σούπερμάρκετ, κέρδισες επάξια το ignore.

Originally Posted by
SpiritCrusher
Με λίγη πρόχειρη σκέψη όμως δεν σε προφυλάττει και από πχ να σε φάει το βράδυ ένας λύκος (λολ, καταλαβαίνεις), να σου συμβεί κάτι και να μην μπορείς να βρεις έγκαιρα βοήθεια κτλ. ; Ή ρύπανση του περιβάλλοντος από τον τυχάρπαστο χίππη; Που οκ, εσύ ρε παιδί μου είσαι συμμαζεμένη πες και τα μαζεύεις όλα (όσα μπορείς, ναι... ) τα απορρίματα και φροντίζεις να είναι οκ το μέρος. Για τον Μητσάρα το παιδί των λουλουδιών του 21ου αιώνα ποιος μας εγγυάται ότι δε θα τα κρύψει πίσω από ένα μενίρ ή πάνω στη μαστούρα δε θα τα κάψει όλα γιατί θα βλέπει δέντρα με ταμπέλες MARFIN να κρέμονται από τα κλαδιά;
Στα οργανωμένα μη-τίγκα camping τι σε ενοχλεί; Αν πχ έπαιρναν έναν μεγάλο, πολύ μεγάλο και γα μα το χώρο όπου θα είναι κάπως οργανωμένο με προσωπικό (εκτός του χώρου) θα σε ενοχλούσε;
1. Το πως και αν θα προφυλαχτώ είναι δική μου ευθύνη και μόνο. Δεν θα έπρεπε να έχει κανένας δικαίωμα να αποφασιζει να με "προστατέψει" στερώντας μου τον ύπνο στο γρασίδι κάτω από ένα δέντρο. Δεν είμαι 5 χρονών, δε χρειάζομαι το κράτος για μαμάκα 24/7. Και για να μην λέμε ότι να'ναι, ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχει ένας ελεύθερος κατασκηνωτής είναι τα τσιμπήματα από τα κουνούπια. Είμαι πρόθυμη να πάρω αυτό το ρίσκο.
2. Όπως παντού, έτσι κι εδώ υπάρχουν φυσικά αυτοι που "χαλάνε την πιάτσα". Σαφώς και υπάρχουν οι μαλάκες που αφήνουν όλη τους τη σαβούρα πίσω με αποτέλεσμα να βγαίνει κακό όνομα για όλους τους ελεύθερους κατασκηνωτές. Αυτοί που ασχολούνται τακτικά με το σπορ όμως, ξέρουν πολύ καλά πως η πλειοψηφία οχι απλώς μαζεύει τα δικά της σκουπίδια, αλλά συχνά μαζεύει και τη σαβούρα των παραπάνω ανεύθυνων. Τώρα για το κάψιμο πάνω στη μαστούρα, δεν θα σχολιάσω καν. Ελπίζω πως δεν συζητώ με κάποιον τόσο ανίδεο.
3. Στα οργανωμένα κάμπινγκ τώρα. Καταρχήν είναι κακάσχημα. Δεν είναι κατασκήνωση στη φύση αυτό, αλλά στρίμωγμα με άλλες 200 σκηνές σε ένα οικόπεδο με μερικά δέντρα. Εντάξει, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά καμία δε συγκρίνεται με το να είσαι μόνος σου σενα δάσος δίπλα στο ποτάμι. Επίσης, τα οργανωμένα κάμπινγκ κοστίζουν. Κάποια λιγότερο, κάποια περισσότερο, αλλά συνοψίζοντας δεν αξίζει να σκας λεφτά για να περνάς τις διακοπές σου έτσι, όταν μπορείς να κατασκηνώσεις σε ένα σωρό όμορφα μέρη χωρίς να σου κοστίσει μια.

Originally Posted by
tamagothi
δεν ξέρω αν ο μέσος άνθρωπος που συχνάζει στον πλατανιά είναι καλύτερος ή χειρότερος, αλλά εκεί η παραλία καθαρίζεται. ενώ το καλοκαίρι που πήγαμε κεδρόδασος το πάρκιν ήταν περίπου χωματερή κι επιπλέον κατεβαίνοντας πετύχαμε ένας μέρος που καταλάβαμε ότι ήταν η "τουαλέτα" από τους 2 τόνους πεταμένα χαρτιά και λοιπά αξεσουάρ.
Αυτό είναι όντως ένα θέμα, αλλά πέραν του αντιαισθητικού της υπόθεσης, δε βλάπτει το περιβάλλον. Οι περισσότεροι επίσης φροντίζουν έστω να σκάβουν λακάκια και να θάβουν χαρτια-περιτώματα.

Originally Posted by
nikolasfluxus

Originally Posted by
ikonoklast
να γίνει thread.και να πάμε.
Έχει γίνει
θρεντ.
Όσον αφορά το μέγκα ποστ της χαβοκ, δεν διαφωνώ κάπου. Παρόλαυτα είπα απο το πρώτο μου ποστ πως
αν κάποιος άλλος έπρεπε να με κατηγοριοποιήσει, θα με έβαζε εδώ. Εγώ δε φοράω καμιά ταμπέλα στον εαυτό μου, εσείς μου τη φοράτε επειδή κάνω ελευθερο κάμπινγκ, πίνω μπάφους και παίζω ταμπούρλα και ζογκλερικά στα δάση. Και τα κάνω αυτά επειδη μ'αρέσουν και με γεμίζουν, όχι επειδή είναι μια χαζή τάση της εποχής. Αυτοί που το κάνουν επειδή είναι μόδα, προφανώς είναι ζώα ναι, δεν διαφωνούμε.