View Full Version : PC & Games Offtopic thread
SpiritCrusher
28-07-2009, 20:30
Και δεν κατάλαβα το garand part. Δε μας αρέσει το modern warfare;
To Μ1 Garand είναι το μόνο Ανδρικό Όπλο. Εξαιρούνται τα sci-fi γιατί δεν υπάρχουν sci-fi Garands ( ! ). Δηλαδή οκ, μιλάμε για ένα κομμάτι ξύλο που εκτοξεύει σφαίρες ενώ δεν έxει reload. Το έπος το ίδιο.
Ωραίο το Modern Warfare αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα η Infinity Ward να έκανε τα WWII CoDs μιας και με τη νεότερη τεχνολογία των ημερών θα μπορούσαν να κάνουν κάποιο-πιο-σοβαρό WWII game.
Αλλά δυστυχώς τα δώσανε στην Treyarch.
Το SimCity είναι τρου btw.
Ws tote, osoi endiaferomenoi valte to cod4 , me to teleutaio 1.7 patch (38 mb) -xreiazetai na mpei to 1.6 prwta (280 mb)-, tha ta vreite kai ta duo edw:
http://www.gamershell.com/pc/call_of_duty_4_modern_warfare/downloads.html
Μιας και εμένα με έφτιαξε ο Phantom Duck και το δοκίμασα και δουλεύει (μπήκα σε κυπριακό σέρβερ αλλά ήταν άδειος. Κοτάρες ) η διαδικασία έχει ως εξής:
Το κάνετε install, μετά βάζετε τα patches και μετά κάνετε update το punkbuster με ένα εξε από το site του θαρρώ.
funishment
28-07-2009, 21:07
To Μ1 Garand είναι το μόνο Ανδρικό Όπλο. Εξαιρούνται τα sci-fi γιατί δεν υπάρχουν sci-fi Garands ( ! ). Δηλαδή οκ, μιλάμε για ένα κομμάτι ξύλο που εκτοξεύει σφαίρες ενώ δεν έxει reload. Το έπος το ίδιο.
Ωραίο το Modern Warfare αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα η Infinity Ward να έκανε τα WWII CoDs μιας και με τη νεότερη τεχνολογία των ημερών θα μπορούσαν να κάνουν κάποιο-πιο-σοβαρό WWII game.
Αλλά δυστυχώς τα δώσανε στην Treyarch.
Το SimCity είναι τρου btw.
Δεν έχω άποψη, οπότε μαζί σου.
Μένανε όλα με αρέσουνε εξίσου σαν """σενάρια""", ήταν πρακτικός ο λόγος που ξεχώρισα το 4, δεν έχω και το χαρακτηριστικό κόλλημα με WWII που βλέπω ότι παίζει πολύ γενικά στους cod lovers.
Συγκίνησις, alien invasions και earthquakes και όλα απ' την αρχή. :touched:
Για την ιστορία να πω ότι δεν παίζω ποτέ μούλτι, αφενός γιατί είμαι γελοιωδώς άμπαλη και αφετέρου γιατί αγχώνομαι όταν με κυνηγάνε, και κάνω κύκλους γύρω από τον εαυτό μου σαν αυτιστικό. Αν τα καταφέρει το πισί, ευχαρίστως σας τα δείχνω και στην πράξη όλα αυτά.
SpiritCrusher
28-07-2009, 22:02
Χεχ, ας ήταν και στο πόλεμο στο Ιράκ αλλά με Garands.
http://img229.imageshack.us/img229/2038/garand.jpg
:pink: Κανει και *τινγκ* όταν τελειώνει το clip.
αφετέρου γιατί αγχώνομαι όταν με κυνηγάνε, και κάνω κύκλους γύρω από τον εαυτό μου σαν αυτιστικό.
Post vids plzkthx.
Κατα τ'άλλα
http://img34.imageshack.us/img34/3314/ctf2fort0000i.jpg
GreekBastard στο TF2 μου; :touched:
εντελώς άσχετο, αλλά ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ GTA 4????? πριν λίγο την τελείωσα κι έχω κατακαβλώσει!
nai ok. alla egw exw kollisei ekei pou pas me enan vlaka, perneis ena Van kai pas se ena limani kai prepei na mhn pethanei o partner sou o opoios thn exei dei super kamikazee
εσυ εχεις να μπεις ενα μηνα
funishment
28-07-2009, 23:14
Post vids plzkthx.
Ingame κύκλους. :rainbow:
εντελώς άσχετο, αλλά ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ GTA 4????? πριν λίγο την τελείωσα κι έχω κατακαβλώσει!
nai ok. alla egw exw kollisei ekei pou pas me enan vlaka, perneis ena Van kai pas se ena limani kai prepei na mhn pethanei o partner sou o opoios thn exei dei super kamikazee
εσυ εχεις να μπεις ενα μηνα
souleipsa? :P
Ingolemo
29-07-2009, 19:44
Loipon, an psinetai kaneis gia cod as mpei ston playcod4.dyndns.org:28960
Enas adeios ellhnikos cracked server, psilook pings gia cod, mpeite na sfaxtoume ligaki omorfa.
Gia osous den kseroun gia na mpeite, afou eiste sto menu tou cod4, pathste ~ gia na katevei h console kai grafete
\connect playcod4.dyndns.org:28960
Douleuei kai copy-paste e :p
Afou ta ksunw, tha eimai mesa gia kana misawro logika, alla tha pataw alt tab kathe 5 mins mias kai atm eimai monos mou, ante mpeite kaneis :)
rage for order
29-07-2009, 21:45
για προτείνετε κάποιο στάνταρ torrent cod4 γιατί βαριέμαι να ψάχνω. εσείς ποιο έχετε;
SpiritCrusher
30-07-2009, 18:50
Νομίζω πως έχω αυτό
http://www.demonoid.com/files/details/1595574/6737384/
αλλά αν βρεις κάποιο Razor1911 release θα κάνει μια χαρά.
SpiritCrusher
31-07-2009, 03:38
Μετά από ελαττωματική μνήμη, κάρτα γραφικών, τώρα και ελαττωματικός σκληρός! Τον οποίο πήγα και άλλαξα, έδωσα και κάτι παραπάνω για να πάρω έναν WD Caviar Black (ο παλιός ήταν Βlue) μόνο και μόνο για να τον συνδέσω και να ανακαλύψω πως και αυτός ήταν ελαττωματικός. Καυλωτικό;
FML.
Πάρε Seagate!
Μη δοκιμάσεις και το 3ο χρώμα πάντως, το green, αυτοί βγάζουν πιο πολλά προβλήματα απ' όλους.
SpiritCrusher
31-07-2009, 14:23
Βασικά από ότι μου είπαν εκεί έχουν ζαβούς μεταφορείς που τα κουβαλάνε σαν σακιά με πατάτες. Μια φορά, λέει, ήρθε μια σύνθεση πισιού που από το κοπάνημα είχε στραβώσει το case και όλα μέσα ήταν σπασμένα. Τρου καταστάσεις.
Ragnarock
31-07-2009, 15:00
Ο seagate barracuda που πηρα το Νοεμβριο μου καηκε στο ασχετο μετα απο 1μιση μηνα.Αλλα εχω εναν αλλο seagate barracuda που ζει 5 χρονια.Αβυσσος η ψυχη των μπαρακουντας λοιπον.
SpiritCrusher
01-08-2009, 22:11
Μετά από ελαττωματική μνήμη, κάρτα γραφικών, τώρα και ελαττωματικός σκληρός! Τον οποίο πήγα και άλλαξα, έδωσα και κάτι παραπάνω για να πάρω έναν WD Caviar Black (ο παλιός ήταν Βlue) μόνο και μόνο για να τον συνδέσω και να ανακαλύψω πως και αυτός ήταν ελαττωματικός. Καυλωτικό;
FML.
...οπότε πήγα το PC από εκεί μου βάλανε τον σκληρό με τον οποίο έκανα το προηγούμενο ποστ και ακριβώς μια μέρα μετά άρχισε να "πηδάει" και αυτός. Τώρα είμαι με αλλαγμένο τροφοδοτικό και άλλο σκληρό. Χαλαρά τους έχω βάλει "μέσα" . :dfinger:
Πολύ εύκολα στα αλλάζουν, από πλαίσιο τα πήρες;
SpiritCrusher
02-08-2009, 03:01
Ναι.
Είναι κομμάτι της εγγύησης του "Turbo-X" (ανάθεμα την ώρα του ε), οπότε πάλι καλά.
SpiritCrusher
02-08-2009, 17:49
http://img16.imageshack.us/img16/2285/stenosflash.jpg
wtf.
jack the ripper
04-08-2009, 11:43
θα φορμαρω το πισι και θελω να ρωτησω αν καποιος εχει να προτεινει κανα καλυτερο free αντιβαιρους εκτος απο avg και avast(πχ αν εχει δοκιμασει κανα antivir κλπ)
sabbattack
04-08-2009, 11:46
loipon, to avira to exw edw kai 2 mhnes panw katw, einai para ma para poly kalo kai (to shmantikotero) einai poly poly elafry
jack the ripper
04-08-2009, 11:54
με τα updates ειχες κανενα προβλημα γιατι παλιοτερα υπηρχε ενα θεμα....αν ολα λειτουργουν ρολοι σκεφτομαι να το βαλω
Diva Plavalaguna
04-08-2009, 12:41
κ εγω το avira εχω κ ειναι ολα μια χαρα.
κανενα προβλημα με απντεητς
Ragnarock
06-08-2009, 17:14
Εχει παιξει κανεις το Dawn of Discovery?Εντυπωσεις?
Once_Emperor
06-08-2009, 20:02
Δεν το έπαιξα και πάααρα πολύ αλλά μου φάνηκε πολύ καλό και πολύ όμορφο (αισθητικά). Μοναδικό μειονέκτημα είναι η παντελής απουσία multiplayer αλλά αν δε σε ενδιαφέρει αυτό και γενικά σου άρεσαν και τα προηγούμενα Anno, σίγουρα θα σου αρέσει και αυτό αρκεί να έχεις ένα αρκετά δυνατό pc ώστε να το σηκώνει.
sabbattack
09-08-2009, 08:48
Καλημέρα αγαπημένο ER, χρειάζομαι επιγόντως τη βοήθεια σου. Για μια γαμημένη εργασία έχω να φτιάξω ένα σχέδιο, το οποίο όμως πρέπει να έχει layers τα οποία θέλουν να είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους (δηλαδή ουσιαστικά με κάποια λίστα στην οποία θα τσεκάρεις τα layers να μπορείς να βάλλεις ένα η περισσότερα που θα κάνουν overlap, σα να έχεις μια σειρά με διαφάνειες).
Επειδή εγώ ασχολούμαι κυρίως με ταβανόπροκες, και θεωρώ αυτή τη στιγμή αρκετά χρονοβόρο να βγάζω έξω το autocad (έχω να το πιάσω 6-7 χρόνια και τότε απλά είχαμε κάνει ένα γαμω-εργαστήριο στη σχολή, ούτε που θυμάμαι την τύφλα μου), σκεφτόμουν να δοκιμάσω με photoshop. Είναι ευκολότερο πιστεύετε; Δυσκολότερο; Αν ευκολότερο, ποιό photoshop κατεβάζω; Υπάρχει κάποιο quick tutorial που προτείνετε;
Ελεήστε τον αόματο καλέ κυρία μου καλέ!
EDIT: Το σχέδιο θα είναι αρκετά "γραμμικό", ουσιαστικά μια διασταύρωση και τα layers οι διάφορες πορείες πεζών και αυτοκινήτων. Γι' αυτό μου ήρθε στο μυαλό το autocad. Γραμμές και βελάκια....
Ingolemo
09-08-2009, 14:21
Layers uposthrizoun polla programmata, se auto pou thes na kaneis psiloeukola tha nai ola, to vasiko einai se poion tha th dwseis thn ergasia kai se ti format to thelei autos.
sabbattack
09-08-2009, 14:27
χμ, το σίγουρο είναι πως δεν παίζει κάποια απαίτηση, απλά για την παρουσίαση του "πονήματος" θα ήθελα τα Layers, για να δείχνω τους πιθανούς συνδιασμούς κατά παραγγελία. (προφανώς η παρουσίαση από το Laptop με direct s-video out) Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι εύκολο το interface του προγράμματος τόσο στο σχεδιασμό όσο και μετά, στον έλεγχο των διαφόρων layers κατά την παρουσίαση. Ένα απλό κλικ σε λίστα θα ήταν σωτήριο.
Αγαπώ σε μεσημεριάτικα Ingolemo, μου σώζεις τη ζωή καλοκαιριάτικο.
just leaving this here: http://nunnally.ahmygoddess.net/watching-h264-videos-using-dxva/
-εξαιρετικός οδηγός για αναπαραγωγή ματρόσκας και κάθε φύσης HD video με επιτάχυνση και ταπάνταόλα-
Ingolemo
10-08-2009, 04:01
χμ, το σίγουρο είναι πως δεν παίζει κάποια απαίτηση, απλά για την παρουσίαση του "πονήματος" θα ήθελα τα Layers, για να δείχνω τους πιθανούς συνδιασμούς κατά παραγγελία. (προφανώς η παρουσίαση από το Laptop με direct s-video out) Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι εύκολο το interface του προγράμματος τόσο στο σχεδιασμό όσο και μετά, στον έλεγχο των διαφόρων layers κατά την παρουσίαση. Ένα απλό κλικ σε λίστα θα ήταν σωτήριο.
Αγαπώ σε μεσημεριάτικα Ingolemo, μου σώζεις τη ζωή καλοκαιριάτικο.
Ela, twra gyrisa kai to da auto.
Kanta me photoshop, tha ftiakseis thn eikona me ta layers, tha xei deksia mia lista me ta layers kai tha mporeis na epilegeis poia fainontai opote thes.
Sth parousiash, to vazeis kai fullscreen, kleineis kai oti tools/menus fainontai kai se enoxloun kai afhneis mono to tool me ta layers.
It was a worthy post in the forum NeoGAF and known who started the latest rumors about the declining price of the PlayStation 3. According to the same, Sony Computer Entertainment Europe will confirm today, Monday 10th of August, that the console will actually fall in price to € 299.00.
To give force to speculation, the chain of Spanish stores Alternate already put the PS3 on sale at that price. In turn, the British site TheSixthAxis contacted SCEE, which responded with the usual 'no comment rumors or speculation. "
E nai.Ki as rixoun kai tin timi episkevis meta ton 1 xrono egiisi.Tarifa giro sta 180e gia otidipote.Xalase se gnosto mou meta apo firmware update otan eixe vgei to 2.70.Apla stamatise na diavazei bd , games klp.Me google search eida oti den to paradexonte genika, enw simvenei se arketous.Anoigei mia sto toso otan vgei kana exclusive, na xalasei ki apo malakia tous.
http://www.google.gr/search?q=ps3+stopped+reading+disks&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
το χετε δει αυτo;
UA6BE8fsKIM
SpiritCrusher
13-08-2009, 12:09
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=22042
:?:
α δε το χα παρει πρεφα κκ
Ingolemo
14-08-2009, 02:32
http://pc.ign.com/dor/objects/926419/id-tech-5-project/videos/rage_trl_trailer_81309.html
Psss, poso tha gamaei to rage? :)
SpiritCrusher
14-08-2009, 02:42
Ωραιο engine ( Carmack :pink: ), αλλά κατα τ'άλλα φαίνεται να βαδίζει στα κλασσικά, γνωστά μονοπάτια της id.
Ingolemo
14-08-2009, 03:02
Ωραιο engine ( Carmack :pink: ), αλλά κατα τ'άλλα φαίνεται να βαδίζει στα κλασσικά, γνωστά μονοπάτια της id.
Fantastiko engine, alla mallon ftiaxnei nea monopatia, kamia sxesh me palia games id...
Apo oso exw dei, einai arketa open end, exei polu pio rpg-oeides kosmo, senario me quests, xarakthres klp, exei kai mpoliko racing, anabathmizeis to amaksi sou kai diafora tetoia:
An engineering system to craft devices including sentry turrets and RC car bombs, if you have the blueprints and parts.
Your health regenerates--a gift connected to your history.
Races and missions are available from hub towns.
Vehicular combat is a big part of racing, with power-ups and ammo placed around the courses.
Weapon upgrades, such as a scope and aiming stabilisers for a crossbow.
Alternate ammo types, including a crossbow bolt which allows you to briefly control victims before they explode.
Stealth is an option in combat too.
A gladiatorial game show named Mutant Bash TV offers big prize money.
A car parts system allows boosts to areas such as acceleration, traction and suspension.
Other car upgrades include bombs, a magnet to draw power-ups, tire shredders and EMP shields.
Multiplayer modes are currently not finalised.
One weapon is a three-tipped boomerang called the 'wingstick,' which will return.
Kai h apoluth ksenera pou molis eida:
"The largest chunk of our market's going to be on consoles," John Carmack told the mag, revealing that its controls will be designed around controllers. "I mean, yes, you can use the mouse for it but it's critical that the controller be the way that we design the game."
:evil:
η steam εβαλε τα παντα ολα half lile με 12,9 euro
Phantom Duck
16-08-2009, 01:06
τέλειο αλλά δεν έχει πόρταλ =\
Harbinger of Death
16-08-2009, 01:39
Η ακριβής αντίδρασή μου.
Την έκθεση GamesCom που διεξάγεται στη Γερμανία επέλεξε η Sony για να κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου Playstation 3 Slim.
Η λεπτή έκδοση του Playstation 3 είναι 32% μικρότερη από το προκάτοχο της ενώ καταναλώνει έως και 34% λιγότερη ενέργεια. Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου μοντέλου όπως ασύρματη υποστήριξη, Bluetooth, Blu-ray και σκληρό δίσκο 120gb.
Το Playstation 3 Slim θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τη πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ενώ η Ευρωπαική του τιμή ορίστηκε στα €299. Ελπίζουμε η ελληνική αντιπροσωπεία να τηρήσει αυτή τη τιμή κάτι που δεν έγινε με το προηγούμενο μοντέλο το οποίο είχε σημαντικά αυξημένη τιμή σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες.
Επιπλέον το "απλό" Playstation 3 δέχεται και αυτό μείωση τιμής στα €299 για όσο καιρό κρατήσουν τα αποθέματα και θα αντικατασταθεί στη συνέχεια από την slim έκδοση.
http://img36.imageshack.us/img36/7547/ps3slimbig1i.jpg
http://img39.imageshack.us/img39/4420/ps3slimcomparison1.jpg
Kelldorain
19-08-2009, 13:37
Fable 3 announced
http://xbox360.ign.com/articles/101/1015409p1.html
http://www.eurogamer.net/articles/fable-iii-preview
:hippy:
SpiritCrusher
19-08-2009, 14:50
Για να δούμε αν θα το σώσει η slim version. Btw το παλιό μπορεί να ήταν βαρύδι (sp?) αλλά είχε και ένα design με μπλε λέηζερς κτλ. Αυτό μοιάζει με εξωτερικό zip drive.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος ακυρώθηκε η "μεσαία" έκδοση του X360 και βάλανε στη θέση της την elite.
Once_Emperor
19-08-2009, 18:25
Homebrew στο Xbox (http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=235375) λέει.
πειτε 2-3 πολυ καλα games για psp (επειδη τα εχετε παιξει εσεις ε,οχι επειδη τα εκθειασαν τα reviews)
Το καλύτερο ever για μένα είναι το puzzle quest: challenge of the warlords. Υπήρξε πιστός σύντροφος όλης της θητείας.
Μετά πάμε στα δύο wipeout (και ειδικά το pulse) και στο final fantasy crisis core. Λίγο δε πριν το αποχαιρετήσω έπαιξα και το resistance:retribution το οποίο ήταν αξιολογότατο.
Αν δεν έχεις σκίσει κάπου το Tekken (λίγο απίθανο το κόβω βέβαια) κατέβασε κι αυτό.
Once_Emperor
20-08-2009, 12:40
Dust 514 (http://www.gamesetwatch.com/2009/08/dust_514_footage_from_ccps_con.php) θα λέγεται το team based FPS από τους δημιουργούς του Eve το οποίο θα βγει για κονσόλες και θα εξελίσσεται στον ίδιο κόσμο με το Evε. Το εντυπωσιακό είναι ότι λένε πως θα υπάρχει αλληλεπίδραση ανάμεσα στα 2 παιχνίδια καθώς οι μάχες στο ένα παιχνίδι θα επηρεάζουν τον κόσμο και των 2 παιχνιδιών. Ενδιαφέρον φαίνεται...
Ragnarock
21-08-2009, 02:56
Καλη φαση,αναμενομενο το εξπανζιον με Ναπολεον,δεν μπορουσαν να βαλουν και κατι αλλο.
Μονο τον Κολοκοτρωνη ισως.
Για να δούμε αν θα το σώσει η slim version.
τα preorder του amazon (http://www.amazon.com/gp/bestsellers/videogames/ref=pd_ts_pg_1?ie=UTF8&pg=1)
SpiritCrusher
21-08-2009, 17:27
Για να δούμε αν θα το σώσει η slim version.
τα preorder του amazon (http://www.amazon.com/gp/bestsellers/videogames/ref=pd_ts_pg_1?ie=UTF8&pg=1)
Ε οκ, δεν λέει και πολλά αυτό. Ας περιμένουμε τις ανακοινώσεις σε μερικούς μήνες για Q2 και Q3. Πχ για το Q1 είχαμε
Sony is recording losses in its Q1 sales figures for almost every division.
The Playstation 3 sold 1.1 million hardware units (down from last year's 1.6 million units), and sold only 14.8 million units of software (down from last year's 22.8 million units). The PSP also saw its Q1 numbers drop, moving 1.3 million units of hardware and 8.3 million units of software (down from 3.7 and 11.8 million units sold, respectively). But the Playstation 2 turned out an unexpected increase in hardware sales numbers for Q1, reporting 1.6 million units sold (up from last year's 1.51 million units sold). However, this boost didn't help PS2 software sales, as they too reported only 8.5 million units sold, compared to last year's 19.3 million.
Το δε κομμάτι με το PS2 > PS3 είναι αστείο. Κάπoυ είχα βρει και τα reports από όλες τις εταιρίες και νομίζω πως το DS τους έχει όλους. Όμως τo θέμα με το slim δεν είναι μόνο για πωλήσεις hardware μιας και η activision απειλούσε να μην ξαναβγάλει PS3 παιχνίδι έβερ αν δεν έπεφτε η τιμή. Άντε να δούμε τι θα γίνει.
Πάντως ίσως να είναι και λίγο αργά γιατί η MS ήταν ένα βήμα μπροστά από τη Sony. To PS3 πουλούσε λόγω του MGS4; No prob, το 5 θα υπάρχει στο X360. O κόσμος αγοράζει PS3 γιατί περιμένει καινούριο FF; Σπάμε την αποκλειστικότητα και το φέρνουμε στο XBOX την ίδια μέρα (http://ps3.gamespy.com/playstation-3/final-fantasy-xiii/1016204p1.html). Οπότε έμειναν GT5, God Of War 3 και Little Big Planet. Το 1ο θα το κοντράρει το Forza 3 ενώ το 2ο ίσως να είναι χειρότερο από
Castlevania: Lords Of Shadow (http://www.youtube.com/watch?v=0y8F0dQM1DI)( <--βίντεο! ) που έχει Kojima από πίσω, οπότε και να μην μας νοιάζει.
Γαμησέ τα δηλαδή.
Episis ,rixane leei to kostos paragogis 70%. Opote as perimenoume ti 8a leei apo axiopistia hardware to slim.Pros to parwn einai apla asximo. Aferesane kai to other os (linux) installation.
1o revision aferesane to ps2 backwards compatibility (emotion engine chip), tora to linux.Pios xerei an xreiastei na to rixoun ki allo isws vgaloun kai to bluray :P Etsi ki alliws sxedon ola ta games zitane install, ti 8a tous peiraxei na vazoun 10-15gb install size (sta 2-3 pou einai ontos bd sized) kai ta ipolipa apo dvdrive pou einai kai grigorotero sto diavasma apo bd :P
Καλά δλδ η δυνατότητα για Linux installation και το backwards compatibility τους ανέβαζε το κόστος; :Ο
Ela nte.To ps2bc itan mesw hardware afou eixe panw to chip tou ps2 kai den ekane software emulation opos to 360.Aplo upscaling ekane vevea, tora nai mazika ti kostos borei na eixe auto , einai ena 8ema.Gia to linux den exw idea giati to vgalane.Eipan kati se fasi oti oi xristes 8eloun ps3 gia games kai tora exei pola dika tou, opote leei xehaste to bc.H plaka einai oti autoanerounte afou monoi tous eixan diafimisei to ps3 os i konsola pou ta kanei ola.
Πάντως η μεγαλύτερη αποτυχία του ps3 ήταν μάλλον το blu-ray που γενικώς δεν έπιασε και πολύ ως τώρα και το μόνο που κατάφερε ήταν να ανεβάζει το κόστος. Άρα αν έβγαζαν αυτό όπως λες ίσως και να γινόταν hot αγορά το ps3 αν και μάλλον θα τους κόστιζε περισσότερο η αφαίρεση του.
Κλασσικές μαλακίες εταιρειών που θέλουν να περνάνε τα δικά τους standards στην αγορά κάθε τρεις και λίγο. Μακάρι να τον πίνουν έτσι πάντα :P
μαλακες ο φανμποισμος με το γαμωεξμποξ δεν παλευεται
Οπότε έμειναν GT5, God Of War 3 και Little Big Planet.
heavy rain,la noir,uncharted 2,ff versus,quantum theory? (αν και το θεμα με τα exclusive μου καθετε καπως,δλδ δε μπορω να φανταστω οτι ο κοσμος αγοραζει κονσολα για να παιξει ενα exclusive...ασχετα αν συμβαινει)
ριχνουν και τη τιμη της κονσολας επιτελους και σας πειραζει οτι βγαζουν τα λινουξ....θα μας τρελανετε ρε
E nai. Eidika stin periptosi tou ps3 kanei bam i fasi gia tin edreosi tou bluray os hd protipo.Kata ta alla nai kala einai otan trone fiasko genika.Kai gia na mi to paroume monoterma , kali malakia ekane kai i microsoft me tin aferesi tou component kalodiou apo to elite montelo.Diladi 0.Ena hdmi kalodio 1.5metrou kostizei 5e se mas tous katanalotes.Aporw xronia tora me tin epimoni tis sony sto rca kalodio apo epoxi ps1, stin super duper hd konsola tous.Kai tora pire grammi kai i ms.Episis, h microsoft leei kovei to premium montelo.Opote leei i ka8olou disko i 120gb.Gtp.Allo ena - me to disko.Kostologoun ton 120ari girw sta 120e nomizw.Toulaxiston as ginei standar o 120 etsi oste na pesei kai i timi tou.Den palevete o 20aris...
Edit:
Pos ginete na ne fanboys kapios kai me tis 2 konsoles?Epanalamvanw oti mou stixisan kai ta 2 to idio gia agora.Ara den griniazw giati plirosa to ps3 400 kai to allo ta misa.Etixe kai eixa parei xbox prin apo ps3.Apla osa xronia asxoloume me games, den 8imame alli fora tetio hype gia konsola.Diloseis gia 4d gaming, gia diastimiki cpu klp.Kai ok exw dokimasei arketa multiplatform kanali-kanali me oratotates diafores.Arketes fores ta vriskw f8inotera sto xbox episis sto net.Se magazi mou to xoun pei xima.Gia metaxeirismena to idio game akrivotero sto ps3 , "afou einai bluray". Ok orea exclusives , alla mexri ekei.Ton oktovri pou vgenei to uncharted 2 8a xanalitourgisei :D
Gia nikiasma episis , nai iperexei to ps3 afou einai gemata ta videoclubs.Ara defteratzes 2e ti vdomada.Auto malista , terastio +.
Gia leptomeries sto ti pezei me ta multi edw:
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?p=1113342#post1113342
Γιατί ο φανμποισμός τόσα χρόνια με το PS ήταν καλύτερος; :p
Όσον αφορά εμένα, να ψοφήσουν όλες οι κονσόλες και τα γαμωπαιχνίδια τους και αυτό το καρκίνωμα το xbox live που έχει γίνει μόδα και βλέπουμε παντού πλέον achievements και μικρά πόνυ.
Το μόνο respect που υπάρχει σε κονσόλες είναι το Pro. Ήταν δλδ γιατί πλέον δεν ξέρω τι λέει.
SpiritCrusher
21-08-2009, 21:25
Έλα ρε, ούτε την MS συμπαθώ, τι αποπάνω σου φάνηκε φανμπουσμός (σοβαρή απορία ε). To ότι οι πωλήσεις του πάνε χάλια είναι λογικό. Τόση αλαζονεία δεν περνάει έτσι. Εδώ λέγανε πριν βγει οτι δεν ανησυχούν για τίποτα γιατί όλοι θα πάρουν PS3. Όταν τους ρωτήσανε γιατί το πιστεύουν αυτό, είπαν "επειδή είναι Playstation". Από εκεί και μετά δες το αντικειμενικά: Προς το παρόν υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που κάνει το PS3 και δε μπορεί να τα κάνει το X360 το οποίο κόστιζε τα μισά χρήματα. Σε μερικά παραδείγματα μάλιστα το X360 τα κάνει καλύτερα (πχ Resident Evil 5 face off (http://www.eurogamer.net/articles/face-off-resident-evil-5-article))
heavy rain,la noir,uncharted 2,ff versus,quantum theory? (αν και το θεμα με τα exclusive μου καθετε καπως,δλδ δε μπορω να φανταστω οτι ο κοσμος αγοραζει κονσολα για να παιξει ενα exclusive...ασχετα αν συμβαινει)
To πρόβλημα με αυτά είναι πως δεν έχουν βγει για να είμαστε σίγουροι πως είναι αρκετά καλά ώστε να πουληθούν κονσόλες. Αντίθετα είναι γνωστό πως αρκετοί πήραν PS3 για τα παιχνίδια που ανέφερα, ειδικά το MGS4 ήταν το flagship της κονσόλας. Επίσης το LA Noir υπάρχει περίπτωση να βγει και σε Xbox360.
ριχνουν και τη τιμη της κονσολας επιτελους και σας πειραζει οτι βγαζουν τα λινουξ....θα μας τρελανετε ρε
Τον πείραξε ότι αυτό είναι φαινομενικά άσχετο με το να ρίξουν τη τιμή της κονσόλας. Η τιμή έπεσε γιατί πετάξανε 2-3 πράγματα + με το καιρό η τεχνολογία του έγινε πιο φθηνή (έως 70%). Ξανά λινκ http://ps3.gamespy.com/articles/101/1015166p1.html
τα περι φανμποισμου πηγαιναν στο οτι καθε post για το ps3 απο καποιον που εχει xbox(και οχι μονο εδω) βγαζει μια τετοια απεχθεια,ενα μισος για τη sony ρε παιδι μου που δε μπορω καν να το δικαιολογισω
μπορει και αθελα ε,δε λεω,απλα μου χει κανει εντυπωση(οκ ο σινικ ειναι σπανια περιπτωση μιας και εχει και τα 2,ασχετα που εχει να κανει login στο psn μια δεκαετια =π)
το οτι καποιο game παιζει καλυτερα στις λεπτομερειες στη μια κονσολα και καποιο αλλο στην αλλη δε μου λεει και πολλα,εγω τη sony θα τη θαψω μονο αν αποδειχτει το οτι περι αξιοποιησης του hardware/διαρκειας ζωης σε σχεση με το 360 ειναι μουφα(που δε το κοβω εδω που τα λεμε γιατι θα εκτεθουν ανεπανορθοτα)
btw αλλο ενα feature που δεν ακουγεται πολυ αλλα το εχω λιωσει τελευταια που εκατσε δωρακι psp ειναι το remote play.ειδικα το οτι μεσω internet μπορεις να ελεγχεις το ps3 απο του διαολου το κερατο και να δουλευεις τα multimedia που εχει στον σκληρο αλλα και να παιξεις ps1 games χωρις το παραμικρο lag δεν ειναι και λιγο ε.
edit:πηγα για μασα σιγουρος πως πατησα submit λεει,λολ
SpiritCrusher
21-08-2009, 22:28
τα περι φανμποισμου πηγαιναν στο οτι καθε post για το ps3 απο καποιον που εχει xbox(και οχι μονο εδω) βγαζει μια τετοια απεχθεια,ενα μισος για τη sony ρε παιδι μου που δε μπορω καν να το δικαιολογισω
E και Wii έχω, PSP έχω και PS2 έχω! Αλλά όπως και να το κάνουμε οι τύποι δείχνουν όλη την ώρα πως είναι άσχετοι με το ζήτημα και απλά κάνουν κακό.
το οτι καποιο game παιζει καλυτερα στις λεπτομερειες στη μια κονσολα και καποιο αλλο στην αλλη δε μου λεει και πολλα,εγω τη sony θα τη θαψω μονο αν αποδειχτει το οτι περι αξιοποιησης του hardware/διαρκειας ζωης σε σχεση με το 360 ειναι μουφα(που δε το κοβω εδω που τα λεμε γιατι θα εκτεθουν ανεπανορθοτα)
Δεν ήταν αυτό το νόημα του άρθρου (και όλων αυτών των άρθρων). Το θέμα είναι πως το PS3, όπως λες κι εσύ, βγήκε πιο μετά και με υποτιθέμενο ανώτερο hardware. Όλα αυτά ισχύουν, όμως βλέπουμε καταστάσεις όπου το PS3 δε μπορεί να ξεφύγει από το "παλιό" Χ360. Γιατί;
Απλό: Ενώ έχουν δυνατό hardware τα κάνανε σκατά στην αρχιτεκτονική ως προς το πως χειρίζεται εντολές και στο πόσο εύκολα φτιάχνεις ένα παιχνίδι. Το 1ο αναγκάζει να μην μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το PS3 στο φουλ των δυνατοτήτων του το 2ο κάνει εταιρίες να μην θέλουν να βγάλουν παιχνίδια γιατί θέλει πολύ δουλειά και χρήμα, πχ. Valve η οποία έχει δηλώσει πως ποτέ δε θα βγάλει τίποτα για PS3, και όταν σου βγάζουν το Left 4 Dead που κερδίζει βραβεία Multiplayer Game of the Year στο Χ360, ε τότε τσούζει.
edit:πηγα για μασα σιγουρος πως πατησα submit λεει,λολ
Κοίτα να δεις, και σκέφτηκα πως μάλλον διάβαζες τα άρθρα :P
O cynic exei na anoixei ps3 apo to demo to infamous :D
8a anoixei sintoma pantws ,vgenoun kati wolfestein klp pou 8a enikiastoun :)
Auto pou les gia axiopiisi tou hardware, nai ok, alla ti perimenoune dekaetia?exei idi 3 xronia stin agora.H oli fasi apex8ias pou les oti vgenei einai amesa sindedemeni me tis paparies pou legane ex arxis. O cell to ena, o cell to allo, de tous fteei kaneis pou den boroun na to programatisoun.To exw idi 1misi xrono , de 8a perimenw alla 5 xronia gia na pw oti to mixanima petaei.Oi perisoteroi developers vriskoun "diskolies stin arxitektoniki tou".Kala pou iparxoun kati insomniacs kai naughty dogs diladi.
Ta games pou pezoun kalitera einai i pliopsifia.Rixe mia matia sto link , sto ghostbusters gia paradigma.Ta ipolipa sini8ws den exoun AA i exoun to miso.Episis tearing ,frame drops klp.
Gia tin istoria, apo tin proigoumeni genia to ps2 einai i kosnola pou exw liwsei perisotero apo oles.Ki as eixa kai xbox1/GC :P
Edit:
Koita na deis oloi ta idia leme :D
Kai wii apektisa prin kana 3mino.Ki as einai to pio overpiced mixanima :D
Na nai kala oi loaders.Episis , nai to mario galaxy einai to kalitero platform tis dekaetias e :P
Telos gia ps1 games sto psp pou aneferes, tsekare tin homebrew skini pou pezei.Den exw asxoli8ei alla einai terastia.Custom firmware kai ta pezei ola.Kai ps1 :)
Auto pou les gia axiopiisi tou hardware, nai ok, alla ti perimenoune dekaetia?exei idi 3 xronia stin agora.H oli fasi apex8ias pou les oti vgenei einai amesa sindedemeni me tis paparies pou legane ex arxis. O cell to ena, o cell to allo, de tous fteei kaneis pou den boroun na to programatisoun.To exw idi 1misi xrono , de 8a perimenw alla 5 xronia gia na pw oti to mixanima petaei.Oi perisoteroi developers vriskoun "diskolies stin arxitektoniki tou".Kala pou iparxoun kati insomniacs kai naughty dogs diladi.
Ρε αυτό το πρόβλημα δεν είναι καινούριο. Ίσχυε και στο psx (σε μικρότερο βαθμό) και στο ps2 (σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό αλλά όχι στο υποτιθέμενο χάλι του ps3). Δεν μπορεί να είναι τελείως ψέμα γιατί το έχουν πει δεκάδες developers όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς να έχω ιδέα από ps2 developing μου φαίνεται απολύτως λογικό το porting από xbox σε pc και αντίστροφα να γίνεται σε μια βδομάδα και για το ps3 να θέλει μήνες.
Και καλά να πάθει η Sony γιατί όπως ειπώθηκε η αλαζονία της την έφαγε κι όχι το xbox.
sabbattack
22-08-2009, 04:51
Malakes epeidh de to proseksate
Castlevania: Lords Of Shadow (http://www.youtube.com/watch?v=0y8F0dQM1DI)
Γαμησέ τα δηλαδή.
Γαμησέ τα δηλαδή.
Γαμησέ τα δηλαδή.
Γαμησέ τα δηλαδή.
Γαμησέ τα δηλαδή.
Νοιώστε τώρα και σε συσκευασία των 500mg...
τώρα και στην tv
tV6cjKxZFOM
Ολόιδιο με το Devil May Cry 4. Όμορφη ξενέρα.
SpiritCrusher
24-08-2009, 00:17
E όλα αυτά του είδους είναι ίδια. Στο συγκεκριμένο ελπίζουμε γιατί έχει Kojima από πίσω οπότε μπορεί να ξεχωρίσει από όλα τα υπόλοιπα.
Mitsmann
25-08-2009, 14:27
Συστηστε αντιβαηρους της προκοπης με ΣΑΦΗ ΕΜΦΑΣΗ εναντια σε trojans.
KoiliaSamprela
25-08-2009, 14:33
avast
Ruthless
25-08-2009, 14:44
NOD. Για free AVG.
NOD έχει γίνει βαρύ. Από kaspersky μακριά.
Avast, AVG, Avira είναι και τα 3 καλά από τα δωρεάν.
Από τα μη δωρεάν, θα δοκίμαζα το Norton gaming edition (και μόνο αυτή την έκδοση) κι αν κάνει τα όσα υπόσχεται (δλδ πανάλαφρο, τρώει λίγους πόρους - 6mb ram, σηκώνει μόνο 2 services, απενεργοποιείται όταν παίζεις κ.α.) θα τα πατάει όλα κάτω.
Mitsmann
25-08-2009, 15:42
επαναλαμβανω (χωρις να λεω οτι λετε βλακειες) οτι προτιμηση μου θα ειναι στανταρ κατι που δινει εμφαση σε καταπολεμηση trojans, ιδιως keyloggers.
ολα τ αλλα τα βρισκουμε.
Ruthless
25-08-2009, 15:56
Ε το AVG όπως σου είπα. Σχετικά ελαφρύ, τακτικότατα updates, παίζει να βγάζει και false positives λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα, άρα δε νομίζω να θες κάτι παραπάνω. Στα πολύ θετικά του εκείνο το scan που κάνει σε σελίδες όταν μπαίνεις και σε ενημερώνει αν υπάρχει κίνδυνος(και πάλι βγάζει πολλές περίεργες χωρίς να υπάρχουν κίνδυνοι πχ warezbb επειδή είναι reported - αλλά καλύτερα να φυλάς τα ρούχα σου κλπ κλπ). Τώρα αν θες ταυτόχρονα χώσε και κανά spybot κι έτσι για να κάνεις και κανά σκαν μια φορά τη βδομάδα πχ για κάθε malware που παίζει να περνάει.
Το ότι το NOD βάρυνε δεν το ήξερα, κρίμα. Καλά, κάτι κασπέρσκι κι έτσι μακρυά εδώ και πολλές εκδόσεις, ασήκωτα είχαν γίνει.
ΥΓ: Είμαστε αντί-αβάστ. Έχει χάλια interface.
Φοράω NOD και πετάω. Αυτά τα βάρυνε τα λένε οι πελάτες της Kaspersky :P
KoiliaSamprela
25-08-2009, 16:09
ΥΓ: Είμαστε αντί-αβάστ. Έχει χάλια interface.
ιντερφέις ιζ φορ πουσις
ΑΒΑΣΤ ΚΑΙ ΚΣΕΡΟ ΠΣΟΜΙ
Όχι.
antivirus is for pussies.
SpiritCrusher
25-08-2009, 16:36
επαναλαμβανω (χωρις να λεω οτι λετε βλακειες) οτι προτιμηση μου θα ειναι στανταρ κατι που δινει εμφαση σε καταπολεμηση trojans, ιδιως keyloggers.
ολα τ αλλα τα βρισκουμε.
Δηλαδή φυλάς τον κώλο σου για να μην σου την ξαναπέσει keylogger και σου φάει το account, σωστά; Ok οκ, λογικά Avira, AVG, NOD, Trendmicro την κάνουν τη δουλειά τους. Το NOD όντως έχει βαρύνει λίγο σε σχέση με παλιά αλλά όχι αρκετά ώστε να μην θεωρείται ελαφρύ.
Από εκεί και μετά η καλύτερη λύση για Keyloggers είναι η πρόληψη (λολ λες και μιλάμε για STDs).
Αν δεις site που να λέει για gold ή δεν ξέρω κι εγώ τι, μην μπεις.
Βάλε NoScript στον Firefox (εφόσον χρησιμοποιείς firefox)
Tickαρε επιλογή να θυμάται account name ώστε να μην το γράφεις (αυτό με τη προϋπόθεση ότι η μέθοδος λειτουργίας του keylogger είναι απλά να αποθηκεύει τι πατάς)
Και κάτι που αφορά καθαρά και μόνο το WoW: μήπως έχεις iPhone;
cyber_lingas
27-08-2009, 01:32
Tales of Monkey Island 2 : "The Siege of Spinner Cay"
Αυτό παραήταν μικρό.... μετα βίας μια ωρίτσα gameplay...
SpiritCrusher
27-08-2009, 04:18
"leave sony alone" tag λέει.
Ξεκινάει μια νέα μέρα, η Sony ρίχνει την τιμή στο PS3 και ελπίζει να πάει καλά. Επίσης λέει να πει και καμιά κουβέντα για το πως δεν βγάζει κέρδος από κάθε Slim που πουλάει, (http://ps3.gamespy.com/articles/101/1017950p1.html) ενώ αντιθέτως μπαίνει μέσα. Η Microsoft έχει χεστεί στο τάλιρο οπότε δε μασάει και ετοιμάζεται να ρίξει τη τιμή των X360 (http://xbox360.gamespy.com/articles/101/1017948p1.html). Ολα αυτά τα βλέπει η Νintendo και γελά (http://wii.gamespy.com/wii/wii-sports-resort/1017953p1.html) μιας και έκανε τη μαγκιά και άγγιξε άλλο αγοραστικό κοινό.
Κοίτα να δεις που στο τέλος της ημέρας μάλλον δε θα αλλάξει τίποτα.
δε μπορω να καταλαβω πως πουλανε τοσο με γραφικα περασμενης δεκαετιας ρε μλκ
SpiritCrusher
27-08-2009, 05:36
Gameplay.
KoiliaSamprela
27-08-2009, 08:50
Αν δεν έχεις βρεθεί με παρέα να παίξεις όντως δεν μπορείς να καταλάβεις.
x7PhJp3ciRQ
Phantom Duck
27-08-2009, 12:58
^ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ GAMERS ΠΛΕΗΣΤΕΗΣΟΝΑΚΗΔΕΣ :dangry:
Mitsmann
27-08-2009, 13:15
ολα τ αλλα τα βρισκουμε.
Δηλαδή φυλάς τον κώλο σου για να μην σου την ξαναπέσει keylogger και σου φάει το account, σωστά; Ok οκ, λογικά Avira, AVG, NOD, Trendmicro την κάνουν τη δουλειά τους. Το NOD όντως έχει βαρύνει λίγο σε σχέση με παλιά αλλά όχι αρκετά ώστε να μην θεωρείται ελαφρύ.
Από εκεί και μετά η καλύτερη λύση για Keyloggers είναι η πρόληψη (λολ λες και μιλάμε για STDs).
Αν δεις site που να λέει για gold ή δεν ξέρω κι εγώ τι, μην μπεις.
Βάλε NoScript στον Firefox (εφόσον χρησιμοποιείς firefox)
Tickαρε επιλογή να θυμάται account name ώστε να μην το γράφεις (αυτό με τη προϋπόθεση ότι η μέθοδος λειτουργίας του keylogger είναι απλά να αποθηκεύει τι πατάς)
Και κάτι που αφορά καθαρά και μόνο το WoW: μήπως έχεις iPhone;
ok, θα δοκιμασω το AVG.
thanks.
τι παιζει με το iPhone?? απο περιεργεια.
σπιριτ εχω εγώ αηφον, και ναι έχω περάσει το μομπαηλ αρμορη
καλα ρε φαντομντακ,να τα παρατησουμε ολα να παιζουμε amstrad 6128(γιατι και εκει ειχε ωραιο gameplay) ,μη σου πω οτι σκεφτομαι να πεταξω την hd ati και να ξαναβαλω τη voodoo
δε παει ετσι ρε μαλακες...και σιγα το gameplay που κουνας τη μυγοσκοτωστρα περα δωθε...
locust/mits,λογικα λεει για το blizzard authenticator(προστασια account)
Phantom Duck
27-08-2009, 14:26
μην τσιτώνεις, κι εγώ δεν μπορώ τα παιχνίδια του wii. απλά το σχόλιο περί γραφικών ήταν πολύ πλεηστέσον =]
SpiritCrusher
27-08-2009, 14:28
Δεν αναφερόμουν στο armory αλλά στο authenticator.
Μιτς η Blizzard έχει βγάλει με 6 ευρώ έναν authenticator http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221003132 που τον συνδέεις με το account σου και κάθε φορά που πρέπει να κάνεις Login, πατάς το κουμπί και κάνει generate έναν καινούριο αριθμό. Κάθε authenticator είναι μοναδικός οπότε δε μπορεί κάποιος να αναπαραγάγει τον αριθμό (ο οποίος αλλάζει κάθε λεπτό ξέρω'γω). Ως αποτέλεσμα με ένα τέτοιο μαραφέτι ακόμα και keylogger να έχεις, στα τέτοια σου.
Το θέμα με το iPhone είναι ότι υπάρχει και mobile authenticator σαν app για το κινητό σου για 0.99$ που τα χρεώνουν στο τηλεφωνικό λογαριασμό σου
https://eu.battle.net/account/support/mobile-auth-download.xml
Επίσης τώρα βλέπω πως έκανα λάθος και μπορείς να το έχεις σε ότι κινητό θες. Νάις.
εντιντ: Το mobile είναι λίγο περίεργο, δες το FAQ.
Mitsmann
27-08-2009, 14:35
χμ, αυτο μου το προτεινε και οποιος απ την Blizzard μου απαντησε οτι μου επανενεργοποιησε το account.
δε με ψηνει εξ αρχης, φανταζομαι οτι θα ειμαι οκ, με φορματ, και αντιβαηρους κλπ.
Spybot εχω απο πολυ παλια και το θεωρω γαματο, αλλα δε βρισκει τοσα keyloggers.
τα περισσοτερα μου τα εβρισκε ενα spyware doctor, αλλα δεν μπορουσα να του κανω update.
το έχω και το authenticator, το δοκίμασα για καμιά βδομάδα, αλλα μετα μου ζάλισε ταρχιδια και το εκανα unbind απο το account mou
Απορώ πως γίνεται να πιάσει keylogger κάποιος που δεν παίζει σε νετ-καφέ. Δλδ αν δεν πατάς τα ηλίθια λινκς που υπάρχουν σε πληθώρα στα mmo-related sites πως θα γίνει;
SpiritCrusher
27-08-2009, 14:51
απλά το σχόλιο περί γραφικών ήταν πολύ πλεηστέσον =]
Χεχ όντως.
Και το Braid είχε, θεωρητικά, χάλια γραφικά για την εποχή μας αλλά άνετα γάμησε ότι βγήκε πέρυσι στο single player. Στο δε multiplayer το L4D πήρε όλα τα βραβεία αλλά σε όλα τα φόρουμ και τα comments βλέπεις σχόλια "wtf terrible graphics, this game sucks", λες και μόνο τα γραφικά κάνουν το παιχνίδι.
Γενικά αυτό είναι το πρόβλημα με τις κονσόλες και τους console gamers.
δεν εχω κανενα προβλημα με το l4d και με τη μηχανη source γενικα που λατρευω,αλλα braid...που ακριβως ειναι ο προβλημα που λες δε καταλαβαινω...θα επρεπε να μαρεσει δηλαδη;να ξαναπαιξω το wonder boy καλυτερα;γενικα που το αρνητικο στο να θες να εκμεταλευονται τα παιχνιδια του σημερα τις δυνατοτητες του hardware;
Kelldorain
27-08-2009, 15:23
edit: Ναι οκ, μαλακία να χαλάμε το συγκεκριμένο θρεντ όμως, πάμε στο off-topic αμα είναι
Σωστός συνεχίζουμε εδώ καλύτερα
να το πουμε καπως πιο απλα.παιζουμε το ιδιο ματς και στα 2 game/επιπεδο δυσκολιας ok;μπορντο μαρσειγ ξερω γω...στο pro θα ερθει 1-0 στο 90΄ και θα χαρεις challenge ενω στο φιφα 4-0 χωρις πιεση.για ποια reviews να νoιαστω μετα;
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Single player δεν ασχολήθηκα φέτος ούτε pro ούτε fifa (παρένθεση: το network του pro είναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ) αλλά φαντάζομαι (για το fifa, για το προ ξέρω) ότι έχει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Επίσης πέρα όλων των άλλων διαφορών, στο fifa η αναλογία χώρου που πιάνει-καλύπτει ο παίκτης στο γήπεδο είναι τελείως διαφορετική απ'ότι στο pro, με αποτέλεσμα στο fifa η άμυνα να είναι πιο εύκολη και απ'την άλλη να μην μπορείς με τίποτα να βάλεις γκολ επιλέγοντας πχ τoν Eto για να περάσεις τους πάντες. Εγώ δέχομαι πχ ότι στο θέμα της άμυνας το pro δεν το χαρακτηρίζεις χειρότερο, απλά διαφορετικό, γιατί μπορείς άνετα να παίξεις μαρκάρισμα χώρου χωρίς να πας πάνω στον παίκτη. Αλλά απ'την άλλη στο θέμα της ανάπτυξης παιχνιδιού η διαφορά είναι χαώδης, στο fifa πρέπει να κάνεις σωστή ανάπτυξη για να βάλεις γκολ.
Υπάρχουν κι άλλες διαφορές βέβαια , απλά έγραψα αυτό λόγω του quote σου, αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς λάθος μου
Καλά και αυτή η συζήτηση "έχει γραφικά περασμένης δεκαετίας" είναι περασμένης δεκαετίας ε. Σήμερα ειδικά ποιος δίνει δεκάρα για τα γραφικά, αφού όλα είναι σε ένα ανεκτό επίπεδο και πάνω;
Αφήστε το Braid γιατί έχει περίεργο στυλ love it or hate it αισθητικά αλλά ακόμα και ένα 2d όπως το remake του monkey island γαμάει.
Και ποιός μαλάκας θα μπορούσε να πει άσχημο το l4d; Να πάει αλλού, να παίξει Crysis ο άμπαλος.
SpiritCrusher
27-08-2009, 15:35
δεν εχω κανενα προβλημα με το l4d και με τη μηχανη source γενικα που λατρευω,
Αναφερόμουν γενικά και όχι σε εσένα, αλλά πολύς κόσμος έχει πρόβλημα για το λόγο που λες στο υπόλοιπο quote. A και επειδή είναι console gamers και έχουν μάθει στο να χρησιμοποιείται το hardware στο έπακρο. Δεν σκέφτονται σαν κάποιον με Pc όπου πρέπει να αγγίξεις όσο το δυνατον χαμηλότερα requirements για να έχεις μεγαλύτερο κοινό.
αλλα braid...που ακριβως ειναι ο προβλημα που λες δε καταλαβαινω...θα επρεπε να μαρεσει δηλαδη;να ξαναπαιξω το wonder boy καλυτερα;γενικα που το αρνητικο στο να θες να εκμεταλευονται τα παιχνιδια του σημερα τις δυνατοτητες του hardware;
Κατ'αρχάς το braid είναι αιώνες πιο όμορφο από 3d πιπες. Δεύτερον επειδή τέτοια παιχνίδια δε θα αρέσουν λόγω γραφικών είναι που θα ξεμείνουμε με God Of War 8, Devil May Cry 19 και γενικά παιχνίδια με Σούπερ Ντούπερ γραφικά και Gameplay μια από τα ίδια.
Τώρα αν δεν σου αρέσουν τα Platforms και γενικά το όλο στυλ, δεκτο να μην σου αρέσει πχ. το Braid. Αν σου αρέσουν αλλά το έκλεισες μόλις είδες τα γραφικά γιατί λολ πως είναι έτσι, τότε ναι είναι βλακεία σου. Νομίζω καταλαβαίνεις τη διαφορά.
SpiritCrusher
27-08-2009, 15:40
Και ποιός μαλάκας θα μπορούσε να πει άσχημο το l4d; Να πάει αλλού, να παίξει Crysis ο άμπαλος.
User Comments/Posts από Gamespy, Eurogamer κτλ. Ο πιο θεός ήταν κάποιος που διαβάζοντας τα εκθειαστικά reviews το αγόρασε και συνέβη το εξής: Το βάζει, βλέπει το ίντρο και σκέφτεται "πω τι γαμάτα γραφικά, αυτά είναι" και μετά μπήκε λέει μέσα στο παιχνίδι και ήταν κάπως wtf. Στο υπόλοιπο ποστ του έκραζε τους reviewers, και όσους δεν είχαν πρόβλημα, για το πως μπορεί ένα παιχνίδι με γραφικα PS2 (!) να παίρνει καλή βαθμολογία.
SpiritCrusher
27-08-2009, 15:50
3ο ποστ συνεχόμενο ούτε ο Μπέρνης. Κάτι πρέπει να γίνει.
να το πουμε καπως πιο απλα.παιζουμε το ιδιο ματς και στα 2 game/επιπεδο δυσκολιας ok;μπορντο μαρσειγ ξερω γω...στο pro θα ερθει 1-0 στο 90΄ και θα χαρεις challenge ενω στο φιφα 4-0 χωρις πιεση.για ποια reviews να νoιαστω μετα;
Όχι. Ίσως όπως λες να φταίει το ότι έπαιξες στο PC. Μόλις με ενημέρωσαν από το control ότι το Fifa του PC δεν είναι το ίδιο Fifa με PS3/X360 αλλά το παλιό παραπροπέρσυνο Φίφα που όλοι αγαπάμε να βρίζουμε, updated στο νέο engine.* Γι αυτό και η διαφορά. Επίσης το control επιβεβαιώνει αυτό που έχω δει κι εγώ ότι τα γκολ δε μπαίνουν πιο εύκολα από το pro. Τέλος μου είπε να πάω να δω game trailers του Fifa 10 και του PES 10 και να δω διαφορές αλλά αυτό είναι προβοκάτσια imo, οπότε χεστήκαμε.
Νομίζω πως τώρα πια μέσα στη συνήθεια του PES πιο πολύ ενοχλεί το ότι κάτι δε νιώθει PES παρά το αν είναι καλό. Δηλαδή ακόμα και αν το PES άλλαζε αύριο, αλλά προς το καλύτερο, ίσως να μην άρεσε σε κάποιους. Οκ τώρα που το ξαναβλέπω έχω άδικο, είναι PES. Αργά η γρήγορα θα το αποδεχόντουσαν.
Τέλος αν έμπαιναν τα γκολ όπως παλιά νομίζεις δε θα το έλεγαν σε reviews; Έστω ένα. Παλιά επί εποχής RttWC '98 μια χαρά τα λέγανε πάντως.
*: Απορώ πως δεν το σκεφτήκαμε πιο πριν, τυπικιά καθυστερημένη EA.
καταρχας να ξεκαθαρισω οτι εννοειται πως βαζω gameplay πανω απο τα γραφικα,απλα μεχρι ενος οριου.η ολη κουβεντα ξεκιναει κυριως απο το wii στο οποιο βλεπω κατι στρουμφακια να παιζουν τενις και θελουν να προτιμησω αυτο απο το top spin που βλεπω μεχρι και τον ιδρωτα του federer και εχει και θεικο gameplay.
απο εκει ξεκινησε το ολο θεμα και εξακολουθω να παιζω περισσοτερες ωρες στο pc παρα στις κονσολες που στη τελικη ξανασχοληθηκα τον τελευταιο χρονο και μαλιστα απο σποντα(ειχα κοψει καθε επαφη απο το ps1 γιατι απλα με καλυπτε το pc σε οτι ηθελα) και εξακολοθω να βαζω το keyboard/mouse combo πανω απο καθε σουπερντουπερ κοντρολερ.
οντως δε τα παω και τοσο καλα με τα πλατφορμερς αλλα απο κει και περα αν η πρωτη εικονα του παιχνιδιου με αποθει,πραγματικα δε βλεπω το λογο να κατσω να ασχοληθω μαζι του....ειναι σα να σπας αμαξια με αθηναικες πινακιδες γιατι το λεει ο μπαμπης ο σουγιας...
kelldorain και συ με μπερδεψες με την απαντηση σου...αυτο που σου λεω με λιγα λογια ειναι οτι δεν θελω να σκοραρω οποτε σουταρω και αυτο το ειδα ΚΑΙ φετος στο φιφα.(edit:το εχω παιξει στο ps3 demo και ενοικιαση για σιγουρια και τι να πω,να ημουν τοσο κωλος και να εβαζα τα παντα με τον ιδιο τροπο που γινοταν παλια;λιγο χλωμο αλλα τεσπα)
Kelldorain
27-08-2009, 16:31
Χμ μάλλον απλά ήσουν κωλόφαρδος, διαφορά ούτε γω έχω παρατηρήσει εκτός από ακραία παραδείγματα προ, πχ Μέσι που 10 τετ α τετ να βγει δεν θα βάλει ούτε ένα. Ίσα ίσα ένα από τα προβλήματα του φετινού φίφα είναι το σουτ (και οι σέντρες) αφού από τη στιγμή που πατήσεις το κουμπί μέχρι να απεικονιστεί η δύναμη που το πάτησες στη μπάρα περνάνε 0.2-0.4 secs, έτσι ή γίνεται πολύ δυνατό ή πρέπει να έχεις απομνημονεύσει από πριν ακριβώς πόσο θα το πατήσεις.
Με το Wii το θέμα είναι ότι δεν έχει βγάλει εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων εξαιρετικά games. Δεν είπε κανείς να βγάλει halo, αλλά ένα Braid (game of the year άνετα, τα χουμε ξαναπεί) θα μπορούσε να βγάλει. Και μάλιστα είναι εκνευριστικό πόσο εύκολα η nintendo στρέφεται εντελώς στους casuals (see: e3). Βέβαια αργά ή γρήγορα όλες σε αυτό το κοινό θα στραφούν.
Braid , World of Goo, Splosion Man klp gamane.Den asxoumaste me ta grafika , san idees einai apistefta.
Episis Shadow Complex ,2d/3d me unreal mixani trelo epos sto 360.Se fasi metroid/castlevania.
http://www.youtube.com/watch?v=C8tRQdSwLxU
Gia to wii tora, nai trela ipertimimeno.Eidika tora pou exei oso to elite...To 8ema me ti nintendo einai na, vgazei ena mario galaxy (kalitero platformer se konsola xerw gw), kai trone automatws X rachet and clank (para ta fovera gfx pou exoun) kai ipolipa platformers xbox/ps3 .Diladi apo 8ema gameplay , to epexa prin kana mina kai de to pisteva, pragmatika 3D kinisi.Ntax mia sxetiki aposvesi tou wii, mias kai den exei live online klp para elaxista pou den asxoloume kan, me ti mia softmod.Oti pio eukolo kikloforei.Diadikasia 10leptwn kai pezoun ola apo skliro disko, usb stick klp.Genika exei ki auto kamia 10aria games pou den einai goutsou goutsou stroumfs. Madworld, House of the Dead overkill, Resident evil 4 (i kaliteri ekdosi) , kati rail shooters resi kai dead space pou rxonte, ntax pou kai pou doulevei.
Btw, an kataferei kaneis na pexei Metroid Prime Trilogy pou vgike simera se dvd9 iso , as pei kai ton tropo.Exw dokimasei 3 diaforetikous usb loaders kai den xekinaei...
Mitsmann
27-08-2009, 19:13
Απορώ πως γίνεται να πιάσει keylogger κάποιος που δεν παίζει σε νετ-καφέ. Δλδ αν δεν πατάς τα ηλίθια λινκς που υπάρχουν σε πληθώρα στα mmo-related sites πως θα γίνει;
Δεν εχω ιδεα. Δεν εκανα κατι τρομερα περιεργο, η δε θυμαμαι. :-?
Mitsmann
28-08-2009, 20:55
Format.
ολα ενταξει, εκτος απο καρτα ηχου.
ειναι On Board και το Everest μου λεει οτι εχω ακριβως αυτο :
C-Media CMI9739A/9761 @ SiS 7012
Oποιος εχει το ιδιο hardware, η αν βρειτε κατι γρηγοροτερα, πειτε.
πφφφ.
Kelldorain
28-08-2009, 20:59
Με google βρήκα αυτό http://nowdownloadall.com/index.asp?PID=63143738-f69b-4038-9897-0e347c130702&wstyle=2&q=c%20media%20cmi9739a%209761%20sis%207012 , νομίζω αυτό που θες είναι
Fireknight
28-08-2009, 21:06
egw exw C-Media 9761A onboard .
Logika afto pou postare o kelldorain prepei na kanei , alliws na psakso tous drivers mou na stilw na dokimaseis
Mitsmann
28-08-2009, 21:17
τους βρηκα μετα απο ψαξιμο #@#@$$%@#$$@#$@#
τα περισσοτερα σαητς με ντραηβερς εχουν γινει συνδρομητικα φορ φακς σεηκ.
ευχαριστω ε!
:headbang::maikl::headbang:
antimusic
28-08-2009, 21:53
στο site της motherboard κοιτάνε πρώτα.
KoiliaSamprela
28-08-2009, 22:01
SiS7012 Audio Driver
File Name a12112d.zip
Version v 1.12d
Release Date 2005-06-09
Support Products
SiS966L , SiS966 , SiS965L , SiS965 , SiS961 , SiS964 , SiS963 , SiS962 , SiS964L , SiS963L , SiS962L , SiSM661MX , SiS648 , SiSM661FX , SiS760 , SiS755 , SiS755FX , SiS748 , SiS745 , SiS746 , SiS746FX , SiS741 , SiS735 , SiS661FX , SiS655TX , SiS655FX , SiS651 , SiS655 , SiS648MX , SiS648FX ,
File Size 3,759KB
Support OS Windows ME , Windows 98 , Windows 98 SE , Windows 95 , Windows 2000 , Windows NT4.0 , Windows XP , Windows Server 2003 64-Bit Version , Windows XP 64-Bit Edition ,
αν σου κάνει στο ανέβασα εδώ (http://rapidshare.com/files/272696353/a12112d.zip.html) :pink::pink::pink::pink:
cyber_lingas
28-08-2009, 22:12
Radar Sync PC Updater http://www.radarsync.com/
Είναι αξιόπιστο (και free) προγραμματάκι για να βρίσκεις τελευταίες εκδόσεις drivers.
Phantom Duck
28-08-2009, 22:15
οκ, αν ξανακάνει φορμάτ θα του φανούν χρήσιμοι! :teddy:
cyber_lingas
28-08-2009, 22:22
οκ, αν ξανακάνει φορμάτ θα του φανούν χρήσιμοι! :teddy:
Όχι μόνο.... βρίσκει και καινούργιες εκδόσεις σε όσους drivers έχεις ήδη περασμένους.
Mitsmann
29-08-2009, 09:52
στο site της motherboard κοιτάνε πρώτα.
Koιταξα!!!!!!!!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/32/Boxcallofjuarez.jpg
Για πειτε.
Marillion
31-08-2009, 21:46
αστείος είσαι εσυ.
ωραίο το πρώτο αλλά το δεύτερο βελτιώθηκε αισθητά. φοβερό western feeling.
επαιξα το demo στο ps3 για 2 λεπτα
αστείος είσαι εσυ.
Θα ήθελα να πω το ίδιο για σένα αλλα δυστυχώς εσύ είσαι θλιβερός.
Παιδιάστικα γραφικά, ανυπαρξία σεναρίου, μπαμ μπαμ ο Λούκυ Λουκ και όλα καλά. Αλλά υπερβολικά φαιδρά.
Marillion
31-08-2009, 21:52
του 2 ή του 1; αν ξεκινά από την αρχή θα είναι με τον εμφύλιο. γενικώς έχεi αρκετή ποικιλία gameplay που σίγουρα δεν χωρά στο ντέμο
edit: h. τι μιλάς για βίντεογκεημς ρε μάπα, η μόνη εικόνα που μου δημιουργείς είναι να προσπαθείς να βάλεις cartridge στο dvd-player
του τελευταιου ρε
μου φάνηκε πολύ κουραστικό και δύσκολο στο να το συνηθίσεις
1o trailer GTA4: The Ballad of Gay Tony (second DLC episode)
http://www.rockstargames.com/videos/#/video:121/
Kelldorain
01-09-2009, 21:17
Πριν λίγες ώρες ξεκίνησε να leakάρει και το Halo: ODST, αν και κάτι λένε για french audios. Μες στη μέρα θα έχει ανέβει όλο υποθέτω
Halo 3: ODST (Region Free, Voices in French, English Subs/Menus/etc)] - "Halo_3_Odst_TheBatFinder.part
Prosoxi pantws osoi den exoun bannaristei kai to pexoun.21 meres prin mirizei ban hammer sigoura.Einai kai halo ,polles oi pi8anotites :D
να σας πω,τα dlc του gta σε σχεση με το gta4 ποση ωρα gameplay ειναι;
να ξερω αν ειναι να στεναχωριεμαι λιγο ή πολυ (τεραστιο gta fanboy,τα πρωτα game που λιωνω στο psp ειναι τα stories =p)
To lost and damned to teliwsa prin 2vdomades, mou pire 15ores gia to main story.Vevea sta reviews lene 8-10hrs.Apla , meta apo toso kairo xesini8isa to xirismo kai se 1 apostoli eidika mou spase ta nevra kai efaga kabosi ora.Ektos twn main quests exei 12 races me mixanes (kai ropala se fasi road rage), kai 25 gang wars apo tous opious exw pexei tous 5.Episis exei random quests me haraktires opos sto gta4 pou den asxoli8ika.Den xerw, genika me halaro ri8mo pistevw paei 20aoro.8eorite to pio "value for money dlc addon" pou xei vgei os tora genika.
Gia to kainourgio den exoun pei akoma, peran enos playtrhough ton 2 proton apostolwn.Exei alexiptota leei :)
SpiritCrusher
02-09-2009, 00:14
Prosoxi pantws osoi den exoun bannaristei kai to pexoun.21 meres prin mirizei ban hammer sigoura.Einai kai halo ,polles oi pi8anotites :D
Ούτε καν πιθανότητες, πριν λίγες μέρες είχα διαβάσει ανακοίνωση ότι θα είναι σαν κέρβεροι στο XBOX live και με τη μία θα φεύγει ban.
edit: ωπ, να΄το και το λινκ
http://xbox360.gamespy.com/xbox-360/bungie-project-2/1019482p1.html
wkvGfY4JXOc
θα κλείσουν σπίτια
Phantom Duck
02-09-2009, 01:51
ΓΟΥ ΧΑ
αν κρίνω κι από τα γραφικά που δεν είναι διαστημικά και το ότι το προηγούμενο cod έτρεχε κυριλέ, θα λιώσουμε πάλι.
Amnesiac.
02-09-2009, 10:49
Αυτές οι LED τηλεοράσεις της Samsung από ποιότητα εικόνας πώς τα πάνε;
Once_Emperor
02-09-2009, 16:02
Τι CUDA κι αρχίδια ρε; Πες μου ένα σοβαρό λόγο που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο (για να σε προλάβω αν πεις video transcoding το κάνουν και οι ati).
Physx; Μία από τα ίδια, ζήτημα να υπάρχουν 3 καλά games που το εκμεταλλεύονται.
Eπειδή δε νομίζω να χρειάζεται δικό του τόπικ και για να μην γράφουμε στο τοπικ του Raven, ας συνεχίσουμε εδώ. Μy 2 cents είναι πως το cuda αν το προωθήσουν σωστά (και Νvidia είναι αυτή, μπορεί να το κάνει) είναι το επόμενο 'big thing'. Όταν εδώ και 3-4 χρόνια έχουμε μείνει στα 3GHz ως μέγιστη επεξεργαστική ισχύ, κάπως πρέπει να προχωρήσει το θέμα μέχρι να γίνει το επόμενο άλμα και να πέσουν οι επεξεργαστές κάτω από τα 40nm.
E, το Cuda της Nvidia νομίζω ότι θα το καταφέρει αυτό. Ήδη βγαίνουν nvidia workstations (Tesla νομίζω τα λέει) με πολλές VGA πάνω οι οποίες εκμεταλλευόμενες τα πολλά cores που έχουν (όταν το κοίταζα, η 2xx series της nvidia είχε >200 cores σε κάθε VGA) αναλλαμβάνουν να εκτελούν υπολογισμούς αντί της CPU. Matlab και άλλες τέτοιες εφαρμογές ήδη επωφελλούνται από το Cuda και ήδη έχει μπει στην stable του 'gcc' υποστήριξη για να κάνεις compile χρησιμοποιώντας και τα core της κάρτας γραφικών. Επόμενο βήμα της nvidia είχε ανακοινώσει ήταν να βγάλει VGA που θα έχει x86 cores, που σημαινει ότι ακόμα και mainstream εφαρμογές θα μπορούν να τα εκμεταλλεύονται χωρίς να χρειάζονται μεγάλες αλλαγές.
Κλασσικό παράδειγμα για αυτό ότι αυτή τη στιγμή ο πιο γρήγορος MD5 cracker παίζει με Cuda και αφήνει πολύ πίσω όλους τους άλλους.
edit: τόση ώρα προσπαθούσα να το ποστάρω και μου έβγαζε 403 error. έβαλα το 'gcc' σε ' ' και έπαιξε...περίεργα πράγματα!
edit2: βρήκα γιατί το έκανε αυτό με το http://brunolinux.net/SNLF/GccPicture.png. Λεπτομέρειες εδώ (http://forums.scotsnewsletter.com/index.php?showtopic=21483).
Τι CUDA κι αρχίδια ρε; Πες μου ένα σοβαρό λόγο που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο (για να σε προλάβω αν πεις video transcoding το κάνουν και οι ati).
Physx; Μία από τα ίδια, ζήτημα να υπάρχουν 3 καλά games που το εκμεταλλεύονται.
Eπειδή δε νομίζω να χρειάζεται δικό του τόπικ και για να μην γράφουμε στο τοπικ του Raven, ας συνεχίσουμε εδώ. Μy 2 cents είναι πως το cuda αν το προωθήσουν σωστά (και Νvidia είναι αυτή, μπορεί να το κάνει) είναι το επόμενο 'big thing'. Όταν εδώ και 3-4 χρόνια έχουμε μείνει στα 3GHz ως μέγιστη επεξεργαστική ισχύ, κάπως πρέπει να προχωρήσει το θέμα μέχρι να γίνει το επόμενο άλμα και να πέσουν οι επεξεργαστές κάτω από τα 40nm.
E, το Cuda της Nvidia νομίζω ότι θα το καταφέρει αυτό. Ήδη βγαίνουν nvidia workstations (Tesla νομίζω τα λέει) με πολλές VGA πάνω οι οποίες εκμεταλλευόμενες τα πολλά cores που έχουν (όταν το κοίταζα, η 2xx series της nvidia είχε >200 cores σε κάθε VGA) αναλλαμβάνουν να εκτελούν υπολογισμούς αντί της CPU. Matlab και άλλες τέτοιες εφαρμογές ήδη επωφελλούνται από το Cuda και ήδη έχει μπει στην stable του 'gcc' υποστήριξη για να κάνεις compile χρησιμοποιώντας και τα core της κάρτας γραφικών. Επόμενο βήμα της nvidia είχε ανακοινώσει ήταν να βγάλει VGA που θα έχει x86 cores, που σημαινει ότι ακόμα και mainstream εφαρμογές θα μπορούν να τα εκμεταλλεύονται χωρίς να χρειάζονται μεγάλες αλλαγές.
Κλασσικό παράδειγμα για αυτό ότι αυτή τη στιγμή ο πιο γρήγορος MD5 cracker παίζει με Cuda και αφήνει πολύ πίσω όλους τους άλλους.
Η επεξεργαστική ισχύ δεν είναι το παν. Η εξέλιξη που έγινε με τους multicore cpus ήταν κατά πολύ σημαντικότερη από το να είχαμε τώρα συχνότητες της τάξης των 6GHz π.χ.
Το cuda προωθείται εδώ και καιρό αλλά αποτυγχάνει επειδή πολύ απλά δεν υπάρχουν killer apps να το στηρίξουν. Αν είσαι developer, όλο και κάπου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αν θέλεις, αν είσαι μέσος χρήστης τότε πολύ απλά δεν αποτελεί κριτήριο για αγορά, είναι ένα απλό marketing trick. Επίσης και η Ati αναπτύσσει παρόμοια τεχνολογία.
Το τι θα γίνει στο μέλλον θα το δούμε, πάντως τώρα είναι μια παπαριά και μισή.
Ε και οι 32nm cpus έρχονται (γενάρη).
Once_Emperor
02-09-2009, 16:24
Aυτό με τους multicore δεν νομίζω ότι ισχύει. 90% των εφαρμογών δεν έχουν καν υποστήριξη για SMP και χρησιμοποιούν μόνο ένα core. Συμφωνώ ότι για τον μέσο χρήστη αυτή τη στιγμή το Cuda μπορεί να μην λέει πολλά αλλά εγώ εκει θα πόνταρα τα λεφτά μου.
Όσο για τους 32nm τους κόβω να αργούν ακόμα.
SpiritCrusher
02-09-2009, 16:27
Έλα ρε, σχεδόν ότι έχει βγει τα τελευταία 1-2 χρόνια υποστηρίζει multicores.
Aυτό με τους multicore δεν νομίζω ότι ισχύει. 90% των εφαρμογών δεν έχουν καν υποστήριξη για SMP και χρησιμοποιούν μόνο ένα core. Συμφωνώ ότι για τον μέσο χρήστη αυτή τη στιγμή το Cuda μπορεί να μην λέει πολλά αλλά εγώ εκει θα πόνταρα τα λεφτά μου.
Όσο για τους 32nm τους κόβω να αργούν ακόμα.
Ναι αλλά όταν το λειτουργικό υποστηρίζει SMP η διαφορά στο multitasking είναι πάλι μεγάλη. Αυτό θέλει ένας απλός χρήστης, να κάνει τα πράγματα που χρειάζεται χωρίς το pc να πνίγεται, όχι να κάνει 24/7 matlab simulations :p
Εγώ τα λεφτά μου τα ποντάρω στην ενοποίηση cpu-gpu (και πάλι από την σκοπιά του home user κυρίως). Βέβαια αυτό είναι σε ακόμη πιο νηπιακό στάδιο από το Cuda.
Οι 32nm της Intel έχουν ανακοινωθεί για Ιανουάριο 2010 (i5 και i9).
Once_Emperor
03-09-2009, 15:01
Μια ωραία συζήτηση σχετικά με copyright laws (http://vimeo.com/6128124) στην φετινή Hacking At Random. Στο ~30:00 σκάει και ο Gottfrid Svartholm του Pirate Bay.
SpiritCrusher
03-09-2009, 15:11
Ανακοινώθηκαν και οι DirectX 11 Nvidia/Ati κάρτες. Ati θα βγουν τέλη Οκτώβρη, Νvidia θα βγουν κατα τέλος του έτους.
υποτίθεται οτι παιξαμε κατι με dx10;
Ε η χρυσή εποχή της 3D εξέλιξης πέρασε, τώρα τα πράγματα έχουν βαλτώσει λίγο. Αλλά βγήκαν αρκετά dx10 games. Και φυσικά αν δεν υπήρχε το dx11 πάλι θα έβγαιναν νέα μοντέλα, μην σκας.
SpiritCrusher
03-09-2009, 16:22
Ναι, αμέ αυτά τα 16:
http://www.microsoft.com/games/en-US/aboutgfw/Pages/directx10-a.aspx
Βασικά πχ και όλα τα Valve χρησιμοποιούν features του DX10 αλλά για να μπορεί να τα χρησιμοποιεί όλος ο λαουτζίκος τα φτιάξανε στο source engine ώστε να δουλεύουν με DX9.
Δεν παίζει να είναι μόνο αυτά ρε, εδώ λείπει το Farcry 2 και πόσα άλλα που βαριέμαι να ψάξω.
Απλά παλιά έπρεπε να αναβαθμίσεις σε dx9 γιατί έχανες πολλά με το 8, αυτό δεν ισχύει πια σε τέτοιο βαθμό.
Once_Emperor
03-09-2009, 18:02
List of games with Direct X 10 support (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_10_support)
Τώρα που πες Far Cry 2 Cloud, ασχολήθηκες καθόλου με το game ή έστω κάποιος άλλος να κάνω μια ερώτηση σχετική?
Marillion
03-09-2009, 20:01
shoot το τέλειωσα δύο φορές στο εξ μποξ 360
farcry 2?το εχω τερματισει στο pc (θεικο game btw,αν και το θρεντ πηγε ακλαφτο)
α και δεν εννοουσα αυτο ακριβως για dx10 =p
Θα ρωτήσω prv τον Abruzzi γιατί με ενδιαφέρει η έκδοση του pc. Thx anyway.
Ε τι εννοούσες δλδ;
παιχνιδια που θα παιζουν ΜΟΝΟ με dx10 οπως τοσα και τοσα dx9
Δε θα ξαναγίνει αυτό (και φυσικά καλύτερα).
Ingolemo
04-09-2009, 13:46
Tha ginei mia xara, kai tha nai kai polu kalutera, apla den ginetai toso kairo giati ektos apo to hardware pou tha prepei na xoun oloi (pou pleon sxedon oloi osoi paizoun games exoun dx10 karta) prepei na xoun kai ta vista, pou einai gtp kai polu ligoi ta xoun valei.
Twra pou tha valoun oloi win7 kati tha ginei se kana 2 xronia.
SpiritCrusher
05-09-2009, 13:55
Τηγάνια και Κατάνα :touched:
P4v-5suq79U
Το μπαίζω.
Η Valve βέβαια εξελίσσεται σε νέα blizzard, όποιος λέει το κάνει preorder θα πάρει ένα in-game baseball bat.
καλα οτι θες κανουν...εδω αν κανεις preorder το FM2010 απο play.com σου τυπωνουν τη φατσα στο εξωφυλλο or smth lol
cyber_lingas
05-09-2009, 17:48
http://art.penny-arcade.com/photos/632648974_Wysws-L.jpg
Once_Emperor
05-09-2009, 22:33
http://cache.gawker.com/assets/images/9/2009/09/500x_20090905_02.jpg
ZERGRUUUSH!!!
PS: (όχι δεν είναι φώτοσοπ)
http://art.penny-arcade.com/photos/632648974_Wysws-L.jpg
χαχαχααχ τρελή θεΐλα
sabbattack
06-09-2009, 05:21
http://cache.gawker.com/assets/images/9/2009/09/500x_20090905_02.jpg
ZERGRUUUSH!!!
PS: (όχι δεν είναι φώτοσοπ)
poio kameno kailopaixnido einai auto? isometriko kineziko mmo e? sapiles
jack the ripper
06-09-2009, 12:48
ακουω γνωμες...ο αδελφος μου πηρε το κασπερσκυ ιντερνετ σεκιουριτυ και εχω ενα σιριαλ(ειχε 2)....
ειναι υπερβολικα βαρυ(στο πισι του αδελφου μου δεν μπορω να κρινω γιατι γενικα το εχει γαμημενο :P) οποτε να προτιμησω αντιβιρ και κομοντο ξερω γω?
Black Snake Moan
06-09-2009, 14:05
Το κασπερσκυ από όσο θυμάμαι είναι πολύ καλό, αρκεί να έχεις κατάλληλο και δυνατό PC να το τρέξεις σωστά. Έχει πάνω από χρόνο που σταμάτησα να ασχολούμαι με κασπερκσυ γιατί ήταν μανούρα να βρίσκεις συνέχεια serials (πειρατής γαρ), αλλά όσο το δούλεψα ήταν κορυφή.
Γενικά, παίζει τρελή παραμετροποίηση και μπορείς να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου, συν ότι έχει και δικό του firewall. Οκ, τις πρώτες μέρες σου τα σπάει λίγο γιατί κάθε φορά που τρέχεις κάτι θα σε ρωτάει για permissions, αλλά μόλις συμπληρωθεί σιγά σιγά η λίστα των trusted προγραμμάτων δεν σε πιάνει κανενας. Α, και όταν το είχα από όσο θυμάμαι έβγαινε update σχεδόν κάθε μέρα.
jack the ripper
06-09-2009, 15:30
παλια το ειχα και εγω και οντως με το σιριαλ με γαμησε....απλα τωρα μια που ο μπραδερ εκανε την καλη κα ιτο αγορασε και εχει ενα σιριαλ ακομα λεω να το εκμεταλευτω :D
SpiritCrusher
06-09-2009, 15:36
Λίγο πολύ όλα βγάζουν updates κάθε μέρα.
Τζακ, είναι όντως πάρα πολύ βαρύ αλλά επίσης είναι και από τα καλύτερα (τοπ 3 άνετα υποτίθεται). Δοκίμασε το και αν δεις πως σε ενοχλεί στην χρήση πισιού, ε ναι γύρνα το σε antivir ή κάτι τέτοιο. Σε εμένα πχ όταν το είχα δοκιμάσει μου καθυστερούσε αρκετά το pc ώστε να φάει μια ωραία απεγκατάσταση :P
Once_Emperor
06-09-2009, 15:54
Γαμιέται η κωλοflashδιαφήμιση με τους boxer που πλέον είναι σε όλα τα site και κάνει ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΟΡΥΒΟ! DIE!@!#!@~!@
Γαμιέται η κωλοflashδιαφήμιση με τους boxer που πλέον είναι σε όλα τα site και κάνει ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΟΡΥΒΟ! DIE!@!#!@~!@
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865
SpiritCrusher
06-09-2009, 17:38
ω ναι.
Once_Emperor
06-09-2009, 17:41
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865
Ποτέ ξανά Firefox. Καλύτερα να ακούω *ΚΤΣΑΚ* *ΚΤΣΟΥΚ* *ΚΑΜΠΛΑΜ* κλπ όλη μέρα.
Marillion
06-09-2009, 17:43
κανα διήμερο πριν άφησα ένα βίντεο να φορτώνει και πήγα στον θρόνο, παραλίγο να πέσω όταν άκουσα τα μπουμ μπουμ. τον ξυλοφόρτωσα και ξαναπήγα. thanx για το add-on btw.
λήκαρε το soul calibur για πσπ. θα κατεβάσω να δω. έχει και kratos αλλά κλαιν μαιν, εδώ τα άλλα είχαν yoda & link. παίζει να είναι ωραίο πάντως. επίσης τι παίζει με αυτό το νεο psp??? δεν έχει καν υποδοχή umd; όλα από νετ; χριστός και παναγία, τραγική κίνηση για κονσόλα που διανύει την τέταρτη αναβάθμιση της.
σε αλλα νεα η 2Κ αποφασισε να μη βγαλει το draft combine(προλογος του nba2k10) στα ευρωπαικα xbox/ps3 stores αλλα προτιμησε ινδια για παραδειγμα που προφανως εχουν μεγαλυτερο basketball market...
Oi tou wii tsekarete Muramasa.The.Demon.Blade.USA.Wii-PROMiNENT
Vgike ntsc meta apo tosous mines se akatalavistiko jap.Tora einai epitleous playable.50hit combo slashidi me rpg stixia.Episis aneta korifea gia wii grafika (epitelous) kai artstyle stis pistes na 8imizei kai ligo braid.Telos, mono 650mb gia install se usb.Auta einai :D
κανα διήμερο πριν άφησα ένα βίντεο να φορτώνει και πήγα στον θρόνο, παραλίγο να πέσω όταν άκουσα τα μπουμ μπουμ. τον ξυλοφόρτωσα και ξαναπήγα. thanx για το add-on btw.
λήκαρε το soul calibur για πσπ. θα κατεβάσω να δω. έχει και kratos αλλά κλαιν μαιν, εδώ τα άλλα είχαν yoda & link. παίζει να είναι ωραίο πάντως. επίσης τι παίζει με αυτό το νεο psp??? δεν έχει καν υποδοχή umd; όλα από νετ; χριστός και παναγία, τραγική κίνηση για κονσόλα που διανύει την τέταρτη αναβάθμιση της.
σιγουρα θα βγαλουν αλλο μοντελο με umd αφου θα φανε τα μουτρα τους με δαυτο γιατι καλο το 16gb onboard memory αλλα οι τιμες του psn σε σχεση με τα retail δεν συμφερουν
Marillion
06-09-2009, 17:54
ε ναι ρε. και αν θυμάμαι δεν είχε και καμιά τρελή ποικιλία στο psn. oύτε από αυθεντικά psx games δλδ που υποτίθεται είναι piece of cake η μεταφορά
υποτιθεται οτι πλεον τα παντα θα βγαινουν πρωτα στο psn (νομιζω και για ps3) αλλα και παλι...
υπαρχει μπαταρια για το psp(slim) που να κραταει (δοκιμασμενα ε) παραπανω απο την μαμισια;
Marillion
07-09-2009, 14:20
του πρώτου psp κάνει την δουλειά. δοκιμασμένα.
απλά και οι συμβατικές μέθοδοι βοηθούν ακόμα παραπάνω, dld volume και φωτισμός.
Amnesiac.
07-09-2009, 14:26
εγώ έχω αυτό το πρώτο πιεσπί που λες. Έχω να το χρησιμοποιήσω 2-3 χρόνια επειδή έχει χαλάσει ο μοχλός. Αν το φτιάξω, φλασάρεται εύκολα ή πρέπει να κάνω χίλιες δυο μαλακίες;
Marillion
07-09-2009, 14:35
είναι το πιο εύκολο για φλασάρισμα απ'όλα. θες απλά καλώδιο για θύρα usb & νετ. φτιάξτο και πες μου
Kelldorain
07-09-2009, 15:06
Για πείτε, έχω οθόνη στο pc με tv tuner (samsung syncmaster 2032mw). Τι χρειάζεται για να λειτουργεί σαν τηλεόραση; Είχα την εντύπωση ότι κάτι κεραίες των 5 ευρώ κάνουν, αλλά χθες που ρώτησα μου είπαν πχ για αυτή (http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=947962&catalog=19&category=69977515). Υπάρχει κάτι πιο φθηνό και αν όχι αυτή λειτουργεί κανονικά;
antimusic
07-09-2009, 15:13
ε αυτή απότι λέει είναι για ψηφιακή τηλεόραση, προς το παρόν μόνο αυτό το ερτ+ (έτσι λέγεται;) είναι τέτοιο. εσύ θες απλή κεραία.
Kelldorain
07-09-2009, 15:17
Α οκ , θενκς.
και μιας και το φερε η κουβεντα,υπαρχουν εσωτερικα tv tuner με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη;
(υπαρχουν για οποιον ενδιαφερεται btw) ^
για πειτε ελληνικα eshop (στο στυλ του e-shop.gr) που να δεχονται ομως paypal
KoiliaSamprela
08-09-2009, 19:40
(υπαρχουν για οποιον ενδιαφερεται btw) ^
για πειτε ελληνικα eshop (στο στυλ του e-shop.gr) που να δεχονται ομως paypal
http://syncom.gr/ ? δεν το έχω δουλέψει , αλλά εύκολα το βρήκα
μπι μάι φρεντ ναου
Ingolemo
08-09-2009, 20:29
Hm, den einai kai to pio kaloftiagmeno site e, ston opera den anoigei kai petaei download gia ena .dll .:shock:
λοιπόν, αυτή είναι η λίστα με τα παιχνίδια μου για το 360, είναι κάτι (κυρίως παλιότερο) που μου λείπει? για πείτε
http://xasiklas.50webs.com/index.html
Marillion
08-09-2009, 23:06
τα condemned (1&2) της sega. red faction guerilla, banjo kazooie & δεν ξέρω αν συνυπολογίζεις τα 2 expansions του oblivion και τα πέντε του fallout.
το ghostbusters είναι import? region free? τι λέει?
Kelldorain
08-09-2009, 23:13
Πόσα έχεις:shock:
Τώρα τι λείπει , χμ, Project Gotham Racing 3 και 4 (το 4 είναι ίσως το καλύτερο racing που έχω παίξει) CoD: Modern Warfare, τα Ghost Recon Advanced Warfare (είναι δυο νομίζω), και το Pure.
Απίστευτη συλλογή πάντως, /bow. Βτς live γιατί δεν μπαίνεις;
SpiritCrusher
08-09-2009, 23:50
Από αυτά πόσα είναι αυθεντικά;
live δεν έμπαινα μέχρι χθές γιατι με την μετακόμιση, έψαχνα τρόπο να δώσω δίκτυο στο xbox
Από αυτά πόσα είναι αυθεντικά;
καμιά δεκαριά
SpiritCrusher
09-09-2009, 02:09
Έβλεπα video review του Killzone 2 που έκανε το Gamespot και πέρα από το πόσο σιχαμένος ήταν ο reviewer, μιας και πρέπει να τα πήρε χοντρά, έπεσε το μάτι μου σε comment που μου θύμισε την παλιά ωραία μας συζήτηση:
Και ποιός μαλάκας θα μπορούσε να πει άσχημο το l4d;
άτομα σαν αυτόν:
http://img89.imageshack.us/img89/5557/kz2lol.jpg
Cheap visuals και animations τα CoD λοιπόν. Ζουν ανάμεσα μας.
Marillion
09-09-2009, 09:14
''a superior cnsole, with superior gaming library and a superior online, believe me, it's superior, because it's superior.''
χαχαχαχαχααχα, γελάω δυνατά
δε μπορείς να πεις όμως,videotrollαρει υπέροχα =p
uWQnhMPHgQg
μαρουλιον δεν πήγα δουλειά σήμερα, οι servers του γουάο είναι σε maintenance, ψήνεις να έρθεις να παίξουμε τίποτα?
Kelldorain
09-09-2009, 09:39
Και ποιός μαλάκας θα μπορούσε να πει άσχημο το l4d;
άτομα σαν αυτόν:
http://img89.imageshack.us/img89/5557/kz2lol.jpg
Cheap visuals και animations τα CoD λοιπόν. Ζουν ανάμεσα μας.
ASSBLASTER93 λοιπόν.
Marillion
09-09-2009, 09:50
έλα, ψήνομαι αμέ. δες τα πιεμς σου!
SpiritCrusher
09-09-2009, 13:30
ASSBLASTER93 λοιπόν.
Τι περίμενες; :P
Marillion
09-09-2009, 14:57
φαίνεται ψιλοκαυλωτικό το killzone αλλά μόνο για γραφικά μιλάει ο τύπος. και επαναλαμβάνει την λέξη gameplay χωρίς να καταλαβαίνουμε τι ιδιαίτερο έχει.
γουστάρα πολύ τον greg kasavin στο gamespot. έχει φύγει εδώ και 2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος όμως...
http://www.youtube.com/watch?v=wCPOg-XefzI (τέχνη που μόνο η σέγκα προσφέρει :P )
και ένα για τον spiritcrusher
http://www.youtube.com/watch?v=bsfsysbci-0
http://www.youtube.com/watch?v=AjTuufN_HAI
Kelldorain
09-09-2009, 15:25
Μιας και πιάσαμε sega, Ign Presents the History of Dreamcast (http://retro.ign.com/articles/102/1021947p1.html) για όποιον έχει διάθεση να διαβάσει. Σε άλλα νέα το Dirt 2 φαίνεται υπερβολικά καλό, κρατάω λίγες επιφυλάξεις γιατί είμαι σχετικά αρχή ακόμα. Ξέρουμε αλήθεια τι παίχτηκε με τα δικαιώματα σε αυτό;
Once_Emperor
09-09-2009, 16:41
Σε μια πιο «αποκρυφιστική» προσέγγιση σήμερα κυκλοφορεί και το Diablo 3, ένα παιχνίδι για τον υπολογιστή, η ιστορία του οποίου βασίζεται στην «αιώνια διαμάχη» αγγέλων και διαβόλων. Η προηγούμενη έκδοση είχε κυκλοφορήσει το 2000, ενώ η 9.9.2009 επιλέχθηκε διότι, όπως εξήγησαν οι αρμόδιοι, αν διαβαστεί ανάποδα, παραπέμπει στον αριθμό του Σατανά (666)!
Πηγή. (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=287379&ct=2&dt=09/09/2009)
Tι σκατά, έτσι τα γράφουν? Ή μήπως χέρουν κάτι? :shock:
Kelldorain
09-09-2009, 16:57
Αχαχααχαχαχ είναι συγκινητικοί
Ragnarock
09-09-2009, 17:04
χαχαχαχ τι λενε αυτοι γαμω
Once_Emperor
09-09-2009, 17:09
Μάλλον κάτι τέτοιο (http://www.worldofwarcraft.gr/forum/t416.html) θα διάβασαν και θα το πήραν στα σοβαρά. 0 πάντως
Καλά όλα τα άλλα, πες είναι βλάκας. Το γεγονός πως όχι απλά δε βγαίνει σήμερα, ούτε επίσημο release date δεν υπάρχει, πόσο για τον μπούτσο πρέπει να είναι κανείς για να μην έχει ψάξει καν κάτι τέτοιο βασικό;
Ragnarock
09-09-2009, 17:23
64 69 61 62 6c 6f 20 33 20 20 30 39 2f 30 39 2f 30 39 is hex for : Diablo 3 09/09/09. Don't believe me? Google ANY Hex translator and try it yourself.
πεφτω κατω
αυριο βγαινουν τα demo για fifa 10 & nba live 10 σε psn&xbl λογικα και pc
pes 2010 demo σε μια 2 βδομαδες απο τωρα και nba2k10 τελος του μηνα
Ragnarock
09-09-2009, 20:07
Δε μου λετε,το Trine το'παιξε κανεις?
Πολυ γαματο και εθιστικο μεν,αλλα νομιζω τελειωνει λιγο γρηγορα.
sabbattack
09-09-2009, 21:43
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=21757
edw eisai nomizw ;)
SpiritCrusher
10-09-2009, 03:25
Θυμόμαστε το Don't Copy That Floppy του '92 ;
Τώρα έχει σίκουελ, yo!
hUCyvw4w_yk
Marillion
10-09-2009, 09:31
χαχαχ χριστός και παναγία
http://www.ictnews.vn/GetFiles/ImageView.aspx?PublishedFileId=22256&req=vcms
σε άλλα νέα πολύ καλό το soul calibur για πσπ ε, δυστυχώς δεν φτάνει tekken dark όμως.
In what is probably the most successful console re-launch in history, over half a million PS3 "slims" were sold last week worldwide according to our preliminary data - this represents over a 400% increase week on week (and a number of retailers in the US had already started selling the new model PS3 last week).
In Europe, some regions saw as much as a tenfold increase in PS3 sales (admittedly, sales had been low the previous week as consumers anticipated the new model launch) - around 250,000 units were sold in "other regions" (Europe, Asia, Africa, Australia etc) according to our preliminary data. In Japan, reports have already been independently confirmed from Famitsu magazine of over 150,000 units sold - twice as much as the previous best week for PS3. Sales in Americas also saw a large increase, over 125,000 units according to preliminary data (although this could be higher as more info comes in).
PS3 software also saw significant increases - many PS3 versions of multi-platform titles comfortably outselling their 360 counterparts this week. The big question will be how long can this bump be sustained for - we expect a fair dropoff next week but PS3 should remain ahead of 360 and Wii for most of September if not longer than that.
Stay tuned for more data as it comes in... and please note that this data is still preliminary at this stage. We can say with a fair amount of certainty that between 500,000 and 600,000 units were sold but will not know the exact figure until all of the finalised data is in.
Update - we have already upgraded the figure to 500-600k as all pointers now suggest the figure to be comfortably over half a million.
SpiritCrusher
10-09-2009, 12:03
Για να δούμε. Εγώ έχω διαβάσει και για +1000% (υπερβολικό ακούγεται σαν νούμερο) στις πωλήσεις αλλά το μυστικό όλου αυτού βρίσκεται εδώ:
(admittedly, sales had been low the previous week as consumers anticipated the new model launch)
Το περίεργο είναι πως έχουν ανέβει και οι πωλήσεις Χ360.
Επίσης ποια η πηγή του άρθρου γιατί αυτό
In what is probably the most successful console re-launch in history,
εκτός και αν ξεχνάω κάτι είναι η μεγαλύτερη μάρκετινγκ πίπα έβερ.
edit: Ok είναι 1000% αύξηση ανάμεσα στη 35η εβδομάδα και στη 36η, όχι μηνιαία όπως νόμιζα άρα είναι εφικτό λόγω του 1ου quote του post.
http://www.eurogamer.net/articles/playstation-3-sales-rocket-1000-percent-on-slim-release_2
Marillion
10-09-2009, 12:27
αλήθεια λέει ο αμπρουτζις. πήγε καλά το σλιμ την πρώτη βδομάδα και λογικά θα συνεχιστούν οι αυξημένες πωλήσεις. εγώ γουστάρω γιατί προσπαθώ να σκεφτώ τι θα σκαρφιστούν και οι άλλες εταιρείες.
υπάρχουν κουβέντες για ένα γουιι hd. κακή αντιμετώπιση του θέματος αν ισχύσει σε κάποια φάση ιμο. τα γραφικά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία πλέον (τουλάχιστον στους σοβαρούς gamers) και όταν φτάνεις να αγγίζεις την απόλυτη εκφραστική τέχνη με περιορισμένες τεχνικές δυνατότητες (mario galaxy γαμεί οτιδήποτε θεωρείται αρτιστικό και εξισώνει το βιντεογκεημινγκ με εμπειρίες που μονάχα άλλες μορφές καλλιτεχνικής δημιουργίας μπορούν να προσφέρουν. απλά όταν η νιντνέντο θέλει δεν την φτάνουμε, σόρρυ κιόλας), κάντε το απλά ένα γαμημένο gaming powerhouse το γουιι και κερδίζετε και περιστασιακους, αλλά και hardcore gamers. κάτι περιφερειακά που βελτιώνουν τις κινήσεις τα βλέπω να περνουν και να μην ακουμπούν, οπότε δουλέψτε γαμώ το γουι φιτ σας.
για xbox λογικά περιμένει να κάνει το μπαμ με νατάλ η μαικροσοφτ, δεν υπάρχουν σχέδια ούτε για xbox-slim (χε) αλλά ούτε και περαιτέρω πτώσεις τιμών. βέβαια ψιλοσταρχίδια της γιατί το μπάτζετ της την επιτρέπει ακόμα και ένα τέτοιο μεγάλο φλοπ. το θέμα όμως είναι να βγούμε κερδισμένοι λιγάκι. οπότε η λύση είναι μία (shenmue 3 :P). δουλέψτε καλά την μαλακία και δώστε τα απαραίτητα εφόδια σε 3rd παρτυ ντιβέλοπερς. μην βιαστείτε, για να σας φτάσει το πλευστεισον θέλει τουλάχιστον 2 χρόνια, οπότε δουλεύτε.
τώρα για την σόνυ τι να πω. αν κάτσει κάτω και αφήσει τους κομπλεξισμους στην άκρη και σταματήσει αυτήν την μανία για fps/action exclusives και δώσει αέρα σε παιχνίδια τύπου little big planet (γιατί ρε γμτ γίνατε και σεις πολυ σκληροπυρηνικοί πια) τότε υπάρχουν ελπίδες να δούμε και εκεί καλές αποκλειστικότητες και να παρατήσουν επιτέλους το ψόφιο πιες 2 που το μόνο που κάνει είναι να γεμίζει με ψιλοσκουπιδότιτλους την αγορά τελευταία. όπως και να χεί ΠΑΛΕΨΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
Όλά αυτά βέβαια μέχρι να βγει το σονικ hd που μεδειξε ο σπιριτ κρασερ και η σέγκα σας γαμήσει καλά με το μπάτζετ που θα την επιτρέψει να δημιουργήσει νέα κονσόλα και να σας πάρει τα σώβρακα φλώροι. :razz:
SpiritCrusher
10-09-2009, 12:38
αλλά ούτε και περαιτέρω πτώσεις τιμών. βέβαια ψιλοσταρχίδια της γιατί το μπάτζετ της την επιτρέπει ακόμα και ένα τέτοιο μεγάλο φλοπ.
Ρε SoniCore Bionic Contrado 4 τώρα αρχές του μήνα μαζί με το PS3 δε ρίξανε τη τιμή του Χ360; Κι άλλο θες; Θα μπούνε μέσα.
Marillion
10-09-2009, 12:51
ε ναι ρε γιαυτο το λέω δεν πέφτει άλλο τώρα που θα δουν τις υπέρογκα αυξημένες πωλήσεις του σλιμ.
γενικα η τιμη εχει παει πολυ κατω,με λιγο ψαξιμο τη βρισκεις και με 230 ευρω ξερω γω
μη σου πω το ψηνω(ειναι και 120gb το ατιμο) για να μη μετακομιζω στον πανω οροφο καθε φορα(τρομαζω βεβαια στην ιδεα της αδερφικης μαχης για τα bluray -ειδικα το γαμημενο pro evolution- =p )
παντως μιας και το φερε η κουβεντα,ας βγαλει η σεγκα κονσολα και τα ξεχναμε ολα :maikl:
p.s. spirit google it και θα δεις ενα σωρο παρομοια link,δεν εσωσα το source
SpiritCrusher
10-09-2009, 13:15
Χμ βλέπω κυρίως PS sites, no surprises. Όταν (και αν) το μοναδικό άλλο re-launch που μπορώ να σκεφτώ είναι του PS2, η παραπάνω δήλωση είναι τουλάχιστον αστεία. Το τμήμα μάρκετινγκ τους συνεχίζει τις μαλακίες λες και δεν μας κόβει.
Αμπρούτζη 230 από που; gief link.
Τέλος νόμιζα πως το είχα ποστάρει πιο παλιά αλλά μιας και το ξαναπέτυχα ψάχνωντας για τις πωλήσεις
Sony Admits It'll Still Take a Loss on PS3 Slims
http://ps3.gamespy.com/articles/101/1017950p1.html
Τουλάχιστον το software φαίνεται να πηγαίνει καλά.
καπου το χασα με το φπα :|
275 http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=144&productid=6734&language=el-GR
Marillion
10-09-2009, 14:22
έψαχνα να βρω κάτι να φάω και έπεσα σε αυτό. talk about multitasking :D
http://www.youtube.com/watch?v=Q3Hh3tBdHwM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=oLabckoPC0g&feature=related
τι έπος ρε μλκ!!!
+1 gia to post Marillion me mia mikri enstasi.Kala ta leme gia ptosi ps3, 360 .Alla as to pame kai ligo stous allous...Re ti wii 250e akoma pane kala?Kai kanenas den asxolite me ti fasi.Diladi pleon anepitrepto na poulane toso to wii.Vevea exei poulisei se autin tin timi parapanw apo tous allous 2 mazi ,opote tis nin ta rkidia kouniounte.Pantws vlepw oti kai se xena forum den asxolite o kosmos me to oti to wii exei pleon idia timi me ta alla 2, pou opos kai na to kanoume den einai se 2000 era gfx genia e. Ta kataferane me to matzaflari na xazepsoun ton kosmo kai na min asxolite :P
Kata ta alla nai to mario einai mallon ta 250e tou.Kaloi kai 5-10 titloi tou akoma, alla xaodes diafora to galaxy se gameplay.
Btw proxtes varese enas 500aris wd pou xa 2 xronia, kai pigenontas ton sto plaisio egine to exis oreo.Mou dosan pistotiko me tin arxiki timi tou ,107e enw tora kanei 47e o idios.Ara pira enan tou 1tb kai metroid prime trilogy tzaba.De me xalase :D Gia peite omws se opion exei katsei paromia fasi me pistotiko.Isxiei auto , to na sou pistonoun to arxiko poso pou pliroses otan to exartima kikloforei akoma se misi timi kai katw? H kanan la8os oi tipoi? Kai i fasi einai oti stin apodixi tin kainourgia, exei panw ton 500ari (ton palio), me 107e timi pou isxiei stin ousia gia nea egiisi 3xronwn tou kainourgiou.To metroid de to grafei kan.Poli kalo gia nane ali8ino mou fenete re, pame gia defteri 3etia me arxiko poso :D
UC.Hammer
10-09-2009, 15:30
Ερωτηξης:Μετα απο αιωνες εβαλα sp3 στα xp,καθε φορα που εκανε εγκαταταση κολλαγε(λογω του dr.watson),εχθες τελικα τα καταφερα,αλλα δεν ανοιγει κανενα browser εκτος του opera για καποιο λογο.Εκανα clean install το firefox,αλλα τπτ.Ουτε IE ουτε chrome.Μονο opera.Κατεχει κανεις;εντιτ: Εκλεισα και το firewall αλλα και παλι τζιφος
SpiritCrusher
10-09-2009, 16:23
+1 gia to post Marillion me mia mikri enstasi.Kala ta leme gia ptosi ps3, 360 .Alla as to pame kai ligo stous allous...Re ti wii 250e akoma pane kala?Kai kanenas den asxolite me ti fasi.Diladi pleon anepitrepto na poulane toso to wii.Vevea exei poulisei se autin tin timi parapanw apo tous allous 2 mazi ,opote tis nin ta rkidia kouniounte.Pantws vlepw oti kai se xena forum den asxolite o kosmos me to oti to wii exei pleon idia timi me ta alla 2, pou opos kai na to kanoume den einai se 2000 era gfx genia e. Ta kataferane me to matzaflari na xazepsoun ton kosmo kai na min asxolite :P
To συνεχίζεις :P
To Wii απευθύνεται κυρίως σε άλλο αγοραστικό κοινό λεμε. Είναι κάτι "διαφορετικό" και άρα δεν μπλέκεται και τόσο στη κόντρα PS3 - XBOX360 που ουσιαστικά είναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος. Γι αυτό και είναι πιο πιθανό να βρεις κάποιον που έχει Χ360/PS3 και Wii παρά Χ360 και PS3.
Nai alla ta idia fraga dinoun oloi autoi.Einai akrivo leme :P Ti na pw den exw petixei tipo na xei mono wii kai na pistevei oti i timi tou einai ok simfona me auta pou prosferei.Sigoura iparxoun vevea ki autoi vasi twn polisewn.Ti na peis...
SpiritCrusher
10-09-2009, 17:30
Δεν λέω πως είναι καλό ρε, όσο λιγότερο τόσο καλύτερα για εμάς :P
Λέω απλά πως το Wii δε θα αναφερθεί σε συζήτηση κόντρας με άλλες κονσόλες (συνήθως εκεί πέφτει το θέμα της τιμής σαν άλλο godwin's law αλλά για κονσόλες) + ότι αυτό με τα GFX κτλ που λες είναι κάτι που απασχολεί άτομα της φάσης ΧΒΟΧ/PS.
Θα πας να παίξεις bowling ή να κάνεις Wii Fit και θα σε νοιάζει αν η ρώγα της γυμνάστριας έχει 328 πολύγωνα + pixel shaders 4 για να την κάνει πιο σκοτεινή απο κάτω μιας και έχει φως απο πάνω; :razz:
Marillion
10-09-2009, 17:37
αυτό όμως μπορεί να σε προβληματίσει στα resident evil remakes & στο νέο dead space και γενικά σε οποιονδήποτε ανταγωνιστικό action/adventure title.
εμένα όχι (εντάξει σε χορρορ γκεημς που δεν είναι και η σπεσιαλτυ του, ίσως να με προβλημάτιζε) αλλά πολύς κόσμος μιζεριάζει (ακόμα και ανοφισιαλ έντυπα της νιντεντο!). εκεί κάπου νιώθεις κάπως περίεργα καθώς το control system και μόνο, δεν φτάνει για να καλύψει το σχετικό ποσό που έδωσες.
βέβαια αυτά θα είχαν λίγη σημασία αν όπως προείπα δεν έδιναν τόσο μεγάλη βαρύτητα στους ''οικογενοιακούς'' τους τίτλους.
SpiritCrusher
10-09-2009, 17:45
Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι κυρίως άλλο κοινό, και ναι την πληρώνουμε κάποιοι που θα θέλαμε να δούμε τέτοια games (μαζί σας για πιο δυνατό hardware στο Wii).
Εδώ όμως είναι το θέμα νοοτροπίας που είπα πιο πριν. Αν κάποιος θέλει τέτοια παιχνίδια θα στραφεί αλλού, πως να το κάνουμε. Η Nintendo θα φροντίσει το software fanbase της με τα Mario, Pokemon, Zelda (btw ετοιμάζεται το επόμενο ε), Metroids κτλ και από εκεί και μετά αν θέλει κάποια εταιρία να βγάλει κάποιο παιχνίδι γνωστού franchise έχει καλώς. Αν όχι, χεστήκανε. Λες και τα άτομα που κάνουν το fit, το Sports Resort κτλ best sellers με πωλήσεις που ονειρεύονται Sony/MS, θα νοιαστούν.
Άσε που οι πιο πολλοί από ότι βλέπω έχουν ήδη φροντίσει και έχουν Wii + μια άλλη κονσόλα.
Kelldorain
10-09-2009, 17:50
Zelda (btw ετοιμάζεται το επόμενο ε),
Ασδφ, λινκ.
Πάντως σε αυτά που λέει ο Spiritcrusher συμφωνώ, απλά νομίζω ότι το να δημιουργούσε άλλο ένα δυνατό franchise ακόμα θα βοηθούσε, μιας και τα pokemon επαναλαμβάνουν ίδιες ιδέες, το galaxy ήταν απίστευτο αλλά το ότι το επόμενο είναι galaxy 2 δείχνει ένα πρόβλημα όσο να ναι στη θεματολογία, το τελευταίο metroid ήταν κατώτερο προσδοκιών κλπ. Στο gc πχ έγινε αναβίωση των metroids και προσπάθεια έστω αναβίωσης των star fox. Αυτό θα βοηθούσε βέβαια σχεδόν αποκλειστικά στη συχνότητα που θα έχουμε εξαιρετικά games, οπότε πάλι καταλήγουμε σε αυτά που λέμε εξαρχής
SpiritCrusher
10-09-2009, 19:17
Δεν έχω κάτι πρόχειρο τώρα από λινκζ. Θυμάμαι πως είχα διαβάσει ότι σε μια έκθεση που ήταν νομίζω και ο Miyamoto (Ε3; Gamescom ή όπως λεγόταν; dunno) είχε πει ανεπίσημα το πόσο ήθελε να έδειχνε το νέο Zelda αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένει για τον επόμενο χρόνο.
edit: google miyamoto new zelda και τσουπ τελικά το είπε στη φετινή Ε3
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3174564
και promo artwork
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Legend_of_Zelda
KoiliaSamprela
10-09-2009, 22:55
έχω wii , κολλητός μου έχει ps3 , άλλη διασκέδαση το ένα άλλη το άλλο.
Όπως λένε και οι πιο πάνω.
Και με τα 2 καλά περνάμε , απλά είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, πέρα από τον χαβαλέ που μπορεί να κάνω με ιδιοκτήτη άλλης κονσόλας , δεν μπορείς να συγκρίνεις 2 ανόμοια πράγματα μόνο και μόνο επειδή είναι κάτω από την ομπρέλα της λέξης "Κονσόλα"
Marillion
10-09-2009, 23:52
είπαμε δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία αλλά με το συμπάθειο για βιντεογκεημς μιλάμε.
το γουι δεν έχει τόσους κοινούς τίτλους όσο για παράδειγμα τα xbox με ps3 αλλά εμπίπτει σε σχετικές κατηγορίες παιχνιδιών. και τα φπς του έχει, και τα αρ πι τζι του κτλ. είπαμε η πληγή για τους γκεημερς που το επέλεξαν είναι τα γουι φιτια & τα γουι σπορτια. και τα πράγματα μάλλον θα περιπλέκονται με το νατάλ της μς. όπως και να χει το πράγμα πάντως και όπως έχω ξαναπεί, για την νιντέντο μιλάμε ρε.
έγραψα και για το καλύτερο πορτ του bully έβερ λιγες σελίδες πριν ε; ναι τα ξεσκίζει όλα. θέλουμε εξκλουσιβς της ροκσταρ στο γουιι (καλά καλά). πραγματικά είναι από τους λίγους third party developers που καταλαβαίνουν τις ιδιαιτερότητες του. παίξτε το και θα με καταλάβετε. και μετά το gta chinatown wars. οι πιο αδύναμες τεχνικά κονσόλες χέζουν τα hd μας και μας βάζουν τα γκιαρς οφ γουορ και ρεζίστανς και gta4 στον κώλο. χε,χε,χε
και μιας και την ανέφερα, βγαίνει και αυτό σε λίγο καιρό (νιαμ νιαμ) :
http://www.youtube.com/watch?v=jDJj4Pmj8fE
επαιξα το demo του fifa 10 στο ps3 και δηλωνω ενθουσιασμενος(η τσεπη μας θα τη πληρωσει φετος...2 αντι για 1 =p )
ειδικα οι τερματοφυλακες ειναι απιστευτοι(ηδη διαβαζω γκρινιες για αυτο...ω θεε κανε να μη το αλλαξουν)
περισσοτερα αργοτερα
Kelldorain
11-09-2009, 00:09
Συμφωνώ, οι κινήσεις των τερματοφυλάκων στις αποκρούσεις τα σπάνε. Επίσης το χουν κάνει πιο γρήγορο ελαφρώς από πέρυσι. Γενικά ως τώρα πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Τσεκάρετε κι αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=h8tgRw8I7U0) :P
είπαμε δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία αλλά με το συμπάθειο για βιντεογκεημς μιλάμε.
το γουι δεν έχει τόσους κοινούς τίτλους όσο για παράδειγμα τα xbox με ps3 αλλά εμπίπτει σε σχετικές κατηγορίες παιχνιδιών. και τα φπς του έχει, και τα αρ πι τζι του κτλ. είπαμε η πληγή για τους γκεημερς που το επέλεξαν είναι τα γουι φιτια & τα γουι σπορτια. και τα πράγματα μάλλον θα περιπλέκονται με το νατάλ της μς. όπως και να χει το πράγμα πάντως και όπως έχω ξαναπεί, για την νιντέντο μιλάμε ρε.
έγραψα και για το καλύτερο πορτ του bully έβερ λιγες σελίδες πριν ε; ναι τα ξεσκίζει όλα. θέλουμε εξκλουσιβς της ροκσταρ στο γουιι (καλά καλά). πραγματικά είναι από τους λίγους third party developers που καταλαβαίνουν τις ιδιαιτερότητες του. παίξτε το και θα με καταλάβετε. και μετά το gta chinatown wars. οι πιο αδύναμες τεχνικά κονσόλες χέζουν τα hd μας και μας βάζουν τα γκιαρς οφ γουορ και ρεζίστανς και gta4 στον κώλο. χε,χε,χε
και μιας και την ανέφερα, βγαίνει και αυτό σε λίγο καιρό (νιαμ νιαμ) :
http://www.youtube.com/watch?v=jDJj4Pmj8fE
μιας και ειπες για bully,εχει καταφερει να το τρεξει κανεις στο pc?συνεχεια κρασαρει
Marillion
11-09-2009, 00:18
Ναι έχω ακούσει πολύ κακά λόγια και γω. τρέξτο σε πσ2 βασικά γιατί το παιχνίδι απλά δεν υπάρχει και θα καείς καλά για ένα 20ωρο τουλάχιστον. αλλά ξαναλέω, δεν συγκρίνεται με το πορτ του γουι ε.
Twra pou lete gia bully, to vala proxtes sto 360 afou to xa parei edw kai kana xrono mtx.Ntaxei eixa diavasei oti exei bugs, alla de 8imame na xw xanadei game na xekinaei me tearing kai tautoxrona kopsimata ston ixo enw pezoun ta credits.Hmarton kai einai kai version 1.03 afou zitaei patch apo to live.0 piotikos elegxos mallon.Ontws to katevasa sto wii, kai para ta xamiloteris analisis gfx den exei tetia 8emata.Mallon ekei 8a to pexw mias kai rockstar se story ta spaei klasika.8imame pantws otan eixe vgei sto ps2 den me eixe entiposiasei gia kapion logo :D
Sto wii mexri to simeio pou benei sto sxolio epexa ligo, alla fenete mia xara apo xeirismo.Kapia stigmi 8a pexei, tora exei kapsimo me broken steel/ point lookout expansion sto 360.Fallout3 85ores kai sinexizei.Trelo epos...
αντε να βγει επιτελους :hungry:
http://www.gameswire.net/screenshots/heavy-rain-28-new-stunning-hd-screenshots_131.html
Ragnarock
11-09-2009, 20:51
Βγηκε το Championship Manager 2010 σημερα.Αηλλ γκιβ ιτ ε τραη,το φουτμπολ αργει εξαλλου.
το demo του παντως ηταν οκ,πολυ καλυτερο απο αλλες χρονιες
οχι fm βεβαια
Kelldorain
11-09-2009, 21:12
Ναι και εγώ το περίμενα χειρότερο το demo αλλά και πάλι θέμα σύγκρισης δεν υπάρχει. Ίσως από προυποθέσεις να το τσέκαρα, αλλά σε τέτοια περίοδο που βγαίνουν συνέχεια πράγματα δύσκολα (btw ign review 9/10 στο νέο need for speed, θα λιώσουμε στα racings μάλλον)
ναι αλλα ερχεται gran turismo
Kelldorain
11-09-2009, 22:44
Ε ναι, γι αυτό το λέω :P Dirt 2, NFS και gran turismo στο ps3, forza 3 στο 360
Marillion
12-09-2009, 00:30
abruzzi έχεις πάρει χαμπάρι και το chinatown wars στο πσπ ε;
και βεβαια το περιμενω
αν και με αγχωνει λιγο μετα απο τοσα 3d third person view gta
λοιπον αφου εχω λιωσει αρκετα το demo του fifa10 ας πουμε μερικα πραγματα
καταρχας πιστευω πως προκειται για το fifa που θα κερδισει τους περισσοτερους pes fans απο καθε αλλη εκδοση.
απο την κινηση των παιχτων,το skilled dribbling,τους πραγματικα "δε ψαρωνω" τερματοφυλακες(μακραν οι καλυτεροι και ρεαλιστικοτεροι που εχω δει σε ποδοσφαιρακι) μεχρι το σουτ και τις σεντρες και τους αμυντικους που παιζουν ΑΜΥΝΑ και οχι μαλακιες...πραγματικα εντυπωσιασμενος σε βαθμο να περιμενω κατι υπερβολικα καλο απο το demo του pes σε 2 βδομαδες για να το βαλω απο πανω.
με λιγα λογια,οτι ελειπε απο το fifa και το ειχε το pes πλεον ειναι μεσα στο παιχνιδι και αυτη τη φορα ειναι το pes το οποιο πρεπει να προσθεσει +'s
δε μου κανει καθολου εντυπωση το οτι διαβαζω αρνητικα σχολια του τυπου "μα γιατι εγινε το fifa τοσο pes" στα official forums...να φυγουνε να πανε αλλου.
p.s. η εκδοση για pc ειναι τα ιδια σκατα με τα προηγουμενα χρονια,με μικροβελτιωσεις στο gameplay...μη μπειτε στον κοπο.
Ragnarock
12-09-2009, 02:33
Στο pc το δοκιμασα το fifa κι εγω και δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση.Δεν το εχω δει ποτε σε κονσολα,ειναι τοσο διαφορετικο?
Το Championship παντως μου φανηκε πατατα,οι παιχτες στο 3D ειναι σαν ενα ματσο καθυστερημενα που κυνηγανε μια μπαλα.Ο αμυντικος μου μπηκε μαζι με την μπαλα στο τερμα μου να πουμε.
ειναι αλλο παιχνιδι στο pc το φιφα,καμμια σχεση
εισαι σιγουρος οτι ειχες δει τo 3d match engine των προηγουμενων cm? :p
Ragnarock
12-09-2009, 02:45
Mπα CM εχω να παιξω απο το 2004,δεν ηξερα καν οτι ειχαν και αυτα 3D :Ρ
Ειναι αρκετα εκνευριστικο παντως.
Once_Emperor
13-09-2009, 22:03
http://cache.gawker.com/assets/images/kotaku/2009/09/15ggguys.jpg
Snorkmaiden
14-09-2009, 01:17
:rofl: