδιωνε οπως τα 4,5,7,8,9.
ΕΠΟΣ οσο λιγα :puke:

Shrinebuilder
05-07-2010, 09:49
xmm, το 9 μόνο σε εμένα δεν άρεσε ΤΟΣΟ πολύ? τουλάχιστον στην ίδια πρόταση με VII και VIII δε θα το έβαζα :P

metamelia1
05-07-2010, 10:03
Μονο σε εσενα, ανωμαλε αντιπετσοπ βασανιστη χαμστερ.

Το στορυ του 9 ΓΑΜΑΕΙ και γενικα περνει παρα πολλα στοιχεια απο τα παλια ff (1-6), ειδικα στο gameplay.

Shrinebuilder
05-07-2010, 10:05
Μονο σε εσενα, ανωμαλε αντιπετσοπ βασανιστη χαμστερ.

Το στορυ του 9 ΓΑΜΑΕΙ και γενικα περνει παρα πολλα στοιχεια απο τα παλια ff (1-6), ειδικα στο gameplay.

ντάξει, η αλήθεια είναι ότι το είχα απορρίψει από μικρός, και δε θυμάμαι και τους λόγους, μάλλον δε μ'άρεσε το ΚΑΣΤ. πα να βγάλω το πλεηστεσιο

metamelia1
05-07-2010, 10:24
Εμ, το παιξες προκαταλειμενος, χτιστη ναων. Θα με θυμηθεις στο υπεργαματο & επικο disc 3 :touched:.
Αντε να ρθουν τα γκαφρα να παρουμε psτρια και 13 :(

SpiritCrusher
05-07-2010, 14:24
Γενικά κάτι πρέπει να γίνει με τη γενιά του playstation, γενοκτονία ας πούμε!

Ψήθηκα, τώρα θέλω να βρω το 12 και ένα PS2

MoRmEnGiL
05-07-2010, 16:32
Γενικά κάτι πρέπει να γίνει με τη γενιά του playstation, γενοκτονία ας πούμε!

Ψήθηκα, τώρα θέλω να βρω το 12 και ένα PS2

8a sou perasei o en8ousiasmos, trust me.

Oso gia to ff9, marese perissotero apo to ff8, dunno.

SpiritCrusher
05-07-2010, 17:15
Oso gia to ff9, marese perissotero apo to ff8, dunno.

Η σωστή γραμμή.

SpiritCrusher
08-07-2010, 03:39
Monkey Island 2: Special Edition

JnB
08-07-2010, 12:46
Βγήκε;;;

metamelia1
08-07-2010, 12:57
http://www.youtube.com/watch?v=rx4sOAt2EPM&feature=player_embedded#!

http://www.youtube.com/watch?v=mFBv1VMCNj4&feature=player_embedded

SpiritCrusher
08-07-2010, 14:27
Βγήκε;;;

Ναι. 10ε steam, τζάμπα "αλλού" :P

JnB
08-07-2010, 15:00
Ναι. 10ε steam, τζάμπα "αλλού" :P

;)

μπιζαριος
08-07-2010, 19:09
ετσι απο περιεργεια,
ποση ωρα θελει να κανει post (ηχος μπιπ) το pc σας και περιπου για τι hardware μιλαμε? γιατι εχω την αισθηση οτι το δικο μου αργει πολυ.

Ingolemo
08-07-2010, 19:25
se opoio hardware exw dei, panw apo 2-3 secs den kanei.

tsekare psu, mpataria mb, kalwdia, HD jumpers.

MoRmEnGiL
09-07-2010, 04:54
eidika kalwdia tsekare ta 3ana kai 3ana. mou xe symbei auto mia fora epeidh to kalwdio enos hdd eixe laskarei ligo.

metamelia1
09-07-2010, 05:59
ειναι αναλογα τη μητρικη, στη dfi x58 που ειχα εκανε 10 sec να δειξει post screen ενω στη flaming blade gti που εβαλα σε 2 φιλους δειχνει post screen σε μολις 1 sec. αλλα γενικα τσεκαρε αυτα που ειπαν οι πιο πανω :P

Kelldorain
09-07-2010, 17:55
http://www.youtube.com/watch?v=hgz_5LHfoOU

metamelia1
09-07-2010, 18:11
κλαιω με mario kart και contra...πωω ημουν μολις 3 χρονων :touched:

MoRmEnGiL
11-07-2010, 01:11
http://www.youtube.com/watch?v=hgz_5LHfoOU

AEhAeHaHAEheaH psofisa sto gelio eidika me to space invaders :P

Kelldorain
12-07-2010, 12:52
Web giant Google has reportedly invested as much as $200 million in FarmVille maker Zynga, which is expected to be the cornerstone of a new Google Games venture.

The investment deal closed about a month ago, according to TechCrunch, while a larger strategic partnership is still being ironed out.

Google Games is set to launch later this year, according to the site’s sources. ‘Not only will Zynga’s games give Google Games a solid base of social games to build on, but it will also give Google the beginning of a true social graph as users log into Google to play the games,’ it reports.

TechCrunch also says Zynga’s revenues for the first half of 2010 will hit $350 million, half of which will be operating profit, and that the social game maker is projecting at least $1 billion in revenue in 2011.

In May, Google began searching for a product management leader for games who’ll “be responsible for developing Google's games commerce product strategy and partnering to build and manage the business with a cross-functional team”.
http://www.next-gen.biz/news/google-invests-in-zynga-launching-google-games

Impure
12-07-2010, 15:30
Λοιπόν έχω γουιν 7 οεμ κ μλκιες. Πέρασα ένα πατς ή κατι τέτοιο σαν ακτιβειτορ και απο τότε κάθε φορά που κλείνει το λαπτοπ κάνει updates ( απενεργοποιημένη η φαση automatic update) Για πείτε? μην αρχίσετε με λινουξ και με φασεις αγορασε το

SpiritCrusher
12-07-2010, 16:07
Μήπως είναι κάποιο update που έχει κατέβει πριν κλείσεις το αυτόματο και απλά αποτυγχάνει να κάνει εγκατάσταση; Όταν το ξαναανοίγεις, στο tray (εκεί που είναι η ώρα ντε) σου βγάζει κάποιο μήνυμα παρέα με το Win Update εικονίδιο πως η εγκατάσταση ήταν επιτυχής/ανεπιτυχής;

Αν όχι, άνοιξε μία από τον ερμ Πίνακα Ελέγχου και μετά win update και δες εκεί στη μέση αν λέει τίποτα για εγκατάσταση και αν έχει τίποτα Updates έτοιμα για εγκατάσταση που περιμένουν.

Deggial
12-07-2010, 16:12
Moonbase Alpha (http://store.steampowered.com/app/39000/), a NASA game :)

Μικρό είναι (και δωρεάν, btw), το οποίο το έβγαλαν κυρίως για να λάβουν feedback για το MMO project τους (Astronaut: Moon, Mars and beyond (http://www.astronautmmo.com/dmf/)).

SpiritCrusher
12-07-2010, 16:15
Λολ, δεν είδαν προκοπή στο θέμα χρηματοδότησης και έριξαν τις ελπίδες τους σε κάποιο πετυχημένο MMO; :P

SpiritCrusher
13-07-2010, 12:52
first look at PES 2011

http://www.eurogamer.net/videos/a-first-look-at-pes-2011

asimoulis
14-07-2010, 14:06
θα γαμάει όπως κάθε καινούριο προ.

AngelOfSorrow
16-07-2010, 20:22
german truck simulator
kai ena train simulator

ola kala install kai ta loipa
me to pou vgainei i prwti othoni kai pataw play
vgazei minima oti to tade stamatise na leitourgei

paizei na mou to frenaroune ta vista?
ti mporw na kanw

sas agapw

μπιζαριος
16-07-2010, 20:33
το ποιο ταδε? το ρουτερ? το νερο? μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? ευχαριστω.

AngelOfSorrow
16-07-2010, 20:43
to railsim launcher apllication

railsim einai to game

μπιζαριος
16-07-2010, 20:54
διαβαζω εδω οτι με σερβις πακ 2 και vista 64bit παιρνει μπουλο το παιχνιδι :S
ισχυει το εξης στην περιπτωση σου?
δωσε info του pc.
καρτα γραφικων.
operating system 32 η 64bit? fully updated drivers της καρτας γραφικων? service pack?

edit: δοκιμασε και run as admin.

AngelOfSorrow
16-07-2010, 20:59
pou na ta kserw ola ayta...

μπιζαριος
16-07-2010, 21:02
:(
τι να σου κανω. αν μενεις πανορμου κοντα βαλτο pc στη πλατη σου και ξεκινα.

AngelOfSorrow
16-07-2010, 21:03
http://img294.imageshack.us/img294/5263/23rqf.jpg

μπιζαριος
16-07-2010, 21:13
τα αγορασες τα παιχνιδια?

(για να τα πας πισω λεω :P )

Ingolemo
16-07-2010, 21:19
german truck simulator
kai ena train simulator

ola kala install kai ta loipa
me to pou vgainei i prwti othoni kai pataw play
vgazei minima oti to tade stamatise na leitourgei

paizei na mou to frenaroune ta vista?
ti mporw na kanw

sas agapw

dokimase deksi click sto .exe (h sto shortcut), properties, compatibility, run as administrator (tick), run in compatibility mode(tick) kai epilogh winxp sp3

AngelOfSorrow
16-07-2010, 21:23
oxi re apto gamato ta katevasa
den exw elpida?

edit: exei epilogi sp2 mono
oles oi alles epiloges einai palia

μπιζαριος
16-07-2010, 21:31
κανε οτι σου λεει ο τυπος απο πανω.
αν χαλασει το pc σου εχω τη διευθυνση του.

AngelOfSorrow
16-07-2010, 21:33
exei epilogi sp2 mono
oles oi alles epiloges einai palia

Ingolemo
16-07-2010, 21:40
eee vale sp2, den htan kai duskolo na to skeftosoun auto pisteyw. :p

AngelOfSorrow
16-07-2010, 21:43
de paizei etsi manam

geologiko_karoto
19-07-2010, 12:55
μπορείτε να με πείτε για ποιο λόγο κρασάρει τόσο ο Μοτζίλα όσο και ο Οπερα όταν μπαίνω στο myspace ???
σε Windows7 με 2gb μνήμη

KoiliaSamprela
19-07-2010, 13:05
μπορείτε να με πείτε για ποιο λόγο κρασάρει τόσο ο Μοτζίλα όσο και ο Οπερα όταν μπαίνω στο myspace ???
σε Windows7 με 2gb μνήμη

αν δεν το παθαίνει με internet explorer , θα πόνταρα σε γαμημένο flash plug-in ή κάτι σχετικό με media/multimedia plug-in.

Δοκίμασε να το κάνεις disable για αρχή :)

SpiritCrusher
19-07-2010, 15:12
warez-bb

SpiritCrusher
19-07-2010, 17:48
Γενικά στηρίζουμε megaupload αλλά έχει και τη πιο ακριβή συνδρομή. Το Hotfile ίσως να είναι η χρυσή τομή τιμής-ποιότητας-ποσότητας.

Abruzzi
19-07-2010, 20:35
hotfile παρε

SpiritCrusher
19-07-2010, 23:55
Alien Swarm available for Free on Steam:

http://store.steampowered.com/app/630/

Drop-down/Isometric action mod που υποστηρίζει Co-Op μέχρι 4 άτομα. Είχε βγει στην αρχή σαν Mod για το UT2004, αργότερα προσέλαβε το team η Valve και τώρα το βγάζουν τσαμπέ στο Source Engine. Για τους παλιούς, κάτι σαν Loaded και Re-Loaded από εποχή PS1.

Ingolemo
20-07-2010, 01:16
Alien Swarm available for Free on Steam:

http://store.steampowered.com/app/630/

Drop-down/Isometric action mod που υποστηρίζει Co-Op μέχρι 4 άτομα. Είχε βγει στην αρχή σαν Mod για το UT2004, αργότερα προσέλαβε το team η Valve και τώρα το βγάζουν τσαμπέ στο Source Engine. Για τους παλιούς, κάτι σαν Loaded και Re-Loaded από εποχή PS1.

!! vghke.

Kai tsampa. Epos.

To mod tou UrT htan polu kalo, psitheite TWRA gia 4plo.

Abruzzi
21-07-2010, 07:14
http://www.imgburn.com/

locust
21-07-2010, 08:48
btw χρειάζεσαι καλά δισκάκια dual layer ε. Μην πετάξεις τα λεφτά σου σε φτηνά δισκάκια, θα παίξουν μία φορα (ίσως και καμία) και αυτό ήταν.

Abruzzi
21-07-2010, 18:07
σαν iso θα το καψει απ'οσο γνωριζω.στειλε κανα pm σε kelldorain για πιο σιγουρα.

Drumsick
21-07-2010, 21:24
Υπάρχει κάνα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζεις ένταση κομματιών κάπως? Θέλω να πω, έχω φτιάξει κάτι συλλογές που τα μισά κομμάτια σε ξεκουφαίνουν και τα άλλα ίσα που ακούγονται.. Υπάρχει κάτι?

JnB
21-07-2010, 22:06
Νομίζω ότι με οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου (πχ Wavelab) μπορείς να χαμηλώσεις την ένταση του κομματιού. Απλά το φορτώνεις, το διαλέγεις όλοκληρο και βρίσκεις στα μπλιμπλίκια που συνήθως είναι λίγα αυτό που μειώνεις τα db.

Αν ξέρει κάποιος κάτι πιο σύντομο ας το ρίξει. :)

Harbinger of Death
21-07-2010, 22:19
Ακόμα καλύτερα, ψάχνεις "normalization" στο google. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θες.

JnB
21-07-2010, 22:25
Ναι, αυτό είναι το σωστό κουμπάκι σε αυτό που είπα πιο πάνω.

Κάνε αυτό που είπε ο μάστορας μήπως υπάρχει ειδικό εργαλείο μόνο για αυτή τη δουλειά.

Drumsick
21-07-2010, 23:17
Pinks

Ingolemo
21-07-2010, 23:21
Υπάρχει κάνα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζεις ένταση κομματιών κάπως? Θέλω να πω, έχω φτιάξει κάτι συλλογές που τα μισά κομμάτια σε ξεκουφαίνουν και τα άλλα ίσα που ακούγονται.. Υπάρχει κάτι?

Me kapoio programma epeksergasias hxou (px audacity pou nai kai dwrean) mporeis na kaneis normalize ta kommatia se kapoia entash.

An se noiazei mono to playback, px gia otan paizeis sto spirtokouto (tyxaio paradeigma) dokimase kana plugin se winamp:

http://www.winamp.com/plugin/sqrsoft-limiter/102777
http://www.winamp.com/plugin/zyraxs-evil-volume-normalizer/79888
http://www.winamp.com/plugin/rocksteady-2-1/1099

den ta xw tsekarei, katevase ta kai des poio se voleuei (thymisou na xeis mono ena enabled th fora e :P)

Drumsick
21-07-2010, 23:23
Μπα, κυρίως για τις συλλογες μενδιαφερει.

AngelOfSorrow
22-07-2010, 02:21
mendiafereis

SpiritCrusher
22-07-2010, 02:24
Μεγαλύτερο ιντερνετικο πέσιμο έβερ.

KoiliaSamprela
22-07-2010, 08:38
Μεγαλύτερο ιντερνετικο πέσιμο έβερ.

ηρωικό να συμπληρώσω

Drain Bamage
22-07-2010, 09:52
Αν τα καψεις με Nero εχει setting που κανει normalisation σε ολα τα κομματια,ετσι ωστε να ειναι ολα στα ιδια levels

Abruzzi
22-07-2010, 20:33
γινεται ενας ψιλοχαμος με το transformers war for cybertron.το εχει παιξει κανεις;

Agoraphobic_S.I.
23-07-2010, 20:22

Me kapoio programma epeksergasias hxou (px audacity pou nai kai dwrean) mporeis na kaneis normalize ta kommatia se kapoia entash.

Τα επεξεργασμένα κομμάτια αρχίζουν με ένα πολύ εκνευριστικό "τσακ" όμως.

Harbinger of Death
24-07-2010, 12:24
Alien Swarm ρε μουνιά.

Ingolemo
24-07-2010, 15:03
Ante psitheite alloi 2 kai pame :)

atahoualpi
24-07-2010, 18:04
στο ΜΣΝ καθε φορα που μου γραφει καποιος κατι του στελνω ενα λινκ video-shares.com/watch=tade, αλλα δεν το στελνω οντως, μονο του παει. εχω καποιον ιο? και τι πρεπει να κανω αν εχω =(

edit: να προσθεσω οτι το κανει καθε φορα που καποιος μου στελνει κατι, οχι μονο την πρωτη φορα. και ειναι παντα το ιδιο λινκ

JnB
24-07-2010, 18:42
Άλλαξε το password σου.
Μετά Κατέβασε και τρέξε το spybot και αν δε βαριέσαι και το malwarebyte's anti-malware.

SpiritCrusher
24-07-2010, 21:36
Ante psitheite alloi 2 kai pame :)

Έχω παίξει μια φορά μόνο το offline mode για να δω πως είναι και άρα είμαι τρελο νουμπίδι. Αν κανονίσετε κάτι συγκεκριμένο γράφτε μία και αν είμαι σπίτι θα έρθω.
Ξέρουμε αν παίζει κανενα wiki ή κάτι με ινφο γύρω από το παιχνίδι;

atahoualpi
24-07-2010, 21:48
Άλλαξε το password σου.
Μετά Κατέβασε και τρέξε το spybot και αν δε βαριέσαι και το malwarebyte's anti-malware.

δε γινεται να αποφυγουμε καπως την αλλαγη του password? επισης παω να γραψω χρονια πολλα στο wall μιας φιλης στο φεησμπουκ και αντι για το "χρονια πολλα σοφακι" κοιταζω μετα και βλεπω οτι της εχω στειλει το καταραμενο βιντεο με το λινκ. Εξαπλωνεται, θα φαρμακωθω =(

H.
24-07-2010, 21:50
Ε βέβαια και μπορείς να αποφύγεις την αλλαγή του pass. Καινούργιο email και facebook, πάντα με το ίδιο pass..

jack the ripper
24-07-2010, 21:51
οτι ειπε ο τζει ν μπι...επισης τρεξε ενα σκαν με το αντιβαιρους σου(αληθεια ποιο ειναι?) η με το ονλαιν του kaspersky...spybot και ad-aware επισης... τωρα αν ακομα σου κανει τα ιδια... εγω ενα πραγμα θα εκανα ....

JnB
24-07-2010, 21:52
δε γινεται να αποφυγουμε καπως την αλλαγη του password? επισης παω να γραψω χρονια πολλα στο wall μιας φιλης στο φεησμπουκ και αντι για το "χρονια πολλα σοφακι" κοιταζω μετα και βλεπω οτι της εχω στειλει το καταραμενο βιντεο με το λινκ. Εξαπλωνεται, θα φαρμακωθω =(

Δοκίμασε να τρέξεις αυτά τα 2 προγράμματα που έγραψα, με τη σειρά που τα έγραψα.

atahoualpi
24-07-2010, 22:04
το spybot το κανα και εσβησα δυο μαλακιουλες που βρηκε, αλλα συνεχιζεται το ιδιο βιολι. αντικαθιστα τα περισσοτερα απο αυτα που γραφω με το διαολεμενο το λινκ. anti-virus για να πειτε κανα καλο. και δωστε μου και λινκ αμα θελετε.