PDA

View Full Version : PC & Games Offtopic thread

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

Abruzzi
08-04-2009, 19:26
Λοιπόν επειδή είμαι άσχετη σε τέτοια.. Έχω κατεβάσει μια ταινία σε HD. Έχω κατεβάσει και υπότιτλους. Πώς γίνεται να τα γράψω και τα δύο σε ένα DVD και να παίζει η ταινία κανονικά με υπότιτλους?

Εν τω μεταξύ το αρχείο είναι 8 γίγα ξέρω γω.. :S

ειναι hd,ειναι για bluray(αν θες να το γραψεις καπου ντε και καλα)

αλλιως το βλεπεις απο το pc

Drumsick
08-04-2009, 19:28
Tι είναι bluray?

Το πισί μου δε σηκώνει να παίξει HD :-(

Abruzzi
08-04-2009, 19:29
Tι είναι bluray?

τα bluray ειναι τα "νεα dvd",δισκοι που σηκωνουν τετοια τεραστια αρχεια και παιζουν σε ps3 και bluray players

αν το pc σου δε σηκωνει 720p(αυτο που λες απο το μεγεθος 1080p ειναι,ακομα "πιο hd" για να καταλαβεις =p) και λοιπα hd video τοτε αδικα το κατεβασες

Drumsick
08-04-2009, 19:36
Mα.. :-(

Ingolemo
08-04-2009, 19:42
Επειδή μετά από 10 μήνες ανελέητου left clicking (:P) το mouse δεν την πολυπαλεύει προτείνετε νέο. Γύρω στα 60-70 , όχι ασύρματες βλακείες. Είχα το copperhead της razer, κάτι αντίστοιχα καλό σε logitech θα με βόλευε, αλλα προτείνετε γενικά

Loipon, egw to razer deathadder exw, kai gamaei.
An thes kati se logitech stadar, proteinw to (kainourgio) g5:
http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/359&cl=us,en

Analoga ti se voleuei pairneis, kai ta duo polu kala mouse einai.

Ingolemo
08-04-2009, 19:44

Ti pc exeis kai den shkwnei HD?
Me ti programma to trexeis? Apo codecs ti exeis?

Pantws mporeis na kaneis convert to arxeio me tous upotitlous se dvd format, kai tha paizei kai se kanonika dvd players, alla tha xei poiothta dvd sth kaluterh, oxi hd.

Kelldorain
08-04-2009, 19:45
Χμ, το Deathadder με έψησε, έχει και 5 κουμπιά αντί για 7 που χει τώρα το copperhead και τα 2 δεν μπορώ να τα ακουμπήσω. Από βάρος πως πάει;

Drumsick
08-04-2009, 19:49

Ti pc exeis kai den shkwnei HD?
Me ti programma to trexeis? Apo codecs ti exeis?

Pantws mporeis na kaneis convert to arxeio me tous upotitlous se dvd format, kai tha paizei kai se kanonika dvd players, alla tha xei poiothta dvd sth kaluterh, oxi hd.

Ξέρω γω τι πα να πει τι πισι έχω? :?
2,66 επεξεργαστής κ 2GΒ μνήμη..

Αυτό με το convert τώρα μου το λέτε?? Είχα άλλα δύο στο 50% να κατεβαίνουν κ μόλις τα'σβησα :-(

antimusic
08-04-2009, 19:55
2,66 επεξεργαστής κ 2GΒ μνήμη..

χμ δεν θα πρεπε να φτάνει; divx και τέτοια παίζουν κανονικά ε;

αυτά που έσβησες βάλτα σε divx να τελειώνει η υπόθεση.

Drumsick
08-04-2009, 20:01
E πως να τα βάλω divx.. αφου τα έσβησα!

Γενικά μου παίζει κανονικά divx k dvdrips και τέτοια.. Με power dvd ή VLCplayer τα παίζω. Τώρα τούτο δω με VLC κόλλαγε άσχημα κ το power dvd ούτε καν το ανοίγει.

Ναι, χρειάζεται κι ένα format το πισάκι μου..

Kelldorain
08-04-2009, 20:08
Πριν το φορμάτ κατέβασε το ccleaner και χρησιμοποίησε το μήπως βελτιωθεί έστω και λίγο

Ingolemo
08-04-2009, 20:11

Γενικά μου παίζει κανονικά divx k dvdrips και τέτοια.. Με power dvd ή VLCplayer τα παίζω. Τώρα τούτο δω με VLC κόλλαγε άσχημα κ το power dvd ούτε καν το ανοίγει.

Ναι, χρειάζεται κι ένα format το πισάκι μου..

Dokimase na katevaseis to k-lite codec pack (http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_full.htm), kai na trekseis to video me to media player classic (pou erxetai mazi me to k-lite).

An pali den trexei kala, mporeis na dokimaseis na peirakseis settings klp, na valeis zoom player+coreavc kai diafora alla pou ok, ama xreiazetai to vlepoume.

btw, ti karta grafikwn exeis?

ps. ennoei na ksanakatevaseis oti katevazes se divx, etsi kialliws pio ligo xrono tha parei apo to na katevaseis to 50% tou 720p.

antimusic
08-04-2009, 20:12

αυτά που έσβησες βάλτα [να ξανακατεβαινουν] σε dixv [αυτή τη φορά] να τελειώνει η υπόθεση.

Drumsick
08-04-2009, 20:13
Auto to k-lite prepei na uparxei hdh sto pc. Opws kai to media player classic Den thumamai ti karta grafikwn exw omws.

Drumsick
08-04-2009, 20:15

αυτά που έσβησες βάλτα [να ξανακατεβαινουν] σε dixv [αυτή τη φορά] να τελειώνει η υπόθεση.

Ei katevazw THE MAN WITH NO NAME TRILOGY file.. De mporw na sumvivastw me divx!!!! :grin: :chinchilla:

SpiritCrusher
08-04-2009, 20:17
X/ Drumsick για να σιγουρευτούμε πως δεν έπαιζε καμιά μαλακία με το αρχείο που είχες, πήγαινε π.χ. εδώ:

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx

Και κατέβασε μερικά από τα βίντεοζ που έχει και δες πως τρέχουν. Άρχισε με κάτι σε 720p και αν τρέχει καλά δοκίμασε και σε 1080.

Επίσης αν δεις πιο κάτω στη σελίδα έχει και τα requirements για να παίξεις HD, και φαίνεσαι να είσαι μέσα.

Drumsick
08-04-2009, 20:17
Pff kala.. allh stigmh omws giati twra exw 500 parathura anoixta k variemai =D

Ingolemo
08-04-2009, 20:19
E dokimase na to trekseis me to media player classic, alla des an trexei me to ffdshow (tha prepe na vgazei ena kokkino tray icon an trexei, pou to patas kai sou vgazei ta options tou ffdshow).
An den sou vgazei tha prepei na pas sta options tou ffdshow video (apo to link sto start menu), kai sto codecs na epilekseis sto h.264/avc format, to libavcodec decoder.
Epishs sto tray, dialogs and paths, epelekse ws tray icons to modern, wste na vgainei ontws to kokkino shmataki otan trexei :)

Drumsick
08-04-2009, 20:32
Pff.. evala to codec alla tpt.. Isws ftaiei k pou to trexw apo ton ekswteriko sklhro. Tespa, I can't be fucked. Tha ta katevasw se dvdrip.

Thanks pantws!!! Eiste kala paidia :)

Razor
09-04-2009, 01:49
αφου δεν το εχετε οι γυναικες με πισι , τι την ψαχνετε

Harbinger of Death
09-04-2009, 02:01
Εγώ στα Windows 7 έβαλα SMPlayer και γάμησε. Με τα δικά του codec, και παίζει τα πάντα. Πλέον αντί για k-lite θα προτείνω SMPlayer. Δοκιμάστε το και δε θα χάσετε.

Abruzzi
09-04-2009, 11:35
οσοι κατεχετε απο mgs4 πειτε πως διαολο περναμε το σημειο που ακολουθεις τον αντιστασιακο

μου χει σπασει τα νευρα...οτι και να γινει θα χαθει απο alert(ειδικα στο phase που φορα τη στολη pmc οπου αν τον παρουν πρεφα τον πυροβολουν)

Amnesiac.
09-04-2009, 11:51
Φώναξε τους ΕΑΑΚίτες :rofl::rofl:

Abruzzi
13-04-2009, 20:47
καλα οσοι λεγατε οτι το mgs4 ειναι μικρο εχετε παιξει ποτε;

το παιχνιδι τελειωμο δεν εχει,ασε που οσο παει χωνει πιοτερο

locust
13-04-2009, 20:50
αν δεν υπολογίσεις τα βίντεο πόσο μεγάλο είναι?

Abruzzi
13-04-2009, 23:20
δεν εχω καει (λογο wow κλασσικα) και παω με το πασο μου,αλλα ακομα παιζω και τωρα εφτασα εδω
http://lh6.ggpht.com/jgnolet/SFTvVIrdZlI/AAAAAAAADCY/n2WKgoHFH2c/s800/SHADOW%20MOSES%20HELIPORT_3.jpg
και αποσο ξερω εχει ψωμι ακομα

SpiritCrusher
14-04-2009, 02:10
δεν εχω καει (λογο wow κλασσικα) και παω με το πασο μου,αλλα ακομα παιζω και τωρα εφτασα εδω
http://lh6.ggpht.com/jgnolet/SFTvVIrdZlI/AAAAAAAADCY/n2WKgoHFH2c/s800/SHADOW%20MOSES%20HELIPORT_3.jpg
και αποσο ξερω εχει ψωμι ακομα

shadow moses :touched:

cloud
14-04-2009, 12:28
Θέλω HL2 ep3 asap :(

Abruzzi
14-04-2009, 13:50
και μεις...αλλα περιμενουμε τι να κανουμε

Phantom Duck
14-04-2009, 14:15
ξανατερματίζουμε κατά σειρά όλα τα HL και το portal κατά τη διάρκεια κάθε εξεταστικής =]

λοιπόν, άμα χώσουνε portal gun στο ep 3 θα είναι το καλύτερο παιχνίδι που κυκλοφόρησε ποτέ (εκτός shenmue, δεν είναι παιχνίδι) ακόμα κι αν έχει μόνο δυο δωμάτια.

cloud
14-04-2009, 14:23
ξανατερματίζουμε κατά σειρά όλα τα HL

Αυτό θα κάνω μάλλον.

http://www.blackmesasource.com/

Ψήθηκα άσχημα αλλά δυστυχώς αργεί κι αυτό :(

Phantom Duck
14-04-2009, 14:31
ΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨ τιναυτό μαλάκα μου.

Abruzzi
14-04-2009, 15:39
μιλαμε για remake του πρωτου σε source engine;

SpiritCrusher
14-04-2009, 16:36
(εκτός shenmue, δεν είναι παιχνίδι)

Ωπ, αυτό πρέπει να το βρω για emu.

μιλαμε για remake του πρωτου σε source engine;

Έτσι φαίνεται, και σκεφτόμουν τις προάλλες τι γαμάτο που θα ήταν αν το ξαναβγάζανε. :razz: Γενικά τώρα που το σκέφτομαι HL1 > HL2

Άσχετο αλλά μόλις ανακάλυψα ότι υπάρχει Seiken Densetsu 4. Και το έκαναν σκατά. Μπράβο μαλάκες της Square.

cloud
14-04-2009, 17:01
Μπράβο μαλάκες της Square.

Ασχολείσαι τώρα κι εσύ με εταιρεία που έχει να βγάλει πραγματικά καλό game 10 χρόνια :P

Kelldorain
14-04-2009, 17:05
Ναι όλο χάλια ρε παιδί μου, ειδικά αυτό το FF12 απορώ πως το έπαιξα πω πω.
Square συνέχεια απογοητεύεις:!:

cloud
14-04-2009, 17:12
Ε καλά, άσε τα FF, αυτά και στην EA να τα δώσεις καλό game θα σου φτιάξει.

Phantom Duck
14-04-2009, 17:13

όταν το βρεις, pm.

Kelldorain
14-04-2009, 17:14
Cloud τα παραλές, το 12 βγήκε χωρίς sakaguchi, uematsu και ήταν το καλύτερο ff από την εποχή του 7 ( όποιος πει 8 το συζητάμε, όποιος πει 10 όχι)

cloud
14-04-2009, 17:19
Cloud τα παραλές, το 12 βγήκε χωρίς sakaguchi, uematsu και ήταν το καλύτερο ff από την εποχή του 7 ( όποιος πει 8 το συζητάμε, όποιος πει 10 όχι)

Αλλά αυτό δεν είναι δύσκολο ε, 9 και 10 ήταν σχεδόν αδιάφορα με τη λογική ότι αν είχες παίξει 7 και 8 δεν έχανες τίποτα. Δηλαδή δεν είναι περίεργο να έχεις στα χέρια σου ένα από τα πιο δυνατά ονόματα παιχνιδιών (=λεφτά και κύρος) και ότι άλλο κάνεις να είναι στην καλύτερη απλά συμπαθητικό;
Αλλά τεσπα, βαριέμαι να συζητάω για κονσόλες :P

Kelldorain
14-04-2009, 17:21
Αλλά αυτό δεν είναι δύσκολο ε, 9 και 10 ήταν σχεδόν αδιάφορα με τη λογική ότι αν είχες παίξει 7 και 8 δεν έχανες τίποτα. Δηλαδή δεν είναι περίεργο να έχεις στα χέρια σου ένα από τα πιο δυνατά ονόματα παιχνιδιών και ότι άλλο κάνεις να είναι στην καλύτερη απλά συμπαθητικό;

Συμφωνώ ότι με αυτά που είχαν στα χέρια τους να ξεπεράσουν το 10 δεν είναι επίτευγμα. Αυτό που λέω είναι ότι το 12 δεν είναι απλά καλύτερο του 10, μιλάμε για ένα από τα 3-4 καλύτερα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς και μάλλον το καλύτερο του ps2. Αυτό είναι επίτευγμα :P

SpiritCrusher
14-04-2009, 18:12
Ασχολείσαι τώρα κι εσύ με εταιρεία που έχει να βγάλει πραγματικά καλό game 10 χρόνια :P

Έλα ντε...εν τω μεταξύ πάνω στο ψάξιμο είδα πως ετοιμάζανε και Chrono Break αλλά ευτυχώς το ρίξανε και τη γλύτωσε αυτό το franchise (αν και δεδομένου ότι το team ήταν ίδιο με το Cross ίσως να είχε και τις περισσότερες πιθανότητες να βγει ένα-πιο-σοβαρό-sequel )

SpiritCrusher
14-04-2009, 18:29

όταν το βρεις, pm.

Χμ, δεν το έχεις βρει; Το έχεις βρει αλλά δεν δουλεύει καλά με emu; τι; :razz:

Το πέτυχα δεμονοιδ και λένε πως δουλεύει με nullDC.

Phantom Duck
14-04-2009, 18:34
δεν έχω βρει ούτε emu ούτε .iso, θα τσεκάρω τώρα.

SpiritCrusher
15-04-2009, 00:15
Τσουπ βγήκε το Braid για PC. Ναι οκ είναι πιο πολύ wraio paixnidaki gia kammenous αλλά δεν είναι τζάμπα. :razz:

Ινφο: http://braid-game.com/

Ντέμο: http://www.playgreenhouse.com/php/public/tracking/downloads.php?sku=NNONE-000001-01&platform=win

Έχει ληκάρει και στα γνωστά μέρη.

εντιντ: Trailer :bfR2DVknaoU

Kelldorain
15-04-2009, 00:20
Έχω παίξει 2 worlds στο Braid, μιλάμε για απίστευτο παιχνίδι ε. Παίχτε το όλοι, αν θέλετε λινκ πμ ή μπείτε γουαρεζ-μπιμπι

cloud
15-04-2009, 00:34
Τσουπ βγήκε το Braid για PC. Ναι οκ είναι πιο πολύ wraio paixnidaki gia kammenous αλλά δεν είναι τζάμπα. :razz:

Πολλά bugs (εμένα δε μου τρέχει καν). Αν πετύχει κανείς νέα έκδοση να μου πει.

SpiritCrusher
15-04-2009, 00:39
Πολλά bugs (εμένα δε μου τρέχει καν). Αν πετύχει κανείς νέα έκδοση να μου πει.

http://braid-game.com/news/

Απ' ότι λέει εδώ αν όλα πάνε καλα θα βγάλει τη νέα έκδοση σήμερα στους distribution partners. Έχει ανεβάσει και ένα demo με τα fixes για να το δοκιμάσουν όσοι έχουν πρόβλημα. Λογικά θα ληκάρει σε 3-4 μέρες :razz:

Kelldorain
15-04-2009, 00:59
SpiritCrusher επειδή για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει ότι στο στειλα και παίζει να χω προβλημα, για πες αν έλαβες το πμ

Ingolemo
15-04-2009, 02:03
To Braid gamaei sumpanta, polu kalo, emena den eixe kanena problhma, polu mikro vevaia, alla aksizei (kai epos termatismos).
A, kai afou to teleiwsa diapistwsa sto ιντερνέ oti uparxoun kai kati asterakia pou mazeueis kai exei kai enallaktiko telos an ta mazepseis ola. Den mou xe paei kan to mualo oti mporei na exei hidden pragmata to paixnidi..

Gia to black mesa pantws, ligo anousio mou fainetai to olo skhniko.
Apo th mia uparxei hdh remake tou hl1 se source (official kiollas, alla apo oti lene autoi den einai kalo), apo thn allh an thes na paikseis to hl1, paikse to hl1.
Kalutera na vgazan kana pio prototupo game, me kainourgio senario klp

cloud
15-04-2009, 02:31
Gia to black mesa pantws, ligo anousio mou fainetai to olo skhniko.
Apo th mia uparxei hdh remake tou hl1 se source (official kiollas, alla apo oti lene autoi den einai kalo), apo thn allh an thes na paikseis to hl1, paikse to hl1.
Kalutera na vgazan kana pio prototupo game, me kainourgio senario klp

To HL:Source είναι port, όχι remake, το black mesa θα έχει και αλλαγές στο gameplay π.χ. "The developers plan to include co-op gameplay, something only the PlayStation 2 version of Half-Life offered." συν τα physics, νέα textures, νέα μουσική κλπ. Αν έβγαζαν ένα mod πρωτότυπο, πόσοι θα το παιζαν εξάλλου;

SpiritCrusher
15-04-2009, 03:34
SpiritCrusher επειδή για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει ότι στο στειλα και παίζει να χω προβλημα, για πες αν έλαβες το πμ

Ναι το πήρα, θενξ. Αν και τελικά δεν χρειάστηκε γιατί δούλευε αυτό που είχα (είχε μια μλκία installation με .bat που δεν σου έλεγε ότι τελείωνε και σε είχε στο περίμενε οτι και καλά κάνει extract. Ότι να'ναι)

Phantom Duck
15-04-2009, 12:55
γαμάει όντως το braid, στο Piratebay υπάρχουν τα κατάλληλα ριψ.

00i00
15-04-2009, 20:10
λεπον εχω σοβαρο προβλημα και θελω τα φωτα σας

εχω εναν 500ρι mybook WD ο οποιος αρχισε να με κανει νερα,οταν παω να τον ανοιξω βγαζει μυνημα ''ο δισκος δεν ειναι διαμορφωμενος''

locust
15-04-2009, 20:37
δεν σχολιάζω το γεγονός ότι έχεις μαημπουκ, αλλά το μύνημα που σου βγάζει είναι σελφ εξπλανατόρη -> format c:

00i00
15-04-2009, 20:43
και 450 gb στον καιαδα???

locust
15-04-2009, 22:36
σόρρυ φίλος αλλά τα έριξες στον καιάδα τα έριξες μαζί με τα λεφτά σου όταν αποφάσισες να πάρεις μαημπουκ

Razor
15-04-2009, 23:19
να κανω κι εγω την μαλακια ερωτηση μου.
οι TFT oθονες και οι TFT τηλεορασεις καινε περισοτερο ρευμα απο τις αντιστοιχες CRT? γιατι ηρθε ενας λογαριασμος της ΔΕΗ και τα ειδα ολα.
oπως και αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701160 καιει παραπανω απο ενα απλο πολυμπριζο αν το εχω μονιμως ανοιχτο? (που το εχω)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΥΛΙΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

00i00
15-04-2009, 23:31
οι plasma καινε...οι TFT ειναι οκ απ οσο ξερω...καναν θερμοσιφΟΥνα θα ξεχασες

SpiritCrusher
15-04-2009, 23:32
Ακόμα και αν καίνε περισσότερο (αν και δε νομίζω) αμφιβάλλω αν κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά. Το πόσο καίνε μπορείς να το δεις στο εγχειρίδιο.

locust
15-04-2009, 23:35
εγώ που έχω μεγάλη πλάσμα, 3 πηση και ενα εξμποξ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη δεη, μου έρχετε κανα 50άρικο το κανονικό και κανα 30αρι το έναντι, οπότε 80 ευρώ το τετράμηνο πιστεύω ότι είναι καλά

sabbattack
16-04-2009, 03:07
να κανω κι εγω την μαλακια ερωτηση μου.
οι TFT oθονες και οι TFT τηλεορασεις καινε περισοτερο ρευμα απο τις αντιστοιχες CRT? γιατι ηρθε ενας λογαριασμος της ΔΕΗ και τα ειδα ολα.
oπως και αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701160 καιει παραπανω απο ενα απλο πολυμπριζο αν το εχω μονιμως ανοιχτο? (που το εχω)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΥΛΙΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

malaka gia 200aeura deh psaksou gia kamia taberna pou sou pairnei reuma apo ton kentriko :rofl::rofl::rofl::rofl:

SpiritCrusher
16-04-2009, 13:05
Χμ δεν είχε πει πιο παλιά ότι έβαλε air-condition; Αν ναι, και το χρησιμοποιείς, ορίστε το πρόβλημα σου :razz:

antimusic
16-04-2009, 14:48
οι TFT καίνε σίγουρα λιγότερο από CRT και το πολύμπριζο δεν έχω ιδέα αλλά δεν πιστεύω να καίει σημαντικά παραπάνω. το AC σίγουρα καίει κέρατα.

Ingolemo
16-04-2009, 15:07
Oi Tft-lcd kaine ontws arketa ligotero apo crt.
Twra ti nomizeis oti kaiei to polumprizo den kserw, polumprizo einai, dhl sth xeiroterh na travaei ligo reuma to lampaki pou xei panw...

antimusic
16-04-2009, 15:11
είναι σταθεροποιητής, είπα μην είχε κανα gateway or linkin πάνω.

MoRmEnGiL
16-04-2009, 16:38
Locust ti problhma exeis me tous mybook? :P

Razor
16-04-2009, 18:09
θενξ σε οσους απαντησαν

locust
16-04-2009, 19:24
Locust ti problhma exeis me tous mybook? :P

ξέρω 7 (επτά) άτομα που έιχαν μαημπουκ και τους έμεινε στα χέρια

SpiritCrusher
18-04-2009, 06:23
Ok ομιτζι ΖΟΜL κτλ, δεν περίμενα πως το story του Braid θα έκοβε τη γη στη μέση με τόση άνεση.

Ingolemo
18-04-2009, 14:05
Ok ομιτζι ΖΟΜL κτλ, δεν περίμενα πως το story του Braid θα έκοβε τη γη στη μέση με τόση άνεση.

Yep gamaei, kai twra pou to termatises, mpes youtube kai des ti paizei me asteria kai to enalaktiko ending :)

Epishs sth teleutaia pista, ekei me ta vivlia, exeis idea ti paizei?

SpiritCrusher
18-04-2009, 14:49

Τι εννοείς; Τι νόημα βγάζουν τα κείμενα ή πως να τα διαβάσεις;

Σε κάθε "οθόνη" έχεις 3 βιβλία: 2 πράσινα, 1 κόκκινο. Αν ανοίξεις κάποιο πράσινο τότε όλα τα άλλα κλείνουν. Ο σκοπός είναι παίζοντας με τον χρόνο να α) αφήσεις ανοιχτό το κόκκινο ώστε να διαβάσεις το κείμενο β) με ανοιχτό το κόκκινο να βρεις το "hotspot" για να διαβάσεις το 2ο μυστικό κειμενο. Τα hotspots αυτά είναι στα σημεία όπου ένα κομμάτι του background έρχεται στο foreground και ο Τim βλέπεις περνάει από πίσω από το σκηνικό αυτό. Θα ακούσεις και μια γυναικεία φωνή όταν το πετύχεις. Στη τελευταία οθόνη που δεν έχει κόκκινο δεν έχει τίποτα. Επίσης "κατάλαβες" τι πραγματικά παίζει; (αν και πρώτα να διαβάσεις τα μυστικά κείμενα και μετά πες)

Ingolemo
18-04-2009, 20:36

Τι εννοείς; Τι νόημα βγάζουν τα κείμενα ή πως να τα διαβάσεις;

Σε κάθε "οθόνη" έχεις 3 βιβλία: 2 πράσινα, 1 κόκκινο. Αν ανοίξεις κάποιο πράσινο τότε όλα τα άλλα κλείνουν. Ο σκοπός είναι παίζοντας με τον χρόνο να α) αφήσεις ανοιχτό το κόκκινο ώστε να διαβάσεις το κείμενο β) με ανοιχτό το κόκκινο να βρεις το "hotspot" για να διαβάσεις το 2ο μυστικό κειμενο. Τα hotspots αυτά είναι στα σημεία όπου ένα κομμάτι του background έρχεται στο foreground και ο Τim βλέπεις περνάει από πίσω από το σκηνικό αυτό. Θα ακούσεις και μια γυναικεία φωνή όταν το πετύχεις. Στη τελευταία οθόνη που δεν έχει κόκκινο δεν έχει τίποτα. Επίσης "κατάλαβες" τι πραγματικά παίζει; (αν και πρώτα να διαβάσεις τα μυστικά κείμενα και μετά πες)

nai to xa kanei auto, alla sto telos me ta koutia den exw idea ti paizei. Elega mpas kai exei tpt allo.
To keimeno genika den vgazei kai polu nohma, exei kati anafores se atomikh bomba klp, nomizw apla anaferei pragmata pou exoun ginei kai tha thelame na paroume pisw, h kati tetoio.

SpiritCrusher
18-04-2009, 20:59
nai to xa kanei auto, alla sto telos me ta koutia den exw idea ti paizei. Elega mpas kai exei tpt allo.
To keimeno genika den vgazei kai polu nohma, exei kati anafores se atomikh bomba klp, nomizw apla anaferei pragmata pou exoun ginei kai tha thelame na paroume pisw, h kati tetoio.

Warning heavy spoiler για το στόρυ του Braid, εκτός και αν έχετε δει και το alternate ending οπότε οκ:

Γενικά μιλάει για εμμονές. Πιο συγκεκριμένα, η princess δεν είναι άνθρωπος, είναι η ατομική βόμβα. Ο Tim είναι ένας από τους επιστήμονες που προσπαθεί να ανακαλύψει την 1η ατομική βόμβα, την εμμονή του, την "princess" του.

Δες αυτό http://www.rllmukforum.com/index.php?showtopic=190136%A0 , αξίζει. Δες το 1ο ποστ και το 9ο ποστ. Ειδικά αυτό με το alternate ending είναι το κερασάκι στη τούρτα. Μιλάμε τέτοια ανάλυση και plot twist ούτε το lost ένα πράγμα. Ρησπέκτ.

SpiritCrusher
23-04-2009, 02:03
http://img19.imageshack.us/img19/7861/headerqfi.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/3203/00000084551024x768.jpg

Πεθαίνω.

jack the ripper
23-04-2009, 19:38
pira xthes auta:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1191179&PriceRange=€++++99-199&Manufacturer=Western+Digital&category=69977741&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE6D1C166B2ADF9B3B053A8A8FAB9D1EFB13DF70032CA003C622DF880BA4008F6BD57E919B229F81F12D5A6E473D8D7B3E12D7C3172A4358439A230D2C0E3C2C5890E45800CFAC26C450B17A5C969FAFF104049E0BEE2EE174D155050982E959EB1D4786D1E24EA99BD52CED0095540961194F4562D49CA5AD

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1074555&Manufacturer=Raidsonic&HYSKLIROSDISKOSSYNDESH=e-SATA&category=69978200&catalog=23&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE78648BEA51935529E6B63CB784061AE4A61353A691CB5AB26CF7F2A0716C18FA212D4DD7C2BFA4927CCDDDB64848F177BFFD28E60ACA278EE5D5915C270BE57DB6C52D9BED7D5C51C055056DB98D47EA8C1994978CF13CF932803F8A1D6E46AD5E6CF6ED2A0D510A7414559BA08D9818BB785BDB3919B643

xrisimopoiisa ena kalwdio/metatropea pou eixe kai etsi apo to sata port tis motherboard vgainei eksodos esata...kai ekei syndew to skliro..to erwtima einai...ginetai me auton ton tropo na einai hot pluggable??paparia e?

Ingolemo
23-04-2009, 23:27
pira xthes auta:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1191179&PriceRange=€++++99-199&Manufacturer=Western+Digital&category=69977741&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE6D1C166B2ADF9B3B053A8A8FAB9D1EFB13DF70032CA003C622DF880BA4008F6BD57E919B229F81F12D5A6E473D8D7B3E12D7C3172A4358439A230D2C0E3C2C5890E45800CFAC26C450B17A5C969FAFF104049E0BEE2EE174D155050982E959EB1D4786D1E24EA99BD52CED0095540961194F4562D49CA5AD

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1074555&Manufacturer=Raidsonic&HYSKLIROSDISKOSSYNDESH=e-SATA&category=69978200&catalog=23&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE78648BEA51935529E6B63CB784061AE4A61353A691CB5AB26CF7F2A0716C18FA212D4DD7C2BFA4927CCDDDB64848F177BFFD28E60ACA278EE5D5915C270BE57DB6C52D9BED7D5C51C055056DB98D47EA8C1994978CF13CF932803F8A1D6E46AD5E6CF6ED2A0D510A7414559BA08D9818BB785BDB3919B643

xrisimopoiisa ena kalwdio/metatropea pou eixe kai etsi apo to sata port tis motherboard vgainei eksodos esata...kai ekei syndew to skliro..to erwtima einai...ginetai me auton ton tropo na einai hot pluggable??paparia e?

Hm, auto fantazomai eksartatai apo th motherboard. H dikh mou px (nforce4) exei drivers gia ta sata pou einai hot-swappable. Oi default sata drivers twn windows den einai.

An einai hot-swappable pantws, tha sou vgalei to klassiko prasino velaki sta xp pou vgazei otan vazeis kai usb drive, kai tha xei to sklhro disko.

ps. pantws oi sata drivers ths nvidia-nforce exoun provlhmata, emena px petage blue screens me 'driver irq not less than or equal' kai eftaigan oi sata drivers.

SpiritCrusher
24-04-2009, 00:16
The 5 Most Dangerous Game Peripherals (http://www.gamespy.com/articles/974/974711p1.html)

Το τελευταίο με το nitrous oxide δεν υπάρχει.

geologiko_karoto
24-04-2009, 00:40
http://img512.imageshack.us/img512/1856/fakme.jpg

πάει ο σκληρός ;

υπάρχει καμιά ελπίδα ;

δεν έχω εκεί τα windows

Ingolemo
24-04-2009, 01:10
to $Mft einai arxeio pou exei to master file table.

O diskos einai ekswterikos? An nai, paizei na einai provlhma me kalwdio, drivers (usb) kai diafora alla.
An exeis ati karta paizei na ftaei kiauto.
Epishs paizei na xalaei o diskos.

dokimase tis luseis pou lene edw: http://www.tomshardware.com/forum/236336-45-windows-delayed-write-failed

geologiko_karoto
24-04-2009, 01:29
όχι,εσωτερικός είναι
η φάση είναι ότι μια τονε αναγνωρίζει και μία όχι και πρέπει να πηγαίνω στο device manager να κάνω scan for hardware changes

χαχα,τώρα που τον ξαναβλέπει,ενώ τον δείχνει γεμάτο μου δείχνει μόνο ένα αρχείο word

αλλά με ένα refresh τα βλέπει όλα
όμως όταν πάω να μπω σε ένα φάκελο βγάζει το ίδιο error

για πες,να τον βάλω στη κατάψυξη ! ή να τον πετάξω κατευθείαν

ΥΓ:έκανα αυτό
Δεξί κλικ στον δίσκο->Ιδιότητες->Καρτέλα υλικό->Επιλέγεις τον δίσκο->Ιδιότητες->Καρτέλα πολιτικές

Από εκεί ξετσεκάρεις την [v] Ενεργοποίηση του cache στο δίσκο κατά την εγγραφή.

Ο δίσκος σου θα πάει λίγο πιο αργά όταν γράφεις σ' αυτόν, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα.
όντως πάει πολύ αργά αλλά...

επίσης,copy-paste ΔΕΝ κάνει

Ingolemo
24-04-2009, 02:23
όχι,εσωτερικός είναι
η φάση είναι ότι μια τονε αναγνωρίζει και μία όχι και πρέπει να πηγαίνω στο device manager να κάνω scan for hardware changes

χαχα,τώρα που τον ξαναβλέπει,ενώ τον δείχνει γεμάτο μου δείχνει μόνο ένα αρχείο word

αλλά με ένα refresh τα βλέπει όλα
όμως όταν πάω να μπω σε ένα φάκελο βγάζει το ίδιο error

για πες,να τον βάλω στη κατάψυξη ! ή να τον πετάξω κατευθείαν

ΥΓ:έκανα αυτό
Δεξί κλικ στον δίσκο->Ιδιότητες->Καρτέλα υλικό->Επιλέγεις τον δίσκο->Ιδιότητες->Καρτέλα πολιτικές

Από εκεί ξετσεκάρεις την [v] Ενεργοποίηση του cache στο δίσκο κατά την εγγραφή.

Ο δίσκος σου θα πάει λίγο πιο αργά όταν γράφεις σ' αυτόν, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα.
όντως πάει πολύ αργά αλλά...

επίσης,copy-paste ΔΕΝ κάνει

E, tote sxedon sigoura einai hardware provlhma. Tsakare/allakse kalwdio kai slot, dokimase ayta pou lene sto link pou edwsa prin, dokimase kai kana chkdsk/format mpaaas kai. An den ftiaksei me auta einai xalasmenos (to pio pithano, alla palepse to :P)

ps. Genika otan thelete vohtheia se kati tetoia, vohthaei na lete osa perissotera gia to provlhma mporeite Auta pou egrapses sthn arxh tou post, kalo tha tan na ta grafes sto prohgoumeno.

jack the ripper
24-04-2009, 11:59
pira xthes auta:

Hm, auto fantazomai eksartatai apo th motherboard. H dikh mou px (nforce4) exei drivers gia ta sata pou einai hot-swappable. Oi default sata drivers twn windows den einai.

An einai hot-swappable pantws, tha sou vgalei to klassiko prasino velaki sta xp pou vgazei otan vazeis kai usb drive, kai tha xei to sklhro disko.

ps. pantws oi sata drivers ths nvidia-nforce exoun provlhmata, emena px petage blue screens me 'driver irq not less than or equal' kai eftaigan oi sata drivers.

I see...to perimena vasika giati i motherboard einai palia...dld pentium 4 pairnei kai katalavaineis :P

geologiko_karoto
24-04-2009, 13:03
ps. Genika otan thelete vohtheia se kati tetoia, vohthaei na lete osa perissotera gia to provlhma mporeite Auta pou egrapses sthn arxh tou post, kalo tha tan na ta grafes sto prohgoumeno.

ήμουν πανικοβλημένος :oops:

πάντως πριν λίγες μέρες έβαλα μια μνήμη και όταν πήγα να το ανοίξω μου έβγαζε " NTLDR is missing" και δεν άνοιγε καθόλου - αυτό είναι μαλακία των windows Που τα έχω στον άλλο σκληρό

μετά από backup σε άλλο pc τον ξαναέβαλα στο δικό μου και λειτούργησε κανονικά :roll:

και τώρα γαμήθηκε ο άλλος.
μηπως φταίει η μνήμη ;

Ingolemo
24-04-2009, 16:15

ήμουν πανικοβλημένος :oops:

πάντως πριν λίγες μέρες έβαλα μια μνήμη και όταν πήγα να το ανοίξω μου έβγαζε " NTLDR is missing" και δεν άνοιγε καθόλου - αυτό είναι μαλακία των windows Που τα έχω στον άλλο σκληρό

μετά από backup σε άλλο pc τον ξαναέβαλα στο δικό μου και λειτούργησε κανονικά :roll:

και τώρα γαμήθηκε ο άλλος.
μηπως φταίει η μνήμη ;

Paizei, dokimase na th vgaleis na deis an exei akoma provlhma.

Kelldorain
28-04-2009, 18:21
Λοιπόν τέλειωσα το Braid. Άνετα μπορείς να γράψεις 1000 λέξεις γι' αυτό το παιχνίδι, απλά θα περιοριστώ να πω να το παίξετε όλοι. Spiritcrusher , Ingolemo διάβασα τη συζήτησή σας λίγες σελίδες πριν, 2 ερωτήσεις

α) τα hidden texts πως στο διάολο εμφανίζονται πέρα από τα 2 πρώτα; Αναφέρομαι στα μέρη που το κόκκινο βιβλίο είναι στη μέση των 2 πράσινων. edit: το βρήκα, nevermind, απλά στο β απαντήστε :P
β) τα κουτάκια στο τέλος, παίζουν κάποιο ρόλο;

SpiritCrusher
28-04-2009, 20:14
Δεν έχω ιδέα. Ίσως απλά να εννοεί το εξής: Κάθε κουτάκι συμβολίζει και μια πίστα και όλα μαζί σχηματίζουν ένα κάστρο, αν θυμάμαι καλά, οπότε το κάστρο που γύρευε τόσο καιρό ήταν οι εμπειρίες του; Dunno.

Kelldorain
28-04-2009, 20:23
μάλλον αυτό θα είναι επίσης απ'ότι διάβασα να μαζέψεις τα αστέρια δεν δίνει τίποτα πέρα από το ending με την έκρηξη της πριγκίπισας, οπότε δεν θα κάτσω να τα μαζέψω, το άλλο με το σύννεφο θέλει 2 ώρες κυριολεκτικά, λολ.
Πανέμορφο παιχνίδι πάντως και τρελό pownage σε πανάκριβες ταινίες μεταμφιεσμένες σε games. Εξάλλου

Kelldorain says:
4d paixnidi kserw gw
Kelldorain says:
vasika 3d, grapse lathos, leipei to platos

Mitsmann
29-04-2009, 12:51
Motherboard ID 04/01/2004-SiS-648-6A7I0G0OC-00

Motherboard Name Gigabyte GA-8S648FX-RZ(C)

Eχω αυτη τη μαδερμπορντ και παιρνει DDR SDRAM.
Mπορει καποιος ευκολα να μου πει ποσο Ραμ παιρνει μαξιμουμ?

2 GB?

πειτε, δε προλαβαινω να ψαξω. αν το δει καποιος, θενκς.

Ruthless
29-04-2009, 13:02
Memory

1. Type: DDR400/ DDR333/ DDR266
2. Max capacity: 3GB
3. DIMM slots:3

Mitsmann
29-04-2009, 13:41
θενκς!

Xtikio
30-04-2009, 09:19
to last fm mou δεν κάνει σκρομπλιν. κανείς καμιά ιδέα; WMP χρησιμοποιώ και το πλαγκιν το κατέβασα

funishment
30-04-2009, 15:25
Tools -> Plug-ins -> tick στο Last.fm Plugin

Το προφανές, αλλά την είχα πατήσει κι εγώ πλειστάκις, so, προσπάθησα.

attila
30-04-2009, 21:28
επαιξα μανατζερ (2007) μετα απο 20 μερες και συνεβησαν τα εξης:
ο θρυλος στο πρωτο γκρουπ δυναμικοτητας του τσαμπιονς λιγκ αφου εχει αποκλεισει την τσελσι στον προκριματικο:
http://i252.photobucket.com/albums/hh18/ggattila/lol2.jpg.

και ο μπεκαμ εκανε τη μεταγραφη των ονειρων του:
http://i252.photobucket.com/albums/hh18/ggattila/lol-1.jpg

cyber_lingas
01-05-2009, 01:03
to last fm mou δεν κάνει σκρομπλιν. κανείς καμιά ιδέα; WMP χρησιμοποιώ και το πλαγκιν το κατέβασα

αχέμ... είπαμε
Your free trial of Last.fm Radio has now ended. To keep listening to non-stop, personalised radio, subscribe for only $3.00/month (http://www.last.fm/subscribe).

funishment
01-05-2009, 01:24
Είπε ότι δεν σκρομπλάρει τα τραγούδια, όχι ότι δεν μπορεί να ακούσει ράδιο.

Xtikio
01-05-2009, 01:59
Funishment <3

cyber_lingas
01-05-2009, 03:07
α...true... το scrobbling δουλεύει ακόμα ...αλλά τι να το κάνεις τώρα πιά; :-?

Xtikio
01-05-2009, 03:09
κουφέτο

funishment
01-05-2009, 03:18
α...true... το scrobbling δουλεύει ακόμα ...αλλά τι να το κάνεις τώρα πιά; :-?

Ερμ. Ποιος χρησιμοποιεί το λαστ.φμ για να ακούει τα ράδια;

1. http://www.last.fm/home/recs
2. pizzatorrent.com
3. ????
4. Profit!!!

Τι πάει να πει τι να το κάνεις το σκρόμπλινγκ, ο περισσότερος κόσμος για τα στατιστικά του το χρησιμοποιεί το λαστ.φμ. Και κατ' επέκταση για άπειρο bragging.

Για ράδια μου είπανε ότι κάτι κάνει αυτό http://www.jango.com/ δεν το έχω δοκιμάσει.

Abruzzi
01-05-2009, 03:39
δεν ειναι ραδιο οπως το εννοεις,ειναι κατι σαν jukebox φαντασου

πολλες φορες τυχαινε να γραφω ενα τυχαιο group πχ και να το εβαζα να παιξει streaming μια λιστα απο "similar groups/songs" απο την database τους

Harbinger of Death
01-05-2009, 13:24
Επίσης από στοιχειώδη επιθεώρηση δεν έχει τπτ το jango.

Επίσης το ράδιο του last/fm γαμούσε. Αλλά υποθέτω πως αν πάτε μέσω αμερικανικού, αγγλικού ή γερμανικού proxy, θα δουλεύει ακόμα. Μόνο για τις υπόλοιπες χώρες είναι το fee.

Abruzzi
03-05-2009, 14:38
επεσε στα χερια μου εντελως ξωφαλτσα ενα packard bell easy note

το προβλημα ειναι οτι εχει μονο 512 ραμ και επειδης δεν εχω ξανασχοληθει με λαπτοπ,πως μπορω να του βαλω λιγη μνημη;καταρχας πως ανοιγει κτλ,αν ειναι ευκολο,αν μπορει να παρει τις ιδιες ραμ με ενα ντεσκτοπ ή αν θελει αλλου τυπου κτλ

'στω

Agoraphobic_S.I.
06-05-2009, 19:51
Έχει κανείς τον κωδικό για το Call of Duty 5 που ζητάει στο installation;

έχει πέσει και το piratebay και δεν μπορώ να ψάξω γμτ.

Agoraphobic_S.I.
06-05-2009, 20:25
Το βρήκα. Εγαθίσταται. :touched:

Harbinger of Death
08-05-2009, 15:54
http://starcraft2.com/community.xml

BETA IS COMING ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!! :headbang:

Γράφτηκα. :dfinger: (καλά που είχα ένα παλιό Diablo II να σέρνεται μέσα στο σπίτι)

cyber_lingas
10-05-2009, 00:13
Λουκέτο η 3dRealms(http://3drealms.com/),
ίσως και να μήν βγει τελικά το Duke Nukem Forever. ;)

SpiritCrusher
11-05-2009, 17:37
Duke Nukem Forever leaked footage

MRT-nhO0_FE

Σε άλλα πιο σημαντικά νέα η Eidos ανακοίνωσε πως έχει μαζέψει έμπειρο και ταλαντούχο team και βγάζει Thief 4 και Deus Ex 3.

sabbattack
12-05-2009, 05:58
THIEF 4 LEME PALI 8A KLEBOUME KAI TA SWBRAKA!!

:touched:

Abruzzi
12-05-2009, 16:26
δλδ οντως θα υπαρξει νεο duke nukem ?

locust
12-05-2009, 16:53
όχι, χθες προχθές βάρεσαν κανόνι, ελπίζουμε να το αναλάβει καμιά ΕΑ

cloud
12-05-2009, 17:10
όχι, χθες προχθές βάρεσαν κανόνι, ελπίζουμε να το αναλάβει καμιά ΕΑ

Όχι πως με νοιάζει για το duke nukem ρε παιδί μου, αλλά ποιά καλή σειρά ανέλαβε η EA με καλά αποτελέσματα και σε κάνει να ελπίζεις;

antimusic
13-05-2009, 18:00
http://www.bigfinishgames.com/3cards/index.php

πω καλά μιλάμε για υπερμαλακία ε.

Ingolemo
13-05-2009, 18:28
Vghke??

To perimenw kairo twra.

Pame mwrh aaron conners kai chris jones.

Ante kai kainourgio tex meta :D

antimusic
13-05-2009, 18:31
ετοιμάσου για ψυχρολουσία.

SpiritCrusher
13-05-2009, 18:32
Για το 3 cards λες;

edit:(nai, kalutera oxi links, uparxei kai to google :p)

εδιτ: αν ούτε αυτό το λινκ επιτρέπεται πες να το σβήσω :P

Ingolemo
13-05-2009, 18:56
ετοιμάσου για ψυχρολουσία.

An ennoeis oti den einai kai toso adventure, den exei kala grafika klp, ta kserw hdh.

Apo 2 reviews pou diavasa pantws kalo fainetai, puzzle-adventure fash, kai lene exei polu kalo senario kai xarakthres, kai oti genika aksizei \m/.

Btw, sta future projects exoun kai ena secret project fedora, makari na einai kana tex murphy :D

Kelldorain
16-05-2009, 13:20
Σε άλλα νέα Blizzard Confirms New MMO Based on Fresh IP (http://www.shacknews.com/laryn.x?story=58605)

cloud
16-05-2009, 14:08
Καιρός ήταν για κάτι νέο. Ελπίζω να μην περιστρέφεται εντελώς γύρω από timesinks όπως το wow.

H.
16-05-2009, 14:36
Ελπίζουμε βασικά να καταπιαστούν με αυτό ΑΦΟΥ βγάλουν το DIII.

Clockwork Orange
16-05-2009, 15:25
η πουτανα η μαμα τα εχει οργανωμενα ολα στην εντελεια!
μετριο Wrath για τους noobs-οτι προλαβουμε να βγαλουμε,παρε Starcraft 2 να γουσταρετε και να λιωσετε,παρε Ντιαβλο 3 να πεθανετε και οταν βαρεθει μεχρι και ο τελευταιος noob το wow παρε το νεο ΜΜΟ που θα ειναι ξανα δυσκολο στην αρχη και θα γαμαει και θα χωρισω με την γκομενα και θα παχυνω!

cloud
16-05-2009, 15:44
Δε νομίζω ότι το WotLK έγινε ευκολότερο από το tbc βάση χρονοδιαγράμματος τέτοιου είδους, ούτε πως το WoW είναι στα τελευταία του και είπαν να βγάλουν τπτ νέο για να τραβήξουν πίσω τον κόσμο.

Clockwork Orange
16-05-2009, 21:34
σε καμια περιπτωση δεν εννοεισα οτι το wow ειναι στα τελευταια μου!
σε κανα 2-3 χρονια ομως που θα κυκλοφορησει το νεο μμο θα ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ!
αυτο ειπα

SpiritCrusher
17-05-2009, 04:11
Ελπίζουμε βασικά να καταπιαστούν με αυτό ΑΦΟΥ βγάλουν το DIII.

Είναι ξεχωριστές ομάδες.

1) Ομάδα που κάνει Starcraft 2
2) Ομάδα που κάνει Diablo 3
3) Ομάδα που ασχολείται με το WoW
4) Ομάδα που κάνει το Unannounced MMO
5) Ομάδα που κάνει ένα Unannounced Project

Που και που η ομάδα 3 βοηθάει τη 4 λόγω εμπειρίας, αλλά κατα τ'άλλα απλά όλοι παίζουν τα παιχνίδια των άλλων.

Kelldorain
17-05-2009, 10:30
Χμ; Για το 5) που γράφεις πρώτη φορά ακούω, είχα την εντύπωση ότι το 'χαν "project" και στην συνέχεια το καναν "mmo". Κάνα ίνφο για αυτό έχουμε; Το 4 πάει για blizzcon ή αργότερα;

Clockwork Orange
17-05-2009, 12:53
νομιζω τα 4 και 5 του σπιριτ ειναι το ιδιο πραγμα!
στο επομενο blizzcon νομιζω θα ανακοινωσουν τις 2 last classes για D3
not sure tho

SpiritCrusher
17-05-2009, 14:47
Έχει κανένα μήνα νομίζω; Μπορεί και παραπάνω όπου κάποιος είχε κάνει μια δήλωση ότι υπάρχει και ένα ακόμα team πέρα από το MMO που δουλεύει πάνω σε κάτι άλλο. Νομίζω ο Pardo το είχε πει.

edit: Google 5th blizzard unannounced

There's much buzzing right now concerning breaking news on a Diablo III fan site, Diii.net. According to the news post over there, Blizzard has now essentially confirmed that it is working on a fifth unannounced project which is not a new World of Warcraft expansion, or in any way related to the upcoming next-gen MMO title currently in development.

και

However, the company recently published a "Help Wanted" ad searching for two up-and-coming developers. The employment opportunity wasn't filed under the site's "Next-Gen MMO" category -- rather, it can be found under the infinitely titillating "Unannounced Project" section.

Even the most spot-on industry soothsayers haven't been able to predict what the project will be, though Blizzard COO Paul Sams has repeatedly stated the company's interest in starting up an entirely new franchise.

SpiritCrusher
18-05-2009, 00:39
Sniper / Spy Updates στο TF2 site με το τυπικό Valve χιούμορ που μας αρέσει.

cloud
18-05-2009, 02:04
Sniper / Spy Updates στο TF2 site με το τυπικό Valve χιούμορ που μας αρέσει.

Ώπα, σε ποιούς servers παίζεις;

Λήκαρε και το Meet the Spy xD
http://www.youtube.com/watch?v=LN4cRDEYalw

SpiritCrusher
18-05-2009, 03:31
- What are you? President of his fan club?
- No, that would be your mother.

Έπος.

Ώπα, σε ποιούς servers παίζεις;

Ανάλογα στα κέφια.

Για χαλαρά παίζω 2Fort που, παρόλο το imbalance του, είναι λατρεία από TFC.

r.G|2fort Instant respawn|rush-gaming 91.204.208.165:27015

2fort με respawn timer: στο Lotus clan 95.154.193.26:27015

και για "κανονικό" server με egypt, well, gravelpit κλπ στον modme.info FROGS που είναι οκ αν και τελευταία πολύ down τον βλέπω.

Γενικά επειδή παίζω από το Φεβρουάριο δεν έχω βαρεθεί ακόμα κάτι 2fort ή Gravelpit οπότε δεν έχω εξερευνήσει κάτι arena κτλ. Αν έχεις να προτείνεις κανένα σέρβερ, πες.

εντιντ: Αυτό το νέο "armory" της Valve δε μπορείς να το δείξεις σε τρίτο άτομο ε;

cloud
18-05-2009, 13:50
Εγώ παίζω απ'το Πάσχα, αλλά 2fort βαρέθηκα ήδη :p
Δεν τη βρίσκω imbalanced απλά δε κερδίζει ποτέ κανείς και ευννοεί το turtling, βαρεμάρα.

Servers έχω να προτείνω αυτούς http://www.ukcs.net/
Το κακό είναι ότι όλοι εκτός από τον arena server είναι συνήθως γεμάτοι και πρέπει να περιμένεις, αλλά γίνονται ωραία games.
Το armory τώρα το βλέπεις από το Steam, ορίστε το δικό μου http://steamcommunity.com/id/klaount/stats/TF2

SpiritCrusher
18-05-2009, 15:37
Εγώ παίζω απ'το Πάσχα, αλλά 2fort βαρέθηκα ήδη :p
Δεν τη βρίσκω imbalanced απλά δε κερδίζει ποτέ κανείς και ευννοεί το turtling, βαρεμάρα.

Ye αυτό εννοούσα imbalanced. Ίσως αν είχε λιγότερα choke points να ήταν καλύτερα. Αλλά αυτό δε θα ήταν το 2Fort που αγαπάμε. Επίσης όταν δεν κερδίζει κανείς πρέπει να παίρνεις τη κατάσταση στα χέρια σου :-P

Οκ ψάχτηκα λίγο και ήθελε setting που δεν είχα δει. Τώρα δουλεύει

http://steamcommunity.com/id/sonam/stats/TF2

Ναι, βαριόμουν όταν διάλεγα nickname. :-P

Kelldorain
18-05-2009, 22:29
Λοιπόν μετά από καιρό ξαναέβαλα το Bubble Struggle 2 (http://www.thegamehomepage.com/play/bubble-struggle-2-rebubbled/) , να το παίξετε. Αφού τελειώσετε το πρώτο (http://www.bubble-struggle.com/) προφανώς. Αν θέλετε για dl, το 2 υπάρχει στο bb και το 1 όλο και κάπου θα βρίσκεται

funishment
19-05-2009, 01:11
Γεια σας.

Σήμερα έκανα φορμάτο και όλα καλά πήγανε δόξα τον αγιατωλάχ.

Αντιμετωπίζω μόνο μερικά θεματάκια.

1) Στο ρολόγι κάτω δεξά μου βγάζει τη μέρα και το μήνα σε κάποια άγνωστη γλώσσα, γερμανοφέρνει αλλά δεν τον κόβω κιόλα. Ξέρει κανείς τίποτα;

2) Τόσα χρόνια θυμούμαι στον φάηρφοκσ πάταγα το ροδελάκι και άνοιγε καινούριο ταμπ. Τώρα πατώ και ξαναπατώ, και το μόνο που γίνεται είναι να με πηγαίνει με τη σειρά σε ότι έχω ανοιχτό και παίζει, είτε είναι φάκελος είτε είναι πρόγραμμα ετσετερά. Κοίταξα και ξανακοίταξα στις ρυθμίσεις (του φάηρφοξ) κι άκρη δε βρήκα.

3. Επίσης. Πείτε μου αν ξέρετε πώς μπορώ να κάνω αυτή τη μαλακία να λέει κατευθείαν το όνομα του φακέλου που έχω ανοιχτό κι όχι όλο το θηρίο c:\documents and settings\ASDFDSA\MALAKIA FAKELOS.

http://i120.photobucket.com/albums/o178/ktlpa/1905.png

Βοήθεια.

SpiritCrusher
19-05-2009, 02:24
2) Τόσα χρόνια θυμούμαι στον φάηρφοκσ πάταγα το ροδελάκι και άνοιγε καινούριο ταμπ. Τώρα πατώ και ξαναπατώ, και το μόνο που γίνεται είναι να με πηγαίνει με τη σειρά σε ότι έχω ανοιχτό και παίζει, είτε είναι φάκελος είτε είναι πρόγραμμα ετσετερά. Κοίταξα και ξανακοίταξα στις ρυθμίσεις (του φάηρφοξ) κι άκρη δε βρήκα.

Λογικά δεν φταίει ο Firefox αλλά τα Windows/Μοuse settings. Δοκίμασε να κάνεις scroll down σε μια σελίδα πατώντας το middle mouse button και κούνα τον πόντικα να δεις αν δουλεύει. Αλλιώς μπες από τα Mouse settings και άλλαξε το.

3. Επίσης. Πείτε μου αν ξέρετε πώς μπορώ να κάνω αυτή τη μαλακία να λέει κατευθείαν το όνομα του φακέλου που έχω ανοιχτό κι όχι όλο το θηρίο c:\documents and settings\ASDFDSA\MALAKIA FAKELOS.

Βοήθεια.

Στα XP μου η επιλογή είναι η εξής: Από το μενού ενός οποιοδήποτε φακέλου πας Εργαλεία --> Επιλογές Φακέλων --> Προβολή --> ξετίκαρε Εμφάνιση της πλήρους διαδρομής στη γραμμή τίτλου.

funishment
19-05-2009, 02:28
Γιο εν έιντζελ. Ευχαριστώ.

Ingolemo
19-05-2009, 02:34
1) Στο ρολόγι κάτω δεξά μου βγάζει τη μέρα και το μήνα σε κάποια άγνωστη γλώσσα, γερμανοφέρνει αλλά δεν τον κόβω κιόλα. Ξέρει κανείς τίποτα;

http://i120.photobucket.com/albums/o178/ktlpa/1905.png

Βοήθεια.

1) control panel->regional and lang options->regional options->standards and formats->greek

2)Hm, ti mouse exeis? Exeis valei dikous tou drivers? An nai phgaine sta settings tou mouse kai vale to middle click se tpt default (middle click, h autoscroll, den kserw ti tha xei), logika twra einai alt tab.

3) anoikse ena parathyro explorer (windows oxi internet e), phgene tools->folder options->view->display the full path in the title bar: uncheck.

funishment
19-05-2009, 02:41
1) control panel->regional and lang options->regional options->standards and formats->greek

2)Hm, ti mouse exeis? Exeis valei dikous tou drivers? An nai phgaine sta settings tou mouse kai vale to middle click se tpt default (middle click, h autoscroll, den kserw ti tha xei), logika twra einai alt tab.

3) anoikse ena parathyro explorer (windows oxi internet e), phgene tools->folder options->view->display the full path in the title bar: uncheck.

Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για το 1, τα άλλα δύο τα πρόλαβε και ο σπιριτκράσα. :hippy:

SpiritCrusher
19-05-2009, 14:57
Λήκαρε και το Meet the Spy xD
http://www.youtube.com/watch?v=LN4cRDEYalw

Τελικά μάλλον βρήκαν στη Valve πως λήκαρε μιας και βάλανε αυτό:

http://img407.imageshack.us/img407/5754/valvefails.jpg

χαχαχαχ τους μαλάκες.

cloud
19-05-2009, 15:55
Νομίζω οι ίδιοι το λήκαραν και αυτοσαρκάζονται. Δες και τα νέα blog posts :)

SpiritCrusher
19-05-2009, 16:42
Εγώ το κατάλαβα σαν "οκ λήκαρε από εμάς κατα λάθος, τουλάχιστον ας το αποδεχτούμε με χιούμορ".

cloud
19-05-2009, 16:57
Έχω πάντως την απορία, τελικά θα βγει και sniper pack ή μόνο το spy;

SpiritCrusher
19-05-2009, 17:17
Νομίζω και τα 2. Κάπου σε πιο παλιά news είχανε πει πως ένα pack πέρα από του sniper ήταν σχεδόν έτοιμο και γι αυτό θα έβγαινε λίγο πιο πριν.

sabbattack
19-05-2009, 20:48
sims 3

kaeite afoba.

ta spaei

Abruzzi
19-05-2009, 20:49
λικαρε;

sabbattack
19-05-2009, 21:10
newzget profanws (gia na paizw :P ) de kserw apo torrent. koita demonoid

MoRmEnGiL
19-05-2009, 21:51
aisxos omws. ka8este kai paizete kotzam mantraxaloi sims. (eipame oxi links, uparxei kai to google :))

Abruzzi
20-05-2009, 19:52
δεν ειχα ασχοληθει ποτε με sims αλλα αυτο ειναι οντως κολλημα

mrmaiden
21-05-2009, 17:19
Vgikan sta gnosta meri ta Still Life 2 kai Secret Files 2:D

Kelldorain
21-05-2009, 17:23
Still Life 2

αδσφ, download κατευθείαν και επανάληψη του πρώτου

mrmaiden
21-05-2009, 17:27
αδσφ, download κατευθείαν και επανάληψη του πρώτου

:dfinger:

Phantom Duck
21-05-2009, 17:34
wat, χέβι σιετ, πριν ένα μήνα ξαναπέρασα το ένα. τρέχω.

παίζει σε κανάν καλό τράκερ πέρα από piratebay;

cloud
22-05-2009, 01:05
Team Fortress 2 (http://www.teamfortress.com/) free weekend inc, όποιος ψήνεται να το δοκιμάσει βάζει Steam.

BlackiE
22-05-2009, 01:29
Team Fortress 2 (http://www.teamfortress.com/) free weekend inc, όποιος ψήνεται να το δοκιμάσει βάζει Steam.

Έφυγα κιόλας :!:

Abruzzi
22-05-2009, 01:32
εγω το εχω και παιζει να εχω ασχοληθει 5 λεπτα ;p οχι οτι με χαλαει,απλα δεν εκατσε...

εχει κανεναν ελληνικο σερβερ;

cloud
22-05-2009, 01:32
Ωραίος!
Άλλος για τη βάρκα μας;;;

cloud
22-05-2009, 01:35
εγω το εχω και παιζει να εχω ασχοληθει 5 λεπτα ;p οχι οτι με χαλαει,απλα δεν εκατσε...

εχει κανεναν ελληνικο σερβερ;

Ελληνικός υπάρχει μόνο ένας του bnb αλλά είναι πάντα άδειος. Αλλά τι σημασία έχει, δε μπαίνεις για να κάνεις chat ή να μασήσεις τσίχλα.

Abruzzi
22-05-2009, 01:36
lol,για καλυτερο ping μιλαω ρε

cloud
22-05-2009, 01:37
Α μην ανησυχείς, μια χαρά είναι (κάτω απο 100 στους περισσότερους), αρκεί να μην έχει κάποιο πρόβλημα η γραμμή σου.

Abruzzi
22-05-2009, 10:43
λοιπον αυτο το σιμσ που λικαρε ειναι τιγκα στα μπαγκζ...ασε που παιζει να ειναι καμια μπετα εκδοση

γερασα σε ενα μηνα(!),χωρια τα κρας

SpiritCrusher
22-05-2009, 19:19
Κι εγώ δεν είχα ποτέ ψηλό ping στο TF2.

Κατα τ'άλλα τώρα που θα μπούνε όλοι για TF2 και βγήκε και το update αποφάσισε η κάρτα γραφικών να καεί και νο πισί μαν και γίπι κάι γιέη μαδερφάκερζ. Χάνω και το πρώτο Naxx που είχα κανονίσει εδώ και ~6 μήνες.

Α, επίσης δείτε και το επόμενο ποστ :!:

SpiritCrusher
22-05-2009, 19:21
AMD Phenom II X3 720 BE

ή

Intel Core 2 Duo E8400.

Μην ντρέπεστε, πείτε τη γνώμη σας. Επειδή δεν είμαι και στο pc μου δε πολαβαίνω να βάλω λινκς :P

Once_Emperor
23-05-2009, 00:38
Ερήμην παράσταση. Όποιον και να πάρεις δεν θα καταλάβεις μεγάλες διαφορές...

Οι AMD αφενώς έχουν τρου 64bit αλλά μάλλον στημπούτσα σου όπως και χαμηλότερη κατανάλωση αλλά χάνουν λίγο σε απόδοση από τους Intel.

Μy 2 centς: πάρε όποιον σου βγει λιγότερα $$$.

Ra Pariah
23-05-2009, 00:59
Έχεις pm.

Ingolemo
24-05-2009, 17:00
vghke kai to terminator salvation gia pc

"Set in 2016 in Los Angeles, it is an interquel that takes place between the events of Terminator 3: Rise of the Machines and Terminator Salvation and follows Common’s Barnes character, though players will assume the control of John Connor."

Abruzzi
27-05-2009, 09:18
αφιερωμενο σε οσους επιμενουν στα cod με ww2

http://www.youtube.com/watch?v=EyJxYp1dSO8&fmt=22&annotation_id=annotation_339381&feature=iv

:hungry:

funishment
27-05-2009, 13:08
Πω.

sabbattack
27-05-2009, 13:19
tipota. fake

malaka blepw tainia kai de to kserw...psemmata, h tainia 8a eixe xeirotera effe.

Ragnarock
27-05-2009, 13:24
Γουατδεφακ ρε.
Στο τελος ξενερωσα ομως,ακου εκει 11/10.

funishment
27-05-2009, 13:46
tipota. fake

malaka blepw tainia kai de to kserw...psemmata, h tainia 8a eixe xeirotera effe.
You have no idea, do you.

funishment
27-05-2009, 13:48
Γουατδεφακ ρε.
Στο τελος ξενερωσα ομως,ακου εκει 11/10.

10/11 βασικά.

Ragnarock
27-05-2009, 14:19
Γαμωτο.
Ακομα χειροτερα.

Kelldorain
27-05-2009, 15:56
Μόλις πήρα χαμπάρι ότι έχει ανακοινωθεί 3ο runaway και θα βγει και φέτος μάλιστα:)

antimusic
27-05-2009, 16:03
το 2 τι έλεγε;

Kelldorain
27-05-2009, 16:09
Ε αν σου αρέσει το 1 θα σου αρέσει και αυτό, πάλι κλασσικό όσο δεν πάει point and click είναι και σε κάποια σημεία απίστευτα δύσκολο, όπως και το πρώτο δηλαδή. Την πρώτη φορά το χα παρατήσει στον 4ο κόσμο, δεν την πάλευα και μετά από μήνες το ξανάβαλα και το τέλειωσα. Είναι και αρκετά μεγάλο απ'όσο θυμάμαι, αλλά ουσιαστικά μεγάλες διαφορές από το πρώτο δεν έχει.

antimusic
27-05-2009, 16:11
κραγιον στο πολυβόλο, no thanks.

Phantom Duck
27-05-2009, 19:54
καλό και το runway 2, όχι όσο το πρώτο (πολλοί ηλίθιοι γριφοι και τραβηγμένο σενάριο - μη αστείο).

modern warfare 2 ρε τσουτσέκια, έτσι (cod4 μεγάλο παίγνιο).

SpiritCrusher
27-05-2009, 20:18
Ερήμην παράσταση. Όποιον και να πάρεις δεν θα καταλάβεις μεγάλες διαφορές...

Οι AMD αφενώς έχουν τρου 64bit αλλά μάλλον στημπούτσα σου όπως και χαμηλότερη κατανάλωση αλλά χάνουν λίγο σε απόδοση από τους Intel.

Μy 2 centς: πάρε όποιον σου βγει λιγότερα $$$.

Τελικά Phenom γιατί από τη μια έβγαινε πιο φθηνά από την άλλη είναι και 3πύρινος οπότε όταν πιο πολλά προγράμματα δεχτούν πάνω από 2 πυρήνες θα έχει κάποια δύναμη. Χτυπήσαμε και μια Radeon HD4890 και είμαστε κομπλέ.

αφιερωμενο σε οσους επιμενουν στα cod με ww2

http://www.youtube.com/watch?v=EyJxYp1dSO8&fmt=22&annotation_id=annotation_339381&feature=iv

:hungry:

Γιατί ποιος σου λέει πως δε θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο με WW2 setting ; :-P

Στα γραφικά θυμίζει RE5 οπότε στο PC θα θέλουμε κανένα Core i7 για να το τρέξουμε έτσι. :/

sabbattack
27-05-2009, 23:05
malaka runaway 2 paizei aneta xeirotero telos se adventure, to syzhtaw bebaia...

Drumsick
28-05-2009, 09:03
Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Έγραψα χτες ένα cd με φωτογραφίες. Προς το τέλος της εγγραφής, όταν πια είχε δείξει 100%, κόλλησε το nero και άρχισε να κάνει σαν καβουρδιστήρι το recorder. Τεσπά εβεντσουάλι ξεκόλλησε, έκλεισα το nero, έβγαλα το cd, όλα καλά.
Επείδη όμως έκανε τα περίεργα, είπα να ξαναβάλω το cd μέσα να δω αν γράφτηκε σωστά. Απο εκείνη τη στιγμή δεν έχω καταφέρει να το βγάλω έξω και ούτε το διαβάζει ο υπολογιστής (παω my computer/cd drive F και είναι κενό μέσα). Επίσης τώρα το πρωί που άνοιξα το πισι, πήγαινε να κάνει boot απο το cd. Ξεκόλλησε και μπήκε στα windows όταν πάτησα το κουμπί για να βγεί το cd, το όποιο όμως παρέμεινε μέσα.

Χελπ?

zolitas
28-05-2009, 09:16
to cd-rom exei panw an prosekseis mia mikri tosoda tripoula, vale mia karfitsa kei gia na petaxtei to cd.
poli pithanon na exei pswfisei btw.

Drumsick
28-05-2009, 09:31
Θενκς. Όντως έχει ψοφίσει :-( . Και το άλλο cd drive ανοιγοκλείνει αλλά δε διαβάζει cd. Έμεινα χωρίς cd drive λοιπόν. FML

Abruzzi
29-05-2009, 14:27
Στα γραφικά θυμίζει RE5 οπότε στο PC θα θέλουμε κανένα Core i7 για να το τρέξουμε έτσι. :/

και ετσι να ναι,το παιρνουμε ps3(και σεις xbox) και ολα καλα (εκτος του mouse/keyboard combo,αλλα λεμε τωρα)

Pinatero
29-05-2009, 17:31
Χ δοκιμασε να βγαλεις απο πισω απο το player τα καλωδια και να τα ξαναβαλεις με κλειστο pc! μπορει και να μην ψοφησε!

Για πειτε επειδη εχω και γω προβλημα κι οποτε γουσταρουν γραφουν τα recorders/players ποια ειναι η ιδανικη συνδεσμολογια, το ενα πρεπει να ναι μαστερ και το αλλο slave Ε?

cloud
29-05-2009, 17:41
Για πειτε επειδη εχω και γω προβλημα κι οποτε γουσταρουν γραφουν τα recorders/players ποια ειναι η ιδανικη συνδεσμολογια, το ενα πρεπει να ναι μαστερ και το αλλο slave Ε?

Αν είναι στο ίδιο καλώδιο συνδεδεμένα ναι (νομίζω δε γίνεται κι αλλιώς), διαφορετικά δεν έχει σημασία.

Ingolemo
29-05-2009, 18:23
Χ δοκιμασε να βγαλεις απο πισω απο το player τα καλωδια και να τα ξαναβαλεις με κλειστο pc! μπορει και να μην ψοφησε!

To idaniko einai na einai se ksexwrista ide channels (den mas noiazei an einai master/salve, auto eksartatai apo to an o vasikos sou sklhros einai ide), alla kai pali den exei kai tosh shmasia.

An exeis provlhmata pantws kata pasa pithanothta apla exoun arxhsei na ta fthnoun ta drives, ektos an eftaige kana kalwdio den tha deis diafora an to pas apo slave se master.

Ruthless
30-05-2009, 10:00
OK, δείτε τι παίζει. Θέλω σε windows να βρω κανά addon(κατά προτίμηση) ή κάτι παρεμφερές(κανά batch file? - δεν τα κατέχω τα windows) για firefox που να ανοίγει σε νέα tabs ένα σύνολο urls με ένα range από τιμές σε κάποιο argument του url. Για να γίνω πιο κατανοητός...

Ας πούμε θέλω να δω όλα τα threads του ER από το 10000 ως το 10500(τα ids των topics). Κάπου θα δίνω ένα url με κάποιο wildcard ή κάτι τέτοιο τύπου http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=* πχ και μετά τις τιμές 10000 και 10500 και θα βγαίνουν 501 νέα tabs στον firefox με όλα τα topics με ids από 10500 ως 10501.

Θα προτιμούσα να μην μου πείτε το κλασσικό κάνε κανά σκριπτάκι σε linux, βαριέμαι να βάζω linux στο PC τώρα.

cloud
30-05-2009, 13:45
Με batch δύσκολο το βλέπω να έχει wildcard, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις σκριπτ για greasemonkey. Υπάρχουν και έτοιμα αλλά χωρίς το wildcard φυσικά :P

Ingolemo
30-05-2009, 15:47
OK, δείτε τι παίζει. Θέλω σε windows να βρω κανά addon(κατά προτίμηση) ή κάτι παρεμφερές(κανά batch file? - δεν τα κατέχω τα windows) για firefox που να ανοίγει σε νέα tabs ένα σύνολο urls με ένα range από τιμές σε κάποιο argument του url. Για να γίνω πιο κατανοητός...

Ας πούμε θέλω να δω όλα τα threads του ER από το 10000 ως το 10500(τα ids των topics). Κάπου θα δίνω ένα url με κάποιο wildcard ή κάτι τέτοιο τύπου http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=* πχ και μετά τις τιμές 10000 και 10500 και θα βγαίνουν 501 νέα tabs στον firefox με όλα τα topics με ids από 10500 ως 10501.

Θα προτιμούσα να μην μου πείτε το κλασσικό κάνε κανά σκριπτάκι σε linux, βαριέμαι να βάζω linux στο PC τώρα.

loipon, ftiakse ena .bat arxeio kai vale ta ekshs:

@echo off
set _number=0
set _max=3
set _step=1
set WAIT_TIME=2

:Start
if %_number% geq %_max% goto end
START firefox.exe -new-tab google%_number%.com
set /a _number=_number + %_step%
@ping 127.0.0.1 -n %WAIT_TIME% -w 1000 > nul
goto start

:end
set _number=
set _max=
set _step=
set WAIT_TIME=

opou _number apo ekei pou thes na arxizei o counter, _max teleiwnei, _step to step.
Opou 'google%_number%.com' vazeis to url pou thes, vazwntas to %number% ekei pou thes na einai to counter.

To wait time kai to ping einai gia na prolavei na anoiksei o firefox kai na ta vgalei ontws se tabs kai oxi se nea parathyra.
To psilodokimasa kai douleuei, des to kai sy, mporei na thelei kamia rythmish, eidika an thes na exei stadar arithmo pshfiwn to counter, alla to pianeis to nohma :)

Once_Emperor
30-05-2009, 16:00
...βαριέμαι να βάζω linux στο PC τώρα.

Mην είσαι φλώρος!

BASE_URL="http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t="

for id in seq -w 1 500; do
echo ${BASE_URL}${id} >> links
done

cat links | xargs firefox

κατά τ'άλλα:

@echo off
for /l %%X in (%1,1,%2) do (start "C:\Program Files\Mozilla Firefox 3\firefox.exe" -new-tab
"http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=10%%X")

Το 2ο δεν ξέρω αν παίζει. Να έχεις υπόψη σου όμως ότι θέλει το full path για το .exe και επίσης δεν κάνει padding τις τιμές. Δλδ αν τρέχεις test.bat 1 500 θα σου ανοίξει από :

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=101
ως

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=10500

edit: Μας προλάβανε :/
edit2: Φλασιά. Αν αλλάξεις το string από

for /l %%X in (%1,1,%2) do (start "C:\Program Files\Mozilla Firefox 3\firefox.exe" -new-tab
"http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=10%%X")
σε

"http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=%%X")
και δίνεις όλο τον αριθμό θα παίζει. Δλδ, test.bat 10000 10500. Αυτά...

Kelldorain
31-05-2009, 12:03
Τρελό ξεθάβινγκ (http://www.gilbertgoodmate.com/) χθες. Να το τσεκάρετε, αξίζει, cartoon 2d adventures όπως πρέπει να είναι.

Abruzzi
31-05-2009, 12:04
μιας και λεμε για ξεθαβινκγ,ξαναπιασα fahrenheit :dfinger:

Phantom Duck
31-05-2009, 14:31
βγήκε η δεύτερη σεζόν; =ρ

btw σκατίλα το still life 2, γαμώ τη μάνα σου microids.

Abruzzi
31-05-2009, 14:53
εσυ δεν εθαβες την ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ;

Phantom Duck
31-05-2009, 14:59
μάλλον δεν την έβλεπα σε καλό σινεμά :!:

Kelldorain
31-05-2009, 15:05
Έχει ένα ποιντ ο Phantom Duck, αλλά δεν πρέπει γενικά να ξεχνάμε ότι εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό του gameplay είναι και η αλληλεπίδραση, άσχετα αν δεν είναι ουσιαστική (δεν προσφέρει δηλαδή τροφή για προβληματισμό). Βασικά ο κανόνας είναι αυτή η αλληλεπίδραση να επέρχεται μέσω του gameplay, αλλά στο Fahrenheit έρχεται μέσω της κινηματογραφικής παρουσίασης και των καίριων σημείων που κάνεις κάτι που επηρεάζει όντως την ιστορία. Οπότε κακό δεν το λες, κυρίως γιατί προσφέρει μια νέα άποψη στο πως πρέπει αν προσεγγίζουμε το θέμα, άσχετα το αν εμένα δεν θα μου άρεσε να εξελιχθούν τα games βάσει αυτού.

Τέσπα αφήστε τις συζητήσεις και πιάστε το adventure που έβαλα πιο πάνω :!:

cloud
31-05-2009, 15:20
Τέσπα αφήστε τις συζητήσεις και πιάστε το adventure που έβαλα πιο πάνω :!:

Will do (αν το βρω για κατέβασμα). Θυμάμαι δεν το είχα παίξει επειδή αυτός ο χαρακτήρας θυμίζει αηδιαστικά πολύ Guybrush, ελπίζω να έχεις δίκιο και να αξίζει.

Kelldorain
31-05-2009, 15:24
Όντως θυμήσει Guybrush σε πολλά σημεία, αλλά το παιχνίδι είναι καλό, χωρίς να είναι το adventure της 10ετίας αλλά σε κρατάει (είναι και μεγάλο). Για κατέβασμα δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί το είχα περασμένο σε cd από παλιά, λογικά στο bb θα υπάρχει

antimusic
31-05-2009, 15:27
νταξ οκ ωραίες οι καινοτομίες αλλά θέλουμε gameplay, δεν είμαστε πιθήκια να πατάμε κουμπάκια οταν εμφανιστεί η μπανάνα στην οθόνη.

Once_Emperor
31-05-2009, 15:32
Secret Files 2. Ωραίο!

Abruzzi
31-05-2009, 15:35
ναι γιατι το να κλικαρεις απλα το αντικειμενο θελει επιστημονικες γνωσεις

δε μπορεις να θελεις καινοτομιες και να τις πετας στα σκουπιδια οταν αυτες ερχονται επιμενοντας στα στερεοτυπα

Phantom Duck
31-05-2009, 15:43
Secret Files 2. Ωραίο!

ωπ αυτά είναι, ελπίζω να κράτησαν το gameplay σαν το πρώτο, όχι άλλο στιλ λάιφ 2.

ποιο release παίζεις;

Once_Emperor
31-05-2009, 16:02
Μου το πούλησε ένας ονοματι SKIDROW. Δεν καταλαβαίνω αυτά με τα releases...

To UI και το gameplay είναι ίδια με το πρώτο.

@Αbruzzi: Νταξ, το χάσμα δυσκολίας ανάμεσα στο Fahrenheit και ένα "μεσσαίας δυσκολίας" adventure είναι μεγαλύτερο από αυτό μεταξύ συρμού και αποβάθρας. Δε λέω, καλό παιχνίδι και το Fahrenheit και η συνέχεια του Longest Journey αλλά και τα δύο στηρίζονται περισσότερο στην αφήγηση και την ανάπτυξη της ιστορίας παρά στο κλασσικό puzzle solving που όλοι αγαπάμε.

antimusic
31-05-2009, 16:17
ναι γιατι το να κλικαρεις απλα το αντικειμενο θελει επιστημονικες γνωσεις

δε μπορεις να θελεις καινοτομιες και να τις πετας στα σκουπιδια οταν αυτες ερχονται επιμενοντας στα στερεοτυπα

και το point & click σκατά είναι, interface για πεντάχρονα "βρες τη διαφορά" φάση.

γενικά deus ex.

Phantom Duck
31-05-2009, 16:18
οκ skidrow βρήκα κι εγώ, απλά είχε πολύ μικρότερο μέγεθος από το unleashed και παραξενεύτηκα. τέλεια, το πρώτο μου είχε αρέσει πάρα πολύ αλλά είχε μαλακία τέλος, ίδωμεν.

το Fahrenheit δεν είν κακό μωρέ, απλά το χω ξεκινήσει 5 φορές και δεν το χω τελειώσει ούτε μια, βαριέμαι τα adventure του δωμάτιο-δωμάτιο, θέλω να πηγαινοέρχομαι παντού και να δοκιμάζω Inventories μέχρι θανάτου.

το dreamfall δεν είναι παιχνίδι, το αντιμετωπίζουμε ως συνέχεια του σεναρίου του TLJ και γι' αυτό το κρίνουμε ως κάτι άλλο, το οποίο γαμάει.

Once_Emperor
31-05-2009, 16:49
...
και το point & click σκατά είναι, interface για πεντάχρονα "βρες τη διαφορά" φάση.

Στην πυρά!

LokiTricksterGod
31-05-2009, 16:51
λέω σήμερα αύριο να ρίξω ένα φορμάτ στο vaio και να περάσω ubuntu. . είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξω κατά την εγκατάσταση ή στο στήσιμο αφού τα βάλω; παίζουν τίποτα 'κλασικά' προβλήματα που προκύπτουν στους αρχάριους αλλά έχουν προφανή λύση; γενικά πείτε.

Pinatero
01-06-2009, 14:27

To idaniko einai na einai se ksexwrista ide channels (den mas noiazei an einai master/salve, auto eksartatai apo to an o vasikos sou sklhros einai ide), alla kai pali den exei kai tosh shmasia.

An exeis provlhmata pantws kata pasa pithanothta apla exoun arxhsei na ta fthnoun ta drives, ektos an eftaige kana kalwdio den tha deis diafora an to pas apo slave se master.

κομπλε!!! thankz

cyber_lingas
01-06-2009, 15:34
λέω σήμερα αύριο να ρίξω ένα φορμάτ στο vaio και να περάσω ubuntu. . είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξω κατά την εγκατάσταση ή στο στήσιμο αφού τα βάλω; παίζουν τίποτα 'κλασικά' προβλήματα που προκύπτουν στους αρχάριους αλλά έχουν προφανή λύση; γενικά πείτε.
το ubuntu 9.04 υποστηρίζει ext4 για filesystem αλλα έχει default ακόμα το ext3...
Ίσως ήθελες να το βάλεις στις ρυθμίσεις της εγκατάστασης...το ext4 είναι αρκετά πιο γρήγορο ...

Phantom Duck
02-06-2009, 19:06
και να, και το secret files 2 έχει ΣΚΑΤΑ τέλος, συγχαρητήρια.

πολύ ωραίο πάντως, τα σωστά κλασικοadventures έτσι πρέπει να 'ναι.

SpiritCrusher
03-06-2009, 04:09
Un1M7xbCCIs

MoRmEnGiL
03-06-2009, 04:47
Un1M7xbCCIs

Τι ΑΣΚΗΚΩΤΟΣ ΣΟΥΓΙΑΣ ειν αυτός.

SpiritCrusher
03-06-2009, 04:51
Υποτίθεται είναι σε πραγματική κλίμακα :P

MoRmEnGiL
03-06-2009, 07:14
Ναι αλλά αυτός είναι φλώρος, ο κλάουντ το σήκωνε με τόνα χέρι :D

SpiritCrusher
03-06-2009, 12:05
Να μας πει ο Κλάουντ, λοιπόν!

Βασικά αυτός είναι με τη μία για το Braveheart ε.

Abruzzi
03-06-2009, 17:31
επαιξε κανεις Virtua Tennis 2009 να μας πει εντυπωσεις;

Phantom Duck
03-06-2009, 19:16
μόνο για 360 έχει ληκάρει; =\

Abruzzi
03-06-2009, 19:58
pc βγαινει 12 του μηνου

εχει βγει κονσολες μονο αποσο ξερω

Ragnarock
05-06-2009, 02:44
http://www.youtube.com/watch?v=g_txF7iETX0

:shock:

Abruzzi
05-06-2009, 09:46
τι μαλακιες ειναι αυτες...αρκουσαν να μεινουν στο wii.

antimusic
05-06-2009, 09:57
με το wii fit λέει έχουν αυξηθεί τα ατυχήματα μέσα στο σπίτι κατα ένα μεγάλο ποσοστό, φαντάσου με τις ανάποδες καρατιές τι έχει να γίνει.

Once_Emperor
05-06-2009, 16:29
hw69xCzu5hU

JESUS FUCKING CHRIST!

ΤΟ SKYNET ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Ingolemo
05-06-2009, 17:01
Diavaste omws kai kana topic prin postarete, to natal exei postaristei kai sto e3 thread, kai prin 3 posts.

Kai einai overhyped gimmick, pou an pote vgoun games pou na to uposthrizoun kala isws aksizei, alla me kostos oso mia konsola xbox den tha xei arketh playerbase gia na vgoun.

Epishs ta perissotera apo auta pou deixnoun sto video (me apokoryfwnma ayta me to paidaki sth limnh) einai fake.
Ok, exei kamera kai mikrofwno, anagnwrizei kinhseis kai proswpa, ante pes kai voice, alla siga mhn douleuei toso kala irl, kai to software apo pisw siga mhn einai toso anaptygmeno oso to deixnoun.

Once_Emperor
05-06-2009, 17:22
Έχεις περίπου δίκιο. Τα άλλα video για το Natal οφείλω να πω πως δεν με ενθουσίασαν αλλά αν είναι έστω και σε ένα μικρό βαθμό όπως φαίνεται στο παραπάνω video με το παιδάκι τότε μιλάμε ότι έχει ξεφύγει εντελώς.

Και όπως είπε και κάποιος αναφερόμενος στο παραπάνω video :

Simply amazing technology, but what`s going to happen when the porn industry catches wind of this?

cloud
05-06-2009, 17:29
Θα γαμάς αέρα. :fear:

Ingolemo
05-06-2009, 20:22
Έχεις περίπου δίκιο. Τα άλλα video για το Natal οφείλω να πω πως δεν με ενθουσίασαν αλλά αν είναι έστω και σε ένα μικρό βαθμό όπως φαίνεται στο παραπάνω video με το παιδάκι τότε μιλάμε ότι έχει ξεφύγει εντελώς.

Ma auto einai to thema, oti to epos sto sygkekrimeno video einai to software, oxi to hardware. Pou ok, gia mena scripted einai kai oxi ai, alla kai pali einai wraio.

H monh kainotomia se thema hardware(hardware ennow genika to napal, me to software tou e) einai oti fainetai na einai para polu kalo sto face/movement recognition, alla kai pali amfivallw an tha nai ontws toso kalo.

Kelldorain
05-06-2009, 20:45
Τσεκάρετε αυτό http://xbox360.ign.com/articles/991/991348p1.html για τον Milo, δεν νομίζω να μπήκε

Once_Emperor
05-06-2009, 20:55
Ωραία πράγματα. Τώρα θυμήθηκα το interface που είχε o Deckard για το μηχάνημα που έκανε τις αναλύσεις στις εικόνες και συγκινήθηκα μπροστά στην προοπτική του να εξελιχθεί ο Milo σε κάτι τέτοιο. Γενικά έχει πολύ μέλλον η δουλειά αλλά δεδομένου ότι όπως φαίνεται τραβάει την προσοχή του κόσμου πιθανότατα να αναπτυχθεί σε κάτι πολύ μεγάλο και εντυπωσιακό.

Time will tell...

SpiritCrusher
05-06-2009, 21:39
Χεχ, κάπου εδώ ας θυμηθούμε το pc/interface που είχε ο Tom Cruise στο Minority Report γιατί μια εταιρία (που νομίζω πως είχε ανάμιξη και στη ταινία) πήγε και το έφτιαξε για διάθεση σε υπηρεσίες ορ σάμθινγκ

http://oblong.com/

Abruzzi
05-06-2009, 23:08
ζημια το demo του infamous...

και δε παιζει φραγκο...

Once_Emperor
06-06-2009, 14:56
και να, και το secret files 2 έχει ΣΚΑΤΑ τέλος, συγχαρητήρια.

πολύ ωραίο πάντως, τα σωστά κλασικοadventures έτσι πρέπει να 'ναι.

Πάει κι αυτό...

Τώρα όμως τι? Έχεις τίποτα να προτείνεις?

Μπας και έχεις παίξει το Scorpio Ritual?

Phantom Duck
06-06-2009, 15:02
δεν ξέρω ρε γμτ, τσεκάρω όλα τα reviews του adventuregamers αλλά δεν έχω βρει κάτι ενδιαφέρον. μόνο το Overclocked πρέπει να κατεβάσω κάποια στιγμή αλλά τα torrents του γαμιούνται =\

το scorpio ritual δεν το 'χα προσέξει αλλά τσεκάρω τώρα και θα το βάλω να κατεβαίνει, φαίνεται φάση.

SpiritCrusher
06-06-2009, 15:05
Αυτό το Darkness Within που είναι και καλά βασισμένο σε Lovecraft λέει τίποτα;

Phantom Duck
06-06-2009, 15:07
dunno, δεν την παλεύω μία με τα 1st person adventures.

Kelldorain
06-06-2009, 15:11
Aν θέλετε για advneture τσεκάρετε και το σχετικά καινούριο ceville, την ψιλοπαλεύει απ'ότι μου χουν πει, δεν το χω παίξει εγώ ακόμα

Once_Emperor
06-06-2009, 15:25
Καλή φάση. Το Ceville το έχω ήδη κατεβάσει και βρήκα και iso του Overclocked στο σκληρό μου. Βtw, όποιος δεν έχει παίξει το Black Mirror να το παίξει ASAP γιατί βγαίνει και 2 σύντομα!

sabbattack
06-06-2009, 17:56
Αυτό το Darkness Within που είναι και καλά βασισμένο σε Lovecraft λέει τίποτα;

to eixa paiksei prin kati aiwnes, para poly aploiko ws pros xeirismo/grifous/whatsoever, kamia kinhsh apolytws kai auto einai POLY spastiko, dhladh de mporeis na ftiakseis atmosfaira me akinhtes o8ones.

exei ena polyyyyyyyyyyyyyyyyyy a8wa lovecraft senario. Koita, ena apogeuma einai, ante 2.

Nomizw pws to poula enas gamestorrents.

Once_Emperor
06-06-2009, 19:31
Πλάκα πλάκα για πείτε κανά αdventure σε φάση dark/horror αλά Lovecraft που να αξίζει εκτός από ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΑΤO shadow of the comet.

MoRmEnGiL
06-06-2009, 21:09
Prisoner of ice?

cyber_lingas
06-06-2009, 22:38
Prisoner of ice?
αυτό θα έλεγα και εγώ.... είναι κάτι σαν sequel του shadowOfTheComet....
γενικότερα σε horror-πεσιμιστικό ύφος:
I Have No Mouth and I Must Scream
The Blackstone Chronicles
Sanitarium
The Dark Eye (Poe κανείς; )

Phantom Duck
07-06-2009, 02:07
sanitarium στα top 5 adventures.

Ingolemo
07-06-2009, 04:24
To Dark Eye paraeinai kammeno. :p

To lost crown einai wraio epishs.

Drumsick
08-06-2009, 12:55
Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Sound Forge και μου πετάει μήνυμα πως μου λείπει το Microsoft Windows Installer 3.1 (...) δίνοντας μου επιλογή για download. Όταν πα να κάνω download μου λέει να βεβαιωθώ πως είμαι συνδεδεμένη στο νετ και να ξαναδοκιμάσω..
Τεσπά πα να το κατεβάσω κανονικά μέσω google και κατεβαίνει ένα αρχείο με extension .exe το οποίο όμως δεν αναγνωρίζει το πισι.

Wtf?

SpiritCrusher
08-06-2009, 14:47
Από που κατέβασες;

Drumsick
08-06-2009, 15:41
Aπο 2-3 άσχετα sites που μου βγαλε το google search για microsoft windows installer 3.1.
Και τα 3 δεν τα αναγνωρίζει.

Ingolemo
08-06-2009, 16:05
Dokimase apo dw:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=889482fc-5f56-4a38-b838-de776fd4138c&DisplayLang=en

Drumsick
08-06-2009, 16:20
Πφφ.. είμαι χαζή. Τελικά ένα απο τα άλλα ήταν κομπλέ.

SpiritCrusher
08-06-2009, 16:32
Πάντα όταν πρόκειται για τέτοιες βλακείες των Windows να κατεβάζεις από το site της Microsoft για να είσαι σίγουρη.

sabbattack
08-06-2009, 23:05
re, exei kaneis kamia idea ti epa8e to ProjectW?

to xakarane prin merikes meres, meta ksananebhke, meta ekane redirect se ena gia ton poutso warezo-site...

kserei kaneis kati pio egkyro?

oxi tipota allo, xanoume ta zero day comics...

distortionofperception
09-06-2009, 12:48
εγω διάβαζα σε κατι μπλόγκς οτι το εκλεισε αυτός που το χε.

ασε και γω προσπαθούσα χτες να μπω και μου πετουσε παραθυράκι για λογκ ιν.

τωρα λένε ότι το πουλησε καπου για πολλά λεφτα. Και επίσης λένε ότι οι περισσότεροι απο αυτους (αντμινς και μοντς) πήγαν σε ενα αλλο στο οποιό μπήκα και κει. Είναι κι αυτό μεγάλο όχι οπως το προτζεκτ βεβαια (βασιλιάς στο είδος του).
Κρίμα γιατι ήταν γαμώ τα φόρουμ