PDA

View Full Version : PC & Games Offtopic thread

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

μπιζαριος
27-02-2010, 11:56
σε τοιχο μιλαω ρε μορμ? :P το προβλημα δεν ειναι να τρεξω firefox, τα βαλαμε αυτα, το θεμα ειναι να ξερω οτι μπορω να κανω install οτι θελω χωρις να ζητησω την αδεια καποιου.

SpiritCrusher
27-02-2010, 12:54
Για Marillionς και γενικά προβληματισμένους-με-Wii τυπάδες

http://www.eurogamer.net/articles/third-party-puzzle-article

locust
27-02-2010, 14:20
σε τοιχο μιλαω ρε μορμ? :P το προβλημα δεν ειναι να τρεξω firefox, τα βαλαμε αυτα, το θεμα ειναι να ξερω οτι μπορω να κανω install οτι θελω χωρις να ζητησω την αδεια καποιου.

σε εταιρία είσαι, σύνελθε

wom
27-02-2010, 17:29
== Εάν το IT σου αφήνει να κάνεις install ό,τι θέλεις, είναι για μπουνιές.

locust
27-02-2010, 17:49
Δε θα τον κρακάρουμε, γιατί δε μας νοιάζει. Απλά θα πρήζουμε το IT-department με ό,τι μικροπρόβλημα παρουσιάζεται εξαιτίας της απουσίας του Firefox. Όταν αποφασίσουν ότι το κόστος του πρηξίματος είναι μικρότερο από το να υποστηρίξουν Firefox, θα το κάνουν.

Γιατί η δουλειά μας είναι να κάνουμε browsing όλη τη μέρα (κάτι που ίσως να μην ισχύει στην περίπτωση του μπιζάριου)

Ingolemo
27-02-2010, 18:00

To site pou sou dwse o morm exei para polla portable programmata, pleon sxedon ola ta progs uparxoun kai portable, edw akoma kai ms office portable eixa vrei.

μπιζαριος
27-02-2010, 21:37
πφφ dualboot με windows 7 θα κανω και ζμπουτσαμ. το IT με αφηνει να κανω install αλλα πρεπει να τους πω: "ε, θελω να μου κανεις install αυτο" και θα μπει απο remote να το κανει. μου βαλαν ολα τα browser, gimp, skype και messenger (τα 2 τελευταια για προσωπικη χρηση, δεν περνανε το δικτυο της εταιριας).
το θεμα ειναι οτι μεχρι και upgrade το itunes να θελω να κανω πρεπει να τους πω να μου το κανουν ή για να κανω install addon του firefox.
wtb ελευθερια . :|

Abruzzi
28-02-2010, 02:10
Battlefield Bad Company 2-REL0ADED

SpiritCrusher
28-02-2010, 02:32
Ε ναι, αλλα σιγά μην παίζει ονλάιν που είναι όλo το ζουμί :/

Phoebus
28-02-2010, 07:06
πφφ dualboot με windows 7 θα κανω και ζμπουτσαμ. το IT με αφηνει να κανω install αλλα πρεπει να τους πω: "ε, θελω να μου κανεις install αυτο" και θα μπει απο remote να το κανει. μου βαλαν ολα τα browser, gimp, skype και messenger (τα 2 τελευταια για προσωπικη χρηση, δεν περνανε το δικτυο της εταιριας).
το θεμα ειναι οτι μεχρι και upgrade το itunes να θελω να κανω πρεπει να τους πω να μου το κανουν ή για να κανω install addon του firefox.
wtb ελευθερια . :|

Βασικά WTB δικό σου laptop.

MoRmEnGiL
28-02-2010, 09:26

Που νομίζεις οτι είσαι φιλαράκι?

Γενικά portable apps. screw installs.Ψάξου. Οπως είπε και ο ingolemo σχεδόν τα πάντα τα βρίσκεις σε portable μορφή. Αν δεν τα έχει το site που σου είπα google it. Μέχρι και photoshop portable έχω βρεί.

Sotos_The_Tequiler
28-02-2010, 11:14

δοκίμασε ένα Linux live cd με τίτλο ophcrack (αν θυμάμαι καλά). Το χα χρησιμοποιήσει σε XP και δούλεψε τέλεια. Σου βγάζει όλα τα accounts που υπάρχουν στο λειτουργικό μαζί και τα passwords. Πιστεύω κυλοφορεί ακόμα εκτός αν το σουτάρανε, πριν καμιά 3ετία το χα δοκιμάσει.

SpiritCrusher
28-02-2010, 15:15
Καλά αυτό που είπε ο Μπιζάριος είναι λολ.

μπιζαριος
28-02-2010, 15:20
τι λωλαρεις μωρη, με τον πονο μου παιζεις? :P

Mitsmann
28-02-2010, 15:23
Μιας που τα λετε για Φωτιαλεπου, πολλες φορες, ενω εχω ανοιχτα 4-5 ταμπς, οχι παραπανω, το Firefox, αποφασιζει οτι ειναι καλο να καταναλωνει 95-100% της CPU. στο ΙΝΤΕΡΝΕΤΣ που εψαξα, ειδα οτι προτεινουν λυσεις του στυλ "απενεργοποιησε καποια addons του Firefox" αλλα δε με ικανοποιησε. αλλες ιδεες?

ναι, εχω ενα PIII στα 3,2 GHz και 1,5 (!) GB Ram DDR.

JnB
28-02-2010, 15:46
Opera/Chrome

jack the ripper
28-02-2010, 15:55
oti eipe o panw..

SpiritCrusher
28-02-2010, 15:58
τι λωλαρεις μωρη, με τον πονο μου παιζεις? :P

E μα ρε μλκ, αυτό με την ελευθερία κτλ είναι αστείο :P
Καλοέμαθες από τα φοιτητικά σου χρόνια μου φαίνεται. Στη τελική το πισι είναι δικό τους δε γουστάρουν ο κάθε άμπαλος να βάζει τσόντες, ERs ή ότι ναναι. Πάρε ένα Laptop και μετά πες τους να παν να γαμηθούν και θα κάνεις ότι θες :P

Ruthless
28-02-2010, 16:38
Μόνο μην το πάρεις από αυτούς, με τις τιμές τους κοροϊδεύουν τον κοσμάκη :!:

KoiliaSamprela
28-02-2010, 17:03
Μιας που τα λετε για Φωτιαλεπου, πολλες φορες, ενω εχω ανοιχτα 4-5 ταμπς, οχι παραπανω, το Firefox, αποφασιζει οτι ειναι καλο να καταναλωνει 95-100% της CPU. στο ΙΝΤΕΡΝΕΤΣ που εψαξα, ειδα οτι προτεινουν λυσεις του στυλ "απενεργοποιησε καποια addons του Firefox" αλλα δε με ικανοποιησε. αλλες ιδεες?

Μιτσμάννε είναι ο βασικός λόγος που πέταξα τον φωτιαλεπου , και ήταν βανίΛΛα , δεν είχα ούτε ένα αντον

rage for order
28-02-2010, 18:47

Μιτσμάννε είναι ο βασικός λόγος που πέταξα τον φωτιαλεπου , και ήταν βανίΛΛα , δεν είχα ούτε ένα αντον

καλά μπορεί να φταίει και το flash ε

MoRmEnGiL
28-02-2010, 23:50
OPERA RE GAMW LEME!

EDIT: gia na mhn anoi3w kainourio topic k me lete koraki ths symforas kie tetxia:

Open Wi-Fi 'outlawed' in UK

The government will not exempt universities, libraries and small businesses providing open Wi-Fi services from its Digital Economy Bill copyright crackdown, according to official advice released earlier this week.

This would leave many organisations open to the same penalties for copyright infringement as individual subscribers, potentially including disconnection from the internet, leading legal experts to say it will become impossible for small businesses and the like to offer Wi-Fi access.

Lilian Edwards, professor of internet law at Sheffield University, told ZDNet UK on Thursday that the scenario described by the Department for Business, Innovation and Skills (BIS) in an explanatory document would effectively "outlaw open Wi-Fi for small businesses", and would leave libraries and universities in an uncertain position.

"This is going to be a very unfortunate measure for small businesses, particularly in a recession, many of whom are using open free Wi-Fi very effectively as a way to get the punters in," Edwards said.

"Even if they password protect, they then have two options — to pay someone like The Cloud to manage it for them, or take responsibility themselves for becoming an ISP effectively, and keep records for everyone they assign connections to, which is an impossible burden for a small café."

moar edw: http://news.zdnet.co.uk/communications/0,1000000085,40057470,00.htm

:fear:

Pername se epoxes trellou internetikou fakelwmatos e. Anonymous k malakies. Ama pesei kamia xounta 8a mas mazeuoune aneta me osa exoume grapsei hdh sth zwh mas.

Marillion
01-03-2010, 00:11
έπαιξα dante's inferno στο psp. god of war β εθνικής, συμπαθές όμως. αν είναι να το πάρετε κάπου πάρτε το εκεί αφού γλυτώνετε κανένα 30ευρω χαλαρά για το ίδιο ακριβώς παιχνίδι.

επίσης platinum-sega συμμαχία και σε λίγες μέρες θα έχουμε το πρώτο sci fi rpg του ds.
n0D1i4wV3-E

Abruzzi
01-03-2010, 05:37
http://uk.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26690041

αυτη τη στιγμη ολα τα ps3 ανα τον κοσμο τον εχουν πιει.δεν ξερω τι θα κανουν και πως αλλα μου μυριζει τεραστιο φιασκο γιατι λενε πως συνεβει ακομα και σε offline μηχανηματα...τσεκαρα και το δικο μου πριν λιγο,corrupted data παντου απο themes μεχρι trophies.

edit - Sony PlayStation 3 owners in multiple regions (including North America, Europe, and Australia) are facing the inability to sign into the PlayStation Network online gaming service, corrupted user data and inability to play some games online or off. The problems are accompanied by the 8001050F error code.

When they try to load up certain games — including the just-released Heavy Rain — they receive the error code and the following message: “Registration of the trophy information could not be completed. The game will now quit.” After the message, the system reboots. The problems seem to mostly affect older, “fat” models of the PS3. Slim models are either not impacted or affected far less frequently.

Trophies are prizes given to players for accomplishing certain tasks in each game; the trophies are synced with the PlayStation Network so players can compare their achievements. Gaming blog Joystiq found reports that the consoles were having their dates reset to 12/31/1999; that might somehow be related to the trophy syncing problems.

Once reports of the problems started to appear, Sony tweeted: “We’re aware that many of you are having problems connecting to PSN, and yes, we’re looking into it. Stay tuned for updates.” That’s all we’ve heard from them so far. There’s no solution just yet; even disconnecting your console from the Internet doesn’t help. We’ll post an update immediately when we hear about a resolution.

μηδεν

Marillion
01-03-2010, 09:38
xixixi. καλα μου φαινεται ψιλοαπιθανο να συμβαινει και σε οφφλαιν κονσολες αλλα τωρα που το σκεφτομαι, μου φαινεται ψιλοαπιθανο που συμβαινει γενικοτερα. ριιιιιιτζ ρεεεεισερ

α και αν βγαλουν νεο φιρμγουερ που διορθωνει το προβλημα, σκεφτειτε το δυο φορες πριν το εγκαταστησετε οπως ξαναπαμε, λολ.

cynic
01-03-2010, 10:26
Po milame gia epiko fiasko.Xamos sta internets...

Kelldorain
01-03-2010, 12:17
Πραγματικά :shock: , απ'ότι διαβάζω πάντως στα slim μάλλον διορθώνεται

Once_Emperor
01-03-2010, 12:36
http://cache.gawker.com/assets/images/comment/9/2010/03/660017fd2cfaaa3e76c38f881a9ca197/original.jpg

locust
01-03-2010, 12:44
Ε ΠΑΙΔΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΟΝΣΟΛΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ???!!!??? PS3 H XBOX? ΤΟ ΧΒΟΧ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΝΛΙΝΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΣΟΝΥ ΦΟΡΕΒΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111!!!

Marillion
01-03-2010, 14:02
βασικά τα σλιμ δεν επηρεάζονται και πολύ απότι κατάλαβα. σε τέτοιο βαθμό που οι αλλοι στα φορα του ign γράφουν για τακτικές σόνυ για να προωθήσει την νέα της κονσόλα, λολ. πήρα τηλ για να δω αν λειτουργεί το δικό μου. μια χαρά μου λένε. ουφ! πραγματικά αν βγει καμμιά date theory ξερω γω, θα μιλάμε για το μεγαλύτερο φιάσκο στην σύγχρονη ιστορία του γκεημινγκ ε.

edit : ρε τσεκάρετε όποιος έχει πσ3 μπροστά του. τι ημερομηνία σας γράφει; μερικούς λέει 29 φεβρουαρίου και έχει δημιουργηθεί πρόβλημα από ένα ρησετ του ιντερναλ κάλενταρ.

Once_Emperor
01-03-2010, 14:13
Έχει ήδη συμβεί αυτό με τα Zune όταν όλα μαζί έκλεισαν overnight.

Αλλά το PS3 μάλλον είναι πιο high profile γιατί τα zune ήταν και γτπ και δεν τα χε πάρει και πολύς κόσμος :p

Impure
01-03-2010, 14:30
Εγώ δεν έχω τσεκάρει ακόμα το ps3 μου, επίσης άσχετο, αλλά έχει βγάλει κάτι προσφορές το play.com και κάναμε παραγγελία εδώ με κάτι συναδέλφους και στο τέλος λέει πως τα στέλνει μόνο Αγγλία. Ε τι μαλακία.

SpiritCrusher
01-03-2010, 15:39
wtf.

Abruzzi
01-03-2010, 15:58
εμενα μου ελεγε 1/1 στην ημερομηνια.τελικα τι εγινε;δεν εχω τσεκαρει ακομα,τωρα ξυπνησα.

edit:lol μετα απο τοσες ωρες η επισημη σονυ απλα δηλωνει "we are working on it" ...εχε χαρη που θελω να παιξω heavy rain και god of war 3 αλλιως θα χε παρει ποδι.

Abruzzi
01-03-2010, 16:27
Εγώ δεν έχω τσεκάρει ακόμα το ps3 μου, επίσης άσχετο, αλλά έχει βγάλει κάτι προσφορές το play.com και κάναμε παραγγελία εδώ με κάτι συναδέλφους και στο τέλος λέει πως τα στέλνει μόνο Αγγλία. Ε τι μαλακία.

τι πηρες;δεν στελνουν πανω απο μια συγκεκριμενη τιμη (καπου γραφει στο site ποσο)

Impure
01-03-2010, 16:37
Κατι ακουστικα και handsfree. Πηγαιναν σύνολο 28 € :S και έλεγε επακριβώς
this item can be delivered to a uk address only:(

Abruzzi
01-03-2010, 16:39
ε γιαυτο.γραφει στο play.com αν διαβασεις τα faq πως εκτος uk στελνει μονο games,cd/dvd/bluray και βιβλια.

SpiritCrusher
01-03-2010, 16:40
"Debug units unworkable due to endlessly looping error message

Various developers and studios are claiming that their debug PS3 units are failing from suspected internal-clock-related hardware errors.

A multitude of debug consoles – crucial to the development of current PS3 projects – have been thrown into a rebooting cycle, due to an endlessly-looping error message.

The issue comes as a separate issue is affecting retail PS3 consoles, though both problems are thought to be related.

It is said that when certain PS3 retail consoles attempt to connect to the internet, the platform shows error messages and are unable to connect to the PlayStation Network.

Sony has already claimed it has narrowed down possible causes for the retail problem and is working on a solution."

Ακόμα και αυτούς έπιασε λέει. ApocalyPS3.

Once_Emperor
01-03-2010, 16:46
Στο neogaf πέτυχα ένα link προς κάτι κινέζους που λένε ότι έβγαλαν τη μπαταρία και έκανε reset το clock του PS3 και μετά κομπλέ.

Leap year problem detected. Enjoy your 29th of February :P

Πάντως, υπάρχει περίπτωση αύριο να φιαχτεί το πρόβλημα automagically που θα αλλάξει όντως ο μήνας. Αnyway, διασκεδαστικότατο γεγονός :)

Impure
01-03-2010, 16:49
ε γιαυτο.γραφει στο play.com αν διαβασεις τα faq πως εκτος uk στελνει μονο games,cd/dvd/bluray και βιβλια.
ωραία είμαι κ γω. πφφφφ. ευτυχως που στέλνει βιβλία, είδα τα true blood me 6.49 or so

SpiritCrusher
01-03-2010, 16:54
Leap year problem detected. Enjoy your 29th of February :P

Ye τώρα το είδα. Αν φτιάξει άυριο μόνο του, τότε οκ πολύς ντόρος για το τίποτα. Ας κάνουν αποτοξίνωση για 1 μέρα :P

Phantom Duck
01-03-2010, 17:15
Y2K IZ HERE

γελάω άσχημα, μόλις η σόνυ υπέγραψε το οριστικό της ρεζίλι. χρονιά του ps3 το 2011 λοιπόν.

feeleash
01-03-2010, 17:27
Y2K Hits the PS3 "PHAT" world wide! If your getting the (8001050F) error code,check your Time and Date. Apparently it's 12/31/99... So either it's Y2K or Sony's "Master Plan" to blow up PHAT PS3s and force us to buy SLIMS.

Abruzzi
01-03-2010, 17:29
1/1/2000 λεει εμενα.ειμαι μπροστα μια μερα.ΠΡΙΜΙΟΥΜ y2k

Once_Emperor
01-03-2010, 17:42
Y2K Hits the PS3 "PHAT" world wide! If your getting the (8001050F) error code,check your Time and Date. Apparently it's 12/31/99... So either it's Y2K or Sony's "Master Plan" to blow up PHAT PS3s and force us to buy SLIMS.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_timer

Abruzzi
01-03-2010, 17:50
τωρα που το ξανασκεφτομαι,οτι πρεπει τους εκατσε για να κανουν το psn με συνδρομη(καιρο τωρα το συζητανε)

"σας το παρεχαμε δωρεαν αλλα οπως ειδατε..." "με την νεα υπηρεσια δεν θα εχετε ποτε κανενα προβλημα motherfuckers!"

:facepalm:

Rest assured, we have a crew working on fixing this issue.

http://www.youtube.com/watch?v=7vofXcC0rj4

Esteban
01-03-2010, 18:30
Κάνα ελαφρύ προγραμματάκι για cpu monitoring που να το 'χω στην επιφάνεια εργασίας; (windows xp έχω)

KoiliaSamprela
01-03-2010, 18:56
πέρα από task manager ?

Esteban
01-03-2010, 18:58
πέρα από task manager ?

ε ναι δεν μπορώ να το χω στο desktop ετούτο

KoiliaSamprela
01-03-2010, 19:01
πέρα από task manager ?

ε ναι δεν μπορώ να το χω στο desktop ετούτο

εντάξει , είπα να δοκιμάσω μήπως σου κάνει το task bar :)

Ingolemo
01-03-2010, 19:05
thes na metraei cpu usage mono h kai temps klp?

Epishs thes kati pou na einai sto desktop se fash widget e?

Egw eixa sta xp to rainmeter, mazi me ena katallhlo skin (tsekare edw, aristerh othonh (http://clip2net.com/clip/m6189/1254939832-desk-jpg-567kb.jpg)) kai douleue mia xara (sta win7 exei provlhma).

Esteban
01-03-2010, 19:07
thes na metraei cpu usage mono h kai temps klp?

Epishs thes kati pou na einai sto desktop se fash widget e?

Egw eixa sta xp to rainmeter, mazi me ena katallhlo skin (tsekare edw, aristerh othonh (http://clip2net.com/clip/m6189/1254939832-desk-jpg-567kb.jpg)) kai douleue mia xara (sta win7 exei provlhma).

Ναι κάτι τέτοιο. Όμορφα, θα το ψάξω μόλις γυρίσω από σχολή. Θενκς

SpiritCrusher
01-03-2010, 21:16
Βασικά τι windows έχεις;

Εγώ απλά έβαλα windows gadget --> more gadgets --> System Monitor.

Λογικά χειρότερο από του Ingolemoυ αλλά είναι ένα απλό λιτό cpu/ram usage meter που δεν ενοχλεί

Δες εδώ http://www.buildagadget.com/Product.php?Code=SM

έχει και για xp/vista διάφορα.

Marillion
01-03-2010, 21:19
και στα νέα της ημέρας :

As you may be aware, some customers have been unable to connect to the PlayStation Network today. This problem affects the models other than the new slim PS3.
We believe we have identified that this problem is being caused by a bug in the clock functionality incorporated in the system.
Errors include:

The date of the PS3 system may be re-set to Jan 1, 2000.
When the user tries to sign-in to the PlayStation Network, the following message appears on the screen; “An error has occurred. You have been signed out of PlayStation Network (8001050F)”.
When the user tries to launch a game, the following error message appears on the screen and the trophy data may disappear; “Failed to install trophies. Please exit your game.”
When the user tries to set the time and date of the system via the Internet, the following message appears on the screen; “The current date and time could not be obtained. (8001050F)”
Users are not able to playback certain rental video downloaded from the PlayStation Store before the expiration date.

We hope to resolve this problem within the next 24 hours. In the meantime, if you have a model other than the new slim PS3, we advise that you do not use your PS3 system, as doing so may result in errors in some functionality, such as recording obtained trophies, and not being able to restore certain data.
As mentioned above, Please be advised that the new slim PS3 is not affected with this error. We are doing our best to resolve the issue and do apologise for any inconvenience caused.

http://blog.eu.playstation.com/

SpiritCrusher
01-03-2010, 22:04
Εμ γίδια, χαθήκατε

http://img689.imageshack.us/img689/9453/015thegreatpyramid0008.th.jpg (http://img689.imageshack.us/i/015thegreatpyramid0008.jpg/)

MoRmEnGiL
01-03-2010, 22:07
Ma th mpanagia ama 3anadw se selida banneraki opou prepei na 3ylokophsw ton christian bale ypo tous hxous mpouketwn h to roloi tou 8anatou ypo tous hxous kai-kala-ominus-music 8a satanistw. Poios hli8ios skeutike to concept "diafhmistika banner me hxo/mousikh" re gamw to bouda.

rat_poison
01-03-2010, 23:12
Adblock Plus. Αυτά. Και όταν οι υπόλοιποι εναλλακτικοί browser αποκτήσουν κάτι τέτοιο, τότε το συζητάμε.

SpiritCrusher
01-03-2010, 23:24
Αν και λογικά μετά το δικό μου reply δε θα μπορείς, για την επόμενη φορά: edit post --> delete και είσαι ετοιμος.

cyber_lingas
02-03-2010, 00:17
Adblock Plus. Αυτά. Και όταν οι υπόλοιποι εναλλακτικοί browser αποκτήσουν κάτι τέτοιο, τότε το συζητάμε.
Chrome υποστηρίζει addons εδώ και λίγο καιρό...
και τα πιο δημοφιλή firefox extentions (adblock-plus, stumbleupon, xmarks etc...) υπάρχουν ήδη...
https://chrome.google.com/extensions

Abruzzi
02-03-2010, 00:21
καμμια σχεση.απλα κρυβουν ads,δεν τα μπλοκαρουν οπως στην αλεπου.

rat_poison
02-03-2010, 00:22
Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να τεστάρουμε στα σοβαρά chrome! θενξ για το ίνφο μαν!

cynic
02-03-2010, 01:49
http://i46.tinypic.com/2cf48qf.jpg

145 selides thread sto neogaf.Ntax kapioi xasan tis douleies tous sti sony sigoura...

Abruzzi
02-03-2010, 02:20
http://i46.tinypic.com/15qp8y9.gif

Abruzzi
02-03-2010, 02:45
ποθτανα ολα, ITS ALIVE!

λοιπον ολα οκ τωρα(λογικα απο τις 12 ελλαδος) ολα ειναι στη θεση τους (οτι εβγαινε corrupted πριν) και ολα τρεχουν κανονικα.

πλακα ειχε αλλα οπως και να χει μιλαμε για αξεχαστο uber fail.we will never forget 29-2-2010 :touched:

Once_Emperor
02-03-2010, 02:47
Σιγά σιγά λένε οι PS3 users ότι άρχιζει να παίζει πάλι το PSN και τα trophies κλπ. Και όλα αυτά πριν αλλάξει η μέρα...wrf?

Περιμένω ανακοίνωση Sony μπας και μάθουμε κιεμείς τι έγινε.

Ingolemo
02-03-2010, 03:28
Ma th mpanagia ama 3anadw se selida banneraki opou prepei na 3ylokophsw ton christian bale ypo tous hxous mpouketwn h to roloi tou 8anatou ypo tous hxous kai-kala-ominus-music 8a satanistw. Poios hli8ios skeutike to concept "diafhmistika banner me hxo/mousikh" re gamw to bouda.

opera den exeis?

deksi click ->block content->click to banner/flash/whatever thes na blockareis->profit.

Abruzzi
02-03-2010, 03:36
http://www.youtube.com/watch?v=bEKusqo-l0o

Abruzzi
02-03-2010, 06:22
btw διαβαζοντας για το psn συμβαν,πηρε το ματι μου οτι καποια φαση το xbl ειχε κρασαρει για 4 μερες;ποτε παιχτηκε αυτο;

MoRmEnGiL
02-03-2010, 10:42

opera den exeis?

deksi click ->block content->click to banner/flash/whatever thes na blockareis->profit.

already done that, but thanx. den allazei to gegonos oti einai tragiko pantws.

in other news http://kotaku.com/5483187/ps3-error-8001050f-the-nightmare-may-be-over

Impure
02-03-2010, 12:20
http://www.gamespot.com/ps3/action/supersf4/index.html?tag=result;title;0
είδα χτες ένα σωρό βιντεάκια. Νέες κινήσεις, νέοι χαρακτήρες, αλλά δεν μπορώ να παίξω με το χειριστήριο το sfiv, άρα ούτε κ αυτό θα μπορώ.. Στο πισι μου φαίνεται πιο εύκολο.

SpiritCrusher
02-03-2010, 12:22
Παρε επίσημο SF4 χειριστήριο αν σε καίει τόσο πολύ. Γαμάει.

Impure
02-03-2010, 12:36
Παρε επίσημο SF4 χειριστήριο αν σε καίει τόσο πολύ. Γαμάει.
Απλά έχω εκνευριστεί και νιώθω παντελώς άχρηστη με το συγκεκριμένο παιχνίδι :(
Το δα αυτό που πες!!! ουαου κ ετς

SpiritCrusher
02-03-2010, 18:00
Χμ είναι πολλά. PS3 δεν είχες;

http://store.gameshark.com/listCategoriesAndProducts.asp?idCategory=205

Το τοπ είναι το Tournament Stick. Εγώ έχω gamepad με D-Pad (aka "σταυρός" ), και είναι μια χαρά.

Impure
02-03-2010, 20:44
Χμ είναι πολλά. PS3 δεν είχες;

http://store.gameshark.com/listCategoriesAndProducts.asp?idCategory=205

Το τοπ είναι το Tournament Stick. Εγώ έχω gamepad με D-Pad (aka "σταυρός" ), και είναι μια χαρά.
Ωραία! ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Κάποιο απο αυτά βρήκα και γώ σε ένα γκουγκλοσερτς που 'εκανα!
Ασχετο και πάλι φμλ δλδ. Εχω 8mbps οτενετ και κατεβ'αζω με 56kbps lol. Πηρα 1242 και μου πανε θέλουν 2 μέρες να ελέγξουν την ψηφιακή μου γραμμή. παλιομαλάκες μια ώρα να ανοιξει μια απλή σελίδα

cynic
03-03-2010, 01:26
leakare final fantasy 13 gia 360.Zilevw ta flashed se teties faseis :)

Abruzzi
03-03-2010, 01:48
θα το παρεις;

cynic
03-03-2010, 10:24
Mallon gia ps3 se kapia fasi.

SpiritCrusher
03-03-2010, 19:40
leakare final fantasy 13 gia 360.Zilevw ta flashed se teties faseis :)

Στον παργαλάτσο μας όμως.

Δηλαδή οκ αν ισχύουν όσα ακούγονται στα previews μιλάμε για εντελώς πατροπαράδοτο* linear Final Fantasy χωρίς πόλεις για explore και αντί για vendors απλά θα αγοράζεις στα save points από menu, or sth. Ας βάλουν τα γραφικά στο κώλο τους.

*: Ότι "βήμα μπροστά" εκαναν στο 12, το διέγραψαν και γυρίσαν πίσω στο 10. Γούστα, ναι.

H.
03-03-2010, 21:38
Όλη αυτή η περιγραφή πάντως μπορεί και να με κάνει να ψωνίσω εξμποξ για πάρτη του μόνο :P

SpiritCrusher
03-03-2010, 21:47
Επίσης η πρωταγωνίστρια είναι μια γκόμενα με δυναμικό χαρακτήρα!

Μόνη ελπίδα ότι το κάνει ο Kitase.

Abruzzi
03-03-2010, 21:54
θελει κανεις xbl blur beta code?

SpiritCrusher
04-03-2010, 14:14
Portal 2 λοιπόν!

Kelldorain
04-03-2010, 14:33
Χμ δεν είναι και τόσο σίγουρο, φοβάμαι μην εννοούν απλά κάνα update ή κάτι. Βασικά είχα μείνει στο πρώτο που έβγαλε η Valve χθες, βγήκε τίποτα καινούριο; Μακάρι πάντως

Phantom Duck
04-03-2010, 14:42
χθες βγήκε το δεύτερο. το πρώτο ήταν κάτι radio transmission που αποκρυπτογραφημένα έδιναν το url ενός bbs όπου μπαίνεις με dial up κι έχει εικόνες με διάφορα σαλεμένα. το δεύτερο άλλαξε το τέλος του portal, τσεκάρετε στο youtube.

λένε ότι στα στοιχεία περιέχεται ένα νούμερο που μοιάζει με την ημερομηνία βράβευσης του newell σε κάποια διάσκεψη, ίσως εκεί κάνει κάποια ανακοίνωση.

εγώ ελπίζω η ανακοίνωση να μην είναι ούτε portal 2 ούτε episode three, αλλά το mash up τους που θα είναι το HALF-LIFE 3. έχει εξελιχθεί σε άλλα επίπεδα το σύμπαν black mesa - aperture, αγγίζει τελευταία σεζόν λοστ.

SpiritCrusher
04-03-2010, 14:43
To 1o το έβγαλε πριν μια εβδομάδα με το radio, χθες μπήκαν νέα κομμάτια λέει στο Portal ending και το περασμένο Σεπτέμβρη όταν το Gametrailers είχε video interview του Gabe, τον ρώτησε ποιο παιχνίδι θα ήθελε ο ίδιος να είναι επόμενο και απάντησε "Portal 2". E νιαου νιαου και κεραμίδια.

Abruzzi
04-03-2010, 22:57
οτι και να ειναι απο αυτα που λετε παντως το σιγουρο ειναι οτι θελουμε

H.
04-03-2010, 23:08
Σε άλλα νέα, η τελευταία έκδοση του opera είναι αυτή που μάλλον θα με κάνει να τον αποχωριστώ μια και καλή μετά από 3 περίπου χρόνια που το χρησιμοποιώ σαν βασικό browser μου και έχω υπάρξει και φανατικός υποστηρικτής. Interface κακή κόπια του chrome και πλέον με πολύ μικρότερες ταχύτητες από τον τελευταίο. Δεν αναφέρομαι στα μύρια κολλήματα που είχε πάντα και την άρνηση συνεργασίας του με διάφορα πράγματα που μπορεί κάποιος να πετύχει κατά τις περιηγήσεις του. Το μόνο το οποίο τον κρατάει ΑΚΟΜΑ είναι αυτό το γαμημένο το speed dial που απορώ πως δεν το έχουν κοπιάρει οι υπόλοιποι ανταγωνιστές. Πιο εύχρηστο χαρακτηριστικό σε browser ever.

SpiritCrusher
04-03-2010, 23:31
Για Firefox υπάρχει σαν addon.

funishment
04-03-2010, 23:50
Και ο Chrome έχει κάτι-σαν-σπηντντάηαλ, και υπάρχει και γι' αυτόν addon, δεν έχω ιδέα αν δουλεύει.

H.
05-03-2010, 00:04
Αυτό με το του chrome με ενδιαφέρει, γιατί απ' ότι κατάλαβα ο browser έχει ξεφύγει πολύ σε θέματα ταχύτητας και θέλω να τον κάνω default. Αρκεί να βρω κάτι τέτοιο. Όποιος γνωρίζει...

Abruzzi
05-03-2010, 00:05
Rumour: IGN gives GoW III 10/10 in leaked score

http://img256.imageshack.us/img256/8071/scdqw0.jpg

The score’s been pulled from the game’s listing page.

Bear in mind this is about as difficult to fake as a common cold, so don’t go getting your “10/10″ tattoos just yet.

It’s not the first time IGN has done this. The US review score for Modern Warfare 2 leaked before release, showing the game got a 9.5. The site went on to say it was fake, but once the review went live it showed the exact score was 9.5.

The embargo for all God of War III reviews is Monday at 5.00pm GMT. The game launches on March 16 in the US and March 19 in the EU for PS3.

funishment
05-03-2010, 00:23
Αυτό με το του chrome με ενδιαφέρει, γιατί απ' ότι κατάλαβα ο browser έχει ξεφύγει πολύ σε θέματα ταχύτητας και θέλω να τον κάνω default. Αρκεί να βρω κάτι τέτοιο. Όποιος γνωρίζει...

https://chrome.google.com/extensions/detail/dgpdioedihjhncjafcpgbbjdpbbkikmi#

Με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάτι άσχημο ή κάποιο πρόβλημα τελοσπάντων, σερβιρίσου.

H.
05-03-2010, 00:26
Ευχαριστώ πολύ.

Ingolemo
05-03-2010, 02:03
Σε άλλα νέα, η τελευταία έκδοση του opera είναι αυτή που μάλλον θα με κάνει να τον αποχωριστώ μια και καλή μετά από 3 περίπου χρόνια που το χρησιμοποιώ σαν βασικό browser μου και έχω υπάρξει και φανατικός υποστηρικτής. Interface κακή κόπια του chrome και πλέον με πολύ μικρότερες ταχύτητες από τον τελευταίο. Δεν αναφέρομαι στα μύρια κολλήματα που είχε πάντα και την άρνηση συνεργασίας του με διάφορα πράγματα που μπορεί κάποιος να πετύχει κατά τις περιηγήσεις του. Το μόνο το οποίο τον κρατάει ΑΚΟΜΑ είναι αυτό το γαμημένο το speed dial που απορώ πως δεν το έχουν κοπιάρει οι υπόλοιποι ανταγωνιστές. Πιο εύχρηστο χαρακτηριστικό σε browser ever.

Ehm, otinanai?
To interface gamaei (perissoteros xwros) alla an thes me duo click to vazeis opws palia.
Taxuthtes einai tigka, mono se benchmarks uparxei diafora me chrome (mikrh pleon, se merika einai kai mprosta), se pragmatiko browsing den katalavaineis tpt.
Kollhmata se opera exw na dw aaapeiro kairo.
Gia th sunergasia pou les, den thymamai teleutaia fora pou den douleue kapoio site, kai eidika pleon pou kai o IE tha sumbadizei me ta stadar tha nai olo kai pio spanio.

To na protimas allo browser pantws to katalavainw, gousta einai auta, egw exw kalomathei me opera kai ta features tou kai den mporw se allo brower.

SpiritCrusher
05-03-2010, 02:45
Καλά μην το λες, κι εγώ λόγω του θέματος με τη "Συνεργασία" τον έκοψα τον όπερα.

Abruzzi
05-03-2010, 12:49
ingame

http://img691.imageshack.us/img691/4609/crysis201.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/9149/crysis202.jpg

SpiritCrusher
05-03-2010, 13:16
Είναι η ιδέα μου ή τα γραφικά είναι πάνω κάτω σαν του 1 ;

H.
05-03-2010, 19:58
Ίνγκο πίσετεψέ με κι εγώ είμαι (ήμουν?) die hard οπαδός του opera. Δε νομίζω ότι λέω ότι να ναι, κοινό μυστικό ακόμα και μεταξύ μας είναι ότι ο opera με πολλά πράγματα αν δεν συνεργαζότανε τουλάχιστον δεν το έκανε ΣΩΣΤΑ και υπήρχαν συνέχεια glitches. Οι οποίες στη νέα έκδοση απλά πολλαπλασιάστηκαν. Ακόμα και με apps του facebook έχω θέματα (εκείνα τα χαζά, ναι). Για το θέμα ταχύτητας επιφυλάσσομαι γιατί ποτέ δεν παραδέχτηκα ότι ο chrome τον ξεπέρασε απλά προχθές που τον δούλεψα λίγο, τουλάχιστον σε μένα μου φάνηκε πιο γρήγορος, χωρίς να είμαι απόλυτος σε αυτό. Για το interface είπα ότι είναι αντιγραφή από τον chrome όχι απαραίτητα κακό (που για μένα είναι δηλαδή αλλά είναι λίγο θέμα γούστου).

Ακόμα με opera μπαίνω γιατί δύσκολα αποχωρίζεται ο καριόλης.. Και το speed dial του άλλου δεν είναι καλό.

MoRmEnGiL
05-03-2010, 23:15
pote de brhka to speed dial xrhsimo oso yparxei h favicon bar pantws. ektos kai den h3eres oti sthn personal bar mporeis na exeis bookmarks me morfh icons kai arketa mikra wste na exeis mpolika.

egw xwris opera den mporw pragmatika. exw balei ta custom buttons pou 8elw, exw ftiasei ta shortcuts pou 8elw (px pantwntas to "p" key anoigei automata notepad) kai honestly xwris gestures mou kakofainete agria. se olous tous browsers enstiktwdws krataw de3i kai kanw drag pros ta katw otan 8elw na anoi3w new tab k meta paw sto address bar kai grafw 3erw gw "g tzoulia alexandratou" gia na kanw google search kai mou th spaei otan de ginete. :P

ase ta custom searches, ase pou trwei poly ligotera resources apo opoiondhpote allo browser pou exw testarei.

i mean me peripou kammia 60ria tabs pou xw anoixta right now trwei 350mb ram, o fox gia kamia 20ria tabs trwei 290. ffs.

12 stars circle your brow
06-03-2010, 00:10
γειά σας! ερώτηση για vista: όταν ανοίγω κάποιο παράθυρο μσν για πρώτη φορά (πρώτη μέρα με ίντερνετ στο λαπτοπ) ή στον firefox μια σελίδα και γράφω κάτι, δεν μπορώ να αλλάξω από αγγλικά σ' ελληνικά, παρά μόνο αν παω στο keyboard εκει στην γραμμή εργαλείων και αλλάξω σε ελληνικά, γιατί συμβαίνει αυτό; υπάρχει κάποια ρύθμιση για να γίνεται αλλαγή χωρίς να τρεχω με καθε καινουρια σελιδα να αλλάζω σ' ελληνικά; (νομίζω επίσης πως και μετά το restart πρέπει να το κάνω)
στον πίνακα ελέγχου εκεί που λέει για γλώσσες, έχω βάλει τα πάντα "greek".

edit: επίσης, έβαλα το adblock αλλά δεν κόβει advertisements, wtf

00i00
06-03-2010, 03:29
αγνοειστε τον νεαρο μαλλιαρο
προεχει ο μπαρμπας...

καταρχας λεμε οτι ειμαι μαλακας κλπ...προχωρει...

εκαμνα φορματ επροχτε και ξεχασα να ξεκλικαρω την παπαριτσα με τις ενημερωσεις...τουτεστιν με δαγκασαν απο την μαικροσοφτ
το θεμα ειναι οτι στ'αρχιδια μου αλλα απο τοτες ο νεος μου γυαλιστερος εξτερναλ που μυριζει ακομα χαρτονιλα με κανει λιουφκες,δηλαδης με βγαζει κανα δυο βαρβατους φακελους κενους
και το κριμας ειναι οτι ειναι τιγκα στην ψαλιδα φακελοι (60ς και εξωφυλλα,πολλα κτηνομπαιτς δηλαδης)

πηγα να το παιξω πειραιομαγκας και να βαλω κανα κλειδι απο τον ιντερναι αλλα αναμενομενα εφαγα κλανια ρουφηχτη

σχετικα ασχετικο:καετβασα και εκαψα το ubuntu και πηγα να το βανω...εφαγα μουτζα και και κωλοδαχτυλο,πηγα να κανω boot με το σιντι και εφαγα DP
υπαρχει καμια απαντηξις στο πραγματικα οτιναναι πραμα που περναω?
το πισι ειναι καλο(μαυρο κουτι) αρα μην πειτε να το αλλαλαξω

rat_poison
06-03-2010, 03:38
@12 stars: για το adblock, απλά μάλλον δεν έκανες "συνδρομή" σε κάποια λίστα. Click στο κουμπάκι του, prefs > Filters > add subscription. Για τα ελληνικά ψάξε κάπου στο regional στο CP. Ας μιλήσουν οι windowzάδες.

@00i00
Άμα θα κατεβάσεις καινούριο iso, πρόσθεσε τη λέξη OEM στο σερτς. Είναι εκδόσεις που ενημερώνονται κανονικά, κ είναι activated από τη μαμά, για να τις βάζουν οι μεγαλοεταιρείες στα λάπτοπ χωρίς να περνάνε κωδικούς με το χέρι έναν έναν. Το ότι πειράζεται ο εξωτερικός σκληρός είναι μάλλον σύμπτωση.
Για τα ubuntu πες την ιστορία. πότε σταμάτησε το boot?

Ingolemo
06-03-2010, 16:31
γειά σας! ερώτηση για vista: όταν ανοίγω κάποιο παράθυρο μσν για πρώτη φορά (πρώτη μέρα με ίντερνετ στο λαπτοπ) ή στον firefox μια σελίδα και γράφω κάτι, δεν μπορώ να αλλάξω από αγγλικά σ' ελληνικά, παρά μόνο αν παω στο keyboard εκει στην γραμμή εργαλείων και αλλάξω σε ελληνικά, γιατί συμβαίνει αυτό; υπάρχει κάποια ρύθμιση για να γίνεται αλλαγή χωρίς να τρεχω με καθε καινουρια σελιδα να αλλάζω σ' ελληνικά; (νομίζω επίσης πως και μετά το restart πρέπει να το κάνω)
στον πίνακα ελέγχου εκεί που λέει για γλώσσες, έχω βάλει τα πάντα "greek".

An pas sto control panel, sta regional/language settings exei epilogh kapou na valeis default glwssa kai na oriseis keyboard shortcut gia na allazeis glwsses.
Auta dhl einai twra Greek kai Alt+Shift alla den douleuoun?

(ta settings ayta sta windows7 einai region and languages->keyboards and languages->change keyboards->general/defualt input language kai advanced/hotkeys)

06-03-2010, 18:57
Πήγα εκεί απλά είχε 2 κατηγορίες
EL και EN, στην EL είχε για κάποιο λόγο και US σαν επιλογή όπου και το έσβησα ώστε να εναλλάσεται απλώς απο αγγλικα σ' ελληνικα και να μην χρειαζεται οταν βαζω EL να το αλλάζω με το mouse (δεν άλλαζε με alt+shift αυτό), κι επειδή γενικά ηταν αχρείαστο, θενκς!

Abruzzi
07-03-2010, 07:45
"σας συνιστουμε να μην χρησιμοποιησετε διαφορετικο εξοπλισμο απο αυτον που σας παρεχει η εταιρια μας(netfaster iad)"

HOL + Zyxel P-660HW-T1 v3

http://img693.imageshack.us/img693/7777/clipboard02dk.jpg

...

Abruzzi
07-03-2010, 15:23
Rockstar's open-world western title won't be shipping this April as previously planned.

Inside Take-Two's fiscal 2010 first quarter results sent this afternoon, the company announced Red Dead Redemption has been delayed until May 18 of this year in North America. The title will also now ship internationally on May 21.

"We think it's a better release window and it gives us a few more weeks to market [Red Dead Redemption]," said Take-Two chairman Strauss Zelnick during the company's conference call this afternoon. "We think that's the right window for it, right before there are some other competitive titles in the marketplace."

Drumsick
07-03-2010, 19:53
Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το soulseek και η ζωή είναι δύσκολη χωρίς δαύτο. Δε μπορεί να βοηθήσει κανείς? Πετάει ένα abnormal program termination και κλείνει. Μπορώ να κάνω κάτι? (επανεγκατάσταση κτλ έχει γίνει).

Ingolemo
07-03-2010, 20:06
Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το soulseek και η ζωή είναι δύσκολη χωρίς δαύτο. Δε μπορεί να βοηθήσει κανείς? Πετάει ένα abnormal program termination και κλείνει. Μπορώ να κάνω κάτι? (επανεγκατάσταση κτλ έχει γίνει).

uninstall, katevase teleutaia ekdosh (http://www.slsknet.org/download.html), dokimase kai beta, reinstall.

Pera apo auto, ligo pou to psaksa den vrhka kamia lush.

Drumsick
07-03-2010, 20:10
Με την τελευταία το χω κάνει. beta που βρίσκω?

Ingolemo
07-03-2010, 20:24
Logika auth einai h teleutaia ekdosh:

Latest NS (new server) client version
157 NS 13e

(apo to link prin)

Dokimase kai thn
Latest original client version

SoulSeek Client 156c

Epishs tsekare kiedw:
http://faq.slsknet.org/index.php?action=artikel&cat=2&id=631&artlang=en

Drumsick
07-03-2010, 21:35
H κάτω βέρσιον φαίνεται να δουλεύει. Θενκς :pink: :pink: :pink:

edit: αρχίδια.. απλώς έκλεισε μετά απο μίση ώρα, αντί για 5 λεπτά -.-

H.
09-03-2010, 01:22
Λοιπόν παιδάκια, άκουσα να λέτε κακά λογάκια για το Bioshock 2, έπαιξα σήμερα όμως τα 2 πρώτα levels και ομολογώ ότι ακόμα μαζεύω κακάκια από το βρακάκι μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι ελάχιστα αλλαγμένο από το πρώτο, δεν ξέρω όμως αν θα θέλαμε κάτι τέτοιο. Worth trying σίγουρα.

atahoualpi
09-03-2010, 13:51

βελάκι δίπλα απο εικονίδιο -> Preferences -> Filters -> Add filter Subscription -> [εγω πχ εχω το Liste FR (France)] -> Subscribe -> OK -> έτοιμος =)

Abruzzi
10-03-2010, 02:08
http://www.youtube.com/watch?v=u6da_ys5K8w

Krux
10-03-2010, 14:21
http://faeenamalaka.blogspot.com/

Marillion
10-03-2010, 14:26
τι έπαθε αυτή η πουλάρα και άρχισε να παίζει.

Drumsick
11-03-2010, 16:56
Έχει νόημα να κάνω ένα repair τα windows μπας και δουλέψει σωστά το soulseek? Στο repair δε σβήνει τα προγράμματα ε?

Abruzzi
11-03-2010, 16:59
αν εχει προβλημα το soulseek τι μπορει να κανει το repair των windows?

δοκιμασε οχι απλα να κανεις uninstall,αλλα να καθαρισεις και τα απομειναρια του,ειδικα στο registry.κατεβασε το crapcleaner για αυτη τη δουλεια.
και μετα περνα την νεα εκδοση του soulseek.

Drumsick
11-03-2010, 17:04
Το οποίο κραπκλίνερ πως δουλευει? Εστω και το κατέβασα δλδ, τι κάνω?

Ingolemo
11-03-2010, 17:05
Έχει νόημα να κάνω ένα repair τα windows μπας και δουλέψει σωστά το soulseek? Στο repair δε σβήνει τα προγράμματα ε?

Hm, to repair nai men den svhnei programmata, alla genika ksanapernaei peripou ta windows, opote xaneis rythmiseis klp, kai osa programmata theloun install gia na trexoun den trexoun meta.
Epishs den thymamai an kanei overwrite tous fakelous my documents, documents and settings klp, opote an exeis kati ekei kane backup.

Imo kalutera format para repair, eidika an exeis to OS se ksexwristo partition kai mporeis eukola na kaneis backup.

Abruzzi
11-03-2010, 17:09
πρωτα κανε uninstall το soulseek.μετα ανοιξε ccleaner(ελληνικα),τρεξε καθαριστης(αναλυση-εναρξη καθαριστη) και μετα μητρωο,ελεγχος για παραμετρους,διορθωση(μη κρατας backup αν ρωτησει).

κανε και ενα delete αν εχει μεινει ακομα φακελος του soulseek στα program files και εισαι οκ.ε, κανε και ενα restart το pc για περισσοτερη σιγουρια και θα κανεις το install μετα σα να ειναι η πρωτη φορα του στο pc αυτο.

Drumsick
11-03-2010, 17:38
To χω ήδη στο πισι τελικά, στα αγγλικά όμως. Έκανα εκει ένα κλιν, αλλά κύριως κούκις και τέτοια, που είχε ήδη τικαρισμένα. Απο τα advanced που λέει, πρέπει να τικάρω κάτι?
Στην registry καρτέλα τώρα, μου λέει scan for issues. Το έκανα και έβγαλε μια λίσταρα με issues τικαρισμένα. Να κλικαρω fix selected issues όπως είναι?

Abruzzi
11-03-2010, 17:54
ναι.και βασικα τσεκαρε τα παντα πλην του τελευταιου στον καθαριστη που γραφει clean free space ή κατι τετοιο γιατι θα παρει πολυ ωρα.

Drumsick
11-03-2010, 22:21
Φαίνεται να δουλεύει. Σας αγαπώ! :pink:

H.
11-03-2010, 23:29
Σήμερα ξαφνικά ο opera 10.50 αποφάσισε ότι δεν έχω το flash plugin και δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το youtube και μου προτείνει να το κάνω upgrade (ενώ έχω την Flash Player 10.1.51.95 Beta 3 (Non-IE) που είναι και η τελευταία). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με οτιδήποτε εκτός απο reinstall τον opera?

Esteban
12-03-2010, 00:05
Σήμερα ξαφνικά ο opera 10.50 αποφάσισε ότι δεν έχω το flash plugin και δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το youtube και μου προτείνει να το κάνω upgrade (ενώ έχω την Flash Player 10.1.51.95 Beta 3 (Non-IE) που είναι και η τελευταία). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με οτιδήποτε εκτός απο reinstall τον opera?

ρεινστάλ τον φλας;

H.
12-03-2010, 00:10
Πως δεν το σκέφτηκα... Κανείς σοβαρός? Ingo?

Esteban
12-03-2010, 01:40
Πως δεν το σκέφτηκα... Κανείς σοβαρός? Ingo?

Σιγά ρε φλώρο μην μαντεύουμε και τι έχεις ή δεν έχεις κάνει. Ή νομίζεις ότι έχεις δώσει εδώ μέσα δείγματα κάποιας διανοητικής λειτουργίας ώστε να γίνεται σαφές ότι έκανες τα αυτονόητα;

cyber_lingas
12-03-2010, 03:06
Opera 10.5 υποστηρίζει html5, ναι;
Οπότε μπορείς να βάλεις το utube να μην χρησιμοποιεί καθολου flash... http://www.youtube.com/html5
Έτσι και αλλιώς κατα κεί πάνε τα πράγματα αργά ή γρήγορα.

Ingolemo
12-03-2010, 03:22
Opera 10.5 υποστηρίζει html5, ναι;
Οπότε μπορείς να βάλεις το utube να μην χρησιμοποιεί καθολου flash... http://www.youtube.com/html5
Έτσι και αλλιώς κατα κεί πάνε τα πράγματα αργά ή γρήγορα.

Ntaks, den einai lush auto, oute exoun ola ta video me video tag, oute douleuei kai polu kala (den exei seeking akoma px).

H., an pas sto opera:plugins (to grafeis etsi sthn address bar), sou vgazei kapou auto?:
Shockwave Flash
application/futuresplash spl
application/x-shockwave-flash swf
C:\Program Files (x86)\Opera\program\plugins\NPSWF32.dll

Epishs an pas sto apopanw path (ekei pou xeis kanei install ton opera e) yparxei to arxeio?
An den uparxei, dokimase na to kaneis copy-paste apo to antistoixo fakelo tou firefox px.
(edit: sta windows 7 x64 yparxei kai edw: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash .
an thymamai kala uparxei kai se analogo katalogo sta xp (windows\system32\Mactomed\Flash , kati tetoio)

Epishs phgene settings->preferences->advanced->downloads->search gia swf->edit->des an einai epilegmeno na anoigei me plugin(katw katw)-shockwave flash

H.
12-03-2010, 19:37
Το path C:\Program Files (x86)\Opera\program\plugins\NPSWF32.dll είναι αντικατεστημένο από το path C:\Windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF32.dll

Επίσης στον φάκελο του προγράμματος δεν υπάρχει το dll και firefox για να το αντιγράψω δεν έχω. Τι κάνω?

Edit: με copy από το path που προανέφερα δεν έπιασε.
Edit 2: αν βοηθάει σε κάτι, τα videos πχ που ποστάρονται εδώ ή στο fb ανοίγουν κανονικά. Embed βέβαια, όχι στο ίδιο το youtube.

12-03-2010, 19:52
Έχω XP αυθεντικά και Office σπασμένα, κάνω update των windows για τα Office ή θα παίξει μαλακία και πρέπει να τ'απενεργοποιήσω;

Ingolemo
12-03-2010, 22:01
Το path C:\Program Files (x86)\Opera\program\plugins\NPSWF32.dll είναι αντικατεστημένο από το path C:\Windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF32.dll

Επίσης στον φάκελο του προγράμματος δεν υπάρχει το dll και firefox για να το αντιγράψω δεν έχω. Τι κάνω?

Edit: με copy από το path που προανέφερα δεν έπιασε.
Edit 2: αν βοηθάει σε κάτι, τα videos πχ που ποστάρονται εδώ ή στο fb ανοίγουν κανονικά. Embed βέβαια, όχι στο ίδιο το youtube.

Hm, opote den einai oti den exeis flash, kati allo gamietai.

E, reinstall opera/flash h pio grhgorh lysh tha nai.

Ingolemo
12-03-2010, 22:02
Έχω XP αυθεντικά και Office σπασμένα, κάνω update των windows για τα Office ή θα παίξει μαλακία και πρέπει να τ'απενεργοποιήσω;

Den nomizw na paiksei tpt, alla auto fantazomai eksartatai kai apo to krak. Kata 90% tha sai mia xara, alla use at your own risk.

00i00
12-03-2010, 23:15
καποια γνωμη για τα XP Pro SP3 Black Edition καποιος?
κατεβασα αυτο http://www.tactools.org/windows-xp-pro-sp3-black-edition-iso.html
δειχνει καλο και ΠΑΟΚτσιδικο
τα σπασμενα XP Pro τα πηραν χαμπαρι οι μασωνοι και λεω να ξανακανω φορματ
λεει δε θελει κωδικους και παπαριες...πιστευω? προχωραω αφοβα?

Ingolemo
13-03-2010, 00:02
καποια γνωμη για τα XP Pro SP3 Black Edition καποιος?
κατεβασα αυτο http://www.tactools.org/windows-xp-pro-sp3-black-edition-iso.html
δειχνει καλο και ΠΑΟΚτσιδικο
τα σπασμενα XP Pro τα πηραν χαμπαρι οι μασωνοι και λεω να ξανακανω φορματ
λεει δε θελει κωδικους και παπαριες...πιστευω? προχωραω αφοβα?

Exei ena swro outdated programmata preinstalled, kalutera na katevaseis kamia kanonikh spasmenh ekdosh kai na valeis oti thes (kai theme px).
An variesai th diadikasia, mporeis na valeis kiauta, apla meta tha thes psaksimo me uninstalls/updates programmatwn.

00i00
13-03-2010, 00:05
ε καλα εννοειτε οτι ολα σχεδον αυτα θα παρουν δρομο
απλα μην ειναι καμια μουφα και γαμηθει ο ζευς στο φορματ φοβαμε

Ingolemo
13-03-2010, 00:18
e dunno, oti thelei mporei na xei valei autos pou to ftiakse. tsekare sxolia klp

enitharmon
14-03-2010, 04:42
νέο πισι. για να καταλάβετε για τι διαφορά μιλάμε:

το παλιό είχε 1500 GHz, 80 GB σκληρό, 512 MB RAM και 64 MB (!) κάρτα γραφικών. από το 2003 το είχα και το πότιζα και έκανε σαν τρακτερ
το καινούριο έχει AMD athlon II X2 250 dual, 4 GB RAM, 1 GB η κάρτα ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

μπήκε και για μένα ο 21ος αιωνας :touched: βλέπω κανονικό streaming πλέον κι όχι διαδοχικά frames :touched:

μόνο που έχω ubuntu (να βάλω χ64; ) και δε μπορώ να παίξω κανα παιχνίδι και 550 GB σκληρό και κλείνουν τα τορρενταδικα. κακός συγχρονισμός. αλλά δεν κάνει καθόλου θόρυβο (!)

rage for order
14-03-2010, 05:14
να βάλεις ναι.

καλορίζικος!

rage for order
14-03-2010, 05:18
α και ψάξε μετά πως να βάλεις το 64αρι flash. κάπου είχε πάει το μάτι μου ότι θέλει διαφορετική διαδικασία από την συνηθισμένη.

rat_poison
14-03-2010, 06:15
++ για το x86_64. Με διαφορά.

Clockwork Orange
15-03-2010, 19:44
PLZ swste me! psaxnw sp2 gia 32bita greek!!!!
help kapoios fast

Parasight
15-03-2010, 19:52
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=049C9DBE-3B8E-4F30-8245-9E368D3CDB5A&displaylang=el

Για ΧΡ, αλλά δε μας λες αν θες αυτό ή για Vista.

Clockwork Orange
15-03-2010, 19:56
gia xp thelw!
den paizei mlkia an mpw sto site tis microsoft?

KoiliaSamprela
15-03-2010, 20:01
αν και με έχεις πληγώσει πολύ .... δεν έχεις πρόβλημα να το κατεβάσεις από το site της microsoft , στο installation τώρα δεν ξέρω να σου πω αν θα έχεις πρόβλημα ... είναι κάπως ρίσκο .

Ingolemo
16-03-2010, 03:39
gia xp thelw!
den paizei mlkia an mpw sto site tis microsoft?

genika an to krak pou xes den htan kalo, mporei na xeis provlhma, alla tha diorthwnetai me kainourgio krak :p

Marillion
17-03-2010, 23:28
παίδες βρήκα 4 ευρω το omikron the nomad soul για το dreamcast και το παρήγγειλα. το έχει παίξει κανείς; σημειώνω πως είναι το πρώτο παιχνίδι του cage (fahrenheit, heavy rain).

cynic
17-03-2010, 23:38
To eixa agorasei ligo meta to "telos" tou dreamcast.Einai sto rafi kai de to xw valei na to dw tosa xronia meta :D
Stin timi pou to vrikes de pezei na min axizei.

Marillion
17-03-2010, 23:42
χαχα μλκ εσένα τα ράφια σου είναι για εξερεύνηση κανονικά

Abruzzi
18-03-2010, 00:14
καλα ειναι περιπτωση =p
αλλα τι ειναι αυτα που κανεις τωρα ρε.που θα βρω ντριμκαστ;

http://www.youtube.com/watch?v=nIuvGlDB3so

SpiritCrusher
18-03-2010, 00:25
Μπορείς να το παίξεις στο PC...

Πάντως από όσο θυμάμαι ήταν μέτριο.

Abruzzi
18-03-2010, 00:26
ε νομιζα οτι ηταν exclusive.το βαζω να κατεβει.

cynic
18-03-2010, 00:28
xaxa ba oxi re.Ta palia ta xronia de mazeva idietera.5 games exw gia dc sto rafi :D Btw skeftome prosexws na tsibisw apo ebay vga box gia dc.Kanei 8avmata sta 480p leei.

00i00
18-03-2010, 01:31
ξερομε γιατι στο σλσκ με δειχνει οτι εχω μονο ενα Neubauten αντι για ξακοσα?

Ingolemo
18-03-2010, 02:02
Μπορείς να το παίξεις στο PC...

Πάντως από όσο θυμάμαι ήταν μέτριο.

Hm, einai arketa palio, alla thymamai oti htan genika kalo.
Den to xa paiksei giati tote den eixa pc me 3d karta! :p

Ingolemo
18-03-2010, 02:40
Haha epos:

http://io9.com/5495199/on-reality-tv-series-i-hit-it-with-my-axe-porn-stars-play-dd

(http://www.escapistmagazine.com/videos/view/i-hit-it-with-my-axe/1533-Episode-One-Meet-the-Party)

SpiritCrusher
18-03-2010, 03:59
ε νομιζα οτι ηταν exclusive.το βαζω να κατεβει.

http://www.eurogamer.net/articles/omikron-nomad-soul-retrospective

Abruzzi
18-03-2010, 08:50
αρα το μπορεις να το παιξεις και στο pc δεν ειναι και τοσο απλο οσο ακουγεται =p

Marillion
18-03-2010, 10:19
περί όμικρον, μαζευει πολύ μέτριες κριτικές απ'τον τύπο αλλά καλές απο τους gamers. χαρακτηριστικό είναι το 5.2 του gamespot αλλά το 7.3 (βάση 100 ψήφων) των users. στο ign κινούνται κοντά στο επτάρι πάλι. μετακρίτικ δεν υπάρχει! τέσσερα ευρώ όμως ρε!!!

καλά θα το έπαιρνα για πισι αν μπορουσα να παίξω σε αυτό, μην τα ξαναλέμε όμως δεν το αντέχω το κωλομηχάνημα πλέον, γαμήθηκε και η κάρτα μου προχθές γκρρρρρρ.

σαινικ το ντρήμκαστ το έχω κάνει να βγαίνει σε σκαρτ και έχει καλύτερη εικόνα απ'το ps2 να φανταστείς. ελάχιστη θολούρα και χρωματάρες. έβαλα mdk2 (ΜΟΥΝΑΡΕΣ) και πορώθηκα

edit : αμπρούτζι, μην απελπίζεσαι , μπορείς να το παίξεις στον chankast ε (dreamcast emulator). πήγαινε romulation.net, κάνε account και κατέβασε το παιχνίδι σε .cdi μορφή.

KoiliaSamprela
18-03-2010, 14:34
ξερομε γιατι στο σλσκ με δειχνει οτι εχω μονο ενα Neubauten αντι για ξακοσα?

πιο ?

Impure
18-03-2010, 15:11
Haha epos:

http://io9.com/5495199/on-reality-tv-series-i-hit-it-with-my-axe-porn-stars-play-dd

(http://www.escapistmagazine.com/videos/view/i-hit-it-with-my-axe/1533-Episode-One-Meet-the-Party)

sahsa grey!!! :pinks:

Xtikio
21-03-2010, 19:13
loipon me to heavy rain gia ps3 phra kai ena product key darkvoid leei. gia na grafei apo katw xbox360 kai xbox live fantazomai den borw na to doulepsw o idios opote ean kapoios to thelei as steilei pm. katw apo to code leei "Input the above code into Xbox Live to unlock your exclusive Gold Jet Pack"

Abruzzi
21-03-2010, 23:30
H Google κατηγορεί την Viacom, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Paramount Pictures και του MTV, πως ανέβαζε κρυφά βίντεο στο YouTube προκειμένου μετά να κατηγορεί το site για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Τον Μάρτιο του 2007 η Viacom είχε καταθέσει αγωγή κατά της Google, ιδιοκτήτριας εταιρείας του YouTube ισχυριζόμενη πως η ιστοσελίδα ήταν υπεύθυνη για την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων βίντεο που άνηκε στην εταιρεία. H Viacom στην αγωγή της ζητάει 1 δισεκατομμύριο δολάρια από το YouTube. Στις 108 σελίδες του κειμένου της αγωγής η Viacom περιγράφει τους ιδρυτές του YouTube ως αδίστακτους και αμετανόητους καταπατητές της πνευματικής ιδιοκτησίας ενώ στρέφεται και εναντίον της Google για την εξαγορά του site.

Στο τελευταίο όμως επεισόδιο της 3χρονής αυτής δικαστικής διαμάχης η Zahavah Levine από το YouTube αποκάλυψε πως η Viacom είχε προσλάβει εταιρείες να ανεβάζουν βίντεο της εταιρείας στο YouTube προκειμένου να στοιχειοθετηθεί καλύτερα η κατηγορία της παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων.

"Επι σειρά ετών η Viacom ανέβαζε κατ'επανάληψη μυστικά βίντεο στο YouTube, ακόμα και όταν την ίδια στιγμή διαμαρτύρονταν δημοσίως για την ανάρτηση τους. Είχε προσλάβει όχι λιγότερες από 18 διαφορετικές εταιρείες προώθησης προϊόντων (marketing agencies) για να ανεβάζουν περιεχόμενο", έγραψε η Levine σε ένα καυστικό μήνυμα στο blog της, αποκαλύπτοντας τους ισχυρισμούς του YouTube όπως αυτοί κατατέθηκαν επισήμως ενώπιον του δικαστηρίου.

"Η διαδικασία ανεβάσματος ήταν κατάλληλα στημένη ώστε τα βίντεο να μοιάζουν κλεμμένα ή ως προϊόντα διαρροής. Άνοιγαν λογαριασμούς στο YouTube με ψεύτικες ηλεκτρονικές διευθύνσεις", συνεχίζει.

"Ήταν μια προσπάθεια προώθησης των προϊόντων της Viacom η οποία όμως έπρεπε να μοιάζει ως πρωτοβουλία απλών χρηστών του YouTube", ισχυρίζεται η Levine.

H νομική εκπρόσωπος του YouTube ισχυρίζεται πως το YouTube προστατεύεται από τις εξαιρέσεις του Digital Millennium Copyright Act (DMCA) για εκείνες τις περιπτώσεις όπου ένας χρήστης ανεβάζει παράνομα περιεχόμενο στο site. Κατηγορεί την Viacom για εμπάθεια λόγω της αποτυχημένης της προσπάθειας να εξαγοράσει το YouTube το οποίο ως γνωστόν κατέληξε στην Google το 2006 έναντι 1.65 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Viacom αρκέστηκε να απαντήσει με μία λακωνική δήλωση η οποία αναρτήθηκε στο site της εταιρείας. Η δήλωση αυτή αναφέρει πως τα νομικά έγγραφα που αποκάλυψε η Levine αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της Viacom εναντίον τoυ YouTube.

Την υπόθεση χειρίζεται το τοπικό δικαστήριο της Νότιας περιοχής της Νέας Υόρκης. Έχουν ήδη κατατεθεί οι αρχικοί ισχυρισμοί των δύο πλευρών ενώ αναμένεται μέχρι τις 30 Απριλίου να κατατεθούν οι απαντήσεις της μίας πλευράς στους ισχυρισμούς της άλλης. η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο όπου το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην ακρόαση της υπόθεσης.

H απόφαση του δικαστηρίου θεωρείται πολύ σημαντική σε ότι αφορά μελλοντικές αποφάσεις που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του YouTube.

Το blogpost της Zahavah Levine είναι διαθέσιμο εδώ ενώ η απάντηση της Viacom είναι διαθέσιμη στο site της εταιρείας.

Πηγές: Cnet και ΤheRegister.co.uk

cynic
22-03-2010, 00:01
ps3 telos.Teliwsa xtes gow3 kai simera vlepontas ena apo ta extra vids kolise ki apo tote de diavazei tipota apo oti tou petaw.Xeirotero hardware ever aneta.Apo snes kai meta to 1o mixanima pou apla xalaei etsi apo ti mia mera stin alli xoris na exei kanei pote to paramikro provlima.Launch ps2 me neo 2.2( allages) doulevei akoma, opos kai ps1 10+ xronwn (ntax auto 8imame to vaza anapoda apo mia fasi kai meta).H plaka einai oti agorasame 2 mixanimata apo to idio magazi to may tou 08 (40gb btw) kai xalasan kai ta 2. Tou xaderfou prolave gia 1vdomada tin egiisi tou 1xronou vevea.Akrivws to idio prama, mono pou tote to xe pa8ei meta apo fw update.Tora apo oti 8imame i sony zitaei 150e gia opiadipote vlavi. Eixan plano apo tin arxi mallon na dioxoun ta fat :D.Kai neogaf apeires periptoseis stin idia fasi.Apla mia mera stamataei na diavazei diskakia.

H plaka einai oti exei pexei elaxista, mono ta exclusives tou sxedon, kai 1 (mia) tenia bluray.Ola ta alla sto 360 ta pezw kai aneta den exei grapsei oute to 1/3 twn wrwn tou 360. Gamimeno ps3 lipon...

PS: Diavasa sto net oti se kapies faseis me system restore (3hrs + fash) ftiaxnei. Paparia...

Marillion
22-03-2010, 00:32
τι εννοείς σνες και μετά; σου χάλασε σνες; :?
λίγο καιρό πριν, πήγα σε ένα ημιυπόγειο που χρησιμοποιούμε για αποθήκη 10 μέτρα απ'το σπίτι μου. υγρασία μέχρι αηδίας, θέρμανση μηδέν, όλα χάλια γενικά. ε σε ένα πραγματικό ξεθάβινγκ και μπλαστ φρομ δε παστ μαζί, βρήκα το σνες μου και το πήγα σπίτι για δοκιμή. μοντέλο αγορασμένο το 93 (κατασκευής 92) και παρατημένο 10+χρόνια στις συνθήκες που σου είπα. παίζει γαμάτα με μοναδικό πρόβλημα το σταρτ στο χειριστήριο που θέλει λίγη δύναμη παραπάνω.
όταν βρω το μάστερ σύστεμ μου θα ενημερώσω για την κατάσταση του.

μην τα λέμε για το πσ3, εγώ σε σλιμ την πάτησα 20 μέρες από την αγορά του με official firmware που απαιτούσε για να μπω στο πσν. όλα σκατά είναι, τι φατ και τέτοια. και περί εγγύησης πάλι καλά είστε. έχω ακούσει για ιστορίες με χαμένες εγγυήσεις σλιμ που δεν το δεχόντουσαν!!!! (το οποίο έχει 5 μήνες που βγήκε ξέρω γω).

και να μην ξεχνάμε και το κουτί μέρες που είναι, τελευταία βγάζει προβλήματα με το dvd drive του. ανοίγει ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. τις περισσότερες φορές πατάω το κουμπί, κάνει έναν ήχο και μετά απόλυτη απραξία. με κανά 2,3 ρηστάρτ περνει μπρος αλλά το βλέπω μέσα στο καλοκαίρι που πιάνουν οι ζέστες, να το στέλνω για επισκευές. πρώτη φορά μετά από 2+ χρόνια όμως

τα μεγαλύτερα σκυλιά πάντως είναι τα γκεημ μπόυ ε. έχω δύο μοντέλα, ένα με την μαυροκίτρινη οθόνη (κατασκευή ΤΕΛΗ 80ς) και ένα πόκετ, τα οποία έχουν γαμηθεί εξωτερικά απ'την χρήση, αλλά αρνούνται να μην λειτουργήσουν!!! τι φάγανε νεράκι, τι σούτια, τι βούτες, τπτ αυτά, εκεί στον αγώνα

cynic
22-03-2010, 00:41
Oxi apo snes kai meta enoousa pou arxisa na mazevw konsoles :D Enooeite skili to snes, pote de masise.An kai to xa poulisei ston kolito mou sto gimnasio kai sti sinexia to antalaxe me kati vinilia cannibal corpse ekeino ton kairo ,opote agnoeite i tixi tou.Kala ontos gameboy launch to 89-90 an 8imame kala sto dimotiko allo skili tou polemou auto :D
Epos spiderman kai super mario land 1.Plaka plaka mou xe vgalei ena 8emataki me batery pack apo pisw pou kapia den ekane epafi meta apo pesimo kai svine :P

Pantws me ps3 de xerw xenerosa arketa. 260e nomizw ta ftinotera slim.Peripou toso eixa parei to fat prin 2 xronia (me visma).De pezei na ta xanadwsw. Skeftome apo ti mia mipos to dina se kana magazi gia ftiaximo.Apo tin alli omws 8a 8eloun kana 70ari (140 apo sony /2), kai pios mou egiate oti 8a ginei sosti douleia.To allo endexomeno einai na to valw kamia agelia kana 100ariko sto kouti tou , bas kai to 8elisei kanenas pou pianoun ta xeria tou.Sti sinexia na dwsw kai merika games kai na parw slim.Alla pragmatika de xerw, isws apla katsw kai perimenw kana lost guardian gia na xanaparw xerw gw...

SpiritCrusher
22-03-2010, 00:47
Κακή φάση.

Στο PS2 πάντως απλά είσαι πάτος. Πολύς κόσμος έμεινε με το phat PS2 στα χέρια, μεταξύ αυτών κι εγώ, και δε διάβαζε τίποτα. Υπαρχουν μάλιστα άπειρα tech guides με πιθανές λύσεις αλλά καμία από αυτές δεν είναι σίγουρο πως πιάνει. Μαλακίες δηλαδή. Το δε θέμα με το firmware που χαλάει κονσόλες υπήρχε και τότε.

cynic
22-03-2010, 00:55
Gia to neo2.2 launch ps2 to xerw einai apli kolofardia.To xa dwsei se kolito pantws kai paroli tin elaxisti xrisi tou apo tote, akoma doulevei.Kala gia to epomeno me messiah2, den exei kanei to paramikro.Ta fw 8emata nai ta ixera kai ta eida ki olas meta to 2.76 update, sto allo mixanima.Ek tote ola ta fw ta pernaw apo usb stick mias kai kati eixa diavasei oti den exei crc check otan katevazei apo net, kai se pi8ano "hickup" to agnoei kai gamaei to mixanima .To diko mou pantws den einai fw related.To 3.15 exei vgei poli kairo kai douleve apsoga mexri simera.Stin ousia vlepwntas to proto making of vid tou gow3 sto telos tou sxedon, kolise i eikona kai sinexize o ixos kanonika.Ekana stop kai back sto menu, dialexa to 2o vid apo katw, tote kolise ki akousa ena klik klik epanalamvanomeno.E meta to reset telos.Oute kan prospa8ei.Dokimasa games, cdaudio, cdr, kai dvd tenies , tipota.Apla to vazw kai to vgazw.Kamia antapokrisi sto dashboard.Tzaba kai oi 3 ores format enoeite.

Ingolemo
22-03-2010, 00:58
Tou xaderfou prolave gia 1vdomada tin egiisi tou 1xronou vevea.

Epeidh to xa psaksei me tis eggyhseis otan eixe kaei h gpu mou, sumfwna me ellhnikh (kai eyrwpaikh) nomothesia, ola ta hlektronika proionta exoun minimum 2 xronia eggyhsh apo ton pwlhth.
To thema edw einai oti h eggyhsh sumfwna me to nomo einai apo to pwlhth, oxi kataskeuasth, alla epeidh isxuei auto, sto 99% twn periptwsewn exoun kai 2 xronia apo kataskeuasth.

Opote tsekare to sigoura (pare thl antiprwsopeia arxika, kai katasthma pou to agorases meta).
Twra, an ontws h sony dinei mono 1 xrono, esu mono me to katasthma mporeis na ta valeis, alla ok, den kserw an exeis oreksh gia travhgmata, alla logika an to psakseis kai ligo kai vreis kai nomous klp sugkekrimena kati mporei na ginei.

Tsekare kiedw : http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=23971
kai kuriws 1o post 2hs selidas.

Marillion
22-03-2010, 01:03
ινγκο νομικά καλύπτεσαι όπως λες αλλά μόνο αν έχεις όρεξη να τρέχεις άσχημα απ'ότι κατάλαβα. επειδή την έψαξα πρόσφατα με αντιπροσωπεία σόνυ κτλ δεν θα έχει ιδιαίτερο μέλλον η δουλειά. απ'το μαγαζί ούτε καν ασχολούνται, σε στέλνουν κατευθείαν αλλού. εμένα μου είπαν ''τι ήρθες εδώ'' να φανταστείς. απλά εσωκλείεις την απόδειξη του μαγαζιού εφόσον καλύπτεσαι και τελειώνεις εκεί. αυτό που λέει ο σαινικ για 150 ευρώ είναι αλήθεια. πρόσεξε όμως, οι καμμένοι σου αλλάζουνε ολόκληρη την κονσόλα, δεν επεμβαίνουν καν να δουν αν υπάρχει πρόβλημα με το ντραιβ ή κάτι. γι'αυτό και το μαλλί πάει τόσο ακριβά. δεν ξέρω αν είναι θέμα υψηλής τεχνολογίας (!) ή υψηλής ασχετοσύνης αλλά έτσι δουλεύουν!

cynic
22-03-2010, 01:04
Se sxetiko googlarisma gia ellada petixa ki egw tipo pou to kinigise, alla meta apo 12 selides thread den eida kamia exelixi.Genikotera ta fw related failures pou xa psaxei tote, einai pagosmia, anafores sta official forum tis sony, me svismena threads klp tote.Tora poso mallon na vgalw akri edw kai me magazi pou den exidikevete se video games psilo api8ano to kovw, an kai isws kanw mia mikri dierevnisi.Pantws iparxei terastio rate provlimatwn kai apla i sony ta agnoei kai sinexizei na vgazei fraga, xreonontas ti misi timi tis konsolas gia opiadipote episkevi.Ntax kai launch xbox megali apotixia i katastasi , alla toulaxiston oi alloi dosan 3 xronia eggiisi logou tis malakias tous.Kai eixan apsogo support, estw kai mesw germanias.Ligotero apo 10meres kai 0e mou xe stixisei to rrod...

Edit: Marillion i sony aneka8en ta ps2/3 ta stelnei exw gia episkevi kai den asxolite ka8olou edw.Kai ps2 epoxi to idio kannae.Ntax to refubrished ps3 doulevei ok 1xrono tora peripou, alla tote itan tzaba i antikatastasi.Tora me 150e to skeftome na "agorasw" episkevasmeno palio mixanima...

Marillion
22-03-2010, 01:11
εμένα απ'το τηλ με αντιπροσωπεία μου ειπαν πως αλλάζει όλη η κονσόλα πάντως. μπορεί να αναφερόταν στο firmware error δεν ξέρω, αλλά όντως ήρθε νέο μηχάνημα

SpiritCrusher
22-03-2010, 01:12
Slim ή phat έχεις;

Marillion
22-03-2010, 01:13
σλιμ!

cynic
22-03-2010, 01:16
Nai allo mixanima sou girnane pisw.Alla episkevasmeno oxi neo sfragismeno me zelatines as poume.Stin periptosi pou xerw vevea pou to mixanima itan paraligo enos xronou fat.Sto diko sou an to xes 20meres den xerw mipos to dan alliws kai sou dwsan neo. + oti slim pou eipes, isws akoma den eixan arxisei na stockaroun xalasmena gia episkevi kai epistrofi :D

Kolitos pantws me 60gb ps2 capable mixanima, anaferei oti an ginei tipota, mias kai pleon de dinoun pisw 60aria , poulaei oli ti silogi games kai den xanasxolite me ps3 :D mallon i kaliteri lisi..

Abruzzi
22-03-2010, 17:18
καταλαβαινω οτι τα εχεις παρει με το σκηνικο αλλα καλυτερη λυση δεν το λες ε.ειδικα λογο των exclusive που εχουν βγει τα τελευταια 2 χρονια και αυτα που θα βγουν στην πορεια δεν γινεται να μην σκεφτεις οτι δεν θα μπορεις να παιξεις αλλου αυτους τους τιτλους.καθαρα imo και περα απο καθε φανμποισμο και μαλακιες.
λοιπον κοιτα επειδη και μενα εχει ληξει η εγγυηση,σκεφτομαι οτι αν κατσει καποια στραβη(χτυπα ξυλο κτλ) θα απευθυνθώ σε καποιο third party support.το εχεις σκεφτει;πιστευω πολυ φτηνοτερα θα σου ερθει απο τα 150 που λες και σαφως πολυ πιο φτηνα απο το να αγορασεις ενα νεο slim με 260.κατι τετοιο για παραδειγμα : http://www.ebw.gr (δες στο service)

Marillion
22-03-2010, 21:21
re amproytzare το παρακάνεις λίγο. έχει χεστεί τελευταία εντάξει αλλά στον τομέα εξκλούσιβς είναι τρίτη και καταιδρωμένη ρε!

Abruzzi
22-03-2010, 21:52
ημουν πολυ συγκεκριμενος σε αυτο που εγραψα.δεν νομιζω να εχει νοημα να κανω λιστα σε ποια games αναφερομαι.που διαφωνεις;

Comte de Saint-Germain
22-03-2010, 21:58
Λοιπόν έχω το εξής θεματάκι: παλιότερα είχα κάποιο προγραμματάκι (είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν όντως αυτόνομο και όχι script του messenger plus! live) το οποίο το έτρεχες και σου έσωζε σε ένα φάκελο τα display pictures και σε έναν δεύτερο τα emoticons. Ψάχνω να το βρω και δεν το βρίσκω πουθενά και δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου πώς λεγόταν. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Marillion
22-03-2010, 22:32
ε δλδ όσοι πάρουν το πσ3 για τα εξκλούσιβς του είναι ψιλοάμπαλοι εννοώ ρε. δλδ εντάξει μερικοί τίτλοι είναι υπεράνω κριτικής αλλά προτιμάται λόγω multimedia λειτουργίας ΚΑΙ κονσόλα σε πρώτη φάση ή μία δόση σοβαρότητας ξέρω γω λόγω του μεγαλύτερου ηλικιακά target group.

προσωπικά, πιστευω πως πέρα από mgs4, little big planet & heavy rain τα υπόλοιπα τα βρίσκεις και στις άλλες κονσόλες (Εντάξει μπορεί να πεις και demon's souls αλλά δεν το έχω παίξει οπότε).

Abruzzi
22-03-2010, 22:46
για να καταλαβω,μιλας για ποσοτητα exclusives ή για ποιοτητα;

Marillion
22-03-2010, 22:56
ε συναρτήσει και των δύο αναφέρομαι πάντα ρε. αν και μεγαλύτερη βαρύτητα για μένα έχει το τι παραπάνω προσφέρει το κάθε εξκλούσιβ στην κονσόλα. δλδ το να είναι απλά καλό δεν φτάνει.
και φυσικά στην επιλογή βαράνε ρόλο δευτερεύοντες παράγοντες. δλδ βλέπεις τι γκρίνια έχει αρχίσει να πεφτει με την εξυπηρέτηση τους, την εγγύηση της πλάκας, το γενικότερο φεηλινγκ και τον μηδαμινό σεβασμό που σου δείχνουν. ο σαινικ ειναι και περιπτωσάρα και του λες για τα εξκλούσιβς που βγαίνουν. αυτός έχει απόθεμα για να παίζει δύο δεκαετίες :razz:

βέβαια μην βλέπεις έχεις μπλέξει με καθυστερημένος που για το λιτλ μπιγκ πλάνετ πάνε και παιρνουν κονσόλα (για μένα μιλάω εεε). προσπαθω και γω με την σειρά μου να είμαι αντικειμενικός!

00i00
22-03-2010, 23:12
να σας διακοψω απο τα επιστημονικα σας...πως βαζομε / και : και αλλα τετοια οταν κανομε rename εναν φακελο?
με βγαζει μουτζα...πως την αποφευγομε?

Abruzzi
22-03-2010, 23:12
τελος παντων για να σου δωσω να καταλαβεις τι εννοω,οταν εκατσε η φαση με το blackout πριν κατι βδομαδες,μου περασε απο το μυαλο πως αν δεν ειναι κατι περαστικο θα το παρατησω και θα παρω 360 με τη πρωτη ευκαιρια.το επομενο κιολας λεπτο σκεφτηκα ποιους τιτλους δεν θα μπορουσα να παιξω εκει και η σκεψη εφυγε οπως ηρθε =p .
αλλα οπως και να χει ειναι θεμα γουστου,γιαυτο τονισα το καθαρα imo.

Comte de Saint-Germain
22-03-2010, 23:29
να σας διακοψω απο τα επιστημονικα σας...πως βαζομε / και : και αλλα τετοια οταν κανομε rename εναν φακελο?
με βγαζει μουτζα...πως την αποφευγομε?

Μινμιν αν δεν απατώμαι δεν γίνεται να το αποφύγεις, γιατί αν έβαζες κάποιο από αυτά τα σύμβολα μετά θα γινόταν χαμός στον explorer.

00i00
22-03-2010, 23:31
α καλα...κατω παυλα τοτες,δε γαμεις

cynic
23-03-2010, 00:01
Abruzzi, ebw exw akousei kala kai kaka pragmata.Episis genika me ta ektos sony services, pios parexei egiisi kalis leitourgias apo autous? Oso to psaxa to 8ema laser/kefalhs einai eves8ito kai nai men alla stis perisoteres periptoseis an xanasimvei kati.Magazi diladi pou 8a sou pei ok 70e sinolo kai 1 xrono egiisi ,xlomo to kovw.Apo tin alli sony einai apla 8ema tarifas 140-150e gia na sou dosei episkevasmeni konsola, 40gb fat stin prokimeni periptosi.Me oso search ekana simera , ta sigekrimena prepei na ne makran ta xeirotera se hw.Kai exw kai paradeigma 2 sta 2 fail apo mixanimata pou agorastikan mazi tin idia mera. Episis pali me search ta episkevasmena iparxoun periptoseis pou einai xirotera apo to mixanima pou paredoses.Stin periptosi mou to mixanima itan apla kainourgio sto 8ema poses ores eixe pexei. Antikeimenika, parolo to kapsimo (:D) an kai xerw oti 8a xanaparw giati exw mazepsei arketa games kai 8a me xalasei na ta xw dw kai na ka8onte, opos kai episis na ta poulisw ola tora kai sto mellon na xanaparw mixanima gia ton a i b logo, i fash einai ena terastio fiasko. To mixanima den to xa parei gia media center, me to bluray availability edw pera gelaw akoma 2 xronia meta. To eixa parei arxika giati vre8ike se poli kali timi gia tote, kai sti sinexeia gia kapia exclusives (mgs4 klp) pou parakolou8ousa apo ps1 epoxi.

To epomeno exclusive pou me endiaferei einai to lost guardian pou oute kan 8imame pote vgenei.Ntax kai ff13 i8ela, alla vlepoume. Genika ntax epexa heavy rain, kai gow3 den exei kati amesa to menu tou.

To 8ema me to blackout apla epiveveose poso gtp einai i oli fasi me tis konsoles pleon.Diladi apo ti mia gamw ta hd grafika alla i istoria dixnei oti pleon ta nea mixanimata einai toso migiagixta oso pote. Gia to 8ema sony ok, oi tipoi otan vgike 600e to mixanima xreonane 300e. Tora exei 300 xreonoun 150. Agnooun fisika to peri 2 xronia egiisis tis evropaikis enosis.Se search pali simera , vrika tipous pou to kinigisan nomika alla kamia akri stin ousia...

Marillion
23-03-2010, 12:23
Λοιπόν βγαίνει σήμερα :

5Wg6gh1fQAk

εμένα που είμαι αρρωστάκι μου είχε αρέσει και το πρώτο. αλλά αυτό δείχνει πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς. ειδικά τα cel shaded γραφικά κρύβουν τις όποιες αδυναμίες του γουιι. και ο χειρισμός που ήταν και το μεγαλύτερο ψεγάδι του προηγούμενο μοιάζει πολύ ομαλότερος. λειτουργεί μονάχα με το wii motion plus οπότε έχετε υπόψη!

cynic
23-03-2010, 12:26
Exei leakarei edw kai 2 vdomades, alla den exw motion plus :D

Impure
23-03-2010, 12:41
http://ps3.ign.com/dor/objects/54929/transformers-war-for-cybertron/videos/TF_War.html

:O

JnB
23-03-2010, 14:29
http://ps3.ign.com/dor/objects/54929/transformers-war-for-cybertron/videos/TF_War.html

:O

:shock: :shock: :shock:

metamelia1
23-03-2010, 15:10
Ξερει κανεις τι παιζει με το crack του assassin's creed 2? Βγηκε 100% working?

rage for order
23-03-2010, 15:59
χθες ρώτησα κάποιον που ασχολήθηκε και μου είπε όχι

metamelia1
23-03-2010, 16:06
φακιγκ ντιαρεμ -.-

Marillion
23-03-2010, 17:14
κα8υστερεί και αλλο το mafia2, πήγε αυγουστο-σεπτέμβριο, τους πούστηδες.

αυτό το ποστ αποκαλύπτικ μέτρο 2033 το έπαιξε κανένας;

Abruzzi
23-03-2010, 17:29
και όχι μονο το mafia,γενικά έχουν γαμηθεί στις καθυστερήσεις.βεβαια από μια άποψη καλο είναι αυτό,να προλάβουμε να μαζέψουμε κάνα φράγκο.

cynic
24-03-2010, 00:00
Nai re delay de mas xalaei, exei mazeftei soros :D To metro2033 to pire kolitos prin liges meres, gamato leei, foveri atmosfera .Den to xw tsekarei apo konta akoma...

Xtikio
24-03-2010, 17:58
abruzzi olh mera games paizeis re pousth. pws ta prolavaineis?

Abruzzi
24-03-2010, 18:32
καλα ειδικα τον τελευταιο καιρο,αρχιδια ολη μερα.ενα σοβαρο σερι στο gow3 δεν μουχει κατσει να κανω =p
δε γαμιεται,λιγη ωρα τη μερα κατι ειναι κι αυτο.

SpiritCrusher
25-03-2010, 05:59
Nintendo has announced plans to unveil a new handheld called the Nintendo 3DS as E3 this June.

The handheld will be released before the end of March 2011 and will allow the player to experience 3D games without 3D glasses.

It will also be backwards compatible with existing DS games.

Αρχίζουν τα παστελώματα οι λατρείες.

Abruzzi
25-03-2010, 07:35
αυτο μαλιστα.

SpiritCrusher
26-03-2010, 00:48
Εσύ άσε τα μάλιστα και κάνε opt in για τη beta του APB, γιατί θα γουστάρεις. Λίγο που πρόλαβα να παίξω είναι GTA ΜΜΟ όπου οι μισοί είναι criminals και κάνουν τα κλασσικα-από-το-GTA και οι άλλοι μισοί είναι οι μπάτσοι που σε κυνηγάνε.

Abruzzi
26-03-2010, 01:26
link NAO

Ingolemo
26-03-2010, 02:18
http://www.apb.com/beta-application/

Abruzzi
26-03-2010, 10:38
thnx

MoRmEnGiL
27-03-2010, 01:34
κα8υστερεί και αλλο το mafia2, πήγε αυγουστο-σεπτέμβριο, τους πούστηδες.

αυτό το ποστ αποκαλύπτικ μέτρο 2033 το έπαιξε κανένας;

Nai. ligo pou to da gamhse. Apisteuth atmosfaira, den exw dei toso epiblhtikh atmosfaira se game edw k xronia.

Once_Emperor
28-03-2010, 18:04
Ρε συ morm, σε τι pc το δοκίμασες το Metro? Εγώ το έβαλα σήμερα σε ένα Quad Intel, 8G ram, 9800GT και δεν παίζει ούτε για πλάκα σε low settings@1024x768.

SpiritCrusher
28-03-2010, 18:11
Ο Lead Programmer/Engineer του Metro 2033 είναι αυτός που έκανε το engine του STALKER. Ορίστε η εξήγηση στο πρόβλημα σου.

MoRmEnGiL
28-03-2010, 20:15
To ebala se poly katwtero systhma apo to diko sou se anwtera settings apo ta minimum kai epaize kanonika, ti na sou pw. an e3aireseis bebaia kana 2 barbata hangs pou 8elan hard reset :roll:

asimoulis
28-03-2010, 23:33
Ρε συ morm, σε τι pc το δοκίμασες το Metro? Εγώ το έβαλα σήμερα σε ένα Quad Intel, 8G ram, 9800GT και δεν παίζει ούτε για πλάκα σε low settings@1024x768.

αμφιβάλλω αν υπάρχει παιχνίδι που δεν πάει γαμιώντας σε τέτοιο σύστημα.

metamelia1
28-03-2010, 23:52
ε νταξει... 9800gt=8800gt, ειναι αρκετα δυνατη αλλα οχι τοσο... ειναι αδυναμη για τα δεδομενα του 2010. Ποσο μαλλον για το Metro που γονατιζει και μια 5870 που εχει την 4πλασια δυναμη της 9800gt :-D

Once_Emperor
29-03-2010, 00:00
Τελικά έκανα fallback στους 196.21 nvidia drivers και παίζει κομπλέ παρόλο που στην αρχή παραπονιέται ότι οι drivers είναι outdated. Μάλλον φταίγαν οι 197.xx

In other news, το παιχνίδι φαίνεται ωραίο και ατμοσφαιρικό παρόλο που δεν έχω παίξει πολύ. Η μόνη μαλακία είναι ότι μερικά shootouts δεν μπορείς να τα γλυτώσεις με stealth και επειδή δεν παίζουν γενικά ammo μπορεί να κολλήσεις άσχημα.

Oh, well...

MoRmEnGiL
29-03-2010, 03:40
wx mh mou les tetxoia, k elega oti de 8a 3anaparw ati gpu logw sixamenwn drivers, mh mou peis oti kai h nvidia gamiete twra sto 8ema?

se oti afora to metro an den hmouna se anti-action fash 8a to eleiwna.

SpiritCrusher
29-03-2010, 03:56
Eh? Τέτοια πράγματα με Νvidia drivers συμβαίνουν εδώ και καιρό, δεν είναι το 1ο αυτό.

Πχ. πριν από 20 μέρες είχαν βγει οι 196.75 που έκαναν το μηχάνημα να κολλάει σε παιχνίδια και γενικά όπου ζοριζόταν. Αποδείχθηκε πως χαλούσε το fan control και υπερθερμένοταν η κάρτα.

Abruzzi
29-03-2010, 04:03
lol.και μετα γκρινιαζουμε για τις ati μας...

SpiritCrusher
29-03-2010, 04:08
E σιγά. Δεν ξέρω, το θεωρώ φυσικό να συμβαίνουν τέτοια που και που. Οκ η ΑΤΙ κάποτε είχε πολύ μούφα drivers, αλλά από το Μάιο που έβαλα τη 4890 δεν έχω κανένα παράπονο. Ειδικά οι τελευταίοι που βγήκαν τη προηγούμενη εβδομάδα κάνουν διαφορά σε επιδόσεις.

SpiritCrusher
29-03-2010, 14:24
New PS3 firmware kills Linux

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-otheros-dead-blog-entry

Κάντε format όσοι έχετε. High 5 !

Abruzzi
29-03-2010, 14:54
ε βασικα θελουν να μειωσουν την πιθανοτητα να τρεξει καποιος pirated κοπιες αν τελικα βγει το hack του geohot.λογικο και αναμενομενο αν και δεν νομιζω πως καποιος με phat ps3(τα slim δεν εχουν option για other os) και περασμενο linux πανω θα ασχολιοταν ουτως ή αλλως με επισημο firmware upgrade.

μπιζαριος
29-03-2010, 18:52
h t t p : / / g a m a t o . i t /

SpiritCrusher
30-03-2010, 13:53
Just Cause 2 έπαιξε κανείς;

Κοίτα να δεις που κατάφεραν να κάνουν σωστά ότι έκανε το Prototype ενώ συγχρόνως είναι 2 φορές πιο "γελοίο".

SpiritCrusher
30-03-2010, 18:28
Original story: The Modern Warfare 2 Stimulus Package has been released on Xbox Live and does not work.

-Oh, that's clever. What the hell's happened to QA?

- Insubordination?

χαχαχααχαχασδσχαχα

cynic
31-03-2010, 02:10
Spiderman Asylum ? :D

http://www.youtube.com/watch?v=l6TJ-pt4aTU

asimoulis
31-03-2010, 15:34
Spiderman Asylum ? :D

http://www.youtube.com/watch?v=l6TJ-pt4aTU

"Hopefully it'll be half as good as Batman, if that happens this will be THE best Spider-Man game ever made."

Abruzzi
01-04-2010, 19:31
οσοι εχετε μη σπασμενο psp (3000-go λογικα) στο psn εχει μεχρι τις 15 του μηνα :

PSP Favourites (also available via PSP and Media Go)

(Available until the 15th of April)

* LittleBigPlanet (was – £19.99/€34.99 now – £13.99/€17.99)
* Gran Turismo (was – £19.99/€34.99 now – £13.99/€17.99)
* Jak and Daxter: The Lost Frontier (was – £19.99/€34.99 now – £13.99/€17.99)
* MotorStorm: Arctic Edge (was – £19.99/€34.99 now – £13.99/€17.99)
* Ghostbusters (was – £14.99/€24.99 now – £9.99/€12.99)
* God of War: Chains of Olympus (was – £14.99/€19.99 now – £7.99/€9.99)
* FIFA 10 (was – £29.99/€39.99 now – £15.99/€19.99)
* Grand Theft Auto: Chinatown Wars (was – £29.99/€34.99 now – £11.99/€14.99)
* Grand Theft Auto: Liberty City Stories (was – £13.99/€17.99 now – £8.69/€10.99)
* Grand Theft Auto: Vice City Stories (was – £13.99/€17.99 now – £8.69/€10.99)
* Soul Calibur: Broken Destiny (was – £23.99/€29.99 now – £11.99/€14.99)
* Tekken 6 (was – £31.99/€39.99 now – £15.99/€19.99)
* F1 2009 (was – £23.99/€29.99 now – £11.99/€14.99)
* Star Wars Battlefront: Elite Squadron (was £31.99/€39.99 now £15.99€19.99)
* Need for Speed: Shift (was – £29.99/€39.99 now – £15.99/€19.99)
* IL-2 Sturmovik: Birds of Prey (was – £29.99/€34.99 now – £13.99/€17.99)
* Colin McRae DiRT 2 (was – £23.99/€29.99 now – £11.99/€14.99)
* Beaterator (was – £23.99/€29.99 now – £7.19/€8.99)
* Football Manager Handheld 2010 (was – £29.99/€34.99 now – £15.99/€19.99)

metamelia1
01-04-2010, 19:39
κλαινμαιν, ολοι σπασμενο εχουν

Abruzzi
01-04-2010, 19:49
καλα μην παιρνεις και ορκο

http://img67.imageshack.us/img67/6310/clipboard01c.jpg

metamelia1
01-04-2010, 20:08
!!!!!!!!!!~!`!!~!~!!enteka!111!~!1

Ingolemo
01-04-2010, 20:59
Mphka beta mytheon kai ligo pou to paiksa fainetai polu kalo.

Einai kati san diablo-MtG-mmo.

Camera/items klp san diablo (h kalutera titan quest), me merika stoixeia mmo (targets, deksi click gia move/attack).

Ola ta classes einai magoi (3 einai) me diaforetiko specialization.
Genika exeis to deck sou me ta spells(3 idia max nomizw), apo ta opoia sou rxontai 5 th fora ta opoia mporeis na castareis.
Uparxoun 3 eidh spells: direct spells (dmg, aoe, kai diafora alla, ta klassika spells), summons (ta vgazeis kai meta apo ligo feygoun), kai buildings (towers pou dinoun buffs, varane klp).

Gia ta summons paizoun combos (px duo idia pairnoun bonus, h an einai idiou tupou-px numph klp), kai exoun ena susthma petra-psalidi-xarti (ranged-mellee-defender), opote genika paizei psaksimo.

Abruzzi
02-04-2010, 02:42
http://www.youtube.com/watch?v=cDm0DWtxw_Y

SpiritCrusher
02-04-2010, 08:06
http://us.battle.net/matchmaking.html

Abruzzi
02-04-2010, 08:13
αχαχαχα.τελειωνει ποτε;

Xtikio
02-04-2010, 22:21
oxi perimeno edw kai 8 wres. (kidding)

Clockwork Orange
03-04-2010, 05:15
πως μπορω να κανω save μια φωτο απο flash site??
στο δεξι click βγαζει random-ιες

metamelia1
03-04-2010, 05:24
πως μπορω να κανω save μια φωτο απο flash site??
στο δεξι click βγαζει random-ιες

ss

05-04-2010, 12:24
Πείτε πως γίνεται να κάνω γαμημένο print screen από laptop.
Το έχει σ' ένα μικρό πλαίσιο στο κουμπί Home, δοκίμαστε με shift κρατημένο και ctrl αλλά τίποτα.

μπιζαριος
05-04-2010, 12:29
Fn + Home, κατω αριστερα στο πληκτρολογιο σου ειναι ενα μυστικο κουμπακι που δεν το εχουν τα συνηθισμενα μεγαλα καπιταλιστικα πληκτρολογια.

KoiliaSamprela
05-04-2010, 15:35
έχει και κουμπί
fn
?

αν ναι δοκίμασε με αυτό

Abruzzi
06-04-2010, 02:07
http://www.youtube.com/watch?v=ddBkwP1Wt54

fandango
06-04-2010, 12:28
πήγα χθες να κατεβάσω ένα βιντεάκι youtube με το voobys. κατέβηκε το βιντεάκι, αλλά δεν έπαιζε οπότε το έσβησα και το ξανακατέβασα. έχει μείνει τώρα μια μαλακία, ένα αρχείο με το όνομα του βιντεο, 0 kb, που δεν μπορώ να το σβήσω γιατί δεν είναι δυνατή λέει η ανάγνωση από το αρχείο ή το δίσκο προέλευσης. Δεν μπορώ ούτε να το μετακινήσω, ούτε να το μετονομάσω. Πείτε καμιά ιδέα, πως θα το κάνω να πάρει μπούλο γιατί έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα.

rat_poison
06-04-2010, 12:39
φτιάξε ένα txt file και μετονόμασέ το με ακριβώς το ίδιο όνομα και κατάληξη (οχι asdf.txt αλλά asdf.flv ας πούμε). Copy/Paste στο φάκελο με το προβληματικό αρχείο. Αν σου ζητήσει αντικατάσταση, πες ναι. Μετά μάλλον θα μπορείς να το σβήσεις.

Abruzzi
06-04-2010, 12:47
ή κατεβασε το unlocker και καντο delete μεσα απο αυτο.
http://ccollomb.free.fr/unlocker/

fandango
06-04-2010, 12:56
φτιάξε ένα txt file και μετονόμασέ το με ακριβώς το ίδιο όνομα και κατάληξη (οχι asdf.txt αλλά asdf.flv ας πούμε). Copy/Paste στο φάκελο με το προβληματικό αρχείο. Αν σου ζητήσει αντικατάσταση, πες ναι. Μετά μάλλον θα μπορείς να το σβήσεις.

δεν έπιασε. :-(

θα δοκιμάσω και τη λύση του abruzzi.

εντιτ,

ή κατεβασε το unlocker και καντο delete μεσα απο αυτο.
http://ccollomb.free.fr/unlocker/
:pink::touched::bow::worship:

σε αγαπάω :teddy:

Abruzzi
06-04-2010, 14:10
:dfinger::papam::dfinger:

Abruzzi
08-04-2010, 12:54
για πειτε οσοι εχετε psp,αν θελουμε να αλλαξουμε memory card απλα τν αλλαζουμε ή θελει να τρεξεις τπτ απο τα settings πρωτα;

SpiritCrusher
08-04-2010, 14:04
Τι εννοείς;

Βάζεις το νέο Memory card και μετά από τα system settings --> Format Memory Card ή κάπως έτσι.

Abruzzi
08-04-2010, 14:19
γενικα λεω αν θελει κατι επιπλεον αυτη η λιγη μνημη που εχει onboard

SpiritCrusher
08-04-2010, 14:20
Μπα αυτή είναι ανεξάρτητη απο τα memory stick και flashάρεται μόνο με firmware update

Kelldorain
08-04-2010, 18:29
F.E.A.R 3 Announced (http://pc.ign.com/dor/objects/45894/fear-3/videos/fear3_trl_announcementtrailer_4710.html)

Abruzzi
09-04-2010, 13:37
για οποιον ενδιαφερεται,εχει ανεβει demo του fifa world cup africa 2010 σε xbl&psn απο χτες το απογευμα.